De FIA schopt Sebastian Vettel terwijl hij down is

14-07-2019 17:43 Autoblog.nl
When it rains, it pours. Als we even voorbij het feit kijken dat Mercedes vanmiddag ‘gewoon’ weer een een-tweetje pakte in de Grand Prix op Silverstone, kregen we eigenlijk best een mooie race voorgeschoteld (verslag). Er werd hard en vooral ook wiel-aan-wiel geknokt op het voormalig vliegveld. Max Verstappen en Charles Leclerc leken lange tijd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Engeland 2019

14-07-2019 16:37 Autoblog.nl
Gaat Max Verstappen back to back? We zijn weer terug waar het allemaal begon. In 1950 werd de allereerste Formule 1 Grand Prix ooit verreden op het circuit van Silverstone. Giuseppe Farina won en zou dat jaar ook aan de haal gaan met de titel. Of dat ook geldt voor de winnaar van vandaag weten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PC of laptop verkopen? Doorloop eerst deze 3 stappen

14-07-2019 16:23 Apparata
Het is niet slechts een kwestie van fotootje schieten en online knallen. In de smartphone-industrie wordt het langzaam gebruikelijk, waar het in de computer-wereld al lang zo is: de peperdure apparaten gaan steeds langer mee en dat betekent dat je wel eens een desktop of laptop wil verkopen voordat je upgradet. Dat is daarentegen niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Epson vult assortiment aan met zakelijke EcoTank-zwart-witprinte

14-07-2019 16:11 Hardware.info
Epson heeft in zijn lijn van zakelijke printers al een tijdje modellen met een zogenaamde?EcoTank. De exemplaren die hiervan voorzien zijn moeten lagere printkosten met zich meebrengen, sneller printen en bovendien minder energie verbruiken. Die combinatie zou best succesvol (naar verluidt zijn?er wereldwijd meer dan 30 miljoen kleurenprinters met dit?inkttanksysteem verkocht) zijn en daarom heeft het bedrijf besloten deze lijn uit te breiden met?twee nieuwe zwart-witmodellen: de?ET-M1170 (een?m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Red Bull: “Nederlandse fans zijn heel beschaafd”

14-07-2019 14:51 Autoblog.nl
We weten eindelijk wie er ?cht de beste fans zijn. Het is tegenwoordig een beetje onduidelijk wie nou precies de beste fans zijn in de F1. Lewis Hamilton verkondigt bij alle races dat het plaatselijke fangilde het beste is. Maar dat kan natuurlijk niet tegelijkertijd waar zijn. Op een gegeven moment kan je dus niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fortnite en iOS 13 gaan niet lekker samen

14-07-2019 14:32 Apparata
Voorlopig nog maar even wachten met updaten, dus. De nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem voor iPhones komt met een heleboel ‘nieuwe’ toepassingen zoals App Store-bescherming, camera-in-camera-functies, batterij-optimalisatie en de langverwachte Dark Mode. Al die nieuwigheid gaat daarentegen helemaal niet lekker samen met Epic Games’ Fortnite. Mocht je een Apple-fanaat zijn en de b?ta van iOS […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit is de meest verschrikkelijke vakantieauto ooit

14-07-2019 13:57 Autoblog.nl
Althans, het is heel erg afhankelijk van je definitie van vakantie. Tuning is iets wat niet alle autoliefhebbers begrijpen. Waarom zou je in hemelsnaam gaan tornen aan een origineel ontwerp? Zowel in optische als technische zin is het toch zeker niet altijd een verbetering. Zeker niet als je kijkt wat voor gedrochten er soms voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo exclusief is een 911 van Porsche Exclusive

14-07-2019 13:13 Autoblog.nl
Anders kun je het net zo goed niet doen. Sinds jaar en dag kun je bij Porsche Exclusive terecht voor als je een Porsche wil die n?t even wat anders is dan die van de buurman, overbuurman en je achterneef. De Porsche 911 is een enorm populaire sportauto en in zijn segment by far de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Patent toont vouwbare slimme bril van Samsung

14-07-2019 13:10 Tweakers.net
Samsung lijkt te werken aan een slimme bril, die net als een conventionele bril kan worden opgevouwen. Dat moet niet alleen het opbergen van de bril gemakkelijker maken, maar ook zorgen voor gemakkelijkere reparatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Youtuber crasht zijn Batmobile

14-07-2019 12:42 Autoblog.nl
Dadadadadadadadadadadadadada bat-man! Je moet iets om op te vallen. Op het moment dat een goud-chromen Lamborghini niet meer bijzonder is en nog een spoilertje het verschil niet meer maakt, dan is het tijd voor rigoreuze maatregelen. Dus wat doe je dan? Precies, je laat de auto van Batman nabouwen. Dat is wat de Zwitsers S?bastian […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei geeft werknemers massaal de zak

14-07-2019 12:23 Apparata
Huawei moet hard incasseren de laatste tijd. Ja, het gaat een stukje beter met Huawei nadat Donald Trump recentelijk ietwat milder met de Chinese techgigant omging, maar de economische sancties hebben wel degelijk een gigantisch effect op het bedrijf als geheel. Zo blijkt maar weer, nadat insiders tegen de Wall Street Journal zeggen dat er […]
Lees het hele artikel op Apparata

FIA overweegt tanken tijdens pitstops

14-07-2019 12:07 Autoblog.nl
Net als de Dacia Sandero: Good News! Voorheen werden de pitstops door Formule 1 teams gebruikt om banden te wisselen en om te tanken. Dat zorgde voor een extra spannend en tactisch element. Je kon met een lichte auto starten en sneller zijn dan iedereen, maar dan moest je eerder naar binnen voor brandstof. Denk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Huawei gaat honderden mensen ontslaan in de VS na handelrestric

14-07-2019 12:03 Tweakers.net
Huawei zou van plan zijn om in de Verenigde Staten honderden banen te schrappen. De ontslagen zouden vallen bij dochterbedrijf Futurewei, die onderzoek en ontwikkeling doet voor Huawei. De ontslagen zouden te maken hebben met de restricties die tegen Huawei zijn opgelegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FBI wil tool voor 'constante monitoring' van sociale media

14-07-2019 11:48 Tweakers.net
De FBI is van plan om intensiever sociale media in de gaten te houden. Daarvoor moet een tool gemaakt worden waarvoor de organisatie een ontwikkelaar zoekt. De bedoeling is dat het hiermee gemakkelijker wordt terroristen en criminelen in de gaten te houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo komt met Switch Lite: kleiner, goedkoper en zonder dock

14-07-2019 11:16 Hardware.info
Er waren al meerdere geruchten, maar deze week werd het eindelijk officieel: Nintendo komt met een kleinere versie van zijn Switch. De Switch Lite komt in drie kleuren (geel, grijs en turquoise) en wordt voorzien van een 5,5-inch scherm in plaats van het 6,2-inch grote exemplaar van het origineel. De resolutie van 1280 bij 720 pixels blijft echter wel hetzelfde waardoor de pixeldichtheid hier wat hoger ligt. De controllers zijn niet meer afneembaar en dat heeft een goede reden: dit model kan nie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vettel krijgt nog steeds voorkeursbehandeling van Ferrari

14-07-2019 11:01 Autoblog.nl
We zijn allemaal gelijk. Sommige meer dan anderen. Je bent zo goed als je laatste race. Er is een periode geweest dat Sebastian de opkomende ster was. Dat niet alleen, hij wist maar liefst vier wereldtitels achter elkaar te winnen. Na zijn laatste wereldtitel had Vettel een iets minder seizoen, de auto was duidelijk niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

5 simpele tips voor sneller internet (bekabeld en Wi-Fi)

14-07-2019 10:32 Apparata
Zowel tips voor beginners als voor techliefhebbers. Het internet is natuurlijk een essentieel component in een modern huis, voornamelijk om zo overal naar Apparata te kunnen surfen. Bij sommigen kan het helaas even duren voordat de nieuwste artikelen geladen zijn. Daarom besteden we in dit artikel aandacht aan manieren waarop je je internet gemakkelijk sneller […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rusland lanceert r?ntgen-telescoop voor onderzoek naar zwarte ga

14-07-2019 10:08 Tweakers.net
Roskosmos heeft een raket gelanceerd met daarin een telescoop waarmee r?ntgenbeelden gemaakt kunnen worden. Volgens de Russische ruimtevaartorganisatie moeten hiermee onontdekte zwarte gaten gevonden worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kunnen we verwachten van de Mercedes-AMG GLB45

14-07-2019 10:07 Autoblog.nl
Jazeker, de GLB AMG mist nog in jouw leven. Maar niet voor lang! Niches zijn er om gevuld te worden. Clich?’s zijn heel erg clich?, maar ook heel erg waar. Daarom zijn het clich?’s. “Er is kennelijk vraag naar, wie zijn wij dan om daar niet aan te voldoen?”. Zomaar wat passages die voorbijkwamen bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Tweeling: Santana PS-10 - Iveco Massif

14-07-2019 10:00 Autoweek.nl
Misschien heb je 'm weleens zien staan of rijden, die Iveco Massif. Deze stoere 'Italiaan' is zeldzaam, maar toch staan er ook in Nederland enkele op kenteken. De auto lijkt sterk op een Land Rover en deelt daar natuurlijk ook z'n genen mee, maar toch ligt de basis van het model in Spanje.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vodafone maakt grensoverschrijdend bellen mogelijk tussen Nederl

14-07-2019 9:33 Tweakers.net
Binnenkort moeten klanten van Vodafone bellend de grens met Duitsland kunnen oversteken, zonder dat daarbij hun verbinding met de provider wordt verbroken. Dat noemt Vodafone een internationale 'hand-over', en die werkt inmiddels al in een aantal grensregio's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Range Rover Sport heeft correcte velgen

14-07-2019 9:24 Autoblog.nl
Precies zoals het hoort. De eerste Range Rover Sport was een schot in de roos voor Land Rover. Wel de prestige van een dure SUV, maar dan gericht op een jonger en extroverter publiek. De auto was een populair statussymbool onder succesvolle artiesten en sporters. Voor Land Rover was dit dubbel zo leuk, want naast […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi SQ2 - Cupra Ateca - Dubbeltest

14-07-2019 8:00 Autoweek.nl
Met 300 pk onder de motorkap, verlaagde sportonderstellen, dikke wielen en ander uiterlijk vertoon boren de Audi SQ2 en Cupra Ateca een nieuwe niche aan. Je kunt ze zien als een soort hot hatches op hoge poten, en die waren er nog niet. We zijn benieuwd welke de hartslag het meest laat stijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit zijn de 5 beste video’s van deze week!

14-07-2019 8:00 Autoblog.nl
Druk met je studie (als je nog geen vakantie hebt), werk of je ma?tresse? Check dan hier de dikste Autoblog video’s die je deze week misschien gemist hebt. Maandag: rijtest Jaguar XE (2019) Jaguar heeft de XE bijtijds gemaakt en kan er na een kleine doch nodige make-over weer goed tegenaan. Casper voelde de Britse […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom de Svartpilen 701 de motor van DEZE zomer is

14-07-2019 7:01 Autoblog.nl
Het ‘Zweedse’ merk maakt tegenwoordig mooie versies van KTM’s en dat vinden wij prima Husqvarna motorfietsen, hoe zat dat ook al weer? Eind jaren tachtig ging het merk dat al in 1903 werd opgericht over in Italiaanse handen. Op zich een recept voor, ja voor wat eigenlijk? Want je kunt zeggen over Italiaanse fabrikanten wat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony lanceert usb-c hub met ondersteuning voor usb 3.1 van de tw

14-07-2019 6:37 Hardware.info
Nu usb-c aansluitingen steeds vaker voorkomen, neemt het aantal usb-c hubs ook zienderogen toe. Dat maakt het voor fabrikanten niet gemakkelijk om zich te onderscheiden van de concurrentie en uiteindelijk leidt dat meestal tot prijsconcurrentie. Sony waagt echter nog een poging tot differentiatie met de?MRW-S3, die naar verluidt de snelste usb-c hub ter wereld moet worden. Dat komt omdat het de eerste usb-c hub is die ondersteuning biedt voor usb 3.1 van de tweede generatie (volledige snelheid)...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mobiele GTX 1660Ti en i7-9750H - Snellere hardware in Erazer-jas

14-07-2019 6:00 Tweakers.net
De Medion P15805 is de eerste laptop die we hebben getest met GTX 1660 Ti-gpu en i7-9750H-processor en we kijken in deze review hoe die hardware presteert in een Medion-laptop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opmars van volledig draadloos: 15 truly wireless in-ears getest

14-07-2019 5:59 Hardware.info
Er zullen altijd mensen zijn die zweren bij een draad, en met goede reden. Toch winnen ?cht draadloze in-ears ontegenzeggelijk aan populariteit. Wij testten niet minder dan 15 truly wireless buds. Over de tegenstelling tussen bedrade en draadloze verbindingen hebben we het al vaker gehad. Of het nu om op wifi of bluetooth gebaseerde transmissie gaat, storing of zelfs blokkering van het signaal liggen altijd op de loer. Bovendien is de hoeveelheid data die er vervoerd kan worden over een der...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vakantieauto van het Jaar (Fun): de video

13-07-2019 19:00 Autoblog.nl
Wie van de drie finalisten is de leukste auto om op vakantie te nemen? In deze categorie draait het om plezier, sturen en enige praktische bruikbaarheid. Eerder deze week stelden we al de finalisten van de Vakantieauto van het Jaar in de categorie Fun aan je voor. Het zijn de BMW Z4 M40i, de Porsche […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info bestaat 20 jaar: nieuwe site en spectaculaire give

13-07-2019 18:28 Hardware.info
Feest op Hardware.Info HQ! Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat Koen Crijns op het idee kwam om de oorspronkelijk voor een Limburgse computerwinkel geschreven artikelen bij elkaar te plaatsen op een website: Hardwareinfo.net, de voorloper van het huidige Hardware.Info, was geboren. In die 20 jaar is Hardware.Info uitgegroeid tot de grootste site in de Benelux op het gebied van testen van computerapparatuur en consumentenelektronica. Klik hier voor een vandaag gepubliceerd artikel over de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Apple-serie maken kost 13 miljoen euro per aflevering’

13-07-2019 18:16 Apparata
Kosten noch moeite worden bespaard om de strijd aan te gaan met concurrenten zoals Netflix. Apple moet alles uit de kast trekken om van zijn streamingdienst een succes te maken. Het bedrijf heeft immers een achterstand op de gevestigde orde. Internationaal is dat Netflix, maar in de VS zijn er nog veel meer grote streamingdiensten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Special: Mercedes-Benz R63 AMG (W251)

13-07-2019 18:00 Autoblog.nl
Soms koopt men de auto niet die men nog heeft. De R-Klasse was zo’n auto. Een goede vakantieauto rijden is net zoiets als skischoenen dragen, jezelf insmeren met factor 40, malariaprikken laten inenten en elke dag net even een paar ‘Mythos’-biertjes te veel drinken in de zon. In sommige gevallen is het verreweg de beste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CampZone 2019: een LAN-party op de camping in Veghel!

13-07-2019 17:40 Hardware.info
Ook dit jaar wordt CampZone weer gehouden, deze keer in Veghel. Op deze 'game-camping' kun je meedoen met verschillende speciale activiteiten, waaronder lan-parties en andere gaming-gerelateerde competities, cosplay en archery tag. Je staat samen met zo'n 2500 anderen op de camping, en de kaartenverkoop is al gestart. Momenteel zijn de kaarten voor het gehele evenement met korting te koop voor 239 euro als je gebruik maakt van de kortingscode CZ2018. Je kunt er ook naartoe voor vanaf 39 euro. H...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Denon introduceert nieuwe AV-receiver met IMAX Enhanced en negen

13-07-2019 17:16 Hardware.info
Onlangs praatten wij er al over: IMAX Enhanced. Helemaal overtuigd van het nut ervan waren we niet, maar in ieder geval introduceert Denon nu een nieuwe receiver met de eigenschap. De AVR-X3600H kan overweg met 9.2-kanaals geluid. De 3D-audioformaten Dolby Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X en het nieuwe Dolby Atmos Height Virtualization worden allemaal ondersteund. Ook 4K-beeld kan gebruik maken van moderne videoformaten zoals Dolby Vision, hdr10 en hlg. Een 'enhanced audio return channel (earc) en '...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Is dit nou een G-Klasse, of toch een Suzuki Jimny?

13-07-2019 17:06 Autoblog.nl
Het verschil is amper te zien. Sinds tuners zijn begonnen met het aanpakken van de nieuwe Suzuki Jimny, is gebleken dat de auto na een bepaalde behandeling toch vrij veel kan lijken op de Mercedes G-Klasse. Na het zien van het project van de Duitse firma Delta4x4 raken we helemaal de kluts kwijt. De subtiele […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

20 jaar Hardware.Info in vogelvlucht

13-07-2019 17:00 Hardware.info
Time flies when you’re having fun, zoals men in het Engels pleegt te zeggen. Dat geldt zeker voor ons bij Hardware.Info, want dit jaar vieren we de 20e verjaardag van ons bedrijf. Een klein overzicht, met processorontwikkelingen als baken! ? PC-Priv?, Windows 95, Internet Explorer De geschiedenis van Hardware.Info is niet los te zien van de doorbraak van de desktop-pc voor thuisgebruikers, die weer sterk samenhangt met de opkomst van het internet, wat uiteraard onze thuisbasis is. Waar tot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Consolemakers Microsoft, Sony en Nintendo verhuizen de productie

13-07-2019 16:38 Hardware.info
Een week geleden maakte de Japanse zakenkrant Nikkei bekend dat bijna een dozijn bedrijven de productie uit China overwoog te halen, als gevolg van de handelsoorlog. Nu blijkt dat Microsoft, Sony en Nintendo dat ook daadwerkelijk gaan doen. De drie bedrijven verklaarden tegenover de Amerikaanse overheid dat de importtarieven van 25% op in China geproduceerde goederende bedrijven te veel zou schaden, aangezien 96% van de totale productie uit dat land zou komen. Hardwarebedrijven laten hun produc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Groot-Brittanni? 2019

13-07-2019 16:03 Autoblog.nl
Kan de regen nog roet in het eten gooien, of blijft het lekker droog? Na de beste zege van zijn carri?re te hebben gescoord in Oostenrijk, is het voor Max Verstappen een totaal ander weekend in Groot-Brittanni?. In het land dat autosport ademt komt de Nederlander vooralsnog niet goed uit de verf. In alle trainingsessies […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy Fold duikt weer op

13-07-2019 15:43 Apparata
Is een release nabij? Er zijn nog steeds de nodige vraagtekens omtrent de eerste vouwbare smartphone van Samsung, de Galaxy Fold. Het Zuid-Koreaanse techbedrijf is zelf erg voorzichtig in het delen van informatie omtrent het apparaat en dus draaien de geruchtenmolens op volle toeren. Een anonieme bron heeft tegenover SamMobile een foto verstrekt. Op deze […]
Lees het hele artikel op Apparata

'FWD' voelt meteen vertrouwd

13-07-2019 15:30 Autoweek.nl
Vragen naar een Sprinter met voorwielaandrijving leverde bij Mercedes-Benz jarenlang dezelfde reactie op: niet aan de orde, en daarmee basta. Nu is alles anders: test van een 'FWD' 314 CDI in de basisuitvoering Functional.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD's kleinere Navi 14-chip gespot in database - 1.536 stream pr

13-07-2019 14:51 Hardware.info
Het is de natuurlijk verwachting dat AMD's gloednieuwe RX 5700 en RX 5700 XT ook grotere en kleinere familieleden krijgen. Twitter-gebruiker Komachi lijkt daar nu ook bewijs voor gevonden te hebben; hij is in de Compubench-database namelijk een nog onbekende AMD-chip tegengekomen. Het ID komt overeen met 'Navi 14', een chip voor een grafische kaart die naar alle waarschijnlijkheid onder de RX 5700 geplaatst zal worden. Hij zal dus waarschijnlijk RX 5600 gaan heten. Uit de informatie is gebleken...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Studio van Halo-regisseur toont eerste teaser debuutgame Disinte

13-07-2019 14:40 Tweakers.net
V1 Interactive, de studio die opgericht is door de oud-regisseurs van de Halo- en SOCOM- games, heeft zijn eerste game aangekondigd in de vorm van een teaser. Het spel, genaamd Disintegration, wordt volledig onthuld tijdens Gamescom, in augustus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog advies: hybride alleskunner voor 30.000 euro

13-07-2019 14:00 Autoblog.nl
Als je een beetje met je tijd mee gaat, is er dan nog wat leuks te krijgen? Team autoblog zoekt het voor u uit! De ideale auto bestaat niet. Er is altijd wel iets aan te merken. Zeker als je op zoek gaat naar een occasion, dan zal er altijd wel ergens een concessie gedaan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

YouTube introduceert Learning PlayLists en nieuwe inkomstenbronn

13-07-2019 13:54 Tweakers.net
YouTube introduceert nieuwe manieren voor kanaalbeheerders om geld te verdienen. De bestaande, betaalde lidmaatschappen van kanalen krijgen bijvoorbeeld verschillende niveau's met verschillende prijzen. Learning Playlists zijn lijsten waarbij afleidingen weggelaten worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat voor vouwbare dingen gaat Samsung nog meer maken?

13-07-2019 13:46 Apparata
De Galaxy Fold is niet het enige waar de Zuid-Koreanen mee bezig zijn. Vouwbaar spul is heet. Dat moge duidelijk zijn. Aangezien het nieuwe technologie is moeten fabrikanten nog wel wat aanklooien om de boel onder de knie te krijgen. Zo wacht de wereld met smart op de Galaxy Fold, de eerste vouwbare smartphone van […]
Lees het hele artikel op Apparata

De 3 ruimste SUV’s met grote actieradius voor op vakantie

13-07-2019 13:00 Autoblog.nl
Wat doet die Tesla daar? Autoblog is druk bezig met het uitzoeken welke auto’s perfect zijn voor op vakantie. Buiten de verkiezingen om leggen we nog een aantal andere auto’s onder de loep. In dit artikel zoeken we uit welke SUV’s het ruimste zijn en ook nog een flinke actieradius hebben. Een betere vakantiekar kun […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit kost de nieuwe Opel Movano

13-07-2019 12:36 Autoblog.nl
De Duitse autobouwer heeft van deze vernieuwde bedrijfsauto de prijs bekendgemaakt. Opel heeft de Movano in het nieuw gestoken. Voor het eerst komt het model met zijn onder meer zijwindassistentie, LED-dagrijverlichting, een radio met afstandsbediening, Bluetooth en een USB-poort. Verder nieuw aan dit model is de achteruitkijkcamera met dodehoek waarschuwing. Met dit soort grote bedrijfsauto’s […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe chip voor wearables van Qualcomm zou modernere Cortex-A53

13-07-2019 12:30 Hardware.info
Wearablefabrikanten kregen het dankzij Qualcomms Snapdragon Wear 3100 voor elkaar om smartwatches te maken die langer mee konden op ??n acculading. Dat werd onder andere mogelijk gemaakt doordat de chip gebruik maakte van een custom co-processor, waardoor het stroomverbruik omlaag kon. WinFuture heeft gehoord dat de chipontwerper een nieuwe chip aan het ontwerpen is, waarbij het andere trucjes uit de kast haalt om toekomstige apparaatjes zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het is nog niet zeker...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TurboGrafx-16 mini gaat in Europa 90 euro kosten

13-07-2019 12:27 Tweakers.net
Konami heeft bekendgemaakt dat de mini TurboGrafx-16 in Europa 90 euro gaat kosten. Onlangs maakte de Japanse uitgever ook bekend welke spellen er allemaal inbegrepen zullen zijn en dat de console in maart 2020 beschikbaar zal zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TurboGrafx-16 mini gaat in Europa 90 euro kosten en komt in maar

13-07-2019 12:05 Tweakers.net
Konami heeft bekendgemaakt dat de mini TurboGrafx-16 in Europa 90 euro gaat kosten en vanaf 19 maart 2020 te koop zal zijn. Ook is bekendgemaakt welke 50 games op de console ge?nstalleerd staan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verstappen naar Bleekemolen: “Je lult uit je nek”

13-07-2019 12:03 Autoblog.nl
Daar mag de oude Bleek het mee doen. De Grand Prix van Oostenrijk voelde als een frisse douche na een lange zomerse dag zwoegen op kantoor voor de F1 fan. Natuurlijk was het voor ons Nederlanders extra leuk dat Max Verstappen won, maar los daarvan was het ook prettig om in de negende race van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google begint onderzoek na Belgisch-Nederlands lek

13-07-2019 11:15 Apparata
Deze week waren Belgi? en Nederland wereldnieuws. Zo’n slimme speaker in huis, is dat aan te raden? Qua privacy is het in elk geval nog wel een dingetje. Google ging deze week met de billen bloot na een lek. Een klokkenluider van het bedrijf lekte interessante informatie met het Vlaamse VRT en de Nederlandse NOS. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vakantie met EV: “Kleine actieradius betekent vaker stoppen”

13-07-2019 11:02 Autoblog.nl
Nuttige informatie voor iedereen. Nu wij Nederlanders in steeds grotere getale aan de EV gaan, stijgt ook het aantal landgenoten dat met een elektrogebakje de barre tocht naar een camping in een ver buitenland waagt. Als afstammelingen van lieden die ooit de oceanen domineerden met houten sloeps, draaien we onze hand daar uiteraard niet voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Amerikaanse FTC legt Facebook recordboete van 5 miljard dollar

13-07-2019 10:44 Tweakers.net
De Amerikaanse FTC gaat Facebook een boete van ongeveer 5 miljard dollar opleggen voor de privacyschendingen in de Cambridge Analytica-zaak, aldus bronnen van The New York Times. Daarnaast moet Facebook intensiever monitoren hoe het omgaat met gebruikersdata.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom Max Verstappen gisteren zo traag was

13-07-2019 10:01 Autoblog.nl
De stroggel was echt voor MV33. Het was niet bepaald een lekkere vrijdag voor Max Verstappen gisteren. Waar Max in Oostenrijk zijn teamgenootje Pierre Gasly nog op een ronde zette, gaf hij nu opeens juist veel tijd toe op de Fransman. Die laatste toonde voor het eerst sinds hij de snelste was in Q2 in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to basics: Toyota RAV4

13-07-2019 10:00 Autoweek.nl
De Toyota RAV4 staat in een kakelvers jasje in de Nederlandse showrooms. De ontwerpers kozen voor een veel robuuster en stoerder uiterlijk met veel harde hoeken en vouwen. Speerpunt is het verbruik, want de hybride-aandrijflijn wordt in elke campagne naar voren geschoven, maar krijg je die ook als instapper?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Spannende Netflix-serie Mindhunter keert binnenkort terug!

13-07-2019 9:44 Apparata
En dat is uiteraard goed nieuws. Het was even geduld hebben. Er is nu eindelijk offici?le informatie naar buiten gekomen over Mindhunter. De Netflix Original uit 2017 was een hit, maar na de lancering van het eerste seizoen was het al gauw stil. Netflix maakte wel bekend dat er een tweede seizoen ging komen. Wanneer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Asus geeft een aantal B450- en X470-moederborden t?ch PCIe 4.0

13-07-2019 9:17 Hardware.info
Tijdens afgelopen Computex werd het officieel: de AM4-moederborden die g??n X570-chipset hebben, zouden geen update krijgen voor de ondersteuning van pcie 4.0 om verwarring te voorkomen. Maar nu blijkt min of meer het tegenovergestelde waar te zijn, althans in sommige gevallen. Bepaalde X470- en B450-borden van ASUS krijgen volgens Mydrivers namelijk w?l ondersteuning voor de nieuwe standaard. Het is erg opvallend dat de meest luxueuze moederborden, zoals de Crosshair VII Hero en de Strix-model...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wat het stuur van de nieuwe Corvette zegt over zijn karakter

13-07-2019 9:11 Autoblog.nl
GM slaat een totaal nieuwe richting in met de C8. Sinds jaar en dag is de Chevrolet Corvette een sportauto in de lossere zin van het woord. Eigenlijk heeft General Motors, het overkoepelende concern, pas in recente jaren intensief geprobeerd een daadwerkelijk sportief apparaat te maken. Niet langer is het enkel een krachtige auto die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl