VZR Lease Top 10 Compact Edition

13-03-2019 17:52 Autoweek.nl
2019 is in volle gang en dat betekent dat het startschot heeft geklonken van een nieuwe ronde van de VZR Lease Top 10.??Leaseauto's zijn verantwoordelijk voor grofweg de helft van de jaarlijks nieuw verkochte auto's. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren. De Compact Edition trapt de VZR Lease Top 10 af.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google voegt DuckDuckGo als optie voor zoekmachine toe aan Chrom

13-03-2019 17:44 Tweakers.net
Google heeft gebruikers van Chrome in onder meer Nederland en Belgi? de mogelijkheid gegeven om DuckDuckGo in te stellen als standaardzoekmachine. Dat was voorheen niet mogelijk. Gebruikers in Nederland kunnen niet langer kiezen voor Vinden.nl.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HP vernieuwt Pavilion x360 2-in-1-laptops met gpu's van AMD en N

13-03-2019 17:40 Hardware.info
HP is druk bezig zijn Pavilion x360-laptops te vernieuwen. Daarnaast zal het bedrijf komen met twee nieuwe monitoren. De eerste vernieuwde 2-in-1-laptop is de x360 11, die een 11,6-inch display krijgt met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Bij dit model draait het allemaal om compactheid, vandaar dat er een Pentium Silver N5000 in zit. Daar is 4 GB ram bij gepaard, terwijl een m.2-ssd van 128 GB en een micro-sd-kaartslot je behoefte voor opslag moeten vervullen. Hij weegt slechts 1,2 KG, en d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

PlayerUnknown stopt met PUBG en begint nieuw project in Amsterda

13-03-2019 17:08 Tweakers.net
Brendan Greene, beter bekend als PlayerUnknown, stopt met PlayerUnknown's Battlegrounds. Hij gaat binnen PUBG Corporation een nieuwe divisie oprichten in Amsterdam die gericht is op onderzoek en het ontwikkelen van spellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AIMP 4.60 build 2120 b?ta 3

13-03-2019 17:07 Tweakers.net
De derde b?tarelease van AIMP versie 4.60 is uitgekomen. Deze gratis, lichtgewicht mediaspeler van Russische makelij heeft ondersteuning voor de populairste muziekformaten. Het uiterlijk heeft wat weg van het bekende Winamp en is door middel van skins aan te passen. AIMP heeft een 18-kanaalsequalizer aan boord en ondersteunt plug-ins. Verder kan het programma cd's rippen, muziekbestanden converteren en tags bewerken. In versie 4.60 zijn tot nu toe de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: AIMP v4.60 Beta 3, build 2120
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eigenaar propt Lamborghini V10 in Volvo 245

13-03-2019 17:07 Autoblog.nl
Hatsekidee. Wanneer iemand besluit zijn auto van aanzienlijk meer pit te willen voorzien en prettig gestoord genoeg is om een motorwissel te doen, dan is Toyota’s 2JZ-GTE een blok dat vaak wordt overwogen. De zes-in-lijnmotor die vrij eenvoudig duizelingwekkende prestatiecijfers kan produceren, is in de meeste gevallen voldoende extreem voor de eigenaar. Dit kunnen we […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Uitgever maakt Carmen Sandiego-spel in Google Earth

13-03-2019 17:02 Tweakers.net
De Amerikaanse uitgever Houghton Mifflin Harcourt en Google hebben een Google Earth-versie gemaakt van Where in the world is Carmen Sandiego. In plaats van pixelige kaarten en afbeeldingen krijgen spelers nu beelden uit Google Earth te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Robin Telecoms ProLine slimme deurbel voorziet in Apple HomeKit

13-03-2019 17:00 Hardware.info
De ProLine deurbel van het Nederlandse bedrijf Robin Telecom wordt sinds eind januari aangeboden met Apple HomeKit ondersteuning. Daarmee is het volgens de maker de eerste deurbel die door Apple hiervoor is gecertifieerd. Je koppelt de bel aan HomeKit en bedient vervolgens het intercomsysteem met je iPhone of iPad. De ProLine deurbel is wordt geproduceerd in Alkmaar en is gemaakt van aluminium en geheel te recyclen. De deurbel moet goed tegen allerlei weersinvloeden kunnen en heeft geen bewegen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Onderzoekers maken metamateriaal dat geluid relatief goed kan bl

13-03-2019 16:39 Tweakers.net
Wetenschappers van de Universiteit van Boston hebben zogeheten akoestisch metamateriaal ontwikkeld dat in het laboratorium erg goed in staat blijkt om geluid grotendeels te dempen. Het gaat om structuren die met een 3d-printer zijn gemaakt en met geluidsgolven interfereren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WhatsApp werkt aan fotozoekfunctie om afbeeldingen te kunnen goo

13-03-2019 16:24 Tweakers.net
WhatsApp werkt aan een functie om afbeeldingen die in een chat zijn gestuurd, online te kunnen zoeken. Deze optie verwijst de gebruiker naar Google, waar de resultaten worden getoond. Misschien wil WhatsApp het zo makkelijker maken om nepnieuws te checken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 redenen waarom de Samsung Galaxy S10 zo goed is

13-03-2019 16:03 Apparata
In de markt voor een Galaxy S10? Grote kans dat je niet teleurgesteld zal worden. De Samsung Galaxy S10 is een hit, dat moge duidelijk zijn. Het is nog veel te vroeg om over verkoopcijfers te praten, maar de algemene ontvangst en de reviews liegen er niet om. Samsung viert 10 jaar Galaxy op een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi E-Tron vs. Tesla Model S - Dubbeltest

13-03-2019 16:00 Autoweek.nl
Met de Audi E-Tron springt Audi eindelijk in de trend van grote elektrische auto's met dito bereik die Tesla jaren gelden heeft ingezet. Maar Jaguar kwam er eerder al achter dat de Model S niet zomaar te verslaan is. Lukt het de E-Tron wel?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

IFixit: Accu's van draadloze Samsung Galaxy Buds zijn makkelijk

13-03-2019 15:50 Tweakers.net
De draadloze oortjes Galaxy Buds van Samsung zijn relatief eenvoudig open te maken en te repareren. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de accu's vervangen, waardoor de apparaatjes een langere levensduur hebben. Wel kunnen de interne kabeltjes snel afbreken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Insta360 doet EVO uit de doeken: een camera die in 360 graden op

13-03-2019 15:47 Hardware.info
Insta360, het bedrijf dat bij het grote publiek bekend is geworden door de One X, introduceert vandaag een camera die beeld in zowel 360 graden als in 180 graden op kan nemen. Deze camera met de naam EVO is bedoeld om beelden voor vr-toepassingen te maken. Hij schiet foto's met een resolutie van 18 megapixel (6080 x 3040). Video's hebben een resolutie van maximaal 5760 x 2880 bij 30 fps. Bij 50 fps is dat 3840 x 1920. Het is ook mogelijk om op dezelfde resolutie te schieten met 30 frames per se...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Boomknuffelende regisseur ontneemt James Bond zijn V8

13-03-2019 15:34 Autoblog.nl
Zeg, dat gaat zomaar niet! Sinds mensenheugenis rijdt de meest vrouwonvriendelijke spion op aarde, James Bond, in de meest spectaculaire auto’s. In de laatste film in de franchise verscheen de fictieve agent in een Aston Martin DB10 en een klassieke DB5 op het witte doek. Spectre was in 2015 in de bioscoop te zien. Sindsdien […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sega staakt Japanse verkoop van Judgment wegens vermeend drugsge

13-03-2019 15:31 Tweakers.net
Sega staakt de Japanse verkoop van de game Judge Eyes omdat acteur Pierre Taki in Japan is gearresteerd op verdenking van coca?negebruik. Hij heeft de teksten voor het personage Kyohei Hamura ingesproken. Dit spel moet in juni in het Westen uitkomen met de naam Judgment.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Audi S5 komt straks ook met dikke dieselmotor”

13-03-2019 15:04 Autoblog.nl
Diesel komt terug! De Volkswagen Group mag dan zwaar zijn getroffen door het dieselgate-schandaal, helemaal van de zelfontbrander is het concern niet afgestapt. De topman van het bedrijf had recentelijk nog voorspeld dat consumenten op een gegeven moment toch weer interesse zouden krijgen in dieselauto’s, maar ook zijzelf lijken nog graag geld in te willen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: Gigabyte Aorus RGB SSD review: Flitsend snelle

13-03-2019 15:01 Hardware.info
Gigabyte breidt zijn assortiment verder uit en bracht onlangs zijn eerste SSD's uit. De paradepaardjes uit de huidige serie zijn de Aorus RGB M.2 modellen die - zoals de naam doet vermoeden - beschikken over programmeerbare verlichting. Ook onder de glimmende kap bieden deze modellen echter genoeg interessants, en wij vergeleken de nieuwe 512GB module met de concurrentie van onder andere Samsung, Kingston en Western Digital.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Spotify: Apple draagt met App Store-voorwaarden bij aan oneerlij

13-03-2019 14:40 Tweakers.net
Spotify-oprichter Daniel Ek stelt in een blogbericht dat Apple met enkele voorwaarden van de App Store bijdraagt aan oneerlijke concurrentie. Hij is ontevreden over een aantal zaken en heeft een klacht over Apple ingediend bij de Europese Commissie, de mededingingswaakhond in de EU.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thrustmaster kondigt twee nieuwe racestuurmodificaties aan

13-03-2019 14:24 Tweakers.net
Thrustmaster brengt twee racestuurtjes uit die op zijn racestuurvoeten geklikt kunnen worden. De Competition Wheel Add-On is een offici?le replica van een Sparco-stuur. De Open Wheel Add-On lijkt op het stuur van echte raceauto's. Beide sturen zijn volgende maand vooruit te bestellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei wil binnen paar jaar midrange-smartphones met vouwbaar sc

13-03-2019 14:19 Tweakers.net
Huawei wil binnen een paar jaar midrange-smartphones met vouwbare schermen uitbrengen. Dat zegt Walter Li, directeur van de telefoondivsie van Huawei in Europa, in een interview met Tweakers. De eerste vouwbare smartphone, de Mate X, gaat 2300 euro kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Golf GTI van Nederlands stel volledig gestript op vliegveld

13-03-2019 14:02 Autoblog.nl
Een werkelijk bizar verhaal. Op vakantie gaan is zilver, maar naderhand weer terugkeren naar huis is goud. Toen Raven De Ruijsscher en Dani?l van Keulen, een stel uit Terneuzen, na enkele dagen door te hebben gebracht in Malta arriveerden op het vliegveld van Charleroi, konden zij echter niet terug naar huis. Bij aankomst op een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Acer introduceert lichtste en dunste zakelijke Tavelmate: de nie

13-03-2019 14:02 Hardware.info
De 'dunste laptop-wedloop' is al jaren aan de gang, en nog steeds zou er vooruitgang worden geboekt. Zo ook bij Acer: de fabrikant komt vandaag met de dunste Travelmate ooit. Er zouden drie modellen komen, alle drie met een full hd 14-inch display dat gebruik maakt van ips, vermoedelijk in een behuizing van een typische laptop van 13-inch gezien de dunne schermranden. Volgens Acer weegt hij slechts 980 gram, en is hij maar 15 mm dun. Deze dunne behuizing zou niet zorgen voor een mindere bouwkwa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sublime Text 3.2 build 3200

13-03-2019 13:42 Tweakers.net
Sublime Text is een uitgebreide teksteditor die vooral programmeurs zal aanspreken. Onder de lange lijst mogelijkheden treffen we onder andere een minimap aan, de mogelijkheid om verschillende secties in een tekst te selecteren, die dan tegelijk bewerkt kunnen worden, syntax-highlighting met ondersteuning voor meer dan veertig talen, en de mogelijkheid om van macro's en op Python gebaseerde plug-ins gebruik te maken. Sublime Text is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Een licentie kost 80 dollar en dat is per gebruiker, niet per machine. Versie 3.2 is uitgekomen en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Git Integration
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xbox One krijgt geweldige offici?le nieuwe controller

13-03-2019 13:35 Apparata
Hier worden we blij van. Misschien kun je je nog die gouden tijden herinneren. Het tijdperk van de PlayStation 1. De bedrade controller was ook in een doorzichtige behuizing verkrijgbaar. Je maakte destijds indruk op je vriendjes en vriendinnetjes door die controller in huis te hebben. Anno 2019 leven we in andere tijden, maar sexy […]
Lees het hele artikel op Apparata

WordPress 5.1.1

13-03-2019 13:15 Tweakers.net
Versie 5.1.1 van WordPress is uitgekomen. Met dit programma, dat onder een gpl-licentie beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een website of blog op te zetten en bij te houden. WordPress is eenvoudig in te stellen en kan binnen vijf minuten draaien mits er al een server met php en MySQL beschikbaar is. Er zijn mogelijkheden om de functionaliteit van WordPress verder uit te breiden met plug-ins en het uiterlijk met thema's aan te passen. In versie 5.0 is, naast een nieuw thema, ook een compleet vernieuwde editor ge?ntroduceerd. De oude editor is echter ook nog steeds aanwezig en draagt nu de naam classic editor. In versie 5.1 zijn verder onder meer enkele scherpe randjes van de nieuwe editor afgehaald en zou deze beter moeten presteren. Deze eerste update brengt verder de volgende verbeteringen: WordPress 5.1.1 Security and Maintenance Release
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat we weten van Ferrari’s nieuwe V6 Hybrid-auto

13-03-2019 12:58 Autoblog.nl
Stroom, ook Ferrari moet eraan geloven. Ferrari is druk bezig met het uitbreiden van zijn modellengamma. De Italiaanse sportautofabrikant heeft recentelijk de F8 Tributo onthuld en later dit jaar moet het met nog enkele nieuwe auto’s op de proppen komen. Anno 2019 kan het natuurlijk niet dat Ferrari geen hybride of elektrische in zijn gamma […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europese Commissie gaat akkoord met regels voor technische eisen

13-03-2019 12:53 Tweakers.net
De Commissie heeft ingestemd met regels die verschillende technische eisen voor nieuwe drones verplicht stellen. Dit zal volgens de Commissie de veiligheid van dronegebruik uiteindelijk vergroten. Er volgen nog meer regels en het gehele raamwerk moet in 2020 in de EU gaan gelden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DBeaver 6.0

13-03-2019 12:48 Tweakers.net
DBeaver is een tool om databases te beheren. Het kan onder andere queries uitvoeren, en data tonen, filteren en bewerken. Ondersteuning voor de bekende databases, zoals MySQL, Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, Firebird en SQLite, is aanwezig. Het is verkrijgbaar in een CE- en EE-smaak, waarbij de eerste zonder kosten als open source te gebruiken is. De enterprisesmaak voegt ondersteuning van verschillende nosql-databases toe, zoals MongoDB, Apache Cassandra en Apache Hive, en bevat verder extra plug-ins en jdbc-drivers. De ontwikkelaars hebben versie 6.0 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 6.0 DBeaver 6.0 is our new major release. Changes since 5.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft repareert twee zero-day-kwetsbaarheden in Windows

13-03-2019 12:46 Tweakers.net
Microsoft heeft beveiligingsupdates voor maart gepubliceerd. Het gaat in totaal om 64 kwetsbaarheden die zijn verholpen, waarvan vijftien als kritiek zijn bestempeld. Onder andere de zero-daylekken in Windows 7 zijn gedicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Trezor One 1.8.0 / Model T 2.1.0

13-03-2019 12:46 Tweakers.net
Trezor heeft voor zijn hardwarewallets, Trezor One en Trezor Model T, nieuwe firmware uitgebracht met 1.8.0 en 2.1.0 als versienummers. Hiermee kun je op een veilige manier jouw cryptovaluta beheren door de private key, de sleutel waarmee je betalingen kunt uitvoeren, buiten jouw computer of smartphone op te slaan. Het ondersteunt meer dan 600 verschillende cryptovaluta's en cryptotokens, zoals bitcoin, ethereum, ripple, monero en zcash. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit: Latest Updates Bring New Architecture to Trezor One and Ripple Support to Model T. Innovation never sleeps and we’re thrilled to bring you the first two firmware updates of this year. This time, our product updates are filled with advances in security, improvements to the existing features, and new support for long awaited coins. We are happy to announce that Ripple (XRP) is now available to be stored in Trezor Model T. Trezor One, firmware update 1.8.0 In order to fix the security vulnerability announced in December, we
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BlackBerry UEM 12.10 MR1

13-03-2019 12:45 Tweakers.net
BlackBerry Unified Endpoint Management, UEM in het kort, kan gezien worden als de verdere ontwikkeling en samenvoeging van zowel BlackBerry Enterprise Server als Good Control MDM/MAM. Het product richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Daarnaast kan het worden ge?ntegreerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals BlackBerry Share, BlackBerry Workspaces en BlackBerry 2FA. BlackBerry UEM 12.10 MR1 is verschenen en de bijbehorende lijst met vernieuwingen ziet er als volgt uit: What's new in BlackBerry UEM 12.10 MR1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

The Boring Company gaat tunnelnetwerk met autonome voertuigen in

13-03-2019 12:44 Tweakers.net
The Boring Company gaat een tunnelnetwerk onder een beurshal in Las Vegas realiseren waarmee mensen snel vervoerd kunnen worden. Het vervoeren gaat met autonome, elektrische voertuigen die zijn gebaseerd op Tesla-auto's. The Boring Company is een bedrijf van Elon Musk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spotify biedt sexy deal aan, maar niet voor ons

13-03-2019 12:23 Apparata
Spotify denkt niet aan ons. Als je dit leest vanuit de Verenigde Staten (en ik weet dat we in elk geval ??n lezer hebben die Apparata vanuit de States representeert) dan zou je wellicht een zeer sexy deal kunnen ontvangen. Spotify biedt namelijk een ander gratis abonnement aan bij het aanschaffen van een Premium account. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit zijn de prijzen van de nieuwe Mercedes CLA Coup?

13-03-2019 12:04 Autoblog.nl
Kost da’? Mercedes gunde zichzelf amper rust, want slechts een week na de start van het nieuwe jaar trok het de doeken van de CLA Coup?. De auto, in feite een gekrompen CLS, zorgde bij de onthulling direct voor de nodige commotie. Waar de een het een bijzonder geslaagd apparaat vond, zagen anderen het model […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Huawei Mate X nader bekeken

13-03-2019 12:02 Tweakers.net
Krrak. De eerste keer dat ik de Huawei Mate X buig, is er direct een geluid te horen dat erop wijst dat hij breekt. Walter Ji, de Europese ceo van de telefoondivisie van Huawei, lijkt niet bezorgd. Kennelijk is dit een normaal geluid bij deze telefoon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Digitale EU-belasting voor techbedrijven is voorlopig van de baa

13-03-2019 11:48 Tweakers.net
Er komt voorlopig geen EU-brede regeling voor het heffen van belasting bij technologiebedrijven. Dat heeft Valdis Dombrovskis, een vice-president van de Europese Commissie, met het uitspreken van enige teleurstelling laten weten. Enkele EU-lidstaten houden bezwaren tegen het plan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.55.7108

13-03-2019 11:48 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.55 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Naast gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische updatefunctie biedt. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Software Updater (CCleaner Professional edition)
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Joomla! 3.9.4

13-03-2019 11:42 Tweakers.net
Versie 3.9.4 van Joomla! is uitgekomen, een versie die diverse beveiligingsproblemen en fouten moet verhelpen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere op Joomla Community terecht. In versie 3.9 is onder meer een Privacy Tool Suite toegevoegd. Versie 3.9.4 bevat de volgende veranderingen en verbeteringen: Wat zit er in Joomla! 3.9.4?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wrathstone-dlc voor The Elder Scrolls Online is nu ook beschikba

13-03-2019 11:34 Tweakers.net
Wrathstone, de nieuwste dlc voor The Elders Scrolls Online, is er nu ook voor de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast kondigt ZeniMax Online Studios een gratis update aan met verbeteringen en nieuwe functies. Wrathstone werd op 25 februari uitgebracht voor de pc en Mac.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BurnAware 12.1

13-03-2019 11:32 Tweakers.net
Versie 12.1 van het cd-, dvd- en blu-ray-brandprogramma BurnAware is uitgekomen. Dit programma is beschikbaar in een Free-versie en in betaalde Premium- en Professional-edities, met prijzen van respectievelijk 20 en 40 dollar. Deze uitvoeringen hebben extra functionaliteit, zoals voor het kopi?ren van schijfjes en het rippen van audio-cd's. Op deze pagina worden de verschillende edities tegen elkaar afgezet. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Enhancements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft brengt deel van DirectX 12 naar Windows 7 voor World o

13-03-2019 11:22 Hardware.info
Microsoft roept al een tijdje dat Windows 7 aan het einde van zijn leven zit: begin volgend jaar zou de offici?le ondersteuning voor het besturingssysteem stoppen. Dan wordt het os niet meer bijgewerkt met belangrijke beveiligingsupdates, althans niet voor particulieren. Zakelijke klanten kunnen ervoor kiezen om tegen betaling hun systemen te voorzien van updates. Nu doet de softwaremaker een klein stapje terug: het maakt (een deel van) DirectX 12 beschikbaar voor Windows 7. Volgens Microsoft g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

IBM pakte Flickr-gezichtsfoto's voor herkenningsalgoritme zonder

13-03-2019 10:58 Tweakers.net
IBM heeft in januari een collectie van een miljoen gezichtsfoto's gepubliceerd die afkomstig zijn van de fotosite Flickr. Deze zijn gebruikt om een algoritme te trainen op gezichtskenmerken en het herkennen van etniciteit, maar daarbij is in bepaalde gevallen geen toestemming gevraagd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen gaat tot 7.000 banen schrappen

13-03-2019 10:57 Autoblog.nl
Duizenden jobs verdwijnen binnen de Volkswagen Groep. Waar merken als Pagani, Bentley en Rolls-Royce bekendstaan om het handwerk dat komt kijken bij de productie van auto’s, is dat andere koek bij de reguliere autofabrikanten. Tijd is geld en de automatisering binnen de autoindustrie neemt in rap tempo toe. Zo uiteraard ook bij Volkswagen, de grootste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Phoenix Point verschijnt eerste jaar exclusief in de Epic Games

13-03-2019 10:56 Tweakers.net
Strategiespel Phoenix Point is het eerste jaar na uitgave exclusief beschikbaar in de Epic Games Store. Ontwikkelaar Snapshot Games heeft daarvoor een deal gesloten met Epic Games. Phoenix Point komt in september uit voor Xbox One, pc en Mac.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Volkswagen Golf's onthulling is na de ID'

13-03-2019 10:54 Autoweek.nl
Tijdens de grote persconferentie van de Volkswagen Groep is er meer bekend geworden over de komende nieuwe Golf. Die laat iets langer op zich wachten dan we in eerste instantie hadden gedacht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google brengt Chrome 73 uit met donkere modus voor Mac

13-03-2019 10:45 Tweakers.net
Google heeft Chrome 73 uitgebracht voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS. De desktopuitvoering biedt voortaan ondersteuning voor hardware-mediakeys. Een andere nieuwe functie, donkere modus, is voorlopig alleen beschikbaar op het Mac-platform.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Google verkleint hardwareteams voor laptops en tablets

13-03-2019 10:39 Tweakers.net
Google heeft naar verluidt tientallen leden van zijn Create-divisie gevraagd te zoeken naar andere functies binnen Alphabet, het moederbedrijf van Google. De Create-divisie is verantwoordelijk voor onder andere de Pixelbook-laptops en de Pixel Slate.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse rechter verbiedt landelijke trajectcontrole op basis van

13-03-2019 10:15 Tweakers.net
Een Duitse rechter heeft geoordeeld dat de toepassing van trajectcontrole op een stuk snelweg bij Hannover onrechtmatig is op grond van een grondwettelijk privacyrecht. Dat betekent dat de camera's op de B6 bij Laatzen direct worden uitgeschakeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apex Legends community spreekt: We willen enkels bijten!

13-03-2019 10:13 Apparata
Hoef je straks niet meer hulpeloos toe te kijken hoe je team vernederd wordt? Je kent het wel: je bent zojuist gesprongen, hebt een redelijke start, beweegt rustig naar je verloren teammaat (die lul is er altijd als je met randoms speelt) en wordt plots kapotgemaakt door een drietal samenwerkende spelers. Daar zit je dan, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen Group schrapt tot 7.000 arbeidsplaatsen

13-03-2019 9:43 Autoweek.nl
Bij de Volkswagen Group verdwijnen de komende vier jaar tussen de 5.000 en 7.000 banen als gevolg van automatisering. Door werknemers die met pensioen gaan niet te vervangen hoopt het bedrijf gedwongen ontslagen te voorkomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vergelijking: de nieuwe Audi SQ5 TDI vs de oude

13-03-2019 9:41 Autoblog.nl
Een SQ5 met diesel mag weer. Wat zijn de verschillen met zijn voorganger? De vorige generatie SQ5 kwam in eerste instantie als diesel op de markt. Later introduceerde Audi de SQ5 tevens met een TFSI-benzinemotor. In dit artikel vergelijken we de diesels met elkaar. Een SUV met een krachtige diesel blijft immers een fijne combinatie. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Drive voor smartphone krijgt make-over en een nieuwe Home

13-03-2019 9:27 Tweakers.net
Google heeft de smartphoneversie van Google Drive een make-over gegeven. Het design lijkt sterk op dat van de Gmail-app en de clouddienst kreeg ook een paar nieuwe functies. De iOS-versie wordt inmiddels uitgerold; Android-gebruikers ontvangen de update vanaf 18 maart.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Philips introduceert 31,5-inch Momentum-monitor met 4K en Displa

13-03-2019 9:19 Hardware.info
Philips voegt een nieuwe monitor met een 4K-scherm (3840 x 2160) toe aan zijn collectie van Momentum-monitoren. Dit model is 31,5-inch groot, en heeft een mva-paneel. Hierdoor is het contrast van 3000:1 mogelijk. Het contrast moet nog verder worden vergroot doordat het beschikt over een DisplayHDR 600-certificaat. Dat betekent dat hij local dimming ondersteunt, hoewel niet bekend is hoeveel zones de monitor heeft. Daarnaast is de piekhelderheid 600 nits, en maximale helderheid voor het gehele s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft voegt Minecraft in april toe aan Xbox Game Pass

13-03-2019 9:00 Tweakers.net
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het populaire spel Minecraft wordt toegevoegd aan de catalogus van games die beschikbaar zijn voor bezitters van de Xbox Game Pass. Dit gebeurt vanaf 4 april.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Fold vs Huawei Mate X

13-03-2019 9:00 Apparata
Wie krijgt de officieuze titel van beste opvouwbare smartphone? Het tijdperk van opvouwbare smartphones is langzaam aan het beginnen en de eerste generatie van deze nieuwe tech zal zeer binnenkort in de winkels liggen. Er zijn twee merken die waarschijnlijk gaan strijden om de eer van ‘populairste 1st gen opvouwbare smartphone’. Op basis van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

World of Warcraft kan op Windows 7 met DirectX 12 gespeeld worde

13-03-2019 8:19 Tweakers.net
Microsoft heeft naar eigen zeggen op basis van een verzoek van Blizzard ondersteuning uitgebracht waarmee World of Warcraft-spelers op een Windows 7-systeem gebruik kunnen maken van DirectX 12.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Microsoft gaat Surface Pro 6 en Laptop 2 aanbieden met Cor

13-03-2019 8:15 Hardware.info
Microsoft gaat enkele wijzigingen doorvoeren in zijn Surface for Business portfolio. Zakelijke klanten kunnen vanaf nu een Surface Pro 6 of Surface Laptop 2 aanschaffen, die is uitgerust met een Intel Core i5 processor, 16GB ram geheugen en 256GB opslag. Tot nu toe kon je alleen een Core i5 systeem aanschaffen, dat vergezeld ging van 8GB ram. De nieuwe configuraties verschijnen deze maand in de Verenigde Staten en Canada op de markt. Vooralsnog bestaan er geen plannen andere markten te betreden...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Halo: The Master Chief Collection komt in chronologische volgord

13-03-2019 7:46 Tweakers.net
Microsoft gaat Halo: The Master Chief Collection uitbrengen voor de pc. Deze collectie bevat Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, de Halo 3: ODST-campagne en Halo 4. Data voor de gefaseerde, chronologische release zijn nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl