Rij-impressie: Lexus ES

14-07-2018 10:21 Autoweek.nl
Een aantal decennia na de start van het Europese avontuur brengt Lexus een belangrijke wijziging aan in zijn gamma. De GS verdwijnt en de ES neemt het over. Voor ons is dat een nieuwe auto, maar elders in de wereld liggen de zaken anders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Trubbels! De Kia Stinger GT haat Wouters favoriete kleur

14-07-2018 10:02 Autoblog.nl
??.! Dit bericht prikt mogelijk een beetje als je van felle kleuren houdt. Je kent het wel, je bent ergens op vakantie in een derde wereldland, laten we zeggen Belgi?. Opeens zie je op straat een toffe hond lopen. Mager, geen baasje, niemand die er naar om lijkt te kijken. Je geeft ‘m het pizzabroodje […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Microsoft stelt verkoop Andromeda-project uit tot 2019

14-07-2018 9:42 Tweakers.net
Andromeda, een klein Surface-apparaat dat dubbelgevouwen kan worden, zou door Microsoft uitgesteld zijn tot volgend jaar. Het bedrijf lijkt te willen wachten totdat er geschikte hardware voor beschikbaar is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laia Sanz doet dingen met CUPRA

14-07-2018 9:01 Autoblog.nl
Ooh Spaanse vlieg. Uitdaging: noem eens twee Spaanse automerken. De meeste mensen zullen als je hen dit vraagt SEAT nog wel kunnen bedenken, maar je moet al een behoorlijk diehard autofanaat zijn om daarnaast bijvoorbeeld nog bekend te zijn met Tramontana of Hispano-Suiza, om maar twee dwarsstraten te noemen. Doch sinds het begin van dit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vortex RGB-casefans ge?ntroduceerd door Cougar

14-07-2018 8:36 Hardware.info
Gisteren berichtten we al over een nieuwe behuizing van Cougar, de Turret. Die word geleverd met twee Vortex-ventilatoren, die in ??n kleur verlicht zijn. Echter heeft Cougar ook volledig adresseerbare rgb-varianten van deze 120 mm grote fans uitgebracht. Er zijn twee uitvoeringen, de Vortex RGB FCB en de Vortex RGB HPB.? De verschillen tussen de twee varianten bevinden zich vooral in de technische specificaties; qua uiterlijk zijn ze gelijk. De HPB-editie is de luxere van de twee, gekenmerkt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

[Pro] Lenovo introduceert ThinkStation P330-workstations

14-07-2018 6:53 Hardware.info
Lenovo heeft een drietal nieuwe, uit professioneel gebruik gerichte systemen uit de doeken gedaan. Het betreft de P330-serie, die bestaat uit de ThinkStation P330 Tower, Small Form Factor (sff) en Tiny. Zoals de namen al doen vermoeden is vooral het formaat van de drie computers verschillend. ? De Tower en SFF zijn volgens Lenovo tot 30 procent kleiner dan hun voorgangers. Ze kunnen geleverd worden met de Intel Xeon E-2100-processoren die onlangs aangekondigd werden. De wat meer standaard Co...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waar blijft de opvolger van jpeg? - De 'strijd' om een nieuw bee

14-07-2018 6:00 Tweakers.net
Er zijn nogal wat ontwikkelingen geweest in digitale beeldformaten. Ze lijken echter aan het jpeg-formaat voorbij te zijn gegaan en dat ligt niet aan een gebrek aan alternatieven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy A6 review: goede camera voor een middenklasser

14-07-2018 5:59 Hardware.info
Met alle aandacht voor de high end toestellen uit de S-serie en Note-reeks zou je bijna vergeten dat Samsung ook diverse betaalbaarder toestellen produceert. Zo lanceerde het onlangs de Samsung Galaxy A6, een nieuwe mid-range smartphone. Als marktleider kan je niet leven van enkel high end toestellen; die zijn mooi om aandacht te vangen en vermogende consumenten aan te spreken, maar er zijn heel wat gebruikers die liever wat minder geld uitgeven aan een toestel. Voor die aanzienlijke groep...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waan je koning camping in deze camper met garage

13-07-2018 21:42 Autoblog.nl
In weelde en luxe kamperen, Vario Mobil helpt je. Kamperen kan op vele manieren. Een tent in je auto proppen, een vouwwagen of caravan achter je auto hangen of gewoon een camper: op ??n van die manieren reizen Nederlanders rond deze tijd van het jaar weer massaal naar het buitenland om te genieten van een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amerikaans ministerie: ZTE heeft borgsom betaald en mag weer han

13-07-2018 21:32 Tweakers.net
Het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken heeft bekendgemaakt dat de Chinese fabrikant het laatste bedrag van 400 miljoen dollar heeft betaald. Zoals eerder afgesproken, betekent dit dat ZTE weer mag handelen met Amerikaanse bedrijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Black Ops 4: 2 beta’s aangekondigd op deze data en platforms

13-07-2018 21:23 Apparata
Black Ops 4 kan me gestolen worden, maar de Battle Royale-modus ga ik checken! Fans van de aankomende over-de-top shooter van Activision kunnen de game maar liefst tijdens twee beta-periodes testen. Dat laat ontwikkelaar Treyarch weten in een blogpost. Dus als je niet kunt wachten, of gewoon graag wilt meehelpen met het (stress)testen van Black […]
Lees het hele artikel op Apparata

George Hotz: we zijn halverwege het maken van rij-assistentie vo

13-07-2018 20:36 Tweakers.net
George Hotz, die bekend werd met het kraken van de iPhone en PlayStation en zich nu bezighoudt met zelfrijdende auto's, zegt dat zijn bedrijf Comma.ai halverwege is met het ontwikkelen van een consumentenproduct voor rij-assistentie. Het brengt vernieuwde software uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe accu-technologie moet capaciteit verviervoudigen!

13-07-2018 20:23 Apparata
Niet verkeerd, toch? Onderzoekers aan het Institute for Energy Technology in Noorwegen hebben een nieuwe manier ontdekt om energie op te slaan. De technologie zou de reguliere capaciteit van een batterij van bijvoorbeeld een smartphone met zo’n 300 tot 500% kunnen vergroten. Het is misschien wel de grootste bron van frustratie voor smartphone-gebruikers: na een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Speedlink Cius is stille draadloze muis met textielen bekleding

13-07-2018 20:21 Hardware.info
Speedlink heeft vandaag de Cius voorgesteld, een draadloze muis die bekleed is met textiel. Het ontwerp is verder niet heel opvallend, al zijn de zijkanten wel voorzien van subtiele blauwe verlichting. Een andere belangrijke feature zijn de stille switches: de fabrikant claimt gebruik te hebben gemaakt van knoppen die tot zo'n 90% minder geluid maken dan gebruikelijk. Verder is de muis gebaseerd op een 1600dpi-sensor die aan de hand van de kleine knop in het midden ook ingesteld kan worden op 8...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VS klaagt 12 Russen aan voor hacks op Democratische partij in 20

13-07-2018 19:44 Tweakers.net
Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft bekendgemaakt dat twaalf medewerkers van de Russische inlichtingendienst GROe zijn aangeklaagd voor het uitvoeren van internetaanvallen op de Democratische partij en het vrijgeven van documenten onder schuilnamen, zoals Guccifer 2.0.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het verhaal van een supersmerige Mercedes C-Klasse

13-07-2018 19:39 Autoblog.nl
Barnfinds kennen we, rivierbodem-finds zijn nieuw. We reizen af naar de VS voor wederom een opmerkelijk verhaal. Een man was in de Connecticut River aan het kajakken toen hij iets op de rivierbodem zag liggen. Hij dacht dat het om een auto ging, dus belde hij de politie. Met duikers gingen ze de rivier in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WTF is er met het haar van Pikachu en Eevee gebeurd?

13-07-2018 19:32 Apparata
Oeioei, dat ziet er een beetje lelijk uit… Pok?mon-fans van over de hele wereld wachten met smart op de aankomende Pok?mon-game, die het ongekende succes van Pok?mon GO gaat combineren met de klassieke GameBoy-games. Maar in plaats van opwinding heerst er vooral ongeloof op het internet. Ontwikkelaar Game Freak heeft effectief in-game freaks gemaakt. Een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Epic verlaagt afdracht Unreal Engine Marketplace vanwege succes

13-07-2018 19:14 Tweakers.net
Epic Games heeft het percentage dat contentmakers af moeten dragen van verkopen via de Unreal Engine Marketplace, verlaagd van 30 procent naar 12 procent. De verlaging is volgens het bedrijf het gevolg van het succes van de marktplaats en van Fortnite.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cougar komt met Turret mid-tower met led-fans

13-07-2018 18:57 Hardware.info
Cougar brengt een nieuwe behuizing op de markt in de vorm van de Turret. Het gaat hier om een mid-tower kast die volgens de fabrikant een gunstige prijs-kwaliteit verhouding heeft. Net als veel nieuwe behuizingen beschikt ook de Turret over veel glas. Het zijpaneel is van glas, terwijl ook de voorzijde ermee is bedekt. Hiermee wil Cougar meer aandacht richten op de led-verlichting van de twee aanwezige Vortex-fans. Er is ruimte om hier vier meer aan toe te voegen. Intern is er ruimte voor een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft roept Amerikaanse overheid op gezichtsherkenning te re

13-07-2018 18:12 Tweakers.net
Microsoft heeft de Amerikaanse overheid opgeroepen om regels te introduceren rond het gebruik van gezichtsherkenning. Dat zou de enige manier zijn om het gebruik van de technologie in goede banen te leiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Audi RS7 met Lambo-interieur gaat voor team rood

13-07-2018 17:29 Autoblog.nl
Raad eens welke kleur de binnenkant heeft? In het Duitse Stuhr huist een dealer die zich toelegt op auto’s die net wat specialer zijn dan normaal. Het gaat dan niet ‘gewoon’ over exoten, maar liefst over exoten die besprenkeld zijn met de nodige tuning. Toegegeven, de blas? geworden autospotters onder ons zullen een Audi C7 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Leveranciers Duitse staatsspyware willen niet dat hun namen bek

13-07-2018 17:27 Tweakers.net
Volgens de Duitse regering willen de leveranciers van zijn staatsspyware niet dat hun namen bekend worden. Als dat wel gebeurt, zouden de bedrijven hun contract met de Duitse overheid opzeggen. Daarom zegt de regering de namen niet publiek te kunnen maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: wat je kunt met de Battle Pass in Fortnite 5

13-07-2018 17:22 Apparata
Nieuwe Battle Pas, zelfde principe. Voor het nieuwe seizoen van Fortnite kunnen spelers ook weer gebruik maken van de Battle Pas. De prijs is met 950 V-Bucks ongewijzigd gebleven. In een uitlegvideo heeft Epic Games bekendgemaakt wat je allemaal kunt verwachten met de Battle Pas voor dit nieuwe seizoen. Zo krijg je met de aanschaf […]
Lees het hele artikel op Apparata

Alpine schroeft productie A110 op

13-07-2018 16:50 Autoweek.nl
De Alpine A110 blijkt een onverwacht groot succes, want door 5.000 reserveringen is de wachttijd opgelopen tot meer dan een jaar. Om de tijd weer wat terug te dringen, versnelt Alpine de productie van de auto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

PC markt laat voor het eerst in jaren groei zien

13-07-2018 16:45 Hardware.info
Een lange tijd heeft de PC-markt in een dip gezeten, waarbij er al jaren geen groei meer genoteerd is. Na zes jaar lijkt het aantal verscheepte PC's eindelijk weer te stijgen. Het tweede kwartaal van 2018 noteert volgens zowel marktonderzoekers Gartner als IDC een stijging. Respectievelijk noemen de partijen percentages van 2,7 en 1,4%. Deze verschillen zijn te verklaren door andere inclusiecriteria. Gardner excludeert non-Windows tablets, terwijl IDC juist Chromebooks includeert en Windows-tabl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kia gaat voor meer Mild Hybrid

13-07-2018 16:10 Autoweek.nl
Kia voegde bij de facelift van de Sportage een slimme starter-generator en een 48V-accupakket toe aan de dikste dieselmotor, zodat die auto het predicaat 'mild hybrid' mag dragen. Het blijft niet bij deze ene aandrijflijn en zelfs niet alleen bij de Sportage, blijkt nu.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Opel Insignia GSi vs. Alfa Romeo Giulia Veloce - Dubbelt

13-07-2018 16:00 Autoweek.nl
Zo snel als de Opel Insignia GSi op de markt kwam, zo snel verdween de benzineversie weer. Toch hebben wij nog een exemplaar te pakken gekregen voor een dubbeltest met de Alfa Romeo Veloce. Al is het maar om te kijken of de sportieve Opel afgezien van de motor genoeg in huis heeft om de warmbloedige Italiaan te kunnen overtreffen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Coinvault-ransomware trof veel meer dan 1259 computersystemen'

13-07-2018 15:57 Tweakers.net
Volgens beveiligingsbedrijf Kaspersky Lab heeft de Coinvault-ransomware aanzienlijk meer systemen besmet dan de 1259 die het Openbaar Ministerie noemde in de zaak tegen de Nederlandse makers ervan. Het zou om het tienvoudige kunnen gaan volgens het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost een ticket naar de ruimte met Blue Origin

13-07-2018 15:45 Apparata
De schattingen van eerder klopten aardig. De prijzen van deelname Blue Origin, het ruimteprogramma voor plezierritjes, zijn zo ongeveer bekend. Aan medewerkers van het programma is bekend gemaakt wat het kost om een stoeltje te krijgen aan boord van de capsule. Aan boord gaan van de New Shepard kost naar alle waarschijnlijkheid tussen de 200.000 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sugar high: TU/e maakt zoet snoepje dat 1:300 haalt

13-07-2018 15:43 Autoblog.nl
De Noah is officieel. Maar is ‘ie net zo verslavend als Baking Soda? Als je nooit naar het nieuws kijkt weet je het misschien niet, maar het gaat volledig mis met de wereld. Mensen zijn verslaafd aan olie, verslaafd aan suiker en gaan naar de Toppers. Als we zo doorgaan zit de apocalyps eraan te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: ASUS Zenfone 5Z video review - beter dan OnePl

13-07-2018 15:30 Hardware.info
Dat een smartphone met de snelle Qualcomm Snapdragon 845 processor niet de hoofdprijs hoeft te kosten liet OnePlus eerder al zien met de OnePlus 6. Asus komt nu echter met de Zenfone 5Z, een toestel dat n?g eens 70 euro goedkoper is en voor minder dan 500 euro over de toonbank gaat. Wij zochten uit wat dit nieuwe toestel te bieden heeft.
Lees het hele artikel op Hardware.info

MG HS gepresenteerd

13-07-2018 15:26 Autoweek.nl
MG heeft in China de HS aan zijn leveringsgamma toegevoegd, een nieuwe SUV die als vlaggenschip van het merk fungeert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chicken Vindaloo! Dit is de Vazirani Shul

13-07-2018 15:09 Autoblog.nl
In Goodwood werd zojuist een gepeperde nieuwe exoot aan de wereld voorgesteld. Dromers die hun eigen supercar uit de grond willen stampen zijn in principe niks nieuws. Vroeger had je bijvoorbeeld al mannen als John Zachary DeLorean en Gerald Wiegert. Als het je even ontschiet waar je die tweede naam ook alweer van kende: van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Adobe brengt volgend jaar volledige versie van Photosho

13-07-2018 15:01 Tweakers.net
Adobe werkt er naar verluidt aan om volledige versies van Photoshop, Illustrator en Premiere op Apples iPad uit te brengen. De versie van Photoshop zou volgend jaar moeten verschijnen en crossplatform moeten werken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Buitengebied Veluwe Oost krijgt glasvezel

13-07-2018 14:36 Tweakers.net
Het bedrijf Glasvezel buitenaf gaat glasvezel aanleggen in de regio Veluwe Oost. Lang leek het erop dat de doelstelling van 50 procent inschrijvingen niet werd gehaald, maar volgens het bedrijf steeg dat aantal de laatste dagen 'extreem'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Volkswagen Type 4

13-07-2018 14:30 Autoweek.nl
Wie denkt aan luchtgekoelde Volkswagens komt al snel bij de Kever en de beroemde T1- en T2-bussen uit, maar er waren meer auto's met een koelvloeistofloze krachtbron achter de achteras. Vanaf 1968 voerden de Wolfsburgers bijvoorbeeld de Type 4, een relatief groot model. Deze Passat-voorloper kreeg in 1972 een niet te missen facelift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De Alpine A110 blijkt een belachelijk succes te zijn

13-07-2018 14:22 Autoblog.nl
Wie had dat gedacht? Nou, ik niet in ieder geval. Blikje achter de schermen: om een of andere reden is de A110 momenteel een auto die de redactie ongeveer dwars doormidden breekt in twee facties als geen ander. Denk koude oorlog, alleen dan met wat meer spanning. Ik zit zelf in het kamp dat denkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rij-impressie: Toyota Aygo

13-07-2018 14:10 Autoweek.nl
Terwijl Peugeot en Citro?n bij de technisch identieke 108 en C1 volstaan met het herzien van de motor, brengt Toyota zijn in 2014 ge?ntroduceerde Aygo rondom bij de tijd. De 'X' op de neus is aanzienlijk minder opvallend, maar ook op andere gebieden is er genoeg nieuws te ontdekken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Darksiders III-ontwikkelaar kondigt Remnant: From the Ashes aan

13-07-2018 13:45 Tweakers.net
Gunfire Games, de studio die dit jaar de ontwikkeling van Darksiders III hoopt af te ronden, werkt tegelijk aan een tweede game. Remnant: From the Ashes is een survival-action shooter die op de markt wordt gebracht door Perfect World.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stichting Brein opent aanval op illegale uploaders

13-07-2018 13:37 Apparata
Een nieuw aanval offensief moet het opsporen van illegale uploaders makkelijker maken. Het downloaden van torrents met illegale inhoud is in Nederland nog vrij anoniem te doen. Internetproviders beschermen de gegevens van klanten zo goed mogelijk en staan data niet zomaar af aan organisaties zoals Stichting Brein. Uploaden wordt over het algemeen zwaarder aangerekend dan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Magic Leap One AR-bril met Nvidia Tegra X2 komt deze zomer besch

13-07-2018 13:37 Hardware.info
De laatste keer dat we op Hardware.Info over de Magic Leap AR-headset schreven stond er nog 2017 op onze jaartelling, maar inmiddels is de kogel door de kerk: het apparaat zal deze zomer beschikbaar komen, wellicht rond 22 september. Dan zul je er als eindgebruiker overigens nog vrij weinig aan hebben, want deze eerste versie is vooral gericht op ontwikkelaars. Desondanks heeft Amerikaanse telecomprovider AT&T al een exclusief contract getekend met Magic Leap om de One uiteindelijk ook aan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Verstappens starts lijken op die van zijn pa

13-07-2018 13:06 Autoblog.nl
Soms valt de appel ver van de boom. Soms niet. Hoe goed was Jos Verstappen nou eigenlijk? In sommige kringen is dat nog altijd een heet debat. Trouwe fans van Jos the Boss beschouwen hem nog steeds als een potentieel wereldkampioen die dankzij ongelukkige keuzes het grote succes ontschoten is. Doch koele analitici als ondergetekende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Computermuseum Zwolle breidt collectie uit met 200 items

13-07-2018 12:32 Tweakers.net
Het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle meldt zijn collectie uitgebreid te hebben met meer dan tweehonderd stukken, met name uit de periode van de jaren dertig tot en met de jaren tachtig. Het gaat onder andere om oude Philips-computers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xen 4.8.4

13-07-2018 12:00 Tweakers.net
Xen is een baremetal-hypervisor voor het x86- en ARMv7/v8-platform, en laat diverse besturingssystemen gelijktijdig op ??n systeem draaien zonder de prestaties drastisch te be?nvloeden. Voor meer informatie over Xen en de bijbehorende community verwijzen we naar deze en deze pagina. Op dit moment worden alleen Linux, NetBSD en FreeBSD als hostsystemen ondersteund, maar men is druk bezig om ook andere besturingssystemen volledig te ondersteunen. De ontwikkelaars hebben versie 4.8.4 uitgebracht, met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Visual Studio 2017 15.7.5

13-07-2018 12:00 Tweakers.net
Microsoft heeft versie 15.7.5 van Visual Studio 2017 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python, en R makkelijker te maken. De hele waslijst met veranderingen van de 2017-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. De wijzigingen van deze uitgave zien er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus RT-N66U 3.0.0.4.382.50702

13-07-2018 11:59 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de RT-N66U beschikbaar gesteld. Deze router kan clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien. Verder zijn er twee usb-poorten aanwezig, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.382.50702 meegekregen en de download is net geen 30MB groot. In deze uitgave is onder andere de stabiliteit verbetert:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus GT-AC5300 3.0.0.4.384.21140

13-07-2018 11:58 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de ROG Rapture GT-AC5300 beschikbaar gesteld. Deze router kan clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien. Verder zijn er twee usb-poorten aanwezig, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.384.21140 meegekregen en de download is rond de 65MB groot. In deze uitgave is onder andere de stabiliteit verbetert:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus ROG Strix Z370-H 1602 / -E,-I,-F 1002 / -G 0809

13-07-2018 11:58 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de verschillende smaken van de ROG Strix Z370 moederborden beschikbaar gesteld. Allen zijn opgebouwd rond een Intel Z370-chipset en hebben een lga1151-zetel vrij voor een achtste generatie Intel Core processor. Daarnaast zijn er ook verschillen in de form-factor en aanwezige opties zoals 802.11ac wifi en Aura Sync. Voor het G-model staat het versienummer op 0809, voor de E-, F- en I-modellen op 1002 en voor het H-model op 1602. De lijst met veranderingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus ROG Maximus X Apex / Code / Formula / Hero 1602

13-07-2018 11:58 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de verschillende smaken van de ROG Maximus X moederborden beschikbaar gesteld. Allen zijn opgebouwd rond een Intel Z370-chipset en hebben een lga1151-zetel vrij voor een achtste generatie Intel Core processor. Daarnaast zijn er ook verschillen in de form-factor en aanwezige opties zoals 802.11ac wifi en Aura Sync. Het versienummer is vast gezet op 1602 voor de Apex-, Code-, Formula- en Hero-modellen. De lijst met veranderingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fortnite 5.0

13-07-2018 11:57 Tweakers.net
Fortnite is een 'co-op survival sandbox game' van ontwikkelstudio Epic Games. De grafische stijl is cartoony en doet denken aan de stijl van games als Team Fortress. Dat legt automatisch de nadruk op spelplezier. Er zijn twee modi in het spel: de door een verhaal gedreven modus 'Save the World', waarvoor momenteel nog betaald moet worden, en de gratis 'Battle Royale'-modus, waarin je het opneemt tegen andere spelers. Het spel kan gespeeld worden op Windows, macOS, de Xbox One, de PlayStation 4, de Nintendo Switch en smartphones. Voor meer informatie verwijzen we naar onze beknopte review. De ontwikkelaars hebben Fortnite 5.0 uitgebracht, met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: Tesla bereikt potentieel kostbare mijlpaal

13-07-2018 11:54 Autoblog.nl
Het moment dat je wist dat komen ging is aangebroken. Spannende tijden breken spoedig aan voor Elon Musk en de zijnen. De toko van de man die onlangs nog wat salty was omdat de Thaise autoriteiten zijn spul niet gebruikten voor het redden van het inmiddels fameuze voetbalteam uit een grot, moet haar boontjes binnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgische telecomwaakhond ziet ruimte voor vierde mobiele operat

13-07-2018 11:41 Tweakers.net
De Belgische telecomwaakhond BIPT heeft in een rapport aangegeven dat de toevoeging van een vierde mobiele provider op de telecommarkt een positieve rol kan spelen voor het aanscherpen van de prijsconcurrentie. Telecomminister Alexander De Croo wil zo'n vierde speler introduceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HWI TV kijkersvragen: Stel jouw vragen over (back to school) not

13-07-2018 11:35 Hardware.info
De zomervakantie moet nog beginnen, maar wie volgend jaar gaat studeren zal voor het nieuwe school- of collegejaar waarschijnlijk een laptop nodig hebben. En dan rijst de vraag welke notebook optimaal geschikt is voor jouw opleiding en gebruiksdoel. Wij helpen je graag op weg! Heb je dus vragen over laptops, stuur ze in via onderstaand formulier. In de Hardware.Info TV aflevering met kijkersvragen zullen we proberen zoveel mogelijk vragen te behandelen. Vragen en suggesties kunnen ingestuurd w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gartner: pc-markt groeide afgelopen kwartaal wereldwijd

13-07-2018 11:32 Tweakers.net
Pc-fabrikanten leverden de afgelopen drie maanden volgens Gartner in totaal 62,1 miljoen desktops en laptops, een toename van 1,4 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De toename is toe te schrijven aan bedrijven die pc's vervangen voor Windows 10.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Honda stopt met diesel'

13-07-2018 11:25 Autoweek.nl
Recent maakten we nog kennis met de nieuwe dieselversie van de Honda Civic, maar dat lijkt nu de laatste Honda met zelfontbrander te zijn. Ook de CR-V zal dus altijd op benzine rijden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lamborghini verkoopt meer auto's dan ooit tevoren

13-07-2018 11:24 Autoweek.nl
Lamborghini mag terugkijken op een fraai eerste halfjaar van 2018. Het merk zet zelfs een persoonlijk verkooprecord.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kalypso koopt rechten op Commandos-gamereeks

13-07-2018 11:21 Tweakers.net
De Duitse uitgever Kalypso Media heeft rechten op de gamereeks Commandos in handen gekregen. De vier games in de serie werden gemaakt door het Spaanse Pyro Studios. Kalypso neemt ook de rechten over op de andere games van Pyro, zoals Imperial Glory en Praetorians.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De smartphones van deze fabrikant crashen het vaakst

13-07-2018 11:15 Apparata
We hebben het allemaal weleens: een smartphone die spontaan vastloopt. Maar als je voor deze merken kiest, dan vraag je er eigenlijk zelf om. De onderzoekers van Blancco kijken in de State of Mobile Device Repair & Security naar de populairste smartphones. Een van de onderdelen is het aantal vastlopers. Helaas is er ??n fabrikant […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zakelijke BlackBerry Key2 met fysiek toetsenbord nu verkrijgbaar

13-07-2018 11:11 Hardware.info
Ruim een maand geleden werd hij door TCL Communication al aangekondigd, de BlackBerry Key2. Inmiddels is dit toestel ook daadwerkelijk op de Nederlandse markt gebracht. Naast het iconische fysieke toetsenbord is er wederom veel aandacht besteed aan beveiligings- en privacy-instellingen. De Key2 is dan ook al uitgerust met Android 8.1 Oreo, dat aangestuurd wordt door een Qualcomm Snapdragon 660 die 6 GB werkgeheugen tot zijn beschikking heeft. Verder is er 64 of 128 GB uitbreidbare opslag aanwez...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl