Google investeert in drie nieuwe onderzeekabels en breidt Cloud

16-01-2018 17:36 Tweakers.net
Google gaat in drie nieuwe onderzeekabels investeren, waaronder een eigen intercontinentale kabel tussen Los Angeles en Chili. De drie nieuwe kabels moeten eind 2019 operationeel zijn. Ook breidt Google zijn Cloud Platform uit naar meer locaties, waaronder Nederland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie arresteert 1.000+ mensen na verspreiding seksvideo

16-01-2018 17:32 Apparata
Sociale media wordt steeds vaker als bewijsmateriaal gebruikt. Zonder een VPN ga je niet meer vrijuit op het internet. Het ene land is strenger in online opsporing dan het andere. In Denemarken heeft de politie 1.004 mensen gearresteerd. Dit gebeurde nadat Facebook de autoriteiten had ingelicht over het rondgaan van een seksvideo via berichtendienst Messenger. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Leica kondigt APO-Summicron-SL 75mm en 90mm f/2 portretlenzen aa

16-01-2018 17:28 Hardware.info
Leica, een fabrikant van luxe camera's, heeft vandaag twee nieuwe lenzen voor zijn full-frame SL-systeem aangekondigd. De twee portretlenzen hebben een brandpuntsafstand van 75 en 90 millimeter en f/2 diafragma. De lenzen moeten uitstekende optische prestaties leveren in een compact ontwerp met sneller autofocus. Beide lenzen bestaan uit 11 lenselementen in 9 groepen. De 75 en 90 millimeter varianten kunnen focussen tot respectievelijk 50 en 50 centimeter dichtbij en hebben daar mee een maximal...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ontwikkelaars Theme Hospital kondigen nieuwe ziekenhuissimulatie

16-01-2018 17:22 Tweakers.net
De makers van de game Theme Hospital, Gary Carr en Mark Webley, hebben bekendgemaakt dat ze aan een spirituele opvolger werken. De nieuwe game, genaamd Two Point Hospital, moet later dit jaar via Steam op de pc uitkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Compute Card CD1(C/P)64GK 0041

16-01-2018 17:07 Tweakers.net
Intel heeft nieuwe firmware uitgebracht voor zijn CD1C64GK en CD1P64GK Compute Cards, met 0041 als versieaanduiding. De CD1C64GK beschikt over een Intel Celeron N3450-processor met Intel HD Graphics 500, terwijl de CD1P64GK beschikt over een Intel Celeron N4200-processor met Intel HD Graphics 505. Beide hebben verder 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen aan boord, samen met een Intel Wireless-AC 7265 voor netwerktoegang. De Compute Card is een computer op creditcardformaat, die via een aangepaste usb-c-aansluiting met allerhande apparaten verbonden kan worden. Intel richt zich hiermee op toepassingen in onder andere interactieve koelkasten, kiosksystemen, beveiligingscamera's en iot-gateways. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De veranderingen in versie 0041 van de firmware zien er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fraudehelpdesk haalt phishingsite voor Tikkie-betaaldienst offli

16-01-2018 16:55 Tweakers.net
De Fraudehelpdesk heeft op zijn website gewaarschuwd voor een inmiddels offline gehaalde phishingwebsite die erg leek op de offici?le site van Tikkie. De nepwebsite maakte onder meer gebruik van de enigszins afwijkende url tlkkie.nl.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het Wild: Mitsubishi FTO

16-01-2018 16:30 Autoweek.nl
Al vaker wist AutoWeek-lezer Bruno Vijverman een bijzondere auto op de gevoelige plaat vast te leggen. Zo ook vandaag. We heten welkom: de Mitsubishi FTO. Bruno Vijverman, wederom bedankt!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sharp CEO: Massaproductie OLED-panelen voor smartphones begint b

16-01-2018 16:12 Hardware.info
Sharp CEO?Tai Jeng-wu heeft na afloop van een persconferentie in Taipei aangegeven dat de massaproductie van oled-panelen van smartphones binnenkort start. Deze zomer wil het bedrijf eigen smartphones met deze oled-schermen uitbrengen. Het bedrijf zou daarmee de eerste Japanse producent van oled-panelen voor smartphones worden. Op dit moment domineert Samsung de markt voor kleine oled-panelen. LG Display produceert ook kleine oled-panelen,?onder andere voor de Pixel 2, maar vanwege de verschill...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chinese onderzoekers stellen voor ruimteafval te vernietigen met

16-01-2018 16:09 Tweakers.net
Chinese onderzoekers hebben een studie gepubliceerd waarin de mogelijkheid wordt onderzocht om ruimteafval op te ruimen door gebruik te maken van lasers die zich in de ruimte bevinden. Volgens het onderzoeksteam is dit in theorie haalbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes R&D-baas: we gaan houden van AMG-spruitjes

16-01-2018 15:35 Autoblog.nl
BRAAAAAAAAAAP wordt whoooosh. Slecht nieuws voor de dino’s onder ons. De donkerbruine tonen van AMG’s V8-en zullen we in de toekomst waarschijnlijk moeten missen. Ja goed, dat voelden we natuurlijk stiekem al aankomen, maar na het lezen van de woorden die Ola K?llenius uitspreekt bij Autocar komt het allemaal wel erg dichtbij. K?llenius is sinds […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom dit slimme horloge 200.000 dollar kost

16-01-2018 15:17 Apparata
’s werelds duurste smartwatch. Toevallig wat geld te spenderen en je wilt iets bijzonders om de pols? Pleeg een telefoontje naar de horlogemakers van TAG Heuer, want ze hebben iets nieuws in het gamma. De bestaande Connected Modular 45 smartwatch van het merk is opnieuw aangepakt. Het klokje werd voorzien van 589 kleine diamanten. Deze […]
Lees het hele artikel op Apparata

Papa Sainz trotseert de toorn van Kees Koolen in Le Dakar

16-01-2018 15:01 Autoblog.nl
De gemoederen lopen hoog op in het altijd gezellige Zuid-Amerika. Van Dakar-fans krijgen we regelmatig te horen dat we nog wat meer aandacht kunnen besteden aan de Dakar-rally. Natuurlijk volgen we de epische rally raid wel, maar ja, er is soms ook nog nieuws over Max Verstappen dus dan moet je harde keuzes maken. Gelukkig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse onderzoekers maken zonnecel die effici?nter watersto

16-01-2018 14:55 Tweakers.net
Wetenschappers van de Universiteit Twente hebben een effici?ntere methode ontwikkeld om zogeheten zonnebrandstoffen te winnen. Door de plaats waar zonlicht wordt opgevangen en de plek van de omzettingsreactie van elkaar te scheiden, wisten ze de effici?ntie te verhogen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Verdere Cannon Lake en Coffee Lake line-up gelekt'

16-01-2018 14:54 Hardware.info
Eerder op de middag schreven we al over de Intel Core i5-8500 die op SiSoftware was verschenen. Nu lijkt het erop dat er nog een aantal processoren zijn gelekt, onder andere in de i3 U-serie voor mobiele processoren en meer Coffee Lake-S-desktopprocessoren. Ook is er een hexa-core voor laptops en mysterieuze CPU met?Gen 10-graphics gelekt. Als eerste zijn er de i3's in de 8000U-serie. Het lijkt erop dat deze i3-processoren voor laptops nog niet de stap naar quad-cores maken, het blijven dual-co...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Doek valt voor Citro?n C4

16-01-2018 14:07 Autoweek.nl
Onlangs gaf Citro?n de C4 Cactus een facelift. Die versie vervangt niet alleen de C4 Cactus zoals die sinds 2014 op de markt was.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Briljant gerucht: Sergio Marchionne wil Ferrari kopen

16-01-2018 14:02 Autoblog.nl
Huh? Wat? Hoe dan?!? Dat Italianen een geweldig gevoel voor fantasie en drama hebben weet je natuurlijk al als autoliefhebber. Daarvoor hoef je alleen maar naar de briljante maar soms ook waanzinnige auto’s te kijken die het laarsland heeft voortgebracht, zoals bijvoorbeeld de Lancia Voyager. Ook de Italiaanse stukjesschrijvers kunnen er echter wat van. Zo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei introduceert midrangesmartphone met dualcamera en 18:9-sc

16-01-2018 14:02 Tweakers.net
Huawei heeft de P Smart-telefoon ge?ntroduceerd, een toestel met een dubbele camera en een scherm met een 18:9-verhouding. De smartphone gaat 259 euro kosten en is in Nederland en Belgi? beschikbaar vanaf 1 februari.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AKRacing toont drie nieuwe series gamestoelen

16-01-2018 13:56 Hardware.info
AKRacing is vooral bekend op de Aziatische markt voor gamestoelen, maar verkoopt ook in Europa en sinds kort in Noord-Amerika. De fabrikant komt met drie nieuwe series gamestoelen: de Core-serie, de instaplijn; de Office-serie, die maximaal comfort moet brengen op de werkplek; en de Master-serie, waarvan de stoelen de meeste opties hebben en ook het duurste zijn. Bovenaan de voedselketen staat de Master-serie: gamestoelen voor de hardcore gamer, aldus de fabrikant. De stoelen zijn gemaakt met e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Geavanceerde Android-spyware infecteert alleen Italiaanse doelw

16-01-2018 13:45 Tweakers.net
Beveiligingsbedrijf Kaspersky heeft een variant van Android-spyware ontdekt die het zelf Skygofree noemt. De kwaadaardige software zou alleen doelwitten in Itali? infecteren en afkomstig zijn van een it-bedrijf in dat land. De malware is actief sinds 2014.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mogelijke releasedatum Samsung Galaxy S9 gelekt

16-01-2018 13:29 Apparata
Goed nieuws! Met smart kijken fans uit naar de komst van de nieuwe Samsung Galaxy S9. Over het nieuwe toestel was al het ??n en ander bekend. Een releasedatum was nog koffiedik kijken. Men gokte op een release in het voorjaar. Die voorspelling lijkt uit te komen. Evan Blass? weet namelijk via zijn Twitter te […]
Lees het hele artikel op Apparata

GPU-Z 2.6.0

16-01-2018 13:24 Tweakers.net
Versie 2.6.0 van GPU-Z is uitgekomen. Dit programma kan precies vertellen welke grafische kaart in de pc zit. Zo vermeldt het onder meer fabrikant, model, type, revisie en snelheid van de grafische processor, maar ook de hoeveelheid, type en snelheid van het geheugen. Hoewel de naam en het uiterlijk doen denken aan CPU-Z en PCI-Z, vergelijkbare programma's voor processors en pci-devices, zijn al deze programma's van andere makers. Sinds versie 2.4.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Core i5-8500 verschijnt in SANDRA-database

16-01-2018 13:09 Hardware.info
Intel's achtste generatie processoren kent niet alleen de meest rommelige line-up, maar ook een zeer gefaseerde uitrol. In augustus introduceerde het bedrijf?Kaby Lake Refresh voor laptops met 15W quad-cores, terwijl in oktober Coffee Lake verscheen met hexa-cores voor de desktop. Vorige week onthulde het bedrijf het meest bijzondere product van de line-up, Kaby Lake-G quad-cores met een AMD RX Vega GPU. ? Cores /Threads Klokfreq. Max. Turbo(1C/all core) L3 GPU Geheugen TDP Prijs...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Williams maakt coureurs voor 2018 bekend

16-01-2018 13:06 Autoblog.nl
De kogel is door de церковь. Jazeker, Williams heeft dan toch eindelijk bekend gemaakt wie er volgend jaar de teamgenoot wordt van Lance Stroll bij het team. Lange tijd werd aangenomen dat Robert Kubica de opvolger van Felipe Massa zou worden bij de Britse renstal. Even leek het er zelfs op dat het contract al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft brengt Classic IntelliMouse in de Benelux op de markt

16-01-2018 13:05 Tweakers.net
Microsoft start de verkoop van de Classic IntelliMouse in de Benelux. De muis is ge?nspireerd op de IntelliMouse Explorer 3.0 uit 2003 en bevat enkele eigenschappen die dat model ook had, aangevuld met nieuwe functies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Be quiet! Straight Power 11 650-850W review: stilte kent zijn pr

16-01-2018 13:00 Hardware.info
Terwijl de mininghype alweer piekt en voedingen richting de 2 kilowatt worden ontwikkeld, gaat Be quiet! met zijn mainstream Straight Power-serie een versienummer omhoog. Zijn de Be quiet! Straight Power 11 650W, Straight Power 11 750W en Straight Power 11 850W beter, of zijn deze voedingen geen echte opvolgers? Het van oorsprong Duitse Be quiet! kent vier lijnen van voedingen voor de consumentenmarkt. De Dark Power Pro staat bovenaan met de meest hoogwaardige componenten en hoogste effici?...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes-Benz EQ C gesnapt

16-01-2018 12:51 Autoweek.nl
Mercedes-Benz is begonnen met het inzetten van een testvloot prototypes van de EQ C, een elektrische SUV die in 2020 op de markt komt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

South Park: The Fractured But Whole komt wellicht uit voor Ninte

16-01-2018 12:35 Tweakers.net
South Park: The Fractured But Whole komt misschien ook uit voor de Nintendo Switch. De game van uitgever Ubisoft is in de vorm van een placeholder op de website van een Australische winkel verschenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Marvell werkt aan SSD-controller met ondersteuning voor QLC-gehe

16-01-2018 12:25 Hardware.info
Marvell heeft een?testmodel van een ssd-controller getoond die snelheden over de 3.500 MByte/s en 670.000 iops moet behalen, wanneer het gekoppeld wordt met 3d tlc-nand. Een van de belangrijkste features is de ondersteuning voor quad-level-cell (qlc)-nand, met ondersteuning voor meer data per cel - al gaat dat wel ten koste van de duurzaamheid. Hierdoor heeft de controller geavanceerde ondersteuning nodig voor ecc error-correction. Het relatief nieuwe qlc-nand belooft hogere capaciteiten tegen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei P Smart preview: een toestel om naar uit te kijken

16-01-2018 12:07 Hardware.info
Na het aanzienlijke succes van diverse toestellen uit de P Lite serie, die bestaat uit ietwat afgezwakte versies van de high end lijn, is er?vandaag een nieuwe rijzende ster aan Huawei’s firmament verschenen: de P Smart. Onze eerste indrukken van het toestel lees je in deze preview.?? Eerdere toestellen uit de P Lite serie boden vaak verrassend veel waar je geld en de P Smart heeft dan ook behoorlijke schoenen te vullen. Wij kregen de kans om op locatie ergens in het oostelijke deel van onz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

James Webb-telescoop doorstaat keuring na maandenlang verblijf i

16-01-2018 12:02 Tweakers.net
De James Webb-ruimtetelescoop, die waarschijnlijk in de lente van 2019 wordt gelanceerd, blijkt tests van NASA-wetenschappers definitief goed te hebben doorstaan, nadat het apparaat in december 2017 uit een zeer koude vacu?mkamer is gehaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat we weten over Netflix op de Nintendo Switch

16-01-2018 11:58 Apparata
Gebruikers wachten met smart op de toevoeging. De Nintendo Switch is een leuk apparaat om op te gamen, maar de Switch kan voor nog veel meer toepassingen worden gebruikt. Een feature waar momenteel veel gebruikers op zitten te wachten is de komst van Netflix naar het apparaat. Technisch is dit mogelijk en de Amerikaanse streamingdienst […]
Lees het hele artikel op Apparata

Overheid verlengt stiekem trajectcontrole A10, vrouw baalt

16-01-2018 11:57 Autoblog.nl
En dat zou jij ook doen, als je tien brieven uit Leeuwarden kreeg… Op de dag dat talloze miljoenen verdampen in de cryptocurrency markt, herinnert het verhaal van Marloes ons dat er nog andere manieren zijn om veel geld te verliezen, bijvoorbeeld verkeersboetes. Afhankelijk van je eigen lezing werd Marloes het slachtoffer van zichzelf of […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EvLeaks: Samsung Galaxy S9 komt op 16 maart uit

16-01-2018 11:28 Tweakers.net
Samsung zou zijn Galaxy S9 op 16 maart willen uitbrengen. Dat beweert telecomjournalist EvLeaks. Samsung zei eerder al dat het zijn high-end smartphone tijdens telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona wil presenteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Hyundai Veloster niet naar Nederland

16-01-2018 11:24 Autoweek.nl
Gisteren wist Hyundai met de tweede generatie de handen op elkaar te krijgen. Slecht nieuws voor ons land: naar Europa komt de auto niet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA maakt Battlefield 1-map uit eerdere dlc voor iedereen beschik

16-01-2018 11:12 Tweakers.net
Electronic Arts maakt vanaf dinsdag de map Prise de Tahure van de The Shall Not Pass-dlc beschikbaar voor alle bezitters van Battlefield 1. De in juli 2017 uitgebrachte map was voorheen alleen te spelen door bezitters van een premium pass of de dlc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Microsoft ontkoppelt Cortana en zoekfunctie Windows

16-01-2018 11:03 Tweakers.net
Microsoft zou de zoekfunctie van Windows willen lostrekken van Cortana. Dat claimt Windows Central op basis van informatie van insiders. In plaats daarvan zouden gebruikers de digitale assistent aantreffen in het Actiecentrum.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

KPN heeft oorzaak wifiproblemen Experia Box na maand nog niet ge

16-01-2018 10:54 Tweakers.net
KPN is al een maand op zoek naar de oorzaak van de wifiproblemen waar klanten met een Experia Box V10 mee te maken hebben. Het bedrijf claimt inmiddels 'aanknopingspunten' gevonden te hebben, maar een oplossing laat nog op zich wachten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Nieuwe grootformaat labelprinters bij brother

16-01-2018 10:51 Hardware.info
Brother introduceert twee nieuwe grootformaat labelprinters, waarmee labels tot 103 mm breed geprint kunnen worden. Volgens de fabrikant zijn ze daarom geschikt voor gebruik in onder meer magazijnen en logistieke afdelingen waar verzendlabels met barcodes gebruikt worden. De QL-1100 beschikt over een brede printkop van 101,6 m (voor labels tot 103,6 mm) en een automatisch afsnijmechanisme. De printer heeft een netwerkpoort, usb 2.0-poort, wifi en bluetooth. De afdrukresolutie is 300 x 300 dpi....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jeep Grand Commander in China verschenen

16-01-2018 10:46 Autoweek.nl
De Yuntu Concept die Jeep in april vorig jaar aan de wereld voorstelde, droogt op als Grand Commander. De SUV is nu in beeld verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BlackBerry onthult analysetool om kwetsbaarheden in autosoftware

16-01-2018 10:30 Tweakers.net
De bestuursvoorzitter van Blackberry, John Chen, heeft Jarvis aangekondigd, een op servers draaiende softwaretool die is bedoeld om kwetsbaarheden te ontdekken in de software van bijvoorbeeld zelfrijdende auto's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkoop PSA Peugeot Citro?n flink omhoog

16-01-2018 10:24 Autoweek.nl
Het Franse PSA Peugeot Citro?n heeft in 2017 wereldwijd de verkoop met meer dan 15% verhoogd, tot ruim 3,6 miljoen voertuigen. Volgens het bedrijf werd daarmee voor het vierde jaar op rij de verkoop opgevoerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Koop deze Audi S3 met meer dan 500 pk

16-01-2018 10:22 Autoblog.nl
En hij is opgebouwd als daily, dus het zou heel moeten blijven ook nog. Het is zo’n auto waar ik altijd met een scheef oog naar blijf kijken: de eerste generatie Audi S3. Lekker turboblok, hatchback, vierwielaandrijving, fijne alleskunner. En bovendien h??l veel tuningpotentieel. Zo bewijst ook Sieger, die zijn als daily driver opgebouwde Audi […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gemiddelde CO2-uitstoot neemt opnieuw toe

16-01-2018 10:17 Autoweek.nl
Het volledig gelijktrekken van de bijtelling voor personenauto's met een brandstofmotor heeft gevolgen voor de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe auto's in ons land. Die was in 2017 in theorie hoger dan in 2016.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cryptomunten kelderen hard naar beneden

16-01-2018 9:56 Apparata
De meeste bekende munten staan in het rood. Paniek onder crypto-bezitters, want vanmorgen daalde de meeste munten hard in waarde. Daddy Bitcoin zakte maar liefst 15 procent in waarde naar een dieptepunt van 11.745 dollar op Coindesk. Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple en vele andere munten tonen ook rode cijfers. Doorgewinterde crypto-bezitters kijken de kat uit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze feature komt eindelijk naar de YouTube iOS-app

16-01-2018 9:51 Apparata
Wie geduldig heeft gewacht zal binnenkort beloond worden. Steeds meer applicaties hebben een zogenaamde dark mode. Een modus die de app donker maakt, zodat je ogen meer rust krijgen. Ideaal voor situaties met weinig licht. Bijvoorbeeld als je ’s avonds in bed ligt en het is donker in de kamer. Een heldere app met veel […]
Lees het hele artikel op Apparata

Skoda 'Kamiq' opgedoken

16-01-2018 9:47 Autoweek.nl
In China zijn foto's opgedoken van een nieuwe compacte cross-over van Skoda, specifiek bestemd voor de Chinese markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASUS geeft tot 100 euro cashback op moederbord en Intel-cpu

16-01-2018 9:20 Hardware.info
ASUS geeft tot 100 euro cashback wanneer je een geselecteerde moederbord en Intel-cpu aanschaft. De actie loopt van 15 januari tot en met 25 februari 2018 (factuurdatum). Er doen vier Intel-cpu's mee met de actie: i7 8700K en i7 8600K (Coffee Lake), i7 7820X?(Skylake-X) en i7 5820K (Haswell-E). Cashbackinwisseling is mogelijk van 15 februari tot en met 14 april 2018. Na het uploaden van enkele persoonlijke gegevens, serienummers, ppid en de factuur, zal het cashbackbedrag worden overgemaakt. D...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Windows-editie Final Fantasy XV komt in maart samen met Royal Ed

16-01-2018 9:07 Tweakers.net
De Windows-versie van Final Fantasy XV komt op 6 maart uit, zo blijkt uit een aankondiging van Square Enix. Dat gebeurt samen met de Royal Edition-dlc, die onder meer een nieuwe dungeon en items toevoegt aan de game.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sterkere batterij voor Samsung Galaxy S9?

16-01-2018 8:33 Apparata
Kunnen we op dit gebied verbeteringen verwachten? Een dingetje bij smartphones is de batterijduur. Gebruikers hopen bij een nieuwe variant altijd op een verbeterde accu. In de praktijk valt dit vaak tegen. Fabrikanten zeggen wel een betere batterijduur te hebben gerealiseerd, maar de grootte van de accu blijft vaak hetzelfde in vergelijking met het vorige […]
Lees het hele artikel op Apparata

Transmission-bittorrentclient werkt aan patch voor rce-lek

16-01-2018 8:18 Tweakers.net
De ontwikkelaars van de bittorrentclient Transmission werken aan een patch voor een rce-lek, dat door een onderzoeker van Googles Project Zero is gevonden. Hij demonstreerde een aanval via een kwaadaardige sit op de webinterface van de client.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OM wil verkeershufters verzamelstraffen geven

16-01-2018 8:11 Autoblog.nl
Het Openbaar Ministerie zoekt een nieuwe manier om verkeershufters flinke straffen te kunnen geven. De gemiddelde verkeershufter ontloopt makkelijk zware straffen. De reden ervoor is simpel: in Nederland bekijken we elk vergrijp op zich en een enkele snelheidsovertreding of bumperkleefactie is nu eenmaal niet te bestraffen met relatief zware sancties als celstraffen of afgehakte ledematen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Renault Sc?nic: terugblik op de duurtest

16-01-2018 8:00 Autoweek.nl
Renault heeft met de huidige Sc?nic de midi-MPV uit de suffe hoek getrokken. Een terugblik op onze duurtest van de TCE 130. Wat was er goed en wat kan er beter?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: 700+ pk voor Ford Mustang Shelby GT500

16-01-2018 7:50 Autoblog.nl
De PK-wedloop onder de Amerikaanse muscle-coupes krijgt een nieuwe impuls dankzij de heren van Ford. En de heren van Shelby om precies te zijn. De nieuwe Ford Mustang Shelby GT500 krijgt namelijk 700+ pk, zo laten ze weten in een video. Ford reageert daarmee overduidelijk op merken als Dodge en Chevrolet, die met hun Hellcats […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford bevestigt Shelby GT500 Mustang voor 2019

16-01-2018 7:50 Autoweek.nl
Middels een teaser laat Ford weten dat het Mustang-gamma in 2019 verrijkt wordt met een nieuwe Shelby GT500.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Specificaties Intel 760p en 660p lekken uit

16-01-2018 7:50 Hardware.info
Autobuy, een populaire Taiwanese webshop, heeft recent een lijst gepubliceerd van Intel's aankomende 760p en 660p m.2 nvme-ssd's. In onderstaande lijst kan de volledige line-up voor consumenten gezien worden met 64-laags 3d nand-flashgeheugen. De Intel 545s kwam in juni 2017 op de markt, maar de 760p, 700p en 660p zijn nog niet uitgebracht. De lijst geeft ook de 600p weer met 32-laags nand-flashgeheugen, ter vergelijking. De Intel 760p komt in vijf capaciteiten die lopen van 128 GB tot 2 TB,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GAC Motor toont Enverge en GA4

16-01-2018 7:41 Autoweek.nl
Het Chinese GAC Motor heeft tijdens de North American International Auto Show de Enverge Concept gepresenteerd. De auto wordt vergezeld door de eveneens nieuwe Trumpchi GA4.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Amerikanen krijgen nieuwe Passat in 2019

16-01-2018 7:39 Autoweek.nl
In ons deel van de wereld is Volkswagens MQB-platform behoorlijk ingeburgerd. De Passat staat sinds 2014 op die modulaire basis, maar dat geldt niet voor het model dat in Noord-Amerika op de bestellijst staat. Volgend jaar komt daar verandering in.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Meer dan de helft van alle iDEAL-transacties is mobiel'

16-01-2018 7:37 Tweakers.net
Currence heeft bekendgemaakt dat in 2017 meer dan de helft van alle iDEAL-transacties via mobiele apparaten plaatsvonden. Daarnaast maakte ook het betalen tussen consumenten een groei door in het afgelopen jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HyperSnap 8.16.00

16-01-2018 7:22 Tweakers.net
Hyperionics heeft versie 8.16.00 van HyperSnap uitgebracht. Met dit programma kunnen screenshots worden gemaakt van het hele scherm, van een venster of van een zelf te bepalen gedeelte van het scherm. Ook is een autoscrollfunctie aanwezig, waarmee screenshots kunnen worden gemaakt van vensters die groter zijn dan het scherm, bijvoorbeeld van een webpagina. Daarnaast kunnen afbeeldingen worden bewerkt. Zo kunnen pijlen, cirkels en tekst worden aangebracht. Vanaf versie 8.00 zijn er aparte 32bit- en 64bit-downloads, en is ondersteuning voor Windows XP komen te vervallen. Sinds versie 8.14.00 zijn nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl