Pak binnenkort razendsnel accuvretende apps aan in Android

11-11-2017 16:27 Apparata
Wanneer je smartphone te snel leegloopt voor jouw gevoel, vind je dankzij deze nieuwe feature meteen de oorzaak. Jaren geleden waren we blij als onze toestellen het einde van de dag haalden. Tegenwoordig is dat beeld echter nauwelijks veranderd, omdat fabrikanten het vaak vertikken om een grote accu in hun smartphone te stoppen. Dankzij de […]
Lees het hele artikel op Apparata

ECS onthult Liva Q mini-pc met afmetingen van 7 bij 7 cm

11-11-2017 15:23 Hardware.info
Recentelijk passeerde de Medion Akoya S22002 ons testlab, een mini-pc met de zeer bescheiden afmetingen van 7 bij 7 cm. Nu komt ook ECS met een dusdanig compact systeem onder de naam Liva Q. Aangezien het kastje slechts iets meer dan drie centimeter hoog is, blijft de inhoud beperkt tot 0,15 liter. Ook het gewicht van 260 gram is laag, en door de aanwezigheid van een VESA-mount is hij eenvoudig achterop een televisie of monitor te monteren. De ECS Liva Q wordt aangedreven door een Intel Apollo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Teamleden Mercedes AMG Petronas overvallen in Brazili?

11-11-2017 15:20 Autoblog.nl
This is Brazil! Diverse leden van het F1-team van Mercedes hebben een nare nacht achter de rug. Na afloop van de trainingen, gisteren op Interlagos, werden stafleden overvallen bij het verlaten van het circuit. E?n van de medewerkers werd onder schot gehouden. Er zijn ook schoten gelost. Wereldkampioen Lewis Hamilton heeft dit nieuws bekendgemaakt via […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone X Green Line of Death: heb jij ‘m al?

11-11-2017 14:25 Apparata
Heb je nog maar net je bankrekening geplunderd voor dit toestel, kan hij al teruggestuurd worden… De release van de iPhone X vorige week was weer een drukte van jewelste. Ondanks het flinke prijskaartje blijken er genoeg mensen te zijn die bereid zijn om meer dan 1000 euro neer te leggen voor Apple’s nieuwe vlaggenschip. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Android 8.1 maakt accuverbruik applicaties beter inzichtelijk

11-11-2017 14:24 Tweakers.net
Google is van plan om in een update van het Android-besturingssysteem gebruikers meer inzicht te geven in het accuverbruik. Zo moet duidelijker worden welke applicaties veel van de accu vragen en wat de achterliggende redenen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog advies: boot-vervanger voor 6 mille

11-11-2017 14:00 Autoblog.nl
Fun en een beetje trekcapaciteiten. Gaat dat lukken voor 6.000 euro? Maar natuurlijk! Vandaag gaan op zoek naar een auto voor Vince. Hij is 21 jaar en heeft onlangs een bootje gekocht. Nou ja, een bootje, met 7 meter is het een behoorlijke boot. Helemaal toevallig is zijn auto: een Fiat Barchetta, inderdaad Barchetta betekent […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen steekt 560 miljoen euro in Argentini?

11-11-2017 13:36 Autoweek.nl
Volkswagen laat weten dat het 560 miljoen euro investeert in Argentini?. Het bedrag moet de komst van een nieuwe SUV naar het Zuid-Amerikaanse land veiligstellen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vernieuwde Infiniti QX80 gepresenteerd

11-11-2017 13:27 Autoweek.nl
Infiniti heeft in Dubai zojuist de vernieuwde QX80 gepresenteerd. Het is de tweede keer dat Infiniti's grootste SUV een facelift ondergaat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cooler Master introduceert C10L RGB-fancontroller

11-11-2017 13:09 Hardware.info
Ruim twee maanden geleden startte Cooler Master met de verkoop van de MasterFan Pro RGB-ventilatoren. In navolging hiervan komt het bedrijf nu met de C10L, een RGB-fancontroller waarmee de verlichting zonder tussenkomst van aanvullende software bediend kan worden. De ventilator wordt middels een 4-pin aansluiting op de C10L aangesloten, terwijl de voeding via een Molex-aansluiting geschiedt. Op de fancontroller zijn drie knoppen aanwezig; met de eerste knop kan er tussen zes verschillende verli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

8 gelimiteerde moderne Lambo’s op NL of Belgisch kenteken

11-11-2017 13:02 Autoblog.nl
Deze Italianen werden in een beperkte oplage gemaakt. Als een autofabrikant een model in gelimiteerde gaat bouwen moet je er als de kippen bij zijn. Vaak krijgen importeurs slechts enkele exemplaren in handen. Dit resulteert in veel teleurgestelde telefoontjes naar ge?nteresseerde klanten die achter het net vissen. “U bent het helaas niet geworden.” Teleurgestelde klanten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Black Friday: Xiaomi meer dan een smartphonemaker

11-11-2017 12:10 Apparata
Haal hier je kortingscode in huis voor deze brute laptop van Xiaomi! In Nederland zijn we nog niet zo bekend met het Chinese bedrijf Xiaomi. Als de naam je al bekend in de oren klinkt, dan komt dit waarschijnlijk door de smartphones die het bedrijf produceert. De smartphones onderscheiden zich vaak door hun enorm goede […]
Lees het hele artikel op Apparata

Video: Nissan Qashqai - Occasion-aankooptips

11-11-2017 12:00 Autoweek.nl
De Nissan Qashqai wordt ook wel cashcow genoemd, omdat Nissan er zo waanzinnig veel succes mee heeft. De eerste generatie kun je zien als een van de voorlopers in het crossover-segment dat vandaag de dag zo populair is. Wij nemen de tweede generatie, te koop vanaf 2013, onder de loep. Die werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Renault, want die twee merken vallen onder het zelfde concern.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Te koop in NL: heftig aangepakte Bentley Continental GT

11-11-2017 11:58 Autoblog.nl
Got stance? Deze Bentley rolde 13 jaar geleden uit de fabriek als chique coup?. Het betreft een Nederlandse auto, in 2004 geleverd door Hessing. Je weet wel, dat luxe autobedrijf dat in 2012 failliet werd verklaard. Later wisselde deze Continental GT (rijtest) van eigenaar en hij of zij had puike plannen met de Bentley. De […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Roku heeft bedrijf voor audiotechnologie overgenomen

11-11-2017 11:26 Tweakers.net
Roku, maker van mediaspelers, heeft het bedrijf Dynastrom overgenomen. Dit bedrijf maakt technologie voor audio, en richt zich daarbij vooral om het zogenaamde 'multi-room audio'-concept, waar Sonos bekend mee is geworden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De prijs van deze ‘AMG GT R-fiets’ is krankzinnig

11-11-2017 11:01 Autoblog.nl
Tip: zet deze fiets goed op slot. Peperdure fietsen. Ik heb het nooit begrepen. Blijkbaar is er toch een markt voor, want geregeld komen autofabrikanten met tweewielers op de markt. Mercedes-AMG heeft deze week de Rotwild R.S2 Limited-Edition onthuld. De fiets is een ode aan de giftige AMG GT R (rijvideo). Er worden slechts 50 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'MediaTek richt zich niet langer op high-end SoC's'

11-11-2017 10:57 Hardware.info
MediaTek heeft een aantal pogingen gedaan om voeten grond te krijgen in het high-end chipsegment, maar tot op heden zonder veel succes. De laatste poging van het bedrijf was de Helio X30, een 10-core SoC die op 10 nm wordt gebakken. Er was echter weinig interesse?vanuit smartphonefabrikanten waardoor de chip onder meer werd uitgesteld en de bestelling bij chipbakker TSMC werd verkleind. Het gebrek aan succes van de desbetreffende chip zorgde er onder meer voor dat het marktaandeel van MediaTek d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus RT-AC68U 3.0.0.4.382.18547

11-11-2017 10:56 Tweakers.net
Asus heeft kortgeleden nieuwe firmware voor de RT-AC68U beschikbaar gesteld. Deze dualband-router kan clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien. Verder zijn er twee usb-poorten aanwezig, waarvan een usb 3.0, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.382.18547 en de download is iets meer dan 40MB groot. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Enpass 5.6.0

11-11-2017 10:53 Tweakers.net
Versie 5.6.0 van Enpass is uitgekomen. Enpass is een wachtwoordmanager voor Windows, macOS, Linux en diverse mobile platformen. Het programma stelt je in staat om eenvoudig bij websites in te loggen en je wachtwoorden te beheren. Zo kunnen nieuwe wachtwoorden worden gegenereerd, laat het weten of een wachtwoord zwak is, oud is, of vaker wordt gebruikt. Data wordt versleuteld lokaal opgeslagen, maar synchroniseren via diensten als iCloud, Dropbox, Google Drive of OneDrive is ook mogelijk. Enpass is gratis te gebruiken op de desktop, alleen voor de mobiele cli?nt wordt een eenmalige bijdrage verlangd als er meer dan twintig wachtwoorden worden opgeslagen. Sinds versie 5.5.6 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 5T exemplaar gespot in het wild

11-11-2017 10:14 Apparata
We weten nu dan ook echt alles al over de nieuwe topper van OP. De offici?le presentatie voor de OnePlus 5T staat gepland over enkele dagen, maar de Duitse Sarai Griffin van ZDnet gooit roet in het eten. Zij heeft op de een of andere manier het vlaggenschip dagen voor de release al in handen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rij-impressie: BMW X3

11-11-2017 10:11 Autoweek.nl
Toen de eerste X3 in 2004 op de markt kwam, was het onmogelijk om er een goede concurrent bij te vinden. Tegenwoordig liggen de zaken iets anders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Duitse site zet per abuis foto's van OnePlus 5T online

11-11-2017 10:05 Tweakers.net
De Duitse versie van ZDnet heeft foto's laten zien van de OnePlus 5T die volgende week wordt onthuld. Inmiddels zijn de foto's weer offline gehaald, maar is nu wel alle informatie over de smartphone bekend. In de afgelopen weken kwam al vele geruchten over het toestel naar buiten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Back to basics: Hyundai Ioniq Hybrid

11-11-2017 10:00 Autoweek.nl
De Hyundai Ioniq Hybrid is binnen z'n segment een ijzersterke aanbieding, wat 'm eerder al een overwinning opleverde in een vergelijkende test met de Toyota Prius. Dat schreeuwt om een antwoord op de vraag: wat krijg je eigenlijk voor die instapprijs?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chinees bedrijf neemt Musical.ly over

11-11-2017 9:18 Tweakers.net
Musical.ly komt in handen van het Chinese bedrijf Bytedance. Door de overname moet de populaire muziekapplicatie voor kinderen gaan uitbreiden naar Azi?. Musical.ly laat gebruikers korte muziekfilmpjes van zichzelf maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info 2018 Countdown 11 november: win een Toshiba Canvio

11-11-2017 9:00 Hardware.info
De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Toshiba Canvio Premium 3TB externe hardeschijf. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Bugatti werkt aan voordeligere auto’

11-11-2017 8:55 Autoblog.nl
Een Bug voor de ‘gewone’ man? Nee, zover zal het niet komen. Bugatti is ?n blijft een automerk voor de elite. Voor de mensen met harde pegels die zich geen zorgen maken om tienduizenden euro’s aan onderhoud te betalen. Of het merk eeuwig onbereikbaar blijft is nog maar de vraag. Het huidige gamma, dat welgeteld […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Disney: videostreamingdienst wordt aanzienlijk goedkoper dan Net

11-11-2017 8:39 Tweakers.net
Disney gaat zijn nog te lanceren videostreamingdienst een lagere prijs geven dan concurrent Netflix. Daarbij geeft het bedrijf wel toe dat dit deels komt omdat er bij de lancering minder content op te vinden zal zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Suricata 4.0.1

11-11-2017 8:00 Tweakers.net
Versie 4.0.1 van Suricata is uitgekomen. Suricata is een opensource-network intrusion detection system (IDS), intrusion prevention system (IPS) en network security monitoring engine. Het kan worden gebruikt om netwerkverkeer te monitoren en een systeembeheerder een waarschuwing te geven als er iets verdachts wordt gesignaleerd. De Open Information Security Foundation co?rdineert de ontwikkeling, met hulp van de community en diverse fabrikanten. De met het op json gebaseerd logsysteem Eve verzamelde data kan onder meer met Logstash worden gebruikt om zo informatie grafisch weer te geven. In versie 4.0 zijn onder meer de detectiemogelijkheden verbeterd, zijn er extra opties voor het weergeven van de data en worden er meer protocollen ondersteund. In deze update zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Game PC - november 2017

11-11-2017 5:59 Hardware.info
Dit PC Advies is toegespitst op gaming op WQHD-resolutie. Dat betekent een snelle videokaart en een processor die snel genoeg is om die videokaart van data te voorzien, en natuurlijk een snelle monitor om alle grafische pracht en praal zo goed mogelijk te kunnen bekijken. Omdat over de keuze voor AMD of Intel in een Game PC tegenwoordig filosofische verhandelingen kunnen worden gehouden, hebben we de adviezen gesplitst. Je bekijkt nu ons advies voor een Intel-gebaseerd gamesysteem, de AMD Ryz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP Omen 880 review: Ryzen volgens HP

11-11-2017 5:59 Hardware.info
Na jaren het tij tegen gehad te hebben, lijkt het voorzichtig wat beter te gaan met AMD, dankzij de succesvolle introductie van de Ryzen-processors. Die vinden we dan ook terug in steeds meer systemen, waardoor de consument op zoek naar een complete pc weer wat te kiezen heeft. Nadat eerder al Medion en Acer systemen op de markt brachten, is het nu de beurt aan HP. Voor dit artikel maakten we kennis met de krachtige HP Omen 880, die naast een Ryzen-processor ook een Nvidia GeForce GTX 1080 Ti vi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Scherm iPhone X blijkt gevoelig, inclusief voor de kou

10-11-2017 22:02 Hardware.info
Bij televisies beginnen de eerste grote merken aan de transitie van LCD naar OLED. Op het gebied van mobiele apparaten worden de OLED-panelen in sommige gevallen al jaren toegepast. Apple heeft met de iPhone X na een lange tijd van speculatie ook de overstap gemaakt naar een OLED-paneel met minimale schermranden. Helaas blijkt het scherm in de praktijk nog wat kinderziektes te hebben. OLED kent natuurlijk vele voordelen, maar dit heeft zoals de meeste gevallen ook een keerzijde. Zo kunnen de pa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Koop een huis in Rhoon met twee dubbele garages

10-11-2017 21:52 Autoblog.nl
Voor net iets minder dan drie miljoen leef je vlabij Rotterdam in het groen. Het is een bekend dilemma. Je wilt in de stad wonen, maar je wilt ook lekker wat ruimte om je heen voor jezelf, je auto’s en misschien ??n of twee boompjes. Een oplossing kan zijn om een ingewikkeld bouwwerk in je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Kans op toegang tot account door phishing is groter dan bij uit

10-11-2017 21:47 Tweakers.net
Onderzoekers van Google hebben samen met wetenschappers gekeken naar het uitlekken van login-gegevens door phishing, gehackte databases of keyloggers. Logins die via phishing zijn verkregen, leveren het grootste risico op voor gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kwartaalcijfers Nvidia bekend: forse groei dankzij gaming en dat

10-11-2017 21:06 Hardware.info
Net als de meeste andere grote bedrijven heeft Nvidia zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt, en die zijn deze keer behoorlijk positief. In totaal werd in Q3 een omzet gedraaid van 2,64 miljard USD, zo'n 32 procent meer dan hetzelfde kwartaal van vorig jaar. De belangrijkste groeifactoren blijken gaming en datacenters. Gaming-omzet is bijvoorbeeld met 32 procent gegroeid vergeleken met het vorige kwartaal, terwijl het jaar-op-jaar met 25 procent gestegen is. Wellicht nog bijzonderder is de groei in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade series vd week (w45y2017)

10-11-2017 21:02 Apparata
Ook deze week staat onze nummer ??n muurvast, maar de rest is aan het schuiven. Net zoals afgelopen week, kan ook deze week geen enkele show op tegen het gigantische The Walking Dead. Jazeker, de zombie-serie staat wederom op nummer ??n, maar gelukkig zijn er ook weer wat nieuwe toevoegingen. Helaas is een van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bied op deze BMW ‘L7’ met de langste Alpina strepen ooit

10-11-2017 20:59 Autoblog.nl
5,37 meter aan Alpina striping. Hebb0n! Wellicht herinner je je nog het artikel dat we enige tijd schreven over de BMW L7, een extra verlengde versie van de geliefde E38-generatie van de Siebener. Het idee voor deze ?ber-limo kwam uit de tijd dat BMW nog (net) niet de eigenaar van Rolls-Royce was. Zodoende achtten ze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Destiny 2 krijgt met release van Curse of Osiris-uitbreiding 4k

10-11-2017 20:28 Tweakers.net
Ontwikkelaar Bungie meldt dat Destiny 2 bij de komst van de nieuwe uitbreiding, Curse of Osiris, ook 4k en hdr krijgt. Spelers met een Xbox One X of een PlayStation 4 Pro kunnen volgens Bungie van deze wijzigingen gebruikmaken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer kleurt muis, muismat en headset in D.Va-thema voor Overwat

10-11-2017 20:13 Hardware.info
Wellicht ??n van de meest besproken karakters uit de Overwatch-game is D.Va, die natuurlijk vooral aan haar robot te herkennen is. Voor fans heeft Razer nu samen met Blizzard, de ontwikkelaar van het spel, randapparatuur uitgebracht in een passend thema.?Hiervoor heeft de fabrikant zijn MEKA-headset en Abyssus Elite-muis van stal gehaald en voorzien van wat modernere hardware. Daarnaast is de Goliathus-muismat een nieuwe opdruk gekregen. De headset heeft een ingebouwde microfoon, in-line contro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ziti! Alfa Romeo met Leclerc en Giovinazzi terug in F1?

10-11-2017 20:02 Autoblog.nl
De geruchten zwellen aan. Geruchten dat Alfa Romeo terugkeert in de F1 doen al een tijdje de ronde. FCA eindbaas Sergio Marchionne zou fan zijn van het idee om Alfa Romeo weer deel te laten nemen in de koningsklasse. Het zijn momenteel belangrijke jaren voor het Italiaanse traditiemerk. De Giulia en Stelvio moeten het startschot […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Nintendo wil Switch-productie naar 25 miljoen exemplare

10-11-2017 20:01 Tweakers.net
Volgens bronnen die bekend zijn met de plannen van Nintendo wil het bedrijf in zijn komende fiscale jaar, dat begint in april, 25 tot 30 miljoen Switch-consoles produceren. Het Japanse bedrijf zou dit aantal nog naar boven bij kunnen stellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo wil de Switch op gigantische schaal produceren

10-11-2017 19:22 Apparata
Hoeveel stuks?! De Nintendo Switch is slechts een van de vele gigantische hits van het Japanse bedrijf. Na een ruim half jaar werd de handheld console van Nintendo al zo vaak verkocht. Niet gek dus, dat het gamebedrijf hoog inzet op de productie van de console. Met de feestdagen voor de deur lijkt het erop […]
Lees het hele artikel op Apparata

Wetenschappers richten wifisignaal met 3d-geprinte reflector

10-11-2017 19:16 Tweakers.net
Wetenschappers hebben deze week onderzoek gepubliceerd dat ze de naam WiPrint hebben gegeven. Deze software brengt een ruimte in kaart om vervolgens een reflector te 3d-printen waarmee het wifisignaal gericht kan worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tt eSports voorziet X Comfort Air-gamestoel van ventilatoren teg

10-11-2017 19:12 Hardware.info
Het marktaanbod van gamestoelen is de laatste jaren behoorlijk gegroeid, en sinds kort hebben we zelfs al modellen met ingebouwde verlichting. Tt eSports, dochtermerk van Thermaltake, heeft het ditmaal een praktische toevoeging aan het product gedaan: de zogenaamde X Comfort Air is voorzien van vier ventilatoren, die onder het zitoppervlak zijn gepositioneerd. Dit moet ervoor zorgen dat zelfs bij langdurig gebruik de temperatuur van de stoel onder controle blijft, en dat je dus geen last krijgt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vrije Trainingen Brazili?: lichte regen in Sao Paulo

10-11-2017 18:59 Autoblog.nl
Wie heeft ‘de pace’ op het Aut?dromo Jos? Carlos Pace? De Grand Prix van Mexico ligt nog vers in ons geheugen, maar dit weekend is het alweer tijd voor de volgende Grand Prix. Tussen de meren rijden de coureurs wat rondjes over het Aut?dromo Jos? Carlos Pace, ook wel bekend onder diens oude naam Interlagos. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgisch hof verbiedt aanbieden verschillende gokspelen op zelfd

10-11-2017 18:25 Tweakers.net
Het Grondwettelijk Hof van Belgi? heeft in een uitspraak bepaald dat websites niet verschillende kansspelen of weddenschappen op dezelfde domeinnaam mogen aanbieden. Daarmee hanteert het dezelfde regels online die ook offline gelden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vijf naakte ontvoerders crashen auto tegen truck

10-11-2017 18:01 Autoblog.nl
Waarschijnlijk kon men weer niet afblijven van de gootsteenontstopper. In het altijd vriendelijke Canada is de politie uitgerukt voor een wel heel bizar incident. In de gemeente Nisku werd korporaal Laurel Scott van de Royal Canadian Mounted Police opgeroepen vanwege een crash tussen een auto en een truck. Op zich niet direct aanleiding om meteen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

IBM ontwikkelt prototype van quantumprocessor met 50 qubits

10-11-2017 17:57 Tweakers.net
IBM heeft bekendgemaakt dat het een prototype quantumprocessor heeft gebouwd met 50 qubits. Deze wil het bedrijf aanbieden in de volgende generatie van zijn IBM Q-systemen. Daarnaast breidt het zijn via internet ontsloten quantumsystemen uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GTA V is bestverkochte game in VS aller tijden

10-11-2017 17:31 Hardware.info
De Grand Theft Auto-serie is al jaren een populaire gamereeks. Met GTA V hebben Rockstar Games en Take-Two hele goede resultaten geboekt. Inmiddels mag GTA V zich het meestverkochte spel van de Verenigde Staten noemen. 85 Miljoen exemplaren, zoveel units van Grand Theft Auto V zijn er verkocht. Dit getal is afkomstig van de NPD Group, waarbij de verkopen van digitale en fysieke exemplaren voor zowel PC, consoles en mobiele apparaten zijn opgeteld. Wel gaat het hier om exemplaren die aan winkels...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Komt er een randloze kleine Samsung-smartphone?

10-11-2017 17:23 Apparata
Samsung staat bekend om gigantische telefoons, maar komt er ook een Mini-iets uit? Volgens sneaky insider Ice Universe is het Zuid-Koreaanse Samsung aan het werken aan een bijzonder kleine smartphone zonder randen. In de Tweet op het Chinese Weibo (Chinese Twitter) heeft hij het over een sub-5-inch display zonder bezels. Hij stelt daarentegen de productie […]
Lees het hele artikel op Apparata

UT-onderzoeker integreert siliciumled op chip voor fotonica

10-11-2017 17:12 Tweakers.net
Een promovendus van de Universiteit Twente heeft een manier gevonden om een siliciumled te combineren met cmos-technologie. Daarmee is een lichtverbinding te cre?ren op chips, iets wat traditioneel problemen oplevert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla produceert Model 3 nog steeds in de hel

10-11-2017 17:00 Autoblog.nl
HELL! Eerder schreven we dat er volgens een analist dit jaar zo’n 3.005 Model 3’s gebouwd gaan worden. Dat aantal blijft verder achter bij de hoopvolle verwachting die Tesla zelf had in het begin van dit jaar. Ze verwachtten namelijk 80.000 Model 3’s te gaan bouwen, mits alles volgens plan zou gaan. Maar zelfs om […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Isuzu presenteert D-Max Huntsman

10-11-2017 16:52 Autoweek.nl
Isuzu zet in Groot-Brittanni? een wel heel bijzonder optiepakket op de prijslijst: het Huntsman Accessory Pack.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rentree Formule 1 Zandvoort kostbaar

10-11-2017 16:35 Autoweek.nl
Een terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort is haalbaar, maar wordt wel een financi?le megaklus. Dat zegt prins Bernhard van Oranje-Nassau, mede-eigenaar van het racecircuit in Zandvoort.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

B&O introduceert draadloze Beoplay M3-speaker voor 299 euro

10-11-2017 16:20 Tweakers.net
Bang & Olufsen heeft de Beoplay M3-speaker aangekondigd. Het is een compacte draadloze multiroom-speaker, die onder andere in combinatie met Google Chromecast, Apple AirPlay en additionele B&O-speakers functioneert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung geeft eerste details Exynos 9 Series 9810 voor Galaxy S9

10-11-2017 16:12 Hardware.info
Samsung heeft vandaag als onderdeel van de door hen gewonnen CES 2018 Innovation Awards de eerste details over de Exynos 9 Series 9810 SoC en het bijbehorende modem gepubliceerd. De nieuwe chip zien we naar alle waarschijnlijkheid terug in de Samsung Galaxy S9 begin 2018. De nieuwe Exynos 9 Series 9810 wordt geproduceerd op Samsung's tweede generatie 10nm-process. Dit 10 nanometer LPP (Low Power Plus) proced? moet 15% zuiniger of 10% sneller zijn dan het voorgaande 10nm LPE. Daarnaast bevat de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Peugeot 504 Coupe vs Volvo 262C - Classics dubbeltest

10-11-2017 16:00 Autoweek.nl
Hoewel Volvo geen traditie van grote coup?s heeft, introduceert het merk op de salon van Gen?ve in 1977 zo'n carrosserievariant op basis van de 260. Met de zescilinder PRV-motor, gezamenlijk ontwikkeld door Peugeot, Renault en Volvo. Peugeot monteert die krachtbron dan al twee jaar in de bestaande 504 Coup?. Ondanks het gedeelde hart levert dat twee zeer verschillende auto's op. Welke wil je liever hebben? De volledige dubbeltest lees je in AutoWeek Classics, 11 die vanaf 9 november in de ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

In het Wild: Volvo 242 (1975)

10-11-2017 16:00 Autoweek.nl
De 200-serie van Volvo is een iconische auto en elke willekeurige leek zou het vierkante design dan ook altijd herkennen. In Baarn stond deze 242 langs de weg geparkeerd, de tweedeurssedan die als eerste van de 200-serie het veld moest ruimen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Lite-On gaat CA3 SSD's aanbieden aan partners: M.2 NVMe me

10-11-2017 15:50 Hardware.info
Consumenten zullen Lite-On vermoedelijk niet kennen als een speler in de SSD-markt, maar dat komt omdat de fabrikant voor die doelgroep de Plextor-merknaam gebruikt. Voor OEM's en andere PC-fabrikanten heeft men nu onder eigen naam de CA3 ge?ntroduceerd, het nieuwe topmodel in de vorm van een M.2 2280 NVMe 1.2-SSD. Deze is gebaseerd op een Marvell 88SS1093-controller en het nieuwe 64-laags 3D TLC-geheugen van Toshiba. Eerstgenoemde beschikt over drie Cortex R5-cores en acht NAND-kanalen met?in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Avast! 17.8.2318

10-11-2017 15:21 Tweakers.net
Avast Software heeft versie 17.8.2318 van zijn beveiligingsprogramma Avast uitgebracht. Dit programma is beschikbaar in de gratis Free Antivirus-, en de betaalde Pro Antivirus- en Internet Security-uitvoeringen. Sinds kort is er ook de Premier-versie die extra beheerfuncties toevoegt: hiermee heeft de gebruiker de mogelijkheid om een pc op afstand over te nemen en eventueel de harde schijf te wissen. In versie 2017 heeft het programma onder meer een nieuw uiterlijk gekregen en moet het beter zogenaamde ransomware herkennen. Ook is er niet langer een email-registratie verplicht om de gratis versie te kunnen gebruiken. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Over welke onderwerpen zou jij een Meet-up willen zien?

10-11-2017 15:19 Tweakers.net
De laatste Tweakers Meet-up van het jaar moet nog plaatsvinden, maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de plannen voor 2018. Daarvoor moeten we natuurlijk eerst bepalen welke onderwerpen we de revue willen laten passeren en daarbij zijn we heel benieuwd naar jullie input.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl