Chris Hook verlaat na 17 jaar AMD

12-04-2018 10:13 Hardware.info
Chris Hook, een prominente naam binnen de AMD Radeon Technology Group, gaat na zeventien jaar dienstverband weg bij AMD. Zijn laatste functie was hoofddirecteur ‘Global Product Marketing’ en hij was ??n van de grondleggers van de guerrilla marketing. Hij moest opboksen tegen grote spelers zoals Nvidia en Intel waarvoor hij de nodige ‘problemen’ veroorzaakte. Ook liet hij GPU-lanceringen organiseren op onder andere Hawaii en Ibiza. De voormalig AMD-topman heeft op Facebook een toelichting gegeve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen nieuwe BMW X4

12-04-2018 9:49 Autoweek.nl
Op Valentijnsdag presenteerde BMW de tweede generatie X4. Vandaag weten we welke bedragen op de prijskaartjes daarvan zijn geschreven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe BMW X4 heeft een prijskaartje (en hij is duur)

12-04-2018 9:45 Autoblog.nl
Lekker hip crossoveren kost je meer dan 60 mille. Is ‘ie duur? Ja auto’s worden duurder. Get over it. Tenzij je met harken en fakkels naar Den Haag gaat zal er weinig veranderen. Niet dat d?t veel zin heeft, kijk maar naar die wietgekkies van de afgelopen maanden. De vernieuwde BMW X4 is er vanaf […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ReactOS 0.4.8

12-04-2018 9:45 Tweakers.net
Versie 0.4.8 van ReactOS is uitgekomen. Het React Operating System is een opensource-besturingssysteem dat als doelstelling heeft om compatibel te zijn met Windows NT, 2000 en XP, zodat er Windows-applicaties en -drivers op gedraaid kunnen worden. Hoewel er al veel software probleemloos op draait, waaronder LibreOffice, Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird en diverse spellen, verkeert het hele project volgens de ontwikkelaars nog in het alfastadium en is het niet geschikt voor dagelijks gebruik. Op deze pagina kunnen enkele screenshots van ReactOS worden bekeken. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Synology DSM 6.1.6 build 15266-1

12-04-2018 9:39 Tweakers.net
Synology heeft kort gelede versie 6.1.6 van Disk Station Manager uitgebracht en nu is daarvoor de eerste update verschenen. Synology DSM is de beheersoftware die op diverse nas-producten van het bedrijf draait. De Disk en Rack Stations bieden meer dan alleen extra opslagruimte. Zo kunnen ook back-ups van alle clients op het netwerk worden gemaakt en kunnen bestanden via http, ftp, bittorrent, usenet en emule worden gedownload, zodat bijvoorbeeld energiegulzige pc's 's nachts uit kunnen, terwijl de download gewoon binnenkomt. Verder kunnen via de ingebouwde iTunes-server audio- en videobestanden over het netwerk worden gestreamd, kan met behulp van php en MySQL een dynamische website worden gehost en kan het apparaat als printserver fungeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Welkom bij de Tweakers Podcast: elke week een nieuwe aflevering

12-04-2018 9:00 Tweakers.net
Tweakers introduceert een eigen podcast. Elke week praten verschillende redacteuren je bij over een actueel techonderwerp.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla-bronnen komen met nieuws over de Model Y

12-04-2018 8:46 Autoblog.nl
YaY. Alle ogen zijn nu gericht op de Model 3, maar dit betekent niet dat andere projecten in de kast zijn gestopt. Tesla werkt op de achtergrond aan de nieuwe Model Y. De elektrische auto moet vanaf november 2019 van de band rollen. Over anderhalf jaar dus. Wacht nog even met het roeptoeteren dat Elon […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Western Digital combineert externe SSD met Thunderbolt 3

12-04-2018 8:37 Hardware.info
Als je een externe SSD met Thunderbolt combineert, dan weet je vrijwel zeker dat je zeer snelle storage krijgt. G-Technology, een dochterbedrijf van Western Digital, dacht ook aan deze combinatie en heeft een nieuwe reeks externe SSD-opslagapparaten met Thunderbolt 3 ge?ntroduceerd. De producten zijn ontworpen met de professionele content creator in het achterhoofd. Voor deze doelgroep moet het verplaatsen en bewerken van 8K RAW video's een stuk gemakkelijker worden. De nieuwe reeks bestaat uit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bestelauto in Nederland gemiddeld steeds ouder

12-04-2018 8:01 Autoweek.nl
Een in Nederland in gebruik zijnde bestelauto was vorig jaar gemiddeld acht jaar oud, zo'n twee jaar ouder dan in 2010 het geval was. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Fataal ongeluk Tesla kwam door bestuurder'

12-04-2018 7:49 Autoweek.nl
Het ongeluk met een Tesla Model X waarbij vorige maand in de Californische plaats Mountain View de bestuurder om het leven kwam, gebeurde doordat die niet goed op de weg lette. Dat zei Tesla in een verklaring.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de nieuwe Bugatti Chiron van Christijan Albers

12-04-2018 7:40 Autoblog.nl
Een fraaie aanwinst. Voormalig F1-coureur Christijan Albers zit nog voldoende in de slappe was, want de Nederlander heeft namelijk een prachtige Bugatti Chiron in zijn bezit. Om de auto te beschermen tegen steenslag en andere kleine vormen van schade, zal de hypercar van een vrijwel onzichtbare folie worden voorzien. Dit laat Albers door Absolute Motors […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Directeur: racisme en haatzaaien op Reddit is niet verboden

12-04-2018 7:35 Tweakers.net
Racisme en haatzaaien is niet verboden op Reddit. Dat zegt directeur Steve Huffman in reactie op de vraag van een gebruiker. Wel kunnen subreddits ervoor kiezen om strengere regels te hanteren dan het platform in het algemeen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit een nieuwe Porsche 911 Speedster?

12-04-2018 7:31 Autoweek.nl
De huidige generatie 911 loopt zijn laatste benen. Voordat de nieuwe generatie de 911-traditie mag voortzetten, presenteert Porsche ogenschijnlijk nog een bijzonder 911-derivaat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG opent divisie die verantwoordelijk is voor snelle updates sma

12-04-2018 7:18 Tweakers.net
LG heeft een faciliteit geopend in Zuid-Korea die verantwoordelijk zal zijn voor de verspreiding van snelle updates en upgrades voor smartphones van de fabrikant. Bovendien moeten de mensen binnen die divisie de updates testen voor ze live gaan om de stabiliteit te garanderen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus komt rust Strix GL503 en GL703 uit met hexacoreprocessor en

12-04-2018 7:07 Hardware.info
Asus heeft twee nieuwe laptops aangekondigd in de Republic of Gamers-lijn. De Strix GL503 en GL703 zijn respectievelijk uitgerust met schermen met diagonalen van 15,6 inch en 17,3 inch. Asus richt zich met de twee modellen specifiek op gebruikers die veel esportspellen spelen. Bij beide laptops kan er voor de processor gekozen worden uit een Intel Core i7-8750H met zes cores of Core i5-8300H met vier cores. De gpu is een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Verder kunnen ze worden uitgerust met maximaal...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Screenshots tonen wijzigingen in interface Gmail

12-04-2018 7:01 Tweakers.net
Er zijn screenshots verschenen die de gewijzigde interface van Gmail voor desktopbrowsers zouden tonen. Google kondigde woensdag aan dat de browserversie voor Gmail een nieuw uiterlijk en veel nieuwe functies krijgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MAN presenteert eTGE

12-04-2018 6:32 Autoweek.nl
Met de TGE heeft vrachtwagenbouwer MAN een praktisch identiek aan de Volkswagen Crafter zijnde bestelbus in het leveringsgamma. Het is dan ook niet zo vreemd dat ook de TGE met een elektrische aandrijflijn verschijnt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ultra HD TV roundup: Vijfmaal betaalbaar 49 en 55 inch

12-04-2018 5:59 Hardware.info
In het voorjaar kondigen fabrikanten hun nieuw line-ups met televisies voor de rest van het jaar aan. Dat betekent meteen ook dat de televisies van het jaar ervoor uitgefaseerd worden en vaak tegen aanzienlijk lagere prijzen te koop zijn. Wij testten vijf mid-range ultra hd televisies uit modeljaar 2017, die inmiddels flink in prijs beginnen te dalen. 2017 was geen jaar van grote revoluties in de televisiewereld. Ultra hd is inmiddels stevig ingeburgerd en is feitelijk de standaardresolutie b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES Unveiled Amsterdam: trends, startups en innovaties

11-04-2018 21:58 Hardware.info
?Vandaag is de tweede versie van CES Unveiled Amsterdam, waarin onder meer de nieuwste tech-trends worden besproken. Het event is niet voor consumenten toegankelijk, maar Hardware.Info is aanwezig om verslag te doen van de belangrijkste aankondigingen, nieuwste innovaties en andere belangrijke zaken die we graag met jullie willen delen. Loco-burgemeester Udo Kock van Amsterdam is de host van het event. Hij wordt bijgestaan door onder meer Karen Chupka van CES en prins Constantijn (speciale afgev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verzamel je poen en koop deze BMW M550i in mintgroen

11-04-2018 21:52 Autoblog.nl
Dapper… Onlangs zat ik weer eens te grasduinen op de webz, om te kijken of er hier of daar nog wat moois te koop staat dat ik niet kan betalen. Even wegdromen bij al die mooie als-dan scenario’s, als autoliefhebber zal je waarschijnlijk wel bekend zijn met dit fenomeen. Na het zien van de rijtest […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom dit uitgebrande huis $800.000 moet opleveren

11-04-2018 21:04 Apparata
Bizar. In Amsterdam en Rotterdam zijn de huizenprijzen naar een krankzinnig niveau aan het gaan. Elders op de wereld is er ook sprake van een krappe markt. Bijvoorbeeld in dit gebied in de Verenigde Staten. Dit huis in San Jose, Californi? is leeg en compleet uitgebrand. Klaar om gesloopt te worden en een nieuw huis […]
Lees het hele artikel op Apparata

Snelheidscamera beboet dezelfde stilstaande auto elf keer

11-04-2018 20:56 Autoblog.nl
In de categorie ‘klein leed’. Snelheidscamera’s, we haten ze allemaal. De gerobotiseerde struikrovers slaan altijd toe op het moment dat je het niey verwacht. Gelukkig heb je er tegenwoordig prima technologische snufjes voor om de boosdoeners op tijd te spotten naast de weg, maar dan nog zijn ze irritant en slecht voor het milieu. Je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bijna helft sites Nederlandse verzekeraars heeft Facebook-tracki

11-04-2018 20:32 Tweakers.net
Bijna de helft van onderzochte sites van Nederlandse verzekeraars heeft een zogenoemde tracking pixel van Facebook. Daarmee kan Facebook de bezochte medische pagina's toevoegen aan data van accounts van Facebook-gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD introduceert Radeon RX 500X-serie: OEM-rebrands met weinig v

11-04-2018 20:31 Hardware.info
Vandaag heeft AMD de nieuwe Radeon RX 500X-serie videokaarten op zijn website gepubliceerd. Feitelijk gaat het om OEM-rebrands van de Radeon RX 500-serie, bedoeld voor oem-pc's en laptops en komen niet als add-in boards op de markt. AMD categoriseert de nieuwe sku's officieel onder de Radeon 500-familie, met daaronder twee productseries: Radeon RX 500X-serie en Radeon 500X-serie. Voor zover wij kunnen zien hebben de Polaris 12-gpu's van de rebadged serie hogere boost kloksnelheden, maar dat kan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Sony brengt mogelijk in 2020 PlayStation 5 uit

11-04-2018 20:16 Tweakers.net
Sony brengt mogelijk in 2020 een PlayStation 5 uit. Dat heeft gamesite Kotaku gehoord van diverse bronnen. Details van de vermoedelijk aankomende console zijn nog onbekend en de release lijkt nog niet vast te staan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fabrikant presenteert eerste satelliettelefoon met Android

11-04-2018 20:06 Tweakers.net
Thuraya, een fabrikant van satelliettelefoons uit de Verenigde Arabische Emiraten, heeft naar eigen zeggen de eerste satelliettelefoon met Android gepresenteerd. De X5-Touch kan zowel met satellieten als met reguliere mobiele netwerken verbinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yay! Meer Model 3 kopers krijgen een uitnodiging van Elon

11-04-2018 19:58 Autoblog.nl
Je moet een zwembroek meenemen en voor eten wordt gezorgd. De productie van de Tesla Model 3 is lange tijd een drama geweest. En eigenlijk nog steeds is het een heet item in de autowereld: krijgt Tesla zijn zaakjes op orde, of faalt de fabrikant nu het er echt op aankomt? Onlangs was er al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone 8 & X-reparatie kan belangrijke sensor uitschakelen

11-04-2018 19:34 Apparata
En dat wil je niet. Eerder deze week kwam het techbedrijf uit Cupertino al negatief in het nieuws omtrent iOS 11.3 en het touchscreen van de iPhone. Vandaag is het weer raak. Engadget schrijft dat derde partijen een sensor uitschakelen als het display van de iPhone 8 of iPhone X vervangen wordt. Let wel, het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ontwikkelaar werkt aan backup voor save games op Nintendo Switch

11-04-2018 19:34 Tweakers.net
Een ontwikkelaar is bezig met het testen van een programma om save games op de Nintendo Switch te backuppen. Dat is standaard niet mogelijk, waardoor gamers hun progressie kwijt zijn als zij hun console resetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bedrijf achter Snapchat lijkt snel opvolger Spetacles-bril te wi

11-04-2018 19:18 Tweakers.net
Snap, het bedrijf achter Snapchat, lijkt snel de volgende versie van zijn Spectacles-bril te willen presenteren. Het bedrijf heeft de tweede versie van de bril laten keuren door de Amerikaanse keuringsinstantie FCC.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sterke daling in prijzen techproducten in afgelopen vijf jaar

11-04-2018 19:05 Hardware.info
Strategie- en marketingadviesbureau Simon-Kucher & Partners weet te melden dat er een aantal techproducten zijn die in de afgelopen vijf jaar structureel of slechts recentelijk zijn gedaald in prijs. De grootste uitschieter hierin wordt gevormd door de mobiele telefoon (-35%), zo blijkt uit onderzoek op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Ondanks dat nieuwe modellen van Apple en Samsung met een steeds hogere prijs in de markt worden gez...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verrek! Nederlandse wegen staan stiekem op instorten

11-04-2018 18:59 Autoblog.nl
Huh? Vanochtend brachten we je toch nog het bericht dat Nederland zo’n beetje de veiligste wegen van heel Europa heeft. Mooi nieuws, maar zoals altijd is onderzoek maar relatief. Op dezelfde dag dat de EU-cijfers naar buiten komen, publiceren NH Nieuws en Eenvandaag namelijk hun bevindingen over de staat van het wegennet in Noord-Holland. Wat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google laat browserversie Gmail vanaf juni ook offline werken

11-04-2018 18:51 Tweakers.net
Googles e-maildienst Gmail zal vanaf juni ook offline werken. Dat meldt de zoekgigant in een mailing aan beheerders van G Suite-accounts. Ook krijgt Gmail een nieuw ontwerp en ondersteuning voor de functie Smart Reply's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Automatische helderheid werkt niet meer na schermreparatie nieu

11-04-2018 18:16 Tweakers.net
Apples iOS laat de software niet langer automatisch de helderheid aanpassen als gebruikers het scherm hebben laten vervangen. Daarbij maakt het niet uit of Apple zelf het scherm heeft geleverd of niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe hybride van Lamborghini!

11-04-2018 18:03 Autoblog.nl
Dus toch… Enkele jaren geleden kwam Lamborghini op de proppen met de Asterion. We hebben soms gemixte gevoelen over auto’s met elektro-goodies en dat gold ook in het geval van de Asterion. Leuk dat de auto 910 pk kon leveren, maar je moet wel 250 kilo aan accu’s door elke bocht heenslepen. Nou ja, voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opiniepeiling: een op vijf Facebook-gebruikers in NL gaat accoun

11-04-2018 17:47 Tweakers.net
Een op de vijf ondervraagde Nederlandse Facebook-gebruikers bij een opiniepeiling van tv-programma EenVandaag zegt zijn of haar account te verwijderen. Veel mensen hebben het overwogen, maar blijven toch op Facebook.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Dual radio access point LN-630acn van Lancom nu per stuk v

11-04-2018 17:35 Hardware.info
Lancom biedt zijn dual wireless access point LN-630acn nu ook per stuk aan. Dit product was tot nu toe alleen in een set van tien apparaten verkrijgbaar voor grootschaligere draadloze omgevingen. De fabrikant hoopt daarmee tegemoet te komen aan de wens van resellers om de op 802.11ac gebaseerde access point ook voor kleinschaligere netwerkprojecten in te kunnen zetten. De LN-630acn is speciaal ontwikkeld om draadloze dekking te bieden met een gering aantal access points. De vijf in de behuizing...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo beleef je 007-film Spectre in het echt

11-04-2018 17:11 Apparata
Hang zelf James Bond uit met deze avontuurlijke ervaring. Herinner je Spectre nog? De laatste James Bond-film met uiteraard de nodige vette sc?nes. E?n van die toffe sc?nes speelde zich in de sneeuw af, met enkele auto’s van Jaguar Land Rover (JLR) in de hoofdrol. Het Britse autoconcern heeft vandaag een driejarige samenwerking aangekondigd met […]
Lees het hele artikel op Apparata

IMEC verhoogt capaciteit solid-state-accu

11-04-2018 16:53 Tweakers.net
Het Belgische technologie-instituut IMEC heeft een zogenoemde solid-state-accu op basis van lithium-ionen met goede eigenschappen ontwikkeld. IMEC spreekt van een mijlpaal in zijn streven de capaciteiten van li-ionaccu's op basis van vloeistoffen te overtreffen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het Wild: Citro?n Ami 6 Break Service (1968)

11-04-2018 16:38 Autoweek.nl
50 jaar, drie maanden en drie dagen: zo lang rijdt bovenstaande Citro?n al rond. Begonnen in, waarschijnlijk, Frankrijk en nu een kleine twintig jaar in ons land. AutoWeek-lezer Bruno Vijverman zag deze Ami 6 Break Service geparkeerd staan en stuurde hem op, waarvoor wederom dank.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

HP introduceert Pavilion-gamelaptop met Radeon RX 560X

11-04-2018 16:23 Tweakers.net
HP heeft zijn Pavilion-lijn desktop-pc's en laptops een update gegeven. Onder de nieuwe laptops is de Pavilion Gaming Laptop, die beschikbaar komt in configuraties met een Intel-hexacore en een AMD Raden RX 560X.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Game of Thrones: de soap om de zitjes in de VAG-top

11-04-2018 16:01 Autoblog.nl
Oooh, it’s lonely at the top… Zoals jullie weten ben ik niet bepaald fan van Game of Thrones. Ik bedoel leuk en aardig, die fantasy-elfjes, maar een fittie op hoog niveau in het echte leven beschouwen is toch veel interessanter? De realiteit is per slot van rekening vaak nog gekker dan fictie. Momenteel is er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI Gaming Day op 9 juni in Enversed Eindhoven

11-04-2018 15:55 Hardware.info
MSI organiseert ook dit jaar weer zijn inmiddels traditionele Gaming Day. Het evenement vindt plaats in Enversed Eindhoven en begint 's ochtends om 10.00 uur en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn. Toegangskaarten kosten ? 10,96 en zijn verkrijgbaar via deze link. De MSI Gaming Day wordt sinds 2015 georganiseerd en is een happening waarbij het bedrijf al zijn paradepaardjes uitstalt om bijvoorbeeld de nieuwste games uit te kunnen proberen. Dit jaar legt men de focus volledig op gaming, waarbij de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Dit gaat de nieuwe OnePlus 6 kosten’

11-04-2018 15:42 Apparata
De eerste prijzen circuleren op het wereldwijde web. Over de nieuwe OnePlus 6 is al het ??n en ander bekend. Mede dankzij een openhartige CEO, die met media in gesprek gaat over zijn nieuwe toestel. Een dingetje die we nog niet weten is de prijs van het nieuwe vlaggenschip. De huidige OnePlus 5T is het […]
Lees het hele artikel op Apparata

EZ CD Audio Converter 7.1.4

11-04-2018 15:38 Tweakers.net
Poikosoft heeft versie 7.1.4 van EZ CD Audio Converter uitgebracht. EZ CD Audio Converter werd voorheen uitgebracht onder de naam Easy CD-DA Extractor en is een alles-in-een-programma voor het rippen, bewerken en converteren van audiobestanden. Daarnaast is het in staat om cd's en dvd's te branden. Ondersteuning is er voor alle bekende audioformaten, waaronder mp3, aac, he aac, Dolby Pulse, Apple Lossless, flac, Vorbis, Opus en Windows Media Audio. Naast de betaalde Ultimate-versie is er ook een gratis uitvoering die over minder functionaliteit beschikt. Sinds versie 7.0.7 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AnyDesk 4.0.0

11-04-2018 15:18 Tweakers.net
Versie 4.0 van AnyDesk is uitgebracht. Met dit programma, dat door oud-medewerkers van TeamViewer wordt ontwikkeld, kan een andere computer worden overgenomen om deze zo op afstand te beheren. Het programma is beschikbaar voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS, Android en iOS, al zit niet elk platform op hetzelfde versienummer. Het is gratis voor thuisgebruik, voor commercieel gebruik wordt of een eenmalige vergoeding gevraagd, of een lager bedrag per jaar. Het maakt dan verder niet uit hoeveel updates er tussentijds uitkomen. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asuswrt-Merlin 380.70

11-04-2018 15:08 Tweakers.net
Asus gebruikt voor zijn nieuwere routers, zoals de RT-AC66U en RT-AC87U, van Tomato afgeleide firmware met de naam Asuswrt. Deze firmware is, op enkele drivers na, opensource, waarbij de gesloten binaries wel meegeleverd worden. Asuswrt-merlin is op zijn beurt een aangepaste versie van de originele firmware van Asus. Het bevat onder meer bugfixes en kleine verbeteringen, maar probeert toch dicht bij het origineel te blijven, zodat het mogelijk blijft om nieuwe features die Asus introduceert toe te voegen aan de code. Versie 380.70 is uitgekomen en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Digitalisering Nederlandse rechtspraak krijgt een reset na koste

11-04-2018 15:06 Tweakers.net
De Raad voor de Rechtspraak wil de plannen om de Nederlandse rechtspraak te digitaliseren flink vereenvoudigen. De bestaande plannen voor digitaal procederen, waar de rechtspraak al jaren aan werkt, vergen te veel tijd en geld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoera! Nederland heeft (bijna) de veiligste wegen

11-04-2018 15:02 Autoblog.nl
De foto is een uitzondering. Op het gebied van verkeersveiligheid doet Nederland het niet onaardig. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Europese Commissie, die onderzoek deed naar het aantal verkeersdoden binnen de Europese Unie. Ten eerste blijkt dat Europa per definitie geen verkeerde plek is om te leven, als je vaak deelneemt aan het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: Zipato ZipaTile home automation controller vid

11-04-2018 15:00 Hardware.info
Ben je op zoek naar een home automation controller die direct met Zigbee en Z-Wave apparaten communiceert ?n dienst kan doen als volledig alarmsysteem? Dan is de ZipaTile van Zipato wellicht interessant. Wij gingen met deze controller aan de slag, en vertellen je in deze video over onze bevindingen.
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP komt met nieuwe desktops, laptops en monitor in Pavilion Gami

11-04-2018 14:33 Hardware.info
HP kondigt nieuwe apparaten in zijn Pavilion Gaming-lijn, een reeks laptops, monitoren en desktops voor mensen die graag een gaming-systeem willen hebben, maar niet zoveel geld willen betalen voor het gaming-submerk HP Omen. Ze zien er dan ook uit als de normale Pavilion-systemen, met een klein beetje kleuraccent voor de gaming-uitstraling. Ze moeten volgens HP voldoende rekenkracht bieden voor de mainstream-gamer. Pavilion Gaming Laptop (15.6”) HP komt met vier nieuwe varianten van zijn Pavil...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi SQ3 buiten de deur

11-04-2018 14:19 Autoweek.nl
De Q3 is momenteel het oudste model binnen de Audi-familie, maar binnenkort stroomt er vers bloed door de Q3-aderen. De nieuwe generatie Q3 komt ogenschijnlijk ook als SQ3 op de markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Studenten werken aan terugkeer Hyves

11-04-2018 14:05 Tweakers.net
Twee studenten claimen aan de terugkeer van Hyves te werken. De twee zoeken financiering om een betere en privacyvriendelijkere versie van het oude Nederlandse sociale netwerk te kunnen introduceren. "Hyves heeft altijd een plekje in ons hart behouden."
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes: “we mogen geen domme fouten meer maken”

11-04-2018 13:56 Autoblog.nl
True that, Toto. Wie er zijn geld op had ingezet dat Ferrari met Sebastian Vettel de eerste twee wedstrijden achter zijn naam zou zetten, was hoogstwaarschijnlijk hardop uit het virtuele wedkantoor gelachen. Toch is dit precies wat er gebeurd is. Sterker nog, na twee races heeft de Duitser in zijn eentje bijna evenveel punten als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Unboxing: nieuwe RED iPhone 8 [video]

11-04-2018 13:34 Apparata
De zwart-rode iPhone is een opvallende verschijning. Net als de iPhone 7, komt de iPhone 8 ook in een speciale rode editie op de markt. Sinds deze week is de rode iPhone 8 verkrijgbaar. YouTuber Marques Brownlee wist al snel een exemplaar in handen te krijgen en maakte als eerste een unboxing video. Er is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft be?indigt ondersteuning Windows 10 Anniversary Update

11-04-2018 13:34 Tweakers.net
Microsoft stopt de ondersteuning voor versie 1607 van Windows 10, oftewel de versie die verscheen als Windows 10 Anniversary Update. Dit betekent dat gebruikers die vanaf die versie geen update meer hebben doorgevoerd, geen patches meer krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD: microcode en OS-updates voor tweede variant van Spectre zij

11-04-2018 13:22 Tweakers.net
AMD heeft bekendgemaakt dat er updates beschikbaar zijn om de Spectre v2-kwetsbaarheid tegen te gaan. Dat gebeurt in de vorm van microcode via moederbordfabrikanten en via een dinsdag uitgebrachte Windows-update.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Steam-statistiekwebsite Steam Spy stopt wegens strenger privacyb

11-04-2018 13:12 Tweakers.net
Steam Spy, een website die onder andere statistieken bijhoudt over de verkoopaantallen van op Steam verkochte games, zegt dat het niet langer kan functioneren nu Valves gameplatform de privacyinstellingen heeft aangescherpt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Truck Yeah! Deze avontuurlijke Chevrolet wil in productie

11-04-2018 13:01 Autoblog.nl
Hebb0n. Een (Amerikaanse) pickup kopen in Nederland is praktisch hetzelfde als de winterse kou trotseren in extravagante Gucci shorts; het ziet er niet uit, past niet bij het klimaat ?n het is ontzettend duur. Toch zijn er enkelingen die zich er niets van aantrekken en er vol overtuiging voor gaan. Groot gelijk, want op een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl