Vouwbare Motorola razr komt over twee weken uit in VS

22-01-2020 21:11 Tweakers.net
De vouwbare smartphone Motorola razr van Lenovo komt over twee weken uit bij de Amerikaanse provider Verizon Wireless. De smartphone komt ook snel uit in enkele andere landen, maar de telefoon staat vooralsnog niet op de planning voor de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kijktip: Drive To Survive deel 2

22-01-2020 21:03 Autoblog.nl

Deel 1 was al smullen geblazen. Wat heeft deel 2 in petto? Het moet een hele uitdaging zijn. Maak een documentaire over een mondiale sport met een grote schare fans, maar ook om nieuwe fans aan te trekken. Formule 1 kan wel wat verse fans gebruiken volgens Liberty Media. Sinds de Amerikanen de toko hebben […]

The post Kijktip: Drive To Survive deel 2 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG werkt aan desktopmodus voor zijn Android-smartphones

22-01-2020 21:00 Tweakers.net
LG werkt aan een desktopmodus voor zijn Android-telefoons. Een versie van de desktopmodus zit in de Android 10-upgrade voor de V50 ThinQ-smartphone. Die telefoon kwam niet uit in de Benelux. De desktopmodus komt vermoedelijk ook op andere smartphones van de fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit brengt de Netflix docu over Taylor Swift

22-01-2020 20:54 Apparata
De zangeres geeft een kijkje achter de schermen in een eigen documentaire. Naast het produceren van eigen films en series maakt Netflix ook documentaires. Zangeres Taylor Swift heeft via de Amerikaanse streamingdienst zo’n documentaire gekregen. De docu geeft een exclusief kijkje achter de schermen en laat zien hoe Swift als persoon is. Taylor Swift kennen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Office 365 ProPlus maakt vanaf februari Bing standaardzoekmachin

22-01-2020 20:47 Tweakers.net
Office 365 ProPlus maakt vanaf komende maand van Bing de standaardzoekmachine in Chrome, tenzij beheerders dat actief tegenhouden. Dat gebeurt in eerste instantie niet in de Benelux, maar volgens Microsoft gebeurt dat vermoedelijk wel met een toekomstige versie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat heb je tegenwoordig nog voor 140.000 euro?

22-01-2020 20:02 Autoblog.nl

Redelijke instappers, oneerbiedig gezegd. Maar ook een paar toppers. Geen bijtellingskannonen. Wel een hoop PK’s. Smullen! Alsof de duvel ermee speelde, maakte BMW vandaag de prijzen bekend van de M2 CS. De afgelopen week ging er maar ??n ding door mijn hoofd (naast Van Dobben kroketten): wat heb je tegenwoordig nog voor 140.000 euro? De […]

The post Wat heb je tegenwoordig nog voor 140.000 euro? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WhatsApp eindelijk ook prettig in bed

22-01-2020 19:55 Apparata
Zo voor het slapen gaan. We zijn inmiddels zover dat zowel iOS als Android over een Dark Mode beschikken. Dit betekent helaas niet dat zomaar elke app ook in Dark Mode zit. Zo komt het geregeld voor dat je van licht naar donker gaat en weer andersom. En dat is natuurlijk strontvervelend. Diverse (grote) apps […]
Lees het hele artikel op Apparata

Amazon Music nadert Apple Music in aantal abonnees

22-01-2020 19:45 Tweakers.net
Amazon Music nadert Apple Music in aantallen abonnees. Dat blijkt uit cijfers die Amazon bekend heeft gemaakt. Een onbekend aantal klanten van Amazon maakt wel gebruik van de gratis versie van de muziekstreamingdienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese Tencent wil Noors-Nederlandse game-uitgever Funcom overn

22-01-2020 19:06 Tweakers.net
De Chinese internetgigant Tencent wil de Noors-Nederlandse game-uitgever Funcom overnemen. Tencent is momenteel al de grootste aandeelhouder van het bedrijf en wil nu de rest van de aandelen overnemen. De directie van Funcom steunt de overnamepoging.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: The Witcher krijgt vervolg op Netflix

22-01-2020 19:05 Apparata
Check hier wat je kunt verwachten. De hitserie die op de valreep in 2019 op Netflix verscheen was toch wel The Witcher. De Netflix Original was een gevaarlijke, want het kon uitlopen op een gigantische flop, of juist op een enorme hit. Dat laatste is gebeurd, want The Witcher viel enorm in de smaak bij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Asus maakt kit om schermranden te verbergen na twee jaar beschik

22-01-2020 19:00 Hardware.info
Begin 2018 liet Asus op de CES een accessoire zien dat van drie monitoren ??n randloos scherm maakt. De Bezel Free-kit buigt de lichtstralen af, waardoor de rand bijna onzichtbaar wordt. Nu wordt de kit officieel op de markt gebracht. Het gebeurt niet vaak dat een concept van de beurs ook daadwerkelijk in productie genomen wordt. Dat is dit keer wel het geval, al is onduidelijk waarom het twee jaar heeft geduurd. In de kit zitten twee langwerpige panelen met clips om op de monitoren te beves...
Lees het hele artikel op Hardware.info

D66 wil tolsysteem gaan toepassen in Amsterdam

22-01-2020 18:58 Autoblog.nl

Dit gaat absoluut geen reacties opleveren. Dat is gewoon onmogelijk. Wie weleens naar Amsterdam is gereden met de auto zou het zijn opgevallen: je bent niet de enige die er rijdt. Sterker nog, het staat er geregeld helemaal vast. Met name in en rond Amsterdam maakt niemand bezwaar tegen de verlaging van de maximumsnelheid tijdens […]

The post D66 wil tolsysteem gaan toepassen in Amsterdam appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei: 5g komt eind dit jaar op goedkope smartphones

22-01-2020 18:48 Tweakers.net
Huawei denkt dat de prijs van de goedkoopste telefoons met 5g zover gaat dalen, dat er eind dit jaar ook goedkope telefoons met 5g verschijnen. Telefoons met 5g kosten nu vaak nog boven 500 euro. Bij 4g daalden de prijzen ook snel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bugatti heeft een paar verassingen in petto voor 2020

22-01-2020 18:00 Autoblog.nl

In 2019 was er genoeg Bugatti nieuws. Wat kunnen we dit jaar vanuit Molsheim verwachten?

The post Bugatti heeft een paar verassingen in petto voor 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VN wil onderzoek naar hack Jeff Bezos via WhatsApp van Saudische

22-01-2020 17:35 Tweakers.net
De Verenigde Naties willen dat er nader onderzoek komt naar de hack van de telefoon van Amazon-oprichter Jeff Bezos. De telefoon zou gehackt zijn nadat Bezos via WhatsApp een video ontving van de kroonprins van Saudi-Arabi?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Database 250 miljoen klanten van Microsoft-support stond onbesch

22-01-2020 17:23 Tweakers.net
De klantendatabase van de supportafdeling van Microsoft stond onbeschermd online en was korte tijd te zien met elke webbrowser, zonder authenticatie. Dat heeft het bedrijf zelf bekendgemaakt. Het gaat om 250 miljoen records, maar in veel gevallen waren priv?gegevens niet zichtbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pijnlijk: Zo werd miljardair Jeff Bezos gehackt

22-01-2020 17:06 Apparata
De hack wordt in verband gebracht met de moord op een Amerikaanse journalist. De op Bill Gates na rijkste man op aarde, Amazon-oprichter Jeff Bezos, is gehackt door de Saoedische kroonprins Mohammed Bin Salman. Op zich is dat verhaal op zich al raar genoeg, maar het blijkt dat Bin Salman niet eens hackte in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederlandse regering wil overnames van grote datacenters toetsen

22-01-2020 17:01 Tweakers.net
De Nederlandse regering wil overnames van grote datacenters in de toekomst toetsen en als het nodig is verbieden. Dat zegt staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken. Het kabinet gaat ook onderzoeken of datacenters onder vitale infrastructuur moeten vallen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Massale terugroepactie van Toyota en Honda

22-01-2020 17:00 Autoblog.nl

De reden: Takata airbags.

The post Massale terugroepactie van Toyota en Honda appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NZXT brengt RGB- en fan-controller uit behuizingen los beschikba

22-01-2020 17:00 Hardware.info
NZXT maakt de controller uit zijn 'slimme' behuizingen los beschikbaar. De RGB & Fan controller doet precies wat je van de naam mag verwachten: de rgb-verlichting en fans bedienen. Ter bediening wordt de eigen CAM-software gebruikt. Hij gaat 25 dollar kosten. In de behuizingen van NZXT die het achtervoegsel -i hebben, zit deze controller al. Deze kan twee kanalen van NZXT rgb-verlichting aansturen met maximaal 80 led's, maar per kanaal kunnen ook zes rgb-fans aangesloten worden. Voor de v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honda, Cruise en GM tonen zelfrijdend elektrisch deelvoertuig zo

22-01-2020 16:48 Tweakers.net
Honda, Cruise en General Motors hebben tijdens een evenement in San Francisco de Cruise Origin onthuld. Dit is een volledig autonoom rijdend voertuig dat eruit ziet als een klein busje. De auto heeft geen stuur en moet onderdeel worden van een vloot auto's die gedeeld worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wiko stopt met smartphones verkopen in Nederland

22-01-2020 16:39 Tweakers.net
Het van oorsprong Franse Wiko, inmiddels in Chinese handen, stopt met de verkoop van smartphones in Nederland. Dat gebeurt nadat Wiko een rechtszaak verloor van Philips en nu alle telefoons uit de winkels moet halen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Total gaat 20.000 laadpalen installeren in Nederland

22-01-2020 16:29 Autoweek.nl
Er komen de komende tijd flink wat laadpalen bij in de regio Amsterdam en iets daarbuiten. Total gaat namelijk 20.000 palen plaatsen in drie provincies, zo laat het bedrijf weten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mijn Auto: Mercedes C32 AMG van Mike

22-01-2020 16:00 Autoblog.nl
Een heuse C32 AMG in deze Mijn Auto. Een C-klasse zoals je ze niet vaak ziet. We reden een rondje om kennis te maken met de auto en zijn eigenaar.
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Intel annuleert op laatste moment PCIe 4.0 voor Comet L

22-01-2020 15:58 Hardware.info
Intel zou op het laatste moment de ondersteuning voor pcie 4.0 geschrapt hebben uit zijn Comet Lake-chipset. Dat meldt Tom's Hardware op basis van bronnen die het sprak op CES begin deze maand. Er werden al meerdere socket 1200-moederborden getoond, maar Intel zou problemen hebben met de implementatie. Volgens meerdere onafhankelijke bronnen had Intel met de Comet Lake-chipset pcie 4.0 willen toevoegen, maar liep het tegen problemen aan. De hogere bandbreedte van versie 4.0 vereist een hogere...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wel filmmakermodus voor Philips-tv’s van 2021, geen hdmi 2.1 voo

22-01-2020 15:54 Tweakers.net
TP Vision heeft dinsdag zijn nieuwe lcd- en oled-tv's voor 2020 gepresenteerd, waarbij onduidelijkheid ontstond over hdmi 2.1 en de filmmakermodus. Die modus komt in ieder geval beschikbaar voor Philips-tv's die in 2021 uitkomen; hdmi 2.1 ontbreekt op de tv's voor dit jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hycan 007 is elektrische nieuwkomer

22-01-2020 15:51 Autoweek.nl
Het Chinese NIO en GAC Auto hebben sinds 2018 een samenwerkingsverband dat Hycan is gedoopt. Hycan heeft een eerste productiemodel klaarstaan waarvan het nu de technische specificaties prijsgeeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Presidentskandidaat Bloomberg wil enkel EV's in 2035

22-01-2020 15:34 Autoweek.nl
De Verenigde Staten zijn allerminst de bakermat van schoon vervoer, maar de Democraten willen het tij keren. Presidentskandidaat Michael Bloomberg wil in 2035 enkel nog nieuwe Amerikaanse auto's zonder verbrandingsmotor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Goedkope Apple iPhone SE 2 komt al bijna uit (gerucht)

22-01-2020 15:23 Apparata
De iPhone 8 lookalike komt volgens insiders heel snel uit. Apple-fans kunnen al een tijdje uitkijken naar de aankomende goedkope iPhone die waarschijnlijk de iPhone 9 gaat heten. Omdat dat belachelijk verwarrend is (omdat we al naar de iPhone 12 toeleven) is iPhone SE 2 of iPhone 8.5 misschien wel toepasselijker. Hoe dan ook, het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fiat Mobi 'pick-up' bijzonder beplakt

22-01-2020 15:20 Autoweek.nl
Fiat is achter de schermen druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe compacte pick-up. We kunnen weer een set spionagefoto's van een wederom met bijzonder camouflagewerk bedekt testexemplaar laten zien dat ditmaal niet in Zuid-Amerika, maar in het hoge noorden van Europa is gesnapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Exclusief: dit kosten de X5 M en X6 M

22-01-2020 15:16 Autoblog.nl
Wat betaal je voor een mastodont met 625 pk?
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitse overheid betaalt 800.000 euro voor verlengde ondersteunin

22-01-2020 15:10 Tweakers.net
De Duitse overheid betaalt voor het komende jaar nog zo'n 800.000 euro om van Microsoft verlengde ondersteuning voor Windows 7 te ontvangen. Bij de federale overheid in Duitsland zijn nog minstens 33.000 systemen met Windows 7 in gebruik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SSD's van 1 en 2 Terabyte: De harddisk is nu definitief overbodi

22-01-2020 15:00 Hardware.info
Ook grote SSD's met een capaciteit van 2 of 2 Terabyte zijn tegenwoordig zo goedkoop dat er voor de meeste consumenten ?cht geen reden meer is om een harddisk in je computer of laptop te schroeven. Maar welke SSD's zijn het snelst, en welke bieden de beste prijs-prestatieverhouding? Wij zochten het voor je uit!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nissan Micra, Qashqai en X-Trail nu ook als N-Tec

22-01-2020 14:40 Autoweek.nl
De Nissan Micra, Qashqai en diens grotere broer X-Trail zijn voortaan in een nieuw uitrustingsniveau te krijgen: N-Tec. AutoWeek heeft de prijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel introduceert NUC 8 Pro met vPro

22-01-2020 14:14 Tweakers.net
Intel heeft de NUC 8 Pro-serie van zakelijke, compacte pc's uitgebracht. De mini-pc's voor bedrijven krijgen Intel vPro-processors uit de Whiskey Lake-generatie, met een tdp van 15W. Ze bieden ondersteuning voor drie monitoren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google geeft sommige komende Chromebooks ondersteuning van acht

22-01-2020 14:00 Tweakers.net
Google verlengt de Chrome OS Automatic Update-periode voor komende Chromebooks van de huidige maximale 7 jaar naar een langere periode dan dat. Het techbedrijf noemt twee nieuwe Chromebooks als voorbeeld, waarvan de ondersteuning in juni 2028 afloopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Tesla Model Y wordt eerder geleverd dan verwacht’

22-01-2020 14:00 Autoblog.nl
Elon Musk maakt haast met de Model Y.
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

In het Wild: Citro?n ID 19 (1967)

22-01-2020 13:49 Autoweek.nl
Het is even geleden, maar het is weer eens tijd voor een leuke 'In het Wild'. Dankzij AutoWeek-lezer Pascal van Timmeren verschijnt deze Citro?n ID 19 op ons scherm. Hij maakte een aantal foto's van de Franse schone, die overgeleverd aan de elementen op een parkeerplaats stond.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ACM: 29 bedrijven hebben potentieel datalek gemeld inzake Citrix

22-01-2020 13:43 Tweakers.net
De Nederlandse toezichthouder ACM laat weten dat 29 organisaties tot nu toe een melding hebben gemaakt van eventuele datalekken die door de beveiligingslekken in de Citrix-virtualisatieomgeving zijn veroorzaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix lijkt stiekem toch de streaming-oorlog te winnen

22-01-2020 13:40 Apparata
Disney+ blijkt toch niet zo’n grote bedreiging voor de streaming-gigant te zijn dan gedacht. Streaming-liefhebbers hielden hun adem in met de komst van Disney+ want de streaming-oorlog met Netflix zou gaan losbarsten. Nu was de lancering van Disney+ niet zo soepel maar uiteindelijk deed de dienst het ontzettend goed. Opvallend, want Netflix presteerde het afgelopen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gelekte hands-on afbeelding OnePlus 8 Pro verraadt 120Hz ververs

22-01-2020 13:40 Hardware.info
TrueTech heeft de hand weten te leggen op een gelekte afbeelding van de aanstaande OnePlus 8 Pro. Naast de terugkeer van een punch-hole voor de camera kunnen we uit de kiek opmaken dat de telefoon de mogelijkheid gaat bieden beeld weer te geven met een refresh rate van 120Hz. Qua schermverversingssnelheid kun je kiezen uit drie smaken: 120Hz voor maximale gladheid met een verminderde levensduur van de batterij, 90Hz voor evenwicht tussen gladheid en levensduur van de batterij en 60Hz voor ee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Nissan Pathfinder buiten de deur

22-01-2020 13:14 Autoweek.nl
Nissan is in de Verenigde Staten aan het testen geslagen met een volledig nieuwe Pathfinder. De nieuw SUV volgt het model op dat sinds 2012 in de Amerikaanse orderboeken staat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Alle ‘asoboeren’ kunnen straks gewoon bekeurd worden

22-01-2020 13:02 Autoblog.nl
De meerderheid van de Tweede Kamer vindt het een puik plan om een kentekenplicht in te voeren voor tractoren.
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto's van aansluitingen op vermoedelijk Xbox Series X-prototype

22-01-2020 12:38 Tweakers.net
Er zijn foto's op internet geplaatst waarop te zien is hoe de achterkant en de voorkant van de Xbox Series X-console er wellicht gaan uitzien. De niet-offici?le foto's van wat een prototype lijkt te zijn, tonen onder meer de aansluitingen op de achterkant van Microsofts nieuwe Xbox-console.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla begint levering Model Y eerder dan verwacht

22-01-2020 12:38 Autoweek.nl
Na de Model S, Model X en Model 3 komt er dit jaar weer een Tesla bij op de openbare wegen. De Model Y maakt haar opwachting en het lijkt erop dat men daar minder lang op hoeft te wachten dan Tesla aanvankelijk communiceerde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ken jij deze drie handige lifehacks voor Gmail al?

22-01-2020 12:18 Apparata
Zo voorkom je spijt, rommel in jouw inbox en onbereikbaarheid. Gmail heeft anderhalf miljard gebruikers, dus de kans is groot dat jij er ook regelmatig mee te maken hebt. Om jouw mailverkeer een beetje beheersbaar te houden zonder dat je onbereikbaar bent delen we drie handige live hacks. Voorkom spijt en trek verzonden e-mails terug […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kamervragen over verhoging laadprijzen

22-01-2020 12:06 Autoblog.nl
Is er sprake van kartelvorming?
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ASML leverde vorig jaar 26 euv-machines

22-01-2020 11:49 Tweakers.net
ASML heeft in 2019 in totaal 26 euv-machines geleverd aan klanten. Van dat aantal waren negen machines van het nieuwste type: NXE:3400C. Deze versie heeft een specificatie van 170 wafers per uur met een beschikbaarheid van boven de negentig procent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cruise presenteert autonome Origin

22-01-2020 11:27 Autoweek.nl
Het in 2013 uit de grond gestampte en in 2016 door General Motors aangekochte Cruise heeft het doek getrokken van de Origin, een autonome ?n elektrische 'deelauto' waar het bedrijf grote plannen mee heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Philips presenteert Fidelio X3 hoofdtelefoon

22-01-2020 11:10 Hardware.info
Philips Sound introduceert met de X3 een nieuwe telg in zijn Fidelio-lijn koptelefoons. Het bedrijf claimt bij het ontwerp van de Fidelio X3 accuraatheid te hebben gecombineerd met royale bassen en warme middentonen. De meerlagige polymeerdrivers (met gelvulling voor een betere demping) en het neodymium motorsysteem moeten een natuurlijke weergave van de hoge frequenties en een nauwkeurige ruimtelijke weergave mogelijk maken, zo stelt Philips. De luidsprekerplaten zijn voorzien van dubbellaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo verschrikkelijk duur is de BMW M2 CS

22-01-2020 10:55 Autoblog.nl
We hebben de Nederlandse prijs voor je. Pak er vast een zakdoek bij. Leuke auto’s met dikke motoren. In Nederland worden we genadeloos hard gestraft door de BPM-bom. Helaas heeft de BMW M2 CS ook te maken met die Nederlandse belastingen. Dat het een zeer exclusieve M2 betreft waarvan er slechts 30 stuks naar ons […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DBeaver 6.3.3

22-01-2020 10:52 Tweakers.net
Versie 6.3.3 van DBeaver is uitgekomen. Met dit programma kunnen databases worden beheerd. Het kan onder andere queries uitvoeren, en data tonen, filteren en bewerken. Ondersteuning voor de bekende databases, zoals MySQL, Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, Firebird en SQLite, is aanwezig. Het is verkrijgbaar in een CE- en EE-smaak, waarbij de eerste zonder kosten als open source te gebruiken is. De enterprisesmaak voegt ondersteuning van verschillende nosql-databases toe, zoals MongoDB, Apache Cassandra en Apache Hive, en bevat verder extra plug-ins en jdbc-drivers. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in DBeaver 6.3.3:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Daimler waarschuwt voor winstdaling van bijna 50 procent

22-01-2020 10:47 Autoweek.nl
Daimler waarschuwt dat de winst voor belastingen over 2019 fors lager uit zal vallen. Het moederbedrijf van Mercedes-Benz noteert 5,6 miljard euro aan inkomsten, een daling van 49,5 procent.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Is dit de achterkant van de Xbox Series X?

22-01-2020 10:47 Apparata
Daarmee weten we direct meer over de connectiviteit. In december 2019 presenteerde Microsoft officieel de Xbox Series X. De presentatie was, logischerwijze, vooral gericht op het uiterlijk als geheel en de te verwachten prestaties. Technici onder ons zijn natuurlijk ook benieuwd naar de achterkant omdat we daar kunnen zien welke poorten er voor connectiviteit zijn […]
Lees het hele artikel op Apparata

WhatsApp brengt donkere modus uit voor b?taversie

22-01-2020 10:45 Tweakers.net
WhatsApp heeft voor de nieuwste b?taversie een donkere modus toegevoegd. Er zijn sinds 2018 al geruchten dat de berichtenapp een dergelijk donker thema zou krijgen, maar tot nu toe was er op dat vlak nog weinig concreets.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kamervragen over 'extreem hoge' laadprijzen

22-01-2020 10:37 Autoweek.nl
Een week geleden werd bekend dat Ionity de prijzen bij haar laadpalen flink verhoogt. De geldende vaste prijs van ? 8,- per laadsessie verdwijnt en voortaan moet per kWh betaald worden. Hoewel dat bij andere aanbieders al gebruikelijk is, vragen meerdere politieke partijen de betrokken ministers om opheldering. Er zijn vermoedens over kartelvorming en ongelimiteerde stijging van de laadprijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe snuit voor Mahindra Roxor

22-01-2020 10:36 Autoweek.nl
Het Indiase Mahindra heeft een vernieuwde versie van de Roxor gepresenteerd. De aangepaste compacte offroader heeft vooral een aangepaste voorzijde en daarmee lijkt Mahindra het akkefietje met FCA Automobiles te willen sussen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe snuit voor Mahindra Roxor

22-01-2020 10:27 Autoweek.nl
AFBLIJVEN HEREN DIT WORDT GOED
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Boeing verwacht dat 737 Max op zijn vroegst deze zomer weer zal

22-01-2020 10:10 Tweakers.net
Boeing heeft klanten en leveranciers laten weten dat het verwacht dat de 737 Max vanaf halverwege dit jaar niet langer aan de grond wordt gehouden. Als dat uitkomt, heeft het geplaagde passagierstoestel een kleine anderhalf jaar aan de grond gestaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl