Deze unieke G-Klasse werd gebouwd in Nederland

11-09-2018 21:01 Autoblog.nl
Een Amerikaan vertelt het verhaal van zijn unieke creatie, die gebouwd werd in ons eigen land! Bestaat de perfecte auto eigenlijk wel? Er zijn een hoop auto’s waarvan je kunt zeggen dat ze alle kwaliteiten hebben. Maar in de praktijk blijkt het tegendeel. Neem bijvoorbeeld de populaire Audi RS6. 600 pk, een kofferbak waarmee je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Insurgency: Sandstorm is uitgesteld tot 12 december

11-09-2018 20:59 Tweakers.net
Ontwikkelaar New World Interactive stelt zijn tactische shooter Insurgency: Standstorm uit tot 12 december. De game had eigenlijk op 18 september uit moeten komen. Het spel blijft in b?ta beschikbaar tot de release.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Platformgame Hollow Knight komt naar PlayStation 4 en Xbox One o

11-09-2018 20:47 Tweakers.net
Hollow Knight: Voidheart Edition komt op 25 september uit voor de PlayStation 4 en de Xbox. De 2d-platformgame kwam eind 2017 uit voor de pc en verscheen eerder dit jaar al voor de Nintendo Switch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Note 10: Dit is de veelbelovende codenaam

11-09-2018 20:32 Apparata
We mogen revolutionair design en briljante technologie?n verwachten. De Samsung Galaxy Note 9 is nog maar net uit, of het nieuwste lekt alweer over zijn opvolger, de (vermoedelijk getitelde) Galaxy Note 10. Dat hij mooier en beter gaat zijn dan zijn voorganger, is vanzelfsprekend, maar de codenaam wakkert dat beetje extra hoopvolle verwachting aan. De […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook gebruikt kunstmatige intelligentie om tekst in plaatjes

11-09-2018 20:26 Tweakers.net
Facebook zet kunstmatige intelligentie in om tekst in plaatjes te begrijpen. Het systeem genaamd Rosetta herkent niet alleen de tekst, maar begrijpt ook de context. Het systeem wordt op Facebook en Instagram ingezet om onder andere haatberichten te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen-baas liet bedrijf doorsjoemelen

11-09-2018 20:21 Autoweek.nl
Oud-Volkswagen-topman Martin Winterkorn heeft te laat actie ondernomen tegen het sjoemelen met uitstoot-testen van dieselwagens. Dat heeft een Duitse rechter gezegd tijdens de tweede dag van de behandeling van een zaak waarin aandeelhouders miljarden euro's schadevergoeding eisen van de automaker.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

iPhone Xc waarschijnlijk moeilijk verkrijgbaar bij launch

11-09-2018 19:38 Apparata
Er zouden problemen zijn in het productieproces. Woensdagavond is het zover, want dan onthult Apple officieel de drie aankomende iPhones waar Apple-heads al zo lang op wachten. Ga daarentegen niet ’s nachts in de rij staan wanneer het goedkopere 6.1-inch uitkomt, want je zou wel eens van een koude kermis thuis kunnen komen. We weten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Evenement in Frankrijk wijst op komst van Pixel 3-smartphones na

11-09-2018 19:17 Tweakers.net
Google houdt op 9 oktober in Frankrijk een evenement, gelijktijdig met het evenement in New York. Het gaat waarschijnlijk om de presentatie van de Pixel 3-smartphones. Pixel-telefoons waren nog niet te koop in Frankrijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo veranderde het leven van de remknijpende malloot

11-09-2018 18:56 Autoblog.nl
Game over. Afgelopen weekend keken jullie massaal naar de debiele actie (video) van Romano Fenati. De Moto2-rijder kreeg het aan de stok met Stefano Manzi en greep in een onbegrijpelijke poging hem te intimideren naar de rem van zijn concurrent. Manzi bleef gelukkig overeind, maar de actie bleef niet onder de radar vliegen. In navolging […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI bundelt Shadow of the Tomb Raider bij gamingmonitoren

11-09-2018 18:56 Hardware.info
MSI bundelt de game Shadow of the Tomb Raider bij enkele van zijn gamingmonitoren. De actie loopt van 7 september tot en met 30 november, of zolang er voorraad is. De koper van een gamingmonitor kan zijn product registreren bij MSI en de factuur uploaden. Vervolgens kan er een standaard Steam key opgehaald worden. De volgende gamingmonitoren lopen mee met de actie: Optix MAG SeriesOptix MAG24COptix MAG241COptix MAG241CROptix MAG27COptix MAG27CQOptix MAG271COptix MAG271CR Optix MPG SeriesOpt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Impossible Aerospace presenteert drone die tot twee uur kan vlie

11-09-2018 18:42 Tweakers.net
De Amerikaanse start-up Impossible Aerospace presenteert een drone die tot 120 minuten in de lucht kan blijven op een acculading. Eind dit jaar moet de drone beschikbaar zijn. Het bedrijf heeft 9,4 miljoen dollar opgehaald bij investeerders.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe techniek halveert het gewicht van iedere auto

11-09-2018 17:57 Autoblog.nl
Met dank aan Gordon Murray. Er zijn maar weinig ontwerpers die een zo wonderbaarlijk cv hebben als Gordon Murray. De geboren Zuid-Afrikaan maakte aan het eind van de jaren ’60 zijn intrede tot de Formule 1. Voor het team van Brabham ontwierp hij talloze succesvolle auto’s. Daarna volgde een stint bij McLaren, waar hij onder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Spintires: MudRunner krijgt American Wilds-uitbreiding

11-09-2018 17:55 Tweakers.net
Uitgever Focus Home Interactive brengt op 23 oktober de uitbreiding American Wilds uit voor Spintires: MudRunner. De uitbreiding bevat zeven Amerikaanse trucks en twee sandbox-omgevingen gebaseerd op de Amerikaanse wildernis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seagate brengt 14TB-hdd's uit voor consumenten

11-09-2018 17:26 Tweakers.net
Seagate heeft verschillende 3,5"-hdd's met een capaciteit van 14TB toegevoegd aan zijn assortiment. Het gaat onder andere om de BarraCuda Pro-uitvoering voor desktop-pc's en twee IronWolf-varianten, die bedoeld zijn voor in nassystemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Remaster van The Last Remnant komt op 6 december uit voor PlaySt

11-09-2018 17:19 Tweakers.net
Er komt een remaster van The Last Remnant, een jrpg van Square Enix. De uitgever brengt deze op 6 december uit op de PlayStation 4. Het originele spel kwam eind 2008 uit voor de Xbox 360 en in het voorjaar van 2009 voor Windows. De pc-versie is niet meer te koop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bizar: zoveel FIFA games zijn er wereldwijd verkocht

11-09-2018 17:12 Apparata
Een unaniem belachelijk groot succes. De kop is er weer af bij het nieuwe voetbalseizoen, wat altijd voor veel spanning zorgt: hoe vergaat het dit seizoen jouw clubje? Mocht het in de realiteit wat tegenvallen, dan is daar sinds jaar en dag gelukkig nog altijd FIFA om virtueel wel succes te behalen. Sinds 1993 is […]
Lees het hele artikel op Apparata

D-Link komt met eerste Thread-gecertificeerde Border Router

11-09-2018 17:05 Hardware.info
D-Link en Silicon Labs kondigen vandaag aan dat de DSH-G300-TBR Thread Border Router de Thread specification compliance en interoperabiltity tests heeft gehaald en daarom ’s werelds eerste ‘Built on Thread’-gecertificeerde border router genoemd mag worden. Volgens de fabrikant zou de Thread mesh technologie zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding met het internet en kan het daarnaast contact maken met een groot aantal smart home producten.? D-Link’s Thrad Border Router bevat Silicon L...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe A-Klasse Sedan kost standaard bijna 40 mille

11-09-2018 17:01 Autoblog.nl
Mercedes heeft de uitvoeringen en pakketten gelukkig netjes geprijsd. Mercedes heeft zojuist de prijzen van de nieuwe A-Klasse Limousine onthuld. Een van de nieuwste leden van de familie is alweer enkele maanden geleden onthuld, maar vandaag pas krijgen we de eerste prijskaartjes te zien. Het moge duidelijk zijn dat de kleine sedan niet bepaald goedkoop […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nextcloud 14

11-09-2018 16:43 Tweakers.net
Versie 14 van Nextcloud is uitgekomen. Met dit programma is het mogelijk om in eigen beheer cloudopslag te draaien. Nextcloud is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij ownCloud zijn weggelopen en opnieuw zijn begonnen. Alle onderdelen, inclusief de enterprisefunctionaliteit, worden als open source aangeboden en het verdienmodel is gelijk aan wat Red Hat doet, namelijk het leveren van betaalde ondersteuning voor grote klanten. Nextcloud belooft verder een zogenaamde drop-in replacement, die het mogelijk maakt om eenvoudig van ownCloud naar Nextcloud over te stappen. In versie 14 is onder meer video verificatie toegevoegd en kan er van tweetraps authenticatie gebruik gemaakt worden. De complete release notes kunnen op deze pagina worden gevonden, dit is in het kort de changelog.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Goedkope hack laat cre?ren van identiteiten in Indiaas overheid

11-09-2018 16:19 Tweakers.net
Een goedkope patch voor de enrollment-software van het Indiase overheidssysteem Aadhaar maakt het mogelijk om de veiligheidseisen van de software te verlagen om zo makkelijker identiteiten binnen het systeem aan te maken. De patch circuleert op WhatsApp.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drupal 8.6.1

11-09-2018 16:18 Tweakers.net
Versie 8.6 van Drupal is uitgebracht. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een development-framework. Versie 8.6 bevat onder meer oEmbed, een nieuwe manier om media toe te voegen, en is er een demo die laat zien waartoe Drupal allemaal toe in staat is. Versie 8.6.1 moet een kritieke fout herstellen in de updater, welke tot dataverlies kon leiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Xigmatek Glaive behuizing met twee compartimenten

11-09-2018 16:17 Hardware.info
Xigmatek geeft met zijn nieuwe Glaive miditower pc behuizing een eigen kijk op een lay-out met twee horizontale compartimenten. Zo zie je aan de linkerkant een solide scheiding tussen het onderste en bovenste compartiment, waarbij het onderste deel alleen te benaderen is door het rechterpaneel te openen. Zowel de voorkant als linkerzijkant is geheel uit 4mm dik glas opgetrokken. Het glas wordt met duimschroeven bevestigd. De behuizing heeft een frame van zwart staal en het onderste compartiment...
Lees het hele artikel op Hardware.info

KeePass Password Safe 2.40

11-09-2018 16:14 Tweakers.net
Dominik Reichl heeft versie 2.40 van KeePass Password Safe uitgebracht. Met deze opensource-wachtwoordmanager kunnen accounts worden opgeslagen, inclusief de bijbehorende gegevens, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en url. Alle gegevens worden veilig in een met het Rijndael-algoritme versleutelde database opgeslagen. Verder kan het programma automatisch wachtwoorden genereren en lijsten im- en exporteren. Door het toevoegen van dit taalbestand kan het programma ook in het Nederlands worden gebruikt. Van KeePass Password Safe bestaan twee verschillende uitvoeringen die beide actief worden ontwikkeld. Versie 1.x is niet afhankelijk van andere software en werkt alleen onder Windows. Versie 2 maakt intern gebruik van xml en heeft verder minimaal versie 2.0 van het .Net Framework nodig of, als het programma onder Linux, macOS of FreeBSD wordt gebruikt, van Mono versie 2.6 of hoger. Een volledig overzicht van de verschillen tussen versie 1 en 2 is op deze pagina te vinden. Hieronder staat de changelog van deze uitga
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD introduceert vier nieuwe Ryzen-cpu's

11-09-2018 16:10 Tweakers.net
AMD heeft nieuwe Ryzen-processors voor oem's aangekondigd. Het gaat om twee processors in de E-serie met tdp van 45W, voor bijvoorbeeld compacte pc's, en twee quadcores in de X-lijn, met wat hogere kloksnelheden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Mercedes-Benz A-Klasse - Welkom duurtest

11-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Er zijn meer dan genoeg redenen om voor een nieuwe Mercedes A-klasse als duurtester te kiezen. In deze video geven we je vast de drie belangrijkste redenen waarom we ons oog op het volledig nieuwe model hebben laten vallen. Natuurlijk speelt daarin vooral het MBUX-multimediassysteem een belangrijke rol en daar gaan we dan zeer uitgebreid op in. Maar er is natuurlijk meer!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze luxe caravan kan tevens de oceaan trotseren

11-09-2018 15:14 Autoblog.nl
Het seizoen is voorbij, de idee?n blijven komen. Het universum der caravans barst de laatste tijd van haarfijne idee?n. Nadat we pas geleden een schitterend exemplaar uit Nederland onder de loep legden, is het nu tijd om een kijk te nemen bij onze oosterburen. Het in Hamburg gebaseerde Caravan Boat heeft recentelijk een merkwaardig apparaat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Call of Duty: Black Ops 4 b?ta van start: check de beelden

11-09-2018 15:14 Apparata
Ga jij overstag? De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout B?ta is gisteravond eindelijk begonnen op de PlayStation 4. Heb je een pre-order geplaatst voor de nieuwe game, dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat je al heel wat uren in de b?ta hebt kunnen stoppen. Voor iedereen die nog even de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Verbeterde mobiele filters - Development-iteratie #139

11-09-2018 15:13 Tweakers.net
Onze developers hebben vandaag iteratie 139 opgeleverd, waarin we gewerkt hebben aan verbetering van de gebruikservaring van de mobiele filters en de community pick hebben gebouwd met als basis de nieuwe RML-parser op het forum. Daarnaast heeft Pakkie zijn intrede gedaan in Vraag & Aanbod.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Subaru XV e-Boxer Hybrid onthuld

11-09-2018 14:56 Autoweek.nl
Subaru's vorige generatie XV was in onder andere zijn thuisland en de Verenigde Staten leverbaar met een hybride aandrijflijn. Nu is ook de huidige XV van zo'n aandrijflijn voorzien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

SIDN vindt phishingsites die zich via typosquatting op zorgverze

11-09-2018 14:48 Tweakers.net
SIDN, de organisatie die zich bezighoudt met het beheer van het .nl-domein, heeft met een eigen onderzoek 451 phishingsites ge?dentificeerd die zich richten op de domeinen van zorgverzekeraars. Dat doen de kwaadaardige sites met sterk gelijkende domeinnamen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gepantserde DB11 maar 150 kg zwaarder dan origineel

11-09-2018 14:08 Autoblog.nl
Dan is het zeker interessant. Vrijwel iedere sportauto is in staat de financi?le situatie van zijn eigenaar uit te stralen, maar er zijn maar weinig bolides die daarbij ook de status van de eigenaar weten weer te geven. Bij Aston Martin hebben ze hier amper moeite mee. Hoewel de auto’s tegenwoordig minder chique en tijdloos […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HP presenteert 3d-printer voor metaal

11-09-2018 13:58 Tweakers.net
HP heeft zijn eerste 3d-metaalprinter gepresenteerd. Deze heet Metal Jet en is voornamelijk bedoeld voor de massaproductie van metalen onderdelen. De printer gaat per exemplaar 400.000 dollar kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opel Combo Bestel nu ook geprijsd

11-09-2018 13:54 Autoweek.nl
De prijslijst van de nieuwe Opel Combo is compleet, want vanaf nu staan ook de bedragen die zakelijke rijders voor de bestellers op grijs kenteken kwijt zijn in de lijst opgesteld. Een Combo als bedrijfsauto rijd je vanaf ? 13.599.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Aandeel tv-markt van Ziggo en KPN is nauwelijks gewijzigd sinds

11-09-2018 13:45 Tweakers.net
De marktaandelen van VodafoneZiggo en KPN op het gebied van televisieaansluitingen zijn in het tweede kwartaal van dit jaar nauwelijks gewijzigd ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2017. Dat stelt Telecompaper in zijn kwartaalrapport over de Nederlandse televisiemarkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kingston voegt Kailh Silver Speed switches toe aan HyperX Alloy

11-09-2018 13:37 Hardware.info
Kingston introduceert het HyperX Alloy FPS RGB mechanisch toetsenbord met Kailh Silver Speed switches. De switches hebben een kortere travel en hebben een lagere actuation force nodig voor snellere gameplay. Het full-size toetsenbord heeft een behuizing van staal en een relatief compact ontwerp. Het toetsenbord is van rgb verlichting voorzien. Het toetsenbord is een uitbreiding in de lijn Alloy FPS toetsenborden dankzij de introductie van Kailh Silver switches. De Alloy FPS RGB heeft een Game...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Krijgen nieuwe iPhones eindelijk dual-sim ondersteuning?

11-09-2018 13:18 Apparata
Nog even geduld alstublieft! De nieuwe iPhones van Apple zullen woensdagavond gepresenteerd worden door niemand minder dan CEO Tim Cook. Althans, dat is de verwachting. Met nog iets meer dan 24 uur op de teller is wel al het een en ander bekend over de te verwachten toestellen. Ook lijken providers al op de hoogte […]
Lees het hele artikel op Apparata

Verkoop dieselauto’s toch weer in de lift

11-09-2018 12:57 Autoblog.nl
De redenen zijn niet zo vanzelfsprekend als je denkt. Dankzij alle tumult rondom de zelfontbrander daalt de verkoop van dieselauto’s al enkele jaren. Niet alleen de slechte reputatie van de krachtbron, maar ook de stijgende brandstofprijzen en het alsmaar groeiende aantal steden dat dieselauto’s begint te weren, dragen bij aan het verdwijnen van deze motor. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ra?kk?nen naar Sauber, Leclerc naar Ferrari

11-09-2018 12:56 Autoweek.nl
Kimi R?ikk?nen en Charles Leclerc wisselen volgend jaar van stoeltje in de Formule 1. De 38-jarige R?ikk?nen verruilt Ferrari voor Sauber, terwijl de achttien jaar jongere Leclerc de omgekeerde weg bewandelt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Aantal PUBG-spelers daalt voor het eerst sinds een jaar onder mi

11-09-2018 12:55 Tweakers.net
Cijfers van SteamDB tonen dat het aantal dagelijkse spelers van de game PlayerUnknown's Battlegrounds recentelijk voor het eerst sinds een jaar onder de 1 miljoen is gedaald. Er is een dalende trend te zien sinds het begin van dit jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

McDonald's plaatst laadpalen bij restaurants

11-09-2018 12:55 Autoweek.nl
Bezoekers van McDonald's kunnen binnenkort bij het leeuwendeel van de Nederlandse restaurants naast hun lege maag ook de lege batterij van hun elektrische auto vullen. Het restaurantbedrijf kondigde dinsdag een samenwerking aan met energiebedrijf Nuon voor de plaatsing van snellaadpalen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gesnapt: nieuwe Skoda Rapid 'Spaceback'

11-09-2018 12:49 Autoweek.nl
Er zijn foto's opgedoken van de opvolger van de Skoda Rapid, een auto die net even anders in de markt wordt gezet dan het huidige model.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'British Airways- en Ticketmaster-hacks zijn het werk van dezelf

11-09-2018 12:31 Tweakers.net
Volgens een analyse van beveiligingsbedrijf RiskIQ zit dezelfde groep achter de hacks op British Airways en Ticketmaster. Het zou gaan om de zogenaamde Magecart-groep, die uit is op betaalgegevens en andere gevoelige informatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Leveringsgamma Dacia Duster tijdelijk uitgekleed

11-09-2018 12:24 Autoweek.nl
Wie gaat winkelen voor een Dacia Duster kijkt ongetwijfeld gek op van het motorenaanbod. Tijdelijk levert de Nederlandse importeur slechts ??n motorversie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autojunk Foto Van De Maand – Augustus 2018

11-09-2018 12:00 Autoblog.nl
Jullie gingen op vakantie en namen mee: jullie camera. Een paar dagen later dan gebruikelijk, maar hier is hij weer: het lijstje met de fraaiste uploads op Autojunk van vorige maand. Deze maand twee Caspers in de jury. Buiten mijzelf is er namelijk ook @carsbycasper (wij mogen Casper zeggen) die zich tegen de winnaars aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei Mate 20 invite verklapt interessante details

11-09-2018 11:55 Apparata
Een toestel om rekening mee te houden. Na de Galaxy Note 9 enkele weken geleden en nieuwe iPhones morgen zou menigeen denken dat het gedaan is qua interessante releases dit jaar, mits je Google’s volledig gelekte smartphones buiten beschouwing houdt natuurlijk. Wij kijken echter maar wat graag uit naar de release van de nieuwe Huawei […]
Lees het hele artikel op Apparata

Waarom Automobili Amos de Delta Futurista cre?erde

11-09-2018 11:47 Autoweek.nl
'Why, Eugenio?' Dat is de enige vraag waarvan Eugenio Amos hoopte dat die zou worden gesteld tijdens de presentatie van de Lancia Delta Futurista. Dit is de uitleg van de oprichter van Automobili Amos over de productie van het 330 pk sterke groene beest.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Qualcomm Snapdragon Wear 3100 voor wearables aangekondigd: zuini

11-09-2018 11:14 Hardware.info
Qualcomm heeft zijn nieuwe Snapdragon 3100 voor wearables aangekondigd. Naar verwachting zal de processor gebruikt worden in de volgende generatie Wear OS smartwatches. Volgens de fabrikant wordt er vooral ingezet op accuduur en spreekt van 4 tot 12 uur langere autonomie. Het maakt gebruik van quad-core Cortex A7 processors, net als in de Snapdragon 2100, heeft ultra low-power co-processors (QCC1110) die sensordata afhandelen, en heeft een chipgrootte van ongeveer 21mm2. De fabrikant spreekt van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Officieel: Charles Leclerc naast Vettel bij Ferrari

11-09-2018 11:04 Autoblog.nl
Die zagen jullie vast niet aankomen! Na de niet geheel onverwachtse aankondiging dat Kimi Raikkonen volgend jaar niet meer actief zal zijn voor Ferrari, leek het een formaliteit om Charles Leclerc te bevestigen voor het tweede stoeltje bij de Italiaanse renstal. Zoals gebruikelijk laten de PR-mensen in de Formule 1 er geen gras over groeien, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nissan Kicks voor India krijgt nieuwe basis

11-09-2018 11:04 Autoweek.nl
Nissan brengt zijn cross-over Kicks ook naar India, maar aldaar droogt de auto net even anders op dan hoe we het model al sinds 2016 kennen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Bentley, Bugatti, Porsche en Lambo door een andere deur’

11-09-2018 10:59 Autoblog.nl
Er staat mogelijk een splitsing te gebeuren. De Volkswagen Groep is momenteel ??n van de grootste autoconcerns ter wereld. Het immense bedrijf vertegenwoordigt krachtige merken als Volkswagen, Audi en Skoda, maar ook luxemerken als Porsche, Bugatti en Bentley. Er bestaat een kans dat hier een scheiding gaat plaatsvinden. Volkswagen Groep CEO Herbert Diess heeft laten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Campagne met League of Legends-skin voor bloeddonatie levert 300

11-09-2018 10:48 Tweakers.net
Een campagne waarbij bloeddonoren een League of Legends-skin kunnen krijgen in ruil voor hun donatie heeft tot nu toe 300 nieuwe donoren opgeleverd. Dat maakt bloedbank Sanquin bekend, die de actie heeft georganiseerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geeft Belgi? EA miljoenenboete vanwege FIFA lootboxen?

11-09-2018 10:39 Apparata
Lootbox is life voor EA. De hele lootboxgate rondom EA’s Star Wars Battlefront het afgelopen jaar zal je vast en zeker niet ontgaan zijn. Uiteindelijk trok EA de keutel in en zorgde het ervoor dat je enkel lootboxen kreeg of kon kopen die cosmetisch van aard waren. FIFA’s Ultimate Team daarentegen bleef ongewijzigd. Volgens de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hyundai schroeft productievolume Turkije op

11-09-2018 10:35 Autoweek.nl
Hyundai gaat de het aantal modellen dat het in Turkije produceert verdubbelen. Naast de i10 en i20 moeten op termijn ook een kleine sedan en een SUV in Izmit van de band lopen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

THQ Nordic moet toestemming vragen aan EA voor uitgeven KoA: Rec

11-09-2018 10:34 Tweakers.net
THQ Nordiq zal eerst toestemming moeten vragen aan EA voordat een remaster of re-release van Kingdoms of Amalur: Reckoning gepubliceerd mag worden. De uitgever bezit namelijk nog de uitgeefrechten van het spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: Kimi Raikkonen verlaat Ferrari

11-09-2018 10:33 Autoblog.nl
De Finse coureur met z’n zonnebril gaat afscheid nemen van het Italiaanse raceteam. Kimi Raikkonen gaat vertrekken bij Ferrari. De deur van het tweede zitje is voor Charles Leclerc daarmee geopend. De Finse F1-rijder zal het seizoen afmaken bij Ferrari en slaat een andere richting in. De 38-jarige is er nog niet klaar voor om […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lexus LY 650 is nieuw vlaggenschip

11-09-2018 10:20 Autoweek.nl
Lexus heeft een vooruitblik getoond op een nieuw vlaggenschip. Het gevaarte draagt de naam LY 650 en heeft een krachtbron van... Volvo!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia brengt Shield TV-update uit met 120Hz-ondersteuning en Ge

11-09-2018 10:09 Tweakers.net
Nvidia heeft een update uitgebracht voor zijn Shield-settopbox. Deze brengt verschillende veranderingen met zich mee, zoals ondersteuning voor weergave op 120Hz en GeForce Now. Daarnaast brengt Nvidia een aparte app uit die dienst doet als virtueel toetsenbord en muis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Foto’s: bizarre autocollectie van tientallen miljoenen

11-09-2018 9:36 Autoblog.nl
Geen enkele auto is normaal in deze garage. Hij is een internetfenomeen en bij elke nieuwe auto weet deze Instagrammer het internet te breken. Het gaat hier om de man die op sociale media bekend staat als dan_am_i. Zo’n beetje iedere auto-YouTuber die in de States woont of de VS aandoet heeft een video geschoten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Soundcloud introduceert gepersonaliseerde afspeellijst die wekel

11-09-2018 9:25 Tweakers.net
Muziekstreamingdienst Soundcloud heeft een nieuwe gepersonaliseerde playlist met de naam Soundcloud Weekly aangekondigd. Die ververst wekelijks en bevat nummers op basis van wat gebruikers luisteren en delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl