WD Red 10 TB review: rode loper voor belangrijke bytes

17-09-2017 5:59 Hardware.info
De?capaciteit van de grootste harde schijven die beschikbaar zijn bedraagt op dit moment 10 TB, al zijn de eerste 12TB disks al aangekondigd. Dit zijn ondanks hun forse prijs ideale schijven voor wie het?met een enkele harde schijf in zijn systeem wil doen, of?goed gebruik wil maken van?NAS met een beperkt aantal bays.?Als je het over NAS-apparaten hebt, dan denk je vermoedelijk onder meer aan de Red-schijven van WD, waaraan we al de nodige keren aandacht besteedden. In deze lijn biedt het merk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google verwijdert Android-backups automatisch na 60 dagen

16-09-2017 21:59 Hardware.info
Het is tegenwoordig mogelijk om eenvoudig een backup van je Android-apparaat te maken in Google Drive. De website Android Police waarschuwt echter dat deze backups niet oneindig worden opgeslagen, zo worden ze na 60 dagen inactiviteit automatisch door de zoekgigant verwijderd. Backups van apparaten die langer dan twee weken inactief zijn krijgen een vervaltijd, waarbij Google de overgebleven dagen aftelt onder de desbetreffende backups in?de bijbehorende?map. Dit zou voor iedereen gelden, ook v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Ook HTC werkt aan een Android One smartphone'

16-09-2017 20:36 Hardware.info
Waar het?Android One platform oorspronkelijk bedoeld was als basis voor goedkope smartphones voor ontwikkelingslanden, lijkt het zich nu ook naar het mid-range segment te begeven. Zo kwam Xiaomi recentelijk met de A1, de Android One versie van de bestaande Mi 5X. Volgens recente berichten zou ook HTC inmiddels aan een dergelijk toestel werken. De smartphone in kwestie dook op in een Tweet en wordt gekoppeld aan de codenaam HTC Ocean_Life, waarbij het om een aangepaste variant van de HTC U11 zou...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Lotus Elise (S1)

16-09-2017 18:00 Autoblog.nl
De sportwagen die het begrip herdefinieerde. Als er ??n merk aan de bakermat heeft gestaan van de typische Engelse sportwagen, is het Lotus wel. Lotus was het merk van Anthony Colin Bruce Chapman. Ondanks dat de man veel te vroeg overleed, heeft hij een enorme nalatenschap achtergelaten. In de Formule 1 heeft hij daadwerkelijk voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'HP blokkeert opnieuw third-party inktcartridges'

16-09-2017 17:54 Hardware.info
Vorig jaar kwam HP in opspraak omdat het bedrijf het gebruik van third-party?inktcartridges blokkeerde, terwijl het Europese patent daarop eerder ongeldig werd verklaard. HP deed dit door middel van een firmware-update voor enkele OfficeJet-printers, waarmee printers onbruikbaar werden bij gebruik van onoffici?le cardridges met nagemaakte chips. Hierop kwam veel kritiek, waarna de firmwareblokkade weer ongedaan werd gemaakt. Nu lijkt zich echter een soortgelijke situatie voor te doen. Zo meldt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hackers dumpen dossiers celebs online na hack VEVO

16-09-2017 17:06 Apparata
Onder andere informatie over Taylor Swift lag op straat. De hackergroep OurMine begint een zekere reputatie op te bouwen. Na een boel succesvolle hacks op social media-accounts van onder andere Mark Zuckerberg, Netflix en Playstation, richtte de groep zijn pijlen nu op muziekvideodienst VEVO. Helaas was de reputatie van de groep niet bekend bij een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Singapore 2017

16-09-2017 16:05 Autoblog.nl
Er staat vandaag veel op het spel. Pakt Max Verstappen de eerste pole uit zijn carri?re? En belangrijker, mag na vandaag een woord dat rijmt op poncho nog gebruikt worden op autoblog? Al sinds de GP’s van Monaco en Hongarije hebben Nederlandse F1-fans dit weekend in hun agenda gezet. De Red Bull RB13 van dit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Arden AJ1 is een Dj?k met klassieke swek

16-09-2017 15:00 Autoblog.nl
Haal die sigaar maar vast uit de humidor. Deze klassieker komt namelijk uit de tijd dat Jaguar nog oude Britse herenkamers op wielen maakte. Dat wil zeggen een plethora van hout en leder in het interieur, dat naar verloop van tijd onvermijdelijk verrijkt werd met het aroma van tabaksrook en olie. Echt betrouwbaar waren oude […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TP-Link geeft goedkope TL-WR940N router een update

16-09-2017 14:55 Hardware.info
TP-Link heeft een nieuwe?variant op de goedkope TL-WR940N router gelanceerd. Met een prijskaartje van slechts 24 USD gaat het om een echt budgetmodel, waardoor het voor veel gebruikers amper een upgrade zal zijn ten opzichte van de apparaten die standaard door internetproviders geleverd worden. Wel is het een erg goedkope manier om een nieuw draadloos netwerk op te zetten. De TL-WR940N is een WiFi 802.11 b/g/n-router met drie onmidirectionele 5 dBi-antennes. Hij stuurt zijn draadloze signaal al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vergelijking: Samsung Galaxy Note 8 vs iPhone X

16-09-2017 14:09 Apparata
De twee dure maar krachtige machines nemen het tegen elkaar op. De strijd der titanen is losgebarsten. Eerder dit jaar topte de Samsung Galaxy S8 al de iPhone 7. De vlaggenschepen van respectievelijk de Zuid-Koreaanse en de Amerikaanse fabrikanten nemen het in de onderstaande vergelijking tegen elkaar op. Hoewel de Note 8 voor geen goud […]
Lees het hele artikel op Apparata

AB Advies: Cabriolet voor leden van 50 Plus (22,5K)

16-09-2017 14:00 Autoblog.nl
Open genieten en een beetje praktisch gemak: kan dat wel? Sommige dingen zijn niet echt verenigbaar. Een Pownews-verslaggever en compassie. Jack Plooij en objectiviteit. Anijshagelslag met curryketchup. In dat rijtje past ook een praktische cabriolet. Op het moment dat er een zaag in een auto wordt gezet moeten er direct concessies worden gedaan. Je moet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google heeft meer dan 1,1 miljard dollar in zelfrijdende auto ge

16-09-2017 13:38 Tweakers.net
Google heeft meer dan 1,1 miljard dollar, nu omgerekend 920 miljoen euro, in de ontwikkeling van zijn zelfrijdende auto gestopt. Dat bedrag is aan het licht gekomen in de loop van rechtszaak tussen Google en Uber.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zouden de karakters uit Game of Thrones rijden

16-09-2017 13:29 Autoblog.nl
Spoiler alert: Emilia Clarke gaat voor een Macca. Game of Thrones is nog steeds heet in serie-land. De show baseert op de verhalen van George R.R. Martin en loopt al sinds 2011. Babe Emilia Clarke speelt er een rol in en zij speelt ook in Terminator Genisys. Ik zou je er meer over willen vertellen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW komt met een gelimiteerd verderlicht M-model

16-09-2017 12:58 Autoblog.nl
Misschien wel de enige ‘M’ waarmee je na 2025 Amsterdam nog inkomt. Het kleinste en lichtste M-model van BMW, de M2, wordt vrijwel unaniem geprezen als een scherp sturend bommetje. Enige puntje van kritiek: het ding had wat lichter mogen zijn. De M2 (rijtest) weegt namelijk vrijwel hetzelfde als een M4 coup? (rijtest). Mogelijk gaat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy Note 8 krijgt mogelijk 4K 60 fps opnamemogelijkhe

16-09-2017 12:53 Hardware.info
Iets minder dan een maand geleden introduceerde Samsung de Galaxy Note 8. De camera in dit toestel neemt?4K-videomateriaal met een framerate van 30 fps op. De afgelopen dinsdag aangekondigde iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X van Apple zijn echter in staat om dit met 60 fps te doen. Mogelijk?gaat Samsung deze feature ook naar de Galaxy Note 8 brengen. Op de website van Samsung wordt namelijk over 4K-opnamemogelijkheden bij 60 frames per seconde gesproken, terwijl dit tot op heden niet beschikb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Topman OM: Openbaar Ministerie is nog niet klaar voor cybercrimi

16-09-2017 12:26 Tweakers.net
Gerrit van der Burg, voorzitter van het college van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie en daarmee de hoogste functionaris, laat in een interview met het AD op zaterdag weten dat de organisatie de cybercriminaliteit in Nederland moeilijk bij kan houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nipplegate 2.0: Internet ontploft door Mario’s nipples

16-09-2017 12:23 Apparata
Nog nooit ging het internet zo los over geanimeerde, fictieve nips! Voor de promotie van de aankomende Mario-game Super Mario Odyssey Tweette Nintendo recentelijk de bovenstaande foto. Maar in plaats van een gigantische hype binnen de Mario-liefhebbende community, was er een ander aspect dat vooral de aandacht trok: Mario heeft tepels! Nipplegate Het kostte Twitter […]
Lees het hele artikel op Apparata

MusicBee 3.1

16-09-2017 12:05 Tweakers.net
Versie 3.1 van MusicBee is uitgekomen. MusicBee is een uitgebreid en gratis programma voor het beheren en afspelen van muziek. In een overzichtelijke interface kunnen tags worden aangepast, cover art en songteksten worden gedownload, bestanden worden geconverteerd en audio-cd's geript, en kan met diverse mp3-spelers worden gesynchroniseerd. Verder is het uiterlijk aanpasbaar, kan de functionaliteit met bass-plug-ins worden uitgebreid en is het programma ook in het Nederlands te gebruiken. De changelog voor versie 3.1 ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Opel Astra - Occasion aankoopadvies

16-09-2017 12:00 Autoweek.nl
De Opel Astra is een bekende verschijning in autoland. Met de Astra J heeft Opel een kwaliteitsslag gemaakt en ook het uiterlijk is geslaagd. Maar wat nou als je zo'n Astra tweedehands wil aanschaffen? Nic de Boer vertelt je in deze rubriek wekelijks over de sterke en zwakke punten van populaire occasions.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

10 alternatieve sportwagens op Nederlands kenteken

16-09-2017 11:58 Autoblog.nl
Omdat sommige mensen iets anders willen rijden dan het gebruikelijke spul. Sportwagens heb je in alle soorten en maten en dat geldt ook voor het prijskaartje. Vooral de Britten kunnen er wat van, als het gaat om kleine sportwagenfabrikanten. Echter zijn er vanuit Nederlandse bodem ook de nodige merken actief (geweest). Dat niet iedereen trek […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo is ‘ie af: de Maserati Levante volgens StarTech

16-09-2017 11:21 Autoblog.nl
Lekker sinister. Over de StarTech Maserati Levante heb ik al eerder mijn mening gegeven. Als het gaat om tuning, heeft StarTech een goede job gedaan bij de eerste SUV van Maserati. De woorden ‘mooi’ en ‘elegant’ zal ik niet in mijn mond nemen, want de Levante (rijtest) an sich is niet moeders mooiste. StarTech voorzag […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Open mp-b?ta Windows-versie Call of Duty: WW2 aan het eind van s

16-09-2017 11:05 Tweakers.net
De open multiplayerb?ta van de Windows-versie van Call of Duty: WW2 wordt gehouden in het weekend van 29 september tot en met 2 oktober. De test moet zowel dienen als een voorproefje van de game als een gelegenheid om problemen in kaart te brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi Mi Band HRX Edition verschijnt online

16-09-2017 10:57 Hardware.info
Op de Indiase website van Xiaomi is een nieuwe variant op de Mi Band 2 fitness tracker verschenen; de Mi Band HRX Edition. Dit apparaat biedt naar verluidt een verbeterd tracking algoritme waardoor het monitoren van activiteit nauwkeuriger zou gebeuren. Ook de geclaimde accuduur is met drie dagen toegenomen van 20 naar 23 dagen. Net als de Mi Band 2 beschikt ook de Mi Band HRX Edition over een 0,42-inch OLED-scherm met een krasbestendige afwerking, is het apparaat IP67-gecertificeerd en maakt h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Jaguar komt niet met een antwoord op de 3 Touring’

16-09-2017 10:37 Autoblog.nl
Vrij spel voor de Duitsers. Het duurde even, maar daar was Jaguar met de nieuwe XF Sportbrake. Een stationvariant van de Jaguar XE zit er echter niet in, bericht Autocar. Ian Callum zou hebben gezegd dat het niet interessant is voor het merk om een station van de XE te maken. Volgens de designer is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google suggereert trefwoorden voor racistische reclame

16-09-2017 10:23 Apparata
Met het huidige algoritme speelt Google adverteerders in de hand met het vinden van een racistische doelgroep. Google heeft een hoop mogelijkheden omtrent hun service. Naast het filteren van nepnieuws en het suggereren van nieuwe, interessante informatie kan het natuurlijk ook de verkeerde kant op gaan. Buzzfeed testte en ontdekte dat de zoekgigant racistische reclamecampagnes […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook richt nieuw ai-onderzoekslab op in Montreal

16-09-2017 10:19 Tweakers.net
Facebook opent een vierde laboratorium voor ai-onderzoek in het Canadese Montreal. De andere drie zijn gevestigd in de VS en in Frankrijk. Joelle Pineau, professor in computer science aan de Canadese McGill-Universiteit, wordt hoofd van de instelling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Back to Basics: Ford Ka+

16-09-2017 10:00 Autoweek.nl
De Ford Ka+ is van de andere kant van de wereld naar Europa gekomen om de strijd aan te gaan in de budgetmarkt. De lage instapprijs maakt daar geen geheim van, maar als je het bij die prijs laat, moet je standaard ook wel laag liggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple iTunes 12.7

16-09-2017 9:58 Tweakers.net
Apple heeft versie 12.7 van iTunes uitgebracht. Met dit programma is het onder andere mogelijk om muziek te beluisteren of films en tv-series te bekijken. Deze kunnen via de internetmuziekwinkel van Apple iTunes worden aangeschaft. Het programma kan verder cd's branden en worden gebruikt om een iPod, iPhone of iPad te beheren. Apples iTunes is beschikbaar voor Windows 7 en latere Windows-versies, en natuurlijk voor macOS. In versie 12.7 is onder meer ondersteuning voor de binnenkort te verschijnen iOS 11 toegevoegd, kan door het delevn van profielen worden gezien waar vrienden naar luisteren en is er via podcasts nu toegang tot educatief materiaal.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audacity 2.2.0 b?ta

16-09-2017 9:20 Tweakers.net
Er is een b?tarelease van Audacity versie 2.2.0 uitgekomen. Deze opensource-audio-editor, die beschikbaar is voor Windows, Linux en OS X, kan geluid opnemen, en wav-, aiff-, ogg- en mp3-bestanden importeren en exporteren. Het heeft een ongelimiteerde undo-functie en heeft daarnaast een grote verzameling effecten aan boord, zoals fade-in en fade-out, echo, tempowijziging en ruisonderdrukking. Meer effecten kunnen eenvoudig worden toegevoegd, want het programma ondersteunt zowel vst- als ladspa-plug-ins. In versie 2.2.0 heeft onder meer het logo een opfrisbeurt gekregen, kan het uiterlijk met behulp van thema's worden aangepast en zijn de menu's gereorganiseerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wine 2.17

16-09-2017 8:57 Tweakers.net
Er is met versienummer 2.17 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 24.870 titels. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes 280 SE door Brabus aangepakt

16-09-2017 8:48 Autoblog.nl
Het resultaat is een zo goed als nieuwe 280 SE. Brabus is naast hete tuning ook altijd aanwezig met klassieke auto’s. Auto’s die door de Brabus Classic Workshop zijn aangepakt. Zo wist je al dat er ook (wederom) een 600 Pullman staat te shinen in Frankfurt. Eerder dit jaar, in Gen?ve, namen de Duitsers onder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Strak: dit is de nieuwe BMW i3s in het echt

16-09-2017 8:20 Autoblog.nl
Het uiterlijk van de elektrische stadsrakker is er wat op vooruit gegaan. BMW gaf de i3 een opmerkelijk design. Het model verwar je niet zo snel met een andere auto van BMW, of een auto van een ander merk. Waar de oude i3 net iets te hoekig was, heeft de nieuwe i3s lichte aanpassingen gekregen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy Note 8 - Futuristische telefoon verre van foutloo

16-09-2017 6:00 Tweakers.net
De Galaxy Note 8 is met 999 euro de duurste smartphone die Samsung tot nu toe uitbracht. Is hij dat geld waard?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 review: moederbord v

16-09-2017 5:59 Hardware.info
In Hardware.Info Magazine #4/2017?vergeleken we reeds 12 moederborden voor Intels X299-platform met elkaar, maar daarin hadden we nog niet van alle fabrikanten een ?cht high-end model. ASRock kon die ons innmiddels bezorgen, dus we gingen aan de slag met de Fatal1ty X299 Professional Gaming i9. De naam van dit product laat weinig aan de verbeelding over: dit moederbord is bedoeld om gecombineerd te worden met een high-end Core i9-processor. ASRock voorziet dan ook in alles wat je daarvoor nod...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wouter noemt deze Polo de ERRRRRRRR-line

15-09-2017 22:42 Autoblog.nl
ERRRRRRRRRR…. Net als vele merken grijpt Volkswagen de IAA aan om allerlei elektro-gebakjes in de spotlights te zetten. Maar op dat spul moeten we nog even wachten, dus hoe zit het met het nieuwe hete metaal dat ‘morgen’ bij de dealer staat? Dat wordt niet vergeten, want Volkswagen heeft bijvoorbeeld deze R-Line variant van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom je de intro van Bojack Horseman nooit moet skippen

15-09-2017 22:01 Apparata
De intro zit tjokvol onmisbare informatie! Recentelijk viel me op (nadat het in maart al werd getest) dat Netflix een ‘skip intro’-knop heeft ge?mplementeerd, wat in eerste instantie als een slimme beslissing overkwam. Sommige intronummers – keer op keer hetzelfde liedje met dezelfde beelden – hebben geen enkele functie buiten het introduceren van alle belangrijke […]
Lees het hele artikel op Apparata

Begluur de oben ohne Mercedes S63 AMG live

15-09-2017 21:53 Autoblog.nl
Ooh, sch?ne Linien… Brabus eist op de IAA de aandacht op met de Rocket 900 Cabrio op basis van de open Mercedes S65 AMG. Onder de kap huist dezelfde technologie als in de Brabus ONE OF TEN B900 op basis van de G-Klasse. Gaaf natuurlijk, maar Mercedes heeft zelf ook een aas in de mouw. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Chinese overheid dwingt bitcoinbeurzen in Beijing te stoppen met

15-09-2017 21:44 Tweakers.net
De Chinese overheid heeft alle in Peking gevestigde bitcoinbeurzen verplicht om te stoppen met de handel, en de beurzen moeten de handelaars op de hoogte te stellen van de handelsstop. Ook mogen de beurzen vanaf vrijdag geen nieuwe registraties meer opnemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Assortiment Phanteks Glacier-fittingen voor waterkoeling flink u

15-09-2017 21:40 Hardware.info
Phanteks heeft zijn assortiment Glacier-fittingen een flinke aanvulling gegeven in de vorm van adapters en fittingen voor hard tube waterkoeling. Daarnaast zijn er nog wat universele adapters aangekondigd om je loop mee op te vrolijken. Het gaat onder andere om T-splitters en zowel GPU- als male-to-male-extenders. De fittingen zijn gemaakt van messing en gevormd aan de hand van een CNC-machine. Vervolgens is er door Phanteks natuurlijk nog een laag overheen gedaan: je hebt de keuze uit een zwar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Randloos design laatste stap v??r bionische smartphones’

15-09-2017 21:02 Apparata
Smartphonedesign is volgens de ontwerper in de slotfase gekomen. Het is een groots jaar geweest voor randloze telefoons. Steeds meer fabrikanten wagen zich aan het prachtige doch ook risicovolle ontwerp dat zo min mogelijk rand bevat. Xiaomi Mi MIX (1 en 2) ontwerper Philippe Starck stelt dat dit de laatste stap is in het design […]
Lees het hele artikel op Apparata

De Audi Aicon is een Audi Elaine op anabolen

15-09-2017 20:59 Autoblog.nl
Misschien heeft ‘ie aan de AICAR gezeten? Voor degenen die het niet meer weten, aicar was enkele jaren geleden in het nieuws omdat het d? nieuwe doping voor de Spandex-brigade zou zijn. Misschien dat Audi zich door de naam van dit middel heeft laten inspireren voor de naam van de Aicon, want het ding is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Chinezen maken doolhof met bomen die samen een enorme qr-code vo

15-09-2017 20:50 Tweakers.net
Medewerkers van het lokale toerismebureau in de Chinese dorp Xilinshui hebben doolhof gemaakt met 130.000 coniferen. Samen vormen deze bomen de structuur voor een gigantische qr-code. Hoe de qr-code het beste kan worden gescand, is niet duidelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Der8auer: AMD Threadripper heeft vier echte dies, geen dummies

15-09-2017 20:33 Hardware.info
Van AMD's zakelijke Epyc-processors weten we natuurlijk dat er vier Ryzen-die's worden gecombineerd om tot configuraties te komen met maximaal 32 cores en 128 PCI-Express lanes. Voor de op consumenten gerichte Threadripper was?dat echter nog een raadsel. Bij een eerdere ontleding van een Threadripper-processor trof Roman 'der8auer' Hartung al vier die's aan, maar zijn ontledingsvideo moest hij vervolgens van AMD offline halen omdat het geen retail-versie van de CPU was. Daaruit ontstonden dan o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sainz al in Maleisi? bij Renault nog steeds een optie?

15-09-2017 20:05 Autoblog.nl
In 2018 rijdt Carlos Sainz voor Renault zoveel is inmiddels duidelijk, maar het gerucht ging dat Sainz al in Maleisi? in het geel zou rijden. Naar verluidt is dat plan nog steeds niet helemaal van de baan. Volgens publicatie RACER probeert Renault er achter de schermen namelijk nog steeds voor te zorgen dat Sainz al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verenigde Naties vrezen voor ontstaan van internationale 'digita

15-09-2017 19:50 Tweakers.net
De Verenigde Naties hebben in een rapport over de staat van het breedbandinternet in de wereld, gezegd dat de digitale ongelijkheid tussen landen wel eens zo groot kan worden, dat er gesproken kan worden van een 'digitale kloof'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 10: de meest gedownloade series vd week (w37y2017)

15-09-2017 19:49 Apparata
Pickle Rick is een badass, maar overmeester ratten en niet de eerste plek van deze lijst. Vorige week stonden The Last Ship en Suits respectievelijk op de eerste en tweede plek. Die shows hebben nu plaats moeten maken voor een plotselinge knaller genaamd Fear the Walking Dead. De spinoff van The Walking Dead is terug […]
Lees het hele artikel op Apparata

Beat-it stopt met doorstart van failliete Afuture

15-09-2017 19:45 Hardware.info
Het zal menigeen niet ontgaan zijn dat Afuture in maart dit?jaar zijn faillissement aanvroeg. Beat-it.nl besloot kort daarna om de software en naam van de webwinkel over te nemen voor een eventuele doorstart. Inmiddels is echter gebleken dat het zowel financieel als organisatorisch op de klippen is gelopen. Het personeel is destijds trouwens ?berhaupt niet overgenomen. Zakelijke klanten van Afuture kunnen uitwijken naar Beat-it zelf, maar voor consumenten is er volgens de 'nieuwe' eigenaar onvo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LosslessCut 1.8.0

15-09-2017 19:11 Tweakers.net
LosslessCut is een opensource en cross-platform programma waarmee stukken uit video's kunnen worden geknipt. Dit doet het zonder dat de video's worden gedecodeerd en weer gecodeerd, dus het werkt snel en er is geen verlies van kwaliteit. Het is ideaal om minder interessante delen uit geschoten beelden van actioncamera's of drones te verwijderen. Ook is het mogelijk om jpg-afbeeldingen van scenes van de video te maken. De changelog van de afgelopen paar versies ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple voegt 4k-films met hdr-ondersteuning toe aan iTunes

15-09-2017 19:06 Tweakers.net
Apple is begonnen met het uitbrengen van films in iTunes die een 4k-resolutie en hdr-weergave ondersteunen. Bezitters van fullhd-films die eerder via iTunes zijn aangeschaft, krijgen een gratis upgrade voor de eventuele 4k-versie met hdr, mits dat ondersteund wordt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VVD R’dam geeft GroenLinks A’dam veeg uit de pan

15-09-2017 19:05 Autoblog.nl
Pak aan, linkse rakkers! Enorme opschudding deze week in onze hoofdstad. De discipelen van de Jessias willen, zoals het rechtgeaarde autohaters betaamt, de heilige koe verbannen uit Amsterdam. Het plan behelst het per direct weren van auto’s uit sommige delen van de stad, met name natuurlijk de linkse grachtengordel. Daarnaast zouden er volgens de quinoaknagers […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Malwarebytes 3.2.2.2029

15-09-2017 18:45 Tweakers.net
Er is een update voor Malwarebytes versie 3.2 verschenen. Dit programma is gericht op het bestrijden van malware, zoals bijvoorbeeld kwaadaardige software die zich als bonafide antivirus- of antispywareoplossing voordoet, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen heeft, zoals ransom- of scareware. Naast de gratis uitvoering is er een betaalde variant, die extra functionaliteit biedt, waaronder realtime-bescherming.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte kondigt Aorus H5-headset aan met beryllium-drivers

15-09-2017 18:44 Hardware.info
Gigabyte heeft een nieuwe headset gereed voor gamers gereed. Het gaat hier om de H5-headset die onder het Aorus-label valt. Gigabyte positioneert de Aorus H5 in het high-end segment en benadrukt het gebruik van beryllium-drivers. Door metalen 50 mm-drivers te combineren met beryllium in plaats van het veelgebruikte neodymium, wil Gigabyte de grote groep headsets ontstijgen. Het materiaal zou een hogere precisie en betere balans bewerkstelligen. Het frequentiebereik ligt volgens Gigabyte tusse...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederlands traject voor Hyperloop One valt af bij internationale

15-09-2017 18:32 Tweakers.net
Bij de Hyperloop One Global Challenge, een internationale wedstrijd waarbij teams uit allerlei landen voorstellen konden indienen voor een nieuw traject voor de Hyperloop, is het Nederlandse voorstel afgevallen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drie keer raden wat de Toyo Noair is

15-09-2017 18:01 Autoblog.nl
Hint: het antwoord is niet repelsteeltje. Hint 2: het antwoord is ook niet Sebastian Vettel. Eeuwige AB-roem voor diegenen die vermoeden dat het een band was zonder lucht erin! Want inderdaad, de Japanse bandenfabrikant Toyo komt in navolging van voormalig F1-banden leveranciers Michelin en Bridgestone op de proppen met een band zonder lucht. Liefhebbers van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: LiveDrive #35 - Honda Civic Sedan

15-09-2017 18:00 Autoweek.nl
In de 35e aflevering van AutoWeek LiveDrive stapt Nic bij Marco in de Honda Civic sedan. En aangezien Honda op de IAA een opzienbarende concept presenteerde, kan die natuurlijk niet onbesproken blijven. Verder nemen ze hun andere IAA-hoogtepunten en de rest van de week door.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chrome speelt vanaf januari 2018 video's met geluid niet meer a

15-09-2017 17:34 Tweakers.net
Google heeft bekendgemaakt dat Chrome vanaf januari 2018 in versie 64 geen autoplay meer toelaat van video's met geluid. Dergelijke content wordt alleen nog automatisch afgespeeld, indien de video's geen geluid bevatten of als de gebruiker interesse in de media heeft getoond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW prijst minder krachtige X3

15-09-2017 17:26 Autoweek.nl
Naast de nieuwe M5 krijgt ook die andere nieuwkomer van BMW, de X3, een prijskaartje toebedeeld. In dit geval gaat het juist niet om de topversies, maar juist om de bescheidener exemplaren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Drupal 8.3.7

15-09-2017 17:24 Tweakers.net
Versie 8.3.7 van Drupal is uitgebracht. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een development-framework. In versie 8.3.7 zijn enkele beveiligingsproblemen verholpen en het is daarom aan te raden om de update snel uit te voern.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vrije Trainingen Singapore: Red Bull doet mee om de zege

15-09-2017 17:11 Autoblog.nl
De F1 staat dit weekend vooral in het teken van alle wijzigingen bij de teams qua coureurs en motoren voor volgend jaar. Maar er wordt ook nog gewoon geracet. Wat kunnen we opmaken uit de eerste beschietingen in Singapore? Eindelijk was het vanochtend officieel. McLaren heeft genoeg van Honda, Red Bull heeft genoeg van Renault. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl