Synology DSM 6.2.4 build 25556

06-04-2021 11:33 Tweakers.net
Synology heeft een nieuwe versie van Disk Station Manager uitgebracht. Synology DSM is de beheersoftware die op diverse nas-producten van het bedrijf draait. De Disk en Rack Stations bieden meer dan alleen extra opslagruimte. Zo kunnen ook back-ups van alle clients op het netwerk worden gemaakt en kunnen bestanden via http, ftp, bittorrent, usenet en emule worden gedownload, zodat bijvoorbeeld energiegulzige pc's 's nachts uit kunnen, terwijl de download gewoon binnenkomt. Verder kunnen via de ingebouwde iTunes-server audio- en videobestanden over het netwerk worden gestreamd, kan met behulp van php en MySQL een dynamische website worden gehost en kan het apparaat als printserver fungeren. Om versie 6.2.4 te kunnen installeren zal minimaal versie 6.0 aanwezig moeten zijn. Verder is het uitsluitend geschikt voor de nas-modellen waarvan het typenummer eindigt op 11 of hoger. Kijk voor de overige voorwaarden en de verschillende downloads op deze pagina. In versie 6.2 zijn weinig veranderingen aangebracht die voo
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bugatti Chiron Pur Sport aangekomen in Nederland

06-04-2021 11:00 Autoblog.nl

In een lekker exotische configuratie, staat deze Bugatti Chiron Pur Sport nu in Nederland te shinen. Deze foto had voor je gevoel in een dealer in Californi? of Florida gemaakt kunnen worden. Een gele Bugatti Chiron Pur Sport in ons land voelt zo ongewoon. Niets is minder waar. Deze Pur Sport staat in Leusden en […]

The post Bugatti Chiron Pur Sport aangekomen in Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Yahoo sluit Answers-dienst na vijftien jaar en verwijdert inhoud

06-04-2021 10:56 Tweakers.net
Yahoo stopt met Answers, een site waar gebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden. Vanaf 20 april gaat de site in een read-onlymodus en op 4 mei wordt de website verwijderd. Gebruikers kunnen hun eigen vragen en antwoorden downloaden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI lanceert MAG CH130 X gamingstoel ge?nspireerd door raceauto-

06-04-2021 10:51 Hardware.info
MSI lanceert de MAG CH130 X gamingstoel, ge?nspireerd door de zetel in een racewagen. Het Tainwanese hardware-merk legt de nadruk op ondersteuning en comfort door middel van het grote en diepe zit- en leuningoppervlak. De stoel is aan de voorkant grotendeels bekleed met pcv-leer, terwijl de achterzijde met stof is bedekt. MSI levert standaard een rug- en nekkussen bij de stoel, waarbij die eerste is versierd met het drakenlogo van het merk. Foto via MSI De MAG CH130 X kan in tegenstelling tot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tot eind mei: Breaks & Stations in Autoworld Brussel

06-04-2021 10:44 Autoweek.nl
In het Autoworld-museum in Brussel loopt tot eind mei een prachtige thematentoonstelling rond de ontstaansgeschiedenis van klassieke breaks en station wagons.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Meeste Europese bedrijven overtreden AVG door Amerikaanse cloud

06-04-2021 10:40 Tweakers.net
Een netwerk van ruim honderddertig Nederlandse chief information officers zegt dat de meeste Nederlandse en Europese bedrijven niet aan de AVG voldoen. Dit zou komen door het gebruik van Amerikaanse clouddiensten die de wet overtreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Online gamefestival Summer Game Fest keert terug in juni

06-04-2021 10:32 Tweakers.net
Gamejournalist Geoff Keighley organiseert dit jaar weer een editie van het Summer Game Fest. Vorig jaar vond daar de eerste editie van plaats. 'Leidende platforms en uitgevers' zullen tijdens het evenement nieuwe games aankondigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Skoda Kodiaq komt eraan

06-04-2021 10:31 Autoweek.nl
De Skoda Kodiaq wordt aangescherpt voor een tweede ronde. Skoda maakt nu bekend dat de onthulling van de vernieuwde Kodiaq nog maar een weekje op zich laat wachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vernieuwde Porsche Macan betrapt

06-04-2021 10:22 Autoweek.nl
De Porsche Macan blaast dit jaar zijn zevende kaarsje uit, maar de levenscyclus van Porsche's instap-SUV is nog lang niet voltooid. De kleine broer van de Porsche Cayenne werd drie jaar geleden opgefrist en wordt in de herfst van zijn bestaan voor een tweede maal geactualiseerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

WhatsApp maakt chats overzetten makkelijker. Ideaal!

06-04-2021 10:07 Apparata

Nu is het nog niet mogelijk om WhatsApp chats over te zetten. Daar komt verandering in. Koop je een nieuwe iPhone en had je een Samsung, dan ben je de Sjaak. Al je chats binnen WhatsApp ben je dan kwijt. Veel mensen vinden dat vervelend, want je raakt toch een stukje geschiedenis kwijt. WhatsApp gaat […]

Het bericht WhatsApp maakt chats overzetten makkelijker. Ideaal! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

B?ta van tvOS wijst op mogelijke 120Hz-ondersteuning nieuwe Appl

06-04-2021 9:59 Tweakers.net
Apple brengt mogelijk een nieuwe Apple TV-settopbox uit met ondersteuning voor een refreshrate van 120Hz. In de b?ta van tvOS 14.5 zijn daar aanwijzingen voor aangetroffen. Er gaan al langer geruchten over de komst van een nieuw model met HDMI 2.1.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: de lekkerste wegen van Europa?

06-04-2021 9:58 Autoblog.nl

We leven in een continent met ’s werelds lekkerste wegen, in deze lezersvraag mag je tips delen met betrekking tot Europa Met steeds strenger wordende regels zijn het geen gouden tijdens voor een ieder die benzine ademt. Tegelijkertijd wonen we wel in een continent waar we fantastisch wegen kunnen ontdekken met onze eigen auto. En […]

The post Lezersvraag: de lekkerste wegen van Europa? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Maxus T90 volgt MG Extender met grote muil

06-04-2021 9:54 Autoweek.nl
Dit is de nieuwe MG T90, in feite de vernieuwde versie van de T70. Die auto kennen we stiekem al als de vernieuwde MG Extender. Iets voor Nederland?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ABN AMRO-klanten kunnen vanaf tweede kwartaal Google Pay gebruik

06-04-2021 9:44 Tweakers.net
De ABN AMRO-app krijgt in het tweede kwartaal van dit jaar ondersteuning voor Google Pay. Daarmee kunnen klanten met een Android-smartphone via de app in winkels, apps en websites aankopen doen. Er is geen meerprijs voor het gebruik van Google Pay.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geld verdienen op Clubhouse, het gaat gebeuren

06-04-2021 9:26 Apparata

De social audio- app Clubhouse gaat het mogelijk maken om geld te verdienen op het platform. Clubhouse is de sensatie van de afgelopen tijd. De app is nu ??n jaar oud en is naar verluidt $1 miljard waard. Dat is niet slecht gedaan van de oprichters. Het platform gaat nu toestaan dat gebruikers geld kunnen […]

Het bericht Geld verdienen op Clubhouse, het gaat gebeuren verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

SsangYong Musso eigenwijs strakgetrokken

06-04-2021 9:16 Autoweek.nl
SsangYong geeft de Musso een facelift. De pick-up op basis van de eerder vernieuwde Rexton krijgt een behoorlijk uitgesproken snuit en wordt ook op technisch vlak onder handen genomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vier jaar oude Nvidia GeForce GTX 1080 Ti mogelijk weer in produ

06-04-2021 9:12 Hardware.info
Nvidia heeft mogelijk de GeForce GTX 1080 Ti weer in productie genomen. Een gebruiker van het vier jaar oude vlaggenschip stuurde recentelijk zijn gpu terug naar Nvidia voor reparatie en kreeg als vervanging ogenschijnlijk een gloednieuwe 1080 Ti, zo schrijft hij op het Zuid-Koreaanse techplatform Quasar Zone. Het serienummer zou namelijk aanduiden dat de kaart in 2021 is geproduceerd.?? Nu is de GeForce GTX 1080 Ti uit de Pascal-serie een gerenommeerde videokaart. Het is daarentegen niet geb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus biedt voor 67 AMD-moederborden BIOS-updates met nieuwe AGES

06-04-2021 9:00 Hardware.info
Asus heeft voor 67 van haar AMD-moederborden updates gepubliceerd. De nieuwe firmwares voor haar moederborden bevatten ondersteuning voor SAM/ Resize BAR voor de Ryzen 3000-serie op moederborden die deze technologie ondersteunen en ook bevatten de updates de nieuwe AGESA 1.2.0.1 Patch A met de verbeteringen die de USB-problemen van de 500-chipets van AMD moeten verhelpen. Ook voor de Prime A520M-K is een update beschikbaar. De volgende updates zijn inmiddels beschikbaar via de support website...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW M2 kust reclamezuil met flinke schade tot gevolg

06-04-2021 8:57 Autoblog.nl

Een crash met grote schade tot gevolg voor deze witte BMW M2. De reclamezuil vocht hard terug.. We gokken dat de 23-jarige bestuurder van deze BMW M2 wel toe was aan een paracetamolletje na het koppen van een reclamezuil. Dit gebeurde in de Duitse stad M?nchen. De automobilist verloor door onbekende reden de macht over […]

The post BMW M2 kust reclamezuil met flinke schade tot gevolg appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'WhatsApp test chatmigratie van iOS-telefoon naar Android-smartp

06-04-2021 8:51 Tweakers.net
WhatsApp werkt aan een functie om chatgeschiedenis van iOS-apparaten over te hevelen naar een Android-telefoon. Nu moeten gebruikers daar nog onoffici?le apps voor gebruiken die tegen WhatsApps gebruiksvoorwaarden ingaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hooggerechtshof VS: Googles gebruik van Java-code voor Android w

06-04-2021 8:29 Tweakers.net
Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft Google gelijk gegeven in een ruim tien jaar durende rechtszaak die was aangespannen door Oracle. Dit laatste bedrijf claimde dat Google onrechtmatig Java-code had gekopieerd voor Android, maar hier gingen de rechters niet in mee.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte toont concept van videokaart met opvallende koeler

06-04-2021 8:14 Hardware.info
Gigabyte heeft via de Spaanse Twitterpagina van zijn gamingmerk Aorus een conceptrender onthuld van een videokaart met een uniek design. De shroud heeft een schuin ontwerp, waardoor de koeler de vorm van een driehoek aanneemt.? De koeler gebruikt een heatsink die het volledige pcb bedekt, alsook een extra heatsink onderaan de kaart. Beide worden verbonden door middel van ??n of meerdere koperen heatpipes. Met het gekantelde ontwerp lijkt de kaart zo’n drie expansiesloten in te nemen. Wat voo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rechter: sociale mediaplatforms zijn openbare ruimtes

06-04-2021 8:13 Apparata

In Amerika heeft een rechter geoordeeld dat sociale mediaplatforms hetzelfde zijn als openbare ruimtes. En dat kan gevolgen hebben. De rechter Clarence Thomas van het Hooggerechtshof betoogd dat sociale mediaplatforms, ?zoals Facebook en Twitter, mogelijk geen First Amendement-recht hebben om gebruikerscommentaar op hun platforms te reguleren. Trump Eerder deed de rechtbank een uitspraak over Donald […]

Het bericht Rechter: sociale mediaplatforms zijn openbare ruimtes verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Polestar CEO deelt foto’s van nog hetere Polestar 2

06-04-2021 8:01 Autoblog.nl

Wat ligt hier in het verschiet? Mogelijk kunnen we een nog hetere Polestar 2 verwachten, aldus een hint van de CEO van het merk. Als het gaat om leuk sturende elektrische auto’s scoort de Polestar 2 best ok?. Met het Performance pack komen ze de autoliefhebber tegemoet, met bijvoorbeeld de aanpasbare ?hlins dempers. Maar de […]

The post Polestar CEO deelt foto’s van nog hetere Polestar 2 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sponsored: IRIS: misschien wel de meest doordachte videoconferen

06-04-2021 8:00 Hardware.info
Met de trend voor thuiswerken die vorig jaar werd ingezet, zijn tools als Microsoft Teams, Cisco Webex, Google Meet en Zoom populairder dan ooit. Tegelijkertijd zie je dat fabrikanten productinnovaties doorvoeren. Zo komen er bijvoorbeeld zelfstandige videovergaderoplossingen, maar die zijn vaak peperduur. Trust heeft nu een handig product ontwikkeld dat samen vergaderen mogelijk maakt.?De ideale oplossing voor een vergaderruimte, thuiskantoor of andere plek waar je weleens samenkomt. In de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Technici upgraden opslag en RAM van Apple M1 MacBook Pro

06-04-2021 7:49 Hardware.info
In november heeft Apple de eerste apparaten met zijn M1-soc onthuld. Naast de MacBook Pro en MacBook Air introduceerde de fabrikant ook een nieuwe Mac mini met de arm-chip. Aangezien het geheugen samen met de cpu op dezelfde package wordt geplaatst, leek het onmogelijk om dit te upgraden. Ook de opslagchips zijn gesoldeerd aan het moederbord, wat uitwisselen lastig maakt. Volgens Twitteraar DuanRui zijn enkele Chinese technici erin geslaagd om zowel het werkgeheugen als de nandchips van een M...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia voegt ondersteuning toe voor RTX Voice aan non-RTX-GPU’s

06-04-2021 7:03 Hardware.info
In april vorig jaar kondigde Nvidia RTX Voice aan, een nieuwe applicatie voor zijn RTX-architectuur. Het programma maakt gebruikt van de Tensor-cores in RTX-kaarten om achtergrondgeluid in microfoonopnames te filteren, aldus de fabrikant. Een week later heeft een ontwikkelaar de software werkend gekregen op een GTX 1080. Het zag er dus naar uit dat de applicatie de cuda-cores gebruikt in plaats van de Tensor-rekenkernen. RTX Voice kan zowel inkomende als uitgaande audio filteren. Uiteindelijk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD-patent toont interconnect-chiplet met cache voor GPU's

06-04-2021 6:39 Hardware.info
Begin dit jaar kwamen er een patent van AMD online dat een systeem voor gpu-chiplets beschreef. Het ontwerp moet de latencyproblemen die het inzetten van gpu-chiplets veroorzaken oplossen. De chipontwerper lijkt een stap verder te willen gaan. Een nieuw patent toont namelijk het concept om een 'actieve brug-chiplet' te gebruiken voor videochips. De chiplet moet een interconnect tussen verschillende compute-chiplets vormen. AMD toont ontwerpen met twee en met drie compute-chiplets, hoewel het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ssd Best Buy Guide - April 2021

06-04-2021 6:00 Tweakers.net
Tegen de trend van prijzen en verkrijgbaarheid in, zijn ssd's in prijs gezakt en goed te krijgen. We zetten die met de beste prijs-prestatieverhouding op een rij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG-gebruikers starten petitie om smartphones open source te make

05-04-2021 22:08 Hardware.info
Dat LG stopt met het maken van smartphones zal je niet zijn ontgaan. Het bedrijf heeft inmiddels laten weten moderne toestellen nog even te ondersteunen en te werken aan een Android 12-update. Toch zijn er gebruikers die meer willen. LG-gebruiker Daniel Mazurkiewicz heeft via change.org een petitie opgezet met de vraag of de Koreaanse fabrikant zijn toestellen open source maakt. Het gaat zowel om de hardware als de software. Mazurkiewicz zegt in zijn verzoek dat het open source maken ervoor z...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze ultieme Porsche-garage staat nu te koop

05-04-2021 22:02 Autoblog.nl

Helaas is de inhoud niet bij de prijs inbegrepen. Maar het is wel leuk om even binnen te gluren. ??n Porsche voor de deur is al meer dan veel mensen durven dromen. In de VS houden ze ervan om groot te dromen en deze Amerikaan kon zijn droom ook waar maken. Hij liet namelijk een […]

The post Deze ultieme Porsche-garage staat nu te koop appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn zeven verstandige, jonge tweedehands coup?’s

05-04-2021 21:00 Autoblog.nl

We gaan even kijken naar verstandige, niet al te dure coup?’s met een ‘normale’ motor. De coup? ligt onder vuur! Als we kijken naar de merken die een dergelijke auto nieuw an bieden, dan zijn dat voornamelijk de Duitse premium merken. Op sommige markten zijn er iets meer te vinden, maar bijna niemand verkoopt ze […]

The post Dit zijn zeven verstandige, jonge tweedehands coup?’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tim Cook vertrekt bij Apple. Ooit

05-04-2021 20:55 Apparata

De CEO van Apple Tim Cook heeft in een interview vertelt wanneer hij vertrekt bij het bedrijf. Apple is ??n van de grootste bedrijven ter wereld en is opgebouwd door een paar innovatieve denkers die de juiste mensen aan hun wist te binden. Steve Jobs was natuurlijk een van deze oprichters en het gezicht van […]

Het bericht Tim Cook vertrekt bij Apple. Ooit verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft breidt Surface-lijn uit met extra kleuren en accessoir

05-04-2021 20:20 Hardware.info
Microsoft heeft naast het uitbrengen van de Surface Pro 7 Plus niet veel losgelaten over de hardware die het dit jaar nog op de markt brengt. Windows Central jourmalist, Zac Bowden, heeft een rapport van Microsoft in handen gekregen waarin het bedrijf nieuwe accessoires en kleurenopties aankondigt. In het rapport wordt aangehaald dat Microsoft een Surface-evenement plant waarin het onder andere bluetooth-koptelefoons voor Teams, Surface Classroom Pennen en kleine refreshes van eerder bestaand...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wall Street weet het zeker: Bitcoin gaat naar ongekende hoogte!

05-04-2021 20:01 Apparata

Wall Street gigant BNY Mellon heeft in een nieuw rapport onthult dat zij verwachten dat Bitcoin in juli van dit jaar naar ongekende hoogte zal stijgen. Ze weten het zeker, Bitcoin zal zeker verder gaan stijgen dit jaar. Het bedrijf dat dit voorspelt is Wall Street gigant BNY Mellon. En dit is geen kleine jongen. […]

Het bericht Wall Street weet het zeker: Bitcoin gaat naar ongekende hoogte! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Porsche 997 GT3 belandt in de vangrail op de A7

05-04-2021 19:57 Autoblog.nl

Een Porsche 911 GT3 eindigde eerder deze avond op een andere bestemming dan de bestuurder waarschijnlijk in gedachten had. Een Porsche 911 is in Nederland geen bijster exotische verschijning. Je zou deze auto oneerbiedig de Golf onder de sportwagens kunnen noemen. Er zijn uiteraard uitzonderingen. Best veel zelfs. Een GT3 zie je bijvoorbeeld al een […]

The post Porsche 997 GT3 belandt in de vangrail op de A7 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG blijft werken aan Android 12-update voor recente toestellen

05-04-2021 19:43 Hardware.info
LG heeft eerder vandaag laten weten van de smartphonemarkt af te stappen. Het bedrijf zegt voorlopig nog wel ondersteuning te leveren op recente toestellen.? LG werkt nog steeds aan de Android 12 update, maar houdt wel een slag om de arm dat het de ondersteuning laat afhangen van Google’s eigen distributieschema en hoe goed de update presteert op individuele apparaten.? Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het zijn best blijft doen onderdelen te blijven leveren en aan garantieverplichtingen t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wereldrecord voor de meeste drones in de lucht

05-04-2021 19:12 Apparata

Er is een nieuw wereldrecord van de meeste drones in de lucht gevestigd. Het zijn er inderdaad aardig wat. Steeds meer mensen hebben een drone. Het is dan ook een leuk speeltje, maar je kan er ook veel serieuze dingen mee doen. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van spectaculaire scenes in een actiefilm, die zonder […]

Het bericht Wereldrecord voor de meeste drones in de lucht verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Met deze tweedehands powersedan rijdt je alle M5’s zoek

05-04-2021 19:05 Autoblog.nl

Iemand interesse in een splinternieuwe Cadillac CTS-V met 700 pk? Gewoon op te halen in Nederland. Als het gaat om een powersedan in het E-segment is er ??n hele voor de hand liggende keuze, die begint met M en eindigt op 5. Daarnaast is er de E 63 AMG en ??n generatie RS6 Sedan en […]

The post Met deze tweedehands powersedan rijdt je alle M5’s zoek appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy SmartTag Plus met Ultra Wideband duikt op in Amer

05-04-2021 18:21 Hardware.info
Bij de introductie van de Galaxy SmartTag-locatietrackers in januari gaf Samsung al aan dat er later in 2021 ook een versie met?ultra wideband-ondersteuning zou komen. Deze Galaxy SmartTag Plus is nu bij een Amerikaanse winkelketen in het assortiment te vinden, en pre-orders voor de tracker kunnen al geplaatst worden. Bij B&H is de zwarte SmartTag Plus te bestellen voor 40 dollar, tien dollar meer dan de bestaande variant die alleen bluetooth ondersteunt. In de productbeschrijving is te z...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Trailer van Disney+ ‘Loki’ gaat terug naar ‘Avengers’

05-04-2021 18:10 Apparata

De Disney+ trailer van ‘Loki’ zet een avontuurlijk geheel neer dat teruggaat naar de Avengers. Disney+ is al een tijdje bezig met ‘Loki’. Nu heeft de streamingsdienst een trailer online gezet. Loki ziet er geweldig uit en zal een traktatie zijn voor de Marvel– fans. De uitgebreide trailer voor de aankomende serie legt een deel […]

Het bericht Trailer van Disney+ ‘Loki’ gaat terug naar ‘Avengers’ verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Bewijs: een Italiaanse supercar kan ook lelijk zijn

05-04-2021 18:04 Autoblog.nl

Heel leuk, een Italiaanse supercar met een V10, maar het oog wil ook wat. De Italianen hebben keer op keer bewezen dat ze als geen ander in staat zijn fraaie auto’s te tekenen. In ieder decennium hebben de Italiaanse sportwagenmerken pareltjes afgeleverd. Is een Italiaanse sportwagen dan per definitie mooi? Nee, het beste Italiaanse paard […]

The post Bewijs: een Italiaanse supercar kan ook lelijk zijn appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz geeft verdere specificaties EQS vrij

05-04-2021 17:59 Autoweek.nl
De onthulling van de Mercedes-Benz EQS laat nu niet lang meer op zich wachten. In aanloop naar de onthulling op 15 april onthult het merk alvast enkele belangrijke specificaties. In eerste instantie lijkt de EQS er in twee verschillende varianten te komen en bedraagt de actieradius maximaal 770 kilometer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi Mi Pad 5 met Dimensity 1200 en Mi Pad 5 Pro met Snapdrago

05-04-2021 17:19 Hardware.info
Een 'bekende' lekker claimt dat Xiaomi binnenkort zijn nieuwe Mi Pad-tablets op de markt gaat brengen. Het zou daarbij gaan om de Mi Pad 5 met een Dimensity 1200 SoC en de Mi Pad 5 Pro met een Snapdragon 870 - aldus het gerucht. De Mi Pad 5 Pro zou voorzien zijn van een 2k-scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz. Het reguliere model moet het doen met 120 Hz. Ook wordt een touch-sample-rate van 480 Hz genoemd. De tablets zullen werken op de MIUI for Pad-systeem dat vergelijkbaar is met h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes SL gaat AMG GT Roadster vervangen

05-04-2021 17:02 Autoblog.nl

De AMG GT Roadster moet helaas het veld ruimen. Gelukkig komt er wel wat leuks voor terug. Na tien jaar komt er eindelijk weer een nieuwe Mercedes met de legendarische letters S en L op de achterkant. Het verschil met tien jaar geleden is dat we nu al een Mercedes AMG GT hebben. De vraag […]

The post Mercedes SL gaat AMG GT Roadster vervangen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Paas-top-10: gele auto's!

05-04-2021 16:59 Autoweek.nl
De sneeuw komt nu wellicht horizontaal voorbij je zolderraam gevlogen, maar het is toch echt Pasen. Daarom komen we met een overzicht van tien auto's die je nu kunt bestellen in de zonnigste kleur die je kunt bedenken: geel! In sommige gevallen kost dat zelfs geen cent extra...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Alle AMD Ryzen 7000-CPU's hebben graphics aan boord

05-04-2021 16:28 Hardware.info
Er gaan verschillende geruchten over AMD's toekomstige Ryzen-processors. Terwijl de Threadripper-modellen uit de Ryzen 5000-serie er aan lijken te komen, wordt op bijvoorbeeld Twitter en het Chinese ChipHell al druk gespeculeerd over Ryzen 6000 en 7000.? Zo gaan er meerdere vermeende roadmaps rond die weer zouden geven hoe AMD's plannen voor de komende paar jaar eruit zien. Een Reddit-gebruiker verzamelde informatie van meerdere uithoeken van het internet en voegde het samen op de afbeelding...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toyota Avensis Wagon 2.2 D4-D ? 2007 ? 549.354 km - Klokje Rond

05-04-2021 16:00 Autoweek.nl
Hoe goed de reputatie van Toyota ook mag zijn, met de 2.2 D4-D liep het niet helemaal volgens plan. Niet dat de klanten daar schade door leden, de coulanceregeling was meer dan ruimhartig. Toch hebben we hier een exemplaar dat niet van ophouden lijkt te weten, maar het afscheid is nabij en na vandaag helemaal.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: alles wat je moet weten over Porsche Approved garantie

05-04-2021 16:00 Autoblog.nl

In deze video leggen we uit hoe het nou zit met de Porsche Approved garantie. Want wist je dat je zelfs op een oudere Porsche Approved garantie kunt krijgen?

The post Video: alles wat je moet weten over Porsche Approved garantie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cougar voegt nieuw model toe aan GEX-serie voedingen

05-04-2021 16:00 Hardware.info
Cougar voegt een nieuw model toe aan zijn line-up GEX voedingen. De fabrikant komt namelijk met een voeding die een capaciteit heeft van 1050 watt. Eerder kwam het bedrijf al met 650W, 750W en 850W modellen. De GEX1050 komt met een 135mm ventilator met 'hydro-dynamic'-lager. De fan staat stil tot een load van 41 procent. Dat betekent dat de voeding vrijwel geruisloos is wanneer het systeem minder dan 420W trekt. Onder de kap vinden we een enkele +12V-rail terug met een output van maximaal 78...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel brengt graphics driver voor Iris Xe GPU officieel uit

05-04-2021 14:59 Hardware.info
Intel brengt graphics driver voor Iris Xe GPU officieel uit Vorige week schreven wij nog dat Intel de elfde generatie Core S-processoren op de markt had gebracht zonder driver. Op de downloadpagina was alleen de performance maximizer te vinden en op vragen over het weglaten van de driver antwoordde Graphics Software Engineer, Lisa Pearce, dat deze over enkele weken uit zou moeten komen. Inmiddels heeft Pearce een nieuwe tweet de wereld in geholpen, waarin ze laat weten dat de driver inmiddels...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is duurste Volkswagen Transporter van Marktplaats

05-04-2021 14:57 Autoblog.nl

De duurste Volkswagen Transporter van Marktplaats is absoluut niet de snelste. Dat is zeker. Bij het kopen van personenauto’s komt er vaak een flinke dosis emotie kijken. Zelfs bij tractoren zijn er verslaggevers die zeggen: “Hey, da’s mien merk!!”. Bij bedrijfswagens is dat toch wat minder het geval. Dat zijn in veel gevallen heel verstandige […]

The post Dit is duurste Volkswagen Transporter van Marktplaats appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cadillac laat 'spyshot' Lyriq zien

05-04-2021 14:45 Autoweek.nl
Ook Cadillac moet op termijn zijn modellenaanbod gaan elektrificeren. Het eerste model dat op stapel staat is de Lyriq, waar het merk eind vorig jaar al een conceptversie van onthulde. Nu is de Lyriq ook rijdend te zien, zij het in een verhullende camouflage-outfit. In het eerste kwartaal van 2022 moet het model in productie gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: politie houdt niet van revvende M3’s

05-04-2021 14:44 Autoblog.nl

Klinkt niet verkeerd voor een turbo, nietwaar?

The post Video: politie houdt niet van revvende M3’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo gebruik je het gratis nieuwe Google Chat via Gmail

05-04-2021 14:32 Apparata

Hoewel de Google Chat-feature nog niet officieel uit is, kun je het tabblad gewoon al toevoegen aan je Gmail-account. Zo werkt dat. Eind vorig jaar kondigde Google het vernieuwde Chat (Berichten) aan. Chat is een alternatief voor Hangouts en dient als gratis chatdienst via Google Gmail. Hoewel de functie nog in beta is kunnen gebruikers […]

Het bericht Zo gebruik je het gratis nieuwe Google Chat via Gmail verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

LG bevestigt uit te smartphonemarkt te stappen

05-04-2021 14:24 Hardware.info
Dat LG zou stoppen met het maken van smartphones gonsde al behoorlijke tijd rond. Het bedrijf heeft nu officieel laten weten te stoppen met smartphones.? LG heeft laten weten dat de beslissing om uit de smartphonemarkt te stappen is goedgekeurd door de board of directors. Het bedrijf besloot te stoppen omdat de concurrentie moordend was. De Koreaanse fabrikant heeft geprobeerd de mobiele tak te vekopen, maar heeft geen koper kunnen vinden. De laatste smartphone die het bedrijf zal verkopen is...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dikkere Subaru BRZ komt feestje verpesten

05-04-2021 14:23 Autoblog.nl

Deze dikkere Subaru BRZ komt even wat Toyota feestgangers plagen. Het heeft even geduurd, maar vanochtend was ‘ie er eindelijk: de nieuwe en langverwachte Toyota GR86. Het is een auto die we met zijn allen moeten koesteren. Een eenvoudige betaalbare, achterwiel-aangedreven, sportieve coup? met een atmosferische motor. Kortom, geweldig nieuws dat Toyota de komende jaren […]

The post Dikkere Subaru BRZ komt feestje verpesten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MKVToolnix 56.0.0

05-04-2021 13:48 Tweakers.net
Moritz Bunkus heeft versie 56 van MKVToolNix uitgebracht. Met dit opensourceprogramma kunnen matroska-bestanden bekeken, bewerkt en worden geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, macOS en diverse Linux-distributies. Deze uitgave moet verschillende problemen verhelpen in de nog niet zo lang geleden verschenen versie 54. New features and enhancements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Mitsubishi overschat terreincapaciteiten

05-04-2021 13:39 Autoblog.nl

Dit lijkt niet de goede kant op te gaan.

The post Video: Mitsubishi overschat terreincapaciteiten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl