Rechter: Facebook moet optreden tegen bitcoinadvertenties met BN

12-11-2019 8:06 Tweakers.net
Facebook moet verplicht nepadvertenties verwijderen waarin bekende Nederlanders zogenaamd cryptovaluta aanprijzen. De rechter geeft mediamagnaat John de Mol daarin gelijk. Door de advertenties werden mensen voor miljoenen opgelicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Goed nieuws voor milieuvriendelijke 3 Serie rijders zonder haast

12-11-2019 8:02 Autoblog.nl
Benieuwd wat TNO hiervoor kan jokkebrokken en sjoemelen. Gisteren publiceerden wij van Autoblog dit overzicht van doodgewone auto’s met vierwielaandrijving. De strekking van het verhaal was: in veel gevallen zit je vast aan een (sub)topmodel als je aandrijving op vier wielen wenst. Maar dat beeld zien we ook met elektrische auto’s en PHEV’s. Veelal zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Arcade1Up speelkasten nu ook beschikbaar voor thuis

12-11-2019 8:01 Hardware.info
Liefhebbers van retro arcade games kunnen vanaf nu Arcade 1Up speelkasten voor thuis aanschaffen. Volgens de fabrikant waren de arcade speelkasten tot nu toe alleen toegankelijk voor mensen met voldoende geld of voorliefde voor nostalgie. Arcade1Up komt daarom met zelfbouw Arcadekasten, die een winkelwaarde vertegenwoordigen van 399 euro. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waarbij Street Fighter II, Pac-Man en Galaga behoren tot de eerste lichting die nu verkrijgbaar is. De spellen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chrome gaat weergeven wanneer websites traag laden

12-11-2019 7:40 Tweakers.net
Google gaat in Chrome aangeven wanneer websites traag laden. Hoe dat precies moet gebeuren is nog niet bekend, maar het bedrijf wil dat in ieder geval duidelijk maken terwijl de website nog aan het laden is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Raijintek Eris Evo: nieuwe behuizing voor showcase-builds

12-11-2019 7:19 Hardware.info
Raijintek lanceert een nieuwe computerbehuizing specifiek ontworpen voor 'modders en enthousiastelingen', aldus het bedrijf. De Eris Evo maakt deel uit van zijn All-Hardcore-serie. Het frame van de supertower is geheel uit staal opgetrokken en het 3mm frontpaneel bestaat uit geborsteld aluminium. De twee zijpanelen zijn voorzien van 4mm gehard glas. De grote torenbehuizing kan tot een ssi-eeb moederbord huisvesten met dual cpu-setups. Echter, is het ook mogelijk twee mini-itx bordjes te plaat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

SyncBackFree 9.2.12.0

12-11-2019 6:32 Tweakers.net
2Brightsparks heeft versie 9.2.12.0 uitgebracht van SyncBackFree. Dit programma is de eenvoudigste en daarmee meteen ook de gratis uitvoering van de back-upsoftware die dit bedrijf in de aanbieding heeft. Naast back-ups maken kan SyncBackFree data synchroniseren. Dit kan naar een locatie op dezelfde of een andere schijf, of naar een ander medium, zoals een cd-rw of usb-stick, of naar een ftp-server of ziparchief. Naast deze gratis uitvoering zijn er ook SyncBackSE en SyncBackPro, die voor respectievelijk 45 en 62 euro extra functionaliteit bieden. De changelog voor deze uitgave is hieronder te vinden: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG klaagt TCL aan wegens inbreuk op LTE-patenten

12-11-2019 6:32 Hardware.info
Het Zuid-Koreaanse LG heeft in Duitsland de Chinese smartphonefabrikant TCL aangeklaagd wegens inbreuk op zijn lte-technologiepatenten. Volgens LG heeft TCL "willens en wetens technologie?n ge?mplementeerd in zijn mobiele apparaten, zonder daarvoor royalty's te betalen, waarbij er gebruik is gemaakt van drie belangrijke patenten op het gebied van lte: het minimaliseren van het verlies van pakketoverdracht, besturingstimers voor uplink-synchronisatie en interferentiereductie in het uplink-synchro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TagScanner 6.1.2

12-11-2019 6:17 Tweakers.net
Versie 6.1.2 van TagScanner is uitgekomen. Met dit programma kan de muziekcollectie worden beheerd en georganiseerd. TagScanner heeft uitgebreide mogelijkheden om zowel bestandsnamen als tags aan te passen en is daarmee vergelijkbaar met programma's als Tag&Rename en MP3tag. Vrijwel alle bekende en minder bekende formaten worden ondersteund, waaronder mp3, ogg, wma, mp4, flac, ape, aac en wav. Informatie kan handmatig worden ingevoerd, uit de bestandsnaam worden gefilterd of uit een van de vele databases op internet worden getrokken. Sinds versie 6.1.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 6.1.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Planet Zoo - Complexe, maar leuke dierentuinmanager

12-11-2019 6:00 Tweakers.net
Planet Zoo is een erg fijne game waarin dieren een glansrijke hoofdrol spelen. Hij is mooi om naar te kijken en vermakelijk om te spelen. De realiteit is echter ook dat dit een behoorlijk complex managementspel is waarbij je als eigenaar van een digitale dierentuin af en toe door schade en schande wijs wordt zonder dat je er zelf veel aan kunt doen. Dat laatste maakt Planet Zoo moeilijk, maar nauwelijks minder leuk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 November 2019 Update review: mini-update na fiasco

12-11-2019 5:59 Hardware.info
Na het fiasco van de Windows 10 October 2018 Update, pakt Microsoft het bij de herfstupdate van dit jaar een stuk voorzichtiger aan. Vanaf vandaag wordt de Windows 10 November 2019 Update uitgerold. Wat er nieuw is, lees je hier.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Roundcube Webmail 1.4.0

12-11-2019 5:15 Tweakers.net
Versie 1.4.0 van Roundcube Webmail is uitgekomen. De voornaamste eigenschap van deze in php geschreven e-mailwebclient is dat Ajax-technologie wordt gebruikt om de gebruikersinterface te tonen, wat een moderne en vlotte indruk geeft. Roundcube Webmail heeft onder andere ondersteuning voor gedeelde mappen en namespaces, internationalized domain names en smtp-delivery status-notificaties. Daarnaast is de gebruikersinterface voor imap-mappen aangepast om zo meer ruimte te bieden voor extensies en plug-ins. Versie 1.4.0 bevat onder meer een nieuwe interface, die het ook goed doet om kleinere schermen. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. Roundcube 1.4.0 released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

digiKam 6.4

12-11-2019 5:05 Tweakers.net
Versie 6.4 van digiKam is uitgekomen. Deze fotobeheer- en beeldbewerkingsapplicatie heeft downloads voor Linux, BSD, macOS en Windows. Het bevat ondersteuning voor uiteenlopende bestandsformaten en kan daarnaast via plug-ins van meer mogelijkheden worden voorzien, zoals het exporteren van een album naar Facebook of Flickr. Meer over de mogelijkheden van dit programma is op deze pagina te vinden. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: digiKam 6.4.0 is released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OpenWrt 18.06.5

12-11-2019 5:00 Tweakers.net
De vijfde Service Release van OpenWrt versie 18.06 is uitgekomen. OpenWrt is alternatieve opensourcefirmware voor een groot aantal verschillende routers en embedded devices. Door middel van het opkg-package management system is er de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de router allemaal wel en niet kan. Ook op GoT zijn er diverse mensen actief mee bezig, zie daarvoor dit topic. Versie 18.06 is de eerste stabiele uitgave na het samengaan van de projecten OpenWrt en Linux Embedded Development Environment. Deze update brengt verder een de volgende verzameling verbeteringen: Some selected highlights of this service release are:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gave versie van deze sportwagon slaat ons over

11-11-2019 23:04 Autoblog.nl
En dat is de schuld van mensen die de standaard versie niet blieven. Subaru, een merk wat nog lekker eigenwijs durft te zijn. Maar wij Nederlanders houden daar kennelijk niet zo van. Er worden steeds minder Subaru’s verkocht, terwijl ze wel opereren in populaire segmenten. Grote en kleine SUV’s (Forester en XV), hatchbacks (Impreza) en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit kost de leukste Audi R8 in Nederland

11-11-2019 22:02 Autoblog.nl
Atmosferisch en premium: dat staat garant voor aantrekkelijke prijzen. Al sinds 2007 is de Audi R8 een vaste toevoeging aan het gamma van het Ingolstadtse merk. Ietwat onverwacht voor een merk als Audi, maar hij blijkt voor zijn segment relatief succesvol. Het begon ooit als een middenmotor-supercar met de 4.2 FSI V8 die Audi in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Google vergaart medische data miljoenen Amerikanen zonder hen i

11-11-2019 21:23 Tweakers.net
Google is betrokken bij een voorheen onbekend project waarbij het gedetailleerde medische gegevens van miljoenen Amerikanen verzamelt en verwerkt, zonder dat de pati?nten of doktoren daarvan op de hoogte zijn gesteld, meldt de WSJ op basis van bronnen en documenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S10 updates maken Note 10 overbodig

11-11-2019 21:14 Apparata
De Galaxy S10 wordt steeds interessanter. Hoewel de Samsung Galaxy Note 10 een hoop toffe (en soms verborgen) features had, was het niet helemaal de phablet waar iedereen op zat te wachten. Dat is erg jammer, gezien zijn kleine broertje ontzettend goed ontvangen werd. Wat dat betreft pakt Samsung het daarom slim aan, want het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze 14 doodgewone brikkies hebben AWD

11-11-2019 21:00 Autoblog.nl
Altijd tractie in een onopvallende koets. Dit zijn 14 spotgoedkope opties voor de tractie-liefhebber. De winter komt eraan. Dat betekent dat we ons moeten voorbereiden op dingen als een Zwarte Pieten-discussie, winterbandendiscussie en natuurlijk de vuurwerkdiscussie. De argumenten blijven gelijk, we roepen alleen wat harder om maar gehoord te worden. Uiteindelijk blijken wij het allemaal […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alibaba verpulvert Singles Day record met miljarden

11-11-2019 20:36 Apparata
Alibaba zet een nieuw absurd verkooprecord. Chinese webshop Alibaba is jaarlijks het middelpunt van de belangstelling op de elfde van de elfde. Mede-zuiderlingen zullen die dag snel verwarren met het begin van carnaval, maar in China (en langzaam ook de rest van de wereld) is 11-11 Singles Day. En op Singles Day ga je uiteraard […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google publiceert twaalf gametitels die bij release van Stadia b

11-11-2019 19:52 Tweakers.net
De Stadia-gamestreamingdienst komt op 19 november uit en Google heeft de namen van de twaalf titels gepubliceerd die bij de release van de dienst beschikbaar zijn om te kopen. Het gaat onder meer om drie Tomb Raider-games, Assassin's Creed Odyssey en Red Dead Redemption 2.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bijna iedere Nederlander blijft trouw aan zijn provider

11-11-2019 19:48 Apparata
We zijn kennelijk erg gehecht aan onze T-Mobile, KPN, Tele2 en Ben. Verreweg de meeste Nederlanders hebben het afgelopen jaar ervoor gekozen om bij dezelfde provider te blijven. Dat blijkt uit onderzoek van het Motivaction International B.V in opdracht van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Bijna iedereen met een smartphone bleef dus trouw aan […]
Lees het hele artikel op Apparata

D?t is de nieuwe Skoda Octavia, inclusief Combi!

11-11-2019 19:38 Autoblog.nl
Na de Golf is hier de volgende middenklasser van VAG die aan vernieuwing toe is. Volg de Skoda-rijder. Dat was een grappige slogan, maar de Skoda-rijder is volgens het standaardimago van het Tsjechische merk slim bezig. Het is Volkswagen-techniek, maar dan in een meestal iets ruimere auto. En ook nog goedkoper! Al is dat laatste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

D?t is de nieuwe Skoda Octavia

11-11-2019 19:15 Autoweek.nl
Skoda heeft in zijn thuisbasis Mmlad? Boleslav de vierde generatie van de Octavia aan de wereld voorgesteld. Zowel de hatchback als de Combi groeien niet noemenswaardig, maar maken een flinke moderniseringsslag mee.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: AR-headset Apple lijkt op Oculus Quest en komt in 2022

11-11-2019 18:59 Hardware.info
Volgens een bericht van The Information wil Apple in 2022 zijn eerste ar-headset uitbrengen. Een jaar later zou het bedrijf met een compactere versie komen. Dat zou gezegd zijn tijdens een interne bijeenkomst op Apples hoofdkantoor. Eerdere geruchten spraken over een lancering in 2020. Vorige maand werd naar verluidt een grote meeting gehouden, waar Apple details gegeven zou hebben. Daarbij zou het gaan om een standalone apparaat zoals de Oculus Quest. Camera's aan de buitenkant zouden de omgev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Twitter onthult ontwerpregels voor beleid deepfakes en vraagt ge

11-11-2019 18:44 Tweakers.net
Twitter heeft een eerste paar ontwerpregels gepresenteerd die het beleid rondom het optreden tegen deepfakes moet vormgeven. Daarnaast is een vragenlijst online gezet zodat gebruikers invloed kunnen uitoefenen op hoe Twitter om moet gaan met deepfake-materiaal.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sharp toont prototype van oprolbare oled-tv zonder kleurenfilter

11-11-2019 18:11 Tweakers.net
Sharp heeft een oprolbare oled-tv met een 4k-resolutie getoond. Dit scherm, dat de fabrikant samen met de Japanse publieke omroep NHK heeft ontwikkeld, is een prototype dat niet voorzien is van een kleurenfilter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo veel ben je kwijt voor de nieuwe Ford Puma

11-11-2019 18:04 Autoblog.nl
Hoe duur is de kekke crossover van Ford? Ford is hun hele gamma aan het moderniseren. Het begon met de Fiesta in 2017, maar twee jaar later is het gros van het gamma compleet vernieuwd. Ook de Kuga en Focus bijvoorbeeld. Een segment waarin Ford juist hard vernieuwing nodig had, werd schijnbaar overgeslagen. Namelijk een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SpaceX lanceert met succes tweede lading van zestig Starlink-int

11-11-2019 17:14 Tweakers.net
SpaceX heeft een nieuwe lading Starlink-satellieten gelanceerd. Daarmee komt het totale aantal satellieten voor het breedbandnetwerk op 120. De satellieten gingen omhoog met Falcon 9-raket, waarvan de drie keer eerder gebruikte eerste trap weer succesvol op een droneschip landde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai onthult noise cancellingtechnologie om rij- en rolgeluid

11-11-2019 17:11 Tweakers.net
Hyundai heeft de zogeheten Road Noise Active Noise Control-technologie ge?ntroduceerd. Deze technologie moet volgens het bedrijf in toekomstige Hyundai-modellen een bijna geluidsvrije rijervaring mogelijk maken, doordat ook rij- en rolgeluiden zoveel mogelijk worden onderdrukt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijs Audi R8 RWD bekend

11-11-2019 17:06 Autoweek.nl
We gaan even lekker 'back to basics' met de Audi R8, want de prijs van de nieuwe RWD-versie is bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Alle Galaxy S11-varianten krijgen gebogen schermranden, geen op

11-11-2019 17:06 Hardware.info
De bekende Twitteraar Evan Blass heeft op zijn account @evleaks enkele details over Samsung's volgende telefoon in de Galaxy S-lijn online gezet. Als we Blass mogen geloven komen er vijf varianten van de S11, maar komt er geen (directe) opvolger voor de Galaxy S10e, de compactere editie van de S10-serie. Vijf varianten dus, al moet gespecificeerd worden dat het volgens deze informatie gaat om drie (uiterlijk) verschillende telefoons waarvan twee ook een 4G-model krijgen. Zoals gezegd verwacht B...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google gaat 'houdbaarheid' Chromebooks op apparaat weergeven

11-11-2019 16:18 Tweakers.net
Google gaat via Chromebooks zelf aangeven hoe lang het apparaat nog met automatische updates wordt ondersteund. Nu moeten gebruikers nog naar een supportpagina om daarachter te komen. Google bekijkt of de Auto Update Expiration-tijd van 6,5 tot 7 jaar nog voldoet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe iPhone-jailbreak maakt gebruik van Checkm8-exploit

11-11-2019 16:08 Hardware.info
Er is een nieuwe jailbreak uitgebracht op basis van de Checkm8-exploit die eerder ontdekt werd. De Checkra1n jailbreak van Luca Todesco gebruikt een tweede kwetsbaarheid en werkt voor alle apparaten met een Apple A11-soc of ouder. Het is een niet persistente jailbreak, wat inhoudt dat alles weg is na een reboot. De jailbreak werkt voor iPhones vanaf de 5s tot de iPhone X, maar bijvoorbeeld ook voor iPads. Daarbij zou de iOS-versie niet uitmaken, want ook met recente versies is de jailbreak moge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Land Rover Defender 110 Td5 - 1999 ? 514.154 km - Klokje Rond

11-11-2019 16:00 Autoweek.nl
Als Joep Schuurman weet dat er een Land Rover naar Klokje Rond komt, staat hij met geslepen messen klaar. Want daaraan kan z? veel mankeren, dat hij steevast een waslijst gebreken opschrijft. Sjarif Haberham blijkt echter een vrijwel feilloze Defender onder zijn kont te hebben, ondanks een half miljoen kilometers en een intensief bestaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi Q3 Sportback: rijtest en video

11-11-2019 16:00 Autoblog.nl
De Audi Q3 Sportback is ‘een veel emotionelere Audi dan de reguliere Q3’ aldus Audi. Of dat waar is? We zochten het voor jullie uit. Compacte SUV’s gaan -om het maar eens op z’n plat Hollands te benoemen- als een malle. De hele wereld wil hoog-op-de-poten-hatchbacks omdat ze zo lekker stoer zijn. Omdat ze hoog […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Apple wil ar-headset in 2022 uitbrengen en ar-bril volg

11-11-2019 16:00 Tweakers.net
Volgens The Information wil Apple in 2022 een augmentedrealityheadset uitbrengen en een jaar daarna zou een compactere ar-bril moeten volgen. Apple zou de data genoemd hebben tijdens een interne bijeenkomst in oktober.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Problemen met scherm van de Samsung Galaxy Fold voorbij?

11-11-2019 15:39 Apparata
Koreaanse telecomgigant heeft een oplossing voor de Samsung Galaxy Fold 2. Het debacle rond de beeldschermen van de Samsung Galaxy Fold, die je zo van de smartphone trok, is wellicht wel de PR-blunder van 2019. Toen men direct na de herlancering weer allerlei klachten over het beeldscherm kreeg leek de geschiedenis zich te herhalen. Dankzij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Twaalf procent van Nederlanders wisselde afgelopen jaar van mobi

11-11-2019 15:38 Tweakers.net
Dertig procent van de Nederlandse consumenten is in het afgelopen jaar van telefoonabonnement gewisseld, maar het meerendeel bleef wel bij dezelfde provider. Prijs en inhoud zijn de voornaamste redenen om te wisselen van abonnement.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de Ford Puma

11-11-2019 15:35 Autoweek.nl
De Ford Puma is terug en zoals we ondertussen weten gebeurt dat niet in de vorm zoals we hem kenden. De sportieve compacte coup? maakt plaats voor een cross-over. Aankomende februari belandt de auto bij de Nederlandse dealers. We weten nu voor hoeveel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford neemt afscheid van Flex

11-11-2019 15:05 Autoweek.nl
Jammer voor de vele liefhebbers, maar Ford heeft besloten dat het na 10 modeljaren toch echt mooi is geweest voor de Flex. De even maffe als enorme stationwagen-achtige krijgt geen opvolger.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse prijs vernieuwde Audi RS4 bekend

11-11-2019 15:02 Autoblog.nl
Spoiler alert: hij is duur. De Audi RS4 is voor velen de ideale daily driver. De auto biedt alles wat je je maar kan wensen. Omdat het een stationwagon is, is ‘ie relatief praktisch. De ruimte is in principe prima (mits je kinderen niet al te groot zijn). De technische aspecten zijn in principe om […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nokia 2.2: Android One voor 99 euro!

11-11-2019 15:00 Hardware.info
De nieuwe Nokia 2.2 is een interessant toestel, want voor minder dan 100 Euro biedt dit toestel niet alleen nette looks, maar ook het Android One besturingssysteem ?n een verwisselbare accu. Maar is het daarmee ook een goede keuze in het budgetsegment?
Lees het hele artikel op Hardware.info

DigiD-app kan voortaan ook identiteitsbewijzen scannen met iPhon

11-11-2019 14:23 Tweakers.net
Er is een nieuwe versie van de DigiD-app voor iOS-verschenen die het mogelijk maakt om een id-check uit te voeren door middel van nfc. Dat is nodig voor inloggen bij sommige diensten. Tot nu toe werkte de functie alleen in de Android-versie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Modmaker brengt Super Mario 64 Land-romhack uit met nieuwe level

11-11-2019 14:23 Tweakers.net
Een ontwikkelaar heeft een nieuwe Super Mario 64-romhack uitgebracht. Super Mario 64 Land is praktisch een volledig nieuwe game gebaseerd op de klassieke Nintendo-game, inclusief nieuwe levels en eindbazen. Om de mod te spelen is een Super Mario 64-rom nodig.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai 'RANC' moet auto's stiller maken

11-11-2019 14:07 Autoweek.nl
Hyundai komt met een nieuwe versie van z'n Active Noise Control-systeem. De 'RANC'-gedoopte noviteit moet met name afrolgeluiden stevig indammen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit kunnen we verwachten van de vernieuwde F-Type

11-11-2019 14:06 Autoblog.nl
Hopelijk tornen ze niet te veel aan de geweldige daklijn. Sommige ontwerpen zijn nu eenmaal beter bestand tegen de tand des tijds dan andere. Sommige spectaculaire ontwerpen zien er zwart verouderd uit (hallo, Toyota C-HR) en andere zijn nog altijd ‘vers’. Een goed voorbeeld daarvan is de Jaguar F-Type. Nu is het makkelijker om een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn betrouwbare geruchten over de Samsung Galaxy S11

11-11-2019 13:49 Apparata
Ook over de Samsung Galaxy S10 lite en S10 Note lite wordt volop gespeculeerd. Hoewel de Samsung Galaxy S10 Lite en S10 Note Lite er nog aan moeten komen draait de geruchtenmolen over de Samsung Galaxy S11 serie al een tijd op volle toeren. De betrouwbare ‘lekkers’ Evan Blass en Ishan Agarwal doen er nu […]
Lees het hele artikel op Apparata

HandBrake 1.3.0

11-11-2019 13:45 Tweakers.net
Versie 1.3.0 van HandBrake is kort geleden verschenen. Dit opensourceprogramma, dat beschikbaar is voor Windows, Linux en macOS, kan filmmateriaal omzetten naar bestanden met onder meer een h.264-, h265- of mpeg4-beeldindeling en een aac-, ac3-, mp3- of Ogg Vorbis-geluidsindeling. Er zijn presets aanwezig voor veelgebruikte apparatuur, zoals een iPad, AppleTV of Android tablet en er kan ook met zaken als hoofdstukindeling en ondertiteling rekening gehouden worden. Deze update bevat onder meer een nieuwe queue interface, nieuwe presets voor de PS4 Pro en Discord, ondersteuning voor onbeveiligde Ultra HD Blu-ray schijfjes, AV1 decoding en zijn er een hoop vertalingen bijgewerkt. General
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: alle Samsung Galaxy S11-uitvoeringen krijgen gebogen sc

11-11-2019 13:45 Tweakers.net
Telecomjournalist Evan Blass claimt dat er begin volgend jaar drie modellen in de Samsung Galaxy S11-serie verschijnen, met schermen van 6,2" of 6,4", 6,7" en 6,9". Alle modellen zouden gebogen schermranden krijgen. De huidige S10e heeft nog een vlak scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Audi RS4 Avant krijgt prijs

11-11-2019 13:40 Autoweek.nl
Een flinke tijd nadat Audi zijn A4-reeks van een nieuw smoelwerk voorzag, volgde de topversie: de RS4 Avant. Prijzen waren bij de digitale introductie nog onbekend, tot nu!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Antec P120 Crystal: E-ATX case met veel glas en ruimte voor wate

11-11-2019 13:37 Hardware.info
Antec kondigt vandaag een nieuwe behuizing aan in zijn Performance-lijn. De P120 Crystal is een case die voornamelijk op liefhebbers van waterkoeling wordt gericht; de mogelijkheid om twee 360mm-radiatoren tegelijkertijd te installeren onderstreept dit. Daarnaast is er ook ondersteuning voor extra brede e-atx moederborden. Het uiterlijk van de P120 Crystal wordt gedomineerd door de glazen voor- en zijkanten die Antec gekozen heeft. Door het geventileerde deel op de rechterzijkant, bedoeld voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Duitsers maken 800 pk monster voor 4.000 euro

11-11-2019 13:01 Autoblog.nl
Toegegeven, het basis product deed het al lekker qua pk’s. Ergens is een snelle SUV waanzinnig zonde van alle mooie techniek. Dan heb je de sterkste motoren, de meest effici?nte automaten en de meest geavanceerde aandrijfsystemen. Vervolgens bouw je daar een veel te grote en veel te zware auto omheen. Toch is dat bij de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft zet ai-tool in om baarmoederhalskanker sneller op te s

11-11-2019 12:32 Tweakers.net
Microsoft heeft samen met het Indiase SRL Diagnostics een tool ontwikkeld die via ai de opsporing van baarmoederhalskanker moet versnellen. In India sterven jaarlijks zo'n 67.000 vrouwen aan deze ziekte, ruim een kwart van alle dodelijke slachtoffers wereldwijd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Exclusief: zoveel stuks van de M2 CS komen naar Nederland

11-11-2019 11:58 Autoblog.nl
De heftigste BMW M2 zal een zeldzame verschijning worden. Vorige week kondigde BMW de M2 CS aan. Een toffe afsluiter van het jaar, want op papier ziet deze 2 Serie er als een feestelijk model uit. Een dikke krachtbron, een dik uiterlijk, fantastische prestaties en keuze voor zowel een handbak of een automaat. Eigenlijk allemaal […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Is dit de nieuwe OnePlus 8 Pro in actie?

11-11-2019 11:23 Apparata
Dit kunnen we afleiden uit de beelden. Of het de nieuwste OnePlus 8 of OnePlus 8 Pro is zal nog moeten blijken, maar dat de OnePlus 8 – serie gespot is, is zeker. Het blijkt namelijk dat dit toestel nogal afwijkt van eerdere renders van de OnePlus 8. Men verwacht dan ook dat de renders […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hoeveel vind jij een jaar tanken waard?

11-11-2019 11:12 Autoblog.nl
Bied zelf mee op een van de drie passen voor een jaar lang tanken Een jaar lang geen zorgen wanneer jij je geliefde bolide van peut voorziet. Dat zou een hoop gestress ?n elke keer die aanslag op je bankrekening schelen. Je maakt deze week namelijk kans om met voordeel een tankpas te bemachtigen waarmee […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Weather Channel-app waarschuwt voor het griepseizoen via integra

11-11-2019 11:12 Tweakers.net
De app van The Weather Channel is uitgebreid met een functie die via ai en machinelearning het verloop van het griepseizoen probeert te voorspellen. Flu Insights, zoals de nieuwe functie heet, maakt gebruik van de kunstmatige-intelligentietechnologie van IBM's Watson-supercomputer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer Basilisk Ultimate heeft 20k DPI, optische switches en Hype

11-11-2019 11:12 Hardware.info
Razer komt met twee nieuwe draadloze muizen, de Basilisk X HyperSpeed en de high-end Basilisk Ultimate. Beide maken gebruik van de draadloze HyperSpeed-verbinding die volgens Razer sneller zou zijn dan andere technieken. De Ultimate heeft optische switches en de Focus+-sensor met 20 duizend dpi. Voor de Basilisk Ultimate gooit Razer alle remmen los. Het bedrijf monteert de Focus+-sensor die tot 20.000 dpi gaat met 650 ips en 50 g versnelling. De lift-off afstand is instelbaar, maar ook de weers...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hoe je een provider start - Het begin van Xs4all-variant Freedom

11-11-2019 11:11 Tweakers.net
Het comit? achter Xs4all Moet Blijven richt een nieuwe internetprovider op. Tweakers sprak met directeur Anco Scholte ter Horst over hoe het is om anno 2019 een provider op te richten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl