Toyota verpest het eigen Supra-feestje

11-01-2019 7:41 Autoblog.nl
Ja, nu is de nieuwe sportauto ?cht niet meer nieuw natuurlijk. Vijf jaar. Vijf jaar wachten we al op de nieuwe Supra sinds zijn aankondiging. De nieuwigheid is er een beetje af en dat heeft Toyota aan zichzelf te danken. De Japanse autofabrikant heeft teasers van de Supra tot in den treurigheid uitgebracht, waardoor de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lamborghini noteert enorme verkoopstijging

11-01-2019 7:14 Autoweek.nl
Lamborghini heeft zijn verkopen vorig jaar enorm zien toenemen ten opzichte van die van 2017. Daar heeft de introductie van de Urus natuurlijk mee te maken gehad.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Binnenkort Xiaomi Pocophone F1 software-update: 960fps-video en

11-01-2019 7:06 Hardware.info
De Pocophone F1 staat uiteraard bekend om zijn relatief goede prijs-kwaliteitsverhouding. Begin deze week is bekend gemaakt dat de smartphone binnenkort nieuwe functionaliteiten erbij krijgt middels een software-update. Over enkele weken moet de update volledig beschikbaar zijn. Naast slow-motion video’s met 960 beelden per seconde, voegt het bedrijf ook een nachtmodus toe aan de smartphone. Verder moet de update de accuduur verbeteren alsook de touch-interface. In februari staat nog een update...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Beeldscherminnovatie op de CES - Wie wint de led-strijd?

11-01-2019 6:52 Tweakers.net
Deze CES zijn we langs geweest bij LG Display, Samsung en Hisense waar we enkele interessante prototypes bekeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla schrapt 75-versies van Model S en Model X

11-01-2019 6:48 Autoweek.nl
Tesla zet op korte termijn een streep door de 75-versies van zowel de Model S als de Model X. Dat blijkt uit een bericht dat Tesla-CEO Elon Musk op Twitter heeft geplaatst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gesnapt: Mercedes-AMG GLE 63 Coup?

11-01-2019 6:27 Autoweek.nl
Bij een nieuwe GLE hoort natuurlijk een nieuwe GLE Coup?. Beide carrosserievarianten komen te beschikken over een krankzinnige AMG 63-variant. Van de GLE Coup? is die nu voor het eerst opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung houdt Galaxy Unpacked-event op 20 februari: S10 op komst

11-01-2019 6:23 Hardware.info
Samsung heeft laten weten dat het bedrijf 20 februari een Samsung Unpacked-event houdt. Naar verwachting wordt de volgende generatie Samsung Galaxy S-toestellen gelanceerd. De elektronicagigant belooft toestellen die: ‘nieuwe Galaxy-ervaringen bieden op basis van 10 jaar innovaties’. Wat we exact onder ‘nieuwe Galaxy-ervaringen’ mogen verstaan, weten we pas over iets meer dan een maand. Als we de geruchten mogen geloven, kunnen we vijf smartphones onder de Galaxy S10-naam verwachten. Drie daarv...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vier ultra hd-televisies rond 600 euro getest

11-01-2019 5:59 Hardware.info
Wie op zoek is naar een betaalbare ultra hd televisie heeft inmiddels redelijk wat keuze. Wij testen vier modellen met een diagonaal van 49 of 50 inch en een winkelprijs van ongeveer 600 euro. Televisiefabrikanten sturen ons altijd graag hun nieuwe high-end televisies op en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij als journalisten graag aan de slag gaan met die paradepaardjes voorzien van soundbars, de fraaiste designs en natuurlijk schitterende oled-panelen of oogverblindend heldere lcd-sc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Renault: geen bewijs fraude Carlos Ghosn

10-01-2019 22:12 Autoweek.nl
Renault heeft geen bewijs gevonden dat de in Japan gearresteerde topman Carlos Ghosn fraude heeft gepleegd bij het Franse autoconcern. Dat liet Renault weten na een intern onderzoek naar de zaak.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zoveel auto’s verkocht Volkswagen in 2018

10-01-2019 22:01 Autoblog.nl
De hele wereld wordt geserveerd. Dat resulteert in flinke cijfers. Qua cijfers valt er deze week een hoop te melden. Elk automerk presenteert tijdig haar verkopen over het afgelopen jaar. Bizarre nummers hebben we nog niet ?cht gezien. Ja, 255.000 Porsches is veel, maar met de enorm populaire Macan, Cayenne en Panamera is Porsche geen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Netflix-original ‘Pay up’ in voorbereiding

10-01-2019 21:50 Apparata
Spannende cliffhanger verraadt verandering bij het delen van accounts. Hoewel Netflix veel moois maakt blijft zo’n abonnement elke maand toch geld. Daarom delen veel mensen hun wachtwoord met anderen. Zo kijken ze nog goedkoper omdat ze ook de kosten delen. Netflix trad daar nooit tegen op. Sterker nog, met de optie om meer gebruikers toe […]
Lees het hele artikel op Apparata

Aantal burgerbeveiligingscamera's in politiedatabase stijgt naar

10-01-2019 21:47 Tweakers.net
De politie heeft de tweehonderdduizendste door een particulier aangemelde beveiligingscamera aan zijn databank toegevoegd. Het Camera in Beeld-initiatief van de politie, voor het opzetten van een database van particuliere camera's, ging in 2014 van start.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Petitie voor behoud Xs4all-merknaam krijgt duizenden ondertekeni

10-01-2019 21:26 Tweakers.net
Het bericht van KPN dat het stopt met de merknaam Xs4all heeft tot veel ontevreden reacties op internet geleid. Een online petitie met de oproep de naam te behouden is binnen enkele uren meer dan 3800 keer ondertekend. Onder andere Karin Spaink en Marleen Stikker zeggen weg te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cryptomarkt verliest 16 miljard in 1 dag

10-01-2019 21:10 Apparata
Na positief begin van het jaar gaan Bitcoin en cryptomunten onderuit, maar waarom? Na dramatische koersen in 2018 leek 2019 een goed jaar te worden voor de Bitcoin en andere cryptomunten. Langzaam werden de berichten positiever en begonnen mensen weer in enorme winsten te denken. Vandaag, op 10 januari, waren die gedachten in een klap […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lewis Hamilton doet zichzelf een peperduur optrekje cadeau

10-01-2019 20:53 Autoblog.nl
Het is precies het soort huis wat je denkt dat het is. Het is voor sommigen het ideaalbeeld: een simpele woning met een mooie veranda, uitzicht op het strand en het liefst op een mooie afgelegen plek, zoals Vlieland. Lekker rustig, lekker sereen en ideaal voor mensen die er genoeg geld voor hebben. Lewis Hamilton […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Amazon werkt aan dienst voor streamen van games'

10-01-2019 20:48 Tweakers.net
Amazon is bezig een dienst voor het streamen van games te ontwikkelen en het bedrijf onderhandelt met gameuitgevers om spellen via de dienst te distribueren. Dat claimt The Information op basis van bronnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Kingston toont nieuwe ssd's: A2000, KC2000

10-01-2019 20:10 Hardware.info
Op CES heeft Kingston nieuwe?nvme-ssd's aangekondigd: de?Kingston A2000 en KC2000. Deze gloednieuwe schijven in het?m.2-formaat moeten hun voorgangers (de A1000 en KC1000) doen vergeten. De Phison-controllers van die voorgangers worden hier vervangen door niet gespecificeerde controllers van Silicon Motion. De A2000 kan vier PCI-Express 3.0-lanes benutten, waar dit bij zijn voorganger slechts twee waren. Verder is Kingston erin geslaagd om de opslagcapaciteit iets hoger te maken (van 240 GB naa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Schrijft Samsung op 20 februari smartphone-geschiedenis?

10-01-2019 20:00 Apparata
Anonieme bronnen: Samsung lanceert dan haar eerste opvouwbare smartphone in San Francisco en Londen. Volgens eerdere geruchten zou Samsung haar eerste opvouwbare smartphone in april 2019 lanceren. Inmiddels blijkt echter dat grote concurrent Huawei plant om een opvouwbare smartphone te lanceren tijdens een event in Barceloa, dat eind februari gehouden wordt. Om ervoor te zorgen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi gaat dit jaar compacte elektrische suv voorstellen

10-01-2019 19:54 Tweakers.net
Audi heeft een kleinere e-tron-suv gemaakt, die het in maart aan het grote publiek gaat tonen. De compacte elektrische suv zou gebaseerd kunnen worden op het modulaire MEB-platform van de Volkswagen Group.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google zet eerste Drive-abo's om naar One in Nederland

10-01-2019 19:07 Tweakers.net
Google is begonnen met het overzetten van de eerste Drive-abonnementen naar zijn One-dienst in Nederland. De aanbieder heeft klanten via e-mail op de hoogte gebracht van de wijzigingen., zoals het kunnen delen van opslag binnen een familie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: hoeveel geef jij per maand uit aan je auto?

10-01-2019 18:57 Autoblog.nl
Tientjes, honderdjes of misschien wel duizend euro? De auto. Je kunt het financieel zo gek (of juist niet) maken als je wil. De ene situatie is de andere niet en dat gaat zeker op voor automobilisten. Autoblog-lezer @ghost vroeg zich in DIT artikel af wat de gemiddelde autoblogger kwijt is per maand aan zijn/haar auto(‘s). […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Sandisk toont USB-C-stick met 4 TB capaciteit

10-01-2019 18:16 Hardware.info
Het is weer CES en dat zullen we geweten hebben. We hebben al tal van nieuwe en indrukwekkende innovaties gezien en SanDisk doet daar nu nog een schepje bovenop. Het bedrijf heeft op de beurs een prototype getoond van een usb-stick, die een opslagcapaciteit van 4 TB biedt. De fabrikant positioneert het ding daarmee als de usb-stick met de grootste hoeveelheid opslag ter wereld. Volledig correct is dat echter niet, aangezien het kleine kabeltje maakt dat het eerder om een erg kleine ssd gaat. Ver...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is niet de rug van een supercar

10-01-2019 17:55 Autoblog.nl
Schijn bedriegt. Werd je daar even voor de gek gehouden. De thumbnail lijkt ??n of andere supercar voor te stellen, maar je zit gewoon naar een freakin’ Fiat 500 te kijken. Nou, zo gewoon is deze Fiat niet. Waar we naar kijken is een 500e, een elektrische variant van het Italiaanse stadskarretje, omgebouwd door Harman […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TP-Link kondigt Deco X10-meshrouter op basis van 802.11ax aan

10-01-2019 17:50 Tweakers.net
De fabrikant van netwerkapparatuur TP-Link heeft verschillende producten op basis van 802.11ax, oftewel Wi-Fi 6 aangekondigd. Daaronder is de Deco X10-serie van meshrouters en de AX11000 voor gamers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze nieuwe Instagram-functie gaat je tijd besparen

10-01-2019 17:24 Apparata
Tijd is geld. Dus wat dat betreft een prima feature. Niet iedereen maakt met meerdere accounts gebruik van Instagram. Personen die dat wel doen gaan blij worden van deze nieuwe feature, mits het van toepassing is natuurlijk. De Amerikaanse sociale foto- en videodienst heeft een functie bedacht waardoor het mogelijk gaat zijn om posts op […]
Lees het hele artikel op Apparata

EnergySquare ontwikkelt strip en mat voor 'draadloos' laden van

10-01-2019 17:07 Tweakers.net
Het Franse bedrijf EnergySquare heeft een systeem aangekondigd waarmee gebruikers hun laptop 'draadloos' kunnen opladen op een laadmat. Ze moeten daarvoor een strip onder hun laptop plaatsten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla aangeklaagd om uitzonderlijk onveilige auto

10-01-2019 16:57 Autoblog.nl
Het heeft even mogen duren, maar de rechtszaak is eindelijk begonnen. De familie van een jongen die vorig jaar overleed in het brandende wrak van een Tesla Model S, heeft inmiddels juridische stappen ondernomen om de zaak recht te zetten. Volgens de aanklagers is de Amerikaanse elektrogigant op tenminste twee vlakken nalatig geweest en als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Final Fantasy X/X-2-remaster komt op 16 april naar Nintendo Swit

10-01-2019 16:51 Tweakers.net
De Final Fantasy X- en X-2-remaster komt op 16 april uit voor de Xbox One en Nintendo Switch. In dezelfde maand, op 30 april, verschijnt Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor beide consoles. De spellen hebben al een PlayStation 4- en Steam-versie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DJI-drones met speciale parachute mogen in VS over mensenmassa's

10-01-2019 16:38 Tweakers.net
In de VS is een voor een DJI-drone ontworpen parachutesysteem goedgekeurd, waarmee deze drones bij uitzondering over mensenmassa's mogen vliegen. De parachute moet bij problemen uitklappen en voorkomen dat het apparaat een gevaar vormt voor mensen op de grond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD bundelt The Division 2 bij Ryzen-processors

10-01-2019 16:34 Hardware.info
Nu Nvidia zijn gamebundel uitgebreid heeft met het aankomende spel Anthem, kan ook zijn concurrent AMD niet achterblijven. De fabrikant heeft dan ook een gelijkaardige actie op poten gezet, met dat verschil dat je van AMD geen nieuwe videokaart moet kopen, maar wel een van de geselecteerde processoren. Het gekozen spel is The Division 2, dat net als Anthem nog moet uitkomen. Vanaf 15 maart kan je aan de slag met dit nieuwe spel van de stallen van Ubisoft. Om voor de voucher in aanmerking te kom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

F12berlinetta van actieheld Jason Statham is een koopje

10-01-2019 16:24 Autoblog.nl
It’s a steal! Tegenwoordig verschijnen er maar weinig mensen op het witte doek die zo ontegenzeggelijk stoer zijn als Jason Statham. De Britse acteur begon zijn carri?re in een van Guy Ritchie’s meesterwerken: Lock, Stock and Two Smoking Barrels en daarmee schoot zijn reputatie direct als een raket in de lucht. Door de jaren heen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SciTE 4.1.3

10-01-2019 16:20 Tweakers.net
Versie 4.1.3 van SciTE is uitgekomen. Scintilla Text Editor is een opensource en cross-platform teksteditor. Het maakt gebruik van de opensource Scintilla Text Editor-bibliotheek, wat van dezelfde makers is. Deze bibliotheek wordt ook door andere programma's gebruikt, waaronder Notepad++. Downloads zijn beschikbaar voor Windows en Linux, en in Apple's app store kan een commerci?le versie voor macOS worden gevonden. Daarnaast is er een stand-alone executable die handig op een usb-stick meegenomen kan worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Release 4.1.3
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus toont ROG Matrix-videokaart met ingebouwde aio-waterkoeler

10-01-2019 15:58 Tweakers.net
Asus onthulde tijdens de CES een Nvidia GeForce RTX 2080 Ti-videokaart met een all-in-onewaterkoeler. De ROG Matrix-videokaart neemt inclusief pomp en radiator drie slots in beslag en is daarmee nog in relatief bescheiden behuizingen te plaatsen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Bose brengt noise-cancelling naar auto's

10-01-2019 15:55 Hardware.info
Veel techniek die wordt gebruikt bij mobiele apparaten of accessoires vindt vaak zijn weg ook naar de auto-industrie, zeker nu auto's op het gebied van infotainment steeds uitgebreider worden. Bose wil nu bijvoorbeeld noise-cancelling gaan toepassen in auto's. Bose levert audiosystemen aan diverse autofabrikanten, vari?rend van Renault tot aan Porsche. Het nieuwe QuietComfort Road Nosie Control, kortaf RNC, is nu beschikbaar en moet diverse vervelende geluide uit het interieur kunnen 'wegvangen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

PacketFence 8.3.0

10-01-2019 15:34 Tweakers.net
Voor het beveiligen van een netwerkomgeving kan onder andere een nac-systeem worden ingezet. Hiermee kunnen, op basis van vooraf ingestelde policies, automatisch netwerkapparaten worden geblokkeerd als zich een ongewenste situatie voordoet. Denk daarbij aan onbekende netwerkapparaten van bezoekers, een worm die zich probeert te verspreiden of een geautoriseerd apparaat dat via een bootflop of live-cd van een ander besturingssysteem is voorzien. PacketFence is zo'n nac-systeem, met ondersteuning voor 802.1x, Fingerbank en vlan isolation, waarmee een netwerkapparaat na analyse in het juiste vlan kan worden geplaatst. De ontwikkelaars hebben versie 8.3.0 uitgebracht. New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Symantec Data Center Security 6.8

10-01-2019 15:33 Tweakers.net
Symantec heeft een update uitgebracht van zijn Data Center Security. Hiermee kun je servers en services monitoren, beveiligen en beschermen. Ondersteuning voor virtualisatieplatforms van VMware, Hyper-V, KVM en Xen is aanwezig, net als ondersteuning van de Linux-, AIX-, HP UX-, Solaris- en Windows-platforms, AWS- en OpenStack-clouds, en docker-containers. Het versienummer voor deze uitgave is vastgezet op 6.8 en kent de volgende veranderingen: What's new in 6.8 The Symantec Data Center Security: Server, Monitoring Edition, and Server Advanced 6.8 introduces the following new features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bevestigd: duizenden banen weg bij Jaguar Land Rover

10-01-2019 15:23 Autoblog.nl
Akelig nieuws uit Engeland. Jaguar Land Rover (JLR) meldde vorig jaar al dat het flink in het werknemersbestand ging snijden, dit als onderdeel van zijn nieuwe besparingsplan. Destijds verdwenen er 1.500 banen. Echter, daarmee was het drama nog niet voorbij. Integendeel, er gingen geruchten dat het nog veel erger zou worden. Inmiddels heeft JLR deze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lexar brengt eerste geheugenkaart met opslag van 1TB op de markt

10-01-2019 15:11 Tweakers.net
Fabrikant Lexar heeft als eerste een geheugenkaartje uitgebracht met een opslag van 1TB. Het gaat om een Class 10-kaart met UHS-I voor gebruik in onder meer camera's, zo laat de fabrikant weten. Hij kost 500 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stemacteur plaatst hint naar nieuwe Splinter Cell-game

10-01-2019 14:52 Tweakers.net
Luca Ward, een Italiaanse stemacteur die in voorgaande games de stem van Sam Fisher insprak voor de lokale versie van de Splinter Cell-games, plaatst een hint naar een nieuwe game op zijn Facebook-pagina.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“VW en Ford kondigen volgende week samenwerking aan”

10-01-2019 14:44 Autoblog.nl
De wind der verandering waait harder dan ooit. Nadat we eerder al geluiden hoorden over een mogelijke nauwere samenwerking tussen Volkswagen en Ford, lijken de twee autoconcerns zich nu voor te bereiden om het partnerschap wereldkundig te maken. Dit blijkt uit een nieuwsbericht van persbureau Reuters, waarin het schrijft dat twee bronnen dichtbij het project […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fetch: nieuw deelautoproject Amsterdam

10-01-2019 14:43 Autoweek.nl
Fetch Car Sharing: onder deze naam is vanmorgen een nieuw deelautoprogramma gestart. In de eerste instantie voor Amsterdam, maar initiatiefnemer ELC wil uitbreiden naar andere steden. Wethouder Sharon Dijksma heeft hij in elk geval vast aan zijn zijde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: 4.500 banen weg bij Jaguar Land Rover

10-01-2019 14:41 Autoweek.nl
Verdrietig nieuws uit het Verenigd Koninkrijk. Jaguar Land Rover heeft officieel bekend gemaakt dat het 4.500 werknemers op straat zet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom presteerde die Enermax 360mm-waterkoeler zo slecht in onz

10-01-2019 14:41 Hardware.info
Vorige week publiceerden we een test van negen lucht- en waterkoelers voor AMD Ryzen Threadripper. Een opvallend resultaat was dat de Enermax LiqTech II TR4 240mm-waterkoeler v??l beter presteerde dan de 360mm-versie uit de LiqTech-serie, ondanks dat de geluidsproductie vrijwel gelijk was en het grotere koeloppervlak van de 360mm-radiator eerder in zijn voordeel dan nadeel zou moeten werken. Naar aanleiding van de resultaten en diverse reacties op de test hebben we de waterkoeler ontmanteld o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Samsung kondigt Galaxy S10 en vouwbare smartphone aan op 20 feb

10-01-2019 14:39 Tweakers.net
Samsung zou zijn Galaxy S10-telefoons en zijn vouwbare smartphone op 20 februari willen aankondigen op een eigen evenement in Londen en San Francisco. Dat meldt zakenkrant The Wall Street Journal op basis van eigen bronnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Adviseur EU-Hof: Google hoeft zoekresultaten niet op alle domein

10-01-2019 14:38 Tweakers.net
Google hoeft zoekresultaten die het verwijdert vanwege het Europese recht om vergeten te worden niet op al zijn domeinen te verwijderen, maar alleen voor bezoekers binnen de EU. Dat adviseert de advocaat-generaal aan het Hof van Justitie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit 1 TB SD-kaartje kun je daadwerkelijk kopen

10-01-2019 14:36 Apparata
De techniek heeft in de tussentijd niet stilgestaan. In 2016 was het SanDisk die vol trots een SD-kaartje presenteerde met een verbluffende capaciteit van 1 TB. 10 jaar geleden was dit nog ondenkbaar. 1 TB op zo’n klein ding. In het geval van SanDisk ging het dan ook om een concept. Het kaartje kwam niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Renders tonen Nokia-smartphone met camera-opening in scherm

10-01-2019 14:12 Hardware.info
De bezels van smartphones worden dunner en dunner, waardoor fabrikanten een oplossing moeten zoeken om alle sensoren en camera's aan de voorzijde te kunnen plaatsen. Een optie is een inkeping in het scherm, zoal bijvoorbeeld de iPhone Xs van Apple heeft. Anderzijds is de nieuwe trend om simpelweg een opening in het scherm te maken, zoals Samsung. Ook Nokia lijkt dit met een nieuwe smartphone toe te gaan passen. Het nieuwe toestel van HMD, de eigenaar van het huidige Nokia, gaat mogelijk als Nok...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Techjournalist maakt arcade sticks voor de Virtual Boy-console

10-01-2019 13:58 Tweakers.net
De Virtual Boy is wellicht de meest aparte console die Nintendo heeft uitgebracht. Ondanks het feit dat het apparaat flopte, heeft de Virtual Boy door de jaren heen toch een fanbase gekregen. Een van die fans heeft zelfs twee arcade sticks ontworpen voor de console.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini heeft gestoord goed jaar achter de rug

10-01-2019 13:54 Autoblog.nl
Lekker bezig, Stef! Het moge duidelijk zijn dat een supercarfabrikant tegenwoordig meer in zijn arsenaal moet hebben om ?cht succesvol te zijn. Lamborghini begrijpt als geen ander hoe het zoiets voor elkaar moet krijgen. Mede dankzij de Volkswagen Group en zijn charismatische leider (Stefano Domenicali, ex-teambaas van Ferrari’s Formule 1-team) is het Lamborghini in enkele […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla stopt leveringen van goedkoopste 75kWh-variant van Model S

10-01-2019 13:44 Tweakers.net
Tesla-voorman Elon Musk heeft gezegd dat de configuraties van de Model S en X met de 75kWh-accu eruit gaan. Dat betekent dat bij de Model S en X voorlopig alleen de duurdere versie met de 100kWh-accu beschikbaar is. Daarmee worden de twee modellen zo'n 20.000 euro duurder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat? Mario Kart 8 Deluxe spelen op een stadionscherm!

10-01-2019 13:38 Apparata
Dat is nog eens next level gamen. Je zult het vast wel eens in gedachte hebben gehad. Bij het binnentreden van een bioscoop, stadion of festival denken hoe het moet zijn om te spelen op zo’n enorm aanwezig scherm. Die fantasie hebben een stel vrienden in vervulling kunnen laten gaan. Naar aanleiding van een liefdadigheidsactie […]
Lees het hele artikel op Apparata

CES: Nextbase toont Series 2-dashcams

10-01-2019 13:30 Hardware.info
Met zijn nieuwe serie dashcams richt Nextbase zich op het beschermen van bestuurders. Dat doet het bedrijf door onder andere Emergency SOS, AutoSync en Amazon Alexa in de dashcam te integreren. Het bedrijf legt veel nadruk op Emergency SOS. Dit houdt in dat de dashcam een gps-signaal en cruciale medische gegevens naar hulpdiensten stuurt als de bestuurder na een ongeval daar zelf niet meer toe in staat is. Bovendien kunnen opgenomen beelden van de dashcam als bewijsmateriaal bij schadeclaims di...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: TP-Link introduceert nieuwe line-up

10-01-2019 13:15 Hardware.info
Op de CES heeft TP-Link zijn nieuwste routers en netwerksystemen gepresenteerd, waaronder een OneMesh-netwerkoplossing, zijn eerste AX WiFi-meshsysteem (met 802.11ax) genaamd de Deco X10, drie AX-routers en de RE705X-range extender. OneMesh Met OneMesh wil TP-Link ervoor zorgen dat gebruikers bestaande apparaten niet hoeven te vervangen en ook geen nieuwe systemen hoeven aan te schaffen om een krachtig thuisnetwerk aan te maken. Gebruikers kunnen eenvoudig de firmware van hun bestaande TP-Link...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Xiaomi presenteert 130 euro kostende smartphone met 48MP-camera

10-01-2019 13:09 Tweakers.net
Xiaomi heeft de Redmi Note 7 gepresenteerd, een smartphone die momenteel omgerekend ongeveer 127 euro kost. De telefoon heeft een 48-megapixelcamera aan de achterkant. Het gaat vermoedelijk om de eerder aangekondigde Sony IMX586.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkoopcijfers Audi en Skoda en Volkswagen bekend

10-01-2019 13:01 Autoweek.nl
Een nieuw jaar gaat hand in hand met het bekendmaken van de verkoopcijfers van 2018. Nu zijn zowel die van Audi als die van Skoda en Volkswagen binnengedruppeld,
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Ring introduceert Door View Cam

10-01-2019 13:00 Hardware.info
De Door View Cam is een draadloze videodeurbel die het kijkgaatje in een deur verandert in een slim beveiligingsapparaat. De functie van het kijkgaatje blijft overigens bewaard, aangezien het bedrijf daar een stukje glas heeft geplaatst. Het apparaat beschikt over een bewegingssensor, tweerichtingenspraak, 1080p HD-video, een vervangbare en oplaadbare batterij, deuractiviteitssensor, privacy-zones en nachtzicht. Het bedrijf richt zich met dit product vooral op appartementen. In bepaalde land...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bekijk de Workplace Make-over van tweaker Revdh in de haven van

10-01-2019 13:00 Tweakers.net
In oktober werd enthousiast gereageerd op de vraag: 'Is jouw werkplek toe aan een make-over?'. Het topic stroomde vol met inzendingen, waaruit duidelijk werd dat velen een goede upgrade van hun werkplek kunnen gebruiken!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nubia X - Creatief alternatief voor de notch

10-01-2019 13:00 Tweakers.net
Tijdens de CES liepen we de Nubia X-smartphone tegen het lijf: een telefoon die zowel aan de voor- als aan de achterkant over een scherm beschikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Royole demonstreert opvouwbare smartphone

10-01-2019 12:40 Hardware.info
Smartphones met flexibele schermen - er werd al een tijdje over gepraat en geschreven, maar Royole is op de CES de eerste die zijn smartphone met een flexibel scherm heeft getoond. De FlexPai heeft een flexibel 7,8inch-oledscherm met een resolutie van 1920x1440 pixels en heeft een buigbaar scharnier aan de achterkant van het scherm. Tweakers heeft de telefoon al kunnen previewen en noemt het dan ook vooral een een eerstegeneratieproduct. Daarbij is het met een adviesprijs van 1300 dollar vooral...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl