Deze klok voor op je bureau kost een vermogen

02-08-2020 8:46 Apparata

Als je iets zoekt om je bureau op unieke wijze op te fleuren hebben we een leuke klok voor je gevonden. Naast een beeldscherm, muis, toetsenbord en speakers mag je bureau er wel wat gezelliger uitzien toch? Een grappige accessoire geeft net wat meer flair aan je bureau. Een digitaal fotolijstje of een mooie klok […]

Het bericht Deze klok voor op je bureau kost een vermogen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Sabnzbd 3.0

02-08-2020 8:44 Tweakers.net
Versie 3.0 van SABnzbd is uitgekomen. Met SABnzbd kunnen bestanden van usenet worden gedownload. Dit opensourceprogramma is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, en biedt de mogelijkheid om nzb-bestanden te laden, waarna de juiste files van usenet worden geplukt. Met de ingebouwde webinterface is het mogelijk om het programma via een webbrowser te bedienen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Big changes in 3.0.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Debian GNU/Linux 10.5

02-08-2020 8:38 Tweakers.net
Debian is een opensource-besturingssysteem, dat zowel voor desktops als servers gebruikt kan worden en waarbij de nadruk op stabiliteit en veiligheid ligt. Het wordt dan ook als basis voor diverse Linux-distributies gebruikt, waaronder Ubuntu en Linux Mint. Versie 10.x, die als codenaam 'Buster' meegekregen heeft, is een zogenaamde Long Term Support-uitgave en zal de komende vijf jaar van updates worden voorzien. De release notes voor versie 10.5, waarin onder meer het grub2 'BootHole'-beveiligingsprobleem wordt verholpen, kunnen hieronder worden gevonden. Debian 10.5 buster released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoog tijd voor een motor-trip naar Frankrijk

02-08-2020 7:01 Autoblog.nl

Na weken van huisopsluiting, afgezegde persintroducties en negatieve berichtgeving werd het tijd om weer eens op pad te gaan. Een Motor-trip naar Frankrijk! Tegenwoordig begint het met een Appje ‘We moeten binnenkort een tripje maken met de auto of motor’, dat stuurde ik naar Maurice, uitgever van Quadxpress en Scooter&Bikexpress. Want op 15 juni kwam […]

The post Hoog tijd voor een motor-trip naar Frankrijk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Community-interview Sprite_tm - Van electronicamodder tot engine

02-08-2020 6:00 Tweakers.net
Tweaker Jeroen Domburg, alias Sprite_tm, haalde maar liefst dertien keer de frontpage met zijn mods, hacks en zelfgemaakte producten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SystemRescueCd 6.1.7

01-08-2020 21:19 Tweakers.net
Versie 6.1.7 van SystemRescueCd is uitgekomen. SystemRescueCd is een zelfstartende Linux-omgeving voor het beheren of repareren van een systeem en gegevens na een crash. Het is bedoeld om op een eenvoudige manier admin-taken uit te voeren, zoals het maken en bewerken van de hardeschijfpartities. Het wordt geleverd met diverse programma's zoals GParted, fsarchiver, bestandssysteemtools, editors, Midnight Commander en netwerktools. Het kan worden gebruikt voor zowel Linux- en Windows-computers en vereist geen installatie, maar dit is wel mogelijk. De kernel ondersteunt alle belangrijke bestandssystemen zoals ext3/ext4, xfs, btrfs, reiserfs, jfs, vfat, ntfs, en netwerkbestandssystemen zoals SMB en NFS. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 6.1.7:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: deze lichtshow beter dan een Tesla?

01-08-2020 21:01 Autoblog.nl

Oordeel zelf! Met de Tesla Model X kun je een imponerende lichtshow activeren, inclusief deuren die open en dicht gaan. De Chinese Xpeng P7 heeft ook zijn eigen lichtshow. Een slechte kopie of stiekem toch wel grappig?

The post Video: deze lichtshow beter dan een Tesla? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung start massaproductie 5nm-node, eerste 4nm-proces is in o

01-08-2020 20:46 Hardware.info
Samsung heeft bij het onthullen van zijn kwartaalcijfers ook bekendgemaakt dat de geruchten over het uitstellen van massaproductie op zijn 5nm-node niet waar zijn, in plaats daarvan is het al begonnen met de grootschalige productie op deze node. Vorige week werd bekend dat de yields van Samsungs 5nm-chips minder positief bleek te zijn dan verwacht, vermoedelijk bedoelt de foundry dit nieuws. De fabrikant constateert dat het in het tweede kwartaal al is begonnen met de massaproductie, in de tw...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus kondigt 120Hz-gamingmonitoren aan — m?t HDMI 2.1

01-08-2020 19:25 Hardware.info
Asus heeft twee drie nieuwe monitoren ge?ntroduceerd, met formaten van 27-inch, 32-inch 43-inch. Volgens Asus zijn het de eerste monitoren die ondersteuning hebben voor hdmi 2.1. Het is nog niet precies bekend hoe de monitoren heten, en we missen nog een hoop specificaties. Wel weten we dat ze alle drie een resolutie van 3840 x 2160 krijgen, met een maximale verversingssnelheid van 120 Hz. Deze snelheid is ook mogelijk via hmi, dankzij de inclusie van hdmi 2.1 dat een bandbreedte van 48 Gb/s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes: “Niet onze schuld dat F1 grafsaai is”

01-08-2020 17:59 Autoblog.nl

Mercedes verdedigt zichzelf tegen de beschuldiging dat de F1 dankzij hen grafsaai is. Mercedes teambaas Toto Wolff zei voor de kwalificatie van vanmiddag nog dat het verschil met Verstappen in de derde vrije training maar klein was. Het scheelde maar een paar tienden, aldus de Oostenrijker, allemaal gewonnen in de derde sector. Het zou dus […]

The post Mercedes: “Niet onze schuld dat F1 grafsaai is” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix: nieuwe releases en update voor app [video]

01-08-2020 17:35 Apparata

Liefhebbers van ‘Beyond Good and Evil’ kunnen hun hart ophalen bij Netflix Het was gisteren voor veel liefhebbers even schrikken toen Netflix aankondigde dat de hitserie ‘La Casa de Papel’ gaat stoppen. Om van de schrik te bekomen heeft Netflix ook goed nieuws. Nieuwe films bij Netflix Wil je zo snel mogelijk verder met nieuwe […]

Het bericht Netflix: nieuwe releases en update voor app [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Mad Catz introduceert R.A.T 8+ ADV-muis met 20.000dpi-sensor

01-08-2020 17:14 Tweakers.net
Mad Catz heeft zijn R.A.T 8+ ADV aangekondigd. Deze gamemuis is vergelijkbaar met de huidige R.A.T 8+, maar heeft een 20.000dpi-sensor en nieuwe switches met een geclaimde levensduur van 60 miljoen clicks. De muis is vanaf nu leverbaar maar het bedrijf noemt geen adviesprijs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spy game: Volkswagen ontmaskert de mol

01-08-2020 17:11 Autoblog.nl

Het was weer een spannend seizoen van ‘Wie is de Mol? ‘ bij Volkswagen. Een opvallend bericht uit de krochten van de corporate autowereld in Duitsland. Automobilwoche bericht dat er een mol is ontmaskerd binnen het Volkswagen concern. Dat lees je ook niet elke dag, maar kennelijk is corporate espionage dus echt een dingetje en […]

The post Spy game: Volkswagen ontmaskert de mol appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ventoy 1.0.18

01-08-2020 17:01 Tweakers.net
Ventoy is een opensource programma waarmee zelfstartende usb-sticks kunnen worden gemaakt. De manier waarop het dat doet is echter anders dan vergelijkbare tools. De usb-stick hoeft slechts eenmaal geprepareerd te worden en daarna kunnen net zoveel iso-bestanden op de stick geplaatst of aangepast worden als er ruimte is. Ventoy maakt zelf automatisch een bootmenu aan voor de aanwezige iso-bestanden. Ondersteuning is aanwezig voor zowel uefi- als legacy-boot en het is getest met meer dan 450 verschillende iso-bestanden. Hieronder is de changelog sinds versie 1.0.16 te vinden. Changes in Ventoy version 1.0.18:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Steam maakt VPN-gebruik onmogelijk om goedkoper aankopen games t

01-08-2020 17:01 Hardware.info
Steam heeft bekendgemaakt dat het een maatregel implementeert die voorkomt dat gebruikers een vpn kunnen gebruiken om games via andere landen goedkoper aan te schaffen. Tot voor kort was het mogelijk om met een vpn de gamebibliotheek voor de gek te houden, waardoor je met de Steam Database internationale prijzen op kon zoeken om zo de goedkoopste eruit te vissen. De dienst heeft er nu voor gezorgd dat de mogelijkheid om het land van je account met bijbehorende valuta, betalingsmethode en game...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Engeland 2020

01-08-2020 16:11 Autoblog.nl

Max Verstappen weer gewoon vanaf P3, of zorgt Hulkenberg voor roet in het eten? We zien het allemaal, in de kwalificatie voor de Grand Prix van Engeland! Na drie races in drie weekend hadden we even een weekendje zonder F1. Maar vanaf nu gaan we weer volledig los, om te beginnen met twee races op […]

The post Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Engeland 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opel Speedster 2.2-16V - Op de Rollenbank

01-08-2020 16:00 Autoweek.nl
Een Opel met een 2,2-liter viercilinder aan boord, dat is vast een Astra of een Zafira. Mis! Opel heeft diezelfde motor in nog een heel ander model geleverd, namelijk deze Speedster. Een huis-tuin-en-keukenmotor in een wel heel heftige verpakking dus. Eens kijken of die nog een beetje wil scoren bij Op de Rollenbank.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Galax brengt ddr4-geheugensets met snelheden tot 5000MT/s uit in

01-08-2020 15:14 Tweakers.net
Galax heeft enkele nieuwe ddr4-geheugensets uitgebracht in Azi?, waaronder een 16GB-kit die snelheden tot 5000 megatransfers per seconde moet halen. Die set krijgt een adviesprijs van omgerekend 426 euro. Het is nog niet bekend of het geheugen ook in Europa beschikbaar komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft brengt grote PowerToys 2.0-update uit met drie handige

01-08-2020 15:13 Hardware.info
Microsoft heeft met PowerToys in april interessante nieuwe mogelijhkeden ge?ntroduceerd voor de power user. Onder andere een uitgebreidere tool voor het beheren van je venstergroottes en een handigheidje waarmee je v??l sneller afbeeldingen kunt verkleinen. Nu heeft de softwaremaker versie 0.20 (ja, versie 0.20) uitgebracht. Officieel zit de software nog in de b?tafase, waardoor er nog een groot aantal bugs te vinden bleek te zijn. Versie 0.20.0 moet een groot deel van de problemen oplossen....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alain Prost gelooft Racing Point letterlijk voor geen millimeter

01-08-2020 14:57 Autoblog.nl

Viermalig F1 wereldkampioen Alain Prost doet een J’accuse jegens Racing Point. Omdat het F1 jaar van 2020 vooral gaat om wie tweede wordt achter Mercedes, is Racing Point een hot issue in de paddock. Zoals inmiddels iedereen zal weten, toont de RP20 ‘opmerkelijke gelijkenissen’ met de Mercedes W10 van vorig jaar. Nu blijkt dat de […]

The post Alain Prost gelooft Racing Point letterlijk voor geen millimeter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gamers kiezen: PlayStation 5 of Xbox Series X?

01-08-2020 14:35 Apparata

Keuze PlayStation 5 of Xbox Series X bezorgt 1 partij hoofdpijn en de consument een tegenvaller. De strijd tussen de PlayStation 5 en de Xbox Series X blijft doorgaan, maar het zijn uiteraard de gebruikers die uiteindelijk de keuze maken. Daarom interviewde men ruim 3.000 volgers van de social media kanalen van MCM Comic Con. […]

Het bericht Gamers kiezen: PlayStation 5 of Xbox Series X? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: gezinsvriendelijke youngtimer voor 7k

01-08-2020 14:00 Autoblog.nl

Dit weekend gaan we op zoek naar een gezinsvriendelijke youngtimer voor 7.000 euro. We hebben het er altijd over dat autorijden zo duur is in Nederland. Dat heeft natuurlijk een reden: autorijden IS over het algemeen heel erg duur in ons koude kikkerlandje. Aanschaf, onderhoud, accijnzen, MRB, BTW, BPM: een auto is op je huis […]

The post Autoblog advies: gezinsvriendelijke youngtimer voor 7k appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verkoopcijfers trekken weer aan

01-08-2020 13:56 Autoweek.nl
De fabrieken zijn weer op gang gekomen en dat betekent dat openstaande bestellingen kunnen worden afgeleverd. Voor het eerst sinds de uitbraak van Corona sluiten we een maand af met positieve verkoopcijfers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitcoin vestigt jaarrecord. Hoe nu verder?

01-08-2020 13:39 Apparata

Moeten we na het record van de Bitcoin vrezen voor een terugval? Nadat we een tijd lang weinig spannends zagen gebeuren op de cryptomarkt is het sinds een week raak. De markt komt in beweging en de investeerders hebben er zin in. Dit leidt tot stijgende koersen en zojuist is het jaarrecord gevestigd. Jaarrecord voor […]

Het bericht Bitcoin vestigt jaarrecord. Hoe nu verder? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Duitsers werken aan crossplatform-mogelijkheid corona-apps versc

01-08-2020 13:34 Tweakers.net
De makers van de Duitse corona-app en Deutsche Telekom maken in opdracht van de Europese Commissie een softwareplatform dat het mogelijk maakt voor corona-apps van verschillende landen om met elkaar te communiceren. Zo gaat de functie van de apps verder dan de grenzen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Netflix werkt ook aan een Beyond Good & Evil-film'

01-08-2020 13:14 Tweakers.net
Volgens The Hollywoord Reporter gaat Netflix een film maken van Beyond Good & Evil, de videogame uit 2003 waarvan ook een vervolg in de maak is. Rob Letterman, regisseur van Pok?mon Detective Pikachu en Goosebumps, zou aan het roer staan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe CEO Renault: Alpine mag blijven, Dacia moet groter

01-08-2020 13:01 Autoblog.nl

Over een tijdje zal CEO Luca de Meo aangeven welke richting Renault op moet. Zijn eerste hints duiden erop dat Alpine mag blijven en Dacia groter moet worden. Het doet toch een beetje pijn in het petrolhead-hart om nu al gedag te zeggen tegen Alpine. Het merk is nog vrij jong en is gericht op […]

The post Nieuwe CEO Renault: Alpine mag blijven, Dacia moet groter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google voegt biometrische authenticatie toe aan wachtwoordmanage

01-08-2020 12:21 Tweakers.net
Google heeft het mogelijk gemaakt om gegevens uit de Chrome-wachtwoordmanager te beveiligen achter biometrische beveiliging. Dat begint met creditcardgegevens; die worden alleen ingevuld als de gebruiker bijvoorbeeld zijn vingerafdruk afgeeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows Cortana gaat verdwijnen, nieuwe assistent komt

01-08-2020 11:35 Apparata

Wat gebeurt er nu met de Harman Kardon Invoke en Surface Headphones? Google Assistant en Siri zijn wellicht de bekendste spraakassistenten. De spraak-assistent van Microsoft, Microsoft Cortana, doet bij minder mensen een belletje rinkelen. Dat hoeft nu ook niet meer, want Microsoft heeft besloten haar spraak-assistent van de markt te halen Microsoft Cortana brak nooit […]

Het bericht Windows Cortana gaat verdwijnen, nieuwe assistent komt verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Schraapversie Mercedes G350: een goed idee voor ons?

01-08-2020 11:33 Autoblog.nl

Mercedes komt volgende maand op de proppen met een nieuwe motor voor de G-Klasse. De Mercedes G350 is een kleine motor voor dit kaliber auto. Zou Nederland hier iets aan hebben? Met de release van de nieuwe Ford Bronco is het duidelijk geworden: een hoop mensen hebben nog een zwak voor zeer potente offroaders, eventueel […]

The post Schraapversie Mercedes G350: een goed idee voor ons? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: eerste arm-MacBook krijgt enkele USB-C-poort, butterfly

01-08-2020 11:14 Hardware.info
Een Twitteraar die doorgaans over Apple-geruchten schrijft claimt informatie gevonden te hebben over Apple's eerste MacBook met een arm-chip. Volgens Bloomberg zou hier een A14X in zitten, die ook in de eerstvolgende iPad terecht moet komen. Dit lijkt te kloppen, want ook volgens dit gerucht gaat het om een A14X. Deze chip zou 8 tot 12 arm-cores hebben, hoewel het niet duidelijk is of het gaat om cores met een vergelijkbare grootte als de Cortex-A7x-kernen, of om de grotere cpu-cores die Appl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix voegt controle over afspeelsnelheid toe aan Android-app

01-08-2020 11:07 Tweakers.net
Netflix heeft afspeelsnelheidsbediening toegevoegd aan zijn speler op Android. De laagste snelheid is 50% en de hoogste is 150%. De toonhoogte wordt gecorrigeerd, zodat stemmen niet abnormaal hoog of laag worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoriteiten arresteren twee jongeren en klagen een derde aan vo

01-08-2020 10:25 Tweakers.net
Autoriteiten hebben aanklachten ingediend tegen drie mannen wegens de hack op Twitter van eerder deze maand. Daarbij werden prominente accounts overgenomen voor een bitcoin-scam. Twee van de drie mannen zouden al in hechtenis zijn. Het gaat over twee Amerikanen en een Brit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Back to Basics: Kia Sportage

01-08-2020 10:00 Autoweek.nl
Tijd om kennis te maken met de instapversie van de Kia Sportage: de Kia Sportage 1.6 GDi ComfortLine die vanaf ? 33.395 beschikbaar is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kia Stinger facelift zonder camouflage gesnapt

01-08-2020 9:56 Autoblog.nl

De Kia Stinger gaat binnenkort onder het mes en krijgt een kleine facelift. Hoe dat eruit ziet? De heetste auto die niemand koopt. Het bewijst maar weer eens dat roepen en kopen niet dezelfde dingen zijn. De gemiddelde koper van een BMW 1 Serie ligt er niet wakker van dat er op internet geroepen wordt […]

The post Kia Stinger facelift zonder camouflage gesnapt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Android Smartphone voor 50% laden in 5 minuten? Dat kan [video]

01-08-2020 9:47 Apparata

Binnenkort laad jij jouw Android smartphone razendsnel op met deze technologie. Smartphone-fabrikanten zoeken steeds andere terreinen waarop zij elkaar beconcurreren. Momenteel zijn vooral de camera-eigenschappen en laadsnelheid hot items. Op het gebied van laadsnelheid komt Qualcomm met goed nieuws voor Android gebruikers. Met de Quick Charge 5 technologie laad je jouw Android smartphone binnen 5 […]

Het bericht Android Smartphone voor 50% laden in 5 minuten? Dat kan [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: AMD werkt aan 'Big Renoir' met meer CU's en meer bandbr

01-08-2020 9:23 Hardware.info
Twee weken geleden werd dankzij een nieuw schema duidelijk hoe de pcie-lanes in de Renoir-apu's voor AM4 worden verdeeld. Het bleek dat ze voor sommige toepassingen een gebrek aan bandbreedte hebben, waardoor fabrikanten er niet op staan te springen om ze bijvoorbeeld met high-end gpu's te combineren. Youtuber Moore's Law is Dead claimt van respectabele bronnen te hebben gehoord dat AMD werkt aan 'Big Renoir', met onder andere meer pcie-lanes. Een oem-parter van AMD zou gesprekken hebben met...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VS wil in navolging van India TIkTok verbieden

01-08-2020 8:28 Tweakers.net
De Amerikaanse president Donald Trump heeft gezegd dat hij zaterdag een maatregel zal nemen om de app TikTok te verbieden. TikTok was in gesprek met het Amerikaanse techbedrijf Microsoft over een overname.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche 911 Turbo S - Achteruitkijkspiegel

01-08-2020 8:00 Autoweek.nl
We maken in een Porsche 911 Turbo S de Haarlemmermeer onveilig en bespreken het nieuws. Zullen we Mitsubishi in Europa gaan missen, is de folderstandaard bij de Mercedes-dealer bezweken en hoe zit het eigenlijk met een elektrische Rolls-Royce?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autoblog Garage: Peugeot 508 SW introductie

01-08-2020 7:01 Autoblog.nl

We hebben een nieuwe duurtester in de Autoblog Garage, maak kennis met de Peugeot 508 SW duurtest. De afgelopen jaren heeft Peugeot een transformatie ondergaan met het modellengamma. De 508 was daar een goed voorbeeld van. Tijdens onze rijtest met de berline waren we erg te spreken over het model. Nu krijgen we de gelegenheid […]

The post Autoblog Garage: Peugeot 508 SW introductie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

01-08-2020 6:00 Tweakers.net
In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorie?n dan gewoonlijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Celeron G5900 vs AMD Athlon 3000G: een dodelijk duel voor

01-08-2020 5:59 Hardware.info
Goedkope processors zijn voor instap-pc's een logische keuze en voor 50 euro krijg je bij zowel Intel als AMD momenteel twee cores en vier threads met de Celeron G5900 en Athlon 3000G. Welke verdient een plek in jouw volgende budget pc?
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix hitserie La Casa de Papel gaat stoppen!

31-07-2020 21:09 Apparata

Netflix zet een punt achter La Casa de Papel na het aankomende seizoen. Netflix knalt een heleboel content op hun streamingdienst en dat is soms een beetje hit or miss. Maar met La Casa de Papel, internationaal bekend als Money Heist, raakte Netflix goud. De hitserie gaat daarentegen binnenkort stoppen. Slecht nieuws voor velen, maar […]

Het bericht Netflix hitserie La Casa de Papel gaat stoppen! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video: zo verkoop je een Alfa Romeo Spider

31-07-2020 21:01 Autoblog.nl

Vanaf je vakantieadres nog even een ‘commercial’ opnemen, waarom niet? Credits: Sam van Dalen en ja de Alfa Romeo Spider Type 4 staat nog te koop

The post Video: zo verkoop je een Alfa Romeo Spider appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bloomberg: Nvidia's overnamegesprekken al vergevorderd, flink be

31-07-2020 20:42 Hardware.info
Bloomberg en Financial Times weten te melden dat de onderhandelingen die er rondom de overname van het Britse Arm door Nvidia zouden zijn al in een later stadium zitten dan slechts een suggestie. Het eerste bod zou Nvidia al hebben gedaan, met een bedrag van minstens 32 miljard Amerikaanse dollar. Twee weken geleden kwam voor het eerst aan het licht dat Arms moederbedrijf SoftBank overweegt om Arm te verkopen, al dan niet aan de hand van een beursgang. Vorige week ging het nieuws dat Nvidia h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NASA weet Marsrover Perseverance uit safe mode te halen

31-07-2020 20:39 Tweakers.net
NASA heeft de Marsrover Perseverance uit de safe mode weten te krijgen. De rover ging kort na de lancering in een beschermde safe mode omdat het ruimtevaartuig kouder werd dan gepland. Inmiddels werkt de rover weer naar behoren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus Nord domineert maar camera stelt teleur (reviews)

31-07-2020 20:15 Apparata

De OnePlus Nord wordt alom geprezen, maar als er een minpunt is, dan is het wel de camera. De OnePlus Nord is in vele opzichten een gigantische knaller. Het goedkope nieuwe toestel verslaat de duurdere concurrentie ?n zijn eigen grote broer. Toch is het natuurlijk geen perfect toestel, zo blijkt ook uit meerdere reviews van […]

Het bericht OnePlus Nord domineert maar camera stelt teleur (reviews) verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft stopt met Cortana-apps en -integraties

31-07-2020 20:13 Tweakers.net
Microsoft stopt de ondersteuning voor alle third-party-apparaten en -software waar Cortana op draait. Het bedrijf stopt daarnaast ook met de iOS- en Android-apps van de stemassistent, en de versie op de Surface Headphones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit het einde van de Subaru BRZ en de Toyota GT86?

31-07-2020 20:04 Autoblog.nl

Subaru neemt in Japan geen nieuwe orders meer aan voor de BRZ. Is dit het einde van de BRZ en de GT86? De Subaru BRZ en de Toyota GT86 zijn twee aardig geslaagde, sportieve coup?s, die allebei niet zonder minpunten zijn. Het interieur is wat matig, de motor zou volgens sommigen n?t wat potenter mogen […]

The post Is dit het einde van de Subaru BRZ en de Toyota GT86? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook begint in VS met tonen van exclusieve en offici?le muzi

31-07-2020 19:10 Tweakers.net
Facebook is in de VS begonnen met het tonen van offici?le muziekvideo's. Het sociale netwerk heeft daarvoor deals gesloten met platenlabels waardoor gebruikers clips van artiesten in de nieuwsfeed. Sommige video's zijn exclusief voor Facebook.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda e rolt de berm in, wordt door kraan rechtgezet

31-07-2020 19:02 Autoblog.nl

Het zou zomaar eens om een uit de hand gelopen testrit kunnen gaan van deze Honda e die de berm in rolde. Een lekker retro design, standaard luxe aangekleed, achterwielaandrijving. De elektrische Honda e heeft zo een paar voordeeltjes die het een aantrekkelijke auto maken. Natuurlijk, de actieradius is met 220 kilometer niet bepaald denderend. […]

The post Honda e rolt de berm in, wordt door kraan rechtgezet appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Facebook koopt rechten voor exclusieve muziekvideo's va

31-07-2020 18:54 Tweakers.net
Facebook zou meerdere deals hebben gesloten met platenlabels, waardoor het sociale netwerk videoclips van artiesten kan uitzenden. Facebook zou voor bepaalde video's de rechten hebben gekregen, en in sommige gevallen zelfs hebben voorgesteld de productiekosten te betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PowerToys 0.20.0

31-07-2020 18:50 Tweakers.net
Microsoft heeft een nieuwe versie van PowerToys uitgebracht. De PowerToys zijn een verzameling kleine programma's voor powerusers. Er waren PowerToys voor Windows 95 en Windows XP en niet zo lang geleden is Microsoft ook begonnen met de ontwikkeling van een versie voor Windows 10. Op dit moment zijn er nog maar een beperkt aantal programma's in de verzameling, waaronder FancyZones, Windows key shortcut guide PowerRename, PowerToys Run en Keyboard Manager. De release notes voor deze versie kunnen hieronder worden gevonden. Release notes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gamestudio Konami bouwt nu ook esport-pc’s

31-07-2020 18:33 Hardware.info
Konami, bekend van gameseries als Metal Gear, Silent Hill, Gradius, Contra en Castlevania, bijt zich nu ook vast in de desktop pc-wereld. Het bedrijf brengt een reeks gamepc’s uit met de naam Arespear. De eerste drie letters van deze naam staan voor Advanced Revolution of Esports. Het bedrijf wilt daarmee laten zien dat het zich met de computers vooral richt op e-sporters.? De Arespear C300 De gamestudio komt met drie modellen op de proppen: de Arespear C300, C700 en C700 plus. De C300 is e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Akrapovi? doet wat bij een Bentley Bentayga niet hoort

31-07-2020 17:56 Autoblog.nl

Sportieve uitlaatjes onder een Bentayga, volgens Akrapovi? kan het gewoon. De Bentley Bentayga met V8 is alles behalve een traag beestje. Zoals Wouter ook in de rijtest schrijft, het is ‘verbluffend’ hoe snel de Bentayga uit de startblokken komt. Met 550 pk en 770 Nm weet je dat je met een rappe SUV te maken […]

The post Akrapovi? doet wat bij een Bentley Bentayga niet hoort appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon krijgt FCC-toestemming voor lancering van 3236 internetsa

31-07-2020 17:55 Tweakers.net
Amazon heeft een belangrijke nieuwe stap gezet richting een eigen satellietcommunicatienetwerk. Het bedrijf heeft toestemming van de Amerikaanse telecomautoriteit gekregen om meer dan 3000 satellieten te lanceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Enkele Sega-games als Sonic Mania worden toegevoegd aan EA Origi

31-07-2020 17:27 Tweakers.net
Er worden enkele games van Sega toegevoegd aan de Origin Access-dienst van EA. Het gaat hierbij om drie games. Sonic Mania wordt per direct toegevoegd aan de abonnementsdienst. Later dit jaar volgen twee andere games van de Japanse uitgever.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Patch voor BootHole-bug in Grub2 zorgt voor opstartproblemen in

31-07-2020 17:21 Tweakers.net
De patches die deze week zijn uitgebracht voor een bug in de Grub2-bootloader veroorzaken problemen bij verschillende Linux-distributies. Sommige gebruikers van Red Hat, Ubuntu, CentOS, en Debian melden dat ze hun systemen niet meer kunnen opstarten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mad Catz verfrist R.A.T 8+ gamingmuis met hogere DPI en langere

31-07-2020 17:21 Hardware.info
Na de R.A.T. 8 en 8+ komt Mad Catz nu wederom met een vernieuwde versie van zijn topmodel gamingmuis. De R.A.T. 8+ ADV behoudt grotendeels het ontwerp van zijn voorganger, maar voegt enkele features toe. Zo is de maximale dpi opgeschroefd en worden er nieuwe schakelaars gebruikt die langer mee moeten gaan. Intern schuilt dezelfde optische PixArt PWM3389-sensor als in de 8+, maar gaat hij tot maximaal 20.000 dpi (tegenover 16.000 bij de 8+). De Omron-switches zijn omgeruild voor modellen van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl