Proton waarschuwt voor iOS 13.4-bug die ip-adres vpn-gebruikers

27-03-2020 11:19 Tweakers.net
ProtonVPN heeft een kwetsbaarheid aangetroffen in iOS 13.3.1 en 13.4 die maakt dat vpn-verbindingen onder omstandigheden minder veilig zijn. Onder andere kunnen ip-adressen van gebruikers inzichtelijk worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Intel lanceert Comet Lake-CPU's voor desktops op 30 apr

27-03-2020 11:12 Hardware.info
Intels meest recente processorserie in het mainstream desktopsegment, Core 9000 oftewel Coffee Lake Refresh, dateert van oktober 2018. Gezien het feit dat concurrent AMD absoluut niet stil zit kan Intel wel wat vernieuwing gebruiken, en over de zogenaamde Comet Lake S-generatie is dan ook al genoeg geschreven en gespeculeerd. Een nieuw gerucht stelt dat we niet al te lang meer hoeven te wachten: de tiende generatie Core-desktopchips zouden op 30 april worden ge?ntroduceerd. Deze bewering kom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Een Shelby Mustang GT500 is nu een stukje dichterbij

27-03-2020 11:04 Autoblog.nl

Importeren kan nu namelijk uit Oostenrijk, in plaats van uit de VS. Met de komst van de nieuwst generatie was de Mustang voor het eerst ook leverbaar in Nederland. Waar de Dodge met de Challenger nog vasthoudt aan een retro-design oogt de laatste Mustang Europeser dan ooit. Combineer dit met het feit dat de ‘muscle […]

The post Een Shelby Mustang GT500 is nu een stukje dichterbij appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Honda Avancier in vernieuwde verpakking

27-03-2020 10:39 Autoweek.nl
Honda heeft het digitale doek getrokken van de vernieuwde Avancier, een cross-over die alleen in China wordt verkocht en die daar ook nog eens een tweelingbroer heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Horizon Zero Dawn krijgt comicreeks

27-03-2020 10:38 Tweakers.net
Guerilla Games en Titan Comics brengen vanaf deze zomer een comicreeks over Horizon Zero Dawn uit. De verhalen gaan over de avonturen van Aloy, die zich afspelen na de gebeurtenissen in de game.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit wil Apple in 2021 met MAC notebooks en desktops

27-03-2020 10:36 Apparata
Meer eigen identiteit en wellicht goedkoper? We zijn nog maar net bekomen van het nieuws dat Apple met de MacBook Air in de 2020-editie wat vriendelijker is geworden voor reparateurs of er is alweer nieuws over de volgende serie. De bekende en doorgaans betrouwbare Apple Watcher Ming-Chi Kuo wist de hand te leggen op een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Seat neemt definitief afscheid van de Alhambra

27-03-2020 10:28 Autoweek.nl
Seat zet definitief een streep door de Alhambra, want de productie van de MPV komt aan het einde van deze maand tot een eind. Daarmee zwaait het Spaanse merk de modelnaam na 25 jaar uit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is uit voor PS4 en Switch

27-03-2020 10:17 Tweakers.net
Het oorspronkelijke, in 2003 uitgekomen Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Switch en de PS4. Daarnaast komt Star Wars Episode I: Racer ook nog uit voor beide consoles, al is daar nog geen releasedatum van bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Te koop in Nederland: Pullman met een bijzonder verhaal

27-03-2020 10:05 Autoblog.nl

Dit pareltje combineert het beste van twee werelden: een statige klassieke uitstraling met moderne luxe. Voordat Mercedes onder de naam Maybach op niet al te succesvolle wijze de markt van de toplimousines betrad was daar Pullman. Dit label was voorbehouden aan de absolute vlaggenschepen van het merk. In de jaren ’60 en ’70 was dat […]

The post Te koop in Nederland: Pullman met een bijzonder verhaal appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon, Microsoft en Palantir gaan gezondheidszorg VK helpen met

27-03-2020 9:51 Tweakers.net
Amazon, Microsoft en Palantir werken samen met de Britse National Health Service om op basis van data te voorspellen waar tekorten in de gezondheidszorg kunnen ontstaan. De staat van de gezondheidszorg moet via dashboards inzichtelijk worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Powercolor verlengt aflopende garantie met drie maanden

27-03-2020 9:45 Hardware.info
De huidige crisis raakt iedereen en veel bedrijven doen dan ook water bij de wijn om de consument tegemoet te komen, zo ook Powercolor. Wie nu een falend component heeft, zal grotere moeite hebben om de RMA-procedure goed te starten en natuurlijk zijn er ook hele andere prioriteiten. Daarom verlengt Powercolor de komende periode aflopende garantie, Powercolor verlengt de garantie van producten die in de huidige periode tot zijn einde loopt. Aflopende garantie in de periode maart tot en met ju...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kleine elektrische Wuling vanbinnen te zien

27-03-2020 9:03 Autoweek.nl
De Chinese fabrikant Wuling liet vorige week een eerste set afbeeldingen zien van zijn eerste EV, een zeer compacte stadsauto waar het bedrijf nu het interieur van in beeld heeft gebracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla stopt binnenkort ook voor rood

27-03-2020 9:02 Autoblog.nl

Een volledig autonome Tesla komt weer een stapje dichterbij met deze update van de Autopilot. Bij Tesla is er sprake van een continue evolutie van de software die de auto’s aan boord hebben, waaronder de Autopilot. De volgende stap van de evolutie is in zicht: Tesla’s kunnen nu ook op de automatische piloot voor een […]

The post Tesla stopt binnenkort ook voor rood appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wetsvoorstel verbiedt telemarketing tenzij mensen toestemming he

27-03-2020 8:58 Tweakers.net
De Nederlandse staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer heeft het wetsvoorstel dat een einde moet maken aan telemarketing naar de Tweede Kamer gestuurd. Het voorstel verbiedt telemarketing tenzij consumenten vooraf toestemming hebben gegeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vergelijking: Huawei P40 serie vs. Huawei P30 [video]

27-03-2020 8:54 Apparata
Dit zijn alle specificaties en deze verbeteringen merk je echt. Gisterenmiddag werd de nieuwe Huawei P40-serie gepresenteerd. Deze bestaat uit 3 modellen, de Huawei P40, de Huawei P40 Pro en de Huawei P40 Pro Max. Naast de presentatie deelde Huawei in de live chat mee dat er ook een Huawei P40 Lite aankomt, maar daarover […]
Lees het hele artikel op Apparata

Huawei komt met kleurrijke GT2e-smartwatch voor sporters

27-03-2020 8:33 Hardware.info
Huawei brengt de sportieve Watch GT2e-horloge op de markt. Deze wearable wordt wat lager in de markt gezet en dan de reguliere GT2 en is op sport gericht. De GT2e is een nieuwe wearable van Huawei met intern een Kirin A1-SoC en maar liefst 4 GB aan geheugen. Hiermee zijn er veel overeenkomsten met de reguliere GT2. Het scherm is een 1,39-inch oled-exemplaar met een resolutie van 454 x 454 pixels. De Koreaanse fabrikant benadrukt sterkt de aanwezigheid van een zuurstofsaturatiemeter. Verder i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Het bewijs: Hyundai Kona N op komst

27-03-2020 8:23 Autoweek.nl
Hyundai's N-divisie gaat een steeds bredere stempel op het modellengamma drukken. De i30 N kennen we natuurlijk al, maar na de allereerste i20 N verschijnt nu ook de Kona voor het eerst als N-versie op de N?rburgring. De reeds twee jaar oude geruchten over de komst van een sportieve Kona worden daarmee eindelijk bevestigd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kuo: volgend jaar brengt Apple Mac-desktops met ARM-processors u

27-03-2020 8:15 Tweakers.net
Apple zou volgend jaar desktops met ARM-processors willen uitbrengen, zo claimt de doorgaans goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo. Daarnaast moeten er volgend jaar diverse Apple-laptops met ARM-processors komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen: 'Duitse fabrieken langer dicht'

27-03-2020 8:12 Autoweek.nl
Volkswagen meldt dat het in ieder geval zijn Duitse productielocaties langer gesloten houdt. Alle fabrieken van het met merk Volkswagen en die van Volkswagen Bedrijgswagens blijven samen met diverse fabrieken waar onderdelen worden gemaakt, ten minste vier dagen langer gesloten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Ronaldo is een van de 10 Bugatti Centodieci-kopers’

27-03-2020 8:00 Autoblog.nl

Alleen het meest exclusieve spul is goed genoeg voor Ronaldo. Iedere matig presterende linksback van een willekeurige club rijdt tegenwoordig in een Bentley. Als je Cristiano Ronaldo heet moet je natuurlijk wel wat doen om je te onderscheiden. Dat verklaart wellicht zijn voorkeur voor een zeer exclusief automerk: Bugatti. Dat is wel zo’n een beetje […]

The post ‘Ronaldo is een van de 10 Bugatti Centodieci-kopers’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei presenteert eigen digitale assistent voor Europese markt

27-03-2020 7:59 Tweakers.net
Huawei heeft een eigen digitale assistent voor de Europese markt aangekondigd onder de naam Celia. De assistent spreekt Engels, Frans en Spaans en staat standaard op de P40-smartphones die de fabrikant volgende maand uitbrengt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Groupe PSA: 'Fusie met FCA Automobiles niet in gevaar'

27-03-2020 7:56 Autoweek.nl
De Groupe PSA ontkent donderdag dat de geplande fusie met Fiat Chrysler Automobiles (FCA) op losse schroeven staat vanwege de uitbraak van het coronavirus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla brengt personeelsbestand Gigafactory Nevada fors omlaag

27-03-2020 7:52 Autoweek.nl
Tesla brengt zijn personeelsbestand in de gigafabriek in Nevada waar accu's worden gemaakt, terug met 75 procent.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Team Group kondigt 32GB Dark Z en Vulcan Z-geheugenmodules aan

27-03-2020 7:44 Hardware.info
Team Group heeft bekend gemaakt met nieuwe varianten van zijn Vulcan Z en Dark Z-geheugenreepjes te komen. In beide series worden modules met capaciteiten van 32 GB aan het assortiment toegevoegd. Bij de Dark Z-lijn komen alleen kits van twee latjes beschikbaar; in de Vulcan Z-serie kan je binnenkort ook enkele 32GB-modules kopen. Team T-Force Dark Z. Ook qua snelheden heb je bij de Vulcan-lijn meer keuze: zowel de losse dimms als de setjes van twee komen in ddr4-2666 en ddr4-3000 op de mark...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sony brengt bedrijfstakken met tv's en camera's onder in aparte

27-03-2020 7:42 Tweakers.net
Sony brengt de bedrijfstakken waarin het onder meer tv's, camera's en smartphones maakt onder in een aparte holding, zo laat het bedrijf weten. Sony Electronics Corporation gaat volgende week van start, aldus de Japanse fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe variant van MSI Trident 3 SFF-gamecomputer gespot bij Ama

27-03-2020 7:01 Hardware.info
MSI's Trident 3 is een gewaardeerde optie in het segment voor compacte gaming-pc's. Het systeem combineert desktophardware met een console-achtig uiterlijk, waarbij de vervangbaarheid van de onderdelen een pluspunt is. Inmiddels zijn de meeste configuraties van de Trident 3 nogal verouderd, maar daar lijkt binnenkort verandering in te gaan komen. Op de Amerikaanse versie van Amazon is namelijk een Trident 3 met Coffee Lake en Nvidia Turing gespot.? We reviewden de Trident 3 in de zomer van 2...
Lees het hele artikel op Hardware.info

KPN biedt klanten ook keuze voor eigen modem of Fritz!Box

27-03-2020 6:36 Hardware.info
Afgelopen zomer werd het mogelijk om een Fritz!Box-modemrouter van AVM in te stellen als modem voor je KPN-netwerkaansluiting. Destijds was er wat onduidelijkheid over waarom die functionaliteit toe werd gevoegd, maar nu heeft KPN bekendgemaakt de Duitse modems als optie te gaan aanbieden bij zijn providerservices.? Vanaf woensdag kunnen gebruikers er namelijk voor kiezen om een Fritz!Box mee te laten leveren in plaats van het standaard KPN-modem. Standaard wordt het apparaat gehuurd, maar er...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Oppo Find X2 Pro vs. Samsung S20 Ultra - Dure topmodellen vergel

27-03-2020 6:00 Tweakers.net
De Oppo Find X2 Pro is bijna net zo duur als de Samsung Galaxy S20 Ultra. Ook zijn er veel overeenkomsten wat hardware en camera's betreft. We zetten de twee naast elkaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei P40 Pro preview: Huawei houdt vol, het kan zonder G-servi

27-03-2020 5:59 Hardware.info
Een smartphone is meer dan alleen software, dat weten wij bij Hardware Info als geen ander. Maar hoe goed een camera, scherm of accu ook is, apps en services vormen een essentieel onderdeel. Kan je het verlies van een deel daarvan opvangen?
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford-directie neemt afstand van miljoenensalaris

26-03-2020 22:58 Autoblog.nl

Een daad van nederigheid vanuit de top van Ford. Het laatste waar de hardwerkende Amerikaan op dit moment aan denkt is het kopen van een nieuwe auto. Het coronavirus slaat hard om zich heen hier in Europa, maar het is ook losgebarsten in de Verenigde Staten. Met namen de staten New York en Californi? zijn […]

The post Ford-directie neemt afstand van miljoenensalaris appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Goodwood Festival of Speed tot nader order uitgesteld

26-03-2020 22:02 Autoblog.nl

Het was onvermijdelijk. Ook het Goodwood Festival of Speed gaat voorlopig niet door. Kunnen we 2020 in de prullenbak gooien en een nieuw jaar beginnen? Tot nu toe verloopt het niet heel gezellig. Tenzij je fan bent van thuiszitten en ?berhaupt geen sociale activiteiten op de planning had staan. Event na event moet geannuleerd of […]

The post Goodwood Festival of Speed tot nader order uitgesteld appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung start als eerste met verkoop DRAM-producten met EUV

26-03-2020 21:38 Hardware.info
Samsung heeft bekendgemaakt dat het de eerste dram-chips die gemaakt zijn met zijn 10nm-node met extreme ultraviolet kan verschepen. In totaal gaat het om een miljoen dram-modules. Om precies te zijn gaat het om dram-chips op de eerste generatie van zijn 10nm-euv-node, dram-chips met dit proced? duidt het bedrijf ook wel aan met 'D1x'. De chips worden gemaakt op wafers van 12-inch in Samsungs nieuwe S3-fabriek in Hwaseong, Zuid-Korea. Euv zal ook worden ingezet in de andere nieuwe productiepr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple MacBook Air teardown: Een stap(je) vooruit

26-03-2020 21:08 Apparata
De Apple MacBook Air 2020 is op sommige reparatievlakken een stapje vooruit gegaan. Maar Apple is er zeker nog niet. De gloednieuwe en volgens Apple razendsnelle MacBook Air mag dan wel een verbeterd toetsenbord hebben, maar hij is ook peperduur. Mocht er wat kapot gaan, hoe gemakkelijk zou het dan zijn om de laptop te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes EQV is klaar met wintersporten

26-03-2020 21:01 Autoblog.nl

Mercedes heeft de EQV tijdens de testperiode onder andere in de kou laten staan. Wanneer een autofabrikant een nieuwe auto test, dan worden alle hoeken van de wereld aangedaan. Een simulatie is nooit voldoende om te weten hoe een voertuig in de praktijk presteert. Met de nieuwe Mercedes EQV hebben de Duitsers onder andere extreme […]

The post Mercedes EQV is klaar met wintersporten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

KDE kondigt open Plasma Bigscreen-interface aan voor smart-tv's

26-03-2020 20:49 Tweakers.net
KDE heeft Plasma Bigscreen aangekondigd, een interface voor tv's en monitoren die op computingapparaten met weinig resources zoals de Raspberry Pi kan draaien. De interface moet een open alternatief voor de gesloten smart-tv-platformen bieden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Call of Duty: Warzone spelers wanhopig door cheaters

26-03-2020 20:36 Apparata
Naast de gaswolk moeten spelers ook oppassen voor toxic spelers in Call of Duty: Warzone. Call of Duty’s gratis battle royale spin-off Warzone is nu ruim twee weken uit en de game is immens populair. Niet heel gek, want de game is ontzettend vermakelijk. Maar er is altijd een significant probleem met dergelijke mainstream, gratis […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google publiceert gewijzigd releaseschema Chrome en Chorme OS

26-03-2020 20:17 Tweakers.net
Google heeft de werkzaamheden aan Chrome- en Chrome OS-releases hervat en brengt komende updates met een gewijzigd releaseschema uit. Volgende week verschijnt versie 80, met beveiligingsfixes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PSA drukt gerucht over fusie de grond in

26-03-2020 19:58 Autoblog.nl

Niets aan de hand mensen, aldus PSA. We gaan even een klein halfjaar terug in de tijd. Peugeot Soci?t? Anonym (PSA) kondigt aan te gaan fuseren met Fiat Chrysler Automobiles (FCA). Een enorme ontwikkeling binnen de automotive wereld. Als de fusie achter de rug is behoort het nieuwe?PSA-FCA?concern tot ??n van de grootste autoconcerns ter […]

The post PSA drukt gerucht over fusie de grond in appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft past klassieke desktopomgeving Windows 10 aan voor tou

26-03-2020 19:34 Tweakers.net
Microsoft heeft een nieuwe Insider Preview-versie van Windows 10 vrijgegeven en in deze build heeft de ontwikkelaar de klassieke desktopomgeving geoptimaliseerd voor met name 2-in-1-convertible apparaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: Geen reden om OnePlus 8 te kopen door 8 Pro

26-03-2020 19:32 Apparata
De twee toestellen lijken z? veel op elkaar, dat je waarschijnlijk net zo goed de OnePlus 8 Pro kunt aanschaffen. Het is in de smartphone-industrie behoorlijk normaal om in elk geval twee toestellen uit te brengen in een serie. De ‘gewone’ variant is doorgaans een stukje goedkoper en de Pro-variant is een stukje beter. Maar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Krita 4.2.9

26-03-2020 19:17 Tweakers.net
Versie 4.2.9 van Krita is verschenen. Krita is een programma waarmee digitale tekeningen kunnen worden bewerkt en gecre?erd, en kan overweg met zowel bitmap- als vectorafbeeldingen. Het programma was voorheen onderdeel van Calligra Suite en wordt ontwikkeld door het KDE-team, maar werkt ook prima onder Gnome of XFCE. Daarnaast zijn er downloads voor Windows en macOS. De release notes voor versie 4.2.9 laten de volgende veranderingen en verbeteringen zien: Krita 4.2.9 released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Epic Games geeft komende twee games van Remedy uit

26-03-2020 19:17 Tweakers.net
Epic Games Publishing heeft aangekondigd overeenkomsten met Remedy Entertainment, Playdead en gen Design gesloten te hebben voor het uitgeven van komende games van die ontwikkelstudio's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft: virtueel vergaderen via Teams is met 500% gegroeid do

26-03-2020 19:00 Hardware.info
De afgelopen paar weken zagen we een enorme groei in de vraag naar bepaalde producten als gevolg van het coronavirus - met name de productcategorie webcams zag een niet eerder gespotte groei in vraag. Ook Microsofts Teams ziet verschuivingen die deze trend bevestigen: het gebruik van (video)belfunctie in Teams is met ongeveer 500% toegenomen. Dat schrijft Microsoft in een persbericht over een aantal constateringen die het heeft gedaan rondom de pandemie en over een aantal acties die het onder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

RDW: schorsen vanaf zesde auto is gratis

26-03-2020 18:59 Autoblog.nl

De RDW komt met een tijdelijke maatregel voor het schorsen van een wagenpark. Door de coronacrisis staan er duizenden auto’s stil in Nederland. Denk aan autoverhuurbedrijven, taxi’s en andere bedrijven in de vervoersbranche. Auto’s zijn nu minder nodig. Voor die stilstaande auto’s lopen de kosten wel door. Zaken als de autoverzekering en motorrijtuigenbelasting moeten betaald […]

The post RDW: schorsen vanaf zesde auto is gratis appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook laat Duits en Frans persbureau Nederlandse berichten fa

26-03-2020 18:53 Tweakers.net
Facebook gaat met Agence France Presse en Deutsche Presse-Agentur samenwerken voor het factchecken van Nederlandse berichten op het platform. In Belgi? zijn Knack en Deutsche Presse-Agentur de partners hiervoor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pas op: meer kans op overstekend wild

26-03-2020 18:00 Autoblog.nl

De dieren geven geen gehoor aan de oproep om thuis te blijven. Niet iedereen is gedupeerd door de coronacrisis. Er zijn ook groepen die er juist van profiteren. Daartoe behoort ook de wildpopulatie van ons land. Zij hebben zelf niets te vrezen van het virus (behalve misschien de vleermuizen), en intussen zijn ze mooi van […]

The post Pas op: meer kans op overstekend wild appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei kondigt op sport gerichte Watch GT 2e aan

26-03-2020 17:38 Tweakers.net
Huawei heeft een nieuwe variant van zijn Watch GT 2-wearable aangekondigd. De Watch GT 2e moet zich onderscheiden met zijn toepassingen voor sport en zijn wat lagere prijs ten opzichte de GT 2.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aston Martin DBS Superleggera crasht in Doetinchem

26-03-2020 17:00 Autoblog.nl

Niet iets wat je graag ziet als liefhebber van mooi gelijnde Britse sportwagens. Het is altijd pijnlijk om te zien als een fraai stukje automobiele kunst in de kreukels ligt. De Aston Martin DBS Superleggera kan zeker tot die categorie gerekend worden. Met dit model bewezen de Britten dat ze het tekenen van fraaie auto’s […]

The post Aston Martin DBS Superleggera crasht in Doetinchem appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prijzen webcams schieten omhoog

26-03-2020 16:35 Tweakers.net
De prijzen van webcams zijn in de afgelopen twee weken enorm gestegen. De gemiddelde prijs van webcams die winkels in de Tweakers Pricewatch aanbieden, is meer dan verdubbeld. Het aantal aangeboden webcams in de prijsvergelijker is sterk afgenomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei lanceert nieuwe P40-serie: vijf flinke camera's en Androi

26-03-2020 16:28 Hardware.info
Huawei heeft de P40-serie aangekondigd. Ze zijn, zoals verwacht, voorzien van Android 10 met de Emui 10-schil eroverheen, in combinatie met Huawei's Mobile Services-diensten in plaats van Google's varianten. Er zullen vier varianten verschijnen, genaamd de P40, de P40 Pro, P40 Pro+ en de P40 Lite. Allemaal krijgen ze wederom een flinke set camera's. De P40 krijgt er vijf, waaronder twee met een groothoeklens, twee telelensen en een time-of-flight-sensor. De hoofdsensor van alle modellen heeft...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Morgan bouwt gelimiteerde Plus 4 70th Anniversary Edition

26-03-2020 16:01 Autoweek.nl
Morgan stuurt foto's van de eerste exemplaren van een nieuwe gelimiteerde serie de wereld in. Het gaat om de Morgan Plus 4 70th Anniversary Edition. Gek genoeg hadden we die auto zelf ?berhaupt nog niet gezien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford Focus RS - Op de Rollenbank

26-03-2020 16:00 Autoweek.nl
Marc Meessen is vanuit het diepe zuiden naar de rollenbank in Den Haag gekomen om zijn grote trots over de kling te laten jagen. Ooit verwende hij zichzelf met deze Ford Focus RS die een beresterke viercilinder die 350 pk zou moeten hebben. Maar Marc kent de verhalen over deze motor en vreest het ergste.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Renault Clio RS aankoopadvies en video

26-03-2020 16:00 Autoblog.nl

Een lekker bommetje. Nieuw natuurlijk niet te versmaden, maar hoe zit dat tweedehands? Vandaar dit Renault Clio RS aankoopadvies. De Renault Clio IV R.S. werd in 2013 op de markt gebracht. Vanaf de introductie van de Clio IV in 2012 was het internet in rep en roer. Wel of geen handbak? Wat voor motorblok gaat […]

The post Renault Clio RS aankoopadvies en video appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford-top ziet (deels) af van salaris wegens corona

26-03-2020 15:46 Autoweek.nl
Dat de coronacrisis enorme gevolgen zal hebben voor de auto-industrie, is wel helder. In Amerika vrezen de Grote Drie met grote vrezen op ergere situaties dan in 2008 en de top van Ford besluit daarom nu (deels) af te zien van salari?ring.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de Huawei P40 serie met 3 (of toch 4) modellen

26-03-2020 15:29 Apparata
Bekijk de eerste live beelden, uitgebreide fotoserie, beschikbaarheid en prijzen. Vanaf 14 uur keken we live mee naar de presentatie van de Huawei P40 serie. Na een korte promotie van de functie Huawei Share (waarmee je data tussen diverse Huawei-apparaten kunt delen) en een overzicht van de ontwikkeling van de camera’s van de Huawei begon […]
Lees het hele artikel op Apparata

Macrium Reflect 7.2.4808

26-03-2020 15:26 Tweakers.net
Paramount Software heeft een update van Macrium Reflect uitgebracht. Met dit programma kan een diskimage van een partitie of harde schijf worden gemaakt. Naast de gratis versie zijn er ook betaalde uitvoeringen die verschillende extra's bieden, zoals het kunnen maken van een bestandsback-up of een incrementele back-up, versleuteling en het terugzetten van een back-up naar andere hardware dan waarop hij is gemaakt. Vanaf versie 7.1 mag de gratis uitvoering nu ook in commerci?le omgevingen worden gebruikt. Verder is er Image Guardian, die back-upbestanden moet beschermen tegen ongeautoriseerde aanpassingen, zijn er verbeteringen aangebracht met betrekking tot virtuele images en zijn er diverse problemen verholpen. In deze uitgave zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Bug fixes and Improvements:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini onderwerpt hypercar aan eerste tests [video]

26-03-2020 15:10 Autoblog.nl

Dat klinkt ons als muziek in de oren. Lamborghini komt dit jaar met een extreme hypercar. Dit zal de krachtigste auto ooit van het merk worden. Het slechte nieuws is dat de auto niet op de openbare weg te zien zal zijn. De auto is enkel en alleen bedoeld voor het circuit. Dat is dan […]

The post Lamborghini onderwerpt hypercar aan eerste tests [video] appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei kondigt P40, P40 Pro en P40 Pro+ aan

26-03-2020 15:02 Tweakers.net
De Chinese smartphonemaker Huawei heeft de smartphones P40, P40 Pro en P40 Pro+ aangekondigd. De drie telefoons draaien alledrie op de Kirin 990 5G-soc en hebben gelijkenissen in het ontwerp, maar de camera-set-up verschilt per telefoon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Goodwood Festival of Speed uitgesteld

26-03-2020 14:41 Autoweek.nl
De organisatie van het beroemde Goodwood Festival of Speed ziet zich helaas ook genoodzaakt om uit te wijken naar data verder in de toekomst. Vanwege het coronavirus tillen de Britten het FOS over de zomer heen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl