De beste Porsche GT3 Touring is niet voor Californi?

17-06-2021 20:06 Autoblog.nl

De Porsche 911 GT3 Touring Package “zoals ‘ie heurt” mag niet verkocht worden in Californi?. Een gemis voor de petrolheads aldaar. Bij een Porsche weet je ??n ding zeker: de meeste zaken zitten er niet voor de lol op. De nieuwe 911 GT3 is daar een prima voorbeeld van. Twee nieuwe zaken op de reguliere […]

The post De beste Porsche GT3 Touring is niet voor Californi? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

5 nieuwe Zomerfilms op Netflix

17-06-2021 20:01 Apparata

Het is zomer! Dan ga je geen kerstfilms kijken natuurlijk. Wat zijn leuke Zomerfilms op Netflix? Wist je dat Zomerfilms een offici?le categorie is op Netflix? Ja, dat is echt geen grapje! De categorie is niet heel uitgebreid. Je hoeft niet zelf de categorie door te nemen. Dat doen wij voor je in dit artikel. […]

Het bericht 5 nieuwe Zomerfilms op Netflix verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

A Plague Tale krijgt 4k60-upgrade voor Xbox Series X en PS5 en k

17-06-2021 19:55 Tweakers.net
A Plague Tale: Innocence krijgt op 6 juli een gratis upgrade voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X- en S-consoles. De game zal draaien op 60fps, krijgt verbeterde visuele effecten en ondersteuning voor 3d-audio. Op de Series X en PS5 draait de game in 4k-resolutie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RuneScape Mobile verschijnt op iOS en Android

17-06-2021 19:30 Tweakers.net
Ontwikkelaar Jagex heeft de smartphoneversie van RuneScape voor iOS en Android uitgebracht. Het spel is gratis, kreeg een mobielvriendelijke interface en is volgens de Britse ontwikkelaar volledig crossplatform.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Managers van Volkswagen rijden niet elektrisch

17-06-2021 19:17 Autoblog.nl

Misschien is het je weleens opgevallen. Je ziet een manager van Volkswagen nooit in een elektrische auto rijden. Zijn ze soms niet tevreden over hun eigen product? Volkswagen timmert lekker aan de weg met hun elektrische range. De ID.3 wordt inmiddels lekker verkocht, er was natuurlijk al een e-Golf en een e-Up! en in onze […]

The post Managers van Volkswagen rijden niet elektrisch appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple geeft macOS en iPad Pro's ondersteuning voor variabele ver

17-06-2021 18:59 Hardware.info
Apple heeft op zijn ontwikkelaarspagina aangegeven dat softwaremakers ondersteuning kunnen toevoegen voor adaptive sync op macOS Monterey en de meeste iPad Pro's. Monterey is de codenaam voor macOS 12, de opvolger van Big Sur. Met adaptive sync, ook wel variable refresh rate, kun je de verversingssnelheid van je monitor synchroniseren met die van het beeld. De concurrentie heeft het uiteraard al jaren, zo berust AMD's FreeSync en Nvidia's G-Sync op hetzelfde principe. Het zit ingebakken in de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VDL Nedcar gaat auto’s bouwen voor Amerikaanse startup

17-06-2021 18:29 Autoblog.nl

VDL Nedcar heeft een nieuwe opdrachtgever: het Amerikaanse Canoo gaat hun pickups bouwen in ons eigen Born! De Nederlandse auto-industrie bestaat uit niet veel Nederlandse automerken. Wij mogen echter wel een paar internationale merken min of meer tot ons portfolio rekenen. Er zijn namelijk genoeg auto’s in elkaar geschroefd bij VDL Nedcar, te Born in […]

The post VDL Nedcar gaat auto’s bouwen voor Amerikaanse startup appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Max Verstappen doet alvast de GP van Frankrijk

17-06-2021 18:14 Autoblog.nl

Een voorproefje op het weekend. Max Verstappen doet alvast de GP van Frankrijk!

The post Video: Max Verstappen doet alvast de GP van Frankrijk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Satya Nadella voortaan ook voorzitter raad van bestuur Microsoft

17-06-2021 18:14 Tweakers.net
Microsoft-ceo Satya Nadella is unaniem verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur van Microsoft. Dat maakt het bedrijf zelf bekend in een persbericht. Hierdoor wordt de man de eerste ceo sinds Bill Gates die de twee functies zal bekleden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock: prijzen videokaarten gaan komende kwartaal dalen door mi

17-06-2021 18:08 Hardware.info
Gisteren schreven we dat de vraag naar videokaarten nog steeds erg hoog was in het eerste kwartaal van 2021, en cryptocurrencyminers zijn hier wederom een belangrijke oorzaak van. ASRock denkt dat de vraag afkomstig van miners af zal nemen in het derde kwartaal. Dat schrijft Digitimes, die kennelijk met de fabrikant heeft gesproken. De fabrikant verwacht dat de verkopen blijven groeien in het komende kwartaal, maar dat China's cryptominingindustrie zal krimpen. De overheid in China heeft imme...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alles draait om de camera met de eerste Leica smartphone

17-06-2021 18:02 Apparata

De perfecte aankoop voor liefhebbers van foto’s maken, deze eerste Leica smartphone. Als je al een tijdje meeloopt in de wereld van smartphones en camera’s, dan moet de naam Leica je iets zeggen. De maker van prachtige (en dure) camera’s is voornamelijk verbonden aan Huawei. Al jaren helpt het merk met het ontwikkelen van camera’s […]

Het bericht Alles draait om de camera met de eerste Leica smartphone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

De zaken lopen uitermate goed bij Ferrari

17-06-2021 18:00 Autoblog.nl

En omdat de zaken zo goed lopen bij Ferrari, hebben ze speciaal daarvoor schoenen uitgebracht. Ferrari is lekker bezig de laatste tijd. Ze verkopen zich een ongeluk aan nieuwe auto’s, maar ook petjes, jassen, truien, shirts en zelfs een heuse kinderkledinglijn. En dat levert de geslepen Italianen geen windeieren op. Ongeveer een derde van hun […]

The post De zaken lopen uitermate goed bij Ferrari appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Opvouwbare Mini SE goedkoopste drone van DJI ooit'

17-06-2021 17:46 Hardware.info
DJI stapte in 2019 met de Mavic Mini in de markt voor drones van minder dan 250 gram. Er zijn nu geruchten dat een aankomende Mini Se deze op moet volgen. Waar de Mini 2 nog 550 euro kost, is er nu een prijskaartje gevonden van 300 dollar in een Amerikaanse Walmart. Op de website van de retailgigant staat de drone ook, alleen is er nog geen voorraad beschikbaar. Een andere twitteraar heeft een foto van de verpakking gevonden, die erop wijst dat de originele controller meegeleverd wordt, waarb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cyberpunk 2077 optimalisatie-patch 1.23 is live, net voor terugk

17-06-2021 17:46 Hardware.info
Enkele dagen voordat Cyberpunk 2077 weer heropgenomen wordt in de PlayStation Store brengt CD Projekt Red nog een grote update uit. Patch 1.23 zou een hoop quest- en open wereld-gerelateerde bugs verhelpen, maar zal voor gamers op PlayStation vooral interessant zijn vanwege de optimalisatie. De update is nu live voor zowel de pc- als consoleversie van Cyberpunk 2077. Sony kondigde recentelijk dus aan dat Cyberpunk 2077 weer digitaal gekocht kon worden via de virtuele PlayStation-winkel. Daar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VDL Nedcar gaat auto's bouwen voor Canoo

17-06-2021 17:33 Autoweek.nl
VDL NedCar heeft een nieuwe opdrachtgever. Het gaat om de Amerikaanse start-up Canoo, dat momenteel verscheidene EV's aan het ontwikkelen is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlands bedrijf e-bike to go introduceert nieuw fietsmerk en

17-06-2021 17:25 Tweakers.net
Het Nederlandse bedrijf e-bike to go introduceert een nieuw elektronisch fietsenmerk Noord en een nieuwe zelf ontwikkelde e-bike. De e-bike is gemaakt van gerecycled aluminium, bevat een verwisselbare accu van 505kWh en heeft gemiddeld bereik van 70 kilometer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Muizen gaan sneller kapot door te lage spanning op schakelaar

17-06-2021 17:21 Hardware.info
Naar verluidt bevatten verschillende muizen van de afgelopen jaren een ontwerpfout die kan leiden tot voortijdig falen van de muisknoppen. Volgens een samenvatting op Reddit die verwijst naar een YouTube-video van Alex Kenis, schenden muizen de specificaties van de ge?nstalleerde schakelaars. Als voorbeeld wordt de bekende Omron D2F-schakelaar genoemd, die in diverse muizen en ook vaak als reserveonderdeel wordt aangeboden. Deze is geschikt voor spanningen rond 5 volt, maar modernere muizen g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CD Projekt Red brengt nieuwe patch uit voor Cyberpunk 2077

17-06-2021 17:11 Tweakers.net
CD Projekt Red heeft patch 1.23 uitgebracht voor Cyberpunk 2077 op consoles, pc en Stadia. De update lost diverse bugs op en moet ook weer prestatieverbeteringen bieden. De patch volgt kort na het nieuws dat de game weer in de PlayStation Store verschijnt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honor kondigt mid-range 50-serie aan, komt nog dit jaar met Magi

17-06-2021 17:06 Hardware.info
Middels een eigen aankondigingsevenement kondigt Honor de 50-serie aan, aangedreven door de nieuwe Snapdragon 778G. Naast de standaard Honor 50 komt het merk ook met een 50 Pro+- en SE-variant. Die laatste twee komen alleen in China uit, de standaard Honor 50 internationaal, hoewel niet in de Benelux (onder andere wel in Duitsland). Tijdens hetzelfde evenement geeft de voormalige dochteronderneming van Huawei ook een voorproefje van de Magic 3 met Snapdragon 888. Honor 50 en 50 Pro+ Honor pos...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hamilton en Bottas ruilen dit weekend van chassis

17-06-2021 17:00 Autoblog.nl

Dus Bottas krijgt het chassis van Hamilton en Hamilton dat van Bottas. Zou de Fin dan eindelijk w?l snel zijn? De afgelopen weken waren niet de meest gelukkige uit de carri?re van Valtteri Bottas. In zes races wist hij drie keer niet te finishen en de keren dat hij wel aan de eindstreep kwam, haalde […]

The post Hamilton en Bottas ruilen dit weekend van chassis appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

5vs5-moba Pok?mon Unite komt in juli uit voor Switch en in septe

17-06-2021 16:55 Tweakers.net
Pok?mon Unite, de 5vs5-moba die gemaakt wordt door het Chinese TiMi Studios, verschijnt in juli voor de Nintendo Switch. De game komt ook naar smartphones, die versie verschijnt in september. De game is 'free-to-start' en bevat in-game aankopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WinSCP 5.19

17-06-2021 16:42 Tweakers.net
Versie 5.19 van WinSCP is al een tijdje in ontwikkeling en inmiddels is de derde release candidate verschenen. Met dit opensourceprogramma kunnen op een veilige manier bestanden tussen twee computers worden gekopieerd. Het programma ondersteunt ftp, secure ftp en het oudere scp-protocol. WinSCP is niet alleen als een opzichzelfstaand programma beschikbaar, maar ook als plug-in voor de programma's FAR en Altap Salamander. Hieronder is de changelog sinds 5.18.5 RC te vinden. Changes in WinSCP 5.19
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony opent in enkele landen b?tatestprogramma voor PS5-systeemso

17-06-2021 16:39 Tweakers.net
Sony maakt het voor gebruikers van de PS5 mogelijk zich aan te melden voor een b?taprogramma waarmee vroege systeemsoftware voor de console kan worden getest. Het programma staat niet open voor gebruikers in de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte kondigt AMD X570S-serie moederborden met passieve koeli

17-06-2021 16:27 Hardware.info
Gigabyte kondigt een nieuwe serie van vijf X570S-moederborden met passieve koeling aan, bedoeld voor AM4-socket Ryzen-processoren. De fabrikant ruilt met de refresh van de X570-serie actieve koeling van de chipset in en vervangt dat door de focus op verschillende soorten passieve koeling te leggen. Dat deden ASRock en MSI recentelijk ook. Er zijn nog geen adviesprijzen voor de Gigabyte X570S-serie bekend. Afhankelijk van het specifieke model introduceert Gigabyte daarnaast een type-c usb 3.2-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla verhoogt Nederlandse prijs Model S Plaid

17-06-2021 16:21 Autoweek.nl
Tesla heeft de prijs van de Model S Plaid verhoogd. De topversie staat nu voor ? 131.000 in de Nederlandse prijslijst, ? 10.000 meer dan voorheen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EU-rechter staat registreren IP-adressen van p2p-users voor scha

17-06-2021 16:14 Tweakers.net
Het Hof van Justitie van de EU heeft bepaald dat het systematisch registreren van IP-adressen van gebruikers van peer-to-peernetwerken die mediabestanden delen, onder voorwaarden is toegestaan. Het gaat hier om het verzamelen van namen en adressen voor een schadevordering.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rijden in een nieuwe Ferrari doe je zo

17-06-2021 16:00 Autoblog.nl

Voor het eerst in een moderne Ferrari stappen heeft wat uitleg nodig. Mocht je ooit die kans krijgen, dan is dit de ideale video om even te kijken. We leggen uit hoe de bediening van de Ferrari Portofino M werkt. Van de bediening van de ruitenwissers, tot het daadwerkelijk wegrijden!

The post Rijden in een nieuwe Ferrari doe je zo appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI komt met Mini-ITX H510-moederborden met SO-DIMM

17-06-2021 15:52 Hardware.info
Twitteraar momomo heeft links naar een drietal moederborden van MSI gedeeld. Deze mini-itx-borden uit de Pro-serie hebben geen pcie-slot en maken gebruik van twee so-dimm-sleuven. De H510TI-S01, S03 en S05 hebben een horizontaal lga1200-socket en Intel's H510-chipset, Rocket Lake-S-cpu's met een onbekend tdp worden ondersteund. Deze compacte modellen hebben geen 24 pins-stroomconnector maar vertrouwen op een dc-plug en een 4 pins-voedingskabel. De MSI Pro H510TI-S01. Er kan 64 gigabyte ram va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dacia krijgt nieuw embleem en lettertype

17-06-2021 15:44 Autoweek.nl
De wind der vernieuwing heeft ook Dacia te pakken. Het submerk van Renault krijgt namelijk officieel een nieuw logo en embleem. Vanaf de tweede helft van 2022 dragen de modellen van Dacia de nieuwe merktekens.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Brabus Rocket 900 is krankzinnige G-klasse

17-06-2021 15:35 Autoweek.nl
Een Mercedes-AMG G 63 is niet speciaal genoeg, toch? Als je het daarmee eens bent, moet je zeker even verder lezen. Brabus tilt de krachtigste G-klasse namelijk naar een nieuw niveau.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

It Takes Two is twee miljoen keer verkocht

17-06-2021 15:25 Tweakers.net
It Takes Two, een pure co-opgame die in maart uitkwam, is inmiddels twee miljoen keer verkocht. Dat meldt ontwikkelaar Hazelight Studios, de studio die in 2018 de game A Way Out afleverde. Ook dat is een co-opspel waarin een bijzondere manier van samenwerken noodzakelijk is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Rimac en Porsche gaan Bugatti samen overnemen'

17-06-2021 15:08 Autoweek.nl
De geruchtenstroom rondom de toekomst van Bugatti neemt weer toe. Rimac en Porsche zouden samen in de rij staan voor de hypercarbouwer uit Molsheim.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'AMD's FidelityFX Super Resolution komt op 22 juni beschikbaar v

17-06-2021 15:03 Tweakers.net
AMD's FidelityFX Super Resolution, een feature om framerates in games te verhogen, komt op 22 juni beschikbaar. Dan zullen er zeven games zijn die er meteen gebruik van kunnen maken, waaronder Godfall en Anno 1800. Dat stelt Videocardz op basis van meerdere bronnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zalman's gelimiteerde Z-Machine 500-behuizing kost 1000 euro

17-06-2021 15:01 Hardware.info
Het Zuid-Koreaanse Zalman heeft een nieuwe open behuizing ge?ntroduceerd met gebogen glaspanelen. De Z-Machine 500 is compatibel met moederborden tot e-atx van 280 millimeter breed en is bedoeld voor waterkoeling. Zalman's Z-Sync argb-controller is ingebouwd, de vijf meegeleverde fans kunnen ook overweg met Razer Chroma. Er kan een radiator van 360mm en ??n van 240 of 280mm ge?nstalleerd worden. De aluminium kast weegt een flinke 10, 5 kilo en meet 60 x 28 x 63 centimeter. Er is ruimte voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gaat de youngtimerregeling nu dan echt op de schop?

17-06-2021 15:00 Autoblog.nl

Het ziet er voor de bezitters van zo’n auto niet heel rooskleurig uit. Want gaat de youngtimerregeling nu dan echt op de schop? Over de youngtimerregeling is de laatste tijd al veel gezegd en geschreven. Steeds meer partijen willen namelijk af van de fiscale voordelen die het rijden in een minimaal 15 jaar oude auto […]

The post Gaat de youngtimerregeling nu dan echt op de schop? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche Cayenne Coup? zet nieuw ringrecord neer

17-06-2021 14:25 Autoweek.nl
Porsche heeft een nieuw record op de N?rburgring in handen. Testcoureur Lars Kern reed het beruchte rondje in 7 minuten en 38 seconden met de nieuwe topversie van de Cayenne Coup?. Met die tijd is de Cayenne de snelste SUV op het circuit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD introduceert Radeon RX 6900 XT Liquid Edition met 330W TDP

17-06-2021 14:14 Hardware.info
Een half jaar na de lancering van de Radeon RX 6900 XT heeft AMD nu ook een Liquid Edition hiervan uitgebracht, waarvan eerder al foto's en benchmarkresultaten gedeeld werden. Het vloeistofkoelblok van twee slots dik en de 120mm radiator en ventilator maken een tdp van 330 watt mogelijk. De verhoogde stroomlimiet zorgt voor basis- en boostkloksnelheden van respectievelijk 2250 en 2435 MHz. Deze frequenties zijn 235 en 185 megahertz hoger dan die van de luchtgekoelde variant. Dit is niet de e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Bescherming drinkwaterbronnen is onvoldoende bij boren naar aar

17-06-2021 14:11 Tweakers.net
De Nederlandse Algemene Rekenkamer concludeert op basis van onderzoek dat de rijksoverheid de drinkwatervoorraden onvoldoende beschermt tegen de risico's van boren naar aardwarmte. Door dit boren op aanzienlijke dieptes kan de kwaliteit van het drinkwater in het geding komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Steam Next Fest: honderden nieuwe games gratis uitproberen

17-06-2021 14:08 Apparata

Je hebt nu tijdelijk de kans om honderden nieuwe games gratis uit te proberen met de komst van Steam Next Fest. Naar aanleiding van de E3 gamebeurs verschijnen de komende maanden weer een hoop nieuwe games. Maar een spel kan er nog zo gaaf uitzien in een trailer, eigenlijk wil je het eerst even rustig […]

Het bericht Steam Next Fest: honderden nieuwe games gratis uitproberen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'GEA-1-encryptie voor gprs was met opzet kwetsbaar voor aanvalle

17-06-2021 14:07 Tweakers.net
De eerste versie van het GPRS Encryption Algorithm had geen 64bit-beveiliging, maar was beperkt tot 40 bits. Het is zeer waarschijnlijk dat die verzwakking met opzet is toegepast. Dat claimen onderzoekers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe BMW M4 is nu een driftmonster met 1.050 pk

17-06-2021 14:06 Autoblog.nl

Deze BMW M4’s zijn gebouwd met maar ??n doel: driften. Met een standaard exemplaar van de nieuwe BMW M4 kun je al een prima driftje neerleggen. Onze Chief Tyre Smoker Wouter Karssen demonstreerde het al even in maart. Met de M Drift Analyser kun je zelfs eigen drifts laten beoordelen. Leuk voor de fun allemaal, […]

The post Nieuwe BMW M4 is nu een driftmonster met 1.050 pk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alienware-laptop presteert na letterlijke update voor meer CUDA-

17-06-2021 13:42 Hardware.info
Begin deze maand werd ontdekt dat de Alienware m15 R5-laptop met een Ryzen 5000H-apu en een GeForce RTX 3070 minder cuda-cores kon gebruiken dan wat de bedoeling is. Een update moest dit verhelpen, maar deze blijkt geen extra prestaties te brengen. De vreemde vermelding van het aantal gpu-cores was niet alleen zichtbaar in monitoringssoftware zoals GPU-Z, het ging volgens Alienware-moederbedrijf Dell zelf om een vermindering van het aantal cores en niet om een uitleesfout. Inmiddels is de bel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW i Hydrogen Next volgend jaar in productie

17-06-2021 13:33 Autoweek.nl
BMW wedt op meerdere paarden. Eind 2022 brengt het merk namelijk de i Hydrogen Next, een EV met een brandstofcel, op de markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hubble-telescoop kan geen onderzoek doen na gecrashte computer u

17-06-2021 13:13 Tweakers.net
De Hubble-ruimtetelescoop zit met een gecrashte payload computer, wat volgens de NASA waarschijnlijk te maken heeft met een verslechterde geheugenmodule. Daardoor is het wetenschappelijk onderzoek tijdelijk niet mogelijk. Deze computer stamt uit de jaren '80.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nog een record: ook diesel is nu duurder dan ooit

17-06-2021 13:01 Autoblog.nl

Records die op autogebied verbroken worden zijn vaak leuk, of op z’n minst interessant. Behalve natuurlijk als het over prijzen gaat. De Maya’s hadden een vooruitziende blik: voor klanten van tankstations (en wie is dat niet?) was 2012 een rampjaar. Zowel de benzine- als de dieselprijzen bereikten recordhoogten. Het lijkt alsof er een vloek rust […]

The post Nog een record: ook diesel is nu duurder dan ooit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: on board Porsche Cayenne Nurburgring record

17-06-2021 12:28 Autoblog.nl

Aan boord van de Porsche Cayenne die het Nurburgring record van de Audi RS Q8 heeft weten te verbreken

The post Video: on board Porsche Cayenne Nurburgring record appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bandai Namco werkt aan nieuwe Gundam-e-sportsgame voor internati

17-06-2021 12:17 Tweakers.net
Bandai Namco onthult tijdens de eerste toegewijde Gundam Conference dat er een nieuwe Gundam-game in de maak is, specifiek gericht op de internationale e-sportsmarkt. De Japanse uitgever maakt verder geen details over de game bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mazda werkt aan nieuw EV-platform

17-06-2021 12:15 Autoweek.nl
Mazda versnelt zijn elektrificatieplannen. In 2030 moet een kwart van het aanbod een EV zijn en hebben de overige modellen 'een vorm van elektrificatie'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe 7 Serie (G70) gesnapt op Nordschleife

17-06-2021 11:59 Autoblog.nl

De nieuwe 7 Serie (G70) maakt testrondjes in zijn natuurlijke habitat. Nog niet zo heel lang geleden werd de huidige BMW 7 Serie ge?ntroduceerd. Dat was op de IAA in 2015. De eerste Nederlandse exemplaren konden we verwelkomen in 2016. In 2020 was het tijd voor een zeer discutabele facelift. Daarbij werd de al niet […]

The post Nieuwe 7 Serie (G70) gesnapt op Nordschleife appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi en Volvo staken Belgische productie om chiptekort

17-06-2021 11:49 Autoweek.nl
Zowel Audi als Volvo leggen hun autoproductie in Belgi? tijdelijk stil. De oorzaak is het wereldwijde chiptekort, dat onder meer de auto-industrie hard raakt.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Oekra?ense politie arresteert verdachten van ransomwareaanval op

17-06-2021 11:49 Tweakers.net
De Oekra?ense politie heeft huiszoekingen verricht in het kader van een onderzoek naar de criminele bende achter de Cl0p-ransomware. Speciale eenheden van de politie arresteerden zes verdachten. Onder andere de Universiteit Maastricht werd door Cl0p getroffen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi- en Volvo-fabrieken in Belgi? staken tijdelijk productie do

17-06-2021 11:48 Tweakers.net
Het wereldwijde chiptekort veroorzaakt een productiestop van een week bij een Volvo-fabriek in Gent. Ook een Audi-fabriek in Brussel ligt enkele dagen stil door een gebrek aan computerchips. De automotivesector heeft al langer last van flinke chiptekorten, maar het einde zou in zicht zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mansory Gronos is behoorlijk geel

17-06-2021 11:21 Autoweek.nl
Is geel je lievelingskleur en wil je graag een auto die waarvan de modelnaam ook begint met de letter 'G'? Dan heeft Mansory goed nieuws voor je.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

4 slimme manieren om je huis koel te houden

17-06-2021 11:05 Apparata

De gebruikelijke trucjes ken je wel. Maar er zijn ook slimme manieren om je huis koel te houden. Gordijnen dicht, ramen gesloten houden, de boel weer opengooien als het ’s ochtends of in de nacht is. Ja, die tips vliegen je de komende dagen en deze zomer om de oren. Maar je huis koel houden […]

Het bericht 4 slimme manieren om je huis koel te houden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Eigenaren Western Digital-harde schijven met SMR krijgen geld te

17-06-2021 11:04 Hardware.info
Een jaar geleden kwam aan het licht dat fabrikanten van harde schijven shingled magnetic recording toepasten in hun hdd's, wat de prestaties en betrouwbaarheid van het opslagmedium kan verminderen. Na een rechtszaak beloofde WD beter aan te geven welke producten de techniek gebruiken, en nu is er een voorstel voor een compensatie aangenomen. Dat schrijft Law Street, op basis van een voorstel voor een schikking dat de aanklagers hebben ingediend. De rechtszaak is nog steeds niet afgerond, maar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Brabus G 900 Rocket Edition is krankzinnig

17-06-2021 11:03 Autoblog.nl

Ja, de Brabus G 900 Rocket Edition ziet er zeer bizar uit. De specificaties zijn dat gelukkig ook. Brabus is zo’n tuner die je soms kan verrassen. Af en toe komen ze met een vrij subtiele auto. Zo eentje die er weliswaar iets dikker uitziet, maar dan ook aanzienlijk sneller is. Combineer dat met de […]

The post Brabus G 900 Rocket Edition is krankzinnig appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Call of Duty: Warzone krijgt vierde seizoen en 120Hz-ondersteuni

17-06-2021 10:48 Tweakers.net
Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone krijgen donderdag een update waarmee het vierde seizoen zijn intrede doet. Voor Call of Duty: Warzone betekent dit de introductie van 120Hz-ondersteuning op de PlayStation 5.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: vrachtwagen wil ECHT niet de afslag nemen

17-06-2021 10:32 Autoblog.nl

Dus doet hij het maar zo.

The post Video: vrachtwagen wil ECHT niet de afslag nemen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verzekeraars: 'Bevorder gebruik van actieve rijhulpsystemen'

17-06-2021 10:14 Autoweek.nl
De meeste rijhulpsystemen hebben een positief effect op de verkeersveiligheid. Die conclusie trekt het Verbond van Verzekeraars aan de hand van een onderzoek dat zijn eigen data-analysecentrum naar verkeersongelukken heeft gedaan. Volgens de verzekeraars verkleinen bepaalde systemen de kans op ongelukken zelfs met ruim twee derde. De RAI Vereniging pleit naar aanleiding van dit onderzoek voor een stimulans op de aanschaf van moderne rijhulpsystemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl