Samsung belooft update voor oude telefoons om ze als IoT-apparaa

11-01-2021 17:01 Tweakers.net
Samsung heeft beloofd om een update uit te brengen voor oude telefoons, om ze zo op een veilige manier als iot-apparaat te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als babyfoon. De stap moet ertoe leiden dat minder mensen hun oude telefoon weggooien of in een la laten liggen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kingston werkt aan PCIe 4.0-ssd's van 1TB tot 4TB die 7000MB/s h

11-01-2021 16:53 Tweakers.net
Kingston gaat dit jaar zijn eerste PCIe 4.0 x4-ssd's uitbrengen onder de noemer Ghost Tree. Het gaat om ssd's van 1TB tot 4TB en de fabrikant mikt op lees- en schrijfsnelheden van 7000MB/s. Ook komt Kingston met een externe ssd die 2000MB/s haalt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzige V-Moda koptelefoon neemt het op tegen AirPods Pro Max

11-01-2021 16:45 Apparata

Zeg het maar. Deze gloednieuwe V-Moda koptelefoon, of toch de nog duurdere AirPods Pro Max van Apple? De strijd om premium koptelefoons lijkt nu echt losgebarsten. Apple heeft de arena betreden en neemt het op tegen de gevestigde order, maar ook tegen de wat meer onbekende merken. Neem nu V-moda, die met een eigen koptelefoon […]

Het bericht Prijzige V-Moda koptelefoon neemt het op tegen AirPods Pro Max verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft brengt Surface Pro 7+ met 4G uit voor zakelijke en edu

11-01-2021 16:39 Tweakers.net
Microsoft brengt een nieuwe variant van zijn Surface Pro 7-tablet uit, gericht op bedrijven en onderwijsinstellingen. De Surface Pro 7+ heeft Intel Tiger Lake-processors en er is een versie met 4G-modem.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda E als elektrische sprintkanon

11-01-2021 16:37 Autoweek.nl
Honda Acces komt met de Honda e-Drag, een heftige versie van de elektrische Honda E waar je ook de dragstrip mee op moet kunnen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG presenteert 31,5"-oledmonitor

11-01-2021 16:19 Tweakers.net
LG heeft zijn eerste oledmonitor aangekondigd: de UltraFine OLED Pro 31,5". Het scherm heeft een 16:9-verhouding en 4k-resolutie van 3840x2160 pixels. LG richt het scherm op de professionele markt voor beeld- en videobewerking.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laurent Rossi nieuwe CEO van Alpine

11-01-2021 16:17 Autoweek.nl
Laurent Rossi wordt de nieuwe CEO van Alpine. Rossi, nu nog hoofd Strategy & Business Development van de Groupe Renault, wordt ook de topman van het Formule 1-team.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen's grootste SUV onder het mes

11-01-2021 16:07 Autoweek.nl
Op internet circuleren de eerste foto's van de vernieuwde Teramont, een auto die de Amerikaanse consument beter kent als de Atlas. De Teramont krijgt een net even andere snuit aangemeten dan z'n technisch vrijwel identieke broer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford Mustang Mach-E rijtest

11-01-2021 16:01 Autoblog.nl

Is de Ford Mustang Mach-E de Mustang naam waardig, kijk de rijtest om er achter te komen! De Ford Mustang Mach-E heeft een lange aanloop. Langer ook dan zowel Ford als de Nederlandse klant vooraf had gedacht. Want de eerste klanten hadden op dit moment al vrolijk hun kilometers moeten maken in hun elektrische Mustang. […]

The post Ford Mustang Mach-E rijtest appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dacia Sandero Stepway - Rij-impressie

11-01-2021 16:00 Autoweek.nl
Gebaseerd op het platform van de jongste Renault Clio presenteert Dacia de derde generatie van z'n Sandero. De auto is van voor tot achter nieuw maar blijft evengoed trouw aan Dacia's kernwaarde: no-nonsense. Wij rijden de stoere Stepway-versie, op lpg. Zit daar iemand op te wachten of ben je dief van je eigen portemonnee wanneer je die auto negeert?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG introduceert G1-oled-tv's met helderder evo-paneel en Stadia-

11-01-2021 16:00 Tweakers.net
LG presenteert zijn oled-tv's voor 2021. De G1-serie krijgt vernieuwde oledpanelen die volgens LG een hogere helderheid halen. Deze modellen komen beschikbaar in 77, 65 en 55". De C1-serie krijgt geen hogere helderheid en omvat formaten van 48" tot 83".
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: JBL Bar 5.0 MultiBeam, compacte alles-in-??n soundbar

11-01-2021 16:00 Hardware.info
JBL breidt met de Bar 5.0 MultiBeam zijn soundbar-lijn verder uit. De nieuwe telg voorziet in 3D-surround, ?Virtual Dolby Atmos en MultiBeam (Harmans eigen beamforming-technologie’). De Bar 5.0 is uitgerust met vier passieve radiatoren en heeft met 3D Surround Sound geen extra subwoofer nodig volgens de maker. De MultiBeam-technologie moet daarnaast garant staan voor surround sound, zonder gebruik te maken van extra luidsprekers. Met Virtual Dolby Atmos moet de soundbar de hoogtedimensies va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Geely en Baidu gaan autonome elektrische auto's bouwen

11-01-2021 15:51 Autoweek.nl
Geely en Baidu gaan samen in zee voor de productie van (deels) autonoom rijdende elektrische auto's. Een partnerschap dat stiekem al langer in de lucht hing.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BREEK: Abiteboul gaat per direct weg bij Renault F1

11-01-2021 15:46 Autoblog.nl

Abiteboul zou baas blijven bij de overstap van Renault F1 naar Alpine F1, maar gaat nu t?ch weg. Cyril Abiteboul gaat per direct weg bij het Renault F1-team. In een nogal mager persbericht geeft Groupe Renault aan dat Laurent Rossi CEO van Alpine gaat worden en daarbij verantwoordelijk wordt voor de auto’s van Alpine, de […]

The post BREEK: Abiteboul gaat per direct weg bij Renault F1 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Dynabook geeft voornaamste modellen upgrade naar 11e-genera

11-01-2021 15:33 Hardware.info
Dynabook updatet drie laptopmodellen in verschillende series voor de zakelijke markt en het onderwijs. Het betreft de Tecra A30-J, de Satellite Pro L50-J en de Satellite Pro C40-G. De upgrades betreffen voor alle modellen voornamelijk de processor en het geheugen. De Tecra A30-J is gericht op mobiele productiviteit en is met zijn 13,3-inch en 1,2 kg derhalve draagbaar en handzaam gehouden. Getest met Mobile Mark 2014 zou de accuduur uitkomen op 14 uur. Dit model heeft een upgrade gekregen na...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lada 4x4 is weer een Niva!

11-01-2021 15:31 Autoweek.nl
Een nieuwe week, een nieuw Lada-bericht. Het Russische merk doet namelijk een wel heel opvallende aankondiging. Per direct heeft het merk twee Niva's op de menukaart staan, auto's die zowel heel veel als heel weinig met elkaar te maken hebben.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen T-Cross ook als R-Line

11-01-2021 15:10 Autoweek.nl
Vanaf nu is de Volkswagen T-Cross er ook als sportief aangeklede R-Line. De uitvoering is alleen beschikbaar in combinatie met de 100 pk 1.0 TSI.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] CES: Sony toont modulaire 'Crystal-LED'-schermen in B- en

11-01-2021 15:00 Hardware.info
Op de CES presenteert Sony twee nieuwe series Crystal led-video walls. Deze schermen zijn bedoeld voor gebruik in bijvoorbeeld tentoonstellingsruimten of productielocaties. De B-serie is geoptimaliseerd voor een groot contrast en de C-serie moet uitblinken in helderheid. De schermen uit beide series maken gebruik van micro-leds. Voor de beeldverwerking wordt gebruik gemaakt van de 'X1 for Crystal led'-chip. Deze chip biedt ondersteuning voor technieken als 'Reality Creation', Motionflow', en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Marktleider MediaTek kondigt volgende week 5G-socs aan

11-01-2021 14:57 Tweakers.net
De Taiwanese processorontwerper MediaTek kondigt volgende week nieuwe socs met 5G-integratie aan in zijn Dimensity-serie. MediaTek werd afgelopen jaar marktleider op gebied van processors voor smartphones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: pickup drift tegen lantaarnpaal aan

11-01-2021 14:57 Autoblog.nl

Mensen zijn slimmer, wijzer en verstandiger geworden in 2021.

The post Video: pickup drift tegen lantaarnpaal aan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HP toont zakelijke 14"-Elitebook van 1,13kg

11-01-2021 14:55 Tweakers.net
HP kondigt tijdens CES De nieuwe Elitebook 840 Aero G8 aan. De zakelijke 14"-laptop weegt 1,13 kilogram. De laptop moet in maart op de markt komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eindelijk! Er komen ook kleine OLED TV’s van LG

11-01-2021 14:49 Apparata

Alles is relatief, dus hoe je het woord klein interpreteert is aan jezelf. Feit is dat LG OLED TV’s een maatje kleiner worden. Als je interesse hebt in een mooie OLED televisie dan moet je vaak opteren voor een groot scherm. Het begint meestal pas bij 50-inch of groter. En niet iedereen heeft de behoefte […]

Het bericht Eindelijk! Er komen ook kleine OLED TV’s van LG verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Dubbele Ferrari heiligschennis staat te koop. Helaas.

11-01-2021 14:44 Autoblog.nl

Het is knap, maar dit is dubbele Ferrari heiligschennis. In de automobielwereld is Ferrari het hoogst haalbare. Natuurlijk zijn er wel merken als Pagani, Koenigsegg en Bugatti. Maar eigenlijk staat Ferrari daar nog boven qua aanzien. De genoemde merken moeten toch nog altijd hun best doen om hun auto’s te verkopen. Als bekend wordt dat […]

The post Dubbele Ferrari heiligschennis staat te koop. Helaas. appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zevenzits Tesla Model Y is perfect voor wie?

11-01-2021 14:34 Autoblog.nl

Met de zevenzits Tesla Model Y worden er meer problemen veroorzaakt dan opgelost, lijkt het. Het is maandag, dus tijd voor Tesla-nieuws! De Amerikaanse EV-gigant weet altijd goed de boel op te schudden en zichzelf kenbaar te maken. Aangezien er in Nederland heel erg veel fans zijn van Tesla, zullen wij het volgende je niet […]

The post Zevenzits Tesla Model Y is perfect voor wie? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Apple komt met fix voor bluetoothproblemen MacBooks met M1-soc'

11-01-2021 14:31 Tweakers.net
Apple komt met een fix voor de bluetoothproblemen van zijn nieuwste MacBooks, de laptops met M1-soc. Veel gebruikers melden problemen met het aansluiten van apparaten via bluetooth. Het is onbekend waaraan dat precies ligt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla maakt werk van Chinese designstudio

11-01-2021 14:27 Autoweek.nl
Tesla is op zoek naar een hoofdontwerper voor de Chinese markt, beweren verschillende bronnen tegenover persbureau Reuters.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Zotac vernieuwt E-serie mini-pc's met de Magnus One

11-01-2021 14:02 Hardware.info
De Zotac Zbox Magnus One is een nieuwe mini-pc uit de E-serie en zou ondanks een beperkte inhoud van 8,3 liter geschikt moeten zijn voor veeleisende workloads. Met afmetingen van 265,5 mm x 126 mm x 249 mm kan de behuizing met recht als compact worden omschreven, maar desondanks is er gekozen voor relatief krachtige hardware. De processor is er een uit de stal van Intel, een Core i7 10700. Deze wordt bijgestaan door Nvidia's Geforce RTX 3070, 16 GB aan werkgeheugen, een 512 GB ssd en een 1 T...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Elektrische Opel Corsa OPC op komst'

11-01-2021 13:55 Autoweek.nl
Er lijkt een OPC-versie van de huidige Corsa te komen. Nou is dat al interessant nieuws, maar zeker het gegeven dat de Corsa-e de basis vormt is opvallend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Belgische start-up debuteert met Nobi slimme lamp voor oude

11-01-2021 13:40 Hardware.info
Nobi, een Belgische start-up uit Antwerpen, presenteert tijdens CES een slimme lamp die eind dit jaar op de markt moet komen. De lamp moet waken over alleenstaande ouderen zodat ze langer zorgeloos zelfstandig moeten kunnen wonen. De Nobi hang je in huis of in een serviceflat, waarna de lamp met behulp van artifici?le intelligentie moet detecteren wanneer je valt en vervolgens voor hulp moet zorgen. E?n op drie 65-plussers valt minstens ??n keer per jaar, waarbij 66% zich ook ernstig verwondt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honda Jazz en N-Van opgedirkt

11-01-2021 13:37 Autoweek.nl
Honda heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van het vrolijke tweetal dat het tijdens de Tokyo Auto Salon in zijn geheel uit de doeken doet. Zowel de hier bekende Jazz als de op de Europese markt niet verkrijgbare N-Van zijn op bijzondere wijze opgetuigd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ook in 2021 nog 8 procent bijtelling? Voor de snelle beslisser k

11-01-2021 13:30 Autoblog.nl

Met de Lexus UX 300e kun je zelfs in 2021 nog vijf jaar lang 8% bijtelling meepakken als je er snel bij bent. En dat is niet de enige reden waarom deze elektrische Lexus interessant is. Stel: je bent op zoek naar een comfortabele leaseauto met gunstige bijtelling, je hebt al een aantal voor de […]

The post Ook in 2021 nog 8 procent bijtelling? Voor de snelle beslisser kan het nog appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoin koers incasseert klappen na turbulente week

11-01-2021 13:22 Apparata

De boog kan niet altijd gespannen staan met de Bitcoin koers. De cryptomunt heeft het zwaar de afgelopen dagen. Afgelopen week konden investeerders hun lol niet op. Bitcoin bleef maar stijgen en een correctie bleef uit. Tot het weekend aanbrak. Sinds zondag is er een dalende trend waarneembaar en vanmorgen werd een eerste dieptepunt in […]

Het bericht Bitcoin koers incasseert klappen na turbulente week verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'Hyundai en Apple tekenen samenwerking in maart'

11-01-2021 13:21 Autoweek.nl
Hyundai en Apple beklinken in maart naar verluidt hun samenwerking. In 2024 moet de productie van de Apple-auto van start gaan in Amerika.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Mercedes-Benz SL duikt op

11-01-2021 12:45 Autoweek.nl
Mercedes-Benz werkt aan een nieuwe SL, een auto die als comfortabeler alternatief voor de AMG GT Roadster gaat gelden. Ziet er nu al goed uit!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: HP E-serie monitoren dienen als USB-C-hub, M-serie van gere

11-01-2021 12:42 Hardware.info
Voor de CES-beurs heeft HP een aantal nieuwe monitoren laten zien. De nieuwelingen zijn te verdelen in twee series: de E-lijn wordt op (semi-) professioneel gebruik gericht met usb-c, waar de M-lijn instapmodellen zijn voor de consumentenmarkt. Laatstgenoemde maakt gebruik van gerecycled plastic wat anders in de oceaan was beland, aldus het bedrijf. M24f, M27f en M32f Met hun full hd-resolutie op alle drie de schermformaten zullen de M-monitoren waarschijnlijk geen revolutie ontketenen. Qua c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Hyundai en Apple willen samen auto's in VS produceren v

11-01-2021 12:41 Tweakers.net
Hyundai en Apple zouden samen vanaf 2024 auto's in de VS willen produceren, zo meldt ETNews. Eerder bevestigde Hyundai al in gesprek te zijn met Apple, maar trok later dat statement weer terug. Beide bedrijven hebben nu niet gereageerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: LG teaset 27-inch 27GP950 UltraGear 4K 160Hz gamingmonitor

11-01-2021 12:33 Hardware.info
LG gaat met een nieuwe 27-inch gamingmonitor komen in zijn UltraGear-reeks. De LG27GP950 is een 4k (3840x2160) monitor met een hdmi 2.1-interface. Het nano ips-paneel ondersteunt Vesa DisplayHDR600. De monitor lijkt een refresh te zijn van de 27GN950-B, een monitor met een verversingssnelheid van 144 Hz. Dankzij hdmi 2.1 kan de nieuwe 27GP950 echter tot 160 Hz, dankzij een overklok. Het is niet bekend of G-Sync of FreeSync wordt ondersteund, maar in elk geval Variable Refresh Rate (VRR). De r...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sommige Ryzen 5600X- en 5800X-CPU's hebben twee CCD's aan boord

11-01-2021 12:15 Hardware.info
Normaal gesproken zijn AMD's Ryzen 5 5600X en Ryzen 7 5800X opgebouwd uit ??n Zen 3-die (oftewel ccd) plus de i/o-die. Yuri Bubily (1usmus) en Igor Wallossek van Igor's Lab zijn er echter achter gekomen dat er ook modellen in het wild zijn die een tweede ccd aan boord hebben. Bubily kwam tot de ontdekking terwijl hij bezig was met zijn Clock Tuner for Ryzen-tool: een Ryzen 5 5600X die hij aan het testen was bleek ook een tweede?die?te hebben. Opvallend genoeg was dit tweede ccd ook uit te le...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: vermoedelijke MSI GE76 Raider met laserge?tste draak gespot

11-01-2021 12:15 Hardware.info
Op de CES 2021 zal MSI zijn laptops voor het komende jaar presenteren. Van een daarvan, een vermoedelijke GE76 Raider, zijn op voorhand details uitgelekt. Notebookcheck heeft van onbekende bronnen een foto van de 17,3-inch laptop ontvangen en enkele concept-tekeningen. Het zou de opvolger van de GE66 Raider kunnen zijn die vorig jaar rond dit moment werd ge?ntroduceerd en waarmee gelijkenissen worden vertoond. {LBIMG-92355,92356,92358,92359} De afbeeldingen zijn afkomstig van Notebookcheck Wa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Z? heftig klinkt de Toyota GR Super Sport

11-01-2021 12:03 Autoblog.nl

Het geluid van de Toyota GR Super Sport is lekker rauw. Het geluid van een auto is een onderdeel dat schromelijk wordt onderschat tegenwoordig. In tijden van downsizing, elektrificering en EV’s lijkt het ook minder relevant te worden. Dat is niet helemaal waar, een goed klinkende motor komt gewoon (helaas) minder vaak voor. De Formule […]

The post Z? heftig klinkt de Toyota GR Super Sport appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Dell onthult nieuwe 24-inch Ultrasharp monitor met USB-C hu

11-01-2021 11:59 Hardware.info
Dell onthult een nieuwe monitor in zijn Ultrasharp-lijn, de U2422HE. Het gaat om een 23,8-inch full hd monitor met ingebouwde usb-c hub. Het ips-paneel biedt kijkhoeken van 178-graden en moet 99 procent van het srgb-kleurengamma dekken en 85 procent van dci-p3. De helderheid is maximaal 250 nits. De U2422HE komt met een usb type-c-aansluiting die ook dienst kan doen als displayport 1.4 met power delivery. Verder heeft de monitor twee keer displayport 1.4 en ??n hdmi 2.0-aansluiting. De usb h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Honda HR-V wordt coup?-SUV

11-01-2021 11:56 Autoweek.nl
Honda's compacte cross-over HR-V is blaast op de Europese automarkt dit jaar zijn zesde kaarsje uit. Honda werkt aan een compleet nieuwe generatie HR-V, een auto die zo te zien een stukje spannender wordt vormgegeven dat het inmiddels uit 2015 stammende origineel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW komt met nieuwe versie iDrive

11-01-2021 11:47 Autoweek.nl
BMW stoomt een nieuwe generatie van haar iDrive-systeem klaar. Tijdens de CES doet het alle details hierover uit de doeken. De gloednieuwe BMW iX heeft de primeur.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sociaal medium Parler is offline nadat techbedrijven banden hebb

11-01-2021 11:41 Tweakers.net
Sociaal medium Parler is sinds maandagochtend offline. Techbedrijven verbraken in de afgelopen dagen een voor een de banden met het bedrijf. Nu heeft Amazon de AWS-hosting stopgezet, waardoor het platform niet langer bereikbaar is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: ASUS onthult 's werelds eerste Wi-Fi 6E router

11-01-2021 11:39 Hardware.info
Asus heeft met de ROG Rapture GT-AXE11000 Wi-Fi Gaming Router 's werelds eerste wifi 6E (802.11ax) draadloze router onthuld. De nieuwe Rapture GT-AXE11000 router moet door de nieuwe standaard met gecombineerde wifi snelheden de 11.000Mbps kunnen raken. Dit geschiedt via de 2.4GHz met 1148Mbps en de 5GHz en 6GHz banden die elk op 4804MHz moeten kunnen draaien. Daarnaast kun je wan-aggregatie gebruiken tussen 2 x 1Gbps-poorten voor 2Gbps-verbindingen, terwijl Asus tevens heeft voorzien in acht...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Centrale Bank van Nieuw-Zeeland meldt hack

11-01-2021 11:34 Tweakers.net
De centrale bank van Nieuw-Zeeland zegt dat een onbekende hacker een van zijn datasystemen heeft gekraakt. Het is mogelijk dat daarbij gevoelige commerci?le en persoonlijke gegevens zijn buitgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het nieuwste Warzone record gebombardeerd door fans

11-01-2021 11:32 Apparata

Een recent Call of Duty: Warzone record blijkt minder indrukwekkend dan gedacht, nadat de community twee streamers onder de loep neemt. Dit weekend braken twee streamers het wereldrecord Warzone zo absurd hard, dat de community vragen ging stellen. Met 107 kills braken ze het vorige record met maar liefst 22 kills. Helaas voor de twee […]

Het bericht Het nieuwste Warzone record gebombardeerd door fans verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video: de bestuurder van deze truck is knettergek

11-01-2021 11:31 Autoblog.nl

Levensgevaarlijk driften met een truck, deze bestuurder lijkt nergens bang voor te zijn.

The post Video: de bestuurder van deze truck is knettergek appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft laat gebruikers van Samsung-smartphones telefoontjes f

11-01-2021 11:11 Tweakers.net
Gebruikers van Samsung-smartphones kunnen telefoontjes forwarden naar hun pc met Windows 10. Dat gebeurt via de Your Phone-app en de functie Link to Windows. Veel Samsung-modellen van de afgelopen jaren zijn compatibel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Envy 14 met gekalibreerd display en twee nieuwe Elite-conve

11-01-2021 11:11 Hardware.info
HP heeft zijn line-up aan producten voor de CES onthuld. Het bedrijf komt onder andere met een nieuwe Envy 14-laptop, die een 16:10-display heeft met gekalibreerde kleurweergave. Ook toont het twee nieuwe convertible tablets, de Elite Folio en de Elite x2 G8. Envy 14 We beginnen met de Envy 14. Deze laptop lijkt op?content creators?gericht te worden, getuige zijn relatief krachtige hardware en accurate beeldscherm. Het 14-inch ips-paneel heeft een resolutie van 1.920 x 1.200 (16:10) en is in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: [Pro] Asus toon passief gekoelde Chromebox met Intel Comet

11-01-2021 11:04 Hardware.info
Asus toont een fanless Chromebox tijdens CES. Het mini-systeem biedt ondersteuning tot drie 4k-schermen, wifi 6-connectiviteit, Google Play Acces en heeft usb 3.2 gen1- en gen2-poorten. Hij maakt gebruik van een tiende generatie (Comet Lake) Intel Core- of Celeron-processor. De behuizing heeft een ge?xtrudeerd aluminium profiel aan de bovenzijde om warmte af te voeren. De stroom- en hdmi-kabels worden met een cable lock vastgeklemd. Specificaties: Processor Intel? Celeron? 5205U Processor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ferrari-dealer verkoopt bijzondere Alfa Romeo Giulietta TCR

11-01-2021 11:02 Autoblog.nl

Naar de Ferrari-dealer gaan om voor een Alfa Romeo Giulietta te shoppen, dat kan echt met deze TCR auto. Als je voor een occasion gaat shoppen bij Ferrari denk je aan een 488 GTB of een F12berlinetta, maar niet aan een Alfa Romeo Giulietta. Toch heeft de Ferrari-dealer in Houston deze hatchback in de showroom […]

The post Ferrari-dealer verkoopt bijzondere Alfa Romeo Giulietta TCR appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: LG toont G1 OLED Evo-serie en 83-inch model

11-01-2021 10:45 Hardware.info
Vandaag kondigt LG zijn nieuwste generatie oled-televisies aan. Het bedrijf claimt daarbij dat zijn nieuw ontwikkelde panelen gebruik maken van nieuwe materialen en daardoor 20 procent effici?nter zijn werk kan doen. Hierdoor zouden de individuele oled-pixels een hogere helderheid kunnen behalen, aldus de fabrikant. De nieuwe line-up oled-tv's krijgt - 'OLED Evo' - wordt omschreven als een 'next-generation' oled-paneel en krijgt de naam LG G1 mee, als opvolger van de LG GX. LG is van plan di...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nio ET7 richt pijlen op 'meer dan Tesla'

11-01-2021 10:35 Autoweek.nl
Nio heeft het doek getrokken van de ET7, een elektrische sedan waarmee de Chinezen de gevestigde orde op wil schudden. En nee, dan heeft men het niet alleen over Tesla.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lenovo presenteert 11,5mm dunne ThinkPad X1 Titanium-convertible

11-01-2021 10:30 Tweakers.net
Lenovo vernieuwt zijn ThinkPad-topmodellen. De ThinkPad X1 Titanium Yoga is een 13,5"-convertible van 11,5mm dik, met een gewicht van 1,15kg. De X1 Carbon en X1 Yoga worden vernieuwd met 16:10-schermen en een optioneel 5G-modem.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG Display komt met oledpanelen van 42 inch en fellere oledpanel

11-01-2021 10:16 Tweakers.net
LG Display maakt oledpanelen met een diagonaal van 42". Tot nu toe hadden de kleinste oledpanelen een diagonaal van 48". Verder zegt de fabrikant dit jaar te komen met 77"-oledpanelen met een hogere helderheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met Lenovo ThinkReality A3 zie je tot 5 schermen tegelijkertijd

11-01-2021 10:13 Apparata

De high-tech Lenovo ThinkReality A3 laat je in augmented reality tot wel 5 schermen tegelijkertijd zien om zelfs een bezemkast tot luxe kantoor om te toveren. Op de CES 2021 beurs kondigt Lenovo een gloednieuw speeltje aan, namelijk de ThinkReality A3 smart glasses. Het is een augmented reality bril met twee full HD 1080p schermen. […]

Het bericht Met Lenovo ThinkReality A3 zie je tot 5 schermen tegelijkertijd verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Boete door scanauto? Aanvechten kan lonen

11-01-2021 10:00 Autoblog.nl

Ga niet zomaar akkoord met een boete die je hebt gekregen door een scanauto. Niet altijd is de boete terecht uitgedeeld. De uitvinding van de scanauto is een geschenk uit de hemel voor gemeenten. Boa’s hoeven niet de straten af te struinen naar fout geparkeerde auto’s, maar scanners op het dak van een auto doen […]

The post Boete door scanauto? Aanvechten kan lonen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus kondigt fitnesstracker in India die gelijk lijkt aan OPP

11-01-2021 9:56 Tweakers.net
OnePlus heeft zijn eerste wearable aangekondigd. De Chinese fabrikant presenteerde de OnePlus Band in India. Het design, de specs en de features komen overeen met die van de eerder gepresenteerde OPPO Band.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl