Nissan presenteert Frontier Sentinel-concept

08-11-2018 15:29 Autoweek.nl
De Frontier Sentinel is volgens Nissan daadwerkelijk bedoeld voor "reddingsmissies op alle vormen van Braziliaans terrein"?. Wat dat precies inhoudt, wordt niet vermeld, maar de pick-up lijkt met zijn enorme banden, dito wielkastverbreders, lier en snorkel inderdaad opgewassen tegen de meeste automobiele uitdagingen. Om de blauwe Frontier extra te laten opvallen, is de auto voorzien […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'MacBook Air minder moeilijk te repareren dan MacBook Pro'

08-11-2018 15:04 Tweakers.net
De nieuwe Apple MacBook Air is minder moeilijk te repareren dan de meest recente MacBook Pro-modellen. Onder meer de accu en de usb-c-poorten zijn relatief makkelijk zelf te vervangen, maar upgrades van bijvoorbeeld geheugen en opslag zijn onmogelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung onthult specs van displays vouwbare smartphone

08-11-2018 15:04 Tweakers.net
Samsung heeft enkele details bekendgemaakt van de schermen op zijn aankomende vouwbare smartphone. Het display op de voorkant heeft een verhouding van 21:9, terwijl het scherm aan de binnenkant net iets breder is dan 4:3.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BenQ EX3203R review: geen esports, wel gaming?

08-11-2018 15:00 Hardware.info
BenQ missen we de laatste tijd in onze gaming monitor reviews, en dat heeft een opmerkelijke reden: het bedrijf wil geen 'gaming' beeldschermen voor reviews ter beschikking stellen. Gelukkig stuurde het ons onlangs wel een monitor met 144Hz-paneel, zodat we in elk geval een beetje een idee kunnen krijgen van wat deze Taiwanese fabrikant de gamende mens biedt - mits deze kiest voor een zogeheten 'Video Enjoyment Monitor'. We gingen aan de slag met de BenQ EX3203R, een 32-inch qhd-beeldscherm dat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Onze kinderen wordt uitgelegd dat Bitcoin beter is dan banken

08-11-2018 14:46 Apparata
De cryptocurrency wordt onder de aandacht gebracht in Nederlandse televisieprogramma’s voor kinderen. Willem Wever. Wie is er niet mee groot geworden? Het kinderprogramma op NPO 3 behandelt vragen waar kinderen geen antwoord op hebben. In een recente aflevering van de tv-serie kwam de Bitcoin aan bod. Voor volwassenen is cryptocurrency en de blockchain al een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederlandse gebruikers Xiaomi Mi A1 klagen over bootloops na upd

08-11-2018 14:17 Tweakers.net
Gebruikers van de Xiaomi Mi A1 met Android One klagen dat hun telefoon in een bootloop belandt als hun toestel in het Nederlands staat. De simkaart eruit halen en de taal wijzigen lijkt te helpen. Het is onbekend hoe die bug erin is geslopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Miljoen klanten VodafoneZiggo nemen vast en mobiel internet af

08-11-2018 14:03 Tweakers.net
Een miljoen klanten van provider VodafoneZiggo nemen een pakket af met daarin vaste diensten van Ziggo en mobiele diensten van Vodafone. Het gaat daarbij om 30 procent van de huishoudens die Ziggo-diensten hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota kondigt update Prius aan

08-11-2018 13:53 Autoweek.nl
Nu willen we niet gelijk de pret bederven, maar we verwachten geen gigantische wijzigingen. Toyota zelf spreekt op social media over de "2019 Prius"?. Bij ons rijdt de huidige hybride Prius sinds 2016 en plug-in Prius sinds vorig jaar rond. Voor een rigoureuze facelift is het dus eigenlijk nog te vroeg, maar gezien de wat […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is een barnfind om je vingers bij af te likken

08-11-2018 13:40 Autoblog.nl
Een hele gave vondst. Een ?chte 1966 Ford Mustang Shelby GT350H vinden. Dat is wat anders dan een stoffige frituurpan, een stel klapstoelen en een oude fiets in een doorgaans Nederlands schuurtje. Deze barnfind werd gevonden door een lezer van de site BarnFinds. Ondanks de slechte staat van het voertuig, heeft de vondeling mogelijk goud […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google werkt aan een fix voor ram-crashes van Pixel 3 en Pixel 3

08-11-2018 13:37 Hardware.info
Gebruikers van de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL smartphones hebben de sinds de release in oktober een aantal eigenaardige bugs gevonden, waarvan sommige vrij significant. Zo hebben een aantal gebruikers nog steeds last van foto's die niet worden opgeslagen via de camera-app, of komt er plots een extra softwarematige notch tevoorschijn bij de XL-variant van de Pixel 3. Ook zijn een aantal gebruikers niet tevreden over het feit dat de Pixel 3 smartphones agressief apps in de achtergrond sluiten, e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix: ogen gebruiken om films of series te kiezen

08-11-2018 13:34 Apparata
De techniek staat voor niets! Best ouderwets h?. Je vingers gebruiken om te navigeren door een menu. Sinds de komst van de smartphone zijn we niet anders gewend. Bedrijven kijken echter al verder naar nieuwe manieren om navigeren makkelijker te maken. Netflix wil voorloper zijn en daagt ontwikkelaars uit om op een wel heel bijzondere […]
Lees het hele artikel op Apparata

Chinees staatspersbureau introduceert 'ai-nieuwslezer'

08-11-2018 13:33 Tweakers.net
Het Chinese staatspersbureau Xinhua gaat een 'ai-nieuwslezer' inzetten. De presentator is een computergegenereerde kopie van een echte nieuwslezer bij het bureau en zijn stem is ook gebaseerd op die van zijn tegenhanger van vlees en bloed.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Problemen met activatieserver zorgen voor downgrades Windows 10-

08-11-2018 12:21 Tweakers.net
Microsoft heeft een probleem met zijn activatieserver. Gebruikers melden dat hun Windows 10 Pro-installatie een downgrade krijgt naar Home, of zelfs de activatie volledig verliest. Microsoft zegt binnen een of twee werkdagen met een oplossing te komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Go 1.11.2 / 1.10.5

08-11-2018 12:00 Tweakers.net
Go, ook aangeduid als golang, is een programmeertaal die sinds 2007 wordt ontwikkeld door Google en de opensourcegemeenschap. De taal wordt onder andere door CloudFlare, Google, Netflix en Uber gebruikt. Go-code kan worden gecompileerd voor Android, Linux, macOS, FreeBSD en Windows op i386-, amd64- en ARM-processorarchitecturen. De syntax van Go is vergelijkbaar met die van C en soortgelijke programmeertalen, hoewel er ook enkele opvallende verschillen zijn. Ook biedt Go de mogelijkheid voor gedistribueerd programmeren, waarbij verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. Het team heeft Go versies 1.11.2 en 1.10.5 vrijgegeven met de volgende aanpassingen: Version 1.11.2 includes fixes to the compiler, linker, documentation, go command, and the database/sql and go/types packages.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Motorola Moto G5 (Plus) - Android 8.1

08-11-2018 11:58 Tweakers.net
Op Android Planet wordt geschreven dat Motorola voor zijn Moto G5- en Moto G5 Plus-toestellen de update naar Android 8.1 Oreo heeft vrijgegeven in Nederland. Deze toestellen werden oorspronkelijk met Android 7.0 Nougat geleverd en ontvingen voornamelijk beveiligingsupdates. Voor meer informatie over en ervaringen met deze telefoons verwijzen we naar de [Motorola Moto G5] Ervaringen & Discussie- en [Motorola Moto G5 Plus] Ervaringen & Discussie-topics op ons Forum. Nieuw in Android Oreo Android Oreo introduceert onder andere een picture-in-picture-modus. Daarmee kun je YouTube en Google Maps in een klein venster openen dat boven andere apps zweeft. Zo blijft bijvoorbeeld je navigatie in beeld terwijl je een WhatsApp-bericht verstuurt. Ook dringt Oreo het accuverbruik van apps op standby terug en kun je beter je binnenkomende berichten filteren met notificatiekanalen. Daarnaast brengt de update het slimmer selecteren, kopi?ren en zoeken en automatisch aanvullen van teksten. Ook kun je meldingen filteren met de
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PacketFence 8.2.0

08-11-2018 11:56 Tweakers.net
Voor het beveiligen van een netwerkomgeving kan onder andere een nac-systeem worden ingezet. Hiermee kunnen, op basis van vooraf ingestelde policies, automatisch netwerkapparaten worden geblokkeerd als zich een ongewenste situatie voordoet. Denk daarbij aan onbekende netwerkapparaten van bezoekers, een worm die zich probeert te verspreiden of een geautoriseerd apparaat dat via een bootflop of live-cd van een ander besturingssysteem is voorzien. PacketFence is zo'n nac-systeem, met ondersteuning voor 802.1x, Fingerbank en vlan isolation, waarmee een netwerkapparaat na analyse in het juiste vlan kan worden geplaatst. De ontwikkelaars hebben versie 8.2.0 uitgebracht: New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Robyn Denholm volgt Tesla's Elon Musk op

08-11-2018 11:20 Autoweek.nl
Musk moest zijn tweede functie bij Tesla neerleggen als onderdeel van een schikking met beurstoezichthouder SEC. De ingreep is bedoeld om ervoor te zorgen dat er meer controle op zijn functioneren is. Hij ging in de fout met enkele tweets over het van de beurs halen van Tesla. Denholm komt over van het Australische telecomconcern […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Blizzard heeft verschillende mobiele games in productie

08-11-2018 11:13 Tweakers.net
"Veel van onze beste ontwikkelaars werken aan mobiele games, verdeeld over al onze series", stelt Blizzard-mede-oprichter Allen Adham in een interview. Sommige daarvan, zoals Diablo Immortal, worden gemaakt met een partner, terwijl andere geheel intern worden gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe instructieset van AMD Zen 2 gelekt in GNU compiler patch

08-11-2018 11:11 Hardware.info
Met de introductie van de Ryzen cpu's gebaseerd op de Zen architectuur kon AMD sinds lange tijd weer de concurrentie aangaan met Intel, en uiteraard is het bedrijf al druk bezig met de opvolger van deze architectuur. Nog voordat de eerste Zen 2 processors op de markt komen heeft AMD de GNU Compiler een patch gegeven met ondersteuning voor de toekomstige Zen 2 chips, en daarin zien we ook terug dat de nieuwe architectuur een nieuwe instructieset meekrijgt. In de GNU Compiler Collection 9.0 is er...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Geely presenteert Bin Yue

08-11-2018 11:01 Autoweek.nl
Afbeeldingen van de Bin Yue gaan al een tijdje rond op internet, maar nu is de auto dan officieel gepresenteerd. Geely, het bedrijf achter onder meer Volvo, positioneert de Bin Yue als een B-segmenter en het moet gezegd: voor zo'n compacte SUV ziet de auto er vrij stoer uit. Voor de hand liggende mode-elementen als […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla kiest dame als opvolger Elon Musk in bestuurdersrol

08-11-2018 10:57 Autoblog.nl
Het is te hopen voor Tesla dat deze mevrouw geen gekke dingen Twittert en een rustiger temperament heeft in vergelijking met haar voorganger. De tweet van Elon Musk dat hij Tesla van de beurs wilde halen heeft de nodige gevolgen. Eerder oordeelde de Securities and Exchange Commission (SEC) dat Elon Musk de komende jaren zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Voormalig EA-topman Patrick S?derlund begint nieuwe studio met K

08-11-2018 10:50 Tweakers.net
Patrick S?derlund, die in augustus opstapte als chief design officer bij uitgever Electronic Arts, gaat voor zichzelf beginnen. Vanuit Stockholm start hij het nieuwe Embark Studios. De studio gaat samenwerken met het Koreaanse Nexon, dat een onbekend bedrag in de studio investeert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bethesda reageert op klachten over Fallout 76-b?ta

08-11-2018 10:42 Tweakers.net
Fallout 76-ontwikkelaar Bethesda heeft gereageerd op veel van de meest veelvoorkomende feedback op de recente b?ta van de game. Een fov slider komt er niet, ultrawide-ondersteuning volgt pas na de release en push-to-talk wordt alsnog toegevoegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SpaceX gaat miniversie van Big Falcon Rocket testen met aangepas

08-11-2018 10:37 Tweakers.net
Elon Musk zegt op Twitter dat SpaceX van plan is om in juni volgend jaar een kleinere versie van het ruimtevaartuig van de Big Falcon Rocket te testen. Het BFR-ruimtevaartuig wordt daarvoor bovenop een aangepaste Falcon 9 geplaatst, als ware het de tweede, bovenste trap.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chatdienst Slack heeft opnieuw storing in Europa

08-11-2018 10:30 Tweakers.net
De instantmessagingdienst Slack, die wereldwijd door veel bedrijven gebruikt wordt, heeft donderdagochtend wederom te maken met verbindingsproblemen. De storing lijkt beperkt tot Europa. Woensdag had de chatdienst ook al te maken met een storing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Macbook Air-accu eindelijk ‘simpeler’ te vervangen

08-11-2018 10:23 Apparata
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het is ongekend, maar het is Apple toch gelukt. Je kunt bij de nieuwe Macbook Air de accu vervangen zonder het toetsenbord ook meteen mee te moeten nemen. Dat is bij alle andere Macbooks namelijk wel het geval. Het o zo duurzame Apple moet hierdoor bij de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Land Rover introduceert Pet Packs

08-11-2018 9:56 Autoweek.nl
In de prijslijst staan voor alle modellen namelijk nieuwe pakketten die autoritten voor honden aangenamer moeten maken. Land Rover lanceert drie Pet Packs voor onze trouwe viervoeters. De pakketten moeten het vervoeren van honden voor dier en baas vergemakkelijken. Een gewatteerd kleed beschermt bijvoorbeeld de bagageruimte tegen pootafdrukken en door een loopplank stappen de huisdieren […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mazda toont iets meer van nieuwe 3

08-11-2018 9:47 Autoweek.nl
Daarop is de Mazda 3 in zowel sedan- als hatchbackvorm te zien. De raamlijn van de vierdeursversie eindigt aan de achterzijde in een strakke hoek, een element dat wordt geaccentueerd door een chroomstrip. De achterruit van de voor Europa belangrijkere hatchbackversie lijkt nog wat platter te liggen dan nu het geval is. De onderste raamlijn […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe BenQ UltraHD-monitor voor kleurenkritisch werk

08-11-2018 9:37 Hardware.info
BenQ heeft een nieuwe monitor voor kleurenkritisch werk ontwikkeld. De PD2700U, zoals het scherm heet, is een 27-inch ultra hd-monitor welke bedoeld is voor professionele gebruikers, designers, cad/cam-mers en ander kleurenkritisch werk. Het 10-bit ips-paneel kan volgens de fabrikant 100% van het srgb-kleurenspectrum weergeven en wordt in de fabriek gekalibreerd. Daarnaast heeft het beeldscherm een aantal modi waarmee bijvoorbeeld donkere gebieden iets lichter worden gemaakt waardoor meer detai...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Square Enix schrapt uitbreidingen voor Final Fantasy XV na vertr

08-11-2018 9:22 Tweakers.net
Er komen veel minder uitbreidingen voor Final Fantasy XV dan gepland. In plaats van vier dlc's over de personages Ardyn, Aranea, Lunafreya en Noctis, komt alleen de eerste uit. Dat komt omdat producent Hajime Tabata het bedrijf verlaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo vaak is Red Dead Redemption nu al verkocht

08-11-2018 9:00 Apparata
Red Dead Redemption 2 is een succes, dat kunnen we intussen wel concluderen. Als Rockstar een game uitbrengt, dan weet je dat het met de kwaliteit meestal wel goed zit. Red Dead Redemption 2 werd dan ook ontzettend goed ontvangen en wordt door reviewers over de hele wereld bejubeld. De game kwam op 26 oktober […]
Lees het hele artikel op Apparata

Schilderachtige platformgame Gris komt op 13 november uit voor S

08-11-2018 8:55 Tweakers.net
Gris, een platformgame met een schilderachtig uiterlijk 'zonder gevaar, frustratie of dood', komt op 13 december uit voor de Nintendo Switch en voor de pc. Het spel is gemaakt in samenwerking met een kunstenaar uit Barcelona.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nog nooit zoveel gereden op de Nederlandse wegen

08-11-2018 8:43 Autoblog.nl
Kilometers maken, we zijn er goed in. Dat het aantal auto’s, het verkeer en dus de files toenemen is algemeen bekend. Nu komen de onderzoeksfetisjisten van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met cijfers die dat bekrachtigen. Het CBS laat namelijk weten dat we met z’n allen 147,6 miljard kilometer hebben gereden in 2017. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgisch postbedrijf wil proef doen met bezorging in huis via sl

08-11-2018 8:25 Tweakers.net
Het Belgische bpost vraagt in een enqu?te mensen om deel te nemen aan een proef waarbij pakketjes in huis bezorgd worden. Daarvoor wordt een slimme deurbel gebruikt, zodat mensen via hun smartphone op afstand de deur kunnen openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thunderbolt-3-naar-10-gigabit-ethernetadapter van Qnap

08-11-2018 8:23 Hardware.info
Qnap heeft stilletjes een Thunderbolt-3-naar-10-gigabit-ethernetadapter gelanceerd. De adapter is leverbaar met zowel een RJ-45- als SFP+-connector en aan de andere kant is een usb type-c Thunderbolt 3-aansluiting te vinden. Het bedrijf biedt ondersteuning voor Mac- en Windows-devices. De ontwerpers hebben gekozen voor een metalen behuizing die goede warmteafvoer en duurzaamheid moet garanderen. De adapters zijn (nog) niet in onze Prijsvergelijker terug te vinden en Qnap heeft helaas nog geen u...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Take-Two heeft 17 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 g

08-11-2018 8:01 Tweakers.net
Take-Two heeft sinds de release op 26 oktober 17 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 geleverd. Dat maakt de uitgever bekend in zijn kwartaalcijfers. GTA V is de 100 miljoen leveringen gepasseerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Nieuwe Panasonic Toughbook met IP65-certificering, 4G LTE-

08-11-2018 7:49 Hardware.info
Panasonic staat bij de meesten niet bekend als notebook-fabrikant. De elektronicagigant produceert echter sinds twee decennia robuuste laptops die (vrijwel) alles kunnen doorstaan. Sinds kort is daar een upgrade van de Toughbook 31 aan toegevoegd. De nieuwe notebook wordt standaard uitgerust met een Intel Core i5-7300U vPro-processor, 16 gigabyte DDR4-werkgeheugen, een 256GB-ssd en een 4G LTE-Advanced module. Optioneel is een niet nader gespecificeerde Intel Core i7 leverbaar. Verder is de lapt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De eigenaar van Volvo kocht dit circuit

08-11-2018 7:42 Autoblog.nl
Met nieuwe financi?le zekerheid kunnen er races blijven plaatsvinden in Utah. Geely, de Chinese eigenaar van Volvo en Lotus, heeft in de Verenigde Staten een circuit op de kop getikt. Het autoconcern kocht Utah Motorsports Campus, een circuit ten westen van Salt Lake City. Utah Motorsports Campus is vlakbij de wereldberoemde Bonneville-zoutvlakte gevestigd. De baan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Nokia 9 met vijf camera’s komt nog dit jaar’

08-11-2018 7:06 Hardware.info
Begin vorige maand schreven we over de, nog niet officieel aangekondigde, Nokia 9 PureView met maar liefst vijf camera’s, een flitser ?n infrarood-focussensor. Hoewel nog geen offici?le lanceerdatum bekend is, wordt het toestel nog dit jaar gelanceerd – aldus bronnen van Nokia Power User. Als we de geruchten mogen geloven, kan de aankondiging nog een aantal weken op zich laten wachten en is het toestel reeds in productie. Daarnaast weet de bron te melden dat HMD Global niet nader gespecificeerd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #31 - Waterstof, buigbare telefoons en de toeko

08-11-2018 7:00 Tweakers.net
De Nederlandse regering wil rijden op waterstof stimuleren als onderdeel van een groter plan om de doelstellingen van het klimaatakkoord te halen. Hoe realistisch is dat als er slechts twee auto's te koop zijn, nauwelijks tankstations bestaan en die auto's ook nog eens heel veel kosten?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung komt met nieuwe Android-interface: simpeler en natuurlij

08-11-2018 6:19 Hardware.info
Samsung heeft gisteren op zijn Samsung Developer Conference bekend gemaakt dat de ‘Samsung Experience’ Android-interface wordt vervangen door de nieuwe ‘One UI’ lay-out. De nieuwe interface streeft een meer gestroomlijnd design na die de gebruiker moet helpen focussen. Het bedrijf wilt een ‘cleanere’/simpelere skin gaan doorvoeren die alleen essenti?le informatie laat zien. Daarnaast zou One UI natuurlijker uitzien, bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde kleuren en UI-elementen daarop aan t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google Home Hub - Slimme speaker en fotolijst in ??n

08-11-2018 6:00 Tweakers.net
In deze review nemen we Googles Home Hub onder de loep, een smartspeaker met ingebouwd scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info gebruikersonderzoek: dit is wat jullie ons verteld

08-11-2018 5:59 Hardware.info
In het derde kwartaal van dit jaar hebben wij een onderzoek gedaan onder de bezoekers van Hardware.info. Wij zijn altijd blij met jullie input en waarderen de feedback die jullie gegeven hebben. De uitkomsten van een enqu?te zoals deze helpen ons in te zien op welke vlakken we goed bezig zijn en op welke vlakken we nog verbeteringen kunnen doorvoeren. Door middel van dit artikel willen wij jullie op de hoogte brengen van de uitkomsten van de enqu?te en wat wij met jullie feedback gaan doen. V...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo ontvreemden boefjes een MINI Clubman in Born

07-11-2018 22:32 Autoblog.nl
Niet uit de fabriek, al stond hij niet heel lang op de oprit. Moeten we keyless-go nou dankbaar zijn of niet? De feature die op vele nieuwe auto’s beschikbaar is, zorgt voor extra gebruiksgemak. Maar het zorgt er ook voor dat het mensen met slechte bedoelingen met een hack makkelijk je auto binnen kunnen komen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vouwbare smartphone getoond op Samsung Developer Conference

07-11-2018 21:35 Hardware.info
Samsung heeft op zijn Samsung Developer Conference een aantal nieuwe producten getoond, waaronder de langverwachte vouwbare smartphone. Er werd weinig losgelaten over het apparaat zelf, maar dit is in ieder geval wat we tot nu toe weten. Het apparaat heeft, zoals geruchten al voorspelden, niet ??n maar twee displays, waarvan ??n vouwbaar is. Er zit ??n scherm aan de buitenkant. Hetzelfde gerucht speculeerde over een scherm van 4,6-inch, dat lijkt min of meer te kloppen. Aan de 'binnenkant' zi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung en Google samen in opvouwbare telefoons

07-11-2018 21:25 Apparata
De lancering komt nu wel heel dichtbij! Eerder vanavond toonde Samsung het prototype van de opvouwbare telefoon die zij begin volgend jaar op de markt wil brengen. Hiermee zijn zij wellicht niet de eerste partij. Dit lijkt de Royole te worden. Zoals we eerder berichtten was hier echter het probleem dat er na het vouwen […]
Lees het hele artikel op Apparata

De opvouwbare smartphone komt eraan

07-11-2018 21:03 Tweakers.net
De vouwbare smartphone komt er eindelijk aan. Na een kleine Amerikaanse fabrikant heeft ook Samsung er ??n aangekondigd. Hoe werkt deze techniek?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Galaxy-smartphones krijgen Samsung One UI met optimalisaties voo

07-11-2018 20:54 Tweakers.net
Samsung gaat vanaf volgend jaar een nieuwe interface op Galaxy-smartphones zetten. Die heet One UI en is gericht op lange schermen, waarbij knoppen op de onderste helft van het scherm zitten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung toont vouwbare smartphone maar geeft geen details

07-11-2018 20:40 Tweakers.net
Samsung heeft op zijn ontwikkelaarsconferentie zijn eerste vouwbare smartphone laten zien. Het heeft verder geen details gegeven van het apparaat, zoals wat de specs zijn en wanneer hij te koop komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

En de betrouwbaarste auto van Duitsland is…

07-11-2018 20:02 Autoblog.nl
Dure auto’s leveren weinig problemen op. Of toch niet? In de VS kunnen we al een tijdje genieten van de onderzoeken van JD Power. Daar is het al een tijdje iets Koreaans aan de top, zoals Kia, Hyundai of Genesis (het luxemerk van Hyundai). Maar ook Porsche doet het altijd goed. Is dat alleen in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ken jij de specs van de Samsung Galaxy J4 Core al?

07-11-2018 20:01 Apparata
Specs van de tweede Android Go telefoon van Samsung bekend! Als je de naam Core hoort vrees je misschien het ergste maar die vrees is onterecht. Laten we snel beginnen met een overzicht. Als processor is de Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 (Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53) ingebouwd. De Adreno 308 is de grafische processor die jou […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bixby van Samsung krijgt ondersteuning voor andere apps en appar

07-11-2018 19:58 Tweakers.net
Samsungs digitale assistent Bixby krijgt ondersteuning voor apps en apparaten van derden. Dat heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant bekendgemaakt op zijn eigen ontwikkelaarsconferentie. Ontwikkelaars krijgen dezelfde tools als waarmee Samsung zelf Bixby-functies ontwikkelt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Revisie Sony PS4 Pro heeft andere voedingsconnector en is stille

07-11-2018 19:50 Tweakers.net
Sony heeft de derde revisie uitgebracht van de PS4 Pro. De nieuwe versie heeft onder meer een andere voedingsconnector en -kabel en is bovendien stiller, zo heeft Eurogamer achterhaald. De nieuwe console zit in het Verenigd Koninkrijk in een Red Dead Redemption 2-bundel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google bouwt ondersteuning voor vouwbare smartphones in Android

07-11-2018 19:33 Tweakers.net
Google gaat de ondersteuning voor vouwbare smartphones inbouwen in Android. Daardoor kunnen apps detecteren of het scherm is uitgevouwen of niet. Er komen twee soorten vouwbare smartphones, zegt Google.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"Apple Airpods 2 krijgen nieuwe sensoren die je gezondheid track

07-11-2018 19:02 Hardware.info
Apple lijkt te werken aan een opvolger voor zijn AirPods, zo meldt Patently Apple. De nieuwe AirPods 2 zouden verschillende sensoren krijgen, waardoor ze meer zouden kunnen dan alleen muziek via Bluetooth afspelen. Apple heeft namelijk zijn trademark voor de AirPods bijgewerkt, nu vallen ze onder 'klasse 10' in plaats van onder klasse 9. Onder klasse 9 vallen onder andere de goede oude Bluetooth-oortjes, terwijl klasse 10 wordt aangeduid als 'general wellness instruments'. daar vallen dingen on...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Specs van tweede Android Go-telefoon van Samsung verschijnen onl

07-11-2018 18:14 Tweakers.net
Er zijn specs verschenen van de Galaxy J4 Core, de tweede Android Go-telefoon van Samsung. Het toestel heeft een 6"-scherm met 18:9-verhouding en een resolutie van 1440x720 pixels. De telefoon is verschenen bij een Braziliaanse webwinkel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RX 590 van Sapphire komt bovendrijven, heeft dezelfde koeler als

07-11-2018 17:59 Hardware.info
Volgens recente geruchten gaat AMD op 15 november een nieuwe videokaart met de naam RX 590 introduceren. Dit zou een refresh van de RX 580 op 12 nanometer zijn. ASUS heeft volgens Videocardz al een Strix-kaart klaarliggen, en Powercolor?zou ook een model met twee ventilatoren en een heatsink van ongeveer drie sloten dik hebben. Het lijkt erop dat ook Sapphire een kaart in de pijpleiding heeft. De kaart lijkt op de RX 580 Nitro+ special Edition van Sapphire, waarschijnlijk heeft de nieuwe kaart...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Durf je? Koop de snelste auto (2.500 pk) van Europa

07-11-2018 17:54 Autoblog.nl
Deze Lamborghini Gallardo is krankzinnig. Met het juiste gereedschap en potente onderdelen is een heleboel mogelijk. De Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera in kwestie is hiervan het levenloze doch levende bewijs. De vurige Italiaan is in de Verenigde Staten bij de lurven gepakt en vervolgens naar Europa verscheept om hier zijn kunsten te vertonen. Inmiddels staat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Na AMD’s 7nm aankondiging: hoe zit het met consumenten chips?

07-11-2018 17:53 Hardware.info
Gisteren maakte AMD meer informatie bekend over haar toekomstige 7nm CPU’s en GPU’s. Het gehele evenement stond in het teken van producten voor datacenters en dus zal bij menigeen de vraag zijn opgekomen hoe zit het met 7nm CPU’s en GPU’s voor consumenten. Hoewel er tijdens de presentatie en ook de verschillende sessies achteraf met geen woord over werd gerept zijn er toch een aantal conclusies die we voorzichtig mogen trekken. Voor de duidelijkheid: de informatie in dit nieuwsbericht is volled...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl