Epic Games Store bevat verwijzing naar remaster van Alan Wake

18-06-2021 13:39 Tweakers.net
Remedy lijkt aan een remaster van Alan Wake te werken. Code in de Epic Games Store verwijst naar die titel. De game verscheen oorspronkelijk in 2010 voor Windows en de Xbox 360. Mogelijk komt de remaster ook naar PlayStation-consoles.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bijzondere kentekenplaten geveild in het VK

18-06-2021 13:29 Autoweek.nl
In Nederland ben je aangewezen op het kenteken dat toevallig bij je auto hoort, maar in veel andere landen kun je ook een andere plaat scoren. Zo ook in het Verenigd Koninkrijk, waar enkele bijzondere kentekens onder de hamer gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: ritje in een Tesla met het nieuwe gekke stuur

18-06-2021 13:29 Autoblog.nl

Het nieuwe Tesla stuur heeft een hoog Knight Rider gehalte..

The post Video: ritje in een Tesla met het nieuwe gekke stuur appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Corsair kondigt drie AIO-waterkoelers aan, stil en kleurrijk

18-06-2021 13:28 Hardware.info
Corsair heeft vandaag drie nieuwe AIO-waterkoelers aangekondigd, de H55 RGB, H100 RGB en H150 RGB. Deze koelers zijn allemaal uitgerust met SP120 RGB ELITE-ventilatoren en argb-verlichting. De pomp is voorzien van 13 rgb-leds en elke ventilator heeft er acht. De H55 RGB heeft een 120 mm grote radiator en heeft ??n ventilator. De radiator van de H100 RGB is 240 mm groot en is uitgerust met twee ventilatoren. De H150 RGB is 360 mm groot en is voorzien van drie ventilatoren. Alle ventilatoren he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze N?rburgring-bocht is vernoemd naar Sabine Schmitz

18-06-2021 12:58 Autoblog.nl

Het is officieel, de eerder dit jaar overleden N?rburgring-legende Sabine Schmitz heeft haar eigen bocht gekregen. In maart van dit jaar was er het verdrietige nieuws dat Sabine Schmitz op 51-jarige leeftijd was te komen overlijden. Ze verloor de strijd tegen kanker. Kort daarna ontstond een online initiatief om een bocht op de N?rburgring naar […]

The post Deze N?rburgring-bocht is vernoemd naar Sabine Schmitz appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Beveiligingsexpert werkt fulltime aan Rust-code in Linux dankzij

18-06-2021 12:42 Tweakers.net
Een ontwikkelaar van de Internet Security Research Group gaat een jaar lang fulltime bezig met Rust for Linux dankzij financi?le steun van Google. Het project moet betere geheugenbeveiliging bij de Linux-kernel opleveren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xbox pakt PlayStation aan met custom controllers

18-06-2021 12:33 Apparata

Bij PlayStation kun je kiezen uit een rode, zwarte of witte controller. Xbox mag je het zelf bepalen met de Design Lab. Dat kan toch geen toeval zijn. Vanaf vandaag liggen de Midnight Black en Cosmic Red PS5 DualSense?controllers in de winkel. Uitgerekend vandaag komt Microsoft met het nieuws dat de Xbox Design Lab terug […]

Het bericht Xbox pakt PlayStation aan met custom controllers verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Intel DG2-GPU met 448 EU’s wordt net onder RTX 3070 gep

18-06-2021 12:01 Hardware.info
De geruchtenmolen draait al enige tijd op volle kracht op het gebied van Intels aankomende DG2-gamingvideokaarten. In de wandelgangen wordt er beweerd dat het blauwe kamp aan een vijftal verschillende sku’s werkt, waarbij het aantal execution units varieert tussen 512 en 128 stuks. Als we de dataminer Apisak kunnen geloven, ziet het er naar uit dat er nog een zesde variant op de markt zal komen. Volgens de Twitteraar wordt er namelijk een extra model getest, met 448 execution units (3.584 cor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pure ETCR – Hoe werkt het nu?

18-06-2021 11:57 Autoblog.nl

Er is een gloednieuw racekampioenschap en dat gaat dit weekend van start. Maar wat is Pure ETCR eigenlijk? Het klinkt als een nieuwe harddrug, maar dat is het zeker niet. Ondanks het uiterlijk van de auto’s kijk je naar een volledig elektrisch racekampioenschap. Het is voor het eerst dat een toerwagenkampioenschap met elektrische auto’s wordt […]

The post Pure ETCR – Hoe werkt het nu? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SsangYong komt met elektrische Korando en nieuwe SUV

18-06-2021 11:34 Autoweek.nl
SsangYong gaat door moeilijke tijden, maar met gezonde ambitie hoopt men het tij te keren. Een vooral voor de Europese aanwezigheid van het merk erg belangrijk model komt in oktober: de volledig elektrische Korando e-Motion.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgen deden in eerste kwartaal 2021 helft meer online aankopen

18-06-2021 11:34 Tweakers.net
Belgen hebben in het eerste kwartaal van dit jaar in totaal 41,9 miljoen online aankopen gedaan. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er 28 miljoen. De online aankopen van het afgelopen kwartaal hadden een waarde van 2,84 miljard euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Test: BMW iX3

18-06-2021 11:33 Autoweek.nl
Vaak zie je dat merken eerst een bestaand model elektrificeren, eventueel met plug-in hybride-techniek, om vervolgens een volledig elektrische auto te ontwikkelen. BMW gaat tegen de stroom in en komt jaren na de i3 met de iX3, de elektrische versie van een al bestaande SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Audi wil na 2026 geen auto's met verbrandingsmotor meer introdu

18-06-2021 11:08 Tweakers.net
Vanaf 2026 zou Audi alleen nog elektrische auto introduceren. Er zouden vanaf dan geen nieuwe auto's met verbrandingsmotor en ook geen nieuwe hybride modellen verschijnen. De laatste auto met verbrandingsmotor zou een Q-model zijn, die Audi in 2026 introduceert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche infotainment is nu net zo goed als je vrouw*

18-06-2021 10:54 Autoblog.nl

*Of man natuurlijk. Het Porsche infotainment-systeem weet meer, doet meer en luistert beter. Aldus Porsche. Wist jij dat Porsche al vijf generaties heeft van het PCM? Dat staat voor Porsche Communication Management en is simpelweg het infotainment-systeem dat de Duitsers gebruiken. Goed nieuws, er is nu een zesde generatie, PCM 6.0 (niet te verwarren met […]

The post Porsche infotainment is nu net zo goed als je vrouw* appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Websites gehost bij Yourhosting zijn onbereikbaar door storing

18-06-2021 10:48 Tweakers.net
Yourhosting heeft een storing waardoor websites die gehost zijn bij de partij niet zijn te bereiken. Ook is de website van het bedrijf zelf onbereikbaar. Volgens klanten liggen de DNS-servers van de hostingprovider plat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze 'pronkstukken' gaan de show stelen op Brits autofestival

18-06-2021 10:35 Autoweek.nl
Er zijn teveel autofestivals om bij ze allemaal stil te staan, maar voor het 'Festival of the Unexeptional' maken we graag een uitzondering.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fabrikant introduceert keramische dakpan met ge?ntegreerd zonnep

18-06-2021 10:35 Tweakers.net
Wienerberger, een Oostenrijkse fabrikant van bakstenen en dakpannen, introduceert de Alegra 10 Wevolt-zonnedakpan. Het gaat om een traditionele keramische dakpan, met daarin een klein zonnepaneel ge?ntegreerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: vrachtwagen doet aan bowlen

18-06-2021 10:35 Autoblog.nl

Neemt toch redelijk wat momentum mee.

The post Video: vrachtwagen doet aan bowlen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Techart GTstreet R is extreme 911 met 800 pk

18-06-2021 10:26 Autoweek.nl
Porsche heeft in feite voor ieder wat wils in het aanbod van de 911. De Techart GTstreet R is een mengelmoes van de meest extreme 911-varianten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EU gaat ombelemmerde doorgifte data van EU-burgers naar VK toest

18-06-2021 10:12 Tweakers.net
De EU-lidstaten hebben zich achter besluiten geschaard om het belemmeren van gegevensstromen na het vertrek van Groot-Brittanni? uit de EU te voorkomen. De Britse waarborgen voor de bescherming van de data zouden voldoende zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eindelijk Android Auto in je Porsche

18-06-2021 10:12 Apparata

Porsche heeft een nieuwe versie van het infotainmentsysteem uitgebracht, met onder meer ondersteuning voor Android Auto. Als je een moderne Porsche had kon je het beste over een iPhone beschikken. De smartphone krijgt namelijk door middel van Apple CarPlay ondersteuning in een Porsche. Als je een Android had kon je lange tijd geen gebruik maken […]

Het bericht Eindelijk Android Auto in je Porsche verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

OPNsense 21.1.7

18-06-2021 10:10 Tweakers.net
Het pakket OPNsense is een firewall met uitgebreide mogelijkheden. Het is gebaseerd op het besturingssysteem FreeBSD en is oorspronkelijk een fork van m0n0wall en pfSense. Het pakket kan volledig via een webinterface worden ingesteld en heeft onder andere ondersteuning voor 2fa, openvpn, ipsec, carp en captive portal. Daarnaast kan het packetfiltering toepassen en beschikt het over een traffic shaper. De ontwikkelaars hebben OPNsense 21.1.7 uitgebracht met de volgende aankondiging: OPNsense 21.1.7 released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

M850i Haute Couture Edition is decadent en stijlvol

18-06-2021 10:02 Autoblog.nl

Met de BMW M850i Haute Couture Edition kun je onopvallend opvallen. We beginnen met een kleine tip voor de betere supercarspotter: ga naar Zwitserland. Ondanks dat autosport er niet is toegestaan is en er op Rinspeed na er geen industrie is, rijden er bijna alleen maar dikke auto’s rond. In een stadje als Zug zul […]

The post M850i Haute Couture Edition is decadent en stijlvol appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: bootje te water laten moet niet zo

18-06-2021 9:32 Autoblog.nl

Althans, als je wilt dat je er ook weer uit kunt rijden.

The post Video: bootje te water laten moet niet zo appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft stopt met drivers van derde partijen voor Windows 7 vi

18-06-2021 9:31 Tweakers.net
Microsoft is gestopt met het publiceren van drivers naar Windows Update voor Windows 7 SP1, Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2. Organisaties met verlengde ondersteuning kunnen drivers blijven distribueren via Windows Server Update Services.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Visual Studio Code 1.57.1

18-06-2021 9:30 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig en het kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Uitgebreide informatie over versie 1.57 is op deze pagina te vinden. In versie 1.57.1 zijn verder nog de volgende veranderingen doorgevoerd: Update 1.57.1 addresses these issues:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bitcoin daalt na een kleine opwaartse stijging

18-06-2021 9:30 Apparata

Misschien had je wel gehoopt op een herstel van Bitcoin, maar voorlopig is nog geen sprake van een constante stijging. De afgelopen weken is het Bitcoin niet gelukt om op het oude niveau te komen. Daarmee bedoelen we de recordwaarde van 67.000 dollar. Sinds een correctie die volgde op het behalen van dit recordniveau zit […]

Het bericht Bitcoin daalt na een kleine opwaartse stijging verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Kdenlive 21.04.2

18-06-2021 9:23 Tweakers.net
Versie 21.04.2 van Kdenlive is uitgekomen. Kdenlive, een afkorting voor KDE Non-Linear Video Editor, is een geavanceerd niet-lineair videobewerkingsprogramma en wordt voornamelijk ontworpen voor Linux, maar heeft ook versies voor Windows, BSD en macOS, hoewel die laatste niet meer actief ontwikkeld wordt. Het maakt gebruik van diverse andere opensourceprojecten, zoals FFmpeg en het MLT video framework. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Kdenlive 21.04.2 is out
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spotify wil machinelearning gebruiken om korte previews van podc

18-06-2021 9:02 Tweakers.net
Spotify heeft Podz overgenomen. Dat is een start-up die een techniek heeft ontwikkeld waarmee met machinelearning korte promotieclipjes voor podcasts worden gegenereerd. Tegen het einde van dit jaar moet dit ge?ntegreerd zijn in Spotify.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony heeft jouw hulp nodig met de PlayStation 5

18-06-2021 8:59 Apparata

Voor het eerst komt Sony met een PlayStation 5 software beta programma. Daarmee heeft de Japanse techgigant jouw hulp nodig. Dit is een interessante ontwikkeling. PlayStation vraagt het publiek om hulp. Tenminste, de Japanse techgigant is begonnen met een software beta programma. Gewone stervelingen de kans om nieuwe software op de PS5 te testen. Vervolgens […]

Het bericht Sony heeft jouw hulp nodig met de PlayStation 5 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

911 GT Street R is heerlijk fout en aantoonbaar beter

18-06-2021 8:57 Autoblog.nl

De nieuwe 911 GT Street R is niet echt subtiel. Maar dat was blijkbaar ook niet de bedoeling. Tijdens de rijtest van de Porsche 992 Turbo S hebben we @Wouter niet horen zeggen dat het wel sneller mocht. Qua snelheid, wegligging en remmen is de Turbo S zo ongeveer perfect. Koppel dat aan een ideale […]

The post 911 GT Street R is heerlijk fout en aantoonbaar beter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Audi begint uitfasering verbrandingsmotor in 2026'

18-06-2021 8:49 Autoweek.nl
Audi lijkt een concretere deadline te hebben voor de brandstofmotor. Per 2026 zal het geen nieuwe modellen meer introduceren met verbrandingsmotoren. Hierna zullen volledig elektrische auto's gaandeweg het totale gamma gaan beslaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google gaat mogelijk crowdsourcenetwerk gebruiken voor Find My D

18-06-2021 8:44 Tweakers.net
Een b?ta van Google Play Services bevat verwijzingen naar het gebruik van apparaten als smartphones voor de Find My Device-functie in Android. Dat wijst erop dat Google net als Apple en Samsung een netwerk wil opzetten met apparaten van gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Motorola onthult rugged Defy-smartphone, prijskaartje van 329 eu

18-06-2021 8:18 Hardware.info
Motorola en Bullit hebben hun eerste gezamenlijke rugged smartphone onthuld: de Motorola Defy. Hij neemt de naam over van het gelijknamige toestel dat in 2010 op de markt kwam. De originele Motorola Defy was toen vooral bekend omdat het ??n van de weinige Android-apparaten met IP67-certificatie van die tijd was (stofvrij en dompeldicht). Op het vlak van specificaties blijkt het eerder verschenen gerucht correct te zijn; qua hardware komt de Defy overeen met de Moto G9 Play. Onder de motorkap...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cloudflare maakt vpn-dienst Warp beschikbaar voor Linux

18-06-2021 8:14 Tweakers.net
Cloudflare maakt zijn vpn-dienst Warp beschikbaar voor Linux. Er was al een client voor Windows, macOS, Android en iOS. Ook is er een mogelijkheid toegevoegd om Warp als local proxy te gebruiken, waardoor ??n applicatie achter de vpn gezet kan worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geely en Koenigsegg ge?nteresseerd in 'vulkaanbrandstof'

18-06-2021 8:08 Autoweek.nl
In IJsland werkt men aan een brandstof die z'n oorsprong vindt bij semi-actieve vulkanen. Dat zou de CO2-voetafdruk van auto's met een verbrandingsmotor aanzienlijk moeten verkleinen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Natuurlijk, nog meer reclame op Instagram!

18-06-2021 8:05 Apparata

Helaas moeten we altijd meer in plaats van minder reclame verwachten op social media, zo ook met Instagram. Kun jij je nog die tijd herinneren dat Instagram of YouTube helemaal geen advertenties bevatte? Die wereld is vandaag de dag anders en dat is ook prima. De bedrijven moeten immers geld verdienen. Maar dan komt de […]

Het bericht Natuurlijk, nog meer reclame op Instagram! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Primeur met 355 pk op Pikes Peak is bijzonder smakelijk

18-06-2021 8:02 Autoblog.nl

Deze primeur met 355 pk op Pikes Peak is heel sneaky en onopvallend. Vandaar dat er ook persfoto’s werden verstuurd. Nu autoshows een beetje pass? lijken te zijn, worden fabrikanten heel creatief. Online onthullingen, speciale evenementen, films, clips; fabrikanten zien andere mogelijkheden om hun auto’s onder de aandacht te brengen. Voor vandaag hebben we een […]

The post Primeur met 355 pk op Pikes Peak is bijzonder smakelijk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mini Electric - Mini Cooper S - Duurtestreportage

18-06-2021 8:00 Autoweek.nl
Toen we onze elektrische Mini in november voor het eerst de bocht om joegen, borrelde meteen het idee op voor een circuit-duel met de Cooper S, zijn broer met benzinemotor. Dat moment is nu gekomen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Deal VDL Nedcar en Canoo biedt perspectief'

18-06-2021 7:51 Autoweek.nl
VDL Nedcar heeft voor de nabije toekomst weer een opdrachtgever voor als BMW Group vertrekt. Dat is mooi nieuws, vinden vakbonden CNV en FNV ook, al is hiermee nog niet alle onzekerheid weg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘AMD’s FSR wordt op launch door minstens 7 games ondersteund’

18-06-2021 7:46 Hardware.info
Begin deze maand heeft AMD FidelityFX Super Resolution onthuld, de upsampling-techniek die de strijd moet aangaan met Nvidia’s dlss (deep learning super sampling). Het bedrijf heeft aangegeven dat FSR officieel wordt uitgebracht op dinsdag 22 juni, op deze dag zal men ook meer informatie verschaffen. De Twitteraar Vegeta heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht qua ondersteunde games, door middel van een inmiddels verwijderde tweet. Zo heeft Vegeta zeven games genoemd die vanaf 22 juni...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple verlaagt prijzen AppleCare+ voor MacBook Air en Pro

18-06-2021 7:23 Hardware.info
Apple heeft de prijzen van zijn verlengde garantie met AppleCare Plus voor MacBooks verlaagd. Deze biedt drie jaar maximaal twee reparaties per 12 maanden, met een eigen risico van 100 euro voor scherm- en behuizingschade en 260 euro voor overige reparaties. Ook is er wereldwijde helpdesk-ondersteuning voor vragen over het gebruik van Apple-producten en -software. Hiernaast kan de accu vervangen worden als er minder dan 80 procent van de originele capaciteit overgebleven is. De prijs van App...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GP Frankrijk 2021: tijden en wat je moet weten

18-06-2021 7:00 Autoblog.nl

De GP Frankrijk 2021 gaat zo van start. Lees hier alles wat je moet weten plus de tijden! De tijd vliegt voorbij. Inmiddels zijn we namelijk aanbeland op de zevende race van het seizoen. Het gaat enorm snel voorbij. Op dit moment ligt Verstappen nipt voor op een uiterst getergde Lewis Hamilton. Dat is garantie […]

The post GP Frankrijk 2021: tijden en wat je moet weten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CEO's Nvidia en Arm delen toekomstvisie op Six Five Summit

18-06-2021 7:00 Hardware.info
Op de Six Five Summit, een evenement dat deze week plaatsvindt waar grote techbedrijven hun marktvisie delen, heeft analyst Patrick Moorhead van Moor Insights & Strategy de ceo's van Nvidia en ARM ondervraagd over hun mening over de overname van Arm, die nog niet definitief goedgekeurd is, en de toekomst van de twee bedrijven. Jensen Huang en Simon Segars zien een industrie die aan alle kanten groeit en door de toenemende digitalisatie steeds meer rekenkracht moet leveren. Simon Segars, J...
Lees het hele artikel op Hardware.info

[Plus] De aanhoudende kritiek op Googles 'antitracking-initiatie

18-06-2021 6:42 Tweakers.net
Googles 'antitracking'-initiatief FLoC krijgt veel kritiek van privacyvoorvechters en concurrenten. Waar hebben ze precies kritiek op?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Iris Xe DG1-videokaart getest: identiek aan iGPU Ryzen 7 5

18-06-2021 6:30 Hardware.info
Eind mei schreven we over de eerste prebuilt-computer die met een grafische kaart van Intel is uitgerust. De Gamer Xtreme-desktop van CyberPowerPC is naast de Intel Iris Xe DG1-gpu voorzien van een i5-11400F, 8 GB ram en een nvme-ssd van 500 GB. Inmiddels is de YouTuber ETA Prime met het systeem aan de slag kunnen gaan, waardoor we een blik krijgen op de prestaties van de instapvideokaart. ? ? ?De kaart is voorzien van 80 execution units, wat 640 unified shaders moet opleveren. ETA Prime heef...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bijna 50TB aan mega-ssd's - Tien ssd's van 4TB en 8TB getest

18-06-2021 6:00 Tweakers.net
Ben je op zoek naar een echt grote ssd? Lees dan zeker deze vergelijkingstest van tien ssd's van 4TB of zelfs 8TB, van SATA tot NVMe.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GlassWire 2.3.323

17-06-2021 21:45 Tweakers.net
Versie 2.3.323 van GlassWire is uitgekomen. GlassWire is een programma waar in overzichtelijke grafieken inzicht wordt gegeven over het netwerkverkeer op de pc. Ook kan het waarschuwen wanneer er contact met bekende kwaadaardige domeinen wordt gemaakt of als er ongebruikelijke activiteiten plaatsvinden en deze eventueel blokkeren. Naast de gratis versie kan er ook een abonnement worden genomen op een Basic-, Pro-, of Elite-versie, die meer verbindingen naar andere computers op kunnen zetten en de historie langer kunnen opslaan. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 2.3.323:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.82

17-06-2021 21:44 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.82 van CCleaner uitgebracht, de laatste versie met ondersteuning voor Windows Vista en XP. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Vanaf deze versie kan ook de algehele conditie van de computer worden getest. Naast een gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische-updatefunctie biedt. In deze release is onder meer een fuctie toegevoegd om drivers bij te werken, m
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AnyDesk 6.3.2

17-06-2021 21:27 Tweakers.net
Versie 6.3.2 van AnyDesk voor Windows is uitgekomen. Met dit programma, dat door oud-medewerkers van TeamViewer wordt ontwikkeld, kan een andere computer worden overgenomen om deze zo op afstand te beheren. Het programma is beschikbaar voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS, Android en iOS, al zit niet elk platform op hetzelfde versienummer. Het is gratis voor thuisgebruik; voor commercieel gebruik beginnen de prijzen bij elf dollar per maand. Het maakt dan verder niet uit hoeveel updates er tussentijds uitkomen. De changelog van de laatste paar versies ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drupal 9.2.0

17-06-2021 21:23 Tweakers.net
Versie 9.2.0 van Drupal is uitgekomen. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een developmentframework. Versie 9.2.0 is de tweede update voor versie 9 met meer dan alleen bugfixes en voegt onder meer ondersteuning voor webp-afbeeldingen toe en bevat verbeteringen voor het Olivero frontend-thema. What’s new in Drupal 9.2.0?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple: Shazam identificeert maandelijks meer dan 1 miljard numme

17-06-2021 21:20 Tweakers.net
Muziekherkenningsdienst Shazam identificeert maandelijks meer dan ??n miljard nummers. Dat zegt Apple volgens 9to5Mac en andere Amerikaanse nieuwswebsites. De dienst heeft bovendien meer dan 200 miljoen maandelijkse gebruikers die de app gebruiken om muziek te herkennen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OpenVPN 2.5.3

17-06-2021 21:11 Tweakers.net
OpenVPN is een robuuste en gemakkelijk in te stellen opensource-vpn-daemon waarmee verschillende private networks aan elkaar geknoopt kunnen worden door middel van een encrypted tunnel via internet. Voor de beveiliging wordt gebruikgemaakt van de OpenSSL-library, waarmee alle encryptie, authenticatie en certificatie kunnen worden afgehandeld. De ontwikkelaars hebben versie 2.5.3 uitgebracht en de belangrijkste veranderingen daarin zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Bugfixes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Flight Simulator krijgt meer 'onverwachte' uitbreiding

17-06-2021 21:06 Tweakers.net
Microsoft gaat Flight Simulator in de toekomst voorzien van meer 'onverwachte' uitbreidingen, zoals de aangekondigde Top Gun-dlc. Dat moet de game voor een breder publiek interessant maken. Er blijven ook uitbreidingen voor simgamers komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Midnight Black en Cosmic Red PS5 DualSense eindelijk in de winke

17-06-2021 21:05 Apparata

Ze werden een tijdje geleden aangekondigd. Eindelijk kun je naar de winkel om de Midnight Black en Cosmic Red PS5 DualSense controller te kopen. Breng een beetje fleur in huis. Of in elk geval een ander uiterlijk controller in vergelijking met de PlayStation 5. De console van Sony is wit en zwart van kleur. De […]

Het bericht Midnight Black en Cosmic Red PS5 DualSense eindelijk in de winkel verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Wil jij de snelste sedan ooit bezitten?

17-06-2021 21:00 Autoblog.nl

Dit keer bedoelen we w?l topsnelheid, en dan is een speciale Mercedes E-Klasse nog steeds koning te rijk. Een tijdje geleden bracht collega @machielvdd jullie een lijst met de snelste sedans door de jaren heen. Als maat werd de acceleratie genomen, want qua topsnelheid is er niet zo veel aan. Vele snelle sedans zijn Duits […]

The post Wil jij de snelste sedan ooit bezitten? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ninja Theory toont video over ontwikkeling Senua's Saga: Hellbla

17-06-2021 20:39 Tweakers.net
Xbox-studio Ninja Theory geeft in een video informatie over de vorderingen van Senua's Saga: Hellblade II. De ontwikkelaar heeft onder andere veel opnames gemaakt in IJsland om een realistisch landschap na te bootsen. Gameplay is nog niet te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft maakt bestellen van gepersonaliseerde Xbox-controllers

17-06-2021 20:16 Tweakers.net
Microsoft heeft zijn Xbox Design Lab voor het bestellen van gepersonaliseerde Xbox-controllers weer geopend. Dit keer kunnen ge?nteresseerden de kleuren van de vernieuwde versie van de Xbox-controller aanpassen. Ook kan tekst gegraveerd worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Russische waakhond verbiedt gebruik OperaVPN en VyprVPN voor par

17-06-2021 20:13 Tweakers.net
De Russische telecomwaakhond Roskomnadzor heeft een verbod uitgevaardigd tegen het gebruik van OperaVPN en VyprVPN door particulieren in het land. Deze vpn-diensten zouden volgens de waakhond indruisen tegen de wet en toegang tot illegale content mogelijk maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl