Video – welke kleine super-crossover is het snelst?

06-04-2021 21:57 Autoblog.nl

Is het de kersverse Audi RS Q3 of de kersverse Mercedes-AMG GLA45 S? Een dragrace tussen de twee moet antwoord geven op die vraag.

The post Video – welke kleine super-crossover is het snelst? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De beste nieuwe films op Netflix in april 2021

06-04-2021 21:01 Apparata

Prima popcorn vermaak in april 2021 op Netflix als het gaat om films. We zetten ze op een rijtje voor je. Veel nieuwe films in april 2021 op Netflix. Klassiekers, maar ook wat jongere titels. In dit artikel zetten we ze op een rijtje voor je. Er zitten wat ons betreft een behoorlijk aantal titels […]

Het bericht De beste nieuwe films op Netflix in april 2021 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Signal test betalen met MobileCoin via nieuwe betaaldienst in Si

06-04-2021 20:51 Tweakers.net
Signal kondigt de eerste b?tatest van zijn betaaldienst aan. De betaaldienst gaat gebruikmaken van cryptovaluta MobileCoin. Met de betaaldienst kunnen gebruikers van Signal Messenger elkaar geld sturen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche GT3 RS van Jerry Seinfeld heeft peperdure opties

06-04-2021 20:42 Autoblog.nl

De lekkerst samengestelde Porsche 911 GT3 RS, zou het deze zijn die ooit van Jerry Seinfeld is geweest? E?n van de duurste is het in ieder geval. Achtervleugel optioneel, trouwens! Porsche is een merk met veel geschiedenis, terwijl ze in de huidige tijd nog steeds briljante sportwagens maken. Wat Porsche tegenwoordig veelal doet is die […]

The post Porsche GT3 RS van Jerry Seinfeld heeft peperdure opties appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste alpha Diablo II Resurrected begint op 9 april

06-04-2021 20:04 Tweakers.net
Blizzard heeft dinsdag een alpha aangekondigd voor Diablo II: Resurrected. Voor de alpha zal een beperkt aantal spelers worden uitgenodigd, die zich hebben aangemeld via de website van de ontwikkelaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Sony Xperia 1 III is gelekt!

06-04-2021 20:04 Apparata

Nog voordat je de telefoon mocht zien, hebben we hier vermoedelijk de gloednieuwe Sony Xperia 1 III? voor je. Sony heeft later deze maand een evenement gepland staan. Op 14 april onthult het Japanse techbedrijf het nieuwe hoofdstuk van de Sony Xperia smartphone. Echter, in dezelfde maand van de onthulling is het uiterlijk van de […]

Het bericht Nieuwe Sony Xperia 1 III is gelekt! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Wordt dit een ?chte futuristische Land Rover Defender?

06-04-2021 19:34 Autoblog.nl

Klassiek uiterlijk, hedendaags innerlijk: is de Munro Mark I de Land Rover Defender die Land Rover zelf had moeten bouwen? Hoezee: Land Rover heeft de Defender volledig vernieuwd. De auto is volledig herbouwd naar hedendaagse maatstaven en Land Rover heeft zelfs geprobeerd het uiterlijk een beetje naar vandaag de dag te vertalen. Dat laatste valt […]

The post Wordt dit een ?chte futuristische Land Rover Defender? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux-distributie JingOS krijgt ook een smartphoneversie

06-04-2021 19:22 Tweakers.net
De ontwikkelaars van JingOS hebben beelden getoond van een werkende demo van JingOS voor smartphones. De Linux-distributie wordt ontwikkeld door de Chinese ontwikkelaar Jingling en is momenteel alleen nog beschikbaar voor tablets.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Android Auto krijgt een nuttige navigatie functie

06-04-2021 19:01 Apparata

Stukje bij beetje kun je meer en meer met Android Auto, ook deze nieuwe navigatie feature is meer dan welkom. Als je kijkt naar een aantal jaren geleden en nu zijn er al flinke stappen gemaakt met Android Auto. Het is meer beschikbaar geworden in een aantal landen, waaronder Nederlander. Meer auto’s zijn het gaan […]

Het bericht Android Auto krijgt een nuttige navigatie functie verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Philips Hue en slimme Yale Linus-deurslot kunnen nu met elkaar s

06-04-2021 18:43 Hardware.info
In maart heeft maker van domotica-accessoires Yale zijn Home-app vernieuwd, die daardoor ook overweg kon met Android 7.0. Kennelijk heeft het meer veranderingen doorgevoerd, het Duitse ComputerBase heeft namelijk ontdekt dat het slimme Yale Linus-deurslot nu ook in verbinding kan worden gebracht met Philips Hue. Daardoor zijn er vanaf nu drie nieuwe mogelijkheden. Zo?kan gekoppelde slimme verlichting automatisch aan worden gezet zodra het slot wordt ontgrendeld via de Yale Home-applicatie. Hi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW vind dat ze perfect bezig zijn met elektrische auto’s

06-04-2021 18:16 Autoblog.nl

BMW te laat met elektrische auto’s? Het merk zelf zegt alles op orde te hebben. Elk merk heeft het er maar druk mee: het op de weg krijgen van elektrische auto’s. Er is op zijn minst een plan om grootschalig EV’s te bouwen van de grote namen, bij de meesten worden er zelfs al EV’s […]

The post BMW vind dat ze perfect bezig zijn met elektrische auto’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit kun je verwachten van de nieuwe Apple TV

06-04-2021 18:15 Apparata

Op de achtergrond werkt Apple aan een nieuwe generatie TV voor 2021, maar wat kunnen we eigenlijk verwachten? Er zijn hints gevonden naar wat we kunnen verwachten van de volgende TV van het Amerikaanse techbedrijf uit Cupertino. Of nou ja, hints. Er zijn verwijzingen opgedoken in beta 14.5 van tvOS. Het laat zien wat we […]

Het bericht Dit kun je verwachten van de nieuwe Apple TV verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Tekorten bij Intel zorgen voor hogere prijzen Core i5- en i3-pro

06-04-2021 17:39 Hardware.info
De prijzen van videokaarten rijzen de afgelopen maanden de pan uit vanwege een wereldwijd chiptekort en een verhoogde vraag naar gpu's. Ook de cpu-markt lijkt tegen tekorten aan te gaan lopen. Dat schrijft Wccftech op basis van informatie over de productieketen van Intel. Een tekort aan substraten zou uiteindelijk voor een prijsverhoging van (goedkopere) Rocket Lake-cpu's gaan zorgen. Sterker nog, dat beginnen we nu al te merken. Volgens het medium kampte Intel vorige week met een tekort aan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: zo vet klinkt een Porsche 911 GT3 met ipe uitlaat

06-04-2021 17:27 Autoblog.nl

Dat klinkt toch heerlijk, een Porsche 911 GT3 met een uitlaatsysteem van ipe.

The post Video: zo vet klinkt een Porsche 911 GT3 met ipe uitlaat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla Cyberlandr is de ultieme vakantiemobiel

06-04-2021 16:58 Autoblog.nl

Met de Tesla Cyberlandr kun je corona-proof genieten van je vakantie. Lekker weg bij de andere mensen. Tesla zit telkens aan goede kant van de geschiedenis. Gedeeltelijk natuurlijk ook omdat ze de geschiedenis zelf maken. Ze ontwikkelden elektrische auto’s omdat ze het wilden, niet omdat het toen al moest. Dat gevoel van de juiste timing […]

The post Tesla Cyberlandr is de ultieme vakantiemobiel appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bloomberg: Amazon had plannen voor fysieke koopjeswinkels met ni

06-04-2021 16:47 Hardware.info
Amazon had voor de pandemie plannen om fysieke koopjeswinkels te openen waar onverkochte voorraden tegen fikse kortingen verkocht konden worden, zo schrijft Bloomberg. Twee bronnen die betrokken waren bij de plannen, beschrijven het concept van een zogenoemde outlet-winkel. Uiteindelijk zouden de coronapandemie en Amazon's nieuwe Fresh boodschappenbezorgdienst ervoor gezorgd hebben dat de plannen niet door zijn gegaan. Een van de bronnen beschrijft hoe een dergelijke koopjeswinkel zowel voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Authenticatiestoring treft Epic Games Store, Fortnite en Rocket

06-04-2021 16:40 Tweakers.net
Epic Games heeft te maken met een storing bij het authenticeren van gebruikersaccounts. Dat treft spelers van Fortnite en Rocket League en gebruikers van de Epic Games Store. Het bedrijf zegt dat het probleem is gevonden en dat er aan een oplossing wordt gewerkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Adviesrapport: Nederland moet 833 miljoen extra investeren in cy

06-04-2021 16:26 Tweakers.net
Nederland moet tot aan 2024 nog eens 833 miljoen euro extra investeren om zich te kunnen wapenen tegen cyberaanvallen en om de digitale autonomie te verstevigen. Dat is conclusie van een nieuw adviesrapport van de Cyber Security Raad.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xigmatek onthult Aquarius S: kast met gehard glas en schoorsteen

06-04-2021 16:10 Hardware.info
Xigmatek heeft de Aquarius S onthuld, een compacte versie van de Aquarius Plus uit 2019. Waar de Aquarius Plus een lengte van 415 millimeter heeft, meet de nieuwere variant slechts 349 mm. (349 x 285 x 430 mm). Hierdoor is er geen ruimte meer voor fans aan de voorkant van de case, naast het moederbord. Aangezien deze kast vanwege het glazen voor- en zijpaneel enkel boven- en onderaan openingen voor luchtstroom biedt, ontstaat er een soort schoorsteeneffect.? De Aquarius S is dan ook vooral o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bugatti wielen voor een schijntje te koop

06-04-2021 16:10 Autoblog.nl

Op deze wijze heb je toch iets van Bugatti wielen in huis. Het leuke aan autoveilingen zijn uiteraard de auto’s zelf. In veel gevallen gaat het om de leukere soort automobiel. Althans, als we kijken naar de veilingen van RM Sotheby’s en dergelijke. Er komen dan net wat vaker gave youngtimers of coole supercars voorbij. […]

The post Bugatti wielen voor een schijntje te koop appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Test: Mercedes-Maybach GLS 600

06-04-2021 16:00 Autoweek.nl
Met de Maybach GLS 600 komt Mercedes met een antwoord op de super-de-luxe SUV's uit Engeland. Moeten ze zich bij Rolls-Royce, Bentley en Range Rover serieus zorgen maken?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW X3 xDrive30e rijtest

06-04-2021 16:00 Autoblog.nl

Met de BMW X3 xDrive30e kun je maximaal 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Het systeemvermogen van de plug-in hybride ligt op 292 pk, daarmee accelereert de auto in 6,5 seconden naar 100 km/u.

The post BMW X3 xDrive30e rijtest appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

R 4.0.5

06-04-2021 15:59 Tweakers.net
R is een ontwikkelomgeving en programmeertaal voor statistische en data-analysedoeleinden. Het werd oorspronkelijk ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman (vandaar de naam R) aan de Universiteit van Auckland, Nieuw-Zeeland. In R is programmeren sterk objectgeori?nteerd en de functionaliteit kan uitgebreid worden via packages die onder andere via cran beschikbaar worden gesteld. Het R-coreteam, dat zich vandaag de dag bezighoudt met de doorontwikkeling, heeft versie 4.0.5 uitgebracht met de titel Shake and Throw. De veranderingen van deze uitgave zien er als volgt uit: R 4.0.5 is released The build system rolled up R-4.0.5.tar.gz (codename "Shake and Throw") this morning. This is a very minor update, mostly to fix the annoyance with East Asian character sets. The list below details the changes in this release. You can get the source code from https://cran.r-project.org/src/base/R-4/R-4.0.5.tar.gz or wait for it to be mirrored at a CRAN site nearer to you. Binaries for various platforms will appear in due
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Syncthing 1.15.1

06-04-2021 15:56 Tweakers.net
Versie 1.15.0 van Syncthing is uitgekomen en wegens een probleem is ook alweer een opvolger beschikbaar. Syncthing is een opensourceprogramma waarmee bestanden tussen twee computers kunnen worden gesynchroniseerd. Dit gebeurt net als bij Resilio, voorheen bekend onder de naam BitTorrent Sync, zonder dat er een centrale server tussen zit, zoals dat wel het geval is bij opslagdiensten als bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive, OneDrive en iCloud. De software is onder meer beschikbaar voor Windows, Linux, macOS en Android. Ook zijn er packages voor Synology en Qnap. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Syncthing 1.15.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: dwars gaan met een voorwielaandrijver gaat net goed

06-04-2021 15:48 Autoblog.nl

Wie zegt dat je niet vreselijk dwars kunt gaan met een voorwielaandrijver?

The post Video: dwars gaan met een voorwielaandrijver gaat net goed appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HWiNFO32/64 7.02

06-04-2021 15:44 Tweakers.net
Realix heeft versie 7.02 van HWiNFO uitgebracht. Dit programma geeft een overzicht van de hardware in een Windows-pc. Ook kunnen de processor, het geheugen en de harddisk aan enkele eenvoudige prestatietests worden onderworpen. Daarnaast kunnen de waardes van de diverse sensors op het moederbord, de videokaart en de harde schijf worden uitgelezen. Het programma maakt statusrapporten die in tekst-, csv- of xml-formaat kunnen worden gegenereerd. Sinds versie 7.00 is er naast de gratis versie ook een pro-versie, die onder meer gebruik in commerci?le omgevingen toestaat en het verzamelen van data via de commandline. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in HWiNFO version 7.02:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

balenaEtcher 1.5.117

06-04-2021 15:29 Tweakers.net
Versie 1.5.117 van balenaEtcher is uitgekomen. Met dit opensource- en crossplatform-programma kunnen op een eenvoudige en veilige manier OS-images op geheugenkaartjes of USB-sticks worden geflasht. In het selectiescherm laat het alleen geheugenkaartjes of USB-sticks zien, zodat nooit per ongeluk een hardeschijfpartitie wordt overschreven, en na afloop kan de schrijfactie worden gevalideerd. Verder is het ook mogelijk om een image naar meerdere devices tegelijkertijd te schrijven. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in version 1.5.117:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo, Xbox, Ubisoft en meer uitgevers doen mee met digitale

06-04-2021 15:23 Tweakers.net
Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games en Koch Media doen mee aan de E3-gamebeurs die dit jaar digitaal plaats zal vinden. Sony en EA zijn daarmee de grootste namen die ontbreken, maar zij doen al langer niet mee aan de E3.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Actief gekoelde Lenovo Legion 2 Pro is snelste telefoon tot nu t

06-04-2021 15:11 Hardware.info
Lenovo gaat deze week de Legion 2 Pro-smartphone aankondigen, die gericht wordt op gamers. Nu zijn er benchmarks opgedoken waaruit blijkt dat het de krachtigste smartphone tot nu toe zal zijn. Ook is duidelijk hoe de fabrikant dit heeft weten te bewerkstelligen. De smartphone met twee usb-c-poorten moet voorzien zijn van een Snapdragon 888, en in de Chinese Master Lu-benchmark een totaalscore van 962.155 punten halen. Dat is iets meer dan de score van de Asus ROG Phone 5, die een paar weken g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LG introduceert soundbars die werken met zowel Google Assistent

06-04-2021 15:07 Tweakers.net
LG kondigt vijf nieuwe soundbars aan, waarvan er drie ondersteuning krijgen voor zowel Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Siri en AirPlay 2. Alle soundbars kunnen daarnaast overweg met AI Sound Pro van LG-tv's, dat het geluidsprofiel aanpast op basis van het beeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Arona en Ibiza facelift al een beetje ‘gelekt’

06-04-2021 15:02 Autoblog.nl

De Arona en Ibiza facelift wordt binnenkort ge?ntroduceerd. Dus ‘lekt’ Seat alvast het eerste beeld. In de categorie kort nieuws op de dinsdagmiddag, hebben we de Seat Arona en Ibiza facelift voor je. Althans, het nieuws dat deze twee eraan komen. Zo! We hebben een afbeelding gekregen waarop het een en ander zichtbaar is, maar […]

The post Arona en Ibiza facelift al een beetje ‘gelekt’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Ferrari schrijft zich af in recordtijd

06-04-2021 14:44 Autoblog.nl

Van held naar schlemiel in 10 seconden. Maar zo’n 348 klinkt wel bijzonder goed.

The post Video: Ferrari schrijft zich af in recordtijd appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google heeft 3d-audiobedrijf Dysonics overgenomen

06-04-2021 14:40 Tweakers.net
Google heeft recent Dysonics overgenomen, een bedrijf dat aan 3d-audiotoepassingen werkt. Medewerkers van het bedrijf werken nu bij Google aan audiohardware. Google heeft met de overname ook patenten binnengehaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Samsung Display wil eerste hybride QD-OLED-televisies samplen i

06-04-2021 14:40 Hardware.info
Sinds 2018 doen er geruchten de ronde dat Samsung Display zou werken aan een displaytechnologie die de beste eigenschappen van qled en oled moet combineren. Hoewel de Zuid-Koreaanse fabrikant deze geruchten aanvankelijk heeft ontkend, zag het er toch naar uit dat men bezig was met de ontwikkeling van qd-oled. Volgens The Elec levert de Displaydivisie sinds januari prototypes aan Samsung zelf, om de toepassingen in televisies te onderzoeken. Waar het toen om panelen ging, zou Samsung Display n...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Iemand heeft een levensgrootte Switch gemaakt

06-04-2021 14:11 Apparata

Een levensgrootte Nintendo Switch maken, waarom niet? Iemand heeft het gedaan. YouTuber Michael Pick verveelt zich blijkbaar nog eens. Hij heeft een Nintendo Switch gemaakt die nogal groot is (via Polygon). Dit apparaat is van origine al best groot, maar blijkbaar te klein voor de YouTuber. Hij heeft de Switch 650 procent groter gemaakt. Maar […]

Het bericht Iemand heeft een levensgrootte Switch gemaakt verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Vernieuwde Jeep Compass ook als Trailhawk ?n PHEV

06-04-2021 14:07 Autoblog.nl

De vernieuwde Jeep Compass is weer helemaal bij de tijd. In een tijd waarin SUV’s en crossovers zeer populair zijn, moeten merken als Land Rover en Jeep daar goed van profiteren. Voor beide merken betekende het wel dat ze hun ziel aan de duivel moesten verkopen. Want men heeft graag de illusie van een crossover, […]

The post Vernieuwde Jeep Compass ook als Trailhawk ?n PHEV appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Registratie toont komst van AMD X570S-moederborden

06-04-2021 14:03 Tweakers.net
Gigabyte heeft registraties ingediend voor acht X570S-moederborden. Het is nog niet bekend waar de S precies voor staat. Mogelijk gaat het om een nieuwe versie van de AMD X570-chipset, die nu bijna twee jaar oud is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Discord verwijderde meer dan tweeduizend servers wegens extremis

06-04-2021 13:52 Tweakers.net
Chatplatform Discord verwijderde in de tweede helft van vorig jaar 2212 servers vanwege de aanwezigheid van extremistische of gewelddadige inhoud. 1504 servers met gewelddadig extremistische inhoud werden proactief verwijderd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: prachtige Corvette en SC430 blijven heel

06-04-2021 13:48 Autoblog.nl

Dat kan helaas niet gezegd worden van twee Hyundai’s.

The post Video: prachtige Corvette en SC430 blijven heel appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Plus] VaarweLG

06-04-2021 13:37 Tweakers.net
De kogel is door de kerk: LG stopt met telefoons maken. Daarmee verdwijnt een eigenzinnige fabrikant met lange historie van de smartphonemarkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD-laptop met onaangekondigde Radeon RX 6800M-processor en Ryze

06-04-2021 13:32 Hardware.info
Benchmark-platform CPU-Z Validator publiceert de specificaties van een onbekende AMD-laptop, aangedreven door de nog niet aangekondigde Radeon RX 6800M-gpu. Daarnaast zou het rode kamp de pc uitrusten met de zeer snelle Ryzen 9 5900HX-processor. De Radeon RX 6800M dook al eerder op en zou naar verwachting in de eerste helft van dit jaar in premium laptops verschijnen. Premium, omdat de mobiele gpu volgens Notebookcheck zich moet kunnen meten met de desktop-varianten van de Radeon RX 6700 XT e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Jeep Compass in detail

06-04-2021 13:22 Autoweek.nl
De onthulling van de vernieuwde Jeep Compass verloopt op bijzondere wijze. Jeep heeft z'n grondig bijgewerkte SUV in januari dit jaar al wereldkundig gemaakt, maar hield uitgebreide informatie over de auto nog onder de pet. De gefacelifte Compass geeft nu al zijn geheimen prijs.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Seats Ibiza en Arona krijgen facelift

06-04-2021 13:19 Autoweek.nl
Seat voert een facelift door op z'n twee compacste modellen: de Ibiza en de Arona. Op 15 april, volgende week donderdag, doet het merk alle geheimen uit de doeken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Vettel moest eigenlijk een jaar ertussenuit’

06-04-2021 13:03 Autoblog.nl

Zijn oude mentor Helmut Marko vindt dat Vettel even een jaartje sabbatical moest nemen. De vormcrisis van Sebastian Vettel is werkelijk bizar te noemen. De sympathieke Duitser is sinds zijn beginjaren een supersnelle coureur en een grote belofte. In zijn eerste volledige F1-jaar (bij Toro Rosso) stelde hij absoluut niet teleur. Bij Red Bull was […]

The post ‘Vettel moest eigenlijk een jaar ertussenuit’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

foobar2000 1.6.5

06-04-2021 13:02 Tweakers.net
Versie 1.6.5 van foobar2000 is uitgekomen. Deze populaire, lichte muziekspeler kan onder andere overweg met mp3, aac, ogg vorbis, flac, wav en wma, en beschikt over ondersteuning voor Replay Gain. Verder kan de speler verschillende formaten converteren, heeft het programma uitgebreide mogelijkheden om de tags aan te passen en kan de interface geheel naar eigen hand gezet worden. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit met behulp van plug-ins uit te breiden. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 1.6.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

We passen de cookiewall aan en maken abo's trackingvrij

06-04-2021 13:00 Tweakers.net
Vandaag introduceren we de optie om Tweakers vrij van thirdpartycookies en thirdpartytracking te gebruiken via een van onze abonnementen. Met die keuze voldoen we aan de wetgeving rondom online trackingcookies, al is dit wat ons betreft zeker niet het eindpunt. We zien dit als tussenstap richting advertenties zonder thirdpartytracking, wat op dit moment technisch helaas nog niet haalbaar is. Daarover verderop meer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit lees je in AutoWeek 14

06-04-2021 12:55 Autoweek.nl
AutoWeek 14 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gigabyte werkt aan X570S-moederborden: refresh voor Warhol-CPU's

06-04-2021 12:54 Hardware.info
Na een hoop geruchten over een 'Zen 3+-generatie' heeft AMD officieel aangekondigd te werken aan een licht verbeterde versie van de Ryzen 5000-producten. Gigabyte heeft bij de Euraziatische Economische Commissie handelsmerken aangevraagd voor moederborden met het achtervoegsel 'X570S'. Dat heeft de op Twitter actieve dataminer Komachi Ensaka ontdekt. Dat suggereert dat de refresh nieuwe moederborden zal bieden voor de Zen 3+-cpu's, die ook wel bekend zouden staan onder de codenaam 'Warhol'. D...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Land Rover Defender unieker dankzij Heritage Customs

06-04-2021 12:00 Autoweek.nl
De Land Rover Defender leent zich volgens veel bedrijven goed voor wat persoonlijke aankleding. Zo denkt het Nederlandse Heritage Customs er duidelijk ook over.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlands merk Heritage Customs pakt Land Rover voor duizende

06-04-2021 12:00 Autoblog.nl

Het Nederlandse merk Heritage Customs is gefocust op het aanpakken van Land Rover producten. Daar staat wel een prijskaartje tegenover. Tenzij je een nieuwe Rolls-Royce, Pagani of Bentley koopt zijn de materialen en mogelijkheden voor het personaliseren van een auto niet eindeloos. Je zult dan bij een apart bedrijf moeten aankloppen om je auto helemaal […]

The post Nederlands merk Heritage Customs pakt Land Rover voor duizenden euro’s aan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook-gebruikers kunnen op Have I Been Pwned zien of telefoon

06-04-2021 11:58 Tweakers.net
Facebook-gebruikers kunnen op Have I Been Pwned vanaf nu zoeken op telefoonnummer. Eigenaar Troy Hunt heeft de meer dan 500 miljoen nummers uit de online verschenen Facebook-dataset toegevoegd. Eerder kon alleen op e-mailadres gezocht worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tot ziens, weer een Yahoo-product weg

06-04-2021 11:44 Apparata

Weer een dienst van Yahoo dat er mee stopt. Nu is het Yahoo Answers dat geen antwoord meer geeft. Wisten jullie nog dat deze site bestond? Ik niet. En met mij nog velen, want Yahoo Answers wordt afgesloten. Wil je nog even kijken, doe dat snel want op 4 mei gaan de deuren dicht. Vraag- […]

Het bericht Tot ziens, weer een Yahoo-product weg verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Ford Escort vernieuwd

06-04-2021 11:43 Autoweek.nl
Ford geeft de Escort een facelift. Jawel, de Escort bestaat in China w?l, maar in Europa niet. Tijd om in te zoemen op de vernieuwingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Synology DSM 6.2.4 build 25556

06-04-2021 11:33 Tweakers.net
Synology heeft een nieuwe versie van Disk Station Manager uitgebracht. Synology DSM is de beheersoftware die op diverse nas-producten van het bedrijf draait. De Disk en Rack Stations bieden meer dan alleen extra opslagruimte. Zo kunnen ook back-ups van alle clients op het netwerk worden gemaakt en kunnen bestanden via http, ftp, bittorrent, usenet en emule worden gedownload, zodat bijvoorbeeld energiegulzige pc's 's nachts uit kunnen, terwijl de download gewoon binnenkomt. Verder kunnen via de ingebouwde iTunes-server audio- en videobestanden over het netwerk worden gestreamd, kan met behulp van php en MySQL een dynamische website worden gehost en kan het apparaat als printserver fungeren. Om versie 6.2.4 te kunnen installeren zal minimaal versie 6.0 aanwezig moeten zijn. Verder is het uitsluitend geschikt voor de nas-modellen waarvan het typenummer eindigt op 11 of hoger. Kijk voor de overige voorwaarden en de verschillende downloads op deze pagina. In versie 6.2 zijn weinig veranderingen aangebracht die voo
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bugatti Chiron Pur Sport aangekomen in Nederland

06-04-2021 11:00 Autoblog.nl

In een lekker exotische configuratie, staat deze Bugatti Chiron Pur Sport nu in Nederland te shinen. Deze foto had voor je gevoel in een dealer in Californi? of Florida gemaakt kunnen worden. Een gele Bugatti Chiron Pur Sport in ons land voelt zo ongewoon. Niets is minder waar. Deze Pur Sport staat in Leusden en […]

The post Bugatti Chiron Pur Sport aangekomen in Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Yahoo sluit Answers-dienst na vijftien jaar en verwijdert inhoud

06-04-2021 10:56 Tweakers.net
Yahoo stopt met Answers, een site waar gebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden. Vanaf 20 april gaat de site in een read-onlymodus en op 4 mei wordt de website verwijderd. Gebruikers kunnen hun eigen vragen en antwoorden downloaden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI lanceert MAG CH130 X gamingstoel ge?nspireerd door raceauto-

06-04-2021 10:51 Hardware.info
MSI lanceert de MAG CH130 X gamingstoel, ge?nspireerd door de zetel in een racewagen. Het Tainwanese hardware-merk legt de nadruk op ondersteuning en comfort door middel van het grote en diepe zit- en leuningoppervlak. De stoel is aan de voorkant grotendeels bekleed met pcv-leer, terwijl de achterzijde met stof is bedekt. MSI levert standaard een rug- en nekkussen bij de stoel, waarbij die eerste is versierd met het drakenlogo van het merk. Foto via MSI De MAG CH130 X kan in tegenstelling tot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tot eind mei: Breaks & Stations in Autoworld Brussel

06-04-2021 10:44 Autoweek.nl
In het Autoworld-museum in Brussel loopt tot eind mei een prachtige thematentoonstelling rond de ontstaansgeschiedenis van klassieke breaks en station wagons.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Meeste Europese bedrijven overtreden AVG door Amerikaanse cloud

06-04-2021 10:40 Tweakers.net
Een netwerk van ruim honderddertig Nederlandse chief information officers zegt dat de meeste Nederlandse en Europese bedrijven niet aan de AVG voldoen. Dit zou komen door het gebruik van Amerikaanse clouddiensten die de wet overtreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl