Skoda warmt op met Vision In

23-01-2020 14:22 Autoweek.nl
Tijdens de Auto Expo 2020 in het Indiaanse New Delhi toont Skoda de Vision In. De concept-car belooft een compacte cross-over te zijn die speciaal voor de Indiaanse markt wordt ontwikkeld en laat zich nu in een teaservideo zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De PC-voeding van de toekomst heeft geen 24-pins stekker meer

23-01-2020 14:20 Hardware.info
Intel werkt aan een nieuwe ATX-specificatie waarin twee van de drie traditionele spanningen die een pc-voeding levert verdwijnen. Voedingfabrikant FSP toonde reeds een prototype van zo'n ATX12VO-voeding op CES, maar nu is duidelijk dat de nieuwe standaard al dit jaar het levenslicht gaat zien. Je pc verbruikt vrijwel alles op 12V Traditioneel zet een pc-voeding de netspanning uit het stopcontact, in Europa 230 volt, om naar drie gelijkstroomspanningen: 3,3 volt, 5 volt en 12 volt. Een moderne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Update voorwaarden zegt dat Samsung mogelijk info Galaxy-gebruik

23-01-2020 14:18 Tweakers.net
Een update van het privacybeleid en de voorwaarden van Samsungs diensten op Galaxy-telefoons wijzen uit dat de fabrikant mogelijk informatie van gebruikers van smartphones verkocht aan derde partijen, waaronder adverteerders.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wegverbod voor sjoemeldiesels die door blijven rijden

23-01-2020 14:06 Autoblog.nl

Dit kondigt minister Van Veldhoven vandaag aan.

The post Wegverbod voor sjoemeldiesels die door blijven rijden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Neuron EV toont eerste personenauto

23-01-2020 13:46 Autoweek.nl
Het kakelverse Neuron EV breidt zijn beoogde portfolio uit met een nieuw model: de Vega. Het bedrijf laat al enkele afbeeldingen van zijn elektrische cross-over zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kijk uit als je een pre-order doet bij Nintendo!

23-01-2020 13:40 Apparata
Nintendo geeft je geen kans om je te bedenken. Het pre-orderen van spullen en content is in de tech- en entertainment-industrie best wel gebruikelijk. Soms komt er iets uit waarom van je al weet dat je het wilt hebben. Maar bij Nintendo moet je wel zeker weten dat je het product wilt hebben, want eenmaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

TDF gaat aangepaste voormalige F1-auto's verkopen

23-01-2020 13:39 Autoweek.nl
Tal van merken hebben in de loop der jaren geprobeerd de Formule 1-ervaring naar de gewone sterveling te brengen. Niets zal echter zo dichtbij komen als een ?chte oude F1-auto die is aangepast voor gebruik door schatrijke mensen die enkel konden dromen van de topklasse van de autosport. Daar komt TDF nu mee.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Twee sportwedstrijdkaartmarktplaatsen ge?nfecteerd met creditcar

23-01-2020 13:29 Tweakers.net
Twee populaire reseller-websites waarop tickets voor sportwedstrijden werden doorverkocht waren een tijdlang ge?nfecteerd met een creditcardskimmer. Twee Nederlandse beveiligingsonderzoekers ontdekten de malware, die inmiddels van de website is verwijderd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ninja Theory werkt aan 'psychische horrorgame' Project: Mara

23-01-2020 13:13 Tweakers.net
Nu het Engelse Ninja Theory, onderdeel van Microsoft, kondigt Project: Mara aan, een horrorgame waarin psychische problemen centraal staan. Het is niet de enige game met dat thema van de studio.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Calibre 4.9.0

23-01-2020 13:07 Tweakers.net
De negende update voor versie 4.0 van Calibre is uitgekomen. Calibre is een opensource-e-bookbeheerprogramma en is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Het kan onder meer alle relevante informatie en kaftafbeeldingen opzoeken, en e-boeken converteren om ze geschikt te maken voor de diverse soorten e-readers. Verder kan het programma kranten, tijdschriften en nieuwsartikelen op basis van rss-feeds omzetten in e-bookformaat. Ook kunnen met Calibre boeken worden aangeschaft bij de bekende webwinkels. In versie 4.0 treffen we een geheel vernieuwde Content Server aan, is er een nieuwe e-bookviewer en is Qt WebKit vervangen door Qt WebEngine. In versie 4.9.0 treffen we onder meer een donkere modus aan. New features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Indoor circuit voor Autosalon van Gen?ve

23-01-2020 12:58 Autoblog.nl

Zo zie je de nieuwste auto’s in beweging. Het is leuk en gezellig om een autobeurs te bezoeken. Onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste auto’s bekijken. Het grote nadeel is dat het een nogal statische bedoeling is. Op wat bewegende schermen op de achtergrond na. Daarom voelt het ook heel […]

The post Indoor circuit voor Autosalon van Gen?ve appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Emulator in sdk geeft blik op interface en werking Microsoft Sur

23-01-2020 12:55 Tweakers.net
De emulator in de Dual Screen-sdk van Microsoft geeft voor het eerst een blik op de werking en de interface van de Surface Duo-smartphone met Android. Bij de aankondiging hield Microsoft de interface van de telefoon nog geheim.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aantal autodiefstallen daalt verder

23-01-2020 12:45 Autoweek.nl
Goed nieuws: er zijn wederom minder auto's gestolen. Daarmee wordt de dalende trend doorgezet. Opvallend genoeg worden er wel meer jongere auto's gestolen dan voorheen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facebook test donkere modus in app bij meer gebruikers

23-01-2020 11:53 Tweakers.net
Facebook test de donkere modus in de eigen app bij meer gebruikers, zo meldt Android Police op basis van tips. Sinds woensdagavond kreeg de site veel meer meldingen van gebruikers die de donkere modus tegenkwamen in de Facebook-app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Consumenten houden vanaf zomer zes maanden toegang tot e-mailadr

23-01-2020 11:51 Tweakers.net
Nederlandse consumenten behouden vanaf de komende zomer bij een overstap naar een andere internet-, telefonie- en tv-aanbieder voor de duur van een half jaar toegang tot hun oude e-mailadressen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HP Chromebook 11, x360 11 en Chromebook 14 krijgen refresh voor

23-01-2020 11:48 Hardware.info
HP heeft aangekondigd dat het een aantal van zijn Chromebooks heeft vernieuwd, de nieuwe versies zijn bedoeld voor scholieren. Er komen twee clamshell-modellen van 11-inch, een convertible van 11-inch en een clamshell van 14-inch. De HP Chromebook 11 G8 EE en de Chromebook 11A G8 EE zijn de twee clamshells met een display van 11,6-inch. Ze zijn volgens de fabrikant de dunste Education Edition-Chromebooks op de markt, hoewel de exacte afmetingen niet bekend zijn. Er zijn opties voor zowel Inte...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom deze BMW 7 Serie in vuur en vlam staat

23-01-2020 11:46 Autoblog.nl

Het moet wel je ding zijn Een chique auto als de BMW 7 Serie kom je vaak tegen in het zwart of donkerblauw. Mensen die achterin de auto zitten hebben niet zo gauw de behoefte om op te vallen. In dat geval moeten ze ver van deze 745Le vandaan blijven. Anoniem door het verkeer gaan […]

The post Waarom deze BMW 7 Serie in vuur en vlam staat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google maakt van website Drive een progressive web app

23-01-2020 11:45 Tweakers.net
Google heeft van de website van Drive een progressive web app gemaakt. Gebruikers kunnen op desktop en mobiel de site opslaan, waarna die te openen is zonder browserelementen als de menubalk. De Google Drive-app voor smartphones blijft wel bestaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Minister ziet niets in 'vrouwelijke verkeersborden'

23-01-2020 11:44 Autoweek.nl
Je zal er waarschijnlijk nog nooit bij stil hebben gestaan, maar een PvdA-raadslid in Eindhoven wel: waarom staan er geen vrouwen op verkeersborden? Minister van Nieuwenhuizen en de betrokken instanties hebben er geen boodschap aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford Puma ST komt nog dit jaar

23-01-2020 11:40 Autoweek.nl
Ford levert de hagelnieuwe Puma met twee vermogensvarianten van de 1.0 Ecoboost-benzinemotor. Goed nieuws voor wie met z'n rechtervoet meer vermogen wil aansturen: de Puma ST komt nog dit jaar!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zorgt de Bitcoin halving voor prijsstijging?

23-01-2020 11:35 Apparata
De live koersen tonen even rust na grote rally. Een van de belangrijkste gebeurtenissen die de Bitcoin dit jaar te wachten staat is de Bitcoin halving. Hiermee bedoelt men de in de whitepaper voorgeschreven halvering van de beloning die miners krijgen om Bitcoin te minen. Waar de beloning nu nog 12,5 Bitcoin per block is […]
Lees het hele artikel op Apparata

‘Nieuw Giulia-topmodel boven Quadrifoglio onderweg’

23-01-2020 10:45 Autoblog.nl

Was de sedan met 510 pk nog niet krachtig genoeg dan? Meer power is altijd beter. Deze eeuwenoude Autoblog-filosofie nemen ze bij Fiat Chrysler blijkbaar ter harte. Er gaan geruchten dat Alfa Romeo een nieuw topmodel van de Giulia in petto heeft. Deze zou nog krachtiger zijn dan het huidige topmodel, de Giulia Quadrifoglio. De […]

The post ‘Nieuw Giulia-topmodel boven Quadrifoglio onderweg’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PhpStorm 2019.3.2

23-01-2020 10:43 Tweakers.net
JetBrains brengt verschillende ontwikkelomgevingen uit, zoals IntelliJ Idea gericht op Java, CLion gericht op C en C++, DataGrip gericht op sql en PhpStorm gericht op php. PhpStorm biedt on-the-fly-errorpreventie, autocompletion, coderefactoring en debugging, en kan ook overweg met html, css, Coffee- en JavaScript. Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. Voor het gebruik van PhpStorm is wel een licentie nodig. Voor zakelijk en thuisgebruik zul je daarvoor moeten betalen, maar als de software wordt gebruikt voor onderwijs of niet-commerci?le opensourceprojecten, is de licentie gratis. JetBrains heeft PhpStorm 2019.3.2 uitgebracht en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: PhpStorm 2019.3.2 build 193.6015.48 is now available!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nieuwe Ford Mondeo komt volgend jaar'

23-01-2020 10:24 Autoweek.nl
De levensloop van de huidige Ford Mondeo wordt met nog ??n jaar verlengd, want voor volgend jaar heeft Ford de onthulling van een gloednieuwe generatie in de agenda staan. Dat blijkt uit nieuwe documenten die zijn opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit kosten de nieuwe instapversies van de BMW 3-serie

23-01-2020 10:10 Autoweek.nl
BMW maakte onlangs wereldkundig dat de 3-serie ook weer als 318i op de markt komt. De nieuwe instapper heeft in het vervolg geen driepitter meer onder de kap. Nu weten we ook wat BMW er voor vraagt en ook de prijzen van een aantal nieuwe mild-hybrid diesels zijn bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit weten we over de Surface Duo [video]

23-01-2020 10:04 Apparata
Brengt Microsoft met deze opvouwbare smartphone d? verrassing van 2020? Vorig jaar zagen we al dat de Surface Duo wel eens de eerste echt toffe opvouwbare smartphone kan worden. Na die onthulling is het even stil geworden, maar inmiddels is er nieuws. Microsoft heeft namelijk de Software Development Kit (SDK) voor het toestel uitgebracht en […]
Lees het hele artikel op Apparata

600+ pk speeltje komt in de buurt van een moderne F1-auto

23-01-2020 9:43 Autoblog.nl

Voor als je een enorme zak met geld en genoeg vrije tijd hebt. Rijden in een Formule 1-auto. Hoe zou dat zijn? Die ervaring is helaas weggelegd voor een lucky few. Gelukkig zijn er ook nog bedrijven die voertuigen bouwen die aardig dicht in de buurt komen van zo’n F1-auto. Het enige wat je nodig […]

The post 600+ pk speeltje komt in de buurt van een moderne F1-auto appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Meer dan eenvijfde Nederlanders wil overstappen op glasvezel

23-01-2020 9:41 Tweakers.net
Ongeveer 22 procent van de Nederlandse respondenten in een onderzoek van Telecompaper zegt te gaan overstappen op internet via glasvezel. Daarvan zegt de helft zich ingeschreven te hebben op een glasvezelproject. De andere helft wil dat doen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kosten de BMW X5 en X6 M (Competition)

23-01-2020 9:27 Autoweek.nl
De Nederlandse prijslijst voor de ?ber-SUV's van BMW zijn vrijgegeven. Gegadigden voor een M-versie van de X5 of X6 moeten diep in de buidel tasten, want de prijzen beginnen bij ?202.916.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wraith Prism RGB CPU-koeler van AMD duikt op met zes heatpipes i

23-01-2020 9:12 Hardware.info
De Ryzen 7 en Ryzen 9 reeks van processorfabrikant AMD worden geleverd met de Wraith Prism CPU-koeler, maar het lijkt erop dat er een nieuwe versie of nieuwe revisie van deze koeler eraan zit te komen. De Chinese techsite XFastest heeft namelijk een nieuwe Prism-koeler in handen gekregen met een opvallend verschil: dit nieuw exemplaar bevat zes heatpipes in plaats van vier heatpipes die nu aanwezig zijn. De twee extra heatpipes moeten bijdragen tot een verbeterde afvoer van de geproduceerde h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nissan-dealers VS zeer kritisch op merk tegenover CEO

23-01-2020 8:56 Autoweek.nl
Het heeft er wel eens beter voor gestaan met Nissan en mede daarom reisde CEO Makoto Uchida af naar de VS om te horen wat er beter kan. De Japanner kreeg van een groepje Nissan-dealers naar verluidt een behoorlijke lading ongezouten kritiek te horen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jaguar Land Rover schrapt hier 500 banen

23-01-2020 8:43 Autoblog.nl

Dat komt neer op ongeveer 10 procent van het personeel. Een harde beslissing is gevallen voor medewerkers van de Halewood fabriek in het Verenigd Koninkrijk. In deze faciliteit van Jaguar Land Rover produceert men de nieuwe Range Rover Evoque en de Land Rover Discovery Sport. Er verdwijnen honderden banen. Jaguar Land Rover stelt in een […]

The post Jaguar Land Rover schrapt hier 500 banen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: ByteDance zoekt Amerikaanse ceo voor TikTok

23-01-2020 8:34 Tweakers.net
Het Chinese ByteDance is naar verluidt op zoek naar een Amerikaanse ceo voor zijn platform TikTok. Die zou alle afdelingen behalve de productontwikkeling van TikTok moeten gaan leiden, zo zegt persbureau Bloomberg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bekijk het startscherm van de PlayStation 5

23-01-2020 8:26 Apparata
De eerste indruk geeft gemengde gevoelens. De geruchtenmachine over de PlayStation 5 draait op volle toeren. Dat er in februari een eerste presentatie komt wordt uit steeds meer bronnen bevestigd. Vooruitlopend daarop lekt er steeds meer informatie. Ontwikkelaars praten nu al over ‘the worst kept secret in gaming’. Het laatste lek geeft ons een eerste […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft test advertenties voor Office in WordPad

23-01-2020 8:16 Hardware.info
Elk Windows 10 systeem heeft automatisch WordPad ge?nstalleerd staan, een eenvoudige tekstverwerker met beperktere mogelijkheden vergeleken met Word, maar wel voldoende moet zijn voor eenvoudig gebruik. Windows-gebruiker en ontwikkelaar Rafael Rivera ontdekte dat er in WordPad zelf ge?xperimenteerd wordt met advertenties naar Microsoft's eigen online Office-dienst die mensen aanspoort om Office en meer specifiek Word te gebruiken online.? Er zijn zes verschillende varianten van de advertentie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ontwikkelaar Super Lucky's Tale ontslaat medewerkers

23-01-2020 8:03 Tweakers.net
PlayFul Corp, het bedrijf achter Super Lucky's Tale, heeft een 'significant deel' van zijn personeel ontslagen. Dat zegt het bedrijf zelf. De ontslagen zijn nodig door de stap om games 'op een nieuwe manier te produceren' door 'ontwikkelingen in de game-industrie'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Natalie Pistunovich: “Zonder infrastructuur geen machinelearning

23-01-2020 8:00 Tweakers.net
Als enthousiaste ‘Gopher’, voortrekker in de Europese Go-community, ?n met haar ervaring in het toepassen van machinelearning-modellen is Natalie Pistunovich een veelgevraagde spreker. Binnenkort verzorgt zij tijdens de Developers Summit een talk over infrastructuur en ML.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bekijkt hier de beste techaanbiedingen rondom de btw-dagen

23-01-2020 8:00 Tweakers.net
Rondom de btw-dagen van een bekende retailer zetten we de grootste prijsdalers voor je op een rijtje.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Valve maakt Half-Life games gratis speelbaar tot lancering van H

23-01-2020 7:47 Hardware.info
De aankondiging van Half-Life: Alyx, een virtual reality exclusieve titel in de populaire gamereeks ging gepaard met heel wat aandacht. Om de nabije release van de nieuwe game te vieren, heeft uitgever en ontwikkelaar Valve besloten om alle eerder uitgebrachte Half-Life games gratis beschikbaar, inclusief de originele game en de Opposing Force expansion pack, alsook het vervolg Half-Life 2 en bijhorende extra episodes. De games zijn niet permanent gratis speelbaar, maar wel totdat Half-Life:...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rechter: Nintendo hoeft klanten geen kans te geven om pre-orders

23-01-2020 7:42 Tweakers.net
Nintendo is niet verplicht om een mogelijkheid te maken om pre-orders te annuleren. Dat heeft een Duitse rechtbank bepaald in een rechtszaak die Duitse en Noorse consumentenorganisaties hadden aangespannen tegen het Japanse gamebedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

24-jarige rijbewijs kwijt na proefrit met Porsche Taycan

23-01-2020 7:41 Autoblog.nl

Niet ergens in Florida, maar gewoon bij ons in de polder. De Porsche Taycan is inmiddels aangekomen in Nederland. De eerste exemplaren staan op gele platen. Voor potenti?le klanten van de Duitse autofabrikant is het misschien wel de eerste keer dat ze achter het stuur van een elektrische auto plaatsnemen. In het geval van de […]

The post 24-jarige rijbewijs kwijt na proefrit met Porsche Taycan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verhoogt MediaMarkt de prijzen v??r de BTW-actie? Hardware Info

23-01-2020 7:26 Hardware.info
Ieder jaar komt de vraag weer terug: verhoogt MediaMarkt nu wel of niet de prijzen voorafgaand aan de jaarlijkse BTW-actie? Er is maar ??n manier om achter het verlossende antwoord te komen: prijzen vergelijken! In de Hardware Info Productvergelijker tonen we niet alleen de huidige prijzen van producten, maar slaan we ook alle historische prijzen op. We weten dus exact hoe duur een bepaald product vorige week of vorige maand was bij MediaMarkt. Aan de BTW-actie doen 8786 producten mee. Daarva...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple haalt ondersteuning voor Flash uit testversie Safari

23-01-2020 7:20 Tweakers.net
Apple heeft de ondersteuning voor Adobe Flash uit de 'technology preview'-versie gehaald van zijn browser Safari voor het eigen besturingssysteem macOS. Flash was al een tijdje een plugin die gebruikers handmatig moesten installeren en aanzetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft stopt voorlopig niet met tool voor upgrade Windows 7 e

23-01-2020 7:03 Tweakers.net
Microsoft zal voorlopig niet stoppen met het aanbieden van de Media Creation Tool, waarmee gebruikers met een geldige licentie op Windows 7 of 8 zonder kosten kunnen upgraden naar Windows 10. De ondersteuning voor Windows 7 stopte onlangs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bloomberg: Goedkopere iPhone gaat volgende maand in massaproduct

23-01-2020 7:02 Hardware.info
Het is al geleden sinds de iPhone SE uit 2016 dat Apple een relatief goedkope iPhone heeft uitgebracht, maar de geruchtenmolen voor een mogelijke opvolger doen al een hele tijd de ronde. Zo zou Apple in de komende maanden een nieuwe reeks iPhones willen uitbrengen met een lager prijskaartje, die volgens sommige bronnen de iPhone 9 zou heten en qua ontwerp gelijkaardig moet zijn aan dat van de iPhone 8. Volgens een bron van Bloomberg zijn de leveranciers en producenten van Apple zich aan het v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei gaat smartphones met HarmonyOS uitbrengen

23-01-2020 6:43 Tweakers.net
Huawei gaat ergens in de komende jaren smartphones en tablets uitbrengen met HarmonyOS, zijn eigen beturingssysteem. Dat zegt oprichter Ren Zhengfei in een interview. De smartphonemaker gaat geen auto's bouwen, maar alleen software en back-end dienten voor auto's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honor toont limited edition versies van MagicWatch 2

23-01-2020 6:31 Hardware.info
De Honor MagicWatch 2 werd in december vorig jaar uitgebracht, maar nu stelt het Chinese bedrijf ook een aantal Limited Edition versies van de smartwatch voor. Intern verandert er niks aan de slimme klokjes, al is het uiterlijk van deze nieuwe exemplaren wel aangepast. Honor werkte hiervoor samen met de grafische artiesten George Greaves, Jacky Tsai, Wang Dongling en Giovanni Ozzola. In totaal zullen er zeven verschillende modellen uit deze Limited Edition reeks beschikbaar zijn. Het hart van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

MediaMarkt BTW-dagen 2020: deze producten zijn ?cht in de aanbie

23-01-2020 6:15 Hardware.info
Vandaag is de jaarlijkse "BTW, weg ermee!" actie weer begonnen bij MediaMarkt. In dit overzicht vind je terug bij welke producten Media Markt tijdens deze dagen daadwerkelijk significant goedkoper is dan andere (online) shops!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #96 - E3-koehandel, raytracing en waf-beperking

23-01-2020 6:00 Tweakers.net
Is raytracing het nieuwe modewoord in de game-industrie? Waar het in de mobiele wereld over 5g gaat en elke elektronicafabrikant iets met ai doet, kijk je als zichzelf respecterend gamefabrikant naar raytracing. In deze podcast bespreken we wat het is en hoever het staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Californi? krijgt eigen 'AVG light'

23-01-2020 6:00 Tweakers.net
Net nu het geweld rond de AVG een beetje is gaan liggen, zijn de Amerikanen aan de beurt. Californi? heeft een eigen privacywet die direct door de Europese tegenhanger ge?nspireerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HP Spectre x360 13 en 15 (eind 2019) review: Een lichte en luxe

23-01-2020 5:59 Hardware.info
HP's Spectre-convertibles trekken met hun bijzondere 'juweelontwerp' veel bekijks. Recent voorzag de fabrikant de 13 inch-variant van een extra afslankkuur. Maakt dat HP's topmodel voor consumenten onweerstaanbaar?
Lees het hele artikel op Hardware.info

Postbox 7.0.11

23-01-2020 4:34 Tweakers.net
Versie 7.0.11 van Postbox is uitgekomen. Postbox is een e-mailclient voor Windows en macOS, die zijn oorsprong heeft in Mozilla's Thunderbird. Het heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals een gemeenschappelijke inbox voor verschillende e-mailaccounts, quick reply, signatures en het openen van mails in tabs. Daarnaast heeft het een uitgebreide contactmanager en veel zoekmogelijkheden. Vanaf versie 7.0 is de levenslange licentie omgezet in een jaarlijks abonnement. Sinds versie 7.0.8 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in Postbox 7.0.11
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koop de sterkste bedrijfswagen van Nederland

22-01-2020 22:47 Autoblog.nl

Met minder dan 700 pk nemen we geen genoegen vandaag. Bedrijfswagens heb je in alle soorten en maten. Busjes, elektrische bestelwagens, grijs kenteken SUV’s en natuurlijk de leukste categorie: pickups. De meeste bedrijfswagens kunnen namelijk heel veel meenemen, maar wel op een redelijk normale snelheid. Natuurlijk, er zijn wel vlotte busjes. Maar dat is voornamelijk […]

The post Koop de sterkste bedrijfswagen van Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Analyse: is Bentley compleet de weg kwijt?

22-01-2020 21:57 Autoblog.nl

De ruggengraat uit je lineup halen. Je moet het maar durven. Voordat we van start gaan, een supersnelle (kuch) blik in de historie van Bentley. Bentley Motors Limited werd in 1919 opgericht door Walter Owen Bentley. In de zomer van dat jaar presenteerde Bentley zijn eerste ‘auto’, wat eigenlijk niets meer was dan een kaal […]

The post Analyse: is Bentley compleet de weg kwijt? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft zet sdk online voor Surface Duo en Surface Neo

22-01-2020 21:27 Tweakers.net
Microsoft heeft de sdk online gezet voor de Surface Duo en Neo. Daarmee kunnen ontwikkelaars apps klaar gaan maken om te werken met de twee schermen van de apparaten op respectievelijk Android en Windows.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vouwbare Motorola razr komt over twee weken uit in VS

22-01-2020 21:11 Tweakers.net
De vouwbare smartphone Motorola razr van Lenovo komt over twee weken uit bij de Amerikaanse provider Verizon Wireless. De smartphone komt ook snel uit in enkele andere landen, maar de telefoon staat vooralsnog niet op de planning voor de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kijktip: Drive To Survive deel 2

22-01-2020 21:03 Autoblog.nl

Deel 1 was al smullen geblazen. Wat heeft deel 2 in petto? Het moet een hele uitdaging zijn. Maak een documentaire over een mondiale sport met een grote schare fans, maar ook om nieuwe fans aan te trekken. Formule 1 kan wel wat verse fans gebruiken volgens Liberty Media. Sinds de Amerikanen de toko hebben […]

The post Kijktip: Drive To Survive deel 2 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG werkt aan desktopmodus voor zijn Android-smartphones

22-01-2020 21:00 Tweakers.net
LG werkt aan een desktopmodus voor zijn Android-telefoons. Een versie van de desktopmodus zit in de Android 10-upgrade voor de V50 ThinQ-smartphone. Die telefoon kwam niet uit in de Benelux. De desktopmodus komt vermoedelijk ook op andere smartphones van de fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit brengt de Netflix docu over Taylor Swift

22-01-2020 20:54 Apparata
De zangeres geeft een kijkje achter de schermen in een eigen documentaire. Naast het produceren van eigen films en series maakt Netflix ook documentaires. Zangeres Taylor Swift heeft via de Amerikaanse streamingdienst zo’n documentaire gekregen. De docu geeft een exclusief kijkje achter de schermen en laat zien hoe Swift als persoon is. Taylor Swift kennen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl