TCL heeft 75-inch 4K HDR-televisie in het verschiet voor 1899 US

11-01-2019 16:20 Hardware.info
Televisies van prijsvechter TCL zijn hier slecht tot niet verkrijgbaar, maar het bedrijf heeft al vroeg in 2018 laten weten dat het dit jaar de Nederlandse markt wil betreden. Voor mensen die een extra groot formaat willen, zit er dan wellicht meteen een goed exemplaar in de line-up. TCL heeft namelijk een 75" udh hdr-televisie laten zien met een adviesprijs van 1899,99 USD. Het 65"-model uit dezelfde serie kost overigens afgerond 1000 USD, de 55"-versie 650 USD. De?75R617, zoals de gigant offi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de populairste bestelbusjes van Nederland

11-01-2019 15:53 Autoblog.nl
We gunnen bedrijfauto’s ook een beetje liefde. Sinds het nieuwe jaar is begonnen hebben we allerlei lijsten opgesteld waarin verkoopcijfers van automerken, modellen en andere statistieken onder de aandacht worden gebracht. Het einde is bijna in zicht, maar we zijn er nog niet. Nee, vandaag heeft VWE namelijk het aantal verkochte tweedehands bedrijfsauto’s gepresenteerd. Duidelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Epic zet met Improbable fonds op voor 'door Unity benadeelde ont

11-01-2019 15:19 Tweakers.net
Epic Games heeft samen met Improbable, de ontwikkelaar van de SpatialOS-gdk, een fonds opgericht van 25 miljoen dollar. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars die zijn 'benadeeld door Unity's aanpassing van zijn algemene voorwaarden'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WSJ: opvolger iPhone XR krijgt opnieuw lcd, maar wel dualcamera

11-01-2019 14:59 Tweakers.net
Volgens de doorgaans goed over Apple ingelichte krant Wall Street Journal, brengt Apple dit jaar opnieuw drie iPhones op de markt: twee met oled-scherm en een met lcd. Voor volgend jaar overweegt het bedrijf drie iPhones met oled-scherm te introduceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nextcloud 15.0.1

11-01-2019 14:49 Tweakers.net
Met Nextcloud is het mogelijk om in eigen beheer cloudopslag te draaien. Het is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij ownCloud is weggelopen en opnieuw is begonnen. Alle onderdelen, inclusief de enterprisefunctionaliteit, worden als open source aangeboden en het verdienmodel is gelijk aan wat Red Hat doet, namelijk het leveren van betaalde ondersteuning voor grote klanten. Nextcloud belooft verder een zogenaamde drop-in replacement, die het mogelijk maakt om eenvoudig van ownCloud naar Nextcloud over te stappen. De ontwikkelaars hebben Nextcloud 15.0.1 uitgebracht, en ook versie 2.5.1 van de desktopclient. De bijbehorende lijst met veranderingen ziet er als volgt uit: Nextcloud 15.0.1 - Changes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SOGo 4.0.5

11-01-2019 14:48 Tweakers.net
Scalable OpenGroupware.org maakt gebruik van de broncode van OpenGroupware.org en richt zich op het delen van agenda's, contactpersonen en e-mails. Daarnaast is het volgens de ontwikkelaars goed schaalbaar en kan het via een webinterface worden aangesproken. Verder worden aangepaste versies van Mozilla Thunderbird en Lightning meegeleverd als client. Er kunnen ook andere clients worden gebruikt, zoals Microsoft Outlook, of mobiele apparaten. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina, waar de documentatie te vinden is. SOGo 4.0.5 is verschenen met de volgende aanpassingen: SOGo v4.0.5 released The Inverse team is pleased to announce the immediate availability of SOGo v4.0.5. This is a minor release of SOGo which focuses on various enhancements and improved stability over previous versions. Changes from the previous version. New features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

pfSense 2.4.4-p2

11-01-2019 14:46 Tweakers.net
Het pfSense-project is in 2004 begonnen als een afsplitsing van m0n0wall vanwege verschillende visies bij de ontwikkelaars, en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een router- en firewallpakket dat in zowel kleine als zeer grote omgevingen kan worden ingezet. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. Het ontwikkelteam heeft pfSense 2.4.4-p2 uitgebracht met de volgende veranderingen: pfSense 2.4.4-RELEASE-p2 now available We are excited to announce the release of pfSense? software version 2.4.4-p2, now available for upgrades! pfSense software version 2.4.4-p2 is a maintenance release, adding support for our new SG-1100 product as well as a handful of fixes for issues present in the 2.4.4-p1 release. To see a complete list of changes and find more detail, see the Release Notes. Miscellaneous
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PhpStorm 2018.3.3

11-01-2019 14:44 Tweakers.net
JetBrains brengt verschillende ontwikkelomgevingen uit, zoals IntelliJ Idea gericht op Java, CLion gericht op C en C++, DataGrip gericht op sql en PhpStorm gericht op php. PhpStorm biedt on-the-fly-errorpreventie, autocompletion, coderefactoring en debugging, en kan ook overweg met html, css, Coffee- en JavaScript. Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. Voor het gebruik van PhpStorm is wel een licentie nodig. Voor zakelijk en thuisgebruik zul je daarvoor moeten betalen, maar als de software wordt gebruikt voor onderwijs of niet-commerci?le opensourceprojecten, is de licentie gratis. JetBrains heeft PhpStorm 2018.3.3 uitgebracht, met de volgende aankondiging: PhpStorm 2018.3.3 is released PhpStorm 2018.3.3 build 183.5153.36 is now available! We are starting the new year with the third minor update for PhpStorm 2018.3. The release brings some bugfixes and improvements for PHP, Web, and IntelliJ Platform. Some updates worth noting:Lees het hele artikel op Tweakers.net

Poolse autoriteiten arresteren Huawei-directeur op verdenking va

11-01-2019 14:35 Tweakers.net
De Poolse inlichtingendienst heeft invallen gedaan bij het kantoor van de Chinese elektronicafabrikant Huawei. Bij de actie is de sales-directeur van Huawei Polen en een Poolse medewerker van Orange gearresteerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Een volle tank betaal je in Belgi? met je smartphone

11-01-2019 14:26 Apparata
Tankpas? Zo ouderwets. Zo, jij hebt een grote! En weer moet je uitleggen dat je portemonnee fungeert als derde been. Hoewel we steeds minder contante flappen op zak hebben, nemen het aantal pasjes in tempo toe. Een pinpas, creditcard, parkeerkaart, IKEA family card voor de gratis koffie, het kentekenbewijs. Al die pasjes in de portefeuille […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze merk-rijders zijn het meest loyaal aan de dealer

11-01-2019 14:07 Autoblog.nl
Bovenstaande is het in ieder geval niet. In Nederland werden er afgelopen jaar ruim 7 miljoen APK-beurten uitgevoerd in Nederland. Een marginale stijging ten opzichte van een jaar eerder, zo blijkt uit cijfers van RDC. Het gros van de mensen heeft uiteraard gekozen voor de goedkoopste optie door aan te kloppen bij een universeel bedrijf, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Wizama SquareOne is eerste console voor bordspellen

11-01-2019 13:37 Hardware.info
Consoles zijn er in alle vormen en maten, maar een variant specifieke bedoeld voor bordspellen hebben we nog niet eerder gezien. Wizama heeft daarmee op de CES Innovation Awards 2019 gewonnen in de categorie 'Gaming'. De zogenaamde SquareOne heeft een ingebouwd touchscreen, maar wordt ook geleverd met pionnen, kaarten en een dobbelsteen die verbonden zijn met de console voor de volledige bordspelervaring. Het scherm heeft een diagonaal van 19 inch en heeft een rand om zich heen met 26 slots, di...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier, een ?chte foto van Elon Musks Starship-raket

11-01-2019 13:34 Apparata
Het lijkt op een computerplaatje, maar het is een echte foto. Zoals je hier al eerder kon lezen werkt SpaceX aan het volgende grote project. Het bedrijf is bezig met een nieuwe raket, genaamd de Starship. Een illustratie van het ding werd eerder door Elon Musk op Twitter gedeeld, maar nu komt de CEO met […]
Lees het hele artikel op Apparata

OnePlus 6 OxygenOS 9.0.3 / 6T OxygenOS 9.0.11

11-01-2019 13:22 Tweakers.net
OnePlus heeft updates vrijgegeven van OxygenOS voor zijn OnePlus 6- en OnePlus 6T-smartphones met 9.0.3 en 9.0.11 als versienummers. Deze smartphones hebben een Snapdragon 845-soc, 6 of 8GB werkgeheugen en 64, 128 of 256GB opslagruimte aan boord met een 6,28"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6 en een 6,41"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6T. Met deze nieuwe versies worden weer verschillende verbeteringen doorgevoerd en bugs geplet. OxygenOS 9.0.3 for the OnePlus 6
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D-Link DCS-5222L 2.15.07

11-01-2019 13:21 Tweakers.net
D-Link heeft nieuwe firmware beschikbaar gesteld voor de DCS-5222L die ook wel de 'HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera' genoemd wordt. Deze beveiligingscamera's beschikken over een kleine 1/4"-sensor met een videoresolutie van 1280x720 pixels, bewegingsdetectie en pan- en tiltfunctie, waarmee de camera bewogen kan worden. Het versienummer is vastgezet op 2.15.07 en deze versie is voorzien van de volgende aanpassingen: Version 2.15.07
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel SSD Data Center Tool 3.0.17

11-01-2019 13:21 Tweakers.net
Intel heeft een update uitgebracht voor zijn SSD Data Center Tool. Hiermee kun je aangesloten drives uit Intels ssd-datacenterfamilie beheren via een commandline. Denk daarbij aan het identificeren van de details van nvme- en satadrives, het uitlezen van smart-informatie, het updaten van ssd-firmware, het uitrekenen van de levensverwachting, latency-tracking in- en uitschakelen, en het aanpassen van de power governor mode. Het kan zijn werk doen op Linux- en Windows-systemen, en er is een uitgave voor VMware ESXi-hosts beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen we naar deze handleiding. Versie 3.0.17 bevat de volgende aanpassingen: Version 3.0.17 This release includes the following feature changes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Insta360 One X 1.17.16

11-01-2019 13:21 Tweakers.net
Insta360 heeft voor zijn One X-actiecamera's nieuwe firmware uitgebracht, met 1.17.16 als versienummer. Dit is een 360-gradencamera met een resolutie van 6080x3040 pixels voor foto's of 5760x2880 pixels op 30fps voor video. De camera kan ook aangesloten worden op de iPhone SE, 6s, 7, 8, X, XS en XS Max, iPad (2018) en iPad Pro of een Android-apparaat met usb-otg, op basis van een soc zoals de Qualcomm 820 / Kirin 950 / Exynos 8890 of recenter, en ten minste Android 5.1. De aanpassingen van deze update worden als volgt beknopt samengevat: Version 1.17.16 *Please update your app to the latest version (iOS higher than 1.1.1 / Android higher than 1.2.1) to use the latest features.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz E 200 nu ook als 4Matic

11-01-2019 13:20 Autoweek.nl
Wie een E-klasse met benzinemotor ?n 4Matic-aandrijving wil, was tot voor kort direct aangewezen op de E450. Vanaf nu is ook de E200 met 4Matic leverbaar. Wij hebben de prijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ubiquiti UniFi UAP/USW 4.0.15.9872

11-01-2019 13:18 Tweakers.net
Ubiquiti heeft nieuwe firmware uitgebracht voor zijn wireless producten die in de UAP- en USW-series vallen. Hiermee worden weer verschillende punten aangepakt. Het versienummer is vastgezet op 4.0.15.9872, en voorzien van de volgende aankondiging en lijst met aanpassingen: Firmware changes since 4.0.14:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ziekenhuis Enschede zegt 27 operaties af wegens ict-storing

11-01-2019 13:16 Tweakers.net
Ziekenhuis MST in Enschede heeft vanaf vrijdagochtend te maken gehad met een omvangrijke ict-storing. Omdat de ict-infrastructuur van het ziekenhuis plat lag, konden meerdere operaties niet doorgaan. Spoedpati?nten moesten elders worden ondergebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mugen maakt deze puike hot hatch nog heter

11-01-2019 13:06 Autoblog.nl
Op het eerste gezicht herkennen we hem niet eens. Het is een zwaar understatement om te zeggen dat Honda de huidige Civic Type R niet voldoende extreem heeft gemaakt. Integendeel, het ontwerp van de heetste Civic is misschien zelfs iets te pikant voor hetgeen de aandrijflijn kan presteren. Toch weet ook deze bolide niet bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Laptops met dunne schermranden - Topmodellen van Acer, Asus en L

11-01-2019 13:00 Tweakers.net
Op de CES tonen Acer, Asus en Lenovo nieuwe high-end ultrabooks met zeer dunne schermranden. We gingen langs voor een eerste indruk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mede-oprichter Mike Morhaime verlaat Blizzard na 30 jaar

11-01-2019 12:53 Tweakers.net
In een verklaring aan aandeelhouders maakt Activision Blizzard bekend dat Mike Morhaime ontwikkelaar Blizzard verlaat. Morhaime trad in oktober terug als directeur van Blizzard en stopt binnenkort ook als adviseur.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Experimentele smartphone-app detecteert overdosis drugs en belt

11-01-2019 12:51 Tweakers.net
Amerikaanse onderzoekers werken aan een smartphone-app die kan detecteren wanneer een drugsgebruiker een overdosis neemt. In zo'n noodsituatie waarschuwt de app meteen ook de hulpdiensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Google is productie Chromecast Audio gestopt'

11-01-2019 12:47 Tweakers.net
Google stopt met Chromecast Audio en als de huidige voorraden verkocht zijn, volgt er geen nieuwe beschikbaarheid. Dat claimt een gebruiker op Reddit vernomen te hebben van de supportafdeling van Google.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Ford Kuga in beeld

11-01-2019 12:46 Autoweek.nl
In de Verenigde Staten is de nieuwe Ford Escape weer gesnapt. Inderdaad, de auto die als Kuga in de Europese showrooms staat. Niet eerder liet de nieuwe generatie zo veel van zijn koets zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vernieuwde Lexus RC 300h kost minder dan 50 mille

11-01-2019 12:24 Autoblog.nl
Hebben wij dat wel over voor zo’n Japanse wagen? Lexus is goed op dreef vandaag. De Japanse autofabrikant trok zojuist in Detroit de doeken van de LC Convertible Concept en nu is het de beurt aan de vernieuwde RC 300h om zich een plek op de Nederlands markt toe te eigenen. De zogenaamde sportcoup? is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nissan 370Z duurder geworden

11-01-2019 12:20 Autoweek.nl
De Nissan 370Z laast dit jaar zijn tiende kaarsje uit. Dat de auto ook op technisch vlak niet meer de jongste is, blijkt wel uit de meest recente prijsverhoging.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Stroomnet Groningen en Drenthe loopt tegen grens teruglevering a

11-01-2019 12:18 Tweakers.net
Het elektriciteitsnetwerk heeft in delen van Groningen en Drenthe geen capaciteit meer om verdere teruglevering af te handelen. Netbeheerder Enexis kan daarom op plekken geen nieuwe projecten van zonnepanelen aansluiten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rockstar voegt meer battle royale toe aan Red Dead Online

11-01-2019 11:51 Tweakers.net
Rockstar Games heeft een nieuwe spelmodus genaamd Gun Rush toegevoegd aan Red Dead Online. Het nieuwe onderdeel van het online spelcomponent van Red Dead Redemption 2 komt het meest in de buurt van hoe veel populaire battleroyalegames momenteel werken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-AMG GT 4-Door 43 ?n 53 geprijsd

11-01-2019 11:39 Autoweek.nl
Tot op heden waren alleen de prijzen van de absolute topversies van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coup? bekend. AutoWeek is in de prijslijsten gedoken en heeft nu ook boven water gekregen wat de GT 43- en GT 53-smaken moeten kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lukoil en Belfius introduceren tanken met bank-app in Belgi?

11-01-2019 11:35 Tweakers.net
Klanten van de Belgische bank Belfius kunnen vanaf 15 januari voor het eerst een tankbeurt afrekenen met hun smartphone. Betalen via de Belfius-app kan voorlopig alleen bij Lukoil-tankstations.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lexus maakt de waanzinnige LC eindelijk dakloos

11-01-2019 11:28 Autoblog.nl
Althans, bijna. Lexus heeft in zijn geschiedenis een aantal cabriolets in het modellengamma gehad, maar sinds een paar jaar manoeuvreert de Japanse autofabrikant zich door het leven met enkel gesloten voertuigen. Met de komst van de LC Coup? aan het eind van 2016 borrelden er direct geruchten op dat d?t de auto moest zijn waarmee […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

5 feiten over de bizar snelle groei van browser Brave

11-01-2019 11:23 Apparata
Brave probeert het internet te innoveren. Internetbrowser Brave timmert hard aan de weg om een serieuze speler in de browser-wereld te worden. Verreweg de meeste mensen gebruiken Chrome, Edge, Mozilla Firefox of Safari, maar daar komt binnenkort wellicht een nieuwe naam bij. Dit moet je weten over de snelgroeiende browser Brave. Unieke insteek Laten we […]
Lees het hele artikel op Apparata

Renault M?gane Diesel nu ook met automaat

11-01-2019 11:21 Autoweek.nl
Tot voor kort leverde Renault de dCi 115 in de Renault M?gane alleen in combinatie met een handbak. Daar komt verandering in.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Razer vernieuwt Blade 15, toont prototypes met 240Hz- en 4K

11-01-2019 11:15 Hardware.info
Op de CES heeft Razer behoorlijk wat nieuwe hardware laten zien, maar het heeft ook een iets modernere variant van een bestaand product laten zien. Dan hebben we het over de Razer Blade 15 Advanced, die een Nvidia GeForce RTX 20-serie gpu heeft gekregen, en nog steeds wordt aangedreven door een 6-core Intel Core i7 8750H. Ook is er weer maximaal 16 GB werkgeheugen en een 512GB-ssd. Verder is de Windows Hello-webcam nieuw, waarmee je gemakkelijk middels gezichtsherkenning kun inloggen. Het 15,6"...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bungie stopt samenwerking met Activision en behoudt rechten op D

11-01-2019 11:04 Tweakers.net
Ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision stoppen de samenwerking, waarbij Bungie heeft bedongen dat het de rechten op Destiny, de game waarbij de twee samenwerkten, mag behouden. Bungie zal Destiny zelf uit gaan geven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lexus zaagt dak van LC

11-01-2019 11:02 Autoweek.nl
Sinds het uitzwaaien van de IS C, de cabrioversie van de tweede generatie IS, in 2014 heeft Lexus geen auto meer in zijn gamma gehad waarmee het de liefhebbers van een wapperende kruin kon bedienen. Daar komt verandering in, want volgende week maken we tijdens de North American Auto Show kennis met de LC Convertible!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi, BMW & Mercedes: wie verkocht het meest in 2018?

11-01-2019 10:55 Autoblog.nl
Winnaars ?n een verliezer in 2018. Zoek op de trefwoorden ‘record’ en ‘sales’ en als een soort magische combinatie komen de verkoopcijfers van autofabrikanten in beeld. Ze zijn er gek op om met mooie woorden en creatieve cijfers een indruk te geven dat het elk jaar n?g beter gaat. Voor veel merken gaat dat ook […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VLC bereikt 3 miljard downloads en krijgt AirPlay-ondersteuning

11-01-2019 10:45 Tweakers.net
Videolan heeft tijdens de CES de grens van drie miljard downloads voor zijn videospeler VLC doorbroken. De eerste release vond zeventien jaar geleden plaats. VLC krijgt binnenkort bovendien ondersteuning voor Apples AirPlay.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belgisch bedrijf ontwikkelt nieuwe jpeg xs-standaard voor beeldc

11-01-2019 10:32 Tweakers.net
Het Belgische intoPIX heeft op de CES-beurs een nieuwe iso-standaard voor beeldcompressie voorgesteld. Met het jpeg xs-formaat kunnen videobeelden met een minimale vertraging worden uitgewisseld, iets wat bijvoorbeeld cruciaal is bij zelfrijdende auto's, drones en vr-toepassingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

THQ Nordic bemachtigt rechten Outcast-franchise

11-01-2019 10:30 Tweakers.net
THQ Nordic heeft de rechten van de Outcast-franchise gekocht. Deze waren voorheen in het bezit van de drie bedenkers van Outcast: Franck Sauer, Yves Grolet en Yann Robert. De studio heeft nog geen concrete plannen voor de franchise bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ook BMW Group behaalt verkooprecord in 2018

11-01-2019 10:14 Autoweek.nl
De BMW Group heeft niet eerder zo veel auto's verkocht als in 2018. Het is het achtste opeenvolgende jaar waarin het concern een verkooprecord behaalt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GAC Motor met Entranze Concept naar Detroit

11-01-2019 10:02 Autoweek.nl
Het Chinese GAC Auto laat middels een teaser weten dat het een concept-car meebrengt naar de North American International Auto Show die volgende week zijn poorten opent in Detroit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lotus heeft beste verkoopjaar sinds 2011

11-01-2019 9:49 Autoweek.nl
Lotus Cars heeft in 2018 een fijn jaar gedraaid. Het afgelopen jaar gaat bij het merk de boeken in als zijn beste verkoopjaar sinds 2011.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

foobar2000 1.4.2 b?ta 2

11-01-2019 9:46 Tweakers.net
Er is een nieuwe b?taversie van foobar2000 uitgekomen. Deze populaire, lichte muziekspeler kan onder andere overweg met mp3, aac, ogg vorbis, flac, wav en wma, en beschikt over ondersteuning voor Replay Gain. Verder kan de speler verschillende formaten converteren, heeft het programma uitgebreide mogelijkheden om de tags aan te passen en kan de interface geheel naar eigen hand gezet worden. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit met behulp van plug-ins uit te breiden. De changelog voor versie 1.4.2 ziet er vooralsnog als volgt uit: Changes in version 1.4.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota presenteert GRMN-versie Mark X

11-01-2019 9:44 Autoweek.nl
Toyota toont tijdens de Tokyo Auto Salon een nieuwe serie van de Mark X GRMN. Eind 2014 presenteerde Toyota al een tot 100 stuks gelimiteerde GRMN-versie van de Mark X en een dikke vier jaar later is het tijd voor een nieuwe serie van de opgedirkte sedan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

VLC Media Player 3.0.6

11-01-2019 9:43 Tweakers.net
Versie 3.0.6 van VLC Media Player is uitgekomen. Deze opensource- en cross-platformmediaspeler kan diverse audio-, video- en streamingformaten afspelen, zonder dat hiervoor de desbetreffende codec hoeft te worden ge?nstalleerd. In versie 3.0 is onder meer ondersteuning voor Chromecast toegevoegd. Verder is er hardwareversnelling voor het decoderen van 4k- en 8k-video, ondersteuning voor hdr, weergave van 360-gradenvideo's en 3d audio, toegang tot netwerklocaties via onder meer smb, ftp en nfs, hd audio-passthrough en ondersteuning voor BD-J-menu's. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Core:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twee nieuwe botgeleidingshoofdtelefoons van Aftershokz

11-01-2019 9:36 Hardware.info
Aftershokz heeft recent twee nieuwe bone conduction hoofdtelefoons gelanceerd. Naast de Xtrainerz is ook de OptiShokz aan het assortiment toegevoegd. Bij bone conduction hoofdtelefoons worden door transducers, ultrasone geluidsgolven gegenereerd die via het kaakbeen worden doorgegeven aan het binnenoor. Op deze manier bereikt het geluid het slakkenhuis zonder dat het trommelvlies wordt belast. Je oren worden niet bedekt waardoor omgevingsgeluiden goed hoorbaar blijven. De Xtrainerz, wat je vol...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mark X GRMN is rijst met extra wasabi

11-01-2019 9:29 Autoblog.nl
Als onze minister-president een robot was, zoals een collega politicus, dan was deze auto zijn naam geweest. Sommige landen zijn op autogebied The Chosen One. Japan valt daar zeker onder. Zo krijgen de Aziaten deze vet gave Toyota Mark X GRMN. Prius wie? Het gaat hier om een gepeperde variant van de redelijk ingetogen Mark […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 19.1.1

11-01-2019 9:10 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe update van zijn Radeon Software Adrenalin Edition-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Voor de nieuwste generatie kaarten worden van Windows alleen versies 7 en 10 ondersteund. Verder biedt AMD geen 32bit drivers meer aan. De release notes voor versie 18.12.2 laten de volgende veranderingen en verbeteringen zien: Fortnite
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze topserie wordt omgetoverd tot game

11-01-2019 9:06 Apparata
Zeg z’n naam! Lekker crystal meth maken is een bezigheid die voor de meesten niet in de dagelijkse routine thuishoort. Met een aankomende mobiele game komt daar wellicht verandering in, want de iconische Walter White en zijn partner in crime Jesse Pinkman komen naar je smartphone. Het is al 11 jaar geleden toen White voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Ring-medewerkers hadden alleen mailadres nodig voor meekijken s

11-01-2019 9:03 Tweakers.net
Bepaalde medewerkers van de maker van slimme deurbellen Ring hadden alleen een e-mailadres van een klant nodig om live mee te kunnen kijken met videostreams van de producten, claimt The Intercept.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Man rijdt Ferrari in de oceaan [video]

11-01-2019 8:55 Autoblog.nl
Volgens mij hoort die auto daar niet. Een tragische gebeurtenis vond afgelopen december plaats in Palm Beach, Florida. De 48-jarige James Mucciaccio Jr. reed zijn Ferrari 360 van een steiger af, zo het water in. Je vraagt je natuurlijk af waarom, maar in de staat Florida is echt alles mogelijk. Mucciaccio klom uit de auto […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Honor 10 Lite in Nederland voor 229 euro

11-01-2019 8:26 Hardware.info
Eind vorig jaar kondigde Huawei de Honor 10 Lite aan. Deze smartphone heeft mid-range specificaties en richt zich vooral op een jonger publiek. De Nederlandse adviesprijs bedraagt 229 euro en het toestel is sinds gisteren beschikbaar. De 10 Lite is uitgerust met een octa-core Kirin 710 system-on-a-chip, drie gigabyte werkgeheugen, 64 gigabyte opslag en een microsd-kaartslot. Mocht je geen microsd-kaart gebruiken, kan je ook ervoor kiezen om een tweede simkaart te plaatsen. Het 6,2-inch display...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Carlos Ghosn raakt Amsterdams huis kwijt'

11-01-2019 8:09 Autoweek.nl
De gevallen Nissan-topman Carlos Ghosn raakt naar verwachting zijn appartement in Amsterdam kwijt. De Japanse automaker wil alle banden met Ghosn verbreken en is volgens bronnen wereldwijd huurcontracten aan het opzeggen van huizen waar globetrotter Ghosn verbleef.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gelekt: Toyota Supra

11-01-2019 8:06 Autoweek.nl
Autoland wacht al jaren vol spanning op een nieuwe Toyota Supra en maandag wordt de eerste nieuwe generatie in meer dan twintig jaar dan toch ?cht gepresenteerd. De Mexicaanse tak van Toyota heeft per ongeluk een inmiddels verwijderde video op zijn Twitterpagina geplaatst waarin de nieuwe sportcoup? al goed is te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Nieuwe adresseerbare RGB all-in-one waterkoelsets van Therm

11-01-2019 7:58 Hardware.info
Thermaltake heeft op de CES een drietal nieuwe all-in-one waterkoelsets met adresseerbare rgb-verlichting gepresenteerd. Naast een 120mm-variant is ook een 240mm- en 360mm-variant beschikbaar. Het koelblok is gemaakt van koper en de ingebouwde pomp heeft een motorsnelheid van 3600 toeren per minuut. De meegeleverde ‘Pure 12’-ventilatoren zijn rgb-verlicht middels negen led-lampjes. De draaisnelheid bedraagt 500 tot 1500 toeren per minuut en volgens de fabrikant produceert ??n fan ongeveer 25,8...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Daihatsu Copen GR Sport Concept in Tokio

11-01-2019 7:55 Autoweek.nl
Dagen die beginnen met nieuws over de Daihatsu Copen behoren nou eenmaal tot de betere dagen en daarom presenteren we met gepaste vrolijkheid de Daihatsu Copen GR Sport Concept.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl