Man sloopt z’n 720S van $300.000 dag na ontvangst

16-07-2018 7:40 Autoblog.nl
Rusting inrijden? Welnee, gassen met dat ding. De McLaren 720S is geen kattenpis. Met meer dan 700 pk en louter achterwielaandrijving is het oppassen geblazen. Een man in Virginia, Verenigde Staten, kwam hier op de harde manier achter. Een dag nadat hij zijn McLaren had opgehaald werd de supercar tegen een boom geparkeerd. De levering […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Twitter-accounts Russische 'trollenfabriek' verstuurden ook Ned

16-07-2018 7:34 Tweakers.net
De Russische Internet Research Agency, die ook wel de trollenfabriek wordt genoemd, verstuurde ook Nederlandstalige berichten via verschillende Twitter-accounts. Dat claimt de NRC op basis van eigen onderzoek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nieuwe Nissan GT-R wordt snelste auto ter wereld'

16-07-2018 7:20 Autoweek.nl
De nieuwe Nissan GT-R bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. Desondanks kan Nissans designchef Alfonso Albaisa al verklappen dat de auto de snelste supercar ter wereld wordt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Android-smartphonelijn van Microsoft op komst?

16-07-2018 7:17 Hardware.info
Volgens Windows Latest zou Microsoft op dit moment werken aan nieuwe smartphones om in de nabije toekomst op de markt te brengen. Aan zich is dit niets al te bijzonders, ware het niet dat de toestellen deze keer geen Windows maar wel Android als besturingssysteem zouden krijgen. Windows Latest kwam aan deze informatie door enkele vragen te stellen aan een Microsoft Store werknemer, die beweerde dat de technische afdeling van het bedrijf druk werkt aan een nieuwe lijn van telefoons die geen deel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

True Tone eigenschap van nieuwe MacBook Pro's werkt met LG Ultra

16-07-2018 6:43 Hardware.info
Vorige week vernieuwde Apple zijn MacBook Pro-lijn met nieuwe quad- en hexa-core cpu's van Intel. Het bedrijf uit Cupertino implementeerde, zoals we al meldden, ook verschillende andere technologie?n in zijn nieuwste professionele laptops waaronder de True Tone karakteristiek, die we al eerder zagen in de Apple iPad Pro's en de nieuwste iPhones. De True Tone techniek zorgt ervoor dat de kleurtemperatuur van het scherm wordt aangepast aan de temperatuur van het omgevingslicht, zodat je in elke de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Iedereen aan de flash: 67 SSD's round-up

16-07-2018 5:59 Hardware.info
Het aanbod aan ssd’s is onverminderd groot en de prijzen dalen ook weer: hoog tijd voor een nieuwe vergelijkingstest. Die lees je hier, op basis van een volledig nieuwe testopstelling, waarmee we ssd’s n?g beter kunnen testen dan voorheen. Wij haalden 67 exemplaren door deze test, inclusief de nieuwe Samsung 860 Evo en Crucial MX500. De ssd-prijzen gaan eindelijk weer omlaag! Videokaarten, geheugen: als hardwareliefhebber heb je onderhand waarschijnlijk genoeg van stijgende prijzen. Ssd’s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 8 toppers kosten net zoveel als een laptop

15-07-2018 21:56 Autoblog.nl
Toegegeven: deze laptop is extreem duur. Dus je kunt er leuke auto’s voor uitkiezen! Onze collega’s van Apparata raakten er maar niet over uitgepraat. Apple heeft een update uitgevoerd voor de MacBook Pro laptops. Zoals bekend zijn de prijzen voor een MacBook Pro aan de hoge kant. Zo’n appel-logootje doet natuurlijk wonderen. Gelukkig zit er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Corsair zal H100i Pro uitbrengen met 0 rpm-mode'

15-07-2018 20:58 Hardware.info
Heel wat gebruikers willen graag hun hardware koelen met water, maar vinden het te veel moeite, of durven het niet aan, om deze koeling volledig zelf in elkaar te steken. Voor deze zelfbouwers bestaan er zogenaamde all-in-one koelers, zoals bijvoorbeeld Corsairs H100i. Corsair zou nu echter van plan zijn om deze H100i te updaten geven in de vorm van de H100i Pro. De voornaamste vernieuwing zou een nieuwe "0 rpm-mode", waarbij de ventilators stil zouden staan onder een bepaalde temperatuur van h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Polestar maakt gehakt van Tesla

15-07-2018 19:57 Autoblog.nl
Tegelijkertijd deelt Volvo ook nog eens een sneer uit naar de gerenommeerde fabrikanten. Nu de productie van de Tesla Model 3 dan eindelijk een beetje op gang komt, kan Tesla zich meteen druk gaan maken om de concurrentie die eraan zit te komen. Er zijn voldoende fabrikanten die zo lang mogelijk vast houden aan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Asus kondigt Intel Mehlow-workstations en -moederborden aa

15-07-2018 18:25 Hardware.info
Asus maakt naast producten voor consumenten, zoals bijvoorbeeld moederborden, videokaarten, laptops en smartphones, ook systemen voor de professionele markt. Zo heeft het bedrijf eerder deze week een tweetal nieuwe workstations aangekondigd, alsook twee workstation-moederborden. De twee workstations, de E500 G5 en E500 G5 SFF, zijn uitgerust met Intels C246-chipset, met ondersteuning voor de nieuwste Coffee Lake Xeon E-processors. Beiden hebben plaats voor vier ram-latjes, met een maximum van 6...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Maar natuurlijk is er weer een record gesneuveld

15-07-2018 18:10 Autoblog.nl
Door Volkswagen, wie anders? Zoals wij allen weten is Volkswagen met een enorme Elektrische Revolutie bezig. Een paar jaar geleden vonden de Duitsers het complete onzin, want diesels waren zo goed. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Met het ‘ID”-label wil Volkswagen zich op de kaart gaan zetten als een progressieve, vooruitstrevende en milieubewuste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom elke online game deze 3 sociale features van Overwatch mo

15-07-2018 17:32 Apparata
Deze tools zouden iedere online multiplayer game zo veel beter maken! Online gamen is voor veel gamers een plek om competitief, co?peratief en recreatief te genieten van al het mooie dat gaming te bieden heeft. Tegelijkertijd is het een plek voor smeerlappen om voor geen enkele logische reden je moeder of je kennelijke homoseksuele geaardheid […]
Lees het hele artikel op Apparata

Steam en HTC tonen multi room-tracking met HTC Vive Pro

15-07-2018 15:59 Hardware.info
Een update voor SteamVR kan het mogelijk maken om meer basisstations aan een account toe te voegen, waardoor tracking van de Vive Pro uitgebreider wordt. Denk hierbij aan grotere ruimtes of zelfs meerdere ruimtes. Dat laatste liet?Alvin Wang Graylin op Twitter zien, baas van Vive in China. In de video wordt gebruikgemaakt van b?tasoftware die het toeliet om zestien basisstations aan elkaar te koppelen, waardoor tracking in drie verschillende ruimtes mogelijk was. Met een flink lange kabel naar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hoogmoed komt voor de val: Life Racing Engines

15-07-2018 15:45 Autoblog.nl
Het verhaal van een van de meest bijzondere F1 teams ooit en h?t bewijs dat doorzettingsvermogen niet altijd tot resultaat leidt. Hoewel atmosferische motoren niet verboden waren, had je in de jaren 80 een turbomotor nodig als je succes wilde behalen in de Formule 1. Je kon ervoor kiezen een atmosferisch blok te gebruiken, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WK 2018: Waarom een crypto-gok ring van $1.5 miljard werd opgero

15-07-2018 15:23 Apparata
Foul play, zouden ze dat in het voetbal noemen… Het WK voetbal is meer dan alleen competitief voetballen, ontzettend veel schwalbes van Neymar en een klein WK-gokpotje met je vrienden. Het is ook het decor voor een gigantisch Chinees syndicaat dat tientallen miljoenen verdiende door een illegaal internationaal gokplatform op te zetten dat opereerde met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Netgear lanceert unmanaged switches met aanpasbaar PoE-vermogen

15-07-2018 14:02 Hardware.info
Netgear is een vrij bekende producent van netwerkapparatuur, zowel voor gewone consumenten, als professionele gebruikers of grote bedrijven. Het bedrijf heeft nu vier nieuwe unmanaged switches gelanceerd, met power-over-ethernet-ondersteuning. Speciaal aan deze switches is echter dat het maximale vermogen dat de switch over ethernet stuurt, aangepast kan worden. Dit vermogen kan aangepast worden door het vervangen van de externe voeding. Netgear komt met een 8-poorts en een 16-poorts model. Bei...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de duurste Aston Martin van Autotrack

15-07-2018 13:02 Autoblog.nl
Een GT12 in een heerlijke kleur. Money Doesn’t Buy Happiness, maar met een Aston Martin Vantage GT12 heb je vermoedelijk een permanente grijns van oor tot oor op je gezicht. De GT12 is het ultieme model van de Vantage met twaalfcilinder. Ge?nspireerd uit de racerij en de looks van een echt monster. Dat ‘ie met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lenovo kondigt Android Go-variant van Moto E5 aan

15-07-2018 12:50 Tweakers.net
Lenovo heeft een variant van zijn Moto E5-smartphone aangekondigd die is voorzien van Android Go. Het toestel heeft lagere specificaties dan de gewone E5 en komt deze maand in Europa en Zuid-Amerika uit voor een adviesprijs van 109 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stapt Windows Mobile over op Android?!

15-07-2018 12:47 Apparata
Gaan ze dan toch met Android in zee? Windows 10 Mobile is zachtst gezegd geen gigantisch verkoopsucces geweest en de navolging voor het OS was dan ook middelmatig. Wellicht dat Microsoft daarom waarschijnlijk overstapt op Google’s Android. De afgelopen jaren kwamen er nauwelijks Windows Phone-varianten uit. Op deze Wileyfox na was het aanbod van fabrikanten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Black Ops 4 krijgt aparte b?ta voor battle royale-modus

15-07-2018 12:13 Tweakers.net
Treyarch heeft bekendgemaakt dat het bedrijf twee b?ta's voor het spel gaat uitbrengen. Er komt een gebruikelijke gesloten b?ta voor de multiplayermodus en later een extra b?ta waarin de battle royale-modus kan worden uitgeprobeerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Jeep Wrangler - Rij-impressie

15-07-2018 12:00 Autoweek.nl
Puurder dan een Wrangler krijg je een hedendaagse Jeep niet en hem vervangen is dan ook een hachelijke operatie. We duiken de Oostenrijkse bergen in met de vierde generatie Jeep Wrangler om te ervaren hoe volbloed Jeep die nog is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zomer 2018: Maybach-zonnebrillen en AMG polo’s

15-07-2018 11:57 Autoblog.nl
De klerenkast van @sacha in een notendop. Hoe straal je succes uit? Met de nieuwe AMG Collection from Mercedes-Benz voor deze zomer zit je in elk geval gebakken. Petjes, polo’s, zonnebrillen en andere vormen van merchandise zijn een ware aanwinst voor de garderobe. Maak een goede impressie terwijl je langs wijngaarden, olijfgaarden en lavendelvelden flaneert. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EVGA X299 Dark BIOS-update voegt ingebouwde CPU stress-test en a

15-07-2018 11:37 Hardware.info
Evga's X299 Dark-moederbord werd eind vorig jaar aangekondigd als een nieuw vlaggenschip voor de 2066-socket. Het bedrijf heeft het moederbord nu van een bios-update voorzien, die een aantal nieuwe functies toevoegt, alsook de interface vernieuwt. Zo bestaat het home-scherm nu uit vier knoppen, in plaats van het klassieke overzicht. E?n van de vier knoppen geeft toegang tot een nieuwe functie, de overclock-robot. Deze test je processor en zou moeten zoeken naar de hoogste stabiele frequentie. G...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Microsoft werkt aan Android-telefoon

15-07-2018 11:30 Tweakers.net
Een medewerker van Microsoft Store heeft aangegeven dat Microsoft werkt aan een telefoon waar Android op draait. Dit zou de eerste nieuwe Microsoft-telefoon in meer dan twee jaar zijn, maar de medewerker kan zich ook vergist hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rij-impressie: Citro?n C5 Aircross

15-07-2018 11:17 Autoweek.nl
De Citroën C5 Aircross is nauw verwant aan de Peugeot 3008/5008, maar het rijgedrag lijkt meer op de ervaring die je op een vliegend tapijt krijgt. Maak kennis met de nieuwste pseudo-SUV van Franse komaf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lamborghini’s Formule 1-auto is terug van weggeweest

15-07-2018 10:53 Autoblog.nl
De V12 komt weer tot leven. Ook Lamborghini had ooit een aandeel in de Formule 1. Dit was voor het Audi-tijdperk in de vroege jaren negentig. De Minardi M191B met chassisnummer #003 werd aangedreven door een LE3512 V12 van Lamborghini. 26 jaar nadat de Formule 1-auto voor het laatst in actie kwam hebben de Italianen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Britse verzekeraar draait op voor kosten gratis televisies voor

15-07-2018 10:51 Tweakers.net
Doordat Belgi? in de strijd om de derde plaats in het wereldkampioenschap voetbal zaterdagavond 2-0 speelde tegen Engeland, moet elektronicaketen Kr?fel meer dan een miljoen euro aan televisies terugbetalen aan klanten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

How to: Zo maak je je Android smartphone weer sneller

15-07-2018 10:32 Apparata
Trage smartphones zijn tergend en zo verhelp je het hardnekkige probleem. Het moment dat je je nieuwe smartphone voor het eerst gebruikt is magisch. Alle apps starten meteen op, alles reageert snappy en snel en plots draait die behoorlijk zware game solide. Helaas kan die magie snel weer verdwijnen als je je smartphone niet goed […]
Lees het hele artikel op Apparata

Project gratis wifihotspots voor gemeenten vertraagd door progra

15-07-2018 10:09 Tweakers.net
Het plan om 8000 gemeenten in de Europese Unie van gratis wifihotspots te voorzien, is voorlopig uitgesteld. Het systeem waarmee gemeenten de investering konden aanvragen, hield geen rekening met verschillende tijdzones, wat oneerlijke voordelen opleverde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Tweeling: Hyundai Pony - Mitsubishi Precis

15-07-2018 10:00 Autoweek.nl
Een paar weken geleden konden we je leven vanaf deze plaats verrijken met kennis over de Hyundai Santamo, een Mitsubishi Space Wagon met Koreaanse logo's. Vandaag worden de rollen omgedraaid met de Mitsubishi Precis!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nissan heeft ??n doel voor ogen met de nieuwe GT-R

15-07-2018 9:49 Autoblog.nl
Op de achtergrond werkt Nissan aan de opvolger van de GT-R. De verwachtingen zijn hooggespannen. In de periode dat de GT-R op de markt kwam was de auto wereldnieuws. Niet alleen door de legendarische GT-R benaming, maar ook om zijn prestaties. De auto werd omschreven als een betaalbare supercar (in aanschaf, niet in onderhoud). Geen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Dell geeft Precision-workstations 8e generatie Intel Xeon-

15-07-2018 9:09 Hardware.info
Dell kondigt middels een persbericht aan dat het zijn Precision workstation-systemen vernieuwd heeft. Het introduceert twee tower-systemen, een small formfactor-model en een 1U-rackserver. Alle vier zijn nu uitgerust met Intels achtste generatie processors of Xeon-versies daarvan. Het Precision 3930 Rack kan uitgerust worden met de nieuwe Xeon E-processors of andere achtste generatie chips. Hij is configureerbaar met maximaal 64 GB ddr4-geheugen dat ecc ondersteunt. Maximaal 250 watt aan grafis...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CPU performance-per-watt test: wat is de effici?ntste processor?

15-07-2018 5:59 Hardware.info
In onze tests van processors is het energieverbruik een vast onderdeel. We kijken dan naar het verbruik tijdens diverse workloads, maar dat vertelt niet per se het volledige verhaal over hoe zuinig een cpu is. Daarom kijken we vandaag naar de performance-per-watt, oftewel de effici?ntie waarmee processors werken. Begin dit jaar introduceerden we bij Hardware.Info een vernieuwde testmethode voor het stroomverbruik van processors. Voor het eerst kunnen we daarmee het ge?soleerde verbruik van al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chrome versie 67 schakelt Site Isolation standaard in ter besche

14-07-2018 19:37 Hardware.info
Google is al enige tijd bezig om de Chrome browser te beschermen tegen beveiligingskwetsbaarheden zoals Spectre. Het bedrijf heeft dit weten te bereiken door middel van het implementeren van een functie genaamd Site Isolation. Site Isolation verandert de manier waarop de browser de code rendert naar daadwerkelijk content. De nieuwe functie splitst het render-proces op in verschillende taken met behulp van out-of-process iframes. Het op deze manier renderen van pagina’s maakt het stukken moeilij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Babes op Instagram: Katja Zwara

14-07-2018 18:30 Apparata
Oostblok, altijd mooi. Toegegeven, we hebben de afgelopen maanden bijzonder weinig aandacht besteed aan Oost-Europese modellen. Vandaag proberen we het gebrek aan aandacht goed te maken met Katja Zwara. Het 30-jarige onderbroekenmodel is onder andere zo groot geworden door haar inspirerende Instagram-account. Op dit moment heeft ze al ruim 35.000 volgers vergaard. Ondanks het relatief […]
Lees het hele artikel op Apparata

Beta-BIOS voor MSI Z370 Gaming M5 ondersteunt "nieuwe generatie

14-07-2018 18:21 Hardware.info
De meest recente b?ta-bios voor MSI's Z370 Gaming M5-moederbord biedt geen verbeterde stabiliteit, bugfixes of nieuwe features. Nee, de reden dat deze bios (versie 7B58v151) opvalt is het enige item in de changelog: 'Support New Generation CPU!'. Als Z370-bord is de Gaming M5 altijd al compatibel geweest met de 8e?generatie Core-processors van Intel, dus het lijkt erop dat hier de negende generatie bedoeld wordt. Volgens Overclock3D wijst deze toevoeging erop dat de Whiskey Lake-familie van I...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Renault Twingo

14-07-2018 18:00 Autoblog.nl
Je kan een klassieker kopi?ren. Of zonder het door te hebben gewoon een nieuwe klassieker bouwen. Renault deed het in de jaren ’90. Af en toe wordt er gevraagd naar de ‘beste auto ooit ontworpen’. Persoonlijk denk ik dan altijd aan de Peugeot 504. Een chique sedan met hoogstaand comfort die gewoonweg van geen ophouden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Audi op Autotrack is geen RS3

14-07-2018 16:57 Autoblog.nl
Hij rijdt zelfs niet op benzine. Gisteren gingen we qua Audi’s nog volledig voor team rood, dus moeten we dat vandaag compenseren met wat team geel. Uiteraard is team geel wel minder tof dan team rood en dat wreekt zich ook in de auto’s. De ton sur ton RS7 van gisteren viel bij velen niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vivo Nex marteltest: hoe sterk is uitschuivende camera?

14-07-2018 16:26 Apparata
Is de nieuwe technologie een blijvertje? Een tijdje terug hebben we voor het eerst de Vivo Nex (S) aan het werk gezien. De smartphone beschikt over enkele innovatieve features. Wat te denken bijvoorbeeld van de vingerafdrukscanner die achter het scherm is geplaatst, of de uitschuivende camera? Door deze technologie is het mogelijk om een schermvullend […]
Lees het hele artikel op Apparata

Betaalbare Husky One-behuizing met window bij Spire

14-07-2018 16:16 Hardware.info
Het Nederlandse Spire heeft zijn nieuwe Husky-serie van behuizingen gelanceerd door middel van de Husky One, een relatief betaalbare case die beschikt over een groot doorzichtig zijpaneel. Het ontwerp van de One is strak en vrij minimalistisch en moet volgens Spire in zowel thuis- als kantoorgebruik passen. Het interieur van deze Husky is, vrij in lijn met de huidige trend, voornamelijk leeg. Hierdoor kun je er een flinke grafische kaart - tot 380 mm - in kwijt. Ook processorkoelers tot 161 m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kreknodde! AB-scribent verzwijgt eigen truckmerk

14-07-2018 15:06 Autoblog.nl
Wat weet jij eigenlijk van je collegae? We don’t want to know how your weekend was! Sommige dingen wil je liever niet weten van je collegae, maar gisteren tipte collega @dizono me dat collega @willeme wel een heel frappant feit over zichzelf heeft ‘achtergehouden’. Zeker gezien het feit dat we nota bene voor een site […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mini-ITX moederborden: vele soorten, ??n maat

14-07-2018 15:00 Hardware.info
Wil je een ?cht compact systeem samenstellen en toch zo min mogelijk concessies doen wat betreft prestaties? Dan kom je al snel uit op de mini-itx formfactor. Hoewel deze moederborden een niche vormen, is er genoeg keuze voor wie op zoek is naar een klein bordje. Het atx-formaat is momenteel veruit favoriet bij hardwareliefhebbers. Hoewel steeds meer onderdelen ge?ntegreerd zijn op moederbord en processor, en er dus zelden veel insteekkaarten nodig zijn, lenen grotere behuizingen zich kenneli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Weblog: De Luifel

14-07-2018 14:30 Autoweek.nl
Designtrends zijn soms overduidelijk. Gigantische grilles, uitzinnige led-slierten en uitgebouwde wielkasten zijn onmiskenbaar in de mode en kunnen stuk voor stuk rekenen op een gezonde dosis tegenstanders. Vandaag moeten we het echter nodig hebben over een minder opvallend mode-item dat toch alomtegenwoordig lijkt: datgene wat ik en collega Lars 'De Luifel' zijn gaan noemen. Wie geen oren heeft naar ietwat vergezochte autopraat op nerd-niveau kan nu beter afhaken, maar ik weet zeker dat mijn ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fortnite naar Android: lanceerdatum is bekend

14-07-2018 14:24 Apparata
Wordt het net zo’n succes als op de console? Fortnite is de afgelopen maanden bij menig gamer niet van de buis af te krijgen. Het gigantische succes van het spel is ook heet nieuws voor de media, inclusief onszelf natuurlijk. Zelfs rappers worden helemaal wild van de game en een verslaving heb je zo te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: vrouw zoekt ultieme weekendcruiser

14-07-2018 14:00 Autoblog.nl
Wat is eigenlijk de leukste cruiser onder 15 mille? Het is mooi weer (al een tijdje, trouwens), dus de cabrio-kriebels komen naar boven. Sommige autoliefhebbers zweren bij een dichte auto, vanwege de afgenomen torsiestijfheid en het toegenomen gewicht van een ‘onthoofde’. Het is alleen de vraag hoe relevant dat is op het moment dat je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to Basics: Suzuki Swift

14-07-2018 13:14 Autoweek.nl
De Suzuki Swift Sport won begin deze maand door onder andere zijn value for money van de Mini Cooper in een vergelijkingstest. Voor net geen 25 mille stond de dikste Swift voor ons klaar. Maar wat als we hem van al zijn luxe ontdoen en kaal door de configurator halen?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Oppo registreert 40 nieuwe smartphonemodellen in Europa

14-07-2018 13:13 Hardware.info
Oppo lijkt flink aan de weg te willen timmeren in Europa. Vorige maand kondigde de Chinese smartphonefabrikant al aan dat het in meerdere Europese landen, waaronder Nederland, zijn toestellen wil gaan verkopen, en de eerste twee telefoons van het merk zullen volgende week verschijnen. Nu heeft LetsGoDigital echter opgemerkt dat Oppo voor maar liefst 40 modelnamen een handelsmerk heeft aangevraagd bij zowel het Europese bureau voor intellectueel eigendom als de Britse variant daarvan. De aanvrag...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Achter deze slaperige facade zit een epische garage verstopt

14-07-2018 13:09 Autoblog.nl
Maar dan ook echt hero?sch. Als we jaapblog weer eens opstarten is de reden meestal evident. Kapitale villa’s met de nodige curb appeal en mooie garages en/of oprijlanen laten je even wegdromen aan de gedachte wat jij zou doen met tien miljoen. Of liefst met nog wat meer, want wat koop je nog voor tien […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto's van Samsung Galaxy Tab A2 lekken uit

14-07-2018 13:05 Tweakers.net
Er zijn enkele foto's van de Samsung Galaxy Tab A2 uitgelekt. De tablet beschikt over 10,5"-scherm met relatief dunne schermranden. Hij moet dienen als een opvolger van de Galaxy Tab A uit 2016.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kwart van de websites in Nederland maakt geen gebruik van ssl

14-07-2018 12:20 Tweakers.net
Volgens beveiliger Cybersprint beschikt 27 procent van een groep veelbezochte Nederlandse websites niet over een ssl-certificaat. Vooral in de zorgsector lijken veel websites nog geen gebruik te maken van de encryptie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oppo Find X verkoop: 15 miljoen dollar in enkele minuten

14-07-2018 12:14 Apparata
Innovatie trekt miljoenen aan. Enkele weken geleden hebben we kennisgemaakt met de Oppo Find X. Het nieuwe paradepaardje van de Chinese smartphonefabrikant gaat niet alleen de innovatiestrijd aan met de rest, maar moet ook nog eens Oppo de Europese markt doen veroveren. Hoewel het toestel in Europa nog niet beschikbaar is, hebben de Chinezen deze […]
Lees het hele artikel op Apparata

Opel moet uitleg geven over diesels

14-07-2018 12:05 Autoweek.nl
Opel moet zich verantwoorden voor de werking van drie nieuwe types dieselmotoren. Dat heeft het Duitse ministerie van Verkeer bevestigd na berichtgeving van de Duitse krant Bild. De vragen van de Duitse overheid gaan over het systeem dat de uitlaatgassen van de dieselmotoren, die aan de Euro-6-richtlijn voldoen, reinigen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Man plaatst Pagode in lommerrijk Amsterdams straatje

14-07-2018 12:03 Autoblog.nl
Het was echter niet de bedoeling. Maar dat laatste had je al door gezien de foto’s. Jawel het is weer zover, een dikke (in dit geval slanke) Mercedes heeft schade opgelopen terwijl ‘ie gebruikt werd waar ‘ie voor bedoeld is. Op de Meeuwenlaan in Lewis Hamiltons favoriete stad ging het mis. Vandaar dat zoveel verzamelaars […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Fiat Punto - Occasion Aankoopadvies

14-07-2018 12:00 Autoweek.nl
Deze Fiat kennen we onder de namen Grande Punto, Punto Evo en gewoon Punto. Hij heeft er dan ook een lange carri?re op zitten. Wie kan leven met een paar kleine kwalen, heeft er voor een gunstige prijs een leuke en praktische occasion aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Typfoutje veroorzaakte raar gedrag van ai in Aliens: Colonial Ma

14-07-2018 11:37 Tweakers.net
Aliens: Colonial Marines was een spel zoals veel andere spellen die op films gebaseerd zijn: een matige cashgrab met wat referenties naar de films, die al snel vergeten werd. Veel spelers klaagden over bugs in de ai, maar die blijken jaren later aan een simpel typfoutje gelegen te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Singer met Williams goodies is waanzinnig duur

14-07-2018 11:01 Autoblog.nl
Das ist ja Der Wahnsinn! Dat Singer en Williams de handen ineen zouden slaan om de ultieme luchtgekoelde Porsche 911 in elkaar te schroeven, wisten we al sinds eind vorig jaar. Afgelopen week was dan eindelijk het moment aangebroken dat de auto onthuld werd aan de pers. Net op tijd om vervolgens wat rond te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuw MacBook-toetsenbord bevat siliconen 'beschermlaagje'

14-07-2018 10:41 Hardware.info
Bij het uit elkaar halen van de nieuwe MacBook Pro, die afgelopen week werd aangekondigd, is iFixit een door Apple ongenoemde verandering tegen gekomen. Menig gebruiker zal bekend zijn met de butterfly-switches van het bedrijf uit Cupertino en alle heisa hierover: de toetsenborden zijn extreem gevoelig voor stof, kruimels en dergelijke en werken hierdoor onbetrouwbaar. En hoewel Apple sprak van een derde generatie van dit toetsenbordontwerp, noemde het nergens verbeteringen die dit probleem zoud...
Lees het hele artikel op Hardware.info

iFixit: Apple heeft laagje tegen vuil aan MacBook Pro-toetsenbor

14-07-2018 10:37 Tweakers.net
Apple heeft aan de nieuwe MacBook Pro een extra laagje plastic toegevoegd, die volgens iFixit bedoeld is om stof buiten te houden. De toetsenborden van de MacBook Pro-laptops hadden tot op heden een probleem dat vuil ervoor kon zorgen dat ze minder goed werkten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo voorkomt MacBook Pro 2018 onbruikbare toetsen

14-07-2018 10:25 Apparata
Na diverse ruzies en aanklachten pakt Apple het toch maar anders aan. Het toetsenbord van de laatste MacBook Pro was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Het nieuwe vlindermechanisme zorgde ervoor dat toetsen onbruikbaar werden wanneer er aan de onderkant zich vuil opstapelde. Hoewel Apple meldt dat het toetsenbord van de MacBook Pro […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl