Namen volgende iPhones gelekt op Apple's eigen website

12-09-2018 16:02 Hardware.info
Apple heeft de namen van zijn eigen iPhones gelekt, nota bene op zijn eigen website. Inmiddels zijn de namen verwijderd uit de site van Apple. Inmiddels zien we wel vaker dat het bedrijf cruciale details lijkt te lekken. De website allthings.how toonde als eerste de namen iPhone XS, XS Max en XR. Ze waren gevonden in een XML-bestand in een sitemap op Apple.com, waar nu "Be right back. We’re making updates to the Apple Store. Check back soon" staat. Gelukkig zijn er een aantal screenshots gemaak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VZR Lease Top 10 Senior Edition

12-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Bijtelling en speciale Lease Editions: wie de berichtgeving op autogebied een beetje volgt, kan al jaren niet meer om dergelijke onderwerpen heen. Leaseauto's zijn verantwoordelijk voor 54 procent van de jaarlijks nieuw verkochte auto's. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren: de Elektrische Auto (EV) Edition.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Asus brengt ROG Phone in China uit voor ongeveer 750 euro

12-09-2018 15:55 Tweakers.net
Asus gaat zijn ROG Phone vanaf 26 september verkopen in China. Het goedkoopste model, met 8GB ram en 128GB flashopslag, kost 5999 yuan. Omgerekend is dat zo'n 753 euro. Of het toestel ook in de Benelux uitkomt, is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gordon Murray Design presenteert tedchniek en T.43

12-09-2018 15:42 Autoweek.nl
Op deze site zijn we gewend om complete auto's te presenteren, maar dankzij Gordon Murray Design gaat het vandaag even anders. Het bedrijf presenteert onder meer een complete technische basis voor een sportauto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Windows 10 Insider-build geeft Edge-pop-up bij installatie Chrom

12-09-2018 15:25 Tweakers.net
Insider-builds van Windows 10-versie 1809 tonen een pop-up die gebruikers doorverwijst naar de Edge-browser, op het moment dat zij Chrome of Firefox willen installeren. Het is nog niet duidelijk of de pop-up ook in de definitieve release komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TV-zenders zijn bang voor Netflix, bieden F1 gratis aan

12-09-2018 15:22 Autoblog.nl
Je moet wat om een zwaar verouderd medium in stand te houden. Vroeger was het leven zo simpel. Op zondag keek je naar Formule 1 via RTL5. Olav Mol deed verslag en met de regie kon hij de reclames regelen. Dus bij een safety car periode of een saai moment tijdens de race gingen ze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: De beste draagbare LED picoprojector van 2018

12-09-2018 15:01 Hardware.info
In Hardware.Info Magazine #4 2018 testen we zeven zogenaamde picoprojectoren, ofwel kleine, draagbare beamers die je dankzij de ingebouwde accu overal kunt gebruiken. In deze uitzending bespreken we LG's Minibeam PH500G, de winnaar van de test, en kijken voor welke toepassingen picoprojectoren w?l en juist niet geschikt zijn.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardt Hyperloop stelt dat route tussen Amsterdam en Frankfurt ha

12-09-2018 15:00 Tweakers.net
Volgens een studie van Hardt Hyperloop is een route tussen Amsterdam en Frankfurt realiseerbaar. Volgens het Nederlandse hyperloopbedrijf zou het traject 450km lang zijn, met zeven tussenstations. De reis duurt dan vijftig minuten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo volg je vanavond de onthulling van de nieuwe iPhones

12-09-2018 14:32 Apparata
Schakel in en kijk mee. Na een lange periode van geruchten is het jaarlijkse moment weer daar. Het moment dat Tim Cook op het podium verschijnt en nieuwe iPhones gaat aankondigen. Apple toont vanavond onder meer drie nieuwe iPhones en de hele wereld kan dit live aanschouwen. Apple zal het event vanuit Californi? namelijk live […]
Lees het hele artikel op Apparata

Belgische regering wil 15 miljard euro investeren in ict-beveili

12-09-2018 14:29 Tweakers.net
Het Strategisch Comit? van Belgi? heeft een investeringsplan naar buiten gebracht voor de ict-beveiliging van de overheid, bedrijven en burgers. Hiervoor wordt 15 miljard euro aan investeringsgeld opzijgezet, waarvan een derde uit de private sector komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gaat McDonald’s 6 gangen diners aanbieden?

12-09-2018 14:07 Autoblog.nl
Wij zien immers geen andere oplossing. Elke automobilist krijgt er in zijn leven weleens mee te maken: de McDonald’s. Het was ooit Ray Kroc die het gezellige familierestaurant van de gebroeders McDonald’s om wist te zetten naar hyper-effici?nte kilojoule-tempels waarvan er nu meer dan 37.000 op de wereld zijn. Daarmee is het mondiaal verreweg de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europarlement stemt voor licht gewijzigde 'link-taks' en 'upload

12-09-2018 14:01 Tweakers.net
Het Europarlement heeft woensdag gestemd over de herziene auteursrechtregels, die volgens critici bepalingen over een 'uploadfilter' en 'link-taks' bevatten. Deze bepalingen zijn aangenomen met kleine wijzigingen. Door het aannemen kunnen de onderhandeling beginnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: nieuwe generatie Xbox en Playstation krijgt 'iets speci

12-09-2018 13:36 Hardware.info
CNBC heeft een interview weten te krijgen met de ceo van AMD, Lisa Su. Het ging voor een groot gedeelte over hoe het bedrijf heeft weten op te klimmen aan de hand van de nieuwe bedrijfsstrategie. Maar dat is voor ons niet het meest belangrijke nieuws. Na geconstateerd te hebben dat AMD 'goede beslissingen voor de toekomst' heeft genomen, liet Su vallen dat de volgende generatie consoles van Microsoft en Sony een 'secret sauce' krijgen. Het was al bekend dat de chipontwerper samen met Sony werkt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hint OnePlus met deze teaser naar de nieuwe 6T?

12-09-2018 13:33 Apparata
Kraak de code. OnePlus moet de nieuwe 6T officieel nog aankondigen. Het is echter overduidelijk dat het toestel binnenkort gepresenteerd gaat worden, want het Chinese techbedrijf is op sociale media druk bezig om het nieuwe toestel onder de aandacht te brengen. In aanloop naar de aankondiging zal OnePlus een speciale game lanceren. Met dit spel, […]
Lees het hele artikel op Apparata

PoE-uitbreiding voor Raspberry Pi levert soms te weinig stroom a

12-09-2018 13:13 Tweakers.net
Eben Upton, oprichter van de Raspberry Pi Foundation, geeft toe dat de recent verschenen Power over Ethernet-uitbreiding voor de RaspBerry Pi Model 3+ in sommige gevallen te weinig stroom levert aan usb-poorten. Kopers kunnen het bordje inruilen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW stopt met levering dieselauto's de VS

12-09-2018 13:01 Autoweek.nl
BMW schrapt dieselmotoren uit het aanbod in de Verenigde Staten. In plaats daarvan zet het merk in op plug-inhybride techniek en benzinemotoren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lease maar: Peugeot 508 of Renault Talisman

12-09-2018 13:00 Autoblog.nl
Een Franse diesel met een automaat. Dat was ooit het summum van magnifiek kilometers vreten. Voor een heel lange tijd was het d? auto voor comfortabel en stijlvol transport. Een grote Franse middenklasse met dieselmotor. In de jaren ’80 en ’90 waren ze er meester in. Denk aan auto’s als de Peugeot 405, Citroen BX […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple-website toont namen iPhone XS, XS Max en XR

12-09-2018 12:55 Tweakers.net
De drie iPhones die Apple woensdagavond aankondigt krijgen de namen iPhone XS, XS Max en XR. Dat blijkt uit code op de website van Apple. De X staat net als bij het huidige model voor het nummer 10. Waar de R voor staat, is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vier redenen waarom Raikkonen nog even doorgaat met racen

12-09-2018 12:51 Autoblog.nl
De man heeft alles al gewonnen. Waarom dan toch doorgaan? Team AB zocht het voor je uit! Gisteren was een beetje een vreemde dag voor de doorgewinterde F1-fan. Het hing natuurlijk in de lucht, maar dan eindelijk werd bekend gemaakt dat Charles LeClerc voor het team van Ferrari gaat rijden. De Monegask was een oogappeltje […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De C5 Aircross Hybrid is hier!

12-09-2018 11:47 Autoblog.nl
De auto waar we allemaal op zitten te wachten is hier. Kennen we allemaal de Citroen C5 nog? Het was de laatste lekker zompige Citroen met de kenmerkende hydropneumatische vering. Sinds de DS (de echte, niet het hippe sub-merk) is het wezenlijk verbonden aan Citro?n. Maar het Franse merk gaat met zijn tijd mee en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Programmeerbare bolvormige Sphero BOLT-robot heeft led-matrix

12-09-2018 11:41 Tweakers.net
Voor wie gek is op knutselen met robots is er goed nieuws. Speelgoedrobotfabrikant Sphero heeft een programmeerbare robot uitgebracht met een led-matrix. De Sphero BOLT heeft daarnaast ook infrarood communicatie, waardoor het kan 'praten' met andere BOLT's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse provider begint met aanbieden van 5g-internetabonnem

12-09-2018 11:34 Tweakers.net
In enkele Amerikaanse steden kunnen klanten bij provider Verizon een 5g-internetabonnement afsluiten. Vanaf 1 oktober is het netwerk actief, de provider belooft snelheden van 300Mbit/s met een pieksnelheid tot 1Gbit/s. Verizon gebruikt de mmWave-frequentie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gepantserde Aston Martin DB11 te koop

12-09-2018 11:29 Autoweek.nl
Als het gaat om gepantserde auto's gaan de gedachten al snel uit naar enigszins door hun hoeven gezakte 7-series en S-klasses, maar alles kan bij de fabrikanten van dit soort rijdende bunkers. Deze Aston Martin DB11 is daar een uitstekend voorbeeld van.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Europese Commissie wil einde aan 'online anarchie' rond verkiezi

12-09-2018 11:19 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft een pakket maatregelen gepubliceerd dat voor online transparantie rond verkiezingen en bescherming van data van stemmers moet zorgen. Onder andere moeten ze buitenlandse online inmenging beteugelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel breidt Silicon Engineering Group uit met ontwikkelaar NetS

12-09-2018 11:12 Hardware.info
Het Californische bedrijf NetSpeed werd in 2011 opgericht om onder andere tools voor IoT-chips en interconnects te ontwerpen. Nu maakt Intel bekend dat de chipgigant het bedrijf gaat overnemen. Het bedrijf wordt geschaard onder de Silicon Engineering Group, waar ook bijvoorbeeld Altera onderdeel van is geworden. Met behulp van de producten van NetSpeed kunnen SoC's sneller en goedkoper worden ontworpen, doordat het ontwerpproces voor een deel geautomatiseerd kan worden. Daar blijkt?Intel erg in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Politie neemt Mercedes-AMG van 21-jarige in beslag

12-09-2018 10:58 Autoblog.nl
Zeg jongeman, waar doen we dat van? Van die figuren die op jonge leeftijd in veel te dure auto’s flaneren door steden. De vraag die bij de gemiddelde Nederlander naar boven komt is “Waar doet ‘ie het van?”. In sommige gevallen is er inderdaad keurig (hard) voor gewerkt en is de auto netjes betaald. In […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit is de Citro?n C5 Aircross SUV Hybrid Concept

12-09-2018 10:54 Autoweek.nl
Het is een beetje een open deur, maar nu toch officieel onthuld: de C5 Aircross SUV Hybrid Concept. De voorbode op Citro?ns nieuwe ge?lektrificeerde productiemodel voor Europa beleeft tijdens de autoshow van Parijs zijn werelddebuut.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Distributeur toont prijzen van negende generatie Intel Core-proc

12-09-2018 10:53 Tweakers.net
Een distributeur uit Singapore heeft de Intel Core-processors van de negende generatie opgenomen in zijn prijslijst. De prijs van de i9-9900K is omgerekend 417 euro. Vermoedelijk is de prijs voor consumenten hoger door marges en belastingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Tekort aan Intel-laptopprocessors zorgt voor verdere dalingen g

12-09-2018 10:47 Hardware.info
De reeds eerder vernoemde tekorten van Intel processoren zouden nu ook hun weerslag vinden in geheugenprijzen. Doordat Intel vertraging oploopt met de massaproductie van Whiskey Lake processoren, stuurt dit de planning in de war van de laptop producenten. Die hadden verwacht reeds in Q3 en masse nieuwe producten te kunnen verkopen op basis van deze processoren, die Intel op 28 Augusts j.l.?heeft aangekondigd.? Trendforce had reeds eerder een daling van dram-prijzen had verwacht van 2% voor het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft patcht in augustus verschenen zero-day

12-09-2018 10:47 Tweakers.net
Microsoft heeft in het kader van een nieuwe patch tuesday een lek gedicht dat eind augustus op Twitter verscheen en dat een aanvaller verhoogde rechten geeft op Windows-systemen. In totaal dichtte Microsoft 61 kwetsbaarheden, waarvan 17 'kritiek'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Australi? toont Santa Fe Cabriolet

12-09-2018 10:41 Autoweek.nl
In Australi? komt Hyundai met een wel heel bijzonder knutselwerkje: een open versie van de nieuwe Santa Fe. Na de Espace van Top Gear is dit vermoedelijk de eerste zevenzits cabriolet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze feature krijgt de 2019-iPhone in ieder geval niet

12-09-2018 10:30 Apparata
We zijn 2018 nog niet uit of de eerste voorspellingen voor 2019 rollen alweer binnen. We hebben zo’n beetje alle geruchten over de aankomende iPhones wel voorbij zien komen. Vanavond presenteert Apple ze, maar het is afwachten of de techgigant ons nog kan verrassen. Ming-Chi Kuo lijkt ook al helemaal klaar met 2018, want de […]
Lees het hele artikel op Apparata

George Hotz treedt terug als Comma.ai-ceo en stelt vervanger aan

12-09-2018 10:15 Tweakers.net
George Hotz, ook wel bekend als iPhone-jailbreaker 'Geohot', treedt terug als ceo van zijn bedrijf Comma.ai, dat zich richt op de ontwikkeling van hard- en software voor zelfrijdende auto's. Hij maakt binnenkort een vervanger bekend, die het bedrijf verder moet laten groeien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft brengt woensdag Forza Horizon 4-demo uit

12-09-2018 10:03 Tweakers.net
In de Microsoft Store staat een pagina voor een demo van Forza Horizon 4. De makers van de game hebben die niet aangekondigd, maar volgens de pagina komt de demo op woensdag uit. Het gaat om een download van ongeveer 28GB.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aston Martin belicht Rapide E

12-09-2018 9:49 Autoweek.nl
Gisteren schreven we over Aston Martin's nieuwe elektrische ontwikkelingscentrum en vandaag geven de Engelsen de eerste informatie over die auto vrij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Renault steekt Kadjar in nieuwe jas

12-09-2018 9:38 Autoblog.nl
Zit deze nieuwe jas als gegoten? Renault introduceerde de Kadjar drie jaar geleden en de Fransen vonden het inmiddels tijd geworden om de crossover van een update te voorzien. Het is goed kijken, want er hebben geen ingrijpende veranderingen plaatsgevonden. Je herkent de facelift aan de nieuwe voorbumper, grille, chrome elementen en koplampen. Aan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD kondigt vier nieuwe Ryzen-CPU's aan, waaronder de Ryzen 5 25

12-09-2018 9:18 Hardware.info
AMD heeft vier nieuwe Ryzen processors aangekondigd. De?Ryzen 5 2500X en Ryzen 3 2300X vallen onder de X-serie, terwijl de?Ryzen 7 2700E en Ryzen 5 2600E onder de zuinige E-serie vallen. Het gaat hierbij om OEM-modellen, dus deze CPU's komen vooralsnog niet terecht in de losse verkoop. Acer heeft inmiddels een Nitro desktopsysteem met aan boord een Ryzen 5 2500X aangekondigd. De E-processors krijgen een TDP van 45 watt mee, terwijl de Ryzen 5 2500X en de Ryzen 3 2300X een TPD van 65 watt hebben...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Renault Kadjar onder het mes

12-09-2018 9:17 Autoweek.nl
Renault heeft zij begin 2015 op de markt gebrachte Kadjar op de snijtafel gelegd. De auto beleeft zijn publieksdebuut tijdens de Autosalon van Parijs.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

General Mobile voorziet GM9 Pro van oledscherm en dubbele camera

12-09-2018 9:11 Tweakers.net
De Turkse fabrikant General Mobile heeft de GM 9 Pro aangekondigd. Het Android One-toestel krijgt een 6"-oledscherm met een 18:9-verhouding en draait op de Snapdragon 660-soc. De primaire camera maakt gebruik van de Sony IMX363-sensor met pixels van 1,4 micron.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Lexus UX - Rij-impressie

12-09-2018 9:01 Autoweek.nl
Een afwijkend product maken kun je wel aan Lexus overlaten. En dus trekt ook de nieuwe UX cross-over een boel aandacht. Bovendien heeft-ie een nieuwe hybride aandrijflijn. Veel nieuws dus. Maar, rijdt het ook een beetje?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Walmart verkoopt Bitcoins voor maar 1 dollar

12-09-2018 8:59 Apparata
Dat is nog eens een goede deal! En we hebben nog meer goed nieuws, want de Walmart-bitcoin is waarschijnlijk een stuk waardevaster dan de digitale variant. De Amerikaanse supermarkt kiest namelijk voor een variant van chocola. Melkchocola om precies te zijn, maar dan natuurlijk wel in de vorm van een Bitcoin. Producent Frankford is natuurlijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Brussel wil dat techbedrijven extremistische inhoud binnen uur v

12-09-2018 8:59 Tweakers.net
De Europese Commissie wil dat internetbedrijven als Facebook en Twitter extremistische berichten binnen een uur na melding verwijderen, op straffe van boetes. De lidstaten en het Europarlement moeten nog akkoord gaan met het voorstel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Serieus? Hyundai heeft een Santa Fe Cabriolet

12-09-2018 8:41 Autoblog.nl
Mother of niches. We zitten in de negende maand van het jaar. Ver verwijderd van het voorjaar en ver verwijderd van 1 april. Toch komt Hyundai nu met de Santa Fe Cabriolet, wat is hier aan de hand? Voordat je je koffie tegen het beeldscherm spuugt (of excuses als dit al gebeurd is): dit is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Plex stopt na twee jaar met Cloud-dienst wegens technische probl

12-09-2018 8:32 Tweakers.net
Plex trekt op 30 november de stekker uit zijn Plex Cloud-dienst. Het bedrijf meldt de technische problemen die de twee jaar geleden aangekondigde dienst teisteren, niet tegen redelijke kosten het hoofd te kunnen bieden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NIO beleeft teleurstellende beursgang

12-09-2018 8:29 Autoweek.nl
De Chinese maker van elektrische auto's NIO haalt minder geld op met zijn geplande beursgang dan aanvankelijk gehoopt. De Chinese tegenhanger van Tesla blijft steken aan de onderkant van zijn eigen verwachtingen voor de opbrengst, zo meldden ingewijden tegen persbureau Bloomberg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia GeForce RTX 2080 komt later door vertraging drivers en re

12-09-2018 8:13 Hardware.info
Videocardz meldt dat de aanstaande Nvidia GeForce RTX 2080 twee dagen later komt dan voorheen werd aangegeven. In eerste instantie zou de NDA op 17 september vervallen, maar deze zou inmiddels verschoven zijn naar 19 september. De introductie zou hiermee gelijkvallen met de duurdere RTX 2080 Ti. De NDA van laatstgenoemde zou ongewijzigd blijven. Volgens de website komt de vertraging enerzijds omdat de drivers nog niet klaar zijn, en anderzijds omdat de reviewsamples niet op tijd verzonden werde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes-Benz onthult GLE-klasse

12-09-2018 8:00 Autoweek.nl
De hoge bazen bij Mercedes-Benz hebben besloten om toch maar niet door te gaan met de teasercampagne en de GLE-klasse in plaats daarvan in z'n geheel op de mensheid los te laten. Dit is 'm!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: dit is de nieuwe Mercedes GLE

12-09-2018 7:45 Autoblog.nl
Mercedes heeft de SUV volgepropt met nieuwe technologie. Op elk gebied is de GLE vernieuwd. Het persbericht dat Mercedes met de wereld heeft gedeeld is niet mals. Er zijn romans met minder woorden uitgebracht. De prijs voor beste bestseller gaat de Duitse autofabrikant niet krijgen met deze doorgrondelijke lap tekst, maar de nieuwe GLE gaat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gigabyte geeft Steam-tegoed weg bij AMD-moederborden

12-09-2018 7:45 Hardware.info
Met zijn Back To School-actie van deze maand schenkt Gigabyte je Steam Wallet codes bij aankoop van een van de geselecteerde AM4-moederborden van de fabrikant. Het enige wat je hoeft te doen is een van die geselecteerde moederborden aanschaffen en je registreren bij Aorus om de Steam-tegoedcode te ontvangen. Bij aanschaf van een van onderstaande moederborden ontvang je 40 euro Steam-tegoed: X470: X470 AORUS GAMING 7 WIFI X470 AORUS GAMING 5 WIFI X470 AORUS ULTRA GAMING B450: B450 AO...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung Galaxy Note9 512 GB nu ook verkrijgbaar in Ocean Blue

12-09-2018 7:00 Hardware.info
Vorige maand kon je bij ons de review lezen van de Galaxy Note9, Samsungs eerste smartphone met 512 GB intern geheugen. De met een?Ultimate Product award bekroonde 512 GB-versie van dit toestel was tot dusverre alleen in de kleur Midnight Black beschikbaar, maar daar komt nu verandering in. Vanaf nu is de Note9 exclusief via de Samsung webshop verkrijgbaar in Ocean Blue met 512 GB. Het prijskaartje blijft met ? 1.249,- aan de hoge kant, maar dat zal gebruikers die op zoek zijn naar de meeste op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus bundelt Call of Duty: Black Ops 4 bij vrijwel al zijn gamin

12-09-2018 6:30 Hardware.info
Wanneer je nu een in aanmerking komend ASUS-product of een ASUS-moederbord plus Intel-processorcombo aanschaft, ontvang je Call of Duty: Black Ops 4 voor pc gratis. De promotieperiode duurt van 10 september tot 31 december 2018 of zolang de voorraad strekt, terwijl de inwisselperiode loopt van 10 september tot 10 januari 2019. De laatste dag van inwisselen op de ASUS-promotiesite is 10 januari 2019, terwijl je tot uiterlijk 12 april je gamevoucher kunt verzilveren. Hieronder een tabel met de pr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Philips 973 oled-tv - Topmodel met Ambilight en soundbarvoet

12-09-2018 6:00 Tweakers.net
In deze review bekijken we het 65"-topmodel van Philips: de 973. Deze oled-tv heeft Ambilight, twee afstandsbedieningen en een voet met ingebouwde soundbar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

All-round Deluxe PC - september 2018

12-09-2018 5:59 Hardware.info
Een PC waarmee je net een beetje meer kan doen, die zonder upgrades de komende jaren voldoet qua snelheid en capaciteit: dat is de all-round deluxe PC. Hij kost wat meer, maar hij is erg compleet. Internetten, gamen, zakelijk software, video's en foto's bewerken; met een goede all-round PC zou dat allemaal mogelijk moeten zijn, zonder dat je bij ??n van deze gebruiksdoelen het gevoel krijgt dat je te weinig prestaties hebt. Dat betekent een goede processor en videokaart uit de bovenkant van h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Oeps, politie krijgt te maken met hoog water

11-09-2018 23:23 Autoblog.nl
Deze Land Cruiser kan afgeschreven worden. De auto is vanmiddag vastgeraakt op een zandplaat voor de kust van Renesse. De oorzaak was een hulpactie van de politie, die rond rond 15.00 uur vanmiddag een persoon probeerde te helpen. De betreffende man/vrouw zat vast op een zandplaat, ter hoogte van strandpaviljoen Zuid Zuid West in Renesse. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla versnelt productie door kleurkeuze te beperken

11-09-2018 22:02 Autoblog.nl
D? oplossing om sneller auto’s van de band te laten rollen. Het is te makkelijk om Tesla nog steeds af te branden vanwege de haperende Model 3-productie. Want ja, de productielijn kent beperkingen terwijl de CEO een groene rolt, maar er komen ondertussen wel auto’s op de weg. Die zijn niet feilloos, maar toch. Bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rufus 3.2

11-09-2018 21:28 Tweakers.net
Versie 3.2 van Rufus is uitgekomen. Rufus is een Windows-programma waarmee zelfstartende usb-sticks kunnen worden gemaakt. Handig bijvoorbeeld om een besturingssysteem te installeren, wat sneller gaat vanaf een usb-stick dan van een cd of dvd, om het bios bij te werken of om een systeem te benaderen dat niet meer wil starten. Er is overigens een groot aantal tooltjes waarmee dit gedaan kan worden, maar Rufus beweert ??n van de snelste in zijn soort te zijn. Sinds versie 3.0 heeft het programma een iets ander uiterlijk gekregen en is ondersteuning voor Windows XP en Vista komen te vervallen. In versie 3.2 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GeForce Game Ready Driver 399.24 WHQL

11-09-2018 21:24 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 399.24 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave bevat onder meer optimalisaties voor de spellen Shadow of the Tomb Raider en de testversies van Call of Duty: Black Ops 4 Blackout open beta en Assetto Corsa Competizione early access. De changelog laat natuurlijk ook weer bugfixes zien en een handvol problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. De complete release notes staan hieronder:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Honor wordt grootste merk en brengt eerste 5G smartphone’

11-09-2018 21:23 Apparata
Het Chinese smartphonemerk heeft een grote mond. Normaliter zou je de Chinezen niet direct van grootspraak betichten (dat kunnen de Amerikanen immers beter) maar Honor-president George Zhao doet wat gedurfde uitspraken tijdens een smartphone-evenement in Bejing. Volgens Zhao komt niet Samsung maar Honor met ’s werelds eerste 5G smartphone, toepasselijk de Honor 5G genoemd. Het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Adobe Flash Player 31.0.0.108

11-09-2018 21:18 Tweakers.net
Adobe heeft versie 31 uitgebracht van Flash Player en de Integrated Runtime. Deze browser-plugin maakt het mogelijk om Flash-content, waaronder zogenaamde rich Internet applications en streaming audio en video, af te spelen. Flash Player zit ingebakken in Google Chrome en Microsoft Edge, voor andere browsers zal het los ge?nstalleerd moeten worden. Het gebruik is alweer een tijdje op zijn retour ten gunste van html5 en steeds meer browsers vereisen een extra muisklik om Flash-content alsnog af te spelen. De release notes voor deze uitgave zijn hieronder te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl