Audi laat gecamoufleerde e-tron Quattro zien

18-07-2017 14:47 Autoweek.nl
De spionagefotografen hoeven voorlopig nog even niet op zoek naar de Audi e-tron Quattro, want Audi heeft zelf namelijk duidelijke foto's van een gecamoufleerd exemplaar gedeeld. De elektrische cross-over maakt volgend jaar zijn opwachting.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus 5 kan bij sommige gebruikers alarmnummer niet bellen

18-07-2017 14:31 Tweakers.net
Verschillende gebruikers van een One Plus 5 zeggen dat hun telefoon het alarmnummer niet kan bellen. Zodra zij contact zochten met een alarmcentrale, startte de telefoon opnieuw. Er zijn ook gebruikers die melden geen probleem te hebben met het bereiken van het alarmnummer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NASA publiceert gedetailleerde animaties van landschap van Pluto

18-07-2017 14:06 Tweakers.net
Ruimtevaartorganisatie NASA heeft gedetailleerde animaties vrijgegeven van de oppervlakte van dwergplaneet Pluto en een van zijn manen, Charon. De zogeheten flyover-video's gebruikten onder meer data van de ruimtesonde New Horizons, die in 2015 Pluto passeerde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info Magazine 15 jaar jubileumevenement: terugblik en f

18-07-2017 14:00 Hardware.info
Op een dag besluit je een tijdschrift te gaan maken en op weer een andere dag doe je het opeens al 15 jaar. Tijd voor een feestje vonden we, en daarom stelden we onze abonnees in de gelegenheid een dagje Hardware.Info te komen doen. Uiteraard met een programma vol hardware, waarvoor we een flink aantal hardwarefabrikanten bereid vonden hun nieuwste producten te etaleren. Ondersteund door een lunch, voldoende drankjes en snacks konden ruim 150 bezoekers een dag lang kennis nemen van de nieuwste p...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rovente! Ferrari SUV wordt een FUV

18-07-2017 13:59 Autoblog.nl
Financieel Uiterst Verlokkelijk? FU naar alle haters Vehikel? Onlangs brachten we je heet nieuws in de vorm van Ferrari’s F16X, de toekomstige SUV van het merk die de strijd aan moet gaan met de Lamborghini Urus, Aston Martin DBX en wellicht in minder mate de Bentley Bentayga (rijtest). De aankondiging dat Ferrari daadwerkelijk met een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opgepast! Oude Android-malware kan toestel overnemen

18-07-2017 13:38 Apparata
En dat is natuurlijk het laatste wat je wil. Tegenwoordig hoor je veel nieuws over WannaCry, een nieuwe vorm van malware. Dit betekent echter niet dat oude malware op de achtergrond ligt te slapen. Integendeel. Trend Micro heeft ontdekt dat een oude vorm van malware een Android-toestel kan overnemen. Het virus nestelt zich in apps […]
Lees het hele artikel op Apparata

Balkenende: Max Verstappen heeft de VOC-mentaliteit

18-07-2017 13:03 Autoblog.nl
Onze voormalige PM heeft mooie woorden voor Max Verstappen en wil een Grand Prix in Nederland. Niemand in Nederland kan ontkomen aan Max-mania, ook onze voormalige leider JP Balkenende niet. De Porsche-liefhebber en vermaard skaterboi was afgelopen weekend bij de race in Silverstone, waar hij op de foto ging met Sir Jackie Stewart, Sir Frank […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: AMD wil Threadripper-CPU's met AIO-waterkoeling verkope

18-07-2017 12:46 Hardware.info
Recent introduceerde AMD zijn eerste Threadripper-processors voor het high-end platform. Nu brengt de Japanse site Hermitage Akihabara het gerucht dat de chips in Japan ook samen met een all-in-one waterkoelingssysteem zullen worden verkocht. Het gaat om de 1920X met 12 cores en 24 threads en de 1950X met 16 cores en 32 threads. Al eerder leverde AMD processors met waterkoeling; net als bij de watergekoelde videokaarten van het bedrijf was die oorspronkelijk afkomstig van Cooler Master. Destijd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze week 10% in prijs gedaald in de Hardware.Info Prijsvergelij

18-07-2017 12:00 Hardware.info
Dalende prijzen, daar houden we van als hardware liefhebbers! Iedere week publiceren we op dinsdag een overzicht van de 100 populairste producten uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarvan de laagste prijs de afgelopen week minimaal 10% is gedaald. Een mooi overzicht voor wanneer je met je aankoop wil toeslaan op het moment dat producten aanzienlijk in prijs verlaagd zijn! In onderstaand overzicht vind je terug met welk percentage de laagste prijs de afgelopen maand is gezakt, vind je een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Astronomen pikken vreemde radiosignalen afkomstig van rode dwerg

18-07-2017 11:57 Tweakers.net
Astronomen van de Arecibo Observatory in Puerto Rico hebben radiosignalen opgevangen die afkomstig zijn van de rode dwerg Ross 128. De wetenschappers hebben geen verklaring voor wat de signalen veroorzaakt. Deze ster bevindt zich op een afstand van bijna elf lichtjaren van de aarde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De allerbeste wachtwoord app is nu n?g beter

18-07-2017 11:56 Apparata
Dankzij een nieuwe update. Niets is vervelender dan tientallen wachtwoorden onthouden voor allerlei toepassingen. E?n vast wachtwoord gebruiken is niet verstandig en onveilig. Wachtwoorden op een papiertje schrijven is ook niet heel slim. Gelukkig zijn er apps als 1Password. Deze applicatie organiseert al je wachtwoorden in een handig overzicht. De app heeft een update gekregen […]
Lees het hele artikel op Apparata

De nieuwe Phantom lekt uit als olie uit een oude Rolls

18-07-2017 11:53 Autoblog.nl
Het plaatje is een beetje scheef, maar dit zijn naar verluidt de eerste plaatjes van de nieuwe Rolls-Royce Phantom. We kijken met smart uit naar de nieuwe topper van Rolls-Royce, want het is toch een soort apex predator in de autowereld. Ok?, velen onder jullie zullen warmer worden van een volbloed sportwagen dan van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz plaagt met X-klasse

18-07-2017 11:31 Autoweek.nl
Mercedes-Benz schuift later vandaag de X-klasse naar voren, een auto die een tot op heden voor het merk onbekend segment gaat verkennen. We krijgen nog eenmaal een plaagplaat te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GfK: weinig Nederlanders en Belgen hebben moeite om techproducte

18-07-2017 11:21 Tweakers.net
Relatief weinig Nederlanders en Belgen zeggen er moeite mee te hebben om technologie zoals smartphones en tablets weg te leggen als ze weten dat het moet. Van de onderzochte landen sprong China eruit als land waar mensen daar het meeste moeite mee zeggen te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit de nieuwe Rolls-Royce Phantom?

18-07-2017 11:18 Autoweek.nl
Later deze maand presenteert Rolls-Royce de hagelnieuwe achtste generatie van de Phantom. De absolute top van autoland lijkt vandaag de vroeg op het net beland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe BMW X5 op pad als M

18-07-2017 11:11 Autoweek.nl
De volgende generatie van de BMW X5 heeft zich alweer een tijdje niet meer laten zien. Daar komt vandaag verandering in en het is ook gelijk de M-versie die in de buitenlucht werd gespot.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Watergekoelde AMD Vega Frontier Edition in praktijk veel dichte

18-07-2017 11:02 Hardware.info
Bijna drie weken geleden verscheen de eerste professioneel uitgevoerde review van de Vega Frontier Edition. Destijds ging het om de luchtgekoelde variant, maar voor bijna ? 600 meer is er ook een watergekoelde variant beschikbaar. Ook daarvan zijn de eerste exemplaren inmiddels uitgeleverd - het Amerikaanse PC Perspective wist wederom een kaart te bemachtigen. De watergekoelde Vega Frontier Edition staat in de Prijsvergelijker vanaf ongeveer 1800 euro en is qua specificaties identiek aan de?uit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung wil 157 ton zeldzame metalen van Galaxy Note 7 hergebrui

18-07-2017 11:00 Tweakers.net
Samsung heeft de verwachting uitgesproken dat het in totaal 157 ton aan zeldzame metalen gaat terugwinnen uit teruggeroepen exemplaren van de Galaxy Note 7-smartphones. Daarnaast gaat Samsung bepaalde herbruikbare elektronische onderdelen van de toestellen verzamelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: Jaguar XE 'SVR'

18-07-2017 10:48 Autoweek.nl
Jaguar lijkt zijn XE een SVR-behandeling te willen geven. Onze spionagefotograaf liep dit ingepakte testexemplaar tegen het lijf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cisco dicht opnieuw kritiek lek in populaire WebEx-extensie

18-07-2017 10:45 Tweakers.net
Netwerkapparatuurmaker Cisco heeft opnieuw een patch voor een kritieke kwetsbaarheid in zijn WebEx-extensie uitgebracht. Extensies voor Chrome en Firefox zijn kwetsbaar. Het lek werd ontdekt door Google-onderzoeker Tavis Ormandy, die eerder ook al gedichte lekken vond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo duur zijn de BMW X5 M en X6 M “Black Fire Edition”

18-07-2017 10:35 Autoblog.nl
Heftige speciaaltjes van twee corpulente SUV’s. Volgende maand komen nog dikke versies van de toch al stevige X5 M en X6 M naar de Nederlandse dealer. Het gaat namelijk om de Black Fire Edition die wereldwijd in een oplage van slechts 500 exemplaren wordt gebouwd. Twaalf van die 500 stuks komen naar Nederland en ze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Pay-gebruikers kunnen gaan betalen via PayPal

18-07-2017 10:32 Tweakers.net
Gebruikers van Samsung Pay kunnen hun PayPal-wallet gebruiken om af te rekenen op plekken waar winkeliers de betaaldienst van Samsung ondersteunen. De betaaldienst van de fabrikant heeft een ingebouwde functie om de wallet te koppelen aan de betaalmethoden van PayPal.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Italiaanse provider gaat vanaf volgend jaar 5g testen in San Mar

18-07-2017 10:22 Tweakers.net
Provider TIM gaat vanaf volgend jaar testen met 5g in San Marino. Met een netwerk dat het hele ministaatje bedekt, wil de provider de diverse technieken en toepassingen van 5g uitproberen. In San Marino gelden minder strenge regels dan in Itali?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo gaat Samsung op jacht naar goud

18-07-2017 10:16 Apparata
En andere materialen. Samsung heeft bekendgemaakt onderdelen van oude Galaxy Note 7’s te gaan recyclen. Dat stelt het bedrijf in een statement op de Koreaanse site van de techgigant (vertaling). Samsung verwacht 157 ton aan metalen te recyclen. Onder de metalen begeven zich onder andere goud. Onder meer OLED schermen, geheugenchips en camera modules zullen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Overwatch League-logo wordt wellicht aangepast wegens gelijkenis

18-07-2017 10:07 Tweakers.net
Het logo van Overwatch League moet misschien worden aangepast. De Major League Baseball, de organisatie van het Amerikaanse professionele honkbal, heeft geen goedkeuring gegeven en overweegt definitief bezwaar in te dienen tegen het logo van de e-sportscompetitie van Overwatch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rolls-Royce op bezoek bij Engelse politie

18-07-2017 10:04 Autoweek.nl
Bij de open dag van de politie in het Engelse Chichester was zaterdag een bijzondere gast aanwezig. Een als politieauto uitgedoste Rolls-Royce Ghost stal de show.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW X5 M en X6 M als Black Fire Edition

18-07-2017 9:58 Autoweek.nl
BMW heeft een gelimiteerd label in het leven geroepen voor zowel de X5 M als de X6 M. Het tweetal wordt als Black Fire Edition op het podium getild.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rootmethode voor Google Wifi-router vereist openschroeven appara

18-07-2017 9:50 Tweakers.net
Er is een methode verschenen om de Google Wifi-router te rooten. Dankzij roottoegang kunnen gebruikers bijvoorbeeld al het internetverkeer via een zelfgekozen vpn leiden. De rootmethode vereist dat gebruikers een knop in de behuizing van het apparaat indrukken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onbekenden stelen zeven miljoen dollar aan ether door aanpassen

18-07-2017 9:42 Tweakers.net
Onbekenden hebben ongeveer zeven miljoen dollar gestolen van het ethereumplatform CoinDash. De organisatie hield maandag zijn initial coin offering, waarmee eerste investeringen opgehaald moesten worden. Door een hack van de website was het ethereumadres aangepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: SUV van Alpine komt in 2019

18-07-2017 9:19 Autoblog.nl
Het Franse merk dat recent nieuw leven in is geblazen gaat voor een heuse cash cow. Autofabrikanten die anno nu geld willen verdienen zullen aan de SUV moeten. Ook Alpine schijnt zich daarom met een “terreinwagen” bezig te houden die moet wedijveren met klinkende namen als de Porsche Macan en de Jaguar F-Pace. Pittige concurrentie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netgear komt met goedkopere Orbi's zonder dubbele backbone

18-07-2017 9:17 Hardware.info
Netgear kondigt twee nieuwe varianten op zijn Orbi-systeem voor draadloos internet aan. Het belangrijkste verschil tussen de nieuwe RBK30 en RBK40 en de bestaande RBK50 is dat er slechts ??n triband-verbinding voor communicatie tussen de hoofdrouter en de satellieten beschikbaar is, waardoor de maximale snelheden lager liggen. Door het uitsparen van het tweede antennepaar kan de verkoopprijs echter ook significant omlaag. De Orbi-kits worden door Netgear tegenover de steeds populairder wordende...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Advertorial: iiyama zomeronderzoek: doe mee en win een UWQHD-mon

18-07-2017 9:00 Hardware.info
iiyama wil graag van de lezers van Hardware.Info weten wat zij zo al verwachten van een nieuw beeldscherm. Daarvoor houdt het bedrijf een onderzoek. Honderd deelnemers ontvangen als dank een t-shirt, waarmee ze - net als vorig jaar - een mooie prijs kunnen winnen. Voor tien inzenders is er nog een leuke extra prijs. Kortom, wil je kans maken op mooie prijzen of gewoon je mening delen over waaraan een beeldscherm volgens jou moet voldoen, of het nu voor gamen is of voor een ander doeleinde, lees...
Lees het hele artikel op Hardware.info

FBI publiceert waarschuwing voor privacyrisico van 'connected' s

18-07-2017 8:59 Tweakers.net
De FBI heeft een waarschuwing gepubliceerd waarin aandacht wordt besteed aan de privacyrisico's van speeldgoed dat verbinding kan maken met internet. Consumenten worden opgeroepen om de veiligheid van speelgoed zelf onder de loep te nemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Horner: “Max krijgt in Spa 10 pk extra door de fans”

18-07-2017 8:39 Autoblog.nl
De immer diplomatieke teambaas van Red Bull Racing ziet de toekomst nog steeds met vertrouwen tegemoet. Bij een fabrieksbezoek te Milton Keynes probeerde NOS teambaas Christian Horner enkele smeu?ge quotes te ontlokken. Dat lukte niet helemaal, al liet Horner wel iets los over het kapsel van Lewis Hamilton. Volgens de teambaas heeft Max namelijk beter […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix blijft groeien en groeien

18-07-2017 8:37 Apparata
De Amerikaanse streamingdienst is vermoedelijk h?t alternatief voor televisie aan het worden, voor een ieder die nog niet is overgestapt. Wereldwijd stapt men over op Netflix. Andere streamingdiensten moeten aanzien hoe de Amerikaanse dienst de wereld domineert. Gisteren heeft Netflix bekendgemaakt dat de dienst inmiddels 104 miljoen abonnees telt. Een snellere groei dan het bedrijf […]
Lees het hele artikel op Apparata

'SUV van Alpine op komst'

18-07-2017 8:22 Autoweek.nl
Alpine zou werken aan een tweede model. Het herrezen merk zou een SUV op de planning hebben staan, waarmee het een breder publiek kan bereiken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Google biedt wetenschappers toegang tot quantumcomputers aan'

18-07-2017 8:16 Tweakers.net
Google benadert wetenschappelijke instellingen en kunstmatige-intelligentieonderzoekers en biedt hen op afstand toegang tot zijn eigen quantumcomputers. Daarmee wil het bedrijf de ontwikkeling van tools en applicaties stimuleren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Buick Regal GS in beeld

18-07-2017 7:50 Autoweek.nl
Ook de nieuwe Opel Insignia gaat weer internationaal gezien weer onder diverse namen door het leven. Een van die identiteiten is de Buick Regal, een model waarvan nu de Chinese sportversie is gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jide stopt met Android-desktop Remix OS en betaalt Kickstarter-b

18-07-2017 7:45 Tweakers.net
Het bedrijf Jide stopt met de ontwikkeling van Remix OS voor consumenten. Remix OS wilde een desktopversie van Android mogelijk maken. Het bedrijf richt zich op de zakelijke markt en betaalt Kickstarter-backers terug.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Brokkenpiloot geeft Autopilot toch NIET de schuld

18-07-2017 7:44 Autoblog.nl
Het blijkt maar weer dat zelfrijdende auto’s niet altijd het beste in de mens naar boven halen. Een 58-jarige Amerikaan gaf in eerste instantie het Autopilot systeem de schuld van zijn crash in de stad Minnesota. Volgens bestuurder David Clark accelereerde de Model S plotseling nadat hij de autonome modus had ingeschakeld, waarna de Tesla […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix klimt naar bijna 104 miljoen abonnees na kwartaal met st

18-07-2017 7:34 Tweakers.net
De Amerikaanse streamingdienst Netflix heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat er in het tweede kwartaal in totaal 5,2 miljoen nieuwe abonnees zijn bijgekomen, wat meer is dan werd verwacht. Daarmee komt het totale aantal leden op bijna 104 miljoen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lucid Motors overweegt overname door Ford

18-07-2017 7:28 Autoweek.nl
Het gedeeltelijk door Chinees geld op poten gezette Lucid Motors zoekt nieuwe financierders. Daarbij zou het bedrijf zelfs een volledige overname overwegen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tele2 schakelt 2600MHz op masten 's nachts uit voor besparing st

18-07-2017 7:15 Tweakers.net
Tele2 schakelt 's nachts de 2600MHz-band op zijn zendmasten uit om stroom te besparen. Dat zegt de provider op het eigen forum. De stap zorgt ervoor dat sommige klanten een minder snelle verbinding hebben in de nachtelijke uren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Zowel Core i5 als Core i7 met 6 cores op komst voor socket 1151

18-07-2017 7:03 Hardware.info
Niet alleen de Core i7-processors van de Coffee Lake processorreeks krijgen zes cores: ook enkele Core i5-modellen zullen zes rekenkernen aan boord hebben. Dat meldt het Franse Canard PC op basis van processorsamples die het tijdschrift onder ogen heeft gehad. De Coffee Lake-processors moeten Intels Kaby Lake-processors gaan opvolgen in het mainstream-segment, en passen in dezelfde LGA1151-socket als de huidige modellen. Al eerder wezen geruchten erop dat Intel met de introductie van Coffee Lak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Surface Pro (2017) review: tablet voor wie meer dan een laptop w

18-07-2017 5:59 Hardware.info
De beste tablet om mee te werken; zo positioneert Microsoft de Surface Pro. Onlangs werd het concept opnieuw onder handen genomen. Zo kreeg het apparaat een iets andere vormgeving en werd de Intel Kaby Lake-processorgeneratie ingebouwd. Natuurlijk onderwierpen wij de ook nieuwste editie van de Surface Pro aan onze kritische blik. De?Microsoft Surface Pro?zou je een laptop kunnen noemen voor wie niet zonder tablet door het leven wil gaan. In tegenstelling tot de meeste tablets heeft hij geen A...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze M5 wordt voor een betaalbare prijs aangeboden

17-07-2017 23:13 Autoblog.nl
Addertje onder het gras? Wel, dat is de hamvraag. In tegenstelling tot de E60 M5 is de E39 M5 (aankoopadvies) behoorlijk prijzig op de tweedehandsmarkt. Een fraai exemplaar van deze generatie begeeft zich qua prijs tussen de F10 M5-occasions. In het Duitse aanbod valt er ??n exemplaar op. Een latere E39 M5, in een prachtige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hier, een voorproefje op de Insignia OPC

17-07-2017 22:02 Autoblog.nl
Als Opel met een Insignia OPC gaat komen, dan komt ‘ie er mogelijk zo uit te zien. Voorlopig is de 1.5 met 165 pk de krachtigste benzine-Insignia die je in Nederland kunt krijgen. Later komt er nog een tweeliter met 260 pk, maar het ultieme snoepje zal de OPC-variant zijn. De Amerikaanse tweelingbroer van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Goedkope 'slimme handschoen' vertaalt gebarentaal naar tekst

17-07-2017 21:46 Tweakers.net
Wetenschappers van de Universiteit van San Diego hebben een prototype ontwikkeld van een handschoen die via ingebouwde sensoren in staat is om de handgebaren bij gebarentaal om te zetten in tekst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 dingen die je moet weten voor je aan GoT seizoen 7 begint

17-07-2017 21:07 Apparata
Draken, White Walkers en gigantische veldslagen staan op het menu. Seizoen 7 van de hitserie Game of Thrones is vanaf vandaag (in Nederland) te zien. De meesterlijke fantasyserie kent geregeld een plottwist of twee, dus voordat je begint aan het nieuwste en een na laatste seizoen, zijn dit nog vijf dingen die je misschien over […]
Lees het hele artikel op Apparata

Galaxy C10 duikt op met dubbele cameramodule

17-07-2017 21:02 Hardware.info
Steeds meer smartphonefabrikanten plaatsen twee cameramodules aan de achterzijde van hun toestellen. De tweede cameramodule vergroot de mogelijkheden en wordt per fabrikant ook anders gebruikt. Voorlopig bleef Samsung vasthouden aan een enkele cameramodule, maar met de komst van zijn nieuwe mid-range toestellen gaat hier verandering in komen. Eerder schreef Hardware.info al dat de nieuwe Galaxy A- en C-serie van Samsung voorzien zullen zijn van een dubbele cameramodule. De C10, het topmodel van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

17 briljante Kei-cars op een rij

17-07-2017 21:00 Autoblog.nl
Belasting ontduiken was nog nooit zo leuk. We hebben het er wel vaker over, hoe de overheid kan trekken om de automobielverkoop te be?nvloeden. Of we het er mee eens zijn of niet, de bijtellingspercentages hebben de verkopen enorm gedomineerd. Ondanks dat er met de Mitsubishi Outlander PHEV niet zo heel erg veel mis is, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Creators Update werkt niet op pc's met Intel Clover Trail-cpu

17-07-2017 21:00 Tweakers.net
Bezitters van computers die een Intel Clover Trail-cpu aan boord hebben, bijvoorbeeld de 2-in-1-computers die in 2013 en 2014 zijn uitgebracht, blijken de Creators Update niet te kunnen installeren. Vooralsnog lijkt er voor dit probleem geen oplossing te zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asuswrt-Merlin 380.67

17-07-2017 20:32 Tweakers.net
Asus gebruikt voor zijn nieuwere routers, zoals de RT-AC66U en RT-AC87U, van Tomato afgeleide firmware met de naam Asuswrt. Deze firmware is, op enkele drivers na, opensource, waarbij de gesloten binaries wel meegeleverd worden. Asuswrt-merlin is op zijn beurt een aangepaste versie van de originele firmware van Asus. Het bevat onder meer bugfixes en kleine verbeteringen, maar probeert toch dicht bij het origineel te blijven, zodat het mogelijk blijft om nieuwe features die Asus introduceert toe te voegen aan de code. Versie 380.67 is uitgekomen en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Evoque-designer haalt hard uit naar Victoria Beckham

17-07-2017 20:12 Autoblog.nl
Gerry McGovern, hoofd design bij Land Rover, doet een boekje open over zijn samenwerking met de voormalige Spice Girl. De hoge piefen bij Land Rover waren er vermoedelijk heel blij mee. Ze hadden Victoria Beckham gestrikt om wat promotiewerk te doen voor de Evoque (rijtest). Er kwam een gelimiteerde Evoque by Victoria Beckham op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe 80 Plus Bronze voedingen met twee thema's bij Sharkoon

17-07-2017 20:04 Hardware.info
Sharkoon introduceert nieuwe voedingen in de SilentStorm Icewind-reeks. Het gaat hier om exemplaren met een 80 Plus Bronze certificering en gedeeltelijke modulariteit. Voor de SilentStorm Icewind-serie heeft Sharkoon drie wattages beschikbaar: 550, 650 en 750 W. De voedingen beschikken over een 135 mm-ventilator en hebben een 80 Plus Bronze certificaat. De voedingen zijn, op de 24-pin moederbordstroomkabel en de 4+4 EPS-stroomstekker, modulair. De 550W-voeding beschikt over twee PCIe 6+2 stroom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gelekte foto toont high-end Nokia 8-smartphone

17-07-2017 20:03 Tweakers.net
Een gelekte foto van de Nokia 8 is door VentureBeat gepubliceerd. Het gaat om een blauw model van de hoogwaardige smartphone. Op de foto is te zien dat het toestel een dubbele camera heeft met Carl Zeiss-lenzen. Volgens een gerucht brengt de Finse fabrikant HMD de Nokia 8 uit op 31 juli.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Internetklassieker Runescape krijgt nieuw leven

17-07-2017 19:39 Apparata
Binnenkort kunnen millennials aan de slag met een vernieuwde versie van de klassieke MMORPG. Ben je in de jaren ’90 geboren? Dan is er een grote kans dat je Runescape net als een hoop andere millennials helemaal kapot hebt gespeeld. Goed nieuws voor de fans van de gratis role-playing game; Runescape komt binnenkort naar iOS […]
Lees het hele artikel op Apparata

Procureur-generaal Australi? gaat in gesprek met Apple over encr

17-07-2017 19:17 Tweakers.net
De Australische procureur-generaal, George Branding, heeft deze week gesprekken met Apple over wetsvoorstellen die technologiebedrijven verplichten toegang te geven tot door encryptie beveiligde berichten van verdachte criminelen en terroristen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vandaag viert de hele wereld de emoji

17-07-2017 17:57 Tweakers.net
De emoji staat vandaag centraal: sinds 2014 wordt ieder jaar op 17 juli World Emoji Day gevierd. Op deze dag wordt er stilgestaan bij de wereldwijde impact van de gekleurde figuurtjes die al sinds de jaren negentig onze berichten opleuken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl