WOI-shooter Tannenberg van NL-ontwikkelaars komt 13 februari uit

09-11-2018 14:26 Tweakers.net
Tannenberg, van de Nederlandse ontwikkelaars M2H en BlackMill Games, komt op 13 februari uit. Het spel zit sinds 17 november 2017 in Steams Early Acces. Op 11 november wordt in het spel een herdenking georganiseerd ter nagedachtenis aan het einde van de Eerste Wereldoorlog.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gespot: Mercedes-Benz E-klasse Coup? met nieuwe neus

09-11-2018 14:09 Autoweek.nl
De E-klasse die boven dit verhaal schittert wijkt met name bij de neus duidelijk af van de versie die nu in de showrooms staat. Een lager geplaatste grille met ietwat aangescherpte koplampen geven de auto een klein zweempje CLS, al ontbreken de puntige koplampen die op die auto en de nieuwe A-klasse schitteren. Aan de […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers Gaming Live - Het blokkenschema is compleet, tickets no

09-11-2018 13:48 Tweakers.net
Vorige week hebben we de laatste onderdelen aan het programma toegevoegd; nu is ook het blokkenschema compleet. Zo kun je Yarasky zoeken bij de ROG-booth en?kun je Rocket League spelen tegen MSSH bij de ROG-bus. Brabanthal 1 begint vorm te krijgen. Zijn jullie er klaar voor?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fnac en Vanden Borre willen Bol.com en Coolblue beconcurreren me

09-11-2018 13:43 Tweakers.net
Fnac wil winkels in Namen en Hasselt openen en ook Vanden Borre wil in Belgi? uitbreiden met nieuwe winkels. Volgens de samenwerkende ketens versterken fysieke winkels de online verkoop en zijn ze goed voor de dienstverlening.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Das Keyboard lanceert 'slim' 4Q toetsenbord

09-11-2018 13:37 Hardware.info
Ondanks wat de naam doet vermoeden, is Das Keyboard is een Amerikaanse toetsenbordproducent. Het bedrijf is vooral bekend onder mechanische toetsenbordfanaten vanwege zijn iconische "ultimate" reeks, waarbij de toetsen geen labels hebben en de gebruiker dus blind moet typen. Das Keyboard oogstte eerder ook relatief veel succes met een?Kickstarter-campagne voor zijn 5Q toetsenbord, wat het bedrijf in de markt positioneerde als het eerste "cloud-connected" toetsenbord. Het haalde daarmee 580,00...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Say what? Helft personeel VDL Nedcar aan de drank of drugs

09-11-2018 13:05 Autoblog.nl
Nedcar blijkt niet alleen een goudmijn, het blijkt ook een drugshol. Bij VDL Nedcar in Born worden onder meer verschillende modellen MINI Cooper en BMW X1 gefabriceerd. Er werken werken ongeveer 6.500 a 7.000 mensen, die worden steekproefsgewijs gecontroleerd op drank en drugs. Het van oorsprong Brabantse bedrijf (relevant!) is een paar jaar geleden met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Activision is ontevreden over verkoopcijfers Destiny 2: Forsaken

09-11-2018 12:55 Tweakers.net
Activision is niet tevreden over de verkoop van de Forsaken-uitbreiding van Destiny 2. Hoofd Publishing bij het bedrijf, Coddy Johnson, zegt in een toelichting op de kwartaalcijfers dat 'het commerci?le succes is tegenvallen'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Camerabeelden DJI-drones waren tijdelijk kwetsbaar voor kwaadwil

09-11-2018 12:30 Tweakers.net
De infrastructuur van dronebouwer DJI is een tijdlang kwetsbaar geweest, waardoor potenti?le aanvallers mogelijk toegang hadden tot camerabeelden en andere gegevens van DJI-gebruikers. Het lek, blootgelegd door Check Point Research, is intussen gedicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Virtus GTS is Polo Sedan GTI

09-11-2018 11:49 Autoweek.nl
Wij kennen de huidige Polo bij ons uiteraard enkel als hatchback.? Vrijwel gelijktijdig met zijn onthulling kwam Volkswagen met de sappige Polo GTI op de proppen zetten. In Brazili? hebben ze naast de Polo hatchback ook een Polo met sedankont: de Virtus! Tot nu toe stond deze alleen met reguliere versies bij de Zuid-Amerikaanse dealers, […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ah.nl gaf per ongeluk inlognaam en wachtwoord van tienduizend ac

09-11-2018 11:33 Tweakers.net
De site van Albert Heijn gaf onbedoeld de inlognamen en het wachtwoord van zo'n tienduizend gebruikers vrij in de url-balk. AH lichtte getroffen gebruikers per e-mail in. Zij moeten een nieuw wachtwoord instellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft gaat xCloud game streaming uitbrengen op Samsung-smart

09-11-2018 11:19 Hardware.info
Een maand geleden kondigde Microsoft het zogenaamde Project xCloud aan, een game streamingdienst waarbij beeld vanuit een Azure-server naar je apparaat gestuurd wordt. Niet geheel verrassend is het feit dat het voornamelijk om Xbox-games zal gaan, zeker aangezien Microsoft zijn blade-servers hiervoor daadwerkelijk heeft uitgerust met meerdere Xbox One-moederborden. Zoals gezegd is xCloud bedoeld voor alle apparaten, waaronder dus smartphones. Daarvoor wordt nu samengewerkt met Samsung, die clai...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volg vandaag de 7e editie van de Junkyardrace!

09-11-2018 11:12 Autoblog.nl
Here we go again. Het is raceday voor Team Autoblog, vandaag staat alweer de zevende editie van de inmiddels welbekende Junkyardrace (JYR) op het programma. Het zonnetje straalt, het asfalt is glad en er heerst een topsfeertje. Zojuist is om 11:00 (een uur eerder dan normaal) het startsignaal gegeven en we zijn dus begonnen. De […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft lijkt probleem met Windows-activaties opgelost te hebb

09-11-2018 11:07 Tweakers.net
Microsoft lijkt de activatieproblemen bij Windows 10 Pro en WIndows 10 Enterprise verholpen te hebben. Veel gebruikers melden dat hun versie van Windows weer op geactiveerd staat, nadat deze kortstondig op gedeactiveerd stond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen: dienst met elektrische deelauto's komt naar Nederlan

09-11-2018 10:57 Tweakers.net
Thomas Ulbrich, lid van de raad van bestuur van de Duitse autofabrikant Volkswagen, laat in een interview met het AD weten dat zijn bedrijf bezig is om elektrische deelauto's uit te brengen in Nederland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney’s streamingdienst komt naar Nederland

09-11-2018 10:52 Apparata
De nieuwste concurrent van Netflix komt eraan. Het was al bekend dat Disney aan een eigen streamingsplatform werkt. Nu is duidelijk geworden dat we ook hier in Nederland aan de slag kunnen met de nieuwe dienst. Via de site van Disney+ is dat naar voren gekomen. Volgend jaar zal de streamingdienst live gaan in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes-Benz CLA verliest camouflage

09-11-2018 10:30 Autoweek.nl
Het verhaal is inmiddels bekend: Mercedes gaat de CLA, die in zijn vorige gedaante toch echt een sedan op basis van de A-klasse was, naast de nieuwe A-klasse sedan positioneren als vierdeurscoup?. Om zijn coup?-eigenschappen nog wat extra te benadrukken zal de auto qua uiterlijk sterk lijken op het model dat de vierdeurscoup?-trend inluidde: de […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nuki brengt verbeterde versie van slim deurslot op de markt

09-11-2018 10:25 Tweakers.net
De Oostenrijkse fabrikant Nuki heeft een nieuwe versie van zijn Smart Lock uitgebracht. Het slimme deurslot, dat een huissleutel overbodig maakt, kost 229 euro. Bezitters van het originele model komen in aanmerking voor een upgradeprogramma.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze betaalbare sloep heeft een Porsche zes-in-lijn

09-11-2018 10:08 Autoblog.nl
Dat willen we allemaal wel, toch? Er zijn verschillende redenen om BMW’s te verheerlijken. Het sportief ingestelde onderstel, de balans door de gewichtsverdeling, het neutrale stuurgevoel, de achterwielaandrijving, de hofmeisterknik, de dubbele nieren en dubbelronde koplampen. Kortom, het waren (en zijn!) veelal topwagens waar je zowel prive als zakelijk uitstekend van kunt genieten. Persoonlijke noot: […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bug in activatieserver zet Windows 10 Pro-licentie terug naar Ho

09-11-2018 9:15 Hardware.info
De laatste tijd zijn er wat opvallende bugs opgedoken in Windows 10; met de lancering van de October 2018 Update (versie 1809) zagen sommige gebruikers bijvoorbeeld hun bestanden in rook opgaan, reden genoeg om de update in te trekken. Onder andere op Reddit hebben gebruikers laten weten nu tegen een heel ander probleem aan te lopen. Hun Windows 10 Pro-licentie werd namelijk ineens herkend als Windows 10 Home, of zelfs volledig ongeldig verklaard. Microsoft heeft het via zijn support-pagina sne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Firefly III 4.7.8

09-11-2018 9:10 Tweakers.net
Firefly III is een webapplicatie geschreven in php waarmee een overzicht van je financi?n kan worden bijgehouden. Het kan de data importeren vanuit csv-bestanden, de bunq-api of de Spectre-api. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaar loopt ook op Tweakers rond en bespreekt zijn applicatie in het Het grote "Firefly III"-topic. Enkele dagen geleden is versie 4.7.8 uitgebracht met de volgende veranderingen: Added
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bizar: zoveel miljoen mensen spelen tegelijkertijd Fortnite

09-11-2018 9:03 Apparata
De populariteit van het online spel is nog lang niet op zijn retour. Bij Epic Games zullen ze lekker in de handjes wrijven, want Fortnite is niet meer weg te denken onder gamers. Dat het spel populair is wisten we al, maar nu komt de Zuid-Koreaanse directeur van Epic Games met nieuwe cijfers naar buiten. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Battlefield V - Verkiest kwaliteit boven kwantiteit

09-11-2018 9:00 Tweakers.net
Battlefield V beschikt zowel in de singleplayer als de multiplayer over hoogwaardige content, maar had bij introductie nog best wat meer van die content kunnen gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chevrolet bouwt 'oude' Silverado nog maanden door

09-11-2018 8:59 Autoweek.nl
In december 2017 verscheen de nieuwe Silverado, in maart gevolg door zustermodel GMC Sierra. De vorige editie van Chevrolets populaire pick-up verscheen in 2013 en houdt het spreekwoordelijke bijltje volgens Automotive News nog zeker tot halverwege 2019 vast. GM bouwt de 'oude' en de nieuwe versie van z'n 'trucks' dus lange tijd naast elkaar door. […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota teast met Corolla sedan

09-11-2018 8:50 Autoweek.nl
De Auris is dood, leve de Corolla. Een oude, vertrouwde naam keerde eerder dit jaar terug in het gamma van Toyota. De nieuwe Auris werd afgelopen maart tijdens de Salon van Gen?ve aan de wereld voorgesteld, twee maanden geleden pas kondigde Toyota aan dat hij niet Auris, maar Corolla gaat heten. Enkele dagen later, we […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

SilverStone FN124 casefan uitgebracht: nog steeds 15 mm dun, maa

09-11-2018 8:21 Hardware.info
Het aanbod van extra dunne ventilatoren is redelijk beperkt, maar SilverStone had voor dat marktsegment onder andere de 15-millimeter dunne FN123 - die overigens ook in onze grote vergelijkingstest van januari 2017 zat. Inmiddels heeft de fabrikant een opvolger ge?ntroduceerd, die heel toepasselijk tot de FN124 is omgedoopt. Waar de voorganger nog een zwart frame met witte bladen had, is de nieuweling volledig zwart van kleur. Behouden is het slanke profiel van 15 millimeter, met daarnaast de s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Path? onderzoekt mogelijkheid streamingdienst met gratis interne

09-11-2018 8:05 Tweakers.net
Path? onderzoekt de mogelijkheid van een abonnementsvorm, waarbij klanten onbeperkt thuis en in de bioscoop films kunnen kijken en daarbij een gratis internetverbinding krijgen. De bioscoopketen heeft nu al een streamingdienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers Singles Day 2018 - profiteer van fikse kortingen

09-11-2018 8:00 Tweakers.net
De laatste maanden van het jaar zijn bij Tweakers altijd gevuld met veel weggeefacties en acties met mooie kortingen. Dit jaar is dat niet anders en trappen we af met onze eerste Singles Day actie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia en AMD komen met drivers voor Battlefield V

09-11-2018 7:57 Hardware.info
Fans van EA's succesvolle serie hoeven we er allang niet meer op te wijzen: vanaf volgende week donderdag kunnen gamers overal ter wereld aan de slag met Battlefield V. Degenen onder ons die het spel op hun pc gaan spelen hopen natuurlijk dat hun grafische kaart van AMD of Nvidia het spel met een mooie framerate kan afspelen. Daar is natuurlijk enerzijds een krachtige gpu voor nodig, maar ook goed geoptimaliseerde drivers dragen hun steentje bij aan degelijke prestaties. Het is dan ook daarom d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de nieuwe Mitsubishi L200

09-11-2018 7:44 Autoblog.nl
De presentatie was aan de andere kant van de wereld. De nieuwe L200 komt echter ook onze kant op. Mitsubishi trok namelijk in de Thaise hoofdstad Bangkok het doek van de nieuwe L200. Dit heeft een reden. Thailand is ??n van de belangrijkste markten voor Mitsubishi als het gaat om deze pickup. Bovendien rolt de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xiaomi brengt Mi 8 Pro uit in Verenigd Koninkrijk

09-11-2018 7:39 Tweakers.net
Xiaomi heeft voor het eerst zijn Mi 8 Pro uitgebracht buiten China. De fabrikant gaat producten verkopen in het Verenigd Koninkrijk en de Mi 8 Pro is daarbij de duurste smartphone die de Britten kunnen kopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.1

09-11-2018 7:31 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe update van zijn Radeon Software Adrenalin Edition-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Voor de nieuwste generatie kaarten worden van Windows alleen versies 7 en 10 ondersteund. Verder biedt AMD geen 32bit drivers meer aan. Voor oudere kaarten, die nu als legacy of non-gcn worden aangeduid, is Catalyst Software Suite versie 15.7.1 de laatste stabiele uitgave. Adrenalin Edition is de opvolger van Crimson ReLive Edition en voegt onder meer een Connect-tab toe, die streamen naar sociale media mogelijk maakt inclusief eenvoudige bewerkingsmogelijkheden. Daarnaast kunnen instellingen van de grafische kaart worden aangepast zonder een spel te verlaten door middel van een overlay en kunnen de instellingen ook worden aangepast via een mobiele app. Deze bevat onder meer verbeteringen voor Hitman 2, Battlefield V Early Access en Fallout 76, en verhelpt enkele problemen. Support For Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google-cijfers tonen effect donkere modus op accuverbruik oledsc

09-11-2018 7:23 Tweakers.net
Google heeft cijfers laten zien over hoeveel het stroomverbruik minder is op oledschermen als ontwikkelaars een donkere interface gebruiken in plaats van een lichte. Google wilde juist afgelopen jaren dat ontwikkelaars lichte interfaces gebruikten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwste revisie PS4 Pro is beduidend stiller, maar wordt warmer

09-11-2018 7:14 Hardware.info
De Playstation 4 van Sony is inmiddels enige jaren op de markt, waardoor er inmiddels diverse varianten beschikbaar zijn. Het topmodel is de PS4 Pro die dankzij sterkere hardware hogere prestaties biedt, met in veel gevallen tevens een hoger geluidsniveau. Aan dit laatste nadeel is Sony stilletjes op de achtergrond aan het sleutelen. De PlayStation 4 Pro kwam op de markt om 4K-content met hogere framerates mogelijk te maken. Helaas bleek dat de eerste lichting van de spelcomputer lawaaierig was...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HTC brengt draadloze vr-headset Vive Focus uit voor bedrijven in

09-11-2018 6:44 Tweakers.net
HTC heeft zijn draadloze vr-headset Vive Focus uitgebracht in 37 landen wereldwijd, waaronder in Nederland en Belgi?. De headset is alleen te koop voor bedrijven en kost 699 euro. De Vive Focus was lang alleen te koop in China.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netgear stelt Nighthawk AX8 en AX12 voor

09-11-2018 6:37 Hardware.info
Er is goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een router, die de nieuwe?802.11ax-standaard ondersteunt: Netgear heeft gisteren namelijk twee nieuwe routers aangekondigd die deze standaard zullen ondersteunen. Het gaat om de Netgear Nighthawk AX8 en de Nighthawk AX12. Doordat de routers deze nieuwe standaard, die ook bekend is onder de noemer wifi 6, zullen ondersteunen, zouden ze verbeterde betrouwbaarheid en snelheid moeten bieden ten overstaande van routers met de oude?802.11ac-standaard...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederlandstalige site wijst op release van streamingdienst Disne

09-11-2018 6:34 Tweakers.net
Filmbedrijf Disney heeft de naam en eerste series voor zijn eigen streamingdienst aangekondigd. De dienst gaat Disney+ heten en zal op een onbekend moment ook in de Benelux verschijnen. Disney+ verschijnt over ongeveer een jaar in thuisland Verenigde Staten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW komt met eerste offici?le info over de M8

09-11-2018 6:22 Autoblog.nl
Zoals verwacht gaat dit een beest van een coup? worden. De onthulling laat nog even op zich wachten. BMW licht een tipje van de sluier op door foto’s te delen van een gecamoufleerde M8. Daarnaast komt de Duitse autofabrikant met de eerste info rondom de techniek. De foto’s zijn geschoten op op het circuit van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Acht rugged smartphones review: Stoer met hersens

09-11-2018 5:59 Hardware.info
Smartphones zijn tegenwoordig sneller en eleganter dan ooit, maar de stevigheid van de toestellen boet erbij in. Zie daar een deel van de verklaring voor de opkomst van de ‘rugged’ smartphone: mobieltjes die w?l tegen een stootje kunnen. We bespreken acht modellen met een uiteenlopende prijs. Licht, snel en luxe, dat is de moderne smartphone anno 2018. De behuizingen van glas en metaal zien er mooi uit in de winkel, maar als je niet zo handig bent, erop uit trekt in de wildernis of werkzaamhe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mitsubishi L200 onder het mes

09-11-2018 4:30 Autoweek.nl
De huidige L200, generatie vijf, werd in 2015 aan de wereld voorgesteld en is een naar Noord-Amerikaanse begrippen compacte pick-up, een exemplaar dat in de '1 ton'-categorie valt. Het werkpaard maakt uiteraard gebruik van een ladderchassis en is in Nederland beschikbaar als Club Cab ?n als Crew Cab, al is alleen van die eerste als […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Chrome gaat gebruikers waarschuwen voor onduidelijke abon

08-11-2018 21:25 Tweakers.net
Google voegt een functie toe aan zijn Chrome-browser om gebruikers te waarschuwen als ze een pagina openen die op onduidelijke wijze een abonnement probeert te slijten. Google licht dan ook de sitebeheerder in.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SEAT is eindelijk vooruitstrevend!

08-11-2018 21:21 Autoblog.nl
Verrassing! We hebben de tactiek allemaal weleens toegepast. Als kind wilde je zo lang mogelijk opblijven, zeker op zaterdag. Gezellig naar de Tros of RTL kijken met de hele familie. Maar dan werd het langzamerhand bedtijd. Om geen slapende honden wakker te maken, hield je je zo stil mogelijk. Hopende dat je ouders niet goed […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GeForce Game Ready Driver 416.81 WHQL

08-11-2018 20:53 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 416.81 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave bevat onder meer optimalisaties voor het spel Battlefield V. De changelog laat natuurlijk ook weer bugfixes zien en een handvol problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. De complete release notes staan hieronder: Game Ready
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netgear brengt Wi-Fi 6-router met futuristisch ontwerp uit

08-11-2018 20:39 Tweakers.net
Netgear heeft de Nighthawk RAX80 en RAX120 aangekondigd. Het zijn de eerste routers van de fabrikant die de 802.11ax-standaard voor wifi ondersteunen en ze vallen op door hun ontwerp, dat veel wegheeft van een ruimteschip.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met deze 13 elektrische auto’s kom je het verst

08-11-2018 20:01 Autoblog.nl
Met welke auto kun je range-anxiety het beste voorkomen? De elektrische auto begint nu eindelijk gemeengoed te worden. Er zijn nu veel merken die nu zo’n uitstoot-loze auto in de showrooms hebben staan, of ze zijn er juist heel hard mee bezig. De volledig elektrische auto’s worden telkens beter. Er zijn eigenlijk maar twee echt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LaCie introduceert draagbare SSD met USB Type-C 3.1 Gen 2

08-11-2018 18:58 Hardware.info
LaCie heeft?zijn Portable SSD aangekondigd, een compacte solid state drive met capaciteiten tot 2 terabyte. De LaCie Portable SSD moet zich kenmerken door het gebruik van usb 3.1 Gen 2, een usb-c-aansluiting en een compact ontwerp. Wat de prestaties betreft zal het opslagmedium maximale sequenti?le lees- en schrijfsnelheden behalen van respectievelijk 540 en 500 MB/s. LaCie heeft dus niet gekozen voor een snellere nvme-ssd, en profiteert daardoor niet van de hogere bandbreedte die usb 3.1 Gen 2...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nintendo maakt YouTube-app voor de Switch beschikbaar

08-11-2018 18:21 Tweakers.net
Nintendo heeft de YouTube-app voor de Nintendo Switch in de eShop beschikbaar gemaakt. Gebruikers kunnen de applicatie gratis downloaden om video's van het platform op de draagbare console te bekijken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Range Rover is gaver dan het origineel

08-11-2018 18:02 Autoblog.nl
Je ziet het nauwelijks, maar deze Range Rover is net even anders dan anders. Het is de eerste echt luxe terreinwagen die alles kan: de Range Rover Classic. Met deze auto heeft Land Rover een meesterzet gedaan. Niet alleen omdat het een commercieel succes was voor de Britten. Het was eigenlijk een voorbode voor veel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgi? blijft Kaspersky gebruiken bij overheidsinstanties

08-11-2018 17:56 Tweakers.net
Het Belgische Centrum voor Cybersecurity ziet geen reden om te stoppen met het gebruik van Kaspersky-software voor Belgische overheidsinstantie. De Belgische Commissievoorzitter Binnenlandse Zaken is blij dat Belgi? andere landen niet volgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toekomstige Mercedes-Benz C-klasse betrapt

08-11-2018 17:49 Autoweek.nl
Hij is nog stevig gecamoufleerd en met de kanonsloopvormige achterlichten wil Mercedes-Benz ons op het verkeerde been zetten, maar dit is toch ontegenzeglijk de W206, de auto die de huidige C-klasse moet gaan opvolgen. Dat gaat overigens nog wel even duren, want de W205 stond amper een half jaar geleden opgefrist en wel te pronken […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gaat Google Maps apps als Flitsmeister overbodig maken?

08-11-2018 17:46 Apparata
Door zelf met dergelijke features te komen worden andere handige applicaties voor op de weg overbodig. Google Maps is een geweldige navigatie-app, maar perfect is het niet. Zo zijn er nog tal van features die je eigenlijk wel zou verwachten bij de applicatie. Zo weet concurrent Waze bijvoorbeeld te melden waar je op moet letten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Amazon brengt Alexa-app uit voor Windows 10

08-11-2018 17:10 Tweakers.net
Amazon heeft een app uitgebracht om digitale assistent Alexa te gebruiken op Windows 10-pc's. De app staat in de Microsoft Store. De app is nog niet uit in de Benelux, omdat Alexa geen Nederlands spreekt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese Commissie: Nederland moet snel 700MHz-band vrijmaken vo

08-11-2018 17:02 Tweakers.net
De Europese Commissie wil dat Nederland en Kroati? snel hun stappenplannen voor de inzet van de 700MHz-frequentieband maken. In die landen dreigt de ontwikkeling van 5g vertraging op te lopen, stelt de commissie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'LG gaat vanaf december OLED-schermen leveren aan Apple'

08-11-2018 17:01 Hardware.info
LG is bekend om?z'n uitstekende oled-panelen?panelen voor televisies, maar wat oled-schermen betreft voor smartphones is concurrent Samsung vooralsnog de marktleider met een aandeel van maar liefst 95 procent. LG maakt al langer oled-panelen en leverde onder andere de schermen voor de Google Pixel 2 XL en enkele van LG's eigen toestellen, hoewel die door critici niet altijd in de smaak vielen vergeleken met de panelen van Samsung. Het bedrijf heeft altijd al gezegd dat het de productie van oled...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TeamViewer heeft last van verbindingsproblemen

08-11-2018 16:21 Tweakers.net
TeamViewer heeft donderdag last van connectieproblemen waardoor gebruikers latencyproblemen ervaren of geen verbinding kunnen maken. De dienst dacht het probleem gevonden en opgelost te hebben, maar de verbindingsproblemen duurden in de middag voort.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Postbox 6.1.5

08-11-2018 16:14 Tweakers.net
Versie 6.1.5 van Postbox is uitgekomen en inmiddels is er ook al een update met kleine verbeteringen verschenen. Postbox is een e-mailclient voor Windows en macOS, die zijn oorsprong heeft in Mozilla's Thunderbird. Het heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals een gemeenschappelijke inbox voor verschillende e-mailaccounts, quick reply, signatures en het openen van mails in tabs. Daarnaast heeft het een uitgebreide contactmanager en veel zoekmogelijkheden. Sinds versie 6.1.2 zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in Postbox version 6.1.5
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geekbench onthult 4 GB ram bij nieuwe iPad Pro, 6 GB enkel bij d

08-11-2018 16:12 Hardware.info
Na de aankondiging van twee nieuwe iPad Pro modellen in eind oktober zijn de nieuwste tablets van Apple nu ook verkrijgbaar in de winkelrekken. De eerste voorlopige reviews en indrukken zijn dan ook al verschenen, en verschillende gebruikers hebben de benchmarksuite Geekbench al laten draaien op Apple's nieuwste paradepaardje. De bekende benchmarksoftware laat een single-core score van net iets meer dan 5000 zien, terwijl de multi-core score ongeveer 18000 ligt. Dat zijn heel behoorlijke result...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Calibre 3.34

08-11-2018 16:08 Tweakers.net
Een nieuwe versie van Calibre is uitgekomen. Calibre is een opensource-e-book-beheerprogramma en is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Het kan onder meer alle relevante informatie en kaftafbeeldingen opzoeken, en e-boeken converteren om ze geschikt te maken voor de diverse soorten e-readers. Verder kan het programma kranten, tijdschriften en nieuwsartikelen op basis van rss-feeds omzetten in e-bookformaat. Ook kunnen met Calibre boeken worden aangeschaft bij de bekende webwinkels. Het programma wordt actief ontwikkeld en meestal verschijnt er om de andere week op vrijdag een nieuwe versie. In versie 3.34 zijn de volgende verbeteringen aangebracht: New features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MINI Clubman (R55) – occasion video & aankoopadvies

08-11-2018 16:00 Autoblog.nl
De MINI Clubman is een retro eerbetoon aan de MINI Traveller, maar eigenlijk was het vooral een manier voor BMW om de MINI ook aan te bieden aan mensen die een iets bruikbaardere auto zochten. Deze MINI kreeg een iets ruimere achterbank, die bovendien toegankelijk is via een grappige zijdeur aan de passagierskant van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Teardown toont vingerafdrukscanner achter scherm van OnePlus 6T

08-11-2018 15:35 Tweakers.net
Een teardown toont de cameramodule die achter het scherm van de OnePlus 6T zit. Ook is te zien hoe het scherm op de plek van de sensor transparant is om het licht van de vingerafdruk door te laten en zo authenticatie van gebruikers mogelijk te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl