Details Face ID in iPhone X worden duidelijk

18-09-2017 12:21 Hardware.info
Op de iPhone X heeft Apple de vingerafdrukscanner weggelaten en Face ID ervoor teruggeplaatst. Deze techniek scant het gehele gezicht en dus niet alleen het oog of een ander deel. Apple claimt dat het veiliger is dan de vingerafdruk, die in 1 op de 50000 gevallen ongewenst ontgrendeld. Bij Face ID zou dat getal 1 op een miljoen zijn. Verder verschilt het op een aantal onderdelen van Touch ID, wat we hier kort toelichten. De techniek werkt middels een infrarood-camera die diepte ziet, en dus e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de duurste PlayStation van Marktplaats

18-09-2017 12:10 Apparata
Meer dan duizend piek voor een console? Jazeker. Gelimiteerde dingen zijn serieus geld waard. Of het nu over auto’s, stripboeken of games gaat. In 2014 kondigde Sony een bijzondere PlayStation 4 aan. De gelimiteerde PS4 20th Anniversary vierde het twintigjarige bestaan van de console. 12.300 exemplaren zijn er van geproduceerd. Dit aantal is geen willekeurig […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fabelhaft! BMW brengt ‘CSL’ terug

18-09-2017 11:50 Autoblog.nl
Nog meer nieuws over hete BMW’s deze ochtend. Je zou zelfs kunnen spreken van heet nieuws. Terwijl de BMW M5 nog maar net officieel voorgesteld is aan het grote publiek op de IAA, bevestigde BMW vanochtend dat er ook van de M5 een CS-variant komt, in navolging van de M4 CS en de aanstormende M2 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CCleaner-installer bevatte een maand lang backdoor

18-09-2017 11:27 Tweakers.net
Piriform meldt dat de Windows-installer van de populaire opschoonsoftware CCleaner ongeveer een maand lang malware in de vorm van een backdoor bevatte. De installer was te downloaden via de site van de ontwikkelaar, die recentelijk is overgenomen door Avast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nederland telt 180 dieseldoden'

18-09-2017 11:27 Autoweek.nl
In Nederland stierven in 2013 ongeveer 180 mensen voortijdig als gevolg van de giftige uitstoot door diesel in personen- en bestelauto's, en vrachtwagens. De uitstoot van stikstofoxiden (NOx) van dieselvoertuigen blijkt opnieuw groter dan offici?le testen doen geloven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Samsung werkt aan 1000fps-camerasensor voor smartphones'

18-09-2017 11:07 Tweakers.net
Volgens de Zuid-Koreaanse krant Electronic Times werkt Samsung aan een camerasensor voor telefoons die opnames kan maken met 1000fps. Net als Sony zou Samsung daarvoor een sensor met ge?ntegreerd dram gaan gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Corvette is total loss

18-09-2017 10:59 Autoblog.nl
Zo op het oog is er weinig aan de hand met de ‘Vette, maar de ellende zit onder de kap. Nu en dan kom je ze tegen op de sloop: auto’s waar ogenschijnlijk niks mee aan de hand is, maar om een technische reden zijn ze total loss verklaard. Kortsluiting in de kabelboom kan een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kailh komt met nog dunnere mechanische Mini Choc-switches

18-09-2017 10:48 Hardware.info
Kailh, fabrikant van switches in mechanische toetsenborden, komt met een nog dunnere mechanische switch dan het type dat ze al in het assortiment hadden. De Mini Choc PG1232 krijgen een compacter ontwerp met een travel van 2,4 mm, om zo beter in producten als laptops of portable toetsenborden te passen. Het zijn clicky-switches die dus meer gevoel geven, maar vaak ook meer lawaai. Het actuatiepunt zit precies in het midden van de travel op 1,2 mm. De actuatiekracht is 50g. Zo'n 25 miljoen toetsa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Modders werken aan 'demake' van Half-Life 2 in engine van Half-L

18-09-2017 10:46 Tweakers.net
Er zijn verschillende mods en remakes waarmee de graphics van Half-Life 1 en 2 flink zijn opgepoetst. Het team dat Half-Life 2: Classic maakt, pakt het anders aan: hun doel is om het tweede deel van Half-Life compleet na te maken in de engine van Half-Life 1.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'BMW brengt CSL terug'

18-09-2017 10:36 Autoweek.nl
BMW zou plannen hebben om de naam CSL terug te brengen. De voor liefhebbers magische lettercombinatie is tot nu toe op slechts enkele modellen toegepast.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung werkt aan mogelijkheid om Bixby-knop uit te schakelen

18-09-2017 10:32 Tweakers.net
Samsung lijkt het met een update mogelijk te willen maken voor gebruikers om de Bixby-knop uit te schakelen. Tot nu toe leidde de knop aan de linkerkant van de behuizing, vlak onder de volumeknoppen, naar de app van de Samsungs digitale assistent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Check de Jaguar E-Pace vanuit alle hoeken

18-09-2017 10:22 Autoblog.nl
Met deze E-Pace wil Jaguar een flinke graan meepikken in het segment der compacte premium SUV’s. Of crossovers. Whatever, het is een populair type auto. De kleine broer van de F-Pace (rijtest) werd twee maandjes geleden voorgesteld aan het publiek. De SUV is een ontwerp van Ian Callum die de wereld in zijn fikse loopbaan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Breng Oreo-functies naar je oudere Android-toestel

18-09-2017 10:04 Apparata
No Oreo, no problem. Wellicht behoor jij tot de lucky few die nu al aan de slag kunnen met Android 8 Oreo. Of wellicht kun je pas dit najaar of pas in 2018 aan de slag met de update. Het kan ook zo zijn dat je de update helemaal niet gaat krijgen. Gelukkig zijn daar […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Firmware Nintendo Switch bevat NES-game Golf'

18-09-2017 9:47 Tweakers.net
Volgens een ontwikkelaar bevat de firmware van de Nintendo Switch een NES-emulator waarmee de game Golf uit 1984 te spelen is. Het is nog niet bekend hoe spelers de emulator en de game kunnen benaderen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zeggen internationale media over de Ferrari sandwich

18-09-2017 9:18 Autoblog.nl
Broodje Ferrari, met extra weinig zelfreflectie. We gokken dat er gisteren vlak na de start van de GP van Singapore wel wat blikjes bier en afstandsbedieningen door Nederlandse, Italiaanse, Finse ?n Duitse huiskamers zijn gevlogen. Kimi Raikkonen kwam als een raket van z’n plek en manoeuvreerde zich naast Max Verstappen en Sebastian Vettel. Beide Ferrari-coureurs […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ASUS komt in de VS met high-end ZenFone V

18-09-2017 9:18 Hardware.info
ASUS heeft een nieuwe high-end smartphone gelanceerd in de VS, genaamd de ZenFone V. Deze krijgt een 5,2-inch scherm met een Snapdragon 820 en een luxe behuizing. Eerder zagen we op de Franse website van ASUS de ZenFone 4-serie voorbijkomen, maar daar zat geen high-end model bij. Het 5,2-inch scherm heeft 1920 x 1080 pixels en is van het amoled-type. Daaronder vinden we een vingerafdrukscanner en touch-knoppen. De Snapdragon 820 uit de stallen van Qualcomm draait op 2,2 GHz en is gekoppeld aan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Advertorial: Test en win een BenQ PD2710QC designer monitor met

18-09-2017 9:00 Hardware.info
Creatieve professionals stellen zo hun eigen eisen aan een beeldscherm. Veel werkruimte, kleurechtheid, nauwkeurige instelmogelijkheden, veel connectiviteit, een ergonomisch ontwerp: al deze zaken zijn van belang voor deze doelgroep. BenQ heeft met de nieuwe PD-lijn een aantal modellen ge?ntroduceerd die perfect aansluiten op de wensen van deze doelgroep, en biedt drie lezers van Hardware.Info de kans om dit zelf in de praktijk te ervaren. Hou jij je dagelijks bezig met grafisch ontwerp, CAD/...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Dram-prijzen zijn meer dan verdubbeld'

18-09-2017 8:48 Tweakers.net
In de afgelopen twaalf maanden zijn de gemiddelde prijzen voor dram met 11 procent gestegen, claimt IC Insights. De marktonderzoeker voorspelt dat de prijs per bit in 2017 meer dan 40 procent gaat bedragen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Komst iPhone X geeft Android copycats vrij spel’

18-09-2017 8:38 Apparata
De koers van Tim Cooks heeft gevolgen. Of Steve Jobs ook deze keuzes zou hebben gemaakt weet ik niet. Feit is dat de iPhone X minder iconisch is in vergelijking met zijn voorgangers. De thuisknop was h?t kenmerk van de iPhone en met de iPhone X heeft Apple afscheid genomen van de iconische knop. In […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Intel maakt in tweede helft 2018 Coffee Lake-octacores beschikb

18-09-2017 8:10 Tweakers.net
Intel brengt in de tweede helft van 2018 desktopprocessors met acht cores en ondersteuning voor HyperThreading voor de Z390-chipset beschikbaar, zo valt op te maken uit opmerkingen van laptopmaker Eurocom.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen wil autonome deelauto in 2021

18-09-2017 7:58 Autoweek.nl
In maart presenteerde de Volkswagen Groep de Sedric, een merkloos vervoermiddel dat zichzelf zonder tussenkomst van een bestuurder door het verkeer kan begeven. In 2021 moet iets soortgelijks daadwerkelijk op de weg rondrijden, zegt Volkswagen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Standalone VR-headset HTC heet Vive Focus'

18-09-2017 7:56 Hardware.info
Het is al langer bekend dat HTC nog dit jaar met een standalone VR-headset gaat komen. Het bedrijf heeft al een pagina erover op zijn eigen website, waar het een paar zaken uitlicht over het nog te introduceren apparaat. Let's Go Digital ontdekte dat HTC de naam alvast geregistreerd heeft in Europa en de VS. Die naam luidt "HTC Vive Focus". De registraties zijn van 8 september, maar onthullen verder geen details. Wel weten we al dat het een kabelloze ervaring gaat worden, omdat alles in de head...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW is al bezig met een heftigere M5

18-09-2017 7:40 Autoblog.nl
Fanb0is wereldwijd glijden acuut van hun stoel. Onlangs werd de BMW M5 ein-de-lijk officieel aan het publiek voorgesteld. De angst voor een permanent AWD-systeem zat diep bij liefhebbers van het merk, maar het valt allemaal mee. De dikste F?nfer kan namelijk ook gewoon met RWD worden gereden. Het is maar net wat de bestuurder wenst, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Benchmark toont flinke prestatiewinst voor Ryzen 5-chip voor lap

18-09-2017 7:39 Tweakers.net
Op internet zijn Geekbench 4-resultaten van de Ryzen 5 2500U verschenen, de komende AMD-processor voor laptops met vier cores en acht threads. De multicore-prestaties liggen 90 procent hoger dan die van de huidige generatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

App van Rabobank maakt betalen zonder te pinnen mogelijk bij tan

18-09-2017 7:16 Tweakers.net
Een app van de Rabobank, On The Go! by MyOrder, zal het vanaf 1 oktober mogelijk maken bij aangesloten tankstations te betalen zonder te pinnen. Klanten krijgen na het wegrijden een betaalverzoek via iDeal om de betaling later op het gemak te kunnen doen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

The Pirate Bay test inzetten miner cryptomunt als vervanging adv

18-09-2017 6:58 Tweakers.net
The Pirate Bay doet momenteel een test met het inzetten van een miner om coins te minen van de cryptomunt Monero. De test is bedoeld om te kijken of het als vervanging kan dienen voor het draaien van advertenties op de torrentsite.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Smartphones worden steeds duurder

18-09-2017 6:00 Tweakers.net
Telefoons van duizend euro waren een paar jaar geleden ondenkbaar en zijn nu realiteit. Hoeveel duurder zijn smartphones echt geworden?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Acer Predator Z35P vs AOC Agon AG352UCG review: Titanenstrijd in

18-09-2017 5:59 Hardware.info
Onlangs kon je op deze pagina's een vergelijkingstest lezen van acht zogenaamde wide full hd monitoren, maar liefhebbers beschouwen die resolutie toch een beetje als een gepasseerd station. Voor echt grafisch geweld in superbreedbeeld wil de veeleisende gebruiker een ultra wide quad hd beeldscherm, bij voorkeur met een zo hoog mogelijke verversingsfrequentie. Het aanbod neemt de laatste tijd flink toe, maar twee modellen vragen dankzij hun specificaties om een aparte vergelijking: de Acer Predat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 560 SEC is zo fout dat het weer cool is

17-09-2017 23:01 Autoblog.nl
Geef maar toe: dit is gewoon gaaf. Dikke vetkuif, glanzende blazer, Duran Duran uit de stereo, een paar gram coke in je neus en een fout getunede Benz. In de jaren 80 kon het allemaal. Sterker nog: het kon niet fout genoeg zijn. Het waren de jaren dat firma’s als Koenig Specials en Carat by […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pirelli gaat voor nog zachter rubber

17-09-2017 21:03 Autoblog.nl
Zodat het plakt als pindakaas op je gehemelte. We zitten nu al ruim over de helft van het Formule 1 seizoen 2017. Voor de Max Verstappen devoot misschien niet de fijnste periode, maar er zijn wat wijzigingen doorgevoerd dit jaar om het voor de neutrale toeschouwer wat leuker te maken. Een belangrijke wijziging waren de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

7 redenen waarom deze auto de moeite waard is

17-09-2017 20:18 Autoblog.nl
Zo klinkt het weer gezelliger op de wegen! De Subaru Impreza. Er is weer een nieuwe. Op de IAA staat de vijfde generatie te shinen. Vroeger zag je ze geregeld rondrijden, maar dankzij de hoge prijzen (CO2-taks) zijn het auto’s die niet veel verkocht worden. Dat is jammer, want deze nieuwe Impreza is zeker de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze AMG GT heeft een G-Label

17-09-2017 19:37 Autoblog.nl
Maar natuurlijk. Tussen al het nieuwsgeweld van de IAA 2017 is het vrij eenvoudig dat kleiner nieuws ondersneeuwt. Wat moet je dan doen? Zorg dat je product meer dan een klein beetje opvalt. Althans, dat zal tuner IMSA waarschijnlijk gedacht hebben, want het is lastig om hun laatste product, de RXR ONE, over het hoofd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Stewards doen uitspraak over incident GP Singapore

17-09-2017 18:00 Autoblog.nl
Wie o wie is er schuldig? Op een gegeven moment raak je er gewoon aan gewend dat Max Verstappen veel te vroeg al weer de race in de paddock kan kijken. Vandaag ging het echter wel heel erg snel. Dat is vooral jammer omdat alle ingredi?nten aanwezig waren voor een toprace voor de Nederbelg: een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Uit deze uitlaat komt het resultaat van 350 pk

17-09-2017 17:44 Autoblog.nl
Goed nieuws: aan de andere kant zit nog zo’n stortkoker. Je hebt tuning en je hebt tuning. Aan de ene kant van spectrum vinden we goedkope zelfbouwprojecten en aan de andere kant producten die de originele fabriekskwaliteit lijkt te overstijgen. Brabus behoort absoluut tot de laatste groep. Sterker nog, ze hebben zelfs een fabrikant-status. Sommige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste resultaten Nvidia DGX-1 met Tesla V100's: snelste systeem

17-09-2017 17:36 Hardware.info
In mei van dit jaar kondigde Nvidia de Tesla V100 GPU-accelerator op basis van de Volta-architectuur aan. Daarbij kwamen ook meteen kant-en-klare systemen uit die meerdere van deze accelerators aan boord hebben, zo ook de DGX-1. Vandaag zijn de eerste testresultaten daarvan opgedoken. Om alvast te verklappen - de resultaten zijn verbluffend. Deze nieuwe Tesla V100-chip heeft naast een nieuwe architectuur een veel grotere die size waardoor er maar liefst 5120 CUDA-cores op passen. Ook de rekenkr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LOL! Ferrari wordt afgemaakt op Twitter

17-09-2017 16:54 Autoblog.nl
De Italianen hebben waarschijnlijk een verkeerde pizza gegeten. Tout F1-minnend Nederland baalt nog stevig van de GP van Singapore die vanmiddag werd verreden. Max Verstappen had een uitstekende uitgangspositie met z’n tweede startplaats en veel nattigheid op de baan. Hij belandde echter in de sandwich tussen de Ferrari’s van Vettel en Raikkonen. In eerste instantie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

The Pirate Bay gebruikt bezoekers voor maken van Bitcoin

17-09-2017 16:49 Apparata
Ze moeten immers ergens geld mee verdienen. Wist je dat de The Pirate Bay een bezoeker gebruikt om Bitcoin te minen? Minen is het vastleggen van betalingen die zich binnen het netwerk (in dit geval Bitcoin) afspelen. Bezoekers kwamen hier achter toen er een blik werd geworpen in het JavaScript van The Pirate Bay. De […]
Lees het hele artikel op Apparata

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Singapore 2017

17-09-2017 16:07 Autoblog.nl
We gaan van start in een nat Singapore! Bereid je vast voor op een knaller van een race, want het stratencircuit is behoorlijk vochtig en er hangen nog buiten in de lucht. Alle mannen vooraan gaat op intermediates van start. Safety cars zijn in Singapore tot dusver altijd nodig geweest. We gaan ervan uit dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Z370-moederborden van Aorus duiken op met specificaties

17-09-2017 15:59 Hardware.info
Voor de aankomende Coffee Lake-processors komt een nieuwe Z370-chipset, zoals we eerder in een bericht vermeldden. Fabrikanten zullen weer met moederborden komen, zo ook Gigabyte met zijn Aorus-gamingmerk. VideoCardz heeft zijn hand weten te leggen op een vijftal nieuwe borden, inclusief een tabel met specificaties. Volgens die gegevens zullen we de Gaming K3, Gaming 3, Ultra Gaming, Gaming 5 en Gaming 7 gaan krijgen, op volgorde van uitrusting. Een high-end Gaming 9 lijkt er in ieder geval nog...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Instagram is vernieuwd, voorkom lullige situaties!

17-09-2017 14:35 Apparata
Je wil natuurlijk niet voor aap staan. Op Instagram kun je zowel foto’s als video’s bekijken. Wanneer een video wordt afgespeeld, staat het geluid standaard uitgeschakeld. Per video moet je handmatig aangeven of je geluid wil horen of niet. Handig, overzichtelijk, simpel. Dit gaat echter op de schop. Instagram heeft een nieuwe update uitgerold en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bain krijgt naast Apple, Kingston en Dell ook Seagate achter zic

17-09-2017 14:22 Hardware.info
Wie het nieuws volgt zal het niet ontgaan zijn dat Toshiba zijn geheugendivisie in de verkoop heeft staan, en dat meerdere partijen strijden om dit bedrijfsdeel in handen te krijgen. Western Digital heeft eerder al een joint-venture gevormd met Toshiba erin waardoor ze zichzelf zien als d? kandidaat om Toshiba over te nemen. Daartegenover staat een samenwerkingsverband onder leiding van Bain Capital, waarachter zich grote namen als Apple, Dell, Kingston en SK Hynix scharen. De concurrent van Wes...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Technici van Digital Foundry vergelijken iedere consoleport van

17-09-2017 14:04 Tweakers.net
De technici van Digital Foundry hebben voor de nieuwste aflevering van DF Retro alle tien ports van de originele Doom vergeleken en maken een ranglijst op basis van hoe goed iedere versie speelbaar is vergeleken met het origineel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GP Singapore: de vooruitzichten zijn gunstig!

17-09-2017 13:57 Autoblog.nl
Over een paar minuten gaan de mannen van start in Singapore. We praten je kort bij over de laatste nieuwtjes. Regen! Zondagochtend werd het stratencircuit in Singapore geteisterd door een enorme regenbui. De baan is op moment van schrijven weer droog, maar hier en daar komen druppels naar beneden. Bovendien zijn in de omgeving van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Grote terugroepactie dreigt voor Ford

17-09-2017 13:34 Autoweek.nl
Ford moet in de Verenigde Staten mogelijk meer dan een miljoen auto's naar de garage roepen vanwege een mogelijk lek van uitlaatgassen in de cabine van de voertuigen. Het betreft de meest populaire SUV van de automaker, de Ford Explorer, die al zeven jaar van de band rolt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Apple Watch met 4G/LTE werkt alleen in land van aanschaf, roame

17-09-2017 12:58 Hardware.info
Afgelopen dinsdag kondigde Apple de Watch Series 3 aan die optioneel 4G/LTE als nieuwe functionaliteit biedt. Helaas voor veel mensen, komt hij in eerste instantie alleen naar bepaalde grotere landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Er is echter een addertje onder het gras, wat het allemaal wat ingewikkelder maakt. Het gebruik van de mobiele verbinding is namelijk alleen mogelijk in het land van aanschaf, zo meldt MacRumors op basis van informatie van Apple. Wie bijvoorbeeld...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Force India heeft z’n rijdersduo voor 2018 compleet

17-09-2017 12:49 Autoblog.nl
Het wordt volgend jaar weer vuurwerk als de twee roze bolides elkaar op de baan tegenkomen! Je kunt je afvragen of de stabiliteit binnen het team erbij gebaat is, maar voor Force India rijden ook komend seizoen Esteban Ocon en Sergio Perez. Beide coureurs rijden elkaar als het effe kan zonder pardon de baan af […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple gaat malafide apps slopen

17-09-2017 12:24 Apparata
Opzouten! Helaas zijn er ontwikkelaars die applicaties uitbrengen met maar ??n doel voor ogen: geld verdienen over de rug van een ander. Hoewel apps streng worden gefilterd door Apple, kan het voorkomen dat dergelijke malafide applicaties er toch doorkomen en in de App Store eindigen. Het Amerikaanse techbedrijf gaat echter stappen ondernemen. Apple heeft namelijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Threema voegt end-to-end encrypted bellen to aan messenger

17-09-2017 12:11 Tweakers.net
De beveiligde messenger-app Threema heeft nu de mogelijkheid om versleutelde voice calls te maken. De functie werd vorige week toegevoegd aan de applicatie na een b?tatestfase. De app kan een 'telefoontje' plegen zonder ook het telefoonnummer van de gebruiker te delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gallery: de nieuwe S-klasse Coup? in het echt

17-09-2017 11:54 Autoblog.nl
Strik eromheen en niks meer aan doen. Onlangs heeft Mercedes de S-klasse strakgetrokken. De limo, coup? en cabrio kunnen er weer een poosje tegenaan dankzij een frisser uiterlijk, bovendien werden nieuwe aandrijflijnen aan het gamma toegevoegd. Het grootste nieuws voor de coup? is de komst van de S 560, die 469 pk en 700 Nm […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twee kopstukken van gehackte Amerikaanse kredietbeoordelaar stap

17-09-2017 11:33 Tweakers.net
Twee kopstukken van Equifax, het bedrijf waarvan vorige week bekend werd dat de persoonsgegevens van maximaal 143 miljoen mensen is buitgemaakt door hackers, stappen per direct op. Het gaat om de chief security officer en de chief information officier.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Z390-chipset krijgt in tweede helft 2018 ondersteuning voor oct

17-09-2017 11:14 Hardware.info
Op 5 oktober gaat Intel naar alle waarschijnlijkheid Coffee Lake voor de desktop aankondigen. Daarbij hoort de 300-serie chipsets, waarvan we bij introductie vermoedelijk alleen Z370 zullen gaan zien. Een eerdere slide liet echter zien dat later B360, Q360 en Q370 volgen voor de zakelijke markt, alsmede H370 en H310 voor consumenten. In een veel later stadium zou Z390 moeten komen, maar veel was daar nog niet over bekend. Een medewerker van laptopfabrikant Eurocom heeft mogelijk zijn mond voorbi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

“Red Bull heeft een nieuwe titelsponsor”

17-09-2017 11:03 Autoblog.nl
Red Bull is zelf toch al de titelsponsor? Wij dachten het ook. Het is nog onbevestigd, maar enkele partijen zeggen zeker te weten dat Aston Martin volgend jaar de titelsponsor wordt van Red Bull Racing. Zoals je weet werkten de twee partijen al samen aan de Valkyrie hypercar, bovendien rijden de Red Bulls al een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Afgestoft: Baur TC4 (BMW 3-serie E36)

17-09-2017 11:00 Autoweek.nl
De eigenwijze Baur-cabriolets op basis van de 3-serie van generaties E21 zal menigeen nog helder voor de geest staan, maar de laatste Baur-versie van BMW's populaire model is zo goed als onbekend. Maak kennis met de Baur TC4!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: op een hele simpele manier viral gaan

17-09-2017 10:34 Apparata
Deze dude kreeg het voor elkaar. Om wereldwijd succes te boeken met een filmpje hoef je geen mega-productie op touw te zetten. Dat bewijst de maker van onderstaande filmpje. In Europa heb je veel prachtige bouwwerken, standbeelden en iconische plekken. Ons continent heeft in dat opzicht veel te bieden voor de rondreizende toerist. Een videomaker […]
Lees het hele artikel op Apparata

PlayerUnknown's Battlegrounds neemt piekmomentrecord af van Dota

17-09-2017 10:16 Tweakers.net
PlayerUnknown's Battlegrounds heeft een nieuw record verbroken op Steam. De game had op zaterdag 1.349.584 spelers tegelijk online. Daarmee heeft het spel nu een hogere all-time peak dan Dota 2, die op een gegeven moment iets onder de 1,3 miljoen spelers had.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoveel Project One’s heeft Hamilton gekocht

17-09-2017 9:53 Autoblog.nl
De ongekroonde swaggerkoning van de Formule 1 laat de euro’s lekker rollen. Misschien was het wel de heftigste primeur van Frankfurt, die Mercedes-AMG Project One. Nog nooit eerder nam een fabrikant het bouwen van een F1-racer voor op de openbare weg zo letterlijk en dus krijgen kopers een hypercar met de aandrijflijn uit een heuse […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'TomTom stopt met sporthorloges en actioncams'

17-09-2017 9:38 Hardware.info
De NRC meldt dat TomTom geen toekomst meer zou zien in sportgadgets. Het bedrijf kwam voor consumenten met onder andere sporthorloges zoals de Spark 3 en de Bandit-actiecamera. Ondanks dat we de Spark 3?onlangs nog met een award naar huis stuurden, heeft de markt weinig 'animo' voor dergelijke horloges en sportartikelen, aldus het artikel. Het bedrijf heeft zo'n vier jaar geprobeerd om de consumententak nieuw leven in te blazen, maar buiten de nog winstgevende navigatiesystemen gaat het niet zo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Wat weet advocaat Oscar Hammerstein over auto's? - Quiz

17-09-2017 8:00 Autoweek.nl
Als advocaat verwachten we natuurlijk een goede kennis van de wegenverkeerswet van Oscar Hammerstein. Maar daarnaast heeft hij ook een voorliefde voor Engelse auto's, dus vragen over Bentley en Aston Martin moeten een peuleschil zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Destiny 2 - Brengt verbetering op alle fronten

17-09-2017 6:00 Tweakers.net
Het drie jaar geleden verschenen Destiny had een goed concept, maar de uitvoering ervan kon beter. Destiny 2 maakt die verbeterslag: een betere uitvoering van hetzelfde concept.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl