Dit is de n?g krachtigere Qualcomm Snapdragon 855 Plus

15-07-2019 18:06 Apparata
Dat moet een beest van een chip zijn. Wie eenmaal gewend is te werken met de topchips van nu wil eigenlijk niet anders. We hebben uitgebreid kennis kunnen maken met de Qualcomm Snapdragon 855 in de Xiaomi Mi 9 en de OnePlus 7 Pro. De chip werd begin dit jaar ge?ntroduceerd en nu komt het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Politie Rotterdam neemt rijbewijs kersverse 911-eigenaar af

15-07-2019 18:04 Autoblog.nl
Soms zit het tegen. De politie kan soms genadeloos zijn. Je hoeft maar net op het verkeerde moment een seconde stil te staan op een plek waar dat niet mag, of je hebt al een prent aan je broek. De kersverse eigenaar van een hagelnieuwe Porsche 911 Carrera S (rijtest) kreeg afgelopen weekend eveneens met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dab+-zendmast kan storingen veroorzaken bij ontvangers in auto's

15-07-2019 18:03 Tweakers.net
In het Belgische Maaseik klagen bewoners al enige tijd over auto's die niet meer starten en garagedeuren die niet meer opengaan. Die problemen worden in ieder geval deels veroorzaakt door een onlangs geplaatste antenne voor dab+, bevestigt de telecomtoezichthouder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Ryzen 7 3800X overgeklokt naar 5,9 GHz met DDR4 op 5774 MT/s

15-07-2019 17:48 Hardware.info
Een van AMD’s Ryzen 3000-processors is overgeklokt naar een recordsnelheid. Overklokker Tsaik heeft de Ryzen 7 3800X naar ruim 5,9 GHz getild met behulp van vloeibare stikstof, zo staat op HWBot. Daarvoor gebruikte hij een moederbord van MSI. Standaard draait de 8-core chip op 3,9 tot 4,5 GHz. Volgens de CPU-Z Validator is alleen de zesde core op deze snelheid geklokt van exact 5911,3 MHz, hierbij gebruikmakend van een multiplier van 59 en een bussnelheid van 100,19 MHz. De screenshots vermelde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD Link-app laat pc-games naar Android TV en Apple TV streamen

15-07-2019 17:37 Tweakers.net
AMD heeft zijn bestaande Link-app een update gegeven waarmee gebruikers hun pc-games nu ook kunnen streamen naar televisies met het Android TV-besturingssysteem en Apple TV-apparaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Qualcomm kondigt Snapdragon 855+ aan met snellere GPU

15-07-2019 17:10 Hardware.info
Qualcomm brengt vandaag een verbeterde versie uit van zijn Snapdragon 855-soc. De Snapdragon 855+ krijgt een iets hogere kloksnelheid voor de high performance-core, maar belangrijker is de volgens Qualcomm 15% snellere gpu. Asus is de eerste klant. Het bedrijf zou de RoG Phone II uitrusten met de nieuwe chip. Net als de reguliere Snapdragon 855 is de 855+ opgebouwd met drie typen cores. Er zitten vier zuinige Kryo 485 Silver-cores in die gebaseerd zijn op de Cortex A55. Deze draaien op 1,8 GHz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Datalek bij Belgisch sociaal netwerk Netlog in 2012 omvatte 49 m

15-07-2019 16:51 Tweakers.net
Have I Been Pwned heeft gegevens van 49 miljoen Netlog-accounts ontvangen en in zijn database gezet. Het gaat om e-mailadressen en onversleutelde wachtwoorden. Netlog was een Belgisch sociaal netwerk, het lek stamt uit 2012 en werd vorig jaar bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FaceApp: zo download je de applicatie

15-07-2019 16:42 Apparata
Altijd leuk om eens te proberen. Meer dan twee jaar geleden werd FaceApp uitgebracht en de app was direct een succes met maar dan een miljoen downloads in no time. De app gebruikt kunstmatige intelligentie op om gedetailleerde wijze je gezicht virtueel te verbouwen. Of je nu ouder wil worden, juist jonger, rood haar wil […]
Lees het hele artikel op Apparata

Cupra teast nieuwe concept-car

15-07-2019 16:01 Autoweek.nl
Cupra blikt middels een teaservideo vooruit op een auto die vooralsnog simpelweg Cupra Concept lijkt te heten. De auto wordt in september, tijdens de IAA in Frankfurt, onthuld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

707 pk sterke Jeep Trackhawk: rijtest en video

15-07-2019 16:00 Autoblog.nl
Bigger, better en vetter. Dat is zo’n beetje het recept wat Jeep volgde om van de Grand Cherokee de Trackhawk. Het is in ieder geval de SUV met de meeste pk’s en met ??n van de gaafste namen die ooit aan een auto is gegeven. Dat kan je overigens wel aan Amerikanen over laten, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW X7 - Rij-impressie

15-07-2019 16:00 Autoweek.nl
In een tijd van downsizing doet BMW met de X7 precies het tegenovergestelde door haar grootste SUV ooit op de markt te brengen. Heeft het zin, een nog grotere variant op het X5-thema?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Samsung Galaxy Note 10 is vertraagd’

15-07-2019 15:46 Apparata
Wat is er aan de hand? Het is bijna zover. Op 7 augustus trekt Samsung het doek van de gloednieuwe Galaxy Note 10. Wij krijgen er aan de buitenwereld niets van mee, maar het schijnt dat niet alles op rolletjes loopt voor Samsung achter de schermen. De Galaxy Note 10 zou een vertraging hebben opgelopen […]
Lees het hele artikel op Apparata

D?t zijn de vakantieauto’s van het Jaar 2019

15-07-2019 15:30 Autoblog.nl
Met welke auto moet je deze vakantie op pad? Met de zomervakantie voor de deur was het natuurlijk de ideale timing voor de Autoblog Vakantieauto van het Jaar 2019 verkiezing. De hele week stond in het teken van fantastische auto’s die bij uitstek geschikt zijn voor vakantie. Tijdens de testdagen waren het de gelauwerde autojournalisten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW 3-serie Touring ook als 330e

15-07-2019 15:14 Autoweek.nl
De BMW 3-serie Touring komt in z'n nieuwe vorm ook beschikbaar als plug-inhybride. Het is daarmee de eerste stationwagen van BMW met zo'n aandrijflijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Qualcomm introduceert Snapdragon 855 Plus met hoger geklokte cpu

15-07-2019 15:13 Tweakers.net
Qualcomm kondigt de Snapdragon 855 Plus aan. De soc is gelijk aan de bestaande versie, maar heeft een iets hogere kloksnelheid voor de cpu- en gpu-cores. In de tweede helft van dit jaar komen er apparaten uit met de Snapdragon 855 Plus-soc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kijkersvragen over monitoren: HDR, OLED, G-Sync, 144Hz en veel m

15-07-2019 15:00 Hardware.info
Groot, klein, breed, breder of ultra-wide, monitoren heb je in soorten en maten. Met wat vertraging - waarvoor excuses - behandelen we vandaag vragen die we van jullie ontvingen over monitoren. Alles van HDR tot lcd-panetypes, oled en 120 vs 144 Hz komt daarbij aan bod. Lees ook ons artikel over paneltypes.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alan Turing krijgt plek op briefje van vijftig pond

15-07-2019 14:20 Tweakers.net
Computerwetenschapper en codekraker Alan Turing prijkt straks op het briefje van vijftig pond. De Brit is gekozen uit een shortlist van twaalf genomineerde wetenschappers, waaronder ook Stephen Hawking. Het nieuwe biljet gaat eind 2021 in circulatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze superluxe SUV heeft twee interieurs

15-07-2019 14:01 Autoblog.nl
Met slechts ??n interieur maak je niet meer de blits tegenwoordig. Die hele BPM-hausse van onze overheid zorgt voor een beetje marktverstoring. Groene auto’s iets goedkoper is prima. Milieonvriendelijke auto’s iets duurder is ook prima. Maar we leven in een tijd dat een Kia Picanto met automaat met 5.500 euro wordt belast en een Ford […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Welkom op Hardware Info 7: nieuwe site, nieuw logo, nieuwe produ

15-07-2019 13:55 Hardware.info
Het is wellicht even schrikken voor wie de eerdere aankondigingen heeft gemist: Hardware Info is vandaag geheel vernieuwd. Een volledig nieuwe website inclusief verbeterde productvergelijker, een nieuw logo en z?lfs deels een nieuwe naam. Welkom op Hardware Info 7! Het afgelopen jaar heeft ons development team hard gewerkt aan het resultaat dat je nu voor je ziet. Dat was nodig ook; de basis van de vorige versie van onze website stamde uit 2015, toen we de bestaande website via?responsive tec...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asociale ouders zijn te druk met de smartphone

15-07-2019 13:39 Apparata
En geven zo het kind weinig tot geen aandacht. De smartphone is een vloek en een zegen. We kunnen eigenlijk niet meer zonder en zijn dus verslaafd aan het apparaatje. Daarbij is het belangrijk om goed te monitoren wat je smartphone-gedrag is. Uit een recent onderzoek, dat Panelwizard heeft laten uitvoeren in opdracht van telecombedrijf […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft Word voor Android is meer dan een miljard keer ge?nsta

15-07-2019 13:38 Tweakers.net
Microsofts Word-applicatie voor Android is meer dan een miljard keer ge?nstalleerd. Een jaar geleden stond de teller nog op een half miljard installaties. Excel, PowerPoint, OneNote en OneDrive zijn nu ook op een half miljard telefoons gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie voegt 625 sterke BMW aan de vloot toe

15-07-2019 12:57 Autoblog.nl
Kijk, dat zet tenminste zoden aan de dijk tijdens een achtervolging. Het is eigenlijk te zot voor woorden. Heel Nederland was in rep en roer toen er nieuwe politieauto’s besteld moesten worden. De Volvo’s die tot dat moment gebruikt werden, waren te oud en te langzaam. Ze werden vervangen door een lading Audi’s A6 Avant […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tele2 Zakelijk-abonnementen gaan over in T-Mobile Ondernemen-aan

15-07-2019 12:55 Tweakers.net
Per 1 augustus is het niet meer mogelijk om Tele2 Zakelijk-abonnementen af te sluiten. T-Mobile biedt vanaf dan alleen nog zakelijke abonnementen aan onder zijn eigen T-Mobile Ondernemen-aanbod. Voor huidige klanten verandert er niets.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitvinder van Compatible Time-Sharing System is overleden

15-07-2019 12:51 Tweakers.net
De Amerikaanse computerwetenschapper Fernando 'Corby' Corbat? is op 93-jarige leeftijd overleden. Hij werkte bij het MIT aan het Compatible Time-Sharing System en legde daarmee de basis voor veel huidige OS-functies, waaronder die op het gebied van privacy.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault Sport viert 40 jaar turbo

15-07-2019 12:03 Autoblog.nl
En wij vieren dat vrolijk mee. Want turbo. Tegenwoordig is de turbo een noodzakelijk kwaad, vroeger was het een item om je streetcredibility te verhogen. We hebben het natuurlijk over de turbocompressor. In de jaren ’80 was turbo n iet alleen een blaasinstrument voor verbrandingsmotoren, maar ook een levensstijl. Alles werd turbo, overal werd turbo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Productie Note 10 loopt vertraging op door handelsoorlog Zuid-K

15-07-2019 12:02 Tweakers.net
De productie van de Samsung Galaxy Note 10 zou enige vertraging hebben opgelopen door de handelsoorlog tussen Zuid-Korea en Japan. Ondanks de problemen, die het gevolg zijn van Japanse sancties, gaat de onthulling van Samsungs vlaggenschip gewoon door op 7 augustus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze zomertrend zorgt voor records en botbreuken [video’s]

15-07-2019 11:55 Apparata
Doe jij mee aan de nieuwste challenge? Nadat we eerder al de Ice Bucket challenge zagen, de high-five challenge en in Nederland de Habiba challenge is er deze zomer een nieuwe trend: De bottle cap challenge. De uitdaging is om met een zeer precieze trap de dop van een flesje te schoppen. De trend is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Albert Heijn test bezorgrobot op High Tech Campus Eindhoven

15-07-2019 11:46 Tweakers.net
Albert Heijn is in Eindhoven begonnen met een twee weken durende test met een bezorgrobot. Klanten kunnen boodschappen bestellen via een app en die worden vervolgens met het autonome voertuigje afgeleverd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PSA eindigt eerste helft 2019 in mineur

15-07-2019 11:13 Autoweek.nl
PSA heeft in het eerste halfjaar van 2019 1,9 miljoen auto's verkocht. Dat lijkt veel, maar is wel flink minder dan in de eerste helft van vorig jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft waarschuwt Windows 10-gebruikers voor einde support Ap

15-07-2019 11:03 Tweakers.net
Wie een te oude versie van Windows 10 gebruikt krijgt voortaan een waarschuwing dat dit besturingssysteem binnenkort niet meer wordt ondersteund. Gebruikers van de Windows 10 April 2018 Update, waarvoor in november het doek valt, zijn de eersten die de melding ontvangen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duizenden vieze diesels op de Nederlandse wegen

15-07-2019 10:58 Autoblog.nl
De controles die gedaan worden zijn slecht te noemen. Wanneer een auto naar de garage gaat voor een APK-keuring mag je er vanuit gaan dat dit enigszins serieus verloopt. Het gaat immers om de veiligheid van je auto. Met de APK-keuring kijkt men ook naar zaken die van invloed zijn op het milieu. Bijvoorbeeld op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Overheid kan niet zeggen of antivirus van Kaspersky nog wordt ge

15-07-2019 10:45 Tweakers.net
De Nederlandse Rijksoverheid weet niet of er nog beveiligingssoftware van Kaspersky wordt gebruikt. Volgens radioprogramma Reporter is die informatie er niet, volgens de overheid zelf wel. Kaspersky zelf zegt ?berhaupt niet aan de overheid te leveren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bitcoin beursflits: Bitcoin knock-out na apart nieuws

15-07-2019 10:44 Apparata
Koersdrama is wel veroorzaakt in Amerika, maar niet door Trump. In de beursflits van afgelopen vrijdag hoopten we nog op een beetje ‘weekend love’ voor de Bitcoin. Nu het weekend voorbij is kunnen we concluderen dat de koersontwikkeling van de Bitcoin meer weg heeft van een verrassingsbezoek van jouw schoonmoeder dan van liefde en passie. […]
Lees het hele artikel op Apparata

World of Tanks Blitz 6.1

15-07-2019 10:37 Tweakers.net
World of Tanks Blitz heeft zijn oorsprong in Wargaming, de maker van World of Tanks, World of Warships, World of Warplanes, Master of Orion en Total War: Arena. Het kan gezien worden als het kleine, snelle broertje van World of Tanks, en is een free-to-play, onlinespel waarin spelers elkaar in teams bestrijden met tanks uit de periode tussen grofweg 1925 en 1965. Het spel is gratis te spelen, maar maakt gebruik van microtransacties, waarmee je bijvoorbeeld betere munitie of premiumvoertuigen kunt aanschaffen. Het spel draait op Android, iOS, macOS en Windows 10. Daarnaast is een versie via Steam beschikbaar voor macOS en Windows 7, 8 en 10. World of Tanks Blitz 6.1 is uitgebracht met de volgende aankondiging: Update 6.1 Prepare your devices for Update 6.1, which rolls out July 10. You'll be able to try on a striking, new camouflage, feast your eyes on graceful wisps of smoke when shooting, and blow off even more enemy turrets! New WarpaintsLees het hele artikel op Tweakers.net

De internationale media over de crash Vettel vs. Verstappen

15-07-2019 9:39 Autoblog.nl
Hoe keek men internationaal tegen het moment aan in de race? De Grand Prix van Engeland van gisteren had bijna alles. Spannende inhaalmomenten, mooie verdedigingen, touch?s en een flinke crash. Dit laatste ten nadele van Max Verstappen die een podiumplaats kon vergeten. Zelfs zonder oranje bril is het eenvoudig om te concluderen dat Ferrari-rijder Sebastian […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EU-satellietnavigatiesysteem Galileo ligt sinds vrijdag plat doo

15-07-2019 9:39 Tweakers.net
Het Europese satellietnavigatiesysteem Galileo ligt sinds vrijdag plat door een 'technisch incident'. Het gaat om een probleem bij de infrastructuur op de grond, zegt de organisatie die het systeem beheert. Galileo kan nog wel gebruikt worden als Search and Rescue-dienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei gaat naar verluidt honderden werknemers ontslaan in de VS

15-07-2019 9:24 Hardware.info
Huawei heeft zeker niet de gemakkelijkste tijden achter de rug. In mei raakte immers bekend dat?Google de Android-licentie van het bedrijf had ingetrokken ingevolge?een handelsverbod dat de Amerikaanse overheid instelde in het kader van de handelsoorlog tussen de VS en China. Sindsdien stopten ook andere Amerikaanse bedrijven met leveringen te doen aan het Chinese technologiebedrijf. Gelukkig kwam er aan het begin van deze maand wat beter nieuws, want door een gedeeltelijke opheffing van het ha...
Lees het hele artikel op Hardware.info

iPhone 6 vliegt in de fik. Apple reageert zoals verwacht [video]

15-07-2019 9:07 Apparata
Meisje van 11 komt met de schrik vrij. Afgelopen vrijdag was het weer raak. Een meisje van 11 bekeek op het bed van haar zus wat Youtube-video’s toen haar iPhone 6 plotseling begon te branden. Ze gooide de telefoon in paniek van zich af en de telefoon brandde zich vervolgens door dekens en beschadigde het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Marktplaats gaat gebruikers die onoffici?le betaalomgeving opene

15-07-2019 8:41 Tweakers.net
Marktplaats heeft een nieuwe maatregel doorgevoerd tegen phishing nadat de politie een toename van meldingen van betaalverzoekfraude met betrekking tot de site binnenkreeg. Voortaan waarschuwt de site het als gebruikers een onoffici?le betaalomgeving openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Teardown onthult dat de nieuwe MacBook Pro een grotere batterij

15-07-2019 8:18 Hardware.info
Afgelopen week schreven we een uitgebreid artikel over de nieuwe MacBook Pro en MacBook Air. Bij iFixit hebben ze er niet lang over gedaan om dat eerste exemplaar aan een teardown te onderwerpen en daar is weer wat interessante informatie uit voortgekomen. We wisten al dat de grootste externe verandering de toevoeging van de Touch Bar is. Het aanraakgevoelige oled-scherm dat aangedreven wordt door de T2-veiligheidschip kan nu ook op dit instapmodel gevonden worden. Apple heeft echter ook de bat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft stopt met Remix 3D en Internet Games

15-07-2019 8:01 Tweakers.net
Microsoft kondigt aan dat in januari volgend jaar zijn Remix 3D-dienst voor 3d-ontwerpen gaat sluiten. Tegelijkertijd meldt het bedrijf dat Internet Games voor Windows XP en Windows 7 met pensioen gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Win 50 euro Amazon-tegoed en vind de beste Prime Day-deals in de

15-07-2019 8:00 Tweakers.net
Op 15 en 16 juni vind Prime Day 2019 van Amazon plaats, het jaarlijkse moment waarop de webshop stunt met prijzen en grote kortingen geeft. Samen met Amazon kunnen we tien Tweakers blij maken met vijftig euro Amazon-tegoed. Handig voor als je een mooie deal voorbij ziet komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Liberty Walk komt met nieuws voor de Lamborghini Huracan

15-07-2019 7:42 Autoblog.nl
Mag het een stukje breder zijn? Als er ??n bedrijf is die kenmerkende tuning levert, dan is dat Liberty Walk wel. Bij het zien van een auto die door deze Japanse firma is aangepakt kan er eigenlijk geen twijfel over bestaan. De popnagel-tuning in combinatie met uitbundige bodykits is zo’n een beetje gepatenteerde techniek van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xiaomi Mi A3 heeft in scherm ge?ntegreerde vingerafdrukscanner e

15-07-2019 7:36 Tweakers.net
De Xiaomi Mi A3-smartphone bevat een in het scherm ge?ntegreerde vingerafdrukscanner in plaats van aan de achterkant. Dat maakt de fabrikant bekend en meer specificaties en foto's van Android One-toestel zijn online verschenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lynk & Co. komt met verlengde 01

15-07-2019 7:32 Autoweek.nl
Geely's Lynk & Co. werkt aan een verlengde versie van zijn eerstgeborene: de 01. Het is die auto die nu in camouflagetrim is opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD geeft processor te leen voor updaten bios van moederbord

15-07-2019 7:23 Hardware.info
Net als eerdere jaren geeft AMD een processor te leen als je moederbord een nieuwe bios nodig heeft voor de ondersteuning van Ryzen 3000-processors. Het gaat om een Athlon 200GE (review) die samen met koelpasta opgestuurd wordt om de updaten, waarna deze kosteloos geretourneerd moet worden. AMD biedt de optie via het rma-formulier. Deze service van AMD geldt als je een ouder 400-serie moederbord hebt, bijvoorbeeld met een B450- of X470-chipset, en je die wilt updaten voor een nieuwe Ryzen 300...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel geeft details integer scaling, voegt nearest-neighbor-scha

15-07-2019 6:31 Hardware.info
In navolging van de aankondiging op Twitter heeft Intel een webpagina opgezet voor de ondersteuning van?integer scaling. Daar geeft het meer details over hoe de ondersteuning eruit komt te zien er wanneer het uitgebracht wordt. Naast integer scaling gaat het ook?nearest-neighbor?scaling toepassen zodat ook non-integer schaling scherper wordt. Integer scaling en nearest-neighbor Eind augustus brengt Intel een driver-update uit voor de Intel-gpu's die in processors zit. Daarmee voegt het integer...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 5 dingen vielen ons op tijdens de GP van Engeland 2019

15-07-2019 6:00 Autoblog.nl
En uiteraard alle standen en overzichten die er toe doen. Gratis en voor niets voor Autobloglezers! Na de Grand Prix van Frankrijk dit jaar was er een consensus. De Formule 1 bood geen spektakel meer. Een optocht van 20 overbetaalde junioren. Hoe mooi dat deze gedachte is omgeslagen. De Grand Prix van Oostenrijk was gelukkig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Desktop Best Buy Guide - Juli 2019

15-07-2019 6:00 Tweakers.net
We hebben de BBG voor juli twee weken uitgesteld zodat we rekening kunnen houden met de introductie van nieuwe processors en videokaarten van AMD en Nvidia.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alleen vandaag: win een Amazon cadeaukaart t.w.v. ? 50!

15-07-2019 0:30 Hardware.info
Vandaag en morgen is het Amazon Prime Day: bij 's werelds grootste online shop zijn ontelbare producten (extreem) afgeprijsd, speciale voor Amazon Prime leden. In samenwerking met Amazon geven wij een tiental cadeaukaarten t.w.v. ? 50 weg. Dat doen we al vanavond rond 18:00, zodat je de cadeaukaart al direct voor ??n van de vele aanbiedingen kunt gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is via de deze link in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief.? Doe dit dus uiterlijk voor 18:00 van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GPD Win Max krijgt d-pad in PS Vita-stijl, twee fans en een trac

14-07-2019 21:59 Hardware.info
GPD kennen we van een reeks aan compacte apparaten, die in je broekzak moeten passen. Dit jaar kondigde het bedrijf zijn GPD Win Max aan, een kleine laptop met AMD Ryzen V1000-apu, die games moet toveren op het 8-inch scherm. Nu zijn er plaatjes online (op de GPD Discord groep en Reddit) verschenen die weer een heleboel informatie geven het apparaat. Vooreerst zien we dat de Win Max voorzien zal worden van een d-pad dat erg veel gelijkenissen vertoont met dat van de PS Vita. Dit wordt,?net als...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW M baas sluit Supra met echte M power niet uit

14-07-2019 21:50 Autoblog.nl
Dikke M coup?, jungeh! Zoals bekend komt er van de nieuwe BMW Z4 geen coup?. Maar dat maakt niet uit, want feitelijk is die er al. Het ding heet alleen geen BMW, maar Toyota. Met een beetje hulp uit Duitsland, heeft het Japanse merk de legendarische Supra-badge opnieuw tot leven gewekt (rijtest). In Europa heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PC Engine Core Grafx Mini komt in maart?

14-07-2019 21:00 Hardware.info
Afgelopen maand deelden we jullie mee dat Konami werkt aan een miniatuurversie van de PC Engine met als naam?PC Engine Core Grafx Mini. Buiten deze omvangrijke naam wisten we enkel dat de console voorzien ging worden van de volgende games:?Alien Crush, Dungeon Explorer, New Adventure Island, Ninja Spirit, R-Type en Ys Books I en II. Dit is niet de volledige line-up, want er is al beloofd dat er in latere aankondigingen nieuwe games bij zullen komen (bijna 50 in totaal). We wisten nog niet wat d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hmm…Was Silverstone 2019 hetzelfde als Bakoe 2018?

14-07-2019 20:01 Autoblog.nl
We onderwerpen beide situaties aan een hard vergelijk. Het was alweer een tijdje geleden, maar vandaag ging Max Verstappen weer eens ouderwets kablabber. Zelf leek hij er weinig aan te kunnen doen, dat was voor iedereen eigenlijk meteen wel vrij duidelijk. De FIA gaf Vettel snel straf en nadat Seb even de tijd had gehad […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft neemt patent op laadstation voor afneembare controller

14-07-2019 19:43 Hardware.info
Deze morgen hadden we het al over consoles met (niet meer) afneembare controllers en het lijkt erop dat Microsoft daar ook wel wat voordelen in ziet, want de technologiereus heeft recent een patent verkregen op een laadstation dat twee afneembare controllers met elkaar verbindt. Het patent werd op 13 juni 2017 ingediend bij het USPTO (United States Patent and Trademark Office) en beschrijft twee erg compacte controllers, die specifiek gemaakt zijn voor apparaten met een touchscreen en die, net...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Paint.NET 4.2

14-07-2019 18:44 Tweakers.net
Versie 4.2 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en CorelDRAW. Tegenwoordig wordt het programma ook via de Windows Store aangeboden, al wordt voor die versie wel een kleine vergoeding gevraagd. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. paint.net 4.2 is now available!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi Mi A3 komt met Snapdragon 665

14-07-2019 18:42 Hardware.info
In oktober vorig jaar schreven we een uitgebreide review over de Xiaomi Mi A2 en hoewel het geen perfect toestel is, beloonden we het wel met een Great Value Award omwille van zijn relatief snelle SoC en goede camera voor een betaalbare prijs. Dat is inmiddels bijna een jaar geleden en dus is het stilaan tijd voor een opvolger: de Xiaomi Mi A3.? Vandaag zijn de specificaties van dat toestel onthuld en die leren ons dat de Mi A3 waarschijnlijk trager zal zijn dan zijn voorganger. De reden daarvo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De FIA schopt Sebastian Vettel terwijl hij down is

14-07-2019 17:43 Autoblog.nl
When it rains, it pours. Als we even voorbij het feit kijken dat Mercedes vanmiddag ‘gewoon’ weer een een-tweetje pakte in de Grand Prix op Silverstone, kregen we eigenlijk best een mooie race voorgeschoteld (verslag). Er werd hard en vooral ook wiel-aan-wiel geknokt op het voormalig vliegveld. Max Verstappen en Charles Leclerc leken lange tijd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Engeland 2019

14-07-2019 16:37 Autoblog.nl
Gaat Max Verstappen back to back? We zijn weer terug waar het allemaal begon. In 1950 werd de allereerste Formule 1 Grand Prix ooit verreden op het circuit van Silverstone. Giuseppe Farina won en zou dat jaar ook aan de haal gaan met de titel. Of dat ook geldt voor de winnaar van vandaag weten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl