BREEK: F1 kalender 2021 op de schop, eerste race Bahrein

12-01-2021 9:21 Autoblog.nl

De omgekeerde wereld met de F1 kalender van 2021. Australi? aan het einde en Bahrein aan het begin. Naar het schijnt gaan ze dit seizoen ook achteruitrijden. De Formule 1 heeft officieel de kalender voor 2021 bevestigd. Net als in 2020 kunnen we weer een aantal verrassingen verwachten vanwege COVID-19. Als eerste de seizoensopener. Zoals […]

The post BREEK: F1 kalender 2021 op de schop, eerste race Bahrein appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Hang mondkapje niet aan binnenspiegel'

12-01-2021 9:16 Autoweek.nl
Motorrijders vragen automobilisten met klem om geen mondkapje aan de binnenspiegel te hangen. Door slecht zicht kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Politie schrijft boete voor Aston Martin met kenteken sticker

12-01-2021 8:58 Autoblog.nl

De bestuurder van de Aston Martin werd staande gehouden omdat hij een kenteken sticker op de auto had. De vorige generatie Aston Martin Vantage heeft prachtige lijnen. Zo mooi, dat de Britten aan de voorkant niet echt rekening hebben gehouden met het feit dat er nog ergens een kentekenplaat moet. Sommige eigenaren kiezen er dan […]

The post Politie schrijft boete voor Aston Martin met kenteken sticker appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iRobot brengt zelflegende Roomba i3+ stofzuigrobot naar Nederlan

12-01-2021 8:57 Hardware.info
Het Amerikaanse iRobot heeft haar programma met robotstofzuigers in Nederland uitgebreid met de i3+. Dit model valt op door de meegeleverde Clean Base, waarmee de robot na het uitvoeren van zijn taak geleegd wordt. Deze paal zorgt niet alleen voor het legen van de robot, maar is tevens het basisstation. De i3+ wordt geleverd met een Clean Base. Op deze plek wordt het apparaat opgeladen en wordt ook meestal gebruikt om de robot te stallen als deze niet in gebruik is. De robot keert zelf terug...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hyundai laat sportieve Kona N uit

12-01-2021 8:49 Autoweek.nl
Hyundai trekt over enkele weken het doek van de heftige Kona N. Reken op een geblazen 2.0 die 250 tot 280 pk levert. Sportieve cross-overs breken door!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De Sony Airpeak drone is speciaal voor filmmakers (video)

12-01-2021 8:49 Apparata

Met de Sony Airpeak lanceert het Japanse merk een drone die speciaal gemaakt is voor fotografen en filmmakers. Sony slaat op CES 2021 een nieuwe richting in met hun Airpeak drone. Het Japanse techbedrijf toont in een trailer een gloednieuwe drone die gemaakt is voor fotografen en filmmakers. Het zou de lichtste drone zijn die […]

Het bericht De Sony Airpeak drone is speciaal voor filmmakers (video) verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Omzet Fastned stabiel ondanks coronacrisis

12-01-2021 8:43 Autoweek.nl
De omzet van Fastned is in 2020 op peil gebleven ondanks de coronacrisis. Dat komt vooral door het laatste kwartaal, toen er 14 procent meer omzet was.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Android 12 comprimeert automatisch ongebruikte apps

12-01-2021 8:37 Tweakers.net
Android 12 gaat wellicht automatisch ongebruikte apps na enige tijd comprimeren om zo opslagruimte vrij te maken. Dat blijkt uit commits in de broncode van Android. Vermoedelijk komt de eerste versie van Android 12 ergens in de komende maanden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vuzix toont bril met microledschermpjes voor weergeven smartphon

12-01-2021 8:04 Tweakers.net
Vuzix heeft het concept van een bril getoond die de gebruiker beelden toont door middel van projectie vanaf een microledscherm. Het gaat vooralsnog om een monochroom scherm, maar een rgb-versie is ook in de maak.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: eerste beelden en info Hyundai Kona N

12-01-2021 8:01 Autoblog.nl

Hyundai gaat de hoogte in met het sportieve N-label, dit is de gloednieuwe Kona N. Dat de Hyundai Kona N al een tijdje in de pijplijn zit wisten we al. Dit keer komt de Zuid-Koreaanse autobouwer echter zelf met nieuws en plaatjes van de hete SUV. Ongelofelijk dat we ?berhaupt hete & SUV met een […]

The post Officieel: eerste beelden en info Hyundai Kona N appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

.Adv - KVK’s GegevensLeveringsPlatform: het Handelsregister krij

12-01-2021 8:00 Tweakers.net
KVK werkt aan een schaalbaar fundament waarmee het straks mogelijk is gegevens uit het Handelsregister sneller en beter te ontsluiten. Dit moet gebeuren met een tweede, gesynchroniseerde database die draait op de Docker-Rancher stack met een NoSQL database-opslag. Een flinke uitdaging, waarbij 2021 in het teken zal staan van de eerste livegang.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AdwCleaner 8.0.9

12-01-2021 7:54 Tweakers.net
Malwarebytes heeft AdwCleaner versie 8.0.9 uitgebracht. Dit programma is bedoeld voor het verwijderen van malware, zoals toolbars die aan webbrowsers worden toegevoegd en zogenaamde hijackers, die onder meer de startpagina en zoekmachine aanpassen. Ondersteuning is aanwezig voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Nadat de scan is uitgevoerd, kun je zelf bepalen wat er verwijderd moet worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Canalys: markt voor pc's groeide met 25 procent eind 2020

12-01-2021 7:41 Tweakers.net
De markt voor desktops en laptops groeide eind 2020 met 25 procent, zo heeft analistenbureau Canalys becijferd. Door de coronapandemie nam de pc een belangrijke rol in bij de transformatie naar thuiswerken, aldus het analistenbureau.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Targus bedenkt desinfecteerlamp voor pc-accessoires en anti

12-01-2021 7:39 Hardware.info
Targus heeft voor de Consumer Electronics Show een opvallende lamp aangekondigd. Hij is namelijk niet bedoeld om ruimtes of je bureau te verlichten, maar om je bureau te desinfecteren. Daarnaast heeft de accessoiremaker een nieuwe rugzak die geschikt is voor je laptop, en bovendien is voorzien van een antimicrobi?le coating. De lamp in kwestie is een lamp die ultraviolet licht van het type uv-c uitstraalt. Dit licht doodt ziekteverwekkers doordat het dna af kan breken. Het product is UV-C LED...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: TCL toont NxtPaper-tablet: IPS zonder backlight

12-01-2021 6:54 Hardware.info
Vorig jaar kondigde TCL zijn NxtPaper-technologie aan. Vandaag toont het bedrijf zijn eerste tablet die gebruik maakt van deze techniek. Heel toepasselijk is de tablet genaamd NxtPaper. Het gaat om een 8,88-inch tablet met ips-paneel en een gewicht van 310 gram. De NxtPaper draait op Android 10, heeft een resolutie van 1440x1080 en wordt aangedreven door een MediaTek MT8768e-processor. Het wordt geleverd met 4GB ram en 64GB opslag, dat is uit te breiden tot 256 GB met een microsd-kaart. Volge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: TCL toont 8K mini-LED TV en 85-inch QLED-model

12-01-2021 6:23 Hardware.info
TCL heeft aangekondigd dat het met een refresh van zijn 6-serie Roku tv's gaan komen in 2021. De nieuwe modellen gaan tot 8k-resolutie ondersteunen en maken gebruik van 'OD Zero mini-LED' technologie. Volgens de fabrikant zouden de televisies daardoor extra dun zijn met hoge contrastwaarden, een hogere helderheid en verbeterde uniformiteit. De term 'Zero' slaat op de derde generatie mini-LED waarbij de afstand tussen de backlight-laag en het lcd-paneel is teruggebracht tot 0 mm. TCL's AiPQ En...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP Reverb G2 VR-headset - Het scherpste beeld past niet iedereen

12-01-2021 6:00 Tweakers.net
HP bracht vorig jaar de Reverb G2 pcvr-headset uit in Nederland. Wij hebben hem getest en zochten uit of het ook de beste vr-headset van dit moment is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Text Editor Pro 14.0.1

12-01-2021 4:49 Tweakers.net
Versie 14.0.1 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis, kleine en eenvoudige teksteditor heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's en verticale selectieblokken, en kan het bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en regelmatig verschijnen er nieuwe versies met kleine verbeteringen, al is dat de laatste tijd wat minder. Sinds versie 11.2.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 14.0.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla Thunderbird 78.6.1

12-01-2021 4:44 Tweakers.net
De Mozilla Foundation heeft versie 78.6.1 van Thunderbird uitgebracht. Thunderbird is een opensourceclient voor e-mail en nieuwsgroepen, met features als ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een spamfilter, spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk. In versie 78 is onder meer een donkere modus toegevoegd en zijn ook andere onderdelen van de interface, zoals de iconen en het scherm voor het opstellen van een e-mail, onder handen genomen. Verder is de kalender-add-on Lightning nu standaard onderdeel van het programma, is er een nieuwe wizard voor het eerste gebruik en worden alleen nog MailExtensions-add-ons ondersteund. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BTCPay Server 1.0.6.5

12-01-2021 0:29 Tweakers.net
BTCPay Server is, zoals de naam al laat vermoeden, een opensource betalingsverwerker voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiermee kan je eenvoudig cryptobetalingen accepteren in bijvoorbeeld een webshop. Er zijn verschillende modules beschikbaar waarmee het in de populaire e-commercepakketten kan integreren, zoals WooCommerce, Shopify, Drupal, Magento en PrestaShop. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de documentatie van BTCPay Server. De ontwikkelaars hebben versie 1.0.6.5 uitgegeven met de volgende veranderingen: Version 1.0.6.5 This release includes changes in the way we index invoices for search. As such, after update, the invoice search feature of BTCPay Server might not work for a while. (~5min if you have lot's of invoices) Improvements:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony toont zijn eerste Airpeak-drone voor filmmakers

11-01-2021 23:48 Tweakers.net
Sony toont zijn eerste Airpeak-drone, die gericht is op filmmakers. Volgens Sony is het de kleinste drone die een Sony Alpha-camera kan dragen. De fabrikant wil in samenwerking met professionele fotografen en filmmakers Airpeak-drones ontwikkelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

10nm-Alder Lake-cpu's van Intel komen tweede helft 2021 uit voor

11-01-2021 23:29 Tweakers.net
Intel bevestigt dat zijn Alder Lake-generatie in de tweede helft van dit jaar uitkomt. Het gaat om processors gemaakt op een verbeterde versie van Intels 10nm-proced?, met grote en kleine cores. Er komen zowel Alder Lake-cpu's voor desktops als voor laptops.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel toont Rocket Lake-benchmarks en claimt ipc-verbetering van

11-01-2021 23:10 Tweakers.net
Intel heeft meer details over zijn Rocket Lake-cpu's voor dektops gegeven. Volgens de fabrikant zijn de instructions per cycle tot 14 procent beter dan bij de Comet Lake-generatie. Ook toont Intel eigen benchmarks.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel kondigt drie Tiger Lake-H-quadcores met tdp van 35W aan

11-01-2021 23:10 Tweakers.net
Intel heeft de Tiger Lake-H35-generatie van mobiele processors aangekondigd. De serie bestaat initieel uit drie processors, waarvan de Core i7-11375H de krachtigste is, met een turbo die bij gebruik van een enkele core op maximaal 5GHz kan werken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney blaast merknaam Lucasfilm Games nieuw leven in voor Star

11-01-2021 22:08 Tweakers.net
Disney heeft het merk Lucasfilm Games nieuw leven ingeblazen. Alle komende Star Wars-games worden onder dat merk geschaard. Lucasfilm Games gaat met verschillende studio's samenwerken aan games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Qualcomm: nieuwe vingerafdrukscanner in scherm is sneller en gro

11-01-2021 22:07 Tweakers.net
Qualcomm heeft de tweede generatie van zijn 3D Sonic Sensor aangekondigd. De ultrasone vingerafdrukscanner voor in schermen is 50 procent sneller met een 77 procent groter oppervlak, aldus de fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TP-Link breidt smarthomelijn uit met slimme videodeurbel en beve

11-01-2021 21:28 Tweakers.net
TP-Link breidt zijn assortiment van Kasa-producten voor smarthometoepassingen uit met onder andere een slimme videodeurbel, een slimme beveiligingscamera voor buiten en een dimmer met een bewegingssensor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ubiquiti waarschuwt gebruikers voor mogelijke hack bij externe c

11-01-2021 21:25 Tweakers.net
Ubiquiti waarschuwt gebruikers voor een mogelijke hack. De fabrikant van netwerkapparatuur stelt dat het onlangs op de hoogte is gebracht van 'ongeoorloofde toegang' tot zijn it-systemen, die worden gehost bij een externe cloudprovider.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TCL brengt nieuwe lcd-tv's met miniledbacklight ook in Europa ui

11-01-2021 21:09 Tweakers.net
TCL presenteert nieuwe lcd-tv's met een miniledbacklight en gaat die ook uitbrengen in Europa. Volgens de fabrikant halen de tv's een helderheid van 1800cd/m?, mede doordat er geen tussenruimte is tussen de backlight en het scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Netgear onthult zijn eerste Wi-Fi 6E-router

11-01-2021 21:08 Hardware.info
Naast Asus heeft nu ook Netgear zijn eerste wifi 6E-router getoond, de Nighthawk RAXE500. Dit wil zeggen dat hij naast de veelgebruikte frequenties van 2,4 en 5 GHz ook ondersteuning biedt voor de 6GHz-band. Volgens de fabrikant is de tri-bandrouter in staat om een maximale bandbreedte van 10,8 Gbps te bieden, verspreid over de verschillende frequenties. Netgear heeft het apparaat uitgerust met vijf gigabitpoorten, waarvan er ??n 2,5 Gbit/s aankan. Twee van de vijf ethernetpoorten ondersteun...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alle speciale BMW M5 uitvoeringen op een rijtje

11-01-2021 21:00 Autoblog.nl

Voor deze maandagavond zetten we alle speciale BMW M5 uitvoeringen op een rijtje. Helemaal gratis! Binnenkort is het zover, dan komt er een nieuwe alles overtreffende trap van de BMW M5. Naast de reguliere M5 en M5 Competition wordt de M5 CS ge?ntroduceerd. Hoezee en driewerf hoera! Een speciale uitvoering op basis van de BMW […]

The post Alle speciale BMW M5 uitvoeringen op een rijtje appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mad Catz introduceert gamingmuis met 2ms-responstijd door mechan

11-01-2021 20:54 Tweakers.net
Mad Catz introduceert zijn B.A.T.S. 6+. De muis belooft een responstijd van 2ms op de muisklik met behulp van eigen mechanische switches en gebruikt een 16.000dpi-sensor van PixArt. De switches komen ook beschikbaar voor de R.A.T. DWS-muis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netgear brengt toegangspunten met Wi-Fi 6-ondersteuning uit vana

11-01-2021 20:52 Tweakers.net
Netgear introduceert zijn WAX214 en WAX218. Deze toegangspunten krijgen ondersteuning voor Wi-Fi 6 en bieden respectievelijk een gigabit- en 2,5-gigabitethernetaansluiting. De WAX214 komt beschikbaar voor 120 euro, terwijl het WAX218-model 230 euro kost.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG Rollable heeft automatisch uitrolbaar display (video)

11-01-2021 20:35 Apparata

LG toont een bijzonder nieuw design in de vorm van de Rollable, met een automatisch uitrolbaar flexibel display. Er is een nieuwe trend aan het opkomen die de smartphone- en tablet-industrie volledig op z’n kop kan zetten. LG teaset tijdens CES 2021 namelijk een smartphone met automatisch uitrolbaar display vermoedelijk onder de noemer Rollable. LG […]

Het bericht LG Rollable heeft automatisch uitrolbaar display (video) verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

TP-Link kondigt Archer- en Deco-routers met Wi-Fi 6E-ondersteuni

11-01-2021 20:33 Tweakers.net
TP-Link heeft de Deco X76 Plus, Deco X96 en de Archer AX206 aangekondigd. In de drie gevallen gaat het om driebandige routers met ondersteuning voor Wi-Fi 6E. De Deco's zijn meshrouters, de Archer is een high-endrouter met acht antennes en 10Gbit/s-ethernet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Poolse marktwaakhond onderzoekt Cyberpunk 2077-situatie

11-01-2021 20:04 Tweakers.net
CD Projekt Red wordt onderzocht door de UOKiK, de Poolse marktwaakhond. De studio moet onder andere de problemen rondom de game Cyberpunk 2077 verantwoorden. De studio kan een maximale boete van tien procent van zijn jaaromzet opgelegd krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ViewSonic toont 8k-monitor en 4k144Hz-scherm met miniledbackligh

11-01-2021 19:52 Tweakers.net
ViewSonic gaat in de zomer een 8k-monitor uitbrengen met een schermdiagonaal van 32". Ook werkt de fabrikant aan een 32"-monitor voor gamers, met een 4k-resolutie en een refreshrate van 144Hz. Dat scherm heeft een miniledbacklight met 1152 zones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Renault gaat hip doen en retro-EV’s bouwen

11-01-2021 19:51 Autoblog.nl

Renault heeft het nu wat moeilijk, dus gaan ze teruggrijpen op hun verleden en retro-EV’s bouwen, zegt een nieuw gerucht. Een oude naam weer tot leven wekken en er een groot succes van maken; in het verleden is het vaker gelukt. Denk maar aan Mini of de Fiat 500. Beide auto’s begonnen deze eeuw als […]

The post Gerucht: Renault gaat hip doen en retro-EV’s bouwen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy Upcycling maakt oude telefoons weer nuttig

11-01-2021 19:43 Apparata

Samsung maakt oude smartphones weer nuttig met het Galaxy Upcycling at Home programma. En het is nog goed voor het milieu ook. Tijdens CES 2021 kondigt Samsung een mooi initiatief genaamd Galaxy Upcycling at Home aan. Daarmee belooft het miljardenbedrijf updates uit te brengen voor oudere smartphones. Die updates toveren anderzijds nutteloze toestellen om tot […]

Het bericht Samsung Galaxy Upcycling maakt oude telefoons weer nuttig verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

CES: LG komt met OLED-monitor van 31,5-inch voor de professionel

11-01-2021 19:38 Hardware.info
LG heeft tijdens de Consumer Electronics Show niet alleen een transparante oled-televisie en een oled-tv van slechts 42-inch onthuld. Het blijkt ook een oled-monitor van 31,5-inch te hebben ontwikkeld. Het product heet de UltraFine OLED Pro en moet met name voor professionals bedoeld zijn. Het oled-paneel in de 32EP950 heeft een 4K-resolutie en kan 99% van de dci-p3- en Adobe rgb-kleurruimten weergeven. We hebben verder nog maar weinig details over het paneel zelf, zo is de maximale helderhei...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Volgende Honda Civic Type R wordt toch g??n hybride’

11-01-2021 19:16 Autoblog.nl

Per 2023 kan je alleen maar hybride- en EV-Honda’s kopen, met uitzondering van de Civic Type R, zo schijnt. Nog maar twee jaar, dan kan je geen Honda meer kopen die alleen een interne verbrandingsmotor heeft. Alle Honda’s die je vanaf dan koopt, zijn ofwel hybride ofwel volledig elektrisch. Dat is wat Honda-vicepresident Ian Howells […]

The post ‘Volgende Honda Civic Type R wordt toch g??n hybride’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Roborock S7-stofzuigrobot heeft dweilfunctie met ultrasone vibra

11-01-2021 19:15 Tweakers.net
Roborock heeft zijn S7-stofzuigrobot aangekondigd. Dit model heeft een dweilfunctie die werkt met ultrasone vibraties. Daardoor kan de robot volgens de fabrikant vlekken wegpoetsen. De robot kan de dweil automatisch omhooghalen bij het zuigen van tapijt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

70TB aan Parler-posts is gearchiveerd door beveiligingsonderzoek

11-01-2021 19:14 Tweakers.net
Een onderzoeker heeft 70TB aan posts van het sociale medium Parler gearchiveerd. Die dienst ging recentelijk offline nadat techbedrijven hun banden met het platform verbraken. De onderzoeker begon met archiveren na de bestorming van het Amerikaanse Capitool.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netgear brengt in maart Nighthawk-router uit met WiFi 6E-onderst

11-01-2021 19:01 Tweakers.net
Netgear kondigt zijn eerste Wi-Fi 6E-router aan: de Nighthawk RAXE500. De tri-bandrouter met ondersteuning voor wifi op 6GHZ wordt vanaf maart geleverd en kost in de Verenigde Staten 600 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoom 5.4.9

11-01-2021 19:01 Tweakers.net
Versie 5.4.9 van de videoconferencingsoftware Zoom is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om onder meer onlinevergaderingen, conferenties en colleges bij te wonen. Het is verkrijgbaar voor de meest gangbare besturingssystemen en is beschikbaar in een gratis en betaalde uitvoering met meer mogelijkheden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes to existing features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Kingston presenteert nieuwe NVMe SSD line-up

11-01-2021 19:00 Hardware.info
Kingston kondigt op CES zijn nieuwe NVMe ssd-lineup aan. Het nieuwe aanbod omvat de eerste PCIe NVMe gen 4.0 ssd's en een externe usb 3.2 ssd. De Ghost Tree, de aankomende high-performance gen 4.0-schijf, laat zich kenmerken door lezen en schrijven met snelheden van 7000 MB/s. Het PCIe gen 4.0 x4 8-kanaal wordt uitgebreid met capaciteiten van 1TB tot en met 4TB. De NV-serie voorziet in een nieuwe gen 3.0 x4 ssd, die met capaciteiten tot 2TB volgens de maker een ideale instapmodule moet zijn...
Lees het hele artikel op Hardware.info

WD introduceert My Passport-ssd van 4TB voor 828 euro

11-01-2021 18:59 Tweakers.net
Western Digital introduceert vier nieuwe draagbare ssd's met een capaciteit van 4TB. De goedkoopste is de My Passport met een prijs van 828 euro, met een leessnelheid van 1,05GB/s en schrijfsnelheid van 1GB/s.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Microsoft voorziet Surface Pro 7+ van verwijderbare SSD en

11-01-2021 18:56 Hardware.info
Microsoft heeft zijn Surface Pro-lijn uitgebreid met een nieuwe variant, die gericht is op bedrijven en scholen. Het ontwerp van de Surface Pro 7+ lijkt identiek aan dat van zijn voorganger, zo maakt hij nog steeds gebruik van het 12,3-inch PixelSense-display. Intern zijn er wel enkele aanpassingen gemaakt. De nieuwe versie is uitgerust met een Intel Tiger Lake-processor, alsook een grotere batterij, en een verwijderbare ssd.? Op vlak van rekenkracht kan er gekozen worden tussen een i3-115G4...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LG-tv's krijgen eind dit jaar ondersteuning voor Google Stadia e

11-01-2021 18:28 Tweakers.net
Eind dit jaar krijgen in ieder geval nieuwe LG-tv's ondersteuning voor Google Stadia en GeForce Now. Het lijkt erop dat daarvoor apps voor LG's webOS beschikbaar komen. Of ook oudere tv's ondersteuning krijgen voor de streamingdiensten, is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TCL introduceert Nxtpaper-tablet met reflectief kleuren-lcd

11-01-2021 18:18 Tweakers.net
TCL heeft de Nxtpaper aangekondigd, een tablet met een 8,88"-lcd zonder backlight. Volgens de fabrikant zijn er geen flikkeringen en blauw licht bij de weergave, wat beter zou zijn voor de ogen van de gebruiker.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony XH90 lijkt gewoon VRR te krijgen, maar een goede werking op

11-01-2021 18:07 Tweakers.net
De XH90-4k-lcd-tv krijgt volgens Sony nog gewoon de firmware-updates voor de toevoeging van VRR en ALLM. Er waren berichten dat Sony hier, in tegenstelling tot eerdere beloftes, van af zou zien. Het is een techniek waarvan een goede implementatie op tv's echter niet zo eenvoudig blijkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kopen wij straks volledig Chinese Tesla’s?

11-01-2021 18:01 Autoblog.nl

Op dit moment kunnen we al Tesla’s kopen die in een Chinese fabriek zijn gebouwd, maar in de VS zijn ontworpen. Straks zijn ze misschien helemaal Chinees. Wie voorheen een Tesla kocht, wist dat hij of zij een Amerikaanse auto kocht. Een auto die ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd is in de Verenigde Staten. Anno 2021 […]

The post Kopen wij straks volledig Chinese Tesla’s? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Oprolbare smartphone komt voorbij tijdens LG persconferenti

11-01-2021 18:00 Hardware.info
Het is een publiek geheim dat LG werkt aan een smartphone met oprolbaar scherm, ofwel een apparaat met een display dat op telefoonformaat begint en zich uitstrekt tot een kleine tablet. En hoewel de smartphone nog steeds niet helemaal klaar is, heeft dat de maker er niet van weerhouden een quick peak aan te bieden tijdens zijn CES 2021 persconferentie. Het bedrijf heeft aangegeven dat de telefoon als LG Rollable door het leven zal gaan, maar laat verder niet veel details los. Visueel lijkt d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Western Digital brengt vier externe SSD's in 4TB-formaat op

11-01-2021 17:51 Hardware.info
Western Digital vergroot de capaciteit van vier draagbare ssd's in het portfolio naar 4 TB. Specifiek gaat het om de SanDisk Extreme Pro Portable, SanDisk Extreme Portable, de WD Black P50 Game Drive en de WD My Passport. De SanDisk Exterme Pro Portable biedt nvme-prestaties met lees- en schrijfsnelheden tot 2000 MByte/s. De behuizing is van gefreesd aluminium en fungeert zo als heatsink. De 4TB Extreme Pro Portable is naar verwachting later dit kwartaal verkrijgbaar voor een adviesprijs van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TCL brengt later dit jaar videobril uit met twee 1080p-oledscher

11-01-2021 17:51 Tweakers.net
TCL gaat een bril uitbrengen die is voorzien van twee 1080p-oledschermpjes. Dragers zien als ze de bril opzetten een virtueel scherm dat vergelijkbaar is met een 140"-scherm op een afstand van vier meter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zotac voorziet compacte ZBOX Magnus One-pc van GeForce RTX 3070

11-01-2021 17:23 Tweakers.net
Zotac heeft een ZBOX Magnus One-pc in de E-serie aangekondigd die het bedrijf met een GeForce RTX 3070-videokaart van Nvidia uitrust. De mini-pc heeft een behuizing met een inhoud van 8,3 liter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: gaat de drive-in supermarkt een succes worden?

11-01-2021 17:22 Autoblog.nl

Goedemiddag. Ja doet u mij maar een grote komkommer, vijf appelen en een tros bananen.

The post Video: gaat de drive-in supermarkt een succes worden? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG teast uitrolbaar scherm van LG Rollable-smartphone

11-01-2021 17:13 Tweakers.net
LG teast opnieuw een uitrolbare telefoon en noemt nu ook de naam LG Rollable. Het toestel kan van formaat veranderen door het scherm uit te schuiven. LG heeft de uitrolbare smartphone nog niet volledig aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opel gaat EV’s OPC-behandeling geven, maar dan anders

11-01-2021 17:03 Autoblog.nl

Na twintig jaar verbrandingsmotoren, pakt Opel OPC binnenkort ook EV’s aan, al wordt het anders dan we gewend zijn. Als je van een reguliere hatchback een hot-hatch wil maken, is het recept eenvoudig. Je lepelt wat meer vermogen in de motor, zorgt voor wat harder onderstel en plakt er stoerdere bumpers en spoilers op. Zo […]

The post Opel gaat EV’s OPC-behandeling geven, maar dan anders appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl