Nieuwe Porsche 911 GT3 weer gespot

03-08-2020 12:14 Autoweek.nl
De nieuwe Porsche 911 GT3 wordt al geruime tijd getest, maar nu lijkt de laatste testfase toch echt in volle gang. AutoWeek-lezer Mike Vreuls kwam dit nagenoeg ongecamoufleerde exemplaar tegen op de Stelviopas.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe topman voor Skoda

03-08-2020 12:13 Autoweek.nl
Skoda heeft een nieuwe topman. Thomas Sch?fer neemt de functie over van de vorige mand opgestapte CEO Bernhard Maier.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CCleaner zorgt voor problemen bij Windows 10 en Firefox

03-08-2020 12:06 Apparata

CCleaner maakt de pc nu wel erg grondig schoon, dit kun je doen. CCleaner is een populair programma dat veel gebruikers gebruiken om tijdelijke files op te schonen en zo de prestaties van hun pc te verbeteren. Het probleem is dat het programma nu wel heel grondig te werk gaat. Gebruikers van Windows 10 en […]

Het bericht CCleaner zorgt voor problemen bij Windows 10 en Firefox verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Flitsmeister integeert sdk van Bosch voor waarschuwing tegen spo

03-08-2020 12:00 Tweakers.net
Flitsmeister voegt waarschuwingen tegen spookrijden en spookrijders toe aan zijn app. Dat werkt met een sdk van Bosch die detecteert of een gebruiker de verkeerde richting oprijdt. Als dat zo is, krijgen de bestuurder en andere Flitsmeister-gebruikers een waarschuwing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Novitec 812 met Vossen wielen is hemelse perfectie

03-08-2020 11:58 Autoblog.nl

Zo’n Novitec 812 met Vossen velgen is toch helemaal het einde? Volgens waarde collega @jaapiyo is de Ferrari 812 Superfast het hoogst haalbare. Alles eronder is ‘knaak’. Turbo’s, geen achterwielaandrijving, weinig cilinders: het is voor hem besparing en misleidende marketing. Nee, als het aan het Enfant Terrible van Autoblog ligt, hebben alle auto’s grote, atmosfeirsche […]

The post Novitec 812 met Vossen wielen is hemelse perfectie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Intel brengt Tiger Lake-H met acht cores voor laptops begin 202

03-08-2020 11:34 Tweakers.net
Volgens laptopbouwer Compal brengt Intel begin volgend jaar Tiger Lake-H-processors uit. Het gaat om 10nm-processors met maximaal acht cores voor laptops. Eerst komen in september de Tiger Lake-U-processors uit, zuinige varianten met vier cores.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat als Dave Roelvink in de USA zou wonen?

03-08-2020 11:00 Autoblog.nl

Een beschadigde groene Lamborghini Hurac?n, dat brengt verse herinneringen aan Dave Roelvink naar boven. Op het moment dat Dave Roelvink de Lamborghini Hurac?n van Mobicepp sloopte was de Italiaan voorzien van een wrap. Onderhuids is de supercar groen. De echte kleur van de auto is te zien in een recente advertentie van de gehavende Lamborghini. […]

The post Wat als Dave Roelvink in de USA zou wonen? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Campers en caravans flink in trek bij jonge mensen

03-08-2020 10:58 Autoweek.nl
Het caravan- en camperbezit onder jonge mensen is de afgelopen periode behoorlijk gestegen. Opvallend genoeg is het onder oudere mensen juist wat gedaald.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Forse winstdaling voor Suzuki

03-08-2020 10:23 Autoweek.nl
Suzuki heeft ondanks de coronacrisis toch nog winst weten te boeken over het tweede kwartaal van 2020. Desalniettemin zijn de cijfers alles behalve rooskleurig.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Apple heeft bedrijf overgenomen voor kaartbetalingen via nfc op

03-08-2020 10:09 Tweakers.net
Apple heeft naar verluidt Mobeewave overgenomen. Dat bedrijf maakt software om smartphones met nfc in te zetten als betaalterminal. Daarbij kunnen gebruikers betalingen doen door een creditcard of bankkaart tegen de telefoon te houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voyah i-Land in vol ornaat

03-08-2020 10:06 Autoweek.nl
De Chinese gigant Dongfeng heeft de eerste concept-car van zijn nieuwe merk Voyah aan de wereld voorgesteld. De i-Land is een opvallende verschijning die de ambities van het merk nieuwe samenvat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wit-Rusland pakt mogelijke distributeur van ransomware-as-a-serv

03-08-2020 9:59 Tweakers.net
Een vermeende distributeur van de beruchte GandCrab-ransomware is opgepakt in Wit-Rusland. Een 31-jarige man wordt ervan verdacht de ransomware-as-a-service te hebben uitgebaat. Hij zou daarmee meer dan duizend slachtoffers hebben gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

3 ton: de duurste VIP-kaarten voor een MotoGP seizoen

03-08-2020 9:54 Autoblog.nl

Interesse in een VIP seizoenskaart voor het 2021 seizoen van de MotoGP? Dat is dan 289.000 euro, exclusief BTW. De prijzen van seizoenskaarten voor je favoriete club of sport kunnen even financieel pijn doen, maar door de liefde voor de sport of club doe je het graag. Er zijn natuurlijk grenzen. Zo is bijna 3 […]

The post 3 ton: de duurste VIP-kaarten voor een MotoGP seizoen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Trump geeft toch groen licht voor TikTok [video]

03-08-2020 9:43 Apparata

TikTok gaat los met grappige memes, maar Microsoft lacht het laatst. Net als in de rest van de wereld is TikTok ook razend populair in Amerika. Dit leidt tot zorgen bij president Trump. Omdat TikTok een Chinees bedrijf is verdwijnen de data van de zich massaal registrerende jeugd naar China en daar is Trump niet […]

Het bericht Trump geeft toch groen licht voor TikTok [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Tesla: 'Normalere Cybertruck als men dit niks vindt'

03-08-2020 9:22 Autoweek.nl
Tesla zorgde voor behoorlijk wat reuring toen het de Cybertruck onthulde. De pick-up komt werkelijk in die vorm op de markt, maar er is een plan B.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apricorn komt met USB-C flashdrive met hardware-encryptie

03-08-2020 9:09 Hardware.info
Apricorn heeft een nieuwe usb-drive aangekondigd met hardwarematige encryptie. De Aegis Secure Key 3NXC zou de eerste in deze categorie zijn die gebruikmaakt van een usb-c-connector. Hij biedt een fysieke keypad en 256-bit AES XTS-encryptie zonder software. De Aegis Secure Key 3NXC is volledig gebouwd voor het opslaan van gevoelige data. In de basis is het een relatief forse flashdrive met usb type-c op maximaal 5 Gb/s en 4 tot 128 GB opslag. Data wordt volledig hardwarematig versleuteld met...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche 911 GTS neemt frisse duik in het water

03-08-2020 9:03 Autoblog.nl

Je moet koel blijven. Deze Porsche 911 GTS die in het water terechtkwam had de memo ontvangen. Max Verstappen zei het gister al over de boordradio. Het is belangrijk om goed te drinken en om gehydrateerd te blijven. Met name afgelopen zaterdag liepen de temperaturen op. Later deze week zal de thermometer het kwik van […]

The post Porsche 911 GTS neemt frisse duik in het water appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Maker eerste muis William English overlijdt op 91-jarige leeftij

03-08-2020 8:48 Tweakers.net
De maker van de eerste muis voor besturing van computers, de Amerikaan William English, is op 91-jarige leeftijd overleden. English bouwde de eerste muis nadat zijn collega Douglas Engelbart het concept had bedacht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz GLC ook als 300de plug-in hybride

03-08-2020 8:47 Autoweek.nl
Mercedes-Benz breidt het GLC-aanbod uit met een tweede plug-in hybride. Zowel de GLC als de GLC Coup? profiteren van de komst van de 300de geheten dieselhybride. AutoWeek heeft als eerste de prijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video – U drift zo de snelweg op, mag dat?

03-08-2020 8:28 Autoblog.nl

Deze Dodge nam de oprit naar de snelweg volledig dwars, tussen het verkeer. Niet heel verstandig. Het klinkt wel lekker.

The post Video – U drift zo de snelweg op, mag dat? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook overweegt regels tegen vroegtijdig uitroepen van verkie

03-08-2020 8:19 Tweakers.net
Facebook overweegt om regels in te stellen tegen het vroegtijdig uitroepen van verkiezingswinnaars. Veel media roepen graag op de avond na een verkiezingsdag een winnaar uit, maar dat is steeds minder goed mogelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Note 20 (ULTRA) 5G nu al te zien [video]

03-08-2020 8:18 Apparata

De Samsung Galaxy Note 20 is nu al te zien, maar in Nederland wordt 1 ding anders… Woensdag wacht ons het evenement Galaxy Unpacked, waarbij Samsung ons veel nieuwe producten gaat demonstreren. Van de Samsung Galaxy Note 20 lijn is de verrassing inmiddels wel af. Haast alle details zijn al gelekt en dankzij volgend betrouwbaar […]

Het bericht Samsung Galaxy Note 20 (ULTRA) 5G nu al te zien [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

RJ TextEd 14.61

03-08-2020 8:12 Tweakers.net
Versie 14.61 van RJ TextEd is uitgebracht. Deze gratis teksteditor van Zweedse makelij heeft diverse mogelijkheden, die vooral voor software- en webontwikkelaars interessant zijn, zoals syntax-highlighting, autocompletion, uitgebreide selectie- en sorteermogelijkheden en een ingebakken (s)ftp-client. Het programma wordt voor Windows ontwikkeld, maar is via Wine ook onder Linux te gebruiken. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Chrome Preview
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kids veilig naar school in 20.000 euro+ gepantserde XT6

03-08-2020 7:59 Autoblog.nl

Aan veiligheid mag je geen prijskaartje hangen toch? Neem nu deze Cadillac XT6 die is gepantserd door AddArmor. Bij ons in Nederland zal het geen succesvolle businesscase zijn, maar in de Verenigde Staten is hier gewoon een markt voor. Ik heb het over bedrijven die normale personenauto’s ombouwen tot gepantserde voertuigen. Zelfs de meest extreme […]

The post Kids veilig naar school in 20.000 euro+ gepantserde XT6 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bedrijf maakt CrowPi2-laptop met Raspberry Pi voor leren program

03-08-2020 7:59 Hardware.info
Het bedrijf Elecrow heeft een tweede versie van zijn laptop met Raspberry Pi in de planning. Het gaat om de CrowPi2, die op Kickstarter al twintig keer meer opbracht dan gevraagd. De laptop is een soort leer-platform met verschillende sensoren, een breadboard en tutorials om te leren programmeren. De CrowPi2 is de opvolger van de CrowPi die zo'n twee jaar geleden uitgebracht werd. Als basis zit er een Raspberry Pi 4B in, die voorziet in connectiviteit en de nodige rekenkracht. Daaromheen is e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google brengt Chrome-extensie uit om te zien waar ads vandaan ko

03-08-2020 7:43 Tweakers.net
Google heeft een Chrome-extensie uitgebracht, waarmee gebruikers kunnen kijken waar een advertentie vandaan komt, waarom een bepaalde ad verschijnt en welke 'entiteiten' aanwezig zijn op een internetpagina.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft is in gesprek over overname TikTok, maar niet in Europ

03-08-2020 7:14 Tweakers.net
Microsoft heeft bevestigd dat het in gesprek is over de overname van een deel van sociaal medium TikTok. Het gaat om de activiteiten in de VS, Canada, Australi? en Nieuw-Zeeland. De Europese activiteiten zouden in Chinese handen blijven met de deal.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

F1 stand na GP Engeland 2020 en zes dingen die opvielen

03-08-2020 7:00 Autoblog.nl

Alle rangen, standen en overzichten plus vijf dingen die ons opvielen aan de GP van Engeland 2020. Wanneer de Formule 1 op zijn saaist is, kan er een verrassing ontstaan. Op de redactie begonnen we allemaal met onze routine-matige middagdut. Wanneer de commentatoren niet meer hyperactief zijn (meestal na een bochtje of vier, vijf) worden […]

The post F1 stand na GP Engeland 2020 en zes dingen die opvielen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alphacool komt met AIO-waterkoeling voor videokaarten

03-08-2020 6:39 Hardware.info
Alphacool heeft de Eiswolf 2 gpu aio-waterkoeler voor grafische kaarten uit de doeken gedaan. Met deze all-in-one-oplossing wil de fabrikant een optie geven voor gebruikers die hun systeem willen voorzien van waterkoeling, maar nog niet gewaagd zijn aan een volledige custom loop. Het Eisblock Aurora-waterblok koelt zowel de gpu, vrm’s, alsook het geheugen. In de terminal zit de DC-LT 2-pomp verwerkt. Het nieuwe ontwerp moet volgens Alphacool voor een stillere werking zorgen in vergelijking me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Reviews van je medetweakers - Xiaomi Roborock S5 Max, Realme X50

03-08-2020 6:00 Tweakers.net
De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. We lichten hier een aantal interessante gebruikersreviews uit juli uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Lakefield op de testbank: is Intels 'big.LITTLE' de toekom

03-08-2020 5:59 Hardware.info
Lakefield is Intels meest innovatieve processor van de afgelopen jaren, met waarin het chips gemaakt op meerdere proced?s combineert en bovendien zowel Sunny Cove als Tremont cores toepast. Zo werkt Intels big.LITTLE in de praktijk!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video – het geluid van de VelociRaptor geeft je een grote glimla

02-08-2020 21:01 Autoblog.nl

Dit is de VelociRaptor (Ford Raptor) door Hennessey Performance. Het is een brute pickup met een heerlijk V8 geluid.

The post Video – het geluid van de VelociRaptor geeft je een grote glimlach appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste astronauten op commerci?le vlucht keren veilig terug naar

02-08-2020 20:49 Tweakers.net
Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley zijn veilig geland op aarde. Daarmee is de eerste commerci?le ruimtevlucht met astronauten succesvol afgerond. Behnken en Hurley landden met de Crew Dragon van SpaceX in de Golf van Mexico.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dolby Atmos is nu beschikbaar voor indie-muzikanten via AvidPlay

02-08-2020 19:17 Hardware.info
Dolby en Avid hebben bekendgemaakt dat er nu ondersteuning is voor Dolby Atmos met het AvidPlay-platenlabel. Daardoor moet Atmos nu ook beter kleinere muzikanten kunnen bereiken. Dolby koerst op een bredere adoptie van zijn Atmos-dienst, wat onder andere merkbaar was door het toevoegen in de muziekstreamingdienst Tidal. Tot nu toe werd de ruimtelijke technologie voornamelijk toegepast door een select aantal artiesten, vermoedelijk omdat het vooral erg tijdrovend zal zijn om muziek met Atmos t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

MKVToolNix 49.0.0

02-08-2020 19:08 Tweakers.net
Moritz Bunkus heeft versie 49 van MKVToolNix uitgebracht. Met dit opensourceprogramma kunnen matroska-bestanden bekeken, bewerkt en worden geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, macOS en diverse Linux-distributies. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New features and enhancements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de goedkoopste Mercedes C32 AMG van Marktplaats

02-08-2020 18:09 Autoblog.nl

Een dikke vette Mercedes AMG, dat wil iedereen wel. Instappen kan voor weinig, met deze C32 op Marktplaats. Een AMG Mercedes of Mercedes AMG is natuurlijk absolute Hammer. Iedereen wil wel zo’n apparaat hebben. Ze zijn echter ook vrij prijzig nieuw en dat kan een probleem vormen voor Jan Modaal. Gelukkig is er nog de […]

The post Dit is de goedkoopste Mercedes C32 AMG van Marktplaats appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AOC introduceert 27"-monitor met 165Hz-ips-paneel en qhd-resolut

02-08-2020 17:16 Tweakers.net
AOC brengt in augustus twee nieuwe monitoren in de Agon-serie uit. Het gaat hierbij onder andere om de AG273QXP. Dat scherm heeft een ips-paneel met qhd-resolutie op 165Hz en gaat 489 euro kosten. AOC komt ook met een 24,5"-scherm met 1080p-resolutie op 240Hz voor 409 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Engeland 2020

02-08-2020 16:45 Autoblog.nl

Ok?, Hamilton wint ‘m natuurlijk. Maar wie wordt er vandaag derde, in de Grand Prix van Silverstone? Ja, na een weekendje vrij moeten de F1 coureurs vandaag weer noeste arbeid leveren. De vierde race van het jaar wordt namelijk verreden op het legendarische circuit van Silverstone. Het baantje waar ooit de eerste F1 race verreden […]

The post Uitslag Formule 1: Grand Prix van Engeland 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Aanwijzingen duiden op flink gegroeid aantal cores voor AMD's Bi

02-08-2020 16:42 Hardware.info
AMD werkt al een lange tijd aan een nieuwe high-end gpu, die in de wandelgangen ook wel 'Big Navi' wordt genoemd. Het prestatieniveau en veel andere specificaties zijn nog een groot raadsel, maar wel krijgen we een steeds beter beeld van hoe de de high-end chip is opgebouwd. Dataminers Komachi Ensaka en Rogame claimen te weten hoeveel compute units de chip krijgt. Er zouden namelijk vier shader engines in de vermeende Navi 21-chip zitten, met elk twee shader arrays. Elke shader engine zal ver...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple verwijdert tienduizenden apps uit de App Store

02-08-2020 16:05 Apparata

Apple grijpt in en verwijdert een behoorlijk aantal apps uit de App Store. Apple, maar ook Google, zijn erg streng wat er in hun eigen app winkels komt. Je hebt een lijst vol eisen en voorwaarden om een app in zo’n store te kunnen lanceren. Dit is gedaan om onder andere de privacy en veiligheid […]

Het bericht Apple verwijdert tienduizenden apps uit de App Store verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video: Max kan ook om zichzelf lachen

02-08-2020 15:32 Autoblog.nl

Ingestudeerd of niet, Max laat zien dat hij om zijn eigen fouten kan lachen.

The post Video: Max kan ook om zichzelf lachen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SD-kaartjes onder Kioxia's nieuwe naam beginnen beschikbaar te k

02-08-2020 15:16 Hardware.info
Toshiba Memory maakte vorig jaar bekend dat het zijn bedrijfsnaam aan ging passen naar Kioxia en dat de eerste producten in 2020 op de markt moesten verschijnen. Inmiddels is het zover, en ook voor zijn geheugenkaartjes is de transitie voltooid. De eerste Kioxia-sd-kaarten zijn namelijk te koop. Er zijn drie series met een blauwe, rozige en een groene uitvoering. De blauwe kaarten zijn de standaarduitvoeringen, de micro-sd-modellen en de sd-versies hebben allemaal een offici?le leessnelheid v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Battletoads-game komt op 20 augustus uit voor Xbox One en

02-08-2020 15:04 Tweakers.net
Microsoft brengt op 20 augustus de nieuwe Battletoads-game uit. De game komt beschikbaar voor de Xbox One en Windows 10, via de Windows Store en Steam. Bij release wordt het spel toegevoegd aan de Xbox Game Pass.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

F2 race engineer geeft F1 collegae goede voorbeeld

02-08-2020 14:58 Autoblog.nl

De F2 race engineer van Red Bull talentje Jehan Deruvala ging gisteren vol Ricky Bobby op zijn pupil. Er zijn vele redenen waarom oude bokken tegenwoordig zeggen dat vroeger alles beter was in de F1. De auto’s waren brute monsters waarin ?berhaupt een ronde afleggen zonder te crashen grote skills vereiste. Instappen als 17-jarige en […]

The post F2 race engineer geeft F1 collegae goede voorbeeld appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pinapparaat overbodig: met je iPhone direct betalen

02-08-2020 14:39 Apparata

Deze methode gaat nog veel verder en brengt je iPhone in staat om overal te betalen. Met Apply Pay en de slimme apps van banken kan je bankpasje thuisblijven. Door met je iPhone een tik te geven op een pinapparaat kun je een betaling voldoen. Dit kan dankzij de NFC-technologie. Techniek dat inmiddels al jaren […]

Het bericht Pinapparaat overbodig: met je iPhone direct betalen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

BioWare Austin komt met eerste lijst concepten waar bij Anthem a

02-08-2020 14:09 Tweakers.net
BioWare Austin heeft wat hoofdlijnen opgezet over hoe het de game wil vernieuwen en spelers een sterker gevoel van beloning wil geven. De blogpost richt zich op de loot, of buit, die spelers in de game kunnen vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yes! Yes! Yes! M3 CSL ein-de-lijk met handbak!

02-08-2020 13:59 Autoblog.nl

De M3 CSL met handbak had er veel eerder moeten komen. De BMW M3 CSL is een legenadrische auto. De auto kwam op de markt in 2003. De basis van de BMW M3 CSL was natuurlijk de gewone M3. Dat was toen volgens velen ‘peak’ BMW. BMW M3 (E46) Een hoogtoerige motor, geweldige balans, uiterst […]

The post Yes! Yes! Yes! M3 CSL ein-de-lijk met handbak! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hint naar nieuwe PlayStation 5 onthullingen

02-08-2020 13:12 Apparata

We kunnen binnenkort nieuwe PlayStation 5 onthullingen verwachten, zo lijkt het. Het is alweer even stil sinds Sony informatie heeft bekendgemaakt over de nieuwe PS5. In juni organiseerde het Japanse bedrijf een State of Play event waar de console werd gepresenteerd. Inmiddels zitten we alweer in augustus, wachtende op nieuwe informatie. Het lijkt er echter […]

Het bericht Hint naar nieuwe PlayStation 5 onthullingen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

RTX 3080 mogelijk meer dan 30% sneller dan RTX 2080 Ti Founder's

02-08-2020 12:59 Hardware.info
Nvidia's RTX 3000-kaarten op basis van de Ampere-architectuur staan volgens verschillende bronnen om de hoek. Dataminer Kopite7Kimi zegt een benchmarkresultaat te hebben van de RTX 3080. Het betreffende resultaat is gehaald in 3DMarks Time Spy Extreme, waar hij 'net niet 8600 punten behaalde'. Het resultaat is niet meer te vinden in de database van de software. Wel kunnen we het vergelijken met de benchmarkresultaten van kaarten die al lang en breed op de markt zijn. Het resultaat van de RTX...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Actieve koolfilter ? Cornelis schetst

02-08-2020 12:00 Autoweek.nl
Benzinedamp is ongezond en wanneer dat uit je tank in de lucht komt wordt de wereld daar ook niet beter van. Om het milieu te sparen wordt die benzinedamp opgevangen in een filter met actieve kool. Wanneer de elektronica het moment goed acht wordt die damp door de motor uit de actieve kool gezogen en keurig verbrand. Zo wordt het milieu minder belast en gaat er ook nog 'ns niets verloren van de benzine waar je voor hebt betaald. Win win. Dat klinkt ingewikkeld, maar is dat ook zo?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse autoverkopen juli 2020 nemen verassende wending

02-08-2020 11:58 Autoblog.nl

Wie had dat verwacht van de Nederlandse autoverkopen juli 2020? De hele coronacrisis heeft een behoorlijke invloed gehad op de autoverkopen. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Verkopen = registraties Je zou denken doordat het komt omdat de consument natuurlijk de hand op de zak houdt. Dat is ten dele waar. De occasionverkopen zijn nog […]

The post Nederlandse autoverkopen juli 2020 nemen verassende wending appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foxit Reader 10.0.1

02-08-2020 11:49 Tweakers.net
Foxit Software heeft versie 10.0.1 van Foxit Reader uitgebracht. Dit alternatief voor Adobe Reader kan uitstekend overweg met de meeste pdf-documenten, maar complexe of zeer grote documenten vormen soms een iets te grote uitdaging. Voor computers met beperkte resources is het echter een uitkomst. Tegenwoordig kunnen documenten ook online in Foxit Cloud opgeslagen worden. In deze uitgave zijn enkele beveiligingsproblemen verholpen. Issues Addressed in Foxit Reader 10.0.1.35811
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Garmin heeft ransomware-losgeld betaald'

02-08-2020 11:44 Tweakers.net
Garmin lijkt betaald te hebben voor de decryptor van de WastedLocker-ransomware waardoor het vorige maand getroffen werd. BleepingComputer heeft deze decryptor in handen weten te krijgen en aangezien er geen bekende kwetsbaarheid in het algoritme zit, is er waarschijnlijk betaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De beste films op Netflix in augustus [2020]

02-08-2020 10:45 Apparata

Voor de maand augustus heeft Netflix weer een aantal heerlijke films in petto. Iedere maand vult Netflix het aanbod aan met films en series, zo ook in augustus. De Amerikaanse streamingdienst heeft deze maand mooie dingen voor je. Wat te denken van Panic Room (2002) van David Flincher? Een ondergewaardeerde film van de regisseur van […]

Het bericht De beste films op Netflix in augustus [2020] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

GeForce Now kan compatibele Steam-games nu zelf aan client toevo

02-08-2020 10:27 Tweakers.net
GeForce Now, de gamestreamingdienst van Nvidia, heeft nu de mogelijkheid om een gebruikers Steam-bibliotheek op te halen en een lijst te maken van wat er via de dienst gespeeld kan worden. Voorheen moesten gebruikers hun compatibele games zelf toevoegen aan GeForce Now.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Vluchtstrook: de EV-geschiedenis van Peugeot

02-08-2020 10:00 Autoweek.nl
In de voorbije weken hebben we in deze rubriek onder meer ingezoomd op de elektrische historie van Honda en Opel, aangezien die merken recent een moderne EV lanceerden. De techniek van de huidige Corsa-e is stiekem echter afkomstig uit de stallen van PSA, dus moeten we ook een duik in het verleden van Peugeot doen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Huawei Kirin 1020 is duurder en groter dan Apple A14 Bi

02-08-2020 9:59 Hardware.info
Huawei's dochterbedrijf HiSilicon zou ondanks de geopolitieke omstandigheden gewoon werken aan een nieuwe high-end smartphonechip, genaamd de Kirin 1020. Hij moet terechtkomen in in ieder geval de Mate 40. Volgens een gebruiker van het Chinese Weibo is de chip geen kleintje. De kosten zouden tussen die van Apple's A14 Bionic en Apple's eerste arm-chip voor andere apparaten liggen. Vermoedelijk wordt met deze arm-chip van Apple het eerste ontwerp bedoeld dat specifiek voor krachtigere macOS-ap...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Suzuki Jimny Defender look is superschattig

02-08-2020 9:57 Autoblog.nl

Kijk dan koddig deze Suzuki Jimny Defender look is! De nieuwe Land Rover Defender is een auto die de wenkbrauwen een beetje doet fronsen. Na zo’n lange tijd een compleet nieuwe Defender is voor veel petrolheads gewoon eventjes een kwestie van wennen. Nieuwe Defender Waar voorheen de Defender beetje bij beetje werd aangepast, net als […]

The post Suzuki Jimny Defender look is superschattig appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Media Player Classic - Home Cinema 1.9.7

02-08-2020 8:49 Tweakers.net
In juli 2017 is versie 1.7.13 van Media Player Classic - Home Cinema uitgekomen en gaven de ontwikkelaars aan dat zij verder geen nieuwe versies meer uit zouden brengen. De broncode is echter open source en een ontwikkelaar die onder de naam clsid bij de website Doom9 bekendstaat en zelf lange tijd bij mpc-hc betrokken was, brengt nu af en toe nieuwe 'onoffici?le' versies uit. Deze bevatten alleen kleine verbeteringen en ook wordt altijd de laatste versie van de LAV Filters en MediaInfo meegeleverd. De changelog voor versie 1.9.7 is hieronder te vinden. Updates:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl