Subaru Legacy Outback 2.5 AWD - 1999 - 1.015.600 - Klokje Rond

16-09-2019 16:00 Autoweek.nl
Koen Hol kreeg een gratis Subaru Legacy Outback. Dat er een miljoen op de teller stond, was voor hem alleen maar reden om extra enthousiast te worden. Volgend jaar zet hij met vriend Rik in deze auto koers naar de Subarufabriek in Tokio, in de hoop dat de Legacy daar een plekje in het museum krijgt. Gaan de mannen die monstertocht met goed gevolg volbrengen?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Programma voor Meet-up Tech in de zorg is compleet!

16-09-2019 16:00 Tweakers.net
Op donderdag 19 september vindt alweer de derde Meet-up van 2019 plaats, met als thema Tech in de zorg. Inmiddels zijn ook de laatste twee sprekers bekend en daarmee is het programma nu compleet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste Pok?mon van vijfde generatie verschijnen maandagavond in

16-09-2019 15:55 Tweakers.net
Niantic begint maandagavond met het toevoegen van Pok?mon uit de Unova-region aan Pok?mon Go. De vijfde generatie Pok?mon bevat in totaal 156 verschillende wezentjes, waarvan maandag een klein deel wordt uitgebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Directory Opus 12.17

16-09-2019 15:36 Tweakers.net
GPSoftware heeft versie 12.17 van zijn bestandsmanager Directory Opus uitgebracht. Dit programma is in zekere zin vergelijkbaar met Total Commander, maar dan met uitgebreidere mogelijkheden over welke informatie precies moet worden weergegeven en op welke manier. Het programma nestelt zich diep in Windows en is dan ook meer bedoeld als vervanger van Windows Verkenner. Directory Opus is veelzijdig en extreem configureerbaar, zowel wat functionaliteit als wat uiterlijk betreft. Dat is meteen ook het grootste probleem, want het programma kan zeker op beginnende gebruikers complex overkomen. Directory Opus werkt op Windows XP en hoger, en is beschikbaar in een 32bit- en een 64bit-versie. Het programma kan 60 dagen worden getest; daarna moet een licentie van 89 Australische dollar worden aangeschaft, wat neerkomt op ongeveer 55 euro. Sinds versie 10.2 is er ook een minder uitgebreide versie, voor omgerekend 30 euro. De changelog voor deze uitgave laat de volgende lijst met veranderingen en verbeteringen zien: This
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze luie achtcilinder is splinternieuw

16-09-2019 15:30 Autoblog.nl
Hopelijk kan ‘ie wel op grijs kenteken. Een goede auto is veelal een auto die specifiek met ??n doel ontworpen is. Een auto waarbij iedereen wist wat de bedoeling was. Natuurlijk, tegenwoordig gaat er een hoop marketing-nonsens overheen, maar ze zijn er nog echt: pure, ongefilterde auto’s. Dat zijn auto’s die overigens ook een paar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

digiKam 6.3

16-09-2019 15:28 Tweakers.net
Versie 6.3 van digiKam is uitgekomen. Deze fotobeheer- en beeldbewerkingsapplicatie heeft downloads voor Linux, BSD, macOS en Windows. Het bevat ondersteuning voor uiteenlopende bestandsformaten en kan daarnaast via plug-ins van meer mogelijkheden worden voorzien, zoals het exporteren van een album naar Facebook of Flickr. Meer over de mogelijkheden van dit programma is op deze pagina te vinden. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: digiKam 6.3.0 is released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus bevestigt 90Hz-scherm voor 7T-serie en aankondiging op 1

16-09-2019 15:15 Tweakers.net
OnePlus onthult de OnePlus 7T-serie op 10 oktober om 17.00 uur tijdens introductie-evenementen in onder andere Londen en Den Haag. De fabrikant bevestigt alvast dat de smartphones een 90 Hz-scherm bevatten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ review: de extreemste Navi vid

16-09-2019 15:00 Hardware.info
Om het maximale uit Navi te halen, introduceert Sapphire een hoger gepositioneerd model: de AMD Radeon RX 5700 XT Nitro+. Volgens de fabrikant gaat het om de beste, compromisloze RX 5700 XT - of dat zo is, hebben we getest!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mega-Maybach komt al eind dit jaar, met V12!

16-09-2019 14:44 Autoblog.nl
De ultieme Bentayga concurrent. Mercedes heeft zijn zaakjes uitstekend voor elkaar tegenwoordig. Onder leiding van Dieter Zetsche beleefde het merk een behoorlijke opleving. Onder de charismatische Duitser werd Mercedes werd jonger, flamboyanter en sportiever. Een bijzonder knappe prestatie. Qua submerken heeft Mercedes het wat lastiger. Waar BMW uitstekend scoort met Mini aan de onderkant van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus 7T (Pro) wordt op 10 oktober onthuld

16-09-2019 14:33 Hardware.info
OnePlus maakt zojuist bekend dat het de OnePlus 7T-serie op 10 oktober gaat onthullen in Europa - donderdag over drie weken. Eerder, op 26 september, wordt hij onthuld in de VS en India. Het evenement vindt plaats in Londen, maar gelijktijdig ook in Den Haag, waarvoor tickets gekocht kunnen worden. Naar verwachting komt er zowel een OnePlus 7T als een Pro-versie - beide met een Qualcomm Snapdragon 855+. Op renders zagen we al een ontwerp dat vergelijkbaar is met de huidige modellen, maar met be...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze nieuwe OPPO-smartphone kan achterlijk snel opladen

16-09-2019 14:31 Apparata
Even opladen en weer een hele dag ertegenaan. Snel, sneller, snelst. De techniek omtrent het opladen van lithium-ion batterijen gaat in een razendsnel tempo. Steeds meer high-end smartphones kunnen overweg met een snellader. De ene smartphone is sneller dan de ander. Zo kun je met de Huawei Mate 20 Pro tot 40W snelladen. OPPO gaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Logitech brengt draadloze G604-muis voor gamers uit voor 100 eur

16-09-2019 14:27 Tweakers.net
Logitech komt met een nieuwe draadloze gamingmuis, de G604 Lightspeed. De muis gebruikt een enkele AA-batterij en heeft een accuduur van 240 uur. De G604 komt in de herfst uit en heeft een adviesprijs van honderd euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honor opent deze week een webwinkel en introduceert de Band 5-sm

16-09-2019 14:24 Hardware.info
Honor heeft aangekondigd dat het komende woensdag zijn eigen webshop opent, met de domeinnaam Hihonor.com/nl. Het aanbod zal voorlopig bestaan uit Honors smartphones. De fabrikant kondigt ook een nieuwe fitnesstracker aan, genaamd de Band 5. Ook de Honor 9X, die deze maand in Europa zal verschijnen, kun je binnenkort op de site bestellen. De smart-tv's met HarmonyOS die het vorige week aankondigde zullen in 2020 de Nederlandse consument kunnen bereiken via dezelfde winkel. Honor zegt dat de tel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LastPass dicht kwetsbaarheid in zijn browserplugin.

16-09-2019 14:20 Tweakers.net
LastPass heeft een door Googles Project Zero aangetroffen kwetsbaarheid in zijn browserplugin ongedaan gemaakt. Een aanvaller kon onder omstandigheden het laatst gebruikte wachtwoord achterhalen met een speciaal vervaardigde website.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlander heeft Chiron Super Sport besteld

16-09-2019 13:39 Autoblog.nl
Wie oh wie zou het toch zijn? Het is een van de rijkere meneren van Nederland: Michel Perridon. Net als vele rijke mensen koopt hij dan ook auto’s die het normale volk niet zo snel zou kunnen betalen. In tegenstelling tot veel vermogende mensen koopt Perridon de ?cht dure auto’s. Niet even een Aventador op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus kondigt 7T aan, onthulling ook in Nederland

16-09-2019 13:32 Apparata
De OnePlus 7T komt eraan! Alles wat je moet weten check je na de klik. OnePlus heeft de gloednieuwe 7T-serie officieel aangekondigd. De presentatie van de nieuwe smartphone op 10 oktober. Hier in Europa organiseert het Chinese techbedrijf een launch-event in Londen en in Den Haag. E?n van de kenmerken van de OnePlus 7 Pro […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pi-hole 4.3.2

16-09-2019 13:25 Tweakers.net
Versie 4.3.2 van Pi-hole is uitgekomen. Pi-hole is een advertising-aware dns- en webserver bedoeld om te draaien op een Raspberry Pi in het netwerk. Als op de router naar Pi-hole wordt verwezen voor dns-afhandelingen, zullen alle apparaten binnen het netwerk er automatisch gebruik van maken zonder dat er instellingen moeten worden aangepast. Vervolgens worden advertenties niet meer opgehaald, waardoor pagina's sneller laden. In potentie kan er ook malware mee buiten de deur worden gehouden. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de uitleg en video's op deze pagina, of deze handleiding van tweaker jpgview. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Fixes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Borderlands 3-spelers ervaren prestatieproblemen op pc en consol

16-09-2019 13:10 Tweakers.net
Borderlands 3 heeft volgens spelers last van prestatieproblemen en bugs. Zowel de pc- als de console-versies van de game hebben te maken met framedrops en glitches. Daarnaast melden meerdere gebruikers savebestanden te verliezen door een bug.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sla 115 mille stuk op een offroad Gallardo

16-09-2019 13:05 Autoblog.nl
Eindelijk een ?chte Lamborghini waarmee je offroad kunt rijden. Grote, dure en krachtige SUV’s zijn enorm populair. Niet alleen in Europa, maar ook daarbuiten. Sterker nog: juist buiten Europa. De wegen zijn in Nederland van uitstekende kwaliteit, waardoor je eigenlijk alles met een DTM-auto moet kunnen rijden. Maar in contreien als India, China, Verenigde Staten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deel Nederlandse gemeenten trekt zich terug bij EU-project grati

16-09-2019 13:01 Tweakers.net
Van de 48 Nederlandse gemeenten die subsidie toegewezen hebben gekregen voor het Wifi4EU-project van de Europese Commissie, komen er 8 terug op hun deelname. De kosten zouden niet opwegen tegen de subsidie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pioneer brengt nieuwe topmodellen AV-receivers uit

16-09-2019 12:48 Hardware.info
Pioneer komt met twee nieuwe topmodellen in zijn lijn van av-receivers. De SC-LX904 heeft 11 kanalen, waar de SC-LX704 9 kanalen biedt. Beide zijn gebouwd rondom de Direct Energy HD-versterker, die gebruikmaakt van twee class d-versterkers en twee ESS-dac's. Beide modellen zijn praktisch identiek, buiten het aantal kanalen en het vermogen per kanaal. Bij 6 ohm en 1% thd biedt de LX904 215 watt per kanaal en de LX704 tot 205 watt. Twee ESS9026-dac's zijn ge?ntegreerd, die tot 384 kHz en 32-bit g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Maakt deze App een einde aan free trials?

16-09-2019 12:19 Apparata
Zo kun jij ook voorkomen dat je ongewild een abonnement krijgt. Netflix, Spotify en tal van andere diensten werken met een free trial. Je mag van veel of alle premium onderdelen van een App voor een bepaalde periode gebruiken. Uiteraard volledig kosteloos als je de proef op tijd opzegt. Wel vraagt men vaak betaalgegevens ‘ter […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze auto heet Haas en weet nergens van

16-09-2019 12:05 Autoblog.nl
Goede tijden, slechte tijden. Nee, het leven spaart je niet. De ene samenwerking verloopt soepeler dan de andere. In een sport zoals de Formule 1 is het natuurlijk van belang dat zo’n samenwerking perfect is. Als er ook maar een paar kleine haarscheurtjes zijn, verspreiden de geruchten als een lopend vuurtje en kun je je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux 5.3 met AMD Navi-ondersteuning is verschenen

16-09-2019 12:02 Tweakers.net
Linus Torvalds heeft aangekondigd dat de Linux 5.3-kernel beschikbaar is. De kernel heeft onder andere ondersteuning voor AMD Navi-gpu's en x86-processors van de Chinese chipfabrikant Zhaoxin.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers aan het werk - Even wandelen is heerlijk!

16-09-2019 12:00 Tweakers.net
Menonv (27) werkt als it-consultant in de financi?le sector. Daarvoor heeft hij vier jaar gewerkt als it-engineer bij een productiebedrijf. Hij reageerde uitgebreid op een forumtopic over omgaan met werkdruk. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Draagbare Android-beamer van Anker kan beeld van 854 x 480 pixel

16-09-2019 11:39 Hardware.info
Vanmorgen schreven wij over een viertal pico-projectoren, minuscule beamers met veelal een ingebouwde accu en een laag verbruik. De Nebula Apollo van Anker had ook in dat straatje gepast, hij is volgens de fabrikant niet veel groter dan een blikje frisdrank. De nieuwe Nebula kan beelden van 854 x 480 pixels projecteren bij een helderheid van 200 lumen. Anker heeft ook een speaker van 6 watt ge?ntegreerd. Verbinden doet hij via wifi op 2,4 GHz of op 5 GHz. Apps als Netflix en Youtube zijn voorge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google lijkt aan functie te werken om te 'zoeken op schermafbeel

16-09-2019 11:25 Tweakers.net
Google lijkt te werken aan een functie om een zoekopdracht uit te voeren aan de hand van een gemaakte schermafbeelding. De recentste apk van de Google-app bevat sporen van deze zogeheten Smart Screenshots-functie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo manipuleert men de Bitcoin op Reddit

16-09-2019 10:59 Apparata
Een goed gesprek blijkt zinloos. Uiteraard ook een koersupdate. Reddit is natuurlijk h?t social medium als het gaat om goede gesprekken en complottheorie?n. Uiteraard is het ook een prima plek om te filosoferen over de koers van de Bitcoin of andere cryptomunten. Bovendien is het een handige plek voor bedenkers van nieuwe crypto-initiatieven om hun […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi Exclusive R8 doet je de Hurac?n vergeten

16-09-2019 10:57 Autoblog.nl
Dit is waarom je voor de R8 zou willen gaan. Audi R8 of toch een Lamborghini Hurac?n. Laatstgenoemde klinkt in elk geval beter op verjaardagen. Toch is de R8 een interessante. Want hoewel je bij Lamborghini het personalisatieprogramma Ad Personam hebt, zal het nooit zo zijn dat je van de Hurac?n een echte GT kunt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Patentplaten Volkswagen Tayron Coup? opgedoken

16-09-2019 10:51 Autoweek.nl
De Chinese consument kan straks n?g een hier onbekende SUV in de showrooms van Volkswagen verwachten. De speciaal voor de Chinese markt bestemde Tayron krijgt namelijk gezelschap van een? - je raadt het al - 'coup?broertje'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sommige Windows 10-gebruikers hebben netwerkproblemen na recente

16-09-2019 10:41 Tweakers.net
Meerdere Windows 10-gebruikers ervaren problemen met hun netwerkkaart na het bijwerken van het OS met de cumulatieve update van vorige week. Microsoft erkent dat er problemen zijn, maar alleen voor wat betreft computers van de Japanse fabrikant NEC.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oppo komt op 10 oktober met Reno Ace-smartphone met 65W-snellaad

16-09-2019 10:40 Tweakers.net
Oppo komt op 10 oktober met een nieuw topmodel uit de Reno-serie. Dat meldt Brian Shen, vicepresident van Oppo, via het Chinese sociale netwerk Weibo. De 'Reno Ace' maakt gebruik van een nieuwe snellaadtechniek met een vermogen van 65W.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kleinere 27" Mini-LED-monitor van Asus op komst met Dolby Vision

16-09-2019 10:33 Hardware.info
Asus komt naast de 32" ProArt mini-led-monitor ook met een kleiner model - de PA27UCX. Net als de 32"-versie die op CES aangekondigd werd, krijgt deze een ips-paneel met full array local dimming. Hij heeft een DisplayHDR 1000-certificaat en kan Dolby Vision weergeven. De ProArt-lijn is gericht op de (semi-)professionele gebruiker, zo ook deze nieuwe monitor. Er zit een 27" ips-paneel in met 4k-resolutie. Daarachter zit een mini-led backlight in 576 zones, een stuk minder dan bij het grote...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uber waarschuwt nu ook in Belgi? via app voor fietsers bij het u

16-09-2019 9:55 Tweakers.net
Uber laat weten dat zijn in-app veiligheidsfunctie Bike Lane Alerts nu ook in Belgi? beschikbaar is. De functie stuurt passagiers een pushbericht wanneer hun uitstapplaats zich vlakbij een fietspad bevindt. In Nederland zijn deze waarschuwingen al sinds 4 september beschikbaar in de Uber-app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Grijp die kans! Mercedes SL 73 AMG onder de hamer

16-09-2019 9:50 Autoblog.nl
Een uitzonderlijke AMG met een uitzonderlijk geluid. Hij kan de jouwe worden. Wanneer autofabrikanten in een gekke bui zijn komen soms de meest gekke creaties naar voren. Creaties die als briljant omschreven kunnen worden. De Mercedes SL 73 AMG is daar een prima voorbeeld van. We kennen vandaag de dag de SL 55 AMG, de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn de belangrijkste camera-opties van de iPhone 11

16-09-2019 9:27 Apparata
Ook hier vraag je jezelf af of dit alles is. De release van de iPhone 11 leidde vooral tot leedvermaak en onze review was meer dan duidelijk. Ook wanneer je de belangrijkste camera-features op een rij zet dwalen de gedachten onwillekeurig af naar een bekende Doe Maar-klassieker. Ultra groothoeklens Nu Apple voor een drievoudig camerasysteem […]
Lees het hele artikel op Apparata

World of Tanks krijgt schaduwen met raytracing voor alle videoka

16-09-2019 9:16 Tweakers.net
Free-to-playgame World of Tanks krijgt ondersteuning voor schaduwen met raytracing via de Intel oneAPI. De techniek werkt met videokaarten van alle fabrikanten. Ontwikkelaar Wargaming werkt samen met Intel aan de integratie in zijn Core-engine.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met deze Tesla Model 3 maak je indruk bij de locale Mac

16-09-2019 8:49 Autoblog.nl
Een opvallende makeover voor de elektrische sedan. De Tesla Model 3 heeft een wat saai uiterlijk zei u? Say no more fam, deze Model 3 is alles behalve saai te noemen. Het moet natuurlijk wel je smaak zijn, want van enige subtiliteit is niet meer te spreken. Een rijder van een Model 3 was van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volgende generatie Snapdragon 8-, 7- en 6-SoC's krijgen ingebouw

16-09-2019 8:45 Hardware.info
5G is zo'n techniek waar absurde hoeveelheden geld in is en wordt gestoken om het te ontwikkelen en om het op de markt te brengen. Momenteel hebben Qualcomm's chips een externe modem nodig om met 5G-signale overweg te kunnen, zoals de X50- of X55-modem. De volgende generatie soc's van het bedrijf zal echter een ge?ntegreerde 5G-modem hebben, zo schrijft de chipontwerper op zijn site. Nieuwe Snapdragon-chips in de 800-, 700- en 600-klasse gaan 5G integreren, waardoor ze geen externe modem nodig...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen Audi A1 Citycarver bekend

16-09-2019 8:16 Autoweek.nl
Eind juli breidde Audi de A1-familie uit met een hagelnieuwe variant: de Citycarver. Nu is bekend wat die nieuwe A1-smaak moet kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belsimpel geeft je de kans om de Xperia 5 van Sony te reviewen e

16-09-2019 8:00 Tweakers.net
Nog maar net gelanceerd op de techbeurs IFA in Berlijn, en nu hebben jullie al de mogelijkheid de Sony Xperia 5 te testen. De smartphone valt op door zijn compacte, smalle design zonder in te boeten op hardware.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aankomend directeur KPN stopt deze week vervroegd bij Proximus

16-09-2019 7:53 Tweakers.net
Aankomend KPN-directeur Dominique Leroy stopt deze week vervroegd bij haar huidige werkgever Proximus. Ze zou eigenlijk aanblijven tot 1 december, maar haar aankomende vertrek leidde tot onrust binnen het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese Centrale Bank: lat voor goedkeuring Facebook Libra ligt

16-09-2019 7:46 Tweakers.net
De lat voor goedkeuring van de door Facebook ontwikkelde munteenheid Libra in de Europese Unie ligt hoog, zo zegt een bestuurder van de Europese Centrale Bank. Facebook-medewerkers gaan maandag in Zwitserland in gesprek over de plannen met Libra.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Grote staking General Motors voor het eerst in 12 jaar

16-09-2019 7:43 Autoblog.nl
Dit is er aan de hand. Aan de andere kant van de plas heeft het afgelopen weekend een georganiseerde staking plaatsgevonden bij General Motors. Personeel van tientallen vestigingen van het autoconcern hadden het werk neergelegd. Dit deed men naar aanleiding van een omroep van de United Auto Workers (UAW), de FNV Bondgenoten van de Verenigde […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pine64 kondigt 25 dollar kostende smartwatch aan

16-09-2019 7:33 Tweakers.net
Pine64, een maker van goedkope Linux-apparaten, heeft de PineTime aangekondigd. Het is een smartwatch die 25 dollar moet gaan kosten en meerdere dagen moet gaan meegaan op een enkele acculading.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz toont Vision Simplex Concept

16-09-2019 7:29 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft tijdens Design Essentials deze Vision Simplex Concept getoond, een opvallende creatie die door de Duitsers wordt omschreven als een 'sculptuur' die voor zowel het verleden als de toekomst van Mercedes-Benz staat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Microsoft werkt aan 15" Surface Laptop 3 met AMD-processors'

16-09-2019 7:22 Hardware.info
Volgens het doorgaans goed ingelichte Winfuture gaat Microsoft binnenkort een opvolger voor de Surface Laptop 2 (review) op de markt brengen. Waar de huidige versie 13,5-inch groot is, zou de nieuwe in 15-inch komen. Deze Surface Laptop 3 zou gebruikmaken van AMD-processors - een primeur voor de hardware van Microsoft. Op basis van bronnen bij verkoopkanalen zegt de site dat er drie modellen komen van de 15" Surface Laptop 3. Deze zouden alledrie gebruikmaken van mobiele AMD-processors. AMD hee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Renders tonen varianten Huawei Mate 30-telefoon

16-09-2019 7:06 Tweakers.net
Er zijn renders verschenen van de diverse varianten van de Huawei Mate 30-serie. Zo komt er waarschijnlijk een Porsche Design-versie met ander ontwerp en een Mate 30 Lite met het camera-eiland van de Mate 20 Pro van vorig jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony's 790-inch televisie met 16K-resolutie zou $ 5,8 miljoen ko

16-09-2019 6:39 Hardware.info
Televisies die z? groot zijn dat ze niet meer in je huiskamer passen zijn de trend aan het worden in de tv-wereld. Samsung heeft zijn (zakelijke) reuzen-tv van maximaal 292-inch, die het toepasselijk 'The Wall' noemt, op de markt gebracht voor 18.000 dollar per module. LG een eigen model van 173-inch in de maak, en ook Sony werkte al een tijdje aan een reusachtige televisie. Die laatste fabrikant heeft zijn model nu officieel aangekondigd. En hij zal, in tegenstelling tot Samsungs model, ook bes...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lifi komt eraan - Draadloze verbindingen zien het licht

16-09-2019 6:00 Tweakers.net
Steeds meer verbindingen gebruiken radiosignalen, waardoor het radiospectrum overbezet raakt. Lifi, een draadloze netwerktechniek die werkt in het lichtspectrum, brengt verlichting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Handzame projectie: 4 pico-projectoren onder de loep

16-09-2019 5:59 Hardware.info
De meeste projectoren zijn logge apparaten die vooral geschikt zijn om op een vaste plek te verblijven. Voor de meer avontuurlijk ingestelde gebruiker testen we in navolging van de 7 pico’s uit 2018, 4 nieuwe handzame projectoren.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ferrari blijft potenti?le klanten expres teleurstellen

15-09-2019 21:52 Autoblog.nl
Stelletje schavuiten. Hoewel sommigen vinden dat Ferrari zuigt, spreekt er waarschijnlijk geen enkel automerk zo tot de verbeelding als dat met il cavallino rampante als logo. Een Ferrari staat vaak hoog op de ‘wat als je de loterij wint’-lijstjes. Eigenlijk is dat best opvallend, want feitelijk schoffeert Ferrari regelmatig haar klanten. We hebben het onlangs […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux-patch suggereert dat AMD werkt aan twee afzonderlijke APU-

15-09-2019 20:07 Hardware.info
Phoronix heeft in een nieuwe Linux-patch ontdekt dat AMD's Dali- en Renoir-productlijnen deel uitmaken van twee afzonderlijke categorie?n, die allebei in 2020 op de markt zouden komen. Dat zou betekenen dat producten uit zowel de Dali- als de Renoir-familie naast elkaar gaan bestaan, in plaats van dat de ??n de ander opvolgt. Renoir gaat naar verluidt zowel de mobiele als de desktopmarkt bespringen, en Dali is gericht op mobiele systemen op een budget. Vermoedelijk blijft Renoir gebruikmaken va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honda kan Mercedes dit jaar nog voorbijstreven

15-09-2019 19:59 Autoblog.nl
Althans, dat denkt Honda zelf. Honda heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt met haar motor. Althans dat is de algemene gedachte in de paddock. Zeker is dat de Honda’s in ieder geval een stuk minder vaak in rook opgaan achterin de auto’s van Red Bull dan voorheen bij McLaren. Ook qua pure power lijkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TopGear presentator zoekt naar relevantie, crasht

15-09-2019 17:57 Autoblog.nl
Bijna net zo hard als de titel van dit bericht. TopGear was ooit vaste prik op de zondagavond voor de autoliefhebber. Even auntie Beeb aanvuren en een uurtje genieten van een autoshow m?t veel humor en zonder amper vermomde infomercials, heerlijk. Het programma maakte helden van presentators Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alphacool onthult waterblokken voor Radeon RX 5700 (XT) en voor

15-09-2019 17:46 Hardware.info
Alphacool heeft twee nieuwe waterblokken gemaakt, de ??n is voor de Radeon RX 5700 en RX 5700 XT, de andere kan dram-modules op lage temperaturen brengen. De Alphacool Eisblock Aurora Acetal GPX-A kan overweg met referentie-pcb's van de RX 5700 en 5700 XT. Het blok koelt de chip met koper. Het met nikkel gegalvaniseerde oppervlak ondergaat bij productie een nieuw proces, waardoor het resistenter is tegen zuren en waardoor het op de lange termijn minder schilfert. De meegeleverde thermal pads va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Verstappen is van wereldklasse in FIFA

15-09-2019 17:03 Autoblog.nl
Hij kan ook alles die jongen. Ze zijn zeldzaam, maar soms heb je even van die momenten waarop je de tijd kan nemen over de belangrijke vragen in het leven. Een van die vragen is ‘wat maakt de ene coureur nou sneller dan de andere?’. Bij veel andere sporten kan je namelijk wel vaak beredeneren […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Functies radarbediening Pixel 4 onthuld in settings-app: gezicht

15-09-2019 16:29 Hardware.info
Google werkt al jaren aan een speciale chip waarmee je je handen kunt gebruiken om een apparaat mee te bedienen. Niets bijzonders? Dat is het wel, je hoeft namelijk geen enkele fysieke knop aan te raken, doordat deze chip met radar overweg kan. Na een aantal jaren in het ontwikkellab zullen we nu de technologie in een product te zien krijgen, de Pixel 4 krijgt volgens een reclamevideo van Google namelijk ook radarbesturing. Inmiddels is ook een aantal afbeeldingen gelekt waarin de functie beschr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 10+

15-09-2019 16:07 Apparata
Tja, op papier is het redelijk duidelijk wie hier de winnaar is… Begin deze week onthulde Apple de nieuwe generatie iPhones, in de vorm van een iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Die laatste is de cr?me de la cr?me onder de iPhones en dat vereist een waardige tegenstander. Vandaar dat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl