Epic Games neemt bedrijf over dat voorwerpen scant in hoge resol

12-11-2019 20:38 Tweakers.net
Epic Games heeft Quixel overgenomen, een bedrijf dat scans van voorwerpen en omgevingen maakt voor gebruik in 3d-engines. De scans worden gratis beschikbaar gesteld voor alle Unreal Engine 4-gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lancering Disney+ loopt helemaal in de soep

12-11-2019 20:32 Apparata
De lancering van Disney’s eigen streamingdienst is niet bepaald een sprookje. Eerder vandaag schreven we al dat Disney vandaag hun eigen streamingdienst in de vorm Disney+ lanceert en in dat artikel beschrijven we een aantal stukjes nieuwe informatie. Dat is allemaal leuk en aardig, maar gebruikers melden dat de dienst eigenlijk helemaal niet eens bruikbaar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook onderzoekt 'bug' met actieve iPhone-camera bij scrollen

12-11-2019 20:18 Tweakers.net
Een topman van Facebook zegt dat het gebruik van de iPhone-camera bij het scrollen door de tijdlijn waarschijnlijk een bug is en stelt dat dit onderzocht wordt. Gebruikers ontdekten afgelopen weken dat de camera actief is tijdens het bekijken van de tijdlijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: Samsung heeft designgoud in handen

12-11-2019 19:55 Apparata
Samsung komt met een goedkope designtraktatie. Samsung maakt zich uiteraard op voor de volgende Galaxy S-smartphone waar recentelijk nog het een en het ander over uitlekte. Vergeet daarentegen niet dat het Zuid-Koreaanse techmerk ook nog een zeer sappige Galaxy A-serie heeft. De reeds uitgelekte Galaxy A51 is daarbij misschien wel de mooist ontworpen uit de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook kondigt betaalmethode Facebook Pay aan voor betalingen

12-11-2019 19:51 Tweakers.net
Facebook introduceert Facebook Pay, een betaalmethode voor gebruik binnen apps als Messenger, WhatsApp, Instagram en Facebook. Gebruikers moeten Facebook Pay koppelen aan een bankaccount of PayPal. Facebook Pay staat los van Libra.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 November 2019 Update is beschikbaar

12-11-2019 19:24 Tweakers.net
Microsoft is dinsdag begonnen met het uitbrengen van Windows 10-versie 1909, ofwel de Windows 10 November 2019 Update. Vooralsnog krijgen gebruikers de update alleen als ze zelf naar updates zoeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seagate introduceert Firecuda 520-SSD en externe schijf met M.2-

12-11-2019 19:12 Hardware.info
Seagate neemt met de FireCuda 520 een nieuwe m.2-ssd op in zijn assortiment met pci-express 4.0. Daarnaast brengt het de Gaming Dock op de markt. Dit is een externe harde schijf met ingebouwd dock en een slot voor een m.2-ssd. Het Gaming Dock is een interessante combinatie van doorgaans losse apparaten. Een 3,5"-harde schijf van 4 TB is ingebouwd, maar de opslag kan uitgebreid worden met een m.2-schijf. Het slot ondersteunt pcie 3.0- nvme-ssd's. Buiten de opslag fungeert hij als een Thunderbolt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BP start bezorgservice, alleen niet zoals je denkt

12-11-2019 19:05 Autoblog.nl
Benzine aan huis! Of toch niet? Stel, er gaat een oranje pictogram van een benzinepompje branden in je dashboard. Dat betekent dat je trouwe vierwieler toe is aan een beetje brandstof. Er zijn trajecten waar je vervolgens eraf moet bij de eerst volgende pomp, hoe dan ook. Of dat dan een Shell of Tango is, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

KeePassXC 2.5.1

12-11-2019 18:51 Tweakers.net
KeePass Password Safe is een bekende opensourcewachtwoordmanager die oorspronkelijk voor het Windows-platform werd ontwikkeld, maar later met behulp van Mono ook op andere platformen zijn werk kan doen. KeePassXC wordt ontwikkeld in C++ met Qt voor het grafische deel waarmee het op Linux, macOS en Windows een passend uiterlijk biedt. Hiermee kunnen accounts worden opgeslagen, inclusief de bijbehorende gegevens, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en url. Alle gegevens worden veilig in een met het aes, twofish of ChaCha20 versleutelde database opgeslagen. Verder kan het programma automatisch wachtwoorden genereren en lijsten im- en exporteren. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar deze pagina. De changelog voor versie 2.5.1 ziet er als volgt uit:: Added
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renders tonen Galaxy A51 met dunnere schermranden en kleiner cam

12-11-2019 18:48 Tweakers.net
Er zijn renders gemaakt van de Galaxy A51 op basis van cad-bestanden. De renders tonen een toestel met dunne schermranden en een klein cameragat zoals de Note 10 dat ook heeft. Aan de achterkant zijn vier camera's zichtbaar, ??n meer dan bij de Galaxy A50.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seagate brengt zijn eerste pci-e 4.0-ssd's uit

12-11-2019 18:29 Tweakers.net
Seagate brengt zijn eerste pci-e 4.0-ssd's uit. Het gaat om de FireCuda 520, die beschikbaar is in capaciteiten van 500GB, 1TB en 2TB. De ssd's gebruiken tlc-nandgeheugen dat uit 96 lagen bestaat en zijn voorzien van de Phison PS5016-E16-controller.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hagelnieuwe BMW X5 xDrive45e vat vlam in Belgi?

12-11-2019 17:59 Autoblog.nl
De eigenaar kon nog geen drie weken genieten van zijn dikke auto. Op een parkeerplaats in het Belgische Eppegem sloeg vanmorgen het noodlot toe voor de eigenaar van een gloednieuwe BMW X5. De grote Duitse SUV vatte vlam op de parkeerplaats van een school. Tegen de tijd dat de brandweer arriveerde was het al te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Afbeeldingen van nieuwe Intel NUC's met Comet Lake-cpu's verschi

12-11-2019 17:50 Tweakers.net
Er zijn renders online verschenen van de Frost Canyon-NUC's die Intel later dit jaar gaat uitbrengen. Het blijkt dat de kleine computers over Comet Lake-cpu's beschikken, die zijn geconfigureerd op 25W.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Noctua brengt meer zwarte ventilatoren met gekleurde hoekjes uit

12-11-2019 17:33 Tweakers.net
Noctua voegt nieuwe modellen toe aan zijn chromax-lijn van ventilatoren. Het gaat om modellen van 200mm, 120mm, 92mm en 80mm. De chromax-versies zijn zwart en zijn te voorzien van gekleurde hoekjes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Afbeeldingen Intel NUC met Comet Lake-processors duiken op

12-11-2019 17:04 Hardware.info
De bekende lekker @momomo_us heeft afbeeldingen online gezet van de Intel 'Frost Canyon' NUCs op basis van de 14nm- Comet Lake-processors. Ze krijgen weer de gebruikelijke kleine formfactor van 10 x 10 cm en de verschillen met voorloper Bean Canyon lijken minimaal. Volgens een afbeelding krijgt deze generatie de keuze uit drie chips - allemaal met een tdp van 25 watt. Daarbij kan gekozen worden uit de Core i3-10110U, i5-10210U en de i7-10710U. Opmerkelijk is dat het hierbij gaat om processors o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Servers Britse Labour Party waren doelwit van ddos-aanval

12-11-2019 16:32 Tweakers.net
De Britse Labour-partij kreeg op maandag te maken met een ddos-aanval. De online diensten van de partij waren een tijd lang vertraagd en in sommige gevallen offline. Overheidsbronnen van The Guardian vermoeden dat er geen staatshackers achter de aanval zaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney+ is hier en dit moet je weten

12-11-2019 16:23 Apparata
Disney heeft nog een paar kleine verrassingen bewaard voor de release van vandaag. De streamingoorlog is officieel begonnen nu Netflix-concurrent Disney met een eigen platform genaamd Disney+ komt. De cartoongigant heeft een gigantisch aanbod en een interessante prijs, maar voordat je de service al dan niet gaat bestellen, zijn er wat dingetjes die je misschien […]
Lees het hele artikel op Apparata

KITT als inspiratie voor moderne auto’s

12-11-2019 16:20 Autoblog.nl
De Knight Industries Two Thousand was eigenlijk een voorbode op de toekomst! De legendarische auto uit Knight Rider zat in 1982 vol vooruitstrevende features, wat kunnen wij nu terugvinden in de hedendaagse auto’s. Een terugblik naar de omgebouwde Pontiac Firebird Trans-Am leert ons dat veel KITT ‘fictieve’ opties nu echt werkelijkheid zijn geworden. KITT kwam […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG geeft opvolger 43UD79 hogere helderheid en 60 watt power deli

12-11-2019 16:04 Hardware.info
LG komt met de 43UN700 als opvolger voor de 43UD79 (review). Het gaat wederom om een 42,5"-monitor met 4k-resolutie, maar dan met een aantal verbeteringen. De helderheid is wat verhoogd en er is fatsoenlijke usb power delivery toegevoegd. Hij is vanaf deze week te koop in Japan. De 43UN700 heeft een 42,5-inch ips-paneel met een gebruikelijk contrast van 1000:1. Waar het vorige model een helderheid van 350 nits bood, gaat het nieuwe model tot 400 nits. FreeSync wordt niet ondersteund - het panee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe filmtrailer toont aangepast ontwerp van Sonic The Hedgeho

12-11-2019 15:34 Tweakers.net
Een trailer voor de film Sonic The Hedgehog toont als eerste het nieuwe ontwerp van het egeltje. Toen eerder dit jaar het eerste ontwerp werd getoond, waren de reacties online zo talrijk en negatief dat spoedig werd beloofd het ontwerp van het Sega-personage aan te passen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: kabinet verlaagt maximumsnelheid naar 100 km/u

12-11-2019 15:12 Autoblog.nl
Huilen met de pet op. Het hoge woord is eruit. Het hing al even in de lucht en het kabinet gaat inderdaad de maximumsnelheid van 130 km/u verlagen naar 100 km/u. Dat melden bronnen tegenover onder andere de NOS en RTL Nieuws. Het is een aanpak op de korte termijn van het kabinet inzake de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Chrome gaat trage websites belachelijk maken

12-11-2019 15:08 Apparata
Google gaat trage sites beschamen. Naar verluidt kent het internet zo’n 1,5 miljard websites (waarvan de meesten niet actief) en een van de doodzondes van een website is dat hij traag is. Als internetjournalist wordt je regelmatig geconfronteerd met het effect van trage websites en gelukkig laadt Apparata lekker rap. Was dat niet zo geweest, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nissan verlaagt winstverwachting met een derde

12-11-2019 15:08 Autoweek.nl
Nissan publiceert zijn kwartaalcijfers over Q2 2019. Wat blijkt? De winst is 70 procent lager dan in dezelfde periode vorig jaar en het merk boekt zelfs zijn slechtste tweede kwartaal in vijftien jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jaguar F-TYPE in de kreukels na mislukte inhaalactie

12-11-2019 14:58 Autoblog.nl
Begint het nu al glad te worden? Goed voor je uit kijken, spiegelen en inhalen maar. Een peulenschil in een alledaagse auto, maar met een wat sportievere auto kan het oppassen zijn. Zeker in combinatie met achterwielaandrijving. Wat dat betreft kwam de bestuurder (m/v) van deze Jaguar F-TYPE van een koude kermis thuis. Op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ziggo: hogere uploadsnelheid komt pas bij docsis 3.1 10Gbit/s

12-11-2019 13:56 Tweakers.net
Klanten van Ziggo hoeven voorlopig geen hogere uploadsnelheid te verwachten dan 50Mbit/s, het maximum dat het bedrijf levert bij zijn nieuwe aanbod voor 'gigabit-internet'. Pas bij de komst van docsis 3.1 10Gbit/s, die niet in de komende jaren zal zijn, gaat de upload omhoog.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Formule 1 presenteert amibitieus milieuplan

12-11-2019 13:55 Autoblog.nl
De F1 zegt zich verantwoordelijk te voelen. De Formule 1 heeft de afgelopen jaren flink ingezet op duurzaamheid. De introductie van de hybride motoren waren een zeer belangrijke omslag in het schoner maken van de Formule 1. De FIA en de organisatie van de F1 willen nog een stapje verder gaan. Doelstelling is de CO2-uitstoot […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Apple Watch krijgt in 2020 snellere SoC'

12-11-2019 13:36 Hardware.info
Volgens Ming Chi-Kuo zou Apple in 2020 snellere Apple Watches willen uitbrengen. Er zou een snellere soc in komen en de draadloze verbindingen zouden vernieuwd worden. Daarnaast zegt de analist een betere waterbestendigheid te verwachten. Qua hardware is de huidige Apple Watch Series 5 bijna gelijk aan diens voorganger. Aan de soc is alleen een kompas toegevoegd en een iets andere?display driver, maar verder is die gelijk aan die van de Series 4. Verwacht wordt dat het nieuwe model een flexible...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze flagship killer komt naar Nederland

12-11-2019 13:32 Apparata
Leuk toestel dat mogelijk de titel flagship killer mag dragen. Sinds dit jaar is het Chinese Realme actief in Nederland en het dochtermerk van Oppo knalt gelijk binnen met de X2 Pro, een midranger compleet met een hoop high-end hardware. Is dit de nieuwe flagship-killer nadat OnePlus die positie een beetje open liet? De Realme […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Snapdragon 865 is 20 procent sneller dan voorganger

12-11-2019 13:10 Tweakers.net
De mogelijke specificaties van de komende Snapdragon 865-soc van Qualcomm zijn verschenen op Weibo. Het gaat vermoedelijk om een octacore-cpu met onder andere nieuwe Cortex A77-cores. Verwacht wordt dat Qualcomm de chip op 3 december officieel onthult.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duurste Mercedes CLA kost meer dan een ton in euro’s

12-11-2019 13:01 Autoblog.nl
Natuurlijk gaan we ‘m even terug rekenen naar Euro’s. Voor wie graag van configureren houdt is er goed nieuws, de nieuwe Mercedes-AMG CLA kan geconfigureerd worden. Inclusief prijzen! Aangezien die nog niet bekend waren, delen we ze graag met je. De CLA 35 AMG 4Matic (306 pk) kost 71.192 euro. Voor de meeste merken is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitse aanbieder gecodeerde e-mail Tutanota moet toegang geven t

12-11-2019 12:58 Tweakers.net
Een rechterlijke uitspraak dwingt de Duitse encrypted-maildienst Tutanota om onderzoekers in real time toegang te geven tot de onversleutelde inhoud van mails. Ontwikkelaars van de dienst moeten daar nu functionaliteit voor inbouwen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 goede en slechte dingen aan NFS: Heat (review)

12-11-2019 12:00 Apparata
Er is een nieuwe Need for Speed. En men pakt uit met dit 25-jarige bestaan van de reeks. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de eerste Need for Speed het licht zag. Een arcade racer die generaties heeft vermaakt op de console en computer. Met NFS: Heat liggen de verwachtingen hoog. De vraag […]
Lees het hele artikel op Apparata

Prijzen Mercedes-AMG CLA 45 (S) bekend

12-11-2019 11:45 Autoweek.nl
AutoWeek is in de prijslijsten gedoken en kan derhalve als eerste melden wat de CLA Coup? en CLA Shooting Brake als 45 en als 45 S AMG moeten opbrengen. Daarnaast zet Mercedes-Benz een aantal nieuwe motor- en bakcombinaties op de prijslijst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Teamgenoot Max Verstappen 2020 bekend

12-11-2019 11:38 Autoblog.nl
Wie mag het tweede stoeltje bij Red Bull gaan bemachtigen in 2020? Als het gaat om teamgenoten, heeft Max Verstappen er een beetje ambivalente verstandhouding mee. Of beter gezegd, Red Bull. Om te zorgen dat Verstappen behouden bleef, heeft Red Bull Racing afscheid moeten nemen van Carlos Sainz en Daniel Ricciardo. Beide zijn twee uitstekende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'AMD werkt aan integer scaling in grafische drivers'

12-11-2019 11:26 Hardware.info
AMD zou werken aan ondersteuning voor integer scaling in zijn grafische drivers. In de afgelopen maanden zijn er patches uitgebracht voor Linux waarin onderdelen van de feature zitten. Als dit een teken is voor de uitrol naar andere besturingssystemen, dan lijkt het niet lang meer te duren. Zowel Intel als Nvidia heeft integer scaling in de afgelopen maanden toegevoegd aan zijn drivers en ook bij AMD is de feature populair onder gebruikers. Het is een schalingsmethode die alleen met gehele geta...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Krijgt de Xbox One toch nog een aantal leuke verrassingen?

12-11-2019 11:15 Apparata
Of is men alvast aan het testen voor Xbox Project Scarlett? De gebruikers die zijn uitgenodigd voor de Alpha Skip-Ahead preview ring kunnen kennis maken met een aantal onverwachte verrassingen. Zo lanceerde Xbox One voor deze gebruikersgroep de ‘surprise me’ knop (hoe origineel, de doos met het strikje). Daarmee kun je jezelf laten verrassen met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hyundai kondigt Aura aan

12-11-2019 11:12 Autoweek.nl
De Indiase afdeling van Hyundai heeft een volledig nieuwe sedan in de ontwikkelingskamers staan: de Aura.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Max Verstappen wil dat jij een oude trage auto rijdt

12-11-2019 11:01 Autoblog.nl
Jazeker, alles voor de centjes. Mooi toch? Sponsoring is een interessant fenomeen. In de wereld van de Formule 1 kan men niet zonder. De sponsoren zorgen er voor een groot deel voor dat de teams en coureurs hun werk kunnen doen. In ruil daarvoor krijgt zo’n sponsor wat naamsbekendheid. In principe een uitstekend idee. Nu […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi roept ruim 100.000 oude dieselauto's terug

12-11-2019 10:53 Autoweek.nl
Het dieselschandaal van de Volkswagen Group krijgt er een nieuw hoofdstuk bij. Volgens de Duitse motorvoertuigenfederatie bevatten twee oudere V6-diesels uit Audi's A4 en A6 namelijk software die de uitstootmetingen om de tuin hebben geleid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mitsubishi onthult Xpander Cross

12-11-2019 10:52 Autoweek.nl
Het internet kan uit. Mitsubishi heeft zijn Xpander in een stoer ogende Cross-verpakking gestoken. De ruig uitgedoste Xpander zal via de offici?le kanalen geen Europees asfalt onder z'n wielen krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google: launchers op Android krijgen geen toegang meer tot syste

12-11-2019 10:40 Tweakers.net
Launchers op Android zullen nooit meer volledige toegang tot systeemnavigatie krijgen. Dat zeggen medewerkers van de divisie van Google die aan de gebarenbesturing heeft gewerkt, in een podcast van de zoekgigant. Launchers krijgen wel toegang tot de gebarenbesturing zelf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Renault Kangoo duikt op

12-11-2019 10:39 Autoweek.nl
Er zijn nieuwe patentafbeeldingen opgedoken van de volledig nieuwe generatie Kangoo. Wederom laat de ludospace zich als besteller digitaal bewonderen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huami brengt Amazfit Stratos3-smartwatch uit in Europese landen

12-11-2019 10:32 Tweakers.net
Het Chinese bedrijf Huami brengt de Amazfit Stratos3-smartwatch deze maand uit in verschillende Europese landen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar de wearable zal over een week wel te koop zijn in Duitsland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wanordelijk samengesteld perovskiet maakt effici?ntere zonnecell

12-11-2019 10:24 Tweakers.net
Wetenschappers van onder meer de Universiteit van Cambridge stellen dat perovskieten effici?nter kunnen zijn als hun chemische samenstelling niet goed geordend is. Dat kan niet alleen betere zonnepanelen opleveren, maar ook het productieproces van perovskieten versimpelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Realme brengt X2 Pro-smartphone uit in Europa

12-11-2019 10:07 Tweakers.net
De Realme X2 Pro is vanaf 12 november te koop in Europa. Via de website van Realme kunnen Nederlanders en Belgen de smartphone kopen. Het toestel heeft een adviesprijs vanaf 399 euro voor een model met 6GB ram en 64GB opslag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit de eerste tegenvaller van Kia?

12-11-2019 10:06 Autoblog.nl
Zo’n kloeke sedan moet helemaal in ons straatje passen, maar deze Kia komt ons wel heel bekend voor. Een dag na de de onthulling van de Skoda Octvavia lanceert Kia de K5. De K5 noemen wij in Europa Optima, een auto waarvan we we wisten dat deze (net zoals de Octavia) eraan zat te komen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hama presenteert hoofdtelefoons met Voice Control

12-11-2019 9:55 Hardware.info
Hama introduceert drie verschillende modellen bluetooth-hoofdtelefoons: Voice Neck, Voice Sport en Voice. Wanneer de hoofdtelefoons verbonden zijn met het internet kan er rechtstreeks met Siri of Google Assistant gecommuniceerd worden dankzij spraakopdrachten. De twee in-ear modellen, Voice Neck en Voice Sport, hebben een metalen behuizing. De Voice Neck hoofdtelefoon zit rond de nek door middel van een nekband. Het Voice Sport-model heeft ergonomisch gevormde oorlussen die zorgen voor een st...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NES-muis heeft klassieke rode knoppen en vierpuntsdruktoets

12-11-2019 9:44 Tweakers.net
Van alle iconische computerontwerpen is de NES misschien wel een van de bekendste. Nu is er een muis uitgebracht in precies de matgrijze stijl van het Nintendo Entertainment System, inclusief knalrode, ronde knoppen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney + officieel: grootste aanbod in Nederland [video]

12-11-2019 9:43 Apparata
In dit overzicht zie je (bijna) alle titels die je bij de start kunt kijken. Wij waren al het enige land buiten Noord-Amerika waar je in de preview-periode van Dinsney + kon genieten. Vanaf vandaag gaat het volledige aanbod live en betaal je ? 6,99 per maand abonnementskosten. Wie dacht dat we daarmee door de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Maserati zwaait GranTurismo uit met Z?da

12-11-2019 9:21 Autoweek.nl
Maserati trekt de stekker uit de productie van de GranTursimo. De Italianen doen dit echter niet zonder daar een uniek moment van te maken. Deze speciale GranTurismo Z?da is namelijk het uitzwaainummer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hardware Info 2020 Countdown 12 november: win een AVM Fritz!WLAN

12-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een AVM Fritz!WLAN Repeater 3000. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Aller-, aller allerlaatste GranTurismo van de band

12-11-2019 8:57 Autoblog.nl
Ze stoppen er nu ?cht mee. Bij veel merken is het vrij overzichtelijk hoe een modellijn loopt. Een auto wordt ge?ntroduceerd en vervolgens vier jaar geleverd, dan wordt deze wat opgefrist en drie jaar later staat de opvolger klaar. Nu zijn er uiteraard uitzonderingen op de regel. Met name de Italiaanse autofabrikanten kunnen er wat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rotterdamse handhavers krijgen vanaf januari volgend jaar bodyca

12-11-2019 8:54 Tweakers.net
De gemeente Rotterdam gaat zijn bijzondere opsporingsambtenaren vanaf januari volgend jaar uitrusten met bodycams. Alle vierhonderd handhavers krijgen zo'n camera op hun borst op hun uniform. De camera's staan niet permanent aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cooler Master brengt lichtgewicht MM711 gamingmuis op de markt

12-11-2019 8:43 Hardware.info
Cooler Master brengt de nieuwe MM711 lichtgewicht gamingmuis op de markt. Ook komt het bedrijf met varianten op zijn MM710 gamingmuis, die eerder dit jaar werd gelanceerd. De MM711 is in feite de rgb-variant van de MM710, een muis die slechts 54 gram weegt dankzij een honingraatstructuur. De volledig aanpasbare rgb-verlichting is te zien op het scrollwiel en het logo. De MM711 komt in de kleuren matzwart en glanzend wit beschikbaar. Naast de MM711 komt de fabrikant met drie nieuwe varianten van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kia toont K5 en dus Optima

12-11-2019 8:38 Autoweek.nl
In thuisland Korea stuurt Kia de eerste foto's van de buitenkant van een gloednieuwe K5 zien. Voordat velen weer zullen denken: wat heeft dat met onze markt te maken? Nou, meer dan je denkt, want we krijgen hier ook de buitenkant van onze komende Optima te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rechter: Facebook moet optreden tegen bitcoinadvertenties met BN

12-11-2019 8:06 Tweakers.net
Facebook moet verplicht nepadvertenties verwijderen waarin bekende Nederlanders zogenaamd cryptovaluta aanprijzen. De rechter geeft mediamagnaat John de Mol daarin gelijk. Door de advertenties werden mensen voor miljoenen opgelicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Goed nieuws voor milieuvriendelijke 3 Serie rijders zonder haast

12-11-2019 8:02 Autoblog.nl
Benieuwd wat TNO hiervoor kan jokkebrokken en sjoemelen. Gisteren publiceerden wij van Autoblog dit overzicht van doodgewone auto’s met vierwielaandrijving. De strekking van het verhaal was: in veel gevallen zit je vast aan een (sub)topmodel als je aandrijving op vier wielen wenst. Maar dat beeld zien we ook met elektrische auto’s en PHEV’s. Veelal zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Arcade1Up speelkasten nu ook beschikbaar voor thuis

12-11-2019 8:01 Hardware.info
Liefhebbers van retro arcade games kunnen vanaf nu Arcade 1Up speelkasten voor thuis aanschaffen. Volgens de fabrikant waren de arcade speelkasten tot nu toe alleen toegankelijk voor mensen met voldoende geld of voorliefde voor nostalgie. Arcade1Up komt daarom met zelfbouw Arcadekasten, die een winkelwaarde vertegenwoordigen van 399 euro. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, waarbij Street Fighter II, Pac-Man en Galaga behoren tot de eerste lichting die nu verkrijgbaar is. De spellen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chrome gaat weergeven wanneer websites traag laden

12-11-2019 7:40 Tweakers.net
Google gaat in Chrome aangeven wanneer websites traag laden. Hoe dat precies moet gebeuren is nog niet bekend, maar het bedrijf wil dat in ieder geval duidelijk maken terwijl de website nog aan het laden is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl