Jaguar F-Type 5.0 V8 S Convertible - Op de Rollenbank

14-03-2019 16:00 Autoweek.nl
De Jaguar F-type, wie heeft er geen oogje op. Erik Bosveld is er in elk geval al vanaf de eerste dag enthousiast over. Nu is het zo ver en heeft hij er eentje voor de deur staan. In ingetogen zilvergrijs, maar w?l met de 5,0-liter V8 met supercharger. Die geeft hem berekracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

7 dingen die je niet wist over Charlie Whiting

14-03-2019 16:00 Autoblog.nl
Een kleine blik op het leven van de beste man. Sommige berichten verwacht je, andere totaal niet. Het plotselinge overlijden van een van de meest gerespecteerde figuren in de Formule 1 rekenen we zonder enige twijfel tot de laatste categorie. Charlie Whiting, racedirecteur van de koningsklasse van de autosport, overleed vannacht in zijn slaap aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Telsoftware Nederlandse verkiezingen is nog steeds niet op orde

14-03-2019 15:58 Tweakers.net
Er dreigt bij de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen van 2021 geen veilige telsoftware gebruikt te kunnen worden. De huidige telsoftware is volgens Fox-IT nog steeds onveilig en voor invoeren van nieuwe software is het volgens de Kiesraad 'vijf voor twaalf geweest'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opel keert terug in Rusland

14-03-2019 15:31 Autoweek.nl
Bij Opel zitten ze niet stil. Met het doel om tegen 2022 in 20 nieuwe exportmarkten actief te zijn, heeft het Duitse merk een grote slag geslagen: het keert terug in Rusland!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia kondigt non-Ti-versie van GeForce GTX 1660 aan

14-03-2019 15:02 Tweakers.net
Nvidia heeft de GeForce GTX 1660 aangekondigd, een videokaart die een treetje lager in het productaanbod van het bedrijf staat dan de vorige maand aangekondigde GeForce GTX 1660 Ti. De prijs bedraagt zo'n 229 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers is op zoek naar een ux-designer/userresearcher

14-03-2019 15:00 Tweakers.net
Tweakers zoekt per direct een ux-designer/userresearcher. Als ux-designer ben je in het productontwikkelingsproces van Tweakers verantwoordelijk voor product discovery. Je onderzoekt gebruikersproblemen, doet aannames, en bedenkt en valideert mogelijke oplossingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze kleur komt naar de Huawei P30 Pro

14-03-2019 14:53 Apparata
Kleurrijk! Later deze maand presenteert Huawei de nieuwe P30 en P30 Pro. Dit worden de opvolgers van de vorig jaar ge?ntroduceerde P20 en P20 Pro. Waar Huawei vooral bekend staat om zijn blauw of zwarte kleurtjes bij de high-end toestellen duikt er dit keer en totaal nieuwe kleur op. Waar we naar kijken is een […]
Lees het hele artikel op Apparata

PPE-platform blijft binnen concern

14-03-2019 14:37 Autoweek.nl
Tijdens Audi's jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders maakt het merk bekend dat merken buiten het concern niet hoeven aan te kloppen voor zijn elektrische PPE-platform.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia GTX 1660 - Het vuur aan AMD's schenen

14-03-2019 14:20 Tweakers.net
Na de 1660 Ti heeft Nvidia ook een wat vereenvoudigde variant van dezelfde TU116-chip uitgebracht met kaarten die het 'GTX 1660' noemt. Ook deze kaarten hebben geen raytracing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkoop van offici?le Raspberry Pi-toetsenbord en -muis gaat van

14-03-2019 14:14 Tweakers.net
De verkoop van het offici?le toetsenbord en de muis voor de Raspberry Pi is van start gegaan. In eerste instantie is de invoercombinatie in het wit met rode accenten beschikbaar. Later volgt een versie met zwarte en grijze accenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung brengt budgettablet Galaxy Tab A 10.1 uit voor 209 euro

14-03-2019 14:13 Tweakers.net
Samsung brengt een nieuwe versie van de Galaxy Tab A op de markt voor een adviesprijs van 209 euro. Het betreft een model met een lcd met een beelddiagonaal van 10,1" en een resolutie van 1920 x 1200 pixels. De maximale schermhelderheid bedraagt 400cd/m?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Western Digital nvme-ssd voor een prikkie

14-03-2019 14:13 Hardware.info
Western Digital heeft een nieuwe nvme-ssd ge?ntroduceerd onder de naam ‘WD Blue SN500’. Het opslagapparaat moet zich voornamelijk op financieel gebied onderscheiden; de 250GB- en 500GB-varianten kosten namelijk respectievelijk 67 en 97 euro. De m.2 2280 pci-express ssd maakt gebruik van het nvme-protocol en Western Digital claimt lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 1700 en 1450 megabyte per seconde. Volgens de fabrikant is de ssd hiermee, op papier, ongeveer drie keer sneller dan WD’s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ares Design Panther is hier, kost meer dan 600.000 euro

14-03-2019 14:06 Autoblog.nl
Je moet er iets voor overhebben. De een zijn dood, is de ander zijn brood; het gezegde geldt ook in de autowereld. De zielen die De Tomaso door de jaren heen won met zijn iconische Pantera hebben het merk niet overeind kunnen houden. Hoewel het Italiaanse automerk naar verluidt werkt aan een terugkeer, gaat koetsenbouwer […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nvidia GeForce GTX 1660 review: voor een dubbeltje op de eerste

14-03-2019 14:00 Hardware.info
De Nvidia GeForce GTX 1660 komt kort na de GTX 1660 Ti uit, en brengt 1080p-gaming naar een nog betaalbaarder niveau. Voor 229 euro zegt Nvidia hiermee de GTX 1060 3GB te vervangen. Wat krijg je, naast de dubbele hoeveelheid geheugen, precies voor dit geld? De opvolger van de GTX 1060 is kortgeleden eindelijk gearriveerd met de komst van de GTX 1660 Ti. Deze videokaart, die we in onze review uitgebreid bespraken, deed zijn intrede als Turing-gpu zonder speciale hardware aan boord om dlss en r...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Samsung werkt aan het perfecte smartphonescherm’

14-03-2019 13:38 Apparata
Ze zijn al dichtbij. Is de notch slechts een trend onder sommige smartphonemakers die Samsung in zijn geheel heeft overgeslagen? Het lijkt er wel op. De Zuid-Koreaanse techgigant is met het nieuwe Infinity-O display een eigen weg ingeslagen, zoals we nu kunnen zien met de Galaxy S10. De smartphone heeft geen notch en in plaats […]
Lees het hele artikel op Apparata

Intel toont korte teaservideo voor nieuwe Graphics UI

14-03-2019 13:37 Hardware.info
Een aantal weken geleden?stuurde Intel de term 'Odyssey' de wereld in om zijn line-up van graphics te promoten, en dan vooral van een dedicated grafische kaart die ergens in 2020 moet verschijnen. Op de offici?le social media kanalen van Intel Graphics heeft het bedrijf nu ook een teaser video de wereld in gestuurd van een nieuwe Intel Graphics UI. Er worden heel kort een aantal beelden van de nieuwe grafische interface getoond, waarin een onder andere een overzicht van ge?nstalleerde games te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Samsung gaat ultrasone vingerafdrukscanner van Galaxy S10 verbe

14-03-2019 13:32 Tweakers.net
Samsung gaat de ultrasone vingerafdrukscanner die onder het scherm van de Galaxy S10 en S10+ zit verbeteren met updates. Een update die de prestaties moet verbeteren is al uitgebracht, maar volgens de fabrikant zullen er nog meer komen, stelt The Korea Herald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ferrari vecht met hart en ziel voor behoud van de V12

14-03-2019 13:03 Autoblog.nl
Goed nieuws, daar houden we van. Ferrari is tijdens het Autosalon van Gen?ve veelvuldig in gesprek gegaan met de automedia. Gisteren konden we nog het een een ander vertellen over het aankomende model met een hybride V6. Daarnaast wil het merk binnenkort ook nog een auto op de markt brengen met een gedeeltelijk elektrische V8. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Film Gemini Man wordt wellicht met 120fps getoond in bioscoop

14-03-2019 12:48 Tweakers.net
De sciencefictionfilm Gemini Man komt later dit jaar in de bioscopen en deze is dan wellicht te aanschouwen met 120 beelden per seconden in plaats van de reguliere 24. Paramount heeft bepaalde bioscopen gevraagd te testen of ze in staat zijn de film te tonen in high frame rate.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Preview-build Windows 10 Home heeft optie om updates 35 dagen la

14-03-2019 12:37 Tweakers.net
Het lijkt erop dat Windows 10 Home met ingang van update 1903 de mogelijkheid krijgt om de installatie van updates 35 dagen lang te pauzeren. Dat is nu nog zeven dagen. Bij de Pro- en Enterprise-versies is de optie om 35 dagen lang te wachten al aanwezig.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel toont gpu-software die instellingen van games automatisch

14-03-2019 11:47 Tweakers.net
Intel werkt aan een nieuwe interface voor zijn grafische drivers. In een teaser valt te zien dat de software van Intel straks ge?nstalleerde games kan detecteren en de grafische instellingen ervan automatisch kan aanpassen, op basis van een voorkeur voor kwaliteit of prestaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fortnite gooit cross-play om, helpt Nintendo Switch-spelers

14-03-2019 11:32 Apparata
Cross-play is eindelijk een beetje verfijnd voor Fortnite. De meest recente patch voor Epic Games’ Fortnite, update 8.10, voegde niet alleen het bovenstaande belachelijke voertuig toe, maar paste tevens de manier aan waarop cross-play wordt uitgevoerd. Zoals veteranen wel weten is cross-play voor Fortnite een tijdje terug behoorlijk ‘sketchy’ geweest, maar Epic Games lijkt een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google blokkeerde in 2018 minder advertenties dan het jaar daarv

14-03-2019 11:26 Tweakers.net
Google blokkeerde in 2018 2,3 miljard advertenties van zijn advertentienetwerk. Dat is bijna een miljard minder dan in 2017. Wel blokkeerde het bedrijf in 2018 naar eigen zeggen bijna twee keer zoveel advertentieaccounts als in 2017.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft lanceert Xbox One Phantom White controller: wit ?n dee

14-03-2019 11:23 Hardware.info
Microsoft heeft een nieuwe Xbox-controller gelanceerd. Het gaat om een witte variant van de ‘Microsoft Xbox One Controller Special Edition Phantom Black’. De Phantom-controllers kenmerken zich door hun semi-transparante behuizing waardoor het interne mechanisme van de controller zichtbaar is. In geval van de Phantom White gaat het om een witte behuizing met semi-transparante overloop. Het accessoire is compatibel met de Xbox One X, Xbox One S, Xbox One en Windows 10. De controller is verkrijgb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vanaf nu kun je de BMW iX3 bestellen

14-03-2019 11:22 Autoblog.nl
Hoezee! Net als een groot aantal automerken probeert ook bij zijn modellengamma groener te maken, door deels of volledig elektrische voertuigen te introduceren. BMW was er redelijk vroeg bij met de i3 en de i8, maar een SUV die enkel op stroom kon rijden, die ontbrak vooralsnog. De Beierse autofabrikant is vandaag een stap dichterbij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VS is bezig met strafrechtelijk onderzoek naar verkopen van data

14-03-2019 11:21 Tweakers.net
Federale aanklagers in de Verenigde Staten zijn bezig met een strafrechtelijk onderzoek naar Facebook. Dit gaat over berichten van juni vorig jaar dat Facebook is doorgegaan met de verkoop van gebruikersdata aan verschillende bedrijven en fabrikanten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW opent orderboeken iX3

14-03-2019 11:08 Autoweek.nl
BMW heeft de digitale orderboeken van de iX3 geopend. Ge?nteresseerden kunnen na het doen van een aanbetaling een productieplaats voor de auto reserveren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Koop de Hamann Evoque van een Nederlandse voetballer

14-03-2019 10:56 Autoblog.nl
Je altijd al een professionele voetballer willen voelen? Een mat zwarte kleur, zwarte 20-inch velgen en een zeer foute bodykit van Hamann. Perfecte ingredi?nten voor een voetballersauto en dat is deze Range Rover Evoque dan ook zeker geweest. Waar we naar kijken is het voormalige vervoersmiddel van voetballer Jeremain Lens. Zijn Rolls-Royce Ghost werd al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Android Q lijkt dualstand-by toe te voegen aan dualsimfunctie va

14-03-2019 10:45 Tweakers.net
De eerste b?taversie van Android Q is uit en enkele gebruikers maken melding van de ondersteuning van dualstand-by voor de dualsimfunctie. Dit betekent dat het fysieke simnetwerk en het esimnetwerk voor het eerst tegelijk kunnen worden gebruikt op de Pixel 3.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'EA betaalde streamer 1 miljoen dollar voor Apex Legends-stream

14-03-2019 10:31 Tweakers.net
EA zou Twitch-streamer Ninja een miljoen dollar betaald hebben om Apex Legends te streamen in de eerste uren na de release en erover op Twitter te berichten. Ook Shroud, een andere bekende streamer, zou hiervoor zijn betaald. Er werd slechts gedurende enkele uren gestreamd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D?t kost de Audi RS5 Sportback

14-03-2019 10:23 Autoweek.nl
Audi heeft een prijskaartje gehangen aan de snelste en dus heftigste versie van de A5 Sportback: de RS5 Sportback.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze adware wist 150 miljoen keer ongezien te blijven!

14-03-2019 10:13 Apparata
Heb je de laatste tijd voertuig simulator-games gespeeld, dan is de kans groot dat je smartphone besmet is. De laatste tijd knalt Google geregeld apps uit hun Play Store omdat de applicaties malafide bedoelingen blijken te hebben. Een specifieke adware genaamd SimBad bleeft daarentegen tientallen miljoenen keren ongezien. Oh, en als je het nog niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit merk gaat koppel als badge op auto’s plakken

14-03-2019 9:54 Autoblog.nl
Creatief, dat zeker. Cadillac gaat autojournalisten helpen met het verstrekken van technische informatie over de auto. De achterkant van toekomstige Cadillac-modellen worden een soort spiekbriefje. De Amerikaanse autofabrikant is van plan het koppel als badge op auto’s te plakken. De eerste auto met de nieuwe badge is de 2020 XT6. Volgens Cadillac President Steve Carlisle […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pro: Nieuwe brede Digital signage displays van Iiyama

14-03-2019 9:31 Hardware.info
Iiyama heeft twee nieuwe ‘stretch displays’ voor de professionele markt gelanceerd. Het zijn brede displays met bijzondere verhoudingen. De nieuwe displays heten ProLite S2820HSB-B1 en S3820HSB-B1. Het eerste model heeft een schermdiameter van 28 inch en het tweede een schermdiameter van 38 inch. De S2820HSB-B1 telt 1920 bij 360 pixels wat overeen komt met een beeldverhouding van 48:9. Volgens de specificatielijst bedraagt de maximale helderheid 1000 candela per vierkante meter, de reactietijd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is er allemaal nieuw aan Android Q

14-03-2019 8:51 Apparata
Android Q wordt behoorlijk nice. De eerste Android Q developer beta is uitgekomen voor de Pixel-smartphones, wat betekent dat Google-liefhebbers allerlei nieuwe functies en features kunnen testen en, nog belangrijker, aan ons kunnen laten weten wat die features dan zijn. Dit is er allemaal nieuw aan de eerstvolgende versie van besturingssysteem Android. Er komt een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen kijkt naar eventuele verkoop van merken

14-03-2019 8:25 Autoblog.nl
Twee merken blijven hoe dan ook onderdeel van de Volkswagen Groep. Er zijn grote herstructureringen gaande binnen de Volkswagen Groep. Deze week werd bekend dat er arbeidsplaatsen gaan verdwijnen en dat Volkswagen nog meer gaat inzetten op de overstap naar de elektrische auto. Een manier om te bezuinigen is kritisch kijken naar de eigen portfolio. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus Zenbook 14: adviesprijs en configuraties voor NL en BE beke

14-03-2019 8:23 Hardware.info
Begin januari kondigde Asus zijn nieuwe Zenbook 14 met NanoEdge display en GeForce MX150 aan. Destijds was nog onbekend welke modellen naar de Nederlandse en Belgische markt zouden komen. Daar is nu verandering in gekomen: het bedrijf brengt twee varianten naar Nederland en drie naar Belgi?. De adviesprijzen liggen tussen de 899 en 1099 euro. Alle modellen hebben een 14-inch display met fullhd-resolutie, Intel Graphics 620 ?n GeForce MX150 gpu. Daarnaast hebben ze 256 gigabyte nvme-opslag, een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cadillac komt met bijzondere typeaanduiding

14-03-2019 8:10 Autoweek.nl
Cadillac start medio dit jaar met het toepassen van nieuwe aanduiding op de bilpartij van zijn modellen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes CLA 35 4Matic gesnapt

14-03-2019 7:53 Autoweek.nl
Mercedes-Benz is aan het testen geslagen met een sportieve variant van de nieuwe CLA Shooting Brake. Het betreft hier de 35 AMG, de sportsmaak die eerder komt dan de 45 AMG maar die straks wel zijn meerdere moet erkennen in laatstgenoemde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Twee nieuwe racesturen van Thrustmaster

14-03-2019 7:49 Hardware.info
Thrustmaster is voornamelijk bekend van zijn race gamecontrollers. Gisteren heeft het bedrijf bekend gemaakt zijn assortiment race sturen uit te breiden met twee nieuwe GT-ge?nspireerde sturen. Het eerste stuur is de Competition Sparco P310 welke gebaseerd is op het ‘wereldberoemde’ Sparco P310 racestuur. Voorheen was de Sparco leverbaar in combinatie met een racestuurvoet maar nu is hij ook los leverbaar. Volgens het persbericht is de P310 van Thrustmaster ontworpen met het oog op prestaties e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

F1-raceleider Charlie Whiting overleden

14-03-2019 7:28 Autoblog.nl
De Formule 1 zal dit weekend ongetwijfeld stilstaan bij zijn overlijden. Fans en teams kijken al maanden uit naar dat moment dat de lichten in Melbourne weer op groen gaan. Het aanstaande raceweekend, dat morgenochtend (lokale tijd) begint met de eerste vrije trainingen, heeft een nare smaak gekregen met het plotselinge overlijden van wedstrijdleider Charlie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vanaf volgende maand update-notificaties voor Windows 7-gebruike

14-03-2019 7:03 Hardware.info
Op 14 januari 2020 trekt Microsoft, wat betreft directe ondersteuning, de virtuele stekker uit Windows 7. Wie er (emotioneel) nog niet aan toe is om Windows 7 Pro of Enterprise vaarwel te zeggen, kan Windows 7 Extended Security Updates erbij kopen. Om gebruikers eraan te herinneren dat het besturingssysteem niet meer wordt ondersteund, worden vanaf volgende maand update-notificaties verstuurd. De notificatie wordt gedurende het jaar een aantal keer verstuurd. Een dagelijkse herinnering om te up...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #50 - Cookiemuren, Facebooks privacyplannen en

14-03-2019 7:00 Tweakers.net
Koekjes: bij de koffie heeft niemand er bezwaar tegen, maar nestelen ze zich in je browser, dan is het een ander verhaal. In deze aflevering van de podcast hebben we het over de uitspraak van de Autoriteit Persoonsgegevens die 'cookiewalls' verbiedt, en de mogelijke gevolgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Software-update Nvidia Shield brengt ondersteuning voor Xbox Eli

14-03-2019 6:30 Hardware.info
Nvidia heeft een update voor zijn Shield-gameconsole/mediaspeler gelanceerd. De update brengt een aantal verbeteringen met zich mee waaronder ondersteuning voor Xbox Elite-controllers. Daarnaast belooft de update verbeterde HDMI-CEC Power controls, updates voor de Shield-controller en -afstandsbediening en een resetknop voor de wifi-adapter. Deze laatste feature is bijvoorbeeld handig op het moment dat er geen access points zichtbaar zijn. De ondersteuning voor Xbox Elite-controller is bijzonde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Xiaomi Black Shark review: Gaming smartphone ?n goede deal

14-03-2019 5:59 Hardware.info
Onderweg in de trein, in de pauze op het werk of 's avonds in bed, je smartphone heb je altijd bij je. Niet gek dat ook het spelen van spellen op een smartphone een hoge vlucht heeft genomen. Nadat we eerder van Razer en Asus al twee speciale op gamers gerichte toestellen ontvingen, besteden we vandaag aandacht aan de Xiaomi Black Shark. Op de valreep: binnenkort kondigt Xiaomi naar verwachting alweer een nieuwe versie aan. Daardoor is het toestel nu erg aantrekkelijk geprijsd, en duur was hij a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sla 87 mille stuk op een C63 met 600 pk

13-03-2019 21:58 Autoblog.nl
Veel geld voor veel vermogen. Het blijft een categorie die het goed doet in Noord-Europa: die van de supersnelle stationwagon. Wij realiseren ons het niet direct, maar wereldwijd zijn er voldoende autofans die graag zo’n auto willen en kunnen kopen. Neem bijvoorbeeld de Verenigde Staten, daar kun je geen Alpina B3 Bi-Turbo of Audi RS4 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone weet leven van man te redden na aanval

13-03-2019 21:16 Apparata
Waar techproducten wel niet goed voor zijn. Heb jij een smartphone op zak? Mooi! Het toestel kan je leven redden. Een man uit Australi? is in elk geval zijn iPhone zeer dankbaar. De Apple-smartphone (het kon in principe zo’n beetje elke moderne smartphone zijn) wist de kracht van een pijl grotendeels te stoppen en kon […]
Lees het hele artikel op Apparata

WhatsApp laat je straks afbeeldingen Googelen

13-03-2019 20:32 Apparata
Een kleine, doch handige nieuwe feature. Het zijn de kleine dingetjes die het hem doen. Een uitspraak die je vast wel eens gehoord hebt. Dat is ook zo met applicaties. Wanneer ontwikkelaars kleine nieuwe features verzinnen kan dit het leven net een stukje makkelijker maken. Vandaag: WhatsApp. De speurneuzen van WABetaInfo hebben in een testversie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google brengt eerste b?ta Android Q uit

13-03-2019 20:18 Tweakers.net
Google brengt woensdagavond de eerste b?ta van Android Q uit. De vorige versies van Android kwamen eerst uit als developer preview, maar deze versie is volgens de zoekgigant niet alleen voor ontwikkelaars, maar ook voor early adopters.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony pusht update die installatie Kodi op tv's weer toelaat naar

13-03-2019 20:08 Tweakers.net
Sony is begonnen met het updaten van de firmware op zijn tv's, waardoor gebruikers weer Kodi kunnen installeren op de televisies met Android TV. De update fixt een bug die Kodi onterecht zag als 'kernel object'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Comet Lake-drivers opgedoken in Linux - 10-cores voor desk

13-03-2019 20:03 Hardware.info
Sinds AMD Ryzen lanceerde is de core-oorlog in volle gang. Zowel AMD als Intel introduceert de ene na de andere cpu met meer rekenkernen dan ooit. Nu zijn er nieuwe Intel-cpu's opgedoken in Linux-drivers, voor zowel desktops als 'normale' laptops en ultrabooks. De nieuwe desktop-processors, die de naam Comet Lake-S dragen, zouden maximaal 10 cores krijgen. Zo?n decacore zou de 9900K moeten vervangen, en gebruikt nog steeds een licht aangepaste variant op de Skylake-architectuur. Al deze chips w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De nieuwe GT500 is langzamer dan de vorige

13-03-2019 19:59 Autoblog.nl
Ondanks nog meer vermogen! Vroeger was het allemaal zo simpel. Je zette de radio aan en tadaa: daar waren Ray & Anita. Mobiel bellen kon alleen via Greenpoint met een gigantische koelkast en zure regen was de aarde aan het vernietigen. Gelukkig kun je tegenwoordig nog altijd 2 Unlimited kiezen via je muziek-streamingservice en lijken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook bevestigt storing bij Instagram, WhatsApp en Facebook

13-03-2019 19:36 Tweakers.net
Facebook heeft bevestigd dat Instagram, WhatsApp en Facebook een storing hebben, waardoor sommige gebruikers moeite hebben om de apps te gebruiken. Het is onbekend hoeveel gebruikers zijn getroffen door de storing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Informatie over nieuwe Apple iPads duikt op

13-03-2019 19:34 Apparata
Van een betrouwbare bron. Apple zal je er niet over horen, maar er zijn altijd wel van die mensen die meer weten dan eigenlijk de bedoeling is. De Twitter-gebruiker CoinX heeft wat dat betreft een betrouwbare reputatie opgebouwd als het gaat om het delen van geheime informatie. Laat nu juist deze persoon met nieuwe info […]
Lees het hele artikel op Apparata

Garmin introduceert Marq-collectie tool watches

13-03-2019 19:00 Hardware.info
Garmin introduceert met de Marq collectie een uit vijf modellen bestaande nieuwe lijn tool watches. De nieuwe collectie is inmiddels verkrijgbaar bij geselecteerde juweliers vanaf ? 1.500,-. Voor meer informatie kijk je op garmin.com. De nieuwe serie is de eerste lijn die de geavanceerde EXO-Antenne technologie voor een betere satellietsignaalsterkte in zich herbergt. De horloges zijn daarnaast voorzien van smartwatch-functies, zoals ingebouwde muziekopslag, Garmin Pay, smart notificaties en ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zelfs een achtergelaten Mercedes 300SL is schitterend

13-03-2019 18:57 Autoblog.nl
Hier het levende bewijs. In de ontzettende drukte van het Autosalon van Gen?ve is een belangrijke mededeling van Mercedes onder de radar blijven vliegen. Het merk liet vorig week weten een tweetal klassieke 300SL’s over te vliegen naar het Concours d’Elegance van Amelia Island. Afgelopen weekend konden de auto’s daar, in Florida, onder de brandende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitter voegt camera toe die met enkele veeg vanaf tijdlijn bere

13-03-2019 18:50 Tweakers.net
Twitter heeft een functie toegevoegd aan zijn app, waarbij een camera-interface bereikbaar is met een enkele veeg vanaf de tijdlijn. Andere apps van sociale media hebben zo'n functie al langer. De functie moet komende weken beschikbaar komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BlackBerry-smartphones van dit jaar hebben geen 5g

13-03-2019 18:38 Tweakers.net
TCL zal de komende BlackBerry-smartphones, die dit jaar nog moeten uitkomen, niet voorzien van 5g. Dat heeft een topman van de fabrikant gezegd. Wel houdt de Chinese fabrikant vast aan het fysieke toetsenbord.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nu kan ook jij de Tesla Semi op de kop tikken

13-03-2019 18:01 Autoblog.nl
Net waar je op zit te wachten, natuurlijk. Voor een zo grote vrachtwagen met een gigantische batterijpakket is de Tesla Semi eigenlijk helemaal zo duur nog niet. De truck kost in de Verenigde Staten in het ergste geval 200.000 dollar. Het instapmodel is een halve ton goedkoper. Echter, het blijft een onwaarschijnlijk grote machine die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl