Nieuwe ASRock Phantom-videokaarten komen 19 april uit

13-04-2018 19:35 Hardware.info
ASRock gaat zijn productportfolio nu ook aanvullen met videokaarten. Hiermee gaat het bedrijf andere moederbordfabrikanten achterna die ook al jaren videokaarten produceren. De eerste modellen komen op 19 april beschikbaar. ASRock zal op 19 april een Phantom Gaming X Radeon RX 570 en 580 op de markt brengen. Het gaat hier om modellen die uit de doos voorzien zijn van uitgebreide koeling en hogere kloksnelheden. De datum van de lancering gaat tevens samen met die van AMD Ryzen Zen+. De Phantom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Xiaomi overweegt overname van GoPro

13-04-2018 19:12 Tweakers.net
Volgens recente geruchten overweegt de Chinese fabrikant Xiaomi een overname van de Amerikaanse actiecameramaker GoPro. De ceo van het bedrijf, Nick Woodman, heeft eerder te kennen gegeven open te staan voor verkoop aan een grotere onderneming.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze ‘Forsche’ is de definitie van briljant

13-04-2018 19:08 Autoblog.nl
Als O.J. met deze creatie gereden had, was hij de cameraploegen wellicht ontvlucht… The Juice is loose! De beelden van O.J. Simpson die in zijn witte Ford Bronco probeert te ontvluchten van de politie zijn inmiddels iconisch geworden. De five-oh reed mijl na mijl achter de SUV avant-la-lettre aan, totdat Simpson uiteindelijk besloot maar naar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fabrikanten onthullen hun AMD X470-moederborden

13-04-2018 18:39 Tweakers.net
In navolging van de offici?le bekendmaking van de tweede generatie Ryzen-processors, hebben partners van AMD hun moederborden met X470-chipset gepresenteerd. Onder andere Asus, MSI, ASRock en Gigabyte brengen nieuwe moederborden uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel brengt speciale Core B-processors met beperkte TDP's uit v

13-04-2018 18:18 Hardware.info
Net voor het geweld van de AMD Ryzen 2-generatie heeft Intel een opvallende nieuwe serie processors ge?ntroduceerd: de Core B. Deze zijn net als hun 'normale' varianten gebaseerd op de Coffee Lake-architectuur, maar hebben een 'ball grid array' (BGA)-voetje. Dat betekent dat ze direct op een moederbord gesoldeerd worden. De specificaties van deze Core i7 8700B, Core i5 8500B en Core i5 8400B komen overeen met de gelijknamige cpu's zonder B-achtervoegsel; de voet is eigenlijk het enige verschil...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Black Shark kondigt op gamers gerichte smartphone met Snapdragon

13-04-2018 18:13 Tweakers.net
Black Shark, een Chinees bedrijf dat Xiaomi tot zijn grootste investeerders rekent, heeft een telefoon aangekondigd waarmee het zich op gamers richt. Het toestel draait op een Snapdragon 845-soc van Qualcomm en beschikt over maximaal 8GB ram.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gallery: deze Filipijnse babes gaan snoeihard racen

13-04-2018 18:13 Autoblog.nl
Vroaaaaar. Nederland is natuurlijk een gaaf land, maar de wereld heeft nog meer mooie stukken te bieden. Zo is daar bijvoorbeeld de Filipijnen, een archipel bestaande uit een dikke 7.000 eilanden. Het land heeft prachtige natuur, een reeks aan kleurrijke leiders als Ferdinand Marcos en Rodrigo Duterte, plus Wie is de Mol werd er ooit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

En jawel, weer een Audi RS4 gejatmoosd in Putten

13-04-2018 17:29 Autoblog.nl
Misschien moet Audi nieuwe RS4’s gewoon standaard leveren met BearLock in Nederland. Het heeft drie dagen geduurd. Afgelopen dinsdag schreven we over de vorige gejatte Audi RS, maar zoals bekend volgen de ontwikkelingen in RS-diefstal land zich snel op. Afgelopen nacht was het namelijk weer raak: bij een handelaar uit Putten werd tussen 02:00 en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google test optie voor e-mails die zichzelf na verloop van tijd

13-04-2018 17:27 Tweakers.net
Het nieuwe ontwerp van Gmail, waarvan deze week screenshots naar buiten kwamen, introduceert mogelijk ook een optie waarmee gebruikers kunnen instellen dat een verzonden e-mail zichzelf naar verloop van tijd wist. Google test deze optie momenteel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple CarPlay en Android Auto worden steeds belangrijker

13-04-2018 17:07 Apparata
Beide systemen spelen een steeds belangrijkere rol bij de aanschaf van een auto. Veel nieuwe auto’s komen met Android Auto of Apple CarPlay. Wie denkt dat dit een gimmick is komt bedrogen uit. Kopers van nieuwe auto’s vinden deze toevoegingen erg belangrijk. Dat blijkt uit een onderzoek van Strategy Analytics. Consumenten die al reeds gebruik […]
Lees het hele artikel op Apparata

BENZINNNN! Brandstoflimiet in de F1 verdwijnt al in 2019?

13-04-2018 16:58 Autoblog.nl
Het. Beste. F1. Nieuws. In. Tijden. Met de komst van Liberty Media in de paddock, waait er een nieuwe wind door de F1. Sommigen zullen deze beschouwen als een prettige frisse bries op een zwoele zomernacht, anderen als een gure Noordooster op een toch al koude winterdag. Laten we het erop houden dat de wijzigingen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Suzuki Swift Sport ?n Sportline geprijsd

13-04-2018 16:07 Autoweek.nl
Het regent prijskaartjes op vrijdagmiddag. Nu hebben ook de prijzen van de Swift Sport ?n de Swift Sportline onze mailbox gevonden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Nissan Leaf vs. Opel Ampera-e ? Dubbeltest

13-04-2018 16:00 Autoweek.nl
De nieuwe Nissan Leaf heeft een grotere actieradius dan z'n voorganger, desalniettemin moet-ie nog altijd z'n meerdere erkennen in de Opel Ampera-e. Maar is er meer dan alleen actieradius. Wie levert het beste totaalpakket?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prijzen gefacelifte Toyota Aygo bekend

13-04-2018 15:58 Autoweek.nl
In Gen?ve presenteerde Toyota de gefacelifte Aygo. We weten nu wat Toyota's aangescherpte kleinste moet kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Australi? neemt kolencentrale weer in bedrijf voor 'blockchaince

13-04-2018 15:48 Tweakers.net
Een Australisch bedrijf is met een energiebedrijf in het land overeengekomen om een 'blockchaincentrum' direct op een kolencentrale aan te sluiten voor goedkope elektriciteit. Hiervoor moet de gesloten kolencentrale weer in gebruikgenomen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlands bedrijf voor inktloos printen krijgt investering van

13-04-2018 15:27 Tweakers.net
Het Nederlandse bedrijf Inkless, dat is ontstaan als spin-off van de TU Delft, heeft een investering van 1 miljoen euro gekregen om zijn techniek te verbeteren. Het bedrijf richt zich op inktloos printen van verpakkingen. Het is niet duidelijk wie de investeerders zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fortnite komt met goedmaker voor server problemen

13-04-2018 15:04 Apparata
De game was uren offline gisteren. Miljoenen spelers moesten overhoop andere plannen maken voor hun gamemiddag of avond. Fortnite had noodonderhoud en deze klus duurde uiteindelijk de hele dag. Er speelden diverse problemen met de server en de ontwikkelaars hadden veel tijd nodig om de problemen op te lossen. Epic Games doet zijn naam eer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes-Maybach met nieuws naar China

13-04-2018 15:02 Autoweek.nl
Mercedes-Maybach laat met een teaservideo weten dat het later deze maand op de beursvloer van Auto China iets nieuws presenteert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD kondigt specificaties en prijzen Ryzen 2-CPU's aan

13-04-2018 15:01 Hardware.info
AMD heeft zojuist informatie beschikbaar gesteld over zijn nieuwe Ryzen 2-processors. Het gaat om vier modellen die op donderdag 19 april al in de winkelschappen liggen: de 6-core Ryzen 5 2600 en 2600X, naast de 8-core Ryzen 7 2700 en 2700X. Dit pakketje leverde AMD onlangs af in het Hardware.Info-testlab. De specificaties komen grotendeels overeen met de eerder gelekte informatie: hogere klokfrequenties en lagere prijzen dan bij de launch van de eerste generatie Zen-cpu's. De nieuwelingen wor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASUS introduceert vijf X470 AM4-moederborden voor AMD Ryzen 2

13-04-2018 15:00 Hardware.info
Gelijktijdig met de lancering van de AMD Ryzen 2-processors heeft ASUS vijf moederborden hiervoor gelanceerd. Ze zijn allemaal gebaseerd op de X470-chipset voor socket AM4, maar de specificaties lopen natuurlijk sterk uiteen. Wel valt op dat er vooralsnog geen uitvoering in micro-atx formaat in het lijstje staat. Voor de liefhebbers van kleine behuizingen en borden is er echter wel de ROG Strix X470-I Gaming. De overige vier zijn gemaakt volgens de atx-formfactor en bieden dan ook veel meer uit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware.Info TV: 2018 OLED en QLED tv video preview

13-04-2018 15:00 Hardware.info
LG, Samsung, Philips, Sony en Panasonic, allemaal kondigden ze de afgelopen weken hun nieuwe televisies voor 2018 aan. Wij gingen bij alle fabrikanten op bezoek en in deze video bespreken we het high-end segment van 2018. Bij de meeste fabrikanten gaat het dan om OLED televisies, maar Samsung blijft vasthouden aan 'QLED'. Lees ook onze previews van de 2018 televisies van?Philips TV, Sony, Panasonic,?Samsung en LG.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Lamborghini Diablo GT is zeldzaam

13-04-2018 14:56 Autoblog.nl
Een Diablo met 280 km op de teller. Zeldzaam! Zo nu en dan duiken er een aantal veilingspareltjes op. Denk terug aan deze speciale BMW M1 of F12tdf met een handtekening van Vettel. Om het weekend alvast in te luiden, hebben we er nog een gevonden voor je. Namelijk een Lamborghini Diablo GT met slechts […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Jaguar Land Rover schrapt banen door brexit'

13-04-2018 14:41 Autoweek.nl
Jaguar Land Rover zet het mes in de productie en schrapt daarom ongeveer duizend banen. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift Friday: Fiat Ulysse

13-04-2018 14:30 Autoweek.nl
Halverwege de jaren 90 maakte Europa kennis met een serie nagenoeg identieke MPV's uit Frankrijk en Duitsland. Een facelift ondergingen de auto's allemaal. Vandaag zoomen we in op de duistere blik die de Fiat-versie in 1998 kreeg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Driedeurs Peugeot 208 uit productie'

13-04-2018 14:16 Autoweek.nl
De driedeurs hatchback vindt de laatste jaren steeds minder gretig aftrek, reden voor veel autofabrikanten om dergelijke varianten uit het leveringsgamma te schrappen. Nu is het de Peugeot 208 die niet meer als driedeurs leverbaar is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit zijn de (minst) schone merken in Europa

13-04-2018 14:03 Autoblog.nl
En wie staat er weer bovenaan?! Jato kun je kennen of je hebt er nooit van gehoord. Wie ze kent, herinnert zich wellicht een aantal interessante onderzoeken. Zo schreven we eerder al over de nieuwe testmethodes en de bestverkochte auto’s binnen de Europese grenzen. Vandaag hebben we er weer eentje voor jullie. Want wat zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Musk herhaalt: Tesla heeft geen geld nodig

13-04-2018 14:02 Autoweek.nl
Tesla is in het derde kwartaal winstgevend en heeft dan ook een positieve kasstroom. De maker van elektrische auto's hoeft dus geen extra geld op te halen bij geldschieters, schrijft topman Elon Musk op Twitter.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kwartaalrecord voor BMW

13-04-2018 13:55 Autoweek.nl
De BMW Groep heeft een fraai eerste kwartaal van 2018 achter de rug. De verkopen namen met 3 procent toe ten opzichte van het eerste kwartaal van vorig jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dieselverbod Hamburg uitgesteld

13-04-2018 13:47 Autoweek.nl
Het Duitse dieselverbod voor een betere kwaliteit van de lucht in steden houdt de gemoederen al even bezig. Eind april zou Hamburg de eerste stad zijn waar het verbod voor diesels in zou gaan, maar bij nader inzien wachten ze toch nog even.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom GTA IV een stukje minder leuk gaat worden

13-04-2018 13:34 Apparata
Helaas.. Een vast onderdeel van de GTA-reeks zijn de leuke radiostations. Rockstar Games stopt serieus tijd in het ontwikkelen van diverse radiostations. Net als bij de echte radio, zijn er diverse stations met tal van genres. Daarnaast is er ook een DJ die de boel aan elkaar praat. En laten we zeker de hilarische commercials […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Apple schroeft productie HomePod terug'

13-04-2018 13:25 Hardware.info
De HomePod is het antwoord van Apple op bijvoorbeeld de Home van Google en de Echo van Amazon. Deze smartspeakers hebben, zoals de naam doet vermoeden, diverse functies. Zo werkt de HomePod met HomeKit en is ook Siri ingebouwd, net als ondersteuning voor Apple Music. Hiermee kan de gebruiker domotica bijvoorbeeld aansturen of simpelweg muziek afspelen via een commando. De voorverkoop van de HomePod verliep gestaagd, maar inmiddels lijken de verkopen terug te zijn gelopen. Hierop zou Apple de pro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zweden integreert elektrisch spoor in weg voor vrachtwagens

13-04-2018 13:17 Tweakers.net
Zweden heeft een stuk weg in gebruik genomen waarin een rail is verwerkt die voertuigen van elektriciteit kan voorzien. De voertuigen moeten van een bewegende arm voorzien worden om contact te kunnen maken met de rail.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Into the Abyss-uitbreiding voor EVE Online komt uit op 29 mei

13-04-2018 13:17 Tweakers.net
CCP Games heeft Into the Abyss aangekondigd, een uitbreiding voor mmorpg EVE Online. De gratis uitbreiding komt eind mei beschikbaar en bevat een player versus enemy-omgeving genaamd Abyssal Deadspace.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia Sportage onder het mes

13-04-2018 12:49 Autoweek.nl
Je zou het hem wellicht niet geven, maar de huidige generatie Kia Sportage is alweer bijna 3 jaar onder ons. Tijd voor een facelift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ierse rechter stuurt vragen over datatransfers in Schrems-zaak n

13-04-2018 12:43 Tweakers.net
De hoogste Ierse rechter gaat in totaal elf zogeheten prejudici?le vragen naar het Europese Hof van Justitie sturen over de juridische houdbaarheid van het doorgeven van gebruikersdata van de EU naar de Verenigde Staten op basis van modelcontracten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Russische rechter vonnist dat Telegram per direct geblokkeerd mo

13-04-2018 12:19 Tweakers.net
Het gerechtshof van Moskou heeft geoordeeld dat Telegram in Rusland per direct geblokkeerd dient te worden. Het hof komt daarmee tegemoet aan het verzoek van de Russische telecomwaakhond Roskomnadzor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gebruikers Galaxy S9 melden problemen met weergave zwarttinten

13-04-2018 12:05 Hardware.info
Samsung staat bekend om het gebruik van Amoled-schermen, die we inmiddels in alle soorten en maten door de jaren heen terug hebben zien komen. Ook in de Galaxy S9 en S9+ heeft Samsung gebruik gemaakt van de technologie. Echter blijken de twee toestellen bij een groep gebruikers moeite te hebben om in sommige gevallen zwart weer te geven. Op diverse fora is een fenomeen opgedoken dat men beschrijft als ''Black Crush.'' Dit fenomeen slaat in dit geval op de Amoled-schermen van de S9-reeks, waarbi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kwalificatiecrash Bahrein was Max z’n schuld

13-04-2018 12:03 Autoblog.nl
Red Bull gaf Max geen vleugels… Door het incident met Verstappen en Hamilton, zou je bijna een ander belangrijk gespreksonderwerp van de GP van Bahrein vergeten. Hiermee bedoelen we de flinke klapper die Max maakte tijdens de kwalificatie op zaterdag. Volgens Verstappen was het de schuld van de aandrijving. Bij het uitaccelereren zou de achteras […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Download je eigen Instagram profiel

13-04-2018 11:49 Apparata
Baas over eigen data? In nasleep van het hele gedoe omtrent Facebook, werkt Instagram aan een nieuwe maatregel. Het platform, dat in handen is van Facebook, bouwt een feature dat het mogelijk moet maken om gebruikers hun eigen profiel te kunnen downloaden. Dat heeft het netwerk gezegd tegenover TechCrunch. Een dergelijke feature is al te […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Connectiviteit belangrijker bij aanschaf auto

13-04-2018 11:21 Autoweek.nl
Infotainmentsystemen voor in de auto, zoals Android Auto en Apple CarPlay, worden steeds belangrijker voor consumenten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verwacht dit weekend meer ploffende Renault-motoren

13-04-2018 10:57 Autoblog.nl
Fans van Max hoeven de televisie niet aan te zetten. Na twee verreden Grand Prixs en slechts ??n gesneuvelde motor, kijkt Renault buitengewoon positief naar de rest van het seizoen. Tijdens de wintertests werd besloten aanvankelijk rustig aan de doen, om te bekijken of de gewenste betrouwbaarheid aanwezig was. Het inleveren van vermogen moest maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'AMD Ryzen 7 2700X kost 329 dollar en is vanaf 19 april leverbaa

13-04-2018 10:40 Tweakers.net
Amazon heeft vier Ryzen 7 2000-processors op zijn website gezet. Volgens de webwinkel zijn de cpu's vanaf 19 april leverbaar en kost het topmodel, de Ryzen 7 2700X, 329 dollar. Dat is minder dan wat in een uitgelekte presentatie stond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: HP en Dell weigeren zich bij Nvidia's GeForce Partner P

13-04-2018 10:37 Tweakers.net
HP en Dell weigeren het contract voor Nvidia's GeForce Partner Program te tekenen en behouden zich daarmee het recht voor om hun gamingmerken niet exclusief te li?ren aan GeForce-videokaarten. Dat claimt HardOCP.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze muismat kan je smartphone draadloos opladen

13-04-2018 10:32 Apparata
Gaaf! Het ziet er mooi uit en heeft nog een handige functie ook. De nieuwe muismat van designstudio Takieso Graft Design moet via Kickstarter een feit worden. Het bedrijf uit New York noemt het product de MousePad+. De muismat is van wol en leder gemaakt. Het product komt beschikbaar in de kleuren bruin, zwart en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi: 'Geen verkoopstop SQ5'

13-04-2018 10:32 Autoweek.nl
Engelse media schreven eerder dat Audi de verkopen van de SQ5 noodgedwongen heeft moeten stopzetten omdat er problemen zouden zijn om de auto klaar te stomen voor de WLTP-cyclus. De waarheid lijkt iets anders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

The Witcher 3: Wild Hunt-patch verslechtert prestaties en grafis

13-04-2018 10:12 Tweakers.net
CD Projekt Red, de ontwikkelaar van The Witcher 3: Wild Hunt, heeft onlangs een nieuwe patch voor de game uitgebracht voor de PlayStation 4. Daarmee is er nu ondersteuning voor hdr, maar spelers klagen onder meer over lage framerates en een verslechterde draw distance.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Skylake-X krijgt refresh met soldeer in plaats van TIM'

13-04-2018 10:05 Hardware.info
Volgens bronnen van HardOCP zal Kaby Lake-X, de processorserie waarvan zowaar niemand het nut van inzag, ergens eind dit jaar zonder opvolger end-of-life gaan. Rond het einde van het derde kwartaal of het begin van het vierde heeft Intel echter ook een refresh voor de even oude Skylake-X-processorreeks op de planning staan. De architectuur zal daarbij geen aanpassingen krijgen, maar de chips zullen - zoals we eigenlijk altijd zien bij een refresh - standaard wat hoger geklokt worden. In dit gev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Is deze 911 Turbo S de normaalste Mansory ooit?

13-04-2018 9:59 Autoblog.nl
“Tja, wat is normaal eigenlijk?” Wie een klein beetje verstand heeft van Mansory, zal weten dat de tuner niet bepaald vies is van het uitvoerig aanpakken van krachtige bolides. De Duitsers deinzen er niet voor terug hun doelwitten te hullen in een bijna g?nante hoeveelheid carbon. Ergens ook wel terecht, aangezien ze een eigen autoclaaf […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opel Combo deze winter naar Nederland

13-04-2018 9:30 Autoweek.nl
Gisteren zette de Opel Combo voor de eerste keer voet aan in Nederlandse wal en presenteerde Opel het model voor de eerste keer in ons land. (loopt niet zo lekker) We weten nu wanneer hij definitief bij de Nederlandse dealers staat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Koop de allerlaatste Dodge Demon en Viper als paar

13-04-2018 9:06 Autoblog.nl
Twee voor de (waarschijnlijk) torenhoge prijs van ??n. Wie zich wil vereenzelvigen met de meest onvergeeflijke bolides van Noord-Amerika, kan het bestaan van de Dodge Demon en Dodge Viper niet ontkennen. Qua prestaties zijn er weinig Amerikaanse productieauto’s die dermate angstwekkend zijn. Inmiddels zijn beide bolides toe aan hun laatste exemplaar. Voor Dodge een schitterende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Directeur: racisme is op Reddit niet verboden maar is niet welko

13-04-2018 9:04 Tweakers.net
Directeur Steve Huffman heeft zijn eerder uitgesproken standpunt over racisme op Reddit enigszins genuanceerd. Hij herhaalt dat racisme weliswaar niet tegen de regels van Reddit is, maar dat het desondanks niet welkom is op het discussieplatform.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spotify neemt bedrijf over dat uitbetalingen voor covernummers r

13-04-2018 9:00 Tweakers.net
Spotify heeft de start-up Loudr overgenomen. Dat bedrijf kan covernummers identificeren en bemiddelt tussen de makers en platenmaatschappijen die over de rechten van het origineel beschikken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fastned wint aanbesteding in Verenigd Koninkrijk

13-04-2018 8:57 Autoweek.nl
Het Nederlandse Fastned mag zich weer op de borst kloppen. Het heeft een aanbesteding in het Verenigd Koninkrijk gewonnen en gaat snellaadstations bouwen in zowel Newcastle als Sunderland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Grote hoeveelheid zeldzame metalen gevonden bij Japan

13-04-2018 8:45 Tweakers.net
Op de bodem van de oceaan nabij Japan hebben wetenschappers een grote hoeveelheid zeldzame aardmetalen gevonden, die gebruikt worden voor onder andere accu's, leds en beeldschermen. De vondst kan de afhankelijkheid van China voor de afname van deze aardmetalen verkleinen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix-serie Jessica Jones blijft nog even onder ons

13-04-2018 8:37 Apparata
De superheldenreeks zet zich door. De Marvel-wereld op Netflix weet van geen ophouden. Op Netflix zijn onder meer series als Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones te zien. Laatstgenoemde serie is nog steeds onverminderd populair. Reden voor Netflix om er nog een seizoen aan vast te plakken. Via sociale media heeft de serie Jessica Jones […]
Lees het hele artikel op Apparata

In beeld: Ford Focus in Trend-basistrim

13-04-2018 8:36 Autoweek.nl
Deze week liet Ford de nieuwe Focus vanuit alle hoeken zien, maar het waren enkel de dikkere versies die in de schijnwerpers werden gezet. AutoWeek kan nu ook de bescheiden ingestelde Trend laten zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gelid komt met Tornado cpu-koeler

13-04-2018 8:25 Hardware.info
Voor de koeling van de processor zijn er diverse oplossingen voorhanden, waarbij de luchtkoeler nog altijd het meest populair zijn. Fabrikant Gelid heeft eveneens een nieuwe cpu-luchtkoeler gereed met de naam 'Tornado'. De Gelid Tornado is een cpu-koeler volgens het tower-model. De koeler wordt als voordelige oplossing in de markt gezet en beschikt over een enkele witte 120mm-fan met pwm-sturing. Deze ventilator heeft een toerenbereik tussen 750 en 1600 toeren per minuut. De heatpipes zijn, net...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Krita 4.0.1

13-04-2018 8:12 Tweakers.net
Versie 4.0.1 van Krita is verschenen. Krita is een programma waarmee digitale tekeningen kunnen worden bewerkt en gecre?erd, en kan overweg met zowel bitmap- als vectorafbeeldingen. Het programma was voorheen onderdeel van Calligra Suite en wordt ontwikkeld door het KDE-team, maar werkt ook prima onder Gnome of XFCE. Daarnaast zijn er downloads voor Windows en macOS. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VW Group heeft een nieuwe CEO en gooit het roer om

13-04-2018 7:58 Autoblog.nl
De machtswisseling gaat gepaard met een heuse stoelendans. Het is misschien het minst verrassende nieuws van de week, dat het roer binnen de VW Group nu ?cht omgegooid wordt. Collega @jaapiyo beschreef de situatie een tweetal dagen geleden als Game of Thrones, en daarmee werd de spijker eigenlijk wel op de spreekwoordelijke kop geslagen. De […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl