GM lanceert elektrisch bedrijfsautomerk BrightDrop

12-01-2021 17:10 Autoweek.nl
General Motors lanceert een nieuwe merk: Brightdrop. Dat gaat elektrisch aangedreven bedrijfsauto's bouwen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video – Viaduct versus vrachtwagen: 1-0

12-01-2021 17:08 Autoblog.nl

Een vrachtwagenchauffeur was gisteren vergeten iets omlaag te doen. De eerste keer gaat het nog net goed, de tweede keer niet. De bestuurder was gelukkig ongedeerd.

The post Video – Viaduct versus vrachtwagen: 1-0 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cyberduck 7.8.0

12-01-2021 16:58 Tweakers.net
Versie 7.8.0 van Cyberduck is uitgekomen. Dit programma, dat onder een gpl-licentie wordt uitgebracht, is een ftp-, sftp- en webdav-client, en heeft daarnaast ondersteuning voor diverse cloudopslagdiensten die van S3 of de OpenStack-api gebruikmaken. Het programma beschikt over een overzichtelijke interface en ondersteunt technieken als Spotlight, Bonjour, Keychain, Applescript en Growl. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende, al ge?nstalleerde teksteditors, waaronder BBEdit, TextWrangler, TextMate, Mi, Smultron en CSSEdit. Cyberduck is in een groot aantal talen te gebruiken, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI geeft voorproefje van zijn Intel Z590-moederborden: nieuw on

12-01-2021 16:53 Hardware.info
Inmiddels hebben Asus, ASRock en Gigabyte al hun moederborden die met Intels Rocket Lake-processors overweg kunnen onthuld, MSI laat nog even op zich wachten. Dat schrijft het in een persbericht; op 27 januari moeten ze onthuld worden. Voor nu moeten we het doen met een glimp van drie ontwerpen en met een lijst met alle productnamen. Uit de lijst wordt duidelijk dat er vijftien verschillende versies moeten komen met de high-end Z590-chipset, twaalf modellen met de B560-chipset en drie H510-pr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Samsung laat soundbar zien met 11.1.4 kanalen

12-01-2021 16:47 Hardware.info
Samsung introduceert een nieuw vlaggenschip soundbar, de HW-Q950A. Het is een ge?pgradede versie van de eind vorig jaar uitgebrachte Q950T. Dat model biedt 9.1.4 kanalen, terwijl het nieuwe model iets meer biedt met 11.1.4 kanalen. Dat doet hij door extra speakers aan de zijkanten toe te voegen om samen met de achterluidsprekers een breder geluidsveld te cre?ren. Zowel de soundbar als de achterluidsprekers hebben upfiring speakers voor Dolby Atmos/DTS:X. Een draadloze subwoofer maakt ook onde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bentley maakt nieuwe hoofdontwerper bekend

12-01-2021 16:40 Autoweek.nl
Andreas Mindt gaat de designafdeling van Bentley leiden, maakt het merk vandaag bekend. Mindt is niet bepaald een onbekende binnen de Volkswagen Groep.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo zet Samsung je oude smartphone aan het werk

12-01-2021 16:39 Apparata

Een oude smartphone ergens in een la laten slingeren is volgens Samsung geen oplossing. Elke twee, drie of vier jaar wissel je van smartphone. Je oude toestel gaat naar een familielid, vriend of verdwijnt in het ergste geval in de la. Vaak werken die telefoons nog prima, ze zijn alleen niet meer helemaal bij de […]

Het bericht Zo zet Samsung je oude smartphone aan het werk verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

EA brengt next-genupdate uit voor consoleversie Star Wars: Jedi

12-01-2021 16:27 Tweakers.net
EA heeft de consoleversie van Star Wars: Jedi Fallen Order een update gegeven, die ervoor zorgt dat de game op hogere framerates en resoluties draait op de nieuwe consoles. Er zijn verbeteringen voor de Xbox Series X en S en PlayStation 5.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Intel gaming-GPU wordt gebakken op verbeterd 7nm-proced? van TS

12-01-2021 16:21 Hardware.info
Intel heeft in augustus tijdens de Architecture Day 2020 bekendgemaakt dat Xe-HPG zal worden geproduceerd bij een externe partij. Dit is de variant waarop de chipontwerper zijn echte gaming videokaarten zal baseren. Het was echter niet bekend wie de productie van deze chips voor zijn rekening ging nemen. Eind vorige week verscheen het gerucht dat Intel naast TSMC ook Samsung overwoog als productiepartner. Reuters beweert nu dat de keuze is gevallen op TSMC. De eerste high-end gaming-gpu van h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW M is minder exclusief dan ooit

12-01-2021 16:09 Autoblog.nl

In 2020 verlieten er meer BMW’s dan ooit met een M-logo de fabriek. Er was een tijd dat je een M3 en een M5 had en dat was het wel zo’n beetje wat de M-modellen betreft. In de jaren ’80 had je nog de M535i en de M635 CSi, maar BMW was heel zuinig met […]

The post BMW M is minder exclusief dan ooit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'VW overweegt Golf VIII terug te roepen vanwege problemen infota

12-01-2021 16:05 Tweakers.net
Volkswagen zou overwegen om alle al geleverde exemplaren van de Golf VIII terug te roepen vanwege softwareproblemen met betrekking tot het infotainmentsysteem. De autofabrikant zou een onderdeel moeten vervangen en een software-update moeten doorvoeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seat heeft zwaar jaar ondanks groei Cupra

12-01-2021 16:05 Autoweek.nl
Seat heeft het afgelopen jaar een zwaar jaar gehad door de coronapandemie. De totale verkoop daalde het afgelopen jaar met 25,6 procent tot 427.000 auto's. Desondanks is er volgens Seat licht aan het einde van de tunnel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung presenteert op 5nm gemaakte Exynos 2100-soc met 5G-modem

12-01-2021 16:05 Tweakers.net
Samsung heeft zijn Exyos 2100-soc aangekondigd. De chip voor smartphones heeft een ge?ntegreerde 5G-modem met ondersteuning voor hoge en lage frequenties. Samsung maakt de soc op zijn 5nm-proced? met euv en gebruikt niet langer eigen ontworpen cores.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Tucson - Rij-impressie

12-01-2021 16:00 Autoweek.nl
De laatste generatie van de Hyundai Tucson heeft altijd een beetje in de schaduw van neefje Kia Sportage gestaan. Dat moet anders, dus slaat Hyundai net als eerder met de i20 een veel brutalere weg in.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ex-CEO Audi 'was te druk' om dieselgesjoemel te ontdekken

12-01-2021 15:53 Autoweek.nl
Rupert Stadler heeft zijn verhaal gedaan in de Duitse rechtbank. Hij verklaart het gesjoemel met de dieselmotoren 'niet eerder gezien te kunnen hebben'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'LG komt met goedkopere A1-oled-tv's met 4k-resolutie, 60Hz-pane

12-01-2021 15:39 Tweakers.net
LG introduceert naar verluidt dit jaar een nieuwe tv-serie die onder de relatief goedkope B1-oled-tv's wordt gepositioneerd. De A1-oled-tv's zouden 4k-oledpanelen hebben, maar beschikken over een maximale verversingssnelheid van 60Hz en HDMI 2.0.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fortnite streamer breekt bizar wereldrecord

12-01-2021 15:18 Apparata

Fortnite streamer TheGrefg heeft het voor elkaar gekregen om een wereldrecord op Twitch op bizarre wijze te verbreken. Zeg je Twitch en streaming van Fortnite, dan zeg je Ninja. Logisch, want deze streamer had het wereldrecord van het meeste aantal live views in handen. Had, want het record is nu in handen van TheGrefg. Deze […]

Het bericht Fortnite streamer breekt bizar wereldrecord verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

F1 testweek in Barcelona geschrapt?

12-01-2021 15:03 Autoblog.nl

De pre-seizoen test worden niet in Barcelona gereden. De Formule 1 is net Groundhog Day. Elk seizoen lijkt het zelfde te gaan. Red Bull gaat vol in de aanval op Mercedes. Helmut Marko zegt dat het dit jaar weleens zou kunnen gebeuren. Vervolgens is Mercedes te snel. Halverwege het seizoen komen de Rode Stieren in […]

The post F1 testweek in Barcelona geschrapt? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Planet Astro Slide-telefoon met toetsenbord krijgt tragere soc e

12-01-2021 15:02 Tweakers.net
Het Britse Planet Computers heeft de uiteindelijke specificaties van de Astro Slide 5G gepresenteerd. De smartphone met fysiek toetsenbord krijgt een tragere soc, kleinere accu en kleiner scherm dan oorspronkelijk de bedoeling was.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Carmack: Facebook-log-in blijft bij Oculus en Quest krijgt maand

12-01-2021 14:53 Tweakers.net
Volgens John Carmack, technisch topman van Oculus, is de verplichte Facebook-log-in een blijvertje voor gebruik van Oculus-headsets, ondanks de kritiek op deze eis. Ook stelt hij dat het streven is dat de Quest-headsets maandelijks software-updates krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bescheiden verkoopdip voor Porsche in 2020

12-01-2021 14:49 Autoweek.nl
Porsche heeft ondanks de pandemie een prima jaar achter de rug. De totale verkoop van het sportwagenmerk uit Stuttgart daalde namelijk met een bescheiden 3 procent tot 272.162 auto's. In Nederland steeg de totale verkoop van Porsche zelfs!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EV-verkoop Volkswagen verdrievoudigd in 2020

12-01-2021 14:48 Autoweek.nl
Volkswagen heeft in 2020 behoorlijk moeten inleveren als het om verkoopaantallen gaat. Toch is er ook nog ??n grote plus voor het merk uit Wolfsburg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kijk, de getunede Golf 8 is onder ons

12-01-2021 14:37 Autoblog.nl

Met een getunede Golf 8 heb je een Golf, maar dan origineler! De Golf is een Golf blijft een Golf. De bestseller van Volkswagen wordt vaak verweten te saai te zijn. Het is een auto die iedereen moet aanpsreken, dus is het design strak en tijdloos in plaats van hip en bijzonder. Maar mocht je […]

The post Kijk, de getunede Golf 8 is onder ons appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Samsungs upcycling-programma maakt van je oude smartphone e

12-01-2021 14:14 Hardware.info
Samsung is vorig jaar begonnen met het integreren van slimme manieren om de gigantische doos waar je televisie tegenwoordig in komt te hergebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten als kattenbak of als bijzettafeltje, en ook dit jaar zegt het weer dergelijke oplossingen voor dozen te hebben. Het gaat inmiddels verder dan eco-verpakkingen, Samsung heeft namelijk aangekondigd dat het slimme manieren heeft ontwikkeld om oude smartphones een tweede leven te geven. Samsung heeft het aan de hand v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

D-Link toont USB-adapters voor 2,5Gbit/s-ethernet en Wi-Fi 6

12-01-2021 14:02 Tweakers.net
D-Link kondigt een USB-C-naar-2,5Gbit/s-ethernetadapter aan. De adapter kan bijvoorbeeld gebruikt worden om laptops te voorzien van een snelle ethernetpoort. Ook komt het bedrijf met een Wi-Fi 6-adapter met USB-A-poort.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TagScanner 6.1.7

12-01-2021 13:50 Tweakers.net
Versie 6.1.7 van TagScanner is uitgekomen. Met dit programma kan de muziekcollectie worden beheerd en georganiseerd. TagScanner heeft uitgebreide mogelijkheden om zowel bestandsnamen als tags aan te passen en is daarmee vergelijkbaar met programma's als Tag&Rename en MP3tag. Vrijwel alle bekende en minder bekende formaten worden ondersteund, waaronder mp3, ogg, wma, mp4, flac, ape, aac en wav. Informatie kan handmatig worden ingevoerd, uit de bestandsnaam worden gefilterd of uit een van de vele databases op internet worden getrokken. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: verse biefstuk schaaft over het asfalt

12-01-2021 13:49 Autoblog.nl

Lekker! Verse biefstuk op het asfalt!

The post Video: verse biefstuk schaaft over het asfalt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitse politie sluit DarkMarket-marktplaats met bijna half miljo

12-01-2021 13:42 Tweakers.net
De Duitse politie is in actie gekomen tegen DarkMarket, een online marktplaats met bijna een half miljoen gebruikers, waar werd gehandeld in drugs en malware. Een 34-jarige man uit Australi? is gearresteerd en geldt als verdachte voor het beheer van DarkMarket.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

IKEA Home Smart-app kan timers aanpassen aan zonsopgang en zonso

12-01-2021 13:40 Tweakers.net
IKEA heeft zijn Home Smart-app voor de aansturing van zijn slimme lampen een update gegeven. Het is nu mogelijk om timers in te stellen die automatisch aangepast worden aan de zonsopgang en zonsondergang.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG werkt naar verluidt ook aan kleinere OLED-monitoren'

12-01-2021 13:25 Hardware.info
Gisteren heeft LG een nieuwe monitor voor professionals onthuld die is voorzien van een oled-paneel van 31,5-inch. Het gebruikte 4K-paneel zal in combinatie met de organische schermtechnologie en de beoogde markt niet goedkoop zijn, maar The Korea Herald schrijft dat er ook wordt gewerkt aan monitoren met kleinere oled-panelen. Het bestaande oled-model heet de UltraFine OLED Pro, een model van 31,5-inch met een 4K-paneel. LG Display zou echter ook werken aan oled-panelen van 20-inch en 30-inc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AirPods Max garantie heeft addertje onder het gras

12-01-2021 13:16 Apparata

Als jij je AirPods Max om wat voor reden dan ook onder de garantie laat vervangen krijg je geen complete vervanging. De nieuwe AirPods Max zijn nog maar net uit, of er valt al iets opmerkelijks te melden mocht je met een defect exemplaar zitten. Een klant van Apple had een issue met zijn exemplaar […]

Het bericht AirPods Max garantie heeft addertje onder het gras verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Postbox 7.0.44

12-01-2021 13:01 Tweakers.net
Versie 7.0.44 van Postbox is uitgekomen. Postbox is een e-mailclient voor Windows en macOS, die zijn oorsprong heeft in Mozilla's Thunderbird. Het heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals een gemeenschappelijke inbox voor verschillende e-mailaccounts, quick reply, signatures en het openen van mails in tabs. Daarnaast heeft het een uitgebreide contactmanager en veel zoekmogelijkheden. Vanaf versie 7.0 kan er naast de levenslange licentie ook een jaarlijks abonnement worden afgenomen. Sinds enige tijd wordt er een korting van 33% geboden en die geldt op dit moment nog steeds. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Postbox 7.0.44
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jeep Gladiator met Maserati motor in Europa leverbaar

12-01-2021 12:58 Autoblog.nl

Potjandrie, de Jeep Gladiator met Maserati motor komt ook onze kant op! Het is een van de gaafste auto’s die we in Nederland niet kunnen krijgen: de Jeep Gladiator. Natuurlijk, pick-ups als de RAM 1500 , Ford F-150 en Chevrolet Silverado zijn enorm indrukwkkend, maar tegenwoordig ook veel te groot en lomp. Nu maakt dat […]

The post Jeep Gladiator met Maserati motor in Europa leverbaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VueScan 9.7.42

12-01-2021 12:55 Tweakers.net
Hamrick Software heeft versie 9.7.42 van VueScan uitgebracht. Het programma kan worden gebruikt als vervanger van de bij scanners meegeleverde twain-drivers en biedt vaak meer instelmogelijkheden. In veel gevallen kan het programma ook scanners aansturen als de fabrikant zelf geen driver voor het desbetreffende besturingssysteem heeft uitgebracht. Naast scannen kan het ook enkele bewerkingen uitvoeren, zoals crop, sharpen, grain reduction en het aanpassen van de kleurbalans. VueScan is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux, en biedt ondersteuning voor ruim 2400 scanners onder Windows, ruim 2100 onder macOS en 1900 onder Linux. Daarnaast is er ondersteuning voor de raw bestanden van 600 digitale camera's. Het programma is te gebruiken in 28 talen, waaronder het Nederlands. Sinds versie 9.7.39 zijn de volgende verbeteringen en verbeteringen doorgevoerd: VueScan 9.7.42
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gefacelifte Volkswagen Polo gaat Golf achterna

12-01-2021 12:31 Autoweek.nl
De Volkswagen Polo krijgt een facelift en gaat straks veel meer op de Volkswagen Golf lijken. De Polo krijgt een nieuw front ?n een nieuwe achterkant.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi beperkt verkoopdaling 2020 in vierde kwartaal

12-01-2021 12:30 Autoweek.nl
Audi heeft in het vierde kwartaal van 2020 het jaar nog enigszins kunnen redden. Toch kon men een totale verkoopdaling van 8,3 procent niet voorkomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit lees je in AutoWeek 2

12-01-2021 12:27 Autoweek.nl
AutoWeek 2 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASRock introduceert Intel 500-moederborden: PCIe 4.0, WiFi 6E en

12-01-2021 12:13 Hardware.info
Nu Intel officieel de Rocket Lake-S-processorgeneratie heeft onthuld hebben Intels partnerfabrikanten ook hun bijbehorende moederborden met 500-chipsets onthuld. ASRock heeft 23 nieuwe modellen onthuld met de Z590,- H570- en B560-chipsets. De Z590 Taichi is het vlaggenschip van de reeks. Dit atx-bord heeft een volledig zwart ontwerp em beschikt over drie pcie x16-sloten. Het bovenste slot moet x16-bedrading hebben, de twee andere sloten hebben x8- en x4-bedrading en blijken ook geschikt te zi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Politie geeft boete aan Mini die als Ferrari klinkt

12-01-2021 11:57 Autoblog.nl

Huh? De politie geeft boete aan een Mini coureur die Ferrari geluiden voortbrengt. Het moet niet gekker worden. Laten we eerst even gaan mijmeren. Vroeger kon je een auto herkennen alvorens deze de hoek om kwam zetten. Zo wist je precies horen wie er aankwam rijden. De boxerpruttel van een Kever, een sonore Alfa Busso […]

The post Politie geeft boete aan Mini die als Ferrari klinkt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Phison introduceert controller voor 4TB-opslagsticks met USB 3.2

12-01-2021 11:53 Tweakers.net
Phison heeft de U18-controller voor flashschijven aangekondigd. De controller ondersteunt usb-sticks met tot aan 4TB opslagcapaciteit en maakt maximale sequenti?le doorvoersnelheden van 1,9GB/s mogelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video – sneeuw en donuts, het kan ook misgaan

12-01-2021 11:44 Autoblog.nl

En daar sta je dan met je goede TikTok-gedrag. In de sneeuw in niemandsland.

The post Video – sneeuw en donuts, het kan ook misgaan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Top 5 best bekeken Netflix Originals aller tijden

12-01-2021 11:32 Apparata

Netflix komt jaarlijks met talloze kaskrakers, maar hoe zit het met de best bekeken Originals aller tijden? Je checkt de 5 populairste shows hier. In 2020 zagen we weer een aantal Netflix knallers voorbij komen. Wederom bewees de streamingdienst dat ze zelf ook fenomenale content kunnen maken. Maar hoe verhouden die toppers zich tegenover de […]

Het bericht Top 5 best bekeken Netflix Originals aller tijden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Skoda kreeg behoorlijke dreun in 2020

12-01-2021 11:28 Autoweek.nl
Skoda kreeg het zwaar te verduren in 2020. Het merk wist weliswaar meer dan ??n miljoen auto's te slijten, maar de totale verkoop daalde met 19,1 procent.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Ford Ranger op pad

12-01-2021 11:08 Autoweek.nl
De Ford Ranger is inmiddels al tien jaar oud en dat is voor Ford reden om een opvolger voor te bereiden. Die krijgen we nu voor het eerst te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verkoop Porsche 2020: hoe scoorde de Taycan?

12-01-2021 11:02 Autoblog.nl

De schade blijft beperkt voor de verkoop van Porsche in 2020 als je deze vergelijkt met 2019. Maar hoe deed de Taycan het eigenlijk? Met een kersvers model aan het gamma toegevoegd ging Porsche vol goede moed 2020 in. Helaas voor de luxe autofabrikant wisten ze de cijfers van 2019 -mede dank aan een pandemie- […]

The post Verkoop Porsche 2020: hoe scoorde de Taycan? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Microsoft voorziet Surface Pro 7+ van verwijderbare SSD en

12-01-2021 11:00 Hardware.info
Surface Pro Microsoft heeft zijn Surface Pro-lijn uitgebreid met een nieuwe variant, die gericht is op bedrijven en scholen. Het ontwerp van de Surface Pro 7+ lijkt identiek aan dat van zijn voorganger. Zo maakt hij nog steeds gebruik van het 12,3-inch PixelSense-display, maar zijn er intern wel enkele aanpassingen gemaakt. De nieuwe versie is uitgerust met een Intel Tiger Lake-processor, alsook een grotere accu en een verwijderbare ssd.? Op het vlak van rekenkracht kan er gekozen worden tus...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel kondigt op 10nm geproduceerde Pentium- en Celeron-processo

12-01-2021 10:56 Tweakers.net
Intel heeft de Jasper Lake-generatie van Pentium Silver-chips en Celerons aangekondigd. Dit zijn op 10nm geproduceerde dualcores en quadcores met Tremont Atom-cores, waarmee Intel zich met name op systemen voor educatie zoals Chromebooks richt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkoop BMW licht gedaald in 2020

12-01-2021 10:21 Autoweek.nl
Ondanks een sterk vierde kwartaal heeft BMW in 2020 8,4 procent minder auto's verkocht dan in 2019. Twee uiterste divisies binnen het merk presteerden goed.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dovecot 2.3.13

12-01-2021 10:19 Tweakers.net
Dovecot is een mailserver met ondersteuning voor imap, pop3, ipv6, ssl en tls, en valt deels onder een MIT- en deels onder een Lgplv2.1-licentie. Voor het opslaan van mailberichten kan gebruik worden gemaakt van maildir-, mbox- en het zelf ontwikkelde dbox-formaat. Daarnaast kunnen mta's zoals Postfix 2.3+ en Exim 4.64+ hun smtp-authenticatieproces zonder tussenstappen uitvoeren bij Dovecot. De ontwikkelaars hebben versie 2.3.13 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 2.3.13
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Linksys introduceert Wi-Fi 6E-meshrouter met maximale snelheid v

12-01-2021 10:18 Tweakers.net
Linksys heeft de AXE8400 aangekondigd, een meshrouter met ondersteuning voor Wi-Fi 6E zodat deze op 2,4GHz, 5GHz en 6GHz kan functioneren. De router is gebaseerd op Qualcomms Networking Pro 2110-platform.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Android 12 zet ongebruikte apps in ‘winterslaap’ (gelekt)

12-01-2021 10:13 Apparata

Het aankomende Android 12 zet ongebruikte apps mogelijk in een ‘winterslaap’ waardoor je behoorlijk wat opslagruimte kunt besparen. Android 12 krijgt mogelijk een handige vorm van optimalisatie in de vorm van een ‘winterslaap’ voor apps. Deze nieuwe feature zou ontzettend veel opslagruimte kunnen besparen omdat het korte metten maakt met ongebruikte apps. Maar hoe gaat […]

Het bericht Android 12 zet ongebruikte apps in ‘winterslaap’ (gelekt) verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Jaarverkopen Groupe Renault: 21,3 procent in de min

12-01-2021 10:11 Autoweek.nl
Groupe Renault is hard geraakt door de pandemie. Het concern zag z'n verkopen sterker dan gemiddeld afnemen en wel met dik 21 procent.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zoveel minder betaalde je voor benzine en diesel in 2020

12-01-2021 9:57 Autoblog.nl

De prijzen voor onder andere benzine en diesel lagen in 2020 lager als je deze vergelijkt met 2019. Van alle nare dingen je die kunt bedenken door het coronavirus, is het in elk geval positief dat je minder hebt hoeven aftikken voor brandstof in 2020. Het CBS heeft uitgerekend hoe het zit met de inflatie […]

The post Zoveel minder betaalde je voor benzine en diesel in 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NAIAS afgelast, alternatief evenement

12-01-2021 9:57 Autoweek.nl
De North American International Auto Show (NAIAS) vindt dit jaar niet plaats wegens de pandemie. Er wordt wel een deels vervangend evenement georganiseerd: Motor Bella.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Asus Z590 line-up van 189 euro tot 1516 euro

12-01-2021 9:54 Hardware.info
Ze zijn twee dagen geleden al voorbijgekomen, maar vandaag hebben wij meer informatie voor jullie over de Asus Z590-moederborden die er aan gaan komen. De fabrikant gaat in totaal met dertien moederborden komen voor Intel Rocket Lake op socket 1200. {LBIMG-92455,92456,92457,92458,92459,92460,92461,92462,92463,92465} Volgens de berichtgeving zouden moederborden met de Intel Z590-chipset volgende maand al te koop zijn. Ze zijn ook nog te gebruiken met de huidige Intel Comet Lake-S processors ui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Intel demonstreert Rocket Lake-chip versus Ryzen en laat Al

12-01-2021 9:49 Hardware.info
Intel heeft zijn aankomende Rocket Lake-chips gedemonstreerd tijdens een eigen CES-presentatie. Het bedrijf zette een 8-core Rocket Lake-processor tegenover een 12-core AMD Ryzen-cpu in de game Metro Exodus. Ook is o.a. een vroeg Alder Lake-systeem de revue gepasseerd. De inhoud van de presentatie kwam enkele uren van tevoren al naar buiten, maar inmiddels is het embargo verstreken. Het blauwe kamp bevestigde opnieuw dat de cpu's maximaal acht cores en zestien threads krijgen, pcie 4.0 onders...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford sluit Braziliaanse autofabrieken

12-01-2021 9:31 Autoweek.nl
Ford sluit dit jaar al zijn autofabrieken in Brazili?, met zowel grote gevolgen voor het modellenaanbod als zijn werknemers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BREEK: F1 kalender 2021 op de schop, eerste race Bahrein

12-01-2021 9:21 Autoblog.nl

De omgekeerde wereld met de F1 kalender van 2021. Australi? aan het einde en Bahrein aan het begin. Naar het schijnt gaan ze dit seizoen ook achteruitrijden. De Formule 1 heeft officieel de kalender voor 2021 bevestigd. Net als in 2020 kunnen we weer een aantal verrassingen verwachten vanwege COVID-19. Als eerste de seizoensopener. Zoals […]

The post BREEK: F1 kalender 2021 op de schop, eerste race Bahrein appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Hang mondkapje niet aan binnenspiegel'

12-01-2021 9:16 Autoweek.nl
Motorrijders vragen automobilisten met klem om geen mondkapje aan de binnenspiegel te hangen. Door slecht zicht kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl