Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Brazili? 2018

10-11-2018 19:04 Autoblog.nl
Caipirinhas in de aanslag en goan! Het kampioenschap bij de rijders is beslist! Lewis Hamilton is wederom kampioen geworden. Tien jaar geleden deed de Brit dat voor het eerst, toen bij de laatste race van het seizoen in Brazili?. Het was misschien wel het mooiste sportevenement ooit, al is het maar omdat het eigenlijk de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Home Assistant 0.82

10-11-2018 18:02 Tweakers.net
Home Assistant is een opensourceplatform voor home-automation dat draait onder Python 3. Het draait via Hassbian op een Raspberry Pi 3 of een Linux-, macOS- of Windows-computer. Het ondersteunt het detecteren van apparaten, zoals Nest-thermostaten, Philips Hue, Belkin WeMo-schakelaars, Mr. Coffee-koffiezetapparaten, de slimme schakelaars van Ikea en het mqtt-protocol. Daarnaast kan het waar mogelijk deze apparaten aansturen en automatisering toepassen. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina en ons forum. De ontwikkelaars hebben versie 0.81 uitgebracht en de release notes voor die uitgave zijn hieronder te vinden. 0.82: TensorFlow, Lovelace UI edit, Z-Wave Barrier Class
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Special: Peugeot 206 RC

10-11-2018 18:00 Autoblog.nl
De ultieme vergeten hot hatch. Was de Peugeot 205 GTI nu echt zo goed? Of zijn we een auto die al jarenlang uit productie is (en aan geen enkele eis meer voldoet) onterecht aan het verheerlijken? Je werd meer betrokken bij het rijden, het overzicht was dankzij de dunnen stijlen veel beter en het gewicht […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gasly: Verstappen was altijd al zo aggro

10-11-2018 17:55 Autoblog.nl
Let the games begin! De relatie tussen twee teamgenoten is altijd een precaire aangelegenheid in de F1. De man in ‘de andere auto’ kan je bondgenoot zijn, je grootste rivaal, of in de meeste gevallen een combinatie van beide. Onder de streep zal je als F1 coureur door de kenners en als resultante daarvan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nebula Capsule II is een bioscoop in je broekzak

10-11-2018 17:32 Apparata
Gamen, streamen en films kijken; het kan allemaal Beamers komen in vele soorten en maten. Je kunt gaan voor een LG 4K beamer van $2500 dollar of je kiest voor een paar tientjes voor een beamer op je smartphone. De Nebula Capsule II is een middenweg en heeft een heleboel toffe snufjes die het de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Coglione! Gronings ochtendrood is een Ferrari in de sloot

10-11-2018 16:46 Autoblog.nl
Vroaaaaar! November niggles. Na een behoorlijk prettige nazomer zijn we inmiddels in die periode van het jaar aangekomen dat het weer koud, guur en tevens fris is buiten. Dat betekent dat je kleden met extra laagjes katoen/wol/synthetische fibers en je dikke bak in de winterstalling zetten op zich geen slechte idee?n zijn. Aan de andere […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Seagate neemt koppositie in hardeschijvenmarkt over van WD

10-11-2018 16:14 Hardware.info
Nu de prijzen van ssd's aan het dalen zijn, komen we zo stilaan op het punt dat zo goed als iedereen zo'n snelle schijf in zijn computer heeft zitten. Afgelopen zomer pende onze redacteur Tomas dan ook een uitgebreide round-up neer waarin hij jullie enkele van de beste ssd's adviseerde. Toch is het voor velen onder ons nog niet haalbaar om voor het volledige geheugen van hun computer over te schakelen naar flash. Zeker als je een grote hoeveelheid geheugen nodig hebt, blijft een traditionele har...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze nieuwe Model 3-sleutel mist een belangrijke feature

10-11-2018 16:01 Autoblog.nl
Tesla lost een probleem op door middel van het verleden. De elektrische aandrijflijn is de hoofdreden dat een Tesla Model S, Model X of Model 3 als vooruitstrevend wordt gezien. Klopt, maar Elon Musk heeft zijn best gedaan om de auto daarnaast ook uit te rusten met slimme gimmicks en toffe uitvindingen. Autopilot is de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GIMP 2.10.8

10-11-2018 15:31 Tweakers.net
Er is een update van het opensource-fotobewerkingsprogramma GIMP uitgekomen. De naam GIMP is een afkorting voor 'GNU Image Manipulation Program'. De software is beschikbaar voor diverse besturingssystemen, waaronder Windows, FreeBSD, Linux, macOS en Solaris. Nieuw in versie 2.10 is onder meer de GEGL-image processing engine, kan het canvas worden geroteerd en treffen we diverse nieuwe en verbeterde tools aan. De release notes voor versie 2.10.8 kunnen hieronder worden gevonden. Notable improvements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PlayStation Classic reviews: Overpriced maar awesome

10-11-2018 14:23 Apparata
Hij kan meer dan de Nintendo-equivalent maar is het de prijs waard? De laatste tijd komen en links en rechts retro consoles uit en ook PlayStation wilde op de hype – wellicht gestart door de NES Classic – meesurfen. Dat is grotendeels gelukt met de PlayStation Classic, want de klassieke PlayStation 1 laat het hart […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple kondigt gratis herstellingen aan voor ghost touch bij de i

10-11-2018 14:23 Hardware.info
Apple heeft twee artikelen toegevoegd aan de support-sectie van zijn website. Het gaat om herstellingsprogramma's voor schermproblemen die zich vaak voordoen bij de iPhone X en voor ssd-problemen die geregeld voorvallen bij de 13-inch variant (zonder Touch Bar) van de MacBook Pro's. Apple erkent die problemen nu en biedt de iPhone X-eigenaren aan om hun telefoon gratis te laten repareren en als ze hun telefoon in het verleden al lieten herstellen, is het bedrijf bereid die kost op zich te nemen....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoblog advies: Porsche 928 opvolger voor 35k

10-11-2018 14:00 Autoblog.nl
Een gave zoektocht met leuke uitdagingen. Kom maar op! Soms heb je al zolang een ‘auto voor erbij’ dat je niet eens doorhebt dat je diverse waardedalingen ?n stijgingen mee aan het maken bent. Het overkwam Wesley. 20 jaar geleden kocht hij als hobby-auto een Porsche 928 S4. Niet zo maar eentje, maar een puntgaaf […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei Mate 20 Pro teardown – Leuk klein verrassinkje

10-11-2018 12:32 Apparata
Maar verder niet geweldig repareerbaar. iFixit heeft wederom een slachtoffer opge?ist en ditmaal is het de Huawei Mate 20 Pro. Voordat we beginnen met slopen check je hier onze eigen review van de Mate 20 Pro. En dan nu, hoe repareerbaar is Huawei’s high-end vlaggenschip? De Mate 20 Pro is omgeven met glas, wat betekent […]
Lees het hele artikel op Apparata

NASA certificeert Falcon 9-raket voor belangrijke ruimtemissies

10-11-2018 12:28 Tweakers.net
SpaceX is erin geslaagd om bij de NASA een zogenaamde Category 3-certificering te verkrijgen. Dat betekent dat de ruimtevaartorganisatie de belangrijkste missies van de NASA mag gaan verzorgen. Het certificaat wordt alleen uitgereikt bij betrouwbare raketten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Apple Pencil 2 kan niet worden opgeladen met de Qi-standaard

10-11-2018 12:03 Hardware.info
Vorige week dinsdag plaatsten we een uitgebreid bericht waarin we alle nieuwigheden van Apple's nieuwe iPad Pro's uit de doeken deden. We hadden toen genoeg om over te vertellen, waardoor er een onbeantwoorde vraag was die jullie misschien ontging: "Kan de nieuwe Apple Pencil, nu die ook draadloos oplaadbaar is, opgeladen worden met mijn Qi-lader?" Daar hebben we deze week echter een minder positief antwoord op mogen ontvangen, want dat kan jammer genoeg niet. Dit lijkt op een gemiste kans voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lewis Hamilton zal de F1 verlaten onder ??n voorwaarde

10-11-2018 11:41 Autoblog.nl
De FIA heeft hier een belangrijke beslissing in handen. Love him or hate him: de F1-coureur die momenteel de meeste resultaten boekt is Lewis Hamilton. De 33-jarige Brit heeft tijdens de GP van Mexico de spotlight van winnaar Max Verstappen afgenomen door de vijfde titel op zijn naam te zetten. Hamilton heeft dit seizoen wederom […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fossil komt met Wear OS-smartwatch met Snapdragon 3100-soc

10-11-2018 11:40 Tweakers.net
Fossil heeft een smartwatch aangekondigd met aan boord de nieuwe Wear 3100-soc uit de Snapdragon-serie van Qualcomm. De software is gebaseerd op Wear OS van Google, en het horloge is meteen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar nog niet in Europa.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Worden gaming phones een trend?! Xioami doet mee

10-11-2018 11:12 Apparata
Waar Asus en Razer over-de-top modellen uitbrengen, komt Xiaomi met een budget gaming phone. Ik heb moeite om het te begrijpen, maar steeds meer merken komen met toegewijde gaming smartphones inclusief speciale gadgets die het gamen nog prettiger maken. Ook Xiaomi gaat de smartphonegamers proberen over te halen met de Black Shark. Dit kan ‘ie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tweakers Gaming Liveblog dag 2: Hearthstone toernooi, Speedrunni

10-11-2018 10:13 Tweakers.net
Tijdens Tweakers Gaming Live worden elke dag live updates gegeven over alle starttijden, tussenstanden en uitslagen van de toernooien. Maar we nemen je ook mee langs de lanparty, alle booth's op de Expo en het programma op de Entertainment stage. Dus volg onderstaande liveblog en maak Tweakers Gaming Live mee!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

7+ Taskbar Tweaker 5.6

10-11-2018 10:10 Tweakers.net
Versie 5.6 van 7+ Taskbar Tweaker is uitgekomen. Met dit programma kan de taakbalk van Windows 7 en hoger worden aangepast. Zo kan worden aangegeven welke programma's wel of niet worden gegroepeerd, kan de volgorde van items worden aangepast en kunnen verschillende schermen tegelijk geminimaliseerd of gesloten worden. In deze uitgave is onder meer ondersteuning toegevoegd voor de oktober 2018 Update van Windows 10.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple gaat schermproblemen iPhone X en ssd-problemen Macbook Pro

10-11-2018 10:06 Tweakers.net
Apple heeft aangekondigd een reparatieprogramma te beginnen voor de iPhone X en voor de Macbook Pro. Bij de iPhone X kunnen eigenaren hun toestel laten repareren als zij schermproblemen hebben, terwijl het bij de Macbook Pro om de ssd gaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de supercar-hoofdstad van de wereld

10-11-2018 10:01 Autoblog.nl
Reisidee?n voor de volgende zomer? Hier moet je naartoe als je auto’s wil spotten. Het blijft leuk om in het wild ineens een toffe auto tegen te komen, een paar plaatjes te schieten en die op Autojunk te gooien. In Nederland lukt dat aardig, want er rijdt een hoop leuk spul rond op ’s lands […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple: iPhone X’ scherm en MacBook Pro’s hardeschijf gaan kapot

10-11-2018 9:44 Apparata
Ga zo snel mogelijk naar een Apple-winkel want je kunt zo al je bestanden kwijt raken! De buzz rondom de nieuwste producten van Apple begint een beetje te kalmeren en hoewel het miljardenbedrijf stevige winsten boekte kelderde de koers vorige week ook nog eens. Grote technische problemen bij de iPhone X en MacBook Pro kunnen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwste driver helpt BSOD-problemen van de RTX 2080Ti op te los

10-11-2018 9:24 Hardware.info
Gisteren kwamen we met het nieuws dat Nvidia een nieuwe driver gelanceerd had (de?GeForce Game Ready Driver 416.81) met het oog op het verbeteren van de prestaties van zijn kaarten in het spel Battlefield V, maar nu komt er ook aan het licht dat een achterliggende reden van de update het oplossen van zogenaamde BSOD-problemen (blue screen of death) van de GeForce RTX 2080Ti is. Hoewel dit momenteel waarschijnlijk ??n van de snelste (en duurste) videokaarten is, kampte de 2080Ti ook al met het pr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Er zijn weer nieuwe plannen voor Fiat-Chrysler

10-11-2018 9:10 Autoblog.nl
Een aandeelhouder doet zijn zegje over de toekomst van het Amerikaanse autoconcern. FCA had vorig jaar nog grote plannen, al vielen de meeste plannen onder het welbespraakte regime van Sergio Marchionne. De wijlen topman heeft de uitvoerende fase helaas niet mogen meemaken en sindsdien is het vrij stil rondom het wereldconcern. Laatst was er goed […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook brengt app voor maken van korte video's uit

10-11-2018 8:50 Tweakers.net
Facebook heeft Lasso uitgebracht, een applicatie waarmee gebruikers korte video's kunnen maken. Deze video's kunnen voorzien worden van filters, en ook is het mogelijk om audio toe te voegen. Dat moet resulteren in 'vrolijke video's' die gedeeld kunnen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google ontwikkelt aangepaste software voor vouwbare telefoons

10-11-2018 6:37 Hardware.info
Je moet haast onder een steen geleefd hebben om nog niet gehoord te hebben van smartphones met vouwbare schermen, de nieuwste trend die fabrikanten gebruiken om consumenten een beter toestel te bieden. Zo kondigden Samsung?deze week zijn exemplaar al aan, maar ook de andere fabrikanten werken hard aan toestellen met diezelfde technologie. Het is natuurlijk ??n ding om een toestel met een vouwbaar scherm op de markt te brengen, maar opdat dit echt een meerwaarde kan bieden aan consumenten, moet o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De beste koptelefoon voor bij je PC: 8 bedrade hoofdtelefoons ge

10-11-2018 5:59 Hardware.info
Gebruik je je pc niet alleen om te gamen, maar ook om muziek te luisteren, dan kun je beter investeren in een goede koptelefoon dan een gaming headset. Maar welk exemplaar klinkt het best? Wij testten acht modellen in de prijsklasse van 100 tot 150 euro. Hoewel gaming headsets de afgelopen jaren steeds beter zijn geworden, zoals onze bespreking van gaming headsets van begin dit jaar heeft uitgewezen, is het nog steeds een goed idee om uit te wijken naar een ‘echte’ koptelefoon, als je graag m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Teardown toont dat de MacBook Air iets eenvoudiger gerepareerd k

09-11-2018 22:14 Hardware.info
IFixit heeft de nieuwste MacBook Air, die nog maar vorige week dinsdag aangekondigd werd, al onderworpen aan een teardown onderworpen. Apple spendeerde afgelopen week vooral tijd aan het vermelden dat dit de 'groenste' Mac ooit is, doordat er gebruik gemaakt wordt van 100% gerecycleerd aluminium, maar vergat te vermelden dat dat niet het enige interessante was aan de samenstelling van deze nieuwe Air. Uit IFixits test blijkt namelijk dat deze MacBook een stuk eenvoudiger gerepareerd kan worden d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

11 bizarre Volkswagen Caddy’s op Nederlands kenteken

09-11-2018 21:51 Autoblog.nl
Die aannemers kunnen er wat van. Stel, je bent een handige ZZP’ert en je bent voor je werk op een busje aangewezen. Daar komt ook nog eens bij dat je veel kilometers moet maken. Wat ga je als autoliefhebber dan kopen? De Volkswagen Caddy is in dat opzicht een prima, maar ook een saaie keuze. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweakers Gaming Liveblog dag 1: De deuren voor de lanparty zijn

09-11-2018 21:24 Tweakers.net
Tijdens Tweakers Gaming Live worden elke dag updates gegeven over alle starttijden, tussenstanden en uitslagen van de toernooien. Maar we nemen je ook mee langs de lanparty, alle booths op de Expo en het programma op de Entertainment Stage. Volg dus onderstaande liveblog en maak Tweakers Gaming Live mee!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Foto's van XFX Radeon RX 590 Fatboy opgedoken

09-11-2018 21:07 Hardware.info
Er zijn vandaag foto's en specificaties van meerdere Radeon RX 590-varianten opgedoken, waaronder ??n van XFX: de Fatboy. Die naam is vermoedelijk een verwijzing naar de koeler, die behoorlijk breed is. Nieuw is die overigens niet, want de kaart lijkt zowat identiek aan de RX 580 GTS van dezelfde fabrikant. Dat betekent dat de koeler weer net iets meer dan twee uitbreidingssloten in beslag neemt, en voor aanvoer van koele lucht twee even grote ventilatoren gebruikt. Verder zie je op de foto zow...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung start b?ta van Linux on Dex met Galaxy Note 9 en Tab S4

09-11-2018 21:00 Tweakers.net
Samsung start op 12 november een b?ta van Linux on DeX, voor het draaien van Linux-distributies op een Galaxy-apparaat in combinatie met dock. De test werkt met Ubuntu en is alleen beschikbaar voor de Galaxy Note 9 en de Tab S4-tablet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Streamingdiensten werken vanaf begin 2019 niet meer op Nintendo

09-11-2018 20:42 Tweakers.net
Na 31 januari 2019 werken streamingdiensten zoals Netflix niet meer op de Nintendo Wii. Eerder maakte Nintendo al bekend op diezelfde datum zijn Wii Shop Channel te sluiten, dat is de softwarewinkel van de twaalf jaar oude console.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney wil Amerikaanse streamingdienst Hulu internationaal uitbr

09-11-2018 20:28 Tweakers.net
Disney is van plan om de Amerikaanse streamingdienst Hulu naar meer landen te brengen. Het bedrijf kan dat doen na de overname van 21th Century Fox, omdat het dan 60 procent van de aandelen van Hulu in handen heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pixel 3 wordt te warm

09-11-2018 20:23 Hardware.info
Exact ??n maand geleden lanceerde Google zijn nieuwe vlaggenschip: de Pixel 3. Vandaag brengen we jullie helaas geen recensie van het toestel, maar het slechte nieuws dat het problemen heeft met zijn koeling, waardoor het vaker dan normaal oververhit geraakt. Dat wordt gemeld door Android Community, waar de getuigenissen van Morrison Brett (Reddit) en Brian Shoop (Twitter) naast elkaar werden gelegd. Zo sloot Brett's toestel af, terwijl hij aan het videobellen was, hoewel het opgeladen werd met...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De duurste Toyota van AutoTrack heeft een koelkast

09-11-2018 18:58 Autoblog.nl
Tegelijkertijd is het ook de bruutste, gaafste, sterkste en bovenal duurste Toyota. Je weet dat het niet verstandig is en toch wil je er eentje. Een Toyota LandCruiser 200. We zullen dat even toelichten. In de loop der jaren zijn er diverse LandCruisers geweest. Niet voor Europa is de LandCruiser 70, een noest werkpaard dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xiaomi brengt Black Shark-gametelefoon uit in de Benelux

09-11-2018 18:55 Tweakers.net
Xiaomi gaat zijn Black Shark-gamesmartphone uitbrengen in de Benelux. Vanaf 16 november is het toestel beschikbaar, het lijkt te gaan om de eerste versie, die in april werd aangekondigd in China. De europrijs is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Steam bevatte bug die toegang gaf tot activatiesleutels voor all

09-11-2018 18:26 Tweakers.net
Steam bevatte een bug waardoor het mogelijk was om cd keys voor alle games op het platform te krijgen. Dat ontdekte beveiligingsonderzoeker Artem Moskowsky. Steam heeft de kwetsbaarheid aangepast en de onderzoeker beloond met 20.000 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese fabrikant toont Shadow VR-headset gebaseerd op Vive Wave

09-11-2018 17:54 Tweakers.net
Shadow Creator komt met de Shadow VR. Dat is een standaloneheadset gebaseerd op het Vive Wave-platform. In de headset zit een Snapdragon 835-soc en hij kan mobiele apps uit de HTC Viveport-winkel draaien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WhatsApp begint publieke b?ta voor iOS voor select aantal gebrui

09-11-2018 17:30 Tweakers.net
WhatsApp is begonnen met het uitbrengen van publieke b?taversies op iOS. Een select aantal gebruikers kan deelnemen via TestFlight. De beschikbare plaatsen zijn inmiddels vergeven, maar mogelijk worden later meer mensen toegelaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualBox 5.2.22

09-11-2018 17:27 Tweakers.net
Oracle heeft de elfde update voor versie 5.2 van VirtualBox uitgebracht. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In versie 5.2 is onder meer de mogelijkheid toegevoegd om virtuele machines te exporteren naar de Oracle Cloud. In versie 5.2.22 zijn verder nog de volgende aanpassingen doorgevoerd: The following items were fixed and/or added:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VMware Workstation Pro 15.0.0 build 10737736

09-11-2018 17:25 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.0.1 van zijn virtualisatiesoftware Workstation Pro uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een of meer virtuele computers aan te maken, waarop een groot aantal verschillende besturingssystemen kan worden ge?nstalleerd. Op die manier kunnen ze naast elkaar worden gebruikt, in tegenstelling tot een dualbootopstelling, waarbij voor het ene of het andere OS moet worden gekozen. VMware Workstation is beschikbaar voor Windows en Linux, en licenties beginnen bij zo'n 275 euro. Meer informatie over de mogelijkheden van dit pakket kan op deze pagina worden gevonden. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De NLZIET app vanaf nu ook op SHIELD TV

09-11-2018 17:24 Hardware.info
Eigenaars van Nvidia's Shield TV, die dat apparaat tussen het gamen door graag gebruiken om hun favoriete series te bingen, maar tot nog toe niet de kans kregen om Nederlandse series te kijken op de krachtige Android TV box, zullen blij zijn om te horen dat de NLZIET-app daarvoor vanaf nu beschikbaar is. Je kan de applicatie gebruiken om?live tv te kijken naar de zenders van NPO, RTL, SBS6, Net5, DisneyXD/Veronica, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids. Verder maakt de app het ook...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kastje van imec voor realtime analyse wielrenners kan over een j

09-11-2018 17:01 Tweakers.net
Het Belgische onderzoeksinstituut imec heeft een afsluitende test uitgevoerd met een kastje voorzien van bluetooth en ANT+ om data van wielrenners nauwkeurig te volgen. Volgens de onderzoekers kan de hardware over een jaar daadwerkelijk ingezet worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung werkt aan TV die met je brein bediend kan worden

09-11-2018 17:01 Apparata
Afstandsbedieningen zijn zo jaren negentig. Kwamen we eerder deze week nog met het nieuws dat Netflix werkt aan navigatie met je ogen, komt Samsung met vergelijkbaar nieuws op de proppen. De Zuid-Koreaanse techgigant zegt te werken aan technologie waarbij het mogelijk is om de TV te bedienen aan de hand van hersengolven. Het experiment gaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederlandse prijs nieuwe Mercedes GLE bekend

09-11-2018 16:42 Autoblog.nl
Begin maar vast met sparen voor deze nieuwe generatie GLE. In september presenteerde Mercedes de kersverse GLE. De Duitse autofabrikant koos voor evolutie in plaats van revolutie. Het is nog steeds onmiskenbaar een GLE, maar dan in lijn met de rest van het gamma van Mercedes. De achterkant heeft bijvoorbeeld wat weg van een CLS […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

UEFA en EA organiseren eChampions League voor FIFA 19

09-11-2018 16:33 Tweakers.net
UEFA organiseert in samenwerking met EA de eChampions League. De winnaar van de finale gaat met honderdduizend dollar naar huis, wat omgerekend 88.000 euro is. De totale prijzenpot bedraagt 280.000 dollar. Alleen console-spelers kunnen deelnemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz prijst de GLE

09-11-2018 16:29 Autoweek.nl
In eerste instantie haalt de Nederlandse importeur twee motorvarianten voor de GLE naar ons land: ??n diesel en ??n benzinemotor. Instappen kan in de GLE 300 d 4Matic diesel met 245 pk en 500 Nm koppel. Prijzen voor de WLTP-gekeurde viercilinder beginnen bij ? 82.356. Liefhebbers van benzine zijn een flink smak meer geld kwijt […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hoppa, Verstappen pakt de snelste tijd in Brazilie

09-11-2018 16:21 Autoblog.nl
Max gaat verder waar hij gebleven was, na de winst in Mexico pakt hij de snelste tijd tijdens de eerste vrije training in Brazilie. Ondanks het feit dat men regen had voorspeld, was het vanmiddag kurkdroog op de baan. Kimi Raikkonen begon in de openingsminuten met een snelle ronde, maar zijn tijd wordt vervolgens verbeterd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VMware Workstation Player 15.0.1 build 10737736

09-11-2018 16:19 Tweakers.net
VMware heeft de eerste update voor versie 15 Workstation Player uitgebracht. Player is gratis software waarmee virtuele machines kunnen worden gemaakt en gedraaid. Voor commercieel gebruik wordt echter wel een vergoeding gevraagd. Het is simpel gezegd een vereenvoudigde uitvoering van andere VMware-producten, zoals Workstation Pro, Server en ESX Server. Ook de virtual machines van Microsoft Virtual PC en Symantec LiveState Recovery-disks worden ondersteund. Daarnaast kunnen verschillende voorge?nstalleerde virtual machines via deze pagina worden binnengehaald, zoals Debian, Ubuntu en Fedora. In versie 15.0.1 is een beveiligingsprobleem verholpen en is er ondersteuning voor diverse nieuwe gastsystemen toegevoegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PlayStation Classic gebruikt opensource-emulator

09-11-2018 16:15 Tweakers.net
De twintig games van de Sony PlayStation Classic draaien op de PCSX Reloaded-emulator voor ARM-systemen. Dit is opensourcesoftware die de PlayStation 1 emuleert en die al sinds 2010 in ontwikkeling is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweede generatie VR GO-rugzak van Zotac met sneller CPU op de ma

09-11-2018 16:12 Hardware.info
Op de Computex-beurs afgelopen zomer liet Zotac hem al zien, de VR GO 2.0-rugzak. Net als bij de eerste generatie is het idee dat je een pc direct op je rug draagt en de vr-headset daarmee verbindt, om op die manier geen last te hebben van de kabels. Qua grafische kracht is de nieuweling overigens identiek aan zijn voorvader. Zotac heeft namelijk nog steeds een Nvidia GeForce GTX 1070 ge?ntegreerd, al wordt die nu wel gecombineerd met een krachtigere processor: waar de eerste generatie met een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Specificaties van de Samsung Galaxy J4 Core uitgelekt

09-11-2018 15:32 Hardware.info
Nu alle ogen gericht zijn op Samsung's nieuwe, vouwbare smartphone, zouden we bijna vergeten dat de fabrikant zich ook richt op marktsegmenten, die een minder hoge prijs over hebben voor hun slimme telefoon. Dat laatste is echter wel het geval, want deze week lekten de specificaties uit van Samsung's tweede Android Go-telefoon, met name de Galaxy J4 Core. Het gaat om een smartphone met een 6-inch tft-scherm dat een resolutie heeft van 1480 bij 720 pixels (een beeldverhouding van 18:9 dus), waar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware.Info TV: GeForce RTX 2070 kaarten van Asus, MSI en Giga

09-11-2018 15:01 Hardware.info
Naast de GeForce RTX 2080 en 2080 Ti bracht Nvidia onlangs ook de goedkopere GeForce RTX 2070 uit. Wij gingen aan de slag met vijf 2070 kaarten van Asus, MSI en Gigabyte en in deze video review vertellen we je wat de onderlinge verschillen zijn, en welke kaarten wij aanraden.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vergelijking: McLaren F1 vs. Speedtail

09-11-2018 15:00 Autoblog.nl
Een bewezen gigant tegenover een potente nieuweling: hoe wegen deze Britten tegen elkaar op? De offici?le onthulling van de McLaren Speedtail ligt alweer even achter ons, maar nog altijd houdt de auto me in zijn greep. Het totaalpakket is veelbelovend, maar of de Speedtail daadwerkelijk zijn stempel zal weten te drukken, is vooralsnog niet helemaal […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Problemen Windows 10 Pro: deze melding moet je negeren

09-11-2018 14:56 Apparata
Het heeft betrekking op de licentie. Stel, je werkt met Windows 10 Pro en opeens krijg je een melding dat de licentie niet is geactiveerd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar wel de werkelijkheid voor diverse Windows 10 Pro-gebruikers. De melding heeft te maken met een probleem van Microsoft op de activatieserver. Het Amerikaanse […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft brengt extensie uit voor AV1-videocodec in Windows 10

09-11-2018 14:55 Tweakers.net
Microsoft heeft een extensie uitgebracht die Windows 10 ondersteuning geeft voor de AV1-videocodec. Het gaat om een testversie en Microsoft waarschuwt dat deze nog wat performanceproblemen kan vertonen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: MG (T)F

09-11-2018 14:30 Autoweek.nl
Hoewel we er in Europa niet al te veel van mee krijgen, bestaat het merk MG nog steeds. Tegenwoordig houdt het zich net als zoveel merken echter vooral bezig met compacte SUV's voor de Chinese markt, al zijn er wel degelijk plannen om de legendarische naam weer naar Europa te halen. Of de al even […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl