Weblog: De Peugeot 205 van Joas - Oude Liefde #1 - Weblog

19-06-2021 12:12 Autoweek.nl
Onhandige beslissingen, we nemen ze allemaal wel eens. Op autogebied is mijn laatste onhandige beslissing nu exact een jaar geleden. Toen kocht ik niet de Peugeot 205 die je hier voor je ziet, maar een zwarte Audi A4 Avant uit 2008. Een diesel, met een keurige kilometerstand en vertrouwenwekkende onderhoudshistorie. De gedachte erachter was dat 'corona na de zomer weer voorbij was' en dat er weer flink wat woon-werkkilometers stonden te wachten. In mijn vorige weblog, van november 2020, ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mazda MX-5 mag blijven, onder ??n voorwaarde

19-06-2021 12:04 Autoblog.nl

Mazda wil er alles aan doen om de MX-5 te houden, maar een vorm van alternatieve aandrijving lijkt daarvoor essentieel. Misschien wel het leukste autotype is de klassieke roadster. Kleine autootjes met weinig gewicht aan boord en dus een kleine motor, aandrijving op de juiste wielen (de achterste) en de vrijheid van een open dak. […]

The post Mazda MX-5 mag blijven, onder ??n voorwaarde appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verwijzingen naar Final Fantasy VII Remake gevonden in data Epic

19-06-2021 11:23 Tweakers.net
Na een remaster van Alan Wake zijn ook verwijzingen naar de Final Fantasy VII Remake gevonden in de krochten van de Epic Games Store. Dat betekent mogelijk dat een of meerdere episodes van het spel naar Windows komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video – zo klinkt de Bugatti Bolide

19-06-2021 11:02 Autoblog.nl

Omdat de Bugatti Bolide alleen op het circuit mag, had Bugatti dit keer weinig last van geluidseisen voor de 8.0 W16. Dat klinkt zo. Met dank aan @FlyerBunch voor de tip!

The post Video – zo klinkt de Bugatti Bolide appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bizar! Computer maakt zelf een speelbaar GTA V

19-06-2021 10:16 Apparata

Een bizarre ontwikkeling als het gaat om neurotechnologie. Een computer is slim genoeg om de wereld van GTA V na te maken. Het resultaat: GAN Theft Auto. Ja, het ziet er een beetje uit alsof je met je dronken kop GTA V aan het spelen bent. Daar moet je even doorheen prikken. Want de techniek […]

Het bericht Bizar! Computer maakt zelf een speelbaar GTA V verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Windows 11 is een stuk lichter dan Windows 10 volgens benchmarks

19-06-2021 10:15 Hardware.info
Microsoft houdt op 24 juni een evenement, waarop het hoogstwaarschijnlijk 'Windows 11' zal introduceren. Dit lijkt het besturingssysteem te zijn dat voorheen Windows 10 21H1 (Sun Valley) genoemd werd. YouTuber Ben Anonymous claimt een Windows 11-kopie te hebben getest, waaruit blijkt dat het nieuwe besturingssysteem voor opvallend betere prestaties zorgt dan Windows 10. De commandoprompt toont dat het nog altijd gaat om Windows 10 en dat het gewoonweg een nieuwe build is. Microsoft zal de Sun...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia is begonnen met introductie reclame op Shield TV-homescre

19-06-2021 10:11 Tweakers.net
De Nvidia Shield TV-mediaspeler krijgt in een aankomende Android TV-update reclame op het homescreen. Dat neemt de vorm aan van 'aanbevolen series en films', die beschikbaar zijn via streamingdiensten waarop de gebruiker mogelijk niet geabonneerd is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Ioniq 5 ? Back to Basics

19-06-2021 10:00 Autoweek.nl
De nieuwe, elektrische Hyundai Ioniq 5 is een auto waarvan veel mensen wel enthousiast worden. Tot nu toe zagen we 'm echter uitsluitend in afgeladen vorm, dus is het hoog tijd om te kijken wat je voor de vanafprijs van ?43.500 nu echt krijgt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota onthult niet geheel vrijwillig de nieuwe Tundra

19-06-2021 9:55 Autoblog.nl

Eigenlijk wilde Toyota nog even wachten met de nieuwe Tundra, maar door een eerder lek deelt Toyota zelf ook alvast een afbeelding. Het zit de autofabrikanten tegenwoordig niet mee als het gaat om dingen onder de pet houden. Op de een of andere manier weet altijd wel iemand een foto eerder de wereld in te […]

The post Toyota onthult niet geheel vrijwillig de nieuwe Tundra appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Manjaro Linux 21.0.7

19-06-2021 9:51 Tweakers.net
Manjaro Linux is een Linux-distributie gebaseerd op Arch Linux. De focus ligt op gebruikersvriendelijkheid en eenvoud. Er kan worden gekozen voor een uitvoering met een Xfce-, KDE- of Gnome-desktopomgeving en het wordt standaard met een groot aantal applicaties geleverd. Manjaro Linux maakt gebruik van zogenaamde rolling releases en gebruikt Pacman als zijn package manager. Versie 21.0.7 van Manjaro Linux uitgekomen en de belangrijkste veranderingen sie sinds versie 21.0.4 zijn aangebrachtkunnen hieronder worden gevodnen: Changes in Manjaro 21.0.7
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Emby 4.6.3

19-06-2021 9:43 Tweakers.net
Er is een derde update voor versie 4.6 van Emby Server uitgekomen. Deze mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten kan content indexeren en serveren aan clients op dezelfde machine, binnen het lokale netwerk of via internet. Tot versie 3.6 was het open source, maar is dat niet langer. Clients zijn beschikbaar voor onder meer voor de eerder genoemde besturingssystemen, maar content kan ook worden bekeken op bijvoorbeeld iOS, Android, diverse mediaspelers en Google TV. Het programma is daarmee vergelijkbaar met Plex Media Server. De complete releasenotes met screenshots zijn op deze pagina te vinden. Dit is dezelfde tekst zonder plaatjes: Emby Server 4.6.3 Released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Morgan Stanley: TSMC's ontwikkeling 3nm-nodes zal niet zorgen vo

19-06-2021 8:07 Hardware.info
Morgan Stanley heeft TSMC's koersdoel verlaagd van 655 Nieuw-Taiwanese dollars naar 580 Nieuw-Taiwanese dollars. De enorme investeringen die het bedrijf doet om zijn eigen productieprocessen te verkleinen zouden de brutowinstmarges drastisch moeten verminderen. Dat schrijft het Chinese United Daily News, die het achttien pagina's tellende rapport van Morgan Stanley-analist Zhan Jiahong heeft ingezien. Morgan Stanley heeft volgens het rapport verschillende redenen voor de downgrade van het aan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ring Car Cam gelekt, dit gaat ‘ie worden!

19-06-2021 8:02 Apparata

We weten weer wat beter wat we van de Ring Car Cam kunnen verwachten. De dashcam is namelijk gelekt. De ambitie van Ring gaat veel verder dan slimme deurbellen alleen. Het bedrijf van Amazon heeft bijvoorbeeld ook beveiliging camera’s in het gamma. De volgende stap is een dashcam voor in de auto. In het najaar […]

Het bericht Ring Car Cam gelekt, dit gaat ‘ie worden! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes-AMG GTC Roadster - Achteruitkijkspiegel

19-06-2021 8:00 Autoweek.nl
Aan boord van een Mercedes-AMG GTC Roaster belt Marco met Nic die barst van de behoefte om iets over Lancia te vertellen. En over de vliegende auto van Hyundai. Die eigenlijk helemaal geen vliegende auto is. Marco wil ondertussen graag wat kwijt over de Nissan 400Z.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Plus] Bluetoothcodecs - Het moeras gedraineerd

19-06-2021 6:00 Tweakers.net
Er zijn de laatste jaren steeds meer bluetoothcodecs bijgekomen. Hoe verschillen ze onderling en welke past het best bij jou?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft kondigt tweede Windows-evenement aan voor ontwikkelaar

18-06-2021 21:12 Hardware.info
Het is inmiddels al bekend dat Microsoft op 24 juni een evenement houdt waarin onthuld wordt wat er het bedrijf allemaal van plan is met Windows, maar er is meer. Op dezelfde dag zal Microsoft ook een evenement houden voor ontwikkelaars. Dit tweede evenement is op Twitter aangekondigd door het Windows-ontwikkelaarsteam en er wordt verwezen naar een YouTube-stream. De titel van de stream suggereert dat er onthuld gaat worden wat het bedrijf allemaal in petto heeft voor ontwikkelaars. Microsoft...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kies maar: obscure sportwagens op Marktplaats

18-06-2021 21:00 Autoblog.nl

We vinden weer eens twee vergelijkbare auto’s op Marktplaats, dit keer twee ietwat vergeten, lekker obscure sportwagens. Welke zou jij kiezen? Iedere autofanaat heeft er wel eens van gedroomd om een eigen merk te hebben. En laten we wel wezen: droom jij dan om een B-segmenter met een lekker slimme 1.2 voorin te bouwen? Nee, […]

The post Kies maar: obscure sportwagens op Marktplaats appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Allemachtig! Het duurde 15 jaar om deze game te maken

18-06-2021 20:56 Apparata

Ok?, een game maken neemt tijd. Maar 15 jaar om een game te maken is wel heel lang. Maar wij weten waarom. Yoshio Sakamoto had ongeveer 15 jaar geleden een idee voor de volgende Metroid-game. Het spel zou Dread gaan heten, en zou de oude hoofdrolspeler Samus Aran bevatten die constant wordt achtervolgd door een […]

Het bericht Allemachtig! Het duurde 15 jaar om deze game te maken verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

VS doet onderzoek naar dertig crashes met zelfrijdende Tesla's

18-06-2021 20:41 Tweakers.net
De Amerikaanse autoriteit voor verkeersveiligheid heeft dertig onderzoeken geopend naar ongelukken met Tesla's waarbij mogelijk de autopilotfunctie was ingeschakeld. In totaal zijn er tien mensen bij de ongelukken om het leven gekomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video – Porsche Taycan Turbo S vs 911 GT2 RS: wie wint?

18-06-2021 20:04 Autoblog.nl

Daniel Abt (ja, van ABT) zet de Porsche Taycan Turbo S op een dragstrip tegen de 911 GT2 RS. Wie wint de strijd tussen elektrisch en benzine?

The post Video – Porsche Taycan Turbo S vs 911 GT2 RS: wie wint? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Handelde Binance als cryptobeurs eerlijk tijdens Bitcoin- crash!

18-06-2021 19:54 Apparata

Binance is ??n van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Maar handelde de cryptobeurs wel zo eerlijk tijdens de afgelopen Bitcoin- crash? Binance is een cryptobeurs en wel ??n van de grootste ter wereld. Toch is het bedrijf nog niet zo oud, het is in 2017 opgericht. Tijdens de laatste Bitcoin- crash hebben sommige klanten veel […]

Het bericht Handelde Binance als cryptobeurs eerlijk tijdens Bitcoin- crash!? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Polen doelwit van Russiche cyberaanval volgens Poolse vicepremie

18-06-2021 19:52 Tweakers.net
Volgens de Poolse vicepremier Jaroslaw Kaczynski heeft Rusland een cyberaanval uitgevoerd op Polen. De vicepremier zegt dat het gaat het om een grootschalige aanval door Russische hackers op de Poolse overheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft bevestigt Windows 11 in DMCA-verzoek

18-06-2021 19:13 Tweakers.net
Microsoft Japan heeft een DMCA-verzoek ingediend om een artikel van Beebom offline te halen, nadat daar eerder deze week een buildversie van Windows 11 online verscheen. In het DMCA-verzoek bevestigt Microsoft het aankomende Windows 11 voor het eerst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze drone kan je leven redden!

18-06-2021 19:11 Apparata

Een groep van onderzoekers heeft een drone ontwikkeld die je leven kan redden. Lees hier hoe dit fraai staaltje techniek dat doet. In het Duitse Fraunhofer FKIE-instituut hebben verschillende onderzoekers een drone gemaakt, die schreeuwende mensen kunnen vinden. Klinkt als fictie, of iets voor de toekomst, maar ze hebben het echt gemaakt. In eerste instantie […]

Het bericht Deze drone kan je leven redden! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Dit is d? auto voor een caravanvakantie in 2021

18-06-2021 19:01 Autoblog.nl

We mogen weer op vakantie, dus wie nu vers een nieuwe auto wil scoren om voor de Tabbert te zetten: deze moet je hebben volgens de ANWB Trekauto van het Jaar verkiezing. Het is niet de meest populaire hobby wat betreft autofanaten, maar toch blijft men het doen: met de caravan op vakantie. Een mobiel […]

The post Dit is d? auto voor een caravanvakantie in 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tim Cook: “Android heeft 47 keer meer malware dan iOS”

18-06-2021 18:55 Hardware.info
Tim Cook heeft in een interview met Brut verbaal uitgehaald naar Android. De Apple topman zei dat het besturingssysteem van Google 47 keer meer malware heeft dan het mobiele besturingssysteem van Apple. Cook zegt dat dit vooral komt door de mogelijkheid apps te sideloaden, daardoor is het makkelijker om malafide apps te installeren op smartphones met Android. De Apple ceo vertelde verder dat de focus op privacy en veiligheid ervoor zorgt dat iOS-apparaten veiliger zijn. De onmogelijkheid apps...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Geen nieuwe driverupdates voor Windows 7, anderhalf jaar na eind

18-06-2021 18:32 Hardware.info
Slecht nieuws voor een kwart van de Windows-gebruikers. Microsoft zal geen driverupdates meer publiceren voor Windows 7, nadat de techgigant begin 2020 al de offici?le ondersteuning stopzette. Nvidia kondigde vorige week ook aan Windows 7, 8 en 8.1 niet meer te ondersteunen, evenals de Kepler-videokaarten uit de GeForce 600- en 700-serie. Dringende problemen zullen tot 2024 nog wel opgelost worden. Naim Mohammad, Technical Program Manager, zegt dat vanaf 17 juni 2021 geen drivers meer worden...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EA gaat laten zien wat er in lootboxes zit voor je ze aanschaft

18-06-2021 18:30 Tweakers.net
EA gaat de lootboxes voor FIFA Ultimate Team aanpassen. Voor consumenten een pakket kopen, kunnen ze zien wat er in het lootbox zit. Als de koper het pakket vervolgens niet wil, kan de worden afgebroken .
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De top 3 beste functies binnen Android 12

18-06-2021 18:25 Apparata

Android 12 is in een testversie uit en we hebben voor jou top 3 beste functies op een rijtje gezet! Android 12 zit stampvol nieuwe functies. De tweede ‘build’ is nu uit van de Android 12 B?ta. Eerder schreven we al dat er een aanzienlijk nieuw design komt. Google noemt dit Material You, nu kan […]

Het bericht De top 3 beste functies binnen Android 12 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Philips en Abbey Road Studios produceren demo-materiaal voor nie

18-06-2021 18:00 Hardware.info
TP Vision, het bedrijf achter het televisie-merk van Philips, is een samenwerking aangegaan met Abbey Road Studios en Globe, de Creative & Commercial Partnership-divisie van Universal Music UK. De bedoeling is om referentiemateriaal te produceren voor toekomstige oled+-tv's. De wereldberoemde Britse cellist Sheku Kanneh-Mason moet de hoofdrol spelen in de video. Studio- en live-opnames worden gecombineerd tot een bijzondere audiovisuele ervaring. Het materiaal is bedoeld om de kwaliteit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft brengt Nordics-update voor Flight Simulator uit

18-06-2021 17:55 Tweakers.net
Microsoft voegt de Scandinavische landen toe aan Flight Simulator in een gratis update. Daarmee worden Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden veel gedetailleerder in de vliegsimulator van Microsoft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Filipijnen maakt korte metten met smokkelsportwagens

18-06-2021 17:47 Autoblog.nl

De Filipijnse overheid is onverbiddelijk als het gaat om smokkelwaar met vier wielen. Zelfs als het een zeldzame en splinternieuwe McLaren is. Autosmokkel is in Nederland niet echt een ding, maar elders kampt men wel met dit soort wanpraktijken. In de Filipijnen bijvoorbeeld. Om het smokkelen van auto’s te ontmoedigen hanteert president Duterte een keihard […]

The post Filipijnen maakt korte metten met smokkelsportwagens appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Playmobil lanceert Star Trek USS Enterprise-speelset

18-06-2021 17:36 Tweakers.net
Playmobil gaat boldly waar Lego nooit geweest is en verkent de wereld van Star Trek. Het bedrijf brengt in september een speelset uit met de USS Enterprise NCC-1701, inclusief crew met kapitein Kirk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Tucson uitgeroepen tot trekauto van het jaar

18-06-2021 17:10 Autoweek.nl
De Hyundai Tucson Hybrid is door de ANWB uitgeroepen tot 'trekauto van het jaar 2021'. Hij laat daarmee de Ford Kuga PHEV en de Seat Leon 1.5 eTSI achter zich. De jury is van mening dat het onderstel 'de juiste karakteristieken voor een caravantrekker' heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: bijzondere meneer veroorzaakt meerdere crashes

18-06-2021 17:02 Autoblog.nl

Lekker bezig, dit weekend!

The post Video: bijzondere meneer veroorzaakt meerdere crashes appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Holland America Line waarschuwt voor datalek met paspoortgegeven

18-06-2021 16:47 Tweakers.net
De moedermaatschappij van Holland America Line is getroffen door een inbraak op zijn systemen. De criminelen wisten daarbij toegang te verkrijgen tot persoonlijke gegevens zoals paspoortnummers en burgerservicenummers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PTGui 12.6

18-06-2021 16:41 Tweakers.net
Een regelmatig besproken stukje software in het Foto & Video Workflow-subforum is PTGui. Dit programma richt zich op het maken en aanpassen van samengestelde beelden. Dat kan een verticaal of horizontaal panorama zijn, maar ook ??n groot beeld met een enorme resolutie dat samengesteld is uit talloze afzonderlijke opnames. Met een stapel foto's als invoer kan het programma op zowel macOS- als Windows-computers zelf uitzoeken hoe ze naast elkaar gezet moeten worden. Voor het rekenintensieve deel kan bovendien via OpenCL de gpu worden ingezet om sneller klaar te zijn. Het beschikt over verschillende opties, waarbij het met PTGui Pro ook mogelijk wordt om onder andere hdr-foto's te combineren, bewegende objecten te maskeren en het kijkpunt aan te passen. Sinds versie 12.4 zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in version 12.6:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Max Verstappen de snelste in tweede vrije training

18-06-2021 16:36 Autoblog.nl

Kan Red Bull Mercedes ook op een normale baan weer van zich af houden? De resultaten van de vrije training geven hoop. Niemand had het vorig jaar durven dromen, maar Max Verstappen leidt momenteel toch echt het kampioenschap ?n Red Bull leidt het constructeurskampioenschap. Dit is niet alleen omdat Red Bull zoveel beter is geworden, […]

The post Max Verstappen de snelste in tweede vrije training appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Windows 11 bevat ‘Wake on Touch’-functie om pc uit slaapstand te

18-06-2021 16:33 Hardware.info
Begin deze week is een b?taversie van Windows 11 op het internet verschenen. Naast de opgefriste interface, vinden gebruikers ook andere interessante functionaliteit terug. Zo heeft de Twitteraar Albacore een handige feature gevonden om Windows 11-apparaten uit slaapstand te halen. Dankzij ‘Wake on Touch’ moet het namelijk mogelijk zijn om het systeem te wekken door simpelweg het scherm aan te raken. De functie doet denken aan smartphones, waarbij men op het scherm kan tikken om bijvoorbeeld...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Startmenu Windows 11 beschikbaar in drie formaten

18-06-2021 16:20 Hardware.info
Windows 11 komt eraan en er zijn de laatste tijd flink wat functies en vooral visuele aanpassingen bekend gemaakt. Enkele dagen geleden was er een B?taversie van het besturingssysteem online gezet en gebruikers pluizen deze versie uit en delen alle nieuwtjes die ze vinden. Een van die gebruikers is Windows-expert Albacore en hij vond de mogelijkheid de taakbalk in drie verschillende formaten weer te geven. De mogelijkheid de grootte van de taakbalk aan te passen is natuurlijk al veel langer a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sunbeam Vogue (1970) - In het Wild

18-06-2021 16:07 Autoweek.nl
Een Sunbeam Vogue is niet bepaald een alledaagse verschijning. Dit witte exemplaar ziet er op het oog nog piekfijn uit, wat lang niet altijd gebruikelijk is voor Britse auto's uit de jaren '70.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vijf sportcoup?s voor minder dan 20.000 euro

18-06-2021 16:02 Autoweek.nl
De Nissan 400Z komt niet naar Europa. Gelukkig biedt de occasionmarkt soelaas! Deze vijf sportcoup?s kosten minder dan ? 20.000.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

The Collectables – Lotus Exige S1

18-06-2021 16:01 Autoblog.nl

Een Lotus Exige S1 Collectables-video en Wouter en Martijn zijn daar dus mee op pad geweest. De hamvraag: passen ze daar goed in dan? Het antwoord op die prangende vraag krijg je in de video. Maar hoe zat het ook al weer met de Exige? De Exige verscheen op het toneel in 2000 als de […]

The post The Collectables – Lotus Exige S1 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Test: Skoda Enyaq vs. Mercedes-Benz EQA

18-06-2021 16:00 Autoweek.nl
Terwijl de Volkswagen Groep in hoog tempo nieuwe modellen op basis van het MEB-platform lanceert, pakt Mercedes-Benz de zaken in eerste instantie iets voorzichtiger aan door bestaande modellen te elektrificeren. Dat begon met de EQC, nu gevolgd door de EQA en binnenkort staat de EQB in de showroom. Skoda trapt af met de Enyaq, die een maatje groter is dan de EQA, maar wel in dezelfde prijsklasse opereert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

W3C promoot Web Audio-api tot offici?le standaard

18-06-2021 15:58 Tweakers.net
Het World Wide Web Consortium heeft de Web Audio-api tot een offici?le standaard verklaard. Het besluit opent de weg voor verdere ontwikkeling van de JavaScript-api, in de vorm van een v2-versie met meer mogelijkheden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 Tips voor een zorgeloze roadtrip

18-06-2021 15:57 Autoblog.nl

Tijd om er weer op uit te gaan in binnen- en buitenland. Maar wat moet je meebrengen voor een zorgeloze roadtrip? Een roadtrip maken, dat is voor veel mensen al weer even geleden. Maar de zomer(vakantie) komt er aan en we zijn zo langzamerhand ook weer welkom in de landen om ons heen. Dan is […]

The post 5 Tips voor een zorgeloze roadtrip appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Creative lanceert Sound Blaster X4, extra aansluitingen en nieuw

18-06-2021 15:51 Hardware.info
Creative heeft een nieuwe Soundblaster aangekondigd, de Sound Blaster X4. Deze externe usb dac heeft zowel discrete als virtuele surround sound en ondersteuning voor de Super X-Fi koptelefoontechnologie. Daarnaast ondersteunt de geluidskaart ook Dolby Digital Live en studio grade koptelefoons van 32 tot 600Ω en 114 dB. De maximale geluidsresolutie is 24-bit/192 kHz. De geluidskaart heeft verder speciale functies waarmee gebruikers volgens Creative makkelijker kunnen communiceren als zij onlin...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Peugeot 308: dit is de prijs

18-06-2021 15:31 Autoblog.nl

Een nieuwe Peugeot 308, een nieuw logo en nu ook een nieuwe prijs. Met 1.910 verkochte exemplaren was de Peugeot 308 vorig jaar niet echt een verkoopknaller te noemen. Nu was er corona en het C-segment is ook niet meer wat het was, maar de Duitse concurrentie deed toch echt betere zaken in dit segment. […]

The post Nieuwe Peugeot 308: dit is de prijs appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Toyota heeft de elektrohype onderschat'- AutoWeek Podcast

18-06-2021 15:24 Autoweek.nl
Om de twee weken een nieuwe aflevering van onze podcast, en vandaag is het weer zover. De mannen bespreken de plannen van Ferrari, de achterstand van Toyota op EV-gebied naar aanleiding van een interessant rapport en Marco kraakt de eerste BMW X3. Luisteren kan hieronder!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verkoop van Marktplaats en 2dehands aan Noors bedrijf gaat defin

18-06-2021 14:58 Tweakers.net
De eBay-divisie met daarin Marktplaats en 2dehands komt definitief in handen van het Noorse bedrijf Adevinta. De Oostenrijkse mededingingsautoriteit gaf na aanvankelijke bezwaren toestemming, waarmee de laatste horde voor de inlijving is genomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Puma ST Gold Edition is geen toeval

18-06-2021 14:55 Autoblog.nl

Ford heeft het doek getrokken van de Puma ST Gold Edition. De wat? Ja, we leggen het je uit. Dit is niet zomaar een autofabrikant die weer eens met een gek speciaaltje komt. De Ford Puma ST Gold Edition is een weloverwogen model. De crossover is tot stand gekomen aan de hand van liefhebbers van […]

The post Ford Puma ST Gold Edition is geen toeval appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DDR5 Teamgroup duurder dan verwacht, twee keer zo duur als DDR4

18-06-2021 14:46 Hardware.info
Het was te verwachten dat ddr5 in het begin niet goedkoop zou zijn, maar de prijzen van Teamgroup's eerste ddr5-modules voor massaproductie zijn toch nog hoger dan voorspeld. 32 gigabyte ddr5-4800, een relatief lage snelheid voor de nieuwe generatie, kost al 400 Amerikaanse dollar. Ter vergelijking, een ddr4-kit van dezelfde grootte met een transfer rate van 4400MT/s kost iets meer dan de helft. Deze Elite-set van Teamgroup is volgens de specificaties van JEDEC en dus ook niet overgeklokt of...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Provider Tweak heeft storing vanwege dubbele stroomuitval

18-06-2021 14:39 Tweakers.net
De Nederlandse internetprovider Tweak heeft een storing waardoor internet bij klanten 'niet goed werkt'. Volgens de provider komt het door dubbele stroomuitval bij een rack dat in het datacentrum van Nikhef staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belgische Kamer keurt wetsontwerp voor 5G-veiling goed

18-06-2021 14:30 Tweakers.net
De Belgische 5G-veiling is een stap dichterbij. De Belgische Kamer heeft een wetsontwerp dat de veiling mogelijk maakt goedgekeurd. Het wetsontwerp moet nog langs de Raad van State en de afzonderlijke deelstaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lexus LS (2021) - Facelift Friday

18-06-2021 14:30 Autoweek.nl
Bij de recente facelift van de Lexus LS500(h) lijkt er niet zo veel te zijn veranderd. Wie goed kijkt, ziet echter dat vrijwel de gehele voorgevel nieuw is. Tijd voor een onderzoek.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prusa introduceert Speed-versie van SL1-3d-printer

18-06-2021 14:16 Tweakers.net
Prusa heeft een variant van zijn SL1-3d-printer aangekondigd die sneller is en betere prestaties zou bieden. De SL1 Speed is volgens het bedrijf in staat een enkele laag in 1,4 seconden op te bouwen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Puma ST Gold Edition is samengesteld door fans

18-06-2021 14:13 Autoweek.nl
Ford deed een experimentje op social media. Het merk liet fans door middel van polls kiezen hoe een speciale uitvoering van de Puma ST eruit moest komen te zien. Dit is het resultaat van alle stemmingen: de Puma ST Gold Edition.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De status van elektrische bestelwagens volgens RAI Vereniging

18-06-2021 13:58 Autoblog.nl

De markt van bedrijfswagens begeeft zich in een transitie, aldus de RAI Vereniging in de Monitor Lichte Bedrijfswagens 2021. Als je nu in de markt zou zijn voor een gloednieuwe bestelwagen. Zou het dan een elektrische bedrijfswagen, of toch weer een diesel worden? Volgens de RAI Vereniging begeeft de markt zich nu in een transitie […]

The post De status van elektrische bestelwagens volgens RAI Vereniging appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Daimler versnelt overstap naar EV's'

18-06-2021 13:40 Autoweek.nl
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, gaat de uitrol van nieuwe EV's versnellen. Modellen die de autofabrikant voor 2024 en 2025 in de planning had staan, worden nu naar voren gehaald.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl