'Russen stalen Britse overheidsdocumenten door phishingmail naar

04-08-2020 9:44 Tweakers.net
Russische hackers zouden hebben ingebroken op het persoonlijke e-mailaccount van de voormalige Britse minister Liam Fox door een spearphishingmail naar hem te sturen. Vermoedelijk klikte Fox in deze mail op een ge?nfecteerd bestand. Met de toegang stalen de Russen overheidsdocumenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xbox toont deel UI voor Xbox Series X [video]

04-08-2020 9:19 Apparata

Het tipje van de sluier komt uit de voor Xbox Series X vernieuwde Xbox Store die snel opent. Met Xbox Project Mercury had Microsoft een vergaande vernieuwing van de Xbox Store in gedachten. Het project leek aan het begin van de zomer van tafel, maar klaarblijkelijk heeft men achter de schermen niet stil gezeten. Het […]

Het bericht Xbox toont deel UI voor Xbox Series X [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

HMD toont Nokia C3-smartphone met verwisselbare 3040mAh-accu

04-08-2020 9:09 Tweakers.net
HMD Global heeft de Nokia C3 onthuld, een nieuw topmodel in de budget C-range van telefoonmodellen. De smartphone heeft een 5,99"-lcd en een processor met acht kernen. Waarschijnlijk komt de telefoon niet uit in Europa.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse rechter: 'Aanraken Tesla-scherm strafbaar'

04-08-2020 9:02 Autoweek.nl
Een Duitse bestuurder van een Tesla is tijdelijk zijn rijbewijs kwijt doordat hij het scherm in zijn Tesla gebruikte. Dat is strafbaar volgens de rechter.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Land Rover Range Rover deint over de 'Ring

04-08-2020 9:01 Autoweek.nl
Land Rover werkt aan een nieuwe generatie Range Rover. Die Engelse top-SUV is nu op een set verse foto's op de N?rburgring te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Shelby onthult GT500SE met meer dan 800 pk

04-08-2020 8:55 Autoblog.nl

Deze Shelby GT500SE maakt je toch een klein beetje verdrietig dat we dit soort speelgoed hier niet in Nederland hebben. Is het ooit genoeg? Nee, Amerikanen vinden nooit iets genoeg. Vorig jaar onthulde Shelby de GT500. Het was de krachtigste Ford tot nu toe die zo uit een fabriek kwam rollen. Met 770 pk en […]

The post Shelby onthult GT500SE met meer dan 800 pk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zalman voegt RGB toe aan CNPS4X cpu-koeler

04-08-2020 8:16 Hardware.info
Zalman heeft een nieuwe variant van zijn CNPS4X cpu-koeler uitgebracht. Deze keer met, hoe kan het ook anders, rgb-verlichting. De nieuwe koeler gaat door het leven als de CNPS4X RGB en is een klassieke torenkoeler met gestapelde aluminium vinnen. Twee 6mm dikke koperen heatpipes, die in direct contact staan met de cpu, geleiden de warmte richting de vinnen. Een 92mm pwm-fan zorgt voor de benodigde luchtstroming om alles op temperatuur te houden. Hij doet dat met een rotatiesnelheid van 1.00...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Overzichtelijk, merkonafhankelijk beheer op afstand

04-08-2020 8:00 Tweakers.net
Het ondersteunen van de werkplek is allang niet meer zo simpel als het ooit was. Er gaat veel tijd aan verloren, en ondersteuning levert zowel de it als de eindgebruiker doorgaans veel irritatie, downtime en frustratie op. De gestroomlijnde en geautomatiseerde beheermogelijkheden van Dell Unified Workspace, gebouwd op VMware Workspace ONE, beloven volgens it-kennispartners IT creation en Dell Technologies de eenvoud weer terug te brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Trump: Microsoft moet overheid VS betalen voor mogelijkheid om T

04-08-2020 7:57 Tweakers.net
Als Microsoft een deel van TikTok overneemt, zou het aan de overheid van de Verenigde Staten geld moeten betalen voor het mogelijk maken van de deal, zo zegt de Amerikaanse president Donald Trump. Hij raadt Microsoft bovendien aan om heel TikTok te kopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse FTC onderzoekt mailadressen- en telefoonnummermisbru

04-08-2020 7:56 Tweakers.net
De FTC onderzoekt of Twitter de regels heeft overtreden toen bleek dat e-mailadressen en telefoonnummers van Twitter-gebruikers door adverteerders misbruikt konden worden voor gerichtere advertenties. Twitter verwacht een schadepost van minimaal 150 miljoen dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla-rijder krijgt boete voor bedienen ruitenwissers

04-08-2020 7:55 Autoblog.nl

Een boete omdat je bezig bent met de instellingen van een ruitenwisser in een Tesla. Lang leve de digitalisering. Autofabrikanten kiezen steeds minder voor fysieke knoppen en steeds meer voor schermpjes in het interieur. Tesla is zo’n merk dat in dit concept voorop loopt. In de Model 3 kun je nog maar weinig zaken doen […]

The post Tesla-rijder krijgt boete voor bedienen ruitenwissers appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe AOC AGON gamingmonitoren: 24" met 240 Hz en 27" NanoIPS

04-08-2020 7:44 Hardware.info
AOC kondigt twee nieuwe gamingmonitoren aan in zijn AGON-lijn. Er komt een 24,5-inch, 240Hz TN-model bij in de vorm van de AG251FZ2E, en een nieuwe 27-inch variant met 165HZ NanoIPS-paneel - de AG273QXP. AG273QXPHet 27-inch model is de meest interessantere release, want het is namelijk het eerste beeldscherm van de fabrikant met een 1440p 165Hz ips-paneel met ondersteuning voor FreeSync (48 - 165 Hz)0.5ms MPRT, waardoor het een waardige vervanger vormt voor de (G-Sync-only) AG271QG uit 2017....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Text Editor Pro 9.5.0

04-08-2020 7:40 Tweakers.net
Versie 9.5.0 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis, kleine en eenvoudige teksteditor heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's, verticale selectieblokken en kan het bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en regelmatig verschijnen er nieuwe versies met kleine verbeteringen, al is dat de laatste tijd wat minder. Sinds versie 9.3.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 9.5.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Promovideo Sony WH-1000XM4 koptelefoon gelekt

04-08-2020 6:55 Hardware.info
Wederom zijn er details omtrent Sony's nieuwste noise-cancelling koptelefoon gelekt. Deze keer heeft gebruiker 'Ki Shiina' een offici?le promotievideo op de website Sparrowsnews geplaatst waarin de WH-1000XM4 wordt onthuld, de opvolger van de populaire Sony WH-X1000XM3. {YOUTUBE-gnxtvhlzTDw} Volgens de video maakt de WH-1000XM4 gebruik van dezelfde QN1-chip voor noise-cancelling die ook wordt gebruikt in de XM3. Een dubbele geluidssensor zou ongewenste omgevingsgeluiden moeten filteren. Hij o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Duitse retailer: AMD's Navi-videokaarten worden vaker teruggestu

04-08-2020 6:33 Hardware.info
De Duitse retailer MindFactory blijkt een document openbaar te hebben gemaakt waarin de cijfers van de retourzendingen worden gezet. Hieruit blijkt dat AMD Radeon RX 5000-kaarten over het algemeen vaker worden geretourneerd dan het gros van Nvidia's Turing-kaarten. De sheet wordt elke 5 minuten automatisch bijgewerkt, volgens het document zelf. Erin wordt het aantal retourzendingen vermeld van zowel AMD's als Nvidia's meest recente producten. Voor AMD gaat het momenteel om de RX 5700, de RX 5...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ferrari maakt een stuk minder auto’s, maar vraag blijft stijgen

03-08-2020 22:07 Autoblog.nl

Door de coronacrisis heeft Ferrari dit jaar een stuk minder auto’s gemaakt dan normaal, al schrijven ze nog wel zwarte cijfers. Het coronavirus heeft flinke gevolgen voor de autosector. Zeker voor de Italiaanse autofabrikanten, zoals Ferrari. Het land werd immers zwaar getroffen door het virus en het openbaar leven ging voor een groot deel op […]

The post Ferrari maakt een stuk minder auto’s, maar vraag blijft stijgen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze 9 auto’s hadden een sequenti?le transmissie

03-08-2020 21:00 Autoblog.nl

De sequenti?le transmissie maakt meer kapot dan je lief is. Gisteren kwam de BMW M3 CSL voorbij. Naast het feit dat sommige redactieleden een pet, koffiemok, pen, t-shirt, dekbedovertrek en muismat van die auto hebben, is de auto niet helemaal perfect. Dat toonde de auto van gisteren aan, want ondanks de beste bedoelingen, was de […]

The post Deze 9 auto’s hadden een sequenti?le transmissie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony kondigt nieuw PS5 evenement aan

03-08-2020 20:56 Apparata

Sony heeft bekendgemaakt dat er een nieuw PS5 evenement onderweg is. Spring nog niet van de bank. Volgens Sony moeten de verwachtingen niet te hoog zijn. Het bedrijf heeft inderdaad bekendgemaakt dat er een nieuwe State of Play gaat komen. Tegelijkertijd stelt Sony dat er geen grote PlayStation 5 aankondigingen zullen gaan plaatsvinden. Het PlayStation […]

Het bericht Sony kondigt nieuw PS5 evenement aan verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Duitse Tesla-rijder is veroordeeld voor aanpassen ruitenwissers

03-08-2020 20:30 Tweakers.net
Een hogere Duitse rechtbank heeft een bestuurder van een Tesla Model 3 definitief veroordeeld voor het aanpassen van de ruitenwissersnelheid via het touchscreen in de auto. Volgens de rechtbank is dit touchscreen een elektronisch apparaat waarvoor beperkingen gelden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Werkt Volkswagen aan een elektrische restomod Golf 1?

03-08-2020 20:03 Autoblog.nl

Enkele merkinschrijvingen wijzen op de komst van nieuwe elektrische Volkswagens, waaronder de Golf 1 en de K?belwagen. Het restomodden van een auto lijkt steeds populairder te worden. Het recept is bekend en simpel: je pakt een prachtige klassieker, restaureert deze naar fabrieksnieuw en stopt er een betere motor in. Een makkelijk voorbeeld hiervan is Eagle, […]

The post Werkt Volkswagen aan een elektrische restomod Golf 1? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kun je PlayStation 4 accessoires gebruiken op de PS5?

03-08-2020 19:46 Apparata

Sony heeft bekendgemaakt welke zaken je van de PlayStation 4 kunt gebruiken op de PlayStation 5. Grote kans dat als jij de PS5 gaat kopen ook een PlayStation 4 hebt staan. Tja, wat ga je daarmee doen? Verkopen kan, maar veel zal de console niet opleveren. Je kunt hem verplaatsen naar een andere ruimte in […]

Het bericht Kun je PlayStation 4 accessoires gebruiken op de PS5? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

‘AMD vervangt volgend jaar Apple als grootste klant bij TSMC’

03-08-2020 19:34 Hardware.info
Er kan gesproken worden van een gunstige samenwerking als men het heeft over AMD en TSMC. Volgens de Taiwanese fabrikant zou het binnenkort alle chips van AMD produceren. Verder doen verhalen de ronde dat TSMC een custom 5nm-productieproced? zou ontworpen hebben voor AMD. Volgens het nieuwste gerucht zou AMD in 2021 Apple vervangen als grootste klant, op zijn minst op vlak van hoeveelheid wafers. Volgens het Chinese magazine UDN kocht AMD in 2019 zo’n 2.000 tot 3.000 wafers per maand bij de c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

UMC Utrecht-ziekenhuis wil mogelijk wifitracking inzetten om dru

03-08-2020 19:16 Tweakers.net
Het UMC Utrecht, een groot ziekenhuis op het universiteitsterrein De Uithof, is wellicht van plan wifitracking in te zetten om de drukte te meten. Het ziekenhuis zegt dat te overwegen om ervoor te zorgen dat er overtal voldoende ruimte blijft om afstand van elkaar te houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google maakt Pixel 4a officieel en bevestigt Pixel 5 voor herfst

03-08-2020 19:15 Hardware.info
Google heeft eindelijk de Pixel 4a aangekondigd als goedkopere versie van de Pixel 4. De opvolger van de Pixel 3a krijgt een Snapdragon 730G en gaat in Duitsland ? 340,20 kosten. Opvallend genoeg kondigt Google ook alvast een Pixel 4a met 5G aan, alsmede de Pixel 5. Na alle opgedoken afbeeldingen en video's was de Pixel 4a zelf eigenlijk geen verrassing meer, behalve de prijs en lanceerdatum. Google meldt dat hij in de VS vanaf 20 augustus beschikbaar is voor 349 dollar. Officieel komt hij ni...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Zo heb jij een autoband nog nooit gezien

03-08-2020 18:56 Autoblog.nl

Altijd al willen weten hoe de binnenkant van een autoband er uitziet? Dankzij deze youtuber hoeven wij dat ons niet meer af te vragen. Kleine camera’s zoals GoPro’s hebben voor veel creatievelingen, veel deuren geopend. Of je nou de topsnelheid van je LaFerrari wil halen op de Autobahn, freerunning-video’s wil opnemen of dingen wil filmen […]

The post Video: Zo heb jij een autoband nog nooit gezien appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Garmin heeft miljoenen dollars aan ransomwarelosgeld betaald vi

03-08-2020 18:54 Tweakers.net
Garmin heeft meerdere miljoenen in dollars betaald om van de encryptie van zijn systemen af te komen. Dat meldt Sky News op basis van bronnen. Het bedrijf werd eerder getroffen door een ransomwareaanval en naar verluidt heeft het daar via een tussenpersoon losgeld voor betaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Pixel 4a aangekondigd: de goedkoopste Pixel ooit

03-08-2020 18:45 Apparata

Een smartphone van goede kwaliteit voor een lage prijs, dit is de Google Pixel 4a. Google heeft vandaag het doek getrokken van de lang verwachte 4a. Een mid-range smartphone die door het Amerikaanse techbedrijf verrassend scherp in de markt wordt gezet. De nieuwe Google Pixel 4a heeft een 5.8-inch OLED scherm en een Qualcomm Snapdragon […]

Het bericht Google Pixel 4a aangekondigd: de goedkoopste Pixel ooit verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Google brengt Pixel 4a uit in Duitsland voor 340 euro en kondigt

03-08-2020 18:09 Tweakers.net
Google heeft de Pixel 4a-smartphone ge?ntroduceerd. Deze opvolger van de Pixel 3a heeft een Snapdragon 730G-soc en is in Duitsland vooruit te bestellen voor 340,20 euro. Verder heeft het bedrijf alvast de komst van de Pixel 5 en de Pixel 4a met 5g-ondersteuning aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Medeuitvinder computermuis William English overleden op 91-jarig

03-08-2020 18:08 Hardware.info
William English, verantwoordelijk voor het bouwen van de eerste computermuis en de “Mother of all demos”, is overleden in San Rafael, Californi?. Volgens de New York Times is de ingenieur bezweken aan ademhalingsproblemen. Hij werd 91 jaar oud. Aan het einde van de jaren 50 verliet English de Amerikaanse Marine voor het Stanford Research Institute, waar hij Douglas Engelbart heeft ontmoet. Engelbart kreeg het idee om een apparaat te bouwen dat door middel van een cursor symbolen of afbeelding...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Lexus LC500 Convertible is perfect voor de jachthaven

03-08-2020 18:01 Autoblog.nl

Ga je vaak naar de jachthaven en ben je op zoek naar een nieuwe Lexus LC500 Convertible? Dan is dit de Lexus voor jou. Een open-dak GT met atmosferische V8, vier stoelen en een unieke smoel. Wat is er niet gaaf aan de nieuwe Lexus LC500 Cabriolet? Okay, de Lexus is wel vrij duur als […]

The post Deze Lexus LC500 Convertible is perfect voor de jachthaven appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

RGB-dooraderde behuizingen van Enermax: de MarbleShell M MS20 en

03-08-2020 17:07 Hardware.info
Enermax breidt zijn assortiment uit met twee behuizingen, de Marbleshell M MS20 en de Marbleshell MS30. Het tweetal moet zich van andere behuizingen onderscheiden door een 'gemarmerd' uiterlijk voorzien van individueel aanstuurbare rgb-verlichting. De Marbleshell M MS20 De Marbleshell M MS20 is de kleinste van de twee en biedt ruimte voor een mini-itx- of micro-atx-moederbord. De buitenafmetingen bedragen 417(l) x 210(b) x 400(h) mm. Aan de voorkant zijn twee 120mm-fans met rgb-verlichting ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Musk: Tesla’s worden nu hartstikke prima gelakt

03-08-2020 16:58 Autoblog.nl

Volgens Elon Musk worden de Tesla’s nu van een hartstikke prima laagje lak voorzien. Al geeft hij toe dat ze daar vroeger problemen mee hadden. Iets te grote panelgaps, afdichtingen die niet blijven zitten, kofferbakdeksels die niet meer dichtgaan; Tesla’s staan niet per se bekend om hun geweldige bouwkwaliteit. Het is eerder precies het tegenovergestelde. […]

The post Musk: Tesla’s worden nu hartstikke prima gelakt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux Kernel 5.8

03-08-2020 16:50 Tweakers.net
Linus Torvalds heeft versie 5.8 van de Linux Kernel vrijgegeven. De kernel is het hart van het besturingssysteem en zit, simpel gezegd, als laag tussen de hardware en de applicaties in. Nieuw in versie 5.8 is onder meer een energy driver voor de Zen en Zen 2 cpu's van AMD, ondersteuning voor Thunderbolt en de igp uit de Intel Tiger Lake cpu's en Trusted Memory Zones in AMD gpu's, wat het aanspreken van versleuteld videogeheugen mogelijk maakt. Meer informatie over de verbeteringen in deze release is te vinden bij Phoronix. Hieronder is een overzicht van de belangrijkste verbeteringen in Linux Kernel 5.8: Graphics:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple TV+ series nu ook in het vliegtuig te zien

03-08-2020 16:50 Apparata

Apple TV+ komt naar het vliegtuig zodat je ook in de lucht kan streamen Lekker thuis vanaf de bank naar een nieuwe serie kijken op Apple TV+ of op 10.000 kilometer hoogte in de lucht als je in het vliegtuig zit? Dit laatste kan als je aan boord bent van een vlucht met American Airlines. […]

Het bericht Apple TV+ series nu ook in het vliegtuig te zien verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

PlayStation 4-controllers werken op PlayStation 5, maar niet met

03-08-2020 16:47 Tweakers.net
Sony geeft meer details over compatibiliteit tussen accessoires voor de PlayStation 4 en 5. De huidige DualShock 4-controller werkt ook op de PlayStation 5, maar alleen voor het spelen van PS4-games. Voor PlayStation 5-games is de nieuwe DualSense-controller vereist.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Elektrische Volkswagen Golf 1 en K?belwagen op komst'

03-08-2020 16:41 Autoweek.nl
Volkswagen heeft volgens het Britse Autocar?een aantal interessante namen gepatenteerd. Die wijzen erop dat er elektrische versies van bekende klassiekers aankomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] AMD Radeon Instinct MI100 heeft mogelijk n?g meer cores da

03-08-2020 16:09 Hardware.info
Het is al een tijdje officieel bekend dat AMD werkt aan een Radeon Instinct MI100, een videokaart voor datacentra die de Instinct MI60 op moet volgen. Het was nog niet duidelijk welke specificaties de kaart zou hebben, maar AdoredTV zegt zijn handen te hebben gelegd op nieuwe informatie waar een hoop uit duidelijk wordt. AMD's nieuwe kaart zou gebruikmaken van een chip met 120 compute units. Als elke cu nog steeds gebruikmaakt van 64 cores per cluster, dan zou de chip in totaal 7680 compute-c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Smart City-Coup? ? 2000 ? 357.592 km - Klokje Rond

03-08-2020 16:00 Autoweek.nl
Toen aan het einde van het vorige millennium de Smart op de markt kwam, viel Thomas Schlijper als een blok voor de charmes van deze stadsauto. Hij schafte er eentje aan in het jaar 2000. Het was zijn eerste auto en hij rijdt 'm tot op de dag van vandaag. Tot volle tevredenheid. "Nog elke keer als ik er in stap, krijg ik een glimlach op mijn gezicht."? Eens kijken of die auto op Joep Schuurman hetzelfde effect heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rolls-Royce Cullinan Black Badge rij-impressie

03-08-2020 16:00 Autoblog.nl

De Rolls-Royce Cullinan Black Badge is net even wat anders in vergelijking met een gewone Cullinan, of ?berhaupt een gewone Rolls-Royce. Een Black Badge is meer gericht op een jongere doelgroep.

The post Rolls-Royce Cullinan Black Badge rij-impressie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Virgin Galactic toont ontwerp van passagiersvliegtuig dat mach 3

03-08-2020 15:52 Tweakers.net
Virgin Galactic werkt aan een supersonisch vliegtuig voor 9 tot 19 passagiers dat een snelheid van mach 3 zou halen. Het bedrijf toont een concept en heeft een memorandum van overeenstemming bereikt met Rolls-Royce voor het maken van de motoren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus vernieuwt ZenBook 13 en -14 met topmodel Intel Ice Lake-CPU

03-08-2020 15:42 Hardware.info
Asus maakt bekend dat het binnenkort vernieuwde ZenBooks uitbrengt met Intel-hardware. Het gaat om een nieuwe ZenBook 13 en 14 met grotendeels identieke hardware en Intel Ice Lake-cpu. Deze maand komt ook de AMD-versie van de ZenBook 14 uit met een fors lager prijskaartje. Uit de informatie van Asus blijkt dat er in totaal maar twee uitvoeringen beschikbaar komen - van elk model een. Het verschil tussen beide is enkel en alleen het scherm. De ZenBook 13 (UX325) heeft een 13,3-inch paneel met...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus ZenBook 13 en 14 met Ice Lake-i7-cpu en 16GB lpddr4x kosten

03-08-2020 15:30 Tweakers.net
Asus brengt nieuwe versies van zijn dunne ZenBook 13 en 14 uit. De UX325 en UX425 zijn 13,9mm dik, krijgen een Core i7-1065G7-processor en 16GB lpddr4x-geheugen. De laptops hebben onder andere twee Thunderbolt 3-aansluitingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video – zo beleefde Red Bull Racing de laatste ronde op Silverst

03-08-2020 15:29 Autoblog.nl

De spanning was te snijden gisteren. Voor ons als kijkers, maar al helemaal voor het team van Red Bull Racing!

The post Video – zo beleefde Red Bull Racing de laatste ronde op Silverstone appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Winst voor Ferrari ondanks flinke verkoopkrimp

03-08-2020 15:27 Autoweek.nl
Ferrari heeft in het tweede kwartaal 1.389 auto's afgeleverd, een daling van 48 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. De nettowinst ging met 95 procent onderuit tot ?9 miljoen, zo maakt de Italiaanse fabrikant maandag bekend. Ferrari stelt daarom zijn winstverwachting voor 2020 naar beneden bij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Musk haalt uit naar 'stelende' oud-medewerkers

03-08-2020 15:06 Autoweek.nl
Tesla heeft onlangs concurrent Rivian aangeklaagd. Dat bedrijf zou op onrechtmatige wijze aan vertrouwelijke informatie van Tesla zijn gekomen. Tesla-topman Elon Musk reageert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Onderzoeker kon toegang krijgen tot Apple-accounts door kwetsbaa

03-08-2020 15:00 Tweakers.net
Een Nederlandse beveiligingsonderzoeker heeft een kwetsbaarheid ontdekt in de feature om met TouchID op Apple-sites en iCloud in te loggen. Zo kon hij accounts overnemen. Voor het uitbuiten was ook een kwetsbaarheid op Apple-websites nodig. Het lek is inmiddels gedicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

X-Klasse Yachting Edition is Maybach pickup

03-08-2020 14:58 Autoblog.nl

De X-Klasse Yachting Edition is de Maybach pick-up die Mercedes nooit heeft gebouwd. De Mercedes-Benz X-klasse was niet het succes waar Mercedes op gehoopt had. De op de Nissan Navara gebaseerd pick-up was wellicht iets te duur voor een Nissan en iets te gewoontjes voor een Mercedes. De auto was echter een dermate grote teleurstelling […]

The post X-Klasse Yachting Edition is Maybach pickup appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'OnePlus werkt aan nog twee midrange-toestellen met Snapdragon 6

03-08-2020 14:56 Hardware.info
OnePlus werkt volgens een aantal bronnen aan nog twee betaalbare smartphones. Op het internet verschijnen details en renders van het duo. Zo'n twee weken geleden kwam het na een flinke mediahype met de Nord-smartphone, maar de twee nieuwe toestellen worden wellicht nog goedkoper. De OnePlus Nord (preview) is?met een prijs van ? 399 het eerste goedkopere toestel in lange tijd. In eerste instantie is deze gericht op India en Europa, maar op een later moment komt er wellicht ook een model naar d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus Nord te koop – hier kun je terecht

03-08-2020 14:43 Apparata

De OnePlus Nord is vanaf nu dan echt te koop. Waar kun je de budget topper van het Chinese techbedrijf kopen? De geluiden over de nieuwe OnePlus Nord zijn over het algemeen positief. Ook wij konden ons vinden in het concept van de smartphone tijdens de OnePlus Nord review. Na een periode van pre-orders is […]

Het bericht OnePlus Nord te koop – hier kun je terecht verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Versoepelingen CBR uitgesteld

03-08-2020 14:27 Autoweek.nl
De versoepelingen die het CBR vorige maand aankondigde, worden met een maand opgeschort. Het CBR koest hier wederom voor door corona.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Nieuwe T-Mobile TV-app voor Apple TV biedt zelfde beeldkwalitei

03-08-2020 14:12 Tweakers.net
T-Mobile test een nieuwe tv-app voor de Apple TV en biedt daarmee naar eigen zeggen dezelfde beeldkwaliteit als bij gebruik van een settopbox. De app wordt momenteel getest door gebruikers. Ook test de provider een nieuwe Android-app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lotus Off Grid Caravan is de eerste coole caravan

03-08-2020 13:58 Autoblog.nl

Met zo’n Lotus Off Grid Caravan kom je overal. Nu nog even een leuke sleepwagen ervoor zetten. Een caravan is in feite een van de fijnste manieren om vakantie te vieren. Ja, we weten het: je kan ook een hotel boeken, maar dan mis je het punt. Met een caravan kun je ultiem op vakantie […]

The post Lotus Off Grid Caravan is de eerste coole caravan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Five Nights At Freddy's VR is snelst verkopende Oculus Quest-gam

03-08-2020 13:50 Tweakers.net
Five Nights at Freddy's VR: Help Wanted is volgens de ontwikkelaar de snelst verkopende titel voor de Oculus Quest tot nu toe. De cijfers gelden zowel voor de eerste dag als voor de eerste week. Exacte aantallen zijn niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Apple gaat nieuwe iPhones los van elkaar onthullen’

03-08-2020 13:36 Apparata

Normaal gesproken vinden onthullingen van nieuwe iPhones op ??n event plaats. Gaat dat dit jaar anders uitpakken? Je kunt eigenlijk al niet meer spreken van een gewoon jaar. Apple heeft onlangs bevestigd dat de komst van de nieuwe iPhone vertraging heeft opgelopen. De presentatie zal vermoedelijk gewoon in september plaatsvinden, maar de nieuwe iPhones komen […]

Het bericht ‘Apple gaat nieuwe iPhones los van elkaar onthullen’ verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Intel Tiger Lake-H lanceert begin 2021

03-08-2020 13:35 Hardware.info
Terwijl Intel vermoedelijk op 2 september de Tiger Lake-U serie uit de doeken zal doen, circuleren reeds geruchten over zijn grotere broertje. Twitter-gebruiker @momomo_us heeft een verslag gevonden van Compal, de producent van allerlei elektronica voor klanten zoals Apple en Dell. Het Taiwanese bedrijf claimt dat Tiger Lake-H in het eerste kwartaal van 2021 gelanceerd zal worden. Het moet het eerste high-end mobiele platform van Intel worden op 10 nm. De processoren van de H-reeks zijn krach...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VueScan 9.7.30

03-08-2020 13:05 Tweakers.net
Hamrick Software heeft versie 9.7.30 van VueScan uitgebracht. Het programma kan worden gebruikt als vervanger van de bij scanners meegeleverde twain-drivers en biedt vaak meer instelmogelijkheden. In veel gevallen kan het programma ook scanners aansturen als de fabrikant zelf geen driver voor het desbetreffende besturingssysteem heeft uitgebracht. Naast scannen kan het ook enkele bewerkingen uitvoeren, zoals crop, sharpen, grain reduction en het aanpassen van de kleurbalans. VueScan is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux, en biedt ondersteuning voor ruim 2400 scanners onder Windows, ruim 2100 onder macOS en 1900 onder Linux. Daarnaast is er ondersteuning voor de raw-bestanden van 600 digitale camera's. Het programma is te gebruiken in 28 talen, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi S6 sleeper is sneller dan een nieuwe RS6

03-08-2020 12:57 Autoblog.nl

Een RS6 is leuk, maar een snellere Audi S6 sleeper is nog veel leuker. En historisch correct en verantwoord. De huidige Audi S6 is een beetje een vreemde eend in de bijt. Het is duidelijk wat Audi met de S6 wilde doen: een soort M550d concurrent cre?ren. Een auto die overigens niet meer in de […]

The post Audi S6 sleeper is sneller dan een nieuwe RS6 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Van dichtbij: nieuwe Rolls-Royce Ghost

03-08-2020 12:40 Autoweek.nl
Rolls-Royce stoomt de nieuwe Ghost klaar. Op de Stelviopas in Itali? wordt de kleine broer van de Phantom eens even flink aan de tand gevoeld en gelukkig stond AutoWeek-lezer Mike Vreuls er met zijn neus bovenop.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Kimi vertelt zijn collega wat hij ervan vond

03-08-2020 12:34 Autoblog.nl

We kennen Kimi niet anders natuurlijk. Ook gisteren waren de weinige woorden die hij sprak vrij duidelijk….

The post Video: Kimi vertelt zijn collega wat hij ervan vond appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl