CVC wil Toshiba overnemen en van de beurs halen voor 17,6 miljar

07-04-2021 14:59 Hardware.info
Volgens Nikkei Asia wil CVC Capital Partners, een private-equitybedrijf, Toshiba overnemen voor een bedrag van omgerekend 17,6 miljard euro. CVC zou nog niet beslist hebben of het bedrijf wil partneren met andere investeerders. In ieder geval zou Toshiba na de overname van de beurs worden gehaald.? De ceo van Toshiba, Nobuaki Kurumatani, heeft door middel van een zeer korte verklaring bevestigd dat het bedrijf een bod heeft ontvangen van CVC. De raad van bestuur van het elektronicabedrijf hee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Schrems: Google overtreedt privacyregels met Android Adverti

07-04-2021 14:56 Tweakers.net
Max Schrems heeft met zijn organisatie genaamd None of your business in Frankrijk een klacht ingediend tegen Google. Volgens Schrems is er sprake van ongeautoriseerde trackingcode die zonder toestemming van gebruikers op Android-telefoons wordt ge?nstalleerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Citro?n C5 wordt weer briljant Frans

07-04-2021 14:51 Autoblog.nl

Het werd ook wel weer tijd voor een eigenwijze Franse auto. Gelukkig schijnt de nieuwe Citro?n C5 aan die verwachting te voldoen. Afgelopen week is Robert Opron overleden. De markante Fransman tekende enkele van de meest legendarische auto’s. Wat dat betreft was het ook niet anders mogelijk dan dat hij bij Citro?n aan de slag […]

The post Nieuwe Citro?n C5 wordt weer briljant Frans appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft geeft preview van eigen OpenJDK-release vrij

07-04-2021 14:43 Tweakers.net
Microsoft maakt de Microsoft Build van OpenJDK beschikbaar, een long-term support-distributie van de Java-developmentkit met onder andere de binaries van Java 11. De build wordt later dit jaar de standaarddistributie van Java 11 voor Azure-diensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz S-klasse (W140) rijtest - Uit de Oude Doos

07-04-2021 14:30 Autoweek.nl
Sommige auto's blijven je altijd bij. De Mercedes-Benz S-klasse W140 is er ook zo eentje. Een auto die niet in de laatste plaats vanwege z'n statuur een onuitwisbare indruk achterliet toen we 'm precies 30 jaar geleden voor het eerst reden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Acer verwacht afname wereldwijd gebrek aan chips

07-04-2021 14:07 Hardware.info
Door het wereldwijde chiptekort zijn leveringen in de auto-industrie vertraagd, smartphones en pc-componenten duurder geworden en ook televisie's en witgoed zijn moeilijker verkrijgbaar. Waar eerder nog berichten waren dat de schaarste tot in 2022 zou duren, denkt Acer nu dat de situatie op korte termijn beter moet worden. De op vier na grootste pc-fabrikant ter wereld voorspelt een betere beschikbaarheid van chips voor apparaten uit het middensegment. Andrew Hou, Acer's president voor Azi?-P...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: daarom moet je nooit voor een vrachtwagen steken

07-04-2021 14:04 Autoblog.nl

Die hebben gewoon een wat langere remweg.

The post Video: daarom moet je nooit voor een vrachtwagen steken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WEROCK Technologies komt met Rocktab S100-serie industri?le tabl

07-04-2021 14:00 Hardware.info
Werock kondigt met de Rocktab S108 en Rocktab S110 twee nieuwe robuuste tablets aan die geschikt moeten zijn voor ongunstige werkomgevingen. De twee 8- en 10-inch modellen zijn voorzien van een MediaTek Helio P60-processor met Android 10-besturingssysteem of een Intel quad-core processor met Windows 10 Professional. Voor gegevensopslag zijn de tablets uitgerust met een ssd van 64 GB, die kan worden uitgebreid via een micro sd-kaart. Rocktab S108 De tablets uit de Rocktab S100-serie zijn water...
Lees het hele artikel op Hardware.info

[Plus] Zonnepanelen met gewassen eronder - Groenten en stroom te

07-04-2021 14:00 Tweakers.net
In Oss zijn 282 verplaatsbare en lichtdoorlatende zonnepanelen neergezet, samen goed voor een piekopbrengst van 75.000W, waaronder groenten verbouwd gaan worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Citro?n C5 klaar voor debuut

07-04-2021 13:47 Autoweek.nl
Citro?n trekt op korte termijn het doek van de geheel nieuwe C5, een auto die het over een heel andere boeg gooit dan zijn voorganger. Dat de nieuwe Citro?n C5 een excentriekeling wordt, blijkt wel uit een teaservideo die Citro?n via zijn sociale kanalen de wereld in heeft gestuurd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

doPDF 11.0.125

07-04-2021 13:38 Tweakers.net
Softland heeft versie 11 van doPDF uitgebracht. Dit programma installeert zich op het systeem als een printerdriver en maakt het mogelijk om vanuit elk programma met een printfunctie op eenvoudige wijze pdf-documenten te maken. DoPDF is gratis voor priv?- en commercieel gebruik, heeft geen Ghostscript nodig om zijn werk te kunnen doen en voegt geen watermerk of advertentie toe. Alleen in het scherm voor het kiezen van de locatie waarnaar het pdf-document moet worden weggeschreven, is een vermelding te zien naar novaPDF. Dat is een soortgelijk programma van dezelfde makers met uitgebreidere opties, dat echter niet gratis is. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:: Changes in doPDF 11.0.125:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MusicBee 3.4

07-04-2021 13:33 Tweakers.net
Versie 3.4 van MusicBee is uitgekomen. MusicBee is een uitgebreid en gratis programma voor het beheren en afspelen van muziek. In een overzichtelijke interface kunnen tags worden aangepast, cover art en songteksten worden gedownload, bestanden worden geconverteerd en audio-cd's geript, en kan met diverse mp3-spelers worden gesynchroniseerd. Verder is het uiterlijk aanpasbaar, kan de functionaliteit met bass-plug-ins worden uitgebreid en is het programma ook in het Nederlands te gebruiken. Changes in MusicBee version 3.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Badass: Sci-fi mondmasker van Marvel’s Avengers-ontwerper

07-04-2021 13:32 Apparata

Het Xupermask mondmasker, gemaakt door rapper Will.i.am en de Avengers-ontwerper, is van allerlei slimme tech voorzien. Techbedrijf Honeywell komt met een antwoord op bizarre mondmaskers, door er heel wat star power bij te betrekken, zo schrijft The New York Times. Het techbedrijf lanceert samen met Black Eyed Peas-zanger Will.i.am het sci-fi mondmasker genaamd Xupermask. De […]

Het bericht Badass: Sci-fi mondmasker van Marvel’s Avengers-ontwerper verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft koelt servers met vloeistof die bij 50 graden kookt

07-04-2021 13:31 Hardware.info
Na het afzinken van een compleet datacentrum experimenteert Microsoft nu ook met het onderdompelen van een serverrack als koelmethode. Dit gebeurt door de server in een bad te zetten dat gevuld is met koelvloeistof. Deze niet-geleidende vloeistof op basis van fluor en koolstof kookt bij 50 graden Celsius. De hitte die gegenereerd wordt door de componenten wordt heel effici?nt overgedragen aan de vloeistof, die gaat koken, en bij het condenseren zijn warmte weer afgeeft. Dit zorgt voor een ges...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hubble-telescoop ontdekt dubbele quasar van tien miljard jaar ge

07-04-2021 13:29 Tweakers.net
De NASA heeft via de Hubble-telescoop waarschijnlijk een dubbele quasar ontdekt. Het gaat om een paar dat tien miljard jaar geleden ontvlamde. Quasars zijn stralen van zeer intens licht dat wordt gevormd door enorme zwarte gaten die zich in het centrum van sterrenstelsels bevinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elektrische Cupra Born getest bij de poolcirkel

07-04-2021 13:19 Autoweek.nl
De volledig elektrische Cupra Born, het Spaanse broertje van de Volkswagen ID3, is door Cupra flink op de proef gesteld vlakbij de poolcirkel. Cupra deelt er zelf deze beelden van.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Warhammer - Age of Sigmar: Storm Ground verschijnt op 27 mei voo

07-04-2021 13:17 Tweakers.net
Focus Home Interactive brengt Warhammer - Age of sigmar: Storm Ground op 27 mei uit. De turn-based strategiegame heeft een singleplayercampagne en kan online tegen anderen gespeeld worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzenoorlog Nederlandse pomphouders op komst

07-04-2021 13:03 Autoblog.nl

Houd je zelf maar goed vast. Er staat een prijzenoorlog van Nederlandse pomphouders op de planning, nu de tankstations in Duitsland niet meer toegankelijk zijn. We weten het allemaal: autorijden in Nederland is duur. En we weten ook allemaal: brandstof is idioot door. Nederland is ook nog eens aanzienlijk duurder dan Duitsland, wat resulteert in […]

The post Prijzenoorlog Nederlandse pomphouders op komst appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

JBL introduceert volledig draadloze Live Pro+ oordopjes

07-04-2021 12:50 Hardware.info
JBL brengt met de Live PRO+ een nieuwe set volledig draadloze oordopjes op de markt, die onder meer moeten voorzien in ruisonderdrukking en spraakassistentie. De dopjes zijn uitgerust met JBL's Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient functies en beschikken daarnaast over 3-mic technologie, waardoor ze volgens de maker ook in omgevingen met veel lawaai of wind goed te gebruiken moeten zijn. Daarnaast heb je toegang tot Google Assistent en Amazon Alexa via spraakopdrachten of met een tik op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel Xeon Sapphire Rapids-SP: 56 cores, 10 nm en een TDP van350

07-04-2021 12:47 Hardware.info
Een dag na de lancering van Intels derde generatie Xeon-processors zijn er al details over de vierde generatie uitgelekt. De Sapphire Rapids-SP-familie zal de Ice Lake-SP-producten vervangen en wordt gebakken op het 10nm Enhanced SuperFin proces. De zelfde 10nm node moet ook gebruikt worden voor de Alder Lake-processoren voor consumenten, die later dit jaar gelanceerd wordt.? De Sapphire Rapids-lineup maakt gebruik van de Golden Cove architectuur, en zal met LGA 4677 de oude LGA 4189 sockets...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom moet de innovatieve LG Rollable in de prullenbak?

07-04-2021 12:11 Apparata

De innovatieve LG Rollable gaat samen met de smartphone-divisie in de prullenbak, maar dat is toch hartstikke zonde van al het werk?! Het is afgelopen voor de smartphone-divisie van LG. Tot dusver wisten we daarentegen niet precies wat er met de nog niet uitgekomen toestellen zou gebeuren. Daar geeft LG duidelijkheid over tegenover AndroidAuthority en […]

Het bericht Waarom moet de innovatieve LG Rollable in de prullenbak? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Top Gear eert Sabine Schmitz met o.a. Clarkson, Hammond & May

07-04-2021 11:59 Autoblog.nl

In een special uitzending van Top Gear staat het programma stil bij het overlijden van Sabine Schmitz. We hebben een kijktip voor je die via een tip van een paar Autoblog-lezers op ons bordje kwam. Vanavond 20:30 Nederlandse tijd kun je inschakelen op BBC 1 voor een Top Gear special, de eenmalige aflevering gaat over […]

The post Top Gear eert Sabine Schmitz met o.a. Clarkson, Hammond & May appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elektrische Audi Q4 e-tron ?n Q4 e-tron Sportback klaar voor on

07-04-2021 11:57 Autoweek.nl
Audi staat op het punt de volledig elektrische Q4 e-tron te onthullen. Die elektrische SUV krijgt direct gezelschap van de Q4 Sportback e-tron, de carrosserievariant met een sterker aflopende daklijn. Audi laat een teaserafbeelding van zijn elektrische nieuwkomers zien en geeft direct een offici?le onthullingsdatum vrij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung en Adidas lanceren Stan Smith Galaxy Buds Pro earbuds

07-04-2021 11:40 Hardware.info
Samsung brengt met het Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack een setje speciale editie-oordopjes met de klassieke groen-witte Stan Smith-branding op de markt. Het pakket bestaat uit de Galaxy Buds Pro, een Adidas Originals snapback case en een coupon om Adidas Stan Smith sneakers te kopen. Wanneer je de draadloze oordopjes koppelt aan een Galaxy-smartphone, krijg je bovendien een speciaal Adidas Originals-vergrendelschermthema cadeau, compleet met aangepaste pictogrammen, berichten en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Freebuds 4i: draadloze nc-oortjes van Huawei voor 80 euro

07-04-2021 11:33 Hardware.info
Het aantal merken dat geheel draadloze oortjes op de markt brengt, blijft maar groeien. Onlangs heeft Huawei de FreeBuds 4I op de markt gebracht: oortjes met noise cancelling die voor zo’n 80 euro over de toonbank gaan. Daarmee zitten ze qua prijs in de buurt van de Jabra 65t.? Hiermee gaat het bedrijf behoorlijk de concurrentie aan in dit segment. Het recept van de oortjes lijkt erg op de Airpods van Apple. Een belangrijk verschil is al de kleur: Huawei levert niet alleen in het wit, maar oo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Qualcomm neemt voormalig topman van HMD en Nokia in dienst

07-04-2021 11:24 Tweakers.net
Juho Sarvikas is in dienst getreden bij chipontwerper Qualcomm. Sarvikas werkte tot voor kort bij HMD Global, waar hij aanvankelijk verantwoordelijk was voor de producten die de Nokia-licentienemer uitbracht. Eerder werkte Sarvikas bij Nokia.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD lanceert vandaag RX 6800 XT "Midnight Black"

07-04-2021 11:14 Hardware.info
AMD heeft in een exclusieve aankondiging aan leden van de Red Team community bekend gemaakt dat ze van plan zijn een nieuwe versie van de Radeon RX 6800 XT te lanceren. Het gaat om de "Midnigt Black"-editie, die zoals de naam suggereert grotendeels in het zwart is uitgevoerd. De kaart wordt om 3 uur vanmiddag beschikbaar op AMD's website voor een onbekende prijs. Het is een gelimiteerde oplage en het is nog niet duidelijk of het een eenmalig product is of er later meer kaarten gemaakt zullen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ontwerp van Sony Xperia 1 III en Xperia 10 III onthuld door case

07-04-2021 11:08 Hardware.info
Sony heeft op het Chinese sociale mediaplatform Weibo bekendgemaakt dat het bedrijf op 14 april ??n of meerdere nieuwe Xperia-smartphones zal aankondigen (9u30 Nederlandse tijd). Hoewel geen producten zijn genoemd, zijn er twee mogelijke modellen opgedoken.? Zo heeft casefabrikant Olixar enkele hoesjes onthuld voor de Sony Xperia 1 III en Xperia 10 III, waardoor het design aan het licht is gekomen. De productafbeeldingen van Olixar lijken sterk op eerder opgedoken renders. Twittergebruiker On...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kies maar: 3x ABT Audi RS

07-04-2021 11:01 Autoblog.nl

We hebben vandaag 3x ABT Audi RS voor je, maar welke mag mee naar huis? Een bescheiden tuner kun je ABT inmiddels niet meer noemen. Tegenwoordig pakken ze groot, groter, grootst uit met aangepakte Audi RS modellen. Ze komen in sommige gevallen in een gelimiteerde oplage op de markt, wat het allemaal nog net even […]

The post Kies maar: 3x ABT Audi RS appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ninebot wil elektrische Segway-waterstofmotorfiets maken

07-04-2021 11:00 Tweakers.net
Segway-moederbedrijf Ninebot heeft conceptafbeeldingen gepubliceerd van een Segway-motorfiets die op waterstof moet rijden. De motor zal volgens Segway ook daadwerkelijk worden gebouwd en moet vanaf 2023 leverbaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Tankstations in grensgebied ontketenen prijzenoorlog'

07-04-2021 10:45 Autoweek.nl
Het 'tanktoerisme' net over de grens in Duitsland komt even stil te liggen door de coronamaatregelen. Tankstations in de Nederlandse grensregio gaan daar waarschijnlijk op inspelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

IBM kondigt Cobol-compiler voor Linux x86 aan

07-04-2021 10:42 Tweakers.net
IBM heeft Cobol for Linux on x86 1.1 aangekondigd, een compiler die IBM's bestaande Cobol-compilerfamilie moet aanvullen. Het bedrijf hoopt dat klanten hiermee bedrijfsapplicaties geschreven in Cobol naar hybride cloudomgevingen brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De beste smartwatches van negen merken

07-04-2021 10:30 Tweakers.net
We bekijken negen smartwatches. We vergelijken de ‘traditionele’ smartwatchfunctionaliteit en wat fabrikanten bieden op het vlak van sport- en gezondheidsfuncties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Google Nest Hub komt in Nederland en Belgi? uit op 4 mei

07-04-2021 10:26 Tweakers.net
Google brengt de tweede generatie van zijn Nest Hub op 4 mei uit in Nederland en Belgi?. De slimme speaker met ingebouwd 7"-scherm krijgt een adviesprijs van 100 euro. Het nieuwe model heeft onder andere een ingebouwde Soli-radar voor slaaptracking.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple stelt Find My eindelijk (soort van) open voor anderen

07-04-2021 10:23 Apparata

Langzaam maar zeker stelt Apple het Find My-netwerk open voor derden die accessoires onder het Made for iPhone-certificaat maken. Doorgaans zorgt Apple vooral goed voor haar eigen producten, maar volgens TechCrunch krijgen accessoires van derden ook een voorproefje van Apple’s liefde. Via de Find My-app kunnen gebruikers straks mogelijk ook Apple-compatibele tech van derden terugvinden. […]

Het bericht Apple stelt Find My eindelijk (soort van) open voor anderen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Meer Max Verstappen in Netflix Drive to Survive?

07-04-2021 10:01 Autoblog.nl

Als je de afgelopen seizoen Drive to Survive hebt gekeken zie je maar weinig Max Verstappen, mogelijk komt daar verandering in. Ondergetekende heeft een haat/liefde verhouding met de Netflix-serie Drive to Survive. Met name het laatste seizoen heeft interessante afleveringen, maar de eerdere seizoenen vond ik wat saai. Ook het feit dat de makers soms […]

The post Meer Max Verstappen in Netflix Drive to Survive? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vernieuwde Audi A8 als ellenlange Maybach-concurrent gesnapt

07-04-2021 10:00 Autoweek.nl
Audi geeft zijn vlaggenschip binnenkort een facelift. De vernieuwde Audi A8 is al eerder in camouflagekostuum opgedoken, maar niet eerder zagen we de vernieuwde A8 in deze wel h??l lange vorm. Het heeft er alle schijn van dat Audi met deze extra lange versie zijn pijlen richt op auto's als de Mercedes-Maybach S-klasse.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MSI viert verkoop van drie miljoen gamingmonitoren met limited e

07-04-2021 9:19 Hardware.info
Eind 2016 heeft MSI zijn eerste gamingmonitor, de Optix G27C, op de markt gebracht. Ondertussen heeft men de grens van drie miljoen verkochte schermen overschreden. Om dat te vieren, komt de fabrikant met een speciale versie van de Optix MAG274QRF-QD-gamingmonitor. De voornaamste mijlpalen van MSI op het gebied van gamingmonitoren. Waar de reguliere variant in zwart komt, is de gelimiteerde oplage voorzien van een likje rode verf. Op het gebied van specificaties komen ze wel overeen met elkaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nintendo brengt Pac-Man-'battle-royalegame' uit voor Switch Onli

07-04-2021 9:08 Tweakers.net
Nintendo brengt de game Pac-Man 99 uit voor Nintendo Switch Online-abonnees. Het betreft een gratis Nintendo Switch-game met een battle-royalethema, waarbij een speler het moet opnemen tegen 98 tegenstanders.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Caterham Cars gekocht door Japanse VT Holdings

07-04-2021 9:04 Autoweek.nl
Caterham Cars heeft een nieuwe eigenaar. De Engelse fabrikant van op de Lotus Seven gebaseerde pretmachines is gekocht door het Japanse VT Holdings. VT Holdings is bepaald geen vreemde van Caterham.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo bruut zag je de Maserati MC20 nog niet eerder

07-04-2021 9:04 Autoblog.nl

Een soort Corsa uitdossing van de nieuwe Maserati MC20. Dat lusten we wel. De eerste Maserati MC20 moet nog geleverd worden aan klanten. De nieuwste sportwagen van de Italiaanse autofabrikant werd in de zomer van 2020 aan de wereld voorgesteld. Toch is er nu al een tuner die denkt dat het nog wel wat heftiger […]

The post Zo bruut zag je de Maserati MC20 nog niet eerder appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

37 Nederlandse werkgevers: fossielvrij wagenpark in 2025

07-04-2021 9:03 Autoweek.nl
Een groep van 37 grote Nederlandse werkgevers heeft zich verenigd in de coalitie 'Anders Rijden', met als doel om hun wagenpark per 2025 fossielvrij te hebben.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D? reden om Xbox Game Pass te nemen: GTA V

07-04-2021 9:01 Apparata

Vanaf deze week zijn GTA V en GTA Online (en meer) onbeperkt op console en smartphone te spelen via de Xbox Game Pass Ultimate! Er zijn tal van redenen om voor het Xbox Game Pass-abonnement van Microsoft te gaan. De redelijk schappelijke prijs, het brede scala aan games of de mogelijkheid om onbeperkt games te […]

Het bericht D? reden om Xbox Game Pass te nemen: GTA V verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Ook Chevrolet Silverado krijgt volledig elektrische versie

07-04-2021 8:48 Autoweek.nl
Dat ook bakbeesten die traditioneel grote achtcilinders onder de kap hebben prima een elektrische versie kunnen krijgen, bewees General Motors al door de nieuwe GMC Hummer alleen als EV op de markt te gaan brengen. Het Amerikaanse concern heeft de elektrosmaak behoorlijk te pakken en kondigt nu ook de komst aan van een elektrische versie van de Silverado.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

T-Mobile wil minstens miljoen Nederlandse huishoudens van glasve

07-04-2021 8:27 Tweakers.net
T-Mobile zegt dat het in vijf jaar tijd minstens een miljoen Nederlandse van glasvezelinternet gaat voorzien. Het gaat om een project met het bedrijf Open Dutch Fiber, waarbij de provider zicht richt op 'overwegende stedelijke gebieden' waar momenteel nog geen glasvezel aanwezig is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Polestar: 'Eerste klimaatneutrale auto in 2030'

07-04-2021 8:21 Autoweek.nl
Polestar wil alleen nog maar elektrische auto's bouwen, dat was al bekend. Het merk geeft nu aan dat het ook alleen nog maar klimaatneutrale auto's in zijn gamma wil hebben. In 2030 moet de eerste volledig klimaatneutrale auto van het merk van de band lopen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe 16-poorts fanless PoE+-switches van Netgear

07-04-2021 8:16 Hardware.info
De Amerikaanse fabrikant van netwerkapparatuur Netgear heeft twee nieuwe switches uitgebracht in de GS300-serie. Het gaat om de GS316EP en de GS316EPP. De switches hebben allebei 15 1 gigabit PoE+-poorten en een enkele gigabit sfp-uplink. De switches hebben respectievelijk 180 en 231 watt beschikbaar voor power-over-ethernet. Voor de rest zijn de twee varianten identiek. De GS316EP(P) is fanloos, en heeft verschillende Netgear Plus management-funcies. Netgear noemt bijvoorbeeld vlan's, en po...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes-Benz CLS subtiel vernieuwd

07-04-2021 8:09 Autoweek.nl
De Mercedes-Benz CLS is opgefrist, al valt de vernieuwde versie slechts met een vergrootglas van het in 2017 gepresenteerde origineel te onderscheiden. De vernieuwde CLS krijgt onder meer vernieuwd bumperwerk rondom en er zijn meer personaliseringsmogelijkheden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple test Find My-app voor accessoires van derden

07-04-2021 7:59 Tweakers.net
Apple heeft de Find My Certification Assistant-app uitgebracht. Daarmee kunnen fabrikanten van accessoires voor iPhones testen hoe goed hun apparaten functioneren binnen Apples Find My-netwerk, waarmee gebruikers zoekgeraakte iPhones, AirPods en Macs kunnen vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Mercedes CLS facelift is gearriveerd

07-04-2021 7:58 Autoblog.nl

De vernieuwingen die doorgevoerd zijn komen de Mercedes CLS met deze facelift ten goede. Best een strak model zo! Vaak zijn het de kleine aanpassingen die het hem doen. Dat is met een auto niet anders. Mercedes heeft de CLS van een facelift voorzien met onder andere kleine tweaks voor het uiterlijk. Denk aan een […]

The post De Mercedes CLS facelift is gearriveerd appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WhatsApp gaat overdragen van chats tussen Android- en iOS-appara

07-04-2021 7:50 Hardware.info
WhatsApp werkt aan een nieuwe functie waarmee je eenvoudig je chats moet kunnen overzetten tussen Android- en iOS-apparaten. Zoals gemeld door WABetaInfo is de functie "Chatgeschiedenis Migratie" momenteel nog in ontwikkeling en wordt deze naar verwachting uitgebracht in een toekomstige update voor zowel de Android- als iOS-versie van de messaging-app. Onderstaand screenshot laat zien dat je eerst moet updaten naar de nieuwste versie voordat je kunt beginnen met het overzetten van de chatgesc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sonos lijkt op Instagram te bevestigen dat nieuwe Ikea Symfonisk

07-04-2021 7:10 Hardware.info
Pocket-lint weet te melden dat Sonos en Ikea werken aan een nieuw Symfonisk-apparaat. En hoewel geen van beide bedrijven heeft bevestigd om wat voor apparaat het gaat, hebben ze al wel een nieuw product geteased via hun social media kanalen. De bedrijven hebben zich inmiddels gewend tot de FCC en zonder dat de handleiding, bedieningsdetails en productafbeeldingen beschikbaar zijn gemaakt, meent Pocket-lint te weten dat het product momenteel Ikea FHO-E1913 wordt genoemd en dat het gaat om een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TP-Link introduceert Archer AX73 WiFi 6 router

07-04-2021 6:35 Hardware.info
TP-Link brengt met de Archer AX73 een wifi 6 router op de markt die zes antennes combineert met onder meer HT160 en 1024-QAM. De nieuwe Archer moet 5,4Gbps aan totale bandbreedte kunnen leveren en 4,8Gbps met wifi 6. Net als bij sommige andere routers van het bedrijf kun je ook nu OneMesh-ondersteuning verwachten voor mesh-netwerken, als ook een usb 3.0-poort voor het delen van media en lokale netwerkopslag (nas-doeleinden). Daarnaast wordt voorzien in vier gigabit lan-poorten voor bekabelde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VueScan 9.7.52

07-04-2021 5:49 Tweakers.net
Hamrick Software heeft versie 9.7.52 van VueScan uitgebracht. Het programma kan worden gebruikt als vervanger van de bij scanners meegeleverde twain-drivers en biedt vaak meer instelmogelijkheden. In veel gevallen kan het programma ook scanners aansturen als de fabrikant zelf geen driver voor het desbetreffende besturingssysteem heeft uitgebracht. Naast scannen kan het ook enkele bewerkingen uitvoeren, zoals crop, sharpen, grain reduction en het aanpassen van de kleurbalans. VueScan is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux, en biedt ondersteuning voor ruim 2600 scanners onder Windows, ruim 2100 onder macOS en 1900 onder Linux. Daarnaast is er ondersteuning voor de raw bestanden van 600 digitale camera's. Het programma is te gebruiken in 28 talen, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in VueScan version 9.7.52:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intels 3e Xeon Scalable-generatie officieel: 40 cores, maar toch

06-04-2021 22:24 Hardware.info
Na een eindeloze periode van uitstellen en onoffici?le informatie over Ice Lake-SP heeft Intel eindelijk de derde generatie Xeon Scalable-processors onthuld. Zoals verwacht heeft het topmodel 40 cores, wat flink minder is dan de 64 stuks van AMD's gloednieuwe Epyc Milan-generatie. Toch zet Intel ze voor bepaalde workloads tegenover deze nieuwe Milan-cpu's. Ze zijn gemaakt op Intels 10nm+-node, niet op 10nm SuperFin (10nm++). Daar was het verbeterde productieproces te laat voor gereed. In iede...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video – welke kleine super-crossover is het snelst?

06-04-2021 21:57 Autoblog.nl

Is het de kersverse Audi RS Q3 of de kersverse Mercedes-AMG GLA45 S? Een dragrace tussen de twee moet antwoord geven op die vraag.

The post Video – welke kleine super-crossover is het snelst? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De beste nieuwe films op Netflix in april 2021

06-04-2021 21:01 Apparata

Prima popcorn vermaak in april 2021 op Netflix als het gaat om films. We zetten ze op een rijtje voor je. Veel nieuwe films in april 2021 op Netflix. Klassiekers, maar ook wat jongere titels. In dit artikel zetten we ze op een rijtje voor je. Er zitten wat ons betreft een behoorlijk aantal titels […]

Het bericht De beste nieuwe films op Netflix in april 2021 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Signal test betalen met MobileCoin via nieuwe betaaldienst in Si

06-04-2021 20:51 Tweakers.net
Signal kondigt de eerste b?tatest van zijn betaaldienst aan. De betaaldienst gaat gebruikmaken van cryptovaluta MobileCoin. Met de betaaldienst kunnen gebruikers van Signal Messenger elkaar geld sturen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche GT3 RS van Jerry Seinfeld heeft peperdure opties

06-04-2021 20:42 Autoblog.nl

De lekkerst samengestelde Porsche 911 GT3 RS, zou het deze zijn die ooit van Jerry Seinfeld is geweest? E?n van de duurste is het in ieder geval. Achtervleugel optioneel, trouwens! Porsche is een merk met veel geschiedenis, terwijl ze in de huidige tijd nog steeds briljante sportwagens maken. Wat Porsche tegenwoordig veelal doet is die […]

The post Porsche GT3 RS van Jerry Seinfeld heeft peperdure opties appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl