The Pirate Bay laat bezoekers stiekem cryptocoins minen

19-09-2017 9:25 Hardware.info
Wereldwijd is er een tekort aan specifieke GPUs dankzij het minen van cryptocurrency. Gebruikers van The Pirate Bay hebben een JavaScript-code gevonden in de website die je CPU 'leent' om Monero te minen. Echter heeft niet iedereen door dat er wordt gemined. Wanneer de gebruiker het idee heeft dat de computer traag reageert, kan Task Manager geopend worden om te kijken of de CPU volledig belast wordt. De code in kwestie is verstopt in de footer van de site en maakt gebruik van een miner aangele...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Forza Motorsport 7 - Voorproefje in de stromende regen

19-09-2017 9:21 Tweakers.net
Begin oktober verschijnt Forza Motorsport 7. De game biedt mooie beelden en veel auto's, maar moet nog wel bewijzen wat voor ?cht nieuws er te vinden is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tien grote bedrijven gaan voor elektrisch rijden

19-09-2017 9:18 Autoweek.nl
Een tiental grote bedrijven waaronder Unilever, Ikea, Vattenfall, Deutsche Post DHL en LeasePlan zetten vol in op elektrisch rijden. In 2030 beloven de bedrijven dat 100 procent van de personenauto's, ook lease, elektrisch aangedreven zal zijn. Bij vrachtauto's tussen de 3,5 en 7,5 ton zal dit voor minstens de helft gelden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lenovo: Moto G4 Plus krijgt toch update naar Android O

19-09-2017 9:16 Tweakers.net
Lenovo heeft bekendgemaakt dat zijn Moto G4 Plus-toestel toch een update krijgt naar Android O. Een aantal dagen geleden maakte de fabrikant de toestellen bekend die de update zouden ontvangen, maar daar stond te telefoon niet tussen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de toekomstplannen van Alfa Romeo

19-09-2017 8:41 Autoblog.nl
Wat? Titel komt je bekend voor? Hoezo? Alfisti gaan ongetwijfeld steigeren naar aanleiding van de ietwat sarcastische ondertoon in dit bericht, maar ook zij zullen moeten toegeven dat FCA wel erg wispelturig is als het gaat om de toekomstplannen van het roemruchte merk. Tot en met 2018 zouden maar liefst acht nieuwe modellen verschijnen waaronder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘iPhone X zal iPhone 8 verkopen dwarsbomen’

19-09-2017 8:38 Apparata
Die kans is aanwezig. Normaal gesproken lanceert Apple ??n nieuwe iPhone. We hebben ook wel eens gehad dat de techgigant een voordelig model lanceerde, de iPhone SE, maar dit toestel was geen alternatief op het topmodel. Vorige week lanceerde Apple de iPhone 8 en iPhone X. Twee high-end smartphones die met elkaar gaan concurreren. Zo […]
Lees het hele artikel op Apparata

VW-topman: EV-offensief 'misschien wat laat'

19-09-2017 8:32 Autoweek.nl
De topman van de vrachtautotak van Volkswagen Group heeft aangegeven dat het concern aanvankelijk een afwachtende houding had tegenover elektrische auto's. Daarbij vraagt hij zich openlijk af de focus op EV's misschien te lang op zich liet wachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gmail geeft adressen en telefoonnummers als links weer na update

19-09-2017 8:17 Tweakers.net
Google heeft een update doorgevoerd voor Gmail, waardoor de dienst nu tekst in berichten in bepaalde gevallen als links weergeeft. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om adressen en telefoonnummers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse burgerrechtenorganisatie EFF stapt uit W3C na drm-co

19-09-2017 7:54 Tweakers.net
De Electronic Frontier Foundation, een Amerikaanse burgerrechtenorganisatie, heeft bekendgemaakt uit het het World Wide Web Consortium, oftewel W3C, te stappen. De beslissing is het gevolg van een conflict over de goedkeuring van een drm-specificatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Grotere sedan van Alfa Romeo uitgesteld'

19-09-2017 7:46 Autoweek.nl
Liefhebbers van grote Alfa Romeo's moeten voorlopig nog even wachten. De spiritueel opvolger van de 166 zou zijn uitgesteld tot na 2021.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jos Verstappen: “ik dacht dat Max ging winnen”

19-09-2017 7:42 Autoblog.nl
Niet alleen voor Verstappen junior waren de druiven zuur afgelopen zondag in Singapore. Ook senior baalde na de startcrash als een stekker. Hoe de GP van Singapore voor Max Verstappen eindigde moge intussen bekend zijn. De Nederlander werd als een hambo gevangen tussen twee Ferrari-broodjes en dus zat zijn race er al binnen een paar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy S7 is meest gebruikte smartphone in Q2 2017

19-09-2017 7:40 Hardware.info
Volgens webanalist DeviceAtlas is de Qualcomm Snapdragon 410 de meest gebruikte mobiele processor in smartphones in het tweede kwartaal van 2017. De processor zou daarmee net voor de Apple A7 en A9 blijven. Het bedrijf heeft ook enkele andere interessante gegevens online gezet. Zo verkopen mid-range en low-end smartphones het beste en is de Samsung Galaxy S7 de meest gebruikte smartphone. Naast de Snapdragon 410 doet Samsung goede zaken met zijn Exynos 7420 processor. Beide processors zien we v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Kredietbeoordelaar Equifax was al eerder doelwit van grote hack

19-09-2017 7:28 Tweakers.net
De Amerikaanse kredietbeoordelaar Equifax was al eerder doelwit van een grote hack en kwam daarvan op de hoogte in maart, vijf maanden voordat het de hack openbaar maakte waarbij de gegevens van 143 miljoen personen zijn buitgemaakt. Dat claimt persbureau Bloomberg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

UltraVNC 1.2.1.6

19-09-2017 5:29 Tweakers.net
Versie 1.2.1.6 van UltraVNC is uitgekomen. Dit programma stelt je in staat om een verbinding met een andere computer te maken. Die computer kan dan worden bestuurd alsof je er zelf achter zit, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om op afstand problemen op te lossen. UltraVNC, een aftakking van RealVNC, voegt extra functionaliteit toe, waaronder de mogelijkheid tot chatten en bestandsoverdracht. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

f.lux 4.47

19-09-2017 5:16 Tweakers.net
Versie 4.47 van f.lux is uitgekomen. Dit programma stemt de kleur van het scherm af op de stand van de zon. Zo is het scherm overdag helderder en wanneer de zon ondergaat wordt de kleur 'warmer'. Dit is niet alleen rustiger voor de ogen, het zou zelfs kunnen helpen bij slaapproblemen. Het programma helpt bij het vinden van jouw locatie op aarde, zodat het precies weet wanneer de zon ondergaat. F.lux is beschikbaar voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Schitterende F12tdf staat in ons land te koop

18-09-2017 22:04 Autoblog.nl
Welke gaat het worden? In Nederland staan niet ??n, maar twee kleurrijke Ferrari F12tdf’s te koop. Van de 780 pk sterke F12tdf zijn slechts 799 stuks gemaakt. Het was het ultieme snoepje op basis van de F12berlinetta. Enkele jaren later introduceerde Ferrari de 812 Superfast. Qua prestaties gaat de 812 de F12tdf voorbij, maar qua […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung laat gebruikers Bixby-knop uitschakelen na update

18-09-2017 21:59 Hardware.info
Terwijl de digitale spraakassistent van Samsung nog lang niet overal beschikbaar was toen het bedrijf de Galaxy S8 en Galaxy S8+ lanceerde, zijn deze apparaten voorzien van een dedicated Bixby-knop. Ook de nieuwe Galaxy Note 8 is met de desbetreffende knop uitgerust. De implementatie?kwam op nogal wat kritiek van gebruikers te staan, aangezien de desbetreffende functionaliteit helaas niet uitgeschakeld kon worden. Nu brengt Samsung daar naar verluidt verandering in. De meest recente Bixby-updat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei haakt in op Apple Face ID faal

18-09-2017 21:58 Apparata
Subtiliteit staat niet in de kernwaarden van de Chinese tech-gigant. Mocht je vorige week ook hebben gekeken naar de onthulling van de nieuwe iPhone 8 en iPhone X, dan is het je vast niet ontgaan: de eerste poging(en) om het gemak van Face ID te tonen aan de wereld verliep allesbehalve vlekkeloos. Alsof deze misser […]
Lees het hele artikel op Apparata

JPMorgan voert bitcoin-transacties uit ondanks felle kritiek van

18-09-2017 21:48 Tweakers.net
De Amerikaanse zakenbank JPMorgan Chase blijkt aan bitcoin gerelateerde transacties uit te voeren, ondanks het feit dat de ceo van de bank, Jamie Dimon, eerder felle kritiek had op het digitale betaalmiddel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft houdt op 3 oktober evenement rondom Windows Mixed Real

18-09-2017 21:27 Tweakers.net
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het op 3 oktober in San Francisco een evenement organiseert dat geheel draait om Windows Mixed Reality. Het bedrijf uit Redmond heeft gezegd dat er op evenement duidelijk wordt wat de volgende stap van het bedrijf wordt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mogelijk BlackBerry-smartwatch op komst na licentiedeal met horl

18-09-2017 21:01 Hardware.info
BlackBerry maakte in het verleden altijd zijn eigen apparaten, maar tegenwoordig zijn het externe partijen die apparaten onder de BlackBerry-naam op de markt brengen. Hiervoor heeft BlackBerry licentieovereenkomsten gesloten met verschillende bedrijven. De meest recente overeenkomst zou wel eens in de komst van een BlackBerry-smartwatch kunnen resulteren. Zo heeft BlackBerry een dergelijke overeenkomst gesloten met Timex. De deal heeft betrekking op draadloze communicatie, netwerkinfrastructuur...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Roadtrip Noorwegen: hier is de route

18-09-2017 21:00 Autoblog.nl
Een tijdje terug maakte ik een roadtrip door Noorwegen met de Mazda MX-5 RF. Veel van jullie wilden weten hoe de route precies liep, dus hier is hij! Aangezien er nogal wat vragen binnenkwamen over de route heb ik besloten deze voor jullie uit te werken. Dat moest ik doen aan de hand van een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Galaxy S9 krijgt een super slowmotion camera

18-09-2017 20:39 Apparata
Over innovatie gesproken. De Galaxy S8 bracht dit jaar heel wat teweeg op de smartphonemarkt. Het nieuwe paradepaardje is onder andere het gezicht van de ‘nieuwe smartphone’, dankzij het randloze design en prima specs onder de motorkap. Met de Galaxy Note 8 deed Samsung dit dunnetjes over door de dubbele cameralens in haar toestellen te […]
Lees het hele artikel op Apparata

IIyama onthult 27" ProLite XUB2790HS-2 monitor

18-09-2017 20:04 Hardware.info
Begin 2014 kwam IIyama met de ProLite XUB2790HS-B1, een 27-inch Full HD-monitor die we tevens in ons testlab mochten verwelkomen maar die hier helaas niet echt wist te overtuigen. Nu komt het bedrijf met een opvolger in de vorm van de ProLite XUB2790HS-2. De ProLite XUB2790-2 heeft eveneens een schermdiagonaal van 27 inch en telt 1920 bij 1080 pixels. Het gebruikte paneel is van het AH-IPS type en beschikt over WLED-achtergrondverlichting. Verder claimt de fabrikant een contrastverhouding van 1...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Bentayga volgens Kahn is aardig geslaagd

18-09-2017 20:03 Autoblog.nl
Ze zijn niet over de top gegaan. Het Britse Kahn heeft de Bentlay Bentayga (rijtest) aangepakt. Het resultaat is een donkere SUV, zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Kahn koos voor een ‘Volcanic Rock Satin’ exterieur met 23-inch jetsers van wielen. Boven de achterlichten werd een, niet al te subtiel, spoilertje geplaatst. Verder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft heeft patent verkregen voor herkennen van vingerafdruk

18-09-2017 19:46 Tweakers.net
Microsoft heeft een patent verkregen op een technologie waarmee een elektronisch apparaat in staat is om de vingerafdruk te scannen, terwijl de vinger zich niet op het scherm of een scanknop bevindt, maar zweeft boven het scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iOS 11 installeren: zo ben je goed voorbereid

18-09-2017 19:25 Apparata
Omdat een grote iOS update installeren zeker wat voorbereiding vergt. Nog enkele uren wachten en dan rolt Apple wereldwijd de nieuwste versie van haar besturingssysteem officieel uit. Op dit moment is iOS 11 alleen in b?taversie beschikbaar, waarvan de laatste versie waarschijnlijk vrij weinig verschilt van de uiteindelijke variant. In iOS 11 is er onder […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hydra Desk; een bureaubehuizing van 999 euro

18-09-2017 19:09 Hardware.info
Het Italiaanse Hydra heeft een nieuwe behuizing op de markt gebracht; de Hydra Desk. Zoals de naam al aangeeft gaat het om een computerkast die tegelijkertijd als bureau dient. Ook de merknaam Hydra is niet uit de lucht gegrepen, zo moet de kast bij uitstek geschikt zijn voor gebruikers die met waterkoeling aan de slag willen en is er plek voor maar liefst vijf 360 mm radiators en ??n 480 mm exemplaar. De Hydra Desk is grotendeels opgetrokken uit 1,5 mm dik aluminium en meet 1509 x 755 x 713 mm...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de eerste Vanquish Zagato op Nederlands kenteken

18-09-2017 18:58 Autoblog.nl
Een zeer bijzondere Aston Martin op eigen bodem! Het is altijd weer bijzonder als er een exclusieve supercar op gele platen wordt gezet. Geen Ferrari 488 (rijtest) of een Porsche 911 Turbo S (rijtest), maar een ?chte bijzondere verschijning. Denk aan een Bugatti Chiron, Lamborghini Centenario of.. een Aston Martin Vanquish Zagato. Geen garage queen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tata heeft twee 360-gradencamera's getest bij Formule 1-race van

18-09-2017 18:17 Tweakers.net
Tata Communications, onderdeel van het Indiase conglomeraat Tata Group, heeft tijdens de Formule 1-race van Singapore twee 360-gradencamera's getest. De live 360-gradenvideo's liepen volgens Tata geheel synchroon met de normale live-uitzending op de tv.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'LG gaat OLED-panelen leveren aan Chinese smartphonefabrikanten'

18-09-2017 18:11 Hardware.info
De twee Zuid-Koreaanse elektronicagrootmachten, Samsung en LG, zetten flink in op de productie van OLED-panelen. Terwijl Samsung ze hoofdzakelijk?voor zijn eigen smartphones gebruikt, en sinds kort ook Apple van OLED-schermen voorziet, lijkt LG een andere koers te gaan varen. Volgens recente berichten wordt?20 tot 30 procent van de middelgrote OLED-schermen van LG door Chinese smartphonefabrikanten besteld. Het zou onder meer om Xiaomi, Vivo, Huawei en Oppo gaan, die tot op heden voornamelijk L...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w38y2017)

18-09-2017 17:55 Apparata
Klaar om te transformeren? Want Transformers: The Last Knight komt deze week binnen op plek twee. Verder nieuw deze week zijn Baby Driver op drie en It op plek zeven. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, vorige week nieuw op ??n, staat ook deze week nog bovenaan. Wonder Woman ging van een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Henk Kamp vrijuit in omstreden kortingszaak

18-09-2017 17:53 Autoblog.nl
Demissionair minister Kamp kan opgelucht adem halen. Spanning en sensatie, eerder dit jaar. De naam Henk Kamp viel in het grote omkoopschandaal van PON. De demissionair minister van Defensie zou korting hebben gekregen op onderhoud van zijn Audi TT. De zaak kwam aan het licht door een klacht van twee voormalige Defensie-medewerkers. Ze werden vervolgd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google gaat mogelijk concurrerende prijsvergelijkers opnemen in

18-09-2017 17:36 Tweakers.net
Google heeft aangegeven dat het aan andere prijsvergelijkingsdiensten de mogelijkheid wil bieden om deel uit te maken van de eigen prijsvergelijker, Google Shopping. Dat meldt Reuters op basis van vier bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van Google.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Windows ISO Download Tool 5.20

18-09-2017 17:14 Tweakers.net
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool is een programma waarmee offici?le iso's met installatiebestanden voor Windows versies 7 tot en met 10 inclusief Insider Previews en Office versies 2007 tot en met 2016 kunnen worden gedownload. In het programma moet een Windows- of Office-versie worden geselecteerd, daarna de gewenste taal en vervolgens worden links naar de juiste bestanden op de website van Microsoft opgezocht. Het programma is in .Net ontwikkeld en de download is dan ook nog geen twee megabyte groot. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EK introduceert monoblocks voor ASUS Rampage VI moederborden

18-09-2017 17:14 Hardware.info
EK heeft twee nieuwe waterblokken voor de ASUS Rampage VI moederborden uit de ROG-reeks ge?ntroduceerd. Deze blokken zijn geschikt voor zowel de Rampage VI Extreme als de Rampage VI Apex en koelen zowel de processor als de bijbehorende stroomvoorziening op het moederbord, het gaat dan ook om zogenaamde 'monoblocks'. De EK-FB ASUS ROG R6E RGB monoblocks zijn qua opzet indentiek, met als enige verschil dat de Nickel-variant een doorzichtige bovenkant heeft, terwijl de Acetal+Nickel in een zwarte...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Klacht over priv?auto Kamp ongegrond verklaard

18-09-2017 16:56 Autoweek.nl
De klacht over de korting die oud-minister van Defensie Henk Kamp heeft gekregen voor onderhoud van zijn priv?auto is ongegrond. Dat is de uitkomst van onderzoek dat in opdracht van Defensie is gedaan door een extern adviseur. Defensie neemt dit advies over, aldus een woordvoerder.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

5 dingen die je moet weten over Gearbest

18-09-2017 16:25 Apparata
We geven je wat weetjes over deze webshop. Op zoek naar techproducten bij een grote internationale webshop? Dan ben je bij Gearbest aan het juiste adres. Voor je een order plaatst bij een dergelijke webshop, is het wel zo fijn als je wat weet over de achtergrond. In dit artikel werpen we een blik op […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hardware.Info TV: Acer H7850 4K projector video review

18-09-2017 16:22 Hardware.info
Acer introduceerde onlangs een nieuwe serie 4K projectoren. Eerder testten wij al het V9800 topmodel, ditmaal is het de beurt aan de goedkopere H7850. Dit model is te koop vanaf ongeveer 2500 euro. Dat is nog altijd een hoop geld, maar voor een 4K projector is het relatief goedkoop. Wij zochten uit hoe de H7850 presteert.
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASUS ruimt oude moederborden op met games promotie

18-09-2017 16:19 Hardware.info
ASUS is een promotie gestart om de oude moederborden op te ruimen. Het gaat om borden met de Z170- of X99-chipset, waarbij het nu een game cadeau doet. Hierbij is er keuze tussen Call of Duty: WW II of Project Cars 2. Deze zijn na aanschaf te verzilveren in Steam. De actie geldt vanaf vandaag 12:00 tot 15 oktober 23:59. Vervolgens kan de code verzilverd worden op de actiepagina tot 29 oktober 23:59. Hier moet tevens een kopie van de factuur overhandigd worden. Daarna krijgt men een GamesPlanet-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Outlook.com-gebruikers hebben te maken met e-mailstoring

18-09-2017 16:10 Tweakers.net
Gebruikers van Outlook.com hebben sinds maandagochtend te maken met een storing. Daardoor kunnen ze geen e-mails verzenden of ontvangen. Microsoft zegt de problemen te onderzoeken, maar noemt geen oorzaak.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Land Rover op London Design Festival

18-09-2017 16:10 Autoweek.nl
Land Rover presenteert op het London Design Festival een 'sculptuur' dat onder meer moet laten zien hoe de designtoekomst van het merk eruit gaat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Range Rover Velar D300: rijtest en video

18-09-2017 16:00 Autoblog.nl
Wellicht de gaafste Range Rover van het moment, maar wel ??n die valt op de rand van het gat tussen de Evoque en RR Sport. Say wut? [ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER! ] White space Zoals Land Rover het zelf verwoordt is er een white space tussen de Evoque (aankoopadvies) en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Seat Ibiza 1.5 TSI ? Rij-impressie

18-09-2017 16:00 Autoweek.nl
Seat oogst veel lof met de nieuwe Ibiza. De auto is erg volwassen en dat resulteert in de ene overwinning na de andere als het gaat om testen. Maar Seat wil ook gezien worden als een hip, sportief merk. Dan kan een potente motor natuurlijk niet achterblijven. Marco Gorter zoekt uit of de nieuwe Ibiza met 1.5 TSI motor van 150 pk de leukste Ibiza tot op heden is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waze en Spotify breiden onderlinge integratie uit naar iOS

18-09-2017 15:50 Tweakers.net
Waze en Spotify hebben de mogelijkheid voor onderlinge integratie uitgebreid naar iOS, nadat deze eerder al beschikbaar kwam voor Android-toestellen. Hiermee kunnen gebruikers van de navigatieapp bijvoorbeeld direct muziek selecteren in Spotify.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vijf leasebedrijven gaan verder onder de naam Van Mossel Autolea

18-09-2017 15:43 Autoblog.nl
Vanaf vandaag laten de leasebedrijven Autolease Groningen, Lease Quality, ProfiLease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing de eigen naam los en gaan zij verder onder ??n gezamenlijke merknaam: Van Mossel Autolease. Het nieuwe bedrijf valt, net als dat de zelfstandige bedrijven dat deden, onder International Car Lease Holding (ICLH), de leaseholding van de Van Mossel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze dude bouwde een BMW E30 om tot bubbelbad

18-09-2017 15:32 Apparata
En de oude 3 Serie doet het nog steeds! Een auto ombouwen tot badmeubel. Geen hele moeilijke opgave zou je zeggen. Het wordt pas echt moeilijk als je een bubbelbad wenst ?n de auto moet nog steeds kunnen rijden. Laat dat maar aan Colin Furze over. De knotsgekke YouTuber is er namelijk in geslaagd om […]
Lees het hele artikel op Apparata

Raven Ridge sneller dan beloofd in Geekbench

18-09-2017 15:18 Hardware.info
Op Geekbench zijn resultaten opgedoken van de Ryzen 5 2500U. Deze zagen we al eerder voorbijkomen samen met de Ryzen 7 2700U, maar duidelijke gegevens over de te verwachte prestaties waren er toen niet. Uit de Geekbench-score blijkt dat de chip sneller zou zijn dan AMD zelf beloofde. De Raven Ridge-chips krijgen een Ryzen-CPU en een Vega-GPU, waarmee ze weer competitief zouden moeten worden in het mobiele segment. AMD claimde dat Ryzen Mobile 50% meer CPU-kracht heeft, 40% meer GPU-kracht en 50...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Round-up: Negen elektrische nieuwkomers

18-09-2017 15:01 Autoweek.nl
Een overzicht van negen behoorlijk realistische ?n tamelijk absurde creaties die op de IAA te bewonderen zijn. Stuk voor stuk volledig elektrisch, want dat is waar de focus ligt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'PSA-fabrieken effici?nter dan Opel-fabrieken'

18-09-2017 14:55 Autoweek.nl
Na een korte inspectieronde langs verschillende fabrieken zou PSA's CEO Carlos Tavares grote verschillen hebben ontdekt tussen de faciliteiten van het 'oude' PSA en die van Opel. Laatstgenoemden zouden aanzienlijk minder effici?nt zijn ingericht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Crossplay tussen PlayStation 4 en Xbox One werkt in Fortnite

18-09-2017 14:48 Tweakers.net
Spelers van Fortnite hebben ontdekt dat er crossplay mogelijk is tussen de PlayStation 4 en Xbox One. Dat is opvallend, omdat Sony en Microsoft officieel geen ondersteuning bieden voor crossplay tussen de consoles. Mogelijk heeft ontwikkelaar Epic crossplay ingeschakeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eurocommissaris: Europese fabrikanten moeten samen accu's produc

18-09-2017 14:41 Tweakers.net
Maro? ?ef?ovi?, Eurocommisaris voor de Energie-unie, pleit voor een Europees consortium voor de productie van voertuigaccu's. Dit zou nodig zijn om landen als China en de VS bij te benen, die op dat gebied een voorsprong zouden hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vind de gestolen BMW M3 van Jordy terug!

18-09-2017 13:59 Autoblog.nl
Wederom hebben ellendige jatnekken een wagen ontvreemd van een AB-lezer. Dit keer is Jordy de klos. Jordy is de trotse eigenaar van een BMW M3 coup?, intern bekend als het model ‘E92′. De witte Dreier werd echter afgelopen nacht voor Jordy’s deur geklauwd door het dievengilde. Jordy is daar niet zo over te spreken en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bol zweeft al 8081 dagen in een Belgisch laboratorium

18-09-2017 13:52 Tweakers.net
In een laboratorium van de Belgische Koninklijke Sterrenwacht zweeft sinds 8081 dagen, of iets meer dan 22 jaar, een bol van 4 gram in een magnetisch veld. Volgens de instelling is dat een record. Het object bevindt zich in een cryogene gravimeter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Getest: Kaby Lake-CPU past wel, maar werkt niet in Intel Z370-mo

18-09-2017 13:52 Hardware.info
Tot spijt van velen is het niet mogelijk om te upgraden naar ??n van Intels aankomende Coffee Lake-CPU's met een Z170- of Z270-moederbord. Ondanks dat zowel Kaby Lake als Coffee Lake gebruikmaken van dezelfde socket 1151, zijn ze niet compatibel. Zijn er daadwerkelijk fysieke verschillen tussen de sockets op een Z270- en een Z370-moederbord? En werkt een 'oude' Skylake of Kaby Lake CPU in een Z370-bord? Wij testten het uit. Twee keer socket 1151: zoek de verschillen. Voor deze quicktest ging...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De 6 meest bekeken beursbabes van afgelopen 10 jaar

18-09-2017 13:45 Autoblog.nl
Opdat we nooit zullen vergeten.. Vorige week waren we op de IAA in Frankfurt. Tijdens de persdagen van een grote internationale autoshow zijn we gewend dat er veel vrouwelijk schoon rond de tentoongestelde auto’s staat. Dat viel echter flink tegen, er waren weinig ‘babes’ te zien. Nou kan dat komen doordat automerken zoals Abarth, Alfa […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche Panamera 4S Diesel niet leverbaar

18-09-2017 13:25 Autoweek.nl
Porsche heeft de dieselversie van de Panamera stilzwijgend uit de configurator verwijderd. De offici?le reden: er zijn 'extra inspecties' nodig om uitstoot-ellende te voorkomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zoveel Nederlanders sterven aan diesel-uitstoot

18-09-2017 13:02 Autoblog.nl
Niet allen bont, maar ook diesel rijden is moord. Oostenrijkse onderzoekstoko The International Institute for Applied Systems Analysis (IIASA) heeft het op zich genomen eens uit te rekenen hoeveel doden er eigenlijk vallen door de uitstoot van diesels. Samen met een universiteit uit Zweden en de Noorse KNMI pakten deden ze hun veiligheidsbrillen en stofjassen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gearbox geeft Battleborn geen updates meer

18-09-2017 12:49 Tweakers.net
Gearbox Software heeft bekendgemaakt dat er na de Fall-update geen nieuwe versies van Battleborn zullen uitkomen. De shooter kwam in mei 2016 uit. De servers van de game blijven nog wel in de lucht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl