Back to Basics: Hyundai Kona Electric

13-01-2019 10:00 Autoweek.nl
Met de Kona Electric geeft Hyundai de Europese en Japanse concurrentie stevig het nakijken. De auto biedt in Nederland standaard een accupakket van 64 kWh, maar wat zit er nog meer op en aan voor het basisbedrag?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgische popo zoekt gekkie in Paarse Porsche GT3

13-01-2019 9:52 Autoblog.nl
Waar was @wouter eigenlijk gisterenavond? De Belgische politie is op zoek naar een malloot die gisteren een tikje loco ging in Roeselare. Hij deed dat toepasselijk genoeg op een rotonde rond punt nabij de Poco Loco (muzak) chipsfabriek. Op een filmpje dat viraal is gegaan zien we een Paarse Porsche 911.2 GT3 kunstig het rondvormige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

China pakt kritiek op overheid op Twitter aan

13-01-2019 9:35 Tweakers.net
De Chinese overheid lijkt begonnen te zijn met een campagne tegen kritische Twitter-gebruikers. Chinezen die kritische berichten op Twitter zetten worden gearresteerd, en gevraagd om de bewuste berichten te verwijderen. Officieel is Twitter niet toegankelijk in China.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Zotac komt met watergekoelde 2080 Ti 'Arcticstorm'

13-01-2019 8:20 Hardware.info
Het Chinese Zotac heeft op CES een watergekoelde Geforce RTX 2080 Ti laten zien met de naam "Arcticstorm", die we kort voor het begin van de beurs al voorbij zagen komen. Het pcb van de kaart is naar verluidt gebaseerd op de AMP! Extreme uitvoering van de 2080 Ti, een ander model van de Chinese fabrikant. Het waterblok is van een niet nader genoemde, vermoedelijk Chinese, fabrikant en zou "geweldige prestaties" leveren. De 2080 Ti Arcticstorm zou zo'n 100 ? 200 euro duurder worden dan de AMP Ex...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honor View 20 - De eerste met een subtiel cameragaatje

13-01-2019 6:00 Tweakers.net
Honor had naar CES zijn View 20 meegenomen, het topmodel voor 2019. Wij bekeken hem van dichtbij en dan voornamelijk naar de bijzondere camera en de nieuwe variant op de notch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OpenWRT op je router: custom firmware onder de loep

13-01-2019 5:59 Hardware.info
Wie graag volledige controle over zijn hardware wil, kan ervoor kiezen om op een router custom firmware te flashen. OpenWRT is het grootste open source project op dit gebied, en is recentelijk voorzien van een grote update. Wij namen de proef op de som en vergeleken voor deze test OpenWRT met wat er standaard op de router wordt meegeleverd. Wat maakt OpenWRT zo bijzonder? OpenWRT is een leidend project in open software voor routers, in de zin dat de nieuwste code en patches hier worden bedach...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Mushkin doet nieuwe NVMe- en externe SSD's uit de doeken

12-01-2019 20:02 Hardware.info
Het Texaanse Mushkin heeft op CES 2019 een aantal ssd's aangekondigd, zowel voor intern als extern gebruik. De Pilot-E en Helix-L zijn twee m.2-ssd's met de 2280 form-factor. beide maken gebruik van een controller uit de stallen van Silicon Motion. De Pilot-E is voorzien van de SM2262EN, de Helix-L heeft de SM2263XT aan boord. beide maken gebruik van 3D tlc-nand. De Pilot-E komt beschikbaar in groottes van 250 GB tot 2 TB, de Helix-L van 250 GB tot 1 TB. De Pilot-E (links) en Helix-L (rechts)...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BTO combineert i9-9900K met RTX-kaart in een laptop

12-01-2019 19:11 Hardware.info
BTO gaat zijn X-book 17CL879, die we begin vorig jaar nog een Ultimate Product Award toedeelden, uitrusten met zowel Intels negende generatie desktopprocessors als Nvidia's Turing-gpu's. Zo kun je dus een octa-core 'laptop' met een RTX 2080 samenstellen - al gaat het natuurlijk eerder om een makkelijk verplaatsbare desktop. Uiteraard is de combinatie van een Core i9-9900K en Nvidia's RTX 2080 de topconfiguratie; het 'basis' model van de 17CL879 wordt geleverd met een Core i3-8350K en een GTX 10...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Lamborghini Gallardo

12-01-2019 18:00 Autoblog.nl
Een Long Island Iced Tea, maar dan zonder de Tequila. Baby Lambo Het klonk heel erg vreemd in 2003: Baby Lambo. Toch was dat de koosnaam die Lamborghini gaf aan het kleinste model. In de campagne naar de onthulling van de auto werd er duidelijk gesproken over een ‘Baby Lambo’, oneerbiedig is het dus zeker […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wine 4.0-rc6

12-01-2019 17:55 Tweakers.net
De zesde release candidate van Wine versie 4.0 is verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 26.096 titels. Sinds de eerste release candidate worden er alleen nog fouten verholpen. Bugs fixed in 4.0-rc6 (total 18):
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Jabra toont Elite 85h-koptelefoon met stemassistent en nois

12-01-2019 17:21 Hardware.info
Jabra heeft een nieuwe koptelefoon laten zien op de CES-beurs. Het gaat om de Jabra Elite 85h, een noise-cancelling model dat ook over enkele 'smart'-features beschikt. Zo zijn er liefst 8 microfoons aanwezig op de 85h, die onder andere gebruikt worden voor het bedienen van stemassistenten als Siri of Google Assistent.? Daarnaast heeft de nieuwe Elite ook SmartSound, een technologie die automatisch moet kunnen bepalen in wat voor omgeving je bent en het geluid daarop aanpassen. Volgens Jabra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Aftermarket-bedrijf presenteert onzichtbare trailer

12-01-2019 17:12 Autoblog.nl
Goed kijken! Voor wie een BE-rijbewijs heeft: jullie leven wordt een stukje makkelijker. E?n van de belangrijkste redenen dat je extra lessen moet nemen om met een giga trailer te rijden, is zichtbaarheid. Want in een auto (of SUV) zonder aanhanger is het soms al moeilijk om meer zichtbaarheid te krijgen. Met een caravan of […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei P Smart 2019 – Apparata review

12-01-2019 16:00 Apparata
Huawei is ??n van de eerste grote smartphonefabrikanten die al zo snel in het nieuwe jaar een smartphone introduceert. Hardlopers zijn doodlopers, of is de P Smart 2019 een geweldig begin? Wat is het? Een midrange smartphone die tussen de goedkoopste en high-end smartphones moet gaan zitten. Het is de tweede keer dat de Chinese […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vergelijking: de nieuwe Mercedes CLA vs. de rest

12-01-2019 16:00 Autoblog.nl
Mercedes maakt van hun kleintjes een heel assortiment. Wij analyseren de nieuwste toevoeging. De Mercedes CLA (rijtest) krijgt het zwaar te verduren onder de autoliefhebbers. Omdat hij lelijk is, omdat de proporties niet kloppen, omdat het een gefaalde A-Klasse Sedan is, etc. Je hoort vaak dat de CLA niet helemaal gelukt is. Dat is jammer, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Lenovo komt met wekker met Google Assistant

12-01-2019 15:11 Hardware.info
Op CES in Las Vegas heeft Lenovo een soort wekkerradio met Google Assistent laten zien. De Lenovo Smart Clock, zoals het apparaat heet, heet een 4-inch touchscreen aan de voorzijde waarop buiten de tijd dus ook zoekopdrachten en dergelijke getoond kunnen worden. Het scherm voorop is een ips-paneel met een resolutie van 480 bij 800 pixels. Aangezien je de Smart Clock waarschijnlijk veel in het donker gaat zien was een amoled-paneel met zijn veel donkerdere zwartwaardes mooi geweest, maar dat beh...
Lees het hele artikel op Hardware.info

5 redenen voor een slim alarmsysteem

12-01-2019 15:01 Apparata
Bij een alarm denk je al gauw aan dure en complexe systemen. Dat hoeft niet, want de techniek op dit gebied heeft grote stappen gemaakt. Woninginbraak is anno 2018 nog steeds een groot probleem. Ondanks het feit dat woningen moeilijker toegankelijker zijn in vergelijking met 20 of 30 jaar geleden, vinden er in Nederland jaarlijks […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: episch trage diesel voor 15k

12-01-2019 14:00 Autoblog.nl
> Hoeveel zin heeft het eigenlijk om haast te hebben in Nederland? Kars heeft voorheen altijd benzine of LPG gereden. De laatste jaren gaat hij telkens meer kilometers maken. Aanvankelijk had Kars het er wel voor over om een paar keer extra te tanken, om zo te kunnen genieten van die benzinemotoren, maar nu hij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoin-whales worden actief en dat betekent handel

12-01-2019 13:02 Apparata
60% extra van de hoeveelheid beschikbare Bitcoins is in beweging. Er wordt natuurlijk dagelijks in Bitcoin gehandeld. Een groot deel van de cryptomunten is echter niet beschikbaar bij die beurshandel, omdat deze vastzitten in wallets die niet actief zijn. Ongeveer 85% van de hoeveelheid beschikbare Bitcoins is verdeeld over 1.000 wallets. Deze wallets waren tot […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sony ZG9 en AG9: nieuwe topmodellen in 8k en 4k

12-01-2019 13:00 Tweakers.net
Op CES toonde Sony twee nieuwe topmodellen: een nieuwe 4k-oled en een lcd met 8k-resolutie. Wij bekeken beiden van dichtbij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze helicopterbus is de vreemdste creatie van de week

12-01-2019 12:54 Autoblog.nl
Maar kan hij ook vliegen? Op papier lijkt het d? oplossing voor het fileprobleem, de vliegende auto. Nederlandse vliegautopionier PAL-V vind dat de wereld er klaar voor is, maar waarom eigenlijk? Als het een commercieel succes wordt vliegt straks iedereen. Dan is het juist de straat waar mensen weer gaan denken: goh, daar is het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitse rechtbank oordeelt dat Amazon Dash-knoppen de wet overtre

12-01-2019 12:47 Tweakers.net
De Dash-knoppen, waarmee met een druk op de knop een bepaald product kan worden aangeschaft, voldoen niet aan de Duitse wet. Dat heeft een rechtbank bepaald. Klanten zouden niet voldoende worden ge?nformeerd over de prijs die zij moeten betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Zotac toont minuscule Pico PI470 met Core i7-CPU

12-01-2019 12:41 Hardware.info
Zotac heeft op CES een nieuw model in zijn ZBox Pico-serie laten zien. Zoals eerdere pc's in deze lijn gaat het om een erg compact apparaat, maar opvallend genoeg zal de PI470 leverbaar worden met maximaal een Intel Core i7-8500Y. Normaliter zijn in dit soort 'pocket-pc's' Atom- of Celeron-chips te vinden, maar Zotac brengt de Core-lineup naar deze vormfactor. Het gaat hier wel om een cpu uit de Amber Lake-familie, dus een dual-core chip met een bescheiden tdp van 5 watt. Toch is deze Core-proc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ruzie tussen Apple en Qualcomm om een miljard dollar

12-01-2019 12:16 Apparata
Chipfabrikant en iPhone-maker hadden elkaar in wurggreep. Apple en Qualcomm liggen al enige tijd zwaar met elkaar overhoop. Qualcomm beschuldigt Apple namelijk van inbreuk op patentrecht en eist torenhoge schadevergoedingen. Daarnaast laat zij de verkoop van iPhones in steeds meer landen verbieden. Uiteraard komt Apple daartegen in opstand. Soms, zoals in China, lukt dat en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Eerste bitcointransactie vond 10 jaar geleden plaats

12-01-2019 12:05 Tweakers.net
Het is tien jaar geleden dat de eerste transactie met de digitale munt bitcoin plaatsvond. Op 12 januari ontving Hal Finney namelijk tien bitcoin van bedenker Satoshi Nakamoto. Het gebruik is sindsdien enorm gegroeid, waarbij de prijs van bitcoin enorme fluctuaties doormaakte.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Helpen lidar sensoren straks jouw mobiel om zeep?

12-01-2019 11:35 Apparata
Incident op innovatiebeurs CES legt serieus probleem met laser bloot. Voertuigontwikkelaar en hobbyfotograaf Jid Ray Chowdhury was op innovatiebeurs CES 2019 aanwezig om wat mooie foto?s te maken met zijn Sony A7R II camerasysteem. Nadat hij een zelfrijdende auto met lidar-sensor van het merk AEye had gefotografeerd ontdekte hij iets geks. Op iedere foto die […]
Lees het hele artikel op Apparata

De volgende Mercedes SL wordt weer een icoon

12-01-2019 11:20 Autoblog.nl
Verandering is nodig om de SL weer te herstellen naar zijn voormalige glorie. De Mercedes SL (rijtest) is momenteel een lastige auto. Hij heeft nogal last van concurrentie, die niet eens van buitenaf komt. Nee, want de meeste GT-Sportwagens met stalen klapdak zijn of uitgestorven of duurder dan de SL. De concurrentie komt vanuit Mercedes […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SpaceX ontslaat 6000 werknemers om te kunnen investeren in proje

12-01-2019 11:15 Tweakers.net
SpaceX heeft te kennen gegeven dat het ongeveer 6000 werknemers gaat ontslaan. Reden voor het ontslag is dat het bedrijf moet 'afslanken' om voldoende te kunnen blijven investeren in toekomstige projecten, zoals raketontwikkeling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aandeelhouders klagen Google aan voor afhandeling claims van sek

12-01-2019 10:29 Tweakers.net
Een aantal aandeelhouders van Alphabet, het moederbedrijf van Google, hebben een aanklacht ingediend. Zij willen dat er wordt ingegrepen vanwege claims van ontoelaatbaar gedrag door Google-topmensen, die vervolgens niet goed afgehandeld zouden zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD belooft meer nieuwe Radeons 'in de loop van dit jaar'

12-01-2019 10:21 Hardware.info
Mark Papermaster, de?chief technology officer?van AMD, heeft bevestigd dat het bedrijf in de loop van 2019 meer nieuwe Radeon-gpu's op de markt gaat brengen in een interview met TheStreet. Na de Radeon VII, die begin februari op de markt komt, mogen we dus nog meer van AMD's grafische tak verwachten. We are really excited to start on the high end with our 7nm Radeon VII […] and you will see the announcements over the course of the year as we refresh across our Radeon program.— Mark Papermaste...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bloedstollende horror van Netflix om in te lijsten

12-01-2019 10:11 Apparata
Jake Gyllenhaal is geslepen kunsthandelaar in moordende wezens. Kunst kan ontroeren en soms ook een ongemakkelijk gevoel geven. Veel kunstenaars zijn bekend, maar soms wordt een aanstormend talent ontdekt. Voor deze bloedstollende horrorfilm ging schrijver en regisseur Dan Gilroy met deze gegevens aan de haal. Hij cre?erde het angstaanjagende verhaal van een collectie bijzondere schilderijen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Verrassing: ‘Bird Box Challenge’ gaat nu al fout

12-01-2019 9:54 Autoblog.nl
Goh, dat zag nou niemand aankomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom moet je altijd alert zijn in het verkeer. En zelfs als je met vijf liter koffie of cola je best doet om te concentreren, gaat het nog wel eens fout. Dan is er gewoon sprake van dikke vette pech. Maar als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elon Musk toont foto van nieuwe raket Spaceship

12-01-2019 9:40 Tweakers.net
SpaceX-topman Elon Musk heeft een foto laten zien van hoe de Spaceship eruit komt te zien. De nieuwe raket is al enige tijd in ontwikkeling onder de naam Big Falcon Rocket, maar voorheen waren er alleen nog maar renders van beschikbaar gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Inspecteurs Rijkswaterstaat steeds meer aangereden in 2018

12-01-2019 8:58 Autoblog.nl
Het cre?ren van veiligheid leidt soms tot hele andere dingen. De weginspecteurs van Rijkswaterstaat zijn degenen die de veiligheid op de weg moeten herstellen, dat kan zijn de vluchtstrook afzetten voor als iemand motorpech heeft, of meerdere rijbanen afzetten als er een zwaar ongeluk is gebeurd. Dat de Nederlandse snelwegen dan toch af en toe […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EZ CD Audio Converter 8.1

12-01-2019 8:27 Tweakers.net
Poikosoft heeft versie 8.1 van EZ CD Audio Converter uitgebracht. EZ CD Audio Converter is een alles-in-een-programma voor het rippen, bewerken en converteren van audiobestanden en kan daarnaast ook worden gebruikt om cd's en dvd's te branden. Ondersteuning is aanwezig voor alle bekende audioformaten, waaronder mp3, aac, he aac, Dolby Pulse, Apple Lossless, flac, Vorbis, Opus en Windows Media Audio. Sinds versie 8.1 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 8.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Antec toont stille P101 Silent-behuizing

12-01-2019 8:16 Hardware.info
Antec heeft een nieuwe case in zijn Performance One-serie aangekondigd: de P101 Silent. Zoals de naam al aangeeft is dit model gericht op gebruikers die vooral een stille pc hoog in het vaandel hebben staan. Om dit te bieden heeft de P101 geluidsdempend foam op de voor-, boven- en zijpanelen van de kast. Het gaat hier om een kast in de categorie mid-tower, die 527 x 232 x 506 millimeter groot is (l x b x h). Binnenin kun je er maximaal e-atx moederborden in kwijt, in combinatie met videokaart...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD's plannen voor 2019 - Vega en Ryzen op 7nm en meer laptops

12-01-2019 6:00 Tweakers.net
AMD kondigde tijdens de CES nieuwe processors voor laptops aan, onthulde de Radeon VII en gaf een voorproefje van Ryzen 3. We spraken met de fabrikant over wat 2019 gaat brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer Phone 2 review: het speelkwartier is voorbij

12-01-2019 5:59 Hardware.info
Begin dit jaar kwam de Razer Phone in Nederland op de markt. Hoewel niet iedereen hier geloofde in de potentie van mobiele gaming, blijkens de comments onder de review van die telefoon, ziet Razer er kennelijk wel brood in. Nu al is het merk terug met een tweede versie, simpelweg genaamd 'Razer Phone 2'. Van buiten lijkt er nauwelijks iets te zijn veranderd, maar binnenin vinden we toch de nodige upgrades terug: een nieuwe soc, rgb-verlichting en een verbeterd display. Als leverancier van toe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: MSI Prestige-monitor met Nano IPS biedt 5K-resolutie in ult

11-01-2019 22:25 Hardware.info
Voor designbewuste consumenten die hun apparatuur ook gebruiken voor wat professionelere toepassingen heeft MSI al tijden de Prestige-merknaam. Tot voor kort werd die eigenlijk alleen voor laptops gebruikt, maar op de CES heeft het bedrijf ook een monitor met een dergelijke noemer laten zien, namelijk de Prestige PS341WU. Het scherm heeft een diagonaal van 34 inch met een resolutie van 5120 x 2160 pixels, de 21:9-variant op 4k uhd. Het paneel is overigens gebaseerd op nano ips-technologie, wat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Man klaagt dat lidar op CES-beurs zijn systeemcamera heeft verwo

11-01-2019 22:12 Tweakers.net
'Fotografen, betreed de CES-vloer op eigen risico' is wellicht een tekst die op een bordje bij sommige stands had moeten staan. Een CES-bezoeker klaagt dat een lidar-sensor van AEye, die op de CES-beurs was te vinden, zijn Sony A7R II-systeemcamera heeft kapotgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe Jeremy Clarkson ooit bijna doodgeschoten werd

11-01-2019 21:56 Autoblog.nl
De inmiddels bijna 60-jaar oude Brit keert terug naar de plek waar het gebeurde. Jeremy Clarkson is over zijn hoogtepunt heen. Dat mogen we wel stellen, de BBC lijkt het daar mee eens te zijn en ook zijn nieuwste rol in The Grand Tour zal in de niet t? verre toekomst wellicht niet meer bestaan. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei Honor Magic 2 te bewonderen op CES 2019

11-01-2019 21:37 Apparata
Nieuwste paradepaardje van Huawei is terecht thuis op innovatiebeurs. Huawei kondigde met een teaser in het najaar van 2018 de Huawei Honor Magic 2 aan. Zoals we inmiddels gewend zijn van deze telecom-Chinees duurt het dan even voordat we het toestel daadwerkelijk zien, maar tijdens innovatiebeurs CES, die vorige week in Las Vegas gehouden werd, […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Pc-markt kromp in afgelopen kwartaal door minder vraag en cpu-t

11-01-2019 21:26 Tweakers.net
Pc-fabrikanten leverden in de afgelopen drie maanden volgens Gartner in totaal 68,6 miljoen desktops en laptops, een daling van 4,3 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit hangt volgens het bureau samen met tekorten van cpu's en minder vraag van consumenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: AMD publiceert 25 benchmarkresultaten van Radeon VII-videok

11-01-2019 21:01 Hardware.info
Afgelopen woensdag introduceerde AMD zijn Radeon VII-videokaart, de eerste videokaart op 7 nm. Tijdens de presentatie liet het bedrijf een aantal benchmarkresultaten zien, in vergelijking met Nvidia's RTX 2080. In het offici?le persbericht heeft AMD nu een hele boel benchmarkresultaten gepubliceerd, waarin het de Radeon VII vergelijkt met zijn voorganger, de RX Vega 64. De resultaten zijn terug te vinden in onderstaande tabel. Alle benchmarks zijn volgens het bedrijf drie keer gedraaid op 4K me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YES, eindelijk Airplay support voor VLC!

11-01-2019 20:51 Apparata
Populaire mediaplayer VLC ondersteunt vanaf volgende maand AirPlay. Dat VLC al jarenlang een populaire mediaspeler is bewijzen de statistieken. Een dezer dagen passeert zij namelijk de 3 miljard downloads. Op zich niet gek, want VLC speelt bijna alle bestanden af op jouw PC, laptop en smartphone. Zo kun je filmpjes, webcambeelden, bestanden, apparaten en streams […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ford wil in Europa elektrische versies van alle modellen uitbren

11-01-2019 20:16 Tweakers.net
De Amerikaanse autofabrikant Ford laat weten dat het van plan is om in Europa van alle bestaande voertuigen een elektrische versie uit te brengen. Het is nog niet duidelijk wanneer dat de elektrische versies beschikbaar komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

24-jarige ‘autohandelaar’ wil GT2 RS verkopen, blijkt oplichter

11-01-2019 20:16 Autoblog.nl
En dat heeft een hardwerkende heer een hoop geld gekost. De Porsche 911 GT2 RS lijkt een schot in de roos te zijn voor Nederland. Er rijden er al tientallen rond, allemaal met een flink prijskaartje. Van Porsche mag je 355.000 euro aftikken, maar met de nodige opties kan dit aantal oplopen tot over de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bye Euro, vanaf vandaag accepteert iDEAL Guldens

11-01-2019 20:01 Apparata
Nederlandse startup is eerste payment service provider van iDEAL voor crypto-oplossingen. Betalen met iDEAL is natuurlijk wel bekend. Op diverse cryptobeurzen kun je ook cryptomunten met iDEAL kopen. Tot nu toe was het als bedrijf onmogelijk om via iDEAL cryptobetalingen te accepteren. Dit komt door de zware eisen die Ideal stelt aan haar partners die […]
Lees het hele artikel op Apparata

CES: Phison toont eerste PCI-Express 4.0 SSD-controller voor sne

11-01-2019 19:43 Hardware.info
AMD heeft met Ryzen 3 'Matisse' de eerste serie consumentenprocessors voorgesteld met ondersteuning voor pci-express 4.0. Vooralsnog hebben we eigenlijk enkel wat zakelijke apparaten gezien met ondersteuning daarvoor, een deel zelfs nog prototypes. Phison heeft op de CES echter de PS5016-E16 gedemonstreerd, waarschijnlijk de eerste ssd-controller met pcie 4.0 die we op de markt gaan zien. Deze PS5016-E16 beschikt over vier processorkernen: twee van een Arm-controller, en nog eens twee CO-X core...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'VS laat door shutdown tachtig tls-certificaten van eigen websit

11-01-2019 19:23 Tweakers.net
De Amerikaanse overheid heeft volgens het internetbedrijf Netcraft meer dan tachtig tls-certificaten laten verlopen vanwege de shutdown. Als gevolg daarvan zouden meerdere overheidswebsites ontoegankelijk zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: NZXT Hue 2 RGB verlichting video review

11-01-2019 19:01 Hardware.info
Met Hue 2 biedt NZXT een compleet ecosysteem voor RGB-verlichting in ?n rondom je PC en monitor. Wij gingen aan de slag met de Hue 2 controller, ledstrips, comb kit, Aer RGB 2 fans en de Ambient kit en zochten uit wat je er precies mee kunt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

dBpowerAMP Music Converter R16.6

11-01-2019 18:48 Tweakers.net
Illustrate heeft release 16.5 van dBpoweramp Music Converter uitgebracht. Met dit audiobewerkingsprogramma kunnen audio-cd's worden geript en kunnen muziekbestanden van en naar onder andere mp3, mp4, m4a, wma, Ogg Vorbis, aac, Monkey's Audio, flac en alac worden geconverteerd, met behoud van tags. Verder kunnen de mp3-tags worden aangepast en kan het programma volledig in Windows Explorer worden ge?ntegreerd, waardoor het gemakkelijk aan te roepen is. De basisversie, voor het rippen van cd's en het converteren van bestanden, is gratis. Voor extra functionaliteit moet worden betaald. Het programma is beschikbaar voor Windows en macOS. In deze update zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Release 16.6 changes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: Max Verstappen naar Marokko voor taakstraf

11-01-2019 18:46 Autoblog.nl
Waarom d??r dan weer? We zitten tot onze tepels in de winter en voor de Formule 1-fans onder ons betekent dat maar ??n ding: niet alleen lijkt het einde van afgelopen seizoen alweer een eeuwigheid geleden, ook de start van het nieuwe seizoen is mijlenver van ons verwijderd. Desondanks zit de knokpartij tussen Max Verstappen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dark Souls-trilogie komt op 1 maart uit in Europa voor Xbox One

11-01-2019 18:15 Tweakers.net
De Dark Souls-trilogie komt ook in Europa op de markt. De drie titels uit de Dark Souls-reeks kwamen eerder in een bundel al uit in Japan, Azi? en de Verenigde Staten, maar Europa zat daar niet bij. Bandai Namco meldt dat de trilogie op 1 maart beschikbaar is voor de PS4 en Xbox One.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gemballa’s nieuwe 911 Turbo heeft bijna 830 pk!

11-01-2019 18:08 Autoblog.nl
Een waar kanon. Wanneer autofabrikanten een nieuwe wagen teasen, dan valt het meestal vies tegen. Hetzelfde geldt niet voor tuners. Als zij vinden dat er ergens geheimzinnig over gedaan moet worden, dan slaan we meestal steil achterover bij het zien van het uiteindelijke resultaat. Gemballa heeft de laatste weken de nieuwsgierigheid van zijn fans weten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tv-fabrikanten vormen organisatie om ecosysteem voor 8k-tv's te

11-01-2019 17:43 Tweakers.net
Paneelfabrikant AU Optronics en verschillende televisiefabrikanten hebben de 8K Association opgericht. Dit is een een non-profitorganisatie die bedoeld is om 8k-content te promoten, de minimale eisen voor de 8k-tv's vast te stellen en een logo-programma te introduceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: AMD-CEO hint op tweede 'die' voor 16-core Ryzen 3-CPU en be

11-01-2019 17:42 Hardware.info
Eergisteren introduceerde AMD zijn derde generatie Ryzen-cpu's, genaamd 'Matisse'. Heel wat mensen merkten op dat de processor die getoond werd nog plaats had voor een derde chiplet. AMD's ceo, Lisa Su, heeft in een interview met PCWorld nu gehint dat dit vermoeden wel eens de waarheid zou kunnen zijn. In het interview haalde Su aan dat het bedrijf een ??n-op-??n vergelijking wou maken met Intel door een processor met eenzelfde hoeveelheid cores te tonen. Ook haalde ze bovenstaande vermoedens a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TU/e combineert licht en magnetisme voor opslag

11-01-2019 17:09 Tweakers.net
Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven zijn erin geslaagd om met korte lichtpulsen magnetisch racebaangeheugen te beschrijven. De methode werkt snel en is energiezuinig, volgens de wetenschappers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Apple komt dit jaar w??r met een LCD iPhone’

11-01-2019 17:05 Apparata
Voor de hoofdprijs natuurlijk. Techjournalisten waren van mening dat het ‘Liquid Ratina’ display van Apple op de iPhone XR niet storend is. Volgens sommigen zou het zelfs niet onder doen voor een OLED-scherm. Met die personen ben ik het dan ook niet eens. Voor een prijs van meer dan 800 euro mag je wat mij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Goed: dit schattige retro-taartje gaat in productie

11-01-2019 17:03 Autoblog.nl
Als de bronnen niet liegen, tenminste. Het land der elektrische auto’s groeit en blijft maar groeien. Door het toenemende aantal spelers dat het speelveld betreedt, krijgt de consument een steeds diversere keuze. Fabrikanten die zich aan een volledig elektrische auto wagen, moeten als gevolg alsmaar creatiever worden om zich te onderscheiden. Mede hierom heeft Honda […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl