Rufus 3.8

17-09-2019 11:43 Tweakers.net
Versie 3.8 van Rufus is uitgekomen. Rufus is een Windows-programma waarmee zelfstartende usb-sticks kunnen worden gemaakt. Handig bijvoorbeeld om een besturingssysteem te installeren, wat sneller gaat vanaf een usb-stick dan van een cd of dvd, om het bios bij te werken of om een systeem te benaderen dat niet meer wil starten. Er is overigens een groot aantal tooltjes waarmee dit gedaan kan worden, maar Rufus beweert ??n van de snelste in zijn soort te zijn. Sinds versie 3.0 heeft het programma een iets ander uiterlijk gekregen en is ondersteuning voor Windows XP en Vista komen te vervallen. In versie 3.8 zijn de volgende twee problemen verholpen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo start proef in Nederland om te helpen bij reanimaties

17-09-2019 11:41 Autoblog.nl
Hartstilstand? Wellicht dat een Volvo-rijder je direct kan helpen. Een persoon die een hartstilstand krijgt heeft acuut hulp nodig. Daarbij kan het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) levensreddend zijn. Ze hangen bijvoorbeeld in openbare gebouwen en op scholen, maar de kans is klein dat je er thuis eentje aan de muur hebt hangen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Actiecomit? vraagt nieuwe KPN-ceo om Xs4all te redden

17-09-2019 11:36 Tweakers.net
Het actiecomit? Xs4all Moet Blijven heeft de nieuwe ceo van KPN, Dominique Leroy, gevraagd Xs4all te redden. Het comit? wil in gesprek gaan met Leroy 'om de kansen en mogelijkheden te bespreken'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tienduizendste Tesla Model 3 op Nederlands kenteken

17-09-2019 11:36 Autoweek.nl
Binnen tien maanden heeft Tesla het gepresteerd om tienduizend Model's 3 aan de Nederlandse klant te slijten. Vooral in september schiet de compacte EV door het dak.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tot ? 330 cashback bij AMD-processor en ASUS-moederbord

17-09-2019 11:30 Hardware.info
Wanneer je een Asus X570-moederbord ?f een ouder Asus AMD-moederbord samen met een AMD Ryzen-cpu koopt, dan kan je tot 330 euro cashback ontvangen. De promotie loopt vanaf 16 september tot 27 oktober 2019. De verzilveringsperiode loopt van 30 september tot 10 november 2019. Kijk hieronder voor alle deelnemende producten. In Nederland doen Alternate, Azerty, Cd-rom-land/Megekko, Centralpoint, Coolblue, Informatique en Paradigit mee aan de actie. In Belgi? zijn dat Alternate, Coolblue, Krefel, SH...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De tofste Pi-projecten uit de community

17-09-2019 11:24 Tweakers.net
Even geleden hebben we een oproep gedaan voor de tofste projecten op basis van een Raspberry Pi of andere singleboardcomputer. Uit alle inzendingen hebben we een selectie gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Slimme sensoren moeten waterverbruik van Antwerpse fonteinen gaa

17-09-2019 10:59 Tweakers.net
De stad Antwerpen gaat in al haar 47 fonteinen sensoren en intelligente sturingen inbouwen. Die moeten er onder meer voor zorgen dat het water- en energieverbruik afneemt. Het gaat om ??n van de 18 projecten die door de Vlaamse overheid geselecteerd zijn voor 'slimme innovatie'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S11 bouwt voorsprong op iPhone 11 uit [video]

17-09-2019 10:37 Apparata
Is dat ene puntje waar Apple mee kon scoren nu ook achterhaald? We zagen in onze eerdere review al dat de iPhone 11 Pro Max het niet kon winnen van de Samsung Galaxy Note 10 +. Ook zagen we dat de ‘deep fusion‘ wellicht een camera-optie is waar de iPhone 11 wel mee kan scoren. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ferrari F8 Tributo: dit gaat ‘ie kosten

17-09-2019 10:28 Autoblog.nl
Ferrari heeft de Nederlandse prijs bekendgemaakt. De opvolger van de 488 GTB werd begin dit jaar in Gen?ve gepresenteerd. Ferrari koos voor evolutie in plaats van revolutie, want de uiterlijke verschillen met de 488 GTB zijn niet wereldschokkend. De nieuwe F8 Tributo komt ook in Spider-vorm op de markt, maar eerst is het de beurt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Borderlands 3 krijgt hotfix op pc voor deel van problemen met pr

17-09-2019 10:19 Tweakers.net
Uitgever 2K Games heeft een hotfix uitgebracht die een deel van het probleem van niet opgeslagen progressie voor de pc-versie van Borderlands 3 zou moeten oplossen. Hiermee zou een bug zijn weggewerkt bij cloudsaves en als er meerdere apparaten worden gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wiesmann keert volgend jaar terug

17-09-2019 10:00 Autoweek.nl
Na zes jaar radiostilte en hier en daar een gerucht is het hoge woord er nu echt uit: Wiesmann keert terug! Met een paar duistere foto's maken de Duitse excentriekelingen ons warm voor een geheel nieuw model die zich volgend jaar laat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Adata lanceert SE800 externe USB 3.2 Gen 2 SSD

17-09-2019 9:49 Hardware.info
Adata's nieuwste externe ssd, de SE800, heeft een usb 3.2 gen 2 type-c-aansluiting waardoor er, volgens de fabrikant, lees- en schrijfsnelheden van rond de 1.000 MByte/s haalbaar zijn. De metalen behuizing weegt 40 gram en voldoet aan de MIL-STD-810G 516.6-standaard voor schokbestendigheid. Daarnaast is hij IPx8 waterbestendig en IP6x stofvrij. De Adata SE800 externe ssd's zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 512 GB en 1 TB, in de kleuren zwart en blauw. {LBIMG-69731,69733,69735}
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederlandse brandstofprijzen stijgen door

17-09-2019 9:46 Autoblog.nl
Elke dag een beetje meer. Je hebt er goed aan gedaan om afgelopen weekend je auto vol te gooien met peut. Zowel de prijs van benzine als diesel zit in de lift naar aanleiding van een droneaanval op olievelden in Saudie-Arabi?. De olieprijzen stegen gisteren enorm en kon je maandag al voelen bij de pomp. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW voert herfstupdates vijf modellen door

17-09-2019 9:26 Autoweek.nl
Een paar keer per jaar komt BMW in ??n klap met een rits updates voor verschillende modellen. Het merk laat nu weten wat zij komende herfst van plan is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit zijn alle games en alle studio’s in Apple Arcade

17-09-2019 9:26 Apparata
Heb je iOS 13 of iOS 13.1 beta? Dan heb je nu al toegang! De gaming service van Apple, Apple Arcade, zou eigenlijk pas op 19 september live gaan. Nu blijkt dat iPhone-bezitters die iOS 13 of iOS 13.1 beta hebben ge?nstalleerd al van de dienst gebruik kunnen maken. Je kunt een proefabonnement afsluiten van […]
Lees het hele artikel op Apparata

NPO Start-app werkt niet met Chromecast door technische fout

17-09-2019 9:22 Tweakers.net
De NPO Start-app werkt momenteel niet in combinatie met de Google Chromecast. Dat meldt een gebruiker aan Tweakers. De bug is inmiddels bevestigd op de website van de NPO. Er wordt gewerkt aan een oplossing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft verlengt ondersteuning Exchange Server 2010

17-09-2019 8:59 Tweakers.net
Microsoft heeft besloten de deadline waarop de ondersteuning voor Exchange Server 2010 eindigt te verlengen van 14 januari 2020 naar 13 oktober 2020. De softwaregigant wil bedrijven meer tijd geven om te migreren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aston Martin jaagt DBX over de 'Ring

17-09-2019 8:53 Autoweek.nl
In de laatste maand van dit jaar presenteert Aston Martin in de vorm van de DBX zijn allereerste SUV. Vandaag is een nieuwe fotoset beschikbaar waarop te zien is hoe de in camouflagekostuum gestoken Engelsman over de N?rburgring-Nordschleife wordt gejaagd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit zijn 5 BMW-vernieuwingen voor het najaar

17-09-2019 8:44 Autoblog.nl
De Duitse autofabrikant gaat de herfst in met een aantal upgrades voor zijn modellen. Het is dit jaar druk, heel druk met alles wat Duits is. Audi, BMW en Mercedes brengen aan de lopende band nieuwe modellen op de markt. Dat zal dit najaar niet stoppen en dan zijn er ook nog updates voor bestaande […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BlackBerry UEM 12.11 MR1

17-09-2019 8:38 Tweakers.net
BlackBerry Unified Endpoint Management, UEM in het kort, kan gezien worden als de verdere ontwikkeling en samenvoeging van zowel BlackBerry Enterprise Server als Good Control MDM/MAM. Het product richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Daarnaast kan het worden ge?ntegreerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals BlackBerry Share, BlackBerry Workspaces en BlackBerry 2FA. BlackBerry UEM 12.11 MR1 is verschenen en de bijbehorende lijst met vernieuwingen ziet er als volgt uit: What's new in BlackBerry UEM 12.11 MR1 BlackBerry Intelligent Security
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Moodle 3.7.2 / 3.6.6 / 3.5.8

17-09-2019 8:32 Tweakers.net
Moodle is opensourcesoftware voor elektronische leeromgevingen. Het wordt gebruikt door scholen wereldwijd en is daardoor beschikbaar in verschillende talen, waaronder het Nederlands. Het pakket doet zijn werk op een webserver met ten minste php 7.1.0 en een database op PostgreSQL, MySQL, MariaDB, Microsoft SQL Server of Oracle. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De organisatie heeft versies 3.7.2, 3.6.6 en 3.5.8 uitgebracht, voorzien van de volgende aanpassingen: Moodle 3.7.2 release notes Fixes and improvements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai i30 spoedig onder het mes

17-09-2019 8:23 Autoweek.nl
Hyundai werkt achter de schermen hard aan een bijgewerkte versie van de i30 Hatchback, een auto die zich nu voor het eerst buiten de deur laat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pioneer HDJ-XB5TN koptelefoon nu ook in kleur goud beschikbaar

17-09-2019 8:21 Hardware.info
De Pioneer HDJ-X5BT is een draadloze Bluetooth koptelefoon die ook bekabeld is in te zetten. Hij deelt de meeste specificaties met de niet-Bluetooth variant: HDJ-X5. De over-ear hoofdtelefoon komt deze maand beschikbaar voor een adviesprijs van 159 euro. De nieuwe HDJ-X5BT is beschikbaar in de kleuren: HDJ-X5BT-K (metallic zwart), HDJ-X5BT-R (metallic rood), HDJ-X5BT-W (glanzend wit) en de nieuwe HDJ-X5BT-N (goud). Volgens de fabrikant geeft drie uur opladen een speeltijd van 20 uur. Dankzij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple maakt zijn Arcade-dienst vroegtijdig beschikbaar met 54 ga

17-09-2019 8:13 Tweakers.net
Apple is al gestart met zijn Arcade-abonnementsdienst voor games, enkele dagen voor de offici?le start op 19 september. Gebruikers melden dat ze een abonnement kunnen afsluiten en toegang krijgen tot meer dan vijftig games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"Meer inzet van ai in de zorg kan levens redden"

17-09-2019 8:00 Tweakers.net
Artificial intelligence of ai biedt de zorgsector veel mogelijkheden, maar heeft ook een keerzijde. Marc Somberg van ChipSoft gaat deze niet uit de weg en laat tijdens de Tweakers Meet-up Tech in de Zorg zien wat nodig is voor het succesvol toepassen van ai. Anders dan wel eens gesteld, luidt zijn boodschap: “AI in de zorg is geen black box.”
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlanders meer en meer in de auto te vinden

17-09-2019 7:43 Autoblog.nl
We zijn een stelletje kilometervreters. Wat is het druk op de weg h?? De cijfers liegen er niet om. Het is drukker op de weg dan ooit tevoren. Uit nieuw gepubliceerde cijfers van het het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederlanders in 2018 bij elkaar 121,4 miljard kilometer hebben afgelegd. Een nieuw […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Richard Stallman stopt per direct bij de Free Software Foundatio

17-09-2019 7:42 Tweakers.net
Richard Stallman vertrekt bij MIT's Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory en stopt ook als voorzitter en bestuurslid van de Free Software Foundation. Zijn vertrek volgt op controversi?le uitspraken over slachtoffers van Jeffrey Epstein.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: productierijpe Volkswagen 'ID.4' Crozz

17-09-2019 7:34 Autoweek.nl
Volkswagen stelde tijdens de IAA van Frankfurt eindelijk de productieversie van de ID.3 naar voren. Die hatchback blijft natuurlijk niet het enige van meet af aan als EV ontwikkelde model van het merk. Volgend jaar maken we kennis met de productieversie van de ID Crozz Concept, een auto die nu in camouflagepak buiten de deur is gesnapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gigabyte Aorus FI27Q/FI27Q-P krijgt stempel Nvidia G-Sync compat

17-09-2019 7:26 Hardware.info
Gigabyte kondigde in augustus met de FI27Q een opvolger aan voor de AD27QD. De nieuwe monitor krijgt een hogere verversingssnelheid mee van 165 Hz in plaats van 144 Hz bij zijn voorganger. De 27" monitor heeft een qhd-resolutie met een 10 bit (8-bit + FRC) IPS-paneel van Innolux, waarmee 95% van het DCI-P3 kleurenspectrum mogelijk is. Ook zou het paneel een geclaimde reactietijd hebben van 1ms en is er ondersteuning voor FreeSync en DisplayHDR 400. De fabrikant komt nu ook met de FI27Q-P met Hi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ferrari F8 Tributo ontvangt prijskaartje

17-09-2019 7:06 Autoweek.nl
Tijdens de Autosalon van Gen?ve maakte het wereldpubliek kennis met de Ferrari F8 Tributo. Die 488-opvolger krijgt nu een Nederlands prijsstickertje opgeplakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samenwerking Adidas en Zound levert twee nieuwe headsets op

17-09-2019 7:00 Hardware.info
Sinds 2018 werken Adidas en Zound Industries samen en vandaag kondigen ze voor het eerst nieuwe sport-koptelefoons aan. In het begin komen er twee producten op de markt: de FWD-01 in-ear koptelefoon, en de RPT-01 over-ear koptelefoon. Met de FWD-01 komen de fabrikanten met oortjes die naar eigen zeggen tot 16 uur speeltijd moet leveren, een auto-pause-functie heeft, passieve transparantie en een usb-c-aansluiting voor het opladen. De eartips en -vleugels zijn verwisselbaar en het geheel is IPX4...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google houdt op 15 oktober Made by Google-event

17-09-2019 6:27 Hardware.info
Google heeft een Made by Google-evenement aangekondigd voor 15 oktober, dat gehouden wordt in New York. Vermoedelijk zullen hier de nieuwe Pixel-smartphones aangekondigd worden, die al veelvuldig in het nieuws geweest zijn. Al in juni gaf Google de eerste informatie vrij over de Pixel 4, door een foto online te zetten van de camera-setup achterop. Later bevestigde het dat de toestellen gebaren kunnen herkennen door de implementatie van miniatuur-radar in de vorm van Soli. Daarbij liet het metee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier is de ideale Aston Martin Vantage voor trackdays

16-09-2019 22:02 Autoblog.nl
Wie een beetje poen over heeft, kan dit investeren in een fijne raceauto. Europa is weer een nieuwe raceklasse rijker, te weten de Aston Martin Vantage Cup by R-Motorsport. Weinig uit te leggen valt er niet: het is simpelweg een raceklasse waarin (amateur) coureurs met elkaar kunnen strijden in de Aston Martin Vantage. Speciaal voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Stadia komt wellicht volgend jaar beschikbaar op Android

16-09-2019 21:33 Tweakers.net
Google Stadia komt wellicht ergens volgens jaar uit in de vorm van een app voor Android TV. Dat meldt XDA Developers op basis van informatie van een Google-presentatie die gehouden is op het op de tv-industrie gerichte, Amsterdamse International Broadcasting Convention-evenement.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kun je met de nieuwste game-muis van Logitech

16-09-2019 21:14 Apparata
Logitech G introduceerde vandaag de Logitech G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse. De G604 LIGHTSPEED is een draadloze muis met een dikke batterijduur. Het merk laat weten dat de muis tevens gebruikt kan worden voor een hele reeks aan andere taken. Als je fan bent van games zoals Fortnite en WoW Classic dan zou dit wel […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zijn deze 9 aangepaste E46 M3’s zijn w?l geslaagd?

16-09-2019 21:00 Autoblog.nl
Daar kan over gediscussieerd worden! Een paar weken geleden behandelde Autoblog een bijzonder project van Hamann. De Duitse tuner ging destijds zeer rigoureus te werk met een M3, een exemplaar met een 6,1-liter grote twaalfcilinder. Jazeker, 6,1 liters in een D-segment auto: te bizar voor woorden eigenlijk. Er zijn wel meer voorbeelden uit die tijd: […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft: Gears 5 had tijdens het openingsweekend ruim 3 miljoe

16-09-2019 20:56 Tweakers.net
Het onlangs uitgebrachte Gears 5 heeft volgens Microsoft een zeer succesvolle introductie gehad. De uitgever zegt dat deze nieuwste titel in de reeks een record heeft gebroken, in de vorm van meer dan drie miljoen spelers die het spel in het eerste weekend hebben gespeeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Workstation-videokaart met Navi 14 en Pro-Arcturus-kaart m

16-09-2019 20:45 Hardware.info
In juli werd in een benchmarkdatabase een kleinere AMD-gpu genaamd Navi 14 gespot, deze beschikte over 1.536 stream processors. Een paar weken terug ontdekten we een aantal varianten van deze chip, die overweg konden met 3, 4 of 8 GB vram. Nu heeft Phoronix in een drm-driver van de Linux-kernel een boodschap ontdekt, waaruit blijkt dat AMD werkt aan een workstation-kaart op basis van de Navi 14-gpu. Het gaat om twee pci-ID's, om precies te zijn 0x7341 en 0x7347. We zien ook al SR-IOV-ondersteun...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Klassieke Dragon Quests-games komen op 27 september uit voor Nin

16-09-2019 20:12 Tweakers.net
De Japanse uitgever Square Enix brengt de eerste drie klassieke games uit de Dragon Quest-reeks op 27 september uit voor de Nintendo Switch. De drie titels uit de zogeheten Erdrick-trilogie zijn los van elkaar te verkrijgen als digitale downloads in de Nintendo eShop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus Zenbook Pro Duo review: notebook met twee schermen

16-09-2019 20:10 Hardware.info
Asus introduceert met de Zenbook Pro Duo een wel heel bijzondere laptop. Het apparaat heeft namelijk niet alleen een 4K OLED beeldscherm, maar ook een tweede half-4K scherm dat direct boven het toetsenbord geplaatst is. Wij zochten uit wat je daar in de praktijk mee kunt en kijken uiteraard meteen ook hoe de Zenbook Pro Duo presteert.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w38y2019)

16-09-2019 20:05 Apparata
De lijst is weer hier! Deze week hebben we een aantal nieuwkomers. Het gaat hier om Spider-Man: Far from Home, Can You Keep a Secret en Toy Story 4. Dark Phoenix blijft nog een weekje bovenaan. John Wick: Chapter 3 – Parabellum verschuift van twee naar drie. The Secret Life of Pets 2 is bijna […]
Lees het hele artikel op Apparata

Jean Todt vergelijkt Charles Leclerc met Michael Schumacher

16-09-2019 19:57 Autoblog.nl
Een groter compliment bestaat niet. Niemand is in de Formule 1 dominanter geweest dan Michael Schumacher. Lewis Hamilton mag dan aardig op weg zijn de records van de zevenvoudig wereldkampioen te verbreken, voor velen zal Schumi altijd de grootste F1-coureur blijven. Charles Leclerc kan dan ook geen groter compliment krijgen dan nota bene door de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WinSCP 5.15.4

16-09-2019 19:28 Tweakers.net
Versie 5.15.4 van WinSCP is verschenen. Met dit opensourceprogramma kunnen op een veilige manier bestanden tussen twee computers worden gekopieerd. Het programma ondersteunt ftp, secure ftp en het oudere scp-protocol. WinSCP is niet alleen als een opzichzelfstaand programma beschikbaar, maar ook als plug-in voor de programma's FAR en Altap Salamander. Sinds versie 5.15.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 5.15.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google houdt op 15 oktober evenement voor vermoedelijk nieuwe Pi

16-09-2019 19:28 Tweakers.net
Google heeft een eigen evenement aangekondigd dat op 15 oktober in de Amerikaanse stad New York wordt gehouden. Op dit zogeheten Made By Google-evenement laat Google vermoedelijk onder meer de nieuwe Pixel-smartphones zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 redenen waarom de nieuwe CoD een topper gaat worden

16-09-2019 19:05 Apparata
Na een aantal dagen spelen trekken we een voorlopige conclusie. Afgelopen weekend kon de nieuwste Call of Duty gespeeld worden in beta-vorm op de PlayStation 4. Met een pre order kon je zelfs al afgelopen donderdag aan de slag. Apparata speelde Call of Duty: Modern Warfare van donderdag tot en met zondag intensief om er […]
Lees het hele artikel op Apparata

Villa in Hollywood Hills ($43,9 miljoen) zit vol met supercars

16-09-2019 19:03 Autoblog.nl
Tel gezellig mee. Wie op zoek is naar de meest extravagante huizen op aarde zal zich als een vis in het water voelen in de dure wijken van Los Angeles. Neem bijvoorbeeld dit nieuwe optrekje in de Hollywood Hills, dat overvol zit met de meest bizarre luxe voorzieningen die je maar kunt bedenken. Als vanzelfsprekend […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Amazon paste zoekalgoritme aan om zijn eigen producten prominen

16-09-2019 18:48 Tweakers.net
Amazon heeft het geproductgerelateerde zoeksysteem voor zijn digitale winkel aangepast om de eigen producten beter naar voren te laten komen in de zoekresultaten. Dat stelt de WSJ op basis van bronnen. Het zou een zet zijn om de meer winstgevende producten een stimulans te geven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Canons nieuwe, compacte A3-kleurenprinter kan banners tot

16-09-2019 18:46 Hardware.info
Canon heeft een nieuwe A3-printer onthuld die dubbelzijdig in kleur kan printen. Deze compacte laserprinter genaamd de ?i-Sensys LBP852Cx kan 36 afdrukken per minuut maken op A4-formaat, zowel bij enkelzijdig als dubbelzijdig papier. Op A3 verwerkt het in de enkelzijdige modus 18 prints, dubbelzijdig zijn dat er 12,6. De printresolutie is maximaal 600 x 600 dpi. Papier van A6- tot A3-formaat past in de printer, maar banners van maximaal 1.200 mm kun je ook voorzien van inkt. In de enkele lade p...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes-AMG ONE passeert de 24 uur van Le Mans

16-09-2019 18:07 Autoblog.nl
Andere evenementen in het World Endurance Championship (WEC) hoeven eveneens niet te hopen op de komst van de allermachtigste AMG ooit. Het is een drukte van jewelste in het land der hyperextreme automobielen. Verschillende fabrikanten in allerlei soorten en maten werken de laatste jaren aan grensverleggende wagens, in een poging de allerbeste en snelste bolide […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europese League of Legends-coaches klagen over internetkwaliteit

16-09-2019 17:41 Tweakers.net
Coaches van League of Legends-e-sportsteams klagen over de internetkwaliteit in Berlijn. De klachten lopen uiteen van dagenlang geen internet tot een hoge ping. De hoogste Europese League of Legends-competitie wordt gehost vanuit Berlijn en ook de teamhuizen staan in de stad.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honor opent woensdag webshop in Nederland en start verkoop Honor

16-09-2019 17:27 Tweakers.net
Honor opent woensdag een eigen webwinkel in Nederland. Daarnaast zal de fabrikant woensdag beginnen met de Nederlandse verkoop van de Honor Band 5-fitnesstracker voor 30 euro. In 2020 worden de smarttelevisies van Honor in de Nederlandse webshop verwacht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Surface Go 2 Geekbench-benchmark: Core m3 8100Y en 8GB

16-09-2019 17:13 Hardware.info
De Surface Go is een betaalbare versie van de 2-in-1 Surface tablet-laptops. Hij heeft een kleiner scherm en minder zware specificaties, maar geniet wel van dezelfde bouwkwaliteit als zijn duurdere broers. Het is bijna een jaar geleden dat de eerste Surface Go op de markt werd gebracht. Ook al is de opvolger nog niet officieel aangekondigd, de nodige geruchten en benchmark-leaks gaan alweer rond. Zo is er een listing op Geekbench opgedoken van een apparaat met code 'OEMTX OEMTX Product Name EV1...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honor lanceert Nederlandse webshop

16-09-2019 17:06 Apparata
Zo kun je online direct bij Honor terecht voor je aankopen. Honor, het dochtermerk van Huawei, is nu bijna een jaar flink actief in Nederland. De stempel op Nederlandse bodem wordt nog eens benadrukt met de lancering van een eigen webshop. De opening van de online winkel is in navolging van de onthulling van Honors […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Rusland kraakte encryptie FBI-communicatie'

16-09-2019 17:00 Tweakers.net
De Russische inlichtingendienst zou er vanaf 2011 in geslaagd zijn om de versleutelde communicatie van mobiele surveillanceteams van de FBI in te zien. Ook het back-upsysteem zou daarna niet veilig zijn geweest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Logitech G604 Lightspeed heeft Hero 16k-sensor en 15 knop

16-09-2019 16:59 Hardware.info
Logitech kondigt de G604 Lightspeed aan - een draadloze gamingmuis met vijftien programmeerbare knoppen. Hij komt met de Hero 16k-sensor en de Lightspeed-verbinding die minstens zo snel zou zijn als een draad. Volgens Logitech gaat hij ? 99,99 kosten. De G604 heeft het bekende metalen scrollwiel dat ook traploos kan draaien. Of het dezelfde is als in de MX Master 3s is niet bekend. Voor de duim is er ondersteuning, met daarboven zes knoppen. Aan de zijkant van de linker muisknop zijn nog twee k...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vivo introduceert NEX 3 5G-smartphone met 'edge-scherm'

16-09-2019 16:51 Tweakers.net
Vivo heeft de NEX 3 5G-smartphone aangekondigd. De telefoon heeft een amoled-scherm van 6,89" met randen die doorlopen over de zijkanten van het toestel. De NEX 3 komt ergens in de komende maanden uit in Azi?. Of het toestel naar Europa komt is onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Duitse ministerie dreigt met extra boetes voor Audi'

16-09-2019 16:48 Autoweek.nl
Er hangt een nieuwe boete boven het hoofd van Audi. Althans, als het aan het Duitse ministerie van Transport (bij ons Infrastructuur en Waterstaat) ligt. Binnen enkele weken moet Audi namelijk klaar zijn voor belangrijke dieselschandaal-deadline.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Shotcut 19.09.14

16-09-2019 16:02 Tweakers.net
Shotcut is een uitgebreid opensource en crossplatform videobewerkingsprogramma voor Windows, Linux en macOS. Het maakt gebruik van FFmpeg en heeft daardoor ondersteuning voor de meest gangbare formaten audio en video. De bestanden worden niet ge?mporteerd, maar worden in hun originele formaat bewerkt. Het kan overweg met meerdere sporen en binnen een project kan er een mix van formaten en resoluties worden gebruikt. Versie 19.09.14 van Shotcut uitgekomen en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche 911 Carrera: rijtest en video

16-09-2019 16:00 Autoblog.nl
De 911 Carrera zonder S van snel. De instapper dus, daar zijn we op Autoblog normaal natuurlijk niet van. Zou de 911 Carrera zonder S wel kunnen overtuigen? Een toefje verwend is dit wel, want uiteraard is de 911 Carrera geen stakker. Over de exacte specs en hoe deze vergelijken met de Carrera S zo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl