Dit moet je weten over de nieuwe Kia e-Soul

24-01-2020 8:43 Autoblog.nl

We gaan massaal elektrisch rijden. Dat betekent niet dat jij dezelfde auto voor de deur moet hebben als de buurman. Er zijn auto’s waarmee jij je positief kan onderscheiden. De vernieuwde Kia e-Soul brengt uitgesproken design en grote actieradius samen. De volledig elektrische crossover uit Zuid-Korea is een auto die je niet over het hoofd […]

The post Dit moet je weten over de nieuwe Kia e-Soul appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

XnView MP 0.95.0

24-01-2020 8:34 Tweakers.net
Versie 0.95 van XnViewMP is uitgekomen. Met dit gratis programma kunnen afbeeldingen worden bekeken en bewerkt. MP staat voor Multi Platform, wat betekent dat er versies zijn voor Windows, Linux en macOS, met elk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. XnViewMP gebruikt dezelfde broncode voor Windows, Linux en macOS; functionaliteit en uiterlijk van de afzonderlijke versies zijn dan ook nagenoeg gelijk. Zo is er onder andere ondersteuning voor unicode, afbeeldingen met full bit depth, een eenvoudigere manier voor vertalingen en een betere database. Sinds versie 0.94.1 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changelog 0.95:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officiele renders tonen Galaxy S20 Ultra 5G met omvangrijke came

24-01-2020 8:18 Tweakers.net
Er zijn afbeeldingen van de Galaxy S20-serie online gekomen waarbij het zou gaan om renders van Samsung zelf. De renders tonen onder andere de Galaxy S20 Ultra 5G met, wat Samsung noemt, een 'Space Zoom 100x'-camera.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASML verwacht dit jaar 35 EUV-machines af te leveren

24-01-2020 8:16 Hardware.info
De Nederlandse producent van lithografiesystemen ASML heeft bij het presenteren van zijn jaarcijfers voor 2019 een voorspelling gedaan over de hoeveelheid euv-machines die het bedrijf dit jaar verwacht te leveren. Circa 35 systemen met de?extreme ultraviolet-techniek worden geschat, in vergelijking met 26 stuks vorig jaar. Euv-technologie zorgt ervoor dat de lichtstralen waarmee siliciumwafers bewerkt worden een aanzienlijk kleinere golflengte krijgen, wat het makkelijker maakt om kleinere be...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cadillac laat stukje nieuw Escalade zien

24-01-2020 8:13 Autoweek.nl
Cadillac meldt wanneer en door wie de compleet nieuwe generatie van de Escalade straks aan de wereld wordt voorgesteld. Het merk laat daarbij direct een stukje van het front van de nieuwe opulente SUV zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Meest puristische auto van 2017 laat op zich wachten

24-01-2020 8:03 Autoblog.nl

Bij dit soort merken moet het gewoon even met vallen en opstaan gaan. Een paar dagen geleden probeerde we samen te vatten of Bentley niet te veel van zijn glans aan het verliezen is. De auto’s zijn bijzonder indrukwekkend, luxe en capabel, maar missen de technische ‘imperfectie’ van hun illustere voorgangers. Geneuzel in de marge? […]

The post Meest puristische auto van 2017 laat op zich wachten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vernieuwde Bentley Bentayga duikt op in Nederland

24-01-2020 7:52 Autoweek.nl
Dat er een facelift voor de Bentley Bentayga op komst is was al even bekend. Nieuw is dat de auto zich al in Nederland heeft laten zien, kennelijk een gewilde plek van Bentley-testrijders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Go 1.13.6 / 1.12.15

24-01-2020 7:46 Tweakers.net
Go, ook aangeduid als golang, is een programmeertaal die sinds 2007 wordt ontwikkeld door Google en de opensourcegemeenschap. De taal wordt onder andere door CloudFlare, Google, Netflix en Uber gebruikt. Go-code kan worden gecompileerd voor Android, Linux, macOS, FreeBSD en Windows, op i386-, amd64- en ARM-processorarchitecturen. De syntax van Go is vergelijkbaar met die van C en soortgelijke programmeertalen, hoewel er ook enkele opvallende verschillen zijn. Ook biedt Go de mogelijkheid voor gedistribueerd programmeren, waarbij verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. Het team heeft Go versies 1.13.6 en 1.12.15 vrijgegeven met de volgende aanpassingen: go1.13.4 includes fixes to the net/http and syscall packages. It also fixes an issue on macOS 10.15 Catalina where the non-notarized installer and binaries were being rejected by Gatekeeper. go1.13.5 includes fixes to the go command, the runtime, the linker, and the net/http package. go1.13.6 includes fixes to the runtime and the net/http package. g
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FreshTomato 2020.1

24-01-2020 7:46 Tweakers.net
FreshTomato is van Tomato afgeleide firmware voor verschillende op ARM of MIPS gebaseerde routers van Asus, D-Link, Huawei, Linksys, Netgear, Tenda en Xiaomi. Het kan gezien worden als de voortzetting van 'Tomato by Shibby' sinds deze ontwikkelaar, Micha? Rupental, zijn tijd aan andere projecten wil besteden. De FreshTomato-firmware voegt ten opzichte van de originele firmware van de fabrikant diverse extra opties toe, zoals een realtime-bandbreedtemonitor en uitgebreide instelmogelijkheden. De ontwikkelaars kille72 en pedro hebben FreshTomato 2020.1 stilletjes uitgebracht met de volgende aanpassingen: FreshTomato-MIPS 2020.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple komt dit jaar met iPad-toetsenbord met 'scissor-switches'

24-01-2020 7:45 Hardware.info
Het zou zomaar kunnen dat Apple de volgende generatie van Smart Keyboards gaat voorzien van toetsen met het zogenaamde scissor-ontwerp. Het nieuwe toetsenbord zou beschikbaar komen voor de volgende generaties van iPads en iPad Pro's. Het nieuwe toetsenbord zou een fijnere type-ervaring betekenen voor gebruikers en mogelijk ook toetsverlichting. Apple ging eerder bij zijn MacBooks met het 16-inch model ook weer terug naar dergelijke toetsen, na problemen en kritiek op vlindertoetsen. Voor zowe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google start 12 mei zijn I/O-conferentie met vermoedelijk Pixel

24-01-2020 7:44 Tweakers.net
Google houdt zijn I/O 2020-ontwikkelaarsconferentie van 12 tot en met 14 mei in zijn thuisbasis in Mountain View, Californi?. Verwacht wordt dat het bedrijf onder andere de Pixel 4a-smartphones gaat aankondigen tijdens het evenement.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW breidt prijslijst 1-serie uit

24-01-2020 7:36 Autoweek.nl
BMW breidt de prijslijst van de 1-serie uit met een nieuwe keuzemogelijkheid. De hatchback is als 120d nu ook zonder vierwielaandrijving te krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lijst met Intel Z490-moederborden van MSI duikt op bij EEC

24-01-2020 7:01 Hardware.info
Bij de Euraziatsche Economische Commissie zijn een tweetal documenten online gezet waarin MSI's line-up aan Z490-moederborden wordt genoemd. Het Intel Z490-platform is naar verwachting de chipset die de aankomende Comet Lake-cpu's moet gaan huisvesten in zijn socket lga-1200. Speurneus @momomo_us kwam de pagina's, waar in totaal elf modellen op genoemd worden, tegen. MSI lijkt zijn Z490-modellen wederom op te delen in de mag-, mpg- en meg-lijnen, en de specifieke modelnamen hebben we ook al e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Opvolger Samsung Galaxy Fold heeft een flinterdun scherm

24-01-2020 6:58 Apparata
Dit kun je verwachten. Nog even en dan presenteert Samsung de opvolger van de Galaxy Fold. Volgens de geruchten gaat deze smartphone Galaxy Z Flip heten. Een totaal andere benaming, al is het ook een totaal andere smartphone. Samsung heeft hard gewerkt aan de technologie en er zijn enkele dingen anders in vergelijking met de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe 'budget' smartphones van LG duiken op

24-01-2020 6:33 Hardware.info
De divisie van LG die over mobiele telefoons gaat is, net zoals bij sommige concurrenten, niet winstgevend. Het bedrijf wil een andere koers gaan bevaren. Naast snellere updates en nieuwe topmodellen, komen er ook onderaan het gamma nieuwe modellen bij. De LG L555DL en L455DL zouden het Koreaanse bedrijf in het lagere segment moeten vertegenwoordigen. Er zijn foto's opgedoken (naar Evan Blass) die de toestellen zouden moeten tonen, maar hierbij wordt geen verdere informatie gegeven. De bezels...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Philips 2020 TV preview: OLED met AI, B&W geluid en Ambilight

24-01-2020 6:00 Hardware.info
Philips lanceert haar nieuwe televisies traditiegetrouw halverwege januari en ook dit jaar liet TP Vision ons direct een groot deel van de nieuwe televisies zien die op de markt gaan komen. Naast nieuwe OLED-modellen en LCD-televisies met B&W soundbars wordt er ook vervolgt gegeven aan het 'The One' concept dat vorig jaar succesvol ge?ntroduceerd werd. In deze video bespreken we alle nieuwe modellen die aangekondigd zijn, en vertellen we over onze eerste indrukken.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Te koop: een Aston Martin-stationwagon

23-01-2020 23:04 Autoblog.nl

Die zag je waarschijnlijk niet aankomen. Sommige dingen zijn voorspelbaar. Sportautomerken die een SUV plannen, dat is gemeengoed tegenwoordig. Een tijdje geleden was dat helemaal niet zo normaal, het was alleen Porsche die deze – voor een sportautomerk – vrij bijzondere carrosserievorm durfde te gebruiken. Aston Martin bijvoorbeeld, die deed het iets kalmer aan. Ook […]

The post Te koop: een Aston Martin-stationwagon appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit aerodynamische pakket zit op een niet-aerodynamische auto

23-01-2020 21:56 Autoblog.nl

Of het daarom helpt, is een tweede. Spoilers en splitters hebben twee doeleinden. In theorie zou het moeten helpen met aerodynamica en downforce, in de praktijk doet het dat ook vaak. We weten allemaal wat er gebeurde met die Mercedes CLR-GTR in Le Mans in 1999. Zo niet, bij deze. Een vederlichte CLR-GTR stijgt dus […]

The post Dit aerodynamische pakket zit op een niet-aerodynamische auto appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Offici?le pers-renders Samsung Galaxy S20-serie gelekt

23-01-2020 21:21 Apparata
Zo gaat de Galaxy S20-reeks er officieel uitzien. We hebben het al weken over de nieuwtjes rondom de Samsung Galaxy S20 maar tot dusver konden we alleen maar renders van derden gebruiken op basis van CAD-tekeningen. Niet meer, zo lijkt, want de niet zo oude vertrouwde Ishan Agarwal?heeft offici?le pers-renders van de aankomende vlaggenschip-reeks in […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rocket League staakt ondersteuning Linux en macOS

23-01-2020 21:18 Tweakers.net
Psyonix stopt de ondersteuning van Rocket League op Linux annex SteamOS en macOS. Daarmee krijgen die versies vanaf maart geen nieuwe functionaliteit meer en ook verdwijnt de online functionaliteit van het spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Jimny even weg uit Europa, komt terug als bedrijfsauto’

23-01-2020 21:00 Autoblog.nl

Zo blijft de grappige 4×4 van Suzuki toch in ons continent aanwezig. Kom met een Mercedes G-klasse voorrijden en de schuddende hoofden en oordelende blikken vliegen je om de oren. Kom voorrijden met een Suzuki Jimny en wat je ziet zijn lachende blikken en een duimpje omhoog. De Jimny is wat dat betreft de Miata […]

The post ‘Jimny even weg uit Europa, komt terug als bedrijfsauto’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI: niet alle Radeon RX 5600 XT-kaarten kunnen 14Gbit/s-geheuge

23-01-2020 20:50 Tweakers.net
Volgens MSI is een hogere geheugensnelheid geen onderdeel van AMD's bios-update voor de Radeon RX 5600 XT en kunnen niet alle kaarten de snelheid van 14Gbit/s stabiel draaien. Veel kaarten krijgen wel de hogere geheugensnelheid, maar bij MSI en Asus alleen de duurdere.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Er komt nu al een Netflix’ The Witcher spin-off

23-01-2020 20:32 Apparata
Geralt zal door Netflix in een anime tot leven komen. The Witcher is goed op weg om Netflix’ hardste binnenkomer in de categorie Originals te zijn. Het mag gezegd worden dat de serie een gigantisch succes is. Dat er vervolgens een tweede seizoen wordt aangekondigd is niet heel verrassend, maar de streaming-gigant is zelfs al […]
Lees het hele artikel op Apparata

Koper eerste nieuwe Corvette gaat hem niet gebruiken

23-01-2020 20:05 Autoblog.nl

Geen zorgen: hij komt w?l goed terecht. Zijn we al gewend aan de nieuwe Chevrolet Corvette? GM deed iets gewaagds door de auto een middenmotor te geven, waarmee de auto in theorie ineens een volbloed supercar is. Heiligschennis in Corvette-land, maar als je bijvoorbeeld naar de Ford GT kijkt, kan zo’n Amerikaanse supercar w?l gewoon […]

The post Koper eerste nieuwe Corvette gaat hem niet gebruiken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG voegt DeX-achtige Desktop Mode toe in Android 10-update

23-01-2020 20:01 Hardware.info
LG is in december begonnen met de uitrol van Android 10 naar verschillende telefoons. Er zitten een hoop nieuwe features in LG's schil genaamd UX 9.0, maar het was nog niet bekend dat het bedrijf werkt aan een desktopmodus voor zijn Android 10-smartphones. Deze functie moet vergelijkbaar zijn met Samsungs DeX en de Desktop Mode van Huawei. De feature van LG heet ??k Desktop Mode, hoewel hij boven de beschrijving beschreven staat als 'screen sharing mode'. Hij is voorlopig alleen nog te vinden...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple doet moeilijk over universele oplaadstandaard

23-01-2020 19:48 Apparata
Apple werkt een universele overstap naar USB-C wederom tegen. Letterlijk vanmiddag nog moest ik een bijeenkomst met een maat kortwieken omdat hij naar huis moest om een iPhone-oplader te halen. Of ik echt geen iPhone-oplader had. Niet alleen ik maar zelfs het Europees Parlement ergert zich aan het feit dat letterlijk alle moderne smartphones met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit betaal je voor een hybride X1

23-01-2020 19:24 Autoblog.nl

De kleinste SUV van BMW is nu ook als hybride te bestellen. We strooien deze week met BMW-prijzen. Deze keer is het geen peperdure performance SUV of sportcoup?, maar een compacte plug-in hybride. We hebben het over de nieuwe X1 xDrive25e. Die kennen we al sinds september, maar nu zit er ook een prijskaartje aan […]

The post Dit betaal je voor een hybride X1 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mp3tag 3.00

23-01-2020 19:14 Tweakers.net
Florian Heidenreich heeft versie 3.00 van Mp3tag uitgebracht, een mooi rond nummer, maar niet meer dan de opvolger van 2.99. Met dit programma kunnen de metatags van de meest gangbare muziekformaten worden aangepast. Ondersteuning is aanwezig voor ID3v1, ID3v2.3, ID3v2.4, mp4, wma, Vorbis-comments en Ape-tags. Verder kunnen de bestandsnamen aan de hand van die tags worden aangepast en kunnen playlists worden gegenereerd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: NEW:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple spreekt zich uit tegen Europees voorstel voor universele o

23-01-2020 18:16 Tweakers.net
Apple is tegen het voorstel van het Europees Parlement om een universele oplaadstandaard verplicht te stellen. Volgens de fabrikant kunnen dergelijke regels de vooruitgang belemmeren en leidt het stoppen met Lightning juist tot meer afval.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geen vrouwen op verkeersborden in Nederland

23-01-2020 18:10 Autoblog.nl

'Als het een mens is, is het goed.'

The post Geen vrouwen op verkeersborden in Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Corsair introduceert Vengeance 6100-gaming-pc's met AMD Ryzen en

23-01-2020 17:53 Hardware.info
AMD's producten kwamen nog niet zo lang geleden nog niet veel voor in pre-built systemen. Daar begin nu steeds meer verandering in te komen: ook na de CES onthullen fabrikanten nog steeds relatief veel producten met AMD's hardware. Ook Corsair: het Amerikaanse gamingmerk komt met de Vengeance 6100-serie. Hij maakt gebruik van een Ryzen 7 3700X met waterkoeling. Hij staat standaard ingesteld op maximaal 4,4 GHz, via de H100i met twee fans van 120 mm blijft hij koel. Standaard is hij voorzien v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Foto's tonen AMD Wraith Prism-koeler met zes in plaats van vier

23-01-2020 17:35 Tweakers.net
Op internet zijn foto's verschenen van een Wraith Prism-cpu-koeler van AMD die niet over vier heatpipes beschikt, zoals het huidige model, maar over zes heatpipes. Het ontwerp van de koeler is verder nagenoeg identiek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BenQ TK850 4K-projector met HDR10 gaat tot 3.000 lumen

23-01-2020 17:14 Hardware.info
BenQ heeft een nieuwe projector onthuld, genaamd de TK850. Dit model ondersteunt tot een 4K-resolutie en kan overweg met hdr10-bronmateriaal, en volgens de fabrikant komt het hdr-beeld ook goed tot zijn recht in goed verlichte ruimtes. De lamp van 245 watt kan namelijk tot 3.000 lumen en moet bij 'normaal gebruik' 4.000 uur meegaan. Dit kan worden verlengd tot 10.000 uur en 15.000 uur in respectievelijk de 'economic mode' en de 'SmartEco-modus'. De beamer kan 98% van de rec.709-kleurruimte we...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Exclusief: dit kost de viercilinder Supra

23-01-2020 17:06 Autoblog.nl

Toyota's nieuwste sportauto is een stukje bereikbaarder geworden.

The post Exclusief: dit kost de viercilinder Supra appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gelekt: Galaxy S20 Ultra wordt veel steviger dan de rest

23-01-2020 17:06 Apparata
De Galaxy S20 Ultra komt met een stevig prijskaartje, maar hij wordt ook letterlijk steviger dan zijn kleine broertjes. Met de onthulling van de Samsung Galaxy S20-serie voor de deur weten we eigenlijk al bijna alles over het toestel. De gehele lijst met specs lekte al uit en ook de prijzen zijn al bekend. Nu […]
Lees het hele artikel op Apparata

Webwinkel Neckermann.com is failliet

23-01-2020 16:54 Tweakers.net
De Nederlandse Belastingdienst heeft het faillissement van de webwinkel Neckermann.com aangevraagd. Klanten konden al maanden geen bestellingen meer plaatsen op de site van de winkel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda Civic 1.0?Turbo i-VTEC - Op de Rollenbank

23-01-2020 16:00 Autoweek.nl
Dat een moderne auto altijd wel zijn fabrieksopgave haalt, is mooi meegenomen. En dat een Japanner eigenlijk nooit teleurstelt op de rollenbank, geeft de burger eveneens moed. Maar dat er ooit een familielid van Thomas Hage hier het strijdtoneel verliet met 13 pk extra in de tas, maakt Hage pas echt strijdbaar. Deze week gaat zijn fonkelnieuwe Civic op de bank.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video – driften met eieren in de kofferbak: gaat dat goed?

23-01-2020 16:00 Autoblog.nl

Blijft een bakje eieren heel in de kofferbak tijdens een serieuze driftsessie? Dat testen we met deze kofferbakmat van Gledring.

The post Video – driften met eieren in de kofferbak: gaat dat goed? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo gaat de nieuwe Maserati GranTurismo klinken [video]

23-01-2020 15:54 Autoblog.nl

Om je even voor te bereiden: het is geen V8-brul.

The post Zo gaat de nieuwe Maserati GranTurismo klinken [video] appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Maserati GranTurismo en GranCabrio komen als EV

23-01-2020 15:41 Autoweek.nl
Maserati bevestigt dat de nieuwe GranTurismo en de nieuwe GranCabrio de eerste modellen van het merk worden met een volledig elektrische aandrijflijn. We moeten nog wel even wachten voor we in een nieuwe generatie Maserati's kunnen rondzoemen. We verwachten het elektrische duo namelijk pas in 2021 op de markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse Spoorwegen en providers claimen beter bereik op Utre

23-01-2020 15:40 Tweakers.net
De NS en de Nederlandse providers met een eigen netwerk claimen dat het bereik en capaciteit van de mobiele netwerken op het Centraal Station van Utrecht flink is verbeterd. Technische details van de upgrade zijn vooralsnog onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RDW: Suzuki en Jeep schonden emissieregels

23-01-2020 15:28 Autoweek.nl
Jeep en Suzuki hebben emissieregels geschonden met de Grand Cherokee en de Suzuki Vitara, concludeert de RDW donderdag. Na verloop van tijd bleek de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) door de modellen vele malen hoger te zijn dan toegestaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Premier Rutte: algoritmes moeten transparant zijn over redenen v

23-01-2020 15:28 Tweakers.net
Bij algoritmes moet het transparant zijn hoe ze tot bepaalde keuzes komen en daar moeten wereldwijde standaarden voor komen. Dat zei de Nederlandse premier Mark Rutte tijdens het World Economic Forum in het Zwitserse Davos.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo brengt Motorola razr binnen paar maanden naar Nederland

23-01-2020 15:26 Tweakers.net
Lenovo brengt de vouwbare smartphone Motorola razr binnen een paar maanden uit in Nederland. Details zijn nog niet bekend. De smartphone komt over twee weken uit in onder meer de Verenigde Staten en Zweden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fujifilm geeft X-T200-systeemcamera een volledig draai- en kante

23-01-2020 15:25 Tweakers.net
Fujifilm komt met de opvolger van de X-T100. De X-T200 heeft wederom een 24,2-megapixelsensor en beschikt nu over een volledig draai- en kantelbare lcd. De systeemcamera heeft wederom geen X-Trans-sensor, maar een cmos met een regulier Bayer-ontwerp.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

135 miljoen euro boete voor Volkswagen in Canada

23-01-2020 15:25 Autoweek.nl
Volkswagen is door de Canadese rechtbank veroordeeld tot het betalen van een boete van zo'n ? 135 miljoen. Je raadt het al, dit houdt verband met gerommel met dieselmotoren. Dat blijkt uit berichtgeving van Reuters.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vanafprijs BMW M2 CS is bekendgemaakt

23-01-2020 15:24 Autoweek.nl
De prijzenslag bij BMW houdt vandaag nog even aan, want na de basisprijzen voor de X5 en X6 M, instap 3-serie ?n plug-inhybride X1 weten we nu hoeveel de M2 CS moet gaan kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

3 dingen die je moet weten over de NextBase 4K Dash Cam

23-01-2020 15:23 Apparata
Hoewel we in Nederland relatief veilig rijden is het totaal geen gek idee om een dashboard camera (dashcam) mee te nemen in de auto. Je hebt immers altijd uilskuikens, verzekeringsfrauders en hit-en-runners die je flink wat geld kunnen kosten. Daarom dat het Britse NextBase tijdens de CES 2020 hun nieuwe 622GW 4K Dash Cam onthulde. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit spookten de autodieven uit in 2019

23-01-2020 15:11 Autoblog.nl

Ze hadden het vooral druk met het jatten van Volkswagens.

The post Dit spookten de autodieven uit in 2019 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus en MSI maken 14Gb/s-geheugen alleen beschikbaar op nieuwe d

23-01-2020 15:09 Hardware.info
Afgelopen dinsdag werd duidelijk dat veel RX 5600 XT's nieuwe bios-versies zouden krijgen, waarna ook duidelijk werd welke verbeteringen doorgevoerd zouden worden. Van MSI en Asus hoorden we nog weinig met betrekking tot de nieuwe bios, maar inmiddels hebben ook deze fabrikanten de vernieuwde versie officieel gemaakt. Van beide fabrikanten lijken alleen de prestaties van de duurdere modellen onderhevig te zijn aan verbeteringen. Zowel de Strix-lijn van Asus lijken als de Gaming-producten van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei stelt ontwikkelaarsconferentie uit vanwege coronavirus

23-01-2020 15:08 Tweakers.net
De Chinese fabrikant Huawei heeft een ontwikkelaarsconferentie uitgesteld vanwege de recente uitbraak van een coronavirus in de Chinese stad Wuhan. De conferentie had over minder dan drie weken moeten plaatsvinden in Shenzhen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Plug-in hybride BMW X1 ontvangt prijskaartje

23-01-2020 15:03 Autoweek.nl
Eind september trok BMW het digitale doek van de X1 met een plug-in hybride aandrijflijn. Nu is ook bekend welk bedrag je minstens voor die X1 xDrive25e moet aftikken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EVGA RTX 2060 KO biedt workstationprestaties van RTX 2080 dankzi

23-01-2020 14:37 Tweakers.net
EVGA heeft zijn RTX 2060 KO opgebouwd rond de TU-104-gpu van de RTX 2080 en 2070 Super maar dan met enkele onderdelen uitgeschakeld. Bij enkele workstationtoepassingen, maar niet bij games, presteert de kaart veel beter dan reguliere RTX 2060-kaarten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Kampeerauto van het Jaar is bekendgemaakt

23-01-2020 14:30 Autoweek.nl
Het Nederlandse publiek kiest campermodellen van Dreamer, Carado en Weinsberg tot NKC Kampeerauto van het jaar 2020. Dat maakte de NKC, Europa's grootste camperclub, bekend op de kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skoda warmt op met Vision In

23-01-2020 14:22 Autoweek.nl
Tijdens de Auto Expo 2020 in het Indiaanse New Delhi toont Skoda de Vision In. De concept-car belooft een compacte cross-over te zijn die speciaal voor de Indiaanse markt wordt ontwikkeld en laat zich nu in een teaservideo zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De PC-voeding van de toekomst heeft geen 24-pins stekker meer

23-01-2020 14:20 Hardware.info
Intel werkt aan een nieuwe ATX-specificatie waarin twee van de drie traditionele spanningen die een pc-voeding levert verdwijnen. Voedingfabrikant FSP toonde reeds een prototype van zo'n ATX12VO-voeding op CES, maar nu is duidelijk dat de nieuwe standaard al dit jaar het levenslicht gaat zien. Je pc verbruikt vrijwel alles op 12V Traditioneel zet een pc-voeding de netspanning uit het stopcontact, in Europa 230 volt, om naar drie gelijkstroomspanningen: 3,3 volt, 5 volt en 12 volt. Een moderne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Update voorwaarden zegt dat Samsung mogelijk info Galaxy-gebruik

23-01-2020 14:18 Tweakers.net
Een update van het privacybeleid en de voorwaarden van Samsungs diensten op Galaxy-telefoons wijzen uit dat de fabrikant mogelijk informatie van gebruikers van smartphones verkocht aan derde partijen, waaronder adverteerders.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wegverbod voor sjoemeldiesels die door blijven rijden

23-01-2020 14:06 Autoblog.nl

Dit kondigt minister Van Veldhoven vandaag aan.

The post Wegverbod voor sjoemeldiesels die door blijven rijden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Neuron EV toont eerste personenauto

23-01-2020 13:46 Autoweek.nl
Het kakelverse Neuron EV breidt zijn beoogde portfolio uit met een nieuw model: de Vega. Het bedrijf laat al enkele afbeeldingen van zijn elektrische cross-over zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl