Wees cool en hip in deze briljante bedrijfswagen

13-11-2019 16:07 Autoblog.nl
Het is weer eens iets anders dan de zoveelste Citroen HY of Volkswagen T2. Altijd al een oud, Brits busje willen kopen zonder dat je de aarde vervuilt? Dan heeft het nieuwe bedrijf Morris Commercial goed nieuws voor je. Vanaf eind 2021 moet namelijk de JE verkrijgbaar zijn. Een elektrische versie van de J-type, dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple presenteert MacBook Pro met vernieuwd toetsenbord en 16"-s

13-11-2019 16:04 Tweakers.net
Apple heeft nieuwe versies gepresenteerd van zijn MacBook Pro-laptops. Deze 16"-laptop gaat de vorig jaar uitgekomen 15"-versies vervangen. De nieuwe macBook Pro heeft een groter scherm, een vernieuwd toetsenbord, nieuwe cpu's en betere speakers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Peugeot 308 - Occasion aankoopadvies

13-11-2019 16:00 Autoweek.nl
De tweede generatie Peugeot 308 is een heel stuk beter dan de eerste. Maar geheel vrij van gebreken is hij bepaald niet. Waar moet je op letten als je een gebruikt exemplaar op het oog hebt?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple introduceert 16-inch MacBook Pro met Navi 14-gpu en verbet

13-11-2019 15:50 Hardware.info
De afgelopen tijd gingen er al talloze geruchten over een nieuwe MacBook Pro. Hij zou onder andere 16-inch display krijgen, in combinatie met een Navi-gpu en nieuwe toetsenbordfuncties. Nu heeft het bedrijf deze laptop - zonder lanceringsevenement - officieel onthuld. Het lijkt erop dat hij de vorige MacBook Pro van 15-inch moet vervangen. Hij krijgt inderdaad een 16-inch Retina-display dat gebruikmaakt van ips-technologie. Het paneel heeft een 3072 x 1920-resolutie en een maximale helderheid v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple brengt Mac Pro en Pro Display XDR uit in december

13-11-2019 15:40 Tweakers.net
Apple brengt in december de vernieuwde Mac Pro en Pro Display XDR uit. Eerder gaf het bedrijf al aan dat de producten in 2019 uit zouden komen, maar het was nog niet bekend in welke periode dit zou zijn. Een exacte releasedatum is nog onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe hint naar Grand Theft Auto 6 duikt op

13-11-2019 15:02 Apparata
Rockstar is er druk mee. De vraag is niet of Grand Theft Auto 6 komt, maar wanneer. Natuurlijk komt er een opvolger van GTA 5 en zo nu en dan duiken er geruchten, lekken en hints op naar het nieuwste deel in de GTA-serie. Nu is het Rockstar zelf die hint naar iets wat lijkt […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW doet iets raars met de prijzen van de M8 Gran Coup?

13-11-2019 14:59 Autoblog.nl
Het is zowaar een koopje te noemen? Het regent pijpenstelen, dus lopen er meerdere mannen in regenjassen buiten, op dit moment. Eentje daarvan bleek standaard deze al aan te hebben, want deze man in regenjas kwam langs de redactie van Autoblog om een primeur door te geven. In dit geval gaat het om de prijzen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota Camry ?n Avalon nu ook met vierwielaandrijving

13-11-2019 14:14 Autoweek.nl
Toyota heeft nieuwe versies van zowel de Camry als de Avalon gepresenteerd. De twee sedans zijn voortaan met vierwielaandrijving te krijgen. Slecht nieuws voor wie in Nederland graag een vierwielaangedreven Camry wenst: naar Europa komt het nieuwe tweetal in geen geval.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Remasters van Commandos 2 en Praetorians komen op 24 januari uit

13-11-2019 14:14 Tweakers.net
De Duits game-uitgever Kalypso Media gaat de hd-remasters van de games Commandos 2 en Praetorians uitbrengen op 24 januari volgend jaar. Dat betreft versies voor de pc, de remasters komen later ook uit voor consoles.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota’s houden van het weer dat je nu buiten ziet

13-11-2019 14:07 Autoblog.nl
Moet je wel vanuit Nederland Autoblog.nl bezoeken, uiteraard. Het is november en heerlijk hondenweer. Het is waterkoud, het is te laat licht, te vroeg donker en veel te regenachtig. Nog een paar graden eraf en we gaan het weer massaal over de zin en onzin van winterbanden hebben. Of de zin en onzin van vierwielaandrijving, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google voegt functionaliteit toe die aangeeft hoe lang je Chrome

13-11-2019 13:39 Hardware.info
Hoewel Google vorige week nog de auto update verstrijkingsperiode van veel Chromebooks heeft verlengd, kun je alleen via een lijst op de ondersteuningspagina checken wanneer je apparaat end-of-life is. Tweakers weet te melden dat daar verandering in gaat komen, temeer Google van plan is de devices te gaan voorzien van een functionaliteit die aangeeft hoe lang nog automatische updates zullen worden ontvangen. Daarnaast wordt gekeken of de ‘houdbaarheidsduur’ van zes en een half tot zeven jaar nog...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo denkt Disney+ over je account delen met vrienden

13-11-2019 13:23 Apparata
Dit zegt de streamingdienst er zelf over. Streamingdiensten als Netflix en HBO zijn er niet ok? mee dat mensen hun account delen met vrienden of familie om zo abonnementskosten te delen. Het is zelfs zo dat deze twee partijen en andere diensten de krachten gaan bundelen om dit tegen te gaan. Hoe staat kersverse nieuwkomer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze 8-serie heeft twee gezichten

13-11-2019 13:07 Autoblog.nl
Waarom kiezen als het ook allebei kan? Bij het bekijken van de foto’s lijkt het op het eerste gezicht om twee verschillende auto’s te gaan. Schijn bedriegt echter. Deze 8-serie is namelijk voorzien van twee verschillende kleuren ?n twee verschillende velgensets. Aan de glanzende kant is de BMW voorzien van goudkleurige Vossen sloffen, terwijl er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rechter VS: blauwdrukken 3d-geprinte vuurwapens mogen niet onlin

13-11-2019 12:33 Tweakers.net
Een federale Amerikaanse rechter heeft bepaald dat de regering van president Trump federale regels heeft overtreden met eerder gegeven toestemming om 3d-geprinte blauwdrukken voor vuurwapens op het internet te mogen zetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers Developers Summit - Claim nu je studententicket!

13-11-2019 12:00 Tweakers.net
Stel: je bent IT-student en hard aan het werk om te bereiken wat je later wilt worden. Dagenlang zit je te ploeteren achter je bureau om colleges en tentamens voor te bereiden. En dan, tijdens een welverdiende pauze, kijk je op Tweakers en zie je dat op 13 februari 2020 de Developers Summit in DeFabrique in Utrecht plaatsvindt. "Daar wil ik heen", denk je, "want dit zou mij zomaar eens kunnen helpen tijdens mijn studie".
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Telenet dient klacht in over samenwerking tussen Proximus en Ora

13-11-2019 11:47 Tweakers.net
De Belgische provider Telenet heeft bij de mededingingsautoriteit een klacht ingediend tegen de samenwerking die Proximus en Orange willen aangaan. De twee concurrenten van Telenet kondigden in juli een joint-venture aan om hun infrastructuur voor mobiele netwerken te delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Minister onderzoekt haalbaarheid C2000-vervanger op basis van mo

13-11-2019 11:44 Tweakers.net
Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid laat een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar de vervanger van C2000. Daarin moeten de voor- en nadelen van een nieuw systeem waarbij de communicatie via mobiel breedband verloopt, in kaart worden gebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lanceert Apple later vandaag de 16? MacBook Pro?

13-11-2019 11:43 Apparata
Dit zijn de geruchten en dit kunnen we verwachten. We konden eind oktober al melden dat de lancering van de 16″ MacBook Pro was vertraagd door problemen met het toetsenbord. Inmiddels lezen we her en der sterke geruchten dat de MacBook Pro op zeer korte termijn gelanceerd wordt. Bloomberg weet zelfs te melden dat dit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Welke supercar is hier tegen de muur beland

13-11-2019 11:34 Autoblog.nl
Tip:het is een Amerikaan. Het is nog steeds wennen, een Corvette met de motor achterin. En als de auto ook nog eens onder de sneeuw zit en de foto niet al te scherp is, zou het net zo goed een Ferrari of McLaren kunnen zijn. Maar goed: wat is er gebeurd? Het precieze verhaal is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VU-onderzoekers: Intel heeft RIDL-kwetsbaarheid nog niet volledi

13-11-2019 11:28 Tweakers.net
Intel heeft de door VUSec ontdekte RIDL-beveiligingsproblemen in zijn processors nog steeds niet volledig opgelost. Dinsdag is een nieuwe patch uitgebracht, maar ook die lost nog niet alle problemen op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bijgewerkte Mazda 2 Sedan in beeld

13-11-2019 11:23 Autoweek.nl
Mazda voerde medio dit jaar een vrij ingrijpende facelift door op de 2, de kleinste Mazda waarvan het merk in andere markten ook een sedanversie levert. Ook die sedan is nu bijgewerkt en het is die auto waar nu de eerste foto's van beschikbaar zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Alle Intel-CPU's sinds 2013 zijn slachtoffer van nieuwe Zombielo

13-11-2019 11:21 Hardware.info
In mei werd bekend dat recente Intel-processors kwetsbaar waren tegen een drietal nieuwe securitybugs, genaamd Zombieload, Fallout en RIDL. Nu lijken moderne processors vatbaar te zijn voor een nieuwe versie van Zombieload, genaamd Zombieload v2. De 'nieuwe' bug is niet echt nieuw: hij was al bekend bij de ontdekkers toen ze de andere Zombieload-bug ontdekten. De onderzoekers konden er echter niets over publiceren, omdat Intel er nog een patch voor moest onthullen. Zombieload v2, ook wel bekend...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gaat de batterij van jouw Smartphone ineens sneller leeg?

13-11-2019 11:20 Apparata
Deze App is de oorzaak en veroorzaakt problemen met Android ?n iOS. Met alle updates van iOS en de transitie naar Android 10 lijkt er wel heel veel op jouw smartphone af te komen. Als dan ineens blijkt dat jouw batterij sneller leeg raakt is het lastig om te zien waar het aan ligt. We […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kabinet handhaaft luchtalarmsysteem in ieder geval nog tot eind

13-11-2019 11:07 Tweakers.net
Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid heeft besloten het zogeheten waarschuwings- en alarmeringssysteem in ieder geval tot 1 januari 2022 te handhaven. Dat is een jaar langer dan eerder werd gemeld, waarmee de minister inspeelt op zorgen over de uitfasering.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft dicht kritiek lek in Internet Explorer dat actief word

13-11-2019 11:02 Tweakers.net
Microsoft heeft een patch uitgebracht die een kritiek beveiligingslek dicht. Het gaat om een kwetsbaarheid in Internet Explorer die aanvallers de mogelijkheid geeft om code uit te voeren wanneer het slachtoffer een malafide site bezoekt of een gemodificeerd Office-document opent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deens bedrijf wil 'televisie' produceren die volledig via smartp

13-11-2019 10:48 Tweakers.net
Een Deens bedrijf wil een 'televisie' zonder tuner, interface en ingebouwde luidsprekers maken. De afstandsbediening wordt vervangen door een app. De Iron Cast TV is gemaakt van aluminium en heeft een simplistisch ontwerp. Het gestelde Kickstarter-doel is gehaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: hoe raakt de max. snelheidsverlaging jou?

13-11-2019 10:47 Autoblog.nl
Ga je het merken of valt het wel mee? Het nieuws dat het kabinet de maximumsnelheid van 130 km/u gedeeltelijk gaat terugdraaien naar 100 km/u sloeg bij autoliefhebbers in als een bom. Niet eens zozeer vanwege de mogelijke tijdswinst, dat in de praktijk meestal wel mee blijkt te vallen. Maar meer om het gevoel. Met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Amerikaans ministerie onderzoekt vergaren medische data door Go

13-11-2019 10:44 Tweakers.net
Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken heeft volgens The Wall Street Journal een onderzoek ingesteld naar het vergaren van medische data door Google. Het ministerie gaat kijken of aan privacyregelgeving wordt voldaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: dit is de McLaren Elva met 815 pk

13-11-2019 10:22 Autoblog.nl
De Britten vieren een feestje. Het vies, goor en nat buiten maar dat weerhouden ze niet bij McLaren om een nieuwe roadster te presenteren: ontmoet de McLaren Elva. Dit model is een nieuw hoofdstuk voor de Ultimate Series. Even een kleine opfrisser omdat je het vast alweer vergeten bent welke auto’s onder deze serie vallen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Accelereer sneller dan ooit tevoren met de Aspark Owl

13-11-2019 10:20 Autoblog.nl
Van hypercars zijn we inmiddels extreme cijfers gewend, maar je hebt altijd baas boven baas. Maak kennis met snelste en krachtigste auto ooit: de Aspark Owl. Deze elektrische hypercar uit Japan beschikt over maar liefst 2.012 pk en sprint daarmee naar de 100 in 1,9 seconden. Ja, je leest het goed. De Aspark stopt pas […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Open je BMW nu ook met lege smartphone

13-11-2019 10:01 Autoblog.nl
Want sleutels zijn niet meer van deze tijd natuurlijk. BMW heeft al enige tijd een Digital Key-systeem, waarbij een smartphone-app de plaats inneemt van een fysieke autosleutel. De technologie staat echter niet stil en daarom vond BMW het tijd voor een update. Je kunt met de huidige Digital Key je dikke BMW openen en sluiten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit is de McLaren Elva

13-11-2019 10:00 Autoweek.nl
McLaren breidt de nu al legendarische Ultimate Series verder uit met een wel heel extreme roadster. Voor 1,8 miljoen euro is de McLaren Elva de jowe.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ruimtesonde Hayabusa2 verlaat astero?de en begint aan terugreis

13-11-2019 9:55 Tweakers.net
De Japanse ruimtesonde Hayabusa2 is begonnen aan het proces om de astero?de Ryugu achter zich te laten en huiswaarts te keren. De sonde moet eind volgend jaar weer bij de aarde aankomen en heeft monsters van het oppervlak van de astero?de aan boord.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat kunnen we op korte termijn van de Bitcoin (BTC) verwachten?

13-11-2019 9:52 Apparata
Rustige markt duidt op stilte voor de storm, hoe waait de wind? De koersen van de Bitcoin en de meeste Altcoins bewegen de hele week al vrij constant. We zien kleine marges die steeds een beetje verlies opleveren. In vaktermen noemt men dat consolidatie. Aangezien vele kleintjes ??n grote maken zien we dat de weekkoersen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Maserati blikt vooruit op komst nieuw model

13-11-2019 9:46 Autoweek.nl
Niet vaak kunnen we zeggen dat er een gloednieuw model van Maserati aan zit te komen, maar dat is vandaag wel anders. De Italianen hinten op de komst van een nieuwe auto in het voorjaar van 2020 en naar alle waarschijnlijkheid hebben we te maken met de langverwachte Alfieri.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Thermalright introduceert volledig koperen low-profile-CPU-koele

13-11-2019 9:22 Hardware.info
Een jaar geleden bracht Cryorig zijn Cu-lijn met volledig koperen cpu-koelers uit, en nu is onder andere Thermalright ook bezig met het uitbrengen van koperen versies van zijn koelers. De AXP-90 Full Copper is het nieuwste model in de serie. Deze koeler heeft een topflow-ontwerp, de fan blaast de lucht dus naar beneden. De TL-9015R-ventilator van 92 mm heeft een dikte van 15 mm en heeft een opvallend kleurtje: de behuizing is dieprood, de ventilatorbladen zelf zijn fel oranje. De fabrikant clai...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio duiken op

13-11-2019 9:13 Autoweek.nl
Tijdens een evenement in China heeft Alfa Romeo gemoderniseerde versies van zowel de Giulia als de Stelvio aan het lokale publiek getoond. Verwacht geen heftige optische wijzigingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De Autoblog route – Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden

13-11-2019 9:01 Autoblog.nl
Op Nederlandse routes kunnen autoliefhebbers (nog steeds) hun hart ophalen en daarom neemt Autoblog je graag mee op een van onze videoroutes. Soms lijkt het wel alsof je altijd richting racecircuit, Eiffel of Alpen moet om nog lol te hebben met je auto, maar wekelijks gaan we op pad om een rijtest op te nemen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware Info 2020 Countdown 13 november: win een BTO V•BOOK 15C

13-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een BTO V•BOOK 15CL809 notebook. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jaguar stuurt vernieuwde E-Pace de deur uit

13-11-2019 8:55 Autoweek.nl
Jaguar heeft een bijgewerkte E-Pace in de ontwikkelingskamers staan. Een auto waarbij de vraag of hij op dieet gaat misschien wel groter is dan wat er op optisch vlak verandert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rechter VS: zonder verdenking mogen douanebeambten geen apparate

13-11-2019 8:31 Tweakers.net
Een federale rechtbank in Boston heeft bepaald dat de Amerikaanse overheid niet zomaar aan de grens apparaten als smartphones en laptops van reizigers mag doorzoeken. Dat mag alleen als er een redelijke verdenking jegens de reiziger is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Defender 110 ster in nieuwste James Bond-film

13-11-2019 8:24 Autoblog.nl
Dit moet je weten. De nieuwe Land Rover Defender 110 was stiekem al gespot op de set van de nieuwste Bond-film, toen nog in camouflagevorm. Zo wisten we al dat deze auto een rol zou krijgen in de 25ste James Bond. Nu maakt Land Rover het nieuws officieel bekend met aanvullende informatie. In de nieuwste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ferrari teast nieuwkomer

13-11-2019 8:21 Autoweek.nl
Ferrari plaatst een afbeelding op zijn Instagram-pagina waarmee het ogenschijnlijk een nieuw model aankondigt. Wat we precies van de Italianen kunnen verwachten, is nog onduidelijk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google maakt 12 nieuwe Stadia-games beschikbaar bij release, 14

13-11-2019 8:21 Hardware.info
Op 19 november zal Google's streamingplatform voor games genaamd Stadia live gaan. In oktober werd duidelijk dat vlak na de lancering slechts een viertal games beschikbaar zouden zijn, maar nu weten we dat het er een stuk meer zullen zijn. Het was al bekend dat Red Dead Redemption 2, Mortal Kombat 11 en de puzzelgame Kine speelbaar zullen zijn. Nu komen daar 12 titels bij, waaronder Assasin's Creed Oddyssey, Destiny 2: The Collection en Shadow of the Tomb Raider bij. Later dit jaar zullen nog e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla's Europese 'gigafabriek' komt nabij Berlijn

13-11-2019 7:59 Autoweek.nl
Tesla plaatst zijn eerste Europese 'gigafabriek' in Berlijn, in de omgeving van luchthaven Berlin Brandenburg die nog in aanbouw is. Dat onthulde topman Elon Musk?dinsdagavond?in de Duitse stad, nadat eerder op de dag vacatures voor?banen?in Duitsland op de site van de elektrischeautofabrikant werden geplaatst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gratis software update maakt Spotify Free streamen mogelijk op S

13-11-2019 7:50 Hardware.info
Dankzij een gratis software-update kun je vanaf nu Spotify Free streamen op Sonos. De update voorziet daarnaast in een nieuw ontwerp voor het bladeren door Spotify met de Sonos-app. Hiermee moet je eenvoudiger toegang hebben tot je favorieten. Inbegrepen bij Spotify Free op Sonos: Toegang tot de volledige catalogus van Spotify op shuffle. Toegang tot vijftien gepersonaliseerde on-demand afspeellijsten, waaronder Discover Weekly, Release Radar en Daily Mix favorieten zoals RapCaviar, Viva...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla bouwt 'gigafactory' in Berlijn en Model Y wordt eerste gep

13-11-2019 7:49 Tweakers.net
Tesla gaat zijn volgende grote fabriek bouwen in de buurt van Berlijn. Deze zogeheten Gigafactory 4 zal plaats bieden voor de productie van accu's, aandrijflijnen en voertuigen. Op het vlak van voertuigen zal worden begonnen met de productie van de Model Y.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: hier komt Tesla’s Europese Gigafactory

13-11-2019 7:28 Autoblog.nl
De beslissing is genomen! Het heeft even mogen duren, maar Tesla heeft eindelijk besloten waar de nieuwe Gigafactory in Europa moet komen. De eerste grote Tesla-fabriek staat in de buurt van Reno, Nevada in de Verenigde Staten. De tweede Gigafactory is te vinden in Buffalo, New York. Nummer drie is momenteel in aanbouw in Shanghai, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Logitech brengt Zone Wireless Plus headset met USB-receive

13-11-2019 7:00 Hardware.info
Logitech heeft de Zone Wireless Plus headset uitgebracht, die ten opzichte van de eerdere Zone Wireless wordt geleverd met een usb-receiver (Logitech Unifying Plus) waarmee je tot zes apparaten kunt koppelen. De headset is vooral gemaakt voor mensen die in een open kantooromgeving werken. De headset maakt zoals gezegd gebruik van Unifying Plus: een usb-receiver, waarmee je eenvoudig je muis, toetsenbord, headset en nog drie andere apparaten kunt koppelen. Logitech stelt hiermee in te spelen op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ondernemers vinden zelfopwarmende lunchbox uit

13-11-2019 6:35 Hardware.info
Vier jonge Nederlandse ondernemers hebben een zelfopwarmende lunchbox uitgevonden die het mogelijk maakt ook buitenshuis een warme maaltijd te bereiden. Met de Heatbox moet in acht tot twaalf minuten op elke locatie een warme maaltijd kunnen worden gegeten. De vinding is ??n van de vijftig startups die in januari met Prins Constantijn naar CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas gaan. De box voorziet in drie verschillende stoomprogramma’s voor maaltijden van verschillende formaten en is op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Need for Speed Heat - Een jubileum onwaardig

13-11-2019 6:00 Tweakers.net
Need for Speed Heat speelt zich af in een bordkartonnen wereld, met personages die weinig overtuigend zijn en veel te veel aandacht krijgen. Gelukkig is het racen aardig, hoewel de spelwereld wel erg makkelijk kapot gaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WordPress 5.3

13-11-2019 5:21 Tweakers.net
Versie 5.3 van WordPress is uitgekomen. Met dit programma, dat onder een gpl-licentie beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een website of blog op te zetten en bij te houden. WordPress is eenvoudig in te stellen en kan binnen vijf minuten draaien mits er al een server met php en MySQL beschikbaar is. Er zijn mogelijkheden om de functionaliteit van WordPress verder uit te breiden met plug-ins en het uiterlijk met thema's aan te passen. In versie 5.0 is, naast een nieuw thema, ook een compleet vernieuwde editor ge?ntroduceerd. De oude editor is echter ook nog steeds aanwezig en draagt nu de naam classic editor. In versie 5.3 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht. WordPress 5.3 “Kirk”
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belangrijkste Rolls-Royce bevestigd uit productie

12-11-2019 22:04 Autoblog.nl
R.I.P. Wie denkt aan het ‘nieuwe Rolls-Royce’, denkt waarschijnlijk aan de Phantom (special). Een project van BMW waar geen plafond te zien was op het gebied van statigheid en luxe. Dat blijkt een recept voor succes geweest te zijn. Nog steeds is Rolls-Royce een automerk wat geen uitleg nodig heeft, zelfs voor leken op het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wat is er met Fortnite-updates aan de hand?

12-11-2019 21:10 Apparata
Fortnite lijkt wat van de magie te verliezen met het nieuwe update-beleid. De release van het tweede leven van Fortnite, ook wel Chapter 2 genoemd, was een immens succes. Dat gezegd hebbende lijkt er wel iets met het razendsnelle ontwikkelingstempo aan de hand te zijn bij maken Epic Games, want fans van de battle royale […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sonos voegt ondersteuning voor Spotify Free toe

12-11-2019 20:58 Tweakers.net
Sonos heeft zijn speakers van een update voorzien die het mogelijk maakt om muziek te luisteren met gratis Spotify-accounts. Tot nu toe was het alleen mogelijk om met een Spotify-abonnement naar Sonos-speakers te streamen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koop de unieke Mercedes ‘C63R’ van een Nederlander

12-11-2019 20:58 Autoblog.nl
Er is er maar eentje van, en jij kunt hem hebben. Soms moet het een beetje meer zijn. Bij Mercedes kun je het eigenlijk al zien bij de namen. Het begint bij Mercedes C Coup?. Dat wordt bij bijbetalen voor een duurdere motorversie de Mercedes-AMG C63 Coup?. Als je nog iets bijlegt wordt het C63 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Epic Games neemt bedrijf over dat voorwerpen scant in hoge resol

12-11-2019 20:38 Tweakers.net
Epic Games heeft Quixel overgenomen, een bedrijf dat scans van voorwerpen en omgevingen maakt voor gebruik in 3d-engines. De scans worden gratis beschikbaar gesteld voor alle Unreal Engine 4-gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lancering Disney+ loopt helemaal in de soep

12-11-2019 20:32 Apparata
De lancering van Disney’s eigen streamingdienst is niet bepaald een sprookje. Eerder vandaag schreven we al dat Disney vandaag hun eigen streamingdienst in de vorm Disney+ lanceert en in dat artikel beschrijven we een aantal stukjes nieuwe informatie. Dat is allemaal leuk en aardig, maar gebruikers melden dat de dienst eigenlijk helemaal niet eens bruikbaar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook onderzoekt 'bug' met actieve iPhone-camera bij scrollen

12-11-2019 20:18 Tweakers.net
Een topman van Facebook zegt dat het gebruik van de iPhone-camera bij het scrollen door de tijdlijn waarschijnlijk een bug is en stelt dat dit onderzocht wordt. Gebruikers ontdekten afgelopen weken dat de camera actief is tijdens het bekijken van de tijdlijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl