Nieuwe update brengt 120 Hz, GeForce Now en muis/toetsenbord ond

13-09-2018 12:07 Hardware.info
De Nvidia Shield TV werd?in 2015 uitgebracht en heeft sindsdien een hele hoop updates mogen verwelkomen. De Shield Experience Upgrade 7.1 is de twintigste update voor het Android-toestel en brengt een aantal nieuwigheden en verbeteringen met zich mee. De GeForce Now clouddienst van Nvidia is vanaf nu ook compatibel met de Shield, en laat je toe om zo'n 225 games af te spelen via Nvidia's streamingdienst. De games zijn direct speelbaar zonder installatie en populaire titels zoals Fortnite en PUB...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eko Software toont gameplay van Warhammer: Chaosbane

13-09-2018 11:58 Tweakers.net
Eko Software heeft de eerste gameplaybeelden van Warhammer: Chaosbane getoond. In een filmpje met commentaar laten de makers onder andere zien hoe lokale co-op werkt in de hack 'n slash-game. Het spel is gebaseerd op de Fantasy-setting van het Warhammer-universum.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo ziet de Mercedes-familie eruit met EQ-gezicht

13-09-2018 11:58 Autoblog.nl
Photoshop, the gift that keeps on giving. Nu Mercedes na lang wachten eindelijk de doeken heeft getrokken van haar eerste volledig elektrische auto, hebben we een redelijk beeld bij de EQ-lijn. Mercedes heeft wel degelijk meer EV’s in de pijplijn zitten, maar voorlopig moeten we het doen met de EQC. Althans, dankzij de kracht van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Campagne tegen appen in het verkeer van start

13-09-2018 11:35 Autoweek.nl
Een langdurige campagne moet het gebruik van sociale media op de fiets en achter het stuur terugdringen. Er komen spotjes op radio en televisie, maar ook op sociale media en de bioscoop. Verder zal op borden langs de weg op het gevaar worden gewezen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

General Mobile introduceert 9 Pro met amoled-schermpaneel

13-09-2018 11:12 Hardware.info
General Mobile is wellicht niet het bekendste smartphonemerk op de (Nederlandse) markt. De Turkse smartphonefabrikant is vooral bekend van haar Android One-toestellen met een schone en kale versie van het besturingssysteem. Recent heeft het bedrijf de 9 Pro ge?ntroduceerd: een 6-inch smartphone met een Qualcomm Snapdragon 660 en een dual-camera setup. Het 6-inch amoled-schermpaneel heeft een 18:9 beeldverhouding en beschikt over 2160 bij 1080 beeldpunten. De Snapdragon 660 heeft acht rekenkerne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze controversi?le TV-serie was bizar en toch briljant

13-09-2018 10:58 Autoblog.nl
Tijd om nieuw leven in te blazen? We gaan terug in de tijd, naar het jaar 1997. In Rusland zaten miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd als The Intercept te zien was. Het concept van de tv-serie was tamelijk bizar. Het is niet voor te stellen dat een dergelijke serie anno 2018 nog mogelijk is. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft Authenticator biedt nu ondersteuning voor Apple Watch

13-09-2018 10:57 Hardware.info
De tweestapsverificatie-app Microsoft Authenticator werkt?sinds kort?ook op de Apple Watch. Het bedrijf kondigde eind augustus al aan dat ondersteuning onderweg was, en lanceerde tegelijk een openbare preview versie van Authenticator voor Apple's slimme horloge. De definitieve versie van de companion app is vanaf nu ook voor iedereen beschikbaar. Je kan enkel met een persoonlijk, school of business Microsoft Account log-in sessies verifi?ren op de Watch, voor andere accounts (zoals Google of Fa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Skoda laat opnieuw Kodiaq RS zien

13-09-2018 10:47 Autoweek.nl
Skoda gaat nog even door met het teasen van de snelle Kodiaq RS. Eerst stond de auto in het donker met alleen de stadslichten aan, nu schijnt er iets meer door.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Spotify-abonnees kunnen tot tienduizend nummers per apparaat dow

13-09-2018 10:32 Tweakers.net
Spotify heeft de downloadlimiet van 3333 nummers per apparaat aangepast. Betalende gebruikers kunnen voortaan per apparaat 10.000 nummers downloaden om offline te luisteren. Bovendien kan dat nu op vijf apparaten, dat was eerst drie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Forza Horizon 4 krijgt dlc met James Bond-auto's

13-09-2018 10:20 Tweakers.net
Altijd al eens willen rondscheuren in de bolides van geheim agent James Bond? Het goede nieuws: binnenkort kan dat in Forza Horizon 4. Het slechte nieuws: je moet er wel een optioneel dlc-pakket voor aanschaffen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple vernieuwt Beats line-up met nieuwe kleuren in lijn met de

13-09-2018 10:04 Hardware.info
Apple kondigde?gisteren?de iPhone Xs en de minder dure iPhone Xr aan en het bedrijf gaat enkele van zijn Beats producten nu een aantal nieuwe kleuren geven. Daardoor passen ze perfect bij de kleurencombinaties die beschikbaar zullen zijn voor de nieuwe iPhones. De Solo 3 Wireless headsets krijgt twee 'nieuwe' kleurtjes met de naam 'satin gold' en 'satin silver', hoewel beide kleuren er op het eerste gezicht identiek uitzien als de reeds bestaande gouden en zilveren versies. De kans is dus gro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fractal Design komt met Define R6-behuizing met usb-c

13-09-2018 10:03 Tweakers.net
Fractal Design brengt een nieuwe versie van zijn Define R6-behuizing uit, die is voorzien van een i/o-paneel met een usb-c-aansluiting. Ook komt het bedrijf met losse accessoires voor de kast, zoals een zijpaneel van gehard glas.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

50+ Ferrari’s verwoest door orkaan Jebi

13-09-2018 9:53 Autoblog.nl
De natuur kan allesverwoestend zijn. Met een verwoestende factor werd Japan vorige week opgeschrikt door orkaan Jebi. De orkaan deed ook Rokko Island aan. Dit kunstmatige eiland in Kobe draait vooral om entertainment. Er zijn onder meer hotels, een amusement park ?n een Ferrari dealer. De orkaan nam enorm veel water met zich mee en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweakers Gaming Live: Rocket League, LoL-teams en laserdingen

13-09-2018 9:25 Tweakers.net
Ons driedaagse game-evenement Tweakers Gaming Live komt steeds dichterbij. In deze update kunnen we bekendmaken dat er een Rocket League-toernooi komt waaraan iedereen mee kan doen. Ook zijn de eerste teams voor de League of Legends-competitie bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen vernieuwde Suzuki Vitara bekend

13-09-2018 9:02 Autoweek.nl
Eind juli trok Suzuki het doek van de vernieuwde Vitara. Nu hangen de Japanners een prijskaartje aan de compacte SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft vernieuwt inlogscherm Windows 10 met Fluent Design

13-09-2018 9:01 Hardware.info
Microsoft heeft vandaag een nieuwe Insider Preview Build voor Windows 10 de wereld in gestuurd met nummer 18327 (19H1). De update is beschikbaar voor Insiders in de 'Skip Ahead' ring, en moet dienen als een klein voorproefje voor de release van de Windows 10 October Update. De update bevat een aantal bugfixes, een nieuwe naam voor de Android companion-applicatie en een licht vernieuwd inlogscherm. De achtergrond van het inlogscherm wordt nu wazig gemaakt wanneer je inlogt, iets wat Microsoft 'a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vul de survey in en wie weet test jij de Samsung Curved Ultra-Wi

13-09-2018 9:00 Tweakers.net
Vertel hoe jij je monitor gebruikt en maak kans om een Samsung Curved Ultra-Wide monitor van 43 inch te testen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Russiche 'spamkoning' die Kelihos-botnet beheerde bekent schuld

13-09-2018 8:50 Tweakers.net
De Rus Pyotr Levashov, die in april 2017 werd gearresteerd in Spanje, heeft in een Amerikaanse rechtbank bekend schuldig te zijn aan onder andere hacken en identiteitsdiefstal. De man gebruikte daarvoor het Kelihos-botnet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Volkswagen Beetle definitief ten einde'

13-09-2018 8:49 Autoweek.nl
In Nederland staat de Volkswagen Beetle al een tijdje niet meer in de configurator en over het definitieve einde wordt al even gesproken, maar nu lijkt het moment dan toch daar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo naait Apple je een oor aan met nieuwe AppleCare-dekking

13-09-2018 8:48 Apparata
Je kunt je iPhone voortaan met een gerust hart laten jatten, maar dat kost je wel wat. iPhones worden steeds duurder en dus wordt het ook steeds vervelender als je telefoon gejat wordt. Voor de nieuwe iPhone XS ben je bijvoorbeeld 1159 euro kwijt, dus we kunnen ons zo voorstellen dat je die liever niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Porsche lanceert twee nieuwe huurprogramma’s

13-09-2018 8:46 Autoblog.nl
Porsche rijden zonder er eentje te kopen. De Duitse autofabrikant Porsche experimenteert regelmatig met nieuwe programma’s. Zo werd twee jaar geleden in Nederland ‘Share a Porsche‘ ge?ntroduceerd, waarbij je met je vrienden een Porsche kon delen. In de Verenigde Staten heeft het merk twee nieuwe pilot programma’s gestart. Het eerste programma heet Porsche Drive en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple iPhone XS, XS Max en XR - Vaarwel grote bezels en Touch ID

13-09-2018 8:43 Tweakers.net
Apple brengt in 2018 drie nieuwe iPhones uit. We reisden af naar Cupertino om een eerste indruk met de toestellen op te doen in het Steve Jobs Theater.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AutoWeek-lezer Spot N?rburgring-special

13-09-2018 8:31 Autoweek.nl
Je hebt fanaten die elk weekend hun camera's langs d? Ring nabij het Duitse N?rburg opstellen, maar wat komt er dan allemaal voorbij de lens gereden? AutoWeek-lezer Jeroen Westhuis belandde een weekend tussen de testcoureurs en kwam al dit nieuws tegen. Tijd om eens te zien wat hij allemaal heeft gespot.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia presenteert Tesla T4-accelerator met Turing-gpu

13-09-2018 8:16 Tweakers.net
Nvidia heeft de Tesla T4-accelerator aangekondigd, die voorzien is van een Turing-gpu met Tensor-cores en 16GB gddr6-geheugen. De kaart is bedoeld voor in datacenters waar gewerkt wordt met deep learning.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google stopt in maart 2019 met Inbox

13-09-2018 7:41 Tweakers.net
Google stopt met zijn e-mailapplicatie Inbox. Dat Gmail-alternatief bestaat sinds 2014. Veel functies van Inbox, zoals Smart Reply en het snoozen van e-mails, hebben al hun weg gevonden naar Gmail.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe DS 3 Crossback in volle glorie gelekt

13-09-2018 7:40 Autoblog.nl
Aanschouw DS Automobiles nieuwste vanuit alle hoeken. In juli zullen de nodige baguettes door het hoofdkantoor van DS Automobiles hebben gevlogen. Patentplaatjes van de nieuwe DS 3 Crossback lekten uit, waardoor de vorm van het nieuwste model van de Franse autofabrikant niet langer een geheim meer was. Wel, ze mogen nog wel eens kritisch kijken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Samsung Galaxy Note 10 heeft codenaam ‘Da Vinci’ en grote desig

13-09-2018 7:37 Hardware.info
Een aantal weken geleden verscheen onze review over de Samsung Galaxy Note 9. We waren daarin zeer positief over de smartphone en beloonden hem zelfs met een Ultimate Product Award. De eerste geruchten met betrekking tot de opvolger van de Note 9 zijn inmiddels al opgedoken. Als we SamMobile mogen geloven, draagt de opvolger de codenaam ‘Da Vinci’. Volgens de site zou dit een hint kunnen zijn naar: ‘een grote design-update aangezien Leonardo Da Vinci het meest bekend is van de Mona Lisa.’ Of di...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google verbetert usb type-c naar 3,5mm-jack adapter: ’38% langer

13-09-2018 6:45 Hardware.info
Google heeft zijn usb type-c naar 3,5mm-jack adapter een update gegeven. Volgens het bedrijf kan de adapter net wat sneller worden herkend door een smartphone en verbruikt hij naar verluidt minder energie. Google claimt zelfs een 38 procent langere luistertijd. De adapter is bovendien ook een tikkeltje kleiner geworden. Alle verbeteringen zijn niet gratis; waar de oude adapter voor 9 USD over de toonbank gaat, moet de verbeterde variant 12 USD gaan kosten. Het is nog niet bekend of de vernieuw...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Acer Predator X27 review: bovenaan de voedselketen dankzij prach

13-09-2018 5:59 Hardware.info
Sinds vorig jaar zien we ze al op beurzen, maar nu staan ze dan eindelijk in de winkels: 4K 144Hz-schermen met Nvidia G-sync en hdr. Een hele mondvol specificaties, die kortom duidt op een superieure weergave in spellen. Dat lukt behoorlijk goed, zoals al bleek uit onze review van de Asus RoG Swift PG27UQ, die prompt een Ultimate Award in de wacht wist te slepen. Vandaag bekijken we de tegenstrever van Acer, de Predator X27. Het scherm is gebaseerd op precies hetzelfde paneel, backlight en scale...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gelekt: DS 3 Crossback

13-09-2018 0:11 Autoweek.nl
De DS-afdeling binnen Groupe PSA heeft ongetwijfeld geen beste dag. De hagelnieuwe DS 3 Crossback is namelijk al in volle glorie online verschenen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers Update: Apple iPhone-keynote

12-09-2018 23:33 Tweakers.net
Apple hield woensdagavond zijn keynote. In deze video nemen we de belangrijkste aankondigingen door.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vis je eigen ruimtesondes uit het water met deze peperdure amfib

12-09-2018 21:59 Autoblog.nl
Voor zij die een nieuwe hobby zoeken. Diep in de Koude Oorlog, in 1975, is de Space Race in volle gang. De Verenigde Staten hebben – naar men zegt – al twaalf man succesvol op de maan laten wandelen, terwijl de Sovjet-Unie flink doorploetert op haar eigen tempo. In dit gedrang produceert de Sovjetse luchtmacht […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple kondigt iPhone Xr met LCD-scherm aan

12-09-2018 21:30 Hardware.info
We hebben de afgelopen weken al veel nieuws voorbij zien komen over een goedkopere iPhone en nadat Apple de iPhone Xs en Xs Max toonde, was het de beurt aan de iPhone Xr. Net als Xs en Xs Max heeft de Xr een A12 Bionic-chip van 7 nm aan boord. Deze processor heeft een Fusion-architectuur met zes kernen, waarvan twee prestatiekernen en vier effici?ntiekernen. De gpu is ook door Apple ontwikkeld en zou zo'n 50% sneller zijn. Dit alles wordt bijgestaan door een neural engine die met acht kernen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple kondigt officieel nieuwe iPhones aan: dit zijn de iPhone X

12-09-2018 21:27 Hardware.info
Apple heeft zojuist in zijn Gather Round-evenement de nieuwste generatie iPhones aangekondigd. Het gaat om twee?nieuwe toestellen, namelijk de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. Beide toestellen worden aangestuurd door de nieuwe A12 Bionic-soc, de eerste (commercieel beschikbare) 7 nanometer-chip in de industrie, met een cpu aan boord met 6 rekenkernen, naast een 8-core Neural Engine (tegenover de twee kernen in de A11). Verder wordt de maximale opslagcapaciteit verhoogd tot 512 GB om gebruikers mee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

XnConvert 1.77

12-09-2018 21:00 Tweakers.net
Versie 1.77 van XnConvert is verschenen. XnConvert is een programma waarmee afbeeldingen kunnen worden bewerkt. Zo kan het onder meer verkleinen en uitsnijden, kunnen kleuren en contrast worden aangepast en kan een watermerk worden toegevoegd. Het programma is ontwikkeld door Pierre-Emmanuel Gougelet, die we ook kennen van XnView. Versies zijn beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, met aparte downloads voor 32- en 64bit-omgevingen. In deze uitgave zijn diverse, niet nader gespecificeerde problemen verholpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iPhone XR heeft alles in zich om populairste iPhone te worden

12-09-2018 20:52 Apparata
Apple kiest er dit jaar voor om niet twee, maar drie nieuwe iPhones te lanceren. De iPhone XR is het goedkopere broertje van de XS, maar kan best eens het best verkochte model worden. We bewaren de prijs doorgaans tot het eind van een artikel, maar in dit geval doen we dat niet. De iPhone […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple presenteert iPhone XS, XS Max en XR

12-09-2018 20:44 Tweakers.net
Apple heeft de iPhone XS, XS Max en XR aangekondigd. Het gaat om drie smartphones met het ontwerp van de iPhone X van vorig jaar. De XS en XS Max komen deze maand uit, de XR komt in oktober.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stabiele versie iOS 12 komt volgende week uit

12-09-2018 20:42 Tweakers.net
De stabiele versie van iOS 12 komt volgende week uit voor onder meer iPhones, iPads en de iPod touch. Dat heeft Apple bekendgemaakt. De nieuwe versie van het besturingssysteem is sinds juni in b?ta.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: dit zijn de iPhone XS en iPhone XS Max

12-09-2018 20:26 Apparata
Apple heeft eindelijk het doek getrokken van de nieuwe iPhones! Te beginnen met de XS en de XS Max. De nieuwe iPhone XS is de eerste nieuwe iPhone van vanavond. Het is kort gezegd de verbeterde versie van de iPhone X, zoals we vaker de S-modellen van Apple hebben gezien. Voor het eerst in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple introduceert Watch Series 4 met nieuwe hartfuncties

12-09-2018 20:21 Hardware.info
Vanavond om 19.00 uur stond het Apple Special Event op het programma. Tijdens dit evenement, dat vanuit het Steve Jobs Theater werd uitgezonden, heeft Apple de nieuwste Apple Watch Series 4 met watchOS 5 aangekondigd. Tim Cook begint het programma met de woorden “Apple Watch is the number one watch, not just smartwatch, but watch in the world”. De nieuwe Series 4 bevat een versnellingsmeter en gyroscoop en kan bijvoorbeeld een val herkennen. Hiervoor moet het horloge herkennen dat een persoon v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei rolt binnenkort Android 9 Pie uit naar onder andere de P2

12-09-2018 19:59 Hardware.info
Een tijdje terug berichtten wij over Google die zijn nieuwe besturingssysteem, Android 9 'Pie' uit de doeken deed. Nu meldt Huawei op zijn Twitterpagina dat de smartphonegigant binnenkort Android 9-updates gaat uitrollen naar in ieder geval de Huawei P20. De Mate 10 zal snel volgen. Het is nog niet bekend wanneer de updates precies zullen verschijnen voor deze telefoons. Daarnaast zullen volgens Androidcommunity de Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design. Honor 10, Honor V10 en de Honor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

JLR: “tienduizenden banen weg na verkeerde Brexit-deal”

12-09-2018 19:57 Autoblog.nl
Doem en verderf aan de andere kant van Het Kanaal. Waar een aanzienlijk deel van de Britten de Brexit aanvankelijk nog zag als een stap in de goede richting, zien ook zij nu in dat het een vrij idioot idee was. Veel anders kunnen we niet verwachten, want inmiddels zijn zelfs de politici die het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple Watch Series 4: grotere display, betere hartslagsensor

12-09-2018 19:39 Apparata
De Apple Watch is toe aan zijn vierde generatie, maar het is de eerste met een nieuwe look. Is dat het of is er meer veranderd? Laten we beginnen met de uiterlijke veranderingen, want daar zul je uiteindelijk het meest van gaan merken. De nieuwe kasten meten 40 en 44 millimeter, maar zijn tegelijkertijd dunner. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vierde generatie Apple Watch heeft groter scherm en grotere behu

12-09-2018 19:36 Tweakers.net
Apple heeft de Watch Series 4 gepresenteerd. De nieuwe Apple Watch heeft een groter scherm dan de eerste drie generaties van het horloge. De behuizing is ook iets groter geworden en de grootste versie heeft nu een kast van 44mm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Riso claimt snelste printer ter wereld te hebben ge?nstall

12-09-2018 19:05 Hardware.info
Riso, onderdeel van de Riso Kagaku Groep, heeft in een kantoor in Zoetermeer zijn eerste exemplaar van de, naar eigen zeggen razendsnelle, T2 printer ge?nstalleerd. Deze printer moet volgens de producent garant staan voor 320 afdrukken per minuut (ruim vijf per seconde), waarmee het de de snelste printer ter wereld moet zijn. Naast de afdrukprestaties moet de T2 printer opvallen vanwege zijn kleine footprint, zowel in fysiek als milieutechnisch opzicht. Het apparaat neemt nog geen drie vierkant...
Lees het hele artikel op Hardware.info

800 pk voor 24.000 euro is gewoon mogelijk

12-09-2018 19:00 Autoblog.nl
Ferrari-vermogen voor Fiat-geld. Eigenlijk is Amerika het mooiste autoland op dit moment. Het is het enige land waar het nog mogelijk is om een enorm krachtige auto te kunnen kopen zonder erop leeg te lopen. Gewoon met een dikke V8, een handbak en achterwielaandrijving. Precies zoals je het wilt. Auto’s als de Chevrolet Camaro, Dodge […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Programmeur maakt ide met MS Paint

12-09-2018 18:15 Tweakers.net
Er zijn genoeg programma's die je kunnen helpen met het maken software. Maar waarschijnlijk heb je er nooit bij stilgestaan dat Microsoft Paint prima als basis kan dienen voor een functionerende ide, een integrated development enviroment.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse Senaat houdt hoorzitting met Google, Apple en Amazon

12-09-2018 18:12 Tweakers.net
De Amerikaanse Senaat gaat over twee weken een hoorzitting houden over privacy en databescherming bij grote bedrijven. Daarvoor heeft de Senaat vertegenwoordigers van zes grote techbedrijven uitgenodigd om te praten over hun beleid op die gebieden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FreeNAS 11.2 b?ta 3

12-09-2018 18:02 Tweakers.net
Er is een derde b?tarelease van FreeNAS versie 11.2 is uitgekomen. Met deze software kan een in het netwerk opgenomen computer als 'network attached storage' worden ingezet, dus puur en alleen voor het opslaan van data. Met behulp van plug-ins kan extra functionaliteit worden toegevoegd. Het geheel is gebaseerd op FreeBSD en voorzien van een overzichtelijke webinterface. Meer informatie over de mogelijkheden van FreeNAS kan op deze pagina worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bewijs: Pok?mon Go is weer in trek!

12-09-2018 17:51 Apparata
Kom van die bank af en start de game weer op. De enorme hype van Pok?mon Go ligt inmiddels ver achter ons, maar dit betekent niet dat de game een stille dood is gestorven. Sterker nog, deze zomer blijkt Pok?mon Go massaal weer in trek. Uit cijfers van Niantic blijkt dat de afgelopen maanden 35 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung en Google maken sms-opvolger in Berichten-apps cross-com

12-09-2018 17:47 Tweakers.net
Samsung en Google trekken de implementatie van sms-opvolger rcs in Android Berichten en Samsung Berichten gelijk. Daardoor kunnen de apps informatie als meldingen over dat anderen aan het typen zijn uitwisselen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De eerste productie-auto met digitale buitenspiegels is hier

12-09-2018 17:30 Autoblog.nl
Ein-de-lijk. Het was zo veel voorkomend bij concept cars, dat het een clich? begon te worden. We hebben het natuurlijk over camera’s met schermen die de buitenspiegels moeten vervangen. Bij zo’n concept is het design natuurlijk van groot belang. Het grote voordeel is uiteraard dat de ontwerper geen rekening hoeft te houden met twee van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Paint.NET 4.1.1

12-09-2018 17:29 Tweakers.net
Versie 4.1.1 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en CorelDRAW. Sinds versie 4.0 presteert het programma een stuk beter, zeker op multicoreprocessors, maar heeft wel minimaal Windows 7 als systeemvereiste. Sinds versie 4.0.18 wordt het programma ook via de Windows Store aangeboden, echter wordt voor die versie wel een kleine vergoeding gevraagd. Versie 4.1.1 volgt kort op de "grote" 4.1 uitgave en brengt enkele kleine verbeteringen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo brengt Switch Online-dienst volgende week uit

12-09-2018 17:25 Tweakers.net
Nintendo brengt zijn dienst Switch Online volgende week dinsdag uit. Dat heeft de Japanse fabrikant bekendgemaakt. Gebruikers kunnen de dienst zeven dagen lang kosteloos proberen, daarna kost het vanaf een paar tientjes per jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lexus komt als eerste met digitale buitenspiegels

12-09-2018 17:20 Autoweek.nl
Audi verraste vriend en vijand door de productieversie van de elektrische E-tron te voorzien van camera's als buitenspiegels. Het merk zou daarmee de eerste zijn die deze voorziening in productie brengt, maar Lexus lijkt de Duitsers nu te slim af te zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sony komt met opvallend gekleurde XB01 draadloze speakers

12-09-2018 17:10 Hardware.info
Sony introduceert met de SRS-XB01 een kleine draagbare bluetooth-speaker, die volgens de maker dankzij de aanwezigheid van Extra Bass moet kunnen voorzien in diepe bastonen en beschikt over een accu met een levensduur van ongeveer zes uur.? De speaker is verkrijgbaar in zwart, geel, groen, blauw, wit en rood, terwijl de IPX5-waardering ervoor moet zorgen dat dit model waterbestending is. De SRS-XB01 is verkrijgbaar in de Benelux, met een adviesprijs die ? 35,- bedraagt. Kenmerken: Integrati...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pok?mon Go krijgt functie om locaties voor Pok?Stops te nominere

12-09-2018 16:56 Tweakers.net
Niantic gaat functionaliteit aan Pok?mon Go toevoegen waarmee gebruikers de mogelijkheid krijgen om locaties te nomineren voor Pok?Stops. Eerst komt er een b?ta in Brazili? en Zuid-Korea en aanvankelijk kunnen alleen level 40-spelers locaties nomineren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oddworld: Stranger's Wrath komt naar de Nintendo Switch

12-09-2018 16:30 Tweakers.net
Oddworld: Stranger's Wrath komt naar de Nintendo Switch. Dat maakt het Oddworld-account op Twitter bekend. Wanneer de platformgame verschijnt is nog niet duidelijk. Het spel kwam in 2005 voor het eerst uit op de Xbox en zou ook naar de Wii U komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan gaat wederom het middenklasse segment verlaten

12-09-2018 16:22 Autoblog.nl
Eerst Nissan. Toen Ford. Nu (wee) Nissan. Hoe zit het nu eigenlijk? Nog niet zo heel lang geleden waren de best verkochte auto’s in Nederland afkomstig uit het C-segment. De Opel Kadett, Volkswagen Golf en Ford Escort waren verreweg het meest populair. Maar ook de Japanse merken deden het heel erg goed in deze klasse. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl