Hacker claimt backdoor te hebben gevonden in software OnePlus

14-11-2017 8:27 Tweakers.net
Een hacker claimt een backdoor te hebben gevonden in de software van OnePlus-telefoons. Dankzij die backdoor en een wachtwoord is het mogelijk om roottoegang te krijgen. OnePlus zegt de zaak in onderzoek te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSO toont speciale McLaren 720S in Dubai

14-11-2017 8:15 Autoweek.nl
McLaren Special Operations, kortweg MSO, heeft zich veelvuldig beziggehouden met de 650S en 675LT. Nu houdt de afdeling zich vooral bezig met de nieuwe 720S, getuige deze speciale Dubai-editie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit mormel kan 386 km/u rijden

14-11-2017 8:03 Autoblog.nl
Kun je lekker luisteren naar al het goede wat windgeruis te bieden heeft! Een nieuwe dinsdag, een nieuwe Supercar. Of, wacht, nee, dat noemen we tegenwoordig een hypercar. Het idee is simpel. Je koopt een liter J?germeister, 4 liter Red Bull en een lading ontstekingsremmers. Zorg dat je die troep in een kwartiertje naar binnengewerkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Silicon Power introduceert dunne Armor A75 draagbare harde schij

14-11-2017 7:55 Hardware.info
Silicon Power heeft de Armor A75 draagbare harde schijf aan zijn gelederen toegevoegd. De nieuwste telg uit de Armor-serie volgt de A62 op en moet volgens het bedrijf een van de dunste draagbare harde schijven zijn ter wereld, in zijn categorie,?bestaande uit 100 procent aluminium.? De A75 meet 124.4 x 82 x 12.2 mm in grootte, weegt slechts 169 gram en is schokbestendig tot 1,22 meter (MIL-STD 810G 516.7 Procedure IV transit drop test). De harde schijf komt beschikbaar in 1 en 2 TB varianten. V...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HTC onthult Focus-standalone-vr-headset en vr-platform

14-11-2017 7:48 Tweakers.net
HTC heeft op zijn ontwikkelaarsconferentie in Beijing een standalone-vr-headset aangekondigd onder de naam Focus. Het apparaat draait op een Snapdragon 835-soc en benodigt geen externe stations voor tracking. HTC kondigt ook een vr-platform aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gebruikersreview van de Maand - Oktober 2017

14-11-2017 6:00 Tweakers.net
Wat waren de beste reviews die gebruikers in oktober publiceerden? We staan onder andere stil bij reviews die als onderdeel van het Testfest 2017 verschenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thunderbolt 2 Sharing Switch US7220 review: slimme Mac-schakelaa

14-11-2017 5:59 Hardware.info
Met ??n kabeltje alle randapparatuur aansluiten op je laptop? Dat kan met een dock. Maar wat als je twee laptops hebt? Dan biedt de slimme Thunderbolt 2 Sharing Switch US7220 van Aten uitkomst. Een schakelaar waarmee je zonder kwaliteits- en snelheidsverlies kunt schakelen tussen twee computers. Het is een apparaat met een behoorlijke prijs, want deze slimme switch heeft een adviesprijs van 913,30 euro. Een dock is de ideale accessoire voor wie een laptop vaak op een werkplek gebruikt. Heb je...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dieven beschadigen Merc-AMG C63 op brutale wijze

13-11-2017 23:06 Autoblog.nl
De klootzakken. In Kopenhagen, Denemarken hebben dieven vier velgen, inclusief banden, van een Mercedes-AMG C63 Coup? (rijtest) meegenomen. De prijzige AMG werd op plastic kratten gezet. Hierbij raakte de auto flink beschadigd. Nadat de klus was geklaard, lieten de dieven de C63 in een verdrietige staat achter. Vermoedelijk gaat het hier om een diefstal op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tik deze Gallardo facelift voor een mooi prijsje op de kop

13-11-2017 22:04 Autoblog.nl
Oogt lekker fris, zo’n facelift. De Lamborghini Gallardo LP560-4 is, wat mij betreft, ??n van de mooiere moderne Lambo’s. De slanke achterlichten en het strakke ontwerp maken de Italiaan anno 2017 nog steeds een frisse verschijning. Zo’n LP650-4 wordt momenteel te koop aangeboden in combinatie met een aantrekkelijk prijskaartje. De witte Lambo kost namelijk slechts […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Home nu ook als intercom te gebruiken

13-11-2017 21:59 Hardware.info
Google heeft nieuwe functionaliteit aan zijn Home-luidsprekers toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om berichten in te spreken die vervolgens op een andere plaats door?een luidspreker kunnen worden afgespeeld. Denk hierbij aan het doorgeven van een bericht aan iemand die zich in een andere kamer bevindt. Het is echter niet noodzakelijk om zelf thuis te zijn, je kunt de functie bijvoorbeeld ook gebruiken om het thuisfront te laten weten hoe laat je thuis bent. Geheel nieuw is de desbetreffende func...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Huawei en Samsung ook helemaal klaar met Qualcomm’

13-11-2017 21:55 Apparata
Na Apple gaan ook deze twee Aziatische grootmachten de strijd aan met de populaire chipmaker. Qualcomm is al jarenlang de meest populaire chipmaker van smartphones. Naast dat er veel Snapdragon-chipsets van Qualcomm te vinden zijn in toestellen, moeten bedrijven ook licentiekosten betalen om gebruik te maken van bepaalde patenten. Naast Apple liggen nu ook Huawei […]
Lees het hele artikel op Apparata

Koreaanse website toont Sapphire RX Vega 64 Nitro met aangepast

13-11-2017 21:04 Tweakers.net
Een Zuid-Koreaanse website heeft foto's van een prototype van de Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitro online gezet. Het is een van de eerste RX Vega-kaarten met een aangepaste koeler. Vooralsnog zijn alleen de modellen met AMD's referentieontwerp te koop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS introduceert WS X299 Sage moederbord

13-11-2017 20:56 Hardware.info
ASUS heeft een nieuw high-end moederbord ge?ntroduceerd; de WS X299 Sage. Zoals de naam reeds doet vermoeden voorziet dit moederbord in de Intel X299-chipset en richt de fabrikant zich op workstation-systemen. Het bord heeft de SSI-CEB-formfactor, maar in tegenstelling tot de WS X299 Pro en WS X299 Pro SE is er in dit geval geen iKVM remote-management chip aanwezig. De ASUS WS X299 Sage biedt plaats aan een LGA2066-processor en voorziet in een 8-fasen stroomvoorziening voor de processor, waarme...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EA ontwikkelaars met dood bedreigd na Battlefront 2 fiasco

13-11-2017 20:35 Apparata
De verdediging van EA’s beleid heeft tevens de meest gehate reactie op Reddit ooit opgeleverd. Star Wars Battlefront 2 komt officieel pas later deze week uit, maar ben je zo gek om nog meer geld over de toonbank te smijten, dan kun je al enkele dagen aan de slag met het spel. Zo ook Reddit-gebruiker […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Apple brengt in 2018 een drietal smartphones uit met iP

13-11-2017 20:05 Tweakers.net
Apple gaat in 2018 drie nieuwe smartphones uitbrengen die zijn gebaseerd op het randloze ontwerp van de iPhone X. Dat beweert de analist Ming-Chi Kuo. Het gaat om drie toestellen met verschillende schermafmetingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

John Hennessey: ‘ons record is gesloopt door Koenigsegg’

13-11-2017 20:04 Autoblog.nl
Op nota bene Amerikaanse bodem reed de Agera RS het record van Hennessey uit 2014 aan gort. Het zit meneer Hennessey niet lekker. Koenigsegg wist onlangs maar liefst vijf records te verpulveren. E?n van deze records was de hoogste maximumsnelheid ooit voor een productieauto. Met een snelheid van bijna 458 km/u verbrak Koenigsegg het record […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Android 8.1 Oreo gaat effici?nter om met opslaggeheugen'

13-11-2017 19:53 Hardware.info
Afgelopen zomer lanceerde Google een nieuwe versie van zijn mobiele besturingssysteem; Android 8.0, tevens bekend onder de codenaam Oreo. Hierin werden onder meer verbeteringen doorgevoerd qua beveiliging en stroombesparing, maar volgens de laatste geruchten wordt het gebruik van opslaggeheugen in de eerstvolgende versie van het besturingssysteem aangepakt. Volgens recente berichten gaat de volgende versie van het besturingssysteem, Android 8.1 Oreo om precies te zijn, effici?nter om met opslag...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Renders: Galaxy S9 vingerafdrukscanner krijgt nieuw plekje

13-11-2017 19:10 Apparata
Het nieuwe vlaggenschip ziet er weer n?t een stukje moderner uit. Samsung heeft dit jaar een flinke slag geslagen ten opzichte van de concurrentie rondom haar smartphones. Natuurlijk waren er wat probleempjes bij de release van de Galaxy S8(+) en Galaxy Note 8, maar al met al kun je stellen dat deze toestellen een stuk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Test van PC 1.0 komt tijdelijk naar servers van PlayerUnknown's

13-11-2017 19:03 Tweakers.net
De grote PC 1.0-patch van PlayerUnknown's Battlegrounds komt vanaf dinsdagochtend beschikbaar op testservers. Deze patch introduceert onder andere het vaulting-systeem, waardoor spelers kunnen klimmen en over obstakels en door ramen kunnen springen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onderzoekers printen wasbare, flexibele elektronische schakeling

13-11-2017 18:58 Hardware.info
Onderzoekers aan de Universiteit van Cambridge hebben een techniek gevonden om een elektronische schakeling te maken die in stof van bijvoorbeeld kleding gemaakt kan worden. De schakeling wordt daarbij geprint op de stof en is wasbaar en rekbaar, maar kan daarbij ook ademen als gewone stof. Voor de prints wordt?een inkt op basis van grafeen gebruikt met een lage kooktemperatuur, waardoor hij vloeibaar is op kamertemperatuur, en dus met een conventionele printer te gebruiken is. Een soortgelijke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HMD Global geeft Nokia 3 camera een softwarematige update

13-11-2017 18:32 Hardware.info
Eerder dit jaar kwam HMD Global met de Nokia 3, een Android-smartphone met een 5-inch 720p-scherm, een MediaTek MT6737 quad-core SoC, 2 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen. Aan de achterzijde is een 8-megapixel camera aanwezig, maar in verschillende reviews werd op de prestaties?ervan de nodige kritiek geuit. Nu rolt de fabrikant een softwarematige update uit. Na het uitvoeren van de update moeten de prestaties van de camera verbeteren, al geeft HMD Global hier niet exact bij aan op welke punten dit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Delftse onderzoekers testen 'lichtzeilen' voor aandrijving van r

13-11-2017 18:27 Tweakers.net
Vier wetenschappers van de TU Delft voeren deze week een aantal experimenten in een gewichtloze omgeving uit, waarbij grafeen wordt getest als eventueel geschikt materiaal voor een lichtzeil. Dit is een scherm dat via het aanstralen van licht voor voortstuwing in de ruimte kan zorgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Analist teleurgesteld in Tesla Model 3 na proefrit

13-11-2017 18:01 Autoblog.nl
Ai, opnieuw komt Tesla negatief in het nieuws. Nu de Model 3 is gearriveerd bij diverse Tesla-punten in de Verenigde Staten is het mogelijk om, op uitnodiging, een proefrit te maken. Toni Sacconaghi, een analist werkzaam op Wall Street, kreeg zo’n uitnodiging. Hij reisde af naar het Tesla-punt in Brooklyn, New York om kennis te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitro met custom koeler en drie 8-pin

13-11-2017 17:39 Hardware.info
Afgelopen zomer lanceerde AMD de RX Vega 56 en RX Vega 64 videokaarten, waarmee het bedrijf na lange tijd weer high-end?modellen in het assortiment heeft. Sapphire heeft momenteel een custom-versie van de RX Vega 64 in de pijplijn; de Radeon RX Vega 64 Nitro. Op het internet zijn nu een aantal foto's van een 'early sample' verschenen. Dit houdt in dat het nog niet om de uiteindelijke versie gaat, maar het geeft op z'n minst een goede indicatie van wat we kunnen verwachten. Op de foto's zien we...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Qualcomm stemt niet in met overnamebod van Broadcom

13-11-2017 17:31 Tweakers.net
Qualcomm heeft het overnamebod van Broadcom afgewezen. De raad van bestuur van de Amerikaanse chipmaker kwam unaniem tot het oordeel dat het bod van Broadcom veel te laag is om mee akkoord te kunnen gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het interieur van deze Boeing 777 lijkt op een S-klasse

13-11-2017 17:09 Apparata
Gaaf. Als het gaat om vliegtuigmaatschappijen dan is Emirates misschien wel de nummer ??n ter wereld. In Dubai heeft het bedrijf de nieuwe cabines voor de Boeing 777-vloot onthuld. Het interieur oogt vanaf de Business Class warm en geeft een huiselijk gevoel. De stoelen en het ontwerp zullen bij autoliefhebbers een herkenbaar gevoel oproepen. Emirates […]
Lees het hele artikel op Apparata

Text Editor Pro 2.3.0

13-11-2017 16:43 Tweakers.net
Versie 2.3.0 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis en lichtgewichtteksteditor is de opvolger van EditBone en heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's en verticale selectieblokken. Verder kan het programma bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en met grote regelmaat verschijnen er nieuwe versies met kleine verbeteringen. Sinds versie 2.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU stelt expertgroep voor nepnieuws samen en houdt publieke cons

13-11-2017 16:37 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft maandag plannen bekendgemaakt een expertgroep in het leven te roepen, die de Commissie van advies moet voorzien op het gebied van nepnieuws. Daarnaast wordt er een publieke consultatie over het onderwerp gehouden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini Huracan Performante: rijtest en video

13-11-2017 16:00 Autoblog.nl
Met een Nurburgringrecord op zak bewijst de Hurac?n Performante dat een Italiaanse supercar niet alleen maar geschikt is om hard te revven voor een druk terras. [ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER! ] Een aantal andere stereotypen maakt de Hurac?n helaas wel waar, maar daarover later meer. Laten we eens positief en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Fiat Bravo ? 2007 ? 448.543 KM ? Klokje Rond

13-11-2017 16:00 Autoweek.nl
Voor iemand die voor werk en priv? jaarlijks 90.000 kilometer rijdt, zouden wij als eerste auto geen tien jaar oude Fiat Bravo bedenken. Arthur Nahuis twijfelde echter geen moment over zijn besluit. Hij tokkelt naar volle tevredenheid zijn kilometers weg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASUS introduceert ROG Strix XG32VQ curved gaming monitor

13-11-2017 15:54 Hardware.info
Afgelopen zomer kwam ASUS met zijn eerste monitor binnen de ROG Strix-reeks; de XG27VQ curved gaming monitor. Zoals de naam reeds doet vermoeden heeft deze monitor een schermdiagonaal van 27 inch, in dit geval met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Nu komt introduceert het bedrijf een 32-inch variant onder de naam XG32VQ, die niet alleen een grotere schermdiagonaal heeft, maar ook een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels biedt. Het gebruikte paneel betreft een VA-variant met een 1800R...
Lees het hele artikel op Hardware.info

15 keer betrapt zonder rijbewijs

13-11-2017 15:50 Autoweek.nl
Een hardleerse Bredanaar is maandag voor de vijftiende keer in minder dan tien jaar betrapt op het rijden zonder rijbewijs.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bestuur van M?nchen stemt voor overgang van Linux op Windows

13-11-2017 15:49 Tweakers.net
Een commissie van het stadsbestuur van M?nchen heeft voor de overgang van Linux op Windows 10 gestemd, die in 2020 moet beginnen. De stad is al langer bezig met het proces om van het eigen LiMux-systeem af te stappen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Synology DSM 6.1.4 build 15217.1

13-11-2017 15:31 Tweakers.net
Synology heeft een update voor versie 6.1.4 van Disk Station Manager uitgebracht. Synology DSM is de beheersoftware die op diverse nas-producten van het bedrijf draait. De Disk en Rack Stations bieden meer dan alleen extra opslagruimte. Zo kunnen ook back-ups van alle clients op het netwerk worden gemaakt en kunnen bestanden via http, ftp, bittorrent, usenet en emule worden gedownload, zodat bijvoorbeeld energiegulzige pc's 's nachts uit kunnen, terwijl de download gewoon binnenkomt. Verder kunnen via de ingebouwde iTunes-server audio- en videobestanden over het netwerk worden gestreamd, kan met behulp van php en MySQL een dynamische website worden gehost en kan het apparaat als printserver fungeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YouTube iOS app slurpt je batterij leeg

13-11-2017 15:22 Apparata
Tijd voor een update, Google! Misschien is het goed om de YouTube iOS app even links te lagen liggen. Althans, als je de komende uren geen beschikking hebt tot een later. Een nog onbekende bug slurpt de batterij van een iOS-apparaat leeg en kan het apparaat behoorlijk opwarmen. Zelfs als de app niet geopend is, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Moet de F1 nog wel terug naar Brazili??

13-11-2017 15:15 Autoblog.nl
Waar ligt de grens? Afgelopen weekend was het weer raak op Interlagos. Niet een, niet twee, maar werkelijk drie verschillende incidenten waarbij de levens van mensen uit het circus der Formule 1 in gevaar kwamen. Je zou verwachten dat er na jaren van problematiek toch ergens wat maatregelen worden genomen om de veiligheid te garanderen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Star Wars Battlefront II-microtransacties leiden tot downvote-re

13-11-2017 15:05 Tweakers.net
Wie de Star Wars Battlefront-subreddit bezoekt, zal het niet ontgaan zijn dat er kritiek is op de manier waarop EA de balans zoekt tussen het gratis en betaald vrijspelen van spelinhoud. Een reactie van EA staat op een recordaantal van meer dan 230.000 downvotes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: Zonnepanelen update: wat is de opbrengst na 2

13-11-2017 15:01 Hardware.info
Twee jaar geleden spraken we in Hardware.Info TV over zonnepanelen, en liet redacteur Eric een installatie op zijn dak monteren. Hoe is de opbrengst van die installatie ondertussen geweest? En hoe zit het met nieuwe technieken, salderen en subsidies anno 2017? In deze update bespreken we al deze zaken. Ben je al geabonneerd op ons Youtube kanaal? Abonnees maken nu kans op een game pc ter waarde van 4000 euro! Klik hier voor meer info.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asuswrt-Merlin 382.1

13-11-2017 14:48 Tweakers.net
Asus gebruikt voor zijn nieuwere routers, zoals de RT-AC66U en RT-AC87U, van Tomato afgeleide firmware met de naam Asuswrt. Deze firmware is, op enkele drivers na, opensource, waarbij de gesloten binaries wel meegeleverd worden. Asuswrt-merlin is op zijn beurt een aangepaste versie van de originele firmware van Asus. Het bevat onder meer bugfixes en kleine verbeteringen, maar probeert toch dicht bij het origineel te blijven, zodat het mogelijk blijft om nieuwe features die Asus introduceert, toe te voegen aan de code.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google pakt apps aan die 'onterecht' gebruikmaken van toegankeli

13-11-2017 14:27 Tweakers.net
Google heeft e-mails aan ontwikkelaars gestuurd die apps bouwen en daarbij gebruikmaken van Androids toegankelijkheidsdiensten. Volgens het bedrijf is die toegang alleen bedoelt voor apps die gebruikers met beperkingen helpen. Ook malware gebruikt deze toegang.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opnieuw gespot: facelift Mercedes-Benz C-klasse

13-11-2017 14:25 Autoweek.nl
De gefacelifte versie van de Mercedes-Benz C-klasse werd een jaar geleden voor het eerst gezien, maar is nog altijd niet gepresenteerd. Wel verliest de auto een deel van z'n camouflage.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota-baas: “Verbrandingsmotor tegen 2050 verdwenen”

13-11-2017 14:05 Autoblog.nl
Het is weer maandag hoor. Bedroevend nieuws uit het land van de rijzende zon. Als we Seigo Kuzumaki, het hoofd Research & Development van Toyota, mogen geloven zijn de motoren zoals we ze nu graag zien over enkele decennia verdwenen. De Japanner gelooft evenals voormalig GM-topman Bob Lutz dat deze gevolgen voort zullen komen uit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG: "V30 vanaf begin december in Nederland voor ?899"

13-11-2017 14:03 Hardware.info
LG heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt dat de V30-smartphone vanaf begin december ook in Nederland verkrijgbaar is voor een prijs van 899 euro. Het topmodel werd eind augustus ge?ntroduceerd, maar was tot nu toe niet leverbaar in de Benelux, wat eerder gebeurde met smartphones uit de V-serie van LG. De V30 is de eerste smartphone van het merk met een Qualcomm Snapdragon 835, waaraan 4GB LPDDR4-geheugen gekoppeld is en 64GB UFS 2.0-opslag. Het ontwerp is zoals vele moderne toestellen v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Weblog: Doorgeslagen

13-11-2017 14:01 Autoweek.nl
De auto van vandaag wil iets te gretig hogerop, boven zijn klasse uitstijgen en duur doen. Een hele zorg, want het wordt lastiger. Op uitrusting pak je geen punten meer, nu zelfs volkse crossovertjes met stuurverwarming en geventileerde stoelen rondrijden. Voor je meerwaarde moet je het in je uitstraling en de beleving zoeken. Beleving van wat, in het dagelijkse verkeersinfarct? Van hoogwaardigheid, de atmosfeer, perceived quality; het premium-gevoel. Komt voor de bakker. De materialen zijn ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w46y2017)

13-11-2017 13:38 Apparata
Een nieuweling in de top drie. En twee andere verse films in de wekelijkse top 10. Deze week zijn The Hitman’s Bodyguard, Jeepers Creepers 3 en Foreigner nieuw in de lijst. The Hitman’s Bodyguard is het populairst en komt binnen op twee. Niet zo gek, want de deels in Nederland opgenomen actiefilm was behoorlijk populair. […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Doel elektrische auto's wordt niet gehaald'

13-11-2017 13:06 Autoweek.nl
Het streven van het kabinet om in 2030 alleen nog maar emissieloze auto's te verkopen, wordt met het huidige beleid niet gehaald. Dat stellen wetenschappers van de Technische Universiteit Eindhoven op basis van nieuwe berekeningen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Linux 4.14 komt uit als volgende lts-kernel

13-11-2017 13:05 Tweakers.net
Linus Torvalds heeft de release van Linux 4.14 bekendgemaakt. Deze kernel vormt de basis van de volgende lts-versie. De nieuwe versie bevat onder meer heterogeneous memory management en verbeteringen voor gpu-drivers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chevrolet Equinox nu ook als Holden

13-11-2017 12:58 Autoweek.nl
General Motors is het modellenaanbod van Holden behoorlijk aan het vernieuwen. Het laatste GM-product dat met Holden-badges op de Australische markt verschijnt, is de Equinox.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De Duitse Drie: hoe gaan de verkopen in 2017?

13-11-2017 12:53 Autoblog.nl
Is alles in kannen en kruiken of liggen er nog wat verrassingen op de loer? Na jaren van M?nchner Domination wist Mercedes-Benz eind 2016 hun landgenoot eindelijk van de troon te stoten. Audi volgt al jaren op de voet, maar heeft naar eigen zeggen ‘plannen’ voor de lange termijn om hun cijfers op te krikken. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Qualcomm slaat overnamebod Broadcom af'

13-11-2017 12:43 Hardware.info
Qualcomm zou?het bod van $130 miljard, geboden door Broadcom, afwijzen omdat het te laag is. Dat stelt persbureau Reuters op basis van bronnen die bekend zijn met de zaken. Eerder was al bekend dat Qualcomm niet stond te springen over een eventuele overname en het bod van Broadcom kwam ook ongevraagd. Vier bronnen van Reuters weten te melden dat Qualcomms raad van bestuur gisteren al samenkwam om een strategie te bespreken en dat de CEO ook overlegd heeft met aandeelhouders. De strategie die hi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Albert Heijn-actiepagina en andere sites bevatten coinminer in c

13-11-2017 12:36 Tweakers.net
Een actiepagina van de Albert Heijn bevat een miningscript waarmee de cpu van bezoekers wordt gebruikt voor coinmining. De boosdoener is een cookiescript dat ook aanwezig blijkt te zijn op andere websites, waaronder Nederlandse sites.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Citro?n C3 R5 laat zich zien

13-11-2017 12:36 Autoweek.nl
Citro?n presenteert volgend weekend voor het Franse rallykampioenschap de nieuwe C3 R5. De rallywagen zal volgend jaar echt debuteren tijdens het nieuwe kampioenschap.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Handig: zo laat je die lelijke iPhone X-notch verdwijnen

13-11-2017 11:34 Apparata
Jammer h?, die uitsparing in de display van de iPhone X… Apple had ontwikkelaars nog zo gewaarschuwd: maak geen apps die de vormen van de iPhone X proberen te verbergen. Dat heeft de mensen achter Notch Remover er niet van kunnen weerhouden een app te maken die precies dat doet. Nee, de notch verdwijnt niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

[Pro] Sony gaat nieuwe 100- en 150 megapixel sensoren leveren

13-11-2017 11:13 Hardware.info
Sony heeft twee nieuwe middenformaat beeldsensoren aangekondigd met een extreem hoge resolutie van 100 of 150 megapixels. Beeldsensoren als deze zijn bedoeld voor luchtfoto's, toezicht of inspectiewerkzaamheden. Voorheen was maximaal 100MP mogelijk. Daarnaast komt de semiconductor-tak van het Japanse bedrijf met een vierkante sensor speciaal voor 360-graden camera's. (Bron foto: PDN) De twee nieuwe sensoren met hoge resolutie hebben een middenformaat-grootte, ondersteuning voor HDR-opnames en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chevrolet Corvette met 1,2 miljoen kilometer

13-11-2017 11:12 Autoweek.nl
Een sportieveling als de Chevrolet Corvette brengt doorgaans het grootste deel van z'n leven in een garagebox door, maar het exemplaar van Mark Blackwell uit Jacksonville is daarop overduidelijk een uitzondering. Blackwell doneerde zijn Corvette aan het National Corvette Museum na niet minder dan 773.338 mijl.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel maakte al in 2015 melding van eigen aparte gpu

13-11-2017 11:01 Tweakers.net
Op een slide van een Intel-presentatie uit 2015 maakte het chipbedrijf al melding van een 'Cannonlake'-gpu die als accelerator op een Skylake SP-package ge?ntegreerd moest kunnen worden. Intel lijkt daarmee langer aan aparte gpu's te werken dan gedacht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Simply stunning: de GT2 RS in British Racing Green

13-11-2017 10:57 Autoblog.nl
Stijlvol 350 km/u+ blazen doe je zo. Het kleurenpallet van de 911 GT2 RS is niet heel uitgebreid. Let er maar eens op als je de configurator aanslingert. De bekende tinten als Indisch Rood, Lava oranje en Miami blauw kun je krijgen, maar roze, paars of bijvoorbeeld bruin behoort niet tot de mogelijkheden. Tenzij je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony komt in 2018 met 150-megapixelsensor voor middenformaatcame

13-11-2017 10:54 Tweakers.net
Sony heeft de eerste details online gezet van de IMX411, een cmos-sensor met een resolutie van 150 megapixel die snel genoeg is om ook in 4k-resolutie te filmen. De sensor is bedoeld voor middenformaatcamera's. Momenteel heeft Sony al 100- en 50-megapixelvarianten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG V30-smartphone komt begin december uit voor 899 euro

13-11-2017 10:21 Tweakers.net
LG brengt de V30-smartphone begin december uit in Nederland voor 899 euro. Dat heeft de fabrikant bekendgemaakt. Eerder zei de Zuid-Koreaanse telefoonmaker dat het toestel voor het einde van het jaar zou verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl