'Lek in gSOAP-softwarebibliotheek maakt veel iot-apparaten kwets

19-07-2017 11:36 Tweakers.net
Beveiligingsbedrijf Senrio heeft een lek gevonden in de softwarebibliotheek gSOAP, die wordt gebruikt in iot-apparaten. Het bedrijf trof de kwetsbaarheid aan in een beveiligingscamera van Axis, maar zegt dat door de populariteit van gSOAP veel andere apparaten ook kwetsbaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rolls-Royce teaset nieuwe Phantom

19-07-2017 11:24 Autoweek.nl
Rolls-Royce stuurt een teaser van de nieuwe Phantom de wereld in. De nieuwe achtste generatie van de nobele Engelsman is daarmee bijna klaar om onthuld te worden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chipfabrikanten bestellen acht nieuwe euv-machines bij ASML

19-07-2017 11:19 Tweakers.net
ASML heeft in het afgelopen kwartaal acht nieuwe boekingen binnengekregen voor euv-chipmachines. In totaal bedraagt de backlog voor euv-machines nu 27 stuks. ASML profiteerde verder van de gestegen vraag naar geheugenchips.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Duitse deelstaten zijn voor 'upgrade' diesels

19-07-2017 11:07 Autoweek.nl
Nu steeds meer steden dreigen met een inrijverbod voor oudere dieselauto's en een heel aantal plaatsen zo'n maatregel zelfs al hebben ingevoerd, zoeken Duitse autofabrikanten naarstig naar een andere oplossing. Onder meer Beieren heeft daar wel oren naar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Titanfall 2 krijgt volgende week co-opmodus Frontier Defense

19-07-2017 11:05 Tweakers.net
De Operation Frontier Shield-uitbreiding voor Titanfall 2 verschijnt volgende week dinsdag. De gratis uitbreiding voegt de Frontier Defense-modus toe, waarin vier spelers het samen opnemen tegen een steeds sterker wordende horde vijanden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung start verkoop 'schilderij-televisie' in Nederland

19-07-2017 11:05 Hardware.info
Het ontwerp van televisies is over de jaren maar weinig veranderd: een zwarte rechthoek met steeds dunner wordende randen. Eventuele ontwerpfranje moet komen van een fraai afgewerkte bezel of een mooie soundbar onder het display. De Frame TV van Samsung is wat dat betreft uit een ander hout gesneden: de door Zwitser Yves B?har ontworpen televisie lijkt sprekend op een schilderij. Het eerder al op de beurzen CES en IFA getoonde model wordt sinds afgelopen weekend in Nederland verkocht. Wanneer h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de eerste 167 auto’s van Forza Motorsport 7

19-07-2017 10:38 Apparata
De voorlopige lijst met auto’s is hier. Liefhebbers van racegames kunnen hun lol op dit najaar. Onder andere F1 2017, Gran Turismo Sport, Forza Motorsport 7 en Project Cars 2 worden de komende periode uitgebracht. Forza Motorsport 7 belooft een waar spektakel te worden. Meer dan 700 auto’s komen naar de game en ontwikkelaar Turn10 […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Kleine Honda NSX' duikt opnieuw op

19-07-2017 10:21 Autoweek.nl
In 2015 lieten we op deze site patentschetsen zien van een zeer sportief model dat naar verluidt onder de NSX in het Honda-gamma zou worden geplaatst. Nu is de auto opnieuw te zien, zij het zonder dak.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DS komt volgend jaar met nieuwe compacte SUV

19-07-2017 10:09 Autoweek.nl
DS voegt volgend jaar een nieuwe compacte cross-over aan zijn line-up toe. De compacte hoogpotige komt ook als volledig elektrische variant beschikbaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google neemt aanvullende maatregel tegen phishing door webapps

19-07-2017 10:06 Tweakers.net
Google heeft een aanvullende maatregel aangekondigd die gebruikers moet beschermen tegen phishing via webapplicaties. De zoekgigant toont nu een waarschuwing als gebruikers een applicatie gebruiken die nog geen verificatieproces heeft doorlopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo brengt Switch Online-app uit voor Android en iOS

19-07-2017 9:55 Tweakers.net
In de Google Play Store en iTunes App Store is Nintendo Switch Online verschenen, een smartphoneapp die is bedoeld als aanvulling op Nintendo's komende online gamedienst voor de Switch. De app is nog niet volledig functioneel, omdat de servers nog niet zijn geactiveerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini Countach in vlammen nabij tankstation

19-07-2017 9:54 Autoblog.nl
Oh oh.. In het Amerikaanse Redwood City (halfuurtje van San Francisco) is een prachtige klassieker heengegaan. Een bestuurder van een rode Lamborghini Countach stopte bij een tankstation om zijn supercar te vullen met brandstof. Op het moment dat hij uit de auto stapt, schieten de vlammen onder de Lambo vandaan. De bestuurder kon veilig weglopen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Spionage: BMW Z5 opnieuw gespot

19-07-2017 9:49 Autoweek.nl
Afgelopen winter zagen de de BMW Z5 al enkele malen door arctische gebieden glijden. Vandaag hebben we beelden van de Z4-opvolger in meer cabrio-proof omstandigheden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tele2 heeft 70.000 klanten met abonnement met onbeperkt data

19-07-2017 9:26 Tweakers.net
Uit de kwartaalcijfers van Tele2 blijkt dat de provider in Nederland bij het afsluiten van het kwartaal in totaal 70.000 klanten had met een abonnement met onbeperkt data. Dit abonnement wordt sinds 17 mei aangeboden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazonklanten krijgen Intel Celeron met sticker toegestuurd als

19-07-2017 9:14 Hardware.info
Een aantal klanten die kort geleden bij retailer Amazon een Ryzen-processor kochten, bleken bij aankomst van hun processor lelijk te zijn genept. In plaats van de veelkernige processor waarop ze hadden gerekend zat in de doos een Intel Celeron-dualcore. Een stickertje op de heatspreader dat lijkt op het opschrift op Ryzen-CPU's moest het bedrog verhullen. De Duitse Redditgebruiker sh00ter999 maakte anderhalve week geleden als eerste bekend te zijn opgelicht. In zijn fotoserie toont hij een op h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung brengt Bixby-spraakassistent uit in VS

19-07-2017 8:59 Tweakers.net
Samsung heeft Bixby Voice uitgebracht in de VS. De spraakassistent is voor Amerikaanse gebruikers nu in het Engels te gebruiken. De update wordt via de providers verstuurd. Of en wanneer de update uitkomt in de Benelux, is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is Bixby klaar om te concurreren met Siri?

19-07-2017 8:57 Apparata
Bixby moet vandaag voor Galaxy S8-gebruikers uitkomen, maar is het er klaar voor? Samsung’s spraakassistent Bixby, de concurrent van onder andere Siri en Google Assistant, wordt vandaag in de Verenigde Staten uitgerold onder Galaxy S8 en S8+-gebruikers. De vraag resteert: Is Bixby klaar om concurrenten als Siri aan te pakken? De laatste tijd was Bixby […]
Lees het hele artikel op Apparata

Minder auto's gestolen

19-07-2017 8:52 Autoweek.nl
Het aantal diefstallen van personenauto's is in de eerste helft van dit jaar verder gedaald. De teller staat na zes maanden op 4254 stuks tegen 4776 in de eerste helft van 2016, een daling van 11 procent. Het aantal diefstallen van motorfietsen steeg daarentegen, met ruim 8 procent tot 807 exemplaren, meldt de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) woensdag.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dieven hebben het gemunt op Porsches in Limboland

19-07-2017 8:40 Autoblog.nl
Limburgers opgelet! Porsches in Limburg zijn niet veilig voor het boevengilde. Via Burgernet is opgeroepen om uit te kijken naar een oranje 911 Targa uit 1973 en een witte 356SC uit 1964. Beide voertuigen werden gestolen en de politie heeft de Porsches nog niet teruggevonden. De Targa met kenteken 84-YB-70 stond in Maastricht en de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HyperX brengt twee mechanische toetsenborden uit op 21 augustus

19-07-2017 8:24 Tweakers.net
Kingstons HyperX-divisie heeft twee nieuwe mechanische toetsenborden aangekondigd. Het gaat om de HyperX Alloy FPS Pro en de HyperX Alloy Elite. Beide toetsenborden hebben een behuizing gemaakt van staal en de Alloy Elite gebruikt Cherry MX Red-, Blue- of Brown-switches.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: Mercedes-AMG GLE 63

19-07-2017 7:52 Autoweek.nl
Gisteren tradt een ingepakte nieuwe BMW X5 M op en vandaag laten we een licht schijnen op diens grootste rivaal: de nieuwe Mercedes-AMG GLE 63!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

100ste Audi RS3 LMS komt in een bijzonder kleurtje

19-07-2017 7:42 Autoblog.nl
Dit is toch goud. De honderdste Audi RS3 LMS komt met een gouden tintje. Binnen een jaar na lancering wist Audi Sport honderd klanten te vinden die zo’n RS3 LMS wel zagen zitten. Met dit model kun je deelnemen aan races in de TCR-klasse. De RS3 LMS werd in september 2016 ge?ntroduceerd. Onder de kap […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Render toont Moto G5S Plus met dubbele camera

19-07-2017 7:39 Tweakers.net
Er is een nieuwe render online verschenen van de Motorola Moto G5S Plus, waarop onder meer de achterkant van het toestel is te zien met een dubbele camera. Volgens speculaties krijgt het toestel een Snapdragon 626 als soc. Mogelijk wordt het toestel eind juli aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Glass keert terug voor bedrijven

19-07-2017 7:08 Hardware.info
Eind vorige maand voorzag Google zijn Glass-bril van een kleine softwareupdate, terwijl eerder al exemplaren van een onaangekondigde vernieuwde versie van de bril opdoken. De ontwikkelingen voedden de speculatie over een herintroductie van het apparaat op de consumentenmarkt. Nu komt onderzoeksbedrijf X Company, net als Google onderdeel van Alphabet, met het nieuws dat de bril in de toekomst voor bedrijfsdoeleinden zal worden verkocht. Bijna drie jaar is het stil geweest rondom Google Glass, de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zenbook 3 Deluxe - 'Zenbook XL' met korte adem

19-07-2017 6:00 Tweakers.net
Op de CES kondigde Asus de Deluxe-uitvoering van de Zenbook 3 aan, met een groter scherm en een 300 gram hoger gewicht. Kan de Zenbook 3 Deluxe ons beter overtuigen dan de Zenbook 3?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seasonic Prime Gold & Platinum review: goud met platinakwaliteit

19-07-2017 5:59 Hardware.info
Medio vorig jaar introduceerde Seasonic met de Prime Titanium voedingen een technisch hoogstandje, waar we zeer over te spreken waren. Begin dit jaar kwam het merk met wat vriendelijker geprijsde versies; deze Prime-modellen zijn nog altijd high-end voedingen, maar dan Gold en Platinum gecertificeerd. Ze zijn beschikbaar in verschillende varianten, die we alle testten voor dit artikel. ? Alle Prime-voedingen zijn semi-passief, geheel modulair uitgevoerd en bieden een grote hoeveelheid aanslui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jeroen Mul: coureur bij Lamborghini

18-07-2017 22:00 Autoblog.nl
Over een droombaan gesproken.. – Wat is je naam en huidige functie? Mijn naam is Jeroen Mul, Lamborghini Squadra Corse GT3 Junior Rijder, Lamborghini Accademia Instructeur en “brand ambassador”. – Wat moet je zoal doen als brand ambassador? Als brand ambassador vertegenwoordig ik het merk op verschillende luxury en lifestyle evenementen over de wereld. Een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ASUS past X299-moederbord aan na kritiek op stroomvoorziening

18-07-2017 21:42 Hardware.info
Na de release van Intels nieuwe high-end platform ontstond er ophef over hoe adequaat de VRM-koeling van veel X299-moederborden was. De Duitse overklokker Der8auer meldde ongewoon hoge temperaturen van de stroomvoorziening te zien. Enerzijds worden die veroorzaakt door het hoge stroomverbruik van de Skylake-X CPU's, maar doordat de stroomvoorziening aan beide kanten door geheugenbanken?wordt ingesloten is er ook weinig ruimte voor grote heatsinks. Hardware.Info verifieerde de uitkomsten destijds...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bulk Crap Uninstaller 3.12

18-07-2017 21:33 Tweakers.net
Klocman software heeft versie 3.12 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten, uitgeschakeld kunnen worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo beoordelen critici de seizoensopener van GoT

18-07-2017 21:23 Apparata
‘Dragonstone’ knalt binnen en zet gelijk de toon voor een seizoen dat hoe dan ook legendarisch gaat worden. De eerste aflevering van het op ??n na laatste seizoen van de hitserie Game of Thrones knalde binnen als de kaskraker die het is. Nu George R.R. Martin’s boeken en de serie van elkaar afdrijven, was het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Atari wil nieuwe console middels crowdfunding uitbrengen

18-07-2017 20:58 Tweakers.net
Atari wil via crowdfunding geld inzamelen voor zijn nieuwe console. Wanneer er een campagne start en hoeveel het bedrijf nodig denkt te hebben is nog niet bekend. De Ataribox moet in staat zijn om zowel klassieke als nieuwere games af te kunnen spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Crimineel eist losgeld na onderscheppen wachtwoorden Belgische p

18-07-2017 20:40 Tweakers.net
Een crimineel heeft onversleutelde wachtwoorden, e-mailadressen en telefoonnummers onderschept van het Belgische systeem Digitale Wachtkamer, waarmee pati?nten afspraken kunnen maken bij hun huisarts. Hij eiste 42 bitcoin losgeld, zo'n 85.000 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BenQ komt met nieuwe 240Hz-monitor met scanning backlight

18-07-2017 20:20 Hardware.info
Monitorfabrikant Benq heeft een nieuwe 240Hz monitor aangekondigd die bedoeld is voor pro-gamers. De Benq Zowie XL2546, zoals het scherm voluit heet, heeft TN-paneel met een resolutie van 1920x1080 pixels en een beelddiagonaal van 24,5 inch, dezelfde als de eerder door Hardware.info besproken XL2540, die ook al een 240Hz-refreshrate had. Ook het uiterlijk van het scherm is hetzelfde gebleven, met aan de zijkant bevestigde plastic kleppen die invallend zonlicht moeten weren. Nieuw aan de XL2546...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Remaster van Crash Bandicoot is moeilijker dan het origineel

18-07-2017 20:10 Tweakers.net
De remaster van de eerste Crash Bandicoot-game uit 1996 is door een aanpassing aan de gameplay moeilijker dan het origineel. Dat werd opgemerkt door gamers en is nu ook bevestigd door de ontwikkelaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe Mercedes X-klasse

18-07-2017 20:03 Autoblog.nl
Vanavond heeft Mercedes het doek getrokken van de X-klasse. Vorig jaar presenteerde de Duitse autofabrikant een concept. Voor het eerst kon men kennis maken met de moderne pickup van Mercedes. In Kaapstad heeft Mercedes vanavond de productievariant van de X-klasse getoond. De autobouwer heeft deze locatie strategisch uitgekozen, omdat Zuid-Afrika een belangrijke markt zal zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz X-klasse gepresenteerd

18-07-2017 20:00 Autoweek.nl
Vanochtend liet Mercedes-Benz nog een laatste teaser zien van de X-klasse, een pick-up die nu volledig uit de doeken is gedaan!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Voormalig projectleider Mass Effect keert terug bij BioWare na v

18-07-2017 19:52 Tweakers.net
Aaryn Flynn, de general manager van ontwikkelstudio BioWare, neemt zijn ontslag na zeventien jaar. Hij wordt opgevolgd door Casey Hudson, die tot 2014 bij de studio werkte en de project director was van de eerste drie Mass Effect-games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix behaalt financi?le recordhoogte

18-07-2017 19:39 Apparata
Niemand kan op tegen de macht van de streamingdienst. Dat Netflix eigenhandig langzaam de wereld van televisiekijken overneemt en de uitdrukking ‘tv kijken’ zelfs obsoleet maakt, bleek al uit recente abonneecijfers. Nu blijkt de Amerikaanse streamingdienst ook in de portemonnee een groot succes te noemen. Netflix behaalde vandaag op de beurs een recordhoogte van ruim […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mega terugroepactie voor Mercedes in Europa

18-07-2017 19:15 Autoblog.nl
Miljoenen auto’s worden teruggeroepen door Daimler. Daimler heeft vandaag bekendgemaakt een grote terugroepactie op touw te zetten. De dieselauto’s van Mercedes kwamen in diverse milieutests negatief uit de bus. Met deze terugroepactie komen de Duitsers met een reactie. Ze willen door middel van een update de modellen zuiniger maken. Meer dan drie miljoen auto’s met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Moto Z2 Play ligt vanaf begin augustus in de winkel voor ? 450

18-07-2017 19:07 Hardware.info
Tijdens de Computex-beurs introduceerde Motorola het eerste lid van de Moto Z2-familie, de Moto Z2 Play. De telefoonfabrikant, tegenwoordig onderdeel van Lenovo, maakt nu bekend het toestel vanaf begin augustus te gaan leveren in Nederland. Bij diverse grote winkels is het toestel per direct te pre-orderen voor 450 euro, waarbij de levering rond 7 augustus plaats zal vinden. De nieuwe Play heeft een kleinere en dunnere behuizing dan zijn voorganger en beschikt over een 5,5" AMOLED-scherm, waaro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Grote recall Daimler wegens dieselschandaal

18-07-2017 19:05 Autoweek.nl
Daimler roept meer dan 3 miljoen Europese diesels terug naar de garage voor aanpassingen in verband met het dieselschandaal. Met de ingreep wil de Duitse autobouwer zorgen over mogelijke fraude met de emissiesystemen van de auto's wegnemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'China blokkeert sturen van foto's en video's in WhatsApp'

18-07-2017 19:00 Tweakers.net
WhatsApp-gebruikers in China kunnen geen foto's en video's meer versturen en sommige gebruikers zouden ook geen tekstberichten meer kunnen sturen of ontvangen. Volgens een bron van de New York Times gaat het om een blokkade vanuit de overheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gaat Porsche stoppen met diesel?

18-07-2017 18:17 Autoblog.nl
Men is een waar groen offensief aan het aankeilen in Stuttgart, zo lijkt het. Gister berichtten we nog op zustersite Groen7 dat Porsche een supergroen nieuw kantoor in gebruik had genomen. Vandaag gaat men nog een stapje verder met de vergroenificatie van het merk. Het zou maar zo kunnen dat we op dit moment te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung schroeft productie 8GB-hbm2-modules op

18-07-2017 18:14 Tweakers.net
Samsung schroeft de productie van zijn 8GB-dram met hbm2-interface op, naar eigen zeggen om aan de snel stijgende vraag te voldoen. Het geheugen is bedoeld voor videokaarten, high-performance computing en servers. Huidige videokaarten gebruiken 4GB-modules.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung schroeft productie HBM2-geheugen op

18-07-2017 17:44 Hardware.info
Samsung heeft in een persbericht aangekondigd dat het de productie van HBM2-geheugen gaat opschroeven. Het gaat daarbij om de chips met acht lagen en een capaciteit van 8 GB. Volgens de Zuid-Koreaanse fabrikant stijgt de vraag naar het snelle geheugentype doordat het voor steeds meer doeleinden wordt ingezet, bijvoorbeeld high-performance computing en AI. SK Hynix en Samsung zijn momenteel de enige producenten van high-bandwidth memory. Tot nu toe nam Nvidia de HBM2-chips voor zijn datacenterka...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Inloggen met DigiD-app kan bij alle Nederlandse overheidsorganis

18-07-2017 17:16 Tweakers.net
De DigiD-app van overheidsdienst Logius kan nu gebruikt worden om bij alle Nederlandse overheidsorganisaties in te loggen. Dit was eerst alleen mogelijk bij een paar diensten. Logius wil ook nfc-verificatie met de app mogelijk maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 10: films die veel geld aan kaartverkoop verdienden

18-07-2017 17:03 Apparata
Van klassiekers tot hedendaagse films. Alles komt voorbij in deze top 10. Je hoort het regelmatig voorbijkomen. ‘Box office‘. Dit is de term voor het bedrag wat een film opleverde aan de hand van de kaartverkoop. Wat meteen opvalt aan dit lijstje is dat films met superhelden het altijd goed doen. Ook opvallend is dat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Onderzoek: geluid van drones is vervelender voor mensen dan auto

18-07-2017 17:02 Tweakers.net
Een voorlopig onderzoek van ruimtevaartorganisatie NASA stelt dat het zoemende geluid van drones irritanter is voor mensen dan het geluid van voorbijrijdende auto's, ook als beide geluiden hetzelfde volume hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualBox 5.1.24

18-07-2017 16:53 Tweakers.net
De veertiende update voor VirtualBox versie 5.1 is uitgekomen. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PCI-Z 2.0

18-07-2017 16:48 Tweakers.net
Versie 2.0 van PCI-Z is uitgekomen. PCI-Z is een klein en gratis programma waarmee onbekende hardware in een Windows-pc kan worden ge?dentificeerd. Waar de meeste soortgelijke utilities de driver-string uitlezen, maakt dit programma gebruik van de PCI ID Repository en geeft de vendor id, devices, subsystems en device classes informatie weer. Ook maakt het programma het makkelijk om drivers voor de onbekende hardware te vinden. Hoewel de naam doet denken aan CPU-Z en GPU-Z, heeft het niets met deze programma's te maken. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alphabet toont opvolger van Google Glass-bril voor gebruik in we

18-07-2017 16:16 Tweakers.net
Alphabet, het moederbedrijf van Google, heeft de Glass Enterprise Edition gepresenteerd. Dit is een doorontwikkeling van de Google Glass, die in 2013 beschikbaar kwam voor consumenten. De nieuwe augmented reality-bril is bedoeld voor zakelijk gebruik in fabrieken en werkplaatsen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PC's met Intel Clover Trail-processor krijgen binnenkort mogelij

18-07-2017 16:01 Hardware.info
Volgens ZDNet worden enkele oudere Windows 10-PC's op dit moment niet langer voorzien van feature-updates, omdat driverondersteuning voor de recentste versie van Windows 10 nog altijd ontbreekt. Gebruikers krijgen een foutmelding te zien wanneer ze de afgelopen maart uitgebrachte Creators Update op hun apparaat willen installeren. Als de drivers niet zullen worden ge?pdatet, kunnen de PC's mogelijk al begin 2018 geen enkele Windows-update meer verkrijgen. Het gaat om apparaten met een Intel Clo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Toyota Prius familieportret

18-07-2017 16:00 Autoweek.nl
Twintig jaar geleden liep de eerste Toyota Prius van de band, niet moeders mooiste maar dankzij z'n vooruitstrevende techniek wel een blijvertje waarvan inmiddels de vierde generatie rondrijdt. Een mooie gelegenheid voor een familieportret.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bratwurst vs. mozzarella: waar rijdt Hamilton in 2018?

18-07-2017 15:57 Autoblog.nl
De man won afgelopen weekend nog met een Mercedes onder zijn derri?re de GP op het circuit van Silverstone, maar wil niet bevestigen dat hij volgend jaar nog in dezelfde auto rondrijdt. Grappig genoeg lijkt een deel van die beslissing in handen te zijn van z’n grootste rivaal: Sebastian Vettel. Klinkt ingewikkeld? Valt mee. Laten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lotus teaset mysterieuze nieuwkomer

18-07-2017 15:44 Autoweek.nl
Lotus zet de sociale kanalen vandaag in om de komst van een nieuw model aan te kondigen. Wat de Engelsen precies los gaan laten, is nog onduidelijk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zuid-Koreaanse update voor SsangYong Tivoli

18-07-2017 15:18 Autoweek.nl
SsangYong heeft in het thuisland een milde facelift doorgevoerd op de Tivoli. De cross-over krijgt een nieuwe toet en vooral een hele berg aan accessoires tot zijn beschikking.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze slaapplek in Zweden geeft je een uniek uitzicht

18-07-2017 15:12 Apparata
Vliegtuigen tellen voor het slapengaan. Je hebt op deze wereld genoeg bizarre opties als het gaat om slaapplekken. Als je genoeg geld op tafel smijt kun je op de meest unieke plekken slapen. Als je toe bent aan een bijzondere overnachting, dan moet je eens een trip naar Zweden overwegen. Het vliegveld Arlanda heeft namelijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

In beeld: de bizarre verzameling van de Sultan van Brunei

18-07-2017 15:02 Autoblog.nl
Nieuwe foto’s die de opulente weelde van de Sultan vastleggen. In een oliestaatje ver hier vandaan, op het eiland Borneo, woont een Sultan. Als je een frequente bezoeker van deze site bent heb je al eens vaker over hem gelezen. De man heet Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah en hij pleegt de ontiegelijk grote bodemschatten van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe console van Atari moet oude tijden doen herleven

18-07-2017 14:53 Hardware.info
Al eerder berichtte Hardware.info over de 'Ataribox', een retroconsole van het bedrijf Atari dat de rechten op de merknaam van de spelcomputerbouwer van weleer tegenwoordig in handen heeft. In een nieuwsbrief aan ge?nteresseerden heeft het tegenwoordige Atari nu meer bekend gemaakt over het apparaat. Het verkoopsucces van de Nintendo Mini NES en Mini SNES, waarvan de eerste meer dan twee miljoen keer is verkocht, toont aan dat er een markt is voor retroconsoles. Deze eenvoudige en goedkope spel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl