BMW toont stukje 2-serie Gran Coup?

16-07-2019 14:08 Autoweek.nl
BMW plaatst een eerste afbeelding van de 2-serie Gran Coup? online, een nieuwe telg van de 2-serie-familie die op 24 januari wordt gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: overnamegesprekken Broadcom en Symantec zijn vastgelope

16-07-2019 13:58 Tweakers.net
Symantec en Broadcom hebben hun overnamegesprekken gestaakt, stellen bronnen van het Amerikaanse CNBC. De twee partijen zouden het niet eens kunnen worden over wat Broadcom per Symantec-aandeel zou betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Astron koppelt gpu-cluster met 26 Nvidia Tesla V100's aan Lofar-

16-07-2019 13:53 Tweakers.net
Het Nederlands instituut voor radioastronomie Astron heeft Cobalt 2.0 in gebruik genomen, een rekencluster dat data van zijn omvangrijke Lofar-telescoop in real time moet verwerken. Onderdeel van het cluster zijn 26 Nvidia Tesla V100-accelerators.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix schrapt zelfmoord uit controversi?le serie

16-07-2019 13:49 Apparata
Het afbeelden van de zelfmoord werd als te heftig ervaren. Sinds de release van Netflix’ schokkende serie 13 Reasons Why zijn er een hoop discussies ontstaan, voornamelijk rondom het centrale onderwerp van de show: zelfmoord. Naast waarschuwingen voor jongen kijkers en zelfs een toegewijde website voor fans van de show die met nare gevoelens zitten, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ajax-topper Ziyech neemt Lamborghini Urus in ontvangst

16-07-2019 13:37 Autoblog.nl
Met dat wekelijkse salaris kun je een hoop leuke dingen doen, zo blijkt maar weer. Voetballers en dikke auto’s: het is als ham en kaas op een tosti. Van de betere tuners en grote, gore SUV’s tot machtige sportauto’s en snelle sedans: als het er een beetje guitig uitziet, dan zal een behendige balkunstenaar er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Releasenotes - Development-iteratie #160

16-07-2019 13:37 Tweakers.net
Onze developers hebben iteratie #160 opgeleverd. Aangezien we in deze iteratie veel werk hebben gedaan dat niet direct zichtbaar is voor de meeste gebruikers, geven we hier een overzicht op hoofdlijnen in de vorm van releasenotes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gefacelifte Renault M?gane Estate gesnapt

16-07-2019 13:28 Autoweek.nl
Renault is al even aan het testen met een bijgewerkte versie van de M?gane. De gefacelifte M?gane Estate strekt nu voor het eerst z'n vernieuwde benen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zeldzame Stelvio Q NRING op Hollandse bodem te koop

16-07-2019 12:58 Autoblog.nl
Zal die zijn waarde behouden? Hang als autofabrikant wat frutseltjes aan een auto en een limited edition is geboren. Dit soort auto’s komen vaak met unieke eigenschappen en een aantal extra’s die je normaal als optie moet aanvinken of niet eens kunt krijgen. Daar staat dan wel weer een hogere aanschafprijs tegenover. De kans is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche 718 Cayman GT4 - Rij-impressie

16-07-2019 12:30 Autoweek.nl
Met de Cayman GT4 had Porsche in 2016 opeens een enorme hit. Een rauwe sportwagen met een gemeen randje dat 'm onmiddellijk berucht ?n geliefd maakte. En precies die auto zegt Porsche te hebben fijngeslepen tot iets beters: de nieuwe 718 Cayman GT4.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitcoin beursflits: dit kun je verwachten van afwachtende Bitcoi

16-07-2019 12:09 Apparata
Gaat Facebook Bitcoin vandaag maken of kraken? Vandaag verwacht het Amerikaanse Congres een afvaardiging van Facebook voor een ‘goed gesprek’ over Facebook Project Libra, de cryptomunt die geen cryptomunt is. Sinds de publicatie van de plannen maakt de Amerikaanse overheid zich ernstige zorgen. Facebook heeft inmiddels aangegeven dat zij terughoudend zullen zijn zolang er geen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dynabooks nieuwe Port?g? A30-E weegt 1,2 kg en gaat 14 uur mee

16-07-2019 12:07 Hardware.info
Dynabook, de nieuwe merknaam voor Toshiba-laptops, voegt een nieuwe, lichte ultrabook toe aan het zakelijke assortiment. De Port?ge A30-E weegt 1,2 kg en moet maximaal 14 uur op een acculading meegaan. Vanaf augustus is hij verkrijgbaar. Hardware Op hardwarevlak wordt de?Port?ge A30-E uitgerust met maximaal een 8e generatie Intel Core i7 met vPro en optioneel een 1 TB pci-e ssd.?Als scherm monteert Dynabook een 13,3"-paneel met full hd-resolutie en een matte afwerking. Voor het verlichte toets...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford Mondeo krijgt vervolg, maar niet zoals jij denkt

16-07-2019 12:01 Autoblog.nl
Krijgt na de Puma, nog een bekend model van Ford te maken met revolutionaire veranderingen? De Ford Fiesta Active, Focus Active, Ecosport, Kuga, Ranger en de nieuwe Puma. Zomaar een greep uit het huidige crossover- en SUV gamma van Ford Europa op dit moment. De autobouwer zet in ons continent hard in op de vraag […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nissan presenteert vernieuwde Skyline

16-07-2019 11:43 Autoweek.nl
Nissan heeft in het thuisland een gefacelifte Skyline gepresenteerd. De tweelingbroer van de Infiniti Q50 ondergaat eveneens een stel technische updates.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deel je tofste Raspberry Pi-projecten met je medetweakers en de

16-07-2019 11:30 Tweakers.net
Sinds een kleine twee jaar publiceren we op Tweakers .build-artikelen, waarin we iets bouwen. Deze verschijnen eerst in ons papieren magazine en vervolgens op de site. Bij een dergelijke .build wordt vaak een singleboardcomputer ingezet om de boel aan te sturen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel brengt neuromorfisch systeem uit met rekenkracht van '8 mi

16-07-2019 11:28 Tweakers.net
Intel heeft Pohoiki Beach aangekondigd, een systeem met 64 neuromorfische Loihi-chips voor onderzoeksdoeleinden. Het systeem, dat is gebaseerd op de werking van het menselijk brein, moet berekeningen op het gebied van kunstmatige intelligentie effici?nt afhandelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Studenten van TU Delft presenteren zonneauto NunaX

16-07-2019 11:22 Tweakers.net
Zestien studenten van de TU Delft hebben als onderdeel van het Vattenfall Solar Team hun nieuwste zonneauto gepresenteerd. De NunaX moet in de Challenger-klasse van de Bridgestone World Solar Challenge opnieuw de buit binnenhalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HWI TV kijkersvragen: Stel jouw vragen over processors en moeder

16-07-2019 11:12 Hardware.info
Suur nu jouw vagen in voor op de HWI TV aflevering met kijkersvragen die we elke maand publiceren.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autodiefstal in Nederland: dit is er aan de hand (2019)

16-07-2019 10:55 Autoblog.nl
De cijfers zijn weer binnen. Gaat het beter of slechter? Misschien zou je denken dat moderne auto’s met moderne beveiligingen moeilijk zijn te jatten. Niets is minder waar. Dieven staan ook niet stil en gaan met de ontwikkelingen mee. Tegenwoordig geen schroevendraaiers of een ruit ingooien, maar een laptopje op schoot en digitaal inbreken maar. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Autoriteit Persoonsgegevens deelt AVG-boete van 460.000 euro uit

16-07-2019 10:53 Tweakers.net
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft een boete van 460.000 euro opgelegd aan het Haagse HagaZiekenhuis vanwege de slechte beveiliging van pati?ntendossiers. Ook krijgt het ziekenhuis een last onder dwangsom. Het is de eerste boete onder de AVG.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bespaar energie met Kickstarter [video’s]

16-07-2019 10:38 Apparata
Het rendement van zonnepanelen werkt aanstekelijk. Vorige week bekeken we de meest succesvolle Nederlandse Kickstarter-projecten. Deze week dompelden we ons weer onder in de wereld van crowdfunding. Aangezien zonne-energie tot grote besparingen kan leiden hebben we deze keer voor deze technologie als inspiratie gekozen. Hoe kan je energie besparen met de oplossingen die Kickstarter met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Subaru Chiffon in het nieuw

16-07-2019 10:25 Autoweek.nl
Subaru heeft in het thuisland het doek getrokken van een nieuwe generatie van de Chiffon, een blokkendoosje die we eigenlijk al kennen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verkoop Groupe Renault afgenomen

16-07-2019 10:03 Autoweek.nl
Groupe Renault heeft in de eerste zes maanden van dit jaar 6,7 procent minder auto's verkocht dan in diezelfde periode vorig jaar. De groep klopt zich op de borst door te melden dat de automarkt in het eerste halfjaar van dit jaar 7,1 procent is gekrompen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hier is de gloednieuwe Porsche 992 Targa

16-07-2019 9:58 Autoblog.nl
E?n van de tofste varianten van de 911 komt terug. Met de 991 vond Porsche het een goed idee om de Targa terug te brengen. Helaas enkel in 4S-vorm, maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Het model was een succes en het is dan ook niet zo vreemd dat de 992 er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Socializen bij Minecraft Starbucks [video]

16-07-2019 9:20 Apparata
Social Media platform twitch slaat brug tussen online en off-line. Sinds er social media bestaat discussieert men al over het verschijnsel dat digitale contacten het echt menselijke contact zouden verdringen. Inmiddels lijkt het social media netwerk Twitch een brug te slaan tussen twee werelden. Ook Minecraft biedt de mogelijkheid tot live interactie. Streamer en gamer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Documentatie Intel wijst op L3-cache voor Tremont Atom-processor

16-07-2019 9:19 Hardware.info
Documentatie van Intel laat zien dat de volgende Atom-generatie, Tremont, de beschikking krijgt over level 3 cache (L3). Daarmee zal het de eerste Atom-serie worden die dit krijgt. De toevoeging zorgt vermoedelijk voor betere prestaties, al zijn details schaars. L3-cache: hogere prestaties en verbruik L3-cache is, L4 daargelaten, het hoogste niveau cache binnen een cpu en daarmee ook het grootste. Zowel Intel als AMD gebruiken het in zijn processors om berekeningen te versnellen. Data die in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Populaire app Airmail gaat maandelijks bedrag vragen voor pushme

16-07-2019 9:14 Tweakers.net
De populaire app Airmail voor iOS heeft een abonnementsmodel ge?ntroduceerd waardoor gebruikers moeten betalen voor pushmeldingen en het ondersteunen van meer dan ??n account. Gebruikers zijn niet blij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Win en Review: Film als een pro met de DJI Osmo Action

16-07-2019 9:00 Hardware.info
Stabiele video onder alle omstandigheden: daarvoor kun je bij DJI terecht. Zowel met de bekende drones van het merk als de Osmo Gimbal kun je de mooiste video’s maken. Sinds kort heeft het merk haar programma aangevuld met de nieuwe Osmo Action action, een camera die de beeldkwaliteit en mogelijkheden van de andere producten van het merk biedt, in een uiterst compact formaat. Lezers van Hardware.Info maken nu kans om een van tien Osmo Action-camera’s zelf thuis te testen - en vijf van hen mogen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Boete van milieuzone? Laat het er niet bij zitten!

16-07-2019 8:53 Autoblog.nl
Er is een kans dat je de boete niet hoeft te betalen. Wanneer een wet nieuw is moet ook de overheid nog even wennen aan de situatie. Het kan zelfs zo zijn dat de nieuwe wet niet waterdicht is en met een beetje creativiteit kun je er omheen. Zo ook met de Nederlandse milieuzones. Wie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Astron geeft de LOFAR radiotelescoop een boost met een nieuw GPU

16-07-2019 8:39 Hardware.info
Astron, het Nederlands instituut voor radioastronomie, heeft met succes het GPU-cluster van de Low Frequency Array (LOFAR) vervangen. Het nieuwe cluster, COBALT2.0, is nu klaar voor gebruik en vervangt het oude 'hart' van LOFAR. Hierdoor zijn er nieuwe toepassingen met LOFAR mogelijk en is hij klaar voor de toekomst. COBALT2.0 voert de volgende-generatie correlator en beam-forming toepassing van LOFAR uit, waarbij een krachtig cluster vereist is. Met het nieuwe ontwerp is de array toekomstbesten...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uitgelekte renders Honor 9X en 9X Pro tonen pop-up-camera

16-07-2019 8:06 Tweakers.net
Er zijn nieuwe beelden uitgelekt van de Honor 9X en 9X Pro waarop te zien is hoe de telefoons hoogstwaarschijnlijk een uitschuifbare selfiecamera krijgen. Op de renders is te zien hoe het scherm de volledige voorkant van het scherm beslaat, zonder notch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers aan het werk - ‘Zonder gezonde chaos is het maar saai’

16-07-2019 8:00 Tweakers.net
Martijn Scheffel werkt als teamco?rdinator bij Avantage, waar hij een klantenteam aanstuurt, maar ook zelf de techniek in duikt. Hij vertelt over wat hij belangrijk vindt in zijn werk en over persoonlijke ontwikkeling, en geeft tips voor mensen die in de ict willen werken. "Als ik geen plezier heb in mijn werk, ga ik echt iets anders zoeken."
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kolink Bastion: nieuwe miditower met ruimte voor E-ATX moederbor

16-07-2019 7:50 Hardware.info
Kolink komt met een nieuwe behuizing die ruimte biedt aan een e-atx moederbord: de Bastion. Een rgb-strip met 3-pin aansluiting, die zich bevindt achter een stukje acrylglas, scheidt de gehard glazen zijpaneel van de psu shroud. De boven- en voorkant is gemaakt van staal. Standaard wordt naast de rgb-strip een 120mm rgb fan meegeleverd die ge?nstalleerd is aan de achterkant. Aan de voorkant past maximaal een 280mm radiator. Maximaal kunnen er zes 120mm fans (waarvan twee tot 140mm) ge?nstalle...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Autobanden- en remmen zijn deel van het probleem’

16-07-2019 7:48 Autoblog.nl
Wat de Britse overheid betreft volgen er maatregelen. Niet alleen verbrandingsmotoren zijn de boeman. Ook slijtageonderdelen van een auto dragen bij aan de uitstoot van fijnstof in de lucht. Een volledige elektrische auto stoot dan geen CO2 uit, maar is daarmee nog steeds belastend voor het milieu. De resultaten van dit onderzoek, afkomstig van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Windows 10 krijgt ondersteuning voor Alexa in vergrendelscherm

16-07-2019 7:34 Tweakers.net
Microsoft werkt aan een manier om slimme assistenten in het vergrendelscherm van Windows te implementeren. In het begin gaat het alleen nog om Amazons Alexa. Gebruikers kunnen daarmee hun pc ook met de stem bedienen als die op standby staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Qnap introduceert QSW-308-1C en QSW-308S unmanaged switches met

16-07-2019 7:03 Hardware.info
Qnap toont twee nieuwe, unmanaged switches voor thuis of op kantoor. De 8-poorts?QSW-308-1C en QSW-308S hebben elk drie?10GbE SFP+-poorten en ondersteunen SFP+- en RJ45-poorten om netwerkapparaten aan te sluiten. Volgens de fabrikant zijn de switches bedoeld om ingezet te worden in hybride 10GbE/1GbE netwerkinfrastructuren thuis of op kantoor. {LBIMG-64205,64207,64209}Qnap QSW-308S Naast de drie?10GbE SFP+-poorten hebben de switches acht Gigabit-poorten. De QSW-3081C heeft daarnaast een extra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eindelijk is er een Giulia Quadrifoglio met meer power

16-07-2019 7:01 Autoblog.nl
Niet dat ‘ie het nodig had, maar elke auto wordt beter van meer vermogen. Eigenlijk was het best vreemd. De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is al een tijdje op de markt, maar veel getunede exemplaren zijn we nog niet tegengekomen. Dat kan een gigantisch compliment zijn, want wat kun je er nog aan verbeteren? Welnu, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Thermaltake voegt kleur bordeauxrood toe aan X-Fit en X-Comfort

16-07-2019 6:32 Hardware.info
Thermaltake gaat een nieuwe kleur toevoegen aan de line-up X-Fit en X-Comfort gamestoelen. Bordeauxrood gaat nu tot de opties behoren. De stoel heeft een bekleding die volledig is gemaakt van leder, met daarnaast verschillende ergonomische opties. ? Daaronder wordt verstaan een in hoogte instelbare lendesteun, in hoogte, diepte, breedte en draaibare armsteunen, hydraulische aanpassing van de zithoogte met behulp van een klasse 4 gasveer, en een kantelbare rugleuning met instelbare neigfunctie....
Lees het hele artikel op Hardware.info

De toekomst van uhd-blu-ray - Zit er nog leven in de 4k-schijfje

16-07-2019 6:00 Tweakers.net
Zullen de 128Mbit/s-bitrate, de 4k-resolutie en de toevoeging van high dynamic range genoeg zijn om uhd-blu-ray in leven te houden?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

15 AMD X570 moederborden review: op de proef met een 3900X

16-07-2019 5:59 Hardware.info
Met de Ryzen 3000-processors lanceerde AMD ook een nieuwe chipset: de X570-chipset. Welk X570-moederbord je moet kopen vind je hier, want wij hebben er niet minder dan vijftien getest.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de beste tech-aanbiedingen van Amazon Prime Day 2019 [u

15-07-2019 23:18 Hardware.info
Maandag 15 juli en dinsdag 16 juli is het Amazon Prime Day, twee speciale actiedagen van de grootste online shop ter wereld met veel spectaculaire aanbiedingen. Aangezien de Duitse versie van Amazon tegenwoordig ook in het Nederlands beschikbaar is (en je er zelfs met iDeal kunt betalen!) is Amazon Prime Day sind vorig jaar ook voor Nederlanders beschikbaar en dit jaar zelfs groter dan ooit te voren!? Amazon schermt met de belofte dat vele producten vandaag vele tientallen procenten in prijs zi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Amerikaanse bedrijven kunnen binnen twee tot vier weken terug v

15-07-2019 22:01 Hardware.info
Deze morgen hadden we het nog over de gevolgen van het handelsverbod dat de Amerikaanse overheid instelde tegen het Chinese Huawei in het kader van de handelsoorlog tussen deze landen. Slechts een paar uur later plaatste Reuters een bericht dat een idee geeft van wanneer Amerikaanse bedrijven opnieuw mogen verkopen aan de technologiereus. De site zou immers via een medewerker van de Amerikaanse overheid vernomen hebben dat licenties om handel te drijven met Huawei over twee tot vier weken goedge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mazda’s complexe Skyactiv-X motor wordt geen geldput

15-07-2019 21:58 Autoblog.nl
De oplettende Nederlander zal hier blij mee zijn. Mazda heeft flink opschudding weten te veroorzaken met zijn Skyactiv-motoren. Terwijl andere autofabrikanten er gezellig voor kiezen om (deels) elektrische auto’s te ontwikkelen, blijft Mazda zich voornamelijk richten op de verbrandingsmotor. De Skyactiv-X is het voorlopige huzarenstuk van het merk. Deze combineert een zeer degelijk verbruik met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Shotcut 19.07.15

15-07-2019 21:48 Tweakers.net
Shotcut is een uitgebreid opensource en crossplatform videobewerkingsprogramma voor Windows, Linux en macOS. Het maakt gebruik van FFmpeg en heeft daardoor ondersteuning voor de meest gangbare formaten audio en video. De bestanden worden niet ge?mporteerd, maar worden in hun originele formaat bewerkt. Het kan overweg met meerdere sporen en binnen een project kan er een mix van formaten en resoluties worden gebruikt. Versie 19.07.15 van Shotcut uitgekomen en hierin zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes and Improvements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w29y2019)

15-07-2019 21:14 Apparata
Met een opschuddende top drie en een flink aantal nieuwkomers. Hier is de lijst met de meest gedownloade films van week 29. Hellboy gaat deze week van drie naar ??n, Alita: Battle Angel blijft staan en Shazam! zakt twee posities naar beneden. Nieuw deze week zijn Lying and Stealing, Point Blank, en Missing link. Bekijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Alienware-mede-oprichter treedt in dienst bij AMD

15-07-2019 21:10 Tweakers.net
Frank Azor is in dienst getreden bij AMD. Enkele weken geleden werd bekend dat hij vertrok bij Dells Alienware en inmiddels is duidelijk geworden dat hij bij AMD aan de slag gaat als Chief Architect of Gaming Solutions.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de 11 coolste Audi RS-modellen

15-07-2019 21:00 Autoblog.nl
Er is er ??n jarig, hoera hoera! Er zijn nogal wat jubilea die we vandaag kunnen vieren. Zo namen we jullie vanmiddag mee naar Memory Lane om diverse spannende Renaults van de afgelopen 40 jaar te vieren. Specifiek de modellen die voorzien zijn van een turbo passeerden de revue. Maar zoals gezegd is het niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Text Editor Pro 7.5.1

15-07-2019 20:58 Tweakers.net
Versie 7.5.1 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis en lichtgewichtteksteditor heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's, verticale selectieblokken en kan het bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en met grote regelmaat verschijnen er nieuwe versies met kleine verbeteringen. Sinds versie 7.4.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 7.5.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Afbeeldingen van de Google Pixel 4 verschijnen opnieuw online

15-07-2019 20:41 Hardware.info
We gaan waarschijnlijk niet al te lang meer moeten wachten op Google's eerstvolgende vlaggenschepen, namelijk de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Intussen hebben we al best veel beeldmateriaal van de toestellen zien voorbijkomen op onze site. In juni zagen we afbeeldingen die de Pixel 4 en zijn bijzondere camerasetup toonden en vorige week doken er ook renders op van zijn grote broer. Nu is het opnieuw de beurt van de Pixel 4, want op London Underground slaagde iemand erin om een foto te nemen van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Nieuwe MacBook Air heeft een ssd met 35 procent lagere leessnel

15-07-2019 20:08 Tweakers.net
De vernieuwde MacBook Air waarvan Apple onlangs de prijs met 100 euro verlaagde, heeft volgens een Franse website een ssd met lagere leessnelheden ten opzichte van de ssd uit de MacBook Air uit 2018. Het zou om een verlaging van 35 procent gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo goedkoop was de PlayStation Classic nog nooit!

15-07-2019 20:04 Apparata
Grijp die kans. De PlayStation Classic lijkt alsmaar goedkoper te worden. Vorige week schreven we hoe je de console voor 25 dollar kon oppikken bij Amazon en Best Buy. Nu is de console n?g goedkoper geworden. Zowel Amazon als Best Buy hebben de prijzen met nog eens vijf dollar laten zakken. Voor 19,99 scoor je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Verstappen: “Leclerc nog bitter over Oostenrijk-incident”

15-07-2019 19:57 Autoblog.nl
Is het vuur tussen de oud-kart rivalen weer aangewakkerd? De Formule 1 is een leervijver. Zeker anno 2019 is het niet duidelijk hoe ver een coureur precies mag gaan om een positie te claimen. In Oostenrijk kreeg Charles Leclerc twee weken geleden een verhelderende beuk van Max Verstappen, die er vervolgens met de overwinning vandoor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FreeFileSync 10.14

15-07-2019 19:49 Tweakers.net
Versie 10.14 van FreeFileSync is uitgekomen. Met dit opensourceprogramma kan een back-up worden gemaakt of de inhoud van twee verschillende locaties worden gesynchroniseerd. Het is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, is niet afhankelijk van zaken als Java of een .Net Framework en is bovendien licht in gebruik. De Windows-installer bevat aparte 32bit- en 64bit-versies, en biedt ook de mogelijkheid om een portable versie te installeren. Sinds versie 10.12 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in FreeFileSync version 10.14:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De 8BitDo SN30 Pro+ komt met volledig aanpasbare knoppen

15-07-2019 19:30 Hardware.info
8BitDo is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van moderne controllers met retro-elementen in hun uiterlijk. Op die manier wil de onderneming nostalgische gevoelens brengen naar de al wat oudere gamers, zonder dat ze te maken krijgen met de ruwere kantjes (naar hedendaagse maatstaven) van oudere controllers. Een nieuw exemplaar in hun line-up is de?SN30 Pro+. Deze is al sinds vorige zomer aangekondigd, maar hij zal pas verscheept worden vanaf 7 augustus. Vandaag werd echter aangekond...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Onderzoekers manipuleren WhatsApp-mediabestanden via externe And

15-07-2019 19:05 Tweakers.net
Onderzoekers van Symantec hebben de externe Android-opslag gebruikt om via WhatsApp of Telegram ontvangen mediabestanden te manipuleren. Het gaat om een bekende kwetsbaarheid op Android rondom het gebruik van de externe opslag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tot welk merk behoort deze knappe auto?

15-07-2019 19:01 Autoblog.nl
Ja, ga er maar aan staan! “Tot welk ras behoort deze pup?” Kennen jullie ‘m nog? Martin Gaus had een televisieprogramma ‘Natte Neuzen’ waarbij hondenliefhebbers allerlei dingen met hun hond moesten doen. Het was een episch, briljant en intelligent programma. Je zag niet alleen de honden, maar ook de mensen erachter. Houde oude tijd. Vergeeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD bevestigt komst Frank Azor als Chief Architect of Gaming Sol

15-07-2019 18:49 Hardware.info
Frank Azor, oprichter van Alienware, gaat zoals een eerder gerucht al wist te melden aan de slag bij AMD. Dat meldt ceo Lisa Su op haar Twitter-account. Hij krijgt de titel Chief Architect of Gaming Solutions en wordt daarmee verantwoordelijk voor een groot aantal gaming-onderwerpen. Dit is een hoge positie waarbij veel onderwerpen horen. Hij gaat zich bijvoorbeeld bezighouden met hoe de huidige videokaarten geschikt zijn voor games, de AMD-chips in consoles en allerlei andere gaming-zaken. Daa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de n?g krachtigere Qualcomm Snapdragon 855 Plus

15-07-2019 18:06 Apparata
Dat moet een beest van een chip zijn. Wie eenmaal gewend is te werken met de topchips van nu wil eigenlijk niet anders. We hebben uitgebreid kennis kunnen maken met de Qualcomm Snapdragon 855 in de Xiaomi Mi 9 en de OnePlus 7 Pro. De chip werd begin dit jaar ge?ntroduceerd en nu komt het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Politie Rotterdam neemt rijbewijs kersverse 911-eigenaar af

15-07-2019 18:04 Autoblog.nl
Soms zit het tegen. De politie kan soms genadeloos zijn. Je hoeft maar net op het verkeerde moment een seconde stil te staan op een plek waar dat niet mag, of je hebt al een prent aan je broek. De kersverse eigenaar van een hagelnieuwe Porsche 911 Carrera S (rijtest) kreeg afgelopen weekend eveneens met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dab+-zendmast kan storingen veroorzaken bij ontvangers in auto's

15-07-2019 18:03 Tweakers.net
In het Belgische Maaseik klagen bewoners al enige tijd over auto's die niet meer starten en garagedeuren die niet meer opengaan. Die problemen worden in ieder geval deels veroorzaakt door een onlangs geplaatste antenne voor dab+, bevestigt de telecomtoezichthouder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl