Deze broers verloren 600 miljard dollar in het Bitcoin-bloedbad

18-01-2018 10:11 Apparata
De geboerders Winklevoss verdienden bizar goed aan de Bitcoin, maar zullen de afgelopen dagen met angst en beven naar de koers gekeken hebben. De tweeling heeft naar schatting zo’n 120.000 Bitcoins, die ze kochten toen de virtuele munt 10 dollar waard was. In december tikte de koers bijna 20.000 dollar aan, maar de afgelopen dagen […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Streacom introduceert binnenkort passieve GPU-koeler voor DB4-b

18-01-2018 9:54 Hardware.info
Streacom zou binnenkort een passieve gpu-koeler voor zijn DB4-behuizing op de markt willen brengen, zo meldt Fanlesstech. De kubusvormige kast is gericht op het bouwen van een passief gekoelde pc, waarbij voor de cpu al een heatsink werd meegeleverd, terwijl voor een lawaailoze voeding ook al kon worden gewinkeld bij Streacom. Toevoeging van de gpu-koeler legt een laatste potenti?le bron van herrie het zwijgen op. De DB4 kwam twee jaar geleden voor het eerst op de markt. De strak vormgegeven, k...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google laat prototypes van Pixel 2 en Pixelbook zien

18-01-2018 9:43 Tweakers.net
Google geeft een kijkje in de keuken bij het ontwerpteam van zijn producten. In een blog toont de zoekgigant vroege iteraties van de Pixel 2-smartphone en de Pixelbook-laptop. Ook laat Google een aantal ontwerpschetsen van de Daydream-headset zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mr. Bean doet 2 auto’s uit zijn collectie van de hand

18-01-2018 9:27 Autoblog.nl
Tijd om de collectie op te frissen? Rowan Atkinson a.k.a. Mr. Bean staat onder autopubliek bekend als een echte petrolhead. De bekendste auto die hij heeft gehad was natuurlijk de McLaren F1. Atkinson heeft echter meer pareltjes in de garage, waaronder deze Land Rover Defender bijvoorbeeld. Het nieuwe jaar is van start gegaan en blijkbaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW belooft 700 km actieradius voor iNext

18-01-2018 9:08 Autoweek.nl
In 2021 wil BMW de iNext presenteren, een volledig elektrisch en grotendeels autonoom model dat een directe concurrent moet zijn voor de auto's van Tesla. Dat merk kan de borst natmaken, want volgens de Duitsers kan de iNext straks tot maar liefst 700 km ver komen op een acculading.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Advertorial: Acer: Zoveel mensen zoveel wensen en Win een Acer P

18-01-2018 9:00 Hardware.info
Al bijna 20 jaar biedt Acer de Aspire notebook serie aan. Vanwege dit heugelijke feit kun je een gloednieuwe Acer?Galea 500 headset winnen! Scroll voor de winactie naar de onderkant van deze review. Nog steeds is de Aspire lijn een belangrijk onderdeel van het productengamma van Acer. In deze serie vind je de nieuwste innovaties in een aantrekkelijke laptopverpakking, tegen een optimale prijs. Tegenwoordig bestaan naast de traditionele clamshell notebooks (Aspire en TravelMate) ook detachables,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kies maar: liever tragere of snellere iPhone?

18-01-2018 8:53 Apparata
Tim Cook heeft goed nieuws. De Apple-topman heeft in een interview met ABC News laten weten dat je binnenkort zelf de keuze krijgt: een betere accuduur of betere prestaties. Onlangs bleek dat Apple de prestaties van oudere iPhones terugschroefde, om zo te voorkomen dat de accu te snel leeg zou gaan. Het is natuurlijk de […]
Lees het hele artikel op Apparata

4TB-versie van Samsung 860 Pro-SSD duikt op

18-01-2018 8:35 Hardware.info
Op de website van Samsung heeft tijdelijk een overzichtspagina online gestaan, waarin gesproken werd van een Samsung 860 Pro-ssd die was voorzien van 4 TB aan opslagcapaciteit. De ssd was vergezeld van een prijskaartje van 1899 dollar. De ssd is in een 2,5"-vorm gegoten en maakt gebruik van een sata-interface. Samsung geeft maximale lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 560 en 530 MB/s op. Het typenummer is MZ-76P4T0E. Samsung heeft de ssd nog niet officieel aangekondigd, al zal dat ve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Skoda Fabia laat zijn gezicht zien

18-01-2018 8:32 Autoblog.nl
Hallo daar. Skoda heeft vanmorgen een geheimzinnig plaatje de wereld ingestuurd. Wat we zien is een glimp van de compleet nieuwe Skoda Fabia. De Tsjechische autobouwer legt met deze teaser de focus op de voorkant en heeft de rest van de hatchback donker gemaakt. Haal het plaatje door een fotobewerkingsprogramma en je krijgt al een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung start productie gddr6-vram met bandbreedte van 18Gbit/s

18-01-2018 8:27 Tweakers.net
Samsung is gestart met de productie van gddr6 voor videokaarten met een capaciteit van 16Gbit en een bandbreedte van 18Gbit/s per pin. Dat is goed voor een doorvoersnelheid van 72GB/s. Samsung maakt de chips op zijn 10nm-class-proced?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai boekt opnieuw recordjaar in Europa

18-01-2018 8:22 Autoweek.nl
Eerder deze maand moesten we berichten dat de wereldwijde verkoopcijfers van Hyundai en Kia in 2017 wat achterbleven bij de verwachtingen. Vandaag is het tijd voor het goede nieuws: in Europa werden er w?l records gebroken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit kunnen we de komende 10 jaar van PSA verwachten

18-01-2018 7:44 Autoblog.nl
Het concern gaat doen, wat vele andere autoconcerns al hebben aangekondigd te gaan doen. Het was al bekend dat Opel/Vauxhall onder de vleugels van PSA de elektrische kant op zal gaan. PSA CEO Carlos Tavares heeft tijdens het Automotive News World Congress de plannen bekendgemaakt voor de merken Peugeot, Citro?n en DS. Tegen 2025 wil […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple geeft gebruikers iPhones met verouderde optie om accu's sn

18-01-2018 7:35 Tweakers.net
Apple gaat binnen een paar maanden een update uitbrengen, waarbij gebruikers de keuze hebben of ze hun iPhone met verouderde accu weer sneller willen maken. Daarbij is ook zichtbaar hoe het zit met de veroudering van de accu in hun telefoon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Lexus werkt aan cabrioletversie LC'

18-01-2018 7:11 Autoweek.nl
Lexus heeft met de nieuwe LC een regelrechte koppendraaier in handen. Volgens de laatste geruchten blijft het niet bij de coup?, maar verschijnt er ook een open variant.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel komt met eigen benchmarktests voor Meltdown-patch

18-01-2018 7:07 Hardware.info
Intel heeft eigen benchmarkresultaten gepubliceerd die gedraaid zijn op enkele processors van het bedrijf. Het bedrijf lijkt hiermee aan te willen tonen dat er sprake is van slechts een marginaal verlies in prestaties. De processors die zijn getest, zijn allemaal relatief recente modellen gebaseerd op de Skylake-architectuur: een Intel Core i7-6700k, 7920HQ, 8650U en 8700K. In de testresultaten is in het algemeen een prestatieafname van ongeveer vijf procent te zien, wat nauwelijks buiten Intel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HTC U11+ - Verlengd scherm verdraagt daglicht niet

18-01-2018 6:00 Tweakers.net
De HTC U11+ is de verlengde versie van de U11. Hij is grotendeels gelijk aan dit toestel, maar heeft onder meer een langer 18:9-scherm en meer accucapaciteit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

It-works laptop GTN-1401 review: 'laptop' van 169 euro

18-01-2018 5:59 Hardware.info
Als je geen Nee/Nee-sticker op de brievenbus hebt geplakt, word je overstelpt met folders met in elk geval ogenschijnlijk de mooiste aanbiedingen. Voor dit artikel gingen we aan de slag met zo’n aanbieding, de It-works GTN-1401, een laptop die voor slechts 169 euro van eigenaar verwisselt. It-works is geen merk dat je in heel veel winkels tegenkomt. Het is een label van FNAC/Darcy, het bedrijf dat tegenwoordig de eigenaar is van BCC. Daarmee is het niet het enige merk dat exclusief via een ke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nintendo komt met bouwpakketten en software voor kartonnen Switc

17-01-2018 23:40 Tweakers.net
Nintendo heeft Nintendo Labo aangekondigd. Dat zijn pakketten waarmee spelers kartonnen Toy-Con-accessoires kunnen maken voor de Switch-console. Labo omhelst ook software, waarin de zelfgebouwde hulpstukken gebruikt kunnen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google: Donderdag oplossing voor Wi-Fi-problemen Google Cast

17-01-2018 23:11 Hardware.info
Google heeft bekendgemaakt dat het morgen, donderdag, een oplossing brengt voor de problemen met het Cast-protocol. Afgelopen maandag publiceerde Hardware.Info?over het probleem, dat ervoor zorgt dat het netwerk overspoeld wordt met data, waardoor de router en wifi-verbinding weg kunnen vallen.?Intussen heeft Google een oplossing gereed, die het met?een update via Play Services uitrolt. Daarmee komt de oplossing?onafhankelijk van vaak vertraagde software updates. Het probleem ligt binnen Andr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Te koop: Ferrari 458 met flink wat meters in de benen

17-01-2018 22:29 Autoblog.nl
Wie koopt er nou nog een Ferrari om in te rijden.. De gemiddelde tweedehands Ferrari heeft wellicht enkele ritjes over de boulevard achter de rug, hoogstens een ommetje rondom het winkelcentrum. Wanneer het winkelpubliek je niet genoeg aandacht meer geeft is het tijd om de auto in te wisselen voor wat nieuwers. Deze niet. De […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Haat jij de iPhone X notch? Dan hebben we slecht nieuws

17-01-2018 21:58 Apparata
Don’t shoot the messenger. Vorig jaar gaf Apple het tienjarig bestaan van de iPhone kleur met haar gloednieuwe iPhone X. Het peperdure paradepaardje verschilt van zijn voorgangers door het randloze scherm, inclusief de zeer beruchte inkeping. Hoewel de meningen verdeeld zijn over de iPhone X notch, lijkt de inkeping nog wel een tijdje aanwezig zal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Waarom de snellere BMW i8 een probleem heeft

17-01-2018 21:31 Autoblog.nl
We dalen even af naar een bedenkelijk niveau. Gisteren vertelde collega @rubenpriest je dat BMW nadenkt over een snellere versie van de BMW i8. Een gebrek aan echte power is altijd al een issue geweest bij de i8. Tijdens het rijden met de auto kwam @wouter erachter dat de auto eigenlijk teveel probeert te doen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FoxNext werkt aan shooter in Alien-franchise

17-01-2018 21:04 Tweakers.net
Uitgever FoxNext werkt aan een shooter die zich afspeelt in de Alien-wereld. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Tot nu toe maakte Sega games in die franchise, waarin onder meer Alien vs Predator en Alien: Isolation uitkwamen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASML noteert recordomzet en zet stappen in EUV-massaproductie

17-01-2018 20:48 Hardware.info
ASML heeft de financi?le cijfers van afgelopen boekjaar en het afgelopen kwartaal bekendgemaakt. De Nederlandse fabrikant van machines voor chip-productie maakte een omzet van meer dan 9 miljard euro met een winst van 2,1 miljard. Ten opzichte van 2016 betekent dat een groei van respectievelijk 32% en 40%. Een euv-machine. ASML zegt dat klanten machines eerder willen hebben dat gepland, doordat de markt aantrekt. Het bedrijf kon daaraan voldoen, waardoor de omzet verder toenam. Verder zijn de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pok?mon GO: deze legendarische Pok?mon kun je nu vangen

17-01-2018 20:36 Apparata
Haal de Pok? Balls maar uit je broekzak. Het hing al een tijdje in de lucht, maar Niantic heeft vandaag het startschot gegeven voor de jacht op Kyogre. De legendarische Pok?mon van de derde generatie is te vinden bij Gyms in Pok?mon GO Raid Battles. In december al maakte de ontwikkelaar ons warm voor het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Man bouwt een geweldige garage zonder huis

17-01-2018 20:32 Autoblog.nl
Puik plan. Valt dit bericht nog steeds in de categorie huisblog (rijtest) als het vastgoedobject in kwestie geen huis betreft? Dat zijn die diepere vragen van het leven. Maar, we denken van wel. Stiekem komt dat huis in een later stadium namelijk ook nog wel op het perceel te staan, doch daar lag duidelijk niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgische campus opent testnetwerk met 5g-technologie

17-01-2018 20:32 Tweakers.net
Het testnetwerk met 5g-technologie is live op een deel van de Corda Campus in het Belgische Hasselt. De bedoeling is dat de hele campus binnen drie maanden een dekkend 5g-netwerk heeft. Met het testnetwerk moeten bedrijven en organisaties toepassingen voor 5g gaan testen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google brengt donderdag fix uit voor wifi-problemen Home-speaker

17-01-2018 20:18 Tweakers.net
Google brengt donderdag een fix uit voor de wifi-problemen van de Chromecast en speakers in de Home-serie met diverse routers. Het probleem treedt op als gebruikers een Android-toestel en Cast-apparaat op hetzelfde wifi-netwerk hebben zitten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualBox 5.2.6

17-01-2018 20:13 Tweakers.net
De derde update voor versie 5.2 VirtualBox is uitgekomen. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In versie 5.2 is onder meer de mogelijkheid toegevoegd om virtuele machines te exporteren naar de Oracle Cloud. In versie 5.2.6 zijn verder nog de volgende aanpassingen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MusicBee 3.1 update 3

17-01-2018 20:10 Tweakers.net
Er is een update voor versie 3.1 van MusicBee uitgekomen. MusicBee is een uitgebreid en gratis programma voor het beheren en afspelen van muziek. In een overzichtelijke interface kunnen tags worden aangepast, cover art en songteksten worden gedownload, bestanden worden geconverteerd en audio-cd's geript, en kan met diverse mp3-spelers worden gesynchroniseerd. Verder is het uiterlijk aanpasbaar, kan de functionaliteit met bass-plug-ins worden uitgebreid en is het programma ook in het Nederlands te gebruiken. Sinds versie 3.1 update 1 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facebook kondigt functie aan om in Groups samen video's te kijke

17-01-2018 20:03 Tweakers.net
Facebook heeft een functie aangekondigd om in Groups samen video's te kijken en er realtime op te reageren. De functie moet van video's kijken op de site of in de app een sociale ervaring maken, zo redeneert het Amerikaanse bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: ontwikkelaar Forza Horizon-serie werkt aan nieuwe Fable

17-01-2018 19:44 Tweakers.net
Gamestudio Playground, bekend van Forza Horizon-games, werkt in opdracht van Microsoft aan een nieuwe Fable-game, zo meldt Eurogamer. Microsoft sloot de gamestudio achter Fable, Lionhead, twee jaar geleden en annuleerde de game Fable Legends.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vergelijking: de nieuwe Mercedes G-Klasse versus de oude

17-01-2018 19:36 Autoblog.nl
De baksteen ging compleet op de schop. De baksteen, de zeecontainer, de Gel?nde, de G-wagon. Het was jarenlang een begrip in de autowereld. Van een stoere offroader voor het leger, ontwikkelde de G-Klasse zich door tot een hip fashion item voor mensen als de Kardashians. Maar de ‘G’ deed daarbij iets waar maar weinig auto’s […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Samsung brengt begin volgend jaar Exynos-soc uit met 5g

17-01-2018 19:31 Tweakers.net
Samsung zou volgend jaar een Exynos-soc met ondersteuning voor 5g willen uitbrengen. Dat meldt nieuwssite BusinessKorea. De fabrikant zou een prototype van het modem voor die soc vorige week op elektronicabeurs CES hebben laten zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Insta360 toont Titan: 10K 360°-camera met acht 4/3"-sensoren

17-01-2018 19:24 Hardware.info
Een van de uitdagingen bij het filmen van 360-graden-video is de gigantisch hoge resolutie die je nodig hebt. Omdat het beeld over een volledige beeld wordt uitgesmeerd, is het stukje van die bol waar je op dat moment naar kijkt van veel lagere resolutie. Consumenten 360°-camera's gaan daarom nu snel richting de 5K en 6K, maar voor professionele doeleinden wordt 8K en 10K al de standaard. Insta360 is op dit moment een van de belangrijke spelers in de 360°-videomarkt.?Voor consumenten hebben ze...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ProtonMail komt met Android-versie van vpn-dienst

17-01-2018 19:23 Tweakers.net
ProtonMail heeft een Android-versie uitgebracht van zijn gratis vpn-dienst. Het bedrijf, bekend van een beveiligde maildienst, zegt dat het in tegenstelling tot veel aanbieders van gratis vpn-diensten geen data van gebruikers zal verkopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renders: nieuwe Motorola smartphone aapt iPhone X na

17-01-2018 19:19 Apparata
Bij een gebrek aan innovatie kun je nog altijd de concurrent kopi?ren. Motorola is een van de vele smartphonemerken waar we de laatste jaren niet meer zoveel van zien of horen. Het bedrijf kende veel imagoproblemen, want Lenovo wist niet hoe het merk in de markt gepositioneerd moest worden. Ook zijn de toptoestellen van Motorola […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ten Brinke grijpt etappewinst in Dakar

17-01-2018 19:15 Autoweek.nl
De Nederlandse autocoureur Bernhard ten Brinke heeft de elfde etappe van de Dakar Rally gewonnen. Over een afstand van 280 kilometer van Bel?n naar Chilecito finishte Ten Brinke met zijn Toyota Hilux in een tijd van 4.10.54. Het betekent de eerste Nederlandse etappezege ooit in Dakar bij de auto's. De Fransman Cyril Despres was 4.35 minuten langzamer in zijn Peugeot. Carlos Sainz was weer vijf seconden langzamer en eindigde als derde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Weblog: Ik kocht een auto bij Jet Cars

17-01-2018 18:38 Autoweek.nl
Het Rotterdamse Jet Cars bezet ogenschijnlijk de helft van alle online-advertenties in ons land en weet de tongen op verjaardagsfeestjes al jaren los te maken. Ondanks die slechte naam staat het kopen van een auto bij het bedrijf al jaren op het verlanglijstje ('voor de ervaring'), maar het oorspronkelijke plan was om er een brik van een paar honderd euro te halen. Dat liep iets anders. Het verhaal begon op de treurige dag in december waarop de knalrode 325i na slechts enkele maanden in ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gebruikers kunnen vermoedelijk tweede taal gaan instellen in Goo

17-01-2018 18:19 Tweakers.net
Er zijn aanwijzigingen dat Google het mogelijk gaat maken om een tweede taal in te stellen in zijn digitale assistent Assistant. Daarmee zouden gebruikers in twee talen antwoord kunnen krijgen op vragen. Google heeft de informatie niet bevestigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

G-Technology lanceert nieuwe G-Speed Shuttle Thunderbolt 3 exter

17-01-2018 18:05 Hardware.info
G-Technology introduceert twee nieuwe telgen in zijn G-Speed Shuttle familie, die beiden moeten voldoen aan de rol van ultraportable raid opslagapparaat. De nieuwe 4-bay G-Technology G-Speed Shuttle met Thunderbolt 3 moet overdrachtssnelheden tot 1000 MB/s ondersteunen en kan volgens de fabrikant een uur aan 30 fps 4k materiaal in enkele minuten verplaatsen. Het station biedt tot 48 TB opslagruimte met verwijderbare 7200rpm enterprise class drives, die kunnen worden geconfigureerd in raid 0, 1,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware.Info TV: NZXT H700i behuizing met slimme fan- en RGB-co

17-01-2018 17:51 Hardware.info
NZXT lanceerde onlangs haar vernieuwde H-serie behuizingen, met als topmodel de H700i. Deze behuizing beschikt over een bijzonder ontwerp, uitgebreid cable management ?n een slimme fancontroller die ook het geluidsniveau meet. Wij zochten uit wat de NZXT H700i in zijn mars heeft.
Lees het hele artikel op Hardware.info

BERNARD TEN BRINKE WINT EEN ETAPPE IN DAKAR!!1!

17-01-2018 17:35 Autoblog.nl
Jawel hij doet het gewoon. We tipten het al eerder aan in onze Dakar-coverage: keukenmagnaat Bernard ten Brinke doet mooie dingen in Le Dakar 2018. In de eerste etappe werd de man uit Zeddam al tweede, doch vandaag heeft hij Nederlandse Dakar-historie geschreven door als eerste Nederlander ooit een etappe te winnen in een auto. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renders tonen Moto X5 met 'iPhone X-notch' en andere Moto-smartp

17-01-2018 17:27 Tweakers.net
Er zijn renders verschenen van de Moto Z3 Play, Moto X5, Moto G6, G6 Plus en G6 Play. De Moto X5 wordt volgens de render een toestel met 18:9-scherm en een uitsparing bovenin het scherm voor de frontcamera en sensors. Een dergelijke uitsparing zit ook op de iPhone X.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony Xperia XZ Pro details gelekt: een frisse herstart?

17-01-2018 17:20 Apparata
Nee, echt vooruitstrevend konden we Sony de afgelopen jaren niet noemen. Nog dik een maand geduld en dan is het zover: Sony presenteert als het goed is op het Mobile World Congress de nieuwe Sony Xperia XZ Pro. Het ziet ernaar uit dat dit Sony’s eerste poging wordt om een smartphone met een ‘randloos’ design […]
Lees het hele artikel op Apparata

Meizu kondigt M6s-smartphone aan 18:9-scherm en Samsung-soc

17-01-2018 17:00 Tweakers.net
Meizu heeft de M6s aangekondigd, een midranger met een 18:9-scherm van 5,7" en een resolutie van 1440x720 pixels. In het toestel zit een Samsung Exynos 7872-soc, die zowel snelle A73-cores als zuinige A53-cores heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FIOD onderzoekt miljoenenfraude met dikke bakken in Apeldoorn

17-01-2018 16:59 Autoblog.nl
Waar anders… Ok?, beetje te makkelijk die intro. Louche okkazieboeren die over de rug van anderen een paar snelle ruggen willen verdienen vind je helaas verspreid over het hele land, zo weet ik ook uit eigen ervaring. Doch in de omgeving van Apeldoorn zitten nou eenmaal relatief veel autohandelaren, ‘dus’ is het er ook regelmatig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

15 inch Surface Book 2 vanaf 6 april verkrijgbaar vanaf ?2799

17-01-2018 16:30 Hardware.info
Micorosoft heeft ons vandaag een persbericht gestuurd waarin het bedrijf bekendmaakt dat de 15-inch versie van de Surface Book 2 vanaf 6 april verkrijgbaar is in Nederland. Daarvoor, op 5 maart, start de mogelijkheid om een pre-order te doen. Het grotere model was al eerder verkrijgbaar in de VS. Verbeteringen in de tweede generatie Surface Book zitten onder andere in de toevoeging van Intels achtste generatie processors, Nvidia Pascal-gpu's, een usb 3.0 type-c-poort en een verbeterd scharnier....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla Model 3 gelooft dat ‘ie kan vliegen, vergist zich

17-01-2018 16:21 Autoblog.nl
Spread my winggggs and fly awayyyy… De Tesla Model 3 kan een heleboel dingen, zoals mensen nat maken, heftige discussies op gang brengen en misschien wel de weg plaveien naar mainstream adoption voor de EV. Dat laatste valt om allerlei redenen nog te bezien maar ach, laten we die discussie maar even rusten voor nu. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

T-Mobile komt met onbeperkt 4g-abo voor thuis met fup en snelhei

17-01-2018 16:15 Tweakers.net
T-Mobile biedt vanaf 29 januari een 4g-abonnement aan als alternatief voor vast internet. Het Unlimited 4G voor Thuis-abonnement geeft klanten voor 35 euro per maand 100GB aan data met een snelheid van 25Mbit/s. Daarna krijgen klanten bundels van 5GB per dag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Volkswagen Passat W8 - Blits Bezit

17-01-2018 16:00 Autoweek.nl
Begin deze eeuw leek weinig Volkswagen te gek. Bentley, Bugatti ?n Lamborghini werden aan het merkportfolio toegevoegd. Daarom bleef de Passat met bijzondere W8-motor ietwat onderbelicht. Dat mag Blitse Bezitter Arjan van Son hier goedmaken!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Next-gen Moto G, X en Z worden voorbereid door Motorola

17-01-2018 15:57 Hardware.info
Android Community weet te melden dat Motorola druk bezig is met diverse nieuwe smartphones, die waarschijnlijk tijdens het aanstaande Mobile World Congress (MWC) zullen worden onthuld. Zo is recent een afbeelding gelekt die de mogelijke rear vingerafdruk sensor voor de Moto E5 laat zien, terwijl er ook nieuwe Moto Mods verschijnen, waaronder de Lenovo Vital en het Livermorium Slider Keyboard. De verwachting is dat tijdens MWC hoe dan ook de nieuwe Moto G telefoons zullen worden getoond. Deze zu...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vrachtwagenchauffeur Danny is officieel een held

17-01-2018 15:41 Autoblog.nl
Marvel are you watching? Danny Ouwens, een 19-jarige held uit Oss, redde begin oktober samen met Wilfried Giesen uit Beek een man uit een brandende auto. Deze heldendaad is door de gemeente Renkum beloond met een heldenpenning, die volwaardig “Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon in brons” heet. Wilfried reed op de A12 en zag het verkeerd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Koppelingen naar Hardware.info-reviews - Development-iteratie #1

17-01-2018 15:40 Tweakers.net
Onze developers hebben iteratie #123 opgeleverd. De focus lag op het herschrijven van het cms voor .plans. Verder hebben we het onder meer mogelijk gemaakt om reviews van Hardware.info te linken bij onze artikelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuw gamma compacte en draadloze inkjetprinters van Brother

17-01-2018 15:40 Hardware.info
Brother komt met een nieuwe reeks ultracompacte all-in-one inkjetprinters, die zijn uitgerust met wifi. De apparaten zijn volgens de fabrikant compatibel met veel applicaties, waaronder Brother Creative Center en AirPrint. Daarnaast ondersteunen ze printen vanaf een usb-device of sd-geheugenkaart. Dankzij de multi-gebruikersinterface moeten meerdere personen (maximaal vijf) tegelijkertijd verbinding kunnen maken om vanaf het web of de cloud documenten of foto’s af te drukken. Alle modellen hebb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Link laat Berichten-app van iOS en macOS vastlopen

17-01-2018 15:38 Tweakers.net
Er is een link verschenen die de Berichten-app in iOS en in macOS laat vastlopen. Het gaat om een pagina met code die op GitHub is gezet. Volgens de maker kan het versturen van de link ook resulteren in herstartende iPhones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opgelet: deze link laat je iPhone en Mac vastlopen

17-01-2018 15:10 Apparata
Het houdt niet op, niet vanzelf. Vorig jaar was er een bijzonder irritant berichtje in omloop voor iPhone-gebruikers. Het gevaarlijke berichtje bestond toen uit een regenboog-emoji en liet ‘alleen’ alle iPhones met iOS 10 crashen. Op dit moment gaat er echter een bloedirritant linkje rond die zowel je iPhone als iPad of Mac laat vastlopen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

KPMG: Nederland is een van de beste landen voor zelfrijdende aut

17-01-2018 14:48 Tweakers.net
Volgens de Autonomous Vehicle Readiness Index van KPMG is Nederland zeer geschikt voor zelfrijdende auto's. De adviesorganisatie heeft onderzoek gedaan in twintig landen en Nederland staat daarbij op de eerste plaats.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TopCar maakt Urus n?g dikker

17-01-2018 14:26 Autoblog.nl
Eens zien wat onze Russische vrienden ervan maken. TopCar trakteert ons op de ene ‘stijlvolle’ creatie na de andere. Het mag dus geen verassing zijn dat ook de Urus niet aan de Russische tengels kon ontkomen. Ze zijn de eerste tuner die laat zien wat ze van plan zijn met de Urus. Het betreft hier […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl