Krijgt de iPhone 12 dit jaar toch geen 5G?

29-03-2020 14:36 Apparata
Duivels dilemma voor Apple. Wint de concurrentie of het imago? Lange tijd werd gedacht dat Apple pas in 2021 over zou stappen op 5G-connectiviteit. Dit standpunt leek echter niet vol te houden omdat andere concurrenten, zoals Samsung dat recent met de Samsung Galaxy S20-lijn deed, nu al wel volop inzetten op op de nieuwe technologie. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sennheiser introduceert nieuwe high-end Epos-headsets met actiev

29-03-2020 14:08 Hardware.info
Sennheiser heeft vijf nieuwe headsets ge?ntroduceerd, in zijn high-end Epos-submerk. Allemaal beschikken ze over actieve noisecancelling en ondersteunen ze Qualcomm's aptX-codecs. De Adapt 660 is het meest high-end. Dit product heeft een over-ear-ontwerp en kan bedraad worden aangesloten via een 2,5- of 3,5mm-jack, maar ook via usb met een micro-b-kabel. Draadloos aansluiten via Bluetooth 5.0 is ook mogelijk. De accu moet in de bedrade modus met active noise cancelling tot 30 uur meegaan, de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Betaal een godsvermogen voor een goede foute Mercedes AMG

29-03-2020 13:33 Autoblog.nl

Duur, fout, extreem gaaf en toch heel erg fout: de Mercedes 560 SEC AMG is het allemaal. Design gaat alle kanten op. Het begon met ronde, ‘handgemaakte’ vormen in de jaren ’40 tot en met ’70. En vanaf de jaren ’90 en ’00 werden het weer rondingen. De middenfase was de jaren ’80. Auto’s begonnen […]

The post Betaal een godsvermogen voor een goede foute Mercedes AMG appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google breidt ondersteuning draadloos Android Auto uit naar Euro

29-03-2020 13:28 Tweakers.net
Google heeft het in verscheidene Europese landen mogelijk gemaakt om draadloos gebruik te maken van Android Auto, waardoor de smartphone niet langer via usb verbonden hoeft te zijn. Nederland en Belgi? ontbreken nog op de lijst met ondersteunde landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bitcoin daalt scherp en houdt $ 7 miljard tegen

29-03-2020 13:08 Apparata
Live cryptokoersen geven nog geen aanleiding voor nieuwe interesse. De afgelopen tijd was het beeld van de Bitcoin nogal wisselend. We zagen scherpe stijgingen en diepe dalen. Deze week volgden er diverse aanvallen op het koersdoel van $ 7.000,-. Nu de meest recente aanval mislukte zien we weer een terugval in koersen. De live cryptokoersen, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Renders tonen Samsung Galaxy M11

29-03-2020 12:18 Tweakers.net
Er zijn renders verschenen van wat de Galaxy M11 van Samsung moet worden. Het gaat om een budgettoestel dat gezien de naamgeving de opvolger moet worden van de Galaxy M10, al heeft Samsung de smartphone nog niet officieel aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia hengelt nog een BMW-medewerker binnen

29-03-2020 12:02 Autoblog.nl

Het lijkt erop dat de Koreanen bij Kia het personeel bij BMW vertrouwen. Oh jee, het gaat over Kia. Dus haal er maar weer een willekeurig voorbeeld bij van hoe veel stappen zij hebben gemaakt recent. Herinnert u zich de Kia Rio nog? Ja, nu zijn Kia’s wel mooi. Zoals de Stinger. En de Ceed. […]

The post Kia hengelt nog een BMW-medewerker binnen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elektrische stuurbekrachtiging - Cornelis schetst

29-03-2020 12:00 Autoweek.nl
In de stuurinrichting voltrekt zich een revolutie: de klassieke hydraulische bekrachtiging maakt plaats voor een elektrische variant. Wat aanvankelijk leek op een kunstje om op de rollenbank tot een lagere CO2-uitstoot te komen ontpopt zich nu tot een cruciaal onderdeel voor de autonoom rijdende auto. Maarrr ... mocht de elektronica falen dan is er nog wel een vaste verbinding nodig tussen het stuur en de wielen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook? Bij de conventionele hydraulische ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jubilea: 70 jaar Volkswagen Transporter

29-03-2020 12:00 Autoweek.nl
Het is in Wolfsburg tijd voor een klein feestje, want de Transporter bestaat deze maand precies zeventig jaar. Het ondertussen iconische busje is uitgegroeid tot ??n van de bestverkochte bedrijfsauto's met een totale productie van meer dan 13 miljoen stuks.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

FBI waarschuwt bedrijven voor hackersgroep die usb-sticks met ma

29-03-2020 11:20 Tweakers.net
De FBI heeft een waarschuwing uitgevaardigd voor bedrijven om bedacht te zijn op malafide usb-sticks die met de post worden verstuurd. Er zijn meldingen van usb-sticks die van Best Buy afkomstig zouden zijn, vergezeld met een waardebon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hackster bedreigt Xbox series X

29-03-2020 11:06 Apparata
Zegt het astronomische prijskaartje genoeg over de informatie? Een van de thema’s dit jaar is de strijd om de console voor spelcomputers. PlayStation 5 en Xbox Series X strijden met elkaar om de primeur. Wij vergeleken beide consoles al in een ‘console beatdown‘. Naast de informatie die bekend is willen beide merken natuurlijk een aantal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bendgate 2020: nieuwe iPad Pro buigt relatief makkelijk

29-03-2020 11:02 Hardware.info
Na de aankondiging van de iPhone 6 in 2014 gingen er beelden rond van de relatief eenvoudige buigzaamheid van de smartphone. Apple wist blijkbaar al v??r de aankondiging van het probleem en zo ontstond het fenomeen 'bendgate'. De term werd opnieuw aangehaald voor de iPad Pro 2018, die ook makkelijk bleek te buigen. Apple kwam met een verklaring waarin het uitlegde dat een 'kleine' buiging, met een tolerantie tot 400 micron, de werking van het toestel niet zou be?nvloeden. In een test uitgevoe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NAIAS Detroit afgezegd vanwege praktische reden

29-03-2020 11:01 Autoblog.nl

Het is bijna sneu voor de organisatoren, maar in deze tijden van corona moet het. We zijn ondertussen op het punt aanbeland dat een show die n?et afgezegd wordt nieuws is, in plaats van andersom. Toch volgt iedereen elkaars voorbeeld, dan wel de richtlijnen van (inter)nationale organisaties. Dit is dan ook meer een soort waarschuwing […]

The post NAIAS Detroit afgezegd vanwege praktische reden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twents bedrijf maakt jouw auto ‘coronaproof’

29-03-2020 10:02 Autoblog.nl

Hoe zorg je ervoor dat je veilig met meerdere mensen in een auto kunt zitten tijdens het coronavirus? Dit bedrijf denkt een oplossing te hebben. Het is een lastig spagaat voor veel ondernemers. Aan de ene kant wil je dat je bedrijf niet failliet gaat. Aan de andere kant wil je natuurlijk ook niet dat […]

The post Twents bedrijf maakt jouw auto ‘coronaproof’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SpaceX gaat maanmissies bevoorraden met nieuwe Dragon-capsule

29-03-2020 10:01 Tweakers.net
NASA heeft een contract gegund aan SpaceX voor het bevoorraden van de Lunar Gateway, een ruimtestation dat in een baan om de maan gebracht moet worden. Voor de bevoorrading gaat SpaceX gebruikmaken van de Falcon Heavy en een nieuwe Dragon-capsule.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Vluchtstrook: propellerauto's

29-03-2020 10:00 Autoweek.nl
Alle auto's hebben een stuur en vier wielen, waarvan minstens een deel wordt aangedreven. Dat lijkt correct, maar toch blijkt op die laatste regel een uitzondering te bestaan. Propeller-aandrijving? heeft enkele voordelen, maar vooral ook gigantische nadelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DDR5 start met 4.800 MT/s, al meer dan 12 DDR5-SoC's in ontwikke

29-03-2020 9:44 Hardware.info
Geheugencontrollermaker Cadence heeft zich in een blogartikel uitgelaten over de ontwikkelingen rondom ddr5. Het schrijft dat het meer dan 12 soc-ontwerpen met ddr5-ondersteuning in ontwikkeling heeft. De standaard houdt in dat chips bij lancering een minimale capaciteit van 16 gigabit moeten hebben en tot snelheden van ddr5-4800 (2400 MHz) moeten kunnen. Ddr4-chips met een dergelijke capaciteit bestaan al maken zodoende latjes van 16 GB en 32 GB mogelijk met respectievelijk 8 en 16 ddr4-chip...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de Huawei P40 Lite

29-03-2020 9:18 Apparata
4 camera’s voor de budgetkoper: met 2 ‘maren’… Toen wij vorige week verslag deden van de lancering van de Huawei P40-serie werden er 3 toestellen gepresenteerd. Tegelijkertijd deed Huawei Nederland de chatservice voor haar Nederlandse bezoekers. Toen de gebruikelijke discussie over prijzen op gang kwam verwees Huawei naar de Huawei P40 Lite, die in februari […]
Lees het hele artikel op Apparata

“Formule 1 trekt seizoen mogelijk door tot 2021”

29-03-2020 9:05 Autoblog.nl

Om het rare seizoen van de Formule 1 in 2020 toch niet helemaal weg te gooien. Het F1-seizoen is begonnen! Na de GP van Australi? en de GP in Bahrein strak achter elkaar, een weekje pauze. Daarna mogen we komend weekend genieten van de GP van Vietnam, de eerste nieuwe race. Corona Tot zover de […]

The post “Formule 1 trekt seizoen mogelijk door tot 2021” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AB Gemist: 580 pk Maserati Levante, Clio RS aankoopadvies en mee

29-03-2020 8:00 Autoblog.nl

Dit en meer in de Autoblog Gemist van deze week. In de rijtest van deze week een wel hele brute Maserati. Namelijk de Levante Trofeo. Het pretpakket begeeft zich onder de motorkap. Daar huist een dikke V8 die goed is voor maar liefst 580 pk. De Italianen hebben er een mooie soundtrack van weten te […]

The post AB Gemist: 580 pk Maserati Levante, Clio RS aankoopadvies en meer appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tellerstandfraude motorfietsen in 2021 voorbij

29-03-2020 7:01 Autoblog.nl

Nu is naar verwachting met 60-70% van de tellerstanden gerommeld. Deze week besteedde het tv-programma Opgelicht?! aandacht aan het gerommel met gebruikte motorfietsen. Gek genoeg verbaasde dit fragment ons totaal niet. Bij auto’s wordt de kilometerstand centraal geregistreerd. Bij motoren is er tot op heden geen enkele kilometerregistratie of controle mogelijk. Daar komt verandering in. […]

The post Tellerstandfraude motorfietsen in 2021 voorbij appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Half-Life: Alyx - Zo goed als we hoopten

29-03-2020 6:00 Tweakers.net
Waar velen niet meer op durfden te hopen, is toch gebeurd: er is een nieuwe Half-Life uitgebracht. Het is alleen niet Half-Life 3, maar Half-Life: Alyx, een game die uitsluitend in vr kan worden gespeeld. Niet elke fan van de serie kan de nieuwe game dus spelen, maar dat neemt niet weg dat hij erg geslaagd is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de beste MicroSD-kaartjes - maart 2020

29-03-2020 5:59 Hardware.info
Dit zijn de beste MicroSD-kaartje voor in je smartphone, tablet, camera of actioncam, op basis van de uitgebreide tests van Hardware Info.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volg Max Verstappen voortaan op zijn eigen race-kanaal

28-03-2020 21:55 Autoblog.nl

Binnenkort heb je ons helemaal niet meer nodig, want Max Verstappen gaat zijn eigen race-kanaal opzetten. Wait…What? We weten het: er is geen enkel onderwerp waarmee we jullie meer verblijden dan Max Verstappen. Nou ja, behalve Tesla dan misschien. Tesla en Max Verstappen zijn voor onze community een beetje de Lewis Hamilton en euhm…Max Verstappen […]

The post Volg Max Verstappen voortaan op zijn eigen race-kanaal appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'VS willen voorkomen dat Huawei chips bij TSMC laat maken'

28-03-2020 21:53 Hardware.info
Volgens bronnen van The Wall Street Journal en Reuters wil de Amerikaanse overheid voorkomen dat Huawei chips kan laten produceren bij de Taiwanese chipfoundry TSMC. Er zou nu gewerkt worden aan een wet die de verschepingen van bedrijven uit aan Amerika gelieerde landen, zoals Taiwan, naar het Chinese Huawei moet voorkomen. TSMC maakt momenteel voor Huawei's dochterbedrijf HiSilicon soc's, die uiteindelijk in Huawei's smartphones terechtkomen. De chips die HiSilicon nu nog bij TSMC laat maken...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW 8-serie met AC goodies staat voor grijze gordijnen

28-03-2020 20:56 Autoblog.nl

Een dikke BMW 8-serie met AC goodies voor grijze gordijnen? Dat kan maar een ding betekenen!!1! BMW en sportieve topmodellen, raar genoeg is het een combinatie die vrijwel nooit echt lekker van de grond komt. Begijp ons niet verkeerd, auto’s als de M1 en de E31 8-serie zijn natuurlijk geweldig. Er is echter altijd een […]

The post BMW 8-serie met AC goodies staat voor grijze gordijnen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

“Ferrari doet Vettel pijnlijk voorstel voor nieuw contract”

28-03-2020 19:57 Autoblog.nl

Het F1 circus ligt stil, maar het silly season gaat door! Ferrari heeft Vettel naar verluidt een nieuwe deal aangeboden. Maar of de Germaan daar blij mee moet zijn… De F1 is een young man’s game. Al menig groot kampioen uit het verleden heeft dit aan den lijve mogen ondervinden. Niki Lauda was de snelste […]

The post “Ferrari doet Vettel pijnlijk voorstel voor nieuw contract” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus: always-on-displays zijn onderweg

28-03-2020 19:35 Hardware.info
OnePlus heeft geluisterd naar zijn Ideas-communitypagina, waarop een 'AOD' of always-on-display als ??n van de meest populaire features was die gebruikers graag in de telefoons zouden willen zien. De eigenschap staat inmiddels 'op de roadmap', volgens een tweet op het offici?le Twitterkanaal van het bedrijf. Ook in een post op het Ideas-forum van OnePlus wordt dit bevestigd. Testen rondom de accuduur in combinatie met een dergelijk scherm dat altijd aan staat zijn afgerond, waaruit is gebleke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Giannis Antetokounmpo gooit schaduw op de McLaren F1

28-03-2020 18:58 Autoblog.nl

De boomlange Giannis Antetokounmpo kan letterlijk schaduw werpen op de lage F1, maar deed het per ongeluk figuurlijk. Hij had de F1 ietsje lager ingeschat dan veel gekke autoverzamelaars. Het moest het jaar worden van Giannis Antetokounmpo in de NBA dit jaar. De Griekse basketballer met Nigeriaanse roots werd vorig jaar al benoemd tot Most […]

The post Giannis Antetokounmpo gooit schaduw op de McLaren F1 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Betaalbaar in de zon: dit zijn de 10 voordeligste cabrio's!

28-03-2020 18:41 Autoweek.nl
In 10 stappen van 27 naar bijna 61 mille en van een Smart naar een BMW 4-serie? In het land van de voordeligste nieuwe cabriolets kan het allemaal.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit kost de duurste nieuwe iPad Pro

28-03-2020 18:15 Apparata
Wat als je alle opties aanvinkt? De iPad Pro-serie is met name gericht op zakelijk gebruik. Eigenlijk net als bij de MacBook Pro’s. Er worden allerlei technische hoogstandjes in de apparaten gepropt. Daar staat tegenover dat Apple een fikse prijs rekent voor zijn producten. De iPad Pro is recent in het nieuw gestoken. Wat als […]
Lees het hele artikel op Apparata

Isdera Commendatore 112i: Informatie en achtergrond special

28-03-2020 18:00 Autoblog.nl

Als Mercedes en Porsche een supercar gingen maken, krijg je zoiets als de Isdera Commendatore 112i. Er zijn twee dingen in de auto wereld omtrent supercars die we teveel en te vaak zien. Ten eerste doelen we op nieuwe supercarmerken met een nieuwe supercar. Een naam waar we nog nooit van gehoord hebben. Een logo […]

The post Isdera Commendatore 112i: Informatie en achtergrond special appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon.nl en Amazon.de verlengen retourtermijn bestellingen sind

28-03-2020 17:56 Hardware.info
De Duitse en Nederlandse versie van Amazon hebben als gevolg van het coronavirus de retourtermijn van verkochte producten verlengd. De meeste artikelen die tussen 15 februari van dit jaar tot 30 april van 2020 gekocht zijn of gekocht zullen worden kunnen tot en met 31 mei geretourneerd worden. Voorheen was het beleid dat klanten standaard 30 dagen bedenktijd kregen, met uitzondering van bepaalde producten. Bij sommige producten is dit wegens bijvoorbeeld hygi?nische redenen niet mogelijk, voo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Micron brengt in 2020 hbm2-chips en 128-laags-nand uit

28-03-2020 17:04 Tweakers.net
Geheugenproducent Micron gaat later dit jaar zijn eerste hbm2-geheugenchips produceren. Dat laat het bedrijf weten in een conference call met investeerders. Daarnaast werkt het bedrijf aan 128-laags nand-geheugen met een replacement gate-techniek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tuner verlaagt je opgehoogde Tesla Model 3

28-03-2020 16:59 Autoblog.nl

Unplugged Performance verlaagt de opgehoogde Tesla Model 3, beter bekend als de Tesla Model Y. Flitsend toch? Het zijn wederom spannende tijden voor Tesla. De aandelenkoers schoot om onverklaarbare redenen naar ongekende hoogtes aan het begin van het jaar. Door het coronavirus is die waardering grotendeels ‘gecorrigeerd’. Alsnog is de waardering van het bedrijf duidelijk […]

The post Tuner verlaagt je opgehoogde Tesla Model 3 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GTA 6: karakter gelekt door stemacteur

28-03-2020 16:02 Apparata
Dat valt op te maken uit zijn CV. Iedereen en zijn moeder weet dat Grand Theft Auto 6 inmiddels onderweg is. De verwachting is dat het niet heel veel langer meer gaat duren voordat Rockstar Games het spel officieel gaat aankondigen. Het ontwikkelen van de game neemt jaren in beslag. Af en toe lijkt er […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mijn Auto: Volkswagen Caddy van Luc

28-03-2020 16:00 Autoblog.nl

De Volkswagen Caddy van Autoblog-lezer Luc is alles behalve standaard. De bedrijfswagen heeft onder andere luchtvering!

The post Mijn Auto: Volkswagen Caddy van Luc appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

KDE komt met opensource alternatief OS voor smart-tv's

28-03-2020 15:31 Hardware.info
KDE heeft een nieuwe versie voor zijn opensource Plasma-besturingssysteem uitgebracht, dat speciaal is bedoeld voor het maken van een slimme televisie. Het moet ??n van de eerste open alternatieven zijn voor de software die televisiefabrikanten op hun apparaten installeren. Het project heeft als kernwaarden dat contentcensuur niet direct van toepassing zal zijn, en dat je persoonlijke data niet wordt verkocht aan derde partijen zoals vaak het geval is bij de standaard os'en van moderne tv's-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Intel introduceert Comet Lake-desktopprocessors op 30 a

28-03-2020 14:54 Tweakers.net
Intel zal volgens geruchten zijn Comet Lake-S-cpu's voor desktops op 30 april introduceren. De processors zouden later op de markt verschijnen. Volgens eerdere geruchten biedt de Comet Lake-S-serie processors met maximaal 10 cores en hyperthreading.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zeven F1-teams gaan samen beademingsapparatuur maken

28-03-2020 14:15 Autoblog.nl

Met ‘Project Pitlane’ wil de Formule 1 genoeg beademingsapparaten maken om aan de Britse vraag te kunnen voldoen. Wat doe je als je als Formule 1-team niet meer aan de auto mag werken vanwege de ‘zomerstop’? Volgens zeven Britse F1-teams is het produceren van beademingsapparaten het antwoord. Het collectief noemt zichzelf Project Pitlane en is […]

The post Zeven F1-teams gaan samen beademingsapparatuur maken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Autoblog advies: straatlegaal trackday speeltje voor 35.000

28-03-2020 14:00 Autoblog.nl

Welke auto is de beste keuze als je zoekt naar een straatlegaal trackday speeltje? Team Autoblog zoekt het voor u uit! Vandaag gaan we kijken naar een wel heel leuke categorie auto: eentje voor de hobby. Een voertuig enkel en alleen voor de plezierritten, toerriten en circuitdagen. Wat zijn dan eigenlijk de leukste en beste […]

The post Autoblog advies: straatlegaal trackday speeltje voor 35.000 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple: coating op scherm MacBook Air kan loslaten

28-03-2020 13:56 Apparata
Oh oh, een nieuw kwaliteitsprobleem voor de Apple MacBook? Heb jij een probleem met het scherm van je MacBook Air? Je bent niet de enige. Het schijnt dat de coating van het Retina-scherm op een MacBook Air kan loslaten. Dit is de anti-reflectieve coating die Apple levert op het display. Er is nog geen publiek […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tixati 2.72

28-03-2020 13:20 Tweakers.net
Versie 2.72 van Tixati is uitgekomen. Tixati is een uitgebreide en effici?nte bittorrentclient voor Windows en Linux met ondersteuning voor dht, magnet-links en rss-feeds. Het programma geeft uitgebreide informatie over alle aspecten van de download en het in- en uitgaande netwerkverkeer. Downloads zijn beschikbaar voor Windows en Linux. Het programma toont geen advertenties. De changelog sinds versie 2.69 ziet er als volgt uit: Changes in Tixati version 2.72:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bloodhound LSR racet tegen F1-auto en Bugatti Chiron

28-03-2020 12:59 Autoblog.nl

Een recordpoging in 2021 lijkt er niet meer in te zitten, dus moeten we ons maar hiermee vermaken. Hoe zou de Bloodhound LSR het in een dragrace doen tegen een F1-auto en een Bugatti Chiron? Die vraag stelde het team achter de straaljager-auto zich kennelijk af. En in plaats van met die vraag te blijven […]

The post Bloodhound LSR racet tegen F1-auto en Bugatti Chiron appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Micron onthult plannen voor productie HBM 2-geheugen, DDR5 en 12

28-03-2020 12:50 Hardware.info
Micron heeft zijn kwartaalcijfers van het eerste kwartaal aangekondigd. Ondanks het feit dat de coronapandemie nu diepe sporen achterlaat in bedrijven heeft de geheugenfabrikant de verwachtingen van analisten weten te overtreffen. Bovendien heeft het bedrijf aangekondigd wat zijn plannen zijn voor ddr5 en nand-flashgeheugen met 128 lagen, en dat het gaat starten met de productie van hbm 2-chips. Ondanks de significante maatregelen tegen besmettingen van meer dan 37.000 werkenemers en omtrent...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EMDB 3.56

28-03-2020 12:46 Tweakers.net
Versie 3.56 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download slechts 4,7MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en TheTVDB worden opgehaald, kan worden bijgehouden welke films uitgeleend zijn en kunnen films die op de harde schijf staan direct vanuit het programma gestart worden. EMDB kan worden gebruikt in diverse talen, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in release 3.56:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple komt met digitale screening en adviezen voor Covid-19

28-03-2020 12:46 Tweakers.net
Apple heeft een applicatie en website uitgebracht om mensen te screenen op mogelijke infectie met het coronavirus. Met behulp van een aantal vragen kunnen gebruikers een indicatie krijgen of ze te kampen hebben met Covid-19.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ecclestone: Ik had dit F1-seizoen allang als verloren verklaard

28-03-2020 12:02 Autoblog.nl

De voormalige Formule 1-eindbaas heeft nog maar weinig vertrouwen in het seizoen van 2020. “Wat zou ik doen, als ik nog baas was van de Formule 1? Dan denk ik dat ik alle gesprekken om dit jaar nog te racen al had afgekapt.” De woorden van Bernie Ecclestone tegenover Reuters zijn duidelijk. Volgens de Brit […]

The post Ecclestone: Ik had dit F1-seizoen allang als verloren verklaard appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei start cloud-gameplatform in samenwerking met Tencent

28-03-2020 11:42 Tweakers.net
Huawei en Tencent hebben aangekondigd samen een cloud-gamingplatform te gaan oprichten. Daarbij gaat Huawei de hardware leveren met onder meer een eigen processor, terwijl Tencent zich meer op de softwarekant gaat richten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Call of Duty: Warzone krijgt update voor betere balans in gamepl

28-03-2020 11:12 Tweakers.net
Spelers van Call of Duty: Warzone krijgen een update toegestuurd die een aantal verbeteringen voor de game met zich meebrengt. Zo moet er onder andere meer balans zijn tussen spelers wat betreft de toegang tot wapens.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wine 5.5

28-03-2020 11:02 Tweakers.net
Er is met versienummer 5.5 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD, Solaris en macOS te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 26.989 titels. Sinds versie 5.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: What's new in release 5.5:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wapencollectie van James Bond gestolen in Londen

28-03-2020 11:02 Apparata
Diverse iconische wapens uit de films zijn gejat. Het aantal attributen die voor een James Bond-film worden gemaakt zijn niet op twee handen te tellen. Zo ook met een aantal unieke wapens die voor de films geproduceerd en gebruikt zijn. Een deel van die unieke wapens waren in handen van een verzamelaar in Londen. Deze […]
Lees het hele artikel op Apparata

In dit luxe busje zit je als een koning

28-03-2020 10:58 Autoblog.nl

Van buiten een busje om de kids mee naar school te brengen, aan de binnenkant een paleis vol luxe en leer. Is er een autocategorie dat minder sexy is dan een MPV? Begrijp me niet verkeerd, het zijn ontzettend handige wagens. Maar je koopt een Renault Espace alleen omdat je iets te veel kinderen hebt […]

The post In dit luxe busje zit je als een koning appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cyberduck 7.3.0

28-03-2020 10:21 Tweakers.net
Versie 7.3.0 van Cyberduck is uitgekomen. Dit programma, dat onder een gpl-licentie wordt uitgebracht, is een ftp-, sftp- en webdav-client, en heeft daarnaast ondersteuning voor diverse cloudopslagdiensten die van S3 of de OpenStack-api gebruikmaken. Het programma beschikt over een overzichtelijke interface en ondersteunt technieken als Spotlight, Bonjour, Keychain, Applescript en Growl. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende, al ge?nstalleerde teksteditors, waaronder BBEdit, TextWrangler, TextMate, Mi, Smultron en CSSEdit. Cyberduck is in een groot aantal talen te gebruiken, waaronder het Nederlands. In versie 7.3.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

pfSense 2.4.5

28-03-2020 10:17 Tweakers.net
Versie 2.4.5 van pfSense is uitgekomen. Dit pakket is gebaseerd op het besturingssysteem FreeBSD en richt zich op router- en firewalltaken. Het is in 2004 begonnen als een afsplitsing van m0n0wall vanwege verschillende visies bij de ontwikkelaars en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een router- en firewallpakket dat in zowel kleine als zeer grote omgevingen kan worden ingezet. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De hoogtepunten voor deze uitgave zien er als volgt uit: New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen lekt nu twee miljard euro per week

28-03-2020 10:01 Autoblog.nl

‘Maar staatssteun hoeven we nog niet!’ Als ineens praktisch al je inkomsten wegvallen, maar je vaste lasten blijven doorlopen, kan het heel snel fout gaan. Om een indicatie te geven van hoe groot het probleem dan kan zijn: de Volkswagen Groep geeft nu twee miljard euro per week uit. Dat zei CEO Herbert Diess tegen […]

The post Volkswagen lekt nu twee miljard euro per week appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to Basics: Ford Mustang Mach-E

28-03-2020 10:00 Autoweek.nl
Hoewel Fords gloednieuwe elektrische Mustang Mach-E later dit jaar naar ons land komt, draait de online configurator al wel op volle toeren. Tijd om te kijken hoe meest kale versie eruit ziet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Slack heeft plannen voor integratie met Microsoft Teams

28-03-2020 9:44 Tweakers.net
Samenwerkingssoftware Slack kan mogelijk op termijn worden ge?ntegreerd met Microsoft Teams, waardoor gebruikers van de beide softwarepakketten onderling met elkaar kunnen communiceren. Het is echter nog niet bekend wanneer de functionaliteit uit moet komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel combineert ge?ntegreerde GPU met discrete AMD-chip voor (b

28-03-2020 9:38 Hardware.info
Intel heeft een groot aantal presentatieslides uit de doeken gedaan, die het oorspronkelijk van plan was te onthullen op de Game Developers Conference die vorige week plaats had moeten vinden. Uit deze slides blijkt dat de chipmaker onder andere werkt aan een manier om de rekenkracht van zowel discrete gpu's als de ge?ntegreerde grafische chip te combineren bij het werken aan een enkele taak. Het was al mogelijk om de igpu te gebruiken voor het versnellen van bepaalde taken zoals in Adobe Pre...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl