Hier is de Porsche Cayenne Coup? als S-versie

15-05-2019 8:28 Autoblog.nl
Opvullen die handel! Meestal is het zo dat bij een nieuw model stapsgewijs het gamma wordt uitgebreid met alsmaar krachtiger wordende motoren. Bij de Cayenne S Coup? is dit niet zozeer het geval, de Turbo is er immers al. Wie de 550 pk sterke V8 liever vermijdt en geen zin heeft voor de instapper te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Take-Two-ceo: lootboxes zijn niet essentieel voor ons

15-05-2019 8:21 Tweakers.net
Strauss Zelnick, de ceo van game-uitgever Take-Two, heeft tijdens een mondelinge toelichting op de recentste kwartaal- en jaarcijfers laten weten dat lootboxes niet essentieel zijn voor de inkomsten van zijn bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei P20 Lite 2019 afbeeldingen en specificaties gelekt

15-05-2019 8:15 Hardware.info
WinFuture weet aan de hand van gelekte afbeeldingen en specificaties te melden dat Huawei met een nieuwe versie van zijn P20 Lite komt. Deze P20 Lite (2019) zal zijn uitgerust met maar liefst vier camera’s aan de achterkant en is waarschijnlijk binnen enkele weken al beschikbaar, met een adviesprijs die ? 269,- bedraagt. Het toestel beschikt over een lcd-scherm van 5,84 inch, dat linksboven is voorzien van een klein gaatje voor de selfiecamera. Daarnaast is de smartphone zoals gezegd voorzien v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kia Sportage 1.6 T-GDI ook zonder AWD met DCT

15-05-2019 8:12 Autoweek.nl
Kia breidt het leveringsgamma van de Sportage uit. De voorwielaangedreven Sportage met 1.6 T-GDI is nu ook met automaat te krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft komt met patch voor Windows 7 en XP om 'nieuwe WannaCr

15-05-2019 8:07 Tweakers.net
Microsoft heeft een patch uitgebracht waarmee een lek in Remote Desktop Services wordt gedicht. Het bedrijf wil naar eigen zeggen 'een nieuwe aanval zoals WannaCry te voorkomen.' De patch wordt alleen uitgebracht voor oudere Windows-versies, waaronder Windows 7 en XP.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi geeft A4 en S4 nu ?cht een facelift

15-05-2019 8:04 Autoblog.nl
Of je er ook tevreden mee bent… Na de modeljaarupdate van afgelopen zomer hadden we even nog geen ingrijpende aanpassingen verwacht, maar Audi dacht daar anders over. Ergens wel logisch, want de A4 gaat in zijn huidige vorm alweer mee sinds 2015. Zodoende is het wel tijd voor iets nieuws. Of klanten ook zitten te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Assistent vanaf juli in Nederland beschikbaar op Sonos

15-05-2019 7:45 Hardware.info
Sonos heeft de slimme bedieningsmogelijkheden van de Google Assistent toegevoegd aan zijn apparatuur. Via een spraakopdracht naar de Assistent moet je eenvoudig muziek of een tv-programma kunnen starten, het weerbericht checken en smarthome-apparaten bedienen. De gratis software-update is vooralsnog beschikbaar in de Verenigde Staten, maar vanaf juli volgen het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Australi?, Frankrijk en Nederland. In de maanden daarna zullen meer landen volgen. De Google As...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Officieel: MINI JCW Clubman en Countryman met 306 pk!

15-05-2019 7:36 Autoblog.nl
Leuker dan dit wordt het voorlopig niet bij MINI. MINI had er zin in, zo blijkt. Het merk van de relatief compacte premiumauto’s heeft namelijk John Cooper Works-uitvoeringen voor zowel de Clubman als de Countryman in het leven geroepen. Dat het niet de minste wagentjes zijn, dat blijkt wel uit de nieuwe krachtbron in het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD houdt presentatie tijdens E3 over nieuwe gaminghardware - aa

15-05-2019 7:02 Hardware.info
Na een hoop onduidelijk nieuws over de volgende generatie producten van AMD lijkt de lancering van de Navi-architectuur voor gpu's dan toch dichtbij te komen. De chipontwerper heeft namelijk een persbericht gepubliceerd waarin het constateert dat er een keynote gehouden zal worden op gamebeurs E3, die over een maandje plaatsvindt. AMD zal tijdens deze presentatie "next-gen producten onthullen", die gebruikt zullen worden in pc's, consoles en cloudgamingservices. Waarschijnlijk doelt het bedrijf...
Lees het hele artikel op Hardware.info

1More introduceert draadloze 'Stylish True Wireless'-oordopjes v

15-05-2019 6:31 Hardware.info
1More komt met een setje volledig draadloze oordopjes onder de naam Stylish True Wireless. Met een prijs van 90 euro zijn ze flink goedkoper dan de concurrentie, maar op papier bieden ze dezelfde features. Ze verbinden met Bluetooth 5, zijn compatibel met aptX en worden geleverd in vier kleuren. De twee oordopjes hebben elk een accu en de nodige hardware aan boord, waaronder een 7mm-driver. Volledig opgeladen kunnen ze 6,5 uur mee, maar met 15 minuten laden zou 3 uur luisteren mogelijk zijn. In...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VMware Workstation Player 15.1.0

15-05-2019 5:56 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.1 Workstation Player uitgebracht. Player is gratis software waarmee virtuele machines kunnen worden gemaakt en gedraaid. Voor commercieel gebruik wordt echter wel een vergoeding gevraagd. Het is simpel gezegd een vereenvoudigde uitvoering van andere VMware-producten, zoals Workstation Pro, Server en ESX Server. Ook de virtual machines van Microsoft Virtual PC en Symantec LiveState Recovery-disks worden ondersteund. Daarnaast kunnen verschillende voorge?nstalleerde virtual machines via deze pagina worden binnengehaald, zoals Debian, Ubuntu en Fedora. In versie 15.1 voegt ondersteuning toe voor enkele nieuwe besturingssystemen en zijn er enkele beveiligingsproblemen verholpen. What's New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualBox 6.0.8

15-05-2019 5:47 Tweakers.net
Oracle heeft de vierde update voor versie 6.0 van VirtualBox uitgebracht. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: The following items were fixed and/or added:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche Cayenne Coup? S gepresenteerd

15-05-2019 0:58 Autoweek.nl
In maart dit jaar stelde Porsche de Cayenne Coup? aan de wereld voor, een nieuwe Cayenne-variant die vooralsnog alleen in twee smaken te krijgen was. Vandaag presenteert Porsche een derde keuzemogelijkheid: de Cayenne Coup? S.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift voor Audi A4

15-05-2019 0:23 Autoweek.nl
Audi heeft een facelift doorgevoerd op de A4. De cosmetische aanpassingen gaan hand in hand met een reeks technische wijzigingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche 911 Speedster - Rij-impressie

15-05-2019 0:01 Autoweek.nl
Speedster heeft voor Porsche een bijzondere betekenis. Het staat, met tussenpauzes, voor de meest puristische, Spartaanse open sportwagens van hun tijd. Tenminste, totdat het merk die erfenis met de 997 Speedster bijna verkwanselde. De 991 Speedster moet zorgen voor eerherstel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Smetvrees? Bestel dan vooral geen Uber

14-05-2019 22:03 Autoblog.nl
En was je handen, poets je tanden, enzovoort. Je leert het al als klein kind: bacteri?n zijn vies. Daarom altijd je handen wassen na een nummertje twee doen, want in menselijke uitwerpselen zitten veel bacteri?n. Later krijg je leuke weetjes over gekke willekeurige voorwerpen die viezer blijken te zijn dan een wc-bril. Een deurknop bijvoorbeeld, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Onderzoekers vinden nieuwe kritieke lekken in vrijwel alle Intel

14-05-2019 21:14 Tweakers.net
Onderzoekers van de Vrije Universiteit in Nederland hebben een nieuw kritiek lek gevonden in Intel-processors. Ook andere universiteiten en beveiligingsbedrijven openbare dinsdag nieuwe lekken. Intel en softwarebedrijven komen met patches.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Thermaltake Level 20 RGB toetsenbord heeft Razer Green sw

14-05-2019 21:09 Hardware.info
Thermaltake lanceert een nieuwe variant van zijn Level 20 RGB gaming toetsenbord met deze keer Razer Green switches, die een iets snellere actuatie van 1,9 mm hebben, in plaats van de 2,0 mm bij Cherry MX switches. Daarnaast zouden ze een geheel eigen en uniek 'klikgeluid' produceren. De levensduur wordt verwacht op 80 miljoen toetsaanslagen per switch. Het toetsenbord heeft een floating keycap design, waarbij de onderste helft van de switch zichtbaar is. Hierdoor kan de rgb-verlichting beter...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Original Prusa i3 MK3(S) / MK2.5(S) 3.7.1

14-05-2019 21:06 Tweakers.net
Prusa Research heeft voor de Original Prusa i3 MK3, MK3S, MK2.5 en MK2.5S nieuwe firmware uitgebracht met 3.7.1 als het versienummer. De Prusa i3 is een opensource 3d-printer en ??n van de meest gekopieerde ontwerpen voor 3d-printers. De printer werd door Jozef Pr??a ontworpen als onderdeel van het RepRap-project. De lijst met veranderingen voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe triest was het einde van Marvel’s echte superheld? [video]

14-05-2019 20:51 Apparata
Keya Morgan moet de ontknoping brengen van ontluisterend verhaal. Dat het boegbeeld van Marvel en bedenker van veel superhelden, Stan Lee, vorig jaar op 94-jarige leeftijd overleed was uiteraard treurig, maar gezien de leeftijd niet volkomen onverwacht. Waar men aanvankelijk met gepaste eer afscheid leek te hebben genomen van dit superheldenicoon, onder meer geestelijk vader […]
Lees het hele artikel op Apparata

Investeringen + $ 1,25 miljard per uur. Bitcoin vliegt omhoog

14-05-2019 20:12 Apparata
Nemen we even pauze rond $ 8.000,- of halen we vannacht door? Vorige week waren we nog blij dat de Bitcoin eindelijk weer eens richting $ 6.000,- ging. Na het weekend dachten we dat er met $ 7.000,- een weerstand zou worden nadat de koers even de $ 7.500,- had geraakt. Nu zagen we vanmiddag […]
Lees het hele artikel op Apparata

HP Omen X 2S: laptop met extra scherm voor streaming, chatten of

14-05-2019 20:01 Hardware.info
Vandaag heeft HP de Omen X 2S aangekondigd, een laptop met tweede scherm boven het toetsenbord. Het tweede scherm is 6 inch groot, heeft een full hd resolutie, en is volgens de fabrikant bedoeld om makkelijk te kunnen chatten in-game, gebruik te maken van Whatsapp, browsen in Spotify, YouTube te bekijken, of als hub te dienen voor de Omen Command Center software. Ook kan een deel van het hoofdscherm weergeven op het tweede scherm - zoals de kaart in een racegame - en uitvergroot worden. De track...
Lees het hele artikel op Hardware.info

McLaren harkt een belangrijke productiemijlpaal binnen

14-05-2019 19:59 Autoblog.nl
Knap hoor! Aan het begin van 2019, toen we van elk automerk de verkoopcijfers van 2018 konden bespreken, heb je misschien al gehoord dat wij nog steeds erg veel waardering hebben voor McLaren. Het Britse automerk kwam uit het niets om de toenmalige middenklasse-Ferrari (458 Italia) te verslinden met de MP4-12C. En warempel: het lukte […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Beschermlaagje fluoride kan degradatie zonnecellen van perovskie

14-05-2019 19:42 Tweakers.net
Door een kleine hoeveelheid fluoride toe te voegen aan het productieproces van perovskiet, zijn zonnecellen op basis van dat materiaal beter beschermd. De ontdekking is een stap in de goede richting, maar perovskietcellen zijn nog lang niet praktisch toepasbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW M5 Competition heeft stiekem veel meer vermogen

14-05-2019 19:13 Autoblog.nl
Het is geen klein verschil. “Niemand heeft een M5 nodig. En dus heeft ook niemand een M5 met 25 extra pk’s nodig. Toch is die laatste er nu, luttele maanden na de introductie van de gewone M5,” zo luidt de introductie van onze rijtest van de BMW M5 Competition. Het is inderdaad waar dat het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

World of Warcraft Classic komt uit op 27 augustus

14-05-2019 19:06 Tweakers.net
Blizzard brengt World of Warcraft Classic op 27 augustus uit. De klassieke versie van het spel dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert is dan beschikbaar voor alle betalende World of Warcraft-spelers. Woensdag begint een gesloten b?ta.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Versie 1.0 van Circuit Zandvoort is beschikbaar voor rFactor 2

14-05-2019 18:30 Tweakers.net
Op de dag dat officieel bekendgemaakt is dat de Formule 1 weer naar Nederland komt, is de 1.0-update van Circuit Zandvoort voor rFactor 2 uitgebracht. De Nederlandse racebaan was al sinds 2017 beschikbaar als b?ta.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 7 Pro: dit is onze eerste indruk

14-05-2019 18:02 Apparata
OnePlus is terug en heeft voor dit jaar gekozen om met een serie smartphones te komen. We probeerden de nieuwe OnePlus 7 Pro alvast uit. Deze eerste indruk is geschreven op basis van de allereerste kennismaking met de gloednieuwe OnePlus 7 Pro. In een later stadium komen we met een uitgebreidere Apparata review als we […]
Lees het hele artikel op Apparata

OnePlus Bullets Wireless 2: dit of de AirPods, Galaxy Buds?

14-05-2019 18:01 Apparata
Naast nieuwe smartphones heeft OnePlus ook een nieuwe generatie Bullets gepresenteerd. OnePlus spreekt over een succes met de eerste generatie Bullets. Dit zijn de draadloze oortjes die OnePlus in het gamma heeft. Het is een multifunctionele draadloze hoofdtelefoon. Dat wil zeggen dat je zoveel onderweg als tijdens het sporten gebruikt kunt maken van de oortjes. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Officieel: OnePlus 7 & 7 Pro (vanaf 559 euro)

14-05-2019 18:00 Apparata
Eindelijk zijn de smartphones officieel. Alle informatie inclusief de prijzen check je na de klik. Een dag waar veel Android- en OnePlus-fans halsreikend naar uit hebben gekeken is de daadwerkelijke onthulling van de nieuwe 7-serie. Voor het eerst komt het merk met meerdere toestellen op de markt, zodat er voor ieder wat wils is. We […]
Lees het hele artikel op Apparata

OnePlus 7 Pro is over een week te koop en reguliere variant volg

14-05-2019 18:00 Tweakers.net
OnePlus heeft zijn OnePlus 7-toestellen officieel aangekondigd. Het topmodel is vanaf 21 mei te koop en de goedkoopste uitvoering van die OnePlus 7 Pro kost 709 euro. In juni volgt de reguliere OnePlus 7, vanaf 559 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 7 en 7 Pro aangekondigd met 90Hz-scherm, pop-up camera e

14-05-2019 18:00 Hardware.info
OnePlus heeft zojuist de OnePlus 7 en 7 Pro aangekondigd op een persevenement in Londen. Hiermee maakt het voor het eerst een high-end toestel naast zijn reguliere line-up. De 7 Pro krijgt de meeste aandacht en heeft een 6,67"-amoledscherm met 90 Hz en een pop-up camera. Vanaf 21 mei is hij te koop vanaf 709 euro. De reguliere OnePlus 7 kost minimaal 559 euro. Ook zijn er nieuwe Bullets Wireless-oordopjes. OnePlus 7 Pro Bij de introductie is er voornamelijk aandacht voor de duurdere OnePlus 7...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus 7 Pro - Meedoen met de grote jongens

14-05-2019 18:00 Tweakers.net
De OnePlus 7 Pro is de meest luxe en dure smartphone die de fabrikant tot nu toe maakte. Hoe presteert hij?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Smart’s laatste auto met verbrandingsmotor is ??n groot vraagtek

14-05-2019 17:43 Autoblog.nl
Hier begrijpen we helemaal niets van. Het jaar 2020 komt alsmaar dichterbij en dat betekent voor Smart ??n ding: in zijn gehele gamma zal straks geen enkel model meer te vinden zijn met een verbrandingsmotor. Smart is het eerste automerk op aarde dat zijn oude manieren gedag zegt en straks enkele nog elektrische auto’s zal […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Motocross-game MXGP 2019 krijgt Track Editor en komt op 30 augus

14-05-2019 17:28 Tweakers.net
Milestone brengt op 30 augustus MXGP 2019 uit. De game met daarin het offici?le Motocross World Championchip bevat voor het eerst de rijders en teams van het huidige seizoen. Ook nieuw is de Track Editor waarmee spelers met modules banen kunnen aanpassen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oudste overlevende Porsche moet 20 miljoen opbrengen

14-05-2019 16:57 Autoblog.nl
H?t bewijs dat de Porsche 911 stiekem een Volkswagen Kever is. Onder leiding van Adolf Hitler was Nazi-Duitsland de aanstichter van talloze gruwelen. In die periode profiteerde de Duitse autoindustrie echter optimaal van het grenzeloze optimisme en de daarbijbehorende financi?le steun. Voor Ferdinand Porsche was het dus een prima moment om zijn droom van een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bandai komt met nieuwe Tamagotchi met kleurenscherm en bluetooth

14-05-2019 16:50 Tweakers.net
De Japanse speelgoedmaker Bandai gaat de Tamagotchi opnieuw op de markt brengen. De nieuwe versie heeft een kleurenschermpje met nog altijd drie fysieke knoppen eronder. De nieuwe Tamagotchi kan verbinding maken met andere Tamagotchi's om bijvoorbeeld uit te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rockstar neemt Dhruva Interactive voor 7,9 miljoen dollar over v

14-05-2019 16:32 Tweakers.net
Rockstar heeft Dhruva Interactive voor 7,9 miljoen dollar overgenomen van Starbreeze. Starbreeze, dat in financi?le problemen zit, is bezig om studio's en licenties te verkopen om het hoofd boven water te houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rockstar haalt Red Dead Online uit b?ta en voegt nieuwe missies

14-05-2019 16:27 Tweakers.net
Rockstar heeft de online multiplayermodus van Red Dead Redemption 2 uit het b?tastadium gehaald en Red Dead Online een grote update gegeven. Het online spel krijgt in de komende weken en maanden meer updates.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.57.7182

14-05-2019 16:10 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.57 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Naast gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische updatefunctie biedt. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Easy Clean
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD introduceert tijdens E3 nieuwe hardware voor pc-, console- e

14-05-2019 16:05 Tweakers.net
AMD gaat tijdens de E3-gamebeurs nieuwe producten aankondigen voor pc-, console- en cloudgaming. De presentatie is in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 juni te volgen via een livestream.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo gaat concurreren met Microsoft HoloLens, kondigt AR-heads

14-05-2019 16:01 Hardware.info
Lenovo gaat concurreren met de Microsoft HoloLens. Het Chinese bedrijf kondigde de ThinkReality A6 aan - een augmented reality-headset voor bedrijven met een vergelijkbare opbouw als de HoloLens. Hij draait op een Qualcomm Snapdragon 845 met een speciale chip van Intel en biedt een 1080p-resolutie per oog. Later dit jaar komt hij uit voor een onbekende prijs. Volgens Lenovo weegt de headset slechts 380 gram en tegenover de 566 gram van de HoloLens 2 is hij dus fors lichter. De ThinkReality A6 b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Suzuki Katana vs Katana – de video

14-05-2019 16:00 Autoblog.nl
Of ik met een Suzuki Katana wilde rijden op vliegveld Valkenburg voor wat challenges? Het leek me een bijzonder goed idee, op het kleine detail na dat ik geen motorrijbewijs heb. De Katana is immers de legendarische motorfiets waarmee Suzuki iedereen gek maakte in de jaren tachtig. Gelukkig hoefde ik niet zwalkend over de landingsbanen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford Puma speelt buiten

14-05-2019 15:49 Autoweek.nl
Het was een grote verrassing toen Ford tijdens een groot event de Puma stiekem voorbij reed. Een iconische naam in een h??l nieuw jasje. De compacte cross-over maakt nu in aanloop naar de grote offici?le onthulling zijn testkilometers op het circuit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

HP introduceert gamelaptop met tweede scherm boven toetsenbord

14-05-2019 15:46 Tweakers.net
HP heeft een laptop onthuld met een extra scherm in de onderste helft. Het touchscreen heeft een diagonaal van 6" en een 1080p-resolutie. Bepaalde onderdelen van het normale scherm kunnen uitvergroot worden getoond op het extra scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit HP gaming bakbeest heeft een bijzonder extra scherm

14-05-2019 15:32 Apparata
Je zou zomaar een beetje kunnen cheaten met het tweede scherm. Als je een paar jaar onder een rots hebt geleefd en nu plotseling weer blootgesteld wordt aan de tech-industrie, dan zul je ongetwijfeld even schrikken. Opvouwbare smartphones, opvouwbare laptops, displays in handtassen en nu dit, een bakbeest van een laptop met nog een extra […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit zijn de reacties op de Dutch Grand Prix

14-05-2019 15:06 Autoblog.nl
De Formule 1 komt officieel terug naar Nederland, en daar vinden heel veel mensen iets van. De wereld staat klaarblijkelijk op zijn kop. Na maanden van speculatie en bijna glasheldere geruchten is het vandaag eindelijk zover: de Formule 1 keert officieel terug naar Nederland. Op het circuit in Zandvoort moet de race volgend jaar worden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sonos maakt Google Assistent vanaf juli in Nederland beschikbaar

14-05-2019 15:00 Tweakers.net
Sonos voegt via een software-update Google Assistent toe aan de Sonos One en de Sonos Beam, zodat de speakers via de spraakassistent te bedienen zijn. In juli komt de update beschikbaar voor Nederlandse gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo komt met ThinkBook-laptops als goedkoper alternatief voor

14-05-2019 14:36 Tweakers.net
Lenovo komt met een nieuwe ThinkBook-serie van zakelijke laptops. Er verschijnen 13S- en 14S-varianten, met respectievelijk een 13,3"- en 14"-scherm. De ThinkBook-varianten zijn goedkoper dan de ThinkPad-laptops.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan presenteert de NV250

14-05-2019 14:16 Autoweek.nl
Nissan trekt het doek van een nieuwe bestelbus: de NV250. Het is geen moeilijke quizvraag op welke auto die besteller is gebaseerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai en Kia sluiten miljoenendeal Rimac

14-05-2019 13:48 Autoweek.nl
Het Kroatische sportautomerk Rimac gaat een samenwerking met Hyundai en Kia aan. Voor de samenwerking werd een miljoendeal gesloten waar we volgend jaar al resultaten van gaan zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Netflix komt met meer Originals videogames!

14-05-2019 13:47 Apparata
Naast Stranger Things komen er meer titels aan! Netfix is de baas in streaming-land, dat weten we nu wel. Recentelijk behaalde het Amerikaanse bedrijf daarentegen ook succes op het gebied van interactieve content in de vorm van Bandersnatch en You vs. Wild. De streamingdienst gaat nu nog een stapje verder en komt met eigen Originals […]
Lees het hele artikel op Apparata

Domoticz 4.10717

14-05-2019 13:40 Tweakers.net
Domoticz is een veelzijdige applicatie die erop is gericht om als domoticacontroller te dienen voor de aansturing en het uitlezen van componenten. Het kan zijn werk doen op bijvoorbeeld een Raspberry Pi met Linux, natuurlijk kun je ook andere Linux-, macOS- of Windows-machines inzetten. Ook is er een package beschikbaar om Domoticz op een Synology-nas te laten draaien. Domoticz kan gebruikt worden met bijvoorbeeld lichtschakelaars, diverse sensors, ledlampen, beveiligingsapparatuur en tal van andere domoticahardware. Daarnaast kan Domoticz overweg met diverse breed gedragen protocollen, waaronder z-wave op basis van de opensource-openzwave-library en EnOcean. Er zijn echter ook koppelingen die je wat minder snel verwacht, zoals met de Essent E-thermostaat. Handig is verder de koppeling met de Logitech Harmony Hub, die op zijn beurt diverse apparatuur via infrarood kan aansturen. Op ons Forum zijn tal van tweakers actief in Domoticz - open source domotica systeem - deel 4. Na een wat rommelige uitgave van vers
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo laat vouwbare 13,3" ThinkPad-laptop zien die volgend jaar

14-05-2019 13:34 Hardware.info
Lenovo heeft een ThinkPad-laptop getoond met een vouwbaar scherm. De ThinkPad X1 heeft een 13,3"-oledscherm met een verhouding van 4:3. Hij kan half gebogen worden zodat een virtueel toetsenbord verschijnt met een 9,6"-scherm, maar volledig inklappen is ook mogelijk. Volgens Lenovo komt hij in 2020 uit. Er zit een oledscherm in dat in samenwerking met LG Display is gemaakt, met een resolutie van 1920 x 1440 pixels. Volledig uitgeklapt meet hij 13,3 inch en ingeklapt hou je twee 9,6"-panelen ove...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blik terug op de Meet-up IT Security in Leuven

14-05-2019 13:00 Tweakers.net
Vorig maand vond de eerste Meet-up van Belgi? plaats. Het thema van deze Meet-up was IT Security en vanaf een uur of zes stroomden de eerste ge?nteresseerde Tweakers de Kinepolis in Leuven binnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5x Mercedes-AMG GT 4 Door op Nederlands kenteken

14-05-2019 12:55 Autoblog.nl
De meest eigenwijze AMG van dit moment doet het niet slecht in ons land. De Mercedes-AMG CLS 53 is nog niet zoveel gespot is op Autojunk. Zijn sportievere broertje, de Mercedes-AMG GT 4 Door, doet het daarentegen een stuk beter. Niet de goedkopere 43 of 53-variant, maar juist de brute 63-variant is het vaakst gespot […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple watchOS 5.2.1

14-05-2019 12:29 Tweakers.net
Apple heeft een update uitgebracht van de software die op de Apple Watch draait. Het bijwerken van de Apple Watch moet via de app op de iPhone worden gedaan; instructies daarvoor zijn op deze pagina te vinden. Versie 5.2.1 brengt een aantal verbeteringen met zich mee zoals in de onderstaande lijst met aanpassingen te lezen is: watchOS 5.2.1 Deze update bevat nieuwe functies, verbeteringen en probleemoplossingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Helmonds bedrijf Lightyear onthult werkend prototype van zonneau

14-05-2019 12:29 Tweakers.net
Lightyear maakt zich op om op 25 juni in Katwijk het eerste werkende prototype van zijn Lightyear One-zonneauto te onthullen. Bijna honderd mensen hebben een preorder geplaatst voor de personenwagen met zonnepanelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe trailer Oddworld: Soulstorm laat bouw- en ontdekkingsmoge

14-05-2019 12:26 Tweakers.net
Een nieuwe trailer van Oddworld: Soulstorm toont de eerste gameplaybeelden. De video laat onder andere zien hoe de hoofdpersoon Abe zich door een industri?le 'hel' werkt. De release van Soulstorm wordt begin 2020 verwacht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl