Eerste AMD Radeon Pro-videokaart op basis van Navi 21 op de foto

08-04-2021 9:47 Hardware.info
Een maand geleden kregen we lucht van een nieuwe AMD-gpu, hoewel het nog niet duidelijk was voor welk product de gpu bedoeld was. Op het Chinese Chiphell zijn afbeeldingen geplaatst van een nieuwe Radeon Pro-videokaart die gebruikmaakt van de vermeende videochip. Het label toont de opdruk 'Full Secure TT GLXL'. Afgaande op het ontwerp van de kaart en de grootte van de gpu zal het gaan om een Navi 21-kaart. We kunnen niet zien hoeveel geheugenchips er op de kaart zitten, de achterkant is namel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AR-tool Google laat je zien wat aan andere kant van de wereld is

08-04-2021 9:45 Tweakers.net
Google heeft een AR-tooltje online gezet om te kijken wat er aan de andere kant van de wereld is, als je vanaf je locatie een tunnel zou graven en er aan de andere kant van de Aarde weer uit zou komen. De functie werkt alleen in Chrome op mobiele apparaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: vrachtwagen verliest voorband

08-04-2021 9:44 Autoblog.nl

Volgens ons hoort die erop te blijven. Dit lijkt niet goed te gaan, toch?

The post Video: vrachtwagen verliest voorband appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verkoop gebruikte caravans en campers in de plus

08-04-2021 9:32 Autoweek.nl
De verkoop van tweedehands caravans en campers is in maart fors gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Bovag en RDC vrijgeven. Caravan- en kamperautohandelaren verkochten afgelopen maand maar liefst bijna 40 procent meer gebruikte caravans en zelfs ruim 85 procent meer gebruikte campers dan in maart vorig jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facebook gaat de half miljard getroffen gebruikers niet informer

08-04-2021 9:27 Tweakers.net
Facebook gaat de bijna 533 miljoen gebruikers van wie de data onlangs op een hackersforum is geplaatst, niet actief informeren over het datalek. Het platform zegt niet zeker te weten welke gebruikers ingelicht zouden moeten worden en dat de informatie toch openbaar online staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 Paint en Knipprogramma updaten voortaan via Microsoft

08-04-2021 9:25 Hardware.info
Microsoft splitst Paint en het Knipprogramma af van algehele updates aan het besturingssysteem, zo spot Neowin. De twee gratis Windows-programma's zijn vanaf Windows 10 Insider Preview Build 21354 alleen nog via de Microsoft Store als aparte app te updaten.? Gisteren dook Paint voor een enkele gebruiker al op in de Microsoft Store, wat past binnen het nieuwe updatebeleid van Microsoft. Hulpprogramma's moeten minder afhankelijk worden van grote updates van het besturingssysteem. Microsoft kan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zeldzame Superman strip levert miljoenen op

08-04-2021 9:10 Apparata

Wow, iemand betaalde miljoenen euro’s voor een zeldzame uitgave van een Superman strip. Dat hoor je ook niet elke dag. We weten dat zeldzame Pok?mon kaarten honderdduizenden euro’s kunnen opbrengen. Maar wist je dat vergelijkbaar materiaal, zoals een stripboek, ook serieus veel geld waard kan zijn? Eigenlijk nog veel meer, zo blijkt met deze zeldzame […]

Het bericht Zeldzame Superman strip levert miljoenen op verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Twitter wilde Clubhouse kopen voor vier miljard dollar

08-04-2021 9:09 Tweakers.net
Twitter wilde naar verluidt live-audiochatapp Clubhouse kopen voor vier miljard dollar. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg. De deal ging om onbekende redenen niet door en de overnamegesprekken zijn inmiddels gestopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG belooft drie OS-upgrades voor recente high-end smartphones

08-04-2021 9:01 Tweakers.net
De Zuid-Koreaanse fabrikant LG belooft voor recente high-end smartphones als de Velvet en de Wing drie OS-upgrades uit te brengen komende jaren. In juli stopt de fabrikant met het verkopen van telefoons.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Z? snel is de Toyota GR Yaris op de Nurburgring

08-04-2021 8:58 Autoblog.nl

De Toyota Yaris is bijzonder snel op de N?rburgring Nordschleife. De Toyota GR Yaris is zo’n auto die meerdere veren in de uitlaat heeft ontvangen. Het is simpelweg het rijdende bewijs dat je met een relatief eenvoudige driecilinder een zeer geslaagd pretpakket kunt bouwen. Dat de auto ook nog eens gebouwd wordt door het degelijke […]

The post Z? snel is de Toyota GR Yaris op de Nurburgring appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook test audio- en videochatfunctie Hotline

08-04-2021 8:51 Tweakers.net
Facebook is begonnen met het testen van Hotline, een manier om met veel mensen tegelijk te chatten via voice en video. De gesprekken worden opgenomen en de host krijgt na afloop een mp3 en een mp4 van het gesprek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota en Lexus: semi-autonoom met Advance Drive in Japan

08-04-2021 8:50 Autoweek.nl
In Japan worden de Toyota Mirai en Lexus LS gelanceerd met een systeem met de veelzeggende naam Advance Drive. Daarmee zijn de auto's verregaand in staat autonoom door het verkeer te gaan, al blijft er een grote rol weggelegd voor de bestuurder.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kwetsbaar verkeer liep meer gevaar in rustige perioden

08-04-2021 8:39 Autoweek.nl
Er was vorig jaar minder verkeer dan normaal en er waren ook minder doden en gewonden door verkeersongevallen te betreuren. Naar verhouding is de situatie voor kwetsbare verkeersdeelnemers echter juist slechter geworden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai Kona N krijgt 280 pk

08-04-2021 8:37 Autoweek.nl
Hyundai werkt aan een sportieve N-versie van de Kona, een auto waarvan nu het vermogen bekend is. Dat de Hyundai Kona N geen kinderachtige auto zou worden, was al evident. Dat de hete cross-over doodleuk 280 pk krijgt, is bijzonder!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: bizarre ‘stunt’ lukt geen twee keer

08-04-2021 8:18 Autoblog.nl

Het zal je maar gebeuren tijdens een achtervolging. Zoveel geluk hebben ze niet eens in ongeloofwaardige Hollywood-films.

The post Video: bizarre ‘stunt’ lukt geen twee keer appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe (!) trailer voor Game of Thrones seizoen 8

08-04-2021 8:09 Apparata

Huh, maar Game of Thrones seizoen 8 is toch allang uitgezonden? Ja dat klopt, maar hier is iets anders aan de hand. Hiep, hiep, hoera. Game of Thrones bestaat 10 jaar. De serie liep al eerder ten einde met het achtste en laatste seizoen. Dat viel bij een groot deel van de fans niet in […]

Het bericht Nieuwe (!) trailer voor Game of Thrones seizoen 8 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Lightweight Final Edition is M2 met… 720 pk!

08-04-2021 7:58 Autoblog.nl

De Lightweight Final Edition is de ultieme BMW M2 (F87). Ooit. Aan het einde van de jaren ’80 was de ‘Glam Metal’ mateloos populair. Dat waren (bijna zonder uitzondering) heerschappen in strakke leren broeken met hoge stemmen en heel erg veel haar. Denk aan Def Leppard, Bon Jovi, Europe en Guns ’n Roses. Bijna al […]

The post Lightweight Final Edition is M2 met… 720 pk! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WSJ: Investeerders willen 12,5 miljard euro bieden op KPN

08-04-2021 7:54 Tweakers.net
Twee investeringsbedrijven zouden werken aan een bod op de Nederlandse provider KPN. Het bod zou een waarde hebben van rond 12,5 miljard euro, zo meldt zakenkrant The Wall Street Journal op basis van informatie van anonieme bronnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

XYplorer 21.70

08-04-2021 7:31 Tweakers.net
Versie 21.70 XYplorer is uitgekomen. Dit bestandsbeheerprogramma voor Windows heeft tabbladen, een uitgebreide zoekfunctie en een veelzijdige preview. Het programma is klein en hoeft niet te worden ge?nstalleerd om zijn werk te kunnen doen. De gebruikersinterface is geheel naar eigen smaak in te stellen en er zijn diverse mogelijkheden om taken die vaak voorkomen, te automatiseren. Een standaardlicentie kost veertig dollar. Daarvoor mag het programma voor altijd worden gebruikt, maar krijg je maar voor een jaar updates. Voor het dubbele ontvang je de updates ook voor altijd. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Seamless Wave Looping.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 krijgt binnenkort extra beveiligingsfuncties dankzij

08-04-2021 7:03 Hardware.info
Microsoft heeft een aantal jaar geleden softwareondersteuning voor een Windows-functie genaamd 'Human Presence' toegevoegd, die met name wordt gebruik voor high-end Windows 10-laptops. Het lijkt erop dat de softwaremaker de beveiligingsmogelijkheden uit gaat breiden. Het gaat in totaal om drie nieuwigheden die volgens Windows Latest allemaal onder het human presence-label vallen. Human presence is op dit moment uitsluitend toegankelijk via applicaties van oem-systemen, vanaf de grote Sun Vall...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ring lanceert verbeterde Floodlight Cam Wired Pro-beveiligingssc

08-04-2021 6:32 Hardware.info
Ring kondigde recentelijk de nieuwe Floodlight Cam Wired Pro aan, een buitenschijnwerper van 2000 lumen, uitgerust met een 1080p hdr-videocamera en 3D-bewegingsdetectie. Het is naar eigen zeggen de meest geavanceerde beveiligingscamera van de videodeurbel-maker. De Floodlight Cam Wired Pro gaat ?249,- kosten en is 'vanaf de komende maanden' verkrijgbaar via Ring's website. De standaard Floodlight Cam blijft beschikbaar voor ?199,-. Afbeelding via Ring Ring bracht vier jaar geleden voor het ee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Drupal 9.1.6

08-04-2021 6:17 Tweakers.net
Versie 9.1.6 van Drupal is uitgekomen. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een developmentframework. Versie 9.1.6 is een zogenaamde bugfix-release, waarin bijna zestig voornamelijk kleine problemen zijn verholpen. Release notes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Home Assistant Core 2021.4.0

08-04-2021 6:04 Tweakers.net
Versie 2021.4.0 van Home Assistant Core is uitgebracht. Home Assistant Core is een opensourceplatform voor home-automation dat draait onder Python 3. Het draait via Hassbian op een Raspberry Pi 3 of een Linux-, macOS- of Windows-computer. Het ondersteunt het detecteren van apparaten, zoals Philips Hue, Belkin WeMo-schakelaars, Mr. Coffee-koffiezetapparaten, de slimme schakelaars van IKEA en het mqtt-protocol. Daarnaast kan het waar mogelijk deze apparaten aansturen en automatisering toepassen. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina en ons eigen Forum. De volledige release notes zijn hier te vinden, dit is de aankondiging voor deze uitgave: 2021.4: For our advanced users
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers Podcast #159 - Facebook-scrapers, Google-socs en zonne-

08-04-2021 6:00 Tweakers.net
Deze week praten Stephan Vegelien, Jeroen Horlings, Jurian Ubachs en Arnoud Wokke over de gescrapete Facebook-data, Xbox Game Pass-ontwikkelingen, roestende elektrische auto's van Bluecar, Googles Whitechapel-soc en zonnepanelen in weilanden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus ROG Flow X13 - Gamingconvertible met buitenboord-gpu

08-04-2021 6:00 Tweakers.net
De ASUS ROG Flow X13 is een van de meest bijzondere gamelaptops van het jaar: een dunne en lichte convertible met een krachtige AMD Ryzen octacore-processor en losse Nvidia-videokaart, plus een zeer compact egpu-kastje om de spelprestaties te maximaliseren. Is het een winnende combinatie?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

IntelliJ IDEA 2021.1

08-04-2021 5:59 Tweakers.net
JetBrains brengt verschillende ontwikkelomgevingen uit, zoals CLion gericht op C en C++, DataGrip gericht op sql, PhpStorm gericht op php en IntelliJ Idea gericht op Java. IntelliJ Idea biedt slimme codecompletion, deep static analysis, intelligent refactorings, een debugger en een testrunner, en kan ook overweg met Kotlin, Groovy, Coffee- en Actionscript. Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. IntelliJ Idea is beschikbaar in twee smaken, een gelicentieerde Ultimate-smaak met meer functionaliteit en een gratis opensource-Community-smaak. Voor de Ultimate-smaak zal voor zakelijk en thuisgebruik betaald moeten worden, maar als de software wordt gebruikt voor onderwijs of niet-commerci?le opensourceprojecten, is de licentie gratis. JetBrains heeft IntelliJ Idea 2021.1 uitgebracht, met de volgende aankondiging: IntelliJ IDEA 2021.1 is Out!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het regent per ongeluk al nukes in Warzone

07-04-2021 21:23 Apparata

De Warzone seizoensfinale lijkt veel te vroeg van start te zijn gegaan, nu er talloze nukes op Verdansk worden afgevuurd. Het resultaat is een beetje sullig. Spelers zagen gisteren wat gekke dingen gebeuren in Warzone. Ogenschijnlijk uit het niets vlogen de nukes, atoombommen, ze om de oren, terwijl er niet echt een reden is waarom […]

Het bericht Het regent per ongeluk al nukes in Warzone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Deze Lotus Elise occasion heeft een doorsnee topmotor

07-04-2021 21:01 Autoblog.nl

Een normale motor kan bijzonder worden, het ligt soms slechts aan de verpakking. Deze Lotus Elise occasion is daar een goed voorbeeld van. De ‘snelste auto’s ter wereld’ hebben vaak enorme bergen pk’s, extreme technische specificaties en een hoge prijskaart. Als lekker rijgedrag en simpele techniek echter meer je ding is, kun je met veel […]

The post Deze Lotus Elise occasion heeft een doorsnee topmotor appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse hackers vinden kwetsbaarheid in Zoom tijdens Pwn2Own

07-04-2021 20:59 Tweakers.net
Nederlandse hackers Daan Keuper en Thijs Alkemade hebben een kwetsbaarheid in Zoom ontdekt tijdens Pwn2own. Met deze kwetsbaarheid kunnen de systemen van Zoom-gebruikers worden overgenomen. De hackers ontvangen 200.000 dollar voor de ontdekking.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lachen: Dief denkt onuitgebrachte OnePlus 9 Pro te stelen

07-04-2021 20:40 Apparata

Een dief probeerde recentelijk de OnePlus 9 Pro van een Indiase journalist te stelen. De beoogde smartphone is daarentegen nog helemaal niet uit! Bestolen worden is nooit leuk, maar een journalist uit India heeft er wel een grappig verhaal aan overgehouden. Een dief probeerde namelijk de OnePlus 9 Pro van correspondent Debayan Roy te stelen. […]

Het bericht Lachen: Dief denkt onuitgebrachte OnePlus 9 Pro te stelen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Homey-app voor iOS krijgt ondersteuning voor Siri Shortcuts

07-04-2021 20:17 Tweakers.net
Athom voegt ondersteuning voor Siri Shortcuts toe aan de Homey-app voor iOS. Daarmee kunnen Homey-gebruikers bijvoorbeeld zogeheten 'flows' activeren via Siri. De ondersteuning wordt toegevoegd in versie 6.5.0 van de app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video – Porsche en haar vijf beste bijnamen

07-04-2021 20:04 Autoblog.nl

Welke van de bijnamen van Porsche is jou het beste bijgebleven?

The post Video – Porsche en haar vijf beste bijnamen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

IKEA en Sonos stoppen speakers in allerlei meubilair

07-04-2021 19:51 Apparata

Na de tafellamp-speaker en boekenplank-speaker hebben IKEA en Sonos iets nieuws: het speaker-schilderij. Ja, je leest het goed. IKEA en Sonos werken wederom samen om speakers in alle objecten in je huis te stoppen. Insiders vertellen tegen TheVerge dat de twee momenteel werken aan Sonos-speakers in een IKEA schilderij. Daarnaast komt er een tweede versie […]

Het bericht IKEA en Sonos stoppen speakers in allerlei meubilair verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Spotify rolt eigen spraakassistent uit naar iOS- en Android-gebr

07-04-2021 19:45 Tweakers.net
Spotify lijkt momenteel een eigen spraakassistent beschikbaar te maken voor Android- en iOS-gebruikers. Hiermee kunnen Spotify-gebruikers via spraakcommando's bijvoorbeeld muziek laten afspelen en afspeellijsten openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google I/O 2021-ontwikkelaarsbeurs begint 18 mei als digitaal ev

07-04-2021 19:11 Tweakers.net
Google houdt zijn I/O-ontwikkelaarsbeurs dit jaar volledig digitaal. De driedaagse conferentie begint op 18 mei en wordt gratis toegankelijk. Vorig jaar werd de I/O-beurs volledig afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazon Music app is perfect voor in de auto

07-04-2021 19:07 Apparata

Amazon Music geeft de smartphone-app een handige auto-functie mee waardoor je gemakkelijk, veilig en snel muziek op kunt zetten. Amazon geeft de Music-app een handige update mee voor in de auto, namelijk Car Mode. De functionaliteit is perfect voor iedereen die altijd loopt te stuntelen met hun smartphone en daardoor bijna de sloot in rijdt. […]

Het bericht Amazon Music app is perfect voor in de auto verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Elon Musk brengt je terug naar de jaren ’50

07-04-2021 19:06 Autoblog.nl

Elon Musk wil een laadstation neerzetten die je back to the future neemt, de jaren ’50 om precies te zijn. Het is even wennen: een elektrische auto moet je opladen. Dat betekent dat een ‘pitstop’ meer is dan even een minuut wat benzine in je auto gooien. Je staat even een tiental minuten te wachten. […]

The post Elon Musk brengt je terug naar de jaren ’50 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'IKEA en Sonos werken aan schilderij met ge?ntegreerde speaker'

07-04-2021 18:37 Tweakers.net
IKEA en Sonos werken samen aan een schilderij met een ingebouwde speaker. Dat meldt The Verge op basis van eigen bronnen. Sonos publiceerde eerder al een teaser op Instagram, waarin het de komst van een nieuwe speaker in samenwerking met IKEA bevestigde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thermalright introduceert TA 120 EX: smalle towerkoeler

07-04-2021 18:35 Hardware.info
Thermalright blijkt druk bezig geweest te zijn met processorkoelers. Tot dusver hebben we in 2021 over niet minder dan vier verschillende modellen geschreven van deze fabrikant. Het assortiment wordt nu aangevuld met nog een exemplaar: de TA 120 EX, een smalle towerkoeler met een enkele 120mm-ventilator. Het koelblok bestaat uit 52 aluminium vinnen, die 1,6 millimeter van elkaar zijn verwijderd. Vijf vernikkelde koperen heatpipes van 6mm verbinden deze vinnen met de baseplate, die eveneens v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mini Oselli Edition kost meer dan 110.000 euro

07-04-2021 17:58 Autoblog.nl

Huh? Dat is meer dan BMW voor een nieuwe Mini durft te vragen! Hoe zit dat met de Mini Oselli Edition? Het is tegenwoordig helemaal hip: restomodden. Natuurlijk kun je de bink uithangen met een nieuwe supercar of mega-SUV. Echter, als je aankomt rijden in een ‘restomod’ laat je zien dat je veel smaak hebt […]

The post Mini Oselli Edition kost meer dan 110.000 euro appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Paint duikt eindelijk op in Microsoft Store

07-04-2021 17:11 Hardware.info
Halfweg 2017 doken de eerste berichten op dat het populaire programma Paint door Microsoft als verouderd bestempeld zou worden en ge?ntegreerd zou worden in het nieuwe Paint 3D. Het programma zou wel beschikbaar blijven via de Microsoft Store. Na een storm van kritiek besliste de softwareontwikkelaar om Paint niet te verwijderen uit Windows 10.? Bijna vier jaar later is het iconische programma nog steeds terug te vinden op Windows 10-systemen, al bleef het afwachten op een introductie in de M...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen Caddy 4Motion vult elke niche

07-04-2021 17:03 Autoblog.nl

Een ware marketingspecialist op wielen, deze Volkswagen Caddy 4Motion. ‘Nicheproduct’ is natuurlijk een marketing-term. Bij een nicheproduct gaat het gaat om een klein doch zeer specifiek gedeelte van de markt. Vaak wordt de term gebruikt bij heel erg prijzige producten. Dat is niet per s? verplicht, overigens. Het gaat in dit geval enkel en alleen […]

The post Volkswagen Caddy 4Motion vult elke niche appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Belgische toezichthouder roept slachtoffers van Facebook-lek op

07-04-2021 16:56 Tweakers.net
De Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit roept Facebook-gebruikers uit het land op om een klacht in te dienen als hun telefoonnummer onderdeel is van het datalek dat recent in het nieuws kwam. De GBA wil klachten bundelen en doorspelen naar Ierland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ring Video Doorbell 4 verschijnt op 5 mei voor 199 euro

07-04-2021 16:03 Tweakers.net
Ring introduceert een nieuwe videodeurbel die bedraad of op batterijen werkt. De Video Doorbell 4 is voorzien van een 1080p-camera, bewegingsdetectie en 'pre-roll-technologie', waarmee gebruikers vier seconden kleurenbeeld te zien krijgen bij bewegingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft zet supportpagina’s van Surface Laptop 4 online: onthu

07-04-2021 16:03 Hardware.info
In de wandelgangen wordt al enige tijd beweerd dat Microsoft werkt aan nieuwe Surface Laptops. Vorige maand schreven we dat de nieuwe 13,5- en 15-inch modellen niet alleen zouden uitgerust worden met Intel Tiger Lake-processors, maar ook met Ryzen-chips uit het rode kamp. Volgens WinFuture zullen de AMD-modellen voorzien worden van de oudere Renoir-apu’s met de Zen 2-architectuur (Ryzen 4000). Microsoft heeft inmiddels zelf bevestigd dat de consument zal kunnen kiezen tussen Intel of AMD. De...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De geschiedenis van de Citro?n C5

07-04-2021 16:01 Autoweek.nl
De nieuwe Citro?n C5 komt eraan en dat is natuurlijk een leuk moment om eens naar de vorige C5's te kijken. Voor de derde keer slaat Citro?n een wat andere weg in dan eerder.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Laatste Audi A8 met twaalfcilinder krijgt rare bijnaam

07-04-2021 15:59 Autoblog.nl

Ze hebben de naam vertaald naar het Duits. Nooit een handig idee. Het wordt de laatste Audi A8 met twaalfcilinder om het feestje luister bij te zetten. Pun intended. Het heeft even geduurd voordat Audi aansluiting vond met de gevestigde orde, te weten BMW en Mercedes. Sterker nog, het duurde zelfs eventjes voordat zelfs BMW […]

The post Laatste Audi A8 met twaalfcilinder krijgt rare bijnaam appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony's 55" X90J-4k-lcd-tv met HDMI 2.1 krijgt adviesprijs van 13

07-04-2021 15:47 Tweakers.net
Sony heeft de europrijzen bekendgemaakt van zijn X90J. Dit is een 4k-lcd-tv die Sony dit jaar op de markt brengt en te beschouwen is als de opvolger van de XH90. Het nieuwe model heeft HDMI 2.1 en het 55"-versie krijgt een prijs van 1399 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TomTom AmiGO-navigatie-app is beschikbaar op Android Auto

07-04-2021 15:40 Tweakers.net
TomTom heeft zijn gratis navigatie-app AmiGO compatibel gemaakt met Android Auto. Daarmee is de app nu te bedienen via het infotainmentscherm van auto's, indien die zijn voorzien van de Google-software.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zelfs Pac-Man kan niet ontsnappen aan de battle royale-hype

07-04-2021 15:08 Apparata

Na Tetris tovert Nintendo nu ook Pac-Man om tot battle royale-game, die gratis voor Switch Online-afnemers te spelen is. Pac-Man is een van de meest iconische videogame-personages ooit, maar zelfs de arcade-klassieker moet met zijn tijd mee. Nintendo lanceert daarom Pac-Man 99, een battle royale-spin-off van de iconische game. Het spel is gratis voor alle […]

Het bericht Zelfs Pac-Man kan niet ontsnappen aan de battle royale-hype verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Alienware maakt variant van m15-gamelaptop met Ryzen H-cpu's

07-04-2021 15:01 Tweakers.net
Dell brengt een variant van zijn Alienware m15-gamelaptop uit met AMD Ryzen-processors. Begin dit jaar kondigde Dell deze serie aan met Intel-cpu's. De Ryzen-edities krijgen een Ryzen 7 5800H- of Ryzen 9 5900HX-octacore en een RTX 3060 of 3070.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dell introduceert vier gamingmonitoren met refreshrates tot 240H

07-04-2021 15:00 Tweakers.net
Dell voegt vier exemplaren toe aan zijn Gaming Monitor-lijn. Er komt een vlakke 24,5"-monitor met ips-paneel met een refreshrate van 240Hz. De overige drie hebben gebogen VA-panelen met diagonalen van 27", 32" en 34" en refreshrates van 165Hz en 144Hz.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CVC wil Toshiba overnemen en van de beurs halen voor 17,6 miljar

07-04-2021 14:59 Hardware.info
Volgens Nikkei Asia wil CVC Capital Partners, een private-equitybedrijf, Toshiba overnemen voor een bedrag van omgerekend 17,6 miljard euro. CVC zou nog niet beslist hebben of het bedrijf wil partneren met andere investeerders. In ieder geval zou Toshiba na de overname van de beurs worden gehaald.? De ceo van Toshiba, Nobuaki Kurumatani, heeft door middel van een zeer korte verklaring bevestigd dat het bedrijf een bod heeft ontvangen van CVC. De raad van bestuur van het elektronicabedrijf hee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Schrems: Google overtreedt privacyregels met Android Adverti

07-04-2021 14:56 Tweakers.net
Max Schrems heeft met zijn organisatie genaamd None of your business in Frankrijk een klacht ingediend tegen Google. Volgens Schrems is er sprake van ongeautoriseerde trackingcode die zonder toestemming van gebruikers op Android-telefoons wordt ge?nstalleerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Citro?n C5 wordt weer briljant Frans

07-04-2021 14:51 Autoblog.nl

Het werd ook wel weer tijd voor een eigenwijze Franse auto. Gelukkig schijnt de nieuwe Citro?n C5 aan die verwachting te voldoen. Afgelopen week is Robert Opron overleden. De markante Fransman tekende enkele van de meest legendarische auto’s. Wat dat betreft was het ook niet anders mogelijk dan dat hij bij Citro?n aan de slag […]

The post Nieuwe Citro?n C5 wordt weer briljant Frans appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft geeft preview van eigen OpenJDK-release vrij

07-04-2021 14:43 Tweakers.net
Microsoft maakt de Microsoft Build van OpenJDK beschikbaar, een long-term support-distributie van de Java-developmentkit met onder andere de binaries van Java 11. De build wordt later dit jaar de standaarddistributie van Java 11 voor Azure-diensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz S-klasse (W140) rijtest - Uit de Oude Doos

07-04-2021 14:30 Autoweek.nl
Sommige auto's blijven je altijd bij. De Mercedes-Benz S-klasse W140 is er ook zo eentje. Een auto die niet in de laatste plaats vanwege z'n statuur een onuitwisbare indruk achterliet toen we 'm precies 30 jaar geleden voor het eerst reden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Acer verwacht afname wereldwijd gebrek aan chips

07-04-2021 14:07 Hardware.info
Door het wereldwijde chiptekort zijn leveringen in de auto-industrie vertraagd, smartphones en pc-componenten duurder geworden en ook televisie's en witgoed zijn moeilijker verkrijgbaar. Waar eerder nog berichten waren dat de schaarste tot in 2022 zou duren, denkt Acer nu dat de situatie op korte termijn beter moet worden. De op vier na grootste pc-fabrikant ter wereld voorspelt een betere beschikbaarheid van chips voor apparaten uit het middensegment. Andrew Hou, Acer's president voor Azi?-P...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: daarom moet je nooit voor een vrachtwagen steken

07-04-2021 14:04 Autoblog.nl

Die hebben gewoon een wat langere remweg.

The post Video: daarom moet je nooit voor een vrachtwagen steken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl