Sponsored: Is jouw volgende laptop weer een dynabook? Vraag een

14-11-2019 9:00 Hardware.info
De naam dynabook zal je misschien niet direct bekend in de oren klinken, maar toch ken je deze notebooks waarschijnlijk wel. Want de laptops die tot nu toe onder de merknaam Toshiba op onze markt verschenen krijgen nu de naam dynabook. In Japan werden ze namelijk al onder deze naam verkocht. Hieronder vind je de mogelijkheid om een echte dynabook te winnen! {LBIMG-74083,74085,74087,74089,74091,74093}Deze dynabook Portege A30-E kun je winnen. Dynabook is afkomstig van het KiddiComp-concept dat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware Info 2020 Countdown 14 november: win een Synology DS120

14-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Synology DS120j Harddisk station. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware Info 2020 Countdown 14 november: win een Synology DS120

14-11-2019 9:00 Hardware.info
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix-serie The Witcher krijgt tweede seizoen

14-11-2019 8:48 Tweakers.net
Er komt een tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher. Dat zegt regisseur Lauren Schmid. Dat lijkt aan te geven dat de streamingdienst hoge verwachtingen heeft van de serie, want het eerste seizoen is nog niet uit en er zijn nog geen kijkcijfers bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Doek valt voor huidige generatie Rolls-Royce Ghost

14-11-2019 8:45 Autoweek.nl
Rolls-Royce meldt dat er na tien jaar een eind komt aan de productie van de Ghost. Het afscheid wordt gevierd met een speciale editie van 'de kleinste sedan' van het merk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: RAZR brengt klaptelefoon terug maar dan reteduur

14-11-2019 8:44 Apparata
Motorola komt met een innovatief doch klassiek vouwdesign dat wel h??l erg duur is. Motorola teaset al een tijdje hun gloednieuwe RAZR-design maar vanaf vandaag is het echt officieel: het Amerikaanse bedrijf komt met een bijzondere klaptelefoon met opvouwbaar scherm. Samsung liet zien hoe het niet moet, maar met een evenzo belachelijke prijs voor middelmatige […]
Lees het hele artikel op Apparata

John Carmack stopt als technische topman bij Oculus

14-11-2019 8:27 Tweakers.net
John Carmack stopt als chief technical officer van Oculus. Hij blijft nog wel betrokken bij het bedrijf en zal advies geven, maar dat zal volgens hem niet veel tijd meer in beslag nemen. Carmack gaat werken aan kunstmatige intelligentie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bosbranden hinderen onthulling sportieve Toyota Yaris

14-11-2019 8:21 Autoweek.nl
Het lijkt erop dat we voorlopig nog even wat langer moeten wachten op de eerste sportieve versie van de nieuwe Toyota Yaris. Die zou in Australi? onthuld worden, maar vanwege de bosbranden rond de onthullingslocatie gaat dat niet door.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai bevestigt komst pick-up

14-11-2019 8:20 Autoweek.nl
Bepaalde windstreken van autoland wachten al jaren op een pick-up van Hyundai, maar het merk heeft nog altijd geen model met open laadbak in zijn portfolio. Hyundai bevestigt nu officieel dat het een dergelijk model in de ontwikkelingskamers heeft staan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Total Commander 9.50 b?ta 5

14-11-2019 8:16 Tweakers.net
Total Commander versie 9.50 is in ontwikkeling en inmiddels is de vijfde b?tarelease uitgekomen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in twee?n is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopi?ren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] ASUS en Google werken aan AI-ontwikkelaarsbordje

14-11-2019 8:06 Hardware.info
ASUS en Google zijn een samenwerking aangegaan om een ontwikkelaarsbordje te ontwikkelen. De single board computer (sbc) moet niet groter zijn dan een creditkaart en zou bedoeld zijn om compacte en energie-effici?nte systemen te bouwen om te werken aan edge AI-toepassingen zoals beeldherkenning. De 'Tinker Boards' in kwestie zijn de Tinker Edge T en Tinker Edge R. De eerste is gebaseerd op de NXP i.MX8M met een Edge TPU-chip die TensorFlow Lite versnelt, terwijl de Tinker Edge R wordt aangedrev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Motorola razr-klaptelefoon met vouwbaar 6,2"-oledscherm komt beg

14-11-2019 8:00 Tweakers.net
Lenovo brengt begin volgend jaar een Motorola razr-klaptelefoon met vouwbaar 6,2"-oledscherm uit. Het Android-toestel heeft een 21:9-scherm en is dichtgeklapt ongeveer half zo lang als andere moderne smartphones. Op de buitenkant zit ook een schermpje.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Hyundai stort zich op de pickup-markt

14-11-2019 7:46 Autoblog.nl
De Santa Cruz gaat er komen! In 2015 presenteerde Hyundai een opvallende concept op de North American International Auto Show in Detroit. Opeens stonden de Koreanen daar met een pickup. Een vreemde gewaarwording, want een pickup van Hyundai is wel het laatste wat men verwacht van het merk. Hyundai was echter bloedserieus. Uiteindelijk heeft het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel onthult derde generatie Movidius-VPU: Keem Bay

14-11-2019 7:19 Hardware.info
Intel geeft details over zijn aankomende vision processing unit (vpu) ontworpen voor edge computing apparaten. De nieuwe chip krijgt de codenaam 'Keem Bay' en zou volgens de fabrikant betere prestaties bieden dan varianten van Nvidia en Huawei, met minder stroomverbruik. De chip is ontworpen voor on-device AI (ook bekend als edge AI), zoals gebruikt in de Intel Neural Compute Stick. Keem Bay is een chip van 72 mm met on-die geheugen en een 64-bit bandbreedte. Intel claimt een prestatieverbeteri...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Meubelontwerper Herman Miller treedt toe tot gamingmarkt

14-11-2019 6:41 Hardware.info
De bekende meubelontwerper Herman Miller is een samenwerking aangegaan met Complexity Gaming - een esports-organisatie met teams in Dota 2 , Call of Duty en meer. Als onderdeel van de deal wordt Herman Miller de offici?le 'seating partner' voor Complexity en wordt er een 'innovatielab' met de focus op esports geopend op het 'GameStop Performance Center'? hoofdkwartier van Complexity in Texas. Volgens beide bedrijven worden er producten ontwikkeld met de nadruk op ergonomie volgens de specifie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #86 - IPhone-bugs, Xs4all-opvolgers en WhatsApp

14-11-2019 6:00 Tweakers.net
Wie is er niet groot mee geworden? Jailbreaken van iPhones was tot een aantal jaar geleden een populaire bezigheid, maar inmiddels jailbreaken nog maar weinig mensen hun Apple-apparatuur. Deze week kwam een nieuwe jailbreak uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Visual Studio Code 1.40.1

14-11-2019 5:46 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig en het kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Microsoft heeft versie 1.40.1 uitgebracht en hier zijn de volgende verbeteringen in aangebracht: Issues fixed in version 1.40.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GeForce Game Ready Driver 441.20 WHQL

14-11-2019 5:35 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 441.20 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave onder meer verbeteringen voor Star Wars Jedi: Fallen Orderen het vr-spel Stormland, is de lijst met monitoren die G-Sync ondersteunen verder uitgebreid en zijn er weer de nodige problemen verholpen. De complete release notes staan hieronder: Game Ready for Star Wars Jedi: Fallen Order
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Private Internet Access 1.6.0

14-11-2019 4:59 Tweakers.net
Private Internet Access heeft een nieuwe versie van zijn vpn-client uitgebracht. PIA is een betaalde vpn-dienst met clients voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. Daarnaast is er een browserextensie voor Google Chrome. PIA heeft een groot aantal servers in 33 landen, waaronder in Nederland. Afhankelijk van het gekozen abonnement kost de dienst tussen de drie en zeven dollar per maand en voor aanschaf kan het zeven dagen gratis worden getest. In versie 1.0 heeft het programma onder meer een nieuw uiterlijk gekregen, met een licht en donker thema. Verder zijn er aparte 32bit- en 64bit-downloads en kan er nu van tweetrapsauthenticatie gebruik gemaakt worden. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 1.6.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gallery: Skyline-eigenaren stelen de show op Times Square

13-11-2019 21:42 Autoblog.nl
Een fraai nachttafereel met voornamelijk de iconische Japanner in de hoofdrol. Al meerdere decennia weet Nissan hoge ogen te gooien met het GT-R-label. Gereserveerd voor het topmodel van de Skyline, was dit in de jaren ’90 een liefhebbersauto van het Japanse merk. Nog steeds is er bij Nissan een lekkere sportwagen beschikbaar die op het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google begint met toevoegen advertenties bij routeplanning Maps

13-11-2019 21:28 Tweakers.net
Google gaat beginnen met het verkopen van advertenties in de routeplanning bij zijn kaarten-app Maps. Als gebruikers een route plannen, kan er een gesponsorde plek op de kaart verschijnen, waar gebruikers na een tik op de pin heen kunnen navigeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: arm-versie Windows krijgt ondersteuning voor emulatie x

13-11-2019 21:11 Tweakers.net
De arm-versie van Windows 10 krijgt volgens diverse bronnen ondersteuning voor de emulatie van 64bit-programma's voor x64-architectuur. Momenteel emuleert de arm-versie van Windows alleen x86-programma's, maar niet de varianten voor 64bit-processors van Intel en AMD.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix doet iets opmerkelijks met The Witcher

13-11-2019 21:04 Apparata
Asjemenou! Normaal gesproken hoor je aan het einde van een gepubliceerd seizoen, soms zelfs later, dat een serie een nieuw seizoen krijgt. Dan spring je een gat in de lucht, want in vele gevallen heb je genoten van dat ene seizoen van die serie. Netflix doet het anders met The Witcher. Nog voordat het eerste […]
Lees het hele artikel op Apparata

GitHub brengt b?ta uit van iOS-app en belooft Android-versie

13-11-2019 20:59 Tweakers.net
Microsoft-dochterbedrijf GitHub heeft een b?ta uitgebracht van een app voor iOS. Bovendien komt er een Android-versie, zo laat de site weten. Niet alle functies van de site komen in de app, maar gebruikers kunnen wel feedback bespreken en code nakijken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ferrari slaat nieuwe richting in met de kersverse Roma

13-11-2019 20:19 Autoblog.nl
Een Ferrari als nooit tevoren met 620 pk. Ferrari, toch wel een beetje zo’n merk waar je niet omheen kan in de auto-industrie. Wat ze ook doen, de naam Ferrari laat zich maar al te graag associ?ren met het begrip supercar en andersom. Zo’n fenomeen worden als het merk uit Maranello is een moeilijke opgave. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Disney+ heeft na dag tien miljoen gebruikers

13-11-2019 20:17 Tweakers.net
Streamingdienst Disney+ heeft na een dag tien miljoen gebruikers, zo heeft Disney bekendgemaakt. Het is onbekend hoeveel van die gebruikers Nederlands zijn. Disney+ kwam dinsdag uit in drie landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Max Verstappen ‘wil er alles aan doen’ om derde te worden

13-11-2019 20:02 Autoblog.nl
‘Alleen de eerste plek geldt’ telt blijkbaar niet meer Met nog twee races te gaan is het Formule 1-seizoen bijna voorbij. Inmiddels is het wel duidelijk dat onze Verstappen niet meer eerste kan worden, dat is Hamilton namelijk al. Vorig jaar zei Verstappen dat voor hem alleen de eerste plek telde, dus blijft hij de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rockstar biedt excuses aan voor problemen pc-versie Red Dead Red

13-11-2019 19:54 Tweakers.net
Gamemaker Rockstar heeft excuses aangeboden voor de problemen die pc-gamers ervaren met Red Dead Redemption 2. Een nieuwe update die snel moet uitkomen, moet de problemen volgens de studio ?cht oplossen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Meer dan 10 miljoen abonnees voor Disney+

13-11-2019 19:52 Apparata
De streamingdienst is nu al een succes. Wij in Nederland konden de afgelopen periode al genieten van Disney+, maar nu is de streamingdienst wereldwijd uitgerold. Een ongetwijfeld spannende dag voor de dames en heren van Disney, want het is altijd afwachten of je product in de smaak valt of niet. Bij Disney kan de vlag […]
Lees het hele artikel op Apparata

Live vanuit Rome: Ferrari Roma

13-11-2019 19:45 Autoweek.nl
Vanuit de plaats waar de auto z'n naam aan dankt presenteert Ferrari z'n zoveelste nieuwkomer van 2019. De Ferrari Roma lijkt een gesloten alternatief voor de Portofino, maar is tegelijkertijd helemaal anders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Steekproef Mozilla: 10 procent van smartphonegebruikers schakelt

13-11-2019 19:44 Tweakers.net
Ongeveer 10 procent van de smartphonegebruikers heeft ooit een instelling voor advertentietracking uitgezet. Dat blijkt uit een steekproef die onderzoeksbureau Ipsos heeft gedaan in opdracht van browserbouwer Mozilla.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fitbit voegt Agenda-app toe aan smartwatches met update

13-11-2019 19:20 Tweakers.net
Fitbit heeft een update aangekondigd voor het besturingssysteem dat draait op zijn smartwatches. Zo komt er onder meer een Agenda-app en voegt Fitbit geavanceerdere manieren voor slaaptracking toe. De update komt volgende maand uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Snagit 2020.1

13-11-2019 19:18 Tweakers.net
TechSmith heeft versie 2020.1 van Snagit uitgebracht. Met dit programma, dat voor zowel Windows als macOS beschikbaar is, kunnen plaatjes, tekst, bewegende beelden en webpagina's worden afgevangen en bewerkt. Zo kunnen er effecten als perspectief, spotlight en magnify op worden losgelaten. Verder kunnen ter verduidelijking teksten, pijlen en cirkels worden aangebracht. De screenshots kunnen als afbeeldingen worden opgeslagen of direct in diverse programma's zoals Word en PowerPoint worden ge?mporteerd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in Snagit version 2020.0.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Noctua heeft nieuwe zwarte Chromax-ventilatoren en gekleurde acc

13-11-2019 19:16 Hardware.info
Noctua was voorheen er fel op tegen om ventilatoren met een andere kleur dan het inmiddels geroemde en beruchte Noctua-bruin te introduceren, maar inmiddels is het bedrijf toch gedeeltelijk overstag gegaan. Eerder introduceerde het onder andere zwarte ventilatoren en zelfs volledig zwarte heatsinks. Nu heeft het bedrijf een aantal toevoegingen gedaan aan de lijst met zwarte fans. De NF-A20 PWM, NF-A12x15 PWM, NF-A9 PWM, NF-A9x14 HS-PWM en de NF-A8 PWM krijgen allemaal zwarte versies. De rubbere...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VMware Workstation Pro 15.5.1

13-11-2019 19:12 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.5.1 van zijn virtualisatiesoftware Workstation Pro uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een of meer virtuele computers aan te maken, waarop een groot aantal verschillende besturingssystemen kan worden ge?nstalleerd. Op die manier kunnen ze naast elkaar worden gebruikt, in tegenstelling tot een dualbootopstelling, waarbij voor het ene of het andere OS moet worden gekozen. VMware Workstation is beschikbaar voor Windows en Linux, en licenties beginnen bij zo'n 275 euro. Hieronder is te vinden welke verbeteringen VMWare in versie 15.5.1 heeft doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spotify-app voor Magic Leap-headset koppelt muziek met locaties

13-11-2019 19:11 Tweakers.net
Spotify heeft een app uitgebracht voor de Magic Leap One-ar-headset, waarmee gebruikers liedjes, artiesten en playlists kunnen koppelen aan locaties. De app speelt laat die muziek vervolgens zien als gebruikers op die locatie komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VMware Workstation Player 15.5.1

13-11-2019 19:07 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.5.1 Workstation Player uitgebracht. Player is gratis software waarmee virtuele machines kunnen worden gemaakt en gedraaid. Voor commercieel gebruik wordt echter wel een vergoeding gevraagd. Het is simpel gezegd een vereenvoudigde uitvoering van andere VMware-producten, zoals Workstation Pro, Server en ESX Server. Ook de virtual machines van Microsoft Virtual PC en Symantec LiveState Recovery-disks worden ondersteund. Daarnaast kunnen verschillende voorge?nstalleerde virtual machines via deze pagina worden binnengehaald, zoals Debian, Ubuntu en Fedora. In versie 15.5.1 zijn de volgende beveiligingsproblemen verholpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG Ultragear 27GL850: De eerste 144Hz 1ms IPS monitor!

13-11-2019 19:01 Hardware.info
LG's Ultragear 27GL850 is een van de populairste monitoren in onze prijsvergelijk, en met een goede reden. Het is namelijk de eerste IPS monitor met een geclaimde reactiesnelheid van slecht 1 milliseconde! Daarbij komt dat het scherm een IPS paneel met WQHD resolutie heeft, op 144 Hz kan werken ?n relatief betaalbaar is. Tijd voor ons om uit te zoeken of LG met deze monitor echt een shot in de roos heeft.
Lees het hele artikel op Hardware.info

XnView MP 0.94

13-11-2019 18:52 Tweakers.net
Versie 0.94 van XnViewMP is uitgekomen. Met dit gratis programma kunnen afbeeldingen worden bekeken en bewerkt. MP staat voor Multi Platform, wat betekent dat er versies zijn voor Windows, Linux en macOS, met elk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. XnViewMP gebruikt dezelfde broncode voor Windows, Linux en macOS; functionaliteit en uiterlijk van de afzonderlijke versies zijn dan ook nagenoeg gelijk. Zo is er onder andere ondersteuning voor unicode, afbeeldingen met full bit depth, een eenvoudigere manier voor vertalingen en een betere database. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mazda toont hoe je van een hatchbak w?l een sedan maakt

13-11-2019 18:51 Autoblog.nl
Kijk, zo kan het ook! Als Autobloggers geloven we graag dat automakers naar onze teksten kijken en denken ‘aha, dat doen we dus fout’. In het geval van de sedanversie van de Mazda2 is dat precies wat er is gebeurd, zo blijkt. Vorige week schreven we namelijk nog over de compacte sedans met waardeloze proporties […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Visual Studio 2019 16.3.9

13-11-2019 18:40 Tweakers.net
Microsoft heeft versie 16.3.9 van Visual Studio 2019 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python en R gemakkelijker te maken. De complete lijst met de veranderingen in de 2019-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. In deze uitgave zijn onder meer de volgende verbeteringen aangebracht: Top Issues Fixed in Visual Studio 2019 version 16.3.9:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Orange verdubbelt bijna datalimiet bij Cheetah-abonnement

13-11-2019 18:30 Tweakers.net
De Belgische provider Orange heeft de datalimiet van zijn Cheetah-abonnement verhoogd van 8GB naar 15GB. Dat blijkt uit de site van de provider. Daarmee is het verschil met zijn duurdere Arend-abonnement kleiner geworden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

T-Mobile komt begin volgend jaar met cloudopnames voor tv-dienst

13-11-2019 18:20 Tweakers.net
Provider T-Mobile laat klanten vanaf begin volgend jaar opnames maken in de cloud. Dat heeft een medewerker bekendgemaakt nadat een klant in de code van de website van de provider een verwijzing vond naar de functie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Apple kondigt 16-inch MacBook Pro aan

13-11-2019 18:20 Apparata
De grootste MacBook die je nu kunt kopen. Ja, het eerdere bericht van vandaag bleek te kloppen. Apple heeft inderdaad een nieuwe MacBook Pro aan het gamma toegevoegd. Jaren na afscheid te hebben genomen van het 17-inch model is er een ‘grote’ MacBook terug in 16-inch formaat. Apple haalt met deze nieuwe laptop wel het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Afbeeldingen tonen mogelijk onaangekondigde Sony Xperia 3-smartp

13-11-2019 18:08 Tweakers.net
Er zijn afbeeldingen verschenen die mogelijk de Sony Xperia 3 tonen. De smartphone op de afbeeldingen heeft een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een gekromde achterkant die in het midden dunner is dan aan de boven- en onderkant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fiat gaat ook aan de zes-in-lijn

13-11-2019 17:58 Autoblog.nl
Kijk, een heuse zes-in-lijn renaissance! Patent laat zes-in-lijn met turbo zien die mogelijk in RAM pickup komt Bij een ?chte Amerikaanse pickup-truck hoort een achtcilinder in V-vorm. Net als slagroom bij appeltaart is het een combinatie die niet meer los van elkaar te zien is. Het enige probleem is dat een 7.0-liter V8 niet goed […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple stopt met verkoop 15"-versie MacBook pro

13-11-2019 17:50 Tweakers.net
Apple is gestopt met de verkoop van zijn 15"-versie van de MacBook Pro. Dat blijkt op de site van de fabrikant. De huidige versie was pas sinds een half jaar verkrijgbaar. Apple heeft achttien jaar lang laptops verkocht met 15"-lcd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Facebook wilde TikTok-voorganger Musical.ly overnemen

13-11-2019 17:32 Tweakers.net
Facebook-directeur Mark Zuckerberg heeft in 2016 gesprekken gevoerd met de oprichter van de app Musical.ly voor een overname. Het Chinese Bytedance nam Musical.ly over en doopte het om tot TikTok, waarna het een nog groter succes werd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo wil Netflix ouderen een abbonement aansmeren

13-11-2019 17:13 Apparata
Een slimme zet? Jij als lezer van Apparata weet Netflix wel te vinden. Een abonnement afsluiten moet ook geen puzzel zijn. Hoe anders is dat voor oudere mensen die niet met Netflix, laat staan het internet, zijn opgegroeid. Grote kans dat oude mensen stellen dat Netflix niets voor hen is. Ze zijn tevreden met wat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sharkoon komt met Skiller SGK5 gaming toetsenbord

13-11-2019 17:04 Hardware.info
Sharkoon lanceert met de Skiller SGK5 een gaming keyboard met aanpasbare rgb-achtergrondverlichting, gamingsoftware en een aantal speciale toetsen. Het toetsenbord moet zich daarnaast volgens de fabrikant vooral onderscheiden door het platte ontwerp en volledige N-key rollover ondersteuning. Waar de meeste rubberdome toetsenborden alleen 2-key rollover ondersteuning bieden en maximaal twee toetsaanslagen tegelijk kunnen detecteren, moet je met de nieuwe Sharkoon verschillende toetsen kunnen ind...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Moederbedrijf Jaguar Land Rover zoekt partners voor auto’s

13-11-2019 17:02 Autoblog.nl
Automotive Tinder-swipen voor gevorderden. Jaguar Land Rover heeft een paar obstakels te overiwnnen. Vorig jaar noteerde de autofabrikant een flink verlies en de afgelopen jaren moest een groot aantal werknemers ander werk zoeken. Om het tij te keren en weer winst te kunnen maken, moet er duidelijk iets veranderen. ??n manier omdat te doen, is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Suzuki knipt Celerio en Baleno uit Europese modellengamma

13-11-2019 16:36 Autoweek.nl
Slecht nieuws voor Suzuki-liefhebbers. Het merk heeft besloten in Europa zowel de Celerio als de Baleno uit het modellengamma te knippen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MobileIron Core 10.5.0.0

13-11-2019 16:23 Tweakers.net
MobileIron Core richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Tegenwoordig kun je dit ook onder enterprise mobility management, kortweg emm, plaatsen. Daarnaast kan MobileIron Core worden gecombineerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals Sentry voor beveiligde dataoverdracht en de Secure Workspace-apps met onder andere Help@Work, waarmee bijvoorbeeld een helpdesk van afstand kan meekijken op het scherm van een iOS- of Android-toestel. MobileIron heeft versie 10.5.0.0 zijn Core uitgebracht met de volgende aanpassingen: Core v10.5.0.0 includes the following updates: Apps
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Philips 2K19 6000 091.002.078.253

13-11-2019 16:22 Tweakers.net
Philips heeft op zijn website nieuwe firmware voor zijn lcd-tv's uit de 6500-, 6700- en 6800-series en OLED754 uitgebracht en hieraan versienummer 091.002.078.253 toegekend. Hierbij moet worden vermeld dat het modellen uit 2019 betreft. De lijst met veranderingen van deze uitgave ziet er als volgt uit: TPM196E_091.002.078.253
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Philips 2K17 6000 012.003.070.241

13-11-2019 16:21 Tweakers.net
Philips heeft op zijn website nieuwe firmware voor zijn lcd-tv's uit de 6000-serie uitgebracht en hieraan versienummer 012.003.070.241 toegekend. Hierbij moet worden vermeld dat het modellen uit 2017 betreft. De lijst met veranderingen van deze uitgave ziet er als volgt uit: TPM177E_012.003.070.241
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Philips 2K18 6700 018.004.223.001

13-11-2019 16:20 Tweakers.net
Philips heeft op zijn website nieuwe firmware voor zijn lcd-tv's uit de 6700-serie uitgebracht en hieraan versienummer 018.004.223.001 toegekend. Hierbij moet worden vermeld dat het modellen uit 2018 betreft. De lijst met veranderingen van deze uitgave ziet er als volgt uit: TPM186E_018.004.223.001
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wees cool en hip in deze briljante bedrijfswagen

13-11-2019 16:07 Autoblog.nl
Het is weer eens iets anders dan de zoveelste Citroen HY of Volkswagen T2. Altijd al een oud, Brits busje willen kopen zonder dat je de aarde vervuilt? Dan heeft het nieuwe bedrijf Morris Commercial goed nieuws voor je. Vanaf eind 2021 moet namelijk de JE verkrijgbaar zijn. Een elektrische versie van de J-type, dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple presenteert MacBook Pro met vernieuwd toetsenbord en 16"-s

13-11-2019 16:04 Tweakers.net
Apple heeft nieuwe versies gepresenteerd van zijn MacBook Pro-laptops. Deze 16"-laptop gaat de vorig jaar uitgekomen 15"-versies vervangen. De nieuwe macBook Pro heeft een groter scherm, een vernieuwd toetsenbord, nieuwe cpu's en betere speakers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Peugeot 308 - Occasion aankoopadvies

13-11-2019 16:00 Autoweek.nl
De tweede generatie Peugeot 308 is een heel stuk beter dan de eerste. Maar geheel vrij van gebreken is hij bepaald niet. Waar moet je op letten als je een gebruikt exemplaar op het oog hebt?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl