Brytande! Dit kost de nieuwe Volvo S60 in NL

16-03-2019 9:24 Autoblog.nl
Iedereen wil er een, maar wat moet je ervoor meebrengen naar de dealer? We wisten enkele jaren geleden al dat het zou gaan gebeuren. Na de invasie van Zuid-Koreaanse auto’s in ’s lands straatbeeld was China het volgende land wat de markt zou overspoelen met in eerste instantie goedkope en misschien daarna ook goede auto’s. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Reddit sluit kanalen na delen beelden van aanslag in Nieuw-Zeela

16-03-2019 9:12 Tweakers.net
Reddit heeft een tweetal kanalen gesloten na de recente aanslagen in Nieuw-Zeeland op twee moskee?n. In de desbetreffende kanalen werden namelijk beelden gedeeld van de aanslag die door een van de schutters was opgenomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

X2 komt met betaalbare Aura RGB-casefans

16-03-2019 8:34 Hardware.info
Spire-submerk X2 Products heeft een nieuwe casefan aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om de Aura RGB, die zoals zijn naam al doet vermoeden voorzien is van rgb-verlichting. X2 zet de ventilator in de markt als een vriendelijk geprijsde optie voor gamers. De Aura RGB moet door zijn relatief bescheiden draaisnelheid van 1.000 toeren per minuut en trillingdempende pads uiterst stil zijn werk doen. De verlichting bevindt zich het frame van de ventilator. Buiten de ledstrips is het geheel in...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple moet Qualcomm 31 miljoen dollar betalen wegens patentinbre

16-03-2019 8:22 Tweakers.net
Een Amerikaanse rechter heeft geoordeeld dat Apple een bedrag van 31 miljoen dollar moet betalen aan Qualcomm wegens patentinbreuk. Apple zou drie patenten hebben geschonden. Qualcomm en Apple zijn al langer verwikkeld in een juridische strijd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Australi? 2019

16-03-2019 8:03 Autoblog.nl
Yassss daar gaan we dan! Na een lange winter dromen en speculeren over hoe het F1 seizoen van 2019 zich zal ontvouwen is de dag die je wist dat zou komen vandaag eindelijk daar: tijd om te kwalificeren in Australi?! Traditioneel vindt de aftrap van het seizoen weer plaats in de mooie omgeving van Albert […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HWMonitor 1.40

16-03-2019 7:45 Tweakers.net
CPUID, bekend van onder andere CPU-Z en PC Wizard, heeft versie 1.40 van HWMonitor uitgebracht. Dit programma is in staat om de waardes uit te lezen van een groot aantal sensors van onder andere moederborden, videokaarten en harde schijven. Informatie zoals temperaturen, spanningen en snelheden van ventilators kunnen dan in een overzichtelijk scherm worden weergegeven. Er is ook een betaalde Pro-versie, die het onder meer mogelijk maakt om andere pc's in het netwerk in de gaten te houden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in version 1.40:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S10-serie - Meer technologie achter de schermen

16-03-2019 6:00 Tweakers.net
De Galaxy S-serie is dit jaar een telefoon rijker: de S10e. Verder zijn er de S10 en S10+, met allemaal een gat in het scherm om de voorkant geheel uit scherm te laten bestaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S10 en S10+ review: Tien met een griffel?

16-03-2019 5:59 Hardware.info
Dit jaar is het voor Samsung dubbel feest. Het Koreaanse conglomeraat viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan, terwijl de meest succesvolle productreeks van het bedrijf zijn tiende verjaardag viert: de Samsung Galaxy-serie van Android-smartphones. Met high-end specificaties en uitgekiende marketing groeide die in het afgelopen decennium uit tot een dominante factor op de smartphonemarkt. Samsung heeft als een van de weinige smartphonemakers vrijwel alle onderdelen in huis om een eigen toestel te bo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de meest noemenswaardige snelheidsrecords

15-03-2019 23:00 Autoblog.nl
Een overzicht van alle recordbrekende auto’s en bestuurders in de geschiedenis. In 2017 zou de Bloodhound SSC een nieuw snelheidsrecord neerzetten. De supersonische auto wilde in Bonneville 1.000 mph (1.609 km/u) neerzetten. Dat is niet gelukt, waarmee het record van Andy Green in 1997 (in de Thrust SSC) van 1.223 km/u nog steeds staat. We […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zoveel geld brengt Apex Legends de makers op

15-03-2019 21:14 Apparata
Niet alleen het aantal bezoekers groeit stormachtig…. Nadat Apex Legends eerder dit jaar uitkwam veroverde het spel razendsnel marktaandeel. Nu het spel een kleine twee maanden op de markt is zijn ook de eerste financi?le resultaten zichtbaar. Deze lijken al net zo stormachtig als de entree van het spel zelf. Het is natuurlijk veel te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gebruikers klagen over scherm van Galaxy S10 dat aan blijft gaan

15-03-2019 21:11 Hardware.info
Om te voorkomen dat smartphones in je broekzak aan gaan, zijn ze uitgerust met een nabijheidssensor. Die van de Samsung Galaxy S10 lijkt volgens klachten op Reddit en Samsungs forum echter niet correct te werken, want het scherm blijft naar verluidt steeds aan gaan. Dat leidt tot onbedoelde gevolgen door activatie van snelkoppelingen op het ontgrendelscherm, maar heeft natuurlijk ook een negatieve impact op de accuduur. Overigens is het hoogstwaarschijnlijk geen hardwarematig defect: de sensor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ook de Tesla Model Y zal geen goedkope auto worden

15-03-2019 21:02 Autoblog.nl
Nederland zal de nodige tol eisen op de ‘lage prijs’ van de nieuwe crossover. Vanmorgen in het holst van de nacht, heeft Elon Musk het doek getrokken van de Tesla Model Y. Er werd kosten noch moeite bespaard om de auto niet te laten uitlekken, maar de auto verrast allerminst. Het is een gekrompen Model […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wat is er pro aan de Samsung Notebook 9 Pro?

15-03-2019 20:42 Apparata
Na het debacle met de Samsung Pen gaat het weer mis. Na de Samsung Notebook 9 Pen werd de Samsung Notebook 9 Pro gelanceerd. De Pro en de Pen werden al gesignaleerd op de innovatiebeurs SEC. Daar waren beide Notebooks in gezelschap van een derde apparaat, dat Samsung “Pen” noemde. De reacties waren honend toen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Notmycar is battle royale-game met voertuigen en komt op 5 april

15-03-2019 20:41 Tweakers.net
Ontwikkelaar NMC Studios en uitgever Skybound Games brengen op 5 april het spel notmycar uit als Steam Early Access-titel. Het spel volgt de conventies van het battle royale-'genre', maar in plaats van menselijke personages worden auto's gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Crytek demonstreert real-time ray tracing in CryEngine met Radeo

15-03-2019 20:23 Hardware.info
Meningen zijn erover verdeeld, maar de laatste tijd ligt de focus van grafische vooruitgang in real-time raytracing. Nvidia heeft daarvoor zijn Turing-videokaarten uitgerust met specifieke RTX-cores om het proces te versnellen, maar Crytek werkt momenteel aan een feature voor zijn CryEngine waarmee het in principe op alle hardware fatsoenlijk kan werken. Dat laat het bedrijf zien in de Neon Noir demo, waarbij de reflecties met real-time ray tracing zijn berekend op een AMD Radeon Vega 56. Deze...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Overheid cre?ert 'routekaart' voor groei van datacenters van Ned

15-03-2019 20:00 Tweakers.net
De Nederlandse landelijke overheid en bestuurders uit de regio's hebben vrijdag een akkoord bereikt over de verdere groei van de sector voor datacenters. Daarvoor is een routekaart opgesteld die de jaarlijkse groei van de sector moet bestendigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei P Smart Plus 2019 is betaalbare smartphone met AI triple

15-03-2019 19:44 Hardware.info
Huawei heeft de P Smart+ 2019 ge?ntroduceerd, een smartphone waarmee het vooral de iets jongere doelgroep wil aanspreken. Het bedrijf gelooft namelijk dat die twee dingen belangrijk vinden bij de aankoop: de beste camera en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel is bijna identiek aan de P Smart (review); alleen de triple lens-camera is nieuw. Het apparaat heeft een?6,21-inch scherm met resolutie van 2340 x 1080 en een kleine notch. Daaronder vind je een Kirin 710 SoC (12 nm) met acht...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netgear brengt XR300-gamingrouter in april uit voor 200 dollar

15-03-2019 19:24 Tweakers.net
Netgear heeft de Nighthawk Pro Gaming XR300 officieel ge?ntroduceerd. Als onderdeel van de Nighthawk Pro Gaming-serie moet deze router bij de verdeling van het draadloze internetverkeer de latency bij gaming beperken. Het apparaat komt volgende maand uit voor 200 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bentley Turbo R agressief ontvreemd in Amsterdam

15-03-2019 19:09 Autoblog.nl
Ook jij kunt de politie helpen met het vinden van deze auto. De politie is zoekende naar een gestolen Bentley Turbo R. De youngtimersedan, uitgevoerd in elegant groen, is donderdagavond 14 maart gestolen bij een tankstation aan de Hamerstraat, in Amsterdam. De dader richtte een vuurwapen op de 48-jarige eigenaar waardoor hij de auto moest […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche leent cadeaupapier van Audi voor de Taycan

15-03-2019 18:40 Autoblog.nl
De productieversie zal binnenkort te aanschouwen zijn, maar de camouflage-outfit wordt steeds minder verhullend. Porsche wil dit jaar voor opschudding zorgen in de EV-wereld. Op de Autoblog-redactie lukt dat nog niet echt. Porsche spreekt al sinds de onthulling van de Mission E Concept in 2015 van ‘Tesla-slopende cijfers’. Als we de eerste onthulde info mogen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'EU legt Google volgende week boete op voor concurrentiebelemmer

15-03-2019 18:28 Tweakers.net
De Europese Commissie legt naar verluidt volgende week wederom een boete op aan Google, omdat het concurrerende zoekbedrijven zou hinderen in hun mogelijkheden om advertenties te verkopen. Het draait hierbij om Google AdSense. Eerder kreeg Google al twee miljardenboetes. in de vorm van Commissielid van Mededinging, Margrethe Vestager,
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stemmen voor de achttiende Dutch Power Cows Stampede is begonnen

15-03-2019 18:22 Tweakers.net
Het stemmen voor de achttiende editie van de Dutch Power Cows Stampede is begonnen. Tweakers en anderen kunnen tot en met 25 maart stemmen op hun favoriete project, zoals het opsporen van astero?den of onderzoek naar de 3d-structuur van eiwitten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Crytek toont raytracingtechnologie voor systemen zonder Nvidia's

15-03-2019 17:54 Tweakers.net
Gameontwikkelaar Crytek heeft een video met gerenderde beelden gepubliceerd waarin realtime-raytracingreflecties zijn te zien, zonder dat er gebruik is gemaakt van RTX-gpu's van Nvidia. Dit is volgens het bedrijf mogelijk door een nieuwe raytracingfunctie van de CryEngine 5.5.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vergelijking: Bugatti La Voiture Noire vs Chiron

15-03-2019 17:39 Autoblog.nl
Weer een Bugatti met W16: die moet wel hetzelfde zijn als een Chiron, toch? Prijsklasses zijn overal. Tegenwoordig staat er in principe al voor 10.000 euro een nieuwe auto op de oprit. Bij 50.000 euro staat er gemiddeld gezien een dikke premium sedan op de oprit. Elke ‘stap’ die je vervolgens omhoog gaat zorgt ervoor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GRID 2 met DLC gratis te claimen via Humble Bundle

15-03-2019 17:18 Hardware.info
Humble Bundle geeft regelmatig games gratis weg in ruil voor aanmelding van een nieuwsbrief, waarbij het meestal gaat om de wat kleinere indie-games. Ditmaal geeft het echter GRID 2 weg, een racespel van Codemasters dat normaal gesproken voor 25 euro aangeboden wordt (met daarnaast nog 45 euro aan dlc's). Om het spel te bemachtigen moet je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Humble Bundle, waarna je drie codes toegestuurd krijgt die je op Steam kan invullen. Het gaat om het basisspel GRID 2,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Analyse toont aan: Bitcoin koers op punt van uitbreken

15-03-2019 17:10 Apparata
Is de huidige vlakke Bitcoin koers stilte voor de storm? Wie de koersen van de Bitcoin volgt merkt dat de munt al een dag of tien niet erg beweegt. De koersen schommelen steeds rond 1 % winst of 1 % verlies. Uiteraard is het voer voor analisten om uit te zoeken wat dit kan betekenen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Qualcomm moet van Amerikaanse rechter een miljard dollar aan App

15-03-2019 17:08 Tweakers.net
Een federale rechter uit de VS heeft in een voorlopige uitspraak bepaald dat Qualcomm een miljard dollar moet betalen aan Apple. Dit is in het kader van de langlopende juridische strijd tussen beiden, waarbij het in dit geval gaat over Qualcomms weigering compensatie te betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hackatrain 2019 - Gaat het Team Tweakers dit jaar winnen?

15-03-2019 16:58 Tweakers.net
Ook dit jaar zal de Hackatrain?weer naar Berlijn?rijden. Tweakers doet, net als in de afgelopen twee jaar, mee met een eigen team en gaat natuurlijk voor niets minder dan de eerste plaats. Ga jij van 1 tot en met 6 juli met ons mee naar Berlijn?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ascii-game Dwarf Fortress krijgt vernieuwde graphics en verschij

15-03-2019 16:24 Tweakers.net
Ontwikkelstudio Kitfox Games gaat een betaalde versie van simulatiespel Dwarf Fortress via Steam en itch.io uitbrengen, met bijgewerkte graphics. Het oorspronkelijke spel is sinds 2006 in ontwikkeling en opgebouwd uit ascii-karakters.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seat Leon schuift sneeuw

15-03-2019 16:24 Autoweek.nl
De testingenieurs hebben het druk en koud met de volgende generatie Seat Leon. Opnieuw ontmoet onze spionagefotograaf een prototype in het hoge noorden van Scandinavi?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW 330i vs. Mercedes-Benz C300 - Dubbeltest

15-03-2019 16:00 Autoweek.nl
Hoewel veel merken pogen binnen te dringen in het D-segment, zijn het nog altijd BMW en Mercedes-Benz die de toon aangeven in deze luxe Rotary-club. Bij de komst van een nieuwe generatie is het daarom altijd vuurwerk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

VMware Workstation Pro 15.0.3

15-03-2019 15:59 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.0.3 van zijn virtualisatiesoftware Workstation Pro uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een of meer virtuele computers aan te maken, waarop een groot aantal verschillende besturingssystemen kan worden ge?nstalleerd. Op die manier kunnen ze naast elkaar worden gebruikt, in tegenstelling tot een dualbootopstelling, waarbij voor het ene of het andere OS moet worden gekozen. VMware Workstation is beschikbaar voor Windows en Linux, en licenties beginnen bij zo'n 275 euro. In versie 15.0.3 zijn enkele beveiligingsprobleem verholpen en zijn de OpenSSL- en libxml2-bibliotheken bijgewerkt naar een nieuwere versie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netgear introduceert XR300 gaming-router met DumaOS voor 200 dol

15-03-2019 15:49 Hardware.info
Netgear introduceert een nieuwe router in zijn Nighthawk Pro Gaming-lijn, die geoptimaliseerd is voor lage latencies in games. De XR300 is een nieuw instapmodel in de serie, naast de al eerder uitgebrachte XR500 en XR700. Hij heeft vier lan-poorten en 802.11ac. Vanaf april is hij beschikbaar voor 200 dollar. De XR300 is de instaprouter in de Nighthawk Pro Gaming-lijn, maar biedt alsnog veel van de functies. Naast de enkele wan-poort zitten er vier gigabit ethernet-poorten op voor bedrage verbin...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VMware Workstation Player 15.0.3

15-03-2019 15:46 Tweakers.net
VMware heeft de derde update voor versie 15 Workstation Player uitgebracht. Player is gratis software waarmee virtuele machines kunnen worden gemaakt en gedraaid. Voor commercieel gebruik wordt echter wel een vergoeding gevraagd. Het is simpel gezegd een vereenvoudigde uitvoering van andere VMware-producten, zoals Workstation Pro, Server en ESX Server. Ook de virtual machines van Microsoft Virtual PC en Symantec LiveState Recovery-disks worden ondersteund. Daarnaast kunnen verschillende voorge?nstalleerde virtual machines via deze pagina worden binnengehaald, zoals Debian, Ubuntu en Fedora. In versie 15.0.3 zijn enkele beveiligingsprobleem verholpen en zijn de OpenSSL- en libxml2-bibliotheken bijgewerkt naar een nieuwere versie. Important Fixes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hello Games stelt multiplayerfunctionaliteit No Man’s Sky Online

15-03-2019 15:35 Tweakers.net
Hello Games heeft de volgende update voor No Man's Sky aangekondigd: No Man’s Sky: Beyond. Onderdeel van de update is volgens de ontwikkelaar No Man’s Sky Online en dit zou een 'radicaal nieuwe' multiplayerervaring worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Visual Studio Code 1.32.3

15-03-2019 15:21 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig en het kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Microsoft heeft De derde iteratie van versie 1.32 uitgebracht. De bijbehorende lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volledige prijslijst Volvo S60 bekend

15-03-2019 15:10 Autoweek.nl
Na de zomer beleeft de nieuwe Volvo S60 zijn Nederlandse debuut. De importeur laat nu weten voor hoeveel geld alle verschillende varianten de showrooms mogen verlaten. Opmerkelijk: de krachtigere instap-V60 is goedkoper dan de basis S60.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De smartphone met vouwbaar dubbelscherm lijkt de trend

15-03-2019 15:10 Apparata
Volgende smartphonefabrikant zet in op dubbel uitvouwbaar scherm. Toen Xiaomi de eerste bewegende beelden van een uitvouwbare smartphone/tablet bekend maakte reageerden de telecom-volgers enthousiast. Inmiddels blijkt dat zij niet de enige zijn die direct een dubbel uitvouwbaar scherm willen brengen. Uit de recent gepubliceerde patentaanvraag van een andere fabrikant voor mobiele telefoons blijkt dat zij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hardware.Info TV: Samsung Q900R: De eerste 8K TV uitgebreid gete

15-03-2019 15:01 Hardware.info
Meerdere fabrikanten brengen dit jaar 8K televisies op markt, maar er kan er natuurlijk maar ??n de eerste zijn, en dat is Samsung. De Q900R werd vorig jaar op de IFA beurs al aangekondigd, en inmiddels hebben wij deze tv uitgebreid getest. In deze video bespreken we niet alleen de testresultaten van de Q900R, maar gaan we ook uitgebreid in op de vraag of hoe nuttig 8K in de praktijk nou echt is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

GPU-Z 2.18.0

15-03-2019 15:00 Tweakers.net
Versie 2.18.0 van GPU-Z is uitgekomen. Dit programma kan precies vertellen welke grafische kaart in de pc zit. Zo vermeldt het onder meer fabrikant, model, type, revisie en snelheid van de grafische processor, maar ook de hoeveelheid, type en snelheid van het geheugen. Hoewel de naam en het uiterlijk doen denken aan CPU-Z en PCI-Z, vergelijkbare programma's voor processors en pci-devices, zijn al deze programma's van andere makers. Sinds versie 2.16.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in version 2.18.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Donkervoort D8 GTO in kreukels na crash op A6

15-03-2019 14:56 Autoblog.nl
Het is nog niet de tijd van het jaar.. De hele week is het al nat en winderig buiten. Niet het weer om met een supercar een blokje om te gaan of, nog een stapje verder, met een listige Donkervoort. Ondanks de weersomstandigheden ging een automobilist met een D8 GTO op stap en helaas ging […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Oppo verlaagt prijs RX17 Pro en opent eerste shop-in-shop

15-03-2019 14:54 Hardware.info
Eerder berichtten we al over het voornemen van Oppo om in Europa, te beginnen met onder andere Nederland, een speler van formaat te worden op de smartphonemarkt. Daartoe zet het nu een volgende stap met de opening van een shop-in-shop bij de Media Markt in Rotterdam-centrum, en een aangekondigde prijsverlaging van de RX17 Pro. De RX17 Pro evalueerden we positief in onze review, waarbij we met name over de camera en de riante opslagruimte te spreken waren, maar het prijspunt op moment van introd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Epic Store kopieert ongevraagd Steam-informatie van gebruikers

15-03-2019 14:41 Tweakers.net
De Epic Games Store kopieert direct na installatie bestanden van Steam. Daarin staan onder meer welke spellen de gebruiker heeft gespeeld, hoelang ze de spellen hebben gespeeld en welke Steam-vrienden ze hebben. Epic Games-oprichter Tim Sweeney zegt dat dit wordt aangepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Turtle Beach neemt maker pc-gameaccessoires Roccat over

15-03-2019 14:35 Tweakers.net
Het Amerikaanse bedrijf Turtle Beach heeft het Duitse Roccat overgenomen voor in totaal 19,2 miljoen dollar, omgerekend 17 miljoen euro. Met de overname breidt het in headsets gespecialiseerde Turtle Beach uit naar andere pc-accessoires.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Porsche 944

15-03-2019 14:30 Autoweek.nl
De Porsche 944 is een onderdeel van en serie Porsches die nog altijd niet hoog op de wensenlijst staat van de meeste liefhebbers. Toch steeg de viercilinder Porsche bij iedere vernieuwingsslag in aanzien. Is dat bij de facelift van '89 terecht?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft opent Xbox voor andere ontwikkelplatformen

15-03-2019 14:28 Apparata
De koers is verlegd naar Cross Platform Gaming met project XCloud en Game Stack. Het spelen van games op meerdere platformen is al langer een trend, maar Xbox bleef daar vaak buiten. Men keek dan ook verrast op toen Microsoft aankondigde dat haar games beschikbaar kwamen op de Nintendo Switch, zeker omdat Nintendo ook niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bijzonder smakelijk: nieuwe ABT RS 5-R Sportback

15-03-2019 13:54 Autoblog.nl
Het pretpakket is vooralsnog niet voor iedereen. ABT Sportsline dendert je vrijdagmiddag binnen door de door hen aangepakte Audi RS 5 Sportback te presenteren. De tuner had al eerder een trucje gedaan op de RS 5 Coup? en nu is de variant met twee extra deuren aan de beurt. Net als de coup?, beschikt deze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Qualcomm: dit jaar verschijnen smartphones met 100-megapixelcame

15-03-2019 13:48 Tweakers.net
Dit jaar verschijnen er smartphones met 64- en 100-megapixelcamera's, claimt Qualcomm. Het bedrijf meldt bij een toelichting op de ondersteuning voor 192-megapixelafbeeldingen door zijn chipsets. Ook komt Qualcomm met een eigen implementatie voor hdr10-opnames.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Turtle Beach gaat Roccat overnemen voor sterkere positie in Euro

15-03-2019 13:35 Hardware.info
Het Amerikaanse bedrijf Turtle Beach, dat we vooral van zijn headsets kennen, heeft gisteravond aan de hand van een persbericht laten weten dat het Roccat over gaat nemen. Er gaat zo'n 14,8 miljoen dollar aan cash mee gemoeid, en de bedrijfstop kan daarnaast nog eens kiezen tussen een miljoen aan cash ?f aandelen. Tot slot is er 3,4 miljoen aan earn out afgesproken, wat pas betaald hoeft te worden als bepaalde resultaten binnen een afgesproken periode zijn geboekt. Roccat komt oorspronkelijk ui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Miami Blue Golf GTI kost je bijna 60.000 euro

15-03-2019 12:55 Autoblog.nl
Weer eens wat anders? Bij de woorden ‘Golf GTI‘ is de kleur blauw zo’n beetje het laatste wat in je opkomt. Een Golf GTI scoor je in het rood en een Golf R in het donkerblauw. Althans, dat is de logische gedachtengang kijkende naar de historie van beide modelvarianten. Er zijn altijd mensen die het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW: uitdagend jaar

15-03-2019 12:38 Autoweek.nl
BMW heeft afgelopen jaar minder winst geboekt. De Duitse onderneming had onder meer last van de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China en de invoering van strengere uitstootregels in Europa. Ook de brexit baart BMW zorgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Google werkt aan ondersteuning van Nintendo Switch-controllers

15-03-2019 12:30 Tweakers.net
In de broncode van Chromium zijn aanwijzingen ontdekt dat Google Chrome ondersteuning krijgt voor de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch. Dat betekent in theorie dat gebruikers straks in een browserscherm games kunnen spelen via deze controllers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple: Spotify wil de voordelen van een gratis app zonder een gr

15-03-2019 12:26 Tweakers.net
Spotify wil volgens Apple de voordelen van een gratis app hebben, zonder een gratis app te zijn. Zo wil het muziekbedrijf volgens Apple geen geld aan Apple afdragen, terwijl het door de App Store wel inkomsten krijgt. Apple zegt ook geen updates van Spotify te hebben geblokkeerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweede spreker voor de Meet-up Quantum- en nanotechnologie is be

15-03-2019 12:23 Tweakers.net
Op donderdag 4 april houden we onze eerste Meet-up van 2019, met als thema quantum- en nanotechnologie. Eerder konden we prof.dr.ing. Dave Blank als spreker aankondigen en vandaag kunnen we bekendmaken dat Jelmer Boter ook zal spreken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bekijk de binnenkant van de Samsung Galaxy S10e, S10 en S10+ zon

15-03-2019 11:45 Hardware.info
Na introductie van een nieuw high-end Samsung toestel, is het slechts even wachten totdat iFixit het apparaat van binnen heeft bekeken. Eind vorige maand bekeken wij reeds de nieuwe Samsung Galaxy S10e, S10 en S10+ smartphones van de buitenkant; iFixit heeft inmiddels ook een blik op de binnenkant geworpen. Naast een teardown-artikel, heeft iFixit een aantal wallpapers ter beschikking gesteld. Daarop kun je het binnenwerk van jouw Samsung S10e, S10 of S19+ bekijken zonder daadwerkelijk de smart...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Boze Gelderlander sloopt X6, huis en nog meer auto’s

15-03-2019 11:43 Autoblog.nl
Gezellige toestanden in Gendt deze ochtend. Bijzondere taferelen in het normaal zo rustige Gendt, een dorpje in de provincie Gelderland. Een 56-jarige man ging door het lint en sloopte een huis en meerdere auto’s. De politie spreekt over een conflict in relationele sfeer. Volgens Omroep Gelderland had de man ruzie met zijn ex, de twee […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cupra Formentor komt in 2020

15-03-2019 11:31 Autoweek.nl
Op dit moment pronkt Seat op de beursvloer van Gen?ve met de Formentor, de eerste echt eigen Cupra, dus niet gebaseerd op een bestaand model van Seat. Dat is nog een concept car, maar vandaag blijkt dat we volgend jaar de productieversie mogen verwachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit bekent het ‘Keurmerk Refurbished’ voor iPhone-fans

15-03-2019 11:23 Apparata
Het zou een stuk aantrekkelijker moeten worden om een refurbished toestel te kopen. Voor niet tech-nerds kan het concept ‘refurbished’ een beetje vreemd overkomen. ‘Oh ja, hij is tweedehands, maar hij doet het nog super goed. Trust me bro!’ Om wat van die twijfel weg te nemen komt Sectorvereniging Techniek Nederland met het Keurmerk Refurbished. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Patentaanvraag van Google beschrijft scherm dat op twee plaatsen

15-03-2019 11:01 Tweakers.net
Uit een onlangs door Google ingediend patent is op te maken dat het bedrijf de ontwikkeling van een vouwbaar scherm overweegt. De technologie waarmee Google experimenteert, onderscheidt zich van bestaande foldables doordat het scherm op twee plaatsen kan worden gevouwen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl