Aantal Plague Inc.-spelers stijgt enorm door Chinese Corona-viru

24-01-2020 20:37 Tweakers.net
"Het is belangrijk te onthouden dat Plague Inc. een spelletje is, en geen wetenschappelijk model." Dat is de waarschuwing die Ndemic Creations uitdeelt. Het spel stijgt door de uitbraak van het Chinese Corona-virus sterk in populariteit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google verandert experiment met favicons in zoekresultaten na kr

24-01-2020 20:18 Tweakers.net
Google komt deels terug van zijn beslissing om de zoekresultaten op de desktop een ander uiterlijk te geven. Het bedrijf wilde die meer laten lijken op de mobiele zoekresultaten door favicons te tonen, maar dat vervaagde het onderscheid tussen advertenties en zoekresultaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maakt Fortnite zich op voor de grootste update ooit?

24-01-2020 20:03 Apparata
Het is al wel heel lang stil bij de makers van Fortnite en nu brengen ze een geheimzinnig bericht naar buiten. Het is de laatste maanden behoorlijk stil rondom Fortnite. De release van Chapter 2 was een gigantisch succes maar vervolgens bleven opvolgende updates uit. Het is tot dusver een beetje mysterieus waarom het zo […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen krijgt n?g een miljoenenboete voor dieselgate

24-01-2020 20:01 Autoblog.nl

Deze keer is Canada aan de beurt. Het is zo’n verhaal dat maar niet op wil houden. Volkswagen en dieselgate. Deze keer is het Canada dat geld wil zien van het Duitse bedrijf. Volkswagen importeerde namelijk 128.000 auto’s die de emissiestandaarden van het land overtreden. Daarom werd Volkswagen door de Canadese overheid aangeklaagd, waarna de […]

The post Volkswagen krijgt n?g een miljoenenboete voor dieselgate appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Politie koppelde in 2019 98 keer foto aan gezichtsherkenningsdat

24-01-2020 19:03 Tweakers.net
De Nederlandse politie heeft vorig jaar 98 keer een match gevonden in het systeem voor gezichtsherkenning. Dat is 16 keer meer dan in het jaar ervoor. Hoe vaak zo'n match tot een vervolgonderzoek of veroordeling leidt is niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Ferrari 250 MM Spyder staat in NL te koop

24-01-2020 18:59 Autoblog.nl

De vraagprijs is onbekend, maar een bod van een paar duizend euro is vermoedelijk n?t niet hoog genoeg. De duizend kilometer van Buenos Aires, de 12 uur van Sebring, races in Watkins Glen en Road America, natuurlijk ook de Mille Miglia. Deze Ferrari 250 MM Vignale Spyder uit 1953 heeft al een flink leven gehad, […]

The post Deze Ferrari 250 MM Spyder staat in NL te koop appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Haven van Rotterdam begint proef met 'digitale brandweer'

24-01-2020 18:43 Tweakers.net
De haven van Rotterdam is een proef begonnen met een 'digitale brandweer'. Dat is een speciaal korps van cyberexperts die de digitale veiligheid in de haven moeten bewaken. Op dit moment zijn 15 bedrijven daarbij aangesloten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vilner zeikt BMW af om de X7

24-01-2020 17:58 Autoblog.nl

‘Dit interieur is niet acceptabel…’ Wanneer je een hele goedkope auto koopt, mag je eigenlijk maar ??n materiaal verwachten in het interieur: plastic. Natuurlijk, op de stoelen en de matten mag best wat stof zitten, maar alles wat je aanraakt – zoals het stuur, knoppen en de ventilatieroostertjes – gaat goedkoop aanvoelen. Maar als je […]

The post Vilner zeikt BMW af om de X7 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Experts: Citrix-kwetsbaarheid wordt actief misbruikt voor ransom

24-01-2020 17:56 Tweakers.net
Bedrijven die hun Citrix-software nog niet up-to-date hebben lopen het risico door ransomware te worden getroffen. Beveiligingsexperts waarschuwen dat dat in de praktijk al gebeurt. Ransomwareverspreiders proberen kwetsbare servers actief te infecteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze bezorger kiest voor elektrische bedrijfsauto’s

24-01-2020 17:25 Autoblog.nl

Om zo pakketten emissievrij naar de klant te brengen. Investeren in verduurzaming kan op alle vlakken. Als het op autogebied gaat ligt daar een keuze voor bijvoorbeeld een elektrische auto of een voertuig op waterstof. Ook bedrijven zijn op tal van gebieden aan het vergroenen. Hoe een firma hier invulling aan geeft heeft met een […]

The post Deze bezorger kiest voor elektrische bedrijfsauto’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tinder krijgt alarmknop en fotoverificatie

24-01-2020 17:21 Tweakers.net
Tinder krijgt meerdere functies de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de datingapp te moeten waarborgen. Zo krijgt de app een alarmknop voor het waarschuwen van autoriteiten en doorsturen van locatiedata.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Patriot komt met Viper 7.1 headset met rgb led

24-01-2020 17:12 Hardware.info
Patriot brengt een nieuwe gamingheadset binnen de Viper-range uit: de V380. De headset biedt virtueel 7.1 geluid en is de opvolger van de V370. Het headset van beschikt over twee 53 mm neodymium drivers. Uit ergonomisch oogpunt heeft Patriot gekozen voor een hangend scharnier in combinatie met oversized oorschelpen, die bovendien heel comfortabel moeten zijn. Verder is een omnidirectionele microfoon met noise cancelling aanwezig. Aansluiten gaat via usb, dankzij een kabel van 2,1 meter lengte...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Prijzen van snelladers gaan niet verder stijgen’

24-01-2020 17:01 Autoblog.nl

Het is maar te hopen voor de EV’ers… Een van de grootste voordelen van de elektrische auto, is de lage kilometerprijs. Natuurlijk kost het veel geld om een EV te kopen, maar daarna kan je voor betrekkelijk weinig geld je kilometers maken. Elektriciteit kost immers een stuk minder dan benzine en diesel. Daar komt voor […]

The post ‘Prijzen van snelladers gaan niet verder stijgen’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Top 10 dikste Netflix Originals die in 2020 uitkomen

24-01-2020 16:32 Apparata
2020 wordt weer een mooi jaar voor Netflix-gebruikers, want er komen een hoop toffe originals uit. Netflix scoort de laatste tijd een hoop grote hits met nieuwe shows en in 2020 komen veel van die shows (weer) terug. In dit artikel zetten we de 10 dikste Netflix Originals die in 2020 uitkomen op een rijtje. […]
Lees het hele artikel op Apparata

EKWB lanceert nieuwe AIO-waterkoelers met ARGB in drie formaten

24-01-2020 16:16 Hardware.info
Het Sloveense EK Waterblocks brengt vandaag een nieuwe serie all-in-one waterkoelers op de markt. De simpel betitelde EK-AIO-lijn moet een toegankelijke ervaring op het gebied van waterkoeling leveren. Er zijn drie verschillende formaten verkrijgbaar: 120mm, 240mm en 360mm.? Alle modellen zijn voorzien van addressable rgb-verlichting bovenop de pomp en worden geleverd met ??n, twee of drie Vardar argb-ventilatoren (afhankelijk van het formaat). De rgb-protocollen van Gigabyte, Asus, MSI en A...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AC Schnitzer ACS3 (BMW M340i) – rij-impressie

24-01-2020 16:00 Autoblog.nl

Dit is de BMW M340i in een AC Schnitzer jasje. De kers op de taart?

The post AC Schnitzer ACS3 (BMW M340i) – rij-impressie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lexus LC 500h vs. Porsche 911 Carrera - Dubbeltest

24-01-2020 16:00 Autoweek.nl
De eeuwige Porsche 911 is zo'n succes dat het soms voelt als een sleur. Is de merkwaardige Lexus LC een re?el alternatief voor de nieuwe basis-Carrera?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AutoWeek Podcast: De Uitlaat

24-01-2020 15:55 Autoweek.nl
De tweede aflevering van De Uitlaat, luister hier!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Londense politie gaat camera's met realtime gezichtsherkenning g

24-01-2020 15:35 Tweakers.net
De Metropolitan Police van Londen gaat na een test van drie jaar een systeem voor live-gezichtsherkenning in de dagelijkse praktijk inzetten. De politie kan met het systeem waarschuwingen krijgen dat gezochte personen zich op de plek van de camera begeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LogViewPlus 2.4.18

24-01-2020 15:20 Tweakers.net
LogViewPlus is een programma waarmee onder Windows logbestanden op een makkelijke en overzichtelijke manier kunnen worden geanalyseerd. Het kan meerdere logbestanden in een scherm weergeven, logbestanden direct op een server openen en ze in real-time weergeven (tail). Verder is er is syntax highlighting, kunnen er filters worden aangemaakt en zijn er uitgebreide zoekmogelijkheden. Een persoonlijke licentie kost 45 dollar per jaar, maar kan op meerdere machines worden gebruikt. Kort geleden is versie 2.4.18 uitgekomen en hier zijn de volgende veranderingen en verbeteringen in aangebracht: New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Datum onthulling PlayStation 5 door speurneus achterhaald

24-01-2020 15:08 Apparata
De exacte datum en locatie van de Sony PlayStation 5-onthulling zou zijn achterhaald door een fanatieke speurneus. PlayStation-gamers wachten natuurlijk al maanden op de onthulling van de PlayStation 5. We weten in elk geval dat hij ergens eind dit jaar uit zou moeten komen, maar wanneer de console eindelijk officieel onthuld wordt is tot dusver […]
Lees het hele artikel op Apparata

1 keer raden wie de tellers van de Supra heeft ontworpen

24-01-2020 14:59 Autoblog.nl

Ja, je hebt het goed. De huidige generatie Toyota Supra wordt nogal geplaagd met het feit dat de sportwagen toch wel erg veel onderdelen deelt met BMW. Niet zo gek, want een groot deel van de aandrijflijn is inderdaad afkomstig van het merk uit Duitsland. Wat heeft Toyota dan wel echt in eigen huis ontworpen? […]

The post 1 keer raden wie de tellers van de Supra heeft ontworpen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD dicht lekken in Radeon-drivers

24-01-2020 14:49 Tweakers.net
AMD heeft in de vorm van Adrenalin 2020 Edition 20.1.1 nieuwe drivers uitgebracht waarmee het kwetsbaarheden in de Radeon-driverbestanden dicht. Via de kwetsbaarheden was het mogelijk om op afstand code uit te voeren, maar alleen binnen VMware.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei gaat over op TomTom voor smartphones

24-01-2020 14:46 Hardware.info
Het is voor Huawei een zeer lastige tijd te noemen. Nu het bedrijf afgesneden is van Google vanwege mogelijke veiligheidsrisico's, is ook navigatie een probleem op zijn toestellen. Het bedrijf neemt daarom een andere niet-Amerikaanse partner in de armen: TomTom. TomTom heeft aangegeven een deal met Huawei gesloten te hebben over het gebruik van de kaarten. De deal is al een tijd geleden gesloten, maar nu komt het bedrijf er pas mee naar buiten. Dit past ook binnen de strategie van het Nederla...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Samsung werkt aan Quick Share voor delen tussen Galaxy-

24-01-2020 14:43 Tweakers.net
Samsung lijkt te werken aan Quick Share-functionaliteit voor zijn Galaxy-smartphones, blijkt uit een apk met die naam. Met de functie kunnen Galaxy-gebruikers afbeeldingen, video en bestanden met anderen in de nabijheid delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Opel Insignia (2013)

24-01-2020 14:30 Autoweek.nl
Twee weken geleden stonden we stil bij de zeer recente facelift van de huidige Opel Insignia. Waar bij die auto vooral de neus werd aangepakt, ging bij de eerste Insignia in 2013 vooral aandacht uit naar de kont.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dishonored wordt uitgebracht als tabletop-rpg

24-01-2020 14:07 Tweakers.net
Modiphius Entertainment werkt aan een papieren versie van Dishonored. De uitgever hoopt de tabletop-rpg deze zomer op de markt te brengen. De makers werkten samen met Harvey Smith, creative director van de oorspronkelijke games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MTM maakt nieuwe Audi RS 6 Avant tot een beest

24-01-2020 14:06 Autoblog.nl

Voor zover de RS 6 Avant dat nog niet was. De nieuwe RS 6 Avant is hier en natuurlijk kunnen tuners de 4.0-liter twin-turbo V8 niet met rust laten. Audi heeft goed zijn best gedaan, want met 600 pk zullen weinig kopers denken dat ze n?g meer vermogen nodig hebben. Wie dat toch wil kan […]

The post MTM maakt nieuwe Audi RS 6 Avant tot een beest appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De VS is nog niet klaar met het verwoesten van Huawei

24-01-2020 13:40 Apparata
Huawei zal nog meer klappen van de Verenigde Staten moet incasseren. De Verenigde Staten zijn nog lang niet klaar met het verbannen van Huawei, zo blijkt uit een interview met de Amerikaanse minister van economische zaken Wilbur Ross . Als het zo door gaat dan blijft er niets meer over van wat ooit de internationaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple pleit tegen Europees voorstel voor standaardisering oplade

24-01-2020 13:37 Hardware.info
Vorige week stelde het Europees Parlement voor om een universele standaardoplader voor mobiele apparaten te verplichten. Reden hiervoor is dat een dergelijke maatregel het gebruiksgemak van apparatuur moet verhogen, terwijl er ook minder elektronisch afval zou moeten komen als gevolg. Apple heeft zich nu uitgesproken tegen het voorstel. Het bedrijf uit Cupertino meent dat een dergelijke maatregel vanuit de EU juist averechts zou werken. In een statement zegt Apple dat een wet die usb-c voorsc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen: 'Wij gaan Tesla verslaan op EV-gebied'

24-01-2020 13:31 Autoweek.nl
Volkswagen-CEO Herbert Diess is ervan overtuigd dat 'zijn' merk Tesla kan verslaan op het gebied van elektrische auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Skoda Octavia RS wordt plug-inhybride

24-01-2020 13:28 Autoweek.nl
Van de nieuwe Skoda Octavia komt wederom een extra sportieve RS-versie. Met de nieuweling gooit Skoda het echter wel over een hele andere boeg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BleachBit 3.1 b?ta

24-01-2020 13:09 Tweakers.net
BleachBit is een programma waarmee rommel op de computer kan worden opgeruimd. Het is daarmee vergelijkbaar met CCleaner van Piriform, maar er zijn ook enkele belangrijke verschillen. Ten eerste is BleachBit opensource en verder is er naast een Windows-uitvoering ook een versie voor Linux. Het programma kan worden gebruikt in meer dan zestig talen, waaronder het Nederlands. Door toevoeging van winapp2.ini, dat het overigens automatisch zelf ophaalt, kan het programma de sporen van ruim 1.700 programma's opruimen. Naast gewoon verwijderen is er ook de optie om de ruimte die de bestanden in gebruik namen diverse keren te overschrijven, zodat terughalen onmogelijk wordt. Andrew Ziem heeft versie 3.1 in ontwikkeling en wil graag dat gebruikers naar de volgende zaken willen kijken:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlandse coureur Edwin Straver overleden aan verwondingen

24-01-2020 13:07 Autoblog.nl

Triest nieuws vanuit de motorsport. Edwin Straver, de Nederlandse motorcoureur die vorige week ernstig gewond raakte bij een val, is aan zijn verwondingen overleden. De 48-jarige coureur kwam met een tamelijk lage snelheid (circa 50 km/u) ten val, maar kwam zeer ongelukkig neer in de Saoedische woestijn. Bij het ongeval brak Straver een van zijn […]

The post Nederlandse coureur Edwin Straver overleden aan verwondingen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Citrix maakt beveiligingsupdates voor ADC en Gateway 12.1 en 13.

24-01-2020 13:06 Tweakers.net
Citrix heeft zijn ADC- en Gateway-software bijgewerkt naar versies 12.1.55.18 en 13.0.47.24. Daarmee moeten ernstige beveiligingslekken in de software verholpen zijn. De updates verschijnen eerder dan aanvankelijk aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes spreekt berichtgeving tegen: gaat goed met EQC

24-01-2020 12:54 Autoblog.nl

Hoe zit de vork in de steel met de elektrische Mercedes EQC? Het gaat keigoed hier. En vervolgens steekt Mercedes een duim in de lucht. De Duitse autofabrikant spreekt eerdere berichtgevingen tegen dat de productie van de EQC vertraging zou hebben opgelopen. Deze week kwam er een bericht naar buiten van Manager Magazin. In de […]

The post Mercedes spreekt berichtgeving tegen: gaat goed met EQC appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Ransomware infecteerde ook backupserver van Universiteit Maastr

24-01-2020 12:38 Tweakers.net
De Universiteit Maastricht heeft volgens de Volkskrant tussen 200.000 en 300.000 euro losgeld betaald om zijn systemen te ontgrendelen, mede omdat ook de backupservers van het bedrijf door ransomware gegijzeld waren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stardew Valley is 10 miljoen keer verkocht

24-01-2020 12:38 Tweakers.net
De country-life-rpg heeft de mijlpaal van tien miljoen verkopen bereikt. Het spel verscheen in februari 2016 en is inmiddels op meerdere platformen verkrijgbaar. In augustus vorig jaar stond de teller op de site van het spel nog op zes miljoen verkopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xen 4.12.2

24-01-2020 12:17 Tweakers.net
Xen is een baremetal-hypervisor voor het x86- en ARMv7/v8-platform, en laat diverse besturingssystemen gelijktijdig op ??n systeem draaien zonder de prestaties drastisch te be?nvloeden. Voor meer informatie over Xen en de bijbehorende community verwijzen we naar deze en deze pagina. Op dit moment worden alleen Linux, NetBSD en FreeBSD als hostsystemen ondersteund, maar men is druk bezig om ook andere besturingssystemen volledig te ondersteunen. De ontwikkelaars hebben versie 4.12.2 uitgebracht, met de volgende aankondiging: XEN PROJECT 4.12.2 We are pleased to announce the release of Xen 4.12.2. This is available immediately from its git repository or from this download page. This release contains the following bug-fixes and improvements in the Xen Project hypervisor:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

100.000+ diesels komen volgend jaar niet meer door de APK?

24-01-2020 12:04 Autoblog.nl

Dit is de situatie zoals het nu is. Mocht je nog een oudere diesel rijden (en nog niet genoeg weggepest zijn door de overheid) dan is het belangrijk om dit jaar een upgrade te doen. Dat kan met een opgeknapt roetfilter, of een nieuwere auto. Nieuw onderdeel van de APK-keuring Per 2021 is het streven […]

The post 100.000+ diesels komen volgend jaar niet meer door de APK? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mars-rover Curiosity functioneert weer na verlies van ori?ntatie

24-01-2020 12:01 Tweakers.net
De Mars-rover Curiosity had enkele dagen geleden last van een glitch waardoor de robot niet in staat was zich te ori?nteren en niet meer kon bewegen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de rover weer is 'opgelapt' en klaar is om de geplande wetenschappelijke onderzoeken uit te voeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung komt met eigen variant op Apple Airdrop

24-01-2020 11:44 Apparata
Het werkt vergelijkbaar. Via Bluetooth op eenvoudige wijze bestanden uitwisselen tussen iOS- en Mac-apparaten doe je met Airdrop. Het werkt makkelijk en in een mum van tijd zijn je foto’s of video’s gedeeld met het andere Apple-apparaat. Tussen Android-apparaten kun je tevens via Bluetooth van alles met elkaar delen. Geen bijzondere benaming voor deze bestandswisseling. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes ontkent lagere productie EQC

24-01-2020 11:25 Autoweek.nl
Mercedes-Benz spreekt berichten tegen dat het de productie van de volledig elektrische EQC moet terugschroeven door een batterijentekort bij toeleverancier LG Chem, zo meldt?Reuters.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Draadloze Apex-muis van Gelid belooft ergonomie voor weinig geld

24-01-2020 11:11 Hardware.info
Fabrikant Gelid kennen we van zijn cpu-koelers en ventilatoren, maar het bedrijf maakt af en toe ook een uitstapje naar andere marktsegmenten. Zo komt er nu de Apex, een draadloze muis die door zijn verticale ontwerp een ergonomische gebruikerservaring moet bieden.? De Apex is een tamelijk no-nonsense muis, met een overwegend zwart uiterlijk dat wordt opgebroken door een grijskleurig accent. Naast de twee muisknoppen en een scrollwiel beschikt het apparaat over knoppen om voor- en achteruit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ADAC: n?et tegen Autobahn limiet

24-01-2020 11:04 Autoblog.nl

Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Tempo ist m?rderisch. Ihre Gegner: Autoschieber, M?rder und Erpresser. Einsatz rund um die Uhr f?r die M?nner von Cobra 11. Unsere Sicherheit ist ihr Job. In principe hebben we het maar mooi. We leven naast een van de grootste automobiele walhalla’s. Voor de meeste mensen is het een ongeveer […]

The post ADAC: n?et tegen Autobahn limiet appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia schetst nieuwe cross-over

24-01-2020 10:38 Autoweek.nl
Kia heeft een tweetal designschetsen getoond van een hagelnieuwe compacte cross-over die in de eerste week van februari zijn publieksdebuut beleeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

VN-medewerkers gebruiken sinds juni geen WhatsApp meer door beve

24-01-2020 10:37 Tweakers.net
Functionarissen van de Verenigde Naties gebruiken sinds juni vorig jaar geen WhatsApp meer, omdat de organisatie twijfels heeft over de beveiliging. Donderdag bleek dat de VS een onderzoek wil naar de hack van de telefoon van Jeff Bezos, die via WhatsApp zou zijn gebeurd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intels omzet uit pc-chips stijgt met 2 procent door toename desk

24-01-2020 10:31 Tweakers.net
De kwartaalomzet van Intels Client Computing Group is met 2 procent gestegen door onder andere een toename van de desktopleveringen. Intel meldt verder dat begin 2022 de eerste op 7nm geproduceerde processors verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VeraCrypt 1.24-Update4

24-01-2020 10:30 Tweakers.net
Er is een nieuwe update voor versie 1.24 van VeraCrypt uitgekomen. VeraCrypt, een fork van TrueCrypt, is een opensource-encryptieprogramma waarmee complete harde schijven of partities en virtuele volumes kunnen worden versleuteld. VeraCrypt gebruikt de originele broncode van TrueCrypt, maar bevat diverse verbeteringen met betrekking tot de beveiliging. Volumes die met TrueCrypt zijn aangemaakt kunnen gewoon geopend en geconverteerd worden. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. Windows:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RDW gaat lekker, stuurt onterecht hoge aanslagen

24-01-2020 10:22 Autoblog.nl

Bij twijfel altijd te veel belasting innen. Verreken je later wel. Elektrische rijden is de toekomst. Elektrisch rijden is superschoon stil en comfortabel. Het zijn alleen maar voordelen. Althans, zo lijkt de boodschap te zijn als je de partijprogramma’s op na leest. Wat er niet bij staat is dat elektrisch rijden nog altijd heel erg […]

The post RDW gaat lekker, stuurt onterecht hoge aanslagen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gefacelifte Mercedes-Benz E-klasse duikt op

24-01-2020 9:28 Autoweek.nl
Mercedes-Benz trekt op korte termijn op het doek van de gefacelifte E-klasse. Het merk liet de auto onlangs zelf al in gecamoufleerde vorm zien en nu is ook een digitale versie van de bijgewerkte 5-serie concurrent opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sonos-topman biedt excuses aan en belooft langdurig fixes te bli

24-01-2020 9:24 Tweakers.net
Sonos-ceo Patrick Spence biedt zijn excuses aan voor de manier waarop het bedrijf het einde van ondersteuning voor oude Sonos-producten heeft gecommuniceerd. De topman belooft dat het bedrijf lange tijd bugfixes en beveiligingsupdates blijft leveren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei gaat over op TomTom voor smartphones

24-01-2020 9:21 Hardware.info
Het is voor Huawei een zeer lastige tijd te noemen. Nu het bedrijf afgesneden is van Google vanwege mogelijke veiligheidsrisico's, is ook navigatie een probleem op zijn toestellen. Het bedrijf neemt daarom een andere niet-Amerikaanse partner in de armen: TomTom. TomTom heeft aangegeven een deal met Huawei gesloten te hebben over het gebruik van de kaarten. De deal is al een tijd geleden gesloten, maar nu komt het bedrijf er pas mee naar buiten. Dit past ook binnen de strategie van het Nederla...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De eerste getunede Golf VIII is alweer een feit

24-01-2020 9:05 Autoblog.nl

Dat gaat snel! De Volkswagen Golf. Ondanks alle marktveranderingen in de afgelopen 40 jaar is het nog altijd een bijzondere populaire auto. Ook in Nederland is de auto niet aan te slepen. Logisch: ze zijn zeer betaalbaar in de lease, interieur is altijd keurig voor elkaar en het rijdt lekker comfortabel, zeker voor zijn klasse. […]

The post De eerste getunede Golf VIII is alweer een feit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Beleef The Witcher opnieuw, waar je ook bent

24-01-2020 9:05 Apparata
De Netflix-serie komt opnieuw tot leven. Grote kans dat jij de Netflix-serie The Witcher al hebt gezien. De serie is door tientallen miljoenen Netflix-abonnees gekeken en behoort tot de populairste series van 2019. Het duurt nog wel even voordat seizoen twee op de streamingdienst verschijnt. Er is officieel nog niets bekend over een datum, alleen […]
Lees het hele artikel op Apparata

jAlbum 19.3

24-01-2020 8:59 Tweakers.net
Versie 19.3 van jAlbum is uitgekomen. Met dit programma kunnen op eenvoudige wijze professioneel uitziende html-fotoalbums worden gegenereerd en bewerkt. In een overzichtelijke interface kunnen foto's eenvoudig worden aangepast, kan de volgorde worden gewijzigd en kan het uiterlijk van de webpagina worden bepaald. Als alles naar wens is, kan het resultaat via de ingebouwde ftp-client op een webpagina worden geplaatst. Omdat de software in java wordt ontwikkeld, is jAlbum voor een groot aantal besturingssystemen verkrijgbaar. De Windows-versie heeft problemen met sommige versies van java en daarom wordt de download met java gebundeld, wat een grotere download tot gevolg heeft. Een standaardlicentie voor versie 19 kost momenteel 49 euro. Andere licenties, voor commercieel gebruik of in combinatie met cloudopslag, zijn ook beschikbaar. Sinds versie 19.0 zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:Lees het hele artikel op Tweakers.net

XnConvert 1.83

24-01-2020 8:49 Tweakers.net
Versie 1.83 van XnConvert is verschenen. XnConvert is een programma waarmee afbeeldingen kunnen worden bewerkt. Zo kan het onder meer verkleinen en uitsnijden, kunnen kleuren en contrast worden aangepast en kan een watermerk worden toegevoegd. Het programma is ontwikkeld door Pierre-Emmanuel Gougelet, die we ook kennen van XnView en XnView MP. Versies zijn beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, met aparte downloads voor 32- en 64bit-omgevingen. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit moet je weten over de nieuwe Kia e-Soul

24-01-2020 8:43 Autoblog.nl

We gaan massaal elektrisch rijden. Dat betekent niet dat jij dezelfde auto voor de deur moet hebben als de buurman. Er zijn auto’s waarmee jij je positief kan onderscheiden. De vernieuwde Kia e-Soul brengt uitgesproken design en grote actieradius samen. De volledig elektrische crossover uit Zuid-Korea is een auto die je niet over het hoofd […]

The post Dit moet je weten over de nieuwe Kia e-Soul appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

XnView MP 0.95.0

24-01-2020 8:34 Tweakers.net
Versie 0.95 van XnViewMP is uitgekomen. Met dit gratis programma kunnen afbeeldingen worden bekeken en bewerkt. MP staat voor Multi Platform, wat betekent dat er versies zijn voor Windows, Linux en macOS, met elk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. XnViewMP gebruikt dezelfde broncode voor Windows, Linux en macOS; functionaliteit en uiterlijk van de afzonderlijke versies zijn dan ook nagenoeg gelijk. Zo is er onder andere ondersteuning voor unicode, afbeeldingen met full bit depth, een eenvoudigere manier voor vertalingen en een betere database. Sinds versie 0.94.1 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changelog 0.95:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl