[SC17] Nvidia gaat SaturnV supercomputer uitbreiden met vijfduiz

14-11-2017 18:18 Hardware.info
Vanmiddag stipte we het al even kort aan?bij de bekendmaking van de Top500 lijst: Nvidia heeft zijn tweede eigen supercomputer gebouwd. De variant die in de lijst verschenen is was echter nog niet af, met 36 DGX-1 nodes wist het bedrijf plaats 149 te bereiken. Daar waren slechts?288 Tesla V100 GPU's voor nodig. CEO?Jen-Hsun Huang heeft echter in een presentatie verteld dat de computer veel groter moet worden: 660 nodes met 5280 GPU's. De DGX SaturnV Volta haalt met de 36 DGX-1-nodes nu iets mee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP-website maakt melding van 12"-laptop met Snapdragon 835-soc

14-11-2017 18:12 Tweakers.net
HP noemt op zijn supportwebsite enkele specificaties van een 12"-laptop die is uitgerust met een Snapdragon 835-soc. Waarschijnlijk gaat het om een Windows 10-laptop. Microsoft heeft al eerder aangegeven dat nog dit jaar de eerste Windows-laptops met ARM-processor verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Singer en Williams presenteren 'DLS'

14-11-2017 18:07 Autoweek.nl
In augustus presenteerden Singer Vehicle Design een motor die de liefhebbers met de ogen deed knipperen. Het luchtgekoelde blok met 500 pk heeft nu een verpakking: deze Singer Dynamics and Lightweighting Study, kortweg DLS.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Heilige combinatie: Porsche 911 van Singer en Williams

14-11-2017 18:03 Autoblog.nl
De goden zijn ons goed gezind vandaag! De geniale gestoordeling die het wonderbaarlijke idee kreeg om een luchtgekoelde boxermotor met F1-techniek in een oude 964 te proppen, heeft zijn bolide eindelijk op de stoep staan. Na twee jaar ontwikkelen is de tijd aangebroken om de doeken van hun meestercreatie te trekken. Laten we beginnen bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Toyota Land Cruiser - Rij-impressie

14-11-2017 18:00 Autoweek.nl
Vraag tien mensen welke auto je moet hebben voor een serieus potje terreinrijden en de kans is groot dat negen ervan Jeep of Land Rover zullen noemen. De Toyota Land Cruiser staat niet bij iedereen direct op de radar, terwijl de Japanner juist de ongekroonde koning van de onherbergzame paden is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mozilla Firefox 57.0

14-11-2017 17:41 Tweakers.net
Mozilla heeft versie 57 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht, de eerste versie gebaseerd op Firefox Quantum. De browser heeft niet alleen een nieuwe uiterlijk en logo gekregen, ook onder de motorkap is er veel veranderd. Zo zijn de prestaties van de browser engine twee keer zo snel als een Mozilla Firefox van zes maanden geleden. zijn de zoek- en adresbalk gecombineerd en is er veel aan de beveiliging gesleuteld. Als een gevolg daarvan worden zogenaamde legacy extensies niet meer ondersteund. De complete changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onderzoekers willen zweet inzetten als identificatiemiddel voor

14-11-2017 17:38 Tweakers.net
Onderzoekers van de Universiteit van Albany uit de Amerikaanse staat New York hebben een nieuwe biometrische authenticatiemethode voorgesteld om bijvoorbeeld smartphones te ontgrendelen. Deze methode gaat uit van het scannen van de chemische samenstelling van zweet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kijken: Williams F1-documentaire op Netflix

14-11-2017 17:32 Apparata
De boeiende docu is nu te zien. De koude maanden zijn bij uitstek geschikt om ’s avonds met een dekentje en een warme kop thee te genieten van Teen Wolf op Netflix. Haha grapje. Bier in de hand, met een schaal vol vette snacks op schoot en kijken naar series als The Defenders, House of […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW i8 Roadster opnieuw getoond

14-11-2017 17:32 Autoweek.nl
BMW besluit de werkdag af te sluiten met beelden van de toekomstige i8 Roadster. Veel wijzer worden we daar niet van, op ??n ding na.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Sharps 8C-B60A camera filmt in 8K 60fps voor ?66.000

14-11-2017 17:08 Hardware.info
Over een paar jaar?kan het in je smartphone, maar op dit moment zijn er nog weinig camera's die 8K-video met 60fps op kunnen nemen. Panavision heeft de DXL en Red heeft net de Weapon 8K VV aangekondigd. Sharp is nu het volgende bedrijf wat een 8K 60fps full-frame camera aanbiedt: De?8C-B60A. De camera beschikt over een 33 megapixel full-frame sensor met 16:9 verhouding die 60 keer per seconde uitgelezen kan worden. Lenzen kunnen gekoppeld worden via de PL-mount?waardoor een groot scala aan cine...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel and Micron verhogen 3D XPoint-productie met uitbreiding fa

14-11-2017 16:48 Hardware.info
Intel is de laatste maanden zijn Optane-producten met 3D XPoint-geheugen hard aan het pushen. Voor consumenten is er de 16 en 32 GB Optane 8000p SSD als accelerator voor harde schijven en sinds kort ook?een volwaardige 280 of 480 GB SSD, de 900p. De serverwereld kan ondertussen gebruik maken van de DC P4800X SSD in 375 en 750 GB?formaat. Vandaag kondigt het bedrijf samen met Micron aan dat een fabrieksuitbreiding afgerond is en ze de productie van het 3D XPoint-geheugen gaan opschroeven.? De ui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AP: UWV liet gevoelige persoonsgegevens beheren door onbevoegden

14-11-2017 16:26 Tweakers.net
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft in een eigen onderzoek geconstateerd dat het UWV in strijd met de privacywetgeving heeft gehandeld door onder andere onbevoegde medewerkers gezondheidsgegevens van mensen te laten verwerken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai i30N: rijtest en video

14-11-2017 16:00 Autoblog.nl
We reden met de new kid on the block die de concurrentie aan wil gaan met iconen als de Renault M?gane RS en Peugeot 308 GTi. Onbegonnen werk? [ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video ABHD!
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon kondigt eigen The Lord of the Rings-serie aan

14-11-2017 15:43 Tweakers.net
Amazon gaat voor zijn eigen streamingdienst Prime Video een tv-serie maken die is gebaseerd op The Lord of the Rings-boeken van J.R.R Tolkien. Er komen meerdere seizoenen, maar er is niets bekendgemaakt over wanneer de eerste serie uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Focus vrijwel ongecamoufleerd!

14-11-2017 15:42 Autoweek.nl
De volgende Ford Focus laat zich vandaag zeker niet voor het eerst zien, maar het is wel voor het eerst dat we hem z? goed konden bewonderen. De auto is af!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tost: “Gasly en Hartley vrijwel zeker voor 2018”

14-11-2017 15:37 Autoblog.nl
Komt de Oostenrijks-Italiaanse stoelendans dan eindelijk aan zijn einde? Dat Red Bull geen probleem heeft met het zetten van drastische stappen om hun team beter te laten presteren is al lang geen geheim meer. Toch was 2017 zelfs voor hun doen wel een heel apart jaar. Nu de storm is gaan liggen, beginnen ze voorzichtig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[SC17] Micron kondigt 32GB DDR4 NVDIMM-N modules aan

14-11-2017 15:30 Hardware.info
NVDIMM's worden in bepaalde kritische delen van de servermarkt gebruikt om dataverlies bij stroomuitval te beperken. Micron heeft op?SuperComputing 2017 zijn eerste 32 GB non-volatile DIMM's aangekondigd. De modules draaien op?2933 MHz en hebben een CAS-latency van 21 cycli. De 32 GB NVDIMM-N's voegt Micron toe?aan het bestaande assortiment van niet-vluchtig werkgeheugen.?Het -N-achtervoegsel geeft aan dat de modules als normaal DRAM functioneren totdat de stroom uitvalt. Dan is er?64 GB SLC?NA...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Abofest 2017: racen, kaartspellen, overklokken en gezel

14-11-2017 15:27 Tweakers.net
Afgelopen zaterdag was het weer feest op het Tweakers-HQ, want toen kwamen Tweakers-abonnees van heinde en ver naar Amsterdam voor het derde Abofest, dat begon met gamen, workshops en een feedbacksessie, en uiteraard eindigde met bier en bitterballen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Tesla is een broeinest voor racisme”

14-11-2017 15:07 Autoblog.nl
Supervisors zouden onder andere het N-woord gebruiken. Een nieuwe dag, een nieuwe rechtszaak tegen Tesla. Voormalig Tesla-medewerker Marcus Vaughn claimt dat de bedrijfscultuur binnen Tesla een perfecte voedingsbodem voor racisme is. Vaughn werkte zelf tot 31 oktober voor de Amerikaanse fabrikant, toen hij onstalgen werd vanwege ‘het ontbreken van een positieve werkhouding’. Tijdens zijn periode […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Slim: Android 8.1 kan apps kleiner maken

14-11-2017 15:04 Apparata
Android is zo slim om zelf ruimte te cre?ren. In de volgende grote update van Android zit een mooie feature verstopt. Met Android 8.1 is het mobiele besturingssysteem in staat om de grootte van inactieve applicaties te verkleinen. Het kan zo zijn dat je een app niet heel vaak gebruikt, maar je wil ‘m niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lamborghini Urus toont hart

14-11-2017 14:55 Autoweek.nl
Lamborghini geeft in aanloop naar de offici?le onthulling steeds meer prijs van de fonkelnieuwe Urus. Een nieuwe teaser laat onder andere de motor en de achterklep zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

McLaren teast Ultimate Series opnieuw

14-11-2017 14:44 Autoweek.nl
McLaren gaat vrolijk door met het stapje voor stapje wereldkundig maken van zijn nieuwe hypercar. De bijzondere 'straatracer' wordt nog dit jaar onthuld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Sleepwet'-referendum wordt gehouden op 21 maart 2018

14-11-2017 14:33 Tweakers.net
De Referendumcommissie heeft bepaald dat het referendum over de invoering van de 'sleepwet' op 21 maart 2018 zal plaatsvinden. Het lag al in de lijn der verwachtingen dat deze dag zou worden uitgekozen, mede omdat er op die dag ook gemeenteraadsverkiezingen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Aston Martin Vantage - Spionage

14-11-2017 14:30 Autoweek.nl
Nu de Aston Martin DB11 ingeburgerd is, wordt het tijd voor de kleinere Vantage om ook volledig vernieuwd te worden. Het zal niet lang meer duren. Onze spionagefotograaf filmde op de Ring een exemplaar dat weliswaar heftig bestickerd is, maar verder zo goed als af lijkt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Adviseur EU-Hof verwerpt class action-rechtszaak tegen Facebook

14-11-2017 14:15 Tweakers.net
Een advocaat-generaal van het Europese Hof van Justitie heeft in een advies aan dit hof geoordeeld dat een Oostenrijker, die in 2014 een zaak startte tegen Facebook wegens het schenden van de privacy, dit niet collectief kan doen namens 25.000 anderen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[SC17] 50e Top500 lijst supercomputers: China op 1 en Nvidia Vol

14-11-2017 14:14 Hardware.info
De Top500 publiceert halfjaarlijks een lijst met de 500 krachtigste supercomputers. De lijst van november 2017 is nu gepubliceerd?waarin China de VS voor het eerst heeft ingehaald in zowel het aantal supercomputers in de lijst als totale rekenkracht. Verder is in de 50ste lijst de eerste supercomputer met Volta GPU's opgedoken en?is Japan?wederom?de koploper in energie-effici?nte supercomputers. De snelste supercomputer is?voor de vierde maal op rij de Sunway TaihuLight uit China. In juni had d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Veilingsnoep: bied op de ex van Max Verstappen

14-11-2017 14:04 Autoblog.nl
Mikaela, Maxime? Neen! Het gaat om Mercedes. Jawel Max’ grijze Mercedes C63 AMG Edition 1 coup? uit 2016 is weer op de markt verschenen. Weer? Ja, want Max deed de auto al enige tijd geleden van de hand. In januari werd de auto aangeboden voor 134.750 Euro met 16.500 kilometer op de teller. Een klein […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla Model 3-vertraging leidt tot problemen

14-11-2017 14:02 Autoweek.nl
De Tesla Model 3 is misschien wel de belangrijkste en populairste nieuwkomer van dit jaar, maar Tesla loopt steeds verder achter zijn eigen doelstellingen aan. Dat heeft gevolgen, zowel voor de aandelenmarkt als voor de geldstromen bij Tesla zelf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

iOS 11.2 geeft gebruikers uitleg over WiFi en Bluetooth

14-11-2017 13:39 Apparata
Duidelijkheid voor de iOS-bezitter. In iOS 11 worden zaken als Bluetooth en WiFi niet ?cht uitgeschakeld als je de ingeschakelde icoontjes aantikt in het Controle Center. Apple heeft dit echter nooit officieel gecommuniceerd naar de gebruiker. In iOS 11.2 komt daar verandering in. Dat blijkt namelijk uit iOS 11.2 Beta 3. Ontwikkelaars kunnen al aan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Be Quiet Dark Base 700 review: midi-tower met grote aspiraties

14-11-2017 13:22 Hardware.info
Be quiet! introduceert vandaag de Dark Base 700, een kleinere broer van de Dark Base 900 en Dark Base Pro 900 uit 2016. De Dark Base 700 behoudt het kenmerkende uiterlijk en de belangrijkste eigenschappen van die full-tower kasten, maar verpakt ze nu in een midi-tower.?De adviesprijs van deze kast is 189 euro, wat zeker geen klein prijsje is. Tijd om uit te zoeken wat je?dat geld krijgt, en of deze kast dat geld waard is. Toen wij de Dark Base Pro 900 vorig jaar testten waren we lovend in ons...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Be quiet Dark Base 700 - Een uitbreiding in het high-end

14-11-2017 13:00 Tweakers.net
Het werd voor het Duitse be quiet weer hoog tijd voor een topmodel in de behuizingenserie. De Dark Base 700 belooft een high-end midtower te zijn en de prijs is daar ook naar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Be quiet! lanceert Dark Base 700 miditower

14-11-2017 12:59 Hardware.info
Be quiet! lanceert vandaag officieel zijn nieuwe Dark Base 700 miditower behuizing, waarover het al eerder een teaser in de wereld bracht.?De kast lijkt veel op de grotere Dark Base 900, maar is een stukje kleiner van formaat. Desondanks past er een E-ATX moederbord in en biedt de kast veel modulariteit, zoals repositioneerbare HDD-sloten en een omkeerbare moederbord tray. Ongebruikte HDD-sloten?zijn uitgerust met kabelmanagementcovers. Deze covers zijn hoogte instelbaar en kunnen geheel gesl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Novitec geeft Rolls-Royce Dawn een overdosis tuning

14-11-2017 12:57 Autoblog.nl
Met dank aan een hele grote spuit zien acht Rolls-Royce Dawns een nieuwe dageraad als SPOFEC OVERDOSE. Novitec is inmiddels een gevestigde naam in de tuningswereld. De Duitse veredelaar legt zich van oudsher vooral toe op Italiaans spul. Onder het label Novitec Rosso verbouwen ze Ferrari’s, Novitec Torado is er voor Lambo’s en Novitec Tridente […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Imageviewer verbeteringen en meer - Development-iteratie #119

14-11-2017 12:43 Tweakers.net
Het dev-team is deze sprint druk bezig geweest aan de refactor van het weergave framework en aan de nieuwe editor voor de redactie. Maar ze hebben ook tijd gehad om een aantal verbeteringen door te voeren aan de recent ge?ntroduceerde inline imageviewer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seats verkoop groeit stevig

14-11-2017 12:21 Autoweek.nl
In oktober kende Seat de grootste maandelijkse groei van dit jaar. Ruim veertigduizend mensen ontvingen de sleutel van hun nieuwe Seat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit doet Nico Rosberg sinds hij met pensioen is

14-11-2017 12:18 Apparata
Nee, niet achter de geraniums zitten. Hij werd wereldkampioen in de Formule 1 en toen was het wat hem betreft mooi geweest. Nico Rosberg kondigde aan met pensioen te gaan en nu zijn we inmiddels een jaar verder. Wat is Rosberg nu aan het doen? De ex-coureur is druk met diverse projecten. In een interview […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft meldt europrijzen Windows 10 S-upgrades niet

14-11-2017 12:10 Tweakers.net
Kopers van een relatief goedkope laptop met Windows 10 S moeten nu al betalen voor een eventuele upgrade naar Windows 10 Pro, maar Microsoft kan geen duidelijkheid geven over de europrijzen van de upgrade. Ook is niet duidelijk wat de upgrade na 31 maart gaat kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze week 10% in prijs gedaald in de Hardware.Info Prijsvergelij

14-11-2017 12:00 Hardware.info
Dalende prijzen, daar houden we van als hardware liefhebbers! Iedere week publiceren we op dinsdag een overzicht van de 100 populairste producten uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarvan de laagste prijs de afgelopen week minimaal 10% is gedaald. Een mooi overzicht voor wanneer je met je aankoop wil toeslaan op het moment dat producten aanzienlijk in prijs verlaagd zijn! In onderstaand overzicht vind je terug met welk percentage de laagste prijs de afgelopen maand is gezakt, vind je een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Minister Ollongren gaat in gesprek met techbedrijven voor bestri

14-11-2017 11:59 Tweakers.net
Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft in een brief aan de Tweede Kamer laten weten dat ze in gesprek gaat met media- en technologiebedrijven om politieke be?nvloeding via nepnieuws tegen te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jaguar biedt F-Type aan voor bodemprijzen

14-11-2017 11:57 Autoblog.nl
Jaguars met korting…oh…oh-ho-ho-ho… Eerder zagen we dat de gezonde balans tussen vraag en aanbod in Amerika ertoe leidt dat je er een Honda Acura NSX op kan pikken voor peanuts. Inmiddels treffen de keiharde economische wetten ook de Jaguar F-Type. Kennelijk verkoopt de sportieveling niet zo goed als dealers gehoopt hadden, wat betekent dat er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Japanse supercomputer met twintig miljoen cores pakt vierde plek

14-11-2017 11:35 Tweakers.net
Het Japanse Gyoukou-systeem is van de 69e naar de 4e plek gestegen in de Top500-lijst van supercomputers. Dat komt door de toevoeging van duizenden PEZY-SC2-chips, waarmee het totaal aantal cores nu op 19.860.000 staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz S-klasse inspireert Emirates

14-11-2017 11:24 Autoweek.nl
In Dubai heeft vliegtuigmaatschappij Emirates het interieur van de vernieuwde Boeing 777-vloot onthuld. De inspiratie voor de luxe waarin passagiers zich binnenkort wanen, is afkomstig uit Stuttgart .
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bethesda brengt op 14 december eerste dlc Wolfenstein II: The Ne

14-11-2017 11:20 Tweakers.net
Ontwikkelaar Bethesda heeft bekendgemaakt dat de eerste uitbreiding voor Wolfenstein II: The New Colossus uitkomt op 14 december. Dit is de eerste episode met de naam Adventures of Gunslinger Joe. Daarna worden nog twee nieuwe episodes uitgebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'In 2018 drie nieuwe Apple iPhones met iPhone X-design'

14-11-2017 11:02 Hardware.info
Volgens de bekende Apple-watcher Ming-Chi Kuo van KGI Securities komen er drie nieuw iPhones in 2018. Alle drie de modellen zullen voorzien zijn van dezelfde 'inkeping' bovenin het scherm als de in september aangekondigde iPhone X. Het kleinste model heeft een 5,8" OLED-scherm. Volgens Kuo zal er ook een 6,5" OLED-scherm komen en een 6,1 LCD-scherm. Alle modellen hebben een randloos design, net zoals bij de iPhone X. De OLED-schermen zullen nog steeds een resolutie van 2.436 x 1.125 pixels hebbe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NASA gaat nieuw lasercommunicatiesysteem testen via twee nanosat

14-11-2017 10:47 Tweakers.net
De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gaat via twee gelanceerde zogeheten CubeSats een lasercommunicatiesysteem testen in een lage baan om de aarde. Dit moet uiteindelijk leiden tot aanzienlijke hogere datasnelheden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jaguar Land Rover eigenaar pompt geld in Tesla concurrent

14-11-2017 10:40 Autoblog.nl
Geen grens, geen grens ik ben in essentie niet per se een slecht mens, ik wil in essentie niet per se een veldslag, maar dat was het lot wanneer ze al dat geld zag (pompen). Een interessante ontwikkeling in de EV-markt, of geneuzel in de marge? Chinese media berichten dat Tata, bij Europese autoliefhebbers vooral […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Proximus verhoogt prijs 'Internet+TV+Mobile' bij halvering mobie

14-11-2017 10:31 Tweakers.net
Proximus heeft maandag een nieuw abonnement onder de naam Minimus aangekondigd. Het pakket is vrijwel identiek aan dat van Internet+TV+Mobile, maar bevat een halvering van de mobiele bundel voor een hogere prijs. Bestaande klanten behouden hun oude pakket.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse leverancier presenteert Face ID-variant voor apparaten me

14-11-2017 10:30 Tweakers.net
Een Duitse toeleverancier heeft een systeem gepresenteerd voor biometrische authenticatie via een 3d-scan van het gezicht. Apple heeft zo'n systeem in de iPhone X. Het systeem van Jabil werkt met onder meer de Qualcomm Snapdragon 835 en 845.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Bottas’ Braziliaanse race was beschamend slecht”

14-11-2017 9:57 Autoblog.nl
Valtteri krijgt harde woorden naar zijn geblokte hoofd geslingerd van een voormalig wereldkampioen. In de onkarakteristiek saaie Grand Prix van Brazili? van afgelopen weekend was het vooral Lewis Hamilton die de show stal. De Brit startte vanuit de pitstraat, maar kwam uiteindelijk als vierde over de lijn, luttele secondes achter het leidende trio. Hoewel teamgenoot […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

The Lord of the Rings keert terug als TV-serie!

14-11-2017 9:35 Apparata
Nu hopen dat het geen slechte spin-off gaat worden. Amazon heeft bekendgemaakt dat er een tv-serie gaat komen van de beroemde boekenreeks The Lord of the Rings van schrijver J.R.R. Tolkien. Op basis van de boeken zijn diverse films uitgebracht en behoren wat mij betreft tot ??n van de beste fantasy-films ooit. Amazon heeft de […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Tata investeert in Faraday Future'

14-11-2017 9:33 Autoweek.nl
Tata, het moederbedrijf van onder meer Jaguar en Land Rover, zou 900 miljoen dollar ge?nvesteerd hebben in het noodlijdende maar ambitieuze Faraday Future.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google maakt broadcast-functie beschikbaar voor Home-speakers

14-11-2017 9:05 Tweakers.net
Google heeft een update uitgebracht voor zijn Home-speakers, waardoor deze de broadcast-functie krijgen. Daarmee functioneren de apparaten als intercoms en kunnen ze bijvoorbeeld binnenshuis boodschappen overbrengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jonsbo maakt heatspreader met rgb-leds voor geheugenreepjes

14-11-2017 9:01 Tweakers.net
De Chinese fabrikant Jonsbo heeft een heatspreader voor geheugenreepjes gepresenteerd die voorzien is van een strook met rgb-leds. Met het accessoire kunnen gebruikers het uiterlijk van geheugenmodules zonder heatsink of andere extra's aanpassen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info 2018 Countdown 14 november: win een Trust ZigBee d

14-11-2017 9:00 Hardware.info
De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Trust ZigBee domotica verlichting start set. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 3...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Advertorial: Ultiem GPU overklokken met de MSI GeForce GTX 1080

14-11-2017 9:00 Hardware.info
De MSI Lightning-videokaarten zijn op en top geoptimaliseerd voor overklokken en voeren dan ook al jaren de wereldranglijsten aan als het om overklokrecords gaat. Van Nvidia's topmodel, de GeForce?GTX 1080 Ti, heeft MSI wederom een Lightning-versie ontworpen: op zichzelf al een snelle videokaart, maar het ware potentieel komt natuurlijk pas naar boven wanneer extreme koelmethoden worden toegepast. Op verzoek van MSI vergoot?overklokker Leonard '5erveD' bijna 50 liter vloeibare stikstof om het ui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Koplamploze supercar kan woordjes zeggen

14-11-2017 8:58 Autoblog.nl
We zijn met name ge?nteresseerd in de lieve woordjes. Er gaat een tijd komen dat elke supersportwagen 1 out of 1 is. Bestel gewoon een vaalrode met diarreebeige interieur en je bent waarschijnlijk de enige op Insta en ben je #uniek, #classy en #friendless. Maar ja, dan mis je wel die badge waar op staat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone X met Face ID snel ontgrendelen doe je zo

14-11-2017 8:53 Apparata
Bespaar tijd! Face ID op de iPhone X werkt iets minder snel in vergelijking met Touch ID. Het verschil is niet heel groot, maar de vertraging is merkbaar. Er werd door journo’s geregeld geschreven over het feit dat Face ID langzamer is. Bij AppleInsider besloten ze een video te maken met een aantal tips. In […]
Lees het hele artikel op Apparata

Saleen S1 in China gepresenteerd

14-11-2017 8:43 Autoweek.nl
Saleen heeft in China een compacte sportauto met de naam S1 gepresenteerd. De auto wordt pas in een later stadium in de VS getoond.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA verlaagt benodigd aantal credits voor vrijspelen personages i

14-11-2017 8:38 Tweakers.net
EA Games heeft bekendgemaakt dat het de in-game-prijzen van bepaalde personages, waaronder Darth Vader, verlaagt in Battlefront II. De reductie komt neer op 75 procent. De beslissing volgt op grote kritiek op de kosten van personages, oftewel heroes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl