Asustor voegt twee nieuwe modellen toe aan NAS-lijn

15-05-2019 19:00 Hardware.info
Asustor voegt met de Nimbustor 2 met twee schijfhouders (AS5202T) en de Nimbustor 4 met vier schijfhouders (AS5304T) twee apparaten toe aan zijn nas-lijn. De Nimbustor-reeks wijkt af van de generieke modelnummers om de producten van Asustor die gegevens opslaan in een apparaat voor een persoonlijke cloud, nauwkeuriger te beschrijven. De Nimbustor 2 gebruikt Intels Gemini Lake dual core Celeron-processor geklokt op 2,0 GHz, terwijl de Nimbustor 4 een quad-core processor gebruikt, geklokt op 1,5...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Aston Martin kan meer hypercars verkopen dan gepland

15-05-2019 18:57 Autoblog.nl
Lang leve de beperkte productie. Er zijn van die auto’s die geweldig zijn, maar totaal niet verkopen. De reden is vaak simpel: er staat niet ‘Limited Edition’ op geschreven. Neem bijvoorbeeld Porsche, dat ‘slechts’ 1.963 stuks gaat bouwen van de 911 Speedster. 1.963! Als die gewoon in onbeperkte serieproductie ging, hadden ze dat aantal nooit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuw seizoen Black Mirror: wanneer op Netflix?

15-05-2019 18:53 Apparata
De datum is bekendgemaakt. Black Mirror is toch ??n van de gaafste en spannendste serie van dit moment die nog loopt. Bijna elke aflevering kent zijn eigen verhaal en dat maakt de tv-serie verfrissend en blijft het leuk om Black Mirror te kijken. Binnenkort komt het vijfde seizoen van Black Mirror naar Netflix, zo maakt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Huh? Nog een facelift voor de Peugeot 2008?

15-05-2019 18:01 Autoblog.nl
Wie had dat gedacht? Peugeot is weleens te laat geweest met het ontdekken van niches. Zo kwam de 5008 midi-MPV pas toen de hele hype over was. Het segment van compacte MPV’s als de Citroen C3 Picasso en Renault Modus was al overleden alvorens Peugeot een concurrent kon lanceren. Ook miste Peugeot de boot met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HTC brengt op bedrijven gerichte vr-bril met oogtracking uit voo

15-05-2019 17:37 Tweakers.net
HTC heeft zijn Vive Pro Eye vr-bril uitgebracht, zijn eerste headset met oogtracking. De bril komt beschikbaar voor 1700 euro, maar alleen bedrijven kunnen de vr-bril aanschaffen. HTC richt de bril vrijwel uitsluitend op bedrijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sorry, Bitcoin niet als eerste $ 100.000,- waard

15-05-2019 17:30 Apparata
Deze (on)gelukkige investeerder heeft wel heel veel vertrouwen in Litecoin (LTC). Vandaag is de handel in Bitcoin wat rustiger dan de voorgaande dagen, hoewel er nog steeds koerswinst genoteerd kan worden. Toch is de Bitcoin in alle feestvreugde 1 record misgelopen. Iedereen nam namelijk wel aan dat, als het al kan, de Bitcoin de eerste […]
Lees het hele artikel op Apparata

'President VS tekent deze week wet die gebruik Huawei-apparatuur

15-05-2019 17:24 Tweakers.net
De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, zou deze week een 'executive order' gaan ondertekenen die providers verbiedt om apparatuur te gebruiken die 'een bedreiging is voor de nationale veiligheid'. Daaronder zou apparatuur van Huawei gaan vallen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Motorola kondigt one vision smartphone aan

15-05-2019 17:13 Hardware.info
Motorola claimt met zijn nieuwe one vision een smartphone op de markt te brengen die uitgerust is met het meest vooruitstrevende camerasysteem ooit. Dit systeem wordt aangedreven door artifici?le intelligentie, terwijl de dual 48 mp-camera gebruikmaakt van de Quad Pixel-technologie. Dankzij het filmische scherm moet het display daarnaast maximaal kunnen worden gebruikt. De one vision is voorzien van een 21:9 CinemaVision 6.3" full hd+-scherm met in-screen camera, terwijl het slanke design ervoo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lenovo kondigt Android One-telefoon met 21:9-scherm en Samsung-s

15-05-2019 17:08 Tweakers.net
Lenovo heeft de Motorola One Vision aangekondigd, een Android One-smartphone met 21:9-scherm. Het display heeft een gat voor de frontcamera, zoals onder meer de Samsung Galaxy S10 en Honor View 20 ook hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit wil Mercedes bereiken met Ambition2039

15-05-2019 17:01 Autoblog.nl
Klinkt als de titel van een nieuw album van Scooter. Het is echter iets heel anders. Autofabrikanten komen geregeld met vijfjaren plannen. Idee?n met betrekking tot modellen en initiatieven die in vijf jaar gerealiseerd moet worden. Mercedes neemt dit naar het volgende niveau met Ambition2039. Met dit plan blikt Mercedes vast vooruit op de komende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europese landen moeten 26GHz-band voor eind 2020 vrijmaken voor

15-05-2019 16:51 Tweakers.net
De Europese Commisie heeft de 26GHz-band aangewezen voor 5g op een hoge frequentie. Lidstaten mogen vanaf eind 2020 providers frequentieruimte tussen 24,25 en 27,5GHz laten gebruiken voor 5g.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung brengt 5g-versie Galaxy S10 volgende maand uit in Europa

15-05-2019 16:27 Tweakers.net
Samsung brengt zijn eerste 5g-smartphone Galaxy S10 5G komende maand uit in Europa. Dat gebeurt onder meer in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje. In de Benelux komt de telefoon vooralsnog niet uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Boeing weigerde pilotenverzoek voor snelle fix na eerste 737 Ma

15-05-2019 16:27 Tweakers.net
Volgens de New York Times en CBS hebben piloten van luchtvaartmaatschappij American Airlines al in november vorig jaar tegen Boeing gezegd om snel met een oplossing te komen voor de veiligheidsproblemen met een softwaresysteem bij de 737 Max. Boeing zou dat hebben geweigerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sound United tekent intentieverklaring voor overname Home Audio-

15-05-2019 16:15 Hardware.info
Sound United, het moederbedrijf van Denon, Polk Audio, Marantz, Definitive Technology, HEOS, Class?, en Boston Acoustics, heeft aangekondigd dat het een intentieverklaring heeft getekend voor de overname van de consumer audio-divisie van Onkyo, inclusief de merken Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite en Integra. De voorlopige overeenkomst moet beide partijen de mogelijkheid bieden om de onderhandelingen over de definitieve algemene voorwaarden op korte termijn voort te zetten. De ceo van Sound United,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

DJI introduceert Osmo Action actiecamera

15-05-2019 16:09 Hardware.info
DJI introduceert vandaag de Osmo Action, een compacte actiecamera die als directe concurrent tegenover de GoPro Hero 7 Black wordt gepositioneerd. De camera is waterdicht, kan opnemen in 4K-resolutie m?t HDR, beschikt over geavanceerde beeldstabilisatie en heeft een selfie-schermpje aan de voorkant. De Osmo Action is de eerste actiecamera van DJI, een fabrikant die we tot nu toe vooral kenden van de populaire Phantom en Mavic drones. De Osmo Action is een compacte camera bedoeld voor sportliefh...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pok?mon Rumble Rush komt naar Android en iOS

15-05-2019 16:03 Tweakers.net
The Pok?mon Company brengt een nieuwe game uit voor Android en iOS. Pok?mon Rumble Rush is een beat-'em-up-game en vooralsnog alleen in de Australische Play Store uitgebracht. Binnenkort komt de smartphonegame wereldwijd uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla’s hebben de kortste statijd in Nederland

15-05-2019 16:01 Autoblog.nl
Het moest er natuurlijk ook een keer van komen. Een tijdje geleden hielden wij bij Autoblog de EV-10-daagse. Natuurlijk hebben we benzine door de aderen stromen en worden we wakker met een V8 wekkergeluid, we gaan natuurlijk ook met onze tijd mee. Tijdens die week schenen wij ook even een lichtje over een occasion, de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Panasonic brengt Lumix GX880-systeemcamera uit voor 449 euro

15-05-2019 15:46 Tweakers.net
Panasonic komt met een opvolger van de GX800-systeemcamera. De nieuwe GX880 is sterk gericht op het maken van selfies. Daartoe is de camera uitgerust met een geheel verticaal omhoog te klappen scherm en wordt bij de 4K Photo-modus een groter deel van de sensor gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer moet gebruikers van Synapse 3 meer controle over privacy e

15-05-2019 15:39 Hardware.info
Met de uitvinding van rgb-verlichting voor je pc-componenten en randapparatuur is het instellen ervan een heel gedoe geworden. Razer wil dat makkelijker maken met zijn Synapse 3-software, die momenteel in de betafase zit. Er zijn een aantal interessante vernieuwingen, met name rondom personalisering en privacy. Voorheen moesten Synapse-gebruikers een "Razer ID-account" aanmaken met hun e-mailadres, waar volgens Razer momenteel meer dan 60 miljoen mensen gebruik van maken. Dat account is in het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google Street View-auto's gaan in Amsterdam luchtkwaliteit meten

15-05-2019 15:17 Tweakers.net
Google en de gemeente Amsterdam zijn Project Air View gestart. Twee auto's die Google in de stad inzet voor het maken van foto's voor de Street View-dienst gaan helpen de luchtkwaliteit in Amsterdam te meten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lullig probleem ontdekt op Google Maps [video]

15-05-2019 15:15 Apparata
Ook in Nederland bizarre ontdekkingen op Google Maps gedaan. In Australi? keek men vreemd op toen men op Google Maps wat luchtfoto’s van sportparken in Melbourne bekeek. Vanuit de lucht bleek namelijk dat de sportcomplexen letterlijk en figuurlijk de lul waren nu op de velden van de complexen vanuit de lucht enorme fallussen te zien […]
Lees het hele artikel op Apparata

DJI gaat concurrentie met GoPro aan met eigen Osmo-actiecamera

15-05-2019 15:05 Tweakers.net
Dronemaker DJI betreedt de markt van actiecamera's met de Osmo Action Camera. Deze is waterdicht en kan 4k-video met 60fps en 100Mbit/s opnemen inclusief drie-assige digitale stabilisatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: DJI Osmo Action: serieuze concurrentie voor Go

15-05-2019 15:01 Hardware.info
DJI kondigt vandaag haar eerste action cam aan, de Osmo Action. Deze compacte camera is een directe concurrent voor de GoPro Hero 7 en lijkt qua functionaliteit dan ook heel erg op die populaire camera voor avonturiers. DJI heeft natuurlijk ook een aantal unieke features aan de Osmo Action toegevoegd, waaronder een scherm aan de voorzijde en de mogelijkheid om in HDR op te nemen. Wij konden alvast aan de slag met de Osmo Action en vergelijken hem uiteraard met de Hero 7 Black van GoPro.?
Lees het hele artikel op Hardware.info

McLaren GT: een nieuw hoofdstuk voor het merk

15-05-2019 14:40 Autoblog.nl
Comfortabel cruisen en toch meer dan voldoende vermogen. Dat wil McLaren met deze nieuwe Grand Tourer. De Britse autofabrikant McLaren wil naar eigen zeggen het beste van twee wereld combineren. Aan de ene kant performance zoals we het merk kennen, aan de andere kant een comfortabel model zoals we niet eerder van het merk hebben […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Homey werkt met Google Assistant en Home

15-05-2019 14:27 Tweakers.net
Vanaf woensdag kunnen gebruikers van Homey hun smarthomehub direct verbinden en bedienen met hun Google Home-smartspeaker. Homey ondersteunt Google Assistant vanaf nu, zodat spraakcommando's tot de mogelijkheden behoren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen deelt eerste offici?le beelden van de Golf 8

15-05-2019 14:01 Autoblog.nl
Met pen en papier krijgen we hier een eerste indruk. Tijdens de Annual General Meeting 2019, gisteren in Berlijn, blikte Volkswagen terug en vooruit in een zaal vol aandeelhouders en topmensen binnen de Volkswagen Groep. Normaal gesproken is een potje dammen spannender om te volgen, maar Volkswagen liet zeker iets interessants zien. In een vrijgegeven […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

D?t is de McLaren GT!

15-05-2019 14:00 Autoweek.nl
Regels zijn er om gebroken te worden en dus overtreedt McLaren zijn eigen wetten door meer dan ooit aandacht te besteden aan praktische inzetbaarheid. D?t is de GT, een McLaren met 570 liter bagageruimte.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facebook voert restricties in voor livestreaming na aanslag in C

15-05-2019 13:48 Tweakers.net
Facebook voert nieuwe regels in voor livestreaming. Een bepaalde groep gebruikers die de regels schendt, krijgt met beperkingen te maken. Dit is een reactie op de aanslag in het Nieuw-Zeelandse Christchurch, waarbij de terrorist zijn handelen live streamde op het platform.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deel je eigen .build-projecten met je medetweakers en de redacti

15-05-2019 13:37 Tweakers.net
Heb jij een mooi eigen nixieklokje, Pong-console, Android Auto-headunit of 3d-printer gebouwd, al dan niet naar aanleiding van een van de .build-artikelen van Tweakers? Dan nodigen we je uit je project te delen met de community en de redactie van Tweakers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Game of Thrones neemt dubbel afscheid [video]

15-05-2019 13:36 Apparata
Naast het offici?le einde van de serie neemt Thor nog een keer afscheid…. Het einde van de serie Game of Thrones op HBO komt nu snel dichterbij. Bij de enorme fanbase vechten de nieuwsgierigheid om de afloop en teleurstelling over het einde om een plekje. Dit was het ideale moment voor Hodor, The Mountain en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bethesda levert Rage 2 zelf in tegenstelling tot Steam zonder De

15-05-2019 13:29 Tweakers.net
Bethesda levert Rage 2 via zijn eigen platform zonder Denuvo-kopieerbeveiliging, terwijl de shooter op Steam wel deze drm bevat. Het gevolg was dat een gekraakte versie van het spel binnen een dag op internet verscheen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AnyDesk 5.1.0

15-05-2019 13:04 Tweakers.net
Versie 5.1 van AnyDesk voor Windows is uitgekomen. Met dit programma, dat door oud-medewerkers van TeamViewer wordt ontwikkeld, kan een andere computer worden overgenomen om deze zo op afstand te beheren. Het programma is beschikbaar voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS, Android en iOS, al zit niet elk platform op hetzelfde versienummer. Het is gratis voor thuisgebruik, voor commercieel gebruik kan op jaarbasis worden afgerekend, of meteen voor een periode van zes jaar wat het totale kostenplaatje lager maakt. Het maakt dan verder niet uit hoeveel updates er tussentijds uitkomen. De changelog van de laatste paar versies ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google gaat kijken hoe ranzig Amsterdam ?cht is

15-05-2019 13:02 Autoblog.nl
Een soort Street View, maar dan anders. Het antwoord op alle vragen. De Amerikaanse zoekgigant Google is wat dat betreft ieders beste digitale vriend. Behalve als het om privacy en andere gevoelige dingen gaat. Dan zijn mensen vaak wat minder enthousiast over het techbedrijf. Met StreetView bracht Google op revolutionaire wijze de wereld in kaart. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe beveiligingslekken ontdekt in Intel-processors - wat we t

15-05-2019 13:01 Hardware.info
Vorig jaar werd bekend dat er een groot aantal beveiligingslekken in moderne cpu's aanwezig was. De twee bekendste lekken heten Spectre en Meltdown. Voor bepaalde Intel-processors was er ook Foreshadow, en AMD had last van 4 extra kwetsbaarheden. Nu is gebleken dat het hier niet bij gelaten zal worden, want de Vrije Universiteit van Amsterdam heeft bekend gemaakt dat een groot aantal Intel-cpu's nog steeds kwetsbaar zijn voor een twee andere lekken genaamd RIDL en ZombieLoad. Zes andere universi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Meer dan de helft van ict-systemen van de Belastingdienst is ve

15-05-2019 12:49 Tweakers.net
De Algemene Rekenkamer stelt vast dat bij de Belastingdienst meer dan de helft van de ict-systemen verouderd is. Ook bij de gehele rijksoverheid gaat het bijvoorbeeld op het vlak van de informatiebeveiliging niet goed. Het aantal ict-onvolkomenheden is ook toegenomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen schetst interieur Golf VIII

15-05-2019 12:47 Autoweek.nl
Volkswagen trekt in oktober het doek van de volledig nieuwe generatie van de Golf. Volkswagen brengt middels een schets het interieur van Golf-nummer-acht in beeld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

VMware Workstation Pro 15.1

15-05-2019 12:27 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.1 van zijn virtualisatiesoftware Workstation Pro uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een of meer virtuele computers aan te maken, waarop een groot aantal verschillende besturingssystemen kan worden ge?nstalleerd. Op die manier kunnen ze naast elkaar worden gebruikt, in tegenstelling tot een dualbootopstelling, waarbij voor het ene of het andere OS moet worden gekozen. VMware Workstation is beschikbaar voor Windows en Linux, en licenties beginnen bij zo'n 275 euro. In versie 15.1 is ondersteuning toegevoegd voor enkele nieuwe besturingssystemen en zijn enkele beveiligingsproblemen verholpen . What's New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota Supra: rijtest en video

15-05-2019 12:00 Autoblog.nl
The king is back. En dat heeft te lang geduurd, want de voorlaatste Supra zwaaide al af in 2002. Met een Toyota topman die zelf van rijden op de Nurburgring houdt, ligt de lat voor de nieuwe Supra niet bepaald laag. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] De aanloop naar het verschijnen van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Voor de vorm: facelift voor Peugeot 2008

15-05-2019 11:47 Autoweek.nl
In april konden we al een eerste foto laten zien van de bijgewerkte 2008, een auto die speciaal voor de Zuid-Amerikaanse markt is bestemd en die nu volledig uit de doeken is gedaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volvo neemt komende tien jaar lithium-ionaccu's af van LG Chem e

15-05-2019 11:41 Tweakers.net
Volvo heeft miljardenovereenkomsten gesloten met het Koreaanse LG Chem en het Chinese CATL, twee grote Aziatische accuproducten. Hiermee is Volvo voor de komende tien jaar verzekerd van de levering van lithium-ionaccu's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Meer schadeclaims door toename autobranden

15-05-2019 11:37 Autoblog.nl
De verzekeringsmaatschappijen moeten meer uitkeren door onder andere totaalmalloten die auto’s van anderen in de fik steken. Parijs is op zo’n vijf uur rijden van Utrecht. Dat de Franse hoofdstad zo dichtbij is, hoeft niet te betekenen dat we gewoontes in die cultuur moeten gaan overnemen. Toch blijkt dit wel het geval. Franse hooligans vinden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De eerste twee sprekers voor de Meet-up Smarthome van 13 juni zi

15-05-2019 11:35 Tweakers.net
Eerder deze maand lieten we jullie weten dat we op 13 juni in Zwolle een Meet-up over Smarthome houden. We zijn op dit moment druk bezig het programma rond te krijgen en kunnen alvast de eerste twee sprekers aan jullie bekendmaken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renaults presenteert nieuw bijzonder autonoom project

15-05-2019 11:14 Autoweek.nl
Renault is in samenwerking met meerdere instanties aan een nieuwe project begonnen. In het Silicon Valley van Frankrijk - Saclay - rijdt een autonome Zoe rond met een heel opmerkelijk detail.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Opel Movano gemoderniseerd

15-05-2019 11:09 Autoweek.nl
Opel voert een facelift door op zijn grootste besteller: de Movano. Daarmee is het bedrijfswagenaanbod van Opel weer helemaal actueel. Opvallend is natuurlijk dat de Movano in de basis nog gewoon een Renault Master is. Het is maar de vraag of Opel - nu het onder de vlag van Groupe PSA vaart - nog lang aan de Master-Movano vasthoudt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lenovo stopt Core i9 met 8 cores en GTX 1650 Max-Q in nieuwe Thi

15-05-2019 11:01 Hardware.info
Tijdens CES begin dit jaar kondigden een aantal laptopmakers aan dat er gewerkt wordt aan laptops met oled-panelen. Nu doet Lenovo de vernieuwde ThinkPad X1 Extreme Gen 2 de doeken, die ook een optie voor een oled-paneel krijgt. In alle gevallen zal het gaan om een 15,6-inch display in een kleine behuizing, waarvan het duurste model een oled-paneel met 4K-resolutie en multi-touch krijgt. Een andere optie is een 4K HDR 400 ips-scherm, die een maximale helderheid van 500 nits heeft. Er zijn ook t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus 7 - Beetje vernieuwing, zelfde prijs

15-05-2019 11:00 Tweakers.net
De 'reguliere' OnePlus 7 heeft niet de uitschuifcamera, het grotere 90Hz-oledscherm of Warp Charge, maar wel een vriendelijkere prijs. We gingen naar Londen voor een eerste blik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bellen en sms'en naar ander EU-land is vanaf woensdag goedkoper

15-05-2019 10:57 Tweakers.net
Vanaf woensdag zijn internationale telefoontjes naar andere EU-landen goedkoper dan voorheen en hetzelfde geldt voor het versturen van sms'jes. De tarieven voor deze vormen van communicatie binnen de EU zijn vanaf 15 mei gemaximeerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU-Hof: werkgevers moeten systeem opzetten voor registratie gewe

15-05-2019 10:33 Tweakers.net
Het Hof van Justitie heeft bepaald dat EU-lidstaten werkgevers moeten verplichten een systeem op te zetten waarmee de dagelijks gewerkte uren worden geregistreerd. Dit zal in de praktijk neerkomen op de terugkeer van de prikklok of in ieder geval een vorm van verplicht inklokken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Renault Clio heeft een prijskaartje

15-05-2019 10:26 Autoblog.nl
De compacte Franse kost minder dan 20 mille. De nieuwe Mini M?gane Renault Clio is alweer vier maanden geleden aangekondigd, vandaag pas presenteert het Franse merk de prijzen van de auto. De nieuwste versie van het model kan rekenen op een fraai nieuw uiterlijk, een puik interieur en een aantal motoren, dus rest de vraag: […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit kost de nieuwe Renault Clio

15-05-2019 10:20 Autoweek.nl
De Nederlandse importeur van Renault heeft vandaag de orderboeken van de nieuwe Clio geopend. Het merk maakt daarbij de hele prijslijst bekend.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De makers van de volgende Star Wars trilogie zijn bekend

15-05-2019 10:12 Apparata
Nee, het is niet Quentin Tarantino, maar wees niet teleurgesteld. Als je een Star Wars trilogie wilt maken gaat het over epische gevechten tussen verschillende dimensies. Ook moet je de aandacht van het publiek over verschillende delen vasthouden. Nu schijnt er een opvallend succesvolle serie te zijn die net op dit moment de meest epische […]
Lees het hele artikel op Apparata

Switch-game SteamWorld Quest komt op 31 mei uit op Steam

15-05-2019 10:06 Tweakers.net
SteamWorld Quest komt eind deze maand uit voor de pc. Ontwikkelaar Image & Form brengt de game uit op Steam, nadat het spel eerder voor de Nintendo Switch verscheen. Het spel is een rpg waarin spelers met behulp van kaarten gevechten uitvoeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Krijgen we nou? De Tomaso wordt nieuw leven ingeblazen

15-05-2019 10:03 Autoblog.nl
Het zal toch niet. Het iconische automerk De Tomaso is dit jaar 60 jaar geleden opgericht. Reden voor een feestje, ware het niet dat het bedrijf na ruim een decennia in zware problemen te hebben verkeerd in 2015 door een Chinese investeerder werd overgenomen. Alle hoop is echter niet verloren, want de investeerder heeft snode […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo mooi worden jouw foto’s met de OnePlus 7 Pro camera’s

15-05-2019 9:49 Apparata
Alle camera-opties zijn getest en dit zijn de verbluffende resultaten. Een van de aspecten die ervoor zorgt dat de OnePlus 7 Pro zo’n goede eerste indruk maakt is de cameravoering. Zo kun je door de ‘Nightscape modus’ ook bij minder licht de mooiste foto’s maken zonder kunstmatige effecten van de flitser. Naast de titelfoto zie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Malware verspreid via ASUS WebStorage software

15-05-2019 9:15 Hardware.info
De WebStorage-software van ASUS is door aanvallers gebruikt om systemen met malware te infecteren, zo hebben onderzoekers van antivirusbedrijf ESET ontdekt. WebStorage is, zoals de naam mag doen vermoeden, een cloudopslagdienst. Door de WebStorage-software op je computer te installeren, kun je communiceren met de cloud. De onderzoekers hebben eind april geconstateerd dat er verschillende pogingen zijn ondernomen om de Plead-backdoor op systemen te installeren. Bij deze pogingen werd er gebruik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

PUBG Mobile krijgt systeem dat jonge spelers oproept om een pauz

15-05-2019 9:04 Tweakers.net
Tencent, de Chinese internetgigant en de uitgever achter PUBG Mobile, introduceert een zogeheten gameplay management system. Daarmee worden spelers van onder de achttien jaar opgeroepen om pauzes in te lassen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lego in de ban van Netflix-serie ‘Stranger Things’ [video]

15-05-2019 8:49 Apparata
Nieuwe verzamelset Lego heeft een primeur. De Netflix-serie ‘Stranger Things’ brengt letterlijk ‘The upside down’. Je kunt met deze set letterlijk ondersteboven bouwen om zo de spookachtige setting van de succesvolle Netflix-serie thuis na te bootsen. Uiteraard kun je het huis van de familie Byers nabouwen en vertonen de poppetjes, op de voor Lego zo […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung gaat vanaf 2021 gate-all-around-transistors gebruiken vo

15-05-2019 8:43 Tweakers.net
Samsung heeft de 0.1-versie gereed van een 3nm-proced? waarbij gebruikgemaakt wordt van gate-all-around-transistors. Daarbij kunnen transistors op elkaar gestapeld worden, wat kleinere en zuinigere chips mogelijk maakt. Eind 2021 begint de massaproductie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo tekent 'accudeal' met CATL and LG Chem

15-05-2019 8:33 Autoweek.nl
De Volvo Group heeft een miljardendeal gesloten met batterijmakers CATL en LG Chem die het mogelijk maakt dat zowel Volvo's als Polestars de komende tien jaar van lithium-ion-accu's kunnen worden voorzien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl