Nederlandse schatkist harkt m??r BPM inkomsten binnen

14-09-2018 8:42 Autoblog.nl
Wat kan een land als Nederland toch trots zijn op het Belasting van Personenauto’s en Motorfietsen-systeem. Mark Rutte en vrinden kunnen weer in de handjes klappen want wederom zijn de BPM-inkomsten voor de schatkist toegenomen. In de maanden januari tot en met augustus werd over alle nieuw verkochte personenauto’s meer dan 1,64 miljard euro aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nintendo komt met draadloze NES-controllers voor Switch

14-09-2018 8:42 Tweakers.net
Nintendo heeft draadloze NES-controllers aangekondigd voor de Switch. De controllers zijn bedoeld om oude NES-games mee te spelen op de nieuwe console. Opladen gebeurt via het dock van de Switch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Intel zet streep door Z390-chipset, tweede generatie Z3

14-09-2018 8:18 Hardware.info
Over de komst van de Z390-chipset van Intel is behoorlijk wat onduidelijkheid geweest: zelfs moederbordfabrikanten leken even niet te weten wanneer hij zijn debuut ging maken. Toch werd de afgelopen maanden bekend dat Intel waarschijnlijk van plan was om Z370 nog dit kwartaal te vervangen. Onlangs hebben we zelfs verschillende series moederborden online zien verschijnen, bijvoorbeeld die van ASUS, Gigabyte en zowel ASRock als MSI. Er bestaat volgens Aziatische bronnen echter een kans dat Intel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung kondigt op 11 oktober onbekend Galaxy-apparaat aan

14-09-2018 8:06 Tweakers.net
Samsung zal op 11 oktober een nieuw Galaxy-apparaat aankondigen. De uitnodiging van de aankondiging vermeldt weinig details van het toestel. Er zijn bovendien weinig geruchten over wat Samsung zou willen presenteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Predator 6.6 is niet je dagelijkse motorhome

14-09-2018 8:05 Autoblog.nl
Met een beestachtig voorkomen is geen weg te zwaar voor deze Predator 6.6. Voor de reiziger met een goed gevulde portemonnee heeft Hunter RMV iets nieuws op de markt gebracht. Het autobedrijf komt met een zeer geavanceerde RV die wel tegen een stootje kan. In de basis was de Predator 6.6 een vervoersmiddel voor militaire […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: Nokia 8 Sirocco Android One video review

14-09-2018 8:01 Hardware.info
Nokia timmert hard aan de weg met een complete line-up Android One toestellen, waarvan de nieuwe Nokia 8 Sirocco het topmodel is. Eerder dit jaar waren wij zeer te spreken over de Nokia 7 Plus uit de middenklasse, en dus keken we reikhalzend uit naar dit nieuwe high-end toestel toestel. Kan Nokia ook in het 600+ euro-segment een vuist maken?
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kubernetes en public cloud-security bij het Schuberg Philis-meet

14-09-2018 8:00 Tweakers.net
Wil je als engineer of developer op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de ict-wereld? Dan is 16 oktober een uitgelezen kans voor je, door deel te nemen aan het meet-up-diner bij Schuberg Philis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford moderniseert motoren S-Max en Galaxy

14-09-2018 7:46 Autoweek.nl
Ford stelt een rits nieuwe EcoBlue-dieselmotoren beschikbaar voor de S-Max en de Galaxy. Helaas profiteert de Nederlandse klant n?et van die aanpassingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Eerste geekbenchscores nieuwe iPhones duiken op

14-09-2018 7:44 Hardware.info
Apple heeft woensdagavond drie nieuwe iPhones aangekondigd, zoals verwacht. Het gaat hier om de iPhone Xs, Xs Max en Xr. De twee eerstgenoemde toestellen combineren een oled-paneel met een nieuwe A12 Bionic SoC, terwijl de Xr dezelfde chip gebruikt met een lcd-scherm. Hierdoor heeft Apple gekozen om de Xr de plek van 'voordeligere', doch moderne iPhone te geven. Door de grote gelijkenis met de twee topmodellen is de Xr wellicht lager geprijsd dan zijn broers, maar met een vanafprijs van 859 euro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

SpaceX gaat toeristen rond de maan vliegen

14-09-2018 7:41 Tweakers.net
SpaceX gaat toeristen met rond de maan vliegen met zijn Big Falcon Rocket (BFR). Het bedrijf zegt op maandag bekend te maken wie als eerste het rondje rond de maan gaat vliegen. Er is ook een nieuw ontwerp voor de BFR.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Beetle in 2019 uit productie

14-09-2018 7:12 Autoweek.nl
De Volkswagen Beetle is in Nederland al even alleen nog uit voorraad leverbaar en spoedig lijkt het Beetle-avontuur tot een definitief einde te komen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD stopt mogelijk met 32-bit ondersteuning Radeon Software

14-09-2018 7:03 Hardware.info
Je moet tegenwoordig redelijk wat moeite doen om een moderne consumenten-pc te vinden die nog gebruikmaakt van een 32-bit besturingssysteem. Mede daarom be?indigde Nvidia eerder dit jaar al de ondersteuning voor dergelijke Windows-varianten. Helemaal gestopt is het bedrijf overigens niet: tot januari 2019 zullen alleen nog de kritische updates uitgebracht worden. AMD lijkt nu hetzelfde pad te gaan bewandelen; althans, als we een anonieme bron van Videocardz mogen geloven. Naar verluidt gaat de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

The Boring Company wil ondergrondse garages gaan maken

14-09-2018 6:57 Autoblog.nl
Als een soort mol naar je werk gaan elke dag. Wie weleens in Los Angeles is geweest kent de pijn van het fileprobleem in de Amerikaanse stad. LA is enorm en kent geen slim metrosysteem zoals vele andere miljoenensteden wel hebben. Het vervoer in deze stad gaat grotendeels per auto. Het probleem is dat relatief […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Jaguar XE SV Project 8 zet ronderecord

14-09-2018 6:56 Autoweek.nl
Jaguar benadrukt graag nog even dat zijn XE SV Project 8 een bloedsnelle machine is. De heftige sportsedan mag zich voortaan de snelste vierdeurs sedan noemen op WeatherTech Laguna Seca Raceway in de Amerikaanse staat Californi?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota viert 20 jaar Yaris en pakt uit

14-09-2018 6:38 Autoweek.nl
Toyota's Yaris blaast zijn twintigste kaarsje uit en de Nederlandse importeur laat dat niet ongemerkt voorbijgaan. De Yaris komt niet alleen beschikbaar in een feestelijke verjaardagseditie, maar ook in een met sportieve aankleding volgehangen variant.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG gaat V40-smartphone met 5 camera's 3 oktober aankondigen

14-09-2018 6:30 Hardware.info
De eerste berichtgeving omtrent de V40 ThinQ van LG dateert al maanden terug. De high-end smartphone is de opvolger van de V30 en moet uitblinken vanwege zijn cameraconfiguratie met maar liefst vijf modules. LG heeft nu een evenement bekend gemaakt waarbij de V40 uit de doeken gedaan zal worden. Hiermee is het aftellen geblazen. Op 3 oktober is het zover, dan zal LG de V40 ThinkQ uit de doeken doen. De V40 zal waarschijnlijk de eerste smartphone worden met vijf cameramodules. Er wordt verwacht...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YouTube test gebruik AV1-codec voor video's

13-09-2018 21:51 Tweakers.net
YouTube heeft de eerste met AV1 getranscodeerde video's op zijn platform gezet. Het gaat om een test waarvoor een browser met ondersteuning nodig is en die alleen AV1 toont bij een resolutie lager dan 480p.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vergelijking: iPhone XS vs iPhone X

13-09-2018 21:23 Apparata
De verschillen zijn behoorlijk klein, maar het prijskaartje niet. De nieuwe iPhones zijn woensdagavond gepresenteerd en de hele wereld kijkt mee. De eerste previews zijn erg teleurstellend en een korte blik op de specs onthullen direct waarom: de nieuwe toestellen zijn helemaal niet zo nieuw… De grootste verschillen in specs zitten hem in de processor, […]
Lees het hele artikel op Apparata

TU Delft ontwikkelt autonome wendbare gevleugelde insectenrobot

13-09-2018 21:06 Tweakers.net
Onderzoekers van het Micro Air Vehicle Laboratory van de TU Delft hebben een autonome gevleugelde minidrone gemaakt, die inzicht geeft in hoe insecten zoals fruitvliegjes hun bewegingen maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

6 dingen die we weten over de nieuwe Peugeot 208

13-09-2018 21:00 Autoblog.nl
Gaat Peugeot ons weer verliefd maken? De Peugeot 206 werd in de zomer van 1998 ge?ntroduceerd en is 20 jaar later nog steeds een prima verschijning. Zeker als GTi of als RC weet deze Peu goed oud te worden. De Franse autofabrikant had een megahit te pakken en wist dat succes met de 207 en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ubisoft kondigt remaster Assassin's Creed 3 en uitbreidingen voo

13-09-2018 20:28 Tweakers.net
Ubisoft heeft zijn roadmap voor Assassin's Creed Odyssey bekendgemaakt. Na de release van het spel volgen twee episodische uitbreidingen voor season pass-bezitters. Er komt ook een 4k-remaster van Assassin's Creed 3.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG kondigt V40 ThinQ-smartphone met vijf camera's 3 oktober aan

13-09-2018 19:50 Tweakers.net
LG heeft uitnodigingen gestuurd voor een evenement waar het Koreaanse bedrijf de V40 ThinQ aan gaat kondigen. Uit de tekst van de uitnodiging blijkt dat geruchten over de aanwezigheid van vijf camera's kloppen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maakt OnePlus met 6T-feature een fatale fout?

13-09-2018 19:45 Apparata
Is het inleveren van de jack-aansluiting voor een nieuwe feature het waard? De OnePlus 6T zal OnePlus’ eerste smartphone zonder headphone jack zijn, zo laat mede-oprichter Carl Pei in een interview met TechRadar weten. De aanhoudend hoger wordende toestelprijzen in combinatie met het missen van deze feature zou het bedrijf wel eens duur komen te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple iTunes 12.9

13-09-2018 19:21 Tweakers.net
Apple heeft versie 12.9 van iTunes uitgebracht. Met dit programma is het onder andere mogelijk om muziek te beluisteren of films en tv-series te bekijken. Deze kunnen via de internetmuziekwinkel van Apple iTunes worden aangeschaft. Het programma kan verder cd's branden en worden gebruikt om een iPod, iPhone of iPad te beheren. Apples iTunes is beschikbaar voor Windows 7 en latere Windows-versies, en natuurlijk voor macOS. In versie 12.7 is onder meer ondersteuning voor iOS 11 toegevoegd, kan door het delen van profielen worden gezien waar vrienden naar luisteren en is er via podcasts nu toegang tot educatief materiaal. Versie 12.9 voegt onder meer ondersteuning toe voor de aanstaande release van iOS 12.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MusicBee 3.2 update 2

13-09-2018 19:14 Tweakers.net
Er is een update voor versie 3.2 van MusicBee uitgekomen. MusicBee is een uitgebreid en gratis programma voor het beheren en afspelen van muziek. In een overzichtelijke interface kunnen tags worden aangepast, cover art en songteksten worden gedownload, bestanden worden geconverteerd en audio-cd's geript, en kan met diverse mp3-spelers worden gesynchroniseerd. Verder is het uiterlijk aanpasbaar, kan de functionaliteit met bass-plug-ins worden uitgebreid en is het programma ook in het Nederlands te gebruiken. Sinds versie 3.2 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Leclerc: “doel is om direct voor de titel te strijden”

13-09-2018 18:57 Autoblog.nl
Hij is er klaar voor! Nu de kogel eindelijk door de kerk is en Ferrari de beslissing heeft genomen Charles Leclerc aan te nemen en Kimi Raikkonen de deur te wijzen, kan de coureur langzaam maar zeker beginnen na te denken over volgend jaar. Vandaag liet de 20-jarige Monegask tegenover de internationale pers doorschijnen dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Britse overheid: gratis roamen is niet gegarandeerd na brexit

13-09-2018 18:09 Tweakers.net
Als er een zogenoemde no-deal brexit komt, bestaat de kans dat roamingkosten terugkeren voor Britten, aldus de Britse regering. Enkele providers in het land hebben echter al toegezegd dat ze niet stoppen met gratis roaming.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ABT’s Audi Q2 is volledig buiten proportie

13-09-2018 18:03 Autoblog.nl
Wanneer je er een blik op werpt, klopt er geen snars van de verhoudingen. Het gebeurt maar zelden dat tuningsbedrijven het presteren vrij lelijke auto’s nog minder mooi te maken. ABT kunnen we vanaf vandaag in dit kleine gezelschap plaatsen, want haar interpretatie van de Audi Q2 bepaald geen schot in de roos. Dit is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fractal Design geeft Define R6 een usb-c-update en lanceert nieu

13-09-2018 17:46 Hardware.info
De Fractal Design Define R6 is inmiddels al een tijdje op de markt. Eind 2017 verscheen onze review over deze behuizingen en we concludeerden dat het een prima behuizing met ruime inbouwmogelijkheden en goede prestaties is maar dat we stiekem meer ervan hadden verwacht. Inmiddels heeft de fabrikant, samen met een aantal andere nieuwe accessoires, een Define R6-variant met usb 3.1 gen 2 type-c connectiviteit op de markt gebracht. De nieuwe variant is, met uitzondering van de frontpanel-connector...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LibreOffice 6.1.1

13-09-2018 17:37 Tweakers.net
De Document Foundation heeft de eerste update voor versie 6.1 van LibreOffice uitgebracht. Dit opensource-officepakket is ontstaan als afsplitsing van OpenOffice en wordt geleverd met tekstverwerker Writer, spreadsheetprogramma Calc, presentatieprogramma Impress, tekenprogramma Draw, databaseprogramma Base en Formula, een applicatie om wetenschappelijke notaties mee te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.1

13-09-2018 17:25 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe update van zijn Radeon Software Adrenalin Edition-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7750 en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Van Windows worden alleen versies 7 en 10 ondersteund. Voor mensen die Windows 8.1 gebruiken, is versie 17.7.1 de laatste versie. Drivers voor de eerste generatie van Windows 8 worden helemaal niet meer gemaakt. Voor oudere kaarten, die nu als legacy of non-gcn worden aangeduid, is Catalyst Software Suite versie 15.7.1 de laatste stabiele uitgave.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Synology maakt gebruik telefoon als ip-camera mogelijk met Surve

13-09-2018 17:24 Tweakers.net
Synology heeft na een b?ta-periode van zo'n twee maanden Surveillance Station 8.2 uitgebracht. De software is voorzien van de LiveCam-app voor iOS, waarmee smartphones in te zetten zijn als beveiligingscamera.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

XnViewMP 0.91

13-09-2018 17:21 Tweakers.net
Versie 0.91 van XnViewMP is uitgekomen. Met dit gratis programma kunnen afbeeldingen worden bekeken en bewerkt. MP staat voor Multi Platform, wat betekent dat er versies zijn voor Windows, Linux en macOS, met elk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. XnViewMP gebruikt dezelfde broncode voor Windows, Linux en macOS; functionaliteit en uiterlijk van de afzonderlijke versies zijn dan ook nagenoeg gelijk. Zo is er onder andere ondersteuning voor unicode, afbeeldingen met full bit depth, een eenvoudigere manier voor vertalingen en een betere database. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iPhone XS Max 512 GB is met 1.659 euro duurste iPhone ooit

13-09-2018 17:15 Apparata
Verschrikkelijk duur of een gerechtvaardigde keuze van Apple? Nederlanders en koopjes. Twee zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vandaag gaat het bij de koffiecorners en op scholen natuurlijk over de nieuwe iPhones. Men spreekt dan niet zozeer over de technologie, maar over het prijskaartje. De nieuwe iPhones zijn namelijk behoorlijk aan de prijs en […]
Lees het hele artikel op Apparata

VeraCrypt 1.23

13-09-2018 17:13 Tweakers.net
Versie 1.23 van VeraCrypt is uitgekomen. VeraCrypt is een fork van TrueCrypt, dat er een tijdje geleden mee is opgehouden. Met dit opensource-encryptieprogramma kunnen complete harde schijven of partities en virtuele volumes, zoals een bestand dat als partitie wordt benaderd, worden versleuteld. VeraCrypt gebruikt de originele broncode van TrueCrypt, maar bevat diverse verbeteringen met betrekking tot de beveiliging. Volumes die met TrueCrypt zijn aangemaakt kunnen vanaf deze versie wel geopend en geconverteerd worden. De Fransman Mounir Idrassi is al sinds de zomer van 2013 met dit project bezig. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota presenteert twee nieuwe modellen van de Yaris

13-09-2018 16:56 Autoblog.nl
Hierboven zie je er maar ??n. Net als Kia eerder vandaag is het nu aan Toyota de beurt om een tweetal auto’s op ans af te vuren. In tegenstelling tot haar continentgenoten, houdt Toyota het bij ??n model. In beide gevallen krijgen we te maken met een variatie van de Yaris. Yaris GR Sport Vorig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ex-ambtenaar krijgt werkstraf voor via netwerk saboteren rioolin

13-09-2018 16:39 Tweakers.net
Een ex-ambtenaar van de gemeente Lopik is veroordeeld tot 240 uur werkstraf voor het saboteren van de rioolinstallatie. De man heeft twee keer van buitenaf ingelogd om het systeem van de installatie te saboteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

4 dingen die we weten over de nieuwe Netflix-serie Cursed

13-09-2018 16:12 Apparata
Deze nieuwe serie krijgt een bekende hoofdrolspeelster. Het aantal Netflix Original-producties vliegen je om de oren. Daar zal over een tijdje de serie Cursed aan worden toegevoegd. Langzaam maar zeker komt er meer informatie over deze nieuwe tv-serie naar buiten. Een overzicht aan informatie van wat nu bekend is over Cursed check je hieronder. Het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Prijzen Kia Ceed Sportswagon bekend

13-09-2018 16:03 Autoweek.nl
Kia heeft veel te melden omtrent de Ceed. Vandaag presenteerde het merk de Proceed en de GT-versies van de Ceed Hatchback en nu hebben we de prijzen van de Ceed Sportswagon te pakken!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Peugeot 107 (2005-2014) – occasion video & aankoopadvies

13-09-2018 16:00 Autoblog.nl
Zuinig, niet te duur qua aanschaf, maar ook klein en fijn? Met de 107 koop je basisvervoer dat hopelijk redelijk betrouwbaar is. Het was een gezamenlijk project van Peugeot, Citro?n en Toyota aan het begin van dit millennium: zij gingen de volgende kleine stadsauto maken. In 2005 is de ontwikkeling klaar en komt de drieling […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Onthuld: DS 3 Crossback

13-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Zojuist is in Parijs het doek getrokken van de DS3 Crossback en de locatie van het feest is niet willekeurig. Wij hebben alle ins en outs van dit nieuwe mode-accessoire van de luxe-tak van Citro?n.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Alpina B10 3.3 - Op de Rollenbank

13-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Alpina is een vreemde eend in de bijt. Iedereen weet dat het opgepepte BMW's zijn, maar toch krijg je ruzie met de liefhebbers als je zo'n auto een BMW noemt. Een Alpina, wordt namelijk in de BMW-fabriek door mensen van Alpina gebouwd en is ook op kenteken een Alpina. Door een herenakkoord met BMW mogen Alpina's niet m??r vermogen leveren dan het vergelijkbare model van BMW. Maar de ervaring leert, dat dit met voeten wordt getreden. Het moet wel vreemd lopen als de auto van Ren? van Goor, ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Europese Commissie vreest voor prijsstijgingen na overname Tele2

13-09-2018 15:37 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft zijn bezwaren tegen de overname van Tele2 door T-Mobile kenbaar gemaakt aan de providers. De toezichthouder vreest dat er te weinig concurrentie overblijft en dat dit nadelig is voor consumenten. Het onderzoek loopt tot 30 november.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twee nieuwe slimme sporthorloges van Polar

13-09-2018 15:33 Hardware.info
Polar heeft een tweetal nieuwe slimme sporthorloges ge?ntroduceerd. Beide horloges behoren tot de Vantage-reeks en heten Vantage V en Vantage M. Eerstgenoemde is iets luxer en is volgens het bedrijf bedoeld voor professionele atleten of iedereen die traint als een professional. Beide horloges beschikken over een optische hartslagsensor met 9 led's, diverse geavanceerde meetwaarden en coachingfuncties, aldus de fabrikant. Zoals we van Polar gewend zijn, onderscheiden de sporthorloges zich voorna...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vind de krassende kwelgeest van deze NL’er en krijg 2,5 mille

13-09-2018 15:07 Autoblog.nl
Paniek in Overijssel. Iedere dag worden er wel ergens auto’s bekrast in Nederland. Of je nu als een razende debiel hebt geparkeerd en iemand je erop wilt wijzen of er simpelweg een stel kinderen aan het rondkloten zijn, er zijn voldoende redenen te verzinnen waarom iemand je bolide wil vernaggelen. Echter, waar het bekrassen van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweakers Podcast #23 - iPhones, Apple Watch en Amerikaanse blubb

13-09-2018 15:00 Tweakers.net
Het was weer zo'n avond: eerst lekker douchen, dan met naar achter gekamde haartjes met chips en cola op de bank klaar zitten voor de Mini Playbackshow Apple iPhone-keynote van september. En als het evenement geweest is, ga je uiteraard uitgebreid napraten over wat je hebt gezien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Preview-overzicht: Zijn de iPhone XS en XS Max het kopen waard?

13-09-2018 14:36 Apparata
Nog heel even, dan gaan de pre-orders voor de iPhone XS en XS Max van start. Maar zijn ze het kopen waard? Wij checkten de eerste previews en hebben de belangrijkste conclusies op een rijtje gezet. iPhone XS Max Techcrunch Naast de afmetingen is er niet zo heel veel nieuw, maar dat is eigenlijk altijd […]
Lees het hele artikel op Apparata

Maker van Shadow of the Colossus is bezig met nieuw project

13-09-2018 14:36 Tweakers.net
Fumito Ueda, de maker van Ico, Shadow of the Colossus en The Last Guardian, werkt met zijn studio genDesign aan een nieuw project. Het wordt een compleet nieuwe ip, volgens Ueda. Het wordt een spel dat dezelfde schaal zal hebben als TLG.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 6T krijgt geen 3,5mm-jack

13-09-2018 14:24 Tweakers.net
De OnePlus 6T krijgt geen 3,5mm-jack, dat zegt medeoprichter Carl Pei in een interview. Volgens Pei zorgt het weglaten van de aansluiting voor ruimte voor 'meer nieuwe technologie' en een 'betere accuduur'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Surface Pro 3 en 4 krijgen aantal nieuwe firmware updates

13-09-2018 14:03 Hardware.info
Naast reguliere?Windows-updates ontvangen de Surface-toestellen van Microsoft ook toestelspecifieke firmware patches. De Surface Pro 3 en Surface Pro 4 modellen, waarvan de eerstgenoemde bijna vijf kaarsjes mag uitblazen, mogen een aantal kleine firmware updates verwachten. De Surface Pro 3 krijgt een update voor het uefi, en ook de firmware for embedded controllers krijgt een update. Het toestel krijgt verder ook een algemene systeemupdate. Volgens het changelog moeten deze drie updates samen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lexus UX ook als 200 naar Nederland

13-09-2018 13:57 Autoweek.nl
Onlangs reden we onze eerste meters met Lexus' nieuwe crossover, de UX250h. Wie echt niet aan hybridetechniek kan wennen hoeft de UX niet te laten staan: ook de UX200 komt naar Nederland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hier, de nieuwe Kia ProCeed ?n de Ceed GT

13-09-2018 13:54 Autoblog.nl
Twee vliegen in een klap. Kia is flink aan de bak vandaag. Uit het niets presenteren de Koreanen liefst twee nieuwe modellen. Hieronder lees je erover. Ceed GT De nieuwe Kia Ceed (rijtest) debuteerde eerder dit jaar, maar het heeft ruim een half jaar moeten duren voordat ze een gepeperde versie van de hatchback de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EHRM: Massasurveillance Groot-Brittanni? was in strijd met mense

13-09-2018 13:47 Tweakers.net
Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens oordeelt dat de massasurveillance door inlichtingendiensten in Groot-Brittanni? deels in strijd was met mensenrechten zoals het recht op privacy. Massasurveillance mag wel, maar is gebonden aan voorwaarden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 wil niet dat je Chrome of Firefox gebruikt

13-09-2018 13:32 Apparata
Want Microsoft Edge is v??l beter. Als techbedrijf ontkom je er niet aan dat je klant gebruik maakt applicaties van derden. Zeker op het gebied van software. Microsoft doet er echter alles aan om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door onwetenden dom te houden met rare marketingteksten. De doorgewinterde computergebruiker lacht om de teksten die Microsoft […]
Lees het hele artikel op Apparata

3D Hubs laat partculieren met 3d-printer niet meer toe

13-09-2018 13:04 Tweakers.net
3D Hubs stopt per 1 oktober met het ondersteunen van particulieren met een 3d-printer. Het Nederlandse bedrijf gaat zich exclusief richten op bedrijven. Hubs zonder speciale kwalificatie kunnen alleen nog gebruik maken van het Talk Maker Forum.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia Ceed GT is los

13-09-2018 13:04 Autoweek.nl
Zojuist werd de Kia Proceed aan de wereld voorgesteld, maar er is meer Ceed-nieuws onder de zon. D?t is namelijk de nieuwe GT-versie van de Ceed hatchback!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla vergroot range en biedt gratis laden aan om orkaan te ontv

13-09-2018 13:03 Autoblog.nl
Kijk, dat is toch weer heel netjes van de Amerikanen. Tesla heeft een niet onbehoorlijk deel van haar Amerikaanse klanten verblijd. In het licht van Orkaan Florence heeft de Amerikaanse autofabrikant een aantal fijne aankondigingen gedaan tegenover Tesla-eigenaren in het gebied dat de wervelwind zal gaan treffen. De orkaan moet aan de oostkust, in de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia Proceed gepresenteerd

13-09-2018 13:00 Autoweek.nl
Kia pakt stevig door met zijn nieuwe Ceed. De compacte middenklasser is er al als hatchback en als Sportswagon en vandaag voegen de Koreanen een derde versie aan de Ceed-familie toe: de Proceed.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW en Rotterdam stimuleren elektrisch rijden

13-09-2018 12:39 Autoweek.nl
BMW is de samenwerking aangegaan met de gemeente Rotterdam. Onder de noemer 'Electric City Drive' is het de bedoeling het elektrisch door de stad rijden met plug-inhybrides te stimuleren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl