Mozilla: Firefox 58 kan WebAssembly op pagina's sneller laden

18-01-2018 22:07 Tweakers.net
Firefox 58 bevat twee eigenschappen die het draaien van WebAssembly op pagina's sneller maakt: de functie streaming compilation en een 2-tiered compiler. Daarnaast stelt Mozilla https verplicht bij komende web-facing functies van Firefox.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit de gaafste Range Rover ooit?

18-01-2018 22:02 Autoblog.nl
Hier worden we namelijk erg blij van! Het is een van de betere trends van de afgelopen paar jaar: restomodden. Het recept is eigenlijk heel erg simpel. Pak een oude iconische auto, pas alles aan wat je maar aan wil passen en zorg ervoor dat het bijna niet opvalt. Enkele bekende namen in de business […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Is er nog hoop? Bitcoin herstelt zich (langzaam)

18-01-2018 21:32 Apparata
De andere grote munten lijken ook heel rustig omhoog te kruipen. Het was even blinde paniek op de virtuele valutabeurs, toen grote cryptovaluta als Bitcoin en Ripple gigantisch kelderden in een paar dagen tijd. Tja, zou de bubbel dan toch barsten? Daar lijkt het naar mijn (voorzichtige) observatie nog niet op. De munten zijn nu […]
Lees het hele artikel op Apparata

Er komt n?g een Harry Potter mobile game uit! (trailer)

18-01-2018 21:02 Apparata
Dit is wat we tot nu toe weten over Harry Potter: Hogwarts Mystery. Nee, niet die van Niantic. In november van vorig jaar deden er geruchten de ronde over een Harry Potter GO-game die een paar maanden later bevestigd werden. Toch weten we nog nauwelijks iets over de game van Niantic, maar Harry Potter-fans kunnen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Age of Empires: Definitive Edition verschijnt 20 februari

18-01-2018 20:55 Tweakers.net
Age of Empires: Definitive Edition komt op 20 februari uit voor Windows. Microsoft opent de b?ta op 29 januari voor meer spelers die het oude strategiespel met 4k-opknapbeurt uit willen proberen. Eigenlijk had het spel vorig jaar al moeten verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wine 3.0

18-01-2018 20:51 Tweakers.net
Na iets meer release candidates dan aanvankelijk gedacht is nu de final release van Wine versie 3.0 is verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 25.196 titels. De complete lijst met verbeteringen sinds versie 2.0 zijn hieronder voor je op een rijtje gezet:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen

18-01-2018 20:29 Autoblog.nl
En de grote vraag is natuurlijk: is het wat? Zo ondertussen wisselt Max Verstappen vaker van vriendin dan van Renault-motor. Gelukkig betekent dat in dit geval geen gridstraf! Wat voor vlees heeft hij dit keer in de racekuip? Haar naam is Dilara en ze komt uit M?nchen, Duitsland. Op de foto boven is het de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google vs. Apple: Wat zijn de grootste verschillen?

18-01-2018 20:03 Apparata
Een strijd der titanen, vanaf de oprichting aan toe. In de wereld van tech kun je het zo gek niet bedenken, of het wordt door een bedrijf gemaakt. Toch zijn er twee spelers die praktisch iedereen kent en die tevens het merendeel van het geld binnen harken. Google en Apple zijn twee ontzettend verschillende bedrijven. […]
Lees het hele artikel op Apparata

F1 promotor verafschuwt plannen Liberty Media

18-01-2018 19:58 Autoblog.nl
Die vrijdagsessies zijn gezellig.. toch? Liberty Media houdt van geld (wie niet?) en hoe verdien je geld? Gewoon dingen schrappen die geld kosten, zoals de F1 trainingssessie op vrijdag. Wie komt daar nou op af? Nou, best wel een hoop volk, zegt een promotor van de Canadese Grand Prix. Francois Dumontier is het namelijk sterk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WhatsApp maakt WhatsApp Business komende weken wereldwijd beschi

18-01-2018 19:44 Tweakers.net
WhatsApp heeft WatsApp Business officieel beschikbaar gemaakt. In eerste instantie kunnen bedrijven in Indonesi?, Itali?, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de gratis Android-app gebruiken, binnenkort volgt de rest van de wereld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

World of Warships 0.7.0

18-01-2018 19:10 Tweakers.net
World of Warships komt af van Wargaming, dezelfde maker achter World of Tanks, World of Warplanes, Master of Orion en Total War: Arena. Dit is een spel waar je in teamverband zeeslagen levert met schepen in verschillende klassen zoals, destroyers, cruisers en battleships. Voor meer informatie en spelerservaringen verwijzen we jullie door naar dit topic op ons forum. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twitch introduceert Video Producer-tool

18-01-2018 19:09 Tweakers.net
Twitch heeft Video Producer aangekondigd, waarmee gebruikers van de dienst uitzendmogelijkheden krijgen voor video's die ze produceren of bestaande videostreams die ze als Rerun willen publiceren. Met de dienst lijkt Twitch zich meer als een YouTube-concurrent te willen positioneren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bentley gaat racen met de Bentayga

18-01-2018 19:01 Autoblog.nl
Jazeker, echte racepedigree voor deze edele Brit De Bentley Bentayga (rijtest) is een enorm polariserende auto. Je haat de Bentayga of je hebt een Bentayga. Een tussenweg lijkt er niet te zijn. Het is een enorm schaamteloze auto. Nergens probeert de Bentayga te verbloemen dat het een onbescheiden auto auto is. Prima gedaan: want de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nintendo komt met kartonnen accessoires voor de Switch

18-01-2018 18:48 Hardware.info
Nintendo heeft gisteren Labo aangekondigd, een bouwpakket voor het maken van kartonnen accessoires die op de Switch kunnen worden bevestigd. Met wat knutselwerk kan de console zo worden omgetoverd tot een modelauto, piano of robotpak. Er komen vooralsnog twee Labo-pakketten beschikbaar, die hier op 27 april in de winkels moeten liggen. De Labo-pakketten bestaan uit kartonnen platen waarop alvast de verschillende onderdelen van het bouwpakket staan voorgedrukt. Ook andere benodigde onderdelen al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze EV's komen het verst!

18-01-2018 18:42 Autoweek.nl
Over drie jaar presenteert BMW de nieuwe elektrische iNext die naar verluidt 700 kilometer ver komt op ??n 'tank'. Daarmee komt de actieradius van een elektrische auto steeds dichterbij die van een auto op benzine. Nu is dat in de meeste gevallen nog niet zo. Hoever komen de EV's die vandaag de dag in de showrooms staan dan wel? Een overzicht!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Spotify maakt toevoegen foto's en video aan podcasts mogelijk

18-01-2018 18:12 Tweakers.net
Spotify heeft het formaat Spotlight aangekondigd. Hiermee geeft de muziekdienst aanbieders van podcasts, audioboeken, nieuwe en andere audiocontent de mogelijkheid visuele elementen aan uitzendingen toe te voegen, zoals foto, video en tekst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sharkoon lanceert Quickstore One schijfbehuizing met USB Type C-

18-01-2018 18:03 Hardware.info
Sharkoon komt met een behuizing voor een externe harde schijf of ssd die met de computer verbonden wordt door middel van een usb type-C-aansluiting. De 'Quickstore One' ondersteunt ook usb 3.1, zodat de doorvoersnelheid van de interne sata-aansluiting maximaal kan worden benut. In het kastje passen 2,5 inch-drives met een maximumhoogte van 9,5 mm. De Quickstore One heeft een bovenkant van geborsteld aluminium, beschikbaar in de kleuren zwart en zilver. De onderzijde is in beide gevallen geheel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft is gestopt met gratis Windows 10-upgrade via toegankel

18-01-2018 17:46 Tweakers.net
Microsoft is officieel gestopt met de optie waarmee klanten die gebruikmaken van 'ondersteunende technologie?n' gratis hun oude Windows-versie konden upgraden naar Windows 10. Na een korte verlenging tot 16 januari is de upgrade-knop van de betreffende site verdwenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault-Nissan: 'Wij zijn de grootste!'

18-01-2018 17:17 Autoweek.nl
Carlos Ghosn, de grote baas van Renault-Nissan, zegt dat niet Volkswagen, maar 'zijn' concern de grootste autobouwer ter wereld is sinds het verstrijken van 2017. Dat komt doordat hij anders telt dan z'n Duitse rivalen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ongelukkige Audi kopt boom, krijgt begrafenis

18-01-2018 17:14 Autoblog.nl
We zijn hier vandaag samen… Dat het slecht weer was vandaag had je waarschijnlijk wel gemerkt. Afgezien van daken met vliegambities en duikelende bestelbusjes zijn er natuurlijk ook genoeg hoge bomen die wind vangen. Zo ook in Driebergen, bij de IVA. Daar werd de lokale parkeerplaats deze middag geteisterd door omvallend groen. Via @jochemvdm kregen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Messenger-bug is vreselijk vervelend

18-01-2018 17:03 Apparata
Facebook, doe er iets aan! Misschien is het verstandig om Facebook Messenger even links te laten liggen. Althans, als je ook te maken hebt met een irritante bug die momenteel gaande is. Gebruikers klagen op sociale media over het feit dat ze maar ??n of twee woorden kunnen typen in de app. Een zin maken […]
Lees het hele artikel op Apparata

MariaDB 10.3.4

18-01-2018 16:49 Tweakers.net
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL nadat dit in 2009/2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versie 10.3.4 uitgebracht in de b?tatak met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MariaDB 10.2.12

18-01-2018 16:48 Tweakers.net
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL nadat dit in 2009/2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versie 10.2.12 uitgebracht in de stable-tak met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ars Technica publiceert preview van Google Fuchsia-OS op Pixelbo

18-01-2018 16:43 Tweakers.net
Ars Technica heeft een preview gepubliceerd van de huidige versie van Fuchsia, een nieuw besturingssysteem van Google voor laptops en smartphones. Het lockscreen, homescreen en de bestandsbeheerder werken, maar veel apps doen vooralsnog niets.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thermaltake toont View 91 TG RGB-behuizing voor uitbundige high-

18-01-2018 16:39 Hardware.info
Thermaltake heeft op de CES de nieuwe View 91 Tempered Glass RGB Edition-behuizing getoond. Het high-end model beschikt over een uitgesproken uiterlijk met veel doorzichtige delen en rgb-verlichting; volgens de fabrikant is de behuizing geschikt voor het bouwen van een high-end workstation. Daartoe is de View 91 TG fors uitgevallen, met ruimte voor moederborden tot xl-atx-formaat, twaalf harde schijven of ssd's en een overvloed aan koelmogelijkheden. De View 91 TG is een stalen behuizing, die n...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Insta360 Nano S 1.17.11

18-01-2018 16:32 Tweakers.net
Insta360 heeft voor zijn Nano S-cameramodules nieuwe firmware uitgebracht, met 1.17.11 als versienummer. Dit is een cameramodule voor de iPhone 6, 6s, 7, 8 en X, en stelt je in staat om beelden in 360 graden te schieten op een resolutie van 3840 x 1920 pixels met maximaal 30fps. De lijst met aanpassingen van deze firmware-uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ricoh Theta V 1.20.1

18-01-2018 16:20 Tweakers.net
Ricoh heeft even geleden voor zijn Theta V-camera's nieuwe firmware uitgebracht met 1.20.1 als versienummer. Deze digitale camera's hebben twee lenzen waarmee ze sferische foto's kunnen maken. Het zijn twee f/2.0-lenzen, waarbij elke lens is gekoppeld aan een twaalfmegapixel-1/2,3"-sensor. Gecombineerd levert dat 360-gradenafbeeldingen met een veertienmegapixelresolutie op. De lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo XC70 P3 (2007 – 2016) – occasion video & aankoopadvies

18-01-2018 16:00 Autoblog.nl
Volvo’s gaan lang mee, maar ze zijn ook lang op de markt. De XC70 werd net als zijn evenknie (V70) langer verkocht dan gebruikelijk is. Pas na 9 jaar hard buffelen mocht de XC70 met pensioen en werd afgelost door de V90 Cross Country. Dat Volvo zo lang met het model kon doen, kwam door […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Mazda CX-5 - Intro duurtest

18-01-2018 16:00 Autoweek.nl
Mazda staat bekend om z'n eigenwijze auto's en de CX-5 vormt daar geen uitzondering op. Het levert de Japanners een boel positieve aandacht op, dus voor de tweede generatie gaat men door op de ingeslagen weg. De komende maanden zoeken we uit of de sterren nog altijd gunstig staan voor de CX-5 in een duurtest.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Qualcomm mag van Europese Commissie onder voorwaarden NXP overne

18-01-2018 15:51 Tweakers.net
Qualcomm heeft van de Europese Commissie toestemming gekregen om onder voorwaarden het Nederlandse NXP over te nemen. Het Amerikaanse bedrijf kondigde de overname ter waarde van ongeveer 43 miljard euro in 2016 aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault-Nissan baas: “vergeet VAG, wij zijn de grootste”

18-01-2018 15:39 Autoblog.nl
Pikante gast, die Carlos De kracht van goede journalistiek is dat je mensen dingen kunt laten zeggen die ze misschien niet willen zeggen. Gelukkig hoefde persbureau Reuters hier vrij weinig voor te doen, want de topman van Renault-Nissan deed al het vuile werk al voor hen. Tijdens een parlementaire hoorzitting in Parijs reageerde hij namelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung-patent toont smartphonescherm met gaten voor frontcamera

18-01-2018 15:31 Tweakers.net
De World Intellectual Property Organization heeft een patentaanvraag van Samsung gepubliceerd, waarin het Zuid-Koreaanse bedrijf een techniek beschrijft om een scherm met gaten te maken. In die gaten zitten de frontcamera en sensors van een smartphone.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YouTube: stop met het eten van wastabletten!

18-01-2018 15:13 Apparata
Zelf nadenken blijft moeilijk voor sommige mensen. Je moeder heeft je als het goed is van kleins af aan geleerd wat je wel en wat je niet in je mond kunt stoppen. Toch zijn er een hoop mensen die blijkbaar geen normale opvoeding hebben gehad, want een vreemde trend op YouTube is compleet uit de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Informatie over Samsung 860 EVO-SSD's verschijnt ook tijdelijk o

18-01-2018 15:03 Hardware.info
Nadat bleek dat er informatie online was gekomen over de 4TB-versie van de Samsung 860 Pro-ssd, blijkt Samsung ook per ongeluk tijdelijk een pagina's voor de 860 EVO online geplaatst te hebben. Het gaat om zowel een 2,5"-variant met een maximale capaciteit van 4 TB en een in m.2-formfactor met maximaal 2 TB. De website is inmiddels weer offline gehaald, maar is via Google Cache nog te bereiken. De m.2-variant komt in versies van 500 GB, 1 TB en 2 TB, terwijl de 2,5"-variant daar een versie met...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ceo Sony: wij blijven smartphones maken, al hebben die niet de t

18-01-2018 15:02 Tweakers.net
Smartphones hebben niet de toekomst, maar Sony blijft toch smartphones maken om actief te blijven in de mobiele sector. Dat zegt directeur Kaz Hirai in een interview met de Britse krant The Guardian. Hirai denkt dat er nieuwe apparaten komen die smartphones overbodig maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ABT’s nieuwe Audi RS3 heeft een dijk vermogen

18-01-2018 15:02 Autoblog.nl
M??r, m??r, M??R! De nieuwe Audi RS3 is een imponerende machine, maar ?cht overtuigend is ‘ie niet. Althans, dit ondervond onze @wouter tijdens zijn rijtest met de Limousine. Het is en blijft een geweldig ding, maar gezien het prijskaartje zijn er hoogstwaarschijnlijk betere alternatieven te vinden. ABT besluit hierom de RS3 direct aan te pakken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD Bulldozer (FX-8370E) versus AMD Ryzen & Intel Coffee Lake: d

18-01-2018 15:00 Hardware.info
Hoewel het geen meerderheid zal zijn, zullen veel lezers van Hardware.Info nog gebruikmaken van een AMD-processor uit de Bulldozer-generatie, bijvoorbeeld een FX-8350 of FX-8370E. 2017 liet zich kenmerken door ongekend processorgeweld. Is een AMD Ryzen of Intel Coffee Lake de upgrade waard, of zit je met een AMD FX nog goed? Wij gaan verder met deel 2 van onze serie! De videokaart is doorgaans het populairste pc-onderdeel om te upgraden. Aan dit onderdeel worden met al die high-res monitoren...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blik to the Future: Volvo V40

18-01-2018 14:46 Autoweek.nl
De Volvo XC40 is net ge?ntroduceerd en de enthousiaste reacties zijn genoeg reden om aan te nemen dat de auto een doorslaand succes wordt. Met de presentatie van het compacte model is de weg vrij voor hoofdstuk twee van de nieuwe 40-serie: de opvolger van de V40!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: J.J. Abrams werkt aan nieuwe scifiserie voor tv

18-01-2018 14:42 Tweakers.net
J.J. Abrams heeft volgens bronnen van The Hollywood Reporter een script geschreven voor een nieuwe sciencefictionserie voor de televisie. Naar verluidt is zowel HBO als Apple in de race om de rechten te kopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat we weten over de nieuwe Citro?n C5/C6

18-01-2018 14:30 Autoblog.nl
Wat meer leven in de brouwerij van luxe sedans. De laatste C6 (aankoopadvies) rolde alweer in 2012 van de band. Traantjes werden gelaten, maar Citro?n wist ons al snel te verblijden met DS modellen. De afgelopen jaren waren de DS4 en DS5 de topmodellen van Citro?n. En ook al waren dit erg mooie auto’s, ze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Bug in iOS-versie Facebook Messenger limiteert berichten tot pa

18-01-2018 14:13 Tweakers.net
Er lijkt een bug te zitten in Facebook Messenger voor iOS waardoor gebruikers per bericht slechts een paar woorden kunnen tikken voordat ze geen woorden meer kunnen invoeren. Opnieuw installeren van de app of opnieuw starten van de telefoon lijkt niet te helpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze luxe tourbus is een vakantievilla op wielen

18-01-2018 14:08 Autoblog.nl
Glamping-gangers, maakt uw borst maar nat. Toen het concept ‘kamperen‘ voor het eerst aan mij werd uitgelegd, voelde ik er wel wat voor. Het heeft iets primitiefs wat je op weinig andere manieren kunt ervaren. Trek een paar weken een bos in met alleen een tent en een gelimiteerde voorraad eten en drinken, en overleef. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Skill kan met Homey verbonden apparaten rechtstreeks aansturen m

18-01-2018 13:51 Tweakers.net
Het Enschedese bedrijf Athom heeft zijn tweede skill voor Amazons digitale assistent Alexa uitgebracht. Met de skill kunnen gebruikers Alexa rechtstreeks vragen om apparaten in huis te bedienen. Bij de andere skill passt Alexa de vraag eerst door naar de Homey.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Weblog: Cheers Lexus

18-01-2018 13:49 Autoweek.nl
Ik ben Lexus-fan en niet zo'n beetje ook. Vanaf begin deze eeuw, toen ik voor een Autoweek-verhaal van Louwman in Den Haag een tweedehands LS 400 meekreeg. Blauw, grijs leer, 264 pk. Saai, klompig ding, ook dat, maar ik was heel snel plat voor de onbeschrijflijke rust van die achtcilinder, een van de mooiste motoren ooit gebouwd. Die auto is een monument in de geschiedenis van de topklasse limousines. Sindsdien reed ik elk nieuw model, meestal enthousiast: de GS, de IS, de LS600h. Mijn ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung begint massaproductie GDDR6-geheugen

18-01-2018 13:37 Hardware.info
Samsung heeft bekendgemaakt dat het is begonnen met de massaproductie van gddr6-geheugen voor videokaarten. De geheugenchips behalen een pin speed van 18 Gbit/s, waardoor ze in totaal een doorvoersnelheid van 72 GB/s aankunnen. Dit is een stuk hoger dan de 16 Gbit/s en 64 GB/s die Samsung eerder aankondigde. De chips hebben een formaat van 16 Gb ofwel 2 GB. Ter vergelijking: de huidige gddr5-chips die Samsung produceert, hebben een capaciteit van 8 Gb en halen slechts 9 Gb/s aan snelheid. Ook h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deel je verhaal met nieuwe Instagram-feature

18-01-2018 13:32 Apparata
Stories gaan nog meer om stories draaien. Met Stories op Instagram kun je een persoonlijk verhaal delen in de vorm van een foto of video met een korte tekst. Het draait hier meestal meer om de content dan de context. Oftewel: van een echte ‘story’ kun je niet spreken. Daar heeft Instagram iets op bedacht. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Huawei zet Googles sms-app met rcs-support op zijn smartphones

18-01-2018 13:29 Tweakers.net
Huawei zet in de komende maanden Googles sms-app met ondersteuning voor 'rich communication suite' op zijn toestellen. Dat heeft de fabrikant aangekondigd. Tot nu toe gebruikte Huawei zijn eigen sms-app zonder ondersteuning voor rcs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes EQ C opnieuw te zien

18-01-2018 13:25 Autoweek.nl
Gisteren kwam op deze site de Mercedes-Benz EQ C voorbij, de eerste auto onder het EQ-label dat Mercedes voor z'n elektrische aanbod wil gebruiken. Nu is die auto bij daglicht te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom is jouw auto eigenlijk zijwindgevoelig?

18-01-2018 13:06 Autoblog.nl
Een klein beetje hulp voor op deze grauwe dag. Daken waaien weg, mensen vliegen pleinen over en vrachtwagens kiepen om: Nederland is weer eens in de ban van het weer. Na het drama van enkele weken geleden is het ditmaal echter geen sneeuw, maar wind die ons gehele land de das omdoet. Het treinverkeer ligt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple-directeur: iPhone krijgt toggle voor prestatieverlies

18-01-2018 12:34 Hardware.info
Apple-directeur Tim Cook heeft in een interview bekendgemaakt dat het bedrijf werkt aan een software-update voor de iPhone, waarbij gebruikers zelf ervoor kunnen kiezen om de prestaties van hun telefoon terug te schroeven om te voorkomen dat hun telefoon zomaar uitvalt wanneer de accu versleten is. De iOS-update volgt op kritiek dat Apple oudere iPhones, waarbij de accu al enigszins waren versleten, opzettelijk trager maakte. Dit was volgens het bedrijf om te voorkomen dat de toestellen plotsel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Videokaarten zijn in de afgelopen weken flink duurder geworden

18-01-2018 11:49 Tweakers.net
Videokaarten zijn in de afgelopen vier weken aanzienlijk duurder geworden in Belgische en Nederlandse webshops. De gemiddelde dagprijzen van de belangrijkste AMD- en Nvidia-kaarten zijn in deze periode met ruim tien procent gestegen. Ook is de verkrijgbaarheid verslechterd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laadsnelheid pagina's gaat meewegen bij mobiele Google-zoekopdra

18-01-2018 11:43 Tweakers.net
Google heeft aangekondigd dat de laadsnelheid van pagina's vanaf juli meeweegt bij de weergave van zoekresultaten op mobiele apparaten. Daardoor kunnen langzame pagina's lager in de resultaten terugkomen, al zegt Google dat de gevolgen klein zullen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung introduceert mid-range Exynos 7872 met Cortex-A73 en Mal

18-01-2018 11:28 Hardware.info
Samsung toont met de Exynos 7872 een nieuwe telg in zijn Exynos 5-serie bedoeld voor mid-range smartphones. De hexacore SoC beschikt ten opzichte van zijn voorganger over een stel snellere Cortex A73-cores, een verbeterde isp en een snellere gpu. Op de CES presenteerde Samsung eerder al de nieuwe Exynos 9810, het topmodel dat naar verluidt terechtkomt in de nieuwe Samsung Galaxy S9. De Exynos 7872 brengt volgens Samsung de prestaties van de topmodellen van vandaag naar de mid-range smartphones...
Lees het hele artikel op Hardware.info

McLaren houdt voet bij stuk: Nee!

18-01-2018 10:57 Autoblog.nl
De Britse sportwagenfabrikant gaat met de tijd mee, maar niet in alle zaken ziet het merk een markt. Vrijwel alle merken gaan aan de SUV. Zelfs fabrikanten van supercars zoals Lamborghini, Maserati en Ferrari gaan overstag. Het publiek stelt terecht de vraag: what about McLaren? Die vraag stelde ook Top Gear aan de autobouwer. Fans […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google: minder dan tien procent Gmail-gebruikers heeft tweetraps

18-01-2018 10:52 Tweakers.net
Google heeft op de Usenix Enigma-conferentie in de VS bekendgemaakt dat minder dan tien procent van zijn gebruikers tweetrapsauthenticatie toepast. Gmail ondersteunt die optie al verschillende jaren sinds de introductie in 2011.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Skoda Fabia krijgt facelift

18-01-2018 10:43 Autoweek.nl
Drie jaar na z'n introductie belandt de Skoda Fabia op de tekentafel en krijgt Skoda's compacte telg een facelift. Op de autosalon in Gen?ve staan we voor het eerst oog in oog met het vernieuwde model.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Firebird 2.5.8

18-01-2018 10:23 Tweakers.net
Bekende databases om grote hoeveelheden gegevens in op te slaan zijn natuurlijk de database van Oracle, de DB2-database van IBM en SQL Server van Microsoft. Een ander database management system is Firebird, dat de Interbase-database van Inprise als oorsprong heeft. Inprise werd later bekend als Borland Software en heet tegenwoordig Micro Focus. De geschiedenis, voor zover relevant voor Firebird, is op deze pagina na te lezen. Deze relationele database kan worden ge?nstalleerd op verschillende besturingssystemen, waaronder het Linux- en het Windows-platform, waardoor hij breed kan worden ingezet. De ontwikkelaars hebben versie 2.5.8 uitgebracht, met de volgende aanpassingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel onderzoekt herstartproblemen pc's met nieuwere cpu's na Me

18-01-2018 10:17 Tweakers.net
Intel heeft bekendgemaakt dat het onderzoek doet naar herstartproblemen op bepaalde systemen met nieuwere cpu's, die voorkomen na het toepassen van Spectre- en Meltdown-patches. Eerst zei het bedrijf dat alleen Broadwell en Haswell problemen vertoonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rijkswaterstaat: 'Stel reis uit'

18-01-2018 10:16 Autoweek.nl
Nederland is vandaag in de ban van een westerstorm die over het land raast. Waar NS en Schiphol al voorzorgsmaatregelen namen, waarschuwt nu ook Rijkswaterstaat om niet de weg op te gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl