Formule 1: de FIA verplicht pardoes de HALO voor 2018

20-07-2017 7:49 Autoblog.nl
Don’t call it a comeback – de Halo. In bepaalde delen van het land was de hemel sowieso al niet helder gisterenavond, maar desalniettemin kwam het bericht dat de FIA het gebruik van de Halo verplicht stelt voor 2018 als een schok. Vorig jaar testten verschillende coureurs met het ding en leek het er aanvankelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Intel stopt met ontwikkeling van wearables

20-07-2017 7:32 Tweakers.net
Intel zou zijn afdeling die werkt aan wearables als fitnesstrackers opgedoekt hebben. Volgens CNBC heeft het bedrijf in november de afdeling al grotendeels ontmanteld. De New Technologies Group zou zich nu volledig richten op augmented reality.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit toetsenbord ziet er heel duur uit

19-07-2017 23:37 Apparata
Maar dat is ‘ie niet! Regelmatig brengen fabrikanten van luxe producten uitzonderlijke apparaten op de markt. Denk aan een retro typemachine of een nieuwe camera met een oude look. Deze producten worden doorgaans voor de hoofdprijs op de markt gebracht, puur omdat het uitzonderlijke apparaten zijn. Deze Indiegogo bewijst dat het anders kan. Het gaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zo kan deze Android-app je leven redden

19-07-2017 22:27 Apparata
De Telefoon-app van Google heeft een handige nieuwe functie gekregen. Stel: je bent betrokken bij een heftig ongeluk en je bent nog n?t in staat om een telefoontje te plegen. Dan bel je natuurlijk direct de hulpdiensten. Het kan echter voorkomen dat je niet meer goed kunt praten, of je verliest, om wat voor reden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung wil v??r 2020 'LED-bioscoopzalen' in Europa openen

19-07-2017 21:52 Hardware.info
Een projector en een bijbehorend projectiedoek zijn in de bioscoop zo vanzelfsprekend dat 'het witte doek' een vast onderdeel is geworden van het Nederlandse spraakgebruik. Niettemin denkt Samsung dat de bioscoop van de toekomst helemaal geen projector meer nodig heeft. Vorige week opende het bedrijf een filmzaal met een scherm bestaande uit LED's. De ‘Super S’-zaal, zoals de ruimte is genoemd, bevindt zich in de bioscoop van de Lotte World Tower, een in april van dit jaar geopende wolkenkrabbe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kwaaak! Citro?n gaat geen retro-eend bouwen

19-07-2017 21:51 Autoblog.nl
Eerdere berichten dat dit wel zou gebeuren blijken slechts het PR-equivalent van een lokeend te zijn geweest. Eerlijkheid gebied te zeggen dat die geruchten ook alweer behoorlijk oud zijn. We moeten in het archief teruggraven tot het jaar waarin Youtube uitgevonden werd voor het eerste bericht over de retro-eend. Een kleine vijf jaar geleden berichtten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fantasyfreaks opgelet! Trailer The Shape of Water is hier

19-07-2017 21:22 Apparata
De nieuwe film van regisseur Guillermo del Toro belooft een spektakel te worden. Fans van het Fantasy-genre zijn ongetwijfeld bekend met de Mexicaanse regisseur. del Toro was onder andere verantwoordelijk voor films als Hellboy, Hellboy II: The Golden Army en Pacific Rim. The Shape of Water is zijn nieuwste titel en deze film zal later […]
Lees het hele artikel op Apparata

App toont voorkeuren en stemming gebruikers bij herkennen gezich

19-07-2017 21:18 Tweakers.net
Het Amerikaanse augmentedrealitybedrijf Blippar heeft de functie Halos gepresenteerd. Daarmee kunnen gebruikers voorkeuren van bijvoorbeeld muziek invoeren, waarna andere gebruikers die zien als ze hun gezicht scannen in de Blippar-app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Directeur Nokia-smartphonemaker HMD vertrekt onverwachts

19-07-2017 21:01 Tweakers.net
De directeur van HMD Global, het bedrijf dat smartphones uitbrengt onder de merknaam Nokia, is onverwachts vertrokken. Het is onbekend waarom de topman is weggegaan. Een andere topman vervangt hem voorlopig, maar er is nog geen opvolger.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple begint blog voor bespreken onderzoeksresultaten machine le

19-07-2017 20:19 Tweakers.net
Apple is begonnen met een blog waarop wetenschappers van het bedrijf artikelen publiceren over hun onderzoek op het gebied van machine learning. De stap lijkt erop te wijzen dat Apple zijn onderzoekers meer gelegenheid wil geven over hun onderzoek te publiceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Op deze datum keert The Walking Dead terug op TV

19-07-2017 20:14 Apparata
Zit je al klaar voor het nieuwe seizoen? Dan moet je nog even geduld hebben. Kun je in de tussentijd bijvoorbeeld Game of Thrones kijken. Het nieuwe seizoen van The Walking Dead start op 22 oktober in de Verenigde Staten. 24 uur na de uitzending in de VS is de aflevering op Fox in Nederland […]
Lees het hele artikel op Apparata

Avast neemt softwareontwikkelaar achter CCleaner over

19-07-2017 20:05 Tweakers.net
Beveiligingsbedrijf Avast neemt Piriform over, het bedrijf achter het programma CCleaner. Er is niet bekend of er voor gebruikers van producten van een van beide bedrijven iets zal veranderen. CCleaner heeft 130 miljoen gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

McLaren en Honda lijken tot elkaar veroordeeld

19-07-2017 20:03 Autoblog.nl
De omstandigheden dwingen McLaren en Honda er waarschijnlijk toe hun ongelukkige huwelijk nog even voort te zetten. Mercedes gooide de deur om McLaren te voorzien van motoren al eerder zo goed als dicht en volgens Autosport geldt dat nu ook voor Ferrari. Wilde geruchten die erop wezen dat Ferrari motoren zou gaan leveren aan McLaren […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bluetooth-consortium komt met Mesh-specificatie voor IoT-toepass

19-07-2017 19:58 Hardware.info
Bluetooth is vanouds een standaard die draadloze point-to-point-communicatie tussen apparaten mogelijk maakt. Met enige vertraging heeft de Bluetooth Special Interest Group (SIG) nu de Bluetooth Mesh-specificatie aangenomen. Daarmee kunnen geschikte apparaten met elkaar communiceren in een mesh-netwerk, wat de technologie geschikt moet maken voor domotica en andere Internet of Things-toepassingen. Op dit moment zijn mesh-netwerken voor de gemiddelde consument wellicht het bekendst door wifi-opl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dunkirk wordt lovend ontvangen – Dit is wat critici vinden

19-07-2017 19:23 Apparata
Critici kunnen niet positief genoeg zijn over Nolan’s nieuwste film ‘Dunkirk’. Christopher Nolan’s ‘Dunkirk’ komt vandaag uit in de Nederlandse bioscopen, terwijl media van over de hele wereld al lovend over Nolan’s massa-evacuatie schrijven. Ik ga er zelf vanavond naartoe en ben mans genoeg om toe te geven dat ik waarschijnlijk fout zat met mijn […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ontwikkelaar past html5-engine PuzzleScript aan voor dungeon cra

19-07-2017 19:11 Tweakers.net
Een ontwikkelaar heeft de html5-engine PuzzleScript aangepast voor firstpersonperspectief en 3d-rendering. DungeonScript moet het makkelijk maken Dungeon Master-achtige games te ontwikkelen en te draaien in de browser.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LastPass kondigt familie-abonnement aan met gedeelde wachtwoorde

19-07-2017 19:06 Tweakers.net
Wachtwoordendienst LastPass komt later deze zomer met een Families-abonnement. Daarmee kunnen diverse gezinsleden voor een vast bedrag wachtwoorden opslaan bij de dienst. Bovendien is het mogelijk om wachtwoorden te delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW verkiest Britten boven Nederlanders

19-07-2017 18:52 Autoblog.nl
De Brexit ten spijt gaan we vrijwel zeker een smadelijke nederlaag lijden tegen de Britten. Niet onze jongens in Born, maar de Limey Bastards in Oxford staan volgens persbureau Reuters namelijk op pole position om de volledig elektrische MINI hatchback te mogen bouwen. Ik weet wat je denkt: niet sinds de Slag bij Lowestoft op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xbox-foutmelding verwijst naar 42e aflevering My Little Pony

19-07-2017 18:40 Tweakers.net
Diverse Xbox-gebruikers kregen woensdag een opvallende foutmelding. Microsoft refereerde daarin naar 'Read it and weep', een aflevering van kinderserie My Little Pony. Hoe de verwijzing kon opduiken bij gebruikers, is onbekend. Er komt een fix.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Draait VAG de Audi R8 de nek om?

19-07-2017 18:21 Autoblog.nl
Volgens enkele Duitse collegae is het lot van de R8 bezegeld. Audi zelf hamert er altijd op dat ze een ontzettend lange en glorieuze geschiedenis hebben die teruggaat naar bijvoorbeeld de Auto Union-racemonsters van voor de tweede wereldoorlog. Maar naar mijn geheel subjectieve mening bestaat het Audi zoals we dat nu kennen ongeveer sinds de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fan maakt Super Mario 64 Maker

19-07-2017 18:09 Tweakers.net
Een fan heeft van de game Super Mario 64 een versie gemaakt die lijkt op Nintendo's eigen Super Mario Maker. In de fangame kunnen spelers onderdelen van het originele spel gebruiken om hun eigen levels te maken en deze ook zelf spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste gaming-headset van Teufel vanaf nu in Nederland te koop

19-07-2017 18:01 Hardware.info
De Duitse audiofabrikant Teufel, bekend van haar luidsprekers en koptelefoons, komt met een eigen gaming-headset genaamd Cage. De twee 40 mm-drivers van het apparaat bieden volgens de fabrikant een lineaire en getrouwe geluidsweergave, terwijl de grote oorschelpen spelers het nodige comfort moeten bieden. Hoewel het persbericht spreekt van in de oorschelpen aangebrachte ‘beluchtingskanalen’ om zweetoren te voorkomen, is de klankkast verder gesloten, dit om de geluidsisolatie te verbeteren. Net...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Facebook gaat dit najaar betaalmuur voor media testen

19-07-2017 17:51 Tweakers.net
Facebook begint dit najaar met een test, waarbij media een betaalmuur kunnen integreren in Facebook-artikelen. Gebruikers kunnen de eerste tien artikelen kosteloos lezen, waarna ze moeten betalen om volgende artikelen te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Voorkeur BMW bouw elektrische Mini in Oxford'

19-07-2017 17:45 Autoweek.nl
Het Duitse autoconcern BMW zou momenteel de voorkeur geven aan zijn fabriek in het Britse Oxford voor de productie van een volledig elektrisch aangedreven Mini, ondanks de brexit. Dat meldden ingewijden rond de kwestie aan persbureau Reuters.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlands bedrijf toont werkende versie compact vertaalapparaat

19-07-2017 17:31 Tweakers.net
Het Nederlandse bedrijf heeft voor het eerst een werkende versie getoond van zijn compacte vertaalapparaat Translator. Het apparaat verstaat een Nederlandstalige zin en zet hem om in het Engels binnen tien seconden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Corsair wordt voor 525 miljoen USD overgenomen door private-equ

19-07-2017 17:13 Hardware.info
Gamingmerk Corsair wordt mogelijk overgenomen door een Amerikaanse private equity-firma. Dat meldt het persbureau Reuters. Het bedrijf EagleTree Capital zou meer dan een half miljard USD overhebben voor het bedrijf. Op dit moment is Corsair nog steeds in handen van CEO Andy Paul, die het bedrijf in 1994 heeft opgericht. Een eerder in 2013 aangekondigde beursgang van het bedrijf uit Freemont, Californi? werd afgeblazen. Corsair is een van de meest bekende merken op de hardwaremarkt; het bedrijf p...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Qualcomm breidt zaak tegen Apple uit en eist verkoopstop iPhone

19-07-2017 16:52 Tweakers.net
Qualcomm heeft zijn rechtszaak tegen Apple uitgebreid naar Duitsland en eist nu ook in dat land een verkoopstop van iPhones. Eerder eiste de chipontwerper al een importverbod op de smartphones in de VS, vanwege inbreuk op patenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze blauwe pijl is de snelste Porsche 911 Turbo S

19-07-2017 16:48 Autoblog.nl
Gele pijl bij de blauwe pijl. Gezien het aantal tuners dat Porsche 911 Turbo’s voorziet van belachelijke hoeveelheden pk’s kunnen we ons eigenlijk haast niet voorstellen dat dit de snelste 991 Turbo S is, maar dat is wel wat Edo Competition claimt. Ze beroepen zich daarbij op de snelheid van 344,18 kilometer per uur die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Brein wil nog voor uitspraak Hoge Raad nieuwe Pirate Bay-blokkad

19-07-2017 16:24 Tweakers.net
Stichting Brein wil via de rechtbank in Den Haag afdwingen dat providers Ziggo en Xs4all een blokkade voor The Pirate Bay invoeren. Tim Kuik, directeur van de stichting, zegt tegen Tweakers dat er op 1 september een zitting plaatsvindt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Commotie in China over reclamefilmpje Audi

19-07-2017 16:16 Autoweek.nl
Audi is in China onder vuur komen te liggen door een reclamefilmpje. De advertentie stelt het kopen van een tweedehands auto op ??n lijn met een lijfelijke keuring van een toekomstige bruid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Opel scheurt de Insignia GSi op je beeldscherm

19-07-2017 16:11 Autoblog.nl
Wel een gemiste kans om het model niet te presenteren met een likje fel groene lak… Het toetsenbord van collega @mauritsh smeult nog na van het ontzettend hete nieuws dat Opel de aanduiding ‘GSi’ nieuw leven inblaast, maar Opel knalt er direct nog eens overheen met de onthulling van de Opel Insignia GSi! Dit is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze iconische kettingzagende maniak komt terug (trailer)

19-07-2017 16:07 Apparata
Leatherface komt terug in de gelijknamige prequel. Horrorliefhebbers zullen het maar al te goed weten: De grondslag voor het bloederige genre werd in de jaren ’70 en ’80 gelegd door klassiekers als A Nightmare on Elm Street, Halloween en The Texas Chainsaw Massacre. Die laatste kent een lange lijst aan gruwelijke horrorfilms en deze herfst […]
Lees het hele artikel op Apparata

Video: Ferrari 328 GTS vs. Porsche 911 SC - dubbeltest

19-07-2017 16:00 Autoweek.nl
Als je een snelle sportwagen wilt, maar ook de geneugten van het open rijden wilt ervaren, kun je terecht bij de twee meest iconische sportwagenmerken uit de jaren 70-80: Porsche en Ferrari. Beide hebben een dakconstructie bedacht die is opgewassen tegen open rijden met hoge snelheid. Welke bevalt het beste: de Porsche 911 Targa of de Ferrari 328 GTS? Wil je nog meer weten over deze twee auto's? Klik dan hier om AutoWeek Classics nr. 7 te bestellen met daarin de dubbeltest tussen de ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

12-core Intel Core i9 7920X heeft 400 MHz lagere base clock dan

19-07-2017 15:50 Hardware.info
In een prijslijst die Intel onlangs online heeft gezet, staat de basiskloksnelheid van de binnenkort verschijnende Core i9 7920X-processor: 2,9 GHz. De met 12 cores uitgeruste i9 7920X is daarmee standaard 400 MHz lager geklokt dan de eerder uitgekomen i9 7900X, een 10-core-processor die net als de i9 7920X onderdeel uitmaakt van de high-end Skylake X-familie. De basiskloksnelheid van de i9 7920X valt ongunstig uit ten opzichte van de concurrerende AMD Threadripper 1920X. Dat model, dat binnenk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

D?t is de Opel Insignia GSi

19-07-2017 15:24 Autoweek.nl
Opel trekt het GSi-naamplaatje uit de mottenballen en plakt het voor het eerst in jaren weer achterop een sportieve variant van een van zijn modellen. We heten welkom: de Opel Insignia GSi!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lezersvraag: in welke racewagen wil jij een keer vlammen?

19-07-2017 15:05 Autoblog.nl
We geven je de vrije hand. Voor de gemiddelde auto(sport)liefhebber moet rijden in een F1-auto haast wel het summum zijn. We staan dan ook niet gek te kijken als velen van jullie aangeven graag eens een rondje in bijvoorbeeld de Red Bull van Max Verstappen rond te blaffen. Ondergetekende pakt het liever wat minder groots […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: Kijkersvragen over PC zelfbouw

19-07-2017 15:02 Hardware.info
Deze zomer beantwoorden we een maand lang elke woensdag vragen die jullie aan ons stellen. In deze derde aflevering draait het om het zelf bouwen van pc's en de componenten die je daarvoor nodig hebt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Samsung gaat in 2018 iPhone-SoC's op 7nm leveren'

19-07-2017 14:55 Hardware.info
Naar verluidt zal Samsung in 2018 weer SoC’s van Apple gaan produceren. Volgens de krant The Korea Herald zou Samsung een deal hebben gesloten voor het fabriceren van de chips op het 7 nanometer-proced?. Het is voor het eerst sinds 2013 dat Samsung weer Apple-SoC’s gaat leveren. The Korea Herald schrijft dat Samsung-ceo Kwon Oh-hyun het Apple-hoofdkwartier in juni persoonlijk zou hebben bezocht. Hij zou de deal daarbij hebben gesloten, gebruikmakend van de positie die Samsung naar verluidt heef...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Brein heeft medewerker in dienst om Facebook-groepen te ontmante

19-07-2017 14:40 Tweakers.net
Stichting Brein heeft naar eigen zeggen dit jaar dertig Facebook-groepen stopgezet waarin auteursrechtelijk beschermd materiaal werd aangeboden. Sinds het begin van dit jaar is er een werknemer actief die zich richt op dit soort pagina's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

300.000ste Mercedes-Benz G-klasse gebouwd

19-07-2017 14:27 Autoweek.nl
Feest bij Magna Steyr in Oostenrijk. De autobouwer heeft de 300.000ste Mercedes-Benz G-klasse gebouwd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google gaat hun hoofd-app een totaal nieuwe functie geven

19-07-2017 14:09 Apparata
De feed gaat een belangrijke gepersonaliseerde rol spelen. Google gaat de feed in hun app behoorlijk omgooien, zo laat het miljardenbedrijf vandaag in een blogpost weten. De aanpassingen aan de algoritmes moeten ervoor zorgen dat de feed beter is aangepast aan de gebruiker. De nieuwe feed verplaatst hiermee Google Now, een voorganger die je zoeksuggesties […]
Lees het hele artikel op Apparata

Jawohl: het Opel GSi-label keert terug

19-07-2017 14:01 Autoblog.nl
Tijd om die snor te laten groeien! In vroeger tijden kregen hetere Opels de toevoeging GSi, die staat voor Grand Sport Injection. De term stamt alweer uit 1983 en was bedoeld om het de eerste Volkswagen Golf GTI lastig te maken. GSi is inderdaad een tegenhanger van het GTI-label van VW. Onze vette special met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Telenet gaat privacybeleid aanpassen na kritiek over opt-out

19-07-2017 13:54 Tweakers.net
De Belgische provider Telenet gaat zijn privacybeleid aanpassen en daarin de 'toestemming van gebruikers' meer centraal stellen. Telenet doet dat in samenspraak met de Privacycommissie, die een onderzoek instelde omdat Telenet een opt-out hanteerde voor gepersonaliseerde tv-reclame.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mazda CX-5 SkyActiv-G 165

19-07-2017 13:32 Autoweek.nl
Hoewel de CX-5 pas vijf jaar op de markt is, presenteert Mazda een opgewaardeerde versie van z'n middenklasse-SUV. Is dat voldoende om te blijven scoren in een segment waar de lat steeds hoger ligt?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EKWB komt met waterblok voor MSI X299-moederborden

19-07-2017 13:02 Hardware.info
Vorige maand ontstond ophef over de gebrekkige stroomvoorziening van het X299-platform. De bekende overklokker Roman 'Der8auer' Hartung meldde dat de temperatuur van de stroomvoorziening van de CPU bij overklokken al snel te hoog opliep, iets wat Hardware.info kon reproduceren. Voor X299-moederborden van MSI komt EKWB nu met een waterblok dat zowel CPU als stroomvoorziening van de nodige verkoeling kan voorzien. Het EK-FB X299 GAMING PRO CARBON RGB Monoblock kan op het gelijknamige moederbord w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nikon D500 1.13

19-07-2017 13:01 Tweakers.net
Nikon heeft voor zijn D500 digitale-spiegelreflexcamera's nieuwe firmware uitgebracht, met 1.13 als versienummer. Deze camera's hebben een aps-c-formaat dx-cmos-beeldsensor met 20,9 megapixels aan boord en zijn geschikt voor lenzen met een Nikon F-vatting. De firmware kan vanaf een Windows- of macOS-machine worden ge?nstalleerd en is ongeveer 24MB groot. De lijst met veranderingen voor deze update ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nikon D5 1.20

19-07-2017 13:00 Tweakers.net
Nikon heeft voor zijn D5 digitale spiegelreflexcamera's nieuwe firmware uitgebracht, met 1.20 als versienummer. Deze camera's hebben een fx-formaat cmos-beeldsensor met 20,8 megapixels in combinatie met een Expeed 5-beeldverwerkingsprocessor aan boord en zijn geschikt voor lenzen met een Nikon F-vatting. De firmware kan vanaf een Windows- of macOS-machine worden ge?nstalleerd en is ongeveer 45MB groot. De lijst met veranderingen voor deze update ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lease maar: Alfa Romeo Giulia Veloce of Volvo S60 T6

19-07-2017 13:00 Autoblog.nl
Origineel en toch zakelijk verantwoord leasen: kan dat? Diversiteit in het wagenpark. Wij Nederlanders houden er niet zo van. Althans, de stelling zou je kunnen poneren wanneer je de parkeerplaatsen en garages afgaat bij de grote kantoren in Nederland. Er is een duidelijke voorkeur voor auto’s met een lage bijtelling en natuurlijk Duitse auto’s. Heel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Visual Studio Code 1.14.1

19-07-2017 12:59 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig, en kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Microsoft heeft versie 1.14.1 uitgebracht, de bijbehorende lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kerio Connect 9.2.4

19-07-2017 12:58 Tweakers.net
Kerio Technologies heeft versie 9.2.4 van zijn mailserversoftware uitgebracht. Kerio Connect is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Het bevat de functionaliteit die je mag verwachten van een moderne mailserver, zoals imap, pop3, ews, carddav en caldav ondersteuning, webmail en integratie met ldap. Daarnaast bevat het een ge?ntegreerd chatplatform op basis van xmpp, en kan je ondersteuning toevoegen voor Exchange ActiveSync via een add-on voor pushmail op mobiele apparaten. Kerio Technologies is sinds begin dit jaar onderdeel van GFI Software. De veranderingen voor Kerio Connect 9.2.4 zien er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wonder Woman’s oorsprong ligt in polygamie en SM

19-07-2017 12:57 Apparata
De bedenker van een van de eerste vrouwelijke superhelden had een bijzonder leven. Na decennia in de obscure regionen van comics te hebben geleefd, kreeg Wonder Woman recentelijk een relatief goed ontvangen eigen film. Deze herfst komt er tevens een biopic uit over de bedenker van Wonder Woman. Wat blijkt? Wonder Woman en haar bedenker […]
Lees het hele artikel op Apparata

LG voegt hlg-ondersteuning toe aan enkele oled-tv's uit 2016

19-07-2017 12:57 Tweakers.net
LG is begonnen met het uitbrengen van een nieuwe firmware-update die ondersteuning voor het 'hybrid log gamma'-formaat toevoegt aan twee oled-tv's die de Zuid-Koreaanse fabrikant in 2016 op de markt bracht. Het gaat om de C6 en de E6. De B6 lijkt de update vooralsnog niet te krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google gaat feed in mobiele app beter afstemmen op gebruiker

19-07-2017 12:56 Tweakers.net
Google vernieuwt de feed die aanwezig is in de Google-app. Artikelen worden nu gegroepeerd op zoektrends en onderwerpen waar de gebruiker in ge?nteresseerd is. Ook kan de gebruiker onderwerpen volgen vanuit zoekresultaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Opel brengt GSi-label terug

19-07-2017 12:53 Autoweek.nl
Opel brengt het GSi-label terug. Dat blijkt uit een bericht op de Instagram-pagina OpelVauxhallDesign.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi maakte Chinezen WOEST met deze commercial

19-07-2017 12:44 Autoblog.nl
Marketing done wrong… Paniek in China! Audi heeft in het enorme land namelijk een commercial de lucht in gestuurd die leidde tot behoorlijk veel ophef onder de bevolking aldaar. In het filmpje wordt een bruid vlak voor de plechtigheid grondig door schoonmoeders gecontroleerd op littekens die mogelijk duiden op chirurgische ingrepen. Uiteindelijk geeft de moeder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NLZiet begint publieke b?tatest met live-tv

19-07-2017 12:16 Tweakers.net
Streamingdienst NLZiet wil eind dit jaar zijn aanbod uitbreiden met live-tv en een replay-tv-functie. Deze week begint er een publieke b?tatest met de nieuwe functies. Een beperkt aantal deelnemers kan de functionaliteit testen in de apps voor iOS en Android.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat je moet weten over de DTM-race op Zandvoort!

19-07-2017 12:05 Autoblog.nl
De bijzonder rappe toerwagens komen binnenkort weer naar het circuit in de duinen. Hoog tijd om je bij te praten! Hoewel je het op basis van het uiterlijk niet direct zou verwachten, zijn DTM-auto’s qua rondetijden vergelijkbaar met Formule 3-racers. Inderdaad, dat gaat hard! In de DTM worden de merken Audi, BMW en Mercedes vertegenwoordigd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fabrikanten van iPhone-onderdelen komen met eigen aanklacht tege

19-07-2017 11:57 Tweakers.net
Foxconn, Pegatron, Wistron en Compal Electronics hebben Qualcomm aangeklaagd wegens het overtreden van mededingingsregels. De aanklacht is een reactie op een zaak die Qualcomm tegen de Taiwanese fabrikanten van iPhone-onderdelen aanspande.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nessus 6.10.9

19-07-2017 11:41 Tweakers.net
Nessus is een securityscanner die een netwerk kan scannen op bekende exploits en openstaande services. Resultaten kunnen vervolgens in verscheidene rapporten weergegeven worden. Ook kan de software integreren met andere pakketten, zoals CyberArk voor credentialmanagement en mdm-software van Microsoft, Apple, Good, MobileIron en AirWatch. Nessus wordt in vier verschillende smaken uitgegeven, namelijk de gratis te gebruiken Home-editie, en de betaalde Professional-, Manager- en Cloud-edities. Tenable heeft Nessus 6.10.9 uitgebracht met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl