FIFA 18 voorspelde al dat Frankrijk het WK zou winnen

17-07-2018 11:15 Apparata
Het Wereldkampioenschap Voetbal hoeft voortaan niet meer gespeeld te worden, want EA Games weet met FIFA 18 vooraf al te voorspellen wie er gaat winnen. EA Games gebruikt zijn games regelmatig om de uitkomst van grote sportevenementen te voorspellen. Zo lukte het om 9 van de 13 keer de juiste winnaar van de Super Bowl […]
Lees het hele artikel op Apparata

6 moderne station sleepers op Nederlands kenteken

17-07-2018 11:03 Autoblog.nl
Ze zijn misschien niet zo anoniem als vroeger, maar ‘sleepers’ rollen nog steeds van de band. Even goed kijken hoor. Is dit nou een bak met meer dan 300 pk die in minder dan zes of zelfs vijf tellen naar de honderd knalt? In de jaren negentig moest er nog wel eens een vergrootglas aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AOC brengt 32"-monitor met ips-paneel en FreeSync tot 75Hz uit v

17-07-2018 10:50 Tweakers.net
AOC heeft de Q3279VWFD8 ge?ntroduceerd, een monitor met een beelddiagonaal van 31,5" en een ips-paneel met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het scherm ondersteunt AMD's FreeSync en gaat 250 euro kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

15 procent meer autoleningen in 2017

17-07-2018 10:46 Autoweek.nl
Dat private-leaseconstructies steeds populairder worden, is al even bekend, maar ook het traditionelere lenen voor een auto zit stevig in de lift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Chevrolet Orlando voor China

17-07-2018 10:36 Autoweek.nl
General Motors brengt samen met joint-venture-partner SAIC Motor een nieuwe model op de Chinese markt. De nieuwkomer draagt de bekende naam Orlando.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Schiphol wil betaalde Kiss & Ride'

17-07-2018 10:18 Autoweek.nl
Schiphol zou plannen hebben om geld te gaan vragen voor het afzetten van passagiers op de zogeheten 'Kiss & Ride'-strook, dus het gebied voor de vertrekhal.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung Galaxy Note 9 verplettert iPhone X in benchmarks

17-07-2018 10:05 Apparata
Nog een paar dagen, dan presenteert Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 9. Als we de laatste benchmarks mogen geloven, dan is het toestel in topvorm. Uit verschillende benchmarks konden we al opmaken dat de Note 9 natuurlijk weer een stuk sneller is dan zijn voorganger. Er lijkt echter een variant aan te komen die zelfs […]
Lees het hele artikel op Apparata

Iemand wegbrengen op Schiphol gaat geld kosten?!

17-07-2018 9:53 Autoblog.nl
Melkkoe. Iemand ophalen op Schiphol is gezellig, maar ook een geldverslindende activiteit. De luchthaven hanteert een tarief van ??n euro per 11 minuten (!) op P1 Kort Parkeren. Extra de tijd nemen om een drankje of broodje te scoren voor de reiziger kan duur oplopen. Een persoon wegbrengen is daarentegen gratis via de Kiss & […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asustor ADM 3.1.5.RJ42

17-07-2018 9:48 Tweakers.net
Asustor heeft een nieuwe versie van zijn ADM-firmware uitgebracht voor zijn nasproducten. Voor meer informatie over ADM verwijzen we naar deze pagina. Het versienummer is vastgezet op 3.1.5.RJ42 en bevat onder andere een update voor de avg en verschillende verbeteringen. De lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel en Micron be?indigen na 2019 samenwerking voor maken 3D XP

17-07-2018 9:46 Tweakers.net
Micron en Intel hebben bekendgemaakt dat ze hun bestaande samenwerking voor het produceren van 3D Xpoint-geheugen nog voortzetten tot aan de eerste helft van 2019, als de ontwikkeling van de tweede generatie van de technologie is afgerond. Daarna gaan ze hun eigen weg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Plex Media Server 1.13.4.5251

17-07-2018 9:46 Tweakers.net
Plex heeft versie 1.13.4.5251 van Plex Media Server uitgebracht. Deze versie was eerder al voor houders van de betaalde PlexPass beschikbaar, maar kan inmiddels door iedereen worden gedownload. Plex Media Server is een mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten. De software kan content serveren aan clients op dezelfde machine binnen het lokale netwerk of via internet. Clientsoftware is beschikbaar voor de eerder genoemde besturingssystemen, maar content kan ook worden bekeken op bijvoorbeeld iOS, Android, Windows Phone, Google TV en Chromecast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dovecot 2.3.2.1

17-07-2018 9:44 Tweakers.net
Dovecot is een mailserver met ondersteuning voor imap, pop3, ipv6, ssl en tls, en valt deels onder een MIT- en deels onder een Lgplv2.1-licentie. Voor het opslaan van mailberichten kan gebruik worden gemaakt van maildir-, mbox- en het zelf ontwikkelde dbox-formaat. Daarnaast kunnen mta's zoals Postfix 2.3+ en Exim 4.64+ hun smtp-authenticatieproces zonder tussenstappen uitvoeren bij Dovecot. De ontwikkelaar heeft enkele dagen terug versie 2.3.2.1 uitgebracht met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GnuPG 2.2.9

17-07-2018 9:42 Tweakers.net
GnuPG staat voor GNU Privacy Guard en wordt ook vaak afgekort tot GPG. Dit is een verzameling tools voor het beveiligen van communicatiestromen en data. Het kan worden gebruikt om data te versleutelen en digitale handtekeningen aan te maken, en voor het aanbieden van een framework voor public-keycryptografie. Het ondersteunt zowel OpenPGP als s/mime-standaarden. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars hebben GnuPG 2.2.9 uitgebracht met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Skoda Kodiaq GT opgedoken

17-07-2018 9:41 Autoweek.nl
In China zijn foto's opgedoken van de Kodiaq GT. Inderdaad, een Skoda Kodiac 'coup?' met aflopende daklijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OPNsense 18.1.12

17-07-2018 9:40 Tweakers.net
Het pakket OPNsense is een firewall met uitgebreide mogelijkheden. Het is gebaseerd op het besturingssysteem FreeBSD en is oorspronkelijk een fork van m0n0wall en pfSense. Het pakket kan volledig via een webinterface worden ingesteld en heeft onder andere ondersteuning voor 2fa, openvpn, ipsec, carp en captive portal. Daarnaast kan het packetfiltering toepassen en beschikt het over een traffic shaper. De ontwikkelaars hebben OPNsense 18.1.12 uitgebracht met de volgende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CockroachDB 2.0.4

17-07-2018 9:38 Tweakers.net
Het team achter CockroachDB heeft versie 2.0.4 uitgebracht. Dit is een opensourcedatabase die uitermate geschikt is voor cloudomgevingen en die verschillende opties voor het opvangen van problemen biedt, dankzij de verspreide opzet. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina, waar de meest gestelde vragen worden beantwoord. De lijst met veranderingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Insta360 Pro 207

17-07-2018 9:37 Tweakers.net
Insta360 heeft voor zijn Pro-camera nieuwe firmware uitgebracht, met 207 als versienummer. Dit is een professionele 360-gradencamera met een resolutie van 7680x3840 pixels op 30fps voor video. De camera bevat zes f/2.4-fisheyelenzen en vier microfoons die rond een bol van ongeveer 14cm doorsnee zijn geplaatst. De veranderingen van deze firmware-update worden als volgt beschreven:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RouterOS 6.42.6

17-07-2018 9:36 Tweakers.net
MikroTik heeft RouterOS 6.42.6 uitgebracht. RouterOS is een besturingssysteem dat zich richt op het uitvoeren van routertaken, denk daarbij natuurlijk aan het routeren van netwerkverkeer, maar ook aan een firewall, bandbreedtemanagement, het aansturen van draadloze accesspoints, een hotspotgateway en een vpn-server. Het kan zowel op de hardware van MikroTik als op x86- of virtuele machines zijn werk doen. Voor het gebruik is een licentie nodig, die bij de aankoop van MikroTik-hardware is inbegrepen. De lijst met veranderingen voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TomTom sluit kwartaal goed af

17-07-2018 9:34 Autoweek.nl
Navigatiedienstverlener TomTom sluit het kwartaal positief af en heeft ook de verwachting voor de rest van het jaar naar boven bijgesteld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mobotix toont nieuwe Move-cameralijn

17-07-2018 9:21 Hardware.info
Mobotix introduceert de Move-cameralijn als uitbreiding op het bestaande assortiment. Alle Mobotix Move camera's ondersteunen onvif s en g profielen met videostreaming op 3 en 4 megapixel-resoluties, tot 30 frames per seconde. Leverbaar in modellen met een gewone dome, een vandaalbestendige dome en dubbele dome. Verder beschikken ze over een PoE-voeding en IP66/IK10-behuizing voor een groot aantal binnen- en buitentoepassingen. De Move-camera's zijn te beheren via een ge?ntegreerde webinterface...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Volledig zelfrijdende auto nog ver weg'

17-07-2018 9:09 Autoweek.nl
Een volledig zelfrijdende auto kan nog tientallen jaren op zich laten wachten. Dat blijkt uit bestudering van verschillende onderzoeken door de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) en branche-organisatie RAI Vereniging. Vooral de stap naar volledig autonoom rijden vergt veel ontwikkeltijd vanwege de complexiteit van menselijk gedrag waarmee auto's moeten kunnen omgaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De mysterieuze Bitcoin-miner van Kodak komt toch niet

17-07-2018 9:03 Apparata
Kennen jullie de Kodak KashMiner nog? Die gaat er helaas niet komen. De Kodak KashMiner werd begin dit jaar ge?ntroduceerd op CES 2018. Ontwikkelaar Spotlite kwam met het idee om een apparaat te ontwikkelen dat verschillende coins kan minen. Vervolgens zou de KashMiner voor 3.400 dollar verhuurd worden, zodat je er eenvoudig zelf mee aan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe Subaru Legacy beter in beeld

17-07-2018 9:00 Autoweek.nl
Kort geleden dook Subaru's compleet nieuwe Legacy al in een uitgebreid camouflagepak op. Nu hebben we een minder fanatiek geplakt exemplaar in de smiezen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Virgin Orbit gaat LauncherOne-raketten met Boeing 747 vanuit VK

17-07-2018 8:45 Tweakers.net
Virgin Orbit heeft bekendgemaakt dat het in 2021 raketlanceringen vanuit het Britse Cornwall wil uitvoeren. Dat doet het bedrijf met behulp van een aangepaste Boeing 747, die een LauncherOne-raket onder zijn vleugel draagt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Max Verstappen populair als huisdier

17-07-2018 8:41 Autoblog.nl
Het moet niet gekker worden. Niet alleen meer baby’s worden Max genoemd, de aanwezigheid van de jonge Nederlander in de Formule 1 klinkt door in de wereld van honden- en kattennamen. Volgens huisdierenverzekeraar Reaal Dier & Zorg is er namelijk een toename van ‘Max’ als hondennaam waarneembaar. Dat concludeert de verzekeraar na een namenonderzoek. Max […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europese autoverkopen trekken aan

17-07-2018 8:33 Autoweek.nl
De verkoop van nieuwe personenauto's in de Europese Unie is in juni met 5,2 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Een maand eerder namen de autoverkopen nog nauwelijks toe. Dat meldt brancheorganisatie ACEA.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chevrolet City Express uit productie

17-07-2018 8:31 Autoweek.nl
Chevrolet's City Expresss is niet meer. De aan de Nissan NV200 gerelateerde bus wordt van de Amerikaanse markt gehaald.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vernieuwde Honda Pilot gepresenteerd

17-07-2018 8:21 Autoweek.nl
Een kleine maand geleden liet Honda al de eerste foto's zien van de bijgewerkte Pilot. Nu is die niet voor Europa bestemde SUV in zijn geheel gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Nieuwe meetset van Fluke Connect met 50Hz onderdrukking

17-07-2018 8:10 Hardware.info
Een nieuwe meetset van Fluke Networks maakt het mogelijk netwerken te testen.?De kit bestaat uit een selectieve meetsonde en een signaalgenerator. Het volgen van netwerkkabels is niet altijd even gemakkelijk doordat verschillende bronnen, zoals voedingskabels, ventilatoren en verlichting storing veroorzaken. De kit bevat een Pro3000F selectieve meetsonde en een Pro3000 signaalgenerator, die het testen en volgen van kabels gemakkelijk en betrouwbaar maken - aldus de fabrikant. De filtertechnolog...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Skype krijgt ondersteuning voor het opnemen van gesprekken

17-07-2018 8:06 Tweakers.net
Microsoft heeft versie 8.0 van zijn chatsoftware Skype aangekondigd. Een van de nieuwe functies in de desktopversie is het opnemen van gesprekken, inclusief video. Ondersteuning voor versie 7.0 van Skype eindigt in september.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe SCG006 combineert Ferrari-looks met 659 pk

17-07-2018 7:41 Autoblog.nl
Best of both worlds. Scuderia Cameron Glickenhaus werkt aan iets nieuws en het ziet er veelbelovend uit. Geen moderne supercar dit keer, maar een retroproject. Met de SCG 006 wil het autobedrijf de looks van een sportauto uit de jaren zestig combineren met hedendaagse technologie. Als inspiratie moet je denken aan auto’s als de Ferrari […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix: groei nieuwe abonnees is lager dan verwacht

17-07-2018 7:39 Tweakers.net
Netflix heeft bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt dat het aantal nieuwe abonnees lager ligt dan verwacht. De bekendmaking volgt op een aantal kwartalen met een sterke toename in nieuwe leden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte introduceert Aorus-voedingen van 750 en 850 watt

17-07-2018 7:39 Hardware.info
Gigabyte kondigt de eerste voedingen aan in zijn Aorus-lijn. De nieuwe P850W en P750W hebben een 80Plus Gold certificering en zijn volledig modulair. Volgens de fabrikant wordt er geheel gebruik gemaakt van Japanse condensatoren en 'premium' interne componenten. Het bedrijf geeft tien jaar garantie op zijn nieuwe voedingen. ? De voeding maakt gebruik van een enkele 12V-rail en een 135mm fan zorgt voor de nodige koeling. Wanneer het verbruik lager is dan 20 procent stopt de fan met draaien voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung kondigt eerste lpddr5-geheugen aan voor gebruik in smart

17-07-2018 7:17 Tweakers.net
Samsung heeft zijn eerste geheugen op basis van de nog vast te stellen lpddr5-standaard aangekondigd. De fabrikant heeft het geheugen ontwikkeld, maar is nog niet toe aan massaproductie van het component.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Noblechairs voegt Sprout Special Edition toe aan zijn Epic-lijn

17-07-2018 7:06 Hardware.info
Noblechairs, een fabrikant bekend van zijn gamestoelen, voegt de Sprout Special Edition toe aan zijn Epic-serie gamestoelen. Sprout is een professioneel gaming team. Het nieuwe model is uitgerust met een ademende bekleding van polyurethaan in de kleuren zwart en groen. Het logo van Sprout bevindt zich op de hoofdsteun en op de achterkant van de rug. De stoel heeft een vulling van koudschuim met een dichtheid van 55 procent. De armleggers zijn in de breedte, diepte en hoogte te verstellen en de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Scuderia Cameron Glickenhaus teast SCG 006

17-07-2018 7:03 Autoweek.nl
Scuderia Cameron Glickenhaus kennen we tot op heden vooral van de op circuitgebruik gerichte racers en andere hardcore exoten. Met de SCG 006 leren we een zachtaardigere kant van de fabrikant kennen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nissan bouwt miljoenste Juke in Sunderland

17-07-2018 6:53 Autoweek.nl
Nissan schroeft sinds 2010 de ooit razend populaire Juke in elkaar in zijn Engelse fabriek in Sunderland. Nu, acht jaar later, rolt in de fabriek het miljoenste exemplaar naar buiten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen I.D. R Pikes Peak snelste EV Goodwood

17-07-2018 6:41 Autoweek.nl
Volkswagen heeft met de I.D. R. Pikes Peak een record gebroken. De elektrische racer is de snelste elektrische auto gebleken tijdens de Goodwood Hillclimb.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei begint met verspreiden Mate 10 Pro-upgrade met GPU Turbo

17-07-2018 6:40 Tweakers.net
Huawei is begonnen met de verspreiding van de software-upgrade voor de Mate 10 Pro-smartphone die onder meer GPU Turbo toevoegt voor betere grafische prestaties en de camera de mogelijkheid geeft slow-motionvideo's te maken met 960fps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte kondigt twee Aorus AMD B450 moederborden aan

17-07-2018 6:35 Hardware.info
Gigabyte is klaar om twee Aorus moederborden op de markt te brengen met de AMD B450 chipset. De midrange socket AM4 chipset zal te vinden zijn in de atx B450 Aorus Pro en de micro-atx B450 Aorus M. De B450 Pro bevat veel van de features die we ook terugzien in de duurdere X470 chipset. Het bord krijgt zijn stroom van een combinatie van 24-pin atx en 8-pin eps connectoren en maakt gebruik van een 11 fasen vrm met 'high current chokes'. We zien vier geheugensloten en een verstevigde pci-express 3....
Lees het hele artikel op Hardware.info

MSI GT75 - Zware jongen met i9 en GTX 1080

17-07-2018 6:00 Tweakers.net
De GT75 is MSI's topmodel als het om gamelaptops gaat, en wij keken naar de duurste uitvoering, die voorzien is van Intels eerste i9-processor voor mobiel gebruik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Full HD, maar dan anders: Iiyama XUB2395WSU 16:10 en T2454MSC me

17-07-2018 5:59 Hardware.info
Anders dan in pakweg 2006 spreekt de aanduiding 'full hd' niet meer tot de verbeelding. Toch heeft het merendeel van de verkochte beeldschermen nog altijd deze resolutie, en ook een flink deel van onze lezers laat ons regelmatig in de reacties weten dat 'meer toch niet nodig is'. Reden te meer om twee bijzondere full hd-monitoren van Iiyama eens nader te bekijken. De ProLite XUB2395WSU heeft een 16:10-verhouding en de ProLite T2454MSC is voorzien van een matte touch-laag, dankzij welke je Window...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dag 2: dit zijn de beste Amazon Prime Day aanbiedingen van 17 ju

17-07-2018 0:00 Hardware.info
Dinsdag 17 juli is de tweede en laatste dag van Amazon Prime Day 2018. Vandaag heeft Amazon nog een aantal extra aanbiedingen beschikbaar gesteld, waaronder diverse flinke afgeprijsde Nokia smartphones (de 7 Plus voor ? 275 bijvoorbeeld!) en Logitech game-accessoires. Net als in het overzicht van gisteren vergelijken wij de actieprijs met de laagste prijs van een week geleden. Zo zie je of een aanbieding ook ?cht een aanbieding is. In onderstaand overzicht zie je enkel de nieuwe aanbiedingen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: iPhone overleeft 300 meter hoge val uit vliegtuig

16-07-2018 22:00 Apparata
Een bizar verhaal. Op het internet vind je tegenwoordig wel enkele tienduizenden video’s die te maken hebben met de val- en krasbestendigheid van iPhones. Over het algemeen krijg je al snel de indruk dat de smartphone van Apple alles behalve robuust is. De Amerikaanse Sarvinder Naberhaus denkt daar echter anders over, nadat haar toestel een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Welke auto schuilt er onder deze “Nissan GT-R”?

16-07-2018 21:59 Autoblog.nl
Hint: het is een kei car. Het doel van een bodykit is, in de basis, het accentueren van de vormen van een bepaalde auto, zodat deze pittiger en vooral excentrieker voor de dag komt. Jammer genoeg wordt deze ‘vuistregel’ veelal in het water gesmeten, waardoor de auto in kwestie niet alleen totaal onherkenbaar wordt, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NASA krijgt Emmy-nominatie voor verslaan van ondergang Cassini

16-07-2018 21:22 Tweakers.net
De NASA is nogal eens in de prijzen gevallen, bijvoorbeeld met wetenschappelijke publicaties, maar een Emmy zit daar nog niet bij. De ruimtevaartorganisatie maakt nu echter ook kans op deze prijs, voor de manier waarop het einde van de Cassini-missie in beeld is gebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jawohl! Porsche 911 Speedster Concept gaat ?cht in productie

16-07-2018 21:03 Autoblog.nl
Als het goed is, zien we het apparaat binnen een jaar verschijnen. We mogen er misschien vanuit zijn gegaan, Porsche zelf heeft nooit expliciet vermeld dat het de 911 Speedster in productie ging nemen. Vooralsnog was de auto niets meer dan een potentieel productiemodel dat er uitermate gelikt uitzag. Daar is inmiddels verandering in gekomen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Smart Defrag 6.0.1.116

16-07-2018 20:57 Tweakers.net
IObit heeft versie 6.0 van Smart Defrag uitgebracht. Met dit gratis programma kunnen de bestanden op de harde schijf worden gedefragmenteerd, wat een gunstige invloed op de prestaties van het systeem kan hebben. Hierbij kijkt Smart Defrag naar welke bestanden vaak worden geopend en welke tijdens het booten van de computer worden gestart, om daaraan dan prioriteit te geven. Net als de andere gratis tools van IObit, attendeert dit programma af en toe op het betaalde Advanced SystemCare. De changelog voor versie 6.0 ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: OnePlus ‘opvolger’ van razendsnelle Dash Charge

16-07-2018 20:46 Apparata
Dash Charge lijkt nu ?cht verleden tijd. OnePlus heeft de markt niet alleen veroverd dankzij haar prima smartphones, maar zeker weten ook vanwege haar superieure snellaadtechniek. Deze technologie noemen ze bij OnePlus Dash Charge. Althans, vroeger dan. Nadat het twee jaar geleden tevergeefs de Europese rechten van deze naam vast probeerde te leggen, bestaat Dash […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sandboxie 5.26

16-07-2018 20:31 Tweakers.net
Versie 5.24 van Sandboxie is enkele dagen geleden uitgekomen, de derde stabiele uitgave van de 5.x-serie. Met dit programma is het mogelijk om onder Windows programma's in een afgeschermde omgeving te draaien. Op die manier zijn wijzigingen die door programma's als Internet Explorer worden uitgevoerd, eenvoudig ongedaan te maken. Bovendien is er geen risico dat belangrijke onderdelen van het besturingssysteem worden aangetast. Sandboxie kan worden gebruikt op Windows XP en hoger, en een licentie kost 25 euro voor een jaar of iets meer dan 40 euro voor een levenslange licentie. In deze update is onder meer ondersteuning voor de Creators Update van Windows 10 toegevoegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe MacBook Pro's die gebreken vertonen voor september worden

16-07-2018 20:26 Hardware.info
Vorige donderdag vernieuwde Apple zijn MacBook Pro's met Coffee Lake-processors van Intel en tal van andere nieuwe technologie?n. Als jij alvast ??n van deze nieuwe MacBook Pro's besteld hebt, zal het geruststellend zijn om te horen dat je tot september waarschijnlijk een gloednieuwe laptop zal krijgen van Apple als er zich een serieus gebrek voordoet. Dit volgt uit een document dat 9to5Mac onder ogen kreeg en dat stelt dat kleinere herstellingen mogelijk zullen zijn vanaf het einde van deze maa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bulk Crap Uninstaller 4.5

16-07-2018 20:23 Tweakers.net
Klocman Software heeft versie 4.5 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten, uitgeschakeld kunnen worden. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ViewSonic brengt 32"-monitor met 4k-resolutie en hdr-ondersteuni

16-07-2018 20:08 Tweakers.net
ViewSonic brengt de VX3211-4K-mhd op de markt, een ongebogen 31,5"-monitor met een va-paneel met een maximale resolutie van 3840 x 2160 pixels. Het scherm heeft verder ondersteuning voor AMD's FreeSync en hdr10 en moet minder dan 500 euro gaan kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zuid-Hollandse okkazieboer wordt Koninklijke Hofleverancier

16-07-2018 20:01 Autoblog.nl
Feestje! Jubilea zijn, in mijn ogen, veelal een poppenkast. Dat gezegd hebbende zijn er wel degelijk jaarvieringen die ertoe doen. Vooral de halve en de volledige eeuwen springen tot de gedachten. Of het nu een persoon, schildpad of een bedrijf is, die 50-, 100- of 150-jarige levensjaren zijn reuze fijn om even bij stil te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Samsung Galaxy S10 krijgt ultrasone scanner achter scherm’

16-07-2018 19:35 Apparata
Krijgen we in 2019 wel een vernieuwende Galaxy S-smartphone te zien? Toegegeven, de Galaxy S9 is een prima toestel. Helaas zijn de vernieuwingen ten opzichte van de Galaxy S8 miniem te noemen, terwijl Samsung wel van ons verlangde om de hoofdprijs te betalen voor haar toestel in het begin. In 2019 moet de Galaxy S10 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Logitech introduceert tablet keyboards voor zesde generatie iPad

16-07-2018 19:13 Hardware.info
Logitech breidt zijn productlijn met tablet-accessoires verder uit door twee nieuwe tablet-toetsenborden op de markt te brengen, namelijk de Logitech Slim Folio en de Logitech Slim Combo. Het gaat om beschermende hoezen met ge?ntegreerde toetsenborden die via Bluetooth te verbinden zijn met de iPad van de zesde generatie. De tablet-toetsenborden beschikken over grote toetsen?met 1,5 millimeter?travel, waaronder?een rij sneltoetsen met specifieke iOS-functies valt. Verder is er langs de zijkant v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Battlefield V krijgt begin september een open b?ta

16-07-2018 19:07 Tweakers.net
Dice, de ontwikkelaar van Battlefield V, heeft bekendgemaakt dat de nieuwe shooter ergens begin september een open b?ta krijgt, waaraan waarschijnlijk iedereen kan deelnemen. De gesloten alpha is inmiddels ten einde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kaspersky wint zaak over krantenartikel met hackclaims van 'Nieu

16-07-2018 18:43 Tweakers.net
Kaspersky heeft van de Nederlandse rechter gelijk gekregen in een kort geding, waarin is bepaald dat De Telegraaf een krantenartikel moet rectificeren. In dat artikel claimde Rian van Rijbroek dat ze het wifinetwerk van het Nederlandse Kaspersky-kantoor was binnengedrongen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia voegt optie toe om GeForce-driver te installeren zonder G

16-07-2018 18:32 Hardware.info
Al een aantal jaren zat Nvidia's bekritiseerde GeForce Experience-software,?waarmee je onder andere gamesettings kan optimaliseren en ShadowPlay-opnames kan maken, ingebakken in de installer van de GeForce-drivers. Hierdoor kon je de installatie van GeForce Experience slechts vermijden door te kiezen voor een 'custom installatie' tijdens de setup en door vervolgens de installatie van dit onderdeel handmatig uit te vinken. Daar heeft Nvidia vanaf de GeForce 397.93-driver, die dateert van 24 mei 2...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl