Cadillac XT6 is een knappe verschijning

14-01-2019 10:58 Autoblog.nl
Goed bezig daar in de VS! Cadillac heeft het juiste designteam gevonden, want de laatste auto’s van het merk zijn geen straf om naar te kijken. Op die basis borduurt het Amerikaanse merk verder met de nieuwe XT6. Een grote SUV die qua formaat concurreert met de Lincoln Aviator, de Audi Q7, BMW X5 en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mozilla schakelt Flash in Firefox standaard uit vanaf september

14-01-2019 10:52 Tweakers.net
Bij zijn release in september 2019 zal Firefox 96 standaard de Flash-plug-in uitgeschakeld hebben staan, blijkt uit een bericht van Mozilla-ontwikkelaars. Het is een nieuwe stap van Mozilla richting het volledig stoppen met Flash-ondersteuning, in 2020.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Interieur Toyota Supra duikt op

14-01-2019 10:35 Autoweek.nl
Later vandaag trekt Toyota eindelijk officieel het doek van de nieuwe Supra. Foto's van de eerste nieuwe Supra in meer dan 25 jaar zijn al diverse keren op internet verschenen en ook vandaag zijn nieuwe Supra-platen opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Citro?n C3-XR onder het mes

14-01-2019 10:18 Autoweek.nl
Citro?n bracht in 2014 in China de C3-XR op de markt, een compacte cross-over die opnieuw op de tekentafel is gelegd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘OnePlus 7 krijgt ook uitschuifbare camera’

14-01-2019 10:15 Apparata
Het is de vraag van 2019: wat gebeurt er met de notch? Bij OnePlus lijkt de vraag zelfs: wat gebeurt er met de frontcamera. Als de laatste lekken betrouwbaar zijn, dan komt het erop neer dat OnePlus de frontcamera helemaal achterwege laat. Geen notch, geen cameragat ?n geen andere andere uitsparingen. Maar wacht eens even, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zo ervaar jij Rolls-Royce in je volgende auto

14-01-2019 9:43 Autoblog.nl
En het kost vast geen half miljoen euro. Een Rolls-Royce kent eigenlijk geen concurrentie. De auto’s van het merk hebben diverse unieke eigenschappen die concurrenten niet hebben. ??n van de knappe dingen die Rolls-Royce voor elkaar heeft gekregen is de stilte aan boord van de auto’s. Ondanks het feit dat er een V12 onder de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel Core i9 9900K overgeklokt naar 7,5 GHz met LN2

14-01-2019 9:21 Hardware.info
Er is een nieuw record behaald met het overklokken van de Intel Core i9-9900K. Met behulp van vloeibare stikstof is hij naar ruim 7,5 GHz getild, zoals te zien is in de database van HWBot. De behaalde frequentie is exact 7511,11 MHz, tegenover 7500,00 MHz bij de vorige hoogste snelheid. Het resultaat is behaald op een moederbord van SuperMicro - de?C9Z390-PGW. Zoals je in onze eerdere review kon lezen heeft dit bord een 6-fasige stroomvoorziening voor de cpu en niet eens de meest?geavanceerde o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ram presenteert Heavy Duty 2500 en 3500

14-01-2019 9:00 Autoweek.nl
Bijna een jaar geleden presenteerde FCA's truck-divisie RAM op de NAIAS in Detroit een geheel nieuwe 1500, ofwel een 'light-duty'-pick-up-truck. Zo'n model wordt steevast gevolgd door uitvoeringen voor het ?chte werk, en die Heavy Duty-trucks zijn nu onthuld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Op deze dag start Game of Thrones Seizoen 8

14-01-2019 8:52 Apparata
We hebben er even op moeten wachten, maar je kunt de premi?re van Game of Thrones in je agenda zetten. Het laatste seizoen van de serie is vanaf 14 april 2019 te zien bij HBO, zo heeft de streamingdienst vandaag bekend gemaakt. Dat is goed en slecht nieuws, want aangezien het achtste seizoen zes afleveringen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit is de eerste elektrische auto van Cadillac

14-01-2019 8:43 Autoblog.nl
Lijnen waar je trots op mag zijn. Bij het merk Cadillac denk je misschien aan lompe, dikke bullebakken. Hoe anders is deze SUV, het is de eerste elektrische auto van de autofabrikant. Aan de andere kant van de oceaan is de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit losgebarsten. Cadillac heeft hier onder andere […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD klaagt MediaTek aan voor inbreuk op gpu-patenten

14-01-2019 8:42 Tweakers.net
AMD heeft MediaTek aangeklaagd wegens inbreuk op zijn patenten met betrekking tot grafische technologie. AMD wil via de rechter afdwingen dat MediaTek royalties afdraagt en in de toekomst stopt met inbreuk maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Ghosn kreeg 7 miljoen via Nederlands bedrijf'

14-01-2019 8:35 Autoweek.nl
Carlos Ghosn ontving 7 miljoen euro via een in Nederland opgezet bedrijf door Nissan en Mitsubishi. Dat meldt de Franse zakenkrant Les Echos.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Plextor rust M10Pe-SSD uit met chromen accenten en toont M9V

14-01-2019 8:11 Hardware.info
Plextor maakt twee nieuwe ssd's voor consumenten wereldkundig. Het bedrijf introduceert de M9V met een sata-interface en de M10Pe met pci-express. Door toepassing van nieuwe software zouden ze tot 20% sneller en betrouwbaarder zijn. Beide maken gebruik van 96-laags BiCS 3d nand uit de fabrieken van Toshiba en Western Digital. De M10Pe is het snelste model van de twee en heeft slc-nand als cache om de snelheden te verhogen. Daarnaast kan hij bij stroomuitval nog snel de buffer wegschrijven. Deze...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Noord-Amerikaanse Volkswagen Passat is te vroeg

14-01-2019 8:04 Autoweek.nl
Helaas voor de Noord-Amerikaanse tak van Volkswagen is de nieuwe Passat voor Noord-Amerika nu al online verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Twitter komt met aparte b?ta-app voor testen experimentele funct

14-01-2019 8:01 Tweakers.net
Twitter gaat een aparte b?ta-app uitbrengen voor gebruikers die mee willen doen met tests van experimentele functies. De eerste nieuwe functies in de app zijn kleurcodes in antwoorden en algoritmische sortering van antwoorden op een tweet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Awesome Games Done Quick haalt bijna 2,4 miljoen dollar op

14-01-2019 7:56 Tweakers.net
De meerdaagse speedrunningmarathon Awesome Games Done Quick heeft in totaal 2,39 miljoen dollar opgehaald voor de Prevent Cancer Foundation. Daarmee is het record van vorig jaar verbroken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AOC maakt Agon 3 monitoren voor AMD en Nvidia beschikbaar voor 6

14-01-2019 7:51 Hardware.info
AOC kondigt de beschikbaarheid van de Agon 3 gamingmonitoren aan. In deze derde generatie komen twee modellen; de AG273QCG met Nvidia G-Sync en de AG273QCX met AMD FreeSync 2 HDR. Beide zijn gebogen monitoren met een 27 inch scherm en 2560 x 1440 beeldpunten, samen met een verversingssnelheid van 144 of 165 Hz.?Beide monitoren waren al te zien op het speciale evenement afgelopen november. De AG273QCX voor AMD-videokaarten heeft een 27 inch va-paneel met 2560 x 1440 pixels en 144 Hz. Deze onders...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lexus toont vernieuwde RC F

14-01-2019 7:50 Autoweek.nl
Lexus heeft het digitale doek verwijderd van de aangescherpte RC F. De coup? krijgt als klap op de vuurpijl ook nog eens gezelschap van een knalharde Track Edition.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Apple heeft draadloze lader AirPower in productie genom

14-01-2019 7:49 Tweakers.net
Apple zou zijn draadloze lader AirPower in productie hebben genomen. Dat wijst erop dat de draadloze lader voor iPhones, Apple Watch en AirPods ergens in de komende tijd zal gaan uitkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Lexus RC F blijft koning met 5.0-liter V8

14-01-2019 7:41 Autoblog.nl
Zonder beademing in dit geval. Het is 2019 en verzin maar eens een sportauto die je in Nederland kunt kopen met een atmosferische achtcilinder. Het klinkt misschien ouderwets en ja, het koppel is onderin lang niet zo geweldig in vergelijking met een geblazen motor, maar wat zou het. Dit is de facelift RC F van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cadillac blikt vooruit op elektrische SUV

14-01-2019 7:27 Autoweek.nl
Cadillac heeft twee afbeeldingen vrijgegeven van een studiemodel waarmee het vooruitblikt op zijn eerste volledig elektrische model.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD klaagt Mediatek aan voor gebruik van AMD's gepatenteerde tec

14-01-2019 7:06 Hardware.info
Vorig jaar werd al bekend dat de handelscommissie van de VS (ITC) een klacht van AMD tegen LG, Mediatek en Vizio ging onderzoeken. Daaruit is blijkbaar gebleken dat Mediatek gebruik maakt van AMD's gepatenteerde technologie. Het zou gaan om AMD's apu- en gpu-patenten. De aanklacht, die in 2017 door de ITC is gepubliceerd en bijvoorbeeld op itcblog?is verspreid, zou worden ingediend tegen Mediatek, LG, Sigma Design en Vizio, met zo nodig een rechtszaak als resultaat. Het resultaat van dat onderz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Net zo scherp als je eigen ogen - Aan de slag met Varjo's vr-pro

14-01-2019 7:00 Tweakers.net
De Finse start-up Varjo heeft een vr-bril ontwikkeld die zo'n scherp beeld in het midden van het scherm geeft, dat je de individuele pixels niet meer kunt zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung brengt over twee weken serie budgetsmartphones met grote

14-01-2019 6:50 Tweakers.net
Samsung gaat vanaf eind januari een nieuwe serie van budgetsmartphones uitbrengen. Deze goedkoopste modellen komen eerst in India uit en zullen zich richten op onder meer grote accu's en snelladen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drie nieuwe behuizingen van Lian Li in ontwikkeling: O11 met Raz

14-01-2019 6:37 Hardware.info
Lian Li heeft laten doorschemeren dat er drie nieuwe behuizingen aan komen. E?n van die modellen staat al op de site van de fabrikant, de PC O11 Dynamic: een 'verRazerde' versie van de PC O11. Van de andere twee zijn slechts afbeeldingen. De PC O11 Dynamic verschilt niet zoveel van de PC O11 WGX, de Rog-versie van de chassis. Intern is er nu wel plek voor drie 3,5-inch drives en zes 2,5-inch schijven. Er passen, net als bij de ASUS-versie, radiatoren aan de bovenkant, de zijkant en aan de onder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Seasonic Prime Ultra & Prime SnowSilent voedingen review: maakt

14-01-2019 5:59 Hardware.info
Voedingen uit het middensegment zijn anno 2019 net zo goed als de high-end modellen van een paar jaar geleden. Toch is het volgens Seasonic nog de moeite waard om meer te investeren in een voeding. Om dat kracht bij te zetten, stuurde de fabrikant ons vrijwel zijn volledige high-end productgamma op: wij zochten uit of je daar echt profijt van hebt! De populairste voedingserie van Seasonic is ongetwijfeld de Focus Plus Gold, die anderhalf jaar geleden het bekende 'alles wat je wil hebben'-nive...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kunnen we verwachten van de nieuwe Flying Spur

13-01-2019 22:47 Autoblog.nl
Tot ziens, frontoverhang! Het was een bijzondere auto, die eerste Continental Flying Spur. Bentley had natuurlijk al de Continental GT coup? en de Continental GTC cabriolet. Daar kwam een sedan versie bij, de Flying Spur. De auto was daarmee een concurrent voor de duurdere 7 Series en S Klasses. We noemden de auto ‘bijzonder’ en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Kasten, voedingen, koelers, randapparatuur en dubbele 240mm

13-01-2019 22:11 Hardware.info
Cooler Master heeft op CES een hele boel nieuwe producten laten zien, waaronder een drietal behuizingen, een tweetal modulaire voedingen, twee luchtkoelers, een waterkoeler, een dubbele ventilator en een aantal randapparaten. Hieronder volgt een overzicht van alle nieuwe producten van de Taiwanese fabrikant. Behuizingen MasterBox Q500L De MasterBox Q500L is 38,6 x 23,0 x 38,1 cm groot en biedt ondersteuning voor Mini, Micro en 'standaard' ATX-moederborden. De voeding wordt in een bracket gemo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze oranje Aventador is net echt

13-01-2019 21:59 Autoblog.nl
Het lijkt echt zo. Of echt niet? Het is een fenomeen waarbij je je bl?jft afvragen: waarom? Waarom zou je er in godennaam aan beginnen? We hebben het natuurlijk over replica’s. Eigenlijk lijkt er geen gegronde reden te zijn om een replica te maken. Dat je van een standaard 911 uit 1973 een RS Replica […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Krijgt Tesla een concurrent uit eigen land?

13-01-2019 19:58 Autoblog.nl
Dit kan een interessant dingetje worden. Cadillac, het standaardvervoer voor Joodse omaatjes in Florida. Het merk was ooit een van de meest prestigieuze merken in de geschiedenis van de automobiel. Helaas is het merk enorm afgegleden. Dat begon in de jaren ’80: vierkante, generieke slagschepen met weinig uitstraling en nog minder vermogen. De teloorgang van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom deze Fortnite-streamer ruim 65.000 euro kreeg

13-01-2019 19:03 Apparata
Dat is nog eens een leuke donatie. Je zal maar een game aan het spelen zijn als streamer en opeens komt er een dikke donatie binnen van 75.000 dollar, omgerekend ruim 65.000 euro. Het overkwam Exotic Chaotic. Een streamer op Twitch die de populaire game Fortnite speelt. Dat geld kwam niet uit de lucht vallen, […]
Lees het hele artikel op Apparata

CES: Aeotec en Fibaro tonen nieuwe Z-Wave schakelaars, stopconta

13-01-2019 18:13 Hardware.info
Op CES hebben het Poolse Fibaro en het Amerikaanse Aeotec een aantal nieuwe domoticaproducten voorgesteld met ondersteuning voor Z-Wave. Fibaro toonde een aantal nieuwe schakelaars en stopcontacten ?n een nieuwe applicatie. Aeotec toonde een tussenstekker en deur/venster-sensor, die beiden "de kleinste ter wereld" zijn, aldus het bedrijf. De nieuwe Walli-serie van Fibaro is ontwikkeld om een bestaand(e) stopcontact of schakelaar te vervangen, waardoor het installeren van dit domotica-gedeelte e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Filthy Rich: niemand koopt een standaard Cullinan

13-01-2019 18:04 Autoblog.nl
I got the bag, tell a friend. Rolls-Royce is zo krachtig, zelfverzekerd en eigenzinnig dat het kan doen en laten wat het wil. Niet onlogisch, want het merk heeft de statistieken om een houding als deze te onderbouwen en dus kan het daarin alsmaar verder doorslaan. Terwijl het meerendeel van de autofabrikanten zich op allerlei […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: LG Display toont de beeldschermen van 2019 en 2020

13-01-2019 17:28 Hardware.info
LG Display heeft op CES uitvoerig de nieuwste ontwikkelingen voor 2019 en 2020 op het gebied van displaytechnologie laten zien. De speerpunten zijn meer pixels en tegelijkertijd dunnere randen, hogere verversingssnelheden, oled en minileds. LG liet als eerste drie 13,3-inch panelen zien, waarvan ??n een 4K-resolutie had, terwijl de schermranden maar 1,5 mm dik waren. De andere twee panelen waren van dezelfde grootte, maar met een full hd-resolutie. tussen deze twee panelen liet LG een vergelijk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Sennheiser Ambeo vanaf mei verkrijgbaar voor 2.500 dollar

13-01-2019 16:58 Hardware.info
Tijdens de IFA begin september gaf Sennheiser al een demo van zijn Ambeo Soundbar. Wij kregen toen de kans om de home cinema 'luidspreker' te beluisteren en waren onder de indruk. Die preview was echter met een demo-model, de productie-exemplaren zouden later dit jaar op de markt komen. Op CES heeft Sennheiser nu de offici?le prijs en beschikbaarheidsdatum bekend gemaakt. De soundbar met 13 luidsprekers zal vanaf mei dit jaar verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 2.500 dollar. Bij het appa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cryptocurrency verdienen tijdens het gamen? Zo doe je dat

13-01-2019 16:55 Apparata
Klinkt als een goede deal! Stel je eens voor. Lekker gamen op een regenachtige zaterdag of zondagmiddag en daar nog cryptocurrency mee verdienen ook, die je eventueel weer kan omwisselen voor euro’s. Klinkt misschien als een sprookje, maar het is de werkelijkheid voor gamers van het populaire online spel League of Legends. De makers van […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pierre Gasly ontvangt zijn “auto v/d zaak” van Red Bull

13-01-2019 16:54 Autoblog.nl
Kijk, daar doen we het voor. De 22-jarige Pierre Gasly heeft een tumultueuze paar jaar achter de rug. Nadat hij 2016 afsloot op een hoogtepunt door de laatste GP2-titel binnen te hengelen en daarmee dacht recht te hebben op een Formule 1-zitje bij Toro Rosso, werd hij op een zijtraject gezet. Hiervoor moest hij naar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom de Bentley SC vaak zompig tapijt had

13-01-2019 15:57 Autoblog.nl
Hint: niet vanwege de Wellington boots van de eigenaar. De letters ‘SC’ zijn tamelijk onbekend als het om de Bentley Continental gaat en dat komt omdat er maar heel weinig exemplaren van dit type zijn gemaakt. Ze staan voor ‘Sedanca Coupe’, een naam die terugverwijst naar een Bentley-model uit de jaren dertig. De SC heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SABnzbd 2.3.7

13-01-2019 15:50 Tweakers.net
Versie 2.3.7 van SABnzbd is uitgekomen. Met SABnzbd kunnen bestanden van usenet worden gedownload. Dit opensourceprogramma is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, en biedt de mogelijkheid om nzb-bestanden te laden, waarna de juiste files van usenet worden geplukt. Met de ingebouwde webinterface is het mogelijk om het programma via een webbrowser te bedienen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: DJI toont high-end controller met ingebouwd scherm voor Mav

13-01-2019 15:34 Hardware.info
DJI heeft op CES een nieuwe controller getoond voor zijn Mavic 2-drones, met een ingebouwd Full HD 5,5inch-scherm. De huidige controllers hebben een houder om een smartphone in te bevestigen. Naast het feit dat je de batterij van je telefoon kan sparen zou het scherm van de nieuwe controller ook beter zichtbaar moeten zijn in het buitenlicht: de maximale helderheid bedraagt namelijk 1.000 cd/m2. De DJI Smart Controller maakt gebruik van het OcuSync 2.0-videoprotocol, dat ook gebruikt wordt door...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kodi 18.0 RC5

13-01-2019 15:33 Tweakers.net
De ontwikkeling van Kodi versie 18.0 loopt op zijn eind en is inmiddels bij de vijfde en laatste release candidate aangekomen. Deze crossplatform-mediacentersoftware wordt ontwikkeld voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. In versie 18.0, die codenaam Leia draagt, is onder meer de hele broncode doorgenomen, met als doel de stabiliteit te verbeteren. Verder zijn er diverse verbeteringen aangebracht in de muziekbibliotheek en het kijken van live televisie, is er een volledige 64bit-versie van Kodi en is het nu ook verkrijgbaar via de Windows Store. Ten slotte is de mediaspeler verbeterd, waardoor er minder haperingen moeten voorkomen, en kan het ook prima overweg met 4k- en 8k-resoluties, hdr, drm en de nieuwste codecs. Changes in RC5
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RJ TextEd 13.60

13-01-2019 15:26 Tweakers.net
Versie 13.60 van RJ TextEd is uitgebracht. Deze gratis teksteditor van Zweedse makelij heeft diverse mogelijkheden, die vooral voor software- en webontwikkelaars interessant zijn, zoals syntax-highlighting, autocompletion, uitgebreide selectie- en sorteermogelijkheden en een ingebakken (s)ftp-client. Het programma wordt voor Windows ontwikkeld, maar is via Wine ook onder Linux te gebruiken. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:. GUI changes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cadillac presenteert XT6

13-01-2019 15:26 Autoweek.nl
Aan de vooravond van de North American International Auto Show heeft Cadillac de XT6 digitaal uit de doeken gedaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bulk Crap Uninstaller 4.12.2

13-01-2019 15:16 Tweakers.net
Klocman Software heeft versie 4.12.2 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten uitgeschakeld kunnen worden. Sinds versie 4.11 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changelog
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Volkswagen akkoord met samenwerking Ford'

13-01-2019 15:12 Autoweek.nl
De raad van commissarissen van autoconcern Volkswagen heeft ingestemd met een strategische samenwerking met de Amerikaanse branchegenoot Ford Motor bij kleine bedrijfsvoertuigen. Dat meldden ingewijden bij Volkswagen aan het Duitse persbureau DPA. Naar verluidt worden spoedig details naar buiten gebracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Formule Ex1t: stevent de Formule 1 af op een ‘No Deal’?

13-01-2019 15:01 Autoblog.nl
Chaos ende paniek achter de schermen. We hebben het al een paar keer aangestipt; de Formule 1 verkeert in roerig vaarwater. We hebben het dan niet alleen over de grote uitdagingen van de ver(de)re toekomst, zoals de kwestie of de sport ?berhaupt nog wel een plaats heeft in deze wereld die streeft naar ‘vergroening’, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bird Box-schrijver komt met nieuwe Netflix-serie

13-01-2019 14:54 Apparata
Dat belooft wat! De film Bird Box heeft te maken met een hype. Dit komt mede door de sociale media ‘Bird Box’ challenge, waar mensen geblinddoekt in de auto stappen en gaan rijden. Heel dom en sterk afgeraden door de Amerikaanse streamingdienst, maar daar hebben deelnemers aan de challenge maling aan. Je kon er dan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes maakt de vierdeurs AMG GT spotgoedkoop

13-01-2019 13:54 Autoblog.nl
Billigangebot. We weten nog steeds niet helemaal wat we moeten denken van de Mercedes AMG GT 4-Door Coup?, zoals Mercedes-Benz ‘m zelf noemt. Officieel geldt de auto als een vierdeurs variant van de AMG GT, maar het formaat komt ongeveer overeen met dat van een E-klasse. En een vierdeurs coup? variant van de E-klasse, die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Zotac komt met kleinere ?n grotere versie van MEK gaming-pc

13-01-2019 13:17 Hardware.info
De Zotac MEK1 is een oude bekende: we reviewden hem immers vorig jaar in juli al, zowel in geschreven als in videovorm. Op CES heeft Zotac nu echter twee nieuwe varianten van het systeem aangekondigd, met als naam MEK Mini en MEK Ultra. Zoals de namen doen vermoeden zijn dit respectievelijk een kleinere en grotere variant van het systeem. De MEK Mini wordt uitgerust met een Intel Core i7-8700, RTX 2070 en twee 8 GB 2666MHz-latjes. Qua opslag is er voorzien in een m.2 nvme-ssd van 240 GB en een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GTI’s en G-laders: het verhaal van de Rallye Golf

13-01-2019 13:00 Autoblog.nl
De Rallye Golf is de koning onder de Golfs II. Tegenwoordig heeft elke leasebak dit vermogen, maar eind jaren tachtig was 160 pk nog echt veel voor een hot hatchback. En de Volkswagen Rallye Golf uit 1989 was the hottest van zijn generatie. Het was de overtreffende trap boven de bekende Golf GTI en GTI […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fallout 76 bevat 'ontwikkelaarsruimte' met onuitgebrachte items

13-01-2019 12:32 Tweakers.net
In Fallout 76 zit een ruimte voor ontwikkelaars om items te testen, waaronder onuitgebrachte spullen. Spelers hebben een manier gevonden om de ruimte binnen te komen, en hebben spullen uit de ruimte aangeboden op eBay. Bethesda is begonnen met het bannen van gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eindelijk, komt Apple AirPower er dan toch aan?

13-01-2019 12:32 Apparata
Men wacht al een tijdje op dit nieuwe product van Apple. AirPower van Apple werd voor het eerst publiekelijk getoond tijdens een event in het Steve Jobs Theatre in september 2017. Sindsdien is het erg stil rondom dit nieuwe product. AirPower is Apple’s eigen draadloze laadstation, waar compatibele producten opgeladen kunnen worden. Van derden zoals […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tesla heeft geen trek in vakbondspipo’s

13-01-2019 12:31 Autoblog.nl
Haalt Atlas weer de schouders op? Er vallen wederom keiharde klappen in de Amerikaanse autowereld. Net als bij Volkswagen AG gaat de elektrificatie van de productportfolio’s gepaard met het verlies van talloze banen bij de grote Amerikaanse autofabrikanten. Enerzijds wordt dat ingegeven door kostenbesparingen die gemaakt moeten worden om de investeringen in EV’s te doen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Marko: “Verstappen moest huilen na crash”

13-01-2019 11:16 Autoblog.nl
Huilie huilie. Afgelopen F1 seizoen was alweer Max zijn vierde in de koningsklasse van de autosport en het was wederom een puik jaar voor de Nederlander. Ok?, Max werd geen kampioen zoals we tegen beter weten in gehoopt hadden, maar hij pakte net als in 2017 een tweetal mooie zeges. Dat hadden er eigenlijk drie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei heeft werknemer die verdacht wordt van spionage ontslagen

13-01-2019 11:15 Tweakers.net
Huawei heeft een werknemer ontslagen die in Polen is opgepakt wegens verdenkingen van spionage. Volgens Huawei heeft de werknemer het bedrijf in diskrediet gebracht, al zou de spionage geen direct verband houden met activiteiten van het Chinese telecombedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Netgear gaming routers krijgen hybride VPN: kies welke appa

13-01-2019 10:43 Hardware.info
Bij onze Nighthawk Pro XR500 review haalden we het al aan: Netgear heeft zijn vertrouwde interface vervangen voor DumaOS. Het is een op Linux gebaseerd besturingssysteem met als kerngedachte dat het interactief en makkelijk aan te passen moet zijn. Netgear heeft op CES nu een nieuwe feature van het besturingssysteem getoond: "Hybrid VPN". Dit houdt in dat je op je router in kan stellen welke apparaten of applicaties gebruik moeten maken van de VPN. Uiteraard is ook een combinatie van de twee mo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia opent robotica-laboratorium in Seattle

13-01-2019 10:27 Tweakers.net
Nvidia heeft in Seattle officieel zijn nieuwe laboratorium voor robotica-onderzoek geopend. In het onderzoekscentrum wil het bedrijf onder meer robots ontwikkelen die taken kunnen uitvoeren in samenwerking met mensen, onder meer in huis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elon Musk ontslaat deel personeel SpaceX

13-01-2019 10:05 Apparata
Er gaan banen verdwijnen bij het private ruimtevaartbedrijf. De boog kan niet altijd gespannen staan. Ook bij een enorm succesvol bedrijf als SpaceX zal er soms bezuinigd moeten worden. Na een ongelofelijk druk jaar voor de firma, wil SpaceX in 2019 het wat rustiger aan doen. Daar hoort een kleine reorganisatie bij zo aan het […]
Lees het hele artikel op Apparata

De Tweeling: Oltcit Club - Citro?n Axel

13-01-2019 10:00 Autoweek.nl
Tussen 1985 en 1989 stond een ietwat opmerkelijk model op de prijslijsten van Citro?n: de Axel. In feite was het een Oltcit, op zijn beurt weer een Citro?n. Pardon?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl