Uitslag Formule 1: Grand Prix van Frankrijk 2021

20-06-2021 16:38 Autoblog.nl

Deelt Max Verstappen een ferme uppercut uit aan Hamilton in de Grand Prix van Frankrijk van 2021? Na twee races in twee bruisende metropolen, is de F1 terug op een ‘echt circuit’. Hoewel, circuit Paul Ricard in het Zuiden van Frankrijk is weliswaar vanaf het begin ontworpen als circuit, maar eigenlijk was het op een […]

The post Uitslag Formule 1: Grand Prix van Frankrijk 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: VERSTAPPEN PAKT HAMILTON!!!!

20-06-2021 16:31 Autoblog.nl

Dit werd heel erg spannend!

The post Video: VERSTAPPEN PAKT HAMILTON!!!! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Verstappen haalt Bottas in

20-06-2021 16:24 Autoblog.nl

Hij is nu Bottas voorbij. Gaat Hamilton nog lukken?

The post Video: Verstappen haalt Bottas in appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: VERRASSING! Verstappen duikt de pits in

20-06-2021 16:08 Autoblog.nl

Verstappen wil liever versere Pirelli’s. Gaat dit lukken?

The post Video: VERRASSING! Verstappen duikt de pits in appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus Nord CE 5G: de goede en slechte dingen (review)

20-06-2021 16:00 Apparata

Nieuw in het OnePlus schap is de Nord CE 5G. Is het wat? Zochten we voor je uit in deze OnePlus Nord CE 5G review! Over de OnePlus Nord-lijn zijn we behoorlijk enthousiast. Althans, de oorspronkelijke Nord sprong er echt wel uit. Vorig jaar onthulde de techgigant uit China tevens de Nord N10 5G. Voor […]

Het bericht OnePlus Nord CE 5G: de goede en slechte dingen (review) verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Google kopieert Apple's Find My-dienst in Spot-app

20-06-2021 15:42 Hardware.info
Google biedt al een Find My Device-service aan voor Android. Het gerucht gaat dat het bedrijf werkt aan een optie waarmee apparaten vermiste bezittingen zoals telefoons lokaliseert, een soortgelijke dienst die zou lijken op die van Apple.? De nieuwste b?taversie van Play-services is onlangs beschikbaar gesteld en hieruit is gebleken dat Google werkt aan 'Find My Device-netwerk'-app Spot. De 'Vind mijn apparaat'-app van Google gebruikt voornamelijk locatieservices zodat kwijtgeraakte Android-a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Verstappen komt v??r Hamilton op de baan

20-06-2021 15:41 Autoblog.nl

Even drie seconden en een beetje goed gemaakt in ??n rondje. We doen onze barette af!

The post Video: Verstappen komt v??r Hamilton op de baan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse Porsche 964 gestolen in Itali?!

20-06-2021 15:34 Autoblog.nl

Dat moment waarop je beseft dat je auto niet ergens anders geparkeerd staat, maar gewoon gejat is. Dat overkwam helaas gisteren Nederlandse Porsche 964 bezitter Rikard964 in Itali?. Wat een mooie trip moest worden, lekker de Mille Miglia volgen, werd dus een nachtmerrie. Inmiddels kijkt het hele internet mee en wordt natuurlijk iedereen opgeroepen op […]

The post Nederlandse Porsche 964 gestolen in Itali?! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Verstappen geeft leiding uit handen

20-06-2021 15:09 Autoblog.nl

Het gaat in de openingsfase niet naar wens.

The post Video: Verstappen geeft leiding uit handen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De opkomst van Night Vision in auto's

20-06-2021 15:03 Autoweek.nl
Veel moderne techniek vindt z'n wortels in het verleden, zo ook de nachtkijker in auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo belachelijk veel bracht de Furious Supra op

20-06-2021 15:02 Autoblog.nl

Het is echt bizar wat mensen voor de oude Furious Supra betalen. Dat Japanse auto’s in de lift zitten, is niet meer dan terecht. Met name de sportwagens in de jaren ’90 waren geavanceerder, sneller, betrouwbaarder en origineler dan de Amerikaanse en Europese sportwagens. De Toyota Supra is zo’n auto. De auto werd in 1993 […]

The post Zo belachelijk veel bracht de Furious Supra op appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Samsung kondigt smartphone-soc met ge?ntegreerde AMD-gp

20-06-2021 15:01 Tweakers.net
Samsung kondigt volgens geruchten in juli zijn eerste Exynos-chip met een ge?ntegreerde AMD-gpu aan. Die chip krijgt een RDNA 2-gpu en is bedoeld voor high-end smartphones, zo bevestigde AMD eerder dit jaar al.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Colorful brengt peperdure Limited Edition RTX 3090 Kudan uit voo

20-06-2021 14:56 Hardware.info
Colorful heeft officieel zijn iGame GeForce RTX 3090 Kudan-videokaart ge?ntroduceerd. De RTX 3090's zijn al duur maar deze variant is wel heel erg duur. Er zullen slechts 1.000 exemplaren van deze grafische kaart worden gemaakt, elk met een prijs van 5000 dollar (omgerekend 4200 euro). De RTX 3090 Kudan bevat ??Nvidia's GA102-gpu met 10.496 cuda-cores en 24 GB aan gddr6x-geheugen. Verder heeft de Kudan een zwart- en grijs kleurenthema op zijn aluminium legering en achterplaat. De gpu is voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Seinfeld op Netflix in Nederland? Voorlopig niet!

20-06-2021 14:45 Apparata

Er zijn van die series die je kent, maar niet kunt kijken. Seinfeld is zo’n bekende serie die niet te vinden is op Netflix. En dat blijft voorlopig zo. Je kunt vast wel een paar series opnoemen die niet beschikbaar zijn om te streamen. In dat rijtje staat misschien wel Seinfeld. De zeer populaire tv-serie […]

Het bericht Seinfeld op Netflix in Nederland? Voorlopig niet! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Betaalbare motoren MET karakter

20-06-2021 14:00 Autoblog.nl

Je kunt tegenwoordig met een bescheiden budget best een nieuwe motor scoren, maar wat is het aanbod als je er eentje wilt met karakter? Misschien stond ie wel in de garage te glimmen vanmorgen bij jullie thuis. Het is immers vaderdag! Maar hoogstwaarschijnlijk is het gewoon aan jezelf om dat cadeautje op 2 of 4 […]

The post Betaalbare motoren MET karakter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wifi-systemen iPhones uit te schakelen door te verbinden met ssi

20-06-2021 13:54 Tweakers.net
Een Deense reverse engineer heeft een bug gevonden in iOS op iPhones die de wifi-functionaliteit onbruikbaar maakt. Een gebruiker hoeft alleen maar te verbinden met een signaal met ssid '%p%s%s%s%s%n' en de wifi is buiten werking.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG geeft C1- en G1-oled-tv's ondersteuning voor 4k120Hz-input me

20-06-2021 13:02 Tweakers.net
LG's C1- en G1-oled-tv's hebben een firmware-update gekregen die het mogelijk maakt om videosignalen in 4k met Dolby Vision en een verversingssnelheid van 120Hz weer te geven. Dat is een signaal dat de Xbox Series-consoles met preview-fimware bijvoorbeeld kunnen produceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Red Bull weer uitgelopen op Mercedes, aldus Hamilton

20-06-2021 12:57 Autoblog.nl

Het is niet meer dat Red Bull en Mercedes gelijk zijn. Nee, Hamilton is nu echt de underdog. Dat zegt, eh, Lewis Hamilton. Volgens hem is Red Bull weer uitgelopen op Mercedes. Lewis Hamilton lijkt er niet helemaal lekker in te zitten. De recordkampioen heeft dit jaar niet de makkelijkste start gehad en er is […]

The post Red Bull weer uitgelopen op Mercedes, aldus Hamilton appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Jeff Bezos moet Mona Lisa kopen en opeten’

20-06-2021 12:56 Apparata

Een nog bizar online petitie staat momenteel live. De petitie stelt dat Jeff Bezos de Mona Lisa moet kopen, om het beroemde schilderij vervolgens op te eten. Iconische kunst met een rijke historie is eigenlijk onbetaalbaar. Dit soort kunstwerken zijn veelal te vinden in musea en formeel niet te koop. Denk aan De Nachtwacht, maar […]

Het bericht ‘Jeff Bezos moet Mona Lisa kopen en opeten’ verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Samsung-SoC met AMD RDNA 2-GPU komt volgende maand al

20-06-2021 12:42 Hardware.info
Tijdens Computex onthulde AMD dat de eerstvolgende smartphonechip van Samsung een gpu zal hebben op basis van de RDNA 2-architectuur. Hij moet bovendien voor high-end smartphones bedoeld zijn en ondersteuning hebben voor real-time raytracing. De bekende Twitteraar Ice Universe claimt dat de chip een maand later onthuld zal worden. De introductie stond eerst gepland voor juni, maar dit zou zijn uitgesteld tot juli. Hij toont ook een marketingafbeelding met vermoedelijk een schematische weergav...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lightyear One startklaar - interview met makers Nederlandse EV

20-06-2021 12:04 Autoweek.nl
Het verhaal van de vijf oprichters van Lightyear leest als een jongensboek. Een jaar of vijf geleden zaten ze nog op een studentenkamer met elkaar te brainstormen, anno 2021 staat er in Helmond een hypermoderne fabriek met dik 150 man personeel en is de eerste serie productieauto's aanstaande. We praten bij met designbaas Koen van Ham en chef strategie Martijn Lammers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: dronken meneer rijdt door tuin

20-06-2021 12:02 Autoblog.nl

We kunnen geen andere manier bedenken.

The post Video: dronken meneer rijdt door tuin appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ook verouderde elementen in Windows 11 gaan op de schop, maar sl

20-06-2021 11:44 Hardware.info
Microsoft gaat hoogstwaarschijnlijk op 24 juni de Sun Valley-update voor Windows 10 onthullen, die nu nu Windows 11 genoemd zou worden. Een aantal flink verouderde iconen zou flink op de schop gegooid worden. Nu blijkt uit de opgedoken Windows 11-build dat ook andere verouderde onderdelen aangepast zullen worden. Dat schrijft Windows Latest, die de build uitgebreid heeft onderzocht. Ditmaal zouden praktisch alle vensters afgeronde hoeken krijgen, ook de tools die voorheen een ouder uiterlijk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Back 4 Blood vereist in solomodus ook internetverbinding

20-06-2021 11:05 Tweakers.net
Back 4 Blood, de Left 4 Dead-achtige game die later dit jaar uitkomt, kan niet gespeeld worden zonder internetverbinding, zelfs niet wanneer men alleen speelt. De ontwikkelaar zegt wel 'te kijken naar manieren om dat in de toekomst te ondersteunen'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

M8 CSL met 700 pk en kaal interieur onderweg

20-06-2021 10:58 Autoblog.nl

De BMW M8 CSL is onderweg naar morgen. Wat een topserie was dat, zeg. BMW is eenmerk van uitersten. Met voorwielaangedreven 1 en 2 Series wordt de loyaliteit van de fans op de proef gesteld. Gelukkig heeft BMW ook een enorme hoeveelheid topwagens waar we dan wel weer heel erg blij van worden. De BMW […]

The post M8 CSL met 700 pk en kaal interieur onderweg appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Qualcomm: aankomende versie Wear OS kan draaien op Snapdragon 31

20-06-2021 10:17 Tweakers.net
Qualcomm heeft aan onder andere XDA laten weten dat de aankomende versie van Wear OS kan draaien op de Snapdragon Wear 3100, 4100 en 4100+. Van nog geen enkele smartwatch is bevestigd of hij het nieuwe Wear OS krijgt, waardoor compatibiliteit nog een vraagstuk is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

10 films op Netflix voor het hele gezin

20-06-2021 10:01 Apparata

Niet alleen, maar in gezelschap een film kijken? Dit zijn 10 films op Netflix voor het hele gezin. Wanneer je een film voor het hele gezin uitkiest moet je kritisch zijn. Het moet immers in ieders straatje passen. En jij zal misschien een heel andere smaak hebben dan je ouders, broertje of zusje. Gelukkig zijn […]

Het bericht 10 films op Netflix voor het hele gezin verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

ConvAirCar, een auto met vleugels - De Vluchtstrook

20-06-2021 10:00 Autoweek.nl
Wie droomt er niet van in de file: even de denkbeeldige vleugels van de auto uitklappen om zo over de verkeersdrukte heen te vliegen. Het idee van de vliegende auto gaat al terug tot ver in de vorige eeuw. Velen hebben het geprobeerd, maar de ConvAirCar moet toch wel ??n van de meest opmerkelijke pogingen zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Golf GTE Skylight heeft 3,1 kW (en dat is de stereo!)

20-06-2021 9:58 Autoblog.nl

De nieuwe Volkswagen Golf GTE Skylight is speciaal gebouwd voor een leuke VW-meeting. Naast publiek om te bedanken bij F1-overwinningen, misten we nog iets tijdens het door corona geplaagde 2020 (en ook nog een beetje in 2021). We hebben het over het GTI-treffen aan de W?rthersee. Dit evenement begon ooit als een samenkomst met een […]

The post Golf GTE Skylight heeft 3,1 kW (en dat is de stereo!) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alphacool geeft NexXxoS-radiatoren witte versies

20-06-2021 9:15 Hardware.info
Alphacool heeft witte versies onthuld van de Nexxxos V.2-radiatoren voor custom waterkoeling. Het gaat in totaal om acht modellen in de ST30- en XT45-serie, en hebben formaten van 280 mm tot 360 mm. Ze dragen het White Special Edition-achtervoegsel en hebben een witte behuizing. Alphacool heeft ook passende witte fittings. Allemaal behouden ze de vindichtheid van 15 stuks per inch. De ST30-serie heeft een dikte van 30 mm, de XT45-serie heeft een dikte van 45,5 mm. De koelvinnen zijn voor elke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe bug sloopt WiFi op je iPhone

20-06-2021 8:12 Apparata

Geef je router niet de volgende specifieke naam. Dit activeert een bug, waardoor je iPhone niet langer via WiFi werkt. Soms zijn er van die maffe software bugs die de iPhone teisteren. De ene is hardnekkiger dan de ander. Gelukkig kan deze bug niet zomaar voorkomen. Sterker nog, het moet wel heel toevallig zijn als […]

Het bericht Nieuwe bug sloopt WiFi op je iPhone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Kiezen maar: hardcore Britse circuitspeeltjes

20-06-2021 7:00 Autoblog.nl

Britten weten wel hoe ze leuk mannenspeelgoed moeten maken. Perfecte Vaderdagcadeautjes dus. Die moet je dan waarschijnlijk wel jezelf cadeau doen. Een eigen sportwagenmerk uit de grond stampen: het is de droom van menig ondernemer die benzine door de aderen heeft stromen. Vooral aan de andere kant van het Kanaal is dit een veelgekoesterde wens. […]

The post Kiezen maar: hardcore Britse circuitspeeltjes appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Muizen met hoge polling rates - Corsair Sabre RGB Pro en Razer V

20-06-2021 6:00 Tweakers.net
Er zijn twee muizen op de markt verschenen waarbij je de polling rate veel hoger in kunt stellen dan tot nu toe gebruikelijk. Heeft dat meerwaarde?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi Mi Pad 5-serie geregistreerd bij handelscommissie EEC en

19-06-2021 20:54 Hardware.info
In april schreven we over de Xiaomi Mi Pad 5 die een Dimensity 1200 SoC zou krijgen. Nu blijkt dat de volgende tabletserie van het Chinese bedrijf is aangekomen bij de EEC. De Mi Pad 5-serie wordt deze zomer verwacht en krijgt volgens twitteraar Xiaomiui een wereldwijde lancering . De Eurasian Economic Commission (EEC) heeft een aanvraag van Xiaomi online gepubliceerd. Volgens de EEC heeft Xiaomi een nieuwe tablet geregistreerd, vermoedelijk omdat het op het punt staat deze aan te kondigen....
Lees het hele artikel op Hardware.info

EKWB introduceert waterblok van walnoothout voor RTX 3080- en 30

19-06-2021 20:19 Hardware.info
EK Waterblocks heeft een nieuw waterblok ge?ntroduceerd voor bepaalde GeForce RTX 3080's en RTX 3090's. De volledige voorkant is voorzien van walnoot. Het zijn niet de eerste producten van EKWB met dit hout, in 2019 introduceerde het ook een aantal koelblokken met walnoot. Sommige andere onderdelen zullen dus uitstekend bij dit blok passen. Hij is geschikt voor RTX 3080's en RTX 3090's op basis van Nvidia's referentieontwerp — de Founders Editions gelden niet onder deze modellen. Je zult dus...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zescilinder Mazda met RWD nu heel erg dichtbij

19-06-2021 19:59 Autoblog.nl

Naast een Mazda met zescilinder en RWD, hebben we ook wat elektrische plannen voor je. Dit is het bewijs! Het is een gegeven dat een een zescilinder lijnmotor in combinatie met achterwielaandrijving geweldig is. De combinatie biedt namelijk een goede gewichtsverdeling, een trillingsvrije loop en daardoor bijzonder fijne rijeigenschappen. Normaal gesproken associeer je zes-in-lijn plus […]

The post Zescilinder Mazda met RWD nu heel erg dichtbij appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft bevestigt onofficieel dat uitgelekte Windows 11 ISO le

19-06-2021 19:56 Hardware.info
Met alle Windows 11-hype van de afgelopen weken, was er ??n opvallend moment: een gelekte build van Windows 11 die online verscheen. Er zijn veel mensen die denken dat de uitgelekte versie nep is maar een dmca-verzoek (digital millennium copyright act) om de downloadpagina van Beebom uit online zoekresultaten te verwijderen, beweert het tegendeel. Microsoft Japan heeft een dmca-kennisgeving naar Google gestuurd om een ??pagina te verwijderen van de Indiase website Beebom die de gelekte Windo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Debian GNU/Linux 10.10

19-06-2021 19:29 Tweakers.net
Debian is een opensource-besturingssysteem, dat zowel voor desktops als servers gebruikt kan worden en waarbij de nadruk op stabiliteit en veiligheid ligt. Het wordt dan ook als basis voor diverse Linux-distributies gebruikt, waaronder Ubuntu en Linux Mint. Versie 10.x, die als codenaam 'Buster' meegekregen heeft, is een zogenaamde Long Term Support-uitgave en zal de komende vijf jaar van updates worden voorzien. De release notes voor versie 10.10 kunnen hieronder worden gevonden. Debian 10.10 buster released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tiger Lake Refresh i7-11390H verschenen in Geekbench

19-06-2021 19:06 Hardware.info
In april schreven we dat Intel werkte aan de Tiger Lake refresh. Gisteren is ??n van deze processoren uit de reeks verschenen in Geekbench, de i7-11390H. De i7-1195G7 is de nieuwste toevoeging aan de Tiger Lake UP3-serie. Deze cpu is de eerste variant met laag vermogen die 5 GHz bereikt op maximale turbofrequentie. Dezelfde prestatie wordt behaald door de i7-11370H hoewel deze behoort tot de Tiger Lake H35-serie. Op Computex lanceerde Intel zijn i7-1195G7 en i5-1155G7, maar de i7-11390H en i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze blauwe RS5 Cabrio is niet de favoriete auto van Jaap

19-06-2021 17:55 Autoblog.nl

Met deze blauwe RS5 Cabrio wil @jaapiyo de blits maken. Omdat onze Jaap vandaag keihard met zijn studie bezig is, in plaats van met berichten over Max Verstappen, hebben we de vrijheid genomen om ons geliefde Enfant Terrible (ook wel bekend als ‘Ons Stille Geweten’) in het zonnetje te zetten. Bijna letterlijk, want dit moet […]

The post Deze blauwe RS5 Cabrio is niet de favoriete auto van Jaap appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VLC Media Player 3.0.16

19-06-2021 17:22 Tweakers.net
Versie 3.0.16 van VLC Media Player is uitgekomen. Deze opensource- en cross-platformmediaspeler kan diverse audio-, video- en streamingformaten afspelen, zonder dat hiervoor de desbetreffende codec hoeft te worden ge?nstalleerd. Verder is er ondersteuning voor Chromecast, hardwareversnelling voor het decoderen van 4k- en 8k-video, ondersteuning voor hdr, weergave van 360-gradenvideo's en 3d audio, toegang tot netwerklocaties via onder meer smb, ftp en nfs, hd audio-passthrough en ondersteuning voor BD-J-menu's. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Video Output:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sabnzbd 3.3.1

19-06-2021 17:06 Tweakers.net
Versie 3.3.1 van SABnzbd is uitgekomen. Met SABnzbd kunnen bestanden van usenet worden gedownload. Dit opensourceprogramma is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, en biedt de mogelijkheid om nzb-bestanden te laden, waarna de juiste bestanden van usenet worden geplukt. Met de ingebouwde webinterface is het mogelijk om het programma via een webbrowser te bedienen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes and bugfixes since 3.3.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Team Group brengt DDR5-4800-geheugenkit van 32GB eind juni uit v

19-06-2021 17:04 Tweakers.net
Team Group brengt in juli zijn eerste 32GB-kit met DDR5-4800-geheugen uit. Het zijn de eerste DDR5-modules die beschikbaar komen voor consumenten. Momenteel zijn er nog geen cpu-platforms voor consumenten uit die deze geheugenmodules ondersteunen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 Insiders-update KB5003690 verhelpt problemen met taak

19-06-2021 17:03 Hardware.info
Microsoft heeft een nieuwe cumulatieve update uitgebracht voor Windows Insiders op de Beta- en Release Preview-kanalen. Deze keer gaat het om KB5003690 die beschikbaar zal zijn voor zowel Windows 20H2 Insiders- als 21H1-gebruikers. Met de release van preview-update KB5000842 eind maart en KB5001330 in april, meldden Windows 10-gebruikers prestatieproblemen bij het spelen van games. Hoewel Microsoft op 24 april een noodoplossing heeft uitgebracht voor Windows 10 2004 en 20H2, melden sommige ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

11 bizarre dingen van de Mercedes-Maybach GLS 600

19-06-2021 17:02 Autoblog.nl

Na een video over de achterbank en de rijtest, gaan we het in deze derde video van de Mercedes-Maybach GLS 600 hebben over bizarre dingen!

The post 11 bizarre dingen van de Mercedes-Maybach GLS 600 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NewMotion-laadpaal maakt grote 'virtuele accu' van elektrische a

19-06-2021 16:21 Hardware.info
Shell-dochterbedrijf NewMotion heeft aangekondigd dat het de eerste laandpuntaanbieder is dat netbalanceringsdiensten kan leveren 'op megawattschaal'. Dat betekent dat de invloed op het elektriciteitsnetwerk van huishoudens kan worden gebalanceerd door de accu's van elektrische auto's in de buurt in te zetten voor een 'virtuele accu'. De accu's in de EV's van je buren vormen hiermee een soort buffer om het verschil in verbruik tussen huishoudens op te vangen, met name op tijdstippen waarop he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Frankrijk 2021

19-06-2021 16:17 Autoblog.nl

Scoort Max Verstappen dit weekend zijn makkelijkste pole position ooit? We gaan het zien, in de kwalificatie voor de Grand Prix van Frankrijk? Na de spannende race in Bakoe, is het F1 circus neergedaald in heartland Europa. De strijd om het Wereldkampioenschap gaat nu pas ?cht losbarsten. De komende drie weekends staan er namelijk evenzoveel […]

The post Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Frankrijk 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

8 toffe actiefilms op Netflix

19-06-2021 15:41 Apparata

Zin in een actiefilm? Je geven je 8 voorbeelden van actiefilms op Netflix die best te pruimen zijn. Soms heb je gewoon geen idee wat te kijken op Netflix. Als je zin hebt in actie en je zoekt het op Netflix hebben we een aantal aanraders voor je. Scheelt jou weer scrollen en er zit […]

Het bericht 8 toffe actiefilms op Netflix verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Duitse deelstaat Beieren spreekt met Intel over bouw chipfabriek

19-06-2021 15:06 Tweakers.net
De Duitse deelstaat Beieren is in gesprek met Intel over de bouw van een Europese chipfabriek. Dat meldt persbureau Reuters. De fabriek zou mogelijk in de buurt van M?nchen komen te staan, mochten de onderhandelingen slagen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe veilig is een 18 jaar oude Hyundai Getz? Crashtest!

19-06-2021 15:03 Autoweek.nl
Een Hyundai Getz die echt aan het einde van zijn leven is zou wellicht interessant zijn voor export naar Afrika, maar wat als we hem laten eindigen tegen de muur?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi: laatste nieuwe verbrandingsmotor in 2026

19-06-2021 14:57 Autoblog.nl

Ja joh, ook bij Audi zien ze het niet meer zetten met de verbrandingsmotor. Het heeft eventjes geduurd, maar nu is ook bij Audi de kogel door de kerk. Voor veel merken is het toch een beetje aftasten. Aan de ene kant wil je niet te vroeg stoppen met ‘ouderwetse’ doch winstgevende techniek die nog […]

The post Audi: laatste nieuwe verbrandingsmotor in 2026 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Giulia alternatief voor 20 mille – Autoblog Advies!

19-06-2021 14:00 Autoblog.nl

Ik wil een Alfa Giulia kopen, maar hij is nog te duur. Wat is dan het beste Giulia alternatief? Als er een auto is waar iedereen naar smacht, dan is het wel de Alfa Romeo Giulia. Dan hebben we het niet over nieuwverkopen. Als je kijkt naar de verkoopcijfers van de Italiaanse sedan, dan kan […]

The post Giulia alternatief voor 20 mille – Autoblog Advies! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Windows 10-functie blijft in Windows 11 behouden

19-06-2021 13:50 Apparata

Je hoeft niet compleet afscheid te nemen van je Windows 10 gewoontes met de upgrade naar Windows 11. Een nieuwe versie van een besturingssysteem brengt ook veranderingen met zich mee waar je misschien niet helemaal op zat te wachten. Gelukkig is het ook vaak zo dat de makers gewoontes van oudere versies meenemen naar de […]

Het bericht Deze Windows 10-functie blijft in Windows 11 behouden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Switch-eigenaren kampen sinds meer dan een week met niet werkend

19-06-2021 13:39 Tweakers.net
Sinds meer dan een week hebben Nintendo Switch-gebruikers problemen met het downloaden van games en game-updates voor hun Switch. Ook wordt eigendom van dlc soms niet erkend. Ze krijgen een foutcode, maar geen verdere uitleg over wat er aan de hand is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia Shield krijgt gepersonaliseerde aanbevelingen voor stream

19-06-2021 13:18 Hardware.info
In april werd bekend dat Nvidia's Shield TV een nieuw startscherm krijgt, waar streamingdiensten gepersonaliseerde content voor kunnen stellen. De update wordt volgens 9to5Google in bepaalde nu uitgerold naar de apparaten. Een nieuw menu genaamd 'Discover' zou streamingdiensten met films en series tonen die worden aanbevolen op basis van waar je op geabonneerd bent, je gamecollectie en wat er ?berhaupt beschikbaar is op het apparaat. Er zouden ??n tot twee rijen met gesponsorde content per ap...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW ‘M2’ met 583 pk heeft een verrassende motor

19-06-2021 13:08 Autoblog.nl

Een BMW M2 met 580 pk klinkt heel leuk, maar hoe dit aantal tot stand is gekomen is opmerkelijk. Er is een nieuwe BMW 2 Serie, en daarmee M2, aanstaande. De F22/F23-generatie (F87 voor de M2) heeft zijn indruk achter gelaten op menig petrolhead. Een kleine auto met een flinke motor, de mogelijkheid om hem […]

The post BMW ‘M2’ met 583 pk heeft een verrassende motor appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

YouTube komt met picture-in-picture op iOS in VS en maakt het gr

19-06-2021 12:38 Tweakers.net
De YouTube-app op iOS krijgt ondersteuning voor picture-in-picture op het Apple-platform. Dat begint met beschikbaarheid voor abonnees van YouTube Premium, maar moet zich daarna uitbreiden naar gebruikers van de gratis variant. De introductie begint in de VS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste info over Samsung Galaxy S22 gelekt

19-06-2021 12:27 Apparata

We kijken vooruit, want de Samsung Galaxy S22 komt er aan en er is al interessante info gelekt over de nieuwe smartphone. Het duurt echt nog wel even voordat de Galaxy S22 werkelijkheid wordt. Dus als je net een Galaxy S21 hebt gekocht hoef jij je nog geen zorgen te maken. De smartphone verschijnt naar […]

Het bericht Eerste info over Samsung Galaxy S22 gelekt verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Weblog: De Peugeot 205 van Joas - Oude Liefde #1 - Weblog

19-06-2021 12:12 Autoweek.nl
Onhandige beslissingen, we nemen ze allemaal wel eens. Op autogebied is mijn laatste onhandige beslissing nu exact een jaar geleden. Toen kocht ik niet de Peugeot 205 die je hier voor je ziet, maar een zwarte Audi A4 Avant uit 2008. Een diesel, met een keurige kilometerstand en vertrouwenwekkende onderhoudshistorie. De gedachte erachter was dat 'corona na de zomer weer voorbij was' en dat er weer flink wat woon-werkkilometers stonden te wachten. In mijn vorige weblog, van november 2020, ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl