Nieuwe Iris 12 Rainbow RGB casefans bij Raijintek

19-09-2017 20:36 Hardware.info
Raijinktek introduceert de Iris 12 RGB Rainbow casefans. Zoals de naam al aangeeft gaat het om 12cm casefans met RGB-verlichting. De binnenkant van de behuizing dient als diffusor voor de 15 RGB LEDs, die in totaal 256 kleuren kunnen weergeven. Volgens opgave van de fabrikant draait de fan tussen de 800 en 1.800 tpm, waarbij er tot 42,17 cfm aan lucht wordt?verplaatst. De geluidsproductie is daarbij 26,5 dB(A). De fan heeft een hydraulische lager en zou tot 40.000 uur?lang zijn werk moeten do...
Lees het hele artikel op Hardware.info

iOS 11 is hier: dit moet je weten

19-09-2017 20:25 Apparata
Wat valt er allemaal te beleven in het meest recente besturingssysteem van iOS? Apple is vanavond officieel gestart met de uitrol van iOS 11. Gisteren hebben we je al enkele tips meegegeven waar je rekening mee moet houden voordat je de update binnenhaalt. Kan jouw iOS-device de overstap aan, lees dan hieronder wat je allemaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Amazon voorziet Fire HD 10,1"-tablet van Alexa en full-hd-scherm

19-09-2017 19:59 Tweakers.net
Amazon heeft een nieuwe versie van zijn Fire HD 10,1"-tablet aangekondigd. Het nieuwe model heeft een scherm met een resolutie van 1920x1200 pixels, 2GB ram en een 1,8GHz quadcore-soc. De tablet beschikt over de Alexa-spraakassistent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Continental roept gevaarlijke banden terug

19-09-2017 19:56 Autoblog.nl
Even oppassen als je onlangs nieuwe sloffen hebt gehaald. Duitse bandengigant Continental roept een zwik Premium Contact 6 banden terug. De reden is dat door een productiefout de materiaalmix van de banden niet juist is en het loopvlak van de walsen zodoende kan vervormen. Daarbij kan de band in aanraking komen met de auto en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google zoekt schrijver voor 'persoonlijkheid' Nederlandstalige G

19-09-2017 19:35 Tweakers.net
Google is op zoek naar een Nederlandse schrijver voor Google Assistant, die moet werken aan de persoonlijkheid van de spraakassistent. De vacature lijkt aan te wijzen dat de komst van ondersteuning voor Nederlands nog even op zich laat wachten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei Mate 10 laat zich zien in gelekte afbeelding

19-09-2017 19:14 Apparata
Is de phablet een waardige concurrent van de Samsung Galaxy Note 8? Vorig jaar had Huawei met de Mate 9 een ware topper op de markt gezet. Onder het grote scherm zaten krachtige specs, waaronder Huawei’s eigen Kirin-chipset. Daarnaast was er al een dubbele cameralens aanwezig, iets dat Samsung enkele weken geleden pas introduceerde bij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Designheld Chris Bangle vindt modern autodesign ruk

19-09-2017 18:58 Autoblog.nl
Fabrikanten verdedigen hun ‘merkwaarden’ op designgebied met een kuisheidsgordel, maar zo maak je geen kinderen, aldus Bangle. Probeer in je hoofd even een rijtje op te dreunen van bekende auto designers. Misschien komen namen als Gandini en Giugiaro bovendrijven, of wellicht Peter Schreyer die momenteel vaak genoemd wordt vanwege zijn goede werken bij Kia. Als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft brengt Forza Motorsport 7-demo uit voor Xbox One en Wi

19-09-2017 18:55 Tweakers.net
Microsoft brengt op dinsdag een demo uit van Forza Motorsport 7 voor de Xbox One en Windows 10. Spelers kunnen in de demo racen met een Porsche 911 GT2 RS, een vrachtwagen van Mercedes-Benz en met de Nissan Nismo GT-R LM.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belkin lanceert eerste HDMI 2.1 kabel, in Apple Store voor TV

19-09-2017 18:37 Hardware.info
Belkin heeft als eerste fabrikant een HDMI 2.1-kabel in de schappen gelegd. De zogenaamde 48G-kabels, die ook?onder de naam Ultra High Speed door gaan, biedt ruim 2,5 keer zoveel bandbreedte voor compatibele apparaten. De kabel is twee meter en is meteen in een opvallende winkel te krijgen. HDMI 2.1 biedt?een veel hogere effectieve bandbreedte.?Waar HDMI 2.0 slechts?14,4 Gb/s door kon voeren, is dit bij versie 2.1 met?42,6 Gb/s bijna drie maal zo hoog. Hiermee?kan niet alleen 10-bit 4k HDR-cont...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EVGA introduceert vijfde generatie EPower 12+2-fase VRM-bord

19-09-2017 18:35 Hardware.info
EVGA heeft al een behoorlijke tijd de EPower in zijn assortiment, een module?met extra VRM's om bijvoorbeeld een videokaart extreem over te klokken. Inmiddels is de fabrikant aangekomen bij de vijfde iteratie van?het bordje, de EPower 12+2 Phase Extreme Power Generation V. Het bord is ontworpen met twee volledig onafhankelijke voltage outputs. De EPower krijgt zijn stroom van drie 6-pin PCI-Express-connectoren. De input wordt verzorgd door een 12+2-fase VRM-ontwerp om meer Vcore en Vmem naar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoriteit Persoonsgegevens krijgt jaarlijks 7 miljoen euro extr

19-09-2017 18:27 Tweakers.net
Vanaf 2019 krijgt de Autoriteit Persoonsgegevens structureel 7 miljoen euro extra. Dat blijkt uit de begroting van het ministerie van Veiligheid en Justitie, die op Prinsjesdag bekend is gemaakt. Ook wordt er veel meer geld uitgetrokken voor detectie van 'cyberaanvallen'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Joomla! 3.8

19-09-2017 17:59 Tweakers.net
Versie 3.8 van Joomla! is uitgekomen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere op Joomla Community terecht. In versie 3.8 zijn onder meer voorbereidingen gemaakt om naar de nu nog in ontwikkeling zijnde Joomla! 4.0 te kunnen migreren en is ondersteuning voor Sodium Encryption toegevoegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Britse studio werkt aan tactische shooter voor vierhonderd spele

19-09-2017 17:56 Tweakers.net
De Britse studio Automaton werkt aan een tactische mmo-shooter waarin tot duizend spelers tegelijk kunnen spelen. Ook komt er een spelmodus waarin vierhonderd spelers het op een eiland van 12x12km tegen elkaar opnemen in een Battle Royale-modus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bosch werkt samen met Nikola Motor aan twee elektrische vrachtwa

19-09-2017 17:42 Tweakers.net
Bosch werkt samen met start-up Nikola Motor voor de aandrijflijn van twee elektrische vrachtwagens. De Nikola One en Two moeten in 2021 gereed zijn voor productie. De vrachtwagens maken gebruik van een brandstofcel om de accu's op te laden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yes! Er komt ontzettend veel nieuw asfalt bij in 2018

19-09-2017 17:23 Autoblog.nl
Er wordt de komende jaren flink veel geld gepompt in ’s lands infrastructuur. Er komen bijvoorbeeld meer treinen et cetera. Maar vergeet de nonsens om de milieulobby blij te maken, want er komt ook iets waar we daadwerkelijk wat aan hebben: meer asfalt! De overheid gaat Limburg namelijk plat bombarderen om er parkeerplaatsen te maken. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Aantal deelauto's boven 30.000

19-09-2017 17:10 Autoweek.nl
Nederland omarmt de deelauto steeds meer. Inmiddels zijn er ruim 30.000 auto's op de weg die als deelauto worden gebruikt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple verhoogt prijzen schermreparaties iPhone 6s en 7 met ?20

19-09-2017 17:07 Hardware.info
Apple biedt al enige tijd zelf schermreparaties aan. Hier vraagt het bedrijf forse bedragen voor, in het verleden rond de 160 en 180 euro. Gisteren heeft het bedrijf stilletjes de prijzen verhoogt van de iPhone 6s en 7 en tevens een reparatieprijs toegevoegd voor de iPhone 8. Voor de reguliere iPhone 6s, 7 en 8?vraagt het bedrijf nu ? 181,10, waar dat in het verleden nog ? 20 minder was. De Plus-varianten van de 6s, 7 en 8 kosten nu ? 201,10 om bij Apple te laten repareren, tevens ? 20 meer. Al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Evleaks toont foto van Huawei Mate 10 met dunne bezels

19-09-2017 16:52 Tweakers.net
Evan Blass heeft op zijn Twitter-account een foto van een toestel met dunne schermranden gepubliceerd. Volgens de smartphone-insider gaat het om de Huawei Mate 10. Dat toestel wordt op 16 oktober officieel aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Review overzicht: dit zegt men over de iPhone 8

19-09-2017 16:39 Apparata
De eerste reviews druppelen binnen. De nieuwe iPhone 8. Een niet al te bijzonder nieuw toestel in vergelijking met de iPhone X. Volgens sommigen had de nieuwe smartphone beter ‘iPhone 7s’ kunnen heten. Feit is dat de nieuwe iPhone volgende maand in de winkel ligt. Diverse techsites konden al aan de slag met het nieuwe […]
Lees het hele artikel op Apparata

Eerste hdmi 2.1-kabel verschijnt in webwinkel van Apple

19-09-2017 16:31 Tweakers.net
De eerste ultra high speed-kabel, die geschikt is voor de hdmi 2.1-standaard, is verschenen in de onlinewinkel van Apple. Deze kabel haalt in vergelijking met de nu gangbare high-speed-hdmi-kabels een veel hogere bandbreedte van maximaal 48Gbit/s.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

mIRC 7.51

19-09-2017 16:30 Tweakers.net
Er is een nieuwe stabiele uitgave van irc-client mIRC verschenen. Met dit programma is het mogelijk om via verschillende kanalen en servers met elkaar te chatten, maar ook om via 'direct client-to-client' bestanden naar elkaar te sturen. Verder kunnen scripts worden gedraaid om bijvoorbeeld het beheren van kanalen eenvoudiger te maken. De irc-server van Tweakers draait op irc.tweakers.net, met #tweakers.net als het offici?le kanaal en een groot aantal andere kanalen die dienstdoen als thuishaven voor de hardware- en softwarefanaat. Een overzicht van alle beschikbare kanalen kan via het commando /list worden opgevraagd. Via die lijst kan snel het gewenste kanaal worden gevonden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Citro?n C5 komt in 2020

19-09-2017 16:25 Autoweek.nl
De volgende generatie van de Citro?n C5 komt in 2020. Dat heeft de CEO van het Franse merk bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo geef je de nieuwe Ford Fiesta je eigen stijl

19-09-2017 16:18 Autoblog.nl
Haal die borrelnootjes maar uit de kast, want het is tijd voor een Fiesta. De vorige Ford Fiesta was al een ijzersterke aanbieding in zijn klasse. Dat was natuurlijk goed nieuws voor Ford, maar elk voordeel ‘heb’ ook zijn nadeel: hoe zorg je ervoor dat het nieuwe model toch weer net wat beter wordt? Om […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Volvo V90 - Welkom Duurtest

19-09-2017 16:00 Autoweek.nl
Met bijna vijf meter valt de Volvo V90 duidelijk in het E-segment. Maar niet alleen z' afmetingen plaatsen hem tussen auto's als de Mercedes E-klasse en BMW 5-serie, ook z'n verfijning. Zelden zaten de Zweden zo midden in het segment als nu. Reden genoeg voor een duurtest.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Max Verstappen: blij dat we er met zijn drie?n aftetsten

19-09-2017 15:45 Autoblog.nl
Gedeelde smart is halve smart. We weten inmiddels dat Jos Verstappen in de eerste meters van de Grand Prix van Singapore een potenti?le overwinning voor zoonlief in rook op zag gaan, maar had Max zelf eigenlijk ook nog iets opvallends te zeggen over het incident? Mjah, toch wel enigszins. Na de touch? met Felipe Massa […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota komt met sportief GR-label

19-09-2017 15:43 Autoweek.nl
Toyota heeft een nieuw label in het leven geroepen: GR. Onder die noemer komt het met sportieve upgrades voor diverse modellen. Een trede lager staat GR Sport, dat zich beperkt tot uiterlijke aankleding. Voorlopig is het label alleen nog voor de Japanse markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Oracle introduceert SPARC M8 database-processor

19-09-2017 15:32 Hardware.info
Oracle opereert al zo'n?40 jaar in de database-industrie. In die tijd heeft het bedrijf een groot scala aan hardware en software ontwikkeld. Hieronder vallen de Sparc-processors, die speciaal gericht zijn op de database-markt. Vandaag heeft het bedrijf de achtste generatie van het Sparc-platform aangekondigd. Het belangrijkste onderdeel van dit platform is de nieuwe Sparc M8-processor. Dit is een 32-core processor met 8 threads per core, goed voor een totaal van 256 threads. Er worden Sparc V9-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze M3 heeft 2 ton op de teller en kost 40K

19-09-2017 15:01 Autoblog.nl
Maar het is wel een bijzonder modelletje. Het is vaak de BMW M3 E30 die door velen wordt gezien als ??n van de betere rijdersauto’s, maar persoonlijk vind ik een mooie, originele E36 een stuk gaver om te zien. Zal misschien iets te maken hebben met jeugdsentiment. Wie ook gecharmeerd is van deze generatie M3 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Square Enix kondigt survivalgame Left Alive aan voor PlayStation

19-09-2017 15:01 Tweakers.net
Square Enix heeft Left Alive aangekondigd, een survival action shooter die in 2018 verschijnt voor de pc en PlayStation 4. Onder andere ontwikkelaars van de Metal Gear- en Armored Core-series werken mee aan het spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Consoleversie Monster Hunter: World komt uit op 26 januari 2018

19-09-2017 14:47 Tweakers.net
Capcom heeft bekendgemaakt dat Monster Hunter: World op 26 januari 2018 uitkomt voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Er komt ook een pc-versie, maar wanneer is nog niet bekend. De uitgever heeft ook een nieuwe trailer met gameplay getoond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Australische onderzoekers zetten licht om in geluid op een chip

19-09-2017 14:40 Tweakers.net
Australische onderzoekers van de Universiteit van Sydney zijn er voor het eerst in geslaagd om in een microchip lichtgolven om te zetten naar geluidsgolven. De snelheid van de gegevensoverdracht wordt hiermee vertraagd, wat de verwerking van data gemakkelijker maakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hennesey pepert Jeep Grand Cherokee Trackhawk

19-09-2017 14:34 Autoweek.nl
De overtreffende trap krijgt er weer een trede bij: de al immens snelle Jeep Grand Cherokee Trackhawk is dankzij de tuners van Hennessey n?g sneller. 0-100 km/h in minder dan drie seconden!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Philips werkt aan 32-inch QHD en UHD monitoren met USB-C

19-09-2017 14:04 Hardware.info
Philips heeft begin deze maand op IFA een heel scala monitoren laten zien. Twee professionele varianten van deze monitoren zijn nu officieel aangekondigd. Beide zijn 32-inch groot, dekken een groot kleurspectrum en bieden veel aansluitmogelijkheden. Ook claimen ze HDR ondersteuning, wat opvallend is in een LCD-paneel. De?328P6AU is een QHD-monitor met dus een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het paneel is van het?IPS-ADS?type en de maximale helderheid is 400 cd/m2. De?328P6VU doet daar een s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vergelijk: de nieuwe Audi RS4 versus de oude

19-09-2017 13:53 Autoblog.nl
Nu iedereen weer is bijgekomen van al het hete nieuws en de verse primeurs uit Frankfurt, wordt het tijd om de balans op te maken. We zetten de nieuwe en de oude Audi RS4 naast elkaar en leggen de verschillen genadeloos bloot. Het belangrijkste nieuws is dat de RS4 niet meer wordt aangedreven door een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Heroafbeeldingen in reviews en Thumbor - Development-iteratie #1

19-09-2017 13:48 Tweakers.net
Onze developers hebben iteratie #115 opgeleverd. De focus lag in deze sprint op het finetunen van de heroafbeelding in reviews en het implementeren van een nieuwe tool om thumbnails te genereren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maak je huis superslim met August Home [video]

19-09-2017 13:34 Apparata
Een slim huis is de toekomst. De nieuwe producten van Augusts helpen je een handje op weg. Je mobiele telefoon is slim, voertuigen worden steeds slimmer en ook huizen krijgen verstand. Uiteraard door middel van handige producten. Het bedrijf August heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die bijdragen aan een slim huis. De nieuwe Smart […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen test mysterieuze Golf R

19-09-2017 13:29 Autoweek.nl
Volkswagen is druk aan het testen met een Golf R op de N?rburgring. De auto lijkt meer in petto te hebben dan in eerste instantie opvalt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Marine VS gaat periscoop van onderzee?r bedienen met Xbox-contro

19-09-2017 12:53 Tweakers.net
De Amerikaanse marine gaat Xbox-controllers gebruiken in onderzee?rs van de Virginia-klasse. De bemanning van de vaartuigen gebruikt ze waarschijnlijk niet voor een potje Naval Assault; de controllers worden ingezet om de periscopen te bedienen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pionier van eerste Nederlandse isp opgenomen in Internet Hall of

19-09-2017 12:42 Tweakers.net
De Internet Society heeft de Nederlander Jaap Akkerhuis opgenomen in de Internet Hall of Fame. Akkerhuis speelde een voorname rol bij het leggen van de eerste dataverbindingen in Nederland en bij NLnet, de eerste internetaanbieder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Check deze dikke boot van Pirelli

19-09-2017 12:38 Autoblog.nl
De bandenboer steekt een forse teen in het water. Bandenfabrikant Pirelli doet naast het in elkaar draaien van plakrubber voor je straatauto en F1-auto’s nog veel meer. Zo is het bedrijf onder de noemer Pirelli Design horloge-ontwerper, bouwt het ski’s ?n niet te vergeten kekke bootjes. Vergeten we nog iets? Ach ja, de kalender! Terug […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz opent orderboeken voor EQ SUV

19-09-2017 12:29 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft de orderboeken geopend voor de eerste auto van het EQ-label. De productieversie van de elektrische cross-over moet nog onthuld worden, maar in Noorwegen kan men al een reservering plaatsen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Zyxel Multy moet het hele huis draadloos maken

19-09-2017 12:29 Hardware.info
Zyxel komt met de Multy, een oplossing voor mensen die WiFi in het hele huis willen hebben. Er komen twee varianten: Multy X en Multy Pro voor respectievelijk de thuis- en zakelijke gebruiker. Volgens de fabrikant wordt het mogelijk een betrouwbare en snelle verbinding op te stellen die nodig is om connected homes mogelijk te maken. Multy X De Multy X is geschikt voor de thuisgebruiker. Het systeem is eenvoudig te?beheren via een app-gebaseerde setup, of via Amazon Alexa spraaksturing. Het ri-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Crossplay tussen PS4 en Xbox One is niet meer mogelijk in Fortni

19-09-2017 12:07 Tweakers.net
Crossplay tussen de Xbox One en de PlayStation 4 in de game Fortnite is niet meer mogelijk. In het weekend ontdekten spelers van de game dat crossplay mogelijk was, maar ontwikkelaar Epic Games zegt dat het ging om een 'configuration issue', dat nu weer is gecorrigeerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze week 10% in prijs gedaald in de Hardware.Info Prijsvergelij

19-09-2017 12:00 Hardware.info
Dalende prijzen, daar houden we van als hardware liefhebbers! Iedere week publiceren we op dinsdag een overzicht van de 100 populairste producten uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarvan de laagste prijs de afgelopen week minimaal 10% is gedaald. Een mooi overzicht voor wanneer je met je aankoop wil toeslaan op het moment dat producten aanzienlijk in prijs verlaagd zijn! In onderstaand overzicht vind je terug met welk percentage de laagste prijs de afgelopen maand is gezakt, vind je een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LOL: waardeloze iPhone X-uitsparing naar Android

19-09-2017 11:48 Apparata
Dit is humor. De iPhone X heeft een bijna randloos design. Het enige vervelende is die gekke uitsparing aan de bovenkant van het toestel. Het haalt een stukje uit het scherm en, in mijn ogen, ziet het er niet uit. Een Android-ontwikkelaar steekt de draak met Apple, want hij heeft de uitsparing virtueel naar het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Avast: 730.000 systemen draaien nog besmette CCleaner, maar lope

19-09-2017 11:41 Tweakers.net
Avast, het beveiligingsbedrijf dat CCleaner-ontwikkelaar Piriform heeft overgenomen, heeft gereageerd op het nieuws dat de software een backdoor bevatte. Momenteel zouden nog 730.000 systemen de ge?nfecteerde versie van CCleaner draaien, maar geen risico lopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maserati Levante nu als GranLusso en GranSport

19-09-2017 11:29 Autoweek.nl
In navolging van de Ghibli krijgt ook de Maserati Levante nu een GranLusso- en GranSport-variant. Verder maakt Maserati de prijzen bekend voor ge?pdatete modellen ?n nieuwe varianten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Project Cars 2 draait op PS4 Pro op 1440p-resolutie

19-09-2017 11:19 Tweakers.net
Slightly Mad Studios, de ontwikkelaar van Project Cars 2, heeft laten weten dat de game op de PlayStation 4 Pro zal draaien op een resolutie van 2560x1440 pixels. De resolutie kan ook worden opgeschaald naar 4k.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autonome auto's Waymo bevatten Intel Xeon-chips

19-09-2017 11:11 Tweakers.net
Intel blijkt al jaren samen te werken met Googles Waymo-project voor autonome voertuigen. De Chrysler Pacifica-auto's van Waymo bevatten processors, fpga's en modems van Intel. De chipgigant heeft los daarvan 1 miljard dollar ge?nvesteerd in kunstmatige intelligentie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maserati geeft nieuwe Ghibli en Levante prijskaartjes

19-09-2017 11:08 Autoblog.nl
Onlangs kregen beide modellen twee nieuwe varianten en uiteraard hebben we de prijzen voor je. Zowel de Ghibli als de Levante SUV is vanaf nu te bestellen in GranSport- of GranLusso-uitvoering. Die tweede variant is meer gericht op luxe en elegantie, waar de GranSport juist geschikt is voor de meer sportieve bestuurder. De uitvoeringen hebben […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fitibit-versleuteling eenvoudig te hacken

19-09-2017 10:56 Hardware.info
Volgens The Telegraph hebben onderzoekers van de universiteit van Edinburgh ontdekt?dat het mogelijk is berichten van?de Fitbit One en Fitbit Flex te onderscheppen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk?priv?gegevens te achterhalen?wanneer de berichten naar de servers van Fitbit worden verstuurd voor analyse. Volgens Paul Petras van de universiteit wordt hiermee "bewezen dat de privacy- en veiligheidsmaatregelen van populaire wearables achter liggen op het tempo van de moderne technologie". Het meest...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Senaat VS verbiedt overheid Kaspersky-software te gebruiken

19-09-2017 10:41 Tweakers.net
De Amerikaanse Senaat heeft voor een wetsvoorstel gestemd waarmee overheidsdiensten in de VS niet langer software van Kaspersky mogen gebruiken. Dit verbod wordt ingesteld omdat het gebruik van de software wordt gezien als een risico voor de nationale veiligheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jep, de bestuurder van deze Toyota MR2 leeft nog

19-09-2017 10:39 Autoblog.nl
Hoe is het mogelijk? Ondanks betere actieve en passieve veiligheidssystemen vallen de laatste jaren weer meer dodelijke slachtoffers in het verkeer te betreuren. Wellicht heeft het er iets mee te maken dat het gros van de automobilisten alvast vooruitloopt op de autonome trend en rustig achter het stuur zit te multitasken. Of misschien worden we […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dodge Charger en Challenger krijgen Ghibli-basis

19-09-2017 10:38 Autoweek.nl
De volgende generaties van zowel de Dodge Charger als de Challenger worden gebaseerd op het platform van de huidige Maserati Ghibli.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Weer een Nederlander opgenomen in de Internet Hall of Fame

19-09-2017 10:20 Apparata
De Internet Hall of Fame kent na gisteravond 103 gelauwerden, waarvan 4 uit Nederland. De Internet Society (ISOC) maakte gisteravond in Los Angeles bekend dat Jaap Akkerhuis van NLnet Labs wordt opgenomen in de Internet Hall of Fame. Deze eer valt ten deel aan mensen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Essential Phone omarmt Android 8 Oreo

19-09-2017 9:57 Apparata
Ze zijn er hard mee bezig. Terwijl sommige smartphonemakers nog druk bezig zijn met de voorbereiding op Android 8 Oreo, zijn de makers van de Essential Phone al bijna zover. Andy Rubin, oprichter Essential, zegt dat Phone-bezitters de komende maanden de update kunnen verwachten. We leven bijna in oktober, dus dat komt er op neer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ford en Mahindra slaan handen ineen

19-09-2017 9:47 Autoweek.nl
Ford en het Indiase Mahindra gaan samenwerken. De fabrikanten willen samen een groter aandeel in de groeiende automarkt van India realiseren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kingston KC1000 960GB review: de comeback

19-09-2017 9:46 Hardware.info
We moeten flink terug graven in ons geheugen om ons de laatste high-end SSD van Kingston te herinneren. Dat was de HyperX Predator, uit de tijd dat het NVMe-protocol nog lang niet de standaard was en de M.2-formfactor nog hip en nieuw. We hebben er even op moeten wachten, maar met de Kingston KC1000?introduceerde de fabrikant de langverwachte opvolger. De zorgvuldige lezer zal zijn opgevallen dat de KC1000 niet langer onder de HyperX-merknaam valt. De doelgroep die Kingston met dit product pr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VW: “misschien waren we wat laat met EV’s”

19-09-2017 9:34 Autoblog.nl
De Duitsers vrezen de eerste slag te hebben gemist in de oorlog om Elektroland. Een der bestuursleden van Volkswagen, Andreas Renschler, heeft toegegeven wat eigenlijk iedereen al dacht of wist: de Duitse auto-industrie was rijkelijk laat met het introduceren van elektrische modellen. De Duitse merken hebben in plaats daarvan veel tijd, geld en moeite gestoken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl