'Apple wil in podcasts investeren in ruil voor exclusiviteit op

17-07-2019 11:16 Tweakers.net
Apple zou van plan zijn om geld te investeren in podcasts zodat het de programma's exclusief op zijn eigen platform kan aanbieden. Met deze maatregel zou Apple concurrenten als Spotify en Stitcher, die ook podcasts aanbieden, op afstand willen houden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlandse prijs De Tomaso P72 bekendgemaakt

17-07-2019 10:57 Autoblog.nl
De bijzondere auto is gewoon in ons land te bestellen. Of er echt animo voor gaat zijn valt nog te bezien. Het is in elk geval gaaf dat een Nederlands bedrijf als Louwman Exclusive het merk De Tomaso naar Nederland gaat halen en dus de gloednieuwe P72 gaat verkopen. Het nieuwe model symboliseert 60 jaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FIFA20: waar verstop je Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong? [vi

17-07-2019 10:52 Apparata
Alweer een gevoelige tik voor het populairste evoetbalspel. FIFA20 komt, met nieuwe Nederlandse commentatoren, op 27 september uit. Dit biedt de makers tijd genoeg om alle zomertransfers door te voeren. Toch wordt het spel geen ??n op ??n kopie van de werkelijkheid. De offici?le game heeft namelijk steeds meer last van concurrent eFootball PES 2020. […]
Lees het hele artikel op Apparata

In Win voorziet 309-behuizing van frontpaneel met 144 rgb-leds

17-07-2019 10:38 Tweakers.net
In Win heeft zijn 309-behuizing officieel aangekondigd. De atx-behuizing heeft een doorzichtig frontpaneel met een mat oppervlak waarachter 144 rgb-leds schuilgaan. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers daar lichtpatronen op weergeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lotus introduceert elektrische sportauto met bijna 2000pk

17-07-2019 10:32 Tweakers.net
De Britse sportautofabrikant Lotus heeft de Evija ge?ntroduceerd, een geheel elektrisch aangedreven sportauto met vier elektromotoren, een vermogen van in totaal 1972pk en een koppel van 1700nm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Maps toont locaties voor fietsdelen in Brussel en 23 ande

17-07-2019 10:20 Tweakers.net
Google Maps toont in een aantal grote steden nu ook de locaties waar mensen terechtkunnen voor fietsdelen. De app laat niet alleen zien waar de fietsen zich bevinden, maar ook hoeveel tweewielers nog beschikbaar zijn. Amsterdam valt nog niet onder de dekking, Brussel al wel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche komt met misselijkmakend idee voor in de auto

17-07-2019 9:56 Apparata
En het moet juist misselijkheid tegenaan?! Petrolheads zitten het liefste heel de dag in en rondom een auto. Het begrip wagenziek is ze wat dat betreft vreemd. Ja, wellicht na een aantal hardcore rondjes op een circuit. Voor de ‘gewone’ medemens is wagenziek zijn een vaker voorkomend begrip. Sommige mensen kunnen er slecht tegen om […]
Lees het hele artikel op Apparata

Absurd: dit levensgevaarlijke stuk tech is vanaf donderdag te ko

17-07-2019 9:27 Apparata
“that escalated quickly” wordt zo de modeterm voor 2019. Vanaf aanstaande donderdag is de ‘Throwflame TF 19 wasp‘ te koop. Inderdaad, een professionele vlammenwerper. Nu zijn er wel meer vlammenwerpers te koop, maar de toepassing van dit exemplaar maakt het gevaarlijk speelgoed. Het is namelijk de bedoeling dat je deze op een drone monteert. Vervolgens […]
Lees het hele artikel op Apparata

Cooler Master introduceert headset stand met ingebouwde Qi draad

17-07-2019 9:24 Hardware.info
Cooler Master heeft gisteren de GS750 ge?ntroduceerd. Het gaat om de eerste headset stand van het bedrijf met ingebouwde Qi draadloze lader om op die manier je telefoon, muis of een ander apparaat op te laden zonder dat je op zoek moet naar de dichtstbijzijnde kabel.??De GS750 is echter ontworpen om verschillende functionaliteiten te combineren en dat zien we bijvoorbeeld aan de?twee usb 3.0 poorten die nog twee extra apparaten kunnen opladen. Het idee achter de headset stand is om enkele nuttig...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ubisoft maakt bekend welke games beschikbaar zijn met Uplay+-abo

17-07-2019 9:09 Tweakers.net
Ubisoft heeft details gegeven over zijn Uplay+-abonnement dat vanaf 3 september beschikbaar is. Voor 15 euro per maand krijgen spelers toegang tot ruim honderd pc-games, waaronder de nieuwste releases van Ubisoft. De eerste maand is gratis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

20 jaar Hardware Info - 17 juli: win een TP-Link netwerkkit met

17-07-2019 9:00 Hardware.info
Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een TP-Link netwerkkit met twee access points. Kans maken? Lees snel verder! 17 juli: win een TP-Link netwerkkit met twee access points Vandaag maak je kans op een TP-Link netwerkkit met twee access points. Deze set van het EAP245 indoor access point, EAP225 outdoor access point en de OC200 cloud controller is de ideale basis voor een zakelijk of geavance...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Neuralink wil met robot duizenden flexibele elektroden in hersen

17-07-2019 8:50 Tweakers.net
Neuralink wil door middel van een robot tot ruim 3000 flexibele elektroden diep in de menselijke hersenen implanteren. Het in 2016 door Elon Musk opgerichte bedrijf heeft zijn vorderingen tot nu toe in een presentatie gepresenteerd. Het moet in eerste instantie helpen bij aandoeningen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe auto van Racing Team Nederland

17-07-2019 8:36 Autoblog.nl
Het Jumbo-team is klaar voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe raceseizoen 2019/2020 is Racing Team Nederland weer present in het FIA World Endurance Championship. Dit doen de Nederlanders met een nieuwe auto die vandaag is gepresenteerd. In het verleden maakte Racing Team Nederland gebruik van een Dallara. Nu is dat een Oreca geworden. Het team […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Officieel: Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake

17-07-2019 7:39 Autoblog.nl
Meer tekst kon ik niet kwijt in de titel. In de categorie belachelijk lange autonamen hebben we weer een nieuwe kandidaat gevonden in vorm van de gloednieuwe Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake. Na de onthulling van de A 45 en de CLA 45 kon natuurlijk de Shooting Brake niet uitblijven. Het recept is vergelijkbaar. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-AMG CLA45 (S) Shooting Brake breekt los

17-07-2019 7:18 Autoweek.nl
Mercedes-Benz breidt het CLA-gamma uit met de absolute topversies. We heten welkom: de Mercedes-AMG CLA45 Shooting Brake en de nog wildere CLA45 S-versie daarvan!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe versie X570-bios van Gigabyte voegt drie standen voor de

17-07-2019 7:08 Hardware.info
Bij onze review van 15 X570-moederborden bespraken wij de geluidsproductie van de chipsetventilator, die bij veel van de modellen luid te noemen was. Gigabyte heeft daar nu een oplossing voor uitgebracht. Alle X570-moederborden van het merk krijgen namelijk een bios-update. Daardoor kan de fan op de chipset standaard op drie verschillende snelheden draaien, afhankelijk van de belasting. Eerder was een dergelijke update al in b?ta beschikbaar. De nieuwe fanprofielen heten 'silent', 'balance' en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

[Pro] Nvidia start b?taprogramma voor 'Quadro Experience'

17-07-2019 6:34 Hardware.info
Nvidia is begonnen met het uitrollen van de b?taversie van een nieuw softwarepakket voor zijn workstation-gpu's, genaamd Quadro Experience. De software moet vergelijkbaar zijn met GeForce Experience, waarmee je onder andere kunt livestreamen, je activiteiten op je pc kunt opnemen en je drivers kunt updaten. Het grote verschil is dat de nieuwe software het gebruik van een Quadro-gpu vereist. Het staat je toe om FreeStyle en Ansel te gebruiken, bijvoorbeeld omdat je game-engines gebruikt voor je...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Politie arresteert Nederlander voor verkopen van macro-malware o

17-07-2019 6:00 Tweakers.net
De politie heeft een 20-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van het verkopen van malware. De man verkocht onder andere de Rubella-tool, waarmee virussen kunnen worden verstopt in macro's in Office-documenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honor 20 Pro - De telefoon die niet mocht uitkomen

17-07-2019 6:00 Tweakers.net
Huawei-dochtermerk Honor timmert aardig aan de weg en het recentste high-end model is de 20 Pro. Hoe is deze telefoon?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Ryzen 5 3600 & 3600X review: bom onder de Core i5's!

17-07-2019 5:59 Hardware.info
Inmiddels hebben we ook de AMD Ryzen 5 3600 en Ryzen 5 3600X kunnen testen; in deze review vind je alle benchmarks en lees je of de Ryzen 5 3600 net zo'n aantrekkelijke processor is als de specificaties doen vermoeden.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi S4 TDI: rijtest en video

17-07-2019 0:01 Autoblog.nl
Pas vier jaar geleden trok Audi het doek van de A4 B9, maar toch vond men het in Ingolstadt tijd voor een ingrijpende facelift. En passant kreeg de S4 een heel ander blok: een dieseltje. Voor de Nederlandse markt ligt het anders, maar wereldwijd is de A4 de belangrijkste auto voor Audi. ??n op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi A4 - Rij-impressie

17-07-2019 0:01 Autoweek.nl
Na vier jaar met slechts een minimale ingreep, is het nu tijd voor de Audi A4 om echt een frisse neus te halen. Een klassieke facelift, waarbij het uiterlijk op de schop gaat, maar er onderhuids eigenlijk niet zoveel verandert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D?t is de Lotus Evija!

16-07-2019 23:42 Autoweek.nl
Lotus heeft de laatste jaren de ene na de andere speciale editie uitgebracht van auto's als de Elise, Exige en Evora. Nu is het moment eindelijk daar dat de kleine Engelse fabrikant een volledig nieuw model uitbrengt. En hoe. We maken kennis met de eerste ?cht nieuwe Lotus in jaren, en dat is direct deze Evija.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Chrome 75.0.3770.142

16-07-2019 22:10 Tweakers.net
Google heeft versie 75 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. Sinds versie 50 is de ondersteuning voor oudere versies van Windows en macOS vervallen. De belangrijkste veranderingen in versie 75, naast de gebruikelijke bug- en security fixes, zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Hint for low latency canvas contexts The canvas.getContext() method now supports a desynchronized hint, which provides a low-latency alternative to the now deprecated NaCl/PPAPI solution which used native OpenGL rendering. The new solution requires either 2d or webgl context types. To use it, pass desynchronized: true in the options parameter of canvas.getContext() and specify CanvasRenderingContext2D, a WebGL2RenderingContext, or a 65WebGL2ComputeRenderingContext as the context type. For example: const canvas = document.querySelector("canvas");const context_type = '2d'; // 'webgl' or
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes onderzoekt interne voorkeur voor Hamilton

16-07-2019 21:54 Autoblog.nl
In de categorie doen of mijn wassen neus bloedt. Voor Lewis Hamilton had Antonio Giovinazzi afgelopen zondag geen beter moment kunnen kiezen om van de baan af te spinnen dan hij deed. Teamgenoot Bottas, die in het begin van de wedstrijd nog lekker partij geboden had aan de vijfvoudig kampioen, had net zijn stop gemaakt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Lancom lanceert nieuwe reeks access switches met Layer 3 L

16-07-2019 21:30 Hardware.info
Lancom?heeft zijn aanbod van zakelijke netwerkswitches verder uitgebreid. Met de GS-3152X-reeks heeft de Duitse netwerkleverancier nu voor het eerst switches met een basis Layer 3-functionaliteit in het programma. Alle drie de Gigabit-switches kunnen op traditionele wijze worden beheerd. Daarnaast kunnen administratoren hen via de Lancom Management Cloud gebaseerd op Software-defined Networking (SDN) geautomatiseerd configureren en beheren. De nieuwe reeks omvat drie Fully Managed Gigabit-swi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

WSUS Offline Update 11.7.4

16-07-2019 21:25 Tweakers.net
Versie 11.7.4 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd, dvd of usb-stick kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Sinds versie 11.7.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht. Modifications in version 11.7.4
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze 10 Netflix en HBO tv-series worden het beste gewaardeerd

16-07-2019 21:02 Apparata
Netflix maakt een hoop series, maar HBO’s shows worden doorgaans veel beter beoordeeld. Het was een wisselvallig televisiejaar, maar daar hebben ze bij de Emmy’s geen brood van gegeten. De prestigieuze Oscars voor TV worden binnenkort uitgereikt en het is nu al heel duidelijk welke shows de jury het beste vindt. Dit zijn de 10 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Voetbalclub Juventus zit alleen in eFootball PES 2020 en niet in

16-07-2019 21:02 Tweakers.net
Konami heeft een driejarig contract gesloten met voetbalclub Juventus, waardoor het team alleen in eFootball PES 2020 zit en niet in FIFA 20. In de FIFA-game die dit jaar uitkomt heet het team Piemonte Calcio. De spelers zitten wel met hun echte naam in FIFA 20.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: dit is de nieuwe Lotus Evija!

16-07-2019 20:20 Autoblog.nl
Daar is ‘ie dan, de nieuwe hypercar uit Hethel. Lotus heeft zojuist het doek afgetrokken van de nieuwe Evija, een elektrische hypercar die een voorbode moet zijn voor de dingen die komen gaan voor het traditiemerk. Lotus deelt meteen een plaagstootje uit naar Aston Martin, McLaren en alle andere exotische Britse merken, door te stellen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Overheid ziet geen reden om verbod op Kaspersky-software te hero

16-07-2019 20:17 Tweakers.net
Het verbod op software van Kaspersky Labs bij de Nederlandse Rijksoverheid blijft gehandhaafd. Minister Ferd Grapperhaus laat dat weten aan het softwarebedrijf en aan de Tweede Kamer. Kaspersky had om een heroverweging verzocht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Raidor headset van Speedlink in camouflage-design

16-07-2019 20:14 Hardware.info
Speedlink komt met een stereo gaming headset, de Raidor, bedoeld voor de Sony PlayStation 4, maar zou net zo goed voor de pc kunnen worden gebruikt. De koptelefoon heeft een camouflage-design, heeft een inklapbare microfoon en een kabelafstandsbediening. De 50mm drivers produceren geluid met een frequentiebereik van 20 Hz - 20 kHz, met een impedantie van?32 Ω en een maximale geluidsdruk van 108 dB. De microfoon heeft een bereik van 100 Hz - 10 kHz, met een impedantie van 2,2?kΩ en een gevoeli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Red Bull: “Gasly let nu minder op Verstappen”

16-07-2019 19:58 Autoblog.nl
Zolang ‘ie daardoor maar niet Max aanrijdt vinden wij het best. De F1 race afgelopen zondag op Silverstone schotelde ons een plethora van interessante ontwikkelingen voor. Vettel ging weer de fout in, Mercedes hielp Hamilton wellicht een beetje in zijn strijd met Bottas, Verstappen en Leclerc boden ons een blik op de toekomst en bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Arm laat fabrikanten socs ontwerpen zonder eerst te betalen voor

16-07-2019 19:50 Tweakers.net
Arm laat fabrikanten voortaan socs ontwerpen op basis van zijn processorarchitectuur zonder dat er eerst een licentie afgenomen moet worden. De ontwerpen tot aan de Cortex-A53 zijn beschikbaar via het Flexible Access-programma.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de OPPO Reno FC Barcelona Edition met rare camera

16-07-2019 19:35 Apparata
FC Barcelona-fans opgeten, deze moet je hebben! Camp Nou staat normaliter natuurlijk volledig in het teken van voetbal maar vandaag was dat eventjes anders. Chinese prijsvechter OPPO lanceerde daar namelijk samen met de legendarische voetclub FC Barcelona hun nieuwste smartphone, de speciale OPPO Reno Barcelona Edition. OPPO consolideert hun samenwerking met FC Barcelona door een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Jouw Tesla kan pardoes uit elkaar vallen

16-07-2019 18:58 Autoblog.nl
Volgens noeste arbeiders kan je flink nat gaan als Tesla-klant. Tesla claimt dan wel dat een Model 3 zich kan meten met een M3 qua rij-eigenschappen, maar helaas cut Tesla niet alleen op het circuit corners als de beste. Ook tijdens de productie worden er onder druk van de leiding hier en daar wat belangrijke […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Consoleversie van Tropico 6 komt op 27 september uit

16-07-2019 18:37 Tweakers.net
Tropico 6 komt eind september uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De game verscheen eind maart na uitstel voor de pc, maar het was niet duidelijk wanneer de consoleversies zouden volgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazfit GTR-smartwatch met amoledscherm heeft accuduur tot 24 da

16-07-2019 18:27 Tweakers.net
Xiaomi-partner Huaimi heeft in China de Amazfit GTR-smartwatch uitgebracht. Het ronde horloge heeft een amoledscherm en is beschikbaar in twee maten: 42mm en 47mm. Beiden hebben een pixeldichtheid van 326 pixels per inch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tetris Effect komt naar Epic Games Store met ondersteuning voor

16-07-2019 17:41 Tweakers.net
Tetris Effect, een game eind vorig jaar op de PlayStation 4 uitkwam, komt naar de pc. Het spel is vanaf 23 juli te koop in de Epic Games Store en heeft net als de PlayStation-versie ook een vr-modus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus ROG Phone II krijgt een Snapdragon 855 Plus 'en een 120Hz-s

16-07-2019 17:32 Tweakers.net
De aankomende Asus ROG Phone II krijgt de nieuw aangekondigde Snapdragon 855 Plus en volgens een gerucht ook een 120Hz-scherm. Nog niet veel smartphones hebben een display met een dergelijk hoge verversingssnelheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'AMD's RX 5700 XT verbruikt slechts 15% meer voor 10% overklok'

16-07-2019 17:28 Hardware.info
AMD's RX 5700 XT (review) lijkt een goede gpu te zijn om te overklokken. De Duitse versie van Tom's Hardware heeft een waterkoeler op een referentiekaart geschroefd om het overklokpotentieel te onderzoeken. Wat bleek? Een overklok van 10% was gemakkelijk haalbaar en vereiste maar 15% meer vermogen. Uiteraard testen we dit soort dingen liever zelf, dus wat dat betreft houden we een slag om de arm. Zeker omdat we de testcondities niet kennen. Desondanks klinken de resultaten indrukwekkend. Doorga...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sony A7R IV krijgt 61-megapixelsensor en komt eind augustus uit

16-07-2019 16:59 Tweakers.net
Sony heeft de vierde iteratie van zijn A7R-camera aangekondigd. Het nieuwe model krijgt een fullframesensor met een resolutie van 61 megapixel en kan 10 beelden per seconde vastleggen bij maximale resolutie. Verder is de oledzoeker verbeterd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AC Schnitzer legt BMW i3s goed in de watten

16-07-2019 16:57 Autoblog.nl
Voortaan is de i3s zijn naam waardig. Gezien elektrische auto’s in steeds grotere getallen op de weg komen, is het logisch dat ook het opwaarderen van elektrische auto’s aan populariteit wint. Zulke bedrijven richten zich in eerste instantie vooral op Tesla, maar buiten de elektrische autogigant om zijn er nog talloze merken die EV’s leveren. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apex Legends martelt cheaters op heerlijke wijze

16-07-2019 16:32 Apparata
Toxic cheaters, opgelet. Cheaters zijn een plaag voor iedere competitieve online game en zeker bij gratis titels zoals Apex Legends (waar spelers gewoon een nieuw account aan kunnen maken) is het lastig om eerlijke gamers te beschermen tegen uit uitschot. Respawn Entertainment heeft daarentegen een heerlijke maatregel bedacht voor het martelen van cheaters. Respawnis keihard […]
Lees het hele artikel op Apparata

Raspberry Pi- en Arduino-leverancier Kiwi Electronics is getroff

16-07-2019 16:30 Tweakers.net
Kiwi Electronics, de Rijswijkse winkel en webwinkel die zich specialiseert in singleboardcomputers, heeft te maken gehad met een brand. Op foto's is te zien dat de schade groot is. De winkel is momenteel gesloten, maar er zijn geen gewonden gevallen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ewents nieuwe externe SSD-behuizing heeft PCIe- en NVMe-onderste

16-07-2019 16:08 Hardware.info
Ewent komt met een nieuwe externe ssd-behuizing - de EW7024. Dit kastje is geschikt om een m.2-ssd in te plaatsen, om zo wellicht goedkoper uit te zijn dan bij een standaard externe ssd. Hij kan overweg met pcie-, nvme-ssd's en biedt een type-c aansluiting. Met de EW7024 biedt Ewent een relatief complete set aan, alleen dan zonder de ssd. Intern zit een printplaat waarop maximaal een m.2 2280-formaat ssd geplaatst kan worden. Intern kan hij overweg met pci-express snelheden en de nvme-interface...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Plex Media Server 1.16.2.1297

16-07-2019 16:05 Tweakers.net
Plex heeft versie 1.16.2.1297 van Plex Media Server uitgebracht. Deze versie was eerder al voor houders van de betaalde PlexPass beschikbaar, maar kan inmiddels door iedereen worden gedownload. Plex Media Server is een mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten. De software kan content serveren aan clients op dezelfde machine binnen het lokale netwerk of via internet. Clientsoftware is beschikbaar voor de eerder genoemde besturingssystemen maar content kan ook worden bekeken op bijvoorbeeld iOS, Android, Windows Phone, Google TV en Chromecast. Het programma bevat een eigen softwarewinkel waar plug-ins kunnen worden uitgewisseld. Via deze plug-ins kan onder meer content van diverse streamingdiensten worden bekeken. Daarnaast is er PlexPass, een betaalde dienst die eerder toegang tot nieuwe versies geeft naast korting op 'Premium features'. De changelog sinds versie 1.16.1.1246 b?ta ziet er als volgt uit: Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zombies en angstaanjagende hoogten tijdens de Tweakers VR-Experi

16-07-2019 16:00 Tweakers.net
Eind vorige maand hield Tweakers, samen met The Park in Antwerpen, de VR-Experience. De genodigden konden verschillende ervaringen op het gebied van virtual reality opdoen en vanaf de zijlijn andere deelnemers uitlachen, terwijl zombies de laatsten de stuipen op het lijf joegen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.60.7307

16-07-2019 15:44 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.60 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Naast gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische updatefunctie biedt. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Browser Cleaning
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualBox 6.0.10

16-07-2019 15:38 Tweakers.net
Oracle heeft de vijfde update voor versie 6.0 van VirtualBox uitgebracht. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: The following items were fixed and/or added:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Einde Mercedes X-Klasse is nabij”

16-07-2019 15:36 Autoblog.nl
Naar verluidt zijn de dagen van de Mercedes pick-up geteld. Over het algemeen scoort Mercedes bijzonder goed als het gaat om zijn autoverkopen. Links en rechts vliegen de nieuwe auto’s over de toonbank, om aan het einde van het jaar een totaal van ruim 2 miljoen verkochte wagens te vormen. Toch doet niet ieder model […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facelift op komst voor Nissan Serena

16-07-2019 15:25 Autoweek.nl
Nissan heeft een facelift doorgevoerd op de Serena. De praktische bus is in zijn gemoderniseerde vorm nog niet te koop, maar we kunnen er wel al digitaal naar kijken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Digitale radio legt auto(sleutels) en garagedeuren plat

16-07-2019 15:23 Apparata
Leuk, een gloednieuwe Bugatti Chiron in je garage, maar als de deur niet open gaat heb je er niets aan… De tijd van analoge radio is al lang voorbij, maar dat digitale radio wat moderne nadelen met zich mee brengt, ontdekken bewoners van het Belgische Maaseik nu. Na het plaatsen van een DAB+ digitale radio […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft staakt Windows 10 1903-update voor Surface Book 2 wege

16-07-2019 15:19 Tweakers.net
Microsoft heeft de verspreiding van de Windows 10 1903 Update stopgezet voor zijn eigen Surface Book 2-laptops met Nvidia-graphics vanwege een bug. De kans bestaat namelijk dat de videokaart na de update uit het apparaatbeheer verdwijnt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlandse voorloper van wifi krijgt IEEE Milestone Award

16-07-2019 14:52 Tweakers.net
Het Institute of Electrical and Electronics Engineers kent een IEEE Milestone Award toe aan WaveLAN. Dit is de technologie waarop wifi is gebaseerd en die in Nederland door een groep technici is ontwikkeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jaguar Land Rover kan zorgeloos 500 miljoen uitgeven

16-07-2019 14:32 Autoblog.nl
De opluchting is groot. Jaguar Land Rover (JLR) heeft het nog altijd niet makkelijk. De Brexit staat om de hoek, het noteert al tijden rode cijfers en het concern is ook nog eens bezig met het verfrissen van zijn modellengamma. Jaguar Land Rover zet sterk in op het elektrificeren van zijn catalogus. Dit gaat uiteraard […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Mercedes-Benz stopt met X-klasse

16-07-2019 14:24 Autoweek.nl
Het lijkt op korte termijn gedaan te zijn met de X-klasse. Althans, als we de berichtgeving van het normaliter goed ge?nformeerde Automotive News mogen geloven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ING-klanten ervaren storing met internetbankieren

16-07-2019 14:23 Tweakers.net
Klanten van de ING-bank hebben last van een storing, waardoor internetbankieren voor een deel niet werkt. De website van de bank is wel gewoon bereikbaar. De storing doet zich sinds het begin van dinsdagmiddag voor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia: Er komt geen RTX 2080 Ti Super

16-07-2019 14:09 Hardware.info
Nvidia heeft tegenover TweakTown bevestigd dat er geen Super-versie van de RTX 2080 Ti gaat komen. Twee weken geleden kwam het bedrijf met een vernieuwde line-up videokaarten, te weten de RTX 2060 Super, RTX 2070 Super (review) en de RTX 2080 Super. Een opvallende afwezige in de nieuwe serie is de RTX 2080 Ti. Dit is de enige RTX-kaart die geen Super versie krijgt.?De reden daarvoor blijft giswerk, maar zoals in onderstaande tabel te zien is, blijft de RTX 2080 Ti een chip uit een andere orde....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl