AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.1

10-07-2020 10:03 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe versie van zijn Radeon Software Adrenalin Edition 2020-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. De drivers worden alleen voor Windows 7 en 10 aangeboden en verder zijn er geen 32bit-drivers meer beschikbaar. Nieuw in de 2020 editie is onder meer Radeon Boost, een technologie die van dynamic resolution scaling gebruik maakt om betere framerates te bereiken. In versie 20.7.1 treffen we onder meer een bug reporting tool aan, waarmee problemen direct aan AMD worden gemeld, en zijn er weer de nodige problemen verholpen. Support For
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog Land Rover Experience [video]

10-07-2020 10:01 Autoblog.nl

Zelf met de nieuwe Defender de blubber in? Dat kan bij Land Rover Experience Nederland. Wouter doet voor hoe het moet, maar jij kunt het zelf ook meemaken! Ja, we kregen het verzoek om met de eerste Land Rover Defender demo niet gelijk door de bagger te sturen. Dat vond Wouter natuurlijk toch wel jammer, […]

The post Autoblog Land Rover Experience [video] appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Valve had Half-Life 3 en Left 4 Dead 3 in ontwikkeling

10-07-2020 9:59 Tweakers.net
In een making-of-documentaire over Half-Life: Alyx laat ontwikkelaar Valve los dat het de afgelopen jaren een aantal Half-Life-games in ontwikkeling heeft gehad, waaronder een game die als Half-Life 3 te boek stond. Er werd ook gewerkt aan Left 4 Dead 3. Beide zijn gecanceld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini SCV12 op patentplaten te zien

10-07-2020 9:55 Autoweek.nl
Nu al vanuit alle hoeken te zien: de splinternieuwe Lamborghini SCV12!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Brandweer test drone die mogelijk levens kan redden

10-07-2020 9:54 Apparata

De drone van de brandweer kan op plekken komen om een situatie in kaart te brengen. Een slimme drone die helpt bij een evacuatie als er een brand is. Het is de werkelijkheid met een drone van Blue Jay en de brandweer Zuidoost-Barbant. Blue Jay is een studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven en zijn […]

Het bericht Brandweer test drone die mogelijk levens kan redden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Google verwijdert Slide for Reddit-app uit Play Store 'vanwege i

10-07-2020 9:51 Tweakers.net
De Slide for Reddit-app is uit de Google Play Store verbannen, omdat de app Googles imitatie-beleid zou hebben overtreden. De ontwikkelaar denkt dat Googles automatische processen dachten dat de app Reddit imiteerde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese processorfabrikant Zhaoxin heeft losse gpu in ontwikkeli

10-07-2020 9:48 Tweakers.net
De Chinese chipfabrikant Zhaoxin ontwerpt een eigen losse gpu, afgaande op een screenshot van een roadmap die bij Chinese media is verschenen. Het gaat om een instap-gpu die het bedrijf op 28nm laat produceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo kondigt Legion gaming smartphone uren voor Asus ROG Phone

10-07-2020 9:45 Hardware.info
Tegenwoordig zijn er ook smartphones die specifiek voor gamers ontworpen zijn, iets wat met het grote aantal games en de potente rekenkracht zeker mogelijk is. Asus is met zijn ROG Phone al langer actief binnen deze niche en komt deze maand met de derde versie van deze smartphone. Nu komt Lenovo met een smartphone met hetzelfde concept, alleen een paar uur eerder aldus een offici?le aankondiging. De Lenovo Legion-smartphone komt net als de Asus-telefoon met de Snapdragon 865 Plus-soc. Het sch...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Auto huren voor vakantie – dit moet je weten

10-07-2020 9:00 Autoblog.nl

Een tijdelijk vervoersmiddel voor de gehele vakantie, of misschien voor een moment. Check hier wat je moet weten als je een auto gaat huren voor de vakantie. Tenzij je ieder jaar bepakt en bezakt met je eigen auto op vakantie gaat, bestaat de kans dat je ooit een auto gaat huren voor je vakantie. Voor […]

The post Auto huren voor vakantie – dit moet je weten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opel Mokka introduceert nieuw logo

10-07-2020 8:50 Autoweek.nl
De nieuwe Opel Mokka blijkt nog meer primeurs te herbergen dan gedacht. Niet alleen is het de eerste Opel met het nieuwe familiegezicht en de eerste Opel met de nieuwe model-aanduiding, het is ook de eerste Opel met het nieuwe logo!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ferrari verliest rechten 250 GTO

10-07-2020 8:42 Autoblog.nl

En dat vinden we helemaal niet erg. Als er ??n auto compleet onbereikbaar is, dan is het de 250 GTO. Deze auto is zelfs voor het overgrote deel van de miljonairs onbereikbaar. Ergens is het doodzonde dat het iconische design voorbehouden blijft aan zo’n extreem selecte groep. Ferrari doet er alles aan om dit zo […]

The post Ferrari verliest rechten 250 GTO appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Officieel: dit is het PlayStation 5 games hoesje

10-07-2020 8:33 Apparata

Benieuwd hoe de hoesjes van PlayStation 5 games eruit komen te zien? Nou zo. De box art, zoals dat zo mooi heet, is met elke generatie console weer anders. Sinds de PlayStation 2 (en de komst van DVD’s) werden we met grotere hoesjes in vergelijking met de eerste PlayStation 1. De box art was vooral […]

Het bericht Officieel: dit is het PlayStation 5 games hoesje verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Creative kondigt high-end headset aan die zich aanpast aan het g

10-07-2020 8:15 Hardware.info
Creative komt met een high-end headset speciaal voor gamers: de SXFI Gamer. De headset is ontwikkeld om de perfecte compagnon te zijn voor gamers. Voor de SXFI Gamer maakt Creative gebruik van zijn Super X-FI techniek, wat het geluidsprofiel helemaal aanpast aan de geometrie van het hoofd en de oren. Het resultaat zou net zo moeten klinken als geluid uit grotere luidsprekers, terwijl het uit twee 50 mm neodymium drivers kom. De headset past zijn 7.1 geluid aan op basis van foto's die de gebru...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple maakt publieke b?ta van iOS 14 beschikbaar

10-07-2020 8:08 Tweakers.net
Apple heeft de eerste publieke b?ta van iOS 14 uitgebracht voor gebruikers die de komende versie van het besturingssysteem al willen testen. Ook iPadOS 14 en tvOS 14 zijn inmiddels publiekelijk uit te proberen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Tweakers Meet-ups 2020 gaan digitaal: geef je mening!

10-07-2020 8:00 Tweakers.net
Het is even stil geweest rond de Tweakers Meet-ups, met als logische reden dat alle fysieke evenementen zijn geschrapt in verband met de coronacrisis. Achter de schermen zijn we aan de slag gegaan om de meet-ups alsnog plaats te kunnen laten vinden, in digitale vorm. Zodat we toch samen kunnen komen en naar inspirerende sprekers kunnen luisteren. E?n groot voordeel van een digitaal evenement: de meet-ups kunnen gratis worden bijgewoond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PNY breidt XLR8-lijn uit met DDR4-modules met RGB-verlichting

10-07-2020 7:47 Hardware.info
De XLR8-benaming van fabrikant PNY is hoofdzakelijk voorbehouden aan de videokaarten en ssd's van het bedrijf, maar het label is ook actief op de markt voor desktopgeheugen. De oorspronkelijk Amerikaanse fabrikant komt nu met de XLR8 RGB, en de reepjes zijn dan ook voorzien van de nodige verlichting. PNY kiest voor een tamelijk minimalistisch zwart ontwerp, met een mat afgewerkte rgb-strip bovenop die wel wat doet denken aan de T-Force-modellen van Team. Er zitten aan beide kanten vijf ledjes...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Britse providers hebben vijf jaar nodig om Huawei uit te faseren

10-07-2020 7:41 Tweakers.net
BT en Vodafone hebben op zijn minst vijf jaar nodig als ze verplicht worden om Huawei-apparatuur compleet te verbannen uit hun mobiele netwerken in het Verenigd Koninkrijk. Dat melden de bedrijven aan het Britse parlement.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-AMG GT Black Series: de eerste offici?le beelden!

10-07-2020 7:39 Autoblog.nl

Het duurde even, maar hier eindelijk weer een nieuwe Black Series. De laatste keer dat Mercedes een Black Series presenteerde is al even geleden. Acht jaar geleden, om precies te zijn. Toen presenteerde Mercedes de SLS Black Series, die inmiddels al een icoon aan het worden is. Het is nu eindelijk tijd voor de volgende […]

The post Mercedes-AMG GT Black Series: de eerste offici?le beelden! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mini-versie van Razer's DeathAdder V2 is kleiner en lichter

10-07-2020 7:11 Hardware.info
Razer heeft een kleinere variant van zijn DeathAdder V2-gamingmuis aangekondigd. De DeathAdder V2 Mini behoudt grotendeels dezelfde vormgeving van zijn grote broer die in januari werd ge?ntroduceerd, maar in een kleiner en lichter geheel. Ook zit hij wat lager qua prijs. Voor de mini-uitvoering van de DeathAdder V2 gebruikt Razer een andere optische sensor dan in het origineel: de Mini heeft een maximale gevoeligheid van 8.500 dpi, tegenover 20.000 dpi bij de fullsize variant. Ook heeft hij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GP van Stiermarken 2020: tijden en wat je moet weten

10-07-2020 7:00 Autoblog.nl

Alle tijden, informatie en gericht alle randzaken die je moet weten over de GP van Stiermarken 2020! Hij staat voor de deur voor de eerste keer in de historie van de Formule 1: de GP van Stiermarken. Het is in principe de GP van Oostenrijk, deel 2. Handig voor de teams en coureurs die wel […]

The post GP van Stiermarken 2020: tijden en wat je moet weten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Patriot introduceert P210-serie instap-ssd's tot 2 TB

10-07-2020 6:36 Hardware.info
Geheugenfabrikant Patriot komt met een nieuwe serie ssd's. De P210-lijn lijkt qua naamgeving een opvolger voor de een jaar geleden uitgebrachte P200-schijven, en zit ook wat prijsstelling betreft vergelijkbaar laag. Toch lijkt de nieuwe generatie een stap terug te doen: in plaats van tlc-nand lijkt er qlc te worden gebruikt. 'Lijkt', want Patriot geeft het op de datasheets van de P210-schijven nergens weer. Een stukje onderzoeksjournalistiek van het Duitse ComputerBase toont echter dat de geb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Billy Khan van id Software: next-gen wordt fantastisch

10-07-2020 6:00 Tweakers.net
Tweakers sprak met Billy Khan, lead engine programmer van id Software. Hij vertelde over de fijne details van zijn nieuwe engine, en over Vulkan, Doom Eternal en de next-genconsoles.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Private Internet Access 2.2.1

09-07-2020 23:00 Tweakers.net
Versie 2.2.1 van Private Internet Access is uitgekomen. PIA is een betaalde vpn-dienst met clients voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. Daarnaast is er een browserextensie voor Google Chrome. PIA heeft een groot aantal servers in 48 landen, waaronder in Nederland. Afhankelijk van het gekozen abonnement kost de dienst tussen de 2,50 en 9,29 euro per maand en voor aanschaf kan het zeven dagen gratis worden getest. Sinds versie 2.0 kan er ook voor WireGuard worden gekozen om de verbinding op te zetten. Changes in version 2.2.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met deze Volkswagen Crafter 4×4 kom je echt overal

09-07-2020 22:34 Autoblog.nl

Hoe bruut mag het zijn? De Volkswagen Crafter 4×4 van Torsus maakt van de gewone werkbus een echte alleskunner. Neem in de basis al een capabele bedrijfswagen en maak deze nog bruter. Dat is precies wat Torsus heeft gedaan met de Volkswagen Crafter. In de basis hebben ze het model genomen dat al 4Motion vierwielaandrijving […]

The post Met deze Volkswagen Crafter 4×4 kom je echt overal appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hakim Ziyech koopt 1 van de 125 ABT RS6-R’s

09-07-2020 21:58 Autoblog.nl

Hakim heeft niet alleen een nieuwe club, maar ook een nieuwe auto. De Audi RS6 geniet een behoorlijke populariteit, zowel bij de klanten als bij het grote publiek. Heel verwonderlijk is dat niet: de RS6 combineert praktische inzetbaarheid met topprestaties. Een SUV doet dat ook, maar zo’n stationwagon oogt gewoon een stuk strakker. Wat wil […]

The post Hakim Ziyech koopt 1 van de 125 ABT RS6-R’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google: Android 10-adoptie verloopt sneller dan bij vorige Andro

09-07-2020 21:53 Tweakers.net
Google meldt dat vijf maanden na de release van Android 10, honderd miljoen Android-apparaten die versie van het besturingssysteem draaien. Daarmee zou de adoptie 28 procent sneller dan bij Android 9 Pie verlopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoveel miljoenen video’s heeft TikTok moeten verwijderen

09-07-2020 21:24 Apparata

Je schrikt er bijna van hoeveel video’s TikTok heeft verwijderd. Sociale media is leuk, maar kent ook een keerzijde. Mensen die zich bijvoorbeeld niet aan de huisregels houden en het gebruiken voor hele andere doeleinden. Niet alleen Facebook en Twitter hebben last van dit soort personen. Ook TikTok is een platform dat veelvuldig misbruikt wordt. […]

Het bericht Zoveel miljoenen video’s heeft TikTok moeten verwijderen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

NS, GVB en RET mogen samen reisplatform starten als ze andere pa

09-07-2020 21:13 Tweakers.net
De ACM geeft de NS, GVB, HTM en RET toestemming een gezamenlijk platform voor mobility-as-a-service op te richten met als voorwaarde dat ze ook andere partijen toelaten die mobiliteitsdiensten aanbieden aan reizigers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG brengt na G-Sync ook FreeSync naar zijn OLED-televisies

09-07-2020 21:08 Hardware.info
LG heeft eind vorig jaar ondersteuning toegevoegd voor G-Sync Compatible in zijn oled-televisies uit 2019. Begin dit jaar waren de oled-tv's voor 2020 aan de beurt, maar afwezig was nog ondersteuning voor FreeSync. De fabrikant heeft daar nu verandering in gebracht. G-Sync Compatible is in technische zin simpelweg FreeSync, maar uitsluitend ondersteuning voor Nvidia-gpu's. Het is dan ook niet verrassend dat de ondersteuning voor AMD's producten niet ver weg was. Volgens informatie die we van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sony investeert 250 miljoen dollar in Epic Games

09-07-2020 20:42 Tweakers.net
Sony Corporation heeft een minderheidsbelang in Epic Games genomen. Het Japanse bedrijft heeft een strategische investering van 250 miljoen dollar in de maker van onder andere Fortnite gedaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft zegt privacyrisico's Office 365 voor Nederlandse overh

09-07-2020 20:19 Tweakers.net
Microsoft belooft zes door Privacy Company vastgestelde privacyrisico's met betrekking tot de mobiele Office-apps en Office for the Web voor overheidsgebruik aan te pakken. Een deel van de maatregelen voert Microsoft naar eigen zeggen nog deze zomer door.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Candy Crush makers brengen Crash Bandicoot naar Android en iOS

09-07-2020 20:04 Apparata

Crash Bandicoot, Je favoriete held van de PlayStation, komt naar Android en iOS. De hoogtijdagen van Crash Bandicoot liggen niet bepaald achter ons. In de tijd van de PlayStation 1 was het natuurlijk een hit. In de PS2 werd het wat minder en in de PS3-periode was het erg stil rondom Crash. De laatste tijd […]

Het bericht Candy Crush makers brengen Crash Bandicoot naar Android en iOS verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Te koop: de meest unieke Nissan GT-R van Nederland

09-07-2020 19:58 Autoblog.nl

Een off-road Nissan GT-R: die kenden we nog niet. Fabrikanten vullen tegenwoordig de gekste niches, maar een off-road supercar hebben we sinds de Mega Track niet meer gezien. Toch zijn er mensen die zoiets wel zien zitten. Dat blijkt uit het feit dat verschillende bedrijven sportauto’s ombouwen tot robuuste off-roadauto’s. Na diverse oude en nieuwe […]

The post Te koop: de meest unieke Nissan GT-R van Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Skoda CEO Bernhard Maier vertrekt

09-07-2020 19:57 Autoblog.nl

Wisseling van de wacht bij de Tsjechen: Skoda kondigt het vertrek aan van hun CEO. Niet alleen Volkswagen en Seat krijgen een nieuwe CEO, ook Skoda moet op zoek naar een opvolger voor hun CEO. Skoda kondigt namelijk vandaag het vertrek van de huidige CEO, Bernhard Maier, aan. De 60-jarige Duitser loopt al behoorlijk lang […]

The post Skoda CEO Bernhard Maier vertrekt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI B550M Pro-Dash is budgetvriendelijk B550-bord, z?nder versie

09-07-2020 19:40 Hardware.info
Als je huidige moederbord je niet heeft weten te versieren met alles wat het oog aantrekkelijk vindt, opgelet: MSI komt namelijk met een budgetvriendelijk B550-bord dat het puur zakelijk houdt, met all??n de essenti?le delen van een moederbord. Het AM4-bord heet B550M Pro-Dash en is gericht op kopers op een budget. Het is een micro-atx-model met een volledig zwart uiterlijk, inclusief de heatsink op de vrm. De stroomvoorziening lijkt verder negen fasen te hebben, vermoedelijk twee voor de ge?...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ventoy 1.0.15

09-07-2020 19:34 Tweakers.net
Ventoy is een opensource programma waarmee zelfstartende usb-sticks kunnen worden gemaakt. De manier waarop het dat doet is echter anders dan vergelijkbare tools. De usb-stick hoeft slechts eenmaal geprepareerd te worden en daarna kunnen net zoveel iso-bestanden op de stick geplaatst of aangepast te worden als er ruimte is. Ventoy maakt zelf automatisch een bootmenu aan voor de aanwezige iso-bestanden. Ondersteuning is aanwezig voor zowel uefi- als legacy-boot en het is getest met meer dan 300 verschillende iso-bestanden. Hieronder is de changelog voor deze uitgave te vinden. Changes in version 1.0.15:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GeForce Game Ready Driver 451.67 WHQL

09-07-2020 19:28 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 451.67 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave bevat onder meer verbeteringen voor de spellen Death Stranding, Horizon Zero Dawn: Complete Edition en F1 2020, en verhelpt diverse problemen. De complete release notes staan hieronder: Game Ready
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Netflix-serie stopt helemaal niet!

09-07-2020 19:26 Apparata

Niets is minder waar. Je kunt gewoon een nieuw seizoen verwachten van The Crown. Vorig jaar vroeg men zich af wanneer we nu een nieuw seizoen van The Crown konden verwachten. Begin dit jaar werd bekend dat het vijfde seizoen van de Netflix-serie tevens het laatste seizoen zou zijn. Dit tot teleurstelling van de fans, […]

Het bericht Deze Netflix-serie stopt helemaal niet! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Mozilla Firefox 78.0.2

09-07-2020 19:20 Tweakers.net
Mozilla heeft een update voor versie 78 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht. Versie 78 is versie met extra lange ondersteuning en tevens de laatste versie waar nog ondersteuning voor macOS versies 10.9, 10.10 en 10.11 aanwezig is. Nieuw is onder meer een Protections Dashboard die informatie over beveiliging en privacy toont. Verder wordt de WebRender nu ook uitgerold naar Windows gebruikers met een Intel-gpu en zal de screensaver WebRTC-gesprekken niet meer onderbreken. In versie 78.0.2 zijn verder nog de volgende verbeteringen doorgevoerd: Fixed
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 leuke en goedkope tweezits cabrio’s voor op vakantie

09-07-2020 19:00 Autoblog.nl

Tweezits cabrio’s zijn misschien wel de leukste in hun soort, ook voor vakantie. Daarom gaven wij onszelf een virtueel budget van 5.000 euro om te gaan shoppen op Marktplaats. De cabriolet: een eeuwenoud concept. Want wat is er lekkerder dan de frisse wind in je haren en de zon als je verwarming? In de zomer, […]

The post 5 leuke en goedkope tweezits cabrio’s voor op vakantie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Synology introduceert DS920+-nas met vier bays en plek voor m2-s

09-07-2020 18:31 Tweakers.net
In navolging van de DS720+ en DS420+ heeft Synology de DS920+ aangekondigd. Dit is een nas-systeem met vier bays en twee m2-slots voor ssd's die als cache voor het DiskStation in te zetten zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU: ‘VW mag ook buiten Duitsland worden aangeklaagd’

09-07-2020 18:02 Autoblog.nl

De Dieselgate-saga wordt vervolgd. Volkswagen is nog lang niet van het dieselschandaal af. Vandaag is er een nieuwe uitspraak gedaan door het Europese Hof van Justitie die consequenties heeft voor verdere rechtszaken. Waarschijnlijk hoeft de juridische afdeling van Volkswagen zich voorlopig nog niet te vervelen. Volkswagen heeft al legio rechtszaken aan zijn broek hangen, ook […]

The post EU: ‘VW mag ook buiten Duitsland worden aangeklaagd’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Razer introduceert DeathAdder V2 Mini-muis voor 60 euro

09-07-2020 17:53 Tweakers.net
Razer heeft een kleinere, lichtgewicht variant van zijn DeathAdder V2 aangekondigd. De DeathAdder V2 Mini weegt 62 gram en is een stuk kleiner dan zijn grote broer. De muis verschijnt per direct en kost 60 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus Nord gespot op Roemeense website: OLED-display en drie c

09-07-2020 17:20 Hardware.info
OnePlus heeft een paar dagen geleden de eerste beelden van zijn Nord-smartphone laten zien, maar veel was hier nog niet uit te concluderen. Nu is de smartphone in volle glorie opgedoken bij een Roemeense retailer. Volgens eerdere geruchten zou het toestel al gebruikmaken van Qualcomm's Snapdragon 765G met acht cores en 5G-ondersteuning, in combinatie met 8 GB ram en 128 opslag. Volgens de Roemeense website blijkt dit ook zo te zijn. Daarnaast moet hij gebruikmaken van een amoled-display van 6...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GoPro brengt macOS-app uit waarmee Hero8 Black als webcam gebrui

09-07-2020 17:12 Tweakers.net
GoPro heeft een b?taversie van zijn Webcam-app uitgebracht. Hiermee kunnen gebruikers van macOS hun GoPro Hero8 Black als usb-webcam gebruiken. Het bedrijf laat daarnaast weten dat een Windows-versie van de software in de maak is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie vist Ferrari uit het IJ

09-07-2020 17:00 Autoblog.nl

Ze hadden er twee dagen voor nodig, maar de Ferrari is nu boven water. Ferrari’s die in een schuur gevonden worden kennen we. Dat er een Ferrari wordt gevonden op de bodem van een rivier horen we minder vaak. Dat is ook niet zo gek: de bodem van het IJ is een van de weinige […]

The post Politie vist Ferrari uit het IJ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elektrische BMW iX3 schemert door

09-07-2020 16:57 Autoweek.nl
Het moment is eindelijk (bijna) daar: volgende week onthult BMW de elektrische iX3.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Erasmus Universiteit en TU Delft maken replica's van campus in M

09-07-2020 16:41 Tweakers.net
De Erasmus Universiteit in Rotterdam en de TU Delft werken aan Minecraft-replica's van hun campussen. De universiteiten doen dit om studenten en personeel 'een gevoel van gemeenschap te bieden' tijdens de coronacrisis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Klassieke Ferrari gevonden op bodem van het IJ

09-07-2020 16:17 Autoweek.nl
Een opmerkelijke vondst in Amsterdam vandaag: in het IJ is een Ferrari aangetroffen. Het zou zomaar kunnen dat-ie er al even ligt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Canon EOS R5 met nieuwe 45-megapixelsensor en 4k120-filmfunctie

09-07-2020 16:09 Tweakers.net
Canon heeft twee nieuwe systeemcamera's aangekondigd. De EOS R5 en R6 beschikken beiden over een nieuwe fullframesensor. Het topmodel heeft een 8k-filmfunctie en kan in 4k met 120fps filmen. De R5 komt eind juli uit, in augustus volgt de goedkopere R6.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de nieuwe features van Microsoft Teams [video]

09-07-2020 16:05 Apparata

Thuiswerken blijft de norm, dus Microsoft Teams gaat op de schop om je te helpen. Nu we voorlopig nog massaal blijven thuiswerken heeft Microsoft haar app Microsoft Teams stevig onder handen genomen. Door allerlei toepassingen willen zij het ‘vergaderen op afstand’ makkelijker maken. Wij zetten de belangrijkste veranderingen op een rij. Microsoft Teams Together Mode […]

Het bericht Dit zijn de nieuwe features van Microsoft Teams [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Mitsubishi 3000 GT 3.0 V6 ? Op de Rollenbank

09-07-2020 16:00 Autoweek.nl
De Mitsubishi 3000 GT is een grote onbekende op de Nederlandse wegen. Hij kwam mee met de vloed aan Japanse sportauto's die ons in de jaren 90 overspoelde en past in het rijtje Supra, NSX en 300Z. Hartstikke leuk om zo'n auto weer eens te zien en aan een sessie te onderwerpen in het zweethok van Ghisbert van Ginhoven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Aankoopadvies: vakantieauto SUV voor 25.000 euro

09-07-2020 16:00 Autoblog.nl

SUV’s zijn heerlijke auto’s voor een vakantie. Lekker ruim en ze kunnen ook nog leuk zijn om te rijden. En in deze video gaan we op zoek naar een passende en leuke SUV voor de vakantie. Hij moet praktisch zijn, maar de fun is zeker niet onbelangrijk. Wouter en Martijn kwamen tot de volgende vier […]

The post Aankoopadvies: vakantieauto SUV voor 25.000 euro appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CEO Skoda stapt op

09-07-2020 15:51 Autoweek.nl
Skoda's huidige CEO stapt op. Na vijf jaar verlaat Bernhard Maier het Tsjechische schip. Een vervanger wordt nog niet aangewezen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Qualcomm kondigt Snapdragon 865 Plus aan en doorbreekt 3GHz-barr

09-07-2020 15:13 Hardware.info
Qualcomm heeft vandaag de opvolger van de Snapdragon 865 aangekondigd, de 865 Plus. Deze soc is hoger geklokt dan z’n voorganger en draait op 3,1 GHz. Ook de gpu heeft een hogere kloksnelheid wat een snelheidswinst van 10 procent moet opleveren. Het bedrijf heeft nog niet aangegeven op hoeveel MHz de Adreno 650 draait. De 865 Plus heeft, net als de 865, ??n high performance Cortex A77 core die dus geklokt is op 3,1 GHz, drie Cortex A77 cores draaiend op 2,42 GHz en daarmee ongewijzigd zijn. H...
Lees het hele artikel op Hardware.info

B?rstner lanceert nieuwe camperlijn Campeo

09-07-2020 15:10 Autoweek.nl
Camper- en caravanmerk B?rstner laat een frisse wind door zijn gamma waaien en lanceert een compleet nieuwe instaplijn voor de campers. De zogenoemde buscampers gaan als Campeo door het leven en verschijnen in drie verschillende maten op de markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla volledig autonoom rijden dit jaar een feit

09-07-2020 15:05 Autoblog.nl

Tesla’s kunnen aan het einde van het jaar volledig autonoom rijden, aldus opperbaas Elon Musk. Onlangs had ondergetekende met een voormalig petrolhead de oude discussie: kan elektrisch rijden ook leuk zijn? Autonoom rijden Nu zijn de meningen daarover verdeeld. Je kunt een elektrische auto goed afstellen. Wel zullen de nadelen blijven. Het geluid is slechts […]

The post Tesla volledig autonoom rijden dit jaar een feit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

In het Wild: Pontiac Solstice

09-07-2020 14:10 Autoweek.nl
Af en toe kom je een auto tegen waar je direct van vermoedt dat-ie van ver komt. Als er dan ook nog eens Amerikaanse kentekenplaten op zitten...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA werkt aan tv-gameshow waarin deelnemers opdrachten uitvoeren

09-07-2020 14:04 Tweakers.net
Electronic Arts komt met een televisieshow over The Sims 4. In de tv-serie spelen twaalf deelnemers tegen elkaar, die in de game verschillende opdrachten moeten uitvoeren. De winnaar krijgt 100.000 dollar. De eerste aflevering van de serie wordt later deze maand uitgezonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl