BMW maakt details eerste waterstofauto bekend

30-03-2020 14:02 Autoblog.nl

BMW en Toyota gaan verder dan alleen een Z4 en een Supra delen. Sinds de zomer van 2019 weten we vanuit de hoek van BMW dat er een waterstofauto gaat komen. Op de IAA in Frankfurt stond BMW vorig jaar met de iNet Hydrogen Concept. Nu gaan de Duitsers verder dan enkel praten over een […]

The post BMW maakt details eerste waterstofauto bekend appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prijs en releasedatum PlayStation 5 online

30-03-2020 13:41 Apparata
Lanceerdatum bevestigd, maar ons spaarvarken huilt dikke tranen We zijn na het vrijgeven van de specificaties van de PlayStation 5 natuurlijk druk op zoek naar elk detail wat er te vinden is. De prijs en releasedatum zijn daarbij de belangrijkste gegevens. De Deense retailer Foetex haalde vandaag de wereldpers door de PlayStation 5 op haar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Linux 5.6-kernel uitgebracht met WireGuard, USB4 en heel veel bu

30-03-2020 13:37 Hardware.info
Versie 5.6 van de Linux-kernel is uitgebracht. Dit keer is het een grote release geworden met veel nieuwe features. Zo is usb4-ondersteuning toegevoegd en is de WireGuard vpn-techniek in de mainline-kernel gestopt. Ook is de open-source Nouveau-driver voor Nvidia-gpu's verder ge?mplementeerd. De lijst met veranderingen is nog veel groter, met veel kleine bugfixes en ondersteuning voor nieuwe hardware. Zo moeten Asus-laptops met Ryzen-hardware nu niet meer oververhitten en terugklokken. Verder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Rolls-Royce Ghost in beeld

30-03-2020 13:06 Autoweek.nl
Rolls-Royce heeft geen haast. Na de generatiewissel van de Phantom en de introductie van de Cullinan bereidt het merk zich voor op de komst van een volledig nieuwe generatie van de Ghost. Die 'kleine' Rolls, alles is relatief, is nu in normale ?n in verlengde vorm te zien
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Voorlopig geen update voor sjoemeldiesels in Nederland

30-03-2020 12:55 Autoblog.nl

Door de coronacrisis is er sprake van een vertraging. Vanwege de coronacrisis lopen de zaken bij onder andere de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) anders dan anders. Zo lieten we al eerder weten dat de dienst is gestopt met het keuren van importauto’s. Ook is er een speciale regeling in het leven geroepen omtrent het schorsen […]

The post Voorlopig geen update voor sjoemeldiesels in Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ziggo heeft telefoniestoring

30-03-2020 12:37 Tweakers.net
Ziggo heeft een storing bij zijn diensten voor vaste telefonie. Bedrijven en onder andere ziekenhuizen melden dat ze daardoor telefonisch niet bereikbaar zijn. Ziggo bevestigt een storing te hebben bij zijn eigen callcenters.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Trailer toont horrorshooter Quantum Error voor PlayStation 4 en

30-03-2020 12:15 Tweakers.net
Gameontwikkelaar TeamKill werkt aan Quantum Error, een horrorshooter voor de PlayStation 4 en 5. De game wordt gemaakt met de Unreal Engine. De Amerikaanse ontwikkelaar toont een eerste teasertrailer; details zoals de verschijningsdatum zijn nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voor China: JAC Jiayue X7

30-03-2020 12:10 Autoweek.nl
Het Chinese JAC heeft het digitale doek getrokken van de Jiayue X7, een auto die via de offici?le kanalen geen West-Europees asfalt onder zijn wielen krijgt, maar die daardoor niet minder interessant is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Red Bull wilde Max Verstappen opzettelijk het coronavirus geven

30-03-2020 12:03 Autoblog.nl

Gecontroleerd ziek worden was een plan van Red Bull Racing. Ziek worden is altijd vervelend. Het komt eigenlijk nooit uit. Maar wat als je een ziekte plant bij een persoon? Bij Red Bull Racing hadden ze een dergelijk idee verzonnen. Dr. Helmut Marko was gisteren te gast in het televisieprogramma Sport am Sonntag van ?RF. […]

The post Red Bull wilde Max Verstappen opzettelijk het coronavirus geven appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Weblog: Een nieuwe A2

30-03-2020 12:02 Autoweek.nl
In 2019 toonde Audi in Sjanghai de AI:me, een bijna autonoom rijdende toekomststudie die zijn verwantschap met de A2 niet verloochende. De meest zichtbare parallel was de achterkant met de geknikte glaspartij. Ik smulde bij voorbaat. En nu meldt AutoBild dat er echt beweging in de zaak zit. Op het nieuw MEB Entry-platform voor kleine elektrische auto's van het VW-concern, merkwaardigerwijs overigens ontwikkeld door Seat, ziet Audi ruimte voor een elektrische opvolger van het mythische origineel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo komt Star Trek: Voyager toch nog in 4k uit

30-03-2020 11:55 Apparata
Een serie uit de jaren negentig in 4k? Dat kan. Een film als Titanic uit 1997 is via een latere heruitgave in 4k te bekijken. Dit is mogelijk omdat men de film heeft gemaakt met peperdure camera’s. Het is echter niet zo dat alle oude series en films zo eenvoudig opgepoetst kunnen worden. Zo is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft: Xbox Series X-ontwerp zorgt voor 70 procent meer airf

30-03-2020 11:49 Tweakers.net
De behuizing van de Xbox Series X met aan de bovenkant een axiale ventilator zorgt volgens Microsoft voor 70 procent meer airflow dan eerdere ontwerpen. De consolemaker zegt dat in een toelichting over de ontwerpkeuzes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Samsung F27T85 kantoorscherm heeft 27" 1440P op 75 Hz

30-03-2020 11:20 Hardware.info
Samsung heeft een nieuwe zakelijke monitor online gezet. Het gaat om de F27T85 met een 27-inch 1440p-scherm en dunne randen rondom. Hij gebruikt een pls-paneel dat ververst op 75 Hz en een matte afwerking heeft. Het bedrijf maakt nog geen prijs bekend. Zoals gebruikelijk bij een kantoorscherm is het uiterlijk sober gebleven. De behuizing is matzwart en de randen rondom het scherm zijn dun. De nadruk ligt op het scherm. Samsung gebruikt een pls-paneel, dat de eigen versie van de ips-techniek i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kia geeft subsidie op plug-in hybrides

30-03-2020 11:12 Autoblog.nl

Handig, Kia geeft subsidie op plug-in hybrides. Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe auto is het misschien wel handig om te weten. Kia doet de hybride-modellen in de aanbieding. Binnenkort krijgen elektrische auto’s extra subsidie van de overheid. Althans, voor particulieren. Zakelijke rijders kunnen al langer genieten van de financi?le geneugten van […]

The post Kia geeft subsidie op plug-in hybrides appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia komt met bonus voor plug-in hybrides

30-03-2020 11:06 Autoweek.nl
De subsidie voor plug-in hybrides is tijdelijk terug. Hoewel, alleen als je bij Kia aanklopt voor een nieuwe plug-in. Tot eind juni geeft de Nederlandse importeur ?4.000 korting.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Square Enix werkt aan 'ge?pgradede versie' van tien jaar oude rp

30-03-2020 10:47 Tweakers.net
Square Enix kondigt de ontwikkeling aan van NieR Replicant ver.1.22474487139. Onder die naam verschijnt volgens de uitgever een ge?pgradede versie van de tien jaar oude rpg. Het nieuwe spel komt uit voor de Xbox One, de PlayStation 4 en op Steam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese Toyota-fabrieken in ieder geval tot 20 april gesloten

30-03-2020 10:43 Autoweek.nl
Eerder deze maand meldde Toyota dat het zijn Europese productielocaties met ingang van 18 maart gesloten houdt om zo verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Nu is ook bekend wanneer de Europese fabrieken hun poorten weer openen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: LG geeft G-serie smartphones andere naam

30-03-2020 10:21 Tweakers.net
LG zou stoppen met zijn G-serie van smartphones en een komend model onder een andere naam uitbrengen, zo meldt de Zuid-Koreaanse site Naver. LG brengt toestellen in die serie uit sinds 2012. Het meest recente model is de G8x van eind vorig jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Private Lease zeer nadelig voor hypotheek bedrag

30-03-2020 10:18 Autoblog.nl

Dat je minder kan lenen vanwege private lease, moet eigenlijk bekend zijn. Dat is het blijkbaar nog niet. In principe is het vrij simpel. Wil je een auto, dan zul je ervoor moeten sparen. Een andere oplossing is het maken van priv?kilometers in de auto van de zaak. Mocht je geen auto willen kopen en […]

The post Private Lease zeer nadelig voor hypotheek bedrag appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Draadloos Android Auto straks ook in Nederland?

30-03-2020 10:12 Apparata
We moeten nog even geduld hebben. Geen gedoe meer met een kabeltje. Gewoon in de auto stappen en meteen draadloos aan de slag met Android Auto. Heerlijk toch? Hier in Nederland is het helaas nog niet zover. En we moeten nog steeds geduld blijven hebben. De feature werd in oktober 2019 door Google wereldwijd uitgerold. […]
Lees het hele artikel op Apparata

10 jaar Volvo en Geely: de tussenstand

30-03-2020 10:05 Autoweek.nl
Het afgelopen weekend is het precies tien jaar geleden dat Volvo een nieuw moederbedrijf kreeg: Zhejiang Geely Holding (Geely). Tijd voor de tussenstand.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Planet Computers presenteert smartphone met 5g en fysiek toetsen

30-03-2020 9:58 Tweakers.net
Het Britse Planet Computers heeft de Astro Slide gepresenteerd, een smartphone met een fysiek toetsenbord en MediaTeks 5g-soc. De smartphone klapt niet open als zijn voorgangers, maar heeft een slidermechanisme om het toetsenbord te kunnen gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Vijfdeurs Suzuki Jimny in aantocht'

30-03-2020 9:53 Autoweek.nl
De actuele Jimny mag zich samen met de Swift Sport misschien wel de leukste Suzuki van de afgelopen paar jaar noemen. De spartaanse offroader smaakt in ieder geval in India naar meer. In letterlijke zin.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Atari brengt Missile Command: Recharged uit voor Android en iOS

30-03-2020 9:49 Tweakers.net
Atari heeft zijn remake van Missile Command uitgebracht voor Android en iOS. De game verschijnt ter ere van het veertigjarige jubileum van de arcadeklassieker. Missile Command: Recharged is gratis te spelen en voor 3 euro zijn advertenties uit te schakelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Specificaties en renders OnePlus 8 (Pro) op straat

30-03-2020 9:36 Hardware.info
Via meerdere lekken liggen de specificaties van de OnePlus 8 en 8 Pro op straat. Renders van de beide toestellen laten zien in welke kleuren ze beschikbaar komen, maar ook de hardware is bekend. Het Pro-model zou op diverse fronten verschillen van de reguliere versie. OnePlus 8 Pro De OnePlus 8 Pro wordt logischerwijs met de meeste features uitgerust. Deze zou een ip68-rating krijgen en voorop een 120Hz-scherm hebben van 6,78" met QHD+-resolutie. De piekhelderheid hiervan zou maar liefst 1400...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video-app Zoom verwijdert Facebook uit iOS-app en updatet privac

30-03-2020 9:26 Tweakers.net
Video-app Zoom heeft de Login via Facebook-functie verwijderd uit zijn iOS-app. De functie bleek ongevraagd data naar Facebook-servers te sturen. Gebruikers kunnen nog wel inloggen via Facebook via een browservenster.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft voert restricties Azure-diensten door na toename gebru

30-03-2020 9:00 Tweakers.net
Microsoft meldt dat het in enkele gebieden met maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus een toename van 775 procent van gebruik van zijn Azure-diensten ziet. Het bedrijf legt enkele restricties op om de belasting te beperken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes S-Klasse coup? en cabriolet op de tocht?

30-03-2020 8:59 Autoblog.nl

De Mercedes-Benz S-Klasse Coup? en Cabriolet zullen er waarschijnlijk niet lang meer zijn. Als er ??n merk een overvol modelportfolio heeft, dan is het Mercedes-Benz wel. Zeker in het hogere segment hebben ze een enorm groot aanbod. Toch lijkt het merk met de driepuntige ster iets te moeten gaan snoeien in het aanbod. Langste tijd […]

The post Mercedes S-Klasse coup? en cabriolet op de tocht? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW i Hydrogen Next: met een vleugje Toyota

30-03-2020 8:58 Autoweek.nl
De IAA van Frankfurt was vorig jaar het podium waar BMW de Concept 4 op presenteerde, maar het merk had er meer nieuws onder de aandacht te brengen. Zo gaf BMW er met de i Hydrogen Next een duidelijk signaal af: ook BMW gaat aan de brandstofcel. Nu belicht het merk meer over de aandrijflijn van zijn innovatieve SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Twitter verwijdert twee tweets van Braziliaanse president Bolson

30-03-2020 8:29 Tweakers.net
Twitter heeft twee berichten met vier video's van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro verwijdert omdat deze in strijd zouden zijn met de beleidsregels van de microbloggingdienst. Waarschijnlijk ging het om overtreding met betrekking tot informatie over covid-19.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Lancering GeForce RTX 3000-videokaarten uitgesteld naar

30-03-2020 8:21 Hardware.info
Nvidia zou de introductie van zijn nieuwe architectuur, Ampere, uitgesteld hebben naar augustus met een lancering in september dit jaar. Volgens bronnen van Tweaktown was de oorspronkelijke planning om deze op de eigen GTC-beurs uit de doeken te doen, maar vanwege het virus is dit niet doorgegaan. Net zoals de bijeenkomst van Nvidia is ook Computex uitgesteld. In september wordt die conferentie alsnog gehouden en daar zou Nvidia van de partij zijn om Ampere aan de man te brengen. Reeds daarvo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus-smartphones krijgen eindelijk deze functie

30-03-2020 8:06 Apparata
Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. De moderne smartphones van OnePlus hebben een OLED-scherm. Wat ze echter niet hebben is een Always-On Display functie. Dat is vreemd, want vrijwel alle concurrenten bieden dit wel. Huawei, OPPO, Samsung. Ze bieden alleen de technologie aan op de OLED-smartphones. Om maar een paar voorbeelden te noemen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tweakers aan het werk - 'In plaats van daily stand-ups hebben we

30-03-2020 8:00 Tweakers.net
Marian Buchlij en Oscar Scholten werken als developers bij hr- en payrollbedrijf HR2day. Het bedrijf heeft geen kantoor, alle veertig medewerkers werken vanuit huis. ‘Ik was het zat om iedere dag kippenhok te spelen in de kantoortuin.’
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Genesis G80 met 381 pk is sportiever en origineler dan ooit

30-03-2020 7:57 Autoblog.nl

De Genesis G80 is een chique en sportieve verschijning die je doet afvragen waarom je teveel zou moeten betalen voor een A7 of CLS. Genesis. We hebben het niet over een specifiek gedeelte van de bijbel of die progressieve rockband met Phil Collins, Mike Rutherford en Tony Banks. Nee, het is toevallig ook het luxemerk […]

The post Genesis G80 met 381 pk is sportiever en origineler dan ooit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kingmax komt met PX4480 Zeus-SSD met PCIe 4.0

30-03-2020 7:44 Hardware.info
De naam Kingmax is er ??n die we bij Hardware Info al een tijd niet genoemd hebben, maar een jaar of tien geleden schreven we met enige regelmaat over de geheugen- en opslagproducten van de Taiwanese fabrikant. Het merk is nog altijd actief en kondigt een pci-e 4.0-compatibele m.2-ssd aan, genaamd de PX4480. Hij valt onder de Zeus-branding van het bedrijf. Gebruik makend van vier pci-e 4.0-lanes moet de PX4480 tot maximaal 5.000 MB/s komen tijdens sequentieel lezen; schrijven gaat met max. 4....
Lees het hele artikel op Hardware.info

North American International Auto Show gaat niet door

30-03-2020 7:42 Autoweek.nl
Dit jaar zou de eerste keer zijn dat de North American International Auto Show niet meer in januari, maar maar juni zou plaatsvinden. Het coronavirus gooit echter roet in het eten: de grootste autobeurs van de Verenigde Staten gaat dit jaar namelijk helemaal niet door.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'VS krijgt locatiedata van burgers via adverteerders voor verspr

30-03-2020 7:39 Tweakers.net
De overheid van de Verenigde Staten krijgt naar verluidt geanonimiseerde locatiedata van miljoen burgers in het land om de bewegingspatronen van Amerikanen te analyseren, wat kan helpen in de strijd tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Genesis G80 beter belicht

30-03-2020 7:13 Autoweek.nl
Genesis liet eerder deze maand al de eerste schimmige foto's zien van de hagelnieuwe G80. De luxedivisie van Hyundai heeft de auto nu bijna letterlijk in de spotlight gezet ?n geeft daarbij meer informatie over de nieuwe sedan vrij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi brengt Mi 10 en 10 Pro-topmodellen op 15 april naar de Be

30-03-2020 7:01 Hardware.info
Smartphonefabrikant Xiaomi heeft aangekondigd zijn Mi 10 en Mi 10 Pro-modellen volgende maand in de Benelux uit te brengen. De nieuwe toestellen volgen onder andere de Mi 9 van vorig jaar op, een toestel dat we bekroonden met een Great Value Award in onze review. Voor 2020 kiest Xiaomi er echter voor om zijn topmodellen qua prijsstelling meer in lijn te brengen met de Apples en Samsungs van deze wereld. De Mi 10 en 10 Pro kosten namelijk respectievelijk 799 en 999 euro, een flinke stap van de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Tencent en Huawei gaan samenwerken aan cloud gaming-platform'

30-03-2020 6:36 Hardware.info
Het Chinese techbedrijf Tencent gaat in samenwerking met Huawei een cloud gaming-dienst op touw zetten, zo schrijft Reuters op basis van een statement van het bedrijf. Voor de dienst, die 'GameMatrix' zou gaan heten, hebben de twee spelers een gezamenlijk 'innovatielab' gevestigd. GameMatrix zou zich hoofdzakelijk op mobiele gaming gaan richten. De clouddienst gaat naar verluidt gebruik gaan maken van Huawei's Kunpeng-processors, die gebaseerd zijn op Arm-technologie. Het moet mobiele games m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de beste headsets en koptelefoons - maart 2020

30-03-2020 5:59 Hardware.info
Hardware Info zet de beste headsets en koptelefoons van dit moment op een rij. Of je nou op zoek bent naar een gaming headset of een noise cancelling koptelefoon, hier lees je welke je moet hebben!
Lees het hele artikel op Hardware.info

BenQ introduceert monitor met 240Hz-verversingssnelheid en respo

29-03-2020 20:31 Hardware.info
BenQ heeft een nieuwe monitor gericht op gamers ge?ntroduceerd. De Zowie XL2746S maakt gebruik van een tn-paneel met full hd-resolutie, maar hij kan tot 240 Hz en hij heeft een erg lage reactiesnelheid. 0,5 milliseconde als reactietijd voor een tn-scherm lijkt namelijk de nieuwe grens te zijn: eerder kondigden ook Acer, AOC en Gigabyte ook al dergelijke modellen aan. Dit keer betreft het een paneel van 27-inch met het bekende contrast van 1000:1, en verder heeft hij een typische helderheid va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Moeten F1 coureurs verplicht meedoen aan simraces?

29-03-2020 19:58 Autoblog.nl

Kom op, take one for the team en doe mee aan die F1 simraces. Bernie Ecclestone roeptoetert dat de nieuwe F1 rechtenhouder het hele seizoen maar moet afschaffen. Diezelfde rechtenhouder heeft daar echter hele andere idee?n over. Op de beurs heeft Liberty Media al enorm ingeleverd en het bedrijf is er veel aan gelegen om […]

The post Moeten F1 coureurs verplicht meedoen aan simraces? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Intel Rocket Lake-desktopchips krijgen 8 cores en alle

29-03-2020 19:29 Hardware.info
Volgens een bekende lekker op het Chinese forum PTT genaamd Shark Bay zal Intels desktopserie in de Rocket Lake-generatie worden voorzien van 8 cpu-cores, terwijl de mobiele chips in de U-serie 6 cores krijgen. De H-chips krijgen ook maximaal 8 cores, en alle chips krijgen een grafisch gedeelte dat gebruikmaakt van de Xe-architectuur. De desktopchips zouden tdp's krijgen die vari?ren van 35 watt tot en met 125 watt. Verder is er ook weer een vermelding van Thunderbolt 4 (dat waarschijnlijk pr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoverkoop 2020 krijgt joekelige optater

29-03-2020 18:50 Autoblog.nl

Inkoppertje natuurlijk, maar er is nu ook iets meer inzicht in hoe hard de klap gaat zijn voor de autoverkoop in 2020. Het mag geen verrassing heten dat de autoverkoop in 2020 een tikkie krijgt van het coronavirus. Alleen al in ‘Murica meldden vorige week 3,3 miljoen mensen dat ze hun baan kwijtgeraakt zijn. Ondanks […]

The post Autoverkoop 2020 krijgt joekelige optater appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HDR-ondersteuning voor Linux is onderweg

29-03-2020 18:15 Hardware.info
Phoronix heeft ontdekt dat Intel werkt aan hdr-ondersteuning voor Linux. De chipmaker heeft namelijk via patches Linux-apparaten die gebruikmaken van Intel-chips met de Gen 9-architectuur voor grafische chips compatibel gemaakt met hdr-bronnen. Om precies te zijn heeft Intel-ontwikkelaar Vipin Anand nieuwe versies voor de Intel i915 kerneldriver voor Linux uitgebracht. Bepaalde moederborden voor Intels chips die gebruikmaken van de Gen 9-gpu-architectuur (Skylake, Apollo Lake, Kaby Lake, Coff...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederland is fan van de Tesla Cybertruck

29-03-2020 18:03 Autoblog.nl

Is Nederland een belangrijke markt voor de Tesla Cybertruck? Elon Musk verbaasde bij de introductie van de Cybertruck vriend en vijand. We hebben het dan niet alleen over de geniale demonstratie van de onbreekbare ramen, maar ook over het hele ding an sich. Super dik staal en bizarre hoekige vormen doen velen zich nog steeds […]

The post Nederland is fan van de Tesla Cybertruck appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SUMo 5.10.13

29-03-2020 17:56 Tweakers.net
KC Softwares heeft versie 5.10.13 van SUMo uitgebracht. SUMo, wat voor Software Update Monitor staat, is een programma dat de computer scant op aanwezige software en vervolgens controleert of er nieuwere versies beschikbaar zijn. Door het installeren van een driver agent kan het ook controleren op nieuwe drivers. In de gratis uitvoering laat alleen weten van welke programma's er een nieuwere versie beschikbaar is en biedt een link naar een algemene zoekpagina op de website van KC Softwares aan. De pro-versie geeft vaak betere download-links die direct naar de downloadpagina van de fabrikant leiden, maar het updaten blijft een handmatig proces, waardoor je altijd volledige controle over je eigen systeem blijft houden. De pro-versie heeft verder ook de mogelijkheid om SUMo zelf bij te werken naar een nieuwere versie en kan ook zien of computers die op het lokale netwerk zijn aangesloten zijn voorzien van de laatste updates via een overzichtelijke webpagina. Het standaardinstallatieprogramma bevat een optionele
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Mercedes A45S AMG heeft 500 Pferde

29-03-2020 17:22 Autoblog.nl

Want een Mercedes A45S met 500 Pferde is beter dan een A45S met 421 Pferde. De Mercedes A45S is momenteel de onbetwiste koning der hete hatchbacks. De specificaties zijn dan ook bizar te noemen. Nog niet zo heel lang geleden was je een hele piet met een dikke 200 pk in een C-segmenter. Een A45S […]

The post Deze Mercedes A45S AMG heeft 500 Pferde appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitspower brengt Touchaqua DIY-waterkoelset uit voor cpu's van I

29-03-2020 17:07 Tweakers.net
Bitspower heeft een waterkoelset uitgebracht. De Touchaqua DIY-set wordt geleverd met zachte tubing, waardoor het installeren relatief gemakkelijk moet zijn voor beginners. De fabrikant komt met losse sets voor cpu's van AMD en Intel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uit de hand gelopen reply-all-e-mail teistert 52.000 Microsoft-m

29-03-2020 16:46 Hardware.info
Microsoft heeft een vroege 1-aprilgrap uitgehaald met een deel van zijn werknemers: het heeft een mail verstuurd als een 'reply all-bericht'. Dit heeft een zogenaamde e-mail-storm veroorzaakt, waardoor dit 'virus' nu 52.000 werknemers van het bedrijf heeft bereikt. In ieder geval de Enterprise-, Cloud en Xbox-afdelingen van het bedrijf zouden zijn bereikt. Natuurlijk waren er mensen die het onnodig vonden om deze mail te ontvangen, maar het wel belangrijk vonden om even te reageren door op de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix blijft nieuwe trailers delen [trailer]

29-03-2020 16:10 Apparata
Op zoek naar de grens met gaming door interactieve film. Eind 2018 baarde Netflix opzien door de release van ‘Black Mirror: Bandersnatch‘. Kijkers konden zelf het verloop van het verhaal be?nvloeden door keuzes te maken. Het experiment leek een succes, maar nadat Netflix onder vuur kwam te liggen doordat zij de data van kijkers ongevraagd […]
Lees het hele artikel op Apparata

Legendarisch Nederlands raceteam heeft het zwaar

29-03-2020 16:01 Autoblog.nl

Het coronavirus berokkent ook schade aan een illuster Nederlands raceteam. Niemand ontsnapt aan de klauwen membraaneiwitten van het coronavirus. Of nou ja, niet iedereen wordt per se ziek, maar als dat je bespaard blijft, dan laat het virus zich wel op een andere manier gelden in je leven. De autosalon van Gen?ve, de NBA, de […]

The post Legendarisch Nederlands raceteam heeft het zwaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SystemRescueCd 6.1.2

29-03-2020 15:05 Tweakers.net
Versie 6.1.2 van SystemRescueCd is uitgekomen. SystemRescueCd is een zelfstartende Linux-omgeving voor het beheren of repareren van een systeem en gegevens na een crash. Het is bedoeld om op een eenvoudige manier admin-taken uit te voeren, zoals het maken en bewerken van de hardeschijfpartities. Het wordt geleverd met diverse programma's zoals GParted, fsarchiver, bestandssysteemtools, editors, Midnight Commander en netwerktools. Het kan worden gebruikt voor zowel Linux- en Windows-computers en vereist geen installatie, maar dit is wel mogelijk. De kernel ondersteunt alle belangrijke bestandssystemen zoals ext3/ext4, xfs, btrfs, reiserfs, jfs, vfat, ntfs, en netwerkbestandssystemen zoals SMB en NFS. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 6.1.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze facelifts zijn minder goed gelukt

29-03-2020 15:00 Autoblog.nl

Een facelift kan een auto verbeteren, maar om zeep helpen is ook mogelijk. Ondertussen alweer een tijdje geleden bracht collega @willeme de lijst van geslaagde facelifts. Een facelift wordt altijd gebruikt om een auto nog even houdbaar te houden, zonder dat er meteen een compleet nieuw model moet komen. Dat kan middels een update, maar […]

The post Deze facelifts zijn minder goed gelukt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zeldzame GTX 480-gpu met 512 CUDA-cores duikt op

29-03-2020 14:57 Tweakers.net
Er is een werkende engineering sample van een Nvidia GTX 480-gpu met 512 Cuda-cores opgedoken. De GTX 480 zou oorspronkelijk standaard 512 Cuda-cores bevatten, maar met oog op warmteproductie en energieverbruik werd dit aantal teruggeschroefd naar 480.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Krijgt de iPhone 12 dit jaar toch geen 5G?

29-03-2020 14:36 Apparata
Duivels dilemma voor Apple. Wint de concurrentie of het imago? Lange tijd werd gedacht dat Apple pas in 2021 over zou stappen op 5G-connectiviteit. Dit standpunt leek echter niet vol te houden omdat andere concurrenten, zoals Samsung dat recent met de Samsung Galaxy S20-lijn deed, nu al wel volop inzetten op op de nieuwe technologie. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sennheiser introduceert nieuwe high-end Epos-headsets met actiev

29-03-2020 14:08 Hardware.info
Sennheiser heeft vijf nieuwe headsets ge?ntroduceerd, in zijn high-end Epos-submerk. Allemaal beschikken ze over actieve noisecancelling en ondersteunen ze Qualcomm's aptX-codecs. De Adapt 660 is het meest high-end. Dit product heeft een over-ear-ontwerp en kan bedraad worden aangesloten via een 2,5- of 3,5mm-jack, maar ook via usb met een micro-b-kabel. Draadloos aansluiten via Bluetooth 5.0 is ook mogelijk. De accu moet in de bedrade modus met active noise cancelling tot 30 uur meegaan, de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Betaal een godsvermogen voor een goede foute Mercedes AMG

29-03-2020 13:33 Autoblog.nl

Duur, fout, extreem gaaf en toch heel erg fout: de Mercedes 560 SEC AMG is het allemaal. Design gaat alle kanten op. Het begon met ronde, ‘handgemaakte’ vormen in de jaren ’40 tot en met ’70. En vanaf de jaren ’90 en ’00 werden het weer rondingen. De middenfase was de jaren ’80. Auto’s begonnen […]

The post Betaal een godsvermogen voor een goede foute Mercedes AMG appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl