Mozilla brengt vanaf volgend jaar iedere maand nieuwe Firefox-ve

18-09-2019 9:22 Tweakers.net
Mozilla gaat vaker nieuwe versies uitbrengen van zijn Firefox-browser, om gebruikers sneller toegang te geven tot nieuwe functionaliteiten. Stabiele versies kwamen tot nu toe om de zes tot acht weken uit; dat wordt verkort tot vier weken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dragon Ball Z: Kakarot komt uit op 17 januari

18-09-2019 9:16 Tweakers.net
De actie-rpg Dragon Ball Z: Kakarot komt volgend jaar beschikbaar op 17 januari. Dat betekent dat vanaf dat moment spelers op de pc, PlayStation 4 en Xbox One bijvoorbeeld in de huid van Goku kunnen kruipen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Een Honda S2000 voor 89.000 euro?!

18-09-2019 8:53 Autoblog.nl
Het moet niet gekker worden. De Honda S2000 is een begerenswaardige auto, dat zeker. De afgelopen jaren is het Japanse VTEC-monster echter duurder geworden. Voor een net exemplaar mag de portemonnee getrokken worden en dan rijst de vraag naar boven of je dat ervoor over hebt. Het kan altijd nog een tandje gekker, zoals dit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bizar gerucht over de Huawei Mate 30 serie

18-09-2019 8:52 Apparata
Rethink possibilities krijgt nu wel een hele wrange betekenis. Vandaag presenteert Huawei in Munchen diverse nieuwe producten, waaronder de Huawei Mate 30 serie smartphones. Hoewel de camera van de Huawei Mate 30 Pro opvalt en ook de andere specificaties veelbelovend zijn vroegen wij ons al eerder af of de lancering een succes zou worden. Immers, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mobiele Podcast-app Pocket Casts is gratis en er komt een betaal

18-09-2019 8:43 Tweakers.net
De mobiele podcast-app Pocket Casts is vanaf nu gratis beschikbaar, wat voor Android en binnenkort ook voor iOS geldt. De desktop- en webversie worden onderdeel van een nieuwe abonnementsvorm en gaan daarmee wel geld kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus brengt X570I-moederbord op de markt: grote VRM en veel I/O

18-09-2019 8:32 Hardware.info
Afgelopen vrijdag publiceerden wij een review van twee kleine moederbordjes van ASRock en Asus. Het kleintje van Asus was echter niet echt van mini-itx-formaat, officieel heet het gebruikte formaat van de ROG Crosshair VIII Impact mini-dtx. Dat houdt in dat hij even breed is, maar de lengte van 20,3 cm betekent dat hij niet in iedere behuizing past. De nieuwe ROG Strix X570-I (waarvan we nog weinig informatie en geen scherpe afbeeldingen hadden) is relatief vergelijkbaar met de eerste Impact voo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mitsubishi met kleine SUV naar Tokio

18-09-2019 8:31 Autoweek.nl
Mitsubishi neemt iets bijzonders mee naar de Tokio Motor Show. Het merk stelt in oktober op de Japanse beurs een kleine SUV aan de wereld oor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skyactiv-X motor Mazda niet belast als diesel

18-09-2019 8:08 Autoweek.nl
De overheid past de BPM-wet aan om te voorkomen dat Mazda's nieuwe benzinemotor wordt belast als een dieselauto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Keuringsinstantie toont iPhone Pro Max met 25 procent hogere acc

18-09-2019 7:59 Tweakers.net
Op de website van de Chinese keuringsinstantie Tenaa zijn enkele specificaties verschenen van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Als die informatie klopt, heeft de iPhone 11 Pro Max ten opzichte van de iPhone XS Max een accucapaciteit die 25 procent hoger is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Panasonic LUMIX S1H-firmware in ontwikkeling voor uitvoer van RA

18-09-2019 7:50 Hardware.info
Panasonic heeft de ontwikkeling aangekondigd van een firmwareprogramma voor zijn LUMIX S1H full-frame spiegelloze camera waarmee RAW-videobestanden van maximaal 5,9K/29,97p via hdmi kunnen worden uitgevoerd naar de Atomos Ninja V 4K hdr monitor/recorder. Het programma wordt naar verwachting begin 2020 ge?ntroduceerd. De LUMIX S1H is volgens de maker 's werelds eerste camera die professionele videokwaliteit moet kunnen combineren met de flexibiliteit van een spiegelloze camera. Het apparaat is i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jawohl: BMW X7 met dikke V12 in de pijplijn

18-09-2019 7:43 Autoblog.nl
Zoals het heurt. Twaalfcilinders in Duitse prestigebakken hebben bijna geen bestaansrecht meer. Bijna, want bijvoorbeeld is de huidige generatie 7 Serie nog met een V12 te krijgen in vorm van de M760Li. Dat zal over een paar jaar anders zijn. Bij BMW willen ze vermoedelijk nog gebruik maken van de beschikbaarheid van die heerlijke twaalfpitter, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wifi 6 is officieel: certificeringsprogramma begonnen

18-09-2019 7:00 Hardware.info
De Wifi Alliance heeft officieel het Wifi Certified 6-programma gelanceerd, wat betekent dat de standaard volledig is afgerond en dat fabrikanten en oem's kunnen beginnen met het laten certificeren van hun apparaten. Wifi 6, ofwel 802.11ax, is de volgende generatie wifi en moet, in ieder geval in theorie, veel meer apparaten in de buurt in staat kunnen stellen om dezelfde wifi-kanalen en frequenties te gebruiken zonder dat dit evenveel overbelasting en vertraging veroorzaakt als wifi 5 (beter b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Oppo lanceert drie nieuwe snellaadtechnologie?n

18-09-2019 6:35 Hardware.info
Oppo heeft met 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0, 30 W Wireless VOOC Flash Charge en VOOC Flash Charge 4.0 de lancering van drie nieuwe snellaadtechnologie?n aangekondigd. 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 zal, zoals we je een dezer dagen hebben gemeld, worden ge?ntroduceerd in de aanstaande Reno Ace-smartphone. Deze technologie moet het mogelijk maken om een 4000mAh-batterij in slechts 30 minuten volledig op te laden. De technologie moet echter niet alleen voorzien in betere oplaadprestaties, maar ook...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple iOS 13 Review - Fijne toevoegingen, maar iets mindere accu

18-09-2019 6:00 Tweakers.net
Apple brengt dinsdag iOS 13 en iPadOS uit, de nieuwste versies van zijn besturingssystemen voor iPhones en iPads. Wat is er nieuw en hoe is de accuduur?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hele BMW-concern aan de ‘zwevende’ naafkapjes

17-09-2019 22:01 Autoblog.nl
Een kleine modificatie die op veel aandacht kan rekenen: nu ook op MINI’s. We willen het graag de ‘Rolls-Royce-modificatie voor de minder rijken’ noemen, maar na BMW en Volkswagen is het niet meer exclusief weggelegd voor de elite. We hebben het dan over de ‘zwevende’ naafkapjes. Door alleen het vervangen van de kapjes waar het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ritje met een Uber is voortaan minder eng

17-09-2019 21:04 Apparata
Zo zit je lekker op je gemak. In een taxi stappen en op naar je bestemming. De kans is klein dat je nadenkt over de veiligheid, dat zal wel snor zitten toch? Dat is anders met Uber. De controles zijn, zeker in de Verenigde Staten, wat minder veilig in vergelijking met een regulier taxibedrijf. Het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Google Nest Wifi krijgt ingebouwde slimme speaker

17-09-2019 20:52 Tweakers.net
Google zou aan een nieuwe versie van zijn meshrouter werken en die voorzien van beacons met een ingebouwde speaker met Google Assistent. Het nieuwe systeem zou bestaan uit een primaire router en de kleinere beacons.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rockstar brengt eigen gamelauncher uit voor Windows

17-09-2019 20:32 Tweakers.net
Rockstar Games Launcher is dinsdag uitgebracht. Vanuit het softwareprogramma voor Windows kunnen Rockstar-games gekocht en gespeeld worden. Ook is het mogelijk om Rockstar-games toe te voegen die ergens anders zijn gekocht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VS klaagt Edward Snowden aan om publicatie memoires en eist inko

17-09-2019 19:59 Tweakers.net
Het Amerikaanse ministerie van Justitie begint een civiele rechtszaak tegen klokkenluider Snowden vanwege de publicatie van zijn memoires. Volgens de VS schendt Snowden daarmee geheimhoudingsovereenkomsten. De VS eist alle inkomsten van het boek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stel alvast je Audi RS6 of RS7 samen

17-09-2019 19:58 Autoblog.nl
Zodat de Nederlandse prijzen als een klap in je gezicht voelen. Maar dan heb je in ieder geval al even de opties kunnen bekijken. Zowel de nieuwe Audi RS7 als RS6 sloegen in als een bom. Beide krachtpatsers waren te aanschouwen op de beursvloer in Frankfurt, de RS7 in de specificatie waarin hij gelanceerd werd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze tv-serie is een miljard waard

17-09-2019 19:55 Apparata
Bizarre bedragen. De wereld van films en series is financieel minstens zo krankzinnig als de wereld van voetballers. Voor talent heeft men geld over. Heel veel geld. De hitserie The Big Bang Theory komt regionaal in handen van HBO Max en deze partij heeft flink moeten dokken om dat voor elkaar te krijgen. Volgens berichtgevingen […]
Lees het hele artikel op Apparata

MusicBrainz Picard 2.2

17-09-2019 19:36 Tweakers.net
MusicBrainz is een open content-muziekdatabase, die kan worden aangesproken om muzieknummers van de juiste tags te voorzien. Picard is het offici?le programma om tags op te vragen, te bewerken en in te sturen. MusicBrainz Picard is opensource en wordt ontwikkeld voor Linux, macOS en Windows. Het programma heeft ondersteuning voor de meest gebruikte muziekformaten, Acoust ID's en Unicode. In versie 2.0 is onder meer de overstap naar Python 3 en Qt5 gemaakt en kan het programma beter overweg met hoge resoluties. De releasenotes voor deze uitgave zien er als volgt uit: Picard 2.2 released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple investeert nog eens 250 miljoen dollar in Gorilla Glass-fa

17-09-2019 19:15 Tweakers.net
Apple investeert 250 miljoen dollar in Corning, de fabrikant die bekend is van zijn Gorilla Glass voor onder andere smartphones. In 2017 investeerde Apple al 200 miljoen dollar in het bedrijf. Het geld is bestemd voor onderzoek en ontwikkeling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Weblog: De auto: het nieuwe consternatiebureau

17-09-2019 18:30 Autoweek.nl
Het nieuwe consternatiebureau is je auto. Actieve veiligheidssystemen zien altijd en overal spoken. Daar had ik uit respect voor de vooruitgang lang begrip voor, maar ik begin na jaren structurele irritatie het vertrouwen te verliezen dat het beter wordt. Een overzicht van recente incidentjes met testauto's geeft een verontrustend overlastpatroon te zien. Op een 100-kilometerweg bij mij in de buurt gaat de Seat Tarraco totaal onverwacht en schijnbaar zonder enige aanleiding hard in de remmen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

“Model S 20 seconden sneller dan Taycan op de ‘Ring”

17-09-2019 18:28 Autoblog.nl
Uh oh. Leuk hoor, overal het beste in zijn. Elon Musk lijdt er een beetje onder, zo lijkt het. Op papier maakt een Tesla Model S namelijk korte metten met een Porsche Taycan, terwijl de Porsche toch momenteel de snelste vierdeurs elektrische auto is op de N?rburgring. Oftewel, de Tesla is goedkoper, ruimer, en bovendien […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FreeFileSync 10.16

17-09-2019 18:11 Tweakers.net
Versie 10.16 van FreeFileSync is uitgekomen. Met dit opensourceprogramma kan een back-up worden gemaakt of de inhoud van twee verschillende locaties worden gesynchroniseerd. Het is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, is niet afhankelijk van zaken als Java of een .Net Framework en is bovendien licht in gebruik. De Windows-installer bevat aparte 32bit- en 64bit-versies, en biedt ook de mogelijkheid om een portable versie te installeren. Sinds versie 10.14 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in FreeFileSync version 10.16:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: dit is het uiterlijk van de OnePlus 7T

17-09-2019 18:11 Apparata
OnePlus heeft, tegen alle verwachting in, het doek getrokken van de 7T. Normaal gesproken lekt het uiterlijk van een smartphone vaak uit in aanloop naar de onthulling. Pete Lau, CEO van OnePlus, doet het anders en deelt hoogstpersoonlijk op het forum van zijn merk de eerste afbeeldingen van de gloednieuwe OnePlus 7T. De smartphone moet […]
Lees het hele artikel op Apparata

NBCUniversal start in april volgend jaar met videostreamingdiens

17-09-2019 18:09 Tweakers.net
NBCUniversal heeft details over zijn eigen streamingdienst bekendgemaakt. Die krijgt de naam Peacock en start in april 2020. Wat een abonnement kost is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of de dienst in Nederland en Belgi? uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Snapchat krijgt modus voor 3d-selfies die werkt met Face ID-came

17-09-2019 17:39 Tweakers.net
Snapchat voor iOS krijgt via een update een 3D Camera Mode. Die werkt met de TrueDepth-technologie van Apple, waar Face ID voor nodig is. De modus voor 3d-selfies werkt alleen op de iPhone X en nieuwere iPhones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Arcam komt met nieuwe serie van high-end AV-receivers

17-09-2019 17:34 Hardware.info
Het Britse audiomerk Arcam komt met een nieuwe serie high-end AV-receivers, bestaande uit drie stuks. Het topmodel AVR30 biedt 9.1.6 kanalen aan met 100 watt per kanaal. Daarvoor gebruikt het bedrijf zijn eigen klasse g-versterker. De prijzen lopen van 2499 tot 5699 euro. De nieuwe modellen volgen het vernieuwde ontwerp, dat strak en eenvoudig genoemd kan worden. Voorop zit een relatief groot scherm met een grote zilveren draaiknop. Achterop zitten hdmi 2.0b-poorten met hdcp2.2, met ondersteuni...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Amazon komt met Music HD-streamingabonnement met hoge bitrates

17-09-2019 17:22 Tweakers.net
Amazon breidt zijn muziekstreamingabonnement uit met een variant die een betere geluidskwaliteit biedt. Music HD bevat volgens Amazon meer dan vijftig miljoen nummers in 'hd-kwaliteit' en miljoenen nummers in 'ultra hd'. De dienst kost 15 dollar per maand.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn 8 dingen die ons opvielen aan de miljoenennota 2019

17-09-2019 17:19 Autoblog.nl
Hoeveel centjes gaat de overheid ditmaal bij automobilisten weghalen? Of zijn er ditmaal betere plannen? je leest het hier, op Autoblog. Het is weer de Derde Dinsdag van September. Dat betekent traditiegetrouw dat we klagen over het feit dat miljoenennota is uitgelekt. Tevens behandelen we even de uitspraak en pronunciatie van onze Koning. Die was […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hyundai HB20-familie is compleet

17-09-2019 16:53 Autoweek.nl
AutoWeek kijkt verder dan de Europese grenzen en dus volgen we de onthulling van de nieuwe Hyundai HB20-familie op de voet. De HB20-reeks is namelijk helemaal vernieuwd en is daarnaast relevanter dan je zou denken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom Pok?mon-fans ineens helemaal gek werden

17-09-2019 16:32 Apparata
Het was eindelijk zover voor Ash. Al een aantal generaties lang maakt Ash Ketchum een deel uit van de jeugd van millennials. Het is daarom niet gek, dat het internet dit weekend helemaal gek werd vanwege een prestatie van de hoofdpersoon van de immens populaire anime Pok?mon. Ash heeft het namelijk na 18 jaar ein-de-lijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

AOC maakt G2-monitoren beschikbaar; 24"-IPS op 144 Hz voor ? 209

17-09-2019 16:27 Hardware.info
AOC kondigt de beschikbaarheid aan van de G2-serie gamingmonitoren. Het viertal werd in april al getoond, maar beleefde het offici?le debuut op Gamescom afgelopen maand. De serie bestaat uit 24"- en 27"-modellen met 144 Hz of 75 Hz. De laatstgenoemde zijn logischerwijs voordeliger. Alle vier de schermen maken gebruik van ips-panelen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een maximale helderheid van 250 cd/m2. Daaromheen zit een opvallende behuizing in gaming-stijl. Achterop zit 2x hdmi, 1x...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Er komen meer Formule races op Zandvoort

17-09-2019 16:08 Autoblog.nl
Goed nieuws voor de Nederlandse autosportfans! Het heeft eventjes geduurd, maar we krijgen in 2020 weer een Grand Prix. De status van Zandvoort in 2020 is nog ‘voorlopig’, daar de baan eerst nog grondig verbouwd moet worden. Maar dat is niet het enige goede nieuws. Voorprogramma Tijdens zo’n Formule 1 weekend worden vaak meerdere races […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus toont renders van OnePlus 7T met drie camera's aan achte

17-09-2019 15:43 Tweakers.net
OnePlus heeft renders online gezet van zijn komende smartphone. De drie camera's aan de achterkant zijn horizontaal gepositioneerd in een cirkel. Schetsen tonen een scherm met een kleine druppelvormige inkeping, wat duidelijk maakt dat het om de OnePlus 7T gaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oracle kondigt Oracle Autonomous Linux aan

17-09-2019 15:30 Tweakers.net
Oracle heeft tijdens zijn Code One 2019-conferentie Oracle Autonomous Linux aangekondigd, een besturingssysteem dat patches, updates en configuraties doorvoert zonder menselijke tussenkomst en zonder enige downtime.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei Mate 30 Pro camera schiet absurd veel frames/seconde

17-09-2019 15:08 Apparata
De Mate 30 Pro krijgt een absurde capture snelheid mee voor een potentieel onge?venaard effect. Slow-motion is een feature die al lange tijd aanwezig is op de meeste smartphones (met een camera, uiteraard) en merken als Apple komen nu met features als de slowfie, maar Huawei wil met de Mate 30 Pro nog een stapje […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW gaat de i3 de nek omdraaien

17-09-2019 15:00 Autoblog.nl
Nee, niet de leukste auto uit het gamma! Sommige auto’s worden niet begrepen. Men kijkt naar de lijnvoering en zegt: Lelijk! Next! Dat is zonde, want sommige lelijke auto’s zijn gewoon briljant. Denk aan de Fiat Multipla, Audi A2 en de Renault Modus. De BMW i3 past ook in dat rijtje. Persoonlijk vind ik ‘m […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cre?er surround verlichting met de Philips Hue Play HDMI Sync Bo

17-09-2019 15:00 Hardware.info
Signify, een wereldwijde speler op het gebied van verlichting voor professionals en consumenten, lanceert de Philips Hue Play HDMI Sync Box. Met dit nieuwe product kan je snel en eenvoudig al je Philips Hue lampen synchroniseren met je televisie. De sync box wordt geplaatst tussen een hdmi-apparaat en je tv, ongeacht of het gaat om streamingapparaten, satelliet- en kabeldecoders, spelconsoles, blu-ray- en dvd-spelers of laptops. De box is toe te voegen aan het Hue-ecosysteem via de mobiele P...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Signify kondigt Philips Hue Play Sync Box aan voor tv, gameconso

17-09-2019 15:00 Tweakers.net
Signify heeft de Philips Hue Play HDMI Sync Box aangekondigd. Het apparaat stelt gebruikers in staat om de Hue-verlichting in hun woonkamer te synchroniseren met de beelden van de televisie en van andere apparaten die via hdmi zijn aangesloten. Het toestel kost 250 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yeelight brengt vloer- en bureaulamp met ondersteuning voor Appl

17-09-2019 14:50 Tweakers.net
Yeelight introduceert twee nieuwe lampen in zijn assortiment slimme verlichting die compatibel zijn met Apple Homekit. Het gaat hierbij om een vloerlamp en een bureaulamp. De vloerlamp is al te vinden in Chinese webshops.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Medische scans miljoenen personen waren vrij toegankelijk'

17-09-2019 14:35 Tweakers.net
De afbeeldingen van medische scans, zoals r?ntgenfoto's, en bijbehorende data van miljoenen pati?nten wereldwijd zijn slecht beveiligd en daardoor eenvoudig in te zien, claimt een Duits onderzoeksbedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo start Nederlandse pilot met AED's

17-09-2019 14:11 Autoweek.nl
De Nederlandse Volvo-importeur lanceert binnenkort een nieuwe pilot: Volvo Lifesaver. Daarbij stuurt de fabrikant twintig exemplaren van een Automatische Externe Defibrillator (AED) op naar Volvo-bestuurders. In samenwerking met HartslagNu hoopt het merk zo levens te redden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota doet Corolla-wisseltruc in Japan

17-09-2019 14:06 Autoweek.nl
Toyota bracht vorig jaar de hatchbackversie van de Corolla in het thuisland uit met de hier al even bekende sedan- en stationsmaken. Wat blijkt? Die twee varianten zijn in Japan korter dan de Europese versies.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wiesmann komt weer terug!

17-09-2019 14:06 Autoblog.nl
Goed nieuws voor de fans van betrouwbare Britse sportwagens. Het verhaal van Wiesmann is goed genoeg voor een meterslange special op Autoblog. Het bedrijf werd in 1988 opgericht door de gebroeders Wiesmann: Martin en Friedhelm. Hun grote passie: Britse sportwagens. Sinds de jaren ’90 bouwen ze de beste Britse sportwagens die je maar kan krijgen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Samsung-phones krijgen eerste offici?le Wi-Fi Certified 6

17-09-2019 13:39 Apparata
Samsung heeft de primeur. Hoewel de internet-branche al een tijdje in de weer is met Wi-Fi 6, is de Wi-Fi Alliance nu officieel begonnen met het certificeren van smartphones met het keurmerk. Gecertificeerde toestellen hebben uiteraard beter bereik, sneller internet en voldoen verder aan alle eisen binnen de parameters van de Alliance. Samsung neemt daarbij […]
Lees het hele artikel op Apparata

Oracle toont 'supercomputer' met 1060 Raspberry Pi's

17-09-2019 13:37 Tweakers.net
Oracle toont tijdens zijn Oracle Code One 2019-conferentie een cluster bestaande uit 1060 Raspberry Pi 3 B+-computingboards. De fabrikant lijkt het systeem voor demonstratiedoeleinden ontwikkeld te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FairPhone 3 krijgt hoogste reparatie-score van iFixit

17-09-2019 13:37 Hardware.info
De Fairphone 3 heeft van iFixit de hoogste score gekregen voor repareerbaarheid. Samen met de Fairphone 2 is het de enige smartphone die deze score gekregen heeft. Eind augustus werd de modulaire Fairphone 3 gepresenteerd, met de nadruk op duurzaamheid. In de gepubliceerde teardown blijkt dat het toestel opgebouwd is uit negen grote onderdelen. De eerste stap om intern een kijkje te nemen is het verwijderen van de back cover. Dan is meteen de verwijderbare accu te zien, waarna het scherm los ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TeamViewer 14.6.2452

17-09-2019 13:21 Tweakers.net
Versie 14.6 van TeamViewer is verschenen. Met dit programma kunnen andere computers via een veilige vpn-verbinding op afstand worden beheerd. TeamViewer is gratis voor niet-commercieel gebruik en wordt ontwikkeld voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. Nieuw in versie 14 is de mogelijkheid apparaten te groeperen en er notities aan toe te voegen. Verder zijn er prestatieverbeteringen waar te nemen op trage verbindingen en is er een donkere modus. In deze update zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht: Improvements for TeamViewer on macOS
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GM investeert onder meer in accu's en elektrische pick-up

17-09-2019 13:12 Autoweek.nl
Van de 7 miljard die GM wil investeren in z'n Amerikaanse activiteiten, moet een aanzienlijk deel naar de ontwikkeling van accutechniek en een elektrische pick-up gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes-Maybach S-klasse kruipt voorbij

17-09-2019 13:06 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft de Maybach-versie van de nieuwe S-klasse de deur uit gestuurd. De nieuwe topversie lijkt zich over een enorme afstand uit te strekken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Be quiet! Pure Base 500 review: degelijke ATX-kast zonder fratse

17-09-2019 13:00 Hardware.info
De Pure Base 500 is de goedkoopste behuizing van Be quiet! tot nu toe. De kast moet het degelijke en bovenal stille imago van het merk naar een lager segment brengen. Of dat lukt, zoeken we uit in deze review.
Lees het hele artikel op Hardware.info

10.000x Tesla Model 3 op Nederlands kenteken

17-09-2019 12:58 Autoblog.nl
Het is dit jaar heel hard gegaan. Je kunt het vertalen naar elke maand duizendmaal Tesla Model 3 erbij op de Nederlandse wegen. Cijfers waar Tesla CEO Elon Musk trots op mag zijn. Zijn bedrijf heeft het voor elkaar gekregen dat de Model 3 massaal geadopteerd is hier in Nederland. Met dank aan vadertje staat, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo schaars wordt de Bitcoin

17-09-2019 12:43 Apparata
Deze statistieken laten zien hoeveel vertrouwen investeerders hebben. Als je vertrouwen hebt in de Bitcoin is het verstandig om ze op lage koers in te kopen en ze vast te houden totdat de koers explodeert. Nu zijn analisten steeds aan het voorspellen wanneer zo’n koersexplosie plaats zal vinden. Helaas zijn de voorspellingen tot nu toe […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nintendo start in VS met verkoop van draadloze 'SNES Controller'

17-09-2019 12:16 Tweakers.net
Nintendo heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn draadloze SNES Controller voor de Switch. De controller, waarmee klassieke SNES-games op de authentieke manier gespeeld kunnen worden, kost 30 euro maar is uitsluitend te koop voor Nintendo Switch Online-leden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Phanteks maakt mesh-voorpaneel voor Eclipse P400(S)-behuizingen

17-09-2019 12:00 Hardware.info
Phanteks maakt het mesh-voorpaneel van de Eclipse P400A-behuizing beschikbaar in de losse verkoop, zodat deze ook op andere kasten gezet kan worden. Volgens het bedrijf was er grote vraag vanuit eigenaren van de Eclipse P400(S)-behuizing. Deze P400(S)-behuizingen worden standaard geleverd met een dicht voorpaneel. Dit geeft een strak uiterlijk, maar het belemmert de airflow wel. Het voorpaneel van de P400A is ook volledig van metaal, maar dan in mesh, waardoor lucht er beter doorheen stroomt. V...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wifi-organisatie start met certificeren Wi-Fi 6-apparaten

17-09-2019 11:58 Tweakers.net
De Wi-Fi Alliance kondigt de offici?le start van het certificeringsprogramma van Wi-Fi 6 aan. Wi-Fi 6 biedt nieuwe functies en moet verbeterd bereik en hogere snelheden bieden. Apparaten met het Wi-Fi 6-certificaat voldoen aan de eisen die de alliantie stelt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl