CES: [Pro] Nieuwe 30-bay NAS met 25 GbE van Qnap

13-01-2021 10:55 Hardware.info
Qnap introduceert voor de zakelijke markt een nieuwe nas met 30 bays en een ingebouwde 25GbE SFP28 SmartNIC met twee poorten. De TS-h3088XU-RP is zowel verkrijgbaar met een Intel Xeon W-1250 6-core 3,3GHz (tot 4,7 GHz) processor als met een Intel Xeon W-1270 8-core 3,4GHz (tot 5,0 GHz) processor, beide met ondersteuning voor Intel aes-ni en maximaal 128GB ddr4 ecc-geheugen. De reeds ge?nstalleerde 25GbE SFP28 SmartNIC met twee poorten (met Nvidia Mellanox ConnectX-4 LX SmartNIC-controller) o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Telegram heeft meer dan 500 miljoen gebruikers na recente toestr

13-01-2021 10:52 Tweakers.net
Chatdienst Telegram is in de eerste week van januari voorbij de 500 miljoen maandelijkse actieve gebruikers gegaan. Telegram meldt daarnaast een toename van 25 miljoen actieve gebruikers in de afgelopen dagen, waarvan een kwart uit Europa.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toch weer nieuwe plannen met Bristol

13-01-2021 10:49 Autoweek.nl
Het failliet gaan van Bristol en het vervolgens doorstarten van het merk volgt ongeveer het ritme van eb en vloed. Nu is er weer iemand die het merk nieuw leven in wil blazen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: dude gebruikt bus als skateboard

13-01-2021 10:32 Autoblog.nl

Ja, ook deze mensen hebben gewoon stemrecht.

The post Video: dude gebruikt bus als skateboard appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Call of Duty: Warzone krijgt ondersteuning voor Nvidia's DLSS

13-01-2021 10:26 Tweakers.net
De makers van Call of Duty: Warzone voegen ondersteuning toe voor Nvidia's deep learning super sampling-techniek aan Call of Duty: Warzone. Bezitters van Nvidia RTX-kaarten kunnen daarmee hogere framerates halen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz vermindert productie wegens leveringsprobleem

13-01-2021 10:05 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft noodgedwongen de productie in de fabriek in het Duitse Rastatt teruggeschroefd. De reden is een verminderde aanvoer van halfgeleiders.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GM EV600 is onderdeel van vernuftig ecosysteem

13-01-2021 10:00 Autoblog.nl

Met de GM EV600 kunnen de bezorgers in alle stilte hun pakketjes bezorgen. Daarnaast is het ook duurzaam en connected. Super 2021, dus. De sterkste, snelste en betrouwbaarste auto’s zijn bedrijfswagens. Althans, dat is de indruk die je af en toe krijgt. De relatief bescheiden motoren worden altijd op hun staart getrapt door diverse bestuurders […]

The post GM EV600 is onderdeel van vernuftig ecosysteem appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EvLeaks toont renders van OPPO Find X3 Pro met 'microscoopcamera

13-01-2021 9:58 Tweakers.net
EvLeaks heeft offici?le renders online gezet van de OPPO Find X3 Pro. Het nieuwe topmodel van OPPO heeft een opvallende camerabult aan de achterkant en daarin zou ook een 'microscoopcamera' zitten. Het toestel krijgt Qualcomms Snapdragon 888-soc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hilarische GTA V sc?ne in het echt nagemaakt door Franklin en La

13-01-2021 9:37 Apparata

De twee acteurs die Franklin en Lamar vertolken in de game GTA V hebben een hilarische en iconische sc?ne nagespeeld. De GTA games staan bekend om de ultieme mogelijkheden, maar ook om het briljante schrijfwerk van de scenario’s in het spel. Of dat nu de gesprekken op radiostations zijn of gesprekken tussen karakters in de […]

Het bericht Hilarische GTA V sc?ne in het echt nagemaakt door Franklin en Lamar verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video: racen in het donker, wat kan er nu misgaan?

13-01-2021 9:32 Autoblog.nl

Een donkere openbare weg als speeltuin gebruiken. Wat er mis kan gaan? Nou..

The post Video: racen in het donker, wat kan er nu misgaan? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elektrische Ioniq 5 voor het eerst te zien

13-01-2021 9:22 Autoweek.nl
Hyundai heeft van modelnaam Ioniq een compleet elektrisch submerk gemaakt. De Ioniq 5 is de eerstgeborene van het merk, een auto waarvan nu de eerste teaserplaten zijn vrijgegeven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cadillac Celestiq wordt elektrisch vlaggenschip

13-01-2021 9:19 Autoweek.nl
Cadillac stapt de komende jaren ook in de wereld der elektrische auto's, maar uiteraard wel op een manier die bij het merk past. Geen Cadillac zonder een luxe vlaggenschip: de Celestiq komt eraan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GUI Extreme Networks werkt niet meer na stopzetting Flash-onders

13-01-2021 9:16 Hardware.info
Adobe heeft in 2017 bekendgemaakt dat de offici?le ondersteuning voor Flash zou verdwijnen in 2021. Naast een dalend aantal gebruikers, had de software te kampen met grote kwetsbaarheden. Intussen zijn er andere technologie?n, zoals html5, die de voorkeur genieten. De ondersteuning werd uiteindelijk gisteren stopgezet. Routerfabrikant Extreme Networks bleek niet in staat te zijn om Adobe Flash op tijd uit zijn beheerderstools te halen, waardoor de graphic user interface (GUI) niet meer werkt....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mondkapje in de auto hartstikke gevaarlijk

13-01-2021 9:06 Autoblog.nl

Nee, we zijn geen virologen. Maar het mondkapje in de auto zorgt wel degelijk voor problemen. Gisteren werd nogmaals duidelijk dat wij nog wel even last blijven houden en hinder ondervinden van het coronavirus. Al bijna een jaar lang zijn we ons leven aan het aanpassen, bewust of onbewust. Sommige dingen heb je niet eens […]

The post Mondkapje in de auto hartstikke gevaarlijk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

YouTube verwijdert video van kanaal Donald Trump en schakelt com

13-01-2021 8:47 Tweakers.net
YouTube heeft een recente video op het kanaal van Donald Trump verwijdert vanwege een overtreding van het beleid van het videoplatform. De president kan nu een week lang geen nieuwe video's plaatsen. Ook heeft YouTube het plaatsen van comments uitgeschakeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ochtend- en avondspits bijna geheel verdwenen

13-01-2021 8:37 Autoweek.nl
De ochtend- en avondspits zijn zo goed als verdwenen. Dat komt natuurlijk door de coronamaatregelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft krijgt vergunning voor bouw tweede datacenter Middenme

13-01-2021 8:16 Tweakers.net
Ondanks ingediende bezwaren heeft de gemeente Hollands Kroon ingestemd met de omgevingsvergunning voor de bouw van een tweede datacenter van Microsoft op het Agriport-terrein in Middenmeer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Overzicht: Nvidia-partners onthullen eigen varianten van RTX 306

13-01-2021 8:08 Hardware.info
Nvidia heeft gisteren de GeForce RTX 3060 op basis van de Ampere-architectuur ge?ntroduceerd. De jongste Ampere-gpu komt met 12 GB gddr6-geheugen, en moet de prestaties van de GTX 1060 verdubbelen.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ioniq 5 knalt in 5,3 seconden naar de 100, komt dit jaar

13-01-2021 8:02 Autoblog.nl

Met de Ioniq 5 wordt elektrische rijden telkens realistischer. Het mooie aan de transitie naar elektrische mobiliteit is dat het de verhoudingen tussen de fabrikanten kan veranderen. Merken die nu al ge?nvesteerd hebben in elektrische aandrijflijnen en hun nieuwe modellen zo binnenkort op de markt brengen hebben een voorsprong op de merken die het licht […]

The post Ioniq 5 knalt in 5,3 seconden naar de 100, komt dit jaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Steeds meer online afkeer tegen Donald Trump

13-01-2021 8:01 Apparata

De online ontketende oorlog richting Donald Trump is voorlopig nog niet ten einde gekomen. Facebook, Twitter, Instagram. Allemaal hebben ze een afkeer tegen de Amerikaanse president Donald Trump. In ieder geval tot zijn ambtsperiode als president erop zit. Aan dat rijtje kan nu ook YouTube toegevoegd worden. De videosite heeft ook een blokkade voor Trump […]

Het bericht Steeds meer online afkeer tegen Donald Trump verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

.Adv - ASUS ROG-line-up voor 2021: evolutie, maar ook verrassing

13-01-2021 8:00 Tweakers.net
Onder de naam Republic of Gamers (ROG) maakt ASUS al sinds jaar en dag hoogwaardige gaminglaptops. De line-up voor 2021 bevat een groot aantal updates, waaronder betere schermen en koeling. Opvallend is daarnaast de komst van een uitgesproken portable convertible 13-inchlaptop met mobiele externe gpu en adapter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Ook nieuwe workflow productreeks bij Kingston

13-01-2021 7:50 Hardware.info
Naast nieuwe ssd’s toont Kingston op CES ook een tweetal nieuwe workflow producten. Het Workflow Station, de daarbij horende Readers en het bijpassend Dock moeten de post-productie workflow van gebruikers verbeteren, aldus de maker. Het Workflow Station en Readers moeten een omgeving cre?ren waarbij bestanden, zoals video’s, foto's en audio, van meerdere bronnen tegelijkertijd kunnen worden overgezet. Met het aanpasbare Workflow Station Dock kunnen de usb minihub, sd of microsd-kaartlezers te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volgende generatie Exynos-soc van Samsung krijgt AMD-gpu

13-01-2021 7:48 Tweakers.net
De high-end-soc die de dinsdag aangekondigde Exynos 2100 moet opvolgen, gaat een gpu bevatten die gebaseerd is op AMD's RDNA-architectuur. Dat maakte Samsung bekend bij de aankondiging van de Exynos 2100.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Lexus NX in het openbaar

13-01-2021 7:43 Autoweek.nl
Gesnapt: de nieuwe Lexus NX. De nieuwe Lexus NX maakt de overstap naar het TNGA GA-K-platform van de Toyota RAV4. Dat betekent: nieuwe aandrijflijnen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Sennheiser introduceert IE 300 in-ear headset

13-01-2021 7:00 Hardware.info
Sennheisers nieuwe IE 300 in-ear oordopjes zijn volgens de fabrikant ontwikkeld voor een genuanceerd, natuurlijk geluid onderweg. De bedrade oortjes zijn voorzien van Sennheisers 7-mm XWB-transducer (extra wide band) die een gebalanceerde geluidssignatuur en goede sonische nauwkeurigheid moet garanderen. De IE 300 is voorzien van een geoptimaliseerd membraanfolie dat natuurlijke resonanties en de totale harmonische vervorming moet minimaliseren (THD < 0,08% bij 1 kHz, 94 dB), als ook een t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: D-Link toont nieuw assortiment voor Wi-Fi 6, 5G en 2,5 Giga

13-01-2021 6:35 Hardware.info
D-Link presenteert zijn nieuwste technologie-producten voor wifi 6, 5G en 2,5 gigabit ethernet. Zo geeft het bedrijf in de categorie 2,5 gigabit ethernet een preview van de geheel nieuwe usb-c naar 2,5G ethernet-adapter (DUB-E250) en de multi-gigabit unmanaged switch (DMS-106XT), terwijl de 2K QHD Pan en Zoom Outdoor wifi camera (DCS-8635LH) de nieuwe smart home beveiligingstechnologie moet vertegenwoordigen. Daarnaast worden ook de AX1800 wifi 6 usb 3.0 adapter (DWA-X1850), de 5G wifi 6 mobi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei Matebook 14 - 45W-Ryzen-processor in een smal jasje

13-01-2021 6:00 Tweakers.net
Met de Matebook 14 bouwde Huawei een compacte 14"-laptop, die toch van een Ryzen 4800H-processor is voorzien. Komt die cpu tot zijn recht in de kleine Matebook?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YUMI 2.0.8.3

13-01-2021 4:45 Tweakers.net
Versie 2.0.8.3 van YUMI is uitgekomen. YUMI staat voor Your Universal Multiboot Installer en is een Windows-programma waarmee de installatie-iso's van een groot aantal Linux-distributies op een usb-stick geplaatst kunnen worden. Daarnaast is er ondersteuning voor Windows-installatie-cd's, antivirus-rescue-cd's en andere tools. Daardoor hoeven die niet meer eerst op een cd of dvd gebrand te worden, maar kan de installatie vanaf de zelfstartende usb-stick worden uitgevoerd. Wat YUMI onderscheidt, is dat er verschillende iso's kunnen worden toegevoegd, die als keuzes in een bootmenu terechtkomen. Sinds versie 2.0.7.5 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Version 2.0.8.3:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tixati 2.79

13-01-2021 4:40 Tweakers.net
Versie 2.79 van Tixati is uitgekomen. Tixati is een uitgebreide en effici?nte bittorrentclient voor Windows en Linux met ondersteuning voor dht, magnet-links en rss-feeds. Het programma geeft uitgebreide informatie over alle aspecten van de download en het in- en uitgaande netwerkverkeer. Downloads zijn beschikbaar voor Windows en Linux en het programma toont geen advertenties. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 2.79:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche viert Boxster-jubileum met Boxster 25 Years

13-01-2021 0:01 Autoweek.nl
Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Porsche de Boxster op de markt bracht en dat moet gevierd worden. Porsche brengt een speciale editie van de 718 Boxster GTS 4.0 uit die knipoogt naar de concept-car waar het Boxster-avontuur in 1993 eigenlijk mee begon.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche Boxster 25 Years heeft gelukkig de juiste motor

13-01-2021 0:01 Autoblog.nl

Porsche heeft de memo begrepen en de Boxster 25 Years uitgevoerd met die heerlijke 4.0 boxer zescilinder motor. Maar er is nog veel meer lekkers aan dit model. Het is altijd weer even spannend wanneer een autofabrikant met een actiemodelletje komt. Is het drie keer niks, of kan het model juist door de beugel? Over […]

The post Porsche Boxster 25 Years heeft gelukkig de juiste motor appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Asus-gaminglaptops: extra dun en extra krachtig, maar zon

12-01-2021 22:52 Hardware.info
Nu Nvidia zijn RTX 3000 Mobile-videokaarten voor laptops en AMD zijn Ryzen 5000H-processoren heeft onthuld is het aan pc-oem's om producten met die basis te onthullen. Asus heeft zeven verschillende laptops met AMD-processors en Nvidia GeForce RTX-videokaarten. Opvallend is dat Intel in geen enkele van de onthulde laptops lijkt te zitten. De Flow X13 springt in het oog doordat het de 'meest krachtige convertible van 13-inch' moet zijn. Hij is voorzien van een scharnier dat 360 graden om kan k...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wordt ook de Corvette een elektrische SUV?

12-01-2021 21:20 Autoblog.nl

Het lijkt erop dat Corvette de Mustang Mach-E achterna gaat. Tien jaar geleden was het nog ondenkbaar dat Ford de naam Mustang zou gebruiken voor een elektrische SUV. Toch is dat precies wat ze gedaan hebben. Gelukkig is de Mach-E niet bedoeld als vervanger van de traditionele muscle car, maar het blijft een misplaatste naam. […]

The post Wordt ook de Corvette een elektrische SUV? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ASUS toont 32"-ROG Swift-monitor met 4k144Hz-paneel en HDMI 2.1-

12-01-2021 21:14 Tweakers.net
ASUS kondigt de ROG Swift PG32UQ-monitor aan. Het 32"-scherm heeft een ips-paneel met een resolutie van 3840x2160 pixels en een refreshrate van maximaal 144Hz. ASUS mikt ook op consolegamers met de HDMI 2.1-aansluiting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PlayStation 5 aansluiten op het ideale computerscherm

12-01-2021 21:07 Apparata

ASUS heeft wat voor je, namelijk een computerscherm om gewoon je PlayStation 5 of Xbox Series X op aan te sluiten. Hoe speel jij het liefste je games? In de woonkamer op een grote televisie, of in een aparte ruimte met een compacter scherm? Dit laatste lijkt misschien een exclusief iets voor PC-gamers, maar ook […]

Het bericht PlayStation 5 aansluiten op het ideale computerscherm verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Razer introduceert nieuwe versies van Blade 15- en Blade Pro 17-

12-01-2021 21:02 Tweakers.net
Razer komt met nieuwe versies van zijn Blade 15 en Blade Pro 17-laptops. De fabrikant voorziet de laptops onder andere van Nvidia GeForce RTX 30-videokaarten. De Blade 15 heeft een adviesprijs vanaf 1800 euro. De Pro 17-variant kost minimaal 2400 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] CES: Nieuwe HP EliteBooks , inclusief lichtste 14-inch ter

12-01-2021 20:58 Hardware.info
HP heeft enkele nieuwe laptops in zijn EliteBook-lijn laten zien. De EliteBook 840 Aero G8 is volgens het bedrijf de lichtste zakelijk 14-inch laptop ter wereld. Ook de convertible x360-lijn wordt van nieuw bloed voorzien: zowel de 13-inch EliteBook x360 1030 als de 14-inch EliteBook x360 1040 worden naar de achtste generatie getild. EliteBook 840 Aero G8 Met een gewicht van 1,133 kilogram is de 840 Aero G8 inderdaad aardig licht te noemen. De laptop meet verder 323,6 x 214,7 x 17,9 millimete...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft Visual Studio 2019 16.8.4

12-01-2021 20:39 Tweakers.net
Microsoft heeft een vierde update voor versie 16.8 van Visual Studio 2019 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python en R gemakkelijker te maken. De complete lijst met de veranderingen in de 2019-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. Versie 16.8 voegt onder meer ondersteuning voor .NET 5.0 toe. In versie 16.8.2 heeft Microsoft de volgende verbeteringen doorgevoerd: Issues Addressed in Visual Studio 2019 version 16.8.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Acer Aspire-laptops met Ryzen 5000-cpu's hebben startprijs van 5

12-01-2021 20:36 Tweakers.net
Acer kondigt nieuwe uitvoeringen van zijn Aspire 7- en Aspire 5-laptops aan met Ryzen 5000-processors. De Aspire 7-uitvoeringen krijgen een GTX 1650-videokaart en kosten minimaal 749 euro. De Aspire 5 wordt voorzien van een Radeon RX 640-gpu en kost vanaf 549 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo Switch Mario Red & Blue is een zeldzame kans

12-01-2021 20:32 Apparata

Met de Nintendo Switch Mario Red & Blue krijg je een zeldzame kans een unieke uitvoering van de console te kopen. Maar je moet er wel snel bij zijn! Om de verkopen van de Nintendo Switch lekker hoog te houden komt het bedrijf zo nu en dan met een bijzondere uitvoering van de handheld console. […]

Het bericht Nintendo Switch Mario Red & Blue is een zeldzame kans verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Ares geeft de Porsche 964 Turbo een verouderingskuur

12-01-2021 20:20 Autoblog.nl

Wat krijg je als je een Porsche 964 Turbo en een Carrera RS in de blender gooit? Dit dus. Het is niet alsof we een gebrek hebben aan Porsche-tuners, maar 911’s smeken er blijkbaar om aangepast te worden. Daarom doet nu ook Ares Design weer een duit in het zakje. Je kunt zeggen wat je […]

The post Ares geeft de Porsche 964 Turbo een verouderingskuur appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Acer voorziet Predator Triton- en Helios-laptops van Nvidia GeFo

12-01-2021 20:17 Tweakers.net
Acer vernieuwt zijn Predator Helios- en Triton-laptops. De fabrikant voorziet deze modellen onder andere van GeForce RTX 30-gpu's. De Triton-variant krijgt daarbij een Intel Tiger Lake-processor met een 35W-tdp. De Acer Nitro 5 krijgt ook een update met Tiger Lake H35-cpu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste laptops met Nvidia GeForce RTX 30-videokaarten verschijne

12-01-2021 19:37 Tweakers.net
Nvidia komt met RTX 30-videokaarten voor laptops. Het bedrijf introduceert laptopvarianten van de GeForce RTX 3080, RTX 3070 en RTX 3060. De eerste laptops met dergelijke gpu's komen 26 januari uit. Laptops met RTX 3060 krijgen een adviesprijs vanaf 999 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Medewerker wasstraat rijdt Ferrari 812 van voetballer in de prak

12-01-2021 19:29 Autoblog.nl

Dit is geen krasstraat meer, maar een crashstraat. Als voetballer hoef je niet tot de absolute wereldtop te behoren om je een dikke supercar te kunnen veroorloven. De naam Federico Marchetti zal niet iedereen even bekend in de oren klinken, maar hij rijdt w?l in een Ferrari 812 Superfast. Of eigenlijk moeten we zeggen: reed, […]

The post Medewerker wasstraat rijdt Ferrari 812 van voetballer in de prak appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix door het stof na ongepaste post

12-01-2021 19:27 Apparata

De ongepaste post is inmiddels door Netflix verwijderd. Wat is er gebeurd? Als bedrijf is het oppassen wat je op internet zet, ook al is het grappig bedoeld. Want ook al is de intentie goed of leuk, het kan bij sommigen in het verkeerde keelgat schieten of het is ?berhaupt gewoon niet zo goed doordacht. […]

Het bericht Netflix door het stof na ongepaste post verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

CES: AMD onthult Zen 3 voor laptops en hint naar nieuwe Epyc-CPU

12-01-2021 19:24 Hardware.info
AMD heeft tijdens de CES-beurs zijn nieuwe laptopprocessors met de Zen 3-architectuur onthuld. Naast de U-modellen voor dunne notebooks heeft,
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bethesda werkt aan Indiana Jones-game

12-01-2021 19:16 Tweakers.net
Machine Games, onderdeel van de Bethesda-studios die overgenomen zijn door Microsoft, werkt aan een Indiana Jones-game. Dat gebeurt in samenwerking met Lucasfilm Games, dat eerder deze week weer werd opgestart door Disney.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia GeForce RTX 3060 met 12GB GDDR6 komt eind februari uit vo

12-01-2021 19:04 Tweakers.net
Nvidia introduceert zijn GeForce RTX 3060-videokaart voor desktops. Deze wordt voorzien van een gpu met 3584 CUDA-cores en 12GB aan GDDR6-geheugen. De RTX 3060 komt 'eind februari' beschikbaar en krijgt een adviesprijs van 329 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD brengt Threadripper PRO-cpu's in maart uit voor consumenten

12-01-2021 18:46 Tweakers.net
AMD gaat zijn Ryzen Threadripper PRO-processors verkopen aan consumenten. De cpu's met maximaal 64 cores werden vorig jaar uitgebracht, maar waren alleen beschikbaar voor systeembouwers. Ook komt AMD met de Ryzen 9 5900 en 7 5800, 65W-cpu's voor oem's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dell vernieuwt Alienware m15- en m17-laptops met Nvidia RTX 30-g

12-01-2021 18:45 Tweakers.net
Dell brengt nieuwe versies uit van zijn Alienware m15 en m17. De dunne gamelaptops behouden Intel-processors van de tiende generatie, maar krijgen nieuwe Nvidia-gpu's. De 15,6"-versie is beschikbaar met oledpaneel en de 17,3"-versie is er met 360Hz-lcd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VW geeft 56.000 Golfs een service recall vanwege softwareproblem

12-01-2021 18:13 Autoblog.nl

De Golf is digitaler dan ooit. Misschien zelfs een beetje te digitaal. Er is nu namelijk een update vanwege hernieuwde softwareproblemen met de Golf 8. De software van auto’s wordt met de dag geavanceerder en dat vergt weer nieuwe skills van de traditionele automerken. Bij Volkswagen gaat deze ontwikkeling niet vanzelf. Met de ID.3 liepen […]

The post VW geeft 56.000 Golfs een service recall vanwege softwareproblemen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Joomla! 3.9.24

12-01-2021 18:12 Tweakers.net
Versie 3.9.24 van Joomla! is uitgekomen, een versie die diverse beveiligingsproblemen en fouten moet verhelpen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere op Joomla Community terecht. In deze uitgave zijn diverse fouten en beveiligingsproblemen verholpen. Wat zit er in 3.9.24?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD brengt ook Ryzen 5000U-processors met Zen 2-cores uit

12-01-2021 18:10 Tweakers.net
Niet alle Ryzen 5000U-laptopprocessors maken gebruik van Zen 3-cores. Drie van de vijf modellen in de nieuwe line-up gebruiken nog Zen 2-cores, waarmee het om rebrands van Ryzen 4000U-processors lijkt te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES — livebericht: Nvidia introduceert nieuwe GeForce RTX-produc

12-01-2021 18:03 Hardware.info
Nvidia presenteert vandaag op de Consumer Electronics Show zijn nieuwe GeForce RTX-producten, zo bleek al uit de aankondiging van deze presentatie. Het is de verwachting dat de chipontwerper de GeForce RTX 3000 Mobile-videokaarten gaat onthullen, en wellicht nog meer dan dat. Dit livebericht wordt gaandeweg bijgewerkt, het loont dus om de pagina zo nu en dan te verversen. 18:03 — Nvidia zegt dat zijn afzetmarkt het afgelopen jaar hard is gegroeid. 18:06 — Raytracing en dlss gaan door meer gam...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lenovo-gamelaptops krijgen Ryzen 5000H-cpu's, RTX 30-gpu's en 16

12-01-2021 18:00 Tweakers.net
Lenovo vernieuwt zijn Legion 5- en 7-modellen. De gamelaptops krijgen Ryzen 5000H-processors en Nvidia GeForce RTX 30-gpu's. Verschillende modellen krijgen een 16:10-scherm met een resolutie van 2560x1600 pixels en een refreshrate van 165Hz.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo geeft ThinkBook 14p en 16p Ryzen 5000-cpu's en optie voor

12-01-2021 18:00 Tweakers.net
Lenovo presenteert nieuwe versies van zijn ThinkBook-laptops. De ThinkBook 14p en 16p zijn modellen met AMD Ryzen 5000-processors en het 14"-model is verkrijgbaar met een oledscherm. De 16"-versie kan voorzien worden van een GeForce RTX 30-gpu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laptops met AMD Radeon RDNA 2-gpu's 2 verschijnen in eerste helf

12-01-2021 17:45 Tweakers.net
AMD gaat laptopvideokaarten op basis van de RDNA 2-architectuur maken en in de eerste helft van 2021 komen er laptops uit die daarmee zijn uitgerust. Ook zegt AMD dat er in dezelfde periode meer Radeon RX 6000-kaarten uitkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD presenteert Ryzen 5000U- en 5000HX-laptopprocessors met Zen

12-01-2021 17:34 Tweakers.net
AMD heeft zijn Ryzen 5000-laptopprocessors met Zen 3-cores aangekondigd. Er komen zuinige 5000U-varianten met een tdp van 15W en 5000HX-varianten met een tdp van 45W voor gamingnotebooks. De processors hebben maximaal acht cores.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Sony teaset Airpeak cameradrone, geschikt voor Alpha-serie

12-01-2021 17:20 Hardware.info
Vorig jaar liet Sony weten dat het 'grote kansen' ziet in de dronewereld en heeft het een nieuwe bedrijfstak opgericht: Airpeak. De fabrikant zou willen bijdragen aan de entertainmentindustrie en vooral video zou daarvan een belangrijk onderdeel zijn. [YOUTUBE-o_XWbHuwsfw] Tijdens CES heeft het bedrijf zijn Airpeak drone laten zien. Het vliegapparaat is ontworpen om Sony's eigen cameratechnologie rond te vliegen - om specifiek te zijn de Alpha-serie. Hij ziet er vrij groot uit, maar volgens S...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl