HP's nieuwe ultrawide-display van 43-inch kan twee bronnen tegel

18-09-2019 17:53 Hardware.info
HP heeft vandaag, naast de Elite Dragonfly-laptop, ook twee nieuwe monitoren uit de doeken gedaan. Beide modellen zijn ultrawides met een kromming. De S430c is de grootste van het stel, met een formaat van 43,4-inch. Hij is dankzij de 32:10-aspectratio vergelijkbaar met twee 16:10-displays met 'full hd'-resolutie aan elkaar, net als de Samsung C49HG90 en de Philips 439P9H/00. Waarschijnlijk heeft deze nieuwe HP exact hetzelfde paneel als die van Philips: ze hebben allebei een resolutie van 3840...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EZ CD Audio Converter 9.0

18-09-2019 17:45 Tweakers.net
Poikosoft heeft versie 9.0 van EZ CD Audio Converter uitgebracht. EZ CD Audio Converter is een alles-in-een-programma voor het rippen, bewerken en converteren van audiobestanden en kan daarnaast ook worden gebruikt om cd's en dvd's te branden. Ondersteuning is aanwezig voor alle bekende audioformaten, waaronder mp3, aac, he aac, Dolby Pulse, Apple Lossless, flac, Vorbis, Opus en Windows Media Audio. Sinds versie 8.3 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 9.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

KPN zet port forwarding weer aan bij 4g-abonnementen voor thuis

18-09-2019 17:39 Tweakers.net
KPN heeft port forwarding weer aangezet bij klanten die een 4g-abonnement voor thuis hebben. Dat meldt de Autoriteit Consument en Markt, die over de blokkade van port forwarding overleg heeft gevoerd met KPN.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CentOS 7 (1908)

18-09-2019 17:33 Tweakers.net
CentOS is een opensource-besturingssysteem dat gebaseerd is op Red Hat Enterprise Linux en zich profileert voor gebruik in enterprise-omgevingen. De naam is een afkorting van Community Enterprise Operating System. In tegenstelling tot RHEL is CentOS gratis te gebruiken. Als naar populariteit gekeken wordt, valt CentOS net buiten de top tien. Elke twee jaar verschijnt er een nieuwe versie van CentOS, die vervolgens zeven jaar lang van updates wordt voorzien. Versie 7 (1908) van CentOS is nu uitgebracht en de volledige releasenotes zijn hier te vinden. Dit is de inleiding daaruit: Release for CentOS Linux 7 (1908) on the x86_64 Architecture
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit gaat Huawei morgen aankondigen

18-09-2019 17:18 Apparata
Het programma voor morgen is uitgelekt. Dus jij bent benieuwd naar wat Huawei morgen gaat laten zien? Dan hebben we goed nieuws voor je, want die informatie is uitgelekt. Natuurlijk was al bekend dat het Chinese techbedrijf de nieuwe Mate 30-serie gaat presenteren. Huawei heeft echter nog meer op het programma staan. Het event, dat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Huawei Mate 30-telefoons komen niet uit in Benelux

18-09-2019 17:08 Tweakers.net
De Huawei Mate 30-telefoons komen volgens een nieuw gerucht niet uit in de Benelux. De fabrikant zou het uitbrengen van high-end modellen zonder Google-diensten niet zien zitten. Huawei houdt donderdag een evenement in Duitsland voor de aankondiging van de telefoons.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intels Tiger Lake lijkt 50% meer L3-cache en AVX-512 te gaan kri

18-09-2019 17:08 Hardware.info
Intel is hard bezig om zijn 10nm-chips functioneel te krijgen en om de yields van deze chips hoog genoeg te krijgen. Na Ice Lake komt de chipmaker waarschijnlijk met Tiger Lake, die volgens een gelekte roadmap naast Ice Lake zal bestaan en in het tweede kwartaal van 2021 onthuld zal worden. Nu is er een aantal details gelekt over de nieuwe architectuur. Het meest opvallend aan de nieuwe chips is dat een Tiger Lake U-chip met vier cores in totaal 12 MB aan L3-cache heeft, wat overeenkomstig is m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Er komen twee GTE’s van de VW Golf 8

18-09-2019 17:02 Autoblog.nl
Plus een hele hoop hybride Golfs. De Volkswagen ID.3 moet de derde belangrijke Grote Volkswagen worden. Met Grote Volkswagen bedoelen we niet zozeer het formaat (dat winnen de Touareg en Phaeton met gemak), maar de impact die de auto moet gaan maken. De eerste was de kever en de tweede natuurlijk de Golf. De ID.3 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Consumentenorganisatie onthult logo en specs voor 8k-televisies

18-09-2019 16:52 Tweakers.net
De Consumer Technology Association heeft een logo ge?ntroduceerd dat fabrikanten mogen voeren voor 8k-televisies die aan de voorgeschreven eisen voldoen. Daarnaast is er de dit jaar opgerichte 8K Association die op termijn ook met een eigen logo komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Redditor speelt Resident Evil 4 uit met nul procent nauwkeurighe

18-09-2019 16:50 Tweakers.net
Een gamer heeft Resident Evil 4 volledig uitgespeeld met maar liefst nul procent weapon accuracy. De speler, die op Reddit naar de naam 'Manekimoney' luistert, behaalde dit resultaat in iets meer dan dertien uur.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia bundelt Call of Duty: Modern Warfare met GeForce RTX-vide

18-09-2019 16:20 Hardware.info
Nvidia heeft bekendgemaakt dat je nu tijdelijk, zolang de voorraad strekt, Call of Duty: Modern Warfare krijgt bij aankoop van een in aanmerking komende grafische kaart, gaming desktop of gaming laptop uit zijn GeForce RTX 20-serie. De in aanmerking komende grafische kaarten, desktops en laptops zijn: GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 Ti-desktop, GeForce RTC 2080 SUPER, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2080-desktop, GeForce RTX 2080-laptop, GeForce RTX 2070 SUPER, GeForce RTX 2070, GeForce RTX...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Render van de OnePlus 7T Pro toont gelijkenis met OnePlus 7 Pro

18-09-2019 16:18 Tweakers.net
Een offici?le render van de OnePlus 7T Pro is uitgelekt. De smartphone toont veel gelijkenissen met het huidige topmodel van OnePlus, de 7 Pro. De telefoon heeft net als zijn voorganger drie camera's aan de achterkant en een scherm zonder inkeping.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD brengt hoger geklokte Epyc-serverprocessor met 64 cores uit

18-09-2019 16:12 Tweakers.net
AMD komt met de Epyc 7H12, een variant van de 7742-serverprocessor met 64 cores. De nieuwe variant heeft een tdp van 280W in plaats van 225W. De baseclock is daardoor 2,6GHz in plaats van 2,25GHz. Atos gaat de chip gebruiken in supercomputers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit betaal je voor de nieuwste crossovers van Ford

18-09-2019 16:08 Autoblog.nl
De prijzen van de Puma ?n Kuga zijn bekend! Crossovers zijn op dit moment mateloos populair. Nu is het niet zo dat elke SUV-achtige ook daadwerkelijk goed aanslaat. Denk aan de Mercedes-Benz GLK of de Ford EcoSport. Met de nieuwe Puma hoopt Ford de Ecosport te vergeten. Niet alleen de Ford Puma is net nieuw, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota Auris - Occasion aankoopadvies

18-09-2019 16:00 Autoweek.nl
Nee, een Toyota Auris wordt natuurlijk nooit een spannende auto. Maar wie zoekt dat nu eigenlijk? De Auris heeft namelijk ontegenzeggelijk een heleboel andere kwaliteiten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fractal Design Vector RS review: eerste kast van het nieuwe Frac

18-09-2019 16:00 Hardware.info
Met een nieuw logo en een vernieuwde website wil Fractal Design zijn Scandinavische designroots nog meer benadrukken. De nieuwe Vector RS is de eerste kast die volgens de nieuwe filosofie is ontworpen.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Facebook onthult Portal TV-apparaat voor videobellen of ar-toepa

18-09-2019 15:51 Tweakers.net
Facebook heeft de Portal TV ge?ntroduceerd, een klein apparaat met een camera en met microfoons die via hdmi op een televisie kan worden aangesloten. Daarmee kunnen ar-toepassingen op het tv-scherm worden getoond, of is het tv-scherm inzetbaar voor videobellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bugatti's betaalbare EV is productieklaar

18-09-2019 15:37 Autoweek.nl
Om zijn 110de verjaardag te vieren, komt Bugatti al heel het jaar door met verschillende unieke nieuwtjes. De eerder aangekondigde betaalbare EV is nu klaar, maar helaas ook gelijk al uitverkocht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit briljante Italiaanse beest heeft 600 pk uit een viercilinder

18-09-2019 15:08 Autoblog.nl
En dat blijft nog heel ook. Hopelijk. Bij het horen van sommige automerken gaat niet bij iedereen een belletje rinkelen. Zeker het aantal Italiaanse automerken wat niet meer onder ons is, is helaas te groot. Denk aan ASA, Isotta Fraschini, Siata, O.S.C.A., Cizeta en Cisitalia, bijvoorbeeld. Een van die merken die in dat lijstje thuishoort […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Digitimes: TSMC gaat waarschijnlijk met 7nm-tekorten kampen

18-09-2019 15:01 Hardware.info
Marktanalist Digitimes heeft van een aantal van TSMC's klanten gehoord dat de chipfoundry zijn production lead time op zijn 7nm-proced? heeft verlengd. Dit betekent dat er waarschijnlijk tekorten gaan ontstaan van chips op basis van het 7nm-proces. Deze product lead time is de tijd tussen het ontvangen van het productieverzoek en het leveren van het product, in het geval van TSMC dus chips. Deze schatting heeft de chipfabrikant nu verlengd van twee maanden naar zes maanden. De oorzaak is dat he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sonos Move video review: Sonos met accu en bluetooth

18-09-2019 15:00 Hardware.info
Sonos introduceert volgende week de Move, de eerste speaker van het Amerikaanse merkt met een ingebouwde accu, ondersteuning voor bluetooth ?n het nieuwe Auto Trueplay calibratiesysteem. Wij gingen alvast met de Move aan de slag en in deze video vertellen we je over onze ervaringen.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo speel je Grand Theft Auto: San Andreas helemaal gratis

18-09-2019 14:49 Apparata
Rockstar heeft iets nieuws. Rockstar Games, onder andere bekend van de Grand Theft Auto-reeks en Red Dead Redemption, komt met een eigen launcher voor Windows. Het bedrijf wil met dit eigen platform al de uitgegeven games op ??n launcher aanbieden. Op zich niets nieuws, we kennen dit al van bijvoorbeeld EA. Games als Bully, L.A. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Groot aantal Nederlandse servers offline na actie tegen illegale

18-09-2019 14:39 Tweakers.net
Autoriteiten uit meerdere Europese landen hebben een groot crimineel netwerk opgeschort dat voor lage prijzen betaalde televisie verspreidde. Door deze actie zijn 200 servers uit de lucht gehaald, waarvan 93 in Nederland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fossil-wearables met analoge functies en vermoedelijk e-inkscher

18-09-2019 14:22 Tweakers.net
Er zijn Fossil-smartwatches online verschenen die traditionele analoge functies combineren met vermoedelijk een e-inkscherm. Deze smartwatches zouden het resultaat kunnen zijn van een samenwerking tussen Google en Fossil, en draaien wellicht op Wear OS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche heeft troef om Tesla te vermorzelen

18-09-2019 14:01 Autoblog.nl
Wat zijn dit soort prestigestrijdjes toch leuk! Het gespreksonderwerp bij veel watertappen, cappuccinohoeken en koffietafels is toch wel de strijd tussen Porsche en Tesla. De twee zijn verwikkeld in een heuse prestigestrijd. Zonder ook maar ??n reclamecampagne op te zetten weet Tesla de aandacht op zich te vestigen. Juist in de week dat de Porsche […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ABN Amro weet nog niet wanneer nfc-betalingen met Android 10 wer

18-09-2019 13:52 Tweakers.net
ABN Amro-klanten kunnen geen nfc-betalingen doen met hun smartphone als ze daarop Android 10 draaien. De bank erkent het probleem, maar zegt dat er nog geen oplossing is gevonden. Rabobank zegt volgende week een soortgelijk probleem op te lossen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fiat komt met chique Panda Trussardi

18-09-2019 13:48 Autoweek.nl
Fiat slaat de handen ineen met het Italiaanse modehuis Trussardi. Een bijzonder rijkuitgeruste Panda vloeit als eerste voort uit deze samenwerking. De luxepoes draagt de vanzelfsprekende naam Panda Trussardi.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prijzen BMW M8 Coup? ?n M8 Cabrio bekend

18-09-2019 13:43 Autoweek.nl
AutoWeek kan exclusief melden welke bedragen BMW wil ontvangen voor de M8 Coup? en M8 Cabrio. De vanafprijs ligt rond de 2 euroton.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lord of the Rings-serie opgenomen op bekende filmlocatie

18-09-2019 13:31 Apparata
Midden-Aarde zoals je het kent! Het toerisme in Nieuw-Zeeland kreeg een enorme boost naar aanleiding van The Lord of The Rings filmreeks. De prachtige beelden van Midden-Aarde uit de films is voor een groot deel opgenomen in Nieuw-Zeeland. The Lord of the Rings komt er ook als serie en verschijnt op Amazon Prime. De productie […]
Lees het hele artikel op Apparata

HP introduceert Project Athena-laptop met vochtafstotende behuiz

18-09-2019 13:31 Hardware.info
Intel heeft tijdens Computex zijn Project Athena-kwalificatieprogramma in het leven geroepen, waarmee het een aantal eisen stelt aan de laptops met dit certificaat. Inmiddels beginnen dergelijke laptops binnen te druppelen, en vandaag heeft HP zijn Elite Dragonfly onthuld. Deze dunne x360-convertible van 13-inch heeft een behuizing van een magnesiumlegering, waardoor hij minder dan een kilo weegt. Bijzonder is de hydrofobe afwerking, waardoor hij vochtafstotend is. Het display heeft een screen-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP introduceert Elitebook Dragonfly-2-in-1 die minder dan een ki

18-09-2019 13:16 Tweakers.net
HP komt met een 2-in-1-laptop die in bepaalde configuraties een gewicht van minder dan een kilo heeft. Daarnaast adverteert HP met een accuduur van 24 uur. De laptop komt in november uit en heeft een startprijs van 1571 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: Mercedes-AMG GT 'Black Series'

18-09-2019 13:14 Autoweek.nl
Mercedes-AMG biedt zowel de GT Coup? als Roadster al in diverse vermogensvarianten aan, maar er is een versie waar de GT-liefhebber nog even op moeten wachten: de Black Series. Het is die ultieme topversie van de AMG GT-familie die nu in camouflagetrim is opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Maak de blits op de taxistandplaats met deze ‘verse’ Benz

18-09-2019 13:04 Autoblog.nl
Ja, h??l erg clich?. Maar zoals wel vaker met clich?’s, klopt het wel. Laatst had ik het genoegen om in een Mercedes-Benz S-Klasse te mogen plaats nemen. Ja, het was een taxi. Op de achterbank zittende, vroeg ik mij af: waarom zou je in hemelsnaam een nieuwe kopen? De S-Klasse van de vorige generatie, W221 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bigben kondigt Revolution Pro Controller 3 aan voor PlayStation

18-09-2019 13:02 Tweakers.net
Bigben laat weten dat zijn nieuwe Revolution Pro Controller 3 voor de PS4 in oktober op de markt verschijnt. De met draad verbonden controller, die verkocht wordt onder het Nacon-merk, heeft een licentie van Sony Interactive Entertainment en krijgt een adviesprijs van 110 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verdwijnen offlinemodus GTA V na installatie Rockstar Games Laun

18-09-2019 13:02 Tweakers.net
Rockstar meldt dat het verdwijnen van de mogelijkheid om GTA V offline te spelen na het installeren van de Rockstar Games Launcher een bug is. De studio zegt de fout te onderzoeken, maar het is onduidelijk wanneer er een oplossing komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz brengt begin 2020 zijn eerste elektrische step op

18-09-2019 12:51 Tweakers.net
Autofabrikant Mercedes-Benz brengt begin 2020 een eigen elektrische step uit. Het bedrijf maakte het nieuws bekend op de Frankfurt Motor Show. Nadere details over de e-step ontbreken nog en op de foto’s die zijn vrijgegeven is de tweewieler slechts voor de helft te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voormalige BioWare-schrijver opent nieuwe gamestudio in Australi

18-09-2019 12:43 Tweakers.net
David Gaider, een schrijver die jarenlang bij BioWare in dienst was en onder meer aan Knights of the Old Republic en Dragon Age: Origins werkte, heeft in Australi? een nieuwe indiestudio opgezet. In oktober komt de studio met details over een game.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai ontwikkelt airbag tussen passagier en bestuurder in

18-09-2019 12:13 Autoweek.nl
Hyundai heeft een nieuw stukje techniek op het gebied van passagiersveiligheid aangekondigd. Toekomstige modellen krijgen een extra airbag. De 'plofzak' zou de kans op hoofdletsel met 80 procent moeten verminderen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

“Verstappen is nu nog beter dan Leclerc”

18-09-2019 12:07 Autoblog.nl
De zin komt ons bekend voor. Ditmaal niet van een ‘interviewer’ met een oranje microfoon, maar afkomstig van een persoon die er daadwerkelijk verstand van heeft. Hoewel Lewis Hamilton alsnog de wereldkampioenschappen aan elkaar rijgt, kunnen we zeer hoopvol zijn over de toekomst. Ondanks het feit dat ze piepjong zijn, barst de nieuwe aanwas in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HP introduceert ultrawidemonitor met beeld van twee verschillend

18-09-2019 11:54 Tweakers.net
HP komt met een gebogen ultrawidescherm met beelddiagonaal van 43,4". Gebruikers kunnen twee apparaten tegelijkertijd op het scherm aansluiten en gebruiken. Het scherm komt in november uit en kost omgerekend zo'n 1120 euro inclusief btw.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onder het mes: Daihatsu Sigra en Toyota Calya

18-09-2019 11:48 Autoweek.nl
Wie weleens in Azi? is geweest, heeft daar ongetwijfeld auto's zien rondrijden die we in Europa helemaal niet kennen. De Daihatsu Sigra en Toyota Calya zijn daar voorbeelden van. Die tweeling is nu gefacelift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lego Jurassic World is beschikbaar voor Nintendo Switch

18-09-2019 11:46 Tweakers.net
Lego Jurassic World is woensdag uitgekomen voor de Nintendo Switch. Het spel van Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games bevat nogal wat herkenbare sc?nes uit de eerste vier Jurassic Park-films en geeft spelers de mogelijkheid hun eigen dinosaurussen te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DS 9 duikt op

18-09-2019 11:38 Autoweek.nl
DS is volle bak aan de slag met een geheel nieuw grote sedan/liftback. Voor de onthulling is nu al duidelijk hoe die kakelverse telg eruit gaat zien, want de auto belandt vroegtijdig op het wereldwijde web.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers 21 jaar - Stel je vraag aan de oprichters en vul onze S

18-09-2019 11:36 Tweakers.net
Donderdag nemen we een speciale Tweakers-podcast op. Ter gelegenheid van onze 21e verjaardag schuiven oprichters Femme, Dani?l en Floris aan, en praten we over de begindagen. We publiceren deze editie begin volgende week, in combinatie met een uitgeschreven versie, maar niet voordat jullie ook vragen kunnen stellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen MG ZS EV bekend

18-09-2019 11:35 Autoweek.nl
MG is druk bezig zich uit te rollen over de Europese markt. Het merk trapt af met de elektrische ZS EV, een auto waarvan AutoWeek nu de prijzen kan melden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Schokkend: zo zien tech-giganten jou

18-09-2019 11:30 Apparata
Test het zelf: zien zij jou als sportief of potenti?le verkrachter? Wanneer techbedrijven gebruik maken van kunstmatige intelligentie om aan de hand van jouw foto in te schatten wat voor vlees ze in de kuip hebben gebruiken ze daarvoor vaak software van een bedrijf genaamd Imagenet. Aan de hand van, naar eigen zeggen, 500 referentiefoto’s […]
Lees het hele artikel op Apparata

Chinese fabrikant maakt moederbord met 32 SATA-poorten

18-09-2019 11:26 Hardware.info
Chinese fabrikanten komen wel vaker met opmerkelijke producten, extra opvallen is vaak natuurlijk gratis marketing. Zo zagen we een Intel H310C-bordje dat overweg kan met Intel-chips van vier verschillende (!) generaties, en een X99-moederbord dat met zowel ddr4 als ddr3 kan werken. De Chinese hardwaremaker Onda heeft nu twee nieuwe moederborden die zeker in deze categorie passen, de twee hebben namelijk beide 32 sata 3-poorten. In een behuizing zal je de B250 D32-D3 en de bijna identieke IPFS...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo luxe zag je de Fiat Panda nog nooit

18-09-2019 10:55 Autoblog.nl
Panda en luxe? Het komt samen in deze combinatie. Een Fiat Panda is een leuke auto, punt. Als eerste auto een prima voertuig om kilometers mee te maken, als 100 HP een vlot bakkie en als 4×4 ook nog eens praktisch. De Fiat Panda is echter geen luxe auto. De Italiaanse autobouwer doet nu echter […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BioWare schrapt nieuwe Acts voor Anthem en belooft seizoensupdat

18-09-2019 10:48 Tweakers.net
BioWare wijzigt zijn plannen voor post launch content voor Anthem. Er stonden meerdere Acts op de planning, maar die komen niet uit in die vorm. De ontwikkelaar zegt zich met seizoensupdates te gaan focussen op het oplossen van problemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Skoda Rapid duikt op

18-09-2019 10:46 Autoweek.nl
In de krochten van het internet duiken we foto's van de nieuwe Skoda Rapid op. Zowel de Sportback als de Sedan gingen onder het mes en zijn cosmetisch flink aangepakt. Maar wij hebben reeds afscheid genomen van de compacte Skoda, toch?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Land Rover Discovery Sport - Eerste rijtest

18-09-2019 10:30 Autoweek.nl
Later dit jaar komt Land Rover met een plug-in hybride Discovery Sport. Om alle elektrotechniek te kunnen huisvesten is de auto onderhuids helemaal op zijn kop gezet. Wat betekent dat voor de reguliere versies van de bestseller van Land Rover?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Facebook wil ar-bril als vervanger voor smartphone rond

18-09-2019 10:29 Tweakers.net
Facebook werkt naar verluidt onder de projectnaam Orion aan een headset voor augmented reality die als vervanger voor smartphones moet dienen. De ar-bril zou uiterlijk 2025 moeten verschijnen. Facebook zou samen met Ray-Bans moederbedrijf aan een bril met camera's werken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facebook traint ai met beeld politiebodycams om schietpartijvide

18-09-2019 10:22 Tweakers.net
Facebook gaat beelden van politiebodycams gebruiken om ai te trainen beelden van schietpartijen te herkennen, zodat die van het platform kunnen worden geweerd. Er worden alleen beelden van trainingen gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belgen kunnen verkeersboete vanaf november via een qr-code betal

18-09-2019 10:15 Tweakers.net
Belgen die een verkeersboete ontvangen kunnen deze vanaf november betalen via een qr-code, ongeacht bij welke bank ze zijn aangesloten. De code staat al een half jaar op elke verkeersboete, maar door technische problemen konden alleen KBC- en Belfius-klanten op deze manier betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Golf praktisch plakkerloos!

18-09-2019 10:07 Autoweek.nl
De ID.3 is niet het enige model van Volkswagen dat dit jaar met veel bombarie gepresenteerd wordt. De heren en dames in Wolfsburg trekken in oktober namelijk het doek van een volledig nieuwe generatie van de Golf, een auto die nu nagenoeg zonder plakkers is opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bizar: vanmorgen was de Bitcoin waardeloos

18-09-2019 10:02 Apparata
Schade bij investeerders nog niet bekend + koersupdate. Vanmorgen was er even paniek op de de beurzen. De toonaangevende site Coinmarketcap had namelijk de waarde van Bitcoin op 0 gezet. pic.twitter.com/aN1xInimf4 — Ljubuski (@dczerrp) September 18, 2019 Sterker nog, de munt was even helemaal verdwenen uit de overzichten. This was @CoinMarketCap just now. pic.twitter.com/kg1zzv1yJ3 — […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bouw nu je eigen Land Rover Defender

18-09-2019 9:58 Autoblog.nl
Zakelijk, stoer of full PC Hooftstraat. De keuze is aan jou. Land Rover heeft de configurator online geslingerd van de nieuwe Defender. Dat is leuk want nu kun je zelf een beetje spelen met allerlei mogelijke specificaties van je (fictieve) Defender. Er is keuze uit drie varianten. Het gaat hier om de Defender 110, de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google voegt mannelijke stem toe aan Nederlandstalige Assistent

18-09-2019 9:46 Tweakers.net
Google voegt woensdag een mannelijke stem toe aan de Nederlandstalige versie van Assistent. Dat heeft de zoekgigant bekendgemaakt. Het is voor het eerst dat er een stem bijkomt voor de Nederlandstalige versie van de digitale assistent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Arctic geeft sneak peek van Liquid Freezer II-waterkoelers

18-09-2019 9:27 Hardware.info
Arctic heeft onlangs het doek over zijn Liquid Freezer II-waterkoeler een klein stukje opgetild. Deze nieuwe all-in-one-waterkoeler gaat volgens de koelerfabrikant veel waar voor je geld leveren. Het bijzonderste aan deze cpu-koelers is dat het waterblok een kleine ventilator van 40 mm heeft. De exacte constructie is nog niet duidelijk. Arctic benadrukt ook dat door het kabelmanagementsysteem de kabels 'bijna niet zichtbaar zijn'. Het bedrijf heeft zelf een pomp ontworpen, omdat het niet tevred...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl