DBeaver 21.1.1

21-06-2021 13:59 Tweakers.net
Versie 21.1.1 van DBeaver is uitgekomen. Met dit programma kunnen databases worden beheerd. Het kan onder andere queries uitvoeren, en data tonen, filteren en bewerken. Ondersteuning voor de bekende databases, zoals MySQL, Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, Firebird en SQLite, is aanwezig. Het is verkrijgbaar in een CE- en EE-smaak, waarbij de eerste zonder kosten als open source te gebruiken is. De enterprisesmaak voegt ondersteuning van verschillende nosql-databases toe, zoals MongoDB, Apache Cassandra en Apache Hive, en bevat verder extra plug-ins en jdbc-drivers. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in DBeaver version 21.1.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Glary Utilities 5.168

21-06-2021 13:47 Tweakers.net
Glary Utilities is een verzameling tools die een Windows-computer in goede conditie proberen te houden. Zo zijn er tools die de harde schijf van overbodige rommel ontdoen, kan het register worden opgeschoond en kunnen er diverse optimalisaties worden uitgevoerd. Ook wordt de privacy in de gaten gehouden, kunnen dubbele bestanden worden gevonden en kunnen per ongeluk verwijderde bestanden worden teruggehaald. Verder kan het programma informatie geven over de hardware en de lopende processen, waarbij het ook aangeeft of een proces veilig is of niet. Het programma is onder andere in het Nederlands te gebruiken en heeft naast de gratis versie voor thuisgebruikers ook een betaalde variant. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazon Prime Day smartphones: De 3 dikste koopjes

21-06-2021 13:32 Apparata

Tijdens Amazon Prime Day gooit de webshop allerlei smartphones in de aanbieding. Dit zijn de 3 beste koopjes van vandaag. Op 21 en 22 juni is het Amazon Prime Day, een prima dag om voor solide kortingen nieuwe spullen bij de webshop te kopen. Mocht je bijvoorbeeld nog op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, […]

Het bericht Amazon Prime Day smartphones: De 3 dikste koopjes verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Volvo: Giga-accufabriek in 2026 operationeel

21-06-2021 13:23 Autoweek.nl
Volvo is voornemens om samen met de Zweedse batterijfabrikant Northvolt een gigantische accufabriek in Europa te gaan bouwen. In 2026 moet de aangekondigde batterijfabriek zijn poorten openen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cougar komt met MG140 Air RGB minitower

21-06-2021 13:13 Hardware.info
Cougar heeft vandaag een nieuwe minitower op de markt gebracht, de MG140 Air RGB. Deze kleine toren kan overweg met zowel micro-atx als mini-itx moederborden. De behuizing heeft ruimte voor videokaarten met een maximale lengte van 35 centimeter en cpu koelers van maximaal 16 centimeter hoog. De kast heeft verder uitsparingen voor twee 3,5/2,5 inch drivetrays en ruimte voor twee 140 mm ventilatoren aan de voorkant en bovenkant. Aan de achterzijde is plaats voor een enkele 140 mm ventilator. De...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche start joint-venture voor accuproductie

21-06-2021 13:10 Autoweek.nl
Porsche stampt samen met accuproducent Customcells een joint-venture uit de grond die nieuwe 'high performance'-accu's gaat produceren. Porsche zegt niet hoeveel het in de joint-venture investeert, maar meldt wel dat het bedrag minimaal 'twee cijfers' groot is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Overname Alfa door VW was dichterbij dan we dachten

21-06-2021 13:03 Autoblog.nl

De overname’ Alfa door VW’ was bijna een dingetje geweest. Een klinkende merknaam is een belangrijk goed in de autowereld. Als je een automerk hebt met een lange en succesvolle historie, kun je daar je vruchten van plukken. Kijk maar naar Mercedes, die buiten het nog elke dag uit dat zij de auto hebben uitgevonden. […]

The post Overname Alfa door VW was dichterbij dan we dachten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TCL brengt twee Android-tablets uit in Benelux voor 200 en 250 e

21-06-2021 12:49 Tweakers.net
In navolging van smartphones brengt TCL ook tablets uit in de Benelux. De Chinese fabrikant introduceert de Tab 10S en de 10 Tab Max. Beide tablets zijn voorzien van een MediaTek-soc en draaien op Android 10.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TCL komt ook met tablets in de Benelux: Tab 10S en 10 Tab Max

21-06-2021 12:49 Hardware.info
Displayfabrikant TCL bracht eerder dit jaar al zijn eerste smartphones onder eigen merk in de Benelux, de TCL20 5G en TCL20 SE. Nu komt het merk ook met een tweetal tablets. De Tab 10S en 10 Tab Max moeten dankzij de NxtVision-technologie van het bedrijf een goede weergave bieden. Ze worden voor mediagebruik en thuisscholing in de markt gezet door de fabrikant. TCL 10 Tab Max Het grotere en duurdere model van de twee, de 10 Tab Max, heeft een ips-scherm van 10,36 inch. De resolutie is 2.000 b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Thermaltake introduceert Toughpower GF1 voeding, volledig modula

21-06-2021 12:37 Hardware.info
Thermaltake heeft een nieuwe voeding op de markt gebracht, de Toughpower GF1. Deze voeding is beschikbaar in 650, 750, 850, 1000 en 1200 watt voeding en komt met een 80 Plus Gold certificaat. De voeding is volledig modulair en wordt met alle gangbare kabels voor gamepc’s geleverd. De Toughpower GF1 heeft een enkele +12 v railontwerp en de 1200 watt-versie heeft daarnaast ook nog een 100 a rail. De psu heeft verder de mogelijkheid tot dc-naar-dc switching, een actieve pfc en bescherming tegen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Plug-in hybride Jeep Grand Cherokee 4xe betrapt

21-06-2021 12:36 Autoweek.nl
Betrapt: de nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe. Inderdaad, de plug-in hybride dus. Onthulling volgt later dit jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gelekt: OnePlus doet pijnlijk geheimzinnig in memo

21-06-2021 12:11 Apparata

Er verschijnt dit weekend een memo voor OnePlus-medewerkers online en die is zachtst gezegd een beetje pijnlijk. Sinds deze maand werken OnePlus en OPPO nauw samen. Maar wat die samenwerking precies betekent, is vooralsnog behoorlijk onduidelijk. OnePlus-werknemers hebben nu te horen gekregen hoe zo duidelijkheid moeten verschaffen: namelijk niet. Een uitgelekte memo illustreert hoe wazig […]

Het bericht Gelekt: OnePlus doet pijnlijk geheimzinnig in memo verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

D-Link introduceert WiFi 6 mesh-systeem en Range Extender

21-06-2021 12:05 Hardware.info
D-Link introduceert twee nieuwe wlan-apparaten met de nieuwste wifi 6-standaard: het nieuwe mesh wifi 6-systeem COVR-X1862 (set van 2) of COVR-X1863 (set van 3) en de wifi 6 Range Extender DAP-X1860. Gecombineerd bieden de apparaten dual-band wlan-snelheden tot 1,8 Gbps. De stations van de twee COVR-sets zorgen voor een mesh wlan-dekking tot respectievelijk 420m? en 600m?, aldus de fabrikant. De AX1800 Whole Home Mesh wifi 6-systemen beschikken over een 5GHz-module met overdrachtssnelheden to...
Lees het hele artikel op Hardware.info

SARD GR86 GT1 is bijzonder dikke puristenmobiel

21-06-2021 12:01 Autoblog.nl

De SARD GR86 GT1 is precies hoe je je sportieve coup? wenst, nietwaar? We zeggen wel vaak dat ‘vroeger alles beter was’, maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Neem 25 jaar geleden, bijvoorbeeld. Toen kon je in Nederland de Nissan 200SX kopen: 200 pk en achterwielaandrijving! Dat deed bijna niemand, terwijl er toch een […]

The post SARD GR86 GT1 is bijzonder dikke puristenmobiel appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

D-Link start verkoop Wi-Fi 6-meshduo voor 183 euro

21-06-2021 12:00 Tweakers.net
D-Link heeft de europrijzen bekendgemaakt van twee Wi-Fi 6-meshbundels in de COVR AX1800-serie. De COVR-X1862 met twee meshrouters kost 183 euro, de variant met drie routers kost 275 euro. De routers zijn per direct te koop in de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MG Marvel R: twee versies, EV in herfst leverbaar

21-06-2021 12:00 Autoweek.nl
MG brengt een nieuw volledig elektrisch model naar Europa; de Marvel R Electric. Het merk maakt nu meer bekend over de in maart gepresenteerde auto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Seat Leon Hatchback krijgt nieuwe benzinemotor

21-06-2021 11:36 Autoweek.nl
De Seat Leon Hatchback is er nu ook met 130 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor. AutoWeek heeft de prijzen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mazda verwacht dat in 2030 kwart van zijn auto's volledig elektr

21-06-2021 11:12 Tweakers.net
Mazda wil tot 2025 drie elektrische automodellen uitbrengen en werkt aan een elektrisch platform dat vanaf 2025 kan worden ingezet. Het bedrijf verwacht dat tegen 2030 een kwart van alle modellen die het aanbiedt, elektrisch zal zijn. De rest zal 'ge?lektrificeerd' zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie in Twente zet racende Aventador aan de kant

21-06-2021 11:01 Autoblog.nl

Misschien toch maar de spielerei voor TT Circuit Assen bewaren. De politie in Twente was niet gecharmeerd van deze Lamborghini Aventador. Met een Lamborghini trek je altijd de aandacht. Laat je de uitlaat brullen in combinatie met flinke acceleraties weet je zeker dat je op de radar komt te staan. De bestuurder van een witte […]

The post Politie in Twente zet racende Aventador aan de kant appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung onthult nieuwe reeks Odyssey gamingmonitoren

21-06-2021 11:00 Hardware.info
Samsung gaat zijn line-up Odyssey gamingmonitoren uitbreiden. Er worden vier nieuwe modellen uitgebracht, waaronder een van 24 inch, twee van 27 inch en een van 28 inch, in de G3-, G5- en G7-lijn. Odyssey G7 28 inch (Model: G70A) De Odyssey G7 heeft een 4k-scherm (3840x2160 pixels) met een kijkhoek van 178 graden en hdr400-certificering. De verversingssnelheid ligt op 144 Hz en de (opgegeven) responstijd bedraagt 1 ms. Er is ondersteuning voor AMD FreeSync Premium Pro. Dankzij hdmi 2.1 lever...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen nieuwe motorversies BMW 4-serie Coup? en Cabrio

21-06-2021 10:56 Autoweek.nl
BMW breidt de prijslijst van de 4-serie Coup? en Cabrio behoorlijk uit. De twee modellen zijn voortaan onder meer als M440i z?nder xDrive-vierwielaandrijving te krijgen, maar er is veel meer!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung brengt vlakke 28"-4k-monitor Odyssey G7 met HDMI 2.1 in

21-06-2021 10:37 Tweakers.net
Samsung brengt in juli nieuwe modellen in zijn serie van Odyssey-gamingmonitoren uit. Er komen varianten van de G7 en G5 met een vlak paneel en het topmodel heeft een 4k-resolutie en HDMI 2.1-aansluitingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft bevestigt komst Windows 11 in ondersteuningsdocument

21-06-2021 10:31 Hardware.info
Microsoft is van plan deze week, op 24 juni, een flinke Windows 10-update te onthullen. De update staat bekend als 'Sun Valley', ook wel 21H2 October Update 2021, maar ook als Windows 11. Officieel zijn er nog geen details bekendgemaakt, maar het is vrijwel zeker dat Windows 11 als de 'volgende generatie' wordt gezien en los van Windows 10 zal bestaan. Microsoft heeft 'per ongeluk' een document online geplaatst (inmiddels verwijderd) waarin de naam Windows 11 wordt bevestigd. Met het lek lij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De volgende absurde Twitch-hype: oren likken

21-06-2021 10:23 Apparata

Na de Hot Tub-meta is het nu tijd voor de volgende absurde Twitch-hype, waarbij schaars geklede vrouwen oren likken simuleren. Twitch was ooit het baken van gamer-energie, maar tegenwoordig is het een mengelmoes van allerlei vreemde subculturen. Recentelijk moest het streamingplatform nog een aparte categorie maken omdat schaars geklede vrouwen de gamers verdreven. Nu is […]

Het bericht De volgende absurde Twitch-hype: oren likken verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Peugeot 2008 nu ook met 130 pk diesel

21-06-2021 10:21 Autoweek.nl
Peugeot breidt de prijslijst van de 2008 uit met een bij de introductie van het model al aangekondigde dieselversie. Vanaf nu vind je ook de 130 pk sterke BlueHDi 130 op de prijslijst van de compacte SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai Alcazar: nieuwe SUV met tot zeven zitplaatsen

21-06-2021 10:01 Autoweek.nl
Hyundai heeft een geheel nieuwe SUV met tot zeven zitplaatsen gepresenteerd. De nieuwe SUV van Hyundai heet Alcazar en lijkt net zo praktisch als brutaal te zijn. Er is echter een grote 'maar' op de auto van toepassing.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom je nu geen tabaksreclame op de Ferrari’s ziet

21-06-2021 9:58 Autoblog.nl

Als je goed hebt opgelet het afgelopen raceweekend merkte je misschien op dat er geen tabaksreclame op de Ferrari’s te vinden is. Direct reclame maken voor een pakkie peuken. Nee, dat kan niet meer in de autosport anno 2021. Wat nog wel kan is een constructie verzinnen om indirect toch reclame te maken voor de […]

The post Waarom je nu geen tabaksreclame op de Ferrari’s ziet appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zuid-Koreaans nucleair agentschap werd gehackt via vpn-kwetsbaar

21-06-2021 9:56 Tweakers.net
Het Korea Atomic Energy Research Institute bevestigt eerder deze maand getroffen te zijn door een hack. Via een vpn-kwetsbaarheid kregen onbevoegden toegang tot systemen van het nucleair agentschap. Het Kaeri onderzoekt nog waar de aanvallers toegang tot hadden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

KPN heeft drie miljoen huishoudens aangesloten op glasvezel

21-06-2021 9:36 Tweakers.net
KPN heeft op maandag het drie miljoenste huis aangesloten op glasvezel. In heel Nederland hebben volgens KPN 3,9 miljoen huishoudens een glasvezelaansluiting. Daarmee heeft driekwart van alle huishoudens met glasvezel een KPN-glasvezelaansluiting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan Narava Pro-4X Warrior is agressief

21-06-2021 9:20 Autoweek.nl
De Nissan Navara Pro-4X Warrior is een wel heel heftig ogende versie van de Navara. Maar, naar Nederland komt hij waarschijnlijk niet. Zonde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA belazert spelers ??n maand lang niet in FIFA 21

21-06-2021 9:12 Apparata

Voor slechts ??n maand gaat Electronic Arts netjes om met FIFA-21 door transparant te zijn over FUT lootboxes. E?n maand. Tijdens het Festival of FUTball doet uitgever Electronic Arts iets verrassends. Tijdelijk zijn lootboxes (pakjes) in FIFA 21 iets anders dan dat je gewend bent. Het evenement gaat gepaard met een inkijkje in wat er […]

Het bericht EA belazert spelers ??n maand lang niet in FIFA 21 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Rainmeter 4.4 r3473 b?ta

21-06-2021 9:07 Tweakers.net
Versie 4.4 van Rainmeter is in ontwikkeling en er is een nieuwe testversie uitgekomen. Met dit programma kan in real time allerlei zinvolle, maar ook minder zinnige informatie op de desktop worden weergegeven, zoals vrije ruimte op de harde schijf, netwerkactiviteit en of er nieuwe e-mail is. Ook kunnen functionele applets worden gebruikt om bijvoorbeeld notities te maken of om tweets mee te versturen. In de\e uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Android installeert automatisch corona-tracingapp bij Amerikaans

21-06-2021 8:51 Tweakers.net
Amerikaanse gebruikers in de staat Massachusetts zeggen dat Android automatisch de corona-tracingapp MassNotify heeft ge?nstalleerd. Google bevestigt dat de app automatisch wordt verspreid via de Play Store en dat het hier samen met de overheid aan heeft gewerkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche gaat accu’s maken: opladen in 15 minuten

21-06-2021 8:50 Autoblog.nl

Porsche zet de volgende stap en neemt het voortouw in de ontwikkeling van accu’s met een supersnelle laadmogelijkheid. Als het aan Porsche ligt gaan ze nog veel meer doen dan alleen maar elektrische auto’s bouwen. Het merk heeft de ambitie om accu’s te bouwen die onder andere razendsnel kunnen opladen. De Duitse autofabrikant is daarvoor […]

The post Porsche gaat accu’s maken: opladen in 15 minuten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Toyota Tundra: brutaal

21-06-2021 8:48 Autoweek.nl
Toyota heeft eerder dan het aanvankelijk had gewild een afbeelding laten zien van de volledig nieuwe Tundra. De nieuwe Toyota Tundra tracht met een brutaal front met een daarin een groot hekwerk z'n tanden in concurrenten als de Ford F-150 te zetten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prijzen nieuwe Peugeot 308 bekend

21-06-2021 8:01 Autoweek.nl
De prijzen van de nieuwe Peugeot 308 zijn bekend. De nieuwe Peugeot 308 heeft een vanafprijs van net geen ? 28.000 en staat later dit jaar bij de dealers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche wil vanaf 2024 raceauto-accu's met siliciumanode produce

21-06-2021 8:00 Tweakers.net
Porsche heeft samen met een Duitse accufabrikant een joint venture opgericht om vanaf 2024 accu's met siliciumanodes voor elektrische auto's te produceren. Deze lithium-ionaccu's hebben een grotere energiedichtheid dan de gebruikelijke accu's met grafietanodes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

.Actie - Maak kans op ?50 Amazon-tegoed en vind de beste Prime D

21-06-2021 8:00 Tweakers.net
Koopjesjagers opgelet! Op 21 en 22 juni is het weer zover: dan vindt Amazon Prime Day 2021 plaats, het jaarlijkse event waarbij de webshop hoge kortingen geeft en flink stunt met zijn prijzen. In samenwerking met Amazon mogen we tien tweakers verblijden met vijftig euro Amazon-tegoed; een fijn voorschot voor als je een mooie deal of afgeprijsd product voorbij ziet komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Minister: bezuinigen op asfalt is onverantwoord

21-06-2021 7:51 Autoblog.nl

In Belgi? zullen ze dromen van een minister die dergelijke uitspraken doet. Volgens minister Cora van Nieuwenhuizen is bezuinigen op asfalt not done. Als je om je heen kijkt bij de buurlanden dan hebben we toch een verdraaid strak lap asfalt liggen op de meeste plaatsen. Het tegenargument is dat je daar netjes elk kwartaal […]

The post Minister: bezuinigen op asfalt is onverantwoord appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

True wireless oordopjes van nieuwe bedrijf Carl Pei lopen vertra

21-06-2021 7:42 Hardware.info
In oktober 2020 verliet mede-oprichter Carl Pei de telefoonfabrikant OnePlus om een nieuw avontuur te starten. Eerder dit jaar maakte hij duidelijk dat zijn nieuwe bedrijf ook weer in de tech-sector zit, onder de naam 'Nothing'. Het eerste product van Nothing zou een setje volledig draadloze oordopjes worden, de 'ear(1)'. Ongeveer een maand geleden stelde Pei dat de ear(1)-oordopjes in juni aangekondigd zouden worden, maar die belofte lijkt de start-up toch niet te halen. In een Tweet geeft d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bowser laat zich uit over Nintendo Switch Pro

21-06-2021 7:01 Hardware.info
Al enige tijd gaan er geruchten dat Nintendo van plan is een Pro-versie van zijn Switch-console op de markt te brengen. Tijdens de E3-beurs werd er door de fabrikant niet over gesproken. De voorzitter van de Amerikaanse tak van Nintendo, Doug Bowser, heeft zich inmiddels uitgelaten over de Switch Pro. In een vraag van The Washington Post werd gevraagd naar de houding ten opzichte van nieuwe technologie. Bowser wijst erop dat Nintendo "altijd op zoek is naar manieren om technologie te gebruik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Stand na GP Frankrijk 2021 en 7 dingen die ons opvielen

21-06-2021 7:00 Autoblog.nl

We hebben de stand na de GP Frankrijk 2021 voor je. En een aantal dingen die ons opvielen. Wat. Een Race. Althans, de tweede helft. Daar komen we zo nog even op terug. Het was in elk geval smullen geblazen voor de neutrale toeschouwer, omdat het voor lange tijd niet duidelijk was wie de race […]

The post Stand na GP Frankrijk 2021 en 7 dingen die ons opvielen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Samsung produceert flink meer Galaxy Z Fold 3's en Z Flip 2's d

21-06-2021 6:21 Hardware.info
Begin augustus komt Samsung naar verwachting met nieuwe vouwbare telefoons, in de vorm van de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 2. Volgens Jon Prosser van Front Page Tech heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant de productie van deze modellen afgelopen flink opgeschroefd in de aanloop naar hun introductie. Samsung wil naar verluidt zo'n 50.000 tot 70.000 stuks per dag maken van beide telefoons. In totaal zouden er ongeveer zeven miljoen van de nieuwe generatie foldables worden geproduceerd — vermoede...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YouTube: 56 procent van alle Nederlanders postte afgelopen jaar

21-06-2021 6:00 Tweakers.net
Ruim de helft van alle Nederlanders plaatste in de laatste twaalf maanden een video online, schrijft YouTube in een trendrapport. Het gaat hierbij niet alleen om YouTube-gebruikers, maar kan ook om het plaatsen op andere platformen gaan, zoals Facebook.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Plus] Vijf wachtwoordmanagers onder de loep - Waarin verschille

21-06-2021 6:00 Tweakers.net
Wachtwoordmanagers zijn de beste verdediging tegen het gros van de aanvallen, zoals credential stuffing. Het is echter een flinke klus om de goede te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus Nord CE - Terug naar de kern

21-06-2021 6:00 Tweakers.net
Met de 299 euro kostende Nord CE gaat OnePlus naar eigen zeggen terug naar de kern. Is dat h?t recept voor een goede middenklasse-smartphone?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de ?chte Amazon Prime Day 2021 aanbiedingen

21-06-2021 0:01 Hardware.info
Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware Info Productvergelijker tijdens de Amazon Prime Dagen.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Twee nieuwe registerhacks gevonden voor Windows 11

20-06-2021 21:06 Hardware.info
Microsoft zal naar verwachting volgende week zijn nieuwe besturingssysteem aankondigen, desondanks hadden sommigen alvast een voorproefje bemachtigd. We schreven ook over dat de grootte van de taakbalk en het startmenu aangepast kan worden via het register. Naast de eerdergenoemde wijzigingen zijn er nog andere registerwijzigingen die kunnen worden gebruikt om Windows 11 aan te passen.? Zo is de 'Windows 10 Nieuws en Interesses'-functie hernoemd naar 'Widgets' in Windows 11. Om de Widgets-kn...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cat S62 biedt rugged kwaliteit met bijna dezelfde eigenschappen

20-06-2021 20:52 Hardware.info
In 2020 introduceerde Cat de S62 Pro, een rugged smartphone met een sterk verbeterde warmtecamera. T-Mobile heeft de S62 non-Pro nu onthuld. Hij laat enkele eigenschappen van de Pro-versie weg, voor een iets lagere prijs. Hij maakt gebruik van de Qualcomm Snapdragon 660, in combinatie met 4 GB ram en 128 GB opslag. Laatstgenoemde kun je uitbreiden met een micro-sd-kaart van maximaal 256 GB. Het scherm van 5,7-inch is voorzien van Gorilla Glass 6 en kan bediend worden met natte handen en met w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wolff: ‘We dachten dat Perez een penalty zou krijgen!’

20-06-2021 20:07 Autoblog.nl

Waarom ze Bottas niet naar binnen haalden om die snelste ronde af te pakken? Toto heeft daar wel een antwoord op. De heren van Sky F1 Sports hadden ook nog even de twee grote meneren van Mercedes en Red Bull F1 samen voor de camera. Toto en Horner bleven erg aardig voor elkaar tijdens hun […]

The post Wolff: ‘We dachten dat Perez een penalty zou krijgen!’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft wil Windows geschikter maken voor gebruik op tablets

20-06-2021 20:06 Hardware.info
Microsoft werkt aan nieuwe bewegingservaring op Windows 11
Lees het hele artikel op Hardware.info

f.lux 4.120 b?ta

20-06-2021 19:22 Tweakers.net
Versie 4.120 van f.lux is uitgekomen, een b?tareleae. Dit programma stemt de kleur van het scherm af op de stand van de zon. Zo is het scherm overdag helderder en wanneer de zon ondergaat wordt de kleur 'warmer'. Dit is niet alleen rustiger voor de ogen, het zou zelfs kunnen helpen bij slaapproblemen. Het programma helpt bij het vinden van jouw locatie op aarde, zodat het precies weet wanneer de zon ondergaat. F.lux is beschikbaar voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: What's new
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rosberg: ‘Close the damn door!’

20-06-2021 19:22 Autoblog.nl

Nico zit al een paar jaar aan de zijlijn en had wel een oordeel over hoe makkelijk Lewis Max liet passeren. Nico werd voor de camera van Sky F1 Sports gevraagd naar zijn mening over de race en hij had wel wat tekst. Zo noemde hij de fout van Verstappen wellicht een teken van niet […]

The post Rosberg: ‘Close the damn door!’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Windows 11 krijgt mogelijk toch ondersteuning voor widgets van d

20-06-2021 19:16 Hardware.info
Eerder deze week kwam een Windows 11-build online waardoor het nieuwe besturingssysteem alvast uitgeprobeerd kon worden. Ook de widgets-optie was hierin opgenomen maar kennelijk was dit niets meer dan de 'Nieuws en interesses'-functie die eerder dit jaar voor Windows 10 uitkwam. Twitteraar Walking Cat, die het erg vaak bij het rechte eind heeft, beweert dat het bedrijf van plan is ondersteuning toe te voegen voor widgets van derden waarmee gebruikers het widgetmenu kunnen aanpassen. In eerst...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ScreenToGif 2.32

20-06-2021 19:08 Tweakers.net
Versie 2.32 van ScreenToGif is uitgekomen. Met deze opensourceapplicatie kunnen de handelingen op het scherm of de beelden van de webcam worden opgenomen. Het resultaat kan eventueel worden bewerkt met de ingebakken editor en vervolgens worden opgeslagen als een geanimeerde gif-afbeelding of mp4-filmbestand. Het programma kan bijvoorbeeld goed worden gebruikt voor het maken van korte instructievideo's. Het programma is afhankelijk van .Net 4.8 en de download is dan ook minimaal. Ook kan het worden gebruikt zonder het eerst te hoeven installeren. ScreenToGif wordt actief ontwikkeld en regelmatig verschijnen er nieuwe versies. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: What's new?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: C63S-rijder crasht door rijden op versleten banden?

20-06-2021 19:01 Autoblog.nl

Altijd op tijd je banden vervangen, want na al die burnouts en driften kun je eeuwig blijven doorrijden op het gebruikte rubber.

The post Video: C63S-rijder crasht door rijden op versleten banden? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Windows 11 verbetert ondersteuning meerdere schermen, meer snap-

20-06-2021 18:06 Hardware.info
Microsoft gaat hoogstwaarschijnlijk op 24 juni Windows 11 onthullen. Voorheen stond dit besturingssysteem bekend als Sun Valley, en Microsoft zou een flinke hoeveelheid uiterlijke en functionele veranderingen hebben doorgevoerd. Windows Latest heeft ontdekt dat de gebruikerservaring met meerdere monitoren is verbeterd. Daarnaast is het aantal mogelijkheden van de snap-functie van vensters groter dan we verwachtten. Voor Windows 10 en eerdere Windows-versies geldt dat vensters soms niet op de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASRock onthult H510 Pro crypto-mining-moederbord met zes PCIe 3.

20-06-2021 17:39 Hardware.info
De nieuwste toevoeging aan de ASRock-moederbordreeks is de H510 Pro BTC+ die speciaal is ontworpen voor cryptocurrency-mining. Het moederbord maakt gebruik van de LGA1200-socket en de H510-chipset waarmee gebruikers 'miningfarms' kunnen opzetten met onder andere Comet Lake- en de nieuwste Rocket Lake-processors. Het ASRock H510 Pro BTC+ Cryptocurrency Mining-moederbord is een extreem lang moederbord met zes pcie-3.0 x16-uitbreidingsslots. Aangezien grafische kaarten worden gebruikt voor cryp...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eerste afbeelding van Ring-dashcam verschijnt online

20-06-2021 17:33 Tweakers.net
Er zijn eerste afbeeldingen verschenen van een Ring Car Cam. Deze dashcam zou de digitale assistent Alexa ge?ntegreerd krijgen en daarmee opnames kunnen starten wanneer gebruikers zeggen dat ze zijn aangehouden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl