Dit is de nieuwe aanwinst van Joel Beukers

26-01-2020 15:59 Autoblog.nl

De ouwe flaneer-beer heeft weer nieuwe wielen gescoord. Autoblogs favoriete kleerkast Joel Beukers verscheen op ons netvlies door een tragisch incident. Joels Maserati Quattroporte (V) werd enkele jaren geleden namelijk besmeurd met roze verf. Een van Joels klanten was kennelijk een ectomorf die niet kon groeien op een dieet van Joels voedingssupplementen. Zijn frustratie daarover […]

The post Dit is de nieuwe aanwinst van Joel Beukers appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De 10 populairste torrentsites van 2020

26-01-2020 15:15 Apparata
Hoe actueel is dit in 2020? Nou.. Via torrents bestanden downloaden. Is dit nog een dingetje anno 2020? Het is immers zo dat we met de streamingdiensten van tegenwoordig op eenvoudige wijze toegang hebben tot een brede bibliotheek aan films en series. Tegelijkertijd ligt hier ook het probleem dat het downloaden van torrents (en piraterij) […]
Lees het hele artikel op Apparata

Te koop: een Maybach met meer pk dan je denkt

26-01-2020 14:40 Autoblog.nl

Door de velgen heb je misschien een idee wat zich onder de kap afspeelt. Maybach en Mercedes hebben altijd nauw samengewerkt. Tegenwoordig is het zo nauw dat het een submerk van Mercedes is, maar tot en met een paar jaar geleden is het gewoon een zelfstandig merk geweest. Al is dat grotendeels het iets mooier […]

The post Te koop: een Maybach met meer pk dan je denkt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung stelt Android 10-update voor Galaxy S9 met twee maanden

26-01-2020 14:37 Hardware.info
Plannen voor een Android 10-update voor de Galaxy S9 liggen al sinds december stil. De ene na de andere Samsung-smartphone ontving de update, waaronder de A40, maar de update voor het wat oudere vlaggenschip was nog nergens te bekennen. Voor de S9 en de S9+ zou hij deze maand komen, maar de Koreaanse techgigant heeft nu aangekondigd dat de uitrol is uitgesteld. Volgens Samsung Duitsland komt de update op 20 maart naar de eerste toestellen. Het lijkt er dus op dat Samsung nog niet alle signifi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Android Auto lijkt in Nederland beperkt beschikbaar te zijn gema

26-01-2020 14:06 Tweakers.net
Android Auto, de 'companion app' voor auto's die uitgerust zijn met de gelijknamige software, lijkt in Nederland beschikbaar te zijn. Een tweaker meldt dat zijn sideloaded Android Auto-app opgewaardeerd is naar systeem-app en updates via de Play Store krijgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog-duurtester verhelpt stress met luxe optie

26-01-2020 13:22 Autoblog.nl

Geen zin in de maandagochtend? DS helpt een handje. De maandag is de vervelendste dag van de week. Je weekend is afgelopen en je mag weer aan het werk. Het is helemaal niet erg om een maandagdipje te hebben, maar afgelopen maandag hadden wij het collectief. Op Blue Monday vallen alle slechte omstandigheden samen. De […]

The post Autoblog-duurtester verhelpt stress met luxe optie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit deed de Bitcoin anders

26-01-2020 13:03 Apparata
Ten opzichte van vorige week. Investeerders en belangstellenden konden deze week stoom afblazen als je kijkt naar Bitcoin en andere cryptovaluta. De enorme stijgingen van de recente periode zijn een beetje afgekoeld. Met de Bitcoin als voorbeeld was er deze week zelfs een kleine daling te zien. De cryptomunt stond een week geleden op een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple-patent toont radicaal vernieuwd iMac-ontwerp uit een enkel

26-01-2020 12:33 Hardware.info
Apple heeft patent aangevraagd op een ontwerp voor een toekomstige iMac, die zou bestaan uit een enkel stuk glas. Het patent heet 'Electronic Device with Glass Housing Member', en beschrijft een all-in-one die middels een gebogen glasplaat zowel het scherm als het toetsenbord huisvest. Aan de achterkant zorgt een soort standaard ervoor dat de L-vormige plaat niet omvalt, dit gedeelte zou ook genoeg volume hebben om de hardware te huisvesten. Waarschijnlijk is de rest van het apparaat dus z? d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sony's Uncharted-film is opnieuw uitgesteld

26-01-2020 12:32 Tweakers.net
De verfilming van de geliefde videogamefranchise Uncharted is opnieuw uitgesteld. Waar de release eerst nog gepland stond voor 18 december van dit jaar, is dat nu 5 maart 2021. Een reden voor het uitstel wordt niet gegeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ABS - Cornelis schetst

26-01-2020 12:00 Autoweek.nl
Door een slim samenspel van elektronica en hydrauliek kun je op gladde ondergrond de wielen pulserend afremmen om de auto bestuurbaar te houden, we kennen dit als het ABS. Door een paar extra klepjes toe te voegen cre?er je een ESP-systeem. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai zet een opvallend record neer met de Kona Electric

26-01-2020 11:57 Autoblog.nl

Een wanhopige poging tot relevantie? Soms vraag je je af: waarom? Vandaag hebben wij een situatie gevonden waarin je die vraag kunt stellen. Een officieel Guinness-record met een auto. Hyundai Kona Electric Het lijdend voorwerp is de Hyundai Kona Electric (rijtest), de eerste volledig elektrische SUV van het Koreaanse merk. Een prima auto voor deze […]

The post Hyundai zet een opvallend record neer met de Kona Electric appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft gaat zelf veroorzaakte wallpaper-bug Windows 7 niet gr

26-01-2020 11:43 Tweakers.net
Een van de laatste updates voor Windows 7 heeft de stretch-functie voor wallpapers kapotgemaakt. Een uitgerekte wallpaper instellen leidt nu tot een zwarte achtergrond. Microsoft lost het euvel alleen op voor gebruikers van Windows 7 met Extended Security Updates.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Mustang n?et de populairste Shelby

26-01-2020 11:08 Autoblog.nl

De Mustang heeft immers geen hoge zit en delft daarom het onderspit. Tegenover de F-150… Werkpaard of sportauto? Wanneer je al jaren en jaren dezelfde auto blijft verkopen en het succes ook maar niet wil stoppen, ga je vanzelf een keer een opvallend project doen met die auto. Bewijsstuk nummer ??n: de Ford F-150 SVT […]

The post Ford Mustang n?et de populairste Shelby appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Verrassing: Uncharted-film loopt vertraging op

26-01-2020 10:58 Apparata
Dat zag niemand aankomen. Wat iedereen al had verwacht is ook gebeurd. De Uncharted-film heeft vertraging opgelopen. Vorig jaar werd bekend dat de film voor de tweede keer van regisseur zou wisselen. Een slecht voorteken. In eerste instantie was een release voor eind 2020 gepland. Je kon op je klompen aanvoelen dat men dat streven […]
Lees het hele artikel op Apparata

Speler biedt 40.000 dollar voor zeldzaam ruimteschip in EVE Onli

26-01-2020 10:29 Tweakers.net
Een veiling voor het goede doel in de mmorpg EVE Online heeft een bod van omgerekend 40.000 Amerikaanse dollars opgeleverd. Het object is een zeldzaam ruimteschip waarvan er nog maar twee bestaan in de gamewereld. Het geld gaat naar het Australische Rode Kruis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze offroader is nu radicaal anders dan de Jeep Wrangler

26-01-2020 10:03 Autoblog.nl

Je gaat je echt afvragen waar ze nu hun inspiratie vandaan hebben gehaald. E?n van de meest iconische auto’s die op vele wereldwijde wegen te zien is, is de Jeep Wrangler. Alhoewel de auto nog steeds erg potent is, is de simpele insteek sinds de laatste generatie wel aan het vervagen. Het is zeker niet […]

The post Deze offroader is nu radicaal anders dan de Jeep Wrangler appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Vluchtstrook: de Argentijnse fles

26-01-2020 10:00 Autoweek.nl
In deze editie van De Vluchtstrook bespreken we een onderwerp dat - hoewel het gerelateerd is aan auto's - niet direct betrekking heeft op een specifiek merk of model. Nee, deze week staat een fles op de digitale planken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘iPhone 12 lijkt enorm op de iPhone 11’

26-01-2020 9:39 Apparata
Het zal toch niet? Kijk jij elke jaar uit naar de komst van de nieuwe iPhones? Jaren geleden, in de tijd van Steve Jobs, was dat nog iets magisch. Inmiddels is het nog steeds vermakelijk om een keynote te volgen, maar zo spannend als toen. Nee, dat is het zeker niet. Dat heeft deels te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe Mercedes E63 AMG: dit is ‘m dan?

26-01-2020 9:03 Autoblog.nl

Iets wat verdacht veel wegheeft van een Mercedes-AMG E63, maar dan net een beetje anders, wordt gespot op het web. Pakezels met pit Krachtige sedans, of met name stationwagons: die kunnen rekenen op een grote fanbase. Ondergetekende is er ??n van en bekent eerlijk dat de reden niet perse rationeel is. Als je het toch […]

The post Nieuwe Mercedes E63 AMG: dit is ‘m dan? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AB Gemist: BMW M3-light, Peugeot 508 SW met 225 pk en meer

26-01-2020 8:00 Autoblog.nl

Dit gebeurde deze week op het gebied van video’s op Autoblog.nl! We hebben weer een lekker divers weekje achter de rug. Liefhebbers van praktische, doch vlotte Fransozen kwamen aan hun trekken. Zo ook Mijn Auto’s met heel divers geweld. Aan de ene kant een heerlijke youngtimer in vorm van een Mercedes C32 AMG, aan de […]

The post AB Gemist: BMW M3-light, Peugeot 508 SW met 225 pk en meer appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Schijnveiligheid op de motor?

26-01-2020 7:01 Autoblog.nl

Zijn al die nieuwe systemen wel zo nodig? Op de hedendaagse motoren zitten een hoop technische snufjes als ABS, wheeliecontrol en cruise control. Maar hebben we deze hoogstandjes wel allemaal echt nodig? Vroeger, toen de mannen nog van staal waren en de boten van hout, moest men de snelheid nog analoog aflezen. We bekijken de […]

The post Schijnveiligheid op de motor? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WiFi 7: een vooruitblik op de opvolger van 802.11ax

26-01-2020 5:59 Hardware.info
De apparatuur die WiFi 6 werkelijkheid moet maken vindt langzaam zijn weg naar de gebruiker, maar is nog lang niet de mainstream standaard. Toch wordt er al druk aan de opvolger gewerkt: maak kennis met WiFi 7!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel voegt zich bij consortium voor open source chips, voegt Ad

25-01-2020 23:04 Hardware.info
De CHIPS Alliance heeft aangekondigd dat Intel aan de alliantie is toegevoegd, en dat het een technologie genaamd de Advanced Interface Bus heeft geschonken. De alliantie wordt gerund door de Linux Foundation, en focust zich op het ontwikkelen en beschikbaar maken van open source technologie voor verschillende soorten hardware. Voorbeelden daarvan zijn processorcores, soc's op basis van bijvoorbeeld risc-v en ook verschillende asic's en interconnects. Onder andere grote namen zoals Google, Al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Donald Trump: “Elon Musk is geniaal en goed in raketten”

25-01-2020 21:57 Autoblog.nl

Loftuitingen voor de Muskias. Donald Trump heeft zijn oude frenemy Elon Musk een aantal veren in zijn achterste gestoken. In de week dat Tesla voor het eerst officieel een waarde van meer dan 100 miljard Dollar toegedicht wordt op de beurs, werd Trump bij een shindig in Davos gevraagd naar wat hij momenteel vindt van […]

The post Donald Trump: “Elon Musk is geniaal en goed in raketten” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche verstopt 992 GT3 in superbowl reclame

25-01-2020 20:58 Autoblog.nl

Super Porsche. Volgend weekend staat ‘ie weer op het programma: de Superbowl. Dit enorm(e) Amerikaanse sportfestijn is voor iedereen die weleens op een gridiron gestaan heeft verplichte kost, maar in Nederland ongeveer net zo populair als de gemiddelde derby in de Keuken Kampioen divisie. Zodoende is het moelijk voor te stellen wat de superkom betekent […]

The post Porsche verstopt 992 GT3 in superbowl reclame appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ikea en Teenage Engineering introduceren opvallende modulaire sp

25-01-2020 20:29 Hardware.info
Ikea heeft in samenwerking met ontwerpbureau Teenage Engineering een opvallende serie speakers ge?ntroduceerd, genaamd Frekvens. Kenmerkend is de modulariteit van het ontwerp. Er komen een aantal modules, namelijk een set met een subwoofer en een speaker, een losse, vergelijkbare speaker en een plateau voor de luidsprekers, waarin ook witte verlichting is ingebouwd. Er komt ook een spotlamp en een led-matrix die zijn uit te breiden met een soort opzetstukken. Als je ze niet op elkaar wilt bev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Red Bull Racing rijdt door heel Nederland heen

25-01-2020 20:05 Autoblog.nl

Nou ja…Door Rotterdam in ieder geval. En door het grotere Westland. Niet per se door Limburg of andere provincies. We hadden laatst al een F1 bolide van Red Bull zien staan in Zandvoort, maar Red Bull Racing was kennelijk nog lang niet klaar met de promotietoer door ons land. Vandaag bereikten ons verschillende foto’s en […]

The post Red Bull Racing rijdt door heel Nederland heen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mijn Auto: Volkswagen Up! (140 pk) van Tom

25-01-2020 19:00 Autoblog.nl

Wederom een VW Up! in een Mijn Auto sessie. En wederom niet zomaar een Up, deze heeft 140 pk!

The post Mijn Auto: Volkswagen Up! (140 pk) van Tom appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pentagon: Huawei-ban heeft balans nodig vanwege bevoorradingsket

25-01-2020 18:27 Hardware.info
Het Pentagon en het Amerikaanse ministerie van Financi?n hebben volgens The Wall Street Journal beide verklaard dat de Huawei-ban die het ministerie van Economische Zaken heeft uitgewerkt geen goed idee is, waardoor het ministerie een nieuw voorstel dat het deed heeft ingetrokken. Het voorstel hield in dat het voor bedrijven uit de VS n?g moeilijker zou worden om handel te drijven met de tweede grootste economie van de wereld. Minister van Defensie Mark Esper concludeerde dat het belangrijk i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Mazda RX-8 (SE)

25-01-2020 18:00 Autoblog.nl

Zo’n auto waarvan je minstens eens per jaar denkt: moet ik er niet ooit eentje bezitten? Soms worden auto’s opnieuw uitgevonden. Dankzij een paar technische vondsten, slim design, uitgekiende packaging of briljant productieproces kan een auto zijn stempel drukken op de automobielgeschiedenis. Dat kan resulteren in enorme verkoopsucces. Denk aan de Mini, Telsa model 3, […]

The post Special: Mazda RX-8 (SE) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi laat e-tron fabriek stilstaan, ontslaat arbeiders

25-01-2020 17:01 Autoblog.nl

Een aantal Belgen balen als een stekker. Het wil gevoelsmatig nog altijd niet vlotten met die EV’s bij de Duitsers. Toen de Tesla Model S in 2012 het levenslicht zag, dachten veel mensen waarschijnlijk dat de grootmachten in de industrie het trucje van Tesla wel even zouden kopi?ren en verbeteren. Intern bij VAG leken ze […]

The post Audi laat e-tron fabriek stilstaan, ontslaat arbeiders appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit verwachten we van Samsung Unpacked 2020

25-01-2020 16:46 Apparata
Naast de Samsung Galaxy S20-lijn presenteert men veel meer moois. We tellen langzaam maar zeker af naar 11 februari 2020. Dan vindt in San Francisco vanaf 20 uur Nederlandse tijd Samsung Unpacked 2020 plaats. Traditiegetrouw het evenement waarop Samsung presenteert wat we het komende jaar van de tech-gigant mogen verwachten. Naast de lancering van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ex-MotoGP rijder: “Rossi en Marquez wonnen door corruptie”

25-01-2020 15:59 Autoblog.nl

C Walk homie. Struth! Voormalig MotoGP-rijder Anthony West heeft keihard uitgehaald naar de allergrootsten in de wegracerij. Volgens de 38-jarige Australi?r zou de FIM (F?d?ration Internationale de Motocyclisme, zeg maar de FIA alleen dan voor squids) zowel Valentino Rosso als Marc Marquez wat voordeeltjes gegeven hebben, opdat beiden hun profiel als helden van de sport […]

The post Ex-MotoGP rijder: “Rossi en Marquez wonnen door corruptie” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus verbetert VRM van Zenith II Extreme TRX40-moederbord

25-01-2020 15:57 Hardware.info
Asus heeft stilletjes de powerstages in de ROG Zenith II Extreme gewijzigd. Tot nu toe maakte het bord gebruik van de TDA21472's van Infineon, deze chips kunnen tot 70 amp?re leveren. De nieuwe versie krijgt het Alpha-achtervoegsel om onderscheid te maken tussen de nieuwe en de oude versie. Hij maakt gebruik van TDA21490's van hetzelfde merk. Deze powerstages gaan tot 90 amp?re, waarmee de acht dubbele fasen in totaal tot 1440 amp?re kunnen leveren. Voor de rest blijft de vrm gelijk, hij besc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kan je echt alleen met een iPhone

25-01-2020 15:05 Apparata
Net als Android heeft ook iOS unieke voordelen. Ken jij ze al? Nog niet zo lang geleden lieten we een aantal unieke opties zien die je alleen met een Android-smartphone en niet met een iPhone /iOS-toestel kunt. Natuurlijk willen we de iOS-gebruiker ook te vriend houden, dus brengen we je ook een aantal opties die […]
Lees het hele artikel op Apparata

‘Hamilton wil nog vijf jaar bij Mercedes blijven’

25-01-2020 15:03 Autoblog.nl

Tot je veertigste achter het stuur blijven? Formule 1 wordt – net als de meeste topsporten – gezien als een young man’s game. Als je pas op je dertigste besluit om mee te gaan doen aan het hoogste niveau, ben je eigenlijk al te laat. Inmiddels is levende en racende legende Lewis Hamilton ‘al’ 35 […]

The post ‘Hamilton wil nog vijf jaar bij Mercedes blijven’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitse politie stopt Nederlandse deelnemers junkyardrun

25-01-2020 14:41 Autoblog.nl

Volgens de politie waren ze aan het racen, de deelnemers zeggen onschuldig te zijn. Een illegale straatrace, het in gevaar brengen van een kind, het gooien met vuurwerk. Een groepje Nederlandse vrienden die met veertig auto’s een toertocht naar Oostenrijk maakten, zijn in Duitse media afgeschilderd als roekeloze criminelen. De politie zegt dat meerdere verkeersdeelnemers […]

The post Duitse politie stopt Nederlandse deelnemers junkyardrun appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

In het Wild: Chevrolet Impala SS

25-01-2020 14:11 Autoweek.nl
De Chevrolet Impala bestaat al sinds 1958. Het exemplaar dat we vandaag presenteren komt niet bepaald uit de gloriedagen van de modelreeks, maar draagt in de vorm van een heuse SS-badge toch wat interessants met zich mee.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Oki maakt bannerprinters voor specifieke sectoren

25-01-2020 14:08 Hardware.info
Oki heeft drie verschillende pakketten ge?ntroduceerd voor de C834dnw, die bedoeld zijn voor de auto-, tuinbouw- en hotelsector. De drie kits komen alle drie met de C834dnw en een tweede papierlade, maar ze zijn ook voorzien van verschillende accessoires die toepasselijk zijn voor deze specifieke sectoren. Zo heeft het pakket voor autoverkopers 50 vellen van olie-, water- en scheurbestendig papier, 20 vloerstickers, 25 banners en 100 vellen voor spiegel- en/of deurhangers voor gebruik met de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoblog advies: is een hybride occasion na de bijtelling intere

25-01-2020 14:00 Autoblog.nl

Een gewone familie auto voor het gezin. Heeft het dan zin om een oude bijtellingsknaller te scoren? Zoals we nu tegen de elektrische auto aankijken, keken we tien jaar geleden naar de hybride. Natuurlijk, de Honda Insight (1999) en Toyota Prius I waren al in het eerste decennium van het nieuwe millennium te zien, maar […]

The post Autoblog advies: is een hybride occasion na de bijtelling interessant? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware-acties: cashbacks, bundels en gratis games - januari 20

25-01-2020 14:00 Hardware.info
Wie kent niet de jaarlijkse kortingsdagen, de gamebundels en natuurlijk de regelmatig terugkerende cashbacks? Op deze pagina vind je een overzicht van alle acties en kortingen op hardware en consumentenelektronica.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Remaster van Fallout-voorganger Wasteland uit 1988 komt op 25 fe

25-01-2020 13:50 Tweakers.net
De remaster van Wasteland, de rpg uit 1988 die tevens de spirituele voorganger van de Fallout-franchise is, komt op 25 februari uit. Het spel zal nieuwe graphics, geluidseffecten, muziek en meer hebben, maar de gameplay moet 'zeer trouw aan het origineel blijven'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo be?nvloedt Darkweb de prijs van de Bitcoin

25-01-2020 13:38 Apparata
De live koersen zijn vooral in de ban van het nieuwe jaar. Er wordt veel gediscussieerd over het nut en de noodzaak van digitale valuta zoals de Bitcoin (BTC). Criticasters wijzen er daarbij vaak op dat cryptomunten de gelegenheid bieden aan criminelen om hun geld anoniem weg te sluizen, bijvoorbeeld via Darknet. Dit argument lijkt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Automobilist raast met 235 km/u over de A4

25-01-2020 13:02 Autoblog.nl

Terwijl de wettelijke Vmax daar toch echt 100 is. Honderd op de snelweg rijden is toch echt vrij saai. Vooral als je vanuit (bijvoorbeeld) Noord-Brabant richting de Randstad gaat en je dus net 130 hebt kunnen rijden. Vanaf 16 maart zal de snelweg dus nog een stukje saaier worden. Het grootste probleem is dat het […]

The post Automobilist raast met 235 km/u over de A4 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Apps Facebook Messenger gaan vergrendeling met gezichtsherkenni

25-01-2020 12:34 Tweakers.net
Volgens reverse-engineeer Jane Manchun Wong, die vaker met dit soort nieuws naar buiten komt, werkt Facebook aan de toevoeging van gezichtsherkenning aan de iOS- en Android-versie van Messenger. De data daarvan wordt niet naar Facebook verzonden, staat in de beschrijving.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aantal hufterboetes op snelweg is in jaar tijd verdubbeld

25-01-2020 11:59 Autoblog.nl

Het is wel lastig om de rode kruizen te zien als je achter het stuur naar je telefoon zit te staren. De matrixborden zijn misschien wel de meest genegeerde borden van Nederland. Bij deze scribent leveren ze zelfs een vorm van angst op. Stel, je rijdt op een 130-weg waar je van de matrixborden ineens […]

The post Aantal hufterboetes op snelweg is in jaar tijd verdubbeld appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

YouTube krijgt exclusieve uitzendrechten offici?le toernooien Ac

25-01-2020 11:53 Tweakers.net
YouTube heeft een overeenkomst met gameuitgever Activision Blizzard gesloten: het videoplatform krijgt de exclusieve livestreamingrechten van esports-toernooien van de uitgever. Games die daaronder vallen zijn Overwatch, Call of Duty, Hearthstone en meer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe add-ons en slimme speaker voor PlayStation 5

25-01-2020 11:45 Apparata
PlayStation Assistant een wapen in concurrentiestrijd met Xbox Series X? Met het uitbrengen van de PlayStation 5 ontstaat er natuurlijk ook een markt voor allerlei nieuwe accessoires. In aanloop naar de aankondiging van PS5 wordt er dan ook steeds meer bekend over de komende accessoires. Het leuke is dat die een inkijkje geven in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lezersvraag: Wil jij een elektrische step in je kofferbak?

25-01-2020 11:04 Autoblog.nl

Of is het helemaal geen probleem dat ze de weg niet op mogen? Milieuzones, torenhoge parkeerprijzen, files. Wij automobilisten worden steeds meer uit de binnensteden geweerd. In plaats daarvan moeten we buiten de stad op een parkeerterrein parkeren en op een andere manier verder reizen. Met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld. Of met ‘nieuwe vormen van […]

The post Lezersvraag: Wil jij een elektrische step in je kofferbak? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vine-medeoprichter brengt spirituele opvolger genaamd 'byte' uit

25-01-2020 10:36 Tweakers.net
De medeoprichter van Vine heeft zijn nieuwe app byte, met een kleine b, uitgebracht. Net als Vine en concurrent TikTok is het een videoplatform waarop gebruikers clips van zes seconden kunnen uploaden. De app is er voor iOS en Android.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Qualcomm zet in op RISC-V met huidige en toekomstige chips

25-01-2020 10:31 Hardware.info
De risc-v-instructieset is op stoom aan het raken, nu chips steeds vaker gebruikmaken van de instructieset. Onder andere Google en Western Digital zijn uitvoerig bezig met het ontwerpen van chips op basis van de Linux van de processors. Naast met name AMD en Intel krijgt ook ARM er extra concurrentie bij; Qualcomm heeft in een presentatie verklapt dat het in bepaalde bestaande chips ook gebruikmaakt van de instructieset, en dat het dit zal doorzetten in de toekomst. Travis Lanier, Qualcomms h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vier simpele stappen om het fileprobleem op te lossen

25-01-2020 10:05 Autoblog.nl

De wetenschap heeft weer het antwoord. File. Niemand vindt het leuk om erin te staan, toch doen vrij veel mensen het iedere dag. Het wordt zelfs zo erg, dat Nederlanders er gewend aan beginnen te raken. Maar is dat wel nodig, of is het fileprobleem tamelijk eenvoudig op te lossen? Een groepje wetenschappers denkt dat […]

The post Vier simpele stappen om het fileprobleem op te lossen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to Basics: Peugeot 2008

25-01-2020 10:00 Autoweek.nl
In een moordend tempo heeft Peugeot het grootste gedeelte van zijn gamma in het nieuw gehesen. Na de 508 en 208 voegt de 2008 zich als meest recente nieuweling toe aan de showroom van het Franse merk. Wij kleden hem dit weekend uit. Leuk: de slagtanden blijven!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fun: de duistere geheimen van Apple-gebruikers [video]

25-01-2020 9:45 Apparata
Willen we deze weekend-horror eigenlijk wel weten? Voor veel mensen zijn de iPhone en andere Apple-apparaten heilig. Toch zijn er mensen die heel wat minder ‘heilige’ toepassingen met de smartphone hebben. Twee opvallende verhalen illustreren dat. iPhone-reparateur kreeg 40 pond om niet te repareren Een Engelse iPhone-reparateur keek gek op toen een wat ‘duister’ figuur […]
Lees het hele artikel op Apparata

HoneyView 5.32

25-01-2020 8:50 Tweakers.net
Bandisoft heeft versie 5.32 van HoneyView uitgebracht, een gratis programma waarmee afbeeldingen kunnen worden bekeken. Het is klein, snel en bevat geen ad- of spyware. Ondersteuning is aanwezig voor de meest gebruikelijke afbeeldingsformaten. Verder kan het exif- en gps-informatie tonen, indien aanwezig, en kan het de afbeeldingen ook als een diavoorstelling weergeven. Daarnaast kunnen kleine bewerkingen worden uitgevoerd, zoals roteren, uitsnijden en vergroten of verkleinen. Sinds versie 5.30 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in version 5.32:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SOGo 4.3.0

25-01-2020 8:30 Tweakers.net
Versie 4.3.0 van SOGo is verschenen. Scalable OpenGroupware.org maakt gebruik van de broncode van OpenGroupware.org en richt zich op het delen van agenda's, contactpersonen en e-mails. Daarnaast is het volgens de ontwikkelaars goed schaalbaar en kan het via een webinterface worden aangesproken. Verder worden aangepaste versies van Mozilla Thunderbird en Lightning meegeleverd als client. Er kunnen ook andere clients worden gebruikt, zoals Microsoft Outlook, of mobiele apparaten zoals een BlackBerry. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina, waar de documentatie te vinden is. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla Thunderbird 68.4.2

25-01-2020 8:23 Tweakers.net
De Mozilla Foundation heeft versie 68.4.2 van Thunderbird uitgebracht, 68.4 is nooit verschenen. Mozilla Thunderbird is een opensourceclient voor e-mail en nieuwsgroepen, met features als ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een spamfilter, spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk. In versie 68 zien we voor het eerste een 64bit-versie voor Windows en vanaf deze versie is het nu ook mogelijk om een 32bit-versie te migreren naar de 64bit-versie. Verder kan het programma via policies binnen bedrijfsomgevingen worden beheerd, kunnen filters nu periodiek worden gestart en kunnen meerdere mappen tegelijkertijd als 'gelezen' worden gemarkeerd. In versie 68.4.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DMC geeft je Porsche 992 een GT3 RS-look

25-01-2020 8:10 Autoblog.nl

Bijna alles wat rood is, is nieuw. Het kopen van een Porsche 911 is – wat deze scribent betreft – geen bijzondere keuze meer. Als je een snelle sportwagen zoekt die goed rijdt, maar ook dagelijks inzetbaar is, dan koop je een Porsche. Klaar. Wat praktisch iedereen die het geld heeft, daarom ook doet. Ben […]

The post DMC geeft je Porsche 992 een GT3 RS-look appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla Model 3 Performance - Achteruitkijkspiegel

25-01-2020 8:00 Autoweek.nl
Lars Krijgsman en Frank Jacobs bespreken de week in een Tesla Model 3. Zo een waar half Nederland in rijdt.. nou ja, niet echt: dit is de Performance en die kan ziek hard. Maar dan moet je de knop Chill - Sport wel weten te vinden natuurlijk. Welke redacteuren hebben inmiddels een Model 3 op de oprit staan? En wat heeft Lars toch met obscure auto's die ons land nooit zullen bereiken?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl