Tesla Model Y bewijst dat Model 3 Performance sneller kan

31-03-2020 9:58 Autoblog.nl

Alsof de Model 3 al niet snel genoeg was! De Tesla Model 3 Performance kun je nu niet bepaald bestempelen als een langzame auto. De elektrische sedan sprint in slechts 3,4 seconden naar honderd kilometer per uur. De topsnelheid ligt op 261 km/u. Het kan echter allemaal nog een tandje sneller. Dat bewijst de Tesla […]

The post Tesla Model Y bewijst dat Model 3 Performance sneller kan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Honor 30S officieel: Kirin 820 5G, 64MP-camera en snelladen met

31-03-2020 9:55 Hardware.info
Huawei's dochtermerk Honor heeft de Honor 30S onthuld. Dit nieuwe topmodel is de eerste smartphone in de 30-serie. Het bijzondere aan deze telefoon is met name de Kirin 820 5G, die gisteren officieel is aangekondigd. Deze soc zou volgens Chinese bronnen en een benchmarkresultaat net zo krachtig moeten zijn als Snapdragon 855. In tegenstelling tot deze Qualcomm-chip is de variant van HiSilicon w?l voorzien van een ge?ntegreerd 5G-modem. E?n van de grotere Cortex-A76-rekenkernen draait op 2.36G...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft 365 voor thuis in april op de schop [video]

31-03-2020 9:37 Apparata
Uitbreidingen voor de hele familie en goed nieuws voor de portemonnee. Microsoft kondigde vanmorgen aan dat zij per 21 april haar Office-pakket Microsoft 365 op de schop gooien. Naast de vertrouwde Office-functies als Word en Excel komen er een aantal nieuwe mogelijkheden. Zoals we gewend zijn komen er twee versies; de persoonlijke versie en de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Enorme omzetgroei voor Fastned

31-03-2020 9:22 Autoweek.nl
Fastned heeft vorig jaar de totale omzet zien verviervoudigen van ? 1,6 miljoen naar ? 6,4 miljoen, meldt het bedrijf dinsdag. De omzet gerelateerd aan het opladen steeg met 178 procent naar ? 4,5 miljoen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMS-IX overschrijdt grens van 8Tbit/s aan internetverkeer

31-03-2020 9:10 Tweakers.net
Internetknooppunt AMS-IX heeft maandagavond tussen 20.00 en 21.00 voor het eerst meer dan 8Tbit/s aan dataverkeer verwerkt. De mijlpaal volgt relatief snel op het vorige record van 7Tbit/s, dat in december vorig jaar werd behaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Auto-import tijdelijk mogelijk zonder fysieke keuring

31-03-2020 9:05 Autoweek.nl
De RDW heeft bekendgemaakt dat het tijdelijk niet meer nodig is om fysieke identificatie plaats te laten vinden bij het importeren van een auto. De rijksdienst heeft een aangepaste procedure opgetuigd in reactie op de coronacrisis.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Thuiswerken door Corona, autoschades nemen af

31-03-2020 9:00 Autoblog.nl

Maar autoschades nemen door Corona niet zo hard af als je zou verwachten! Kijk, je kunt natuurlijk op je vingers natellen dat er een aantal zaken gaan gebeuren. Nu dat we met velen ons woonwerkgedrag hebben aangepast gaat het op sommige punten kraken. Want wat te denken van die mooie net opbloeiende relatie met de […]

The post Thuiswerken door Corona, autoschades nemen af appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung stopt met productie lcd's

31-03-2020 8:54 Tweakers.net
Samsung Display stopt met de productie van lcd's, zo heeft de fabrikant gezegd. Dat gebeurt aan het einde van dit jaar. Samsung produceert nu nog lcd's in twee fabrieken in China en twee productielijnen in thuisland Zuid-Korea.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Persoonlijke data van 4,9 miljoen Georgi?rs staat in database op

31-03-2020 8:50 Tweakers.net
De persoonlijke informatie van 4,9 miljoen inwoners van Georgi? is uitgelekt. Het gaat naast namen en adressen ook om geboortedatums, identificatienummers en telefoonnummers. Er staat ook informatie in van overleden personen. De database is op het dark web te koop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google stopt met verkoop Pixel 3-smartphones

31-03-2020 8:50 Tweakers.net
Google is gestopt met de verkoop van zijn Pixel 3-smartphones. De voorraad is op en zal niet worden aangevuld. De zoekgigant heeft de Pixel 3 bijna anderhalf jaar lang in het assortiment gehad. Google verkoopt nog wel de Pixel 3a en Pixel 4.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijsconcurrentie PlayStation 5 losgebarsten

31-03-2020 8:33 Apparata
Van dit prijskaartje worden we dan weer wel vrolijk. Gisteren meldden we dat een Deense retailer de mogelijkheid biedt om de PlayStation 5 alvast te bestellen. Dat klonk goed, maar de prijs was om van te huilen. Inmiddels blijken er meer retailers te zijn die de PlayStation 5 te koop aanbieden. Een voorbeeld daarvan is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Belg aan het roer van Kia's interieurafdeling

31-03-2020 8:27 Autoweek.nl
De Belg Jochen Paesen mag zich de nieuwe Vice President van Kia's Interior Design Group noemen. Daarmee komt Paesen aan het hoofd te staan van de designafdeling die verantwoordelijk is voor de interieurs van nieuwe modellen van het merk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AVM wil verbod op verkoop tweedehands Fritz!Box-routers met cust

31-03-2020 8:12 Tweakers.net
Routerfabrikant AVM wil de Duitse reseller Woog voor de rechter slepen vanwege het doorverkopen van Fritz!Box-routers met custom firmware. Woog koopt tweedehands routers op en plaatst daar eigen firmware op, maar volgens AVM levert dat beveiligingsrisico's op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoek de verborgen verbanden tijdens webinar machinelearning met

31-03-2020 8:00 Tweakers.net
De onlangs aangekondigde workshop Watermanagement en Machine Learning van Tweakers en IBM gaat door als hands-on webinar! Dompel jezelf op 16 april onder in de wereld van machinelearning, datascience-modellen en watermanagement. Ontdek hoe je de resources van IBM voor developers kunt gebruiken, hoe wij met jouw hulp straks allemaal droge voeten houden, en zeker niet te vergeten: hoe het coronavirus hiermee kan worden bestreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TrendForce verwacht eerdere daling in NAND-geheugenprijzen dan v

31-03-2020 7:49 Hardware.info
Marktanalist TrendForce verwacht dat de gemiddelde verkoopprijzen van nand-geheugenproducten eerder zullen dalen dan verwacht, als gevolg van de coronapandemie. In de tweede helft van dit jaar moet de daling inzetten, mogelijk al in het derde kwartaal. Het virus zal eerst in het tweede kwartaal (dat start in april) zorgen voor een flinke deuk in de voorraad. Daardoor zouden de prijzen van chips voor met name server-ssd's tijdelijk ongeveer 5% kunnen gaan stijgen tot aan het einde van het twee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autobeurs Parijs in september 2020 ook geannuleerd

31-03-2020 7:48 Autoblog.nl

Weer een streep door de kalender. De fysieke autobeurs is in Parijs geannuleerd. Het gaat niet zo lekker met die XXL indoor car meetings zullen we maar zeggen. Op de autobeurs van Frankfurt in 2019 vroeg iedereen zich al af of we ooit nog naar de grote autobeurzen van weleer zouden terugkeren. Niet in 2020 […]

The post Autobeurs Parijs in september 2020 ook geannuleerd appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Totem Automobili komt met elektrische Alfa Romeo GT Junior

31-03-2020 7:44 Autoweek.nl
Totem Automobili heeft mogelijk lucht gekregen van de werkzaamheden van het Engelse Alfaholics. Totem Automobili komt namelijk met een grondig gemodificeerde klassieke Alfa op de proppen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lek in webinterface Pi-Hole maakte remote code execution mogelij

31-03-2020 7:31 Tweakers.net
Een beveiligingsonderzoeker heeft een lek ontdekt in Pi-Hole waarmee een remote code execution mogelijk was. Inmiddels is dat opgelost. Om een aanval uit te voeren moest de webinterface wel vanaf internet bereikbaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sandberg lanceert draadloze oplaadstations van massief marmer

31-03-2020 7:10 Hardware.info
Halverwege 2019 bracht Sandberg een draadloze oplader op de markt met verschillende kleuren en 'vlekken', net zoals marmer. Vanuit de markt kwam er de vraag of het bedrijf echte marmeren opladers wilde produceren en zo werd het idee geboren. Er zijn inmiddels vier versies van de massief marmeren, draadloze opladers uitgebracht. Volgens de fabrikant betaalt de klant meer voor een stevige oplader die ook als een woondecoratie kan fungeren. De oplaadtechnologie zit verborgen onder de steen en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei kondigt HiSilicon 820 5G-SoC aan voor middenklasse smartp

31-03-2020 6:40 Hardware.info
HiSilicon, onderdeel van Huawei, heeft de Kirin 820 aangekondigd, een SoC met ondersteuning voor 5G. De processor zal debuteren in de Honor 30S. De Kirin 820 wordt geproduceerd op het 7nm-proced?. De octa-core SoC bestaat uit vier snelle ARM Cortex-A76-cores - waarvan er ??n op 2.36 GHz draait en de andere drie op 2,22 GHz - en wordt geflankeerd door vier zuinigere Cortex-A55-cores op 1,84 GHz en een npu (Neural processing Unit). Het grafische werk wordt verzorgd door een Mali-G57 MP6-gpu. V...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mondial de l'Automobile Paris afgelast

31-03-2020 6:36 Autoweek.nl
Slecht nieuws. De organisatie achter de Mondial de l'Automobile oftewel de Autosalon van Parijs deel van uitmaakt, meldt dat de autobeurs dit jaar in zijn huidige vorm niet door kan gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Europese autoverkoop dit jaar 20 procent in de min'

31-03-2020 6:26 Autoweek.nl
De uitbraak van het coronavirus en de genomen maatregelen zullen de auto-industrie hard raken. Niet alleen staan de fabrieken stil, het koperspubliek blijft weg uit de showroom. Hoe hard de verkoop zal dalen blijft koffiedik kijken. Toch hebben de eerste bureaus zich aan een voorspelling gewaagd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlands wagenpark door coronavirus straks nog ouder

31-03-2020 6:24 Autoweek.nl
De uitbraak van het coronavirus zorgt voor een hoop ontwrichting en heeft een hoop onbedoelde gevolgen. Een daarvan is dat het wagenpark in Nederland mogelijk nog ouder wordt dan het al is, aangezien de verwachting is dat mensen langer met hun huidige model zullen doorrijden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

fre:ac 1.1

31-03-2020 6:05 Tweakers.net
Versie 1.1 is uitgekomen van fre:ac. Fre:ac is een opensource- en crossplatform-audioconverter en cd-ripper. Ondersteuning is aanwezig voor de meest gangbare lossy en lossless formaten, waaronder mp3, Ogg Vorbis, aac en flac. Het programma bestaat al sinds 2001, zij het indertijd onder de naam BonkEnc. Naast deze uitgave is ook versie 1.1 in ontwikkeling. Die versie is in tegenstelling tot de 1.0-serie ook voor Linux, FreeBSD en macOS beschikbaar en bevat diverse nieuwe extra's, zoals een dsp-framework voor normalisation en resampling. De changelog sinds versie 1.0.29 ziet er als volgt uit: fre:ac v1.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Coureurs racen in virtuele varianten van hun sport

31-03-2020 6:00 Tweakers.net
Door de coronacrisis liggen allerlei sporten stil, ook motorsporten. De organisaties achter al deze racedisciplines hebben nu en massa de digitale varianten van hun sport omarmd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMS-IS doorbreek grens van 8 terabit per seconde

30-03-2020 23:53 Hardware.info
In december meldden we dat de de Amsterdam Internet Exchange - ??n van de grootste internetknooppunten ter wereld - voor het eerst de grens van 7 terabit per seconde had doorbroken, maar dat record is alweer uit de boeken. Vorige week liet de AMS-IX zelf weten dat het als gevolg van de COVID-19 Coronacrisis 7% toename van het netwerkverkeer registreerde, waarbij het bedrijf aangaf dat het verwachtte dat de grens van 8 Tb/s snel geslecht zou worden. Vandaag rond 20 uur werd de grens 8Tb/s inde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen Defender Commercial zijn verrassend laag

30-03-2020 23:08 Autoblog.nl

Jazeker, de Defender Commercial is voor de mensen die het begrijpen. Wel met een kleine anaconda onder het gras, uiteraard. De Land Rover Defender is altijd een recept voor een hoop kosten als je ‘m op Nederlands kenteken wilt hebben. Het zijn relatief zware auto’s, met de luchtweerstand van een redelijke veertien-onder-??n-kap. Hoge BPM Daarbij […]

The post Prijzen Defender Commercial zijn verrassend laag appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford gaat gewoon door met de Mustang Mach E ontwikkelen

30-03-2020 22:28 Autoblog.nl

Niks vertraging oplopen: gewoon doorgaan met de Mustang Mach E. Als je de deur uit moet voor je werk, is de kans groot dat je niet naar je werk mag. Dat is wellicht nadelig voor jou, maar voor het bedrijf is het ook geen pretje. Geen werk betekent geen vooruitgang in je bedrijf. Die vertraging […]

The post Ford gaat gewoon door met de Mustang Mach E ontwikkelen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

RDW importeert weer (beperkt) auto’s

30-03-2020 21:31 Autoblog.nl

De RDW heeft wel wat regeltjes, voor je weer mobile.de aanslingert. Slecht nieuws voor kortingspakkers: de RDW stopte tijdelijk met het importeren van auto’s. Of nou ja, de keuring. Je kan dus eventueel wel een auto hierheen brengen, maar een kenteken bemachtigen gaat lastiger worden. Toch vervelend, want een auto importeren kan soms een hele […]

The post RDW importeert weer (beperkt) auto’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei P40 vs Samsung Galaxy S20

30-03-2020 21:15 Apparata
Kan de Chinese prijsvechter op tegen de gevestigde orde? Nee, absoluut niet. Huawei presenteerde eerder deze week de Huawei P40-serie en op het eerste gezicht brengt het verstoten smartphonemerk een solide smartphone. Helaas moeten we bij Huawei’s altijd de kanttekening zetten dat er geen Google Services op beschikbaar zijn. Dan moet het toestel wel helemaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Steam updatet alleen nog games als gebruiker ze in laatste drie

30-03-2020 21:14 Tweakers.net
Valve voert een aanpassing door in Steam voor het automatische updatesysteem. Games die niet recent gespeeld zijn, zullen vanaf nu niet langer meer in een eerstvolgend rustig dagdeel worden ge?pdatet; die automatische updates worden nu uitgesmeerd over enkele dagen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De 14 duurste auto’s die amper 200 km/u halen

30-03-2020 21:00 Autoblog.nl

Langzame dure auto’s. Perfect voor Nederland dus! Vanwege de omstandigheden in de wereld staat niet iedereen er bij stil, maar rond dezelfde periode is de maximale snelheid in Nederland verlaagd. Het is nu niet toegestaan om harder te rijden dan 100 km/u. Althans, overdag. Dus voor iedereen in de randstad verandert er de facto niet […]

The post De 14 duurste auto’s die amper 200 km/u halen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Edge krijgt functie verticale tabbladen en waarschuwt bij gelekt

30-03-2020 20:33 Tweakers.net
Microsoft heeftt enkele nieuwe functies aangekondigd voor zijn op Chromium gebaseerde Edge-browser. Zo komt er een functie waarmee gebruikers hun tabbladen verticaal kunnen ori?nteren. Ook komt er een functie om te checken of inloggegevens onderdeel zijn van een datalek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt – CoD: Modern Warfare 2 komt morgen al!

30-03-2020 20:23 Apparata
Modern Warfare 2 komt terug. No Russian. Het gerucht wordt al langere tijd in de wandelgangen rondgesmiespeld. Nu is het eigenlijk zeker dat de op ??n na beste Call of Duty ooit opnieuw uitkomt. Call of Duty: Modern Warfare 2 zal naar verluidt morgen in de (virtuele) schappen liggen. Modern Warfare 2 kwam eind 2009 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Riot Games komt op 7 april met gesloten b?ta voor tactische shoo

30-03-2020 19:56 Tweakers.net
Riot Games brengt in de zomer de tactische shooter Valorant uit en op 7 april krijgt een deel van de ge?nteresseerden toegang tot de gesloten b?ta. Het spel zal uiteindelijk geheel gratis zijn om te spelen; het verdienmodel draait om de vrijwillige aankoop van cosmetische items.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda doet stap achteruit met bediening airco

30-03-2020 19:56 Autoblog.nl

Touchscreen wordt knopjes – klinkt als achteruitgang, maar Honda doet het toch. Niet alle vooruitgang is daadwerkelijk een stap vooruit. Of nou ja, laten we het gewoon houden op dat elk voordeel ook z’n nadeel heeft. Een touchscreen, bijvoorbeeld. Op je smartphone, als je gewoon je ogen op je scherm kunt houden, helemaal prima. In […]

The post Honda doet stap achteruit met bediening airco appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus 8: Op deze datum krijg je hem te zien

30-03-2020 19:33 Apparata
OnePlus laat weten wanneer het officieel de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro laat zien. Terwijl de smartphone-markt grotendeels stil staat, maakt het Chinese OnePlus zich op voor de onthulling van de OnePlus 8. Het aankomende vlaggenschip van de voormalige flagship killer krijgt ontzettend stevige specs mee, maar over enkele weken weten we officieel of […]
Lees het hele artikel op Apparata

GnuCash 3.9

30-03-2020 19:06 Tweakers.net
Versie 3.9 van GnuCash is uitgekomen. GnuCash is een crossplatform en opensource boekhoudprogramma voor particulieren en kleine bedrijven. Het maakt gebruik van het dubbelboekhoudsysteem en is in staat om eenvoudig bijvoorbeeld bankrekeningen, beleggingen, inkomsten en uitgaven, budgetten, hypotheken en leningen bij te houden en kan natuurlijk rapportages en grafieken maken. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Between 3.8 and 3.9, the following bugfixes were accomplished:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LEGO komt met de Dodge Charger uit Fast & Furious

30-03-2020 19:05 Autoblog.nl

Gelukkig koos LEGO voor de goede tijden van de Fast & Furious franchise. Tsja, Fast & Furious. Simpel vermaak, surrealistische actie, veel acties met auto’s, dus het is wel vermakelijk. Maar wat ooit begon als een autofilm met wat actie, veranderde met zijn tijd in een actiefilm met auto’s. Een sc?ne die alles beschrijft was […]

The post LEGO komt met de Dodge Charger uit Fast & Furious appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Spanje stelt komende 5g-veiling uit wegens coronapandemie

30-03-2020 19:02 Tweakers.net
Meerdere landen hebben inmiddels de geplande nationale 5g-veilingen uitgesteld wegens de problemen rondom de coronacrisis. Eerder dat Frankrijk dat al en nu is Spanje het volgende land dat tot dit besluit komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus kondigt 8-serie smartphones online aan op 14 april

30-03-2020 18:59 Hardware.info
Het regent al een tijdje nieuwsberichten over smartphonefabrikant OnePlus, die hard werkt aan zijn volgende modellen. Nadat het design en nagenoeg alle specificaties van de OnePlus 8 Pro al vele rondes over het internet hebben gedaan heeft het Chinese bedrijf nu bekendgemaakt dat het de nieuwe telefoons op 14 april uit de doeken zal doen. De onthulling krijgt de vorm van een online videostream; gezien de huidige situatie wereldwijd is een fysieke presentatie ditmaal niet mogelijk. Volgende we...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Directory Opus 12.20

30-03-2020 18:52 Tweakers.net
GPSoftware heeft versie 12.20 van zijn bestandsmanager Directory Opus uitgebracht. Dit programma is in zekere zin vergelijkbaar met Total Commander, maar dan met uitgebreidere mogelijkheden over welke informatie precies moet worden weergegeven en op welke manier. Het programma nestelt zich diep in Windows en is dan ook meer bedoeld als vervanger van Windows Verkenner. Directory Opus is veelzijdig en extreem configureerbaar, zowel wat functionaliteit als wat uiterlijk betreft. Dat is meteen ook het grootste probleem, want het programma kan zeker op beginnende gebruikers complex overkomen. Hoewel Directory Opus werkt op Windows XP en hoger, is versie 12.20 de laatste waar het installatieprogramma nog werkt onder Windows XP. Het programma kan 60 dagen worden getest; daarna moet een licentie van 89 Australische dollar worden aangeschaft, wat neerkomt op ongeveer 55 euro. Sinds versie 10.2 is er ook een minder uitgebreide versie, voor omgerekend 30 euro. De changelog voor deze uitgave laat de volgende lijst met ve
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft introduceert 365-abonnement en Teams voor consumenten

30-03-2020 18:32 Tweakers.net
Micrsosoft gaat zijn 365-abonnementen ook aanbieden aan consumenten en families. Vanaf 21 april gaat Office 365 over in Microsoft 365. Momenteel zijn er Microsoft 365-abonnementen voor bedrijven, enterprises en het onderwijs. Ook Teams komt uit voor consumenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NZXT H1: Compacte designbehuizing met grote ambities

30-03-2020 18:25 Hardware.info
NXZT heeft een nieuwe behuizing in de H-serie. Dat betekent strakke lijnen, veel mesh en glas, maar de H1 is toch een buitenbeentje. Hij heeft namelijk een zeer klein vloeroppervlak en is bedoeld voor ITX-moederborden, maar biedt tegelijkertijd ook ruimte voor een volwaardige videokaart. NZXT levert de kast met een SFX-voeding ?n een 140mm waterkoeler. Wij zochten uit of deze kast m??r dan alleen goede looks biedt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Alfa Giulia restomod pakt het anders aan

30-03-2020 18:04 Autoblog.nl

Totem Automobili snapt het: je gaat niet beter worden dan Alfaholics, dus moet je het anders aanpakken. We hebben het al vaker gehad over de term ‘restomod’. Het idee is dat je een oude auto pakt en hem uitrust met moderne techniek. Het voorbeeld hiervan is het welbekende Singer, die het al eens voordeed met […]

The post Deze Alfa Giulia restomod pakt het anders aan appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: remasters van bijna alle Super Mario-games komen naar N

30-03-2020 17:09 Tweakers.net
Nintendo zou van plan zijn om dit jaar remasters van 'bijna alle' Super Mario Bros.-games uit te brengen. Ook zouden er diverse nieuwe Super Mario-games uitkomen. Nintendo zou dit jaar hiervoor aangrijpen vanwege de 35e verjaardag van Super Mario Bros.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai onthult meer details over facelift i30

30-03-2020 17:02 Autoblog.nl

Hyundai haar troef in het Golf-segment, de i30, krijgt een flinke facelift. We zijn alweer halverwege de derde generatie van de Hyundai i30. De middelgrote hatchback van Hyundai is sinds 2017 gewoon een doorsnee hatchback. Eigenlijk is het precies het middelpunt van alles. Dat is prima, maar de uitstraling van de auto is daarom wat […]

The post Hyundai onthult meer details over facelift i30 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bloomberg: 'iPhone 12 ligt nog steeds op schema voor lancering i

30-03-2020 16:59 Hardware.info
Nog geen week geleden hoorden we andere geluiden, maar volgens Bloomberg zou de iPhone 12 gewoon op schema liggen. Het toestel zou nog steeds in september gelanceerd kunnen worden, omdat de productie pas voor na de zomer gepland stond. Toekomstige producten zouden echter wel vertraagd kunnen zijn. De berichten die voorbijkomen zijn nogal verschillend. Volgens persbureau Reuters zou de opstart van massaproductie vertraagd zijn en het Japanse Nikkei had het over maanden uitstel. Beide hielden e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

How to: Samsung Galaxy S20 serie als draadloze oplader

30-03-2020 16:42 Apparata
Handig in noodgevallen, maar te beperkt voor dagelijks gebruik. De Samsung Galaxy S20 – serie is natuurlijk alweer even op de markt. Inmiddels hebben de tech-specialisten dan ook alle tijd gehad om de nieuwste snufjes te proberen en die met ons te delen. Een van de opvallende eigenschappen is dat de Samsung Galaxy S20 – […]
Lees het hele artikel op Apparata

Xigmatek onthult opvallende Perseus-behuizing met 'Open Frame'-d

30-03-2020 16:16 Hardware.info
Xigmatek heeft de Perseus aangekondigd, een pc-behuizing met een nogal uitgesproken ontwerp. Het hoekige, 'open frame'-design heeft wel wat weg van de Conquer-serie van Cougar of bijvoorbeeld Antec's Torque. Zoals wel meer cases in deze categorie is de Perseus voorzien van een gekanteld compartiment waarin je moederbord en dergelijke gehuisvest worden. Uiteraard zijn er aan beide zijkanten glazen panelen aanwezig om je hardware te showen. Het stalen frame is op ??n strook op de linkerzijde n...
Lees het hele artikel op Hardware.info

FreshTomato 2020.2

30-03-2020 16:05 Tweakers.net
FreshTomato is een van Tomato afgeleide firmware voor verschillende op ARM of MIPS gebaseerde routers van Asus, D-Link, Huawei, Linksys, Netgear, Tenda en Xiaomi. Het kan gezien worden als de voortzetting van 'Tomato by Shibby' sinds deze ontwikkelaar, Micha? Rupental, zijn tijd aan andere projecten wil besteden. De FreshTomato-firmware voegt ten opzichte van de originele firmware van de fabrikant diverse extra opties toe, zoals een realtime-bandbreedtemonitor en uitgebreide instelmogelijkheden. De ontwikkelaars hebben kort geleden FreshTomato 2020.2 uitgebracht en de aankondiging is zoals altijd kort: FreshTomato-ARM Changelog
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Land Rover Discovery?2.5 TD5 ? 2003 ? 692.268 km - Klokje Rond

30-03-2020 16:00 Autoweek.nl
Pierpaolo Bordin kocht zeven jaar geleden een Land Rover Discovery met vierenhalve ton op de teller. Die dient nog steeds als werkpaard voor zijn bedrijf, dat het onderhoud van bedrijfspanden verzorgt. De huidige kilometerstand zagen wij nooit eerder op een Land Rover. Nu wil zijn eigenaar weleens een objectieve blik op de stand van zaken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi RS6 rijtest en video

30-03-2020 16:00 Autoblog.nl

Al vier generaties een icoon. De hoogste tijd voor een rijtest met de laatste generatie Audi RS6 dus. Het testexemplaar is lekker zwart en sinister. Alleen de velgen hadden nog wat zwarter gekund, voor de rest heeft Audi Sport de “zwarte verfkwast” uitbundig gehanteerd. En ja tegenwoordig kunnen ook de Audi ringen en de type-aanduiding […]

The post Audi RS6 rijtest en video appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2-campagne komt dinsda

30-03-2020 15:59 Tweakers.net
Activision brengt dinsdag Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered uit. De remaster van de singleplayercampagne staat in de PlayStation Store voor 25 euro. Twee jaar geleden gingen er al geruchten over een remaster van het spel uit 2009.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PSA wil productie hervatten tegen wil vakbonden in

30-03-2020 15:44 Autoweek.nl
PSA wil door middel van een pilotproject met vrijwilligers later op de maandag weer beginnen met de productie in een Franse fabriek. Volgens vakbonden is het echter nog veel te vroeg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus presenteert OnePlus 8-serie op 14 april via livestream

30-03-2020 15:27 Tweakers.net
OnePlus presenteert zijn OnePlus 8-toestellen over twee weken. De fabrikant doet dat via een livestream die op dinsdag 14 april om 17:00 uur begint. Veel informatie over de OnePlus 8 en 8 Pro lekte de afgelopen dagen. al uit
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hostnet is overgenomen door one.com

30-03-2020 15:00 Tweakers.net
De Amsterdamse hostingprovider Hostnet is overgenomen door de Deense branchegenoot one.com. Hostnet gaat onder zijn eigen naam als zelfstandig merk verder als onderdeel van de one.com Group.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Ryzen 4000-processors - Eerste tests met Ryzen 4800H en 4900

30-03-2020 15:00 Tweakers.net
We bekijken de prestaties van de eerste laptops met de mobiele AMD Ryzen 4000-cpu, specifiek de MSI Bravo 17 met een Ryzen 7-4800H en de Asus Zephyrus G14 met een AMD Ryzen 9 4900HS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is Apple van plan met de nieuwe iMac en Macbook

30-03-2020 14:57 Apparata
Hopelijk bevalt deze feature hier beter dan op de iPhones. Wanneer we kijken naar de meest controversi?le features op smartphones van de laatste tijd, dan scoort de notch ongetwijfeld hoog. Hoewel men er een hoop functionaliteiten in kwijt kan is deze bij gebruikers vaak niet populair. Apple heeft volgens geruchten dan ook het plan om […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl