Minister Dekker: opsporen wietplantages met drones heeft amper p

15-11-2017 13:27 Tweakers.net
Sander Dekker, minister van Rechtsbescherming, heeft uitleg gegeven over de regels die gelden voor het gebruik van drones. Limburgse boeren willen daarmee wietplantages op hun velden opsporen, wat volgens de minister geen grote privacygevolgen heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Te koop: ex-bolides van de Beatles

15-11-2017 13:24 Autoblog.nl
Heel vroeg in hun carri?re bleken de popsterren al een verfijnde smaak voor auto’s te hebben. Veilinghuis Bonhams heeft op de een of andere manier twee heel speciale wagens in handen gedrukt gekregen om te veilen. Binnenkort staan de Mini Cooper S van Ringo Starr en de Aston Martin DB5 van Paul McCartney op het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI bundelt Hellblade: Senua's Sacrifice bij GTX 1070 Ti en GTX

15-11-2017 13:16 Hardware.info
Indie-studio Ninja Theory noemt zijn Hellblade: Senua's Sacrifice een 'triple-A indie-game'. MSI bundelt dit spel nu zolang de voorraad strekt bij zijn GeForce GTX 1070 Ti Gaming en GTX 1080 Gaming X bij?de meeste hardwarewinkels - check voor de zekerheid ook even of jouw favoriete shop meedoet, voordat je een van die kaarten bestelt. Een code voor?Hellblade: Senua's Sacrifice vertegenwoordigt een waarde van ? 30. MSI stuurde ook een tiental keys naar de redactie van Hardware.Info, die we net a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fiat warmt op voor komst Cronos

15-11-2017 13:12 Autoweek.nl
De Braziliaanse tak van Fiat plaatst een teaservideo online waarin het merk de komst van de Cronos aankondigt. De sedanversie van de Argo gaat in het eerste kwartaal van volgend jaar in de Zuid-Amerikaanse verkoop.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Detailhandel Nederland: nieuwe betaaldiensten leiden tot hogere

15-11-2017 12:54 Tweakers.net
Volgens belangenorganisatie Detailhandel Nederland brengen nieuwe betaaldiensten, zoals Apple Pay en Android Pay, hogere kosten voor winkeliers met zich mee, die uiteindelijk bij de consument terechtkomen. Dit zou het gevolg zijn van nieuwe EU-regels.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TrendForce verwacht dat DRAM gemiddeld 10% duurder wordt in vier

15-11-2017 12:45 Hardware.info
Analistenbureau TrendForce heeft zijn verwachtingen voor kwartaal vier op de geheugenmarkt gepubliceerd. De cijfers komen van de subdivisie DRAMeXchange, die de geheugenmarkt volgt en voorspellingen maakt. Als belangrijkste cijfer wordt genoemd dat de omzet van DRAM-fabrikanten in het afgelopen kwartaal met 16% gestegen is met dank aan grotere marges. De prijs steeg daarbij gemiddeld met 5%. Daarnaast verwacht het dat de prijzen van DRAM met gemiddeld 10% zullen stijgen in het komende kwartaal....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Invallen bij Volkswagen om loon or-baas

15-11-2017 12:44 Autoweek.nl
De Duitse justitie heeft een inval gedaan bij Volkswagen in een onderzoek naar het loon van ondernemingsraad-voorzitter Bernd Osterloh. Ook de belastingdienst was daarbij betrokken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toshiba verkoopt laatste deel tv-divisie aan Hisense

15-11-2017 12:37 Tweakers.net
Toshiba heeft zijn tv-divisie Toshiba Visual Solutions verkocht aan het Chinese elektronicabedrijf Hisense Electric. Met de verkoop van het verlieslijdende onderdeel haalt het in zwaar weer verkerende Toshiba 96 miljoen euro op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bedrijf maakt 'supercomputer' van 750 Raspberry Pi's

15-11-2017 12:07 Tweakers.net
Het Los Alamos National Laboratory, een Amerikaans onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met nationale veiligheid, heeft een systeem in gebruik genomen dat bestaat uit 750 Raspberry Pi's. Het systeem is gemaakt door BitScope.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Flavio Briatore: “Ferrari had Max moeten tekenen”

15-11-2017 12:04 Autoblog.nl
Als het aan deze gladde Italiaan lag werd de Iceman op de eerstvolgende vlucht naar Finland gezet. In een weekend waar Ferrari met de overwinning aan de haal ging, herinnert de oud-manager van teams als Benetton en Renault ons aan de werkelijke situatie. Volgens Briatore heeft de Scuderia een grove fout begaan door Kimi Raikkonen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Quicktest: heeft HDR gaming een performance impact?

15-11-2017 12:00 Hardware.info
De race ging jarenlang om m??r pixels, maar anno 2017 ligt de focus bij monitoren en televisies juist op betere pixels. High-dynamic range is hot en een van de meest voor de hand liggende toepassingen is gaming, aangezien die beelden sowieso al volledig gerenderd worden en dat in principe net zo goed in hdr kan plaatsvinden. Maar, heeft gamen in hdr impact op de prestaties? Wij zochten het uit. Nog heel even een korte recap: wat is hdr precies? Je kent de afkorting misschien uit de camera-app...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Justice League reviewoverzicht – Bad, man… Maar toch vermakelijk

15-11-2017 11:23 Apparata
Bad man, niet echt super man, doet geen wonderen woman. Een superhelden-ensemble, een vijandig stel aliens en een x-aantal films over de individuele helden. Tja, het is alweer zo’n 6 jaar geleden dat Marvel daarmee begon. DC Comic’s eerste poging tot een dergelijke onderneming is daarentegen lang niet zo succesvol en uniek als Marvel met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Stern Groep voelt concurrentie tussen autodealers

15-11-2017 11:23 Autoweek.nl
Autobedrijf Stern Groep heeft in de eerste negen maanden van het jaar meer auto's verkocht, maar moest daar ook meer kosten voor maken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cadeautip! Custom Defender met giftcard van 200k

15-11-2017 11:15 Autoblog.nl
Nog geen idee wat te geven aan je lief voor de feestdagen? Kijk niet verder. De feestdagen komen er weer aan. Lekker eten, gezellig samenzijn en… cadeautjes! East Coast Defender in de Verenigde Staten heeft een origineel cadeau. Het is bij dit bedrijf tijdelijk mogelijk om een giftcard te kopen van 200.000 dollar. Met deze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste Windows-laptop met Snapdragon 835 duikt op bij HP

15-11-2017 11:15 Hardware.info
Op de website van HP is de eerste Windows-laptop met een Snapdragon 835 opgedoken. Microsoft en Qualcomm kondigden eerder aan dat ze samen gaan werken aan laptops die altijd met het internet verbonden zijn door de toepassing van het?Qualcomm X16 4G-modem en tevens een lange accuduur bieden van meerdere dagen. Van HP zijn twee versies van een laptop verschenen met een Snapdragon 835. Het ene model heeft 4GB werkgeheugen en 128GB aan UFS-opslag, terwijl de ander beide verdubbelt naar respectievel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

FBI: Noord-Korea gebruikt malware om luchtvaart- en telecomsecto

15-11-2017 11:06 Tweakers.net
De Amerikaanse FBI en het ministerie van Nationale Veiligheid hebben waarschuwingen gepubliceerd over malware die ze toeschrijven aan Noord-Korea. Met de tools zou het land zich bijvoorbeeld richten op de luchtvaart, de telecomsector en financi?le instellingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seat Leon Cristobal gepresenteerd

15-11-2017 10:32 Autoweek.nl
Zoals vooraf aangekondigd heeft Seat tijdens de Smart City Expo in Barcelona de Leon Cristobal uit de doeken gedaan, een Leon die volgestopt is met veiligheidssystemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA wil binnen drie jaar games gaan streamen

15-11-2017 10:30 Tweakers.net
De financi?le topman van Electronic Arts kondigde in een lezing aan dat het bedrijf werkt aan een streamingdienst voor games die binnen 2 ? 3 jaar actief moet zijn. De uitgever werkt daarvoor samen met een onbekende partner.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wouter, Tom Coronel & Nyck de Vries op N?rburgring circuit

15-11-2017 10:24 Autoblog.nl
Het prachtige GP-circuit in de Duitse Eifel was het decor voor een uitdagende challenge. Vorige week kon je zien hoe de mannen van StukTV de strijd aangingen met Tom Coronel, Nyck de Vries en onze Wouter. In een simulatie setup met een PlayStation 4 en Gran Turismo Sport vond de strijd plaats. De deelnemers vochten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Microsoft-patchronde dicht Office-lek dat uitvoeren van c

15-11-2017 10:17 Tweakers.net
Microsoft heeft in zijn nieuwe patchronde, oftewel patch tuesday, in totaal 53 kwetsbaarheden verholpen, waarvan 25 rce-lekken. Daaronder is een lek in Office, dat aanwezig is in de zogenaamde equation editor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuw vervoer van John Olsson: Lord Hans

15-11-2017 10:02 Autoweek.nl
Voormalig professioneel ski?r John Olsson heeft niet alleen een passie voor de lange latten. De excentrieke Zweed heeft een voorliefde voor heftig aangeklede modellen en vandaag maken we kennis met zijn nieuwe vervoer: een G500 4×4? met een berg uiterlijke aankleding.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kijk terug naar de Meet-up Security

15-11-2017 10:00 Tweakers.net
Op woensdag 8 november vond in Utrecht de eerste van de twee Security Meet-ups plaats die we dit jaar zullen houden. Bekijk hier de presentaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vergelijking: nieuwe Corvette ZR1 vs de oude

15-11-2017 9:48 Autoblog.nl
Beter, sneller en bruter. Ook mooier? Dat laatste is een meningsvraag en daar denkt iedereen anders over. Dit weekend presenteerde Chevrolet de nieuwe ZR1 op basis van de Corvette C7. Er zitten de nodige verschillen tussen de twee. Qua uiterlijk, maar ook onder de kap. Je leest de verschillen in dit artikel. Boven zie je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nike komt met gemimiteerde Midnight Fog Apple Watch Series 3 met

15-11-2017 9:45 Hardware.info
Nike introduceert met de Midnight Fog een gelimiteerde editie van de Apple Watch 3 met LTE. Het design van de smartwatch moet naadloos passen bij de aanstaande Air VaporMax running shoes. De Watch, die inmiddels verkrijgbaar is, kost $ 399, terwijl de loopschoenen vanaf 24 november voor $ 190 in de schappen liggen. Het is de tweede keer dat Nike zijn sneakers vergezeld laat gaan van een speciale serie Apple Watch producten. Eerder dit jaar kwam het bedrijf met de Day to Night collectie, die de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Creative Assembly kondigt Total War Saga: Thrones of Britannia a

15-11-2017 9:02 Tweakers.net
Ontwikkelaar The Creative Assembly heeft een nieuwe titel in de Total War-reeks aangekondigd. Het gaat om Total War Saga: Thrones of Britannia, waarin de strijd om de Britse eilanden vanaf het jaar 878 centraal staat, nadat de Vikingen zijn verslagen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info 2018 Countdown 15 november: win een Creative Sound

15-11-2017 9:00 Hardware.info
De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Creative Sound BlasterX Katana speakerbar. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Super Mario-film? Nee bedankt!

15-11-2017 8:56 Apparata
Mama mia! Het klinkt als een logische denkstap: Je hebt een gigantische game-franchise met miljoenen fans, strikt een paar degelijke (B-)acteurs en gaat achterover leunen, want het geld gaat gemakkelijk binnenstromen. Het tegendeel is natuurlijk waar, want gameverfilmingen zijn altijd ruk. Toch gaat Nintendo het ook wagen… Nee bedankt! Mario is een van de meest […]
Lees het hele artikel op Apparata

Subaru Ascent klaar voor debuut

15-11-2017 8:11 Autoweek.nl
Subaru laat weten dat het de productieversie van de Ascent SUV Concept later deze maand presenteert tijdens de Los Angeles Auto Show. We krijgen alvast een teaser te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Plantronics lanceert Blackwire headset-lijn

15-11-2017 8:10 Hardware.info
Plantronics heeft zijn nieuwe Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie aangekondigd. Deze nieuwe headsetlijn met diverse modellen moet volgens de maker voorzien in een strak en vernieuwd design en is bestemd voor mensen die op het werk zonder onderbrekingen tussen apparaten willen schakelen. De serie is volgens Plantronics gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een industrieel ontwerp met lavarode accenten in de headset en snoeren en werken met softwaretoepassingen, zoals Cisco Jabber, Micr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Razer brengt een waterbestendig mechanisch toetsenbord uit

15-11-2017 8:05 Tweakers.net
Razer heeft in de BlackWidow-lijn van mechanische toetsenborden de BlackWidow Ultimate uitgebracht. Dit toetsenbord heeft water- en stofbestendigheid als meest kenmerkende eigenschap.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rolls-Royce Dawn volgens Spofec

15-11-2017 8:01 Autoweek.nl
De afdeling van tuner Novitec die zich bezighoudt met het aanpassen van Rolls-Royces heeft zich op de Dawn gestort. De opengewerkte nobele Engelsman komt niet ongeschonden van de snijtafel vandaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hete info over nieuwe BMW M3 naar buiten gekomen

15-11-2017 7:43 Autoblog.nl
Dat wordt smullen! Het duurt nog even voordat we kennis maken met de G80 M3, de opvolger van de F80 M3. Toch is er nu al het een en ander bekend. Het maakt het wachten op de nieuwe M3 er niet makkelijker op. Zo zegt Car Magazine te weten dat de G80 M3 een nieuw […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Thaise facelift voor Toyota Hilux

15-11-2017 7:43 Autoweek.nl
In Thailand heeft Toyota een opgefriste Hilux gepresenteerd. Met name de voorzijde gaat op de schop.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus gaat backdoor verwijderen uit software van zijn telefoon

15-11-2017 7:26 Tweakers.net
OnePlus heeft via een forumbericht van een medewerker laten weten dat het de mogelijkheid van het verkrijgen van roottoegang via adb gaat verwijderen uit de software van zijn telefoons via een over-the-air-update.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony Xperia XZ1 Compact - Klein maar compleet

15-11-2017 6:00 Tweakers.net
Sony Xperia XZ1 Compact is de enige high-end Android-telefoon met een kleine behuizing. Bovendien kun je scans maken die je kunt 3d-printen; dat moesten we natuurlijk uitprpboeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Pixel 2 review: van besturing naar creatie

15-11-2017 5:59 Hardware.info
Google heeft zich als uitgever van Android op het gebied van besturing van mobile devices meer dan bewezen. Op het vlak van hardware heeft het een meer wisselvallige geschiedenis, eerst met de Nexus-apparaten, tegenwoordig met de Pixel-lijn. Onlangs kwam de internetgigant met een tweede versie van deze vorig jaar ge?ntroduceerde reeks.?Of het ook een succesvol vervolg is, dat lees je in deze review van de Google Pixel 2. Het zag er maar weer eens grauw uit voor Nederland. De nieuwste smartp...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Emsisoft Anti-Malware 2017.10.2

15-11-2017 4:10 Tweakers.net
Emsisoft heeft een update voor versie 2017.10 van Anti-Malware uitgebracht. Het product Internet Security bestaat niet meer en is sinds kort samengevoegd met Anti-Malware. Het beschermt tegen virussen en malware en heeft nu dus ook een firewall aan boord. Een licentie voor Anti-Malware kost vier tientjes, wat goedkoper wordt als er een licentie voor een langere tijd of voor meer computers wordt afgenomen. Het programma is geschikt voor Windows 7 of hoger en kan dertig dagen worden getest. Na die dertig dagen schakelt het over naar de gratismodus, die wel kan scannen en verwijderen, maar geen realtime-beveiliging biedt. In versie 12 is onder meer de detectie van ransomware verbeterd. In deze update een probleem bij het activeren en bijwerken van het product verholpen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bolt 3.4.0

15-11-2017 4:05 Tweakers.net
Versie 3.4 van Bolt is uitgekomen. Bolt is een opensource-contentmanagementsysteem en is daarmee in bepaalde opzichten vergelijkbaar met programma's als Wordpress en Drupal. Bolt is eenvoudig in gebruik, voor zowel installatie als beheer, heeft diverse goed uitziende templates die met Twig zijn aan te passen, en is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele omgevingen. Sinds kort is er ook een website waarop Bolt themes live uit te proberen zijn en ook een site met een overzicht van alle beschikbare extensies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe G-klasse van Jon Olsson

14-11-2017 23:57 Autoblog.nl
Lord Hans is born. Wederom is er een auto van Olsson in Nederland verbouwd. Al zijn ex-auto’s komen in Nederland terecht, maar ook zijn nieuwe auto’s worden in ons land onder handen genomen. De Zweedse vlogger/pro-ski?r heeft ditmaal een G500 4×4? als basis gekozen, Absolute Motors uit Ridderkerk mocht de verbouwing regelen. Naast alle aanpassingen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Quote 500: de rijkste techies van Nederland [2017]

14-11-2017 22:44 Apparata
De Quote 500 is er weer. Wij zochten uit welke personen dit te danken hadden aan nieuwe/digitale technologie. Wederom wordt de lijst aangevoerd door Marcel Boekhoorn. Vorig jaar stond hij op de zesde positie met een geschat vermogen van 1.6 miljard euro, dit jaar is hij gedaald qua positie, maar niet qua vermogen. Dat laatste […]
Lees het hele artikel op Apparata

Quote 500: de rijkste automannen van 2017

14-11-2017 22:40 Autoblog.nl
De hoogste tijd om met onze neus in hun geldzaken te duiken. Dat er in een jaar tijd een hoop kan veranderen, zullen de dames en heren in deze lijst je gerust op het hart willen drukken. Laten we eens bekijken hoe ze het er afgelopen jaar vanaf brachten. Wil je de voorgaande edities er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De beste inhakers op EA’s Battlefront 2 wanpraktijken

14-11-2017 21:55 Apparata
Mocht je denken dat de storm inmiddels is gaan liggen, dan heb je het goed mis. Star Wars Battlefront 2 komt pas over enkele dagen officieel uit, maar de eerste reviews sijpelen langzaam binnen. De klachten over het spel daarentegen zijn een stuk minder subtiel. Gisteren ontplofte het halve internet namelijk, toen een Redditor ontdekte […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Animatiestudio achter Despicable Me wil Mario-film gaan

14-11-2017 21:38 Tweakers.net
Illumination Entertainment en Universal Pictures lijken met Nintendo aan het onderhandelen te zijn om een film te maken van Mario, de populaire mascotte van het Japanse videogamebedrijf. In tegenstelling tot de eerdere Mario-film uit 1993, gaat het om een animatiefilm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AWM komt met Fritz!Powerline 1260E met Dual Band WiFi

14-11-2017 21:36 Hardware.info
AVM introduceert de Fritz!Powerline 1260E met Dual Band WiFi. De adapter breidt je WiFi-netwerk uit door hem in het stopcontact te steken. De Fritz!Powerline 1260E verstuurt het signaal via de gigabit LAN-kabel of draadloos naar alle verbonden apparaten in het thuisnetwerk. Hierbij worden internetsnelheden gehaald van maximaal 866 Mbit per seconde op de 5 GHz-frequentieband en 400 Mbit per seconde op 2,4 GHz-frequentieband.?Dankzij MIMO-technologie is data te versturen op snelheden tot 1.200 Mbi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Patenten LG tonen splijtbare UltraGear VR headset

14-11-2017 21:00 Hardware.info
De VR-markt lijkt nu eindelijk wat momentum mee te krijgen. Windows Mixed Reality krijgt positieve reviews, Oculus en HTC hebben mobiele en draadloze headsets uitgebracht en het aanbod VR-games blijft gestaagd stijgen. LG is een van de weinig grote spelers die nog geen dedicated VR-headset op de markt heeft. Wel is deze week een interessant patent opgedoken van een headset die zich in twee?n kan splitsen. De LG UltraGear is in een groot aantal afbeeldingen van het patent dat bij de?World Intell...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pinterest komt met soort qr-code om snel pagina's te openen

14-11-2017 20:53 Tweakers.net
Pinterest heeft de Pincodes-functie ge?ntroduceerd. De code fungeert als een soort qr-code om snel op Pinterest-pagina's te kunnen komen. Ook heeft het sociale medium de mogelijkheden van zijn Pinterest Lens-functie uitgebreid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Marcheer naar Limburg en koop een militair voertuig

14-11-2017 20:49 Autoblog.nl
Je moet er maar zin in hebben. Wie eens wat anders zoekt dan een Golf of een 3-serie moet misschien even een kijkje nemen in Thorn. Daar wordt t/m 21 november namelijk het een en ander geveild door Troostwijk. Hoewel er op de gehele veiling meer dan 4.000 producten staan, is er geen een categorie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Geen grap: Microsoft webshop verkoopt Galaxy S8

14-11-2017 20:31 Apparata
If you can’t beat them… De releasedatum van de Galaxy S8(+) ligt al meer dan een half jaar achter ons, maar dat weerhoudt consumenten er niet van om het toestel nog steeds in grote getalen te kopen. “Daar moeten we op inspelen!”, zullen ze bij Microsoft gedacht hebben. Vandaar dat het vanaf nu speciale versies […]
Lees het hele artikel op Apparata

Politie mag kentekengegevens bewaren

14-11-2017 20:19 Autoweek.nl
Het lijkt erop dat de politie gegevens van voertuigen die met een camera zijn vastgelegd, zoals kenteken, plek en foto, vier weken mag gaan bewaren. In de Eerste Kamer tekende zich dinsdag tijdens een debat over het plan een meerderheid af. Het voorstel kreeg een jaar geleden al het groene licht van de Tweede Kamer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pre-order Battlefront 2 annuleren niet meer mogelijk op website,

14-11-2017 20:00 Hardware.info
Zelden is de releaseweek van een nieuwe triple A-game zo rumoerig geweest. EA heeft met controversi?le praktijken zeer veel kritiek op zijn dak gehaald. Star Wars Battlefront 2 heeft de gebruikelijke prijs van ?60, maar om met alle in-game characters te kunnen spelen is ofwel een zeer hoog aantal gespeelde potjes nodig of moeten credits bij gekocht worden via zogenaamde lootboxes - waarbij nog maar de vraag is?hoeveel credits je krijgt. Nu heeft het bedrijf ook nog de mogelijkheid om pre-orders...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Adobe Flash Player 27.0.0.187

14-11-2017 19:57 Tweakers.net
Adobe heeft een update uitgebracht voor versie 27 van Flash Player. Deze browserplug-in maakt het mogelijk om Flash-content, waaronder zogenaamde rich Internet applications en streaming audio en video, af te spelen. Flash Player zit ingebakken in Google Chrome en Microsoft Edge, voor andere browsers zal het los ge?nstalleerd moeten worden. Het gebruik is alweer een tijdje op zijn retour ten gunste van html5 en steeds meer browsers vereisen een extra muisklik om Flash-content alsnog af te spelen. In deze tussentijdse zijn enkele fouten en beveiligingsproblemen verholpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OpenShot Video Editor 2.4.1

14-11-2017 19:50 Tweakers.net
Versie 2.4.1 van OpenShot Video Editor is beschikbaar gekomen. OpenShot Video Editor is een opensourcevideo-editor voor Linux en is sinds versie 2.0 ook voor Windows en macOS beschikbaar. Het programma is gemaakt met Python, GTK en het MLT Framework, en is te vergelijken met Windows Movie Maker of Apples iMovie. Versie 2.4.1 bevat onder meer een verbeterde beeldkwaliteit, werkt het programma een stuk stabieler onder Windows en zijn er nieuwe video tutorials toegevoegd. Verder is de website nu beschikbaar in meerdere vertalingen, waaronder in het Nederlands. De complete changelog is hieronder te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wine 2.21

14-11-2017 19:41 Tweakers.net
Er is met versienummer 2.21 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 25.028 titels. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HTC laat standalone Vive Focus VR headset zien - vooralsnog geen

14-11-2017 19:30 Hardware.info
Het was al langer bekend dat HTC met een standalone VR headset gaat komen genaamd de Vive Focus. Het bedrijf heeft hem vandaag laten zien tijdens een ontwikkelaarsconferentie in Bejing. De Vive Focus draait op een Qualcomm Snapdragon 835 en maakt gebruik van zijn eigen ingebouwde sensoren voor tracking. Zo ondersteunt de headset 6DoF en is niet voorzien van kabels. Tracking is mogelijk op basis van een 'inside-out'-systeem dat geen externe stations vereist - iets wat HTC aankondigt als 'World Sc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung kondigt enkele specificaties van zijn gddr6-ram aan

14-11-2017 19:25 Tweakers.net
Samsung heeft bekendgemaakt dat het bedrijf werkt aan de ontwikkeling van gddr6-ram. Dit grafische werkgeheugen kan volgens de fabrikant een doorvoersnelheid van 16Gbit/s aan op een lagere spanning dan gddr5.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Apple iPhone krijgt in 2019 3D scanner op de achterkant’

14-11-2017 19:10 Apparata
Hopelijk loopt het bouwproces ter zijner tijd geen vertraging op. Apple heeft een druk jaar achter de boeg. Naast de reguliere iPhone 8 en 8 Plus heeft het namelijk ook een daadwerkelijk interessant toestel gebouwd, namelijk de iPhone X. Het jubileumnummer van het bedrijf uit San Cupertino is onder andere speciaal door het gloednieuwe Face […]
Lees het hele artikel op Apparata

Intel schrapt Xeon Phi-accelerator 'Knights Hill'

14-11-2017 18:52 Tweakers.net
Intel past zijn roadmap voor high performance computing aan om zich op exascale computing te richten. Onderdeel van deze strategiewijziging is dat de eerder aangekondigde Knights Hill-generatie van Xeon Phi niet meer verschijnt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla brengt Quantum-update uit die Firefox veel sneller moet

14-11-2017 18:41 Tweakers.net
Mozilla heeft versie 57 van Firefox uitgebracht. De nieuwe versie maakt gebruik van de Quantum-engine, die de Gecko-engine vervangt. Mozilla claimt dat de browser hiermee minstens even snel als Chrome wordt. Ook zijn het uiterlijk en het logo onder handen genomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mamma mia! Giulia Quadrifoglio verliest zijn handbak

14-11-2017 18:36 Autoblog.nl
Nou, fijn. Spijtig nieuws op de dinsdagavond: Alfa Romeo trekt de stekker uit hun handgeschakelde Giulia QV. Althans, zo vertelt een mailtje dat vandaag verspreidt werd aan het dealernetwerk van FCA en wij via ‘de onbekende man met de regenjas’ binnenkregen. Volgens het bericht is het eind januari 2018 uit met de pret en kan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl