Hybriden opnieuw populairder onder leaserijders

05-08-2020 15:45 Autoweek.nl
In de eerste helft van dit jaar is het aantal hybride aangedreven leaseauto's weer duidelijk gegroeid ten opzichte van vorig jaar. EV's en plug-in hybriden ook, al is die groei nog wel duidelijk minder.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xbox One S- en X-gebruikers krijgen hdr-kalibratietool

05-08-2020 15:39 Tweakers.net
Xbox One S- en X-gebruikers van het Xbox Alpha Skip Ahead-programma hebben een update ontvangen waarmee een hdr-kalibratietool is toegevoegd. Dat betekent dat de weergave van hdr in een game eenmalig in het systeem is in te stellen, in plaats van dat per individuele game te doen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de eerste Bugatti Divo’s van klanten

05-08-2020 15:02 Autoblog.nl

Het is officieel, de Bugatti Divo levering is begonnen! Dit zijn de eerste exemplaren van klanten. Je moet dit jaar van de kleine dingetjes genieten. Bijvoorbeeld wanneer je de sleutels van je kersverse Bugatti Divo in ontvangst mag nemen. Het is augustus 2018 wanneer de exclusieve autobouwer het doek trekt van de Divo. Voor het […]

The post Dit zijn de eerste Bugatti Divo’s van klanten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mede-oprichter Arm: "Overname door Nvidia zou rampzalig zijn"

05-08-2020 14:48 Hardware.info
In een interview met de BBC heeft een mede-oprichter van Arm zijn zorgen geuit over de mogelijke overname door Nvidia. Hij is bang dat Arm hierdoor zijn neutraliteit verliest, wat schadelijk zou zijn voor het gebruik en de groei van de architectuur. De Britse overheid zou volgens hem moeten ingrijpen. Arm is sinds 2016 in handen van de Japanse investeerder Softbank, maar die partij wil daar nu vanaf. Recent werd duidelijk dat Nvidia serieuze interesse zou hebben om Arm in zijn geheel over te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 32 in 1990

05-08-2020 14:40 Autoweek.nl
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we elke week terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt?AutoWeek 32 in de winkel met een dubbeltest van de Audi A3 met de Mercedes-Benz A-klasse ?n een ontmoeting met de nieuwe ID.3. Maar wat stond er precies dertig jaar geleden in AutoWeek 32?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.8.1

05-08-2020 14:22 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe versie van zijn Radeon Software Adrenalin Edition 2020-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. De drivers worden alleen voor Windows 7 en 10 aangeboden en verder zijn er geen 32bit-drivers meer beschikbaar. Nieuw in de 2020 editie is onder meer Radeon Boost, een technologie die van dynamic resolution scaling gebruik maakt om betere framerates te bereiken. In versie 20.8.1 treffen we onder verbeteringen in de spellen Hyper Scape, Horizon Zero Dawn en Grounded aan en zijn er weer de nodige problemen verholpen. Support For
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Besturn B70 is geen Mazda 6 meer

05-08-2020 14:14 Autoweek.nl
De Besturn B70 is compleet vernieuwd. Dankzij een platformwissel is de B70 voor het eerst sinds 2006 geen Mazda 6 meer!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Let op! Galaxy Unpacked vanmiddag niet op YouTube! [video]

05-08-2020 14:13 Apparata

Waar kan je Galaxy Unpacked wel kijken en wat kan je verwachten? Samsung organiseert twee maal per jaar het event Galaxy Unpacked. Tijdens dit live event, uitgezonden op de site en op YouTube, presenteert men dan de producten die men de komende tijd gaat lanceren. Corona maakt alles anders. Deze keer is Galaxy Unpacked namelijk […]

Het bericht Let op! Galaxy Unpacked vanmiddag niet op YouTube! [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Zo verliep het eerste halfjaar voor BMW

05-08-2020 14:04 Autoblog.nl

Natuurlijk heeft de coronacrisis in dit eerste halfjaar ook BMW niet overgeslagen. Zo verliepen de zaken voor de Duitse autofabrikant. Met een gezonde stroom aan nieuwe modellen hebben ze bij BMW genoeg om te verkopen in de tweede helft van dit jaar. Maar eerst blikken we terug op het eerste halfjaar. Zoals ook bij de […]

The post Zo verliep het eerste halfjaar voor BMW appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Universal USB Installer 1.9.9.3

05-08-2020 13:59 Tweakers.net
Versie 1.9.9.3 van Universal USB Installer is uitgekomen. Met dit Windows-programma kunnen de installatie-iso's van een groot aantal Linux-distributies op een usb-stick geplaatst worden. Daardoor hoeven ze niet meer eerst op een cd of dvd gebrand te worden; de installatie kan vanaf de zelfstartende usb-stick worden uitgevoerd. Ondersteuning is aanwezig voor een groot aantal distributies, van de bekendste tot enkele zeer obscure. Ook kan een gedeelte van de usb-stick als persistent geheugen worden gebruikt, zodat wijzigingen en persoonlijke bestanden opgeslagen kunnen worden, wat normaal gesproken niet mogelijk is bij een live-cd. In deze uitgave is ondersteuning voor LinuxFX toegevoegd: Changes in version 1.9.9.3:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Meerdere Renault-modellen lijken veld te ruimen

05-08-2020 13:56 Autoweek.nl
Renault gaat flink snijden in het modellenaanbod. De kersverse CEO, Luca de Meo, laat weten dat de focus op het C-segment komt te liggen. Dat lijkt voor meerdere modellen voorlopig het einde in te luiden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Chrome gaat deze ergernis voor je oplossen…

05-08-2020 13:43 Apparata

Op ander gebied blijft Google Chrome teleurstellen. Google Chrome is de meest populaire internetbrowser en probeert dat te blijven. Daarom gaan ze op zoek naar steeds nieuwe dingen. Soms lukt dat en soms lukt dat niet. Google Chrome helpt je met open schermen Veel mensen gebruiken meerdere tabs of vensters als ze internetten. Na verloop […]

Het bericht Google Chrome gaat deze ergernis voor je oplossen… verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Infiniti QX55 in beeld

05-08-2020 13:29 Autoweek.nl
Ook Infiniti komt met een coup?-SUV: de QX55. Op deze nieuwe teaserafbeelding is voor het eerst iets van de daadwerkelijke auto te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sony's compacte 48-inch MASTER Series A9 4K HDR OLED-tv beschikb

05-08-2020 13:20 Hardware.info
Sony’s nieuwe A9 oled 4K hdr-tv’s zullen vanaf eind augustus verkrijgbaar zijn bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Het compacte 48-inch model moet volgens de maker zelfs in de kleinste huiskamer een plek kunnen vinden. De A9 produceert 4K hdr beelden via de Picture Processor X1 Ultimate, waarmee beeld volgens Sony tot leven moet komen met een brede kijkhoek, verfijnd contrast en de absolute zwartwaarden van de oled technologie. Meer dan 8 miljoen zelf oplichtende pixels worden daarbi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Mercedes-AMG GLE63 haalt ?lles uit de 4.0 biturbo V8

05-08-2020 13:01 Autoblog.nl

Het onderste uit de kan halen, dat is wel gelukt bij deze Mercedes-AMG GLE63 S. Het uiterlijk van deze Mercedes-AMG GLE63 S is niet eens zo heel extreem. Op de velgen na, lijkt de SUV behoorlijk standaard. Gelukkig heeft Wheelsandmore inderdaad de SUV als voorbeeld genomen en niet die afzichtelijke voetballers editie genaamd GLE Coup?. […]

The post Deze Mercedes-AMG GLE63 haalt ?lles uit de 4.0 biturbo V8 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Oud-Waymo-medewerker die bedrijfsgeheimen Google stal krijgt 18

05-08-2020 12:16 Tweakers.net
Anthony Levandowski, de oprichter van Waymo, is door een Amerikaanse rechter veroordeeld tot een celstraf van achttien maanden. Levandowski wordt het stelen van bedrijfsgeheimen inzake zelfrijdende auto's verweten. Die stal hij van Google. Later kwam zijn bedrijf in handen van Uber.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geen experimentele bandentest VT2 komende GP

05-08-2020 12:05 Autoblog.nl

Dankzij zorgen om de banden is er geen experimentele bandentest aanstaand weekend. Waarschijnlijk heeft Pirelli het niet zo bedoeld, maar dankzij de falende banden werd de race afgelopen weekend toch nog een beetje spannend. Nu is dit overigens niet de schuld van Pirelli. De Italiaanse bandenboer krijgt gewoonweg de opdracht om banden te construeren die […]

The post Geen experimentele bandentest VT2 komende GP appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Logitech claimt ultrarealistische race-ervaring met G923 racestu

05-08-2020 12:05 Hardware.info
Logitech G meldt met het G923 racestuur en pedalen een high-performance racestuur op de markt te brengen dat volgens het bedrijf ontworpen is voor maximaal realisme en is voorzien van Trueforce, een nieuw force feedback-systeem dat in de fysica en audio-engine van een game moet draaien. Trueforce is een eigen high-definition force feedback-technologie die gebruik moet maken van de in-game fysica en audio in realtime. Het maakt direct verbinding met in-game engines en moet deze gegevens volgen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Automarkt Verenigd Koninkrijk klimt uit dal

05-08-2020 11:55 Autoweek.nl
De automarkt van het Verenigd Koninkrijk laat voor het eerst dit jaar positieve cijfers zien. In juli zijn de verkopen met 11,3 procent toegenomen ten opzichte van diezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT).
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Snagit 2020.1.4

05-08-2020 11:45 Tweakers.net
TechSmith heeft versie 2020.1.3 van Snagit uitgebracht. Met dit programma, dat voor zowel Windows als macOS beschikbaar is, kunnen plaatjes, tekst, bewegende beelden en webpagina's worden afgevangen en bewerkt. Zo kunnen er effecten als perspectief, spotlight en magnify op worden losgelaten. Verder kunnen ter verduidelijking teksten, pijlen en cirkels worden aangebracht. De screenshots kunnen als afbeeldingen worden opgeslagen of direct in diverse programma's zoals Word en PowerPoint worden ge?mporteerd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in Snagit version 2020.1.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de duurste nieuwe 27-inch iMac

05-08-2020 11:44 Apparata

Wat als je alle opties aanvinkt en uitkomt op de duurste nieuwe 27-inch iMac? Er is weer een nieuw Apple product, dit keer een opfrisbeurt voor de 27-inch iMac. We zijn in de online configurator gedoken om het duurste model samen te stellen. Want wat is er allemaal mogelijk. En ook niet onbelangrijk: hoeveel pegels […]

Het bericht Dit kost de duurste nieuwe 27-inch iMac verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Vivaldi 3.2

05-08-2020 11:39 Tweakers.net
Versie 3.2 van de webbrowser Vivaldi is uitgekomen. Vivaldi is een webbrowser die wordt ontwikkeld door voormalige werknemers van Opera. Hij richt zich voornamelijk op powerusers en gebruikers van Opera voor de overstap op Chromium, hoewel ook deze browser daarop is gebaseerd. Vivaldi heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals mousegestures, stapelen van tabbladen, uitgebreide keyboardshortcuts en het maken van aantekeningen op webpagina's. De browser is gratis en wordt voor Windows, Linux en macOS ontwikkeld. De release notes voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Pop-out Video more complete
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony's 48"-oled-tv is vanaf eind augustus beschikbaar in Benelux

05-08-2020 11:37 Tweakers.net
Sony gaat zijn eerder aangekondigde 48"-oled-tv vanaf eind augustus uitbrengen in de Benelux. Daar hoort een prijskaartje van 1999 euro bij. In Duitsland krijgt deze televisie een adviesprijs die honderd euro lager is. Dit jaar komen voor het eerst oled-tv's uit met dit kleinere 48"-formaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Paint.NET 4.2.13

05-08-2020 11:31 Tweakers.net
Versie 4.2.13 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en Corel Photo Paint. Tegenwoordig wordt het programma ook via de Windows Store aangeboden, al wordt voor die versie wel een kleine vergoeding gevraagd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoom krijgt ondersteuning voor filters en verbeterde geluidsonde

05-08-2020 11:22 Tweakers.net
Communicatie-app Zoom krijgt aantal nieuwe features, waaronder Snapchat-achtige filters. Ook wordt de ingebouwde geluidsonderdrukking verbeterd. Ook worden 'reacties' toegevoegd aan de dienst. De functies verschijnen in versie 5.2.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fors verlies voor Honda

05-08-2020 11:17 Autoweek.nl
Honda wordt hard geraakt door de crisis. Het Japanse merk tekent een verlies van honderden miljoenen op over het afgelopen kwartaal.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D?t is de goedkoopste Land Cruiser van Nederland

05-08-2020 11:02 Autoblog.nl

Althans, de goedkoopste Land Cruiser die daadwerkelijk functioneert. Eigenlijk hebben we het veel te weinig over de Toyota Land Cruiser. Ondanks het feit dat er meer Autoblog-artikelen voorbij komen op jaarbasis dan dat er Land Cruisers op NL-kenteken worden gezet. De reden is simpel: het is een extreem goede auto en daar houden we wel […]

The post D?t is de goedkoopste Land Cruiser van Nederland appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Samsung werkt voor Google aan chip voor tracking van li

05-08-2020 10:37 Tweakers.net
Volgens een gerucht ontwerpt en produceert Samsung in opdracht van Google een chip voor het tracken van lichaamsbeweging. De chip zou bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden in een fitnesstracker.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoom 5.2.0

05-08-2020 10:37 Tweakers.net
Versie 5.2.0 van de videoconferencingsoftware Zoom is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om onder meer on-line vergaderingen, conferenties en colleges bij te wonen. Het is verkrijgbaar voor de meest gangebare besturingssystemen en is beschikbaar in een gratis en betaalde uitvoering met meer mogelijkheden. Zoom is mede, net als diverse vergelijkbare oplossingen, tijdens de Coronacrisis enorm in populariteit toegenomen, ondanks dat bleek dat het niet altijd de beveiliging even goed op orde had. In versie 5.2.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes to existing features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Winst voor BMW in eerste halfjaar 2020

05-08-2020 10:30 Autoweek.nl
BMW Group heeft ondanks een stevig verlies in het tweede kwartaal toch zwarte cijfers weten te noteren over het eerste halfjaar van 2020.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Activision Blizzard haalt hoge in-gameaankoopomzet en komt met v

05-08-2020 10:27 Tweakers.net
Activision Blizzard heeft tijdens het afgelopen kwartaal een fors hogere omzet gehaald uit in-gameaankopen zoals dlc, lootboxes en microtransacties. Ook heeft het bedrijf de komst van een virtueel Blizzcon-evenement aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Disney komt volgend jaar met nieuwe streamingdienst onder Star-m

05-08-2020 10:23 Tweakers.net
Disney komt in 2021 met een nieuwe internationale streamingdienst. De dienst wordt uitgebracht onder de Star-merknaam. Het bedrijf laat nog niet weten in welke landen de dienst beschikbaar komt. Ook de abonnementstarieven zijn nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

McLaren GT volgens Novitec is opvallend stijlvol

05-08-2020 10:18 Autoweek.nl
Tuner Novitec heeft de McLaren GT aangepakt. Het vermogen wordt opgekrikt tot ruim 700 pk!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Logitech introduceert G923-racestuur met betere force-feedback v

05-08-2020 10:06 Tweakers.net
Logitech G brengt in augustus een nieuwe set van racestuur en pedalen uit. De G923 werkt in combinatie met pc's, de PlayStation 4 en de Xbox One en is voorzien van Trueforce, een nieuw systeem voor nauwkeurige force-feedback. Dat werkt met een sdk voor games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Kia Stonic kn alt je beeldscherm op

05-08-2020 9:59 Autoblog.nl

Je leven is nu compleet dankzij de vernieuwde Kia Stonic Mild Hybrid. Je zou het niet direct zeggen, maar het was hoog tijd voor de vernieuwde Kia Stonic. De compacte Koreaanse crossover is precies 3 jaar op de Nederlandse markt. Vernieuwde Kia Stonic De Kia Stonic wordt onder de Niro gepositioneerd en staat op het […]

The post Vernieuwde Kia Stonic kn alt je beeldscherm op appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft keerde afgelopen jaar 11,5 miljoen euro aan bugbountyb

05-08-2020 9:44 Tweakers.net
Microsoft heeft in het afgelopen jaar 11,5 miljoen euro aan bugbountybeloningen uitgekeerd. Dat is meer dan drie keer zoveel als in het jaar ervoor. De groei in beloningen is mede te danken aan nieuwe programma's, een onderzoeksbeurs en de coronapandemie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Italiaanse autoverkoop houdt dalende lijn aan

05-08-2020 9:40 Autoweek.nl
Waar menig Europees land langzaam maar zeker uit de verkoopdip klimt, blijven de Italiaanse consumenten vooralsnog weg bij de plaatselijke dealers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift voor Kia Stonic

05-08-2020 9:36 Autoweek.nl
Kia heeft de Stonic vernieuwd. De auto is voortaan uitgerust met mild-hybrid motoren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Call of Duty: Warzone heeft nu 75 miljoen spelers en stadion is

05-08-2020 9:10 Tweakers.net
Call of Duty: Warzone, het battle-royaleonderdeel van Call of Duty: Modern Warfare, heeft nu 75 miljoen spelers. Verder brengt Activision woensdag een nieuw seizoen uit, waarmee een mini-battle-royalemodus beschikbaar komt en voor het eerst het grote stadion is te betreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Spaanse autoverkoop in de plus

05-08-2020 9:07 Autoweek.nl
De Spaanse autoverkoop trok in juli van 2020 weer wat aan. Na maanden noteerde de Spaanse autoverkoop een plus in plaats van rode cijfers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hofele Design geeft Mercedes-Benz GLE glimmers

05-08-2020 9:03 Autoweek.nl
Ook geen fan van heftige taartscheppen, extreme spoilers en tegen het asfalt gedrukte en met turbo's overladen tunercreaties? Dan is het Duitse Hofele Design voor jou misschien wel een goed alternatief voor bedrijven als Novitec en Mansory. Ditmaal overlaadt Hofele Design de Mercedes-Benz GLE met glimmers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

500.000 auto’s op winterbanden in de zomer

05-08-2020 9:03 Autoblog.nl

Bijna een half miljoen mensen kiezen voor winterbanden in de zomer. Ook met de aankomende hittegolf. Het is weer de tijd van het jaar. Vanaf morgen wordt het enorm warm in ons landje. Een week lang zullen de temperaturen zo rond of zelfs boven de 30 graden liggen. Voor autobezitters is het dan belangrijk om […]

The post 500.000 auto’s op winterbanden in de zomer appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Disney+ film kost 25 euro bovenop een abonnement

05-08-2020 8:55 Apparata

De nieuwe live action film Mulan komt direct naar Disney+, maar je moet wel extra betalen om deze te kunnen zien. Handig, die streamingdiensten als Netflix en Disney+. Voor een vast bedrag per maand toegang tot een enorme bibliotheek aan films en series. Disney gaat het echter anders aanpakken en dat doen ze met de […]

Het bericht Disney+ film kost 25 euro bovenop een abonnement verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'Half miljoen auto's nog op winterbanden'

05-08-2020 8:52 Autoweek.nl
Uit onderzoek van Bovag blijkt dat pakweg een half miljoen auto's in Nederland op dit moment gewoon nog op winterbanden rondrijdt. Daar kleven uiteraard diverse nadelen aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi smartphones die Android 11-update krijgen mogeljk bekend

05-08-2020 8:31 Hardware.info
PiunikaWeb weet te melden welke Xiaomi toestellen de update naar het later dit jaar te verschijnen Android 11 zullen ontvangen. Het gaat hierbij onder meer om telefoons waarop Android 11 nu wordt getest. We mogen er vanuit gaan dat de gemelde toestellen nadat Google de stabiele versie uitbrengt zullen worden voorzien van de nieuwe software. Dit gaat dan gepaard met de MIUI 12-schil, die de fabrikant zelf ontwikkelt en over Android heen legt. Onderstaande opsomming toont ook de verschillende t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Disney+ heeft meer dan 60,5 miljoen betalende abonnees

05-08-2020 8:28 Tweakers.net
Zo'n negen maanden na de start van Disney+ in Nederland heeft de streamingdienst nu een aantal van meer dan 60,5 miljoen betalende abonnees bereikt. Dat aantal zat in april nog op 50 miljoen betalende abonnees.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe info over GTA V op de PlayStation 5

05-08-2020 8:19 Apparata

We zijn iets wijzer geworden met nieuwe informatie over GTA V op de PlayStation 5. Aan het einde van dit jaar verschijnt de nieuwe PlayStation 5. Dat weet je als het goed is inmiddels wel. Met de onthulling van de PS5 werd echter ook bekendgemaakt dat de console een nieuwe uitgave krijgt van GTA V. […]

Het bericht Nieuwe info over GTA V op de PlayStation 5 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Audi online veroordeeld door deugende Twitteraars

05-08-2020 8:02 Autoblog.nl

Audi is online veroordeeld vanwege een reclame. Op Twitter. Waar anders? Op dit moment schijnt er een extra schijnwerkelijkheid te zijn die men ‘Twitter’ noemt. Het is een soort paralel universum waarin men direct wordt verdacht ?n veroordeeld. Het liefst zo snel mogelijk. Twitter Alles wat er op Twitter gebeurd is direct het belangrijkste ter […]

The post Audi online veroordeeld door deugende Twitteraars appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prototype Starship-raket haalt hoogte 150 meter en landt weer op

05-08-2020 7:57 Tweakers.net
Een stalen testversie van SpaceX' Starship-raket is succesvol gelanceerd vanaf het platform in Boca Chica, Texas. Het SN5-testvehikel haalde een hoogte van 150 meter en wist ook weer verticaal te landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google investeert in ADT en gaat zijn Nest apparaten integreren

05-08-2020 7:50 Hardware.info
Google heeft 450 miljoen dollar ge?nvesteerd voor een aandeel van 6,6 procent in beveiligingsbedrijf ADT, zo hebben beide bedrijven bekendgemaakt. De overeenkomst, die naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar zal worden bekrachtigd, behelst onder meer dat de technici van ADT de slimme huishoudelijke apparaten van Google reeds dit jaar zullen gaan verkopen en installeren. Hierbij moet je denken aan huizen en kleine bedrijven als doelmarkten. Uiteindelijk moet, zo stelt Google, dien...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netgear komt met twee nieuwe Insight Managed wifi 6 AX1800 draad

05-08-2020 7:10 Hardware.info
Netgear lanceert met de WAX610 en WAX610Y twee nieuwe Insight Managed wifi 6 AX1800 draadloze access points. De WAX610 is volgens de maker vooral bedoeld voor omgevingen met een gematigde tot hoge dichtheid aan apparaten, sluit aan op de Netgear Insight (managed) switches, routers en netwerkopslag en is tegelijkertijd ook nog aan te sluiten op oudere wifi-technologie?n en access points, zoals wifi 5 en wifi 4. Daarnaast voorziet het ap in netwerkwerkbeveiliging met WPA3 en Insight Remote Clou...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple geeft 27-inch iMac nieuwe hardware, schrapt showroom-lokke

05-08-2020 6:28 Hardware.info
Apple heeft zijn iMac van 27-inch voorzien van nieuwe hardware. De all-in-one wordt uitgerust met Intels 10de generatie-cpu's en AMD Navi-gpu's. Eindelijk is een ssd nu standaard, ook voor de 21,5"-versie. Verder krijgt de iMac Pro een kleine aanpassing. Deze krijgt nu standaard de duurdere 10-core processor mee. Alleen 27" iMac vernieuwd De geruchten gingen de afgelopen tijd over een nieuw ontwerp, maar daar wacht Apple dus nog even mee. Aan de buitenkant is dit keer niets veranderd. Intern...
Lees het hele artikel op Hardware.info

4K Videobewerkings PC - augustus 2020

05-08-2020 5:59 Hardware.info
Voor digitale videobewerking kon je PC een paar jaar geleden niet snel genoeg zijn. Inmiddels is elke doorsnee PC in staat om vlot Standaard Definitie (PAL 720x576) video te verwerken en de meeste draaien ook voor HD-kwaliteit de hand niet om. Inmiddels zelfs bijna elke smartphone wel in 4K oftewel Ultra HD opnemen. Het monteren van beelden in die resolutie en met de 'bijbehorende' HEVC / H.265 codec stellen eisen waaraan alleen een zeer krachtige machine kan voldoen. Om die reden is videobe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

SUMo 5.11.2

04-08-2020 21:27 Tweakers.net
KC Softwares heeft versie 5.11.2 van SUMo uitgebracht. SUMo, wat voor Software Update Monitor staat, is een programma dat de computer scant op aanwezige software en vervolgens controleert of er nieuwere versies beschikbaar zijn. Door het installeren van een driver agent kan het ook controleren op nieuwe drivers. In de gratis uitvoering laat alleen weten van welke programma's er een nieuwere versie beschikbaar is en biedt een link naar een algemene zoekpagina op de website van KC Softwares aan. De pro-versie geeft vaak betere download-links die direct naar de downloadpagina van de fabrikant leiden, maar het updaten blijft een handmatig proces, waardoor je altijd volledige controle over je eigen systeem blijft houden. De pro-versie heeft verder ook de mogelijkheid om SUMo zelf bij te werken naar een nieuwere versie en kan ook zien of computers die op het lokale netwerk zijn aangesloten zijn voorzien van de laatste updates via een overzichtelijke webpagina. Naast het standaardinstallatieprogramma is er ook een p
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: BMW-rijder haalt gevaarlijke capriolen uit

04-08-2020 21:01 Autoblog.nl

De automobilist in de BMW heeft een kort lontje. Dat is wel duidelijk.

The post Video: BMW-rijder haalt gevaarlijke capriolen uit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Early Access-versie van Baldur's Gate 3 komt niet uit in augustu

04-08-2020 20:59 Tweakers.net
Larian Studios gaat de Early Access-versie van Baldur's Gate niet uitbrengen in augustus. Eerder zei de Belgische studio dat dit misschien zou lukken. Nu belooft Larian op 18 augustus meer bekend te maken, waaronder een nieuwe verschijningsdatum.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met gratis FOX Sports wil Youfone winnen van Ziggo

04-08-2020 20:55 Apparata

Moeten Ziggo, KPN en andere aanbieders de borst gaan natmaken door deze actie van Youfone met gratis FOX Sports? Telecomproviders en aanbieders van internet- en televisiepakketten proberen je altijd te strikken met leuke extraatjes. Helaas kunnen de pakketten duur uitvallen. Al helemaal als je wat extra’s aanvinkt. Soms betaal je richting de 100 euro per […]

Het bericht Met gratis FOX Sports wil Youfone winnen van Ziggo verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Verkoop van PlayStation 4-games is bijna verdubbeld afgelopen kw

04-08-2020 20:31 Tweakers.net
Sony heeft in het tweede kwartaal van dit jaar 91 miljoen PlayStation 4-games verkocht. Dat is een stijging van 83 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. De grote groei is vermoedelijk onder andere veroorzaakt door de coronapandemie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Te koop: een Ferrari die w?l ruim is

04-08-2020 20:05 Autoblog.nl

Of hij ook praktisch is? Dat is dan weer vraag twee. Supercars zijn geweldig, maar ze hebben ??n nadeel: je hebt zo weinig ruimte. Meer dan ??n passagier meenemen wordt lastig en met het inladen van bagage ben je ook snel klaar. Er zijn bedrijven die dit probleem kunnen oplossen. Een Ferrari een paar meter […]

The post Te koop: een Ferrari die w?l ruim is appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl