Valve werkt mogelijk aan VR-headset

13-11-2018 7:47 Hardware.info
Sinds virtual reality een interessante nieuwe markt voor games opende, heeft Valve zich bemoeid met het ontwikkelen van de technologie. Zo kennen de meeste gamers waarschijnlijk het gedeelte Virtual Reality in Steam en weten zij dat Valve samen heeft gewerkt met HTC aan de VIVE, maar weet misschien niet iedereen dat het bedrijf ook al een aantal jaar aan zijn eigen vr-controllers werkt, namelijk de Knuckles. Het bedrijf heeft echter niet stilgezeten. Tijdens het weekend zijn er namelijk een aan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Drie keer raden wie de eerste 600LT van de VS heeft

13-11-2018 7:41 Autoblog.nl
Hint: iets met ‘Murica en heel veel vermogen. Jep, je had het goed. Of niet. Mister John Hennessey, wereldberoemd van zijn knotsgekke supersnelle supercars, mag zich eigenaar noemen van een McLaren 600LT. Het is de eerste 600LT op Amerikaanse bodem, McLaren is recent begonnen met het leveren van de sportwagen. De auto werd geleverd door […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Devolo’s nieuwe Powerline-serie maakt snelheden tot 2.400 Mbps m

13-11-2018 7:01 Hardware.info
Met de nieuwe Powerline-serie devolo Magic claimt devolo hogere snelheden, een groter bereik en meer stabiliteit te kunnen bieden. Het bedrijf combineert daarvoor high-performance meshwifi met de nieuwste Powerline-technologie. Die technologie is gebaseerd op een tweede-generatie G.hn-chips, waardoor snelheden tot 2.400 Mbps mogelijk moeten zijn. Daartoe claimt het bedrijf dat het mogelijk moet worden om meerdere video’s in 4k en 8k tegelijkertijd te versturen. Alle adapters binnen de serie kun...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vernieuwde Lexus RC 300h geprijsd

13-11-2018 6:53 Autoweek.nl
De prijslijst van de vernieuwde RC, die vooralsnog alleen als 300h leverbaar is, start bij ? 48.995. Voor dat bedrag rijd je de basisuitvoering die onder andere over zaken als gescheiden klimaatregeling, cruise control, een achteruitrijcamera, Smart Entry, stoelverwarming en 18-inch lichtmetaal beschikt. Wie ? 52.495 reserveert, krijgt de sleutels van de RC 300h Business […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cirrus7's passief gekoelde Coffee Lake NUC: nimbini v2.5

13-11-2018 6:31 Hardware.info
Cirrus7 heeft de eerste passief gekoelde Coffee Lake NUC op de markt gebracht. Deze volwaardige desktopcomputer met een formaat van 15,7 x 15,7 x 12 cm heeft een Coffee Lake i3, i5 of i7 aan boord en combineert dat met Intel Ultra HD 620 of Intel? Iris? Plus Graphics 655. Het meest interessante aan de nimbini v2.5 is echter dat de computer passief gekoeld is en liefhebbers van een betere koeling worden voorzien dan bij de versie met een actieve koeling. En het koelen gebeurt natuurlijk in absol...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gebruikersreview van de Maand - Oktober 2018

13-11-2018 6:00 Tweakers.net
Wat waren de beste gebruikersreviews van de maand oktober? De community maakte een selectie en die zetten wij in dit artikel op een rij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Athlon 200GE review: d? alles-in-1 voor minder dan 60 euro?

13-11-2018 5:59 Hardware.info
Een lekker goedkope processor voor een huis-tuin-en-keuken-pc spreekt velen wel aan. Intels Pentium G4560 en G5400 waren erg populaire opties. AMD heeft in hetzelfde segment nu ook een alternatief. Is de AMD Athlon 200GE de betere cpu? Er zit een zekere charme aan het samenstellen van een systeem met een hele scherpe prijs-prestatieverhouding. In hardwareland kun je altijd m??r betalen, maar je krijgt daar nagenoeg nooit een evenredige toename in prestaties voor terug. Wie het beste van het b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w46y2018)

12-11-2018 21:50 Apparata
Tom Cruise knalt lekker binnen deze week. Vorige week waren er in onze lijst heel wat verschuivingen waar te nemen. Ook in de lijst van week 46 is er het een en ander anders. De meest verrassende verschuiving is de koppositie. Die plek is gereserveerd voor nieuwkomer Mission: Impossible – Fallout. The Equalizer 2 zakt […]
Lees het hele artikel op Apparata

De 14 meest opmerkelijke diesel-cabrio’s

12-11-2018 21:40 Autoblog.nl
Het is weer tijd voor een lijstje! Wie ooit een tijgerbol met anijshagel en curryketchup heeft gegeten, kan het bevestigen. Soms zijn combinaties zo vreemd dat ze niet kunnen smaken, of juist wel. Maar omdat het niet salonf?hig is, eet je je broodje anijshagel met curry stil in een hoekje. De diesel cabriolet is ook […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Marvel-superheldenbedenker Stan Lee is overleden

12-11-2018 21:10 Tweakers.net
Stan Lee, de geestelijk vader van vele superhelden van Marvel Comics, is maandag overleden. Lee is de bedenker of mede-bedenker van nogal wat bekende superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man, Daredevil en the Incredible Hulk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ziggo behoudt uitzendrechten Formule 1, breidt uit met F1 TV Pro

12-11-2018 21:02 Autoblog.nl
Goed nieuws voor zij die graag Nederlandstalige Formule 1 kijken. Max Verstappen is dit weekend misschien beroofd van zijn zesde zege, Ziggo heeft een nieuwe overwinning achter zijn naam kunnen zetten. De aanbieder van televisie, internet en telefonie heeft vanavond tijdens het programma Peptalk, waarin Max Verstappen aanwezig was, aangekondigd dat het ook de komende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xbox Insiders kunnen vanaf nu de ondersteuning voor muis en toet

12-11-2018 20:33 Hardware.info
Gisteren maakten we bekend welke 15 games het eerste ondersteuning zouden bieden voor het gebruiken van een muis en toetsenbord bij het spelen van games op je Xbox One. Gewone Xbox One gebruikers zullen moeten wachten tot woensdag vooraleer ze deze nieuwe optie kunnen uittesten, maar vandaag hebben we vernomen dat je als Xbox One Insider nu de Xbox One 1811-update kan downloaden en met die update kan je deze nieuwe feature al proberen. Voorlopig blijft de mogelijkheid beperkt tot een achttal ga...
Lees het hele artikel op Hardware.info

T-Mobile doet verouderd netwerk in de ban

12-11-2018 20:30 Apparata
Het waren prettige doch enorm trage jaren. Het heeft even geduurd, maar de kogel is toch eindelijk door de kerk: T-Mobile stopt op redelijk korte termijn met het aanbieden van haar 2G-netwerk. Op 15 november 2020 zal de telecomprovider officieel het netwerk uitzetten voor klanten. Vanaf die dag is het enkel nog mogelijk om van […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft brengt 4g-versie van Surface Go-tablet eind november u

12-11-2018 20:18 Tweakers.net
Microsoft laat weten dat de 4g-variant van de Surface Go, een in juli ge?ntroduceerde 10"-tablet, vanaf 22 november beschikbaar komt in 23 verschillende landen. De 4g-versie van de tablet kan in de Verenigde Staten al worden vooruitbesteld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: wat is een passende taakstraf voor Max Verstappen?

12-11-2018 20:04 Autoblog.nl
U verzint het maar. Een wijs man zei ooit: “it ain’t over until the fat lady sings” en geen gezegde lijkt beter te passen bij de situatie waarin Max Verstappen zich gisteren bevond, net voordat hij door Esteban Ocon van de baan werd geveegd. De Fransman probeerde zichzelf te ‘unlappen’ door de Nederlander in te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FreeFileSync 10.6

12-11-2018 20:01 Tweakers.net
Versie 10.6 van FreeFileSync is uitgekomen. Met dit opensourceprogramma kan een back-up worden gemaakt of de inhoud van twee verschillende locaties worden gesynchroniseerd. Het is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, is niet afhankelijk van zaken als Java of een .Net Framework en is bovendien licht in gebruik. De Windows-installer bevat aparte 32bit- en 64bit-versies, en biedt ook de mogelijkheid om een portable versie te installeren. Sinds versie 10.1 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in FreeFileSync version 10.6
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Macrium Reflect 7.2.3858

12-11-2018 19:56 Tweakers.net
Paramount Software heeft voor de derde keer in korte tijd een update van Macrium Reflect uitgebracht. Met dit programma kan een diskimage van een partitie of harde schijf worden gemaakt. Naast de gratis versie zijn er ook betaalde uitvoeringen die verschillende extra's bieden, zoals het kunnen maken van een bestandsback-up of een incrementele back-up, versleuteling en het terugzetten van een back-up naar andere hardware dan waarop hij is gemaakt. Vanaf versie 7.1 is de gratis uitvoering niet langer alleen voor priv?gebruik, maar mag deze nu ook in commerci?le omgevingen worden gebruikt. Verder is er Image Guardian, die back-upbestanden moet beschermen tegen ongeautoriseerde aanpassingen, zijn er verbeteringen aangebracht met betrekking tot virtuele images en zijn er diverse problemen verholpen. In deze uitgave zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht: Bug Fixes in version 7.2.3858
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse supercomputers staan op eerste twee plaatsen in Top5

12-11-2018 19:46 Tweakers.net
Nadat in juni dit jaar een Amerikaanse supercomputer voor het eerst sinds 2012 weer de eerste plek innam op de Top500-lijst van 's werelds krachtigste supercomputers, heeft een andere supercomputer uit de VS nu ook de voormalige Chinese nummer twee naar onderen geduwd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony pusht Android Pie: ‘oude’ vlaggenschepen aan de beurt

12-11-2018 19:21 Apparata
Lekker bezig Sony. Er is veel te doen rondom de updatefrequentie en periode van Android-toestellen. Dit is voornamelijk de schuld van fabrikanten die ergs laks omgaan met hun updatebeleid. Grote namen als Samsung en Huawei wachten vaak maandenlang voordat ze de nieuwste Android-versie beschikbaar maken voor hun high-end smartphones, laat staan hoe ze midrangers behandelen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit is de nieuwe Ferrari 488 Pista van Joseph Klibansky!

12-11-2018 19:07 Autoblog.nl
Pegels werden gestrooid vandaag. Iedereen die het leven van de kunstenaar “artist” Joseph Klibansky op de voet volgt, weet dat hij een flinke voorliefde voor de betere (en snellere) automobielen heeft. Met zijn bijzondere werken heeft hij zijn hobby al uitgebreid kunnen beoefenen. Vandaag verwezenlijkt hij wederom een droom, door een Ferrari 488 Pista op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SK Hynix ontwikkelt ddr4-werkgeheugen van 8Gbit op 10nm-class pr

12-11-2018 19:07 Hardware.info
SK Hynix, de Zuid-Koreaanse producent van geheugenmodules, kondigde vandaag aan 8Gbit ddr4-geheugen te hebben ontwikkelt op basis van een 10nm-classproced?, wat ervoor moet zorgen dat de chips hogere prestaties kunnen bieden aan de gebruiker en dat terwijl het energieverbruik juist lager zou liggen. Op die manier moet de effici?ntie van de chips zo'n 15% hoger liggen dan de eerdere ddr4-chips die het bedrijf maakte op basis van een?10 nanometer klasse-productieproced?. Dit werkgeheugen wordt ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Android krijgt optie om bij multitasking apps tegelijk te gebrui

12-11-2018 19:02 Tweakers.net
Google laat weten dat het een functie voor ontwikkelaars introduceert waarmee gebruikers op hun Android-telefoon meerdere apps geopend en in beeld kunnen hebben, waarbij niet slechts ??n app actief is en de rest wordt gepauzeerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen: we zijn in staat om 50 miljoen elektrische auto's te

12-11-2018 18:15 Tweakers.net
Herbert Diess, de directeur van de Duitse autofabrikant Volkswagen, heeft tegenover een Duits autoblad gezegd dat zijn bedrijf in staat is om 50 miljoen elektrische auto's te produceren. Hij zegt dat accu's voor 50 miljoen voertuigen zijn aangeschaft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Hyundai SUV is stiekem supergaaf en megagroot

12-11-2018 18:01 Autoblog.nl
Kan Korea zichzelf hiermee opnieuw in de markt zetten. Het lijkt steeds vaker te gebeuren dat autofabrikanten hun studiemodellen vrijwel direct overnemen om nieuwe productieauto’s te verwezenlijken. Dankzij een foto die vandaag per ongeluk op het internet terechtkwam via het Russische Auto Review, hebben we het bewijs dat Hyundai ook vandaag de dag nog een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tabletmarkt krimpt waarschijnlijk 4,3% in 2018

12-11-2018 18:01 Hardware.info
Het loopt niet al te best in de globale tabletmarkt, want volgens de onderzoekers van Trendforce zou het aantal verscheepte tablets in 2018 zou 145,5 miljoen bedragen, wat een inkrimping van 4,3% inhoudt in vergelijking met het vorige jaar. De reden voor deze vermindering zou volgens Trendforce gevonden kunnen worden in de opkomst van de smart speakers en in de minder gunstige wisselkoers.? Dat is echter niet het enige slechte nieuws, want de onderzoekers denken niet dat het slechts om een eenm...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YouTube-ceo: EU-'uploadfilter' leidt tot contentblokkade en slui

12-11-2018 17:39 Tweakers.net
Susan Wojcicki, de directeur van YouTube, waarschuwt voor aanzienlijke negatieve gevolgen van de nieuwe EU-auteursrechtrichtlijn. Volgens haar ontstaan er onmogelijke financi?le risico's, waardoor content zal worden geblokkeerd. Ook stelt ze dat Europeanen worden buitengesloten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe OnePlus 6T officieel: stormachtige tijden

12-11-2018 17:20 Apparata
Flitsend en stormachtig is het zeker. Het is alweer een kleine twee weken geleden dat OnePlus de 6T officieel uit de doeken heeft gedaan. De smartphonefabrikant is de laatste jaren hard op weg om een grote speler te worden in de vrij volle markt, en de OnePlus 6T moet daar zijn steentje aan bijdragen. Hoewel […]
Lees het hele artikel op Apparata

ESA-Marslander ExoMars gaat in 2021 waarschijnlijk bij evenaar n

12-11-2018 17:02 Tweakers.net
Wetenschappers van het ExoMars-project hebben laten weten dat ze Oxia Planum hebben uitgekozen als landingslocatie voor de Marslander. Dit gebied bevindt zich in de buurt van de evenaar van Mars en men vermoedt dat water hier in het verleden een rol heeft gespeeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft bevestigt bug in Windows 10 met selecteren standaardpr

12-11-2018 17:01 Hardware.info
Microsoft heeft bevestigd dat er een bug in Windows 10 zit die problemen geeft bij?file associations, of ook wel het selecteren van een standaardprogramma bij bestaande bestandstypen. Gebruikers meldden het probleem al langer, maar bij Microsoft staat het probleem nu ook bij de known issues, wachtend op een oplossing. Oorspronkelijk zat het probleem al in versie 1803, ook wel de April 2018 Update, maar ook in de huidige versie (1809) melden gebruikers dat het misgaat. Via de instellingen kan aa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

RAM 1500: rijtest en video

12-11-2018 17:00 Autoblog.nl
In plaats van een crossover te kopen, die eruit ziet alsof ie iets kan, kan je ook een auto kopen die het allemaal wel voor elkaar krijgt. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] Wat is het? Vroeger heette de RAM nog Dodge RAM, maar zoals dat gaat zijn marketeers altijd bezig om het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

T-Mobile stopt op 15 november 2020 met 2g

12-11-2018 16:18 Tweakers.net
T-mobile zet op 15 november 2020 zijn 2g-netwerk uit. Vanaf dan kunnen klanten van de provider alleen nog verbinding maken met het netwerk via 3g of 4g. In 2015 stopte T-Mobile al met het aanbieden van 2g op de 900MHz-band.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RTX en Vulkan in Final Fantasy XV worden geannuleerd

12-11-2018 16:11 Hardware.info
Square Enix, het bedrijf achter ontwikkelaar Luminous Productions, heeft bevestigd dat het stopt met de ontwikkeling van de pc-versie van Final Fantasy XV. Een belangrijk lid van het team is vertrokken en ook de implementatie van Vulkan en RTX zijn naar verluidt geannuleerd. De ontwikkelaars hebben hun focus op dit moment op een nieuwe titel. Het is niet bekend wat de oorzaak is voor het annuleren van de game en Square Enix laat er ook niets over los. Mogelijk heeft het iets te maken met het ve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de meest zeldzame Skoda aller tijden

12-11-2018 15:59 Autoblog.nl
Niet dat ‘ie vooruit te branden is, maar dat maakt niet uit. Onlangs sprak ondergetekende een oud-collega. Hij mocht een nieuwe leaseauto uitzoeken. Gezien zijn werk en de voortplantingsdrang van zijn vrouw moest het een enorm ruime stationwagon worden. Iets als een E-Klasse, maar die viel buiten budget. “Waarom geen Skoda Superb?” Ruimer, sneller en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CCleaner 5.49.6856

12-11-2018 15:40 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.49 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Naast gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische updatefunctie biedt. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Windows and Browser Cleaning
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Telenet opent tweede hal voor freeroaming-vr in Gent

12-11-2018 15:35 Tweakers.net
Telenet opent in Dok Noord in het Belgische Gent een nieuwe virtualrealityhal. Op de locatie, een voormalig fabrieksterrein, kunnen bezoekers vr-games spelen en daarbij vrij bewegen. Samen met de nieuwe hal introduceert Telenet een nieuw spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Trailer: Forza Horizon 4 Fortune Island uitbreiding is bruut

12-11-2018 15:27 Apparata
Nooit genoeg auto’s en circuits, toch? Forza Horizon 4 is inmiddels alweer een tijdje uit en kan rekenen op veel publiek. De arcade-racer (ja, arcade) beschikt over een flinke lading aan racewagens en asfaltroutes, maar daar komt op zeer korte termijn wat nieuws bij. Fortune Island blijkt het eerste uitgebreide contentpakket wat te vinden zal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hardware.Info TV: Google Home Hub video review

12-11-2018 15:25 Hardware.info
Naast de gewone Google Home, de Home Mini en de Home Max komt Google nu met een vierde slimme speaker, die als Home Hub door het leven gaat. De opvallendste vernieuwing bij de Google Home Hub is dat het niet alleen een luidspreker is, maar dat het apparaat ook over een 7 inch touchscreen beschikt. Wat voor mogelijkheden dat biedt, bespreken we in deze video.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zoveel verdiende Porsche per seconde in 2017

12-11-2018 15:02 Autoblog.nl
Voor belastingen, uiteraard. Maar toch: het blijft een hoop geld. Sportwagens bouwen. We kunnen veel, heel veel verhalen vertellen over hoe dat mis kan gaan. Het lijstje met sportwagenmerken die het niet gered hebben wordt met de dag langer. TVR, Marcos, Wiesmann, Spyker, Ascari en Isdera, om er maar een paar te noemen. Ook zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Samsung maakt minimaal miljoen exemplaren van vouwbare smartpho

12-11-2018 14:58 Tweakers.net
Samsung gaat minimaal een miljoen exemplaren van zijn eerste vouwbare smartphone maken en het toestel komt in de eerste helft van 2019 uit. Jaarlijks zal Samsung een nieuw model maken, net als bij de Galaxy S- en Note-series.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stemacteur HAL 9000 is overleden

12-11-2018 14:50 Tweakers.net
Douglas Rain, de stemacteur van HAL 9000 uit 2001: A Space Odyssey uit 1968, is op 11 november overleden. De Canadese acteur is negentig jaar geworden. Voor zijn overlijden verbleef hij in het St. Mary's Memorial Hospital in Ontario. Rain laat drie kinderen en een kleinkind achter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Paarse limited edition OnePlus 6T komt uit op 15 november

12-11-2018 14:37 Hardware.info
Een klein maandje geleden deed OnePlus de 6T uit de doeken, waarna wij hem onder de loep namen. Op dit moment staat de 6T in de prijsvergelijker in twee kleuren, namelijk 'Midnight Black' en 'Mirror Black'. Eerder zagen we al een paarse variant in China, maar het was nog niet bekend of deze ook naar Nederland zou komen. Daar is nu verandering in gekomen. OnePlus meldt dat deze variant met het kleurige 'Thunder Purple' zowel naar Nederland als naar de VS gaat komen. Het bedrijf noemt 15 november...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'VW klaar voor 50 miljoen elektrische auto's'

12-11-2018 14:30 Autoweek.nl
Zowel de inkoopprocessen voor accu's als de productielijnen voor elektrische auto's worden volgens Diess klaargestoomd om de miljoenen e-auto's te kunnen produceren. Eerder kondigde de autofabrikant al aan eind 2022 zestien fabrieken te willen voor elektrische auto's. De eerste volledig elektrische auto's moeten in 2019 van de band rollen. Onlangs meldden bronnen aan persbureau dpa […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus komt begin 2019 met 5g-smartphone in nieuwe serie

12-11-2018 14:26 Tweakers.net
OnePlus heeft bekendgemaakt dat het begin 2019 een smartphone met 5g-ondersteuning zal presenteren in een nieuwe serie. De opvolger van de OnePlus 6T, vermoedelijk de OnePlus 7, krijgt dus geen 5g-ondersteuning.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuw fonds moet zonnepanelen voor bijna alle scholen in Nederla

12-11-2018 14:16 Tweakers.net
Stichting Schooldakrevolutie claimt op hoofdlijnen akkoord te zijn met de Rijksoverheid en de BNG Bank om een fonds van honderd miljoen euro op te zetten waaruit zonnepanelen voor bijna alle scholen in Nederland kunnen worden gefinancierd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De minst erge crossover is nu nog iets minder erg

12-11-2018 14:01 Autoblog.nl
Als het dan toch moet… De tijden veranderen. Donald Trump is president van de Verenigde Staten, @autoblogger maakt geslaagde grappen en de Zuiderzee is inmiddels ingepolderd. Nog een feitje waar we mee moeten leren leven is de opkomst van de crossover. Het is op dit moment een zeer populair autotype. We kunnen heel veel redenen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SAP neemt enqu?tesoftwarebedrijf Qualtrics over voor 7,1 miljard

12-11-2018 13:43 Tweakers.net
Het Duitse softwarebedrijf SAP neemt het Amerikaanse Qualtrics over voor 8 miljard dollar, omgerekend zo'n 7,1 miljard euro. De overname volgt enkele weken na de bekendmaking van Qualtrics dat het de beurs op zou gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Samsung lanceert vouwbare Galaxy F in maart voor omgere

12-11-2018 13:36 Hardware.info
Het Zuid-Koreaanse Yonhap News zegt dat Samsung de Galaxy F met zijn vouwbare scherm in maart volgend jaar wil uitbrengen, samen met de Galaxy S10. Dat stelt het op basis van onbekende bronnen binnen de industrie. Samsung liet het toestel afgelopen woensdag zien op zijn conferentie, maar gaf niet veel details.?Vermoedelijk gaat hij Galaxy F heten, maar dat is niet officieel bekendgemaakt. Het toestel dat vorige week getoond werd had twee schermen, waarvan een paneel aan de binnenkant die in uit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vernieuwde Renault Kadjar geprijsd

12-11-2018 13:35 Autoweek.nl
Instappen kan vanaf ? 28.590. Daarmee ligt de vanafprijs van de Fransman een krappe ? 1.200 hoger dan voorheen. In ruil daarvoor haalde Renault een bezem door de motorenlijst en werden de uitrustingen van de Kadjar rijker uitgerust. Als basismotor verruilt de Energy TCe 130 zijn plek met de nieuwe The 140 GPF. Standaard levert […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘iPhone 2019 beeldschermen worden niet beter’

12-11-2018 13:34 Apparata
Stilstand is achteruitgang, toch? Apple staat de laatste jaren niet bepaald bekend om haar innoverende toestellen. Natuurlijk, de toestellen zijn van degelijke kwaliteit, maar de echte nieuwe technologie kijken ze toch af van de concurrentie. Om mensen tegemoet te komen die niet meer dan 1000 euro kunnen en/of willen lappen voor een nieuwe telefoon, is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nissan pakt verder uit in S?£o Paulo

12-11-2018 13:21 Autoweek.nl
De Frontier Sentinel was met zijn opmerkelijke accessoires al een aandachtstrekker voor Nissan, maar het tweetal dat het merk nu naar voren schuift, doen er niet bepaald voor onder. De eerste is de Versa S-Tech, een auto die oogt alsof een minstens 300 pk sterk kloppend hart zich onder de kap schuilhoudt. Dat lijkt overigens […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

F40 Tribute is bijna mooier dan het origineel

12-11-2018 12:59 Autoblog.nl
Bijna natuurlijk. Maar potjandorie wat een booty. De Ferrari F40 is een van de meest magische auto’s ter wereld. Daar zijn heel erg veel redenen voor. Het is een van de laatste auto’s waarvoor Enzo Ferrari zijn goedkeuring gaf. Het is een van de meest compromisloze straatauto’s. De term ‘race auto voor de openbare weg’ […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MediaMarkt gaat zich meer richten op dienstverlening

12-11-2018 12:57 Tweakers.net
De MediaMarkt gaat zich naar eigen zeggen minder op alleen producten richten en meer op de klant. Onder andere investeert het bedrijf in opleidingen voor zijn personeel om de kennis en klantvriendelijkheid bij te spijkeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Blizzard meldt dat grote Overwatch-patch herinstallatie vereist

12-11-2018 12:44 Tweakers.net
De komende Overwatch-patch is zo omvangrijk dat daarvoor een herinstallatie van het spel is vereist. De patch is voor de game client en gaat veel wijzigingen doorvoeren in de backend. Het is nog niet bekend wanneer de patch uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'EU is dicht bij deal om techgiganten te belasten'

12-11-2018 12:35 Tweakers.net
De Franse minister van Financi?n Le Maire laat in een radio-interview weten dat de Europese Unie bijna een overeenkomst heeft bereikt over het plan om grote techbedrijven te belasten, ondanks weerstand van sommige lidstaten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is garantie op je auto nog steeds belangrijk?

12-11-2018 12:10 Autoblog.nl
Auto’s gaan niet meer kapot, toch? Auto’s worden beter en beter. Veiligheid, rijeigenschappen, prestaties en techniek ontwikkelen zich in rap tempo. De tijden dat je een 10 jaar oude auto naar de sloop moest brengen, omdat deze tot de draad versleten was, zijn ?cht voorbij. Ook zijn de onderhoudsintervallen v??l langer dan pak ‘m beet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dogs of Berlin: rauwe Netflix Original serie (video)

12-11-2018 11:45 Apparata
De Berlijnse onderwereld ziet je tegemoet. Dogs of Berlin, dat klinkt als een animatieserie over pratende honden. Niets is echter minder waar, zo blijkt uit de nieuwste trailer van de te verwachten thriller. In Dogs of Berlin raken twee politierechercheurs verstrikt in de Berlijnse onderwereld tijdens hun onderzoek naar de dood van een beroemde topvoetballer. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toyota teast Prius voor Los Angeles

12-11-2018 11:34 Autoweek.nl
Later deze maand gaat de Los Angeles Auto Show van start en het is dat Amerikaanse podium waarop Toyota aan de Prius gerelateerd nieuws op het podium tilt. Het merk toont een afbeelding waarop een Prius is te zien die door de sneeuw ploegt. De foto wordt begeleid met de tekst 'De herfst is hier, […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe 10 gigabit PCIe-uitbreidingskaart van Buffalo

12-11-2018 11:16 Hardware.info
Buffalo brengt een nieuwe pci-e-uitbreidingskaart op de markt voor 10 gigabit ethernet. De LGY-PCIE-MG-10-GbE?is een compact kaartje voor in een pci-e x4-slot en biedt een enkele rj45-poort voor maximaal 10GBASE-T. Het is niet bekend welke netwerkchip erin zit. Door het formaat is de kans groot dat hij in een compact systeem of bijvoorbeeld een nas past. Hij meet exact?84 x 121 x 19 mm en weegt 65 gram. Bovenop de groene pcb zit een koelblokje dat voor passieve koeling moet zorgen. Het kaartje...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cloudflare brengt mobiele app voor dns-dienst 1.1.1.1 uit

12-11-2018 11:12 Tweakers.net
Cloudflare heeft een app voor Android en iOS uitgebracht die gebruikers kunnen inzetten om hun internetverbinding via 1.1.1.1 te laten lopen. Dit is Cloudflares privacyvriendelijke dns-dienst, die eerder dit jaar door het bedrijf werd aankondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl