Formule 1-team helpt Triumph met nieuwe motoren

16-05-2019 13:23 Autoblog.nl
Dit belooft wat te worden. Het idee dat alle voertuigen moeten worden voorzien van een elektrische aandrijflijn heeft inmiddels ook de motorenindustrie bereikt. Waar Harley-Davidson inmiddels al een volwaardig productiemodel klaar heeft, staan ze bij Triump nog aan de vooravond van een dergelijke omslag. De Britten vertellen deze week druk bezig te zijn met het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WSUS Offline Update 11.7.1

16-05-2019 13:12 Tweakers.net
Versie 11.7.1 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd, dvd of usb-stick kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Hieronder zijn alle veranderingen te vinden die in deze uitgave zijn aangebracht. Modifications in version 11.7.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan's Destination Frontier is heftige pick-up

16-05-2019 13:11 Autoweek.nl
Nissan heeft in de Verenigde Staten een wel heel avontuurlijke versie van de Frontier gepresenteerd: de Destination Frontier.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Home Assistant 0.93

16-05-2019 13:05 Tweakers.net
Versie 0.93 Home Assistant is uitgebracht. Home Assistant is een opensourceplatform voor home-automation dat draait onder Python 3. Het draait via Hassbian op een Raspberry Pi 3 of een Linux-, macOS- of Windows-computer. Het ondersteunt het detecteren van apparaten, zoals Nest-thermostaten, Philips Hue, Belkin WeMo-schakelaars, Mr. Coffee-koffiezetapparaten, de slimme schakelaars van IKEA en het mqtt-protocol. Daarnaast kan het waar mogelijk deze apparaten aansturen en automatisering toepassen. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina en ons Forum. De releasenotes voor deze uitgave zijn hieronder te vinden. 0.93: Essent, AmbiClimate, VS Code debugging
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elektrische luchttaxi van start-up Lilium maakt succesvolle eers

16-05-2019 12:56 Tweakers.net
De Duitse start-up Lilium heeft een succesvolle eerste testvlucht uitgevoerd met zijn Lilium Jet, een elektrisch aangedreven vliegende taxi. De fabrikant hoopt het toestel, dat plaats biedt aan vijf personen, tegen 2025 commercieel te kunnen inzetten in meerdere steden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier is de Ford Focus ST Wagon, en wat ‘ie kost

16-05-2019 12:26 Autoblog.nl
Een maatje groter kost bij Ford bijna niets extra’s. Na de onthulling van de nieuwe Ford Focus maakte het bedrijf toch het een en ander goed met de ST. Waar het normale model iets te tam en Koreaans voor de dag kwam, herpakte Ford zich met het gedurfde lijnenspel van de opgewaardeerde versie. Vandaag voegt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen Grand California is voor de rijke surfdudes

16-05-2019 11:57 Autoblog.nl
En die bestaan bijna niet. Campers zijn geweldig, maar absoluut niet goedkoop. Avonturiers met ‘Van Life’-ambities die nog niet de AOW-leeftijd hebben bereikt, hebben veelal geen geld om een klein vermogen uit te geven aan een nieuw exemplaar. De Volkswagen California, bijvoorbeeld, kost in Nederland al gauw 60.000 euro. Het spreekt dus voor zich dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NPO Start-app voor Android TV komt begin juni uit

16-05-2019 11:55 Tweakers.net
De NPO Start-app komt binnenkort uit voor Android TV. Volgens de makers zou deze begin juni beschikbaar moeten zijn. Vorig jaar verscheen de app al voor Apple TV. Via de app zijn NPO-uitzendingen terug te kijken en live te volgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijs Ford Focus ST (Wagon) bekend

16-05-2019 11:48 Autoweek.nl
Zojuist trok Ford het doek van de nieuwe Focus ST Wagon en nu kan AutoWeek als eerste melden wat die nieuwe sportstation moet gaan kosten. Daarbij hebben we ook direct de vanafprijs van de reguliere vijfdeurs Focus ST te pakken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zelfs Ninja en gefrituurde kip laten Apex Legends links liggen

16-05-2019 11:45 Apparata
Reactie van Respawn-entertainment belachelijk gemaakt. De strijd tussen Respawn Entertainment en de spelers van Apex Legends loopt steeds verder uit de hand. De geluiden over een gebrek aan creativiteit en updates klinken steeds luider. Inmiddels bemoeien ook andere partijen zich ermee. Zo blijkt KFC een heus game-account op Twitter te hebben. Op het account, waar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nintendo kondigt features Super Mario Maker 2 aan

16-05-2019 11:33 Tweakers.net
Nintendo heeft de nieuwe mogelijkheden van Super Mario Maker 2 tentoongesteld. De game heeft onder andere een uitgebreidere verhaallijn, nieuwe items om mee te bouwen en speciale uitdagingen. Super Mario Maker 2 komt op 28 juni uit voor de Switch
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Focus ST nu ook als Wagon

16-05-2019 11:23 Autoweek.nl
De Focus gaat in ons land als warme broodjes over de toonbank. Sportievelingen die een beetje ruimte willen kunnen zometeen ook hun lol op, want de Focus ST is nu ook als Wagon gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Transcend komt met externe SSD gericht op snelheid

16-05-2019 11:10 Hardware.info
Fabrikant Transcend komt met een een mobiele ssd die naar eigen zeggen op snelheid gericht is. Het gaat hier om de ES350C, een externe ssd met usb type-c. De ESD350C beschikt over usb 3.1 gen 2 met als resultaat transfersnelheden van 1050 MB per seconde. Hiermee moet ook de overdracht van bijvoorbeeld 4k-content soepel gaan, aldus het bedrijf. Om extra bescherming te geven, is de behuizing uitgevoerd met een laag van siliconen rubber. Dit heeft een blauwe afwerking en moet tegen schokken besche...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kost de Mazda CX-30 in Nederland

16-05-2019 10:57 Autoblog.nl
De voorlopige prijs is bekendgemaakt van de Mazda3 op hoge pootjes. Mazda presenteerde in Gen?ve de CX-30. Een nieuwe crossover die het ‘gat’ tussen de CX-3 en CX-5 moet gaan opvullen. Vandaag komt de Japanse autofabrikant met een prijskaartje voor het model, maar ren zeker nog niet naar de dealer als je een leuker sturende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen beprijst Grand California 600

16-05-2019 10:52 Autoweek.nl
Volkswagen Bedrijfswagens heeft een prijskaartje gehangen aan de Grand California 600, een uit de kluiten gewassen kampeerauto op basis van de Crafter.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota Supra - Rij-impressie

16-05-2019 10:28 Autoweek.nl
De liefhebbers moesten zeventien jaar geduld hebben, maar nu is hij er dan eindelijk: de nieuwe Toyota Supra. Na een paarhonderd kilometer over Spaanse binnenwegen kunnen we gerust zeggen dat hij het wachten meer dan waard was. De Supra is een heerlijke pretmachine!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Renault toont EZ-Pod Concept

16-05-2019 10:16 Autoweek.nl
Renault voegt een nieuwe concept-car toe aan de lijst met EZ-studiemodellen. D?t is de EZ-Pod.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo bespaar je zonder warme trui op jouw energierekening

16-05-2019 10:15 Apparata
Wees gerust, ook de geitenharen sokken staan niet bij de tips. Nog een paar dagen en dan komt het salaris weer binnen. Nog leuker, deze maand volgt voor veel mensen ook de uitkering van het vakantiegeld. Wat minder leuk is, is dat er vaak al een stapel rekeningen ligt te wachten. Met name de energierekening […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mazda kondigt eerste prijzen CX-30 aan

16-05-2019 10:15 Autoweek.nl
Net na de zomer verwelkomt Mazda een nieuwe naam in de showrooms. In aanloop naar de Nederlandse introductie maakt onze importeur de eerste prijzen bekend. Instappen kan voor n?t onder de 30 mille.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Isra?lische muzikanten cre?ren nieuw 'songfestivallied' met behu

16-05-2019 10:13 Tweakers.net
Een groep Isra?lische muzikanten heeft ter gelegenheid van het Eurovisiesongfestival een lied gecomponeerd met behulp van artifici?le intelligentie. Een cloud-machinelearningplatform van Oracle smolt fragmenten van tweehonderd Eurovisie-inzendingen samen tot ??n nieuw nummer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla’s vliegen voortaan (nog) minder vaak in de fik

16-05-2019 9:54 Autoblog.nl
Voorkomen is beter dan genezen. Tesla hoopt met een fix een fik te voorkomen. Tesla werd recent weer eens wereldnieuws naar aanleiding van een Model S brand in Shanghai. Op beelden van een beveiligingscamera in een parkeergarage is te zien hoe de elektrische sedan spontaan in de hens vliegt. De geparkeerde auto’s naast de Tesla […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus RT-AC3200 3.0.0.4.382.51634

16-05-2019 9:37 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de RT-AC3200 beschikbaar gesteld. Deze tri-bandrouter kan clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien op basis van 802.11ac met zes antennes. Verder zijn er ??n usb-2.0- en ??n usb-3.0-poort aanwezig, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.382.51634 en de download is iets meer dan 40MB groot. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: ASUS RT-AC3200 Firmware version 3.0.0.4.382.51634
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus RT-AC68U/AC86U/AC88U/AC5300 3.0.0.4.384.45717

16-05-2019 9:37 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor zijn RT-AC68U, RT-AC86U, RT-AC88U en RT-AC5300 beschikbaar gesteld. Deze routers kunnen clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien op basis van 802.11ac met drie tot acht antennes, afhankelijk van het model. Verder zijn er twee usb-poorten aanwezig, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.384.45717 en de download is tussen de 40 en 66MB groot. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: ASUS RT-AC68U Firmware version 3.0.0.4.384.45717
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CoreELEC 9.0.2

16-05-2019 9:35 Tweakers.net
De ontwikkelaars achter Core Embedded Linux Entertainment Center hebben versie 9.0.2 uitgebracht. CoreELEC is een fork van LibreELEC, dat op zijn beurt is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij OpenELEC wegens onenigheid is vertrokken en voor zichzelf is begonnen. Deze Linux-distributies zijn gebaseerd op Kodi en kunnen een computer tot een volwaardige htpc omtoveren. CoreELEC richt zich specifiek op de chips van Amlogic. De aankondiging van versie 9.0.2 ziet er als volgt uit: CoreELEC 9.0.2 CoreELEC 9.0.2 is now available bringing with it Kodi v18.2, some new additions and a number of small bug fixes that we identified thanks to the feedback received from users in our forums. Changes since 9.0.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Draytek Vigor 2620L 3.8.12

16-05-2019 9:33 Tweakers.net
Draytek heeft voor zijn Vigor 2620L-routers nieuwe firmware uitgebracht. Deze vdsl2/adsl2+-routers beschikken over twee gigabit-ethernetlanpoorten waarvan er een aan de wankant gezet kan worden, en bevatten een al ingebouwde lte-modem met twee antennes. Verder is er de keuze om de Vigor 2620L zonder wirelessmogelijkheden te nemen of met 802.11n in de vorm van de Vigor 2620Ln. Het versienummer is aangeland bij 3.8.12 en dit zijn de veranderingen: New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus PRIME X370-PRO BIOS 4801

16-05-2019 9:30 Tweakers.net
Asus heeft voor zijn X370-moederborden een nieuw bios uitgebracht met 4801 als versienummer. Dit zijn de ROG Strix X370-F Gaming, ROG Strix X370-I Gaming, Prime X370-A en Prime X370-Pro. Ze zijn alle opgebouwd rond een X370-chipset en bieden plaats aan een AMD Ryzen-, A- of Atlhon X4-series processor met een am4-socket. De lijst met veranderingen vermeldt het volgende: PRIME X370-A BIOS 4801 PRIME X370-PRO BIOS 4801 ROG STRIX X370-F GAMING BIOS 4801 ROG STRIX X370-I GAMING BIOS 4801 Update AM4 ComboPI 0.0.7.2A for next-gen processors and to improve CPU compatibility
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Golf op de valreep weer als TGI

16-05-2019 9:29 Autoweek.nl
De huidige Golf kan vlak voor we hem gaan uitzwaaien nog rekenen op een nieuwe aandrijflijn, want Volkswagen lanceert de Golf 1.5 TGI. Verder krijgt ook de Polo een extra aardgastank waardoor ook zijn actieradius toeneemt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MariaDB 10.3.15 / 10.2.24 / 10.1.40

16-05-2019 9:28 Tweakers.net
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL, nadat dit in 2009-2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versies 10.3.15, 10.2.24 en 10.1.40 uitgebracht. De eerste stable uit de 10.3.x-tak stamt uit mei 2018, de eerste stable uit de 10.2.x-tak is van mei 2017 en de eerste stable uit de 10.1.x-tak van oktober 2015. Alle drie hebben voor vijf jaar ondersteuning meegekregen. De beknopte aankondigingen van deze uitgaves zien er als volgt uit: MariaDB 10.3.15 Release Notes MariaDB 10.3 is an evolution of MariaDB 10.2 with several entirely new features not found anywhere else and with backported and reimplemented features from MySQL. MariaDB 10.3.15 is a Stable (GA) release. Thanks, and enjoy MariaDB! General server Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen vernieuwt modelvarianten op gas

16-05-2019 9:23 Autoblog.nl
Bij de Volkswagen Groep zijn ze nog gek op die gasvarianten. Hoe relevant is een auto op gas nog? Wat Volkswagen betreft zeer relevant. Skoda’s komen nog geregeld als CNG-variant op de markt en ook bij Volkswagen zijn ze nog lang niet klaar met de techniek. De Duitse autofabrikant kondigt drie (vernieuwde) modellen op aardgas […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nintendo Switch overtreft PS4-verkopen thuisland in halve tijd

16-05-2019 9:20 Hardware.info
Net als met auto's geldt ook voor consoles dat er verschillen zijn wat betreft eisen per regio. Zo is Japan een land waar hand-held apparaten nog altijd zeer populair zijn, terwijl in Europa die dagen achter ons liggen. Dit wordt duidelijk als de verkopen van de Ninendo Switch met de eveneens Japanse PlayStation 4 worden vergeleken. De Switch is namelijk minder dan de helft van de tijd van de PlayStation 4 te koop en heeft reeds de afzet weten te overtreffen. De Nintendo Switch is wereldwijd 34...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Even jouw smartphone opladen met je e-skateboard? [video]

16-05-2019 9:06 Apparata
Dankzij de App maak je ook nog kans op een date. Het e-skateboard zie je nog niet zo vaak als een elektrische step of elektrische fiets, maar dat lijkt snel te gaan veranderen. Producent Evolve brengt namelijk een nieuwe generatie elektrische skateboards op de markt. De GTR-serie komt in twee varianten. De eerste variant heeft […]
Lees het hele artikel op Apparata

Steam Link-app komt uit voor iOS en Apple TV

16-05-2019 9:04 Tweakers.net
De Steam Link-app om games vanaf een pc naar andere apparaten binnen hetzelfde netwerk te streamen is beschikbaar voor iOS en Apple TV. Steam had de app vorig jaar al uit willen brengen, maar Apple keurde hem af.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla bestrijdt brandgevaar met update

16-05-2019 8:41 Autoweek.nl
Tesla heeft een automatische update uitgestuurd voor zijn elektrische auto's, die het risico op brand moet tegengaan. De maatregel volgt op de spontane ontbranding van twee geparkeerde Tesla's in Azi?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Honda smijt met kortingen om van de NSX af te komen

16-05-2019 8:40 Autoblog.nl
De supercar is niet geworden wat de Japanse autofabrikant gehoopt had. Het terugbrengen van een iconische naam is geen garantie voor succes. Wat dat betreft moet Toyota nog maar afwachten hoe goed de Supra het gaat doen, al opereert deze auto natuurlijk in een heel ander vaarwater in vergelijking met de Honda NSX. Net als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ACM doet onderzoek naar prijsafspraken bij verkoop van tv's in w

16-05-2019 8:33 Tweakers.net
Televisiefabrikanten worden ervan verdacht in Nederland minimumprijzen op te leggen aan webwinkels om de prijzen kunstmatig hoog te houden. Mogelijk gebeurt dat op verzoek van fysieke winkels.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung bundelt Ubisoft-game naar keuze bij interne en externe S

16-05-2019 8:15 Hardware.info
Samsung is een nieuwe actie begonnen voor zijn ssd's. Bij de aankoop van een intern of extern model bij deelnemende winkels kun je binnen het actietermijn ??n van de geselecteerde games downloaden. De games hebben een maximale waarde van 59,99. Het gaat om: - ANNO 1800 (t.w.v. ?59,99)- Far Cry New Dawn (t.w.v. ?44,99)- The Division 2 (t.w.v. ?59,99)- Assassin’s Creed Odyssey (t.w.v. ?59,99) De aankoopdatum moet tussen 15 mei en 15 juli liggen, waarbij de actie geldt zolang de voorraad strekt....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google werkt aan methode om spraak direct te vertalen

16-05-2019 8:14 Tweakers.net
Onderzoekers van Google werken aan een manier om spraak direct te vertalen in een andere taal, zonder dat deze eerst wordt omgezet naar tekst. Googles Translatotron kan daarbij ook het stemgeluid van de spreker behouden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ubisoft stelt piratengame Skull & Bones verder uit

16-05-2019 7:48 Tweakers.net
Ubisofts openwereldpiratengame komt waarschijnlijk pas na april 2020 uit. De ontwikkelaars zeggen dat de release is uitgesteld om het spel beter te maken, maar wanneer de game uitkomt zeggen ze niet. Tijdens de komende E3 zal Skull & Bones niet te zien zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elektrische Skoda Citigo duikt op

16-05-2019 7:41 Autoweek.nl
Terwijl Skoda's PR-molen volop draait rondom de onthulling van de vernieuwde Superb, duikt op social media beeld op van ander groot Tsjechisch nieuws.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Leeft de Huayra ook 20 jaar door, net als de Zonda?

16-05-2019 7:39 Autoblog.nl
Horacio geeft antwoord op deze en meerdere vragen. Pagani, das toch het merk dat ontelbare Zonda’s produceert, zolang de klant er maar naar vraagt? Ja en nee. Dat was inderdaad zo, maar aan dat tijdperk is een einde gekomen. De Italiaanse autobouwer gaf eigenlijk al een voorproefje in Gen?ve, door de allereerste Zonda tentoon te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'AIVD onderzoekt of Huawei toegang had tot klantgegevens Nederla

16-05-2019 7:12 Tweakers.net
De Nederlandse inlichtingendienst zou onderzoeken of Huawei toegang had tot klantgegevens van een grote Nederlandse provider, zo meldt De Volkskrant. De AIVD en providers willen of kunnen dat niet bevestigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WD Red van 12TB duikt op bij webshops

16-05-2019 7:00 Hardware.info
Terwijl flash drives een steeds groter aandeel krijgen, weten fabrikanten de dichtheid van reguliere harddisks ook te vergroten. 10 TB was bijvoorbeeld al geen uitzondering meer, maar Western Digital gaat hier met 12 TB weer overheen. Western Digital brengt stilletjes 12 TB-varianten van de Red- en Red Pro-harddisks op de markt. Hiermee wordt de maximale capaciteit van de series verder uitgebreid. De WD120EAFAX en WD121KFBX, zoals de schijven respectievelijk door het leven gaan, duiken inmiddel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Overheid VS verbiedt bedrijven te handelen met Huawei

16-05-2019 6:44 Tweakers.net
De Amerikaanse overheid heeft Amerikaanse bedrijven verboden om handel te drijven met Huawei en zeventig bedrijven die aan Huawei verwant zijn. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van handel gezegd. Huawei heeft voortaan een licentie nodig voor handel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Visual Studio 2019 16.0.4

16-05-2019 6:33 Tweakers.net
Microsoft heeft een update voor versie 2019 van Visual Studio uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python en R makkelijker te maken. De complete lijst met de veranderingen in de 2019-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. In versie 16.0.4 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht: Issues fixed in Visual Studio 2019 version 16.0.4
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD: Radeon Navi en Ryzen 3000 lanceren in derde kwartaal

16-05-2019 6:30 Hardware.info
De geruchten over AMD's nieuwe derde-generatie Ryzen cpu's met de Zen 2 architectuur en Navi-gpu's doen al een hele tijd de ronde, maar nu komt AMD ook met offici?le informatie naar buiten wat een releaseschema betreft. Het bedrijf heeft tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor de aandeelhouders bekendgemaakt dat zowel de derde-generatie Ryzen cpu's, Navi-gpu's en tweede-generatie Epyc cpu's voor servers in het derde kwartaal van 2019 zullen lanceren. Het ziet er dus naar uit dat het begin van de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #59 - Roamingbugs, B100-selfies en de prijzen v

16-05-2019 6:00 Tweakers.net
Het is een raar verhaal: je gaat naar het buitenland, zet roaming uit, maar hebt volgens je provider toch data gebruikt. Vorige week publiceerden we er uitgebreid over en deze week in de podcast praten we er nog even over na. En hoe kun je buiten de EU dan wel makkelijk online?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laptopgeheugen - Het verschil tussen single- en dualchannel

16-05-2019 6:00 Tweakers.net
Veel laptops hebben ??n geheugenreepje en dus singlechannelgeheugen. Wat win je door daar dualchannel van te maken?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI Prestige PS63 review: Laptop voor creatievelingen met GTX 16

16-05-2019 5:59 Hardware.info
MSI wil laten zien dat het ook laptops kan leveren die de wat serieuzere gebruiker aanspreken. Bespraken we vorig jaar al de Prestige PS42, waarmee de fabrikant dit segment hier voor het eerst betrad, begin 2019 kwam het merk in de vorm van de Prestige PS63 met een grotere notebook voor de power user. Die is niet alleen interessant vanwege de dunne en lichte behuizing: MSI heeft recent Nvidia's gloednieuwe GTX 1650 in het vooronder gestoken. De formule voor de Prestige PS63, die MSI op de CES...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ook de Urus moet sneller en lichter

15-05-2019 22:49 Autoblog.nl
Het kan toch geen verrassing zijn. Het is de wet van de remmende voorsprong. Als je vooraan staat en vervolgens niets doet, dan wordt je vanzelf ingehaald. Nu gaat het in de autoindustrie iets minder snel, maar sommige dingen zie je gewoon aankomen. Zo is Porsche bezig met een ?ber-Cayenne Turbo onder de noemer ‘GT5’, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rivian krijgt grootste accupakket aller tijden

15-05-2019 21:58 Autoblog.nl
Voor een auto, althans. Het is altijd maar afwachten met nieuwe automerken. In sommige gevallen is het een flop, in andere gevallen zijn de plannen al gestrand alvorens de productie is aangevangen. In heel zeldzame gevallen redt een automerk het w?l. Een van de laatste aanwinsten in autoland is Rivian. Het is een fabrikant dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste 1TB-micro-sd-kaart van SanDisk gaat in de verkoop

15-05-2019 21:22 Tweakers.net
Western Digital is begonnen met de verkoop van zijn micro-sd-kaart met een capaciteit van 1TB. Het bedrijf kondigde het kaartje in februari aan. Het is de eerste keer dat een micro-sd-kaart met deze capaciteit beschikbaar is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe sterk is de nieuwe OnePlus 7 Pro?

15-05-2019 21:17 Apparata
Tijd voor een praktijktest. De gister aangekondigde OnePlus 7 Pro is een verbazing voor vriend en vijand. Sommige YouTubers claimen dat dit misschien nu al d? smartphone van 2019 gaat worden, met onder meer zijn 6.67-inch grote HDR+10 scherm. Kan natuurlijk wel allemaal, maar hoe zit het met de kwaliteit van de OnePlus 7 Pro? […]
Lees het hele artikel op Apparata

Koop de bruutste Opel van Nederland

15-05-2019 21:02 Autoblog.nl
Light is right. Niets is leuker dan wanneer een fabrikant een auto uitbrengt die maar ??n doel dient: die van imagebuilder. Alfa Romeo heeft er een handje van om auto’s te bouwen die bijna niets te maken hebben met de rest van hun modellijn, denk aan de 4C, 8C Competizione en natuurlijk de Montreal. Opel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gratis nieuwe Pok?mon game komt naar je smartphone

15-05-2019 20:15 Apparata
Uit het niets komt The Pok?mon Company International met een gloednieuwe game! Fans van Pok?mon opgelet, The Pok?mon Company International heeft een nieuwe game voor je smartphone uitgebracht. Het spel heet Pok?mon Rumble Rush en is een gratis beat-‘em-up-game. De uitrol van de nieuwe game is begonnen in Australi?. Mensen met een Android-smartphone daar kunnen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google roept alle Titan Security Key-hardwaresleutels terug vanw

15-05-2019 20:14 Tweakers.net
Google biedt alle gebruikers van de bluetooth-versie van zijn Titan Security Key een vervangend exemplaar aan, omdat het een kwetsbaarheid heeft gevonden die niet te repareren is. Door de kwetsbaarheid kan een aanvaller het usb-apparaat verbinden met eigen hardware.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oppo toont midrange-smartphone met pop-upcamera en oledscherm

15-05-2019 20:02 Tweakers.net
De Chinese smartphonemaker Oppo heeft de Realme X aangekondigd, een smartphone met pop-upcamera en oledscherm. Het toestel is de duurste en meest luxe telefoon tot nu toe onder het Realme-merk van goedkope smartphones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

IrfanView 4.53

15-05-2019 19:59 Tweakers.net
Irfan Skiljan heeft versie 4.53 van IrfanView uitgebracht. Met dit gratis programma kunnen diverse afbeeldingsformaten en audio- en videobestanden worden geopend. Na installatie ondersteunt IrfanView rond de 30 formaten, maar door toevoeging van alle plug-ins kan dit aantal naar ruim 70 worden opgekrikt. De download is alleen in het Engels en Duits te gebruiken, maar door de toevoeging van taalbestanden is het ook mogelijk om het programma Nederlands te laten praten. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 4.53:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HWiNFO32/64 6.06

15-05-2019 19:58 Tweakers.net
Realix heeft versie 6.06 van HWiNFO32 en HWiNFO64 uitgebracht. Dit programma geeft een overzicht van de hardware in een Windows-pc. Ook kunnen de processor, het geheugen en de harddisk aan enkele eenvoudige prestatietests worden onderworpen. Daarnaast kunnen de waardes van de diverse sensors op het moederbord, de videokaart en de harde schijf worden uitgelezen. Het programma maakt statusrapporten die in tekst-, csv- of xml-formaat kunnen worden gegenereerd. In deze update zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in HWiNFO32 & HWiNFO64 v6.06:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS voegt GTX 1660 Ti Evo-grafische kaarten toe aan assortiment

15-05-2019 19:39 Hardware.info
ASUS heeft twee nieuwe grafische kaarten aan zijn line-up toegevoegd. Het gaat om de Evo-versies van de GTX 1660 Ti Dual, die ten opzichte van de bestaande kaarten?compleet vernieuwd lijken te zijn. De nieuwe kaarten hebben onder andere een sterk verbeterde heatsink. Deze heatsink zorgt er namelijk voor dat de kaart 2,7 sloten in beslag neemt. Daarnaast is het pcb en de kaart in zijn geheel net een stukje langer. De boostkloksnelheden van de onderliggende chips liggen iets hoger, namelijk 1.875...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl