Gigaset biedt oplossing voor ge?nfecteerde smartphones

09-04-2021 8:18 Hardware.info
Maandag schreven we over Gigaset-smartphonegebruikers die problemen met malware hebben gemeld. In de meeste gevallen bleek het om ongewenste advertenties te gaan (adware). In de loop van de week heeft ComputerBase meerdere malen contact gehad met de fabrikant, waardoor meer informatie naar boven is gekomen. Zo heeft Gigaset bevestigd dat de malware verspreid kon worden vanwege een gehackte server. Aangezien het om een specifieke update-server gaat, zijn niet alle telefoons van het bedrijf get...
Lees het hele artikel op Hardware.info

.Adv - Haal meer uit je internet met deze speeltips voor high-en

09-04-2021 8:00 Tweakers.net
De term ‘NASA-pc’ in combinatie met de gevleugelde uitspraak ‘kan mijn pc Crysis draaien?’ is een langlopende grap in de gameswereld. Om de zoveel tijd komen er immers games voorbij die het uiterste vragen van het systeem waarop ze worden gespeeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Knotsgekke Palladium krijgt ‘digitaal logboek’

09-04-2021 7:58 Autoblog.nl

De bizar gestileerde Aznom Palladium krijgt een bijzonder digitaal logboek. Revolutionair voor zo’n gevaarte. Af en toe lijkt de autoindustrie wel een beetje op de wereld zoals deze 65 miljoen jaar geleden was. In het krijt-tijdperk waren de dinosauri?rs groot, groter, grootst. Juist deze diertjes wisten zich niet aan te passen aan de nieuwe omstandigheden […]

The post Knotsgekke Palladium krijgt ‘digitaal logboek’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elon Musk laat aap een game spelen

09-04-2021 7:56 Apparata

Dit is bizar, Elon Musk heeft een aap zover gekregen om een game te spelen. Die aap is dit niet uit zichzelf gaan doen door heel lang trucjes te leren. Aan de hand van neurotechnologie is het gelukt om de hersenen van het aapje als het ware te sturen. Klinkt freaky en dat is het […]

Het bericht Elon Musk laat aap een game spelen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe competitie-klasse toetsenborden en muizen in Corsair Cham

09-04-2021 7:49 Hardware.info
Na muismatten heeft Corsair eindelijk een toetsenbord en muis ge?ntroduceerd in de Champion-serie. Deze reeks producten is volgens de fabrikant gemaakt voor en getest door competitie-niveau gamers, hoewel dit zeker met een korreltje zout genomen kan worden. Het K70 RGB TKL toetsenbord heeft zoals de naam al zegt een tenkeyless ontwerp en rgb. Corsair's Axon-technologie maakt een snelle 8.000Hz polling rate mogelijk. De K70 kan met Cherry MX Red, Silent Red of Speed Silver mechanische switche...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung introduceert Galaxy SmartTag+ met uwb en AR-functie

09-04-2021 7:41 Tweakers.net
Samsung heeft de Galaxy SmartTag+ aangekondigd, een sleutelhangertracker die ondersteuning heeft voor Bluetooth Low Energy en ultrawideband. Deze uwb-chip maakt het mogelijk de tracker te vinden met een AR-functie. Het bedrijf meldt nog geen beschikbaarheid voor Europa.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elgato lanceert Cam Link Pro voor multi-camera video

09-04-2021 7:07 Hardware.info
Elgato, een fabrikant van hardware- en software-oplossingen voor content creators en livestreamers, heeft een nieuwe videomixer en capturekaart uitgebracht. De Cam Link Pro wordt met vier hdmi-poorten boven de eerdere Cam Link gepositioneerd, die er maar ??n heeft. De Cam Link gebruikt een usb 3.0-interface, waar de Pro een pcie x4-verbinding nodig heeft. De Cam Link Pro kan maximaal vier inputs met een resolutie van 1080p of 1440p met een verversingssnelheid van 60 hertz of 4k bij 30Hz verw...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel DG2-videokaart moet volgens geruchten concurreren met RTX

09-04-2021 6:30 Hardware.info
Moore’s Law is Dead heeft enkele foto’s te pakken gekregen van Xe-HPG, Intels eerste gamingvideokaart. Het gaat om een engineering sample van het vermeende topmodel, dat met 512 execution units is uitgerust. Naast de plaatjes verschaft de YouTuber meer informatie over de kaart waaronder specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Intel zou momenteel drie verschillende koelerontwerpen aan het testen zijn. Deze variant beschikt over twee ventilatoren en neemt twee uitbreidingssloten in. De defi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Binnenkort kun je wonen in een Bentley

08-04-2021 22:04 Autoblog.nl

Een Bentayga camper? Nee, er is een andere manier waarop je binnenkort in een Bentley kunt wonen. Als autoliefhebber moet je ook ergens wonen. Dat kan op vele manieren en we helpen je graag met het scannen van leuke stekjes voor jou en je eventuele auto’s. Zoals vanavond nog, een mooi optrekje in Nuenen-Zuid. Bentley […]

The post Binnenkort kun je wonen in een Bentley appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze criminele iOS app harkt een miljoen per maand binnen

08-04-2021 21:03 Apparata

Het is bizar dat dit kan gebeuren en het is nu wachten of Apple gaat ingrijpen met deze malafide iOS app. Als jij een leuke app hebt bedacht kun je deze niet zomaar aanbieden in de Google Play Store of Apple App Store. Beide bedrijven hanteren een strek selectieproces wanneer een nieuwe app toegelaten wil […]

Het bericht Deze criminele iOS app harkt een miljoen per maand binnen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Gebruikers melden oververhitting OnePlus 9 Pro tijdens fotografe

08-04-2021 21:02 Hardware.info
De OnePlus 9 en 9 Pro zijn voor het eerst uitgerust met een Hasselblad-lens, maar dat lijkt bij de Pro-variant voor wat kinderziektes te zorgen. Een onbekend aantal gebruikers meldt problemen met oververhitting van de nieuwe smartphone, vooral tijdens het maken van foto's en video's. OnePlus is zich bewust van het probleem en heeft momenteel al aan een hotfix. Afbeelding via OnePlus Gebruikers melden op een toegewijde thread op het OnePlus-forum problemen met de OnePlus 9 Pro. De nieuwe smart...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video – Johnny Cecotto over ‘zijn’ BMW M3 (E30)

08-04-2021 20:58 Autoblog.nl

Eind jaren ’80 bracht BMW speciale edities uit van de M3 (E30), om succesvolle coureurs te eren. We kennen bijvoorbeeld de zeldzame editie vernoemd naar Roberto Ravaglia en de iets minder zeldzame maar ook niet veel voorkomende BMW M3 Johnny Cecotto Edition. Laatstgenoemde neemt plaats in ‘zijn’ M3 om het verhaal te vertellen.

The post Video – Johnny Cecotto over ‘zijn’ BMW M3 (E30) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Total Commander 10.00 b?ta 5

08-04-2021 20:51 Tweakers.net
Total Commander versie 10.0 is in ontwikkeling en inmiddels is de vijfde b?tarelease uitgekomen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in twee?n is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopi?ren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid. De complete changelog voor de 10.0-serie is op deze pagina in te zien, de belangrijkste veranderingen zijn hieronder voor je op een rijtje gezet: Total Commander 10.00 beta 5 available
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google maakt spraakcodec Lyra open source

08-04-2021 20:50 Tweakers.net
Google heeft de code van zijn pas ontwikkelde spraakcodec Lyra als beta op Github geplaatst. Het bedrijf claimt met de codec betere audiokwaliteit te kunnen bieden tijdens gesprekken die verlopen via het internet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LosslessCut 3.36.0

08-04-2021 20:37 Tweakers.net
Versie 3.36.0 van LosslessCut is uitgekomen, als opvolger van 3.34.3. LosslessCut is een cross-platform en opensourceprogramma waarmee stukken uit video's kunnen worden geknipt. Dit doet het zonder dat de video's worden gedecodeerd en weer gecodeerd, dus het werkt snel en zonder verlies van kwaliteit. Het is ideaal om minder interessante delen uit geschoten beelden van actioncamera's of drones te verwijderen. Ook is het mogelijk om jpg-afbeeldingen van scenes van de video te maken. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 3.36.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"Mobiele AMD APU's met Zen 3, Navi 2 en DDR5 komen volgend jaar"

08-04-2021 20:14 Hardware.info
Een Twitter-gebruiker heeft een vermeende roadmap van AMD voor hun accelerated processing units geplaatst. De gerespecteerde kopite7kimi zegt dat hij bevestigd heeft gekregen dat deze informatie accuraat is. De roadmap laat plannen zien voor de processoren met ge?ntegreerde graphics in vier categorie?n: HP(High Power), LP(Low Power), ULP(Ultra Low Power) en ELP(Extreme Low Power). Bovenaan beginnend zien we dat Ryzen 6000 met de codenaam Rembrandt volgend jaar de bestaande Ryzen 5000 Cezanne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pas op, deze malware komt via WhatsApp naar je smartphone

08-04-2021 20:08 Apparata

Op een geniepige manier maakt malware zijn intreden naar WhatsApp op je smartphone terecht. Dit moet je weten. Malware weet zich linksom of rechtsom naar je smartphone te vinden. Aan fabrikanten de taak om je toestel veilig te houden met updates voor de software. Maar ook jij zelf moet op de hoogte blijven om kwaadwillenden […]

Het bericht Pas op, deze malware komt via WhatsApp naar je smartphone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Zo kun jij al snel plaatsnemen in de Toyota GR 86

08-04-2021 20:02 Autoblog.nl

Kun je niet wachten om de nieuwe Toyota GR 86 uit te laten? Het kan al relatief snel ?n vanaf je bank. De Toyota GR 86 komt namelijk naar Gran Turismo Sport. Toyota’s GT86 was in essence een briljante auto. Een simpele motor en achterwielaandrijving in een kleine coup?. Je kon de auto dwarszetten in […]

The post Zo kun jij al snel plaatsnemen in de Toyota GR 86 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘China’s miningactiviteiten passeren in 2024 elektriciteitsverbr

08-04-2021 19:21 Tweakers.net
Het elektriciteitsverbruik van China’s Bitcoin-miningactiviteiten zal in 2024 het elektriciteitsverbruik van Itali? passeren. Dat zeggen wetenschappers in Nature. 'Zonder tijdige ingrepen zullen de klimaatinspanningen die het land deed teniet worden gedaan', stellen ze.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe OnePlus 9 Pro kan te warm worden

08-04-2021 19:05 Apparata

Al die technologisch vernuft in de nieuwe OnePlus 9 Pro kan ook een keerzijde hebben, want het toestel kan te warm worden. Met allerlei slimme technieken weet OnePlus het maximale te persen uit de smartphones die ze maken. Bijvoorbeeld vloeistof koeling gebruiken, of het opladen van de laatste procenten van de batterij langzamer laten verlopen […]

Het bericht Nieuwe OnePlus 9 Pro kan te warm worden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Zo ziet het er binnen uit bij een Brabantse raceliefhebber

08-04-2021 18:59 Autoblog.nl

Dit huis staat nu te koop op Funda, dus daarom kunnen we binnen gluren. Welkom bij onze onregelmatig terugkerende rubriek Fundablog. Wat er deze keer voor leuke auto’s in de garage staan? Geen idee, de inhoud van de garage komt nergens in beeld. Toch is dit huis duidelijk van een autoliefhebber, of in ieder geval […]

The post Zo ziet het er binnen uit bij een Brabantse raceliefhebber appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'LG heeft smartphonepatenten verkocht aan bekende Ierse patenttr

08-04-2021 18:21 Hardware.info
Begin deze week maakte LG-dochterbedrijf InnoTek officieel bekend dat het uit de smartphonemarkt is gestapt. Er gingen al lange tijd geruchten over deze aankondiging, omdat het al jaren verlies draait. Nu schrijft het Zuid-Koreaanse The Elec dat de patenten van de smartphonedivisie zijn verkocht aan een bekende 'patenttrol', Scramoge Technology. Dit Ierse bedrijf is een zogenaamde 'non-practicing entity' (npe), wat in de volksmond ook wel bekendstaat als een patenttrol. Dit zijn bedrijven die...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de beste Porsche kleuren (volgens liefhebbers)

08-04-2021 18:03 Autoblog.nl

In de praktijk kiezen de meeste Porsche-eigenaren saaie kleuren, maar de liefhebbers weten het beter. Bij Ferrari is rood de standaard kleur, maar bij Porsche is er (gelukkig) niet ??n kleur die de boventoon voert. We zien met enige regelmaat erg fraaie en unieke kleurtjes voorbij komen op Porsches. Om een indicatie te krijgen van […]

The post Dit zijn de beste Porsche kleuren (volgens liefhebbers) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit gaat Voetballer Virgil van Dijk met JBL doen

08-04-2021 18:01 Apparata

De succesvolle Nederlandse voetballer Virgil van Dijk heeft zijn naam verbonden aan het audiomerk JBL. Grote kans dat je de komende tijd Virgil van Dijk in de weer ziet met producten van JBL. De voetballer is een partnerschap aangegaan met het merk en fungeert nu als ambassadeur voor JBL. Met van Dijk slepen ze een […]

Het bericht Dit gaat Voetballer Virgil van Dijk met JBL doen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video: Ferrari 458 flink beschadigd na crash

08-04-2021 17:32 Autoblog.nl

Even flink accelereren met je Ferrari 458. Leuk, maar dan moet het natuurlijk wel goed gaan.

The post Video: Ferrari 458 flink beschadigd na crash appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pc-versie van Death Stranding leverde vorig jaar 23 miljoen euro

08-04-2021 17:21 Tweakers.net
Uitgever 505 Games heeft met verkopen van de pc-versie van Death Stranding vorig jaar 23 miljoen euro binnengehaald. Dat maakte het de meest succesvolle game van de uitgever in 2020, terwijl het spel pas in juli verscheen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo brengt Legion Phone Duel 2 met twee fans in mei uit voor

08-04-2021 17:02 Tweakers.net
Lenovo heeft de Legion Phone Duel 2 onthuld, een gamingtelefoon met twee ventilatoren en twee accu's met een totale capaciteit van 5500mAh. De twee fans zitten in het midden van de achterzijde tussen de accu's en koelen de Snapdragon 888-soc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aston Martin strikt Nico H?lkenberg

08-04-2021 17:02 Autoblog.nl

Mocht Vettel halverwege het seizoen t?ch met pensioen willen, dan staat zijn alvast vervanger klaar. Wie moet je hebben als je op zoekt ben naar een vervanger (voor wie dan ook)? Nico H?lkenberg natuurlijk. Vorig jaar waren meerdere keren alle ogen gericht op The Hulk toen het coronavirus toesloeg bij Racing Point. Als de coureurs […]

The post Aston Martin strikt Nico H?lkenberg appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel bespot Apple, maar gebruikt wel een MacBook in advertentie

08-04-2021 16:49 Hardware.info
Intel heeft een maand geleden uitgebreid uiteengezet waarom de M1-system-on-a-chip niet zo krachtig is als de nieuwe Tiger Lake-generatie. De fabrikant was vrij hard tegen Apple met de resultaten en schetste hiermee zelfs een wat ironisch beeld. Toch is Intel nu begonnen aan een marketingcampagne die, frappant genoeg, overduidelijk een MacBook laat zien. De advertentie werd volgens verschillende Redditors getoond op Reddit. De laptop toont inderdaad een Apple-achtig ontwerp met erg dunne toet...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verkoop tweedehands EV's verdubbeld

08-04-2021 16:47 Autoweek.nl
Elektrisch aangedreven occasions worden steeds populairder. In het eerste kwartaal van dit jaar verkochten autobedrijven ruim 2.400 gebruikte elektrische auto's aan particulieren, meer dan twee keer zoveel als een jaar eerder.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deathloop is verder uitgesteld tot 14 september

08-04-2021 16:32 Tweakers.net
Bethesda-studio Arkane Lyon stelt zijn game Deathloop voor de tweede keer uit. De releasedatum is nu op 14 september gezet. Er is volgens het team extra tijd nodig om de kwaliteit te verbeteren en de ambities waar te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nokia X-smartphones krijgen Android One en drie jaar OS-upgrades

08-04-2021 16:30 Tweakers.net
HMD Global introduceert drie nieuwe series van Nokia-smartphones. De Nokia X-lijn is het hoogst gepositioneerd en bestaat uit midrange-toestellen met een Snapdragon 480 5G-soc, Android One en drie jaar upgrades. Ook geeft HMD drie jaar garantie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chiptekort vertraagt Apple's iPad- en MacBook-productie

08-04-2021 16:07 Hardware.info
Ook Apple heeft last van het wereldwijde chiptekort, waardoor de productie van bepaalde MacBook- en iPad-modellen is uitgesteld, zo schrijft Nikkei Asia. Volgens het medium zijn enkele bestellingen voor componenten voor de betreffende hardware uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar. Vooralsnog leek Apple ongeschonden door het chiptekort. Bronnen betrokken bij het assemblageproces zeggen tegen het medium dat Apple enkele belangrijke onderdelen mist voor bepaalde MacBook- en iPad-uitvoeri...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford Transit Connect 1.5 EcoBlue - Op de Rollenbank

08-04-2021 16:00 Autoweek.nl
Doorgaans is een plek in de rubriek 'Op de Rollenbank' voorbehouden aan auto's die niet getuned zijn. De grap is namelijk dat we het gemeten resultaat vergelijken met de fabrieksopgave en dan eens zien of iedereen nog zo'n grote mond heeft als bij aankomst. De komende tijd maken we een uitzondering en laten we auto's met een tuning van welke soort dan ook los op de rollenbank. Eens kijken wat dat oplevert.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi A5 Sportback 8T 2009-2016 occasion aankoopadvies

08-04-2021 16:00 Autoblog.nl

Met een strakke styling, mooie materialen en dikke motoren kwam de A5 op menig verlanglijstje met stip in de hoogste regionen binnen. Als tweedehands is de Audi A5 een stuk bereikbaarder, waar je op moet letten behandelen we in dit occasion aankoopadvies. Van de drie carrosserievarianten zijn de coupe en cabriolet hele logische, de Sportback […]

The post Audi A5 Sportback 8T 2009-2016 occasion aankoopadvies appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD Radeon RX 6800 XT Midnight Black meteen weer uitverkocht

08-04-2021 15:23 Hardware.info
Gisteren lanceerde AMD plotseling de RX 6800 XT Midnight Black, een limited edition-uitvoering van de gewone RX 68000 XT. De gpu bleek (niet heel onverwacht) ontzettend in trek te zijn, want volgens Hartware was de kaart uitverkocht voordat het nieuws ?berhaupt geland was.? Afbeelding via AMD De kortstondige limited edition-release werd gisteren via email aan AMD Red Team-fans bekend gemaakt. Slechts naar verluidt enkele minuten konden fans via AMD's website de Midnight Black-uitvoering aansc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alpina heeft weer een offici?le Nederlandse importeur

08-04-2021 15:16 Autoblog.nl

Als er daardoor meer Nederlanders een Alpina gaan bestellen, zijn wij alleen maar voor. Alpina is de status van tuner al lang ontstegen en is officieel een autofabrikant. Daar hoort eigenlijk ook een Nederlandse importeur bij. De laatste jaren was er geen offici?le importeur maar er is nu goed nieuws: Alpina heeft weer een importeur […]

The post Alpina heeft weer een offici?le Nederlandse importeur appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Saturn Vue (2003) - In het Wild

08-04-2021 15:13 Autoweek.nl
Een auto hoeft niet altijd heel oud te zijn om een plek in deze rubriek te bemachtigen. Dat bewijst deze Saturn Vue uit 2003 wel, die dat lukt vanwege z'n onbekendheid hier in Nederland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

4 tips om snel te levelen in Call of Duty

08-04-2021 15:03 Apparata

Wil je zo snel mogelijk levelen in Call of Duty? In dit artikel geven we een aantal tips en tricks. Call of Duty: Black Ops Cold War is nu alweer een goed halfjaar onderweg. Ook in dit deel van Call of Duty is er weer een uitgebreid prestige systeem. Maar ja, hoe vecht je door […]

Het bericht 4 tips om snel te levelen in Call of Duty verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Honeywell zet details grote doorbraak ion trap-quantumcomputing

08-04-2021 15:02 Hardware.info
Honeywell heeft eind vorig jaar onthuld dat zijn H1-quantumcomputer de krachtigste op de markt moet zijn voor bepaalde berekeningen. In het wetenschappelijke blad Nature zet het bedrijf zijn bevindingen uiteen. Eerder in 2020 werd bekend dat het investeert in de opkomende technologie. Er wordt al meteen gebruikgemaakt van een geavanceerde technologie, genaamd trapped-ion quantum charge-coupled devices. Andere fabrikanten zoals Google en IBM maken gebruik van supergeleidende halfgeleiderchips,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mozilla gaat compacte modus in Firefox verbergen in plaats van v

08-04-2021 14:08 Tweakers.net
Mozilla heeft besloten om de compacte modus in Firefox niet te verwijderen, maar in plaats daarvan te verbergen. Gebruikers die de compacte weergave nu geactiveerd hebben, kunnen hem blijven gebruiken, zo zegt de browserbouwer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kunnen we straks in Spanje EV’s leegrijden?

08-04-2021 14:01 Autoblog.nl

In Spanje moet de opmars van de EV nog beginnen, maar die gaat er zeker komen. Dat biedt dus kansen. Als het om elektrische auto’s gaat loopt Nederland absoluut niet achter. Sterker nog: Nederland zit bij de top drie als het gaat om het marktaandeel van EV’s. Er zijn landen waar ze wat minder ver […]

The post Kunnen we straks in Spanje EV’s leegrijden? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

THX introduceert eerste consumentenproduct met smartphone-dac-ve

08-04-2021 14:00 Tweakers.net
THX heeft zijn eerste consumentenproduct onthuld. Onyx is een mobiele dac-versterker die voornamelijk is bedoeld om de geluidskwaliteit van een bedrade koptelefoon die is aangesloten op bijvoorbeeld een smartphone te verbeteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facebook begint met labels voor satirische pagina's en fanpagina

08-04-2021 13:34 Tweakers.net
Facebook is in de Verenigde Staten begonnen met het tonen van labels bij bepaalde pagina's met duiding over wat voor soort pagina deze is. Onder meer pagina's van mensen van de overheid, fanpagina's en pagina's van satirische media krijgen nu een label met uitleg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMS-IX bereikt mijlpaal van 10Tbit/s aan internetverkeer

08-04-2021 13:17 Tweakers.net
De Amsterdam Internet Exchange verwerkte woensdagavond rond 22.00 uur 10,012Tbit/s internetverkeer. Het is voor het eerst dat het knooppunt zoveel dataverkeer verwerkt. De grens van 9Tbit/s werd begin november doorbroken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Arma 3 krijgt in tweede kwartaal dlc rondom Vietnamoorlog

08-04-2021 13:05 Tweakers.net
Savage Game Design werkt aan S.O.G. Prairie Fire, een dlc-pakket voor Arma 3. De dlc speelt zich af in de Vietnamoorlog en geeft kopers nieuwe voertuigen, wapens en facties. Daarnaast is er een nieuwe kaart van 300 vierkante kilometer. De dlc verschijnt nog dit kwartaal.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda neemt nieuwe EV mee naar Shanghai

08-04-2021 13:05 Autoweek.nl
Op 21 april slaat de Shanghai Motor Show zijn poorten open. Toyota toont daar een volledig nieuwe elektrische SUV, maar ook Honda heeft een elektrische nieuwkomer achter de coulissen staan!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autojunk Foto van de Maand – Maart 2021

08-04-2021 13:02 Autoblog.nl

Het is deze maand vooral BMW dat de klok slaat bij de FVDM-verkiezing, maar er is gelukkig ook een dikke Zweed om een beetje tegenwicht te bieden. Het was meer herfst dan lente afgelopen maand, maar ook in natte omstandigheden kun je mooie foto’s maken. Tijdens het fotograferen is misschien minder fijn, maar het kan […]

The post Autojunk Foto van de Maand – Maart 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MacBook en iPad geraakt door tekorten

08-04-2021 13:01 Apparata

Apple merkt negatieve gevolgen op het tekort aan chips voor productie van de MacBook en de iPad. Het wereldwijde tekort aan chips is van invloed op tal van producten. Van auto’s, tot smartphones tot computers. In de Verenigde Staten is het al meerdere keren voorgekomen dat autobedrijven de productie van een voertuig hebben moeten staken […]

Het bericht MacBook en iPad geraakt door tekorten verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

BMW en Mercedes boeken verkooprecords

08-04-2021 12:55 Autoweek.nl
BMW en Mercedes zijn het jaar gestart met wereldwijde verkooprecords. Na een slecht jaar door de coronacrisis, gaan de zaken bij beide Duitse fabrikanten nu beter dan ooit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: politie Twente stopt gestolen Volkswagen Golf

08-04-2021 12:43 Autoblog.nl

De politie van Noordoost-Twente kreeg een melding van een gestolen auto op de A1 in de richting van Oldenzaal. Agenten op de motor gingen poolshoogte nemen.

The post Video: politie Twente stopt gestolen Volkswagen Golf appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alpina krijgt twee verkooppunten in Nederland

08-04-2021 12:25 Autoweek.nl
De bekende BMW-tuner Alpina gaat weer auto's direct in Nederland verkopen. Wie voor een BMW met net wat meer in de markt is, kan vanaf heden naar Den Haag of Apeldoorn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BZ mogelijk elektrisch label van Toyota

08-04-2021 12:23 Autoweek.nl
Toyota Motor Corporation heeft een interessant logo vastgelegd bij het European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Mogelijk behoort het beeldmerk toe aan een nieuw elektrisch label dat Toyota gaat voeren: BZ.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mansory Ghost Launch Edition viert een gouden feestje

08-04-2021 12:15 Autoblog.nl

Waarom zou je bescheiden zijn als je waanzinnig succesvol bent? De Mansory Ghost Launch Edition viert jouw leven met een gouden feestje. Mansory is een bijzondere tuner. In veel opzichten doet de toko denken aan de hoogtijdagen van Koenig Specials in de jaren ’80. Mansory pakt namelijk bijna alle dure merken aan, net zoals Koenig […]

The post Mansory Ghost Launch Edition viert een gouden feestje appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Apple heeft last van componenttekorten bij MacBooks en

08-04-2021 12:01 Tweakers.net
Apple zou last hebben van het wereldwijde chiptekort bij de productie van MacBooks, zo claimt de Japanse zakenkrant Nikkei. De productie van iPads zou lager liggen dan gehoopt door een gebrek aan schermen voor de tablets.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 9 review – meer heb je niet (waarschijnlijk) nodig!

08-04-2021 12:00 Apparata

De OnePlus 9 is een echte alles-in-een smartphone maar er zijn wel beperkingen, in deze review leggen we uit waarom. Zoals de bomen in het voorjaar weer blad gaan dragen, zo komt OnePlus weer met een nieuwe smartphone. Een serie wederom. In Europa bestaat deze uit de 9 en de 9 Pro. In India hebben […]

Het bericht OnePlus 9 review – meer heb je niet (waarschijnlijk) nodig! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

[Plus] Een bekend patroon: concurrenten kopi?ren basisfunctie au

08-04-2021 11:59 Tweakers.net
Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, zeggen sommigen wel eens. Als dat zo is, zet iedereen bij Clubhouse pluimen op de hoed. Maar al die Clubhouse-kloons zorgen voor veel concurrentie voor de originele app. Het is de manier waarop gevestigde namen nu al jaren omgaan met nieuwe apps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aandeelhouders AMD en Xilinx zijn het eens over $35 miljard-kost

08-04-2021 11:54 Hardware.info
De overname van Xilinx door AMD is wat betreft beide bedrijven zo goed als rond, zo kondigt die laatste in een persbericht aan. Aandeelhouders hebben deze week gestemd over de toekomst van beide bedrijven en daar kwam de 'overweldigende goedkeuring' van beide partijen uit. De betrokken regelgevende instanties moeten de deal nog wel goedkeuren, wat naar verwachting eind dit jaar gebeurt. De overname kost AMD naar eigen zeggen ruim 35 miljard USD. Afgelopen oktober kwamen de plannen van AMD om...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hyundai laat nieuwe SUV zien

08-04-2021 11:45 Autoweek.nl
Hyundai heeft een nieuwe SUV in de ontwikkelingskamers staan die luistert naar de naam Alcazar. Na een stel digitale tekeningen laat Hyundai nu ook de eerste duidelijkere afbeeldingen van die nieuwe SUV zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl