Google past notificatiescherm Android Wear aan bij 2.8-update

19-01-2018 15:46 Tweakers.net
Google maakt Android Wear 2.8 beschikbaar voor gebruikers van het besturingssysteem voor wearables. De bescheiden update voor het besturingssysteem past de lay-out van het notificatiescherm aan en biedt een donkerdere achtergrond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoveel geld steekt Volkswagen in de nieuwe Golf VIII

19-01-2018 15:44 Autoblog.nl
Of VII, als je de Golf VI nog steeds als de Golf V,V beschouwt. Volkwagen heeft vandaag weer eens een feestje georganiseerd. Je zou het wellicht niet verwachten van Germanen, maar daar zijn ze best goed in bij het merk, zelfs nu er wat kritischer naar de onkostenvergoedingen van de opperbazen gekeken wordt. Het feestvarken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel lanceert D400-serie 3D-camera's: Stereoscopisch diepte zie

19-01-2018 15:20 Hardware.info
Intel heeft vandaag een een nieuwe serie met diepte-camera's aangekondigd voor computers. De?RealSense D400-reeks bestaat uit twee camera's die het mogelijk maken om diepte-afbeeldingen te schieten. De D415 en D435 gebruik daarvoor meerdere sensoren en een kleine projector om een ruimte in 3D te decteren. De diepte camera's hebben elk meerdere sensoren aan boord. Er zijn twee dieptesensoren, een normale RGB-sensor en een infrarood-camera. Met deze combinatie kan de camera een dieptemap maken va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Volkswagen Golf volgend jaar in productie

19-01-2018 15:19 Autoweek.nl
Volkswagen pompt ?1,8 miljard in de ontwikkeling van de achtste generatie Volkswagen Golf. Nog een kleine 1,5 jaar duurt het voor de productie start.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD Radeon Adrenalin-update verhelpt problemen met DirectX 9-gam

19-01-2018 15:03 Tweakers.net
AMD heeft de update van zijn Radeon Adrenalin-driver uitgebracht die de problemen met enkele DirectX 9-games opheft. Gebruikers melden dat in ieder geval enkele Command & Conquer-titels, Injustice en The Witcher weer functioneren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: CPU upgrade van Intel Hasswell naar Coffee Lak

19-01-2018 15:02 Hardware.info
Uit een recente poll bleek dat veel Hardware.Info bezoekers nog een Intel Core i5 4670K of Core i7 4790K processor uit de Haswell generatie hebben. Deze chips zijn inmiddels vier jaar oud en dus is de vraag: Loont het om te upgraden naar een nieuwe Intel chip uit de Coffee Lake generatie, of naar AMD's Ryzen? Wij zochten uit wat je aan prestaties wint als je overstapt, en of dat de moeite waard is. Lees ook onze uitgebreide geschreven review over dit onderwerp.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit doet IMSA met de vernieuwde Mercedes S-klasse

19-01-2018 14:59 Autoblog.nl
Lekker zwart. Er zijn maar weinig moderne auto’s die me op dit moment zo hebberig maken als de huidige Merc-AMG’s. Die heerlijke 4.0 V8 is een pronkstuk van een motor. Combineer dit met een aantrekkelijk model en het feest is bijna compleet. Bijna, want soms weten tuners net even de puntjes op de i te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tuner TopCar stort zich op Lamborghini Urus

19-01-2018 14:43 Autoweek.nl
Tuner TopCar meldt dat het begonnen is met het ontwikkelen van een bodykit voor de Lamborghini Urus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift Friday: Hyundai Atos

19-01-2018 14:30 Autoweek.nl
Noodzaak vanuit de wetgeving heeft een Koreaans merk niet, maar het smalle, hoge koetsje van de eerste Hyundai Atos doet desondanks sterk denken aan de fameuze kei-cars uit Japan. De auto maakte gedurende z'n leven een forse metamorfose door.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mazda opent nieuwe motorenfabriek

19-01-2018 14:24 Autoweek.nl
Om het productiecapaciteit in Thailand te vergroten, heeft Mazda miljoenen euro's in een nieuwe motorenfabriek ge?nvesteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG patenteert bijzondere opvouwbare smartphone

19-01-2018 14:23 Apparata
Of is het een tablet… Eind 2016 voorspelden we 5 trends voor smartphones in 2017. Vier voorspellingen zijn weeldegelijk uitgekomen, maar de laatste van het lijstje liet nog even op zich wachten. De opvouwbare smartphone behoort namelijk nog niet tot het moderne straatbeeld. LG wil daar – gebaseerd op dit patent – verandering in gaan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bentley met Bentayga naar Pikes Peak

19-01-2018 14:13 Autoweek.nl
Bentley laat weten dat het op 24 juni een Bentayga zal inzetten tijdens de Pikes Peak International Hill Climb.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rij-impressie: Audi RS4 Avant

19-01-2018 14:05 Autoweek.nl
Audi's nieuwe RS4 is er alleen als stationwagon, net als vroeger. En hij heeft een V6 met twee turbo's, net als vroeger. Zijn uitstraling is daarentegen toch anders dan vroeger.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Agent ‘gefopt’ door sneeuwauto

19-01-2018 13:55 Autoblog.nl
Humor op de vrijdagmiddag! In Noord-Amerika is koning winter behoorlijk aan het spoken. Sneeuw heeft zo zijn voordelen. Als je er een beetje creatief mee bent kun je leuke grappen uithalen. Dat deed kunstenaar Simon Laprise met deze sneeuwauto in Montreal, Canada. De auto is z? goed gelukt, dat het net lijkt alsof er een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cpu van tweede AMD Ryzen-generatie verschijnt in benchmarkdataba

19-01-2018 13:55 Tweakers.net
De AMD Ryzen 5 2600, een cpu van de tweede Ryzen-generatie, is in de SiSoft Sandra-benchmarkdatabase verschenen. De specificatie maakt melding van een kloksnelheid van 3,4GHz, 200MHz meer dan de huidige Ryzen 5 1600.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Radeon Software Adrenalin Edition 18.1.1-update lost eerdere pro

19-01-2018 13:53 Hardware.info
Het is de afgelopen weken een heet hangijzer geweest, de problemen die de nieuwe AMD Radeon Adrenalin-driver met zich meebracht voor enkele oude DirectX 9-games. Zeker toen er berichten rond gingen dat AMD de problemen waarschijnlijk niet ging oplossen. Gelukkig maakte het bedrijf kort daarna bekend alsnog aan de slag te gaan om de crashes te verhelpen, en inmiddels is de driverupdate die dat moet bewerkstelligen ook daadwerkelijk uitgebracht. Het gaat om?Radeon Software Adrenalin Edition 18.1....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Internationale Libanese chat-app-spionage ontdekt

19-01-2018 13:49 Apparata
Ook Nederlanders zijn slachtoffer geworden van het massale van persoonsgegevens. Vandaag komt er verontrustend nieuws naar buiten dat, wanneer de daders vermeld worden, alleen maar enger lijkt te worden. Beveiligingsbedrijf Lookout en burgerrechtenorganisatie Electronic Frontier Foundation (EFF) ontdekken samen een grootschalig illegaal netwerk van chat-apps die overliepen van de malware. De daders lijken zich in […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tweakers Dev Summit Update - Nieuwe talk van een ethische hacker

19-01-2018 13:40 Tweakers.net
Onze Tweakers Developers Summit komt langzaamaan dichterbij en het programma krijgt steeds meer vorm. In deze update stellen we je voor aan een van de aanwezige sprekers. Ook hebben we een topic geopend, zodat de voorpret alvast kan beginnen voor iedereen met een kaartje.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SugarSync 3.9.0

19-01-2018 13:37 Tweakers.net
Versie 3.9.0 is uitgekomen van SugarSync. Deze onlineopslag- en synchronisatiedienst is vergelijkbaar met diensten als Dropbox, Google Drive, OneDrive en iCloud. Het programma kan worden gebruikt om een back-up te maken of makkelijk op verschillende plaatsen toegang tot bestanden te hebben. SugarSync heeft alleen betaalde abonnementen met een opslag van 100, 250 of 500GB, met prijzen vanaf 75 dollar per jaar. Een gratis account voor drie maanden met 5GB opslag, om het uit te proberen is ook mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden van SugarSync is hier te vinden en vergelijken met andere diensten kan hier. Clients bestaan voor diverse mobiele platforms, Windows en macOS, maar nog niet voor Linux. Daarnaast is er een Outlook-plug-in. In deze uitgave is onder meer ondersteuning toegevoegd voor afgeschermde mappen, die bijvoorbeeld uitkomst kunnen bieden na een ransomware aanval.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft maakt machinelearningmodel dat beeld genereert aan de

19-01-2018 13:24 Tweakers.net
Microsoft heeft een machinelearningmodel ontwikkeld dat aan de hand van een tekstbeschrijving een afbeelding kan genereren. Het model bouwt voort op de varianten voor het herkennen van afbeeldingen en het beschrijven van het afgebeelde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU: it-bedrijven verwijderen 70 procent van gemelde illegale haa

19-01-2018 13:04 Tweakers.net
Facebook, Twitter, YouTube en Microsoft verwijderen gemiddeld 70 procent van de illegale haatberichten die organisaties bij hen rapporteren. Dat blijkt uit de derde evaluatie van de Europese Commissie. Instagram en Google+ voegen zich bij het initiatief.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom ging het gister zo mis met al die trucks?

19-01-2018 12:40 Autoblog.nl
Een vraag die ik regelmatig heb gezien de afgelopen 24 uur. Gisteren. Code Rood. Liveblogs op NOS, RTL, Nu en tig andere sites. Er werden zelfs extra nieuwsuitzendingen ingelast. Ga NIET de weg op, aldus Rijkswaterstaat en de ANWB. Toch ging het mis en niet zo’n klein beetje ook. Tientallen vrachtwagens waaiden om tijdens de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD Ryzen 5 2600 in SiSoft Sandra opgedoken: hogere frequentie e

19-01-2018 12:36 Hardware.info
Sinds de lancering van de originele AMD Ryzen-serie wisten we al dat het bedrijf de processors in 2018 zou vernieuwen. Door het jaar heen verschenen er al diverse geruchten en op de CES maakte AMD meer details bekend omtrent de nieuwe processoren. De Ryzen 2000-serie zou op een '12nm'-proces van GlobalFoundries worden geproduceerd, geoptimaliseerde?Zen+-kernen bevatten en hogere boostfrequenties?halen dankzij?Precision Boost 2. Vandaag zien we?daar dan het eerste werkelijke resultaat van. AMD...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Streamingsite PubFilm moet MPAA bijna twintig miljoen dollar bet

19-01-2018 12:32 Tweakers.net
Een rechtbank in New York heeft geoordeeld dat PubFilm, een site die filmstreams aanbiedt, een bedrag van 19,8 miljoen dollar aan de belangenbehartiger van de filmindustrie moet betalen wegens inbreuk op de auteursrechten van 132 films.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WinUAE 3.6.0

19-01-2018 12:14 Tweakers.net
Versie 3.6.0 van WinUAE is uitgekomen. Deze Windows-port van de UAE Amiga-emulator is in staat om een Commodore Amiga perfect te emuleren. Alle modellen, vanaf de allereerste Amiga 1000 tot en met de Amiga 4000, worden ondersteund. Hou er wel rekening mee dat WinUAE wordt geleverd zonder kickstart, bij wijze van spreken het bios/de firmware van een Amiga, of andere software. Meer informatie kan op het supportforum worden gevonden. WinUAE draait op Windows 2000 en hoger, en de download is nog geen 6MB groot. Voor een kickstart en programma's is Amiga Forever een mogelijke oplossing, met prijzen vanaf 10 euro. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Spionagecampagne zet als chatapp vermomde Android-malware in om

19-01-2018 11:57 Tweakers.net
De Amerikaanse burgerrechtenorganisatie EFF heeft samen met een beveiligingsbedrijf een spionagecampagne ontdekt die als chatapps vermomde Android-malware inzet om gevoelige gegevens te stelen. Dat gebeurde in meer dan twintig landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt! Hete info over de Ferrari 488 ‘Special Series’

19-01-2018 11:43 Autoblog.nl
Dit gaat een beest worden. We weten dat Ferrari werkt aan een hardcore versie van de 488 GTB. Tot nu toe moesten we het hebben van vage info uit interviews, spyshots en wat lekplaatjes. Nu kunnen we het eens hebben over de offici?le feiten. De Italiaanse autobouwer organiseerde een exclusief preview event voor Ferrari-klanten. Een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo raak je nooit meer Nintendo Switch-games kwijt

19-01-2018 11:42 Apparata
Bezitters van de Nintendo Switch zullen zich ongetwijfeld aangesproken voelen. Wie geen vast plekje heeft voor games wil nog wel eens wat kwijtraken. Zeker bij de Nintendo Switch, omdat de spellen voor het apparaat kleine cards betreffen. Woon je thuis, dan is de kans aanwezig dat je moeder het kaartje verplaatst tijdens het stofzuigen. Of […]
Lees het hele artikel op Apparata

XnView 2.43

19-01-2018 11:35 Tweakers.net
Versie 2.43 van XnView is uitgekomen. Met dit programma kunnen grafische bestanden in meer dan 500 verschillende formaten worden geopend en geconverteerd. Het programma is in meer dan 40 talen beschikbaar en is gratis voor particulieren en non-profitorganisaties. Normaal gesproken zijn er drie verschillende versies beschikbaar: een minimale versie, een standaardversie en een complete versie. Het verschil zit in het aantal ondersteunde formaten en het al of niet meeleveren van NConvert. NConvert heeft ongeveer dezelfde functionaliteit als XnView, maar kan vanaf de command-line worden bestuurd. De changelog sinds versie 2.41 ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dataverbruik 4g doorbreekt grens van zestig petabyte in Nederlan

19-01-2018 11:24 Tweakers.net
De groei van het mobiele dataverbruik in Nederland wordt versneld door de introductie van abonnementen met onbeperkte data, volgens de Autoriteit Consument & Markt. Via 4g verstookten telecomgebruikers in het tweede kwartaal van 2017 meer dan zestig petabyte.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GoPro Fusion-camera wordt compatibel met aantal high-end Android

19-01-2018 11:11 Tweakers.net
De GoPro Fusion, een compacte 5,2k-camera voor het maken van 360-gradenbeelden met een horizontale resolutie van 5200 pixels, werkt nu ook met een aantal high-end Android-smartphones van Samsung, LG en Google.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse premier voelt zich sardientje in zijn S-Klasse

19-01-2018 11:06 Autoblog.nl
Sardine-Klasse? Minister-president Winfried Kretschmann mag dan wel een belangrijk figuur zijn in Duitsland, vol lof over hun binnenlandse producten is hij niet helemaal. De premier van Baden-W?rttemberg uitte recentelijk aardig wat kritiek over zijn bedrijfsauto, met als voornaamste knelpunt dat hij te klein is voor zijn entourage. De minister-president spendeert immers flink wat tijd in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Johnson ziet wel wat in een Kanaalbrug

19-01-2018 10:18 Autoweek.nl
De Britse minister voor Buitenlandse Zaken Boris Johnson vindt dat er een nieuwe verbinding nodig is tussen zijn land en Frankrijk en heeft geopperd dat een brug over Het Kanaal misschien een goede oplossing is. Hij deed de suggestie tijdens een top tussen de twee landen in Groot-Brittanni?, aldus de BBC.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Onder het mes: Jeep Renegade

19-01-2018 10:15 Autoweek.nl
Jeeps Renegade heeft inmiddels enkele jaren showroomervaring. Tijd voor een facelift!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft voegt realtimesamenwerking toe aan Office voor Mac

19-01-2018 10:09 Tweakers.net
Microsoft heeft een grote update uitgebracht voor Office 2016 voor Mac-systemen, waarmee het onder meer de mogelijkheid introduceert om in real time samen te werken aan documenten. Volgens het bedrijf delen de Windows-, Mac-, iOS- en Android-versies nu ??n codebase.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Adata toont SX8200-serie M.2 SSD's: 1,92 TB met 3200 MB/s

19-01-2018 10:07 Hardware.info
Op de CES heeft Adata een nieuwe lijn high-end M.2-ssd's laten zien. De XPG 8200 maakt gebruik van nieuw 3D TLC-geheugen en draait op de?SM2262-controller van Silicon Motion. Daarmee kan de tot 1,92 terabyte grote ssd maximaal?3200 MB/s halen. Silicon Motion lanceerde zijn nieuwe controllers in augustus?en op de CES zagen we de eerste solid-state drives met de nieuwe controllers, onder andere van Mushkin. Adata's nieuwe high-end ssd's maken nu ook gebruik van een van die nieuwe controllers, de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LAPD heeft voor 10 miljoen aan BMW i3’s, wil ze niet gebruiken

19-01-2018 10:03 Autoblog.nl
Daar kun je immers geen donuts mee draaien. Anderhalf jaar geleden kondigde BMW vol trots aan dat het een deal met het Los Angeles Police Department had opgestreken om precies 100 BMW’s i3 te leveren. Wat in eerste instantie werd gepresenteerd als een overwinning voor het milieu en een goede investering voor de belastingbetaler, lijkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Battlefield 1-dlc Apocalypse voegt twee vliegtuigmaps toe

19-01-2018 10:02 Tweakers.net
De komende, tevens vierde en laatste Battlefield 1-dlc heet Apocalypse. Deze voegt vijf multiplayermaps toe, waarvan twee specifiek zijn bedoeld als toneel voor luchtgevechten. Ergens in februari wordt de uitbreiding uitgebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Releasedatum Age of Empires Definitive Edition bekend!

19-01-2018 9:58 Apparata
De 4k remaster van het originele deel komt binnenkort uit. Fans van de Age of Empires-reeks kijken halsreikend uit naar Age of Empires Definitive Edition. Dit is een nieuwe game in de serie en betreft een opgepoetste versie van het originele deel uit de jaren negentig. De aankondiging vond vorig jaar plaats op de E3 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vinyl 3.2.2

19-01-2018 9:39 Tweakers.net
Vinyl Software heeft versie 3.2.2 van Winyl is uitgebracht. Winyl is een lichtgewicht audiospeler met uitgebreide mogelijkheden. Het programma wordt gratis aangeboden, maar de auteur is van plan om het binnenkort opensource te maken. Het kan met de meest gebruikte muziekformaten op de computer overweg en kan ook internetradiostations afspelen. Verder is er een tag editor, zijn er diverse mogelijkheden om muziek te sorteren en in afspeellijsten te plaatsen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel brengt twee RealSense 3d-camera's voor ontwikkelaars en ma

19-01-2018 9:10 Tweakers.net
Intel brengt twee nieuwe RealSense-dieptecamera's uit voor ontwikkelaars, makers en mensen in het onderwijs. De D415 is geschikt voor het precies registreren van kleine objecten terwijl de D435 dankzij een breed blikveld beter is voor bewegende objecten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aantal online betalingen groeide in 2017 met 30,7 procent in Ned

19-01-2018 8:59 Tweakers.net
Het aantal online betalingen is in 2017 met 30,7 procent gegroeid naar 455 miljoen transacties. Nederlanders gebruiken met name iDeal, maar ook steeds vaker een creditcard. De grootste groei in creditcardbetalingen komt door diensten als Netflix en Spotify.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de eerste nieuwe Datsun

19-01-2018 8:57 Autoblog.nl
Vel uw oordeel! Het eens zo iconische merk is de weg helemaal kwijt. Niet sinds gisteren, overigens, want het in 2012 herboren Datsun produceert alweer enkele jaren een reeks Go-modellen die op zijn minst twijfelachtig te noemen zijn. Toegegeven, het is een low-budget dochter van Nissan voor landen als Indonesi?, Rusland en Zuid-Afrika, maar om […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

foobar2000 1.4 b?ta 3

19-01-2018 8:54 Tweakers.net
Er is een nieuwe b?taversie van foobar2000 uitgekomen. Deze populaire, lichte muziekspeler kan onder andere overweg met mp3, aac, ogg vorbis, flac, wav en wma, en beschikt over ondersteuning voor Replay Gain. Verder kan de speler verschillende formaten converteren, heeft het programma uitgebreide mogelijkheden om de tags aan te passen en kan de interface geheel naar eigen hand gezet worden. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit met behulp van plug-ins uit te breiden. De changelog voor versie 1.4 ziet er vooralsnog als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AdwCleaner 7.0.7.0

19-01-2018 8:43 Tweakers.net
ToolsLib, tegenwoordig onderdeel van Malwarebytes, heeft versie 7.0.7.0 van AdwCleaner uitgebracht. Dit programma is bedoeld voor het verwijderen van malware, zoals toolbars die aan webbrowsers worden toegevoegd en zogenaamde hijackers, die onder meer de startpagina en zoekmachine aanpassen. Ondersteuning is aanwezig voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Nadat de scan is uitgevoerd, kun je zelf bepalen wat er verwijderd moet worden. Sinds versie 7.0.5.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Synology komt met nieuwe RackStation's: 4 schijven in 1U

19-01-2018 8:42 Hardware.info
Synology heeft op de CES een tweetal nieuwe RackStations aangekondigd voor het MKB. De NAS-apparaten kunnen?vier?3,5-inch harde schrijven hendelen en passen in een 1U-serverrack. In totaal moeten de apparaten daarmee 48 terabyte opslag in een compact formaat bieden De?RS818+ en?RS818RP+ draaien op een 2,4 GHz quad-core Intel Atom C2538-chip met AES-NI hardware-encryptie. Er is?2 GB DDR3-geheugen?aanwezig wat kan worden uitgebreid naar maximaal 16 GB. Standaard zijn er vier gigabit ethernetpoort...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google sluit patentdeal met Chinese internetgigant Tencent

19-01-2018 8:31 Tweakers.net
Google en het Chinese Tencent hebben een overeenkomst gesloten over het gebruik van elkaars patenten. Waarschijnlijk is de deal onderdeel van plannen van Google om in China te groeien. Financi?le details zijn niet bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 18.1.1

19-01-2018 8:27 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe update van zijn Radeon Software Adrenalin Edition drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7750 en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Voor wat betreft Windows worden alleen versies 7 en 10 ondersteund. Voor mensen die Windows 8.1 gebruiken is versie 17.7.1 de laatste versie. Drivers voor de eerste generatie van Windows 8 worden helemaal niet meer gemaakt. Voor oudere kaarten, die nu als legacy of non-gcn worden aangeduid, is Catalyst Software Suite versie 15.7.1 de laatste stabiele uitgave.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Hyundai Santa Fe duikt weer op

19-01-2018 8:17 Autoweek.nl
Hyundai is druk bezig met het vernieuwen van zijn modellen. Daar hoort natuurlijk een nieuwe generatie Santa Fe bij, een SUV die nu weer in camouflagetrim is opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mark Zuckerberg koopt luxe jacht ? 150 miljoen

19-01-2018 8:01 Apparata
De Amerikaanse technerd geniet van zijn poen. Bij Mark Zuckerberg denk ik niet direct aan een multimiljonair die gek is op luxe producten. Ik zie er vooral een tech-jochie in, die meer fan is van gadgets in plaats van luxe auto’s, huizen, boten of horloges. Toch is ook Zuckerberg niet vies van wat speeltjes voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

De ultieme aso-SUV heeft ook een V10

19-01-2018 7:54 Autoblog.nl
Of een V8, wat je wil. Als het om autofabrikanten gaat kom je soms namen tegen waarvan je geen idee hebt wat ze ermee bedoelen. Met name de kleinere autobedrijfjes of elektro-startups laten hun bolides of studiemodellen onder een vlag rijden die door slechts een enkeling te ontrafelen is. Helemaal aan de andere kant van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Abt geeft Audi RS3 500 pk

19-01-2018 7:51 Autoweek.nl
De Duitse tuner Abt heeft een tweede krachtkuur voor de Audi RS3 ontwikkeld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW Group koopt Amerikaanse tak Parkmobile

19-01-2018 7:40 Autoweek.nl
De BMW Group meldt dat het ook de Noord-Amerikaanse tak van de parkeerapp Parkmobile aan zijn portfolio toevoegt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DJI komt 23 januari met nieuwe vouwbare drone

19-01-2018 7:40 Hardware.info
{YOUTUBE-W8JWknlPPQQ} DJI heeft er de afgelopen hard gestreden voor zijn positie als marktleider. Daarbij heeft het bedrijf een aantal toonaangevende lijnen gehad, zoals de Phantom-serie en Inspire-serie. Maar een van de meest gewilde producten kwam in de vorm van de Mavic: een quad-copter die zeer?compact op te vouwen was maar toch serieuze vlieg- en filmprestaties neerzetten. Het bedrijf heeft nu in een video van slechts 43 seconden plaats gevonden om een aantal?existenti?le vragen te stelle...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Datsun Cross gepresenteerd

19-01-2018 7:01 Autoweek.nl
Het portfolio van Datsun wordt uitgebreid met deze Cross, de eerste herboren Datsun zonder 'Go' in de modelnaam.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

HP Spectre 13-af - Minder voor meer

19-01-2018 6:00 Tweakers.net
De Spectre 13 is HP's dunste ultrabook en kost in de duurste uitvoering tweeduizend euro. Wij keken wat je voor dat geld krijgt en of dat het waard is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Logitech G603 muis & G613 draadloos mechanisch toetsenbord revie

19-01-2018 5:59 Hardware.info
Logitech tilt draadloos gamen naar een nieuwe dimensie met de G603 muis en het G613 draadloos mechanisch toetsenbord. Allebei werken ze op een simpel setje AA-batterijen, dus regelmatig opladen of een kabel aansluiten is niet nodig. Allergisch voor kabels? Dan is deze set voor jou gemaakt. Hoewel de G603 en G613 qua naamgeving en gebruikservaring duidelijk op elkaar zijn afgestemd, worden ze allebei los verkocht. Ze maken tevens allebei gebruik van het Logitechs Lightspeed-protocol, dat afrek...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla laat twee top-werknemers gaan

18-01-2018 22:57 Autoblog.nl
Trouble in toch-niet-paradise. Een tijdje geleden bereikte de Tesla-hype zijn hoogtepunt. Tesla gaat de wereld redden, Tesla vernedert Ferrari’s, Elon Musk is de nieuwe Einstein, aristoteles, Steve Jobs, Kanye West (want die hoort volgens hemzelf in dit rijtje thuis) etc. Inmiddels leeft Tesla weer in de echte wereld, wat betekent dat niet alles van een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Der8auer komt met overkloktool om Skylake-X-CPU direct op die te

18-01-2018 22:22 Hardware.info
Het overklokken van een Skylake-X-processor is bepaald geen koud kunstje, zo is inmiddels duidelijk geworden. Dat komt voor een deel doordat de ge?ntegreerde heatspreader van de cpu met de warmte producerende die is verbonden door het ineffici?nte?thermal-interface material (TIM) in plaats van soldeer, dat veel betere thermische prestaties biedt. Eerder gebruikte Intel voor zijn high-end-cpu's nog wel soldeer, maar de fabrikant is daar bij Skylake-X vanaf gestapt. Overklokkers die hun Skylake-X...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl