Dit kun je met de Samsung Galaxy A32 5G voor 299 euro

13-01-2021 20:04 Apparata

Samsung heeft een nieuw midrange model gelanceerd onder de naam Galaxy A32 5G. De smartphone kost 299 euro, wat kun je ermee? Vers van de pers is deze gloednieuwe Galaxy A32 5G. Het is de zoveelste midrange telefoon van het merk, maar dan met specs die anno 2021 goed zijn te noemen. Dit kun je […]

Het bericht Dit kun je met de Samsung Galaxy A32 5G voor 299 euro verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

MSI kondigt gamelaptops en Creator-laptop met RTX 30-kaarten aan

13-01-2021 20:03 Tweakers.net
MSI heeft acht nieuwe gamelaptops aangekondigd die met Nvidia GeForce RTX 30-kaarten en Intel-processoren uit de tiende of elfde generatie geleverd kunnen worden. De GE76 Raider is het topmodel en krijgt een i9-10980HK-processor en een RTX 3080-gpu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Keiharde pk aantallen Audi RS3 zijn genoemd

13-01-2021 20:02 Autoblog.nl

Dit jaar mogen we een nieuwe Audi RS3 verwelkomen: zo veel pk krijgt ‘ie! 2020 was voor Audi onder meer het jaar van de A3. Het nieuwe MQB-platform van VAG biedt vier nieuwe middenklassers en de A3 is daar ??n van. De gloednieuwe A3 was meer dan welkom, want het oude model was al zo […]

The post Keiharde pk aantallen Audi RS3 zijn genoemd appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ASUS voorziet 15,6"-Zenbook Pro Duo OLED met twee schermen van R

13-01-2021 19:56 Tweakers.net
ASUS heeft tijdens de CES twee nieuwe Zenbook Pro Duo-laptops aangekondigd. Bij deze modellen kan het tweede scherm, achter het toetsenbord, wat omhoog klappen. De 15,6"-versie met oledscherm levert ASUS met een Core i9 en een RTX 3070-videokaart.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Man is Bitcoin sleutel tot 180 miljoen euro kwijt

13-01-2021 19:18 Apparata

Hoe frustrerend is dat. Je hebt 180 miljoen euro aan Bitcoins, maar je bent het toegangswachtwoord kwijt. Het overkwam Stefan Thomas. Af en toe lees je van die verhalen van mensen die hun toegang tot een crypto portemonnee zijn vergeten. Dit is ook zo’n verhaal, maar dan wel heel bizar. Door de enorm toegenomen waarde […]

Het bericht Man is Bitcoin sleutel tot 180 miljoen euro kwijt verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

ASUS Zenbook Duo 14 - Twee verbeterde schermen op een laptop

13-01-2021 19:00 Tweakers.net
De tweede generatie Zenbook Duo, met twee schermen dus, moet de eerste versie verbeteren. We kijken waar de verbeteringen van deze generatie hem in zitten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bristol gaat TVR achterna (maar hopelijk niet letterlijk)

13-01-2021 18:57 Autoblog.nl

Er lijkt nieuw leven in de brouwerij bij het Britse Bristol: een soort TVR verhaal. Hopelijk niet t? letterlijk een TVR verhaal. Britse automerken waren er in grote getale, maar het lijkt momenteel een beetje afgestorven te zijn. Dat is jammer, want er zijn merken met een lange historie die we gedag hebben moeten zeggen. […]

The post Bristol gaat TVR achterna (maar hopelijk niet letterlijk) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD: Voorraadtekorten houden aan tijdens eerste helft 2021

13-01-2021 18:33 Hardware.info
Zowel Nvidia’s Ampere-videokaarten als AMD’s RDNA 2-gpu’s hebben sinds hun lancering te kampen gehad met voorraadtekorten. Beide bedrijven hebben aangegeven dat de leveringsproblemen tot ver in 2021 zouden kunnen aanhouden. In het kader van de CES-beurs hebben AMD en Nvidia de situatie opnieuw toegelicht.? Zo heeft marktanalist Harlan Sur gepraat met Nvidia-cfo Colette Kress. Volgens haar worden de tekorten vooral veroorzaakt door de aanhoudende grote vraag. De chipontwerper verwacht dat het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Land Rover Defender maakt de nieuwe overbodig

13-01-2021 18:02 Autoblog.nl

Ares Design heeft de oude Defender grondig gemoderniseerd. Het is geen gemakkelijke taak om een opvolger te ontwikkelen voor een iconisch model dat ettelijke decennia in productie is geweest. Land Rover heeft dit daarom zo lang mogelijk uitgesteld. In 2020 moest de Defender er uiteindelijk toch aan geloven. Het design van de opvolger was voor […]

The post Deze Land Rover Defender maakt de nieuwe overbodig appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VMware-baas en oud Intel-CTO Pat Gelsinger vervangt Bob Swan als

13-01-2021 17:47 Hardware.info
Intel heeft aangekondigd dat VMware-baas Pat Gelsinger wordt aangesteld als de nieuwe ceo van het bedrijf. Gelsinger vervangt Bob Swan, die in februari 2019 na een interimperiode werd aangesteld als vaste ceo. Hij behoudt zijn functie tot 15 februari. Pat Gelsinger wordt de achtste ceo van Intel. Hij krijgt ook de plaats van zijn voorganger in de raad van bestuur. Volgens Intel-voorzitter Omar Ishrak is de keuze op Gelsinger gevallen vanwege zijn technische expertise. Hij heeft namelijk 40 ja...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel stelt VMware-ceo en 80486-ontwerper Pat Gelsinger aan als

13-01-2021 17:18 Tweakers.net
Intel stelt per 15 februari een nieuwe ceo aan. Het gaat om Patrick 'Pat' Gelsinger. Hij is nu nog de ceo van VMware, maar heeft al dertig jaar bij Intel gewerkt als technisch topman. Gelsinger was bij Intel eerder de architect van de 80486-processor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG kondigt gebogen 40"-monitor met resolutie van 5120x2160 pixel

13-01-2021 17:14 Tweakers.net
LG presenteert een gebogen 40"-monitor met een 21:9-verhouding en een resolutie van 5120x2160 pixels. Ook introduceert de fabrikant een drietal nieuwe UltraGear gaming-monitoren met hoge verversingssnelheden en relatief goede hdr-capaciteiten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Asus ROG Gladius III Wireless, ergonomische 19.000 DPI gami

13-01-2021 17:10 Hardware.info
Asus presenteert met de ROG Gladius III Wireless een ergonomische 19.000 dpi gaming muis met geavanceerde tri-mode connectiviteit met bekabelde, draadloze 2.4 GHz RF en bluetooth modi. De nieuwe Push-Fit Switch Socket II ondersteunt zowel traditionele 3-pins mechanische als 5-pins optische microschakelaars van Omron, zodat je met een klik het gevoel moet kunnen aanpassen aan jouw voorkeuren. De muis voorziet in de mogelijkheid om versleten schakelaars te vervangen, zodat je de levensduur kun...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: TSMC start tweede helft dit jaar productie Intel Core i

13-01-2021 17:00 Tweakers.net
De Taiwanese chipfabrikant TSMC start in de tweede helft van dit jaar met de massaproductie van Intel-cpu's. Het zou in eerste instantie gaan om Core i3-varianten op een 5nm-node. Dat claimt onderzoeksbureau TrendForce aan de hand van eigen research.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wordt online autoverkoop het ‘nieuwe normaal’?

13-01-2021 17:00 Autoblog.nl

Door corona kopen we met z’n allen meer online dan ooit. Niet alleen oordopjes, truien of broodbeleg, maar ook auto’s. Hoe is het gesteld met de online verkoop van auto’s? We zochten het uit. Het internet is niet vorig jaar uitgevonden (geloof het of niet, het bestaat zelfs al langer dan Autoblog), dus online autoverkoop […]

The post Wordt online autoverkoop het ‘nieuwe normaal’? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Geely en Foxconn gaan autofabrikanten adviseren

13-01-2021 16:52 Autoweek.nl
Geely en Foxconn slaan de handen ineen. De twee bedrijven zijn een strategische overeenkomst aangegaan om autofabrikanten te adviseren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Geschiedenis en onderzoek leert: deplatformen van extreme commun

13-01-2021 16:52 Tweakers.net
Geschiedenis en onderzoek leert: deplatformen van extreme communities werkt
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple bedenkt iPhone hoesje dat AirPods kan opladen

13-01-2021 16:49 Apparata

Altijd AirPods met een volle batterij op zak met dit slimme iPhone hoesje, waarmee je ze kunt opladen. Het is niet zo dat de batterijduur van de AirPods tegenvalt. Sterker nog, mochten ze bijna leeg zijn dan kun je ze eenvoudig even bijladen in de case. Maar dan moet je die case wel meenemen natuurlijk. […]

Het bericht Apple bedenkt iPhone hoesje dat AirPods kan opladen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Flinke koersstijging voor General Motors

13-01-2021 16:29 Autoweek.nl
General Motors beleeft een rooskleurige week. Er is veel nieuws vanuit het Amerikaanse concern en dat wordt kennelijk direct gewaardeerd op de Amerikaanse beurs.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verkoop Lamborghini licht geraakt in 2020

13-01-2021 16:28 Autoweek.nl
Lamborghini heeft in 2020 wereldwijd 7.430 auto's verkocht. Ten opzichte van 2019 is dat een daling van 9 procent. De Urus voert de ranglijst aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Qualcomm neemt start-up Nuvia van ex-Apple-chipontwerpers over v

13-01-2021 16:26 Tweakers.net
Qualcomm heeft overeenstemming bereikt met Nuvia voor een overname. Qualcomm betaalt 1,4 miljard dollar voor de start-up en wil de cpu-techniek van Nuvia implementeren in zijn Snapdragon-socs. De oprichters, prominente chipontwerpers, gaan mee naar Qualcomm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Asus ROG Claymore II, mechanisch RGB gamingtoetsenbord met

13-01-2021 16:14 Hardware.info
De ROG Claymore II is Asus' eerste mechanische RGB gaming toetsenbord met ROG RX Blue Optical Mechanical Switches, die gebruik maken van een hollow-square stem ontwerp en ingebedde rgb leds voor all-around per-toets verlichting. Het ontwerp van de schakelaar moet zorgen voor een debounce-vertraging van bijna nul, zodat de toetsen direct worden geactiveerd zodra ze worden ingedrukt. De holle vierkante stang, vier hoekvergrendelingen voor de toetsen en het X-stabilisatiemechanisme moeten zorge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

IrfanView 4.57

13-01-2021 16:13 Tweakers.net
Irfan Skiljan heeft versie 4.57 van IrfanView uitgebracht. Met dit gratis programma kunnen diverse afbeeldingsformaten en audio- en videobestanden worden geopend. Na installatie ondersteunt IrfanView rond de 30 formaten, maar door toevoeging van alle plug-ins kan dit aantal naar bijna negentig worden opgekrikt. De download is alleen in het Engels of Duits te gebruiken, maar door de toevoeging van taalbestanden is het ook mogelijk om het programma Nederlands te laten praten. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 4.57:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.76

13-01-2021 16:06 Tweakers.net
Piriform heeft versie 5.76 van CCleaner uitgebracht, de laatste versie met ondersteuning voor Windows Vista en XP. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer. Naast opruimen kan CCleaner ook fouten in het register en in snelkoppelingen verhelpen en de lijst met programma's die starten met Windows aanpassen, en is het mogelijk om cookies te beheren. Vanaf deze versie kan ook de algehele conditie van de computer worden getest. Naast een gratis uitvoering is er ook een pro-versie, die onder meer een automatische-updatefunctie biedt. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: CleaningLees het hele artikel op Tweakers.net

Citro?n C5 Tourer 3.0 V6 - 2008 ? 382.985 km - Klokje Rond

13-01-2021 16:00 Autoweek.nl
Een Citro?n C5 met V6 ?n een lpg-installatie zie je niet vaak. Peter van der Schouw rijdt er al vier jaar met volle tevredenheid in rond. Hij snapt ook wel dat het niet de gemakkelijkste auto is om in de vaart te houden. Maar hij gooit graag wat ratio over boord om in een auto te rijden die helemaal aan zijn smaak voldoet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

9 verschillen tussen de Opel Corsa-e en de Corsa

13-01-2021 16:00 Autoblog.nl

In deze video behandelen we de verschillen tussen de elektrische Opel Corsa-e en de Corsa met een verbrandingsmotor.

The post 9 verschillen tussen de Opel Corsa-e en de Corsa appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: chip in Rocket Lake-S onthuld: hoe ziet Cypress Cove en mee

13-01-2021 15:39 Hardware.info
Intel heeft op de Consumer Electronics Show de Rocket Lake-S-cpu's onthuld. Wat we nog niet zagen was de die in de processors, maar PC Games Hardware heeft een die shot van Intel zelf in het persmateriaal gevonden. De Twitteraar Locuza, die regelmatig gedetailleerde afbeeldingen plaatst van chips, heeft hem bovendien onderzocht. Helaas is het formaat nog niet goed in te schatten. De Twitteraar zegt bovendien dat zijn geplaatste variant niet de oorspronkelijke verhoudingen heeft gehouden, hij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Curiosity rijdt 3000 sols op Mars en NASA verlengt missie Marsla

13-01-2021 15:36 Tweakers.net
Marsrover Curiosity van de NASA rijdt inmiddels 3000 Marsdagen rond op de rode planeet. De rover is al meer dan acht jaar op de rode planeet en deed allerlei ontdekkingen. Het duurt niet lang meer voordat opvolger Perseverance aankomt. Ook wordt de missie van InSight verlengd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ubisoft maakt Star Wars-openwereldgame, EA heeft niet langer exc

13-01-2021 15:29 Tweakers.net
Ubisoft maakt in opdracht van Lucasfilm Games een Star Wars-game. Het gaat om een openwereldgame die wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, de studio achter Tom Clancy's The Division.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat klopt er niet aan deze Golf R?

13-01-2021 15:25 Autoblog.nl

Iemand was niet tevreden met de viercilinder in zijn Golf R en had blijkbaar ergens ook nog een RS3 motor. De tijden dat je een Golf nog met een vijfcilinder kon krijgen liggen al weer ver achter ons. Via de zescilinder in de Golf R32 moest je het vanaf de Golf R weer met vier […]

The post Wat klopt er niet aan deze Golf R? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi's nieuwe hoofd exterieurontwerp bekend

13-01-2021 15:21 Autoweek.nl
Nu Andreas Mindt bij Audi vertrekt als hoofdverantwoordelijke voor exterieurontwerp, is er natuurlijk een opvolger nodig. Dat wordt Philipp R?mers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Gigabyte kondigt Aorus gaminglaptops aan met AMD Ryzen en G

13-01-2021 15:18 Hardware.info
In zijn Aorus gaminglijn komt Gigabyte met nieuwe gaminglaptops. In de A5- en A7-serie komt het bedrijf voor het eerst met mid-end gaminglaptops voorzien van een AMD Ryzen 5000H-serie processor en een Nvidia GeForce RTX 30-serie gpu. De 15-inch A5-serie en 17-inch A7-serie zijn zoals gezegd voorzien van een AMD Ryzen 5000H-processor gebaseerd op de Zen 3-architectuur. De cpu heeft 8 cores en 16 threads. Volgens de fabrikant hebben de laptops een 144Hz of 240Hz beeldscherm en moeten ze 72 proc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Nieuwe 4LED-gamingprojector van BenQ, de X1300i

13-01-2021 15:00 Hardware.info
BenQ introduceert een nieuwe gamingprojector gebaseerd op 4LED-technologie. De led-lamp produceert 3.000 ansi lumens en zou tot 30.000 uur meegaan. Het gaat hier om een native full hd (1080p) beamer, die volgens opgave tot 98 procent van het Rec.709-kleurengamma dekt, en hdr ondersteunt. Kleuren worden automatisch gekalibreerd voor automatische balans van WRGBYCM-kleurpunten. 'Game Maestro'-technologie zorgt voor geoptimaliseerde voorinstelling van de spelmodus (rpg, fps, spg) met een lage i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung aapt Apple na en maakt vrijwel hetzelfde product

13-01-2021 14:57 Apparata

Wat jij kan, dat kan ik ook. Samsung heeft een draadloze lader gemaakt en het lijkt wel heel sterk op een product van Apple. Met het ontwerp van een product moet je niet alleen rekening houden met de gebruiksvriendelijkheid, maar ook met concurrerende producten. Het laatste wat je wil is de concurrent na-apen. Tenminste, Chinese […]

Het bericht Samsung aapt Apple na en maakt vrijwel hetzelfde product verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Samsung-robotstofzuiger met 'beveiligingscamera' kan objecten om

13-01-2021 14:56 Tweakers.net
Samsung heeft de JetBot 90 AI+-robotstofzuiger aangekondigd. Het apparaat bevat een camera zodat gebruiker vanaf afstand kunnen kijken wat er in huis gebeurt. Om objecten te omzeilen en een route te kiezen, beschikt de stofzuiger onder meer over een lidarsensor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Abarth pakt 595 op detailniveau aan

13-01-2021 14:46 Autoweek.nl
Abarth heeft de 595 subtiel vernieuwd. Je zult echter goed moeten zoeken om de wijzigingen te spotten, want Abarth pakt de 595 slechts op detailniveau aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Acer voorziet Aspire 5 en 7 van AMD Ryzen 5000-serie mobiel

13-01-2021 14:32 Hardware.info
De nieuwe modellen in Acers Aspire 7-lijn zijn uitgerust met de nieuwe AMD Ryzen 5000-serie mobiele processor en een Nivida GeForce GTX 1650 gpu. Al dat vermogen is opgeborgen in een behuizing die slechts 2,15 kg weegt, terwijl het ddr4-geheugen van maximaal 32 GB en maximaal 1 TB PCIe ssd-opslag de notebook voor iedere taak geschikt moeten maken, aldus de fabrikant. Daarnaast wordt voorzien in verbindingsmogelijkheden zoals een usb-C-poort en dual-band wifi 6 (802.11ax). Het 15,6-inch fhd-s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD Ryzen 7 5800 draait op 5800X-snelheden dankzij overklok

13-01-2021 14:31 Hardware.info
AMD heeft tijdens de CES-beurs zijn nieuwe laptopprocessors met de Zen 3-architectuur onthuld. Na de presentatie zijn enkele andere producten aangekondigd door middel van een persbericht, waaronder de Ryzen 9 5900 en Ryzen 7 5800. Zoals verwacht beschikken ze over lagere kloksnelheden dan de X-varianten. Hierdoor krijgen ze een lager tdp van 65W, 40 watt minder dan hun grotere broers. De nieuwe processoren zullen uitsluitend beschikbaar zijn in kant-en-klare oem-pc’s. De Weibo-gebruiker WolS...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Auto van Sony begeeft zich op de straat

13-01-2021 14:22 Autoblog.nl

Wat nou Apple Car? Sony heeft gewoon al een auto op straat rondrijden. Tijdens de vorige editie van CES kwam Sony met een verrassing op de proppen: een heuse auto. Dit was niet een of ander futuristisch koekblik, zoals je wel meer ziet op de techbeurs, maar een auto die verrassend productierijp oogde. Een productierijp […]

The post Auto van Sony begeeft zich op de straat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: AsusROG Swift PG32UQ, 32-inch HDMI 2.1 gamingmonitor met 14

13-01-2021 14:04 Hardware.info
Asus claimt met de ROG Swift PG32UQ 's werelds eerste 32-inch hdmi 2.1 gamingmonitor met 144 Hz ips-paneel met 1ms responstijd (MPRT) op de markt te brengen. ? De monitor heeft twee hdmi 2.1-poorten om tot 4K-beelden tot 120 Hz te ondersteunen op de nieuwste gameconsoles. Daarnaast wordt voorzien in de Display Stream Compression (DSC) technologie, een compressienorm voor het transporteren van ultrahoge definitie videostromen over een enkele interface op hoge snelheid zonder merkbaar verlies...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Citro?n breidt prijslijst nieuwe C4 uit

13-01-2021 13:45 Autoweek.nl
Citro?n breidt de prijslijst van de C4 uit. De Citro?n C4 is nu ook met BlueHDi 130 diesel- en PureTech 155 benzinemotor te krijgen. Wij hebben de prijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo rustig was het in 2020 qua verkeer

13-01-2021 13:21 Autoblog.nl

We mochten misschien niet harder dan 100 km/u, veel zachter hoefden we gelukkig ook niet te rijden. In 2020 hebben we ons om veel druk moeten maken, maar niet om files. Dat scheelt. Als onbedoeld neveneffect van de coronamaatregelen was ook meteen het fileprobleem opgelost. Hoe zag het verkeersbeeld er precies uit in 2020? TomTom […]

The post Zo rustig was het in 2020 qua verkeer appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo zet TikTok de deur op een kier voor jongeren

13-01-2021 13:05 Apparata

De deur stond wagenwijd open, maar met een aantal aanpassingen zet TikTok de deur op een kier voor jongeren. Helemaal sluiten doet het platform niet. Officieel is het niet de bedoeling dat jonge kinderen zonder toeziend oog van ouders te vinden zijn op YouTube, Instagram of TikTok. Het is aan de bedrijven zelf om in […]

Het bericht Zo zet TikTok de deur op een kier voor jongeren verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Capcoms Pragmata komt pas in 2023 uit en Project Athia van Squar

13-01-2021 13:03 Tweakers.net
Er zijn nieuwe details over releasedata van komende PlayStation 5-games verschenen. Sommige genoemde games komen ook op andere platforms uit. Pragmata blijkt pas in 2023 te verschijnen en Project Athia verschijnt in januari 2022.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Roetfiltertest bij apk komt waarschijnlijk toch

13-01-2021 12:57 Autoweek.nl
Er komt waarschijnlijk toch een verplichte roetfiltertest voor dieselauto's. De test wordt uitgevoerd bij de apk en wordt vanaf juli 2022 in de keuring opgenomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

TikTok vernieuwt privacyvoorwaarden voor tieners en maakt accoun

13-01-2021 12:45 Tweakers.net
TikTok-gebruikers onder de 16 krijgen te maken met nieuwe gebruiksvoorwaarden. Zo zijn accounts voor hen vanaf nu standaard priv?, worden TikToks van tieners tussen de 13 en 15 niet meer aanbevolen aan andere gebruikers en kunnen video's van gebruikers onder de 16 niet langer gedownload worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Nieuwe versies Razer Blade 15 en Pro 17 voorzien van Nvidia

13-01-2021 12:43 Hardware.info
Razer voorziet zijn nieuwe Razer Blade 15 en Razer Blade Pro 17 gaminglaptops vanaf nu van de Nvidia GeForce RTX 30 Series laptop gpu's. Om deze gpu's te kunnen benutten, zijn deze Blades tevens uitgerust met nieuwe display-opties met hogere verversingssnelheden en hogere resoluties. De nieuwe Blade 15 en Blade Pro 17 kunnen worden geleverd tot en met de Nvidia GeForce RTX 3080. Voor het eerst zal het Blade 15 Advanced-model beschikbaar zijn met drie 15,6"-displays: full hd op 360Hz, quad hd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Acer voert updates uit aan diverse gaminglaptops

13-01-2021 12:15 Hardware.info
Acer heeft een aantal updates en vernieuwingen aangekondigd voor diverse gaminglaptops in zijn assortiment, waaronder de Predator Triton 300 SE, Predator Helios 300 en Acer Nitro 5. De Predator Triton 300 SE- en Acer Nitro 5-laptops zijn zoals reeds gemeld nu uitgerust met de nieuwste 11e generatie processoren uit de Intel Core H35-serie, terwijl de Predator Triton 300 SE en Predator Helios 300 zijn verrijkt met gpu's uit de Nvidia GeForce RTX 30 laptopserie. Daarnaast is een reeks andere upg...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Keyvany RS6 is een foute station met 900 briesende pk’s

13-01-2021 11:58 Autoblog.nl

Deze Keyvany RS6 verlegt de grenzen van de goede smaak. Wie de Audi RS6 in het echt heeft mogen aanschouwen, zal het zijn opgevallen. Het apparaat is immens groot en bijna cartoonesk. De gekke skirts, bizarre uitlaatpijpen, 22 inch wielen, extreem gapende grille en ga zo maar door. Het is allemaal over de top. Tuners […]

The post Keyvany RS6 is een foute station met 900 briesende pk’s appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Roetfilter verplicht voor APK. Eindelijk.

13-01-2021 11:36 Autoblog.nl

De controle op het roetfilter wordt verplicht, binnenkort. Vanaf 2022 wordt de controle van de werking van een roetfilter gecontroleerd op je oude diesel. Het roetfilter is inmiddels alweer een tijdje onder ons. De naam beschrijft precies wat het ding doet: het is een filter dat roetdeeltjes opvangt. Heel erg handig, want die deeltjes zijn […]

The post Roetfilter verplicht voor APK. Eindelijk. appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Razer toont concept van slim mondkapje en gamestoel met opr

13-01-2021 11:31 Hardware.info
Razer toont in Las Vegas deze week twee nieuwe concepten. Het bedrijf presenteert enerzijds Project Hazel, een slim mondkapje. Anderzijds is er Project Brooklyn, een integrale gamingstoel met een 60-inch oprolbaar scherm en tactiele feedback-features. Project Hazel Project Hazel zou volgens de fabrikant zich richten op het toegenomen belang van hygi?ne en voorbereiding op onverwachte gezondheidsrisico's. Tegelijkertijd biedt het een alternatief voor wegwerpmaskers en de daarmee gepaarde milie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LG bevestigt Rollable-smartphone dit jaar uit te brengen

13-01-2021 11:28 Tweakers.net
LG brengt zijn Rollable-smartphone dit jaar uit. Dat bevestigt een woordvoerder van de fabrikant. Eerder deze week toonde LG het toestel met uitrolbaar scherm in een korte teaser. Volgens een gerucht is het Chinese BOE de schermleverancier.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS introduceert ROG Strix-laptops met AMD Ryzen 9 5900HX-cpu e

13-01-2021 11:27 Tweakers.net
ASUS heeft drie ROG Strix-laptops aangekondigd die voorzien worden van de onlangs door AMD aangekondigde en op gaminglaptops gerichte Ryzen 9 5900HX-processors. De laptops die ASUS in de Benelux uitbrengt, krijgen een scherm met een refreshrate van 300Hz.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan Juke Enigma heeft Amazon Alexa aan boord

13-01-2021 11:27 Autoweek.nl
Nissan introduceert een nieuwe uitvoering van de excentrieke Juke. De compacte cross-over is vanaf nu ook als Enigma beschikbaar, een uitvoering die de digitale assistent Amazon Alexa naar het model brengt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hackers zetten gestolen EMA-documenten over coronavaccin online

13-01-2021 11:25 Tweakers.net
Het Europees geneesmiddelenbureau EMA meldt dat in december gestolen documentatie over coronamedicatie en -vaccins online verschenen is. Het bureau meldde 9 december gehackt te zijn. Het is nog niet bekend wie er achter de hack zit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cadillac presenteert drone voor passagiers

13-01-2021 11:19 Autoweek.nl
Cadillac gaat de lucht in. Op gadgetbeurs CES presenteert het merk iets wat het nog nooit eerder heeft gedaan: een drone voor passagiers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft verhoogt maximale bestandsgrootte OneDrive tot 250 GB

13-01-2021 11:13 Hardware.info
Microsoft heeft bekendgemaakt dat de maximale bestandsgrootte voor Microsoft 365-gebruikers zal worden verhoogd. Momenteel is het mogelijk om bestanden van maximaal 100 GB te uploaden in SharePoint, Teams en OneDrive. Deze limiet wordt nu verhoogd tot 250 GB. Vanwege het grote aantal thuiswerkers is er nood aan het veilig opslaan en delen van grote bestanden, aldus de softwareontwikkelaar. De verhoging moet het eenvoudiger maken om grote videobestanden, 3D-modellen en datasets te delen.? Eind...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford garantie termijn heel eventjes flink uitgebreid

13-01-2021 11:08 Autoblog.nl

Je krijgt tijdelijk meer garantie op een Ford. Je moet snel zijn, maar dan kun je heel erg lang genieten van extra peace of mind. Er is ooit een tijd geweest dat garantie op een auto buitengewoon kort was. Geloof het of niet, maar jarenlang was 1 jaar de standaard. Daarna waren alle kosten gewoon […]

The post Ford garantie termijn heel eventjes flink uitgebreid appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google publiceert details over geavanceerde hack met vier zeroda

13-01-2021 11:08 Tweakers.net
Google heeft details vrijgegeven over een aanval die bijna een jaar geleden plaatsvond op Android- en Windows-apparaten. De aanvallers maakten daarbij gebruik van verschillende zerodays en bekende kwetsbaarheden, waaronder een sandbox escape en een privilege escalation.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl