3DMark-scores van Nvidia GeForce RTX 2080 opgedoken: prestaties

14-09-2018 19:55 Hardware.info
Normaal gesproken worden ruim voor de offici?le lancering van een nieuwe gpu al benchmarks gelekt. Bij de Nvidia RTX-serie is dat tot vandaag nog niet het geval geweest, met een hele goede reden: zelfs als je al een kaart in bezit had, kon je er niets mee vanwege het gebrek aan drivers. Volgens VideoCardz heeft Nvidia inmiddels GeForce-driver 411.51 beschikbaar gesteld onder nda, en dus kan de chip eindelijk getest worden. Zoals gebruikelijk zien we dan ook direct resultaten van de videokaart t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google Chrome – Gaat vingerafdruk het wachtwoord vervangen?

14-09-2018 19:41 Apparata
Nooit meer wachtwoorden onthouden vergeten. Vorige week bestond Google Chrome 10 jaar en dat ging gepaard met een toffe update vol met nieuw design en nieuwe features. Een van die features was bijvoorbeeld een slim wachtwoord-systeem dat automatisch een moeilijk wachtwoord voor je genereert en bewaart. En nu komt Google met iets tegenstrijdigs. In een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Opensource-cms Umbraco wil ernstige kwetsbaarheid op 20 septembe

14-09-2018 19:40 Tweakers.net
Het team achter Umbraco, een opensource-contentmanagementsysteem dat gebruikmaakt van Asp.net, waarschuwt voor een ernstige kwetsbaarheid die het op 20 september wil patchen. Het heeft geen details over het lek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese Centrale Bank: er zijn geen plannen voor uitgifte van d

14-09-2018 19:04 Tweakers.net
De voorzitter van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, heeft bekendgemaakt dat de bank geen plannen heeft om een digitale munt uit te geven. Een van de redenen is dat er geen behoefte aan een dergelijk betaalmiddel zou zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google test vingerafdruk-login op macOS en Android via WebAuthn

14-09-2018 18:21 Tweakers.net
Google heeft een b?ta van versie 70 van zijn Chrome-browser uitgebracht, waarin het vingerafdrukverificatie test in macOS en Android via WebAuthn. Door gebruik van deze standaard kunnen gebruikers bijvoorbeeld bij een onlinedienst inloggen met hun vingerafdruk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Afzichtelijke BMW Vision iNext vroegtijdig te bekijken

14-09-2018 18:01 Autoblog.nl
Die voorkant, dat kan toch niet? Niets is meer veilig tegenwoordig. Terwijl BMW rustig de wereld overvliegt en de Vision iNext aan een klein groepje geselecteerde klanten laat zien, heeft een ondeugend individu alvast een aantal persplaten op het internet gesmeten. De auto moet binnenkort officieel worden onthuld, maar met deze verrassing krijgen we de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Rechtspraak verkeert in zwaar weer, mede door ict-problemen'

14-09-2018 17:46 Tweakers.net
Rechters en officieren van justitie waarschuwen in een brief aan de Senaat en Tweede Kamer dat de rechtspraak 'in zwaar weer verkeert'. De oorzaak daarvan ligt onder meer bij gebrekkige ict-voorzieningen en een geldtekort door ict-problemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pocophone F1: Marteltest neemt twijfels over plastic weg

14-09-2018 17:32 Apparata
Plastic heeft een slechte naam in de smartphone-industrie, maar wat nou als het goed ?n goedkoop kan?! De Pocophone F1 – een submerk van Xiaomi – is misschien wel de heetste mid-ranger van dit moment. Terecht, als je kijkt naar de specs tegenover de belachelijk lage prijs. Voor zo’n ?350 tot ?450 heb je een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Total betaalt 24 miljoen euro voor tankstation langs A12

14-09-2018 17:03 Autoblog.nl
Dit is slechts het topje van de ijsberg. Autofabrikanten wereldwijd beginnen zich alsmaar meer te richten op de productie van elektrische auto’s. Hierdoor zou je verwachten dat het zelfvertrouwen van de grote oliemaatschappijen enigszins is aangetast, maar tijdens de jaarlijkse veiling van snelwegstations deze week bleek dit allerminst het geval te zijn. In totaal werden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Raijintek kondigt Ophion- en Ophion EVO-behuizingen aan

14-09-2018 17:03 Tweakers.net
De Taiwanese fabrikant van koelers, voedingen en behuizingen Raijintek heeft de Ophion en Ophion EVO aangekondigd. Dit zijn m-itx-behuizingen met een glazen paneel, bedoeld voor de mainstreammarkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung toont in oktober Galaxy-smartphone met vier camera's?

14-09-2018 17:00 Hardware.info
Smartphones zijn hedendaags completer en complexer dan ooit. In feite koopt men met een dergelijk apparaat een all-in-one device dat diverse andere apparaten in basale zin kan vervangen. Zo zijn de camera's de laatste jaren aannemelijk verbeterd en pronken fabrikanten bij introductie onder andere met een verbeterde camera. Een ander voorbeeld is de komst van de nieuwe V40 van LG; met?vijf cameramodules biedt het apparaat veel functies voor de fanatieke smartphonefotograaf. Ook Samsung lijkt eenz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gelekt: BMW Vision iNext

14-09-2018 16:53 Autoweek.nl
BMW brengt in 2021 de iNext op de markt, een volledig elektrisch model waar de binnenkort te onthullen Vision iNext een voorproefje van zou geven. Helaas voor BMW is de auto al in volle glorie op de digitale kanalen verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EVGA RTX 2080 (Ti) kopers kunnen kaart naar eigen smaak aanpasse

14-09-2018 16:15 Hardware.info
Nvidia heft met zijn nieuwe RTX-kaarten weer een verse line-up in handen. Wie voor het huidige topmodel gaat, de RTX 2080 Ti, moet echter diep in zijn buidel tasten. Om kopers van de Ti en non-Ti toch een vorm van aanpasbaarheid en individualiteit te bieden, kunnen gebruikers nu verschillend gekleurde opzetstukken krijgen om het uiterlijk van de kaarten te veranderen. EVGA wil kopers de mogelijkheid geven om hun EVGA RTX 2080 Ti of 2080 naar smaak aan te passen. Om deze reden heft het bedrijf...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netgear ReadyNAS OS 6.9.4

14-09-2018 16:06 Tweakers.net
Netgear heeft ReadyNAS versie 6.9.4 uitgebracht. Deze software draait op de diverse nas-apparaten van Netgear, zoals de met een arm-processor uitgeruste RN102, RN104, RN202, RN204, RN212, RN214 en RN2120, en de met een x86-processor uitgeruste RN312, RN314, RN316, RN516, RN716x, RN3130, RN3138, RN3220 en RN4220. Informatie over hoe de update uitgevoerd moet worden is op deze pagina te vinden. In versie 6.9.4 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Hyundai Kona Electric vs. Opel Ampera-e - Dubbeltest

14-09-2018 16:00 Autoweek.nl
De Hyundai Kona Electric heeft een mooie range, althans, dat belooft de fabrikant zelf. Zo kennen we er nog een, de Opel Ampera-e. Tijd voor een dubbeltest tussen deze twee elektrische auto's!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Shotcut 18.09

14-09-2018 15:58 Tweakers.net
Shotcut is een uitgebreid gratis, opensource en crossplatform videobewerkingsprogramma voor Windows, Linux en macOS. Het maakt gebruik van FFmpeg en heeft daardoor ondersteuning voor de meest gangbare formaten audio en video. De bestanden worden niet ge?mporteerd, maar worden in hun originele formaat bewerkt. Het kan overweg met meerdere sporen en binnen een project kan er een mix van formaten en resoluties worden gebruikt. Versie 18.09 van Shotcut is kort geleden uitgekomen en de release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Formule 1 werpt blik op raceauto van de toekomst (2021)

14-09-2018 15:49 Autoblog.nl
Wie van de drie? Sinds de ingang van het tweede turbotijdperk is de Formule 1 bijzonder eentonig geworden. Mercedes presteert uitermate constant en eigenlijk zijn het alleen Ferrari en Red Bull die het de Duitsers enigszins lastig kunnen maken. Zeker sinds de auto’s in 2017 zijn overgestapt op een design dat nog meer focus legt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Patch My PC 4.1.0.1

14-09-2018 15:48 Tweakers.net
Versie 4.1.0.1 van Patch My PC is uitgekomen. Dit programma kan controleren of de laatste versies van een groot aantal programma's ? waaronder Mozilla Firefox, Java, iTunes, Skype en Adobe Flash ? zijn ge?nstalleerd. Daarnaast kan het zien welke Windows Updates nog op het systeem ontbreken en welke programma's met Windows meestarten, en kan het programma's verwijderen. Daarmee is Patch My PC vergelijkbaar met SUMo van KC Softwares.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Diverse Final Fantasy-spellen krijgen een release op pc en conso

14-09-2018 15:26 Tweakers.net
Er komen in de loop van dit jaar en 2019 diverse Final Fantasy-spellen naar consoles en de pc. Het gaat om World of Final Fantasy Maxima, Chocobo's Mystery Dungeon Every Buddy! en Final Fantasy VII, IX, X en XII.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bijzondere teaser Nissan

14-09-2018 15:24 Autoweek.nl
Automerken weten ons nog steeds te verrassen, want dit is Nissans teaser van een nieuw studiemodel. Wat het sterrenstelsel met het concept te maken heeft? Het is een "out-of-this-world" ontwerp...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitcoin komt maar niet bij van duikvlucht

14-09-2018 15:23 Apparata
In anderhalve week tijd is er nauwelijks iets veranderd. Investeerders die hun geld in cryptocurrency hebben gestoken, hebben talloze ups en downs meegemaakt sinds de gigantische Bitcoin-explosie van een jaar geleden. De laatste tijd gaat het echter niet geweldig met de grote jongens in die wereld, en ook de Bitcoin lijkt moeite te hebben om […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia GeForce RTX 2080 (Ti) preview: GPU's met ray-tracing en A

14-09-2018 15:00 Hardware.info
Het zal geen hardwareliefhebber ontgaan zijn; eind vorige maand introduceerde Nvidia tijdens de Gamescom-beurs in Keulen zijn nieuwste generatie videokaarten, codenaam?Turing. We hebben na de 10-serie ruim twee jaar moeten wachten op wat nieuws, maar nu het eindelijk zover is, introduceert Nvidia wel drie kaarten in ??n keer: de Nvidia GeForce RTX 2070, Nvidia GeForce RTX 2080 en ook direct topmodel Nvidia GeForce RTX 2080 Ti. Je leest het goed;?RTX en dus niet langer GTX. Dat heeft alles te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Turing: de architectuur achter RTX

14-09-2018 15:00 Tweakers.net
Voor we naar prestaties van kaarten kijken, duiken we eerst in de architectuur van Turing: wat mag je van de nieuwe features van de kaarten verwachten?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Smaakvol? BMW Individual maakt Rose 7 Serie

14-09-2018 14:56 Autoblog.nl
De trendkleur lijkt nu ook naar auto’s te komen. Rose is het helemaal tegenwoordig. Nee, niet het drankje van je vriendin wat in de koelkast staat. Het gaat in dit geval om de kleurtint. Rose goud komt steeds vaker voor bij juwelen, smartphones, smartwatches en hier op een BMW 750Li xDrive. Geen dertien in een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dieselversie Nissan Qashqai krijgt upgrade

14-09-2018 14:44 Autoweek.nl
Hoewel Nissan de komende jaren steeds meer afscheid van dieselmotoren gaat nemen, krijgt de 1,5-liter dCi een kleine upgrade. Het vernieuwde blok vindt zijn weg de komende tijd ook naar een reeks Renaults.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

RTX 2080-benchmarks verschijnen bij 3DMark

14-09-2018 14:39 Tweakers.net
In de database van 3DMark verschijnen resultaten van de GeForce RTX 2080-videokaarten van Nvidia. In de Time Spy- en Fire Strike-benchmarks is de kaart ongeveer net zo snel als de GTX 1080 Ti.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: BMW X5 (E53)

14-09-2018 14:30 Autoweek.nl
De eerste BMW X5 bracht als eerste SUV van BMW een schokgolf teweeg vanwege zijn carrosserievorm, maar niet vanwege zijn design. De klassiek gelijnde auto werd in 2003 wat bijgepunt, zodat bij het destijds net totaal getransformeerde gamma zou passen, maar was dat echt een verbetering?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai komt met vrachtwagen met brandstofcel

14-09-2018 14:21 Autoweek.nl
Hyundai presenteert vandaag een schets van... een vrachtwagen. Maar niet zomaar een. Het gevaarte heeft namelijk een brandstofcel aan boord!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rij-impressie: BMW X4

14-09-2018 14:16 Autoweek.nl
Elke SUV is in wezen een poging om de eigenschappen van diverse carrosserie?n in ??n auto te verenigen. Gewoonlijk hoort een coup? daar niet bij. De nieuwe X4 bewijst echter opnieuw dat BMW daar heel anders over denkt. Kan dat eigenlijk wel, alles in ??n?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mozilla schakelt WebRender in bij Firefox Nightly

14-09-2018 14:15 Tweakers.net
Mozilla is begonnen met het gebruik van WebRender bij de Nightly-versie van zijn Firefox-browser. De grafische renderer voor de Servo-browserengine werkt voorlopig alleen in combinatie met Windows 10 en een Nvidia-gpu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HWMonitor 1.36

14-09-2018 14:00 Tweakers.net
CPUID, bekend van onder andere CPU-Z en PC Wizard, heeft versie 1.36 van HWMonitor uitgebracht. Dit programma is in staat om de waardes uit te lezen van een groot aantal sensors van onder andere moederborden, videokaarten en harde schijven. Informatie zoals temperaturen, spanningen en snelheden van ventilators kunnen dan in een overzichtelijk scherm worden weergegeven. Er is ook een betaalde Pro-versie, die het onder meer mogelijk maakt om andere pc's in het netwerk in de gaten te houden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze handgeschakelde F430 heeft een ok? prijs

14-09-2018 13:55 Autoblog.nl
Voor wie roeren leuker vindt dan flipperen. Handgeschakelde moderne Ferrari’s zijn doorgaans duurder dan de variant met een automatische versnellingsbak. In het geval van de F430 scoor je nu een handgeschakeld exemplaar voor een bedrag waar je vijf ? zes jaar geleden enkel een automaat voor had. Op Autotrack worden momenteel zes exemplaren aangeboden van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz teast A35 AMG

14-09-2018 13:51 Autoweek.nl
Natuurlijk krijgt ook de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse een knalharde AMG-versie en het is die krachtpatser waarop Mercedes-AMG middels twee afbeeldingen op vooruitblikt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze 20 NES-klassiekers speel je op de Nintendo Switch

14-09-2018 13:41 Apparata
De nieuwe online service van Nintendo komt met een hoop extra’s. De laatste tijd loopt de oude garde gamers storm voor de klassiekers van Nintendo. De recente NES-herleving genaamd NES Classic verkocht zelfs even beter dan de PS4, Xbox One en de Switch! De aankomende onlineservice van Nintendo speelt in op de vraag naar nostalgie, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Raijintek Ophion en Ophion Evo ge?ntroduceerd: moderne Mini-ITX

14-09-2018 13:35 Hardware.info
Raijintek heeft zijn productassortiment vandaag uitgebreid met twee nieuwe behuizingen, namelijk de Ophion en Ophion Evo. Ze zijn gebaseerd op hetzelfde ontwerp, met enkele kleine verschillen. Beide hebben in ieder geval een voorkant van geborsteld aluminium, met aan beide zijkanten een glasplaat als zijpaneel. Er kan een standaard atx-voeding worden ge?nstalleerd, en voor videokaarten mag je modellen uitkiezen met een lengte tot 330 millimeter. Voorop vind je onder andere usb 3.0, usb type-c e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe CEO voor Lotus

14-09-2018 13:28 Autoweek.nl
Lotus heeft aangekondigd wie zijn nieuwe CEO is. Phil Popman wordt naar voren geschoven als de vervanger van de eerder dit jaar opgestapte Jean-Marc Gales.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Assistent speelt nieuws van Nederlandse media af met 'lui

14-09-2018 13:12 Tweakers.net
Gebruikers van de Google Assistant kunnen vanaf vrijdag audionieuwsbulletins en podcasts van elf Nederlandse nieuwsorganisaties afspelen. De assistent speelt de actuele items af na het stemcommando 'luister naar', gevolgd door de naam van de organisatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ricciardo en Verstappen domineren FP1 in Singapore

14-09-2018 12:54 Autoblog.nl
En geven zo de rest het nakijken. Hoewel Ricciardo straks de overstap gaat maken naar Renault en Verstappen 2018 niet meer ziet als een seizoen waar hij nog kan gaan stunten, geven beide Red Bull-heren alles op alles in Singapore. Het duo had vanmorgen (Nederlandse tijd) een dominante eerste vrije training achter de rug. Ricciardo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Peugeot 208 in beeld!

14-09-2018 12:40 Autoweek.nl
Peugeot werkt aan een nieuwe generatie van de 208 en het is die auto die we dankzij AutoWeek-lezer Guido Smit al goed kunnen bekijken!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Update Oktober Testfest 2018: Nieuwe testpanels beschikbaar!

14-09-2018 12:00 Tweakers.net
Eerder deze week kondigden we aan dat het?Oktober Testfest?terugkeert. Opnieuw hebben we veel partners bereid gevonden producten ter beschikking te stellen voor heel veel testpanels. Blijkbaar heeft onze aankondiging nog meer fabrikanten wakker gemaakt, want er zijn?weer nieuwe?testpanels bij gekomen. Deze zijn mede mogelijk gemaakt door BenQ, HyperX en Aras Security.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Ringrecord Sabine Schmitz na 13 jaar ‘verbroken’

14-09-2018 11:44 Autoblog.nl
Voor het eerst wist een busje op de Nordschleife een rondje in minder dan 10 minuten af te leggen. In de tijd dat Top Gear nog w?l grappig was reed Sabine Schmitz een record op de N?rburgring Nordschleife met een gestripte Ford Transit. Dat was in het jaar 2005. Dit inmiddels legendarische televisiefragment staat nog […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus brengt TUF Gaming-laptops FX505 en FX705 in december uit

14-09-2018 11:26 Tweakers.net
Asus brengt in december zijn FX505- en FX705-gaminglaptops uit in de Benelux. Van zowel de 15,6"-versie als de 17,3"-versie verschijnt ??n configuratie. Het grote model heeft een GTX 1050, de kleinere variant krijgt een GTX 1060 en een 144Hz-paneel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Draadloze powerbanks van Zen kunnen ook weer draadloos opgeladen

14-09-2018 11:15 Hardware.info
Zens heeft een opmerkelijke serie nieuwe powerbanks ge?ntroduceerd, die bedoeld is voor het draadloos opladen van de Apple iPhones met Qi-ondersteuning. Dat is op zich niet zo heel bijzonder, maar het bedrijf heeft besloten dat het ook handig is als de powerbank zelf weer via dezelfde standaard draadloos opgeladen kan worden. Het gaat om twee varianten, namelijk de?Wireless Powerbank with Adhesive Grip en de Dual Wireless Powerbank. Eerstgenoemde heeft zoals de naam doet vermoeden een klevende...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vergelijking: iPhone XS vs. Samsung Galaxy S9

14-09-2018 11:11 Apparata
Samsung en Apple: ze blijven elkaars grootste concurrenten. Met de komst van de iPhone XS laait de strijd weer op. Qua afmetingen is de Galaxy S9 de perfecte concurrent voor de nieuwe iPhone XS. De displays zijn exact even groot, al weet Samsung er net iets meer pixels in te persen dan Apple. De ene […]
Lees het hele artikel op Apparata

Katamari Damacy Reroll komt naar de pc en de Nintendo Switch

14-09-2018 11:05 Tweakers.net
Het eerste Katamari Damacy-spel krijgt een remaster voor de pc en Nintendo Switch. Deze zal op 30 november verschijnen in de eShop en op 7 december op Steam. Het originele spel kwam uit voor de PlayStation 2 in 2004, maar alleen in Japan en Noord-Amerika.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Amarok Dark Label geprijsd

14-09-2018 10:58 Autoweek.nl
Volkswagen heeft prijslabels gehangen aan de Amarok Dark Label, een speciaal aangeklede editie van de pick-up.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel PROSet/Wireless 20.80.0

14-09-2018 10:55 Tweakers.net
Intel heeft kort geleden een nieuwe versie van zijn Intel PROSet/Wireless set uitgebracht met 20.80.0 als versienummer. Deze set bevat zowel drivers als een compacte interface om draadloze profielen in te stellen, en biedt daarnaast uitgebreide statistieken en troubleshooting opties aan vergeleken met Windows. In de nieuwe uitgave zijn twee problemen verholpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politici VS vragen Google naar censuur bij zoekmachine in China

14-09-2018 10:53 Tweakers.net
Een groep van zestien Amerikaanse politici, bestaande uit Democraten en Republikeinen, willen opheldering van Google over de gevolgen van zijn plannen om de Chinese markt weer te betreden. Er is groeiende kritiek op die plannen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Media Player Classic - Home Cinema 1.8.1

14-09-2018 10:40 Tweakers.net
In juli 2017 is versie 1.7.13 van Media Player Classic - Home Cinema uitgekomen en gaven de ontwikkelaars aan dat zij verder geen nieuwe versies meer uit zouden gaan brengen. De broncode is echter opensource en een ontwikkelaar, die onder de naam clsid bij de website Doom9 bekend staat en zelf lange tijd bij mpc-hc betrokken was, brengt nu af en toe nieuwe "onoffici?le" versies uit. Deze bevatten alleen kleine verbeteringen en ook wordt altijd de laatste versie van de LAV Filters en MediaInfo meegeleverd. De changelog voor versie 1.8.1 is hieronder te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit betaal je voor een G-Power F90 BMW M5

14-09-2018 10:40 Autoblog.nl
Bestel alvast maar wat kukident, want je gebit schiet spontaan los bij het intrappen van het gaspedaal. Na bekende tuners als AC Schnitzer en Manhart, komt nu ook G-Power met pretpakketten voor de F90 BMW M5. Klanten hebben keuze uit drie mogelijkheden. Met de eerste kuur gaat het vermogen van 600 naar 700 pk, met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia presenteert: K3 GT

14-09-2018 10:36 Autoweek.nl
De Europese markt werd gisteren getrakteerd op de Proceed, een auto die in het thuisland van Kia niet beschikbaar komt. Als troost krijgen de Zuid-Koreanen deze K3 GT.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wie durft het aan: een rondje om de maan met Elon Musk

14-09-2018 10:21 Apparata
De eerste maanreis van SpaceX zit er dan toch aan te komen. Het is zelfs al bekend wie die reis als eerste gaat maken. SpaceX wil mensen tegen betaling een rondje om de maan laten vliegen. Sterker nog: hoewel er nog niet ??n succesvolle testvlucht heeft plaatsgevonden, zijn er volgens topman Elon Musk nu al […]
Lees het hele artikel op Apparata

BPM-inkomsten stijgen met 21 procent

14-09-2018 10:15 Autoweek.nl
De kassa rinkelt bij de overheid, want de opbrengsten van de Belasting van Personenauto's en Motorfietsen (BPM) nam in de eerste acht maanden van dit jaar wederom flink toe. In vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder gaat het om een stijging van 21,2 procent.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skoda Kodiaq GT bijzonder ingepakt

14-09-2018 9:59 Autoweek.nl
Skoda komt niet alleen met een RS-versie van de Kodiaq, maar ook met een nieuwe carrosserievariant: de Kodiaq GT. Het is die 'coup?-SUV' die in camouflagetrim is genapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Animal Crossing-game komt naar de Nintendo Switch

14-09-2018 9:50 Tweakers.net
Er is een nieuwe game in de Animal Crossing-serie in de maak voor de Nintendo Switch. Het spel zal in de loop van 2019 uitkomen. Los daarvan zijn details zoals gameplay, inhoud en functies nog niet bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Diablo III: Eternal Collection komt op 2 november uit voor Ninte

14-09-2018 9:20 Tweakers.net
Blizzard heeft de verschijningsdatum van Diablo III voor de Switch bekendgemaakt. De game komt op 2 november uit. Het gaat om de Eternal Collection, die ook de uitbreidingen Reaper of Souls en Rise of the Necromancer bevat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus kondigt nieuwe usb-c Bullets-oortjes aan

14-09-2018 9:19 Hardware.info
In de loop der jaren hebben diverse fabrikanten van smartphones hun eigen 'oortjes' ontwikkeld. De standaard meegeleverde in-ear muziekdoppen zijn daarom bij de fabrikanten zeer verschillend en vaak ook los verkrijgbaar. Net zoals Apple zijn EarPods heeft, gebruikt OnPlus zijn Bullets. De fabrikant heeft in het kader van een aankomende nieuwe smartphone alvast de nieuwe Bullets-oortjes aangekondigd die gebundeld zullen zijn. Na de Bullets V2 komt OnePlus nu met usb-c Bullets. De nieuwe variant...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Luigi's Mansion 3 komt volgend jaar naar Nintendo Switch

14-09-2018 9:06 Tweakers.net
Nintendo heeft Luigi's Mansion 3 aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game moet ergens in 2019 uitkomen en de titel van de game is nog niet definitief. Verder heeft Nintendo bekendgemaakt dat Yoshi’s Crafted World in de lente van 2019 uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung lanceert 11 oktober Galaxy met 4 cameralenzen

14-09-2018 9:02 Apparata
Samsung heeft Apple even laten uitrazen en klapt er nu vol overheen. De Zuid-Koreanen gaan op 11 oktober een smartphone aankondigen met vier cameralenzen. 4x fun, aldus Samsung. In de wandelgangen gingen al langer geruchten over dit nieuwe Galaxy-toestel, dus de uitnodiging voor het event lijkt de belangrijkste feature meteen te bevestigen. Daar sta je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl