Tientallen oudere routers kwetsbaar voor CIA-kwetsbaarheid

20-07-2017 16:32 Hardware.info
Vorige maand kwam een kwetsbaarheid in tientallen oudere routers aan het licht dankzij een lek via WikiLeaks. Het betrof een beschrijving van 'Cherry Blossom', een manier die de Amerikaanse inlichtingendienst CIA gebruikte om in te breken op routers, accesspoints en andere draadloze apparaten. Als een aanvaller eenmaal het beheer over de router heeft overgenomen, kunnen er bijvoorbeeld man-in-the-middle-aanvallen worden uitgevoerd. In een lijst van getroffen apparaten komen oude routers van ond...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Weblog: De wet van de remmende voorsprong

20-07-2017 16:30 Autoweek.nl
Helaas heb je je voorhoedepositie niet altijd in de hand. Soms transformeert de markt te snel. Je ziet het nu met elektrische auto's gebeuren. De kwestie is niet ?f maar wanneer Tesla met de Wet te maken krijgt. April vorig jaar beloofde Elon Musk de eerste betaalbare elektrische middenklasser, de Model 3; circa 350 kilometer actieradius voor in het thuisland 35.000 dollar, wat hier natuurlijk meer wordt. Het klonk de massa als muziek in de oren. Honderdduizenden aspirant-kopers reserveerden ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Game of Thrones-makers krijgen kritiek op volgende project

20-07-2017 16:23 Apparata
Een alternatieve realiteit met slaven zal centraal staan in ‘Confederate’. Foto:@ Kevin Winter/Getty Images Showrunners David Benioff en D.B. Weiss, de kerels achter het immens succesvolle Game of Thrones, hebben bekend gemaakt wat hun plannen zijn na de serie. Wederom zullen ze met HBO gaan werken, maar ditmaal zal de serie zich niet in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW M135i (2012-2016) – occasion video & aankoopadvies

20-07-2017 16:00 Autoblog.nl
Het is misschien niet de meest fraaie BMW ooit gebouwd, maar de hardware maakt hier veel (zo niet alles) goed. Een gretige zes-in-lijn met twinscroll turbo, achterwielaandrijving en wat M-sport goodies. Dat is feest. Tijdens de eerste kennismaking vonden we het gebrek aan een echt mechanisch sperdifferentieel wat minder feestelijk, maar dat is inmiddels aftermarket […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Citro?n XM V6 - Op de Rollenbank

20-07-2017 16:00 Autoweek.nl
Als topmodel van Citro?n heeft de XM nooit z'n legendarische voorganger kunnen evenaren, maar toch heeft het model een trouwe schare fans. En hij mag dan wat minder tot de verbeelding spreken, maar de techniek van de XM blijkt bovengemiddeld goed.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volvo en Geely richten joint-venture op

20-07-2017 15:58 Autoweek.nl
Het sinds 2010 in bezit van de Geely Holding Group zijnde Volvo richt samen met zijn Chinese eigenaar een joint-venture op.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Niantic brengt Legendary Pok?mon vanaf dit weekend naar Pok?mon

20-07-2017 15:54 Tweakers.net
Niantic heeft bekendgemaakt dat de Legendary Pok?mon worden vrijgegeven in Pok?mon Go. Op zaterdag kunnen spelers tijdens het Go Fest in Chicago voor het eerst een Legendary Raid doen. Als zij de Pok?mon verslaan, komt deze ook naar raids over de hele wereld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kwetsbaarheid in Valve-games was uit te buiten door te fraggen

20-07-2017 15:44 Tweakers.net
De Source-sdk van Valve bevatte een ernstige kwetsbaarheid die tot het uitvoeren van code op clients en servers van games kon leiden, na bijvoorbeeld het neerschieten van een speler. Valve heeft zijn games in juni een patch gegeven, maar mods zijn waarschijnlijk nog kwetsbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het wild: Fiat 127 (1976)

20-07-2017 15:44 Autoweek.nl
Vandaag bedanken we AutoWeek-lezer Sidney Meulema hartelijk voor zijn inzending voor In het wild. Op de digitale planken: een Fiat 127!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Python 3.6.2

20-07-2017 15:41 Tweakers.net
Python is een objectgeori?nteerde programmeertaal die kan worden gebruikt om eenvoudige tot complexe, platformonafhankelijke applicaties te ontwikkelen. Het is in de jaren negentig ontworpen door Guido van Rossum, die destijds in Amsterdam voor het CWI werkte. Guido, die tegenwoordig voor Dropbox werkt, is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van Python. Het ontwikkelteam heeft de versie 3.6.2 uitgegeven na twee releasecandidates. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wireshark 2.4.0 / 2.2.8 / 2.0.14

20-07-2017 15:40 Tweakers.net
Versies 2.4.0, 2.2.8 en 2.0.14 van de opensource-protocol-analyzer en -packetsniffer Wireshark zijn uitgekomen. Met dit programma kunnen verschillende datapakketten en netwerkprotocollen op het netwerk worden geanalyseerd. Ook kan het programma eerder opgeslagen dataverkeer als invoer gebruiken. Wireshark is geschikt voor Windows, Linux en macOS, met aparte downloads voor 32bit- en 64bit-uitvoeringen van de besturingssystemen. In deze uitgaves zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS kondigt Crosshair VI Extreme-moederbord voor Ryzen aan

20-07-2017 15:39 Hardware.info
Tot nu toe was de Crosshair VI Hero het duurste ASUS-moederbord voor socket AM4, maar vandaag voegt de fabrikant een nog extremer model toe aan zijn line-up. De Crosshair VI Extreme moet het ultieme Ryzen-moederbord worden voor overklokkers en andere gebruikers die het maximale uit hun AMD-systeem willen halen. Uiteraard is de Extreme opgetrokken rond de high-end X370-chipset. Het E-ATX-moederbord bevat een 12-fasen stroomvoorziening, twee PCI-Express 3.0 x16-sloten voor SLI of CrossFire en een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Is dit de gaafste verpakking voor een Toyota V6?

20-07-2017 15:38 Autoblog.nl
Een lager gewicht, meer power en een z??r serieus koetswerk. Jawel, het is de Lotus Evora GT430 en inderdaad: dat getal staat voor het vermogen van de Britse supersporter. Dankzij de zeer aerodynamische koets weet het ding maar liefst 250 kg aan downforce op te wekken als de topsnelheid bereikt is. Tegen die tijd ga […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Supermarkten waarschuwen voor phishing via WhatsApp-berichten me

20-07-2017 15:20 Tweakers.net
Supermarkten in Nederland en Belgi? waarschuwen voor een malware-actie die momenteel de ronde doet via WhatsApp. Daarbij krijgen mensen berichten voor 'waardebonnen' van een supermarkt, maar de waardebonnen zijn nep.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Telltale kondigt nieuwe Batman, The Walking Dead en The Wolf Amo

20-07-2017 15:04 Tweakers.net
Tijdens Comic-Con in San Diego kondigt ontwikkelaar Telltale Games drie nieuwe games aan. Batman: The Telltale Series - The Enemy Within verschijnt in augustus en het vierde seizoen van The Walking Dead verschijnt in 2018, net als een tweede seizoen van The Wolf Among Us.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google wil Android-gebruikers 'beter beschermen' tegen nadelen S

20-07-2017 15:01 Tweakers.net
Google wil meer gaan doen om gebruikers van Android te beschermen tegen de nadelen van SafetyNet. Dat is de methode om apps te blokkeren op apparaten waarop gebruikers roottoegang hebben. Onder meer Netflix gebruikt SafetyNet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voor minder dan 30 mille scoor je deze Ferrari 456 GT

20-07-2017 14:59 Autoblog.nl
De Italiaan komt wel met wat werk. De 456 GT is ??n van de Ferrari-modellen uit de jaren negentig die ik zeer kan waarderen. Het design is stijlvol en niet schreeuwerig. Het dashboard is functioneel en niet te druk. Tot je naar de middenconsole kijkt, waar het een verzameling van knoppen is. Maar dat terzijde. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Plaatsen nanodeeltjes op halfgeleiders leidt tot hogere lichtopb

20-07-2017 14:53 Tweakers.net
Wetenschappers van de Universiteit van Michigan hebben een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee metalen nanodeeltjes op halfgeleiders worden geplaatst. Dat kan zorgen voor een 50 procent hogere effici?ntie van led-lampen en uiteindelijk tot een 'onzichtbaarheidsmantel' leiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D?t is de Lotus Evora GT430

20-07-2017 14:43 Autoweek.nl
Lotus liet gisteren al weten dat het vandaag iets nieuws naar voren zou schuiven. De nieuweling die werd aangekondigd, is nu daadwerkelijk gepresenteerd: de Evora GT430!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Duitsland wil nog dit jaar met staatsspyware WhatsApp-chats op

20-07-2017 14:39 Tweakers.net
Uit een document blijkt dat Duitsland de politie nog dit jaar de mogelijkheid wil geven om met zelfontwikkelde spyware versleutelde chats af te luisteren. Dat gebeurt bijvoorbeeld door de spyware op een smartphone te installeren, waardoor berichten voor versleuteling te lezen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Smartphone-gebruik van de Nederlander in kaart gebracht

20-07-2017 14:09 Apparata
WhatsApp is gigantisch populair en bijna gemeengoed te noemen. Uit een nieuw rapport van Dutch Apps Market blijkt dat ruim 12 miljoen Nederlanders WhatsApp hebben ge?nstalleerd op hun smartphone. Bijna 10 miljoen Nederlanders gebruiken de berichtenapp dagelijks. Deze gigantische aantallen – zo’n 70% van de Nederlandse bevolking gebruikt WhatsApp – zijn nog verbazingwekkender als je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fender Monterey en Newport zijn Bluetooth-speakers met ouderwets

20-07-2017 14:05 Hardware.info
Het muziekbedrijf Fender heeft zijn eerste twee Bluetooth-geluidssystemen voorgesteld, namelijk de Newport en Monterey. Bijzonder bij deze twee is het uiterlijk, want ze zijn voorzien van nostalgische grills; het bedrijf lijkt hiermee de concurrentie aan te willen gaan met de Bluetooth-speakers van Marshall - die eveneens het uiterlijk hebben van een ouderwetse versterker. Fender gaat de kleine Newport aanbieden voor een prijs van 199,99 USD, terwijl de grotere Monterey voor 349,99 USD van eige...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blizzard stopt in oktober ondersteuning voor enkele games op Win

20-07-2017 14:03 Tweakers.net
Blizzard heeft bekendgemaakt dat het de ondersteuning voor Windows XP en Windows Vista gaat be?indigden in een aantal games van de ontwikkelaar. Het gaat om bekende titels als World of Warcraft, Starcraft II, Diablo III, Hearthstone en Heroes of the Storm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft toont Cortana-thermostaat met half doorzichtig scherm

20-07-2017 13:55 Tweakers.net
Microsoft heeft een thermostaat van Johnson Controls getoond met Windows 10 IOT Core en Cortana-integratie. Het apparaat lijkt een half transparant display te hebben. Beide bedrijven hebben nog geen nadere details van het apparaat gegeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opel Ampera-e

20-07-2017 13:28 Autoweek.nl
Stukje bij beetje komt de actieradius van de elektrische auto op een acceptabel niveau. Opel deelt met de Ampera-e in de middenklasse een serieuze tik uit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Rond 9,6 miljoen Nederlanders sturen dagelijks een bericht via

20-07-2017 13:16 Tweakers.net
Ongeveer 9,6 miljoen Nederlanders gebruiken dagelijks WhatsApp om berichten te versturen en meer dan elf miljoen doen dit minstens ??n keer per week. Dit claimt onderzoeksbureau Telecompaper. Die aantallen zijn gestegen in de afgelopen jaren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Breng het interieur van de Maybach G650 naar je G-klasse

20-07-2017 13:14 Autoblog.nl
Je hoeft geen peperdure Maybach aan te schaffen om te genieten van ultieme luxe. Breng dat interieur gewoon naar je eigen G. Mercedes-Maybach is de kers op de taart als het gaat om het toppunt van luxe bij Mercedes. Eerder dit jaar hadden de Duitsers de Mercedes-Maybach G650 Landaulet ge?ntroduceerd. Een nieuw over-de-top model van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fairphone stopt met ondersteuning eerste smartphone door gebrek

20-07-2017 13:08 Tweakers.net
Fairphone is gestopt met de ondersteuning van zijn eerste smartphone, omdat het geen vervangende onderdelen meer kan inkopen. Bovendien is het bedrijf gestopt met de ontwikkeling van de Android 4.4-update voor het toestel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Chieftec Proton 80Plus Bronze-voedingen komen volgende we

20-07-2017 12:57 Hardware.info
Chieftec is van plan om volgende week een nieuwe reeks voedingen op de markt te brengen onder de naam Proton. De reeks strekt van het instapmodel van 400 watt naar het kleine marktsegment van de kilowatt-voedingen. De fabrikant beweert gebruikt te maken van moderne DC-DC-voedingstechnologie,?wat geholpen heeft voor de?80Plus Bronze-effici?ntie. Modellen tot 600 watt met achtervoegsel 'S' worden geleverd met een ventilator van 120 millimeter en zijn niet modulair uitgevoerd. Hoger gepositioneerd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Windows-apparaten met Clover Trail-cpu's krijgen tot 2023 alleen

20-07-2017 12:54 Tweakers.net
Microsoft zal apparaten met een Intel Clover Trail-cpu tot 2023 patches geven van Windows 10 Anniversary Update. De nieuwere Creators Update en toekomstige Windows-versies werken niet op de apparaten vanwege ontbrekende drivers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Leaf krijgt e-Pedal

20-07-2017 12:52 Autoweek.nl
Nissan rust de tweede generatie Leaf uit met wat het merk zelf een e-Pedal noemt. Hiermee kun je de Leaf niet alleen versnellen, maar ook volledig tot stilstand brengen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Onderzoek: meerderheid lezers artikelen via Facebook onthoudt na

20-07-2017 12:11 Tweakers.net
Een meerderheid van de mensen die via Facebook artikelen aanklikken, onthouden niet waar ze die precies gelezen hebben. Dat blijkt uit een studie onder 6811 Britten. Ongeveer 44 procent kon de volgende dag nog opnoemen op welke site ze het artikel hadden gelezen als ze het via Facebook vonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dieven jatten 911 Targa 4S op brutale wijze

20-07-2017 11:57 Autoblog.nl
De brutaliteit tegenwoordig. Het lijkt wel of je exclusieve wagen nergens meer veilig is. De eigenaar van een Porsche 911 Targa 4S (rijtest) liet zijn bolide een nachtje buiten slapen. De auto stond geparkeerd op een openbare parkeerplek op het terrein van voetbalclub FC Latem in het Belgische Sint-Martens-Latem. Autodieven zagen de Porsche geparkeerd staan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alarmnummer-problemen OnePlus 5 binnenkort verleden tijd

20-07-2017 11:56 Apparata
De Chinese smartphonefabrikant werkt hard aan een update. Een nogal enge bug teistert sommige One Plus 5-bezitters. Wanneer men het alarmnummer belt, gaat de OnePlus 5 in staking. Het toestel loopt vast en herstart zichzelf. Iets dat je niet wil hebben in een noodsituatie. Het techbedrijf is op de hoogte van de problemen en heeft […]
Lees het hele artikel op Apparata

Opel's GSi-geschiedenis

20-07-2017 11:32 Autoweek.nl
Gisteren plakte Opel voor het eerst in jaren weer het GSi-label op een van zijn modellen. De eer was aan de Insignia om de drielettercombinatie uit de mottenballen te trekken. Tijd voor het GSi-gamma in vogelvlucht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bouw een TransIP-vps-toepassing en win een Asus-laptop met HTC V

20-07-2017 11:30 Tweakers.net
Laat op een gemiddelde verjaardag het woord vps vallen en iedereen kijkt je raar aan. Gelukkig is dat op Tweakers wel anders. Maar waar gebruiken jullie hem voor? Hebben jullie weleens toepassingen ontwikkeld die ?cht anders zijn? Die een vps ?cht op de proef stellen?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi gaat smartphones tot vijf jaar oud updates geven naar Miu

20-07-2017 11:26 Tweakers.net
De Chinese fabrikant Xiaomi gaat toestellen tot vijf jaar oud, updates geven naar de nieuwe versie van zijn skin Miui 9. Van het oudste model, de Mi 2 en variant Mi 2s, zijn nog vijf miljoen actieve exemplaren in omloop, claimt de fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Criminelen stelen voor 27 miljoen euro aan ether door lek in wal

20-07-2017 11:13 Tweakers.net
Criminelen hebben meer dan 150.000 ether, omgerekend momenteel ongeveer 27 miljoen euro, kunnen stelen door een kwetsbaarheid in de walletsoftware van Parity. White hats zeggen uit voorzorg andere kwetsbare wallets leeggehaald te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pi-hole 3.1.4

20-07-2017 11:06 Tweakers.net
Pi-hole is een advertising-aware dns- en webserver bedoeld om te draaien op een Raspberry Pi in het netwerk. Door op de router naar Pi-hole te verwijzen voor dns-afhandelingen, zullen alle apparaten binnen het netwerk er automatisch gebruik van maken zonder dat er instellingen moeten worden aangepast. Vervolgens worden advertenties niet meer opgehaald, waardoor pagina's sneller laden. In potentie kan er ook malware mee buiten de deur worden gehouden. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de uitleg en video's op deze pagina, of deze handleiding van Tweaker jpgview. De ontwikkelaars achter Pi-hole hebben versie 3.14 als hotfix uitgebracht en deze moet het volgende beveiligingsprobleem oplossen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Creators Update draait op helft Windows 10-pc's

20-07-2017 11:04 Hardware.info
De Windows 10 Creators Update draait inmiddels op de helft van de systemen waarop een variant van Windows 10 is ge?nstalleerd. Dat blijkt uit cijfers van AdDuplex, een advertentienetwerk dat zich richt op Windows-software. Het aandeel bedraagt om precies te zijn 50,1%, terwijl nog eens 46% van de gebruikers op de Anniversary Update zit. Het advertentienetwerk splitst de cijfers ook uit naar fabrikant en daaruit blijkt dat Microsoft zelf opmerkelijk genoeg niet vooroploopt. Dat komt doordat de S...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple iOS 10.3.3

20-07-2017 10:59 Tweakers.net
Apple heeft een update voor versie 10.3 van iOS uitgebracht. Apple iOS is het besturingssysteem voor de iPhone, de iPod touch en de iPad. Versie 10.3 van iOS kan alleen op de iPhone 5, iPad mini 2 en zesde generatie iPod touch of nieuwer worden ge?nstalleerd. In versie 10.3 is onder meer de mogelijkheid toegevoegd om de AirPods te lokaliseren in Find My iPhone en kan er van het APFS-bestandsysteem gebruik worden gemaakt. In versie 10.3.2 zijn verder nog enkele fouten en beveiligingsproblemen verholpen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia trekt de Sorento super strak

20-07-2017 10:59 Autoblog.nl
De grote SUV van KIA is onder het mes gegaan. In Nederland zie je de nieuwe Sorento vrijwel nooit op de weg. Dat ligt niet zozeer aan een gebrek aan kwaliteiten van de auto, maar wel aan de prijs. De Sorento is momenteel te koop in Nederland vanaf 52.470 Euro. Hoewel je een behoorlijk puike […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Panasonic rondt overname Belgisch bedrijf Zetes af

20-07-2017 10:58 Tweakers.net
Panasonic heeft de overname van het Belgische bedrijf Zetes afgerond. Het Japanse bedrijf heeft de Belgische leverancier van rfid-trackingproducten van de beurs gehaald. In april gaf de mededingingsautoriteit al toestemming voor de overname.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lenovo werkt aan digitale assistent Cava

20-07-2017 10:48 Tweakers.net
Lenovo werkt aan een eigen digitale assistent. De software moet onder meer de betekenis van berichten kunnen begrijpen en slim kunnen inspelen op het weer en verkeer bij het weergeven van kalenderitems. De assistent is voorlopig nog niet beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Regisseur Christopher Nolan uit harde kritiek op Netflix

20-07-2017 10:33 Apparata
De bekende regisseur is geen fan van de streamingdienst. Christopher Nolan ken je van films als The Dark Knight, Inception, Interstellar en, wat recenter, Dunkirk. De regisseur brengt zijn films met liefde naar het witte doek. Dat de beste man kritiek heeft op Netflix, een grote concurrent van de ‘ouderwetse’ bioscoop, is dus geen wonder. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rus achter Citadel-malware krijgt celstraf van vijf jaar in VS

20-07-2017 10:12 Tweakers.net
Een Russische man die volgens de aanklacht bij de ontwikkeling van de Citadel-malware was betrokken, heeft in de VS een celstraf van vijf jaar gekregen. Hij bekende vier maanden geleden schuld. In 2015 werd ook al een Rus veroordeeld voor verspreiding van de malware.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zwaardere straf na ernstig verkeersdelict

20-07-2017 9:59 Autoweek.nl
Daders van ernstige verkeersdelicten kunnen in de toekomst zwaarder worden bestraft. Het gaat om rijden onder invloed, doorrijden na een ongeluk, rijden zonder rijbewijs, maar ook gevaarlijk rijgedrag zonder ernstige gevolgen. Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) werkt aan wetgeving die de hardere aanpak mogelijk moet maken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De 28-jarige Joel Beukers rijdt nu Lamborghini

20-07-2017 9:56 Autoblog.nl
Joel wie? Hint: hij was de eigenaar van de Maserati die iemand bewerkte met roze verf. Enige tijd geleden berichtten we je over een Maserati Quattroporte van de mooiste, vijfde generatie die verminkt was door vandalen. De Maser werd onder andere overgoten met roze verf en bekrast. Daarnaast werden ook de bandjes lek geprikt. We […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Arctic maakt Liquid Freezer-waterkoelers compatible met AMD Thre

20-07-2017 9:16 Hardware.info
Arctic heeft aangekondigd dat drie waterkoelers in zijn Liquid Freezer-serie compatible zullen zijn met de aanstaande AMD Threadripper-processors. Ondanks dat de TR4-socket van het nieuwe high-end platform ongekend groot is, kunnen de Liquid Freezers dankzij hun overbemeten baseplate van ruim 5 x 5 cm toch geschikt worden gemaakt met enkel nieuw montagemateriaal. De Liquid Freezer-reeks bestaat uit modellen van 120, 240 en 360 mm waar respectievelijk twee, vier en zes Arctic F12 Silent-fans op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kost de Audi RS3 met 400 pk

20-07-2017 9:07 Autoblog.nl
De Nederlandse prijzen zijn bekend. De Pk-oorlog gaat door! Bij de zoveelste supercar kunnen we een geeuw niet onderdrukken bij cijfers als 600, 700 of 800 pk. Het maakt immers toch niks meer uit. In theorie knal je in ongeveer drie seconden naar de honderd en in ongeveer tien seconden naar de 200 in al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facelift voor Kia Sorento

20-07-2017 9:00 Autoweek.nl
Kia heeft de Sorento voor de thuismarkt gefacelift. Wij hebben de eerste beelden en de eerste informatie!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers Express Update - Wat wil jij doen in de social wagon?

20-07-2017 9:00 Tweakers.net
In deze Tweakers Express-update draait het allemaal om input en prijzen. Samen met jullie gaan we op zoek naar de beste invulling van de social wagon. Daarnaast hebben we wat tickets te verloten en begint de prijzenpot voor de loterij langzaam vorm te krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bethesda maakt alle dlc voor Doom gratis met 6.66-update

20-07-2017 8:54 Tweakers.net
Bethesda heeft update 6.66 voor Doom uitgebracht. Alle multiplayermaps die eerder als dlc werden verkocht, zijn nu gratis voor iedereen die de game bezit. Singleplayer-dlc voor Doom is nooit uitgebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iOS 10.3.3 is hier, waarom je meteen moet updaten

20-07-2017 8:44 Apparata
iOS heeft een nieuwe update gekregen. In aanloop naar iOS 11 heeft Apple nog een nieuwe update uitgerold voor iOS 10. Versie 10.3.3 kan nu worden gedownload en als het aan Apple ligt had je deze gisteren al ge?nstalleerd. De update komt namelijk niet met nieuwe features, maar speelt een belangrijke rol in de veiligheid […]
Lees het hele artikel op Apparata

Winst van Qualcomm daalt flink door rechtszaken met Apple

20-07-2017 8:37 Tweakers.net
De winst van Qualcomm was in het afgelopen kwartaal 40 procent lager dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat komt door de rechtszaken met Apple waarin de chipontwerper verwikkeld is. De omzet was 11 procent lager.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkeersaso’s keihard aangepakt door nieuwe wetgeving

20-07-2017 8:26 Autoblog.nl
Minister Stef Blok zegt mensen die zich misdragen op ’s heeren wegen de wacht aan. Stef zit momenteel op wat deze kabinetsperiode de heetste pluche zetel bleek te zijn, namelijk die voor de Minister van Veiligheid en Justitie. Naar aanleiding van onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bereidt Blok nu wetgeving voor die graftakken in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel Core i9-7920X met twaalf cores heeft baseclock van 2,9GHz

20-07-2017 8:11 Tweakers.net
Intel heeft de Core i9-7920X op zijn prijslijst gezet. Van de processor met 12 cores en 24 threads waren nog geen details zoals kloksnelheden aangekondigd. De baseclock blijkt 2,9GHz te bedragen.De prijs is 1189 dollar, omgerekend met btw zo'n 1250 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen voor Audi RS3 Sportback en RS3 Limousine

20-07-2017 8:01 Autoweek.nl
Audi heeft prijsstickers geplakt op de vernieuwde RS3 Sportback en diens volledig nieuwe broer: de RS3 Limousine.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus komt met update om problemen bellen naar alarmnummer te

20-07-2017 7:50 Tweakers.net
OnePlus heeft een update gemaakt die het probleem met bellen naar alarmnummers, waar sommige OnePlus 5-gebruikers meet te maken hebben, verhelpt. OnePlus zegt de update snel uit te sturen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl