Google verwijdert zeven apps bedoeld om mensen te volgen uit Pla

18-07-2019 8:38 Tweakers.net
Google heeft zeven apps die gemaakt zijn om mensen te volgen via gps uit de Play Store verwijderd. De apps moesten op het toestel van een slachtoffer ge?nstalleerd worden. Google ondernam de actie na een melding van een beveiligingsbedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gefacelifte Mazda 2 in beeld

18-07-2019 8:30 Autoweek.nl
Mazda heeft in Japan de orderboeken geopend van de gefacelifte 2. We moeten het met deze ene afbeelding doen, maar kunnen wel al melden wat er zoal gaat veranderen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ubisoft haalt meer omzet uit pc-games dan uit PlayStation 4-game

18-07-2019 8:19 Tweakers.net
Ubisoft heeft in het afgelopen kwartaal meer omzet gehaald uit pc-games dan uit PlayStation 4-games of Xbox One-games. Volgens de uitgever komt dat mede door goede verkopen van Anno 1800, een game die alleen voor de pc beschikbaar is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

InWin 309 behuizing met RGB ‘dot matrix’-voorpaneel

18-07-2019 8:19 Hardware.info
Op de Computex 2018 toonde InWin een bijzondere behuizing in de vorm van de 307 met een ‘dot matrix’-paneel aan de voorkant. De behuizingenfabrikant heeft deze week een nieuwe versie met ‘dot matrix’-paneel gelanceerd namelijk de InWin 309. De voorkant is bedekt met 144 rgb-leds in een 8-bij-18-configuratie. Net als bij de 307, zijn de leds van de 309 te bedienen via de Glow 2 software met een uitgebreid aantal effecten. In tegenstelling tot het melkkleurig glas van de 307, heeft InWin bij de 3...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nintendo brengt Luigi's Mansion 3 op 31 oktober uit

18-07-2019 7:50 Tweakers.net
Nintendo Switch-game Luigi's Mansion 3 verschijnt op 31 oktober. De game die zich afspeelt in een spookkasteel werd in september vorig jaar aangekondigd en tijdens de E3 in juni gaf Nintendo meer details. Nu is ook de verschijningsdatum bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de vernieuwde Mercedes-AMG GLC?43 4MATIC

18-07-2019 7:36 Autoblog.nl
Het was de hoogste tijd voor een facelift. Hier is ‘ie dan. Mercedes-AMG heeft de GLC?43 4MATIC SUV en Coup? in het nieuw gestoken. Beide modellen gaan mee sinds 2016 en hadden bijvoorbeeld nog de oude AMG-grille, terwijl ze in Affalterbach zijn overgestapt op de Panamericana-grille voor de huidige modellen. Een nieuw snoetje is niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-AMG brengt GLC en GLC Coup? 43 4Matic-versies terug

18-07-2019 7:19 Autoweek.nl
Mercedes-Benz breidt het gamma van de onlangs vernieuwde GLC-klasse uit met de AMG 43 4Matic-smaken van de GLC en de GLC Coup?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

10-poorts USB-C dockingstation van Dynabook

18-07-2019 7:13 Hardware.info
Eerder deze week lanceerde Dynabook, de nieuwe merknaam voor een aantal Toshiba-productcategorie?n, zijn nieuwe lichtgewicht Prot?g? A30-E laptop. Naast deze nieuwe Prot?g?, heeft de fabrikant ook een nieuw dockingstation gelanceerd voor laptops met een beperkte hoeveelheid aansluitingen. Het gaat om een usb-c dockingstation met maar liefst tien connectors en een sd-kaartlezer. Naast een gigabit-ethernetaansluiting beschikt het dock over vier usb3.1-connectoren, ??n usb3.1 type-c poort, een aud...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Peugeot prijst meer versies nieuwe 208

18-07-2019 7:07 Autoweek.nl
Peugeot gaf eerder al een deel van de prijslijst van de nieuwe 208 vrij. Aan die voorlopige lijst zijn nu een reeks nieuwe versie? toegevoegd. Daarbij geeft Peugeot ook informatie over de uitrusting van de diverse uitvoeringen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

599 USD voor 12-poorts 10Gbit-switch van MikroTik

18-07-2019 6:23 Hardware.info
Hoewel 10Gbit-netwerkapparatuur voor de meeste consumenten niet direct voordelen zal bieden, zijn er enkele gebruikers die zullen profiteren van de toegenomen bandbreedte. Mocht je bijvoorbeeld een razendsnelle verbinding met een nas willen realiseren, ontkom je bijna niet aan het kopen van een 10Gbit-switch. Wie op zoek is naar zo’n type switch, kan sinds kort ook terecht bij MikroTik. De elektronicafabrikant heeft namelijk de CRS312-4C+8XG-RM op de markt gebracht. De switch is uitgerust met a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #69 - Switch Lite, FIFA 20 en leenstepjes

18-07-2019 6:00 Tweakers.net
Wat is mobiel gamen? Is dat een dedicated handheld, zoals de onlangs aangekondigde Switch Lite van Nintendo, of is het een simpele smartphonegame? En wat wordt het in de toekomst als je wellicht je games naar een mobiel apparaat kunt streamen?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Grid - Nog veel werk aan de winkel

18-07-2019 6:00 Tweakers.net
Met Grid voorziet Codemasters een ruim tien jaar oude game van een reboot. Die reboot lijkt te kunnen scoren met uitstekend racegedrag van de ai, maar kampt drie maanden voor release nog wel met vrij veel technische problemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BTO X-Book 15X990 review: hoe bevalt OLED in een laptop?

18-07-2019 5:59 Hardware.info
Diverse fabrikanten kondigden ze al aan, maar BTO was het eerste bedrijf dat een notebook met OLED-beeldscherm in ons testlab afleverde. Wij testten de 15X990!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche 924S Baja Rally kan van jou zijn

17-07-2019 22:02 Autoblog.nl
Mogelijk voor een net prijsje. Laten we eerlijk zijn: er zijn bij lange na niet genoeg Porsche rallyauto’s op aarde. Hierom is het bijzonder fijn als de kans zich voordoet er een op de kop te tikken, zeker als het een klassieker is. Deze Porsche 924S, die dit jaar nog heeft deelgenomen aan de Baja […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford wil dat deze pickup emoji gaat komen

17-07-2019 21:24 Apparata
Want: ‘Murica en cultureel erfgoed. Zeg je Verenigde Staten, dan zeg je pickup. Nergens anders ter wereld is de pickup zo populair als in Noord-Amerika. Je vraagt je bijna af waarom de pickup nog niet is opgenomen in de vlag van de VS, Trump doe hier eens wat aan! Wat Ford betreft is de pickup […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toyota’s Supra sneuvelen nog ?p de trailer

17-07-2019 20:58 Autoblog.nl
Je zal maar op je nieuwe autootje zitten te wachten… Dat de eerste Toyota’s Supra met succes op kenteken zijn gezet, betekent niet dat ieder exemplaar eenzelfde lot is aangewezen. Deze week is een lading Supra’s namelijk door een andere vrachtauto tot schroot gereden op de snelweg. Tenminste drie stuks lijken erdoor zwaar te zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renders tonen Samsung Galaxy Tab S6 met stylus en toetsenbord

17-07-2019 20:53 Tweakers.net
Er zijn nieuwe renders uitgelekt van de Samsung Galaxy Tab S6. De nieuwe tablet krijgt een stylus en een toetsenboard, en komt in drie verschillende kleuren uit. Ook bevestigen de renders dat de tablet een dubbele camera krijgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony introduceert de Alpha 7R IV - full-frame systeemcamera met

17-07-2019 20:27 Hardware.info
Sony timmert al geruime tijd hard aan de weg met zijn systeemcamera's, waarmee het bedrijf probeert om het era van de spiegelreflexcamera's te laten eindigen. De cameramaker brengt nu de Alpha 7R IV op de markt. Hij krijgt een aantal grote veranderingen ten opzichte van de 7R III uit 2018. De full-frame Exmor R-cmos-sensor heeft namelijk een resolutie van 61 megapixels, waarmee het zelfs nog een stapje over Nikons Z7-systeemcamera met 45,7 MP heen gaat. Daarmee is het de eerste camera die in zo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Er gaan steeds minder smartphones verkocht worden’

17-07-2019 20:15 Apparata
Ze zijn simpelweg te goed. Jaren geleden was het normaal om ongeveer iedere twee jaar een nieuwe smartphone te kopen, of uit te kiezen in combinatie met een abonnement. Die tendens is tegenwoordig niet meer zo. Zo is sim only met je bestaande smartphone ook een prima oplossing en het scheelt serieus in je portemonnee. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Japans ruimteagentschap werkt met Toyota aan bemande maanrover

17-07-2019 20:08 Tweakers.net
Het Japanse ruimteagentschap JAXA gaat samenwerken met Toyota om een maanrover te ontwerpen. Die moet worden ingezet tijdens maanmissies waar het land in de toekomst aan wil deelnemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Epson introduceert zijn eerste draagbare laserprojector

17-07-2019 19:45 Hardware.info
Epson heeft voor het eerst een draagbare laserprojector gelanceerd met zijn EF-100W/B. Het model?is ontworpen om thuisgebruikers optimale flexibiliteit te bieden door?niet groter te zijn dan 23 cm aan de langste zijde en omdat je hem kan neerzetten en vervolgens in elke gewenste richting laten projecteren. Dat laatste is mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een laserlichtbron en doordat de ventilatiegaten en de stroomkabel aan de zijkanten van de projector geplaatst werden. Het maximale...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier, de vernieuwde Nintendo Switch en deze moet je hebben

17-07-2019 19:29 Apparata
Nintendo heeft het apparaatje van een update voorzien. Overweeg je een Nintendo Switch? Zorg dan dat je de nieuwste variant in huis haalt. De Japanse gamegigant vond het de hoogste tijd om de populaire console te updaten en die update komt ten goede aan jou, de eindgebruiker. Nintendo heeft niets gewijzigd of het uiterlijk of […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kim Jong-un’s Maybachs illegaal vervoerd vanuit Rotterdam

17-07-2019 19:14 Autoblog.nl
Dat mag zomaar niet. Waar een wil is, is een weg. Zeker vanuit het opzicht van een dictator mag dit spreekwoord serieus worden genomen. De leider van Noord-Korea, Kim Jong-un, heeft recentelijk bewezen dat hij alles kan krijgen dat zijn hartje begeert. Terwijl de bevolking wordt getart door de hongerklop, wordt de leider van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Firefox 70 gaat waarschuwingen geven bij http-websites en gelekt

17-07-2019 18:55 Tweakers.net
Firefox gaat vanaf versie 70 webpagina's zonder https aanmerken als onveilig. Tot nu gebeurde dat andersom en werden https-pagina's juist als veilig aangemerkt. Daarnaast gaat Firefox waarschuwingen geven bij het gebruik kwetsbare wachtwoorden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EA zet pre-alpha-versie van Plants vs Zombies 3 in Play Store

17-07-2019 18:18 Tweakers.net
EA lijkt te werken aan een nieuwe Plants vs. Zombies-game. Een kleine groep gebruikers kan een pre-alpha van de game spelen op Android, al zijn veel details over de tower defense nog onbekend. Wel is duidelijk dat die free-to-play wordt, met microtransacties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze twee hot hatches komen w??r niet

17-07-2019 18:13 Autoblog.nl
Volgende keer beter, wellicht. Voor liefhebbers van hot hatches is het een prima tijdperk. Oudgedienden als de Golf GTI en de RS-modellen van Renault doen nog altijd gezellig mee, terwijl het landschap op een prima tempo wordt vergroot met nieuwkomers als de Hyundai i30 N. Hoewel merken de niches wat graag opvullen met nieuwe auto’s, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HP kondigt nieuwe Pavilion 15 aan

17-07-2019 17:44 Hardware.info
HP heeft tijdens een evenement in samenwerking met kunstenaar Raquel van Haver (??n van de meest succesvolle opkomende kunstenaars onder de dertig) de nieuwe HP Pavilion 15 laptop extra aandacht gegeven. Deze 15-cs1560nd moet goede prestaties en een mooi design combineren met een betaalbaar prijskaartje. Die prestaties moeten geleverd worden door een?Intel Core i7-8565U en een Nvidia GeForce GTX 1050 Ti. Deze worden bijgestaan door 8 GB aan ddr4 werkgeheugen en 512 GB aan opslag in de vorm van e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HagaZiekenhuis gaat in beroep tegen hoogte van AVG-boete

17-07-2019 17:38 Tweakers.net
Het HagaZiekenhuis in Den Haag gaat in bezwaar tegen de hoogte van de boete die het van de Autoriteit Persoonsgegevens heeft gekregen. Wel gaat het ziekenhuis de veiligheidseisen rondom medische dossiers verder aanscherpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla en de prijzen: dit betaal je vandaag voor een nieuwe

17-07-2019 17:06 Autoblog.nl
Alles dat je over de prijzen van een nieuwe Tesla moet weten, vindt je hier. Tesla heeft de laatste tijd weer het een en ander veranderd aan zijn aanbod. Het is logisch dat een automerk van tijd tot tijd het een en ander aanpast aan zijn catalogus, maar Tesla spant op dit gebied de kroon. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy Note 10 krijgt niet de beste processor

17-07-2019 16:23 Apparata
Jammer, al zal het in de praktijk weinig schelen. Terwijl iedereen rustig alle gelekte positieve informatie over zich heen laat rollen, komt er vandaag ook wel wat lichtelijk teleurstellende informatie naar buiten over Samsung’s vlaggenschip phablet. Onze hoop op een Galaxy Note 10 met gloednieuwe Snapdragon 855 Plus valt namelijk in deugen. De reeds aangekondigde […]
Lees het hele artikel op Apparata

Digitimes verwacht op de korte termijn prijsstijgingen in DRAM-

17-07-2019 16:11 Hardware.info
De afgelopen tijd was voor consumenten die dram- en nand-flashgeheugen zochten een fijne tijd, aangezien de chips al een aantal maanden in verhouding spotgoedkoop zijn. Maar volgens Digitimes gaat daar nu verandering in komen, althans op de korte termijn. De marktonderzoeker heeft namelijk van betrouwbare bronnen binnen de industrie gehoord dat de prijzen van ssd's 10 tot 15% zullen gaan stijgen. Digitimes benadrukt dat Adata, Phison en Team Group een beleid van een beperkte aanbod op de markt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Verstappen bezorgt Honda turbo-problemen

17-07-2019 16:02 Autoblog.nl
Z? goed is die kerel. Tijdens het Grand Prix-weekend op Silverstone heeft Max Verstappen meermaals geklaagd over zijn krachtbron. De Nederlander heeft in verschillende sessies gedurende het weekend aangegeven ‘lag’ te ervaren, wat in feite betekent dat hij op bepaalde momenten niet over het volledige vermogen beschikt. Hoewel het probleem nog niet is opgelost, lijkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nintendo brengt vernieuwde Switch met langere accuduur uit in se

17-07-2019 15:59 Tweakers.net
Nintendo komt begin september met een revisie van zijn Switch. Die vernieuwde versie houdt het langer vol op een acculading dan de bestaande Switch. Exacte details over hoe Nintendo deze zuinige Switch tot stand heeft gebracht, deelt het bedrijf nog niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi brengt Mi A3-smartphone met drie camera's uit voor 249 en

17-07-2019 15:33 Tweakers.net
Xiaomi heeft vanuit het Spaanse Madrid de Mi A3-smartphone officieel gepresenteerd. Het toestel krijgt drie camera's aan de achterkant en komt uit in twee varianten: met 4GB ram en 64GB opslagruimte kost het toestel 249 euro en de variant met 4GB en 128GB kost 279 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EK lanceert waterblokken voor AMD's RX 5700-serie

17-07-2019 15:32 Hardware.info
Bij de lancering van de Navi-kaarten in de RX 5700-serie werd duidelijk dat op de twee chips een nogal luidruchtige koeler gemonteerd zat. Aangezien ze een grote hoeveelheid hitte kunnen produceren op een relatief klein oppervlak, zouden ze in principe flink moeten kunnen profiteren van een waterblok. EK Water Blocks komt met de eerste modellen, en claimt dat een kaart met zo'n blok zo'n 10 tot 20% betere prestaties moet bieden, afhankelijk van de taak. Allereerst zijn er de standaardmodellen i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ziggo blokkeerde onterecht torrentsite EZTV nadat deze op filter

17-07-2019 15:16 Tweakers.net
Ziggo heeft meer dan een week lang de torrentsite EZTV ten onrechte geblokkeerd, omdat deze op de lijst van te filteren ip-adressen van Brein kwam. Brein claimt Cloudflare verzocht te hebben EZTV op een ander ip-adres te zetten zodat de site weer beschikbaar kwam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Maps zet in op fietsen maar slaat Amsterdam over…

17-07-2019 15:08 Apparata
Jammer hoor, Google. Google Maps is naast een vervanging voor bijvoorbeeld de TomTom ook een platform voor openbaar vervoer, vervanger van FlitsMeister en staat het garant voor een lekker bordje eten. Nu zet het ook in op deelfietsen, zogenoemde ‘bike sharing stations’, al slaat het de fietshoofdstad van de wereld wel even over. Google Maps […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit ben je kwijt voor een verse Mazda CX-30

17-07-2019 15:05 Autoblog.nl
Niemand weet wat het is, maar iedereen wil er eentje. Er is een Mazda CX-3. Er is een Mazda CX-5. Dan komt Mazda met een model tussen de CX-3 en CX-5. Hoe zou JIJ hem dan noemen? Inderdaad, CX-4 lijkt mega logisch te zijn. Niet voor de mannen uit Hiroshima, want het resultaat is de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eufycam review: Videobewaking m?t gezichtsherkenning, z?nder clo

17-07-2019 15:00 Hardware.info
De Eufycam is een relatief nieuwe, volledig draadloze beveiligingscamera die maar liefst een vol jaar op ??n acculading kan werken. Daarnaast herkent het apparaat met AI gezichten z?nder daarvoor een (betaalde) clouddienst te gebruiken. Wij testen de basiskit met twee camera's en het basisstation, en vertellen hoe deze afsteekt tegen concurrerende producten van Arlo en D-Link.
Lees het hele artikel op Hardware.info

MobileIron Core 10.3.0.1 / 10.2.0.1

17-07-2019 14:37 Tweakers.net
MobileIron Core richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Tegenwoordig kun je dit ook onder enterprise mobility management, kortweg emm, plaatsen. Daarnaast kan het worden gecombineerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals Sentry voor beveiligde dataoverdracht en de Secure Workspace-apps met onder andere Help@Work. Met Help@Work kan bijvoorbeeld een helpdesk van afstand meekijken op het scherm van een iOS- of Android-toestel. MobileIron heeft van Core versies 10.3.0.1 en 10.2.0.1 uitgebracht, waarin SACK Panic wordt opgelost. De lijst met veranderingen ziet er verder weinig spannend uit: Core 10.3.0.1 includes the following updates:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alle prijzen Mazda CX-30 bekend

17-07-2019 14:33 Autoweek.nl
De vanafprijs was al bekend, maar nu laat Mazda ook weten wat de overige versies van de nieuwe CX-30 moeten kosten. Behalve de 122 pk sterke Skyactiv-G-motor staat zoals aangekondigd ook de revolutionaire Skyactiv-X-motor op de prijslijst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Modeljaarupdate voor Skoda Karoq en Kodiaq

17-07-2019 14:28 Autoweek.nl
Skoda voert op zowel de Karoq als de Kodiaq een modeljaarupdate door. Het voornaamste uiterlijke verschil vinden we aan de achterzijde van het tweetal.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EU onderzoekt Amazons gebruik van gevoelige data van onafhankeli

17-07-2019 14:14 Tweakers.net
De Europese Commissie onderzoekt of Amazons gebruik van gevoelige data van onafhankelijke verkopers een concurrentievoordeel oplevert. Intussen heeft Amazon na druk van de EC en vooral de Duitse waakhond de voorheen strikte voorwaarden voor onafhankelijke verkopers aangepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jaguar designbaas toch niet met pensioen

17-07-2019 14:09 Autoblog.nl
He just can’t get enough. Er zijn maar weinig ontwerpers die zo hun stempel hebben kunnen drukken op diverse automerken als Ian Callum. De Schot (en broer van de eveneens Schotse designer Moray Callum) heeft de afgelopen 30 jaar parel na parel afgeleverd. Natuurlijk had hij het voordeel om bij merken te werken waar een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

5000 miniraketjes zijn gelanceerd tijdens recordpoging op Apollo

17-07-2019 14:04 Tweakers.net
Vijftig jaar geleden steeg de grootste raket aller tijden op voor de historische Apollo 11-missie. Dinsdag, op de verjaardag van de lancering van de eerste bemande maanlanding, werd in Amerika het wereldrecord van meeste raketlanceringen in ??n dag gehaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dongfeng komt met elektrische pickup

17-07-2019 13:56 Autoweek.nl
Het Chinese Dongfeng heeft een elektrische pick-up aan zijn leveringsgamma toegevoegd. Daarmee is het bedrijf? Tesla en de veelbelovende nieuwkomers Rivian voor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is Elon Musk’s Neuralink gedachtenlezer!

17-07-2019 13:48 Apparata
Ontzettend eng en ongelofelijk indrukwekkend tegelijkertijd. Afhankelijk van je standpunt omtrent integratie van technologie in de biologische mens heeft Elon Musk iets angstaanjagends of wonderbaarlijk indrukwekkends onthuld. De tech-genie geeft dinsdag avond namelijk een grote hoeveelheid informatie prijs over zijn aankomende brein-machine-interface genaamd Neuralink. Het relatief geheime bedrijfje van miljardair Musk werkt al een tijdje […]
Lees het hele artikel op Apparata

SSD van nieuwe MacBook Air tot 35% langzamer dan vorige versie

17-07-2019 13:37 Hardware.info
Iets minder dan twee weken geleden vernieuwde Apple zijn MacBook Pro en MacBook Air, en schrapte het?de 12" MacBook. De update van de MacBook Air valt best bescheiden te noemen, want het enige nieuwe aan de kleine laptop is dat het scherm nu True Tone ondersteunt, waarmee kleuren en witbalans aangepast worden aan de omgeving van de gebruiker. Dat er niet veel veranderde werd gereflecteerd in het feit dat de prijs met 100 euro daalde (van ? 1349 naar ? 1249). Nu blijkt echter dat er intern nog i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla voert kleine prijswijzigingen door

17-07-2019 13:29 Autoweek.nl
Tesla voert wat kleine wijzigingen door aan het leveringsgamma van de Model 3, Model S en Model X. De instapversie van de Model 3 wordt daarmee strikt genomen iets goedkoper, al geldt dat alleen als je een wit exemplaar kiest.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota start onderzoek naar bemande maanwagen

17-07-2019 13:22 Autoweek.nl
In maart dit jaar liet Toyota weten dat het overwoog om met samen met het Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) onderzoek te doen naar de mogelijke ontwikkeling van een maanwagen. Nu meldt Toyota dat dat onderzoek er inderdaad gaat komen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BlackBerry UEM 12.11

17-07-2019 13:21 Tweakers.net
BlackBerry Unified Endpoint Management, UEM in het kort, kan gezien worden als de verdere ontwikkeling en samenvoeging van zowel BlackBerry Enterprise Server als Good Control MDM/MAM. Het product richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Daarnaast kan het worden ge?ntegreerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals BlackBerry Share, BlackBerry Workspaces en BlackBerry 2FA. BlackBerry UEM 12.11 is verschenen en de bijbehorende lijst met vernieuwingen ziet er als volgt uit: Whats new in BlackBerry UEM 12.11 Security
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RouterOS 6.44.5

17-07-2019 13:20 Tweakers.net
MikroTik heeft RouterOS 6.44.5 uitgebracht in de lts-tak. RouterOS is een besturingssysteem dat zich richt op het uitvoeren van routertaken. Denk daarbij natuurlijk aan het routeren van netwerkverkeer, maar ook aan een firewall, bandbreedtemanagement, het aansturen van draadloze accesspoints, een hotspotgateway en een vpn-server. Het kan zowel op de hardware van MikroTik als op x86- of virtuele machines zijn werk doen. Voor het gebruik is een licentie nodig, die bij de aankoop van MikroTik-hardware is inbegrepen. De lijst met veranderingen voor deze uitgave ziet er als volgt uit: What's new in 6.44.5: MAJOR CHANGES IN v6.44.5:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Insta360 Titan 1.0.29

17-07-2019 13:19 Tweakers.net
Insta360 heeft nieuwe firmware voor zijn Titan-camera uitgebracht, met 1.0.29 als versienummer. Dit is een professionele 360-gradencamera met een resolutie van 7680x7680 pixels op 30fps voor 10bit-video. De camera bevat acht f/3.2-fisheyelenzen en vier microfoons die rond een bol van ongeveer 23cm doorsnee zijn geplaatst. De veranderingen van deze firmware-update worden als volgt beschreven: Version 1.0.29
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW: redt onze superhandig feature!

17-07-2019 13:03 Autoblog.nl
Een betere BMW begint bij u zelf. Elk merk heeft zo zijn handige features. Denk aan het Night Panel van Saab. Van die opties dat je je afvraagt: waarom hebben niet alle merken dat? BMW heeft zoiets al sinds jaar en dag op hun Touring-modellen. De BMW stationwagons zijn namelijk uitgerust met een separaat te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nintendo verwijdert populair Mario Maker 2-level zonder duidelij

17-07-2019 12:42 Tweakers.net
Nintendo heeft Kai-Zero G, een populair level voor Mario Maker 2, zonder opgaaf van een duidelijke reden verwijderd. Het is niet voor het eerst dat het bedrijf creaties offline haalt. Ontwikkelaars raken gefrustreerd en stellen zich vragen bij de regels die Nintendo toepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Proxmox VE 6.0

17-07-2019 12:31 Tweakers.net
Proxmox VE is een opensourceplatform voor virtualisatie gebaseerd op kvm en lxc-containers. Het kan via een webinterface worden beheerd, en daarnaast zijn een commandline en een rest-api beschikbaar. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina en verschillende videotutorials kunnen op deze pagina worden bekeken. Het geheel wordt onder de agpl uitgegeven. Versie 6.0 is uitgebracht met de volgende veranderingen: Proxmox VE 6.0 released! We're excited to announce the final release of our Proxmox VE 6.0! It's based on the great Debian 10 codename "Buster" and the latest 5.0 Linux kernel, QEMU 4.0, LXC 3.1.0, ZFS 0.8.1, Ceph 14.2, Corosync 3.0, and more. This major release includes the latest Ceph Nautilus feautures and an improved Ceph management dashboard. We have updated the cluster communication stack to Corosync 3 using Kronosnet, and have a new selection widget for the network making it simple to select the correct link address in the cluster creation wizard. With ZFS 0.8.1 we have included TRIM suppo
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Go 1.12.7 / 1.11.12

17-07-2019 12:29 Tweakers.net
Go, ook aangeduid als golang, is een programmeertaal die sinds 2007 wordt ontwikkeld door Google en de opensourcegemeenschap. De taal wordt onder andere door CloudFlare, Google, Netflix en Uber gebruikt. Go-code kan worden gecompileerd voor Android, Linux, macOS, FreeBSD en Windows, op i386-, amd64- en ARM-processorarchitecturen. De syntax van Go is vergelijkbaar met die van C en soortgelijke programmeertalen, hoewel er ook enkele opvallende verschillen zijn. Ook biedt Go de mogelijkheid voor gedistribueerd programmeren, waarbij verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. Het team heeft Go versies 1.12.7 en 1.11.12 vrijgegeven met de volgende aankondiging: Go 1.12.7 and Go 1.11.12 are released Hello gophers, We have just released Go versions 1.12.7 and 1.11.12, minor point releases. These releases include fixes to cgo, the compiler, and the linker. View the release notes for more information: https://golang.org/doc/devel/release.html#go1.12.minor You can download the binary and source distributions fr
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Linux Kernel 5.2.1

17-07-2019 12:27 Tweakers.net
Linux Kernel 5.2.1 is afgelopen zondag vrijgegeven. De Kernel is het hart van het besturingssysteem en zit, simpel gezegd, als laag tussen de hardware en de applicaties in. Zoals gewoonlijk kun je op Phoronix een samenvatting van de veranderingen terugvinden, al is de samenvatting van 5.2 wellicht interessanter om door te nemen. De aankondiging van Greg Kroah-Hartman ziet er als volgt uit: Linux 5.2.1 I'm announcing the release of the 5.2.1 kernel. All users of the 5.2 kernel series must upgrade. The updated 5.2.y git tree can be found at: git://git.kernel.org/pub/scm/linux/kernel/git/stable/linux-stable.git linux-5.2.y and can be browsed at the normal kernel.org git web browser: https://git.kernel.org/?p=linux/kernel/git/stable/linux-stable.git;a=summary thanks, greg k-h
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vader en zoon opgepakt voor bouwen fake Ferrari’s

17-07-2019 12:04 Autoblog.nl
Dat is nog eens waanzinnige huisvlijt! Gezellig ook. De puristen begrijpen er helemaal niets van: replica’s. Waarom zou je in een auto rijden die nep is? Dat is toch eigenlijk heel vreemd? Wellicht om de vrouwen ervan te overtuigen dat het echt wel goed met je gaat? Dat zou eveneens heel raar zijn. Alsof vrouwen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl