Corsair doet abstracte SPEC-06-behuizing uit de doeken

18-07-2018 6:31 Hardware.info
Corsair introduceert met de SPEC-06 RGB een nieuwe midtower-behuizing in zijn Carbide-serie. Hij heeft een gehard glazen zijnpaneel en een dichte voorkant met een abstract ontwerp en verlichting. Hij komt in wit of zwart beschikbaar met optioneel rgb-verlichting. De verlichting bestaat uit een dun lijntje dat over het voorpaneel loopt. Bij de rgb-versie is de kleur daarvan volledig in te stellen, maar wie voor de versie met gewone verlichting kiest, krijgt rode leds bij het zwarte model en witt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LG C8 hdr-oled-tv - Niet goedkoop, wel een goede koop

18-07-2018 6:00 Tweakers.net
We bekijken het goedkoopste oledmodel van dit jaar van LG: de?55"-versie van de C8.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe games versus oude videokaarten

18-07-2018 5:59 Hardware.info
Een gloednieuwe videokaart is leuk, maar verre van goedkoop. Om te kijken of je de aanschaf wellicht nog even kunt uitstellen, pakten we elf oudere GPU’s en testten deze met 10 moderne games. Een selectie van oudere videokaarten in 2018. Potente processors, vlotte videokaarten en razendsnel ramgeheugen: dat is wat je als hardwareliefhebber wilt. Natuurlijk kijk je reikhalzend uit naar nieuwe generaties en betere versies, maar daarvoor geldt wel een fiks price premium. In het geval van videok...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche Taycan vliegt als warm brood over de toonbank

17-07-2018 22:46 Autoblog.nl
Single? Taycan. Na een langdradige periode van teasers, schetsen, geruchten, concepten en andere afleidende zaken, wist Porsche de vorige maand eindelijk de eerste offic?ele informatie over de Mission E te onthullen. Tegelijkertijd onthulden ze de naam van het beestje. De eerste volledig elektrische Porsche moet de (afschuwelijke) naam Taycan gaan dragen. Inmiddels blijkt dat de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Storing bij Google Cloud treft diensten als Spotify, Snapchat en

17-07-2018 22:08 Tweakers.net
Een storing bij Google Cloud treft dinsdagavond verschillende diensten. Onder andere gebruikers van Discord, Snapchat en Spotify hebben problemen. Ook games als Rocket League, Pok?mon Go en Ingress zijn getroffen. Google zegt de storing snel te verhelpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom je die Audi Q7 voor 20K zwart geld kunt vergeten

17-07-2018 22:02 Autoblog.nl
Rennen, nu het nog kan. Of je nu de banken niet vertrouwt, of je er simpelweg van geniet om met je grote gore zwans op tafel te slaan terwijl je enorme bedragen in keiharde cash afrekent: de pret is voorbij. Althans, bijna. De Eerste Kamer heeft recentelijk namelijk ingestemd met een wetsvoorstel om de Wet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vrijwel zeker: Samsung Galaxy S10 in 3 varianten

17-07-2018 21:32 Apparata
De keuze wordt reuze. Samsung lijkt het aanbod van de Galaxy toptoestellen verder te gaan uitbreiden. Kijken we bijvoorbeeld naar de Galaxy S9 of Galaxy S8 dan zijn er twee smaakjes beschikbaar, maar voor de nieuwe Galaxy S10 kunnen we maar liefst drie varianten verwachten. Vorige week werd via een Duitse bron hier al over […]
Lees het hele artikel op Apparata

VirtualBox 5.2.16

17-07-2018 21:16 Tweakers.net
Oracle heeft de achtste update voor versie 5.2 van VirtualBox uitgebracht. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In versie 5.2 is onder meer de mogelijkheid toegevoegd om virtuele machines te exporteren naar de Oracle Cloud. In versie 5.2.16 zijn verder nog de volgende aanpassingen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EvLeaks toont render van Samsung Galaxy Note 9

17-07-2018 21:08 Tweakers.net
Telecomjournalist Evan Blass heeft op zijn Twitter-account een render gepubliceerd van de Samsung Galaxy Note 9. Op de afbeelding is te zien dat de vingerafdrukscanner verplaatst is en nu onder de camera's zit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maken van 'custom matches' in PUBG gaat mogelijk geld kosten

17-07-2018 20:53 Tweakers.net
PUBG Corp. heeft aan de testserver van PlayerUnknown's Battlegrounds de mogelijkheid toegevoegd om custom matches te spelen. Tijdens de test is dat gratis, maar de ontwikkelaar zegt dat dit later mogelijk geld gaat kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Flir komt met goedkopere versie van One Pro-warmtebeeldcamera vo

17-07-2018 20:40 Tweakers.net
Flir heeft een goedkopere versie van zijn One Pro-warmtebeeldcamera voor smartphones aangekondigd. De One Pro LT heeft een sensor met een lagere thermische resolutie die minder hoge temperaturen waar kan nemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hello Games toont multiplayeruitbreiding en grafische update voo

17-07-2018 20:08 Tweakers.net
Ontwikkelaar Hello Games heeft een trailer uitgebracht die de multiplayermodus van No Man's Sky laat zien. De modus komt volgende week naar de game middels een gratis update. Ook worden de graphics van de game verbeterd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

H?, daar is de vernieuwde Audi TT!

17-07-2018 19:58 Autoblog.nl
Wederom is de marketingafdeling van Audi lek. Het is ietwat merkwaardig, maar vrijwel tegelijkertijd met een aantal teaserfoto’s van Audi zelf, lekken er zowaar een reeks persplaatjes van de aankomende TT het internet op. Bijzonder inspirerend zijn de beelden niet, want het betreft wederom geen ingrijpende facelift, dus de veranderingen blijven tot een minimum beperkt. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

The Walking Dead nu als gratis game op Android en iOS

17-07-2018 19:52 Apparata
Downloaden maar. Wie zichzelf te oud voelt voor Pok?mon Go en de zombieserie The Walking Dead kan waarderen hebben we goed nieuws. The Walking Dead: Our World is een nieuwe mobiele game op iOS en Android en kan vanaf vandaag worden gedownload. Het betreft een augmented reality game, qua opzet vergelijkbaar met Pok?mon Go. Je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Met dit bedrag is Jeff Bezos de rijkste man in de recente geschi

17-07-2018 19:43 Apparata
En laat zo in ??n klap de rest achter zich. Amazon topman Jeff Bezos heeft al meerdere malen het nieuws weten te halen met de titel ‘rijkste man ter wereld’. Samen met Microsoft-man Bill Gates werd er met regelmaat gestreden om deze prestigieuze titel. Bill Gates heeft echter het nakijken gekregen, want Bezos heeft een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gelekt: vernieuwde Audi TTS

17-07-2018 19:42 Autoweek.nl
Audi heeft een gefacelifte TT achter de coulissen staan en dankzij de TT-adepten van Instagram-pagina tts_freunde.de zijn de eerste afbeeldingen van de bijgewerkte TT nu al opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Banzai! Nieuw EU-verdrag betekent goedkoper JDM importeren

17-07-2018 19:01 Autoblog.nl
“Allemaal aan de Subaru,” aldus onze @willeme. De Europese Unie wordt veelvuldig bekriteerd, maar niet altijd doen ze dingen op de verkeerde manier. Vandaag werden er namelijk na vijf langdurige, bureaucratische jaren eindelijk handtekeningen gezet onder een handelsverdrag tussen Japan en Europa. Hiermee wordt het gemakkelijker en vooral economisch aantrekkelijker onderling handel te drijven. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Corsair komt met Carbide SPEC-06 RGB-behuizing voor 95 euro

17-07-2018 18:42 Tweakers.net
Corsair breidt zijn assortiment Carbide SPEC-behuizingen uit met de SPEC-06 RGB. Er verschijnt en zwarte en een witte variant. De kast, die zo'n 95 euro kost, heeft een zijpaneel van gehard glas en is voorzien van rgb-leds aan de voorkant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe versies Dell XPS 13 2-in-1 met Amer Lake-cpu's verschijne

17-07-2018 18:14 Tweakers.net
Op verschillende websites van Dell staan versies van de XPS 13 2-in-1 met nieuwe cpu's vermeldt. Het gaat om de Core i5-8200Y en de Core i7-8500Y, dat zijn vermoedelijk de zuinige Amber Lake-cpu's die Intel nog niet heeft aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volgende generatie vr-headsets kan VirtualLink-usb-c-aansluiting

17-07-2018 17:59 Tweakers.net
Een samenwerkingsverband van Nvidia, Oculus, Valve, AMD en Microsoft heeft de VirtualLink-standaard aangekondigd. VirtualLink is bedoeld voor het aansluiten van vr-headsets met ??n kabel en is een alternate mode van de usb-c-aansluiting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sea of Thieves: Cursed Sails-update is gratis en verschijnt op 3

17-07-2018 17:26 Tweakers.net
Microsoft heeft bekendgemaakt dat Sea of Thieves: Cursed Sails op 31 juli uitkomt en niets kost. Het is de eerste uitbreiding voor de game die extra inhoud toevoegt. Een tweede update, met de titel Forsaken Shores, komt uit in augustus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung CEO gespot met Galaxy Note 9 in de hand

17-07-2018 17:23 Apparata
Gotcha! Over een maand presenteert Samsung na een lange stroom van geruchten eindelijk de Galaxy Note 9. Het toestel is echter gespot in handen van een persoon. Niet zomaar iemand, maar DJ Koh, de huidige CEO van Samsung, is gezien met de Galaxy Note 9. Er is een stiekeme foto gemaakt van de CEO die […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung kondigt eerste LPDDR5-geheugen voor smartphones aan

17-07-2018 17:21 Hardware.info
Door middel van een persbericht heeft Samsung bekend gemaakt dat het zijn eerste lpddr5-geheugenchips vervaardigd heeft. Dit type chips is bestemd voor apparaten waar energiezuinigheid belangrijk is (het gaat immers om?low power-ddr5), zoals smartphones.? De nieuwe generatie moet datasnelheden van maximaal 6400 Mb/s mogelijk maken, wat 50 procent sneller is dan de 4266 Mb/s van lpddr4x, wat in de huidige smartphone-vlaggenschepen gebruikt wordt. Er komen twee varianten beschikbaar; ??n die op 1...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bacon! Aston Martin en Red Bull overwegen deelname DTM

17-07-2018 17:08 Autoblog.nl
Is het heus? Het lijkt in de autosport steeds lastiger om constructeurs in een bepaalde raceklasse te houden. Het meest duidende voorbeeld hiervan herkennen we terug in het World Endurance Championship. Hier verdwenen stapsgewijs Audi en Porsche, nadat ze nog een aantal edities van de 24 uur van Le Mans op hun naam wisten te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto toont vermoedelijk voorkant van drie nieuwe iPhone-modellen

17-07-2018 17:08 Tweakers.net
Er is een foto verschenen die waarschijnlijk de voorkant laat zien van de drie iPhones die Apple dit jaar zal presenteren. Uit de afbeelding is op te maken dat het 6,1"-model met lcd dikkere schermranden krijgt dan de 5,8"- en 6,4"-versies met een oledscherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asterisk 15.5.0 / 13.22.0

17-07-2018 16:29 Tweakers.net
Asterisk is een uitgebreide pbx voor BSD, Linux en macOS. Het programma biedt alle functies die je van een telefooncentrale mag verwachten. Zo beschikt het onder andere over mogelijkheden voor voicemail, conferencing en call-queueing. Daarnaast is ondersteuning voor caller-id-services, adsi, sip en h323 aanwezig. Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars hebben Asterisk 15.5.0 en 13.22.0 uitgebracht, voorzien van de volgende aankondigingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Home Assistant 0.73.2

17-07-2018 16:27 Tweakers.net
Home Assistant is een opensourceplatform voor home-automation dat draait onder Python 3. Het draait via Hassbian op een Raspberry Pi 3 of een Linux-, macOS- of Windows-computer. Het ondersteunt het detecteren van apparaten, zoals Nest-thermostaten, Philips Hue, Belkin WeMo-schakelaars, Mr. Coffee-koffiezetapparaten en het mqtt-protocol. Daarnaast kan het waar mogelijk deze apparaten aansturen en automatisering toepassen. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina en ons Forum. De ontwikkelaars hebben versie 0.73.2 uitgebracht en de releasenotes voor die uitgave zijn hieronder te vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Snipe-IT 4.5.0

17-07-2018 16:26 Tweakers.net
Snipe-IT is een opensource-configuratiebeheersysteem waarmee een it-afdeling fysieke apparaten, licenties en verbruiksartikelen kan bijhouden. Wat is aan wie uitgegeven, wat is teruggestuurd ter reparatie, hoeveel licenties zijn nog beschikbaar, wanneer verlopen de licenties enzovoort. Daarnaast kan het een eula bijhouden die eindgebruikers moeten accepteren bij nieuwe apparatuur, en kunnen er labels geprint en gescand worden. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars van Snipe-IT hebben versie 4.5.0 uitgebracht met de volgende lijst aanpassingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Citrix XenApp and XenDesktop 7.18

17-07-2018 16:24 Tweakers.net
Citrix heeft een nieuwe versie uitgegeven van XenApp en XenDesktop met versienummer 7.18. XenDesktop is een virtual desktop infrastructure, of kortweg vdi, voor het aanbieden van een gevirtualiseerde Windows-desktopomgeving. XenApp neemt het aanbieden van applicaties voor zijn rekening. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De what's new-sectie van deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Veeam Backup & Replication 9.5 Update 3a

17-07-2018 16:23 Tweakers.net
Veeam heeft een update voor het Backup & Replication 9.5-pakket uitgebracht. Met Backup & Replication kun je op een makkelijke manier back-ups van een VMware vSphere of een Microsoft Hyper-V-omgeving instellen, inclusief optimalisaties voor applicaties die draaien op het virtuele platform. In de 'enterprise plus'-uitgave kan ook direct samengewerkt worden met storagesnapshots van EMC, HPE en NetApp. De lijst met veranderingen van deze uitgave, met versienummer 9.5 Update 3a, ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Node.js 10.6.0

17-07-2018 16:21 Tweakers.net
Node.js is open source en platformonafhankelijk, en is gericht op het ontwikkelen van server-sidewebapplicaties. Die applicaties worden geschreven in JavaScript en uitgevoerd binnen de Node.js-runtime op de server. Het biedt een event-gedreven omgeving aan waarbij non-blocking i/o een belangrijk uitgangspunt is geweest. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. Het ontwikkelteam heeft versie 10.6.0 vrijgegeven in de current-branch. De lijst met veranderingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BlackBerry UEM 12.9

17-07-2018 16:20 Tweakers.net
BlackBerry Unified Endpoint Management, UEM in het kort, kan gezien worden als de verdere ontwikkeling en samenvoeging van zowel BlackBerry Enterprise Server als Good Control MDM/MAM. Het product richt zich op mdm, het beheren van devices, en mam, het beheren van applicaties op deze devices. Daarnaast kan het worden ge?ntegreerd met andere producten om de functionaliteit uit te breiden, zoals BlackBerry Share, BlackBerry Workspaces en BlackBerry 2FA. BlackBerry UEM 12.9 is verschenen en de bijbehorende lijst met vernieuwingen ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AOC brengt 31,5-inch Q3279VWFD8 met 1440P IPS-paneel uit

17-07-2018 16:15 Hardware.info
AOC lanceert een nieuwe 31,5-inch monitor met qhd-resolutie voor een relatief lage prijs. De?Q3279VWFD8 is een broertje van de?Q3279VWF die we recentelijk nog reviewden, maar dan met een ips-paneel in plaats van mva. Hij wordt op de markt gebracht voor een prijs van 249 euro. De 2560 x 1440 pixels op het 31,5-inch ips-paneel leveren een pixeldichtheid op van 93 ppi, vergelijkbaar met full hd op 24-inch. Het betreft een 8-bit paneel dat door middel van frc 10-bit kleuren kan weergeven - volgens...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Aanleg glasvezel trekt weer aan door lokale projecten en aanleg

17-07-2018 16:09 Tweakers.net
De aanleg van glasvezel in Nederland is weer aan het toenemen, zo stelt adviesbureau Stratix op basis van eigen onderzoek. De stijging van het aantal glasvezelaansluitingen is vooral te danken aan lokale initiatieven en onafhankelijk exploitanten in de buitengebieden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix doet het minder lekker, maar mag niet klagen

17-07-2018 15:07 Apparata
De verwachtingen lagen hoger dan het resultaat. Netflix wordt gezien als een gezond bedrijf dat zijn weerga niet kent. Investeringen, nieuwe series, nieuwe markten. De Amerikaanse streamingdienst timmert hard aan de weg en niets lijkt in de weg te staan van mooie cijfers, ieder kwartaal weer. Toch is het gras minder groen dan het lijkt. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederland leent zichzelf weer de moeder voor auto’s

17-07-2018 15:05 Autoblog.nl
Pas op, geld lenen kost geld. Bovenstaande is een waarschuwing die kennelijk steeds minder mensen ter harte nemen. Het advies van Mark Rutte om eindelijk eens een keer die nieuwe (tweedehands) auto te kopen daarentegen, lijkt w?l eindelijk opgevolgd te worden. Alleen dan wel met geleend geld. Althans, dat blijkt uit cijfers van de Vereniging […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mid-range Ivy Bridge & Haswell CPU's vs. Coffee Lake & Ryzen 2

17-07-2018 15:00 Hardware.info
Begin dit jaar publiceerden we op Hardware.Info een serie artikelen waarin we oude en nieuwe processors met elkaar vergeleken, om uit te zoeken hoeveel een upgrade nou echt oplevert. Die werd overwegend positief ontvangen - reden voor ons om ook eens te kijken naar oude versus nieuwe cpu's in het middensegment. Want wat schiet je op met een upgrade vanaf een oudere Core i3 of Core i5? Om die vraag te beantwoorden, hebben we vier mid-range processors uit 2012, 2013 en 2014 compleet opnieuw get...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zweedse eigenaar voegt kabelaanbieders Caiway en Delta samen ond

17-07-2018 14:56 Tweakers.net
De Zweedse investeringsmaatschappij EQT gaat kabelaanbieders Caiway en Delta samenvoegen in een holding onder de naam Delta Fiber Nederland BV. De integratie van de twee bedrijven verloopt stapsgewijs en begint vanaf 1 augustus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WinUAE 4.0.1

17-07-2018 14:36 Tweakers.net
Versie 4.0.1 van WinUAE is uitgekomen. Deze Windows-port van de UAE Amiga-emulator is in staat om een Commodore Amiga perfect te emuleren. Alle modellen, vanaf de allereerste Amiga 1000 tot en met de Amiga 4000, worden ondersteund. Hou er wel rekening mee dat WinUAE wordt geleverd zonder kickstart, bij wijze van spreken het bios/de firmware van een Amiga, of andere software. Meer informatie kan op het supportforum worden gevonden. WinUAE draait op Windows XP en hoger, en de download is nog geen 10MB groot. Voor een kickstart en programma's is Amiga Forever een mogelijke oplossing, met prijzen vanaf 10 euro. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier, dit is de ?koda Kodiaq GT

17-07-2018 14:14 Autoblog.nl
De kloeke SUV van ?koda is een fashion victim geworden. ?koda is zoals we weten al een tijdje bezig met het maken van een ‘coup?’ op basis van de Kodiaq. Aan de ene kant is dit een gek idee. De Kodiaq is eerst en vooral immers een praktische blokkendoos, ontworpen om een gezin met kinderen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VDL Nedcar: staking zet band met BMW op spel

17-07-2018 14:11 Autoweek.nl
Bij autofabriek VDL Nedcar staat het partnerschap met BMW op het spel als medewerkers weer gaan staken. Dat heeft directeur Paul van Vuuren gezegd op bijeenkomsten met het personeel, zo bevestigt een woordvoerder na berichtgeving van 1Limburg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lotus maakt 100.000e auto

17-07-2018 14:08 Autoweek.nl
Lotus heeft een mijlpaal bereikt: er zijn 100.000 straatauto's van het merk gebouwd. De speciale Evora die het mooie moment moet markeren wordt verloot onder liefhebbers en het goede doel is daar nog mee geholpen ook.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Jaguar E-Pace D180 AWD

17-07-2018 13:58 Autoweek.nl
Jaguar waagt zich met de E-Pace aan de reeds drukke, maar ook erg populaire markt voor compacte SUV's. Succes lijkt daarbij verzekerd; met de grotere F-Pace ging immers het ook al prima. Aan de andere kant: hij is bijna even duur als dat grotere model. De kleine Jaguar staat voor een grote taak
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AP start steekproef ter controle naleving privacyregels door gro

17-07-2018 13:53 Tweakers.net
De Nederlandse privacywaakhond, de Autoriteit Persoonsgegevens, is begonnen met een verkennend onderzoek waarbij de organisatie kijkt in hoeverre grote organisaties de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming naleven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facebook-alternatief Openbook richt zich op beschermen privacy z

17-07-2018 13:41 Tweakers.net
Verschillende initiatiefnemers beginnen een crowfundfundingcampagne op Kickstarter voor het Openbook-project, een sociaal netwerk dat zich van Facebook moet onderscheiden door privacy centraal te stellen en geen tracking en advertenties toe te passen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple: nieuwe toetsenborden niet naar oude MacBook

17-07-2018 13:38 Apparata
Helaas pindakaas. Met de introductie van de 2016-2017 generatie MacBooks kwam Apple, naast een Touch Bar, ook met een nieuw toetsenbord. Die introductie verliep niet vlekkeloos. Van over de hele wereld kwamen er klachten dat dit nieuwe toetsenbord niet altijd evengoed zou reageren op toetsaanslagen. Ook zijn er klachten bekend van toetsenborden die plakkerig zouden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Weergave frameworkrefactor - Development-iteratie #135

17-07-2018 13:37 Tweakers.net
Development-iteratie #135 is opgeleverd. In deze sprint hebben we onder andere gewerkt aan de release van ons verbeterde weergaveframework, de verbetering van de Pricewatch-ervaring.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NZXT komt met nieuwe digitaal aanstuurbare E-serie voedingen

17-07-2018 13:36 Hardware.info
Voor het eerst sinds een aantal jaar kondigt NZXT een nieuwe serie voedingen aan. De E-serie voedingen zijn geproduceerd bij Seasonic en gebaseerd op het design van de Focus Plus Gold-serie (bekroond met een Hardware.Info Excellent Choice award), maar dan met digitale aansturing via de CAM-software. Er komen drie varianten op de markt: 500, 650 en 850 watt.? ? In de software kun je op het nieuwe tabblad 'Power' het live verbruik van je processor, videokaart en overige componenten zien. Ook de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ReactOS 0.4.9

17-07-2018 13:25 Tweakers.net
Versie 0.4.9 van ReactOS is uitgekomen. Het React Operating System is een opensource-besturingssysteem dat als doelstelling heeft om compatibel te zijn met Windows NT, 2000 en XP, zodat er Windows-applicaties en -drivers op gedraaid kunnen worden. Hoewel er al veel software probleemloos op draait, waaronder LibreOffice, Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird en diverse spellen, verkeert het hele project volgens de ontwikkelaars nog in het alfastadium en is het niet geschikt voor dagelijks gebruik. Op deze pagina kunnen enkele screenshots van ReactOS worden bekeken. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Notoir Tesla-afzeiker slikt zijn kritiek in

17-07-2018 13:02 Autoblog.nl
Voortschrijdend inzicht? Omdat we Tesla een warm hart toedragen, doet het ons altijd pijn als de blame stream media het merk of Elon Musk afzeikt. Probeert zo’n compleet mentaal stabiele pionier de wereld te redden met zijn uitstootvrije auto’s, moeten hatende dinosauri?rs hem weer kapot proberen te maken. Laat Musk met rust! Een van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lada Priora eind deze maand uit productie

17-07-2018 12:56 Autoweek.nl
Aan alles komt een eind, zo ook aan het bestaan van de Lada Priora. Na 11 jaar valt het doek voor de auto die al enige tijd geleden werd opgevolgd door de Vesta.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Brussel teleurgesteld over VW in sjoemelzaak

17-07-2018 12:36 Autoweek.nl
De Europese Commissie is teleurgesteld dat Volkswagen geen heldere garanties kan geven in geval van problemen met dieselauto's die zijn teruggehaald en gerepareerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fan maakt Uncharted-film met hoofdrolspeler uit scifi-serie Fire

17-07-2018 12:26 Tweakers.net
Fans van de Uncharted-gamereeks voor de PlayStation zitten al jaren te wachten op een offici?le Uncharted-film. Om het wachten te verzachten heeft een fan alvast een eigen, korte Uncharted-film gemaakt met Nathan Fillion in de hoofdrol, de acteur die onder meer bekend is van de serie Firefly.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Suuri! ?cht iedereen wil Kimi Raikkonen hebben

17-07-2018 12:02 Autoblog.nl
De Finse veteraan hoeft zich voorlopig geen zorgen te maken dat er geen racezitje meer voor hem zou zijn. Kimi Raikkonen blijft een aparte snuiter in het F1-circus. De Fin zegt liefst zo weinig mogelijk tegen de pers. ?ls ‘ie wel geluid maakt, brabbelt ‘ie hooguit wat verlegen voor zich uit met teksten doorspekt van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Renault Clio - Spionage

17-07-2018 12:00 Autoweek.nl
Eerder deze maand hadden we de eerste spionagefoto's van de volgende, vijfde generatie Renault Clio. Ditmaal laten we je hem in beweging zien. Bijzonder interessant is het stukje waar hij naast het huidige model rijdt, zodat de verschillen goed te zien zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Orange neemt clouddienstaanbieder Basefarm over voor 350 miljoen

17-07-2018 11:28 Tweakers.net
Orange neemt cloudprovider Basefarm over voor een bedrag van 350 miljoen euro. Daarmee wil het Franse telecombedrijf zijn positie versterken in de sector van het aanbieden van clouddiensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Moto z3 play Power Edition vanaf vandaag verkrijgbaar in de Bene

17-07-2018 11:23 Hardware.info
Vandaag kondigt Motorola de beschikbaarheid aan van de moto z3 play Power Edition in de Benelux. Het toestel is voorzien van een 6-inch full hd Super Amoled-scherm en een accu die volgens opgave tot 40 uur mee gaat. De moto z3 play Power Edition bevat alle bekende Moto Experiences, inclusief Moto Display en Moto Actions. Het toestel heeft tevens een 2,5D-vormig Corning Gorilla glas. Middels TurboPower zou de telefoon binnen enkele minuten volledig opgeladen zijn. {LBIMG-31807,31809,31811,31813,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen vernieuwde Mercedes-Benz C Coup? en Cabrio

17-07-2018 11:22 Autoweek.nl
Mercedes-Benz doet de prijzen van de vernieuwde C-klasse stapsgewijs uit de doeken. We weten nu wat de bijgewerkte C Coup? en C Cabriolet moet gaan kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Voor het eerst in beeld: Hyundai i40

17-07-2018 11:17 Autoweek.nl
De opvolger van de huidige Hyundai i40 is in Duitsland voor het eerst gespot. Het lijnenspel van Hyundais forse sedan is op de afbeeldingen al goed te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl