Monitoren op CES 2019 - Miniled, oled en meer ultrawide

15-01-2019 6:00 Tweakers.net
Op de CES troffen we de eerste monitor met een miniledbacklight aan, zagen we een 55"-oledmonitor en zagen we diverse nieuwe ultrawide modellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Low-profile mechanische toetsenborden review: Corsair K70 MK.2 v

15-01-2019 5:59 Hardware.info
Net nu wel een beetje besloten leek hoe het ideale mechanische toetsenbord eruit moest zien, steekt een nieuwe hype de kop op: mechs met low-profile toetsen. Roccat kwam op Computex met zijn Vulcan 120 AIMO, Corsair volgde in samenwerking met schakelaarfabrikant Cherry met een K70 RGB MK.2 Low-Profile. Ziet het er alleen leuk uit, of typt het ook lekker: how low can you go? Hoewel het typegenot door velen onbetwist blijft, is een klassiek nadeel van mechanische toetsenborden dat ze relatief...
Lees het hele artikel op Hardware.info

“Mick Schumacher krijgt contract bij Ferrari”

14-01-2019 21:56 Autoblog.nl
Morgen moet het allemaal gebeuren. Sinds het moment dat Mick Schumacher aantoonde een redelijk potje te kunnen sturen, houden fanatiekelingen iedere beweging van de zoon van de allergrootste Formule 1-coureur in de gaten. Hoewel lang niet iedereen is overtuigd van de stuurmanskunsten van Mick, lijkt de 19-jarige Duitser zich afgelopen seizoen voldoende in de schijnwerpers […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel Z390-moederborden krijgen ondersteuning voor 32GB-geheugen

14-01-2019 21:33 Hardware.info
Intels Z390-chipset krijgt ondersteuning voor 32GB-geheugenmodules, waarmee met de vier dimm-sloten in totaal 128 GB werkgeheugen gebruikt kan gaan worden. Moederbordfabrikanten Asus, Gigabyte en MSI kondigden alle drie aan dat de update eraan zit te komen. Van ASRock is het nog niet bekend, maar het ligt voor de hand dat ook zij met een update komen. Een nieuwe bios-versie activeert de functionaliteit, maar het werkt alleen met de negende generatie processors. Dat de fabrikanten de update door...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple-topman: Qualcomm weigerde modems te leveren voor iPhone XS

14-01-2019 21:19 Tweakers.net
De chief operations officer van Apple, Jeff Williams, heeft tijdens een zitting in een door de FTC tegen Qualcomm aangespannen rechtszaak gezegd dat zijn bedrijf 4g-modemchips van Qualcomm wilde gebruiken voor de nieuwste iPhones, maar dat Qualcomm dit weigerde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w03y2019)

14-01-2019 21:17 Apparata
Weinig nieuws, maar wel een nieuwe nummer ??n! Soms heb je van die weken dat er een paar verschuivingen plaatsvinden en er eigenlijk weinig nieuws voor in de plaats komt. De derde week van 2019 is er zo eentje. Niet zo vreemd, want het jaar is nog maar net begonnen en qua releases is het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zo probeert Apple je een nieuwe iPhone XR aan te smeren

14-01-2019 20:48 Apparata
Koop dan!!1111!!!11 Klanten die een iPhone via Apple gekocht en een e-mailadres hebben achterlaten bij het bedrijf kunnen digitale post verwachten. Althans, als je valt onder de doelgroep van Apple. Het techbedrijf uit Cupertino is in de Verenigde Staten een e-mailcampagne begonnen om de iPhone XR in het zonnetje te zetten. Onder meer een Amerikaanse […]
Lees het hele artikel op Apparata

Driemaal raden waar deze enorme SUV vandaan komt

14-01-2019 20:47 Autoblog.nl
The answer will surprise you. Tenzij je helemaal op de hoogte bent van de huidige designtaal van Kia, had je niet kunnen raden dat dit een nieuwe auto van de Koreaanse autofabrikant is. Toch zijn er een aantal hints die het land van oorsprong van de Telluride weggeven. Zo is het Kia’s versie van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GAC Motor onthult Entranze Concept

14-01-2019 20:13 Autoweek.nl
Het Chinese GAC Motor is ook aanwezig tijdens de North American International Auto Show. De fabrikant toont in Detroit deze Entranze Concept.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sony geeft PS4-versie Rocket League crossplay-functie met Switch

14-01-2019 20:12 Tweakers.net
Sony maakt het sinds maandag mogelijk voor PlayStation 4-spelers van Rocket League om het op te nemen tegen Rocket League-spelers die het racespel spelen op de Nintendo Switch, Xbox One of pc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Allerlekkerste WRX STI is technisch gezien* geen Subaru

14-01-2019 20:09 Autoblog.nl
En dat maakt dit bericht extra naar. Subaru Technica International heeft zojuist zijn heetste versie van de huidige WRX STI onthuld in Detroit. Met deze onthulling waagt Subaru zich alweer aan zijn negende model in de S-lijn. Echter, voor het eerst zullen de Japanners de behendige bruut niet in andere markten gaan leveren. Hierom is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Subaru WRX STi S209 breekt los

14-01-2019 19:54 Autoweek.nl
Zoals beloofd heeft Subaru tijdens de North American International Auto Show het doek getrokken van de WRX STi S209.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla blokkeert plekken met Supercharger-laders voor niet-elektr

14-01-2019 19:42 Tweakers.net
Tesla heeft in China bij een nieuwe Supercharger-laadlocatie poortjes geplaatst op de parkeervakken die voorzien zijn van de laadpalen. Deze verhinderen dat een auto er zomaar kan parkeren; Tesla-eigenaren kunnen deze inklappen via qr-codes in de WeChat-app
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bitcoin ransomware levert miljoenen euro’s op

14-01-2019 19:34 Apparata
In verkeerde handen welteverstaan. Er gaan allerlei criminele organisaties schuil op het internet die het op je crypto’s gemunt hebben. Een bekende ransomware genaamd Ryuk is momenteel erg populair bij hackers. De afgelopen maanden is Ryuk goed voor het stelen van meer dan 705 Bitcoins, wat met de huidige waarde neerkomt op zo’n 2,2 miljoen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen Passat in het nieuw voor de VS

14-01-2019 19:30 Autoweek.nl
Eerder vandaag dook de nieuwe Volkswagen Passat voor Noord-Amerika al te vroeg digitaal op en nu is het moment daar dat Volkswagen de auto z?lf aan het grote publiek toont tijdens de North American International Auto Show in Detroit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

“Crossovers zijn w?l leuk met 500 pk,” dacht Nissan

14-01-2019 19:07 Autoblog.nl
Geef ze eens ongelijk. In een poging de toekomst van de sedan te redden heeft Nissan besloten een concept te presenteren. De zogenaamde IMs moet de guldenweg middenweg zijn tussen een sedan en een crossover. Je kunt het op twee manieren zien: Nissan heeft het idee van een crossover gepakt en de koets flink naar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla en Griekenland willen eilanden voorzien van microgrids voo

14-01-2019 19:05 Tweakers.net
Tesla en de Griekse regering zijn met elkaar in gesprek om te kijken in hoeverre bepaalde Griekse eilanden kunnen worden voorzien van autonome, lokale elektriciteitsnetwerken, die geschikt zijn voor hernieuwbare stroom afkomstig van windmolens, zonnepanelen en accu's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Infiniti QX Inspiration Concept vanuit alle hoeken

14-01-2019 18:37 Autoweek.nl
Infiniti heeft de?QX Inspiration Concept aan de wereld voorgesteld. De elektrische SUV moet weggeven wat we in de toekomst van het Japanse merk kunnen verwachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prik voortaan een stekker in deze vlotte stationwagen

14-01-2019 18:31 Autoblog.nl
Het gaat immers niet met de sedan. Kia heeft vanmiddag de doeken getrokken van het ontbrekende model in het gamma van de vernieuwde Optima. De plug-in hybride vindt wederom zijn plaats tussen zijn broers en is een van de meer milieuvriendelijke uitvoeringen van de huidige Optima. Kia pakt direct goed uit door ook de prijzen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nissan IMs Sports Sedan Concept onthuld

14-01-2019 18:18 Autoweek.nl
Nissan heeft op de beursvloer van Detroit de IMs Sports Sedan Concept gepresenteerd, een studiemodel in de vorm van een elektrische opgehoogde sedan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nissan toont autonome elektrische conceptsportauto die 'om de ho

14-01-2019 18:01 Tweakers.net
Nissan heeft op de Detroit Motor Show een sportieve, volledig elektrisch aangedreven crossover gepresenteerd die beschikt over de zogeheten Omni-Sensing technologie. Dit is een systeem dat in realtime data ontvangt en daarmee een virtuele representatie van de omgeving cre?ert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de “nieuwe” Volkswagen Passat

14-01-2019 17:52 Autoblog.nl
Ze zullen erom staan te springen. Met de onthulling van de vernieuwde Passat laat Volkswagen zich niet van zijn beste kant zien. De Amerikanen hebben sinds het dieselgate een groot deel van hun vertrouwen in de Duitse autofabrikant verloren en met deze facelift zal Volkswagen dit vertrouwen niet snel terugwinnen. De autofabrikant heeft namelijk een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse bank laat je hoge bedragen mobiel betalen

14-01-2019 17:22 Apparata
ABN AMRO is naar eigen zeggen de eerste bank ter wereld die wearables gebruikt om pintransacties met hogere bedragen af te rekenen. Contactloos betalen kennen we inmiddels allemaal. Het is zo ge?ntegreerd in de maatschappij dat je het overal ziet. In de winkel, in de supermarkt en bij de parkeerautomaat. De NFC-chip op een pinpas […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen investeert in Amerikaanse fabriek

14-01-2019 17:12 Autoweek.nl
Volkswagen steekt 800 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 700 miljoen euro, in een Amerikaanse fabriek waar elektrische auto's moeten worden gebouwd. Dat heeft topman Herbert Diess tijdens de autoshow van Detroit bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford Explorer is er nu ook als 400 pk sterke ST-versie

14-01-2019 17:08 Autoblog.nl
Smikkelen en smullen! Nog geen week geleden kregen we voor het eerst officieel beeld van de nieuwe Ford Explorer, maar het ?chte nieuws voor dit model is vandaag pas binnengekomen. Op de NAIAS in Detroit heeft Ford namelijk aangekondigd een heuse ST-versie te zullen gaan maken voor de ruim vijf meter lange SUV. Keihard. Volgens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HKC komt met Antgamer gaming monitoren - 3440 x 1440 @ 100 Hz vo

14-01-2019 17:06 Hardware.info
HKC introduceert nieuwe monitoren in de Antgamer-lijn. Er komt een model van 27-inch, ??n van 31,5-inch en een 34-inch groot model. De monitor van 27-inch krijgt de naam M27G1F. Hij heeft een full hd-resolutie, en bezit een paneel dat een contrast heeft van 3000:1, en het kan 85% van de NTSC-kleurruimte weergeven. De responssnelheid is 2 milliseconde, met een verversingssnelheid van maximaal 144 Hz. Hij heeft ook de mogelijkheid om aan een VESA-arm bevestigd te worden; er zit een montagesysteem...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Oppo gaat smartphonecameratechniek voor 10x optische zo

14-01-2019 16:34 Tweakers.net
Oppo zou op woensdag 16 januari een cameratechniek voor smartphones onthullen die 10x optische zoom mogelijk maakt. Die aankondiging zou volgen op een 5x optische zoomvariant in 2017, die nooit in smartphones werd ge?ntegreerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: Top 13 nieuwtjes en trends van de CES 2019 beu

14-01-2019 16:31 Hardware.info
Afgelopen week vond in Las Vegas de jaarlijkse CES beurs plaats waar fabrikanten van consumentenelektronica en IT-producten hun nieuwste innovaties en producten tonen. Wij waren erbij en in deze aflevering bespreken we de 13 belangrijkste trends en nieuwtjes van de beurs. Bekijk ook ons complete CES nieuwsoverzicht.
Lees het hele artikel op Hardware.info

EIN-DE-LIJK is hier de nieuwe Toyota Supra

14-01-2019 16:27 Autoblog.nl
Het werd tijd. Doodzonde en hilarisch zijn de twee kernwoorden waarmee we de slotfase van Toyota’s PR-campagne voor de nieuwe Supra moeten beschrijven. De Japanse autofabrikant probeert zijn fans al jarenlang op te warmen voor de komst van zijn nieuwe sportauto – die samen met BMW is ontwikkeld – maar net voor het moment supr?me […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

G.Skill voegt DDR4-3466 kit toe aan AMD Threadripper-lijn

14-01-2019 16:21 Hardware.info
G.Skill voegt een nieuwe set geheugenmodules toe aan zijn speciale lijn voor AMD Ryzen-processors. Deze kit van 32 GB ddr4-3466 in de Trident Z RGB-lijn is specifiek gericht op Threadripper-processors en het X399-platform. Met 3466 MHz zijn deze hoger geklokt dan voorheen. De set bestaat uit vier reepjes van 8 GB geheugen op 3466 MHz, dus quad-channel. Voorheen was 3200 MHz het snelst verkrijgbare quad-channel geheugen bij het merk, maar dat is nu dus flink hoger. Volgens G.Skill bedragen de ti...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mustang Shelby GT500: krachtigste Ford ooit

14-01-2019 16:16 Autoweek.nl
Ford presenteert op de North American International Auto Show een Mustang die de strijd met de Dodge Challenger Hellcat aankan. De nieuwe Shelby GT500 levert meer dan 700 pk!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hiber wil vanaf derde kwartaal meer nanosatellietten lanceren vo

14-01-2019 16:06 Tweakers.net
De Nederlandse start-up Hiber lanceert in het derde kwartaal zijn derde nanosatelliet voor een iot-netwerk, waarna er meer volgen. Het bedrijf bereidt een nieuwe financieringsronde voor om meerdere miljoenen euro's binnen te halen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Multiplayer-mod voor Skyrim krijgt b?tatest

14-01-2019 16:05 Tweakers.net
De b?tatestfase van Skyrim Together, een multiplayer-mod voor The Elder Scrolls V: Skyrim, gaat binnenkort van start. Het begint als een besloten b?ta en wordt niet lang daarna opengesteld voor iedereen. Wanneer de test van start gaat is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D?t is de Ford Explorer... ST!

14-01-2019 15:49 Autoweek.nl
Vorige week lanceerde Ford een volledig nieuwe generatie van de Explorer. Die SUV is nu niet alleen als Hybrid, maar ook als ST gepresenteerd!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Eindelijk: dit is de Toyota Supra

14-01-2019 15:45 Autoweek.nl
Een lange periode van teaseren, speculeren en lekken is voorbij. Op de persdag van Detroit heeft Toyota de vijfde generatie Supra, voluit Toyota GR Supra genaamd, aan de wereld voorgesteld. Hier zijn alle feiten en cijfers van wat de komende tijd zonder twijfel de meest begeerlijke Toyota zal zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Ford Mustang Shelby GT500 is de krachtigste ooit

14-01-2019 15:43 Autoblog.nl
Goede genade. Na maanden van speculatie over de nieuwe Ford Mustang Shelby GT500 heeft het Amerikaanse merk vanmiddag eindelijk officieel de doeken getrokken van zijn krachtigste pony. Met enige verontwaardiging constateren we dat Ford ons alsnog weet te verbazen. Ondanks het feit dat we de auto al in beeld hebben gekregen en ook over de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AOC introduceert 27"-monitor met Nvidia G-Sync en variant met AM

14-01-2019 15:19 Tweakers.net
AOC heeft twee nieuwe monitoren in de AGON 3-serie aangekondigd. Het gaat om 27"-modellen, waarvan een over een 165Hz-paneel en G-Sync beschikt, terwijl de andere een 144Hz-paneel met FreeSync 2 combineert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia toont ?n prijst vernieuwde Optima Plug-In

14-01-2019 15:11 Autoweek.nl
Begin 2018 presenteerde Kia een enigszins gemoderniseerde versie van de Optima. Nu is het tijd voor de plug-inhybride, die er vanaf nu alleen als Sportswagon is en meteen een prijskaartje krijgt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze Jaguar is geen echte Jaguar

14-01-2019 14:58 Autoblog.nl
Nee, niet nog een flauwe replica, toch? Het is misschien wel de meest elegante sedan ooit gebouwd: de Jaguar XJ. Natuurlijk valt hierover te discussi?ren, maar de gracieuze limousine van de Britten blijft een tijdloze schoonheid. Met name het ‘X300’ model is werkelijk waar een plaatje. Lang, laag en rank. Dit is hoe je je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SNES games komen naar de Nintendo Switch

14-01-2019 14:39 Apparata
Oud in nieuw. Goed nieuws voor fans van klassiekers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch. Nintendo gaat games van de Super Nintendo (SNES) naar de Switch brengen. Straks is het mogelijk om gouden klassiekers op je Switch te spelen. In handformaat, of aangesloten op je televisie. De plannen van Nintendo zijn ontdekt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Brave 0.58.21

14-01-2019 14:37 Tweakers.net
Brave is een webbrowser die is gebaseerd op Chromium. Aan het roer van de onderneming achter Brave staat Brendan Eich, de bedenker van JavaScript en een van de oprichters van Mozilla. Brave richt zich op het verbeteren van de online veiligheid en biedt een alternatief systeem voor het financieel ondersteunen van contentaanbieders. Het idee daarachter is dat reclame vaak de grootste inkomstenbron van een website is, maar dat veel mensen vanwege opdringerige reclames adblockers gebruiken en websites inkomsten mislopen. De ontwikkelaars hebben Brave 0.58.21 voor desktops uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 0.58.21
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kerio Connect 9.2.8

14-01-2019 14:36 Tweakers.net
Kerio Technologies heeft even geleden versie 9.2.8 van zijn mailserversoftware uitgebracht. Kerio Connect, beschikbaar voor Windows, Linux en macOS, stelt je in staat om via pop3, imap4 of wap e-mail te ontvangen en te versturen. Daarnaast bestrijden de ingebouwde virus- en mailfilters malware en spamberichten. De gegevens van de gebruikers kunnen in Kerio worden ingevoerd, maar ook uit Microsoft Active Directory of Apple Open Directory worden gehaald. Met de Kerio Outlook Connector is het mogelijk om Microsoft Outlook op de werkstations te gebruiken. In deze update zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Version 9.2.8
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom Hamilton toch meer kans maakt dan Max

14-01-2019 14:09 Autoblog.nl
Ah, nee toch? Niet n?g een keer? Het is het onderwerp van de dag: gaat Max nu de wereldtitel binnenhalen? Helmut Marko voert de druk op, Christian Horner voert de druk op en Verstappen heeft er ongetwijfeld zin in. De samenwerking met Honda biedt veel mogelijkheden. Meer financi?le middelen, een fabrieksmotor en de geruststelling dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

RCA komt met een 65-inch 4K-tv voor slechts 699 euro

14-01-2019 13:39 Hardware.info
RCA introduceert een nieuwe 4K-televisie met een prijsje van 699 euro. Dat is op zich niets bijzonders meer tegenwoordig, maar wel als je beseft dat hij 65-inch groot is. Het gaat om een smart-tv, in dit geval staat er Android TV op. Voor zover we weten heeft het geen hdr, en ook de helderheid is nog onbekend. Hij heeft in ieder geval een reactiesnelheid van 5,5 milliseconde. Er zijn twee speakers van 6 Watt. Qua aansluitingen zijn er drie hdmi-poorten, een vga-poort, scart, een av-aansluiti...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit ei is populairder dan Kylie Jenner op het internet

14-01-2019 13:35 Apparata
Alle lof voor het ei! In 2018 wist Kylie Jenner een deftig wereldrecord te vestigen. Haar foto op Instagram van haar dochter wist de meeste likes ooit binnen te vissen op social media. De foto kreeg destijds 15 miljoen likes en wist het record van Beyonc? te verbreken, die voorheen met 11 miljoen likes de […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Nintendo Switch Online krijgt Super Nintendo-spellen'

14-01-2019 13:26 Tweakers.net
Een Twitter-gebruiker claimt dat hij referenties heeft gevonden naar 22 SNES-spellen in een tekenreeks in de code van Nintendo Switch Online. Hij meldt dat deze reeks met de meest recente update is toegevoegd. Nintendo heeft nog niet inhoudelijk gereageerd op de claim.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ABN Amro start met contactloos betalen via wearables

14-01-2019 13:12 Tweakers.net
ABN Amro start na een pilotprogramma van een jaar met contactloos betalen via wearables. De bank biedt op zijn site een overzicht van de wearables die klanten kunnen gebruiken, waaronder smartwatches van Garmin en ringen van K-ring.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Golf scoorde supergoed ?n erg slecht in 2018

14-01-2019 13:04 Autoblog.nl
Die zagen we niet aankomen. Dat de Volkswagen Golf in Nederland een populaire auto is, moge duidelijk zijn. Het is immers de marktleider in zijn klasse. Er is ook bijzonder weinig mis mee. Het is natuurlijk niet een spannende auto, maar het is een product dat op veel vlakken bovengemiddeld goed scoort en daardoor goed […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Draagbare 17,3"-gamelaptops - Dunne modellen van Alienware, Asus

14-01-2019 13:00 Tweakers.net
Gamelaptops met een 17,3"-paneel zijn er al jaren, maar dat zijn meestal zware bakbeesten. Op de CES zagen we drie dunne en relatief lichte modellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Duitse marktwaakhond gaat dataverzameling Facebook aan banden l

14-01-2019 12:43 Tweakers.net
Facebook moet naar verluidt binnenkort ophouden met bepaalde gegevens verzamelen in Duitsland. Dat schrijft de Duitse krant Bild. Het bevel is het resultaat van onderzoek van de marktwaakhond, de Bundeskartelamt, dat sinds 2015 loopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo vind je de goedkoopste telefoonabonnementen

14-01-2019 12:11 Apparata
Want niemand wil toch te veel betalen? Het wereldje van abonnementen is soms een oerwoud, ook op het gebied van (mobiele) telefoons. Het aanbod is in Nederland enorm. Omdat een telefoonabonnement heel persoonlijk is, weet je niet altijd of je beter uit bent bij aanbieder A of B. Elk telecomnetwerk heeft z’n eigen aanbiedingen, maar […]
Lees het hele artikel op Apparata

IVA Driebergen: d? perfecte plek voor jouw automotive studie

14-01-2019 12:10 Autoblog.nl
Heb jij een hart voor auto’s? Dan biedt IVA Driebergen Business School voor jou de perfecte studie! In zowel de Mbo- als de Hbo-keuzegids gaat IVA Driebergen Business School er met de winst vandoor. Voor een autoliefhebber is de opleiding Automotive Business Management d? opleiding om in een commerci?le baan in de autowereld of daarbuiten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Geely blikt vooruit op elektrische sedan

14-01-2019 12:00 Autoweek.nl
Het Chinese Geely toont een afbeelding waarmee het vooruitblikt op de komst van een nieuwe elektrische sedan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers stapt over op utf-8

14-01-2019 11:57 Tweakers.net
Het Tweakers-devteam heeft weer een stukje legacy geslecht; vanaf heden gebruikt Tweakers ook de standaard utf-8 tekencodering.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze monsterlijke pickup heeft 1000 koppels

14-01-2019 11:56 Autoblog.nl
Nee, geen Newtonmeters. In Newtonmeters is het meer, veel meer dan 1.000! Het blijft een bijzonder fenomeen: de Amerikaanse pick-up truck. In de verenigde staten is het al sinds jaar en dag d? manier om je zelf, je vrouw/tante (vaak dezelfde persoon) knal je PVC-rommel te vervoeren. Met een dikke V8 voel je je oppermachtig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zwitserse spoorwegen overwegen om elektrische luchttaxi in te ze

14-01-2019 11:38 Tweakers.net
De SSB, oftewel Schweizerische Bundesbahnen, overweegt de plaatsing van elektrisch aangedreven luchttaxi's bij zijn treinstations. Het spoorwegbedrijf verkeert in overleg met het in M?nchen gevestigde Lilium GmbH, dat bezig is met de ontwikkeling van de Lilium Jet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

App-ontwikkelaars stellen ranglijst agressiefste 'appkillers' op

14-01-2019 11:23 Tweakers.net
De ontwikkelaars achter de apps Sleep As Android en Twilight hebben een ranglijst opgesteld van de agressiefste 'appkillers', besturingssystemen die agressief apps op de achtergrond afsluiten om acculading te besparen. Volgens hen is Nokia de grootste boosdoener.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe afbeelding OnePlus 7 opgedoken zonder gat of notch in sch

14-01-2019 11:21 Hardware.info
De OnePlus 6T is nog niet eens zo lang uit, maar de eerste informatie over de OnePlus 7 is al gelekt: hier is namelijk de eerste afbeelding van de voorkant! Wat opvalt aan dit prototype is dat er aan de voorkant van het toestel alleen maar bestaat uit scherm, er is geen gaatje in het display aanwezig en al helemaal geen notch. Je zou je kunnen afvragen waar de verschillende sensoren dan w?l zijn geplaatst, waaronder de camera. Een mogelijkheid is dat OnePlus de camera op een uitschuifbaar, gemo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

We kopen nog amper nieuwe smartphones

14-01-2019 11:04 Apparata
Apple is niet de enige die te maken heeft met tegenvallende verkoopcijfers. Tim Cook kwam eerder deze maand met een winstwaarschuwing en dat zorgde voor behoorlijk wat reuring op Wall Street. Uit nieuwe cijfers van Credit Suisse blijkt nu dat de verkopen wereldwijd dalen en daar lijkt voorlopig ook nog geen einde aan te komen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl