Disney Plus komt met de volgende releases [trailers]

27-01-2020 13:16 Apparata
Toy Story, Star Wars, films en documentaires, ze komen allemaal voorbij… Ook in het nieuwe jaar blijft Disney Plus met nieuwe releases komen. Wij geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten. Lamp Life – 31 januari Niet alleen Netflix kent haar ‘Originals’, want ook Disney gebruikt deze toevoeging. Zo maakt zij bijvoorbeeld een […]
Lees het hele artikel op Apparata

EditPad Lite 8.0.4

27-01-2020 12:59 Tweakers.net
JGsoft heeft versie 8.0.4 van zijn gratis teksteditor EditPad Lite uitgebracht. Dit programma is niet bedoeld voor programmeurs, die kunnen beter EditPad Pro, RJ TextEd of Notepad++ gebruiken. Dit is meer een vervanger van het met Windows meegeleverde Kladblok. In tegenstelling tot Kladblok kan EditPad Lite een onbeperkt aantal bestanden in hetzelfde scherm openen, heeft het geen limiet op de grootte van te openen bestanden en is het aantal undo's en redo's onbeperkt. EditPad Lite is gratis voor priv?gebruik, maar bedrijven kunnen een licentie aanschaffen als er geen behoefte is aan alle extra's die de Pro-versie biedt. Sinds versie 8.0.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MINI JCW GP is de duurste MINI ooit

27-01-2020 12:55 Autoblog.nl

De prijs is niet mini te noemen. De auto’s van het merk MINI hebben nooit de titel ‘goedkoop’ gekregen. Onder de vleugels van de BMW Group zijn de Cooper, Cabrio, Clubman en Countryman stuk voor stuk modellen waar je serieus geld voor moet neertellen. Daar staat tegenover dat je een fijne BMW-motor onder de kap […]

The post MINI JCW GP is de duurste MINI ooit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus brengt draagloze ROG-monitor met accu en 240Hz-display uit

27-01-2020 12:01 Tweakers.net
Asus komt met een draagbare gamemonitor met een scherm van 240Hz. Gebruikers kunnen de monitor meenemen en als extern of tweede scherm gebruiken met een laptop. Het apparaat valt in de Republic of Gamers-serie en heeft een ingebouwde accu voor mobiel gebruik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Audi 80 was mogelijk een goede investering

27-01-2020 12:01 Autoblog.nl

De uiteindelijke verkoop moet uitwijzen of dat echt zo is. Vaste lezers met een uitstekend geheugen herkennen deze groen Audi Cabriolet. Dit is de oude Audi 80 van prinses Diana uit 1994. Ze gebruikte de auto in die periode voor priv? ritten. De prinses werd in de jaren negentig door paparazzi veelvuldig in de auto […]

The post Deze Audi 80 was mogelijk een goede investering appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche laat nieuwe 911 GT3 zien

27-01-2020 11:22 Autoweek.nl
Porsche laat zijn reclame voor tijdens het gigantische Amerikaanse Super Bowl-feestje zien. In de korte actiefilm lijkt een nieuwe telg te passeren: de 911 GT3.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

IKEA brengt HomeKit-ondersteuning voor slimme rolgordijnen uit i

27-01-2020 11:22 Tweakers.net
IKEA is in Nederland begonnen met de uitrol van HomeKit-ondersteuning voor zijn slimme rolgordijnen. Uit meldingen van tweakers blijkt dat de Tr?dfri-hub is bijgewerkt, zodat de Fyrtur- en Kadrilj-gordijnen zijn aan te sturen vanuit iOS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geeft Nintendo de strijd om de console op?

27-01-2020 11:15 Apparata
De geruchten over de Nintendo Switch Pro doen dit wel vermoeden. De strijd tussen Xbox Series X en PlayStation 5 zal, als het over gaming consoles gaat, 2020 in haar greep houden. Toch zagen we al eerder op basis van statistieken dat, tot verbazing van sommigen, de Nintendo Switch het meest populair blijkt. Grote vraag […]
Lees het hele artikel op Apparata

Total Commander 9.50 RC1

27-01-2020 11:13 Tweakers.net
Na dertien b?tareleases is nu de eerste release candidate van Total Commander versie 9.50 elfde uitgekomen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in twee?n is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopi?ren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid. Nieuw in versie 9.50 is onder meer ondersteuning voor een donkere modus, laat de folder history alleen mappen zien waar bewerkingen in zijn uitgevoerd en is er nu een marge van vier regels bij het scrollen door grote mappen. De complete changelog is op deze pagina in te zien, de belangrijkste veranderingen die we in versie 9.50 aantreffen, zijn hieronder voor je op een rijtje gezet: What's new in RC1: Lees het hele artikel op Tweakers.net

Villa in niemandsland komt met mega-garage

27-01-2020 11:08 Autoblog.nl

Je bent wel even zoet om deze ruimte vullen met auto’s. Veel vermogende Nederlanders hebben een optrekje in het buitenland, of werken daadwerkelijk vanuit het buitenland. Geef ze eens ongelijk. Met een serieuze bankrekening is het een stuk aantrekkelijker om buiten Nederland te opereren. Voor die groep is deze uiterst rustgevende villa in de Amerikaanse […]

The post Villa in niemandsland komt met mega-garage appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

D?t kost de Mini John Cooper Works GP

27-01-2020 10:58 Autoweek.nl
AutoWeek kan exclusief melden welk bedrag Mini wil ontvangen voor het heftigste model in zijn stal: de Mini John Cooper Works GP.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mitigatie voor zeroday in Internet Explorer maakt Windows-onderd

27-01-2020 10:37 Tweakers.net
De tijdelijke oplossing die Microsoft heeft uitgebracht voor een zerodaylek in Windows maakt bepaalde Windows-onderdelen stuk. Een offici?le patch volgt pas over een tijd. Microsoft kwam met de mitigatie nadat het lek actief werd misbruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Renault en Nissan spreken af om over toekomst te spreken'

27-01-2020 10:21 Autoweek.nl
De spanningen rond Renault en alliantie-broer Nissan zouden na alle Ghosn perikelen nogal hoog zijn opgelopen. Spraken we eerder nog over een stukgelopen huwelijk, lijkt de samenwerking nu nieuw leven te worden ingeblazen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi presenteert volgende week Poco X2-smartphone met 120Hz-sc

27-01-2020 10:15 Tweakers.net
Xiaomi-dochterbedrijf Poco presenteert volgende week in India de Poco X2-smartphone met 120Hz-scherm. Het zal vermoedelijk gaan om een variant van de eerder verschenen Redmi K30, van Xiaomi's andere dochterbedrijf Redmi.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de Mercedes GLC 300e met 320 pk

27-01-2020 10:07 Autoblog.nl

De plug-in hybride heeft een prijskaartje. In Frankfurt had Mercedes vorig jaar een interessant nieuw model gepresenteerd. Het gaat hier om de GLC 300e 4MATIC, een plug-in hybride versie van de SUV uit Duitsland. De auto is in meerdere opzichten interessant. Zo valt de BPM lager uit, kun je er elektrisch mee rijden (43 km) […]

The post Dit kost de Mercedes GLC 300e met 320 pk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Render toont Motorola-smartphone met stylus

27-01-2020 10:02 Tweakers.net
Er is een render verschenen van een nog onbekende Motorola-smartphone met stylus. De render toont verder weinig details van de smartphone. Momenteel maakt alleen Samsung smartphones met een ingebouwde stylus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: EA werkt aan reboot van Star Wars: Knights of the Old R

27-01-2020 9:56 Tweakers.net
Electronic Arts werkt wellicht aan een opvolger van de populaire Star Wars-rpg Knights Of The Old Republic. Het is niet duidelijk of het gaat om een opgepoetste versie van het oude spel of om een sequel. Veel details over de mogelijke game zijn ook nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Kona Electric stoot Chinese EV van de troon

27-01-2020 9:24 Autoweek.nl
Een bijzonder bericht uit de Zuid-Koreaanse hoek. Hyundai meldt dat het met de Kona Electric een record heeft gebroken dat tot voor kort op naam stond van een Chinese EV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: iPhone 6s uit 2015 krijgt zesde jaar software-updates

27-01-2020 9:18 Hardware.info
Volgens een gerucht zou Apple zowel de iPhone 6s uit 2015 als de iPhone SE uit 2016 nog een update naar iOS 14 geven. Hoewel dit op zich iets kleins is, zou het bijzonder zijn omdat de toestellen daarmee richting hun zesde jaar van offici?le software updates gaan. In smartphoneland een zeldzaamheid. Tot nu toe is alleen de iPhone 5s dit pad eerder begaan, die uiteindelijk zes iOS-versies zou ondersteunen. De iPhone 6s-lijn is in september 2015 ge?ntroduceerd en heeft een A9-soc aan boord. Als...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Heeft nieuwe Motorola Razr ook schermproblemen? [video]

27-01-2020 9:09 Apparata
Fabrikant doet opvallende ‘bekentenis’ bij onthulling. Gisteren ging de Motorola Razr in presale bij het Amerikaanse Verizon. De vouwbare smartphone zou eerst op 6 februari geleverd worden, maar dat lijkt nu uitgesteld tot 14 februari. Op zich niet heel ongebruikelijk, maar tussen de stortvloed aan filmpjes die het merk op Youtube plaatste sprong het filmpje […]
Lees het hele artikel op Apparata

Prijskaartjes voor plug-inversie Mercedes-Benz GLC

27-01-2020 8:58 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft Nederlandse prijskaartjes gehangen aan de spiegels van zowel de GLC als de GLC Coup?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Turris OS 4.0.5

27-01-2020 8:55 Tweakers.net
Het Tsjechische CZ.NIC heeft een nieuwe versie van zijn Turris OS uitgebracht met 4.0.5 als versienummer. Dit is de firmware voor de opensourcerouters Turris 1.x, Turris MOX en Turris Omnia. Het is gebaseerd op OpenWRT en zal volgens de makers levenslang van veiligheidsupdates worden voorzien. In een recente blog wordt de geschiedenis over de ontwikkeling van deze routers uiteengezet. De beknopte aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit: Turris OS 4.0.5 is released out! Dear Turris users, We are proud to announce that we just released Turris OS 4.0.5 for all of our three routers - Turris 1.x, Turris Omnia and Turris MOX. This release is based on OpenWrt 18.06.6 and it includes the latest development version of ReForis, multiple CVE fixes, package updates and added Atlas SW Probe. Changelog:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

IPFire 2.23 - Core Update 139

27-01-2020 8:53 Tweakers.net
IPFire is een opensourcefirewall voor i586-, x86_64- en ARM-systemen. Het bevat onder andere een intrusion detection/prevention system, deelt het netwerk op in zones, doet stateful packet inspection en biedt vpn-mogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars hebben versie 2.23 Core Update 139 uitgebracht voor productiesystemen. De bijbehorende aankondiging ziet er als volgt uit: IPFire 2.23 - Core Update 139 released It is time for the first release of the year, IPFire 2.23 - Core Update 139. It is packed with improvements, software updates, and many many bug fixes. Improved Booting & Reconnecting Dialup scripts have been cleaned up to avoid any unnecessary delays after the system has been handed a DHCP lease from the Internet Service Provider. This allows the system to reconnect quicker after loss of the Internet connection and booting up and connecting to the Internet is quicker, too. Improvements to the Intrusion Prevention System Various smaller bug fixes have been app
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier is de Volkswagen Golf 8 R

27-01-2020 8:52 Autoblog.nl

Wat een verademing h?? Net als dat je weet dat je met Kerst kalkoen gaat eten, weet je ook vrijwel zeker hoe de hetere varianten van de Golf eruit gaan zien. De GTI lekte eerder deze maand al en gaf een voorspelbaar beeld. Het meest opvallende was de grotere achterspoiler. De bumpers en uitlaten waren […]

The post Hier is de Volkswagen Golf 8 R appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FSF roept Microsoft op Windows 7 opensource te maken

27-01-2020 8:45 Tweakers.net
De Free Software Foundation roept Microsoft op om Windows 7 te 'upcyclen' en het besturingssysteem als vrije software uit te brengen zodat de opensourcecommunity het OS kan aanpassen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PacketFence 9.3.0

27-01-2020 8:45 Tweakers.net
Voor het beveiligen van een netwerkomgeving kan onder andere een nac-systeem worden ingezet. Hiermee kunnen, op basis van vooraf ingestelde policies, automatisch netwerkapparaten worden geblokkeerd als zich een ongewenste situatie voordoet. Denk daarbij aan onbekende netwerkapparaten van bezoekers, een worm die zich probeert te verspreiden, of een geautoriseerd apparaat dat via een bootflop of live-cd van een ander besturingssysteem is voorzien. PacketFence is zo'n nac-systeem, met ondersteuning voor 802.1x, Fingerbank en vlan isolation, waarmee een netwerkapparaat na analyse in het juiste vlan kan worden geplaatst. De ontwikkelaars hebben versie 9.3.0 uitgebracht. New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 6(T) OxygenOS 10.3.1

27-01-2020 8:44 Tweakers.net
OnePlus heeft updates vrijgegeven van OxygenOS voor zijn OnePlus 6- en OnePlus 6T-smartphones met 10.3.1 als versienummer. Deze smartphones hebben een Snapdragon 845-soc, 6 of 8GB werkgeheugen en 64, 128 of 256GB opslagruimte aan boord met een 6,28"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6 en een 6,41"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6T. Met deze nieuwe uitgave worden weer verschillende verbeteringen doorgevoerd en bugs geplet. OxygenOS 10.3.1 for the OnePlus 6 and 6T Hey everyone, We are starting to push the incremental rollout of OxygenOS 10.3.1 for OnePlus 6 and OnePlus 6T. Changelog
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Mercedes-Benz E-klasse houdt het niet droog

27-01-2020 8:43 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft de grootste moeite om het uiterlijk van de gefacelifte E-klasse onder de pet te houden. Vandaag valt er namelijk wederom meer te zien van de gemoderniseerde E-segmenter.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Tweede generatie Intel 3D XPoint uitgesteld tot 2021'

27-01-2020 8:19 Hardware.info
In een jaarlijks verslag van Intel hint het bedrijf erop dat de tweede generatie van 3D Xpoint pas in 2021 op de markt zal komen. Tot nu toe was bekend dat de nieuwe versie dit jaar zou verschijnen, maar dat wordt nu anders verwoordt. Het zou nu alleen om samples gaan. De tweede generatie 3D XPoint bestaat uit twee verschillende producten. Zoals Intel afgelopen september aankondigde wordt Alder Stream de nieuwe Optane DC-ssd, maar er komt ook een nieuwe versie van?persistant memory. Dit met d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: iOS 14 komt naar alle iPhones die ook iOS 13 draaien

27-01-2020 8:06 Tweakers.net
Apple zou iOS 14 dit jaar uitbrengen voor alle iPhones die nu iOS 13 kunnen draaien, zo claimt een Franse iPhone-site. Wel zou Apple de iPad mini 4 en de iPad Air 2 geen update naar iPadOS 14 meer geven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alfa Romeo’s, Maserati’s en Fiats worden een stuk prettiger

27-01-2020 7:44 Autoblog.nl

En de rest van het FCA-portfolio. Ben jij goede vrienden met de de infotainment in je auto? Zoveel concerns, zoveel systemen. Het ene systeem werkt nu eenmaal intu?tiever dan het andere. Bij Volvo zijn ze zelfs gestopt met het volledig zelf ontwikkelen van een infotainmentsysteem en gaan ze gebruik maken van Android. Fiat Chrysler Automobiles […]

The post Alfa Romeo’s, Maserati’s en Fiats worden een stuk prettiger appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Motorola-smartphone met een stylus te zien op gelekte render

27-01-2020 7:44 Hardware.info
Een render die door de bekende informant Evan Blass op Twitter is geplaatst toont een nog niet aangekondigde Motorola-smartphone. Het toestel in kwestie valt hoofdzakelijk op door de stylus die op de afbeelding te zien is, iets wat we bij Motorola nog niet eerder hebben gezien. De telefoon zou dit jaar uitgebracht worden. Verder is op de afbeelding te zien dat deze smartphone een zogenaamd 'cameragat' heeft in het display, en dat deze vrij klein lijkt. Of dat komt doordat het gaatje daadwerke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Afbeelding toont Samsung Galaxy Buds+ bij S20+ en S20 Ultra

27-01-2020 7:32 Tweakers.net
Samsung lijkt de Galaxy Buds+-oortjes gratis te gaan leveren bij pre-orders van de komende Galaxy S20+ en de Galaxy S20 Ultra. Een afbeelding toont de oortjes met de toestellen, voorzien van de tekst over de gezamenlijke levering.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Acer onthult Chromebook 712 met 3:2-beeldverhouding

27-01-2020 7:02 Hardware.info
Acer heeft een nieuwe Chromebook laten zien. De Chromebook 712 is een 12-inch model dat gericht wordt op het onderwijs. Het apparaat heeft een scherm met een beeldverhouding van 3:2, wat hoger is dan het traditionele 16:9. Daarnaast voldoet hij aan de mil-std 810G-norm van het Amerikaanse leger, wat hem tegen allerlei misbruik bestendig moet maken. Die stevigheid uit zich bijvoorbeeld in een waterbestendig toetsenbord, wat tot 330 milliliter kan afvoeren in het geval van een gemorst drankje....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Benchmark van Intel Core i5-10300H toont 11% verbetering t.o.v.

27-01-2020 6:36 Hardware.info
De website LaptopMedia claimt een prototype-laptop met een Comet Lake-H processor van Intel te hebben bemachtigd. Het gaat om een Core i5-10300H, die nog niet officieel aangekondigd is. De site heeft een benchmark gedraaid, waarin de nieuwe chip elf procent hoger scoort dan zijn voorganger. Net als de Core i5-9300H heeft de Comet Lake-processor vier cores en acht threads, vergezeld door 8 megabytes aan cache. De boostsnelheid is met 4,3 GHz wel wat opgeschroefd (4,1 GHz op de 9300H) en een an...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD Radeon RX 5600 XT (OC): Nieuwe Full HD killerkaart? Ja en ne

27-01-2020 6:00 Hardware.info
AMD Introduceerde vorige week de nieuwe Radeon RX 5600 XT, een kaart die compromisloos gamen in full-hd resolutie mogelijk moet maken. Een paar dagen voor de lancering schroefde AMD de performance van de nieuwe chip echter nog wat omhoog om concurrentie van Nvidia het hoofd te bieden. Wat betekent dit in de praktijk, en wlke RX 5600 XT moet je hebben? Wij vertellen het in deze video. Lees ook de complete review.?
Lees het hele artikel op Hardware.info

De iPad bestaat tien jaar

27-01-2020 6:00 Tweakers.net
De iPad bestaat 10 jaar. Wat bracht hij teweeg, wat is er in al die jaren veranderd op tabletgebied en hoe staat de tablet er nu voor?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MKVToolNix 43.0.0

27-01-2020 5:17 Tweakers.net
Moritz Bunkus heeft versie 43 van MKVToolNix uitgebracht. Met dit opensourceprogramma kunnen matroska-bestanden bekeken, bewerkt en worden geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New features and enhancements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SUMo 5.10.8

27-01-2020 4:37 Tweakers.net
KC Softwares heeft versie 5.10.8 van SUMo uitgebracht. SUMo, wat voor Software Update Monitor staat, is een programma dat de computer scant op aanwezige software en vervolgens controleert of er nieuwere versies beschikbaar zijn. Door het installeren van een driver agent kan het ook controleren op nieuwe drivers. De gratis uitvoering laat alleen weten van welke programma's er een nieuwere versie beschikbaar is, het downloaden van de update en het bijwerken is iets wat je verder zelf handmatig uit moet voeren. Hierdoor is het vooral handig voor mensen die zelf controle willen houden over welke updates ze wel of niet willen installeren. Het standaardinstallatieprogramma bevat een optionele advertentiemodule, maar er zijn ook een lite- en een portable-versie beschikbaar, waar deze niet in zit. Sinds versie 5.10.6 zijn de volgende veranderingen aangebracht: Changes in SUMo version 5.10.8:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel lanceert Provo Canyon-NUC's met vPro-CPU's van achtste gen

26-01-2020 23:51 Hardware.info
Naast de Nuc 9-modellen die Intel op de CES liet zien heeft de fabrikant meer nuc's op het wat gebruikelijkere formaat onthuld. De Nuc 8-producten maken gebruik van Whiskey Lake vPro-processors. In totaal zullen er 12 verschillende sku's te koop zijn, waaronder barebones, drie complete systemen en drie losse bordjes zonder behuizing. Ze maken gebruik van een i7 8665U, een i5 8365U, beide met 4 cores en 8 threads, of een i3 8145U met 2 cores en 4 threads. De i7 in dit rijtje gaat tot 4,8 GHz i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HP noemt Xerox' aankondiging om 11 van 12 bestuursleden van HP t

26-01-2020 21:58 Hardware.info
Printerfabrikant Xerox heeft aangekondigd dat het bedrijf elf van de twaalf leden van de raad van bestuur van HP wil benoemen op HP’s 2020 Annual Meeting of Stockholders. HP heeft zich nu fel uitgelaten over deze aankondiging. De Amerikaanse printergigant noemt Xerox' zet een 'zelfzuchtige tactiek om vorderingen te maken met zijn aanbod, wat ten koste gaat van aandeelhouders'. HP is van mening dat het bod van 33,5 miljard dollar dat Xerox boodt, dat het bedrijf al eerder afwees, de waarde van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe trend: splitter guards op je front splitter

26-01-2020 20:58 Autoblog.nl

Als een pleister op een niet bestaande wond. In Trumpmeni? houdt een nieuw fenomeen de gemoederen bezig op fora voor benzinehoofden. Punt van contentie is de zogenaamde ‘splitter guard’ en met name de praktijk om deze niet te verwijderen van auto’s. Het begon allemaal in 2015, toen Dodge de Challenger en Charger af fabriek ging […]

The post Nieuwe trend: splitter guards op je front splitter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Questcontrol maakt keypad en muis voor consoles beschikbaar

26-01-2020 20:50 Hardware.info
Technologiegroothandel Questcontrol heeft een keypad en een muis ge?ntroduceerd, die speciaal voor consolegamers is bedoeld. De fabrikant, Spirit of Gamer, benadrukt dat de combinatieset voor veel nauwkeuriger gamen dan een controller moet zorgen. De set heet XPERT-G700, en bestaat uit een keypad met praktisch de helft van alle toetsen van een normaal toetsenbord, inclusief toetsen zoals Escape, Alt, Shift en F1 tot en met F5, en een muis met een optische sensor die tot 3200 dpi gaat. Verder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

“Dankzij Max Verstappen staat heel Nederland te stuiteren”

26-01-2020 19:51 Autoblog.nl

Max is zijn gewicht in marketinggoud waard. Sponsors en de F1 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Althans dat is nu het geval. Het is bijna niet meer voorstelbaar, maar tot en met het seizoen van 1967 waren sponsors in de F1 verboten. In 1968 keerde het tij, omdat Shell, BP en Firestone besloten niet langer […]

The post “Dankzij Max Verstappen staat heel Nederland te stuiteren” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bulk Crap Uninstaller 4.16

26-01-2020 18:56 Tweakers.net
Klocman Software heeft versie 4.16 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten uitgeschakeld kunnen worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Features and fixes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes: “Duitse drie gevaarlijk afhankelijk van Azi?”

26-01-2020 18:30 Autoblog.nl

Danger danger. Low Voltage. Gisteren stipten we al aan dat de trotse Duitse autofabrikanten er nog niet in slagen enorme hoeveelheden EV’s de fabriek uit te jassen. De bottleneck lijkt de hoeveelheid accu’s te zijn die de Duitsers van hun voornamelijk Chinese en Koreaanse toeleveranciers krijgen. Daardoor ligt de productielijn soms ongewild stil. Hoewel de […]

The post Mercedes: “Duitse drie gevaarlijk afhankelijk van Azi?” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Marvel stopt met deze 2 series

26-01-2020 18:03 Apparata
Gelukkig merken wij er niet heel veel van. Hier in Nederland is het aanbod van streamingdiensten op bijna ??n hand te tellen. Bekende internationale aanbieders zijn er in vorm van Netflix, Amazon Prime en Disney+. Echter, het Amerikaanse Hulu kennen we hier bijvoorbeeld niet. Vergis je echter niet, deze dienst is enorm in de States. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Peperdure Audi RS Q8 rijdt Reeuwijkse plomp in

26-01-2020 17:19 Autoblog.nl

Blub blub. Alweer een onderwerp over de Lamborghini Urus? Inderdaad, nadat we het net al hadden over de Urus van Joel Beukers, moeten we nu even praten over de Lamborghini Urus van Audi. Er is namelijk een van die units de frisse plomp ingereden in het vochtige Reeuwijk. Deze plek, die inmiddels gefuseerd is met […]

The post Peperdure Audi RS Q8 rijdt Reeuwijkse plomp in appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google en Samsung werken beide aan AirDrop-alternatief

26-01-2020 16:55 Hardware.info
Apple's AirDrop Volgens XDA Developers werkt zowel Google als Samsung aan een eigen alternatief voor AirDrop. Google zou een app aan het ontwikkelen zijn genaamd Nearby Sharing, dat onderdeel moet zijn van Google Play Services en voorheen onder de naam Fast Share ontwikkeld werd. Een hands-on van XDA Developers laat de app werkend zien op een Pixel 2 XL en een Pixel 4, maar het zou moeten werken op elke andere Android-smartphone waar Google Play Services op voorge?nstalleerd staat. Op een One...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autopsy 4.14.0

26-01-2020 16:39 Tweakers.net
The Sleuth Kit is een collectie forensische tools die gebruikt kunnen worden om de harde schijf nader te bekijken. Het is mogelijk om verschillende verwijderde bestanden terug te halen of gedeeltelijk te bekijken. Autopsy is een grafische interface voor deze kit, en draait op Linux, macOS en Windows. Het wordt uitgegeven onder de Apache 2.0-licentie en is geschreven in Java. Voor meer informatie verwijzen we naar deze handleiding. De ontwikkelaars hebben een nieuwe versie uitgebracht met 4.14.0 als versienummer. In die versie zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Specialized UIs:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCEnhancer 4.5.5

26-01-2020 16:24 Tweakers.net
Versie 4.5.5 van CCEnhancer is uitgekomen. Met dit programma kan de lijst met applicaties waarvan CCleaner de overgebleven rommel kan opruimen, worden uitgebreid. Dit doet het door automatisch een configuratiebestand op te halen en te installeren. Dit bestand kan overigens ook door andere programma's worden gebruikt, zoals BleachBit of Singular Labs eigen System Ninja. CCEnhancer kan overweg met zowel versie 2.x als versie 3.x van CCleaner en doet zijn werk prima in 32bit- en 64bit-omgevingen. Daarnaast kan het automatisch CCleaner draaien, als de update klaar is. Sinds versie 4.5.3 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: What’s new in 4.5.5:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz 300STD ? 1974 - Kloppend Hart

26-01-2020 16:00 Autoweek.nl
Mercedes-Benz' S-klasse van de W116-serie gold als een passend, ietwat statig vervoermiddel voor diegenen die het in de jaren 70 helemaal hadden gemaakt. De 25-jarige Bram Calkhoven uit Nijverdal brak met die conventie, plantte een 'ordinair' dieselblok in het vooronder van zijn 280SE uit 1974, pepte het flink op en maakte als ultieme proefrit een reis naar het verre India, waarbij hij op deze avontuurlijke tocht van 25.000 kilometer de klassieker absoluut niet spaarde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de nieuwe aanwinst van Joel Beukers

26-01-2020 15:59 Autoblog.nl

De ouwe flaneer-beer heeft weer nieuwe wielen gescoord. Autoblogs favoriete kleerkast Joel Beukers verscheen op ons netvlies door een tragisch incident. Joels Maserati Quattroporte (V) werd enkele jaren geleden namelijk besmeurd met roze verf. Een van Joels klanten was kennelijk een ectomorf die niet kon groeien op een dieet van Joels voedingssupplementen. Zijn frustratie daarover […]

The post Dit is de nieuwe aanwinst van Joel Beukers appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De 10 populairste torrentsites van 2020

26-01-2020 15:15 Apparata
Hoe actueel is dit in 2020? Nou.. Via torrents bestanden downloaden. Is dit nog een dingetje anno 2020? Het is immers zo dat we met de streamingdiensten van tegenwoordig op eenvoudige wijze toegang hebben tot een brede bibliotheek aan films en series. Tegelijkertijd ligt hier ook het probleem dat het downloaden van torrents (en piraterij) […]
Lees het hele artikel op Apparata

Te koop: een Maybach met meer pk dan je denkt

26-01-2020 14:40 Autoblog.nl

Door de velgen heb je misschien een idee wat zich onder de kap afspeelt. Maybach en Mercedes hebben altijd nauw samengewerkt. Tegenwoordig is het zo nauw dat het een submerk van Mercedes is, maar tot en met een paar jaar geleden is het gewoon een zelfstandig merk geweest. Al is dat grotendeels het iets mooier […]

The post Te koop: een Maybach met meer pk dan je denkt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung stelt Android 10-update voor Galaxy S9 met twee maanden

26-01-2020 14:37 Hardware.info
Plannen voor een Android 10-update voor de Galaxy S9 liggen al sinds december stil. De ene na de andere Samsung-smartphone ontving de update, waaronder de A40, maar de update voor het wat oudere vlaggenschip was nog nergens te bekennen. Voor de S9 en de S9+ zou hij deze maand komen, maar de Koreaanse techgigant heeft nu aangekondigd dat de uitrol is uitgesteld. Volgens Samsung Duitsland komt de update op 20 maart naar de eerste toestellen. Het lijkt er dus op dat Samsung nog niet alle signifi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Android Auto lijkt in Nederland beperkt beschikbaar te zijn gema

26-01-2020 14:06 Tweakers.net
Android Auto, de 'companion app' voor auto's die uitgerust zijn met de gelijknamige software, lijkt in Nederland beschikbaar te zijn. Een tweaker meldt dat zijn sideloaded Android Auto-app opgewaardeerd is naar systeem-app en updates via de Play Store krijgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog-duurtester verhelpt stress met luxe optie

26-01-2020 13:22 Autoblog.nl

Geen zin in de maandagochtend? DS helpt een handje. De maandag is de vervelendste dag van de week. Je weekend is afgelopen en je mag weer aan het werk. Het is helemaal niet erg om een maandagdipje te hebben, maar afgelopen maandag hadden wij het collectief. Op Blue Monday vallen alle slechte omstandigheden samen. De […]

The post Autoblog-duurtester verhelpt stress met luxe optie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit deed de Bitcoin anders

26-01-2020 13:03 Apparata
Ten opzichte van vorige week. Investeerders en belangstellenden konden deze week stoom afblazen als je kijkt naar Bitcoin en andere cryptovaluta. De enorme stijgingen van de recente periode zijn een beetje afgekoeld. Met de Bitcoin als voorbeeld was er deze week zelfs een kleine daling te zien. De cryptomunt stond een week geleden op een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl