Pumpernickel! Duitse Tesla kopers moeten subsidie inleveren

18-07-2018 17:29 Autoblog.nl
Er werd weer een beetje gesjoemeld in Duitsland. Met het risico om te klinken als een baby boomer die de wereld langzaam aan zich voorbij ziet trekken: de wereld hangt zo langzamerhand van sjoemelaars aan elkaar. Verkopers die schades verzwijgen aan auto’s en huizen, overheidsorganen die bonnetjes achterhouden en militairen huisvesten op giftige grond, supermarkten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Acer komt met nieuwe Chromebook: Spin 15

18-07-2018 17:16 Hardware.info
Twee maanden geleden heeft Acer, op haar grote jaarlijkse persconferentie in New York,?de nodige producten aangekondigd?waaronder de Chromebook Spin 13. Voor wie liever een maatje groter heeft, is vanaf nu de Chromebook Spin 15 beschikbaar. Deze nieuwe Chromebook van Acer heeft namelijk een 15,6-inch ips-paneel met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Daarnaast is het scherm 360-graden omklapbaar en beschikt het over multi-touch. Het kloppend hart is een op 1,1 gigahertz geklokte Intel Penti...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Weblog: Terugblik: tien jaar AutoWeek

18-07-2018 17:02 Autoweek.nl
Als je ouder wordt gaat de tijd sneller. Op 2 januari 2018 was het precies tien jaar geleden dat ik voor het eerst als werknemer voet zette op de AutoWeek-redactievloer. Tien jaar in dienst. Een extreem lange tijd die merkwaardig genoeg niet veel langer voelt dan de tijd die ik daarvoor doorbracht bij twee vakbladen voor de Automotive-branche, namelijk drie jaar. Ik had een aantal plannen voor de jubileum-dag, waaronder het schrijven van deze terugblik. Het overlijden van mijn vader op precies ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Multiplayermodus van Crysis gaat op 11 oktober definitief offlin

18-07-2018 16:50 Tweakers.net
Vanaf 11 oktober dit jaar is het niet meer mogelijk om de multiplayermodus van Crysis te spelen. De ontwikkelaar zet op die datum de multiplayerfunctionaliteit uit, omdat er niet genoeg actieve spelers zijn voor 'een goede ervaring'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Grote terugroepactie door Lamborghini

18-07-2018 16:44 Autoweek.nl
Maak jij je dagelijkse kilometers in een Lamborghini Veneno of Centenario? Let dan goed op, want je moet een keer extra naar de garage. Ook eigenaren van een nog altijd buitenaardse Aventador kunnen een oproep krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MacBook Pro met hexa-core kampt met problemen

18-07-2018 16:24 Hardware.info
Vorige week donderdag introduceerde Apple zijn nieuwe MacBook Pro’s met quad- en hexa-core Intel-processoren. Het topmodel is uitgerust met een Intel Core-i9 8950HK processor met maar liefst acht rekenkernen. Dat model lijkt echter met prestatieproblemen te kampen. Nadat de eerste reviewers met de nieuwe MacBook aan de slag zijn gegaan, valt op dat het topmodel met genoemde processor zijn warmte niet goed kwijt kan. De gemiddelde kloksnelheid van de processor blijft, onder belasting, namelijk h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

WTF: Nieuwe MacBook Pro is trager dan oude versie

18-07-2018 16:23 Apparata
Een nieuw schandaal op komst? Als je een gloednieuwe MacBook Pro koopt voor een paar duizend euro, dan verwacht je dat hij de editie van vorig jaar in elk geval evenaart, toch? Nu, als je de titel hebt gelezen, dan weet je al dat het in de praktijk anders is. Tests concluderen dat de MacBook […]
Lees het hele artikel op Apparata

Duitse Tesla-rijders moeten subsidie terugbetalen

18-07-2018 16:23 Autoweek.nl
Een groep van achthonderd Duitse automobilisten met een Tesla Model S moet een subsidie van 4.000 euro terugbetalen aan de overheid. Het model is te luxe om in aanmerking te komen voor subsidie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASML: productie van euv-machines gaat beter dan verwacht

18-07-2018 16:13 Tweakers.net
Volgens ASML gaan de productie en verbetering van euv-machines voor chipproductie beter dan verwacht. Daardoor kon het bedrijf uit Veldhoven in het afgelopen kwartaal vier bestelde machines leveren, ??n meer dan verwacht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Recent door Intel gemelde AMT-lekken zijn ernstiger dan eerdere

18-07-2018 16:06 Tweakers.net
Het beveiligingsbedrijf Positive Technologies, dat zich veel bezighoudt met onderzoek naar Intels Management Engine, laat weten dat Intel onlangs ernstige AMT-lekken heeft gemeld, die makkelijker te misbruiken zijn dan eerdere varianten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Max Verstappen: “Ik kijk crashes nooit terug”

18-07-2018 15:57 Autoblog.nl
Kablam! Het was even wennen afgelopen weekend. Drie weken lang werd onze gebruikelijke F1-dosis nog een tandje opgevoerd, met hete raceactie aan het einde van iedere week. Als er dan opeens een keer geen race is, beginnen de koude rillingen die zo typerend zijn voor de afkickperiode in de winters toch even op te spelen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto's tonen wellicht Honor Note 10 met 6,9"-scherm

18-07-2018 15:26 Tweakers.net
Er zijn foto's online verschenen van wat misschien de Honor Note 10 is. Dat zou een grote smartphone zijn met een 6,9"-scherm en een 6000mAh-accu. De foto's laten een toestel zien met een scherm zonder inkeping, maar met afgeronde hoeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: HTC Vive Pro review: Eindelijk genoeg pixels v

18-07-2018 15:15 Hardware.info
HTC heeft een nieuwe versie van de Vive VR-headset op de markt gebracht. De Vive Pro biedt een ergonomischer ontwerp dan zijn voorganger en heeft nu ook een ingebouwde audio-headset. De belangrijkste verbetering zit hem echter in de resolutie, want de Vive Pro heeft 78% meer pixels dan zijn voorganger. Wij zochten uit wat je daar in de praktijk van merkt, en bespreken of de Vive Pro een aanrader is als je met VR aan de slag wilt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google genaaid met recordboete van ruim $4 miljard!

18-07-2018 15:08 Apparata
Terechte boete voor machtsmisbruik of een zoveelste onzinnige tik op de vingers? Ome Google heeft zojuist een recordboete van maar liefst $4,3 miljard dollar opgelegd gekregen. De Europese Commissie heeft dat besloten nadat er onderzoek werd gedaan naar eventueel machtsmisbruik van Google. Dat maakt Eurocommissaris Margrethe Verstager bekend in een Tweet. Volgens de Deense politica […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lease maar: Mercedes-Benz GLE of Volkswagen Touareg

18-07-2018 15:00 Autoblog.nl
Op het oog vertonen deze dinosauri?rs grote overeenkomsten. Maar de verschillen zijn groter dan je zou vermoeden. Stel, je maakt de nodige kilometers en je hebt een behoorlijk leasebedrag te besteden. Dan is de kans dat je aan een ruime crossover met dieselmotor denkt best groot. Je zit lekker hoog, je hebt alle ruimte en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HP vernieuwt Z-serie workstations met 8e-generatie Intel-chips e

18-07-2018 15:00 Hardware.info
HP vernieuwt zijn Z-serie workstation desktop-systemen met nieuwe processors en videokaarten. De achtste generatie chips van Intel komen beschikbaar, waaronder Core-processors en zakelijke Xeon-chips. Nieuwe gpu’s bieden een flink grotere rekenkracht en daarnaast krijgt elk systeem nu een Thunderbolt 3-aansluiting. Beveiliging wordt flink benadrukt. HP claimt de meest veilige zakelijk systemen te hebben en biedt onder andere een hardwaregebaseerde techniek die veranderingen aan de bios detectee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Doen: nieuwe Audi A6 Avant samenstellen

18-07-2018 14:51 Autoblog.nl
Zet de nieuwe gezinstijger van Audi naar je hand. Audi heeft de configurator van de nieuwe A6 Avant online geslingerd. Helaas zijn er nog geen kanonnen als de S6 en RS 6 Avant onder ons, maar door zelf te spelen met de configurator kun je een behoorlijk potent apparaat samenstellen. Met een vanafprijs van 77.250 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mysterieuze Porsche 911 Cabriolet gesnapt

18-07-2018 14:40 Autoweek.nl
Vandaag duikt een wel heel opmerkelijk uitgedoste 911 Cabriolet op. Het lijkt er namelijk sterk op dat Porsche aan het testen is geslagen met een dakloze 911 GT3.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

HMD presenteert in China budgetsmartphone Nokia X5 met inkeping

18-07-2018 14:28 Tweakers.net
De Finse smartphonefabrikant HMD heeft de Nokia X5 aangekondigd voor de Chinese markt. Het is na de Nokia X6 het tweede model met een inkeping in het scherm. De X5 is goedkoper en heeft onder andere een lagere resolutie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Audi TTS - Rij-impressie

18-07-2018 14:17 Autoweek.nl
Het eiland Man is niet alleen wereldberoemd vanwege de jaarlijkse motorraces, maar ook omdat er buiten de bebouwde kom geen snelheidlimiet geldt. Dat wilden we altijd al eens ervaren en de vernieuwde Audi TTS is daar een uitstekend excuus voor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ubisoft haalt meer inkomsten uit pc-games dan uit Xbox One-spell

18-07-2018 14:08 Tweakers.net
Ubisoft heeft in het afgelopen kwartaal meer inkomsten gehaald uit de verkoop van pc-games dan uit die van Xbox One-games. Het is voor het eerst dat de verkoop van pc-games de Franse uitgever meer geld oplevert dan de verkoop van Xbox One-titels.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier, het nieuwe speeltje van matrassenkoning Michael Fux

18-07-2018 13:57 Autoblog.nl
Een nieuwe auto kan aan de collectie worden toegevoegd. McLaren is deze week begonnen met het leveren van de Senna in de Verenigde Staten. De Amerikaanse Senna is op een paar punten anders in vergelijking met de Europese variant. Naast de oranje reflector, heeft de Senna twee in plaats van drie uitlaten in de VS. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Topmodel 2018-versie MacBook Pro is door throttling langzamer da

18-07-2018 13:53 Tweakers.net
Verschillende tests geven aan dat het nieuwe model van de MacBook Pro 15", met daarin de Core i9-8950HK, in de praktijk langzamer is dan de 2017-versie met de Core i7-7820HQ. De behuizing kan vermoedelijk de warmteontwikkeling van de Core i9 niet goed aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Western Digital sluit fabriek voor harde schijven, opent nieuwe

18-07-2018 13:37 Hardware.info
Western Digital gaat eind volgens jaar een productiefaciliteit in Maleisi? sluiten omdat de vraag naar harde schijven niet groot genoeg is om hem open te houden. Dat bevestigt het bedrijf aan The Register. De markt voor ssd's blijft echter maar groeien. Komende maanden opent een nieuwe fabriek voor ssd's. Eind 2019 sluit de fabriek in Petaling Jaya, Maleisi?. Ondanks de moeite die fabrikanten erin stoppen om harde schijven aantrekkelijk te maken, neemt de vraag op de lange termijn af. Steeds gr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CoD: Black Ops 4 zit vol nieuwe monsters en wapens (trailer)

18-07-2018 13:23 Apparata
Een scala aan (melee) wapens en omgevingen wordt tevens onthuld. Dat Call of Duty over-de-top is en dat de zombiemodus naar nog een stevig schepje bovenop doet, dat wisten we al lang. De nieuwste zombie-trailer voor Black Ops 4 bewijst daarentegen dat dit niet zomaar een Call of Duty gaat worden. Er komen een hoop […]
Lees het hele artikel op Apparata

EU legt Google recordboete van 4,34 miljard euro op om Android-m

18-07-2018 13:15 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft Google een recordboete van 4,34 miljard euro opgelegd. De Commissie is van mening dat Google zijn machtspositie misbruikt met Android en eist dat Google de overtredingen stopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gearbox zoekt iemand om typo's in code op te sporen

18-07-2018 13:08 Tweakers.net
Eerder deze week ontstond er ophef over de bug die al eerder gevonden was in de kunstmatige intelligentie van de buitenaardse wezens in Aliens: Colonial Marines. Die bleek veroorzaakt door een typfoutje in een ini-file. Gearbox zoekt nu iemand om dergelijke typo's in code op te sporen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bitcoin maakt gigantische sprong omhoog!

18-07-2018 12:32 Apparata
De populaire munt bereikt de hoogste waarde in anderhalve maand. Gisteravond moest de Bitcoin-koers als muziek in de oren hebben geklonken voor veel beleggers; de prijs van de Bitcoin schoot plots omhoog. Het gaat de laatste tijd helemaal niet zo goed met de grootste cryptomunt, maar met een stijging van dit formaat lijkt het er […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi frist TT en TT Roadster op

18-07-2018 12:31 Autoblog.nl
De derde generatie TT kan zo weer even mee. Het is alweer vier jaar geleden dat Audi de derde generatie TT op de markt heeft gebracht. Gisteren werd via de lekmachine duidelijk dat er een facelift aan zat te komen en nu brengt Audi het nieuws officieel naar buiten. Belangrijkste kenmerken voor de facelift zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lego lanceert James Bond Aston Martin DB5

18-07-2018 12:24 Autoweek.nl
Lego heeft in Londen haar nieuwste toevoeging aan de Creator Expert-serie gepresenteerd, de James Bond Aston Martin DB5.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi TT onder het mes

18-07-2018 12:00 Autoweek.nl
Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Audi de eerste generatie TT op de markt bracht en het merk grijpt die gelegenheid aan om de huidige derde generatie van het model op de snijtafel te leggen. Audi schuift direct een gelimiteerde editie naar voren die knipoogt naar de studiemodellen die in de jaren 90 aan de eerste generatie voorafgingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: 007 Aston Martin DB5 als LEGO-creatie

18-07-2018 11:26 Autoblog.nl
LEGO heeft een nieuw product in de categorie: hebb0n. Wie handig is met LEGO-blokjes ?n fan is van James Bond moet deze klassieker eens bekijken. Onderdeel van de LEGO Creator-serie is deze 10262 James Bond Aston Martin DB5. Een replica van de iconische auto uit de James Bond films. LEGO adviseert een leeftijd van 16 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Porsche 911 en 911 Speedster - Spionage

18-07-2018 11:20 Autoweek.nl
Porsche zegt nog geen besluit te hebben genomen over de komst van een nieuwe 911 Speedster, maar deze beelden maken duidelijk dat de productieversie van deze concept-car toch echt in het vat zit. De Speedster is nog gebaseerd op de huidige 911, maar ook de volgende generatie is al onderweg. Ook die auto komt hier voorbij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Silverstone komt met 2,5-inch drive-bay voor uitbreidingssloten

18-07-2018 11:17 Hardware.info
Silverstone heeft een nieuwe behuizingsaccessoire ge?ntroduceerd waarmee 2,5-inch drives in een uitbreidingsslot kunnen worden geplaatst. Het gaat om de ‘EXB01’ die sata-schijven met een maximale dikte van 9,5 millimeter ondersteunt. De drive-bay kan zonder gebruik van gereedschap worden verwijderd en kan worden afgesloten met een klein slot. De backplate moet het verwisselen van de schijf zeer eenvoudig maken. Het geheel is zwart van kleur, weegt 118 gram en heeft een diepte van 148 millimeter...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Datsun mi-DO Show Car gepresenteerd

18-07-2018 11:16 Autoweek.nl
Datsun heeft zijn eerder aangekondigde inzending voor de Moscow International Motor Show gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Online.nl verhoogt prijs glasvezelabonnementen met 9,5 euro per

18-07-2018 11:06 Tweakers.net
Provider Online.nl verhoogt de prijs van zijn glasvezelinternetabonnementen in combinatie met tv met 9,50 euro per maand. De prijsverhoging geldt voor alle snelheidsvarianten en is voor alle abonnementen gelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tom Cruise tegen het verkeer in voor Mission: Impossible-Fallout

18-07-2018 10:52 Autoblog.nl
De man is gek op het uitvoeren van stunts. Tom Cruise heeft een reputatie van een durfal. De Hollywood acteur doet veel van zijn stunts zelf en ook in zijn nieuwe film, Mission: Impossible-Fallout, zitten tal van acties door Cruise uitgevoerd. Ondanks zijn leeftijd (56 jaar) deinst Cruise niet terug om de perfecte shot te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Early Access-versie van battle royale-game Fear the Wolves is ui

18-07-2018 10:40 Tweakers.net
De vroegtijdige versie van Fear the Wolves die op 18 juli beschikbaar zou komen, is uitgesteld. Ontwikkelaar Vostok Games noemt nog geen nieuwe datum, maar spreekt over een uitstel van enkele weken. De gesloten b?ta van de game gaat nog door.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vijf NCAP-sterren voor Ford Focus en Volvo XC40

18-07-2018 10:40 Autoweek.nl
Zowel Ford als Volvo mogen vandaag trots op zichzelf zijn. Bij de laatste NCAP-resultaten komen de laatste nieuwkomers van de twee merken goed uit te verf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft breidt beloningsprogramma voor lekken uit naar authent

18-07-2018 10:33 Tweakers.net
Microsoft heeft een uitbreiding van zijn bug bounty-programma aangekondigd, waardoor nu ook authenticatiediensten en -portalen onder het bereik van het programma vallen. De maximale beloning voor een gevonden lek van 'hoge kwaliteit' bedraagt honderdduizend dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hilarisch: Neymar in GTA V doet niets anders dan vallen

18-07-2018 10:13 Apparata
Neymar gaat de virtuele eeuwigheid in, niet als voetballer, maar als watje. Na een solide groepsfase leek er nog weinig aan de hand te zijn voor WK-favoriet Brazili? en ook tijdens de eerste knock-out-wedstrijd tegen Mexico was het allemaal koek en ei. De kwartfinale tegen underdog Belgi? bleek daarentegen fataal voor de Zuid-Amerikanen. Helaas voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lada Granta onder het mes

18-07-2018 10:11 Autoweek.nl
Gisteren kwam het treurige bericht dat de Priora op zeer korte termijn uit productie gaat. Lada tracht het pijn te verzachten door de wereld een opgewaardeerde Granta schenken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Instagram werkt aan tweetrapsauthenticatie zonder sms

18-07-2018 10:00 Tweakers.net
Instagram werkt aan integratie van tweetrapsauthenticatie die werkt met een beveiligingscode die niet via sms wordt gestuurd, maar in plaats daarvan wordt gegenereerd door een app als Google Authenticator. Deze methode, die niet nieuw is, was tot nu toe niet beschikbaar bij de dienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Boetes milieuzones niet inbaar in het buitenland

18-07-2018 9:50 Autoweek.nl
Nederlandse steden hebben moeite met het innen van boetes voor het illegaal betreden van een milieuzone. Omdat het niet respecteren van zo'n zone een milieudelict is, gelden andere Europese regels dan voor verkeersboetes.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google legt eigen onderzeekabel aan tussen VS en Europa

18-07-2018 9:42 Tweakers.net
Google gaat een eigen onderzeekabel aanleggen tussen Virginia Beach en de Franse kust. De internetkabel moet de datacenters van Google met elkaar verbinden met een zo laag mogelijke latency. In 2020 moet de kabel operationeel zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit schaalmodelletje kost meer dan 10.000 euro

18-07-2018 9:41 Autoblog.nl
Maar dan heb je ook iets in de vitrinekast staan. Wie niet in de financi?le positie is om supercars te kopen, kan altijd nog schaalmodellen gaan sparen. Ze komen in alle soorten en maten en dus ook met verschillende prijskaartjes. Een simpel modelletje scoor je al voor enkele tientjes. Wie een in detail schaalmodel op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Thunder X3 (Aerocool) toont nieuw prototype gamingbureau

18-07-2018 9:31 Hardware.info
Eind januari schreven we over prototypes van gamingbureaus en -fauteuils van Thunder X3, een onderdeel van Aerocool. Inmiddels heeft het bedrijf een nieuw prototype laten zien en verwacht het bureau binnenkort op de markt te brengen. Aangezien het om een gaming-desk gaat, mag een flinke strip rgb-leds natuurlijk niet ontbreken. De leds zijn geplaatst over de gehele breedte van het bureau en moeten zorgen voor het nodige kleurenspektakel. De stalen poten zijn onder een hoek geplaatst en kunnen h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pok?mon Go-maker Niantic neemt Seismic Games over om aan meer ar

18-07-2018 9:15 Tweakers.net
Niantic, de maker van Pok?mon Go en Ingress, heeft Seismic Games overgenomen. Die ontwikkelstudio maakte onder andere Marvel: Strikeforce en Blade Runner: Revelations. De oprichters waren eerder verantwoordelijk voor de eerste Star Wars: Battlefront-games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

World of Warcraft-basisspel en dlc lijken onderdeel te worden va

18-07-2018 9:09 Tweakers.net
Blizzard heeft de oude Battle Chest verwijderd uit de eigen onlinewinkel. Deze Battle Chest bevat de basisgame en alle tot nu toe uitgebrachte uitbreidingen. Dit lijkt te betekenen dat alle huidige content wordt inbegrepen in de maandelijkse abonnementsprijs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google en Musk: We beloven geen killer drones te maken

18-07-2018 8:48 Apparata
Honderden individuen en bedrijven zien ‘officieel’ af van dodelijke autonome wapens. Voor de een is kunstmatige intelligentie een opstapje naar slimmere computers en geavanceerde software en games, terwijl de ander de apocalyps en het einde van het menselijke ras in A.I. ziet. Die laatste groep zal – afhankelijk van hun scepsis – nu iets meer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Opnieuw minder auto's gestolen

18-07-2018 8:46 Autoweek.nl
De Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc) meldt dat er in de eerste helft van 2018 fors minder auto's zijn gestolen in Nederland dan in dezelfde periode vorig jaar. Daarmee wordt een eerder ingezette daling voortgezet, al moeten hybriderijders nog altijd opletten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autodiefstal in Nederland: zo staat het ervoor

18-07-2018 8:42 Autoblog.nl
Kijkend naar de cijfers is er sprake van verbeteringen. Great news. Er worden steeds minder auto’s gestolen in Nederland. Hoewel we hier op de redactie met regelmaat verdrietige mailtjes krijgen van eigenaren met een gestolen vierwieler, zien de cijfers voor het hele land er een stuk beter uit. In de eerste zes maanden van 2018 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bedrijf VS leverde stemcomputers aan staten met software voor to

18-07-2018 8:39 Tweakers.net
Het Amerikaanse bedrijf Election Systems and Software heeft in een brief aan een Amerikaanse senator toegegeven dat het tussen 2000 en 2006 stemcomputers met de pcAnywhere-software heeft geleverd aan enkele staten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volledige specificatielijst Samsung Galaxy Tab S4 duikt op

18-07-2018 8:23 Hardware.info
Dat de tabletmarkt de laatste tijd steeds verder krimpt, zal menig Hardware.Info-lezer niet ontgaan zijn. Desondanks lijkt het erop dat Samsung een nieuwe high-end tablet op de markt gaat brengen. De Galaxy Tab S4 zal vermoedelijk op het MWC uit de doeken gedaan worden en de eerste gegevens zijn medio februari reeds gelekt. Nu is de (vermoedelijke) specificatielijst gelekt. Als de bronnen van SamMobile het bij het rechte eind hebben, krijgt de S4 een 16:10-display met 2560 bij 1600 beeldpunten...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Elon Musk en Google DeepMind beloven geen dodelijke autonome wap

18-07-2018 8:00 Tweakers.net
Tijdens een conferentie over ai hebben vele individuen en organisaties een verklaring ondertekend waarmee ze beloven nooit te werken aan de ontwikkeling van dodelijke autonome wapensystemen. Onder meer Google DeepMind en Elon Musk hebben hun handtekening gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VirtualLink moet VR-headsets met enkele kabel verbinden, onderst

18-07-2018 7:51 Hardware.info
Een consortium bestaande uit AMD, Microsoft, Nvidia, Oculus en Valve heeft aangekondigd aan een standaard te werken waarmee vr-headsets voortaan met een enkele kabel aan te sluiten zijn. De standaard, VirtualLink, is nog niet af, maar de eerste gegevens zijn al wel bekend. Doordat de grootste partijen meedoen, lijkt de kans van slagen groot. De basis is een Alternate Mode voor usb type-c, en er wordt dan ook gebruikgemaakt van een type-c-connector. VirtualLink maakt gebruik van zes highspeed da...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Toyota Supra ook met viercilinder'

18-07-2018 7:46 Autoweek.nl
Onlangs liet Toyota weten dat de nieuwe achterwielaangedreven Supra een zes-in-lijn van BMW in zijn neus krijgt. De auto komt ook met een viercilinder beschikbaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Ford opent later dit jaar wachtlijst voor GT’

18-07-2018 7:40 Autoblog.nl
Grijp je kans. Het is geen geheim dat er mogelijk meer exemplaren gingen komen van de GT dan de nu reeds bekende 500 stuks. Al in 2016 werd gesproken over een verlenging van het productiestadium en het onderwerp komt wederom ter sprake. Volgens berichtgeving van Motor Authority opent Ford later dit jaar weer de wachtlijst […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Foto toont voorpanelen nieuwe LCD-iPhone en groter model'

18-07-2018 7:03 Hardware.info
In een afbeelding gelekt door de relatief bekende Ben Geskin zijn vermoedelijk de voorpanelen van de nieuwe iPhones te zien. Het betreft hierbij twee modellen met grotere schermen. Deze zijn naast die van een iPhone X gelegd, om te vergelijken. Renders op basis van de foto laten een beter beeld zien. Op de foto en render zien we ter referentie links het voorpaneel van de iPhone X, die een 5,8-inch scherm heeft. Het paneel in het midden zou voor de goedkopere iPhone zijn met een 6,1-inch lcd-sch...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl