Hardware.Info Vrijdagmiddag Deals - Week 29

21-07-2017 14:08 Hardware.info
Webshops beloven je vaak de meest spectaculaire aanbiedingen te bieden, maar bij een echte aanbieding is naar onze mening de verkoopprijs inclusief verzendkosten minimaal 5% lager dan de een na goedkoopste shop. Wij besparen je de zoektocht naar echte aanbiedingen: iedere vrijdagmiddag publiceren we de Hardware.Info Vrijdagmiddag Deals, een overzicht van producten uit de lijst van meest bekeken producten uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarbij de goedkoopste aanbieder minimaal 5% goedkoper...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verjaardag: Ferrari F40 wordt 30 jaar

21-07-2017 14:02 Autoweek.nl
Het is vandaag exact dertig jaar geleden dat Ferrari zijn veertigste verjaardag vierde met de iconische F40. Tijd voor een terugblik op de auto die de 288 GTO opvolgde en op zijn beurt de weg effende voor de F50, Enzo Ferrari en LaFerrari!.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Noodgrepen Audi moeten de diesel in leven houden

21-07-2017 14:01 Autoblog.nl
Vraag is: gaat dat lukken? De dieselmotor heeft het zwaar. Diverse merken nemen de techniek niet eens meer serieus (Toyota) en sommige merken kondigen het afscheid van de zelfontbrander al aan (Volvo). En dan zijn er nog merken die nog serieuze aantallen maken met een dieselmotor. Zoals Audi. Het merk heeft aangekondigd dat ze een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Trailer: de nieuwe Netflix-film Bright met Will Smith

21-07-2017 13:34 Apparata
Later dit jaar komt er een nieuwe film exclusief naar de streamingdienst en daarmee wil Netflix Hollywood het nakijken geven. Een dag na de kritische uitspraken van Christopher Nolan dropt Netflix een trailer van Bright. Dit is een Netflix Exclusive die deze winter zal verschijnen op de streamingdienst. Bright is een sciencefiction/fantasy-film dat zich afspeelt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederlandse politie maakt online aangifte via DigiD-app mogelijk

21-07-2017 13:14 Tweakers.net
Burgers in Nederland hoeven minder stappen te doorlopen om aangifte te kunnen doen op politie.nl als ze de DigiD-app gebruiken. Met de app kunnen ze inloggen zonder dat ze een wachtwoord hoeven in te voeren en een sms-controle hoeven te krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG komt in Europa met kleinere versie van V20-topmodel

21-07-2017 13:14 Hardware.info
LG komt met de Q8, een verkleinde en waterdichte versie van het V20-topmodel, een smartphone die in Europa niet officieel werd uitgebracht. Het model dook voor het eerst op op de Italiaanse website van het merk; het is waarschijnlijk dat de fabrikant de telefoon ook in andere Europese landen gaat uitbrengen. Net als de eind 2016 gelanceerde V20 bevat de Q8 een hoofdscherm met 2560x1440 pixels, met daarboven een tweede secundair scherm met 160x1040 pixels dat bijvoorbeeld notificaties en snelkop...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honestly: Verstappen heeft het gehad met Vettel

21-07-2017 13:00 Autoblog.nl
Seriously? Een nieuwe dag, een nieuwe vete. Max Verstappen heeft het ondertussen wel gehad met Sebastian Vettel, zo lijk het. Dat heeft te maken met de acties van de Duitser de afgelopen paar races. Uiteraard hebben wij allemaal de Grand Prix van Engeland gezien en wederom kunnen aanschouwen dat Vettel de grootst mogelijke moeite heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe BMW 1-serie gesnapt

21-07-2017 12:49 Autoweek.nl
BMW heeft een nieuwe generatie 1-serie in de ontwikkelingskamers staan, een auto wiens opvolger vandaag in camouflagetrim is opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Onderzoek: hologrammen kunnen helpen om buitenaards leven te vin

21-07-2017 12:48 Tweakers.net
Wetenschappers van The California Institute of Technology en NASA stellen dat een technologie waarbij via lasers 3d-afbeeldingen worden gemaakt, gebruikt kan worden om buitenaardse microben te ontdekken. De technologie kan in theorie worden gebruikt op ruimtesondes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel brengt ai-accelerator op stickformaat uit

21-07-2017 12:05 Tweakers.net
Intel heeft de Movidius Neural Compute Stick aangekondigd. De accelerator is een usb-stick met een vision processing unit voor deep learning-toepassingen bij een laag verbruik. De vpu in de stick zit ook in de DJI Spark-drone.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dienstauto man van glas te koop

21-07-2017 11:56 Autoblog.nl
Jawohl. Er wordt wel eens gezegd dat voetballers overbetaalde, luie, verwende nesten zijn. Te vroeg in dikke supercars rondrijden, terwijl je nog geen eens een basisplaats hebt als linksback bij FC Emmen. Uiteraard, dat is wel eens het geval. Maar er zijn altijd uitzonderingen, zoals Arjen Robben. Dankzij Bedummer was de zomer van 2014 een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TeamSpeak Client 3.1.5

21-07-2017 11:26 Tweakers.net
Versie 3.1.5 van de TeamSpeak-client is uitgekomen. Dit programma stelt gebruikers in staat om met elkaar te communiceren. Het is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux, FreeBSD en tegenwoordig ook voor iOS en Android. TeamSpeak is vooral populair onder gamers, die zo tijdens het onlinegamen kunnen overleggen met teamgenoten. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Groningen krijgt binnen twee jaar glasvezel in hele provincie

21-07-2017 11:18 Tweakers.net
De provincie Groningen heeft veertig miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor de aanleg van 'supersnel internet' in de hele provincie. De provincie heeft het bedrijf Rodin Broadband Groningen opdracht gegeven om eind dit jaar met de aanleg te beginnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Corsair komt met witte RMx-voedingen

21-07-2017 11:07 Hardware.info
Corsair komt met witte voedingen in zijn RMx-lijn. De RM750x en RM850x, voorheen alleen in het zwart leverbaar, zijn nu ook als witte uitvoering beschikbaar op de website van de fabrikant. Ook in de Hardware.Info Prijsvergelijker zijn de voedingen van 750W en 850W opgedoken. Van de 650W, 550W en 1000W-voedingen in de RMx-lijn zijn op dit moment geen witte varianten te vinden. De Corsair RMx-reeks bestaat uit modulaire, semipassieve voedingen in het middensegment. De 80 Plus Gold gecertificeerde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Is Facebook de eerste met een modulaire smartphone?

21-07-2017 10:59 Apparata
Modulaire smartphones: je hoort er regelmatig over, maar in de winkel zie je ze nog niet. Mogelijk brengt uitgerekend Facebook daar verandering in. Dat meldt Business Insider. Het geheimzinnige Building 8, onderdeel van Facebook, zou patent hebben aangevraagd op een modulaire telefoon. Hiermee zou Facebook een einde willen maken aan de verspilling van dure apparaten, […]
Lees het hele artikel op Apparata

De volgende Bugatti wordt (semi-)elektrisch

21-07-2017 10:57 Autoblog.nl
Hoewel we nog talloze gelimiteerde versies van de Chiron verwachten kan het speculeren over de opvolger van deze hypercar alvast beginnen. De Chiron haalt 0-100 km/u in minder dan 2,5 tellen en heeft een topsnelheid die ver boven de 400 km/u ligt, allemaal dankzij een W16 met vier turbo’s en 1.500 pk. Hartstikke gaaf, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Groot deel van deelnemende reizigers kan niet met smartphone inc

21-07-2017 10:35 Tweakers.net
Sinds de invoering van de nieuwe betaalmethode waarmee reizigers in het openbaar vervoer met hun smartphone kunnen betalen, hebben nog maar 4702 mensen dit gedaan. Dat blijkt uit cijfers die het Algemeen Dagblad in handen heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voor de lens: Aston Martin DB11 S

21-07-2017 10:33 Autoweek.nl
Aston Martin heeft te kampen met een aardige uitbreidingsdrift. Vandaag kunnen we foto's laten zien de een ingepakte nieuwe versie van de DB11: de DB11 S!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo voorkom je dat je teveel betaalt voor een autoverzekering

21-07-2017 10:20 Autoblog.nl
Het is een verplichte kostenpost bij het hebben van een auto: de verzekering. Letterlijk iedere autoverzekering is anders. Dit heeft namelijk te maken met een aantal factoren. Waar je woont, wat voor auto het is, hoeveel schadevrije jaren je hebt, het vermogen van de auto en ga zo maar door. Door zelf slim te zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Groep met Google, Samsung en Microsoft steunt Apple in strijd te

21-07-2017 10:15 Tweakers.net
De Computer & Communications Industry Association vraagt de ITC om Qualcomms verzoek om een importban van iPhones en iPads met Intel-modem in de VS te weigeren. Onder de leden van de lobbygroep bevinden zich Google, Samsung, Intel, Microsoft en Facebook.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford F-150 als Police Responder

21-07-2017 9:56 Autoweek.nl
Ford heeft de F-150 Police Responder gepresenteerd, een politieversie van de populairste pick-up van de Verenigde Staten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wat je moet weten over de Alpina D5 S

21-07-2017 9:45 Autoblog.nl
Er komt een nieuwe hete zelfontbrander uit Buchloe! Hoewel er nu nog niet meer beeldmateriaal is vrijgegeven dan een enkele teaser, heeft Alpina wel de nodige gegevens van de aankomende D5 S de wereld in geslingerd. Deze dikke diesel zal qua vermogen en koppel tussen de 540d en de M550d in komen te zitten, onder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Apple kiest voor L-vormige accu’s in iPhones’

21-07-2017 9:44 Apparata
Apple heeft de hulp van LG ingeschakeld om een nieuwe iPhone-batterij te ontwikkelen, zodat het interne design van de smartphone op de schop kan. Apple is altijd bezig om onderdelen kleiner of praktischer te maken (of laat ze gewoon weg), zodat het zijn smartphones zo plat mogelijk kan maken. LG gaat een L-vormige accu produceren […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung houdt 23 augustus evenement, vermoedelijk voor Note 8

21-07-2017 9:36 Hardware.info
Samsung heeft op Twitter een bericht geplaatst dat het op 23 augustus een evenement houdt in New York, waar vermoedelijk de Galaxy Note 8 aan het publiek getoond zal gaan worden. De bijgaande afbeelding laat een abstract vorm zien die hint op een toestel met kleine schermranden, waarboven een stylus te zien is. Als tekst heeft men het volgende erbij gezet: "Find out what it means to do bigger things on 08.23.2017.". Deze datum is al meerdere malen voorbijgekomen, waardoor het vrijwel zeker geac...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung lijkt Galaxy Note 8 op 23 augustus te gaan introduceren

21-07-2017 9:31 Tweakers.net
Samsung houdt op 23 augustus een Galaxy Unpacked-evenement onder de noemer 'Do bigger things'. Het bedrijf maakt nog niet bekend wat er aangekondigd gaat worden, maar hoogstwaarschijnlijk gaat het om de Galaxy Note 8.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rij-impressie: Opel Insignia Sports Tourer

21-07-2017 9:25 Autoweek.nl
Europeanen houden niet van sedans. Opels keuze om de nieuwe Insignia alleen als vijfdeurs te leveren, is dus begrijpelijk. Na de liftbackversie Grand Sport rijden we nu ook met de ruimste versie van het gamma: de Sports Tourer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Activision presenteert co-opmodus Nazi Zombies van Call of Duty:

21-07-2017 9:24 Tweakers.net
Activision heeft de co-opmodus van Call of Duty: WWII met een trailer onthuld. Net als bij voorgaande games uit de serie kunnen spelers daarin samen zombies afknallen. Verschillende acteurs lenen hun stem en gelijkenis voor de modus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alpina kondigt komst D5 S aan

21-07-2017 9:11 Autoweek.nl
Tijdens de Autosalon van Gen?ve presenteerde Alpina zijn geheel volgens traditie op bijzondere wijze aangepakte 5-serie. Dat betrof de benzineslurpende B5. De BMW-adepten laten nu weten de D5 S in het vat te hebben zitten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ford Europa krijgt een Nederlandse designbaas

21-07-2017 9:03 Autoblog.nl
Wederom een Nederlander die een hoge positie krijgt bij een groot automerk. Designer Amko Leenarts wordt namelijk de nieuwe directeur design bij de Europese tak van Ford. Leenarts zal verantwoordelijk zijn voor de ontwerpen van zowel interieurs als exterieurs van de auto’s die The Blue Oval in de oude wereld op de markt brengt. Hij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volvo zet me XC40 in op personalisering

21-07-2017 8:40 Autoweek.nl
Volvo trekt op afzienbare termijn het doek van de XC40, een auto die het kleurrijkste model lijkt te worden dat Volvo ooit uitbracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Renders: is dit de Note 8 in volle glorie?

21-07-2017 8:37 Apparata
De aankondiging van de Samsung Galaxy Note 8 komt met de dag dichterbij, dus hoog tijd voor een nieuw setje renders. We weten eigenlijk al wat we moeten verwachten van de Note 8, want het lijkt er niet op dat Samsung het design van de S8 overboord zal gooien. De Note 8 is natuurlijk groter […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft haalt meer omzet uit Office 365-abo's dan Office-licen

21-07-2017 8:25 Tweakers.net
Microsoft heeft voor het eerst meer omzet gehaald uit Office 365-abonnementen dan uit zijn traditionele licentieverkopen voor het zakelijke pakket. Microsoft verkocht minder Surface- en Xbox-apparaten, maar zag zijn omzet uit clouddiensten flink stijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amko Leenarts wordt designbaas bij Ford Europe

21-07-2017 8:22 Autoweek.nl
De Nederlandse ontwerper Amko Leenarts is aangesteld als designbaas van Ford Europe.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Mercedes-Benz S-klasse - Rij-impressie

21-07-2017 8:00 Autoweek.nl
Zo op het eerste gezicht lijkt de Mercedes S-klasse slechts een bescheiden facelift te hebben ondergaan. Verfijning zit 'm echter in de details. En details daar zit de auto vol mee: de herziene S bevat maar liefst 6.500 nieuwe onderdelen om het bestuurder en passagiers nog meer naar de zin te maken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft: "Tot 2023 beveiligingsupdates voor apparaten met Clov

21-07-2017 7:58 Hardware.info
Afgelopen dinsdag publiceerden we een artikel dat systemen met een Intel Clover Trail-chip mogelijk geen updates meer zullen ontvangen voor Windows 10, omdat de Creators Update niet goed samengaat met deze chips. Hierdoor zijn dergelijke apparaten blijven steken op de Anniversary Update, waardoor er mogelijk ook geen security updates zouden gaan verschijnen. Microsoft heeft nu een officieel statement gegeven?waarin het duidelijkheid schept over de toekomst. Microsoft haalt aan dat de betreffend...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze McLaren F1 komt op de markt!

21-07-2017 7:39 Autoblog.nl
En het is een bijzonder exemplaar. Van de legendarische McLaren F1 zijn slechts 106 exemplaren gebouwd, waarvan 64 “gewone” straatversies. Uiteindelijk zijn ook diverse GTR’s straatlegaal gemaakt, maar die tellen we nu dus even niet mee. Dit exemplaar betrof de eerste F1 die in de Verenigde Staten werd gehomologeerd voor gebruik op de openbare weg […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony Xperia XZ Premium - 4k en 960fps voor de liefhebber

21-07-2017 6:00 Tweakers.net
De XZ Premium is de eerste high-end smartphone van Sony van 2017 en hij heeft dan ook een Snapdragon 835 aan boord. Een andere speciale functie is de 960fps- slow motion.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Shuttle DX30 review: stille barebone met Apollo Lake

21-07-2017 5:59 Hardware.info
Het is alweer even geleden dat Intel zijn Apollo Lake SoC's introduceerde,?en het is ook al even geleden dat we de eerste barebone op basis van deze chipset ontvingen. Toch is het interessant om nog een blik te werpen op de Shuttle DX30, want vooralsnog is het de enige Apollo Lake barebone die ons lab bereikte, en de prestaties van dit kleine doosje zijn opmerkelijk te noemen. Apollo Lake is de opvolger van Braswell, voorzien van nieuwe CPU-cores met de naam Goldmont, opvolger van de Airmont...
Lees het hele artikel op Hardware.info

phpBB 3.2.1

20-07-2017 22:37 Tweakers.net
Versie 3.2.1 van phpBB is uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een webforum op te zetten. PhpBB wordt onder de gpl-licentie beschikbaar gesteld en maakt gebruik van php en een databaseprogramma om berichten op te slaan. Naast MySQL worden ook PostgreSQL, Oracle Database, Microsoft SQL Server en SQLite als databasesoftware ondersteund. Versie 3.2 bevat onder meer ondersteuning voor php 7, recaptcha 2.0 en Symfony 2.8. Verder is het updateproces verbeterd, wordt er meer informatie getoond in geciteerde tekst en kunnen er meer emoji's worden gebruikt. In versie 3.2.1 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gevreesde voetballer rolt in z’n LaFerrari

20-07-2017 21:59 Autoblog.nl
De spanning is te snijden! Behalve voor de kenner dan, want die weet dat niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic in een gele LaFerrari rondrijdt. De Zweedse doelpuntemachine ?n autoliefhebber kwam vorige maand zonder werkgever te zitten. Manchester United verlengde het contract met Ibracadabra niet nadat de speler een zware knieblessure opliep. Zonde voor de voetballer, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Seagate stapt opnieuw in SSD-markt met betaalbare Nytro 141-seri

20-07-2017 21:24 Hardware.info
De laatste consumenten-SSD van Seagate verscheen medio 2013, wat in dit marktsegment natuurlijk een eeuwigheid is. Inmiddels lijkt de fabrikant echter eindelijk het startschot gegeven te hebben voor een herintrede, want het heeft de Nytro 141-serie aangekondigd. Dit is een reeks betaalbare 2,5" SATA-SSD's die opvallend genoeg onder dezelfde naam in twee verschillende uitvoeringen zal verschijnen. Ten eerste is er een versie de geoptimaliseerd is voor hogere continue prestaties en een betere lev...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Synology DSM 6.1.3 build 15152.1

20-07-2017 21:03 Tweakers.net
Synology heeft een update voor versie 6.1.3 van Disk Station Manager uitgebracht, de derde update in korte tijd. Synology DSM is de beheersoftware die op diverse nas-producten van het bedrijf draait. De Disk en Rack Stations bieden meer dan alleen extra opslagruimte. Zo kunnen ook back-ups van alle clients op het netwerk worden gemaakt en kunnen bestanden via http, ftp, bittorrent, usenet en emule worden gedownload, zodat bijvoorbeeld energiegulzige pc's 's nachts uit kunnen, terwijl de download gewoon binnenkomt. Verder kunnen via de ingebouwde iTunes-server audio- en videobestanden over het netwerk worden gestreamd, kan met behulp van php en MySQL een dynamische website worden gehost en kan het apparaat als printserver fungeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze 17 techfirma’s schopten het tot de Fortune 500 [2017]

20-07-2017 21:03 Apparata
Welke bedrijven wisten de meeste omzet te pakken? Fortune heeft de jaarlijkse Fortune 500 lijst vrijgegeven. In de lijst worden 500 bedrijven meegenomen die een gigantische omzet wisten te behalen. Tussen deze 500 toppers gingen wij op zoek naar de succesvolste techbedrijven. Overigens een schouderklopje voor het Nederlandse Shell. Geen techbedrijf, maar de multinational is […]
Lees het hele artikel op Apparata

11 trekauto’s waarmee je de baas van de camping wordt

20-07-2017 21:01 Autoblog.nl
Misschien ben je al op vakantie geweest, maar voor eenieder die nog overweegt om met de sleurhut op pad te gaan hebben we deze extreem handige lijst met prima caravantrekkers samengesteld. Een beetje comfi sleurhut legt toch al snel wat gewicht in de schaal. Geen probleem, al zul je wel voor een geschikte trekker moeten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Oracle Java 8 update 141

20-07-2017 20:56 Tweakers.net
Oracle heeft een update voor versie 8 van zowel de developmentkit als de runtime-environment van Java Standard Edition uitgebracht. Naast de versie voor gewone computers is de update ook verkrijgbaar voor embedded systemen. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google voegt ISS toe aan Street View

20-07-2017 20:54 Tweakers.net
Google Street View biedt nu beelden van het International Space Station. Met de dienst kan de gebruiker rondkijken in de vijftien modules van het ruimtestation. Er is onder andere de mogelijkheid een van de Dragon-capsules van Space X te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS, Gigabyte, MSI en ASRock gaan volgende week details over AM

20-07-2017 20:19 Hardware.info
Volgende week dinsdag, 25 juli dus, zal AMD een zogenaamde 'Meet the Experts' online seminar geven. Daarin gaat een viertal moederbordfabrikanten gedetailleerde informatie geven over de aanstaande X399-moederborden voor de AMD ThreadRipper-processors, aldus de processorfabrikant zelf. Het is overigens niet de eerste keer dat we borden met een X399-chipset mogen bewonderen; op Computex waren er op de stands van onder andere ASUS en Gigabyte ook al exemplaren te zien. Deze twee zullen samen met M...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De GP van Belgi? wordt dit jaar BIZAR druk

20-07-2017 19:56 Autoblog.nl
De organisatie gaat nu al van het beste/ergste uit. Brace yourselves! Waar Spa-Francorchamps vorig jaar al uit z’n voegen barstte door een enorme stoet Nederlandse fans die natuurlijk voor Max kwamen, verwacht de organisatie dat het dit jaar alleen nog maar drukker wordt. Sterker nog: alle tribuneplaatsen zijn uitverkocht en er zijn alleen nog algemene […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Moto Z2 Force krijgt minder accucapaciteit dan voorganger'

20-07-2017 19:54 Tweakers.net
Lenovo-dochteronderneming Motorola voorziet de Moto Z2 Force van een accu met capaciteit van 2730mAh, 22 procent minder dan de accu van de Z Force. De smartphone is ook een millimeter dunner. Dat claimt EVLeaks.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Legendary Pok?mon dit weekend naar Pok?mon Go!

20-07-2017 19:36 Apparata
Voor het eerst krijgen spelers de kans om Legendary Pok?mon te vangen. Pok?mon Go is inmiddels een jaar uit en fanatieke fans hebben bijna alle beschikbare Pok?mon al gevangen. Het is echter tot nu toe onmogelijk geweest om Legendary Pok?mon te vangen. Daar komt dit weekend verandering in. Wil je ook Legendary Pok?mon vangen, dan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Thermaltake rust View 21-kast uit met verduisterd glas aan beide

20-07-2017 19:27 Hardware.info
Op Computex liet Thermaltake ons al diverse kasten in zijn View-serie zien, waarbij alles draait om glas. De Taiwanese fabrikant voegt daar nu een nieuw model aan toe, de View 21. Het ATX-chassis heeft twee zijpanelen van 4 mm dik verduisterd glas en tevens een doorzichtige voorkant, al lijkt die van plastic te zijn. Over de volledige lengte van de kast loopt een cover die de voeding aan het zich onttrekt, zodat je voldoende ruimte hebt om al je kabels onzichtbaar weg te werken. Volgens de fabr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Musk wil ondergrondse hyperloop van New York naar Washington bou

20-07-2017 19:19 Tweakers.net
Elon Musk wil een ondergronds hyperlooptraject aanleggen van New York naar Washington DC. De reisduur zou daarmee een half uur gaan bedragen. Musk claimt toestemming te hebben het traject aan te mogen leggen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie nam servers in Nederland in beslag bij actie tegen Alpha

20-07-2017 18:40 Tweakers.net
Bij de internationale actie tegen de darknetmarktplaats AlphaBay zijn servers in Nederland in beslag genomen. De Amerikaanse autoriteiten en Europol gaven donderdag meer informatie over operatie Bayonet, waaronder over de arrestatie van de Canadese vermoedelijke beheerder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Column: Waarom naar de bioscoop gaan JUIST WEL tof is

20-07-2017 18:23 Apparata
Er gaat toch niks boven de bios? Genie Christopher Nolan uitte recentelijk hevige kritiek op Netflix, dat volgens hem de bioscopen ondermijnde. Wellicht ben ik een optimist, een cineast of een Nolan fanboy, maar kom op, het is toch fantastisch om lekker naar de bios te gaan? Hier 3 redenen waarom een trip naar de […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW krijgt een Nederlander in de boardroom!

20-07-2017 18:07 Autoblog.nl
Een interessante transfer in de hoogste regionen van het merk. Sales chief Ian Robertson legt namelijk zijn functie tegen het einde van het jaar neer en dus komt er een plekje vrij in de boardroom. Robertson blijft wel verbonden aan het merk, maar doet een stapje terug. Hij zal vanaf januari tot en met 30 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NASA zet historische video's experimentele vliegtuigen op YouTub

20-07-2017 18:02 Tweakers.net
Ruimtevaartorganisatie NASA heeft meer dan driehonderd historische video's uit haar archief op YouTube geplaatst. In de video's zijn onder meer lanceringen, testvluchten en crashes van experimentele vliegtuigen te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ondersteuning Windows XP en Vista in Blizzard-games stopt vanaf

20-07-2017 17:56 Hardware.info
Via de website van zijn gaming-platform Battle.net heeft ontwikkelaar Blizzard laten weten dat de ondersteuning voor Windows XP en Windows Vista later dit jaar definitief gestopt wordt. Concreet houdt dit in dat de games niet meer zullen werken, en dat een update naar een nieuwer besturingssysteem vereist is. Microsoft biedt al sinds respectievelijk 2009 en 2012 al geen (offici?le) ondersteuning meer voor de twee oude besturingssystemen. Een significant deel van de gamers op Battle.net maakte e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gesnapt: Porsche 718 Boxster GTS

20-07-2017 16:46 Autoweek.nl
De Porsche 718 Boxster kennen we al in 'basistrim' en ook de S-versie kent al even geen geheimen meer. We wachten nog op een nieuwe GTS-versie, een auto die nu voor de lens van onze spionagefotograaf is verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse politie beheerde maand lang ondergrondse drugsmarktp

20-07-2017 16:38 Tweakers.net
De Nederlandse politie heeft 27 dagen lang de ondergrondse drugsmarktplaats Hansa Market beheert. De infiltratieoperatie gaf de politie daarmee inzage in de handel van de drugs en de bijbehorende geldtransacties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl