Land Rover test kans op wagenziekte in autonome auto's

06-08-2020 10:25 Autoweek.nl
Land Rover is druk in de weer met software om een autonoom ritje straks fijner te laten verlopen. Land Rover wil een rit die autonoom verloopt verbeteren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pikmin 3 Deluxe komt op 30 oktober uit voor Nintendo Switch

06-08-2020 10:16 Tweakers.net
Pikmin 3, een game die in 2013 voor de Wii U uitkwam, vindt dit jaar zijn weg naar de Nintendo Switch. De game komt op 30 oktober beschikbaar in de vorm van een uitgebreidere versie van het origineel, met ondersteuning voor co-op als voornaamste toevoeging.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mysterieuze Intel KA-processors zijn te koop in Avengers-uitvoer

06-08-2020 10:14 Hardware.info
Er waren al een tijdje mysterieuze KA-processors van Intel rond. Hoewel we een tijdje geleden de vermeende Comet Lake-chips tegenkwamen bij een Litouwse retailer, waren er nog maar weinig details over. Het lijkt erop dat het bekend is waar het A-achtervoegsel voor staat. De A zou staan voor Avengers. Er is namelijk een verpakking van een mogelijke KA-cpu opgedoken bij een Vietnamese webshop, waar hij vermeld staat als 'Intel Core i9-10900K Avengers Edition'. De chip heet weliswaar geen '10900...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Onderzoekers kunnen Nederlandse verkeerslichten van afstand op g

06-08-2020 10:12 Tweakers.net
Twee beveiligingsonderzoekers hebben een manier gevonden om Nederlandse verkeerslichten over te nemen. In zeker tien Nederlandse steden worden 'slimme verkeerslichten' gebruikt, maar door fietsers te spoofen kunnen de lichten op groen worden gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Franse Google-site vermeldt dat Pixel 5 op 8 oktober in voorverk

06-08-2020 10:02 Tweakers.net
Googles Franse website toonde kort dat de Pixel 5 en de 5g-versie van de Pixel 4a op donderdag 8 oktober in de voorverkoop gaan. Wanneer de telefoons gepresenteerd worden of uitkomen, is nog niet precies duidelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D?t is het interieur van de nieuwe Nissan Magnite

06-08-2020 9:53 Autoblog.nl

Het interieur van de nieuwe Nissan Magnite is eindelijk onthuld! In veel gevallen heeft elke land of werelddeel zijn favoriete type auto. Een auto die je ineens veel meer ziet dan alle anderen. Als je op vakantie gaat blijf je je erover verbazen. Check alleen al het aantal Italiaanse auto’s in, eh, Itali?. Crossover Met […]

The post D?t is het interieur van de nieuwe Nissan Magnite appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei zet eigen webshop in Nederland online

06-08-2020 9:34 Tweakers.net
Elektronicafabrikant Huawei heeft in Nederland een eigen webshop online gezet. De fabrikant verkocht veel van zijn spullen tot nu toe via providers en retailers. In de winkel verkoopt Huawei ook producten die het niet aanbiedt via derden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Huawei webshop gaat stunten met kortingen

06-08-2020 9:33 Apparata

Huawei heeft een eigen webshop gelanceerd waar je diverse producten van het merk kunt aanschaffen. Het Chinese techbedrijf Huawei wilt voorkomen dat de producten van het merk in een hoekje verdwijnen. Door de missende ondersteuning van Google is dat sentiment een beetje ontstaan. Met een eigen webshop knalvol producten laat Huawei zien springlevend te zijn. […]

Het bericht Nieuwe Huawei webshop gaat stunten met kortingen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

.Adv - HUAWEI P40 Pro: camerakrachtpatser met 5g-ondersteuning

06-08-2020 9:30 Tweakers.net
De P-serie van Huawei staat al sinds de P20 bekend om haar uitmuntende camera’s. Met de vernieuwde Leica Quad Camera van de P40 Pro legt het bedrijf de lat opnieuw hoger. Nieuwe toepassingen als Huawei’s Petal Search zorgen er bovendien voor dat de smartphone altijd is uitgerust met de nieuwste en meest relevante apps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zwemmen met een Tesla Model 3, kan dat?

06-08-2020 9:18 Autoblog.nl

Een Chinese Model 3-rijder probeerde het even uit. Eerder dit jaar kondigde Elon Musk aan dat de Cybertruck een soort amfibievoertuig zou worden. De zou namelijk niet alleen kunnen waden door diep water, maar zou zelfs een tijdje kunnen drijven. Door middel van de draaiende wielen zou de Cybertruck dan nog vooruitkomen. De Cybertruck is […]

The post Zwemmen met een Tesla Model 3, kan dat? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ViewSonic lanceert twee gebogen 31,5-inch monitors met hoge refr

06-08-2020 9:12 Hardware.info
ViewSonic komt met twee nieuwe monitors die een grootte van 31,5-inch hebben en bovendien ook curved zijn, de VX3268-2KPC-MHD en de VX3268-PC-MHD. Op het eerste gezicht lijken de twee toestellen erg goed op elkaar, maar toch zijn er intern enkele opmerkelijke verschillen. Beide maken gebruik van een mva-paneel en hebben zijn gebogen met een curve van 1500R. De responstijd bedraagt 1ms/3ms grey-to-grey en er is ondersteuning voorzien voor adaptive sync. De panelen bieden allebei een contrastw...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Weblog: Het Audi-meisje met de banaan

06-08-2020 9:10 Autoweek.nl
Dat bleek toen de reclame-afdeling van Audi een foto van een rode Audi RS4 met een klein meisje op de socials gooide. Het cool-onverschillig tegen de neus leunende kind draagt een zonnebril en eet een banaan. Begeleidende oneliner: "Lets your heart beat faster ? in every aspect."? Geen speld tussen te krijgen. Dat doen Audi's met de letters RS in hun naam nu eenmaal. Voor zover relativeringsvermogen Audi gegeven is, getuigt een stoer kijkend kind voor de dreigneus van dat rode mannending van ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sponsored: Deep Dive: 1+1=3 met de QNAP QGD-1600P. Nas, poe-swit

06-08-2020 9:00 Hardware.info
Normaalgesproken geldt 1+1=2, maar in werkelijkheid hoop je dat door twee dingen te combineren de uitkomst groter is. Misschien wel 2,5 en mogelijk zelfs meer. Dat laatste is QNAP gelukt met de QGS-1600P. Dit wel heel bijzondere apparaat is een ware duizendpoot voor je netwerk. Het heeft vrijwel alles aan boord wat je in een modern thuis- of zakelijk netwerk nodig hebt. Wanneer je de QGS-1600P voor het eerst ziet, is nog niet duidelijk dat we met een bijzonder apparaat te maken hebben. Het g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Windows 10 krijgt functie om meerdere Android-apps via Your Phon

06-08-2020 8:51 Tweakers.net
De Your Phone-software in de nieuwste Insiders-build van Windows 10 maakt het mogelijk om Android-apps van een gekoppelde Samsung-smartphone te draaien in een los venster. Later wordt het mogelijk om meerdere apps tegelijk te draaien vanaf de Galaxy Note 20.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mortal Shell verschijnt op 18 augustus voor pc en consoles

06-08-2020 8:18 Tweakers.net
Mortal Shell verschijnt op 18 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One en pc's. De Dark Souls-achtige actie-rpg van ontwikkelaar Cold Symmetry was al speelbaar als b?ta op pc's, maar heeft nu een definitieve releasedatum. De game kost dertig euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Your Phone app in Windows 10 kan nu ook Android-apps draaien

06-08-2020 8:18 Hardware.info
Een tijd geleden kwam Microsoft met een 'Your Phone' app voor Windows 10-gebruikers. Met deze app kun je een Android-smartphone verbinden met je pc, en was het eerder onder andere mogelijk om meldingen te bekijken, berichtjes te versturen en het beeld te spiegelen via Windows.? De app heeft nu een grote nieuwe update gekregen waarmee het ook mogelijk is om Android-applicaties van je smartphone te draaien op een Windows 10 systeem. De lijst van applicaties is de vinden in Your Phone en kunnen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toyota ziet winst verdampen

06-08-2020 8:01 Autoweek.nl
Ook Toyota ontkomt niet aan slechte cijfers in het afgelopen kwartaal. In de afgelopen drie maanden verdampte de winst van de autogigant bijna helemaal, maar in tegenstelling tot bij veel concurrenten is er nog geen sprake van verlies.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercury Research: AMD heeft 20 procent marktaandeel op laptopmar

06-08-2020 7:55 Tweakers.net
AMD had volgens Mercury Research in het tweede kwartaal van dit jaar een marktaandeel van 20 procent op de markt voor laptops. Dat is hoger dan ooit. Op de hele markt voor x86-cpu's haalde AMD volgens het onderzoeksbureau een marktaandeel van 18,3 procent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Hamilton en Bottas maken gehakt van Wolff

06-08-2020 7:50 Autoblog.nl

Of het nu slim is om je baas op het circuit zo af te drogen…

The post Video: Hamilton en Bottas maken gehakt van Wolff appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PowerToys 0.20.1

06-08-2020 7:41 Tweakers.net
Microsoft heeft een update voor versie 0.20 van PowerToys uitgebracht. De PowerToys zijn een verzameling kleine programma's voor powerusers. Er waren PowerToys voor Windows 95 en Windows XP en niet zo lang geleden is Microsoft ook begonnen met de ontwikkeling van een versie voor Windows 10. Op dit moment zijn er nog maar een beperkt aantal programma's in de verzameling, waaronder FancyZones, Windows key shortcut guide PowerRename, PowerToys Run en Keyboard Manager. De release notes voor deze versie kunnen hieronder worden gevonden. Release v0.20.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Tab S7 moet het de iPads moeilijk maken

06-08-2020 7:22 Apparata

Naast nieuwe smartphones, onthulde Samsung ook nieuwe tablets in vorm van de Galaxy Tab S7 en Tab S7+. Dit zijn twee nieuwe volwaardige high-end tablets en vanzelfsprekend de opvolgers van de Tab S6. Wat meteen opvalt als je de tablets gaat uitpakken is het scherm. Beide apparaten hebben een 120 Hz display en de vloeiende […]

Het bericht Samsung Galaxy Tab S7 moet het de iPads moeilijk maken verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

EVGA komt met SuperNOVA G+ 1300W en 1600W voedingen

06-08-2020 7:04 Hardware.info
EVGA heeft vandaag twee nieuwe voedingen gepresenteerd, de SuperNOVA 1300 G+ en 1600 G+. Beide psu's hebben een 80+ Gold rating meegekregen voor effici?ntie en worden als opvolgers beschouwd van de SuperNOVA G2-reeks. Wat het uiterlijk betreft valt meteen op dat de nieuwe modellen zo'n twee centimeter korter zijn geworden, waardoor er iets meer ruimte vrijkomt voor kabelmanagement. Ook de koeling werd aangepast, deze zou volgens EVGA tot 35% verminderd zijn in het beste geval vergeleken met d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei komt met eigen Nederlandse webshop en fysieke winkel

06-08-2020 7:00 Hardware.info
Het wordt Huawei erg lastig gemaakt om zijn producten op de gewenste manier te verkopen, maar klaarblijkelijk weerhoudt de handelsoorlog het bedrijf er niet van om zijn verkoopnetwerk verder uit te breiden. Het heeft vandaag namelijk ook zijn eigen webshop ge?ntroduceerd. De shop is gekoppeld aan de offici?le website van de fabrikant en heet Huawei Store. Hij moet zich onderscheiden in vermoedelijk altijd gratis verzending en bovendien een gratis pick-up-service voor het retour zenden van pro...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fractal Design voorziet Meshify-kast van ASRock Phantom Gaming-m

06-08-2020 6:35 Hardware.info
Fractal Design heeft in samenwerking met ASRock de Meshify C – TG opnieuw uitgebracht. Deze nieuwe versie is ontworpen in de ‘Phantom Gaming Alliance’-stijl en bevat dezelfde markeringen als de ‘Phantom Gaming’-moederborden van ASRock. Het bedrijf treedt hiermee in de voetsporen van andere fabrikanten als Cooler Master, InWin en NZXT. Antec bracht onlangs ook een kast uit met het Phantom Gaming-logo. De Meshify C - TG Phantom Gaming Edition heeft in tegenstelling tot de gewone Meshify C – TG...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #124 - Samsung-prijzen, codec-perikelen en eBay

06-08-2020 6:00 Tweakers.net
Via eBay kocht Arnoud een kapotte telefoon om zelf te repareren, het pakketje arriveerde een maand later en je raadt nooit wat er toen gebeurde. Maar er is veel meer te bespreken in deze 124e aflevering van de Tweakers Podcast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Charger probeert te ontsnappen van politie op meeting

05-08-2020 22:01 Autoblog.nl

Amerikaanser dan deze meeting wordt het niet. Burnouts, veel V8 geluid, politie en wilde actie (vanaf 05:20).

The post Charger probeert te ontsnappen van politie op meeting appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LibreOffice 7.0.0

05-08-2020 21:54 Tweakers.net
De Document Foundation heeft versie 7.0 van LibreOffice uitgebracht. Dit opensource-officepakket is ontstaan als afsplitsing van OpenOffice en wordt geleverd met tekstverwerker Writer, spreadsheetprogramma Calc, presentatieprogramma Impress, tekenprogramma Draw, databaseprogramma Base en Formula, een applicatie om wetenschappelijke notaties mee te maken. In versie 7.0 treffen we onder meer ondersteuning voor versie 1.3 van het OpenDocument Format aan, moeten de Skia graphics engine en Vulkan GPU-hardwareacceleratie voor verbeterde prestaties zorgen en is de comptabiliteit met docx-, xlsx- en pptx-bestanden verder verbeterd. De complete release notes zijn op deze pagina te vinden, dit zijn in het kort de belangrijkste verbeteringen: General
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Nvidia’s high-end Ampere-GPU’s lanceren op 17 september, RTX 30

05-08-2020 21:37 Hardware.info
Volgens eerdere geruchten zou Nvidia de productie van high-end Turing-kaarten stopzetten voor de lancering van Ampere. Er werd verwacht dat dit om de grootste modellen ging, van de RTX 2080 Ti tot en met de RTX 2070. Volgens de Chinese site MyDrivers zou de productie van de RTX 2080 Ti en RTX 2080 Super daadwerkelijk zijn stopgezet. Nvidia zou nu de productie stoppen van de volgende op het lijstje, namelijk de RTX 2070 Super. Dit betekent echter niet dat deze kaarten direct onbeschikbaar word...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blender 2.83.4

05-08-2020 21:17 Tweakers.net
Er is een vierde update voor versie 2.83 van het opensource- en crossplatform-3d-programma Blender uitgekomen, de eerste long term support uitgave van de organisatie. Deze applicatie is bedoeld voor 3d-modelling, animatie, rendering, post-production, interactive creation en playback. Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van Blender kan op deze pagina worden gevonden. Met dit programma zijn onder meer de korte opensource-animatiefilms Elephants Dream, Big Buck Bunny, Sintel, Tears of Steel en Cosmos Laundromat gemaakt. Uitgebreide informatie over de verbeteringen die in versie 2.83 zijn aangebracht kunnen op deze pagina worden gevonden, deze update moet verder 19 problemen verhelpen. Changes in version 2.83.4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple maakte alle apps van ontwikkelaar onbruikbaar door intrekk

05-08-2020 21:11 Tweakers.net
Een geautomatiseerd systeem van Apple om malware te detecteren heeft zonder menselijke tussenkomst alle apps van een bekende macOS-ontwikkelaar onbruikbaar gemaakt door het intrekken van een certificaat. De software zei dat de apps de computer zouden schaden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault gooit modellengamma op de schop

05-08-2020 21:03 Autoblog.nl

‘Minder’ is een kernwoord in de nieuwe strategie. Bij de meeste fabrikanten ging het niet heel lekker maar Renault spande toch wel de kroon. Groupe Renault noteerde namelijk een verlies van ?7,3 miljard over het eerste halfjaar van 2020. Er moet dus wat gaat gebeuren. En er gaat zeker wat gebeuren. Als onderdeel van de […]

The post Renault gooit modellengamma op de schop appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung gaat een stapje verder met Galaxy Z Fold2

05-08-2020 21:01 Apparata

Samsung gelooft nog steeds heilig in het concept van de vouwbare smartphone, dit is de Galaxy Z Fold2. De Zuid-Koreaanse techgigant zegt de nieuwe vouwbare smartphone hebben ontwikkeld op basis van feedback van zijn voorganger. De Samsung Galaxy Z Fold2 heeft twee vrijwel randloze Infinity-O schermen. Het primaire scherm is 7.6-inch groot en het tweede […]

Het bericht Samsung gaat een stapje verder met Galaxy Z Fold2 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Intel-puzzel wordt complexer: 18 big.Little-combinaties met Alde

05-08-2020 20:40 Hardware.info
Intel lijkt met de Alder Lake-generatie zowel grote als kleine cpu-cores te gaan gebruiken, net zoals Arm mogelijk maakt met zijn grote A7x-cores en de kleinere A5x-rekenkernen. Blijkbaar is dit een reden voor het bedrijf om het aantal chips in de productlijn n?g diverser te maken, volgens een Coreboot-patch is Intel een groot aantal configuraties aan het voorbereiden. Het lijkt erop dat er achttien verschillende configuraties in de patch staan, er blijken meerdere varianten met dezelfde conf...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Twitter dicht lek dat aanvaller toegang kon geven tot dm's

05-08-2020 20:16 Tweakers.net
Twitter heeft een lek gedicht dat een aanvaller toegang had kunnen geven tot de dm's op een Android-telefoon. Het lek was maar te exploiteren op 4 procent van de Android-telefoons, omdat 96 procent van de gebruikers al een fix had via een beveiligingsupdate.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitslag Formule E: ePrix van Duitsland 1

05-08-2020 19:57 Autoblog.nl

We beginnen vandaag met de ePrix van Duitsland 1. Ja, er zullen meer volgen. De ePrix van Duitsland 1 staat voor de deur! Net als met de Formule 1, moest de organisatie van de Formule E het een en ander aanpassen vanwege de gevolgen van het coronavirus. In de Formule 1 had de organisatie ‘het […]

The post Uitslag Formule E: ePrix van Duitsland 1 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung geeft Galaxy Z Fold 2 grotere schermen en nieuw scharnie

05-08-2020 19:54 Hardware.info
Samsung heeft een preview gegeven van de Galaxy Z Fold 2. Het toestel is de opvolger van de originele Galaxy Fold en zal naast de Galaxy Z Flip bestaan. Intern komt volgens Qualcomm een Snapdragon 865+. Wanneer hij uitgebracht wordt is niet bekend. Samsung zegt volgende maand meer informatie de delen. De Galaxy Z Fold 2 wordt op een aantal punten verbeterd, waaronder de schermen en het scharnier. Alle schermen worden groter. Het paneel aan de buitenzijde wordt 6,2-inch, waardoor bijna het ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Goh, de Samsung Galaxy Note 20 is peperduur

05-08-2020 19:39 Apparata

Samsung heeft vandaag de nieuwe Galaxy Note 20 gepresenteerd. Dit moet je weten. Hij is groot, multifunctioneel en zit ongetwijfeld weer goed in elkaar. Het vlaggenschip van Samsung, de nieuwe Galaxy Note 20, werd vandaag gepresenteerd. De serie bestaat uit twee smartphones, namelijk de Galaxy Note 20 en de Galaxy Note 20 Ultra. Samsung Galaxy […]

Het bericht Goh, de Samsung Galaxy Note 20 is peperduur verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Samsung belooft drie OS-upgrades voor dure telefoons vanaf Galax

05-08-2020 19:32 Tweakers.net
Samsung belooft om zijn dure telefoons vanaf de Galaxy S10 drie OS-upgrades te geven. Tot nu toe waren dat er maximaal twee. Volgens Samsung is die stap nodig, omdat mensen hun telefoons langer willen gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Subaru Impreza is stervensduur

05-08-2020 19:09 Autoblog.nl

Voor de ?chte Subaru-liefhebbers. Een roffelend geluid horen en glimp opvangen van blauw en goud: meer heb je niet nodig om een Subaru Impreza STi te herkennen. De vraag is dan vervolgens wel welke variant het is. Door de jaren heen zijn er namelijk aardig wat versies geweest. Maar er kan er maar ??n de […]

The post Deze Subaru Impreza is stervensduur appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Superantispyware 10.0.1206

05-08-2020 19:05 Tweakers.net
Versie 10.0.1206 van SuperAntiSpyware is uitgekomen. Dit programma beschermt volgens de makers tegen meer dan een miljard dreigingen op internet, waaronder uiteraard spyware, maar ook trojans, wormen en rootkits. Verder is het in staat om programma's te verwijderen die claimen tegen virussen en malware te beschermen, maar in feite wolven in schaapskleren zijn, de zogeheten rogue-programma's. Behalve de gratis versie is er ook een betaalde variant, die nu omgedoopt is naar Professional X Edition. Deze biedt onder andere realtime-bescherming, automatische updates en de mogelijkheid om scans in te plannen biedt. De changelog van de laatste paar versies ziet er als volgt uit: Changes in version 6.0.1254:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Instagram brengt TikTok-alternatief Reels uit in Nederland

05-08-2020 18:58 Tweakers.net
Facebook-dochterbedrijf Instagram brengt TikTok-alternatief Reels uit in Nederland. De dienst richt zich op het maken van korte video's van ongeveer vijftien seconden met effecten. Reels krijgen een plek in de feed en het Verkennen-tabblad.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit gebeurt er als je bedrijfsgeheimen over autonome auto’s jat

05-08-2020 18:08 Autoblog.nl

Met Google kun je beter geen ruzie zoeken, zo ondervond Anthony Levandoswki, de voormalige baas van de afdeling autonome auto’s . De autotechnologie heeft de laatste jaren op twee vlakken enorme sprongen gemaakt: op het gebied van elektrische aandrijving en op het gebied van autonoom rijden. Sommige bedrijven zijn daarmee verder dan andere bedrijven. Dat […]

The post Dit gebeurt er als je bedrijfsgeheimen over autonome auto’s jat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Macrium Reflect 7.2.5098

05-08-2020 18:02 Tweakers.net
Paramount Software heeft een update van Macrium Reflect uitgebracht. Met dit programma kan een diskimage van een partitie of harde schijf worden gemaakt. Naast de gratis versie zijn er ook betaalde uitvoeringen die verschillende extra's bieden, zoals het kunnen maken van een bestandsback-up of een incrementele back-up, versleuteling en het terugzetten van een back-up naar andere hardware dan waarop hij is gemaakt. Vanaf versie 7.1 mag de gratis uitvoering nu ook in commerci?le omgevingen worden gebruikt. Verder is er Image Guardian, die back-upbestanden moet beschermen tegen ongeautoriseerde aanpassingen, zijn er verbeteringen aangebracht met betrekking tot virtuele images en zijn er diverse problemen verholpen. In deze uitgave zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Bug fixes and Improvements:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus Nord is te openen zonder toestel te hoeven opwarmen

05-08-2020 17:59 Tweakers.net
De OnePlus Nord is te openen en te repareren zonder dat het nodig is de telefoon met een f?hn of hittekanon te verwarmen. Dat blijkt uit de teardown van iFixit. Bij veel telefoons is dat wel nodig om de lijm tussen het frame en de achterkant zachter te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung brengt boonvormige oortjes en horloge met draaiende beze

05-08-2020 17:37 Tweakers.net
Samsung brengt over twee weken de Galaxy Buds Live uit, boonvormige draadloze oortjes. Deze week komt al de Galaxy Watch 3 uit, de opvolger van de Galaxy Watch en Watch 2 Active. Het nieuwe horloge heeft weer een roterende bezel voor besturing van het Tizen-OS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google vraagt gebruikers toestemming om spraakcommando's op te s

05-08-2020 17:25 Tweakers.net
Google heeft een onbekend aantal gebruikers een mail gestuurd met de vraag of ze het opslaan van spraakcommando's weer willen inschakelen. Google wil de opnames opnieuw gaan gebruiken voor het verbeteren van Assistant, onder meer door ze door mensen te laten beoordelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Galaxy Tab S7 en S7+ met 120Hz-schermen kosten 699 en 899 euro

05-08-2020 17:07 Tweakers.net
Samsung heeft de Galaxy Tab S7 en S7+ aangekondigd. Beide tablets hebben 120Hz-schermen, terwijl de +-versie ook uitkomt in een variant met 5g. De kleine versie heeft een lcd, terwijl de grote Tab 7+ een oledscherm heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple patenteert revolutionaire vinding voor iPhone

05-08-2020 17:06 Apparata

Gaat Apple eindelijk iets doen tegen dure reparaties van jouw iPhone? Apple heeft twee patenten aangevraagd die de binnenkant van de iPhone en de Apple Watch aan moeten pakken. Hiermee wil men verstoringen aan de hypergevoelige sensoren en andere hardware-schade voorkomen. iPhone krijgt schoonmaak aan de binnenkant Uiteraard helpt het voor optimaal gebruik en lange […]

Het bericht Apple patenteert revolutionaire vinding voor iPhone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

‘Straatlegale Toyota-hypercar komt in 2022’

05-08-2020 17:04 Autoblog.nl

Dit wordt de duurste en snelste straatauto die Toyota ooit gebouwd heeft. Regelgeving in de racerij kan irritant zijn, maar het kan ook mooie dingen opleveren. Neem bijvoorbeeld homologatieregels. Die hebben ons al een aantal spectaculaire straatauto’s opgeleverd. In de nieuwe Le Mans-hypercarklasse geldt ook de regel dat de raceauto gebaseerd moet zijn op een […]

The post ‘Straatlegale Toyota-hypercar komt in 2022’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung toont Galaxy Z Fold 2 met grotere schermen aan binnen- e

05-08-2020 16:37 Tweakers.net
Samsung toont zijn Galaxy Z Fold 2 getoond, een opvolger van de vouwbare smartphone van vorig jaar. Het nieuwe model heeft een veel groter scherm aan de buitenkant en ook het vouwbare scherm aan de binnenkant is groter. Nog niet alle details zijn bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Note 20 preview: Productief met een pen

05-08-2020 16:35 Hardware.info
Vandaag kondigde Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 20-serie aan. Met dezelfde hardware uit de S20-serie, een verbeterde pen en Xbox-gaming zijn de Note 20 en Note 20 Ultra de krachtigste 'Notes' tot nu toe.
Lees het hele artikel op Hardware.info

TikTok gaat deepfakes weren in de VS

05-08-2020 16:13 Tweakers.net
TikTok gaat deepfakes weren in de Verenigde Staten. Het bedrijf dat achter het platform zit, het in Beijing gevestigde ByteDance, komt met een aanscherping van zijn beleid om misinformatie te bestrijden. Het weren van deepfakes is daar onderdeel van.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung komt met Galaxy Tab S7(+) en Galaxy Watch 3

05-08-2020 16:12 Hardware.info
Naast de Galaxy Note 20-serie komt Samsung ook met nieuwe tablets en de Galaxy Watch 3. Het introduceert de Galaxy Tab S7 en S7+ met een 11”-lcd en een 12,4”-amoledscherm, beide vermoedelijk met Snapdragon 865+. Daarnaast komt de Galaxy Watch 3. Deze is dunner en lichter, maar met een hogere prijs. Galaxy Tab S7(+) Grotere model De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn de opvolgers van de 10,5-inch Galaxy Tab S6 uit 2019. Het eerste nieuws is al dat dit tweede, grotere model komt. De Tab S7+ heeft een 12...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Yamaha Tricity 300 - Rij-impressie

05-08-2020 16:00 Autoweek.nl
Het derde wiel aan de wagen heeft niet zo'n positieve reputatie. Onterecht, vinden ze bij Yamaha. Want bij een goede uitwerking kan dat derde wiel ervoor zorgen dat een motorscooter transformeert tot driewielig voertuig dat met een B-rijbewijs bereden mag worden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AB Flashback: Aston Martin V8 Vantage S

05-08-2020 16:00 Autoblog.nl

Toch wel ??n van de meest begeerlijke varianten van de Vantage. Deze generatie V8 Vantage is ontzettend lang in productie geweest. De vroege exemplaren hadden nog vele lelijke verwijzingen naar Volvo en Ford. De varianten die later volgden waren w?l chique en zoals het eigenlijk altijd had moeten zijn. De V8 Vantage S vanaf 2012 […]

The post AB Flashback: Aston Martin V8 Vantage S appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung presenteert Galaxy Note 20-serie en Galaxy Buds Live met

05-08-2020 16:00 Hardware.info
Samsung heeft zojuist de Galaxy Note 20 en luxere Galaxy Note 20 Ultra gepresenteerd. De toestellen krijgen veel hardware uit de Galaxy S20, waaronder de Exynos 990. Samsung introduceert ook de Galaxy Buds Live met actieve ruisonderdrukking. Galaxy Note 20 Zoals verwacht bestaat de Galaxy Note 20-serie uit een regulier model en de Galaxy Note 20 Ultra. Beide toestellen krijgen dezelfde Exynos 990-soc als in de Galaxy S20, maar dan standaard met 5g-modem. Aan het uiterlijk verandert weinig, al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung brengt Galaxy Note 20 Ultra 5G over twee weken uit voor

05-08-2020 16:00 Tweakers.net
Samsung brengt zijn Galaxy Note 20 Ultra 5G op 21 augustus uit. Het nieuwe topmodel krijgt wederom de Exynos 990-soc en een 120Hz-oledscherm. De hoogste verversingssnelheid werkt niet op de maximale resolutie. De S Pen is verbeterd en reageert sneller.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Note 20 Ultra - Hoe ultra is de Note nog?

05-08-2020 16:00 Tweakers.net
De Galaxy Note 20 Ultra is het nieuwste en meest geavanceerde toestel van Samsung met stylus. Die stylus heeft nu een stuk minder vertraging, en ook het toestel zelf bevat de nodige verbeteringen, zoals een hogere verversingssnelheid van het scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo profiteerde de MG ZS EV van de overheidssubsidie

05-08-2020 15:50 Autoblog.nl

Particulieren gaan aan de elektrische auto en kiezen onder meer voor de MG ZS EV. Een nieuwe elektrische auto. Dat is voornamelijk iets voor de leaserijders onder ons. Dat klimaat probeert de overheid bij te draaien met een subsidiepotje. Een potje dat overigens in een mum tijd voor dit jaar leeg was. Een auto als […]

The post Zo profiteerde de MG ZS EV van de overheidssubsidie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl