iPhone beatdown: iPhone XS Max vs iPhone XS vs iPhone XR vs iPho

16-09-2018 16:32 Apparata
Je ziet door de iPhone-bomen haast het iPhone-bos niet meer. Wij helpen je. Apple kondigt deze week haar drie nieuwe iPhone-modellen uit waardoor het effectief nog moeilijker is geworden voor Apple-heads om een keuze te maken. Ga je voor de super dure iPhone XS Max met een halve TB aan opslag, of ga je liever […]
Lees het hele artikel op Apparata

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Singapore 2018

16-09-2018 16:04 Autoblog.nl
Wij zijn klaar voor de eerste en enige Aziatische nachtrace van het jaar! Het gehele jaar wordt Ferrari gezien als het te kloppen team, maar in het klassement hebben haar coureurs deze overtuiging nog niet kunnen verwezenlijken. Vettel staat voorafgaande aan de Grand Prix van Singapore meer dan een volledige racewinst achter Hamilton. Liefst 30 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto's Microsoft Surface Laptop 2 lekken uit: goud wordt vervang

16-09-2018 15:42 Hardware.info
Zoals we vorige week al meldden houdt Microsoft op 2 oktober een evenement, waar het bedrijf vermoedelijk nieuwe Surface-apparaten zal tonen. E?n van die apparaten zou de Surface Laptop 2 zijn, waar onze collega's bij mysmartprice een aantal renders van bemachtigd hebben. Qua uiterlijk zou er niets veranderd zijn, maar er zou wel een nieuwe kleuroptie zijn. Zo zou de gouden versie vervangen worden door een zwart model, de andere drie kleuren, bordeaux, blauw en grijs, zijn gelijk gebleven. De g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bug: iOS raakt in paniek en crasht bij aanklikken simpele link

16-09-2018 14:09 Apparata
Het gebruik van een simpele en veelgebruikte codeertaal kan voor problemen zorgen. Aah software-developers… Jullie werk bestaat uit een constante stortvloed aan problemen die een oplossing vereisen, terwijl die oplossing twintig nieuwe problemen veroorzaakt.. Soms kunnen bugs hilarisch zijn, maar meestal vooral behoorlijk irritant. Een nieuw ontdekte bug in iOS en MacOS maakt regulier internetten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lamborghini maakt de Hurac?n GT3 nog beter

16-09-2018 14:03 Autoblog.nl
Net even iets beter dan zijn voorganger. Tijd gaat snel, zo bewijst de Lamborghini Hurac?n. De Gallardo-opvolger werd gepresenteerd in 2013 en sindsdien rijden er al zo’n 11.000 exemplaren van de baby-Lambo rond. Dat lijkt een hoop, maar de auto is dus al vijf jaar(!) in productie. Sindsdien zijn er verschillende versies van de auto […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Blik to the Future: Fiat 500

16-09-2018 13:23 Autoweek.nl
De moderne variant van de Fiat 500 verscheen in 2007, maar staat nog altijd bovenaan in de verkooplijsten van Fiat. Geen wonder dat het merk huiverig is om de auto te vervangen, maar op een dag moet er toch echt iets gebeuren. We blikken vast vooruit op 2020, als de opvolger zich moet aandienen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google zet stilletjes teaserpagina met kleuropties Pixel 3 onlin

16-09-2018 13:19 Hardware.info
Afgelopen week kondigde Google het lanceringsevenement aan voor zijn aankomende Pixel 3-smartphone. De specificaties van de smartphone zijn al een tijdje een publiek geheim en ook de telefoon zelf is al een paar keer in het wild gespot. De glazen Pixel 3 zou aangedreven worden door een Snapdragon 845, met 6 GB aan ram en 64 of 128 GB aan opslag. Google lijkt het nu helemaal op te geven, want het heeft stilletjes een teaserpagina online gezet waarin het de vermoedelijke kleuren van het apparaat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google verbetert muziekherkenning op Android met Sound Search

16-09-2018 13:05 Tweakers.net
Google heeft een verbeterde versie van zijn muziekherkenningssoftware uitgebracht, waardoor het beter in staat moet zijn om liedjes te herkennen op Android. In tegenstelling tot de vorige versie wordt de herkenning van de muziek op de servers van Google gedaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom Bitcoin nooit groter wordt dan PayPal of Visa

16-09-2018 12:23 Apparata
De totale waarde van Bitcoin-transacties oversteeg die van PayPal met gemak, maar… Dit jaar markeerde een revolutie en nagenoege teloorgang voor de immens populaire cryptocurrency Bitcoin, maar toonde tevens de impact van de munt op de wereldeconomie aan. Analisten van ARK Invest stellen deze maand dat de waarde van transacties van Bitcoin transactiegigant PayPal heeft […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hier, een gave Tesla Roadster wallpaper

16-09-2018 12:00 Autoblog.nl
Tesla deelt nieuwe afbeeldingen van de Roadster, rijp voor je achtergrond. Het lijkt een trend te zijn onder elektrische autofabrikanten: je aandrijflijn is futuristisch, dus moet je auto dat ook zijn. Het resulteert in ietwat omstreden vormgeving, zoals bijvoorbeeld Jaguar, Opel, Mercedes en sinds vanmorgen de aanvoerder BMW al voordeden. Om een lage Cw-waarde te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Mercedes A-klasse vs. BMW 1-serie - Dubbeltest

16-09-2018 12:00 Autoweek.nl
De nieuwe Mercedes A-klasse lijkt nog sterk op zijn voorganger, maar elk schroefje is helemaal nieuw. Bij BMW hebben ze nog steeds geen nieuwe 1-serie, terwijl die toch al sinds 2011 meeloopt. Hoe pakt een confrontatie tussen een A200 en een 120i uit?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bethesda meldt komst Wolfenstein III

16-09-2018 11:04 Tweakers.net
Bethesda heeft bevestigd dat het werkt aan Wolfenstein III, als opvolger van Wolfenstein II: The New Colossus. Veel details over de game zijn er echter nog niet, en het is aannemelijk dat de release nog enige tijd op zich laat wachten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoloze zondag in 41 Belgische steden

16-09-2018 10:59 Autoweek.nl
In 41 Belgische steden en gemeenten is het zondag niet toegestaan met de auto de weg op te gaan. Op de autoloze zondag vinden tal van activiteiten plaats ten aanzien van duurzaamheid, milieu en gezondheid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Analist: AMD gaat Intel volgend jaar voorbij qua CPU-prestaties

16-09-2018 10:52 Hardware.info
Een aantal dagen geleden zijn er, vermoedelijk interne, slides gelekt van het analysebedrijf Canalys, een onderneming die zich voornamelijk focust op technologie. De titel van de slides is als volgt: "AMD vormt een grote bedreiging voor Intel's dominantie in de commerci?le ruimte". Direct daaronder staan een aantal 'belangrijke punten' over de ontwikkelingen in processorland. Zo zouden zowel de vooruitgang die AMD gemaakt heeft, als de tegenslag die Intel gehad heeft ervoor gezorgd hebben dat h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rij-impressie: Mercedes-Benz X 350 D

16-09-2018 10:28 Autoweek.nl
Vorig jaar reden we voor het eerst met de X-Klasse en niet zo lang geleden hadden we de pick-up van Mercedes-Benz in een test. We misten het echte 'Mercedes-gevoel' een beetje in de versie met viercilindermotor. Bezorgt de zescilinder diesel de X klasse?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bro, deze smart bijzettafel is perfect voor je mancave

16-09-2018 10:25 Apparata
Stel je voor, het water in de lade is bier. Onze baard laten groeien, naar borsten kijken of veel te hard over drempeltjes rijden, het zijn allemaal dingen die wij mannen graag doen. Er is daarentegen ??n ding wat essentieel is, willen we man kunnen zijn en blijven: koud bier. Deze bijzettafel is er voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

Alles wat je moet weten over deze hondslelijke BMW

16-09-2018 10:19 Autoblog.nl
Dit is de toekomst van BMW. Helaas. We zijn er al een klein beetje op voorbereid, maar dit is hoe BMW hun toekomst ziet. Ze zijn, zoals vaker het geval is, ge?nspireerd door wat concurrenten Mercedes en Audi doen: een elektrische SUV bouwen. Waar bij de al onthulde Mercedes het uiterlijk de nodige vraagtekens opleverde, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Tweeling: Holden Premier - Mazda Roadpacer AP

16-09-2018 10:00 Autoweek.nl
Enkele weken geleden hesen we in deze rubriek de forse Toyota Lexcen op het podium, een forse sedan die eigenlijk een Holden bleek te zijn. Dit was echter niet de eerste 'Japanner' met Holden-genen, want in de jaren 70 was er al de Mazda Roadpacer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Beveiligingsonderzoeker laat iOS crashen met css-code

16-09-2018 9:57 Tweakers.net
Een beveiligingsonderzoeker heeft een kwetsbaarheid in iOS gevonden, die ervoor zorgt dat het besturingssysteem door een simpel stuk css-code crasht. De kwetsbaarheid zit in de WebKit-engine voor de Safari-browser. Ook macOS zou last hebben van de fout.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer kondigt op 10 oktober nieuw 'vlaggenschip' aan

16-09-2018 8:39 Tweakers.net
Razer heeft uitnodigingen rondgestuurd voor een evenement op 10 oktober, waarbij het bedrijf naar eigen zeggen een nieuw vlaggenschip gaat aankondigen. Mogelijk gaat het om de smartphone Razer Phone 2.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitlevering RTX 2080 Ti met een week vertraagd

16-09-2018 8:12 Hardware.info
Eerder deze week berichtten we al dat reviews van Nvidia's 2080 met twee dagen vertraagd zullen worden, waardoor de nda gelijk zal vallen met die van de 2080 Ti. Op de forums van Nvidia is door een moderator nu ook melding gemaakt van de algemene beschikbaarheid van deze laatstgenoemde. De algemene beschikbaarheid van de RTX 2080 Ti zou een week vertraagd worden, waardoor de kaarten pas beschikbaar zullen zijn vanaf 27 september. Pre-orders zouden wel tussen 20 en 27 september de deur uit gaan,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Techjuwelen - Voodoo 2 - De kaart die de 3d-wereld op z'n kop ze

16-09-2018 6:00 Tweakers.net
De Voodoo 2 was een enorm succes en meteen ook het hoogtepunt van 3dfx's bestaan. Het was de kaart die elke pc-bezitter moest hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bluetooth speakers vergelijking: audio om mee te nemen

16-09-2018 5:59 Hardware.info
Muziek luisteren is al lang niet meer gebonden aan een artiest, genre, wijze of plaats. Dankzij muziekstreamingdiensten luister je wanneer, met wie en waar je wilt naar de muziek van jouw keuze. Verkies je een wijze zonder draad dan is een bluetooth speaker een prima keuze: wij testen maar liefst 21 exemplaren. Nog niet zo lang geleden testten we negen sets volledig draadloze in-ear koptelefoons, deels omdat draadloze verbindingen in ons leven een steeds belangrijkere rol spelen. Of je het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW Vision iNext is los

16-09-2018 0:01 Autoweek.nl
BMW presenteert vandaag de Vision iNext, een uiterst belangrijke auto in de toekomstvisie van het merk waarvan de komst al enige tijd geleden is aangekondigd. De iNext is geen luchtfietserij: in 2021 moet de productieversie verschijnen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Razer kondigt evenement voor Razer Phone 2 aan

15-09-2018 20:21 Hardware.info
Razer heeft uitnodigingen rondgestuurd naar de pers voor een evenement op 10 oktober. Hoewel er weinig specifieks in de afbeelding vermeld staat, laat het kader rond de tekst weinig aan de verbeelding over: het gaat hier om de Razer Phone 2. Dat is niet per s? een verrassing, aangezien we vorige week bijvoorbeeld al benchmarks?zagen van de aankomende gamingsmartphone. Zelf de datum is niet onverwacht: eerder deze week kwam een render van de Razer Phone 2 naar buiten, waar het apparaat naast zij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Babes op Instagram: Peytie Slater

15-09-2018 18:36 Apparata
Op jonge leeftijd al erg succesvol. Peytie Slater is niet zozeer een model. Deze dame is ontwerper van beroep en op 18-jarige leeftijd heeft ze een succesvolle portfolio. Op Instagram noteert Slater bijna 24.000 volgers. Haar ontwerpen draaien vooral om kleur. Daarnaast is Slater een stoere dame, want surfen is ??n van haar hobby’s. We […]
Lees het hele artikel op Apparata

Special: Hyundai Coup?

15-09-2018 18:00 Autoblog.nl
Verstandig zijn is niet altijd doodsaai. Op dit moment is Hyundai een van de grootste concerns ter wereld. Het automerk doet het dus zeker niet onaardig. Wereldwijd is het een bijzonder grote speler in de markt en ook in Nederland doen ze het goed. Kortom, Hyundai is een merk om rekening mee te houden. Dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zijn tijd vooruit: Mercedes-Benz A-klasse

15-09-2018 18:00 Autoweek.nl
In deze rubriek kijken we niet voor-, maar achteruit, door de ogen van denkbeeldige ontwerpers die lang geleden een vooruitziende blik hadden. Vandaag: de Mercedes-Benz A-Klasse uit 1955.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia doet Tesla T4 uit de doeken: AI-kaart met Turing

15-09-2018 17:03 Hardware.info
Op GTC 2018 in Japan heeft Nvidia een nieuwe kaart in de Tesla-lijn aangekondigd. Het gaat om de Tesla T4, een product gericht op de?deep learning-markt. De kaart is volgens Nvidia geoptimaliseerd voor het transcoderen van video, wat hem erg geschikt zou maken voor video-analyse middels algoritmes. Om dat laatste punt kracht bij te zetten stelt het bedrijf dat de nieuwe Tesla tot wel 38 1080p videostreams tegelijk kan decoderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de TU104-gpu, die ook in de RTX 20...
Lees het hele artikel op Hardware.info

10 miljoen aan prijzengeld voor Fortnite Fall Skirmish

15-09-2018 16:41 Apparata
Een nieuw event is aanstaande! Epic Games heeft officieel meer info bekendgemaakt over Fortnite Fall Skirmish, een evenement dat zes weken zal duren. Fortnite Fall Skirmish gaat volgend weekend live en is in het weekend van Twitchcon, dat zal plaatsvinden van 26 tot en met 28 oktober, afgelopen. In die 6 weken is er in […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kwalificatie Formule 1: Grand Prix van Singapore 2018

15-09-2018 16:02 Autoblog.nl
Het circus kwalificeert op het laatste stratencircuit van het jaar. Er klopt werkelijk helemaal niets van, dat Sebastian Vettel niet aan de leiding gaat van het kampioenschap. De Duitser hoort bovenaan te staan, maar heeft dit jaar al verschillende kansen in het water gegooid. Nu we steeds dichterbij het einde van het seizoen komen, kan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste rijtest: de gloednieuwe Kia ProCeed

15-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Het is een shooting brake! De Koreanen mikken met de ProCeed volledig op de Mercedes CLA-klasse. Onze Duitse collega's van AutoBild hebben de eerste testkilometers gemaakt met Kia's nieuwste model. Zij reden hem in zijn sportiefste vorm: de GT met 204 pk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit zijn 7 fenomenale schetsen van een AB-lezer

15-09-2018 15:02 Autoblog.nl
Genieten op de zaterdagmiddag. Eigenlijk wordt onze fotowebsite, Autojunk.nl, vrijwel exclusief gebruikt om de toffe platen die jullie hebben geschoten, te delen. Echter, zo nu en dan plaatsen enkele gebruikers foto’s van de tekeningen die ze zelf hebben gemaakt. Toegegeven, deze zijn niet altijd even goed gelukt, maar bij sommige gebruikers hebben we te maken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG is mogelijk tweede leverancier voor Apple's OLED-schermen

15-09-2018 14:47 Hardware.info
Toen Apple vorig jaar met de iPhone X overstapte naar oled-schermen, werden alle panelen bij Samsung ingekocht. De?Korean Herald claimt nu echter dat voor de nieuwe iPhone Xs en Xs Max, die wederom een oled-display hebben, van zowel Samsung- als LG-schermen gebruik wordt gemaakt. In juni kwamen er al berichten de wereld in over LG's betrokkenheid bij de nieuwe iPhones. Toen waren de schermen van het bedrijf echter nog niet gecertificeerd door Apple, maar volgens de Korean Herald is dat proces r...
Lees het hele artikel op Hardware.info

13 hilarische reacties op de nieuwe iPhones [2018]

15-09-2018 14:06 Apparata
Nieuwe iPhones staan altijd garant voor grappige memes. Met de lancering van de nieuwe iPhones worden platformen zoals Reddit en 9GAG overspoeld met hilarische posts. Natuurlijk is er een patroon zichtbaar. Ieder jaar zijn het vooral de prijzen die ervan langs krijgen. Apple maakt het de grappenmakers ook wel erg makkelijk, want ieder jaar is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: de leukste warme hatchback voor ?4.500

15-09-2018 14:00 Autoblog.nl
Op zoek naar het maximale aantal smiles per hour. Koen is docent en onlangs van school gewisseld. Bij zijn oude werkgever kon Koen nog samen met zijn vriendin carpoolen naar het werk. Omdat de nieuwe school 30 kilometer de andere richting op is, is dat helaas niet meer mogelijk. Daarom is hij op zoek naar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Achtergrond: Mercedes-Benz EQ C testfacts

15-09-2018 14:00 Autoweek.nl
Onlangs onthulde Mercedes-Benz zijn eerste productierijpe model onder het nieuwe elektrische label, EQ. Bij die gelegenheid noteerden we wat interessante feiten over de uitputtende testperiode die voorafging aan de productie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Foto's tonen voorkant mogelijk Nokia 9 en 7.1 Plus

15-09-2018 12:51 Tweakers.net
Er zijn foto's online verschenen van twee onaangekondigde Nokia-smartphones, waarvan het vermoedelijk gaat om de Nokia 9 en de Nokia 7.1 Plus. Aan de afbeeldingen van de voorkant is te zien dat de toestellen geen notch in het scherm krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD wil early adopter van PCIe 4.0 zijn

15-09-2018 12:33 Hardware.info
In reactie op de aankondiging van de eerste ethernetcontroller die gebruik maakt van pci-express 4.0 heeft een AMD-topman geclaimd dat het bedrijf een early adopter?van de nieuwe standaard wil zijn. De quote komt voor in het persbericht van Broadcom betreffende zijn nieuwe 'Thor' ethernetcontroller. Raghu Nambiar, vice-voorzitter van AMD's Datacenter Design Engineering-afdeling, had het volgende te zeggen over het nieuwe product en pci-e 4.0: “AMD intends to be an early adopter of PCIe 4.0 t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Chinese zoekmachine Google koppelt zoekresultaten aan telefoonn

15-09-2018 12:12 Tweakers.net
Google zou bij zijn aankomende Chinese zoekmachine een koppeling willen leggen tussen het zoekgedrag van de gebruiker en zijn of haar telefoonnummer. Dit moet het gemakkelijker maken voor de Chinese autoriteiten om te achterhalen waar burgers naar zoeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit weerzinwekkende Mercedes-blok heeft 1.000+ pk

15-09-2018 11:57 Autoblog.nl
En dat in een cabriolet. De lucratieve samensmelting van Mercedes en AMG geeft ons al meer dan een decennialang krachtige Duitse parels. De geschiedenis heeft ons ondertussen geleerd dat, hoewel AMG allesbehalve inhoudt op het gebied van vermogen, het voor een kleine groep gestoordelingen vrijwel nooit voldoende is. Posaidon richt zich juist op dit stel. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Speel 5 uur+ Fortnite op je Samsung Galaxy Note 9

15-09-2018 11:50 Apparata
De krachtige Galaxy Note 9 blijkt een uitstekende vriend voor gamers. Games op je smartphone spelen is altijd een dingetje. Het maakt vaak niet eens uit welke game je speelt. Grotere spellen slurpen nu eenmaal de batterij leeg. Je mag blij zijn als je smartphone na enkele uren gamen het nog vol weet te houden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Beveiligingsonderzoekers vinden malware in Kodi-add-ons

15-09-2018 10:46 Tweakers.net
Verscheidene add-ons voor Kodi gemaakt door derden blijken malware te bevatten, zo ontdekten beveiligingsonderzoekers. Infectie zorgde ervoor dat er cryptominingsoftware werd ge?nstalleerd op de Kodi-installatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rij-impressie: Kia Sportage

15-09-2018 10:22 Autoweek.nl
De facelift die Kia doorvoert bij de Sportage is er een uit het boekje, maar onderhuids is er dankzij een nieuwe dieselmotor en mild hybrid-techniek wel degelijk interessant nieuws te melden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MAG Z390 Tomahawk en MPGZ Z390 Gaming Plus-moederborden van MSI

15-09-2018 10:21 Hardware.info
Ondanks geruchten dat Intel twijfelt over het uitbrengen de Z390-chipset gaat het lekken van dergelijke moederborden vrolijk door. Nadat we van Asus al een namenlijst zagen en er van Gigabyte een tweetal borden op beeld kwamen, is de beurt nu aan MSI. Van dit merk zijn ook twee Z390-borden online verschenen bij - hoe kan het ook anders - VideoCardz. Het gaat om de MAG Z390 Tomahawk en de MPG Z390 Gaming Plus, Deze twee atx-borden laten volgens VideoCardz een nieuwe naamgeving bij MSI zien, waar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Opgepakte Russen worden verdacht van hack bij dopingautoriteit W

15-09-2018 10:07 Tweakers.net
De twee vermoedelijke Russische spionnen die eerder dit jaar in Den Haag zijn opgepakt, worden verdacht van een hack bij het antidopingagentschap WADA. Bij de hack werden medische gegevens van sporters buitgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW’s zelfrijdende motor wil rijden n?g leuker maken

15-09-2018 10:04 Autoblog.nl
Het klinkt totaal onlogisch, totdat je de uitleg hebt gehoord. Tegenwoordig zijn autofabrikanten naarstig bezig met het verbeteren van de techniek rondom autonoom rijden. Echter, zelfrijdende motoren hebben we nog maar weinig voorbij zien komen. Dit betekent zeer zeker niet dat er stilgezeten wordt. BMW is hiervan het levende bewijs. De Beierse auto- en motorenfabrikant […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit is de meest luxe OnePlus 6 die je vandaag gaat zien

15-09-2018 10:04 Apparata
Custom is cool. De nieuwe OnePlus 6T staat om de hoek, maar dit betekent niet dat de OnePlus 6 geen aandacht meer mag krijgen. Het Franse Hadoro, gespecialiseerd in luxe producten, heeft een speciale OnePlus 6 in het gamma opgenomen. De smartphone beschikt niet zomaar over een hoesje. Nee, de complete behuizing is aangepakt. Hadoro […]
Lees het hele artikel op Apparata

Back to Basics: Renault Espace

15-09-2018 10:00 Autoweek.nl
MPV's, aan het begin van deze eeuw waren ze niet aan te slepen. Anno 2018 wordt de carrosserievorm echter met uitsterven bedreigd. Echter niet bij Renault, want de Espace staat als oude rot in het vak nog fier in de showrooms. Voor ? 46.590 staat de Espace Zen op naam van een nieuwe eigenaar. Is dat een beetje een goede deal?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche-dealer vlucht met 2,5 miljoen aan GT3-orders

15-09-2018 9:14 Autoblog.nl
Houdoe! Voor zij die anno 2018 nog steeds overtuigd zijn dat de praktijken van grote bedrijven op legitieme wijze verlopen, hebben we vandaag wederom een duidelijk voorbeeld om dit beeld met de grond gelijk te maken. De grootste Porsche-dealer van de Verenigde Staten is recentelijk aan het licht gekomen in een oplichingsschandaal waarbij 2,5 miljoen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Android-gebruikers melden problemen met veegbewegingen Google-to

15-09-2018 9:10 Tweakers.net
Er zijn problemen met Gboard, het toetsenbord dat door Google is ontwikkeld voor Android-smartphones. Verscheidene gebruikers melden dat input via veegbewegingen niet goed werkt, en Google zegt van de problemen op de hoogte te zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Modem in nieuwe iPhones draagt verder bij aan Intels 14nm-tekor

15-09-2018 8:16 Hardware.info
In de afgelopen week zijn de capaciteitsproblemen bij Intel regelmatig in het nieuws geweest: van het mogelijk schrappen van een chipset tot een invloed op geheugenprijzen, bijna elke uithoek van de pc-industrie lijkt wel gevolgen te (gaan) voelen van de enorme drukte op het 14nm-proces van het bedrijf. De Duitse site Golem claimt nu dat de nieuwe iPhone-modems bijdragen aan het probleem. Intel is al langer modemleverancier voor Apple, maar sinds de nieuwste generatie iPhones hoeft het de taak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Medion S6425-laptop

15-09-2018 6:00 Tweakers.net
Medion levert traditiegetrouw veel waar voor je geld en de S6425 is daar geen uitzondering op, gezien de specificaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is hoe een Range Rover er in 2030 uitziet

14-09-2018 22:01 Autoblog.nl
Weten we dat ook weer. Met enkele regelmaat slaan filmstudio’s de handen ineen met autofabrikanten. In dit geval is het Range Rover dat samenwerkt met de Amerikaanse streamingservice Hulu om een unieke auto te produceren voor een nieuwe serie van de dienst. Voor het programma The First, dat overigens vandaag voor het eerst op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vriendjespolitiek: Fortnite werkt zonder Switch Online (Update)

14-09-2018 21:02 Apparata
Geen extra kosten voor Fortnite-spelers. Originele bericht: Dit moet je weten over Nintendo Switch Online Volgende week lanceert Nintendo haar eigen online service genaamd Nintendo Switch Online. In het originele bericht lees je onder andere dat je het abonnement moet gaan aanschaffen als je online wilt gamen op de Switch. Het Japanse bedrijf maakt daarentegen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google: vanzelf gestarte energiebesparing op Android-toestellen

14-09-2018 20:39 Tweakers.net
Google heeft uitgelegd dat een interne test de oorzaak is van het recente verschijnsel dat gebruikers met een Android 9-toestel te maken kregen met een automatisch ingeschakelde energiebesparingsmodus. Dat gebeurde ook als de accu volledig was geladen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei vraagt goedkeuring voor absurd grote smartphones

14-09-2018 20:32 Apparata
Hebben we de maximum grootte bereikt? Huawei vraagt goedkeuring voor een tweetal nieuwe, nog niet getitelde smartphones. Een van de toestellen is niet alleen gedecoreerd met een kunstlederen achterkant, maar sport tevens een scherm dat schreeuw ‘GROTER KUNNEN WE HET NIET MAKEN!’ Nee, hoeft ook niet hoor! De Huawei ARS-AL00 (zwart) en de Huawei ARS-TL00 […]
Lees het hele artikel op Apparata

'WhatsApp werkt aan donkere modus'

14-09-2018 20:08 Tweakers.net
WhatsApp werkt aan een donkere modus voor zijn populaire chatapp. Dat claimt de site WABetainfo. Het zou niet de eerste grote app zijn die een dergelijke modus introduceert, onlangs gebeurde dat nog voor YouTube op Android.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fijn! Toyota werkt aan lichtgewicht versie van de Supra

14-09-2018 20:07 Autoblog.nl
Perfect voor het circuit. In aanloop naar de Paris Motor Show heeft Toyota deze week alvast uitgepakt met een aantal nieuwe uitvoeringen van de Yaris. Een van deze uitvoeringen betreft de nieuwe GR Sport, een iets sportieve behandeling zoals we dat eerder al bij de GT86 zagen. Nu blijkt dat de Japanners eveneens werken aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl