G-Power heeft bonus-pk’s voor BMW M3

17-04-2018 11:02 Autoblog.nl
Compressortje erbij? G-Power heeft een feestje te vieren want ze veredelen al 35 jaar automobielen. Met name dikke BMW’s jongens, daar zijn ze goed in. Ze maken soms ronduit gestoorde auto’s, maar deze upgrade is lekker: een compressor voor de vorige generatie BMW M3 (dus de E90, E92 en E93). Middels een dikke compressor wordt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Honda pakt uit in China

17-04-2018 10:53 Autoweek.nl
Honda laat weten welke nieuwkomers het meebrengt naar Auto China, de autobeurs die volgende week zijn poorten opent in Peking.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google maakt microscoop die met kunstmatige intelligentie kanker

17-04-2018 10:51 Tweakers.net
Google-onderzoekers hebben tijdens een conferentie in de Verenigde Staten een prototype beschreven van een microscoop die gebruikmaakt van augmented reality en machinelearning om medici te helpen kankercellen in menselijk weefsel te herkennen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo werkt Google Maps straks nog eenvoudiger

17-04-2018 10:34 Apparata
Kind kan de was doen. Navigatie applicaties zijn behoorlijk zakelijk ingesteld. Aan de hand van verkeersborden en straatnamen helpt het systeem je op weg. Werkt prima op snelwegen, maar in de steden wil het nog wel eens misgaan. Bij de verkeerde kruising afslaan, of juist een afslag missen is al gauw gedaan. Zeker als je […]
Lees het hele artikel op Apparata

WSUS Offline Update 11.2.2

17-04-2018 10:34 Tweakers.net
Versie 11.2.2 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd of dvd kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Sinds versie 11.2 zijn de volgende aanpassingen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OM cre?ert ergernis met filmpje Monstertruckdrama

17-04-2018 10:12 Autoblog.nl
De Raad voor de Rechtspraak is verbaasd en zoekt een verklaring voor deze ongewone actie van het Openbaar Ministerie. Een kleine recap: in Haaksbergen werd op 28 september 2014 een demo gegeven door een 1500 pk sterke monstertruck. Door een technisch mankement ging dat vreselijk fout. De truck reed in op het publiek, waarbij uiteindelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla staakt Model 3-productie tijdelijk om automatisering te ve

17-04-2018 10:11 Tweakers.net
Tesla heeft de productielijn van de Model 3-auto tijdelijk stilgelegd. Een woordvoerder van Tesla heeft tegenover BuzzFeed bevestigd dat er sprake is van een pauze, zodat de automatisering kan worden verbeterd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Beter in beeld: Hyundai i30 N Fastback

17-04-2018 10:00 Autoweek.nl
Hyundai lijkt momenteel de laatste hand te leggen aan een nieuwe variant van de i30 N. Ook van de i30 Fastback verschijnt namelijk een snikhete uitvoering.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

In beeld: Ford Mustang Shelby GT500

17-04-2018 9:24 Autoweek.nl
Het Mustang-portfolio wordt in de tweede helft van dit jaar uitgebreid met de Shelby GT500, een auto die zich nu in testkostuum heeft laten fotograferen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fitbit komt met betaalbare Versa-smartwatch en Fitbit Ace voor k

17-04-2018 9:15 Hardware.info
Fitbit, presenteert de Fitbit Versa, de tot nu toe lichtste smartwatch van Fitbit. De watch biedt een comfortabel design en een nieuw dashboard voor snelle en eenvoudige toegang tot gezondheids- en conditiegegevens. Geavanceerde health- & fitnessfuncties als 24-uurs hartslagmeting, on-screen oefeningen en automatische registratie van slaapgedrag gaan samen met slimme functies als snelle antwoorden op Android, betalen zonder portemonnee en muziek beluisteren vanaf je apparaat. Dit alles wordt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla Model 3 productie wederom stilgelegd

17-04-2018 9:09 Autoblog.nl
Elektrotechnique, Elektrotechnique, Elektrotechnique, Elektrotechnique, Elektrotechnique, Elektrotechnique, Elektrotechnique. Stop. Contact. Het rommelt in Fremont, Californi?. De fabriek daar zou harder Model 3’s moeten uitpoepen dan iemand die gister Mexicaans heeft gegeten, maar het wil maar niet op gang komen in de fabriek van Elon Musk. De fabriek is opnieuw stilgelegd meldt Buzzfeed, dit keer voor vier […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederland onderzoekt of het Belgi? met opslag alle reisgegevens

17-04-2018 9:07 Tweakers.net
Nederland verkent samen met Belgi? of het reisdata van bus-, trein- en bootpassagiers moet verzamelen en analyseren. Belgi? gaat dit doen met zijn Passenger Information Unit die maandag van start ging. In Nederland begint zo'n Passagiersinformatie-eenheid eind mei.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Winkeliers: niet overdrijven met laadpalen

17-04-2018 9:00 Autoweek.nl
Detailhandel Nederland roept de politiek in Den Haag op om Europese regels over laadpalen niet heel streng uit te voeren. Het gaat om een verplichting voor ondernemers tot het plaatsen van een minimum aantal elektrische laadpalen op hun parkeerterreinen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Volkswagen krijgt herzien embleem'

17-04-2018 8:59 Autoweek.nl
Volkswagen presenteert volgend jaar een herzien embleem. Dat blijkt uit berichtgeving van Bloomberg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Lokale VVD-politicus verdacht van hacken iCloud-accounts bekend

17-04-2018 8:42 Tweakers.net
Een VVD-politicus uit Almere is door de politie gearresteerd voor computervredebreuk. Hij zou er onder meer van verdacht worden iCloud-accounts van bekende Nederlanders te zijn binnengedrongen en naaktfoto's te hebben buitgemaakt en verspreid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aiways U5 Ion in beeld

17-04-2018 8:39 Autoweek.nl
De Chinese start-up heeft de eerste foto's gepresenteerd van de U5 Ion, een SUV die later deze maand zijn werelddebuut beleeft in China.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hoe gaat het met Netflix?

17-04-2018 8:31 Apparata
Ze mogen niet klagen. Netflix heeft de eerste kwartaalcijfers van het jaar bekendgemaakt aan de aandeelhouders. Saai, denk je misschien. Echter, de cijfers vertellen ons interessante informatie. Zo blijft de populariteit van Netflix maar niet ophouden en moeten Amazon en andere streamingdiensten serieus aan de bak om de competitie te kunnen aangaan. In het eerste […]
Lees het hele artikel op Apparata

Seat Arona 1.6 TDI nu ook met automaat

17-04-2018 8:22 Autoweek.nl
Seat levert de Arona 1.6 TDI niet alleen meer met een handbak. De Arona met zelfontbrander is straks namelijk ook met een DSG7-transmissie te krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Benchmark Moto G6 Plus: Snapdragon 630 en 4GB RAM

17-04-2018 8:15 Hardware.info
Al enige details over de nieuwste smartphones van Motorola zijn al bekend. Een opgedoken Geekbench-benchmark geeft echter aan dat de nieuwe Moto G6 plus aangedreven wordt door een Snapdragon 630 en voorzien is van 4 GB ram. Een bug in Geekbench geeft aan een SDM660-processor (Snapdragon 660), maar feitelijk gaat het om de 630. De Moto G6 beschikt over de Snapdragon 625. De Moto G6 behaalde onlangs een multi-core score van 3.582 punten en een single-core score van 709. De G6 Plus doet het met res...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VS en VK waarschuwen dat Russische staatshackers netwerkapparatu

17-04-2018 8:09 Tweakers.net
Het Britse NCSC heeft samen met de Amerikaanse FBI en het ministerie van Binnenlandse Veiligheid een waarschuwing gepubliceerd. Daarin schrijven die diensten dat Russische staatshackers aanvallen uitvoeren op netwerkapparatuur van bedrijven en overheden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo XC60 ook nu als D3

17-04-2018 8:04 Autoweek.nl
Volvo breidt de leveringslijst van de XC60 uit met de D3. De Nederlandse importeur plakt meteen prijzen op de nieuwe dieselaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche 718 Boxster Spyder jaagt over de 'Ring

17-04-2018 7:52 Autoweek.nl
Porsche voegt op afzienbare termijn nieuwe topversies toe aan het leveringsgamma van de 718 Boxster en de 718 Cayman. Die waagt zich weer op de N?rburgring.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wat vindt Jos Verstappen eigenlijk van Kamikaze Max?

17-04-2018 7:45 Autoblog.nl
Jos the Boss speelt de ultieme opvoedingskaart richting zijn zoon. Je zou denken dat alles wel gezegd was over Max Verstappen. Max was helder in zijn oordeel over de crash met Vettel, Niki Lauda was helder in zijn oordeel en ook de internationale media waren helder in hun oordeel. In een interview gisteravond bij Ziggo’s […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sennheiser introduceert HD 300 PRO-serie high-end headsets

17-04-2018 7:45 Hardware.info
Sennheiser komt met vijf nieuwe headsets in zijn HD 300 PRO-lijn. De over-ear headsets zijn bedoeld om comfortabel te blijven zitten, terwijl er toch hoge kwaliteit geluid wordt afgespeeld. De hoofdtelefoons zijn van leder, hebben een nieuw soort vulling en geeft minder druk voor brilgebruikers. Een gescheiden gedeelte met vulling zou ook druk verminderen op het hoofd, aldus Sennheiser. Voor de inspiratie van het ontwerp hebben de designers gekeken naar de klassieke HD 250 Linear. Volgens de fa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix: abonnees buiten de VS zijn goed voor helft van de omzet

17-04-2018 7:41 Tweakers.net
Streamingdienst Netflix heeft bij de bekendmaking van zijn kwartaalcijfers laten weten dat de omzet uit internationale abonnees inmiddels gelijk is aan die in de VS. Het bedrijf zegt dat er in het afgelopen kwartaal meer nieuwe leden dan verwacht zijn bijgekomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Consumententak drukt omzet TomTom

17-04-2018 7:39 Autoweek.nl
Navigatiedienstverlener TomTom heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zoals verwacht de omzet verder zien dalen, onder druk van de afzwakkende verkoop bij zijn consumententak. Daar daalden de opbrengsten met ruim een kwart. Wel zaten de opbrengsten van dienstverlening aan de auto-industrie duidelijk in de lift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASUS voegt RGB-killswitch en zoekfunctie toe aan BIOS ROG-moeder

17-04-2018 7:00 Hardware.info
In een tweet laat ASUS weten dat ze binnenkort nieuwe features toevoegen aan de bios van ROG-moederborden. Zo wordt het mogelijk je RGB-verlichting uit te schakelen en wordt er een zoekfunctie toegevoegd die voorlopig alleen met Engelse zoektermen werkt. De features worden toegevoegd wanneer je de bios updatet naar de meest recente versie. In advanced mode voegt de fabrikant een extra mogelijkheid toe om een User Profile op te slaan van of naar een USB-drive. Zo wordt het mogelijk ??n of meerde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Renders tonen impressie nieuwe knoppen Android P

17-04-2018 6:51 Tweakers.net
Er zijn renders verschenen die een impressie geven van hoe de nieuwe navigatie van de launcher in Android P eruitziet. De terugknop zal de interface alleen tonen wanneer het nodig is, terwijl de multitaskknop helemaal verdwijnt, zo zeggen de geruchten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Technische documenten van Intel hinten op mogelijke komst Coffee

17-04-2018 6:33 Hardware.info
Op de website van Intel zijn enkele documenten verschenen die mogelijk zouden kunnen wijzen op het bestaan van een octacoreprocessor in de Coffee Lake-generatie. Ze staan op de Intel-website vermeld onder de naam Coffee Lake S 8+2. De documenten kunnen zonder inloggegevens van Intel niet gedownload worden. Het getal 8 naast de Coffee Lake-naam doet verschillende media-instanties geloven dat het hierbij gaat om een Coffee Lake-processor met 8 cores. Waar de 2 in dat geval voor staat is niet duid...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel laat antivirusprogramma's gpu gebruiken

17-04-2018 6:22 Tweakers.net
Intel laat antivirusprogramma's onder Windows gebruik maken van de gpu om scans sneller af te ronden. Dat maakt de processormaker bekend. Windows Defender is het eerste programma dat Intel-gpu's gaan inzetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Nest wil Nokia's Health-divisie kopen

17-04-2018 6:05 Tweakers.net
Google-bedrijf Nest zou interesse hebben om Nokia's Health-divisie te kopen. Het Finse bedrijf maakte eerder bekend dat het onderzoekt of het zijn Health-tak wil verkopen of niet. Het is onbekend wat Nest zou willen betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Android-updates: de goede kant op

17-04-2018 6:00 Tweakers.net
Het gaat de goede kant op met Android-updates. Steeds meer fabrikanten beloven toestellen te ondersteunen met drie jaar aan beveiligingsupdates.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aten usb-c en Thunderbolt docks review: Extra poorten via ??n ka

17-04-2018 5:59 Hardware.info
Heb je recent een nieuwe laptop gekocht? Grote kans dat er dan minimaal ??n usb type-c aansluiting op het apparaat zit. Sommige laptops hebben zelfs alleen nog maar type-c poorten. Hoewel dat onhandig is als je nog veel oude randapparatuur hebt, biedt de poort gelukkig ook interessante nieuwe functionaliteit. Je kunt met ??n kabel allerlei verschillende apparaten op je systeem aansluiten. In dit artikel werpen we een nadere blik op een aantal docks en adapters van Aten, waarmee je de nieuwe moge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uit schuur geredde 205 GTI Dimma zoekt een lief baasje

16-04-2018 22:01 Autoblog.nl
Bij deze alvast mijn excuses aan @casperh, die hierdoor waarschijnlijk niet gaat kunnen slapen. Het is altijd treurig wanneer we een schuurvondst tegenkomen. Het zijn veelal verloren pareltjes, die na jaren stof te hebben verzameld uit het niets opduiken om de wereld weer te verblijden met hun aanwezigheid. Tegen de tijd dat ze eindelijk het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Specificaties high-end Honor 10 smartphone verschijnen online

16-04-2018 21:59 Hardware.info
De specificaties van een nieuw Android-vlaggenchip van Honor, een dochterbedrijf van het Chinese Huawei, zijn opgedoken bij het Chinese certificeringsbureau TENAA. De Honor 10, zoals het toestel heet, wordt naar verluidt op 19 april officieel aangekondigd. De smartphone zou beschikbaar komen in vier verschillende configuraties, met de codenamen COL-AL10, COL-TL10, COL-AL00 EN COL-TL00. De Honor 10 beschikt over een 5,84-inch lcd-scherm met een 19:9-schermverhouding en een resolutie van 1080 bij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Crypto hack: YouTuber verliest 2 miljoen tijdens livestream

16-04-2018 21:49 Apparata
De beroemde ICO investeerder doet een beroep op al zijn kompanen voor hulp. De populaire ICO-investeerder en YouTube influencer Ian Balina heeft wel eens betere dagen gekend. Normaal gesproken neemt Balina zijn volgers mee in het reilen en zeilen van nieuwe ICO’s, maar alles veranderde toen er tijdens zijn laatste livestream plotseling 2 miljoen dollar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Lian Li kondigt PC-O11 Dynamic behuizing aan

16-04-2018 20:41 Hardware.info
Lian Li heeft vandaag een nieuwe variant op de bestaande PC-O11 'dual chamber' behuizing aangekondigd. Het nieuwe model draagt de naam PC-O11 Dynamic en is tot stand gekomen in samenwerking met de Duitse overklokker en pc-enthusiast Der8auer. Dit zou naar verluidt resulteren in meer en beter gepositioneerde ventilatorposities en stoffilters, beter gepositioneerde bevestiging voor eventuele radiators en een aluminium badge aan de binnenzijde, waarop zowel het logo van Lian Li als die van Der8auer...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Musk wil bovenste rakettrap opvangen door gebruik van 'gigantisc

16-04-2018 20:25 Tweakers.net
Laat het maar aan SpaceX-topman Elon Musk over om boute uitspraken te doen of met vreemde idee?n op de proppen te komen. Musk heeft aangekondigd de tweede rakettrap van waarschijnlijk de Falcon 9-raket te willen opvangen door gebruik te maken van een 'gigantische feestballon'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: oude bekende Nokia X duikt op

16-04-2018 20:25 Apparata
Aan de naam zal het succes in ieder geval niet liggen. Nokia heeft aan een stelletje oud medewerkers in de vorm van HMD Global te danken dat de smartphonedivisie nog bestaat. Niet zonder succes, want er blijkt wel degelijk een markt te zijn voor smartphones met een prima prijs-kwaliteitverhouding met een razendsnel updatebeleid. Het bedrijf […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hoplakee, Doornbos regelt deal met miljoenen-eiser

16-04-2018 20:01 Autoblog.nl
Geef toe, deze foto past er goed bij. Een kleine twee maanden gaf waarde collega @jaapiyo ons een verfrissende update over het leven van Robert Doornbos. Goed, verfrissend voor zij die intens kunnen genieten van leedvermaak. De oud-Formule 1-coureur, inmiddels actief is als analist bij Ziggo Sport, kreeg namelijk het verbijsterende nieuws te horen dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Frankrijk ontwikkelt WhatsApp-alternatief voor overheidsfunction

16-04-2018 19:42 Tweakers.net
Frankrijk is bezig met de ontwikkeling van een eigen communicatiedienst met end-to-end-encryptie die gebruikt zal worden door Franse overheidsfunctionarissen. Dit WhatsApp-alternatief is bedoelt om de zorgen weg te nemen dat buitenlandse partijen gesprekken kunnen bespioneren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung en Vodafone onthullen Galaxy S9 en S9+ Red Bull Ring pac

16-04-2018 19:23 Hardware.info
Samsung en Vodafone hebben een limited edition pack aangekondigd voor de Galaxy S9 en Galaxy S9+ smartphones. Hierbij wordt de smartphone geleverd met een Red Bull Ring smart cover. Niet alleen moet die het toestel beschermen, ook wordt er via nfc een speciaal Red Bull Racing thema op de smartphone geladen. Hiermee worden onder meer het always on display en de app-iconen aangepast. Verder ontvangen gebruikers iedere week een nieuwe race wallpaper van de Red Bull Ring en krijgen zij maandelijks t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus brengt Android 8.1-update uit voor 5- en 5T-smartphone

16-04-2018 19:03 Tweakers.net
Oneplus is begonnen met het uitbrengen van een software-update die Android 8.1 op de Oneplus 5 en de 5T installeert. De update komt zoals gebruikelijk over-the-air beschikbaar voor bezitters van de smartphones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vodafone & Samsung lanceren Galaxy S9 Red Bull Ring editie

16-04-2018 18:52 Apparata
Hopelijk crasht het toestel minder vaak dan onze Max. Het is alweer een tijdje geleden dat Samsung haar nieuwe Galaxy S9 officieel heeft gepresenteerd. Het uitstekende vlaggenschip weet dankzij minieme tweaks wederom veel positieve recensies binnen te slepen. Om nog meer mensen over te halen om de S9 in huis te halen, hebben Samsung en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Grootste autoverhuurder van NL doet aan dieselsjoemelen

16-04-2018 18:44 Autoblog.nl
We zijn nog niet eens halverwege 2018 en het jaar is alweer gepiekt. Belastingbetalers kunnen vannacht met een tevreden hart hun bed induiken. Dit alles dankzij EenVandaag, die na een uitvoerig onderzoek tot de opmerkelijke constatering kwam dat het grootste autoverhuurbedrijf van Nederland, Bo-rent, de boel al tijdenlang aan het bedonderen is. Uit de bevindingen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Legendarische arcadespeler ontkent valsspelen in Donkey Kong

16-04-2018 18:33 Tweakers.net
Billy Mitchell, een bekende speler van arcadegames, ontkent aantijgingen dat hij zou hebben valsgespeeld bij het behalen van Donkey Kong-records. Twin Galaxies heeft hem onlangs al zijn Donkey Kong-records afgenomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nighthawk EX8000 X6S tri-band range extender bij Netgear

16-04-2018 18:14 Hardware.info
Tijdens de IFA introduceerde Netgear een nieuwe 802.11ac range extender, die nu dan ook daadwerkelijk door het bedrijf is gelanceerd. Het apparaat maakt onderdeel uit van de Nighthawk-series en draagt de naam EX8000 X6S. Het gaat om een AC3000 tri-band exemplaar, waarbij de derde frequentieband een dedicated 5 GHz-band betreft. Daarnaast voorziet hij in vier gigabit lan-aansluitingen en een usb-poort. Volgens Netgear biedt de Nighthawk EX8000 X6S snelheden tot 400 Mb/s op band 1 (2,4 GHz), snel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

No Man's Sky komt wellicht op 29 juni uit voor Xbox One

16-04-2018 18:05 Tweakers.net
De Xbox One-versie van de game No Man's Sky komt wellicht beschikbaar op 29 juni. Op de Italiaanse website van Amazon staat deze datum genoemd. Vermoedelijk is dat geen placeholder, mede omdat de ontwikkelaar eerder al bekendmaakte dat de versie in de zomer uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Russische toezichthouder onderzoekt vpn-diensten voor omzeilen T

16-04-2018 17:39 Tweakers.net
De Russische telecomwaakhond Roskomnadzor brengt proxies en vpn-diensten in kaart die het mogelijk maken om de blokkade van Telegram te omzeilen. De dienst lijkt te overwegen maatregelen te nemen tegen dergelijke diensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Amarok nu ook als beresterke dieseljoekel

16-04-2018 17:37 Autoblog.nl
Een kleine overwinning voor zelfontbranders. De Amarok is eigenlijk geen misselijke auto, als je van pickups houdt. Valt hij een beetje in het niet bij het grote, gore, grove geschut van de Amerikanen? Absoluut. Dit betekent echter niet dat men hem links moet laten liggen, wanneer er over een bikkelharde bedrijfswagen moet worden besloten. Goed, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w16y2018)

16-04-2018 17:35 Apparata
De film waar vrouwen zo gek op zijn verdwijnt met een noodgang uit de lijst. Vorige week was Fifty Shades Freed een opvallende nieuwkomer in de top 10 op de tiende plek. Een schuivertje heeft de film niet weten te maken, want de titel zien we deze week al niet meer terug in de wekelijkse […]
Lees het hele artikel op Apparata

Razer brengt Android 8.1-update uit voor Razer Phone

16-04-2018 17:28 Tweakers.net
Razer heeft de eind maart aangekondigde update naar Android 8.1 Oreo voor zijn Razer Phone uitgebracht. Volgens de fabrikant is de update inmiddels beschikbaar, waarbij deze voor iedereen in de komende weken beschikbaar komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VS verbiedt Amerikaanse bedrijven nog langer aan ZTE te leveren

16-04-2018 17:01 Tweakers.net
Amerikaanse bedrijven mogen zeven jaar lang geen componenten aan ZTE leveren, zo heeft de Amerikaanse overheid bepaald. Tegelijkertijd waarschuwt het Britse NCSC voor beveiligingsrisico's bij het gebruik van apparatuur van de Chinese fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony onthult high-end XZ2 Premium smartphone

16-04-2018 16:45 Hardware.info
Tijdens het Mobile World Congress 2018, dat eind februari in Barcelona werd gehouden, introduceerde Sony twee nieuwe high-end Android-smartphones; de XZ2 en de XZ2 Compact. Nu heeft het Japanse bedrijf ook een derde model uit de desbetreffende reeks ge?ntroduceerd; de XZ2 Premium. Dit toestel wordt nog een stapje hoger gepositioneerd en beschikt onder meer over een 4K-scherm en een dual-camerasysteem dat zich moet onderscheiden door zijn prestaties in situaties met 'extreem weinig licht'. Het 4...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lian-Li introduceert PC-O11 Dynamic-behuizing

16-04-2018 16:36 Tweakers.net
Lian-Li heeft een variant van zijn PC-O11-behuizing aangekondigd. De PC-O11 Dynamic is wat compacter dan dat model en is wat dynamischer in te richten, onder andere met behulp van kabelsleuf met plek voor een opslagschijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste levensteken Volkswagen Golf VIII

16-04-2018 16:21 Autoweek.nl
Toegegeven: veel nieuws is er op deze foto's nog niet te zien. Toch zijn ze belangrijk, want deze ietwat verknipte auto bewijst dat het testwerk van achtste generatie van de Volkswagen Golf begonnen is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Mercedes-Benz ML350 - 2008 - 473.895 km - Klokje Rond

16-04-2018 16:00 Autoweek.nl
De Mercedes-Benz ML staat niet bekend als de meest degelijke Mercedes ooit. Toch heeft de auto van Betty Vos-Sneller bijna een half miljoen op de klok. Op LPG nog wel. Haar vader neemt 'm mee naar de Klokje Rond Keuring, waar Joep z'n bekende kritische blik werpt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hij beweegt! De Devel Sixteen met V16 komt tot leven

16-04-2018 15:58 Autoblog.nl
Het moment waarvan je niet wist dat komen ging is daar #5007hp. Enige tijd geleden schreven we nog maar eens over de Devel Sixteen. Deze hypercar uit de zandbak werd al gepresenteerd in 2013. De specs spraken direct enorm tot de verbeelding: 16 cilinders zouden voor een vermogen zorgen van ruim 5.000 pk. Bij dit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Krachtigste Volkswagen Amarok onderweg

16-04-2018 15:57 Autoweek.nl
Volkswagen vorig jaar de Amarok Aventura Exclusive Concept mee naar de IAA. Nu is het tijd voor de productieversie. Veel heeft dat niet om het lijf: er is een krachtiger V6 TDI-motor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl