Spotify brengt app voor Apple Watch uit en voegt later offline l

13-11-2018 20:20 Tweakers.net
Spotify begint deze week met het uitbrengen van zijn app voor de Apple Watch. Aanvankelijk is het daarmee alleen mogelijk om het afspelen van muziek te bedienen, maar later komt er meer functionaliteit, waaronder offline luisteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft hervat uitbrengen Windows 10 October Update

13-11-2018 20:05 Tweakers.net
Microsoft is opnieuw begonnen met het aanbieden van de Windows 10 October Update. Die werd aanvankelijk begin oktober uitgebracht, maar Microsoft trok de update terug nadat gebruikers bestanden kwijtraakten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ferrari Portofino 2.0 heeft sportiever lijnwerk en 740 pk

13-11-2018 19:54 Autoblog.nl
a Nu nog even realiseren en het is daadwerkelijk een fijne auto. Bij de onthulling van de derde kwartaalcijfers van Ferrari, wist de CEO van het bedrijf te vertellen dat met name de Portofino aardig is aangeslagen. De auto valt (ook in Nederland) goed in de smaak bij consumenten die voorheen nog geen Ferrari reden. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Android 7-upgrade is beschikbaar voor Fairphone 2

13-11-2018 19:49 Tweakers.net
Fairphone heeft Android 7.1.2 uitgebracht voor de Fairphone 2. Volgens de fabrikant is het de enige telefoon met de Snapdragon 801-soc die een upgrade naar Android 7 heeft gekregen. Fairphone kan nu beveiligingsupdates blijven leveren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PUBG komt zeer binnenkort naar PS4

13-11-2018 19:33 Apparata
De grondlegger van het Battle Royale-genre (waar bijvoorbeeld Fortnite keihard van profiteert) kwam in maart 2017 als beta uit en aan het einde van dat jaar werd de game als 1.0 voor de PC uitgebracht. Ondertussen kunnen ook Xbox One-bezitters en mobile-gamers de shooter spelen. PlayStation 4-eigenaren moesten een tijdje wachten, maar dat wachten is […]
Lees het hele artikel op Apparata

SilverStone toont MS09-Mini externe behuizing voor M.2 SSD's met

13-11-2018 19:22 Hardware.info
SilverStone introduceert een externe behuizing voor m.2 ssd's met daarbij een usb type-a-poort. Er is ondersteuning voor een m.2 2242 ssd (b key - dus alleen met een sata600-interface). De ssd zit in een volledig aluminium behuizing en is voorzien van een usb 3.1 type-a-poort. De MS09-Mini is verkrijgbaar in de kleuren houtskool, zilver en zwart. Een led-indicator geeft de status weer. De behuizing is 71 x 9 x 26 mm groot en ziet eruit als een grote flashdrive.?De usb-connector is intrekbaar....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweede dlc voor PlayStation 4-game Spider-Man verschijnt op 20 n

13-11-2018 19:01 Tweakers.net
Sony brengt de tweede dlc voor Spider-Man op 20 november uit. De uitbreiding heet Turf Wars en voegt Hammerhead toe als grote vijand. Turf Wars bevat onder andere nieuwe verhaalmissies. Het is de tweede van drie uitbreidingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Galaxy S10 krijgt gat in scherm en drie camera's aan ac

13-11-2018 18:27 Tweakers.net
Volgens telecomjournalist Evan Blass krijgt de Samsung Galaxy S10 geen notch, maar een gat in het scherm voor de frontcamera. Aan de achterkant komen camera's met drie verschillende beeldhoeken: normaal, tele en wijd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Force India: “dit is waarom Verstappen nog geen kampioen is”

13-11-2018 18:04 Autoblog.nl
Maar… Force India mag misschien plannen hebben om volgend jaar nu ?cht het vuur aan de schenen van de drie beste teams te leggen, anno 2018 hebben Red Bull en Force India weinig met elkaar van doen. Toch komen oud-rivalen Max Verstappen en Esteban Ocon zo nu en dan bij elkaar in het vaarwater, als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PlayerUnknown's Battlegrounds komt op 7 december uit voor de Pla

13-11-2018 18:00 Tweakers.net
PlayerUnknown's Battlegrounds komt op 7 december uit voor de PlayStation 4. De game kost dertig euro en een PlayStation Plus-abonnement is vereist om de game te spelen. Het spel wordt ook fysiek uitgebracht in winkels.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VakantieVeilingen liet in 2015 gegevens van 21.000 klanten uitle

13-11-2018 17:43 Tweakers.net
Website VakantieVeilingen heeft door een 'foutieve link' priv?gegevens van 21.000 klanten gelekt. Dat gebeurde in 2015 en is nu pas bekend geworden, nadat de ontdekker van het lek alle 21.000 getroffenen klanten een e-mail over het datalek stuurde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia introduceert midrange Quadro RTX 4000-videokaart

13-11-2018 17:31 Tweakers.net
Nvidia introduceert een nieuwe Quadro RTX-videokaart, gepositioneerd onder de eerder uitgebrachte modellen. De Quadro RTX 4000 heeft 8GB gddr6 aan boord en een gpu met 2304 Cuda-cores. Dat is vergelijkbaar met de GeForce RTX 2070.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ministerie: Windows 10 Enterprise en Office zijn risico voor pri

13-11-2018 16:57 Tweakers.net
Via Windows 10 Enterprise en Microsoft Office verzamelt Microsoft gebruikersgegevens die het bedrijf in de VS opslaat. Dit vormt een risico voor de privacy van gebruikers, constateert het ministerie van Justitie en Veiligheid na onderzoek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verzamelaar verliest miljoenencollectie (30+ auto’s) in bosbrand

13-11-2018 16:57 Autoblog.nl
Alsof de tragedie nog niet groot genoeg was. De huidige bosbrand in Californi? woedt al enkele dagen rond en nog altijd heeft de brandweer het vuur niet onder controle kunnen krijgen. Het dodental is inmiddels dusdanig hoog (tenminste 42 overledenen) dat de ‘Camp Fire‘ nu officieel gezien kan worden als de heftigste bosbrand die de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Waymo begint in december met commerci?le inzet van zelfrijdende

13-11-2018 16:39 Tweakers.net
Volgens persbureau Bloomberg begint Waymo begin december in de Verenigde Staten met de commerci?le inzet van zijn zelfrijdende auto's. Dit wordt een soort taxidienst die in principe moet concurreren met de niet-zelfrijdende diensten van Uber en Lyft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verdient Apple meer aan je met Steve Jobs of met Tim Cook?

13-11-2018 16:30 Apparata
Amerikaanse analisten zochten uit hoeveel Apple aan jou verdient. De klachten over de hoge prijzen van Apple-producten waren alle reden voor de onderzoekers van Appleinsider.com om uit te zoeken hoeveel winst Apple nu eigenlijk maakt en of dit in de loop der jaren veranderd is. Vol enthousiasme dook men in de jaarcijfers vanaf 1994. Terwijl […]
Lees het hele artikel op Apparata

Icy Dock introduceert MB795SP-B tray-less hdd behuizing

13-11-2018 16:16 Hardware.info
De nieuwe Icy Dock?MB795SP-B combineert een 3,5 inch en 2,5 inch hot-swappable hdd of ssd behuizing in een enkele 5,25 inch bay. Het tray-less ontwerp maakt het eenvoudig een 3,5 inch en 2,5 inch schijf te installeren, geheel zonder gereedschap.?De schijven kunnen in de lade geschoven worden en met een enkele klik vastgezet worden.? Elke drive heeft zijn eigen powerswitch, zodat het mogelijk is elke drive fysiek van stroom af te sluiten, zonder de noodzaak de drive te verwijderen. Een led geeft...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Waarschijnlijk gebruiken 20 Overwatch-pro's prestatieverhogend

13-11-2018 16:09 Tweakers.net
Timo 'Taimou' Kettunen, een Finse professionele Overwatch-speler van het team Dallas Fuel, zei maandag tijdens een Twitch-stream dat waarschijnlijk zo'n twintig professionele Overwatch-spelers het adhd-medicijn Adderall gebruiken om hun prestaties te verhogen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MG ZS krijgt elektrische variant

13-11-2018 15:55 Autoweek.nl
De ZS, niet te verwarren met MG's versie van de Rover 45, is anno 2018 een compacte cross-over die het al enkele jaren Chinese MG onder andere in het thuisland en in het Verenigd Koninkrijk verkoopt, al heet de auto daar XS. Tot op heden leverde MG de auto alleen met een turboloze 1,5-liter grote […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intels XMM 8160 5G-modem verschijnt in tweede helft volgend jaar

13-11-2018 15:52 Tweakers.net
Intel heeft de XMM 8160 5G aangekondigd, een 5g-modem die in de tweede helft van 2019 uitkomt en dan in 2020 in mobiele apparaten moet verschijnen. De maximale doorvoersnelheid ligt op 6Gbit/s.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Warner Bros. brengt eerste trailer Detective Pikachu-film uit

13-11-2018 15:27 Tweakers.net
Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer voor de Detective Pikachu-film uitgebracht. Tot de komst van de trailer was er nog weinig bekend over hoe de film eruit ging zien. Detective Pikachu draait vanaf 10 mei 2019 in de bioscoop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kaspersky overweegt Nederland aan te klagen wegens antivirussoft

13-11-2018 15:00 Tweakers.net
Kaspersky Lab-topman Anton Shingarev heeft tijdens de opening van een transparantiecentrum in het Zwitserse Z?rich gezegd dat zijn bedrijf overweegt de Nederlandse staat aan te klagen vanwege het verbod voor de rijksoverheid om antivirussoftware van Kaspersky te gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel brengt Core i9 9980XE op de markt

13-11-2018 15:00 Hardware.info
Intel heeft vandaag officieel de Core i9 9980XE-processor uitgebracht. Deze 18-core cpu is een socket 2066 processor en kan daarmee in bestaande X299-moederborden gebruikt worden. De processor krijgt een adviesprijs van 1979 Amerikaanse dollar mee. De i9 9980XE maakt onderdeel uit van de bestaande Skylake-X familie, en is een refresh op basis van diezelfde architectuur. De verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de Core i9 7980XE, zit in de kloksnelheid. De base clock van de 9980XE bedraa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederlander propt Golf R-blok in Volkswagen Touran

13-11-2018 14:55 Autoblog.nl
Het ideale familiebusje? Als we het hebben over gekke autoprojecten dan moet je toch al gauw denken aan het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten of Rusland. In Nederland zijn er gelukkig ook nog wel andersdenkende autoliefhebbers te vinden, daar is deze Volkswagen Touran het perfecte voorbeeld van. Het busje is namelijk serieus gepimpt, terwijl de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CPU-Z 1.87

13-11-2018 14:13 Tweakers.net
CPUID heeft versie 1.87 van CPU-Z uitgebracht voor Windows. Dit kleine programma geeft uitgebreide informatie over de processor, het moederbord en het geheugen in de computer. Daarnaast kan het programma ook informatie over de grafische kaart in de computer geven, zij het beperkt. Hiervoor kan beter GPU-Z worden gebruikt, dat ondanks een vergelijkbare naam niet van dezelfde makers is. De download bevat aparte versies voor 32bit- en 64bit-omgevingen. In deze uitgave Is herkenning van de volgende hardware toegevoegd: Changes in CPU-Z version 1.87:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo duur is de versnellingsbak van een Ford GT

13-11-2018 13:59 Autoblog.nl
Mocht ‘ie stuk gaan: succes als je geen garantie hebt. In veel gevallen maken autofabrikanten gebruik van een door derde partij ontwikkelde versnellingsbak. Populaire merken zijn bijvoorbeeld Getrag of ZF. In het geval van de Ford GT, is de geblazen V6 Ecoboost gekoppeld aan een 7DCL750 met dubbele koppeling van Getrag. Deze bak met zeven […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Shop jij binnenkort nog goedkoper bij Alibaba vanuit Belgi??

13-11-2018 13:55 Apparata
Alibaba opent megamagazijn in Luik! Internetgigant Alibaba wil al langer een megamagazijn in Europa hebben om de levertijden te verkorten. Lange tijd leek Nederland in de race voor een plek, maar dat gaat niet gebeuren. Europees directeur Terry von Bibra maakte bekend dat de Chinese warenhuisgigant de keuze op Luik heeft laten vallen. Het enorme […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft Surface Go nu verkrijgbaar met LTE

13-11-2018 13:39 Hardware.info
Microsoft heeft een Surface Go met lte in de vitrines liggen, die vanaf nu te pre-orderen is. Lte-functionaliteit is alleen beschikbaar voor modellen met een Intel Pentium 4415Y en 8 GB ram, met een 128 of 256 GB ssd. Microsoft lanceerde zijn Surface Go in juli van dit jaar.?De tablet draait op een Intel Pentium Gold 4415Y, een Kaby Lake dual-core processor met hyperthreading en HD 615-gpu.?Qua I/O is een usb type-c poort aanwezig, samen met de Surface Connect, een koptelefoonaansluiting en een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hyundai-auto's krijgen vanaf 2019 verbinding met iot-netwerk van

13-11-2018 13:23 Tweakers.net
De Zuid-Koreaanse autofabrikant Hyundai laat weten een strategische samenwerking aan te gaan met Vodafone. Dat leidt ertoe dat de nieuwe infotainmentsystemen, die in de loop van 2019 uitkomen, gebruik kunnen maken van het iot-netwerk van de telecomprovider.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Welk (tech)cadeau voor de feestdagen raad jij je medetweaker aan

13-11-2018 13:00 Tweakers.net
De feestdagen komen er weer aan en dat betekent voor veel mensen dat gezocht moet worden naar cadeaus. Of het nou voor de sinterklaassurprise of voor onder de kerstboom is, december is een maand waarin veel mensen naar de winkels trekken om cadeaus voor hun naasten te kopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Website-eigenaar die roms aanbood schikt met Nintendo voor 12 mi

13-11-2018 12:51 Tweakers.net
De eigenaren van de niet meer werkende websites Loveroms.com en LoveRetro.co hebben een overeenkomst gesloten met Nintendo waarmee de juridische strijdbijl wordt begraven. De eigenaren betalen Nintendo 12,2 miljoen dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bizarre crash in Duitsland legt Porsche 911 volledig in de as

13-11-2018 12:50 Autoblog.nl
Van de auto is weinig over. De bestuurder van een Porsche 911 Carrera (997) in Duitsland overkwam een vreselijk ongeval. De man maakte laat op de avond van donderdag 8 november een enorme klap op de A9, in de buurt van Dittersdorf. Een dorpje ongeveer 80 kilometer ten zuiden van Leipzig. Het eenzijdige ongeval gebeurde […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TeamViewer 14.0.12762

13-11-2018 12:46 Tweakers.net
Een kleine drie weken geleden is versie 14 van TeamViewer uitgekomen en inmiddels is de eerste update verschenen. Met dit programma kunnen andere computers via een veilige vpn-verbinding op afstand worden beheerd. TeamViewer is gratis voor niet-commercieel gebruik en wordt ontwikkeld voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. Nieuw in versie 14 is de mogelijkheid apparaten te groeperen en er notities aan toe te voegen. Verder zijn er prestatieverbeteringen waar te nemen op trage verbindingen en is er een donkere modus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ontwikkelaars kunnen vanaf januari .dev-domeinnamen registreren

13-11-2018 12:30 Tweakers.net
Google stelt zijn .dev-topleveldomein, dat tot nu toe enkel door de zoekgigant zelf werd gebruikt, begin volgend jaar open voor het publiek. Ontwikkelaars kunnen de door hen begeerde domeinnaam vanaf 16 januari laten registreren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google-diensten waren tijdelijk niet bereikbaar door bgp-fout

13-11-2018 12:05 Tweakers.net
Verkeer van onder andere de zoekdienst van Google, G Suite en Google Cloud-diensten is maandag omgeleid via onder andere China, waardoor de diensten tijdelijk niet bereikbaar waren. Waarschijnlijk lag de oorzaak bij een foute instelling bij een Nigeriaanse provider.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

F1 TV-streamingdienst komt in 2019 ook uit in Nederland

13-11-2018 12:04 Tweakers.net
De organisatie achter de Formule 1 laat weten dat de F1 TV Pro-streamingdienst in 2019 ook uitkomt in Nederland. In Belgi? was de dienst al beschikbaar. Kijkers krijgen onder andere toegang tot de livestreams vanaf alle auto's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nachtmerrie: BMW 435i van Autoblog-lezer gestolen

13-11-2018 11:43 Autoblog.nl
Ondanks de zwarte kleur moet het geluid van deze 435i xDrive opvallen. Een bericht waar je handen van gaan jeuken. Afgelopen nacht omstreeks 04:00 is de BMW 435i xDrive van Autoblog-lezer @saltynutz gestolen. De auto, met kenteken HX-017-V, is in Leidschendam gejat, pal voor het huis van de vriendin van de lezer. Het gaat hier […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Alibaba kiest voor Luik als eerste Europese hub'

13-11-2018 11:22 Tweakers.net
Het nieuwe Europese distributiecentrum van de Chinese internetgigant Alibaba komt niet in Weert of Maastricht te staan, maar zal worden opgetrokken in de Belgische stad Luik. Europees directeur Terry von Bibra heeft dat bevestigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Radeon-baas: "AMD zal zeker reageren op raytracing"

13-11-2018 11:16 Hardware.info
David Wang, senior Vice President van AMD's Radeon Technologies Group, heeft tijdens een interview met de Japanse gamerswebsite 4Gamer antwoord gegeven op de vraag of AMD in de toekomst met ondersteuning voor raytracing gaat komen. Volgens Wang zal AMD "zeker reageren op DirectX Raytracing". Het gaat hier echter om zijn 'persoonlijke mening' en hij benadrukt dat het op geen enkele manier het offici?le statement van AMD is. Op dit moment zou de fabrikant zich vooral richten op Radeon ProRender,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Politie neemt iPhone in beslag, verdachte wist ‘m op afstand

13-11-2018 11:11 Apparata
Als je iPhone gejat wordt, dan is het handig dat je ‘m op afstand kunt wissen. Als ‘ie in beslag genomen wordt door de politie, dan blijkt dat ook prima te werken. De iPhone X van Juelle L. Grant werd in beslag genomen door de politie van New York. Zij zou een schutter opgepikt hebben […]
Lees het hele artikel op Apparata

Automobilist knalt op Ferrari F12berlinetta in Gelderland

13-11-2018 10:41 Autoblog.nl
Een prijzige aanrijding. Gisteravond omstreeks 22:10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij waren een niet zo spannende Opel Corsa en een wel spannende Ferrari F12berlinetta betrokken. De rode Italiaanse supercar stond met pech langs de Oude Rijksweg in Hedel, Gelderland. De Ferrari had een lekke band opgelopen en kon daardoor niet direct verder rijden. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Warhammer: Vermintide 2 krijgt in december nieuwe uitbreiding

13-11-2018 10:41 Tweakers.net
In december komt de Back to Ubersreik-uitbreiding naar Vermintide 2. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend. De uitbreiding bevat drie maps uit Vermintide 1 en gaat 8 euro kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony dient patentaanvraag in voor PlayStation-controller met tou

13-11-2018 10:35 Tweakers.net
De Amerikaanse afdeling van Sony heeft bij het United States Patent Office een ge?pdatete patent ingediend voor waarschijnlijk een nieuwe PlayStation-controller. De beschrijving lijkt uit te gaan van het ontwerp van de huidige Dualshock 4-controller, met een touchscreen als toevoeging.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Krijgt de PlayStation 5-controller een touchscreen?

13-11-2018 10:13 Apparata
Zelfs koelkasten en koffiezetapparaten hebben tegenwoordig touchscreens, dus waarom zou Sony achterblijven? De PlayStation-controllers zien er al dik 20 jaar hetzelfde uit, met de toevoeging van de joystick als grootste wijziging door de jaren heen. De DualShock 4 heeft een drukgevoellige control pad, maar dat moet volgens DualShockers een serieus touchscreen worden. Zij doken in […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Internetfraude kost Belgische bedrijven gemiddeld 94.000 euro'

13-11-2018 9:55 Tweakers.net
In Belgi? kreeg ??n op de vijf bedrijven het afgelopen jaar te maken met fraudeurs. Door internetcriminaliteit verliezen ondernemingen gemiddeld 94.000 euro per incident. Dat blijkt uit een studie van adviesbureau BDO Belgi? naar de impact van fraude bij Belgische bedrijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW M340i xDrive gepresenteerd

13-11-2018 9:48 Autoweek.nl
Kort geleden maakte de wereld kennis met een volledig nieuwe 3-serie, een auto waarvan al de benzineversies 320i en 330i zijn gepresenteerd. Waar die respectievelijk 184 pk en 258 pk sterke versies allebei viercilinders zijn, is de M340i xDrive die BMW vandaag presenteert, voorzien van een nieuwe 3,0-liter zescilinder. Het gaat om een zes-in-lijn die […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: dit is de BMW M340i xDrive

13-11-2018 9:43 Autoblog.nl
Voorlopig het leukste pretmodel als het gaat om de nieuwe 3 Serie. Een nieuwe M3 zit er nog niet in. We zullen het tot die tijd moeten stellen met deze M340i xDrive. Je leest het goed, de leukste 3 Serie komt enkel met vierwielaandrijving op de markt, zonder de mogelijkheid om de aandrijving op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'AirPods 2 nog dit jaar op de markt'

13-11-2018 9:17 Hardware.info
Hoewel we onlangs nieuwe producten in de line-up van Apple hebben mogen zien, is er weinig tot niets naar buiten gekomen over een nieuwe versie van de AirPods. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen, nadat leaker Ice Universe informatie over de AirPods 2 in handen heeft gekregen. Natuurlijk moeten we daarbij vermelden dat lekken altijd met een korreltje zout moeten worden genomen, en dat Ice Universe niet altijd gelijk heeft gekregen – maar de leaker heeft het vaker bij het rechte eind da...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel PROSet/Wireless 20.90.0

13-11-2018 9:09 Tweakers.net
Intel heeft voor het Windows 7-, 8.1- en 10-platform een nieuwe versie van zijn Intel PROSet/Wireless-set uitgebracht met 20.90.0 als versienummer. Deze set bevat zowel drivers als een compacte interface om draadloze profielen in te stellen, en biedt daarnaast, vergeleken met Windows, uitgebreide statistieken en troubleshootingopties aan. Deze Intel PROSet/Wireless-set ondersteunt de Intel Wireless-adapters met typenummers 3160, 3165, 3168, 7260, 7265, 8260, 8265, 9260, 9461, 9462, 9560, 17265, 18260 en 18265. Purpose Intel PROSet/Wireless WiFi Software is recommended for end users, including home users and business customers who do not need advanced IT administrator tools. Software and drivers Intel PROSet/Wireless WiFi Software version = 20.90.0 Driver version 20.90.0.7 for Windows 10 for 9461, 9462, 9560, 9260 adapters. 20.70.3.3 for Windows 10 for 18265, 8265, 18260, 8260 adapters. 19.51.15.3 for Windows 10 for 3168, 3165, 7265D, and 17265 adapters. 18.33.14.3 for Windows 10 for 7265C, 7260 and 3160 adapt
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock Z390 Extreme4 1.90

13-11-2018 9:07 Tweakers.net
ASRock heeft een nieuw bios uitgebracht voor zijn Z390 Extreme4-moederborden. Deze zijn opgebouwd rond een Intel Z390-chipset en bieden plaats aan een achtste of negende generatie Intel Core-seriesprocessor met een lga1151-socket. Het versienummer is vastgezet op 1.90 en kent de volgende veranderingen: Version 1.90
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PTGui 11.8

13-11-2018 9:06 Tweakers.net
Een regelmatig besproken stukje software in het Foto & Video Workflow-subforum is PTGui. Dit programma richt zich op het stitchen van panoramafoto's op zowel macOS- als Windows-systemen. Met een stapel foto's als invoer kan het programma zelf uitzoeken hoe deze naast elkaar gezet moeten worden. Voor het rekenintensieve deel kan het bovendien via OpenCL de gpu inzetten om sneller klaar te zijn. Het beschikt over verschillende opties, waarbij het met PTGui Pro ook mogelijk wordt om onder andere hdr-foto's te combineren, bewegende objecten te maskeren en het kijkpunt aan te passen. Versie 11.8 is enkele dagen geleden uitgebracht met de volgende aanpassingen: Version 11.8
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock B360M Pro4 / Fatal1ty B360M Performance 3.40

13-11-2018 9:04 Tweakers.net
ASRock heeft een nieuw bios uitgebracht voor zijn B360M Pro4- en Fatal1ty B360M Performance-moederborden. Deze zijn opgebouwd rond een Intel B360-chipset en bieden plaats aan een achtste generatie Intel Core-seriesprocessor met een lga1151-socket. Het versienummer is vastgezet op 3.40 en kent de volgende veranderingen: Version 3.40
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock J3355B/J3455B 1.90 / J3455/J4205 1.80

13-11-2018 9:03 Tweakers.net
ASRock heeft een nieuw bios uitgebracht voor zijn J3355B-ITX-, J3455B-ITX-, J3455-ITX- en J4205-ITX-moederborden. Deze zijn opgebouwd rond een Intel Pentium J3355-, J3455- of J4205-processor, samen met een Realtek ALC892 of ALC887 audiocodec en voorzien van ASRocks Super Alloy. Het versienummer is vastgezet op 1.90 en 1.80, afhankelijk van het moederbord, en kent de volgende veranderingen: Version 1.80 - J3455-ITX / J4205-ITX
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel (U)HD Graphics Driver 25.20.100.6373

13-11-2018 9:02 Tweakers.net
Intel heeft voor het Windows 10-platform nieuwe videodrivers uitgebracht voor de ingebakken gpu van de processors uit de Skylake-, Kaby Lake (Refresh)-, Coffee Lake-, Apollo Lake- en Gemini Lake-generaties. Dat zijn de Intel UHD Graphics, Intel HD Graphics, Intel Iris Plus Graphics en Intel Iris Pro Graphics. Het versienummer is vastgezet op 25.20.100.6373. De lijst met veranderingen ziet er als volgt uit: HIGHLIGHTS:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Advertorial: Inspiratie voor de feestdagen: 7 Acer gamingcadeau’

13-11-2018 9:00 Hardware.info
Nog even en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom helpt Acer je op weg met een paar leuke cadeausuggesties voor gamers onder de honderd euro. Misschien wil je het toeval een beetje helpen en leg je het voor jezelf onder de kerstboom of in je schoen: wij houden je niet tegen! Nitro Gaming Gamingmuis Voor veel gamers is de muis een van de belangrijkste wapens in de strijd; daarom kies je voor de Acer Nitro Gaming Mouse. Feilloos stuur je door games heen, dankzij de resolutie van 4000...
Lees het hele artikel op Hardware.info

15 leuke inhakers op Ocon vs Verstappen-kwestie

13-11-2018 8:45 Apparata
De wereld smult van de toestanden die afgelopen weekend hebben plaatsgevonden. Het is alweer dinsdag. Normaal gesproken laten we het F1-weekend achter ons en blikt men vooruit op de volgende Grand Prix, in dit geval Yas Marina. Het internet en de media zijn echter nog lang niet klaar met de afgelopen Grand Prix van Brazili?. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple bevestigt dat T2-chip reparaties door derde partijen kan b

13-11-2018 8:44 Tweakers.net
De T2-chip van recente Macs controleert onderdelen van het systeem en als deze niet van geautoriseerde leveranciers zijn, kan de chip besluiten het opstarten te blokkeren. Dat heeft Apple bevestigt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple bevestigt: zelf repareren Macbooks onmogelijk

13-11-2018 8:32 Apparata
Apple heeft bevestigd dat zijn beveiligingschip reparaties buiten de Apple Store een stuk ingewikkelder kan maken. The Verge stapte naar Apple om navraag te doen over reparaties aan de nieuwe Macbooks, die stuk voor stuk voorzien worden van de T2-beveiligingschip. Er doen namelijk al langer geruchten de ronde dat die chip ervoor zorgt dat het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Android Pie onderweg naar Sony Xperia XZ Premium, XZ1 en XZ1 Com

13-11-2018 8:17 Hardware.info
Sony is bezig met de uitrol van Android Pie voor de Xperia XZ Premium, Xperia XZ1, en Xperia XZ1 Compact. Het bedrijf maakte dit tijdens het weekend bekend via de Xperia Blog. De update draagt buildnummer 47.2.A.0.306 en bevat ook de beveiligingsupdates voor oktober. De totale download bedraagt net iets meer dan 2,5 GB. Het is echter nog niet bekend waar de update op dit moment is uitgerold, maar vermoedelijk gaat het tot dusver om Vietnam en Singapore. Sony brengt niet alleen de verbeteringen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl