Warner streaming raakt Netflix, Batwoman wellicht niet te zien [

17-05-2019 10:15 Apparata
Wat betekent dat voor jouw andere populaire series? Netflix scoort niet alleen goed met films, maar ook met series. Naast de Netflix Originals heeft zij ook diverse distributiedeals met grote producenten. Een van die grote producenten is The CW, dat gezamenlijk eigendom is van Warner Bros en CBS. Nu Warner Bros eerder dit jaar aankondigde […]
Lees het hele artikel op Apparata

Testversie Mozilla Fenix-browser is beschikbaar in de Google Pla

17-05-2019 10:03 Tweakers.net
Mozilla heeft een previewversie van zijn Fenix-browser beschikbaar gemaakt in de Google Play Store. De app heet Firefox Preview en is bedoeld voor testdoeleinden. Wie ermee aan de slag wil dient zich eerst te registreren voor het testprogramma.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Overleef puma’s en koop deze stoere tent

17-05-2019 9:55 Autoblog.nl
Met een extra capabele SUV eronder. Het is weer halverwege mei, dus is het tijd voor de Overland Expo West in Arizona! In het stadje Flagstaff is er een enorme beurs waar het voornamelijk gaat om het betere survival-gevoel. Overland Expo West is een soort Kampeerbeurs, maar dan voor Amerikanen. We kunnen veel zeggen over […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Consumentenbond wil dat toezichthouders optreden tegen AliExpres

17-05-2019 9:41 Tweakers.net
De voorwaarden van de Chinese marktplaats AliExpress zijn in strijd met Europese consumentenregels, zeggen zes Europese consumentenorganisaties. Zij vinden dat toezichthouders zoals de Autoriteit Consument & Markt moeten optreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung begint met sampling van ddr4-chips van 32 Gigabit

17-05-2019 9:22 Hardware.info
Eind vorig jaar maakte Samsung bekend dat het is gestart met de massaproductie van de tweede generatie ddr4 op 10 nanometer, dat waren chips van maximaal 8 Gigabit. Nu is het bedrijf begonnen met het samplen van chips van 32 Gbit, oftewel 4 GB. Tot nu toe is er alleen informatie over A-die ddr4-chips met een snelheid van 2666 MHz met zo'n grote capaciteit, waarschijnlijk volgen in de nabije toekomst meer typen ddr4-chips van het bedrijf. Samsung biedt twee versies: ??n met een '2G x8-structuur'...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: HP Enterprise wil supercomputermaker Cray overnemen

17-05-2019 9:05 Tweakers.net
Hewlett Packard Enterprise zou in gesprek zijn met supercomputermaker Cray voor een overname. Mogelijk wordt de deal nog deze week aangekondigd. Als het doorgaat wordt het waarschijnlijk HPE's grootste overname sinds de beursgang in 2015.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bethesda verwijdert Denuvo-drm uit Rage 2

17-05-2019 8:43 Tweakers.net
Bethesda heeft twee dagen na de release de Denuvo-drm uit Rage 2 verwijderd. De ontwikkelaars zeggen een 'aantal' verzoeken te hebben gehad om dat te doen. Eerder bleek al dat de versie die Bethesda via zijn eigen launcher verkoopt geen Denuvo heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit Bentley boek is duurder dan een echte Bentley

17-05-2019 8:36 Autoblog.nl
Een hele prestatie. Voor ??n van de knapste prestaties op het gebied van marketing, moeten we onze collega’s van Apparata zijn. De website die alles behandelt als het gaat om gadgets, tech en entertainment. Een paar jaar geleden lanceerde Apple een, eh, een boek. Niet een iBook, nee, gewoon een boek. In dat boek stonden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Das pech, vannacht was 20% van alle Bitcoin weg

17-05-2019 8:35 Apparata
Ook de andere cryptomunten verloren zwaar. Iedereen die na de koerswinsten van de afgelopen week vannacht gelukzalig droomde van eeuwige rijkdom is vanmorgen met een koude douche wakker geworden. In een half uur tijd schoot de koers van de Bitcoin ruim 20% naar beneden. Waar de koers gisteren de hele dag rond $ 8.000,- bewoog […]
Lees het hele artikel op Apparata

Metro Exodus krijgt twee verhaaluitbreidingen

17-05-2019 8:28 Tweakers.net
Ontwikkelaar 4AGames geeft details over de verhaaluitbreidingen die Metro Exodus krijgt. In de zomer verschijnt The Two Colonels en begin 2020 komt Sam's Story uit. De eerste uitbreiding bevat lineaire levels, de tweede een sandboxomgeving.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Programma van Hot Chips-conferentie bekend - AMD houdt keynote o

17-05-2019 8:19 Hardware.info
De laatste tijd is er relatief veel informatie vrijgekomen over AMD's toekomstige producten, waaronder over toekomstige Zen-architecturen en Navi. Over die laatste is het nog verassend stil gebleven, zeker aangezien die architectuur volgens eerder nieuws relatief snel uit de doeken gedaan zou worden. Nu de agenda van aanstaande Hot Chips-conferentie bekend is geworden, is onthuld dat de hardwaretitaan het er zal gaan hebben over zowel Zen 2 als Navi. AMD noemt, zoals verwacht, niet erg veel det...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mazda vult prijslijst 6 aan

17-05-2019 8:14 Autoweek.nl
Mazda breidt de prijslijst van de 6 aan met een nieuwe instapuitvoering, maar stelt daarnaast meer motor- en bakcombinaties beschikbaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Boeing heeft software-update voor antiovertreksysteem 737 Max ge

17-05-2019 8:12 Tweakers.net
Volgens Boeing is de software-update voor het antiovertreksysteem van de 737 Max gereed. De vliegtuigbouwer heeft tests uitgevoerd en is nu in afwachting van definitieve goedkeuring van de Federal Aviation Administration.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De BMW M5 Edition 35 Jahre is hier

17-05-2019 7:45 Autoblog.nl
Precies op tijd! Het is het moment dat je weet dat je oud wordt. Gevoelsmatig was het nog niet eens zo heel lang geleden dat BMW op de proppen kwam zetten met de M5 (E60), je weet wel, met die schitterende V10. Dat model is dus al bijna 15 jaar oud… Of wat te denken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW M5 als Edition 35 Jahre

17-05-2019 7:39 Autoweek.nl
BMW viert de vijfendertigste verjaardag van de M5 met een speciale uitvoering van het huidige model. We heten welkom: de M5 Edition 35 Jahre.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Trendnet lanceert 2.5GbE en 5GbE USB-C netwerkadapters

17-05-2019 7:39 Hardware.info
Trendnet heeft een tweetal nieuwe multi-gigabit ethernet adapters aangekondigd. De?TUC-ET2G en TUC-ET5G moeten respectievelijk ethernet met 2,5 en 5 Gb/s naar een breed scala naar apparaten brengen. De adapters ondersteunen usb 3.0 en zijn backwards compatible met lagere ethernet snelheden. De adapters worden voorzien van stroom door de usb-aansluiting zelf, waarvan de kabel 12,5 centimeter lang is. Ondersteuning voor?802.1p (CoS) en 802.1Q (VLAN) is aanwezig en voor optimaal gebruik dient mi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Allegro DVT en Dwango onthullen eerste AV1 hardware encoders

17-05-2019 7:06 Hardware.info
Het overgrote deel van het dataverkeer over het internet bestaat tegenwoordig uit video. Het comprimeren van video naar een handelbaar formaat is een kunst op zich waar een gigantische industrie achter schuilt. Veel video's worden nog met software op reguliere CPU's geencodeerd, maar met de opkomst van live- en game-streaming zijn de processoreisen vaak al te zwaar. De meeste moderne CPU's en GPU's kunnen h.264? en h.265 content al hardwarematig coderen en een enkele ook in VP9. Er is echter ee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung kondigt eerste ontwerptools aan voor 3nm Gate-All-Around

17-05-2019 6:39 Hardware.info
Samsung heeft eerder deze week de eerste ontwerptools voor zijn toekomstige 3nm process vrijgegeven. Daarmee is Samsung er erg vroeg bij, maar dat moet ook wel, de hele transistorstructuur gaat overhoop. Waar tot en met 5nm het bedrijf in ieder geval nog van verticale FinFET's gebruik maakt, moet bij 3nm de gate het kanaal volledig omringen voor maximaal contactoppervlak. Even een stapje terug: Rond de 20 nanometer liepen fabrikanten tegen het probleem aan dat het oppervlakte tussen de gate en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rage 2 - Weet belofte niet helemaal in te lossen

17-05-2019 6:00 Tweakers.net
Rage was een game die veel potentie had, maar de verwachtingen niet helemaal waarmaakte. Met Avalanche en id Software beschikt Rage 2 over prima ontwikkelaars. Toch valt de game een beetje in hetzelfde straatje.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe onveilig zijn de ‘dodelijkste auto’s op de weg’?

16-05-2019 21:58 Autoblog.nl
Relativering is alles. Laatst had ik het nog met iemand over de deceptie van dingen uit hun verband rukken. Je mag namelijk best weten: ondergetekende haat vliegen. Of het nou komt door teveel Air Crash Investigation kijken of gewoon pure paranoia: vliegtuigen zijn eng. Je moet dan kijken naar hoe het allemaal relatief in elkaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PacketFence 9.0.0

16-05-2019 21:39 Tweakers.net
Voor het beveiligen van een netwerkomgeving kan onder andere een nac-systeem worden ingezet. Hiermee kunnen, op basis van vooraf ingestelde policies, automatisch netwerkapparaten worden geblokkeerd als zich een ongewenste situatie voordoet. Denk daarbij aan onbekende netwerkapparaten van bezoekers, een worm die zich probeert te verspreiden of een geautoriseerd apparaat dat via een bootflop of live-cd van een ander besturingssysteem is voorzien. PacketFence is zo'n nac-systeem, met ondersteuning voor 802.1x, Fingerbank en vlan isolation, waarmee een netwerkapparaat na analyse in het juiste vlan kan worden geplaatst. De ontwikkelaars hebben versie 9.0.0 uitgebracht. New Features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

.Net Core 2.2.5 / 2.1.11 / 1.1.14 / 1.0.16

16-05-2019 21:39 Tweakers.net
Microsoft heeft .Net Core versies 2.2.5, 2.1.11, 1.1.14 en 1.0.16 uitgegeven. Dit is een modulair platform voor het maken van webapplicaties en services die draaien op Linux, macOS en Windows. Het maakt natuurlijk gebruik van .Net en je kunt het vergelijken met Node.js of Go. Het geheel wordt onder een mix van MIT-, Apache 2- en CC BY 4.0-licenties uitgegeven. Deze uitgaven zijn voorzien van de volgende aankondiging op het .Net Blog: .NET Core May 2019 Updates – 1.0.16, 1.1.14, 2.1.11 and 2.2.5 Today, we are releasing the .NET Core May 2019 Update. These updates contain security and reliability fixes. See the individual release notes for details on updated packages. NOTE: If you are a Visual Studio user, there are MSBuild version requirements so use only the .NET Core SDK supported for each Visual Studio version. Information needed to make this choice will be seen on the download page. If you use other development environments, we recommend using the latest SDK release.Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google schrapt plan om Windows of Linux te kunnen booten op Chro

16-05-2019 21:37 Tweakers.net
Uit opmerkingen en code bij het Chromium-project valt op te maken dat Google de stekker heeft getrokken uit Project Campfire. Uit eerdere commits leek op te maken dat dit project dualbootopties voor Chrome OS als doel had.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus kondigt ZenFone 6 met klapcamera en accu van 5000mAh aan

16-05-2019 21:16 Tweakers.net
Asus heeft donderdag de ZenFone 6 aangekondigd. De smartphone heeft een opvallende module met camera's die omhoog te klappen is. De accucapaciteit van de ZenFone 6 is een relatief riante 5000mAh.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Game of Thrones-fans willen dat S8 opnieuw gemaakt wordt

16-05-2019 21:11 Apparata
Tja, zo kun je ook iets eisen. Nog even en dan zit het er op. Dan komt er na acht seizoenen definitief een einde aan Game of Thrones. Natuurlijk heb je altijd voor- en tegenstanders van een finale, maar er zijn duidelijk een hoop fans ontevreden over de gang van zaken in dit laatste seizoen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Je kunt al aan de slag met de McLaren GT-configurator

16-05-2019 20:54 Autoblog.nl
Spelen maar! Personalisatie is een belangrijk onderdeel van een auto kopen. Of dat nou een supersportwagen of een simpele stadsauto is: een paar leuke opties en een kleurtje kan al het verschil maken tussen jouw auto en die van je buurman. Om deze opties te visualiseren, kun je veelal terecht bij configurators. Met behulp van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony en Microsoft willen samenwerken rond gamestreaming

16-05-2019 20:21 Tweakers.net
Sony en Microsoft zijn van plan samen te werken op meerdere gebieden rond gaming, halfgeleiders en kunstmatige intelligentie. Onder andere wil Sony van Microsofts Azure-dienst gebruikmaken voor gamestreams.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit microSD-kaartje van maximaal 1TB kun je nu kopen

16-05-2019 20:09 Apparata
Niet langer een concept, maar een tastbaar product dat door iedereen gekocht kan worden. Een supersnel kaartje of kaartje met veel geheugen presenteren is ??n. Een daadwerkelijk product op de markt brengen is twee. SanDisk doet het wat dat betreft goed. Na de presentatie van het productiemodel van de nieuwe microSD UHS-I Card op het […]
Lees het hele artikel op Apparata

GeIL en ASRock komen samen met geheugenmodules

16-05-2019 19:45 Hardware.info
Fabrikant GeIL en ASRock zijn een samenwerking aangegaan en komen nu met de Evo Spear Phantom Gaming Edition Memory. Hiermee breidt ASRock indirect zijn Phantom Gaming-lijn uit. De nieuwe Evo Spear Phantom Gaming Edition modules zijn per module leverbaar en dual en quad sets. De maximale capaciteit bedraagt 64 GB. De voltages vari?ren van 1,2V tot en met 1,35V. De kloksnelheden zijn maximaal 3200 MHz. De modules beschikken daarnaast ook over XMP 2.0. Er is met name ook rekening gehouden met sma...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla geeft accusoftware update na brand Model S

16-05-2019 19:43 Tweakers.net
Tesla is begonnen met een over-the-air update voor de accusoftware van de Model S en Model X. De update moet voor meer veiligheid en betere levensduur van de accu zorgen. De update komt na branden van Model S-modellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

T-Mobile aangeklaagd om VodafoneZiggo-plaagreclame

16-05-2019 19:15 Apparata
Je hebt de nieuwe reclame vast al eens gehoord. Recent maakte VodafoneZiggo bekend de prijzen weer te verhogen. Het is voor het tweede jaar op rij dat het bedrijf de prijzen verhoogd, wat niet iedereen op prijs stelde. Met dit gegeven in het achterhoofd kun je als concurrent natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheid om […]
Lees het hele artikel op Apparata

Colorful CVN AMD X570 Gaming Pro moederbord voor Ryzen 3000 duik

16-05-2019 19:07 Hardware.info
AMD maakte tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst bekend dat de derde generatie Ryzen cpu's pas zou verschijnen in het derde kwartaal van het jaar, maar foto's en specificaties van aankomende moederborden met de nieuwe X570-chipset duiken nu al op. Het merk Colorful, bekend van GeForce grafische kaarten, heeft de CVN X570 Gaming Pro klaarstaan en richt zich zoals de naam al doet vermoeden vooral op een gamingpubliek. Het matzwarte ontwerp wordt vergezeld door een aantal aanpasbare led-lichtjes a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen toont nieuwe techniek, rijp voor de Golf 8

16-05-2019 19:03 Autoblog.nl
Een nieuwe Golf verrast al niet, maar VW maakt het nu wel heel makkelijk. 2019 gaat belangrijk worden voor VW. Aan de ene kant gaat het merk eindelijk een serieuze elektrische auto in de markt zetten, de ID.3. Voor wie nog geen zin heeft aan uitlaatloze VW’s, komt er ook een nieuwe Golf. De Golf […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google: bestaande Works with Nest-verbindingen blijven werken na

16-05-2019 18:08 Tweakers.net
Bestaande verbindingen tussen Nest-producten en diensten van externe ontwikkelaars blijven vanaf 31 augustus toch functioneren, heeft Google bekendgemaakt. Nieuwe functies via het Google Account komen niet beschikbaar voor wie zijn Nest-account blijft gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gezinsuitbreiding voor Volvo is goed nieuws voor Jan Modaal

16-05-2019 17:56 Autoblog.nl
De ‘regels’ van een premiummerk… De wereld is nog steeds lovend over Volvo. Toen het merk verkocht werd door Ford en overgenomen werd door Geely maakte het min of meer een doorstart. Het nieuwe recept is simpel: de Zweedse identiteit blijft, dus de fabrieken blijven gewoon in Zweden en sinds de nieuwe S60 in de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kost verkeerde zuinigheid bij OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro kopers?

16-05-2019 17:15 Apparata
Ze konden niet zeggen dat er geen budget was… OnePlus heeft altijd beweerd dat zij voor een zo laag mogelijke prijs het maximale willen doen om de klant tevreden te stellen. Dit argument wordt vooral veel gebruikt wanneer er gevraagd wordt naar een IPS-certificaat om de waterdichtheid van de toestellen te garanderen. Daar doet OnePlus […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft voegt nieuwe functionaliteit aan Paint toe

16-05-2019 17:05 Tweakers.net
Microsoft geeft de klassieke Paint-applicatie in Windows nieuwe toegankelijkheidsfuncties. Het tekenprogramma krijgt bij het verschijnen van de Windows 10 May 2019 Update uitgebreidere ondersteuning voor toetsebordinput en schermlezers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 10 dual-boot op Chromebooks komt er waarschijnlijk toch

16-05-2019 17:01 Hardware.info
Als sinds de zomer zou Google werken aan een dual-boot functionaliteit met Windows 10 voor Chrome OS, maar van die plannen lijkt het bedrijf nu af te stappen. Het project zou intern bekend zijn als 'Project Campfire', maar werd nooit officieel aangekondigd. Er verschenen een aantal belangrijke nieuwe comments en aanpassingen in de Chromium code, waaruit duidelijk kan opgemakat worden dat Project Campfire er wellicht niet meer komt. Het Google I/O-persevent dat onlangs plaatshad zou ook een goede...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASRock lanceert entry-level Z390 Phantom Gaming 4S moederbord

16-05-2019 16:14 Hardware.info
Fabrikant ASRock heeft een nieuw LGA1151 moederbord toevoegd aan zijn assortiment. De Z390 Phantom Gaming 4S wordt onder de bestaande Z390 Phantom Gaming 4 gepositioneerd, en moet ook minder gaan kosten dan de Z390 Pro. Het bord kent een weinig opvallend volledig zwart ontwerp en wordt op de markt gebracht als een entry-level Z390 model. Er zijn 6+2 stroomfasen aanwezig voor de cpu en er is plaats voorzien voor vier ddr4-geheugenlatjes met maximaal ondersteunde snelheden van 4300 Mhz. Verder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Buick Park Avenue Ultra - 1992 - Blits bezit

16-05-2019 16:00 Autoweek.nl
Hollanders houden niet van Amerikaanse sedans. Daarom werd bijvoorbeeld de Buick Park Avenue hier nauwelijks verkocht. Jammer voor Buick, maar leuk voor de liefhebber die weet wat hij koopt. Vliegen in de businessclass terwijl je voor economy hebt betaald, wie vindt dat nou niet prachtig?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Internationale opsporingsdiensten ontmantelen netwerk achter Goz

16-05-2019 15:47 Tweakers.net
Opsporingsdiensten uit verschillende Europese landen hebben een bende malwareverspreiders aangepakt. De groep gebruikte de GozNym-banktrojan om meer dan honderd miljoen dollar te stelen van meer dan 41.000 slachtoffers. De malware trof vooral bedrijven en banken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YES! Porsche gooit retrosaus over nieuwe 935

16-05-2019 15:46 Autoblog.nl
We zijn gezegend op deze zonnige donderdag. Tegenwoordig gaan de auto’s misschien sneller op het circuit dan veertig jaar geleden, destijds waren ze wel vele malen mooier dan nu. Met name de livery’s waren absoluut om je vingers bij af te lebberen. Zelfs vandaag de dag spreken de kleuren van Rothmans, Martini, John Player Special […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus 7 Pro review: Het beste Android-toestel voor de power-us

16-05-2019 15:27 Hardware.info
OnePlus presenteerde deze week zijn nieuwe toestellen voor 2019. Het nieuwe topmodel OnePlus 7 Pro is het duurste toestel dat de fabrikant ooit heeft gemaakt. Kan OnePlus zijn fanatieke gebruikersschare ook voor dit bedrag een aansprekend toestel leveren? In onder meer Londen presenteerde OnePlus deze week zijn nieuwe toestellen voor 2019. Toestellen: in tegenstelling tot voorgaande jaren, toen de fabrikant telkens maar ??n smartphone tegelijk aankondigde, komt de OnePlus 7-serie in twee?n. N...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bitcoin duikt onder psychologische grens. Wat nu?

16-05-2019 15:25 Apparata
Ook de marktkapitalisatie daagt vandaag snel, maar… Het zijn gekke dagen voor de Bitcoin. Nadat de koersen de afgelopen week als een dolle stegen is het koersverloop vandaag negatief. Waar de Bitcoin-koers eerder deze week even de $ 8.500,- aantikte is de koers nu onder de $ 8.000,- gezakt. Dit is natuurlijk een psychologische grens, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: providers testen aangepaste versie Samsung Galaxy Fold

16-05-2019 15:13 Tweakers.net
Providers in Zuid-Korea zouden begonnen zijn met het testen van een aangepaste versie van de Samsung Galaxy Fold. De plastic beschermlaag loopt door tot onder de opstaande rand en de openingen bij het scharnier zouden kleiner zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Favoriete Grand Prix Verstappen verdwijnt van de kalender

16-05-2019 15:06 Autoblog.nl
Het zal toch niet. Het veelvuldig door motorische problemen geplaagde Red Bull Racing heeft sinds het begin van het tweede turbotijdperk ieder jaar slechts een klein aantal circuits waar het een goede kans maakt op een zege. Hiertoe behoren onder andere het stratencircuit van Monaco, de Hungaroring en het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico. Een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Brave 0.64.75

16-05-2019 15:03 Tweakers.net
Brave is een webbrowser die is gebaseerd op Chromium. Aan het roer van de onderneming achter Brave staat Brendan Eich, de bedenker van JavaScript en een van de oprichters van Mozilla. Brave richt zich op het verbeteren van de onlineveiligheid en biedt een alternatief systeem voor het financieel ondersteunen van contentaanbieders. Het idee daarachter is dat reclame vaak de grootste inkomstenbron van een website is, maar dat veel mensen vanwege opdringerige reclames adblockers gebruiken en websites inkomsten mislopen. De ontwikkelaars hebben Brave 0.64.75 voor desktops uitgebracht met de volgende veranderingen: Release Channel v0.64.75
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duits bedrijf Zepsch maakt minicomputer met oledscherm

16-05-2019 14:31 Tweakers.net
Het Duitse bedrijf Zepsch heeft een minicomputer met oledschermpje gemaakt en een crowdfundingcampagne live gezet op Kickstarter. Als genoeg mensen de PocketScreen kopen, voegt Zepsch ook een wifi-chip toe.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW 1-serie tuurt de wereld in

16-05-2019 14:16 Autoweek.nl
Geheel in lijn met BMW's marketingplanning volgen na beelden van een gecamoufleerde prototype nu schimmig belichte platen waarop de nieuwe auto beter te zien is. De onthulling van de nieuwe 1-serie lijkt dan ook nabij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bentley toont flarden nieuwe Flying Spur

16-05-2019 14:12 Autoweek.nl
Zo te zien wordt de aanloop naar de onthulling van de nieuwe Bentley Flying Spur een lange. De teasercampagne komt vandaag namelijk ?cht op gang.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Geely opent R&D-afdeling in Duitsland

16-05-2019 13:40 Autoweek.nl
De Chinese gigant Geely, het moederbedrijf van Volvo, Geely en een hele reeks andere merken, opent een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum nabij het Duitse Frankfurt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo lost Samsung de problemen met de Galaxy Fold op

16-05-2019 13:40 Apparata
Samsung heeft officieel bekend gemaakt hoe het verder moet. Samsung haalde de wereldpers met de lancering van de Samsung Galaxy Fold, ’s werelds eerste (nou jah, bijna) opvouwbare smartphone. Zoals dat gaat stuurde het bedrijf een aantal recensie-exemplaren en toen brak de Koreaanse P. uit. De recensenten hadden namelijk binnen no-time last van flitsende of […]
Lees het hele artikel op Apparata

De weg naar Hardware.Info 7.0 #4: Less is more!

16-05-2019 13:37 Hardware.info
Over een paar maanden is het zover: de introductie van de nieuwe versie van de Hardware.Info website, codenaam Hardware.Info 7.0. Na eerdere updates over de aanleiding, ons logo en de geschiktheid van de nieuwe site voor verschillende schermtypes, werpen we vandaag een eerste blik op functionaliteit. De komende weken doen we dat over functionaliteit die we hebben verbeterd of toegevoegd, maar vandaag gaat het over de zaken die we in Hardware.Info 7.0 zullen?weglaten. Jawel, less is more! “Yik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VodafoneZiggo klaagt T-Mobile aan om reclame over prijsverhoging

16-05-2019 13:36 Tweakers.net
VodafoneZiggo daagt T-Mobile voor de rechter om reclames waarin T-Mobile claimt dat het bedrijf de prijzen niet verhoogt, in tegenstelling tot VodafoneZiggo en KPN. VodafoneZiggo stelt dat de reclame niet klopt, omdat T-Mobile een inflatiecorrectie heeft toegepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google wil eigenaars van defecte Pixel smartphones in de VS scha

16-05-2019 13:36 Hardware.info
Kort na de lancering van de originele Google Pixel smartphones werd duidelijk dat een klein aantal toestellen te maken hadden met defecte microfoons, dat uiteindelijk leidde tot een rechtzaak in de Verenigde Staten. Google gaf in 2017 dat minder dan ??n procent van de Pixel en Pixel XL telefoons een productiefout hadden. Door een minieme barst in de soldering van de audio codec kunnen problemen optreden tijdens het bellen of het gebruiken van een voice assistant. Boze eigenaars sleepten Google...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Abt grijpt Seat Leon Cupra R ST bij z'n kladden

16-05-2019 13:31 Autoweek.nl
De Duitse tuner Abt geeft de Seat Leon Cupra R ST een krachtkuur waar de van nature al rappe station nog veel sneller wordt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei verkreeg toegang tot klantgegevens provider na verzoek va

16-05-2019 13:25 Tweakers.net
De toegang die Huawei zou hebben tot klantgegevens van een Nederlandse provider kwam naar boven na een verzoek van de Nationaal Co?rdinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. De NCTV had providers verzocht onderzoek te doen naar de aanleg van 5G-netwerken
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Formule 1-team helpt Triumph met nieuwe motoren

16-05-2019 13:23 Autoblog.nl
Dit belooft wat te worden. Het idee dat alle voertuigen moeten worden voorzien van een elektrische aandrijflijn heeft inmiddels ook de motorenindustrie bereikt. Waar Harley-Davidson inmiddels al een volwaardig productiemodel klaar heeft, staan ze bij Triump nog aan de vooravond van een dergelijke omslag. De Britten vertellen deze week druk bezig te zijn met het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WSUS Offline Update 11.7.1

16-05-2019 13:12 Tweakers.net
Versie 11.7.1 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd, dvd of usb-stick kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Hieronder zijn alle veranderingen te vinden die in deze uitgave zijn aangebracht. Modifications in version 11.7.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl