SpaceX is begonnen met bouw van Starship-ruimtevaartuigprototype

18-03-2019 18:18 Tweakers.net
SpaceX is begonnen met de bouw van het eerste prototype voor het Starship-ruimtevaartuig. Topman Elon Muks heeft dit bevestigd en toonde een korte videoclip waarbij het te gebruiken hitteschild wordt getest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: Huawei Matebook 13: Maken de Chinezen nu de be

18-03-2019 18:17 Hardware.info
De nieuwe Matebook 13 van Huawei is te koop vanaf zo'n 1000 euro, en voor dat geld krijg je een fraai gebouwde laptop met een goed touchscreen en prima specificaties. Grote vraag is dus of de Chinese fabrikanten na de smartphonemarkt nu ook notebooks naar zich toe gaan trekken. Wij testten de Matebook 13 en vertellen je in deze review of dit product een aanrader is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei P30 en P30 Pro: dit zijn de verschillen

18-03-2019 18:04 Apparata
Haarscherp in beeld. Het moge duidelijk zijn dat later deze maand Huawei de nieuwe P30 en P30 Pro gaat presenteren. Over de opvolger van de P20 en P20 Pro is het ??n en ander bekend en nu weten we nog meer dankzij een vers lek. Geen computerplaatjes of vage renders. Dit zijn persfoto’s van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bentley Continental GT nu ook beschikbaar met dikke V8

18-03-2019 17:41 Autoblog.nl
Kijk, daar is ‘ie dan. De nieuwe Bentley Continental GT is alweer ruim anderhalf onder ons, maar tot op heden heeft de Britse autofabrikant de auto niet op de markt gebracht met een achtcilinder. Vandaag komt daar verandering in, want Bentley heeft zojuist de Continental GT V8 onthuld. Waar de Continental GT met W12-motor een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

V8 voor Bentley Continental GT en Convertible

18-03-2019 17:31 Autoweek.nl
Bentley kondigt voor de derde generatie Continental GT en zijn dakloze broertje een dikke V8-versie aan met ruim 500 pk onder de motorkap. Begin volgend jaar rijdt de auto op de openbare weg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Digitimes: Sony heeft in 2018 52% minder smartphones verkocht da

18-03-2019 17:04 Hardware.info
Sony heeft in (fiscaal) 2018 51,9% minder smartphones verkocht. Dat meldt marktanalist Digitimes - het is Sony's verwachting dat het van april 2018 tot en met maart 2019 nog maar 6,5 miljoen smartphones heeft verkocht. Daarmee stelt het zijn eerdere verwachting van 7 miljoen stuks bij. De hardwarefabrikant verscheepte vorig jaar nog 13,5 miljoen telefoons. Ter vergelijking; een bedrijf als Huawei zou vorig jaar rond de 200 miljoen smartphones hebben verkocht. De daling zou volgens Digitimes zij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cadillac komt met nieuwe motor-aanduiding

18-03-2019 16:19 Autoweek.nl
Het lijkt erop dat Cadillac Audi naar de kroon wil steken als het gaat om typeaanduidingen die vragen oproepen. Ook de Amerikanen gaan met getallen aan de slag die in ieder geval in de Verenigde Staten uitleg behoeven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

"AMD ontwikkelt net als Intel 3D-stacking van dram en sram"

18-03-2019 16:04 Hardware.info
AMD is sinds het ontwikkelen van Zen druk in de weer met het schaalbaarder maken van chips, door meerdere chips naast elkaar te plaatsen. Intel had door dat de fabrikant het maken van monolithische chips niet lang meer vol ging houden bij de 'core-oorlog', waardoor het op de Intel Architecture Day aankondigde dat het een techniek aan het ontwikkelen is waarmee chips op elkaar te stapelen zijn. AMD lijkt hetzelfde te willen doen; de chipontwerper heeft op het Rice Oil and Gas HPC-conferentie (een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Citro?n DS3 1.6 E-HDI - 2011 - 421.692 km - Klokje rond

18-03-2019 16:00 Autoweek.nl
"De eerste 100.000 kilometers stonden er z? vlug op, dat ik al vroeg in de gaten had dat dit een Klokje Rond-auto zou kunnen worden"?, zegt DS3-eigenaar Wouter Cnossen. Nu zijn diesel de 400.000 kilometer ruimschoots is gepasseerd, is het zo ver. Wel jammer dat hij binnenkort afscheid neemt van zijn trouwe kompaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Range Rover SDV8 LWB: rijtest en video

18-03-2019 16:00 Autoblog.nl
Meer dan vorstelijk vervoer. Als je er over nadenkt is het eigenlijk gek om je in een “lage” limousine rond te laten rijden. Een Range Rover met lange wielbasis biedt nog veel meer ruimte…. De aanleiding om nog eens de blik nog eens op de Range Rover te werpen komt door twee zaken. Een jaartje […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Daimler wil 10.000 autonome taxi's produceren

18-03-2019 15:54 Tweakers.net
Daimler wil tegen 2021 zo'n tienduizend autonoom rijdende auto's uitbrengen voor taxidoeleinden. In eerste instantie moeten de 'robottaxi's' in de Verenigde Staten en Europa in gebruik genomen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Go 1.12.1 / 1.11.6

18-03-2019 15:36 Tweakers.net
Go, ook aangeduid als golang, is een programmeertaal die sinds 2007 wordt ontwikkeld door Google en de opensourcegemeenschap. De taal wordt onder andere door CloudFlare, Google, Netflix en Uber gebruikt. Go-code kan worden gecompileerd voor Android, Linux, macOS, FreeBSD en Windows op i386-, amd64- en ARM-processorarchitecturen. De syntax van Go is vergelijkbaar met die van C en soortgelijke programmeertalen, hoewel er ook enkele opvallende verschillen zijn. Ook biedt Go de mogelijkheid voor gedistribueerd programmeren, waarbij verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. Het team heeft Go versies 1.12.1 en 1.11.6 vrijgegeven met de volgende aankondiging: Go 1.12.1 and Go 1.11.6 are released Hello gophers, We have just released Go versions 1.12.1 and 1.11.6, minor point releases. These releases include fixes to cgo, the compiler, the go command, and the fmt, net/smtp, os, path/filepath, sync, and template packages. View the release notes for more information: https://golang.org/doc/devel/release.html#g
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Terug van weggeweest: iPad Air met 10.5-inch scherm

18-03-2019 15:31 Apparata
De nieuwe tablet moet het gat gaan vullen tussen de iPad en de iPad Pro. Naast een nieuwe iPad Mini kondigde Apple ook een nieuwe iPad Air aan. Laatstgenoemde ontbrak een tijdje in de line-up van het Amerikaanse techbedrijf, maar de Air is terug. Het gaat in dit geval om een 10.5-inch grote tablet die, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vermelding toont dat Nvidia GTX 1650-videokaart 4GB vram krijgt

18-03-2019 15:29 Tweakers.net
Nvidia's GeForce GTX 1650-videokaart krijgt 4GB vram. Dat blijkt uit een verwijzing naar een MSI-variant bij de Eurasian Economic Commission. Volgens eerdere geruchten wordt de GTX 1650 op 30 april aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MySpace raakt bestanden ouder dan drie jaar kwijt na servermigra

18-03-2019 15:27 Tweakers.net
Na een servermigratie is MySpace foto's, video's en audiobestanden kwijtgeraakt. Volgens het sociaal netwerk zijn bestanden ouder dan drie jaar 'mogelijk' niet langer beschikbaar. Het Amerikaans bedrijf biedt zijn verontschuldigingen voor het ongemak aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wolff verbood Bottas en Hamilton om snel te zijn

18-03-2019 15:00 Autoblog.nl
Altijd sympathiek, die Duitsers. Maandenlang was het gissen: hoe liggen de verhoudingen in de formule 1? Welken teams maken progressie en welke teams hebben Claire Williams als teambaas? Natuurlijk was het ook in Barcelona duidelijk dat de drie topteams wederom de drie topteams zouden blijven. Maar aanvankelijk leek het erop dat Ferrari favoriet was en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renders tonen ZTE Axon S met zijwaartse cameraslider en Axon V m

18-03-2019 14:59 Tweakers.net
Op de iF-designwebsite staan renders van ZTE-smartphones die op een nieuwe manier de frontcamera's buiten het scherm verwerken. De Axon S heeft een slider aan de zijkant en bij de Axon V steekt de camera permanent uit aan de zijkant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz teast facelift voor GLC Coup?

18-03-2019 14:59 Autoweek.nl
Op de sociale kanalen is Mercedes-Benz wederom begonnen met een reeks teasers voor een nieuw model. En dat model zagen we op z'n zachtst gezegd al wel aankomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple kondigt 10,5"-iPad Air aan en geeft iPad mini een update m

18-03-2019 14:35 Tweakers.net
Apple kondigt nieuwe versies van de iPad Air en iPad mini aan. De iPad Air van 2019 heeft een 10,5"-scherm. Apple levert de iPad mini voortaan met de A12 Bionic-soc en de tablet ondersteunt de Pencil. Beide komen in versies met 64GB en 256GB.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple brengt nieuwe iPad Air en flink vernieuwde iPad Mini uit

18-03-2019 14:25 Hardware.info
Apple heeft vandaag onverwacht een nieuwe iPad Air gelanceerd met een nieuw 10,5 inch scherm en vernieuwde hardware. Daarnaast zette het een nieuwe, vijfde generatie iPad Mini online. Middels een persbericht werd het nieuws naar buiten gebracht, dat vlak voor een aangekondigd evenement komt voor 25 maart. iPad Air De nieuwe iPad Air is met 569 euro duurder dan de reguliere iPad en wordt gepositioneerd tussen de instap-iPad en de iPad Pro-lijn. Het uiterlijk lijkt meer op de oude iPads, doordat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Officieel: nieuwe iPad Mini, werkt met de Apple Pencil

18-03-2019 14:22 Apparata
Eindelijk! Na enkele jaren heeft Apple eindelijk de iPad Mini in het nieuw gestoken. Normaal gesproken organiseert de Amerikaanse techgigant een evenement om nieuwe producten aan te kondigen, maar het is ook voorgekomen dat enkel een persbericht de wereld in wordt gestuurd, zoals nu het geval is. De laatste update voor de iPad Mini kwam […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fisker komt in 2021 met elektrische SUV

18-03-2019 14:14 Autoweek.nl
Fisker Inc. toont een nieuwe teaserafbeelding van zijn op stapel staande nieuwkomer. Nu is eindelijk ook officieel bekend wat het bedrijf precies in de ontwikkelingskamers heeft staan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Alphacool komt met full-cover waterkoelblok voor AMD Radeon VII

18-03-2019 13:50 Hardware.info
Alphacool brengt een nieuw waterkoelblok voor de AMD Radeon VII-videokaart uit. De Eisblock GPX-A Plexi Light is een zogenaamd full-cover waterkoelblok, dat de gehele pcb van de videokaart bedekt. Hij is bijna volledig afgewerkt in plexiglas, dat met rgb-leds verlicht wordt. Volgens de webshop van het bedrijf kost hij 126,95 euro. De basis van de koeler is gemaakt van massief koper, dat met nikkel zilver afgewerkt is. Hierover vloeit de vloeistof, die daarmee de warmtegenererende onderdelen van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fiesta ST krijgt smakelijke upgrade

18-03-2019 13:47 Autoblog.nl
Nu is ‘ie helemaal af. Op dit moment is het relatief in het segment van de B-segment Hot Hatchbacks. Veel modellen zoals de Renault Clio en Peugeot 208 zijn net vernieuwd, dus een rappe uitvoering laat nog eventjes op zich wachten. Twee prominenten in deze klasse zijn nu de Ford Fiesta ST en de Volkswagen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux 5.1 rc1 is vrijgegeven

18-03-2019 13:47 Tweakers.net
De eerste releasecandidate van Linux Kernel 5.1 is verschenen. De update betreft voor een groot deel driverwijzigingen. Standaard is nu Intel Fastboot geactiveerd bij gebruik van Intel Skylake en latere processors.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kopano WebApp 3.5.3

18-03-2019 13:38 Tweakers.net
Kopano Groupware kent zijn oorsprong in het Zarafa Collaboration Platform. Dat kan gezien worden als een opensourcetegenhanger van Microsoft Exchange Server en is in staat om e-mail-, agenda- en webmailfuncties af te handelen. De Kopano WebApp is het onderdeel dat een webapplicatie aanbiedt waarmee eindgebruikers van de functionaliteit gebruik kunnen maken. Hiervan is enkele dagen geleden versie 3.5.3 uitgekomen met de volgende aankondiging: WebApp 3.5.3 final available This release introduces prefetch feature that fetches the body of emails after login, resulting in a snappier performance when reading emails. There are two new config options related to this feature. https://stash.kopano.io/projects/KW/repos/kopano-webapp/browse/config.php.dist#185
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Via NPO Start programma’s/series downloaden kan niet meer

18-03-2019 13:38 Apparata
De organisatie achter de Nederlandse streamingdienst heeft maatregelen genomen. Via internationale streamingdiensten zoals Netflix en Amazon is het niet mogelijk om door middel van een simpele plug-in content te stelen. Eindelijk komt ook de NPO met een goede beveiliging van zijn eigen streamingdienst. Met een plug-in in de browser kon voorheen beschermde content worden geript […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volvo S90 krijgt nieuwe prijslijst

18-03-2019 13:20 Autoweek.nl
Zojuist schreven we over het aangepaste leveringsaanbod van de XC60. Ook op de prijslijst van de S90 neemt AutoWeek als eerste enkele wijzigingen waar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Android Q-b?ta bevat verborgen aangepaste gebarennavigatie

18-03-2019 13:11 Tweakers.net
In de b?taversie van Android Q die op Pixel-telefoons draait, zitten ook wijzigingen met betrekking tot de gebarennavigatie verborgen. Deze zijn verder uitgebreid ten opzichte van de bestaande gebaren in Android P.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fisker gaat Tesla Model Y keihard aanpakken

18-03-2019 13:02 Autoblog.nl
Mark Rutte had het niet beter kunnen verwoorden. Zo’n 10 jaar geleden waren er twee grote nieuwkomers als je op zoek was naar een fraaie, doch maatschappelijk verantwoorde sedan: de Tesla Model S en de Fisker Karma. Aanvankelijk leek de Karma goede papieren te hebben voor succes. Henrik Fisker had al jaren ervaring in de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweakers is op zoek naar php-developers

18-03-2019 12:33 Tweakers.net
Tweaker is op zoek naar php-developers om het ontwikkelteam te versterken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Valve brengt Dota Pro Circuit-app uit om te gokken op e-sports-w

18-03-2019 12:19 Tweakers.net
Valve heeft de Dota Pro Circuit-app uitgebracht voor Android en iOS. Met de app kunnen spelers live wedstrijden volgen en nieuws over teams lezen. De app komt ook met een gokfunctie om ingame-geld in te zetten op wedstrijden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tixati 2.59

18-03-2019 12:11 Tweakers.net
Versie 2.59 van Tixati is uitgekomen. Tixati is een uitgebreide en effici?nte bittorrentclient met ondersteuning voor dht, magnet-links en rss-feeds. Het programma geeft uitgebreide informatie over alle aspecten van de download en het in- en uitgaande netwerkverkeer. Downloads zijn beschikbaar voor Windows en Linux. Het programma toont geen advertenties, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ?Torrent. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: This update contains several important fixes and improvements:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo vernieuwt prijslijst XC60

18-03-2019 12:04 Autoweek.nl
Volvo heeft het leveringsaanbod van de XC60 aangepast. Op de vernieuwde prijslijst komen we niet alleen een eerste Polestar Engineered-uitvoering van de XC60 tegen, maar ook de eerste variant met een Mild Hybrid-aandrijflijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze speciale Bentayga heeft een geheime kluis

18-03-2019 11:56 Autoblog.nl
Ben je net even iets meer superieur dan het plebs in een gewone Bentayga. De Bentley Bentayga is een auto die nogal wat tongen los kan maken. Sommigen zeggen dat de auto te veel lijkt op de Audi Q7, waar de auto zijn basis mee deelt. De bonentellers bij Bentley zijn er zeer mee in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NPO Start blokkeert sinds maart downloads van streams met behulp

18-03-2019 11:37 Tweakers.net
De NPO heeft sinds begin maart vrijwel al zijn streams beveiligd met drm. Dat was al het geval voor video's waarvan de uitzending aan bepaalde rechten gebonden was. Het opslaan van NPO Start-content met een downloadtool is door de drm-uitbreiding vooralsnog onmogelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apex Legends – Wat zijn de springkussens die spawnen?

18-03-2019 11:32 Apparata
Respawn hint niet zo subtiel naar het eerste karakter! Afgelopen week gebeurde er iets geks in Apex Legends, Respawn Entertainment’s gigantisch populaire battle royale-game. Er verschenen in-game voor het eerst hints omtrent een eventueel nieuw personage. Staat de release van Octane (en mogelijk de Battle Pass) voor de deur?! Het is voor het eerst sinds […]
Lees het hele artikel op Apparata

Spire X2 brengt meer RGB naar je behuizing met betaalbare casefa

18-03-2019 11:30 Hardware.info
X2 heeft nieuwe ventilatoren voor je kast, natuurlijk met rgb-verlichting. De modellen komen uit onder de naam 'RGB ZOOM', en hebben een doorsnee van 120 mm. Ze maken gebruik van een hydraulische bearing, en moeten draaien tussen de 1350 en 1650 MHz. Daarbij verbruiken ze op 12 volt 4,23 watt. Volgens X2 produceren ze daarbij 23 decibel aan geluidsdruk. Er zitten rubberen kussentjes op de hoeken, die vibraties moeten tegengaan. De fan kan worden aangesloten met behulp van een verloopstekkertje...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De internationale media over P3 van Max Verstappen

18-03-2019 11:00 Autoblog.nl
Niet alleen een goed resultaat voor Red Bull Racing, maar ook een belangrijke stap voor Honda. De Grand Prix van Australi? was niet op elk moment heel spannend om naar te kijken. Het goede nieuws is echter dat Max Verstappen met zijn derde plek een podiumplaats wist te behalen. Toch wel een verrassing en dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

343 Industries breidt Halo Insiders-programma uit naar Windows

18-03-2019 10:39 Tweakers.net
Het Halo Insiders-programma, dat ontwikkelaar 343 Industries gebruikt om vroege versies van zijn Halo-games te testen, is uitgebreid naar Windows. De ontwikkelaar gaat via deze weg de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection testen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft test Chrome-extensie die verdachte sites in Edge-sandb

18-03-2019 10:38 Tweakers.net
Microsoft heeft zijn Windows Defender Application Guard als browserextensie voor Google Chrome en Mozilla Firefox vrijgegeven als test. De extensie zorgt ervoor dat verdachte sites in een afgeschermde Edge-container openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Nederlandse slimme wijk is ‘1984’ in het echt

18-03-2019 10:13 Apparata
Bewoners worden mogelijk tot in hun slaapkamer gemonitord in ruil voor huurverlaging. Mijn kopie van ‘1984’ van George Orwell is verkreukeld, stoffig en moet binnenkort maar weer eens uit de kast gehaald worden. Het Noord-Branbantse Helmond, mijn geboortestad, krijgt namelijk een wijk die zo uit het boek van de Britse schrijver zou kunnen komen. Het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Xiaomi kondigt Redmi 7-smartphone aan

18-03-2019 10:02 Tweakers.net
Xiaomi heeft maandag de Redmi 7 aangekondigd, een smartphone met 'druppelinkeping' voor de frontcamera en twee camera's aan de achterkant. De fabrikant introduceerde tegelijk een bijbehorende draadloze headset, de Redmi AirDots.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jack Plooij krijgt het aan de stok met BBC-verslaggeefster

18-03-2019 9:42 Autoblog.nl
Niet alleen de F1-coureurs kunnen zichtbaar ge?rriteerd zijn tijdens een F1-weekend. Een bijzonder incident, gister na afloop van de Grand Prix van Australi?. Ziggo-verslaggever Jack Plooij werd even wereldnieuws omdat hij het aan de stok kreeg met BBC-verslaggeefster Jennie Gow. Plooij stond bij het vierkantje de goedlachse Daniel Ricciardo te interviewen. Achter die lach van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Porsche Taycan in beeld

18-03-2019 9:34 Autoweek.nl
Porsche toont een stel kleurrijke afbeelding waarop het stukjes van de Taycan laat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei topman: 10 miljoen Mate 20's verkocht, alternatief voor A

18-03-2019 9:07 Hardware.info
Huawei heeft via zijn Twitter-pagina verkondigd dat de Mate 20 vrij populair is: er zouden al 10 miljoen stuks zijn verkocht. De fabrikant bedankt zijn gebruikers via het social-mediaplatform. Omdat de telefoon pas in oktober is onthuld, is zo'n hoog aantal wel opvallend. De totale afzet van Huawei zou rond de 200 miljoen liggen. Daarnaast heeft de ceo van Huawei, Richard Yu, in een interview met Die Welt aangegeven dat het concern werkt aan een eigen besturingssysteem. Dat zou van pas komen al...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Galaxy S10 – check deze grappige wallpapers voor cameragat

18-03-2019 8:42 Apparata
Drie keer raden waar de Galaxy S10 punch-hole is verstopt. Samsung heeft met de Galaxy S10 een hoop kleine dingetje verbeterd, maar een van de grootste veranderingen bij de nieuwste vlaggenschepen van Samsung is toch wel de selfie-camera. Specifieker, hoe de camera in het toestel is verwerkt. De zogenoemde punch-hole is behoorlijk onopvallend (vergeleken met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Helmond test korting op woninghuur in ruil voor data

18-03-2019 8:41 Tweakers.net
Helmond krijgt een wijk waarin een grote hoeveelheid sensoren worden geplaatst die data en daarmee inkomsten opleveren. Bewoners krijgen bij een kleinschaliger experiment korting op de huur, afhankelijk van welke data ze delen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI introduceert vier GTX 1660's, inclusief compacte Aero ITX

18-03-2019 8:19 Hardware.info
Naast Gigabyte komt ook MSI met eigen videokaarten op basis van de Nvidia GTX 1660. Het bedrijf introduceert in totaal vier varianten. De bekende Gaming X versie is hierbij, maar ook de goedkopere Armor- en Ventus-modellen. Daarnaast komt het met de compacte Aero ITX van slechts 178 mm lang. Alle vier de videokaarten krijgen van MSI een overklok mee, waarbij de Gaming X logischerwijs de snelste zou moeten zijn. Deze heeft de zwart-grijze Twin Frozr 7-koeler met twee fans en is geklokt op 1860 M...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla houdt gemoederen rond pick-up warm

18-03-2019 8:02 Autoweek.nl
Vorige week vrijdag trok Tesla het digitale doek van de Model Y, maar geheel volgens traditie van de Amerikaanse fabrikant was dat niet het enige nieuws dat de revue passeerde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD werkt aan 3d-stapelen dram en sram op processors

18-03-2019 7:55 Tweakers.net
AMD ontwikkelt technieken voor het stapelen van dram en sram op processors met through-silicon-via-kanaaltjes voor de verbindingen tussen de die's. De techniek voor 3d-stacking moet compenseren voor het feit dat de Wet van Moore te einde is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Internet Archive gaat publieke Google+-posts opslaan

18-03-2019 7:52 Tweakers.net
Het Internet Archive, bekend van de Wayback Machine, gaat publieke Google+-posts opslaan om later te kunnen terugzoeken. Google haalt zijn sociale netwerk binnenkort offline. Ook The Archive Team gaat posts back-uppen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Ook nieuwe Google Pixel krijgt cameragat in scherm

18-03-2019 7:48 Hardware.info
Een nieuw lek laat vermoedelijk de Google Pixel 4 XL-smartphone zien, waarbij dit toestel een cameragat zou krijgen in het scherm. In eerste instantie doken schetsen op van de Pixel 4 XL met twee frontcamera's en een gat in het scherm. Op basis van dit lek heeft een ontwerper renders gemaakt van zowel de Pixel 4 als de XL-versie. De mogelijke schetsen van de Pixel 4 XL verschenen op Slashleaks. Hoewel ze weinig details laten zien, is er duidelijk een Google-logo te zien met de kenmerkende achte...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Officieel: dit is de Cadillac CT5, vervanger van de CTS

18-03-2019 7:44 Autoblog.nl
En het is een geslaagde sedan geworden. Dikke sedans met fijne zescilinder motoren zijn in het Nederlandse landschap een zeldzaamheid. Dat is wel anders in Noord-Amerika. Vandaag de dag nog steeds, want Cadillac introduceert de gloednieuwe CT5. Deze auto komt de oude CTS aflossen en slaat een nieuw hoofdstuk in voor de Amerikaanse autobouwer op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cadillac presenteert CT5

18-03-2019 7:42 Autoweek.nl
Cadillac presenteert in de aanloop van de New York International Auto Show wederom een nieuw model met een nieuwe naam: de CT5. In de stroom van SUV's die ook van dit luxemerk komt is de middelgrote sedan alvast verfrissend traditioneel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Razer komt met toetsenbord, muis en headset voor prijsbewuste ga

18-03-2019 7:01 Hardware.info
Razer introduceerde vorig jaar een aantal nieuwe producten, waaronder een nieuwe?muis,?headset en toetsenbord (en nog een muis). Het merk vond dat het tijd werd dat de wat duurdere modellen kleine broertjes kregen. Het toetsenbord is een goedkopere versie van de Blackwidow Elite. Dit toetsenbord heeft Razers eigen clicky Green mechanische switches, die een opgegeven levensduur van 80 miljoen aanslagen hebben. Doordat de switches aan twee kanten verstevigd zijn, wordt gewiebel verminderd. De rgb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ontwikkelaar Chainfire brengt app uit voor wallpapers met gaten

18-03-2019 6:57 Tweakers.net
De Nederlandse ontwikkelaar Chainfire heeft een app uitgebracht voor het verzamelen en instellen van wallpapers met een gat op de Samsung Galaxy S10-telefoons. Afgelopen weken verschenen er veel van zulke wallpapers, die gebruik maken van het gat in het scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte brengt eigen versies Nvidia GTX 1660 uit

18-03-2019 6:27 Hardware.info
Gigabyte brengt eigen videokaarten op basis van de Nvidia GTX 1660 uit. In de afgelopen donderdag gepubliceerde review van de gpu, bespraken we al de Gigabyte GTX 1660 Gaming OC-kaart, maar daar komen nog twee modellen bij: de GTX 1660 Gaming en de GTX 1660 OC. Dit maakt een totaal van drie modellen. Vermoedelijk de snelste videokaart videokaart van dit trio is de Gaming OC-versie, die een core clock heeft van 1860 MHz, tegenover het referentiemodel met 1785 MHz. Een overklok van zo'n vier proc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

USB Drive Letter Manager 5.4.3

18-03-2019 6:13 Tweakers.net
Versie 5.4.3 van USB Drive Letter Manager is uitgebracht. Met dit veelzijdige programma kunnen usb-apparaten worden beheerd. Zo is het onder andere mogelijk om schijfletters pas toe te kennen op het moment dat er een medium in de drive wordt gestoken, wat handig is voor multicardreaders. Ook kan worden aangegeven welke schijfletters wel of niet mogen worden toegekend, afhankelijk van het type usb-apparaat, de grootte van de drive, de gebruikte usb-poort en de naam van het volume. Daarnaast geeft de applicatie door middel van een tekstballon in de systeembalk aan welk apparaat of volume met welke schijfletter aan het systeem is toegevoegd. Meer informatie kan in deze handleiding worden gevonden. USB Drive Letter Manager is gratis voor priv?- en educatief gebruik, maar van bedrijven en organisaties wordt wel een vergoeding verlangd. Sinds versie 5.4.0 zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in version 5.4.3: Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl