Waarom staan hier Tesla Model 3’s stof te happen?

16-11-2017 8:50 Autoblog.nl
Klaar om naar een eigenaar te gaan.. of toch niet? In een parkeerfaciliteit in Los Angeles, Zuid-Californi? staan meerdere Tesla’s geparkeerd. Het gaat om zowel de Model 3, als de Model S en Model X. Van de Model 3 staan maar liefst 26 exemplaren. De geparkeerde auto’s staan hier natuurlijk met een reden. Een verslaggever […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mogelijke Chevrolet Bolt-cross-over gesnapt

16-11-2017 8:41 Autoweek.nl
In een presentatie van General Motors is een afbeelding opgedoken van wat zomaar een compacte elektrische cross-over zou kunnen zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sharkoon introduceert betaalbaar mechanisch toetsenbord met RGB-

16-11-2017 8:40 Hardware.info
Sharkoon is begonnen met de verkoop van de nieuwste versie van de Skiller Mech-toetsenbordlijn. Het budgettoetsenbord is uitgerust met mechanische toetsen van het merk Kailh en volledig instelbare RGB-verlichting. De Sharkoon Skiller Mech SGK3 beschikt naast de mechanische toetsen en RGB-verlichting over een metalen bovenplaat en ondersteuning voor n-key-rollover, al kan hij voor compatibiliteit ook op 6-key-rollovermodus gezet worden. Verder kan de Windows-toets uitgeschakeld worden. Macrotoe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kost het om een iPhone X te maken

16-11-2017 8:36 Apparata
Hint: je zou willen dat je ‘m voor dit bedrag zou kunnen kopen. Marktanalist IHS Markit heeft de iPhone X nader onder de loep genomen om uit te rekenen wat het toestel kost. Schrik niet… In de Verenigde Staten kost de iPhone X 999 dollar, terwijl het maar 370,25 dollar om er een te maken. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Meer prijzen DS 7 Crossback

16-11-2017 8:33 Autoweek.nl
Medio dit jaar liet DS de eerste prijzen los van de nieuwe 7 Crossback, maar compleet was de prijslijst nog lang niet. Daar wordt door de Nederlandse importeur tot op zekere hoogte verandering in gebracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia komt met GeForce MX110- en MX130-gpu's voor laptops

16-11-2017 8:31 Tweakers.net
Nvidia heeft de GeForce MX110 en MX130 op zijn website gezet. Beiden zijn laptop-gpu's, die onder de MX150 gepositioneerd worden. Specificaties noemt de fabrikant niet en vermoedelijk gaat het om rebrands van de 920MX en 940MX.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bevestigd: Geely nieuwe eigenaar Terrafugia

16-11-2017 8:18 Autoweek.nl
Terrafugia komt zo nu en dan voorbij met wilde dromen over vliegende auto's die op afzienbare termijn op de markt moeten verschijnen. Het Amerikaanse bedrijf is nu officieel in handen van het Chinese Geely, het moederbedrijf van onder andere Volvo.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgische kansspelcommissie onderzoekt microtransacties in games

16-11-2017 8:12 Tweakers.net
De Belgische Kansspelcomissie gaat onderzoek doen naar loot boxes in Star Wars Battlefront II en Overwatch. Volgens de directeur van de commissie valt het kopen van dergelijke in-game items onder kansspelen, omdat de inhoud van de kistjes van toeval afhankelijk is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai focust op cross-overs voor VS

16-11-2017 7:49 Autoweek.nl
Hyundai laat weten dat het tussen nu en 2020 acht volledig nieuwe of vernieuwde cross-overs op de Noord-Amerikaanse markt zal brengen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze Peugeot werd voor meer dan 7 miljoen dollar geveild

16-11-2017 7:44 Autoblog.nl
Het zijn niet alleen de oude Ferrari’s van deze wereld die grote bedragen opleveren. Meer dan zeven miljoen dollar voor een Peugeot. Tja, het was dan ook geen 206. Het gaat hier om een L45 Grand Prix Two-Seater uit 1914. Het was coureur Ralph Mulford die in 1916 als derde wist te eindigen tijdens de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Moederbord met Intel Z390-chipset verschijnt online

16-11-2017 7:07 Hardware.info
In de benchmarkdatabase van SiSoftware is een moederbord verschenen met een Z390-chipset. Het moederbord in kwestie betreft de SuperMicro C7Z390-PGW en is in deze benchmark uitgerust met een nog onbekende Intel-hexacoreprocessor met HyperThreading. Het bestaan van het moederbord bevestigt eerdere geruchten dat Intel werkt aan een Z390-chipset. Er waren namelijk al roadmaps verschenen waarin de chipset genoemd wordt en een medewerker van Eurocom vertelde in september dat de Z390-chipset bedoeld...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De vogelkooi wordt kleiner - Bestaande en nieuwe regels voor dro

16-11-2017 6:00 Tweakers.net
Wat zijn de huidige regels in Nederland voor het hobbygebruik van drones, hoe gaan die regels op termijn veranderen en welke antidronemaatregelen bestaan er?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Acer Spin 5 review: slank, snel ?n betaalbaar

16-11-2017 5:59 Hardware.info
Dunne en lichte '360-graden' laptops mogen zich in elk geval bij de fabrikanten in de nodige belangstelling verheugen, getuige het groeiende aantal modellen in de markt. Waar deze modellen tot op heden niet de hoogste prestaties konden laten zien, moeten de nieuwe quad-core Kaby Lake-R processors daar verandering in brengen. Acer presenteert met de Spin 5 een veelzijdige omklaplaptop, die dankzij zijn vier rekenkernen goede prestaties moet bieden. Dat doet hij bovendien voor een potentieel aantr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo populair is Netflixen onder werktijd

15-11-2017 21:58 Apparata
Slepen Narcos, Stranger Things en Peaky Blinders jou ook door de werkdag heen? Netflix is een van ’s werelds meest gebruikte streamingdiensten ooit. Niet zo gek ook, want op vrijwel elk smart-apparaat heb je de mogelijkheid om waar je ook bent je favoriete films en series te volgen via Netflix. Ook op het werk is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Droomproject: de Menace Corvette van een Nederlander

15-11-2017 21:52 Autoblog.nl
Een jongensdroom gaat in vervulling. De SEMA-show mag dan wel voorbij zijn, wij hebben er nog steeds een goede nasmaak van in de mond. Zeker toen we laatst op de hoogte werden gebracht van deze ‘Menace‘ Corvette, die in opdracht van een Nederlander wordt gemaakt. De Menace van Dennis is gebaseerd op een Corvette C3 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Nvidia-driver brengt prestatieboost in Destiny 2 en is kl

15-11-2017 21:10 Hardware.info
Nvidia maakt bekend dat zijn nieuwe GeForce Game Ready 388.31 WHQL drivers geoptimaliseerd zijn voor Star Wars Battlefront II en Injustice 2 en daarnaast de performance in Destiny 2 tot 53% moet kunnen verbeteren. De nieuwe driver is te downloaden via GeForce Experience. Het langverwachte en veelbesproken Star Wars Battlefront II wordt 17 november gelanceerd en moet je in de gelegenheid stellen om multiplayer battles en intense ruimtegevechten te kunnen ervaren in alle drie de Star Wars tijdper...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Polaroid Moto Mod voor Moto Z-telefoons laat gebruikers direct f

15-11-2017 21:09 Tweakers.net
Lenovo heeft de Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod gepresenteerd. Het is een accessoire voor telefoons uit de Moto Z-lijn om direct met de telefoon gemaakte foto's te printen. De foto's zijn 7,6x5cm groot.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Je kenteken op deze manier bevestigen, mag dat?

15-11-2017 20:58 Autoblog.nl
Een interessante casus. Onlangs kwam een mattie van @porschepdk deze zeldzame Aston Martin Vanquish Zagato tegen op Nederlands kenteken. Zo’n exoot tegenkomen op ’s heeren wegen is bijzonder, maar misschien wel net zo opvallend is de plaatsing van het kenteken die zo goed als horizontaal is vastgemaakt op de splitter. Maar Koos, mag dat wel? […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft Visual Studio krijgt functie om tegelijkertijd aan pro

15-11-2017 20:47 Tweakers.net
Microsofts integrated development environment Visual Studio krijgt een functie, waarmee ontwikkelaars tegelijkertijd aan een project kunnen werken. Live Share moet het mogelijk maken om dat te doen zonder de code te hoeven synchroniseren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoge nood bij uitbrengen nieuwe OnePlus update

15-11-2017 20:34 Apparata
Een pijnlijk foutje dat eigenlijk veel te laat is gespot. OnePlus is de laatste weken veel bezig met het hypen van de OnePlus 5T. Mede door het vernieuwde design moet dit toestel weer een flink succes worden voor de flagship-killer. Waar de PR-afdeling waarschijnlijk niet op had gerekend, was dat haar oudere toestellen enorm vatbaar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Analistenbureau: Apple gaat Xiaomi voorbij en is marktleider in

15-11-2017 20:19 Tweakers.net
Apple levert inmiddels meer exemplaren van zijn Watch dan Xiaomi van zijn Mi Band-fitnesstrackers. Dat claimt analistenbureau Canalys. Daarmee is Apple nu marktleider op het gebied van wearables, gevolgd door Xiaomi en Fitbit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Shocker, na de BMW X7 komt er waarschijnlijk ook een X8

15-11-2017 20:18 Autoblog.nl
Dit is ‘m. Soort van. Slecht nieuws voor mensen die SUV’s haten: naast de nieuwe BMW X7, komt er waarschijnlijk ook nog een BMW X8, zo meldt althans Autocar. Het zou een rivaal kunnen worden van de duurdere Range Rovers en Audi Q8 varianten alsmede de goedkopere varianten van de Bentley Bentayga en Lamborghini Urus. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gereden: Opel Insignia Country Tourer

15-11-2017 20:13 Autoweek.nl
Een grote suv hebben ze bij Opel niet in het gamma, wel een opgehoogde versie van de Insignia: de Country Tourer. Is dit de oplossing voor hen die wel 'ns off-road willen zonder dat een hoge instap noodzakelijk is?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Filmstudio Pixar brengt eerste vr-app uit

15-11-2017 19:51 Tweakers.net
Filmstudio Pixar heeft voor het eerst een vr-app uitgebracht. Het gaat om Coco VR, een extensie van de film Coco die binnenkort uitkomt. Coco VR speelt zich af in dezelfde wereld als de film, het land van de doden. Tot vier spelers kunnen de app tegelijk spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Samsung werkt aan compacte Galaxy S9 Mini

15-11-2017 19:45 Hardware.info
Android Planet weet te melden dat Samsung zou werken aan een compacte smartphone met display van 5 inch of minder. Mogelijk gaat het hier om een kleine versie van de Galaxy S9, die volgend jaar op de markt wordt verwacht. De Chinese ‘leaker’ Ice universe, die eerder correcte informatie over Samsung smartphones naar buiten wist te brengen, meldt dat het gaat om een compact toestel met 5 inch-scherm of kleiner, dat – net als de Galaxy S8 en S8 Plus – de volledige voorkant vult. Daarbij moet wel w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Club van oud-engineer Google wil transitie macht naar ai vredig

15-11-2017 19:38 Tweakers.net
Anthony Levandowski, die mede-oprichter is van Googles project rond zelfrijdende auto's en van autobedrijf Otto, heeft een genootschap opgericht die de transitie van macht over de Aarde van mens naar machines vreedzaam wil laten verlopen. Om te benadrukken dat het hem niet om geld gaat, heeft hij er een kerkelijke organisatie van gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elon Musk over zijn ambities, Amber en eikels

15-11-2017 19:17 Autoblog.nl
De visionair spreekt over zijn liefdesverdriet. Of je nou een (devote) fan van hem bent of niet, Elon Musk is onmiskenbaar een invloedrijke persoon in onze tijd. Voor nu tenminste, of dat zo blijft of niet valt nog te bezien. Hoe dan ook vond tijdschrift Rolling Stone het hoog tijd eens nader te onderzoeken wie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deadpool 2 trailer: bekijk de hilarische Bob Ross parodie

15-11-2017 19:10 Apparata
Kwasten is iets wat onze favoriete antiheld maar al te graag doet. De verfilming van het stripfiguur Deadpool enkele jaren geleden werd een waar succes. Met Ryan Reynolds in de hoofdrol als Wade Wilson voor Deadpool 2, geeft 20th Century Fox haar succesformule een vervolg. Onze grofgebekte favoriet is in een nieuwe teaser-trailer terug te […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Functie maakt meerdere Google Home-speakers in stereo-opstellin

15-11-2017 18:35 Tweakers.net
Google lijkt te werken aan een functie om meerdere Home-speakers te gebruiken in een stereo-opstelling. Daarbij kunnen gebruikers de speakers in dezelfde ruimte aan elkaar koppelen en het linker- en rechterkanaal toewijzen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

The Bat! 8.0.10

15-11-2017 18:18 Tweakers.net
Ritlabs heeft versie 8 van zijn e-mailprogramma The Bat uitgebracht. Het programma biedt ondersteuning voor verschillende pop3- en imap4-accounts, en heeft een Bayesiaans spamfilter en uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden. Verder is er ondersteuning voor pgp, end-to-end encryption en de emails kunnen versleuteld op de harde schijf worden opgeslagen. Verder zijn er geen minimum systeemeisen. Het werkt op de oudste hardware, maar kan ook overweg met de AVX-512 instruction set, die in de Intel's Xeon Phi x200 Knights Landing gevonden klan worden. De changelog voor versie 8 kan hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Razer maakt BlackWidow Ultimate bestand tegen knoeien met vloeis

15-11-2017 18:15 Hardware.info
Razer heeft de BlackWidow Ultimate een update gegeven, waarmee het mechanische toetsenbord van het bedrijf nu water- en stofbestendig is met een IP54-rating. Iets dat wellicht goed uitkomt voor de incidentele ongelukjes. Verder is het toetsenbord gelijkgebleven aan het vorige model. In de basis blijft het een mechanisch toetsenbord met Razers eigen Green mechanische switches, die qua gevoel vergelijkbaar zijn met de blauwe Cherry-switches, ofwel met een klik bij indrukken. Volgens de specificat...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kickstarter komt met Patreon-concurrent voor abonnementen op wer

15-11-2017 18:06 Tweakers.net
Crowdfundingplatform Kickstarter heeft een nieuwe dienst online gezet, waarop gebruikers maandelijks een bedrag kunnen geven aan makers als kunstenaars of artiesten. De dienst Drip gaat de strijd aan met andere diensten die dit al aanbieden, zoals Patreon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verstappen: “Sommige coureurs weten niet wat een uitlaat is”

15-11-2017 17:59 Autoblog.nl
Wellicht komt het door al die neppe uitlaten op auto’s tegenwoordig. Max Verstappen was vandaag aanwezig in eigen land. In de jaarbeurs in Antwerpen Utrecht moest de Nederlander opdraven voor sponsor Exact voor het jaarlijkse Exact Live evenement. Op het evenement kan je de vast kennis maken met de technologie van morgen. Daarnaast kan je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

foobar2000 1.3.17 b?ta 1

15-11-2017 17:56 Tweakers.net
Er is een nieuwe b?taversie van foobar2000 uitgekomen. Deze populaire, lichte muziekspeler kan onder andere overweg met mp3, aac, ogg vorbis, flac, wav en wma, en beschikt over ondersteuning voor Replay Gain. Verder kan de speler verschillende formaten converteren, heeft het programma uitgebreide mogelijkheden om de tags aan te passen en kan de interface geheel naar eigen hand gezet worden. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit met behulp van plug-ins uit te breiden. De changelog voor versie 1.3.17 ziet er vooralsnog als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tor Browser 7.0.10

15-11-2017 17:50 Tweakers.net
Versie 7.0.10 van Tor Browser is uitgekomen. Tor staat voor The Onion Router en is een netwerk dat gebruikt kan worden om redelijk anoniem over internet te surfen. Al het tcp-verkeer van gebruikers wordt langs verschillende Tor-routers geleid, waarna het voor de ontvanger vrijwel niet meer mogelijk is om na te gaan wie de oorspronkelijke verzender was. Binnen het Tor-netwerk is die informatie nog wel aanwezig, zodat antwoorden, uiteraard ook weer via het stelsel van routers, uiteindelijk weer op de juiste plek aankomen. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CCleaner 5.37.6309

15-11-2017 17:42 Tweakers.net
Piriform, tegenwoordig in handen van Avast, heeft versie 5.36 van CCleaner uitgebracht. Met dit programma kunnen diverse onderdelen van Windows worden opgeschoond. Hierbij valt te denken aan tijdelijke Windows- en internetbestanden, maar ook aan overbodige rommel van een groot aantal andere programma's, waaronder Windows Media Player, Google Toolbar, Microsoft Office, Photoshop, WinRAR en ga zo maar door. Bovendien is het aantal programma's waarvan CCleaner de rommel kan opruimen, eenvoudig uit te breiden met het programma CCEnhancer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Essential brengt b?ta uit van Android 8.0-update voor PH-1-smart

15-11-2017 17:32 Tweakers.net
Essential heeft een b?ta online gezet van zijn Android 8.0-firmware. Gebruikers kunnen de testversie uitproberen op hun eigen toestel, maar de fabrikant waarschuwt dat de build nog fouten kan bevatten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mindblowing: AirPod-case blijkt iPhone-houder

15-11-2017 17:26 Apparata
Breek! Wie had dat gedacht. De AirPod-case blijkt uitstekend geschikt om te functioneren als iPhone-houder. Dat ontdekte Omar Elfanek, developer bij Tidings. Zijn ontdekking werd door The Verge uitgelicht. Officieel heeft Apple nooit laten weten dat dit mogelijk was. Het is ook eigenlijk kul, want de AirPod-case is hier niet voor bedoeld. Na een test […]
Lees het hele artikel op Apparata

Call of Duty: WWII draait na week weer op alle platforms op dedi

15-11-2017 17:07 Tweakers.net
Call of Duty: WWII draait weer op dedicated servers. De mutiplayer-infrastructuur was tijdelijk overgezet naar een peer-to-peer-systeem, terwijl ontwikkelaar Sledgehammer Games aan de connectiviteit werkte. Al met al hebben de problemen een kleine week in beslag genomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lexus RX350L komt naar LA Auto Show

15-11-2017 17:04 Autoweek.nl
Lexus heeft officieel bekendgemaakt dat het merk de zevenzits RX onthullen op de Los Angeles Auto Show. Op 29 november van dit jaar gaat het doek van de SUV af.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lenovo introduceert P520-workstations met Xeon W-processors en v

15-11-2017 17:04 Hardware.info
Lenovo heeft een drietal nieuwe systemen uit de doeken gedaan op de Autodesk University in Las Vegas. De?ThinkStation P520 en?P520c zijn twee nieuwe desktopsystemen, uitgerust met Intels Xeon W-chips. Daarnaast komt het bedrijf met de nieuwe ThinkPad?P52s mobiele?workstation die een achtste generatie quad-core chip aan boord heeft. Beginnend grootste model uit de serie, de P520. De Xeon W-processors maken maximaal 18 cores?mogelijk met maximaal 256GB?DDR4-2666 geheugen in acht sloten. Er is daa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

In het wild: Honda Jazz (1986)

15-11-2017 17:02 Autoweek.nl
Dankzij AutoWeek-lezer Bruno Vijverman hebben we opnieuw een fraaie kandidaat op de digitale planken staan. We heten welkom, een smoezelige Honda Jazz!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Oldtimer veroorzaakt ravage op de A1 in oude Corvette

15-11-2017 16:55 Autoblog.nl
Rijksweg 1 (de A1) moest vandaag even afgesloten worden voor reparatie na een dikke crash met een klassieke C3 Corvette. Vanochtend bleek de brute power van een malaise era Corvette C3 teveel te zijn voor diens bestuurder. In, afgaande op de foto’s, ietwat vochtige omstandigheden verloor de 61-jarige uit Wenum-Wiesel de macht over het stuur […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: Volkswagen Golf II Rallye - Blits Bezit

15-11-2017 16:00 Autoweek.nl
Over het algemeen wordt de Volkswagen Golf nou niet direct als een liefhebbers-auto beschouwd. Toch zijn er wel degelijk Golf-rijders met een passie voor hun Golfje. Ruud Buijtendijk is er zo ??n. Helemaal verslingerd aan zijn Golf II Rallye.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pardieu! De Dacia Duster is opeens een Renault

15-11-2017 15:59 Autoblog.nl
Renault heeft er een dikke SUV bij. We verwijten Sergio Marchionne weleens dat hij cynische rebadges uitvoert, maar Ome Serge’s collega Carlos Ghosn kan er ook wat van. Na de Kadjar en X klasse gaan ze bij Renault-Nissan- – -Mercedes namelijk nog even lekker door met de badge engineering, want de nieuwe Dacia Duster is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Robin Mobile biedt vanaf 15 januari 4g-connectiviteit bij alle a

15-11-2017 15:48 Tweakers.net
Robin Mobile gaat vanaf 15 januari 4g-connectiviteit bieden bij de abonnementen Junior, Gewoon Snel, Zakelijk en Klein Zakelijk. Ook verdubbelt het de snelheden van Junior en Gewoon Snel per 14 december. De genoemde zakelijke abonnementen worden goedkoper.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kodi 17.6

15-11-2017 15:43 Tweakers.net
Versie 17.6 van Kodi is beschikbaar gekomen, naar aller waarschijnlijkheid de laatste uitgave uit de 17.x Krypton-serie. Deze crossplatform-mediacentersoftware wordt ontwikkeld voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS. In versie 17.0 is de mogelijkheid voor het afspelen van 10bit- en hevc-materiaal toegevoegd, in combinatie met gpu's van Intel of Nvidia die daar ondersteuning voor bieden. Nvidia biedt overigens nog geen ondersteuning voor 10bit-video onder Linux. Ook de standaardskin is gewijzigd naar Estuary en voor apparaten met een aanraakscherm is dat Estouchy geworden. De updates daarna hebben alleen kleine veranderingen en verbeteringen gebracht en ook deze release is daar geen uitzondering op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla opent jacht op Google Chrome met nieuwe, bloedsnelle eng

15-11-2017 15:39 Hardware.info
Mozilla start met de introductie van?Firefox Quantum een inhaalslag op de door Google Chrome veroverde koppositie op de browsermarkt. De nieuwe versie (57.0) is volgens de makers update vanaf het geraamte van de browser en een voorbode zijn van hoe browsers met toekomstige devices zullen werken. Quantum is gebouwd op een compleet vernieuwde core engine met nieuwe technologie vanuit de Firefox research group. In combinatie met de nieuwe look en de claim dat Quantum minder geheugen verbruikt dan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OMG! Lamborghini loopt een blauwtje bij de Paus

15-11-2017 15:33 Autoblog.nl
De Paus houdt er niet van als Lamborghini hem Big Poppa noemt. Zomaar een Lamborghini Huracan in je knuisten geduwd krijgen, voor menig autoliefhebber zou het droom zijn die uitkomt. Voor Paus Franciscus werd de droom werkelijkheid, maar hij keek de gegeven stier in de bek en weigerde het apparaat. En dat terwijl het nog […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pok?mon Go voorzien van nieuwe in-game content

15-11-2017 15:22 Apparata
Dat heeft natuurlijk een reden. Niantic heeft Pok?mon Go voorzien van een nieuwe in-game update. Accessoires voor de avatar van de gebruiker, een nieuwe pet, shirt en schoenen zijn naar de game gekomen. Via deze weg wordt gevierd dat Pok?mon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon zijn uitgebracht op de Nintendo 3DS. Een matige update […]
Lees het hele artikel op Apparata

Vernieuwde Mazda 6 naar LA Motor Show

15-11-2017 15:22 Autoweek.nl
Mazda laat weten dat het tijdens de LA Motor Show als podium heeft gekozen om de gefacelifte 6 op voor te stellen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hardware.Info TV: Medion 32 inch WQHD monitor voor 329 euro vide

15-11-2017 14:56 Hardware.info
Dat grote monitoren met een hoge resolutie niet per definitie duur hoeven te zijn, toont Medion aan met haar nieuwe Erazer X58222, een 32 inch model met een WQHD resolutie van 2560x1440 pixels. Het apparaat kost ondanks deze indrukwekkende specs toch slechts 329 euro. Reden voor ons om uit te zoeken wat je daarvoor in huis haalt. Win een game pc ter waarde van ruim 4000 euro. Klik hier?voor meer informatie.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Duster nu ook als Renault

15-11-2017 14:51 Autoweek.nl
In augustus maakte de wereld kennis met de nieuwe Dacia Duster. Net van z'n voorganger verschijnt de auto ook met Renault-beeldmerken ten tonele. Vandaag is -ie in beeld verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De reden dat de Mazda CX-5 de perfecte lease-auto is

15-11-2017 14:15 Autoblog.nl
Mazda maakt zelfs het noodzakelijke aangenaam. Bij Mazda draait het tegenwoordig allemaal om synergie. Die tussen bestuurder en rijder, tussen kracht en effici?ntie, maar ook tussen het private en professionele deel van je leven. Het krachtige design van de nieuwe Mazda CX-5 maakt overal een goede indruk op anderen, maar belangrijker is natuurlijk de indruk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Franciscus: geen Lamborghini als pausmobiel

15-11-2017 14:06 Autoweek.nl
Paus Franciscus, bekend om zijn bescheiden inborst, heeft een overdadig geschenk van Lamborghini afgewezen. Volgens het Vaticaan kreeg de leider van de Katholieke Kerk woensdag een speciale Hurucan aangeboden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vanaf iOS 11.2 kunnen iPhones met 7,5 watt draadloos opladen

15-11-2017 14:06 Hardware.info
Vanaf iOS 11.2 kunnen iPhones met met 7,5 watt draadloos opladen, dat zegt MacRumors gehoord te hebben?van een fabrikant van accessoires voor draadloos laden. Met de huidige iOS-versie kunnen iPhones draadloos laden met maximaal 5 watt, wat dus betekent dat er een verbetering van 50% aan zit te komen. Met de b?taversie van iOS 11.2 is een snelle test gedaan om te bevestigen dat het snellere laden klopt. Met iOS 11.2 laadde de iPhone X in 30 minuten van 46 tot 66% op. Werd datzelfde echter getes...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Skype verliest hoger beroep om weigering verdachten in Belgi? af

15-11-2017 14:00 Tweakers.net
Skype heeft in Belgi? een hoger beroep verloren in de zaak om zijn weigering de gesprekken van twee verdachten af te tappen. De Microsoft-dochter moet de vorig jaar opgelegde boete van 30.000 euro alsnog betalen, hoewel de bedrijven nog wel verdere juridische acties overwegen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Baojun laat nieuwe MPV zien

15-11-2017 13:56 Autoweek.nl
Het aan General Motors gerelateerde Chinese Baojun laat vandaag de eerste afbeeldingen zien van de 360, een nieuwe MPV voor de thuismarkt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse overheid: drones mogen wiet opsporen

15-11-2017 13:34 Apparata
Slimme technologie inzetten om criminaliteit tegen te gaan. Het is een probleem bij veel Nederlandse boeren. Criminelen die een wietplantage planten tussen het gewas van een boer. Sommige boeren hebben zulke grote stukken land in het bezit, dat het onmogelijk is om de omgeving compleet te controleren. Drones bieden daardoor een uitkomst. Via de camera […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl