'Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?'- AutoWeek Podcast

09-04-2021 15:51 Autoweek.nl
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Marco en Roy bespreken de nieuwe elektrische Dacia, die zo weinig vermogen heeft dat ze even moeten piekeren wanneer een nieuw model voor het laatst zo weinig pk had. En die nieuwe BMW M3, die rijdt wel goed, maar toch zijn er kantekeningen. Luister hieronder!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bentley Continental GT3 op biobrandstof naar Pikes Peak

09-04-2021 15:39 Autoweek.nl
Bentley doet weer eens een gooi naar mooie resultaten bij de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb in het Amerikaanse Colorado. In plaats van een vrijwel standaard Continental GT staat er deze keer een heftig geprepareerde Bentley Continental GT3 klaar die z'n energie uit biobrandstof haalt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Team brengt nieuwe pcie 4.0-ssd met twee koelprofielen op de mar

09-04-2021 15:35 Hardware.info
Team is een van de fabrikanten die meedoet aan de wedloop van snelle ssd’s. De nieuwe Cardea A440 is uitgerust met een PCI-Express 4.0-interface, daarmee zou het mogelijk zijn om volgens de fabrikant een doorvoer snelheid van 7 GB/s te halen. De nieuwe ssd is uitgevoerd in het populaire m.2-formaat en maakt gebruik van vier lanes van de pcie-bus. ?De A440 komt in twee capaciteiten op de markt: 1TB en 2TB. De ssd wordt geleverd inclusief een koelprofiel met zwarte vinnen aan de bovenkant en e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Workaround voor Xbox-cloudgaming op Windows 10-pc's werkt niet m

09-04-2021 15:28 Tweakers.net
De workaround op Xbox-cloudgames op Windows 10-pc's te spelen, werkt door een aanpassing van Microsoft niet meer. De workaround werkte met een testversie van de streaming-app bedoeld voor Xbox-devkits.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het Wild: Honda Civic (1983)

09-04-2021 15:23 Autoweek.nl
In deze rubriek kwam de Honda Civic al regelmatig voorbij. Toch ontbrak het tot nu toe aan een exemplaar van de tweede generatie. Daar komt vandaag verandering in.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Samsung praat met LG om miljoenen oled-tv-panelen te ko

09-04-2021 15:03 Tweakers.net
Meerdere Zuid-Koreaanse media melden dat Samsung Electronics in gesprek is met LG Display om de komende jaren miljoenen oled-tv-panelen te kunnen kopen. De president van Samsungs displayafdeling doet de verhalen echter af als geruchten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MG Cyberster is de ster van de show

09-04-2021 15:01 Autoblog.nl

Kijk, dit is weer eens wat anders. De MG Cyberster is niet de zoveelste SUV, mar een sportauto. MG grijpt terug op het verleden. Althans, dat claim de autofabrikant zelf. De nieuwe Cyberster is een concept die moet denken aan de MGB Roadster van weleer. Met dit concept staat het automerk op de autoshow van […]

The post MG Cyberster is de ster van de show appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lancom breidt haar SD-WAN programma dit jaar uit met oa 2,5 giga

09-04-2021 14:41 Hardware.info
Steeds meer organisaties zetten in op SD-WAN. Door VPN-verbindingen te gebruiken tussen verschillende locaties kan een groot netwerk worden gerealiseerd. Hierdoor wordt het mogelijk om netwerkomgevingen eenvoudiger te beheren. Ook het Duitse Lancom zet op deze ontwikkeling in. Hierbij wordt de kennis van dit bedrijf en haar collega’s van Rohde & Schwartz. Veilige verbindingen naar het hoofdkantoor worden met SD-WAN mogelijk. Doordat het een Europees bedrijf is, is het niet gebonden om te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘Samsung koopt OLED tv-panelen van LG Display’

09-04-2021 14:33 Hardware.info
Samsung staat op het punt een deal te sluiten Met LG. De twee bedrijven spreken af dat Samsung in de loop van het jaar een miljoen panelen gaat kopen van LG. Het jaar daarop wordt dat aantal verhoogd naar vier miljoen.? Het is de eerste keer dat Samsung oled panelen gaat kopen van zijn grote concurrent. Sinds de fabrikant zelf de oled tv-markt verliet, maar nog steeds zulke televisies maakt, was het een kwestie van tijd voordat Samsung bij concurrenten moest aankloppen voor panelen. Sony, Viz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toyota Avensis (2000) - Facelift Friday

09-04-2021 14:30 Autoweek.nl
De eerste Toyota Avensis is in veel opzichten een ware tegenpool van de auto's die momenteel de verkoopranglijst bevolken. De zeer bescheiden middenklasser kreeg in 2000 een al even bescheiden facelift, die z'n aanzien toch flink moderniseerde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De Huayra Roadster BC Supernova en zijn eigenaar

09-04-2021 14:02 Autoblog.nl

De nodige miljoenen zijn gespendeerd, maar het resultaat is daar in vorm van de Pagani Huayra Roadster BC Supernova. Als je een auto uniek weet samen te stellen kun je terecht spreken van een one-off. Met een Volkswagen Golf in de configurator gaat je dat niet lukken, maar dat is natuurlijk anders met merken als […]

The post De Huayra Roadster BC Supernova en zijn eigenaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Plus] Nft's wat moet je ermee? De zoektocht naar eigenaarschap

09-04-2021 14:00 Tweakers.net
De queeste naar eigenaarschap op internet neemt constant nieuwe vormen aan. De laatste hype: nft's, maar zijn die wel zo nieuw?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier, nieuwe beelden van Stranger Things 4!

09-04-2021 13:58 Apparata

Politiechef Hopper lijkt in elkaar te zijn geslagen in Stranger Things 4, zo is te zien op nieuwe beelden. Poh, het is toch alweer even geleden dat we een nieuw seizoen van Stranger Things hebben gekregen. Het derde seizoen van de Netflix hitserie verscheen in 2019. Al snel werd groen licht gegeven voor een vierde […]

Het bericht Hier, nieuwe beelden van Stranger Things 4! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

CNV: werkgevers monitoren ruim half miljoen thuiswerkers mede vi

09-04-2021 13:55 Tweakers.net
Bij een onderzoek van CNV onder 1200 werknemers die thuis werken, gaf 13 procent aan dat hun werkgever al dan niet via software in de gaten houdt of ze daadwerkelijk aan het werk zijn. De organisatie geeft aan dat dit illegaal kan zijn en in ieder geval onnodig is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rolls-Royce Ghost subtiel aangepakt door Mansory

09-04-2021 13:53 Autoweek.nl
De Rolls-Royce Ghost is van nature al niet bepaald een bescheiden auto, maar voor sommigen zal het toch te gewoontjes ogen. Voor deze doelgroep biedt Mansory soelaas, al gaat de tuner daarbij voor zijn doen wel relatief bescheiden te werk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Code in Nintendo Switch-update hint naar ondersteuning voor blue

09-04-2021 13:50 Tweakers.net
Dataminers hebben aanpassingen gevonden in de code van de Nintendo Switch 12.0.0-update die wijzen op de komst van bluetooth-audio-ondersteuning. Op dit moment is het verbinden van bluetoothoortjes met de console niet mogelijk zonder adapters te gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Visual Studio Code 1.55.1

09-04-2021 13:12 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig en het kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Microsoft heeft versie 1.55.1 uitgebracht en hierin zijn de volgende veranderingen doorgevoerd: The update 1.55.1 update addresses these issues:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de nieuwe Renault Express

09-04-2021 13:01 Autoblog.nl

Van een reeks nieuwe bedrijfswagens heeft Renault van de Express een prijs bekendgemaakt. Afgelopen maand introduceerde Renault een reeks nieuwe bedrijfswagens, waaronder een Express. Nu zijn de prijzen van de compacte bedrijfswagen bekendgemaakt. Het begint bij 12.990 euro exclusief BTW. De nieuwe Renault Express heeft standaard een laadruimte 3,3 m?. Verder nieuw met deze generatie […]

The post Dit kost de nieuwe Renault Express appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Banken: schade door phishing en telefoonnummerspoofing nam in 20

09-04-2021 13:00 Tweakers.net
Phishing en telefoonnummerspoofing in het betalingsverkeer nam in 2020 sterk toe, zegt de Nederlandse Vereniging van Banken. De schade door phishing steeg met ruim zestig procent tot 12,8 miljoen euro. Nummerspoofing zorgde voor ruim twee keer zoveel schade.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SciTE 5.0.1

09-04-2021 12:59 Tweakers.net
Versie 5.0.1 van SciTE is uitgekomen. Scintilla Text Editor is een opensource en cross-platform teksteditor. Het maakt gebruik van de opensource Scintilla Text Editor-bibliotheek, wat van dezelfde makers is. Deze bibliotheek wordt ook door andere programma's gebruikt, waaronder Notepad++. Downloads zijn beschikbaar voor Windows en Linux, en in Apple's app store kan een commerci?le versie voor macOS worden gevonden. Daarnaast is er een stand-alone executable die handig op een usb-stick meegenomen kan worden. In deze uitgave is een Apple-specifiek probleem met Xcode 12 verholpen: Release 5.0.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MG Cyberster officieel onthuld

09-04-2021 12:50 Autoweek.nl
MG werkt aan zijn eerste sportwagen: de Cyberster. De concept-car was eerder al te zien op computeranimaties, maar nu heeft MG beelden van zowel het interieur als exterieur van de 'echte' auto vrijgegeven. De tweezits roadster oogt daarbij alles behalve traditioneel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung lokt iPhone-gebruikers naar Android met ‘iTest’

09-04-2021 12:42 Hardware.info
Samsung probeert iPhone-gebruikers over te halen te switchen naar de Android-toestellen van het Koreaanse bedrijf. Om Apple-adepten een handje te helpen heeft het bedrijf een app ontwikkeld om ze te laten zien hoe Android in combinatie met Samsung’s gebruikersinterface eruit ziet en werkt. De app heeft de naam iTest gekregen en schotelt je de homescreen van Samsung voor. Gebruikers kunnen het systeem tot op zekere hoogte gebruiken en de verschillende Android-apps starten. De ?Samsung berichte...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NIO bouwt 100.000e auto

09-04-2021 12:37 Autoweek.nl
Nio, een relatief jonge Chinese fabrikant van EV's in het hogere segment, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Onlangs vierde het bedrijf dat het 100.000 auto's heeft gebouwd, bijna drie jaar nadat het bedrijf begon met produceren. Ook boekte Nio het afgelopen kwartaal een afleverrecord.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gemiddelde benzineprijs stijgt boven de 1,70

09-04-2021 12:10 Autoweek.nl
De brandstofprijzen stijgen lekker door. De benzineprijs steeg in maart voor het eerst sinds lange tijd naar een gemiddelde van meer dan 1,70, terwijl diesel gemiddeld bijna 1,40 kost.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

.Adv - Cyberattacks, opsporing en crypto-challenges: Operatie Vo

09-04-2021 12:00 Tweakers.net
Zaterdag 27 maart stond in het teken van de spannende wereld van cybersecurity en cyberwarfare bij de politie en Defensie. Het unieke online event Operatie Volt was een groot succes en telde maar liefst 2076 bezoekers. Zij namen actief deel aan inhoudelijke talks en uitdagende online workshops, bezochten digitale stands en hadden flitsende speeddates.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Parkeervergunningen in deze gemeenten fors duurder geworden

09-04-2021 11:58 Autoblog.nl

Grote kans dat als jij in een stad woont met een actieve parkeervergunning dat deze duurder is geworden. Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis (VEH) blijkt dat veel gemeenten in Nederland de prijs voor de parkeervergunning hebben verhoogd. De gemiddelde stijging komt uit op 3,3 procent. Er zijn echter een aantal uitschieters die daar ver […]

The post Parkeervergunningen in deze gemeenten fors duurder geworden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Destroy All Humans! verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switc

09-04-2021 11:53 Tweakers.net
Op 29 juni verschijnt Destroy All Humans! voor de Nintendo Switch, zo maakt uitgever THQ Nordic bekend. Ook de twee speciale edities van de humoristische openwereldshooter komen dan naar de console.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung iTest: Android op je iPhone proberen

09-04-2021 11:46 Apparata

Heb jij een iPhone en overweeg je een Samsung, dan kun je met iTest alvast een voorproefje ervaren. Of je nu team iPhone bent of team Android. Je bent niet tot jezelf verplicht om je hele smartphone leven lang bij hetzelfde OS te blijven. Maar voordat je overgaat op de aankoop van een ander toestel […]

Het bericht Samsung iTest: Android op je iPhone proberen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

[Plus] Alle gebouwen in Nederland in 3d op de kaart, hoe krijg j

09-04-2021 11:45 Tweakers.net
Een onderzoeksgroep van TU Delft heeft een 3d-dataset en bijbehorende viewer van vrijwel alle tien miljoen gebouwen in Nederland gepubliceerd. Tweakers sprak met Ravi Peters, die het reconstructie-algoritme ontwikkelde om open data te vertalen naar 3d-modellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock voegt twee nieuwe Z590-moederborden toe aan Phantom Gamin

09-04-2021 11:44 Hardware.info
Moederbordfabrikant ASRock heeft twee nieuwe borden met de Z590-chipset gelanceerd. Het gaat om de Z590 Phantom Gaming-ITX/TB4, een wat luxer mini itx-bord, en de Z590 Phantom Gaming 4/ac+, een basaal atx-bord. De itx-variant komt met een Thunderbolt 4 40gbps-poort en vijf usb 3.2 10gb-poorten aan de achterkant en twee usb 3.2 5gbps-poorten en een 20 gbps type-c poort voor de voorkant. De voeding wordt geregeld door tien fases van 90A, en gebruikt dr.Mos mosfets. Netwerkconnectiviteit word...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung maakt webapp iTest die iPhone-gebruikers Android-proefer

09-04-2021 11:40 Tweakers.net
Samsung heeft iTest ontwikkeld, een webapp die gebruikers een proefervaring van Samsungs One UI-Androidskin moet geven. IPhone-gebruikers kunnen met de site door de thuisschermen van een Android-telefoon navigeren, naar de Galaxy Store gaan en apps openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft maakt preview van 64-bitversie van OneDrive-client bes

09-04-2021 11:03 Tweakers.net
Microsoft heeft een publieke preview van een 64-bitversie van de Windows-syncclient voor OneDrive beschikbaar gemaakt. De versie moet prestatieverbeteringen bieden voor gebruikers die grote hoeveelheden bestanden synchroniseren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Skoda Octavia Sportline is RS-Light met 190 pk

09-04-2021 11:01 Autoblog.nl

Als een RS net te veel van het goede is, maar je wel sportief wil rijden. De Skoda Octavia Sportline vervult dan al je semi-sportieve wensen. Het is de leukste uitvoering van de Skoda Superb, de Sportline. Het is niet een raceauto voor de straat, maar een net even wat sportievere variant. Dikke sportkuipen, fijne […]

The post Skoda Octavia Sportline is RS-Light met 190 pk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Seagate overschrijdt grens van drie zettabyte aan verkochte hard

09-04-2021 11:01 Hardware.info
Seagate heeft aangekondigd dat het bedrijf de grens van drie zettabyte aan verkochte harde schijven heeft overschreden. Het is de eerste opslagfabrikant die deze mijlpaal heeft bereikt. Illustratief voor de stijgende nood aan opslagtechnologie is het feit dat Seagate er 36 jaar over deed om 1 zettabyte te bereiken (2015). Nauwelijks vier jaar later werd 2 ZB behaald en nog eens twee jaar later heeft het bedrijf 3 Zettabyte bereikt. Vorig jaar schatte de International Data Corporation (IDC) d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LinkedIn: dataset van 500 miljoen gebruikers die te koop staat i

09-04-2021 10:46 Tweakers.net
Op een populair hackersforum worden de gegevens van vijfhonderd miljoen LinkedIn-gebruikers aangeboden, die volgens LinkedIn via scraping zijn verkregen. Volgens het platform gaat het om openbaar beschikbare data en is er geen sprake van een datalek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jabra introduceert UC- en Microsoft Teams gecertificeerde Evolve

09-04-2021 10:23 Hardware.info
Jabra presenteert met de Evolve2 30 een nieuwe UC-headset die, zo claimt de maker, samenwerken moet optimaliseren en je concentratie verhogen. De 28mm luidsprekers en de digitale chipset moeten zorgen voor een audiokwaliteit die zowel voor gesprekken als het afspelen van media geschikt is. Daarnaast moet de gesprekstechnologie met twee microfoons stemmen duidelijk vast kunnen leggen. De Evolve2 30 is ook beschikbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant, die is voorzien van een speci...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Skoda Octavia nu ook als Sportline

09-04-2021 10:16 Autoweek.nl
De Skoda Octavia krijgt er een uitrustingsniveau bij. Zowel de hatchback als de station zijn vanaf de zomer leverbaar als Sportline. De prijzen maakt Skoda in een later stadium bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai Alcazar huilt niet in de discotheek

09-04-2021 10:13 Autoblog.nl

Flauwe koppen op de vrijdagmorgen. Maar de Hyundai Alcazar heeft zijn naam niet mee. Echter, is die auto de moeite waard? Hyundai is lekker bezig de laatste. In record-tempo blijven de Zuid-Koreanen zich ontwikkelen en hun gamma uitbreiden. Vandaag doen ze dat met de Hyundai Alcazar. Het is de zoveelste crossover in het model-portfolio van […]

The post Hyundai Alcazar huilt niet in de discotheek appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI registreert meer dan 25 Spatium-SSD's bij de ECC

09-04-2021 10:12 Hardware.info
MSI heeft tijdens de CES-beurs bekendgemaakt dat de fabrikant in de ssd-markt stapt. Zo toonde men een pcie 4.0-ssd die lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 7.000 en 6.900 MB/s moet behalen. Naast een maximale capaciteit van 4 TB en het gebruik van tlc-flashgeheugen gaf het bedrijf geen technische details, de nieuwe productlijn had ook nog geen offici?le naam. De onthulling van de eerste MSI-ssd's in januari PC Gamer heeft de vermoedelijke naam ontdekt op de website van de Euraziatis...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix sluit exclusiviteitsdeal met Sony voor Uncharted- en Spi

09-04-2021 10:11 Tweakers.net
Sony en Netflix hebben een exclusiviteitsovereenkomst afgesproken voor films van Sony-afdeling Pictures Entertainment. Netflix mag als eerste streamingdienst besluiten of het een SPE-film gaat afnemen of niet en belooft meerdere films te streamen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VS zet Chinese supercomputerfabrikanten op de zwarte lijst

09-04-2021 10:11 Tweakers.net
De Amerikaanse regering van president Biden heeft zeven Chinese supercomputingbedrijven op de entity list gezet van ondernemingen die een risico zouden vormen voor de nationale veiligheid van het land.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rolls-Royce noteert beste kwartaal in 116 jaar

09-04-2021 10:07 Autoweek.nl
Gisteren kwam het al even voorbij in een algemeen nieuwsbericht over de resultaten van moederbedrijf BMW, maar vandaag staan we graag nog even stil bij het kwartaal dat Rolls-Royce achter de rug heeft. Dat was namelijk het beste in de 116-jarige geschiedenis van het merk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lynk & Co 02 als sportieve Hatchback

09-04-2021 10:00 Autoweek.nl
Geely's Lynk & Co heeft de eerste platen vrijgegeven van een nieuwe variant van cross-over 02. De Lynk & Co 02 krijgt een sportieve versie die tegen de grond wordt geslagen en is ontdaan van zijn cross-over-look. De sportiefste versie van de 02 krijgt de opvallende toevoeging Hatchback achter zijn naam.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: BMW-rijder rijdt als BMW-rijder

09-04-2021 9:50 Autoblog.nl

BMW: Freude am asozial fahren. Oh, en natuurlijk crasht deze schitterende E39.

The post Video: BMW-rijder rijdt als BMW-rijder appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Neuralink laat makaak-aap Pong spelen met hersenimplantaten

09-04-2021 9:36 Tweakers.net
Neuralink heeft een negenjarige makaak twee hersenimplantaten gegeven en geleerd hoe deze met zijn hersenen Pong kan spelen. Eerst gebruikte het bedrijf een simpeler spel met een joystick om de hersenactiviteit te meten en begrijpen, later werd de joystick losgekoppeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen laat ID6 zien

09-04-2021 9:32 Autoweek.nl
Volkswagen trekt vlak voordat de Shanghai Motor Show zijn poorten openslaat het doek van de elektrische ID6. Het merk geeft alvast een teaserplaat vrij waarop het silhouet van de ruimere broer van de ID4 is te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EA vraagt patent aan op automatisch aanpassen moeilijkheidsgraad

09-04-2021 9:19 Tweakers.net
EA heeft een patent aangevraagd voor technologie waarmee het de moeilijkheidsgraad van een spel dynamisch en onopgemerkt kan laten aanpassen. Met deze techniek wil EA statische moeilijkheidsgradaties aanpakken en gamers langer doen spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai toch geraakt door chiptekort

09-04-2021 9:17 Autoweek.nl
Hyundai leek even immuun voor de heersende chiptekorten, maar dat lijkt definitief voorbij. Begin volgende week wordt een Zuid-Koreaanse fabriek tijdelijk stilgelegd, nadat dit eerder al met een andere fabriek gebeurde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom je Spider-Man als eerste op Netflix kunt kijken

09-04-2021 9:12 Apparata

Straks op Netflix kun je sneller Sony titels verwachten, waaronder de aankomende nieuwe Spider-Man film. Goed nieuws voor de Amerikaanse streamingdienst Netflix. Het bedrijf heeft de exclusieve rechten binnengeharkt van alle aankomende Sony films. Dat betekent dat je de nieuwste Sony titels als eerste op Netflix kunt verwachten nadat hun tijd in de bioscoop erop […]

Het bericht Waarom je Spider-Man als eerste op Netflix kunt kijken verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Processor Best Buy Guide - De beste cpu's in april 2021

09-04-2021 9:00 Tweakers.net
Wat is de beste processor? In deze eerste Processor Best Buy Guide bepalen we op basis van onze testdata wat de beste cpu's van dit moment zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google volgt illegaal Android-gebruikers volgens privacy-activis

09-04-2021 8:56 Hardware.info
Ruim een week geleden werd al bekend dat Google veel data verzamelt uit Android. Volgens een door privacy-activist Max Schrems ingediende klacht volgt de techgigant gebruikers zonder hun toestemming. Android telefoons genereren unieke codes, ongeveer net zoals Apple's Identifier for Advertisers of IDFA, die Google en derde partijen de mogelijkheid geven om browse-gedrag te volgen om zo gerichter te kunnen adverteren. De Oostenrijkse privacy-activist Max Schrems. Stefan Rossetti, jurist bij No...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tiguan Black Rino is lager dan de ‘R’

09-04-2021 8:55 Autoblog.nl

De Tiguan Black Rino is de laagste die VW heeft gemaakt tot nu toe. Een crossover verlagen. Dat is toch een beetje een raar concept. En toch zien we het overal. De verlaagde crossover is namelijk erg populair. Zo is er een Tiguan R-Line, die net even wat lager ligt. Sinds kort is er ook […]

The post Tiguan Black Rino is lager dan de ‘R’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Geef je werkplek een voorjaars-check en win een Logitech ERGO-se

09-04-2021 8:47 Hardware.info
Veel mensen brengen een groot deel van de werktijd door achter hun bureau. De ontwikkelingen van het afgelopen jaar hebben er echter voor gezorgd dat de computer ook vaak op andere plekken wordt neergezet. Voor hun thuiswerkplek zijn steeds meer mensen veroordeeld tot op een plekje achter de eettafel of misschien wel tot een plek op de bank. Maar ook het kantoor is niet altijd de ideale werkomgeving. Kantoortuinen met kakelende collega’s en ander aandachtafleiders zoals die heerlijke boterham...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EMDB 4.03

09-04-2021 8:41 Tweakers.net
Versie 4.03 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download nog geen 5MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en TheTVDB worden opgehaald, kan worden bijgehouden welke films uitgeleend zijn en kunnen films die op de harde schijf staan direct vanuit het programma gestart worden. EMDB kan worden gebruikt in diverse talen, waaronder in het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in release 4.03:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla Thunderbird 78.9.1

09-04-2021 8:37 Tweakers.net
De Mozilla Foundation heeft versie 78.9.1 van Thunderbird uitgebracht. Thunderbird is een opensourceclient voor e-mail en nieuwsgroepen, met features als ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een spamfilter, spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk. In versie 78 is onder meer een donkere modus toegevoegd en zijn ook andere onderdelen van de interface, zoals de iconen en het scherm voor het opstellen van een e-mail, onder handen genomen. Verder is de kalender-add-on Lightning nu standaard onderdeel van het programma, is er een nieuwe wizard voor het eerste gebruik en worden alleen nog MailExtensions-add-ons ondersteund. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple: Android-versie iMessage zou ons meer pijn doen dan helpen

09-04-2021 8:35 Tweakers.net
Meerdere hooggeplaatste werknemers bij Apple bevestigen geen Android-versie van iMessage te willen maken, omdat dit een obstakel zou wegnemen voor gebruikers om over te stappen naar Android-smartphones. Dit blijkt uit gesprekken die Epic Games voerde met de werknemers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigaset biedt oplossing voor ge?nfecteerde smartphones

09-04-2021 8:18 Hardware.info
Maandag schreven we over Gigaset-smartphonegebruikers die problemen met malware hebben gemeld. In de meeste gevallen bleek het om ongewenste advertenties te gaan (adware). In de loop van de week heeft ComputerBase meerdere malen contact gehad met de fabrikant, waardoor meer informatie naar boven is gekomen. Zo heeft Gigaset bevestigd dat de malware verspreid kon worden vanwege een gehackte server. Aangezien het om een specifieke update-server gaat, zijn niet alle telefoons van het bedrijf get...
Lees het hele artikel op Hardware.info

.Adv - Haal meer uit je internet met deze speeltips voor high-en

09-04-2021 8:00 Tweakers.net
De term ‘NASA-pc’ in combinatie met de gevleugelde uitspraak ‘kan mijn pc Crysis draaien?’ is een langlopende grap in de gameswereld. Om de zoveel tijd komen er immers games voorbij die het uiterste vragen van het systeem waarop ze worden gespeeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Knotsgekke Palladium krijgt ‘digitaal logboek’

09-04-2021 7:58 Autoblog.nl

De bizar gestileerde Aznom Palladium krijgt een bijzonder digitaal logboek. Revolutionair voor zo’n gevaarte. Af en toe lijkt de autoindustrie wel een beetje op de wereld zoals deze 65 miljoen jaar geleden was. In het krijt-tijdperk waren de dinosauri?rs groot, groter, grootst. Juist deze diertjes wisten zich niet aan te passen aan de nieuwe omstandigheden […]

The post Knotsgekke Palladium krijgt ‘digitaal logboek’ appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl