Koopje: alles wat de Apple Watch kan, maar dan voor ?95

21-09-2017 11:20 Apparata
WatchOS 4 is uit en dat maakt de Apple Watch nog geschikter voor sporters. Maar kende je dit veel goedkopere alternatief al? Xiaomi staat bekend om het feit dat ze producten maken die qua specificaties mee kunnen met Apple en Samsung, maar dan wel voor een aantrekkelijkere prijs. De Xiaomi Huami Amazfit is zo’n product. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google neemt deel van HTC's R&D-team over voor 1,1 miljard USD

21-09-2017 10:55 Hardware.info
Google neemt voor 1,1 miljard USD een deel van HTC’s R&D-divisie over die verantwoordelijk is voor smartphones. Dat meldt HTC in een persbericht. De deal betekent niet onmiddellijk het einde van het merk HTC op de smartphonemarkt: volgens het concern zou het werk aan een volgend topmodel al begonnen zijn. De beide bedrijven hopen de deal begin 2018 te hebben afgerond. Naast de werknemers ontvangt Google ook een non-exclusieve licentie voor het gebruik van HTC-patenten, plus toegang tot HTC’...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toggles in Bedieningspaneel iOS 11 schakelen wifi en bluetooth n

21-09-2017 10:47 Tweakers.net
De toggles voor bluetooth en wifi in het Bedieningspaneel in iOS 11 schakelen bluetooth en wifi niet uit. In iOS 10 is dat nog wel zo. Apple houdt wifi en bluetooth aan om bijvoorbeeld AirDrop mogelijk te blijven maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Tesla en AMD werken aan chip'

21-09-2017 10:44 Autoweek.nl
Tesla zou samen met chipfabrikant AMD aan een eigen chip voor zelfrijdende auto's werken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Aanvallers achter CCleaner-hack richtten zich op grote techbedr

21-09-2017 10:26 Tweakers.net
Cisco's beveiligingsonderdeel Talos heeft een nieuwe analyse gepubliceerd van de CCleaner-hack. Het bedrijf heeft bestanden van de command-and-controlserver van de malware in handen gekregen waaruit blijkt dat de aanvallers zich richtten op grote techbedrijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het wild: Jaguar XJ-S (1990)

21-09-2017 10:16 Autoweek.nl
Het is misschien niet de meest zeldzame Britse klassieker, maar de extravagante Jaguar XJ-S is zeker het fotograferen waard. Dit exemplaar bivakkeert al zijn hele leven in ons land.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LOL! Schoolbus rijdt per ongeluk circuit op tijdens race

21-09-2017 10:12 Autoblog.nl
Een verkeerde afslag met bijzondere gevolgen. Die grote gele schoolbussen blijven een typisch Amerikaans fenomeen, net als dat scholieren met een veel te grote tas op de rug tegen de wind in fietsend dat voor Nederland zijn. De chauffeur van deze bus heeft kennelijk ambities om in competitieverband te gaan racen. Het gele gevaarte werd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iOS 11: Wi-Fi en Bluetooth NIET uit te schakelen via Control Cen

21-09-2017 10:04 Apparata
Met de release komen dingen boven water die Apple nooit heeft verteld. E?n van de belangrijkste vernieuwingen van iOS 11 is het opgefriste Controle Center. Er zijn nu aanpasmogelijkheden en het Controle Center is beeldvullend als je omhoog veegt met je vinger. Met iOS 10 was het mogelijk om zaken als Wi-Fi en Bluetooth uit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toshiba verkoopt geheugendivisie aan consortium met SK Hynix, Ap

21-09-2017 10:00 Tweakers.net
Toshiba heeft besloten om alle aandelen van het onderdeel van de nandgeheugenproductie te verkopen aan een consortium dat wordt geleid door investeerder Bain en SK Hynix. Western Digital vist nu achter het net en gaat de lopende juridische procedures tegen Toshiba uitbreiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Square Enix geeft details en beelden vrij van survivalshooter Le

21-09-2017 9:50 Tweakers.net
Square Enix heeft meer bekendgemaakt over zijn nieuwe survivalshooter Left Alive en de eerste beelden van de game getoond. Het spel speelt zich af in 2127 in Rusland. De game komt volgend jaar uit voor de PlayStation 4 en op Steam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toshiba bereikt akkoord over overname NAND-tak

21-09-2017 9:16 Hardware.info
Toshiba heeft woensdag een een akkoord gesloten waarmee het zijn geheugentak verkoopt aan een consortium geleid door Bain Capital. In het consortium zitten ook de bedrijven Apple, Dell, SK Hynix en Hoya. Bij de deal is 18 miljard dollar gemoeid. Als onderdeel van de deal geven Apple, Dell, Kingston en Seagate ongeveer 440 miljard yen, omgerekend 3,3 miljard euro, uit aan aandelen in de geheugendivisie, schijft Bloomberg. Volgens EE Times hoopt Toshiba 'binnenkort' een definitieve overeenkomst t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Tesla werkt samen met AMD aan chip voor zelfrijdende auto'

21-09-2017 8:52 Tweakers.net
Tesla werkt samen met AMD aan een chip voor zijn zelfrijdende auto's, meldt CNBC. Er zouden vanuit Tesla vijftig medewerkers betrokken zijn bij het project, waaronder cpu-architect Jim Keller die jarenlang bij AMD werkte.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verkoop bedrijfsauto's Europa blijft stabiel

21-09-2017 8:47 Autoweek.nl
De verkoop van nieuwe bedrijfsauto's in de Europese Unie is in augustus op een vergelijkbaar niveau uitgekomen als een jaar eerder, op iets meer dan 151.000 voertuigen. Dat maakte de Europese brancheorganisatie voor de automobielindustrie ACEA bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google neemt groot belang in HTC

21-09-2017 8:34 Apparata
Wellicht dat de zoekgigant iets weet te maken van het steeds vaker teleurstellende HTC. Techbedrijf Google zet een nieuwe grote stap. Het Amerikaanse bedrijf neemt de smartphone-tak van HTC over voor een bedrag van 1,1 miljard dollar. Zo’n 2.000 medewerkers van HTC gaan nu voor Google werken. Het is geen totale overname. Zo opereert HTC […]
Lees het hele artikel op Apparata

Man sloopt dikke BMW. Alw??r.

21-09-2017 8:34 Autoblog.nl
Sommige ontevreden klanten laten het er niet bij zitten, zoals deze Italiaan. Mogelijk zegt de naam Hadi Pourmohseni je nog iets. Deze Italiaan was dermate ontevreden met de kwaliteit van de door hem geleasede BMW M6 uit 2008 en met de service van de dealer, dat hij de auto in 2013 voor de deur van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD stapt volgend jaar over naar 12nm-proced? voor Ryzen en Vega

21-09-2017 8:24 Tweakers.net
AMD stapt begin volgend jaar over naar het 12nm-lp-finfet-proced? van GlobalFoundries voor de productie van Ryzen-cpu's en Vega-gpu's. Momenteel worden deze chips bij dezelfde chipfabrikant op een 14nm-proced? gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe MG6 gepresenteerd

21-09-2017 8:00 Autoweek.nl
Het tegenwoordig Chinese MG is al eerder opgedoken in de categorie 'lekker irrelevant, toch interessant' en ook vandaag speelt het ooit Engelse merk de hoofdrol in die rubriek. MG heeft namelijk een volledig nieuwe generatie van de 6 gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gigabyte hint op komst nieuwe Nvidia Ti-videokaart

21-09-2017 7:58 Tweakers.net
Gigabyte hint in een bericht op Facebook naar een nieuwe Ti-videokaart. Mogelijk verwijst de fabrikant hiermee naar de komst van de GTX 1070 Ti, waar sinds vorige week een gerucht over gaat. Die snellere versie van de GTX 1070 zou de AMD RX Vega 56 moeten overtreffen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Intel stelt Cannonlake-processors uit tot eind 2018

21-09-2017 7:58 Hardware.info
Intels aankomende 10nm-processors, genaamd Cannonlake, lijken pas eind 2018 op de markt te komen. Dit suggereren bronnen waarmee Digitimes contact heeft. Dit is later dan de eerste helft van 2018 die tot op heden verwacht werd. Bij een presentatie in China heeft Mark Bohr, een ingenieur van Intel, overigens vandaag een wafer met Cannonlake-processors getoond, schrijft TrustedReviews. Opvallend genoeg claimt Bohr dat Intel nog steeds de wet van Moore volgt, ook al heeft het bedrijf in de afgelop...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tanken? Niet tijdens de spits!

21-09-2017 7:45 Autoblog.nl
Dynamische prijzen aan de pomp maken dat het goed is om even op de klok te kijken voor je gaat tanken. Uit een rondgang van BNR is gebleken dat steeds meer pomphouders in Nederland hun brandstofprijzen laten fluctueren gedurende de dag. Daardoor is het vaak duurder om tijdens de spits te tanken dan daarbuiten. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gigabyte hint naar komst 1070 Ti

21-09-2017 7:21 Hardware.info
Gigabyte heeft een Facebook-bericht gemaakt, waarin het bedrijf hint naar de komst van een nieuwe Ti-kaart. Hiermee lijkt het bedrijf het bestaan van een Nvidia GTX 1070 Ti te bevestigen, waarvan een week geleden de eerste geruchten opdoken. Het bericht bestaat uit een afbeelding waarin een clown staat die doet denken aan de horrorfilm It. Daarbij is een afbeelding van een videokaart met de Gigabyte Aorus-koeler, een portemonnee waar met een ballon geld uit verdwijnt en de gestileerde letters "...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google neemt deel HTC over voor 1,1 miljard dollar

21-09-2017 7:09 Tweakers.net
Google neemt een deel van HTC over. De Taiwanese smartphonemaker blijft smartphones maken, ondanks dat een deel van het personeel overgaat. De gedeeltelijke overname geeft HTC naar eigen zeggen financi?le ruimte.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ziggo test docsis 3.1-apparaten in het lab

21-09-2017 6:00 Tweakers.net
Ziggo gaat gebruikmaken van docsis 3.1. De aanbieder test apparatuur voor docsis 3.1 in het eigen laboratorium. Wanneer de aanbieder de techniek in modems bij klanten zal gaan testen, is momenteel nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sneller vast internet - De lange adem van oude netwerken

21-09-2017 6:00 Tweakers.net
Welke techieken zetten de aanbieders van vast internet in om hun netwerken sneller te maken? In dit artikel bekijken we hoe KPN zijn aloude kopernetwerk van upgrades voorziet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Be quiet! Pure Power 10 review: stabiliteit in ruil voor iets me

21-09-2017 5:59 Hardware.info
Tussen de mininghypes door worden er af en toe nog voedingen op de markt gebracht voor mensen met minder dan zes videokaarten. In het segment van 500 tot 700 watt voedingen is er genoeg concurrentie en dus voldoende keuze om de basis te leggen voor een systeem met slechts twee of misschien zelfs ??n enkele videokaart. Be quiet! geeft gehoor aan de groep van gewone stervelingen met een beperkt budget, die toch een fatsoenlijke voeding wensen, met de serie van Pure Power 10-voedingen.?Zet deze de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kijken! De nieuwe trailer van The Punisher

20-09-2017 23:21 Apparata
Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van deze laatste Marvel-serie. En het goede nieuws is dat de serie nog dit jaar beschikbaar komt via de streamingdienst. We zagen The Punisher (Frank Castle) onlangs al via Netflix voorbijkomen, dat was tijdens het tweede seizoen van Daredevil. In die serie had hij een half seizoen een belangrijke […]
Lees het hele artikel op Apparata

Android Oreo b?ta voor Samsung Galaxy S8 gespot

20-09-2017 21:55 Apparata
Draait jouw smartphone binnenkort ook op het nieuwe Android 8.0? Nog niet zo lang geleden presenteerde Google de mogelijkheden van haar nieuwste mobiele softwaresysteem, Android Oreo. Zoals gewoonlijk duurt de uitrol van een nieuw Android-systeem langer dan gewenst, zelfs bij grote vlaggenschepen zoals de Galaxy S8. Samsung heeft daar echter een oplossing voor in petto. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Schrecklich! BMW F80 M3 legt het loodje

20-09-2017 21:48 Autoblog.nl
Naar verluidt kreeg deze M3 puntenaftrek van de jury, omdat de landing niet helemaal vlekkeloos verliep. Een combinatie van ongelukkige omstandigheden leidde in het germanesque Rheinland-Pfalz onlangs tot een afgeschreven BMW F80 M3 (rijtest). De 21-jarige bestuurder van de BMW reed op de A6 richting Mannheim met een nette snelheid van zo’n 150 kilometer per […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ontwikkelaar zet experimentele Android 8.0-firmware voor Nexus 4

20-09-2017 21:05 Tweakers.net
Een ontwikkelaar heeft een port gemaakt van Android 8.0 Oreo voor de Nexus 4 uit 2012. De ondersteuning vanuit Google voor deze telefoon is al enige jaren ten einde. De build is nog lang niet stabiel en kent veel bugs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Roadmap bevestigt komst quad-core Intel NUCs

20-09-2017 21:05 Hardware.info
Nu het meer dan waarschijnlijk lijkt dat Intel eind dit jaar zijn nieuwe generatie Gemini Lake en Coffee Lake processors zal presenteren, licht CNXSoft, aan de hand van een ontvangen NUC roadmap, alvast een tipje van de sluier op van wat op dat gebied te verwachten is in 2018 en 2019. Zo staat een hele nieuwe generatie NUCs op stapel van het “Hades Canyon VR” NUCxi7HVK model met 100W Intel Core i7-xxxxK Kaby Lake-H processor tot de “June Canyon Celeron” NUC7CJYH met 10W Intel Celeron J4005 dual...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Arnie is in zijn hum met nieuwe elektrische Hummer H1

20-09-2017 20:59 Autoblog.nl
I’ll be back – de Hummer H1. Arnold Schwarzenegger, liefhebber van allerlei soorten Hummers, heeft weer een heuse H1! De governator staat bekend om zijn liefde voor auto’s en was naast de native American uit de TV-serie Renegade een van de eersten die priv? rondrijden in een Hummer H1 bon ton maakte. De auto paste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lamborghini Hurac?n Super Trofeo Evo gepresenteerd

20-09-2017 20:55 Autoweek.nl
Lamborghini liet met een teaservideo weten dat het vandaag een speciale Hurac?n zou onthullen. De illusie werd gewekt dat het merk een Squadra Corse-versie van het model klaar had gestoomd, maar het mocht niet zo zijn. Wel presenteert Lamborghini een opgewaardeerde Hurac?n Super Trofeo, de Super Trofeo Evo!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cortana kan artikelen doorsturen van telefoon naar pc met Window

20-09-2017 20:45 Tweakers.net
Microsoft heeft een functie om nieuwsartikelen door te sturen van telefoon naar pc toegevoegd aan Windows 10. De functie zit in de nieuwste Insider-preview van het besturingssysteem en werkt via de Cortana-dienst van de softwaregigant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Google neemt stervend HTC over

20-09-2017 20:41 Apparata
Kan Google het tij nog keren voor de Taiwanezen? HTC heeft ons de laatste jaren niet weten te overtuigen, zo blijkt uit de nogal karige kwartaalcijfers waarmee het Taiwanese bedrijf op de proppen is gekomen de afgelopen jaren. Na een succesvolle beginperiode in het Android-tijdperk, lijkt een faillissement onvermijdelijk. Gelukkig voor HTC wil collega Google […]
Lees het hele artikel op Apparata

Inkomsten uit muziek in VS stijgen door streaming

20-09-2017 20:18 Tweakers.net
De inkomsten voor de muziekindustrie in de Verenigde Staten zijn afgelopen jaar met 18 procent gestegen ten opzichte van 2015. Dat komt door de sterke stijging van streaming, via abonnementen van bijvoorbeeld Spotify, Deezer, Apple Music en Google Play Music.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HP introduceert nieuwe Envy Photo all-in-one printers

20-09-2017 20:13 Hardware.info
HP heeft vandaag een drietal nieuwe all-in-one inkjet printers gelanceerd in zijn Envy Photo-lijn. De Photo 6230, 7130 en 7830 zijn, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk bedoeld voor het uitprinten van foto's en zouden het afdrukken via een smartphone makkelijker moeten maken. De Envy Photo-reeks is de opvolger van de Photosmart-lijn. Alle drie zijn voorzien van dual band WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth Low Energy en een USB 2.0-aansluiting. Ze hebben een maximale scan-resolutie van 1200...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Europa wil zonder steun andere landen techbedrijven hogere bela

20-09-2017 19:32 Tweakers.net
De Europese Unie wil desnoods zonder steun van andere westerse landen techbedrijven hogere belastingen gaan opleggen. De belasting die bedrijven met digitale diensten betalen ligt rond 10 procent, terwijl bedrijven die fysieke producten maken veel meer belasting betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO

20-09-2017 19:26 Autoblog.nl
Witheet nieuws uit Sant’Agata Bolognese. Lamborghini begon ons gisteren opeens te plagen. Op ‘de’ sociale media slingerde het merk eerst een foto naar buiten van een in schaduwen gehulde grijze Gallardo. Daarna volgde een video met flitsen van een grijze Huracan, inclusief gele details en wilde spoilers. Hier bij autoblog worden we niet graag geplaagd, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Shocking: PS4 game patch laat volledige systeem crashen

20-09-2017 19:16 Apparata
Schadeclaims incoming! Ubisoft heeft in de gamewereld niet bepaald een positief imago. Waar het vandaag de dag bekend staat als een ware melkkoe van populaire producten, maakte de ontwikkelaar vroeger naam dankzij grote games zoals Assassin’s Creed, Far Cry en natuurlijk Tom Clancy games. Laatstgenoemde zorgt er echter voor dat het bedrijf heel wat schadeclaims […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nest introduceert deurbel

20-09-2017 19:06 Tweakers.net
Alphabet-dochterbedrijf Nest heeft zijn eerste deurbel gepresenteerd. De bel heeft een camera met een beeldhoek van 160 graden en beschikt over een eigen internetverbinding. Gebruikers kunnen met bezoekers spreken via de microfoon en luidspreker in de bel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus lanceert Callection limited edition productlijn

20-09-2017 18:50 Hardware.info
OnePlus introduceert in samenwerking met de Franse fashion designer Jean-Charles de Castelbajac de “Callection” productlijn. Het pronkstuk moet een limited edition zijn van de meest recente smartphone met de naam OnePlus 5 JCC+. De lijn bestaat verder uit verschillende accessoires en items zoals holsters, tassen, petten en T-shirts. Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyonc? en zelfs Paus Johannes Paulus II. Om de samenwerking te vieren, organiseert OnePlus twee pop-up...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple Watch Series 3 kan onbedoeld 4g-verbinding verliezen

20-09-2017 18:40 Tweakers.net
Apple werkt aan een fix voor een bug in de 4g-versie van de Apple Watch Series 3. Het horloge maakt verbinding met wifi-netwerken zonder erop in te loggen, waardoor gebruikers de 4g-verbinding verliezen en dus geen internet meer hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Total Commander 9.10 b?ta 1

20-09-2017 18:39 Tweakers.net
De eerste b?tarelease van Total Commander versie 9.10 is uitgekomen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in twee?n is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopi?ren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geprijsd: vernieuwde BMW i3

20-09-2017 18:21 Autoweek.nl
Tijdens de IAA van Frankfurt schoof BMW de gefacelifte i3 naar voren, een moment dat samenviel met de toevoeging van de sportiever ingestelde i3s aan het gamma. Vandaag laat BMW weten wat de twee elektro-BMW's moeten kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gebruikers Airbnb in VS kunnen restaurants boeken vanuit app

20-09-2017 18:16 Tweakers.net
Gebruikers van Airbnb kunnen in de VS vanuit de app restaurants gaan reserveren. Dat is mogelijk in zestien restaurants. Gebruikers krijgen een selectie van restaurants in de buurt te zien, aldus het bedrijf. Dat gebeurt via een dienst, waar Airbnb eerder dit jaar in investeerde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wat we al weten over de nieuwe Mercedes CLS

20-09-2017 18:02 Autoblog.nl
Onder andere dat ‘ie waarschijnlijk niet eens ‘CLS’ gaat heten… Als je vierdeurs coup?’s haat, dan werkt het wellicht kathartisch om een vroege Mercedes CLS ritueel te verbranden. Mercedes kwam immers als eerste op de proppen met een vierdeurs coup?. Of beter gezegd, het merk uit Stuttgart was het eerste dat die benaming gaf aan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Consortium met Apple en Dell heeft deal met Toshiba voor koop g

20-09-2017 17:52 Tweakers.net
Een consortium onder leiding van investeerder Bain Capital, waarin verder ook Dell, Apple en SK Hynix zitten, betaalt naar verluidt vijftien miljard dollar voor de nandgeheugendivisie van Toshiba. Het Japanse bedrijf heeft de deal nog niet aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pimax heeft ruim half miljoen euro opgehaald voor productie van

20-09-2017 17:41 Tweakers.net
Pimax heeft binnen enkele dagen omgerekend ruim een half miljoen euro binnengehaald met zijn campagne op Kickstarter. Met het geld wil de Chinese fabrikant een vr-bril maken met een 8k-resolutie. Op de CES-beurs begin dit jaar toonde het bedrijf al een prototype.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Home Mini en Pixelbook gelekt

20-09-2017 17:23 Hardware.info
Nog een tweetal weken?voordat Google zijn Pixel 2 smartphones aankondigt?op een event in San Francisco. De verwachtingen zijn echter dat niet alleen de nieuwe Pixels aangekondigd worden, maar ook een mini versie van zijn Home speaker, alsmede een update van zijn Chromebook Pixel. Dit gerucht kwam?vorige maand?ook al eens naar boven en nu de offici?le foto's en prijzen gelekt zijn, lijkt dit ook heel aannemelijk. De offici?le naam voor de mini-speaker is "Google Home Mini" en deze zou beschikbaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Justice!(?) Vettel’s motor kaputt door touch? in Singapore

20-09-2017 17:01 Autoblog.nl
Keiharde karma voor Sebbie. Het ging afgelopen weekend weer helemaal mis voor Max in de Grand Prix van Singapore. De meesten zijn het er wel over eens dat het een ongelukkig race incident betrof. De drie brokkenpiloten in kwestie hadden allen misschien iets kunnen doen om het ongeluk te voorkomen, maar uitwijken en ‘na u’ […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PlayStation 4-bezitters zeggen dat Rainbow Six Siege-patch conso

20-09-2017 16:47 Tweakers.net
Verschillende spelers van Rainbow Six Siege op de PlayStation 4 zeggen dat de nieuwste update voor het spel hun console kapot heeft gemaakt. De harde schijf zou het na de update begeven. Ubisoft erkent dat er een probleem is en zegt het samen met Sony te onderzoeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SugarSync 3.8.5

20-09-2017 16:33 Tweakers.net
Versie 3.8.5 is uitgekomen van SugarSync. Deze onlineopslag- en synchronisatiedienst is vergelijkbaar met diensten als Dropbox, Google Drive, OneDrive en iCloud. Het programma kan worden gebruikt om een back-up te maken of makkelijk op verschillende plaatsen toegang tot bestanden te hebben. SugarSync heeft alleen betaalde abonnementen met een opslag van 100, 250 of 500GB, met prijzen vanaf 75 dollar per jaar. Een gratis account voor drie maanden met 5GB opslag, om het uit te proberen is ook mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden van SugarSync is hier te vinden en vergelijken met andere diensten kan hier. Clients bestaan voor diverse mobiele platforms, Windows en macOS, maar nog niet voor Linux. Daarnaast is er een Outlook-plug-in. In deze uitgave is onder meer ondersteuning toegevoegd voor apfs, het nieuwe bestandsysteem van Apple.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Evleaks: Huawei komt ook met Mate 10 Lite

20-09-2017 16:14 Tweakers.net
Volgens smartphone-insider Evan Blass komt Huawei met minimaal drie varianten van de Mate 10-smarpthone. Naast de gewone uitvoering en het Pro-model, komt er een Lite-variant. Blass noemt nog een vierde codenaam, maar onduidelijk is of dat ook om een Mate 10-model gaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vivaldi 1.12.955.36

20-09-2017 16:08 Tweakers.net
Versie 1.12 van de webbrowser Vivaldi is uitgekomen. Vivaldi is een webbrowser die wordt ontwikkeld door voormalige werknemers van Opera. Hij richt zich voornamelijk op powerusers en gebruikers van Opera voor de overstap op Chromium, hoewel ook deze browser daarop is gebaseerd. Vivaldi heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals mousegestures, stapelen van tabbladen, uitgebreide keyboardshortcuts en het maken van aantekeningen op webpagina's. De browser is gratis en wordt voor Windows, Linux en macOS ontwikkeld. De belangrijkste verbeteringen in versie 1.12 zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In zesvoud: McLaren MSO 570GT

20-09-2017 16:02 Autoweek.nl
McLaren Special Operations (MSO) heeft zes bijzonder geconfigureerde 570 GT's in het leven geroepen. De kleine serie McLarens knipoogt naar de F1 XP GT uit 1997.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

McLaren komt op de proppen met potente polygonen

20-09-2017 15:51 Autoblog.nl
Je hebt hypercars en je hebt hypercars. Deze McLaren Ultimate Vision GT valt in de laatste categorie, maar helaas bestaat ‘ie voor nu alleen in de virtuele wereld. De auto zit namelijk in het nieuwste deel van het computerspel Gran Turismo dat uitkomt in oktober. De polygonen-porno van Kazunori Yamauchi is al 20 jaar een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft gaat Windows 10 modulair maken onder codenaam 'Androme

20-09-2017 15:51 Hardware.info
20 november 1985, de dag dat Microsoft een besturingssysteem uitbracht onder de naam "Windows". Wat in feite niet meer was dan een grafische schil voor MS-DOS, is nu uitgegroeid tot het grootste besturingssysteem op de markt. 32 jaar is echter een lange periode, zeker in de technologiewereld, en als gevolg zit Windows vol met functies en componenten die door sommige apparaten niet meer gebruikt worden. Hierdoor is het vrij moeilijk om Windows aan te passen naar nieuwe apparaten, zoals bijvoorbee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OM eist jarenlange celstraffen voor online drugshandel en witwas

20-09-2017 15:42 Tweakers.net
Het Openbaar Ministerie heeft tegen twee hoofdverdachten in een drugs- en witwaszaak gevangenisstraffen van zes en vierenhalf jaar ge?ist. Het OM stelt dat de twee een criminele organisatie vormden die zich richtte op grootschalige internationale drugshandel via internet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rij-impressie: Toyota Tundra Crewmax Limited 5.7 iForce V8

20-09-2017 15:10 Autoweek.nl
Nu de benzineprijzen weer (enigszins) zijn te overzien, stappen Amerikanen opnieuw volop in full-size pick-ups. De populaire Toyota Tundra biedt met z'n 5,7-liter V8 een overdaad waarvan Aygo-adepten en Prius-piloten alleen maar kunnen dromen. Over de kunst ?n keerzijdes van schaamteloos genieten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl