Fairphone onderzoekt mogelijkheid Android 8-update voor Fairphon

15-01-2019 17:37 Tweakers.net
Het Nederlandse Fairphone onderzoekt de mogelijkheid om zonder ondersteuning van Qualcomm opnieuw een Android-update uit te brengen voor zijn Fairphone 2, die op de niet langer ondersteunde Snapdragon 801 draait. Het gaat ditmaal om Android 8 Oreo.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CAI Harderwijk legt glasvezel aan in buitengebied zonder extra v

15-01-2019 17:26 Tweakers.net
Stichting CAI Harderwijk begint met het aanleggen van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Harderwijk. Afnemers hoeven hier geen extra vergoeding voor te betalen. De stichting heeft het lokale glasvezelnetwerk van Harderwijk inmiddels weer volledig in handen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Antec presenteert 'budget' NX100 miditower met transparant zijpa

15-01-2019 16:59 Hardware.info
De nieuwste toevoeging aan de line-up behuizingen van Antec is de NX100. Het gaat om een 'budget' atx miditower met een afmeting van 430 x 190 x 462 mm. De behuizing heeft een volledig transparant zijpaneel en is zwart van kleur met grijze en gele accenten. Videokaarten met een lengte tot 350 mm en cpu-koelers met een hoogte tot 155 mm kunnen worden ge?nstalleerd. In totaal kunnen er vijf 120mm casefans worden ge?nstalleerd. Standaard wordt een enkele 120mm fan meegeleverd. Er is ruimte voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Le Mans-winnaar wordt vervanger van Verstappen

15-01-2019 16:46 Autoblog.nl
Continu?teit, daar houden we van. Zijn naam zal niet direct bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar toch is Sebastien Buemi al jaren actief in de Formule 1. De Zwitser maakte in 2009 zijn debuut in de koningsklasse en kwam drie jaar lang uit voor Toro Rosso. Een promotie zat er echter niet voor hem […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fortnite-spelers helpen georganiseerde misdaad

15-01-2019 16:40 Apparata
V-bucks is een bron voor witwassen en andere criminele activiteiten. Fortnite is immens populair. Het spel is gratis, maar voor allerlei extra’s, zoals wapens en skins, moet je fysiek geld afrekenen. Dit doe je door V-bucks te kopen. Deze kan je in de offici?le Fortnite-winkel kopen per 1.000,- voor ongeveer ? 10,-, maar ook op […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Microsoft werkt aan compatibiliteit Windows met vouwbare scherm

15-01-2019 16:35 Tweakers.net
Microsoft werkt naar verluidt aan de nodige aanpassingen om Windows te laten werken op apparaten met vouwbare en dubbele schermen. Volgens bronnen van The Verge is dit gebied voor Microsoft belangrijk en wordt er veel geld in gestopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony laat nieuwe partyspeaker zien met ingebouwde bekerhouders

15-01-2019 15:45 Hardware.info
Met de GTK-PG10 introduceert Sony een speaker ontworpen voor buitengebruik.?De GTK-PG10 is eenvoudig te vervoeren dankzij de kubusvorm en ingebouwde handgrepen. Ingebouwde tweeters verspreiden het geluid optimaal in de Outdoor Party Mode. Tevens zorgt dit voor meer volume en helderheid. De DSP (Digital Signal Processor) past automatisch de audio-instellingen aan om de openluchtprestaties te optimaliseren. De partyspeaker kan op een statief gezet worden en heeft een accu die tot 13 uur mee zou m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Officieel: Volkswagen en Ford gaan met elkaar in zee

15-01-2019 15:36 Autoblog.nl
Dit zag niemand aankomen. Ford en Volkswagen schijnen volgens de geruchten al langere tijd een samenwerking te overwegen, maar pas vorige week kwamen er daadwerkelijk geloofwaardige geluiden naar buiten. Volgens betrouwbare bronnen waren beide partijen dichtbij een akkoord en zou de aankondiging niet veel langer op zich laten wachten. Inmiddels blijken de geruchten inderdaad te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei-oprichter ontkent spionage voor Chinese overheid

15-01-2019 15:26 Tweakers.net
Huawei-oprichter Ren Zhengfei is in de openbaarheid getreden om te ontkennen dat Huawei namens de Chinese regering aan spionage doet. Dat Ren in het openbaar spreekt, is zeldzaam. De laatste keer was in 2016.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

T-Mobile heeft landelijke storing op mobiel netwerk - update

15-01-2019 15:01 Tweakers.net
T-Mobile kampt met een landelijke storing op het mobiele netwerk. Daardoor kunnen veel klanten geen gebruik maken van bellen, sms'en mobiel internetten. T-Mobile zegt al te weten wat de oorzaak is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WhatsApp oprichter wil van zijn Porsches af

15-01-2019 14:55 Autoblog.nl
Wie helpt hem? WhatsApp is vandaag de dag helemaal ge?ntegreerd in de maatschappij. Is het de beste applicatie voor online berichtenverkeer? Welnee. Alternatieven als Telegram, LINE of WeChat bieden veel meer functies, maar WhatsApp is inmiddels zo onderdeel van een smartphone geworden dat je er niet omheen kunt. Dit is vooral in het Westen zo, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoin miner Bitmain sluit de Nederlandse mijn

15-01-2019 14:55 Apparata
Mining gigant sluit de deuren van het Amsterdamse kantoor door cryptocrisis. Als je Bitcoin (BTC) wilt kopen kun je natuurlijk op een cryptobeurs jouw slag slaan. Een andere manier is om ze te verdienen met mining. Als we het simpel uitleggen komt het erop neer dat alle transacties van de Bitcoin in een block worden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Athom introduceert Homey-software 2.0 en Homey Pro

15-01-2019 14:26 Tweakers.net
Het Nederlandse Athom heeft versie 2.0 van de Homey-app en een nieuwe revisie van zijn Homey-basisstation uitgebracht. Ook komt er volgende maand een Homey Pro, die meer dan twee keer zoveel apps ge?nstalleerd kan hebben als de standaard Homey.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Ford en Volkswagen omarmen elkaar

15-01-2019 14:24 Autoweek.nl
Het is officieel: Ford en Volkswagen gaat op diverse vlakken uitgebreid samenwerken. De twee bedrijven gaan niet alleen samen aan de slag met bedrijfswagens, maar vinden elkaar ook op het terrein van elektrische en autonome auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW blikt zelf vooruit op vernieuwde 7-serie

15-01-2019 14:13 Autoweek.nl
De vernieuwde 7-serie heeft zich al uitgebreid laten bekijken, maar de offici?le onthulling heeft nog niet plaatsgevonden. Dat gaat morgen gebeuren, zo blijkt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia stelt GeForce driver met ondersteuning voor FreeSync besc

15-01-2019 14:05 Hardware.info
Zoals beloofd tijdens zijn presentatie op ces, heeft Nvidia vandaag zijn eerste driver met ondersteuning voor VESA Adaptive Sync-technologie beschikbaar gesteld.?Deze technologie, die de verversingsfrequentie van de monitor synchroniseert met de beeldopbouw van de GPU, kennen we echter beter onder een andere naam: AMD FreeSync. GeForce driver 417.71 is vanaf nu beschikbaar en stelt gebruikers met een monitor met ondersteuning voor adaptive sync in staat de verversingsfrequentie van de monitor t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Supra is minder krachtig dan een GT86!

15-01-2019 13:46 Autoblog.nl
Beetje lullig, dat wel. Bij het stoere uiterlijk van de Toyota Supra mag je ook een stoere krachtbron onder de motorkap verwachten. Dat zit bij de nieuwe GR Supra wel snor, met een geblazen zescilinder van BMW. Helaas worden dit soort motoren de moeder belast in Nederland, waardoor je de Japanse sportwagen hier niet voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Renault Clio in beeld

15-01-2019 13:42 Autoweek.nl
Eerder vandaag konden we jullie de eerste foto van de nieuwe Peugeot 208 laten zien en nu is ook het eerste beeldmateriaal opgedoken van zijn grootste concurrent uit eigen land: de Renault Clio.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple verliest 500 miljoen door batterijschandaal

15-01-2019 13:39 Apparata
Actie om batterij goedkoop te vervangen tast winst van iPhone-maker aan. Apple verdient niet alleen geld aan de verkoop van iPhones, maar ook aan de verkoop van vervangbare onderdelen. Normaal gesproken verkoopt Apple zo’n 1 tot 2 miljoen batterijen per jaar, tegen een prijs van $ 79,- per stuk. Toen Apple eind 2017 slechte publiciteit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung Galaxy S10 mogelijk getoond tijdens UI-presentatie

15-01-2019 13:37 Hardware.info
Samsung heeft mogelijk?'per ongeluk' een render laten zien van de Galaxy S10 in een One UI-presentatie voor de pers. Na de presentatie heeft het bedrijf de afbeelding vervangen. Een Reddit-gebruiker heeft in eerste instantie de render gespot. Volgens Notebookcheck heeft de Reddit-gebruiker nog nooit eerder gepost. Daarnaast zou het nog verdachter zijn dat het bericht slechts een dag voor de aankondiging van het Galaxy Unpacked event online is gezet.?Het zou dus om een marketingtactiek kunnen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Refurbished en teruggestuurde producten - Development-iteratie #

15-01-2019 13:37 Tweakers.net
Onze developers hebben dinsdag iteratie #147 opgeleverd. In deze sprint werden veel losse eindjes aan elkaar geknoopt en hebben we twee grote projecten afgerond. Allereerst gaan jullie voor het eerst te maken krijgen met refurbished en teruggestuurde producten in de Pricewatch.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla Model X is EV van het Jaar 2019

15-01-2019 13:31 Autoweek.nl
Tesla's Model X is als winnaar uit de buis gekomen bij de eerste 'EV van het Jaar'-verkiezing. De nog altijd opmerkelijke verschijning mag zich derhalve EV van het Jaar 2019 noemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MG X-Motion duikt op

15-01-2019 13:12 Autoweek.nl
Het inmiddels al sinds 2008 onder de vlag van SAIC varende MG heeft een nieuwe SUV op stapel staan: de X-Motion. Vandaag is die auto voor het eerst in productietrim buiten de deur gesnapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Panasonic GZW2004 oled - De eerste tv met Atmos via het plafond

15-01-2019 13:00 Tweakers.net
Panasonics nieuwste oledtopper, die in de Verenigde Staten GZ2000 heet, zal bij ons worden verkocht als de GZW2004.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo maken knappe koppen kans op een gratis Tesla Model 3

15-01-2019 12:42 Autoblog.nl
Even de hersenen laten kraken en aan het einde van de dag met een Tesla Model 3 naar huis. Wie twee rechterhanden heeft als het om computers gaat en interesse heeft in een Tesla Model 3 moet hackersconferentie Pwn2Own bezoeken. De organisatie heeft een toffe competitie op touw gezet, waar de winnaar een gloednieuwe Model […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Schakelt jouw iPhone vaak van WiFi naar mobiel netwerk?

15-01-2019 12:31 Apparata
Wij weten wat je moet doen om jouw databundel te sparen. Sinds de update naar iOS 12 heeft een aantal iPhones last van netwerkinstabiliteit. De iPhone verliest dan plotseling de verbinding met het WiFi-netwerk en schakelt over naar een 4G-verbinding. Dat is niet handig want zo kan je ongemerkt veel data verliezen. Ook wanneer je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toyota Supra ook met viercilinders

15-01-2019 12:30 Autoweek.nl
De herboren Supra schittert momenteel op de beursvloer van Detroit. Wat blijkt: de auto komt niet alleen met een zes-in-lijn beschikbaar!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skype werkt aan functie om achtergrond in videochats te vervagen

15-01-2019 12:28 Tweakers.net
In de jongste previewversie van Skype Desktop zit een nieuwe functie om tijdens videochats de achtergrond te vervagen. De mogelijkheid, bedoeld om de privacy van de gebruiker te waarborgen, is beschikbaar op Windows, macOS en Linux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

True Black: VESA komt met DisplayHDR standaard voor Oled-scherme

15-01-2019 12:01 Hardware.info
Door al het CES-geweld van vorige week was het ons bijna ontgaan, maar net voor CES begon, op 3 januari, zond VESA een persbericht de wereld in dat het een nieuwe standaard had gelanceerd:?DisplayHDR True Black.?Dit is net iets meer dan een jaar nadat het de eerste 3 HDR standaarden publiceerde voor LCD schermen. De nieuwe standaard is niet alleen bedoeld voor OLED-panelen maar ook voor schermen die zich van andere zgn. emissive?technieken bedienen.?Emissive panelen hebben pixels die zelf het l...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier, het bewijs dat Belgen een BMW willen rijden

15-01-2019 11:45 Autoblog.nl
Volkswagen en Mercedes vallen ook goed in de smaak. Waar Nederlanders smelten van Volkswagens, Opel en Peugeot zijn de Belgen wat meer premium aangelegen. De bestverkochte tweedehands auto’s van 2018 in Belgi? tonen een ander lijstje in vergelijking met onze uitkomst. BMW had al een grote vinger in de pap bij de Belgische nieuwe autoverkoop, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Enkele Noord-Hollandse ziekenhuizen zeggen operaties af vanwege

15-01-2019 11:25 Tweakers.net
In de ziekenhuizen van de Noordwest Ziekenhuisgroep gaan diverse operaties en afspraken niet door. Het ziekenhuispersoneel kan door een ict-storing niet bij de pati?ntendossiers komen. Hoe lang de storing nog duurt is onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YouTube voor iOS laat kijker al swipend het volgende of vorige f

15-01-2019 11:23 Tweakers.net
YouTube voegt een functie aan zijn iOS-app toe waarmee gebruikers het volgende filmpje in de lijst kunnen bekijken door naar links of rechts te vegen. De nieuwe functie moet later deze week beschikbaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia brengt driver uit voor ondersteuning van FreeSync-monitor

15-01-2019 11:18 Tweakers.net
Nvidia heeft voor zijn Geforce-videokaarten driverversie 417.71 uitgebracht. Met deze update voegt het bedrijf onder meer ondersteuning toe voor monitoren met het zogeheten G-Sync Compatible-label. Bij onder andere deze FreeSync-schermen kan G-Sync worden gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony introduceert Glass Sound Speaker met Hi-Res audio

15-01-2019 11:15 Hardware.info
Sony heeft de nieuwe Glass Sound speaker aangekondigd in de Benelux (LSPX-S2). Dit model is voorzien van een hi-res audio driver en Spotify Connect. De speaker heeft een minimalistisch design, aldus de fabrikant, en heeft dimbare ledverlichting. Dankzij de 'Sony Advanced Vertical Drive'-technologie wordt het geluid 360 graden rondom weergegeven. De glazen behuizing trilt mee met de geluidsgolven. Dit zorgt voor een verticale verspreiding van het geluid. De tweeter met 'organische' glazen buis he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eerste GeForce Now-gecertificeerde router met Intel 802.11ax-chi

15-01-2019 11:13 Hardware.info
Asus kondigde tijdens CES een nieuwe router aan met ondersteuning voor de next-gen wifi 6-standaard (802.11ax). De RT-AX58U is een van de eerste 2x2 dual-band routers met een bandbreedte van 160 MHz en 1024-QAM voor snelheden tot 3.000 Mbit/s, naast OFDMA en mu-mimo technologie. De router is voorzien van de Intel Home Wi-Fi chipset WAV654. De RT-AX58U is AiMesh compatibel, zodat gebruikers het toestel kunnen gebruiken om een mesh wifi-systeem op te zetten. Ook bevat het apparaat AiProtection va...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gelekt: nieuwe Peugeot 208 krijgt 508-trekjes

15-01-2019 10:43 Autoblog.nl
Schattige slagtandjes! Peugeot is een beetje ingedut na de 206 met de hatchbacks. De 207 had een verstandig uiterlijk en de 208 was niet veel beter. Met de 508 laten de Fransen weer zien dat ze stoere keuzes durven te maken qua design en ook de tweede generatie 208 lijkt die flair mee te krijgen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Valve gaat machinelearning inzetten voor betere gamesuggesties o

15-01-2019 10:35 Tweakers.net
Valve laat in een blogpost weten dat het in 2019 op gameplatform Steam gebruik gaat maken van machinelearning. Daarmee wil het bedrijf de gamesuggesties verbeteren die het platform aan gebruikers voorschotelt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 7 wordt over 365 dagen begraven

15-01-2019 10:32 Apparata
Dit najaar viert Windows 7 zijn tiende verjaardag, maar daarna is het over met de pret. Microsoft zal niet kunnen ontkennen dat Windows 7 nog behoorlijk populair is. Nog niet zo lang geledend draaide het besturingssysteem op meer PC’s dan Windows 10 en dat is niet zo gek. Voor veel Windows-gebruikers is het na Windows […]
Lees het hele artikel op Apparata

Eindhoven krijgt de eerste 3d-betonprintfaciliteit van Europa

15-01-2019 10:25 Tweakers.net
In Eindhoven is dinsdag Europa’s eerste commerci?le 3d-betonprintfaciliteit geopend. Op de productielocatie kunnen betonnen bouwelementen worden geprint voor bruggen, huizen en andere constructies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Peugeot 208 duikt op!

15-01-2019 10:06 Autoweek.nl
Ongetwijfeld sombere gezichten aan de vergadertafel van Peugeot. Ruimschoots voor de geplande onthulling laat de nieuwe 208 zich namelijk al online bekijken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Italdesign met nieuwkomer naar Gen?ve

15-01-2019 9:49 Autoweek.nl
Designhuis Italdesign laat met een teaserplaat weten dat het in maart iets nieuws meebrengt naar de Autosalon van Gen?ve.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW M3 met handbak geen populaire combinatie

15-01-2019 9:33 Autoblog.nl
Hoe vaak heb jij een M3 F3X gezien met de handgeschakelde zesversnellingsbak? BMW M3 (E9X) lijkt de laatste generatie te zijn waar nog een groot deel van de klanten koos voor een handbak. Dit heeft deels te maken met het feit dat er bij de introductie niet eens een keuze was. Een jaar later, in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple: “Qualcomm wilde geen chips voor nieuwste iPhones leveren”

15-01-2019 9:10 Hardware.info
In zijn nieuwste iPhones, de XS, XS Max en XR, heeft Apple noodgedwongen moeten kiezen voor Intels LTE-chips in plaats van de gewenste Qualcomm-modems. Qualcomm weigerde die chips namelijk te leveren na een aanklacht van Apple over licenties. Dit liet Jeff Williams, Apples COO, weten in zijn getuigenis tegen de US Federal Trade Commission. Qualcomm wordt momenteel vervolgd vanwege vermeende monopolistische praktijken, waaronder het heffen van hoge royaltytarieven, het weigeren om patenten aan a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verkooprecord voor Groupe PSA

15-01-2019 9:00 Autoweek.nl
Groupe PSA heeft ondanks een stevige verkoopafname in China t?ch een recordjaar gedraaid in 2018.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Carlos Ghosn blijft in Japanse cel

15-01-2019 8:45 Autoweek.nl
Carlos Ghosn, CEO van Renault en de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi, blijft opgesloten in een Japanse gevangenis. Een rechter heeft zijn jongste verzoek tot vrijlating op borgtocht afgewezen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

USB-C voor 2019 iPhones, comeback iPod Touch?

15-01-2019 8:44 Apparata
Sla maar vast een berg nieuwe USB-C kabels in. Maar we beginnen de dag met de iPod Touch, want volgens Mac Otakara wordt in de wandelgangen van CES 2019 gesproken over een nieuw model. Dat is opvallend, want de laatste iPod Touch verscheen in 2015. In 2017 verdwenen de iPod shuffle en iPod nano, maar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zevenzitter is gevalletje ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’

15-01-2019 8:40 Autoblog.nl
Is al dat opmeten nog ergens goed voor geweest. De ‘opmeet-Chinezen’ die al die jaren op beurzen hebben rondgelopen waren er natuurlijk niet voor niets. Ik wil niet de suggestie wekken dat de Chinese autofabrikant GAC ook personeel heeft gebruikt voor deze taak, maar het nieuw gepresenteerde concept heeft verdacht veel bekende trekjes. GAC toont […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nextcloud 13.0.10 / 14.0.6 / 15.0.2

15-01-2019 8:22 Tweakers.net
Er zijn updates verschenen voor versies 13, 14 en15 van Nextcloud. Met dit programma is het mogelijk om in eigen beheer cloudopslag te draaien. Nextcloud is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij ownCloud zijn weggelopen en opnieuw zijn begonnen. Alle onderdelen, inclusief de enterprisefunctionaliteit, worden als open source aangeboden en het verdienmodel is gelijk aan wat Red Hat doet, namelijk het leveren van betaalde ondersteuning voor grote klanten. Nextcloud belooft verder een zogenaamde drop-in replacement, die het mogelijk maakt om eenvoudig van ownCloud naar Nextcloud over te stappen. De release notes voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. Nextcloud updates 13.0.10, 14.0.6 and 15.0.2 are out Nextcloud 13.0.10, 14.0.6 and 15.0.2 contain important improvements to improve the reliability and security; as always, the updates should be safe and quick.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MMD toont duurzame en energie-effici?nte Philips 241B7QGJ-monito

15-01-2019 8:12 Hardware.info
MMD presenteert de 241B7QGJ als duurzaam en energie-effici?nt en legt daarbij de nadruk op het feit dat het scherm en de verpakking aan meerdere internationale milieunormen voldoen. Dat blijkt ook, want de Green Electric Council heeft de monitor een EPEAT-certificering voor ecolabels toegekend. De 241B7QGJ is namelijk samengesteld uit 85% post-consumer gerecyclede kunststoffen met TCO Certified Edge en is volledig vrij van schadelijke stoffen. Alle kunststof onderdelen, de metalen behuizing en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

FastStone Image Viewer 6.8

15-01-2019 8:01 Tweakers.net
FastStone Soft heeft versie 6.8 van zijn programma Image Viewer uitgebracht. FastStone Image Viewer is gratis, klein en snel, en zit boordevol doordachte functionaliteit voor het bekijken en bewerken van afbeeldingen, zoals roteren (lossless voor jpeg), uitsnijden, vergroten en verkleinen, verwijderen van het rode-ogeneffect, draaien van de foto om een scheve horizon te corrigeren, en aanpassen van kleuren, contrast en helderheid. De gebruikersinterface is meertalig en onder andere in het Nederlands te gebruiken. Sinds versie 6.3 kan het ook video's afspelen. In deze uitgave zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in version 6.8:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volg de webinar over machinelearning met ING Tech-professionals

15-01-2019 8:00 Tweakers.net
ING is een bank, maar ook een data driven onderneming, waarin machinelearning een belangrijke rol speelt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen: het beoordelen van kredietaanvragen bijvoorbeeld. Maar hoe werkt dit eigenlijk? En wat levert het op? Je ontdekt het binnenkort in een unieke webinar met ING's data scientists.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung: "The future unfolds" - op 20 februari

15-01-2019 7:50 Hardware.info
Samsung heeft onlangs al aangekondigd dat het op 20 februari het Samsung Unpacked-event houdt, waarop naar verwachting de nieuwe generatie S-toestellen worden aangekondigd. Nu zijn er echter ook berichten binnengekomen over een mogelijke vouwbare smartphone van de techgigant. Het bedrijf heeft namelijk in Parijs op de Place da la Concorde een tweetal minimalistische billboards opgehangen met de tekst: "The future unfolds" en "February 20th". Deze datum komt natuurlijk overeen met het evenemen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Porsches 911 kun je huren in Nederland bij Hertz

15-01-2019 7:40 Autoblog.nl
Een lekker opvallende 911 voor een dagje spielerij. Ervaren hoe het is om voor de eerste keer Porsche te rijden of gewoon de sportauto huren voor een paar dagen sturen. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je een 911 zou willen proberen. Dat kan straks via Hertz, want het autoverhuurbedrijf heeft in Nederland […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Apple verving vorig jaar elf miljoen accu's in iPhones

15-01-2019 7:28 Tweakers.net
Apple zou vorig jaar rond elf miljoen accu's in iPhones hebben vervangen met de lagere prijs dan gebruikelijk. Normaal vervangt de fabrikant rond twee miljoen accu's per jaar. Apple noemde het grote aantal vervangingen als reden waarom nieuwe iPhones minder goed verkopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apparaat Amsterdamse designer maakt wijzigen roepnaam slimme spe

15-01-2019 7:14 Tweakers.net
Een in Amsterdam woonachtige designer heeft een apparaatje gemaakt, waarmee het mogelijk is het hotword waarmee je een slimme speaker wekt te wijzigen in wat je maar wil. Er is wel wat knutselwerk voor nodig om het in elkaar te zetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Anker Innovations introduceert EufyCam-beveiligingssysteem met b

15-01-2019 7:05 Hardware.info
Anker Innovations, bekend van mobiele oplaadtechnologie en smart-hometoepassingen, heeft zijn EufyCam in Nederland ge?ntroduceerd. Dit draadloze beveiligingssysteem krijgt gratis opslag in de cloud, anti-diefstalbeveiliging en gezichtsherkenningstechnologie. De bewegingssensoren van de EufyCam werken met gezichtsherkenningssoftware op basis van kunstmatige intelligentie. Hierdoor herkent het systeem automatisch gezinsleden, vrienden en frequente bezoekers. Gebruikers kunnen op ieder moment de c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hyundai Veloster N TCR rolt spierballen

15-01-2019 6:57 Autoweek.nl
Hyundai heeft tijdens de North American Auto Show een raceversie gepresenteerd van de Veloster: de Veloster N TCR!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Apple werkt aan volgende generatie iPod Touch

15-01-2019 6:31 Tweakers.net
Apple zou werken aan een nieuwe generatie iPod Touch-modellen, claimt een Japans blog. Het huidige model stamt uit 2015 en sindsdien is er geen nieuwe meer verschenen. De iPod Touch verscheen voor het eerst in 2007.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows 7 volgt in de voetstappen van Windows XP

15-01-2019 6:30 Hardware.info
Microsoft heeft besloten op 14 januari 2020 de stekker uit Windows 7 te trekken wat betreft de directe ondersteuning. Zakelijke klanten kunnen er dan nog voor kiezen om de beveiligingsupdates te ontvangen voor een maximum van drie jaar. Daar zit een klein addertje onder het gras, want die updates zijn niet gratis, maar moeten per apparaat worden betaald – en de prijs ervan stijgt per jaar. Windows 7 werd in oktober 2009 voor het eerst op de markt gebracht en werd al snel de standaard voor meni...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl