ASUS combineert projector met draagbare speaker bij ZenBeam Latt

14-01-2021 12:14 Tweakers.net
ASUS heeft tijdens CES 2021 de ZenBeam Latte L1-projector aangekondigd. De fabrikant combineert met de ZenBeam een draagbare projector en bluetoothspeaker, waardoor er bijvoorbeeld met enkel een smartphone films gekeken kunnen worden via de projector.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault Mobilize: nieuwe mobiliteitsdiensten

14-01-2021 12:13 Autoweek.nl
Renault's Mobilize gaat zich richten op nieuwe mobiliteit. Dit kunnen we de komende jaren op autodeelgebied verwachten!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Google voegt gastmodus toe aan Assistant smart speakers

14-01-2021 12:12 Hardware.info
Gebruikers van een slimme speaker of apparaat met een ingebouwde Google Assistant kunnen vanaf nu gebruikmaken van een gastmodus. Dat kan via een simpel stemcommando, en vergrendelt het apparaat voor nieuwsgierige bezoekers. Wanneer de gastmodus wordt ingeschakeld zullen zoekopdrachten en vragen niet langer verschijnen in de geschiedenis op je Google account. Dit is sinds augustus vorig jaar al standaard uitgeschakeld, maar kan evenwel nuttig zijn voor mensen die dit via opt-in alsnog ingesch...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Citro?n ?-Berlingo Van is fluisterstille bezorgbus

14-01-2021 12:00 Autoblog.nl

Met de Citro?n ?-Berlingo Van kun je perfect calzones, hamburgers en lahmacuns bezorgen. Of je kan ‘m gebruiken als securitybus. De Citro?n Berlingo is een groot succes voor het Franse merk. De auto is de eerste in zijn soort. De Berlingo werd namelijk als ‘Ludospace’ ontworpen. Enerzijds als volwaardige bedrijfsauto, anderzijds als praktische familieauto. Daarvoor […]

The post Citro?n ?-Berlingo Van is fluisterstille bezorgbus appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Draadloze oplader en powerbank combo van Belkin teruggeroepen va

14-01-2021 11:52 Hardware.info
Belkin heeft een productiefout ontdekt in zijn Portable Wireless Charger + Stand Special Edition met modelnummer WIZ003 en spoort alle gebruikers aan om hun product niet meer te gebruiken en contact op te nemen voor een volledige terugbetaling. Het bedrijf ontdekte een fout in de stroomtoevoer, waardoor de draadloze oplader mogelijk kan oververhitten en in extreme gevallen elektrische schokken kan afgeven of zelfs in brand schieten. Belkin benadrukt dat er geen enkel geval is gemeld van schad...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vernieuwde BMW X4 weer gespot

14-01-2021 11:50 Autoweek.nl
BMW werkt aan een facelift voor de X4. Die ligt keurig op schema qua timing, alleen lijkt BMW voor de X4 voorlopig nog wel een uitzondering te maken als het aankomt op de grille.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung toont laptopscherm met oledpaneel en camera achter displ

14-01-2021 11:49 Tweakers.net
Samsung Display heeft een preview getoond van de Blaze Bezel: een laptop met een bijna-randloos oledscherm en camera achter het scherm. Verder zijn er nog weinig nadere details over de laptop bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Denon Home Soundbar 550 is uitermate compact maar biedt toch Dol

14-01-2021 11:34 Hardware.info
Denon heeft een nieuwe soundbar onthuld genaamd de Home Sound Bar 550. Bijzonder aan dit model is dat hij met een breedte van 65 centimeter erg smal is maar toch de surroundstandaarden dts:x en Dolby Atmos ondersteunt. Hij is voorzien van zes drivers aam de voorkant voor in totaal vier geluidskanalen, met de twee surroundstandaarden moet ook geluid met een hogere locatie in de ruimte realistisch overkomen. Wat het vermogen van de soundbar is is nog niet bekend, wel wordt benadrukt dat hij gem...
Lees het hele artikel op Hardware.info

2020 was een absurd goed jaar voor gamers en Steam

14-01-2021 11:32 Apparata

2020 was het jaar van de gamer en van Steam. Het PC platform haalde absurde spelersaantallen en we speelden gigantische hoeveelheden games. Check de cijfers hier. PC-platform Steam publiceert deze week het jaaroverzicht van 2020 en daaruit blijkt ??n ding. Gamers hebben massaal virtuele entertainment geconsumeerd in het jaar van COVID-19. Tegelijkertijd werden er op […]

Het bericht 2020 was een absurd goed jaar voor gamers en Steam verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Signify brengt Hue-module uit die in muurschakelaars kan worden

14-01-2021 11:26 Tweakers.net
Signify brengt een schakelaar voor zijn Hue-lampen uit die in een muur kan worden ingebouwd. De module kan achter bestaande schakelaars worden ingebouwd. Ook brengt het bedrijf twee nieuwe buitenlampen uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ADAC: 'Suda SA01 te onveilig voor openbare weg'

14-01-2021 11:21 Autoweek.nl
De ADAC, het Duitse equivalent van de ANWB, uit forse kritiek op de Suda SA01. De goedkope EV slaat namelijk op een behoorlijk aantal punten de plank mis.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lada Niva Vision: vooruitblik op nieuwe Niva

14-01-2021 11:08 Autoweek.nl
Groupe Renault heeft eerder vandaag grondige hervormingen aangekondigd. Renault, Alpine en Dacia hebben al een deel van hun toekomstige portfolio belicht en ditmaal is het Lada dat een interessante toekomstvisie vrijgeeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Elite Dangerous: Odyssey wordt uitgesteld naar release later dit

14-01-2021 11:07 Tweakers.net
De release van Elite Dangerous: Odyssey is door ontwikkelaar Frontier opgeschoven naar later in 2021. Oorspronkelijk had deze uitbreiding begin dit jaar moeten uitkomen op de pc en consoles, maar door de gevolgen van de coronacrisis haalt de ontwikkelaar die deadline niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault 5 Prototype is officieel een hippe EV

14-01-2021 10:59 Autoblog.nl

Renault heeft goed gekeken naar de compacte Honda e en denkt hetzelfde te kunnen doen met een elektrische 5 als prototype. Fraaie, compacte hatchbacks zie je tegenwoordig nog zelden. De Honda e is een leuke knipoog naar vroeger, maar ook de enige in zijn soort. De tijd van de Peugeot 205, Alfasud Ti en de […]

The post Renault 5 Prototype is officieel een hippe EV appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dacia Bigster Concept: de Duster voorbij

14-01-2021 10:52 Autoweek.nl
De Dacia Bigster Concept blikt vooruit op een SUV boven de Duster. Voor het eerst in jaren betreedt Dacia weer het C-segment!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Alpine komt met elektrisch modellenoffensief

14-01-2021 10:47 Autoweek.nl
De toekomst van Alpine is elektrisch. Dat blijkt wel uit de toekomstplannen van het merk, die zijn al behoorlijk concreet. We kunnen drie nieuwe Alpines verwachten in de komende jaren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung brengt Galaxy A32 5G-smartphone in februari uit voor 299

14-01-2021 10:35 Tweakers.net
Samsung brengt zijn goedkoopste 5G-smartphone tot nu toe begin februari uit. Het gaat om de Galaxy A32, die 299 euro kost en vermoedelijk voorzien is van een MediaTek Dimensity 720-soc. De telefoon heeft een lagere resolutie dan zijn voorganger en geen oledscherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Signal meldt grote stijging aantal downloads op Android

14-01-2021 10:25 Tweakers.net
Signal ziet een grote toename aan downloads. De chat-app wint aan populariteit nu WhatsApp zijn voorwaarden aanpast. Signal toont de toename in de Play Store, maar exacte cijfers over de groei zijn niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG's 31,5"-oledmonitor heeft geprint rgb-paneel van JOLED

14-01-2021 10:23 Tweakers.net
LG kondigde onlangs zijn eerste oledmonitor aan, de UltraFine OLED Pro 31,5". Inmiddels is duidelijk geworden dat dit scherm een paneel heeft dat afkomstig is van de Japanse fabrikant JOLED. Dit bedrijf werkt al geruime tijd aan het maken van oledpanelen via een rgb-printtechniek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault 5 Prototype: R5 keert terug!

14-01-2021 10:21 Autoweek.nl
De Renault 5 keert terug! Deze Renault 5 Prototype lijkt een zeer concrete voorbode op een nieuwe volledig elektrische R5/Supercinq!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Anker 3-in-1 draadloze lader doet wat Apple AirPower niet kon

14-01-2021 10:13 Apparata

De Apple AirPower verkeert in limbo maar er is een alternatief, namelijk de Anker PowerWave Go 3-in-1 Stand die zelfs meer dan Apple’s draadloze oplader kan. Apple-fans wachten al jaren op de mysterieuze AirPower draadloze lader. In 2019 was het daarentegen officieel; de gadget werd geannuleerd. Of toch niet? Wat er ook precies gebeurt in […]

Het bericht Anker 3-in-1 draadloze lader doet wat Apple AirPower niet kon verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Aiways sluit aan bij CO2-poule VW

14-01-2021 10:11 Autoweek.nl
De CO2-poule van Volkswagen heeft er nieuwe leden bij. Aan het eind van 2020 voegden Aiways, LEVC en de Duitse start-up Next.e.Go zich bij de poule.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Subaru Outback zoekt het hogerop

14-01-2021 10:07 Autoweek.nl
De Subaru Outback is van zichzelf al haast de ultieme stationwagen voor het ruigere werk, maar het kan altijd nog een slag avontuurlijker volgens de Japanners.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: MSI toont PCIe 4.0 nvme-ssd's met snelheden tot 7000 MB/s

14-01-2021 10:07 Hardware.info
Voor het eerst komt MSI met een line-up van PCIe 4.0 gaming ssd's, en hoewel de specifieke technische details voorlopig nog ontbreken en ze zelfs nog geen offici?le naam hebben, maken ze wel indruk met hoge lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 7000 en 6900 MB/s. Tijdens de digitale presentatie werden twee modellen getoond met een capaciteit tot 4 TB. Vermoedelijk maakt MSI gebruik van een Phison-controller.? Wel maakte het bedrijf bekend dat het kiest voor tlc-flashgeheugen, waarbij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Nissan Qashqai: ge?lektrificeerde aandrijflijnen in deta

14-01-2021 10:01 Autoweek.nl
De Qashqai is al jaren h?t succesnummer van Nissan en dus is het niet verwonderlijk dat er veel te doen is om de komst van de compleet nieuwe derde generatie. De nieuwe Qashqai is altijd ge?lektrificeerd, dat was reeds bekend. Nu kunnen we je de aandrijflijnen van de nieuwe Nissan Qashqai ook in detail belichten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Honda HR-V uit productie

14-01-2021 9:56 Autoweek.nl
Honda HR-V staakt de productie van de voor Europa bestemde exemplaren van de HR-V. Er komt echter een compleet nieuwe generatie aan!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mozilla VPN is beschikbaar voor macOS en Ubuntu

14-01-2021 9:37 Tweakers.net
Mozilla heeft zijn vpn-dienst ook uitgebracht voor macOS en Linux. De dienst is nog steeds niet in Nederland te gebruiken, maar dat moet volgens Mozilla snel gebeuren. Mozilla VPN werkt overigens niet op alle Linux-distributies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kunnen we verwachten voor de autoverkoop van 2021

14-01-2021 9:35 Autoblog.nl

De autoverkoop van 2021 heeft een lange weg naar boven te gaan om herstel te cre?ren. Dit zijn de vooruitzichten voor dit jaar. Afgelopen jaar was niet al te best wat betreft de autoverkoop. Er was nog een traditionele run op bijtelingsknallers aan het einde van het jaar, maar over het algemeen kun je best […]

The post Dit kunnen we verwachten voor de autoverkoop van 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Peugeot minst geraakt bij forse verkoopdaling PSA

14-01-2021 9:32 Autoweek.nl
Groupe PSA heeft de verkoopcijfers van 2020 bekendgemaakt. Wereldwijd verkocht het concern 27,8 procent minder auto's. Peugeot komt er relatief het beste vanaf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: Samsung lanceert Galaxy A32 mid-range smartphone met 5G

14-01-2021 9:04 Hardware.info
Over een nieuw mid-range toestel van Samsung met 5G-ondersteuning doen al een tijdje geruchten de ronde, en nu kondigt het bedrijf ook officieel in nieuw model aan in zijn A-reeks. De Galaxy A32 5G moet volgende maand in de winkelrekken liggen en focust zich met zijn prijskaartje van ?299 in het lagere middensegment. De smartphone is uitgerust met een 6,5-inch lcd paneel met een 720p-resolutie van 1600 op 720 pixels, met bovenaan een druppel-uitsparing voor de frontcamera van 13 megapixel. D...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Groupe Renault: nieuwe modellen en nieuwe focus

14-01-2021 9:03 Autoweek.nl
Groupe Renault maakt zich klaar voor de toekomst en presenteert een nieuwe strategie die uit drie fases bestaat. Tot en met 2025 presenteren de merken van Groupe Renault maar liefst 25 nieuwe producten, waarvan zich de helft in het M?gane- en Talismansegment bevindt. Een groot deel van de nieuwkomers is volledig elektrisch.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo scoorden de Urus, Hurac?n en Aventador in 2020

14-01-2021 8:59 Autoblog.nl

Lamborghini heeft info met betrekking tot de verkoop van 2020 bekendgemaakt. De line-up bestaat uit de Urus, Hurac?n en Aventador. Net als vele andere automerken wist Lamborghini het recordjaar 2019 niet te overtreffen. De Italiaanse autofabrikant leverde 9 procent in als je de cijfers van 2020 vergelijkt met 2019. In totaal werden er 7.430 auto’s […]

The post Zo scoorden de Urus, Hurac?n en Aventador in 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Qualcomm vingerafdrukscanner is sneller, groter, beter

14-01-2021 8:55 Apparata

De nieuwe Qualcomm vingerafdrukscanner maakt je leven een stuk gemakkelijker, want is in ieder opzicht beter, sneller en groter. Tijdens CES 2021 kondigt Qualcomm de volgende generatie vingerafdrukscanner aan, de 3D Sonic Sensor Gen 2. Het gloednieuwe stukje technologie is in ieder opzicht een stap vooruit vergeleken met de vorige generatie. Maar toch mist er […]

Het bericht Nieuwe Qualcomm vingerafdrukscanner is sneller, groter, beter verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

ASUS presenteert ZenBook met 13,3"-oledscherm en Ryzen 5000U-pro

14-01-2021 8:54 Tweakers.net
ASUS kondigt AMD-varianten van zijn ZenBook 13 met oledscherm aan. De UM325-laptops krijgen een 13,3"-oledscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. ASUS rust ze uit met verschillende Ryzen 5000U-processors en maximaal 16GB werkgeheugen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla moet van autoriteiten in VS 158.000 auto's terugroepen

14-01-2021 8:54 Autoweek.nl
De Amerikaanse dienst voor de verkeersveiligheid (NHTSA) heeft Tesla gevraagd om 158.000 auto's terug te roepen. Er zouden potentieel gevaarlijke elektronische problemen op de loer liggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Autoverkoop dit jaar uit diepste dal sinds 50 jaar'

14-01-2021 8:54 Autoweek.nl
De autoverkoop in Nederland maakt in 2021 een herstel door. Economen van ING voorspellen dat ht aantal nieuwe auto's dit jaar 10 procent stijgt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sponsored: Win een Netgear WiFi 6-netwerk voor ?cht intensief za

14-01-2021 8:29 Hardware.info
Een wifinetwerk vormt de basis van de moderne werkomgeving. Het netwerk daarvan wordt vaak enorm onder druk gezet. Zo willen meerdere mensen tegelijk zo snel mogelijk grote bestanden binnenhalen, heeft een ander een online meeting via Zoom, Meet of Teams en draait voor de ontspanning ook nog een gestreamd muziekje op de achtergrond. Vandaag heb je de kans om h?t perfecte zakelijke netwerk te realiseren, dankzij Netgear. De set die je kunt winnen bestaat uit een gloednieuwe multigig-switch en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Steam-gamers speelden 50 procent meer en kochten 21 procent meer

14-01-2021 8:10 Tweakers.net
Cijfers van Valve over het gebruik van Steam tonen aan dat gaming in 2020 een flinke groei heeft doorgemaakt. Het totale aantal speeluren van alle gebruikers samen was 50,7 procent hoger dan een jaar eerder en er werden 21,4 procent meer games verkocht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] CES: SuperMicro komt met nieuwe workstations gebaseerd op

14-01-2021 8:03 Hardware.info
AMD kondigde zijn line-up van Ryzen Threadripper PRO 3000WX cpu's al aan in juli vorig jaar, die gebaseerd zijn op de Zen 2 architectuur. Tot nu toe waren de workstation cpu's enkel te vinden in ThinkStation producten van Lenovo en leek er een exclusiviteitsdeal aan de gang te zijn, maar nu duikt de processorreeks ook op in een nieuwe server-grade workstation van SuperMicro, de AS-5014A-TT. De basis is het Super M12SWA-TF moederbord van SuperMicro zelf, en systemen zullen configureerbaar zijn...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW laat je de auto starten met je iPhone

14-01-2021 7:40 Autoblog.nl

Met BMW Digital Key Plus kun je niet alleen het voertuig ontgrendelen, maar ook starten en wegrijden. Hoelang is de autosleutel nog echt onderdeel van je auto? Merken spelen al jaren met alternatieve idee?n op dit gebied. Denk aan Renault en Tesla met een pasje, maar ook steeds meer merken zien je smartphone als vervanging […]

The post BMW laat je de auto starten met je iPhone appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cyberpunk 2077-dlc verschijnt later en next-genupgrade in tweede

14-01-2021 7:36 Tweakers.net
CD Projekt RED begint later met het uitbrengen van dlc voor Cyberpunk 2077. De ontwikkelaar zei dat dit begin 2021 zou gebeuren, maar dat wordt uitgesteld om patches voorrang te geven. De grote next-genupdate komt pas in de tweede helft van dit jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Qualcomm neemt Arm-CPU-startup Nuvia over: weer eigen CPU-ontwer

14-01-2021 7:03 Hardware.info
Een jaar geleden kondigden we aan dat drie topmannen van Apple en Google hebben besloten om een chip-startup genaamd Nuvia op te richten. Ondanks de beperkte hoeveelheid nieuws dat er was over de kersverse toevoeging aan de chipindustrie heeft het bedrijf veelbelovende plannen. Qualcomm zag hier kennelijk ook kansen in en heeft nu aangekondigd dat het de start-up overneemt. Qualcomm zal 1,4 miljard Amerikaanse dollar betalen voor de chipontwerper. De drie topmannen van Nuvia, Gerard Williams...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Asus komt met rugged BR1100 laptop voor de schoolbanken

14-01-2021 6:16 Hardware.info
Tijdens de digitale CES-beurt heeft Asus een nieuwe laptop aangekondigd die tegen een stootje kan. De BR1100 is een zogenaamde 'ruggedized' laptop en moet beter bestand zijn tegen dagelijkse sleur. De buitenste kant van de laptop is gedeeltelijk vervaardigd uit rubber, en aan de linkerzijde is er ook een optionele ge?ntegreerde stylus te vinden met een drukgevoeligheid van 4096 verschillende metingen. Een glas morsen op het toetsenbord is geen probleem, dat ook een antibacterieel BacGuard fra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #147 - CES-highlights, uitrolsmartphones en rgb

14-01-2021 6:00 Tweakers.net
Deze week bespreken Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Julian Huijbrechts en Eric van Ballegoie de digitale CES-beurs die deze week plaatsvindt. Daarbij gaat het onder meer over tv's, auto's, laptops en componenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

KeePassXC 2.6.3

14-01-2021 4:48 Tweakers.net
KeePass Password Safe is een bekende opensourcewachtwoordmanager die oorspronkelijk voor het Windows-platform werd ontwikkeld, maar later met behulp van Mono ook op andere platformen zijn werk kan doen. KeePassXC wordt ontwikkeld in C++ met Qt voor het grafische deel waarmee het op Linux, macOS en Windows een passend uiterlijk biedt. Hiermee kunnen accounts worden opgeslagen, inclusief de bijbehorende gegevens, zoals gebruikersnaam, wachtwoord en url. Alle gegevens worden veilig in een met aes, twofish of ChaCha20 versleutelde database opgeslagen. Verder kan het programma automatisch wachtwoorden genereren en lijsten im- en exporteren. Meer informatie informatie is te vinden op deze pagina. De release notes voor versie 2.6.3 zien er als volgt uit: KeePassXC 2.6.3 released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tor Browser 10.0.8

14-01-2021 4:44 Tweakers.net
Versie 10.0.8 van Tor Browser is uitgekomen. Tor staat voor The Onion Router en is een netwerk dat gebruikt kan worden om redelijk anoniem over internet te surfen. Al het tcp-verkeer van gebruikers wordt langs verschillende Tor-routers geleid, waarna het voor de ontvanger vrijwel niet meer mogelijk is om na te gaan wie de oorspronkelijke verzender was. Binnen het Tor-netwerk is die informatie nog wel aanwezig, zodat antwoorden, uiteraard ook weer via het stelsel van routers, uiteindelijk weer op de juiste plek aankomen. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New Release: Tor Browser 10.0.8
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yamaha MusicCast WXA-50 / WXC-50 2.70

14-01-2021 1:47 Tweakers.net
Yamaha heeft eind vorig jaar voor haar MusicCast WXA-50 en WXC-50 versterkers nieuwe firmware uitgebracht. Deze versterkers vallen in de MusicCast-lijn waarmee het geluid via draadloze speakers en in multiroomaudio te beluisteren is. De lijst met veranderingen van deze uitgave, met 2.70 als het versienummer, ziet er als volgt uit: WXA-50 / WXC-50 Firmware Update Version 2.70 Yamaha is pleased to offer the following firmware update to ensure the best possible performance and latest features. This firmware includes the following updates:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Intel schakelt dit jaar TSMC in voor productie van 5nm

14-01-2021 0:15 Hardware.info
Het is geen geheim dat Intel al een hele tijd problemen heeft met de productie van zijn 10nm en 7nm nodes, en nu lijkt het een deel van zijn productie te willen outsourcen naar TSMC, waar onder andere de AMD Ryzen cpu's en de chips van Apple worden geproduceerd. Volgens marktanalistenbureau Trendforce zal het Amerikaanse bedrijf in de tweede helft van dit jaar een deel van de 5nm productiecapaciteit inkomen voor enkele low-end Core i3 cpu's. Voor de mid-range en high-end chips zou Intel een j...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: MSI’s nieuwe laptops: wel RTX, geen AMD

13-01-2021 23:17 Hardware.info
MSI heeft tijdens de MSIology-presentatie zijn nieuwe laptops uit de doeken gedaan. De lineup is voorzien van de nieuwe RTX 3000 mobiele grafische kaarten.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Met deze occasion met V8 mag je de supermarkt in

13-01-2021 23:03 Autoblog.nl

Misschien wel het meest bizarre op vier wielen wat ooit op Marktplaats als occasion heeft gestaan, met V8! Handig voor als je nog naar de supermarkt moet… In Nederland zijn dingen al snel ‘bizar’. Er is zo veel op de wereld wat hier niet nieuw is verkocht. Van alles waar een V8 in ligt hebben […]

The post Met deze occasion met V8 mag je de supermarkt in appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video – zo hoort olie er niet uit te zien

13-01-2021 21:55 Autoblog.nl

Als jouw olie hierop lijkt en je auto doet raar: laat hem even leeglopen.

The post Video – zo hoort olie er niet uit te zien appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Persoonlijke map in Ubuntu wordt standaard onleesbaar voor nieuw

13-01-2021 21:31 Tweakers.net
De home directories van nieuwe accounts in Ubuntu zijn vanaf versie 21.04 niet langer world-readable. Dit betekent dat bij het aanmaken van een nieuw account, de bestanden in de home directory van dit account niet langer leesbaar en uitvoerbaar zijn door andere accounts.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Litchfield maakt de leukste auto n?g leuker

13-01-2021 21:07 Autoblog.nl

Waarschijnlijk de meest besproken hot hatch van het moment, de Toyota GR Yaris, krijgt een krachtkuurtje en meer van Britse tuner Litchfield. Toyota weet recent de liefhebber prima te bedienen. De Supra is terug en is een mooi paradepaardje voor het GR-label. Er komt een rasechte hypercar. Bovendien heeft Toyota al eens gezegd dat er […]

The post Litchfield maakt de leukste auto n?g leuker appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Grote aankondiging van Apple valt een beetje tegen

13-01-2021 20:59 Apparata

Apple heeft vandaag naar eigen zeggen een grote aankondiging gedaan. Maar voor de doodgewone consument valt het allemaal wat tegen. Tim Cook maakte eerder deze week wereldkundig dat we een groot nieuws van Apple konden verwachten. De Amerikaanse techgigant bedoelde niet dat er opeens een nieuwe iPhone of Mac gepresenteerd zou worden, maar het had […]

Het bericht Grote aankondiging van Apple valt een beetje tegen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Uitgever stelt Harry Potter-rpg Hogwarts Legacy uit naar 2022

13-01-2021 20:58 Tweakers.net
Portkey Games heeft Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2022. Deze rpg die zich afspeelt in het Harry Potter-universum zou eigenlijk ergens dit jaar verschijnen. Waarom het spel wordt uitgesteld, is niet geheel duidelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Gelid kondigt Glint ARGB M.2 SSD-koeler aan

13-01-2021 20:28 Hardware.info
Gelid kondigt een nieuwe ssd-koeler aan voor m.2 2280-drives. De Glint is een product van de Gelid Gamer-lijn en is bedoeld om een ssd te koelen om de prestaties te verbeteren. De bedoeling is dan om thermal throttling zoveel mogelijk te voorkomen - een proces waarbij de klokfrequentie van een ssd automatisch wordt verlaagd om hem af te laten koelen, wanneer hij buiten het standaard temperatuurbereik dreigt te werken. De Glint maakt gebruik van een aluminium heatsink en thermal pads om de ko...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: nieuwe Windows 10-update brengt zwevend startmenu en be

13-01-2021 20:16 Hardware.info
Microsoft werkt aan een Windows 10-update met een flinke user interface-herziening. Afgelopen oktober kwam Windows Central met de eerste details hierover, en vorige week werd het nieuws min of meer officieel doordat Microsoft zelf een vacature online plaatste. Nu heeft Windows Centrals Zac Bowden opnieuw details onthuld, samen met een paar interessante conceptafbeeldingen. Een in het oog springende verandering is het zwevende startmenu. Het startmenu zou in de update met de codenaam 'Sun Vall...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit kun je met de Samsung Galaxy A32 5G voor 299 euro

13-01-2021 20:04 Apparata

Samsung heeft een nieuw midrange model gelanceerd onder de naam Galaxy A32 5G. De smartphone kost 299 euro, wat kun je ermee? Vers van de pers is deze gloednieuwe Galaxy A32 5G. Het is de zoveelste midrange telefoon van het merk, maar dan met specs die anno 2021 goed zijn te noemen. Dit kun je […]

Het bericht Dit kun je met de Samsung Galaxy A32 5G voor 299 euro verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

MSI kondigt gamelaptops en Creator-laptop met RTX 30-kaarten aan

13-01-2021 20:03 Tweakers.net
MSI heeft acht nieuwe gamelaptops aangekondigd die met Nvidia GeForce RTX 30-kaarten en Intel-processoren uit de tiende of elfde generatie geleverd kunnen worden. De GE76 Raider is het topmodel en krijgt een i9-10980HK-processor en een RTX 3080-gpu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl