Brave 1.0.0

15-11-2019 12:38 Tweakers.net
Brave is een webbrowser die is gebaseerd op Chromium. Aan het roer van de onderneming achter Brave staat Brendan Eich, de bedenker van JavaScript en een van de oprichters van Mozilla. Brave richt zich op het verbeteren van de onlineveiligheid en biedt een alternatief systeem voor het financieel ondersteunen van contentaanbieders. Het idee daarachter is dat reclame vaak de grootste inkomstenbron van een website is, maar dat veel mensen vanwege opdringerige reclames adblockers gebruiken en websites inkomsten mislopen. Zoals ook eerder tussen de nieuwsartikelen is vermeld, hebben de ontwikkelaars versie 1.0.0 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 1.0.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drupal 8.7.10

15-11-2019 12:17 Tweakers.net
Versie 8.7.10 van Drupal is uitgebracht. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een developmentframework. Versie 8.6 bevat onder meer oEmbed, een nieuwe manier om media toe te voegen, en is er een demo die laat zien waartoe Drupal allemaal in staat is. De enige verandering in deze uitgave is dat Symfony is bijgewerkt naar versie 3.4.35. Release notes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WSUS Offline Update 11.8.3

15-11-2019 12:05 Tweakers.net
Versie 11.8.3 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd, dvd of usb-stick kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Hieronder zijn alle veranderingen te vinden die in deze uitgave zijn aangebracht. Modifications in version 11.8.3
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laatste ‘echte’ Corvette rolt van de band

15-11-2019 12:02 Autoblog.nl
Het einde van de Corvette met de V8 voorin is aangebroken. Een uitgerekte motorkap met een flinke V8 eronder, bestuurder in het midden, aandrijving naar de achterwielen. Voor velen is dit het recept waar een Corvette aan moet voldoen. Een recept waar de nieuwe vanaf wijkt. Of dat ook betekent dat de C8 de Corvette-‘magie’ […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Experimentele aanpassing van stabiele Chrome veroorzaakt problem

15-11-2019 12:02 Tweakers.net
Een test van een experimentele aanpassing in de stabiele versie van de Chrome-browser heeft deze week tot veel klachten van gebruikers in zakelijke omgevingen met Terminal Server geleid. De aanpassing resulteerde in white screens of death bij actieve tabs.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Frontier brengt Planet Coaster in de zomer uit voor consoles

15-11-2019 11:58 Tweakers.net
Planet Coaster komt in de zomer van 2020 naar de PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversie van de simulatiegame zal volgens de ontwikkelaar dezelfde 'diepte, strategie en customization' bieden als de pc-versie. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lanceert Samsung dit jaar nog de Samsung Galaxy A51?

15-11-2019 11:51 Apparata
De eerste supportpagina’s en gedetailleerde renders zijn gespot. Eerder dit jaar lanceerde Samsung de midranger Samsung Galaxy A50 en normaal gesproken duurt het minimaal een jaar voor een volgende generatie wordt gelanceerd. Dit om kannibalisme te voorkomen. Aan de andere kant was Samsung dit jaar laat. De midrangers verschenen eerdere jaren namelijk altijd rond december. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Huidige Chevrolet Corvette uitgezwaaid

15-11-2019 11:32 Autoweek.nl
De laatste Chevrolet Corvette met de motor v??rin is vandaag van de band gerold. De auto leverde $ 2,7 miljoen op en dat bedrag gaat vrijwel volledig naar het goede doel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Amerikaans bedrijf brengt hdmi-kabels met rgb-verlichting uit va

15-11-2019 11:30 Tweakers.net
Amerikaans bedrijf Vivify heeft twee hdmi-kabels met rgb-verlichting uitgebracht. De Arquus W73 verschijnt in varianten van 2,7 meter en 4,5 meter, met prijzen van respectievelijk 150 en 200 dollar. Volgens het bedrijf zijn het de eerste hdmi-kabels met rgb-verlichting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Minecraft Dungeons verschijnt in april 2020 voor pc en consoles

15-11-2019 11:16 Tweakers.net
Minecraft Dungeons komt in april volgend jaar uit. De topdown-dungeoncrawler is dan beschikbaar voor de pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"AMD Athlon Gold 3150U"-APU verschijnt in Geekbench

15-11-2019 11:11 Hardware.info
Iets meer dan een week na de introductie van de Athlon 3000G (al werd die budgetchip mogelijk wel wat bedolven onder het geweld van de Ryzen 9 3950X en de nieuwe Threadrippers) is er opeens een nieuwe Athlon-chip opgedoken van het rode kamp. De Athlon Gold 3150U is om meerdere redenen opmerkelijk: zowel de Intel-achtige naamgeving van de chip en zijn specificaties zijn noemenswaardig. Deze Athlon, die volgens het benchmarkresultaat aangetroffen werd in een HP-laptop, is namelijk de eerste keer...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Devolo introduceert compacte mesh-wifiadapter met ethernetpoort

15-11-2019 11:02 Tweakers.net
Devolo heeft de Magic 1 WiFi mini aangekondigd. De kleinste adapter uit het Magic-gamma van de Duitse fabrikant breidt een powerlinenetwerk via het stopcontact uit met een vaste netwerkaansluiting en fungeert tegelijk als accesspoint voor mesh-wifi.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Loodzware Range Rover krijgt vederlichte bodykit

15-11-2019 10:58 Autoblog.nl
Of het zoden aan de dijk zet, is een ander verhaal. Van sommige dingen kijk je eigenlijk niet meer op, maar het is eigenlijk best opmerkelijk dat het gebeurd. We hebben het niet over jokkende staatsecretarissen over elektrische Mustangs, maar wat Project Kahn nu weer heeft uitgehaald met een Range Rover. In dit geval is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Drie Yakuza-games komen begin 2020 uit voor Xbox One

15-11-2019 10:56 Tweakers.net
Sega brengt begin 2020 drie Yakuza-games uit voor de Xbox One-console: Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2. Voorheen waren dit exclusieve PlayStation-titels, die inmiddels ook al even beschikbaar zijn voor de pc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Life is Strange-ontwikkelaar komt met nieuwe game Tell Me Why

15-11-2019 10:42 Tweakers.net
Dontnod, de ontwikkelaar van de episodische game Life is Strange, werkt aan een nieuwe titel. Tell Me Why is volgens de makers een mysterieus verhaal, met de tweeling Tyler en Alyson in de hoofdrol. De game gaat over hun band en hun herinneringen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: Ford Mustang Mach E lekt op het internet

15-11-2019 10:31 Autoblog.nl
Kan wel een digitale Tena Lady gebruiken. Deze ochtend hebben we geleerd dat elektrische auto’s nodig zijn, maar dat men graag een SUV of crossover heeft. Dus wat doe je dan? Simpel, je komt met een elektrische SUV. Dat Ford een tijdje aan het broeden was op een elektrische crossover met Mustang genen was al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

KPN maakt Smart TV-app beschikbaar voor LG-televisies

15-11-2019 10:19 Tweakers.net
KPN heeft zijn Smart TV-app vrijdag uitgebracht voor televisies van LG. De app draait op smart-tv's van het merk uit 2017 en later. Gebruikers met zo'n tv kunnen de app vinden in het app-aanbod van hun toestel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse overheid wil dat Apple betaaldiensten toegang geeft tot n

15-11-2019 10:13 Tweakers.net
De Duitse regering wil dat Apple de nfc-functie van iPhones openstelt voor meer aanbieders van betaaldiensten. Tot nu toe kunnen iPhone-gebruikers via de nfc-chip alleen contactloos betalen met Apple Pay. De Duitse overheid vindt dat Apple andere partijen gelijke kansen moet geven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yes! Er komt nieuw onderzoek naar stijging BPM

15-11-2019 10:06 Autoblog.nl
Eindelijk gerechtigheid? Het is vandaag wel een milieuvriendelijk politiek-ochtendje. Vanuit diverse hoeken moeten er maatregelen genomen worden omtrent het milieu door middel van onder andere extra belastingen en ingrepen van de overheid. Vervolgens moet dat keurig onder de noemer ‘valt wel mee’ weggemoffeld worden. Korte samenvatting. In Nederland betalen wij extra belasting over een auto, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Survivalgame Rust komt volgend jaar naar PS4 en Xbox One

15-11-2019 9:56 Tweakers.net
Ontwikkelaar Facepunch Studios brengt survivalgame Rust volgend jaar naar de PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog onbekend. Volgens de ontwikkelaar kunnen bij release honderd spelers tegelijk in een gamewereld spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Mustang Mach-E belandt op het internet

15-11-2019 9:52 Autoweek.nl
Nog voordat Ford aankomende maandag het doek van de elektrische Mustang Mach-E trekt, belandt de gestekkerde SUV al op het internet. Pech voor Ford, maar geluk voor ons: de plaatjes geven heel veel informatie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Halo: Reach komt op 3 december uit voor pc en Xbox One

15-11-2019 9:38 Tweakers.net
Halo: Reach wordt op 3 december uitgebracht voor de pc en de Xbox One. De game is dan verkrijgbaar via Steam en de Microsoft Store, en te spelen via het Game Pass-abonnement. Halo: Reach is de eerste van vijf games uit Halo: The Master Chief Collection, die naar de pc komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes gaat definitief enorm veel banen schrappen

15-11-2019 9:38 Autoblog.nl
Levert weer wat centjes op voor het milieu. De personenautodivsie van Daimler, Mercedes-Benz, moet geld gaan besparen. Dat heeft Daimler gisteren gemeld. Mercedes zit in een transitie naar milieuvriendelijkere personenauto’s, maar heeft het nog niet zo goed onder de knie als Tesla, bijvoorbeeld. Logisch, want het is nu een fabrikant die toevallig een EV (de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wasteland 3 verschijnt op 18 mei 2020 voor pc en consoles

15-11-2019 9:20 Tweakers.net
Wasteland 3, de turn based role playing game van inXile Entertainment, komt op 18 mei volgend jaar uit. De game verschijnt voor Windows, Linux, de Xbox One en de PlayStation 4. De makers hebben ook een nieuwe trailer uitgebracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe led-fans van Corsair zijn op esthetiek gericht

15-11-2019 9:15 Hardware.info
Corsair kondigt een nieuwe lijn van ventilatoren aan die specifiek op esthetiek gericht zijn. De nieuwe lijn gaat als iCue QL RGB door het leven. De fans zijn pwm-varianten die verkrijgbaar zijn als 120 mm- of 140 mm-versies. Deze hebben respectievelijk een toerental van 1500 en 1250 tpm en worden verbonden via een 4-pin header. In totaal zijn er in elke fan vier lichtringen met totaal 34 diodes. Al deze diodes kunnen individueel worden aangestuurd, waarmee er vanaf diverse hoeken vele effecten...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Klimaatakkoord in gevaar door SUV’s

15-11-2019 9:10 Autoblog.nl
Komen ze nu mee, net nu we niet meer ‘hard’ mogen rijden. De SUV is een mateloos populaire auto, maar wel eentje die een beetje tegenstrijdig is. In tijden dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen om te zorgen voor het milieu, zijn er mensen in SUV’s die niets om het milieu geven. De SUV […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware Info 2020 Countdown 15 november: win een Canon Zoemini

15-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Canon Zoemini S fotocamera. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blijft BMW nog wel X1’s bouwen in Limburg?

15-11-2019 8:32 Autoblog.nl
Reden om een vlaai aan te snijden? Het is altijd onze trots en ons zorgenkindje geweest: VDL NedCar. Daarmee bedoelen we niet op de vele, vele stakingen van het personeel vroeger. Het gaat meer om het karakter dat inherent is aan een autofabriek: je kunt maar zoveel verschillende modellen op een lijn maken. Er moet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xbox-baas geeft inkijkje in de ontwikkelingen Xbox Project Scarl

15-11-2019 8:28 Apparata
Wat leerde hij van de fouten bij Xbox One en wat kan je verwachten? Phil Spencer is binnen Microsoft verantwoordelijk voor Xbox en gaming. Hij blikt in een interview terug op de lancering van de Xbox One en geeft nu toe dat deze duurder was dan grote concurrent PlayStation, terwijl de Xbox One minder krachtig […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia: we zijn een softwarebedrijf geworden

15-11-2019 8:19 Tweakers.net
Nvidia vindt dat het een software- en platformbedrijf is geworden. Dat zegt directeur en oprichter Jensen Huang in de bespreking van de meest recente kwartaalcijfers in antwoord op vragen over toekomstige winstmarges.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vivo lanceert de S5: mid-range smartphone met vier camera's en S

15-11-2019 8:11 Hardware.info
Vivo heeft de S5-smartphone uit de doeken gedaan, een mid-range model dat focus legt op zijn camera's. Achterop heeft de S5 er namelijk vier, aangevoerd door een hoofdsensor van 48 megapixel. Daarnaast zijn er groothoek-, macro- en dieptecamera's aanwezig van respectievelijk 8, 2 en 5 megapixel. De voorkant van de Vivo S5 wordt zoals eind 2019 gebruikelijk is gedomineerd door het display. We hebben van doen met een amoled-scherm van 6,44 inches in de diagonaal dat 2.400 bij 10.80 pixels telt (2...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit Mercedes interieur zit niet in een Mercedes

15-11-2019 8:05 Autoblog.nl
Het komt wel heel erg bekend voor. De Chinese autobouwers komen eraan, zoveel is duidelijk. Ondanks dat het succes in Europa uiterst bescheiden tot niet bestaand is te noemen, houden we er rekening mee. Op dit moment zijn de meeste fabrikanten zich in een raptempo aan het ontwikkelen en verbeteren. Ook is c.q. was de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Microsoft werkt aan x64-emulatie voor Windows op ARM'

15-11-2019 7:44 Hardware.info
Volgens bronnen van nieuwssite Neowin werkt Microsoft aan een nieuwe emulatielaag voor de Arm-editie van Windows 10, waarmee ook software voor x86-64 (x64) kan worden gedraaid. Momenteel worden 32- en 64-bits Arm-apps native ondersteund en kunnen 32-bits x86-programma's middels een emulator ook op Arm-devices zoals de nieuwe Surface Pro X?worden ge?nstalleerd, maar voor x64-toepassingen is er nog geen oplossing. De afwezigheid van x64-ondersteuning in de Arm-versie van Windows is voornamelijk e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google begint met aanbieden WhatsApp-alternatief rcs in meer lan

15-11-2019 7:38 Tweakers.net
Google is begonnen met het aanbieden van het WhatsApp-alternatief van providers, rcs, in meer landen. In de Berichten-app op Android krijgen gebruikers bij providers in de VS en India komende tijd de melding dat ze 'chat-functies' kunnen aanzetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlandse automobilisten gaan demonstreren tegen 100 km/u

15-11-2019 7:31 Autoblog.nl
Op het Malieveld, natuurlijk. Alleen een slecht moment toegewezen gekregen… Afgelopen week hebben de hoge Dames en Heren in Den Haag besloten dat de maximumsnelheid op snelwegen naar beneden moet. Van 130 km/u naar 100 km/u is essentieel om het leven op deze verdorde bloemkool te kunnen redden. Deze beslissing maakt veel tongen los. In […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Instagram begint met wereldwijde test voor verbergen likes

15-11-2019 7:18 Tweakers.net
Instagram is begonnen met een wereldwijde test om de likes te verbergen. Dat heeft het sociale netwerk aangekondigd. Bij de test zien gebruikers alleen van eigen foto's likes, maar niet van andere gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rev200 van Sharkoon draait moederbord 90 graden

15-11-2019 7:01 Hardware.info
Fabrikant Sharkoon komt nu met de Rev200. Het gaat hier om een midi-atx tower die een goede prijs-kwaliteitverhouding zou moeten hebben. Intern heeft de fabrikant gekozen voor een gedraaid ontwerp, waarbij het moederbord 90 graden gedraaid is. Standaard zijn er maar liefst vijf rgb led-ventilatoren aanwezig. Sharkoon heeft de Rev200 om een hele nieuwe aanpak te hanteren. Het design is hoekig met aan de rechter zijkant een paneel van glas. Achter het frontpaneel zijn er drie aanstuurbare led-fan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

F1 GP Brazili?: tijden en wat je moet weten

15-11-2019 7:00 Autoblog.nl
Alle ins en outs plus de agenda van de Grand Prix van Brazili?. Hij staat weer voor de deur: de Grand Prix van Brazili?. Nog niet zo heel lang geleden werd hier geracet aan het begin van het seizoen, maar sinds 2003 weet je dat als de GP van Brazili? voor de deur staat, het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Momentum 392M7C-monitor van Philips combineert 38,5-inch VA-pane

15-11-2019 6:36 Hardware.info
MMD, het bedrijf achter de monitoren met het Philips-merk, heeft een nieuw model aangekondigd: de 392M7C. Dit is een monitor met een groot va-paneel van 38,5 inch in de diagonaal. De hoge verversingssnelheid van 144 beelden per seconde, gecombineerd met de ondersteuning voor?adaptive sync, moeten gamers aantrekken. De 392M7C wordt echter niet (alleen) op pc-gamers gericht: hoewel bijvoorbeeld de reactietijd van 1 milliseconde (mprt) en de verversingsfrequentie duidelijk op snelle games zijn a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Star Wars: Jedi Fallen Order - Lightsaber steelt de show in heer

15-11-2019 6:00 Tweakers.net
Respawn Entertainment heeft wat elementen geleend uit games van FromSoftware en enkele andere ontwikkelstudio's, maar het resultaat mag er zijn. Star Wars: Jedi Fallen Order vertelt een pakkend verhaal tussen Episodes III en IV in, en laat flarden zien van een voor Jedi uitermate duistere periode.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AOC Agon AG273QX review: plat VA-scherm blinkt uit met HDR

15-11-2019 5:59 Hardware.info
De AOC Agon AG273QX mist ??n letter ten opzichte van de AG273QCX, maar is een heel ander scherm. Om te beginnen is hij plat - maar hoe bevalt hij verder?
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft toont eerste gameplaybeelden van Age of Empires IV

14-11-2019 22:42 Tweakers.net
Microsoft heeft tijdens de X019-evenement voor Xbox de eerste gameplaybeelden van Age of Empires IV aangekondigd, het nieuwe deel in de rts-reeks van het bedrijf. De beelden tonen een middeleeuwse stad die wordt belegerd door oosterse krijgers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In detail: Ferrari Roma

14-11-2019 22:38 Autoweek.nl
Nadat Ferrari gisteren al een aantal beelden en een beperkte hoeveelheid informatie wereldkundig maakte, wordt vandaag meer bekend over de Ferrari Roma. De relatief compacte GT onderscheidt zich niet alleen met z'n design, maar ook met een nieuw interieurconcept en, jawel, een uitgebreide reeks veiligheidssystemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Renoir-APU zou GPU met 12 of 15 compute units kunnen bevatten

14-11-2019 22:37 Hardware.info
Steeds meer details van AMD's Renoir-chips beginnen naar de oppervlakte te komen. Er waren redenen om aan te nemen dat de chips niet zo heel veel krachtiger zouden zijn dan AMD's bestaande apu's, maar het is tijd om deze aanname te herzien. Chipspotter Komachi heeft namelijk documenten gevonden en deze vondst gelucht op Twitter. Het document vermeldt namelijk 'B12', wat volgens de chipdetective zou betekenen dat hij over twaalf compute units moet beschikken. De huidige chips zijn voorzien van e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft brengt Project xCloud volgend jaar naar Windows 10 en

14-11-2019 22:19 Tweakers.net
Microsoft verwacht zijn streamingdienst voor games, Project xCloud, volgend jaar breder beschikbaar te maken. De dienst komt dan onder andere naar Windows 10. De dienst gaat meerdere controllers ondersteunen, waaronder die van Sony.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Compact wintersportkanon knalt in 4,7 naar de 100

14-11-2019 21:55 Autoblog.nl
En dat voor een diesel! Wat een naam met een auto kan doen. Stel, Audi had ervoor gekozen om de 3.0 biturbodiesel in zijn D-segment sedan (en stationwagon) te plaatsen. Dan zou je net zoiets krijgen als de BMW 335d. Een lekkere sleurdiesel voor de mensen die veel snelle kilometers vreten. Maar nee, Audi heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Obsidian brengt in de lente van 2020 survivalgame Grounded uit

14-11-2019 21:53 Tweakers.net
Obsidian Entertainment heeft Grounded aangekondigd. Het gaat om een spel waarin spelers sterk verkleind moeten zien te overleven in de tuin en daarbij onder andere met mieren en andere insecten moeten strijden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rare-studio onthult Everwild-game

14-11-2019 21:31 Tweakers.net
Sea of Thieves-ontwikkelaar Rare heeft tijdens Microsofts X019-evenement Everwild aangekondigd. Het gaat om een geheel nieuw spel, dat zich afspeelt in een buitenaardse wereld met bijzondere dieren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

doPDF 10.5.120

14-11-2019 21:30 Tweakers.net
Softland heeft een nieuwe versie van doPDF uitgebracht. Dit programma installeert zich op het systeem als een printerdriver en maakt het mogelijk om vanuit elk programma met een printfunctie op eenvoudige wijze pdf-documenten te maken. DoPDF is gratis voor priv?- en commercieel gebruik, heeft geen Ghostscript nodig om zijn werk te kunnen doen en voegt geen watermerk of advertentie toe. Alleen in het scherm voor het kiezen van de locatie waarnaar het pdf-document moet worden weggeschreven, is een vermelding te zien naar novaPDF. Dat is een soortgelijk programma van dezelfde makers met uitgebreidere opties, dat echter niet gratis is. Sinds de vorige vermelding in de Downloads zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in doPDF 10.5.120:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MusicBee 3.3 update 2

14-11-2019 21:18 Tweakers.net
Er is een update voor versie 3.3 van MusicBee uitgekomen. MusicBee is een uitgebreid en gratis programma voor het beheren en afspelen van muziek. In een overzichtelijke interface kunnen tags worden aangepast, cover art en songteksten worden gedownload, bestanden worden geconverteerd en audio-cd's geript, en kan met diverse mp3-spelers worden gesynchroniseerd. Verder is het uiterlijk aanpasbaar, kan de functionaliteit met bass-plug-ins worden uitgebreid en is het programma ook in het Nederlands te gebruiken. Changes in MusicBee version 3.3.7252:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo kan de PlayStation 5 eruit komen te zien

14-11-2019 21:03 Apparata
Een aantrekkelijke nieuwe console? 2020 gaat voor gamers een mooi jaar worden. Zowel Microsoft als Sony zullen hun nieuwe consoles op de markt gaan brengen. Nieuwe hardware betekent een snellere ervaring, grafisch mooiere games en technisch meer mogelijkheden. Alleen maar voordelen dus, want de huidige generatie consoles lopen tegen hun beperkingen aan. Nog voordat het […]
Lees het hele artikel op Apparata

CWI kent Dijkstra-fellow-titel toe aan David Chaum en Guido van

14-11-2019 21:02 Tweakers.net
Het Centrum Wiskunde & Informatica heeft zijn eerste 'Dijkstra Fellowship' uitgereikt aan wetenschappers die zich onderscheiden hebben op het gebied van wiskunde- en informatica-onderzoek. De titel gaat naar David Chaum en Guido van Rossum.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koop 1 van deze 10 youngtimers voor de prijs van de nieuwste Mac

14-11-2019 20:58 Autoblog.nl
Garantieprogramma bij Apple is waarschijnlijk beter voor elkaar. Een jaar eerder dan normaal heeft Apple zijn topmodel, de 15 inch MacBook, voorzien van een ingrijpende update. Sterker nog, de update is dermate ingrijpend dat het scherm nu 16 inch in diameter meet. Eindelijk is het toestel voorzien van de updates waar alle ‘pro’s’ om hebben […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom Instagram er voor jou anders kan uitzien

14-11-2019 20:44 Apparata
Weg met die likes! Gebruik jij Instagram en zie je opeens geen likes meer, terwijl je vriend of vriendin nog wel likes kan zien? Dat kan kloppen. Het Amerikaanse sociale netwerk heeft zijn eerder begonnen test inmiddels wereldwijd uitgerold. Instagram begon in de Verenigde Staten met een experiment om likes te verbergen. Dat werd kort […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook voegt doneerknop toe aan Instagram voor non-profitorgan

14-11-2019 20:29 Tweakers.net
Facebook heeft drie nieuwe doneerfuncties toegevoegd aan zijn platformen. De voornaamste daarvan is de doneerknop voor Instagram, die non-profitorganisaties kunnen plaatsen op hun account.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie gaat niet extra controleren op 100 km/u snelwegen

14-11-2019 19:57 Autoblog.nl
Maar ze verwachten wel meer boetes uit te kunnen schrijven. Ondanks dat de feestdagen met rasse schreden naderen, blijven de meeste jaarlijkse discussies ons bespaard. Bohemian Rhapsody, roetveegpieten en winterbandenissues leven (vooralsnog) niet. Dat komt mede door een nieuwe trend die is komen overwaaien: stikstofproblematiek. Daar moet iets aan gedaan worden en het kabinet is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AVM's twee nieuwe mesh-repeaters versturen je data op 600 MB/s e

14-11-2019 19:54 Hardware.info
AVM kwam op de IFA in Berlijn afgelopen september met een groot aantal nieuwe netwerkproducten, waaronder twee repeaters. De FRITZ!Repeater 1200 en FRITZ!Repeater 600 moeten voor een niet al te hoge prijs in een mesh-netwerk kunnen werken. De FRITZ!Repeater 600 is het kleinste model, hij is even groot als de behuizing van een stopcontact. Hij ondersteunt snelheden tot 600 Mb/s via de n-band op 2,4 GHz en heeft daarbij een stroomverbruik van 5 watt bij actief gebruik. In de stand-bymodus verbrui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix geeft deze filmklassieker een nieuw leven

14-11-2019 19:43 Apparata
De Amerikaanse streamingdienst pakt de handschoen op. Dertig plussers kunnen oude tijden gaan herleven. De film Beverly Hills Cop krijgt een vierde deel, geproduceerd door Netflix. Het eerste deel met Eddie Murphy in de hoofdrol stamt uit 1984. Destijds was dit d? rol voor Murphy waarmee hij doorbrak als succesvol acteur. Er volgen nog twee […]
Lees het hele artikel op Apparata

Belgisch bedrijf The Park wil virtualrealityspeelvelden in EU en

14-11-2019 19:25 Tweakers.net
Het Belgische bedrijf The Park wil hallen voor freeroaming-vr buiten Belgi? openen. Het bedrijf, dat deels eigendom is van Telenet, heeft extra kapitaal aangetrokken om uitbreiding naar de EU en de VS te financieren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl