Video: Wat weet acteur Mattijn Hartemink over auto's? - Quiz

21-01-2018 8:00 Autoweek.nl
Zowel priv? als professioneel heeft acteur Mattijn Hartemink goede ervaringen met het merk Volvo. Z'n kennis over dat merk zit dus wel goed. In onze quiz vragen we 'm naar z'n overige autokennis.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vijf gaming headsets van 100 euro - Gelijke prijs, grote verschi

21-01-2018 6:00 Tweakers.net
Uit het aanbod van recent verschenen gaming headsets voor de pc testten we vijf modellen die rond de 100 euro kosten. De verschillen zijn groot, maar er is geen duidelijke winnaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Iiyama G-Master G3266HS-B1 review: terugkeer van de gouden fenik

21-01-2018 5:59 Hardware.info
Het is gaming wat de klok slaat in de pc-wereld en het zal dan ook niet verbazen dat we ook meer monitoren met deze pluimage zien arriveren in ons testlab dan beeldschermen van ander gevederte. Het gebeurt echter niet elke dag dat we een heuse feniks zien, dus toen Iiyama de G-Master G3266HS-B1 Gold Phoenix aankondigde, wilden we die wel even nader bekijken. Bij dezen doen we verslag van deze gaming monitor. Iiyama kennen we vooral van het grote assortiment aan Prolite-modellen voor de zakeli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

PNY presenteert nieuw logo voor XLR8-videokaarten

20-01-2018 21:59 Hardware.info
PNY heeft een nieuw logo gepresenteerd voor zijn XLR8-videokaartreeks. Tot op heden hebben vier producten uit de desbetreffende reeks een (kleine) facelift ontvangen; de GTX 1060 6GB XLR8 Gaming OC, de GTX 1070 8GB XLR8 Gaming OC, de GTX 1080 8GB XLR8 Gaming OC en de GTX 1080 Ti 11GB XLR8 Gaming OC. In sommige gevallen gaat het alleen om de stickers op de koeler, maar in andere gevallen is ook de backplate vernieuwd. Daarnaast is de productverpakking op de schop gegaan, waarbij eenvoud centraal...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Thermaltake kondigt goedkope Iris gamemuis met RGB-verlichting a

20-01-2018 20:06 Hardware.info
Thermaltake heeft een nieuwe muis voor gamers uit de doeken gedaan. Het knaagdier draagt de naam Iris en zoals we - zeker bij Thermaltake - inmiddels redelijk gewend zijn, is het apparaat voorzien van rgb-verlichting. Hij is ontworpen voor rechtshandige gamers, voorziet in zes programmeerbare knoppen en wordt in het instapsegment gepositioneerd. De Iris beschikt over een Pixart PWM3325 optische sensor met een maximale resolutie van 5000 dpi. De fabrikant claimt een levensduur van 20 miljoen cli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Babes op Instagram: Arielle Spring

20-01-2018 18:30 Apparata
Is het al lente? De naam Arielle Spring is er eentje waar enorm veel woordgrappen over te maken zijn. Gelukkig weet het jonge model uit de Verenigde Staten dat ook, want haar Instagram biografie meldt lieftallig: ‘No, not like the mermaid.’ Gelukkig voor Arielle lijkt ze net zoals het Disney-karakter helemaal weg te zijn van […]
Lees het hele artikel op Apparata

Creditcardgegevens van tot 40.000 OnePlus-klanten gestolen

20-01-2018 18:14 Hardware.info
Afgelopen week maakte verschillende klanten van OnePlus melding van frauduleuze betalingen met hun creditcard. De smartphonefabrikant heeft inmiddels bevestigd dat er via hun webshop inderdaad creditcardgegevens gestolen zijn, via een malafide script dat op een server draaide die de betalingen verwerkt en de gegevens hierbij onderschepte. Op die manier zijn de creditcardgegevens van tot 40.000 klanten gestolen. Het zou gaan om klanten die tussen medio november 2017 en 11 januari 2018 hun credit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: MINI (R50)

20-01-2018 18:00 Autoblog.nl
Een liefdesbaby uit een zeer slecht huwelijk. In de showbizz zijn er veel huwelijken jammerlijk gestrand. Mocht je geen Story lezen of RTL Boulevard kijken: mensen smullen van het leed van een ander. In de autowereld is het allemaal wat droger en saaier. Daarom werden we eind jaren ’90 verwend met het wel en wee […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Koop de Royal Eagle, moeder aller motorhomes

20-01-2018 17:01 Autoblog.nl
Wil je opvallen, tik dan deze gigant op de kop. Wie niet zo te spreken was over die ‘vakantievilla op wielen‘ waarover we laatst schreven, kan zich misschien beter vinden in deze minstens zo reusachtige Royal Eagle. De 12,2 meter lange bus is een absolute koning van de weg en kan met gemak je halve […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SK Hynix stelt GDDR6-videogeheugen beschikbaar

20-01-2018 16:43 Hardware.info
In het voorjaar van 2017 kondigde SK Hynix zijn gddr6-videogeheugen aan, de opvolger van het bestaande gddr5 en gddr5x. Het bedrijf gaf hierbij aan dat begin 2018 de eerste high-end videokaarten met dit nieuwe geheugen zouden worden uitgerust. Op de website van de fabrikant is de status van dit geheugen nu veranderd naar 'beschikbaar', waarmee het voor de hand ligt dat het niet lang meer zal duren voordat de eerste videokaarten met gddr6-geheugen zullen worden aangekondigd. Het SK Hynix gddr6-g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Accu bijna leeg? Chat met lotgenoten in Die With Me

20-01-2018 16:27 Apparata
Een hilarische ‘inhaker’ op alle accuproblemen rondom smartphones. Over het algemeen worden we niet zo heel warm van cijfertjes rondom ons accuverbruik. Wanneer echter de laatste procenten langzaam wegdruppelen, doen we er vaak alles aan om de levensduur van ons toestel te rekken. Zeker wanneer er geen oplader in de buurt is. Het scheelt dat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dronken Tesla-rijder slaapt roes uit achter stuur, “maar Autopil

20-01-2018 15:58 Autoblog.nl
Slapen mag, maar niet midden op straat. De pittoreske Bay Bridge in San Fransisco was recentelijk het toneel van een opmerkelijk incident. De lokale politie vond midden op de iconische brug een geparkeerde Tesla, met daarin een man die rustig een dutje aan het doen was. Of nou ja, uitgeteld en buiten westen zijn misschien […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Crucial MX500 SSD review: begin van een prijzenoorlog?

20-01-2018 15:12 Hardware.info
Alsof ze het op elkaar hebben afgestemd, komen Samsung en Crucial deze maand allebei met nieuwe reeksen sata-ssd's. Dat Samsung werkt aan een 860 Evo en 860 Pro werkt, is inmiddels geen geheim meer. De Crucial MX500 arriveerde recent ook in het Hardware.Info-testlab en hebben we dan ook uitgebreid getest. Het belangrijkste bestanddeel van het recept dat Crucial voor de MX500 heeft gevolgd, is een nieuwe generatie 3d-nand, dat in het geval van Crucial uiteraard afkomstig is uit de fabrieken...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Britse alleskunner bouwt Land Rover op stoom

20-01-2018 15:02 Autoblog.nl
Je moet er maar trek in hebben. Klassieke auto’s worden nogal eens onderworpen aan een vernuftige ombouw, waarbij de aandrijflijn wordt vervangen voor een ietwat onconventionele krachtbron. Waar het tegenwoordig de trend is om oldtimers klaar te stomen voor de toekomst, is Frank Rothwell er juist op gebrand om de milieuhippies een flinke trap tegen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cijfers: consolemarkt snoert critici de mond

20-01-2018 14:22 Apparata
Waar blijft die verwachte ondergang dan? Een paar jaar geleden waren veel critici er het met zijn allen over eens: de consolemarkt heeft niet lang meer te leven. Platformen zoals Wired en IGN waren zeer kritisch op de ontwikkelingen in de markt, waarin onder meer voorspeld werd dat ‘betere graphics voor 400 dollar (PS4)’ niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia wil verkopen van Pascal-videokaarten per klant beperken v

20-01-2018 14:14 Hardware.info
Gamers die in de markt zijn voor een videokaart, zullen de hogere prijzen van de afgelopen tijd niet kunnen waarderen: door het minen van cryptocurrency worden de GPU's massaal opgekocht, met matige verkrijgbaarheid en dus hogere prijzen tot gevolg. Nvidia wil dat probleem nu gaan aanpakken door verkooplimieten te stellen per klant. De GPU-bakker heeft namelijk aan retailers gevraagd om slechts enkele kaarten per klant te verkopen, zodat gamers ook beter aan een exemplaar kunnen komen. Onder an...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoblog advies: gezinsauto met zoveel mogelijk pk’s ,voor 9 mil

20-01-2018 14:00 Autoblog.nl
9 mille. Hoeveel paarden heb je dan eigenlijk onder de kap? Team Autoblog zoekt het voor je uit! Bij de aanvragen voor AutoBlog advies worden de meest uiteenlopende vragen gesteld. Vaak gaan deze vergezeld met een grote hoeveelheid achtergrondinformatie, waarvoor dank! Hoe specifieker de aanvraag is, hoe beter de aanbevelingen zullen passen bij de gestelde […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG onthult 27UK650-W Ultra HD-monitor met HDR10 en FreeSync

20-01-2018 13:09 Hardware.info
LG heeft een nieuwe monitor met een glanzend witte achterkant uit de doeken gedaan. Het apparaat draagt de naam 27UK650-W en zoals de naam reeds doet vermoeden biedt hij een 27-inch schermdiagonaal. Hij heeft een ultra hd-resolutie van 3840 bij 2160 pixels, daarnaast voorziet de monitor in ondersteuning voor zowel hdr10 als AMD FreeSync. De 27UK650-W beschikt over een ips-paneel die volgens de fabrikant in staat is om 99% van het srgb-kleurenspectrum weer te geven. Verder claimt LG een helderhe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de duurste Ford van Autotrack

20-01-2018 13:04 Autoblog.nl
Begin maar vast in je portemonnee te grabbelen, want deze wil je waarschijnlijk wel hebben! Wanneer je op een willekeurige occasion website zoekt naar de goedkoopste auto, is de kans groot dat er wat bijzonders tevoorschijn komt. Wanneer je de duurste auto zoekt ligt het net even anders, daar er regelmatig net ingereden, haast nieuwe […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitter stuurt notificaties naar gebruikers die Russische bots v

20-01-2018 12:42 Tweakers.net
Twitter stuurt een notificatie naar gebruikers als zij een account hebben gevolgd waarvan wordt vermoed dat het een bot gelinkt aan de Russische overheid is. Na intern onderzoek heeft Twitter tienduizenden accounts gevonden waarvan wordt vermoed dat zij de afgelopen Amerikaanse presidentsverkiezingen probeerden te be?nvloeden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

YouTube stelt team samen om ongewenste content sneller te ontdek

20-01-2018 12:18 Tweakers.net
YouTube komt met de zogenaamde Intelligence Desk, een team van mensen dat de taak krijgt om ongewenste video's sneller te herkennen en te verwijderen van de site. Er wordt data van Google gebruikt, maar ook informatie die door de community wordt verstrekt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iOS 11 adoptie: veel gebruikers, maar het kan beter

20-01-2018 12:18 Apparata
iOS 11 is alweer een tijdje de meest gebruikte mobiele softwareversie van Apple, maar het is wel eens sneller gegaan. Het nieuwe mobiele besturingssysteem van Apple is alweer enkele maanden oud. iOS 11 kwam namelijk uit in september 2017, maar is zeker niet zonder kleerscheuren het nieuwe jaar ingegaan. De vele problemen lijken effect te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fotospecial: de auto's van Dubai

20-01-2018 12:00 Autoweek.nl
Als je de commentaren op internet mag geloven, is Dubai de ultieme stad voor supercarspotters. Jan Lemkes verbleef enkele dagen in de stad en verwonderde zich vooral over het betaalbaarder deel van het wagenpark.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Skoda Octavia - Occasion Aankoopadvies

20-01-2018 12:00 Autoweek.nl
Op de aanschaf van een gebruikte Skoda Octavia kun je maar weinig tegen bedenken. Maar neem wel even de tijd om een mooie te zoeken, want ze hebben vaak een arbeidzaam leven achter de rug.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huh? Mercedes wil juist m??r competitie in Formule 1

20-01-2018 11:58 Autoblog.nl
Buitensporige dominantie heeft de Duitsers in een lastige situatie gebracht. Dieter Zetsche, beter bekend als ‘de man met de snor‘, doet in een recent interview met Autocar een boekje open over de huidige stand van zaken binnen de Formule 1, en werpt daarbij zijn heldere en sportieve kijk op de sport de wereld in. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vang je eigen boeven met deze originele Renault van de Gendarmer

20-01-2018 11:03 Autoblog.nl
Moet je ze wel eerst zien klem te rijden. We bespreken hier regelmatig gave occasions en veilingauto’s. Deze zijn echter vaker wel dan niet bijzonder prijzig, dankzij de enorme interesse die er bestaat voor unieke of zeldzame voertuigen. Voor de afwisseling is het daarom ook wel eens goed om een exemplaar te bespreken dat wat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook gaat 'vertrouwd' nieuws prioriteit geven

20-01-2018 11:03 Tweakers.net
Facebook gaat nieuwsbronnen een 'ranking' geven, waarmee wordt aangegeven hoe betrouwbaar een bron is. Vanaf volgende week gaat de sociale-netwerksite beginnen met de implementatie, door te beginnen met gebruikers te vragen hoe vertrouwd ze zijn met een bepaalde bron.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Details Samsung Galaxy J8 (2018) verschijnen online

20-01-2018 10:57 Hardware.info
In de benchmarkdatabases van Geekbench en GFXBench zijn details opgedoken van een nieuwe Samsung-smartphone, die de codenaam SM-J720F draagt. Naar verluidt gaat het om de 2018-versie van de Samsung Galaxy J8, waarmee het Zuid-Koreaanse bedrijf zich vermoedelijk op de bovenkant van het instapsegment zal richten. De specificatielijsten tonen een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de kap schuilt een Exynos 7885 octa-core SoC op een kloksnelheid van 1,6 GHz, die wordt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OnePlus creditcard hack: tienduizenden slachtoffers

20-01-2018 10:15 Apparata
Het is weer een ouderwets zooitje bij OnePlus. OnePlus kwam afgelopen week bijzonder pijnlijk in het nieuws. Het vermoeden was namelijk dat hackers creditcardgegevens van haar klanten zou hebben gestolen. Na veel stilte klapt het bedrijf eindelijk uit de stoel en meldt aan The Verge een schokkend feit: er zouden maar liefst 40.000 creditcardgegevens gestolen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rij-impressie: Jaguar E-Pace

20-01-2018 10:09 Autoweek.nl
De tweede SUV van Jaguar luistert naar de naam E-Pace. Met een lengte van 4,40 meter is het een concurrent van auto's als de Audi Q3 en de BMW X1.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Back to Basics: Jaguar XE

20-01-2018 10:00 Autoweek.nl
Instappen in een Britse sedan van het luxe Jaguar. Bovenaan de prijslijst pronkt de XE met een vanafprijs van de boven de 45 mille. Maar in welke luxe waan je jezelf als alle vakjes in de optielijst leeg blijven? Deze week in Back to Basics: de Jaguar XE.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google repareert wifi-fout in Chromecast-software

20-01-2018 9:50 Tweakers.net
Google heeft een softwarefout gerepareerd die ervoor zorgde dat de Cast-software, die wordt gebruikt om content naar bijvoorbeeld een Chromecast te streamen, wifi-problemen veroorzaakte. De update komt sinds vrijdag binnen bij Android-gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Motorproblemen betekenen einde Dakar voor Ten Brinke

20-01-2018 9:08 Autoblog.nl
De Nederlander wist de dertiende etappe niet te doorstaan. Dakar is gisteren in een groot drama veranderd voor Bernhard ten Brinke. De Nederlander kreeg uitgerekend tijdens de dertiende etappe van de Dakar Rally te maken met motorproblemen, die na een kort onderzoek onverhelpbaar bleken te zijn. De pijn wordt des te groter, door het feit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Far Cry 5 - Trucks, helikopters en beren in Montana

20-01-2018 6:00 Tweakers.net
Een tweede, uitgebreidere speelsessie met Far Cry 5 toont aan dat de game veelzijdiger is dan hij op de E3 leek. Bovendien is hij in technisch opzicht een stuk stabieler geworden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 7: de beste Intel Coffee Lake Z370-moederborden

20-01-2018 5:59 Hardware.info
Bij de release publiceerden we al een uitgebreide Intel Z370-moederborden round-up en sindsdien kon je op Hardware.Info ook al heel wat losse reviews van moederborden voor Coffee Lake lezen. Voor wie geen tijd heeft om zich daarin te verdiepen, zetten we in dit artikel de 7 beste keuzes op een rij voor wie een moederbord zoekt voor een achtste generatie Intel processor. Vooralsnog zijn er zes verschillende Intel Coffee Lake-processors verkrijgbaar, die allemaal in de 8000-serie vallen. De Cor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

NZXT verlaagt prijs van N7 Z370-moederbord na feedback van fans

19-01-2018 21:55 Hardware.info
Hoewel in de markt voor moederborden eigenlijk al lange tijd geen nieuwe speler meer opgedoken is, heeft NZXT ruim een week geleden op de CES-beurs in Las Vegas zijn eerst moederbord laten zien. Die luistert naar de naam N7 Z370 en wordt in samenwerking met ECS gefabriceerd. Bijzonder is vooral het uiterlijk, want het gehele bord is bedekt met metalen platen die bovendien in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Verder viel ook de dubbele RGB-header met ondersteuning voor HUE+ op, naast natuu...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit zijn de acht zuinigste auto’s van Nederland*

19-01-2018 21:53 Autoblog.nl
Voor iedereen die op zoek is naar een echt Sparschwein! Uitstoot en verbruik zijn over het algemeen niet de allerbelangrijkste criteria voor de gemiddelde autoliefhebber om een auto op te selecteren. Maar er zijn mensen die ontzetten warm worden van een auto met een laag verbruik. Met 80 84 op de snelweg achter een paar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon introduceert eindelijk spraakbesturing voor Android

19-01-2018 21:23 Apparata
Maar het is nog steeds geen Siri of Google Assistant. Tot voor kort was Amazon’s Alexa-app voor Android niets meer dan een veredelde takenmanager voor Amazon Echo en wat daarop gebaseerde slimme gadgets. Nu komt het Amerikaanse bedrijf eindelijk met wat meer geavanceerde ge?ntegreerde spraakbesturing voor smartphones, zo vermeldt TechCrunch. Met de nieuwste update is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Amazon voegt Alexa-spraakassistent toe aan Alexa-app

19-01-2018 21:21 Tweakers.net
Amazon heeft zijn spraakassistent Alexa toegevoegd in de gelijknamige app. De assistent biedt alle functies die hij ook heeft op de Echo, al is het niet mogelijk om een telefoon met een spraakcommando te activeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Shell wil taxidienst in Londen beginnen

19-01-2018 21:07 Autoweek.nl
Olie- en gasconcern Shell heeft een aanvraag ingediend om een taxidienst te mogen beginnen in Londen. De aanvraag bij de Londense vervoersautoriteit komt van de app FarePilot, die grotendeels in handen is van Shell, schrijft zakenkrant Financial Times.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Core i3 8300 en i5 8500 worden 14 februari leverbaar; ook prijze

19-01-2018 20:48 Hardware.info
Enkele dagen geleden dook de Intel Core i5 8500 nog op in de Sandra-benchmark, maar inmiddels is de processor samen met een paar nieuwe soortgenoten bij online retailers gespot. Een Australische winkel heeft zelfs een prijslijst gelekt waarop bovendien de nieuwe Coffee Lake Celeron- en Pentium-processors te vinden zijn. Bij de Core i3 8300 en Core i5 8500 wordt een verwachte releasedatum van 14 februari vermeld, al zullen de rest van de genoemde processors samen met de bijbehorende H310, B360 e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Informatie over mogelijke 2018-versie van Samsung Galaxy J7 vers

19-01-2018 20:38 Tweakers.net
Op verschillende benchmarksites zijn resultaten verschenen van een onaangekondigd Samsung-toestel, dat beschikt over gemiddelde specificaties. Het typenummer suggereert dat het gaat om een 2018-versie van de Galaxy J7 of mogelijk een J8.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is wat 12 grote financi?le analisten denken over Bitcoin

19-01-2018 20:17 Apparata
De meeste analisten zijn niet erg positief over cryptovaluta, maar dat is natuurlijk slechts ??n kant van het verhaal. De een steekt er zijn handen voor in het vuur, de ander wacht met cynische spanning af tot de bubbel barst. Wie dan ook uiteindelijk gelijk gaat hebben, cryptocurrency zoals de Bitcoin zijn niets anders dan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Koop deze Audi RS6 Mocha Latte in Chillburg

19-01-2018 20:01 Autoblog.nl
Wel prijzig hoor, die hipsterkoffie. Ik word zelf eerlijk gezegd een beetje moe van de Audi RS6. Niet dat ik het geen toffe auto vind, want het heeft wel wat zo’n brute wagon. En als ik een beetje mijn best doe, kan ik in dit geval zelfs langs de grote frontoverhang kijken. De reden dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: mobiele Intel Core i9 haalt 4,8GHz

19-01-2018 19:54 Tweakers.net
Er is een lijst met kloksnelheden van de aankomende Coffee Lake-H-processors online verschenen. De snelste variant hiervan zou een turbosnelheid van 4,8GHz kunnen halen bij een tdp van 45 watt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Age of Empires: Definitive Edition komt 20 februari uit voor 20

19-01-2018 19:49 Hardware.info
Eigenlijk stond de 'remaster' van de eerste Age of Empires gepland voor oktober 2017, maar het moge duidelijk zijn dat de ontwikkelaars die deadline niet hebben gehaald. Inmiddels heeft Microsoft via een blogpost laten weten dat het spel bijna precies over een maand uit gaat komen: 20 februari 2018. Fanatieke spelers kunnen zich aanmelden voor het Age Insider Program; zo'n 100.000 extra spelers zullen op 25 januari een uitnodiging krijgen voor de gratis open multiplayer-beta - die overigens maa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zuid-Korea en Itali? beginnen ook onderzoek naar vertraging iPho

19-01-2018 18:59 Tweakers.net
Consumentenorganisaties in Zuid-Korea en Itali? hebben aangekondigd dat ze onderzoek doen naar het opzettelijk vertragen door Apple van iPhones waarvan de accu versleten is. Hiermee volgen ze de Franse overheid op, die ook een dergelijk onderzoek uitvoert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Toyota Yaris GRMN - Rij-impressie

19-01-2018 18:30 Autoweek.nl
Toyota wil af van zijn saaie imago. Dat is een heus meerjarenplan, waarin deze Yaris GRMN een van de stapjes is. Vergeet de bloedeloze T-Sport van weleer, dit is het echte werk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rombi! Alfa Romeo ook naar de IndyCar!?!

19-01-2018 18:26 Autoblog.nl
Marchionne draait door. Sergio Marchionne ontwikkelt zich meer en meer als de Lavar Ball van de autowereld. Amper heeft hij een boude claim losgelaten in de media en dan volgt de volgende alweer. Zo af en toe maakt hij er ook nog eens iets van waar, dus kunnen we niet alles wat hij zegt meteen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweede Razer-smartphone komt mogelijk in september, met optie vo

19-01-2018 18:20 Hardware.info
Op de CES liet Razer weer eens een opvallend concept zien, namelijk 'Project Linda'. Het is een praktisch lege laptop die aangedreven wordt door de smartphone, die op de plaats van het touchpad gedockt kan worden. Het idee doet een beetje denken aan de ASUS Transformer Book, waar eveneens een smartphone als aandrijfmotor werd gebruikt. Ook daar zat er extra accucapaciteit en opslag in het 'dock'. Project Linda was vooralsnog alleen een concept, maar volgens de doorgaans goed ge?nformeerde FrAnd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Everyone Can Code-cursussen van Apple worden beschikbaar in de B

19-01-2018 18:09 Tweakers.net
Apple heeft bekendgemaakt dat 70 hogescholen en universiteiten in Europa zijn begonnen met het aanbieden van Apples Everyone Can Code-cursus, waarmee de studenten Swift aangeleerd krijgen. Hieronder zijn scholen in Nederland, Belgi? en Luxemburg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Libratone Q Adapt noise-cancelling hoofdtefeoon: fijn voor in de

19-01-2018 18:00 Hardware.info
Libratone is een Deens merk dat zich vooral richt op design, maar ook kwalitatief een goed product wil afleveren. We reisden een paar maanden met de Q Adapt om te kijken hoe de Bluetooth hoofdtelefoon van het merk beviel. Het is alweer een tijdje geleden dat we aandacht besteedden aan een flink aantal noise-cancelling hoofdtelefoons, dus een nieuwe vergelijkingstest moet er node komen. De Libratone Q Adapt diende zich echter tussentijds aan in ons testlab, en we wilden niet wachten tot die ve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Astron neemt supercomputer met 200 GTX 1080 Ti-kaarten in gebrui

19-01-2018 17:20 Tweakers.net
Astron, het Nederlands instituut voor radioastronomie, heeft een supercomputer met tweehonderd Nvidia GeForce GTX 1080 Ti-kaarten in gebruik genomen. Het cluster gaat speuren naar lichtflitsen op afbeeldingen van de camera's van de Astron-telescoop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit weten we over The Walking Dead seizoen 9

19-01-2018 17:06 Apparata
Er is onder andere een nieuwe showrunner aangesteld. Vorig jaar augustus nam de populaire zombieserie afscheid van AMC maar dat blijkt achteraf slechts een kleine verandering te zijn geweest. De serie over een groep overlevers tijdens de zombie-apocalypse gaat namelijk behoorlijk nieuwe wegen in slaan. Na 4 seizoenen neemt showrunner Scott M. Gimple afscheid van […]
Lees het hele artikel op Apparata

Xtorm's XB203 powerbank laadt laptop op met 45W via USB Type-C

19-01-2018 17:05 Hardware.info
Xtorm kennen we al wat langer van krachtige powerbanks en opladers. Vandaag komt het bedrijf met een powerbank die ook je laptop kan opladen, doormiddel van USB Type-C. Daarnaast?beschikt de grote powerbank ook?over reguliere USB-poorten om smartphones, tablets en andere USB-apparaten op te laden. De Xtorm XB203 bevat een?26.800mAh litium-ion batterij, wat neerkomt op 100 wattuur aan energie. Aan boord zitten drie normale USB Type-A-poorten die per stuk met maximaal 12 watt en samen met maximaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Red Bull Racing vangt bot bij F1 Strategy Group theekransje

19-01-2018 17:02 Autoblog.nl
We kunnen er wel van uitgaan dat dit geen goed nieuws is voor Max Verstappen. Er heerst weer veel verdeeldheid in de Formule 1. ‘What else is new?’, zou je kunnen zeggen. Nou, toch wel iets wat potentieel belangrijk kan zijn in de nabije toekomst, maar daarover hieronder meer. Eerst even het Red Bull nieuws […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse prijs McLaren Senna bekend

19-01-2018 16:41 Autoweek.nl
McLaren heeft de Nederlandse prijs voor de P1-opvolger Senna bekendgemaakt. Voor iets meer dan een miljoen euro word je eigenaar van de meest extreme street legal McLaren ooit. Tenminste, er is ??n maar..
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

OnePlus: creditcardgegevens 40.000 klanten zijn gestolen via bet

19-01-2018 16:36 Tweakers.net
OnePlus heeft bekendgemaakt dat er creditcardgegevens van circa 40.000 klanten zijn gestolen via een kwaadaardig script op zijn betaalpagina. Dat blijkt uit een onderzoek dat de Chinese fabrikant uitvoerde na berichten van klanten over frauduleuze betalingen met hun kaarten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: BMW 440i Gran Coup? vs. Kia Stinger dubbeltest

19-01-2018 16:00 Autoweek.nl
BMW's voelen zich een doorgaans prima thuis op het circuit, ook al is de 440i xDrive Gran Coup? misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. De reden waarom we hem het Zandvoortse asfalt op sturen, is de Kia Stinger. Dat is niet alleen de grootste, sterkste, snelste en duurste Kia ooit, hij zou dankzij de bemoeienis van voormalig BMW M-man Albert Biermann ook qua rijden zijn mannetje moeten staan. Hoe pakt dat uit?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl