Dit is een wel heel bijzondere slimme speaker

19-09-2019 13:43 Apparata
Zegt dit kunstwerk ook: ‘Shaken, not stirred.’? Hendrick’s is vooral bekend als Gin-stokerij, maar zij brengen nu ook een unieke lijn met bar-versierselen op de markt. Het meest opvallende en ook het duurste item is deze slimme speaker. Of hij overigens echt slim is valt te betwijfelen. Er is namelijk geen app te bekennen. Ook […]
Lees het hele artikel op Apparata

10.000e Toyota Mirai rolt van de band

19-09-2019 13:33 Autoweek.nl
De Japanners van Toyota hebben de 10.000e Mirai geproduceerd en daarmee is het de meest succesvolle auto met brandstofcel ter wereld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche 718 Cayman GT4 'RS' gesnapt

19-09-2019 13:19 Autoweek.nl
Met de onlangs gepresenteerde Cayman GT4 en Spyder-versies lijkt de 718-reeks van Porsche adequaat afgetopt. Naar verluidt zit er echter voor het eerst n?g meer in het vat en die nieuwe topversie is wat hier hoogstwaarschijnlijk in beeld komt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Abt aan de slag met 3.0 TFSI uit A6, A7 en Q8

19-09-2019 13:03 Autoweek.nl
Door een motorische update van turner Abt kunnen in ??n klap drie Audi's op meer vermogen rekenen. De 3,0-liter TFSI benzinemotor werd door de Duitsers onder handen genomen en kreeg voor bijna een kwart meer vermogen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is alles dat we weten over de BMW M2 CS

19-09-2019 13:02 Autoblog.nl
De aap komt uit de mouw. De onthulling van de meest extreme BMW 2 Serie, de M2 CS, komt alsmaar dichterbij en daarmee krijgen we ook steeds meer details over de auto te horen. Waarheidsgetrouwe details, welteverstaan. Zo heeft BMW deze week in Belgi? een priv?-evenement gehouden voor de M2 CS. Een aanwezige heeft alle […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opslag gesplitst: (in-/externe) SSD's en HDD's vanaf nu een eige

19-09-2019 12:43 Hardware.info
Eerder deze week hebben we een operatie uitgevoerd die al enige tijd op de planning stond en veel gevraagd werd door bezoekers: de gecombineerde categorie voor interne opslag Harddisks/SSD's is gesplitst in twee afzonderlijke categorie?n, Harde schijven en SSD's respectievelijk. Daarnaast hebben we diezelfde operatie uitgevoerd op de Externe Harddisks/SSD's - dat zijn drie groepen geworden: Externe harde schijven, Externe SSD's en Externe HDD/SSD behuizingen. Waarom een gedeelde categorie - of...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze klassiekers zie je nu al op Disney + [trailers]

19-09-2019 12:34 Apparata
Officieel zijn ze nog niet eens begonnen, dus dat belooft. We konden eerder deze week al melden dat Disney + voor Nederland een redelijk exclusieve uitzondering had gemaakt door haar streamingdienst alvast gratis toegankelijk te maken. Inmiddels is de voorlopige lijst met beschikbare films en series bekend. Wij pikten alvast een aantal hoogtepunten. High School […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hier kun je een 750 pk sterke Camaro huren

19-09-2019 11:58 Autoblog.nl
Waan je een NASCAR-coureur met deze machtige Chevrolet. Sommige autoverhuurbedrijven hebben meer dan alleen doorsnee vervoer om van A naar B te komen. Neem Hertz bijvoorbeeld. Hier kun je (in bepaalde landen) vreselijk krachtige supercars huren. Deze week heeft het bedrijf een nieuwe samenwerking aangekondigd met NASCAR-team Hendrick Motorsports, waaruit twee smakelijke bolides zijn voortgekomen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eve Online's Blackout-periode met beperking van lokale chatfunct

19-09-2019 11:26 Tweakers.net
Na zo'n 66 donkere dagen vond CCP Games het welletjes. De ruim twee maanden geleden ge?ntroduceerde Nullsec blackout-periode is voorbij, wat betekent dat spelers hun lokale chat weer kunnen gebruiken om te zien wie er in hun omgeving aanwezig is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Codering in BMW X7 suggereert komst V12

19-09-2019 11:22 Autoweek.nl
Een gebruiker van het BMW-forum Bimmerpost is in de codering van zijn X7 rakelde daarmee logootjes op van een nog niet-bestaande versie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MG presenteert in 2020 ?n 2021 nieuw model

19-09-2019 11:11 Autoweek.nl
Eerlijk is eerlijk: traditionele MG-liefhebbers staan waarschijnlijk niet te juichen bij de aanblik van de wat inwisselbare en brave nieuwe ZS. Toch is de nieuwkomer interessant, want voor net geen 30.000 euro is dit de enige EV die een bruikbare actieradius combineert met een ruime SUV-koets en een riante uitrusting.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Adata brengt nvme-ssd's uit van 512GB, 1TB en 2TB

19-09-2019 10:59 Tweakers.net
Adata introduceert de XPG SX8100-serie van pci-e 3.0 x4-nvme-ssd's. Er komen varianten van 512GB, 1TB en 2TB. De nieuwe modellen zijn sneller en hebben een hogere opslagcapaciteit dan de SX8200-varianten van vorig jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verrassing: FIFA 20 is uit m?t Nederlands tintje

19-09-2019 10:55 Apparata
Internet gaat viral en dit zijn de eerste reacties. Inmiddels is FIFA 20 te spelen en de promotiecampagne loopt op volle toeren. Terwijl FIFA20 wereldwijd trending is op Twitter maakte EA Sports het eerste elftal van de week bekend. Direct vielen we met onze neus in de boter, want met Frenkie de Jong (FC Barcelona) […]
Lees het hele artikel op Apparata

Eindelijk is hier een ?cht dikke Toyota Supra

19-09-2019 10:54 Autoblog.nl
Het heeft even mogen duren. Sinds de onthulling van de nieuwe Toyota Supra hebben we al verschillende interpretaties van de auto voorbij zien komen. Of het nu gaat om een engine swap, bodykit of beide, het blijkt dat bedrijven zich wat graag vergrijpen aan het nieuwe snoepje uit Japan. Met de SEMA Show, een tuningbeurs […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Assistent krijgt eigen telefoonnummer in India

19-09-2019 10:53 Tweakers.net
Google Assistent is vanaf vandaag in India bereikbaar via een eigen telefoonnummer. Google biedt deze service in samenwerking met Vodafone Idea. Hiermee hopen de bedrijven de assistent toegankelijker te maken. Gebruikers van Vodafone Idea betalen niets voor de dienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Daimler stopt met ontwikkeling verbrandingsmotoren'

19-09-2019 10:29 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft aangekondigd te stoppen met de ontwikkeling van verbrandingsmotoren. Althans, voorlopig dan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

SCG presenteert WEC-racer

19-09-2019 10:29 Autoweek.nl
Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) presenteerde gisteravond het uiteindelijke uiterlijk van zijn nieuwe racer. De auto gaat volgend jaar voor de winst in de nieuwe WEC (World Endurance Championship) Hypercar-klasse tijdens de 24 uur van Le Mans. Om daaraan mee te mogen doen, brengt SCG ook straatversies van de auto op de markt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Datalek bij Nokia geeft inzicht in Russische massasurveillance v

19-09-2019 10:14 Tweakers.net
Een Nokia-server met daarop 1,7TB aan data over het Russische SORM-systeem voor massasurveillance was toegankelijk via internet. De data laat uitgebreid zien hoe Rusland internet- en telefoonverkeer in eigen land afluistert.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Nvidia GTX 1650 Ti wordt 22 oktober gelanceerd’

19-09-2019 9:49 Hardware.info
De geruchtenmolen over de Nvidia GTX 1650 Ti draait overuren. De GTX 1650 Ti moet gaan concurreren met AMD's budget-Navi 14. Zoals het er nu naar uitziet mogen we de nieuwe Nvidia-kaart over iets meer dan ??n maand verwachten. Volgens de Chinese site ‘ITHome’ wordt de kaart eind oktober gelanceerd en gaat hij omgerekend zo’n 155 USD kosten. Volgens de laatste geruchten krijgt de kaart een TU117 of TU116 gpu met 1024 tot 1280 cuda-cores, vier gigabyte gddr5-geheugen en een 128-bit geheugenbus....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Romain Grosjean ook volgend jaar weer bij Haas F1

19-09-2019 9:28 Autoblog.nl
De Fransman blijft! Vanochtend is er voor het Formule 1 seizoen van 2020 weer een puzzelstuk op zijn plaats gevallen. Haas F1 heeft zojuist zijn rijdersduo voor komend seizoen bevestigd. Het betreft een ongewijzigde line-up. Het enige Amerikaanse team in de paddock zal ook volgend jaar aan de start van het seizoen verschijnen met Kevin […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DS 9 lekt uit als een chiquere Peugeot 508

19-09-2019 9:07 Autoblog.nl
En dat vinden we best fijn. Het Franse DS Automobiles is gezellig aan het uitbreiden. Het merk vestigt zich langzaam maar zeker op de markt met modellen die meer voor de massa zijn, dus vooralsnog is het tot een absoluut vlaggenschip niet gekomen. De DS 7 Crossback draagt deze titel op dit moment, maar een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn de eerste beelden van de iPhone 11 Pro camera

19-09-2019 9:04 Apparata
Reisjournalist Austin Mann mocht hem in China testen. Dit is het resultaat. Op papier deed het ontwerp van de drie camera’s lachwekkend aan en leek de camera van de iPhone 11 Pro niet vernieuwend. Uiteraard valt dat pas te bevestigen als je de live beelden gezien hebt. Reisjournalist Austin Mann kreeg een iPhone 11 Pro […]
Lees het hele artikel op Apparata

KPN gaat door met opheffen Xs4all ondanks negatief advies ondern

19-09-2019 9:02 Tweakers.net
KPN zet het opheffen van provider Xs4all door en gaat daarmee in tegen het negatieve advies van de ondernemingsraad. De OR heeft een maand de tijd om te beslissen of het in beroep gaat tegen het besluit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung brengt 'fail-proof' pci-e 4.0-ssd's voor datacenters uit

19-09-2019 8:33 Tweakers.net
Samsung brengt PM1733- en PM1735-ssd's voor datacenters uit, die snelheden tot 8GB/s halen. De pci-e 4.0-ssd's zijn voorzien van softwarefuncties om defecte nandgeheugenchips uit te schakelen en om een ssd op te delen in maximaal 64 virtuele ssd's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PicoPSU voedingen ter grootte van een ATX-connector met 94%-effi

19-09-2019 8:19 Hardware.info
Kleine pc’s worden steeds populairder en vragen om een ander formaat componenten. Waar de meeste computers gebruik maken van een atx-voeding, zijn er ook behuizingen die vragen om een tfx- of sfx-formaat. Mocht je een nog kleiner systeem willen bouwen, kom je vaak uit op een ‘PicoPSU’ ter grootte van een atx-connector. PicoBox heeft, in laatstgenoemde categorie, een aantal nieuwe producten gelanceerd: de PicoBox Z2-voedingen. De nieuwe Z2 is slechts 56 millimeter lang, heeft een effici?ntie van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honda verdubbelt verkoopverwachting E

19-09-2019 8:01 Autoweek.nl
Honda is naar eigen zeggen zeer tevreden na de onthulling na de compacte elektrische E. Ze zijn zelfs zo blij dat het merk de verkoopverwachting wat heeft bijgeschaafd. Naar boven, wel te verstaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Van bijklussende kappers naar robots op de OK

19-09-2019 8:00 Tweakers.net
De ontwikkelingen in de operatiekamer hebben in de afgelopen jaren een vlucht genomen. Digitalisering en robotisering maken operaties effici?nter en preciezer, en verkleinen de kans op complicaties. Chirurgen krijgen in de komende jaren zelfs hulp van nieuwe, n?g betere robots.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla installeert Supercharger langs de N?rburgring

19-09-2019 7:57 Autoblog.nl
Wel zo handig. Je moet wel onder een enorme steen hebben geleefd als je de schermutseling (noem het gerust een wedstrijdje ver plassen) tussen Porsche en Tesla niet hebt meegekregen. Het einde van het seizoen mag er dan langzaam maar zeker aankomen, op de N?rburgring is het een drukte van jewelste door alle recordpogingen die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pocket Casts geeft iedereen die betaalde voor webversie levensla

19-09-2019 7:54 Tweakers.net
Pocket Casts geeft alle gebruikers die in het verleden betaald hebben voor de web- of desktopversie een levenslang abonnement op de nieuwe Plus-dienst. Aanvankelijk kregen die gebruikers drie jaar toegang, maar dat stuitte op kritiek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Call of Duty: Mobile komt op 1 oktober uit, maar niet in Belgi?

19-09-2019 7:32 Tweakers.net
Activision brengt Call of Duty: Mobile op 1 oktober wereldwijd uit. De free-to-playgame verschijnt voor iOs en Android. De mobiele versie van het schietspel heeft onder andere een battle-royalemodus voor honderd spelers. In Belgi? komt de game niet uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Nieuwe LG G Pad 5 krijgt 10,1-inch FullHD-scherm en 3 jaar oude

19-09-2019 7:13 Hardware.info
De Android-tabletmarkt is de afgelopen jaren flink geslonken en er zijn nog maar weinig spelers over, waaronder Samsung. Voorheen gaf LG zijn ‘G Pad’ regelmatig een update en als we de geruchten mogen geloven, mogen we binnenkort de G Pad 5 verwachten. Helaas gaat het naar alle waarschijnlijkheid niet om een high-end model. Mishaal Rahman van XDA-developers heeft uit bronnen vernomen dat het apparaat over een 10,1-inch scherm beschikt met een beeldverhouding van 16:10 en een fullhd-resolutie. D...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford Driving Skills for Life weer een groot succes!

19-09-2019 7:02 Autoblog.nl
Onlangs was het zover, Fords rijvaardigheidstraining voor jonge bestuurders. Een impressie van de nieuwe skills die op die dag werden aangeleerd vind je hier. Casper was aanwezig bij het Ford Driving Skills for Life event van Ford. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zegt het spreekwoord. Ford pakt de handschoen op en traint de volgende […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Paint.NET 4.2.2

19-09-2019 6:35 Tweakers.net
Versie 4.2.2 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en Corel Photo Paint. Tegenwoordig wordt het programma ook via de Windows Store aangeboden, al wordt voor die versie wel een kleine vergoeding gevraagd. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla Thunderbird 68.1

19-09-2019 6:34 Tweakers.net
De Mozilla Foundation heeft versie onlangs 68.1 van Thunderbird uitgebracht. Mozilla Thunderbird is een opensourceclient voor e-mail en nieuwsgroepen, met features als ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een spamfilter, spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk. In versie 68 zien we voor het eerste een 64bit-versie voor Windows. Deze is overigens niet over de 32bit-versie te installeren, het programma zal opnieuw geconfigureerd moeten worden. In een volgende update zal een migratie echter wel mogelijk zijn. Verder kan het programma via policies binnen bedrijfsomgevingen worden beheerd, kunnen filters nu periodiek worden gestart en kunnen meerdere mappen tegelijkertijd als 'gelezen' worden gemarkeerd. In deze uitgave zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] AOpen breidt commercieel ChromeOS-portfolio uit

19-09-2019 6:23 Hardware.info
AOpen heeft deze maand haar commerci?le ChromeOS-portfolio uitgebreid met een nieuwe C-Tile. Het gaat om een ‘tablet’ met een diameter van 22-inch met het besturingssysteem van Google en ontworpen voor 24/7 commercieel gebruik. Naast DOOH-applicaties is het device, volgens de fabrikant, ook uitermate geschikt voor check-in-processen, advertenties en routeplanning. De C-Tile 22 beschikt over een 22-inch fullhd-scherm op basis van va-schermtechnologie, een maximale helderheid van 250 nits en kijk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Android zonder Google - Wat kun je zonder Google-diensten?

19-09-2019 6:00 Tweakers.net
Huawei moet het stellen zonder Google-diensten op zijn Android-telefoons. Hoe is dat eigenlijk? Welke apps werken wel en welke niet?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twee nieuwkomers en een oudgediende: Gigabyte Aorus C300G, MSI G

19-09-2019 5:59 Hardware.info
Niet alleen Asus timmert aan de weg met nieuwe behuizingen, ook Gigabyte en MSI doen dat. Daarnaast leverde ook Cooler Master een nieuwe variant van een klassieker af. Tijd voor een test!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #78 - Android zonder Google, e-sportsgekte en '

19-09-2019 5:00 Tweakers.net
Hoe bruikbaar is Android als besturingssysteem als je er niet alle apps en diensten van Google op kunt draaien? In de aanloop naar Huaweis Mate 30, die hoogstwaarschijnlijk zonder Google-apps en -diensten verschijnt, stellen we ons die vraag. Arnoud ging op onderzoek uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Welke Zweedse schone kies jij voor 20 mille?

18-09-2019 21:57 Autoblog.nl
Er zijn twee puike gegadigden. Wie geregeld buiten komt, zal het zijn opgevallen. Het koelt weer af. Mede dankzij een flink aantal hete dagen in Augustus lijkt het vrij rap te gaan. Nee, we gaan nu niet praten over klimaatbeleid en waar het door komt. We gaan niet praten over dingen die dreigen te verdwijnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bill Gates: Apple, Google, Amazon en Facebook opsplitsen is geen

18-09-2019 21:13 Tweakers.net
Het opsplitsen van Apple, Google, Amazon en Facebook is geen oplossing voor slecht gedrag van die bedrijven. Dat zegt voormalig Microsoft-directeur Bill Gates. De Amerikaanse overheid overwoog twintig jaar geleden Microsoft op te splitsen, maar deed dat toen niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twee PS4 controllers, of toch dit dure alternatief?

18-09-2019 21:04 Apparata
Met een licentie van Sony! Ben jij je standaard DualShock 4 controller voor je PlayStation 4 zat? Er zijn alternatieven op de markt die ook gewoon een licentie van Sony hebben. De controllers van Bigben bijvoorbeeld en ze hebben weer een nieuwe in vorm van de Revolution Pro Controller 3. Over een maandje ligt dit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze 5 topmodellen kregen geen facelift

18-09-2019 20:57 Autoblog.nl
Terwijl de rest van de range w?l opgefrist werd. Een paar weken geleden werd de vernieuwde Ford Mustang Shelby GT350 onthuld. Gelukkig veranderde er niet heel erg veel aan de auto. Dus een atmosferische V8 met een handbak en achterwielaandrijving. Zoals @Wouter duidelijk maakt in deze rijtest, is het een verslavend lekkere auto. Maar een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Google wilde in 2016 Pixel-horloges uitbrengen'

18-09-2019 20:51 Tweakers.net
Google had de LG Watch Style en Watch Sport als Google Pixel-horloges willen uitbrengen. Dat stelt Business Insider in een artikel dat terugkijkt op het annuleren van het project in 2016. De twee smartwatches kwamen onder het LG-merk in 2017 alsnog uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Canadese GM-medewerkers naar huis gestuurd

18-09-2019 20:44 Autoweek.nl
General Motors (GM) heeft tijdelijk 1300 medewerkers in Canada naar huis gestuurd. De assemblagefabriek in Oshawa loopt stroef, door grote vertragingen als gevolg van stakingen in Amerikaanse fabrieken van de autoreus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ineos Automotive kondigt Grenadier aan

18-09-2019 20:33 Autoweek.nl
Het door miljardair ?n autoliefhebber Jim Ratcliffe geleide Ineos Automotive heeft laten weten hoe zijn eerstgeborene gaat heten: Grenadier. De offroader wordt straks in Wales gebouwd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Eerste teardown toont dat Apple iPhone 11 Pro Max dikkere accu h

18-09-2019 20:22 Tweakers.net
De eerste teardown van de iPhone 11 Pro Max toont dat de accu dikker is dan in de XS Max. De accu is bovendien een L-vorm, maar nu is niet zichtbaar dat de L bestaat uit twee fysiek gescheiden accu's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Honda CR-V subtiel onder het mes

18-09-2019 20:13 Autoweek.nl
Honda heeft in de Verenigde Staten een gemoderniseerde CR-V gepresenteerd. Het heeft er alle schijn van dat we in Europa nog even op de bijgepunte SUV moeten wachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wees uniek met deze bijzondere Bentley Bentayga

18-09-2019 20:02 Autoblog.nl
Howdy! Het maken van populaire ?n zeer prijzige automobielen. Hoe moeilijk kan het zijn? Ten eerste moet je zorgen dat het een auto is die men wel graag wil hebben. Nu is dat redelijk makkelijk: pak een willekeurige SUV, kleed deze extreem luxe aan, leg er in dikke motor in en voil?, je bent klaar. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Grotere batterij voor iPhone 11 Pro Max

18-09-2019 19:50 Apparata
Dit zijn de verschillen. Apple is niet zo happig op het vrijgeven van details waarvan zij denken dat het er niet toe doet. Bijvoorbeeld het RAM geheugen of de exacte batterijcapaciteit. Uiteindelijk komen die details toch wel naar boven, want techfreaks die de iPhones in handen krijgen gaan op zoek naar antwoorden. Via gelekte, offici?le […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facebook Portal krijgt optie om meeluisteren door mensen uit te

18-09-2019 19:43 Tweakers.net
Facebook brengt volgende maand een update uit voor zijn Portal-apparaten voor videobellen met daarin een optie om meeluisteren door mensen uit te schakelen. De nieuwe Portal-apparaten hebben die update bij release aan boord.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het Wild: Mazda 6 MPS (2008)

18-09-2019 19:32 Autoweek.nl
Het is weer tijd voor een In het Wild en het onderwerp van deze keer is, in tegenstelling tot wat de twee ovale pijpen en de waarden op papier suggereren, niet eens zo heel wild. Het gaat om een Mazda 6 MPS uit 2008: een snelle zakensedan met vierwielaandrijving en 260 pk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

YouTube begint met autoplay-advertenties op homepage van app voo

18-09-2019 19:29 Tweakers.net
YouTube gaat beginnen met het tonen van advertenties die na een paar seconden automatisch beginnen met afspelen op de homepage van apps voor smart-tv's. Google wil op die manier de 'meest effectieve tv-ervaring voor adverteerders' bouwen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FileZilla 3.45 RC1

18-09-2019 19:10 Tweakers.net
Er is een ontwikkelversie van de opensource-ftp-client FileZilla is verschenen. FileZilla is klein, simpel en toch compleet. Het programma is populair vanwege de geringe belasting van de systeembronnen. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Sinds versie 3.26.0 worden wachtwoorden ook versleuteld en beveiligd op de computer opgeslagen. Tegenwoordig is er ook een Pro-versie, die tegen een kleine vergoeding ondersteuning biedt voor diverse online opslagdiensten. Wees voorzichtig met het 'aanbevolen' downloadbestand, want dat wordt gebundeld met software van derden. Op deze pagina zijn installatiebestanden te vinden die geen extra componenten bevatten. Een verkeerde installatie is overigens eenvoudig te herkennen aan het woord bundled in de bestandsnaam. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Inkscape 1.0 b?ta 1

18-09-2019 19:03 Tweakers.net
De eerste b?tarelease van Inkscape versie 1.0 is uitgebracht. Dit opensource- en cross-platformprogramma is bedoeld voor het bewerken van vectorafbeeldingen. Het vertoont overeenkomsten met programma's als Adobe Illustrator, Corel Draw, Freehand en Xara X, maar het grote verschil is dat Inkscape met Scalable Vector Graphics werkt, een door het W3C ontwikkelde open standaard. De implementatie van SVG is overigens incompleet. De belangrijkste verbeteringen die in versie 1.0 zijn aangebracht zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Inkscape 1.0 beta1 available for testing
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Canal Digitaal strikt Panasonic voor integreren hybride smart-tv

18-09-2019 19:00 Hardware.info
Canal Digitaal heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Panasonic. De hybride smart tv app van het bedrijf zal worden ge?ntegreerd in de nieuwste generatie smart-tv's van de televisiefabrikant. De app biedt gebruikers van Panasonic smart-tv's, die allemaal zijn voorzien van ingebouwde satelliettuners, via een centrale userinterface toegang tot lineaire en niet-lineaire tv-content in hd- en uhd-kwaliteit. Een settopbox is niet nodig. Daarnaast verbindt het de tv met internet, zodat je de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mozilla Firefox 69.0.1

18-09-2019 18:52 Tweakers.net
Mozilla heeft een update voor versie 69 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht, de twaalfde versie gebaseerd op Firefox Quantum. De browser heeft met Quantum niet alleen een nieuw uiterlijk en logo gekregen, ook onder de motorkap is er veel veranderd. Zo zijn de prestaties van de browser engine flink verbeterd, zijn de zoek- en adresbalk gecombineerd en is er veel aan de beveiliging gesleuteld. Als een gevolg daarvan worden zogenaamde legacy extensies niet meer ondersteund. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Fixed
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Analyse: Nederland gebruikt Chinese en Franse surveillancedienst

18-09-2019 18:30 Tweakers.net
Nederlandse overheden gebruiken diensten van Chinese en Franse makelij voor surveillance. Dat blijkt uit een analyse van een Amerikaanse denktank. De belangrijkste bedrijven voor Nederlandse overheden zijn Huawei en Idemia.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gegevens 24 miljoen Lumin PDF-gebruikers verschijnen online na d

18-09-2019 18:04 Tweakers.net
De gegevens van 24,4 miljoen gebruikers van de webdienst Lumin PDF zijn online verschenen. De dienst is vooral bekend als alternatieve manier van openen van pdf-bestanden in Google Drive. In de database staan ook Google-tokens en wachtwoorden van gebruikers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eindelijk komt er een straatlegale LMP1 auto

18-09-2019 18:02 Autoblog.nl
Nee, niet van McLaren ditmaal. Het is een van de briljantere merken vol dit moment: SCG. SCG staat voor Scuderia Cameron Glickenhaus. Wat ze doen is eigenlijk heel erg simpel. Ze doen mee aan grote race-evenementen met auto’s die specifiek daarvoor ontworpen zijn. Van de Baja 1000 tot de 24 uur van de N?rburgring. Vervolgens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl