Huawei: Android wordt voorlopig niet vervangen door eigen Hongme

19-07-2019 19:41 Tweakers.net
Huawei is voorlopig nog niet van plan Android te vervangen als besturingssysteem voor mobiele telefoons. Het bedrijf reageert daarmee op geruchten dat het een eigen besturingssysteem genaamd Hongmeng zou uitbrengen als alternatief mobiel OS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fabrikant Teufel opent pop-up store op Coolsingel in Rotterdam

19-07-2019 19:12 Hardware.info
Het Duitse Teufel in in 1979 in Berlijn opgericht en heeft zichzelf inmiddels ontwikkeld tot een een berdrijf met meer dan tweehonderd werknemers. Het bedrijf ontwikkelt en verkoop audio-producten voor allerlei doeleinden en in diverse formaten en soorten. Vandaag heeft Teufel een pop-up store geopend in Rotterdam. De winkel bevindt zich op de Coolsingel 83 bij Inconcept. Ge?nteresseerden kunnen hierbij een divers aantal audio-producten bewonderen en proberen. Het gaat hier om koptelefoons, tot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

WizzAir reset wachtwoorden van klanten uit voorzorg na technisch

19-07-2019 19:05 Tweakers.net
Vliegmaatschappij WizzAir heeft bij alle gebruikersaccounts een wachtwoordreset gedaan. Het bedrijf zegt dat dat gebeurde om technische redenen, en niet omdat het slachtoffer was van een datalek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is wat we al weten over de Audi RSQ8

19-07-2019 19:03 Autoblog.nl
Hij wordt ook buiten Koeweit verkocht! Enige tijd geleden maakten we kennis met de Audi SQ8 op basis van de Q8, het nieuwe SUV-coup? vlaggenschip van Audi’s Q-range. Met 435 pk en 900 Nm is het zeker geen stakker, maar ?cht sportief kunnen we de auto natuurlijk ook niet noemen, al is het maar vanwege […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Instagram gaat gebruikers waarschuwen voor accounts verwijderd w

19-07-2019 18:44 Tweakers.net
Instagram gaat gebruikers voortaan waarschuwen als hun account bijna verwijderd wordt. Het bedrijf gaat daarvoor zijn beleid aanpassen. Ook gaat het sociale netwerk sneller accounts blokkeren als zij meerdere overtredingen begaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Marko: “Vettel moet van team wisselen”

19-07-2019 18:02 Autoblog.nl
Maar euhm, waar moet ‘ie dan heen, Helmut? Je zou kunnen zeggen dat de vormcrisis van Vettel een jaar oud wordt volgend weekend. Dan staat immers de Grand Prix van Duitsland op de kalender, die dit keer wederom verreden wordt op de Hockenheimring. Het is niet zo dat Vettel voor Hockenheim 2018 soeverein en foutloos […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoin Beurflits: bloeit de weekend-liefde weer op?

19-07-2019 17:46 Apparata
Vooralsnog zijn de vlinders wat bekoeld. De koers van de Bitcoin vertoont een verschijnsel ‘weekend love’. Het valt de analisten op dat het al een tijd lang zo is dat de Bitcoin op vrijdag(middag) positiever gestemd is dan de rest van de week. Hoewel de negativiteit vorige weken weinig liefde toonde leek de liefde vandaag […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fortnite-spelers kunnen gratis content krijgen door YouTube-vide

19-07-2019 17:12 Tweakers.net
Fortnite-spelers kunnen gratis in-game-content krijgen door YouTube-video's te kijken. Maker Epic is een samenwerking aangegaan met het videostreamingplatform waarbij spelers naar speciale livevideo's kunnen kijken om 'Drops' te verdienen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ook nieuw EK-waterblok voor MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio

19-07-2019 17:03 Hardware.info
EK heeft diverse nieuwe waterblokken aangekondigd, waaronder een nieuw cpu-waterblok. Ook nieuw is een waterblok voor de MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio. MSI heeft deze grafische kaart al fink aangepakt, maar volgens EK maakt waterkoeling nog hogere Boost-kloksnelheden mogelijk, waarmee er nog hogere prestaties mogelijk zijn. Het full-cover waterblok koelt de GPU, maar ook het geheugen samen met de stroomvoorziening. Het waterblok gaat als EK-FC Trio RTX 2080 Ti Classic RGB door het leven en heef...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier, de exclusieve Bentley Flying Spur First Edition

19-07-2019 17:02 Autoblog.nl
Voor de klanten die er snel bij zijn. Bentley heeft op het Elton John AIDS Foundation Gala de gloednieuwe Bentley Flying Spur First Edition gepresenteerd. Alleen in de eerste jaar van de productie gaat Bentley deze First Edition maken. Het allereerste exemplaar zal op 24 juli geveild worden tijdens de Inaugural Midsummer Party in Picozzi’s […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota en BYD gaan samen EV's bouwen

19-07-2019 16:33 Autoweek.nl
Toyota en het Chinese BYD, kort voor Build Your Dreams, gaan samen elektrische auto's ontwikkelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nextbase brengt Series 2 dashcams uit in Benelux: Alexa-integrat

19-07-2019 16:15 Hardware.info
Nextbase, naar eigen zeggen Europees marktleider op het gebied van dashcams, heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht. Het gaat om vijf modellen, namelijk de 122, 222, 322GW, 422GW en 522GW met prijzen oplopend van 70 tot 230 euro. Daarnaast is het aanbod uitgebreid met drie modulaire plug-incamera's voor 99 euro, die bijvoorbeeld achterin de auto geplaatst kunnen worden. Het beeld wordt vervolgens tegelijkertijd naast de standaard beelden opgenomen en opgeslagen.?Het topmodel neemt beel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Corvette voor het eerst ook rechtsgestuurd

19-07-2019 16:01 Autoweek.nl
De eerder vandaag gepresenteerde en langverwachte Chevrolet Corvette C8 is niet alleen de eerste productie-Corvette met middenmotor, maar ook ?de eerste generatie van het legendarische model dat in een rechtsgestuurde variant zal verschijnen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes-AMG GT-S Night Edition: rijtest en video

19-07-2019 16:00 Autoblog.nl
De heftigste AMG grossiert in een aantal kenmerken die hem echt bijzonder maken. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] We willen zeker niet klagen over andere AMG’s, maar feit is dat de AMG GT het enige model is wat specifiek voor en door AMG Is ontwikkeld. Er zijn simpelweg geen bravere versies met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia Ceed vs. Skoda Scala - Dubbeltest

19-07-2019 16:00 Autoweek.nl
De grote Skoda Octavia blijkt meer en meer een goedkoop alternatief voor de echte middenklasse auto's. Hierdoor is er ruimte voor een harde concurrent voor de populaire hatchbacks. En dus is hier de Skoda Scala. Maar hoe presteert hij tegen het succesvolle Koreaanse geweld?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit betaal je voor de vernieuwde Hyundai IONIQ

19-07-2019 14:58 Autoblog.nl
Deze, of toch liever een maatje groter in vorm van de Kona? Begin dit jaar werd bekend dat de IONIQ-serie van Hyundai een facelift zou krijgen. Nu komen de Koreanen met het prijskaartje voor de Hybrid, de Plug-in Hybrid en de Electric. Vooral die laatste is natuurlijk zakelijk interessant, aangezien de auto nog dit jaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit is de iPhone X1 [video]

19-07-2019 14:46 Apparata
We weten weer beter wat we wel en niet kunnen verwachten. De aankondiging van de iPhone X1 voor september van dit jaar leidt weer tot een hoop speculatie. We zagen al renders en nu zijn we weer een stap dichterbij de onthulling van de iPhone XI. Dit komt doordat er natuurlijk naast nieuwe iPhones ook […]
Lees het hele artikel op Apparata

Carlos Ghosn sleept Nissan en Mitsubishi voor Nederlandse recht

19-07-2019 14:35 Autoweek.nl
De in opspraak geraakte Carlos Ghosn heeft autofabrikanten Nissan en Mitsubishi voor de rechter gesleept in Nederland. De gevallen topman eist 15 miljoen euro van de bedrijven, omdat zijn contract ten onrechte be?indigd zouden zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift Friday: Renault Clio I

19-07-2019 14:30 Autoweek.nl
De eerste Renault Clio is typisch zo'n auto waaraan veel mensen warme herinneringen hebben. De allemansvriend die de 'Supersinq' verving, kreeg in 1996 een modernere, bollere neus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hardware Info Vrijdagmiddagdeals

19-07-2019 14:27 Hardware.info
Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware Info Productvergelijker waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Politiedatabase bevat 2,2 miljoen afbeeldingen van 1,3 miljoen m

19-07-2019 14:25 Tweakers.net
De politiedatabase met afbeeldingen van verdachten van ernstige misdaden bevat inmiddels 2,2 miljoen afbeeldingen van 1,3 miljoen mensen. De politie gebruikt de database voor gezichtsherkenning.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Isp's Kazachstan moeten https-verkeer onderscheppen op last van

19-07-2019 14:03 Tweakers.net
Burgers in Kazachstan die internet willen gebruiken krijgen de melding dat ze eerst een root-ssl-certificaat moeten installeren. Met dat certificaat kunnen providers al het https-verkeer onderscheppen, op last van de overheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen ?n details vernieuwde Hyundai Ioniq

19-07-2019 14:01 Autoweek.nl
Onlangs kregen alle varianten van de Hyundai Ioniq een facelift. Vandaag leren we wat de aangescherpte Koreanen kosten, maar er zijn ook meer technische details.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Begin het weekend met je eigen Corvette C8

19-07-2019 13:57 Autoblog.nl
In welke samenstelling rol jij het weekend in? In Los Angeles presenteerde Chevrolet vannacht (Nederlandse tijd) de gloednieuwe Corvette. Een revolutionair model, want voor het eerst heeft de sportauto een middenmotor. Je leest alles over de nieuwe Corvette in DIT artikel. Nu we kennis hebben gemaakt met het kersverse model is het de hoogste tijd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prijzen vernieuwde Volkswagen Passat bekend

19-07-2019 13:52 Autoweek.nl
Volkswagen heeft prijzen geplakt op de vernieuwde Passat. De instapper met 1.5 TSI onder de kap volgt overigens pas in oktober. Ook staat de GTE nog niet op de leveringslijst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD sluit zich aan bij consortium voor CXL-interconnect op basis

19-07-2019 13:32 Tweakers.net
AMD voegt zich bij het Compute Express Link-consortium, dat een interconnect ontwikkelt op basis van de pci-e 5.0-interface. Daarmee volgt AMD onder andere Intel en Arm. Ook bedrijven als Facebook, Google en Microsoft zijn betrokken bij de ontwikkeling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Warner Bros en Universal komen met uhd-blu-rayfilms met hdr10+ e

19-07-2019 13:24 Tweakers.net
De Amerikaanse filmmaatschappijen Warner Bros. en Universal hebben releasedata voor verschillende nieuwe uhd-blu-ray-films aangekondigd, waarbij de 4k-schijfjes zowel Dolby Vison als het concurrerende hdr10+ ondersteunen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe 32GB-modules van Corsair Vengeance-serie hebben normale a

19-07-2019 13:20 Hardware.info
Corsair heeft een ietwat opvallende aankondiging gemaakt: het gaat zijn Vengeance LPX-serie ddr4-dram aanbieden in modules van 32 GB per stuk. Daarmee kun je een standaard systeem met vier geheugensloten dus uitrusten met een indrukwekkende 128 GB, of een high-end moederbord zelfs met 256 GB. Geheel nieuw zijn deze capaciteiten overigens niet, maar het is volgens Corsair wel de eerste keer dat dergelijke modules met reguliere afmetingen breed beschikbaar komen voor consumenten. Aanvankelijk kom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toyota vernieuwt zijn meest sexy model

19-07-2019 13:01 Autoblog.nl
Man, die wil je gewoon hebben! Brekend nieuws op deze vrijdagmiddag, Toyota heeft de Prius Plug-in Hybrid in het nieuw gestoken! De lunch op de Autoblog redactie laten we koud worden om je dit hete nieuws te brengen. De belangrijkste wijziging met deze update heeft betrekking tot de achterbank. Volgens de Japanse autofabrikant kun je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple start distributie van derde publieke b?ta van vier besturi

19-07-2019 12:17 Tweakers.net
Apple is begonnen met de verspreiding van de derde publieke b?taversie van in totaal vier besturingssystemen: iOS 13, iPadOS 13, tvOS 13 en macOS Catalina 10.15. De updates zijn beschikbaar voor iedereen die zich heeft aangemeld bij het Apple Beta Software Program.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info Vrijdagmiddagdeals

19-07-2019 12:00 Hardware.info
Een overzicht van aanbiedingen uit de Hardware.Info Prijsvergelijker waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tientallen Nederlanders jaarlijks rijbewijs kwijt in Frankrijk

19-07-2019 11:57 Autoblog.nl
De Franse politie haalt jaarlijks een grote vangst roze Nederlandse pasjes binnen. Wanneer wij Hollanders met de auto op vakantie gaan dan zijn Frankrijk, Itali?, Duitsland of Oostenrijk topbestemmingen. Het is goed aanrijden en zeker in Duitsland en Frankrijk kun je lekker doorrijden mits er geen files zijn. Waar je in Duitsland echter op sommige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn de verschillen tussen Bitcoin en Facebook Libra

19-07-2019 11:45 Apparata
Daarom is de Amerikaanse regering pro Bitcoin en tegen Libra. De afgelopen dagen was het geen feest als je door Facebook naar de hoorzitting van de onderzoekscommissie van het Congres werd gestuurd. De leden van de onderzoekscommissie hielden zich niet in en maakten Facebook onder meer uit voor ‘onbetrouwbaar’ terwijl hun project volgens de commissie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Blizzard voegt nieuwe Roll Queue-functie toe aan Overwatch in Pu

19-07-2019 11:39 Tweakers.net
Blizzard Entertainment laat weten dat het een Roll Queue-systeem heeft toegevoegd aan Overwatch in de Public Test Realm voor pc. De nieuwe functie stelt spelers in staat om voorafgaand aan een gevecht al een bepaalde rol te kiezen: tank, damage of support.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BenQ brengt W5700 thuisbioscoop-beamer op de markt met 4K, 100%

19-07-2019 11:08 Hardware.info
Voor de echte filmliefhebber biedt BenQ sinds kort een nieuwe optie, namelijk de CinePrime W5700. Deze beamers is bedoeld voor een thuisbioscoop, wat zich onder andere vertaalt in 4K hdr-weergave met 100% dekking van de Rec.709 en DCI-P3 kleurruimtes. Overigens is het van nature geen 'native' 4K beamer: de resolutie van 3840 x 2160 pixels wordt bereikt middels XPR pixel shifting (via een enkele DMD-chip), wat uiteraard een positief effect heeft op de prijs van deze W5700. De lens heeft een zoom...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eindelijk komt er een fatsoenlijke Ferrari V12 Cabrio

19-07-2019 11:04 Autoblog.nl
Om een of andere reden deed Ferrari daar altijd heel moeilijk om. Het is een beetje een bijzondere categorie, we weten het. De combinatie Ferrari + V12 + Cabrio die vrij logisch lijkt, maar die je bijna nooit ziet. Dat is eigenlijk heel erg vreemd. Ferrari bouwt al decennialang de meest glorieuze twaalfcilinders. Daar ligt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Stadia Pro-leden krijgen 'ongeveer ??n' gratis game per m

19-07-2019 10:55 Tweakers.net
Google Stadia Pro-abonnees krijgen iedere maand ongeveer ??n gratis game. De games blijven beschikbaar zolang het Stadia-abonnement actief is. Het Pro-abonnement streamt games in 4k-resolutie en kost 10 euro per maand.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla opent V3-laadlocatie in Las Vegas dat gedeeltelijk op zonn

19-07-2019 10:37 Tweakers.net
Tesla heeft in de Amerikaanse stad Las Vegas zijn eerste volledige V3 Supercharging-laadstation geopend. Het maakt niet alleen gebruik van het V3-laadplatform, maar tevens van zonne-energie en batterijen, waardoor de laadlocatie minder afhankelijk is van het elektriciteitsnetwerk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bezitters dumpen hun iPhones in de Galaxy

19-07-2019 10:30 Apparata
Apple doet er ook alles aan om de klant over stuur te krijgen. We hebben al vaak bericht dat de verkoopcijfers van nieuwe iPhones achteruit hollen. Nu blijkt dat ook de bezitters van een iPhone massaal afscheid nemen van hun iPhone en verder gaan met een concurrerend toestel. Met name de Samsung Galaxy is steeds […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Nederlanders kochten afgelopen jaar 369.000 refurbished iPhones

19-07-2019 10:18 Tweakers.net
De Nederlandse leveranciers van refurbished producten Forza Refurbished, leapp en Renewd hebben in de afgelopen twaalf maanden 369.000 refurbished iPhones verkocht. De Nederlandse markt voor refurbished smartphones bestaat voor 95 procent uit iPhones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google komt met Chrome-update die detecteren van incognitomodus

19-07-2019 10:07 Tweakers.net
Google komt met een update waarmee het naar eigen zeggen een 'onbedoelde achterdeur' dicht waarmee websites tot nu toe konden detecteren welke Chrome-gebruikers aan het browsen zijn met de incognitomodus. Het gaat om Chrome 76; deze versie staat gepland voor 30 juli.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gespot: BMW 5-serie facelift

19-07-2019 9:31 Autoweek.nl
Iedere BMW 5-serie moet er vroeg of laat aan geloven: een facelift. Bij de huidige generatie is dat niet anders en vandaag hebben we de aangescherpte variant voor het eerst in beeld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Wifi versnellen op jouw smartpone en notificaties killen: zo doe

19-07-2019 9:27 Apparata
Veel sneller streamen en downloaden zonder 5G-netwerk zonder frustraties. De Chinese telefoonfabrikanten Oppo en Vivo hebben een nieuwe manier gelanceerd om met jouw smartphone maximaal te profiteren van Wifi. Deze techniek, die zij dubbele Wifi-versnelling noemen, presenteerden zij op Weibo. Simpel gezegd verbinden zij ??n smartphone met twee Wifi-netwerken. In de presentatie zien we hoe […]
Lees het hele artikel op Apparata

YouTube Music-app krijgt functie om te wisselen tussen audio en

19-07-2019 9:19 Tweakers.net
Betalende gebruikers van YouTube Premium en YouTube Premium Music krijgen de mogelijkheid om in de YouTube Music-app op ieder moment te wisselen tussen audio en een videoclip met geluid. De functie werkt vooralsnog bij vijf miljoen nummers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lekt Chevrolet zelf de Corvette Convertible?

19-07-2019 9:19 Autoblog.nl
Het lijkt er wel op! De onthulling van de Chevrolet Corvette is natuurlijk d? happening van vandaag. Terwijl iedereen in Europa op bezoek was bij Klaas Vaak, werd in het land van Uncle Sam de nieuwe Corvette met middenmotor onthuld. Zoals bekend is de Corvette C8 er als Coup? met targa-dak. Zoals gewoonlijk staat een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ook Zotac komt met low-profile GTX 1650, geeft hem twee ventilat

19-07-2019 9:15 Hardware.info
Krap een maand geleden kwam MSI met de eerste low-profile uitvoering van de Nvidia GTX 1060. Inmiddels heeft echter ook Zotac een dergelijke kaart aangekondigd, die dus half zo 'breed' is als normaal en daarmee in smallere behuizingen past. De 896 Cuda-cores uit deze GTX 1650 werken op klokfrequenties tot de standaard boost van maximaal 1665 MHz en heeft beschikking over 4 GB gddr5-videogeheugen via een 128-bit bus. De stroomvoorziening wordt zoals verwacht volledig door het pci-express slot ve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chevrolet blikt vooruit Corvette Convertible

19-07-2019 9:12 Autoweek.nl
Vanmorgen presenteerde Chevrolet een volledig nieuwe Corvette Stingray, een supercar die nu voor het eerst met een achter de stoelen geplaatste motor in productie gaat. Tijdens de presentatie van de nieuwe Corvette Stingray hebben de Amerikanen al de eerste beelden van de op stapel staande Corvette Convertible getoond.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

20 jaar Hardware Info - 19 juli: win een Riotoro CR1280 Prism Bl

19-07-2019 9:00 Hardware.info
Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Riotoro CR1280 Prism. Kans maken? Lees snel verder! 19 juli: win een Riotoro CR1280 Prism? Vandaag maak je kans op een Riotoro CR1280 Prism. De RIOTORO Prism CR1280 Full-Tower is van de grond af ontworpen om onge?venaarde koelprestaties, stille werking en volledige belichtingsaanpassing te bieden, terwijl hij een elegant maar agressief ontwerp biedt d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Geil komt met tweede generatie EVO X (ROG) geheugenmodules

19-07-2019 8:40 Hardware.info
Na de eerdere Evo X-geheugenmodules en hun Republic of Gamers gecertificeerde naamgenoten, komt Geil met de Evo X II-reeks. De modules moeten met hun rgb led-verlichting ideaal zijn voor modders, terwijl het met het overklokpotentieel ook wel snor zou moeten zijn. De ROG-uitvoeringen Naast de Evo X II komen er ook specifiek Republic of Gamers gecertificeerde modules. Het voornaamste verschil is af te zien aan het design. Zo zijn de ROG-modules uitgevoerd met een reli?f op de behuizing en don...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Bijna helft NL-internetaankopen over de grens gebeurt bij websh

19-07-2019 8:37 Tweakers.net
Volgens onderzoek kwam in 2017 45 procent van de buitenlandse online aankopen door Nederlanders van Chinese webshops. Tegelijkertijd zou een derde van de Nederlanders juist huiverig zijn om producten online uit Azi? te laten komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW: 1 Serie met FWD rijdt bijna hetzelfde als RWD

19-07-2019 8:28 Autoblog.nl
Brace yourself. Comments are coming. Conventies zijn er om te breken. De Chevrolet Corvette is er voor het eerst met middenmotor. Niet alleen bij de Corvette veranderde er wat qua layout, veel dichter bij huis is de metamorfose die de nieuwe BMW 1 Serie heeft ondergaan. Mocht je onder een steen geleefd hebben: deze heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsofts omzet uit Xbox-hardware daalt flink maar Surface-omze

19-07-2019 7:52 Tweakers.net
Microsofts omzet in zijn vierde fiscale kwartaal en zijn fiscale jaar 2019 is gestegen en met name de Intelligent Cloud-divisie deed goede zaken. De omzet uit Xbox-hardware daalde met 48 procent, maar die van Surface groeide met 14 procent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe draadloze Skiller SGM3 muis bij Sharkoon

19-07-2019 7:45 Hardware.info
Sharkoon brengt zijn eerste draadloze muis op de markt voor gamers: de Skiller SGM3. De Skiller SGM 3 kan via usb worden gebruikt of draadloos dankzij een lithium-ion accu. Ingebouwd vindt men een onbekende optische sensor met een resolutie van 6000 dpi en een polling rate van 1000 herz. Wat betreft het uiterlijk, heeft Sharkoon voor een donkere afwerking gekozen met een symmetrisch ontwerp. Aan de bovenzijde is een verlicht logo te zien, waarvan de kleur naar hedendaagse standaarden helemaal n...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de compleet nieuwe Corvette C8!

19-07-2019 7:37 Autoblog.nl
Een ware Amerikaanse Ferrari voor een fractie van de prijs. Hij zat er al natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar hij is ‘ie dan ein-de-lijk, de nieuwe Chevrolet Corvette is onder ons. Normaliter is dat altijd een reden om een feestje te houden, maar de feestvreugde is exceptioneel groot ditmaal, want de Corvette […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn de de beste koptelefoons tot 65 euro!

19-07-2019 7:00 Hardware.info
Wil je een hoofdtelefoon die gewoon goed geluid biedt en bovendien ook betaalbaar is? Dan kunnen wij je op weg helpen. In deze video bespreken we negen over-ear hoofdtelefoons met een maximale prijs van 65 euro en we vertellen je precies wat onze favorieten zijn en waarom.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Met Velocity Strike-waterblok richt EK zich op esthetiek

19-07-2019 6:30 Hardware.info
EK voegt een nieuwe waterblok toe aan zijn Velocity-famile van waterblokken voor AMD en Intel-processoren. Het nieuwste waterblok gaat als Velocity Strike door het leven en moet zich vooral door zijn uiterlijk onderscheiden van zijn seriegenoten. De Velocity Strike heeft een kenmerkende top van het waterblok, waarbij er een diagonaal vlak is gemaakt met twee soorten afwerkingen. Het gaat hier om een combinatie van zwart en zilver of zwart nikkel en zwart. De zilveren delen zijn hierbij uit alum...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW schuift nieuwe topman naar voren

19-07-2019 6:24 Autoweek.nl
Harald Kr?ger heeft een opvolger. De topman die eerder zijn vertrek aankondigde geeft het stokje in augustus over aan Oliver Zipse.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D?t is de nieuwe Chevrolet Corvette Stingray!

19-07-2019 6:09 Autoweek.nl
Chevrolet heeft onder toeziend oog van de wereldpers het doek getrokken van de langverwachte achtste generatie van de Corvette. De nieuwe Amerikaanse spierbundel breekt op een belangrijk vlak met zijn voorganger. Zijn achtcilinder ligt namelijk niet in de neus, maar achter de voorstoelen!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ryzen 5 3600 en 3600X - Nieuwe Ryzens op budget

19-07-2019 6:00 Tweakers.net
Op 7 juli hebben we ons geconcentreerd op twee processors: de octacore 3700X en de 3900X met 12 cores. Inmiddels hebben we ook de Ryzen 5 3600X en de Ryzen 5 3600 kunnen testen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl