Nuon Solar Team voegt autonome cruise control toe aan zonnewagen

17-09-2018 15:50 Tweakers.net
Het Nuon Solar Team heeft autonome cruise control aan zijn Nuna9S-zonnewagen toegevoegd. Met behulp van radar en gps verkrijgt het systeem een indruk van de omgeving, waar de snelheid op kan worden aangepast om de effici?ntie te verhogen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus heeft plannen voor eigen Smart TV

17-09-2018 15:46 Hardware.info
Het bedrijf?OnePlus is uiteraard?vooral bekend van zijn high-end smartphones, die aan competitieve prijzen verkocht worden, maar vandaag breidt de fabrikant zijn activiteiten uit naar een nieuw terrein, namelijk dat van smart tv's. OnePlus laat de ontwikkeling van een intelligentere tv over aan een nieuwe divisie onder leiding van zijn oprichter en ceo Pete Lau. Ondanks het feit dat de stap van smartphones naar smart tv's niet onmiddelijk voor de hand ligt, garandeert men dat de televisie ook da...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware.Info TV: Goedkoop en supersnel: NVMe SSD's van Kingston

17-09-2018 15:01 Hardware.info
Prijzen van NVMe PCI-Express ssd's dalen gestaag, en de nieuwe Kingston A1000 en Corsair MP300 zitten zelfs op het niveau dat we van SATA discs gewend zijn. Is dus nog een reden om te kiezen voor zo'n 'oude' SATA ssd? Wij zochten het uit.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de goedkoopste Nissan GT-R op Autotrack

17-09-2018 14:58 Autoblog.nl
Supercars pesten hoeft qua aanschaf geen vermogen te kosten. Sinds de introductie van de Nissan GT-R is ‘Godzilla’ een gevreesde kandidaat voor autofabrikanten met een supercar. De krachtige Japanner weet de huidige top onder de supercars in een rechte lijn eenvoudig bij te benen en dat maakt deze Nissan nog steeds een zeer indrukwekkende auto. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fortnite op Nintendo Switch vereist geen Switch Online-abonnemen

17-09-2018 14:53 Tweakers.net
Fortnite-spelers hebben geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig om het spel online met de Nintendo Switch te kunnen spelen. Bij welke andere online games het abonnement niet vereist is, is niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple AirPower komt niet meer?!

17-09-2018 14:32 Apparata
Apple zou met de draadloze oplader volgens bronnen te veel problemen ondervinden. Oplettende Apple-fans zullen het ongetwijfeld hebben opgemerkt: er miste iets tijdens de presentaties van afgelopen woensdag. Sceptici zeggen ‘vernieuwende producten’, maar die grap ga ik even uit de weg. Neen, het is natuurlijk de Apple AirPower, Apple’s draadloze oplaadmat die eigenlijk dit jaar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoriteit Persoonsgegevens int eerste dwangsommen voor overtred

17-09-2018 13:54 Tweakers.net
Een onbekend aantal organisaties die de algemene verordening gegevensbescherming overtreedt, heeft inmiddels dwangsommen betaald aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Volgens de voorzitter van de privacywaakhond is er voor tonnen aan dwangsommen opgelegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazon-persoon belazert je voor smeergeld

17-09-2018 13:45 Apparata
Onethische praktijken bij de webwinkelgigant. Reviews in online winkels zijn altijd een beetje sketchy, maar een onderzoek van de Wall Street Journal concludeert wel iets heel naars. Amazon-personeel zou massaal worden omgekocht om winkeliers te helpen, terwijl jij en ik flutproducten aanschaffen via de webwinkel. De webwinkelgigant belazert je tot op heden op twee manieren. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Huawei wil Samsung inhalen en komt dit jaar nog met vouwbare sma

17-09-2018 13:36 Hardware.info
Het zijn goede tijden voor Huawei: de smartphonefabrikant geniet momenteel nog na van het feit dat ze de tweede plaats op de globale markt van slimme telefoons hebben kunnen afsnoepen van Apple en daarom leek het Richard Yu, ceo van de multinational, dan ook het gepaste moment om een interview af te nemen met Welt.de. Yu meent dat de reden waarom Huawei Apple voorbij stak, schuilt in de geavanceerde research en development van het bedrijf. Dit heeft er volgens hem voor gezorgd dat Huawei verschi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: draadloze lader Apple komt niet uit door diverse proble

17-09-2018 13:08 Tweakers.net
De draadloze lader van Apple, AirPower, zou diverse problemen hebben, waardoor de fabrikant hem nog niet heeft uitgebracht. Apple kondigde de mat om apparaten op te laden een jaar geleden aan en beloofde tot nu toe hem nog dit jaar uit te brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Foto's tonen negen Z390-moederborden van ASRock

17-09-2018 13:06 Tweakers.net
Er zijn foto's verschenen van negen ASRock-moederborden met Intels Z390-chipset. Er komen zeven atx-varianten en twee mini-itx-bordjes. Waarschijnlijk volgt de offici?le aankondiging in oktober, samen met de introductie van de negende generatie Core-cpu's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mitsubishi teast gefacelifte L200

17-09-2018 13:05 Autoweek.nl
Mitsubishi heeft een eerste teaserafbeelding gepresenteerd van een grondig gefacelifte L200.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De internationale media over P2 van Max in Singapore

17-09-2018 12:50 Autoblog.nl
Dat heeft de Nederlander toch maar weer mooi geflikt. Het is nagelbijten voor Ferrari. In het gevecht om het wereldkampioenschap was het Max Verstappen die gisteren vervelend kwam doen voor Sebastian Vettel. Hamilton pakte de overwinning en de Nederlander ging ervandoor met een kostbare tweede plek. Vettel moest het stellen met een derde plek, wat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Help Hardware.Info aan een developer en krijg een GeForce RTX 20

17-09-2018 12:40 Hardware.info
Hardware.Info is op zoek naar een webdeveloper. Help jij ons de juiste persoon te vinden? Dan krijg je van ons als tegenpresentatie een fonkelnieuwe GeForce RTX 2080! De functie De developer die we zoeken wordt een belangrijke spil in het project Hardware.Info 7.0, de nieuwe versie van de Hardware.Info-site waarbij de hele UI/UX op de schop gaat. Samen met het bestaande team werk je aan nieuwe pagina’s voor de Hardware.Info Prijsvergelijker en andere delen van de site. Na de voltooiing van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Microsoft schrapt Edge-pop-up bij gebruik Chrome en Firefox op

17-09-2018 12:33 Tweakers.net
Microsoft zou niet van plan zijn om gebruikers van de komende Windows 10 October 2018 Update met een pop-up op Edge te wijzen als ze Firefox of Chrome willen installeren. In de toekomst volgen wellicht wel meer vergelijkbare tests.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nieuwe Surface Laptop krijgt zwarte variant'

17-09-2018 11:59 Tweakers.net
Er zijn afbeeldingen verschenen van een zwarte Surface Laptop, die de gouden variant van de huidige generatie zou vervangen. Microsoft kondigt begin oktober waarschijnlijk nieuwe Surface-producten aan, die wat ontwerp betreft niet zouden afwijken van de huidige.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

UEFA wil e-sportscompetitie rond EK 2020

17-09-2018 11:59 Tweakers.net
UEFA wil rond het Europees Kampioenschap Voetbal in 2020 een e-sportscompetitie organiseren. De Europese voetbalorganisatie zoekt een bedrijf dat verantwoordelijk wordt voor het gehele E-sports Tournament.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verlengde Peugeot 508 voor China in beeld

17-09-2018 11:57 Autoweek.nl
In China houdt men wel van wat centimeters extra. De Peugeot 508 komt in verlengde vorm naar het immense Aziatische land en d?t zijn de eerste foto's van die uitgerekte Franse nieuwkomer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Maps b?ta geeft iOS 12 gebruiker hoop

17-09-2018 11:45 Apparata
Vooral autogebruikers zullen tevreden zijn met de update. Apple staat niet bepaald bekend om haar ‘openheid van zaken’. Zo had Firefox bijvoorbeeld geen toegang tot iOS zolang het geen WebKit web engine zou gebruiken, afkomstig van Apple natuurlijk. Hoewel deze gekte inmiddels verleden tijd is, blijft het ecosysteem gesloten voor eigenwijze ontwikkelaars. Een van die […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia stelt release GeForce RTX 2080 Ti met week uit tot 27 sep

17-09-2018 11:21 Tweakers.net
De Nvidia GeForce RTX 2080 Ti komt een week later uit dan de fabrikant bij de aankondiging beloofde. Het topmodel van de nieuwe serie RTX-videokaarten zou nu vanaf 27 september leverbaar moeten zijn. Pre-orders worden mogelijk al eerder geleverd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chevrolet Corvette maakt vlieguren op de Ring

17-09-2018 11:19 Autoweek.nl
Spannend nieuws op komst bij Chevrolet, want volgend jaar maken twee nieuwe modellen hun opwachting. De meest hardcore van de twee maakte nieuwe testkilometers over de Nordschleife en lichtte een tipje van de sluier op.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xbox One X-versie PUBG krijgt grafische downgrade vanwege framer

17-09-2018 11:13 Tweakers.net
Dinsdag komt er een update uit voor de Xbox One X-versie van PUBG, die de grafische kwaliteit omlaag schroeft. De ontwikkelaar doet dat omdat veel spelers last hebben van framerateproblemen. Later krijgen spelers zelf de keuze tussen graphics en snelheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel: Optane 905P in M.2-formaat komt eind oktober

17-09-2018 11:11 Hardware.info
Na veel onduidelijkheid bevestigt Intel nu op zijn forum dat de m.2-versie van zijn Optane 905P-ssd eind oktober verkrijgbaar moet zijn. Al op Computex was er het nieuws dat Intel met deze nieuwe Optane-schijven zou komen, maar tot op heden hadden we er niets meer van vernomen. Het eerste model krijgt een capaciteit van 380 GB. De 905P is de nieuwste serie ssd's met 3D-Xpoint-geheugen en was al beschikbaar als pci-e insteekkaart. Een zogenaamde add-in-card is niet altijd praktisch en dus kondig...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volvo toont Vera

17-09-2018 10:52 Autoweek.nl
Volvo heeft het digitale doek getrokken van de Vera, een voorbode op een volledig elektrische ?n autonome truck!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes-AMG GT 4-door Coup? wordt betaalbaarder

17-09-2018 10:46 Autoblog.nl
Dat scheelt, C1000. De lancering van de nieuwe Mercedes-AMG GT 4-door Coup? ging gepaard met een flink prijskaartje. Dit had een reden. In Nederland is op moment van schrijven het model enkel te krijgen als 63 en 63 S. Dit betekent een dikke vieze achtpitter onder de kap. De vanafprijs van deze AMG ligt in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-AMG GT 43 4-Door Coup? is los

17-09-2018 10:38 Autoweek.nl
Mercedes-Benz voegt een nieuwe versie toe aan het leveringsgamma van de AMG GT 4-Door Coup?: de AMG 43!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘iPhone XS pre-orders vallen tegen, Apple Watch verrast’

17-09-2018 10:20 Apparata
Keert het tij voor de techgigant? Afgelopen week was de Apple keynote natuurlijk h?t evenement waar iedereen naar uitkeek. Op de dag zelf werden we overspoeld met geruchten over de te komen geruchten, maar lang niet alles bleek waar te zijn. Achteraf gezien kan de presentatie gezien worden als ‘licht tegenvallend’. Dat is ook terug […]
Lees het hele artikel op Apparata

Renault bevestigt 'robo-auto' voor Parijs

17-09-2018 10:19 Autoweek.nl
Groupe Renault meldt dat het een concept-car klaar heeft staan voor de Autosalon van Parijs. Het studiemodel is wat de Fransen omschrijven als een 'robo-auto'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Politie test koppelen cameradata tegen dieven in Roermond

17-09-2018 10:06 Tweakers.net
De politie en de TU Eindhoven testen een systeem om data uit verschillende bronnen, met name camera's, te koppelen en te analyseren, om winkeldieven uit Oost-Europa in een vroeg stadium te herkennen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is geen camper, dit is een opvouwbaar appartement

17-09-2018 9:45 Autoblog.nl
Voor wie op vakantie allergisch is voor een tentje, een vakantiewoning of een hotel. Caravans en campers zijn z? twintigste eeuw. Dit project uit Hongarije gaat het helemaal worden. Althans, als we de makers moeten geloven. De IoCamper is een nieuw initiatief, dat een opvouwbaar appartement moet voorstellen. Eenmaal opgevouwen kan het ‘huis’ worden meegenomen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Peugeot teaset nieuwe concept

17-09-2018 9:37 Autoweek.nl
Wat een verademing bij het zien van de eerste teasers van Peugeots nieuwste concept. In een autoland vol cross-overs en autonome toekomsten, lijkt Peugeot te werken aan een nieuwe coup?!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes-AMG A35 weer in beeld

17-09-2018 9:32 Autoweek.nl
Mercedes-Benz heeft de marketingmachine die de gemoederen opwarmt voor de komst van de A35 AMG weer een slinger gegeven. Vandaag krijgen we een stukje van zowel de voor- als achterzijde van die nieuwe subtopper te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Amazon-personeel verwijderde negatieve recensies tegen betaling

17-09-2018 9:23 Tweakers.net
Personeel van Amazon in China en de VS bood naar verluidt aan om tegen betaling negatieve reviews te verwijderen, interne gegevens over verkoopstatistieken te verstrekken en accounts met een ban te herstellen. Amazon onderzoekt de praktijken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google zette op afstand ongemerkt accubesparing aan van groot aa

17-09-2018 9:19 Hardware.info
Google heeft per ongeluk op afstand de accubesparende functie ingeschakeld bij grote aantallen smartphones met Android 9, ongeacht welk merk toestel het is. Dit gebeurde zonder dat gebruikers dat merkten, meldt The Verge. De gebeurtenis werd door Google bevestigd in een Reddit-bericht. Hiermee is wederom duidelijk dat het bedrijf relatief eenvoudig zaken kan aanpassen op je toestel, zonder dat je dat doorhebt. Uit de verklaring blijkt dat een functie getest werd binnen een kleine groep, maar da...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nederlandse teams worden eerste en vierde bij hackwedstrijd Cybe

17-09-2018 8:55 Tweakers.net
Twee Nederlandse teams zijn eerste en vierde geworden van de 130 deelnemers aan hackwedstrijd Cyberlympics. De finale vond eind vorige week plaats. De eerste plek was voor team SectorC, Hack.ERS claimde de vierde plek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuw! Tesla nu ook een schadeherstelbedrijf

17-09-2018 8:45 Autoblog.nl
De Amerikaanse autofabrikant is van alle markten thuis. Het zou best wel relaxed zijn als je bij schade gewoon een belletje kunt plegen naar je eigen dealer in plaats van de auto te brengen bij een louche schadeherstelbedrijf. Tesla neemt het voortouw in dit concept, want Elon Musk heeft bekendgemaakt dat zijn automerk in-huis schades […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus TV: prijsvechter slaat volledig nieuwe weg in

17-09-2018 8:42 Apparata
En jij hebt de mogelijkheid om mee te werken aan dit nieuwe project! We kennen OnePlus natuurlijk allemaal van de relatief vriendelijk geprijsde toestellen met hoogwaardige specs. Vanaf dag 1 wist het bedrijf veel consumenten aan zich te binden als fan, die waarschijnlijk ook uitkijken naar de OnePlus 6T. Mocht je niet helemaal weg zijn […]
Lees het hele artikel op Apparata

Baseband iPhone XS is kleine x86-processor

17-09-2018 8:29 Tweakers.net
De baseband in de iPhone XS, verantwoordelijk voor de verbinding met mobiele netwerken, is een processor op x86-architectuur. Dat was tot nu toe altijd een ARM-processor. Dat ontdekte een beveiligingsonderzoeker in een ipsw-bestand van de iPhone XS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Apple verwacht grote verkopen van iPhone Xr, bouwt 302 duizend

17-09-2018 8:19 Hardware.info
Apple heeft vermoedelijk hoge verwachtingen van de iPhone Xr-verkopen, want de Foxconn-fabrieken zouden op volle toeren werken. Per dag rollen er volgens Chinese media 302 duizend toestellen van de band, dus ruim negen miljoen per maand. Hoewel het toestel niet goedkoop is, brengt hij wel een groot deel van de nieuwe features naar een lager prijspunt. Met een prijs van 859 euro voor de goedkoopste iPhone Xr is dit toestel flink voordeliger dan de iPhone X van vorig jaar. Deze bracht voor het ee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Linus Torvalds verontschuldigt zich voor gedrag en last een pauz

17-09-2018 8:16 Tweakers.net
Linus Torvalds neemt tijdelijk afstand van de ontwikkeling van de Linux-kernel. In een uitgebreid bericht op de Linux Kernel-mailinglijst biedt hij zijn verontschuldigen aan voor zijn woedeaanvallen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Linus Torvalds stopt tijdelijk met onderhouden Linux-kernel

17-09-2018 7:44 Hardware.info
Linus Torvalds, ontwikkelaar van de Linux-kernel en eveneens de verantwoordelijke persoon als het om updates gaat, stopt tijdelijk met zijn werk om aan zijn karakter te werken. Hij gaat niet geheel stoppen met zijn werk, maar geeft aan dat het echt tijdelijk is. Naar eigen zeggen heeft nog steeds zin om verder te gaan met het verbeteren van de kernel. In een uitgebreide verklaring noemt Torvalds een aantal problemen waaraan hij wil werken. Zo zegt hij moeite te hebben met het begrijpen van emot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW X5 van voetballer raakt velgen kwijt

17-09-2018 7:40 Autoblog.nl
Moeilijk wegrijden zo. Terwijl Ryan Bennett zich nog eens omdraaide in bed, waren vakkundige dieven bij zijn BMW X5 bezig. Het boeventuig namen de vier banden inclusief lichtmetalen mee. De voetballer, die speelt bij Wolverhampton Wanderers FC als verdediger, had niets gehoord of gemerkt. Wat dat betreft kan de verdediging thuis nog een tandje scherper. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus werkt smart-tv

17-09-2018 7:21 Tweakers.net
OnePlus werkt aan zijn eigen 'intelligente' smart-tv. Voorlopig staat het project bekend onder de naam OnePlus TV, maar het bedrijf vraagt communityleden mee te denken aan een passende naam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen voor Citro?n Berlingo en Peugeot Partner

17-09-2018 7:21 Autoweek.nl
Vorige week liet Opel de prijzen los van de bestelversie van de Combo en vandaag weten we welke bedragen Citro?n en Peugeot op de prijskaartjes van diens broertjes Berlingo Van en Partner Van hebben geschreven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] 'Intel geeft grote kortingen op Xeon-CPU's aan wie AMD Epy

17-09-2018 7:00 Hardware.info
Intel zou op dit moment flinke kortingen geven aan bedrijven die AMD's Epyc serverprocessors overwegen. Hiermee lijkt het qua prijs te willen concurreren met AMD. Voorheen gaf Intel slechts korting als je zeer grote hoeveelheden afnam, maar volgens Serve the Home gebeurt dat nu ook bij significant kleinere aantallen. De prijzen die Intel aan zijn Xeon-chips heeft hangen zijn nog altijd hoger dan die van AMD, terwijl AMD concurrerende chips in de verkoop heeft. Steeds meer bedrijven overwegen hi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers aan het werk. De keuzes van Martijn

17-09-2018 7:00 Tweakers.net
De komende weken presenteert Tweakers Elect de serie 'Tweakers aan het werk'. Daarin schrijven we over jullie ervaringen met werk in de ict. Het gaat over jullie en hoe je als tweaker je carri?re vorm hebt gegeven. Welke keuzes heb je gemaakt, welke opleidingen heb je gevolgd en waar ben je nu in je carri?re?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Cadillac pauzeert ontwikkeling dieseltechniek'

17-09-2018 6:56 Autoweek.nl
Cadillac stopt voorlopig met de ontwikkeling van dieseltechniek. Dat zegt de directeur van Cadillac Steve Carlisle tegen Automotive News.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla wil auto's zelf repareren

17-09-2018 6:46 Autoweek.nl
Tesla is van plan om zijn auto's voortaan zelf te gaan repareren als er een aanrijding is geweest. Schadeherstellers doen soms weken tot maanden over een klus, zegt topman Elon Musk, "en daar worden Tesla-eigenaren (en wij) gek van''.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe kleurenprinters van Brother beloven hemelse stilte

17-09-2018 6:37 Hardware.info
Het Japanse Brother introduceerde een paar dagen geleden een nieuwe reeks kleurenprinters ter aanvulling van zijn assortiment, namelijk de Brother L3000-serie. Het gaat om?drie printers en zes all-in-ones, die gericht zijn op kleinere, zakelijke gebruikers zoals lokale ondernemingen. In dat kader roemt Brother dan ook het lage geluidsniveau van de printers, dat volgens het bedrijf onder de 47 dB zou blijven (wat minder is dan een normaal gesprek dat op de werkvloer gevoerd wordt). Toch beweert B...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De strijd om de snelste supercomputers

17-09-2018 6:00 Tweakers.net
Wat is een supercomputer eigenlijk, hoe wordt zo’n ding gebouwd en waar heb je tienduizenden processors, terabytes geheugen en exabytes dataopslag voor nodig?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kingston A1000 SSD review: NVMe voor een SATA-prijs

17-09-2018 5:59 Hardware.info
Met de komst van TLC en inmiddels zelfs QLC is de markt van ssd's levendiger dan ooit. Bovendien zijn nvme-drives steeds betaalbaarder, en Kingston doet met de A1000 mee aan de race om de meest aantrekkelijk geprijsde ssd. Vervalt hiermee de reden om nog voor een sata-ssd te gaan? De Kingston A1000 is een serie entry-level pci-e nvme ssd's. Naar eigen zeggen is de A1000 van Kingston een ssd die zich voornamelijk richt op de laagst mogelijke prijs, en minder op de beste specificaties. Volgens...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Maak kennis met de krankzinnige Hayabusa Sport Concept

16-09-2018 22:00 Autoblog.nl
We balen nog altijd dat dit speeltje niet in productie is genomen. Het voordeel van verschillende disciplines beoefenen, is het kunnen combineren van vaardigheden. Suzuki weet precies hoe ze haar diverse producten bij elkaar in de blender moet gooien. Althans, vandaag de dag is ze op dat gebied misschien de weg een beetje kwijt, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft rolt Spectre en Meltdown microcode-updates opnieuw uit

16-09-2018 21:30 Hardware.info
Microsoft is al een tijdje bezig met het heruitrollen van verscheidene microcode-updates tegen de Spectre- en Meltdown-bugs. Het bedrijf heeft deze updates ondertussen namelijk beschikbaar gemaakt voor een aantal extra processors, waaronder een aantal Broadwell en Skylake server-cpu's. Belangrijk om te vermelden is dat niet alleen de nieuwste Windows 10-versie, de April 2018 Update, ook wel bekend als Redstone 4 of versie 1803, een update ontvangt, maar ook de oudere versies krijgen de microcod...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wine 3.16

16-09-2018 21:03 Tweakers.net
Er is met versienummer 3.16 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 25.827 titels. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koopje: Lamborghini Espada met Chevy V8 voor 50K

16-09-2018 21:02 Autoblog.nl
Als je het geld hebt, natuurlijk. Nadat we eerder op de avond konden kijken naar de ronduit gestoorde Reliant Rialto met een Honda CBR-blok, leggen we nu een minstens zo merkwaardige engine swap onder de loep. Waar de Rialto dankzij het hoge gehalte van imbeciliteit een grote glimlach op het gezicht wist te toveren, heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vingers in de oren! Deze driewieler maakt 12.000 toeren

16-09-2018 20:04 Autoblog.nl
Werkelijk gestoord, dit apparaat. Bij sommige daden moet je de motieven niet in twijfel trekken, maar ze juist omarmen. Dit is waarschijnlijk exact wat de organisatie, de media en het publiek bij de Britse Retro Rides Gathering hebben gedaan. Toen daar ineens een ernstig aangepaste Reliant Rialto op kwam dagen en zelfs meedeed aan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'AMD's aandeel in videokaartmarkt stijgt, Nvidia blijft de groot

16-09-2018 18:57 Hardware.info
Vorige week berichtten we nog dat Nvidia 4% van het marktaandeel van AMD had 'afgenomen' op de videokaartmarkt in het tweede kwartaal. Jon Peddie Research, de bron van dat artikel, heeft nu echter een revisie van dat onderzoek online gezet, waarin het nu het omgekeerde beweert: niet Nvidia heeft marktaandeel gewonnen, maar AMD. JPR heeft een vernieuwde tabel online gezet, waarin het bedrijf het marktaandeel van de twee gpu-producenten opnieuw vergelijkt. AMD's marktaandeel was in het tweede kwa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit horloge is alleen voor z??r welvarende benzinesnuivers

16-09-2018 18:03 Autoblog.nl
En dat menen we. Op de een of andere manier bestaat er een merkwaardige verbinding tussen autoliefhebbers en horlogefans. Ondergetekende begrijpt het verwantschap nog steeds niet helemaal, maar duidelijk is wel dat het in beide gevallen kan gaan om een dure hobby. De UR111C van Urwerk is een geweldig voorbeeld van wat er gebeurt als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

“Daniil Kvyat bevestigd voor Formule 1-zitje”

16-09-2018 17:07 Autoblog.nl
Hoeveel kansen gaan we deze jongen nog geven? Terwijl we maar amper bij kunnen komen van de zojuist ge?indigde, enerverende Grand Prix van Singapore, vallen we direct in het volgende nieuwsitem van het circus der Formule 1. De veelbesproken stoelendans is namelijk nog niet aan zijn einde gekomen. Ditmaal leggen we Toro Rosso onder de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl