Threema Web 2.3.4

28-01-2020 8:35 Tweakers.net
Threema is een messaging-app voor Android, iOS en Windows Phone met de focus op veiligheid. Zo voorziet het in end-to-endencryptie en genereert het zo weinig mogelijk metadata. Het is bovendien een Zwitsers bedrijf, waardoor de Zwitserse regelgeving van kracht is. De verschillen met andere messaging-apps worden op deze pagina uiteengezet. Threema Web is een beveiligde webclient, zodat je ook vanaf je desktop toegang hebt tot jouw communicatie. Dit regel je door het scannen van een qr-code door de mobiele Threema-app. De communicatie verloopt via een beveiligde verbinding met WebRTC, SaltyRTC en NaCl. Versie 2.3.4 van de webclient is vrijgegeven, met de volgende veranderingen: Version 2.3.4
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijzen Toyota Supra met viercilinder bekend

28-01-2020 8:35 Autoweek.nl
AutoWeek kan exclusief melden welke bedragen Toyota wil ontvangen voor de GR Supra die een vier- in plaats van zescilinder als krachtcentrale heeft.https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/instap-viercilinder-niet-voor-europese-toyota-supra/
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Capture One 20.0.2

28-01-2020 8:33 Tweakers.net
Phase One heeft een update van Capture One uitgebracht met versienummer 20.0.2. Capture One is een fotobewerkingsprogramma en ondersteunt raw bestanden van de meeste digitale camera's. Het is beschikbaar in verschillende uitgaven, een standaarduitgave met ondersteuning voor meer dan vijfhonderd camera's, en Fujifilm- of Sony-uitgaven die alleen overweg kunnen met de camera's van Fujifilm of Sony. De prijs van deze twee laatste versies ligt onder die van de standaarduitgave. Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit programma verwijzen we naar deze pagina. De aankondiging van 20.0.2 ziet er als volgt uit: Capture One 20.0.2 Capture One 20.0.2 is a service release for Mac and Windows with important bug fixes, added camera support, and support for Windows 10 build 1903. Camera Support
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wordt dit de Huawei P40 Pro? [foto’s + renders]

28-01-2020 8:32 Apparata
Gelekte foto’s lijken in lijn met nieuwste renders te bevestigen. Hoewel Huawei de Huawei P40 Pro nog officieel moet aankondigen gaan er al een tijd geruchten over het nieuwste vlaggenschip van de Chinese telefoonmaker. Op basis van die geruchten zou dit wel eens d? uitdager van de Samsung Galaxy 20 Ultra kunnen worden. Op basis […]
Lees het hele artikel op Apparata

ArgyllCMS 2.1.2

28-01-2020 8:31 Tweakers.net
ArgyllCMS, waarbij de afkorting cms staat voor color management system, is een opensourceprogramma om ICC-profielen voor scanners, camera's, schermen en printers mee te beheren. In deze profielen worden de kleuren gedefinieerd om vervolgens een natuurlijke en vaste weergave van de kleuren tussen invoer- en uitvoerapparaten te verkrijgen. De ontwikkelaar heeft ArgyllCMS 2.1.2 uitgebracht met de volgende aanpassingen: Version 2.1.2
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RouterOS 6.46.2

28-01-2020 8:30 Tweakers.net
MikroTik heeft RouterOS 6.46.2 uitgebracht in de stable-release-tak. RouterOS is een besturingssysteem dat zich richt op het uitvoeren van routertaken. Denk daarbij natuurlijk aan het routeren van netwerkverkeer, maar ook aan een firewall, bandbreedtemanagement, het aansturen van draadloze accesspoints, een hotspotgateway en een vpn-server. Het kan zowel op de hardware van MikroTik als op x86- of virtuele machines zijn werk doen. Voor het gebruik is een licentie nodig, die bij de aankoop van MikroTik-hardware is inbegrepen. De lijst met veranderingen voor deze uitgave ziet er als volgt uit: What's new in 6.46.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HTCondor 8.9.5

28-01-2020 8:29 Tweakers.net
Het HTCondor Team van de Universiteit van Wisconsin-Madison heeft een nieuwe stable versie uitgebracht van zijn 'workload management system' HTCondor. Het versienummer is beland bij 8.9.5. HTCondor richt zich op het beheer van rekenintensieve taken en kan deze over verschillende aangesloten nodes verdelen. De gebruiker stuurt zijn taak naar HTCondor, waarna dit het proces afhandelt op basis van ingestelde policies en de beschikbaarheid van aangesloten resources, om tot slot de resultaten naar de gebruiker terug te sturen. HTCondor kan bijvoorbeeld een dedicated Beowulf-cluster aansturen, maar ook gewone desktops die even niets te doen hebben. Tijdens SC16 hebben Google, Fermilab en het HTCondor Team een 160k-core cloud-based elastic compute cluster gedemonstreerd. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit: New Features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia Shield TV 8.0.2

28-01-2020 8:27 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de Nvidia Shield TV's. Dit zijn mediaspelers en consoles gebaseerd op Android TV, waarmee games gestreamd kunnen worden vanaf een computer of GeForce Now, 4k-video's afgespeeld en verschillende app's gebruikt kunnen worden. Het versienummer is vastgezet op 8.0.2 en heeft de volgende aankondiging: SHIELD Experience Update 8.0.2 now available Today we just released software upgrade 8.0.2 (32.5.205.105) for all 2015 and 2017 SHIELD and SHIELD Pro units. This update addresses many quality of life issues reported in the field, improving stability and compatibility with other devices in your home entertainment center. Thank you for being a part of the SHIELD community and as always, if you see any issues, please send feedback from your device and post your observations in this thread. Accessories:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Be Quiet! Straight Power 11-voedingen hebben Platinum-eff

28-01-2020 8:22 Hardware.info
Be Quiet heeft zijn Straight Power 11-voedingen een upgrade gegeven. Waar de bestaande versies een 80 Plus Gold-certificaat hadden, zijn de nieuwe varianten voorzien van een Platinum-label. Met dit Platinum-label moeten ze stroom kunnen leveren met een maximale effici?ntie van 94,1%, terwijl de Gold-psu's tot 92% effici?nt moeten zijn onder de gunstigste omstandigheden. Deze atx-modellen zullen verschijnen in varianten van 550 watt tot en met 1.200 watt. Ze maken gebruik van een Silent Wings...
Lees het hele artikel op Hardware.info

General Motors teast elektrische pick-up

28-01-2020 8:21 Autoweek.nl
General Motors meldt dat het ?2 miljard investeert in zijn Detroit-Hamtramck-productiefaciliteit in de Amerikaanse staat Michigan. The General gaat er onder meer volledig elektrische pick-ups en SUV's bouwen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google stopt in 2021 met App Maker

28-01-2020 8:12 Tweakers.net
Google stopt in 2021 met de dienst App Maker. Die was beschikbaar voor zakelijke G Suite-klanten. In de loop van het huidige jaar wordt de functionaliteit afgebouwd. In januari volgend jaar werken applicaties niet meer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe twijfels rond imago van moderne diesels

28-01-2020 8:10 Autoweek.nl
Automerken en brancheorganisaties hameren erop dat moderne diesels op papier en in de praktijk tegenwoordig erg schoon zijn en zo een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Toch blijven problemen en daarmee twijfels rondom de uitstoot van diesels de kop op steken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Coders'-auteur Clive Thompson: "Meer efficiency heeft een keerz

28-01-2020 8:00 Tweakers.net
Clive Thompson schrijft als journalist over tech voor onder meer de New York Times en Wired. Voor zijn boek 'Coders: The Making of a New Tribe' interviewde de Canadees ruim tweehonderd developers. Hij kwam tot de conclusie dat zij de wereld veranderen, maar niet altijd ten goede.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Noctua NH-L9a-AM4 Chromax Black low-profile cpu-koeler

28-01-2020 7:50 Hardware.info
Noctua kondigt een toevoeging aan zijn lijn Chromax cpu-koelers. De nieuwe NH-L9a-AM4 Chromax Black is een low-profile koeler ontworpen voor kleine builds met een AMD-processor, zoals in een htpc of sff. De cpu-koeler heeft een hoogte van 37 mm en maakt gebruik van dezelfde heatsink als de reeds bestaande NH-L9a-AM4. Ook wordt gebruik gemaakt van dezelfde NF-A9x14 pwm fan, al wordt deze variant in het zwart uitgevoerd. De fan is voorzien van anti-vibratie pads, zwarte schroeven en zwarte mon...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rocket League-spelers op macOS en Linux kunnen geld terugvragen

28-01-2020 7:41 Tweakers.net
Spelers die Rocket League op macOS of op Linux speelden kunnen hun geld voor het spel terugkrijgen. Ontwikkelaar Psyonix geeft spelers tips over hoe ze dat moeten doen, en leggen op Reddit uit waarom het bedrijf stopte met de ondersteuning voor die platformen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Primeur: Dit zijn de Hiluxen van Rijkswaterstaat

28-01-2020 7:35 Autoblog.nl

De nieuwe werkpaarden van onze weginspecteurs Toyota maakte eerder al bekend dat zij de nieuwe werkpaarden voor Rijkswaterstaat mogen leveren. De landelijke uitvoeringsorganisatie?van?het ministerie?van?Infrastructuur-en Waterstaat heeft na een aanbesteding besloten ongeveer 300 weginspecteurs te voorzien?van?Toyota Hiluxen. De pick-up won het vanwege zijn rijeigenschappen en ergonomie.? Rijkswaterstaat neemt met de komst?van?de Hilux afscheid?van?de Isuzu D-Max en […]

The post Primeur: Dit zijn de Hiluxen van Rijkswaterstaat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DeLorean DMC-12 gaat 'Back to the Future'

28-01-2020 7:03 Hardware.info
De DeLorean DMC-12 is het enige model ooit geproduceerd door DeLorean en werd geproduceerd in 1981 en 1982. Velen zullen het model herkennen van de filmtrilogie 'Back to the Future' uit 1985, waarin de auto een belangrijke rol speelt - namelijk als tijdmachine. Afbeeldingen via Wikipedia Er gaat al langer een gerucht dat de roestvrijstalen auto met vleugeldeuren opnieuw in productie wordt genomen, maar het was tot voor kort nog onmogelijk. Een wet die al in 2015 in de Verenigde Staten van kra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Corsair onthult nieuwe iCue RGB Pro XT all-in-one waterkoeler

28-01-2020 6:32 Hardware.info
We zagen hem al voorbijkomen tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas, de nieuwe Corsair iCue RGB Pro XT waterkoeler. Het apparaat is nu officieel onthuld en we delen graag de details daarvan met onze lezers. De nieuwe all-in-one waterkoeler komt op de markt met drie verschillende uitvoeringen, namelijk met 240, 280 en 360mm radiatoren. Elke versie komt met Corsairs ML-serie pwm fans en de pomp is voorzien van 16 adresseerbare rgb-leds die uiteraard bediend kunnen worden met Corsair...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Test: 43 videokaarten van 400-600 euro

28-01-2020 5:59 Hardware.info
Recreatief gamen op full hd-resolutie, daarvoor voldoet een betaalbare videokaart. Voor scherpere, mooiere beelden ?n hogere framerates heb je een luxere mid-range videokaart nodig. Wij testten er twee?nveertig.
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.4

28-01-2020 4:46 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe versie van zijn Radeon Software Adrenalin Edition 2020-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Drivers worden alleen voor Windows-versies 7 en 10 aangeboden en verder zijn er geen 32bit-drivers meer beschikbaar. Nieuw in de 2020 editie is onder meer Radeon Boost, een technologie die van dynamic resolution scaling gebruik maakt om betere framerates te bereikenIn versie 20.1.4 zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Support For
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe truck-fabrikant gaat Tesla Semi voorbij

27-01-2020 22:28 Autoblog.nl

Kijk, dit is natuurlijk een veel slimmere optie. Ziet er ook nog eens v??l beter uit. Met nieuwe vormen van mobiliteit staan er nieuwe merken op en zullen sommige ouderwetse merken ten onder gaan. Het is niet een kwestie van alleen op tijd instappen, het is ook de juiste keuze maken. Voor sommige voertuigen zou […]

The post Nieuwe truck-fabrikant gaat Tesla Semi voorbij appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nee maar! Keert de leukste M5-rivaal terug?

27-01-2020 22:04 Autoblog.nl

I’m back! Afscheid nemen kan heel lastig zijn. Helemaal in deze tijden, waar we massaal aan het milieu moeten denken. Dan moet je gewoon inkrimpen. Ter behoeve van onze planeet. Downsizing En we moeten afscheid nemen. Vooral van grote motoren. Een goed voorbeeld hiervan wordt ge?llustreerd door Cadillac. Hun CTS-V was een leuke frisse wind […]

The post Nee maar! Keert de leukste M5-rivaal terug? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn 7 misleidende Japanse instap sportwagens

27-01-2020 21:00 Autoblog.nl

Ze zien er bijzonder snel uit, maar stiekem zijn dit de uitvoeringen die niet vooruit te branden zijn. Relatief gezien, dan. Afgelopen week werd de prijs bekend van de nieuwe Supra, die Toyota aan zijn lineup toevoegt. Het gaat om de Supra met een 2.0 turbomotor. Voor sommigen was het hek van de dam. Een […]

The post Dit zijn 7 misleidende Japanse instap sportwagens appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Home-gebruikers klagen over update die hun speakers onbru

27-01-2020 20:58 Tweakers.net
Verschillende gebruikers van de originele Google Home klagen over een update waarmee hun speakers onbruikbaar worden. Het lijkt vooral te gaan om gebruikers in het Google Home-previewprogramma.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Emoji in autokenteken: wie wil dat nou niet?

27-01-2020 20:58 Apparata
Lachen in het verkeer. Het verkeer is een serieuze aangelegenheid. Toch mag het wel wat vrolijker allemaal. Al die files maken ons al chagrijnig genoeg nietwaar? Hier in Nederland is er geen mogelijkheid om je kenteken te personaliseren. De auto komt met een aangewezen plaat en daar moet je het mee doen. In diverse andere […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sharkoon komt met 62 gram wegende Light? 200-gamemuis met modula

27-01-2020 20:22 Tweakers.net
Sharkoon introduceert een nieuwe muis voor gamers, de Light? 200. Zoals de naam al suggereert gaat het om een relatief lichte muis met een gewicht van 62 gram. Het product is door de gebruiker aan te passen door het enigszins modulaire ontwerp.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

D?t is de spectaculaire opening van Top Gear S28

27-01-2020 20:04 Autoblog.nl

Dat Clarkson, Hammond en May er niet meer zijn, betekent niet dat er geen spektakel meer te vinden is. Als je vraagt aan mensen wat ze vinden van ‘het nieuwe Top Gear‘, zijn de meningen verdeeld. Ja, het reeds genoemde trio bracht het Britse autoprogramma op zijn hoogtepunt, maar sommige dingen blijven gewoon. Het enorme […]

The post D?t is de spectaculaire opening van Top Gear S28 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo gaat de nieuwe Apple iMac er mogelijk uitzien

27-01-2020 19:54 Apparata
Het is eigenlijk al jaren hetzelfde. De Apple computers hebben door de jaren heen de nodige wijzigingen in het ontwerp gekregen. Dat is eigenlijk anders met de iMac. Deze computer van het techbedrijf uit Cupertino is al jaren min of meer hetzelfde. Je hebt het scherm, met daaronder het Apple logo. En dat alles vormgegeven […]
Lees het hele artikel op Apparata

Half-Life-remake Black Mesa is bijna klaar voor offici?le releas

27-01-2020 19:06 Tweakers.net
De ontwikkelaars van Crowbar Collective bouwen sinds 2012 stug door aan hun Half-Life-remake genaamd Black Mesa en inmiddels is duidelijk dat de offici?le 1.0-releaseversie op korte termijn beschikbaar zal komen. Het spel is als Early Access-versie al een tijd beschikbaar op Steam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chevy deed in ’80 al wat supercarbouwers 30 jaar later deden

27-01-2020 19:05 Autoblog.nl

Alleen was de Chevrolet-versie niet zo succesvol De Porsche Panamera, de Aston Martin Rapide, bijna de Lamborghini Estoque. Een ruime tien jaar geleden lieten de drie autofabrikanten bijna gelijktijdig vierdeursauto’s zien. Alsof ze het zo met elkaar hadden afgesproken. De drie auto’s waren vrij vergelijkbaar: pak de designtaal van je sportwagens, plak er twee deuren […]

The post Chevy deed in ’80 al wat supercarbouwers 30 jaar later deden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vegas Chroma van Akasa is top-flow CPU-koeler met ARGB

27-01-2020 18:58 Hardware.info
Akasa heeft een nieuwe cpu-koeler uit de doeken gedaan. De Vegas Chroma is een top-flow koeler, die qua ontwerp vrij doet denken aan de standaardkoelers die AMD en Intel met hun processors meeleveren. In tegenstelling tot veel van die koelers heeft Akasa addressable rgb-verlichting aangebracht in de ventilator. De fan heeft een diameter van 120 mm en gebruikt naast een 3-pins (5V) argb-connector ook een 4-pins kabel voor pwm. Hiermee is de snelheid aan te sturen, met uitersten van 500 en 1.80...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Doom Eternal krijgt geen microtransacties en skins zijn te behal

27-01-2020 18:27 Tweakers.net
Doom Eternal zal over twee maanden uitkomen en inmiddels is duidelijk geworden dat het spel geen microtransacties zal bevatten. Cosmetische items zijn alleen te verkrijgen door het spel te spelen en de daarbij vergaarde ervaringspunten in te zetten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PSA evacueert werknemers om coronavirus

27-01-2020 18:02 Autoblog.nl

Ja ja, ook Autoblog gaat over de ziekte schrijven. Wie de afgelopen weken het nieuws heeft gevolgd, kan het niet gemist hebben: het coronavirus. Eind vorig jaar werd een nieuw type van het virus ontdekt in Wuhan, een miljoenenstad in China. Sindsdien is de ziekte in meerdere steden over de hele wereld opgedoken, zijn er […]

The post PSA evacueert werknemers om coronavirus appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] PNY komt met passief gekoelde Nvidia Quadro RTX 6000 en RT

27-01-2020 17:49 Hardware.info
PNY komt met twee passief gekoelde Nvidia Quadro-kaarten; de RTX 6000 en RTX 8000. Beide zijn modellen met een tdp van 250 watt, waardoor ze een flink koelvermogen moeten hebben. Ze worden op servers gericht en aansluitingen ontbreken dus. Beide kaarten hebben een gpu met 4608 cuda-cores, met een onderscheid in geheugen. De RTX 6000 heeft 24 GB gddr6-geheugen aan boord, maar dat verdubbelt bij de RTX 8000. Die heeft 48 GB gddr6 met ecc. Om de twee kaarten binnen een acceptabel tdp te krijgen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VK zal EU-auteursrechtrichtlijn met uploadfilter niet overnemen

27-01-2020 17:43 Tweakers.net
De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft bij monde van Chris Skidmore, de minister voor de wetenschap en universiteiten, laten weten dat het de aangenomen EU-auteursrechtrichtlijn niet zal implementeren nadat het koninkrijk eind deze maand de EU verlaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HWI kijkersvragen: Routers en (wifi)netwerken

27-01-2020 17:24 Hardware.info
Suur nu jouw vagen in voor op de HWI TV aflevering met kijkersvragen die we elke maand publiceren.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft lijkt wallpaper-bug Windows 7 toch te verhelpen voor a

27-01-2020 17:09 Tweakers.net
Microsoft heeft met een Windows 7-update een bug ge?ntroduceerd waarmee stretch-functie bij wallpapers niet meer goed werkte. Het bedrijf zei met een fix te komen voor betalende gebruikers, maar lijkt daar nu op terug te komen en het voor alle gebruikers op te lossen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Seat Leon lekt dag voor aankondiging uit

27-01-2020 17:02 Autoblog.nl

Doe je zo je best om het een verrassing te houden… Het is wat overdreven om het helemaal te cancelen, maar een grote verrassing zal morgenavond niet meer zijn. Seat gaat in Barcelona namelijk de vierde generatie van de Leon onthullen, terwijl de eerste foto’s vandaag al naar buiten zijn gebracht. Uiteraard niet via offici?le […]

The post Nieuwe Seat Leon lekt dag voor aankondiging uit appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

LG rolt Android 10-updates uit tussen februari en vierde kwartaa

27-01-2020 17:02 Hardware.info
De Italiaanse afdeling van LG heeft een schema online gezet over de uitrol van Android 10 naar zijn smartphones. Het eerste toestel dat de update krijgt is de V50 ThinQ en die staat op de planning voor februari. Het gros van de modellen zal echter pas in de tweede helft van dit jaar de nieuwe versie krijgen. In de komende maanden zullen slechts twee toestellen de update krijgen. Naast de V50 ThinQ is dat de G8X ThinQ die ergens tussen april en juni de update zou krijgen. Beide zijn de meest r...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huh, Microsoft biedt toch gratis update Windows 7

27-01-2020 16:32 Apparata
Volgens velen terecht, maar toch verrassend… Op 14 januari brak voor de verstokte liefhebbers van Windows 7 een bitterzoet moment aan. Voor de allerlaatste keer ontving hun geliefde besturingssysteem een update. Daarna was het over met gratis veiligheidsupdates en verbeteringen, zo bezwoer Microsoft. Men verzon onmiddellijk allerlei work-arounds en we vonden zelfs een -achteraf misschien […]
Lees het hele artikel op Apparata

Avast verkoopt data van gebruikers gratis antivirussoftware onde

27-01-2020 16:29 Tweakers.net
Beveiligingsbedrijf Avast verkoopt op grote schaal gepseudonimiseerde data van gebruikers van de gratis versie aan adverteerders. Het gaat onder andere om de browsegeschiedenis, die onder andere aan grote bedrijven zoals Google, Microsoft, Pepsi en McKinsey wordt verkocht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW M340d t?ch als sedan leverbaar

27-01-2020 16:20 Autoblog.nl

En er zijn nog foto’s van ook. BMW heeft het nog niet officieel gezegd, maar inmiddels lijkt het zo goed als officieel te zijn: De BMW M340d. Begin november schreven we er voor het eerst over, toen ging het nog om een Touring met vierwielaandrijving en een zes-in-lijn die 326 pk en 680 Nm kan […]

The post BMW M340d t?ch als sedan leverbaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Seats kraan staat open: Leon gelekt

27-01-2020 16:17 Autoweek.nl
In Barcelona maakt iedereen zich klaar voor de grote onthulling van de hagelnieuwe Leon, maar iedereen die al nieuwsgierig is naar die auto kunnen we nu verblijden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Light? 200-gamingmuis van Sharkoon weegt slechts 62 gram

27-01-2020 16:16 Hardware.info
Sharkoon heeft een nieuwe gamingmuis in zijn assortiment. De Light2 200 sluit zich aan bij de recente trend om het aanwijsapparaat zo licht mogelijk te maken en weegt slechts 62 gram. Hiermee is hij lichter dan de Glorious Model O en Roccat Kone Pure Ultra, maar heeft Cooler Master met de MM710 nog een lichter exemplaar in huis. Zoals veel andere ultralichte muizen heeft Sharkoon ervoor gekozen om de constructie van het apparaat open te houden met een soort honingraatstructuur, wat de gebruik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Q-Dir 8.01

27-01-2020 16:13 Tweakers.net
Software OK heeft versie 8.01 van Q-Dir uitgebracht. Q-Dir is een gratis filemanager. Het ziet er een beetje uit als Windows Verkenner, maar dan met vier schermen, waardoor het eenvoudig is om bestanden te verplaatsen, beheren of bekijken. Dit verklaart ook meteen de naam; de Q staat voor quad. De download is slechts een megabyte groot en het programma is in verschillende talen te gebruiken, waaronder in het Nederlands. Sinds versie 7.85 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New in version 8.01:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AC Schnitzer Toyota Supra – rijtest en video

27-01-2020 16:00 Autoblog.nl

AC Schnitzer is misschien niet de eerste tuner die je met de Toyota Supra associeert. De BMW-genen geven AC Schnitzer echter de mogelijkheid om van de toch al erg goed gelukte Toyota Supra, iets briljants te maken. Het was een prima eerste kennismaking: toen collega @Wouter in mei vorig jaar de rijtest met de Toyota […]

The post AC Schnitzer Toyota Supra – rijtest en video appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eve kondigt door community samengestelde 27"-monitor met 240Hz-s

27-01-2020 16:00 Tweakers.net
Eve Devices kondigt de Spectrum aan, een monitor met een beelddiagonaal van 27 inch die in drie configuraties op de markt komt. De eigenschappen van de monitor zijn gebaseerd op suggesties van communityleden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen schetst Caddy opnieuw

27-01-2020 15:50 Autoweek.nl
Het is ondertussen geen groot geheim meer dat Volkswagen volle bak bezig is met de voorbereidingen van een volledig nieuwe Caddy. In aanloop naar de onthulling worden we op nieuwe schetsen getrakteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Universiteit Maastricht heeft meeste systemen weer online na ran

27-01-2020 15:45 Tweakers.net
De meeste belangrijke systemen van de Universiteit Maastricht zijn weer operationeel na de ransomware-infectie van vorige maand. Sinds maandag kunnen studenten en medewerkers de printers en de vpn-dienst weer gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nintendo stopt in april met Wii-reparaties wegens gebrek aan ond

27-01-2020 15:26 Tweakers.net
Nintendo stopt met het repareren van Wii-consoles. Het Japanse bedrijf zegt dat het vanaf april, en mogelijk al eerder, geen kapotte Wii's meer accepteert voor reparatie, omdat er geen onderdelen meer beschikbaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Interpol pakt drie Indonesi?rs op voor verspreiden van Magecart-

27-01-2020 15:03 Tweakers.net
Internationale politiediensten hebben in Indonesi? samen met de landelijke opsporingsdienst drie mannen gearresteerd die worden verdacht van het maken en versturen van de Magecart-malware. Dat is malware die op webshops wordt geplaatst en die creditcardgegevens skimt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze verlengde G-Klasse kost een half miljoen euro

27-01-2020 15:03 Autoblog.nl

Het is maar de vraag in hoeverre de auto nog kan offroaden. Zes jaar geleden liet AMG misschien wel hun meest bizarre creatie zien: de G63 6×6. Een bijna zes meter lange mastodont die overal kan rijden waar die heen wil, terwijl de inzittenden met ultieme luxe worden vervoerd. Er is alleen wel een klein […]

The post Deze verlengde G-Klasse kost een half miljoen euro appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarschuwing: deze 30 Apps uit Google PlayStore pikken alles

27-01-2020 15:01 Apparata
Ze planten adware, gebruiken ongevraagd jouw camera. jatten foto’s en sturen porno. Het is weer raak met populaire apps in de Google Play store. Nadat we vorige week waarschuwden voor 17 frauduleuze apps slaat deze keer een nieuwswebsite alarm. Het blijkt dat 30 populaire apps op het gebied van beauty, die bij elkaar meer dan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zwarte lijst voor motorrijders die tijdens proefrit misdragen

27-01-2020 14:02 Autoblog.nl

De zwarte lijst voor autobestuurders wordt uitgebreid. Misschien kent u het verhaal nog, van net geen week geleden. Een crimineel ging naar een autoverkoper in Boxtel en deed alsof hij een lekkere Aston Martin DB9 wilde kopen. Natuurlijk neem je dan een proefrit, vanwege drukte mocht onze ‘koper’ in zijn eentje wegrijden. Hij wilde de […]

The post Zwarte lijst voor motorrijders die tijdens proefrit misdragen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Ghost In The Shell-trailer toont meer van nieuwe animatie

27-01-2020 13:56 Tweakers.net
Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de controversi?le remake van zijn Ghost In The Shell-animatieserie. De controverse betrof niet de inhoud, maar de animatiestijl. Of die er nu beter uitziet dan in de eerste teaser van oktober, mag je zelf oordelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Samsung geeft Galaxy Buds+ gratis bij pre-order Galaxy S20+ en

27-01-2020 13:41 Hardware.info
Als we een afbeelding van Evan Blass mogen geloven, dan zal Samsung bij pre-orders voor de Galaxy S20-serie ?gratis de Galaxy Buds+ meeleveren. Een afbeelding laat de vermeende S20+ en S20 Ultra zien, samen met de tekst die dat vermeldt. Of het ook voor andere S20-toestellen zou gelden is niet bekend. Een presentje bij een pre-order is niet vreemd, al gaat het bij de Galaxy Buds+ om relatief dure draadloze oortjes. Deze zijn de nog onaangekondigde opvolger van de Galaxy Buds, die voor boven d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Primeur: d?t is de BMW M340d xDrive!

27-01-2020 13:19 Autoweek.nl
BMW heeft een nieuwe topdiesel klaarstaan die spoedig op de menukaart van de 3-serie komt te staan. AutoWeek kan exclusief de eerste beelden ?n de specificaties vrijgeven!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Disney Plus komt met de volgende releases [trailers]

27-01-2020 13:16 Apparata
Toy Story, Star Wars, films en documentaires, ze komen allemaal voorbij… Ook in het nieuwe jaar blijft Disney Plus met nieuwe releases komen. Wij geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten. Lamp Life – 31 januari Niet alleen Netflix kent haar ‘Originals’, want ook Disney gebruikt deze toevoeging. Zo maakt zij bijvoorbeeld een […]
Lees het hele artikel op Apparata

EditPad Lite 8.0.4

27-01-2020 12:59 Tweakers.net
JGsoft heeft versie 8.0.4 van zijn gratis teksteditor EditPad Lite uitgebracht. Dit programma is niet bedoeld voor programmeurs, die kunnen beter EditPad Pro, RJ TextEd of Notepad++ gebruiken. Dit is meer een vervanger van het met Windows meegeleverde Kladblok. In tegenstelling tot Kladblok kan EditPad Lite een onbeperkt aantal bestanden in hetzelfde scherm openen, heeft het geen limiet op de grootte van te openen bestanden en is het aantal undo's en redo's onbeperkt. EditPad Lite is gratis voor priv?gebruik, maar bedrijven kunnen een licentie aanschaffen als er geen behoefte is aan alle extra's die de Pro-versie biedt. Sinds versie 8.0.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl