Belg (m/v) ziet lamp van Aladdin branden op dashboard

22-01-2018 12:58 Autoblog.nl
Hilariteit! De VAB, het Belgische zusje van de ANWB, luidt de noodklok: Belgen hebben totaal geen idee van wat de icoontjes op hun dashboards betekenen. En nog erger: sommigen denken gewoon door te kunnen rijden met al die kerstverlichting in de klokken. Tijd voor wat (her)opvoeding dus. Toegegeven: het is er ook allemaal niet simpeler […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit was Dakar 2018

22-01-2018 12:49 Autoweek.nl
Het zandhappen voor de coureurs zit er weer op: na 14 stages keerde afgelopen weekend de rust weer terug in Zuid-Amerika na een zware Dakar-rally. Net iets meer dan de helft haalde de eindstreep. Dit zijn de hoogtepunten van Dakar 2018.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

SK Hynix heeft 2,4 Gb/s HBM2-geheugen ook in de orderboeken staa

22-01-2018 12:28 Hardware.info
Tijdens CES werd bekend dat Samsung begonnen is met de massaproductie van sneller acht hoog gestapeld hbm2-geheugen. Deze werken op 2,4 Gb/s per pin, waardoor de bandbreedte fors toeneemt naar 307,2 GB/s per chip bij een geheugenbus van 1024-bit. SK Hynix heeft echter al langer in de orderboeken staan dat het dit kwartaal met diezelfde chips komt. Er staan vier chips in die orderboeken. Hierbij 8GB-chips met 2,0 of 2,4 Gb/s per pin of 4GB-chips met eveneens 2,0 of 2,4 Gb/s per pin. De 8GB-versi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASRock en Gigabyte brengt fanless borden met Intel Gemini Lake-c

22-01-2018 11:55 Tweakers.net
ASRock heeft twee moederborden aangekondigd die de Intel Celeron J4105-cpu aan boord hebben. Daarnaast heeft ook Gigabyte een moederbord op basis van het Gemini Lake-platform aangekondigd. De processor wordt passief gekoeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Crucial MX500: Koploper in het budgetsegment

22-01-2018 11:46 Tweakers.net
Crucial heeft zijn nieuwste generatie ssd's eind december aangekondigd en sinds januari zijn de MX500-ssd's daadwerkelijk verkrijgbaar. We hebben de 500GB- en 1000GB-drives getest
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitsland dreigt Audi met intrekken typegoedkeuring A8

22-01-2018 11:44 Autoblog.nl
Een aantal ambtenaren zijn helemaal klaar met de boksbeugel. Je kan de reden waarschijnlijk zelf wel verzinnen: sjoemelsoftware. In een artikel getiteld UNFASSBAR Audi baut immer noch Betrugssoftware ein vertaalt kwaliteitspublicatie Bild am Sonntag waarschijnlijk het sentiment van iedereen. Het gaat in dit geval om de nieuwste generatie V6 diesels van het merk. Kennelijk zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Malware vervangt bitcoinadres in Windows-klembord'

22-01-2018 11:35 Tweakers.net
Beveiligingsonderzoekers hebben een Windows-trojan met de naam Evrial gevonden, die onder meer een bitcoinadres in het Windows-klembord kan vervangen door een ander adres. De malware zou verkocht worden op Russische hackerforums.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

iPhone X-gebruikers klagen dat ze niet meer kunnen bellen

22-01-2018 11:29 Apparata
Voor dik 1100 euro koop je een van de duurste telefoons ooit. Maar ermee bellen blijkt nog knap lastig. Op het ondersteuningsforum van Apple klagen tientallen gebruikers over problemen met de iPhone X. Het gaat daarbij vaak om relatief simpele problemen, die Apple allang had moeten oplossen. Zo postte Rakeshvma in december dat hij geen […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Bitmain bestelt twintigduizend wafers bij TSMC voor mining met

22-01-2018 11:12 Hardware.info
Bitmain is een Chinees bedrijf dat asic-chips maakt ten behoeve van het minen van cryptovaluta. Daarbij kon al gezegd worden dat het een grote speler is in de markt. Bitmain?nam al zo'n tienduizend?wafers per maand af, maar dit kwartaal zou?dat verdubbelen naar twintigduizend?per maand. Een analist van ARKinvest meldt dat het zelfs meer is dan Nvidia afneemt. Een asic?is een application-specific integrated circuit,?en in dit geval is het dus een chip die ontworpen en geoptimaliseerd is voor het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Van dichtbij: BMW Z4 en Toyota 'Supra'

22-01-2018 11:07 Autoweek.nl
BMW brengt nog dit jaar een nieuwe generatie Z4 op de markt, een auto die zijn techniek deelt met een nieuwe coup? van Toyota. Vandaag zien we het tweetal van wel heel dichtbij!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Philips Monitor Testpanel: ervaar de 34"-Brilliance Curved Ultra

22-01-2018 11:00 Tweakers.net
Waar gebogen schermen bij tv’s door de grote kijkafstand nog geen grote meerwaarde hebben, hebben ze juist wel terrein gewonnen onder de grotere monitoren. Zeker als de beeldschermgrootte oploopt tot 34", zoals bij de Brilliance Curved UltraWide Lcd Monitor van Philips, waarbij het quad-hd-beeld van 3440x1440 pixels met de brede 21:9-beeldverhouding het best uit de verf komt. Dankzij Philips...
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kind is zijn Louis Vuitton-Ferrari beu

22-01-2018 10:57 Autoblog.nl
Verwend nest. Weet je nog, die kekke Ferrari F12berlinetta van het 15-jarige jochie die viral ging met zijn prachtige Louis Vuitton-wrap m?t Supreme verwijzing? In de comments van dat artikel reageerden jullie vol enthousiasme over de jongen en zijn supercar. Hij zal er de afgelopen 15 jaar hard voor gewerkt hebben denk ik. Speeltjes vervelen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Release van Linux-kernel 4.15 laat op zich wachten door negende

22-01-2018 10:45 Tweakers.net
De release van de nieuwe versie van de Linux-kernel, met nummer 4.15, laat op zich wachten doordat er nog een negende release candidate uitkomt. Linus Torvalds gaat ervan uit dat dit de laatste is. Een negende versie komt niet vaak voor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit de beste Netflix-serie van dit moment?

22-01-2018 10:45 Apparata
The Crown wint de ene na de andere award, zo ook tijdens de Screen Actors Guild Awards. Netflix-serie The Crown won al twee Golden Globes en twee SAG Awards voor het eerste seizoen, maar ook het tweede seizoen gaat lekker. Claire Foy won de award voor beste vrouwelijke actrice in een dramaserie. Zij speelt Queen […]
Lees het hele artikel op Apparata

AMD Ryzen 2000G-apu's ondersteunen ddr4-2933

22-01-2018 10:09 Tweakers.net
AMD heeft de volledige specificaties van zijn Raven Ridge-apu's bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat de quadcoreprocessors met Vega-gpu's de eerste chips met offici?le ondersteuning voor dualchannel ddr4-2933 zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Komst van nieuwe Alfa Romeo 6C is bevestigd’

22-01-2018 9:46 Autoblog.nl
Laat het waar zijn. Wat was ‘ie gaaf h?. De Alfa Romeo 8C Competizione. De looks, het geluid, het feit dat er niet heel veel van zijn gemaakt. Helaas, maar ook begrijpelijk, worden dit soort projecten niet meer zo snel door Alfa Romeo opgepakt. Nu gaat het om SUV’s en volumeproducten bouwen, want er moet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gemini Lake-SoCs Intel vinden hun weg naar moederborden ASRock e

22-01-2018 9:38 Hardware.info
ASRock en Gigabyte hebben beide een moederbord onthuld met een Intel-soc uit de nieuwe Gemini Lake-generatie. Beide zijn mini-itx-moederborden met een vaste chip erop, uiteraard met plaats voor de nodige andere componenten. Gemini Lake biedt ten opzichte van de voorganger onder andere ondersteuning voor hdmi 2.0 en een ingebouwde 10-bit vp9-decoder. Gigabyte brengt de?J4005N D2P ten tonele, die uitgerust is met een Celeron J4005. Dat is een dual-core op 2,0 tot 2,7 GHz met een HD 600-gpu eraan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kamerleden krijgen bij bezoek aan 'lastig land' alleen beveiligd

22-01-2018 8:39 Tweakers.net
De MIVD voorziet delegaties van de Nederlandse Tweede Kamer voortaan van beveiligde telefoons als ze op werkbezoek gaan naar 'lastige landen' zoals Iran. De maatregel moet voorkomen dat de kamerleden in het buitenland worden afgeluisterd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Apple wil al in de zomer af van tegenvallende iPhone X’

22-01-2018 8:39 Apparata
De iPhone X werd onthaald als h?t toonaangevende toestel voor de komende jaren, maar de smartphone zelf is geen lang leven beschoren. Als Apple een nieuwe iPhone presenteert, dan gaat de productie van de vorige generatie doorgaans gewoon door. Daarom kun je nu nog gewoon een iPhone 7 aanschaffen, mocht je iets goedkoper willen shoppen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Wederom minder bezoekers voor Autosalon Brussel

22-01-2018 8:34 Autoblog.nl
De populariteit van autobeurzen loopt terug en dat was ook in Brussel te merken. Fans van autoshows kunnen nog redelijk dicht bij huis genieten van gloednieuwe auto’s en supercars. Zo kan men jaarlijks terecht bij de Autosalon van Brussel. Deze beurs wisselt jaarlijks qua opzet. Dit jaar was de beurs groot, volgend jaar is het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft Office gebruikt eindelijk dezelfde codebase voor alle

22-01-2018 7:59 Hardware.info
Microsoft-guru Paul Thurrot zegt?op zijn website dat Microsoft Office voor alle platforms gelijkgetrokken is met dezelfde code-basis. Ook Erik Schwiebert van Microsoft meldde dit op Twitter. De afgelopen jaren gingen Office-applicaties op alle platforms zo'n beetje hun eigen weg. Dit maakte het er niet gemakkelijker op voor zowel de consument als Microsoft zelf.?Met de actie?worden veel van de?functies gelijkgetrokken. Uit een video van november vorig jaar blijkt dat?het een proces was van jare...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia vraagt videokaartverkopers om gamers voorrang te geven op

22-01-2018 7:48 Tweakers.net
Nvidia verzoekt webwinkels in in ieder geval Duitsland om voorzorgsmaatregelen te nemen bij de verkoop van videokaarten, zodat kaarten eerst in handen van gamers komen en miners niet de hele voorraad opkopen. Winkels beperken daarom de verkoop per klant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Volgende Sony-smartphone heeft dongle voor laden en muziek luis

22-01-2018 7:48 Tweakers.net
Een niet-aangekondigde Sony Xperia-smartphone heeft niet langer een 3,5mm-jack. In tegenstelling tot veel concurrenten lijkt Sony een dongle te willen meeleveren, waarmee het mogelijk is om tegelijkertijd muziek te luisteren en het toestel op te laden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Porsche leverde afgelopen weekend het meeste geld op

22-01-2018 7:45 Autoblog.nl
Er werd weer met geld gesmeten. Sigaar rokende rijkaards bevonden zich afgelopen weekend op de eerste Bonhams-veiling van het jaar. Er werden weer bijzondere auto’s geveild en dat zorgde ervoor dat er, zoals de traditie betaamt, veel geld werd gespendeerd. Het hoogtepunt van het weekend was deze Porsche 550A Spyder. Van dit klassieke racemonster werden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Autosalon Brussel iets minder goed bezocht

22-01-2018 7:33 Autoweek.nl
'Het' Autosalon van Brussel trok dit jaar iets minder bezoekers dan vorig jaar. Dat meldt de Belgische krant De Morgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LibreELEC 8.2.3

22-01-2018 7:31 Tweakers.net
De ontwikkelaars achter het Libre Embedded Linux Entertainment Center hebben enkele dagen geleden versie 8.2.3 uitgebracht. LibreELEC is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij OpenELEC wegens onenigheid vertrokken zijn en voor zichzelf zijn begonnen. Deze Linux-distributie is gebaseerd op Kodi en kan een computer tot een volwaardige htpc omtoveren. Versie 8.2.3 van LibreELEC gebruikt net als de vorige uitgave Kodi versie 17.6 als basis. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Instagram test in Europa Stories-functie met alleen tekst'

22-01-2018 7:22 Tweakers.net
Instagram is in Europa begonnen met een test van een Stories-functie met alleen maar tekst. Tot nu toe draaide Stories op het op foto's gerichte sociale netwerk alleen om beeldmateriaal. Gebruikers kunnen diverse lettertypes en achtergronden kiezen voor tekst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fysieke Amazon-winkel zonder kassa gaat maandag open

22-01-2018 6:53 Tweakers.net
De fysieke winkel van Amazon zonder kassa gaat maandag open. Het bedrijf achter de webwinkel kondigde de kleine supermarkt met sensors meer dan een jaar geleden aan en nu is de techniek ver genoeg om een eerste winkel te openen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia GeForce GTX 1070 Ti round-up: 6 videokaarten van ASUS, EV

22-01-2018 5:59 Hardware.info
In november introduceerde Nvidia de GeForce GTX 1070 Ti, een aantrekkelijke nieuwe optie in het duurdere segment. Deze videokaart komt verdraaid dicht in de buurt bij een GTX 1080 qua prestaties, terwijl hij een stuk goedkoper is. Wij testten zes verschillende varianten van ASUS, EVGA, Gigabyte, Inno3D en MSI en vertellen je in deze review welke je moet kopen. De GTX 1070 Ti is Nvidia's antwoord om de AMD Radeon RX Vega-kaarten, en dan vooral de Vega 56. Nu zijn die nog altijd slecht leverb...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De gaafste RS6 is g??n Avant

21-01-2018 22:57 Autoblog.nl
Huh, maar daarom was de RS6 toch zo cool? Hij durft het niet toe te geven, maar stiekem is jullie aller @Jaapiyo een enorme fan van de Audi RS6 Avant (rijtest). Elke keer als hij een zwarte Audi RS6 tegenkomt op AutoJunk stuurt hij even een berichtje met de tekst: “Wat een dikke bak is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

“De Tesla Model S wordt absoluut een klassieker”

21-01-2018 21:57 Autoblog.nl
Dat is niet helemaal positief bedoeld. Sommige dingen gaan maar niet weg. Denk aan het plukje haar wat telkens rechtop je kruin gaat staan, Matthijs van Nieuwkerk op de publieke omroep of Coldplay op de radio. In de autowereld is er nog zo’n hardnekkig personage: Bob Lutz. Weinig mensen zijn zo gepokt en gemazeld als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD specificeert Raven Ridge-APU's voor desktops op DDR4-2933

21-01-2018 21:12 Hardware.info
AMD gaf aan het begin van het jaar, ter ere van CES, al een uitgebreide presentatie met daarin zijn plannen voor 2018. Wij hebben daar een uitgebreide preview over geschreven, waarin we spraken over de volgende apu's van AMD: Raven Ridge. AMD heeft nu de specificaties van twee van deze apu's bekend gemaakt: de Ryzen 3 2200G en de Ryzen 5 2400G. Opmerkelijk aan deze specificaties is de ondersteuning voor het dual channel ddr4-geheugen. Deze heeft vanaf nu namelijk offici?le ondersteuning voor ge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Welke celebrity rijdt er nu eigenlijk in dit apparaat?

21-01-2018 20:01 Autoblog.nl
Nee, het is niet Bram Moszkowicz. Of een voetballer. Maar wie dan wel? Soms heb je van die auto’s dat je jezelf afvraagt: wie gaat er in hemelsnaam in zo’n apparaat rijden? Met name peperdure auto’s zonder enige naam of status. Duur en apart om het duur en apart zijn. Het antwoord is natuurlijk redelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

3D geprinte objecten verbinden draadloos zonder stroom

21-01-2018 18:29 Hardware.info
De Achilleshiel van veel draadloze apparaten, buiten het draadloze signaal zelf, is de batterij. Je kan met een draadloos toestel slechts een bepaalde tijd rondlopen, voordat het weer aan een stopcontact gehangen moet worden. Voor veel zaken is dit niet direct een probleem, maar voor sommige toepassingen zou het toch handig kunnen zijn om helemaal geen stroom meer nodig te hebben. De universiteit van Washington denkt voor dit soort toepassingen de perfecte oplossing gevonden te hebben. Het is h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

f.lux 4.66

21-01-2018 18:13 Tweakers.net
Versie 4.66 van f.lux is uitgekomen. Dit programma stemt de kleur van het scherm af op de stand van de zon. Zo is het scherm overdag helderder en wanneer de zon ondergaat wordt de kleur 'warmer'. Dit is niet alleen rustiger voor de ogen, het zou zelfs kunnen helpen bij slaapproblemen. Het programma helpt bij het vinden van jouw locatie op aarde, zodat het precies weet wanneer de zon ondergaat. F.lux is beschikbaar voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Invoeren minimumgewicht F1 coureurs niet voldoende”

21-01-2018 18:02 Autoblog.nl
Dat is althans de mening van Gary Anderson, voormalig designer van F1-bolides. Afgelopen week praatten we je bij over de dingen die besproken zijn tijdens de Formule 1 Strategy Group meeting. Het ging onder andere over barge boards en motoren en dergelijke. Een puntje dat we niet meenamen in het artikel, maar wel nog even […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nike komt met PlayStation-schoen

21-01-2018 17:36 Apparata
Fan van gamen ?n Nike? Deze schoenen moet je hebben. Schoenenfabrikanten komen geregeld met opvallende specials die af en toe voor krankzinnige bedragen worden verkocht. Het ligt er net aan met wie de samenwerking is aangegaan. Voor dit nieuwe partnerschap werkt Nike samen met basketballer Paul George en Sony PlayStation. De schoen heet PG2. De […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple HomePod-speaker krijgt goedkeuring van FCC

21-01-2018 16:02 Hardware.info
In november vorig jaar schreven we al dat Apple zijn slimme HomePod-speaker uitgesteld had van een lancering in december naar een later tijdstip in 2018. Nu een tweetal maand later heeft de Amerikaanse Federale Communicatie Commissie, kortweg FCC, de HomePod goedgekeurd. Details over de speaker zijn niet vrijgegeven, maar de vrijgegeven documenten zijn voornamelijk van 27 september, al zijn ze nu pas vrijgegeven. Dit doet vermoeden dat er aan de hardware maar weinig veranderd is en dat het, zoa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Diesels hype in VS, Duitsers niet boos maar teleurgesteld

21-01-2018 16:01 Autoblog.nl
Het kan verkeren. Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat dieselauto’s in het recente verleden nogal onder vuur lagen in Amerika. Met name de Duitse merken hadden jarenlang hun best gedaan zelfontbranders aan de man te brengen in het beloofde land. Diesel zijn/waren hier immers ontzettend populair en de gewiekse Germanen zagen het natuurlijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zeldzame Yu-Gi-Oh!-kaart voor 400.000 dollar (!) te koop

21-01-2018 15:53 Apparata
Madness. Schaarsheid kan leiden tot complete gekkigheid. Of het nu postzegels, auto’s of freakin’ Yu-Gi-Oh!-kaarten zijn. Speciale kaarten van de anime zijn ongeveer zo’n 700 dollar waard. Veel geld, maar het bedrag is nog te overzien voor de meesten. Zeldzamere kaarten gaan voor 1.000+ dollar weg. Ok?, een groter bedrag, maar niet ongebruikelijk in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rol met je posse door LA in deze zeswielige G

21-01-2018 14:39 Autoblog.nl
Don’t be gentle, it’s a rental. Misschien lees je dit bericht wel terwijl je even pauze neemt van het opbouwen van je youtube-imperium. Gekke stunts uithalen met een groepje vrienden, epische editing-skillz en het toevoegen van de juiste emoji’s in je thumbnail kunnen je ver brengen in het leven. Maar ja, de Nederlandse markt veroveren […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel Sandy Bridge (Core i5 2500K & i7 2600K) versus AMD Ryzen &

21-01-2018 14:00 Hardware.info
Veel lezers van Hardware.Info zullen nu nog gebruikmaken van een Intel-processor uit de Sandy Bridge-generatie, bijvoorbeeld een Core i5 2500K of 2600K. Afgelopen jaar liet zich kenmerken door ongekend processorgeweld. Is een AMD Ryzen of Intel Coffee Lake de upgrade waard, of zit je met een Sandy Bridge nog goed? De videokaart is doorgaans het populairste pc-onderdeel om te upgraden. Aan dit onderdeel worden met al die high-res monitoren en steeds mooiere games in rap tempo hogere eisen gest...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Maak zelf een live wallpaper met deze app

21-01-2018 13:41 Apparata
Omdat bewegende achtergronden gewoon cool zijn. Ik weet nog wel dat je vroeger op school helemaal het ventje was als je een bewegende achtergrond had op je klaptelefoon. Het zag er nu eenmaal stoerder uit dan een statisch plaatje. Nog steeds zijn dynamische achtergronden leuker om te zien dan een standaard wallpaper. Goed, het kan […]
Lees het hele artikel op Apparata

Patent toont plannen LG voor opvouwbare smartphone

21-01-2018 13:34 Hardware.info
Vorig jaar was er al een gerucht dat LG aan buigbare smartphone-schermen voor Apple bezig zou zijn. Ruim een maand later kwam er een patent van Apple voorbij dat dit gerucht scheen te bevestigen. LG lijkt zelf echter ook niet bij de pakken te blijven zitten, want een nieuw patent toont de idee?n van de smartphone-tak van het bedrijf. De patentaanvraag toont twee verschillende versies: De eerste heeft het scherm aan de binnenkant, met aan de buitenkant een camera, een 'always-on'-scherm en iets...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de Bugatti Chiron van een ambassadeur in Marokko

21-01-2018 13:32 Autoblog.nl
Beter dan een Hindustan Ambassador. Opschudding in Marokko door een pakketje van DHL! Tsja, de een laat door de pakketbezorger een setje nieuwe Hella’s aanrukken, de ander doet hetzelfde met een Bugatti Chiron. Zo kon het gebeuren dat de peperdure auto op het vliegveld van Casablanca opdook, zonder dat iemand leek te weten van wie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Snap dreigt met rechtszaken tegen werknemers die informatie late

21-01-2018 12:55 Tweakers.net
Snap, het moederbedrijf van Snapchat, heeft een memo binnen het bedrijf rondgestuurd waarbij het waarschuwt tegen het laten uitlekken van informatie. Wie zich schuldig maakt aan lekken, raakt niet alleen zijn baan kwijt, maar kan ook een rechtszaak tegen zich aangespannen krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Noice, Does uitlaatservice vindt gejatte Sprinter terug

21-01-2018 12:07 Autoblog.nl
Bow wow wow yippie yo yippie yay. Paul Wagenmans van hondenuitlaatservice Does beleefde gisteren een ruff day. Daar zijn Mercedes Sprinter niet op diens plek stond, vroeg hij zich af wie zijn busje had uitgelaten. Al snel bleek dat het niet het werk was van een Duitse herder die uitgedaagd was voor een sprintje door […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Release Apple HomePod lijkt nabij na FCC-goedkeuring

21-01-2018 12:04 Tweakers.net
Apple lijkt binnenkort te gaan starten met het verkopen van de slimme speaker HomePod. De benodigde goedkeuring van de Amerikaanse waakhond FCC is inmiddels verkregen, waardoor de levering in principe van start kan gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Hardware.Info Tijdmachine - Week 3

21-01-2018 12:00 Hardware.info
Iedere week blikken we met de Hardware.Info tijdmachine terug op wat er 5, 10 en 15 jaar geleden zoal in hardwareland speelde. Deze week bespreken we de review van de Belkin Nostromo n30-muis en het n50-gameboard, beide met enkele unieke features. Ook zien we hoe?Apple in 2008 zijn eerste MacBook Air introduceerde. Tot slot zien dat er in 2013 een behoorlijke groei in de markt voor all-in-one waterkoelers plaatsvond, met onder andere de komst van Corsair's eerste modellen van 140 en 280 millimet...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dakar redux: de resultaten van twee weken zandhappen

21-01-2018 11:17 Autoblog.nl
Los zand, nat zand, Le Dakar 2018 had het allemaal. Traditioneel begon het autosportjaar ook dit jaar weer met Le Dakar. Dankzij een aantal koppensnellende religiegekkies vindt het Rally Raid feest al enkele jaren niet meer plaats in de dorre woestenij van Afrika, maar in Zuid-Amerika. De vraag is hoe lang dit nog zo doorgaat. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Banner verklapt komst audiobooks naar Google Play

21-01-2018 11:17 Tweakers.net
Google gaat waarschijnlijk audioboeken kopen in zijn digitale winkel Google Play. Een banner hiervoor verscheen onlangs, maar de nieuwe afdeling is nog niet te bereiken. Onduidelijk is of audioboeken ook meteen in Nederland en Belgi? worden verkocht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Optane MEM M10 cache modules verschijnen online

21-01-2018 11:01 Hardware.info
Intel toonde vorige week op de Consumer Electronics Show zijn nieuwe Optane 800P m.2-ssd's aan de wereld, de eerste Optane-gebaseerde ssd's voor consumenten. Het bedrijf lijkt echter niet stil te zitten met deze technologie, want verschillende websites tonen nu al pre-order prijzen voor een nieuwe module die de naam "M10" draagt. De module zou bedoeld zijn voor veel-gebruikte bestanden, gezien het Xpoint-geheugen een lagere latency en een hogere doorvoersnelheid zou moeten bieden ten opzichte v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Tweeling: Opel Zafira - Subaru Traviq

21-01-2018 11:00 Autoweek.nl
De autowereld is een wonderbaarlijke plek. Binnen concerns wordt er natuurlijk een hoop uitgewisseld, maar in deze nieuwe rubriek richten we ons op de meer obscure uitwisselingsprojecten. We trappen af met de Opel Zafira. Van Subaru.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ups & downs voor Bitcoin in laatste 72 uur

21-01-2018 10:44 Apparata
Waar gaat de koers heen? Het is momenteel heel lastig te voorspellen wat de Bitcoin gaat doen. Op 17 januari klapte de koers onder de 10.000 dollar met veel negatieve nieuwsberichten tot gevolg. De virtuele munt herstelde echter in rap tempo van de daling. Handelaren die op de dip inkochten wisten hier slim van te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rij-impressie: Lexus LS 500h

21-01-2018 10:13 Autoweek.nl
Voor de eerste LS keek Lexus heel goed naar de concurrentie, maar het toenmalige nieuwe luxemerk van Toyota wilde ook m??r: koste wat kost de beste auto ter wereld maken. Dat lukte. Inmiddels zijn we toe aan generatie vijf en die doet zijn ding vooral op een andere wijze dan de gevestigde orde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Play gaat iTunes achterna

21-01-2018 10:03 Apparata
De virtuele winkel van het techbedrijf gaat uitbreiden. Een boek kopen. Op vakantie is het heerlijk om vanuit een luie stoel te genieten van een ?cht boek in je handen. In de auto, of op momenten dat je handen niet vrij zijn, is het niet mogelijk om een boek te lezen. Daar is het luisterboek […]
Lees het hele artikel op Apparata

Wat is beter dan een Tesla Model 3 met ??n motor

21-01-2018 9:58 Autoblog.nl
Repelsteeltje. Een Tesla Model 3 met twee motoren natuurlijk! Hoewel, nadeel is wel dat je er met de extra motor ook aandrijving op de twee voorwielen bijkrijgt. Dat is dan weer minder goed nieuws voor wat betreft die E46 M3esque rij-eigenschappen van Tesla’s kleinste aangaat. Doch veel klanten vinden vierwielaandrijving tegenwoordig tof, zeker bij auto’s […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Yahoo Finance komt met app op samen geld te sparen

21-01-2018 9:26 Tweakers.net
Yahoo Finance heeft Tanda uitgebracht, een applicatie om samen geld mee te sparen. Iedereen legt geregeld een bepaald bedrag in, waarna de leden omstebeurten worden uitbetaald. Dit moet het voor mensen makkelijker maken om te sparen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twee nieuwe mysterieuze processorbugs duiken op

21-01-2018 8:27 Hardware.info
Het is nog maar een tweetal weken geleden dat de processorbugs Meltdown, Spectre 1 en Spectre 2 publiekelijk bekend gemaakt werden, maar ondertussen zijn er twee websites online verschenen die beweren dat ze soortgelijke bugs gevonden hebben. Skyfallattack.com en solaceattack.com tonen beiden dezelfde pagina, namelijk de mededeling dat Skyfall en Solace twee bugs zijn gebaseerd op Meltdown en Spectre. De volledige details zijn nog onbekend, de pagina zegt te willen wachten met het vrijgeven van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl