De eerste echt lichte EV is hier

16-11-2019 11:01 Autoblog.nl
Today is gonna be the day That they’re gonna throw it back to you By now you should’ve somehow Realized what you gotta do Er zijn zo van die automerken die aan je voorbijgaan. Weredwijd zijn er onnoemelijk veel en sommige zijn wat zichtbaarder dan andere. Eentje er van is Vanderhall. Een merknaam die ernstig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Grinding Gear Games kondigt Path of Exile 2 aan

16-11-2019 10:33 Tweakers.net
Grinding Gear Games heeft Path of Exile 2 aangekondigd. Een releasedatum is er nog niet, maar de b?tatests moeten op zijn vroegst eind 2020 van start gaan. Verder is er wel uitgebreid beeldmateriaal getoond in de vorm van een trailer en een gameplay preview.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het nieuwe toetsenbord van de 16-inch MacBook Pro

16-11-2019 10:06 Apparata
Soms is achteruitgang juist voortgang. Apple heeft de afgelopen jaren flink lopen aanpoten met de toetsenborden van de MacBook Pro’s. Het vlindertoetsenbord zorgde voor problemen en keer op keer kwam het techbedrijf met een nieuwe variant op dit mechanisme. Ze werden inderdaad beter, maar de kern van het probleem werd nog steeds niet opgelost. Uiteindelijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Is de vernieuwde Honda Civic nu wel mooi?

16-11-2019 10:02 Autoblog.nl
Smaken verschillen, maar origineel is het zeker. Sinds 2006 pakt Honda het compleet anders gaan met de Civic. Was het voorheen een zeer prettige doch uiterst bedaagde auto, daarna ging Honda compleet over de top met zijn. designs voor de C-segment auto’s. In Nederland heeft dat nog niet aantoonbaar geresulteerd in betere verkoopcijfers, maar dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to basics: Skoda Citigo-e iV

16-11-2019 10:00 Autoweek.nl
Het Nederlandse autolandschap is een stel 'betaalbare' elektrische auto's rijker nadat de Volkswagen Groep een elektrische aandrijflijn in zijn compacte trio legt. Wij pakken - uiteraard - voor deze rubriek de goedkoopste en komen uit bij de configurator van Skoda. Tijd om aan de slag te gaan met de Citigo-e iV Ambition.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gigabytes watergekoelde RTX 2080 Super Waterforce-kaarten hebben

16-11-2019 9:23 Hardware.info
Er wordt al een tijdje gefluisterd dat ook Gigabytes Super-versie van de RTX 2080 een watergekoelde uitvoering zal krijgen. De fabrikant heeft blijkbaar twee modellen, die het nu beide heeft aangekondigd. De GeForce RTX 2080 WaterForce WB 8G is het snelste model. De boost is uit de doos ingesteld op 1.860 MHz, dat is 45 MHz hoger dan de snelheden van de referentiekaart. Uiteraard zul je hem verder kunnen overklokken, hij heeft een flinke vrm met 12+2 fasen. Hij heeft een waterblok dat ??n uitbr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen Group doet geen mega investering in diesels

16-11-2019 9:10 Autoblog.nl
Maar waarin dan wel? Vergeeft u ons de nogal flauwe kop. Nog niet zo heel lang geleden waren de heren van Volkswagen erover uit. Als je jezelf duurzaam wilt voortbewegen, ga voor diesel. Dat is effici?nter, goedkoper en praktischer. Daar hadden ze een punt. Volgens de cijfers was diesel zelfs schoner, precies daar ging het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware Info 2020 Countdown 16 november: win een NZXT Kraken X6

16-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een NZXT Kraken X62 cpu koeler. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Disney+ gaat dit probleem pas volgend jaar aanpakken

16-11-2019 8:04 Apparata
Even geduld dus. Als jij fan bent van The Simpsons en deze serie via Disney+ wil kijken dan kom je van een koude kermis thuis. De serie is gewoon te bekijken op de streamingdienst, maar Disney heeft de serie nu alleen nog beschikbaar gesteld in een 16:9 formaat. De serie is echter gemaakt in 4:3 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volvo S60 - Achteruitkijkspiegel

16-11-2019 8:00 Autoweek.nl
Met de kersverse duurtest-Volvo S60 rijden St?phan Vermeulen en Roy Kleijwegt keurig 100 km/h om vast te stellen dat het echt niet zo heel nadelig hoeft te zijn. Het geeft je tijd voor een goed inhoudelijke discussie, natuurlijk over de maatregelen die de regering in het kader van het stikstofdebat heeft genomen maar ook over de nieuwe Ferrari Roma. Een auto die de tongen uiteraard losmaakt, en het is aanleiding voor een heel lekker bruggetje naar de Maserati GranTurismo waarvoor dan eindelijk ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autoblog Garage: BMW F850GS Update

16-11-2019 7:01 Autoblog.nl
De wittebroodsweken zijn voorbij. Een auto of motor die je met 0km krijgt is altijd leuk, maar blijft het goede gevoel? We zitten in maand 2 van dagelijks leven met de F850GS. Waar de kilometers de eerste week onder de banden door vlogen gaat het nu wat rustiger. Letterlijk en figuurlijk. De regen van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Achter de schermen bij 4DR Studios - Eerste vr- en ar-studio in

16-11-2019 6:00 Tweakers.net
In Eindhoven wordt poppodium de Effenaar doordeweeks een opnamestudio voor 3d-video's. Voor het eerst staat er zo'n studio in Nederland. Tweakers keek achter de groene schermen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Surface Laptop 3 review: Weer bij de tijd met Intel of

16-11-2019 5:59 Hardware.info
Van buiten lijkt er aan de nieuwe Microsoft Surface Laptop 3 niet gek veel veranderd, behalve dat je nu een grotere 15 inch-variant kunt bestellen. Binnenin zitten nu nieuwe chips van Intel - ?n voor het eerst ook AMD.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom deze Smart 55.000 euro kost

15-11-2019 22:04 Autoblog.nl
Aan veiligheid kleeft geen prijs vast. Smart, zo’n autootje wat je nooit zal kopen vanwege je voorliefde voor snelle auto’s. Ook al is het een vederlicht autootje met enorm korte wielbasis en de motor ?n aandrijving achterin, je koopt de kleinste telg van de Daimler-familie natuurlijk voornamelijk vanwege het feit dat hij parkeerproblemen gedag zegt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitter publiceert gedetailleerd beleid voor bannen van politiek

15-11-2019 21:15 Tweakers.net
Twitter heeft zijn beleid voor het verbannen van politieke advertenties uiteengezet. Het wordt voor politici verboden om advertenties in te kopen, en advertenties op basis van sociale thema's worden aan banden gelegd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Speel als een Stormtrooper in Fortnite! [video]

15-11-2019 21:02 Apparata
Zo doe je dat. Epic Games en Star Wars slaan de handen ineen met Fortnite. De game Star Wars Jedi: Fallen Order is uitgebracht en om dat te vieren krijgt het immens populaire Fortnite ook een Star Wars-tintje. Er is een nieuwe skin uitgebracht in vorm van een echte Stormtrooper uit Star Wars. De cosmetische […]
Lees het hele artikel op Apparata

Grapperhaus: Ondanks zorgen blijft kabinetsstandpunt dat encrypt

15-11-2019 20:54 Tweakers.net
Het kabinetsstandpunt dat encryptie belangrijk is voor burgers blijft staan. Minister Grapperhaus blijft ondanks zijn zorgen rondom versleuteling bij dat standpunt, en zal dat ook doorgeven als hij binnenkort over het onderwerp gaat praten met zijn Amerikaanse collega.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei geeft P30 en P30 Pro update naar nieuwe interface

15-11-2019 20:30 Hardware.info
De toekomst van Huawei Android-smartphones is twijfelachtig. De fabrikant probeert ondersteuning voor essenti?le services als de Google Play Store zo lang mogelijk aan te kunnen bieden. Nu er voor de P30 en P30 Pro een update uit is gekomen, blijkt de Europese klant voor nu veilig te zijn. Huawei brengt een nieuwe Android 10-update uit voor zijn P30 en P30 Pro. Het is een update van 4 GB groot die de nieuwe EMUI 10-interface naar de telefoons brengt. Sommige Chinese klanten melden het verlies v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes kapt als fabrieksteam in de Formule 1?

15-11-2019 20:07 Autoblog.nl
Dat zou een bijzondere verandering zijn. Het team wat momenteel hoge ogen gooit in de F1 is uiteraard Mercedes. Het fabrieksteam van het gelijknamige automerk heeft natuurlijk het nodige geld te besteden en is dan ook een fabrieksteam. Dat betekent natuurlijk een hoop zelfstandigheid, maar het heeft ook nadelen. Voor Mercedes zelfs een paar. In […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple verwijdert dit soort apps uit de App Store

15-11-2019 19:45 Apparata
Het Amerikaanse techbedrijf wil niets te maken hebben met ‘vapen’. Een alternatief op een ouderwetse filtersigaret is roken door middel van een elektronische sigaret. Vapen, in het Nederlands ook wel bekend als dampen, is de damp die vrijkomt bij het roken van zo’n e-sigaret. De industrie wil je graag doen geloven dat het roken van […]
Lees het hele artikel op Apparata

'VS verlengt mogelijk opschorting handelsverbod Huawei'

15-11-2019 19:44 Tweakers.net
De Amerikaanse overheid geeft bedrijven waarschijnlijk nog een extra half jaar om zaken te doen met Huawei. Daardoor zou het mogelijk blijven nog wel softwareupdates te blijven krijgen op toestellen van het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Garmin Venu is GPS-smartwatch met Amoled

15-11-2019 19:30 Hardware.info
Garmin voegt een nieuwe smartwatch toe aan zijn line-up. De Venu is de eerste gps-smartwatch van Garmin die beschikt over een Amoled-scherm.? Via het scherm kunnen geanimeerde workouts worden getoond, wat volgens de fabrikant een extra dimensie toevoegt. De Venu van Garmin beschikt over meerdere gezondheidsfuncties, waaronder een slaapmonitor, polsslagmeter, mensturatiecyclustracking, stressmonitoring en zelfs hydratietracking. Het Amoled-scherm kan 40 verschillende workouts tonen. Het kan hier...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple gaat apps rondom vaping verwijderen

15-11-2019 19:10 Tweakers.net
Apple gaat apps rondom vaping verwijderen uit de App Store. Volgens het bedrijf is het roken van zulke e-sigaretten gevaarlijk voor de gezondheid en wil het dergelijke apps niet langer aanbieden. Het zou gaan om 181 apps die uit de App Store verdwijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier, een spoiler voor je BMW E36 die drie keer de auto kost

15-11-2019 19:02 Autoblog.nl
Negenduizend en drie?nvijftig euro voor een spoiler. De klassiekerbubbel. Hetgene wat ervoor zorgt dat een klassieke auto niet altijd af hoeft te schrijven. Geld beleggen kan altijd, maar als jij een scherp oog hebt op wat in de toekomst geld gaat opleveren, kan een auto een flinke investering zijn. Het is meestal wel belangrijk dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Jurassic World Evolution-dlc laat spelers originele Jurassic Par

15-11-2019 18:36 Tweakers.net
In een nieuwe dlc van Jurassic World Evolution kunnen spelers terugkeren naar het originele park uit de film. Naast nieuwe dino's zitten er in de add-on ook klassieke elementen zoals de poorten en de Jurassic Park-tour die bekend zijn uit de film uit 1993.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PrivacyTools.io beveelt Startpage niet meer aan onduidelijkheid

15-11-2019 18:09 Tweakers.net
De website PrivacyTools.io heeft Startpage verwijderd van de lijst met aanbevolen zoekmachines. Dat gebeurde nadat de zoekmachine een investering kreeg van een bedrijf dat via dataprofielen advertenties aanbiedt, en de opheldering die Startpage daarover gaf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Speciale RAM 1500 wil graag een Camaro zijn

15-11-2019 18:04 Autoblog.nl
Met een beetje geluk transformeert hij naar een robot. Er is ??n regel waarin ons land ietwat vreemd is. Helemaal in deze tijden van stikstofreductie. We hebben het natuurlijk over de richtlijnen voor een bedrijfswagen. Ja, we snappen dat bedrijven een auto nodig hebben, maar daarvoor is de bestelwagen uitgevonden. Dat is het probleem een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

De Bitcoin-koers daalt, maar volgens deze nieuwe statistiek is d

15-11-2019 17:27 Apparata
Mining lijkt de sleutel om de Bitcoin-koers te voorspellen. De Bitcoin is de hele week al aan een negatieve tendens bezig en zoals zo vaak volgen de Altcoins. We zien dat ook vandaag terug. De live koersen, die ik vandaag om 17.15 uur vastlegde, laten zien dat zowel de Bitcoin als de top 5 cryptomunten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sony Xperia 1 en Xperia 5 krijgen nog dit jaar upgrade naar Andr

15-11-2019 17:26 Tweakers.net
De Sony Xperia 1 en Xperia 5 krijgen nog dit jaar een upgrade naar Android 10 Q. Veel andere toestellen van de fabrikant volgen begin volgend jaar. Goedkopere toestellen van de fabrikant krijgen geen upgrade, net als de Xperia XZ1 en Compact.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Supra kan wel een opknapbeurt gebruiken

15-11-2019 17:15 Autoblog.nl
En een paar nieuwe airbags. Wie een 3.0-liter zes-in-lijn Supra koopt is vermoedelijk niet iemand die houdt van langzaam rijden. Het is waarschijnlijk eerder iemand die vroeger een muurposter had van de Lamborghini Countach en liever de eerste The Fast and the Furious-films kijkt dan de latere. Deze persoon denkt daarom dan ook dat hij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW M8 Gran Coup? krijgt prijskaart

15-11-2019 16:50 Autoweek.nl
BMW maakt de prijzen voor de BMW M8 Gran Coup? bekend. De snelle vierdeurs coup? is bestelbaar voor vanaf ? 203.116. Voor de Competition-variant dien je minstens ? 220.117 over te maken naar de dealer. Vanaf april 2020 staat de auto in de showroom.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bizar: zo steil wordt de kombocht op Zandvoort

15-11-2019 16:45 Autoblog.nl
Er is meer info bekendgemaakt over de verbouwingen aan het circuit van Zandvoort voor de Grand Prix van Nederland. De bekendmaking dat er in 2020 weer een Formule 1-race zou worden verreden op Zandvoort was niet voor iedereen goed nieuws. Zo hadden milieuorganisaties en critici een rechtszaak aangespannen omdat de komst van de Formule 1 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Aorus-editie van RX 5700 XT officieel aangekondigd door Gigabyte

15-11-2019 16:16 Hardware.info
Nadat Gigabyte vorige week al wat beelden van zijn Aorus Radeon RX 5700 XT liet zien heeft het bedrijf de kaart nu officieel aangekondigd. De Aorus is de tweede custom Navi-kaart die Gigabyte uitbrengt. Net als de Gaming OC, die in onze review een Great Value-award mee naar huis kreeg, wordt de Aorus gekoeld door drie Windforce-ventilatoren. De Aorus-kaart lijkt op de Gaming OC voort te bouwen. Waar dat model vijf koperen heatpipes had heeft de Aorus er zes om warmte van de chip af te voeren....
Lees het hele artikel op Hardware.info

BOVAG: gebruik BPM-geld voor sloopregeling

15-11-2019 16:15 Autoblog.nl
Stikstof: het is de reden waarom niemand nog een huis bouwt, de boeren aan het protesteren zijn en wij automobilisten straks overdag maar 100 km/u op de snelweg mogen rijden. Dit terwijl personenauto’s steeds minder stikstofgassen uitstoten. BOVAG heeft in de BNR Autoshow een andere manier uitgelegd om de stikstofuitstoot n?g verder te kunnen verminderen: […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Checkra1n is de eerste jailbreak voor iOS 13. Doen of niet doen?

15-11-2019 16:13 Apparata
Wij zetten de voors en tegens op een rij en waarschuwen voor een scam. De Checkra1n jailbreak is nu een week actief (in b?ta) en verloopt via de Boot Rom, daarom is deze jailbreak niet door middel van patches te verhelpen door Apple. Uniek is dat deze jailbreak, in tegenstelling tot andere versies, werkt voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mozilla WebThings krijgt ondersteuning voor thermostaten en slim

15-11-2019 16:12 Tweakers.net
Mozilla heeft de WebThings Gateway-software voor de Raspberry Pi een update gegeven waardoor de internet-of-things-gateway voortaan ook ondersteuning biedt voor thermostaten en slimme sloten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mazda 3 Skyactiv-X 180 - Mercedes-Benz A200 - Dubbeltest

15-11-2019 16:00 Autoweek.nl
Mazda is lekker bezig. Na de introductie van een bijzonder fraaie nieuwe 3 introduceert het merk in diezelfde auto een revolutionaire nieuwe motor, de veelbesproken Skyactiv-X. Of die motor een voorsprong neemt op de kleine turboblokjes van de concurrentie mag hij aantonen naast de 1.3 die Mercedes in zijn A-klasse monteert. Daarmee slaan we twee vliegen in ??n klap, want de Mazda kan nu gelijk laten zien of hij een heus premiumproduct voor weet te blijven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Darktable 3.0.0rc1

15-11-2019 15:57 Tweakers.net
Darktable heeft de eerste release candidate van versie 3.0 van zijn gelijknamige opensource-raw-fotobewerkings?programma uitgebracht. Darktable is een virtuele lichtbak en donkere kamer voor fotobewerking. Het beheert digitale negatieven via een database. Het ontwikkelen van de ruwe fotobestanden gebeurt door middel van zogenaamde sidecar files, waarbij de foto's op niet-destructieve wijze worden bewerkt. De software is beschikbaar voor diverse Linux-distributies, macOS en Windows. Versie 3.0 brengt de volgende veranderingen en verbeteringen met zich mee:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Github gaat opensourcesoftware opslaan in verlaten Noorse mijn

15-11-2019 15:37 Tweakers.net
Github heeft de start van de Arctic Code Vault aangekondigd. Het bedrijf gaat op 2 februari 2020 een snapshot van alle actieve repositories maken en het resultaat opslaan in de Noorse Arctic World Archive. De bedoeling is dat de code daar duizend jaar bewaard blijft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi schuift Markus Duesmann als nieuwe CEO naar voren

15-11-2019 15:32 Autoweek.nl
Vanaf 1 april volgend jaar - geen grap - neemt Markus Duesmann de touwtjes bij Audi in handen als CEO. Daarmee neemt hij het stokje van Bram Schot over die sinds juni vorig jaar na veel tumult bij het merk aan het hoofd staat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: Audi-topman Bram Schot weg als CEO

15-11-2019 15:25 Autoblog.nl
De Nederland staat volgend jaar niet langer aan het roer. Sinds juni 2018 is Bram Schot aangesteld als CEO van Audi. Hij volgde de omstreden topman Rupert Stadler op. Een knappe carri?restap die helaas voor de Nederlander van korte duur is geweest. Eerder dit jaar werd bekend dat de positie van Schot waarschijnlijk slechts van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GM-designbaas: 'sedans keren op termijn terug'

15-11-2019 15:12 Autoweek.nl
Wie niet van SUV's houdt, gaat momenteel door zware tijden. Als we GMauthority mogen mogen geloven gloort er echter hoop aan de horizon, want General Motors heeft nog hoop voor meer traditionele carrosserievormen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche-dealer verkoopt 8 pijlsnelle GT3’s

15-11-2019 15:10 Autoblog.nl
Waarvan eentje gloednieuw is! Altijd al een Porsche 911 GT3 (RS) willen kopen, maar nooit genoeg geld gehad voor een nieuwe? Dan moet je op de tweedehandsmarkt gaan zoeken, wat tegenwoordig vaak via het internet werkt. Maar voor mensen die vaak in ??n klap meerdere auto’s in het echt kunnen zien, is er goed nieuws. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple iPad 2019 review: Wel of niet kopen?

15-11-2019 15:01 Hardware.info
Apple introduceerde onlangs de 2019 versie van de iPad, een apparaat dat op het eerste ?n het tweede gezicht heel er op zijn voorganger lijkt. Reden voor ons om uit te zoeken wat het nieuwe model extra te bieden heeft en of het eigenlijk wel een aanrader is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

MSI introduceert compacte Cubi 5-computers met Comet Lake-cpu's

15-11-2019 14:58 Tweakers.net
MSI heeft zijn compacte Cubi-computers ge?pgraded met Intel Core-cpu's van de tiende generatie. De Cubi 5 10M-pc's hebben een formaat 124 bij 124 millimeter, en zijn 53,7 millimeter hoog. De computer kan achterop een monitor of televisie gemonteerd worden via een vesa-mount.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen voert techinvesteringen met miljarden op

15-11-2019 14:33 Autoweek.nl
Volkswagen voert zijn investeringen in nieuwe technologie?n als elektrisch en autonoom rijden stevig op. In de komende vijf jaar wil de onderneming 60 miljard euro aan innovaties uitgeven, 40 procent meer dan bij een eerdere aankondiging.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facelift Friday: Lancia Appia

15-11-2019 14:30 Autoweek.nl
Wie denkt aan een Lancia uit de jaren '50, heeft al snel de schitterende Aurelia op het netvlies. De kleinere Appia is minder beroemd, maar voor deze rubriek wel een stuk interessanter.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Scoor jij nog snel gratis Windows 10?

15-11-2019 14:28 Apparata
Per januari 2020 stopt de ondersteuning voor Windows 7, dus je moet toch. Microsoft heeft bekend gemaakt dat zij per 14 januari 2020 stoppen met de gratis ondersteuning van oudere versies van Windows, waaronder het immens populaire Windows 7. Als je Windows 10 wilt aanschaffen is dat een investering die al snel over de ? […]
Lees het hele artikel op Apparata

Le Mans 66 schakelt solide naar hoogste versnelling

15-11-2019 14:24 Autoblog.nl
Er draait nu een nieuwe, spannende autofilm in de bioscoop: Le Mans 66. Dit is een gastbijdrage van Robert van den Oever en Maarten van der Pas Het ontstaan van de Ford GT40 is ??n van de mooiste en meest legendarische verhalen in de auto(sport)geschiedenis. Getergd door een botte afwijzing van Enzo Ferrari zint Henry […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel roept boxed-versies van Xeon E-2274G terug vanwege onderma

15-11-2019 13:58 Tweakers.net
Intel heeft de boxed-versies van de Xeon E2274G-cpu teruggeroepen omdat de bijgeleverde cpu-koeler niet effectief genoeg is voor de chip. Intel stopt met het aanbieden van de boxed-versie van de cpu. Het bedrijf biedt een tray-variant van de processor aan ter vervanging.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Signify laat je gepersonaliseerde lampenkappen 3d-printen van ou

15-11-2019 13:37 Hardware.info
Signify, de verzelfstandigde lampenafdeling van Philips, heeft een nieuwe dienst onthuld waarbij klanten gepersonaliseerde lampen kunnen laten 3d-printen. De lampen worden geprint van gerecycled materiaal, waaronder hergebruikte cd's. De dienst was eerder al als pilot beschikbaar, maar wordt nu uitgerold naar heel Europa. Op de website mycreation.lighting.philips.com kunnen klanten hun eigen lamp naar wens aanpassen. Nadat er voor een basisvorm is gekozen kan men de textuur en kleur van zowel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CBS: Nederlandse auto’s stoten meer CO2 uit

15-11-2019 13:05 Autoblog.nl
Had het IEA dus toch gelijk. De afgelopen dagen is het ineens in het nieuws; het klimaatakkoord zou in gevaar komen door SUV’s. Het Internationale Energieagentschap zegt namelijk dat de opkomst van milieuvervuilende SUV’s de ecologische voordelen van elektrische auto’s teniet doet. BOVAG zegt dat dit niet klopt en claimt dat dat de gemiddelde CO2-uitstoot […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DJI ontwikkelt app die live de locaties van drones in de omgevin

15-11-2019 12:58 Tweakers.net
Dronebouwer DJI werkt aan een app die live in kaart brengt waar er zich in de omgeving drones bevinden. De toepassing, die in de loop van 2020 moet verschijnen, moet het voor iedereen mogelijk maken om drones van verschillende merken op afstand te identificeren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock X570 AGESA Combo-AM4 1.0.0.4 Patch B

15-11-2019 12:43 Tweakers.net
ASRock heeft een nieuw bios uitgebracht voor een waslijst van haar X570-moederborden. Deze zijn allemaal opgebouwd rond een AM4-socket met een bijbehorende AMD X570-chipset waarmee er een plekje vrij is voor een AMD Ryzen 1000-, 2000- of 3000-series processor. De update heeft de recente AGESA uitgave aan boord waarmee de processor en het geheugen correct ingesteld kunnen worden. De beknopte lijst met veranderingen ziet er als volgt uit: Description
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PhpStorm 2019.2.5 / 2019.3 b?ta

15-11-2019 12:42 Tweakers.net
JetBrains brengt verschillende ontwikkelomgevingen uit, zoals IntelliJ Idea gericht op Java, CLion gericht op C en C++, DataGrip gericht op sql en PhpStorm gericht op php. PhpStorm biedt on-the-fly-errorpreventie, autocompletion, coderefactoring en debugging, en kan ook overweg met html, css, Coffee- en JavaScript. Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. Voor het gebruik van PhpStorm is wel een licentie nodig. Voor zakelijk en thuisgebruik zul je daarvoor moeten betalen, maar als de software wordt gebruikt voor onderwijs of niet-commerci?le opensourceprojecten, is de licentie gratis. JetBrains heeft PhpStorm 2019.2.5 en 2019.3 b?ta uitgebracht met de volgende aankondigingen. PhpStorm 2019.3 Beta PhpStorm 2019.3 Beta is now available for download! Our focus for this release has been on performance and quality, but there are a few cool new features we’ve sneaked in as well. We’ve covered these in the recent EAP posts over the last few months. Here is the round-up of the most notab
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Brave 1.0.0

15-11-2019 12:38 Tweakers.net
Brave is een webbrowser die is gebaseerd op Chromium. Aan het roer van de onderneming achter Brave staat Brendan Eich, de bedenker van JavaScript en een van de oprichters van Mozilla. Brave richt zich op het verbeteren van de onlineveiligheid en biedt een alternatief systeem voor het financieel ondersteunen van contentaanbieders. Het idee daarachter is dat reclame vaak de grootste inkomstenbron van een website is, maar dat veel mensen vanwege opdringerige reclames adblockers gebruiken en websites inkomsten mislopen. Zoals ook eerder tussen de nieuwsartikelen is vermeld, hebben de ontwikkelaars versie 1.0.0 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 1.0.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drupal 8.7.10

15-11-2019 12:17 Tweakers.net
Versie 8.7.10 van Drupal is uitgebracht. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een developmentframework. Versie 8.6 bevat onder meer oEmbed, een nieuwe manier om media toe te voegen, en is er een demo die laat zien waartoe Drupal allemaal in staat is. De enige verandering in deze uitgave is dat Symfony is bijgewerkt naar versie 3.4.35. Release notes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WSUS Offline Update 11.8.3

15-11-2019 12:05 Tweakers.net
Versie 11.8.3 van WSUS Offline Update is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om Windows-computers die geen of een trage internetverbinding hebben, toch van de laatste updates van Microsoft te voorzien. Door simpelweg een of meer besturingssystemen, officepakketten en talen aan te vinken, worden alle beschikbare updates van de ftp-server van Microsoft gedownload. Als de updates binnen zijn, wordt er naar keuze een iso-bestand per taal of per besturingssysteem van gemaakt. Via een cd, dvd of usb-stick kunnen andere computers vervolgens snel en eenvoudig worden bijgewerkt. Hieronder zijn alle veranderingen te vinden die in deze uitgave zijn aangebracht. Modifications in version 11.8.3
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Laatste ‘echte’ Corvette rolt van de band

15-11-2019 12:02 Autoblog.nl
Het einde van de Corvette met de V8 voorin is aangebroken. Een uitgerekte motorkap met een flinke V8 eronder, bestuurder in het midden, aandrijving naar de achterwielen. Voor velen is dit het recept waar een Corvette aan moet voldoen. Een recept waar de nieuwe vanaf wijkt. Of dat ook betekent dat de C8 de Corvette-‘magie’ […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl