OnePlus 5T officieel gepresenteerd: 18:9 AMOLED-scherm, dual-cam

16-11-2017 19:19 Hardware.info
Op een evenement in New York heeft OnePlus zijn nieuwe vlaggenschip OnePlus 5T vandaag officieel gepresenteerd. De specificaties van het toestel lagen al lang en breed op straat via verschillende geruchten. Nog niet bekend was de prijs: met 499 euro kost de goedkoopste variant van de OnePlus 5T evenveel als zijn voorganger, de OnePlus 5. De OnePlus 5T heeft afmetingen van 156,1 x 75 x 7,3 mm; het toestel weegt 162 gram. Wat in vergelijking met de OnePlus 5 meteen opvalt is het nieuwe scherm: he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De nieuwe OnePlus 5T is officieel

16-11-2017 19:15 Apparata
Eindelijk is het zover! Na weken van teasers en lekkages is de nieuwe OnePlus 5T officieel. Vanavond heeft de Chinese smartphonefabrikant het doek getrokken van het kersverse vlaggenschip. De 5T is de opvolger van de OnePlus 5 en het toestel is op een aantal punten verbeterd. De OnePlus 5T heeft een nieuw 6-inch Full Optic […]
Lees het hele artikel op Apparata

EKWB lanceert eerste waterblok voor ASRock X299-moederborden op

16-11-2017 18:38 Hardware.info
De Sloveense waterkoelingsfirma EK Water Blocks (EKWB) komt met zijn eerste koelblok voor X299-moederborden van ASRock, na eerder ook al koelblokken te hebben uitgebracht voor X299-borden van onder andere Gigabyte en MSI. Het EK-FB ASRock X299 RGB Monoblock koelt evenals de andere modellen niet alleen de CPU, maar ook de stroomvoorziening. Het waterblok is compatibel met de gehele X299-lineup van ASRock, behalve het mini-ITX bord ASRock X299E-ITX/AC. Ook de borden met het achtervoegsel -XE duik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen Virtus is de Polo sedan voor Zuid-Amerika

16-11-2017 18:11 Autoblog.nl
Die verdienen van tijd tot tijd ook wat leuks. Nou, dit is ‘m dan. Volkswagen presenteert vandaag de Virtus: een op de Polo gebaseerde sedan die het leven van de concurrentie aan de andere kant van de Atlantische oceaan een stuk zuurder moet maken. Voordat we erover gaan praten doen we even kudo’s naar Volkswagen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Adobe Reader 18.009.20044

16-11-2017 18:03 Tweakers.net
Adobe heeft een update van Acrobat Reader DC uitgebracht. Acrobat Reader DC is de opvolger van Acrobat XI en bestaat uit het commerci?le pakket om pdf-documenten te cre?ren en de gratis Reader om ze te kunnen lezen. Met Reader is het overigens ook mogelijk om via een onlinetool eenvoudige pdf-documenten te maken. Versie 18.009.20044 wordt door Adobe als een Continuous update aangeduid en moet diverse fouten en beveiligingsproblemen verhelpen. De changelog ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 5T met 6"-oledscherm gaat 499 euro kosten

16-11-2017 18:00 Tweakers.net
OnePlus brengt volgende week zijn 5T-smartphone uit voor 499 euro. Dat heeft de fabrikant aangekondigd op een eigen evenement. De OnePlus 5 zal dan niet meer te koop zijn in de webshop de smartphonemaker.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voormalig ceo suggereert verkoop of ico om Mt. Gox. weer tot lev

16-11-2017 17:52 Tweakers.net
De voormalige ceo van Mt. Gox, Mark Karpeles, stelt voor de bitcoin-exchange weer terug te brengen. Hiervoor zou een bedrag van 245 miljoen dollar nodig zijn. Dit geld zou moeten komen van een verkoop van Mt. Gox of van een initial coin offering.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bulk Crap Uninstaller 3.20

16-11-2017 17:46 Tweakers.net
Klocman software heeft versie 3.20 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten, uitgeschakeld kunnen worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Chinese fabrikant brengt volgend jaar smartphone met ge

16-11-2017 17:45 Hardware.info
Volgend jaar komt de Chinese smartphonefabrikant Doogee met een telefoon waarvan het scherm gebogen is. Het toestel zou daarmee vergelijkbaar scherm hebben als de LG Flex-toestellen en de Samsung Galaxy Round. Het gerucht komt van Evan Blass, die regelmatig accurate informatie over smartphones uitlekt. Hij zegt dat het scherm van het toestel een aspectratio van 18,5:9 krijgt en verder beschikt over 6 GB RAM en 128 GB aan opslag. Behalve deze informatie en twee afbeeldingen is er verder niet ni...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wie is de grootste Ferrari-coureur aller tijden?

16-11-2017 17:06 Autoblog.nl
Je zou het niet verwachten. Uit een poll van het Britse autosportblad F1 Racing blijkt —hoe kan het ook anders— dat Michael Schumacher volgens fans de grootste Ferrari-coureur in de geschiedenis van de renstal is. Om het 70-jarig bestaan van het merk te vieren vroeg het blad zowel hun eigen lezers als de meer dan […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Een schattige BB-8 als uitdagende Lego-creatie

16-11-2017 17:02 Apparata
In aanloop naar de nieuwe Star Wars-film komt Lego met een speciaal bouwpakket. Vanaf medio december is Star Wars: The Last Jedi in de bioscoop te zien. Speciaal voor deze film komt Lego met een bijzondere themaset. Onder andere de BB-8, de Millennium Falcon en de Death Star zijn verkrijgbaar als Lego-set. De BB-8 bestaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Volkswagen Virtus gepresenteerd

16-11-2017 16:49 Autoweek.nl
Volkswagen heeft in Brazili? de Virtus gepresenteerd, een auto die simpelweg gezien kan worden als de sedanversie van de nieuwe Polo.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GeForce Game Ready Driver 388.31 WHQL

16-11-2017 16:45 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 388.31 WHQL en zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, met zoals gebruikelijk aparte downloads voor 32bit- en 64bit-omgevingen. De drivers kunnen worden gebruikt op alle kaarten uit de GeForce 400-series en hoger. De nieuwe drivers voegen onder meer ondersteuning toe voor de GeForce GTX 1070 Ti en bevatten verder optimalisaties voor de spellen Star Wars Battlefront II, Injustice 2 en Destiny 2. De changelog laat verder nog enkele bugfixes zien en een handvol problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. De complete release notes staan hieronder:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cyberduck 6.3

16-11-2017 16:33 Tweakers.net
Versie 6.3 van Cyberduck is uitgekomen. Dit programma, dat onder een gpl-licentie wordt uitgebracht, is een ftp-, sftp- en webdav-client, en heeft daarnaast ondersteuning voor diverse cloudopslagdiensten die van S3 of de OpenStack-api gebruikmaken. Het programma beschikt over een overzichtelijke interface en ondersteunt technieken als Spotlight, Bonjour, Keychain, Applescript en Growl. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende, al ge?nstalleerde teksteditors, waaronder BBEdit, TextWrangler, TextMate, Mi, Smultron en CSSEdit. Cyberduck is in een groot aantal talen te gebruiken, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WordPress 4.9

16-11-2017 16:26 Tweakers.net
Versie 4.9 van WordPress is uitgekomen. Met dit programma, dat onder een gpl beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een website of blog op te zetten en bij te houden. WordPress is eenvoudig in te stellen en kan binnen vijf minuten draaien mits er al een server met php en MySQL beschikbaar is. Er zijn mogelijkheden om de functionaliteit van WordPress verder uit te breiden met plug-ins en en het uiterlijk met thema's aan te passen. De belangrijkste verbeteringen die in deze release zijn aangebracht zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TagScanner 6.0.24

16-11-2017 16:26 Tweakers.net
Versie 6.0.24 van TagScanner is uitgekomen. Met dit programma kan de muziekcollectie worden beheerd en georganiseerd. TagScanner heeft uitgebreide mogelijkheden om zowel bestandsnamen als tags aan te passen en is daarmee vergelijkbaar met programma's als Tag&Rename en MP3tag. Vrijwel alle bekende en minder bekende formaten worden ondersteund, waaronder mp3, ogg, wma, mp4, flac, ape, aac en wav. Informatie kan handmatig worden ingevoerd, uit de bestandsnaam worden gefilterd of uit een van de vele databases op internet worden getrokken. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Polaroid komt met printer-module voor Moto Z

16-11-2017 16:25 Hardware.info
Polaroid komt met een printer-mod die op de achterkant van de Motorola Moto Z-smartphone kan worden bevestigd. Daarmee kunnen net als met de camera's van weleer meteen afdrukjes worden gemaakt, al worden de kiekjes in dit geval geschoten met een digitale camera. Eerder kwam de bekende lek-veteraan Evan Blass al met de informatie dat het bedrijf het piepkleine printertje op de planning had staan. De Polaroid Insta-Share Printer-module kan op de achterzijde van een compatibele Motorola-smartphone...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Chevrolet SSR 6.0 V8 - Op de Rollenbank

16-11-2017 16:18 Autoweek.nl
De SSR is een grappig probeersel van Chevrolet uit de late jaren '90. Er zijn er maar een paar verzeild geraakt in Europa. Eentje daarvan dient met zijn 6,0-liter V8 als zakelijke vervoersmiddel van Peter Grol. Eens kijken of die auto al zijn vermogen nog in huis heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ziggo-medewerker en twee anderen verkochten gekloond modem voor

16-11-2017 15:41 Tweakers.net
Een Ziggo-medewerker en twee anderen zijn gearresteerd, omdat de politie ze heeft betrapt bij de verkoop van gekloonde modems. Met de modems bleek het mogelijk om internet en tv van Ziggo af te nemen zonder te betalen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kabinet: “Terugkeer naar Zandvoort nog te onzeker”

16-11-2017 15:36 Autoblog.nl
Konden we op wachten. Als het aan het kabinet ligt moeten we onszelf een beetje kalm houden voordat we massaal gaan vieren dat de Formule 1 terugkeert naar het circuit tussen de duinen. Uit het recentelijk verschenen onderzoeksrapport van de gemeente Zandvoort en het circuitpark blijken er namelijk nog genoeg obstakels te zijn die getrotseerd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel ligt op koers om 3D XPoint-dimms in tweede helft 2018 te l

16-11-2017 15:22 Tweakers.net
Intel is van plan om dimms op basis van zijn 3D XPoint-geheugen in de tweede helft van 2018 op de markt te brengen. De dimms moeten voor datacenters een alternatief vormen voor dram-geheugen, met hogere capaciteiten tegen een lagere prijs per GB.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit huis van 6,9 miljoen dollar is van een YouTube-ster

16-11-2017 15:12 Apparata
Lekker boeren met YouTube-filmpjes maken. Groot worden met YouTube. In Nederland kun je er leuk mee verdienen, maar in de VS ben je natuurlijk helemaal binnen. Alles is daar groot, groter, grootst en zo ook de paycheck van grote YouTube-helden. Zo ook Jake Paul, die entertainment-filmpjes maakt op het platform. Met zijn video’s en alle […]
Lees het hele artikel op Apparata

Astronomen sturen bericht naar exoplaneet om aliens bijles te ge

16-11-2017 15:04 Tweakers.net
Astronomen hebben vanuit Noorwegen vorige maand een boodschap de ruimte in gestuurd met daarin informatie over onder meer tellen, rekenen, geometrie en tijd. Als de buitenaardse wezens een antwoord kunnen sturen, kan dat er over 25 jaar zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota warmt op voor komst FT-AC Concept

16-11-2017 15:00 Autoweek.nl
Toyota heeft een eerste afbeelding getoond van de concept-car die het merk klaar heeft staan voor de Los Angeles Auto Show.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Man krijgt balkje voor zijn ogen op Pettermerweg

16-11-2017 14:59 Autoblog.nl
Pettemerwerg. Mettermerperg. Wettenmergel. Petten moeten weg? De bestuurder van een Renault Trafic op de Pettermerweg kreeg de schrik van zijn leven. De man was op weg van Burgerbrug naar Petten. Alsof dat nog niet erg genoeg is kreeg hij ook nog eens een zware balk door zijn voorruit geslingerd. De balk in kwesti maakte zich […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple is opnieuw de grootste fabrikant van wearables

16-11-2017 14:56 Hardware.info
Apple is het bedrijf dat in het afgelopen kwartaal de meeste draagbare apparaten heeft verkocht. Met 3,9 miljoen verkochte Apple Watch-horloges heeft de fabrikant meer verkocht dan Xiaomi en Fitbit, die respectievelijk 3,6 miljoen en 3,5 miljoen wearables hebben verkocht in dezelfde periode. In totaal werden er volgens analysebedrijf Canalys in Q3 van 2017 17,3 miljoen wearables verkocht, een daling van 2 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2016. Apple had 23 procent van de markt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Amerikaanse toezichthouder wil in december regels netneutralite

16-11-2017 14:36 Tweakers.net
De Amerikaanse toezichthouder FCC wil in december definitief stemmen over een voorstel om regels die netneutraliteit bevorderen af te schaffen. De regering van oud-president Barack Obama voerde die regels in 2015 in, maar volgens de nieuwe topman van de FCC staan de regels investeringen in netwerken in de weg.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazon en Google dichten BlueBorne-lek in slimme speakers

16-11-2017 14:16 Tweakers.net
Amazon en Google hebben het BlueBorne-lek gedicht in hun speakers Echo en Home. De speakers waren vatbaar voor de lekken in de bluetooth-technologie, zo meldt het beveiligingsbedrijf dat BlueBorne aan het licht bracht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Twitter werkt aan functie om tweetstorm in een keer te plaatsen

16-11-2017 14:00 Tweakers.net
Twitter is bezig met het testen van een functie om een tweetstorm, een stortvloed van tweets van dezelfde persoon achter elkaar, in een keer te kunnen plaatsen. Gebruikers kunnen de tweets per stuk samenstellen en in een keer posten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

All-round Deluxe PC - november 2017

16-11-2017 14:00 Hardware.info
Een PC waarmee je net een beetje meer kan doen, die zonder upgrades de komende jaren voldoet qua snelheid en capaciteit: dat is de all-round deluxe PC. Hij kost wat meer, maar hij is erg compleet. Internetten, gamen, zakelijk software, video's en foto's bewerken; met een goede all-round PC zou dat allemaal mogelijk moeten zijn, zonder dat je bij ??n van deze gebruiksdoelen het gevoel krijgt dat je te weinig prestaties hebt. Dat betekent een goede processor en videokaart uit de bovenkant van h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Max Verstappen staat helemaal laatste in de Formule 1

16-11-2017 13:59 Autoblog.nl
Huh? Jawel! Na de euforie van de zeges in Maleisi? en Mexico zouden we het haast vergeten, maar het begin van het jaar liep niet echt lekker voor onze landgenoot. Max staat daardoor nog altijd op de allerlaatste plaats waar het gaat om het aantal afgelegde kilometers in races dit jaar. Tenminste, voor wat betreft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Moederbord met Intel Z390-chipset verschijnt in benchmarkdatabas

16-11-2017 13:50 Tweakers.net
In de benchmarkdatabase van SiSoftware staat een vermelding van het SuperMicro C7Z390-PGW-moederbord. Op het bord zit een cpu met zes cores en twaalf threads, met een tdp van 92 watt. Mogelijk gaat het ook om een nieuwe processor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nuttige plaatsen in Google Maps krijgen kleur per categorie

16-11-2017 13:42 Tweakers.net
Points of interest in Google Maps krijgen vanaf de komende weken per categorie een andere kleur om op de kaart onderscheid te kunnen maken. Huisartsenposten, ziekenhuizen en andere medische voorzieningen worden bijvoorbeeld rood, winkels worden blauw.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

The X-Files keert terug op de Nederlandse tv

16-11-2017 13:38 Apparata
Fans zullen blij zijn met dit nieuws. Vanaf 4 januari 2018 kun je op televisiezender Fox het nieuwe seizoen van The X-Files volgen. De televisieserie begint aan een elfde seizoen. De afleveringen worden een dag na de uitzending in Amerika op Fox in Nederland uitgezonden. Het elfde seizoen begint met de antwoorden op de vragen […]
Lees het hele artikel op Apparata

BenQ brengt in januari gunstig geprijsde 4K-beamer uit

16-11-2017 13:34 Hardware.info
BenQ komt met een 4K-beamer die indruk maakt door zijn lage adviesprijs. De DLP-projector met typenummer W1700 zal vanaf januari in de winkel liggen voor 1799 euro. Op dit moment kost de goedkoopste 4K-beamer in de Prijsvergelijker nog gemiddeld zo'n 2000 euro. De W1700 beschikt over een 0,47 inch DLP-module van Texas Instruments. Hoewel BenQ op zijn website spreekt van een native 4K-resolutie, heeft de chip waarschijnlijk maar 1920x1080 beeldpunten. Via pixel shifting verschuift de module voor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kaspersky: mogelijk hadden anderen toegang tot pc van NSA-ondera

16-11-2017 13:25 Tweakers.net
Kaspersky heeft zijn interne onderzoek afgerond naar aanleiding berichten in de media dat een NSA-medewerker via zijn software was gehackt. Daarin benadrukt het bedrijf de mogelijkheid dat de medewerker door een andere partij is gehackt via een backdoor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Perodua MyVi gepresenteerd

16-11-2017 13:09 Autoweek.nl
Een belangrijk moment in Maleisi?: Perodua heeft een volledig nieuwe MyVi gepresenteerd!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'WhatsApp krijgt groepschats waarin alleen beheerder berichten k

16-11-2017 13:04 Tweakers.net
WhatsApp krijgt naar alle waarschijnlijkheid groepschats waarin alleen een beheerder berichten kan sturen. Andere deelnemers in de groep kunnen niet reageren. De functie zou bijvoorbeeld dienst kunnen doen voor mededelingen vanuit scholen of bedrijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gereden: Toyota Proace Dubbele Cabine 2.0 D-4D

16-11-2017 12:35 Autoweek.nl
De aanduiding 'Verso' achterop deze grijs gekentekende Toyota Proace met dubbele cabine is veelzeggend: dit is het luxepaard van de familie, die op initiatief van de Nederlandse importeur is ontstaan. Slim combineren levert een zeer comfortabele besteller op.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze luchtvaartmaatschappij werkt aan fatsoenlijke Wi-Fi

16-11-2017 12:34 Apparata
Als je weleens hebt geprobeerd te internetten aan boord van een vliegtuig, dan weet je dat de snelheden meestal niet om over naar huis te schrijven zijn. Emirates wil daar verandering in brengen. Zij willen in samenwerking met Inmarsat internetsnelheden tot 50Mbps mogelijk maken. We moeten nog wel heel even geduld hebben, want Emirates gaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze Devel Sixteen heeft een V16 met 5.007 pk

16-11-2017 12:28 Autoblog.nl
Dit is pas echt een Sweet Sixteen. Hoe lang zou het duren voordat een gefortuneerde zoon van een oliegeslacht deze Devel voor zijn 16-jarige verjaardag krijgt? Al in 2013 schreven we over de DEVEL (Defining Extreme Vehicles Car Industry L.L.C.) Sixteen. De Arabische makers van de Sixteen beloofden specs die zo bizar in de oren […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook test toevoegen van 'trust indicators' aan nieuwsbericht

16-11-2017 12:23 Tweakers.net
Facebook heeft aangekondigd speciale 'trust indicators' te gaan toevoegen aan nieuwsberichten op het platform, in een poging om de betrouwbaarheid van het nieuws te verhogen en de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia maakt Geforce MX110 en MX130 beschikbaar voor fabrikanten

16-11-2017 11:57 Hardware.info
Nvidia heeft twee nieuwe instap-GPU's op zijn website geplaatst. De eerste laptops met de Nvidia Geforce MX110 en MX130 zullen daarom niet lang op zich laten wachten. Volgens Nvidia zijn de chips respectievelijk 1,5x en 2,5x zo snel als Intel UHD Graphics 620. TechPowerUp schrijft dat de GPU's gebaseerd zijn op de GM108-chip van de Maxwell-architectuur, waardoor ze volgens NotebookCheck niet veel meer zijn dan rebrands van de bestaande Geforce 920MX en -940MX. De chips kunnen worden uitgerust m...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Aston Martin komt met een Valkyrie ‘GTI’

16-11-2017 11:54 Autoblog.nl
AMR Pro heet dat in Aston-taal. Vaak komen de heetste versies van een model pas aan het eind van de productiecyclus op de markt. Zo’n bommetje is bij uitstek geschikt om nog even wat positieve reviews en aandacht te krijgen in de media, alvorens een nieuw model op de markt verschijnt. Porsche is er bijvoorbeeld […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Europese autoverkoop valt in oktober hoger uit

16-11-2017 11:33 Autoweek.nl
In oktober zijn er in de Europese Unie meer dan 1,1 miljoen voertuigen op kenteken gezet, een stijging van 5,6 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Astronomen ontdekken planeet in bewoonbare zone op elf lichtjaar

16-11-2017 11:28 Tweakers.net
Astronomen hebben op ongeveer elf lichtjaar afstand een planeet ter grootte van de aarde ontdekt. De planeet, Ross 128 b, bevindt zich waarschijnlijk in de 'bewoonbare zone' van rode dwergster Ross 128, waardoor er in theorie een relatief goede kans is op buitenaards leven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dallara Stradale gepresenteerd

16-11-2017 11:27 Autoweek.nl
Het Italiaanse Dallara Automobili heeft zijn eerste straatauto gepresenteerd. De creatie draagt de passende naam 'Stradale'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla Semi in beeld gebracht

16-11-2017 11:07 Autoweek.nl
Vanavond trekt Tesla het doek van de Semi, een volledig elektrische truck die nu voor de laatste keer in een teaservideo wordt getoond.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vet! Bedrijf bouwt een real-life Mario Kart-baan [video]

16-11-2017 10:42 Apparata
Vergeet de Nintendo in de huiskamer, dit is veel leuker. Een vakantie naar Canada op de planning? Grote kans dat je de Niagara Falls gaat bezoeken. In de buurt van de beroemde watervallen bouwt Niagara Speedway een reali-life Mario Kart-baan. De baan is een echte uitdaging. Je rijdt enkele meters omhoog, om vervolgens weer af […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sneeuwpret Lamborghini Urus

16-11-2017 10:34 Autoweek.nl
Wederom verlekkert Lamborghini met een teaser van de Urus. Nu zien we de SUV in de 'Neve'-modus en laat hij zijn kunstje in de sneeuw zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Aston Martin Valkyrie AMR Pro onderweg

16-11-2017 10:30 Autoweek.nl
Met de Valkyrie hebben Aston Martin en Red Bull Racing een buitenissige hypercar op de rol staan, een extremist waarvan nu ook een AMR Pro-versie onderweg is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitfenix komt met Enso-behuizing: glas en RGB-verlichting voor m

16-11-2017 10:29 Hardware.info
Bitfenix kondigt aan dat de Enso-behuizing, waarvan eerder op de Computex in Taipei al een concept werd getoond, vanaf nu in de winkels ligt. De kast moet momenteel gangbare trends als een gehard glazen zijpaneel en ge?ntegreerde RGB-verlichting naar een lager prijspunt brengen. De Bitfenix Enso heeft afmetingen van?454mm x 210mm x 489mm, wat hem geschikt maakt voor ATX-moederborden, CPU-koelers met een hoogte tot 160 mm en videokaarten met een lengte tot 340 mm. Het hoekige omhulsel van plasti...
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘OnePlus 5T verschijnt als speciale Star Wars-editie’

16-11-2017 10:07 Apparata
Het is inmiddels geen geheim meer dat vandaag de OnePlus 5T aangekondigd wordt, maar zelfs de laatste details lekken nu uit. Het lijkt erop dat er een speciale Star Wars-versie van de OnePlus 5T in de maak is. XDA-Developers dook in de code van de Android Oreo-beta voor de OnePlus 5 en vond verschillende verwijzingen […]
Lees het hele artikel op Apparata

ING: tot 2030 zijn 120.000 nieuwe medewerkers nodig in technolog

16-11-2017 9:59 Tweakers.net
Het Nederlandse ING heeft in een rapport van het eigen economisch bureau gezegd dat de 'technologische industrie' in de komende twaalf jaar zo'n 120.000 nieuwe medewerkers nodig heeft als die sector een groeimotor voor de Nederlandse economie wil blijven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlands autobedrijf verkoopt ex-Wraith Jon Olsson

16-11-2017 9:44 Autoblog.nl
Verrassing! Handel, handel. Dat zijn de auto’s van Jon Olsson tegenwoordig. Niet alleen voor Olsson zelf, maar ook voor de partijen die de auto’s van de bekende vlogger kopen. Deze zomer werd bekend dat de ondernemer en videomaker zijn vers gepimpte Rolls-Royce Wraith ging verkopen. Er moest namelijk plaats worden gemaakt voor een nieuw project. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen pompt miljarden in China

16-11-2017 9:37 Autoweek.nl
Volkswagen steekt de komende jaren bijna 12 miljard euro in China. Het geld wordt onder meer gebruikt voor de ontwikkeling van duurzaam aangedreven auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EvLeaks: Chinese fabrikant gaat smartphone met gebogen scherm ma

16-11-2017 9:22 Tweakers.net
De Chinese fabrikant Doogee komt volgend jaar met een smartphone die een gebogen scherm heeft. Dat stelt Evan Blass op zijn Twitter-account @evleaks. Daarbij toont hij ook twee foto's van het gebogen scherm, dat een 18,5:9-verhouding heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info 2018 Countdown 16 november: win een AVM Fritz!Box

16-11-2017 9:00 Hardware.info
De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een AVM Fritz!Box 7590 (DSL) WiFi-router. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 decem...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Advertorial: Win een Netgear Nighthawk S8000 Gaming & Streaming

16-11-2017 9:00 Hardware.info
Een echte gamer weet dat een goede internetverbinding met een lage ping en dito lag net zo belangrijk is als een dikke videokaart. Ben jij zo’n echte gamer? Dan kan je niet om Netgears nieuwste switch heen, de Nighthawk S8000 Gaming & Streaming Switch. Naar de winkel kan natuurlijk, maar je kan ook meedoen met deze prijsvraag. Dan maak je kans op ??n van de drie Nighthawk S8000’s die Netgear verloot onder lezers van Hardware.Info. Laten we eerst even kijken naar de Nighthawk S8000 zelf. D...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl