Huh? Jeep Gladiator met Maserati motor?

13-07-2020 13:01 Autoblog.nl

Yep, de Jeep Gladiator krijgt een Maserati motor onder de fraaie kap. Sommige dingen zijn logischer dan verwacht. Sommige combinaties lijken in eerste instantie heel erg vreemd. Peter R. de Vries en bescheidenheid. Johan Derksen en politieke correctheid. @Jaapiyo en een voorliefde voor frontoverhang. Het komt gewoon raar over. Temperamentvol Dat kun je ook zeggen […]

The post Huh? Jeep Gladiator met Maserati motor? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung komt met twee 16:9-monitoren met 144Hz-va-paneel en krom

13-07-2020 12:57 Tweakers.net
Samsung heeft details van twee nieuwe monitoren in zijn Odyssey G5-serie online gezet. Het gaat om de C27G55T en C32G55T, met een diagonaal van 27" en 32". Beide schermen hebben een resolutie van 2560x1440 pixels en een sterke kromming van 1000R.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Lada Niva is terug!

13-07-2020 12:21 Autoweek.nl
De Lada Niva is terug, maar niet helemaal zoals je gewend bent. De 'nieuwe' Niva krijgt naast de oude Niva (4x4) een plek in de Russische Lada-showrooms.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zoveel BPM mist de overheid dankzij dalende verkopen

13-07-2020 12:02 Autoblog.nl

Het bedrag aan BPM dat de overheid mist is enorm. Net nu ze het goed kunnen gebruiken. Het was altijd een lekkere inkomstenbron voor de overheid: de opbrengsten van de BPM. Alles wat ook maar een beetje boven de uitstoot van een broodrooster komt, wordt enorm zwaar belast. Buidel Een nobel streven, zo daalt de […]

The post Zoveel BPM mist de overheid dankzij dalende verkopen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google Maps laat stoplichten zien op Android

13-07-2020 11:18 Apparata

Google Maps test de mogelijkheid om stoplichten weer te geven op de app in Android. Richting een kruispunt rijden en nog even een extra keer naar je smartphone turen. Dat klinkt niet heel erg logisch, maar in de Verenigde Staten is dit wel zo. Tenminste, als je Google Maps gebruikt op Android. Op sommige kruispunten […]

Het bericht Google Maps laat stoplichten zien op Android verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Devolver brengt gratis 'marketingsimulator' Devolverland Expo ui

13-07-2020 11:13 Tweakers.net
Devolver Digital heeft Devolverland Expo uitgebracht op Steam. Het gratis spel is een knipoog naar de afgelaste E3-gamebeurs en de evenementen daaromheen. Spelers moeten in het spel ronddwalen in verlaten beurshallen en naar trailers van Devolver-games kijken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Samsung gamingmonitoren hebben 1000R-gebogen VA-paneel op

13-07-2020 11:12 Hardware.info
Samsung komt met een tweetal nieuwe gamingmonitoren in de Odyssey G5-lijn. Het gaat om hetzelfde scherm in beeldformaten van 27- en 32-inch. Beide krijgen een sterk gebogen va-paneel met 1440p-resolutie en een maximale verversing van 144 Hz. De schermen gaan door het leven als de C27G55T en C32G55T. Ze krijgen een opvallende vormgeving, maar een tegelijkertijd ingetogen zwarte afwerking. De specificaties van beide zijn precies hetzelfde, waardoor een keuze alleen van het formaat en de prijs a...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: VW heeft topman softwaredivisie na twee weken uit funct

13-07-2020 11:04 Tweakers.net
Volkswagen zou Christian Senger uit zijn functie hebben gezet als topman van Car.Software.Org, de softwareafdeling van VW. Het bedrijf had Senger per 1 juli officieel aangesteld als hoofd van de divisie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla draadloze smartphone oplader nu los te koop

13-07-2020 10:58 Autoblog.nl

Voor het geval je een ouder model hebt waar deze accessoire nog niet standaard is. De Tesla draadloze smartphone oplader is opgenomen in de webshop van het merk. Tegenwoordig levert Tesla standaard op de Model S en Model X een draadloze lader voor je smartphone. In de middenconsole kun je de smartphone plaatsen en deze […]

The post Tesla draadloze smartphone oplader nu los te koop appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Benchmarkdatabase toont vermoedelijk Huawei MateBook D met Ryzen

13-07-2020 10:54 Tweakers.net
In de 3DMark-benchmarkdatabase staat een Huawei-laptop met Ryzen 7 4700U-processor. Vermoedelijk gaat het om een nieuwe variant van de MateBook D. Huawei bracht begin dit jaar in die serie 14"- en 15,6"-laptops met Ryzen 3000-cpu's uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie krijgt gevoelige data over asielzoekers om criminele tre

13-07-2020 10:48 Tweakers.net
De Nederlandse politie ontvangt standaard de persoonsgegevens van duizenden asielzoekers om 'criminele trends' onder die groep te onderzoeken, meldt NRC. Er is geen directe aanleiding voor het onderzoek, waarmee de dataverzameling waarschijnlijk tegen de privacywet indruist.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bibliotheek op zakformaat: 6 e-readers vergeleken

13-07-2020 10:47 Hardware.info
Waar er ooit duizenden manuren vereist waren om een enkel boek te vervaardigen is het nu mogelijk om duizenden boeken in je hand mee te nemen. E-readers hebben het papieren boek niet doen verdwijnen, maar zijn zeker een handige toevoeging.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla Model Y in VS fors goedkoper geworden

13-07-2020 10:37 Autoweek.nl
De Tesla Model Y is op de Amerikaanse thuismarkt krap vier maanden na de introductie al afgeprijsd, zo blijkt uit informatie op de Tesla-website.?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bedenker Far Cry 3: Blood Dragon verlaat Ubisoft en start nieuwe

13-07-2020 10:36 Tweakers.net
Dean Evans, de gameontwerper die een paar jaar geleden van Ubisoft de ruimte kreeg om het kleurrijke Far Cry 3: Blood Dragon te maken, heeft de uitgever verlaten en is met een andere Ubisoft-veteraan de nieuwe studio Beans begonnen. Hun eerste game verschijnt bij Devolver.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Introductie nieuwe Jaguar XJ uitgesteld'

13-07-2020 10:27 Autoweek.nl
De gloednieuwe Jaguar XJ maakt volgend jaar z'n opwachting. Het lijkt er echter op dat de toplimousine wat later komt dan aanvankelijk verwacht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Geseald exemplaar van Super Mario Bros. levert 114.000 dollar op

13-07-2020 10:20 Tweakers.net
Een geseald exemplaar van Super Mario Bros. uit 1987 heeft bij een veiling 114.000 dollar opgeleverd. Dat maakt het de duurst geveilde game ooit. Het vorige record stond op 100.150 dollar voor dezelfde game, maar dat exemplaar was in minder goede staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: de beste sleepers om onschuldig voor de dag te kome

13-07-2020 9:55 Autoblog.nl

In deze lezersvraag gaat het om sleepers. Hoe kom je voor de dag, zonder een oordelend blik van je medemens? Welkom in Nederland, waar de auto waarin je voor komt rijden al een oordeel kan opleveren. Het zit vermoedelijk in ons bloed, want een oordeel is al snel gemaakt. Bijvoorbeeld als je een auto ziet […]

The post Lezersvraag: de beste sleepers om onschuldig voor de dag te komen? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linux stapt af van master/slave- en blacklist/whitelist-terminol

13-07-2020 9:31 Tweakers.net
Ook Linux gaat in de toekomst neutralere terminologie gebruiken in code. Ontwikkelaars van het OS stappen af van het gebruik van termen als master/slave en blacklist/whitelist. Linus Torvalds keurde een voorstel daarvoor goed. Er zijn verschillende alternatieven beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Galaxy Fold 2 wordt niet getoond op komende Unpacked-evenement'

13-07-2020 9:21 Hardware.info
Inmiddels is het alweer ruim een jaar geleden dat Samsung de originele Galaxy Fold aankondigde, en ondanks een vertraagde release vanwege de kwetsbaarheid van het toestel is de Fold in smartphone-termen aan de oude kant. Dat er al een tijdje geruchten gaan over een opvolger is dan ook geen verrassing — maar als we Max Weinbach van XDA Developers mogen geloven zal deze niet op het komende Galaxy Unpacked-evenement gelanceerd worden. Op 5 augustus gaat Samsung zijn volgende Galaxy Note aankondi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Software-topman Volkswagen uit functie gezet'

13-07-2020 9:12 Autoweek.nl
Volkswagen zet de hoofdverantwoordelijke voor softwareontwikkeling uit z'n functie. Dat bericht het Duitse?Handelsblatt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Aznom Paladium is enorme hoogpotige sedan

13-07-2020 9:11 Autoweek.nl
Het Italiaanse Aznom Automotive belooft met een wel heel bijzondere nieuwkomer op de proppen te komen. Het bedrijf laat een eerste designschets zien van de Palladium, een bizarre combinatie van een sedan en een SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: Samsung wil lcd-panelen voor tv's van LG Display afneme

13-07-2020 9:10 Tweakers.net
Volgens Koreaanse media is Samsung in gesprek met LG Display over de levering van lcd-panelen voor televisies. Samsung stopt zelf met de productie van lcd-panelen, maar wil naar verluidt nog wel lcd-tv's blijven uitbrengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia Carnival nu ook vanbinnen

13-07-2020 8:58 Autoweek.nl
De nieuwe Kia Carnival is nu voor het eerst ook vanbinnen te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes betrokken bij FIA onderzoek Racing Point

13-07-2020 8:53 Autoblog.nl

De FIA gaat naar aanleiding van een klacht een aantal zaken onderzoeken bij Racing Point en Mercedes. De roze auto’s van Racing Point hebben het tempo goed gevonden. In tegenstelling tot een team als Ferrari, hebben ze bij het team van mede-eigenaar Lawrence Stroll wel de boel op orde. Een verdachte situatie, vinden ze bij […]

The post Mercedes betrokken bij FIA onderzoek Racing Point appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mp3tag 3.02

13-07-2020 8:48 Tweakers.net
Florian Heidenreich heeft versie 3.02 van Mp3tag uitgebracht. Met dit programma kunnen de metatags van de meest gangbare muziekformaten worden aangepast. Ondersteuning is aanwezig voor ID3v1, ID3v2.3, ID3v2.4, mp4, wma, Vorbis-comments en Ape-tags. Verder kunnen de bestandsnamen aan de hand van die tags worden aangepast en kunnen playlists worden gegenereerd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jeep Wrangler krijgt V8

13-07-2020 8:39 Autoweek.nl
De Jeep Wrangler komt voor het eerst in zijn bestaan beschikbaar met de bekende 6.4 Hemi V8!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EMDB 3.65

13-07-2020 8:38 Tweakers.net
Versie 3.65 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download nog geen 5MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en TheTVDB worden opgehaald, kan worden bijgehouden welke films uitgeleend zijn en kunnen films die op de harde schijf staan direct vanuit het programma gestart worden. EMDB kan worden gebruikt in diverse talen, waaronder in het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Release 3.65
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple: plak geen tape over de webcam van MacBooks

13-07-2020 8:38 Tweakers.net
Apple waarschuwt gebruikers van MacBooks dat die hun webcam niet met fysieke tape af moeten plakken. Dat zou de camera of de laptop kunnen beschadigen. De Macs hebben een indicator die aangeeft dat de webcam wordt gebruikt, benadrukt het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ubisoft kondigt Far Cry 6 aan die 18 februari 2021 moet verschij

13-07-2020 8:08 Tweakers.net
Ubisoft heeft Far Cry 6 aangekondigd en tegelijkertijd twee cinematische trailers voor het spel gepubliceerd. Daarin is Giancarlo Esposito te zien, de acteur die onder andere van Breaking Bad en The Mandalorian bekend is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: 'Nvidia stopt productie RTX 2070- en 2080-serie voor in

13-07-2020 8:08 Hardware.info
Volgens het Chinese ITHome zou Nvidia binnenkort de productie stopzetten van de huidige generatie high-end videokaarten. Het zou gaan om de vier grootste gpu's, van de RTX 2080 Ti tot en met de RTX 2070. Het stopzetten van de productie is vermoedelijk de eerste stap voor de introductie van Ampere voor consumenten. Bij de vier videokaarten gaat het om de reguliere RTX 2070, de RTX 2070 Super, de RTX 2080 Super en de RTX 2080 Ti. Daarmee wordt mogelijk de gehele line-up van grote gpu's stopgeze...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tesla Model Y in prijs verlaagd

13-07-2020 7:53 Autoblog.nl

Tesla heeft de prijs van de Model Y aangepast. De elektrische crossover is nu enkele duizendtjes goedkoper. Hier in Nederland heeft de Model Y nog geen voet aan wal gezet. Begin dit jaar zijn echter de leveringen in de Verenigde Staten begonnen. Vermoedelijk om de verkoopcijfers een boost te geven is de Tesla Model Y […]

The post Tesla Model Y in prijs verlaagd appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Watch Dogs: Legion verschijnt op 29 oktober

13-07-2020 7:39 Tweakers.net
Watch Dogs: Legion komt op 29 oktober uit, zo heeft Ubisoft tijdens zijn virtuele Ubisoft Forward-evenement bekendgemaakt. De uitgever publiceerde tegelijk met het bekendmaken van de verschijningsdatum nieuwe beelden van het spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Een jaar na Navi's introductie komt ook Biostar met eigen RX 500

13-07-2020 7:11 Hardware.info
Iets meer dan een jaar geleden kwam AMD's Navi-architectuur op de markt, destijds alleen met de RX 5700 en RX 5700 XT. De Navi 10-gpu maakte indruk, maar de referentiekoelers waren niet zaligmakend. Helaas liet de verkrijgbaarheid van custom modellen even op zich wachten — bij Biostar komen ze zelfs nu pas toe aan het lanceren van hun eigen ontwerpen.? Het Taiwanese bedrijf komt met twee kaarten: een RX 5500 XT en een RX 5700 XT, beide met de 'Extreme Gaming'-benaming (althans, op de doos)....
Lees het hele artikel op Hardware.info

F1 stand na GP Stiermarken plus 5 opvallende dingen

13-07-2020 7:00 Autoblog.nl

Alle rangen, standen en overzichten plus vijf dingen die ons opvielen aan de GP van Stiermarken. Voor het eerst werd de GP van Stiermarken gereden. Dat gebeurde gewoon op de Red Bull-ring. Nieuwe naam, zelfde baan. De race was echter compleet anders. Formule 1 kan soms erg saai zijn en gisteren was niet erg spannend. […]

The post F1 stand na GP Stiermarken plus 5 opvallende dingen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Linus Torvalds "hoopt dat AVX-512 een pijnlijke dood sterft"

13-07-2020 6:36 Hardware.info
De meest recente update voor de GNU Compiler Collection voor Linux bracht enige details over Intel's Alder Lake-architectuur met zich mee, zoals we dit weekend behandelden. E?n van de bevindingen was dat Alder Lake geen avx-512 lijkt te ondersteunen, waarschijnlijk omdat de zuinige Tremont-cores niet met deze instructie overweg kunnen. Linux-ontwikkelaar Linus Torvalds heeft in de hieruit ontstane discussie enkele stevige uitlatingen gedaan over de Intel-instructie. Torvalds hoopt naar eigen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Assassin's Creed: Valhalla - Overtuigt niet bij eerste kennismak

12-07-2020 21:45 Tweakers.net
Tweakers kon in de aanloop naar Ubisoft Forward al een paar uur aan de slag met Assassin's Creed: Valhalla. Waar een eerste speelsessie normaal een gave ervaring oplevert die naar meer smaakt, liep dat bij deze game toch even anders. De game bleek te buggy en wist mede daardoor niet te overtuigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei MatePad T10 en T10s-tablets duiken op: Kirin 710A en Huaw

12-07-2020 18:47 Hardware.info
Huawei lijkt te werken aan twee nieuwe tablets voor het budgetsegment genaamd de MatePad T10 en de MatePad T10s. Ze zijn, net als Huawei's nieuwe smartphones, vanuit de fabriek voorzien van Huawei's eigen services en daardoor niet met Google's producten. De T10 heeft een display van 9,7-inch met een resolutie van 1280 bij 800 pixels, de T10s pakt het iets groter aan met een display van 10,1-inch en een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Zijn rekenkracht haalt het uit de Kirin 710A met acht c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vettel: “Ik blijf want ik heb wat te bewijzen”

12-07-2020 17:57 Autoblog.nl

Vettel heeft geen plannen voor een vertrek. Sebastian Vettel beleeft niet de mooiste dagen uit zijn F1 carri?re. De Ferrari van dit jaar is vreemd genoeg opeens heel traag nadat er vorig jaar geruchten waren dat Ferrari valsspeelde met de motor. Daarbij heeft Vettel geen contract voor volgend jaar en hebben alle goede en redelijke […]

The post Vettel: “Ik blijf want ik heb wat te bewijzen” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Lenovo Legoin 5-laptops laten je de Intel-iGPU handmatig

12-07-2020 17:34 Hardware.info
Nvidia heeft een techniek genaamd Optimus, waarmee het laptops laat overschakelen tussen de ge?ntegreerde gpu en de discrete videokaart. Zo kun je stroom en kostbare accuduur besparen als je niet zoveel grafische kracht nodig hebt. Lenovo heeft een aantal nieuwe laptops in de Legion 5-serie, die over een bios blijken te beschikken waarin je de functie ook uit kunt zetten. De nieuwe Legion 5-laptops bevinden zich aan de bovenkant van het mid-range-segment en zijn voorzien van de Intel Core i7...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EKWB komt met flow-indicatoren die op een gpu-waterblok gemontee

12-07-2020 17:21 Tweakers.net
EKWB heeft drie nieuwe flow-indicatoren voor custom waterkoeling-loops uitgebracht in de Quantum-serie. Het gaat hierbij om drie verschillende varianten, waarvan er twee direct op een gpu-waterblok gemonteerd kunnen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Google Assistent Routines-functie verstaat nu ook Nederlands

12-07-2020 16:59 Hardware.info
Reeds enkele jaren is de 'Routines'-functie van de Google assistent met een omweg in Nederland te gebruiken. Daarbij was dan wel sprake van een concessie, stemcommando's dienden in het Engels gegeven te worden. Met ingang van eergisteren is Routines echter officieel in Nederland en in het Nederlands te gebruiken. Dat heeft Google Nederland door middel van onderstaande video bekendgemaakt. {YOUTUBE-X0Ibb9UZo-k} Routines is een functie om met een enkel stemcommando meerdere acties achter elkaar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Stiermarken 2020

12-07-2020 16:41 Autoblog.nl

Welke wilde stier wint de Grand Prix van Stiermarken? Tsja, dan denk je net ‘Oostenrijk, misschien wel een goed land om naar te emigreren‘, komt dat Steyerlied voorbij. Oef. En dan zegt men er nog even bij dat dit nog maar een klein stukje was. Normaal gesproken heeft het lied tien Strofen. Yikes. Nou ja, […]

The post Uitslag Formule 1: Grand Prix van Stiermarken 2020 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix-film Bird Box krijgt een opvolger

12-07-2020 16:41 Apparata

Bird Box met Sandra Bullock was een hit op Netflix in 2018. De Horrorfilm/Sciencefiction?krijgt een opvolger. Heel lang bleef het stil rondom een eventuele opvolger van Bird Box op Netflix. De vermoedens dat er een nieuwe film zou komen waren er altijd. Het bleef echter akelig stil rondom de makers en Netflix. Aan de periode […]

Het bericht Netflix-film Bird Box krijgt een opvolger verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft integreert Configuratiescherm na lange tijd in Instell

12-07-2020 16:19 Hardware.info
Microsoft heeft begin deze maand een nieuwe Insiders-build de deur uit gedaan, genaamd Build 20161. Nieuw was onder andere het vernieuwde startmenu, nieuwe taakbalk-functies en meer mogelijkheden voor de Alt-Tab-mogelijkheid. Ook heeft de softwaremaker nu na een lange periode van deze aankondiging de stap genomen om het Configuratiescherm te integreren in de Instellingen-app. Dit rudimentair orgaan van Windows zou al meerdere malen in het verleden worden samengesmolten met Instellingen, maar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vakantieauto van het Jaar 2020 – behind the scenes

12-07-2020 16:01 Autoblog.nl

De mening van Wouter en Martijn over de kandidaten Vakantieauto van het Jaar 2020 ken je inmiddels. Hoe zit het met de rest? Een kijkje behind the scenes bij de vakantieauto van het jaar 2020 De Autoblog Vakantieauto 2020 week zit er bijna op. De finale kon je dit weekend zien, met de Vakantieauto van […]

The post Vakantieauto van het Jaar 2020 – behind the scenes appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix deelt bewijsmateriaal van Unsolved Mysteries

12-07-2020 15:28 Apparata

Kijkers van Unsolved Mysteries op Netflix kunnen zelf de detective uithangen en helpen zaken op te lossen. Er zijn zoveel gebeurtenissen in de wereld die nooit zijn opgelost. Al jaren worden er tv-series rondom deze gebeurtenissen geproduceerd. Ook op Netflix kun je tegenwoordig zo’n serie kijken in vorm van Unsolved Mysteries. De makers van de […]

Het bericht Netflix deelt bewijsmateriaal van Unsolved Mysteries verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Meer informatie over AMD's Epyc Milan-CPU's duikt op - geen toen

12-07-2020 15:06 Hardware.info
Igor's Lab heeft een flink aantal details ontvangen over vermeende Zen 3-chips die in AMD's nieuwe Epyc-cpu's moeten komen. De volgende generatie staat ook wel bekend als 'Milan', een engineering sample dat we afgelopen maandag ontdekten suggereert dat de boost- en basiskloksnelheid op respectievelijk 2,2 GHz en 1,5 GHz ligt voor de betreffende chip. Het was nog onbekend hoeveel cores dit model had, maar wel zijn de snelheden nu te vergelijken met de data van Wallossek. De drie nieuwe chips z...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Afbeeldingen tonen specificaties van vermeende AMD Threadripper

12-07-2020 14:54 Tweakers.net
Er zijn afbeeldingen verschenen met daarop enkele details van vermeende AMD Threadripper Pro-processors. De chips zouden onder andere meer geheugenkanalen en pci-e 4.0-lanes krijgen. AMD zou van plan zijn om de cpu's op 14 juli aan te kondigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wild gerucht: geen GP Hongarije, derde GP in Oostenrijk

12-07-2020 14:51 Autoblog.nl

Krijgen we na de tweede GP van zo dadelijk in Oostenrijk ook nog een derde ronde dit jaar? Het F1 seizoen van 2020 is er nu al eentje om nooit meer te vergeten. Niet omdat de strijd op de baan episch is, want Hamilton wordt makkelijk kampioen. Maar dankzij het coronavirus, hebben we een enorm […]

The post Wild gerucht: geen GP Hongarije, derde GP in Oostenrijk appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze AMG GT Roadster is de ideale vakantieauto

12-07-2020 13:58 Autoblog.nl

Met de AMG GT Roadster knal je bijna net zo hard Europa door als met de snellere versies. Mercedes-AMG gaat lekker. Naast het feit dat ‘ze’ (in feite is het een groep Britten dat niet zo veel te maken heeft met Mercedes-AMG, maar dat terzijde) alles winnen in de F1, hebben ze ook een enorm […]

The post Deze AMG GT Roadster is de ideale vakantieauto appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Intel Rocket Lake Core i7 krijgt 8 cores en 12 threads

12-07-2020 13:48 Hardware.info
Terwijl Intels Comet Lake-cpu’s nog maar recent gelanceerd zijn, sijpelen de geruchten over de volgende generatie binnen. Volgens een eerder bericht zou de opkomende desktopserie Rocket Lake voorzien worden van maximaal 8 cpu-cores. Naast een 8-core exemplaar dat recent werd gespot in Geekbench heeft Videocardz een foto ontvangen die dit gerucht lijkt te bevestigen. Bovenaan staat de Core i9 uit de 11e generatie Core-processors met 8 cores en 16 threads. Daaronder wordt een Core i7 gelijst me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe beelden Serious Sam 4 tonen klassiek ogende gameplay

12-07-2020 13:31 Tweakers.net
Devolver Digital heeft tijdens de Devolver Direct-stream, wat in plaats van het afgelaste E3 plaatsvindt, nieuwe gameplay van Serious Sam 4 getoond. De game komt nog steeds in augustus uit, maar wanneer in die maand, is niet bekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voordelige Samsung Galaxy M31 heeft grote batterij

12-07-2020 13:17 Apparata

De Samsung Galaxy M31 excelleert in elk geval op het vlak van de batterij, want die is vrij groot. Nadat de smartphone begin dit jaar was uitgelekt, is afgelopen week de Samsung Galaxy M31 officieel in Nederland gelanceerd. Het is w??r een mid-range smartphone van Samsung. We zijn inmiddels de tel kwijtgeraakt hoeveel mid-range toestellen […]

Het bericht Voordelige Samsung Galaxy M31 heeft grote batterij verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Deze airco van Sony is klein genoeg voor je broekzak

12-07-2020 12:41 Hardware.info
Sony heeft de Reon Pocket officieel gemaakt. Dit apparaatje ziet er misschien uit als een soort vreemde smartphone of een soort Magic Mouse met in plaats van een appel een Sony-logo, maar in werkelijkheid is het een draagbare airconditioner. De Reon Pocket blijkt al een flinke tijd in ontwikkeling te zijn. Daardoor was het al duidelijk dat het apparaatje de 'lichaamstemperatuur van de drager met 13 graden Celsius kan laten afnemen'. Tegelijkertijd moet de lichaamstemperatuur tot ongeveer 8 gr...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Devolver Digital en Flying Wild Hog tonen eerste gameplay Shadow

12-07-2020 12:32 Tweakers.net
Gameuitgever Devolver Digital heeft de eerste gameplaybeelden van Shadow Warrior 3 getoond. Met name de grijphaak, wall running, de executies en het gebruik van de omgeving als wapen worden in de schijnwerpers gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tablacus Explorer 20.7.12

12-07-2020 12:19 Tweakers.net
Tablacus Explorer is een portable opensource bestandsbeheerprogramma voor Windows dat qua uiterlijk sterk lijkt op de standaard Windows Verkenner. Het heeft echter een interface met tabs, werkelijk alles is te configureren en de functionaliteit kan worden uitgebreid met vele add-ons. Het programma is kleinen in meerdere talen te gebruiken, maar nog niet in het Nederlands. Het wordt actief ontwikkeld en bijna dagelijks verschijnt er een nieuwe versie met kleine verbeteringen. De changelog voor de afgelopen week ziet er als volgt uit: Changes in version 20.7.12
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Charles Leclerc krijgt gridpenalty aan zijn rode broek

12-07-2020 12:04 Autoblog.nl

Voor de GP van Stiermarken krijgt Charles Leclerc een gridpenalty aan de scharlakenrode broek. Soms zit je gewoon in de hoek waar de klappen vallen. Daar ontkom je niet aan. Zeker als het gaat om sport. Alles hangt zo nauw met elkaar samen, dat het zooitje als een kaartenhuis ineen zakt als het even tegen […]

The post Charles Leclerc krijgt gridpenalty aan zijn rode broek appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tegen-elektromotorische kracht ? Cornelis schetst

12-07-2020 12:00 Autoweek.nl
In basis is de opzet van een elektromotor gelijk aan die van een dynamo. Sterker nog: zelfs wanneer een elektromotor draait om iets aan te drijven probeert hij zich gelijktijdig ook als dynamo te gedragen en een spanning op te wekken. Dat klinkt ingewikkeld, maar is dat ook zo? De basis van een elektromotor is een magnetisch veld (van permanente magneten of van elektromagneten) met daarin een stroomgeleider. Wanneer door de stroomgeleider een stroom begint te lopen ontstaat er rond die geleider ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Amerikaanse jury bevindt Russische hacker schuldig aan hacks Lin

12-07-2020 11:30 Tweakers.net
Een Amerikaanse rechtbank heeft de Rus Jevgeni Nikulin schuldig bevonden van de hacks op LinkedIn en Dropbox in 2012, waarbij respectievelijk de gegevens van 117 miljoen en 69 miljoen gebruikers op straat kwamen te liggen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl