Zeldzaam: Bugatti brengt h?t trio samen

01-04-2020 12:02 Autoblog.nl

De drie laatste modellen van het merk, de EB110, de Veyron en de Chiron, kwamen samen voor een Bugatti fotoshoot. Het komt niet vaak voor dat je een Bugatti ziet. Laat staan de drie modellen van het merk samen. Natuurlijk heeft het automerk dit wel voor elkaar gekregen. En dat ook nog eens met drie […]

The post Zeldzaam: Bugatti brengt h?t trio samen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus kondigt 27"-monitor aan met va-paneel en 165Hz-verversingss

01-04-2020 11:56 Tweakers.net
Asus heeft een nieuwe gamemonitor aangekondigd: de ROG Strix XG27WQ. Het betreft een gebogen scherm met een diagonaal van 27 inch, een va-paneel en een verversingssnelheid van 165Hz.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Budget iPhone 9 kunnen we binnenkort toch verwachten

01-04-2020 11:55 Apparata
Wellicht zelfs nog deze maand. In 2016 heeft Apple de iPhone SE op de markt gebracht als iPhone voor de budgetmarkt. Hoewel het toen een succes was leek Apple de budgetmarkt links te willen laten liggen. Dat was totdat we de geruchten over de iPhone SE2 begonnen te zien. Het toestel, dat later omgedoopt werd […]
Lees het hele artikel op Apparata

30 jaar AutoWeek: dit was nummer 14 in 1990

01-04-2020 11:45 Autoweek.nl
In deze bijzondere en toch wel ongezellige tijd is het des te leuker om wat nostalgie op te halen. Vanaf vandaag ligt de gloednieuwe AutoWeek 14 in de winkel, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in dat nummer?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia GTX 1650-gpu met gddr6-geheugen verschijnt op website Gig

01-04-2020 11:43 Tweakers.net
Er is een Nvidia GTX 1650-gpu met gddr6-geheugen verschenen op de website van Gigabyte. De gpu krijgt een lagere boostclock, maar lijkt verder identiek aan de reguliere GTX 1650 met gddr5-geheugen. Volgens de website komt Gigabyte in ieder geval met twee modellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Valve gaat meer vr-headsets voor Steam Survey registreren

01-04-2020 11:36 Tweakers.net
Valve breidt het aantal vr-headsets dat het bedrijf meetelt voor zijn Steam Survey, uit met onder andere draadloze modellen, minder bekende typen en de PlayStation VR. Dit moet een accurater beeld geven van de hoeveelheid vr-headsets die in gebruik zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Jeep Grand Cherokee loopt tegen de lamp

01-04-2020 11:34 Autoweek.nl
Jeep heeft een stel nieuwe SUV's in zijn ontwikkelingscentrum staan. Een daarvan is de nieuwe generatie van de Grand Cherokee, een auto waar ook een variant met drie zitrijen van komt. Die extra praktische SUV is nu in camouflagepak in het openbaar gesnapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Duitse fabrikant stopt Ryzen 9 3950X-desktopprocessor in 15,6"-g

01-04-2020 11:28 Tweakers.net
Het Duitse Schenker brengt een 15,6"-gamelaptop uit met AMD's Ryzen 9 3950X-processor met zestien cores. De fabrikant stelt de cpu in op een tdp van 65W. De XMG Apex 15-laptop is gebaseerd op een barebone van Clevo en is vanaf eind april te koop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Apple wil opvolger iPhone SE op 15 april aankondigen

01-04-2020 11:24 Hardware.info
Apple zou op 15 april zijn nieuwe goedkopere iPhone willen aankondigen, waarbij deze een week later beschikbaar wordt. De opvolger van de iPhone SE gaat mogelijk de naam iPhone 9 krijgen en zal gebaseerd zijn op de iPhone 8. Het gerucht wordt verspreid door YouTuber Jon Prosser, die claimt dat dit uit een Apple-vergadering komt. Er gaan al langer geruchten over een nieuwe iPhone met een vriendelijker prijskaartje, die in de eerste helft van dit jaar zou uitkomen. De datum van 15 april komt re...
Lees het hele artikel op Hardware.info

OpenWRT bevat beveiligingslek dat remote code execution mogelijk

01-04-2020 11:21 Tweakers.net
Het opensource-OpenWRT-besturingssysteem bevat een beveiligingslek dat remote code execution mogelijk maakt. Dit wordt deels veroorzaakt doordat updates voor OpenWRT worden verstrekt met http. Er zijn inmiddels beperkte mitigaties beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift BMW 5-serie weer in beeld

01-04-2020 11:19 Autoweek.nl
De huidige generatie van de BMW 5-serie is zo'n beetje halverwege zijn levenscyclus en dus kan het niet lang meer duren voor de facelift wordt doorgevoerd. De bijgewerkte 5-serie is nu opnieuw goed te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verkoopcijfers maart kelderen door corona

01-04-2020 11:11 Autoweek.nl
Het mag dan triviaal zijn ten opzichte van veel andere gevolgen van corona, ook de autoverkopen zijn besmet met het virus. In de Nederlandse dealershowrooms is het inmiddels stiller dan in een Benedictijnenklooster.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skywell toont eerste elektrische SUV

01-04-2020 11:06 Autoweek.nl
Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat een Chinese fabrikant een nieuw volledig elektrisch aangedreven model naar voren schuift. Vandaag is het de eind vorig jaar uit de grond gestampte fabrikant Skywell dat zijn EV presenteert: de BE11.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fan maakt 8bit-versie van Dota 2 in virtuele Pico-8-console

01-04-2020 10:59 Tweakers.net
Hoe leuk zou het zijn om het complexe Dota 2 te laten draaien op een heel kleine engine? Dat vroeg een fan zich af en hij voegde de daad bij het woord door het spel te herscheppen in de vorm van een 8bit-spel, waarbij hij gebruikmaakte van Pico-8, een 'fantasy console'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: hoe goedkoop heb jij al getankt?

01-04-2020 10:58 Autoblog.nl

Goedkoop tanken doe je op dit moment op veel plekken in Nederland. Door de dalende olieprijzen liggen de brandstofprijzen op een vrij laag niveau. Helaas kunnen we door de accijns nooit zo goedkoop tanken als onze buurlanden. Beter iets dan niets zullen we maar zeggen. Het is een dubbel gevoel. Aan de ene kant zijn […]

The post Lezersvraag: hoe goedkoop heb jij al getankt? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft-evenementen zijn in 2020 en misschien deels in 2021 al

01-04-2020 10:49 Tweakers.net
Microsoft schrapt in 2020 al zijn fysieke evenementen. De geplande evenementen gaan wel digitaal door. Dat was al bekend van de Build-conferentie in mei, maar dat geldt nu ook voor Ignite in september en andere evenementen. Misschien geldt dit ook voor 2021.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het is 1 april voor de Bitcoin

01-04-2020 10:48 Apparata
Live koersen tonen weinig gevoel voor humor, maar kan dat vandaag nog? Normaal gesproken is 1 april een ideale dag voor wat foute grappen, maar door de crisis is het dit jaar een stuk minder dan andere jaren. Toch heeft koerssite Coinmarketcap een grappige manier gevonden om 1 april en crypto met elkaar te verbinden. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Totaal aantal bestelauto's vijfde jaar op rij gestegen

01-04-2020 10:31 Autoweek.nl
Wie het idee heeft dat er in de afgelopen jaren steeds meer busjes op de weg kwamen, heeft gelijk. In 2019 is voor het vijfde jaar op rij het aantal bestelauto's gestegen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei wil Google-apps in zijn appwinkel

01-04-2020 10:29 Tweakers.net
Huawei wil dat Google-apps via zijn eigen AppGallery beschikbaar komen. De Chinese fabrikant verwijst naar de AppStore op iOS, waar dat ook het geval is. Op die manier zouden consumenten toch toegang moeten krijgen tot de Google-diensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste prijzen nieuwe Skoda Octavia bekend

01-04-2020 10:25 Autoweek.nl
Skoda heeft de eerste nieuwprijzen van de vierde generatie Octavia vrijgegeven. De Tsjechische ruimtereus wordt ge?ntroduceerd als First Edition.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zoom liet e-mailadressen en Windows-wachtwoorden uitlekken in aa

01-04-2020 10:23 Tweakers.net
De veelgebruikte videobelapplicatie Zoom ligt onder vuur vanwege diverse beveiligingsproblemen. Zo liet de app persoonlijke e-mailadressen van gebruikers naar anderen uitlekken en zou het Windows-wachtwoord van gebruikers te onderscheppen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft stelt uitfaseren tls 1.0 en 1.1 uit voor zijn browsers

01-04-2020 10:05 Tweakers.net
Microsoft faseert tls 1.0 en 1.1 niet in de eerste helft van dit jaar uit voor Edge en Internet Explorer 11, zoals eerder aangekondigd, maar in de tweede helft van 2020. Microsoft doet dit vanwege de 'huidige wereldwijde omstandigheden'.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xerox stopt met poging om HP vijandig over te nemen

01-04-2020 9:56 Tweakers.net
Xerox heeft het vijandige overnamebod dat het in de afgelopen maand op HP heeft uitgebracht, ingetrokken. Het bedrijf doet dit vanwege de economische gevolgen die de uitbraak van het nieuwe coronavirus met zich meebrengt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW-wind waait door de top van Audi

01-04-2020 9:51 Autoblog.nl

Henrik Wenders is de nieuwste aanwinst voor Audi. Een ervaren BMW-man. Gisteren was officieel de laatste werkdag voor Bram Schot als CEO bij Audi. De Nederlander volgde in de zomer van 2018 Rupert?Stadler?op. Stadler was gearresteerd in verband met het dieselschandaal. De functie van Schot zou altijd al een tijdelijk oogmerk hebben. Zijn job als […]

The post BMW-wind waait door de top van Audi appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mild-hybridtechniek voor BMW 3-serie, X3 en X4

01-04-2020 9:50 Autoweek.nl
BMW meldt tussen neus en lippen door dat het op korte termijn nieuwe mild-hybridversies aan het leveringsgamma van drie modellen toevoegt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Onderzoeksbureau verwacht 40% terugval TV verkopen in Q2

01-04-2020 9:43 Hardware.info
Onderzoeksbureau verwacht forse terugval TV verkopen
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wyze brengt firmware uit waarmee beveiligingscamera als webcam i

01-04-2020 9:40 Tweakers.net
Wyze, een Amerikaanse fabrikant van beveiligingscamera's voor consumenten, brengt een firmware-update en instructies uit om de Wyze Cam v2 als webcam te gebruiken. Veel webcams zijn in de afgelopen weken flink in prijs gestegen of niet leverbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Seat begint met productie van beademingsapparaten

01-04-2020 9:38 Autoweek.nl
Inmiddels zijn diverse industrie?n overgegaan op het maken van hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden in de coronacrisis. De auto-industrie haakt vooral stevig aan en nu is ook Seat begonnen met de bouw van beademingsapparatuur.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple koopt Dark Sky-app met onderliggende api en sluit Android-

01-04-2020 9:30 Tweakers.net
Apple heeft de in de VS werkende weer-app Dark Sky overgenomen. Daarmee krijgt het bedrijf uit Cupertino ook de breder gebruikte, onderliggende api in handen, waarvan allerlei andere diensten ook gebruikmaken. De Android-versie van de weer-app verdwijnt per 1 juli.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung geeft vier jaar oude Galaxy S7 nieuwe beveiligingsupdate

01-04-2020 9:29 Hardware.info
Wie bij smartphones voor een lange tijd updates wil ontvangen denkt al snel aan het bekende fruitmerk, maar dit keer is het Samsung dat de eer krijgt. Het rolde recent een update uit voor de Galaxy S7 - een toestel dat inmiddels al vier jaar oud is. De update is klein, volgens Sammobile slechts 72 MB, maar niet minder belangrijk. Onderdeel ervan zijn namelijk de veiligheidsupdates van maart 2020. Hiermee is het toestel gepatcht voor recente kwetsbaarheden, waardoor hij weer veilig gebruikt k...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Daihatsu Taft klaar voor productie

01-04-2020 9:07 Autoweek.nl
Eind vorig jaar trok Daihatsu tijdens de Tokyo Auto Salon een blik nieuwe en veelal knotsgekke kleintjes open. Tussen die nieuwkomers zat ook een modelletje waar in ieder geval een productieversie van zou komen: de Taft Concept. Het is die dappere micro-SUV waarvan Daihatsu nu de productieversie laat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Winactie: maak kans op een Porsche 911 Experience

01-04-2020 9:01 Autoblog.nl

Zou je graag eens een Porsche 911 willen ervaren op het circuit? Wat je moet doen om kans te maken lees je hier. Als je toe bent aan een setje nieuwe banden hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Goodyear heeft Autoblog namelijk een mooie winactie. Bij aanschaf van Goodyear-banden krijg je niet […]

The post Winactie: maak kans op een Porsche 911 Experience appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Met deze teardown is Donald Trump niet blij…

01-04-2020 8:58 Apparata
Teadown Huawei P40 Pro kan voor een rel zorgen. Inmiddels weet elke smartphone-liefhebber dat Huawei onder vuur ligt van de Amerikaanse autoriteiten. Zij verbieden Amerikaanse bedrijven om zakten te doen met de Chinese telecom-gigant en dreigen met strenge sancties. Hier kan Google inmiddels over meepraten. Een Aziatisch blog heeft een teardown gemaakt van de nieuwe […]
Lees het hele artikel op Apparata

Ford verlengt productiestop in Verenigde Staten

01-04-2020 8:56 Autoweek.nl
De maatregelen voor het indammen van het coronavirus worden verspreid over de wereld verlengd. Zo ook in de Verenigde Staten. Ford ziet zich dan ook genoodzaakt om het werk langer stil te laten liggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

QuakeCon is geannuleerd wegens coronapandemie

01-04-2020 8:47 Tweakers.net
Bethesda Softworks en id Software hebben het QuakeCon-evenement, dat in augustus in de Amerikaanse stad Dallas had moeten plaatsvinden, geannuleerd. Als reden noemen ze de huidige coronapandemie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini start productie mondkapjes

01-04-2020 8:37 Autoweek.nl
Lamborghini is begonnen met het produceren van onder meer mondkapjes. De gemaakte artikelen worden geschonken aan het Sant'Orsola-Malphighi-ziekenhuis in de Italiaanse stad Bologna,
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Asus-monitor combineert 1440P VA-paneel met 165 Hz en FreeSync P

01-04-2020 8:21 Hardware.info
Asus heeft een nieuwe gamingmonitor in zijn assortiment opgenomen: de XG27WQ. Het gaat om een gebogen 27-inch monitor met een resolutie van 2560 x 1440. Daarvoor wordt een va-paneel gebruikt met maximaal 165 Hz. Ook is er ondersteuning voor AMD's FreeSync Premium Pro. Vanaf mei zou hij te koop zijn. XG27WQ Hoewel hij niet in alle opzichten extreem is, biedt hij wel veel features. Het gebruikte va-paneel biedt een contrast van 3000:1 en een maximale helderheid van 450 cd/m2, wat goed is voor e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Remaster van CoD: Modern Warfare 2 komt niet uit in Russische Pl

01-04-2020 8:04 Tweakers.net
Sony brengt de inmiddels uitgekomen remaster van de CoD: Modern Warfare 2-campagne niet uit in de Russische PlayStation Store. De reden is niet geheel duidelijk, maar hangt waarschijnlijk deels samen met de beruchte No Russian-missie in het spel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maak kans om de HUAWEI P40 Pro te reviewen ?n te winnen

01-04-2020 8:00 Tweakers.net
Huawei onthulde vorige week zijn nieuwe P40 Series-smartphones. De nadruk bij de drie nieuwe modellen van het Chinese telefoonmerk ligt sterk op de verbeterde camera’s en fotografiemogelijkheden. Hebben we hier met de beste smartphonecamera’s op de markt te maken? Wij zoeken acht deelnemers voor een Tweakers Testpanel die dat met behulp van de HUAWEI P40 Pro voor ons gaan uitzoeken; vier uit Nederland en vier uit Belgi?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Nissan X-Trail nu al te zien

01-04-2020 7:51 Autoweek.nl
Nissan heeft een compleet nieuwe X-Trail in de ontwikkelingskamers staan en het is die nieuwe generatie van de SUV waar nu de eerste patentplaten van zijn opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fitbit lanceert Charge 4 m?t GPS en Fitbit Pay

01-04-2020 7:50 Hardware.info
Fitbit introduceert vandaag de Charge 4, de nieuwste versie van haar high-end fitness-tracker. Uiterlijk lijkt de Charge 4 sterk zijn voorganger, maar het nieuwe model is onder andere voorzien van een ingebouwde GPS-ontvanger en beschikt standaard over nfc en Fitbit Pay. De Charge vier biedt verder Spotify remote-functies en Active Zone Minutes.? De toevoeging van een ingebouwde gps-ontvanger betekent dat de Charge 4 ook als volwaardig sporthorloge gebruikt kan worden voor outdoor activiteite...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tijdelijk minder salaris voor FCA-medewerkers

01-04-2020 7:48 Autoblog.nl

Men doet dit om op korte termijn geld te besparen in verband met de coronacrisis. Hier in Europa zijn de klappen van het coronavirus ongekend groot. Aan de andere kant van de plas dreigt een minstens zo ernstig scenario. Lang niet alle Amerikanen kunnen zorg betalen. Laat staan als je werkgever gaat inhouden op het […]

The post Tijdelijk minder salaris voor FCA-medewerkers appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota RAV4 ook als Outdoor

01-04-2020 7:17 Autoweek.nl
Toyota breidt het leveringsgamma van de RAV4 uit met een nieuwe uitvoering, de stoer aangeklede Outdoor. AutoWeek kan direct melden wat de nieuwe RAV4-smaak gaat kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota Corolla 2.0 Hybrid tijdelijk goedkoper

01-04-2020 7:02 Autoweek.nl
Toyota levert de Corolla in diverse soorten en maten. De Auris-opvolger is leverbaar als hatchback, als Hatchback, Touring Sports ?n als Sedan, carrosserievarianten die alleen ook nog eens met diverse motorstoringen te krijgen zijn. Toyota verkleint nu het prijsverschil tussen de 1.8 Hybrid en 2.0 Hybrid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Synology biedt gratis VPN Plus gebruik op zijn routers tot septe

01-04-2020 7:00 Hardware.info
Als reactie op de huidige COVID-19-pandemie laten veel bedrijven hun medewerkers vanuit thuis hun werk verrichten. De draadloze routers van Synology zijn zoals bekend voorzien van VPN-servercapaciteiten die bedrijven in staat moeten stellen om snel een externe workforce te faciliteren. Om de getroffen bedrijven tegemoet te komen, stelt de fabrikant zijn VPN Plus-licenties gratis beschikbaar tot 30 september 2020. Zowel bestaande als nieuwe eigenaren van de RT1900ac, RT2600ac en MR2200ac draad...
Lees het hele artikel op Hardware.info

RugGear presenteert robuuste RG170 met Android GO

01-04-2020 6:35 Hardware.info
RugGear, fabrikant van robuuste mobiele apparaten, introduceert met de RG170 een rugged 4G hybride-telefoon die ontworpen is voor extreem professioneel gebruik en veiligheid in zware arbeidsomstandigheden. Met de PTToC (push-to-talk via cellular) functie (via een vrij toewijsbare PTT-knop) biedt de telefoon daarnaast volledig gecodeerde en handsfree communicatie. De RG170 heeft een gewicht van 197 gram en is voorzien van een T9-toetsenbord. Het scherm is een 2,4 "(6.1cm) capacitief rgb-displ...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Laptop Best Buy Guide - April 2020

01-04-2020 6:00 Tweakers.net
In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S20 Ultra review: te veel van het goede

01-04-2020 5:59 Hardware.info
De Galaxy S20 Ultra is de meest bijzondere van de drie nieuwe Galaxy S20-toestellen. Het toestel zit propvol met indrukwekkende specs, waarmee Samsung tracht de concurrentie te overbluffen. Levert dat ook een geslaagde smartphone op?
Lees het hele artikel op Hardware.info

WordPress 5.4

01-04-2020 5:58 Tweakers.net
Versie 5.4 van WordPress is uitgekomen. Met dit programma, dat onder een gpl-licentie beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een website of blog op te zetten en bij te houden. WordPress is eenvoudig in te stellen en kan binnen vijf minuten draaien mits er al een server met php en MySQL beschikbaar is. Er zijn mogelijkheden om de functionaliteit van WordPress verder uit te breiden met plug-ins en het uiterlijk met thema's aan te passen. In versie 5.0 is, naast een nieuw thema, ook een compleet vernieuwde editor ge?ntroduceerd. De oude editor is echter ook nog steeds aanwezig en draagt nu de naam classic editor. In versie 5.4 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht. WordPress 5.4 “Adderley”
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft Visual Studio 2019 16.5.2

01-04-2020 5:46 Tweakers.net
Microsoft heeft een tweede update voor versie 16.5.0 van Visual Studio 2019 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F#, Python en R gemakkelijker te maken. De complete lijst met de veranderingen in de 2019-uitgave kun je nalezen in de bijbehorende releasenotes. Hieronder is te vinden welke verbeteringen Microsoft heeft doorgevoerd in deze versie: Fixed In This Release of Visual Studio 2019 version 16.5.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW 5 Serie Ute is de coolste auto van vandaag

31-03-2020 22:22 Autoblog.nl

En eigenlijk is deze BMW 5 Serie Ute ook de coolste auto van morgen en overmorgen. Ondanks dat BMW weleens gespeeld heeft met het idee van een BMW pick-up, of beter gezegd: BMW ute, is het er nog nooit van gekomen. Voor de duidelijkheid: een ute is een type pick-up. Een belangrijk verschil is dat […]

The post BMW 5 Serie Ute is de coolste auto van vandaag appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Honor 30S: 40W snelladen voor 300 euro

31-03-2020 21:13 Apparata
Honor heeft een nieuwe smartphone aangekondigd. Dit moet je weten. In het Verre Oosten heeft Honor vandaag digitaal de nieuwe 30S uit de doeken gedaan. Een smartphone die in eerste instantie enkel op de Chinese markt wordt uitgebracht. Dit betekent niet dat het toestel niet interessant is. Integendeel. Honor heeft aardig wat technologie in de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Stuursysteem van Mercedes alsnog verboden vanaf 2021

31-03-2020 21:11 Autoblog.nl

Het hoge woord is eruit: het ingenieuze stuursysteem van Mercedes is verboden vanaf volgend seizoen. Een paar weken geleden leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Zeker niet voor Mercedes GP. Het team met de Zilveren Pijlen leek goed op weg te zijn naar een bijna zekere titel voor 2020. Dual Axis Steering […]

The post Stuursysteem van Mercedes alsnog verboden vanaf 2021 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mojang stelt Minecraft Dungeons uit tot 26 mei

31-03-2020 20:56 Tweakers.net
Minecraft Dungeons komt op 26 mei uit. Dat is ongeveer een maand later dan gepland. Het uitstel heeft te maken met de coronapandemie, zegt ontwikkelaar Mojang. De topdown-dungeoncrawler komt naar de pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PowerToys 0.16.0

31-03-2020 20:53 Tweakers.net
Microsoft heeft een nieuwe versie van PowerToys uitgebracht. De PowerToys zijn een verzameling kleine programma's voor powerusers. Er waren PowerToys voor Windows 95 en Windows XP en niet zo lang geleden is Microsoft ook begonnen met de ontwikkeling van een versie voor Windows 10. Op dit moment zijn er nog maar drie programma's in de verzameling, te weten FancyZones, Windows key shortcut guide en PowerRename, meer staan er op stapel. De releasenotes voor deze versie kunnen hieronder worden gevonden. Release v0.16.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nintendo bundelt Switch-remasters van Super Mario 64, Sunshine

31-03-2020 20:45 Tweakers.net
Nintendo zou van plan zijn om een bundel uit te brengen met remasters van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Intern zou de collectie bekend staan onder de naam Super Mario All-Stars 2.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Apple wil 'iPhone 9' halverwege april presenteren

31-03-2020 20:23 Tweakers.net
Apple zou zijn iPhone 9 op of rond 15 april willen aankondigen. Het toestel zou rond 22 april beschikbaar zijn. Het gaat om de telefoon die wordt gezien als iPhone SE-opvolger. Vermoedelijk is de behuizing vergelijkbaar met die van de iPhone 8.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Remaster van CoD: Modern Warfare 2-campagne komt 30 april naar X

31-03-2020 20:09 Tweakers.net
Activision heeft de remaster van de singleplayercampagne van Call of Duty: Modern Warfare 2 uitgebracht voor de PlayStation 4. Het gaat om een timed exclusive. De campagne is vanaf 30 april beschikbaar voor de pc en Xbox One.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de 10 duurste auto’s van het afgelopen weekend

31-03-2020 20:03 Autoblog.nl

Dankzij redenen die we nu even niet bij de naam zullen noemen, zijn de veilingen tegenwoordig ook even iets anders. Het zijn natuurlijk gewoon enorme evenementen waar een hoop mensen op af komen. Daarom ging men bij RM Sotheby’s onlangs even wat anders te werk. In plaats van een veiling op locatie in Palm Beach, […]

The post Dit zijn de 10 duurste auto’s van het afgelopen weekend appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl