Dit zijn de beste QHD-monitoren

18-04-2018 5:59 Hardware.info
Er is een type monitor dat niet heel veel meer kost dan een standaardmodel, maar wel veel meer werkruimte biedt. Kenners weten ervan, maar omdat ze geen heel herkenbare naam hebben, worden ze vaak gemist door wie op zoek is naar een nieuw, betaalbaar beeldscherm. En betaalbaar zijn deze qhd, of wqhd-monitoren meer dan ooit! Voor dit artikel vergeleken we alle door Hardware.Info geteste modellen om je te vertellen welke de beste is - op het formaat dat jij zoekt, of voor het gebruiksdoel dat jou...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Buick Enspire Concept digitaal gepresenteerd

17-04-2018 22:17 Autoweek.nl
Meer Buick-nieuws vanavond. De Chinese afdeling van het merk heeft na de Velite 6 ook de Enspire gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sega brengt Yakuza 6: The Song of Life uit

17-04-2018 22:00 Tweakers.net
Yakuza 6: The Song of Life is uitgekomen voor de PlayStation 4. De game werd aanvankelijk uitgesteld, maar komt nu toch op de geplande datum uit. Eerder bracht uitgever Sega al een demo uit, die per abuis de volledige versie bleek te zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Buick Velite 6 gepresenteerd

17-04-2018 21:59 Autoweek.nl
Buick heeft in China het doek getrokken van de Velite 6, een splinternieuw model dat zowel als plug-in hybride als EV op de markt verschijnt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo kun je Stranger Things in het echt ervaren

17-04-2018 21:56 Apparata
Op drie verschillende locaties. Wie weleens in Los Angeles, Orlando of Singapore is geweest heeft ongetwijfeld het dure, maar leuke Universal Studios bezocht. De studio’s geven een blikje achter de schermen bij Hollywood-producties en met een aangesloten thema park ben je een hele dag zoet met tal van attracties. Universal heeft bekendgemaakt dat Netflix-serie Stranger […]
Lees het hele artikel op Apparata

Okkazie-battle van de dag: F?nfer versus E-Klasse

17-04-2018 21:46 Autoblog.nl
We hebben een paar prettige youngtimers gevonden op Autotrack. De regels van bijtelling zijn flink strenger geworden in de afgelopen jaren. Los van het feit dat we nooit zo’n fan zijn van meer belasting betalen op auto’s, is dit ergens ook wel goed nieuws. We werden namelijk een beetje moe van al die Foutlanders die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon maakt het gemakkelijker om op Amerikaanse webwinkel te be

17-04-2018 21:41 Tweakers.net
Amazon heeft het gemakkelijker gemaakt voor buitenlanders die via de Amerikaanse versie van de webwinkel producten willen bestellen. Via de mobiele app krijgen zij automatisch de producten te zien die naar het land van bestemming verscheept kunnen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD reageert op Nvidia's GPP: meer fabrikanten komen met aparte

17-04-2018 21:11 Hardware.info
In maart werd bekend dat Nvidia werkt aan een nieuwe variant van het GeForce Partner Program (GPP),?wat naar verluidt exclusiviteit gaat afdwingen. Kyle Bennet van HardOCP zou hier achter zijn gekomen. Later dook een gerucht op dat ASUS zou gaan stoppen met de verkoop van AMD-videokaarten onder zijn eigen merknaam en in plaats daarvan met de naam AREZ op de proppen zou komen, speciaal voor AMD-videokaarten. Vandaag heeft ASUS officieel de AREZ-merknaam aangekondigd voor AMD-videokaarten. AMD he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Instagram-babe pakt digitale pestkoppen aan

17-04-2018 21:03 Apparata
Het gaat niet alle fitte babes voor de wind. Je ziet vaak alleen de lachende buitenkant bij influencers op onder meer Instagram. Ze krijgen echter dagelijks een lading stront over zich heen. Van digitale moraalridders die zich er blijkbaar bij goed voelen om iemand anders te bekritiseren op een vervelende manier. Zo ook Instagrammer Chessie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Alles over de Suzuki Hayabusa, al 19 jaar de allersnelste

17-04-2018 20:50 Autoblog.nl
Lelijk, maar bloedsnel. Sinds 1999 is het officieel de snelste productiemotor en dat levert de Busa een absolute cultstatus op. Vroeger, heel vroeger, was topsnelheid een ding. Voor de Tweede Wereldoorlog waren de pioniers op twee wielen druk bezig elkaar af te troeven met de hoogste snelheid in rechte lijn. In 40 jaar tijd was […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Lamborghini Huracam is de snelste camera ter wereld

17-04-2018 19:59 Autoblog.nl
Zielen stelen op topsnelheid. Yep, @martijngizmo is officieel jaloers. Je kijkt hier namelijk naar het ultieme speeltje om puike actiebeelden mee te schieten. Op dit moment worden auto’s als de Mercedes ML of Porsche Cayenne ingezet voor het opnemen van flitsende achtervolgingsc?nes, maar de ‘Huracam’ (har har) kan actie naar het volgende niveau tillen. Dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Omvang datamisbruik Cambridge Analytica groter dan aanvankelijk

17-04-2018 19:54 Tweakers.net
Cambridge Analytica heeft in zijn pogingen om persoonlijke gegevens van Facebook-gebruikers buit te maken waarschijnlijk meerdere applicaties gebruikt. Ook de omvang lijkt groter te zijn dan gedacht, waarbij het aantal getroffen gebruikers waarschijnlijk groter is dan 89 miljoen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Eerste info over ontwerp Samsung Galaxy S10 bekend

17-04-2018 19:40 Apparata
Hoe gaat het nieuwe toestel eruitzien? We hebben nog maar kortgeleden kennis kunnen maken met de Samsung Galaxy S9, maar de Zuid-Koreanen werken op de achtergrond aan zijn opvolger. Later dit jaar komt er een nieuw vlaggenschip in de vorm van de Galaxy Note 9, maar in 2019 komt de nieuwe Galaxy S10 uit. Uiteraard […]
Lees het hele artikel op Apparata

Macrium Reflect 7.1.3147

17-04-2018 19:20 Tweakers.net
Paramount Software heeft een nieuwe versie van Macrium Reflect uitgebracht. Met dit programma kan een diskimage van een partitie of harde schijf worden gemaakt. Naast de gratis versie zijn er ook betaalde uitvoeringen die verschillende extra's bieden, zoals het kunnen maken van een bestandsback-up of een incrementele back-up, versleuteling en het terugzetten van een back-up naar andere hardware dan waarop hij is gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Modders maken aangepaste versie van Halo Online

17-04-2018 19:14 Tweakers.net
Een groep modders heeft een aangepaste versie gemaakt van de game Halo Online, onder de naam ElDewrito. De remake is, zodra deze is uitgebracht, voornamelijk bedoeld om spelers zelf multiplayersessies te laten hosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Patent van Samsung toont smartphone met notch

17-04-2018 19:00 Hardware.info
Op het Chinese patentbureau SIPO is een patentaanvraag van Samsung gepubliceerd, waarin afbeeldingen worden getoond van een smartphone met een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Daarmee lijkt Samsung in te springen op recente telefoonontwerpen die ge?nspireerd lijken te zijn op de iPhone X. De afbeeldingen op de patentaanvraag laten een toestel zien dat aan de voorkant volledig is bedekt door het scherm, op een uitsparing voor de frontcamera en luidspreker na. De achterkant lijkt enigszi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen is veel en veel te Duits

17-04-2018 18:58 Autoblog.nl
Ve are much tzoe Zjerman. Er waait een frisse wind in Wolfsburg. Na de stoelendans in de hoogste regionen van het concern is het natuurlijk zaak om met nieuw elan uit de startblokken te komen. Dat kan vandaag de dag maar ??n ding betekenen: flink die paarse broeken van het merk aan het werk zetten, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Postbox 6.0.3

17-04-2018 18:50 Tweakers.net
Versie 6.0.3 van Postbox is uitgekomen en inmiddels is er ook al een update met kleine verbeteringen verschenen. Postbox is een e-mailclient voor Windows en macOS, die zijn oorsprong heeft in Mozilla's Thunderbird. Het heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals een gemeenschappelijke inbox voor verschillende e-mailaccounts, quick reply, signatures en het openen van mails in tabs. Daarnaast heeft het een uitgebreide contactmanager en veel zoekmogelijkheden. Sinds versie 6.0.1 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AMD: meer partners komen met nieuwe merknamen voor Radeon-kaarte

17-04-2018 18:35 Tweakers.net
Volgens AMD kondigen zijn partners de komende weken nieuwe merknamen aan, waaronder de Radeon-videokaarten aangeboden gaan worden. Dit lijkt het gevolg te zijn van Nvidia's vermeende programma om bestaande gamemerken exclusief aan GeForce-kaarten te koppelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bulk Crap Uninstaller 4.3.3

17-04-2018 18:34 Tweakers.net
Klocman Software heeft versie 4.3.3 van Bulk Crap Uninstaller uitgebracht. Met dit programma, dat onder een opensourcelicentie wordt uitgebracht, kunnen in een keer diverse programma's en Windows Store-apps van de computer worden verwijderd. Het voert eerst de standaard verwijderprocedure uit en scant vervolgens de computer op overgebleven snelkoppelingen en registersleutels om die ook nog te verwijderen. Na afloop kunnen eventueel ook nog externe programma's zoals CCleaner worden gestart. Ten slotte bevat het een start-upmanager, waarmee programma's die met Windows meestarten, uitgeschakeld kunnen worden. Sinds versie 4.3 zijn de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoriteit Persoonsgegevens gaat in gesprek met KvK over verkoop

17-04-2018 18:13 Tweakers.net
Het verkopen van data door de Kamer van Koophandel aan adverteerders is volgens de Autoriteit Persoonsgegevens mogelijk in strijd met de wet. De Privacywaakhond gaat deze week daarover met de KvK in gesprek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de gelifte Toyota Aygo

17-04-2018 17:46 Autoblog.nl
De A-segmenter rijden voor minder dan 10 ruggen zit er al lang niet meer in. In Gen?ve trok Toyota het doek af van de gelifte Aygo. Toyota begon met de kleine stadsauto in 2005 toen de eerste generatie op de markt verscheen. Zoals de meesten wel zullen weten is de intelligent genaamde kleine hatch een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bandai Namco stelt Nintendo Switch-versie Dark Souls: Remastered

17-04-2018 17:42 Tweakers.net
Uitgever Bandai Namco stelt de Nintendo Switch-versie van Dark Souls: Remastered uit. De game komt niet meer gelijktijdig met de versies voor pc en andere consoles uit op 25 mei, maar zal ergens in de zomer verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ski van het dak van dit luxe hotel in Zwitserland

17-04-2018 17:35 Apparata
Gaaf design! Luxe hotels in Zwitserland, dicht nabij de skiliften, heb je genoeg. Om je als hotelgigant te onderscheiden van de massa moet je met iets unieks komen. Dat lijkt bij dit hotel wel snor te zitten. Dit Zwitserse hotel gaat er komen in Vall?e de Joux. Hoogtepunt van het resort is de ski-afdaling, verwerkt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Asus kondigt officieel Arez-merknaam aan voor AMD-videokaarten

17-04-2018 17:00 Hardware.info
Asus heeft een nieuwe merknaam aangekondigd die het bedrijf gaat gebruiken voor zijn videokaarten met AMD-chips. De Arez-naam komt in plaats van Republic of Gamers, wat nu exclusief voor Nvidia-kaarten wordt gebruikt. De andere namen die Asus aan zijn hardware geeft, zoals Strix, Phoenix, Expedition en Dual worden nog wel gebruikt. De reden dat Asus de RoG-merknaam voor zijn AMD-kaarten laat varen, ligt zeer vermoedelijk aan het Nvidia GeForce Partner Program. Deelname aan dit programma verplic...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus bevestigt AMD Radeon-gpu's onder Arez-merknaam te scharen

17-04-2018 17:00 Tweakers.net
Asus bevestigt dat het AMD Radeon-gpu's onder de merknaam Arez gaat uitbrengen. Afgezien van de andere merknaam zijn er geen verschillen tussen de huidige Radeon-modellen en de videokaarten die onder de Arez-naam verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Ferrari moet Kimi niet als slaafje van Seb gebruiken”

17-04-2018 16:59 Autoblog.nl
Een opvallend bericht dat niet afkomstig is van Jacques Villeneuve. F1-coureur worden voor het team van Ferrari, we durven wel te zeggen dat het voor menig coureur de absolute droom is. Deel uit maken van de historie, het geld, de magie, altijd goede pasta in de bedrijfskantine, op handen gedragen worden door heel Itali? en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Apple komt met abonnementsdienst voor nieuws en magazineartikel

17-04-2018 16:51 Tweakers.net
Apple werkt volgens persbureau Bloomberg aan een betaalde abonnementsdienst voor nieuws-en tijdschriftartikelen. Het bedrijf uit Cupertino zou van plan zijn om de recent overgenomen tijdschriften-app Texture te integreren in Apple News.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SyncBackFree 8.5.43.0

17-04-2018 16:47 Tweakers.net
2Brightsparks heeft een versie 8.5.43.0 uitgebracht van SyncBackFree. Dit programma is de eenvoudigste en daarmee meteen ook de gratis uitvoering van de back-upsoftware die dit bedrijf in de aanbieding heeft. Naast back-ups maken kan SyncBackFree data synchroniseren. Dit kan naar een locatie op dezelfde of een andere schijf, of naar een ander medium, zoals een cd-rw of usb-stick, of naar een ftp-server of zip-archief.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pale Moon 27.9.0

17-04-2018 16:27 Tweakers.net
Versie 27.9 van Pale Moon is uitgekomen. Deze webbrowser is gebaseerd op de broncode van Mozilla Firefox, maar is geoptimaliseerd voor moderne hardware. De Windows-versie van Mozilla Firefox wordt namelijk ontwikkeld met een zo groot mogelijke compatibiliteit in gedachte. Mede door concessies aan oudere hardware is de browser niet zo snel als hij zou kunnen zijn, aldus Pale Moon-maker Moonchild Productions.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel werkt aan systeem om virusscans met gpu uit te voeren

17-04-2018 16:16 Hardware.info
Intel is bezig met de ontwikkeling van een systeem waarmee virusscans niet met de processor, maar de gpu worden uitgevoerd. Dit zou de algehele prestaties van de computer en de accuduur van laptops ten goede moeten komen. Rick Echevarria, hoofd van de beveiligingsafdeling van Intel, vertelt dat in tests de processorbelasting met de techniek is gedaald van 20 tot 2 procent. De techniek, genaamd Threat Detection Technology, komt beschikbaar op Intel-processors uit de 6e, 7e en 8e generatie. Intel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jofel! Amsterdamse taxi’s stoppen met oplichterij

17-04-2018 15:53 Autoblog.nl
Zolang ze maar gewoon goede snuif blijven verkopen… Het leven van een taxi-chauffeur gaat niet over rozen. Eerst moet je al die straten uit je hoofd leren en vervolgens krijg je stank voor dank van de maatschappij. De BPM-teruggaaf op taxi? Keihard afgeschaft door de roverheid. Illegaal bijbeunen tijdens carnaval? Vergeet het maar. Je Tesla […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

2x zo snel internetten op het scherm van een Tesla

17-04-2018 15:43 Apparata
Mocht je hiervan gebruik maken. Het grote infotainmentscherm in een Tesla is een attractie op zichzelf. Naast navigeren en de climate control bedienen kun je er ook op internetten. De Model S stamt uit 2012 en hoewel het systeem al velen malen updates heeft gekregen ging het internetten er nog niet heel soepel op. Tesla […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nintendo voegt lootboxes toe aan mobiele game Animal Crossing: P

17-04-2018 15:34 Tweakers.net
Nintendo heeft een half jaar na de introductie van de mobiele game Animal Crossing: Pocket Camp, lootboxes ge?ntroduceerd. De lootboxes komen in de vorm van zogeheten fortune cookies die willekeurige items bevatten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Meer snelheid voor Red Bull, McLaren en Renault

17-04-2018 15:12 Autoblog.nl
Red Bull, McLaren en Renault krijgen vleugels. Als we de mannen van Renault mogen geloven tenminste. Dit betekent uitstekend nieuws voor topteam Red Bull, die afgelopen weekend een overwinning boekte tijdens de GP van China. De snelheid hadden ze blijkbaar goed te pakken, aangezien het circuit meerdere lange rechte stukken kent. Echter valt er volgens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Interview Karsten Nohl: Niemand hackt een Android-toestel via ee

17-04-2018 14:55 Tweakers.net
Op de Hack in the Box-conferentie presenteerde onderzoeker Karsten Nohl samen met een collega zijn onderzoek naar ontbrekende patches op Android-toestellen. Tweakers sprak met Nohl, die stelt dat een ontbrekende patch niet meteen betekent dat je daadwerkelijk kwetsbaar bent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei: providers komen voorlopig niet met landelijk dekkende 5g

17-04-2018 14:47 Tweakers.net
Providers gaan voorlopig geen landelijk dekkende 5g-netwerken aanleggen. Dat claimt de directeur van Huawei, leverancier van netwerkapparatuur. In Nederland heeft Huawei bijvoorbeeld het netwerk van T-Mobile in beheer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese automarkt opent zich

17-04-2018 14:27 Autoweek.nl
China zet langzaam maar zeker een streep door de wet die bepaalt dat niet-Chinese autofabrikanten die in China auto's willen bouwen en verkopen maximaal 50 procent van de onderneming in handen mogen hebben.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Voetballers willen allemaal een Lambo Urus

17-04-2018 14:24 Autoblog.nl
Goed nieuws voor Lamborghini, slecht nieuws voor de spelers. SUV’s zijn in trek, daar kan je niet omheen. Porsche weet dat al 15 jaar en vervult die klantenwens met de Cayenne. Audi volgde in 2006 met de Q7, terwijl Bentley in 2016 met de Bentayga op de proppen kwam. Alle drie de modellen hebben (enkele) […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Videoland-klantenbestand groeit met 40 procent in eerste drie ma

17-04-2018 14:19 Tweakers.net
Het aantal klanten van de Nederlandse streamingdienst Videoland is in de eerste drie maanden van dit jaar gestegen met 40 procent. Volgens de dienst van RTL hangt deze groei onder meer samen met het aanbieden van een aantal succesvolle series.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Skoda Kamiq voor onthulling

17-04-2018 13:58 Autoweek.nl
Skoda is nu zelf begonnen met het opwarmen voor de lancering van de Kamiq, een speciaal voor de Chinese markt bestemde cross-over die niet naar ons deel van de wereld komt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi onthult op 25 april Mi 6X

17-04-2018 13:37 Hardware.info
Xiaomi heeft aangekondigd dat het bedrijf om 25 april een conferentie houdt waarin het zijn nieuwe Mi 6X-smartphone onthult. Het toestel moet dienen als de opvolger van de Mi 5X of Mi A1, zoals hij buiten China heet. De aankondiging toont aan dat het toestel over twee camera's aan de achterkant beschikt, met een resolutie van 20 megapixels. Dit komt overeen met eerdere geruchten, die ook dergelijke specificaties suggereren. Volgens diezelfde geruchten is de telefoon uitgerust met een 5,99"-sche...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De huidige stand van zaken met Android Oreo

17-04-2018 13:32 Apparata
Vorig jaar waren de cijfers niet heel indrukwekkend te noemen. Hoe zit dat nu? Terwijl Google ondertussen hard werkt aan Android 9, hebben in de tussentijd steeds meer smartphonefabrikanten Android 8 Oreo uitgerold. Dit is te zien aan de cijfers. In februari stond Oreo nog op slechts 1,1 procent van alle Android-apparaten. Vorig jaar oktober […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe Ford Focus ST gesnapt

17-04-2018 13:10 Autoweek.nl
De vierde generatie Focus heeft zich pas net aan de wereld laten zien of de gemoederen worden indirect al opgewarmd voor de komst van de nieuwe subtopper: de ST!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Volkswagen Touareg is best prijzig

17-04-2018 12:47 Autoblog.nl
Voil?! Hier zijn de Nederlandse prijzen van de nieuwe Volkswagen Touareg. Alle ins en outs heeft Mr. Karssen al met je doorgenomen, dus dat hoeft niet meer. Voor degene die interesse heeft en de prijs wil weten: reken op minimaal 79.750 euro. Is dat duurder? Zoals bij bijna iedere modelgeneratie, neemt de vanafprijs toe. Zo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel-documentatie bevestigt komst Coffee Lake-octacore voor des

17-04-2018 12:36 Tweakers.net
In technische documenten die op de website van Intel staan, wordt een Coffee Lake-cpu genoemd met acht cores. Er gaan al langere tijd geruchten over de komst van een octacore, die samen met de Z390-chipset in de tweede helft van dit jaar zou uitkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pininfarina nu ook autofabrikant

17-04-2018 12:17 Autoweek.nl
Designhuis Pininfarina gaat voortaan ook auto's ontwikkelen en produceren. Dat maakt de Indiase eigenaar Mahindra & Mahindra bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit kost de Volkswagen Touareg

17-04-2018 12:10 Autoweek.nl
Eind vorige maand maakte de wereld kennis met de volledig nieuwe Touareg. Volkswagen pakt snel door en laat vandaag weten welke prijzen het voor zijn nieuwe SUV vraagt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Russische Telegram-blokkade leidt tot niet-werkende Google- en

17-04-2018 12:06 Tweakers.net
Rusland is maandag begonnen met het blokkeren van de chatapp Telegram en deze blokkade blijkt ook gevolgen te hebben voor verschillende online diensten van Google en Amazon. Gebruikers maken melding van bijvoorbeeld online games en apps die niet meer werken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cool! Levensgrote 911 Turbo van Lego

17-04-2018 11:57 Autoblog.nl
Niet nieuw, wel bijzonder! Een samenwerking met de Deense fabrikant van gekleurde steentjes is geen nieuw idee. Zo toonde Toyota een maand geleden deze Camry, waar 500.000 Lego-blokjes voor nodig waren. Ook Renault sloeg de handen ineen met de Denen: zij maakten een replica van de F1 2017-bolide. Maar liefst 600.000 steentjes waren daarvoor nodig! […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze slimme functie komt met Android P

17-04-2018 11:46 Apparata
Android komt met een oplossing voor een kleine ‘ergernis’. Het leven makkelijker maken. Het kan door kleine tweakjes in het leven. Android P gaat Bluetooth-gebruikers op weg helpen. Je herkent het vast wel. Je Bluetooth headset maakt verbinding met je smartphone en als een soort DJ ga je vervolgens met de volume aan de slag […]
Lees het hele artikel op Apparata

Uitstel grote Windows-update kwam door risico op blue screens of

17-04-2018 11:36 Tweakers.net
Microsoft bracht de Redstone 4-update voor Windows 10 vorige week niet uit vanwege een bug die blue screens of death kon veroorzaken. In plaats van een cumulatieve update heeft Microsoft een nieuwe build ontwikkeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Heeft GM in Zuid-Korea nog kans van slagen?

17-04-2018 11:35 Autoweek.nl
Er verzamelen zich steeds meer donkere wolken boven de verlieslijdende tak van General Motors in Zuid-Korea. Na de sluiting van ??n van de vier fabrieken in het werelddeel lijkt het hek van de dam te zijn, want nu wordt er zelfs gesproken over een eventueel faillissement. Is de zaak nog te redden?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Proximus pleegt wellicht strafbaar feit door voipgesprekken te

17-04-2018 11:25 Tweakers.net
De Belgische Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft gezegd dat de Belgische provider Proximus misschien de strafwet overtreedt door voipgesprekken van zijn klanten te beluisteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz A-klasse Sedan naar Auto China

17-04-2018 11:19 Autoweek.nl
Mercedes-Benz meldt dat het tijdens Auto China in Peking het doek trekt van de A-klasse Sedan. Die nieuwe variant krijgt op de Chinese beursvloer een plekje naast de Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Exclusief voor Tweakers: ga met 20 procent korting naar de TNW C

17-04-2018 11:18 Tweakers.net
De nieuwste innovaties, de slimste start-ups en nog veel meer: dat vind je op de TNW Conference, dat op 24 en 25 mei in Amsterdam wordt gehouden. Wil je de diepte in over onderwerpen als blockchain, ai, marketing en designthinking, dan is dit evenement jou op het lijf geschreven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung en Compaan onthullen Connect tablet voor actieve seniore

17-04-2018 11:15 Hardware.info
Samsung en scale-up Compaan lanceren vandaag Compaan Connect, een tablet voor actieve senioren die een steuntje in de rug waarderen bij het gebruik van technologie. Via de speciale Compaan app-store downloaden gebruikers goedgekeurde apps van derden, terwijl zij met vragen 365 dagen per jaar terecht kunnen bij de telefonische helpdesk van Compaan. Ook maken de herkenbare knoppen op de Compaan Connect de bediening makkelijker. Met functies als medicijnen-herinnering en een ‘goedemorgen-melding’ b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft introduceert iot-platform met eigen Linux-kernel en ch

17-04-2018 11:13 Tweakers.net
Microsoft introduceert Azure Sphere, dat bestaat uit een goedkope, door Microsoft aangepaste MediaTek-chip, een besturingssysteem op basis van een Linux-kernel en beveiliging door onder andere software-updates.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW X3 volgens AC Schnitzer

17-04-2018 11:05 Autoweek.nl
De Duitse tuner AC Schnitzer heeft zich op subtiele wijze uitgeleefd op de BMW X3. De SUV ondergaat op zowel optisch als technisch vlak enige wijzigingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl