OnePlus 6 OxygenOS 9.0.2 / 6T OxygenOS 9.0.5

14-11-2018 14:28 Tweakers.net
OnePlus heeft updates vrijgegeven van OxygenOS voor zijn OnePlus 6- en OnePlus 6T-smartphones met 9.0.2 en 9.0.5 als versienummers. Deze smartphones hebben een Snapdragon 845-soc, 6 of 8GB werkgeheugen en 64, 128 of 256GB opslagruimte aan boord met een 6,28"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6 en een 6,41"-amoledscherm met inkeping voor de OnePlus 6T. Met deze nieuwe versies worden weer verschillende verbeteringen doorgevoerd en bugs geplet. OnePlus 6T - 9.0.5 System
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 5(T) OxygenOS 5.1.7

14-11-2018 14:28 Tweakers.net
OnePlus heeft voor zijn OnePlus 5- en OnePlus 5T-smartphones een update vrijgegeven van OxygenOS, met 5.1.7 als versienummer. Deze smartphones hebben een Snapdragon 835-soc, 6 of 8GB werkgeheugen en 64 of 128GB opslagruimte aan boord met een 5,5"-amoledscherm voor de OnePlus 5 en een 6"-amoledscherm voor de OnePlus 5T. Met versie 5.1.7 worden weer verschillende verbeteringen doorgevoerd en bugs geplet. Hot fix
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Asus RT-AX88U 3.0.0.4.384.4736

14-11-2018 14:27 Tweakers.net
Asus heeft nieuwe firmware voor de RT-AX88U beschikbaar gesteld. Deze dualbandrouter kan clients zowel bedraad als draadloos van netwerktoegang voorzien op basis van 802.11ax met vier antennes. Verder zijn twee usb-3.1-poorten aanwezig, zodat een printer of externe opslag over het netwerk kan worden gedeeld. De nieuwe firmware heeft versienummer 3.0.0.4.384.4736 en de download is iets meer dan 64MB groot. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: ASUS RT-AX88U Firmware version 3.0.0.4.384.4736
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kali Linux 2018.4

14-11-2018 14:26 Tweakers.net
Kali Linux is een penetration testing suite en maakt op de achtergrond gebruik van Debian. Het kan draaien als een live image, maar kan natuurlijk ook gewoon ge?nstalleerd worden op aanwezige opslagmedia. Het wordt geleverd met een uitgebreide verzameling applicaties, zoals Armitage, nmap, Wireshark, John the Ripper, Aircrack-ng en Burp Suite. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars bij Offensive Security hebben enkele dagen geleden versie 2018.4 van Kali Linux vrijgegeven met de volgende aankondiging: Kali Linux 2018.4 Release Welcome to our fourth and final release of 2018, Kali Linux 2018.4, which is available for immediate download. This release brings our kernel up to version 4.18.10, fixes numerous bugs, includes many updated packages, and a very experimental 64-bit Raspberry Pi 3 image. New Tools and Tool Upgrades We have only added one new tool to the distribution in this release cycle but it?s a great one. Wireguard is a powerful and easy to configure VPN solution that el
Lees het hele artikel op Tweakers.net

THQ Nordic koopt ontwikkelaars van Wreckfest en Goat Simulator

14-11-2018 14:24 Tweakers.net
THQ Nordic neemt de ontwikkelstudio's Bugbear Entertainment en Coffee Stain over. Eerstgenoemde is de maker van demolition-derbygame Wreckfest en de andere is de ontwikkelaar van Goat Simulator.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hisense brengt als medeoprichter van Qled Alliance ook oled-tv u

14-11-2018 13:59 Tweakers.net
De Chinese elektronicafabrikant Hisense heeft in Australi? een oled-tv uitgebracht. Eerder dit jaar maakte het bedrijf al bekend dat het een oled-tv op de markt zou gaan brengen. Dat is opvallend, omdat Hisense samen met Samsung en TCL deel uitmaakt van de Qled Alliance.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] Nieuwe high-end workstation-moederborden bij Gigabyte

14-11-2018 13:36 Hardware.info
Gigabyte heeft twee nieuwe workstation-moederborden klaar liggen, namelijk de X299-WU8 en de?C246-WU4. Ze zijn respectievelijk bedoeld voor de Extreme Edition-processors en voor de Coffee Lake Xeon-chips die een aantal maanden geleden werden ge?ntroduceerd. De X299-WU8 is, zoals de naam al doet vermoeden, een bord met een LGA 2066-socket en heeft het CEB-formaat. Deze processors hebben 44 of 26 pcie-lanes, samen met quad-channel ddr4-ondersteuning. Op het moederbord zelf zien we een vrm met een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Origineel: Bitcoin als Sinterklaas of kerstcadeau

14-11-2018 13:35 Apparata
Vergeet luchtjes, een waardebon of een nieuwe game. Crypto’s weggeven is pas origineel. Zelf cryptobezitter en je vindt het lastig om een ander te overtuigen? Een kennis, vriend of familielid introduceren in de wereld van cryptocurrency is perfect door zelf iets weg te geven. Je kunt zelf een wallet voor iemand maken en Bitcoin op […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia brengt GeForce-driver uit met raytracingondersteuning voo

14-11-2018 13:29 Tweakers.net
Nvidia heeft een driver uitgebracht die raytracingondersteuning voor Battlefield V toevoegt. Om daar gebruik van te maken is een GeForce RTX-videokaart nodig. Ook moet EA de game nog van de benodigde update voorzien om raytracing in te schakelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford geeft nieuwe Bronco kleinere broer

14-11-2018 13:23 Autoweek.nl
Website Off-road.com heeft een foto op weten te duikelen die in oktober gemaakt zou zijn tijdens een dealerbijeenkomst in Las Vegas. Tijdens een diapresentatie liet Ford een nieuwe, tot op heden nog onbekende SUV zien. Het gaat om de auto die op de drie schermen is te zien. De auto die hier in beeld is […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Roesten auto’s tegenwoordig nog? Nou en of!

14-11-2018 13:14 Autoblog.nl
Zo goed zijn moderne auto’s bestand tegen roest. Auto’s worden steeds beter. Althans, dat zou een logische aanname moeten zijn. Met de kennis van tegenwoordig moeten fabrikanten toch in staat zijn om perfecte auto’s te maken? We weten vanuit allerlei betrouwbaarheids-onderzoeken dat dat zeker geen gegeven is. Integendeel, omdat auto’s telkens complexer worden, gaat dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW Group boerde goed in oktober

14-11-2018 12:58 Autoweek.nl
De BMW Group heeft in oktober wereldwijd 200.833 auto's verkocht. Dat is 1,7 procent meer dan in diezelfde maand vorig jaar. De totale jaarverkoop staat tot nu toe op 2.035.695 stuks, 1,3 procent meer dan in de eerste tien maanden van 2017 aan de man werden gebracht. In Europa vonden in oktober 88.277 producten van […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bepaal de nominaties voor de Tweakers Awards 2018/2019

14-11-2018 12:48 Tweakers.net
Begin volgend jaar worden weer de Tweakers Awards uitgereikt. Voordat we kunnen beginnen met stemmen, moeten we de nominatielijsten op orde krijgen. Dit jaar mogen jullie als eerste nomineren. De redactie kijkt achteraf naar de lijsten en doet eventueel aanvullingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie slingert trouwstoet op de bon in Dordrecht

14-11-2018 12:32 Autoblog.nl
Feestje liep uit de hand. Op de weg Het is de mooiste dag uit je leven. De dag dat je gaat trouwen. Althans, dat clich? gaat nog wel eens rond. Dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Niets is namelijk prettiger om te weten dat je nooit meer het bed met een ander persoon zal delen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Ferrari krijgt nieuwe wielen en meer

14-11-2018 12:04 Autoblog.nl
Stomme woordspeling is stom. Deze Ferrari niet. De nieuwe Ferrari Portofino is een hit. Zo liet waarde collega @RubenPriest in dit artikel weten dat de auto zelfs in Nederland kan rekenen op voldoende aandacht. Zijn verslag is slechts de helft van het verhaal, want naar het schijnt is er een lange wachtrij voor degenen die […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SuperTuxKart test online multiplayer

14-11-2018 11:58 Tweakers.net
Opensourcegame SuperTuxKart krijgt online multiplayer. De ontwikkelaars zijn begonnen met een alfatest van de functie en vragen mensen om deel te nemen. Er zijn ruim twintig servers beschikbaar, die door vrijwilligers worden gehost.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chery Tiggo 5X onder het mes

14-11-2018 11:47 Autoweek.nl
Chery heeft met zijn Tiggo-modellijn een hele rits cross-overs en SUV in zijn leveringsgamma. De Tiggo 5 is een in 2013 op de markt gebrachte cross-over, die overigens als DR6 in Itali? aan de man wordt gebracht, die in 2017 gezelschap kreeg van de Tiggo 5X (foto 3). De Tiggo 5X is gepositioneerd als een […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitcoin Cash-forks ontketenen oorlog in cryptowereld

14-11-2018 11:32 Apparata
Het gaat er weer gezellig aan toe in het Bitcoin-wereldje. Maak kennis met Craig Wright, ook wel bekend als Faketoshi. De reden laat zich raden: hij claimt dat hij Bitcoin-bedenker Satoshi Nakamoto is, maar niemand gelooft hem. Wright komt binnenkort met een hard fork van Bitcoin Cash, genaamd Bitcoin SV (Satoshi’s Vision) en dat zorgt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Cosmo-smartphone krijgt fysiek toetsenbord, tweede scherm en Lin

14-11-2018 11:19 Tweakers.net
Planet Computers, dat eerder de Gemini-pda uitbracht, heeft via crowdfunding geld opgehaald om een nieuw model te maken. De Cosmo Communicator is een 6"-smartphone met een 2"-scherm aan de buitenkant en een fysiek toetsenbord.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Offici?le specificaties voor RX 590 lekken uit - 12% meer voor $

14-11-2018 11:14 Hardware.info
Dat AMD bezig lijkt te zijn met een RX 590 was al lang duidelijk. Er zijn al meerdere geruchten en gelekte kaarten van add-in-board-partners. Deze kaart moet een refresh worden van de RX 580, en wordt waarschijnlijk gebakken op 12 nanometer. Volgens een eerder gerucht zou deze morgen aangekondigd worden, maar we hebben nog geen officieel nieuws van AMD. Nu heeft Videocardz naar eigen zeggen offici?le slides van AMD te pakken gekregen, met daarop gedetailleerde informatie over de prestaties. De...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Buttercup 1.11.0

14-11-2018 11:12 Tweakers.net
Voor de veiligheid is het beter om verschillende wachtwoorden te gebruiken, zodat als een bepaalde service wachtwoorden laat uitlekken, niet al je andere accounts met hetzelfde wachtwoord toegankelijk zijn. Voor het bijhouden van al deze verschillende wachtwoorden zijn wachtwoordmanagers een uitkomst. Buttercup is er een van, en is beschikbaar als webapplicatie en als app op verschillende platforms, zoals Android, iOS, Linux, macOS en Windows. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars hebben versie 1.11.0 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 1.11.0 This release includes the following fixes and improvements:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TP-Link Omada Cloud Controller OC200 1.0.3

14-11-2018 11:10 Tweakers.net
TP-Link heeft voor de Omada Cloud Controller OC200 nieuwe firmware uitgebracht met 1.0.3 als versienummer. Met deze controller kun je de verschillende accesspoints uit de Omada-serie van TP-Link aansturen en een gastnetwerk opzetten met verschillende loginopties, zoals op basis van Facebook, sms of vouchers. De lijst met veranderingen voor versie 1.0.3 ziet er als volgt uit: New Feature/Enhancement:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DBeaver 5.2.4

14-11-2018 11:09 Tweakers.net
DBeaver is een tool om databases te beheren. Het kan onder andere queries uitvoeren, data tonen, filteren en bewerken. Ondersteuning voor de bekende databases, zoals MySQL, Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, Firebird en SQLite, is aanwezig. Het is verkrijgbaar in een ce- en ee-smaak, waarbij de eerste zonder kosten als open source te gebruiken is. De enterprise-smaak voegt ondersteuning van verschillende nosql-databases toe, zoals MongoDB, Apache Cassandra en Apache Hive, en bevat verder extra plug-ins en jdbc-drivers. De ontwikkelaars hebben versie 5.2.4 uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 5.2.4
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AVM Fritz!Box 7581 152.07.01

14-11-2018 11:08 Tweakers.net
AVM heeft nieuwe firmware uitgebracht voor zijn AVM FRITZ!Box 7581. De 7581 is een dsl/vdsl-modem, gigabitrouter, accesspoint tot en met 802.11ac en dect-basestation voor maximaal zes handsets in een. Verder beschikt het apparaat over twee usb 3.0-aansluitingen, waarmee een printer of externe opslagcapaciteit op het netwerk kan worden gedeeld. Terugkeren naar de oorspronkelijke firmware is altijd mogelijk; zorg dus voor een back-up. Bijwerken van de firmware kan vanuit de gebruikersinterface zelf, maar los downloaden kan ook. De nieuwe firmware bevat Fritz!OS 7.01 en brengt de volgende verbeteringen. New Features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PowerDNS Recursor 4.1.7

14-11-2018 11:06 Tweakers.net
PowerDNS is een dns-server met een database als backend, waardoor het beheer van een groot aantal dns-entries op een gemakkelijke manier kan plaatsvinden. De ontwikkelaars hebben eerder besloten om de twee delen waaruit PowerDNS bestaat, een recursor en een authoritative nameserver, apart uit te geven, waardoor sneller en gerichter een nieuwe versie kan worden uitgebracht, aldus de ontwikkelaars. Als je een dns-look-up uitvoert, begint een recursor in eerste instantie met het stellen van de look-upvraag aan een dns-rootserver. Deze kan dan doorverwijzen naar andere servers, vanaf waar weer doorverwezen kan worden naar andere servers enzovoort, totdat uiteindelijk een server is bereikt die het antwoord weet of weet dat de look-up niet mogelijk is. Van dit laatste kan sprake zijn als de naam niet bestaat of de servers niet reageren. Het proces van het langslopen van verschillende authoritative servers heet recursie. De ontwikkelaars hebben PowerDNS Recursor 4.1.7 uitgebracht. De veranderingen in deze uitgave zi
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PowerDNS Authoritative Server 4.1.5 / 4.0.6

14-11-2018 11:04 Tweakers.net
PowerDNS is een dns-server met een database als backend, waardoor het beheer van een groot aantal dns-entries op een gemakkelijke manier kan plaatsvinden. De ontwikkelaars hebben eerder besloten om de twee delen waaruit PowerDNS bestaat, een recursor en een authoritative nameserver, apart uit te geven, zodat ze sneller en gerichter een nieuwe versie kunnen uitbrengen, aldus de ontwikkelaars. De authoritative nameserver zal alleen antwoorden op een dns-look-up als hij betrekking heeft op de domeinen waarvoor hij verantwoordelijk is. De ontwikkelaars hebben PowerDNS Authoritative Server 4.1.5 en 4.0.6 uitgebracht. De veranderingen van deze uitgaven zien er als volgt uit: Authoritative Server 4.1.5 This release fixes the following security advisories:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MariaDB 10.2.19

14-11-2018 11:01 Tweakers.net
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL, nadat dit in 2009-2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versie 10.2.19 uitgebracht. De eerste stable uit de 10.2.x-tak stamt uit mei 2017 en heeft voor vijf jaar ondersteuning meegekregen. De beknopte aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit: MariaDB 10.2.19 Release Notes MariaDB 10.2 is the previous stable series of MariaDB. It is an evolution of MariaDB 10.1 with several entirely new features not found anywhere else and with backported and reimplemented features from MySQL 5.6 and 5.7. MariaDB 10.2.19 will be a Stable (GA) release. Thanks, and enjoy MariaDB! Notable Changes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Visual Studio Code 1.29

14-11-2018 11:00 Tweakers.net
Visual Studio Code is een opensourcecode-editor met ondersteuning voor IntelliSense, debugging, Git en code snippets. Ondersteuning voor de gangbare script- en programmeertalen is aanwezig en het kan daarnaast via extensies uitgebreid worden. Microsoft heeft versie 1.29 uitgebracht. De bijbehorende lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit: October 2018 (version 1.29) Welcome to the October 2018 release of Visual Studio Code. There are a number of significant updates in this version that we hope you will like, some of the key highlights include:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Brave 0.56.12

14-11-2018 10:59 Tweakers.net
Brave is een webbrowser die is gebaseerd op Chromium. Aan het roer van de onderneming achter Brave staat Brendan Eich, de bedenker van JavaScript en een van de oprichters van Mozilla. Brave richt zich op het verbeteren van de online veiligheid en biedt een alternatief systeem voor het financieel ondersteunen van contentaanbieders. Het idee daarachter is dat reclame vaak de grootste inkomstenbron van een website is, maar dat veel mensen vanwege opdringerige reclames adblockers gebruiken en websites inkomsten mislopen. De ontwikkelaars hebben Brave 0.56.12 voor desktops uitgebracht met de volgende veranderingen: Version 0.56.12
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kimi Raikkonen heeft schurfthekel aan al dat reizen

14-11-2018 10:55 Autoblog.nl
De veteraan in de Formule 1 is niet anders gewend dat jaar in jaar uit in het vliegtuig te zitten. Jonkies als Max Verstappen en Stoffel Vandoorne zijn nog maar net begonnen aan het Formule 1-avontuur. Oude rotten als Kimi Raikkonen draaien al even mee, maar vinden zeker niet elk aspect aan de F1 leuk. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei werkt aan augmentedrealitybril

14-11-2018 10:54 Tweakers.net
Huawei werkt aan een augmentedreailitybril, maar de ceo van het bedrijf zegt dat het op zijn minst een of twee jaar zal duren voordat de bril geschikt is om op de markt te worden gebracht. De bril is bedoeld om in combinatie met een smartphone te worden gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse supercomputer bevat AMD Epyc 'Rome'-processors met 64 cor

14-11-2018 10:36 Tweakers.net
De Hawk-supercomputer van het High-Performance Computing Center van de universiteit van Stuttgart maakt gebruik van AMD Epyc-cpu's met 64 cores op een snelheid van 2,35GHz. Het lijkt te gaan om de Epyc 2-processors die op 7nm worden gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit Chinese toestel geeft iPhone XS en Galaxy S9 het nakijken

14-11-2018 10:21 Apparata
Je zou verwachten dat de volgende innovatie op het gebied van smartphones uit de koker van Apple of Samsung komt, maar niets blijkt minder waar. Doorgaans worden nieuwe features in smartphoneland pas echt breed overgenomen als Apple of Samsung ze toepast. Wat ons betreft kijken we nu met z’n allen naar Nubia, want dit Chinese […]
Lees het hele artikel op Apparata

Chevrolet Colorado ZR2 klaar voor woestijnfestijn

14-11-2018 10:16 Autoweek.nl
De Los Angeles Auto Show was vorig jaar het podium waarop Chevrolet de Colorado ZR2 tilde, een extra offroadf?hige uitvoering van Chevy's kleinste pickup. Vandaag presenteert Chevrolet een hele rits samen met de bedrijven Multimatic en Hall Racing ontwikkelde onderdelen waarmee die Colorado ZR2 n?g een tandje extremer wordt. Zo maakt de Colorado ZR2 kennis […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Http/3 gaat Googles http-over-quic in plaats van tcp gebruiken

14-11-2018 9:58 Tweakers.net
De Internet Engineering Task Force heeft Googles http-over-quic gekozen als netwerkprotocol voor http/3, de opvolger van het huidige http/2. Daarmee wordt de komende http-versie niet op tcp gebaseerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung introduceert Exynos 9820-soc die vermoedelijk in Galaxy

14-11-2018 9:49 Tweakers.net
Samsung heeft zijn volgende high-end soc voor smartphones gepresenteerd. De Exynos 9820 bestaat net als de Kirin 980 van concurrent Huawei uit drie clusters. Hij heeft met die soc ook de Mali G76-gpu gemeen, maar Samsung gebruikt een variant met meer cores.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

11 keer ‘dikke’ Volkswagen Golf op Nederlands kenteken

14-11-2018 9:38 Autoblog.nl
Wat een pareltjes. Te veel Need for Speed Underground spelen is niet goed voor de gezondheid, dat blijkt maar weer. De Volkswagen Golf is bij uitstek een populaire auto die wordt gekozen als pimpmobiel. LED-jes in de koplampen, een bumpertje van eBay scoren, velgen van Alibaba of booskijkers van de Halfords. Je kunt het zo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nvidia doet Quadro RTX 4000 uit de doeken: workstation-versie va

14-11-2018 9:17 Hardware.info
Nvidia lanceerde een aantal maanden geleden de nieuwe Turing-architectuur samen met drie nieuwe Quadro's. Nu introduceert Nvidia een nieuw lid van de familie, de Quadro RTX 4000. De nieuwe professionele videokaart maakt gebruik van dezelfde gpu (TU106) als de RTX 2070, zo vertelde Nvidia op het jaarlijkse Autodesk University Conference in Las Vegas. Dat betekent dat de kaart 2304 CUDA-cores heeft, en 6 'GigaRays per seconde' en 26 RT-cores wat de real-time raytracingmogelijkheden betreft. Er zi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus RoG Phone review: exceptioneel spelplezier

14-11-2018 9:00 Hardware.info
De RoG Phone is als het aan Asus ligt de ultieme gaming smartphone. Het toestel, vanaf vandaag te koop in de Benelux, beschikt daartoe over een speciale 'speed-binned' Snapdragon-soc met overbemeten koelsysteem, agressieve styling met RGB, en een ruim ecosysteem aan accessoires gericht op gaming. Is dat voldoende om te domineren? Het submerk Republic of Gamers kennen we van interne componenten als videokaarten en moederborden, maar Asus timmert de laatste jaren ook hard aan de weg als het op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Duitsland investeert 1 miljard euro in Duitse en Europese accupr

14-11-2018 8:47 Tweakers.net
De Duitse overheid heeft 1 miljard euro gereserveerd om de grootschalige productie van accucellen in Duitsland en Europa te ondersteunen. Het is de bedoeling dat de Duitse auto-industrie hierdoor minder afhankelijk wordt van Aziatische accuproducenten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitrol Windows 10 Oktober Update pas halverwege november hervat

14-11-2018 8:45 Apparata
Microsoft is weer voorzichtig begonnen met de uitrol de Windows 10 Oktober Update, en dat werd wel weer eens tijd. Het is immers alweer half november en als je het over een Oktober Update hebt, dan hoor je je zaken gewoon voor elkaar te hebben in oktober. Dat bleek onlangs niet het geval, want wie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Spotify geeft zijn Apple Watch app vrij

14-11-2018 8:20 Hardware.info
Spotify heeft zijn Apple Watch app officieel vrijgegeven. En hoewel de muziekstreaming dienst eerder deze maand al is gestart met het testen, maakt de app het niet mogelijk om muziek te syncen voor offline afspelen. Daarentegen kun je met deze eerste Spotify-versie muziek afspelen op de Watch, als ook regelen hoe muziek wordt afgespeeld op compatibele Spotify Connect apparaten. Daarnaast zijn ook een aantal complicaties voor het horloge toegevoegd. The Verge kreeg de gelegenheid tot een vroege...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ziggo Go-app voor Android TV en Fire TV komt binnenkort uit

14-11-2018 8:17 Tweakers.net
Ziggo heeft een aantal gebruikers gevraagd om mee te doen met een nieuwe testronde van de Ziggo Go-app. Het betreft de app voor Android TV en Fire TV. Volgens het bedrijf wordt de app hiervoor binnenkort ge?ntroduceerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Land Rover warmt op voor Range Rover Evoque

14-11-2018 8:04 Autoweek.nl
Land Rover laat een reeks afbeeldingen zien waarop we de lijnen van de nieuwe Range Rover Evoque al kunnen zien. Vrijwel letterlijk zelfs. De fabrikant heeft namelijk 'draadmodellen' van de nieuwe SUV neergezet op diverse locaties in het Engelse Kensington en Chelsea. Land Rover meldt daarbij dat de in 2011 gepresenteerde huidige Evoque op 22 […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Essential Phone brengt afneembare 3,5mm-jack voor PH-1 uit voor

14-11-2018 8:00 Tweakers.net
Essential heeft de Audio Adapter HD uitgebracht in de Verenigde Staten en Canada. Dit betreft een afneembare 3,5mm-aansluiting voor de eerste smartphone van Essential, de PH-1. Die kwam vorig jaar uit, waarbij de 3,5mm-aansluiting ontbrak. De adapter kost 149 dollar
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: nieuwe informatie over de Aston Martin DBX

14-11-2018 7:46 Autoblog.nl
Het real life testprogramma is begonnen. Nog even en dan kunnen we officieel kennis maken met de Aston Martin DBX, de eerste SUV van het Britse merk. Aston Martin heeft bekendgemaakt gemaakt begonnen te zijn met een intensief testprogramma. Het zal ??n van de laatste testprogramma’s zijn voor de onthulling van het productiemodel. Verder laten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz prijst nieuwe dieselhybride

14-11-2018 7:44 Autoweek.nl
In oktober gaf Mercedes-Benz meer informatie vrij over de eerder aangekondigde nieuwe plug-in smaken waarin de E-klasse beschikbaar komt. Het merk liet weten dat de E 300e, alleen beschikbaar voor de E-klasse Limousine, over een 211 pk en 250 Nm sterke viercilinder beschikt die bijval krijgt van een 122 pk sterke elektromodule. Daarnaast komen zowel […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

InWin introduceert de 103 - nieuwe minimalistische mid-tower met

14-11-2018 7:44 Hardware.info
Bij InWin loopt het storm de afgelopen tijd; het bedrijf introduceert het ene product na de andere. Het kwam onder andere met nieuwe voedingen, een behuizing bekleed met leds aan de voorkant en een erg slim ingedeeld itx-kastje die wij een review gaven. Nu introduceert de behuizingmaker een nieuwe kast met nummers in de naam, de 103. Het is een mid-tower geworden met plek voor atx-, micro-atx- en mini-itx-moederborden, en hij heeft een witte en een zwarte variant. Het zijpaneel is van getemperd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi RS7 Sportback van dichtbij

14-11-2018 7:29 Autoweek.nl
Het leveringsgamma van de huidige generatie van de? Audi A7 Sportback wordt op termijn natuurlijk aangevuld met sportieve S- en RS-versies. Het is de RS7 die vandaag wederom in de kijker loopt. De ingepakte A7 verraadt zijn ware aard niet alleen met zijn stickerweg, de kleinere bodemvrijheid en zijn forse lichtmetalen wielen. De auto heeft […]
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Homekit beschikbaar voor Netatmo’s Slimme Binnencamera

14-11-2018 7:05 Hardware.info
Netatmo heeft aangekondigd dat zijn Slimme Binnencamera nu geschikt is voor Apple HomeKit. Deze update zal vanaf nu geleidelijk uitgerold worden voor alle Slimme Binnencamera’s van Netatmo. Met de automatische firmware-update kun je vanaf nu rechtstreeks via de stemassistent Siri jouw smart home-apparaten bedienen en ze samen laten werken. Dit geldt voor alle Slimme Binnencamera’s, inclusief camera's die eerder al zijn aangeschaft. Met gezichtsherkenningstechnologie kan de Slimme Binnencamera g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Teufel belooft robuuste en waterdichte draadloze luidspreker met

14-11-2018 6:30 Hardware.info
Teufel presenteert met zijn Rockster Go een Bluetooth-luidspreker die probleemloos in een schoudertas of rugzak moet passen. Het model is met 700 gram relatief licht, maar moet desondanks uitgesproken robuust zijn, zo stelt de maker. De met rubber beklede behuizing moet schokken absorberen, terwijl de Go daarnaast waterdicht is volgens de IPX7-norm. De twee fullrange drivers en een aanvullend passief basmembraan moeten ervoor zorgen dat de speaker een krachtig geluid kan leveren, waarbij de apt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vijftien Turing-kaarten - Custom kaarten van fabrikanten getest

14-11-2018 6:00 Tweakers.net
Bij de introductie van Nvidia's Turing-kaarten hebben we enkel de 2080-Founders Editions van Nvidia zelf getest. Intussen hebben we ook van fabrikanten kaarten ontvangen en getest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koop ??n van deze 3 helden van het witte doek

13-11-2018 22:02 Autoblog.nl
Voor de liefhebber. Wereldwijd zijn er miljoenen, zo niet miljarden autoliefhebbers. Toch zijn er weinig ?cht goede films waarin auto’s een centrale rol spelen. In de afgelopen jaren heeft eigenlijk alleen Baby Driver op dit gebied kunnen imponeren. De Fast & Furious-franchise is inmiddels aardig uitgekauwd, maar desondanks brengen de films keer op keer nog […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MSI komt met kleine GeForce RTX 2070 Aero ITX-videokaart

13-11-2018 21:15 Tweakers.net
MSI gaat een compacte RTX 2070-videokaart uitbrengen. Dat blijkt uit een foto die door online is gezet. Het gaat om een model in de Aero ITX-serie, zonder overklok. Ook ontbreekt de VirtualLink-aansluiting.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia GeForce GTX 1060 met gddr5x gebruikt zelfde GP104-gpu als

13-11-2018 21:05 Tweakers.net
De nieuwe GeForce GTX 1060-videokaarten met gddr5x-geheugen gebruiken de GP104-gpu, net als de GTX 1080. Vermoedelijk gebruikt Nvidia afgekeurde of overtollige chips en zijn deze bruikbaar door de helft van de cores uit te schakelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Abonnementendienst Volvo z? populair, de XC40’s zijn op

13-11-2018 21:03 Autoblog.nl
Luxeproblemen zijn ook problemen. De nieuwe abonnementendienst van Volvo, Care by Volvo, blijkt in de Verenigde Staten dusdanig goed te presteren dat er vrijwel geen auto’s meer over zijn om te vergeven aan nieuwe klanten. Het lijkt erop dat de Zweden niet goed hebben ingeschat hoeveel mensen daadwerkelijk interesse hebben in een dergelijke service, want […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung Galaxy S10 – Nieuwe cameratrend z?nder notch

13-11-2018 21:02 Apparata
Samsung komt met een elegante oplossing voor het notch-probleem. Samsung heeft met haar Galaxy-serie veelal de grenzen bepaald van wat een high-end smartphone allemaal moet bevatten. Volgens professionele lekker Evan Blass gaat de nog niet aangekondigde S10 die trend voortzetten door een huidige trend uit het raam te gooien. Waarschijnlijk krijgt Samsung’s aankomende vlaggenschip namelijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dual Shock controller voor Sony PlayStation 5 krijgt wellicht to

13-11-2018 21:00 Hardware.info
Het is goed mogelijk dat de controller voor de Sony PlayStation 5 een touchscreen in plaats van een touchpad krijgt, aldus een recent gepubliceerde patentaanvraag. Het is niet geheel duidelijk wat Sony wil bereiken door het toevoegen van een touchscreen. Misschien kan er een in-game map worden getoond en is er een mogelijkheid snel wapens te selecteren. Het zou ook gebruikt kunnen worden om notificaties en vriendschapsverzoeken door te kunnen geven, of voor het starten van een livestream, bijvoo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei’s Mate 20 snoept verkoop weg van iPhone XR

13-11-2018 20:23 Apparata
Het gaat niet goed met de iPhone XR en dat is de schuld van de Chinezen… Het gaat niet uitzonderlijk goed met Apple’s budget iPhone, de iPhone XR. Eerder deze week werd bekend hoeveel eenheden Apple ongeveer van de iPhone XR wist te (gaan) verkopen, en dat viel behoorlijk tegen. Nu stelt doorgewinterde analist Ming-Chi […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl