[Pro] CES: Synology RackStation RS1221(RP)+ maakt gebruik van AM

15-01-2021 7:01 Hardware.info
Synology heeft een nieuwe serverrack-nas aangekondigd, de RackStation RS1221+. Deze opvolger van de RS1219+ maakt de overstap naar een AMD Ryzen Embedded-cpu, waar zijn voorganger nog een Intel Atom-chip gebruikte. Hierdoor levert hij aanzienlijk meer rekenkracht, aldus Synology. Sybology RS1221+. Aan de buitenkant zijn de verschillen tussen de RS1219+ en de RS1221+ klein: beide hebben acht sata-sleuven voor harde schijven of ssd's, en ook de i/o aan de achterkant is identiek (viermaal RJ45,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CES: Samsung SmartTags zijn officieel: locatie tracken via Galax

15-01-2021 6:21 Hardware.info
Naast de Galaxy S21-smartphones heeft Samsung bij zijn Unpacked-presentatie ook zijn nieuwste locatietracker aangekondigd, de Galaxy SmartTag. De SmartTags maken gebruik van bluetooth, al heeft het Koreaanse bedrijf ook al laten weten dat er later in het jaar een versie met ultra wideband zal komen. De tags hebben een maximaal bereik van 120 meter. Om spullen toch te kunnen vinden als je verder weg bent, kunnen ze worden gedetecteerd door Galaxy-apparaten van anderen. Samsung geeft aan dat d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ZTE Axon 20 5G - De eerste met een camera achter het scherm

15-01-2021 6:00 Tweakers.net
De ZTE Axon 20 5G is de eerste smartphone met een frontcamera achter het scherm. Hoe goed werkt het en is het ook een fijne telefoon als geheel?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oracles softwaretopman Wim Coekaerts: Linux is mijn hobby

15-01-2021 6:00 Tweakers.net
De Belg Wim Coekaerts is senior vice-president softwaredevelopment bij Oracle. We vroegen hem naar de ontwikkeling van Oracle Linux en zijn rol daarbij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: LG 40WPP95C: Thunderbolt 4 en 5120 x 2160 pixels

14-01-2021 21:21 Hardware.info
LG introduceert een nieuwe 21:9 ultrawide met een beelddiagonaal heeft van 40-inch. De 40WP95C heeft ips-paneel met 5120 x 2160 pixels, wat neerkomt op een ppi van 139. Volgens de fabrikant moet het scherm 98 procent van het dci-p3 kleurengamma dekken, naast 135 procent van het srgb-kleurenspectrum. Ook een bijzonderheid is de toevoeging van Thunderbolt 4. Er is ondersteuning voor hdr10, maar het is niet bekend wat bijvoorbeeld de piekhelderheid is. Dankzij Thunderbolt 4 kan het beeldsignaal...
Lees het hele artikel op Hardware.info

TSMC noteert recordwinst in Q4 2020, gaat meer investeren dan ve

14-01-2021 21:05 Hardware.info
Eerder deze maand heeft TSMC zijn kwartaalcijfers van Q4 2020 bekendgemaakt. De chipbakker heeft naast een recordomzet van 10,6 miljard euro eveneens een recordwinst van 4,2 miljard gerealiseerd. Het 5nm-proced? is verantwoordelijk voor 20% van de kwartaalomzet. De A14- en M1-socs van Apple worden op dit proces geproduceerd. Apples iPhone 12 is momenteel 's werelds best verkochte 5G-smartphone. Mede dankzij het sterke kwartaal is de jaarlijkse winst met 50% gestegen. Het bedrijf is dan ook pl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Denon kondigt Home Soundbar 550 aan met HEOS-ondersteuning voor

14-01-2021 20:59 Tweakers.net
Denon heeft de Home Soundbar 550 aangekondigd, een soundbar met zes drivers en ondersteuning voor Dolby Atmos en HEOS. Dankzij HEOS werkt het apparaat samen met andere Denon-speakers voor bijvoorbeeld surroundgeluid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy Buds Pro moet Apple laten zweten

14-01-2021 20:57 Apparata

Krijgt Samsung het voor elkaar om Apple met de nieuwe Galaxy Buds Pro te laten zweten? Met de AirPods Pro is Apple sterk vertegenwoordig in het segment van de draadloze oortjes. Maar natuurlijk is Apple niet de enige. Het merk heeft een aantal concurrenten en Samsung is op dat vlak een belangrijke concurrent. Helemaal met […]

Het bericht Samsung Galaxy Buds Pro moet Apple laten zweten verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video – Vloggers bouwen feestje in Tesla op Autopilot

14-01-2021 20:54 Autoblog.nl

Ergens is er iets flink misgegaan bij de opvoeding…

The post Video – Vloggers bouwen feestje in Tesla op Autopilot appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Intel Tiger Lake-NUC's eindelijk officieel — eerste NUC met

14-01-2021 20:31 Hardware.info
Lange tijd hebben we het met geruchten en op andere manieren opgedoken specificaties moeten doen als het gaat om Intels nuc's op basis van Tiger Lake. Nu zijn ze eindelijk officieel aangekondigd. Er zijn drie series genaamd Nuc 11 Enthousiast (Phantom Canyon), Nuc 11 Performance (Panther Canyon) en Nuc 11 Pro (Tiger Canyon). Phantom Canyon is de opvolger voor Hades Canyon, de serie waar we een Intel-cpu en een AMD-gpu in vonden. Het formaat van de nieuwe Tiger Lake-versie is nog niet bekend,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Franse politie stopt met cameradrones na onderzoek van privacywa

14-01-2021 20:16 Tweakers.net
De Franse politie stopt na een eis van de Franse gegevensbeschermingsautoriteit CNIL met het gebruiken van cameradrones. Politiediensten gebruikten deze drones voornamelijk om te controleren of de coronamaatregelen in acht werden gehouden, maar overtraden de privacywet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nee! Spyker is wederom failliet verklaard

14-01-2021 20:13 Autoblog.nl

Het is ongelooflijk: Victor Muller heeft inmiddels meer faillissementen op zijn naam dan alle Britse sportwagenmerken bij elkaar. Spyker heeft al een jaartje op tien geen auto meer gebouwd, maar toch krijgt Victor Muller het voor elkaar om iedere keer weer in het nieuws te komen. Dit nieuws bestaat helaas uitsluitend uit loze beloftes en […]

The post Nee! Spyker is wederom failliet verklaard appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CES: Samsung Galaxy S21 5G en S21+ en S21 Ultra aangekondigd, la

14-01-2021 19:52 Hardware.info
Eerder dan verwacht kondigt Samsung vandaag zijn nieuwe Galaxy S21-reeks aan. In plaats van zijjn voorganger zijn de smartphones uit de nieuwe reeks standaard voorzien van 5G-functionaliteit. De vanaf prijs voor een Galaxy S21 met 5G is 849 euro, waardoor hij iets goedkoper is dan de S20 ten tijde van de lancering. De nieuwe Galaxy S20 5G heeft een 6,2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2400 pixels (421 ppi). Het gaat om een oled-scherm met ondersteuning voor hdr10+ en een verversingssn...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Google rondt overname van Fitbit af

14-01-2021 19:33 Tweakers.net
Google heeft de overname van Fitbit officieel afgerond, een maand nadat de Europese Commissie akkoord ging met de overname. Google benadrukt nogmaals dat het bedrijf met de deal geen gezondheidsdata van klanten in handen krijgt en alleen apparaten wil verkopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lada komt eindelijk met nieuwe Niva

14-01-2021 19:12 Autoblog.nl

Lada vindt het na dik 40 jaar toch wel eens tijd worden voor een opvolger van de Niva. Robuuste, oerdegelijke terreinwagens hebben een lange levensduur. En dan hebben het niet alleen over de individuele auto’s, maar ook over de modellen. Kijk maar naar auto’s als de Land Rover Defender en de G-Klasse, die decennialang in […]

The post Lada komt eindelijk met nieuwe Niva appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alles over de Samsung Galaxy S21

14-01-2021 18:51 Apparata

De Samsung Galaxy S21 is eindelijk officieel! Hier alles wat je moet weten over de Galaxy S21 serie. Vandaag is het dan eindelijk zover. Na veel geruchten, lekken en speculatie heeft Samsung door middel van een digitale persconferentie de Galaxy S21 gepresenteerd. De Zuid-Koreaanse techgigant brengt de S21-familie in meerdere varianten op de markt. Het […]

Het bericht Alles over de Samsung Galaxy S21 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Tele2 introduceert 5G-abonnementupgrade voor twee euro per maand

14-01-2021 18:30 Tweakers.net
Tele2 biedt voor nieuwe en verlengende klanten een 5G-upgrade aan, waarmee zij toegang krijgen tot 5G. Deze upgrade kost twee euro per maand en is maandelijks opzegbaar. Tele2 gebruikt het mobiele netwerk van T-Mobile, deze provider activeerde het 5G-netwerk afgelopen juli.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kosten de Audi A3 en Q3 als PHEV

14-01-2021 18:07 Autoblog.nl

Audi strooit vandaag met plug-in prijzen. Anno 2021 moet het motorengamma van een model eigenlijk wel minstens ??n plug-in hybride variant bevatten. De nieuwe Audi A3 heeft daarom twee PHEV-varianten gekregen ?n de nieuwe Q3 is er voor het eerst ook als PHEV. We kunnen jullie nu vertellen wat deze moeten kosten. A3 40 TFSI […]

The post Dit kosten de Audi A3 en Q3 als PHEV appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nextcloud 18.0.13 / 19.0.7 / 20.0.5

14-01-2021 18:00 Tweakers.net
Er zijn updates van Nextcloud versies 18, 19 en 20 uitgekomen. Met dit programma is het mogelijk om in eigen beheer cloudopslag te draaien. Nextcloud is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij ownCloud zijn weggelopen en opnieuw zijn begonnen. Alle onderdelen, inclusief de enterprisefunctionaliteit, worden als open source aangeboden en het verdienmodel is gelijk aan wat Red Hat doet, namelijk het leveren van betaalde ondersteuning voor grote klanten. All drie versies bevatten een verzameling aan bugfixes en kleine verbeteringen. Voor versie 18 is het nu tevens einde oefening, want 18.0.13 is de laatste uitgave waar nog ondersteuning op wordt gegeven. Nextcloud 20.0.5, 19.0.7 and 18.0.13 are out. End of support for Nextcloud 18!
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Corsairs nieuwe 5000-behuizingen bieden extra ventilatie

14-01-2021 17:44 Hardware.info
Een maand geleden verschenen Corsairs 5000D-behuizingen op een Roemeense webshop. Op het eerste zicht leek het vooral te gaan om grotere uitvoeringen van de bestaande 4000-serie. Inmiddels heeft Corsair de nieuwe kasten officieel onthuld.? Zoals bij de 4000-serie komt er een reguliere uitvoering en een Airflow-variant met een mesh-voorpaneel. In deze cases zijn twee Corsair-fans met AirGuide-techologie voorge?nstalleerd. Daarnaast is er de iCue 5000X RGB met een glazen voorpaneel. Zoals zijn...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung geeft Galaxy Buds Pro noisecancelling en prijs van 229 e

14-01-2021 17:29 Tweakers.net
Samsung heeft de Galaxy Buds Pro ge?ntroduceerd. Met een prijs van 229 euro zijn dit de duurste draadloze oortjes die de fabrikant tot nu toe heeft uitgebracht. De Buds Pro hebben noisecancelling en bieden volgens Samsung een goede geluidskwaliteit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aanvaller kon door fout op website ieder Lebara-telefoonnummer o

14-01-2021 17:18 Tweakers.net
Telefoonnummers van klanten van Lebara konden makkelijk via de site worden overgenomen. Op de site bleek het proces om een telefoonnummer over te zetten naar een andere simkaart niet goed te werken, vertelt een tipgever aan de NOS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gaat Cyberpunk 2077 eindelijk problemen oplossen?!

14-01-2021 17:16 Apparata

We zijn ver na de feestdagen en eindelijk kunnen we actie van Cyberpunk 2077 met betrekking tot problemen oplossen verwachten. Er zullen inmiddels duizenden en duizenden gamers afgehaakt zijn met Cyberpunk 2077. Met name op de PlayStation 4 werd de game geplaagd door bugs die de game zo goed als onspeelbaar maakten. Met ook druk […]

Het bericht Gaat Cyberpunk 2077 eindelijk problemen oplossen?! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Plug-in hybride Audi A3 Sportback vanaf ? 40.220

14-01-2021 17:14 Autoweek.nl
AutoWeek heeft de prijzen van de plug-in hybride versies van de Audi A3 Sportback. Hij is er als 40 TFSI e en als 45 TFSI e.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Peugeot maakt prijs 508 PSE bekend

14-01-2021 17:08 Autoweek.nl
Peugeot maakt de prijzen van de 508 PSE bekend. Het eerste model onder het nieuwe label van Peugeot is er vanaf ?70.700. Leveringen starten begin mei.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: MediaTek Dimensity 1200-SoC komt eraan: betaalbare high-end

14-01-2021 16:54 Hardware.info
MediaTek kondigt zijn Dimensity 1200-SoC aan. Volgens de fabrikant moet de processor high-end prestaties bieden, maar dan voor een 'betaalbare' prijs. De nieuwe SoC wordt gepositioneerd boven de Dimensity 1000+ en wordt het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. Net als de Dimensity 1000+ zal de nieuwe Dimensity 1200 ongeveer dezelfde prestaties bieden als de Qualcomm Snapdragon 865, maar dan voor een lagere prijs. De verwachting is dat op 12 januari MediaTek zijn Dimensity 1200 officieel uit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lamborghini Aventador aangepakt door Huber

14-01-2021 16:50 Autoweek.nl
De Lamborghini Aventador is inmiddels alweer bijna tien jaar onder ons. Om die mijlpaal te vieren, komt coachbuilder Huber met de ERA.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes roept S-klasse terug om productiefout

14-01-2021 16:50 Autoweek.nl
Mercedes-Benz start uit voorzorg een terugroepactie van de nieuwe S-klasse. Wereldwijd zou het gaan om zo'n 1.400 mogelijk getroffen auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

CES: passief gekoelde Q1A-mini-pc's van ECS hebben Arm-SoC en pa

14-01-2021 16:39 Hardware.info
Het Chinese ECS heeft voor de CES twee nieuwe mini-pc's aangekondigd in de Q-serie. In tegenstelling tot de andere op Intels Apollo Lake gebaseerde modellen hebben de Q1A en de Q1A Plus een Arm-processor van Rockchip. Hij moet net zo zuinig zijn, maar waar de Intel Atom-varianten actieve koeling hebben bezitten de Q1A-barebones over geen ventilator. De Q1A huisvest de Rockchip RK3288, een quad-core system-on-a-chip met een vier Cortex-A17-cores op maximaal 1,6 GHz. De Q1A Plus maakt gebruik v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alpine wordt elektrisch en gaat samenwerken met Lotus

14-01-2021 16:31 Autoblog.nl

Alpine is nog lang niet dood. Integendeel, Renault ziet een glansrijke toekomst voor Alpine als elektrisch merk. Vandaag staat in het teken van Renault, die haar toekomstplannen ontvouwt. In dat kader zagen we al de bloedgave re?ncarnatie van de Renault 5 en de Dacia Bigster, die een stuk stoerder oogt dan de naam doet vermoeden. […]

The post Alpine wordt elektrisch en gaat samenwerken met Lotus appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

CoronaMelder spoorde sinds 1 december 1303 coronapati?nten zonde

14-01-2021 16:28 Tweakers.net
De corona-app CoronaMelder heeft sinds 1 december 1303 positieve uitslagen opgeleverd bij mensen zonder symptomen. Dat is 4,5 procent van het totaal aantal gebruikers dat waarschuwingen kreeg, schrijft minister De Jonge in een Kamerbrief.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] CES: MSI laat Pro MP271 professionele monitoren zien

14-01-2021 16:09 Hardware.info
MSI laat tijdsens de CES een nieuwe serie professionele monitoren zien, de Pro MP271. De monitoren maken gebruik van een ips-paneel voor goede kijkhoeken. Ook is er gedacht aan ergonomie en kijkcomfort, door bijvoorbeeld het toepassen van features als Anti-Flicker-technologie en Low Blue Light Mode. Om te beginnen komt het bedrijf met de Pro MP271QP en Pro MP271P. Beide schermen kunnen tot 90 graden rondgedraaid worden om de monitor volledig verticaal te kunnen zetten. Daarnaast kan het sche...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Enschedees bedrijf Xsens wil met clouddienst motion capturing to

14-01-2021 16:08 Tweakers.net
Het Enschedese bedrijf Xsens heeft een cloudcomputingabonnement ge?ntroduceerd voor zijn motioncapturepak. De dienst biedt rekenkracht en opslag voor animatiestudio's, gamemakers en data-analysten. Ook komt Xsense met bewegingsanalyses.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche 914 gemoderniseerd door Fifteen Eleven Design

14-01-2021 16:07 Autoweek.nl
De Engelse coachbuilder Fifteen Eleven Design werkt aan een restomod op basis van de Porsche 914. Het belooft een behoorlijk feestnummer te worden!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dacia Sandero Stepway - Afscheid duurtest

14-01-2021 16:00 Autoweek.nl
Ruim 8.000 kilometer lang hebben we van de Dacia Sandero Stepway TCe 100 Bi-Fuel kunnen genieten in onze duurtestgarage. We waren vooral benieuwd hoe interessant het rijden op lpg is in deze Sandero. Erg interessant, zo blijkt. In deze afscheidsvideo blikken we terug op de duurtestperiode.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes A250e duurtester – afscheid en conclusie

14-01-2021 16:00 Autoblog.nl

Plug-in hybride benzine is steeds vaker het logische alternatief voor een benzinevariant. Wij reden 3 maanden A250E, tijd voor een afsluitingsvideo De Mercedes A250E was onderdeel van onze Autoblog Garage. In de Autoblog Garage artikelen lees je over de auto’s van de redacteuren en de duurtesters die we ter beschikking hebben van importeurs. Op dit […]

The post Mercedes A250e duurtester – afscheid en conclusie appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung brengt Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra eind januari uit va

14-01-2021 16:00 Tweakers.net
Samsung heeft de Galaxy S21 en S21+ uitgebracht. De telefoons hebben 5G en drie camera's die zijn weggewerkt in een apart eiland dat opgaat in de behuizing. Ook brengt het bedrijf de S21 Ultra uit met twee telecamera's. Het goedkoopste model, de reguliere S21, kost 849 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S21-serie - Downgrades, maar wel goedkoper

14-01-2021 16:00 Tweakers.net
Samsungs S-serie heeft een nieuw ontwerp gekregen met de S21, S21+ en S21 Ultra. We konden ze alvast vasthouden. Hoe vernieuwend zijn ze?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BurnAware 14.0

14-01-2021 15:55 Tweakers.net
Versie 14.0 van het cd-, dvd- en blu-ray-brandprogramma BurnAware is uitgekomen. Dit programma is beschikbaar in een Free-versie en in betaalde Premium- en Professional-edities, met prijzen van respectievelijk 20 en 40 dollar. De betaalde uitvoeringen hebben extra functionaliteit, zoals voor het kopi?ren van schijfjes en het rippen van audio-cd's. Op deze pagina worden de verschillende edities tegen elkaar afgezet. De gratis versie wordt gebundeld met optionele extra's, hier staat een versie waar die niet in zitten. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: New features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Asus kondigt drie 4K 144Hz-monitoren aan met HDMI 2.1

14-01-2021 15:51 Hardware.info
Er komen steeds meer monitoren op de markt met een hdmi 2.1-aansluiting, zoals blijkt uit de aankondigingen van verschillende fabrikanten op de CES in Las Vegas. Asus is een van die fabrikanten en kondigt vandaag drie monitoren aan met een hdmi 2.1-aansluiting om 4k te kunnen weergeven met een verversingssnelheid van meer dan 60 Hz. Het voordeel van hdmi 2.1 is het niet hoeven te gebruiken van display stream compression (dsc) om de gewenste refresh rate te bereiken, met een maximum tot 120 Hz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'DJI roept team in het leven voor het ontwikkelen van zelfrijden

14-01-2021 15:16 Tweakers.net
Dronemaker DJI heeft een team in het leven geroepen om zelfrijdende auto's te ontwikkelen. Dat schrijft Reuters op basis van vacatures die online verschenen zijn en bronnen die bekend zijn met de strategie van het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Prijs Peugeot 508 PSE met 360 pk bekend!

14-01-2021 15:00 Autoblog.nl

We hebben de prijs van de Peugeot 508 PSE voor je! Er zijn soms van die auto’s waar wij als petrolheads heel erg naar uitkijken. Uiteraard zijn dat de snellere, duurdere en prestigieuzere modellen. Nu is de prestige niet zo relevant, als het goed van zijn plek komt en leuk stuurt is het al goed. […]

The post Prijs Peugeot 508 PSE met 360 pk bekend! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EVGA en Zotac verhogen prijzen van GeForce RTX 3000-videokaarten

14-01-2021 14:53 Hardware.info
Gisteren heeft zowel AMD als Nvidia geconstateerd dat de voorraadtekorten voor hun videokaarten nog wel even aan zullen houden. Ook de voorraadstatus is nog altijd niet mals, zo blijkt uit onze Productvergelijker. Nu blijkt dat EVGA en Zotac de prijzen van hun grafische kaarten verhogen, wegens verschillende redenen. The Verge kwam er als eerste achter dat de prijzen van verschillende GeForce RTX 3000-videokaarten van EVGA en Zotac zijn toegenomen sinds eind vorig jaar. De RTX 3070 XC3 Ultra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASUS introduceert Chromebook CX9 met Core i7, Titan C-chip en di

14-01-2021 14:48 Tweakers.net
ASUS heeft twee nieuwe Chromebooks aangekondigd tijdens CES 2021, de Chromebook CX9 en de Chromebook Flip CX5. De Chromebook CX9 is uitgerust met een Intel i7-processor en is 16mm dik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: bestuurder ?n passagier slapen in rijdende Tesla

14-01-2021 14:29 Autoblog.nl

Dit is toch te zot voor worden. Gezellig als bestuurder met je passagier een dutje doen in een Tesla, terwijl deze aan het rijden is.

The post Video: bestuurder ?n passagier slapen in rijdende Tesla appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VDL Nedcar heeft nieuwe directeur

14-01-2021 14:27 Autoweek.nl
Autofabriek?VDL Nedcar krijgt een nieuwe directeur. John van Soerland volgt Paul van Vuuren op als leidinggevende. Hij moet een nieuwe klant gaan zoeken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dacia Bigster moet Kodiaqs gaan bang maken

14-01-2021 14:00 Autoblog.nl

Ze konden de Dacia Bigster Concept helaas geen Dacia Yeti noemen. Op dit moment lijkt het alsof er twee dingen goed verkopen: premium en ‘value-for-money’. Over premium hoeven we niet te veel te zeggen. Het gaat om mooie kwaliteit, een goede badge, statig design en een puike uitstraling. En als het kan wat technologische noviteiten. […]

The post Dacia Bigster moet Kodiaqs gaan bang maken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi Q3 plug-in hybride heeft prijs

14-01-2021 13:51 Autoweek.nl
De Audi Q3 45 TFSI e heeft een Nederlandse prijs. De plug-in hybride komt op de markt in drie verschillende uitvoeringen en is verkrijgbaar vanaf ?48.400.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

SIDN registreerde in 2020 bijna een miljoen nieuwe .nl-domeinnam

14-01-2021 13:50 Tweakers.net
In 2020 zijn er bijna een miljoen .nl-domeinen geregistreerd. Daarmee komt het totaal aantal Nederlandse domeinen op 6,1 miljoen uit, zegt SIDN. De organisatie zegt dat ook de gemiddelde tijd om phishing- en malwaresites te detecteren korter wordt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung begint verspreiding Android 11-upgrade voor Galaxy S10

14-01-2021 13:48 Tweakers.net
Samsung is begonnen met de verspreiding van de upgrade naar Android 11 voor de meeste Galaxy S10-modellen in Nederland en Belgi?. Voor de S10 Lite was deze nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem al eerder beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung Galaxy S21 is een erg dikke smartphone

14-01-2021 13:44 Apparata

Hey, dikzak! Ik heb het tegen de nieuwe Samsung Galaxy S21, dat een dikke smartphone gaat worden. Nog even en dan onthult Samsung de gloednieuwe Galaxy S21 reeks. Over de telefoon is al bijna alles bekend. Inmiddels hebben ook de eerste personen de nieuwe smartphone daadwerkelijk kunnen beethouden. En dat levert interessante informatie op. Samsung […]

Het bericht Samsung Galaxy S21 is een erg dikke smartphone verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Windows 10X hands-on laat radicaal vernieuwd gebruik zien: Chrom

14-01-2021 13:23 Hardware.info
Microsoft heeft tijdens de onthulling van de Surface Neo en de Surface Duo bekendgemaakt dat eerstgenoemde op Windows 10X draait, een lichtere versie van Windows 10. Het moet een compleet vernieuwd ontwerp zijn dat beter om kan gaan met minder krachtige apparaten en dus ook voor een lager stroomverbruik moet zorgen. Zac Bowden van Windows Central heeft zijn handen weten te leggen op een 10X-build die 'bijna af is' en loopt in een video de nieuwe mogelijkheden af. Het moet meer geschikt zijn v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft gaat maximale bestandsgrootte voor OneDrive verhogen n

14-01-2021 13:19 Tweakers.net
Microsoft 365, waar OneDrive onder valt, krijgt ondersteuning voor het uploaden van bestanden met een maximale bestandsgrootte van 250GB. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van de huidige situatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung onthult OLED laptops met onzichtbare webcams

14-01-2021 13:11 Apparata

Kijk, dit is de toekomst. Een webcam voor je Samsung laptop verwerkt in het OLED display en daardoor onzichtbaar is. Als je kijkt naar het uiterlijk van laptops door de jaren heen, dan innoveert elk merk op z’n eigen manier. Apple moet het nog altijd hebben van strakke designs en natuurlijk de Touch Bar. ASUS […]

Het bericht Samsung onthult OLED laptops met onzichtbare webcams verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Stille hint: nieuw Renault-logo op 5 Prototype

14-01-2021 13:01 Autoweek.nl
Het is Renault-nieuws dat vandaag de klok slaat. De guitige Renault 5 Prototype staat in het middelpunt van de aandacht en daarop prijkt een nieuw logo.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ABT 1.5 TSI tuning: sportwagenmotor voor 999 euro?

14-01-2021 13:00 Autoblog.nl

De introductie ABT 1.5 TSI tuning is natuurlijk gewoon een nieuwjaarsactie. Je zou het niet zeggen, maar het hele downsizing-gebeuren is al weer een jaartje of 15 bezig. Het idee erachter is vrij simpel. Er is meer vermogen en koppel beschikbaar, maar het is ook mogelijk om relatief zuinig te rijden. Dat laatste is weer […]

The post ABT 1.5 TSI tuning: sportwagenmotor voor 999 euro? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Citro?n onthult elektrische ?-Berlingo Van

14-01-2021 12:59 Autoweek.nl
D?t is de Citro?n ?-Berlingo Van, een elektrische bedrijfswagen op basis van de Berlingo Van met een bekende aandrijflijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Greenwheels breidt uit buiten Randstad

14-01-2021 12:35 Autoweek.nl
Deelauto-aanbieder Greenwheels heeft inmiddels zijn tweeduizendste deelauto neergezet in Nederland en wil buiten de Randstad verder groeien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nissan legt nadruk op personalisatie in Tokyo

14-01-2021 12:17 Autoweek.nl
Nissan brengt een aantal concept cars mee naar de Virtual Auto Salon, het vervangende evenement voor de Tokyo Auto Salon. Een aantal auto's waren al bekend, maar er valt ook nog wat nieuws te bespeuren: de NV350 Caravan Office Pod Concept en de Note Play Gear Concept.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl