FBI arresteert 28-jarige man wegens beramen bomaanslag op Amazon

10-04-2021 11:57 Tweakers.net
De Amerikaanse FBI heeft een 28-jarige man gearresteerd die een bomaanslag op een Amazon-datacenter aan het beramen was. De man postte over zijn plannen op het 'militieforum' MyMilitia en hoopte dat de aanslag 'zo'n 70 procent van het internet' plat zou leggen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese elektrische Arcfox-auto wordt autonoom en krijgt Huawei'

10-04-2021 11:48 Hardware.info
Eerder dit jaar schreven we dat Huawei werkt aan technieken voor zelfrijdende auto's. Op het WeChat-account (Chinees: Weixin) van de Chinese autofabrikant Arcfox is een nieuwe luxueuze elektrische auto genaamd de Arcfox Alpha S HBT aangekondigd. Hij moet onder andere beschikken over zelfrijdende technieken. HBT staat namelijk voor Huawei Bluepark Together, een project van Huawei dat lidar en 5G-connectiviteit integreert in autonome voertuigen. Hiervoor werkt de fabrikant samen met het Chinese...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bitcoin na lange tijd weer door de 60.000 dollar

10-04-2021 11:13 Apparata

Het is een tijdje rustig geweest, maar eindelijk dendert de Bitcoin trein weer door met een doorbraak van 60.000 dollar. Bijna een maand geleden ging Bitcoin door een koerswaarde van de 60k in dollars. Groot nieuws natuurlijk in de wereld van crypto, maar heel standvastig was die koers niet. De waarde daalde namelijk weer en […]

Het bericht Bitcoin na lange tijd weer door de 60.000 dollar verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

CEO Genesis wil weten of jij de Genesis X ziet zitten

10-04-2021 11:07 Autoblog.nl

Gewoon ja zeggen, dan kan de CEO van Genesis de X zo de weg op sturen. Je moet in mijn functie voorzichtig zijn met een t? radicale mening, maar komt ‘ie: de Genesis X is nu al de mooiste concept van 2021 en ??n van de mooiste auto’s uit de recente geschiedenis. Hij mag zo […]

The post CEO Genesis wil weten of jij de Genesis X ziet zitten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hans Zimmer maakt unieke ringtones voor OPPO

10-04-2021 10:41 Apparata

De wereldberoemde Hans Zimmer maakt exclusief voor OPPO ringtones. En dat is best uniek! Je moet Hans Zimmer wel kennen. En ken je hem niet, dan ken je zijn muziek wel. Deze componist is onder meer verantwoordelijk voor de soundtrack van Inception, The Lion King en tal van andere beroemde films. Zimmer weet vaak een […]

Het bericht Hans Zimmer maakt unieke ringtones voor OPPO verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Alibaba krijgt boete van 2,35 miljard euro in China voor misbrui

10-04-2021 10:39 Tweakers.net
Het Chinese Alibaba heeft in zijn thuisland een boete van omgerekend 2,35 miljard euro gekregen voor 'monopolistische zakenpraktijken'. Een van de aanleidingen voor het onderzoek was het feit dat Alibaba verkopers verbiedt om op zijn platform en de concurrent tegelijk te handelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe AMG hybride laadt zichzelf op door driften

10-04-2021 10:14 Autoblog.nl

Gaat het Mercedes lukken om de nu al omstreden AMG hybride motoren een sensationeel apparaat te maken? Door features als opladen tijdens het driften toe te passen, gaan ze dat proberen. Tijden veranderen en Mercedes bewijst dit als geen ander. Voor komend en volgend jaar staat namelijk een compleet nieuwe serie AMG motoren op de […]

The post Nieuwe AMG hybride laadt zichzelf op door driften appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Patch My PC 4.2.0.3

10-04-2021 10:05 Tweakers.net
Versie 4.2.0.3 van Patch My PC is uitgekomen. Dit programma kan controleren of de laatste versies van een groot aantal programma's – waaronder Mozilla Firefox, Java, iTunes, Skype en Adobe Flash – zijn ge?nstalleerd. Daarnaast kan het zien welke Windows Updates nog op het systeem ontbreken en welke programma's met Windows meestarten, en kan het programma's verwijderen. Daarmee is Patch My PC vergelijkbaar met SUMo van KC Softwares. Het programma zelf is nog geen twee megabyte groot en hoeft niet te worden ge?nstalleerd om zijn werk te kunnen doen. De gebruiker kan zelf aangeven welke updates ge?nstalleerd of overgeslagen moeten worden en vervolgens wordt alles met ??n muisklik opgehaald en ge?nstalleerd. Ook kan de taal van de installatie worden opgegeven. In versie 4.0 heeft de interface een opfrisbeurt gekregen en kan er nu makkelijker naar subcategorie?n worden gesprongen. Verder is er een contextmenu per applicatie en zijn er weer een boel nieuwe applicaties aan de lijst met ondersteunde programma's toege
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai Tucson - Back to Basics

10-04-2021 10:00 Autoweek.nl
Met zijn in de grille ge?ntegreerde led-dagrijverlichting is de Hyundai Tucson een behoorlijk markante verschijning. Daarvoor hoef je ook niet bij te betalen, maar wat zit er verder standaard allemaal op en aan de Tucson? Tijd om de configurator erbij te pakken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

EditPad Lite 8.2.2

10-04-2021 9:59 Tweakers.net
JGsoft heeft versie 8.2.2 van de gratis teksteditor EditPad Lite uitgebracht. Dit programma is niet bedoeld voor programmeurs, die kunnen beter EditPad Pro, RJ TextEd of Notepad++ gebruiken. Dit is meer een vervanger van het met Windows meegeleverde Kladblok. In tegenstelling tot Kladblok kan EditPad Lite een onbeperkt aantal bestanden in hetzelfde scherm openen, heeft het geen limiet op de grootte van te openen bestanden en is het aantal undo's en redo's onbeperkt. EditPad Lite is gratis voor priv?gebruik, maar bedrijven kunnen een licentie aanschaffen als er geen behoefte is aan alle extra's die de Pro-versie biedt. Sinds versie 8.2.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘The Last of Us komt naar de PlayStation 5’

10-04-2021 9:43 Apparata

De spannende avonturen van Joel en Ellie in The Last of Us beleven op je PlayStation 5. Jazeker! Sony heeft een mooi portfolio aan prachtige games afgeleverd op PlayStation door de jaren heen. Op de PlayStation 5 is de line-up nog wat karige, maar daar zullen de komende jaren ongetwijfeld gave toppers voor komen. We […]

Het bericht ‘The Last of Us komt naar de PlayStation 5’ verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Video – Daniel Ricciardo voelt de McLaren Artura aan de tand

10-04-2021 9:28 Autoblog.nl

De goedlachse Australi?r Daniel Ricciardo neemt ons mee in de McLaren Artura op Brands Hatch.

The post Video – Daniel Ricciardo voelt de McLaren Artura aan de tand appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota Land Cruiser - Achteruitkijkspiegel

10-04-2021 8:00 Autoweek.nl
Vanuit een Toyota Landcruiser belt Frank met Cornelis om hem te condoleren met het verscheiden van wat Frank betreft de grootste auto-ontwerper van de vorige eeuw. Waarom is hij zo'n fan van Robert Opron? Cornelis vindt de Alfa Romeo SZ een lelijk gedrocht, en dat wil wat zeggen uit de mond van iemand die net een Maybach GLS achter de kiezen heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Marktanalyse NAND-geheugen: wie heeft de beste concurrentieposit

10-04-2021 7:49 Hardware.info
Begin dit jaar hebben nand-fabrikanten hun plannen voor ssd's in 2021 onthuld. Hieruit bleek dat de grootste veranderingen wellicht voornamelijk met snelheid en capaciteit te maken zullen hebben. IC Insights beschrijft in een recent onderzoek welke fabrikant het meest concurrerend is. De marktanalist heeft de verschillende generaties van de vier grootste nandfabrikanten op een rijtje gezet, inclusief de verwachtingen van de aanstaande technologie?n. Zowel Micron als SK Hynix werken aan nieuwe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoblog Garage: de Chrysler Crossfire van Machiel

10-04-2021 7:00 Autoblog.nl

Machiel heeft zijn eerste auto gekocht en voegt daarmee een Chrysler Crossfire toe aan de Autoblog Garage. Een eerste auto is altijd een speciale auto. Al is het een Daihatsu Cuore. Er is ook helemaal niks mis mee om met een lekker goedkoop karretje te beginnen. Sterker nog: dat is wat slimme mensen doen. Toch […]

The post Autoblog Garage: de Chrysler Crossfire van Machiel appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Outriders - Zeker niet foutloos, maar wel erg leuk

10-04-2021 6:00 Tweakers.net
Outriders is een third-person loot-shooter die je het best met vrienden kunt spelen. Als je toevallig een Game Pass Ultimate hebt, speel je deze game gratis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Offici?le ondersteuning voor Linux op M1-Macs misschien al in Ju

09-04-2021 22:07 Hardware.info
Tegen de verwachting van Linus Torvalds in lijkt het dat er toch offici?le ondersteuning voor Linux op M1 Macs komt. Het was al gelukt om Linux draaiend te krijgen op de arm-gebaseerde chips, maar nu komt er ook een offici?le port. In de aankomende 5.13-kernel zou er voorlopige ondersteuning zijn. Deze cycle wordt naar verwachting in juni beschikbaar. Eerder dit jaar waren er al enkele ronden van kernel-patches om de belangrijkste drivers voor de M1 toe te voegen. De benodigde code lijkt nu...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft kookt haar servers om ze koel te houden. Huh!?

09-04-2021 21:05 Apparata

Microsoft dompelt servers onder in kokende vloeistof om ze koel te houden. Wij leggen uit hoe dit kan. Servers die dag en nacht staan te ronken. Ja, die moeten wel goed gekoeld worden om goede prestaties te kunnen blijven leveren. Microsoft is een bedrijf dat veel servers heeft en ook voor haar klanten beschikbaar stelt. […]

Het bericht Microsoft kookt haar servers om ze koel te houden. Huh!? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Deze Porsche 991 GT3 RS is stiekem geen 991 GT3 RS

09-04-2021 20:58 Autoblog.nl

Het is een replica, maar wel een knappe replica. We hadden het er al pas al over: een Porsche bezitten is niet per definitie een onrealistische droom. Er zijn Porsches die je met een beetje sparen gewoon op je oprit kunt hebben. De eerste generatie Boxster bijvoorbeeld. Voor sommigen is het bezitten van een ‘eenvoudige’ […]

The post Deze Porsche 991 GT3 RS is stiekem geen 991 GT3 RS appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sponsored: Geef je werkplek een voorjaars-check en win een Logit

09-04-2021 20:36 Hardware.info
Veel mensen brengen een groot deel van de werktijd door achter hun bureau. De ontwikkelingen van het afgelopen jaar hebben er echter voor gezorgd dat de computer ook vaak op andere plekken wordt neergezet. Voor hun thuiswerkplek zijn steeds meer mensen veroordeeld tot op een plekje achter de eettafel of misschien wel tot een plek op de bank. Maar ook het kantoor is niet altijd de ideale werkomgeving. Kantoortuinen met kakelende collega’s en ander aandachtafleiders zoals die heerlijke boterham...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Extreme Bentley Continental is klaar om Pikes Peak te bestormen

09-04-2021 20:02 Autoblog.nl

Volgens Bentley is deze Continental GT3 Pikes Peak de meest extreme auto die ze ooit gebouwd hebben. We zijn geneigd ze te geloven. Bentley heeft vandaag de dag niet meer zoveel met sportiviteit te maken. De auto’s die ze bouwen zijn vooral lompe auto’s waarin je baadt in luxe. Daar is helemaal niks mis mee, […]

The post Extreme Bentley Continental is klaar om Pikes Peak te bestormen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gigabyte lanceert GeForce RTX 3080 Gaming OC Waterforce WB 10G,

09-04-2021 20:02 Hardware.info
Gigabyte heeft de vorig jaar aangekondigde GeForce RTX 3080 Gaming OC Waterforce WB 10G gelanceerd. De kaart is voorzien van een full-cover waterblok en is uitgerust met rgb-verlichting. De addressable rgb-verlichting is compatibel met rgb fusion.? De gpu draait op een kloksnelheid van 1710 MHz en 1800 MHz in oc modus. De kaart is uitgerust met 10 GB gddr6x geheugen, drie displayport 1.4a-poorten en twee hdmi 2.1-poorten. De ?kaart is 310 x 134 x 40 mm groot en heeft twee 8-pins voedingsaansl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Makkelijker zoeken binnen de App Store met deze handige nieuwe f

09-04-2021 19:55 Apparata

Om een app te zoeken gebruik je de zoekfunctie binnen de App Store. Deze gaat beter worden met een handige nieuwe feature. Even een nieuwe app zoeken binnen de App Store, veel iPhone gebruikers doen dit bijna dagelijks. Maar in de App Store zitten nu bijna twee miljoen apps. Het is dus niet heel eenvoudig […]

Het bericht Makkelijker zoeken binnen de App Store met deze handige nieuwe functie verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

OneDrive 64-bit preview-versie voor Windows is nu beschikbaar

09-04-2021 19:52 Hardware.info
Begin januari schreven we over de nieuwe native 64-bit versie van OneDrive, die aanvankelijk enkel voor Windows Insiders beschikbaar was. Om deze versie te kunnen gebruiken, moest je het installatieprogramma handmatig downloaden. Inmiddels heeft Microsoft de nieuwe client voor het grote publiek beschikbaar gemaakt, al gaat het wel om een previewversie. De softwareontwikkelaar geeft in een blogpost aan dat de 64-bit versie beter geschikt is voor gebruikers met meer en grotere bestanden, aangez...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia CEO Jensen Huang geeft keynote GTC vanuit zijn keuken

09-04-2021 19:51 Hardware.info
Volgende week begint GTC, de conferentie van Nvidia. Net als veel andere bijeenkomsten, vindt dit evenement online plaats. Jensen Huang, de CEO van het bedrijf trapt het evenement af met een grote keynote. Net als vorig jaar doet hij dat niet vanaf een groot podium, maar vanuit zijn keuken. De grote vraag is nu: waar gaat hij over praten. Vorig jaar was het onderwerp: Ampere en de A100 compute GPU.Vermoedelijk gaat Jensen dit jaar een stuk verder en zal hij een blik geven in de keuken van Nvi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

PhpStorm 2021.1

09-04-2021 19:48 Tweakers.net
JetBrains brengt verschillende ontwikkelomgevingen uit, zoals IntelliJ Idea gericht op Java, CLion gericht op C en C++, DataGrip gericht op sql en PhpStorm gericht op php. PhpStorm biedt on-the-fly-errorpreventie, autocompletion, coderefactoring en debugging, en kan ook overweg met html, css, Coffee- en JavaScript. Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen we naar deze pagina. Voor het gebruik van PhpStorm is wel een licentie nodig. Voor zakelijk en thuisgebruik zul je daarvoor moeten betalen, maar als de software wordt gebruikt voor onderwijs of niet-commerci?le opensourceprojecten, is de licentie gratis. JetBrains heeft PhpStorm 2021.1 uitgebracht. De complete release notes kunnen hier worden gevonden, dit is de korte maar krachtige aankondiging: What’s New in PhpStorm 2021.1
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EZ CD Audio Converter 9.3

09-04-2021 19:42 Tweakers.net
Poikosoft heeft versie 9.3 van EZ CD Audio Converter uitgebracht. EZ CD Audio Converter is een alles-in-een-programma voor het rippen, bewerken en converteren van audiobestanden en kan daarnaast ook worden gebruikt om cd's en dvd's te branden. Ondersteuning is aanwezig voor alle bekende audioformaten, waaronder mp3, aac, he aac, Dolby Pulse, Apple Lossless, flac, Vorbis, Opus en Windows Media Audio. Een licentie kost vier tientjes en het programma kan drie weken worden geprobeerd. Sinds versie 9.2 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 9.3
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Australische laser kan ruimteafval uit baan duwen

09-04-2021 19:36 Tweakers.net
Het Australische EOS heeft samen met het Space Environment Research Centre een laser ontwikkeld waarmee ruimteafval uit zijn baan kan worden geduwd. Het zou de eerste laser zijn die effectief de koers van ruimteafval kan wijzigen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volla brengt Google-loze smartphone op de markt

09-04-2021 19:19 Hardware.info
De Duitse startup, Volla, heeft een gelijknamige smartphone uitgebracht zonder Google apps en diensten. Het toestel draait op een aangepaste versie van AOSP, maar gebruikers kunnen ook kiezen voor Ubuntu Touch. De startup had vorig jaar een crowdfundingcampagne opgezet om het toestel te financieren en haalde daar 20.769 euro mee op. In totaal hebben 70 mensen ge?nvesteerd in de smartphone. De Volla heeft een MediaTek Helio P23-processor aan boord en is uitgerust met 4 GB ram en 64 GB opslagru...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lenovo smartphone blijkt een slap ding te zijn

09-04-2021 19:10 Apparata

De nieuwe Lenovo smartphone is met veel bombarie aangekondigd, maar het blijkt een slap ding te zijn. Afgelopen tijd zijn er meerdere smartphones op de markt gekomen, specifiek om spelletjes mee te spelen. Veel van deze telefoons hebben hun eigen ‘gimmick’, wat elk apparaat weer uniek maakt. De nieuwste hiervan is de Lenovo. Legion Phone […]

Het bericht Lenovo smartphone blijkt een slap ding te zijn verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Deze revolutionaire BMW M2 brengt iedereen in verwarring

09-04-2021 19:03 Autoblog.nl

Vlaamse cartoonist Jeroom heeft met deze BMW M2 een geniale manier bedacht om tegenstanders af te troeven op het circuit. BMW verrijkt de wereld al decennialang met Art Cars. Gerenommeerde kunstenaars als Andy Warhol en Roy Lichtenstein mochten helemaal los gaan op een BMW met wisselende resultaten. Maar het leverde steevast wel bijzondere creaties op. […]

The post Deze revolutionaire BMW M2 brengt iedereen in verwarring appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dell komt in mei en juni met vier nieuwe gamingschermen

09-04-2021 18:45 Hardware.info
Dell heeft haar eigen gaming label: Alienware. Ondanks dat brengt het nu een aantal nieuwe gaming modellen onder haar eigen merk op de markt. De schermen bieden een refreshrate van 144 tot 240Hz. Het duurt nog even voordat ze verkrijgbaar zijn, maar ComputerBase heeft al wat informatie van Dell over de nieuwe modellen gekregen. Het programma van het merk wordt aangevuld met vier modellen: met formaten van 24,5 inch tot 34 inch. S2522HG De kleinste van het viertal is de S2522HG met 24,5 inch g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: Porsche brengt identieke 992 en 356 samen

09-04-2021 18:32 Autoblog.nl

Beide auto’s verschillen tientallen jaren met elkaar. Toch zijn enige overeenkomsten toch nog te zien.

The post Video: Porsche brengt identieke 992 en 356 samen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Google schrapt Pixel 5a door chiptekorten

09-04-2021 18:28 Tweakers.net
Volgens geruchten heeft Google de Pixel 5a geschrapt. De midrange telefoon was nog niet aangekondigd, maar moest volgens ingewijden later dit jaar uitkomen. Door chiptekorten zou Google hebben besloten om de telefoon niet uit te brengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Best verkopende smartphone op dit moment

09-04-2021 18:19 Apparata

De cijfers van de smartphone- verkopen van januari zijn binnen en er is een opmerkelijke top tien. Niet geheel verrassend is de iPhone 12 de best verkopende smartphone van de eerste maand van 2021. Wat wel opmerkelijk is, is dat de top tien bestaat uit zes Apple smartphones. Lekker maandje gedraaid dat Apple! Top 10 […]

Het bericht Best verkopende smartphone op dit moment verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

SilentiumPC heeft twee nieuwe goedkope cpu-koelers in haar progr

09-04-2021 18:04 Hardware.info
SilentiumPC komt met de nieuwe Fera 5 processorkoeler op de markt. De koelers zijn relatief goedkoop: met ??n fan moet de koeler 25,90 euro gaan kosten, met een tweede fan staat er zeven euro meer op het prijskaartje. Als fan heeft het bedrijf gekozen voor de Fluctus 120 PWM. Volgens de fabrikant zijn deze fans heel mooi om naar te kijken, maar in de praktijk zul je natuurlijk niet vaak naar dit onderdeel van je computer kijken. SilentiumPC geeft aan dat de koelers in staat zijn een grote st...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de nieuwe priv? Ferrari van Charles Leclerc

09-04-2021 18:02 Autoblog.nl

Met een persoonlijke tintje. Als Formule 1-coureur bij topteam heb je de financi?le middelen om zo’n beetje iedere auto te kopen die je aanstaat. Toch kun je niet zomaar alles kopen. Max Verstappen kan bijvoorbeeld niet met goed fatsoen in een Ferrari rond gaan rijden. Charles Leclerc kan dat wel. Sterker nog: die krijgt hij […]

The post Dit is de nieuwe priv? Ferrari van Charles Leclerc appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Handgemaakte stop-motionplatformgame Vokabulantis verschijnt ein

09-04-2021 17:26 Tweakers.net
Een ontwikkelaar heeft geld ingezameld op Kickstater voor het maken van Vokabulantis, een co-opplatformgame die gebruikmaakt van handgemaakte modellen en stop-motion. De Deense ontwikkelaar werkt al jaren aan het spel, dat eind 2024 moet verschijnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Citro?n C1 Millennium biedt meer voor minder

09-04-2021 17:16 Autoweek.nl
Citro?n komt met een speciale serie voor de C1: de Millennium. Het uitrustingsniveau is gebaseerd op de vijfdeurs C1 Feel met 72 pk, maar biedt daarbovenop een aantal extra's met korting. Verder meldt Citro?n dat de driedeurs C1 vanaf mei uit productie gaat.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Elektrische Citro?n ?-C4 stukje goedkoper

09-04-2021 17:11 Autoweek.nl
Onlangs werd een nieuwe basisversie toegevoegd aan het leveringsgamma van de nog erg nieuwe Citro?n C4. Nu wordt ook de elektrische Citro?n ?-C4 goedkoper dankzij de toevoeging van een eenvoudiger uitvoering.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AH heeft minder voorverpakte kaas in de schappen door hack bij t

09-04-2021 17:11 Tweakers.net
De Albert Heijn heeft te kampen met leveringsproblemen van voorverpakte kaas naar zijn vestigingen omdat transportbedrijf Bakker Logistiek afgelopen weekend slachtoffer was van een hack. Die trof het automatiseringssysteem van het magazijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lynk & Co 02 is hete hatchback met Volvo-vijfcilinder

09-04-2021 16:58 Autoblog.nl

Een hatchback met een vijfcilinder, kan dat nog anno 2021? Ja dus. Het is gezellig geworden in de Volvo-familie, of beter gezegd de Geely-familie. Naast Volvo zijn er in Nederland nu ook Polestar en Lynk & Co. Dit laatste merk komt Volvo ook in Europa beconcurreren met de 01, een broertje van de XC40. Naast […]

The post Lynk & Co 02 is hete hatchback met Volvo-vijfcilinder appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Arctic brengt 0dB fan uit

09-04-2021 16:52 Hardware.info
Semipassieve koelers zijn niets bijzonders meer, je komt ze tegen in voedingen en op onder andere videokaarten. Door gebruik te maken van slimme temperatuurregelingen kunnen fabrikanten van deze apparaten ervoor zorgen dat koelers alleen worden ingeschakeld als het echt nodig is. Dat gaat goed als alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Het is eigenlijk vreemd dat de fabrikanten van ventilators deze truc niet eerder hebben overgenomen. Arctic heeft dit nu gedaan met de nieuwe P12 0dB...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vip: MSI releases AGESA 1.2.0.2 BIOS for X570 / B550 motherboard

09-04-2021 16:39 Hardware.info
MSI is een van de eerste fabrikanten die BIOS-versies op de het internet zet op basis van de nieuwe AGESA 1.2.0.2 van AMD. Zo blijkt uit een post op Reddit. Deze versie zou naast een aantal andere verbeteringen ook officieel de usb-problemen met USB op de 500-serie chipsets van AMD moeten verhelpen. Formeel zijn het nog b?ta-versies. Mocht je nu problemen hebben met de usb-aansluitingen van je MSI AMD-moederbord, dan kan het lonen om deze update te installeren.? Voor de MSI X570 GODLIKE is ee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YouTuber gaat viral door SpaceX terrein te betreden

09-04-2021 16:38 Apparata

In een poging viral te gaan betrad een YouTuber illegaal het terrein van SpaceX. Ja, je moet iets bedenken tegenwoordig om nog viral te kunnen gaan. YouTuber Loco VlogS is het gelukt, want hij is nu wereldnieuws. De videomaker wist illegaal het terrein van SpaceX te betreden en kwam zo dichtbij de SN11 raket van […]

Het bericht YouTuber gaat viral door SpaceX terrein te betreden verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Alienware werkt voor het eerst sinds tien jaar aan AMD-laptops

09-04-2021 16:30 Hardware.info
Alienware heeft twee nieuwe Windows 10 gaminglaptops aangekondigd die een AMD-processor aan boord hebben. Het gaat om de Alienware m15 Ryzen Edition R5 en de Dell G15 Ryzen Edition. De laptops kunnen worden samengesteld met een Ryzen 5000 H-series processor, ?ddr4 geheugen met een maximale kloksnelheid van 3200 Mhz en een ultra low profile mechanisch toetsenbord. Verder kunnen de computers worden uitgerust met een qhd 240 Hz of fhd 360 Hz-schermpaneel, GeForce RTX 30-series videochip en 720p...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dumbphone Punkt krijgt ondersteuning voor bellen en chatten via

09-04-2021 16:29 Tweakers.net
Het Zwitserse bedrijf Punkt heeft ondersteuning voor het Signal-protocol voor zijn 4G-dumbphone MP02 aangekondigd. De telefoon krijgt ondersteuning voor versleuteld bellen en chatten via de app Pigeon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Antec NX800: kast met gigantische fans

09-04-2021 16:26 Hardware.info
Antec heeft haar programma met kasten aangevuld met de nieuwe NX800. Een tower met mesh-voorzijde en een zijkant van gelaagd glas. De NX-serie werd eerder al gepresenteerd, gecombineerd met afgesloten voorkanten. Dit nieuwe model heeft een open draadwerk aan de voorkant en weet op te vallen door de twee enorme ventilatoren die – zoals tegenwoordig gebruikelijk – voorzien zijn van rgb. Deze hebben een formaat van maximaal 20cm en kunnen tot 2,5cm dik zijn. Achterop kun je een 14cm groot exemp...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion op de foto gezet

09-04-2021 16:20 Hardware.info
Eind februari schreven we over de nieuwe RX 6800/ 6900XT-variant van Lenovo, die sterk doet denken aan de AMD Radeon VII. Aangezien de Weibo-post de Legion 7000P-gamingdesktop vermeldt, ziet het er niet direct naar uit dat deze kaart los verkrijgbaar zal zijn. Ondertussen heeft de Chinese productmanager WolStame enkele foto’s op Weibo geplaatst, waardoor we een beter beeld krijgen van het ontwerp. Hier gaat het om de de RX 6900 XT Legion. De forse kaart is voorzien van drie ventilatoren en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Naughty Dog werkt aan The Last of Us-remake voor PlaySt

09-04-2021 16:13 Tweakers.net
Sony werkt achter de schermen al meerdere jaren aan een remake van The Last of Us voor de PlayStation 5. Wanneer die uitkomt, is nog niet bekend. De game verscheen oorspronkelijk voor de PS3 in 2013 en in 2014 kwam er een remaster uit voor de PS4.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Foxconn neemt laserprinterproductie van HP over

09-04-2021 16:06 Hardware.info
Foxconn is een van de grootmachten op het gebied van productie van veel techproducten. Het verleent haar diensten aan veel bekende bedrijven waaronder Apple en HP. Die laatste is volgens de doorgaans goed ingevoerde Taiwanese bron DigiTimes van plan om de productie van haar laserprinters uit handen te geven. De twee werken al langer samen op het gebied van de productie van printers, Foxconn produceerde eerder al inkjets voor haar partner. De productie van HP LaserJets is vanaf eind volgend ja...
Lees het hele artikel op Hardware.info

The Collectables – Porsche 991 GTS

09-04-2021 16:01 Autoblog.nl

Het wordt vaker gezegd maar ook zeker nu hebben we het weer over een duidelijk gevalletje van: “de laatste in zijn soort!” Wouter rijdt met een Porsche 991.1 GTS. De Porsche 911 generatie 991 is in veel varianten leverbaar geweest. De Carrera 991.1 GTS is misschien wel de sweet spot in de hele range. Want […]

The post The Collectables – Porsche 991 GTS appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dacia Sandero vs. Suzuki Swift - Dubbeltest

09-04-2021 16:00 Autoweek.nl
Met de kakelverse Sandero blijft Dacia trouw aan zijn principe van veel voor weinig, en dan begint de prijslijst ook nog 'ns met de versie op het goedkope lpg. Je lijkt bijna een dief van je eigen portemonnee wanneer je dit negeert. Of doe je er verstandig aan om toch wat dieper in de buidel te tasten voor de compactere Suzuki met zijn uiterst betrouwbare reputatie?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Eind dit jaar nieuwe 'kleine' Xeons voor nas-apparaten en andere

09-04-2021 15:55 Hardware.info
Eind dit jaar komt Intel met een nieuwe reeks Xeon-chips voor kleinere servers. De processors worden voorzien van maximaal twintig kernen. De basis van de nieuwe modellen zijn Sunny Cove-cores en ze maken deel uit van de Intels Ice Lake-familie, zo blijkt uit een tweet van momomo_us. De chips worden in twee varianten op de markt gebracht: de LCC (Low Core Count) en een HCC-versie (High Core Count). De LCC-variant heeft tot acht cores aan boord, zijn grotere familielid haalt het maximum van t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Welke nieuwe auto had minder dan 44 pk?'- AutoWeek Podcast

09-04-2021 15:51 Autoweek.nl
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Marco en Roy bespreken de nieuwe elektrische Dacia, die zo weinig vermogen heeft dat ze even moeten piekeren wanneer een nieuw model voor het laatst zo weinig pk had. En die nieuwe BMW M3, die rijdt wel goed, maar toch zijn er kantekeningen. Luister hieronder!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bentley Continental GT3 op biobrandstof naar Pikes Peak

09-04-2021 15:39 Autoweek.nl
Bentley doet weer eens een gooi naar mooie resultaten bij de jaarlijkse Pikes Peak International Hill Climb in het Amerikaanse Colorado. In plaats van een vrijwel standaard Continental GT staat er deze keer een heftig geprepareerde Bentley Continental GT3 klaar die z'n energie uit biobrandstof haalt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Team brengt nieuwe pcie 4.0-ssd met twee koelprofielen op de mar

09-04-2021 15:35 Hardware.info
Team is een van de fabrikanten die meedoet aan de wedloop van snelle ssd’s. De nieuwe Cardea A440 is uitgerust met een PCI-Express 4.0-interface, daarmee zou het mogelijk zijn om volgens de fabrikant een doorvoer snelheid van 7 GB/s te halen. De nieuwe ssd is uitgevoerd in het populaire m.2-formaat en maakt gebruik van vier lanes van de pcie-bus. ?De A440 komt in twee capaciteiten op de markt: 1TB en 2TB. De ssd wordt geleverd inclusief een koelprofiel met zwarte vinnen aan de bovenkant en e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Workaround voor Xbox-cloudgaming op Windows 10-pc's werkt niet m

09-04-2021 15:28 Tweakers.net
De workaround op Xbox-cloudgames op Windows 10-pc's te spelen, werkt door een aanpassing van Microsoft niet meer. De workaround werkte met een testversie van de streaming-app bedoeld voor Xbox-devkits.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In het Wild: Honda Civic (1983)

09-04-2021 15:23 Autoweek.nl
In deze rubriek kwam de Honda Civic al regelmatig voorbij. Toch ontbrak het tot nu toe aan een exemplaar van de tweede generatie. Daar komt vandaag verandering in.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl