Microsoft Surface Duo vanaf vandaag verkrijgbaar [video]

18-09-2020 17:26 Apparata

Kijk en huiver hoe de Microsoft Surface Duo zwaar mishandeld wordt voor de goede zaak. Voor het eerst sinds 4 jaar heeft Microsoft met de Surface Duo weer een smartphone uitgebracht. Deze smartphone is direct een eyecatcher, want het is een uitvouwbare smartphone met dubbel scherm. Vanaf vandaag is de smartphone te koop. Microsoft Surface […]

Het bericht Microsoft Surface Duo vanaf vandaag verkrijgbaar [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Vijf luxe occasions die je bankrekening kunnen slopen

18-09-2020 17:21 Autoweek.nl
Auto's uit het hogere segment van de markt hebben dikwijls een aantal zaken met elkaar gemeen: ze schrijven af als een baksteen en worden met de jaren alleen maar duurder om rijdend te houden. Wij hebben vijf occasions uit het topsegment op een rijtje gezet die een potentieel gevaar kunnen vormen voor je bankrekening.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Duits ziekenhuis raakte ondanks patch via Citrix-lek besmet met

18-09-2020 17:05 Tweakers.net
De ransomware die de systemen van het Duitse ziekenhuis in Dusseldorf vorige week trof, kon binnenkomen via het Citrix-lek dat eind vorig jaar ontdekt werd. Het ziekenhuis stelt de patch op de dag van de publicatie, in januari, doorgevoerd te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen Golf 8 GTI prijs is hier!

18-09-2020 16:47 Autoblog.nl

In de BNR Autoshow heeft Volkswagen vrijdag de prijs van de Golf 8 GTI uit de doeken gedaan. Een auto die zowel praktisch is en een glimlach op je gezicht kan zetten, zonder daarbij een al te grote aanslag op je portemonnee te zijn. Daaruit hoort een goeie Volkswagen Golf GTI te bestaan. Dat de […]

The post Volkswagen Golf 8 GTI prijs is hier! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nighthawk Pro XR1000-gamingrouter van Netgear ondersteunt WiFi 6

18-09-2020 16:21 Hardware.info
Het aanbod aan routers dat wifi 6 ondersteunt groeit gestaag, en dat betekent dat er ook steeds meer op gaming gerichte modellen met 802.11ax komen. Een tijdje terug toonde Asus al twee nieuwe modellen en nu komt ook Netgear met zijn eerste wifi 6-compatible gamingmodel. De Nighthawk Pro Gaming XR1000 heeft een zwart, hoekig 'gamer'-ontwerp dat is afgewerkt met rode accenten. De vier antennes zijn afneembaar en bieden dual-band wifi. Achterop zitten vijf gigabit ethernetpoorten (4 lan, 1 wan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Breedbandsector: vrije modemkeuze levert meer problemen op dan h

18-09-2020 16:15 Tweakers.net
NLconnect, de Nederlandse vereniging van bedrijven in de breedbandsector, ziet weinig meerwaarde in de door ACM voorgestelde vrije keuze van modems en mediaboxen. Volgens de vereniging levert dit meer problemen op dan het oplost.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mazda CX-30 - Volvo XC40 - Dubbeltest

18-09-2020 16:00 Autoweek.nl
Mensen willen SUV's en cross-overs vanwege de ruimte, horen we vaak. Maar ook als die modellen compacter worden verkopen ze in Nederland uitzonderlijk goed. Volvo wil hiervan maximaal profiteren en komt met een nieuwe instapper van de XC40. Wij zetten er een fijne Mazda CX-30 tegenover.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lenovo Thinkpad X1 Titanium en X1 Nano gespot in video

18-09-2020 15:40 Hardware.info
Lenovo werkt aan nieuwe high end X1-laptops en hoewel deze computers voorlopig nog niet uitkomen, is er de afgelopen tijd al wel wat informatie verschenen over zowel de Thinkpad X1 Titanium als de Thinkpad X1 Nano.? Een Youtuber die zichzelf Comfortleasing noemt heeft twee video’s op zijn kanaal geplaatst waarin 3d renders van de laptops te zien zijn. In de eerste video wordt de Thinkpad Nano 360 graden rondgedraaid en het ziet er naar uit dat de computer een scherm heeft met een 16:10 aspect...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Peugeot met hypercar-prototype naar Le Mans

18-09-2020 15:39 Autoweek.nl
Peugeot gaat vanaf 2022 weer meedoen in het World Endurance Championship en ook met de 24 uur van Le Mans. Bij de 24 uur van Le Mans van dit jaar, toont het alvast een vooruitblik op haar aankomende raceauto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

PlayStation 5 baas: console niet compatible? Minder exclusives?

18-09-2020 15:08 Apparata

Fans boos ondanks verzekering van genoeg PlayStation 5 consoles en een PS 5 cadeau (krijg jij ook zo’n cadeau? Gisteren deelden we de lancering van de voorverkoop van de PlayStation 5 en het succesvolle verloop van de voorverkoop. Toch verliep die voorverkoop niet gestroomlijnd en dat zorgt voor onrust onder de fans en pijlsnelle uitverkoop. […]

Het bericht PlayStation 5 baas: console niet compatible? Minder exclusives? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Iemand denkt lekker te verdienen aan MINI JCW GP3

18-09-2020 15:02 Autoblog.nl

Een nieuwe auto kopen en deze meteen doorverkopen. Dat probeert iemand te doen met zijn MINI JCW GP3. Een gelimiteerde auto kopen en deze meteen doorverkopen. Of je moet opeens heel veel spijt hebben, of je denkt er lekker aan te kunnen verdienen. Dat laatste lijkt het geval met deze verkoop van een hagelnieuwe MINI […]

The post Iemand denkt lekker te verdienen aan MINI JCW GP3 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Regering VS: TikTok en WeChat moeten uit Apple App Store en Goog

18-09-2020 14:49 Tweakers.net
De Amerikaanse regering heeft de distributie van de apps TikTok en WeChat binnen de VS verboden. Daardoor komt het erop neer dat Google en Apple de apps moeten verwijderen uit de Play Store en App Store.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASRock DeskMini X300-review bij ComputerBase: een kleine AMD Ren

18-09-2020 14:43 Hardware.info
Het overgrote deel van de mini itx- of mini stx-computers op de markt is uitgerust met een Intel-configuratie. ASRock kiest bij zijn DeskMini X300 voor AMD Renoir en ComputerBase beoordeelt of dat een goede zet is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Facelift Friday: Volkswagen Tiguan (2020)

18-09-2020 14:30 Autoweek.nl
De Volkswagen Tiguan werd met de recente facelift netjes in lijn getrokken met de nieuwe Golf. Op het oog zijn de wijzigingen om dat te bereiken subtiel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung Galaxy Z Fold 2 vanaf vandaag verkrijgbaar [video]

18-09-2020 14:28 Apparata

Met deze tips en trucs geniet je optimaal van de Samsung Galaxy Z Fold 2. De nieuwste opvouwbare smartphone, de Samsung Galaxay Z Fold 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar. Om optimaal te genieten van jouw aankoop delen wij de eerste tips en trucs. Samsung Galaxy Z Fold 2 vanaf vandaag verkrijgbaar Tijdens het tweede Unpacked-event […]

Het bericht Samsung Galaxy Z Fold 2 vanaf vandaag verkrijgbaar [video] verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Met een oudere auto naar de Ardennen straks verboden

18-09-2020 13:56 Autoblog.nl

Een paar dagen genieten van de mooie wegen in de Ardenne in Walloni? met een oudere auto? Uh nou.. Heb jij een auto van v??r 1996 en wil je daarmee de Ardennen gaan ontdekken? Doe dit dan nu, in 2021 of in 2022. Walloni? heeft namelijk besloten om het complete gebied tot ??n milieuzone te […]

The post Met een oudere auto naar de Ardennen straks verboden appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rolls-Royce: 'Nieuwe technologie biedt niet per se betere ervar

18-09-2020 13:44 Autoweek.nl
Rolls-Royce gaat niet mee in het geheel vervangen van analoge bedieningsknoppen voor touchscreens. Volgens het luxemerk moeten nieuwe technologie?n namelijk eerst een ervaring bieden die daadwerkelijk verfijnder aandoet, voordat ze in haar auto's toegepast kunnen worden. De toegenomen digitalisering biedt daarentegen ook kansen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Samsung neemt nog geen eigen qd-oledpanelen af voor tv's door l

18-09-2020 13:33 Tweakers.net
Samsung Electronics heeft naar verluidt geen plannen om quantumdot-oledpanelen af te nemen van Samsung Display voor de productie van oled-tv's. Samsung Electronics zou vinden dat de helderheid van schermen op basis van de panelen niet hoog genoeg is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gratis rijbewijs voor werklozen in Walloni?

18-09-2020 13:22 Autoweek.nl
Werklozen uit Walloni? ? en dat zijn er nogal wat ? krijgen de mogelijkheid om geheel gratis een rijbewijs te halen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung maakt filmmakermodus beschikbaar voor nieuwste QLED-tele

18-09-2020 13:20 Tweakers.net
Samsung heeft firmware uitgebracht voor de Europese markt waarmee de filmmakermodus wordt ge?ntroduceerd op een aantal van de nieuwere QLED-lcd-televisies. Deze modus schakelt alle beeldverwerkingstechnieken uit, zoals beeldinterpolatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Opel maakt prijs Vivaro-e en Zafira-e bekend

18-09-2020 13:03 Autoblog.nl

Om bedrijfswagen activiteiten emissievrij uit te voeren kun je straks bij Opel terecht voor de Vivaro-e en Zafira-e, maar wat is de prijs? Dat de Vivaro-e en Zafira-e Life bestaan wisten we al. Wat we nog niet wisten is wat het prijskaartje zou gaan worden van de twee elektrische Opels. De Vivaro-e is een echte […]

The post Opel maakt prijs Vivaro-e en Zafira-e bekend appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Skoda Octavia RS iV niet voor Nederland

18-09-2020 13:01 Autoweek.nl
Slecht nieuws voor de liefhebbers van sportieve Skoda's. De Octavia RS iV gaat helaas aan onze neus voorbij. Ook schrapt Skoda de 1.5 TSI met handbak van de bestellijst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tweakers Vrijdagmiddagdeals Week 38 - De grootste prijsdalers ui

18-09-2020 13:00 Tweakers.net
In dit artikel zetten we de grootste prijsdalers uit de Pricewatch voor je op een rij, zodat jij de beste deals kunt scoren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Nieuwe Microsoft Surface Pro X 2 krijgt ondersteuning voor 64-b

18-09-2020 12:25 Hardware.info
Volgens bronnen van Windows Central werkt Microsoft aan een opvolger voor de Surface Pro X. De tablet met Arm-processor werd een klein jaar geleden onthuld en biedt ondersteuning voor zowel Arm-apps als x86-programma's, maar kan geen x64-programma's aan. De Pro X 2 moet daar verandering in brengen. Kort na de aankondiging van de originele Surface Pro X ging het gerucht dat er in de toekomst w?l x64-ondersteuning zou komen, al hebben we er daarna niet veel meer over gehoord. De Pro X 2 zou een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Eizo kondigt 37,5 inch ultrawide QHD+ curved monitor aan

18-09-2020 12:24 Hardware.info
Eizo heeft vandaag de FlexScan EV3895 aangekondigd. De eerste ultrawide curved monitor van de fabrikant en is bedoeld voor op kantoor. Er kunnen meerdere computers tegelijk worden aangesloten op de monitor en beide apparaten kunnen worden bestuurd met ??n toetsenbord en muis die rechtstreeks zijn aangesloten op het scherm. De FlexScan EV3895 heeft een resolutie van 3840 x 1600 pixels en een contrastratio van 1000:1. Het ips-paneel heeft een maximale helderheid van 300 cd/m2, een responstijd v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uitvinding moet vervuiling door banden tegengaan

18-09-2020 12:06 Autoweek.nl
Een groep Britse studenten heeft de James Dyson Award, een Engelse prijs voor innovatieve idee?n, gewonnen met een uitvinding die milieuvervuiling door bandenslijtage tegen moet gaan. Volgens 'The Tyre Collective', zoals de studenten zichzelf noemen, wordt dit probleem met de komst van steeds meer elektrische voertuigen alleen maar belangrijker.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Brabus maakt GLE 350de tot hybride dieselkanon

18-09-2020 11:57 Autoblog.nl

Diesel en hybride is wat Mercedes betreft nog niet voorbij. Brabus geeft de GLE 350de nog een zetje in de rug. De meest voorkomende combinatie met de plug-in hybride is een benzine en een elektromotor. Wat Mercedes betreft heeft de diesel en elektromotor combinatie ook nog bestaansrechts. Je kunt die combi bijvoorbeeld krijgen met de […]

The post Brabus maakt GLE 350de tot hybride dieselkanon appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lexus belicht vernieuwde LS 500h

18-09-2020 11:56 Autoweek.nl
Lexus heeft meer specifieke informatie vrijgegeven over de facelift van de LS500h. Onder meer de hybride aandrijflijn is bij deze variant verder verfijnd. Het vlaggenschip van het merk zal alleen als 500h naar Nederland komen, begin 2021 staat hij bij de dealer. Een prijs is nog niet bekend.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ImageMaker 3.8

18-09-2020 11:44 Tweakers.net
Versie 3.8 van ImageMaker is uitgekomen. Dit fotobewerkingsprogramma van Nederlandse bodem wordt door fotograaf Frank Klaassen ontwikkeld en kan onder meer worden gebruikt om kleuren aan te passen of om twee foto's met elkaar te verweven om zo aparte effecten te cre?ren. Ook zijn er tools aanwezig on cd labels te ontwerpen of een foto geschikt te maken om op een canvas te laten printen. Het programma kan gratis worden geprobeerd, maar om resultaten op te slaan zal er een licentie van twintig euro moeten worden aangeschaft. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Nieuwe bewerkingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Walloni? wordt ??n grote milieuzone

18-09-2020 11:34 Autoweek.nl
Het Belgische gewest Walloni? gaat op rigoureuze wijze de strijd aan met auto's met verbrandingsmotoren. Feitelijk wordt het hele zuidelijke deel van Belgi? een milieuzone, waar vanaf 1 januari 2023 steeds minder auto's welkom zullen zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autosalon van Brussel 'klaar voor 2021'

18-09-2020 11:31 Autoweek.nl
2020 zal de boeken in gaan als een vrijwel compleet van autobeurzen verstoken jaar, maar 2021 begint (hopelijk) gelijk al anders. Het Autosalon van Brussel is er klaar voor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google: beleid dat stalkerapps partners laat volgen zonder toest

18-09-2020 11:24 Tweakers.net
Google heeft het beleid omtrent stalkerware in de Play-appwinkel aangepast. Op dit moment staat in de regels dat stalkerware wel gebruikt mag worden om zonder toestemming partners te volgen, maar mag het tracken van kinderen niet. In het nieuwe beleid is dit omgedraaid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'VS onderzoekt databeschermingsbeleid Epic Games en Riot wegens

18-09-2020 11:21 Tweakers.net
De VS heeft naar verluidt verschillende Amerikaanse bedrijven verzocht informatie te geven over hun dataschermingsprotocollen. Het zijn bedrijven waar het Chinese Tencent belangen in heeft, zoals Epic Games en Riot. Vermoedelijk draait het om de zorgen over dataverzameling door China.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autofabrikanten bezorgd over nieuwe CO2-eisen EU

18-09-2020 10:47 Autoweek.nl
De Europese Unie komt in haar jaarlijkse 'troonrede' met een schrikbeeld voor autofabrikanten. De CO2-uitstoot moet harder dan gepland omlaag.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mensen halen massaal gevaarlijke capriolen uit op A12 [video]

18-09-2020 10:41 Autoblog.nl

Een dichte afrit op de A12 bleek vanochtend niet dicht genoeg en de Rijkswaterstaat terecht is boos. De afrit die je moet hebben is precies afgesloten: daar wordt je niet vrolijk van op de vroege ochtend. Maar wat zie je? Je kunt er nog langs als je een rood kruis negeert en een rij pionnen […]

The post Mensen halen massaal gevaarlijke capriolen uit op A12 [video] appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prijs Opel Zafira-e Life bekend

18-09-2020 10:10 Autoweek.nl
Opel heeft een prijskaartje gehangen aan de volledig elektrische versie van de Zafira Life. De elektrische variant van de personenbus die Zafira van weleer opvolgt heeft een basisprijs van net boven de ?50.000.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgi? gaat gratis rijbewijzen uitdelen

18-09-2020 10:06 Autoblog.nl

Voordat je naar de zuivelafdeling van een Belgische supermarkt gaat: niet bij aankoop van een pakje boter. Sommigen mensen worden er weleens van beschuldigd dat ze hun rijbewijs gratis hebben gehad (al dan niet bij een pakje boter). Binnenkort zijn er een aantal Belgen die er niets tegenin kunnen brengen als ze dit naar hun […]

The post Belgi? gaat gratis rijbewijzen uitdelen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cloudflare gaat voor Always Online-dienst archief van Wayback Ma

18-09-2020 10:05 Tweakers.net
Cloudflare gaat voor de Always Online-dienst gebruik maken van het archief van de Wayback Machine. Wanneer de originele host van een site offline is en Cloudflare zelf geen gecachte pagina heeft, kan de dienst de meest recent gearchiveerde pagina van Wayback Machine pakken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gemeente Eindhoven onderzoekt 'laadlantaarnpalen'

18-09-2020 10:02 Autoweek.nl
De Gemeente Eindhoven hoopt dat er een elegantere oplossing is voor het cre?ren van laadplekken in de stad en kijkt daarvoor naar lantaarnpalen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze vlucht is voor mensen die het vliegen missen

18-09-2020 10:01 Apparata

Mis je het om te reizen per vliegtuig? Deze vlucht brengt je rond door de lucht en zal weer landen op dezelfde plek. Door het coronavirus zitten we meer thuis dan ooit. Op vakantie gaan deed je dit jaar wellicht met de auto. Want vliegen is nog lang niet zo normaal als dat het voor […]

Het bericht Deze vlucht is voor mensen die het vliegen missen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Godfall komt op 12 november uit op pc en week later voor PlaySta

18-09-2020 9:52 Tweakers.net
Godfall komt op 12 november beschikbaar voor pc-spelers via de Epic Games Store. Voor de PlayStation 5 verschijnt de game in Nederland en Belgi? op 19 november. Dat is ook de Europese releasedatum voor de nieuwe console.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sharkoon Elite Shark CA300T: grote premium case met RGB-verlicht

18-09-2020 9:52 Hardware.info
Hoewel de naam Sharkoon door veel HWI-gebruikers voornamelijk geassocieerd zal worden met cases in het budgetsegment, maakt het Duitse bedrijf in zijn Elite Shark-lijn ook hoger gepositioneerde modellen. Deze serie wordt nu uitgebreid met de grote CA300T-tower. De CA300T valt op door het patroon op het stalen voorpaneel. Hierdoor zijn drie van de meegeleverde argb-ventilatoren, die achter een laag mesh zitten, goed zichtbaar. Beide zijpanelen zijn gemaakt van hard glas, waarbij de rechterkan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi E-tron GT op z'n staart getrapt

18-09-2020 9:40 Autoweek.nl
Het elektrische offensief van Audi behelst niet alleen SUV's, want er is ook een strakgelijnde GT op komst. Of die z'n sportieve uiterlijk ook waar kan maken in de bochten, probeert Audi uit op de N?rburgring.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgische test met corona-app begint voor eerste tienduizend men

18-09-2020 9:38 Tweakers.net
De Belgische corona-app genaamd Coronalert, bedoeld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is vanaf vrijdag te gebruiken voor een beperkte testgroep van tienduizend mensen, al zijn er wat downloadproblemen. Eind deze maand is de app voor iedereen te downloaden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

In zelfrijdende Tesla slapende bestuurder aangehouden

18-09-2020 9:14 Autoweek.nl
Een Canadees is door de politie in de Canadese provincie Alberta op de bon geslingerd, omdat hij slapend achter het stuur van een Tesla met een ingeschakeld rijhulpsysteem was aangetroffen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi test verder met RS3 Limousine

18-09-2020 9:04 Autoweek.nl
De S-versies van de gloednieuwe Audi A3 zijn al onder ons, maar het wachten is natuurlijk nog op de RS3. Die maakt weer wat rondjes over de N?rburgring.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

20-jarige rijdt al slapend 150 km/u in Tesla

18-09-2020 9:01 Autoblog.nl

Heerlijk comfortabel, zo’n Tesla Model S. Autorijden is leuk, maar soms wil je liever een dutje doen. Met autonoom rijden moet dat op termijn mogelijk zijn. Dat moment is nu alleen nog niet aangebroken. Toch zijn er al mensen die – bewust of niet – een dutje doen achter het stuur. Deze week kregen we […]

The post 20-jarige rijdt al slapend 150 km/u in Tesla appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

McLaren Senna GTR LM eert Le Mans-succes

18-09-2020 8:38 Autoweek.nl
McLaren heeft vijf Senna's omgetoverd tot retro Le Mans-racers, in de stijl van de F1's die in 1995 geschiedenis schreven op het Circuit de la Sarthe. Het betreft niet alleen een uiterlijke opwaardering.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

iOS 14.2 helpt je nog makkelijker muziek herkennen

18-09-2020 8:26 Apparata

Apple gaat Shazam beter integreren in iOS 14.2. Zo zal het nog makkelijker worden om een liedje te herkennen. Shazam is een ontzettend handige app. Je hoort een leuk liedje, maar weet niet wie de artiest is. Even Shazam aanzetten op je smartphone en hoppa. In de meeste gevallen geeft de applicatie antwoord op je […]

Het bericht iOS 14.2 helpt je nog makkelijker muziek herkennen verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

McLaren brengt je in Le Mans-stemming met de Senna GTR LM

18-09-2020 8:10 Autoblog.nl

Deze auto’s hebben de specialisten van MSO heel wat werk bezorgd. Morgen is het zover: de 24 uur van Le Mans gaat ook dit jaar voor de achtentachtigste keer weer van start. Dit stond eigenlijk al voor 13 juni op de kalender, maar de organisatie had deze tijdig al vooruitgeschoven. Gelukkig heeft corona verder geen […]

The post McLaren brengt je in Le Mans-stemming met de Senna GTR LM appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

.Adv - Technologiefestival TNW2020 volledig online op 1 & 2 okto

18-09-2020 8:00 Tweakers.net
TNW (The Next Web) is een begrip in de techwereld ?n de evenementenbranche maar het bedrijf ontkomt niet aan de gevolgen van de corona-epidemie. Voor de 15e editie van TNW is een uitgebreid tweedaags online event ontwikkeld waarin de rol van technologie en de impact op de toekomst centraal staat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Malwarebytes 4.2.1.89

18-09-2020 7:54 Tweakers.net
Malwarebytes heeft versie 4.2.1 van zijn gelijknamige anti-virusprogramma uitgebracht. Dit programma is gericht op het bestrijden van malware, zoals bijvoorbeeld kwaadaardige software die zich als bonafide antivirus- of antispywareoplossing voordoet, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen heeft, zoals ransom- of scareware. Naast de gratis uitvoering is er een betaalde variant, die extra functionaliteit biedt, waaronder realtime-bescherming. In deze uitgave treffen we de volgende veranderingen en verbeteringen aan: What’s New in 4.2.1:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'TikTok krijgt volgens deal bestuurslid van NSA of CIA'

18-09-2020 7:48 Tweakers.net
TikTok krijgt in een nieuw op te richten raad van bestuur vermoedelijk een medewerker van een inlichtingendienst zoals NSA of CIA. Dat meldt Axios op basis van de voorlopige deal. De Amerikaanse overheid krijgt het recht om de raad van bestuur goed of af te keuren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mozilla stopt met Firefox Send en Firefox Notes

18-09-2020 7:28 Tweakers.net
Mozilla is gestopt met Firefox Send en gaat ook Firefox Notes stopzetten. Dat heeft de browserbouwer bekendgemaakt. Send werd gebruikt voor spearphishing en het versturen van malware, zo zegt Mozilla.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple voegt in-app muziekherkenning toe aan iOS 14.2

18-09-2020 7:11 Tweakers.net
Apple heeft een manier toegevoegd om muziek te herkennen in de ontwikkelaarsb?ta van iOS 14.2. Met een toggle in het Bedieningspaneel is de software op te roepen, terwijl het nu ook muziek kan herkennen die alleen in een app te horen is of alleen op oortjes te beluisteren is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

IObit Software Updater 3.3.0

18-09-2020 7:03 Tweakers.net
Het is belangrijk om je computer up-to-date te houden, verouderde programma's kunnen fouten of beveiligingsproblemen bevatten die in een nieuwere versie inmiddels verholpen zijn. Het zoeken naar updates kan veel werk zijn, gelukkig zijn er verschillende programma's die daarbij kunnen assisteren, zoals SUMo en Patch My PC. Ook IObit heeft een software-updater. Het programma is gratis, toont geen advertenties en kan verouderde software eenvoudig vanuit het programma zelf bijwerken. Het kan de ondersteunde software ook installeren als deze nog niet aanwezig is op de computer. De changelog voor versie 3.2 ziet er als volgt uit: Changelog:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

N?g meer RGB: Corsair introduceert iCue-waterkoelers met Capelli

18-09-2020 7:01 Hardware.info
Corsair heeft een nieuwe generatie aio-waterkoelers aangekondigd, de iCue Elite Capellix-lijn. Deze koelers bouwen voort op de Hydro RGB Platinum-modellen en hebben als grootste verandering de toevoeging van Capellix-leds. Dit type lampjes is een stuk kleiner dan traditionele rgb-leds, terwijl ze minder stroom verbruiken ?n feller zijn. Er komen drie varianten, te weten de H100i, H115i en H150i Elite Capellix. Voor wie de naamgeving van Corsair niet kent: dat komt neer op 240mm-, 280mm- en 3...
Lees het hele artikel op Hardware.info

MMD komt met twee nieuwe Philips-gamingmonitoren met zakelijk on

18-09-2020 6:36 Hardware.info
MMD, het bedrijf dat onder licentie monitoren met de Philips-naam produceert, komt met twee nieuwe modellen in de E-Line. Ze moeten volgens MMD voornamelijk jongeren aanspreken, omdat die groep volgens het bedrijf graag ??n product heeft dat bij alle taken past. De 242E1GAJ en 272E1GAJ hebben namelijk een refresh rate van 144 Hz, maar zijn uitgevoerd zonder het typische 'gamer'-uiterlijk. Beide gebruiken een va-paneel van 1.920 bij 1.080 pixels met een helderheid van 350 nits en een contrastv...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Marvel's Avengers - Leuke campagne omringd door opsmuk

18-09-2020 6:00 Tweakers.net
Marvel's Avengers biedt een toffe campagne met gave missies, maar buiten de verhaalmissies om wordt de game te snel generiek en repetitief om echt heel goed te zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl