De eerste zelfstrikkende basketbalschoen is hier

16-01-2019 13:35 Apparata
De schoen werkt samen met een app op je smartphone. De zelfstrikkende schoen gaat het helemaal worden in 2019. De Amerikaanse schoenenfabrikant Nike gaf al eerder een tipje van de sluier en nu is het product officieel aangekondigd. Maak kennis met de Nike Adapt BB. Zelfstrikkende schoenen die zich op comfortabele wijze naar jouw voeten […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nieuwe Chevrolet Tracker in beeld

16-01-2019 13:24 Autoweek.nl
De Opel Mokka X nadert het eind van zijn carri?re en Opel heeft al aangegeven dat het aan een opvolger werkt. De auto die je op deze foto's ziet had de nieuwe Mokka X kunnen zijn als Opel niet van General Motors naar Groupe PSA was verhuisd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Purism voorziet 'opensourcelaptop' van Core i7-7500U en 4k-scher

16-01-2019 13:13 Tweakers.net
Het bedrijf Purism heeft generatie vier van zijn Librem-laptops aangekondigd. De laptops onderscheiden zich met gebruik van opensourcesoftware en een focus op privacy en krijgen nu een krachtigere processor. De Librem 15 krijgt een 4k-scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vierdeurs AMG GT van 2,5 ton na 5 dagen stukgereden

16-01-2019 12:54 Autoblog.nl
Dit is toch een partij pijnlijk. Afgelopen weekend schreven we dat er eindelijk een goedkopere versie op de markt komt van de hagelnieuwe Panamera-vechter van Mercedes-AMG: de AMG GT 4-Door Coup?. Mensen die de vierdeurs AMG GT tot op heden hebben besteld, hebben hiervoor een flinke klap geld betaald. Sinds de herfst zijn de duurste […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Olympus E-M1X-camera bevat gps, barometer en thermomete

16-01-2019 12:49 Tweakers.net
Olympus' komende high-end systeemcamera, wat waarschijnlijk de E-M1X gaat worden, krijgt een ingebouwde gps-module, een barometer en een thermometer. Dat stelt althans de website 43rumors op basis van wat de website aanduidt als een betrouwbare bron.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renders nieuwe iPhones: zelfde design, nieuwe camera’s

16-01-2019 12:32 Apparata
Deze renders spreken de gelekte afbeeldingen van vorige week direct tegen. Afgelopen week lekte er renders van het meestal correcte OnLeaks uit die een bijzonder camera-eiland voor de nieuwe iPhones toonde. Renders van dezelfde hand tonen een ander prototype met wellicht een nog vreemder eiland (via: Compareraja.in). Zoals het er nu naar uitziet komt Apple […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nike ontwikkelt zelfknopende sportschoen die aangestuurd wordt d

16-01-2019 11:56 Tweakers.net
Nike heeft een nieuwe zelfknopende sportschoen voorgesteld die zich automatisch aanpast aan de vorm van je voet. Het verschil met de eerdere generatie van het slimme schoeisel is dat je de sluiting, behalve met een fysieke knop, nu ook kan aanspannen via een smartphone-app.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oppo bevestigt 10x zoom-technologie voor smartphones te ontwikke

16-01-2019 11:52 Tweakers.net
Oppo bevestigt dat het bezig is om een cameratechnologie te ontwikkelen voor smartphones die 10x optische zoom mogelijk maakt. De technologie wordt komende maand getoond op het Mobile World Congres in Barcelona.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: de vernieuwde BMW 7 Serie

16-01-2019 11:34 Autoblog.nl
De neus is echt. BMW heeft overduidelijk een lastige tijd achter de rug gehad. In aanloop naar de onthulling van de gefacelifte 7 Serie kwam aan het licht dat het fotolaboratorium ernstig lek was. Keer op keer kwamen er foto’s van de varkensneus op het internet terecht en als gevolg heeft het beeld wekenlang in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gigabyte Aorus AD27QD review: gaming monitor met noise-cancellat

16-01-2019 11:31 Hardware.info
Je kon erop wachten, maar toch blijft het een opmerkelijke stap: Gigabyte treedt de markt voor gaming monitoren binnen. Het eerste model is de Gigabyte Aorus AD27QD, een 27-inch qhd-beeldscherm met een verversingsfrequentie van 144Hz. Daarvan gaan er inmiddels dertien in een dozijn, maar Gigabyte onderscheidt zich door integratie van een stel microfoons met anc, oftewel active noise-cancellation. Wij namen het 600 euro kostende model in test en doen verslag. Onderhand kan je beter gaan tellen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

YouTube scherpt regels aan voor video's met gevaarlijke uitdagin

16-01-2019 11:28 Tweakers.net
Videodienst YouTube heeft strengere regels ingevoerd die moeten voorkomen dat kijkers worden aangezet tot risicovolle uitdagingen en zogeheten pranks. Beruchte voorbeelden zijn het eten van wastabletten en – recenter – geblinddoekt autorijden, zoals in de Netflix-film Bird Box.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"Microsoft stoomt Windows klaar voor opvouwbare en dubbele displ

16-01-2019 11:17 Hardware.info
Op Computex vorig jaar zagen we al een laptop van ASUS met twee schermen met de codenaam Project Precog. Het tweede scherm deed daarbij onder andere dienst als toetsenbord. Intel zou dergelijke apparaten aan het ontwikkelen zijn, en Microsoft springt nu ook in de wereld van apparaten met twee schermen. Daar komt nog bovenop dat ze ook werken aan functies voor apparaten met een vouwbaar display. Dat meldt The Verge, die met mensen van Microsoft heeft gesproken. De softwaregigant besteedt veel mi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Caiway verhoogt tarieven en glasvezelsnelheden

16-01-2019 11:10 Tweakers.net
Caiway verhoogt per 1 maart aanstaande zijn tarieven voor verschillende pakketten. Zo gaan de maandprijzen van de Alles-in-1 HD- en Glasvezelpakketten met maximaal 2,50 euro omhoog. Glasvezelklanten krijgen in ruil daarvoor wel hogere snelheden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: gefacelifte BMW 7-serie

16-01-2019 11:04 Autoweek.nl
BMW's vernieuwde 7-serie heeft zich voor zijn offici?le onthulling al diverse keren uitgebreid online laten bekijken. Nu heeft BMW z?lf het doek verwijderd van zijn aangescherpte vlaggenschip en daarmee zijn alle open plekken ingevuld.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rolls-Royce kan in problemen komen door Brexit-issues

16-01-2019 11:01 Autoblog.nl
Wel, niet, wel, niet. Het bedrijfsleven in Engeland wordt er niet vrolijk van. Het Brexit-dossier is het gesprek van de dag. Niet alleen in Engeland. Ook hier in Nederland is er veel aandacht voor. Voor de Britse politiek is het een hoofdpijnstuk van jewelste geworden. Het bedrijfsleven in het land zou ook graag willen weten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Doe mee aan de Microsoft Surface Road Race en win een Surface Pr

16-01-2019 10:39 Tweakers.net
Microsoft introduceert binnenkort drie nieuwe Surface-devices. Negen tweakers krijgen de unieke gelegenheid deze als eersten in Nederland te testen tijdens de Surface Road Race. Meedoen? Vul de poll in en maak bovendien kans op een Surface Pro 6.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Apple accuhoes maakt je iPhone X een accubeest

16-01-2019 10:13 Apparata
Is dat een accuhoes-bobbel in je broek of ben je gewoon blij me te zien. Het batterijschandaal van 2017 kostte Apple dan wel een half miljard, maar dat gaan ze ongetwijfeld keihard terugverdienen met de aankomende accuhoezen voor de iPhone X-reeks. De hoezen bevatten een extra batterij en maken je nieuwste iPhone tot accubeest. Smart […]
Lees het hele artikel op Apparata

Telenet en The Park introduceren vr-ervaring rond fictiereeks De

16-01-2019 10:06 Tweakers.net
Telenet heeft een virtualreality-ervaring gecre?erd rond de Vlaamse fictiereeks De Dag, een kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Liefhebbers kunnen deze vanaf 23 januari zien in The Park Antwerpen en The Park Gent, de twee vr-hallen van de Belgische provider.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederlander maakt nieuwe Alfa 33 Stradale

16-01-2019 9:58 Autoblog.nl
Geslaagd met een dikke G. De Alfa Romeo 4C is een love it or hate it karretje. Nu ben ik zelf geen Alfa-fanboy (sorry) en ik voel dan ook weinig voor deze sportwagen uit Itali?. Het concept op bovenstaande foto met in de basis een 4C is echter erg tof te noemen. De auto is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renders tonen mogelijk ontwerp volgende iPhone met horizontale c

16-01-2019 9:56 Tweakers.net
Er zijn renders verschenen van wat wellicht het ontwerp wordt van de nieuwe generatie iPhones. De renders tonen op de achterkant drie camera's die horizontaal geplaatst zijn. Dat wijkt af van renders die vorige week uitkwamen, waarbij sprake is van een 'camera-eiland'
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi A4 ?n A5 krijgen 45 TFSI-uitbreiding

16-01-2019 9:36 Autoweek.nl
Audi breidt de prijslijst van zowel de A4 Limousine en Avant als die van de A5 Coup?, Sportback ?n Cabriolet uit met een nieuwe motorversie: de 45 TFSI.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skoda brengt compacte SUV naar Gen?ve

16-01-2019 9:22 Autoweek.nl
Skoda belooft groot nieuws voor de aanstaande Autosalon van Gen?ve: een compacte SUV. Het Tsjechische merk komt uiteraard meteen met een teaser van z'n Arona-alternatief.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Digitimes: 2019 wordt een tegenvallend jaar voor TSMC

16-01-2019 9:22 Hardware.info
De chipverkopen van de Taiwanese chipfoundry TSMC leek erg goed te lopen: onder andere Nvidia, zo'n beetje alle grote smartphone-SoC-ontwerpers zoals Qualcomm, Apple en Huawei, en ook AMD met Zen 2 en grootmacht Intel met zijn goedkopere chips zijn nu klanten van het bedrijf. Daarnaast blijft de vraag naar chips voor data centra, AI en Internet of Things stijgen. Maar Digitimes schrijft dat het bedrijf niet bepaald m??r in de slappe was komt te zitten dan vorig jaar, het zou zelfs een wat zwaard...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gefacelifte Mitsubishi Pajero Sport gesnapt

16-01-2019 9:14 Autoweek.nl
Mitsubishi's Pajero Sport ging in 2015 een nieuwe generatie in en dit jaar wordt de auto op de snijtafel gelegd. We kunnen de bijgewerkte SUV nu al in ingepakte vorm bekijken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bird Box-challenge mag niet meer van ome YouTube

16-01-2019 9:06 Apparata
Lekker geblinddoekt aan het verkeer meedoen is niet meer gewenst op het videoplatform. Het is soms volledig onverklaarbaar waarom sommige dingen viral gaan. De ene keer is het een gekke kat, dan een prachtig liedje. Wat ook de oorzaak van het populair worden van een filmpje is, YouTube heeft daar baat bij en dat leverde […]
Lees het hele artikel op Apparata

'EA schrapte Star Wars-openwereldgame ten faveure van game die s

16-01-2019 9:01 Tweakers.net
Volgens de website Kotaku heeft Electronic Arts de van Visceral Games overgenomen Star Wars-openwereldgame definitief geschrapt, omdat de uitgever op een eerder tijdstip een andere, minder uitgebreide Star Wars-titel wil uitbrengen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volkswagen komt met een wel heel toffe Amarok

16-01-2019 8:35 Autoblog.nl
Vies worden is geen probleem. De Volkswagen Amarok is een praktisch apparaat. Je zal de auto niet zo snel associ?ren met de woorden bruut, dik en machtig. Die drie woorden gaan wel op voor deze Amarok. Dit is geen ??n of ander project van een tuner uit lutjebroek. Deze Amarok komt van Volkswagen zelf en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] Panasonic claimt kleinste draagbare laserprojectors ter we

16-01-2019 8:15 Hardware.info
Panasonics nieuwe serie draagbare lcd-laserprojectoren voorzien in? helderheid van 4.500 tot 6.000 lumen en moeten met een gewicht van 7,2 kg de lichtste in hun soort zijn, zo stelt de fabrikant. In totaal bestaan de draagbare VMZ60 en VMZ50-series uit vijf nieuwe modellen in wuxga (PT-VMZ60, PT-VMZ50, PT-VMZ40) en wxga (PT-VMW60, PT-VMW50). Door het compacte ontwerp moeten de projectoren eenvoudig te transporteren en daarmee zeer geschikt zijn voor locaties waar in verschillende ruimtes wordt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple brengt accuhoes uit voor iPhone XR en XS voor 149 euro

16-01-2019 8:09 Tweakers.net
Apple brengt speciale hoesjes voor de iPhone XS, XS Max en XR op de markt die voorzien zijn van een verdikking op de achterkant die een extra accu huisvesten. De Smart Battery Cases kosten 149 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

"AMD en Microsoft werken aan verbeteren van Windows voor betere

16-01-2019 7:51 Hardware.info
AMD's Threadripper was als een frisse wind door processorland, en de wind werd sterker toen de tweede generatie van de monsterprocessors uitkwam. Er waren wel een aantal problemen met Windows: het besturingssysteem leek helemaal niet zo goed om te kunnen gaan met zo'n enorme hoeveelheid cores. Nu is dat ook bewezen, zo heeft Level1Techs geconcludeerd. De techneuten hebben onderzocht hoe het precies kon dat de 2990WX zo 'laag' scoorde (voor een 32-koppige cpu). Level1Techs vergeleek de Threadrip...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Groen! Waarom MINI met dit Lingo-exemplaar komt

16-01-2019 7:41 Autoblog.nl
Het is feest en nee, Lingo keert niet terug op televisie. Feest vieren autofabrikant doorgaans niet met gebak, maar met speciale modelletjes. Natuurlijk kan MINI niet achterblijven. De Britse autofabrikant bestaat 60 jaar en viert dit met een speciale editie van de MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. MINI mag dan wel 60 jaar bestaan. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitter geeft Android-app knop voor tweets op basis van omgekeer

16-01-2019 7:38 Tweakers.net
Twitter voorziet de eigen Android-app van een knop waarmee gebruikers kunnen wisselen tussen een weergave met tweets op basis van algoritmes of de omgekeerde chronologische volgorde. Dit was eerder al in de iOS-app beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi A1 nu ook met 95 pk sterke 1.0

16-01-2019 7:26 Autoweek.nl
Audi breidt de prijslijst van zijn kleinste model uit met een 25 TFSI-variant.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Hyundai i10 duikt op

16-01-2019 7:18 Autoweek.nl
Kia's Picanto ging in 2017 een nieuwe generatie in en nu is ook de tijd rijp voor een volledig nieuwe Hyundai i10.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

JBL voegt Endurance Peak toe aan True Wireless serie

16-01-2019 7:05 Hardware.info
JBL voegt met de Endurance Peak een nieuwe telg toe aan zijn True Wireless familie. De lichtgewicht headphone is zowel zweet- als waterbestendig, moet garant staan voor 28 uur afspeeltijd en voegt na tien minuten speed charging een uur aan die tijd toe. De Endurance Peak is, in de kleur zwart, verkrijgbaar voor ? 149,- per stuk. Kenmerken: True Wireless voor vrijheid tijdens het sporten JBL sound met rijke bass Super secure fit PowerHook schakelt de hoofdtelefoon automatisch uit bij het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Frankrijk dringt aan op vertrek Carlos Ghosn'

16-01-2019 6:38 Autoweek.nl
De Franse overheid wil naar verluidt dat ook Renault zich ontdoet van de gevallen autobaas Carlos Ghosn. Persbureau Reuters meldt op basis van ingewijden dat Frankrijk, een grote aandeelhouder van Renault, hierover om een speciale bestuursvergadering heeft gevraagd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Homey kondigt Homey v2.0 en Homey Pro aan

16-01-2019 6:30 Hardware.info
Homey heeft bekendgemaakt Homey v2.0 te hebben vrijgegeven. Deze gratis update is beschikbaar voor alle Homey-gebruikers en is de grootste update tot dusverre van het bedrijf. Daarnaast heeft de huisautomatiseerder de Homey (Early 2019) en Homey Pro aangekondigd. De smart home software Homey v2.0 voorziet onder meer in een gloednieuwe Homey app —beschikbaar op iOS en Android—, die het volgens de maker nog eenvoudiger moet maken je huis echt slim te maken. Homey v2.0 ondersteunt meer dan 50.000...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Joomla! 3.9.2

16-01-2019 6:09 Tweakers.net
Versie 3.9.2 van Joomla! is uitgekomen, een versie die diverse beveiligingsproblemen en fouten moet verhelpen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere op Joomla Community terecht. In versie 3.9 is onder meer een Privacy Tool Suite toegevoegd. Versie 3.9.2 bevat de volgende veranderingen en verbeteringen: Security Issues Fixed
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De nieuwe oled-tv's van LG - Groter, meer pixels en hdmi 2.1

16-01-2019 6:00 Tweakers.net
LG toonde op de CES een revolutionaire oprol-tv en nieuwe evolutionaire oledmodellen, waarvan de 88"-Z9 het opvallendst is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ubiquiti Amplifi Instant Mesh System review: compact tegen een p

16-01-2019 5:59 Hardware.info
Ubiquiti mag zich verheugen in de nodige populariteit onder kenners. Het merk is vooral bekend van zijn zakelijke netwerkoplossingen, maar recent introduceerde het alweer zijn tweede mesh-product voor consumenten:?Amplifi Instant Mesh System.?Wij testten dit compacte multiroom wifi-systeem. Ubiquiti Amplifi Instant Mesh System Het in het mondaine New York gevestigde Ubiquiti geniet in ons land zeker op gebied van de access points uit de Unifi-reeks de nodige bekendheid. Dit zijn producten di...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche Exclusive hult de Panamera GTS in Mamba Green

15-01-2019 22:03 Autoblog.nl
De professionals zijn aan het werk Wie voor de grap eens geprobeerd heeft een Porsche te configureren, zal weten dat de Duitsers een behoorlijk aantal opties in de aanbieding hebben. Echter, Porsche Exclusive Manufaktur gaat altijd een stapje verder. In dit geval heeft de personaliseringsafdeling de nieuwe Panamera GTS bij de kladden gegrepen en de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Spider-Man is keihard terug in eerste trailer

15-01-2019 21:23 Apparata
My spidey sinses are tingling. Spider-Man komt kei hard terug na zijn debuut in het gigantische Spider-Man: Homecoming in 2017. En na het origin-verhaal van Peter Parker en zijn alter ego gaat de superheld nu naar Europa om kwaadaardige vijanden te verslaan. Peter Parker gaat met zijn klasgenoten een reis door Europa maken, maar eenmaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

DuckDuckGo gebruikt Apple Maps in zoekresultaten

15-01-2019 21:19 Tweakers.net
De privacyvriendelijke zoekmachine DuckDuckGo heeft plattegronden van Apple Maps ge?ntegreerd. Bepaalde zoekresultaten tonen relevante locaties, zonder dat de privacy van gebruikers in het geding zou zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW 7 Serie Facelift: is dit het laatste lek?

15-01-2019 21:04 Autoblog.nl
Niet driemaal, maar viermaal is scheepsrecht. In de afgelopen weken hebben we de aankomende facelift van de 7 Serie al verscheidene malen in beeld gekregen. Nu, welgeteld ??n dag voordat BMW de auto plant te onthullen, lekt de Life Cycle Impulse wederom het internet op. Zij die nog enige hoop hadden dat de gigantische varkensneusgaten […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

ING heeft storing met internetbankieren en geldautomaten

15-01-2019 20:59 Tweakers.net
De ING heeft dinsdagavond een omvangrijke storing, waardoor klanten de Mijn ING-dienst voor internetbankieren en de app niet kunnen gebruiken. Ook zijn er problemen met betaalpassen en geldautomaten
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony kondigt A6400-systeemcamera met snelle autofocus aan

15-01-2019 20:44 Tweakers.net
Sony maakt in februari een nieuwe systeemcamera beschikbaar: de A6400. De camera met 24,2-megapixelsensor heeft een kantelbaar touchscreen en biedt automatische scherpstelling in 0,02 seconde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Windows komt naar je opvouwbare toestel

15-01-2019 20:32 Apparata
Microsoft wil wellicht trends gaan zetten met hun OS ?n nieuwe hardware. We hebben het natuurlijk al voorspeld: 2019 wordt het jaar van de opvouwbare tech. Dat verreweg het grootste besturingssysteem ter wereld er dan ook aan moet geloven, is voor de meesten logisch. Nu is het daarentegen wel officieel! Nou ja, een soort van… […]
Lees het hele artikel op Apparata

Corsair komt met eerste eigen koelpasta

15-01-2019 20:06 Hardware.info
Corsair heeft zijn eerste koelpasta op de markt gebracht. De TM30 koelpasta geleidt niet, is niet-toxisch, heeft een lage viscositeit en is gebaseerd op zinkoxide. Volgens de fabrikant zou de pasta tot zes graden beter moeten koelen dan een standaard koelpasta.? Volgens de fabrikant gaat de koelpasta jarenlang mee zonder te drogen, te barsten, en verandering van consistentie. De koelpasta is te koop vanaf 6,90 euro. ?
Lees het hele artikel op Hardware.info

LEGO’s McLaren Senna minder hoekig dan het origineel

15-01-2019 19:57 Autoblog.nl
Zo kan het ook. McLaren mag met de Senna misschien een klein technisch wonder ter wereld hebben gebracht, het moge duidelijk zijn dat bij deze auto functie boven de vorm is verkozen. Het apparaat ziet er werkelijk niet uit en heeft meer onvoorspelbare hoeken dan een spiegeldoolhof. Het is zelfs zo erg dat de LEGO-versie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nvidia GeForce RTX 2060 staat nu in de prijsvergelijker: te koop

15-01-2019 19:57 Hardware.info
Een week geleden gaven wij de RTX 2060 een review. De conclusie kwam zo ongeveer neer op dat hij goede prestaties levert - waar je ook extra voor moet betalen. Vandaag is het dan zover: hij staat bij meerdere (web)shops in de etalage, en sommige kaarten met de chip zijn al leverbaar. De hogere prijs van de nieuwe kaart uit de x60-serie zien we ook terug in modellen van de partnerfabrikanten, want de laagste prijs ligt volgens onze prijsvergelijker?rond de 375 euro op het moment van schrijven. O...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Komt Netflix’ prijsverhoging ook naar Nederland?

15-01-2019 19:35 Apparata
Voorheen was dat wel altijd zo. De grootste streamingdienst ter wereld, Netlfix, heeft aangekondigd de prijzen van een Netflix-abonnement flink omhoog te gooien. Althans, in eerste instantie zal de verhoging in de Verenigde Staten doorgevoerd worden. Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de verhoging de Atlantische Oceaan overwaait. Het Basic abonnement (??n […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Intel gaat Core i9-9990XE met 5GHz alleen via veiling v

15-01-2019 19:26 Tweakers.net
Intel gaat een Core i9-9990XE met veertien cores en maximale boostkloksnelheid van 5GHz uitbrengen, maar deze niet via winkels leveren, volgens AnandTech. Systeembouwers zouden op de processor kunnen bieden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MacBook Pro 2018-gebruikers klagen over gebrekkige spatiebalk

15-01-2019 18:47 Tweakers.net
Verschillende gebruikers ervaren problemen met de spatiebalk van hun MacBook Pro van halverwege 2018. Die laptops hebben een toetsenbord met Butterfly-mechanisme van de derde generatie, die verbetering moet bieden ten opzichte van eerdere generaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony voegt nieuwe Extra Bass speakers toe aan line-up

15-01-2019 18:30 Hardware.info
Na de introductie van de Sony Extra Bass line-up van vorig jaar introduceert het bedrijf nu de SRS-XB22 en SRS-XB32 draadloze speakers. Deze nieuwe modellen hebben een langeew batterijlevensduur, kunnen tegen een stootje en bieden DJ-functies. Naast de Extra Bass sound voor het versterken van bastonen is Live Sound toegevoegd. Hierdoor zou er een natuurgetrouw geluid ontstaan zoals bij een livevertoning van een concert of festival. De geluidsfuncties van de SRS-XB22 en SRS-XB32 wordt mogelijk g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

VirtualBox 6.0.2

15-01-2019 18:25 Tweakers.net
Oracle heeft de eerste update voor versie 6.0 van VirtualBox uitgebracht. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: The following items were fixed and/or added:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GeForce Game Ready Driver 417.71 WHQL

15-01-2019 18:04 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 417.71 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave voegt onder meer ondersteuning toe voor de GeForce RTX 2060 en kan er nu van variable refresh rate gebruik gemaakt worden op G-Sync-monitoren. De changelog laat natuurlijk ook weer bugfixes zien en een handvol problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. De complete release notes staan hieronder: Product Support
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HAH? BMW Z4 ineens v??l sneller na aankondiging Supra

15-01-2019 18:03 Autoblog.nl
Toveren met cijfers, dat kunnen de Duitsers goed. BMW heeft deze week een wel heel merkwaardige streek uitgehaald in de Verenigde Staten. De BMW Z4 M40i, die daar een aanzienlijk krachtigere motor heeft dan in Europa, is net na de aankondiging van de nieuwe Toyota Supra ineens flink opgewaardeerd. Volgens de Beierse autofabrikant is de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

"Intel's nieuwe 14-core Core i9-9990XE met boost tot 5,0 GHz gaa

15-01-2019 18:02 Hardware.info
Anandtech heeft informatie buitgemaakt over een nieuwe hedt-processor van Intel. De chip heet de i9-9990XE - een hoger nummertje dan de 18-koppige 9980XE. Maar hij heeft niet 18 cores, laat staan meer; hij heeft er 14. Het voordeel van deze verlaging van het aantal cores is dat de basis- en boost-kloksnelheid omhoog kunnen, die liggen volgens Anandtech respectievelijk op 4,0 GHz en 5,0 GHz. Dat maakt hem waarschijnlijk een soort 'gebinde' i9-9940X. Als dit inderdaad een cherrypicked 9940X is, d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix verhoogt prijzen met tot aan 18 procent in de VS

15-01-2019 17:57 Tweakers.net
Netflix heeft nieuwe prijsverhogingen aangekondigd voor Amerikaanse klanten. De maandprijzen van de drie abonnementen gaan met enkele dollars omhoog. Het tarief voor het Standaard-abonnement stijgt procentueel gezien het meest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl