Zo belandde deze systeembeheerder 1,5 jaar in de bak

22-07-2017 15:58 Apparata
Stel: je wordt ontslagen als systeembeheerder. Hoe neem je dan afscheid van je werkgever? Juist! Door het complete netwerk plat te leggen en ervoor te zorgen dat de fabriek stil komt te liggen. Dat was het afscheidscadeau van Joe Vito Venzor, die werkzaam was bij schoenenfabrikant Lucchese. Hij liet zich in eerste instantie pas na […]
Lees het hele artikel op Apparata

6 dingen die we weten over de Volvo XC40

22-07-2017 15:02 Autoblog.nl
De nieuwste telg van de Volvo XC-serie komt eraan. Wat kunnen we eigenlijk verwachten van dit model? Enkele jaren geleden kwam Volvo met de nieuwe XC90. Begin dit jaar was het de XC60 en deze herfst komt de Zweedse autofabrikant met de XC40. Volvo verwacht dat laatstgenoemde het meest succesvolle model gaat worden in de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toetsenbord met mechanische, capacitieve toetsen bij i-Rocks

22-07-2017 14:54 Hardware.info
Taiwanese fabrikant genaamd i-Rocks heeft een high-end toetsenbord voorgesteld met capacitieve mechanische switches. Hierdoor is het mogelijk zelf de actuatie-afstand in te stellen; in dit geval kan de gebruiker wisselen tussen een afstand van 1,4 mm en 2,2 mm. Op de keycaps is gelukkig niet bezuinigd, want i-Rocks heeft gekozen voor double shot-exemplaren. Daardoor slijt de belettering niet weg, al kun je de toetsen eventueel later zelf vervangen voor keycaps?die compatibel zijn met de standaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Brein stopte honderden illegale sites, aanbieders, diensten in e

22-07-2017 14:32 Tweakers.net
Stichting Brein heeft in de eerste helft van 2017 naar eigen zeggen 231 sites en diensten die illegale content aanboden offline gehaald. Ook heeft het 154 verkopers van 'illegale mediaspelers' en 14 grote uploaders gestopt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Is dit h?t geheime wapen van de Galaxy Note 8?

22-07-2017 14:31 Apparata
Samsung lanceert de Galaxy Note 8 op 23 augustus, maar het bedrijf heeft nog niet alles prijs gegeven. Is dit het geheime wapen in de strijd met Apple? Samsung zou werken aan een bluethooth-headset om te gebruiken met Bixby, zo meldt ETNews. De headset (een tegenhanger van de Airpods) zou op tijd klaar zijn voor […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: sensatieknaller met ruimte voor een baby (?25k)

22-07-2017 14:00 Autoblog.nl
Ga heen en vermenigvuldigd u! Maar kun je dan nog wel een leuke auto rijden? Het is een beetje het bekende verhaal. Als autoliefhebber droom je jarenlang van een ?cht leuke auto. Eentje die daadwerkelijk een glimlach teweeg brengt. Maar ja, je bent jong en nog niet in de financi?le positie om die sportwagen voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Playerunknown's Battlegrounds zo goed als vijf miljoen keer verk

22-07-2017 13:31 Tweakers.net
Playerunknown's Battlegrounds is zo goed als vijf miljoen maal verkocht. De Early Access-shooter heeft dit aantal bereikt in een periode van vier maanden. Dat blijkt uit cijfers van Steam-statistiekenwebsite Steam Spy.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wegen naar het zuiden overvol

22-07-2017 12:57 Autoweek.nl
De snelwegen naar het zuiden van Europa zijn zaterdag flink volgelopen met vakantieverkeer. In Zwitserland is het zoals elke zomer erg druk bij de Gotthardtunnel naar Itali?. Daar moeten automobilisten zeker anderhalf uur geduld hebben, meldt de ANWB. Ook bij Chiasso richting Milaan is het aanschuiven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo update je een Mac tot wel drie keer sneller

22-07-2017 12:55 Apparata
Het is vrijwel iedereen een doorn in het oog: die eindeloos durende updates. Gelukkig is er een manier om het allemaal een stuk sneller te maken. Als je een Mac hebt tenminste, want de volgende tip werkt alleen in macOS. Normaal gesproken installeer je updates via de Mac App Store, maar dat blijkt onnodig veel […]
Lees het hele artikel op Apparata

HGST en Sandisk laten binnenwerk van nieuwe 12TB-harddisk met he

22-07-2017 12:55 Hardware.info
Om hogere capaciteiten mogelijk te maken, kunnen fabrikanten verschillende technieken gebruiken. Zowat de duurste, maar daarmee ook de best presterende, is het gebruik van een heliumvulling in plaats van normale lucht. Door de kleinere luchtdichtheid is er immers minder luchtweerstand en turbulentie, zodat de platters en koppen dichter op elkaar geplaatst kunnen worden. Harde schijven gevuld met helium zijn natuurlijk niet te openen?zonder ze daarbij onbruikbaar te maken, dus zijn foto's van he...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Peugeot 5008 Allure 1.2 PureTech

22-07-2017 12:34 Autoweek.nl
Nog niet eens zo heel lang geleden was je voor een zevenzitter min of meer aangewezen op een praktische, maar niet altijd even vlot ogende MPV. Peugeot brengt daar verandering in met de nieuwe 5008 SUV. Die is elf centimeter langer dan zijn voorganger en ongeveer net zoveel hoger en breder. En bijna 100 kg lichter. Het is een verlengde versie van de sportiever ogende 3008.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlander neemt Lamborghini Centenario in ontvangst

22-07-2017 12:22 Autoblog.nl
Nederland is een exclusieve supercar rijker. Vandaag heeft Lamborghini Leusden de sleutel overhandigd van een Centenario aan een Nederlander. Eerder werd de gelimiteerde Lambo al geleverd in andere delen van de wereld. Nu is het de beurt aan Nederland. Deze Centenario is in elk geval behoorlijk anders in vergelijking met de Centenario’s die we eerder […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vernieuwing c2000-systeem van politie vertraagd tot 2018

22-07-2017 12:03 Tweakers.net
De vernieuwing van het C2000-communicatiesysteem van de Nederlandse hulpdiensten is vertraagd. Stef Blok, demissionair Minister van Veiligheid en Justitie stelt dat er meer tijd nodig is om het aangepaste systeem te implementeren en zorgvuldig te testen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Lancia Gamma Berlina en Coup? - terugblik

22-07-2017 12:00 Autoweek.nl
Op de salon van Gen?ve van 1976 stelt Lancia eindelijk weer een echt topmodel voor: de Gamma. Maar dat Pininfarina op die beurs meteen een adembenemende coup?versie van dat model presenteert, is een regelrechte sensatie. Het vervolg is echter succesvol...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Telefoon kwijt? Google spoort ‘m voor je op

22-07-2017 11:53 Apparata
Er is niets zo vervelend als het kwijtraken van je smartphone, maar Google helpt je graag om ‘m terug te vinden. De zoekgigant heeft een heel handige feature ingebouwd in Google.nl. Zoek je op ‘Waar is mijn telefoon’, dan gaat de zoekmachine meteen voor je aan de slag. Er zijn slechts twee voorwaarden: je gebruikt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft toont designthermostaat met Cortana

22-07-2017 11:20 Hardware.info
In een video op YouTube heeft Microsoft de fraai ontworpen thermostaat GLAS getoond die draait op Windows en is voorzien van zijn virtuele assistent Cortana. Het door thermostatenmaker Johnson Controls geleverde bedieningspaneel bestaat uit een halftransparant, aanraakgevoelig display dat aan de muur kan worden bevestigd. Door de ondersteuning voor Cortana kunnen gebruikers er ook tegen praten. Net als soortgelijke ‘slimme thermostaten’ als die van Nest past de GLAS zich automatisch aan aan de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Essential Phone moet binnen enkele weken in handen van klanten z

22-07-2017 11:19 Tweakers.net
Andy Rubin, voormalig Google-topman en huidig hoofd van het Essential Phone-project, meldt in een e-mail dat zijn Essential Phone binnen enkele weken in handen van klanten zal zijn. De release van de innovatieve smartphone is al enkele malen vertraagd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Subaru pakt indrukwekkend Ring-record met WRX STI

22-07-2017 11:06 Autoblog.nl
De Jap deed een rondje in minder dan zeven minuten. Subaru heeft bekendgemaakt dat hun speciale WRX STI de snelste vierdeurs sedan op de Nordschleife is. Het blauwe monster wist de baan in een recordtijd van 6:57,5 minuten af te leggen. Let wel: het gaat hier niet om een productievariant die je bij de Subaru-dealer […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoingemeenschap bereikt overeenstemming over netwerkschaalver

22-07-2017 10:37 Tweakers.net
Een meerderheid van de Bitcoinminers heeft op vrijdag aangegeven dat ze instemmen met een upgrade aan het netwerk genaamd BIP 91. Die moet ervoor zorgen dat transacties op het netwerk sneller en goedkoper voltooid moeten kunnen worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zeiss patenteert roterend lenzensysteem voor zoomfunctie op smar

22-07-2017 9:52 Hardware.info
Lenzenfabrikant Zeiss heeft een oplossing gepatenteerd voor het gebrek aan zoommogelijkheden op een smartphonecamera. De ‘geminiaturiseerde zoomcamera’ bestaat uit een roterende schijf met daarin verschillende lenzen die voor de sensor kunnen worden geschoven, waardoor de gebruiker de brandpuntsafstand en daarmee de beeldhoek kan vari?ren. Het is nog niet duidelijk of het patent ook daadwerkelijk in een product zal worden gebruikt. Een traditionele zoomlens werkt doordat verschillende lenseleme...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Met deze 12 iconen kun je racen in F1 2017

22-07-2017 9:26 Apparata
Fans van de Formule 1, opgelet! Later dit jaar komt F1 2017 uit. Met deze racegame kun je zelf achter het stuur kruipen van hedendaagse F1-auto’s. Naast moderne bolides brengt Codemaster, de ontwikkelaar van F1 2017, ook klassiekers naar de game. Onlangs werden de laatste drie auto’s bekendgemaakt. Daarmee is de lijst met klassiekers nu […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rijkswaterstaat wil weginspecteurs beter beschermen

22-07-2017 8:58 Autoblog.nl
De medewerkers van Rijkswaterstaat moeten soms vrezen voor hun leven. Ieder jaar heeft Rijkswaterstaat te maken met serieuze incidenten op de weg. De medewerkers van de organisatie zijn op de weg te vinden als er bijvoorbeeld een ongeluk heeft plaatsgevonden of als er onderhoud gedaan moet worden. Niet iedere automobilist houdt hier rekening mee, met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: De 7 zevenzitters voor ? 7.000

22-07-2017 8:00 Autoweek.nl
Welke auto's zijn het overwegen waard wanneer je vervoer voor zeven personen wilt voor een acceptabel bedrag? Als antwoord op die vraag gingen we op zoek naar de zeven zevenzitters voor minder dan zevenduizend euro.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Project Cars 2 - Komt nog dichter bij het echte werk

22-07-2017 6:00 Tweakers.net
Eind september komt Project Cars 2 op de markt. Tweakers kreeg de kans om van een aantal auto's uit de game de 'echte' versies te besturen, om ze zo te vergelijken met de gameversies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AOC PDS241 review: Porsche design

22-07-2017 5:59 Hardware.info
Om je te onderscheiden met een full hd monitor, moet je wat bijzonders doen. Dat heeft men bij AOC ook onderkend, en het bedrijf introduceerde dan ook enige tijd geleden een tweetal beeldschermen met een bijzonder ontwerp. De PDS241 en PDS271 zijn afkomstig uit een designhuis met een wel zeer welluidende naam: F.A. Porsche. We gingen aan de slag met de AOC PDS241 en kwamen erachter dat er gelukkig meer positiefs over deze monitor te vertellen valt dan alleen een onderscheidend uiterlijk. Late...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Evo met 9 (!) mijl ervaring gaat meer dan 100k opleveren

21-07-2017 23:02 Autoblog.nl
Deze Mitsubishi heeft bijna geen stap gezet. Tot en met de negende generatie vind ik de Lancer Evolution een fraaie verschijning. De tiende generatie Evo is in mijn ogen iets t? modern gestyled. Zoals gebruikelijk met populaire Japanse auto’s is een onaangetast exemplaar vinden geen gemakkelijke taak. Dit geldt ook voor de Evolution. Een origineel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Slaat Marvel met Inhumans (eindelijk!) goed de plank mis?

21-07-2017 22:23 Apparata
Marvel’s (nagenoeg) perfecte CV moet toch een keer besmet raken? Persoonlijk ben ik zeker een fan van het comic book-filmgenre te noemen. Jazeker, Marvel zette het genre op de kaart en DC Comics is ook goed aan de weg aan het timmeren. De recente trailer van Marvel’s Inhumans suggereert daarentegen dat de koning van het […]
Lees het hele artikel op Apparata

YouTube gooit (terecht) hun editor in de prullenbak

21-07-2017 22:01 Apparata
Ook de photo slideshow houdt op te bestaan. YouTube maakt door middel van een blogpost bekend dat de videodienst hun eigen video editor en de photo slideshow-functie stop gaat zetten. Wat? Wist je niet eens van het bestaan van de functies af? Nou, ik ook niet en ik denk dat dat voor de meesten geldt. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Adata D16750 is nieuwe powerbank met stevige behuizing en IP67-w

21-07-2017 21:40 Hardware.info
Voor mensen die hun powerbank blootstellen aan extreme omstandigheden heeft Adata de D16750 aangekondigd, een exemplaar met een deels rubberen behuizing en een IP67-certificaat. Dat betekent dat de mobiele accu getest is op 1 meter onder water voor een periode van 30 minuten. De powerbank heeft zoals de naam doet vermoeden een capaciteit van 16.750 mAh, en kan die energie via twee USB-poorten kwijt. De eerste ondersteund 5 volt met een stroomsterkte tot 2,4 amp?re, terwijl de tweede op 1,0 A bl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tor-chatapp Briar start publieke b?ta na doorlopen van audit

21-07-2017 21:19 Tweakers.net
De Android-versie van de opensource chatapp Briar is vrijdag in de Play Store verschenen na een audit. De app maakt voor onderlinge communicatie gebruik van het Tor-netwerk en biedt end-to-end-encryptie. Het is nog niet duidelijk of er een iOS-versie komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo goed gaat het momenteel bij Lamborghini

21-07-2017 21:04 Autoblog.nl
De Italiaanse autofabrikant blikt terug op een fantastisch halfjaar. Opnieuw stuift Lamborghini af op een verkooprecord. Als straks de Urus komt zullen de verkopen n?g verder toenemen, maar dat is later. Momenteel kan Stefano Domenicali al zeer tevreden zijn over zijn merk. In de eerste zes maanden van 2017 leverde Lambo 2.091 auto’s. 1400 Hurac?ns […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit zijn de 10 bestverkochte games van 2017 (tot nu toe)

21-07-2017 21:01 Apparata
Ook oudere games staan hun mannetje; zelfs in 2017. 2017 is tot dusver al een geweldig gamejaar. Games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Horizon Zero Dawn (van Nederlandse bodem) hebben een gigantische omzet weten te genereren. Dat neemt niet weg dat een plekje in bestverkochte games van 2017 een behoorlijke […]
Lees het hele artikel op Apparata

Amerikaanse luchtvaartmaatschappij test vingerafdruk als instapk

21-07-2017 20:39 Tweakers.net
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta test een systeem waarbij passagiers hun vingerafdruk kunnen laten scannen om het vliegtuig in te stappen. Het systeem moet een boarding pass vervangen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Systemen met Intel Clover Trail Atom-processors krijgen inderda

21-07-2017 20:18 Hardware.info
Eerder deze week maakten we melding van een probleem met de Intel Clover Trail-processors in combinatie met nieuwere versies van Windows 10. Systemen met deze Atom-processors bleken namelijk een foutmelding te krijgen bij het upgraden naar de Creators Update - en kunnen deze daardoor niet installeren. De verdachte was de GPU: de Atom Z2000-chips gebruiken een videochip van Imagination Technologies in plaats van een exemplaar uit Intels eigen stal. De Windows-update stelde immers nieuwe eisen aa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Vreemde radiosignalen van rode dwerg zijn afkomstig van satelli

21-07-2017 20:05 Tweakers.net
De vreemde signalen die afkomstig zijn van de rode dwerg Ross 128 zijn door astronomen van de Arecibo Observatory in Puerto Rico verder onderzocht. Zij komen tot de conclusie dat de signalen worden veroorzaakt door satellieten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Paint.NET 4.0.17

21-07-2017 19:51 Tweakers.net
Versie 4.0.17 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en Coral Draw. Sinds versie 4.0 presteert het programma een stuk beter, zeker op multicoreprocessors, maar heeft wel minimaal Windows 7 als systeemvereiste. Sinds versie 4.0.14 zijn de volgende twee verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onderzoeker laat Symantec certificaat intrekken met neppriv?sleu

21-07-2017 19:22 Tweakers.net
Beveiligingsonderzoeker Hanno B?ck heeft Symantec zover gekregen om een certificaat voor een zelfingericht testdomein in te trekken. Hij maakte daarvoor gebruik van een neppriv?sleutel. Comodo kreeg hij niet zover om tot intrekking over te gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Teambaas Gene Haas over de rijders van volgend jaar

21-07-2017 18:57 Autoblog.nl
Het Formule 1-team is tevreden over de huidige rijders. Dit seizoen rijden Romain Grosjean en Kevin Magnussen voor het Amerikaanse F1-team. Voor Grosjean is dit het tweede seizoen bij het team. Vorig jaar reed hij samen met teamgenoot Esteban Guti?rrez voor Haas. Guti?rrez werd uiteindelijk vervangen door de Deen Kevin Magnussen vanwege tegenvallende prestaties. Blijkbaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony gaat 1000fps-sensor gebruiken voor industri?le toepassingen

21-07-2017 18:42 Hardware.info
Begin deze maand bespraken we in Hardware.Info TV de Xperia XZs-smartphone, die opviel vanwege ??n unieke feature: de mogelijkheid om beelden op te nemen met 960 beelden per seconde. Deze technologie blijft echter niet beperkt tot deze enkele smartphone, want Sony gaat een dergelijke sensor nu ook gebruiken voor industri?le toepassingen. Zo kunnen onder andere robots met hoge precisie objecten detecteren en tracken, waarmee het mogelijk is om ze autonomer hun werk te laten doen - momenteel word...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lyft start ontwikkelingsdivisie voor eigen techniek zelfrijdende

21-07-2017 18:28 Tweakers.net
De Amerikaanse Uber-concurrent Lyft heeft aangekondigd dat het een eigen divisie opent voor de ontwikkeling van technieken voor zelfrijdende auto's. Zo moet de afdeling een zogenaamd 'open self-driving system' ontwikkelen. Het gaat om zowel hardware als software.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: LiveDrive #27 - Ford Fiesta

21-07-2017 18:00 Autoweek.nl
Aan boord van de gloednieuwe Ford Fiesta nemen Cornelis en Marco de afgelopen week door en gaat het onder meer over het nieuwe aan de nieuwe Mercedes S-klasse, het maken van grote multitests en de nieuwe verbruikscyclus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

6 iconische foto’s met een Ferrari F40 in de hoofdrol

21-07-2017 17:59 Autoblog.nl
Even stilstaan bij het feit dat de legendarische supercar 30 jaar geleden werd ge?ntroduceerd. Voor sommigen is het DE Ferrari, anderen vinden het een overrated apparaat. Feit is dat de Ferrari F40 een legende is. Hij is niet zo zeldzaam als een F50 of een Enzo. Zelfs van moderne speciaaltjes zoals de 599 GTO, 458 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gigabyte introduceert ontwikkelbord met Celeron N3350-dualcore

21-07-2017 17:42 Tweakers.net
Gigabyte heeft een compact ontwikkelbord aangekondigd dat over een Intel Celeron N3350 beschikt. De singleboard-pc met ge?ntegreerde heatspreader is onder andere in te zetten voor internet-of-things-toepassingen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OM arresteert drie 17-jarigen om verdenking drugsverkoop op Hans

21-07-2017 17:40 Tweakers.net
Het Openbaar Ministerie heeft drie jongens van 17 jaar gearresteerd. Zij worden ervan verdacht hard- en softdrugs te hebben verkocht op de Hansa-darknetmarktplaats die een maand geleden werd overgenomen door opsporingsdiensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Corsair steekt Crystal 570X-behuizing in wit jasje, geeft zwarte

21-07-2017 17:16 Hardware.info
De Crystal 570X van Corsair kunnen we gerust een blikvanger noemen, een titel die vooral door de grote hoeveelheid glas tot stand komt. Enkele maanden geleden verdiende de behuizing in onze review dan ook Excellent-award, mede vanwege de fraaie afwerking, goede prestaties en vele inbouwmogelijkheden. Vooralsnog was de behuizing enkel beschikbaar in het zwart, maar Corsair?zal hem binnenkort in twee nieuwe varianten uitbrengen. Ten eerste is er een grotendeels witte variant, die nog steeds uitge...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford stuurt brief met vervelende mededeling naar GT-klanten

21-07-2017 16:58 Autoblog.nl
Sorry guys. -Ford Trouble in paradise. In dit geval bij Ford. Diverse klanten die zitten te wachten op de nieuwe GT moeten nog langer geduld hebben. De Amerikaanse autofabrikant heeft deze week een brief verstuurd aan diverse klanten. In de brief schrijft Ford dat er zich problemen hebben voorgedaan op de productielijn en dat het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Top 10: de meest gedownloade series vd week (w29y2017)

21-07-2017 16:57 Apparata
De voorspelling is uitgekomen.. Vorige week voorspelde ik al dat Suits niet de toppositie zou behouden. Hoe kan het ook anders, als een nieuw seizoen Game of Thrones van start gaat. Natuurlijk staat de hitserie met stipt op ??n. Verder bestaat de top 3 van deze week uit Suits en Preacher. De rest van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

qBittorrent 3.3.14

21-07-2017 16:38 Tweakers.net
Versie 3.3.14 van qBittorrent is uitgebracht. Deze opensource-torrentclient heeft versies voor Windows, Linux, macOS en FreeBSD, en toont geen advertenties. Het programma wordt met Qt ontwikkeld en is gebaseerd op libtorrent (rasterbar) en Boost. Het programma is het geesteskind van de Franse student Christophe Dumez, die er sinds maart 2006 aan werkt. Tegenwoordig wordt het door de community onderhouden. De changelog voor deze uitgave laat de volgende verbeteringen zien:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Opel Insignia vs Skoda Suberb - Dubbeltest

21-07-2017 16:00 Autoweek.nl
De nieuwe Opel Insignia is fors gegroeid. Is dat genoeg om een reus als de Skoda Suberb aan te pakken? Roy zocht het uit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Delta gaat volgend jaar 1Gbit/s-verbindingen via docsis 3.1 leve

21-07-2017 15:59 Tweakers.net
Delta gaat 10 miljoen euro investeren in zijn netwerk. Het bedrijf wil onder andere volgend jaar de overstap maken naar Docsis 3.1, om de eerste 1Gbit/s via de kabel te kunnen leveren. In augustus verhoogt het bedrijf de downloadsnelheid van zijn instappakket.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel introduceert AI-accelerator op USB-stick-formaat

21-07-2017 15:45 Hardware.info
Intel komt met de Movidius Neural Compute Stick, een USB-stick bedoeld voor ontwikkelaars en onderzoekers die met deep learning-toepassingen willen werken. Het apparaat bevat een chip met een rekenkracht van 100 Gigaflops, die toch minder dan 1 Watt aan stroom verbruikt. De Neural Compute Stick is bedoeld om al bestaande AI-algoritmes te draaien op mobiele apparaten die data uit de echte wereld moeten interpreteren, wat door het beperkte energieverbruik van de stick geen aanslag op de accu moet...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Duitse autofabrikanten blijken onderling dikke matties

21-07-2017 15:26 Autoblog.nl
Concurrentie? Welnee, stiekem zijn ze allemaal vriendjes van elkaar. De basis van het dieselschandaal ligt niet bij ??n automerk of concern. De olievlek is nog veel groter dan je aanvankelijk zou denken. Dat stelt het Duitse Spiegel vandaag in een grote publicatie. Volgens het bericht keken Duitse autofabrikanten gezamenlijk hoe ze het beste door strenge […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Aanklacht voor Apple na iPhone-brand met gevolgen

21-07-2017 15:06 Apparata
Het techbedrijf mag het uitvechten in de rechtszaal. Apple heeft een nieuwe aanklacht aan de broek hangen, afkomstig van de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij State Farm. Het bedrijf neemt het op voor Xai Thao. Deze mevrouw verloor haar huis door een brand. De verzekeringsgigant en Thao wijzen met de vinger naar een iPhone 4S. De smartphone zou […]
Lees het hele artikel op Apparata

Help een Autoblog lezer Zuid-Amerika door te komen

21-07-2017 15:02 Autoblog.nl
Daarvoor zoeken wij een lezer met kennis van zaken! Het is de droom van elke autofanaat: een epische roadtrip maken met de auto. Nu zijn er mensen die zowaar de daad bij het woord voegen. Zoals Autoblog-lezer Eb. Eb gaat met een aangepaste Fiat Ducato door Zuid-Amerika trekken. Hopelijk pakt hij dan ook deze epische […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: EasyACC powerbanks met Quick Charge 3.0 video

21-07-2017 15:02 Hardware.info
Powerbanks op zich zijn niets bijzonders, powerbanks met ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge zijn dat wel. In deze aflevering bespreken we twee modellen van EasyACC en leggen we uit wat het voordeel van Quick Charge in de praktijk is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Duitse autobouwers vormden kartel'

21-07-2017 14:43 Autoweek.nl
BMW, Daimler, Porsche en Audi zouden jarenlang verboden prijsafspraken hebben gemaakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft krijgt domeinnamen staatshackers via rechtszaak in han

21-07-2017 14:38 Tweakers.net
Microsoft heeft via rechtszaken domeinnamen in handen gekregen die staatshackers gebruikt zouden hebben bij operaties. Microsoft koppelt de domeinnamen vervolgens aan zijn eigen servers waardoor de staatshackers een c&c-punt kwijtraken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Ferrari California

21-07-2017 14:30 Autoweek.nl
Het hart van Ferrari's California veranderde bij de facelift in 2014. De coup?-cabriolet kreeg turbotechniek ?n designkenmerken van zijn toenmalige broers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DockCase voor MacBook is beschermhoes en docking station in ??n

21-07-2017 14:16 Hardware.info
Het zal menigeen niet ontgaan zijn dat Apple bij zijn laatste MacBook redelijk zuinig is omgegaan met de beschikbare aansluitingen: de laptops hebben enkel een USB Type-C-connector en een 3,5mm-audiojack. Dat is uiteraard deels op te lossen met adapters, al moet je die dan wel altijd mee op zak nemen - iets wat zeker niet iedereen voor lief zal nemen. Om dat euvel de wereld uit te helpen gaat een start-up binnenkort zijn DockCase crowdfunden via Kickstarter. De naam geeft al aan waar we mee van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl