Google investeert 600 miljoen euro in nieuw datacenter in Finlan

20-09-2019 11:31 Tweakers.net
Google gaat 600 miljoen euro investeren in een nieuw datacentrum in Finland. Eerder dit jaar gaf Google al aan dat het zijn Nederlandse en Belgische datacentra gaat uitbreiden. Daarnaast startte het bedrijf deze week achttien hernieuwbare energieprojecten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe massaclaim dreigt voor Volkswagen in Europa

20-09-2019 10:59 Autoweek.nl
Er dreigt een nieuwe claim van Volkswagenrijders naar aanleiding van ? je raadt het nooit ? het dieselschandaal bij dat concern. De Nederlandse stichting Diesel Emissions Justice Foundation (DEJF) gaat achter de Duitse autobouwer aan en wil genoegdoening voor bezitters en lessees van een bij het schandaal betrokken auto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze straatlegale Mondeo heeft een kooi

20-09-2019 10:58 Autoblog.nl
Hopelijk draagt het bij aan de stijfheid van de auto. Het wordt in elk geval veiliger. Het leven wordt completer met een hond. Althans, dat zijn mijn vriendin. Zij wilde graag een hond en ik wilde geen hond. Dat werd een lange discussie. We hebben nu een compromis weten te bereiken en we krijgen dus […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mobiele versie Google Chrome krijgt rasterindeling voor tabblade

20-09-2019 10:53 Tweakers.net
Tabbladen in Chrome voor smartphones worden binnenkort voorzien van een rasterindeling. Hiermee hoopt Google de mobiele browser overzichtelijker te maken. De desktopversie van Chrome krijgt daarnaast onder andere accentkleuren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault Zoe met huuraccu kost 25.390 euro

20-09-2019 10:26 Tweakers.net
Renault brengt zijn elektrische Zoe Z.E. 50 met 52kWh-accu in Nederland uit voor een prijs vanaf 25.390 euro. Voor dat bedrag moeten kopers de accu huren en dat kost 74 tot 124 euro per maand. De Zoe is ook te koop met accu voor minimaal 33.590 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zet Sony nieuw wapen in tegen Xbox Project Scarlett?

20-09-2019 10:24 Apparata
Deze concurrentieslag wordt in 2020 episch. Playstation en de Xbox concurreren al langer met elkaar. Nu Sony de PlayStation 5 heeft aangekondigd en Microsoft met de Xbox Project Scarlett komt maken beide partijen zich op voor de volgende ronde in deze concurrentiestrijd en die belooft meer dan heftig te worden. Dit is natuurlijk goed nieuws […]
Lees het hele artikel op Apparata

Prijzen Mercedes-Benz GLB bekend

20-09-2019 10:17 Autoweek.nl
Mercedes-Benz voegde eerder dit een nieuwe cross-over aan zijn portfolio toe: de GLB. Nu weten we hoeveel Nederlandse ge?nteresseerden moeten betalen voor de (optioneel) zevenzits SUV.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De F1-kansen voor Hulkenberg worden telkens kleiner

20-09-2019 10:07 Autoblog.nl
Nein! Nein! Nein! De Formule 1 is een wonderlijke sport. We zeggen weleens gekscherend dat het de 20 beste coureurs zijn in de snelste auto’s ter wereld. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, helaas. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen hoe goed een coureur. Denk aan contracten, sponsorgelden en natuurlijk perspectief. Daar lijkt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Raketsimulator SimpleRockets 2 is beschikbaar voor Android en iO

20-09-2019 9:26 Tweakers.net
De mobiele versie van ruimtevaartsimulatiegame SimpleRockets 2 is verschenen. De Android- en iOS-versies bieden dezelfde mogelijkheden als de pc-versie, maar de grafische instellingen zijn teruggeschroefd. De app kost 5,50 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit effect van iOS 13 ga je zeker merken

20-09-2019 9:19 Apparata
Apple bedoelt het goed, maar als gebruiker kost het tijd. Bluetooth is een vaste feature op iedere moderne smartphones. Daarnaast bieden smartphone-fabrikanten en App-makers steeds meer mogelijkheden om jouw privacy te beschermen. Zo kan je bijvoorbeeld in de instellingen vastleggen dat jouw locatie niet gedeeld wordt en/of niet zichtbaar is voor marketeers. Dat vinden die […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit kost de nieuwe Renault Zoe

20-09-2019 9:00 Autoweek.nl
Renault maakt de prijzen van de stevig vernieuwde Zoe bekend. Daarbij is er opnieuw de keuze tussen het kopen of het huren van de batterij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit betaal je voor de vernieuwde Renault Zoe

20-09-2019 9:00 Autoblog.nl
En we kijken meteen naar wat de concurrentie doet, natuurlijk. Elektrisch rijden komt telkens dichterbij. Natuurlijk zijn er al voldoende early adporters die al jaren van de technologie genieten, maar het worden er telkens meer. De zogenaamde early majority komt eraan. Er is ook meer keuze uit elektrische auto’s en nog belangrijker: ze worden telkens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Terminator: Resistance komt 15 november uit voor consoles en pc

20-09-2019 8:54 Tweakers.net
Eind dit jaar verschijnt er een nieuwe Terminator-game. Terminator: Restistance is een shooter waarin spelers het als onderdeel van het verzet opnemen tegen Skynet. De game komt uit voor de PlayStation 4, de Xbox One en op Steam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinese ontwikkelaars: Huawei Ark Compiler voor HarmonyOS is nie

20-09-2019 8:05 Tweakers.net
De Ark Compiler waarmee ontwikkelaar Android-apps kunnen omzetten in apps voor Huaweis eigen HarmonyOS is verre van af. Dat zeggen Chinese ontwikkelaars die met de opensource-software aan de slag zijn gegaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla pakt record n?et op Nurburgring, Porsche wint

20-09-2019 7:56 Autoblog.nl
“Dude, I almost had you!” Het was ons weer een enerverende anderhalve week. Op dit moment beleeft de Porsche Taycan zijn werelddebuut op de IAA in Frankfurt. Volgens Porsche is de Taycan de snelste elektrische vierdeurs auto op de Nordschleife van de N?rburgring. Al met al, een veelbewogen debuut voor de elektrische auto van Porsche. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Intel Core i9-10900X duikt al op in Geekbench

20-09-2019 7:55 Hardware.info
Deze maand wordt het debuut van de 10e-generatie Core-processoren van Intel met de high-end Cascade Lake -X architectuur verwacht. De instapper van de reeks is opgedoken op Geekbench, waarmee de lancering dichterbij komt. De Core i9-10900X wordt naar alle de waarschijnlijkheid de initi?le 'instapper' van het high-end platform en werkt op het socket Lga2066. Het gaat hier om een 10-kernige processor met 20 threads. Het is hiermee de opvolger van de i9-9900X. Deze laatstgenoemde heeft een basiskl...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video toont Android 8.1 op Nokia-telefoon zonder touchscreen

20-09-2019 7:46 Tweakers.net
Er is een video online verschenen van wat in de software de 'Iron GAFP' heet, een Nokia-telefoon zonder touchscreen en met Android. Op de telefoon zijn onder meer Google Assistant en Google Maps te zien. De Android-versie is 8.1.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Adata heeft externe ssd met usb-c gereed

20-09-2019 7:13 Hardware.info
Fabrikant Adata brengt een nieuwe externe solid-state-drive op de markt. De SC680 moet een compact formaat combineren met een aantrekkelijk uiterlijk. De drive wordt leverbaar in het blauw of zwart en is 10 mm dik. De SC680 maakt gebruik van usb-c.? De leessnelheid kan hierbij oplopen tot en met 530 MB/s, waarbij het wegschrijven van data kan oplopen tot 460 MB/s. Adata geeft aan dat het opslagmedium tegen schokken kan en te gebruiken is met Windows, Mac OS en Android. De exacte adviesprijs en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nu ook witte SquA rgb-fans van Enermax

20-09-2019 6:30 Hardware.info
Een paar maanden geleden kwam Enermax met de SquA-reeks van aanstuurbare rgb led-ventilatoren. Opvallend is het vierkante frame met daarin gelijkmatig verdeelde verlichting. Via openingen aan de achterzijde zijn de fans in staat om een diamantachtig effect te cre?ren. Het uiterlijk speelt dus een belangrijke rol bij dit product, een reden voor het bedrijf om ook nieuwe witte varianten op de markt te brengen. De nieuwe witte SquA-fans komen alleen als 120 mm-versie op de markt en zullen komende...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GP Singapore 2019: Tijden en wat je moet weten

20-09-2019 6:00 Autoblog.nl
Alle ins en outs, plus de aanvangstijden van de GP van Singapore dit weekend! Het was even twee weekjes wachten, maar er staat weer een Formule 1 weekend voor de deur. Het F1-circus heeft Europa verlaten en gaat nu naar Singapore. Hoe ziet de agenda eruit voor de GP van Singapore 2019? Vrijdag 20 september […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei Mate 30 Pro - Ontgoogeld, maar niet ontgoocheld

20-09-2019 6:00 Tweakers.net
Huawei heeft de Mate 30 Pro gepresenteerd in M?nchen. Wij waren erbij en konden alvast even aan de slag met het toestel, dat het moet stellen zonder Google-steun.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Test: AliExpress USB 3.1 NVMe enclosure van ? 17

20-09-2019 5:59 Hardware.info
Met deze behuizing van AliExpress moet je eenvoudig een supersnelle externe ssd kunnen bouwen, die ook nog eens veel goedkoper is dan een off-the-shelf exemplaar. Wij tikten er voor 17 euro een op de kop en stelden 'm op de proef.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze ‘betaalbare’ Bugatti was w?l snel uitverkocht

19-09-2019 22:02 Autoblog.nl
In tegenstelling tot enkele andere modellen uit Molsheim. De Bugatti Chiron is een aparte auto in de supercarwereld. Niet alleen vanwege zijn duizelingwekkende prestaties of aanschafprijs, maar ook vanwege het feit dat je er nu nog eentje kunt kopen. Kijk maar eens naar de McLaren Senna, de 500 stuks die er zouden komen hadden al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Franse rechter vonnist dat Steams verbod op doorverkoop games on

19-09-2019 21:19 Tweakers.net
De Franse consumentenorganisatie UFC Que Choisir blijkt dinsdag een grote overwinning op Valve behaald te hebben met betrekking tot de algemene voorwaarden van Steam. Onder andere is het verbod op de doorverkoop van gamelicenties ongeldig verklaart.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Dit is iOS 13

19-09-2019 21:14 Apparata
Alle nieuwe features voor iPhone-gebruikers. iOS 13 is zojuist uitgebracht en na maanden publieke beta kunnen iPhone-gebruikers eindelijk aan de slag met Apple’s nieuwste besturingssysteem. In dit artikel check je wat er allemaal nieuw is aan iOS 13 en wat je kunt verwachten voor de volgende, reeds aangekondigde update naar iOS 13.1. In aanloop naar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Apple Arcade: 3 redenen waarom de service briljant is

19-09-2019 20:23 Apparata
Mobiel gamen is zojuist een stukje prettiger geworden. De afgelopen keynote van Apple werd met gemixte gevoelens ontvangen. Vooral de peperdure iPhones werden door velen geridiculiseerd, maar er werd ook een geweldig hoogtepuntje aangekondigd: Apple Arcade. Dit zijn 3 redenen waarom Apple’s gaming-abonnement werkelijk briljant is. Apple Arcade is een abonnementenservice van Apple voor ?4,99 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Belgische justitie doet huiszoeking bij ceo Proximus die naar KP

19-09-2019 20:05 Tweakers.net
De Belgische justitie heeft donderdagochtend huiszoekingen verricht bij het bureau en het huis van Dominique Leroy. Leroy is ceo van Proximus en wordt dat per 1 december bij KPN. Volgens Belgische media betreft het een onderzoek over handelen met voorkennis.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Japanse keizer kiest voor topless

19-09-2019 20:05 Autoblog.nl
Uitstekende keuze. De Toyota Century is ??n van de vreemde eenden in de bijt van de auto-industrie. Het idee is uiteraard vrij simpel: ieder land met nationalistische tendensen wil alle hoekjes van de markt gedekt hebben. Een land als Japan, met een gargantuesk portfolio aan modellen die overal ter wereld te vinden zijn, wil hun […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Adata introduceert XPGSX8100 nvme-ssd's tot 2TB

19-09-2019 20:03 Hardware.info
Adata heeft een nieuwe reeks nvme-ssd's ge?ntroduceerd, de XPG SX8100 serie. Deze nieuwe drives worden beschouwd als de opvolgers van de SX8200-modellen die vorig jaar werden gelanceerd. Ze zijn sneller en de ssd is voor het eerst ook verkrijgbaar in een opslagcapaciteit van 2 terabyte. De solid state drives halen via pci-e 3.0 x4 maximale snelheden van 3500 MB/s en 3000 MB/s voor lezen en schrijven, respectievelijk. Wat de random performance betreft haalt de SX8100-reeks 300,000 en 240,000 iop...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple maakt iOS 13 beschikbaar

19-09-2019 19:35 Tweakers.net
Apple heeft donderdag iOS 13 beschikbaar gemaakt. Bezitters van recente iPhones kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem binnenhalen. Het OS bevat onder andere een donkere modus, die werkt in de standaardapps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bekijk hier de livestream van de Meet-up Tech in de Zorg

19-09-2019 19:15 Tweakers.net
Vandaag (19 september) vindt de Meet-up Tech in de Zorg plaats in het INIT in Amsterdam. Via deze post kun je vanaf 19.00 live meekijken met de drie talks.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple gebruikt Intel modems in iPhone 11 reeks, geen spoor van Q

19-09-2019 19:15 Hardware.info
De relatie tussen Apple en Qualcomm is niet altijd uitstekend geweest en kwam op een bepaald punt zelfs tot een rechtszaak, hoewel beide partijen uiteindelijk wel een deal hebben gesloten. Qualcomm zou daarbij nog modems leveren voor Apple, maar in de recent ge?ntroduceerde iPhone 11-reeks is geen spoort te zien van Qualcomm's chips. Intel stootte recentelijk haar modemdivisie af, die werd overgekocht door Apple voor 1 miljard Amerikaanse dollar. Daarmee lijkt het duidelijk dat Apple het produc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei introduceert Vision-tv met pop-upcamera en Harmony OS

19-09-2019 19:05 Tweakers.net
Huawei heeft tijdens een evenement in M?nchen de Vision aangekondigd, een 4ktv met quantumdotpaneel, pop-upcamera en zijn eigen Harmony OS. De televisie moet onder andere dienen als hub voor smarthomes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amazon vestigt hun hoop op elektrische nieuwkomer

19-09-2019 18:57 Autoblog.nl
Daarentegen moet het met zoveel geld makkelijk lukken om een product op de markt te krijgen. Sommige merken hebben een hoge ‘gunfactor’. Het gros van de Japanse merken bijvoorbeeld. Geen ??n model van Honda, Suzuki of Subaru is in recente jaren een ?chte topverkoper geweest, terwijl ze prima auto’s op de markt brengen. Wij gunnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Google werkt aan Nest Wi-Fi mesh routers met ingebouwde Assista

19-09-2019 18:01 Hardware.info
Volgens bronnen van 9To5Google wordt er momenteel gewerkt aan de opvolger van de Google Wi-Fi mesh routers. Het nieuwe systeem zou Nest Wi-Fi heten en gelijkaardig zijn aan Google Wi-Fi qua functionaliteit, al zou de slimme spraakassistent Google Assistant deze keer wel ingebouwd zijn in de nodes. Bij Nest Wi-Fi is er sprake van een main hub, en een aantal kleinere nodes die worden verspreid in het huis - bij de voorganger ging het nog allemaal om dezelfde toestellen. Deze nodes zouden dan uitg...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dieven stelen kluis met persoonsdata honderduizenden Nederlandse

19-09-2019 17:52 Tweakers.net
Bij een diefstal van een kluis zijn back-upgegevens van honderdduizenden Allianz-klanten ontvreemd. Het gaat onder andere om contactgegevens, verzekeringsgegevens, waaronder voertuigkenteken en bankrekeningnummers. Of de gegevens versleuteld waren is onduidelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Theorie-examen auto gaat op de schop

19-09-2019 17:51 Autoblog.nl
Het roze pasje halen gaat vanaf 1 november een tikkeltje anders. In Nederland moet je het een en ander doen alvorens je plaatsneemt achter het stuur van een auto. Zo is het eindresultaat van de rijlessen gesplitst in een theoretisch examen en een praktijkexamen, beide worden afgenomen door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Het spreekt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nissan teast vernieuwde Titan

19-09-2019 17:23 Autoweek.nl
Nissan stelde in 2015 een nieuwe generatie van de Titan aan de wereld voor, een pick-up die het in de Verenigde Staten opneemt tegen auto's als de Toyota Tundra, Ford F-150 en Chevrolet Silverado. Later dit jaar gaat de auto onder het mes, een moment dat samenvalt met de introductie van een nieuwe sportieve uitvoering. Nissan laat er nu een eerste afbeelding van zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google Stadia komt wellicht naar Android TV in 2020 samen met An

19-09-2019 17:17 Hardware.info
Google Stadia is de streamingdienst voor videogames en wordt in november officieel gelanceerd, al blijft de ondersteuning voorlopig wel beperkt tot Pixel-smartphones, de Chromecast Ultra en Chrome zelf. Dankzij een slide die werd getoond op het International Broadcasting Convention lijkt echter dat Google Stadia vanaf 2020 ook Android TV toestellen zou ondersteunen, samen met Android 11 R. Het is voorlopig nog niet duidelijk of Android 11 R een vereiste is voor Google Stadia, of gewoon tegelijk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Huawei presenteert smartwatch met eigen chipset

19-09-2019 17:13 Tweakers.net
Huawei heeft de Watch GT2 gepresenteerd, een smartwatch met zijn eigen Kirin A1-chipset. De smartwatch-soc heeft onder meer een Cortex M7-processor, bluetoothchip en audiochip aan boord. Het horloge draait op LiteOS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Total War Saga: Troy komt in 2020 uit

19-09-2019 17:09 Tweakers.net
Sega en ontwikkelaar Feral Interactive hebben Total War Saga: Troy aangekondigd. Dit wordt de tweede titel in de saga-spin-offserie binnen de Total War-reeks. De release staat gepland voor ergens in 2020 en de nieuwe game is gesitueerd in het tijdperk van de Trojaanse Oorlog.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kunnen we verwachten van de Porsche 718 Cayman GT4 RS

19-09-2019 17:00 Autoblog.nl
Sowieso dat elke AB-redacteur deze voor Sinterklaas wil hebben. Op dit moment is de Nurburgring Nordschleife het strijdtoneel van twee auto’s: de Porsche Taycan en de Tesla Model S. De Taycan is niet eens aanwezig en er is nog veel onduidelijkheid over de Model S. Het is een bijzonder vermakelijke strijd waar alle ogen op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei's Watch GT 2-modellen met nieuwe Kirin A1-chip kosten ? 2

19-09-2019 17:00 Hardware.info
Huawei heeft vandaag de nieuwe Mate 30 onthuld. Naast dit nieuwe vlaggenschip heeft het bedrijf de twee Watch GT-smartwatches vernieuwd. De GT 2 komt in twee varianten, ??n van 46 mm en een tweede model met een doorsnede van 42 mm. Ze maken allebei gebruik van een nieuwe soc, de Kirin A1. Hier zit een Cortex M7 ingebouwd, en deze cpu gecombineerd met het ge?ntegreerde Bluetooth-gedeelte en de audioprocessor moet een lange en verbeterde accuduur garanderen. Huawei claimt dat de 46mm-versie in d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Xiaomi introduceert Redmi K20 Pro Premium met Snapdragon 855 Plu

19-09-2019 16:50 Tweakers.net
Xiaomi komt binnenkort met een ge?pgradede versie van de Redmi K20 Pro. De Redmi K20 Pro Premium heeft een Snapdragon 855 Plus en een optie voor 12GB ram en 512GB aan opslagruimte. Verder is het toestel identiek aan de huidige K20 Pro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hauwei Mate 30-serie lancering: intentie is er, toestel voorlopi

19-09-2019 16:38 Hardware.info
Vandaag is M?nchen het toneel van de wereldwijde lancering van Huawei’s nieuwe Mate? 30-serie. Het bedrijf lanceert traditiegetrouw in beginsel drie toestellen: de Mate 30, Mate 30 Pro en het topmodel de Mate 30 Pro 5G. Van de Pro-versie wordt ook nog een speciale Porsche design variant uitgebracht. Ondanks dit vooruitzicht zal het in M?nchen zeker niet alleen gaan over de launch van de Mate 30 serie. Er zal – zeker vanuit de pers – ook aandacht uitgaan naar de vraag hoe Huawei een smartphone zo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mysterieuze Jeep Grand Cherokee Trackhawk 'Demon' gesnapt

19-09-2019 16:38 Autoweek.nl
Met de Jeep Grand Cherokee Trackhawk heeft Jeep ontegenzeggelijk ??n van de allerbruutste SUV's ooit in huis. Dit mysterieus achter een hek geplaatste exemplaar suggereert dat er meer in het vat zit. Een nog brutere Redeye of zelfs Demon-versie behoort tot de mogelijkheden, al is nog niks zeker.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de Huawei Mate 30 serie en zoveel gaan ze kosten [video]

19-09-2019 16:15 Apparata
Komen deze vlaggenschepen toch naar Europa? Om 14 uur vanmiddag begon de presentatie van Huawei in M?nchen. Er was in de voorgaande dagen al meer dan genoeg gelekt, dus echt verrassend werd de presentatie niet. Daarbij spreekt topman Richard Yu, die de kriebelhoest heeft, nogal lastig Engels, hetgeen de zaak wat moeilijk te volgen maakt. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung brengt Galaxy A30s-smartphone uit in Nederland

19-09-2019 16:12 Tweakers.net
Samsung heeft de Galaxy A30s-smartphone uitgebracht in Nederland. De voorganger A30 kwam niet uit. De telefoon is per direct verkrijgbaar en zit in dezelfde prijsklasse als de Galaxy A50 die eerder dit jaar uitkwam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pok?mon Go-speler behaalt als eerste een miljard XP

19-09-2019 15:50 Tweakers.net
Een YouTuber met de naam Brandon Tan heeft als eerste speler een miljard XP in Pok?mon Go behaald. Dit is vijftig keer de benodigde ervaringspunten om het hoogste niveau in het spel te bereiken. Brandon deed ruim drie jaar over deze prestatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bevestigd: open Toyota Century voor keizer Naruhito

19-09-2019 15:29 Autoweek.nl
De nog tamelijk verse Japanse keizer Naruhito heeft de beschikking gekregen over een hele bijzondere versie van de toch al voorname Toyota Century.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D?t kost de Mini Cooper SE (Electric)

19-09-2019 15:28 Autoweek.nl
Mini hangt prijslabels aan zijn eerste volledig elektrische model, de Cooper SE. AutoWeek kan exclusief melden hoe de complete prijslijst van de elektrische nieuwkomer eruitziet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei brengt Mate 30-telefoons vooralsnog niet uit in Europa

19-09-2019 15:18 Tweakers.net
Huawei brengt de Mate 30-telefoons vooralsnog niet uit in Europa. Dat zegt de fabrikant op zijn eigen evenement voor de aankondiging van de toestellen in M?nchen. Huawei stelt ook de Europese release van zijn vouwbare smartphone Mate X uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Robert Kubica exit bij Williams F1

19-09-2019 15:16 Autoblog.nl
Die zag niemand aankomen. Robert Kubica rijdt volgend jaar geen Formule 1. Dat is net bevestigd door het klamp van Kubica ?n Williams. Daarmee komt er een einde het F1-sprookje. Het was zo’n mooi verhaal. Robert Kubica was een aanstormend talent in de autosport. Hij beleefde zijn debuut in de formule 1 in 2006. Hij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ook BMW M8 Competition geprijsd

19-09-2019 15:12 Autoweek.nl
Eerder deze week kon AutoWeek exclusief de prijzen van de M8 Coup? en M8 Cabrio melden. BMW geeft de prijslijst nu zelf vrij en laat daarbij direct weten wat de Competition-versies moeten kosten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit ben je kwijt voor de nieuwe BMW M8

19-09-2019 14:53 Autoblog.nl
We kijken meteen wat je voor dat bedrag krijgt bij de concurrentie. Een van de meest schofterig snelle kanonnen in het BMW-gamma van dit moment is de nieuwe BMW M8, met de M8 Competition als overtreffende trap. Ja, de M8 is gelieerd aan de M5 (zo is de aandrijflijn identiek), maar is de M8 nog […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Meer details bekend Renault Captur plug-in

19-09-2019 14:16 Autoweek.nl
Bij de presentatie van de hagelnieuwe Captur was het duidelijk: er komt g??n volledig elektrische versie, maar w?l een ge?lektrificeerde variant. Over die auto was alleen nog niks bekend, tot nu!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vanaf nu kun je milieuvriendelijk door het bos crossen

19-09-2019 14:06 Autoblog.nl
Dan kan de jeugd crossen met een schoon geweten. Ondanks dat bomen graag CO2 lusten (volgens de biologen), is crossen op een motorfiets met verbrandingsmotor niet heel milieuvriendelijk om te doen. Maar ja, als je wilt motorcrossen dan moet je er toch wel op uit, alhoewel crossen over de drempels in Capelle aan de IJssel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MetallicGear komt met drietal nieuwe behuizingen

19-09-2019 14:00 Hardware.info
Eerder dit jaar introduceerde MetallicGear, een submerk van Phanteks,?een aantal nieuwe behuizingen. Een drietal van deze nieuwelingen zijn recent volledig gefinaliseerd voor de offici?le lancering. Het gaat om de Neo Air, Neo Silent en Neo-G. Het drietal heeft een mid-tower atx-formaat en moet een goede balans bieden tussen functionaliteit en budgetvriendelijkheid. De Air heeft een mesh-voorkant en moet daardoor goede koelprestaties bieden. De behuizing is uitgerust met een rgb-controller en t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AP: zorgsector meldt meeste datalekken in eerste helft van dit j

19-09-2019 13:55 Tweakers.net
De Nederlandse zorgsector was in de eerste helft van dit jaar verantwoordelijk voor het hoogste aantal meldingen van datalekken. De zorgsector doet sinds de inwerkingtreding van de datalekkenmeldplicht steevast de meeste meldingen, stelt de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl