BMW X2 xDrive 20d 190 pk

19-07-2018 13:44 Autoweek.nl
Toen BMW kort voor de millenniumwisseling de X5 onthulde, wisten veel mensen niet goed waar ze moesten kijken. Een kleine 20 jaar later hebben we de X1, X3, X4, X5, X6 en binnenkort zelfs de X7. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om het hiaat in deze reeks te ontdekken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei rust P Smart+ uit met frontcamera met 24 megapixels

19-07-2018 13:37 Hardware.info
Huawei heeft de P Smart+ aangekondigd. De smartphone is voorzien van in totaal vier camera's: twee aan de voorkant en twee aan de achterkant. De primaire camera aan de achterkant heeft een resolutie van 16 megapixels, terwijl de frontcamera opvallend genoeg een hogere resolutie van 24 megapixels heeft. Aan beide kanten is er een secundaire 2-megapixelcamera aanwezig, die een bokeh-effect aan foto's kan toevoegen. Het toestel is uitgerust met een Kirin 710-soc, 4 GB ram en 64 GB aan opslagcapaci...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sharp presenteert zijn eerste smartphones die in Benelux zullen

19-07-2018 13:19 Tweakers.net
Sharp heeft zijn eerste Android-smartphones voor de Europese markt gepresenteerd. Het gaat om de B10 en Aquos C10. De toestellen zouden nog deze maand moeten uitkomen in de Benelux, zo meldt een webwinkel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De nieuwe Huawei P Smart+ heeft iets opmerkelijks

19-07-2018 13:15 Apparata
De rollen zijn omgedraaid. Huawei heeft een nieuwe topper in het mid-range gamma gelanceerd. Het gaat hier om de P Smart+, de luxere versie van de P Smart die een halfjaartje geleden werd gepresenteerd. Het opmerkelijke aan dit toestel is dat de frontcamera van betere kwaliteit is dan de achtercamera. Het is voor het eerst […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dubbele productiemijlpaal voor Lamborghini

19-07-2018 13:04 Autoweek.nl
Lamborghini meldt trots dat niet ??n, maar twee modellen een productiemijlpaal hebben gehaald.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Facebook en Instagram gaan desinformatie die leidt tot geweld ve

19-07-2018 12:43 Tweakers.net
Facebook gaat posts met misleidende informatie verwijderen, als die posts leiden tot fysiek geweld. Dat zal gebeuren op Facebook en Instagram. Facebook gaat dat niet doen op WhatsApp, vermoedelijk omdat chats end-to-end encryptie hebben en daardoor niet te scannen zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Project Loon gaat deel van Kenia in 2019 met internetballonnen v

19-07-2018 12:40 Tweakers.net
Project Loon gaat ergens in 2019 middels zijn 'internetballonnen' in ieder geval een deel van Kenia voorzien van een 4g-verbinding. Daarvoor werkt het voormalige bedrijfsonderdeel van Google samen met het Keniaanse telecombedrijf Telkom Kenya.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: Lewis Hamilton blijft nog even bij Mercedes

19-07-2018 12:37 Autoblog.nl
De Brit is nog niet klaar bij de Duitsers. De stoelendans waarop meing Formule 1-fanaat zo ongeduldig wacht, lijkt vandaag nog enkele jaren uitgesteld te worden. Lewis Hamilton heeft namelijk een contractverlenging getekend bij Mercedes voor twee jaar. Hiermee blijft de Brit tenminste tot en met 2020 uitkomen voor de Duitse equipe. De geruchten hingen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone enkelholster de nieuwste mode?

19-07-2018 12:11 Apparata
Momentje, mijn enkel rinkelt… Als simpele ziel draag ik mijn telefoon meestal in mijn broekzak. Zo nu en dan stop ik hem in mijn tas en als ik de juiste kleding draag gaat hij wellicht in mijn borstzak. Vrouwen willen hun smartphone nog wel eens in hun BH stoppen maar wat als dat allemaal ‘pass?’ […]
Lees het hele artikel op Apparata

Opvolger Lincoln MKC gesnapt

19-07-2018 11:54 Autoweek.nl
Lincoln is aan het testen geslagen met een opvolger van de MKC, de kleinste SUV in Lincoln-familie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hyundai i30 N Line stuurt als een hot hatch, maar is het niet

19-07-2018 11:52 Autoblog.nl
En hij lijkt ook nog op de i30 N! Met de introductie van de Hyundai i30 N kregen performance-enthousiasten eindelijk een nieuw alternatief om te overwegen. En wanneer je ervoor in de markt bent, is de auto het overwegen zeker waard, als we onze eigen rijtest (klik!) mogen geloven. Hoewel de i30 N zeker niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Schaalmodel McLaren Senna

19-07-2018 11:39 Autoweek.nl
Amalgam, een Britse maker van modelauto's, heeft een schaalmodel van de McLaren Senna gemaakt. De auto is nauwelijks van het echte exemplaar te onderscheiden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung Galaxy S10 krijgt mogelijk vingerafdrukscanner in het sc

19-07-2018 11:11 Hardware.info
Analist Ming Chi Kuo van TF Securities denkt dat Samsung volgend jaar drie varianten van de Galaxy S10 op de markt brengt. Een van die varianten wordt uitgerust met een vingerafdrukscanner op de zijkant, terwijl de andere twee varianten beschikken over een ultrasone vingerafdrukscanner die achter het scherm is weggewerkt. De ultrasone vingerafdrukscanner is later ook terug te vinden in de Galaxy Note 10 en het duurste model in de Galaxy A-serie, zegt Kuo. Verder claimt Ice Universe dat Samsung...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honkballer wint 461 pk Chevy, geeft weg aan zijn moeder

19-07-2018 10:58 Autoblog.nl
That’s how they roll. Naast het feit dat je goed kunt verdienen als professionele sporter, valt er geregeld ook wat te winnen. Bijvoorbeeld wanneer een automerk sponsor is van een toernooi. In dit geval gaat dit op voor honkballer Alex Bregman. Bregman voerde een winnende home-run uit voor zijn team Houston Astros en werd bekroond […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Subaru viert verjaardag STI met WRX RA-R

19-07-2018 10:57 Autoweek.nl
Subaru viert de dertigste verjaardag van Subaru Tecnica International, de sportafdeling van het merk we vooral kennen van de magische afkorting STI. Puur voor het thuisland lanceert Subaru een speciale uitgave van de WRX.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei presenteert P Smart+-smartphone met nieuwe midrange-soc

19-07-2018 10:56 Tweakers.net
Huawei heeft de P Smart+ aangekondigd. Het is de eerste smartphone met de Kirin 710, een nieuwe soc van de fabrikant voor midrange-telefoons. Het toestel komt volgende maand uit voor 349 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Buitengebied van Nederlandse gemeente Hollands Kroon krijgt glas

19-07-2018 10:44 Tweakers.net
Het buitengebied van de gemeente Hollands Kroon, gelegen vlakbij Den Helder, krijgt definitief een glasvezelnetwerk. Na een eerder uitstel van de deadline is inmiddels het vereiste aantal inschrijvingen gehaald.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai presenteert i30 N Line

19-07-2018 10:39 Autoweek.nl
Hyundai introduceert een nieuw label met de naam 'N Line' op de i30 hatchback. Als N Line heeft die auto, je raadt het al, het uiterlijk van een i30 N, maar zonder diens spierballen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen knipt diverse varianten uit prijslijst

19-07-2018 10:32 Autoweek.nl
Volkswagen voert een reeks wijzigingen door op de prijslijsten van de Golf en Tiguan. Diverse uitvoeringen zijn straks niet meer leverbaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung’s buigbare smartphone komt volgend jaar al uit

19-07-2018 10:23 Apparata
Het kan haast niet anders dan dat Samsung gaat pionieren volgend jaar. Betrouwbare lekker IceUniverse zei het begin deze maand en ook nieuwe bronnen lijken het te bevestigen: de buigbare smartphone van Samsung (vermoedelijk Galaxy X genaamd) komt toch echt volgend jaar al uit. Terwijl veel smartphone-bedrijven nog zitten te worstelen met een vijfde camera […]
Lees het hele artikel op Apparata

Wireshark 2.6.2

19-07-2018 10:08 Tweakers.net
Versie 2.6.2 van de opensource-protocol-analyzer en -packetsniffer Wireshark is uitgekomen. Met dit programma kunnen verschillende datapakketten en netwerkprotocollen op het netwerk worden geanalyseerd. Ook kan het programma eerder opgeslagen dataverkeer als invoer gebruiken. Wireshark is geschikt voor Windows, Linux en macOS, met aparte downloads voor 32bit- en 64bit-uitvoeringen van de besturingssystemen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Guerrilla Games verhuist naar voormalig Telegraaf-gebouw

19-07-2018 10:04 Tweakers.net
Guerrilla Games neemt begin 2019 zijn intrek in het voormalige pand van de krant De Telegraaf, aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Het huidige pand aan de Herengracht wordt te klein. De studio hoopt in de nieuwe vestiging 150 extra personeelsleden kwijt te kunnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit kost de nieuwe Audi Q8

19-07-2018 9:51 Autoblog.nl
Die coup? daklijn komt met een prijskaartje. Over een maandje staat ‘ie bij de dealer en vanaf vandaag zijn de orderboeken geopend voor de nieuwe Audi Q8. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Q8 is geen voordelige SUV. Prijzen beginnen bij 109.155 euro voor de Q8 50 TDI. Dat is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foxit Reader 9.2.0

19-07-2018 9:47 Tweakers.net
Foxit Software heeft versie 9.2 van Foxit Reader uitgebracht. Dit alternatief voor Adobe Reader kan uitstekend overweg met de meeste pdf-documenten, maar complexe of zeer grote documenten vormen soms een iets te grote uitdaging. Voor computers met beperkte resources is het echter een uitkomst. Tegenwoordig kunnen documenten ook online in Foxit Cloud opgeslagen worden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autobouwers spreken zich uit tegen heffingen VS

19-07-2018 9:42 Autoweek.nl
Europese ?n Amerikaanse autofabrikanten spreken zich vandaag in een hoorzitting in Washington uit tegen de importheffingen op auto's en auto-onderdelen waar de regering Trump mee dreigt. Die zouden alleen maar slecht nieuws zijn voor de economie en de consument, al wordt erkend dat er inderdaad scheefgroei is tussen de VS en de EU.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Voorlopige vanafprijs Audi Q8 bekend

19-07-2018 9:40 Autoweek.nl
Audi's laatste toevoeging aan zijn Q-familie is vandaag van zijn eerste prijskaartje voorzien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: Renault M?gane R.S. Trophy met 300 pk!

19-07-2018 9:23 Autoblog.nl
De topvariant die het wachten waard was. Renault heeft een nieuwe topper in het gamma van de M?gane in vorm van de M?gane R.S. Trophy. In vergelijking met de M?gane R.S. 280 levert de Trophy 20 pk meer vermogen en 20 Nm meer koppel. Dit vertaalt zich naar 300 pk en 420 Nm koppel uit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renault M?gane RS Trophy gepresenteerd

19-07-2018 9:20 Autoweek.nl
Renault heeft de extra harde variant van de M?gane RS aan de wereld voorgesteld. Volgens goede traditie krijgt de overtreffende RS-trap de toevoeging 'Trophy'.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google hangt miljardenboete boven het hoofd wegens standaardbrow

19-07-2018 9:19 Hardware.info
De Europese Unie heeft Google opgedragen om binnen 90 dagen de manier aan te passen dat het bedrijf omgaat met standaardprogramma's op Android. Als het bedrijf dit niet doet, moet het een boete van 4,3 miljard euro betalen. Volgens de EU zijn op vrijwel alle Android-telefoons die in Europa worden verkocht, standaard Google Chrome en Google Zoeken ge?nstalleerd. Dit zou zorgen dat gebruikers niet snel alternatieven proberen en Google hiermee een oneerlijk voordeel voor zijn eigen diensten cre?er...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Honor Note 10 krijgt groter scherm dan de Nintendo Switch?!

19-07-2018 8:48 Apparata
Een scherm van nagenoeg 7 inch! Er zijn vermeende foto’s gelekt van een toestel zo gigantisch, dat het de Nintendo Switch doet verbleken. De Chinese Honor Note 10 krijgt een gigantisch scherm, maar het toestel is in totaal niet veel groter dan de draagbare console vanwege het gebrek aan bezels. Met een 6,9-inch 1440p display […]
Lees het hele artikel op Apparata

I Am Paul Walker verschijnt binnenkort

19-07-2018 8:44 Autoblog.nl
De documentaire over de Fast & Furious-ster is klaar. Er zijn maar weinig acteurs die op het witte doek geen indrukwekkende filmografie hebben, maar wel een grote nalatenschap kennen. Paul Walker valt hier zeker onder. Met films als Into The Blue (2005), Varsity Blue (1999) en Meet The Deedles (1998) kun je Walker nooit vergelijken […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Xiaomi brengt Mi Max 3 met 6,9"-scherm en 5500mAh-accu uit in Ch

19-07-2018 8:37 Tweakers.net
Xiaomi heeft de Mi Max 3 aangekondigd in China. De grote smartphone heeft een 6,9"-lcd met een resolutie van 2160x1080 pixels en is voorzien van een 5500mAh-accu. Het toestel draait op een Snapdragon 636-soc van Qualcomm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo voelt nog weinig van handelsoorlog

19-07-2018 8:28 Autoweek.nl
Volvo heeft in het tweede kwartaal meer auto's verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. De autofabrikant, sinds 2010 in handen van het Chinese Geely, lijkt nog geen last te hebben van het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten. In dat laatste land zag Volvo zijn verkoopcijfers het hardst stijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Vermoeid in auto te vergelijken met slok op'

19-07-2018 8:15 Autoweek.nl
Vermoeid achter het stuur kruipen is haast even gevaarlijk als rijden onder invloed. Daarvoor waarschuwt Veilig Verkeer Nederland aan het begin van de zomervakantie, nu veel mensen met de auto vertrekken voor een lange reis naar de zon.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Productafbeelding Samsung Note 9 gelekt: eveneens gele stylus te

19-07-2018 8:10 Hardware.info
Na de reclameposter die begin deze week opdook, zijn nu ook productfoto’s van de Samsung Galaxy Note 9 opgedoken. De Note 9 op die foto’s, afkomstig van Evan Blass (evleaks), komt overeen met de Note 9 die op de reclameposter te zien is. Op de reclameposter is een geel/goudkleurige S pen te zien waardoor men twijfelde aan de echtheid van de afbeelding. De nieuwe afbeeldingen laten echter dezelfde pen zien. Beide afbeeldingen laten de S Pen zien in combinatie met de blauwe variant van de Note 9....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fujifilm presenteert XF10-compactcamera met aps-c-sensor

19-07-2018 8:05 Tweakers.net
Fujifilm heeft de XF10 aangekondigd, een compactcamera met een grote sensor en een objectief met een vast brandpunt van 28mm in kleinbeeldequivalent. De camera heeft een reguliere 24-megapixelsensor met een Bayer-ontwerp.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers Podcast #15 - Remakes, Andromeda en digi-erfenissen

19-07-2018 8:04 Tweakers.net
Het regent de laatste tijd game-remakes en ook in de afgelopen week werd bekend dat een oude gameserie nieuw leven wordt ingeblazen: Commando's. Zitten we daar wel op te wachten? Zijn die games vandaag de dag nog net zo leuk als in onze herinnering?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Hyundai Nexo ? Rij-impressie

19-07-2018 8:00 Autoweek.nl
Hyundai wil in 2012 de groenste autofabrikant ter wereld zijn. Dat klinkt best ambitieus. Om een idee te krijgen hoe realistisch die ambities zijn, hebben we gereden met de Nexo, de nieuwe brandstofcel-suv uit Zuid-Korea.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nissan Leaf Nismo gepresenteerd

19-07-2018 7:56 Autoweek.nl
Nissan heeft zijn Nismo-afdeling nu ook losgelaten op de Leaf. De productieauto die vandaag is gepresenteerd werd eerder al voorafgegaan door een studiemodel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bentley heeft iets nieuws voor in het interieur

19-07-2018 7:41 Autoblog.nl
Chique hoor. Hoewel Rolls-Royce de overtreffende trap is op het gebied van luxe in een auto, klimt Bentley steeds verder naar de top. De Britse autofabrikant zet weer een nieuw stapje in deze richting, want via Mulliner is nu een nieuw houtsoort verkrijgbaar. Op de Continental ga je het vooralsnog niet krijgen, maar op de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Vermoedelijke specificatielijst mid-range Xiaomi Mi Max 3 op str

19-07-2018 7:13 Hardware.info
Dat Xiaomi een aantal nieuwe smartphones in de pijplijn heeft, zal niemand verbazen. E?n van deze toestellen is de Mi Max 3; een toestel waarvan vermoedelijke specificaties al eind vorig jaar lekten. Inmiddels zijn nogmaals specificatielijsten opgedoken en naar alle waarschijnlijkheid mogen we de toestellen zeer binnenkort verwachten. De Max 3 is naar verluidt een grote smartphone met een vriendelijk prijskaartje. Als de geruchten kloppen is het toestel namelijk 6,9 inch groot en kost het tusse...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Corning kondigt Gorilla Glass 6 aan

19-07-2018 6:50 Tweakers.net
Glasmaker Corning heeft Gorilla Glass 6 aangekondigd, de zesde versie van zijn chemisch geharde glas voor gebruik in onder meer smartphones. De nieuwe generatie moet meer vallen doorstaan dan de vorige.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

X399-moederborden van ASRock en Gigabyte krijgen Threadripper 2

19-07-2018 6:23 Hardware.info
Zowel ASRock als Gigabyte zijn begonnen met het uitrollen van bios-updates voor hun X399 Threadripper moederborden. De updates moeten de moederborden compatibel maken met AMD’s toekomstige Threadripper 2 processoren. Op de site van ASRock zijn de b?ta-versies te downloaden voor de volgende moederborden: Fatal1ty X399 Professional Gaming, X399 Taichi en X399M Taichi. Bij Gigabyte gaat het om versie ‘F10’ en de omschrijving meldt: ‘New AGESA for upcoming CPU support’. Zowel voor de X399 Aoru Gami...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Wanneer wordt vr echt realistisch? - Een blik op de technieken v

19-07-2018 6:00 Tweakers.net
Wat zit er aan te komen op het gebied van virtual reality? Wanneer zijn de schermen zo scherp dat we de beelden niet van echt kunnen onderscheiden? Wij doken in de toekomst van vr.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dell Ultrasharp UP3218K review: Blik in de toekomst met 33 megap

19-07-2018 5:59 Hardware.info
Hoe scherp wil je het hebben? In maart testten we bij Hardware.Info nog de Iiyama XB2779QQS, een monitor met 5K-resolutie. Dat zijn al bijna tachtig procent meer pixels dan de steeds gangbaar wordende 4K-beeldschermen, maar bij Dell zijn ze alweer toe aan een volgende stap. Vorig jaar kondigde het merk op de CES een 8K-monitor aan, de Dell Ultrasharp UP3218K. Onlangs bereikte het 33-megapixels tonende apparaat ons testlab. Nog steeds is het de enige 8K-monitor op de Nederlandse markt. Is het app...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is de goedkoopste Porsche 968 van Autotrack

18-07-2018 21:36 Autoblog.nl
Hebb0n. In het begin van de jaren ’90 had Porsche er zin in om de geniale 944 nog een keer een update te geven. De nieuwe versie van de auto stond intern aanvankelijk bekend als de 944 S3, als opvolger van de 944 S2. In de basis bestond het ontwerp van de 944 natuurlijk al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dankzij Gorilla Glass 6 kun je je telefoon 15 keer laten vallen

18-07-2018 21:10 Apparata
Corning introduceert Gorilla Glass 6 en doet meteen een gewaagde belofte. Je zou het misschien niet zeggen, maar smartphone-displays worden steeds sterker. Dat is onder andere te danken aan Corning, de maker van Gorilla Glass. De zesde generatie is nu klaar voor het grote publiek en dat is behoorlijk goed nieuws, als de beweringen van […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Samsung Galaxy Watch zal Tizen draaien

18-07-2018 20:53 Tweakers.net
Samsung zal de Gear-naam voor smartwatches laten vallen en toekomstige horloges aanduiden als Galaxy Watch. Dat claimt SamMobile. Ondanks dat Samsung de merknaam Galaxy tot nu toe vrijwel alleen gebruikte voor Android-apparaten, zal het horloge Tizen draaien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze landen leverden de meeste F1-coureurs af

18-07-2018 20:32 Autoblog.nl
Er zit minimaal ??n verrassing bij, hoewel de scherpe geesten al kunnen beredeneren om welk land het gaat. Nou, nou? Jazeker, Amerika natuurlijk. Het land leverde officieel liefst 158 F1-coureurs af, meer dan alle andere landen met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk. Maar het grote aantal is vooral te danken aan het feit dat de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Reddit zet optie voor chatrooms eind deze maand open voor alle s

18-07-2018 20:15 Tweakers.net
Reddit zet vanaf eind deze maand de optie om chatrooms aan te maken open voor moderators van alle subreddits. Dat heeft de site aangekondigd. Een kleine groep mensen op Reddit heeft de functie afgelopen maanden getest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit megabedrag verdiende Amazon aan Prime Day 2018

18-07-2018 20:07 Apparata
Als gadgetfreak kon je de afgelopen dagen helemaal los, want Amazon stuntte behoorlijk met zijn prijzen tijdens Prime Day 2018. Je kunt Prime Day nog het best vergelijken met Black Friday: anderhalve dag lang gaat zo’n beetje elk denkbaar product in de aanbieding voor Prime-leden. Dit jaar gingen er meer producten dan ooit over de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fairphone vraagt gebruikers aandeelhouder te worden via invester

18-07-2018 19:36 Tweakers.net
De Nederlandse smartphonemaker Fairphone, die streeft naar een 'eerlijkere' smartphone vraagt gebruikers om aandeelhouder te worden via een 'converteerbare lening', waarmee gebruikers in de toekomst aandelen kunnen kopen bij een volgende investeringsronde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Chrome OS krijgt functie om recentste tabblad van browser op An

18-07-2018 19:35 Tweakers.net
Chrome OS lijkt een functie te krijgen om het laatst geopende tabblad op een Android-smartphone te openen. De functie is bedoeld om gebruikers door te laten lezen op een webpagina als ze van apparaat wisselen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom Google een megaboete van 5 miljard af moet tikken

18-07-2018 19:33 Apparata
Twee woorden: Android en machtsmisbruik. Android is het grootste platform onder mobiele besturingssystemen. Google heeft jarenlang hard aan het OS gesleuteld om het zo succesvol te maken, maar krijgt nu de wind van voren van de Europese Commissie. De zoekgigant verplicht smartphonemakers om allerlei Google-diensten mee te leveren, zoals de Play Store, YouTube en Google […]
Lees het hele artikel op Apparata

Microsoft gaat nieuwe 'Xbox-hardware' laten zien op Gamescom

18-07-2018 19:04 Tweakers.net
Microsoft gaat op gamesbeurs GamesCom in Keulen volgende maand nieuwe hardware laten zien. Het gaat vermoedelijk niet om een nieuwe versie van de console, maar bijvoorbeeld om een opvolger voor de Elite Controller.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HAM en VET in top 100 best verdienende beroemdheden

18-07-2018 18:21 Autoblog.nl
Maar op welke plaats staan ze? We kennen het gevoel op de redactie. Soms is er stiekem niet zoveel om over te schrijven en moet je creatief zijn om je trouwe lezers toch weer puike content voor te schotelen. Bij kwaliteitspublicatie Forbes gaat het doorgaans vooral om de pegels en dus stellen ze met enige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Smartphones met vier tot negen camera's aan achterkant verschijn

18-07-2018 18:15 Tweakers.net
Technologie van Light, het bedrijf achter de L16-camera met zestien lenzen, verschijnt vanaf dit najaar in smartphones. Vanaf volgend jaar verschijnen er modellen met vier tot negen camera's aan de achterkant van smartphones, zegt het bedrijf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AnyDesk 4.2.1

18-07-2018 17:55 Tweakers.net
Versie 4.2 van AnyDesk is uitgekomen en inmiddels is er ook al een update voor de Windows versie verschenen. Met dit programma, dat door oud-medewerkers van TeamViewer wordt ontwikkeld, kan een andere computer worden overgenomen om deze zo op afstand te beheren. Het programma is beschikbaar voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS, Android en iOS, al zit niet elk platform op hetzelfde versienummer. Het is gratis voor thuisgebruik, voor commercieel gebruik wordt of een eenmalige vergoeding gevraagd, of een lager bedrag per jaar. Het maakt dan verder niet uit hoeveel updates er tussentijds uitkomen. De changelog van de laatste paar versies ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Vouwbare Samsung-smartphone heeft klein secundair scherm aan bu

18-07-2018 17:51 Tweakers.net
De vouwbare smartphone waar Samsung aan werkt heeft niet alleen een vouwbaar scherm aan de binnenkant, maar ook een secundair scherm aan de buitenkant, zo meldt zakenkrant The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl