Tesla vraagt personeel om vrijwillig auto’s te bezorgen

19-03-2019 14:55 Autoblog.nl
Help Elon, bezorg een Tesla. De Amerikaanse autofabrikant Tesla staat voor een serieuze uitdaging. Er staan nieuwe auto’s klaar om geleverd te worden, maar de autobouwer heeft niet de capaciteit om al die nieuwe auto’s te leveren. Eerder werd al bekend dat Tesla duizenden autotransporters heeft gekocht en schakelt nu de hulp van zijn medewerkers […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple geeft iMac processor- en gpu-upgrade

19-03-2019 14:44 Tweakers.net
Apple heeft een kleine upgrade doorgevoerd bij zijn iMacs. Voortaan levert het bedrijf de systemen met krachtigere Intel-processors en optioneel met AMD Pro Vega-gpu's. Onder andere is de Core i9-9900K nu een optie. Het ontwerp van de 21,5"- en 27"-iMacs is identiek gebleven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweaker krijgt Slowaakse Ziggo GO-app in Nederland werkend op An

19-03-2019 14:35 Tweakers.net
Wat doe je als je telecomprovider een Android TV-app nog niet in Nederland heeft uitgebracht, terwijl er wel een versie voor de Slowaakse markt beschikbaar is? Dan probeer je die Slowaakse app werkend te krijgen voor je Nederlandse abonnement natuurlijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Paint.NET 4.1.6

19-03-2019 14:28 Tweakers.net
Versie 4.1.6 van Paint.NET is uitgekomen. Dit teken- en beeldbewerkingsprogramma slaat een brug tussen het met Windows meegeleverde Paint en dure maar zeer uitgebreide programma's als Adobe Photoshop en CorelDRAW. Sinds versie 4.0 presteert het programma een stuk beter, zeker op multicoreprocessors, maar heeft wel minimaal Windows 7 als systeemvereiste. Sinds versie 4.0.18 wordt het programma ook via de Windows Store aangeboden, al wordt voor die versie wel een kleine vergoeding gevraagd. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple vernieuwt hardware iMacs met optioneel i9-9900K en Radeon

19-03-2019 14:09 Hardware.info
Gisteren kwam Apple met twee nieuwe iPads. Vandaag vernieuwt het de hardware van de iMac. De iMac Pro blijft ongewijzigd, maar zowel de 21,5 inch als de 27 inch versie van de reguliere iMac krijgen een opgewaardeerde processor en gpu. Er komt een 9e generatie Intel-chip in met acht cores en optioneel een Radeon Pro Vega-gpu van AMD. De 21,5 inch iMac met 4k-scherm krijgt Intel-processors van de 8e generatie en maximaal een Radeon Pro Vega 20-gpu. Het basismodel is uitgerust met een Core i3-8100...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom de Gulden-koers zo hard stijgt

19-03-2019 14:09 Apparata
De Gulden gaat erg lekker en dat hebben ze aan ??n site te danken. De oer-Hollandse Gulden heeft een hele succesvolle week achter de rug terwijl ook de Bitcoin het de laatste dagen lekker doet. Dat onze eigen cryptomunt een harde stijging doormaakt, heeft daarentegen niet alleen met een algehele opleving van de crypto-markt te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Google stopt op 2 april met Inbox

19-03-2019 13:57 Tweakers.net
De mail-app Inbox van Google stopt op 2 april met werken. Het einde van de levensloop van Inbox was al aangekondigd, maar uiteindelijk stopt de app iets later dan oorspronkelijk werd aangekondigd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford CEO verdiende bijna 20 miljoen in 2018

19-03-2019 13:44 Autoblog.nl
En dat in rumoerige tijden. Als een topman van een bedrijf veel salaris krijgt is daar altijd wel gedoe over. Zeker als een bedrijf niet op elk vlak fantastisch presteert. Wat dat betreft zal het salaris van Ford CEO James Hackett over 2018 niet bij iedereen in het goede keelgat schieten. De CEO ontving 17,8 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Land Rover Defender jakkert over de 'Ring

19-03-2019 13:34 Autoweek.nl
Een Land Rover Defender voelt zich met het modder tot z'n assen meer op z'n gemak dan op snelwegen of bochtige parcours, maar dat betekent niet dat de op stapel staande tweede generatie van het offroadicoon zich niet ook op het asfalt thuis moet kunnen voelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia geeft Quake II volledige makeover met raytracing

19-03-2019 12:59 Hardware.info
Nvidia heeft tijdens GTC 2019 een demo laten zien van Quake II RTX - een volledig vernieuwde versie met realtime raytracing. Alle grafische effecten zijn gebaseerd op raytracing, waardoor de game uit 1997 plots een heel ander uiterlijk krijgt. Daarbij maakt Nvidia bekend dat het raytracing-ondersteuning naar Vulkan brengt. Christoph Schied heeft samen met Nvidia gewerkt aan het vernieuwen van Quake II. Eerder bracht hij Q2VKPT met pathtracing uit na een stageperiode bij Nvidia. Nu heeft hij ech...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tienmaal nieuwste Audi RS 4 Avant op gele platen

19-03-2019 12:42 Autoblog.nl
Verschijnt de laatste generatie Audi RS 4 Avant een beetje in het straatbeeld? Hij is praktisch, hij heeft vierwielaandrijving en hij is snel genoeg voor de meeste doeleinden. Op papier is de laatste Audi RS 4 Avant een succesformule. Er is niet langer sprake van een atmosferische V8, maar een 2.9 liter biturbo V6 met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwste firmware laat Sony's robothond Aibo door de woning 'pat

19-03-2019 12:33 Tweakers.net
Sony heeft een eerste grote software-update uitgebracht voor zijn robothond Aibo. Het digitale huisdier kan voortaan tot tien personen uit elkaar houden, de woning in kaart brengen en ruimtes 'bewaken' via de nieuwe Patrol-functie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Call of Duty: Mobile – 5 dingen die je moet weten

19-03-2019 12:11 Apparata
Er komt een Call of Duty naar alle smartphones; dit moet je weten. Het Call of Duty-imperium gaat zich binnenkort wederom uitzetten. Na de overstap van altijd hetzelfde concept naar Blackout (de battle royale-modus van Black Ops 4) gaat Activision nog een stapje verder. Binnenkort is de immens populaire shooter-serie namelijk op smartphones te spelen. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Activision brengt mobiele Call of Duty-game uit in het Westen

19-03-2019 12:02 Tweakers.net
Activision en het Chinese Tencent gaan in Europa en de Verenigde Staten een mobiele Call of Duty-game uitbrengen. Een exacte releasedatum van het spel hebben de twee bedrijven nog niet meegedeeld. Het gaat om een first person shooter.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia onthult Jetson Nano: Raspberry Pi-achtig bordje voor AI?

19-03-2019 11:47 Hardware.info
De Raspberry Pi is waarschijnlijk het meest populaire single-board computertje ter wereld. Maar het bordje is niet zo bar krachtig in hedendaagse maatstaven, en artificial intelligence is al helem??l niet zijn sterkste kant. Die zwakke plek zag Nvidia ook, daarom introduceerde het de Jetson Nano. Dit is ook een single-board computer dat w?l is ontworpen voor AI. Net als bij de Raspberry Pi-bordjes zien we 40 gpio-pinnen, waardoor het sbc net zo geschikt is voor allerlei soorten maker-projecten...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ford S-Max voor Duitse politie

19-03-2019 11:24 Autoweek.nl
Ford heeft met het politiekorps van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen een raamovereenkomst getekend voor de levering van 1.200 Fords S-Max. De auto's worden omgebouwd tot patrouillewagen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuw lek OnePlus 7 bevestigt veel geruchten

19-03-2019 11:23 Apparata
OnePlus lijkt qua lekgedrag steeds meer op Apple. De OnePlus 7 dook al geregeld op in renders en op gelekte foto’s. Het design gaat behoorlijk op de schop. Zo krijgt het toestel een uitschuifbare camera in plaats van een notch en vinden we aan de achterkant een setup met drie lenzen terug. Helaas zijn de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Atari stelt VCS-console uit tot eind 2019 vanwege nieuwe AMD Ryz

19-03-2019 11:22 Tweakers.net
De Atari VCS komt pas eind 2019 uit voor Amerikanen die het Indiegogo-project hebben ondersteund. De commerci?le verkoop begint in 2020. Het uitstel komt door een processorwijziging; de VCS krijgt een nog onaangekondigde AMD Ryzen-apu.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FileZilla 3.41.2

19-03-2019 11:11 Tweakers.net
Versie 3.41.2 van de opensource-ftp-client FileZilla is verschenen. FileZilla is klein, simpel en toch compleet. Het programma is populair vanwege de geringe belasting van de systeembronnen. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Sinds versie 3.26.0 worden wachtwoorden nu ook versleuteld en beveiligd op de computer opgeslagen. Tegenwoordig is er ook een Pro-versie, die tegen een kleine vergoeding ondersteuning biedt voor diverse online opslagdiensten. Wees voorzichtig met het 'aanbevolen' downloadbestand, want dat wordt gebundeld met software van derden. Op deze pagina zijn installatiebestanden te vinden die geen extra componenten bevatten. Een verkeerde installatie is overigens eenvoudig te herkennen aan het woord bundled in de bestandsnaam. Sinds de eerste release candidate zijn nog de volgende veranderingen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nederland is nog een restmodder rijker

19-03-2019 11:02 Autoblog.nl
Dat is alleen maar goed nieuws. Sommige auto’s blijven enorm lang in productie. De Land Rover Defender was zo’n auto. Jarenlang was het mogelijk deze zwaar verouderde, zeer oncomfortabele, peperdure en bizar trage auto nieuw aan te schaffen bij de betere Land Rover dealer. Veel nadelen, maar zo’n Defender heeft natuurlijk bakken karakter en is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google past Play Store aan in aanloop naar presentatie van gamep

19-03-2019 11:02 Tweakers.net
Google heeft in aanloop naar de presentatie van zijn gameproject, dinsdag om 18 uur Nederlandse tijd, een aantal wijzigingen doorgevoerd in de Play Store. De veranderingen hebben onder meer betrekking op de bestandsgrootte van apk's en op het preregistratieproces voor ontwikkelaars.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia voegt ondersteuning voor DirectX Raytracing toe aan GTX-v

19-03-2019 10:36 Tweakers.net
Nvidia gaat in april enkele GTX-videokaarten met Pascal- en Turing-gpu's van ondersteuning voor Microsoft DXR voorzien. DXR staat voor DirectX Raytracing en door de driverupdate krijgen de oudere videokaarten basale ondersteuning voor raytracingeffecten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche neemt de 911 GT2 RS weer in productie

19-03-2019 10:14 Autoblog.nl
Wel een in een zeer beperkte oplage. Je hebt Porsche 911’s en Porsche 911’s. Bij de 991 was de verscheidenheid aan modellen enorm groot. Je ideale 911 uitzoeken duurde gemiddeld een weekje of twee, alvorens je kon beginnen aan de ellenlange optielijsten. Echter, wilde je de snelste en meest intimiderende 911 hebben, was de keuze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Orange Belgium opent energiezuinig datacentrum in Antwerpen

19-03-2019 10:12 Tweakers.net
Orange Belgium heeft in het Antwerpse district Hoboken een nieuw datacentrum geopend. De telecomoperator wil met het datacentrum tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar mobiel internet onder zijn klanten. Met de bouw is een investering van veertien miljoen euro gemoeid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe interactieve show van Netflix

19-03-2019 10:10 Apparata
De opvolger van Black Mirror is hier. Als je altijd al eens in de huid hebt willen kruipen van Bear Grylls, dan is dit je kans. De survival-held gaat namelijk met je op pad in You vs. Wild, een nieuwe Netflix-serie. Grylls neemt je in acht afleveringen mee over de hele wereld, met ??n belangrijke […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kia schetst 'XCeed'

19-03-2019 9:20 Autoweek.nl
Kia is voornemens om de Ceed-familie uit te breiden met een nieuwe variant. Van die nieuwkomer toont Kia vandaag een schets.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Lancom lanceert next-generation firewalls voor zakelijk ge

19-03-2019 9:20 Hardware.info
Het Duitse Lancom breidt zijn productportfolio uit met een complete reeks van next-generation firewalls voor kleine en middelgrote bedrijven. De Lancom R&S Unified Firewalls zijn totaaloplossingen tegen cybercriminaliteit. Ze voorzien in alles van klassiek Unified Threat Management (UTM) tot geavanceerde beveiligingstechnologie?n zoals sandboxing en machine learning. De next-generation firewalls zijn per direct verkrijgbaar via Lancom-partners.? De Lancom R&S Unified Firewalls-reeks omva...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW M2 'CS' gesnapt

19-03-2019 9:12 Autoweek.nl
BMW lijkt aan een extra heftige versie van de M2 werken, een auto die nu in de sneeuw is gesnapt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze knappe neppert gaat je 85k kosten

19-03-2019 9:03 Autoblog.nl
De frontoverhang klopt in elk geval. Replica’s blijven leuk om te beoordelen. Er zit een enorme hoeveelheid werk, geld en doorzettingsvermogen in. Het doel is om een goedkope auto aan te pakken en deze er erg duur uit te laten zien. Bijna altijd gaat dit mis. Uiteraard laten wij graag de meest bizarre voorbeelden de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bevestigd: Mercedes-Benz GLS krijgt Maybach-versie

19-03-2019 8:57 Autoweek.nl
Mercedes-Benz werkt aan een volledig nieuwe GLS-klasse, een auto waarvan nu is bevestigd dat er een opulente Maybach-versie van komt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia introduceert Jetson Nano-bord met 128 Maxwell-cores voor

19-03-2019 8:53 Tweakers.net
Nvidia kondigt tijdens de GPU Technology Conference de Jetson Nano aan, een ontwikkelbord met arm-soc en gpu voor 99 dollar, die onder andere voor machine learning in te zetten is. Daarnaast verschijnt er een module voor productiedoeleinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hoe scoren de nieuwe iPads in eerste tests?

19-03-2019 8:45 Apparata
Apple verraste ons maandag met een nieuwe iPad Air en iPad Mini, maar hoe zit het met de specs? De Amerikaanse techgigant heeft zijn iPads weer een flinke upgrade gegeven en dat is terug te zien op Geekbench, waar inmiddels de eerste benchmarks te vinden zijn. Onder de motorkap van de Air en de Mini […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zes nieuwe behuizingen bij Aerocool met nadruk op RGB

19-03-2019 8:23 Hardware.info
Het Taiwanese Aerocool lanceert zes nieuwe behuizingen die allemaal voorzien zijn van rgb-verlichting op diverse manieren. De duurste van de serie is de Tor Pro, een fulltower met twee glazen panelen, en geleverd net vier adresseerbare rgb-fans, voor een adviesprijs van 120 dollar. De vijf andere behuizingen zullen onder de 70 dollar gaan kosten: Tor, Klaw, Bolt, Shard en Playa. De behuizingen zullen vanaf eind maart tot in april beschikbaar komen. De duurste van de serie is de Tor Pro, een 1...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche Cayenne Coup? geschetst

19-03-2019 8:20 Autoweek.nl
Het aanbod 'Coup?-SUV's' wordt dit jaar uitgebreid met een van Porsche afkomstig model. De Cayenne wordt namelijk platgedrukt en het is die nieuwe Cayenne-variant die door Porsche in beeld wordt gebracht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Chevrolet warmt op voor komst Chinese Onix

19-03-2019 8:02 Autoweek.nl
De Chinese tak van Chevrolet laat een schimmige afbeelding zien waarmee het de komst van een nieuwe sedan aankondigt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Nissan Versa in beeld

19-03-2019 7:52 Autoweek.nl
De Nissan Versa, een compacte sedan, behoort in de Verenigde Staten al jaren tot de voordeligste auto's op de markt. Het huidige model stamt alweer uit 2011 en dus staat er binnenkort een opvolger klaar. Die auto komt nu alvast in een dikke camouflagejas voorbij.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Umidigi F1 Play: 48 megapixel camera, Helios P60, Android 9, voo

19-03-2019 7:50 Hardware.info
Umidigi kennen velen als een fabrikant van goedkope smartphones uit China. Een aantal modellen van de fabrikant zijn echter ook in Nederland verkrijgbaar via platformen als?Amazon of Bol.com. Umidigi heeft onlangs officieel zijn F1 Play gelanceerd, een opgewaardeerde versie van de F1-smartphone. De nieuwe F1 Play brengt een 48 megapixel camera, 6 GB werkgeheugen, 64 GB opslag (uitbreidbaar) en een Helios P60 SoC op de markt voor een pre-orderprijs van 220 dollar. Naar verwachting zal het toestel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze schade werd veroorzaakt door een Koenigsegg

19-03-2019 7:49 Autoblog.nl
De hypercar bevindt zich in nog mindere staat. Het is een veel gehoorde klacht onder ons, nederige autoliefhebbers. Peperdure exoten die in een loods opgeslagen worden om vervolgens maandenlang stil te staan. Af en toe brengt de huismonteur een bezoekje met een druppellader, maar dat is dan het hoogtepunt voor de zeldzame McLaren of Pagani. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Streamingdienst Apple krijgt geen Netflix-series

19-03-2019 7:37 Tweakers.net
De komende streamingdienst van Apple voor films en series krijgt geen content van Netflix. Dat heeft de directeur van Netflix bevestigd. Het bedrijf heeft liever dat klanten via de eigen dienst films en series kijken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi Black Shark 2-gamingsmartphone heeft drukgevoelig scherm

19-03-2019 7:20 Tweakers.net
Xiaomi heeft de Black Shark 2-smartphone aangekondigd. Het 6,39"-oledscherm van de smartphone is drukgevoelig, zodat gamers de randen van het scherm als knoppen kunnen gebruiken in games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Broncode Samsung Galaxy S10-kernel hint naar 5G-versie Galaxy No

19-03-2019 7:02 Hardware.info
In de Kernel-broncode van de Samsung Galaxy S10 met Exynos processor is een hint gevonden naar wat mogelijk de 5G-versie van de Galaxy 10 Note zou kunnen zijn. De code zou het ook hebben over een nieuwe codenaan: 'Luge', wat mogelijk een van de twee nieuwe opvouwbare smartphones van de fabrikant zou kunnen zijn. Volgens de redacteuren van XDS Developers staan er een aantal interessante details in de broncode, die een paar geruchten op gang zullen brengen. Ten eerste werd de volgende regel ont...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Google Pixel 3a heeft oledscherm en Visual Core-chip'

19-03-2019 6:55 Tweakers.net
De goedkopere versie van de Pixel 3, de Pixel 3a, zou beschikken over een oledscherm en een Pixel Visual Core. Dat claimt 9to5Google. De hoofdredacteur zegt over een exemplaar van de telefoon te beschikken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvida geeft oudere GPU's ondersteuning voor DXR Raytracing

19-03-2019 6:27 Hardware.info
Nvidia heeft op GTX 2019 aangekondigd dat het ondersteuning voor Microsofts DXR-api, de techniek voor realtime-raytracing, naar oudere gpu's brengt. Volgens het bedrijf krijgen onder andere de 10-serie en de recent ge?ntroduceerde 16-serie gpu's offici?le ondersteuning. Tegelijk meldt het dat de prestaties een stuk minder zullen zijn dan de RTX-modellen met speciale RT-cores, afhankelijk van de game. Ook zal DLSS niet mogelijk zijn. De ondersteuning voor Microsoft DXR was tot nu toe alleen besc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

WhatsApp werkt aan functie voor online checken afbeeldingen via

19-03-2019 6:19 Tweakers.net
Chatapp WhatsApp werkt aan een functie om omgekeerd te zoeken naar afbeeldingen. Dat moet vermoedelijk het checken van informatie in chatgroepen makkelijker maken. Via omgekeerd zoeken kunnen gebruikers achterhalen of een foto eerder online verscheen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bouw een Pong-console - Terug naar de gameprehistorie

19-03-2019 6:00 Tweakers.net
Voor het bouwen van onze eigen Pong-console maken we gebruik van de AY-3-8500. Deze chip wordt al vele jaren niet meer gemaakt, maar er zijn blijkbaar nog flinke voorraden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Far Cry New Dawn benchmarks: 38 videokaarten vergeleken!

19-03-2019 5:59 Hardware.info
Het is alweer tijd voor een nieuwe game in de Far Cry-serie, nu onder de naam Far Cry New Dawn. De overeenkomsten met het vorige spel Far Cry 5 zijn qua gameplay en omgeving erg groot, maar hoe zit het met de prestaties? Wij zochten het voor je uit. Wie de Far Cry-serie de afgelopen jaren trouw heeft gespeeld, heeft gemerkt dat Ubisoft van titel naar titel zowel qua gameplay als qua engine maar kleine stapjes zet. De verschillende games zijn uiteraard allemaal first person shooters in een avo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rainmeter 4.3.0 r3298

19-03-2019 5:15 Tweakers.net
De final release van Rainmeter versie 4.3 uitgekomen. Met dit programma kan in real time allerlei zinvolle, maar ook minder zinnige informatie op de desktop worden weergegeven, zoals vrije ruimte op de harde schijf, netwerkactiviteit en of er nieuwe e-mail is. Ook kunnen functionele applets worden gebruikt om bijvoorbeeld notities te maken of om tweets mee te versturen. De belangrijkste veranderingen die in versie 4.3 zijn aangebracht zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Direct2D and Hardware Acceleration
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maybach’s SUV wordt nog verrassend “goedkoop”

18-03-2019 22:03 Autoblog.nl
Relatief gesproken dan. Anno 2019 bestaat er voor automerken geen betere geldkoe dan de SUV. In het ontwikkelingsproces moet er wel iets enorm fout zijn gegaan, wil het productiemodel niet aanslaan. Tegenwoordig vinden we de carrosserievorm dan ook in praktisch iedere prijsklasse terug. Mercedes-Maybach wil zijn toekomstige SUV uiteraard plaatsen in de bovenste regionen, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apex Legends liefhebbers opgelet! Dit wil je hebben!…

18-03-2019 21:41 Apparata
De eerste Battle Pass laat je kennis maken met een nieuwe legend. Vanaf morgen (19 maart) biedt Apex Legends haar eerste Battle Pass aan. De Wild Frontier Battle Pass biedt je een aantal exclusieve opties die na dit seizoen (met uitzondering van Apex Packs en hun inhoud) niet meer terugkomen in Apex Legends. Bij elk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Fisker kondigt elektrische suv aan voor minder dan 40.000 dollar

18-03-2019 21:04 Tweakers.net
Het Amerikaanse Fisker, de fabrikant van de sinds 2012 geproduceerde elektrische sportauto Karma, heeft een nieuwe elektrische auto aangekondigd. Het gaat om een geheel elektrische suv die voor minder dan 40.000 dollar in de verkoop moet gaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w12y2019)

18-03-2019 21:04 Apparata
2 van de 4 nieuwe binnenkomers zijn legendarische filmduo’s. Genieten! Dat we deze week geen nieuwe nummer een mogen verwelkomen maakt de lijst niet minder spannend. Zo is het opvallend dat 1 wereldwijde tv-sensatie al uit de top 10 verdwenen is en er tegelijk liefst vier nieuwe binnenkomers te noteren zijn. Met zoveel veranderingen moet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Xiaomi Black Shark 2 aangekondigd: drukgevoelig OLED-beeldscherm

18-03-2019 21:02 Hardware.info
Vandaag kondigt Xiaomi zijn nieuwe smartphone voor gaming aan, de Black Shark 2. De opvolger van de originele Black Shark, die we onlangs hebben bekroond met een Great Value Award, lijkt vooralsnog alleen in China uit te komen. Als voornaamste reden wordt gegeven dat gamen op een smartphone vooral populair is in Azi?. Verwarrend genoeg gaat het hier om de derde versie van de smartphone, na de Black Shark die in april 2018 in China uit kwam, en de Black Shark Helo die daar weer de opvolger van wa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 8 bekende Renaults waren v??l spannender

18-03-2019 21:00 Autoblog.nl
De toekomst voorspellen is nogal lastig bij de Fransen. Een auto wordt niet zomaar op de markt gebracht. Daar gaan jaren aan design, ontwikkeling en onderzoek aan vooraf. Daardoor kan het voorkomen dat sommige auto’s wel het concept-stadium bereiken, maar niet verder komen dan dat. Ook kan het zijn dat de markt veranderd, het budget […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Daarom wordt jouw smartphone steeds duurder

18-03-2019 20:34 Apparata
Of verbeelden we onszelf dat maar? Toen de Samsung Galaxy S7 in februari 2016 werd ge?ntroduceerd lag de introductieprijs op ? 699,-. Toen Apple eind 2017 met de iPhone X kwam was de schok groot. Met een adviesprijs van ? 1.159,- ging deze namelijk dik door de psychologische grens van ? 1.000,-. Nu zijn we […]
Lees het hele artikel op Apparata

Duitsland begint dinsdag met veiling van deel van 5g-frequenties

18-03-2019 20:30 Tweakers.net
De Bundesnetzagentur, de federale Duitse toezichthouder voor onder meer de telecom- en de postmarkt, begint op dinsdag met de veiling van frequenties in de 2GHz-band en frequenties tussen 3,4 en 3,7GHz.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apex Legends krijgt dinsdag eerste Battle Pass

18-03-2019 19:36 Tweakers.net
Apex Legends, de populaire battle royale-shooter van Respawn Entertainment, krijgt dinsdag de eerste Battle Pass. Ook gaat dan het eerste seizoen van start. Het was al duidelijk dat de introductie hiervan aanstaande was, maar de exacte releasedatum was eerder nog onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met 880 pk is de AMG GT R precies gestoord genoeg

18-03-2019 19:14 Autoblog.nl
Het kan immers altijd gekker. Bij Posaidon weten ze wel van wanten. Gezien de naam van het bedrijf komt dat niet als een verrassing, maar het is fijn dat ze het in de praktijk ook durven te bevestigen. Posaidon staat erom bekend graag aan motoren te sleutelen en met zijn Mercedes-AMG GT R heeft het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OneWeb haalt nog eens 1,25 miljard dollar op voor internetsatell

18-03-2019 18:54 Tweakers.net
OneWeb, een in Londen gevestigd bedrijf dat werkt aan een internetsatellietnetwerk om snel internet op aarde te verzorgen, heeft bij een nieuwe investeringsronde 1,25 miljard dollar opgehaald. Daarmee komt het totale bedrag aan opgehaald geld uit op 3,4 miljard dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ikea's slimme rolgordijnen komen later in 2019 uit vanwege firmw

18-03-2019 18:37 Hardware.info
Ikea is al een tijdje bezig met domoticaproducten. Zo ook met slimme rolgordijnen, die op 1 april uit zouden moeten komen (nee, geen grapje). Maar het meubelimperium heeft aan The Verge verklapt dat ze wat later komen, in verband met een software-update. Welkom in de toekomst. Het bedrijf zou er wel een goede reden voor hebben, want het is niet zomaar een firmware-update. De rolgordijnen krijgen namelijk ondersteuning voor Alexa, Siri en Google Assistant. Deze slimme hulpjes zullen beschikbaar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl