Windows 10 krijgt nog vlug een cumulatieve update met meerdere b

22-06-2021 18:25 Hardware.info
Enkele dagen voor de aankondiging van wat naar alle waarschijnlijkheid Windows 11 zal zijn, rolt Microsoft nog een optionele cumulatieve update voor Windows 10 uit. Update KB5003690 moet onder andere slechte gameperformance en inlogproblemen verhelpen. Update KB5003690 is optioneel en is te vinden in het Windows Update-gedeelte van de instellingen van Windows 10. Onder de knop 'optionele updates weergeven' kunnen ge?nteresseerden met versie 20040, 20H2 and 21H1 de update downloaden en install...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rocky Linux 8.4

22-06-2021 18:19 Tweakers.net
De eerste stabiele uitgave van Rocky Linux is uitgekomen. De Linux distributie is ontstaan als afsplitsing van CentOS, de community edition van Red Hat Enterprise Linux, nadat Red Hat had aangegeven er niet meer verder mee te willen. Rocky Linux is nog steeds gebaseerd op RHEL en heeft ook een migratietool die overstappen makkelijk maakt. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. Rocky Linux 8.4
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zanger Rolf Sanchez koopt nieuwe Porsche 992 Targa 4

22-06-2021 18:00 Autoblog.nl

Ik had net als Rolf Sanchez ook zanger moeten worden, want daarmee verdien je blijkbaar zo goed, dat je een nieuwe Porsche 992 Targa kunt kopen. Nice! Het is voor velen een jongensdroom. Of meisjesdroom. Ergens heel goed in zijn, daar uiteindelijk je werk van maken en er heel succesvol mee worden. Of het van […]

The post Zanger Rolf Sanchez koopt nieuwe Porsche 992 Targa 4 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Royole maakt devkit met flexibel scherm beschikbaar

22-06-2021 17:53 Tweakers.net
Royole komt met een devkit met daarin een flexibel scherm. De fabrikant van de eerste telefoon met een buigbaar scherm maakt deze techniek nu beschikbaar voor developers die zelf aan de slag willen met een flexibel scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese Commissie keurt gebruik 6GHz-band voor Wi-Fi 6E goed

22-06-2021 17:51 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft het gebruik van de frequentieband van 5945MHZ tot 6425MHz voor Wi-Fi 6E goedgekeurd. Lidstaten moeten deze uiterlijk 1 december 2021 beschikbaar maken voor de nieuwe wifigeneratie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sommige LG OLED TV's flikkeren bij Dolby Vision na firmware-upda

22-06-2021 17:43 Hardware.info
Gebruikers van bepaalde series LG oled-tv's (B9-, C9-, E9- en W9-serie)?klagen op het LG-forum over een sporadisch of zelfs continue flikkerend beeld. Het probleem lijkt na de installatie van firmware-update 05.10.04 te zijn ontstaan en vindt altijd plaats bij het kijken van content met Dolby Vision. LG vertelt tegen Heise dat het zich bewust is van het probleem en dat er een fix in de maak is. Volgens het medium zijn oled-tv's uit het jaar 2019 met aangesloten AV-receivers die het Dolby Visi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vijf C-segment stationwagons voor minder dan ? 10.000

22-06-2021 17:39 Autoweek.nl
Met de in rap tempo stijgende populariteit van SUV's en crossovers raakt de traditionele stationwagon steeds verder in de verdrukking. Toch zien merken er nog steeds markt voor, met de vandaag onthulde Peugeot 308 SW als het meest recente voorbeeld. Wat zijn je opties als je op zoek bent naar een ruime C-segmenter voor relatief weinig geld? Deze occasions vonden we voor net onder de ? 10.000.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LAV Filters 0.75.1

22-06-2021 17:31 Tweakers.net
Versie 0.75.1 van de LAV Filters is uitgekomen. De LAV Filters zijn een verzameling opensource-DirectShow-filters, waarmee de meest gebruikelijke formaten audio en video kunnen worden afgespeeld in een mediaspeler naar keuze. Het maakt deel uit van onder meer de K-Lite Codec Pack en de Combined Community Codec Pack. Daarnaast zijn er ook mediaspelers die het al standaard aan boord hebben, zoals Media Player Classic - Home Cinema en VLC Media Player. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: LAV Splitter
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: BMW-rijder denkt nog even te kunnen inhalen

22-06-2021 17:28 Autoblog.nl

Een inschattingsfout met een groot ego, want die inhaalactie verloopt niet helemaal volgens plan..

The post Video: BMW-rijder denkt nog even te kunnen inhalen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Quake viert vijfentwintigste verjaardag

22-06-2021 17:12 Tweakers.net
Het is op 22 juni precies vijfentwintig jaar geleden dat Quake verscheen. De firstpersonshooter betekende een grote stap voorwaarts voor 3d-games en maakte van id Software een nog bekendere studio dan het al was.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes 230 E kost 49.995 euro. Waarom?

22-06-2021 17:02 Autoblog.nl

Deze Mercedes 230 E kost een vermogen. Waarom eigenlijk? Als men vraagt naar de allerbeste auto ooit gebouwd, dan zijn er voldoende gegadigden. Maar als het om het totaalplaatje gaat, dan staat de Mercedes-Benz W124 op eenzame hoogte. Voor wie de W124 niet kent, dat is de E-Klasse die van 1983 tot 1995 in productie […]

The post Mercedes 230 E kost 49.995 euro. Waarom? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Prijzen Mercedes-Maybach S-klasse bekend

22-06-2021 17:01 Autoweek.nl
Behalve een nieuwe generatie Mercedes-Benz S-klasse is er ook weer een nieuwe Mercedes-Maybach-versie. De cr?me de la cr?me van Mercedes heeft nu een Nederlands prijskaartje.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Philips-55"-monitor met HDMI 2.1 en 4k144Hz kost 1399 euro en ko

22-06-2021 16:23 Tweakers.net
MMD brengt de Philips Momentum Monitor in augustus uit voor 1399 euro. Deze 55"-monitor heeft een 4k144Hz-paneel en HDMI 2.1, waarmee het scherm vooral gericht is op de nieuwe consoles. De monitor is volgens de fabrikant specifiek ontworpen voor de Xbox Series S en X.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Seat Arona op de prijslijst

22-06-2021 16:01 Autoweek.nl
Seat Arona. Hij is gefacelift en nu zijn ook alle prijzen van de vernieuwde Seat Arona op de prijslijst gezet. AutoWeek heeft alle prijzen en uitvoeringen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Opel Astra - Test

22-06-2021 16:00 Autoweek.nl
Door een samenwerking v??r de overname en een razendsnelle transitie erna, zijn op dit moment nog maar twee Opel-modellen afkomstig uit de koker van General Motors. Een geheel nieuwe Astra reduceert dat aantal tot ??n, maar voor het zo is mochten we al even met de auto op pad.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Prijzen vernieuwde Seat Ibiza bekend

22-06-2021 16:00 Autoweek.nl
De prijzen van de vernieuwde Seat Ibiza zijn bekend. De voorlopige instapprijs bedraagt net geen 22 mille. Later dit jaar volgt een goedkopere instapper.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rijtest + video – Can-Am Ryker

22-06-2021 16:00 Autoblog.nl

Wouter (zonder motorrijbewijs) ging een dag op stap met een Can-Am Ryker voor een onvervalste rijtest, was het wat hij er van gedacht had? De Can-Am Ryker, daar hebben mensen een mening over. Dat mag duidelijk zijn. Maar nog niet genoeg mensen hebben er daadwerkelijk op gereden. Het is net als met voetbal, iedereen vindt […]

The post Rijtest + video – Can-Am Ryker appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fisker Ocean krijgt beresterke topversie

22-06-2021 15:49 Autoweek.nl
Fisker werkt dik anderhalf jaar na de onthulling van het studiemodel nog steeds aan de productieversie van de Ocean. Fisker-topman Henrik Fisker heeft alvast interessant nieuws voordat in het najaar eindelijk alles definitief wordt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

LG brengt update voor 4k120 met Dolby Vision naar meer 2021- en

22-06-2021 15:26 Tweakers.net
LG beperkt zich niet alleen tot de C1- en G1-oled-tv's van dit jaar voor het mogelijk maken van 4k en 120Hz in combinatie met Dolby Vision. De fabrikant zegt dat deze oplossing via firmware-updates ook naar andere oled-modellen van dit en vorig jaar komt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

REV300-case van Sharkoon komt met geroteerd moederbordtray en 7

22-06-2021 15:17 Hardware.info
Sharkoon heeft zijn REV-lijn behuizingen aangevuld met de REV300. Net zoals de lager gepositioneerde REV100 en REV220, is het moederbordtray van deze case 90 graden naar boven geroteerd. Hierdoor is alle i/o bereikbaar via de bovenkant van de kast. Daarnaast zit het glazen zijpaneel aan de rechterzijde, waardoor gebruikers die liever hun pc links naast zich hebben, nog steeds de hardware kunnen bewonderen. Waar het frontpaneel van de REV220 enkel ventilatieopeningen langs de zijkant biedt, i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Trumpchi GS8 is nieuwe Chinese SUV

22-06-2021 15:15 Autoweek.nl
De Trumpchi GS8 is een nieuwe, grote Chinese SUV. De nieuwe GS8 wordt zo'n vijf meter lang, krijgt hybridetechniek en een eigenwijs uiterlijk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bitcoin voor het eerst sinds lange tijd onder 30.000 dollar

22-06-2021 15:15 Apparata

Oeps, Bitcoin duikt onder een nieuwe psychologische grens van 30.000 dollar. Dat is even geleden! De laatste tijd gaat het niet zo lekker met Bitcoin. Althans, als je uitgaat van een groeiverwachting. De bekendste cryptocurrency ter wereld zit in rustig vaarwater, maar maakte vandaag een plotselinge duik naar beneden. Bitcoin ging zelfs onder 30.000 dollar. […]

Het bericht Bitcoin voor het eerst sinds lange tijd onder 30.000 dollar verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

RS6 Urban is 718 pk sterk ABT RS6-R Alternatief

22-06-2021 15:03 Autoblog.nl

Met deze RS6 Urban ben je net even wat smaakvoller onderweg. En sneller. De Audi RS6 is een hit. Ooit begon de modelserie als een soort decent dikke stationwagon voor wintersportliefhebbers. Tegenwoordig is de auto enorm populair bij, eh, iedereen eigenlijk. De combinatie van Duits premium, ongelooflijke prestaties en een beetje praktische bruikbaarheid blijkt een […]

The post RS6 Urban is 718 pk sterk ABT RS6-R Alternatief appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD FidelityFX Super Resolution - Concurrentie voor Nvidia's DLS

22-06-2021 15:00 Tweakers.net
Na lange tijd komt AMD eindelijk met een tegenhanger van DLSS. Hoe werkt FidelityFX Super Resolution in theorie en praktijk? Wij gingen ermee aan de slag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lego en Nintendo kondigen Bowsers Luchtschip-set voor 100 euro a

22-06-2021 14:59 Tweakers.net
Lego en Nintendo kondigen meerdere uitbreidingssets voor de Super Mario-serie van Lego-pakketten aan. Naast de zes uitbreidingssets, waaronder die voor Bowsers Luchtschip, verschijnen meerdere personagepakketten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Malwarebytes 4.4 - 1.0.1344

22-06-2021 14:37 Tweakers.net
Malwarebytes heeft een update voor versie 4.4 van zijn gelijknamige antivirusprogramma uitgebracht. Dit programma is gericht op het bestrijden van malware, zoals bijvoorbeeld kwaadaardige software die zich als bonafide antivirus- of antispywareoplossing voordoet, maar in werkelijkheid minder goede bedoelingen heeft, zoals ransom- of scareware. Naast de gratis uitvoering is er een betaalde variant, die extra functionaliteit biedt, waaronder realtime-bescherming. De changelog voor deze uitgave, component package version 1.0.1344, ziet er als volgt uit: Feature and improvements
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi 100 Coup? S (1973) - In het Wild

22-06-2021 14:31 Autoweek.nl
De zomer is begonnen en dus is het jachtseizoen voor klassiekerspotters in volle gang. Ook strakke exemplaren zoals deze Audi 100 Coup? S staan niet alleen maar verscholen in garages. In het Wild-hofleverancier Koen Smit pakte er dan ook gelijk z'n camera bij toen hij 'm langs de weg aantrof.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

TeamViewer 15.19.3

22-06-2021 14:31 Tweakers.net
Versie 15.19 van TeamViewer is verschenen. Met dit programma kunnen andere computers via een veilige vpn-verbinding op afstand worden beheerd. Die verbinding loopt via de servers van TeamViewer, dus er hoeven geen instellingen op de router aangepast te worden om het allemaal te laten werken. TeamViewer is gratis voor niet-commercieel gebruik en wordt ontwikkeld voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: New features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zoom 5.7.0

22-06-2021 14:22 Tweakers.net
Versie 5.7.0 van de videoconferencingsoftware Zoom is uitgekomen. Dit programma maakt het mogelijk om onder meer onlinevergaderingen, conferenties en colleges bij te wonen. Het is verkrijgbaar voor de meest gangbare besturingssystemen en is beschikbaar in een gratis en betaalde uitvoering met meer mogelijkheden. In deze release zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: General features
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU-Commissie onderzoekt of Google zijn advertentietechnologie vo

22-06-2021 14:21 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft een officieel onderzoek geopend naar Google advertentietechnologie. Het draait hier om de vraag of Google EU-mededingingsregels heeft geschonden door zijn eigen ad tech-leveringsketen voor te trekken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TSMC blijft Apple en autofabrikanten voorrang geven in derde kwa

22-06-2021 14:19 Hardware.info
Begin dit jaar schreven we dat TSMC voorrang ging geven aan chipontwerpers die aan autofabrikanten leveren, omdat de tekorten in de automotive-industrie enorm zijn. Nu schrijft Digitimes dat de voorrang in het derde kwartaal zal blijven, en dat Apple deze privilege ook zal hebben. De tekorten in de auto-industrie zouden zijn veroorzaakt doordat autofabrikanten tijdens de pandemie de chiporders hebben verlaagd, om genoeg zekerheid te hebben wat vraag en aanbod betreft. Tegelijkertijd zouden ch...
Lees het hele artikel op Hardware.info

CentOS-vervanger Rocky Linux verschijnt

22-06-2021 14:16 Tweakers.net
De Rocky Enterprise Software Foundation heeft de definitieve versie van Rocky Linux 8.4 vrijgegeven. Het is de eerste stabiele release van de Linux-distributie, die gestart is uit onvrede over Red Hats schrapping van CentOS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Weersvoorspelling dit F1 weekend in Oostenrijk spectaculair

22-06-2021 13:57 Autoblog.nl

En we maken er een artikeltje over omdat het niet zonnig zal blijven. De weersvoorspelling dit F1 weekend gaat hopelijk voor een mooie race zorgen! We worden dit Formule 1-seizoen al heel erg verwend. De nek-aan-nek-race tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is episch. De zenuwinzinking van Valtteri Bottas is boeiend en achter de top […]

The post Weersvoorspelling dit F1 weekend in Oostenrijk spectaculair appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

‘Aanval China op Bitcoin- mining is een geweldige ontwikkeling!’

22-06-2021 13:52 Apparata

De aanval van China op Bitcoin- mining is een geweldige ontwikkeling, aldus velen. Lees hier waarom. David Marcus kennen we als hoofd van Facebook Financial (F2), die de leiding heeft over cryptoproject Diem, voorheen Libra. Hij is van mening dat de Chinese overheid die de Bitcoin-mining aanpakt, “een geweldige ontwikkeling” is voor de cryptocurrency. Veel […]

Het bericht ‘Aanval China op Bitcoin- mining is een geweldige ontwikkeling!’ verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

AMD brengt laatste driverupdate voor onder andere Radeon 200-, 3

22-06-2021 13:32 Hardware.info
AMD stopt de ondersteuning voor een flinke lijst aan grafische kaarten, zo laat het bedrijf in een blogpost weten. Onder andere de Radeon R5, R7 en R9 (200- en 300-serie) hebben nu een?laatste driverupdate ontvangen. Daarnaast maken systemen met Windows 7 nu onderdeel uit van het legacy support-model. Het is niet helemaal duidelijk of AMD nog wel van plan is om eventuele beveiligingsupdates uit te brengen. De onderstaande videokaarten worden vanaf het moment van schrijven niet langer voorzien...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Apple staakt vroegtijdig productie iPhone 12 mini na ma

22-06-2021 13:28 Tweakers.net
Apple heeft naar verluidt eerder dan gepland de productie van de iPhone 12 mini stopgezet. Volgens onderzoeksbureau TrendForce vallen de verkoopcijfers van de kleinste iPhone 12 dusdanig tegen, dat de focus naar verwachting op de overgebleven iPhone 12-varianten ligt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WD bevestigt lagere snelheden wanneer SN850-SSD via chipset is v

22-06-2021 13:06 Hardware.info
In oktober vorig jaar heeft WD zijn assortiment ssd’s aangevuld met de WD Black SN850. Volgens Tweaktown zet deze schijf betere prestaties neer dan de Samsung 980 Pro, waardoor de SN850 in november de titel van ssd-koning voor consumenten heeft gekregen. Het ziet er naar uit dat deze schijf toch niet helemaal perfect is. Zo melden gebruikers (via ComputerBase, TechPowerUp en WD zelf) dat de ssd niet de beloofde schrijfsnelheden haalt wanneer deze in een m.2 slot is ge?nstalleerd dat met de c...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Elantra N teaser onthuld, belooft veel goeds!

22-06-2021 12:58 Autoblog.nl

Met de Elantra N Teaser kunnen we zien wat we niet kunnen krijgen. Gedeeltelijk dan. Vooruitgang is soms maar moeilijk te bevatten. Nog niet zo heel erg lang geleden was de Hyundai Elantra zo’n beetje de hekkensluiter in zijn klasse. Ja, je kreeg veel ruimte voor het geld en de uitrusting was voor elkaar. Maar […]

The post Elantra N teaser onthuld, belooft veel goeds! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

TNO wil AI-proeftuin voor risico's gebruik algoritmes door overh

22-06-2021 12:26 Tweakers.net
TNO wil dat er een experimentele omgeving voor kunstmatige intelligentie komt om onbedoelde nadelige gevolgen van algoritmische publieke besluitvorming te testen. Hierbij zouden ook burgers betrokken moeten worden, aldus het instituut.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alejandro Mesonero-Romanos nieuwe designbaas Alfa Romeo

22-06-2021 12:17 Autoweek.nl
Het hoge woord is eruit: voormalig Seat-ontwerper Alejandro Mesonero-Romanos gaat naar Alfa Romeo. Hij begint bij z'n nieuwe werkgever na een korte periode bij Dacia en Lada.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD stopt ondersteuning videokaarten van v??r RX 400-reeks

22-06-2021 12:16 Tweakers.net
AMD stop met de ondersteuning van een groot aantal videokaarten. Het gaat om kaarten die stammen van v??r de RX 400-reeks en v??r de Ryzen-apu's. Deze zullen niet meer worden ondersteund door de huidige en nieuwe AMD-drivers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NewMotion: klanten netbalancering met EV-laadpaal krijgen kortin

22-06-2021 12:14 Hardware.info
Shell-dochterbedrijf NewMotion heeft aangekondigd dat het de eerste laadpuntaanbieder is dat netbalanceringsdiensten kan leveren 'op megawattschaal'. Dat betekent dat de invloed op het elektriciteitsnetwerk van huishoudens kan worden gebalanceerd door de accu's van elektrische auto's in de buurt in te zetten voor een 'virtuele accu'. De accu's in de EV's van je buren vormen hiermee een soort buffer om het verschil in verbruik tussen huishoudens op te vangen, met name op tijdstippen waarop het...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nooit meer zelf schoonmaken, ideaal!

22-06-2021 12:00 Apparata

Het komt er echt aan: je hoeft binnenkort niet meer zelf te schoonmaken. Daar hebben een paar knappe koppen een oplossing voor. Toyota ziet veel potentie in robots. Daarom heeft het bedrijf een oplossing ontwikkeld en een video uitgebracht, waarin wordt gedemonstreerd hoe de robot tafels en andere oppervlakken afveegt. Dit terwijl de video ook […]

Het bericht Nooit meer zelf schoonmaken, ideaal! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Van Brienenoordbrug zorgt voor lekke banden vrachtwagens

22-06-2021 11:57 Autoblog.nl

Vanochtend reden enkele vrachtwagens hun banden lek op de Van Brienenoordbrug. Vrachtwagenchauffeur zijn is niet heel erg makkelijk. Naast rijdende obstakels (alle auto’s ongeveer) hebben ze de laatste tijd te maken gemaakt met zware diefstallen. Een speciale crew van criminelen teistert het leven van de chauffeurs middels zwaar verlaagde Honda Civics met groene neon-lichting, grote […]

The post Van Brienenoordbrug zorgt voor lekke banden vrachtwagens appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit lees je in AutoWeek 25

22-06-2021 11:33 Autoweek.nl
AutoWeek 25 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple brengt proefperiode TV+ terug van een jaar naar drie maand

22-06-2021 11:24 Tweakers.net
Vanaf 1 juli komen kopers van Apple-producten niet langer in aanmerking om een jaar lang de TV+-dienst uit te proberen. In plaats daarvan krijgen ze nog maar drie maanden toegang. Sinds TV+ eind 2019 begon, gold de proefperiode van een jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Voorname studio stopt na paar dagen met Facebook-test voor recla

22-06-2021 11:20 Tweakers.net
Resolution Games stopt met de test van Facebook om advertenties te tonen in VR-games op het Oculus Quest-platform. De studio werd als enige bij naam genoemd door Facebook, waarbij het draaide om de game Blaston. De studio lijkt te zwichten voor kritiek van spelers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zal de Windows 11 upgrade gratis zijn of niet?

22-06-2021 11:07 Apparata

Microsoft werkt hard aan Windows 11. Maar waar veel gebruikers op zitten te wachten is het antwoord op of het een gratis upgrade zal zijn of niet… Microsoft heeft dit natuurlijk eerder gedaan. Windows 10 was de eerste grote consumentenversie ooit die gratis was. Toen konden gebruikers van Windows 7 en 8 gratis upgraden naar […]

Het bericht Zal de Windows 11 upgrade gratis zijn of niet? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

YouTuber laat Toyota Hilux van helikopter vallen

22-06-2021 10:55 Autoblog.nl

Blijft ook deze Toyota Hilux, net als bij Top Gear, rijden na een val van tientallen meters hoogte vanaf een helikopter? Als YouTuber moet je tegenwoordig zeer creatief zijn om origineel uit de hoek te komen. Tegenwoordig hebben alle succesvolle YouTubers een vergelijkbare formule. Koop een Lamborghini, een duur horloge, een villa. Het kan niet […]

The post YouTuber laat Toyota Hilux van helikopter vallen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe ASRock-mini-pc krijgt mysterieuze losse Radeon P120 ITX-v

22-06-2021 10:53 Hardware.info
Tijdens een livestream van het Japanse YouTubekanaal Dospara Channel heeft een ASRock-werknemer een opvallende mini-pc getoond, de DeskMini Max. Hij is met een inhoud van 9 liter een stuk groter dan de mini-pc's die we al kennen van ASRock, en daardoor heeft hij plek voor een verrassende hoeveelheid onderdelen. Zo beschikt hij over een losse videokaart. Het gaat om een AMD-kaart waar we nog niet eerder over hebben gehoord. De barebone meet 258,9 mm bij 220,8 mm bij 160 mm en maakt gebruik van...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Videokaartprijzen in China dalen hard na nieuwe acties tegen cry

22-06-2021 10:37 Tweakers.net
De prijzen van videokaarten zijn flink gedaald in China nadat het land nieuwe maatregelen heeft ingesteld tegen mining en banken heeft gemaand om te stoppen met het ondersteunen van cryptocurrencytransacties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft gaat toegewijde native cloudgames maken

22-06-2021 10:27 Hardware.info
Microsoft is van plan om games te ontwikkelen die?native via de cloud te spelen zijn, zo vertelt Xbox Game Studios-hoofd Peter Wyse tegen Polygon. Daarvoor is een ex-medewerker van Google Stadia en medebedenker van Portal, Kim Swift, in dienst genomen, zo deelt Microsoft op Twitter. Het bedrijf maakt niet bekend op wat voor termijn we dergelijke cloudgames kunnen verwachten, al lijkt het project in een vroeg stadium te verkeren. Het idee achter cloudgames is dat dergelijke titels gebruikmaken...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: AMD produceert Zen 3-chips Ryzen Embedded V3000 op 6nm

22-06-2021 9:55 Tweakers.net
Ryzen Embedded V3000-processors zijn op 6nm geproduceerd en bevatten Zen 3-cores en een op RDNA2 gebaseerde gpu. Dat staat althans in specificaties van de opvolger van de V2000-serie die zijn verschenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dacia stoft Duster af met facelift

22-06-2021 9:55 Autoblog.nl

Another one bites the dust. Hier is de Dacia Duster facelift! Heerlijk toch. Zo’n betaalbare crossover met vierwielaandrijving waar je van alles in kunt gooien. De tweede generatie Dacia Duster kwam in 2018 op de markt. De hoogste tijd dus voor een facelift! Het uiterlijk is op een paar puntjes gewijzigd, met andere lampen en […]

The post Dacia stoft Duster af met facelift appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Video: wegwerker heeft een schone onderbroek nodig

22-06-2021 9:41 Autoblog.nl

Zo, dat scheelde heel weinig! De wegwerker ging naar verluidt meteen een staatslot kopen.

The post Video: wegwerker heeft een schone onderbroek nodig appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cyberaanval treft IT-systemen van stad Luik

22-06-2021 9:24 Tweakers.net
Meerdere diensten van de stad Luik zijn niet bereikbaar vanwege een aanval op de IT-infrastructuur van de stad. Er zou losgeld door de criminelen ge?ist zijn, wat zou duiden op een aanval met ransomware.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dacia Duster vernieuwd

22-06-2021 9:23 Autoweek.nl
De Dacia Duster is vernieuwd. Dacia voert een bescheiden facelift op de Duster door die gevolgen heeft voor in- en exterieur.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google crasht continue op je Android- telefoon!

22-06-2021 9:14 Apparata

Veel gebruikers merken dat de Google app non- stop crasht op je Android- telefoon. Er is een snelle fix, lees die snel hier. Toen ik vanmorgen opstond en mijn telefoon onder het genot van een bak koffie opstarten begon de ellende al. De zoekbalk van de Google app opende en sloot continue. Ook als je […]

Het bericht Google crasht continue op je Android- telefoon! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 21.6.1

22-06-2021 9:07 Tweakers.net
AMD heeft een nieuwe versie van zijn Radeon Software Adrenalin Edition 2020-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7-, R9- en RX-series. De drivers worden alleen voor Windows 7 en 10 aangeboden en verder zijn er geen 32bit-drivers meer beschikbaar. Nieuw in de 2020-editie is onder meer Radeon Boost, een technologie die van dynamic resolution scaling gebruikmaakt om betere framerates te bereiken. In versie 21.6.1 is onder meer ondersteuning toegevoegd voor de Radeon RX 6800M en FidelityFX Super Resolution. Support For
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl