PowerDNS Recursor 4.1.1

23-01-2018 9:34 Tweakers.net
PowerDNS is een dns-server met een database als backend, waardoor het beheer van een groot aantal dns-entries op een gemakkelijke manier kan plaatsvinden. De ontwikkelaars hebben eerder besloten om de twee delen waaruit PowerDNS bestaat, een recursor en een authoritative nameserver, apart uit te geven, waardoor sneller en gerichter een nieuwe versie kan worden uitgebracht, aldus de ontwikkelaars.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW X3 ook als 25d

23-01-2018 9:34 Autoweek.nl
BMW voegt dit voorjaar een aantal wijzigingen door aan zijn line-up. Het belangrijkste nieuws is de komst van een 25d-versie van de nieuwe X3, de krachtigste viercilinderdiesel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ING begint met uitfasering tancodes ten gunste van bevestiging i

23-01-2018 9:33 Tweakers.net
ING heeft bekendgemaakt dat het in de komende maanden zijn klanten gaat overzetten naar het bevestigen van betaalopdrachten via de mobiele app. Aan het eind van het jaar wil het een alternatief presenteren voor mensen die dan nog tancodes gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe gamebureaus en -fauteuils bij Thunder X3

23-01-2018 9:30 Hardware.info
Thunder X3, een onderdeel van Aerocool, komt met een nieuwe lijn gamebureaus en gamestoelen. De bureaus hebben een ingebouwd oppervlak voor de muis en een breed ontwerp, wat ideaal is voor gamers die extra ruimte nodig hebben. Aan de voorkant bevindt zich een kleine lade voor opslag. Aan de achterkant is er een uitschuifbaar paneel met pass-through-aansluitingen voor usb, audio en stroom.?De bureaus zijn elektrisch in hoogte verstelbaar.? Een minder breed model is beschikbaar voor gamers met we...
Lees het hele artikel op Hardware.info

HDMI Forum: HDMI 2.1-features VRR, QMS en eARC kunnen via firmwa

23-01-2018 9:28 Hardware.info
HDMI 2.1 is anders dat de naam doet vermoeden een van de grootste updates van de HDMI-standaard. Naast de flink hogere effectieve bandbreedte, 42,67 Gb/s tegenover 14,4 Gb/s in HDMI 2.0, zijn er ook een groot aantal nieuwe features toegevoegd. Het HDMI Forum laat nu aan FlatpanelsHD weten dat een aantal van deze features ook via een firmware update aan bestaande apparaten kan worden toegevoegd. Apparaten die nu gebruik maken van HDMI 2.0 zouden?VRR, QMS en eARC toegevoegd kunnen krijgen via fir...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apache Solr 7.2.1

23-01-2018 9:23 Tweakers.net
De Apache Software Foundation heeft een nieuwe versie van Solr uitgebracht, met 7.2.1 als versienummer. Solr kan worden ingezet als een zoekmachine. Het maakt op de achtergrond gebruik van Lucene en draait als een Java Servlet binnen bijvoorbeeld Tomcat. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar deze pagina. De aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gpg4win 3.0.3

23-01-2018 9:22 Tweakers.net
Gpg4win heeft als doel om een eenvoudige installatie van GnuPG en aanverwante tools op het Windows-platform te bewerkstelligen. Met GnuPG kun je communicatiestromen en data beveiligen met encryptie en digitale handtekeningen. Het ondersteunt zowel OpenPGP als s/mime-standaarden. De ontwikkelaars van Gpg4win hebben versie 3.0.3 uitgebracht en voorzien van de volgende aanpassingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cacti 1.1.33

23-01-2018 9:22 Tweakers.net
Cacti is een volledige frontend voor RRDtool, een applicatie waarmee je op gezette tijden informatie kan binnenhalen van je netwerk en aangesloten apparatuur. Cacti kan deze binnengehaalde informatie overzichtelijk weergeven in verschillende grafieken waardoor je in ??n oogopslag de prestaties over een bepaalde periode kan zien. Het vereist een omgeving met MySQL, PHP, RRDTool, net-snmp en een webserver met PHP-ondersteuning. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar deze pagina en verschillende real-life voorbeelden zijn via deze pagina op te zoeken. De ontwikkelaars hebben begin 2016 de source van Cacti verhuisd naar GitHub. Versie 1.1.33 is voorzien van de volgende aanpassingen:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

NetBSD 7.1.1

23-01-2018 9:12 Tweakers.net
NetBSD is een Unix-achtig besturingssysteem dat zijn oorsprong in de 386BSD 0.1-tak kent. De eerste versie, NetBSD 0.8, werd op 21 april 1993 uitgebracht en heeft zich sindsdien steeds verder ontwikkeld. Van de bekende BSD-varianten FreeBSD, OpenBSD en NetBSD kan de laatstgenoemde op de meeste platforms gedraaid worden. De ontwikkelaars hebben alweer even geleden NetBSD 7.1.1 uitgebracht met de volgende, bijbehorende aankondiging:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Blizzard werkt aan patch voor lek in updater dat websites code l

23-01-2018 9:09 Tweakers.net
Blizzard werkt aan een patch voor een door Google gevonden lek, dat volgens de ontdekker een website in staat stelt code uit te voeren met behulp van de Blizzard Update Agent. Een soortgelijk lek kwam onlangs in de torrentclient Transmission voor.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

?20.000 voor gouden tip autobranden Culemborg

23-01-2018 8:56 Autoblog.nl
Ongeveer zeventig auto’s gingen tot op heden in vlammen op. In een kleine twee jaar tijd zijn ongeveer 70 autobranden in Culemborg geteld. Best een hoog gemiddelde voor een stadje met krap 28.000 inwoners. De burgemeester wil weten wie verantwoordelijk zijn voor de ellende en heeft met de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd voor […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix is nog lang niet klaar met groeien

23-01-2018 8:24 Apparata
De Amerikaanse streamingdienst is elk kwartaal goed voor puike cijfers. Komt er een einde aan het succes van Netflix? Voorlopig nog niet, want ook over het vierde kwartaal van 2017 presenteert het bedrijf prima getallen. Netflix verwelkomde 8,3 miljoen nieuwe abonnees, wat het totaal brengt op 117,6 miljoen abonnees over de hele wereld. Je kunt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Intel vraagt voorlopig patches voor cpu-lekken te stoppen op bep

23-01-2018 8:23 Tweakers.net
Intel heeft in een nieuwe mededeling fabrikanten, softwaremakers en eindgebruikers aangeraden om de huidige versie van zijn Meltdown- en Spectre-patches niet toe te passen op bepaalde systemen. Het zegt de oorzaak van de herstartproblemen te hebben gevonden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jeep Grand Commander in beeld

23-01-2018 8:01 Autoweek.nl
Eerder konden we al foto's van de voor- en achterzijde van de Grand Commander laten zien. Nu laat de nieuwe Jeep zich vanuit alle hoeken bekijken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dell kondigt samenwerking aan om Meta 2 AR-headset te verkopen

23-01-2018 7:57 Hardware.info
Dell gaat een augmented reality-headset verkopen die de concurrentie aan moet gaan met Microsoft's HoloLens. De 1.495 dollar kostende ar-headset komt van de startup Meta en zal binnenkort te koop zijn via de website van Dell. Voorheen was de headset alleen te koop via Meta. ? Volgens Dell zullen er bundels worden verkocht met daarin de headset en een pc.?Zo?zal een aantal van zijn zakelijke Precision-serie workstations de Meta 2 ondersteunen. Het bedrijf geeft aan dat de samenwerking het makke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Foto's tonen oud prototype Microsoft Xbox Watch

23-01-2018 7:55 Tweakers.net
Er zijn foto's verschenen van wat de Xbox Watch had moeten worden, een smartwatch van Microsoft met de focus op fitness. Het bedrijf zou het horloge hebben geannuleerd ten gunste van de Microsoft Band, die wel uitkwam.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Boete van ?230 voor feestje in auto Geldrop

23-01-2018 7:43 Autoblog.nl
Kan jij raden hoeveel ballonnen deze meneer in zijn auto had? Voor een feestje op een school moest de eigenaar van een feestwinkel 500 ballonnen leveren. En dus had hij urenlang met een compressor zitten werken en zijn bestelbus tot het dak toe volgeladen met de opgeblazen ballonnen. Wat hij in zijn gedrevenheid even vergat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix meldt recordaantal nieuwe abonnees in laatste kwartaal

23-01-2018 7:42 Tweakers.net
Netflix heeft bij de publicatie van zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt dat het in het laatste kwartaal van 2017 het hoogste aantal nieuwe abonnees heeft toegevoegd in zijn geschiedenis. De groei zat voornamelijk in het aantal leden buiten de VS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota investeert in Franse fabriek

23-01-2018 7:37 Autoweek.nl
Toyota meldt dat het 300 miljoen euro steekt in Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), de productiefaciliteit die het merk in Frankrijk heeft.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Telegram brengt snellere versie van eigen Android-app uit onder

23-01-2018 7:35 Tweakers.net
Chatapp Telegram heeft een snellere versie van de eigen app uitgebracht onder een andere naam. Telegram heeft de onoffici?le client Challegram gekocht en die onlangs omgedoopt in Telegram X. Er was al een app met die naam op iOS.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple iOS 11.2.2

23-01-2018 5:04 Tweakers.net
Apple heeft een update voor versie 11.2 van iOS uitgebracht. Apple iOS is het besturingssysteem voor de iPhone, de iPod touch en de iPad. Versie 11 van iOS kan alleen op de iPhone 5s, iPad mini 2 en zesde generatie iPod touch of nieuwer worden ge?nstalleerd. In versie 11 heeft onder meer het Control Center een nieuw uiterlijk gekregen en kan van h265 gebruikgemaakt worden voor het opslaan van foto's en video's. Het systeem vraagt om de 'Do Not Disturb While Driving' te activeren als het vermoedt dat het apparaat onderweg is. Verder zijn er nieuwe manieren in om verschillende apps tegelijk te gebruiken en krijgen ontwikkelaars de beschikking over ARkit, om virtual of mixed reality apps te kunnen maken. Sinds versie 11.2 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MKVToolNix 20.0.0

23-01-2018 4:58 Tweakers.net
Versie 20 van MKVToolNix is uitgekomen. Met deze verzameling opensourceprogramma's kunnen Matroska-bestanden worden bekeken, bewerkt en geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Traditionele Lexus-rijders vinden die enorme grille maar niks

22-01-2018 22:10 Autoblog.nl
Het gedurfde design valt niet bij iedereen in goede aarde. Niet alleen hier op Autoblog, maar ook in de rest van de wereld zijn er discussies over de enorme grille van Lexus. Met de presentatie van de LF-1 Limitless Concept, eerder deze maand in Detroit, leek het merk een nieuw stadium te hebben bereikt. Een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Foto’s en specs nieuwe DJI drone liggen al op straat

22-01-2018 22:00 Apparata
De drone moet nog onthuld worden, maar voor alle info kun je hier al terecht. Op dinsdag 23 januari presenteert DJI in New York haar nieuwste drone. Naar verluidt gaat het hier om de DJI Mavic Air. Deze naam duikt ook meerdere malen op in de gelekte info rondom DJI’s nieuwe drone. Met name de […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Nokia 10 smartphone krijgt vijf camera's aan de achterzijde'

22-01-2018 21:59 Hardware.info
Nokia werkt, volgens recente berichten op het Chinese sociale netwerk Baidu, aan een nieuwe smartphone met maar liefst vijf camera's aan de achterzijde van het toestel. Naar verluidt gaat het hier om de Nokia 10, een toekomstige high-end smartphone van het bedrijf. Mogelijk wordt dit toestel tijdens IFA 2018 onthuld, dat van 31 augustus t/m 5 september in Berlijn plaatsvindt. Een opgedoken conceptafbeelding wijst erop dat de lenzen in een cirkel zijn gepositioneerd, waarbij ook een led-flitser...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sapphire Pulse RX Vega 56-gpu met aangepast ontwerp verschijnt o

22-01-2018 21:22 Tweakers.net
Op de website van Alternate Duitsland is de Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56-videokaart verschenen. Deze videokaart met een aangepaste koeler heeft twee ventilators en lijkt wat de specificaties betreft op de Nitro+ RX Vega 56.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze RS6 is gebruikt om onderbroeken te jatten

22-01-2018 21:09 Autoblog.nl
Met deze RS6 zijn wat avontuurtjes beleefd. Helaas heeft de Audi RS6 geen al te beste reputatie en deze auto bevestigd nog eens het zwarte imago van de auto. Er is nu een Nederlandse RS6 Avant opgedoken die ook wat spannende tijden heeft gekend. Zo heeft de deur aan de bestuurderskant een forse deuk. Hier […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ubisoft onthult systeemeisen Far Cry 5 voor de PC

22-01-2018 20:57 Hardware.info
Begin december berichtten we over Far Cry 5, ??n van de grote gametitels die Ubisoft voor 2018 op de planning heeft staan. Deze game zou aanvankelijk eind februari zijn opwachting maken, maar werd met een maand uitgesteld. Dat houdt in dat we op dit moment nog ruim twee maanden van de lancering verwijderd zijn, maar Ubisoft heeft al wel vast de systemeisen voor pc-gamers uit de doeken gedaan. De systeemeisen zijn opgedeeld in vier configuraties. De minimale configuratie omschrijft wat je nodig...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Windows 10 Insider-build lijkt twee nieuwe privacy-tools te beva

22-01-2018 20:40 Tweakers.net
Microsoft lijkt in de Windows 10 Insider Preview build 17063 en 17074 twee placeholders te hebben opgenomen waarmee gebruikers mogelijk hun diagnostische data als onderdeel van de telemetrieverzameling kunnen inzien of verwijderen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit smartphonemerk is het meest gekloond in 2017

22-01-2018 20:34 Apparata
Loop jij rond met een dubbelganger? De rappe groei van de smartphonemarkt in de wereld heeft enkele profiteurs op het idee gebracht om toestellen te gaan klonen. Deze lucratieve business houdt vooral stand in lokale markten en schimmige online webshops. Een nieuw rapport van Antutu levert interessante data op over dit fenomeen. Volgens het bedrijf […]
Lees het hele artikel op Apparata

Brabus maakt de C63 S Coup? een tandje scherper

22-01-2018 20:04 Autoblog.nl
Met een grote B van Belachelijk. Belachelijk lekker in dit geval, want Brabus weet altijd geweldige performance uit de blokken van Mercedes-AMG te halen. De Duitsers komen met een pakketje voor de C63 S Coup?. Qua uiterlijk is het niet mijn ding. Op het gebied van vermogen zijn de cijfers om van te watertanden. Gelukkig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56 videokaart verschijnt online

22-01-2018 19:56 Hardware.info
Eind 2017 kwam Sapphire reeds met de Nitro+ modellen van de Radeon RX Vega 56 en de Radeon RX Vega 64. Nu is er op de website van Alternate Duitsland een nieuwe aftermarket variant van de Radeon RX Vega 56 verschenen; de Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56. De videokaart in kwestie heeft een relatief korte printplaat maar meet desondanks 28,2 bij 12,5 cm, wat voornamelijk te wijten is aan het formaat van de koeler. Deze is voorzien van met twee 95 mm Dual-X ventilatoren en vier heatpipes. De video...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kijkshop vraagt faillissement aan

22-01-2018 19:43 Tweakers.net
Winkelketen Kijkshop lijkt op de rand van faillissement te staan. Volgens de NOS heeft Kijkshop bevestigd dat het morgen bij de rechter het faillissement zal aanvragen. De website van de winkelketen is op dit moment nog wel toegankelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zuid-Korea zorgt voor nieuwe daling Bitcoin en consorten

22-01-2018 19:14 Apparata
Een allerminst rustige rit voor alle cryptovaluta op de beurs vandaag. Nog geen week geleden maakte de Bitcoin een flinke klapper. De waarde van de digitale munt zakte tot onder de grens van 10.000 dollar, de helft van wat de munt ooit waard was. Een licht herstel volgde in de dagen hierna, maar vandaag gooide […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bepaalde hdmi 2.1-functionaliteiten kunnen worden toegevoegd via

22-01-2018 18:54 Tweakers.net
HDMI Forum heeft tegen de website Flatpanelshd gezegd dat bepaalde functionaliteiten van de hdmi 2.1-standaard geen hardwarematige upgrade nodig hebben maar via een firmware-update kunnen worden toegevoegd aan bijvoorbeeld tv's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Samsung Galaxy S9 kan 1080p-video met 480 fps vastleggen'

22-01-2018 18:54 Hardware.info
Tijdens CES 2018 bevestigde Samsung dat het bedrijf zijn nieuwe vlaggenschepen, de Galaxy S9 en de Galaxy S9+, tijdens het Mobile World Congress 2018 uit de doeken zal doen. Er gaan de laatste maanden al behoorlijk wat geruchten de ronde over deze toestellen, maar rondom de camera bleef het tot op heden redelijk stil. Daar komt nu verandering in, want volgens recente berichten zijn de smartphones in staat om met 480 frames per seconde in een 1080p-resolutie te filmen. De nieuwe functie zou besc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rapport: Tesla ligt achter op concurrenten bij ontwikkeling zelf

22-01-2018 18:22 Tweakers.net
Volgens een rapport van onderzoeksbureau Navigant ligt Tesla achter op andere autofabrikanten wat betreft de strategie ten aanzien van de ontwikkeling van technologie voor zelfrijdende auto's en de uitvoering hiervan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aston Martin DB11 terug naar dealer, met dank aan Daimler

22-01-2018 18:03 Autoblog.nl
Foutje bedankt! In het najaar van 2017 werd bekend dat Daimler een grote terugroepactie op touw ging zetten. Dit had te maken met de airbag in het stuurwiel. Kabelbreuk kan ervoor zorgen dat de airbag spontaan ontploft in het gezicht van de bestuurder. Incidenten hadden helaas al plaatsgevonden en meer dan een miljoen auto’s van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Fans boeken progressie bij nabouwen Fallout 3 in engine Fallout

22-01-2018 17:44 Tweakers.net
De makers van een modificatie voor Fallout 4, genaamd Fallout 4: The Capital Wasteland, hebben laten weten dat ze behoorlijk wat progressie hebben geboekt bij het recre?ren van de wereld van Fallout 3 door gebruik te maken van de engine van Fallout 4.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan e-NV200 heeft prijs

22-01-2018 17:33 Autoweek.nl
Nissan hangt een prijskaartje aan de vernieuwde versie van de elektrische e-NV200. Net als bij de Leaf gaat het in eerste instantie om een volgehangen introductieversie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

ASUS introduceert ROG Strix Fusion 500 headset

22-01-2018 17:23 Hardware.info
Ruim vier maanden geleden kwam ASUS met een nieuwe gaming headset; de ROG Strix Fusion 300. Nu komt het Taiwanese bedrijf met de hoger gepositioneerde ROG Strix Fusion 500, die niet alleen een betere geluidskwaliteit moet bieden, maar ook in een aangepast uiterlijk en rgb-verlichting met ondersteuning voor Aura Sync voorziet. De Strix Fusion 500 wordt verbonden middels usb en is geschikt voor gebruik in combinatie met pc, Mac en PlayStation 4. Hij beschikt over een ESS Sabre 9018 dac in combina...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w4y2018)

22-01-2018 17:19 Apparata
Wat is er nieuw deze week? Net als vorige week, zien we deze week drie nieuwelingen. Op twee komt Thor Ragnarok binnen, op vijf Geostorm en hekkensluiter Molly’s Game staat op 10. The Shape of Water, vorige week nieuw, blijft op ??n staan. Jumanji: Welcome to the Jungle zakt naar een derde plek en wordt […]
Lees het hele artikel op Apparata

In het Wild: Dacia 1300 (1975)

22-01-2018 17:05 Autoweek.nl
Waar we Dacia officieel sinds 2005 als budgetmerk van Renault in ons land kennen, gaat deze samenwerking al veel verder terug. Zo bewijst deze groene 1300 uit 1975 die in Hellevoetsluis geparkeerd stond. AutoWeek-lezer Vincent de Ruijter legde de Roemeen op de gevoelige plaat vast en stuurde hem op, waarvoor dank!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

UltraVNC 1.2.1.7

22-01-2018 16:27 Tweakers.net
Versie 1.2.1.7 van UltraVNC is uitgekomen. Dit programma stelt je in staat om een verbinding met een andere computer te maken. Die computer kan dan worden bestuurd alsof je er zelf achter zit, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om op afstand problemen op te lossen. UltraVNC, een aftakking van RealVNC, voegt extra functionaliteit toe, waaronder de mogelijkheid tot chatten en bestandsoverdracht. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitgelekte specificaties van aankomende DJI-drone duiden op 32-m

22-01-2018 16:14 Tweakers.net
Kort voor de offici?le presentatie van een nieuwe DJI-drone zijn de mogelijke specificaties van het apparaat uitgelekt. De Mavic Air zou een 32-megapixelcamera aan boord hebben, die 4k-video kan vastleggen. Er zijn nog geen details van de sensor bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Volkswagen Passat vs. Simca 1307 - Classics Dubbeltest

22-01-2018 16:05 Autoweek.nl
Het noeste zendingswerk van de Renault 16 en Austin Maxi in de jaren 60 ten spijt, waren er een decennium later nog nauwelijks andere fabrikanten die het thema van de voorwielaangedreven middenklasser met de 'snelle', schuine achterzijde wilden oppakken. Volkswagen deed een poging in 1973 met de Passat, waarna Simca in 1975 volgde met de 1307/1308. In deze dubbeltest zoeken we uit wat de fijnste van deze twee nieuwe middenklassers is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen up! GTI: rijtest en video

22-01-2018 16:00 Autoblog.nl
Volkswagen probeert met de up! GTI terug te keren naar de roots van sportieve hatchbacks, maar slagen ze in die opzet? We zochten het uit op de Col de Turini. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] Mijn goede voornemen voor 2018: bergpassen afvinken in leuke auto’s. De eerste mogelijkheid dient zich nu al […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Sony werkt aan smartphone zonder hoofdtelefoonaansluiting'

22-01-2018 15:35 Hardware.info
Recentelijk kiezen steeds meer smartphonefabrikanten ervoor om afscheid te nemen van de 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting, en hun smartphones alleen nog van een usb-aansluiting te voorzien. Doorgaans is het wel mogelijk om via een adapter alsnog oordopjes of een koptelefoon met een 3,5 mm-jackaansluiting aan te sluiten, maar in dat geval kan het toestel niet tegelijkertijd met een kabel worden opgeladen. Bij de FCC zijn nu documenten opgedoken die erop wijzen dat ook Sony aan een smartphone zonder...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Slimme speaker van Apple is geen afluisterapparaatje

22-01-2018 15:19 Apparata
Wees maar niet bang. Een huis vol tech is gaaf, maar ook kwetsbaar. Producten kunnen nu eenmaal gehackt worden. Zeker als ze in verbinding staan met het wereldwijde app. Wie bang is dat de Apple HomePod kan fungeren als afluisterapparaatje hoeft niet langer bang te zijn. In iOS 11.2.5 is een icoontje opgedoken. Het icoontje […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit verdienen Max Verstappen en co in 2018*

22-01-2018 15:01 Autoblog.nl
Money in the bank. Een nieuw jaar, een nieuwe kans om te bekijken wat je favoriete coureur dit jaar verdient. Om maar met de deur in huis te vallen: volgens TSMSportz staat Max in dit klassement slechts op dezelfde plaats waar hij het kampioenschap van 2017 be?indigde, namelijk de zesde. Max toucheert dit jaar volgens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware.Info TV: ASUS AiMesh: upgrade jouw netwerk met meshfunc

22-01-2018 15:01 Hardware.info
Kitjes met twee of meer meshnetwerkapparaten worden steeds populairder, maar als je al een goede router hebt is het zonde om die weg te doen. ASUS onderkent dat, en voegt mesh technologie aan een groot aantal bestaande routers toe. Wij zochten uit hoe dat werkt en wat je er in de praktijk aan hebt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Falcon Heavy-test kan niet doorgaan door sluiting van delen Amer

22-01-2018 14:43 Tweakers.net
Doordat een deel van de Amerikaanse overheid is gesloten vanwege een zogenaamde shutdown kan een static fire-test van de Falcon Heavy-raket van SpaceX maandag niet doorgaan. De test is van belang voor de lancering van de raket die deze maand zou plaatsvinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: Audi A6 Avant

22-01-2018 14:25 Autoweek.nl
De Audi A6 is al meermaals in testkostuum opgedoken. Vandaag is het voor het eerst dat de nieuwe A6 Avant zich laat zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Virtual Cockpit voor Seat Leon en Ateca

22-01-2018 14:24 Autoweek.nl
De Leon en de Ateca zijn de eerste Seats die met het Virtual Cockpit te krijgen zijn, het digitale instrumentarium van de Volkswagen Groep.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

3D-geprint titanium grijpt zich vast in de Bugatti Chiron

22-01-2018 13:56 Autoblog.nl
Dr. Claw is er niks bij. Bugatti heeft weer een primeurtje te pakken. Je kijkt hier niet naar de grootste remklauw uit de autowereld. Maar dat is niet eens het punt: de klauw is tot stand gekomen door middel van 3D-printing, de heetste moderne technologie na Crispr en de Blockchain. Bovendien bestaat de unit niet […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony kondigt PlayStation-schoen en figuurtjes van gamepersonages

22-01-2018 13:53 Tweakers.net
Sony heeft in samenwerking met een professionele Amerikaanse basketballer, Paul George, een PlayStation-schoen van Nike aangekondigd. Daarnaast komt het Japanse bedrijf met een serie aan Amiibo-achtige figuurtjes op basis van gamepersonages, genaamd Totaku.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zhaoxin x86-processors gelanceerd, SoC-ontwerp gebakken op 28 nm

22-01-2018 13:51 Hardware.info
Toen het jaar net begon, kwam het nieuws dat er weer een nieuwe speler bij gaat komen in de markt voor x86-processors. Zhaoxin, onderdeel van VIA, dat weer gedeeltelijk aangestuurd wordt door de overheid van Shanghai, is van plan nieuwe processors te lanceren "om minder afhankelijk te zijn van buitenlandse producten". Veel producenten van x86-processors zijn er niet. AMD, Intel en VIA zijn de enige met licenties om het te mogen fabriceren. Dat we nu chips van een derde partij zien is dus best bi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volkswagen-ingenieur neemt deel aan top van cryptomunt

22-01-2018 13:23 Apparata
Johann Jungwirth ziet brood in een nieuw netwerk. Volkswagen-ingenieur Johann Jungwirth heeft een belang in IOTA genomen. IOTA is een open-source distributienetwerk dat werkt middels de blockchain. IOTA, dat werd opgericht in 2015, wil veilige betalingen cre?ren tussen machines en The Internet of Things. Berichtgevingen dat Jungwirth voor IOTA zou gaan werken doken op in […]
Lees het hele artikel op Apparata

Recente VLC-nightly voegt werkende Chromecast-ondersteuning toe

22-01-2018 13:10 Tweakers.net
Een recente nightly-versie van de mediaspelersoftware VLC heeft ondersteuning toegevoegd voor casten naar een Chromecast. De ondersteuning kwam voor het eerst in een nightly-versie terecht in 2016, maar had vaak problemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl