Zo bizar werd Fortnite seizoen 9 afgesloten

21-07-2019 18:03 Apparata
Uiteraard met iets bijzonders. De aanvang van een nieuw seizoen en de afsluiting van een gaande seizoen is altijd garantie voor spektakel in de wereld van Fortnite. Inmiddels is seizoen negen ten einde gekomen en ook hier had Epic Games weer wat bijzonders in petto voor de gamers. De Final Showdown van dit seizoen was […]
Lees het hele artikel op Apparata

Verstappen en Norris trolleren Ocon in 24 uur van Spa

21-07-2019 17:01 Autoblog.nl
Lando geeft de voorzet, Max kopt ‘m feilloos binnen. Het leek er even op dat Esteban Ocon dichtbij een imminente F1 comeback was afgelopen week. Inmiddels heeft Haas F1 de geruchten dat zij een manier zoeken om Grosjean naar de uitgang te derigeren weer ontkend. Of dat komt omdat teambaas G?nther Steiner eindelijk afgekoeld is, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Clarkson over de F1: “Ze kunnen allemaal opdonderen”

21-07-2019 16:13 Autoblog.nl
Jeremy heeft gelukkig niet alleen kritiek, maar ook wat goede idee?n. EV-hater en liefhebber van broem-broem geluiden Jeremy Clarkson stond al nooit echt bekend om zijn fijne genuanceerde meningen, maar nu de Brit ouder en rijker is geworden is het hek helemaal van de dam. Via Drivetribe maakt de bekendste autojourno ter wereld in iets […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zou jij deze Nike Air Max Nintendo 64 overwegen?

21-07-2019 16:12 Apparata
Het ultieme retro gevoel! Met de opkomst van series als Stranger Things spelen bedrijven maximaal in op het gevoel van nostalgie. Ook Nike gaat mee in de hype met deze bijzondere Air Max 97’s. Het zijn de traditionele Air Max-schoenen, gecombineerd met een vleugje Nintendo 64. Dat er gekozen is voor de Airmax is natuurlijk […]
Lees het hele artikel op Apparata

WD lanceert 1 TB Gaming Drive Accelerated SSD voor de Xbox One

21-07-2019 16:01 Hardware.info
Naarmate de jaren voorbijgaan, nemen nieuwe games steeds meer opslagruimte in beslag en aangezien je een console vaak voor een periode van vijf jaar (of zelfs langer) aanschaft, valt het al wel eens voor dat een console die je bij de lancering kocht niet meer voldoende opslagruimte heeft om al je nieuwe spelletjes te installeren. Dat moet Western Digital blijkbaar gedacht hebben, want de fabrikant heeft een externe ssd aangekondigd voor Microsofts Xbox One. Het is niet de eerste schijf die WD ma...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Uitslag DTM: de races in Assen

21-07-2019 15:03 Autoblog.nl
Een Duits feestje in Drenthe. Don’t mention the war. Zoals we donderdag al schreven deed het DTM dit weekend weer Nederland aan. Niet zoals dat in het verleden het geval was op Circuit Zandvoort, maar op het TT Circuit van Assen met diens verkante bochtjes. Hoe beviel dat voor de deelnemers in het veld? Race […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Equifax betaalt 700 miljoen dollar voor gebrekkige security per

21-07-2019 15:01 Tweakers.net
De Amerikaanse kredietbeoordelaar Equifax gaat naar verluidt rond de 700 miljoen dollar betalen aan vergoedingen voor de gebrekkige beveiliging van persoonsgegevens van miljoenen Amerikanen. Die gegevens werden in 2017 buitgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RTX 2080 Super presteert 8% beter dan RTX 2080 in de Final Fanta

21-07-2019 14:28 Hardware.info
De afgelopen weken beheersten de Nvidia GeForce RTX Super-kaarten en hun concurrentie van AMD (de Radeon RX 5700 en 5700 XT) het nieuws. Dat is ook niet abnormaal, want door de bijna gelijktijdige release van deze kaarten, kregen gamers die interesse hebben in een gpu uit het hogere middensegment weer een heleboel nieuwe opties om hun pc uit te breiden. Mocht je een Nvidia Super-kaart willen, maar nog niet zeker zijn van je keuze dan raden we je aan om eerst onze uitgebreide round-up te lezen. T...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Betaal 55.000 euro voor een oude Audi 100 met 200.000 km

21-07-2019 14:01 Autoblog.nl
Het moet niet gekker worden. Tegenwoordig gaan ze als zoete broodje over de toonbank: snelle Audi’s. Denk aan auto’s als de RS6 of S8. Sterker nog, deze auto’s verkopen dermate goed dat Audi succesvol een modellijn daarboven kan voeren. Dat zijn dan auto’s als de RS6 Compeition en S8 Plus. Snelle auto’s met een beetje […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste Anno 1800-dlc voegt crafting en onderzee-expedities toe

21-07-2019 13:54 Tweakers.net
Anno 1800 krijgt zijn eerste dlc-pakket. Het heet Sunken Treasures en brengt een nieuw personage, crafting, een speelveld en onderzee-expedities met zich mee. De nieuwe map is driemaal zo groot als de grootste die de game nu te bieden heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 7 Pro: handige update voor de screen recorder

21-07-2019 13:49 Apparata
De tool is uitgebreider geworden. De komst van de screen recorder functie is een zeer welkome. Je kunt aan vrienden, kennissen of collega’s snel iets laten zien, opgenomen van je scherm. Normaal gesproken heb je een record en stop knop en dat is het. Deze v2.2, die je als APK download kunt binnenvissen, brengt meer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hackers maken 7,5TB data buit bij zakelijk contact Russische inl

21-07-2019 13:14 Tweakers.net
Een aannemer van de Russische inlichtingendienst FSB is gehackt. Bij het bedrijf Sytech zijn 7,5TB aan documenten gestolen en de website is beklad. In de bestanden staan projecten beschreven voor onder andere social media scraping en decryptie van Tor-verkeer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit bizarre apparaat heeft 217 pk

21-07-2019 12:58 Autoblog.nl
En kost 75 mille… Niet alle motorfietsen hoeven er hetzelfde uit te zien. Ook niet alle motorfietsen moeten in technisch opzicht gelijk met elkaar zijn. Dat bewijst deze Curtiss Hades motorfiets. Zoals je kunt zien zit er geen V-twin in het midden of een stampende driecilinder. Nee, de Hades heeft een elektrische motor. Niet zo […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cayman GT4 RS ‘heel goed mogelijk’

21-07-2019 12:02 Autoblog.nl
De ultieme Puristen Porsche? Je geeft mensen een vinger, ze pakken je hand. Dat is mens eigen. Bij ons autoliefhebbers is het niet anders, behalve bij Helmut Marko. Als ‘ie zegt dat Verstappen wereldkampioen gaat worden, kunnen we in elk geval rekenen op een paar punten. Ook als het gaat om ‘de leuke varianten’ van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Star Trek: Picard is een warm bad voor de fans [trailer]

21-07-2019 11:57 Apparata
Dat gaat als thuiskomen voelen. Het Comic-Con nieuws vanuit San Diego zal je dit weekend om de oren vliegen. De aankondigingen zijn nu eenmaal groots en ook dit is er weer zo’n eentje. Star Trek komt terug in vorm van een nieuwe serie genaamd Star Trek: Picard. Het toffe nieuws is dat de serie een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Umidigi is bijna klaar om smartphone met drie camera's te lancer

21-07-2019 11:41 Hardware.info
Het Chinese Umidigi zou bijna klaar zijn om een nieuwe smartphone te lanceren, namelijk de Umidigi X. Dat volgt uit een bericht van Gizmochina, dat beweert een foto te pakken te hebben gekregen van een beschermende folie die op het beeldscherm van het toestel geplaatst moet worden. Op de folie staan verder al een heleboel specificaties van de?Umidigi X te lezen. Zo zou er sprake zijn van een 6,35-inch groot, "full screen" amoled-scherm met een ingebouwde vingerafdrukscanner. Dat doet vermoeden d...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Round-up: de viering van het 50-jarig jubileum van de maanlandin

21-07-2019 11:20 Tweakers.net
De mens zette zaterdagavond 50 jaar geleden om 22:17 lokale tijd voor eerst een stap op de maan. "One small step for man, one giant leap for mankind", waren Neil Armstrong's woorden terwijl de eerste stappen zette. Hier een round-up van wat het web erover gepost heeft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Begin je dag goed met 750 pk in de verkeerde kleur

21-07-2019 11:02 Autoblog.nl
Gelukkig kun je je eigen kleur uitzoeken bij Mercedes. Soms zijn er van de mode verschijnselen die lastig te begrijpen zijn. Niet zo zeer het verschijnsel zelf, maar ook hoe lang het ‘in’ blijft. De witte auto met met zwarte velgen is daar helaas een voorbeeld van. Waarschijnlijk is het de OCD van ondergetekende, maar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'HP komt binnenkort met Spectre X360 15 met oled-scherm'

21-07-2019 10:26 Hardware.info
Hewlett Packard probeert al enkele jaren om mooie specificaties te combineren met een aantrekkelijk design in zijn Spectre-lijn. Een onderdeel van die line-up is de Spectre x360 15, een 2-in-1 met een 15,6-inch groot scherm waaraan HP om de zes tot negen maanden een update geeft. Zo zagen we in oktober een nieuwe chassis in combinatie met Whiskey Lake-processoren en een GTX 1050 Ti Max-Q en het lijkt erop dat de opvolger daarvan binnenkort beschikbaar zal zijn. Dat laatste volgt althans uit een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Tweeling: Suzuki Wagon R+ - Opel Agila

21-07-2019 10:00 Autoweek.nl
In de klasse van de allerkleinsten, het zogenaamde A-segment, telt elke cent. Logisch gevolg is dat we nergens zoveel samenwerkingen en 'rebadges' zien als hier. Opel deed het in 2000 met de Agila, die in feite en Suzuki Wagon R+ was.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Red Bull kan meedoen om pole position’

21-07-2019 9:57 Autoblog.nl
De stijgende lijn is indrukwekkend. Bij Honda zijn ze er zelf ook verbaasd over. Van schlemiel naar stabiele subtopper. Honda’s entree in de koningsklasse van de autosport is niet zonder slag of stoot gegaan. Ondanks vele in het verleden behaalde successen, kon men in drie jaar tijd niet een fatsoenlijke motor bouwen voor McLaren. Overigens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Community-builds in de spotlight: retroconsole, nixie, wekker en

21-07-2019 9:26 Tweakers.net
In dit artikel publiceren we een overzicht van vier elektronicaprojecten van communityleden van Tweakers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Marvel: deze 6 nieuwe films en 4 nieuwe series gaan komen

21-07-2019 9:21 Apparata
Wat heeft Marvel de komende twee jaar voor ons in petto? We zijn de afgelopen jaren flink verwend met exclusieve content uit de Marvel-koker. Denk aan Avenger-titels, Spider-Man en nog veel en veel meer. Ook de komende jaren zullen fans weer aan hun trekken komen. Tijdens Comic-Con in San Diego heeft Marvel Studio fase 4 […]
Lees het hele artikel op Apparata

20 jaar Hardware Info - 21 juli: win een Acer Monitor

21-07-2019 9:00 Hardware.info
Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Acer S236HLtmjj Monitor aangeboden door 4Launch. Kans maken? Lees snel verder! 21 juli: win een Acer Monitor Vandaag maak je kans op een Acer S236HLtmjj Monitor. Moderniseer het uiterlijk van elke kamer in uw huis of kantoor en bespaar ruimte met het eenvoudige, maar elegante profiel van een ultradun beeldscherm uit de Design-serie. De modellen vallen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Volvo roept 37.000 Nederlandse auto’s terug

21-07-2019 8:58 Autoblog.nl
Nee, geen 440, 460 of 480. Een automerk kan nog zo zijn best doen om een goede auto te maken, heel af en toe sluipt er een klein foutje door. Het hoeft niet bijzonder erg te zijn, maar als er een kleine kans bestaat dat het verkeerd afloopt, wordt er meteen een terugroepactie opgezet. Nu […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Autoblog Gemist: de top 6 video’s van deze week

21-07-2019 8:03 Autoblog.nl
En dat zijn iets meer vette rijtestvideo’s dan normaal. Speciaal voor in de vakantie! Check hier de dikste Autoblog video’s die je deze week misschien gemist hebt. Maandag: rijtest Jeep Trackhawk We zeggen het er elke keer maar bij: 707pk! Tsja en misschien heb je dat ook wel nodig als je een Grand Cherokee carrosserie […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Met een standaard Triumph Scrambler 1200 het zand in

21-07-2019 7:01 Autoblog.nl
Herken jij in een DTM auto nog de BMW of AUDI bij jou in de straat? Hoe het ook kan: Triumph schreef een standaardversie in voor een rally in Baja. Sportieve Triumphs? Triumph is dit jaar de exclusieve leverancier van de motorblokken voor de Moto2 klasse in het FIM wereldkampioenschap dus ze kunnen niet echt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sony Xperia 1 review: Terug naar de basis

21-07-2019 5:59 Hardware.info
Toen we in februari de Sony persconferentie bezochten op Mobile World Congress was de aankondiging van de Sony Xperia 1 de blikvanger. Nu hebben we eindelijk de hand weten te leggen op het toestel, onze bevindingen lees je in deze review.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Grote terugroepactie Volvo

20-07-2019 23:45 Autoweek.nl
Volvo haalt over de hele wereld ruim 500.000 auto's terug naar de garage. Een kunststof motoronderdeel kan smelten, wat in het ergste geval kan leiden tot brand in de motor. Volgens NOS gaat het in ons land om 37.000 auto's.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Intel voegt stilletjes nieuw topmodel in Cascade Lake-SP X

20-07-2019 21:21 Hardware.info
Intel heeft afgelopen week een nieuw model in zijn Xeon Platinum 8200-serie toegevoegd. De Platinum 8284 is in grote lijnen hetzelfde als de 8280 die hem vooraf ging, met alleen een 300 MHz hogere basiskloksnelheid en iets verhoogde avx-snelheden. Voor deze toename is het tdp wel gegroeid van 205 naar 240 watt. De verdere specificaties zijn tussen de 8280 en 8284 gelijk gebleven: het gaat hier dus enkel om de hogere?base clock van 3,0 GHz op de 28 cores. De boostsnelheid blijft met 4,0 GHz geli...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuw Micro-ATX moederbord met Intel B365-chipset bij Biostar

20-07-2019 18:47 Hardware.info
Biostar heeft een nieuw moederbord aangekondigd op basis van Intels B365-chipset. De B365MHC is een tamelijk basic model in het micro-atx formaat. Het bord wordt gericht op licht gebruik, zoals het browsen van webpagina's en tekstverwerking. De featurelijst van de B365MHC gooit geen hoge ogen, maar daar is een model als dit ook niet voor bedoeld. De twee dimm-sloten maken maximaal 32 GB ddr4-geheugen mogelijk, bij een maximaal (officieel) ondersteunde snelheid van 2.666 MHz. Het lga 1151-socket...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Jaguar XKR (X100)

20-07-2019 18:00 Autoblog.nl
De bereikbare droomauto. Het maken van stijlvolle Grand Tourers zit Jaguar in het bloed. Stijlvolle doch sportieve auto’s die opmerkelijk genoeg behoorlijk veel waar voor hun geld bieden. Het probleem voor Jaguar is dat ze een keer hun coupe te goed, te snel, te betaalbaar en te mooi hebben gemaakt. Dat was met de Jaguar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hoezee, er komen meer Britten met motor van BMW

20-07-2019 16:58 Autoblog.nl
Een premium Brit met een zes-in-lijn van BMW? Yes please… De Brexit ten spijt wordt de Britse auto industrie nog Duitser dan die al is. Niet door grote overnames dit keer, maar wel doordat Jaguar Land Rover (JLR) en BMW nauwer met elkaar gaan samenwerken. De twee partijen hadden al eerder aangekondigd dat ze de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Koop een Citro?n BX voor ongeveer een ton

20-07-2019 16:01 Autoblog.nl
Niet in ruil voor de regenton in je achtertuin, maar voor een ton in Euro’s. Gisteren hadden we het nog maar eens over de hoge prijzen die er tegenwoordig gevraagd worden voor oude(re) auto’s. Dik zes ruggen voor een Golf II GTI uit 1990 met 360.500 kilometer achter de kiezen? Aan de comments te zien […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AMD sluit zich aan bij CXL-consortium gestart door Intel

20-07-2019 16:01 Hardware.info
AMD heeft zich aangesloten bij het Compute Express Link (CXL)-consortium, zo heeft?chief technology officer?Mark Papermaster bekend gemaakt middels een blogpost. Het CXL-consortium is ??n van de groepen die werkt aan een nieuwe, open?interconnect-standaard en werd opgericht door concurrent Intel. Het bedrijf is al onderdeel van drie soortgelijke initiatieven?– CCIX, OpenCAPI en Gen-Z?– en geeft ook toe dat deze verschillende groepen aan ongeveer hetzelfde probleem werken. Papermaster stelt echt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix knalt binnen met The Witcher-serie (trailer)

20-07-2019 15:32 Apparata
Een hoop monsters en magie. Fans van zowel de briljante games als de evenzo geweldige boekenreeks wachten sinds de aankondiging met ingehouden adem op Netflix’ interpretatie van de The Witcher. De eerste beelden waren behoorlijk twijfelachtig, maar de trailer lijkt een goed idee te geven van hoe tof deze show kan gaan worden. Laat ik […]
Lees het hele artikel op Apparata

Geniaal of faal? Audi promoot e-tron bij Tesla’s laadpalen

20-07-2019 14:59 Autoblog.nl
Het kan verkeren. Nog niet zo heel lang geleden trok men bij VAG een hele grote broek aan. Ja, Tesla had de eerste gewonnen met hun Model S en Model X, maar het Duitse concern zou vrij eenvoudig de oorlog winnen, zo leek de gedachte te zijn. Met teilweise grappige billboards trolleerde Audi Tesla en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Autoblog advies: Relaxte, rustige reisauto voor 5 mille

20-07-2019 14:00 Autoblog.nl
Geen sportiviteit, geen haast, geen pr?sence. Gewoon lekker kilometers vreten in een grote mate van comfort. Wat kun je krijgen voor 5 mille? Team Autoblog ging op onderzoek uit! Vandaag gaan we op zoek naar een auto voor Paul. Paul is muzikant ?n student. Op dit moment beweegt hij zich voort in een Fiat Punto. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Specificaties van ASRocks mini-ITX X570-bord online gezet

20-07-2019 13:37 Hardware.info
ASRock heeft de specificaties van zijn aankomende mini-itx moederbord op basis van AMD's nieuwe X570-chipset online gezet. De X570 Phantom Gaming-itx/tb3 wordt ??n van de weinige borden die de doorgaans actief gekoelde chipset op het kleine itx-formaat weet te krijgen: tot nu toe heeft alleen Gigabyte heeft het met een Aorus-model voor elkaar gekregen. Dit model zagen we al op Computex 2019, maar hij was blijkbaar niet op tijd klaar voor de lancering van AMD's Ryzen 3000-cpu's. In ieder geval s...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple MacBook Pro 13 (2019) reviews: Plus- en minpunten op een r

20-07-2019 13:23 Apparata
De plus- en minpunten van de nieuwste MacBook Pro op een rijtje. Apple komt ook dit jaar weer met een nieuwe uitvoering van een oud product en wel in de vorm van de Apple 13-inch MacBook Pro 2019. Afhankelijk van of je uit gaat van de cijfers die media geven of de reviews daadwerkelijk leest, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Blizzard-medeoprichter Frank Pearce vertrekt bij gamestudio

20-07-2019 13:04 Tweakers.net
Blizzard-medeoprichter Frank Pearce gaat de gamestudio na 28 jaar verlaten. De man gaat met pensioen. Hij is met de stap de tweede oprichter in minder dan een jaar die een punt zet achter zijn carri?re bij de bekende spellenmaker.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

“Red Bull bracht Verstappen te snel naar de F1”

20-07-2019 12:59 Autoblog.nl
Wat? Is er iemand die dit nog durft te beweren in 2019? Jazeker! En het is niet eens Jacques Villeneuve! En ook niet de willekeurige Verstappen-hater op de hoek van je straat, maar niemand minder dan voormalig F1 team-eigenaar Giancarlo Minardi. Het team van de Italiaan was met succes actief in de Formule 1 van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Netflix toont eerste teaser van The Witcher-serie

20-07-2019 12:22 Tweakers.net
Netflix heeft een eerste teaser van de aankomende serie van The Witcher online gezet. Geralt of Rivia, vertolkt door Henry Cavill, maar ook Yennefer en Ciri passeren de revue. Het verhaal in de serie lijkt zich ten tijde van The Witcher 3 af te spelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chrysler Pacifica - Rij-impressie

20-07-2019 12:00 Autoweek.nl
De hoogtijdagen van grote MPV's zijn wereldwijd allang voorbij, maar Chrysler gaat stug door met z'n ruimtereus. De moderne Pacifica gaat zelfs met z'n tijd mee met een plug-inhybride aandrijflijn. Loont het daarmee de moeite om zo'n Amerikaanse gigant te importeren, of is deze ruimtereus Nederland definitief ontgroeid?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

“Volvo wil SUV-vlaggenschip boven XC90”

20-07-2019 11:57 Autoblog.nl
Begin er maar aan, a.u.b. Het is altijd een goed moment om vooruit te kijken. Hoewel Volvo op het moment druk bezig is met het verstevigen van zijn positie op de markt en onderzoekt waar het kosten kan besparen, draait de idee?nfabriek op volle toeren. Als we de CEO van het merk mogen geloven, kunnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lenovo's Legion Y27gq haalt 240 Hz op Quad HD

20-07-2019 11:33 Hardware.info
Lenovo heeft een nieuwe monitor onder zijn gamingmerk Legion aangekondigd. Het gaat om de Legion Y27gq, een 27-inch model dat een relatief hoge resolutie combineert met een erg hoge verversingssnelheid: 1440p op 240 hertz. Ook Nvidia's G-Sync technologie is van de partij. De hoofdattractie hier is uiteraard het paneel zelf: een tn-exemplaar uit de stallen van AU Optronics, dat zoals gezegd op een maximale snelheid van 240 Hz draait. De responstijden bedragen 3 ms zonder overdrive, of 0,5 ms m?t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom de Londense politie schunnige dingen Tweet

20-07-2019 11:32 Apparata
Stout, politie. Stout! De Metropolitan Police was afgelopen nacht behoorlijk stout bezig als we Twitter mogen geloven, want de persoutlet van de Londense politie postte enige tijd zeer vreemde dingen op het sociale medium. En dat terwijl de outlet doorgaans gortdroog is. Afgelopen nacht zagen de ruim 1,2 miljoen volgers van het Metropolitan Police Twitter-kanaal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Tinder probeert betalen via Play Store te voorkomen ten faveure

20-07-2019 11:18 Tweakers.net
Tinder voor Android probeert in zijn nieuwste appversie gebruikers niet via de Google Play Store te laten betalen voor Tinder Plus, maar direct met de creditcard. Zo hoeft Tinder niet 30 procent van de omzet aan Google af te dragen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Franse dronemaker Parrot stopt met productie goedkopere drones

20-07-2019 10:22 Tweakers.net
Dronemaker Parrot stopt met de productie en verkoop van zijn goedkopere modellen, de Bebop, Mambo en Swing. Het Franse bedrijf gaat zich alleen nog richten op zijn professionele drone, de Anafi.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

AIWAYS U5 komt, heel letterlijk, naar Europa

20-07-2019 10:12 Autoblog.nl
De volledig elektrische SUV uit China is deze week begonnen aan een monstertoch naar de andere kant van de wereld. Voor fabrikanten is het de normaalste zaak van de wereld om een auto uitgebreid te testen, voordat deze in productie wordt genomen. Auto’s worden naar de meest afgelegen plaatsen vervoerd om deze aldaar aan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Back to basics: BMW 1-serie

20-07-2019 10:00 Autoweek.nl
We mochten onlangs al even op pad met de nieuwe BMW 1-serie, maar dat was een ramvolle en vierwielaangedreven M135i. Wat er van de auto overblijft als we voor de simpelste 118i gaan, onderzoeken we vandaag.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung Galaxy Note 10 – Nog 3 redenen waarom hij tegen gaat val

20-07-2019 9:46 Apparata
Tenzij je m?et gaat upgraden lijkt de reden om een Note 10 aan te schaffen kleiner te worden. In aanloop naar Samsung’s langverwachte phablet vlaggenschip krijgen we uiteenlopende lekken voorgeschoteld, van de inclusie van buitengewoon snelle RAM tot het ontbreken van een geweldige processor. De vertraging van het toestel helpt daarbij ook niet mee en […]
Lees het hele artikel op Apparata

Netgear brengt 'de snelste mobiele 4G-router' in Nederland uit:

20-07-2019 9:21 Hardware.info
Netwerkfabrikant Netgear brengt zijn Nighthawk M2 mobiele 4G-router in Nederland op de markt. De mobiele router was internationaal al sinds eerder dit jaar te verkrijgen, maar per gisteren is het product ook in Nederland ge?ntroduceerd. De Nighthawk M2 moet de snelste draagbare router die via 4G werkt zijn. De Nighthawk M2 moet downloadsnelheden tot 2 gigabit per seconde mogelijk maken. Intern wordt het apparaat aangedreven door een Snapdragon X24-modem van Qualcomm. Tot 20 apparaten kunnen op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ABT maakt de lekkerste Audi SQ5 TDI

20-07-2019 9:09 Autoblog.nl
Kijk maar. Dieselmotoren zijn wellicht niet meer zo “van deze tijd”, noch zijn ze zo sportief als een goede benzinemotor, de Volkswagen Group legt ze wat graag in zijn nieuwe S-modellen. De SQ5 is momenteel bijvoorbeeld wederom verkrijgbaar met een pittige zelfontbrander. Inmiddels heeft ABT zijn interpretatie op deze TDI onthuld en die is absoluut […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

20 jaar Hardware Info - 20 juli: win een Eminent EM7680 mediaspe

20-07-2019 9:00 Hardware.info
Hardware Info bestaat 20 jaar! En om dat te vieren geven we in juli en augustus anderhalve maand iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag: een Eminent EM7680 mediaspeler. Kans maken? Lees snel verder! 20 juli: win een Eminent EM7680 mediaspeler Vandaag maak je kans op een Eminent EM7680 mediaspeler. Ben je op zoek naar een kant-en-klare oplossing voor het streamen van volledige 4K 60Hz mediabestanden vanaf het internet, thuisnetwerk, NAS, micro SD-kaart, externe harde schijf en USB-stick? Da...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Autoblog Garage: Alfa Romeo Giulia duurtester

20-07-2019 7:01 Autoblog.nl
Het afscheid van de Alfa Romeo Giulia duurtester. Nadat we de Peugeot 308 GTi vroeg dit jaar vaarwel zeiden werd het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe duurtester. Nadat Koenigsegg niet reageerde op het verzoek om een one:1 beschikbaar te stellen en Porsche zei geen 918 meer in te kunnen zetten omdat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sea of Solitude - Prachtig, maar de boodschap gaat verloren

20-07-2019 6:00 Tweakers.net
In Sea of Solitude vertelt het Duitse Jo-Mei een zeer persoonlijk verhaal over eenzaamheid, pesten, ruzie en verlies. Door het allemaal nadrukkelijk aan de eigen achtergrond van de maakster te koppelen, gaat de boodschap echter verloren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia GeForce RTX 2060 Super & RTX 2070 Super round-up: Supers

20-07-2019 5:59 Hardware.info
Begin deze maand introduceerde Nvidia de GeForce RTX 2060 Super en RTX 2070 Super. We hebben inmiddels acht videokaarten gebaseerd op deze nieuwe GPU's getest - hier lees je de resultaten!
Lees het hele artikel op Hardware.info

Koop deze gerse Golf GTI voor slechts 6.250 Euro

19-07-2019 21:54 Autoblog.nl
Koopje. Het zijn tegenwoordig zware tijden voor de liefhebber van oudere toffe auto’s. Voor alles wat ook maar een beetje een zweem van ‘youngtimer’ of ‘klassieker’ heeft, vragen optimistische handelaren dezer dagen de absolute hoofdprijs. Zo doet een rode Golf IV uit 2001 je al snel 17.500 Euro en een E30 M3 met wat werk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl