Video in 4k op iTunes laat zich alleen streamen en niet download

22-09-2017 17:25 Tweakers.net
Uit een ondersteuningspagina op de Apple-site blijkt dat gebruikers 4k-inhoud uit de iTunes Store alleen kunnen streamen en niet kunnen downloaden. Dat kan alleen bij een lagere kwaliteit. Apple kondigde onlangs aan dat fullhd-content van gebruikers een gratis upgrade ontvangt naar 4k.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze app wordt de meest gefunde app op Kickstarter ooit

22-09-2017 17:23 Apparata
このアプリケ?ションを使用すると、インタ?ネットなしでも簡?に翻?できます。 Woordjes stampen, zinnetjes leren die je nooit zult gebruiken en eindeloze lessen over naamvallen, werkwoorden en overtreffende trappen? Volgens de methode van Fluent Forever is dat niet meer nodig. De app die je op een onconventionele wijze allerlei talen kan leren, wordt op het moment massaal gefund via Kickstarter. De Amerikaanse Gabriel Wyner was […]
Lees het hele artikel op Apparata

Introductieversie Seat Arona heeft een prijs

22-09-2017 17:16 Autoweek.nl
Seat geeft een prijskaartje aan 'Ibiza-SUV' Arona, maar houdt het vooralsnog bij de Launch Editions.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rockstar doet op 28 september aankondiging rond Read Dead Redemp

22-09-2017 16:55 Tweakers.net
Rockstar gaat op 28 september een aankondiging doen rond zijn game Red Dead Redemption 2. Dat blijkt uit een bericht van de studio op het eigen Twitter-kanaal. Mogelijk gaat het om een nieuwe trailer.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Ford Focus Wagon vs. Volvo V50 - Occasion Dubbeltest

22-09-2017 16:00 Autoweek.nl
De basis van de Ford Focus en de Volvo V50 is gelijk. De V50 stamt immers uit het tijdperk dat de Zweedse autobouwer nog tot het Ford-concern behoorde en kreeg dus hetzelfde platform als de populaire Focus. Toch lag de nieuwprijs een stuk hoger. Dat prijsverschil is inmiddels een stuk kleiner en dus vraagt Marc Klaver zich af welke je dan moet hebben.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft brengt Progressive Web Apps naar de Windows Store

22-09-2017 15:51 Tweakers.net
De Windows Store van Microsoft krijgt volgend jaar Progressive Web Apps die kunnen draaien in de Edge-browser. Microsoft gaat actief op zoek naar Progressive Web Apps van hoge kwaliteit, om ze via de Store te kunnen distribueren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Niet-handsfree bellen in de auto blijft populair

22-09-2017 15:45 Autoblog.nl
Het kan je duur komen te staan, maar dat maken veel automobilisten blijkbaar niets uit. De oproepen van diverse autoriteiten om de smartphone niet te gebruiken in de auto wordt massaal genegeerd. Althans, het maakt in elk geval geen indruk. Uit vandaag gepubliceerde cijfers (PDF) van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Elektrische bus rijdt 1.772 km op ??n acculading

22-09-2017 15:22 Autoweek.nl
Het Amerikaanse Proterra heeft met een elektrisch aangedreven bus een wereldrecord weten te bemachtigen. De Catalyst E2 heeft op ??n acculading een afstand van maar liefst 1.101,2 mijl oftewel 1.772 kilometer weten af te leggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

AMD schakelt multi-GPU in voor RX Vega met Radeon Software 17.9.

22-09-2017 15:20 Hardware.info
Aanvankelijk waren ze amper tot?niet verkrijgbaar, maar inmiddels kun je de RX Vega-videokaarten praktisch de volgende dag al in huis hebben. Fanatiekelingen die zelfs twee exemplaren in een systeem willen gebruiken, kunnen met de nieuwe drivers van AMD ook aan de slag. De Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2-drivers (download) voegen namelijk mGPU-ondersteuning toe voor de RX Vega-chips. Uit benchmarks van AMD zelf komt een gemiddelde prestatiewinst van zo'n 80 procent naar voren in g...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fors meer boetes voor bellen tijdens rijden

22-09-2017 15:17 Autoweek.nl
Het aantal boetes voor niet-handsfree bellen achter het stuur is fors toegenomen. In de maanden mei tot en met augustus is hier bijna 26.300 keer een bon voor uitgeschreven, tegen een kleine 21.000 keer in dezelfde periode vorig jaar.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

iPhone 8 marteltest – Is ie echt zo onverwoestbaar?

22-09-2017 15:08 Apparata
Aanstekers, messen en een hoop bruut geweld zijn geen match voor de iPhone 8. Afgezien van het feit dat de iPhone 8 (en de iPhone X) onder de motorkap een stukje beter zijn dan de Samsung Galaxy Note 8, zijn er natuurlijk nog meer factoren die meespelen bij het beoordelen van een smartphone. Wat kan […]
Lees het hele artikel op Apparata

In het wild: Ferrari 275 GTB (1966)

22-09-2017 15:02 Autoweek.nl
Een Ferrari is in veel gevallen het omkijken waard, iets dat zeker geldt voor deze fantastische 275 GTB die AutoWeek-lezer Sebastiaan Bekendam ons opstuurde.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Hardware.Info TV: Medion Erazer X78 serie gaming laptop video re

22-09-2017 15:02 Hardware.info
In de komende editie van Hardware.Info Magazine hebben we een roundup van high-end gaming notebooks. Vandaag lichten we er daar ??n van uit, de Medion Erazer X78 serie. Deze laptops combineren een laag gewicht, met een relatief gunstige prijs ?n goede prestaties.
Lees het hele artikel op Hardware.info

‘CEO Bentley gaat vertrekken’

22-09-2017 14:46 Autoblog.nl
Maak plaats voor nieuw bloed. Er is een grote wijziging aanstaande in de top van Bentley. Wolfgang D?rheimer, sinds 2014 (weer) CEO van Bentley en Bugatti, zal worden vervangen. Dat bericht het Duitse Manager Magazin vandaag. De topman zou gezegd hebben een stapje terug te willen doen. Een toppositie binnen de Volkswagen Groep ziet de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Online.nl stapt over op Canal Digitaal TV en verhoogt prijzen

22-09-2017 14:45 Tweakers.net
Dsl-aanbieder Online.nl stapt over van zijn eigen dienst voor Interactieve TV op die van Canal Digitaal. Klanten krijgen daardoor standaard onder andere FOX Sports-zenders. De overstap gaat wel gepaard met een prijsverhoging van 4,50 euro voor pakketten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Toyota RAV4

22-09-2017 14:30 Autoweek.nl
De huidige Toyota RAV4 loopt alweer sinds 2012 mee, maar dat is de auto nauwelijks aan te zien. Dat komt dan weer door een uitgebreide facelift die in 2015 werd gepresenteerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Londen trekt vergunning taxibedrijf Uber in

22-09-2017 14:29 Autoweek.nl
Uber verliest eind deze maand zijn vergunning om diensten te mogen aanbieden in Londen. De toezichthouder op het openbaar vervoer in de Britse hoofdstad vindt dat het bedrijf achter de gelijknamige taxiapp onvoldoende verantwoordelijkheid neemt voor zaken die de openbare orde en veiligheid aangaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Ook Denen overwegen tolheffing buitenlanders'

22-09-2017 14:06 Autoweek.nl
De Deense regering overweegt een tolheffing voor buitenlandse automobilisten in te voeren. Dat moet de schatkist volgens persbureau Ritzau jaarlijks zo'n 40 miljoen euro opleveren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mazda maakt MX-5 rolstoelvriendelijk

22-09-2017 13:55 Autoblog.nl
Nope, dit is geen vroege 1 aprilgrap. Mazda maakt het mogelijk dat ook lichamelijk gehandicapten kunnen genieten van autorijden. Uitgerekend een kleine auto als de MX-5 (aankoopadvies) is door de Japanse autofabrikant rolstoelvriendelijk gemaakt. Tegen betaling bouwt Mazda een speciale hendel in de MX-5. Deze hendel, die je links van het stuur kunt vinden, vervangt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

"Bentley-directeur D?rheimer stapt op

22-09-2017 13:52 Autoweek.nl
Wolfgang D?rheimer, de man die binnen de Volkswagen-Groep verantwoordelijk is voor luxepaarden Bentley en Bugatti, zou binnenkort opstappen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze providers gaan over 10 dagen Pirate Bay blokkeren

22-09-2017 13:37 Apparata
Maar pirates gonna pirate! Afgelopen zomer werd er al hevig juridisch aan touwen getrokken, maar na een procedure van Stichting Brein tegen Ziggo en Xs4all oordeelde de voorzieningsrechter in Den Haag vandaag dat de providers binnen 10 dagen de toegang tot The Pirate Bay moeten blokkeren. Uitspraak Het Europese Hof deed al eerder uitspraak over […]
Lees het hele artikel op Apparata

Uber verliest vergunning om zijn diensten in Londen aan te beide

22-09-2017 13:35 Tweakers.net
Uber mag niet langer zijn diensten aanbieden in Londen. Eind deze maand verloopt de vergunning van het bedrijf om taxichauffeurs in dienst te nemen, maar de Transport for London-autoriteit vernieuwt deze niet. Uber claimt miljoenen gebruikers in de Britse hoofdstad te hebben.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel werkt mogelijk aan Core i3 7360X: dual-core voor X299-plat

22-09-2017 13:32 Hardware.info
Op het bekende Chinese forum Baidu is informatie gelekt over een mogelijke nieuwe processor van Intel, die menig wenkbrauw zal doen fronzen. Deze Core i3 7360X met slechts twee rekenkernen neemt?namelijk plaats in de Kaby Lake-X-generatie, en moet?dan ook gecombineerd worden met een X299-chipset.? Daarmee wordt het de HEDT-tegenhanger van de Core i3 7350K, al is er verder weinig verschil te bemerken. De kloksnelheid van de turbo is bijvoorbeeld maar 100 MHz?verhoogd naar 4,3 GHz. Volgens de Chi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

10 halen 8 betalen voor een gloednieuwe Audi RS6 Avant

22-09-2017 12:56 Autoblog.nl
Steeds verrassend, semi-voordelig! Bij Carlink hebben ze weer eens een gekke actie lopen. Het Nederlandse autobedrijf heeft 10 gloednieuwe Audi RS6’en ingekocht en ze mogen weg met 20 procent korting. Of, zoals Jeroen van den Berg zelf zegt: koop er 10, betaal voor acht. Het is niet de eerste keer dat Carlink stunt met de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ziggo en Xs4all moeten The Pirate Bay weer blokkeren

22-09-2017 12:54 Tweakers.net
De voorzieningenrechter van Den Haag heeft Ziggo en Xs4all bevolen binnen tien werkdagen The Pirate Bay weer te blokkeren voor hun klanten. De blokkade moet in ieder geval in stand gehouden worden tot er een vonnis is in de bodemzaak bij de Hoge Raad.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Extremere versies Lamborghini op komst'

22-09-2017 12:44 Autoweek.nl
De raceafdeling van Lamborghini zal in de toekomst duidelijker aanwezig zijn in het modellengamma van de Italiaanse sportwagenfabrikant.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Netflix voegt hdr-ondersteuning toe aan iPhone 8, iPhone X en iP

22-09-2017 12:24 Tweakers.net
Netflix heeft hdr-ondersteuning toegevoegd voor de iPhone 8, de iPhone 8 Plus, de iPhone X en de nieuwe iPad Pro. Deze apparaten hebben een scherm dat hdr-weergave ondersteunt, maar tot nu toe was er geen ondersteuning voor het kijken van hdr-video's bij de streamingdienst.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CPT en imec tonen 1250 ppi OLED-paneel

22-09-2017 12:05 Hardware.info
De fabrikant Chunghwa Picture Tubes (CPT) heeft een nieuw passief OLED-paneel getoond met een uitermate hoge pixeldichtheid. Het paneel werd getoond tijdens het Touch Taiwan-evenement. CPT heeft in samenwerking met het Europese onderzoeksinstituut imec/Holst Centre een passief OLED-paneel getoond met rijen van oranje en groene OLEDs. Met een resolutie van 1400 x 1400 pixels per inch (ppi) zoekt men het hogerop. Vanwege de hoek van de subpixels bereikt men daarmee een omgerekende pixeldichtheid...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade series vd week (w38y2017)

22-09-2017 12:04 Apparata
De laatste aflevering van de advocatenserie staat deze week op ??n. Ik heb het natuurlijk over Suits. Het zevende seizoen zit erop en dat betekent dat we de serie volgende week, of de week erna, niet meer terug gaan zien in de wekelijkse lijst. Vorige week kwam Fear: The Walking Dead terug van weggeweest binnen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Hoe 40.000 auto’s op de schroot belandden

22-09-2017 11:57 Autoblog.nl
Een paar weken geleden functioneerden de auto’s nog prima. We schreven gister nog over het feit dat natuurrampen grote invloed kunnen hebben. Deze foto’s brengen die conclusie nog eens goed in beeld. Enkele weken geleden werd de Amerikaanse staat Texas getroffen door orkaan Harvey. De straten liepen onder, met een enorme schadepost tot gevolg. Honderdduizenden […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'EU hield onderzoek achter dat beperkt negatief effect van pirat

22-09-2017 11:47 Tweakers.net
De Europese Commissie heeft een onderzoek naar de gevolgen van piraterij uit 2015 niet zelf gepubliceerd en pas na meerdere verzoeken van een Europarlementari?r vrijgegeven. De conclusie van het onderzoek was dat er alleen bij nieuwe topfilms een negatief effect op de omzet was.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Canon werkt aan camerasysteem dat sportwedstrijden om kan zetten

22-09-2017 11:35 Tweakers.net
Canon werkt aan een systeem van camera's en software waarmee bijvoorbeeld sportevenementen omgezet kunnen worden in 3d-beelden. Dat moet het mogelijk maken om vervolgens vrij rond te bewegen met een virtuele camera.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Weet de brandweer deze Ferrari nog te redden?

22-09-2017 11:03 Autoblog.nl
Geeft wel een heel letterlijke betekenis aan het woord ‘verbrandingsmotor’. Een uitstervend ras. Sportwagens met een atmosferische V12. Het is toch wel een beetje het summum van prestige, geluid, prestaties en pure automobiele magie. Gelukkig zijn er nog merken als Aston Martin (nog wel), Lamborghini (Aventador) en Ferrari (812 Superfast) die dit aanbieden. Anders ben […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Australisch leger gebruikt in bepaalde militaire situaties weer

22-09-2017 10:53 Tweakers.net
De Australische regering heeft het leger in augustus toestemming gegeven om Chinese DJI-drones weer te gebruiken. Het gebruik van de drones werd tijdelijk verboden in navolging van een besluit van het Amerikaanse leger, maar nu mogen de drones weer gebruikt worden in bepaalde situaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Buick presenteert Excelle GX

22-09-2017 10:41 Autoweek.nl
General Motors is heer en meester in het ontwikkelen van derivaten van modellen die slechts in een select aantal landen verkocht wordt. Vandaag is een nieuw model in die categorie gepresenteerd: de Excelle GX.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Deze nieuwe Instagram update is MEER dan welkom

22-09-2017 10:37 Apparata
Eindelijk! Instagram is een leuk platform, maar perfect is het niet. Zo is het heel vervelend dat je niet eenvoudig kunt zien of een persoon je daadwerkelijk (terug)volgt. De enige manier om hier achter te komen is na een handmatig onderzoek. Dit is vervelend en tijdrovend. Dat doen ze op Twitter dan toch een stuk […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nvidia zet driver voor Call of Duty: WW2-beta en Project Cars 2

22-09-2017 10:15 Hardware.info
Nvidia heeft weer een nieuwe grafische GeForce-driver beschikbaar gesteld. Inmiddels gaat het hier om versie 385.69. Het betreft hier een gecertificeerd WHQL-exemplaar en is dus geschikt voor volledig gebruik. De release richt zich met name op diverse nieuwe games, b?ta's en demo's. Met de komst van 385.69 worden de komende titels Project Cars 2 en Total War: Warhammer II ondersteund. Daarnaast heeft Nvidia ook diverse optimalisatie verricht voor Call of Duty: WWII, EVE: Valkyrie - Warzone, FIF...
Lees het hele artikel op Hardware.info

EVGA brengt GTX 1080 Ti-videokaart met 12Gbit/s-geheugen uit

22-09-2017 10:09 Tweakers.net
EVGA brengt een GTX 1080 Ti-videokaart uit met 11GB gddr5x-geheugen dat geklokt is op 1500MHz, voor een effectieve doorvoersnelheid van 12Gbit/s. Dat levert een bandbreedte op die 9 procent hoger is dan bij modellen met 11Gbit/s-geheugen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Surprise: de 911 GT2 RS is bloedsnel

22-09-2017 10:06 Autoblog.nl
De verrassing is niet dat?‘ie snel is, maar hoe snel. Als er ??n automodel is dat in (te) veel smaakjes leverbaar is, dan is het wel de Porsche 911. Het is is bij lange na niet de best verkopende Porsche (dat zijn de Macan en Cayenne), maar het model definieert het merk als geen ander. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Unplugged Performance stort zich op Tesla Model 3

22-09-2017 10:00 Autoweek.nl
De in de Amerikaanse staat Californi? gevestigde Tesla-tuner Unplugged Performance werkt hard aan een reeks optisch aanpassingen voor de Tesla Model 3.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Calibre 3.8

22-09-2017 9:13 Tweakers.net
Na een ongebruikelijke lange pauze is er weer een nieuwe update voor versie 3.0 van Calibre uitgekomen. Calibre is een opensource- en crossplatform-e-bookbeheerprogramma. Het kan onder meer alle relevante informatie en kaftafbeeldingen opzoeken, en e-boeken converteren om ze geschikt te maken voor de diverse soorten e-readers. Verder kan het programma kranten, tijdschriften en nieuwsartikelen op basis van rss-feeds omzetten in e-bookformaat. Ook kunnen met Calibre boeken worden aangeschaft bij de bekende webwinkels. Het programma wordt actief ontwikkeld en meestal verschijnt er om de andere week op vrijdag een nieuwe versie. In versie 3.0 is er weinig aan het uiterlijk van het programma veranderd. Wel is er een geheel vernieuwde contentserver en is er ondersteuning voor schermen met een hoge resolutie. In deze uitgave zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe generatie iPhones maakt het leven in de auto makkelijker

22-09-2017 8:58 Autoblog.nl
Uiteraard is het niet nieuw. Maar nu Apple het doet is iedereen ‘om’. Een nieuw jaar , een nieuwe iPhone. De iPhone geldt als een van de meest populaire mobiele smartphones en wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende devices. Volgende maand komt de volkomen spiksplinternieuwe iPhone X dan eindelijk uit. Deze telefoon is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zorgen om niveau kandidaten rijexamen

22-09-2017 8:56 Autoweek.nl
De helft van de kandidaten die voor het eerst opgaan voor het rijexamen zakt. Dit leidt tot grote zorgen bij de brancheorganisaties waaronder de Vereniging Rijschool Belang en de Federatie Autorijschool Management. Ze hebben een brief gestuurd naar het ministerie van Infrastructuur en Milieu waarin ze pleiten voor een betere kwaliteitscontrole van rijscholen en instructeurs.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgische hacker krijgt toegang tot interne communicatie bedrijv

22-09-2017 8:54 Tweakers.net
Het is een Belgische hacker gelukt om bij bedrijven via een truc toegang te krijgen tot interne communicatie. De truc werkt via de helpdesk van bedrijven. Die maakt vaak gebruik van een geautomatiseerd systeem om tickets aan te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes-Benz gaat ook EQ-modellen in VS bouwen

22-09-2017 8:53 Autoweek.nl
Mercedes-Benz laat weten dat het 1 miljard dollar, zo'n 835 miljoen euro, pompt in zijn fabriek in het het in de Amerikaanse staat Alabama gelegen Tuscaloosa. Het merk gaat er SUV's voor het elektrische sublabel EQ produceren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft en Facebook leggen met succes trans-Atlantische 160Tbi

22-09-2017 8:37 Tweakers.net
Facebook, Microsoft en infrastructuurbedrijf Telxius hebben met succes een onderzeese hogecapaciteitskabel gelegd tussen het Amerikaanse Virginia en het Spaanse Bilbao. De kabel biedt een bandbreedte van 160Tbit/s en is onder andere voor clouddiensten bedoeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Netflix is mooier op iPhone 8 & X dan op oudere iPhones

22-09-2017 8:36 Apparata
En dat heeft met ??n dingetje te maken. En dat heet High Dynamic Range. De iPhone 8 en iPhone X zijn de eerste iPhones met ondersteuning voor HDR. Netflix heeft aangegeven dat de smartphones en de iPad Pro (10.5-inch en de nieuwste 12.9-inch) content in HDR kunnen kijken. De LG G6 was eerder dit jaar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Elektrische Peugeot 208 en DS 3 Crossback in 2019

22-09-2017 8:33 Autoweek.nl
De PSA Group heeft naar zijn investeerders een boekje opengedaan over de elektrificatieplannen van het concern. De Peugeot 208 en de DS 3 'Crossback' profiteren de komende jaren van een volledig elektrische aandrijflijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MSI toont triple-fan versie van GeForce GTX 1080 Ti Gaming X

22-09-2017 8:25 Hardware.info
MSI heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe gepeperde versie van de Nvidia GeForce GTX 1080 Ti. Het gaat hier om een nieuw Gaming X-model met maar liefst drie ventilatoren. De MSI GTX 1080 Ti Gaming X Trio beschikt over drie Torx 2.0-ventilatoren en moet mede vanwege het 2,5-slot dikke koelblok over genoeg koelvermogen beschikken. Hiermee is het een overtreffende trap van de reguliere Gaming X, die over twee fans beschikt. Af-fabriek heeft MSI deze GTX 1080 Ti ingesteld op 1569 MHz, waar...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Apple brengt 3D Touch-gebaar voor multitaskingmenu later terug

22-09-2017 8:12 Tweakers.net
Apple zal een gebaar om het menu voor multitasking op te roepen met een harde druk op de linkerzijkant van het scherm later terugbrengen in iOS 11, zo zou blijken uit een e-mail die een Apple-topman stuurde aan een gebruiker. De functie ontbreekt nu in het besturingssysteem.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi, VW, Seat en Skoda introduceren slooppremie

22-09-2017 8:08 Autoweek.nl
Audi, Seat, Skoda, Volkswagen en de bedrijfswagentak van dat laatste merk introduceren in Nederland een slooppremieregeling. De merken hopen hiermee de vervanging van oudere diesels ,die aan de Euro 1- tot en met Euro 4-norm voldoen, te stimuleren.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Waarom rij-examinatoren doodsbang zijn

22-09-2017 8:00 Autoblog.nl
Hint: het ligt niet eens aan de auto. We beginnen deze schitterende vrijdag met nieuws uit Nederland. De Krant van wakker Nederland’?(De Telegraaf) weet te melden dat rij-examinators in sommige gevallen erg bang kunnen zijn. Dat komt door het niveau van de rij-examenkandidaten. Dat is volgens de examinatoren schrikbarend laag. Dat gevoel wordt, geheel correct, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: HPE wil vijfduizend werknemers ontslaan

22-09-2017 7:59 Tweakers.net
Hewlett Packard Enterprise zou vijfduizend werknemers willen ontslaan, 10 procent van het totale personeelsbestand. Dat claimt financieel persbureau Bloomberg. De directeur zei al eerder maatregelen te overwegen vanwege toegenomen concurrentie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Win een supersnelle Samsung T5 Externe SSD

22-09-2017 6:00 Hardware.info
Halverwege augustus introduceerde Samsung de nieuwe, supersnelle T5 externe SSD's, beschikbaar in 250 GB, 500 GB, 1 TB en 2 TB. Dankzij de moderne USB 3.1 Gen 2 aansluiting biedt de T5 zeer goede prestaties en kun je de schijf niet enkel gebruiken om data van de ene PC naar de andere PC te transporteren, maar ook als directe opslag gebruiken op bijvoorbeeld een laptop met slechts beperkte ge?ntegreerd opslag. En wie had het alleen over PC's? De T5 kan ook uitstekend gebruikt?worden om data van o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nokia 8 - Geduchte concurrent voor gevestigde orde

22-09-2017 6:00 Tweakers.net
HMD heeft de eerste high-end Nokia-smartphone uitgebracht in drie jaar. Tweakers nam hem onder de loep.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Huawei Y7 review: instap krachtpatser

22-09-2017 5:59 Hardware.info
Huawei voegt met de Y7 een nieuwe telg toe aan haar expanderende assortiment smartphones. De Y-serie bevat toestellen uit het instapsegment; wij bekeken welke concessies de Chinese gigant moest doen en wat je echt krijgt voor je euro's. Indrukwekkend als de Samsung Galaxy S8(+), Note 8 en de iPhone 8 (Plus) zijn, evenals de nog beschikbaar te komen iPhone X, heel veel veranderen deze vlaggenschepen niet aan de smartphonemarkt. Deze wordt nog altijd beheerst door de genoemde fabrikanten en ook...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Alicia Vikander is Lara Croft in Tomb Raider (trailer)

21-09-2017 22:01 Apparata
“Death is not an adventure.” Foto @Warner Bros., door Ilzek Kitshoff De Tomb Raider-franchise heeft ups en downs gekend, maar met de nieuwste trailer van de reboot van de Tomb Raider-films kunnen we hoogstwaarschijnlijk weer uitkijken naar een ‘up’. De beeldschone Alicia Vikander speelt de archeologische actieheldin en trekt hierbij duidelijk inspiratie uit voorgaande Lara […]
Lees het hele artikel op Apparata

BMW over de komst van vierpitters naar M-modellen

21-09-2017 21:58 Autoblog.nl
Nein, nein, nein! Of.. Al jaren hebben M GmbH-modellen zes-in-lijn of V8 motoren. De eerste generatie M3 mocht dan wel een vier-in-lijn hebben, BMW peinst er echter niet over om viercilinders naar moderne BMW M-modellen te brengen. Althans, niet op eigen of op turbo-kracht. Dat heeft Frank van Meel van BMW M bekendgemaakt tegenover Caradvice. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus ZenFone 4 met dubbele camera gaat 499 euro kosten

21-09-2017 21:31 Tweakers.net
Asus brengt vier ZenFone 4-modellen uit op de Nederlandse en Belgische markt. Het topmodel in de reeks is de ZenFone 4 met dubbele camera en Snapdragon 630-processor, die 499 euro gaat kosten. De ZenFone 4 Pro met Snapdragon 835 verschijnt niet in de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl