PowerColor toont RX 5700 XT Liquid Devil met EK-waterblok

18-11-2019 7:01 Hardware.info
PowerColor heeft na de Red Devil, Red Dragon en de OC n?g een variant voor AMD's Navi 10-chip in de pijplijn zitten. Het bedrijf werkt namelijk aan een Liquid Devil, een watergekoeld model bedoeld voor in?custom?waterkoelcircuits. PowerColor bracht een teaser naar buiten en een YouTuber kreeg de kans om de kaart vast uit te pakken.? Het Taiwanese merk lijkt voor deze editie de handen ineen te slaan met EK Waterblocks, aangezien er een koelblok van dat merk op de Liquid Devil prijkt. Hier is w...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Garmin Forerunner 945: Het beste all-round sporthorloge?

18-11-2019 7:01 Hardware.info
Garmin's nieuwe Forerunner 945 is het topmodel sporthorloge uit running-serie van de Amerikaanse fabrikant. De Forerunner 945 is echter v??l meer dan een hardloophorloge, ook voor fietsen, zwemmen, fitness en tal van andere sporten is dit horloge inzetbaar. Wij testten de Forerunner 945 de afgelopen maanden zeer uitgebreid, en in deze video vertellen we je of dit ?cht het ultieme sporthorloge is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 6 dingen vielen ons op aan de GP van Brazili? 2019

18-11-2019 7:00 Autoblog.nl
Uiteraard hebben we ook alle standen en overzichten. Je leest het hier, op Autoblog. Wederom hebben we kunnen genieten van een interessant weekend met een waanzinnig leuke race op de zondagavond. In tegenstelling tot het Nederlands elftal weet de Nederlandse inbreng in deze sport beter te kwalificeren en daadwerkelijk te winnen. Natuurlijk was de race […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweakers aan het werk - ‘Baangarantie was voor mij belangrijk’

18-11-2019 7:00 Tweakers.net
Sophie (25) volgde een master Film- en Televisiewetenschappen, maar besloot al snel zich te laten omscholen. Inmiddels werkt ze bijna anderhalf jaar in de ict. Ze vertelt over haar overstap en hoe werken in de ict haar bevalt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onderzoekers vinden 146 kwetsbaarheden voorge?nstalleerd op Andr

18-11-2019 6:29 Hardware.info
Onderzoekers van beveiligingsbedrijf Kryptowire hebben in totaal 146 kwetsbaarheden gevonden die af fabriek op Android-smartphones staan. Het gaat in totaal om 29 verschillende fabrikanten, waaronder grote namen. Het onderzoek is gefinancierd door de Amerikaanse Department of Homeland Security. In de lijst van fabrikanten komen veel kleine partijen voorbij, maar Asus, Samsung en Xiaomi zijn bijvoorbeeld uitschieters. Vaak gaat het om apps die voorge?nstalleerd zijn door de fabrikant, waarin ver...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pok?mon Sword en Shield - Meer game, minder Pok?mon

18-11-2019 6:00 Tweakers.net
Pok?mon Let's Go Pikachu/Eevee was leuk om zowel nostalgische als moderne redenen, want het was een oud, vertrouwd avontuur in een nieuw jasje. Dat nieuwe jasje verdiende een echt nieuwe game, en die is er nu in de vorm van Pok?mon Sword en Shield. Een nieuw avontuur, een nieuwe regio, nieuwe Pok?mon ... maar helaas ook veel ontbrekende oude bekenden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DBeaver 6.2.5

18-11-2019 5:19 Tweakers.net
Versie 6.2.5 van DBeaver is uitgekomen. Met dit programma kunnen databases worden beheerd. Het kan onder andere queries uitvoeren, en data tonen, filteren en bewerken. Ondersteuning voor de bekende databases, zoals MySQL, Oracle, DB2, SQL Server, PostgreSQL, Firebird en SQLite, is aanwezig. Het is verkrijgbaar in een CE- en EE-smaak, waarbij de eerste zonder kosten als open source te gebruiken is. De enterprisesmaak voegt ondersteuning van verschillende nosql-databases toe, zoals MongoDB, Apache Cassandra en Apache Hive, en bevat verder extra plug-ins en jdbc-drivers. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in DBeaver 6.2.5:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford Mustang Mach-E - Eerste kennismaking

18-11-2019 3:30 Autoweek.nl
Met de Mustang Mach-E zet Ford een illustere naam uit de sixties in om een volledig elektrische cross-over vleugels te geven. We lopen een rondje om het prototype heen voor een eerste indruk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de Ford Mustang Mach-E

18-11-2019 3:30 Autoweek.nl
Afgelopen vrijdag lekte de Ford Mustang Mach-E al, nu geeft Ford zijn EV voor het 2020-offensief officieel vrij. Dit is Fords antwoord op de Tesla Model Y en Volkswagen ID-4.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: Lil’ Lewis krijgt billenkoek van de FIA

17-11-2019 21:14 Autoblog.nl
Ouch! De F1 race van zojuist heeft weer voldoende actie opgeleverd om nog lang over na te praten, maar wat we in eerste instantie even wilden weten is of Lewis zijn podium mag houden. Het antwoord is zojuist binnengekomen en luidt ‘neen’. De wijze mannen achter de groene tafel hebben namelijk geoordeeld dat Lewis het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rainmeter 4.4 r3333 b?ta

17-11-2019 19:58 Tweakers.net
Versie 4.4 van Rainmeter is in ontwikkeling en inmiddels is er een derde testversie uitgekomen. Met dit programma kan in real time allerlei zinvolle, maar ook minder zinnige informatie op de desktop worden weergegeven, zoals vrije ruimte op de harde schijf, netwerkactiviteit en of er nieuwe e-mail is. Ook kunnen functionele applets worden gebruikt om bijvoorbeeld notities te maken of om tweets mee te versturen. De release notes voor versie 4.4 tot nu toe zien er als volgt uit Revision 3333
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Uitslag Formule 1: Grand Prix van Brazili? 2019

17-11-2019 19:47 Autoblog.nl
Samba de Janeir…euhm S?o Paulo. En toen waren er nog twee. We zitten in de absolute slotfase van het F1 seizoen. In december wordt er nog gereden op het Yas Marina circuit in Abu Dhabi. Die race levert altijd mooie plaatjes op, maar zelden echt mooie races. Maar gelukkig hebben we vandaag eerst nog de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WinRAR 5.80 b?ta 4

17-11-2019 19:47 Tweakers.net
RAR Labs heeft de vierde b?tarelease van versie 5.80 van zijn archiveringsprogramma's RAR en WinRAR uitgebracht. Deze populaire compressietool is beschikbaar voor diverse besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en macOS. Het programma kan overweg met de gangbaarste formaten - waaronder rar, zip, cab, arj, lzh, tar, gz, uue, bz2, jar, iso, 7z en z - heeft een skinnable interface, en ondersteuning voor Zip64- en multivolume-cab-bestanden. In deze uitgave zijn nog de volgende drie problemen verholpen: Bugs fixed in version 5.80 beta 4:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Micron introduceert Micro-SD-kaart van 1 TB voor videobewaking

17-11-2019 19:05 Hardware.info
Micron heeft een nieuwe serie micro-sd-kaarten aangekondigd. De i300-serie is volgens het bedrijf bedoeld voor surveillancecamera's. Het model met de grootste opslagcapaciteit heeft namelijk plek voor 1 TB aan data, wat momenteel de hoogste capaciteit voor een micro-sd-kaart lijkt te zijn. Begin dit jaar lanceerden Micron en Western Digital al vergelijkbare kaartjes voor consumenten. Het flashgeheugen kan meer dan drie maanden aan videodata opslaan, ervan uitgaande dat deze data 24 uur per dag...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vettel vindt Verstappen verdacht snel

17-11-2019 18:00 Autoblog.nl
Hmm… De matige prestaties van beide Ferrari coureurs waren het gesprek van de race twee weken geleden in de Verenigde Staten. Er was veel te doen om vermeende trucjes die Ferrari na de zomerstop zou hebben aangewend om opeens zo hard te kunnen gaan op de rechte stukken. De andere teams zouden die nu eindelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsofts xCloud-b?ta heeft twee keer zoveel games als Stadia

17-11-2019 17:28 Hardware.info
Net als onder andere Google met Stadia en Nvidia met GeForce Now werkt ook Microsoft aan zijn eigen gamestreamingplatform, genaamd xCloud. Op het X019-evenement heeft het nieuwe details aangekondigd over de dienst. Het moet ergens in 2020 beschikbaar komen voor het brede publiek. Voorlopig zullen we het moeten doen met een b?taprogramma voor Xbox-gebruikers genaamd Project xCloud Preview. Gebruikers van dit programma krijgen vanaf nu toegang tot 55 games in totaal, en meer games zullen gaandewe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kreknodde, alweer een groot Nederlands race succes!

17-11-2019 16:57 Autoblog.nl
We gaan wel bizar lekker in die autosport tegenwoordig. Het is een beetje een aparte tegenstelling: terwijl het petrolheads in Nederland steeds moeilijker gemaakt wordt om hun geloof te beleiden, verkeren we in een ongekende purple patch waar het gaat om autosport-successen. Natuurlijk waren er in het verleden ook wel Nederlanders die wat gepresteerd hebben […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Zo haal je het maximale uit Google Maps

17-11-2019 16:49 Apparata
Deze tips helpen je op weg om Google Maps optimaal te gebruiken. Wel of niet laten weten waar je naartoe gaat In deze tijd van cadeaus en verrassingen is het natuurlijk niet handig dat de kinderen kunnen zien waar je naartoe gegaan bent voor jouw sinterklaas-inkopen. Dat los je makkelijk op door de incognito-modus te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sony onthult welke smartphones de Android 10-update krijgen

17-11-2019 16:38 Hardware.info
Volgens Sony krijgen onder andere de Xperia 1 en de Xperia 5 vanaf december een update naar Android 10. Daarnaast zullen zes andere telefoons dezelfde update krijgen. De andere modellen die het vernieuwde os krijgen, zijn de Xperia 10 en 10 Plus, de XZ2 en de XZ2 Compact, XZ2 Premium en de XZ3. Dat was niet geheel onverwachts, aangezien dit rijtje grotendeels Sony's high-end line-up is. De uitrol voor deze apparaten zal in het begin van 2020 starten. Andere producten, zoals de Xperia XA2 en de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bugatti-ontwerper zoekt het water op

17-11-2019 15:03 Autoblog.nl
Hier hoe zijn eerste project eruit komt te zien. Als je een prestigieuze auto bezit, is de kans groot dat je je rijkdom ook op andere manieren wil tonen. Een groot huis, een helikopter, een vliegtuig, een duur horloge, noem het maar op. Als je in Monaco of een andere kustplaats woont, is de kans […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apparata-onderzoek: hoe werkt smartphone beleefdheid?

17-11-2019 14:52 Apparata
Er is geen smartphone-etiquette, dus gaan wij zelf op zoek. Hoe heurt het eigenlijk? Reageer! Op deze zonnige zondag is het misschien tijd voor een onderzoek. Er is namelijk nog weinig vaste en vaak verouderde etiquette over hoe je om moet gaan met smartphones en de accessoires, zoals oordopjes en opladers. The Verge probeert haar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Security-onderzoekers vinden out-of-the-box-kwetsbaarheden bij 2

17-11-2019 14:37 Tweakers.net
Security-onderzoeksbedrijf Kryptowire heeft opnieuw een round-up gemaakt van kwetsbaarheden die out of the box aanwezig zijn in Android-telefoons. Het gaat om 146 cve's op toestellen van 29 verschillende fabrikanten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Oudere Threadripper-chips fors gedaald in prijs: 64 PCIe-lanes v

17-11-2019 14:19 Hardware.info
De Ryzen Threadripper 3000-chips zijn nu officieel dichtbij. De eerste processors voor de sTRX4-socket zullen 24 en 32 cores krijgen, en AMD lijkt graag af te willen van de bestaande Threadripper-chips. Veel van deze chips zijn dan nu ook voor bodemprijzen te koop. De nieuwe Threadripper-processors zullen een flink prijskaartje krijgen. De 3960X start bij de 1.400 euro, de 32-koppige 3970X krijgt een adviesprijs van 2.000 euro. Als je dat te veel vindt, maar toch 64 pcie 3.0-lanes, quad-channel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Polestar 2-configurator: wordt het Tesla-probleem opgelost?

17-11-2019 14:03 Autoblog.nl
Is de keuze reuze? De strategie van Tesla wat betreft personalisatie heeft een voordeel en een nadeel. Bestelgemak en gebrek aan keuzestress is het voordeel. Het nadeel is dat er daardoor weinig opties zijn. Wel op het gebied van uitrusting, maar niet op het gebied van personalisatie. Weinig kleur- en velgkeuze en weinig losse overige […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit is waarom de Bitcoin voorlopig niet naar $ 20.000,- gaat

17-11-2019 13:41 Apparata
Ook vandaag blijven de live-koersen een beetje sukkelen. Als we naar de live koersen, die ik vandaag om 13.30 uur vastlegde, van de Bitcoin en de meeste Altcoins kijken zien we dat de koers van de Bitcoin niet spannend is. Dat is eigenlijk al weken zo. Dit is niet goed voor de handel, dus veel […]
Lees het hele artikel op Apparata

Arabisch feestje: scoor een hoop bijzonderheden deze maand

17-11-2019 13:00 Autoblog.nl
Wie al het geld van de wereld heeft, kan zijn slag slaan in het Midden-Oosten deze maand. Stel: je wint een loterij. Of je aandelen gaan goed. Of je bedrijf. Wat er ook gebeurt, je vindt jezelf ineens met miljoenen aan vrij te besteden geld. Stel nou dat je dat wil besteden aan een zwik […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dataminer post informatie over Battle Royale-modus Call of Duty:

17-11-2019 12:45 Tweakers.net
Call of Duty: Modern Warfare krijgt mogelijk een Battle Royale-modus. Een dataminer heeft een map ontdekt en bijgaande informatie: 200 spelers, solo's, duo's en squads, respawns en verschillende missies en modi binnen de Battle Royale.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Maker Magic: The Gathering had data 450.000 users op onbeveiligd

17-11-2019 11:50 Tweakers.net
Een datalek bij 'Magic: The Gathering'-maker Wizards of the coast zorgde ervoor dat de gegevens van 452.634 spelers openbaar toegankelijk was via het web. Het gaat om e-mailadressen, namen, gebruikersnamen en hashed & salted wachtwoorden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wordt dit de nieuwe revolutie voor jouw beeldscherm? [video]

17-11-2019 11:49 Apparata
8-jarige bezoekt SciFi-film en gaat als volwassene aan de slag met wat hij zag. De 8-jarige Shawn Frayne ging naar de bioscoop om ‘Backt to the future II’ te bekijken. De scene waarin Marty McFly wordt aangevallen door een haai (via hologramtechniek gemaakt) verandert zijn leven. Het beeld van het levensechte hologram laat hem sindsdien […]
Lees het hele artikel op Apparata

AMD Ryzen 5 3500 met minder cache verschijnt in eerste desktop

17-11-2019 11:40 Hardware.info
AMD heeft in oktober de Ryzen 9 3900 en de Ryzen 5 3500X onthuld. Die laatste zou beschikken over 6 cores en 6 threads, in combinatie met een base- en boostklok van respectievelijk 3,6 GHz en 4,1 GHz. De chipontwerper lijkt er nog een chip onder geplaatst te hebben, genaamd de Ryzen 5 3500. Ten opzichte van de 3500X heeft de 3500 16 MB L3-cache, de helft van de cachegrootte van de 3500X. De baseklok is, net als bij de X-versie, vastgesteld op 3,6 GHz, de boostsnelheid gaat tot 4,1 GHz. Hij is o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vrouwe Schumacher: Michael wil zelf geheimhouding

17-11-2019 11:05 Autoblog.nl
Nieuwsgierige aagjes mogen ophoepelen. Over een maand is het precies zes jaar geleden dat zevenvoudig wereldkampioen en Ferrari-legende Michael Schumacher in een skiongeluk belandde. Uiteraard onder de beste medische begeleiding hoopt iedereen dat Michael er weer bovenop komt. Hij zou in een revalidatieproces zitten en in ieder geval ontwaakt zijn uit zijn coma. Ook zou […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft trekt mobiele Cortana-app uit verschillende markten te

17-11-2019 10:29 Tweakers.net
Microsoft trekt de Cortana-app voor iOS en Android per eind januari 2020 terug uit Duitsland, het VK, Spanje, Australi?, China, Mexico, Canada en India. Ook verdwijnt ze dan uit de Microsoft Launcher voor Android. Het bedrijf stelt dat de assistent migreert naar de Microsoft 365-apps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Nvidia's architectuur na Ampere gaat Hopper heten

17-11-2019 10:21 Hardware.info
Verleden week ging het gerucht dat Nvidia's Ampere-architectuur voor grafische kaarten op het Graphics Technology Conference onthuld ging worden. Het lijkt erop dat de onthulling van een nieuwe architectuur inderdaad in de buurt begint te komen, want de naam van de architectuur die na Ampere moet komen, gaat ook al rond. Na Ampere zou volgens Twittergebruiker Kopite7kime een architectuur verschijnen genaamd Hopper. Traditiegetrouw zal de naam slaan op een beroemde wetenschapper, in dit geval wi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Tweeling: GM's J-body. Opel Ascona, Buick Skyhawk, Cadillac

17-11-2019 10:00 Autoweek.nl
'Een ezel stoot zich in 't gemeen, geen tweemaal aan dezelfde steen'. Een ezel misschien niet, maar wij gaan ons gewoon w??r onderdompelen in de wondere wereld van een door GM over alle denkbare merken uitgesmeerd product. Ditmaal gaat het om de zogenaamde J-Body, waarvan bij ons vooral de Opel Ascona C een bekende vertegenwoordiger is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vanaf nu: Chicken Wings, alleen opeten in de auto

17-11-2019 9:57 Autoblog.nl
Vette vingers in je auto waren nog nooit zo makkelijk. Fastfoodketens. Er zijn twee type mensen: zij die erheen gaan en zeggen dat ze er n??it heengaan en mensen die zich vaker dan niet onder het dak van dergelijke eetplaatsen vinden. Gezond is het vaak niet, maar kom op. Af en toe (vaak op terugweg […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hoe groot is het imagoprobleem van Xbox?

17-11-2019 9:23 Apparata
Er is maar ??n console die groeit in marktaandeel. Welke zou dat zijn? PlayStation en Xbox komen allebei in 2020 met nieuwe consoles en de concurrentiestrijd om de gunst van de gamer wordt langzaam opgevoerd. Nu we aan het begin staan van een battle die epischer is dan de finale van menig game is het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze Chinese hunk is een rechtszaak in wording

17-11-2019 9:09 Autoblog.nl
You f*cked with the wrong marine autoconcern. Voor ons avontuur van vandaag, nemen we een kijkje in een land waar interpretatie van zaken soms ietwat anders ligt. Waar een gemiddelde stad even groot is als heel Nederland en waar ondanks een veel lagere bevolkingsdichtheid dan Nederland toch meer dan een miljard mensen wonen. China, het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hardware Info 2020 Countdown 17 november: win een Philips 275E1S

17-11-2019 9:00 Hardware.info
De Hardware Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2020 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Philips 275E1S/00 monitor. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak j...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Citro?n SM - Kloppend Hart

17-11-2019 8:00 Autoweek.nl
Een Citro?n SM zonder M, dat is de ravissante Frans/Italiaanse coup? van Nard van der Meer. Bij wijze van grap verving hij het Maserati-blok voor de zescilinder uit de Citro?n C6. Zijn verwachtingen werden overtroffen, maar "toch raad ik iedereen af om het zelf te proberen!"
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autoblog Gemist: de 4 video’s van deze week

17-11-2019 8:00 Autoblog.nl
Rijden met een Audi Q3, maar dan anders. Een aankoopadvies, feitjes over de Volkswagen T-Roc R en meer. Maandag 11 november – Audi Q3 Sportback rijtest en video De Audi Q3 Sportback is ‘een veel emotionelere Audi dan de reguliere Q3’ aldus Audi. Of dat waar is? We zochten het voor jullie uit. De video […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Stekkeren op 2 wielen in 2020

17-11-2019 7:01 Autoblog.nl
Een weekje na de beurs van Milaan, was er eigenlijk ook elektrisch motornieuws? Elektrische motorfietsen.. Het blijft vooralsnog een niche terwijl bij de vierwielers van elektrisch niet meer wordt opgekeken. Toch wil ik jullie meenemen door een hoop elektrisch tweewielernieuws dat we na de EICMA in Milaan hebben verzameld. De modellen verschillen van vooruitstrevend met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SUMo 5.10.3

17-11-2019 6:21 Tweakers.net
KC Softwares heeft versie 5.10.3 van SUMo uitgebracht. SUMo, wat voor Software Update Monitor staat, is een programma dat de computer scant op aanwezige software en vervolgens controleert of er nieuwere versies beschikbaar zijn. Door het installeren van een driver agent kan het ook controleren op nieuwe drivers. De gratis uitvoering laat alleen weten van welke programma's er een nieuwere versie beschikbaar is, het downloaden van de update en het bijwerken is iets wat je verder zelf handmatig uit moet voeren. Hierdoor is het vooral handig voor mensen die zelf controle willen houden over welke updates ze wel of niet willen installeren. Het standaardinstallatieprogramma bevat een optionele advertentiemodule, maar er zijn ook een lite- en een portable-versie beschikbaar, waar deze niet in zit. Sinds versie 5.10.0 zijn de volgende veranderingen aangebracht: Changes in SUMo version 5.10.3
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Datavloedgolf LHC op komst - Nikhef bereidt zich voor met rappe

17-11-2019 6:00 Tweakers.net
De komende tests met deeltjesversneller LHC zullen een vloedgolf aan data opleveren. CERN-partner Nikhef in Amsterdam heeft daarom een nieuw opslagsysteem aangeschaft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Elf 4K-projectoren getest: Groots en vlijmscherp

17-11-2019 5:59 Hardware.info
4K heeft de afgelopen jaren langzaam zijn intrede gedaan in de projectormarkt. In eerste instantie alleen bij modellen uit het 2000+ euro segment, maar inmiddels kan je ook voor rond 1000 euro een 4K-model op de kop tikken.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ex-Google- en Apple-ingenieurs gaan concurrentie aan met AMD, In

16-11-2019 21:51 Hardware.info
De halfgeleiderindustrie is niet bepaald een industrie waar je ??n-twee-drie een bedrijf in begint. Toch hebben drie ex-ingenieurs van Apple en Google deze stap genomen met een nieuw bedrijf genaamd Nuvia. Toegegeven, de drie ondernemers zijn niet bepaald groentjes op dit vlak. De ceo en voorzitter van het bedrijf, Gerald Williams III, is onder andere van 2010 tot begin dit jaar Chief Architect van alle chipbezigheden van Apple geweest. Andere bedrijven op zijn naam zijn ARM, Texas Instruments...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Protesteer tegen het klimaat met deze 8.9 V8

16-11-2019 21:50 Autoblog.nl
Do not go gentle into that good night. Het is de afgelopen tijd weer een loodzware periode geweest voor petrolheads. Eerst werd bekend dat WLTP-ontkenner Menno Snel vast wilde blijven houden aan de torenhoge CO2-tax in diens huidige vorm. Dit ondanks het feit dat iedereen en zijn oma kan beredeneren en/of gewoon kan checken dat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

“Hoog tijd dat Hulkenbergs F1-carri?re eindigt”

16-11-2019 20:58 Autoblog.nl
Wie oh wie zou toch getekend hebben voor deze uitspraak? Nee, het is niet staatssecretaris Menno Snel, maar een andere raaskaller eerste klas. Jazeker, Jacques Villeneuve heeft weer toegeslagen! De Canadees staat erom bekend dat hij met boude uitspraken af en toe wat publiciteit zoekt en dit keer doet hij dat over de rug van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MAX VERSTAPPEN PAKT POLE IN BRAZILI?!!1!

16-11-2019 20:03 Autoblog.nl
Geeft Max Verstappen Christian Horner een verjaardagscadeautje? Trek je dansschoenen aan en beweeg ritmisch op de Samba-muziek, want de F1 is aanbeland in Brazili?. De landelijke overheid is druk bezig de Gran Premio te verplaatsen van het vloeiende circuit in het bruisende S?o Paulo naar een zouteloos baantje in Rio de Janeiro, maar als fans […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Debian GNU/Linux 10.2

16-11-2019 19:26 Tweakers.net
Debian is een opensource-besturingssysteem, dat zowel voor desktops als servers gebruikt kan worden en waarbij de nadruk op stabiliteit en veiligheid ligt. Het wordt dan ook als basis voor diverse Linux-distributies gebruikt, waaronder Ubuntu en Linux Mint. Versie 10.x, die als codenaam 'Buster' meegekregen heeft, is een zogenaamde Long Term Support-uitgave en zal de komende vijf jaar van updates worden voorzien. De release notes voor deze update kunnen hieronder worden gevonden. Debian 10.2 buster released
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Motormuis Marc tikt weer een BMW M binnen

16-11-2019 18:57 Autoblog.nl
Zijn M3 CS van vorig jaar zal binnenkort wel ergens in een zoekertje verschijnen. Marc Marquez is een man die, ondanks zijn eigen verwoede pogingen om er toch in te slagen, niet stuk kan in de koningsklasse van de motorsport. De Spanjaard is de gekroonde koning van de MotoGP. Dit jaar behaalde de nog altijd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Special: Pontiac Aztek

16-11-2019 18:00 Autoblog.nl
De anti-auto voor de betere de anti-held. Er was ooit een tijd dat men niets verkeerd kon doen bij General Motors. Het grootste Amerikaanse autoconcern had een enorm merkenportfolio met de meest uiteenlopende modellen. Of het nu ging om pickups, bedrijfswagens, limousines, muscle cars, familie auto’s: General Motors had meerdere passende opties in de aanbieding. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Surface Pro 7 blijft lastig te repareren, Surface Laptop 3 en Pr

16-11-2019 17:07 Hardware.info
Microsoft staat bij iFixit inmiddels berucht als een merk dat voor een slechte repareerbaarheid van zijn apparaten zorgt. De nieuwe Surface Laptop 3 en Surface Pro X zouden al vooruitgang boeken, en zelfs concurrent Apple lijkt de nieuwe 16-inch MacBook Pro duurzamer en makkelijker te repareren hebben gemaakt. De Surface Pro 7 brengt ons helaas weer terug bij de status quo van voorheen. De nieuwe 2-in-1 brengt volgens de gereedschapmaker geen verbeteringen ten opzichte van de vorige iteratie. E...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Aanschouw Tesla’s nieuwe Cybertruck

16-11-2019 17:05 Autoblog.nl
Ook wel bekend als de CYBRTRK. Na de model S, 3, X en Y was het natuurlijk de grote vraag welke naam Tesla’s nieuwste kindje zou meekrijgen. Met het woord ‘Sexy’ volledig gevormd in 133t-speak moesten Musk en nerdleger natuurlijk aan de bak om een passende toevoeging te bedenken. Het had misschien ‘beast’ kunnen worden, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit moet je weten over de Bluetooth-trackers van Tile (review)

16-11-2019 17:00 Apparata
Dus jij bent vaak je spullen kwijt? Dat kan verleden tijd zijn. Nooit meer je sleutels of portemonnee kwijt zijn. Dat klinkt toch als muziek in de uren. Met Tile is dit mogelijk. Dit bedrijf uit San Francisco maakt kleine en grotere Bluetooth-trackers die in verbinding staan met je smartphone. Koppel deze trackers met je […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toetsenbord 16-inch MacBook Pro is makkelijker te repareren dank

16-11-2019 16:25 Hardware.info
Apple heeft sinds 2016 zijn MacBook-toetsenborden voorzien van toetsen met een zogenaamd 'buttlefly-mechanisme', waar toentertijd veel klachten over kwamen, omdat het niet prettig zou typen en omdat ze enorm snel kapot gingen doordat ze snel beschadigden door kleine deeltjes als kruimels. In de nieuwe MacBook Pro van 16-inch heeft Apple het ontwerp echter aangepakt, nu is het vertrouwde scissor-mechanisme weer terug. iFixit heeft dit bevestigd in een teardown van het toetsenbord. Het nieuwe mec...
Lees het hele artikel op Hardware.info

GTA Online: bepaal nu je eigen game!

16-11-2019 16:00 Apparata
De update van deze week geeft je meer vrijheid. De GTA Online update van deze week brengt helaas geen vette nieuwe bolide met zich mee. Toch is er wel anders nieuws te melden om toch met de nieuwste update aan de slag te gaan. Het is namelijk voortaan mogelijk om in GTA Online je eigen […]
Lees het hele artikel op Apparata

Blik to the Future: Mercedes-Benz EQS

16-11-2019 16:00 Autoweek.nl
Het moet maar eens afgelopen zijn met Tesla's hegemonie in het elektrische topsegment, vinden ze bij Mercedes-Benz. Een volledig elektrische S-klasse moet naast de Model S, de Porsche Taycan en Jaguars toekomstige XJ het vuur aan de schenen gaan leggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

D?t is de veiligste auto ter wereld

16-11-2019 15:55 Autoblog.nl
Welke Volvo zou het zijn? Voor de eeuwwisseling was het eigenlijk vrij simpel: Volvo bouwde de veiligste auto’s ter wereld. Volvo zette namelijk vol in op veiligheid en liet altijd de foto’s van de crashtests zien in de folder. Nog niet alle merken waren daaraan toe in die tijd. Sinds de invoering van de EuroNCAP […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

FileZilla 3.46 RC1

16-11-2019 15:16 Tweakers.net
Er is een ontwikkelversie van de opensource-ftp-client FileZilla is verschenen. FileZilla is klein, simpel en toch compleet. Het programma is populair vanwege de geringe belasting van de systeembronnen. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Sinds versie 3.26.0 worden wachtwoorden ook versleuteld en beveiligd op de computer opgeslagen. Tegenwoordig is er ook een Pro-versie, die tegen een kleine vergoeding ondersteuning biedt voor diverse online opslagdiensten. Wees voorzichtig met het 'aanbevolen' downloadbestand, want dat wordt gebundeld met software van derden. Op deze pagina zijn installatiebestanden te vinden die geen extra componenten bevatten. Een verkeerde installatie is overigens eenvoudig te herkennen aan het woord bundled in de bestandsnaam. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: New features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl