Blizzard verbant spelers tijdelijk voor spelen van games via clo

20-07-2018 11:26 Tweakers.net
Blizzard heeft zijn eindgebruikersovereenkomst aangepast en verbiedt spelers om zijn games te spelen door middel van diensten zoals GeForce Now, waarbij de game wordt gestreamd vanaf een server. Er zijn al bans uitgedeeld bij World of Warcraft.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Pro] AMD helpt professionals op weg met Radeon Pro ReLive voor

20-07-2018 11:14 Hardware.info
Veel gamers zullen er al bekend mee zijn, de software om via de grafische kaart schermopnames te maken - Nvidia Shadowplay en Radeon ReLive bijvoorbeeld. AMD heeft laatstgenoemde al een tijdje ook voor de professionele markt beschikbaar gesteld onder de voor zichzelf sprekende naam 'Radeon Pro ReLive'. Om nieuwe gebruikers een beetje op weg te helpen is er nu ook een videoserie van tutorials?gepubliceerd op YouTube; de lijst daarvan vind je hieronder. Het bedrijf hoopt vooral gebruikers van wor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Kia Soul beter in beeld

20-07-2018 11:06 Autoweek.nl
De derde generatie van de Kia Soul is in de VS voor de tweede keer gespot. Het nieuwe front van het eigenwijze model is op de nieuwe platen goed te zien. Ook voor de Nederlandse markt is er nieuws.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: Valtteri Bottas blijft voor Mercedes rijden

20-07-2018 10:53 Autoblog.nl
Het duo blijft nu officieel hetzelfde. Nadat Mercedes-AMG Petronas gister heeft bekendgemaakt dat Lewis Hamilton een contractverlenging heeft getekend bij het team, komt vandaag het besluit over Valtteri Bottas naar buiten. Ook Bottas heeft bijgetekend bij Mercedes. Het Formule 1-team heeft bekendgemaakt dat Bottas in elk geval in 2019 voor Mercedes zal rijden, met een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mobiel netwerk met 'leaky cables' in Amsterdamse Noord/Zuidlijn

20-07-2018 10:47 Tweakers.net
KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone activeren zaterdag het mobiele netwerk in de 7,1km lange metrotunnel van de Amsterdamse Noord/Zuidlijn. Volgens de providers is er door het gebruik van 'leaky cables' op het hele traject en op alle stations 2g-, 3g-, en 4g-dekking.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

RollerCoaster Tycoon Adventures komt eind dit jaar naar Nintendo

20-07-2018 10:13 Tweakers.net
Uitgever Bigben gaat in samenwerking met Atari tijdens de feestdagen RollerCoaster Tycoon Adventures uitbrengen voor de Nintendo Switch. De game wordt gemaakt door ontwikkelaar NVizzio, die onder andere RollerCoaster Tycoon Touch maakte voor smartphones.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze smartphonemaker wil Apple al in 2019 inhalen

20-07-2018 9:59 Apparata
Als je het over de grote smartphonemerken hebt, dan zijn dat in principe Samsung en Apple. Maar in 2019 kan daar weleens een derde merk bij komen. Apple is al jaren de nummer 2 als het gaat om wereldwijde verkopen, maar Huawei wil die plek volgend jaar al innemen. Het Chinese merk verkocht in 2017 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Brits onderzoek: BMW minst betrouwbaar

20-07-2018 9:56 Autoweek.nl
In het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van marktonderzoekers JD Power in het Verenigd Koninkrijk komt BMW als minst betrouwbaar uit de bus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Belgi? geeft maandenlang illegale kentekens uit

20-07-2018 9:54 Autoblog.nl
Ze zijn nu eindelijk wakker geworden. Administratieve drama bij onze zuiderburen. De Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV) heeft een slordige fout gemaakt, met vervelende gevolgen. Zoals je wellicht weet is het in Belgi? mogelijk om een persoonlijke plaat te kopen. Er zijn spelregels aan verbonden, maar over het algemeen is er voldoende vrijheid qua […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dieven stelen 114 ton kobalt in Rotterdamse haven

20-07-2018 9:48 Tweakers.net
In de Rotterdamse haven hebben dieven 114 ton aan kobalt buitgemaakt. Het mineraal, dat met name in Congo wordt gewonnen als bijproduct van het smelten van koper, is in de laatste jaren veel meer waard geworden doordat het cruciaal is voor de productie van lithium-ionaccu's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Brandstoftekort dreigt door droogte

20-07-2018 9:37 Autoweek.nl
De belangenvereniging voor tankstations Beta trekt vandaag aan de bel omdat er een brandstoftekort dreigt bij sommige pompen. De droogte is een oorzaak, maar een tekort aan chauffeurs wordt genoemd als een structureler probleem.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tellerfraude een op tien Duitse importauto's

20-07-2018 9:33 Autoweek.nl
Bij zeker een op de tien importauto's uit Duitsland is de kilometerteller teruggedraaid. Van nog eens een op de tien bestaat gerede twijfel of de tellerstand klopt. Dat blijkt uit onderzoek van de Dienst Wegverkeer (RDW) en de voertuigbranche, vereniging in de Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT).
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Televisies worden binnenkort duurder door beperkte paneelvoorra

20-07-2018 9:18 Hardware.info
Als je de overweging aan het maken bent om een nieuwe tv te kopen zou het nu wel eens de moment kunnen zijn. Het Chinese marktanalysebedrijf Sigmaintell heeft namelijk voorspeld dat de vraag naar televisiepanelen met 10,3 procent zal toenemen in het derde kwartaal, voornamelijk 43, 55 en 65inch-schermen. Daarnaast zou de televisiemarkt volgend kwartaal met 6,8 procent groeien ten opzichte van het huidige kwartaal en zelfs met 9,3 procent stijgen ten opzichte van het derde kwartaal van vorig jaa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Huawei komt met smartphone met gat in scherm voor camer

20-07-2018 9:17 Tweakers.net
Huawei zou van plan zijn om eind dit jaar een smartphone uit te brengen met een scherm dat vrijwel de hele voorkant beslaat. In plaats van een inkeping in het scherm zou er een gat aanwezig zijn voor de frontcamera.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volvo verplaatst productie XC60

20-07-2018 9:09 Autoweek.nl
Volvo gaat productie van de voor de export naar de Verenigde Staten bestemde exemplaren van de XC60 verplaatsen van China naar Europa.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

WhatsApp komt met doorstuurlimiet na moordpartijen India

20-07-2018 8:57 Apparata
WhatsApp komt met een limiet op het doorsturen van berichten, zodat de verspreiding van fake news moeilijker gemaakt wordt. Gebruikers kunnen berichten voortaan niet meer ongelimiteerd berichten doorsturen. Per keer kun je 20 contactpersonen selecteren, in India zelfs maar 5. Dat heeft er alles mee te maken dat daar zo’n 30 mensen werden vermoord, nadat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Deze nieuwe typenamen heeft Porsche geregistreerd

20-07-2018 8:53 Autoblog.nl
Nieuwe modelletjes in de pijplijn. Wie dacht dat het huidige modellengamma en alle varianten daarop al uitgebreid was kan dit artikel beter overslaan. Er is een uitbreiding aanstaande met wat nieuw spul. De Duitse autofabrikant heeft bij de National Highway Traffic Safety Administration enkele nieuwe typenamen laten registreren, zo ontdekte Auto Guide. Zoals het er […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

WhatsApp beperkt mogelijkheid om berichten massaal door te sture

20-07-2018 8:27 Tweakers.net
WhatsApp perkt de mogelijkheden voor het doorsturen van berichten in. Gebruikers wereldwijd kunnen berichten nu aan maximaal twintig personen of groepen doorsturen. In India gaat de beperking verder tot maximaal vijf chats.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple gaat met komende iPhones over naar usb-c; adapters slechts

20-07-2018 8:21 Hardware.info
Met de komst van de iPhone 5 ging Apple over van zijn 30-pin dockconnector naar zijn kleinere Lighning-poort, waarmee oudere accessoires onbruikbaar werden. Dit heeft ook tot gevolg dat men bijvoorbeeld ook geen laders van Android-toestellen kan gebruiken. Met de komst van de nieuwe iPhones later dit jaar gaat Apple naar verluidt wederom een switch maken, deze keer naar usb-c. Toekomstige iOS-apparaten van Apple zullen mogelijk gebruik gaan maken van usb-c. Hierbij levert Apple standaard een Li...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Fujifilm kondigt 200mm f/2-objectief aan en zet 33mm f/1.0-objec

20-07-2018 8:00 Tweakers.net
Fujifilm heeft een lichtsterk teleobjectief voor zijn systeemcamera's aangekondigd. Het gaat om een 200mm f/2.0-objectief met beeldstabilisatie, die gebundeld wordt met een 1,4x teleconverter. Verder is de fabrikant van plan om een 33mm f/1.0-objectief te maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Corning kondigt Gorilla Glass 6 aan

20-07-2018 7:49 Hardware.info
Corning heeft wederom zijn Gorilla Glass verbeterd. Gorilla Glass 6 is twee keer zou sterk als zijn voorganger en moet met name sterk blijven na meerdere valpartijen. De komst van hedendaagse smartphones brengt eveneens veel gebroken schermen met zich mee. Gorilla Glass van Corning is versterkt en aangepast glas dat de bestendigheid bij valincidenten moet vergroten. Twee keer zo sterk zou het zijn ten opzichte van zijn voorganger, aldus de fabrikant. Ook tegen krassen wordt bestendigheid gebode...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LOL: auto crashen binnen 25 km na ontvangst

20-07-2018 7:44 Autoblog.nl
Hoe krijg het voor elkaar. Afgelopen maandag kon je hier lezen hoe een vent z’n 720S sloopte binnen een dag na ontvangst. We hebben wederom zo’n kandidaat gevonden, maar in dit geval is ook bekend hoe ver het voertuig is gekomen. Het gaat om een Chevrolet Corvette Grand Sport. De gloednieuwe auto is behoorlijk gesloopt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandstalige Google Assistant is binnenkort beschikbaar

20-07-2018 7:36 Tweakers.net
De beschikbaarheid van Google Assistant in het Nederlands is nabij. Dat meldt de zoekgigant in een vertrouwelijke e-mail aan b?tatesters. Deelnemers kunnen uiterlijk donderdag 26 juli feedback invullen over de test met de spraakassistent.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kleine updates voor Micra

20-07-2018 7:14 Autoweek.nl
Nissan gunt de Micra een herzien infotainmentsysteem en komt bovendien met meer kleine wijzigingen voor het compacte model.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Promotievideo MSI hint op AM4-CPU's met meer dan 8 cores

20-07-2018 6:59 Hardware.info
Over AMD's volgende cpu-generatie, gebaseerd op de Zen 2-architectuur, gaan al langere tijd de nodige geruchten rond. Het zou de eerste echt grote architecturale stap moeten worden sinds de originele Zen-cores, of dat is toch wat velen hopen. MSI heeft nu een nieuwe promotievideo voor zijn B450-moederborden online gezet, waar een interessant lijntje tekst in staat. Zo komt er op een gegeven moment komt het onderdeel "core boost" voorbij, waarbij wordt aangeduid dat de borden een verbeterde layo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intern Apple document bevestigd membraan om butterfly-switches t

20-07-2018 6:28 Hardware.info
Eerder deze week berichtten we al over het toetsenbord van de nieuwe Macbooks. Deze zouden namelijk een membraan bevatten dat de gevoelige butterfly-switches zou moeten beschermen tegen stof, vuil en kruimels. De vorige generatie kwam namelijk meermaals onder vuur te liggen door het snel breken van het toetsenbord. De reden voor het membraan was echter niet officieel opgegeven, enkel de uitleg dat het toetsenbord stiller gemaakt was, waardoor bovenstaande reden tot nu toe alleen nog maar specul...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Asus ZenBook S UX391 review: te strak in het pak

20-07-2018 5:59 Hardware.info
Naast de nieuwe gaming notebooks Hero II en Scar II die Asus deze Computex aankondigde, liet het ook een nieuwe ultraportable laptop zien, de Zenbook S. Deze UX391UA konden we ook al onderhanden nemen, en vandaag doen we verslag van onze bevindingen van deze lichtgewicht van 1,1 kilo met een prijskaartje van 1299 euro.? Sinds Asus samen met Intel zijn eerste ultrabook notebooks introduceerde, is het Taiwanese bedrijf onverdroten doorgegaan met het opwaarderen van het laptopconcept voor liefhe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze 4 Golfjes hadden gewoon moeten komen

19-07-2018 22:00 Autoblog.nl
Sommige edities van de VW Golf gaven aan dat het meer kan zijn dan een saaie hatchback. Helaas zijn de gaafste edities slechts een concept. De Volkswagen Golf (rijtest) is d? Volkswagen. Er is een Golf voor iedereen, van de ruime Variant tot de serieus snelle Golf R, of combineer de twee in de Golf […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Criminelen maken 50.000 euro buit met Bitcoin-scam

19-07-2018 21:51 Apparata
Mailtje gekregen waarin iemand claimt dat hij je wachtwoord weet? Maak dan vooral geen Bitcoins over. Volgens onderzoeker SecGuru heeft zijn er onlangs veel mails verstuurd waarin gevraagd wordt om voor 2.900 dollar aan Bitcoins over te maken. Gebeurt dat niet, dan wordt er een video online geplaatst waarin te zien is hoe de persoon […]
Lees het hele artikel op Apparata

Brits rapport wijst op risico's voor telecomnetwerken door Huawe

19-07-2018 21:11 Tweakers.net
Een Brits overheidsrapport concludeert dat tekortkomingen aan de kant van de Chinese fabrikant Huawei tot gevolg hebben dat er risico's ontstaan voor telecomnetwerken in het Verenigd Koninkrijk. Huawei is een grote leverancier van apparatuur voor die netwerken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Suricata 4.0.5

19-07-2018 21:01 Tweakers.net
Versie 4.0.5 van Suricata is uitgekomen. Suricata is een opensource-network intrusion detection system (IDS), intrusion prevention system (IPS) en network security monitoring engine. Het kan worden gebruikt om netwerkverkeer te monitoren en een systeembeheerder een waarschuwing te geven als er iets verdachts wordt gesignaleerd. De Open Information Security Foundation co?rdineert de ontwikkeling, met hulp van de community en diverse fabrikanten. De met het op json gebaseerd logsysteem Eve verzamelde data kan onder meer met Logstash worden gebruikt om zo informatie grafisch weer te geven. In versie 4.0 zijn onder meer de detectiemogelijkheden verbeterd, zijn er extra opties voor het weergeven van de data en worden er meer protocollen ondersteund. In deze update zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Binnen vijf jaar is Android verleden tijd

19-07-2018 20:48 Apparata
De eerste versie van Android is alweer bijna tien jaar oud, dus tijd voor een opvolger, toch? Volgens Bloomberg werkt Google al sinds 2016 aan Fuchsia OS, het besturingssysteem dat binnen vijf jaar gereed moet zijn voor lancering. Sterker nog: binnen een paar jaar zou Fuchsia al moeten kunnen draaien op speakers en smart home-producten. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Sharp brengt smartphones naar Benelux

19-07-2018 20:37 Hardware.info
Als je aan Sharp denkt, denk je wellicht niet direct aan smartphones. De elektronicafabrikant brengt zijn smartphones normaliter namelijk niet op de Nederlandse markt. Sinds kort is hier verandering in gekomen met de Aquos B10 en C10. De toestellen zijn zelfs al opgedoken in onze Prijsvergelijker. De B10 is de eenvoudigere van de twee. De smartphone is 5,7 inch groot en onder de motorkap is een, op anderhalve gigahertz geklokte, octa-core MediaTek MT6750T system-on-a-chip met drie gigabyte werk...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Rejoice: Aston Martin Vantage met handbak op komst

19-07-2018 20:14 Autoblog.nl
Puristen opgelet: hij komt er aan. Aston Martin verblijde ons eind vorig jaar met de nieuwe Vantage. Na zo’n 15 jaar stuurt hij zijn voorganger met pensioen, wat eigenlijk niet eens zozeer hoefde. Met de tijdloze styling, ondersteund door onder meer V12-versies en gave speciaaltjes had de oude Vantage het wellicht nog wel even volgehouden. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazons iOS-app laat gebruikers schroeven en bouten herkennen vi

19-07-2018 20:12 Tweakers.net
Amazon heeft een functie aan zijn iOS-app toegevoegd, waarmee gebruikers bepaalde objecten kunnen herkennen. Momenteel kan dat alleen met schroeven, bouten en soortgelijke producten, maar in de toekomst moeten daar meer categorie?n bijkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Extra laag onder MacBook Pro-toetsenbord moet inderdaad vuil teg

19-07-2018 19:48 Tweakers.net
Uit interne Apple-documenten blijkt dat een extra laag onder het toetsenbord van nieuwe MacBook Pro-modellen inderdaad moet voorkomen dat er vuil onder de toetsen terechtkomt en de werking van het Butterfly-mechanisme be?nvloedt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple naait Macbook-kopers met ‘oud’ toetsenbord

19-07-2018 19:40 Apparata
Eigenlijk wisten we het al, maar nu staat het ook zwart op wit: Apple heeft zijn butterfly-toetsenbord gefixt. De afgelopen maanden was het toetsenbord regelmatig onderwerp van gesprek en niet in positieve zin. Zelfs het kleinste stofdeeltje bleek er al voor te kunnen zorgen dat het toetsenbord niet meer werkte. Apple heeft beloofd die toetsenborden […]
Lees het hele artikel op Apparata

'E-mailscam over uitgelekt wachtwoord levert criminelen minstens

19-07-2018 19:09 Tweakers.net
Volgens een onderzoeker heeft een recente e-mailscam, waarbij criminelen mensen onder druk proberen te zetten aan de hand van uitgelekte wachtwoorden, tot nu toe ongeveer 8 bitcoin opgeleverd. Hij onderzocht in totaal 42 bitcoinadressen, wat waarschijnlijk maar een deel is.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Fujifilm XF10: compactcamera met APS-C sensor voor 500 USD

19-07-2018 18:52 Hardware.info
Compactcamera’s zijn door de komst van goede smartphonecamera’s steeds minder populair geworden. Desondanks introduceert Fujifilm de XF10: een 500USD-kostende compactcamera met APS-C sensor. De gebruikte sensor is aanzienlijk groter dan die van een smartphone en ook groter dan van de meeste andere compactcamera’s. Doorgaans geldt dat een grotere sensor, een betere kwaliteit foto’s maakt.?Uiteraard maakt een grote sensor niet per definitie een goede fotograaf. De XF10 beschikt over een 28mm F2....
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Nissan Leaf Nismo gaat in productie!

19-07-2018 18:27 Autoblog.nl
De eerste elektrische hot hatch is officieel. Er is echter een keerzijde. Omdat er waarschijnlijk sneller dan we denken een einde komt aan de ontbrandingsmotor, is elk automerk momenteel bezig met het zo interessant mogelijk maken van een (semi-)elektrische aandrijflijn. Zo ook Nissan, die naast wat busjes eigenlijk maar ??n volledig elektrische (of zoals ze […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: Fuchsia-OS zorgt voor spanningen binnen Google door foc

19-07-2018 18:09 Tweakers.net
Volgens bronnen van het financi?le persbureau Bloomberg zorgt de ontwikkeling van het Fuchsia-besturingssysteem, dat uiteindelijk Android zou moeten vervangen, voor spanningen binnen Google tussen de afdelingen voor advertenties en voor privacy en beveiliging.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GPU-Z 2.10.0

19-07-2018 18:01 Tweakers.net
Versie 2.10.0 van GPU-Z is uitgekomen. Dit programma kan precies vertellen welke grafische kaart in de pc zit. Zo vermeldt het onder meer fabrikant, model, type, revisie en snelheid van de grafische processor, maar ook de hoeveelheid, type en snelheid van het geheugen. Hoewel de naam en het uiterlijk doen denken aan CPU-Z en PCI-Z, vergelijkbare programma's voor processors en pci-devices, zijn al deze programma's van andere makers. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze Nikon-lens is de natte droom van paparazzi [video]

19-07-2018 17:42 Apparata
Holy! We kennen allemaal de verhalen van paparazzi in Bevery Hills die stiekem foto’s maken van beroemdheden en daarmee geld verdienen. Door de jaren heen worden camera’s steeds krachtiger en de techniek verbluffender. In die categorie hebben we vandaag de nieuwe Coolpix P1000 van Nikon. Deze gigantische lens is dot bizarre dingen in staat. Een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Delftse studenten proberen 24 juli hoogterecord met zelfgebouwde

19-07-2018 17:28 Tweakers.net
Studenten van Delft Aerospace Rocket Engineering, of DARE, gaan op 24 juli proberen het Europese hoogterecord voor studenten- en amateurraketten te verbreken. Daarvoor wordt een grotere en veel zwaardere derde versie van de Stratos-raket gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Biostar komt met instapmoederbord voor Coffee Lake

19-07-2018 17:07 Hardware.info
Biostar heeft de H310MHC aangekondigd. Het moederbord is beschikt over de H310-instapchipset voor Intel Coffee Lake-processors en is van matx-formaat. Op het moederbord zitten twee ramslots, een enkele pcie x16-slot, twee pcie x1-slots en vier sataconnectors. Op het io-paneel zijn twee ps/2-slots, twee usb 3.0-poorten, twee usb 2.0-poorten, hdmi, vga, ethernet en drie audioaansluitingen aanwezig. Biostar heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel de H310MHC moet gaan kosten en vanaf wanneer hij besc...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit is je kans om de Formule 1-auto van Jan Lammers te kopen

19-07-2018 17:02 Autoblog.nl
Doe het, en snel een beetje. Vannacht kwam het tragische nieuws binnen dat de legendarische ontwerper, teambaas en kortstondig autocoureur Morris Nunn overleden was aan Parkinson’s. De 79-jarige Brit streed al jaren met de ernstige ziekte en bezweek vannacht aan de gevolgen ervan. Niet geheel toevallig kregen wij recentelijk een tip (bedankt, Jesse!) over ??n […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus wil snel draadloos laden toevoegen aan toekomstige smart

19-07-2018 16:29 Tweakers.net
OnePlus wil smartphones die nog moeten uitkomen, gaan voorzien van snel draadloos laden. Dat zegt de directeur in een interview met een eigen medewerker. Op dit moment ondersteunt geen enkel model van OnePlus draadloos laden, terwijl andere smartphones dat wel kunnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI plaatst B450-moederborden op zijn website

19-07-2018 16:16 Hardware.info
Op de website van MSI zijn twaalf moederborden verschenen met B450-chipset voor socket AM4. Het gaat om moederborden uit verschillende lijnen, waaronder de Gaming-, Mortar-, Tomahawk-, Bazooka- en Pro-series. In de Gaming-serie zijn vier moederborden te vinden. De B450 Gaming Pro Carbon AC is een atx-moederbord dat is uitgerust met wifi en rgb-verlichting. De Gaming Plus komt in drie smaken: de B450 Gaming Plus, B450M Gaming Plus en B450I Gaming Plus AC zijn van respectievelijk atx, matx en itx...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Autoverzekering via merkdealer veel duurder'

19-07-2018 16:01 Autoweek.nl
Uit onderzoek van vergelijkingssite Pricewise blijkt dat autoverzekeringen die via de merkdealer worden aangeschaft vaak aanzienlijk duurder zijn dan elders afgesloten alternatieven.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Alfa Romeo 156 GTA (2001 – 2005) – occasion video & aankoopadvie

19-07-2018 16:00 Autoblog.nl
In 2001 introduceerde Alfa Romeo de 156 GTA, vernoemd naar de Alfa Romeo GTA uit de jaren ’60. De letters GTA staan voor Gran Turismo Alleggerita. De GTA’s werden op een aparte productielijn naast de standaard 156 modellen met de hand in elkaar geschroefd. Er werden 1.973 berlinas and 1.678 Sportwagons gebouwd tot oktober 2005. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Winkel refurbished Apple-producten Leapp maakt doorstart en gara

19-07-2018 15:30 Tweakers.net
Leapp, een winkelketen voor tweedehands Apple-apparaten, maakt een doorstart. Zo gaat de webshop weer open en gaan alle winkels in Nederland op drie na weer open. Bestaande klanten kunnen weer garantie claimen op eerder aangekochte producten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Het verhaal van de enige “auto” die Ducati maakte

19-07-2018 15:15 Autoblog.nl
Jawel, ook de Italiaanse motorenbouwer heeft een geschiedenis met auto’s. Nee, je bent toch niet daadwerkelijk verbaasd dat een bedrijf dat al sinds de jaren ’20 bestaat, de kloten heeft gehad te experimenteren? Ongeacht je antwoord op deze vraag, we nemen het je niet kwalijk; het is immers ook een vreemd verhaal. Maar, om te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse regering vraagt reacties op aanpassingen 'sleepwet'

19-07-2018 15:00 Tweakers.net
De Nederlandse regering is een consultatie gestart om reacties te vragen op de geplande wijzigingen in de Wet op Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. De regering wil de 'sleepwet' aanpassen nadat een meerderheid tijdens het referendum in maart tegen de wet stemde.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Corsair H100i Pro RGB review: de eerste semi-passieve waterkoele

19-07-2018 15:00 Hardware.info
Wat valt er nog te verbeteren aan een waterkoeler? Het toevoegen van rgb-verlichting, ja, maar veel verder komt de innovatie van de gemiddelde fabrikant dit jaar niet. Corsair rust de nieuwste iteratie van zijn H100i cpu-koeler, de H100i Pro, echter uit met een feature die we nog niet eerder hebben gezien: een zogenaamde zero-rpm-mode. Oftewel, de koeler werkt semi-passief. In het land der videokaarten is semi-passieve koeling al een tijd niet meer weg te denken: waarom zou je videokaart la...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netflix maakt de tv-app minder vervelend

19-07-2018 14:50 Apparata
Het is een begin. Netflix hanteert geen gelijke strategie als het gaat om de applicaties. De mobiele versie werkt prettig en krijgt als eerste de updates, terwijl de televisie apps hopeloos achterblijven en dus minder prettig werken. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, want de Amerikaanse streamingdienst heeft de televisie app […]
Lees het hele artikel op Apparata

ANWB voegt twee EV's aan vloot toe

19-07-2018 14:01 Autoweek.nl
De Wegenwacht voegt een selectie elektrische auto's aan zijn vloot toe. Het gaat om de Nissan e-NV 200 en de Volkswagen e-Golf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Corning presenteert nieuwe Gorilla Glass-varianten voor smartwat

19-07-2018 13:50 Tweakers.net
Het Amerikaanse Corning heeft Gorilla Glass DX en DX+ aangekondigd. Het gaat om glasvarianten voor gebruik in smartwatches. Daarvoor had Corning al Gorilla Glass SR+ in het assortiment zitten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bandenboer maakt kleinste off-roadrubber ooit

19-07-2018 13:44 Autoblog.nl
Perfect voor onder je radiografisch bestuurbare auto. De carri?re van bandenfabrikant BFGoodrich is niet onaardig. Met name in de rallywereld heeft het merk een flinke reputatie opgebouwd. Verschillende Baja overwinningen, successen op de heuvelklim van Pikes Peak en een uiterst dominante periode in het WRC met Sebastien Loeb en Citro?n geven smaak aan het portfolio […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BMW X2 xDrive 20d 190 pk

19-07-2018 13:44 Autoweek.nl
Toen BMW kort voor de millenniumwisseling de X5 onthulde, wisten veel mensen niet goed waar ze moesten kijken. Een kleine 20 jaar later hebben we de X1, X3, X4, X5, X6 en binnenkort zelfs de X7. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om het hiaat in deze reeks te ontdekken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl