Zakenman bestelde duizenden Chevrolets om fabriek open te houde

20-03-2019 11:12 Autoweek.nl
Een Amerikaanse zakenman heeft naar verluidt voorgesteld om duizenden exemplaren van de Chevrolet Cruze te bestellen. Zijn doel: het openhouden van de fabriek waar de auto's worden gemaakt. Helaas gaan de plannen niet door, want het genereuze aanbod van de man is afgewezen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota Supra ontwikkelen? Zet je PlayStation aan

20-03-2019 11:11 Apparata
Ja, je leest het goed. De nieuwe Toyota Supra is in alle opzichten belangrijk voor de Japanse fabrikant. Eindelijk is ‘ie er namelijk: een opvolger van de iconische sportwagen die iedereen kent. Maar hoe ontwikkel je een auto waar iedereen zulke hoge verwachtingen van heeft? Simpel… Je roept gewoon de hulp in van duizenden gamers. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Canada voert aanschafsubsidie van 5000 dollar in voor elektrisch

20-03-2019 11:01 Tweakers.net
De Canadese overheid heeft besloten om vanaf de periode 2019-2020 een aanschafsubsidieregeling in te voeren om meer Canadese consumenten te stimuleren een emissieloze, elektrische auto te kopen. Het gaat om 5000 Canadese dollar, omgerekend 3304 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PSA zet in op Nederlandse zakelijke rijders met Free2Move

20-03-2019 11:00 Autoweek.nl
Bij PSA zijn ze druk bezig met een zesde merk binnen het moederbedrijf: Free2Move. Over tien jaar moet de autodeeldienst zelfs goed zijn voor een kwart van PSA's jaarlijkse winst.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ook Opera voor Android biedt voortaan een gratis vpn-verbinding

20-03-2019 10:51 Tweakers.net
Opera heeft de nieuwste versie van zijn mobiele browser voor Android voorzien van een gratis vpn-verbinding. De functie zit al sinds een kleine drie jaar in de desktopversie van Opera en was voor Android-gebruikers eerder dit jaar al beschikbaar als b?ta.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardwarewebsite HardOCP stopt na vertrek van eigenaar naar Intel

20-03-2019 10:44 Tweakers.net
Kyle Bennet, de eigenaar van HardOCP, gaat bij de marketingafdeling van Intel aan de slag als Director of Enthousiast Engagement. Hij heeft besloten om zijn website stop te zetten. Het bijbehorende forum blijft draaien, maar krijgt een nieuwe eigenaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kaspersky Lab dient in Rusland mededingingsklacht tegen Apple in

20-03-2019 10:34 Tweakers.net
Kaspersky Lab heeft in Rusland een klacht tegen Apple ingediend, omdat het Amerikaanse bedrijf zijn macht zou hebben misbruikt om functionaliteit uit Kaspersky's Safe Kid-app verwijderd te krijgen. Apple zou zo concurrentie dwarsbomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: BMW kondigt 2 Serie Gran Coup? aan

20-03-2019 10:31 Autoblog.nl
Maar natuurlijk. De Gran Coup?-reeks krijgt er een nieuw broertje bij in vorm van de 2 Serie Gran Coup?. Eerdere auto’s die deze benaming kregen waren de 6 Serie Gran Coup? en de 4 Serie Gran Coup?. De 2 Serie moet gaan concurreren met de CLA. Een kans die BMW bij de vorige generatie CLA […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amsterdam gaat eeuwenoude handschriften met computer digitaliser

20-03-2019 10:16 Tweakers.net
Het Stadsarchief Amsterdam heeft vijftig kilometer aan historische documenten, waarvan het merendeel met de hand is geschreven. Slechts weinig onderzoekers kunnen die handschriften lezen. Het archief gaat een speciale computer inzetten om de teksten te lezen en digitaliseren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo duidelijk zie je de vouw van de Samsung Galaxy Fold

20-03-2019 10:00 Apparata
We kunnen er gewoon niet omheen. De Samsung Galaxy Fold is een echt prestigeproject, maar de eerste kopers van de vouwbare smartphone zouden weleens van een koude kermis thuis kunnen komen. Je moet er behoorlijk veel geld voor neertellen, maar koopt vervolgens een product dat eigenlijk nog lang niet uitontwikkeld is. In een video die […]
Lees het hele artikel op Apparata

Proximus begint met uitrol van glasvezel in nog eens zeven Belgi

20-03-2019 9:52 Tweakers.net
Telecomaanbieder Proximus en de Stad Aalst hebben het project Glasvezel voor Aalst voorgesteld. De uitrol van glasvezel in de stad in Oost-Vlaanderen begint in de komende weken. Later dit jaar worden nog eens zes Belgische steden aangesloten op de glasvezel van Proximus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi TT RS in Kyalamigroen, mini-Lambo met vijf cilinders

20-03-2019 9:44 Autoblog.nl
Zo maakt de TT RS wel heel hebberig. De Audi TT RS is een moeilijke auto, in elk geval in Nederland. Met een vanafprijs van 93.400 euro voor de coup? is het een auto die behoorlijk aan de prijs is. Qua prestaties kan de TT RS zich meten met supercars van weleer, maar inclusief opties […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Productie Porsche 911 GT2 RS gaat nog even door na zinken schip

20-03-2019 9:33 Autoweek.nl
De Grande America, een roll-on, roll-off vrachtschip van Grimaldi Lines, is onlangs gezonken voor de Franse kust. Dat levert op allerlei gebieden een heleboel ellende op, maar betekent ook dat Porsche nog even aan de slag moet met het produceren van de 911 GT2 RS.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Honor richt zich tot selfie-liefhebbers met 32-megapixelcamera i

20-03-2019 9:24 Hardware.info
Honor komt opnieuw met een smartphone voor het middensegment met zijn Honor 10i. Het gaat om een toestel met een 6,21-inch groot beeldscherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, maar voorlopig is het schermtype nog niet bekend. Onder de motorkap vinden we 128 GB aan opslag, naast 4 GB aan werkgeheugen. Daarnaast moet een batterij met een capaciteit van 3400 mAh het toestel van stroom voorzien. Aan de achterkant vinden we 3 camera's: een 24-megapixelcamera met?f/1.8-diafragma, een ultra-b...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Qualcomm kondigt socs aan voor slimme speakers, receivers en sou

20-03-2019 9:07 Tweakers.net
Qualcomm heeft een nieuwe serie van socs aangekondigd die specifiek bedoeld is voor slimme speakers, audioreceivers en soundbars. Deze chips moeten onder meer de geluidskwaliteit, accuduur en stemcontroleopties verbeteren ten opzichte van bestaande Qualcomm-technologie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Koop je kaarten voor de Meet-up IT Security in Leuven

20-03-2019 9:06 Tweakers.net
Op 24 april houden we de eerste Vlaamse Tweakers Meet-up van het jaar in Kinepolis in het Belgische Leuven. De avond staat in het teken van security en privacy, en voor vijf euro word je tussen 18.00 en 22.00 uur vermaakt met drie interessante presentaties en een gezellige afsluitende borrel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung kondigt hbm2e-geheugenmodule van 16GB met verhoogde data

20-03-2019 8:52 Tweakers.net
Samsung heeft een nieuwe generatie high bandwith memory aangekondigd voor grafische toepassingen, datacenters en supercomputers. Het hbm2e met codenaam Flashbolt biedt 16Gb per die, dubbel zoveel als de vorige generatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Feest: de Koenigsegg Jesko is een hit

20-03-2019 8:39 Autoblog.nl
Christian von Koenigsegg kan in zijn handen wrijven. Zouden autodesigners veel Grand Theft Auto spelen alvorens ze een nieuw model tekenen? De Koenigsegg Jesko roept in dit geval deze vraag op. De nieuwe hypercar uit Zweden lijkt sterk op de Dewbauchee Vagner (foto), een virtuele auto uit GTA 5 die in 2017 naar de game […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit stokoude Apple-device krijgt vandaag ook een update

20-03-2019 8:33 Apparata
We hadden de hoop eigenlijk al opgegeven. MacRumors meldt dat Apple vandaag mogelijk een vernieuwde iPod Touch aan gaat kondigen. Apple bracht de afgelopen dagen al nieuwe versies van de iPad Air, iPad Mini en iMac uit en de iPod zou de volgende in het rijtje zijn. Dat is opvallend, want de huidige iPod Touch […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Nissan tempert Chinese groeiambitie'

20-03-2019 8:26 Autoweek.nl
Nissan stelt zijn doelstellingen voor autoverkopen in China naar beneden bij. De automarkt, met name die in China, is hard geraakt door handelsspanningen met de Verenigde Staten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Google vraagt Android-gebruikers welke browser- en zoekapps ze w

20-03-2019 8:11 Tweakers.net
Google gaat bezitters van Android-smartphones vragen welke apps ze willen gebruiken voor het browsen en als zoekmachine. Hiermee schikt Google zich in een eerdere eis van de Europese Commissie, die vorig jaar een forse boete oplegde wegens Android-machtsmisbruik.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ewent lanceert smartphonehouder en draadloze lader in ??n

20-03-2019 7:50 Hardware.info
Ewent presenteert met de EW1192 een smartphonehouder die tegelijk ook een draadloze lader is. De houder werkt met de qi technologie en wordt gevoed via usb. Volgens de maker voorziet de houder in de ideale kijkhoek wanneer je hem op je bureau zet. De EW1192 ondersteunt zoals gezegd de draadloze qi laad-technologie, waarbij je de optimale laadprestatie bereikt door gebruik te maken van een snellader. De antisliplaag moet ervoor zorgen dat de smartphone goed op de plaats blijft staan zodra deze i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Mercedes GLC Coup? die we nog tegoed hadden

20-03-2019 7:39 Autoblog.nl
Als Helbro-busjes SUV coup?’s waren. In Gen?ve presenteerde Mercedes de facelift van de GLC. Natuurlijk hadden de Duitsers ook de gelifte GLC Coup? kunnen meenemen. De verschillen zijn immers te verwaarlozen. Mercedes heeft dit nieuws echter voor zich gehouden en dat heeft een reden. In april staat de volgende autobeurs op de planning, in New […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mercedes-Benz GLC Coup? krijgt eveneens facelift

20-03-2019 7:38 Autoweek.nl
Enkele weken na de presentatie van de gefacelifte GLC presenteert Mercedes het logische vervolg: de GLC Coup?.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sneeuwpret met de Volkswagen T-Roc Cabriolet

20-03-2019 7:05 Autoweek.nl
Liefhebbers voor cabriolets kunnen tegenwoordig zonder succes door de prijslijsten van Volkswagen bladeren, want alle cabriolets werden het gat van deur gewezen. Toch is er nog hoop voor de zonaanbiddende Volkswagenrijder, want het merk is druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe cabriolet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Keurmerk voor refurbished iPhones moet consument zekerheid biede

20-03-2019 7:05 Hardware.info
Doekle Terpstra, voorzitter van ondernemersorganisatie Techniek Nederland, heeft op 15 maart de eerste certificaten van het nieuwe Keurmerk Refurbished uitgereikt aan Forza Refurbished, Leapp en Renewd. Consumenten die bij deze bedrijven een iPhone aanschaffen, moeten de zekerheid hebben dat hun refurbished smartphone van hoogstaande kwaliteit is. Techniek Nederland en de gecertificeerde bedrijven willen met het nieuwe keurmerk de kwaliteit van refurbished smartphones verbeteren en zo een bijdra...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Teufel komt met nieuwe versie Ultima 40 Active speaker

20-03-2019 6:35 Hardware.info
Teufel presenteert met de nieuwe versie van de Ultima 40 Active een luidsprekerpaar dat moet voorzien in meer vermogen, voorzien is van een groot display en, zo stelt de maker, eenvoudiger te bedienen moet zijn. De speakerset kan niet alleen via hdmi direct op je tv worden aangesloten, maar is met de draadloze rearspeakers Effekt tevens naar een surround systeem uit te breiden. Na de update van de passieve luidsprekers uit de Ultima-reeks afgelopen winter volgt nu de nieuwe Ultima 40 Active. De...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung Galaxy S10e review: dit compacte model bijt van zich af

20-03-2019 5:59 Hardware.info
Met de Galaxy S10-reeks introduceert Samsung voor het eerst ook een kleinere en goedkopere variant van zijn topmodel: de Galaxy S10e. Dat is potentieel een interessante keuze, zeker voor wie een compacte smartphone wel kan waarderen. In vergelijking met de twee andere toestellen in de S10-serie is veel hetzelfde gebleven, terwijl de prijs wel een stukje lager is.? Samsung Galaxy S10e De afgelopen paar jaar kende de smartphonemarkt twee zekerheden. De eerste daarvan is dat topmodellen smartph...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tor Browser 8.0.7

20-03-2019 5:02 Tweakers.net
Versie 8.0.7 van Tor Browser is uitgekomen. Tor staat voor The Onion Router en is een netwerk dat gebruikt kan worden om redelijk anoniem over internet te surfen. Al het tcp-verkeer van gebruikers wordt langs verschillende Tor-routers geleid, waarna het voor de ontvanger vrijwel niet meer mogelijk is om na te gaan wie de oorspronkelijke verzender was. Binnen het Tor-netwerk is die informatie nog wel aanwezig, zodat antwoorden, uiteraard ook weer via het stelsel van routers, uiteindelijk weer op de juiste plek aankomen. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: New Release: Tor Browser 8.0.7
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de stilste Brabus die je kunt kopen

19-03-2019 21:59 Autoblog.nl
Een gigantische motor die het uitschreeuwt is niet weggelegd voor alles uit Bottrop. Is Brabus de beste tuner ter wereld? Uiteraard subjectief, maar hun gedurfdheid moet je ook objectief kunnen waarderen. Waar Mansory vooral op opvallen gericht is, zijn de mensen van Brabus juist veelal gesteld op sinister zwart. Bovendien zijn de gaafste veranderingen mechanisch. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google brengt cloud gaming-dienst Stadia nog dit jaar uit

19-03-2019 21:45 Hardware.info
Vandaag heeft Google op de Game Developer Conference (GDC) Google Stadia aangekondigd. Het gaat om een gamestreamplatform dat zal werken op elk apparaat dat Chrome ondersteunt. Wanneer het platform dit jaar gelanceerd wordt, is het mogelijk om je games te spelen in 4K aan 60 beelden per seconde, daarnaast wordt ook hdr ondersteund. Google is echter te ambitieus om daar genoegen mee te nemen en mikt in de toekomst op ondersteuning van een 8K-resolutie aan 120 beelden per seconde. Eigen hardware,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo hadden de Formule 1-liveries in 2019 ook kunnen zijn

19-03-2019 21:01 Autoblog.nl
Wellicht beter dan de originele kleuren! Afgelopen weekend is het nieuwe seizoen van de Formule 1 weer afgetrapt in Australi?. In een race waar niet bijster veel spannends gebeurde, pakte Valtteri Bottas de winst en Max Verstappen pakte met zijn derde plek een podiumplaats. Naast de stoelendans der bestuurders zijn de auto’s nogal hetzelfde gebleven. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

RTX-patch voor Shadow of the Tomb Raider is beschikbaar

19-03-2019 21:00 Tweakers.net
De patch die Shadow of the Tombraider gebruik laat maken van de RT-cores van Nvidia RTX-videokaarten is uitgebracht. De game krijgt daarmee ondersteuning voor RTX en DLSS. Al bij de aankondiging van de RTX-videokaarten in augustus vorig jaar werd de patch beloofd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple maakt geheugen upgrades goedkoper!

19-03-2019 20:55 Apparata
Apple doet iets minder zuinig. Normaal gesproken denk je niet bij Apple-producten aan iets goedkoops. Integendeel, de producten van Apple kunnen krankzinnig duur geconfigureerd worden. Wat dat betreft is het goed nieuws dat Apple het upgraden van het geheugen goedkoper heeft gemaakt. Het gaat hier om optionele upgrades die je doet bij het configureren van […]
Lees het hele artikel op Apparata

VS krijgt in 2021 exascalesupercomputer met Intel Xe-gpu's

19-03-2019 20:52 Tweakers.net
Intel en Cray gaan een exascalecluster voor het Amerikaanse ministerie van Energie bouwen die in 2021 opgeleverd moet worden. De supercomputer gaat over Intels Xeon-cpu's, Optane-geheugen en Xe-gpu's beschikken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Somfy kondigt slimme rolgordijnen aan

19-03-2019 20:17 Tweakers.net
Somfy heeft gemotoriseerde rolgordijnen in de Huna-lijn aangekondigd die met een smartphone-app bediend kunnen worden. Daarnaast kunnen gebruikers lichtsensoren integreren voor automatisch openen en sluiten op basis van invallend zonlicht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Stadia: de ‘Netflix van games’ is hier

19-03-2019 19:37 Apparata
Uiteraard wil ook Google een graantje meepikken. Een videostreamingdienst is pass?. Netflix is gigantisch, Amazon Prime groeit en ook Apple en Disney gaan het proberen op dit vlak. Je kunt gerust stellen dat die markt verzadigd is geraakt. Als techbedrijf die toch iets met streaming wil doen moet je het anders aanpakken. Google doet dit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mozilla Firefox 66.0

19-03-2019 19:19 Tweakers.net
Mozilla heeft versie 66 van zijn webbrowser Firefox uitgebracht, de achtste versie gebaseerd op Firefox Quantum. De browser heeft met Quantum niet alleen een nieuw uiterlijk en logo gekregen, ook onder de motorkap is er veel veranderd. Zo zijn de prestaties van de browser engine flink verbeterd, zijn de zoek- en adresbalk gecombineerd en is er veel aan de beveiliging gesleuteld. Als een gevolg daarvan worden zogenaamde legacy extensies niet meer ondersteund. In versie 66 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung houdt op 10 april evenement voor Galaxy A-toestellen

19-03-2019 19:16 Hardware.info
Samsung heeft aangekondigd op 10 april een evenement te houden voor de Galaxy A-serie. Het ligt voor de hand dat er daar toestellen gelanceerd worden in die serie, maar welke dat zullen zijn is niet bekend. Op MWC introduceerde het de Galaxy A10-, A30- en A50-smartphones en daarna nog de Galaxy Tab A 10. Geruchten spreken van een aantal nieuwe modellen. Naast de al gelanceerde modellen zou er gewerkt worden aan de Galaxy A40 en de A90. Van de Galaxy A40 zijn al mogelijke renders en specificatie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gamestreamplatform Google Stadia ondersteunt 4k met 60fps en kom

19-03-2019 19:12 Tweakers.net
Google heeft tijdens de Game Developer Conference zijn gamestreamplatform en bijbehorende controller onthult. De dienst Stadia werkt op alle apparaten die Chrome draaien. Ook richt Google een eigen gamestudio op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de populairste auto’s van Instagram

19-03-2019 18:57 Autoblog.nl
De resultaten zijn schokkend. Instagram is maar een vreemde plek op het internet. Enerzijds is het voor mensen een goede manier om hun kring op de hoogte te houden van hun bezigheden, anderzijds loopt de dienst over van onbegrijpelijke rotzooi. Of het nu bekendheden zijn die hun rijkdom graag in beeld brengen of een simpel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Officieel: dit is de nieuwe iMac (2019)

19-03-2019 18:49 Apparata
Voor het nieuwe jaar heeft Apple de iMac in het nieuw gestoken. Het concept van de iMac is onveranderd gebleven. Dit betekent een toetsenbord, een muis en een Retina-display beeldscherm. Apple heeft voor 2019 de iMac onderhuids aangepakt, waardoor de computer fris en fruitig is voor het nieuwe jaar. De update is van toepassing op […]
Lees het hele artikel op Apparata

Supermarkt zet gezichtsherkenning in tegen winkeldiefstal

19-03-2019 18:02 Tweakers.net
Een Jumbo-supermarkt in Alphen aan den Rijn blijkt al jaren een camerasysteem met gezichtsherkenning te hebben om winkeldieven te kunnen detecteren. Onduidelijk is of dit volgens de AVG mag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Core i9-9900F duikt op; vergrendelde multiplier, maar geen

19-03-2019 17:48 Hardware.info
Intel gaat vermoedelijk flink wat versies uitbrengen van vrijwel dezelfde processor. Dat geldt in ieder geval voor de Core i9-9900. In de database van SiSoft Sandra is de Core i9-9900F opgedoken. Vermoedelijk m?t een vergrendelde multiplier, maar zonder interne gpu. Eerder kwam er een 9900KF, 9900K, 9900KFC en een 9900T. Volgens de vermelding krijgt de i9-9900F wederom acht cores en zestien threads. Deze draaien op een basissnelheid van 3,1 GHz en het lijkt erop dat ook deze processor een turbo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Apple levert iMac Pro met 256GB ddr4 ecc-geheugen voor meerprijs

19-03-2019 17:38 Tweakers.net
Apple heeft wijzigingen doorgevoerd aan de configuratie van de iMac Pro. De duurste iMac kan nu ook met 256GB ddr4 ecc-geheugen geleverd worden, dat was maximaal 128GB. Sommige upgrades, zoals die van 32GB naar 64GB, zijn goedkoper geworden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Otherside Entertainment toont eerste beelden System Shock 3

19-03-2019 17:18 Tweakers.net
Otherside Entertainment heeft voor het eerst beelden van System Shock 3 getoond. Het gaat om een kort teaserfilmpje, dat te zien was tijdens de Unity Keynote op de Game Developer Conference 2019. Het spel is sinds 2015 in ontwikkeling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Renault: “Daniel Ricciardo geflopt in eerste GP-weekend”

19-03-2019 17:03 Autoblog.nl
Dit is geen positief bericht. Daniel Ricciardo heeft een domper van een seizoensopener achter de rug. Het lijkt voor hem wel een slechte grap; nog nooit eindigde de Australi?r voor eigen publiek op het podium. Nu was dit ook niet de verwachting, aangezien hij tegenwoordig voor Renault uitkomt, maar een goed resultaat hadden we toch […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Noctua onthult NH-U12A-cpu-koeler met twee 120mm-ventilatoren

19-03-2019 17:01 Tweakers.net
Noctua heeft een nieuwe processorkoeler met dubbele 120mm-ventilatoren onthuld. De Oostenrijkse koelermaker belooft met deze nieuwe NH-U12A de prestaties van 140mm-concurrenten te combineren met de inbouwcompatibiliteit van een 120mm-model.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Jaguar F-Pace als 300 Sport en Chequered Flag

19-03-2019 17:00 Autoweek.nl
Jaguar vult het leveringsgamma voor de F-Pace aan met twee nieuwe versies: de 300 Sport en Chequered Flag. Gewilligen moeten met minstens ? 20.000 extra naar de dealer vertrekken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] Marvell komt met twee nieuwe 400 Gigabit ethernetswitches

19-03-2019 16:39 Hardware.info
Het Amerikaanse Marvell lanceert twee nieuwe 400 Gigabit netwerkswitches bedoeld voor datacentra aan de netwerk-edge. De switches vallen onder de Prestera CX 8500-lijn. De poorten zijn dynamisch schaalbaar van 1 tot 400 Gbit/s, waarbij de fabrikant opmerkt dat 400 Gbit/s de maximale snelheid is waarmee conventionele standaarden overweg kunnen. De chip in de switches maakt gebruik van twee eigen standaarden van de fabrikant genaamd Storage Aware Flow Engine (SAFE) en Forwarding?Architecture using...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ransomware treft grote Noorse aluminiumfabrikant

19-03-2019 16:29 Tweakers.net
Het Noorse aluminiumbedrijf Norsk Hydro is getroffen door een ransomwareaanval. Wellicht gaat het om het LockerGoga-virus. Volgens het bedrijf is er vooralsnog geen losgeld ge?ist en zijn de aanvallers onbekend.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Game of Thrones S8: Dit weten we over de grootste battle ooit

19-03-2019 16:23 Apparata
Het zal de langste battle ooit op film gezet worden. De eerste trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones dropte zo’n twee weken geleden en in de tussentijd krijgen we steeds meer informatie over wat we mogen verwachten van de conclusie van dit epische verhaal. Ik denk daarentegen dat niemand zich kan voorbereiden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gefacelifte Mini Clubman in Rotterdam gespot

19-03-2019 16:04 Autoweek.nl
Na vier jaar komt er een opfrisbeurt aan voor de Mini Clubman. Daarmee volgt hij de reguliere drie- en vijfdeurs en cabriolet op.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi breidt zijn productassortiment in Nederland uit

19-03-2019 16:01 Tweakers.net
Xiaomi heeft zijn aanbod aan Xiaomi-producten in Nederland flink uitgebreid met onder andere bluetoothspeakers en headsets. De uitbreiding komt anderhalve week voor Xiaomi's offici?le toetreding tot de markt in de Benelux.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW X5 XDrive30D - Duurtestreportage

19-03-2019 16:00 Autoweek.nl
Nooit eerder hebben we een duurtester met zoveel cilinders en zo'n hoog kostenplaatje in de garage gehad. Maar aangezien het dit jaar twintig jaar geleden is dat de BMW X5 op de markt kwam, permitteren we ons een feestje. En we beginnen in Zwitserland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nvidia voegt in de herfst raytracing toe aan Geforce Now

19-03-2019 15:53 Tweakers.net
Geforce Now ondersteunt vanaf de herfst raytracing. Dan krijgen de servers van de cloudgamingdienst een upgrade naar Tesla-gpu's op basis van de Turing-architectuur die ook in de RTX 2000-serie zit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple verlaagt upgrade-prijzen iMac Pro en geeft optioneel Vega

19-03-2019 15:34 Hardware.info
Naast dat het de iMac-lineup van nieuwe hardware heeft voorzien, heeft Apple ook stilletjes een paar opties toegevoegd aan de iMac Pro (review). Deze op professionele gebruikers gerichte all-in-one krijgt een nieuwe Vega-gpu van AMD en de optie voor 256 GB werkgeheugen. Daarnaast heeft het de prijzen voor upgrades wat verlaagd. Nieuw is de optie voor een AMD Radeon Pro Vega 64X-gpu, die verkozen kan worden boven de Vega 56 of 64. Het is onduidelijk wat aan deze chip veranderd is, maar vermoedel...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Chemici ontwikkelen corrosievrije methode om waterstof uit zeewa

19-03-2019 15:32 Tweakers.net
Wetenschappers van de Amerikaanse Stanford-universiteit hebben een methode ontwikkeld om via elektrolyse waterstofgas uit zeewater te winnen waarbij geen of zeer beperkte corrosie optreedt bij de te gebruiken anode.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Netgear Nighthawk AX12-router biedt 10,8 Gb/s Wifi, 2,5 G

19-03-2019 14:55 Hardware.info
Netgear kondigt een nieuwe high-end router aan met Wifi 6, ook wel 802.11ax. De Nighthawk Tri-Band AX12 is zoals de naam doet vermoeden een tri-band-model, waarmee op papier een doorvoersnelheid van 10,8 Gbps geboden kan worden. In de VS komt hij vanaf mei op de markt voor 599 dollar. De basis van de Nighthawk-router is een tri-band ontwerp met 1x 2,4 GHz en 2x 5 GHz. De 2,4GHz-band haalt in totaal een bandbreedte van 1,2 Gb/s met 4x4 antennes, 1024 QAM en tot 40 MHz brede kanalen. Elke 5GHz-ba...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl