Asus presenteert Zephyrus Duo-gamelaptop met opklapbaar tweede s

02-04-2020 9:26 Tweakers.net
Asus kondigt twaalf nieuwe gamelaptops aan, die voorzien zijn van de donderdag ge?ntroduceerde Intel Comet Lake H-processors en Nvidia RTX Super-videokaarten. Het opvallendste model is de Zephyrus Duo met een opklapbaar tweede scherm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GeForce RTX 2060 Max-Q duikt voor het eerst op in een laptop

02-04-2020 9:19 Hardware.info
De Max-Q varianten van Nvidia's mobiele GeForce-gpu's zijn geschikter voor dunnere laptops en verbruiken wat minder energie vergeleken met de normale varianten, en voor het eerst is er nu ook een RTX 2060 Max-Q versie opgedoken in een notebook. Deze aangepaste versie van de RTX 2060 werd onthuld tijdens CES 2020, en kwam een jaar na de release van andere Max-Q chips, zoals de GTX 1650, 1660 Ti, RTX 2070 en 2080. De RTX 2060 ontbrak dus uit dat lijstje, en laptopfabrikanten hadden dus niet gee...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Oculus Rift S is voor het eerst meestgebruikte vr-headset op Ste

02-04-2020 9:06 Tweakers.net
De Oculus Rift S is nu de meestgebruikte vr-headset op Steam. Dat blijkt uit de Hardware Survey van de gamedienst. Volgens de dienst gebruikt ongeveer 1 procent van de gebruikers een vr-headset om te gamen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel en Nvidia lanceren nieuwe hardware voor gaminglaptops

02-04-2020 9:01 Hardware.info
Alsof ze het hebben afgesproken, lanceren Intel en Nvidia vandaag allebei nieuwe hardware voor gaminglaptops. Bij Intel gaat het om de Comet Lake-H processors, Nvidia introduceert onder meer snellere Super-videokaarten.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Intel introduceert Comet Lake H-laptopprocessors met acht cores

02-04-2020 9:01 Tweakers.net
Intel heeft zes nieuwe processors met een tdp van 45 watt aangekondigd. Het gaat om cpu's met vier, zes en acht cores, en een maximale turboklokfrequentie van 5,3GHz. De processors ondersteunen daarnaast sneller werkgeheugen dan hun voorgangers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia-graphics in laptops - Nieuwe technieken en beloftes voor

02-04-2020 9:01 Tweakers.net
Net als bij AMD kijken we ook naar Nvidia's plannen voor laptops met Turing-kaarten aan boord. Zo moeten laptops met de nieuwste Nvidia-hardware nog betere prestaties leveren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nvidia presenteert RTX Super-laptop-gpu's en belooft RTX-laptops

02-04-2020 9:00 Tweakers.net
Nvidia heeft een nieuwe lijn van laptop-gpu's aangekondigd, waaronder de RTX 2080 Super en 2070 Super. Ook bestaande gpu's zoals de RTX 2060 worden vernieuwt. Nvidia zegt dat er dit jaar laptops met RTX 2060-kaarten uitkomen vanaf 999 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alfa Romeo stopt eind dit jaar met de Giulietta

02-04-2020 8:56 Autoblog.nl

Na tien jaar productie is het klaar voor de Italiaanse hatchback. Eigenlijk wisten al dat Alfa Romeo zou stoppen met de Giulietta, maar nu weten we ook wanneer. Het Britse Autocar heeft namelijk gesproken met Fabio Migliavacca, productmarketeer van Alfa Romeo. De Italianen ‘verwachten’ dat de productie van de Alfa Romeo Giulietta eind dit jaar […]

The post Alfa Romeo stopt eind dit jaar met de Giulietta appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Alfa Romeo Stelvio GTA niet logisch'

02-04-2020 8:50 Autoweek.nl
Alfa Romeo blies onlangs de befaamde GTA nieuw leven in bij de Giulia. De extra krachtige ?n lichte versie spreekt behoorlijk tot de verbeelding, maar voorlopig hoeven we er volgens Alfa Romeo geen rekening mee te houden dat er meer GTA's komen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe studio presenteert Dark Souls-achtige actie-rpg Mortal Sh

02-04-2020 8:47 Tweakers.net
Cold Symmetry, een nieuwe gamestudio, heeft Mortal Shell aangekondigd. Er wordt al twee jaar gewerkt aan de actie-rpg. De game speelt zich af in een fantasy-setting met ridders en monsters en moet in het derde kwartaal uitkomen voor de pc en consoles.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom men nu massaal slimme speakers koopt

02-04-2020 8:44 Apparata
‘Hey Google, waarom wil iedereen plots een slimme assistent in huis?’ Velen van ons zitten al een tijdje thuis en zullen dat nog even moeten blijven doen. We spelen massaal videogames en bingen tv-series. Maar er is nog een uitwerking van deze globale pandemie die je misschien niet zou verwachten. De verkoop van slimme producten, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Moto G Stylus en G Power vanaf 16 april in de winkelrekken

02-04-2020 8:18 Hardware.info
Motorola kondigde zijn budgetvriendelijke Moto G Stylus en Moto G Power smartphones een maand geleden aan, en meldt nu dat de twee toestellen vanaf 16 april in de winkelrekken moeten liggen, althans in Noord-Amerika. De unieke aspecten van de smartphones wordt al weggegeven in de naam: de G Stylus heeft een ingebouwd pennetje terwijl de G Power over een vrij grote 5,000 mAh batterij beschikt. Over het algemeen hebben beide telefoons heel wat gemeen: een 6,4-inch scherm met 1080p-resolutie vi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: YouTube bouwt TikTok-concurrent 'Shorts' in eigen app

02-04-2020 8:15 Tweakers.net
Google-videosite YouTube werkt volgens een gerucht aan 'Shorts', een manier om korte video's op het platform te zetten die moeten doen denken aan TikTok. De functie moet later dit jaar online komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europees initiatief werkt aan privacyvriendelijke app om cornavi

02-04-2020 8:08 Tweakers.net
Een Europees initiatief waar 130 experts bij zijn aangesloten, stelt Pan-European Privacy Preserving Proximity Tracing voor. Dat zou een privacyvriendelijk app zijn die mensen in staat moet stellen om te zien of ze in contact zijn geweest met een coronapati?nt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Coronavirus zorgt voor slagveld op de Europese automarkt

02-04-2020 8:01 Autoblog.nl

Volgens deze cijfers doet de Nederlandse automarkt het eigenlijk nog best goed… Zoals we inmiddels allemaal wel doorhebben, heeft het coronavirus een flinke impact op onze levens en economie. Om ervoor te zorgen dat het virus niet teveel verspreidt, moeten immers we zoveel mogelijk thuisblijven. Daardoor heeft ‘naar werk gaan’ voor veel mensen een nieuwe […]

The post Coronavirus zorgt voor slagveld op de Europese automarkt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Actief met Azure IoT: van data naar biertaps en smart lights

02-04-2020 8:00 Tweakers.net
Met Azure IoT verovert Microsoft in rap tempo de enterprise-IoT-markt. Tegelijkertijd is het een veelzijdig platform waarmee Microsoft stappen zet in de wereld van opensource(!) en dat een groot aantal technologie?n ondersteunt. Hoe handig dit is, bleek tijdens het Schuberg Philis meet-up-dinner.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Afbeelding van Ring Doorbox lekt, een slimme kluis voor sleutels

02-04-2020 7:47 Hardware.info
Ring kennen we van slimme camera's, sloten en veiligheidssystemen, maar het bedrijf dat in handen is van Amazon lijkt binnenkort met een volledig ander product op de markt te komen: de Ring Doorbox. Een afbeelding daarvan is opgedoken en gepubliceerd door onder andere The Verge.? Het apparaat lijkt niet over een camera te beschikken, maar heeft wel de bekende ring in het midden. Er wordt gespeculeerd dat gebruikers fysieke sleutels in het kastje kunnen steken, om het vervolgens op afstand te...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AKG N400 draadloze oortjes gelanceerd die lijken op Galaxy Buds

02-04-2020 7:03 Hardware.info
Er duiken al langer geruchten op dat Samsung werkt een aan versie van zijn draadloze Galaxy Buds oortjes met actieve noise cancelling, maar die zijn er nooit gekomen. Nu de AirPods Pro van Apple met actieve noise cancelling zijn gelanceerd, lanceert Samsung via zijn merk AKG een concurrent: de N400. AKG is tegenwoordig een submerk van Samsung, en het feit dat het ontwerp ontzettend op dat van de Galaxy Buds lijkt is dan ook niet geheel een verrassing. De AKG N400 oortjes bieden naast de actie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

AMD-processors niet langer benadeeld in Matlab door update

02-04-2020 6:31 Hardware.info
Afgelopen november ging het nieuws rond dat AMD-cpu's minder goed presteerden in de Matlab-software, doordat het programma gebruikmaakt van sse4-, avx1- en avx2-instructiesets. Deze instructiesets waren bij dit programma tot nu toe niet zomaar aan te zetten in AMD-processors, maar daar is nu verandering in gekomen. Een update van Matlab heeft ervoor gezorgd dat ook AMD's producten nu overweg kunnen met de instructiesets. Matlab maakt gebruik van Intels MKL, of Math Kernel Library. Dit zorgde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #106 - Half Life Alyx, Ryzen 4000 en usb 4

02-04-2020 6:00 Tweakers.net
Thuiswerken is lang niet altijd zo leuk als het een paar weken geleden misschien leek, maar het scheelt reistijd. Toch reisde collega Paul vorige week elke dag van zijn huis in Rotterdam naar een vrijwel leeg Tweakers-kantoor in Amsterdam. Waarom? Daar stond de vr-opstelling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai dagdroomt met onmogelijke Nexo N en Palisade N

01-04-2020 23:06 Autoblog.nl

De Hyundai Nexo en Palisade kunnen niet rekenen op een behandeling van divisie N, helaas. In de hectiek van de wereld van vandaag zou je bijna vergeten dat vandaag de dag der grappen en grollen is: 1 april. Bedrijven, en eigenlijk iedereen, zijn daarom niet zo druk met grappen verzinnen en ook wij hebben vandaag […]

The post Hyundai dagdroomt met onmogelijke Nexo N en Palisade N appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Toyota en diesels zijn binnenkort weer een dingetje?

01-04-2020 22:45 Autoblog.nl

Huh? Toyota en diesels worden weer een hot item? Tegenwoordig zijn veel merken bezig met het opschonen van hun programma. Letterlijk. Alles moet grootschaliger, techniek moet met zoveel mogelijk modellen gedeeld kunnen worden en oh ja: elektrificatie is een dingetje. Nu is de plug-in hybride in Nederland al lang bekend, maar in veel landen wordt […]

The post Toyota en diesels zijn binnenkort weer een dingetje? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen Atlas BaseCamp is zowaar een stoere SUV

01-04-2020 21:55 Autoblog.nl

Kan je de ‘laffe’ SUV nog combineren met ruige looks? Volkswagen doet hun best met de Atlas BaseCamp. Volkswagen heeft al vele auto’s in hun gamma gehad. Kleine auto’s, grote auto’s, nicheproducten en vooral veel SUV’s. Elke SUV heeft echter het ‘probleem’ dat het allemaal trendauto’s zijn. Al vanaf de Touareg rond 2000 was elke […]

The post Volkswagen Atlas BaseCamp is zowaar een stoere SUV appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Alfa Romeo: “er komt geen Stelvio GTA”

01-04-2020 21:07 Autoblog.nl

Slecht nieuws voor fans van retedikke SUV’s: Alfa Romeo gaat geen Stelvio GTA bouwen. Alfa Romeo is sinds een aantal jaar ‘terug’. Ze zijn officieel nooit weggeweest, maar met een modellengamma met alleen twee oude hatchbacks en een kleine sportauto, dat kan beter. En Alfa Romeo deed het beter, met een 3 Serie-esque sedan genaamd […]

The post Alfa Romeo: “er komt geen Stelvio GTA” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gerucht: OnePlus werkt aan bluetooth-oordopjes Bullets Wireless

01-04-2020 21:06 Tweakers.net
OnePlus werkt volgens een nieuw gerucht aan goedkopere bluetooth-oordopjes onder de naam Bullets Wireless Z. Ook zou de fabrikant komen met een draadloze lader die de aankomende OnePlus 8 Pro met 30W draadloos kan laden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze corona game bundel kost ?30, maar is ?1000 waard!

01-04-2020 21:05 Apparata
En je doet ook nog eens wat tegen de corona-uitbraak! Humble Bundle is een heerlijk platform voor koopjesjagers. De virtuele winkel biedt doorgaans game-parketten aan voor een zeer schappelijke prijs, terwijl een deel van de opbrengst naar goede doelen gaat. Het platform heeft zich daarentegen tijdens de huidige coronacrisis overtroffen. De speciale COVID-19 Humble Bundle […]
Lees het hele artikel op Apparata

'Apple iCloud Keychain krijgt ondersteuning voor tweetrapsauthen

01-04-2020 20:41 Tweakers.net
Apple zou wachtwoordbeheerder iCloud Keychain een grote update willen geven, waarmee het onder meer ondersteuning voor wachtwoorden via tweetrapsauthenticatie toevoegt en gebruikers waarschuwt als zij hetzelfde wachtwoord voor meerdere diensten gebruiken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xiaomi verdient bakken met geld, maar toch mist er iets

01-04-2020 20:32 Apparata
Op het eerste gezicht gaat het ontzettend goed met Xiaomi, maar wat is er met de winst aan de hand?! Er zijn de laatste jaren een aantal Chinese merken die een belangrijk worden in de smartphone-industrie. We zagen OnePlus opkomen en duurder worden, we zagen Huawei de op ??n na grootste worden en verstoten worden […]
Lees het hele artikel op Apparata

Slack integreert videobellen Microsoft Teams

01-04-2020 20:18 Tweakers.net
De zakelijke chatapp Slack heeft videobellen via Microsoft Teams ge?ntegreerd in zijn dienst. Vorige week zei het bedrijf al dat de integratie eraan zat te komen. Teams is een concurrerende dienst voor Slack.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Foscam R4M: Beveiligingscamera met AI-persoonsherkenning

01-04-2020 20:15 Hardware.info
De Foscam R4M is de opvolger van de populaire R4 en deze nieuwe pan, tilt zoom beveiligingscamera biedt nu ook AI-persoonsherkenning, lokale opslag ?n ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa. Wij zochten uit of het daarmee een aanrader is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Helmut Marko: “uitspraak expres Verstappen besmetten is gemanipu

01-04-2020 20:02 Autoblog.nl

Red Bull-adviseur en vriend van het team Helmut Marko ontkent dat het team expres het coronavirus aan onder meer Verstappen wilde geven. “Nou, dat k?n je niet zeggen!” een uitspraak die bijvoorbeeld zal vallen wanneer je een vunzige grap maakt bij de eerste ontmoeting met je schoonouders. Of als je Donald Trump een kopie vindt […]

The post Helmut Marko: “uitspraak expres Verstappen besmetten is gemanipuleerd” appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HTC kondigt versie van Cosmos Elite-vr-headset aan zonder contro

01-04-2020 19:59 Tweakers.net
HTC heeft een nieuwe, goedkopere versie van de Vive Cosmos Elite-headset aangekondigd. Daarbij gaat het om alleen de headset zonder controllers of basisstations. Ook komt er een aparte voorplaat die werkt met basisstations.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LineageOS 17.1 op basis van Android 10 komt uit

01-04-2020 19:49 Tweakers.net
Ontwikkelaars achter LineageOS hebben versie 17.1 van de custom rom voor Android uitgebracht. Het is de eerste offici?le versie op basis van Android 10. De nieuwe versie had vorige week moeten uitkomen, maar er trad een probleem op.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kunnen Sony’s nieuwe oortjes Apple’s AirPods aan?

01-04-2020 19:36 Apparata
Sony komt met een gloednieuwe set in-ear oortjes die moeten concurreren met Apple’s AirPods. Gaat dat ze lukken? Sony kondigt vandaag een nieuwe serie in-ear oortjes aan met de pakkende titel ‘WF-XB700′. De draadloze headset zit ongeveer in dezelfde prijsklasse als Apple’s ontzettend populaire AirPods, maar kan Sony op tegen de iPhone-maker? De Sony WF-XB700 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Wordt de eerste elektrische Bentley een gedrocht?

01-04-2020 19:00 Autoblog.nl

De geluiden vanuit Bentley wekken weinig vertrouwen. Zoals ieder ander merk gaat ook Bentley aan de elektrische auto. Een belangrijk verschil met bijvoorbeeld Ferrari is dat de dit niet direct indruist tegen de merkwaarden. Stilte is ten slotte geen enkel bezwaar in een luxe auto. Het gaat nog wel even duren voor het zover is. […]

The post Wordt de eerste elektrische Bentley een gedrocht? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Samsung stopt eind dit jaar met het vervaardigen van LCD-scherme

01-04-2020 19:00 Hardware.info
Samsung Display zal de productie van lcd-schermen in China en Zuid-Korea stoppen aan het einde van dit jaar om zich te gaan concentreren op de nieuwe generatie "quantum dot" (qd) schermen, meldt Reuters. Eventuele lcd-orders die voor het einde van het jaar worden geplaatst, zullen overigens nog wel worden uitgevoerd. Samsung maakte vorig jaar zijn plannen voor qd-technologie bekend, toen het een investering van 11 miljard dollar in een fabriek die in staat is om echte qled-tv-schermen te prod...
Lees het hele artikel op Hardware.info

4 dingen die je moet weten over zonnepanelen

01-04-2020 18:48 Apparata
Waarom zou je dit willen aanschaffen en wat scheelt het nu? Jaren geleden was het hebben van zonnepanelen nog een exotisch tafereel. Inmiddels liggen die tijden achter ons. Zonnepanelen komen steeds vaker voor. Kijk voor de gein eens omhoog als je over straat loopt. Het zal je verbazen hoeveel huizen zijn uitgerust met de technologie. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Oculus stopt met ondersteuning Samsung Gear VR-headset

01-04-2020 18:38 Tweakers.net
Facebook-dochterbedrijf Oculus stopt dit jaar met de ondersteuning van de Samsung Gear VR-headset. Sommige apps werken vanaf woensdag al niet meer en ontwikkelaars kunnen vanaf september geen apps meer in de Oculus Store voor de Gear VR plaatsen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse tak T-Mobile rondt fusie met concurrent Sprint af

01-04-2020 18:15 Tweakers.net
De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft de fusie met concurrent Sprint afgerond. De autoriteiten hebben onder voorwaarden de overname goedgekeurd. Nu de overname rond is, is de directeur van de Amerikaanse T-Mobile-tak opgestapt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

WinSCP 5.17.3

01-04-2020 18:06 Tweakers.net
Versie 5.17.3 van WinSCP is verschenen. Met dit opensourceprogramma kunnen op een veilige manier bestanden tussen twee computers worden gekopieerd. Het programma ondersteunt ftp, secure ftp en het oudere scp-protocol. WinSCP is niet alleen als een opzichzelfstaand programma beschikbaar, maar ook als plug-in voor de programma's FAR en Altap Salamander. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Changes in version 5.17.3:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Sony introduceert over-the-ear-koptelefoon met noisecancelling v

01-04-2020 18:01 Tweakers.net
Sony heeft een nieuwe over-the-ear-koptelefoon gepresenteerd. De CH710N heeft noisecancelling en een accuduur van 35 uur. De fabrikant presenteert ook nieuwe draadloze oortjes, maar die hebben geen noisecancelling.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze G-Power M5 blaast iedereen omver

01-04-2020 18:00 Autoblog.nl

Ook in april krijgen we nog een Hurricane. Als je een M5 in een niet al te opzichtige kleur besteld kun je er nog redelijk anoniem mee de weg op. Ideaal voor mensen die een potente auto willen waar ze ook nog netjes bij klanten mee voor de dag kunnen komen. Er is echter ook […]

The post Deze G-Power M5 blaast iedereen omver appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Candy Crush-verslaving duikt weer op met gratis levens

01-04-2020 17:58 Apparata
Komt de game weer tot bloei met deze actie? Door de coronacrisis waar we ons in bevinden moeten we ons thuis meer vermaken. Daardoor kijken we met z’n allen meer naar Netflix en gamen we meer dan ooit tevoren. Sommige makers van games springen slim in op de actualiteit. En jij als gamer profiteert daar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Onderzoeker: lekken in Mac-app Zoom geeft aanvaller toegang mic

01-04-2020 17:26 Tweakers.net
Twee lekken in de MacOS-app van Zoom geeft een aanvaller de kans om toegang te krijgen tot de camera en microfoon. Dat schrijft een beveiligingsonderzoeker. Zoom heeft nog niet gereageerd op het nieuwe lek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Privacytoezichthouder: locatiedata verzamelen tegen coronavirus

01-04-2020 17:14 Tweakers.net
Het gebruik van locatiegegevens om de verspreiding van het coronavirus in de gaten te houden mag alleen als daar een wet voor is, concludeert de Autoriteit Persoonsgegevens. Dergelijke data is volgens de toezichthouder namelijk niet altijd anoniem.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HTC Vive Cosmos Elite Headset en External Tracking Faceplate kom

01-04-2020 17:10 Hardware.info
HTC Vive heeft bekendgemaakt dat het de komende weken zowel een headset-only versie van de Cosmos Elite Headset als de External Tracking Faceplate als standalone accessoire op de markt zal brengen. Hiermee biedt het aan eigenaars van een Vive (of degenen die al basisstations en controllers hebben) een upgrade-optie. Wie een van deze accessoires aankoopt, krijgt bovendien een code voor de VR first person shooter game Half-Life: Alyx. De Vive Cosmos Elite combineert volgens de maker de prestati...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'WhatsApp bevat code om meerdere apparaten aan ??n account te ko

01-04-2020 17:05 Tweakers.net
WhatsApp zou druk bezig zijn met het ontwikkelen van een functie om berichten te kunnen sturen vanaf verschillende apparaten op ??n account. Dat kan nu niet, al kunnen gebruikers via WhatsApp Web wel berichten sturen vanaf desktops.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is geen vliegende auto, maar een rijdend vliegtuig

01-04-2020 17:00 Autoblog.nl

Dat kan ook nog. Maak kennis met de Learmousine. Er zijn diverse bedrijven die verwoede pogingen doen een vliegende auto van de grond te krijgen. Dit is geen gemakkelijke opgave. Dit blijkt uit het feit dat Pal-V, een van de pioniers, nog steeds niet aan levering toe is. Je kunt het echter ook andersom aanpakken: […]

The post Dit is geen vliegende auto, maar een rijdend vliegtuig appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Volkswagen verlengt Duitse productiestop

01-04-2020 16:50 Autoweek.nl
Volkswagen maakt bekend dat het de Duitse fabrieken voor langere tijd op non-actief laat staan. De situatie met het coronavirus laat het nog niet toe om al open te gaan op de eerder gecommuniceerde datum.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gigabyte komt met Nvidia GTX 1650 met GDDR6-geheugen

01-04-2020 16:16 Hardware.info
Gigabyte heeft een nieuwe versie van de Nvidia GTX 1650 online gezet, die is uitgerust met gddr6-geheugen in plaats van gddr5. Met deze hardware komen in ieder geval twee modellen op de markt. Standaard heeft de versie met gddr6 lagere kloksnelheden dan de gddr5-variant. Volgens de specificaties zijn er een paar minimale verschillen. Het gddr6-geheugen is sneller geklokt, 12 Gb/s tegenover 8 Gb/s, maar is verder gelijk gebleven. De gebruikte gpu is met 896 cores ook gelijk, maar krijgt standa...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Videoflashback: Lexus LFA N?rburgring edition

01-04-2020 16:00 Autoweek.nl
Iedere week halen we een videoklassieker uit de kast om de thuiswerkweek iets aangenamer te maken. Sandor reed in 2011 de spectaculaire, hardcore-LFA op de plek waarnaar hij vernoemd is. Kijk en luister vooral mee met ons rondje over de Nordschleife.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Autoblog Flashback: Jaguar XFR-S Sportbrake (2014)

01-04-2020 16:00 Autoblog.nl

Weet je nog. Jaren geleden had Jaguar een lel van een stationwagen in het gamma. Het was de Jaguar XFR-S Sportbrake. Een gezinsauto met een 5.0-liter Supercharged V8 onder de kap. Een auto die het moest opnemen tegen de Mercedes E63 AMG Estate en de Audi RS 6 Avant. Ga met ons mee terug in […]

The post Autoblog Flashback: Jaguar XFR-S Sportbrake (2014) appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Asus-gamelaptops met Ryzen 4000-cpu's komen halverwege april uit

01-04-2020 15:24 Tweakers.net
Verschillende Asus-laptops met processors uit de nieuwe Ryzen 4000-serie staan bij webshops. De goedkoopste TUF Gaming 15-uitvoering met GTX 1650 Ti kost 1099 euro. De ROG Zehpyrus G14 heeft een prijs vanaf 1549 euro met diezelfde videokaart.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zuid-Europese autoverkoop stort ineen door coronavirus

01-04-2020 15:20 Autoweek.nl
Met de kalender omgedraaid naar april is het tijd om terug te kijken of een zeer bijzondere maand. Dat de autoverkopen door de coronacrisis zouden dalen, kon iedereen aan z'n water voelen. Nu is duidelijk hoe hard de klappen zijn gevallen. Zuid-Europa wordt hard geraakt!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MotoGP-coureur geschorst vanwege eten vlees

01-04-2020 15:08 Autoblog.nl

Moet je tegenwoordig verplicht vegetarier zijn in de MotoGP? Of is er wat anders aan de hand? Het klinkt misschien als een grap, maar dit heeft niets te maken met 1 april. Wel met Aprilia. MotoGP-coureur Andrea Iannone, die rijdt voor Aprilia, is namelijk geschorst vanwege het eten van verontreinigd vlees. Dat is in ieder […]

The post MotoGP-coureur geschorst vanwege eten vlees appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Internet Archive krijgt kritiek copyrightorganisaties over e-boo

01-04-2020 15:02 Tweakers.net
De zogeheten National Emergency Library, een digitale bibliotheek met e-books van het Internet Archive die tijdens de coronapandemie geen wachtlijsten kent, is het mikpunt van kritiek van auteursrechtenorganisaties. Ze vinden dat dit ten koste gaat van de auteurs van de boeken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Achter de schermen - Wat gebeurt er op de redactie?

01-04-2020 14:52 Tweakers.net
Elke maand publiceert de Tweakers-redactie honderden artikelen over producten en technologie, maar wat gebeurt er eigenlijk op de redactie zelf? In deze maandelijkse artikelenreeks geven we een korte blik achter de schermen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Bentleys eerste elektrische auto komt in 2025'

01-04-2020 14:40 Autoweek.nl
Waar menig merk op elektrisch vlak al van zich heeft laten horen, blijft het in het hogere segment nog wat stil. Het Britse Autocar sprak met Bentleys CEO en is meer te weten gekomen over de eerste EV van het premiummerk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Huawei P40 Pro heeft de beste smartphone camera

01-04-2020 14:31 Apparata
Wil je de mooiste kiekjes maken, dan is de Huawei P40 Pro je beste vriend. De nieuwe Huawei P40 Pro lijkt een nieuwe standaard te worden voor smartphone fotografie. Momenteel zijn we druk met het maken van een review van deze smartphone en, zoals verwacht, presteert de camera indrukwekkend. De experts bij Dxomark hebben ook […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl