Vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse gesnapt

23-06-2021 11:24 Autoweek.nl
Mercedes-Benz geeft de A-klasse binnenkort een facelift. De Mercedes-AMG A45 is al in vernieuwde vorm te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

W3C publiceert voorstel voor Web Neural Network-api voor browser

23-06-2021 11:06 Tweakers.net
De W3C-organisatie heeft een eerste versie uitgebracht van een voorstel voor een api voor een neuraal netwerk in de browser. De Web Neural Network-api moet het mogelijk maken de browser te gebruiken voor machine learning.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: GT3, Touring of toch de RS?

23-06-2021 10:59 Autoblog.nl

Vandaag hebben we driemaal Porsche GT3 in de aanbieding voor een lezersvraag. Voor welke variant loop jij warm? Terwijl de GT3 en Touring al zijn gepresenteerd, wachten we ondertussen met smart op de komst van de RS. We kunnen al op de zaken vooruit lopen, want de RS is inmiddels meerdere keren gespot in camouflage […]

The post Lezersvraag: GT3, Touring of toch de RS? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

SiFive kondigt twee RISC-V cpu-cores aan, onder meer voor nieuwe

23-06-2021 10:56 Tweakers.net
Chipontwikkelaar SiFive heeft twee nieuwe RISC-V-processor cores aangekondigd, de SiFive Performance P270 en de SiFive Performance P550. Die tweede is volgens het bedrijf de krachtigste RISC-V-cpu core tot nu toe en komt in de aankomende 7nm-cpu van Intel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OneDrive wil Google Foto’s evenaren met nieuwe feature

23-06-2021 10:40 Apparata

Microsoft OneDrive gaat de directe concurrentie met het betaalde Google Foto’s aan door een nieuwe editing-feature te introduceren. Sinds Google Foto’s niet meer gratis is, moeten gebruikers ergens anders al hun kiekjes opslaan. We suggereerden eerder al een hoop alternatieven die vooral vanwege al dan niet onbeperkte opslagruimte handig zijn. OneDrive is daar niet per […]

Het bericht OneDrive wil Google Foto’s evenaren met nieuwe feature verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Lego brengt puzzelgame Builder's Journey uit voor Switch, pc en

23-06-2021 10:31 Tweakers.net
Lego heeft een nieuwe versie van de geometrische puzzelgame Builder's Journey uitgebracht voor de Nintendo Switch, Apple Arcade en pc via Steam en de Epic Games Store. Op pc heeft de game ondersteuning voor Nvidia RTX en realtime ray-tracing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Belgische provider Destiny neemt Zweedse clouddiensten Telepo en

23-06-2021 10:22 Tweakers.net
De Belgische cloudprovider Destiny heeft de cloudcommunicatiediensten Telepo en Soluno overgenomen. Het bedrijf wil zich meer gaan richten op kleine en middelgrote bedrijven, en uitbreiden naar Zweden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GlobalFoundries bouwt nieuwe fabriek in Singapore, investering v

23-06-2021 10:11 Hardware.info
Naast onder meer Intel en TSMC, heeft nu ook GlobalFoundries bekendgemaakt dat het bedrijf gaat investeren in meer productiecapaciteit. Om aan de alsmaar stijgende vraag naar chips te voldoen, heeft de chipbakker capaciteitsuitbreidingen gepland in al zijn productievestigingen in de VS, Duitsland en Singapore.? Momenteel is de bouw van een nieuwe fabriek in Singapore alvast van start gegaan. Naar verwachting zal deze uitbreiding voor 450.000 extra 300mm-wafers per jaar zorgen, waardoor de tot...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: opeens stoppen op de snelweg

23-06-2021 9:58 Autoblog.nl

Wanneer je voorganger plots stopt op de snelweg. Levensgevaarlijk..

The post Video: opeens stoppen op de snelweg appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VueScan 9.7.57

23-06-2021 9:57 Tweakers.net
Hamrick Software heeft versie 9.7.57 van VueScan uitgebracht. Het programma kan worden gebruikt als vervanger van de bij scanners meegeleverde twain-drivers en biedt vaak meer instelmogelijkheden. In veel gevallen kan het programma ook scanners aansturen als de fabrikant zelf geen driver voor het desbetreffende besturingssysteem heeft uitgebracht. Naast scannen kan het ook enkele bewerkingen uitvoeren, zoals crop, sharpen, grain reduction en het aanpassen van de kleurbalans. VueScan is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux, en biedt ondersteuning voor ruim 2600 scanners onder Windows, ruim 2100 onder macOS en 1900 onder Linux. Daarnaast is er ondersteuning voor de raw bestanden van 600 digitale camera's. Het programma is te gebruiken in 28 talen, waaronder het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in VueScan version 9.7.57:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Snagit 2021.4.2

23-06-2021 9:47 Tweakers.net
TechSmith heeft versie 2021.4.2 van Snagit uitgebracht. Met dit programma, dat voor zowel Windows als macOS beschikbaar is, kunnen plaatjes, tekst, bewegende beelden en webpagina's worden afgevangen en bewerkt. Zo kunnen er effecten als perspectief, spotlight en magnify op worden losgelaten. Verder kunnen ter verduidelijking teksten, pijlen en cirkels worden aangebracht. De screenshots kunnen als afbeeldingen worden opgeslagen of direct in diverse programma's zoals Word en PowerPoint worden ge?mporteerd. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in Snagit version 2021.4.2:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Blizzard brengt crossplay in Overwatch uit in b?ta

23-06-2021 9:45 Tweakers.net
Blizzard Entertainment heeft de eerste b?ta uitgebracht van de crossplaymogelijkheid in Overwatch. Spelers kunnen voortaan op alle platformen tegen elkaar spelen, al zitten er restricties op de Competitive-modus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EMDB 4.07

23-06-2021 9:41 Tweakers.net
Versie 4.07 van EMDB is uitgekomen. EMDB, wat staat voor Eric's Movie Database, is een gratis programma waarmee een filmcollectie kan worden beheerd. Hoewel de download nog geen 5MB groot is, beschikt het programma over uitgebreide functionaliteit. Zo kan relevante informatie van onlinedatabases als IMDb, MovieMeter, TMDb en TheTVDB worden opgehaald, kan worden bijgehouden welke films uitgeleend zijn en kunnen films die op de harde schijf staan direct vanuit het programma gestart worden. EMDB kan worden gebruikt in diverse talen, waaronder in het Nederlands. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd: Changes in release 4.07:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

UniFi 6.2.26

23-06-2021 9:28 Tweakers.net
Ubiquiti Networks heeft een stabiele versie vrijgegeven van UniFi, met 6.2.25 als versienummer. Dit is een netwerkmanagementcontroller waarmee een netwerkomgeving op basis van UniFi-hardware beheerd kan worden. Denk daarbij aan het inregelen van accesspoints, routers en switches om tot een optimaal dekkend, uniform netwerk te komen. Daarnaast kun je een hotspotportal opzetten en integreren met verschillende paymentproviders, zoals Authorize en PayPal. Voor gebruikerservaringen kun je zowel op Gathering of Tweakers als op het forum van Ubiquiti terecht. Een demo is op deze pagina uit te proberen. De release notes voor deze uitgave zijn hieronder te vinden: Bugfixes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Zo wil Videoland de grote jongens als Netflix verslaan

23-06-2021 9:14 Apparata

Videoland is het Nederlandse Netflix, maar daar blijft het wel bij. Met de samenwerking tussen Talpa en RTL moet daar verandering in komen. In de streamingwereld zijn er een aantal grote jongens die de boel domineren. We hebben het dan natuurlijk over Netflix, Disney+, HBO en misschien enkele kleinere diensten. Videoland zal zelden in je […]

Het bericht Zo wil Videoland de grote jongens als Netflix verslaan verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

AMD’s FSR gebenchmarkt: aardige prestatiewinst, weinig compatibe

23-06-2021 9:13 Hardware.info
Drie weken terug heeft AMD FidelityFX Super Resolution onthuld, de supersampling-techniek die de strijd moet aangaan met Nvidia’s dlss. Inmiddels heeft het rode kamp FSR officieel uitgebracht, waardoor meer informatie aan het licht is gekomen.? Zo maakt de technologie gebruik van vier verschillende presets: Ultra Quality, Quality, Balanced en Performance. Deze instellingen verlagen de resolutie naar respectievelijk 77, 67, 59 en 50 procent, om deze vervolgens op te schalen met behulp van een...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mercedes-Benz C-Klasse - Eerste rijtest

23-06-2021 9:00 Autoweek.nl
De C-klasse is vernieuwd. En dat terwijl de vorige nog altijd goed kon meekomen. Wij pakten de instapper om te kijken of Mercedes ook in basis een goede auto heeft neergezet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zweven in een Mercedes-Maybach S-Klasse, voor welke prijs?

23-06-2021 8:59 Autoblog.nl

Achterin zit je niet in een Maybach, maar zweef je. Dit is de prijs van de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse. Als je kijkt naar de prijs van een Mercedes-Maybach vandaag de dag, dan valt het eigenlijk wel mee. Tenminste, als je de prijs vergelijkt met het Maybach van vroeger. Toen was tegen een miljoen euro aftikken […]

The post Zweven in een Mercedes-Maybach S-Klasse, voor welke prijs? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Lancia komt met drie nieuwe modellen'

23-06-2021 8:54 Autoweek.nl
Lancia is al druk in de weer met de ontwikkeling van nieuwe modellen, zo schrijft het normaliter goed ingelichte Automotive News. Binnen nu en vijf jaar zou Lancia drie nieuwe modellen op de markt brengen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Europees Hof: Telenet kan worden gedwongen gegevens van download

23-06-2021 8:54 Tweakers.net
De Belgische provider Telenet moet de IP-adressen van torrentgebruikers mogelijk vrijgeven. In een voorlopige uitspraak concludeert het Europees Hof van Justitie dat Telenet dat moet doen mits de aanvrager dat proportioneel doet. Wel moet de rechtbank daar verder over oordelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

[Plus] Het digitale coronapaspoort - Hoe de app om te kunnen rei

23-06-2021 8:46 Tweakers.net
CoronaCheck is gemaakt om toegang te krijgen tot evenementen, maar gaat nu ook werken als digitaal coronapaspoort. Hoe werkt dat?Uitbreidingen voor de appandere talentweede persoon toevoegen in de appinformeren over inreisregels 49:45bewijs op papier inlezen in de appherstelbewijzen door niet-GGD'spaar dingen half juli, papieren bewijs. meerdere personen augustus
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Opmars elektrische auto gaat sneller dan eerder gedacht'

23-06-2021 8:44 Autoweek.nl
De wereldwijde opmars van elektrische auto's verloopt sneller dan eerder gedacht. Die conclusie trekken onderzoekers van EY.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gefacelifte Mercedes-Benz GLE gesnapt

23-06-2021 8:40 Autoweek.nl
In beeld: de gefacelifte Mercedes-Benz GLE. De vernieuwde Mercedes GLE wordt niet al te hardhandig aangepakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Merendeel van Nederlandse overheidsapps voldoet niet aan toegank

23-06-2021 8:17 Tweakers.net
Het merendeel van de Nederlandse overheidssoftware voldoet niet aan de wettelijke eisen rondom toegankelijkheid. Vanaf woensdag moet software van de overheid een zogenaamde toegankelijkheidsverklaring hebben, maar volgens Appt heeft slechts een van de 900 apps dat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OneDrive krijgt ingebouwde functies voor fotobewerking in Androi

23-06-2021 8:16 Hardware.info
Microsoft's cloudopslagdienst OneDrive krijgt nieuwe functies om afbeeldingen op het web en met de Android-app te bewerken. Manager Paul Diamond ging in op de nieuwe functies, die met jpeg- en png-bestanden moeten werken. De eerste nieuwe feature is de mogelijkheid om foto's direct in OneDrive bij te snijden, bijvoorbeeld om ze te delen op social media. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf beelden bij te snijden tot de gewenste verhoudingen. Een andere functie biedt rotatie om licht gekante...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Test: Cupra Leon eHybrid

23-06-2021 8:08 Autoweek.nl
Het betrekkelijk jonge Cupra komt met een aantal dikke benzinemotoren, maar geeft daarnaast opvallend veel aandacht aan een elektrische toekomst. Maar kan een plug-in ook een goede hot hatch zijn?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi voert tempo op, al in 2026 volledig elektrisch

23-06-2021 8:03 Autoblog.nl

Met recent nog de nieuwe RS3 hebben we hier het andere uiterste. Audi gaat volledig elektrisch in 2026. We kunnen er zo’n beetje wel vanuit gaan dat alle lekkere nieuwe auto’s de allerlaatste in hun vorm zijn. Denk aan de nieuwe 911 GT3, de BMW M3 en M4 en de nieuwe Audi RS3. Tussen nu […]

The post Audi voert tempo op, al in 2026 volledig elektrisch appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi RS3 Limousine gelekt

23-06-2021 8:01 Autoweek.nl
De nieuwe Audi RS3 Limousine is al te zien. De 400 pk sterke spierbundel laat zich vanuit elke hoek bekijken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

.Adv - Is de 100 inch grote Hisense Laser TV d? voetbal-tv?

23-06-2021 8:00 Tweakers.net
Hisense laat zich steeds meer zien in de Benelux, onder meer als sponsor van het Europees kampioenschap voetbal. Het merk valt echter ook op met toestellen zoals de 100L5F-B12 Laser TV. Het toestel, dat een projectiediagonaal van 100 inch heeft en 4k-beeld in Ultra HD-kwaliteit levert, brengt elke overtreding en ieder doelpunt haarscherp in beeld.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xebec lanceert tweede generatie laptop multi-monitor tri-scherm

23-06-2021 7:50 Hardware.info
Het komt wel eens voor dat je laptop niet genoeg ruimte biedt om alles op ??n scherm te kunnen bekijken. Op zulke momenten zou een tweede of zelfs derde beeldscherm meer dan van pas komen. zou op dit moment van onschatbare waarde zijn. Xebec, een startup opgericht door Alex Levine, biedt met zijn Tri-Screen 2 multi-screen een oplossing die wellicht aantrekkelijk is. De Tri-Screen 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, Xebecs tweede versie van zijn multi-screen oplossing die een extra scherm t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Brave brengt eerste b?ta uit van eigen zoekmachine met eigen ind

23-06-2021 7:28 Tweakers.net
Brave heeft de eerste openbare b?taversie van zijn eigen zoekmachine vrijgegeven. De zoekmachine heeft een eigen index van Tailcat, en kan ook worden gebruikt zonder de Brave-browser zelf.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hyundai bevestigt overname robotfabrikant Boston Dynamics

23-06-2021 7:10 Hardware.info
Hyundai meldt zijn aanwezigheid in de groeiende robotindustrie verder te willen versterken en heeft een meerderheidsbelang verworven in Boston Dynamics. Door deze deal is Hyundai nu voor 80 procent eigenaar van de Amerikaanse robotfabrikant, terwijl 20 procent van de aandelen in handen blijft van het Japanse Softbank. Met het meerderheidsbelang in Boston Dynamics moet de transformatie van Hyundai tot Smart Mobility Solution Provider steeds meer vorm krijgen. Het bedrijf wil graag uitgroeien t...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Western Digital iNAND MC EU551: mobiele opslagoplossing voor 5G-

23-06-2021 6:35 Hardware.info
Western Digital introduceert met de iNAND MC EU551 ?een tweede generatie UFS 3.1 opslagoplossing voor 5G-smartphones. Dit nieuwe geheugen moet je volgens de maker voorzien van de opslagruimte en -kwaliteit die je nodig hebt om met je smartphone gebruik te kunnen maken van onder andere AR/VR, gaming en 8K-video. De iNAND MC EU551 is het eerste mobiele opslagproduct dat is gebouwd op WD’s onlangs aangekondigde UFS 3.1-platform. Door gebruik te maken van snellere NAND, een snellere controller en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASUS ROG Strix G15 Advantage - Eerste laptop met Ryzen en Radeon

23-06-2021 6:00 Tweakers.net
AMD heeft samen met ASUS een gaminglaptop gebouwd die een Ryzen-processor en een Radeon-videokaart heeft. Krijgt AMD met de RX 6800M eindelijk voet aan de grond?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nessus 8.15.0

23-06-2021 2:29 Tweakers.net
Nessus is een securityscanner die een netwerk kan scannen op bekende exploits en openstaande services. Resultaten kunnen vervolgens in verscheidene rapporten weergegeven worden. Ook kan de software ge?ntegreerd worden met andere pakketten, zoals CyberArk voor credentialmanagement en emm-oplossingen van Microsoft, Apple, BlackBerry, MobileIron en VMware. Nessus wordt in drie verschillende smaken uitgegeven: de gratis te gebruiken Home-editie, en de betaalde Professional- en Manager-edities. Tenable heeft Nessus 8.15.0 uitgebracht met de volgende aanpassingen: Security Updates The following are security updates included in Nessus 8.15.0:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Turris OS 5.2.2

23-06-2021 2:21 Tweakers.net
Het Tsjechische CZ.NIC heeft eerder deze maand een nieuwe versie van zijn Turris OS uitgebracht met 5.2.2 als versienummer. Dit is de firmware voor de opensourcerouters Turris 1.x, Turris MOX en Turris Omnia. Het is gebaseerd op OpenWRT en zal volgens de makers levenslang van veiligheidsupdates worden voorzien. In een blog uit 2020 wordt de geschiedenis over de ontwikkeling van deze routers uiteengezet. De beknopte aankondiging van deze uitgave ziet er als volgt uit: Turris OS 5.2.2 is released Dear Turris community, We released Turris OS 5.2.2 yesterday to the testing branch 5, after one RC version, we released it to you! What’s has been improved in this release? reForis
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Npcap 1.50

23-06-2021 2:15 Tweakers.net
Voorheen was je op het Windows-platform aangewezen op WinPcap wanneer je het netwerkverkeer wilde opvangen of bewerken. De ontwikkeling daarvan werd echter in 2013 volledig gestaakt. Onder andere Nmap maakte gebruik van deze packet capture library en deze ontwikkelaars zijn toen begonnen met het ontwikkelen van Npcap waar verschillende verbeteringen in terug te vinden zijn. Zo worden recente libpcaps ondersteund, en kan het loopbackverkeer opvangen of versturen. Npcap wordt tegenwoordig door verschillende netwerktools gebruikt, zoals Nmap en Wireshark. Het ontwikkelteam van Npcap heeft afgelopen jaar versie 1.00 uitgebracht en deze nu van een update voorzien met 1.50 als het versienummer. De lijst met veranderingen daarvan ziet er als volgt uit: Npcap 1.50
Lees het hele artikel op Tweakers.net

SQLite 3.36.0

23-06-2021 2:08 Tweakers.net
SQLite is een in C ontwikkeld databasesysteem dat als database voor onder meer websites en embedded applicaties is te gebruiken. Volgens de ontwikkelaars heeft SQLite geen installatie en administratie nodig, ondersteunt het databases tot een omvang van twee terabyte en wordt een volledige database in ??n bestand opgeslagen. Verder ondersteunt het bijna de volledige SQL92-specificatie en is het eenvoudig via onder andere Tcl/Tk aan te sturen. De ontwikkelaar heeft versie 3.36.0 met de volgende lijst aanpassingen de deur uit gedaan: Version 3.36.0
Lees het hele artikel op Tweakers.net

pgAdmin 4 5.4

23-06-2021 2:04 Tweakers.net
Voor het beheren van PostgreSQL-databases kun je gebruikmaken van pgAdmin. Dit is een zeer uitgebreide databasemanager die te gebruiken is onder verschillende besturingssystemen, waaronder Linux en Windows. De ontwikkelaars hebben enkele dagen geleden versie 5.4 van pgAdmin 4 uitgebracht, waarin verschillende bugs zijn verholpen en nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. De bijbehorende aankondiging ziet er als volgt uit: pgAdmin 4 v5.4 Released The pgAdmin Development Team are pleased to announce pgAdmin 4 version 5.4. This release of pgAdmin 4 includes 20 bug fixes and new features. For more details please see the release notes. Notable changes in this release include: Features:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

PowerDNS Recursor 4.5.2 / 4.4.4

23-06-2021 1:43 Tweakers.net
PowerDNS is een dns-server met een database als backend, waardoor het beheer van een groot aantal dns-entries op een gemakkelijke manier kan plaatsvinden. De ontwikkelaars hebben eerder besloten om de twee delen waaruit PowerDNS bestaat, een recursor en een authoritative nameserver, apart uit te geven, waardoor sneller en gerichter een nieuwe versie kan worden uitgebracht, aldus de ontwikkelaars. Als je een dns-look-up uitvoert, begint een recursor in eerste instantie met het stellen van de look-upvraag aan een dns-rootserver. Deze kan dan doorverwijzen naar andere servers, vanaf waar weer doorverwezen kan worden naar andere servers enzovoort, totdat uiteindelijk een server is bereikt die het antwoord weet of weet dat de look-up niet mogelijk is. Van dit laatste kan sprake zijn als de naam niet bestaat of de servers niet reageren. Het proces van het langslopen van verschillende authoritative servers heet recursie. De ontwikkelaars hebben enkele dagen geleden PowerDNS Recursor 4.5.2 en 4.4.4 uitgebracht. De aa
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MariaDB 10.6.2 / 10.5.11 / 10.4.20 / 10.3.30 / 10.2.39

23-06-2021 1:38 Tweakers.net
MariaDB is ontstaan als fork van MySQL, nadat dit in 2009-2010 door Oracle werd overgenomen. Voor een overzicht van de verschillen tussen MariaDB en MySQL kun je op deze en deze pagina's terecht. MariaDB is een krachtige opensourcedatabaseserver, die vooral populair is als website- en forumdatabase. De ontwikkelaars hebben versie 10.6.2 uitgebracht als b?ta en daarnaast 10.5.11, 10.4.20, 10.3.30 en 10.2.39 als productie uitgaves. De belangrijkste veranderingen van deze uitgaves zien er als volgt uit: MariaDB 10.6.2 Release Notes MariaDB 10.6 is the current development series of MariaDB. It is an evolution of MariaDB 10.5 with several entirely new features. MariaDB 10.6.2 is a Release Candidate (RC) release. Do not use non-stable (non-GA) releases in production! Notable Changes InnoDB
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Porsche 911 Carrera GTS: tussen Carrera S en Turbo

23-06-2021 0:01 Autoweek.nl
Porsche breid de gestaag uitdijende 911-familie verder uit met de GTS-versie. De 911 GTS nestelt zich volgens twaalf jaar geleden gestarte traditie tussen de 911 Carrera S en Turbo. Geheel volgens verwachting is de nieuwe Porsche 911 GTS sterker dan ooit. AutoWeek heeft direct de prijzen van de nieuwe Porsche 911 Carrera GTS.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche 992 GTS is gewoon weer dik voor elkaar

23-06-2021 0:01 Autoblog.nl

De GTS-uitvoeringen van Porsche stellen nauwelijks teleur. Daar is de nieuwe Porsche 911 992 GTS geen uitzondering op. Tegenwoordig hebben autofabrikanten allerlei pakketjes om auto’s ‘zwart’ uit te voeren. Dat wil zeggen, alles donker maken wat ook maar een beetje chrome is. Porsche beheerst dit trucje als geen ander met de GTS-lijn. Van de Macan […]

The post Porsche 992 GTS is gewoon weer dik voor elkaar appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Windows 10 21H2: Windows 11 zo goed als bevestigd, dit kun je ve

23-06-2021 0:01 Hardware.info
Op 24 juni lanceert Microsoft de mysterieuze 'Sun Valley'-update voor Windows 10, ook wel 21H2 genoemd. In dit artikel zetten we uiteen wat we weten over de update, die naar alle waarschijnlijkheid Windows 11 heet.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nikon D6 1.30

22-06-2021 22:36 Tweakers.net
Nikon heeft voor haar D6-digitale spiegelreflexcamera's nieuwe firmware uitgebracht, met 1.30 als versienummer. Deze camera's hebben een fx-cmos-beeldsensor met 20,8 megapixels aan boord en zijn geschikt voor lenzen met een Nikon F-vatting. De firmware kan vanaf een Windows- of macOS-machine worden ge?nstalleerd en is ongeveer 50MB groot. De lijst met veranderingen voor deze update ziet er als volgt uit: Wijzigingen van “C” Firmwareversie 1.20 naar 1.30
Lees het hele artikel op Tweakers.net

10 redenen waarom Valtteri Bottas een geweldige vent is

22-06-2021 22:00 Autoblog.nl

Even een momentje om de geplaagde Fin in het zonnetje te zetten. Na alle kritiek die hij kreeg en alle geruchten dat hij eruit wordt gegooid bij Mercedes. Je moet er maar mee om kunnen gaan. Maar dat doet hij. Daarom dus 10 redenen waarom Valtteri Bottas w?l een geweldige vent is. 1: Valtteri Bottas […]

The post 10 redenen waarom Valtteri Bottas een geweldige vent is appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitteraars kunnen zich aanmelden voor Super Follows-abonnemente

22-06-2021 21:12 Tweakers.net
Twitter kondigt aan dat het binnenkort de eerste betaalfuncties gaat activeren voor accounts. Populaire accounts kunnen zich opgeven om als eerste Super Follows-abonnementen aan te bieden aan hun volgers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De 6 gaafste supercars van GTA V

22-06-2021 21:03 Apparata

We zetten ze op een rijtje voor je. De 6 gaafste supercars van GTA V! In de wereld van GTA zijn supercars net even wat betaalbaarder in vergelijking met de echte wereld. Goed, ook in GTA moet je er hard voor werken. Maar de miljoenen waaien sneller je kant op dan in real life. Zeker […]

Het bericht De 6 gaafste supercars van GTA V verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Snapchat verwijdert snelheidsfilter na ongelukken

22-06-2021 21:01 Autoblog.nl

Raar eigenlijk dat Snapchat het snelheidsfilter ?berhaupt ooit heeft bedacht. Zoiets is toch vragen om ongelukken? Ondergetekende is een ouwe zak (bouwjaar 1977) en weet dus niks van Snapchat. Ja, dat er filters opzitten om gekke koppen mee te versturen naar anderen. Hilarisch natuurlijk, een foto van mij met een snor en een sombrero. Ik […]

The post Snapchat verwijdert snelheidsfilter na ongelukken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

NASA test met succes ballon die bevingen op Venus moet gaan mete

22-06-2021 20:17 Tweakers.net
NASA heeft bekendgemaakt te werken aan een ballon waarmee het ruimteagentschap bevingen op Venus wil gaan waarnemen. De eerste tests met de ballon op aarde waren succesvol, in 2019 konden bevingen worden waargenomen in de staat Californi?.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De vernieuwde Seat Ibiza en Arona, dit kosten ze

22-06-2021 20:01 Autoblog.nl

De vernieuwde Seat Ibiza en Arona hebben een prijs gekregen. Afgelopen april konden we al melden dat de Seat Ibiza en de Arona zijn opgefrist. We zeiden toen ook al dat het niet ging om een facelift. Daarvoor waren er namelijk n?t even wat te weinig wijzigingen doorgevoerd. Natuurlijk is er het een an ander […]

The post De vernieuwde Seat Ibiza en Arona, dit kosten ze appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

RTL en Talpa gaan fuseren om Videoland sterker te maken

22-06-2021 19:38 Tweakers.net
Talpa en RTL gaan samen verder als joint venture en willen op die manier de positie van Videoland verstevigen. De deal tussen de twee mediabedrijven werd dinsdag bekendgemaakt, maar moet nog worden goedgekeurd door de toezichthouder.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi: vanaf 2026 alleen nieuwe elektrische modellen

22-06-2021 19:35 Autoweek.nl
Vanaf 2033 verlaten alleen nog elektrische Audi's de fabriekspoorten van het merk. Vanaf 2026 komen er geen nieuwe benzine- en dieselmodellen meer uit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel gaat nieuwe SiFive P550-cores gebruiken in Horse Creek-pla

22-06-2021 19:24 Hardware.info
SiFive heeft twee nieuwe cpu-cores onthuld, genaamd P550 en P270. Ze moeten 64-bits besturingssystemen ondersteunen en de P550 is de snelste risc-v-core op de markt. Ondertussen heeft Intel aangekondigd dat het de P550-corees gaat gebruiken voor het Horse Creek-platform. De P550 moet sneller zijn dan de Cortex-A75-cores van Arm en bij uitstek geschikt zijn voor cpu's in netwerkproducten voor datacentra. Dat schrijft onder andere The Register op basis van informatie van SiFive. Veel informatie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Betaalprovider Mollie haalt 665 miljoen euro op bij investeerder

22-06-2021 19:05 Tweakers.net
Betaalbedrijf Mollie heeft bekendgemaakt 665 miljoen euro te hebben opgehaald bij investeerders. Het gaat voornamelijk om Amerikaanse investeerders die het bedrijf steunen. Mollie wil hiermee internationaal uitbreiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Steven Spielberg gaat films voor Netflix maken!

22-06-2021 19:04 Apparata

Heel vet, er komt Steven Spielberg kwaliteit naar de Netflix Original films. De Amerikaanse streamingdienst Netflix maakt ontzettend veel eigen films en series. Maar over de kwaliteit kun je een discussie voeren. Er zitten echt wel gave toppers tussen, zoals Army of the Dead, maar ook genoeg pulp zoals Underground 6. Daar helpen bekende acteurs […]

Het bericht Steven Spielberg gaat films voor Netflix maken! verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

BREEK: Eerste foto’s F1-auto 2022 zijn gelekt

22-06-2021 19:01 Autoblog.nl

Nu eens geen photoshops of andere renders. Nee de eerste ?chte foto’s van de F1-auto’s van volgend jaar zijn gelekt! De regels in de Formule 1 gaan volgend jaar behoorlijk op de schop. Dat is voor de liefhebber geen geheim, maar we wisten nog niet hoe de F1-auto’s van 2022 eruit komen te zien. Tot […]

The post BREEK: Eerste foto’s F1-auto 2022 zijn gelekt appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GeForce Game Ready Driver 471.11 WHQL

22-06-2021 18:47 Tweakers.net
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 471.11 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave bevat onder meer verbeteringen voor de spellen Doom Eternal, Lego Builder's Journey, F1 2021 en Escape from Tarkov. De changelog laat verder enkele bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Releasedatum Farming Simulator 22 bekendgemaakt

22-06-2021 18:27 Tweakers.net
Uitgever Focus Home Interactive heeft de releasedatum van Farming Simulator 22 bekendgemaakt. Ook is er een trailer van de game online gezet, al wordt daar nog geen gameplay in getoond.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl