Hardware.Info TV: Ricoh Theta V 4K 360° camera video review

18-04-2018 16:35 Hardware.info
360° camera's worden steeds beter, dat laat Ricoh duidelijk zien met haar nieuwe Theta V. Deze compacte camera lijkt als twee druppels water op zijn voorlopers, maar intern is er veel aangepast waardoor de beeldkwaliteit sprongen vooruit heeft gemaakt.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Lada Vesta Sedan nu ook als Cross

18-04-2018 16:10 Autoweek.nl
Lada heeft de kunst van het leveren van veel uitvoeringen van ??n model behoorlijk in de vingers. Dat bleek niet alleen in het verleden, ook anno 2018 weten de Russen wel hoe ze extra kopers kunnen aantrekken. Dat bewijst Lada ditmaal met de Vesta Cross.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

GeForce GTX 1070 duikt voor het eerst sinds januari onder ? 500,

18-04-2018 16:10 Hardware.info
Afgelopen maand hebben wij je uitgebreid uitgelegd waarom videokaarten de laatste tijd zeer duur zijn en waarom daar bitter weinig verandering in te verwachten zou zijn. Tenminste, tot nu… De afgelopen weken lijkt het namelijk weer een beetje de goede kant op te gaan met het zorgenkindje onder de hardware componenten. Zo heeft de minimumprijs van de GeForce GTX 1070 vanaf januari boven de 600 euro gebivakkeerd, maar nu duikt deze voor het eerst weer onder de 500 euro. Ook bij AMD lijkt het bet...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Caravanrace terug in NL: met dank aan Verstappen en Ricciardo

18-04-2018 16:00 Autoblog.nl
Waar Red Bull Racing niet goed voor is. Red Bull is meer dan een energiedrankje alleen. De bedenkers van het mierzoete goedje zijn bij veel sporten prominent aanwezig, waaronder in de Formule 1. Niet elk weekend boeken ze even goede resultaten, al lag dat afgelopen weekend anders. Ondanks dat ze nog steeds qua snelheid achterlopen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cray gaat CS500-clusters voor supercomputers met AMD Epyc-proces

18-04-2018 15:58 Tweakers.net
Supercomputerfabrikant Cray gaat zijn CS500-clusters vanaf deze zomer ook met AMD Epyc-processors uit de 7000-serie leveren, die tot 32 cores hebben. Momenteel rust Cray die systemen uit met Intel Xeon-processors.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gereden: Maxus EV80

18-04-2018 15:30 Autoweek.nl
Zo lang er nog geen elektrische versies zijn van de Transporter, Jumpy, Vivaro en andere middenklasse bestelwagens, heeft de gerecyclede, nu in China gebouwde Maxus EV80 het rijk alleen. Wij reden met de eerste auto op Nederlandse bodem.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

MIT verbetert methode om wegenkaart op basis van satellietfoto's

18-04-2018 15:10 Tweakers.net
Wetenschappers van MIT hebben het systeem RoadTracer ontwikkeld, waarmee ze neurale netwerken gebruiken om stap voor stap een weg te volgen om deze in kaart te brengen. Dit zou aanzienlijk nauwkeuriger zijn dan de bestaande methoden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple’s iPhone SE 2 komt binnenkort al uit?

18-04-2018 15:08 Apparata
Speurneuzen vonden onomstotelijk bewijs voor de volgende generatie iPhone SE. Nu Apple met hun vlaggenschepen behoorlijke prijzen vraagt, is er des te meer vraag naar een goedkoper model. Natuurlijk kun je een oude iPhone 5 op de kop tikken, maar beter komt het miljardenbedrijf met een nieuw instapmodel. Dat lijkt weer een stapje dichterbij te […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mazda 6 enkel in twee smaakjes

18-04-2018 15:06 Autoweek.nl
Al eventjes gebruikt Mazda letters als onderscheiding bij de uitrustingniveau's. De Japanners zwaaien de S, TS, TS+ en GT-M echter uit wanneer de Mazda6 in juni naar ons land komt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ferrari 458 en BMW M3 het haasje na straatrace

18-04-2018 14:55 Autoblog.nl
Ze staan altijd op de loer. De verleiding is erg groot om het gas open te trekken als je een andere automobilist in een sportieve auto tegenkomt. ‘Even kijken of ‘ie wil spelen’, misschien herken je het gevoel. Op een lege snelweg kan er weinig misgaan zou je immers denken. Tenzij de politie ook aanwezig […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Cryorig komt met koperen variant van compacte C7-processorkoeler

18-04-2018 14:49 Tweakers.net
Cryorig heeft de C7 Cu-processorkoeler aangekondigd. Het is een variant van de bestaande C7, maar het Cu-model is duurder en volledig van koper gemaakt. Dat moet voor betere koelprestaties zorgen. De koeler is bedoeld voor small form factor-systemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google Chrome 66.0.3359.117

18-04-2018 14:37 Tweakers.net
Google heeft versie 65 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een iets ander releaseschema. Sinds versie 50 is de ondersteuning voor oudere versies van Windows en macOS vervallen. In deze uitgave wordt onder meer een beperkte test gedaan met Site Isololation om zo de gevolgen van Spectre tegen te gaan en de beveiliging in het algemeen aan te scherpen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Linux-versie Rise of the Tomb Raider komt donderdag uit

18-04-2018 14:26 Tweakers.net
Feral Interactive heeft bekendgemaakt dat de Linux-versie van Rise of the Tomb Raider op donderdag 19 april uitkomt. Om de game te spelen is minimaal een Nvidia GTX 680 of nieuwer nodig, of een AMD-videokaart op basis van de GCN-architectuur van de derde generatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Breng de Bentley Continental GT naar je woonkamer

18-04-2018 14:06 Autoblog.nl
Het is in elk geval voordeliger dan een nieuwe Conti GT. De lifestyle toko dat gebukt gaat onder de naam Bentley Home heeft weer iets nieuws. Op de Salone Internazionale del Mobile in Milaan heeft het merk nieuwe Buxton producten getoond. Het meubilair heeft invloeden van de Bentley Continental GT, je verzint het niet. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MailStore Home 11.0.0

18-04-2018 14:05 Tweakers.net
Versie 11 is uitgekomen van MailStore Home. Met dit programma, dat gratis is voor thuisgebruik, kan een back-up worden gemaakt van alle e-mails. Ondersteuning is aanwezig voor pop3- en imap-accounts, de Microsoft-programma's Outlook Express tot en met Outlook 2016, Mozilla Thunderbird, accounts op Exchange, Kerio Connect en MDaemon, onlineaccounts zoals Gmail en mailbox-bestanden, die bijvoorbeeld door Eudora worden gebruikt. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Weblog: Pleidooi tegen de SUV (met dubbele gevoelens)

18-04-2018 14:02 Autoweek.nl
De suv-hype blijft een onbegrijpelijk succesverhaal. Inmiddels is driekwart van de auto's die ik rijd een suv- dan wel crossover-achtige. Terwijl het format kant noch wal raakt. De S en U staan voor 'sports' en 'utility', ofwel sportiviteit en bruikbaarheid. Dan mag je het beste van twee werelden verwachten. Maar echt sportief wordt zo'n designdoos nooit, al komen Porsche en BMW een eind, en de inzetbaarheid is secundair geworden. De reuzen daargelaten koop je ze niet voor de laadruimte.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Registratie van Apple bij overheidsinstantie toont mogelijk iPho

18-04-2018 13:59 Tweakers.net
In de database van de Euraziatische Economische Commissie staan nieuwe typenummers van Apple-smarthones. Mogelijk gaat het om de opvolger van de iPhone SE, die volgens geruchten dit voorjaar uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facebook biedt EU-gebruikers optie voor gezichtsherkenning in pr

18-04-2018 13:40 Tweakers.net
Facebook heeft een nieuw privacymenu getoond, dat het deze week wil voorschotelen aan gebruikers. Daarin moeten ze verschillende keuzes maken en krijgen ze de optie om gezichtsherkenning in te schakelen, wat tot nu toe niet beschikbaar was.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

5 dingen we al weten over Netflix’ eerste Nederlandse serie

18-04-2018 13:32 Apparata
Onder andere het plot en producenten zijn al bekend. Netflix is hard aan de weg aan het timmeren om wereldwijd prachtige serie’s en Originals uit te pompen. Ook een Nederlandse serie is in de maak, zo maakt het streamingbedrijf vandaag bekend. Dit zijn 5 dingen die we weten over Netflix’ eerste product van onze eigen […]
Lees het hele artikel op Apparata

[Pro] MSI kondigt compacte Vortex W25 workstation desktop pc aan

18-04-2018 13:32 Hardware.info
MSI kondigt zijn nieuwe Vortex W25 workstation desktop pc aan, uitgerust met een Intel Core i7 8700 processor en Nvidia Quadro P5200 gpu. De desktop heeft een inhoud van slechts 2,5 liter en zou volgens de fabrikant geschikt zijn voor high-end 3d- en vr-taken. De machine wordt gekoeld door een MSI Cooler Boost Titan koel-oplossing en zou volgens opgave beter moeten koelen dan vergelijkbare Quadro-workstations. ? MSI heeft ook meer certificaten voor 2018 met?Autodesk Revit, ANSYS, Autodesk Mold...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Porsche overhoop gehaald door Duitse justitie

18-04-2018 13:23 Autoblog.nl
Diverse kantoren kregen vandaag onverwacht bezoek. Het dieselschandaal binnen de Volkswagen Groep is nog lang niet van de verleden tijd. Vandaag doorzochten Duitse aanklagers kantoren van Porsche in het Bavaria en Baden-Wuerttemberg gebied. Zo’n 160 medewerkers van de Duitse justitie bezochten de kantoren. Er zijn drie verdachten in beeld. E?n van hen is werkzaam binnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

AOC komt met 31,5"-monitor met DisplayHDR 400 en FreeSync 2 voor

18-04-2018 13:01 Tweakers.net
AOC heeft zijn Agon AG322QC4-monitor aangekondigd. Het is een 31,5"-monitor met een gebogen va-paneel en een resolutie van 2560x1440 pixels. De verversingssnelheid is 144Hz en de grijs-naar-grijsresponstijd bedraagt 4ms.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Porsche Weissach Package ook naar reguliere modellen?

18-04-2018 12:56 Autoblog.nl
Gewichtsbesparing heeft in ieder geval de aandacht bij het merk. Met de Porsche 918 Spyder introduceerde het merk het optionele Weissach Package. Het pakket bestond uit lichtgewicht materialen zoals carbon en magnesium en gaven de auto een bruter voorkomen. Na de 918 was het onduidelijk of het Weissach Package exclusief voor de 918 was. Later […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Phanteks voegt drie nieuwe kleuropties toe aan Eclipse P300-behu

18-04-2018 12:00 Hardware.info
Phanteks gaat drie nieuwe kleuren toevoegen aan zijn Eclipse P300 pc-behuizing: zwart/rood, zwart/wit en wit. Op dit moment is de kast alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. In onze review kun je lezen dat de Phanteks Eclipse P300 'een prima kast is met een fraai uiterlijk en een mooi ge?ntegreerd tempered glass zijpaneel.' Hij werd dan ook beloond met een Great Value Award. De behuizing biedt ruimte aan atx-moederborden en is opgetrokken uit staal. Aan de zijkant bevindt zich een gehard glaz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Foto van Whatsapp helpt zware criminelen oppakken

18-04-2018 11:56 Apparata
Waar moderne technologie al niet goed voor is! In Wales is voor het eerst een arrestatie verricht met dank aan de hulp van Whatsapp. Op de smartphone van de verdachten troffen agenten een foto aan van een handpalm. In de hand hield deze persoon XTC-pillen beet. De foto werd door de computerapparatuur van de politie […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit zijn BMW’s nieuwe digitale snelheidsmeters

18-04-2018 11:51 Autoblog.nl
En het is verschrikkelijk. Digitalisering. Je ontkomt er gewoon niet aan. Voor de ??n een verademing, de ander moet er niets van hebben. Ik zit persoonlijk in het midden. Er gaat niets boven analoge meters die richting het rood kruipen als je het gas intrapt. Net als dat traditionele horloges in mijn ogen fraaier zijn […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Invallen bij Porsche om dieselschandaal

18-04-2018 11:42 Autoweek.nl
De Duitse justitie heeft invallen gedaan bij automaker Porsche in verband met de manipulatie van de uitstoot van dieselauto's. De actie richt zich tegen medewerkers van Porsche die worden verdacht van bedrog en misleiding. Het gaat om drie verdachten, onder wie een directielid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuw digitaal besturingssysteem BMW onderweg

18-04-2018 11:38 Autoweek.nl
De tijd dat het instrumentarium achter het stuur daadwerkelijk uit klokjes bestond, lijkt langzaam maar zeker verleden tijd te worden. Na Mercedes-Benz en diverse merken van de Volkswagen Groep presenteert nu ook BMW een geheel nieuw digitale klokkenwinkel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft brengt Defender-extensie uit voor Chrome

18-04-2018 11:34 Tweakers.net
Microsoft heeft een Windows Defender Browser Protection-extensie uitgebracht voor Googles Chrome-browser. De extensie moet gebruikers beschermen tegen phishing via kwaadaardige url's en e-mails.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus: Er komt een optie om de 'notch' te verbergen op de OneP

18-04-2018 11:15 Hardware.info
De OnePlus 6 wordt binnenkort verwacht en de meeste specificaties zijn al bekend.?Zo wordt deze smartphone aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 845 chipset in combinatie met maximaal 8 GB werk- en 256 GB opslaggeheugen. Het is waarschijnlijk dat er ook een variant komt met minder werk- en opslaggeheugen. Niet zeker is de camera - waarschijnlijk een 12 en 20 megapixel-variant. Het scherm zou 6,2-inch groot zijn met een 19:9-verhouding?en relatief dunne bezels. De OnePlus krijgt een 'notch',...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft kondigt ondersteuning van FIDO2-hardwaresleutels in Wi

18-04-2018 11:08 Tweakers.net
Microsoft heeft bekendgemaakt dat het met zijn volgende Windows-update, die momenteel bekendstaat als Redstone 4, ondersteuning zal introduceren voor FIDO2-hardwaresleutels om in te loggen met Windows Hello.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Ford Cobra Jet is Ford’s tegengif voor de Dodge Demon

18-04-2018 10:58 Autoblog.nl
Als je met deze Mustang door Rotterdam rolt, wordt ‘ie waarschijnlijk aangehouden voor sissen naar vrouwen. Er zijn zoveel speciale Mustangs dat het makkelijk is om de tel kwijt te raken, maar dit jaar markeert wederom een mooi jubileum in de geschiedenis van Ford’s Pony Car. Het is namelijk vijftig jaar geleden dat Ford met […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Gesnapt: nieuwe Toyota Corolla

18-04-2018 10:47 Autoweek.nl
Een ruime maand geleden maakte de wereld kennis met een compleet nieuwe generatie Auris. De hatchback krijgt in andere delen van de wereld natuurlijk weer een sedanbroertje. Die laat nu meer van zijn definitieve koetswerk zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BenQ komt met gebogen 31,5"-monitor met 1440p-resolutie 144Hz-re

18-04-2018 10:38 Tweakers.net
BenQ heeft de EX3203R aangekondigd, een gebogen 31,5"-monitor met een resolutie van 2560x1440 pixels en een verversingssnelheid van 144Hz. Het scherm ondersteunt FreeSync 2 en maakt gebruik van een va-paneel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chrome 66 verschijnt met autoplayrestricties en exportoptie voor

18-04-2018 10:31 Tweakers.net
Google heeft Chrome voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS een update gegeven naar versie 66. De belangrijkste verbeteringen zijn dat autoplay met geluid nu standaard geblokkeerd wordt en dat de gebruiker alle wachtwoorden in een keer kan exporteren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Filmmaker waarschuwt met nepvideo van Obama voor desinformatie

18-04-2018 10:20 Tweakers.net
De Amerikaanse filmmaker en acteur Jordan Peele heeft met behulp van machinelearningtool FakeApp en andere software een video gemaakt waarin een boodschap van de voormalige president Barack Obama is te zien. Het project is bedoeld als waarschuwing voor desinformatie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Call Of Duty: Black Ops 4 krijgt helemaal geen single player?

18-04-2018 10:09 Apparata
Het zou een gedurfde zet zijn. Elk nieuw topdeel van Call of Duty en Battlefield bevat zowel een single player als een multiplayer. Nog nooit heeft Activision of EA het aangedurfd om de single player compleet links te laten liggen. Misschien ook logisch, want een deel van de spelers is ook fan van het solo […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mercedes A-Klasse (2018): rijtest en video

18-04-2018 9:50 Autoblog.nl
Mercedes is bezig met een modellenoffensief, wat onder andere betekent dat de A-Klasse krap zes jaar na introductie al vervangen moet worden door een nieuwe generatie. We probeerden hem voor jullie uit. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER] Niet al te lang geleden werd hij nog gefacelift en nu is er al een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Door de nieuwe ES wordt Lexus in Europa minder premium

18-04-2018 9:41 Autoblog.nl
Dit is de boosdoener. Terwijl steeds meer merken vandaag de dag extra premium worden, zijn er ook fabrikanten die de bal laten vallen. In het D-segment bieden naast Mercedes, BMW en Lexus tegenwoordig ook Alfa Romeo, Jaguar en Cadillac weer achterwielaandrijvers aan. Zoals we weten is (een) RWD(-basis) h?t kenmerk van de echte premiumbak. Lexus […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Organisaties willen invoering ongewijzigde aftapwet voorkomen me

18-04-2018 9:30 Tweakers.net
Verschillende maatschappelijke organisaties, zoals Privacy First, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, stappen mogelijk naar de rechter om de inwerkingtreding van de aftapwet of 'sleepwet' te voorkomen tot deze is aangepast.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Topsport: Europese verkeerspolitie houdt flitsmarathon

18-04-2018 9:15 Autoblog.nl
Ok? jongens, kilometer 30…nog iets meer dan tien te gaan. Heeft iemand nog een reserve accu bij? De Europese verkeerspolitie gaat vandaag op de sportieve toer. Gedurende een periode van 24 uur flitsen ze iedereen de moeder. Het offici?le doel is de Euro-burger na te laten denken over de gevolgen van het overtreden van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Crucial Ballistix Tactical Tracer DDR4-3000 geheugen met

18-04-2018 9:14 Hardware.info
Crucial lanceert nieuwe Ballistix Tactical Tracer DDR4-werkgeheugen met ondersteuning tot 3.000 MHz. Ze komen beschikbaar in modules ban 8 en 16 GB en bevatten 16 rgb led's in 8 zones op elke module. Het is mogelijk de Ballistix-gelabelde light bar te verwijderen voor maximale helderheid of je eigen 3d-geprinte light bar te monteren. ? De Tactical Tracer rgb ddr4-werkgeheugen werkt ook met de Ballistix M.O.D. Utility - software exclusief ontwikkeld voor Ballistix modules. Met M.O.D. kunnen gam...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'ZTE kan mogelijk Google Android-licentie verliezen'

18-04-2018 9:13 Tweakers.net
Het in de Verenigde Staten opgelegde verbod aan bedrijven om componenten aan ZTE te leveren, betekent mogelijk ook dat de Chinese smartphonefabrikant geen Android met Google-apps meer op zijn smartphones mag installeren. ZTE zou in gesprek zijn met Google.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford komt met Mustang Cobra Jet

18-04-2018 9:09 Autoweek.nl
Ford toont een duistere afbeelding waarop het front van de Mustang Cobra Jet is de zien, een extreem snelle 'Stang waarmee Ford de dragstrips onveilig wil gaan maken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Daling verkoop nieuwe auto's in EU

18-04-2018 8:46 Autoweek.nl
De verkoop van nieuwe personenauto's in de Europese Unie is in maart met meer dan 5 procent gedaald tot bijna 1,8 miljoen in vergelijking met een jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie ACEA.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla maakt tijdelijk geen Model 3-auto's om productie flink te

18-04-2018 8:36 Tweakers.net
Elon Musk, de topman van Tesla, heeft in een e-mail aan medewerkers van de autofabrikant gezegd dat de tijdelijke pauze in de productie van de Model 3-auto te maken heeft met voorbereidingen om de productiecapaciteit aanzienlijk uit te breiden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit zijn de 4 nieuwe Boosted Board modellen

18-04-2018 8:34 Apparata
De maker van elektrische skateboarden heeft de line-up compleet vernieuwd. Het in San Fransisco opererende Boosted heeft haar Boards vernieuwd. De reeds bestaande modellen zijn compleet opgefrist en tevens introduceert het merk nieuwe boards. De line-up bestaat voortaan uit de Boosted Mini S, Boosted Mini X, Boosted Plus en de Boosted Stealth. De Boosted Mini […]
Lees het hele artikel op Apparata

Aston Martin praat over de opvolger van de Vanquish

18-04-2018 8:28 Autoblog.nl
De Vanquish gaat niet langer Vanquish heten. Het heeft even geduurd, maar Aston Martin is lekker bezig het modelgamma in het nieuw te steken. De DB11 is al een tijdje op de markt (nu ook als Volante) en de nieuwe Vantage is onlangs ge?ntroduceerd. Zodoende blijft er nog maar een auto over in de line-up […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Ewent USB-laders met Quick Charge 3.0

18-04-2018 8:15 Hardware.info
Ewent (by Eminent) komt met twee usb-laders die uitgerust zijn met Quick Charge 3.0. Het gaat om de EW1233 (2-poorts usb lader 4A met Quick Charge 3.0) en de EW1352 (2-poorts usb autolader 5A met Quick Charge 3.0). Beide laders zijn Qualcomm Quick Charge 3.0 gecertificeerd. EW1233De EW1233 4A 2-poorts usb-lader heeft een gewone usb-poort en een Quick Charge-poort. Wanneer de aangesloten smartphone/tablet Quick Charge 3.0 ondersteunt, wordt de batterij tot 4 keer sneller geladen: van 0-80% in 35...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Toshiba onthult nieuwe interne harddiskdrives voor videobewaking

18-04-2018 7:46 Hardware.info
Toshiba heeft het aanbod van interne harde schijven voor 2018 onthuld, met twee nieuwe 3,5-inch hdd-series: de S300 en de V300. De S300 Surveillance Hard Drive is ontwikkeld voor de videobewakingsmarkt en de V300 Video Streaming Hard Drive is gericht op betrouwbare video-opname, -bewerking en -streaming. De lancering valt samen met die van het merkconcept 'Write your story' voor de harde schijven van Toshiba, waarbij de interne harde schijven zijn voorzien van een kleurcode die correspondeert me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen singleplayercampag

18-04-2018 7:42 Tweakers.net
Call of Duty: Black Ops 4, de volgende Call of Duty-game die op 12 oktober uitkomt, krijgt geen modus waarin spelers een singleplayerverhaal kunnen doorlopen. Dat meldt gamewebsite Polygon op basis van meerdere anonieme bronnen die kennis zouden hebben van de plannen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: de BMW M2 Competition in al zijn glorie

18-04-2018 7:38 Autoblog.nl
Inclusief een plethora aan foto’s van de kleinste echte M. Want een ?chte M, dat is de M2 nu meer dan ooit dankzij de toevoeging ‘Competition’. Waar bij de standaard M2 onder de kap een gekieteld ‘huis-tuin-en-keuken’ blok ligt waarvan de interne code begint met een ‘N’, heeft de M2 Competition een krachtbron waarvan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Aston Martin DBS Superleggera komt dit jaar

18-04-2018 7:05 Autoweek.nl
We hebben een naam: Aston Martin maakt de naam van zijn nieuwe 'Super GT' bekend, een auto die de huidige Vanquish gaat opvolgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sonos komt met limited edition-collectie HAY

18-04-2018 7:00 Hardware.info
Sonos introduceert in samenwerking met het Deense HAY een limited edition-collectie van zijn smart speaker. De exclusieve collectie is vanaf september 2018 beschikbaar in rood, groen en geel en wordt tijdens de Design Week Milaan 2018 gepresenteerd, in combinatie met een samengestelde set soundscapes ontworpen voor in huis en een serie creatieve installaties. De limited edition-collectie HAY voor Sonos zal, zoals iedere Sonos One speaker en de nieuwere producten, Apple’s AirPlay2 ondersteunen,...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bevestigd: nieuwe Lexus is ES

18-04-2018 6:46 Autoweek.nl
Het staat nu helemaal vast: de nieuwe Lexus die het merk straks aan de wereld voorstelt en die ook naar Nederland komt, is de volledig nieuwe ES!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Mercedes-Benz A-Klasse Rij-impressie

18-04-2018 6:43 Autoweek.nl
Mercedes geeft de nieuwe A-klasse een lange lijst aan systemen mee die tot voor kort alleen voorbehouden waren aan de grotere modellen. Maar maakt dat van de kleine Benz ook een volwassenere auto?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nu officieel: BMW M2 Competition

18-04-2018 6:36 Autoweek.nl
Eerder lekte de auto al het internet op, maar nu heeft BMW ook zelf het doek getrokken van de M2 Competition!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kingston introduceert nieuwe UV500 SSD familie

18-04-2018 6:29 Hardware.info
Kingston brengt met de UV500 een nieuwe ssd-lijn op de markt. De nieuwe serie is beschikbaar in meerdere vormfactoren en is Kingstons eerste ssd met 3D nand-technologie die voorzien is van volledige schijfversleuteling. De ssd wordt aangedreven door de Marvell 88SS1074-controller en moet in combinatie met 3D nand flash kunnen voorzien in lees-/schrijfsnelheden tot 520 MB/s en 500 MB/s, zo claimt de maker. ?? De UV500 beschermt gevoelige gegevens met 256-bit AES hardwarematige versleuteling en o...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mobile Games Round-up - PUBG, Fortnite en meer voor iOS/Android

18-04-2018 6:00 Tweakers.net
Het gebeurt sporadisch, maar toch besteden we bij Tweakers af en toe aandacht aan games voor mobiele platformen. Dit keer kijken we onder meer naar twee Battle Royale-games.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl