Intel Core i9-10910, vermoedelijk exclusief voor Apple, duikt op

07-08-2020 16:13 Hardware.info
Een tijd geleden dook voor het eerst de Intel Core i9-10910 op in een lek van nieuwe Apple iMac toestellen, en nu is de mysterieuze cpu ook opgedoken in Geekbench. Uiteraard neem je de resultaten best nog met een korrel zout aangezien er nog geen systeem met de i9-10910 op de markt is, maar de resultaten zijn natuurlijk altijd interessant. Volgens geruchten zou deze cpu, een aangepaste versie van de i9-10900, exclusief bestemd zijn voor gebruik in Macs. De cpu behoort eveneens tot de Comet La...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Buick haalt ook laatste sedan uit Amerikaanse bestellijsten

07-08-2020 16:01 Autoweek.nl
Buick is met de productie van de Regal gestopt. "Boeiend"?, zul je wellicht denken. Maar die Buick Regal heeft verrassend veel overeenkomsten met een auto die bij ons vrolijk rondrijdt. Tegelijkertijd staakt Buick daarmee ook de productie van zijn laatst overgebleven sedan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Polestar 2 – 0-100 km/h – 0-200 km/h – topsnelheid

07-08-2020 16:00 Autoblog.nl

Dit is de acceleratie van de Polestar 2. We deden een meting van 0 naar de topsnelheid (210 km/u op de teller). Met de Dragy GPS meting zie je hoe de elektrische auto presteert.

The post Polestar 2 – 0-100 km/h – 0-200 km/h – topsnelheid appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Uitspraak Tesla-scherm les voor fabrikanten' -- AutoWeek Podca

07-08-2020 15:58 Autoweek.nl
Deze week in De Uitlaat bespreken Marco en Roy de Duitse rechter die het verbiedt een touchscreen aan te raken en bespreken ze de nieuwe T.50 al opvolger van de McLaren F1
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Op welk moment van de week kan je het best Bitcoin kopen?

07-08-2020 15:27 Apparata

Geeft de live koers van de Bitcoin daar aanleiding toe? De Bitcoin is de afgelopen weken weer aan een forse opmars bezig. Sterker nog, er werd inmiddels alweer een record gevestigd. Uit onderzoek is gebleken dat het niet op elk moment van de week even gunstig is om Bitcoin te kopen. Voor we dat onderzoek […]

Het bericht Op welk moment van de week kan je het best Bitcoin kopen? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'Handelsverbod op WeChat geldt niet voor andere bedrijven van Te

07-08-2020 15:24 Tweakers.net
Het handelsverbod op de Chinese apps WeChat en TikTok lijkt niet van toepassing te zijn op andere bedrijven die in handen zijn van Tencent. Dat laat het Witte Huis weten aan de LA Times. Alle transacties met ByteDance zouden wel geweerd worden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla gaat zelf auto's wrappen in China

07-08-2020 15:22 Autoweek.nl
Wereldwijd krijgen heel wat Tesla's door middel van een wrap een andere kleur. Tesla pikt daar graag een graantje van mee, en gaat het wrappen in ieder geval in China zelf ook aanbieden.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Speciale Doom-editie van noblechairs Hero-stoel

07-08-2020 15:22 Hardware.info
De fabrikant noblechairs brengt in het kader van Doom: Eternal een speciale editie van zijn Hero-stoel op de markt. Het gaat hier om een kunstlederen variant met diverse rode accenten en pentagrammen. De speciale Doom-versie wordt gekenmerkt door een mix van zwart met het duivelse rood. Het frame bestaat uit staal,? waarmee het totale gewicht op 30 kg uitkomt. Het maximale ondersteunde gewicht bedraagt 150 kg. Voor de hoofdsteun wordt er gebruik gemaakt van geheugenschuim. De stoel is met 419...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Serious Sam 4 is uitgesteld tot 24 september

07-08-2020 15:11 Tweakers.net
Serious Sam 4 had deze maand uit moeten komen, maar uitgever Devolver Digital laat weten dat de release wordt opgeschoven naar 24 september. Een reden voor het uitstel van pakweg een maand wordt niet gegeven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Leonardo 0.17

07-08-2020 15:09 Tweakers.net
Leonardo is een teken en schetsprogramma voor Windows met uitgebreide mogelijkheden. Het programma is nog volop in ontwikkeling en wordt momenteel als b?ta aangeboden. Er was al een tijdje een x86-versie beschikbaar, maar vanaf deze versie is er ook een arm-versie, zodat het nu op elke Windows desktop, laptop of surface gebruikt kan worden. Een review van een iets oudere versie kan hier worden gevonden. Een licentie kost eenmalig 79 dollar, maar zolang de software nog in b?ta is geldt een 50% korting. Het programma kan twee weken worden getest. De changelog voor versie 0.17 ziet er als volgt uit: New in this update (0.17)
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe Volkswagen Caddy ook als camper

07-08-2020 14:59 Autoblog.nl

De nieuwe Caddy is niet langer alleen een bedrijfswagen of een praktische gezinsauto. Je kunt de Volkswagen Caddy straks ook als camper gebruiken! Volkswagen heeft meerdere varianten voor de nieuwe Caddy in petto, waaronder een camper uitvoering. In principe is dit niets nieuws onder de zon. Van de vorige generatie Caddy had de Duitse autofabrikant […]

The post Nieuwe Volkswagen Caddy ook als camper appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google verbant ruim 2500 Chinese YouTube-kanalen wegens publicer

07-08-2020 14:39 Tweakers.net
Google heeft meerdere geco?rdineerde invloedscampagnes uit verschillende landen be?indigd. Het bedrijf deed dat door onder andere duizenden YouTube-kanalen te verbannen. Dergelijke accounts waren met name afkomstig uit China.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Renault M?gane I

07-08-2020 14:30 Autoweek.nl
Hoewel de eerste Renault M?gane technisch veel gemeen heeft met voorganger 19, betekende het model in veel opzichten een nieuw begin voor Renault. De eerste Renault met de nu erg bekende naam verscheen in 1995 en kreeg in 1999 een forse facelift.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW M4 trekt camouflagejas langzaam uit

07-08-2020 14:23 Autoweek.nl
Het is ondertussen geen geheim meer dat BMW volle bak bezig is met de ontwikkeling van een hardcore-versie van de nieuwe 4-serie. De M4 is namelijk al meermaals vastgelegd, maar nooit eerder met zo weinig camouflage.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DTM op Assen mag m?t publiek

07-08-2020 13:49 Autoblog.nl

Publiek is welkom als de DTM neerstrijkt op het TT Circuit Assen. De auto en motorsport, maar ook het voetbal, voelt toch wat saaier aan dan gebruikelijk. Shots van enthousiaste fans of de oo’s en aa’s voegen een hoop toe aan de beleving. Laat staan het plezier dat mensen ervaren door een wedstrijd of race […]

The post DTM op Assen mag m?t publiek appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple houdt poot stijf: geen gaming platformen in de App Store

07-08-2020 13:42 Apparata

De ruzie loopt hoog op en Apple lijkt weer op het geld uit te zijn. Vanmorgen konden we al melden dat Xbox een stevige dreun uitdeelt aan Apple door hun nieuwe gaming platform xCloud te lanceren in de App Store. Inmiddels is er meer duidelijk over het hoe en waarom. Apple houdt de poot in […]

Het bericht Apple houdt poot stijf: geen gaming platformen in de App Store verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'Microsoft MVP's krijgen uitnodiging voor virtueel event, wellic

07-08-2020 13:37 Hardware.info
Over de Microsoft Duo smartphone duiken de laatste tijd heel wat geruchten op. Afbeeldingen van het toestel zijn al meermaals verspreid door werknemers van Microsoft zelf, en volgens een recent gerucht zou de Android-telefoon zelfs al eind deze maand in de winkelrekken liggen. Nu verneemt insider Paul Thurott dat Microsoft zijn MVP's, een selectie van 'Most Valuable Professionals', een uitnodiging heeft gestuurd voor een virtuele Surface briefing. Erg veel details over de eerder mysterieuze u...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Netbeheerder mag geen factuur sturen voor verwijderen gasleiding

07-08-2020 13:21 Tweakers.net
De rechter heeft bepaald dat consumenten die van het gas af willen, niet hoeven te betalen voor het verwijderen van de gasleiding, mits ze de netbeheerder daar ook geen opdracht voor hebben gegeven. Behoorlijk wat Gathering of Tweakers-leden speelden een belangrijke rol in deze zaak.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Greenshot 1.3.116 b?ta

07-08-2020 13:14 Tweakers.net
Er is een b?tarelease van Greenshot uitgekomen. Met dit opensourceprogramma voor Windows kunnen screenshots worden gemaakt. Na het maken van een screenshot krijg je de mogelijkheid om de afbeelding te bewerken, om zo bijvoorbeeld tekst of pijlen toe te voegen. De afbeelding kan worden opgeslagen als een bestand of direct worden ge?mporteerd in een programma, of op het klembord of zelfs op een onlineopslagdienst worden gezet. De release notes voor deze uitgave zien er als volgt uit: Greenshot 1.3.116 unstable
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pok?mon-achtige mmo-game Temtem komt in 2021 naar next-genconsol

07-08-2020 12:52 Tweakers.net
Mmo-game Temtem komt in 2021 uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Een Nintendo Switch-versie staat volgens enkele media ook in de planning. De Pok?mon-achtige game kwam eerder dit jaar in early access uit voor de pc.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lekker: Aston Martin whisky voor 55.000 euro

07-08-2020 12:36 Autoblog.nl

Maak indruk op feesten en partijen en schenk een Aston Martin whisky ter waarde van 55.000 euro. In een chique restaurant val je soms stijl achterover van de prijzen van sommige dranken. Of het echt zoveel geld waard is? De leek proeft vast geen verschil. Bovendien is er een markt voor. De rich & famous […]

The post Lekker: Aston Martin whisky voor 55.000 euro appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kia stuurt Sonet Indiase weg op

07-08-2020 12:15 Autoweek.nl
Kia heeft de gloednieuwe Sonet aan het wereldpubliek getoond. De nieuwe compacte cross-over is vanuit het Indiase New Delhi het toneel opgestuurd. Kia koos deze plek uiteraard niet geheel willekeurig uit.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lexus ES krijgt lithium-ion-accu in Japan

07-08-2020 12:09 Autoweek.nl
De Lexus ES 300h levert z'n nikkel-metaalhybride-accu in Japan in voor een lithium-ion-exemplaar. De stap levert een verbetering voor het verbruik op, maar hoeven we in Europa voorlopig niet te verwachten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Codebase van Have I Been Pwned wordt op termijn opensource

07-08-2020 12:01 Tweakers.net
De codebase van Have I Been Pwned wordt op termijn opensource gemaakt. Dat meldt oprichter Troy Hunt. Have I Been Pwned is een zoekmachine waarmee gebruikers kunnen controleren of hun e-mailadressen zijn betrokken bij een datalek.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG 38GN950: 160Hz Ultrawide m?t Free- en G-Sync

07-08-2020 12:00 Hardware.info
Kort na de 38GL950 komt LG opnieuw met een high-res high-framerate 38 inch monitor voor gamers. De nieuwe 38GN950 is echter goedkoper en belooft zijn duurdere broer op meerdere punten voorbij te streven. Wij voelen het nieuwe scherm uitgebreid aan de tand en vergelijken hem niet alleen met de GL950, maar ook met concurrerende modellen van andere merken.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mark Zuckerberg nu ook lid van $100 miljoen club

07-08-2020 11:54 Apparata

Daarmee voegt Mark Zuckerberg zich in het rijtje van Jeff Bezos en Bill Gates. Het is een opmerkelijke situatie, daar in de Verenigde Staten. De Amerikaanse overheid die de macht van bedrijven als Facebook en Amazon gevaarlijk vindt, maar tegelijkertijd situaties cre?ert die de bedrijven alleen maar meer macht geeft. In die categorie hebben we […]

Het bericht Mark Zuckerberg nu ook lid van $100 miljoen club verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

LG CX 48" oled-tv Review - Eindelijk een kleiner maatje

07-08-2020 11:31 Tweakers.net
Vanaf dit jaar is de LG CX-oledtelevisie, de opvolger van de populaire C9, verkrijgbaar in een nieuwe 48"-maat. In deze review voelen we hem aan de tand.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BREEK: Racing Point auto is illegaal, aldus de FIA

07-08-2020 11:12 Autoblog.nl

Wie het laatst lacht, lacht het best. Renault is in het gelijk gesteld door de FIA. Als donderslag bij heldere hemel komt er brekend nieuws op deze vrijdagmorgen. Het was bekend dat het Formule 1-team van Renault van mening was dat Racing Point met een illegale auto deelnam aan het 2020 seizoen. De Fransen dienden […]

The post BREEK: Racing Point auto is illegaal, aldus de FIA appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VS wil eigen chipproductie opschroeven in nieuw wetsvoorstel

07-08-2020 11:12 Hardware.info
Hoewel computerchips vaak in de Verenigde Staten worden ontworpen, worden ze veelal ergens anders effectief geproduceerd. Het merendeel van alle computerchips komen tot leven in Azi?, meer bepaald in Taiwan, Japan, Zuid-Korea en ook China. De Verenigde Staten is goed voor 12% van de halfgeleider productie ter wereld, en wil dat percentage terug opschroeven. Volgens Amerikaanse politici wordt het land te afhankelijk van buitenlandse leveringen en pleiten zowel sommige democraten als republikei...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Belgi? ziet aantal phishingmeldingen bijna verdubbelen naar 280.

07-08-2020 11:10 Tweakers.net
Het aantal Belgische meldingen van onlineoplichtingen via phishing steeg in mei tot 282.392. In mei 2019 werden er nog 149.000 meldingen van phishingpogingen gedaan. Dit jaar zijn er daarnaast ruim 800 url's geblokkeerd die voor phishing werden gebruikt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitser geeft flitsagenten middelvinger, krijgt dikke boete

07-08-2020 11:09 Autoblog.nl

En dat lag niet aan zijn snelheid. Flitsagenten behoren niet tot de meest gerespecteerde beroepsgroepen op aarde. Niet iedereen heeft evenveel begrip voor het feit dat deze mensen slechts hun werk doen. Een Duitser die eerder dit jaar werd geflitst maakte dit duidelijk kenbaar. Het incidentje vond plaats in april, toen de 26-jarige Duitser met […]

The post Duitser geeft flitsagenten middelvinger, krijgt dikke boete appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nu ook vier jaar garantie voor Volkswagen en Skoda

07-08-2020 11:06 Autoweek.nl
Bij de mainstream-merken van de Volkswagen Groep was er een merkwaardig verschil als het gaat om garantie. Bij Seat kreeg je vier jaar, bij Volkswagen en Skoda de helft. Dat wordt nu rechtgezet.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Spelunky 2 komt op 15 september uit voor PS4 en pc-versie komt d

07-08-2020 10:53 Tweakers.net
Indiegame Spelunky 2 komt op 15 september uit voor de PS4. De game wordt 'kort daarna' uitgebracht op Steam. Dat meldt ontwikkelaar Mossmouth. De game krijgt verschillende nieuwe functies, waaronder een online multiplayermodus.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'VVD Amsterdam wil parkeerkorting elektrische auto's'

07-08-2020 10:34 Autoweek.nl
In Amsterdam heeft de fractie van de VVD gevraagd om de parkeertarieven en -vergunningen voor eigenaren van een elektrische auto te verlagen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cadillacs eerste elektrische auto moet actieradius van ruim 480k

07-08-2020 10:26 Tweakers.net
Cadillac heeft de Lyriq getoond, de eerste elektrische auto van het merk. De Lyriq is een crossover en moet meer dan 480 kilometer kunnen afleggen, zou snelladen met maximaal 150kW en verregaande zelfrijdende functies krijgen. De auto gaat over twee jaar in productie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Go 1.14.7 / 1.13.15

07-08-2020 10:15 Tweakers.net
Go, ook aangeduid als golang, is een programmeertaal die sinds 2007 wordt ontwikkeld door Google en de opensourcegemeenschap. De taal wordt onder andere door CloudFlare, Google, Netflix en Uber gebruikt. Go-code kan worden gecompileerd voor Android, Linux, macOS, FreeBSD en Windows, op i386-, amd64- en ARM-processorarchitecturen. De syntax van Go is vergelijkbaar met die van C en soortgelijke programmeertalen, hoewel er ook enkele opvallende verschillen zijn. Ook biedt Go de mogelijkheid voor gedistribueerd programmeren, waarbij verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. Het team heeft Go versies 1.14.7 en 1.13.15 vrijgegeven met de volgende aankondiging: [security] Go 1.14.7 and Go 1.13.15 are released Hi gophers, We have just released Go 1.14.7 and Go 1.13.15 to address a recently reported security issue. We recommend that all users update to one of these releases (if you’re not sure which, choose Go 1.14.7).Lees het hele artikel op Tweakers.net

SSD's 2020 iMac zijn gesoldeerd aan moederbord

07-08-2020 10:15 Hardware.info
Apple heeft deze week zijn 27-inch iMac voorzien van nieuwe hardware. Zo vinden we voortaan nieuwe 10e-generatie Intel-processoren, wat mogelijk met de komst van ARM-Macs de laatste zouden kunnen zijn.Naast Comet Lake processoren vinden we voortaan alleen nog ssd's. Apple en aanpassen van onderdelen na levering is iets wat in het verleden diverse malen ter discussie gesteld is en wat ook nu weer gebeurt. Zo zijn de ssd's gesoldeerd aan het moederbord en kunnen deze dus niet achteraf worden ui...
Lees het hele artikel op Hardware.info

rsync 3.2.3

07-08-2020 10:09 Tweakers.net
Op de website van Samba is een nieuwe uitgave van rsync verschenen, met ditmaal 3.2.3 als versieaanduiding. Dit programma voorziet in een snelle manier om bestanden geheel of gedeeltelijk tussen verschillende servers en locaties te synchroniseren. Het wordt dan ook veel op de achtergrond toegepast in allerlei synchronisatieprogramma's, maar kan bijvoorbeeld ook voor de off-site back-up van fileservers gebruikt worden. Wie meer wil weten, kan de beschikbare documentatie doorlezen, waarin ook een aantal tutorials wordt vermeld. De aankondiging is op deze pagina na te lezen en de lijst met aanpassingen ziet er als volgt uit: NEWS for rsync 3.2.3 BUG FIXES:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: H?lkenberg kom alsnog in actie op Silverstone

07-08-2020 10:08 Autoblog.nl

Sergio Perez mag nog even uitzieken. Gisteren leek het er even op dat Nico H?lkenberg ook de tweede GP van Silverstone door de neus geboord zou worden. Racing Point liet namelijk weten dat Sergio Perez alweer uit de quarantaine was. Bij een negatieve coronatest zou hij zelfs weer kunnen racen dit weekend. De coronatest bleek […]

The post Officieel: H?lkenberg kom alsnog in actie op Silverstone appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone 12 camera problemen, maar hier merk je niks van

07-08-2020 10:01 Apparata

De iPhone 12 camera schijnt met enkele problemen te kampen als het gaat om de kwaliteit. We zitten in augustus. Dat betekent dat Apple over een maand de nieuwe iPhones gaat presenteren. Het is al bekend dat de toestellen later dan gebruikelijk op de markt komen. Door het coronavirus kampt Apple met een vertraging waardoor […]

Het bericht iPhone 12 camera problemen, maar hier merk je niks van verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Hamilton: niet juiste moment om over contract te onderhandelen

07-08-2020 9:57 Autoblog.nl

Lewis Hamilton voelt zich bezwaard om tientallen miljoenen te eisen. Valtteri Bottas tekende deze week weer een jaartje bij. Nu is het wachten dus op Lewis Hamilton. Hij is alleen een beetje terughoudend om nu te gaan onderhandelen over een contract. Dat is in ieder geval wat hij zegt in een nieuw interview. Met de […]

The post Hamilton: niet juiste moment om over contract te onderhandelen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hitman 3 krijgt bij release ondersteuning voor PlayStation VR

07-08-2020 9:55 Tweakers.net
De komende Hitman 3-game krijgt bij release ondersteuning voor PlayStation VR. Dat liet Sony weten tijdens zijn State of Play-presentatie die op donderdag werd getoond. Deze PSVR-ondersteuning is direct bij release in januari 2021 beschikbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ook Carlos Ghosn getroffen door ramp Beiroet

07-08-2020 9:50 Autoweek.nl
Voormalig Nissan- en Renault-topman Carlos Ghosn ziet zich na zijn afzetting, arrestatie en spectaculaire ontsnapping opnieuw geconfronteerd met tegenslag. In de enorme explosie, die dinsdag de haven van Beiroet verwoestte en tientallen mensen het leven kostte, liep ook de villa van Ghosn schade op.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Cadillac start elektrisch offensief met Lyriq concept-car

07-08-2020 9:18 Autoweek.nl
General Motors lijkt wakker te zijn geschut en komt in rap tempo met verschillende EV's. Naast een toekomstige elektrische Hummer, worden ook Cadillacs vol met elektromotoren en batterijen gestopt. Deze volledig elektrische Lyriq concept-car is het startschot voor het elektrische pad dat Cadillac gaat bewandelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] explosieve groei aantal CPU-cores per processor maakt serv

07-08-2020 9:16 Hardware.info
Je kunt je afvragen waarom AMD met zijn nieuwe Zen-architecturen op het huidige aantal rekenkernen per package is gaan mikken. Voor veel consumentensoftware blijkt een core-aantal van 32 of zelfs 64 cores per cpu lang niet altijd flink betere prestaties te bieden. Dus wat moet je er mee, je kunt natuurlijk zware berekeningen doen, maar wat zijn andere toepassingen voor deze enorme hoeveelheden cores? Voor servers is het vaak een ander verhaal. Luc Costers, salesdirecteur bij Nutanix, vertelt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mitsubishi's Masuko legt ook rol als bestuursvoorzitter neer

07-08-2020 9:07 Autoweek.nl
Mitsubishi-veteraan Osamu Masuko legt na z'n rol als CEO nu ook z'n positie als bestuursvoorzitter neer. Z'n gezondheid zou de reden zijn om een stap terug te doen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Weer koopt iemand een Lamborghini van coronahulp

07-08-2020 9:07 Autoblog.nl

Je handje ophouden bij de overheid en vervolgens een dikke Lambo kopen: het lijkt een nieuwe trend te worden. Het is mooi dat de VS bedrijven die moeite hebben het hoofd boven water te houden een helpende hand biedt. Toch werkt het systeem niet vlekkeloos. Dat bleek onlangs toen iemand doodleuk een Hurac?n EVO kocht […]

The post Weer koopt iemand een Lamborghini van coronahulp appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Sponsored: Dit maakt Asus-laptops tot de beste keuze voor school

07-08-2020 9:00 Hardware.info
Op zoek naar een nieuwe laptop voor studie op werk? ASUS biedt een compleet programma, waarin je voor iedereen de perfecte laptop kunt vinden. In dit artikel helpen we je op weg bij het maken van je keuze.? E-serie: Laptop voor schoolwerk en sociale media. Bij de E-serie van Asus maak je kennis met laptops die precies dat bieden wat je nodig hebt. Deze modellen hebben een eenvoudig, maar toch elegant design. Doordat er geen overbodige zaken zijn ingebouwd, is de E-serie volledig gericht op op...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Screenshots tonen testversie coronatest.nl met DigiD-login

07-08-2020 8:34 Tweakers.net
Er zijn screenshots verschenen van de testversie van coronatest.nl, de site waar Nederlanders vanaf volgende week in kunnen loggen via DigiD om een coronatest aan te vragen of de uitslag op te vragen. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid kondigde de site donderdagavond aan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Xbox deelt harde klap uit aan Apple

07-08-2020 8:34 Apparata

Bij Xbox zijn ze niet blij met de strenge voorwaarden die Apple hanteert voor onder andere Project xCloud. Deze week werd bekend dat Project xCloud naar Android komt. Aan de hand van streaming kun je Xbox games via een Android apparaat spelen. De vraag kwam al snel naar boven waarom wel Android en niet iOS. […]

Het bericht Xbox deelt harde klap uit aan Apple verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Razer maakt muismat veel gladder met Acari

07-08-2020 8:22 Hardware.info
Razer is een fabrikant die al jarenlang diverse muismatten in zijn assortiment heeft. Hierbij kunnen consumenten kiezen tussen allerlei formaten en oppervlaktes. Voor snelle gamers onder ons zijn er gladde muismatten, terwijl gestructureerde exemplaren meer controle bieden ten koste van snelheid. De Acari van Razer is een nieuwe muismat van het gladde type, waarbij de fabrikant de weerstand naar eigen zeggen tot een minimum heeft beperkt. Het resultaat is een hoge soepelheid en 'maximale' sne...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Biostar kondigt A32M2 A320 micro-ATX moederbord aan

07-08-2020 7:48 Hardware.info
Biostar komt met een nieuw moederbord voor recente AMD Ryzen cpu's en Athlon apu's met de A320 chipset. Daarmee positioneert de Biostar A32M2 zich eerder als een instapmodel voor dagelijks gebruik en kantoorwerk en wil volgens het bedrijf zoveel mogelijk 'waar voor je geld' bieden. Het moederbord heeft een micro-atx formaat meegekregen waardoor het ook in iets compactere systemen past. Naast de AM4 cpu socket vinden we twee ddr4 geheugensloten terug met een maximale capaciteit van 32 GB. Verd...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cadillac gaat elektrisch met de Lyriq

07-08-2020 7:47 Autoblog.nl

Ook Cadillac gaat maar eens aan een elektro-offensief beginnen. Met bedrijven als Tesla, Rivian, Nikola en Fisker doen de Amerikanen hun duit in het zakje als het gaat om elektrische auto’s. De traditionele Amerikaanse merken daarentegen zijn er minder snel bij. Nu begint Cadillac toch maar eens te werken aan elektrificatie. Deze Lyriq is daarvan […]

The post Cadillac gaat elektrisch met de Lyriq appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft hekelt Apple om weigering gamestreamingdiensten toe te

07-08-2020 7:41 Tweakers.net
Microsoft veroordeelt de beslissing van Apple om geen gamestreamingdiensten toe te staan op iOS. Volgens Microsoft beoordeelt Apple gamestreamingapps anders dan andere apps. Apple zegt elke game apart te willen beoordelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bedrijven VS mogen vanaf 20 september niet meer handelen met Tik

07-08-2020 7:21 Tweakers.net
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een decreet ondertekend om personen en bedrijven in de VS vanaf 20 september te verbieden om te handelen met TIkTok of Wechat, twee van de populairste apps van Chinese makelij.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple gaat van start met de publieke beta voor macOS Big Sur

07-08-2020 7:08 Hardware.info
De publieke betaversies van iOS en iPadOS 14 zijn al ongeveer een maand te downloaden, net als de publieke beta van het nieuwe tvOS voor de Apple TV. Nu kunnen gebruikers ook de betaversie van macOS Big Sur downloaden op hun Mac-systeem. Naast de publieke beta lanceerde Apple ook de vierde developer beta, maar de publieke beta is dus bestemd voor het algemene publiek die Big Sur eens wil testen. Het nieuwe besturingssysteem, dat officieel geen deel meer uitmaakt van Mac OS X en dus versienumm...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ongeveer 20GB aan vertrouwelijke data van Intel verschijnt onlin

07-08-2020 7:04 Tweakers.net
Er is ongeveer 20GB aan data van chipontwerper Intel online verschijnen, waaronder vertrouwelijke documentatie over processors. De data komt volgens het bedrijf van zijn Resource And Design Center.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

F1 tweede GP Engeland 2020: tijden en wat je moet weten

07-08-2020 7:00 Autoblog.nl

Alle ins en outs, plus de aanvangstijden van de tweede GP van Engeland 2020 van dit weekend! En weer hebben we een raceweekend na een raceweekend. Voor nu staat de GP 70th Anniversary (ofwel de 70th Anniversary GP) voor de deur. Deze race die door Lewis Hamilton gewonnen gaat worden is de tweede race op […]

The post F1 tweede GP Engeland 2020: tijden en wat je moet weten appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple deelt iPhone 12-lancering op in twee delen?

07-08-2020 6:30 Hardware.info
Het is inmiddels alweer augustus, waarmee we richting het jaarlijks iPhone-event van Apple gaan. Corona zet al maanden de wereld op zijn kop en het is maar de vraag wanneer we terug gaan naar het 'oude normaal'. Wat betreft de nieuwe iPhones wordt er al langere tijd gespeculeerd over vertragingen. Inmiddels heeft Apple aangegeven dat de verkoop een paar weken later op gang kan komen. Hoe het nu precies met de lancering zit blijft een vraag. Bronnen binnen de toeleveranciers lijken aan te geve...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl