BMW investeert in fabriek Leipzig

24-07-2017 10:55 Autoweek.nl
BMW investeert behoorlijk in zijn productiefaciliteit in Leipzig. Begin volgend jaar wordt de fabriek uitgebreid en gemoderniseerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Modeljaarupdate voor Jaguar XJ

24-07-2017 10:37 Autoweek.nl
Jaguar heeft de sinds 2009 in productie zijnde XJ een modejaarupdate gegeven. Bovenaan de krachtladder staat nu de XJR575, de 575 pk sterke vervanger van de XJ-R.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Subaru heeft snelste sedan op de 'Ring

24-07-2017 10:31 Autoweek.nl
Subaru heeft een bijzonder record in handen gekregen: een speciaal voor de gelegenheid gebouwde WRX STi mag zich de snelste sedan op de Nordschleife noemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Afbeeldingen en video tonen Galaxy S8-variant met plat scherm en

24-07-2017 10:18 Tweakers.net
Er zijn afbeeldingen en een video verschenen van wat de Samsung Galaxy S8 Active zou zijn, een variant van de Galaxy S8 met een plat scherm, grote accu en kunststof behuizing. De Active-varianten in de Galaxy S-lijn komen al een paar jaar niet meer in Europa uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Overgenomen TVAddons-domeinen vormen mogelijk beveiligingsrisic

24-07-2017 10:18 Tweakers.net
De beheerders van Kodi-respository TVAddons hebben de domeinnamen overgedragen aan een Canadees advocatenkantoor en daardoor ontstaat mogelijk een beveiligingsrisico. Zo zou het advocatenkantoor kunnen achterhalen wie illegale addons downloadt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft maakt meer winst dan verwacht dankzij cloudsucces

24-07-2017 10:15 Hardware.info
Microsoft heeft zijn financi?le cijfers van het vierde fiscale kwartaal van 2017 bekend gemaakt. De fabrikant heeft zijn verwachtingen ruim overtroffen. De fabrikant uit Redmond?zag onder de streep gegroeide groene cijfers. Totaal heeft Microsoft een omzet genoteerd van 23,3 miljard USD in het kwartaal. Dit is een groei van 13,3% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. De winst is zelfs verdubbeld naar een bedrag van 6,5 miljard USD. De omzet uit de clouddiensten van Microsoft groe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Video: dronepiloot filmt enorme ‘tuin’ in Apple Campus

24-07-2017 9:43 Apparata
Dronepiloot Duncan Sinfield heeft deze week weer een vlucht gemaakt boven de nieuwe Apple Campus in Cupertino. Dat levert indrukwekkende plaatjes op. In de video van Sinfield zien we dat het landschap in de campus langzaam maar zeker vormgegeven wordt. Het is de bedoeling dat er 9.000 bomen rondom het nieuwe Apple-hoofdkwartier komen. De ontwerper […]
Lees het hele artikel op Apparata

LG brengt 'kleine' variant V20-smartphone uit in Europa

24-07-2017 9:36 Tweakers.net
LG brengt deze week de Q8-smartphone uit in Europa. Het toestel leent het ontwerp en veel van de features, waaronder een tweede scherm, van de vorig jaar verschenen V20. Hij is wel een stuk kleiner dan de V20.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW: “wij hebben niks verkeerd gedaan!”

24-07-2017 9:15 Autoblog.nl
Na berichten over kartelafspraken in de Duitse auto-industrie staan ze in M?nchen als eerste met de handjes in de lucht. BMW ontkent namelijk dat het met de andere grote Duitse autofabrikanten geheime afspraken heeft gemaakt die onder andere betrekking zouden hebben op de uitstoot van dieselauto’s. Geen van de auto’s van het merk is gemanipuleerd […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft schrapt Outlook Express en Sync Your Settings uit Wind

24-07-2017 9:12 Tweakers.net
Microsoft heeft bekendgemaakt welke functies het bedrijf met het verschijnen van de Fall Creators Update en latere updates gaat schrappen uit Windows 10. Onder andere Outlook Express, Sync Your Settings en EMET moeten het veld ruimen, terwijl Paint niet langer onderhouden wordt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: dit is de Samsung Galaxy S8 Active

24-07-2017 8:42 Apparata
De Samsung Galaxy S8 Active is in aantocht, getuige de laatste leaks van het toestel. Tot nu toe moesten we het doen met renders van de Galaxy S8 Active, maar nu gaat het eindelijk om het echte werk. Niet dat er veel te onthullen valt: van binnen is het ‘gewoon’ een S8, inclusief dezelfde Exynos […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zweedse overheid gaf databases met gegevens miljoenen burgers ui

24-07-2017 8:26 Tweakers.net
Het Zweedse transportagentschap is verantwoordelijk voor een groot datalek, waarbij databases met gevoelige gegevens van miljoenen burgers in handen zijn gekomen van derde partijen door it-outsourcing.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mitsubishi Pajero LWB ook op grijs kenteken

24-07-2017 8:25 Autoweek.nl
Mitsubishi biedt de Pajero op de Nederlandse markt in korte ?n lange vorm aan. Die laatste is nu ook op grijs kenteken te krijgen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Atari integreert speakers in pet

24-07-2017 8:25 Hardware.info
Atari heeft diverse producten in de pijplijn, waaronder de Ataribox en een lijn van wearables. Voor zijn wearable-serie heeft Atari een?pet gereed met ingebouwde speakers. De cap gaat als Atari Speakerhat door het leven. Met de snapback cap wil Atari terug naar de vroegere jaren en wat nostalgie oproepen. De Speakerhat is tijdens Comic-con getoond en beschikt over een opstelling van stereospeakers. Er kan verbinding worden gemaakt via Bluetooth. Hierdoor kan?niet alleen muziek worden afgespeeld...
Lees het hele artikel op Hardware.info

BMW ontkent prijsafspraken ?n sjoemeldiesels

24-07-2017 8:06 Autoweek.nl
BMW heeft gereageerd op aantijgingen van het Duitse Der Spiegel. Het weekblad schreef vorige week vrijdag dat BMW, Daimler, Porsche en Audi jarenlang verboden prijsafspraken hebben gemaakt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Toyota Prius - Duurtest afscheid

24-07-2017 8:00 Autoweek.nl
De Toyota Prius reden we in het jaar dat de hybride-Toyota 20 jaar bestond. Maar generatie vier doet toch een ding anders dan zijn drie voorgangers. Wat? Dat vertellen we je in deze video.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

BMW 7-serie als Edition 40 Jahre

24-07-2017 7:52 Autoweek.nl
BMW viert dat het veertig jaar geleden is dat de allereerste 7-serie op de markt verscheen met een Edition 40 Jahre-editie van de laatste incarnatie van zijn vlaggenschip.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft werkt aan ai-coprocessor voor opvolger HoloLens

24-07-2017 7:51 Tweakers.net
Microsoft werkt aan een nieuwe processor voor de opvolger van de huidige HoloLens. De chip bevat een ai-coprocessor voor de implementatie van deep neural networks, om machine vision effici?nt af te handelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: de BMW 7 Serie Edition 40 Jahre

24-07-2017 7:45 Autoblog.nl
De grote Bimmer bestaat alweer vier decennia, hoog tijd dus voor een ?xtra luxueuze editie. Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen: van de 7 Serie Edition 40 Jahre worden slechts 200 exemplaren gebouwd. Deze auto’s zullen allemaal naar wens van de klant worden samengesteld en onder de kap komt naar wens een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ondernemingsraad VW eist uitleg over kartel

24-07-2017 7:37 Autoweek.nl
De ondernemingsraad van Volkswagen wil zo snel mogelijk in de komende week opheldering van de raad van toezicht van de autobouwer over de berichten over een grootschalig Duits autokartel. Ook moeten leidinggevenden een toelichting geven aan medewerkers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

DJI Spark - Kleine en slimme, maar iets beperkte drone

24-07-2017 6:00 Tweakers.net
De DJI Spark is een kleine quadcopter, gericht op mensen die nog geen ervaring met drones hebben, maar die dergelijke vliegende camera's wel interessant vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

ASUS Strix X370-F Gaming & B350-F Gaming review

24-07-2017 5:59 Hardware.info
ASUS wist tot nu toe goede indrukken achter te laten met zijn socket AM4-moederborden, zoals de high-end Crosshair VI Hero en de relatief betaalbare Prime X370-Pro. Nu introduceert de fabrikant de eerste Ryzen-borden in zijn op gamers gerichte ROG Strix-serie, namelijk de ASUS Strix X370-F Gaming?en B350-F Gaming. Wij hebben ze getest. Qua specificaties ontlopen de genoemde Prime X370-Pro en de nieuwe Strix X370-F Gaming elkaar niet veel, maar qua uiterlijk zijn het totaal verschillende moede...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier cashte de politie 55.000 euro in drie kwartier

23-07-2017 21:57 Autoblog.nl
Rode kruizen, het blijft een puntje… Vandaag stond op de A2 ter hoogte van afslag 6 Maarssen – Vleuten een auto in de fik. In eerste instantie werd alleen de rechter rijstrook van de afrit afgesloten middels een rood kruis op het matrixbord boven de weg. Geen probleem, want de afrit had nog een rijstrook […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Techniek! De onderliggende nokkenas

23-07-2017 21:01 Autoblog.nl
In de Oude Wereld vinden we het niet meer dan normaal dat een auto ??n of twee bovenliggende nokkenassen heeft. In Amerika denken ze daar in sommige gevallen anders over. Nog wel, tenminste. De onderliggende nokkenas is namelijk op z’n retour en dat heeft met de onvermijdelijke nadelen van deze techniek te maken, waar we […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MKVToolNix 14.0.0

23-07-2017 20:32 Tweakers.net
Versie 14.0.0 van MKVToolNix is uitgekomen. Met deze verzameling opensourceprogramma's kunnen Matroska-bestanden worden bekeken, bewerkt en geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Amerikaanse start-up maakt full duplex-chip voor over ??n kanaal

23-07-2017 20:09 Hardware.info
Een Amerikaanse start-up genaamd Kumu werkt al geruime tijd aan een techniek om full duplex netwerk-communicatie te realiseren. Dat houdt in dat signalen tegelijkertijd ontvangen en verzonden worden, maar het speciale aan Kumu's techniek is dat het op hetzelfde kanaal gebeurt. Traditioneel gezien worden er ofwel iets andere kanalen gebruikt voor verzenden en ontvangen, bijvoorbeeld 2,412 GHz voor verzenden en 2,462 GHz voor ontvangen. Dit heet frequency division duplex,?ofwel FDD. Een andere me...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Volvo had Italiaanse flair

23-07-2017 19:58 Autoblog.nl
En toch kwam er geen Italiaan aan te pas! Deze Volvo Versatility Concept Car (VCC) was namelijk een ontwerp van Jose Diaz de la Vega. De auto is voorzien van opvallende designelementen als strakke koplampen, uitgesproken schouders, gladde oppervlakken en een X-constructie in het dak. Al met al best een gaaf ding, al moeten we […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

[Pro] ADATA geeft industri?le SSDs upgrade naar 3D MLC en -TLC

23-07-2017 18:27 Hardware.info
ADATA heeft zijn lijn voor industri?le SSDs een upgrade gegeven met de ISSS314. De opvolgers van de ISSS312-modellen krijgen nu 3D MLC- en -TLC-geheugen, in plaats van SLC en MLC. De schijven zijn bestand tegen extreme schokken en temperaturen, waarbij de 3D MLC-varianten wat meer kunnen hebben. Het zijn 7 mm dikke 2,5-inch schijven met een normale SATA 6 Gb/s-aansluiting, met een verbruik van maximaal 2,5 watt en een MTBF van twee miljoen uur. Trillingen van 20G met 10 - 2000 Hz kunnen ze weer...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Deze Hurac?n geeft je het gevoel van vroeg?h

23-07-2017 17:59 Autoblog.nl
Best wel vet. Af-fabriek kun je de Hurac?n met diverse schoenen krijgen. Helaas is het niet mogelijk om velgen uit het verleden te bestellen. Gelukkig is daar Vossen Wheels. De velgenfabrikant verzon een setje voor de Hurac?n met een knipoog naar het verleden. De wielen lijken namelijk op de velgen van de Lamborghini Countach. Ook […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Is dit de nieuwe kleine SUV van DS?

23-07-2017 17:01 Autoblog.nl
Spyshot-raadplaat op je beeldscherm! Autocar bericht dat PSA-Opel/PSOpel-A/OpelSA binnenkort op de proppen komt met het nieuwe speerpunt van het DS merk. Het moet een klein premium SUV-je gaan worden dat de strijd aan moet gaan met de Audi Q2. St?phane Le Gu?vel, honcho van de Britse afdeling van PSA heeft dit bevestigd. Volgens Le Gu?vel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nvidia-CEO deelt eerste Volta V100-GPU's uit aan onderzoekers

23-07-2017 16:49 Hardware.info
Nvidia CEO Jen-Hsun Huang heeft op een bijeenkomst voor AI-onderzoekers wat presentjes uitgedeeld. Vijftien hoogstaande mensen die aan artificial intelligence werken kregen een Tesla V100 mee voor hun onderzoek - inclusief een handtekening van de CEO. In mei dit jaar introduceerde Nvidia de eerste op de Volta-architectuur gebaseerde GPU-accelerator. De Tesla V100 is Nvidia's grootste chip tot nu toe met 5120 CUDA-cores op een 815mm2 grote die. Daarmee kunnen?7,5 double-precision TFLOPS, 15 sing...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Te koop: Audi A8 D2 met zes-punt-nul onder de kap

23-07-2017 15:59 Autoblog.nl
Je kent deze generatie waarschijnlijk vooral in S8-trim uit de film Ronin, waarin de auto het opnam tegen een archa?sche BMW E34 M5. In de laatste levensjaren van de D2 A8 moest de S8 echter nog een model boven zich dulden in het A8-gamma. Onlangs stelde Audi de wereld voor aan de nieuwste generatie A8. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Legendary Pok?mon-event loopt helemaal in de soep

23-07-2017 15:03 Apparata
Het event had er zo uit kunnen zien, maar bestond daarentegen uit teleurgestelde fans en een uitgejouwde CEO. Het veelbelovende Pok?mon GO Fest dat gisteren plaats zou vinden in de Amerikaanse stad Chicago, is volledig in de soep gelopen. Vele Pok?mon-fans kwamen van heinde en ver om voor het eerste legendary Pok?mon te kunnen vangen, […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gigabyte zet details online van Raspberry Pi-concurrent

23-07-2017 14:34 Hardware.info
Vele bedrijven lijken jaloers te zijn op de Raspberry Pi-stichting, die een goede naam heeft op het gebied van ontwikkelbordjes en het ecosysteem eromheen.?Pine64 kwam niet al te lang geleden al met een concurrent voor de Pi 3 en ook Intel zag lange tijd veel in ontwikkelbordjes. Gigabyte gaat die bedrijven nu achterna en komt ook met een concurrent voor de fruitige bordjes. De?GA-SBCAP3350 moet de Pi verslaan met andere hardware en meer mogelijkheden het bord aan te passen. Daarentegen is hij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Trailer Ready Player One staat bol van iconen uit populaire ente

23-07-2017 14:14 Tweakers.net
De DeLorean, Duke Nukem, Lara Croft, de assault rifle van Halo, de motor uit Akira, het busje van The A-Team, Harley Quinn, Freddy Krueger, een Chocobo en de V8 Interceptor van Mad Max. Dat is slechts een deel van alle pop culture-iconen in de nieuwe trailer voor Ready Player One.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Stronzo! Ferrari medewerkers mogen geen Ferrari kopen

23-07-2017 13:51 Autoblog.nl
Ferrari’s ballotage commissie draait overuren. Dat Ferrari zorgvuldig te werk gaat bij het selecteren van haar klanten moge genoegzaam bekend zijn. Doorgaans gaat het daarbij overigens vooral om de speciale modellen, want tot op heden waren we nog geen verhalen tegengekomen van mensen die geen 488 GTB mochten kopen. Nu is daar echter verandering in […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Niantic geeft bezoekers Pokemon Go Fest Chicago geld terug na gr

23-07-2017 13:13 Tweakers.net
Pok?mon Go-ontwikkelaar Niantic gaat bezoekers van het evenement in Chicago dat in het teken stond van het eenjarig bestaan van de game compenseren voor hun ongemak nadat de festiviteiten in het water vielen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HP komt met krachtigere Pavilion Power-laptop

23-07-2017 12:44 Hardware.info
HP heeft zijn Pavilion laptop-lijn uitgebreid met een krachtiger exemplaar, genaamd de Pavilion Power. De 15-inch laptop komt met een behuizing zonder decoratieve gaming-additieven, maar krijgt intern wel de beschikking over een Nvidia GTX 1050 met 2 of 4 GB videogeheugen. Als processor is standaard gekozen voor een Intel Core i5-7300HQ, maar kan ook met een i7-7700HQ geleverd worden. Het 15,6-inch scherm is van het IPS-type en heeft 1920 x 1080 beeldpunten. Er komen twee varianten - een met de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Check hier alle noemenswaardige Comic Con-onthullingen

23-07-2017 12:33 Apparata
Er werden onder andere trailers getoond van Game of Thrones, The Walking Dead en Thor: Ragnarok. De San Diego Comic Con loopt vandaag ten einde. Naast een oneindig aantal cosplayende fans wordt er tijdens het gigantische stripboeken-feest ook altijd veel onthuld omtrent de nieuwste films en series. Zo ook dit jaar. We kregen een veel […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autonoomgeddon: weinig ongelukken, goedkope verzekering?

23-07-2017 12:28 Autoblog.nl
De dag dat we niet meer zelf mogen sturen komt steeds dichterbij. Als autoliefhebbers moeten we dan waarschijnlijk een andere hobby zoeken. Maar het goede nieuws is dat de verzekeringspremie dan ook omlaag gaat. Toch!?! Neen! Tenminste niet volgens onderzoeksbureau Forrester. Deze glazen bol-kijkers grasduinden eens door alle dingen die er staan te veranderen als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VK gaat registratie en veiligheidsexamen voor dronegebruikers ve

23-07-2017 11:32 Tweakers.net
De regering van het verenigd Koninkrijk heeft bekendgemaakt dat in de toekomst alle gebruikers van drones hun toestellen moeten registreren en ze een veiligheidsexamen moeten afleggen. Ook moet er meer gebruik gemaakt worden van geofencing om gebieden af te bakenen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kijk, zes HALO-designs die min of meer te pruimen zijn

23-07-2017 11:22 Autoblog.nl
Cue the Beyonc?. Afgelopen week was opeens de boot aan. De FIA besloot in al haar wijsheid min of meer uit het niets de HALO te verplichten voor het F1-seizoen van vorig jaar. In de hoofden van de fans was dit gekke apparaat al lang afgeschoten en ook de teams bleken in overgrote meerderheid t?gen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Afgestoft: Cadillac BLS

23-07-2017 11:00 Autoweek.nl
De Cadillac BLS kwam in 2005 op de markt, maar toch durven we hem nu al onder de noemer 'vergeten' te scharen. Ondanks z'n oer-Amerikaanse merknaam werd de compacte Cadillac met het oog op de Europese markt ontworpen. Sterker nog: de auto heeft de 'States' nooit gezien!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Bij kinderen populaire app Musical.ly gebruikt geen encryptie

23-07-2017 10:16 Tweakers.net
Musical.ly, de onder kinderen populaire app waarmee ze onder andere korte muziekfilmpjes kunnen maken, gebruikt geen encryptie. Wanneer een gebruiker dus op een openbaar wifi-netwerk een filmpje uploadt, kan deze gemakkelijk onderschept worden door derden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

James Franco en Seth Rogen gaan cult classic in deze biopic

23-07-2017 10:15 Apparata
I did naaaht. Oh, hi, Mark. Het geniale komische duo Seth Roger en James Franco pakken een wel heel bijzonder project op. De twee stoners gaan het verhaal vertellen van – en ik quote hiermee iedereen die de film ooit gezien heeft – de beste slechtste film ooit gemaakt: The Room. The Disaster Artist zal […]
Lees het hele artikel op Apparata

Intel quad-core met laag TDP duikt op bij Geekbench

23-07-2017 10:12 Hardware.info
Vorig jaar doken interne slides op van Intel, die lieten zien dat het bedrijf plannen heeft voor echte quad-core chips met een laag TDP. Tot nu toe hebben dergelijke chips met een TDP van 15-28 watt altijd twee cores, die enkel in het geval van een Core i7 vier threads hebben. Met Coffee Lake zal daar vermoedelijk verandering in gaan komen. In verschillende resultaten van de Geekbench-benchmark duikt de Core i5-8250U op, wat de opvolger zou gaan worden van de huidige i5-7200U. Het kritieke vers...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Waarom Tesla’s stoelen geen spieren meer kunnen kweken

23-07-2017 10:01 Autoblog.nl
Bij Tesla kan je binnenkort alleen nog maar kiezen voor slappe stoelen. In het kader van de launch van de Tesla Model 3 heeft Tesla namelijk wat veranderingen doorgevoerd voor alle auto’s in het gamma, dus ook de Model S en Model X. Het grootste deel daarvan is allemaal niet zo spannend, maar het verdwijnen […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Wine 2.13

23-07-2017 9:57 Tweakers.net
Er is met versienummer 2.13 een nieuwe ontwikkelbuild van Wine verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD en Solaris te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 24.705 titels. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rij-impressie: Skoda Citigo

23-07-2017 9:52 Autoweek.nl
Amper een jaar na de eerste update geeft Skoda de Citigo nu al zijn tweede facelift. Alle zeilen worden bijgezet om het boodschappenwagentje met enig succes door de laatste fase van zijn levenscyclus te loodsen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Microsoft Windows ISO Download Tool 5.07

23-07-2017 9:49 Tweakers.net
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool is een programma waarmee offici?le iso's met installatiebestanden voor Windows versies 7 tot en met 10 inclusief Insider Previews en Office versies 2007 tot en met 2016 kunnen worden gedownload. In het programma moet een Windows- of Office-versie worden geselecteerd, daarna de gewenste taal en vervolgens worden links naar de juiste bestanden op de website van Microsoft opgezocht. Het programma is in .Net ontwikkeld en de download is dan ook nog geen twee megabyte groot. Sinds versie 5.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Video: Wat weet schrijver Abdelkader Benali over auto's? - Quiz

23-07-2017 8:00 Autoweek.nl
Schrijver Abdelkader Benali kan je alles vertellen over de rol van auto's in de literatuur. Maar wat weet hij verder van het onderwerp?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Splatoon 2 - Kleine, maar fijne verbeteringen

23-07-2017 6:00 Tweakers.net
Na Mario Kart 8 Deluxe komt Nintendo opnieuw met een Switch-game die sterk lijkt op een voorganger die voor de Wii U uitkwam. Nintendo heeft echter wel kleine, maar fijne verbeteringen doorgevoerd.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Intel Game PC - juli 2017

23-07-2017 5:59 Hardware.info
Dit PC Advies is toegespitst op gaming op WQHD-resolutie. Dat betekent een snelle videokaart en een processor die snel genoeg is om die videokaart van data te voorzien, en natuurlijk een snelle monitor om alle grafische pracht en praal zo goed mogelijk te kunnen bekijken. Omdat over de keuze voor AMD of Intel in een Game PC tegenwoordig filosofische verhandelingen kunnen worden gehouden, hebben we de adviezen gesplitst. Je bekijkt nu ons advies voor een Intel-gebaseerd gamesysteem, de AMD Ryz...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Razer werkt aan randapparatuur met Destiny 2-thema

22-07-2017 20:37 Hardware.info
Een belangrijk verschil met de oorspronkelijke Destiny-game is dat de tweede iteratie - die over een paar maanden uitkomt?- ook op de PC te spelen is. Wellicht om het spel en zijn toekomstige spelers in het PC-segment te verwelkomen heeft Razer een serie randapparatuur laten zien in het Destiny 2-thema. Het gaat specifiek om de ManO'War headset, het Ornata Chroma toetsenbord, de DeathAdder Elite muis en tot slot natuurlijk een bijpassende Goliathus muismat. Bijzonder is het zwart-witte kleursch...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Volledige specificaties Intel Coffee Lake-processors gelekt'

22-07-2017 18:14 Hardware.info
Op een Chinese website zijn afbeeldingen gepubliceerd die informatie blootgaven over de Intel Coffee Lake-processors. De post werd al snel offline gehaald, maar via Google Cache is de inhoud nog altijd beschikbaar. Het gaat om een CPU-Z-screenshot?en een tabel met informatie over drie Coffee Lake-modellen. Het gaat om drie CPU's met ieder maar liefst 6 cores, de eerste keer dat we bij Intel zoveel rekenkernen zien op het 'mainstream' platform. Twee van de modellen zijn overklokbaar, hetgeen doe...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Ferrari 360

22-07-2017 18:00 Autoblog.nl
De laatste langzame Ferrari. Laten we even kijken naar het huidige modellenaanbod van Ferrari. Instappen doe je met de 570 pk sterke California T. De junior supercar, de 488 GTB heeft dik 670 pk. De GTC Lusso heeft evenveel vermogen, tenzij je een V12 wil. Dan heb je nog meer power. De 812 Superfast heeft […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Rij-impressie: Peugeot 308

22-07-2017 17:26 Autoweek.nl
Voorheen stapten Nederlanders massaal in de Peugeot 308, vooral omdat hij als leaseauto te rijden was met 14 procent bijtelling. Inmiddels geldt dat argument niet meer, dus moet de Fransoos potenti?le kopers lokken met andere kwaliteiten. Het is echter de vraag of de veranderingen daarvoor rigoureus genoeg zijn ...
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gaat de unieke Concept S dit keer wel wat opleveren?

22-07-2017 17:07 Autoblog.nl
Interesse in een puike one-off voor in de garage? Praktisch is ‘ie niet, maar vliegen happen met het geluid van een V10 op de achtergrond was nog nooit zo leuk. De one-off Lamborghini Concept S zal weer worden geveild. Weer? Jep, het is niet de eerste keer dat de bijzondere Italiaan van de hand wordt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

BlasterX Acoustic Engine-software moet Creative Kratos-speakers

22-07-2017 16:47 Hardware.info
Een segment waar de marketingafdelingen nog geen gamer-doelgroep zagen was tot voor kort speakersets, maar Creative?heeft dat gat een tijd geleden al gedicht met onder andere de Sound BlasterX Katana soundbar (review) en Sound BlasterX Kratos S3/S5 speakersets - die stuk voor stuk voorzien zijn van?opvallende RGB-verlichting. Voor de Kratos S3 en S5 heeft Creative inmiddels een nieuw softwarepakket ge?ntroduceerd,?dat naar de naam BlasterX Acoustic Engine luistert. Hiermee belooft de fabrikant...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl