Uitslag Hardware Info Countdown 2021

15-01-2021 17:01 Hardware.info
In november en december van 2020 heb je kans gemaakt op een enorm aantal prachtige prijzen in de Hardware Info Countdown. Deze week hebben we de winnaars getrokken en contact met ze gezocht en dus kunnen we de winnaars bekendmaken. Heb je geen mail van ons gehad, dan heb je helaas niet gewonnen. Niet getreurd, want ook in 2021 maak je regelmatig kans op leuke prijzen op Hardware Info en ook eind dit jaar zullen we weer veel prijzen weggeven in de Hardware Info Countdown 2022.? We wensen alle...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Amazon maakt manier beschikbaar voor bedrijven om eigen versie A

15-01-2021 16:37 Tweakers.net
Amazon heeft een manier beschikbaar gemaakt waarmee bedrijven een eigen stemassistent kunnen maken op basis van de technologie achter Alexa. De assistent kunnen dan een eigen stem en commando's hebben. De aangepaste assistent kan wel communiceren met Alexa.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Google in Australi? onder vuur om weglaten nieuwssites uit zoekr

15-01-2021 16:19 Tweakers.net
Google ligt in Australi? onder vuur nadat het als 'experiment' lokale nieuwsmedia uit zoekresultaten en Google News heeft geweerd. Dat deed Google nadat de Australische overheid voorstelde om Facebook en Google te verplichten om te betalen voor het tonen van lokaal nieuws.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Caiway verhoogt tarieven na onaangekondigde snelheidsverhoging

15-01-2021 16:17 Tweakers.net
Provider Caiway verhoogt de prijzen van bijna al zijn abonnementen. De prijsstijgingen liggen tussen de twee en vijf euro. Vorige maand merkten klanten al op dat de internetsnelheden bij de provider waren verhoogd, waardoor een prijsverhoging te verwachten was.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Geflitst in VK? Dan valt boete (voorlopig) niet meer op de mat

15-01-2021 16:13 Autoblog.nl

Omdat het VK niet meer in de Europese Unie zit, krijg je als je geflitst wordt door een Britse camera geen bekeuring meer op je mat. Na jaren van discussies, gemiste deadlines en (Britse) verkiezingen is het eindelijk zo ver; het Verenigd Koninkrijk doet sinds 1 januari niet meer mee aan EU-regels. Dat betekent dat […]

The post Geflitst in VK? Dan valt boete (voorlopig) niet meer op de mat appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Renault Twingo Electric vs. Seat Mii Electric - Dubbeltest

15-01-2021 16:00 Autoweek.nl
Elektrische auto's worden steeds talrijker, beter ?n goedkoper, maar toch is de roep om echt betaalbare modellen nog groot. De nieuwe Renault Twingo Electric mag zich momenteel de goedkoopste EV van de Nederlandse markt noemen, waarmee hij de Seat Mii Electric van de troon stoot. Doet hij dat ook op andere gebieden?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel wacht op nieuwe CEO voordat zij beslist met welke fabrikan

15-01-2021 15:56 Hardware.info
Intel heeft vorige week aan haar werknemers laten weten te wachten met het herstellen van de productiecrisis. Het bedrijf gaat hiermee verder nadat de nieuwe ceo, Pat Gelsinger, aan de slag is gegaan bij het blauwe team. De chipfabrikant had eerder aan investeerders gemeld dat het bedrijf komende dinsdag zou laten weten met welke fabrikant een samenwerkingsverband zou worden aangegaan om tijdig nieuwe chips te produceren.? Het bedrijf heeft al behoorlijke tijd grote moeite om chips te produce...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'GM werkt aan elektrische Corvette cross-over'

15-01-2021 15:52 Autoweek.nl
Corvette wil het modellenaanbod de komende jaren uitbreiden en werkt aan een elektrische cross-over, meldt?Bloomberg op basis van interne bronnen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Kia terecht beloond met koppositie in verkooplijst'- AutoWeek

15-01-2021 15:48 Autoweek.nl
Een nieuwe aflevering van de Uitlaat! Deze week bespreken Marco en Roy Kia, Peugeot en de Lexus LFA. Luister hieronder!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung geeft veel meer smartphones S-Pen ondersteuning

15-01-2021 15:23 Apparata

Met de S-Pen voor Samsung Galaxy S21 Ultra lanceert het techmerk een nieuwe wind voor de stylus. En ze lijken dat verder door te trekken naar andere apparaten. Voor het eerst geeft Samsung met de Galaxy S21 generatie S-Pen ondersteuning voor een andere smartphone dan de Note. De Galaxy S21 Ultra is de eerste met […]

Het bericht Samsung geeft veel meer smartphones S-Pen ondersteuning verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

GitLab en IBM gaan samenwerken met gedeeld platform voor DevOps-

15-01-2021 15:18 Tweakers.net
GitLab gaat samenwerken met IBM aan een gedeeld platform voor IBM-klanten. GitLab wordt opgenomen in het het cloud- en AI-platform van IBM, waardoor zij toegang krijgen tot GitLab-tools voor het ontwikkelen van cloudapplicaties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Duitse justitie ziet deels af van vervolging Martin Winterkorn

15-01-2021 15:09 Autoweek.nl
Martin Winterkorn wordt niet langer vervolgd voor het vermeend manipuleren van de markt. De uitspraak betekent niet dat hij van zijn zorgen verlost is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung brengt Galaxy SmartTags-trackers over twee weken uit in

15-01-2021 15:07 Tweakers.net
Samsung brengt zijn Galaxy SmartTags, bluetoothtrackers om spullen terug te vinden, over twee weken uit in Nederland. Het apparaatje verschijnt tegelijk met de Galaxy S21-lijn van smartphones, zegt de fabrikant.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cenntro CityPorter is bedrijfswagen zonder poespas

15-01-2021 15:04 Autoblog.nl

Beoordeel de Cenntro CityPorter niet op zijn uiterlijk, maar op zijn innerlijk. Want daar gaat het om bij deze elektrische bedrijfswagen. Normaal gesproken zou aan de andere kant van de oceaan de Consumer Electronics Show in Las Vegas plaatsvinden. De beurs gaat gewoon door, alleen geven bedrijven uitsluitend digitale presentaties. Zo ook Cenntro met de […]

The post Cenntro CityPorter is bedrijfswagen zonder poespas appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Topversie Hyundai Kona Electric stuk goedkoper

15-01-2021 15:02 Autoweek.nl
Net voordat de faceliftversie in Nederland verschijnt, heeft Hyundai wat wijzigingen doorgevoerd aan de prijslijst van de bestaande Hyundai Kona Electric. Het grootste nieuws: de afgeladen topversie is wat voordeliger.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Synology brengt RS1221+ serverrack uit met acht bays

15-01-2021 14:50 Tweakers.net
Synology brengt een nieuwe serverrack-nas uit. De RackStation RS1221+ heeft een Ryzen-cpu en heeft acht bays. Er komt ook een RS1221RP+ uit met redundante stroomtoevoer, zo laat de fabrikant weten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FCC-keuring toont nieuwe versie Spotify Car Thing

15-01-2021 14:41 Tweakers.net
De keuring van de FCC toont de hardware van een nieuwe versie van Spotify Car Thing, een apparaat om muziek van de dienst te streamen in de auto en te bedienen met stemcommando's. Het is nog onbekend of en wanneer Car Thing uitkomt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Facelift Friday: Volkswagen Sharan/Seat Alhambra

15-01-2021 14:30 Autoweek.nl
Onlangs werd duidelijk dat de Volkswagen Mutivan wordt losgeweekt van de Volkswagen Transporter. Met wat fantasie kun je dus stellen dat er binnenkort weer een echte, grote MPV op de prijslijst van Volkswagen staat. Alle reden om eens terug te blikken op de eerste Volkswagen Sharan, die in 2000 samen met broertje Seat Alhambra een forse facelift kreeg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mercedes-Benz belicht elektrische Mercedes EQA

15-01-2021 14:02 Autoweek.nl
Mercedes-Benz licht weer een klein tipje van de sluier op die over de elektrische Mercedes EQA hangt. De onthulling vindt zeer binnenkort plaats.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Honda e-Drag is voor dragstrip verbouwde Honda e

15-01-2021 13:55 Autoweek.nl
De Honda e-Drag is een speciaal voor de dragstrip geprepareerde versie van de Honda E. Wat een knotsgek ding! Ook de N-One wordt door Honda Acces opgedirkt.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi ontkent Chinees militair bedrijf te zijn

15-01-2021 13:42 Tweakers.net
Xiaomi zegt dat het geen communistisch Chinees militair bedrijf is. De Amerikaanse president Donald Trump zette de smartphonemaker op een lijst van 'Chinese militaire bedrijven', maar Xiaomi claimt niet gelieerd te zijn aan het Chinese leger.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: neem jij maatregelen voor Koning Winter?

15-01-2021 13:41 Autoblog.nl

Morgen verwacht men sneeuw met code geel in grote delen van het land. Neem jij voorbereidingen of ga je juist lol maken? De afgelopen jaren kent Nederland zeer zachte winters. Goed nieuws voor je bolide, want dat betekent nauwelijks pekel op de weg of gevaarlijke wegomstandigheden. In de provincie Zuid-Limburg hebben ze al even kunnen […]

The post Lezersvraag: neem jij maatregelen voor Koning Winter? appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Beatdown: Samsung Galaxy S21 vs OnePlus 8 vs iPhone 12

15-01-2021 13:32 Apparata

In dit artikel leggen we de gloednieuwe Samsung Galaxy S21 naast de instapmodellen van de OnePlus 8 en iPhone 12. Kunnen de oudere toestellen bijbenen? Samsung kondigt gisteren officieel de Galaxy S21 en diens grote broers aan. Dat is de perfecte gelegenheid om het nieuwste vlaggenschip naast wat andere grote jongens te zetten. In deze […]

Het bericht Beatdown: Samsung Galaxy S21 vs OnePlus 8 vs iPhone 12 verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

'Geen verkeersboetes op het vasteland voor Britten na Brexit'

15-01-2021 13:29 Autoweek.nl
Met de Brexit komt ook de afspraak tussen EU-landen om elkaars flitsboetes te innen te vervallen. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er veel minder? verkeersboetes over en weer zullen worden gestuurd. Britten gaan dan vrijuit in de EU, terwijl reizigers vanuit de EU in het Verenigd Koninkrijk wellicht straffeloos overtredingen kunnen begaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pogea Racing Hercules is brede Abarth 595

15-01-2021 12:59 Autoweek.nl
Tuner Pogea Racing heeft de Abarth 595 onder handen genomen. De kleine sportmachine krijgt niet louter optisch machtsvertoon, want Pogea heeft ook in technisch opzicht het nodige werk verricht.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi reageert op plaatsing op zwarte lijst van Amerikaanse Def

15-01-2021 12:53 Hardware.info
Het Amerikaanse?Department of Defense?heeft gisteren negen nieuwe bedrijven toegevoegd aan zijn lijst met Chinese 'militaire bedrijven'. Naast Huawei, enkele grote Chinese telecom-operators en chipmaker SMIC is ook Xiaomi op de lijst terechtgekomen. De smartphonemaker heeft inmiddels een offici?le reactie gegeven aan de pers.? Xiaomi geeft aan dat het niet in het bezit is van, of gecontroleerd wordt door, het Chinese leger. Voorzitter Shou Zi Shew benadrukt dat Xiaomi zich puur op burgers en...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nvidia overweegt productie speciale cryptomining Ampere-kaarten

15-01-2021 12:34 Hardware.info
De cfo van Nvidia, Colette Kress, heeft op de J.P. Morgan Tech/Autoforum Conference laten weten te overwegen weer videokaarten te produceren die speciaal kunnen worden gebruikt voor het minen van cryptovaluta.? Kress laat weten dat ze bij Nvidia niet precies weten hoeveel vraag er precies is naar mining-kaarten en dat zij dat op dit moment onderzoeken. Als de vraag blijft groeien, zal het bedrijf zeker de kans grijpen zogenaamde cmp gpu’s te fabriceren.? Op dit moment genereert de gamingmarkt...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung: laders zullen geleidelijk uit telefoondoosjes verdwijne

15-01-2021 12:15 Tweakers.net
Laders gaan de komende tijd geleidelijk uit de doosjes van nieuwe telefoons verdwijnen, zo zegt smartphonemarktleider Samsung. De Galaxy S21-lijn is de eerste serie telefoons zonder laders in de doos en door de bewoording lijkt het erop dat meer modellen gaan volgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de eerste Ferrari SF90 op Nederlands kenteken

15-01-2021 12:09 Autoblog.nl

Meer dan vijf ton aan Ferrari schoon aan de haak op gele platen, dit is de eerste Ferrari SF90 Stradale van Nederland! Dat is even wennen, of niet? Waar de F8 Tributo een voorzichtige evolutie is ten opzichte van de 488, is de nieuwe SF90 Stradale gewoon een hypermoderne Ferrari op je netvlies. Dit keer […]

The post Dit is de eerste Ferrari SF90 op Nederlands kenteken appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ministerie I&W: 'Auto ook in de toekomst dominant'

15-01-2021 12:00 Autoweek.nl
Het Ministerie van I&W heeft het Toekomstperspectief Automobiliteit 2040 bekend gemaakt. De auto zal in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

[Pro] CES: OWC introduceert U.2 Shuttle: ruimte voor vier M.2 SS

15-01-2021 11:59 Hardware.info
OWC laat een externe ssd behuizing zien genaamd de U.2 Shuttle. In de behuizing is plek voor vier m.2 nvme ssd's in een 3,5-inch u.2 vormfactor. De Shuttle bezit een pci-express switch zodat de vier m.2 drives bandbreedte kunnen delen van de onboard pci-express 3.0 x4-interface. OWC gaat de U.2 Shuttle als lege drager verkopen of met vier voorge?nstalleerde Aura Pro nvme ssd's met een capaciteit tot 32 TB. De U.2 Shuttle heeft geen raid-functionaliteit van zichzelf, maar kan wel gebruikt wor...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Auto ontgrendelen met smartphone niet alleen voor happy few

15-01-2021 11:55 Autoblog.nl

Het moet steeds normaler en toegankelijker worden om een auto te ontgrendelen met je smartphone. De sleutel kan thuisblijven. Je auto ontgrendelen door middel van een smartphone. Dat is op dit moment weggelegd voor de happy few. Gelukkig kun je nog dit jaar veranderingen verwachten op dit gebied. Samsung heeft dat bekendgemaakt tijdens de presentatie […]

The post Auto ontgrendelen met smartphone niet alleen voor happy few appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Productieversie Nissan Z Proto 'Nissan 400Z' in beeld

15-01-2021 11:51 Autoweek.nl
In september verrijkte Nissan de autowereld met de heerlijke Nissan Z Proto, een voorbode voor de langverwachte volgende stap in de Z-modellenlijn. Deze patentschetsen tonen aan dat de auto daadwerkelijk nagenoeg ongewijzigd in productie zal gaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: game-engine Source 2 krijgt mogelijk raytracing

15-01-2021 11:48 Tweakers.net
Een nieuwe toevoeging aan de Steam-database hint erop dat Source 2 mogelijk RTX-ondersteuning en raytracing krijgt. Dat ontdekte een ontwikkelaar in de database van de b?ta van Source 2-game Artifact.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vlaamse zonnepaneeleigenaren verliezen recht op terugdraaiende m

15-01-2021 11:48 Tweakers.net
Vlaamse zonnepaneeleigenaren mogen niet meer het overschot aan opgewekte energie aftrekken van hun verbruik. Het Grondwettelijk Hof stelt dat de voordelen van zo'n terugdraaiende meter niet door de Vlaamse regering mochten worden gemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple luistert naar kritiek met nieuwe MacBook Pro?

15-01-2021 11:39 Apparata

Er komt een nieuwe generatie MacBook Pro 2021 aan en volgens ingewijden kun je dit allemaal verwachten. Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Nee, voor zover bekend krijgt de volgende generatie MacBook Pro voor 2021 geen touchscreen. Er staan wel andere veranderingen op het programma die zekers noemenswaardig zijn. MacBook Pro […]

Het bericht Apple luistert naar kritiek met nieuwe MacBook Pro? verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Elektrische invasie van Kia wordt n?g groter

15-01-2021 11:33 Autoblog.nl

Er komen meer dan genoeg nieuwe modellen waarop de Koreanen straks hun nieuwe logo kunnen plakken. Gisteren deed de Renault Group uitgebreid haar toekomstplannen uit de doeken, nu is het de beurt aan Kia. Vorige week onthulden de Koreanen al hun gloednieuwe logo, maar Kia heeft nog veel meer in petto. In september gunde Kia […]

The post Elektrische invasie van Kia wordt n?g groter appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Kuo: volgende MacBook Pro krijgt MagSafe en doet weg met Touch B

15-01-2021 11:32 Hardware.info
De ervaren Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft enkele voorspellingen gedaan over de volgende MacBook Pro's die het bedrijf uit Cupertino uit zal brengen. Zijn informatie bevat meerdere opvallende punten, bijvoorbeeld dat de Touch Bar van de laptops gaat verdwijnen. Volgens Kuo komen er twee schermmaten voor de 2021 MacBook Pro, te weten 14 en 16 inch. De laptops zouden een design krijgen dat qua stijl overeenkomt met de iPhone 12-serie, wat zich moet uiten in meer platte randen aan zowel de onde...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Foto's tonen mogelijk vouwbare Xiaomi-telefoon

15-01-2021 11:31 Tweakers.net
Er zijn foto's verschenen die vermoedelijk een prototype van een vouwbare smartphone van Xiaomi laten zien. Het model doet het meest denken aan de Galaxy Z Fold-toestellen van Samsung. Er is een stevige vouw in het midden zichtbaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Asus onthult een kleinere Rog Strix RTX 3060

15-01-2021 11:20 Hardware.info
Asus komt met een nieuw model ROG Strix RTX 3060-videokaart die compacter is dan reeds aangekondigde Strix-modellen. De kaart is iets korter en smaller in vergelijking tot de ROG Strix RTX 3060 Ti, die een 2,9-slots ontwerp heeft, in tegenstelling tot een 2,7-slots ontwerp bij het nieuwe model. Dat zou voornamelijk komen door de gebruikte gpu, de GA106, waar de 3060 Ti gebruik maakt van een GA104. Asus heeft het model uitgerust met axiale fans, die tegen de klok indraaien om turbulentie te v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

B?ta iOS 14.4 heeft code voor melding als iPhone niet originele

15-01-2021 11:11 Tweakers.net
De tweede b?ta van iOS 14.4 bevat code die erop wijst dat Apple iOS-gebruikers gaat waarschuwen als een telefoon niet de originele camera aan boord heeft. Daarbij hoeft het vermoedelijk, net als bij displays, niet per se te gaan om neponderdelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

CES: Aorus Gen4 7000s-SSD leest met 7 gigabyte per seconde

15-01-2021 11:11 Hardware.info
Gigabyte heeft de tweede generatie van zijn Aorus-ssd's gebruikmakende van pci-express 4.0 ge?ntroduceerd. Het nieuwe model krijgt de noemer Aorus Gen4 7000s, verwijzend naar de sequenti?le leessnelheid die liefst 7 GB per seconde moet bedragen. Hij komt er in 1 of 2 TB. Aan de basis van de nieuwe ssd ligt de PS5018-E18-controller van Phison, gekoppeld aan 96-laags tlc-nand. Het flashgeheugen werkt op 1.200 MT/s, een verbetering van 50 procent ten opzichte van de eerste generatie Aorus Gen4-...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Prijzen gefacelifte Fiat Tipo bekend

15-01-2021 10:49 Autoweek.nl
AutoWeek heeft de prijzen van de gefacelifte Fiat Tipo. De vernieuwde Tipo komt als Hatchback, Stationwagon ?n als nieuwe Cross!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: wanneer even niet opletten grote gevolgen heeft

15-01-2021 10:45 Autoblog.nl

Een stoepje raken kan pijnlijk gevolgen hebben voor je band of velg. In dit geval gaan de consequenties nog een stapje verder.

The post Video: wanneer even niet opletten grote gevolgen heeft appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Porsche 914-restomod krijgt Cayman-zescilinder

15-01-2021 10:26 Autoblog.nl

Weer eens wat anders dan een Porsche 911-restomod: een Porsche 914-restomod. De instapper van Porsche was de afgelopen 25 jaar de Boxster. Met een vanafprijs van ?83.231 is er echter nog wel ruimte voor een model onder de Boxster. Daar is al de nodige speculatie over geweest en recent dook er zelfs een prototype op. […]

The post Deze Porsche 914-restomod krijgt Cayman-zescilinder appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Blue Origin voert succesvolle testvlucht uit met New Shepard-rak

15-01-2021 10:25 Tweakers.net
Blue Origin heeft opnieuw een succesvolle vlucht uitgevoerd met de herbruikbare New Shepard-raket. De suborbitale raket haalde een hoogte van 107 kilometer en tikte daarmee de rand van de ruimte aan, om daarna verticaal te landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bug in Windows 10 beschadigd bestandsvolume van een NTFS-schijf

15-01-2021 10:22 Hardware.info
Dankzij een kwetsbaarheid in Windows 10 kunnen kwaadwillenden het bestandsysteem van een ntfs-geformatteerde harde schijf of ssd beschadigen met slechts ??n opdrachtregel. Het blijkt dat deze 'opdracht' verborgen kan worden in zoiets simpels als een Windows-snelkoppelingsbestand, een zip-archief, batchbestand of andere veelvoorkomende bestanden. Het uitvoeren van de opdrachtregel veroorzaakt fouten op de harde schijf die het bestandssysteem direct beschadigd. De gebruiker wordt daardoor gedwo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Samsung: digitale autosleutel, SmartThings voor Android Auto

15-01-2021 10:18 Autoweek.nl
Techfabrikant Samsung presenteert een aantal auto-gerelateerde nieuwigheden. Zo komt het bedrijf met een digitale sleutel in Tesla-stijl. Ook wordt het thema 'Car' toegevoegd aan Samsungs SmartThings-app, die op zijn beurt beschikbaar komt in Android Auto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung gaat oplader en oordopjes vaker weglaten

15-01-2021 10:07 Apparata

Langzaam maar zeker maakt Samsung de beslissing om een oplader en standaard meegeleverde oordopjes weg te laten als je een smartphone koopt. Het offensief dat Apple begonnen is begint langzamerhand werkelijkheid te worden voor andere merken. Samsung levert geen lader met de nieuwe Galaxy S21. Het zal geen verrassing zijn dat ook andere modellen van […]

Het bericht Samsung gaat oplader en oordopjes vaker weglaten verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Wine 6.0

15-01-2021 9:42 Tweakers.net
De final release van Wine versie 6.0 is verschenen. Wine is een opensource-implementatie van de Windows-api en maakt het mogelijk om DOS- en Windows-programma's op Linux, FreeBSD, Solaris en macOS te draaien. Een grote groep ontwikkelaars draagt bij aan Wine en er is voor gekozen om elke twee weken een nieuwe zogeheten ontwikkelversie uit te brengen in plaats van te wachten tot er een aantal nieuwe functies klaar is. Een paar keer per jaar verschijnt er een stabiele uitgave. De database met applicaties die onder Wine werken, al dan niet met behulp van kleine aanpassingen, bevat op het moment van schrijven 27.690 titels. Deze uitgave wordt met de volgende aantekeningen geleverd: Wine Announcement
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie: traditionele misdaad kwam in 2020 minder voor, cybercri

15-01-2021 9:38 Tweakers.net
Criminaliteit verplaatste zich sinds de aanvang van de coronacrisis van fysieke misdrijven naar cybercrime. De politie zegt dat het een afname zag in misdrijven als woninginbraken, maar ook een grote stijging van online criminaliteit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Apple wil MagSafe terug en Touch Bar weghalen op komend

15-01-2021 9:21 Tweakers.net
Apple zou in zijn komende MacBook Pro-modellen de MagSafe-laadpoort terug willen brengen en de Touch Bar willen weghalen. Dat melden financieel persbureau Bloomberg en TF Securities-analist Ming-Chi Kuo los van elkaar. Ook zouden de laptops meer poorten krijgen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de nieuwe Le Mans-hypercar van Toyota

15-01-2021 9:16 Autoblog.nl

En ja, er komt nog steeds een straatlegale versie. Overwinningen zijn altijd perfect PR-materiaal en Toyota zit wat dat betreft wel goed. Ze zetten de laatste jaren namelijk drie Le Mans-overwinningen op een rij neer. Er was weliswaar geen sprake van moordende concurrentie in de LMP1-klasse, maar een Le Mans-overwinning is toch een Le Mans-overwinning. […]

The post Dit is de nieuwe Le Mans-hypercar van Toyota appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Joop Donkervoort treedt terug

15-01-2021 8:46 Autoweek.nl
Joop Donkervoort, de oprichter van het gelijknamige Nederlandse automerk, treedt terug. Met ingang van 1 januari vervult zoon Denis Donkervoort de rol van Managing Director bij het bedrijf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota onthult hybride hypercar voor 24 Uur van Le Mans

15-01-2021 8:37 Autoweek.nl
Dit is de GR010 Hybrid, de nieuwe hybride hypercar van Toyota die gaat meedoen aan het WEC-kampioenschap. Er komt een straatversie!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi staat op de zwarte lijst van Trump

15-01-2021 8:35 Apparata

In de Verenigde Staten heeft Xiaomi het aan de stok gekregen met de Amerikaanse regering, het merk staat nu op een zwarte lijst. Nog een paar dagen en dan is Donald Trump president af. In die resterende dagen probeert zijn regering er nog een aantal dingen door te krijgen. Zo heeft Trump het Chinese merk […]

Het bericht Xiaomi staat op de zwarte lijst van Trump verscheen eerst op Apparata.

Lees het hele artikel op Apparata

Ubisoft stelt release extreme-sports-mmo Riders Republic uit tot

15-01-2021 8:25 Tweakers.net
Ubisoft heeft de release van Riders Republic uitgesteld. Deze massive multiplayer online-sportsgame had eigenlijk eind volgende maand moeten verschijnen, maar dat wordt volgens de nieuwe planning ergens later dit jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kia: zeven nieuwe EV's tegen 2027

15-01-2021 8:11 Autoweek.nl
Kia is met een ommezwaai bezig. Het merk presenteerde onlangs een compleet nieuw logo ?n een nieuwe merkslogan. Vandaag belicht het plan zijn Plan S-strategie en legt daarin een grote focus op elektrische auto's ?n op mobiliteitsoplossingen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Joop Donkervoort geeft na 43 jaar het roer uit handen

15-01-2021 7:59 Autoblog.nl

Joop is inmiddels 71 en vind het mooi geweest. Terwijl Spyker snel opkwam en (iets minder snel) weer ten onder ging, bouwde Joop Donkervoort ongestoord verder aan zijn lichtgewicht sportwagens. Iets wat hij al sinds 1978 deed. Daarmee is Donkervoort momenteel het enige Nederlandse automerk waar we ?cht trots op mogen zijn. Schuurtje Het verhaal […]

The post Joop Donkervoort geeft na 43 jaar het roer uit handen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl