HWI TV kijkersvragen: Stel jouw vragen over behuizingen

17-01-2019 9:02 Hardware.info
Januari vliegt voorbij en het is alweer bijna tijd voor de traditionele kijkersvragen in Hardware.Info TV. In deze eerste editie van het jaar willen we het gaan hebben over PC behuizingen. Heb jij vragen over bijvoorbeeld formfactors, materialen, koeling, airflow, geluiddemping, inbouwmogelijkheden of andere zaken die met pc kasten te maken hebben? Laat het ons weten, en wellicht handelen we jouw vraag in de uitzending. Bezig met laden...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Is dit LG’s spotgoedkope interpretatie van dubbel scherm?

17-01-2019 8:53 Apparata
Twee schermen op ??n toestel is behoorlijk duur, maar LG heeft een oplossing. Het gaat binnenkort eindelijk gebeuren: de smartphone evolueert naar een entiteit met twee schermen in plaats van ??n. Dubbele schermen en opvouwbare displays gaan h?t nieuws van 2019 worden (om nog maar te zwijgen over oprolbare TV’s) maar misschien heeft LG het […]
Lees het hele artikel op Apparata

Externe videokaartbehuizing voor Mac OS- en Windows-apparaten

17-01-2019 8:32 Hardware.info
Wie op zoek is naar een externe gpu-behuizing kan sinds kort ook terecht bij OWC. De, voor velen onbekende, fabrikant heeft namelijk de ‘Mercury Helios FX 650 eGPU-behuizing’ gelanceerd. Het apparaat is compatibel met Mac OS- en Windows-devices en wordt verbonden via Thunderbolt 3. De FX 650 beschikt, zoals de naam al suggereert, over een 650 watt voeding. Volgens de fabrikant is de voeding in staat om 100 watt vermogen ‘door te sturen’ naar de aangesloten laptop. Om de geluidsproductie binnen...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Drupal 7.62 / 8.5.9 / 8.6.6

17-01-2019 8:20 Tweakers.net
Er zijn updates verschenen voor versies 7, 8.5 en 8.6 van Drupal, die diverse kwetsbaarheden moeten verhelpen. Drupal is een in php geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een development-framework. Advisory SA-CORE-2019-001 maakt melding van het verhelpen van een kwetsbaarheid in de PEAR Archive_Tar-bibliotheek. Security risk: Critical 16?25 AC:Complex/A:User/CI:All/II:All/E:Proof/TD:Uncommon Vulnerability: Third Party Libraries
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: komende LG-smartphone krijgt hoesje met scherm erin

17-01-2019 7:55 Tweakers.net
Een komende LG-smartphone heeft een hoesje met een tweede scherm erin, zo vermeldt Cnet. Het gaat niet om een vouwbare smartphone zoals andere fabrikanten gaan aankondigen. Het is onbekend hoe het systeem precies werkt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

XDA-Developers publiceert preview van vroege build Android Q

17-01-2019 7:44 Tweakers.net
De website XDA-Developers heeft een preview online gezet van wat een vroege build zou moeten zijn van Android Q. In de nieuwe Android-versie zit een desktopmodus en mogelijkheid om apps alleen de locatie te laten opvragen als ze op de voorgrond staan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bizarre barnfind met 81 auto’s duikt op [video]

17-01-2019 7:39 Autoblog.nl
En niet zomaar wat auto’s. In de categorie barnfind hebben we hier te maken met een super-deluxe vondst. In een oude loods in Frankrijk zijn 81 verwaarloosde auto’s aangetroffen. Het gaat hier om klassiekers uit de jaren vijftig, zestig, zeventig en tachtig. Onder de vondst bevinden zich enkele reguliere klassiekers, zoals een Jaguar E-Type en […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Ford's SUV-aanbod wordt groter

17-01-2019 7:12 Autoweek.nl
Ford heeft gisteren een presentatie gehouden tijdens de Deutche Bank Global Auto Industry Conference in Detroit waar onder meer CEO Jim Hackett liet weten wat Ford de komende jaren van plan is.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

‘Motorola Razr ‘flip phone’ gaat 1500 USD kosten’

17-01-2019 7:12 Hardware.info
Wie herinnert zich hem niet: de Motorola Razr. Als we anonieme bronnen van The Wall Street Journal mogen geloven, gaat Motorola een re?ncarnatie van de Razr ‘flip phone’ op de markt brengen. Wie de vernieuwde variant van de iconische smartphone in huis wilt halen, moet naar alle waarschijnlijkheid diep in de buidel tasten. Het toestel kost namelijk, als de geruchten op de waarheid gebaseerd zijn, zo’n 1500 USD. Helaas is nog niet bekend wat je hiervoor terugkrijgt en in hoeverre Motorola vastho...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Tweakers Podcast #42 - Apple maakt vriendjes en Epic daagt Steam

17-01-2019 7:00 Tweakers.net
Na de CES-special van vorige week komt de Tweakers Podcast van deze week weer uit Amsterdam, al is het dan nog zonder Wout, die na de beurs in Las Vegas even bijkomt tijdens een welverdiende vakantie. Dat mag de pret uiteraard niet drukken, want er is voldoende om over te babbelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verzameling met 773 miljoen e-mailadressen stond openbaar online

17-01-2019 6:55 Tweakers.net
Een verzameling met 773 miljoen e-mailadressen en 21 miljoen unieke wachtwoorden heeft openbaar online gestaan. Dat zegt de oprichter van Have I Been Powned, die de verzameling heeft toegevoegd aan zijn site.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lister blikt vooruit op zijn Jaguar F-Pace

17-01-2019 6:35 Autoweek.nl
Het Engelse Lister werkt aan een zeer heftige versie van de Jaguar F-Pace. Het bedrijf laat weten hoe hoog de beoogde topsnelheid van zijn jongste project moet komen te liggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Emby Server 4.0

17-01-2019 6:32 Tweakers.net
Versie 4.0 van Emby Server is uitgekomen. Deze opensourcemediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten kan content indexeren en serveren aan clients op dezelfde machine, binnen het lokale netwerk of via internet. Clients zijn beschikbaar voor onder meer voor de eerder genoemde besturingssystemen, maar content kan ook worden bekeken op bijvoorbeeld iOS, Android, Windows Phone en Google TV. Het programma is daarmee vergelijkbaar met Plex Media Server. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. Important Upgrade Information
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Frankrijk keert Renault-baas de rug toe

17-01-2019 6:23 Autoweek.nl
De Franse regering stuurt aan op een vertrek van de in opspraak geraakte Renault-topman Carlos Ghosn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'Sony Xperia XZ4 wordt 25 februari ge?ntroduceerd’

17-01-2019 6:23 Hardware.info
Sony heeft uitnodigingen verstuurd voor zijn presentatie tijdens het Mobile World Congress 2019. De presentatie staat gepland voor 25 februari en naar alle waarschijnlijkheid introduceert de elektronicagigant haar nieuwste high-end toestel: de Xperia XZ4. De afgelopen maanden is veel gespeculeerd over de nieuwe smartphone. Zo zou de XZ4 395.000 punten scoren in de Antutu-benchmark, beschikken over een 6,5-inch oled-display met 3360 bij 1440 beeldpunten en drie camera’s aan de achterkant hebben....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Cyberduck 6.9.0

17-01-2019 6:06 Tweakers.net
Versie 6.9.0 van Cyberduck is uitgekomen, als opvolger van 6.8.3. Dit programma, dat onder een gpl-licentie wordt uitgebracht, is een ftp-, sftp- en webdav-client, en heeft daarnaast ondersteuning voor diverse cloudopslagdiensten die van S3 of de OpenStack-api gebruikmaken. Het programma beschikt over een overzichtelijke interface en ondersteunt technieken als Spotlight, Bonjour, Keychain, Applescript en Growl. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende, al ge?nstalleerde teksteditors, waaronder BBEdit, TextWrangler, TextMate, Mi, Smultron en CSSEdit. Cyberduck is in een groot aantal talen te gebruiken, waaronder het Nederlands. De changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. Feature
Lees het hele artikel op Tweakers.net

HTC Vive Pro: de beste VR-headset, maar voor wie?

17-01-2019 5:59 Hardware.info
De markt voor PC-VR wordt gedomineerd door de Oculus Rift en HTC Vive. Van die laatste kwam medio 2018 een ‘Pro’ versie op de markt die een hogere resolutie, ingebouwde audio en een hoger draadcomfort biedt, maar ook aanzienlijk duurder is. Vooral dat laatste is opvallend. De Rift en de originele Vive zijn sinds hun introductie sterk in prijs gedaald. HTC’s Vive met bijbehorende controllers en basisstations kostte bij introductie in Nederland net geen 1000 euro, inmiddels koop je dezelfde set...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Dit elektrisch wonder mag het tij gaan keren

16-01-2019 22:02 Autoblog.nl
Topstrategie, bij die luxe Japanners. Het blijft een wondere wereld, daar bij het luxemerk van Nissan. In bijna elk segment lijkt Infiniti niet aan te slaan. Dus wat moet je dan doen als automerk? Inderdaad: stug doorgaan. Dankzij de relatieve naamsonbekendheid zou je kunnen denken dat ze er pas mee bezig zijn, maar het duurt […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone XS Smart Battery Case minder dan voorheen?

16-01-2019 21:25 Apparata
Probeert Apple weer te cashen? Gisteren introduceerde Apple een Smart Battery Case voor de iPhone XS en XS Max. Deze producten kenden we al van eerdere iPhones. Nick Guy van Wirecutter is in het bezit van de nieuwe battery cases en test de hoesjes in de praktijk uit. Tijdens het testen merkte Guy iets op. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit zijn de 10 goedkoopste coup?’s met 300 pk (of meer)

16-01-2019 21:02 Autoblog.nl
Lekker selectief wegdromen met potenti?le nachtmerries. In een compleet willekeurige categorie auto’s maken we een rondje langs de vele Okaziepaleizen die Nederland rijk is. Natuurlijk, we kunnen wel hard, heel hard gaan sparen om een dergelijke auto bij een merkdealer nieuw te gaan kopen, maar dat kon nog weleens lastig worden met de categorie van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DirectML-API wordt neutrale variant van DLSS, bedoeld voor Direc

16-01-2019 20:55 Hardware.info
Machine learning zal ook voor gamers in de toekomst steeds interessanter gaan worden. Nvidia heeft namelijk tensor cores op zijn nieuwe Turing-videokaarten zitten. Videokaarten uit de 20-serie kunnen bijvoorbeeld aan de hand van DLSS in real-time 'intelligentere' supersampling toepassen, waardoor er minder artefacten zouden ontstaan terwijl je kaart juist beter zou gaan presteren, in plaats van slechter. Het nadeel is alleen dat dergelijke technieken tot voor kort alleen voor Nvidia bestemd ware...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Mercedes-Benz wil in september elektrische suv aankondi

16-01-2019 20:43 Tweakers.net
Automaker Mercedes-Benz zou in september een elektrische variant van zijn aankomende suv willen aankondigen. De suv heeft twee elektromotors, waarvan een de voorste wielen aandrijft en de andere de achterste wielen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Microsoft haalt zoekfunctie Windows los van Cortana

16-01-2019 20:27 Tweakers.net
Microsoft gaat in een komende versie van Windows de zoekfunctie in Windows lostrekken van digitale assistent Cortana. Het bedrijf had die functies met Windows 10 met elkaar ge?ntegreerd. De scheiding moet de ontwikkeling van nieuwe functies voor beide makkelijker maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Iconische Motorola RAZR komt terug als dure smartphone’

16-01-2019 20:21 Apparata
Slim gebruik maken van een populaire naam. Sommige bedrijven hebben een sterke merknaam. Zo koestert menig twintiger warme gevoelens bij de woorden PlayStation of Xbox en in de autoindustrie is dat niet anders. In het pre-smartphone tijdperk deed Motorola goede zaken met de RAZR, een klaptelefoon met high-end looks voor zijn tijd. De naam is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zoon van regisseur origineel maakt nieuwe Ghostbusters-film

16-01-2019 20:08 Tweakers.net
Listen. Do you smell something? Misschien wel, want er komt een nieuwe Ghostbusters-film aan. En als je wil dat mensen de slecht beoordeelde reboot van twee jaar geleden vergeten en denken aan de oude films, who you gonna call? De zoon van de regisseur van toen natuurlijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit oldtimerparadijs in Bennekom is v??l duurder dan je denkt

16-01-2019 20:03 Autoblog.nl
Dit gezellige optrekje herbergt een eclectische verzameling klassiekers. Heb jij altijd al op het Gelderse platteland willen leven in de buurt van de bruisende metropool Wageningen? Dan is dit huis in Bennekom de aangewezen plaats voor jou om je te vestigen. Op een magnifieke locatie op korte afstand van de bossen en het centrum van […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

HMD Global onderzoekt agressief afsluiten apps op achtergrond No

16-01-2019 19:40 Tweakers.net
HMD Global onderzoekt of Nokia-smartphones apps te snel afsluiten op de achtergrond zonder gebruikers daarvan te laten weten. Volgens ontwikkelaars zijn Nokia's het meest agressief in het afsluiten van apps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit megabedrag is Pok?mon GO-maker Niantic waard

16-01-2019 19:38 Apparata
Sprekende over een keurig financieel gezond bedrijf, want dat kun je Niantic wel nageven. Het vertrouwen is groot in Niantic, het bedrijf achter het enorm succesvolle spel Pok?mon Go. De firma werkt ondertussen aan een nieuwe game die dit jaar uit moet komen en de verwachtingen zijn groot. Het spel, dat met Harry Potter heeft […]
Lees het hele artikel op Apparata

Onderzoek: driekwart van gebruikers weet niet dat Facebook inter

16-01-2019 19:20 Tweakers.net
Ongeveer 74 procent van de Facebook-gebruikers wist in een Amerikaans onderzoek niet dat het sociale netwerk een profiel opbouwt, waarin het gokt wat de interesses en politieke voorkeuren van gebruikers zijn. Die interesses kloppen volgens veel gebruikers wel, volgens anderen niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe F1 regels voor 2019 zijn een ramp

16-01-2019 19:02 Autoblog.nl
Is het w??r niet goed. Ondanks dat er op dit moment weinig actie op de baan is, gebeurt er van alles in het F1-wereldje. Een paar dingen spelen daarbij een cruciale rol: wat voor stappen kunnen de teams maken en welke team weet het beste in te spelen op de nieuwe reglementen? Bijna elk jaar […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pok?mon Go-maker Niantic gaat 'OS voor ar' sneller ontwikkelen

16-01-2019 19:01 Tweakers.net
Niantic Labs, het bedrijf achter Pok?mon Go, gaat zijn 'augmentedreality-engine' Real World Platform sneller ontwikkelen. Daarvoor komen er veel medewerkers bij. Met Real World Platform wil Niantic een besturingssysteem voor augmented reality bouwen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

LG lanceert V40 ThinQ: 5 camera’s in totaal, 6,4-inch OLED-displ

16-01-2019 18:18 Hardware.info
LG doet de V40 ThinQ uit de doeken, de nieuwste high-end smartphone van de fabrikant. Er zit een Snapdragon 845 in, waarnaast standaard 6 GB lpddr4x-ram is geplaatst. Er is 128 GB opslag, wat uit te breiden is met een micro-sd-kaart van maximaal 2 TB. Hij heeft een accu van 3300 mAh, en wordt van prik voorzien door usb type-c 2.0 dat Quick Charge 4.0 ondersteunt. Hij draait op Android 8.1 Oreo, maar je kunt verwachten dat deze high-end telefoon een update naar Android 9 Pie zal krijgen. Het ole...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Gerucht: Microsoft laat volgende maand HoloLens 2 zien

16-01-2019 18:10 Tweakers.net
Microsoft zou volgende maand de opvolger van zijn HoloLens laten zien. Het Amerikaanse bedrijf heeft een uitnodiging gestuurd voor een evenement aan de vooravond van telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: Ubiquiti Amplifi Instant mesh network kit vide

16-01-2019 18:01 Hardware.info
Ubiquiti heeft een nieuwe mesh netwerk kit en dus zijn wij als techliefhebbers meteen ge?nteresseerd. De Amplifi Instant is wat goedkoper dan de Amplifi HD, maar biedt wel de (instel)mogelijkheden die we van Ubiquiti gewend zijn. Tijd voor ons om uit te zoeken hoe deze kit presteert en of het onder de streep een goede keuze is.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Sony kondigt evenement aan vermoedelijk voor aankondiging XZ4-sm

16-01-2019 18:00 Tweakers.net
Sony heeft een evenement aangekondigd waar de fabrikant vermoedelijk zijn nieuwe XZ4-smartphones gaat presenteren. Het evenement vindt plaats bij de opening van telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Onbetaalbare Toyota is nu nog v??l duurder

16-01-2019 17:58 Autoblog.nl
Het is niet eens een GT-ONE, gewoon een productie-Supra… Het was een redelijke discussie op de werkvloer. Twee AB-redacteuren (@ikschrijfookoverautos en ondergetekende) waren met elkaar in discussie. Hij vond de vraagprijs van 121.000 euro voor een bijna nieuwe Toyota Supra (nee, niet deze) v??l te hoog, persoonlijk vond ik ‘m wel meevallen. Niet dat ik […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Mozilla gaat Send-app voor versturen bestanden uitbrengen

16-01-2019 17:50 Tweakers.net
Mozilla gaat Send uitbrengen, een losse app om grote bestanden te versturen op een privacyvriendelijke manier. Het is nog onbekend wanneer de app precies moet uitkomen. De functie is al getest.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Forza doet Fortnite na, probeert problemen te voorkomen

16-01-2019 17:28 Apparata
Dancing, dancing, dancing.. Het populaire Fortnite staat niet alleen bekend om de gameplay, maar ook om de dansjes. Vooral omdat ‘bedenkers’ van deze dansjes allerlei rechtszaken aanspannen tegen Epic Games, de maker van Fortnite. De maker vraagt immers geen toestemming en verwerkt de bewegingen in de game. Dat leek het team van Forza ook een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gerucht: Lenovo werkt aan Motorola Razr met vouwbaar scherm

16-01-2019 17:16 Tweakers.net
Lenovo werkt volgens een nieuw gerucht aan een Motorola Razr met vouwbaar scherm. De telefoon zou volgende maand al moeten uitkomen in de Verenigde Staten en hij kost mogelijk meer dan 1500 dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuw beeldmateriaal iPhone XI duikt op

16-01-2019 17:10 Hardware.info
Team CompareRaja heeft de hand weten te leggen op nieuwe renders? van de aanstaande iPhone XI, nadat @OnLeaks vorige week al op de proppen kwam met het mogelijke ontwerp van de iPhone 2019. Laatstgenoemde renders lieten een wat vreemde cameraopstelling zien, die op de nieuwe afbeeldingen een stuk subtieler oogt. De drie cameralenzen zijn nu keurig op een rijtje in het midden van de telefoon terug te vinden, met daaronder de microfoon. De voorzijde van de nieuwe telefoon doet wat denken aan de h...
Lees het hele artikel op Hardware.info

LG brengt V40 ThinQ-smartphone begin februari uit in Nederland

16-01-2019 17:01 Tweakers.net
LG brengt zijn high-end smartphone V40 ThinQ begin februari uit in Nederland. Het toestel heeft drie camera's aan de achterkant en twee aan de voorkant. De V40 kwam enkele maanden geleden uit in andere landen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Far Cry 4-regisseur: 'Ontwikkeling ruimtevaartspel Pioneer is ge

16-01-2019 16:38 Tweakers.net
De ontwikkeling van Pioneer, een ruimtevaartspel waarvan de teaser voor het eerst in Watch Dogs 2 te zien was, is naar verluidt gestopt. Alex Hutchinson, die de regisseur van Far Cry 4 was, claimt dat Pioneer niet meer is. Ubisoft moet zelf nog een inhoudelijke reactie geven op de claim.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Westworld-game stopt na klacht van Bethesda over gebruik Fallout

16-01-2019 16:29 Tweakers.net
Westworld Mobile is uit de Google Play Store en App Store gehaald en werkt vanaf half april niet meer. Bethesda klaagde eerder dat de game code van de game Fallout Shelter gebruikte. Warner en Bethesda troffen een schikking; de sluiting van de game is hier vermoedelijk onderdeel van.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cryptopia-exchange meldt 'significante verliezen' door diefstal

16-01-2019 16:07 Tweakers.net
De Nieuw-Zeelandse beurs voor cryptovaluta Cryptopia meldt slachtoffer te zijn van een hack die tot 'significante verliezen' heeft geleid. De exchange draait sinds dinsdag in onderhoudsmodus, waardoor gebruikers niet bij hun tegoeden kunnen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Yes, de atmoferische V8 blijft nog even

16-01-2019 16:04 Autoblog.nl
Toch nog goed nieuws voor petrolheads. Toyota is lekker bezig. Nog niet zo lang geleden was het het merk dat na de iconische drie-eenheid (MR2, Celica en Supra) en een paar halfgare T-Sport modellen met, eh, helemaal niets sportiefs op de markt kwam. Nu zijn er in korte tijd leuke auto’s bijgekomen: denk aan de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe quad-core van Intel gelekt: model met 8 threads, twee kee

16-01-2019 16:03 Hardware.info
Intel kondigde op CES een week geleden aan dat de 10nm-processors van de chipmaker 'dit jaar komen', waarbij het een demo liet zien van een cpu, codenaam Lakefield. Het is dus niet verassend dat het ??n en ander al gelekt is over mogelijke nieuwe cpu's. Op Intel?s Architecture Day ontdekte de wereld dat dezelfde processor grote en kleine rekenkernen heeft, het is een beetje vergelijkbaar met ARM's big.LITTLE-complex. De Ice Lake-cpu's zijn gebaseerd op de Sunny Cove-architectuur, en de verwacht...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Productierijp: Volkswagen Golf GTI TCR

16-01-2019 15:46 Autoweek.nl
De in mei dit jaar tijdens het GTI Treffen aan de W?rthersee gepresenteerde Golf GTI TCR Concept is productierijp!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Mijnhostingpartner is ruime week na malware-aanval nog steeds be

16-01-2019 15:38 Tweakers.net
Hostingbedrijf Mijnhostingpartner is anderhalve week na een omvangrijke ddos- en ransomware-aanval nog steeds bezig om zijn servers te herstellen. Technische medewerkers van het bedrijf zijn de servers een voor een aan het herstellen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tienduizend Elite Dangerous-spelers doen mee aan groepsexpeditie

16-01-2019 15:25 Tweakers.net
In de ruimte-simulator Elite Dangerous is kort geleden een van de grootste groepsexpedities tot nu toe van start gegaan. Deze heet Distant Worlds 2 en daar doen volgens de gegevens van ontwikkelaar Frontier meer dan tienduizend spelers aan mee.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Politie onderzoekt met promovendi hoe ai politiewerk het beste k

16-01-2019 15:05 Tweakers.net
Samen met promovendi van de Universeit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam gaat de Nederlandse politie onderzoeken hoe ai het politiewerk zo goed mogelijk kan ondersteunen. Hiervoor is woensdag het Nationaal Politielab Artificial Intelligence opgericht.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wow: smartphone camera met 10x (!) optische zoom

16-01-2019 14:55 Apparata
Kan de spiegelreflex straks thuisblijven? Het is soms magisch om te zien hoe ver we zijn gekomen met smartphones. De camera’s zijn op sommige toestellen geweldig, al is er een keerzijde. Wanneer de omgeving weinig (natuurlijk) licht bevat, worden de foto’s of video’s al gauw minder. Op het gebied van zoomen valt er helemaal winst […]
Lees het hele artikel op Apparata

McLaren presenteert 600LT Spider

16-01-2019 14:42 Autoweek.nl
Het winterse weer houdt McLaren niet tegen om een nieuwe cabriolet aan de wereld te laten zien. De vorig jaar gepresenteerde 600LT verliest zijn dak en is er nu ook als cabriolet. Dit is namelijk de eerste informatie over de 600LT Spider.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

McLaren trekt doeken van de 600 LT Spider

16-01-2019 14:32 Autoblog.nl
Daar is ‘ie dan! In een ver verleden was de naam ‘Longtail‘ voor McLaren een z??r speciale. Alleen de allerbeste auto’s, en dat waren er maar weinig, werden ermee bestempeld. Ondertussen is McLaren erg commercieel geworden en vuurt het lukraak namen op zijn modellengamma af. Na de presentatie van de 600LT Coup? afgelopen zomer is […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Beveiligingsbedrijf: Fortnite-kwetsbaarheid gaf derden toegang t

16-01-2019 14:30 Tweakers.net
Het Isra?lische beveiligingsbedrijf Check Point meldt dat het meerdere kwetsbaarheden heeft ontdekt, waarmee kwaadwillenden zich relatief eenvoudig toegang konden verschaffen tot de spelersaccounts en deze konden overnemen. De kwetsbaarheden zouden inmiddels gedicht zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Waarom deze Ford Mustang 2,2 miljoen heeft opgeleverd

16-01-2019 14:03 Autoblog.nl
Het is een flink verhaal. De beste idee?n belanden meestal per toeval bij de juiste mensen. Dit is destijds precies het geval geweest bij de allereerste en enige Ford Mustang Shelby GT500 Super Snake. Nu, ruim 50 jaar nadat de auto ter aarde kwam, is de wagen door Mecum Auctions geveild voor een gigantisch bedrag. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lagere winst autoconcern Ford

16-01-2019 13:59 Autoweek.nl
Het Amerikaanse autoconcern Ford Motor heeft in 2018 een lagere winst behaald, mede door de zwakkere vraag in China. De aangepaste nettowinst bedroeg bijna 5,2 miljard dollar, tegen ruim 7,1 miljard dollar in 2017. Dat bleek uit voorlopige cijfers die woensdag werden gepubliceerd.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gefacelifte Skoda Superb vanuit alle hoeken

16-01-2019 13:49 Autoweek.nl
Bij Skoda zijn (waarschijnlijk) ze druk bezig met de voorbereidingen voor de onthulling van de gefacelifte Superb. Na eerdere beelden van een strakgetrokken stationwagen, belandt de 'hatchback' nu ook zonder enige camouflage op het wereldwijde web.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nieuwe Infiniti Q30 en QX30 op eigen platform

16-01-2019 13:45 Autoweek.nl
Op termijn komt Infiniti met een opvolger van de Q30/QX30, maar die auto zal in tegenstelling tot de huidige generatie geen gebruik maken van een Mercedes-platform. Dat blijkt uit berichtgeving van Motorauthority dat gesproken heeft met Christian Meunier, president van Infiniti.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Sony introduceert α6400 E-mount systeemcamera met real-time trac

16-01-2019 13:40 Hardware.info
Sony introduceert met de α6400 (model ILCE-6400) een nieuwe E-mount systeemcamera. Dit model is volgens de maker uitgerust met de meest geavanceerde technologie?n uit de fullframe line-up. Zo heeft de camera een automatische scherpstelling van 0,02 seconden, verbeterede Eye Autofocus en nieuw ontwikkelde Real-time Tracking. De α6400 heeft een 24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensor en BIONZ X-beeldprocessor. Dit moet hoogwaardige foto's en video beeldkwaliteit garanderen, ook bij 4K opnamen. De camera...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl