De Nvidia Jetson Nano Developer Kit is nu wereldwijd beschikbaar

20-05-2019 6:37 Hardware.info
Zoals de Raspberry Pi-modellen al toonden, kunnen singleboardcomputers een leuke en (in sommige gevallen) goedkope eerste aanraking zijn met computerhardware voor kinderen. Ook creatieve geesten en mensen die gewoon graag wat rekenkracht in een compact pakketje hebben, kunnen er mee aan de slag. Het probleem is dat die hoeveelheid rekenkracht vaak bescheiden is, of meteen gekoppeld is aan een steviger prijskaartje voor de meer high-end modellen. Nvidia probeert op dat vlak echter een goede balan...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Notepad++ 7.7

20-05-2019 6:24 Tweakers.net
Versie 7.7 van Notepad++ is uitgekomen. Deze uitgebreide teksteditor heeft diverse mogelijkheden die vooral voor programmeurs handig zijn, zoals syntax-highlighting voor onder andere C, C++, Java, html, xml en php. Ook biedt het programma de mogelijkheid om meer dan ??n document tegelijk te bewerken of ??n document op twee verschillende plaatsen te onderhouden. Wie de nieuwste versie wil gebruiken, moet deze zelf downloaden. De ingebouwde updater van Notepad++ biedt updates namelijk pas een week na hun verschijnen aan, om eventuele ernstige bugs nog te kunnen oplossen. Sinds versie 7.0 is er ook een 64bit-uitvoering van het programma. In deze uitgave zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Notepad++ v7.7 new feature & bug-fixes:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Overheid Zuid-Korea stapt over van Windows naar Linux

20-05-2019 6:23 Tweakers.net
De Zuid-Koreaanse overheid stapt over van Windows op een besturingssysteem gebaseerd op Linux. Dat heeft een ministerie laten weten. De overheid gebruikt Windows 7 en de kosteloze ondersteuning daarvoor stopt volgend jaar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tweakers aan het werk: ‘Een motivatiebrief interesseert me niet’

20-05-2019 6:15 Tweakers.net
Harald Agterhuis is hr-manager bij softwareontwikkelaar Finalist en loopt al 25 jaar mee als it-recruiter. "Na afloop van het gesprek beslissen we in vijf minuten of de kandidaat een aanbieding krijgt."
Lees het hele artikel op Tweakers.net

De Tweakers Vakantiespecial - De leukste gadgets en tech onder 1

20-05-2019 6:00 Tweakers.net
Ook dit jaar hebben we weer een Gift Guide opgesteld waarin je leuke cadeausuggesties voor de zomer kunt vinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Google trekt Android-licentie voor Huawei in'

20-05-2019 0:14 Tweakers.net
Volgens Reuters en The Verge verstrekt Google niet langer een Anroid-licentie aan Huawei. Dat betekent dat de Chinese smartphonefabrikant moet overstappen naar een opensourceversie van Android, zonder Google Play Store en apps als Gmail.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

'Google trekt Huawei's Android-licentie in'

19-05-2019 22:22 Hardware.info
Google heeft naar verluidt zijn samenwerking met smartphonegigant Huawei deels stop gezet. Dat vertelt een anonieme bron tegenover persbureau Reuters. Dit zou onder andere inhouden dat het Chinese telecombedrijf per direct g??n toegang meer heeft tot nieuwe Android-systeemupdates en Google Play Services. Reuters schrijft dat de exacte details van deze handelsblokkade nog nader bepaald werden binnen Google, en dat de rechtenafdeling van Huawei de beslissing van het?Commerce Department?van de Ver...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Er zijn straks 68 redenen minder om een M5 te kopen

19-05-2019 21:57 Autoblog.nl
530 – 462 = 68! Het is een beetje de bijna realistische droomauto voor velen: de BMW M5. Lekker veel vermogen, maar ook praktisch. Daarnaast voorzien van een premium badge en lekker dik voorkomen waardoor de snelle 5 Serie iedereen veel mensen aanspreekt. En als je heel hard werkt, zou het binnen budget kunnen komen. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Minecraft is met 176 miljoen verkochte exemplaren het best verko

19-05-2019 21:10 Hardware.info
In 2011 scoorde de Zweedse spelletjesontwikkelaar Mojang AB, en meer specifiek zijn oprichter Markus 'notch' Persson een hit met het spel Minecraft. In dit spel kan de speler zich uitleven in een sandbox door deze vol te bouwen met allerlei kubusvormige materialen. Dat het spel kritisch goed onthaald werd is niet nieuw en dat het daardoor enorm goed verkoopt, is ook niet bepaald verrassend. Wat wel best indrukwekkend is, is dat de teller nu op 176 miljoen verkochte exemplaren staat en dat de gam...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi overtreft BMW dankzij Nederlander

19-05-2019 21:02 Autoblog.nl
Nee, het was niet Arjen Robben. Gisteren was een historische dag. Het was de laatste dag dat Arjen Robben een wedstrijd speelde in de Bundesliga. Daarbij scoorde de dribbelaar uit Bedum, uiteraard. Het was zijn 99e goal in de hoogste Duitse divisie van het betaalde voetbal. Ondanks zijn leeftijd kan hij nog heel aardig mee, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Voor 15 mille loopt een standaard GT harder dan een GT R

19-05-2019 19:58 Autoblog.nl
Kijk, dat zien we graag! Beetje bij beetje is Mercedes-AMG bezig met het uitbreiden het gamma van hun eigen sportwagen, de AMG-GT. De auto is enorm veel smaakje te krijgen: coup? (C190) of roadster (R190). Maar dan begint het pas. Je zou kunnen aannemen dat de AMG-GT de beste sportwagen is die ze kunnen bouwen, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Specificaties van AMD's Epyc processor met 32 rekenkernen lekken

19-05-2019 19:43 Hardware.info
Met zijn Epyc-lijn mikt AMD erop de leverancier te worden van zoveel mogelijk processors voor de servermarkt. De tweede generatie van de chips zou volgens eerdere berichtgeving uitgebracht worden in het midden van dit jaar en aangezien we dus niet al te lang meer moeten wachten, lijkt het erop dat we steeds meer informatie gaan verkrijgen over deze aankomende cpu's. In dat kader is er nu een nieuwe Epyc-chip met 32 cores en 64 threads verschenen in de?SiSoftware Official Live Ranker. De process...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Render toont vouwbare Motorola Razr

19-05-2019 19:02 Hardware.info
Het lijkt intussen al een eeuwigheid geleden, maar in 2004, lang voor we kennis maakten met de moderne smartphone, was een van de meest voorname toestellen uit de line-up van Motorola zijn Razr en de opvolgers daarvan. Het lijkt erop dat Motorola dit oude succes wil terugbrengen in een modern jasje, want een tijdje geleden vroeg Lenovo, Motorola's moederbedrijf, een patent aan voor een toestel dat sterk op de Razr lijkt, maar gebruik maakt van een vouwbaar scherm om zo een hedendaagse smartphone...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Geheime menu’s ontdekken met de Samsung Galaxy

19-05-2019 18:45 Apparata
Exclusief eten als je een Samsung Galaxy smartphone hebt doe je zo. Samsung is een bijzondere samenwerking aangegaan met vier restaurantketens in het Verenigd Koninkrijk. Wie gaat eten bij Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun of Pizza Pilgrims kan een geheim menu ontgrendelen en dit kan enkel met een Samsung Galaxy smartphone. Het restaurant […]
Lees het hele artikel op Apparata

Toplimo ontdoet zich van groene motoren, behoudt V8

19-05-2019 18:03 Autoblog.nl
Kijk, zo zien we het graag. Het lijkt iets van ‘nu’ te zijn, maar we zijn al een jaar of 10 bezig met hele downsize-geneuzel. Voor wie onder een steen heeft geleefd of in Saoudi-Arabi?: verbrandingsmotoren stoten CO2 uit. Met een turbo is het makkelijker om op deellast gunstige verbruikscijfers te realiseren. Althans, voornamelijk op […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

iPhone Xr van dit jaar komt ook in het groen en lavendelkleurig?

19-05-2019 17:56 Hardware.info
Kloksgewijs verwachten we dat we in september een nieuwe line-up aan iPhones zullen leren kennen. Afgelopen jaar bracht Apple de iPhone Xs, Xs Max en Xr op de markt. Dat laatste model kwam naast het klassieke wit en zwart ook in een heleboel kleurrijke tinten uit, namelijk blauw, geel, koraal, en rood. Onlangs kwamen we al te weten dat er waarschijnlijk een nieuwe iPhone Xr volgt in 2019 en dat deze normaal hetzelfde scherm, een Apple A13-chip en twee camera's krijgt. Aangezien de vele kleuren e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo kom je in de stemming voor de laatste Game of Thrones

19-05-2019 17:05 Apparata
Het zit er bijna op voor de populairste TV-serie van dit moment. Zondag 19 mei 2019 gaat de geschiedenis is als de dag dat de laatste aflevering van HBO’s Game of Thrones werd uitgezonden. Klinkt nogal dramatisch, maar er zijn fans die ongetwijfeld een traantje gaan laten bij het zien van de credits. Overigens is […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zwarte ‘Maro geeft dik een nieuwe definitie

19-05-2019 17:01 Autoblog.nl
Dik (bijvoeglijk naamwoord; vergrotende trap: dikker, overtreffende trap: dikst) 1 (in het algemeen) niet dun; (van personen) van aanzienlijke omvang; = vet: dikke mensen; dikke vrienden innige 2 nauw aaneengesloten, dicht: dik haar 3 (van vloeistoffen) weinig vloeibaar: dikke saus 4 ruim: een dikke 1.000 euro 5 Deze Camaro Een mooi aspect aan de autowereld […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze problemen in Apex Legends gaan aangepakt worden

19-05-2019 15:18 Apparata
En deze fix gaat het spel er leuker op maken. Apex Legends is een zeer vermakelijke game, maar kent ook een paar issues. Issues waar maker Respawn Entertainment weinig prioriteit aan lijkt te geven, want het aantal fixes die zijn uitgebracht zijn vooralsnog nihil. Gelukkig gaan de makers in elk geval ??n hardnekkig probleem aanpakken […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit is de vriendin van Pierre Gasly

19-05-2019 14:58 Autoblog.nl
Pierre heeft de RB15 nog niet helemaal onder de knie, maar naast de baan gaat het leven hem beter af. Geef de mensen wat ze willen! Onder dit motto schotelen we onze waarde lezers regelmatig enkele plaatjes onder de neus van de vriendinnen en vrouwen van bekenden coureurs. Meestal is er trouwens nog geen sprake […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Microsoft gaat nieuwe Surface Pro 6- en Surface Book 2-modellen

19-05-2019 14:20 Hardware.info
In maart meldden we jullie dat Microsoft zijn?Surface for Business-portfolio ging uitbreiden met?een Surface Pro 6 en Surface Laptop 2,?die uitgerust zijn met een Intel Core i5-processor, 16 GB werkgeheugen en 256 GB aan opslag. Deze mogelijkheid kon interessant zijn voor de zakelijke klanten die geen behoefte hadden aan meer rekenkracht, maar wel konden profiteren van een hogere hoeveelheid ram. Tot voordien moest je er immers meteen een?Intel Core i7-processor bijnemen om die 16 GB aan werkgeh...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Blik to the Future: Fiat Centoventi

19-05-2019 14:11 Autoweek.nl
Fiat is altijd een ster geweest in het maken van compacte, vrolijke stadsrakkers die in groten getale hun weg naar de consument weten te vinden. Het zou zomaar kunnen dat de Italianen daar straks weer in gaan slagen, maar dan met wel misschien wel de goedkoopste EV van autoland.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Heilige cacaoboon, wat een smeu?ge bruine Audi A6

19-05-2019 13:59 Autoblog.nl
Koffie? In de categorie ‘BMW’s met een kleurtje’, vandaag deze Audi A6. Regelmatig laten we op deze site namelijk BMW’s met een kek kleurtje de revue passeren, maar Audi is zoals we weten van mening dat alles wat BMW kan doen zij beter kunnen doen. Klinkt haast als de tekst van een liedje. BMW mag […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Call of Duty: Black Ops 5 komt in 2020 uit en wordt gemaakt doo

19-05-2019 12:25 Tweakers.net
Activision zou voor 2020 hebben gekozen voor Treyarch voor de ontwikkeling van een nieuwe Call of Duty-game, waarbij volgens de geruchten Black Ops 5 op de planning zou staan. De beslissing valt op omdat aanvankelijk een andere studio de Call of Duty-game zou ontwikkelen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

‘Call of Duty: Black Ops 5 gaat terug naar roots eerste deel’

19-05-2019 12:06 Apparata
Oude tijden herleven? We wachten nog met smart op de onthulling van Activision voor de Call of Duty van dit jaar, maar er duikt nu al informatie op over de CoD van 2020. De verwachting is dat men dit jaar Modern Warfare 4 gaat onthullen. Voor volgend jaar zou Activision wederom teruggrijpen op een ouder […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung komt met Olympische Galaxy S10 Plus

19-05-2019 12:04 Hardware.info
Twee maanden geleden schreven we een uitgebreide review over Samsungs nieuwe Galaxy S10-lijn. In de smartphonemarkt gaat alles echter razendsnel en op twee maanden tijd is er weer veel gebeurd. Om zijn paradepaardje niet te laten vergeten kondigt het bedrijf nu dan ook de Galaxy S10 Plus Olympic Games Edition aan. Zoals de naam al aangeeft is het toestel helemaal gemaakt in het teken van de spelen, die volgend jaar in Tokio zullen plaatsvinden. De smartphone komt in de Prism White-kleur en krij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Vier redenen waarom Max Verstappen Monaco niet wint

19-05-2019 12:03 Autoblog.nl
Een optimist is wat een pessimist een realist noemt. Ja de anticipatie is real. Volgend weekend is het zo ver. H?t autosport evenement van het jaar staat op de kalender. Op de Indianapolis Motor Speedway het Grand Prix circuit van Monaco zullen wederom alle relevante glitterati van deze wereld zich verzamelen om naar de race […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze Porsche 911 werd gejat na de Tulpenrallye

19-05-2019 11:02 Autoblog.nl
Een AB-lezer hoopt dat hij geen witte lelies hoeft te kopen voor zijn ontvreemde 911. We vragen wederom uw aandacht vanwege oneervolle activiteiten van het boevengilde. De schavuiten hebben de sfeer namelijk weer ernstig verziekt bij een evenement dat eigenlijk een feestje is voor benzinehoofden: de Tulpenrallye. De bekende klassiekerrally startte dit jaar in Andorra […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Bug Linksys-routers maakt inzien verbindingen met andere appara

19-05-2019 11:01 Tweakers.net
Een groot aantal routers van Linksys zou niet goed beveiligd zijn waardoor buitenstaanders gemakkelijk online kunnen uitlezen met welke apparaten zij verbonden zijn. Linksys zelf stelt echter dat het de kwetsbaarheid niet kan reproduceren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte stelt optie voor PCIe 4.0 in op zijn X470 Aorus Gaming

19-05-2019 10:39 Hardware.info
Gisterenavond deelden we jullie al mee dat?Gigabyte?zijn AMD B450 en X470-moederborden een update heeft gegeven waardoor ze de volgende generatie Ryzen-processors ondersteunen. De meeste fabrikanten van moederborden houden zich hier dan ook mee bezig, aangezien AMD de derde generatie van Ryzen-cpu's in het derde kwartaal zal lanceren. Dat is echter niet de enige nieuwigheid waar AMD aan werkt, want in hetzelfde kwartaal kunnen we ook de Navi-gpu's op de pijnbank leggen. Die laatste gaan gebruik...
Lees het hele artikel op Hardware.info

De Tweeling: Mazda Premacy - Haima Freema

19-05-2019 10:00 Autoweek.nl
De Premacy die Mazda in Nederland tussen 1999 en 2005 verkocht. De voorganger van de auto die wij vanaf 2005 als Mazda 5 kenden, werd in diverse landen als Ford Ixion verkocht. De Premacy verscheen natuurlijk ook in China op de markt, maar niet alleen als Mazda.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Lijstje: deze auto’s klinken beter dan het Songfestival

19-05-2019 9:59 Autoblog.nl
Alle auto’s? Te makkelijk… Groot nieuws! Er was gisteren een talentenjacht voor zangvogels in Tel Aviv en Nederland heeft gewonnen! Ik heb zelf niet gekeken maar getuige foto’s die ik kreeg doorgestuurd deed Marc Overmars na afloop een buikschuiver op het podium. Het zal vast een geweldige avond geweest zijn. Dat gezegd hebbende hoorde ik […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google scant aankopen in Gmail en houdt deze bij op webpagina

19-05-2019 9:28 Tweakers.net
Google blijkt bij te houden wat gebruikers kopen door e-mails te scannen en aankopen onder te brengen op een aparte webpagina. Deze is weliswaar alleen in te zien door de gebruiker, maar de gegevens lijken verzameld te worden zonder goedkeuring van de gebruiker.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU wil individuen die computersystemen hacken sneller kunnen str

19-05-2019 8:15 Tweakers.net
De Europese Unie heeft nieuwe regels aangenomen waarbij het individuen die zich bezighouden met digitale aanvallen sneller wil kunnen straffen. Daarbij kunnen onder andere bankrekeningen worden bevroren. De maatregelen komen kort voor de Europese verkiezingen plaatsvinden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rotterdam: meer dan 200 man in de rij voor OnePlus 7 Pro

19-05-2019 7:00 Apparata
De interesse was groot naar OnePlus nieuwste vlaggenschip. De nieuwe OnePlus 7 Pro is pas vanaf 21 mei officieel te koop, maar fans en belangstellenden kregen zaterdag 18 mei al de kans om de OnePlus 7 Pro aan te schaffen in zogenaamde pop-up stores. De Chinese techgigant organiseerde events over de hele wereld. In Europa […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pi-hole 4.3

19-05-2019 6:47 Tweakers.net
Versie 4.3 van Pi-hole is uitgekomen. Pi-hole is een advertising-aware dns- en webserver bedoeld om te draaien op een Raspberry Pi in het netwerk. Als op de router naar Pi-hole wordt verwezen voor dns-afhandelingen, zullen alle apparaten binnen het netwerk er automatisch gebruik van maken zonder dat er instellingen moeten worden aangepast. Vervolgens worden advertenties niet meer opgehaald, waardoor pagina's sneller laden. In potentie kan er ook malware mee buiten de deur worden gehouden. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de uitleg en video's op deze pagina, of deze handleiding van Tweaker jpgview. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Beveiligingslekken in Intels cpu's - Is dit het einde van Hyper-

19-05-2019 6:00 Tweakers.net
Er zit opnieuw een groot lek in cpu's van Intel. Die zijn moeilijk te voorkomen, vooral omdat ze door Hyper-Threading zijn uit te buiten. Is dit het einde van de veelbelovende technologie?
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung 970 Evo Plus 2 TB review:

19-05-2019 5:59 Hardware.info
We testten de Samsung 970 Evo Plus al in diverse capaciteiten, maar onlangs ontvingen we de 2TB-uitvoering. Is dit de beste optie als je een SSD met hoge capaciteit zoekt? Wij lieten deze kleine grote ons testparcours doorlopen om die vraag te beantwoorden. De nand-prijzen blijven gestaag dalen en daarmee worden grote capaciteit ssd's steeds aantrekkelijker. Zeker de qlc-modellen zijn een heel aardig prijsniveau aan het bereiken, zo betaal je op moment van schrijven iets meer dan 200 euro voo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

ASRock breidt Z390-lineup uit met Phantom Gaming 7 en Phantom Ga

18-05-2019 21:21 Hardware.info
ASRock heeft een tweetal nieuwe moederborden op basis van de Intel Z390-chipset aangekondigd. Het gaat om de Z390 Phantom Gaming X en Phantom Gaming 7, beide op het atx-formaat. Met de Phantom Gaming X hebben we van doen met een nieuw topmodel in ASRocks assortiment. De heatsinks op vrm's hebben een nieuw ontwerp gekregen ten opzichte van de oudere Phantom Gaming 6 en 9, met een verlicht ASRock-logo. Net als voorheen zijn de mosfets voorzien van een eigen heatpipe. Ook nieuw is de aanwezigheid...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Smart Defrag 6.2.5

18-05-2019 20:46 Tweakers.net
IObit heeft versie 6.2.5 van Smart Defrag uitgebracht. Met dit gratis programma kunnen de bestanden op de harde schijf worden gedefragmenteerd, wat een gunstige invloed op de prestaties van het systeem kan hebben. Hierbij kijkt Smart Defrag naar welke bestanden vaak worden geopend en welke tijdens het booten van de computer worden gestart, om daaraan dan prioriteit te geven. Defragmenteren levert doorgaans prestatiewinst op bij een traditionele harde schijf, bij ssd's is het echter minder zinvol. Net als de andere gratis tools van IObit, attendeert dit programma af en toe op het betaalde Advanced SystemCare. De changelog van de afgelopen paar versies ziet er als volgt uit: Smart Defrag 6.2.5 (6.2.5.128) :
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte stelt BIOS-updates met ondersteuning voor Ryzen 3000-CP

18-05-2019 20:29 Hardware.info
Gigabyte heeft aangekondigd dat het zijn AMD B450 en X470-moederborden een update heeft gegeven waardoor ze de volgende generatie Ryzen-processors ondersteunen. Versie F40 van de bios brengt deze compatibiliteit met zich mee. Oudere X370- en B350-modellen moeten voor het einde van de maand een vergelijkbare update ontvangen, maar over de A320-borden van het bedrijf wordt niets gezegd. Het Taiwanese bedrijf zegt zijn AMD-moederborden getest en gevalideerd te hebben in de aanloop naar de Ryzen 30...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Paarse Fortnite-editie van Xbox One S lekt uit

18-05-2019 19:49 Hardware.info
Een maand nadat Microsoft de All Digital-uitvoering van zijn Xbox One S officieel aankondigde is er een afbeelding opgedoken van een nieuwe?special edition?van de console. Het zou gaan om een Fortnite-editie van het systeem, inhakend op de immens populaire?battle royale-shooter.? De Fortnite-Xbox zou een tweetonig paarse kleurstelling krijgen. In tegenstelling tot de All Digital-variant?heeft hij nog wel gewoon een schijflade, dus fysieke games, blu-rays en dvd's kun je er gewoon op afspelen. O...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Poseidon RGB-midtower case van Xigmatek heeft 4 RGB-fans

18-05-2019 18:11 Hardware.info
Xigmatek heeft een nieuwe midtowerbehuizing aangekondigd die het hart van rgb-liefhebbers sneller moet laten kloppen. De Poseidon RGB is uitgerust met vier 120mm-ventilatoren ?n een rgb-strip aan de voorzijde. Deze zijn allemaal voorzien van?addressable?rgb, waardoor de aanwezige ledjes individueel aangestuurd kunnen worden. Om zijn verlichte componenten goed zichtbaar te maken is de Poseidon voorzien van twee glazen panelen, die aan de voorkant en linkerzijde zijn gesitueerd. De rest van de be...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Special: Renault Laguna II

18-05-2019 18:00 Autoblog.nl
Als je niet meer van je fouten kan leren. Het is tegenwoordig moeilijk voor te stellen, maar nog niet zo heel lang geleden was een D-segmenter de standaard leaseauto voor elke vertegenwoordiger, manager of persoon die een combinatie van die twee functies uitvoerde. In de jaren ’90 hadden alle merken een aanbieding hadden in dit […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Hamilton: “Ik heb het heel zwaar met de auto”

18-05-2019 16:57 Autoblog.nl
Heel zwaar leven. Lewis Hamilton gaat na vijf races fier aan de leiding van het wereldkampioenschap Formule 1. Ondanks dat teamgenootje Bottas hem van dichterbij in de nek hijgt dan ooit tevoren, is LH44 bij de bookies de torenhoge favoriet om ook dit jaar weer het kampioenschap over de finish te trekken. Toch is de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

10 jaar Minecraft: 176 mln kopie?n, 1000+ items en een revolutie

18-05-2019 16:23 Apparata
De evolutie en revolutie van Minecraft in een notendop. Minecraft was gisteren precies 10 jaar oud en dat moet gevierd worden! De open wereld, creatieve, survival, sandbox, crafting, building, life simulator roleplaying game is tot op de dag van vandaag een van de best verkochte, meest gespeelde games ooit. Dit is Minecraft’s geschiedenis in een […]
Lees het hele artikel op Apparata

Monoblok op mini-ITX: EK brengt Momentum-koelblok voor Asus ROG

18-05-2019 16:03 Hardware.info
EK Waterblocks heeft een nieuw monoblock aan zijn assortiment toegevoegd. Het gaat om een blok in de Quantum-serie van het bedrijf, de Momentum Strix Z390-I. Zoals de naam al weggeeft is dit model specifiek gemaakt voor Asus' ROG Strix Z390-I mini-itx moederbord voor Intels lga 1151-socket. Het Momentum-koelblok is in samenwerking met Asus ontworpen. Naast de processor moet hij ook de vrm's van het moederbord koel houden, al betekent dit wel dat de standaard heatspreader die daarop gemonteerd i...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Het verhaal van de Pontiac Mera

18-05-2019 16:01 Autoblog.nl
De geboorte van de originele Fierrari. Bijna iedere liefhebber is bekend met de Pontiac Fiero. Dat heeft niet per se te maken met de (aanzienlijke) kwaliteiten van die auto zelf, maar vooral met het feit dat de Fiero legendarisch is als basis waarop ‘posers’ neppe Ferrari’s of Lamborghini’s cre?ren. Aan de ene kant is elke […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

MKVToolNix 34.0.0

18-05-2019 15:13 Tweakers.net
Moritz Bunkus heeft versie 34 van MKVToolNix uitgebracht. Met dit opensourceprogramma kunnen matroska-bestanden bekeken, bewerkt en worden geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. In deze uitgave zijn de volgende drie problemen verholpen: Bug fixes
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit is de beste Volkswagen EV tot nu toe

18-05-2019 14:58 Autoblog.nl
Om vooruit te gaan moet je soms een stapje terug doen. Volkswagen AG en de EV; het is tot op heden niet per se een gelukkig huwelijk. Het grote concern uit Duitsland roept al jaren dat ze de hele markt voor elektrische auto’s gaan domineren met hun superieure producten, maar tot op heden heeft de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

OnePlus 7 vs Samsung Galaxy S10

18-05-2019 14:32 Apparata
De ‘flahship killer’ of de flagship die potentieel gedood gaat worden? OnePlus heeft eerder deze week eindelijk de langverwachte OnePlus 7-reeks onthuld en terwijl wij bij Apparata nog een beetje moeten kwijlen van de OnePlus 7 Pro, zullen Samsung-fans vooral lachen om de OnePlus 7. Het moge duidelijk zijn, het Chinese merk richt zich vooral […]
Lees het hele artikel op Apparata

Autoblog advies: bijna nieuwe sport-hatch voor 35k

18-05-2019 14:00 Autoblog.nl
Laat iemand anders de kop er maar af rijden. Vandaag gaan we op zoek naar een auto voor Erik. De autoblog-lezer in kwestie heeft een bijzonder naar moment mee moeten maken. Zijn huidige auto is namelijk gestolen. De auto in kwestie, een Renault M?gane in de smakelijke GT-uitvoering, werd onlangs ontvreemd. Erik heeft nu tijdelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tweetal X570-moederborden van MSI op de gevoelige plaat, beide m

18-05-2019 13:37 Hardware.info
Dat moederborden met AMD's X570-chipset eraan zitten te komen is geen geheim meer. Modellen van Biostar en de Chinese fabrikant Colorful zijn al in volle glorie te zien geweest, en MSI gaf onlangs al een teaser voor een high-end MEG Ace-bord. Van die laatste fabrikant zijn nu echter ook twee andere X570-producten in beeld verschenen. VideoCardz heeft de MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon en Gaming Plus online gezet. De MPG-naamgeving leert ons dat het hier om mid-range producten gaat, en aan de res...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Jos Verstappen geeft Red Bull vriendelijke waarschuwing

18-05-2019 13:03 Autoblog.nl
Beetje druk op de ketel. Als een donderslag bij heldere hemel kwam afgelopen week het bericht naar buiten dat er volgend jaar kennelijk ergens op een strand in Amsterdam een F1 race wordt georganiseerd. Dat schreeuwt natuurlijk om een interview met Jos Verstappen, de man die ergens op een koude winterdag tussen Footwork en Tyrrell […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Waarom in dit veld meer dan 10 Ferrari’s wegkwijnen

18-05-2019 12:03 Autoblog.nl
Het is een triest verhaal. Het is een vreemd gezicht om een hele verzameling aan dure Ferrari’s zo hopeloos in een veld te zien staan. Zoiets gebeurt natuurlijk niet zomaar, maar het is te kort door de bocht om te zeggen dat een tekort aan financi?le middelen de reden is dat een kleine collectie als […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Spotify test spraakgestuurde accessoire voor in de auto

18-05-2019 12:00 Tweakers.net
Spotify heeft met Car Thing een accessoire voor in de auto gebouwd. Een select groepje Premium-gebruikers mag de hardware testen, waarmee het mogelijk is om met spraakcommando's de Spotify-app instructies te geven.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Chinees ruimtevoertuig vindt waarschijnlijk mineralen van de maa

18-05-2019 11:44 Tweakers.net
De Chinese lander die maanden geleden op de maan landde, heeft waarschijnlijk mineralen gevonden die afkomstig zijn van de mantel van de maan. Het Chang'e-4-voertuig landde op de donkere kant van de maan, in een inslagkrater, waar vervolgens onderzoek is gedaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kabinet wil macht grote techbedrijven in Europees verband aanpak

18-05-2019 11:24 Tweakers.net
De Nederlandse overheid wil dat grote techbedrijven strenger aangepakt worden om zo hun dominante positie in te perken. Daarvoor moeten binnen de Europese Unie maatregelen genomen worden, en daarvoor zouden al gesprekken gaande zijn.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Game of Thrones: Dit verwachten we van de laatste aflevering

18-05-2019 11:23 Apparata
We zijn slechts anderhalf uur van de ontknoping van het legendarische Game of Thrones verwijderd. Spoiler alert voor alle Game of Thrones-afleveringen (behalve de laatste, natuurlijk, want die is op het moment van schrijven nog niet uit). Na de eigenaardig gemakkelijke strijd tussen leven en dood in aflevering 3 (naar verluidt de grootste battle ooit […]
Lees het hele artikel op Apparata

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl