Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Tekna+

17-11-2017 14:28 Autoweek.nl
De Nissan Qashqai stond jarenlang te boek als ??n van de fijnste auto's in zijn segment. Is hij met zijn recente vernieuwingen voldoende gewapend om de oprukkende concurrentie te verslaan?
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Rij-instructeur moet goed gedrag bewijzen

17-11-2017 14:18 Autoweek.nl
Rij-instructeurs moeten in de toekomst bewijzen dat ze niets op hun kerfstok hebben wat hun werk kan doorkruisen. Het kabinet verplicht hen een zogeheten Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ferrari van Schumacher levert ruim 6 miljoen op

17-11-2017 14:15 Autoweek.nl
De Ferrari waarmee Michael Schumacher in 2001 de Grand Prix van Monaco won is op een veiling in New York verkocht voor ruim 6,3 miljoen euro.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Eindelijk! Plannen tegen het penalty-gezeur in F1

17-11-2017 14:08 Autoblog.nl
Ross Brawn heeft het een en ander bekokstoofd! Het begint langzaam maar zeker te komen. Met nog een aantal jaar te gaan voordat er wordt overgestapt op een nieuwe filosofie en er hopelijk meer fabrikanten toetreden tot de sport, is de realiteit dat er nog altijd een onfatsoenlijk probleem is met het huidige penaltysysteem. Hoewel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Huawei zet door 'interne fout' ongevraagd app op smartphones van

17-11-2017 14:08 Tweakers.net
Huawei heeft de videobewerkings-app Quik van GoPro naar sommige van zijn smartphones gepusht. Gebruikers van de toestellen ontdekten de applicatie op hun toestel, terwijl zij geen toestemming hebben gegeven voor de installatie. Huawei spreekt van een interne fout.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hardware.Info TV: Keuzehulp processors: welke CPU moet je hebben

17-11-2017 14:01 Hardware.info
De afgelopen maanden zijn er enorm veel nieuwe processors op de markt gekomen, waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. In deze aflevering helpen we je daarom op weg en vertellen we welke cpu je moet hebben in verschillende prijsklassen van goedkoop tot high-end.? Win een game pc ter waarde van ruim 4000 euro.?Klik hier?voor meer informatie.
Lees het hele artikel op Hardware.info

B?ta van Payday 2 VR is beschikbaar op Steam

17-11-2017 13:54 Tweakers.net
Starbreeze Studios en Overkill Software hebben een b?ta van Payday 2 VR uitgebracht op Steam. Iedereen die Payday 2 bezit, kan deelnemen aan de test van de vr-versie van de game. Ook gebruikers die geen vr-headset hebben kunnen de b?ta downloaden, zodat zij samen kunnen spelen met vr-gamers.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Achtmiljoen keer Mercedes-Benz uit Bremen

17-11-2017 13:49 Autoweek.nl
Na een kleine 40 jaar rolde deze week de achtmiljoenste Mercedes-Benz van de productieband in Bremen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Fossil zet in op sportieve smartwatch met Q Control Gen 3

17-11-2017 13:44 Hardware.info
Terwijl steeds meer grote elektronicagiganten de smartwatch laten voor wat het is, blijven de grote horlogemerken hun assortiment uitbreiden. Fossil heeft een groot aanbod en komt nu met zijn eerste sportieve smartwatch: de Q Control Gen 3. De Q Control draait op Android Wear 2.0 en is een variant binnen de Gen 3-serie. Het horloge heeft een diameter van 45 mm en maakt gebruik van een siliconen bandje. De ingebouwde opslag bedraagt 4 GB, terwijl er 768 MB aan RAM aanwezig is. De Q Control Gen 3...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft stopt met gratis Office-viewers

17-11-2017 13:36 Tweakers.net
Microsoft stopt op 28 april 2018 met de Excel- en PowerPoint-viewers en met het Office Compatibility Pack. Deze maand al stopt de ondersteuning voor de Word-viewer. Microsoft verwijst Windows 10-gebruikers onder andere door naar mobiele apps.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple lost probleem op waarbij scherm van iPhone X niet reageert

17-11-2017 13:23 Tweakers.net
Apple heeft iOS 11.1.2 uitgebracht. De update lost een probleem bij de iPhone X op, waarbij het scherm even niet reageert als de telefoon in een koude omgeving wordt gebruikt. Ook lost de update een probleem op met de vertekening van Live Photos en video's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple vs Qualcomm: Apple werkt met deze chipmaker aan 5G

17-11-2017 13:23 Apparata
5G is hard in ontwikkeling, maar Apple hoeft niets meer met Qualcomm te maken te hebben. Dat Apple gigantische problemen heeft met semi-monopolist Qualcomm, dat werd de laatste tijd wel duidelijk. Volgens insiders van het miljardenbedrijf stapt Apple over op de kennis van Intel om met de techgigant aan 5G-chips te werken voor toekomstige iPhones. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Rij-impressie: Hyundai Kona

17-11-2017 13:23 Autoweek.nl
En w??r is er in korte tijd een nieuwkomer in het B-SUV-segment. Daar groeien de verkopen namelijk als kool en veel merken die daar nog geen aanbod hadden, haasten zich een nieuw model in die markt te lanceren. Zodoende brengt Hyundai de Kona. Met zijn lengte van iets meer dan vier meter is dat de SUV-versie van de i20 ? al doe je hem met dat stempel wel een beetje tekort.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Tesla's pick-up in beeld verschenen

17-11-2017 13:13 Autoweek.nl
Tijdens de presentatie van de nieuwe Roadster en de Semi heeft Tesla een afbeelding getoond van de pick-up die de fabrikant op de tekentafels heeft liggen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Win kaarten voor Jvmcon op 30 januari in Ede

17-11-2017 13:00 Tweakers.net
Wij kunnen dankzij onze partner Info Support tien kaarten weggeven voor de Java-ontwikkelaarsconferentie Jvmcon, die begin 2018 plaatsvindt in Ede. Om mee te dingen naar de kaarten hoef je enkel aan te geven dat je kans wilt maken.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Schumacher’s F1-wagen verkocht voor recordbedrag

17-11-2017 12:51 Autoblog.nl
Zeuven miljoenen voor zeuven wereldtitels! Afgelopen nacht is Schumacher’s Grand Prix en wereldkampioenschap winnende bolide uit 2001 voor n?t iets meer dan $ 7,5 miljoen verkocht, waarmee het de duurste moderne Formule 1 wagen ooit is. De eer was aan veilinghuis Sotheby’s om het hamertje te laten vallen. Het verkoopbedrag van omgerekend ongeveer ? 6,35 […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

GRID Autosport voor iOS werkt alleen op recente iPhones en iPads

17-11-2017 12:49 Tweakers.net
Uitgever Feral Interactive heeft bekendgemaakt op welke apparaten de iOS-versie van GRID Autosport zal werken. Er is minimaal een iPhone 7 nodig en voor iPads geldt dat het een 2017-uitvoering of een Pro-model moet zijn. De game komt dit najaar uit.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Total Commander 9.12 RC4

17-11-2017 12:48 Tweakers.net
Er is een nieuwe b?taversie van Total Commander verschenen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in twee?n is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopi?ren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

DisplayFusion 9.1

17-11-2017 12:40 Tweakers.net
Binary Fortress Software heeft versie 9.1 van DisplayFusion uitgebracht. Dit programma is bedoeld om een multimonitor-set-up te beheren. Zo kan per beeldscherm een aparte achtergrond of screensaver worden ingesteld en kunnen programma's op een door de gebruiker te bepalen beeldscherm worden geopend. Prijzen voor een licentie beginnen bij $29. Er is ook een gratis versie, maar die heeft uiteraard minder mogelijkheden. Meer informatie over DisplayFusion staat op deze pagina. De belangrijkste verbeteringen zijn hieronder voor je op een rijtje gezet:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Alle prijzen van de DS 7 Crossback

17-11-2017 12:31 Autoweek.nl
Eerder deze week konden we al meer prijzen geven van de DS 7 Crossback. We hebben vandaag de hele prijslijst in de smiezen gekregen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Topmanagement van waterkoelingfabrikant EK Waterblocks afgezet

17-11-2017 12:05 Hardware.info
Uit verschillende bronnen heeft TechPowerUp vernomen dat het topmanagement van het bekende EK Waterblocks het bedrijf heeft moeten verlaten. Daaronder vallen onder ander de CEO Mark Tanko, maar ook de CTO en de head of marketing. Oprichter van het bedrijf, Edvard K?nig, heeft tijdelijk de rol van CEO op zich genomen. Uit een statement van de voormalig CEO wordt duidelijk dat het management niet meer de richting volgde die de eigenaar graag zag. Onder een nieuw bewind zal het snelgroeiende bedri...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bejaarde vindt geparkeerde auto na 20 jaar terug

17-11-2017 11:52 Autoblog.nl
Lekker bezig, pik! Tenzij je een auto hebt die je van heinde en verre kunt herkennen, zul je het probleem van deze man op enig niveau toch moeten kunnen begrijpen. Zeker met al het grijze leaseblik van tegenwoordig kan het terugvinden van je daily nog een behoorlijke opgave zijn. Meer dan een paar minuten, hoogstens […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Lamborghini Urus toont binnenste

17-11-2017 11:52 Autoweek.nl
Lamborghini is zelf druk aan het teasen geslagen. Om de haverklap komen video's voorbij waarin met de op stapel staande Urus door de sneeuw of door het zand wordt geploegd. Vandaag is - buiten Lamborghini om - het dashboard van de auto op internet verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Nederlandse WOI-shooter Tanneberg gaat in Early Access

17-11-2017 11:34 Tweakers.net
Ontwikkelaar Blackmill Games heeft shooter Tannenberg in early access gezet, wat wil zeggen dat de game via Steam beschikbaar is voor Windows, Linux en OS X. De shooter speelt zich tijdens WOI. Het is een losstaande uitbreiding voor Verdun.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samenwerking Toyota en Suzuki krijgt vorm

17-11-2017 11:21 Autoweek.nl
Vorig jaar in oktober tekenden Suzuki en Toyota een memorandum van overeenstemming waarmee de twee bedrijven aangaven te kijken in hoeverre er een samenwerking op poten gezet kon worden. Vandaag is meer informatie vrijgekomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toshiba ontkent te onderhandelen over verkoop pc-divisie

17-11-2017 11:18 Tweakers.net
Toshiba meldt met geen enkele fabrikant in gesprek te zijn over de verkoop van zijn pc-divisie. De Japanse onderneming reageert met de ontkenning op geruchten dat er onderhandelingen lopen met Asus over een verkoop.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cooler Master komt met aio-waterkoelers voorzien van rgb-leds

17-11-2017 11:16 Tweakers.net
Cooler Master brengt in december twee all-in-one-waterkoelers uit in zijn MasterLiquid-serie die voorzien zijn van rgb-leds. De leds zitten zowel in de fans als in de pomp en de koelers zijn aan te sluiten op rgb-headers van moederborden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota brengt in 2020 EV naar China

17-11-2017 11:12 Autoweek.nl
Toyota zet vaart achter de introductie van een elektrische auto in China. In 2020 moet de EV al op de markt te vinden zijn.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

100.000ste Jaguar F-Pace voor United-trainer

17-11-2017 11:01 Autoweek.nl
Met de verkoop van 100.000 F-Pace's in twee jaar tijd is dit model de snelst verkopende Jaguar ooit geleverd. Het jubileummodel gaat naar Manchester United-trainer Jos? Mourinho, die zelf meewerkte aan de fabricatie van zijn nieuwe auto.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Porsche gaat je belonen als je veel kilometers maakt

17-11-2017 10:38 Apparata
Als je een Porsche hebt, dan vind je het vast geen straf om kilometers te maken. De Duitsers gaan je daar nu zelfs voor belonen. De sportwagenfabrikant komt met Porsche24, een app die je punten laat sparen met elke kilometer die je rijdt. Ook als je deelneemt aan rijtrainingen of trackdays loopt de teller op. […]
Lees het hele artikel op Apparata

'PowerColor brengt in december aangepaste RX Vega 64-videokaart

17-11-2017 10:29 Tweakers.net
Er zijn foto's verschenen van een aangepaste RX Vega 64-videokaart van PowerColor. Het gaat om een uitvoering met drie ventilatoren en een grote heatsink. Het zou mogelijk zijn om tot drie biossen op de kaart te laden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EA sloopt microtransacties alsnog uit Star Wars Battlefront II

17-11-2017 10:15 Apparata
Electronic Arts bezwijkt onder de druk van de Star Wars-fans en stopt met microtransacties in Battlefront II. Je hebt het vast al meegekregen, maar EA probeerde gamers een poot uit te draaien door ze met echt geld te laten betalen voor crystals, de virtuele valuta in Battlefront II. Met deze crystals kun je upgrades kopen, […]
Lees het hele artikel op Apparata

HS50 is nieuwe stereo-headset van Corsair

17-11-2017 10:15 Hardware.info
Corsair heeft in de loop der jaren zijn productassortiment flink uitgebreid. Zo maakt de fabrikant ook randapparatuur, waaronder headsets. De nieuwe HS50 is hier een voorbeeld van en moet comfort combineren met een goede game-ervaring. De HS50-headset maakt gebruik van een stereoconfiguratie met een tweetal 50 mm neodymium-speakers. Corsair gebruikt een aluminium constructie en combineert dit met oorschelpen van traagschuim. Op de headset zelf vindt men bovendien volumeknoppen en een afneembare...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ubisoft-studio in Berlijn gaat vanaf 2018 aan Far Cry-games werk

17-11-2017 10:08 Tweakers.net
Ubisoft heeft bekendgemaakt dat zijn nieuwe studio in Berlijn begin 2018 opent en dat het team mee gaat werken aan games in de Far Cry-serie. Daarmee lijkt de uitgever aan te geven dat er na de komst van Far Cry 5 een nieuw deel of een uitbreiding volgt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gesnapt: Porsche 718 Boxster Spyder

17-11-2017 9:28 Autoweek.nl
De 718 Boxster eb Spyder zijn onlangs van GTS-versies voorzien en dat betekent dat de volgende stap in de uitbreiding van het 718-gamma de toevoeging van nieuwe topversies is. Vandaag is die van de 718 Boxster in beeld verschenen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Afsluitdijk opgefrist met lichtgevende kunst

17-11-2017 9:22 Autoblog.nl
Het gaat om twee tijdelijke projecten en ??n permanente installatie. De Afsluitdijk is d? plek om de topsnelheid van je auto uit te proberen een icoon van het Nederlandse watermanagement. Na 85 jaar is besloten om de boel eens flink op te knappen, een project waar al enige tijd aan gewerkt wordt. Door Studio Roosegaarde […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla introduceert elektrische Semi-vrachtwagen en nieuwe Roadst

17-11-2017 9:22 Tweakers.net
Tesla heeft twee nieuwe voertuigen gepresenteerd. Het bedrijf toonde een prototype van de Semi, een elektrische vrachtwagen. Ook werd de Roadster gepresenteerd, een sportauto voor vier inzittenden met een zeer snelle acceleratie en topsnelheid.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Daihatsu komt met nieuwe Terios

17-11-2017 9:17 Autoweek.nl
Daihatsu laat weten dat het een nieuwe Terios in het vat heeft zitten. De komst van een nieuwe generatie van de compacte SUV wordt aangekondigd door de Indonesische afdeling van het merk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Gerucht: EU geeft nog dit jaar toestemming voor overname NXP doo

17-11-2017 9:04 Tweakers.net
Qualcomm krijgt volgens geruchten nog dit jaar toestemming van de Europese Unie om het Nederlandse chipbedrijf NXP over te nemen. De Amerikaanse chipontwerper zou de bezwaren tegen de overname hebben weten weg te nemen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Advertorial: Win een LB130 wifi-lamp van TP-Link

17-11-2017 9:00 Hardware.info
Nu de donkere dagen er weer aankomen kan iedereen wel wat licht gebruiken. Maar je kent het wel, je zit net lekker samen onder een dekentje op de bank helemaal klaar om een film te gaan kijken, maar alle lichten staan nog op volle kracht te branden. Dan moet je toch weer opstaan en je knusse plek op de bank verlaten en dat terwijl dit helemaal niet nodig is dankzij de LB130 wifi-lamp van TP-Link. De LB130?vormt samen met de LB100, LB110 en LB120 een serie smart bulbs waarmee elke kamer op de gew...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hardware.Info 2018 Countdown 17 november: win een Foscam R4 HD 4

17-11-2017 9:00 Hardware.info
De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Foscam R4 HD 4MP pan-tilt netwerkcamera. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet! Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 de...
Lees het hele artikel op Hardware.info

24 november: Hardware.Info zoekt voor jou de ?chte Black Friday

17-11-2017 9:00 Hardware.info
Omcirkel de agenda maar vast in je agenda: volgende week vrijdag, 24 november, is het weer Black Friday en gaan veel (online) shops stunten met extreme aanbiedingen. Net als vorig jaar gaan wij je op die dag helpen met het vinden van ?chte aanbiedingen. Dus voordat je gaat Black Friday shoppen, kom eerst even langs Hardware.Info. Black Friday, de dag na het Amerikaanse Thanksgiving, is traditioneel de dag dat Amerikaanse winkelketens met hoge kortingen het feestdagenseizoen openen. Sinds enke...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Zo zorgt Apple dat je iPhone X-display eindelijk goed werkt

17-11-2017 8:54 Apparata
Goed nieuws voor alle iPhone X-kopers: je kunt gewoon weer de deur uit. Apple heeft vannacht iOS 11.1.2 uitgebracht met een fix voor de display van de iPhone X. Die werkte niet bij lagere temperaturen en dat is knap lastig als de winter eraan zit te komen. Ook al duurde het vastlopen van de display […]
Lees het hele artikel op Apparata

Star Wars Battlefront II - 'Pay2win' verpest sfeervolle game

17-11-2017 8:45 Tweakers.net
Star Wars Battlefront II biedt een sterke campagne en vermakelijke gameplay, maar brandt zijn handen aan een pay2win-concept dat de multiplayer berooft van het spelplezier.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Cooler Master heeft eerste waterkoeler met RGB LED gereed

17-11-2017 8:25 Hardware.info
Als er een trend zichtbaar is op hardwaregebied, dan is het wel het gebruik van RGB LED-verlichting. Ook Cooler Master volgt de trend en komt met zijn eerste all-in-one waterkoeler (CPU) met de kleurrijke verlichting. De nieuwe koelers gaan als MasterLiquid ML240L en ML120L door het leven. De koeloplossingen maken respectievelijk?gebruik van een 240 of 120 mm radiator. De ventilatoren zijn 120 mm MasterFan MF120R-exemplaren met negen bladen. Centraal staat de pomp die over twee kamers beschikt....
Lees het hele artikel op Hardware.info

Verrassing: Tesla dropt nieuwe Roadster met bizarre specs!

17-11-2017 8:18 Autoblog.nl
Nee echt, de specs zijn BIZAR! Tesla is er maar druk mee. Niet alleen onthulden ze de Tesla Semi Truck vannacht, ook deze nieuwe Roadster zag voor het eerst het daglicht. De nieuwe Tesla Roadster moet ons waarschijnlijk even alle malaise rond het bedrijf doen vergeten. En eerlijk is eerlijk: dat gaat ze waarschijnlijk h??l […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

EA deactiveert tijdelijk microtransacties in Star Wars: Battlefr

17-11-2017 8:07 Tweakers.net
EA heeft alle microtransacties in Battlefront II tijdelijk gedeactiveerd. Spelers hebben voorlopig geen mogelijkheid om Crystals aan te schaffen en alle voortgang in het spel moet behaald worden via gameplay. De studio achter het spel DICE gaat sleutelen aan het systeem voor microtransacties.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla Semi: hier is de elektrische vrachtwagen

17-11-2017 7:51 Autoblog.nl
Dit is de toekomst van wegtransport volgens Elon Musk. Tesla wil de wereld veranderen. Iets wat je niet alleen doet met het nog steeds niet leveren van een elektrische auto voor de massa. Er moet veel meer gebeuren. Een grote bron vervuiling is bijvoorbeeld zwaar transport over de weg. Vrachtwagens die dikke wolken roet de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tesla Semi eindelijk onthuld

17-11-2017 6:58 Autoweek.nl
Tesla heeft in de Verenigde Staten het doek getrokken van zijn Semi, een elektrische vrachtwagen die net even verder komt dan aanvankelijk werd aangenomen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Verrassing: nieuwe Tesla Roadster is los!

17-11-2017 6:48 Autoweek.nl
Tesla trekt momenteel het doek van zijn volledig elektrische vrachtwagen. De Amerikanen komen verrassend uit de hoek door eerst een volledig nieuwe Roadster te presenteren!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple iPhone X: het begin van een nieuw tijdperk

17-11-2017 5:59 Hardware.info
Waar de iPhone 8 en 8 Plus de vervolmaking waren van de vormgeving waar Apple aan het begin van de 21e eeuw de smartphonemarkt mee veroverde, moet de Apple iPhone X het begin zijn van een iPhone-serie die breekt met het verleden en de lijn voor de komende jaren uitzet. Niet een volgend hoofdstuk, maar een nieuw boek. Wij voelden het spraakmakende toestel aan de tand. Het werd misschien, na acht uiterst succesvolle generaties van iPhones, ook wel tijd om de ingenieurs weer eens wat harder te l...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bentley Grand Convertible 'in productie'

17-11-2017 0:24 Autoweek.nl
In Dubai heeft Bentley het doek van een oude bekende getrokken. De Grand Convertible is al eens eerder vertoont, maar oogt nu net anders ?n kan daadwerkelijk worden gekocht. In theorie, althans.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel schrapt bios-compatibiliteit uefi in 2020

16-11-2017 22:03 Tweakers.net
Intel schrapt de ondersteuning voor het traditionele bios voor zijn producten in 2020. Vanaf dat moment ondersteunen alle platformen van Intel alleen nog uefi class 3 en is booten via de Compatibility Support Module niet meer mogelijk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lezersvraag: wat is je ergste ervaring met bijrijders?

16-11-2017 21:46 Autoblog.nl
“ScHat! TwEe HaNdeN aAn HeT STuUr!” Ah… het zalige singleleven. Als thuiswerker en alleenstrijder heb ik er gelukkig zelden last van: irritante bijrijders. En mocht er nou eens iemand naast mij zitten, dan is het veelal een persoon die ik: A. kan verdragen, of B. niet kan horen omdat het volumeknopje op oneindig staat. Toch […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze nieuwe Whatsapp feature komt eraan

16-11-2017 21:30 Apparata
De populaire berichtendienst blijft vernieuwingen en verbeteringen doorvoeren. Sinds 2013 is het mogelijk om een geluidopname te versturen in een gesprek. Handig als je geen zin hebt om te typen, als je niet in de mogelijkheid bent om te typen of als je een groot verhaal hebt te vertellen. Een nadeel is dat je met […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gigabyte introduceert nieuwe GTX 1070 Ti met simpelere koeler

16-11-2017 20:44 Hardware.info
Gigabyte komt met een tweede custom-uitvoering van de GTX 1070 Ti op de proppen. Het nieuwe model genaamd GTX 1070 Ti Windforce 8G heeft ten opzichte van de bestaande Gaming- en Gaming-OC-uitvoeringen een simpelere koeler met twee fans in plaats van drie. Verder biedt de nieuwe kaart weinig verrassingen. De 'Windforce 2X'-koeler op de GTX 1070 Ti Windforce 8G werd eerder al gebruikt op een GTX 1070-kaart van Gigabyte. Boven de aluminium heatsink zitten twee 90 mm-fans, die onder lage belasting...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Grootste Tesla-station in de VS is een grauwe boel

16-11-2017 20:43 Autoblog.nl
Deze dooie meuk is niet de meest inspirerende omgeving om je Model X op te laden. Na maanden van werk is het dan eindelijk zo ver: Tesla’s grootste Supercharger station is af! Maar wat blijkt nu? Net voor de opening ziet het er eigenlijk helemaal niet zo spectaculair uit als je wellicht zou verwachten. Het […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Eerste info over nieuwe Fantastic Beasts-film bekend

16-11-2017 20:23 Apparata
De titel is bekendgemaakt. De opvolger van de zeer vermakelijke film Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) is bekendgemaakt. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is de nieuwe titel in een reeks van vijf avonturen van schrijver J.K. Rowling. De eerste verfilming van de boeken van Rowling werden goed ontvangen. Ongetwijfeld gaat de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Intel introduceert '5g'-modems en lijkt wifi met processor te wi

16-11-2017 20:18 Tweakers.net
Intel heeft de XMM 8000-serie van modems aangekondigd die geschikt worden voor de komende 5g-netwerken. Daarnaast komt er een nieuwe lte-modem die een snelheid van 1,6Gbit/s moet ondersteunen en lijkt Intel wifi vanaf 2019 in processors te willen integreren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl