Joomla! 3.9.15

29-01-2020 5:53 Tweakers.net
Versie 3.9.15 van Joomla! is uitgekomen, een versie die diverse beveiligingsproblemen en fouten moet verhelpen. Joomla! is een dynamisch, in php geschreven contentmanagementsysteem, dat kan worden gebruikt om bijvoorbeeld een weblog, website of samenwerkingssite te maken. Om het programma in het Nederlands te gebruiken kun je onder andere op Joomla Community terecht. In versie 3.9 is onder meer een Privacy Tool Suite toegevoegd. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Veiligheidsproblemen opgelost:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Kali Linux 2020.1

29-01-2020 4:44 Tweakers.net
Kali Linux is een penetration testing suite en maakt op de achtergrond gebruik van Debian. Het kan draaien als een live image, maar kan natuurlijk ook gewoon ge?nstalleerd worden op aanwezige opslagmedia. Het wordt geleverd met een uitgebreide verzameling applicaties, zoals Armitage, nmap, Wireshark, John the Ripper, Aircrack-ng en Burp Suite. Voor meer informatie verwijzen we naar deze pagina. De ontwikkelaars bij Offensive Security hebben versie 2020.1 van Kali Linux vrijgegeven en de release notes voor die uitgave kunnen hieronder worden gevonden. Kali Linux 2020.1 Release
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MINI Cooper SE – rijtest en video

29-01-2020 0:01 Autoblog.nl

Lekker smoelend, leuk sturend en nog met lage bijtelling. Wordt de volledig elektrische MINI Cooper SE hiermee een winnaar? Ik heb het geprobeerd. Geheel onbevooroordeeld naar de MINI Cooper SE te kijken, maar dat was nog niet makkelijk. MINI’s zijn leuk, heel leuk zelfs, iets wat in huize Karssen leidde tot de keuze voor een […]

The post MINI Cooper SE – rijtest en video appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

W??r productieproblemen Audi E-tron

28-01-2020 23:00 Autoblog.nl

Een elektrische auto zonder accu is als een ICE zonder brandstoftank.. Vorige week werd al bekend dat er bij de Audi fabriek in Brussel arbeiders naar huis zijn gestuurd. Audi werkt voor de bouw van de E-tron met ruim 300 leveranciers samen en gaf aan dat dat het probleem bij een van deze toeleveranciers zit. […]

The post W??r productieproblemen Audi E-tron appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Dit kunnen we verwachten van de nieuwe Kangoo

28-01-2020 22:19 Autoblog.nl

De nieuwe Caddy gaat het niet gemakkelijk krijgen. De Fransen hebben het desijtds goed gezien met hun ‘Ludospace’-auto’s. Dat is een niche segment van auto’s die zijn afgeleid van bedrijfswagens. Nu zijn er al heel erg lang personenvervoer-uitvoeringen geweest van busjes. Ook in het kleinere segment. Het gaat in dit geval specifiek om compacte bestelwagens […]

The post Dit kunnen we verwachten van de nieuwe Kangoo appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Deze prachtige Lancia-collectie kan van jou zijn

28-01-2020 21:05 Autoblog.nl

Mits je enkele miljoenen op zak hebt.

The post Deze prachtige Lancia-collectie kan van jou zijn appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlandse indiegame Kunai komt op 6 februari uit voor pc en Ni

28-01-2020 21:04 Tweakers.net
Het in Den Haag gevestigde TurtleBlaze brengt volgend maand zijn actie-platformgame Kunai uit. De indiegame draait om een tablet met de naam Tabby, die het opneemt tegen een robotopstand. Het spel komt uit voor de pc en Nintendo Switch en kost 17 euro.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Deze console krijgt zijn eigen game hotels

28-01-2020 20:58 Apparata
Gamen en slapen! Home away from home. Zo kun je een hotel met een console of game PC wel omschrijven. Als je op reis bent en de televisie aanzet in je hotel wordt je vaak niet vrolijk. De lokale televisiezenders zijn in een vreemde taal en voor films moet je altijd dik betalen. Apparata toptip: […]
Lees het hele artikel op Apparata

Belgische stichting Ministry of Privacy gaat zich inzetten als p

28-01-2020 20:55 Tweakers.net
De Belgische stichting Ministry of Privacy wil zich breed gaan inzetten als een onafhankelijke privacywaakhond. De stichting werd vorig jaar opgezet om een juridische strijd aan te gaan tegen de wet die vingerafdrukken verplicht op de elektronische id-kaart.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Details en renders vouwbare Samsung Galaxy Z Flip-smartphone ver

28-01-2020 20:33 Tweakers.net
Meerdere bronnen hebben de vermoedelijk offici?le renders van de Samsung Galaxy Z Flip gepubliceerd. Ook zijn specificaties van het toestel verschenen. Het toestel zou een Snapdragon 855+ krijgen en zo'n 1500 euro kosten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Officieel: de nieuwe Seat Leon

28-01-2020 20:15 Autoblog.nl

De Golf 8 met een vleugje Spaanse peper is hier.

The post Officieel: de nieuwe Seat Leon appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Logitech toont witte Limited Edition G Pro draadloze gamingmuis

28-01-2020 19:59 Hardware.info
Logitech brengt een witte variant van de G Pro gamingmuis op de markt: de Ghost. De opbrengsten van de nieuwe editie zal geschonken worden aan drie goede doelen: Adaptive Gaming Kit - AbleGamers Abilities Research Center in Mount Sinai, New York SpecialEffects Die organisaties zouden volgens de fabrikant een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van de Logitech G Adaptive Gaming Kit, die afgelopen november werd uitgebracht. De kit is compatibel met de Xbox Adaptive Controller...
Lees het hele artikel op Hardware.info

iPhone 11: Zo film jij tegelijkertijd met 2 camera’s

28-01-2020 19:45 Apparata
Waarom alleen de selfie- of achtercamera gebruiken als je ze ook beiden tegelijkertijd kunt aanzetten? Jezelf in beeld brengen ?n de waanzinnige omgeving waar je bent. Normaal gesproken kan dit niet zomaar, maar als je een iPhone 11 hebt heeft Filmic goed nieuws voor je. Deze partij maakt het mogelijk om zowel de camera op […]
Lees het hele artikel op Apparata

Seat Leon onthuld

28-01-2020 19:30 Autoweek.nl
Spannende momenten op het hoofdkantoor van Seat in Martorell. Dinsdagavond wordt daar de gloednieuwe, vierde generatie Seat Leon onthuld. Seat belooft een ruime keuze aan motoren en veel connectiviteit. En zet er meteen de Sportstourer (ST) naast.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

'10 procent van contactloze betalingen wordt gedaan met smartpho

28-01-2020 19:25 Tweakers.net
Het aantal contactloze betalingen neemt toe in Nederland en steeds vaker gebruiken klanten daar hun smartphone of wearable voor. Volgens Betaalvereniging Nederland werd eind vorig jaar 10 procent van de contactloze betalingen met zo'n apparaat gedaan.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ford wil stelen van lichtmetalen velgen voorkomen met 3d-geprint

28-01-2020 19:03 Tweakers.net
Ford heeft een methode bedacht die het stelen van lichtmetalen velgen tegen moet gaan. De autofabrikant wil voertuigen voorzien van wielen met unieke vergrendelmoeren en een bijbehorende sleutel, afgestemd op de bezitters. De onderdelen worden 3d-geprint.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gelekt: patenttekeningen eerste Ferrari EV

28-01-2020 19:00 Autoblog.nl

Een elektrische Ferrari: het gaat toch gebeuren. Of je het nu leuk vindt of niet. Tegenwoordig is het niet de vraag of een merk elektrische auto’s gaat bouwen, maar wanneer. Sommige merken weten niet hoe snel ze eraan moeten beginnen, terwijl andere merken het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Ferrari zal eerder tot die laatste […]

The post Gelekt: patenttekeningen eerste Ferrari EV appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

DoubleTake-app om met meerdere iPhone-camera's tegelijk te filme

28-01-2020 18:42 Tweakers.net
FiLMiC heeft zijn iOS-app DoubleTake uitgebracht. De app maakt het mogelijk om met meerdere iPhone-camera's tegelijk te filmen. Apple demonstreerde de app bij de aankondiging van de iPhone 11.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Producten met WiFi 6E worden begin 2021 op de markt verwacht

28-01-2020 18:37 Hardware.info
Op de CES spraken we met Jan Buis, de vicedirecteur van Lancom en lid van de WiFi Alliance. Hij verwacht dat wifi 6E begin 2021 in producten op de markt zal verschijnen. Vlak voor de beurs hoorden we voor het eerst over de nieuwe standaard, die een uitbreiding moet vormen voor wifi 6. Het zal wifi-netwerken voor het eerst naar 6 GHz tillen. Voor de rest zal de technologie gelijk zijn aan wifi 6. Het is nog niet bekend of er v??r 2021 al producten zullen verschijnen die de techniek in theorie...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Bitcoin knalt door de grens van 9.000 dollar

28-01-2020 18:04 Apparata
Op naar die magische 10? Het is Bitcoin vandaag voor de tweede keer van het jaar gelukt om door de grens van 9.000 dollar te gaan. Ruim een week geleden, rond 19 januari, gebeurde dat voor het eerst. Na die behaalde mijlpaal ging de Bitcoin in een correctie. De cryptomunt daalde enkele honderden dollars in […]
Lees het hele artikel op Apparata

Minder auto’s teruggeroepen in 2019

28-01-2020 18:02 Autoblog.nl

Het ging vorig jaar een stukje beter dan het jaar daarvoor qua terugroepacties. Vorige week kondigde minister Stientje van Veldhoven dat er nieuwe regels komen met betrekking tot terugroepacties. Waar je tot op heden een oproep nog aan je laars kon lappen, gaat daar waarschijnlijk binnenkort verandering in komen. Dan zullen er in bepaalde gevallen […]

The post Minder auto’s teruggeroepen in 2019 appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Animatiefilm Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge komt in h

28-01-2020 18:01 Tweakers.net
Dit voorjaar komt er een animatiefilm van Mortal Kombat uit. Het gaat om een volledige film die te koop zal zijn op blu-ray en dvd en in digitale vorm. De animatiefilm gaat over een gevechtstoernooi tussen de Outworld en Earthrealm.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Pale Moon 28.8.2

28-01-2020 18:01 Tweakers.net
Versie 28.8.2 van Pale Moon is uitgekomen. Deze webbrowser is ooit begonnen als een fork van Mozilla Firefox. Door optimalisaties voor moderne hardware en het weglaten van Accessibility features en Parental Controls presteerde hij toen een stuk beter. Ook was er een 64bit-versie beschikbaar, ruim voordat Mozilla deze zelf aanbood. Sinds Mozilla in versie 57 is overgestapt op Quantum, is er echter weinig meer dat de twee browsers nog verbindt. Vlak voordat Mozilla met Quantum kwam, heeft het Pale Moon ontwikkelteam de sourcetree van Firefox nog een keer geforkt en er de verbeteringen van Pale Moon aan toegevoegd. Zo is er bijvoorbeeld de lay-outengine Goanna, een fork van Gecko, waarvan nu de vierde generatie uit is. Daarnaast is er het Unified XUL Platform, wat kan worden beschouwd als een tegenhanger van het op Chromium-gebaseerde Electron. De download van Pale Moon is alleen in het Engels, een apart Nederlands taalbestand is beschikbaar. De releasenotes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden: Ch
Lees het hele artikel op Tweakers.net

TeamViewer 15.2.2756

28-01-2020 17:58 Tweakers.net
Versie 15.2 van TeamViewer is verschenen. Met dit programma kunnen andere computers via een veilige vpn-verbinding op afstand worden beheerd. TeamViewer is gratis voor niet-commercieel gebruik en wordt ontwikkeld voor Windows, Linux, macOS, iOS en Android. In versie 15 zien we onder meer verbeteringen in de geluidskwaliteit, is het eenvoudiger gemaakt om het updatebeleid aan te passen en is ondersteuning voor Windows 10 1909 toegevoegd. In versie 15.2 zijn verder nog de volgende veranderingen en verbeteringen toegevoegd: Change Log:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Drie aankomende Cadillac-auto's krijgen auto lane change-technol

28-01-2020 17:41 Tweakers.net
De Amerikaanse automaker General Motors, eigenaar van Cadillac, voegt de mogelijkheid om autonoom van baan te wisselen toe aan zijn Super Cruise-technologie. De functie komt naar drie verschillende Cadillac-modellen die in de loop van 2020 uitkomen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Met gebruikers ontwikkelde Eve-monitoren van 27-inch komen in Q3

28-01-2020 17:34 Hardware.info
Begin 2019 maakte een bedrijfje genaamd Eve Devices bekend dat het een monitor wilde ontwerpen op basis van de input van de community. Dat proces is nu afgerond, met als resultaat drie ips-monitoren van 27-inch, die volgens de deelnemers van het ontwerpproces de ideale monitoren moeten vormen. De goedkoopste Spectrum-monitor krijgt een 1440p-paneel met een verversingssnelheid van 144 Hz. Hij kan 98% van de dci-p3-kleurruimte tonen, en 100% van het srgb-gebied. De kleurdiepte is daarbij 10-bit...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Verkopen Valve Index-headset zijn verdubbeld na Half-Life: Alyx

28-01-2020 17:29 Tweakers.net
Valve heeft volgens analisten in het vierde kwartaal van vorig jaar 103.000 exemplaren van zijn Index-vr-headset verkocht. Dat is meer dan een verdubbeling dan in het kwartaal ervoor. De Index was daarmee ook de populairste vr-headset voor pc's.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tesla Model 3 is EV van het jaar 2020

28-01-2020 17:09 Autoweek.nl
Voor de tweede keer op rij is de verkiezing voor de Elektrische Auto van het Jaar uitgereikt. Net als vorig jaar wordt de prijs op een Amsterdamse schouw gezet, want Tesla gaat er met de prijs vandoor.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit betaal je voor dikste diesel van Audi

28-01-2020 17:00 Autoblog.nl

De S8 is niet de enige dikke A8 die vandaag aan de prijslijsten is toegevoegd.

The post Dit betaal je voor dikste diesel van Audi appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Tchau: Fiat Palio Weekend uit productie

28-01-2020 16:19 Autoweek.nl
Kennen we de Palio Weekend nog die Fiat in de jaren negentig op de Nederlandse markt introduceerde en die er in 2001 weer van af werd gehaald? Die station was nog altijd in Brazili? te koop, maar na 23 jaar valt ook daar het doek voor de praktische Italiaan met Zuid-Amerikaanse wortels.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple denkt dat iPhone 12 een verkoopsucces wordt [renders], maa

28-01-2020 16:19 Apparata
Dreigt er vertraging in levering? Als er ??n categorie mensen weet wat er van nieuwe iPhones verwacht wordt zijn het de toeleveranciers wel. Inmiddels hebben die een boekje open gedaan voor een Japanse website. Apple heeft het aantal bestellingen voor de iPhone 12 serie voor het eerste jaar met 10 % verhoogd tot liefst 80 […]
Lees het hele artikel op Apparata

Cisco benoemt AMD's Lisa Su tot lid raad van bestuur

28-01-2020 16:02 Hardware.info
Cisco heeft aangekondigd dat het Lisa Su heeft benoemd tot lid van zijn raad van bestuur. Su, de president en ceo van AMD, is volgens Cisco "een ervaren bedrijfsleider met diepgaande expertise in de halfgeleiderindustrie". Volgens Chuck Robbins, voorzitter en ceo van Cisco, kijkt het bedrijf uit naar haar bijdragen aan het bestuur en het bedrijf, terwijl er nieuwe technologie?n op het vlak internet en 5g ontwikkeld worden. Dr. Su, 50, trad in 2012 in dienst bij AMD en bekleedt sinds oktober 2...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Opel Grandland X Hybrid4 – rijtest en video

28-01-2020 16:00 Autoblog.nl

De Opel Grandland X Hybrid4 doet het niet slecht qua verkoopaantallen. Maar een vierwielaangedreven plug-in versie, is daar markt voor? En wordt deze crossover leuk met 300 pk? Opel Grandland X Hybrid4 Design Het zijn nogal veel vragen. Laten we eerst eens rustig kijken waar we mee te maken hebben. Qua uiterlijk valt de Opel […]

The post Opel Grandland X Hybrid4 – rijtest en video appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Opel Grandland X Hybrid4 - Rij-impressie

28-01-2020 16:00 Autoweek.nl
Je kon er op wachten: na de Peugeot 3008, Citro?n C5 Aircross en de DS7 Crossback krijgt ook de Opel Grandland X een hybride-uitvoering. Dat is immers allemaal directe familie van elkaar. We slepen de 1.775 kilo zware cross-over door het Zwarte Woud.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Kwetsbaarheid bel-app Zoom maakte meeluisteren willekeurige gesp

28-01-2020 15:53 Tweakers.net
Videoconferencingsoftware Zoom had een kwetsbaarheid waardoor een buitenstaander willekeurige gesprekken kon binnentreden, en kon meekijken en -luisteren. De aanvaller moest Meeting ID's willekeurig genereren en kon zo bij een hit binnentreden.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nissan komt met nieuwe compacte cross-over

28-01-2020 15:31 Autoweek.nl
Nissan laat een teaserschets zien van een hagelnieuw model dat later dit jaar op de markt moet komen. Er schuilt echter een addertje onder het gras.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Toyota Corolla is wereldwijd de best verkochte personenauto

28-01-2020 15:22 Autoweek.nl
Marktonderzoekbureau Focus2Move laat met de Global Auto Database weten welke auto's wereldwijd het meest gekocht zijn in 2019. Bij Toyota hangt de vlag uit, want het merk valt flink in de prijzen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

VK staat 5g-apparatuur van Huawei toe, maar niet voor kernnetwer

28-01-2020 15:05 Tweakers.net
De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft besloten dat Huawei-apparatuur niet geheel wordt geweerd voor de bouw van 5g-netwerken. Het bedrijf mag apparatuur leveren, maar niet voor het kernnetwerk.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Toyota met speciale offroadmodellen naar Chicago

28-01-2020 14:59 Autoweek.nl
Toyota laat middels een teaserplaat weten dat het 'nieuwe varianten'meebrengt naar de Chicago Auto Show. Trek je modderpak maar aan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Vrouwelijke coureur met 626 pk Bentley Continental GT het ijs op

28-01-2020 14:59 Autoblog.nl

De auto komt in actie tijdens de GP Ice Race 2020. De Bentley Continental GT is een luxe GT met altijd voldoende vermogen om je in rust en snelheid van A naar B te brengen. Dat het model meer is dan een luxe coup? bewijst Bentley Motorsport. De auto reed al een recordtijd op Pikes […]

The post Vrouwelijke coureur met 626 pk Bentley Continental GT het ijs op appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Atari leent naam aan keten van gamehotels in de VS

28-01-2020 14:46 Tweakers.net
De VS krijgt een keten Atari Hotels, waar gasten verschillende games kunnen spelen. Niet alleen oude Atari-games, maar ook nieuwe vr-, en ar-games. Het eerste hotel wordt gebouwd in Phoenix. Zeven andere zijn gepland.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Derde Torchlight-game wordt geen mmorpg, maar arpg zoals zijn vo

28-01-2020 14:43 Tweakers.net
Echtra Games, de nieuwe ontwikkelaar achter de Torchlight-franchise, gaat van de nieuwste game toch geen mmorpg maken. De studio wil meer een game maken zoals het Diablo-achtige Torchlight en Torchlight II. Daarom wordt de game ook omgedoopt tot Torchlight III.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Einde nadert voor iconische Rover-fabriek Longbridge

28-01-2020 14:21 Autoweek.nl
Het einde van (het oude) Rover ligt alweer een flinke tijd achter ons, maar de fabriek staat er nog altijd. De twee grote fabriekshallen gaan vanaf deze maand echter tegen de vlakte. Daarmee komt er een einde aan een zeer lang tijdperk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo gaat Ford dieven te slim af zijn

28-01-2020 13:58 Autoblog.nl

Het heeft te maken met de wielen. Autodiefstal is nog steeds een groot probleem. De systemen zijn slimmer geworden, maar dieven zitten ook niet stil. Waar ze vroeger gebruik maakten van ouderwetse gereedschappen, is tegenwoordig een laptop of wat randapparatuur voldoende om toegang te krijgen tot een voertuig. Autofabrikanten zijn altijd bezig om de dieven, […]

The post Zo gaat Ford dieven te slim af zijn appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Handig, de Samsung stomerijkast [video]

28-01-2020 13:48 Apparata
De Samsung AirDresser doet ook gelijk de strijk. Samsung presenteerde hem op de IFA 2019 en nu is hij ook echt te koop, de Samsung AirDresser. Deze kast plaats je het gemakkelijkst bij jouw kledingkast. Voor was die te kwetsbaar is voor de wasmachine heb je nu een oplossing bij de hand. Je hoeft niet […]
Lees het hele artikel op Apparata

Herintroductie DeLorean DMC-12 iets dichterbij

28-01-2020 13:30 Autoweek.nl
De DeLorean DMC-12 wacht al jaren op een tweede leven, maar tot op heden was het opnieuw in productie nemen nog niet mogelijk. Er is nu echter eindelijk weer wat licht aan het einde van de tunnel.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Intel-CPU's tot Coffee Lake-refresh zijn kwetsbaar voor nieuwe S

28-01-2020 13:14 Hardware.info
Onderzoekers van de Universiteit van Michigan en de Universiteit van Adelaide hebben nieuwe kwetsbaarheden gevonden in Intel-processors. De bug houdt in dat er gebruik gemaakt kan worden van speculative execution, net zoals meerdere bestaande kwetsbaarheden. Deze keer gaat het probleem iets verder. De bestaande bugs, waaronder Foreshadow, RIDL, Fallout, Zombieload,?Swapgs en het relatief nieuwe Zombieload v2, maken gebruik van een eigenschap genaamd speculative execution. Hiermee kunnen proce...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Maserati Ghibli knalt op muur in Noord-Brabant

28-01-2020 12:59 Autoblog.nl

Het zou komen door een technisch defect. Een bijzondere gang van zaken, gisteravond in Dongen (Noord-Brabant). Een berger moest een sedan aftakelen en de politie zette de weg af naar aanleiding van een eenzijdig ongeval. Een ongeval met een opmerkelijke oorzaak. In de hoofdrol hebben we een zwarte Maserati Ghibli. Volgens de bestuurder had de […]

The post Maserati Ghibli knalt op muur in Noord-Brabant appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Parkeergeld levert gemeenten miljard euro op

28-01-2020 12:38 Autoweek.nl
Betaald parkeren is een lucratief verhaal voor gemeenten. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het CBS van de gemeentelijke begrotingen. Bij elkaar opgeteld zijn parkeergelden dit jaar naar verwachting goed voor ruim ? 1 miljard aan gemeentelijke inkomsten.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zo ga je veilig op Tinder date

28-01-2020 12:08 Apparata
Maar uiteraard is er weer een catch… Tegenwoordig hoeven we Tinder waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Je swipet wat van links naar rechts en raakt in gesprek met de partner waar je al zo lang naar zocht. Wordt het een gezellige date of een superlikable begin van een lange relatie? Dit is hoe de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Gemeenten harken bijna 10% meer parkeergeld binnen

28-01-2020 11:55 Autoblog.nl

Allerlei stijgingen van gemeentelijke heffingen zorgen voor meer geld in het laatje. Wie rookt, drinkt en veel van de auto gebruik maakt weet dat hij (m/v) jaarlijks meer gaat betalen door verhogingen. Dat is geen nieuws. Het is echter ook zo dat steeds meer heffingen omhoog gaan. Afvalstoffenheffingen, rioolheffingen, maar ook parkeerheffingen. Aangezien we hier […]

The post Gemeenten harken bijna 10% meer parkeergeld binnen appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe Renault Kangoo gesnapt

28-01-2020 11:29 Autoweek.nl
Renault heeft een hagelnieuwe Kangoo in de ontwikkelingskamers staan, een zogeheten 'ludospace' waar niet alleen een bestelversie, maar ook weer een personenversie van komt. Vandaag heeft onze spionagefotograaf de bestelversie voor de lens gekregen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Extra avontuurlijke Ford Bronco gespot

28-01-2020 11:01 Autoweek.nl
De Ford Bronco maakt dit jaar zijn rentree en doet dat met een flinke knipoog naar de eerste generatie. De reguliere Bronco dook onlangs al eens op, nog gehuld in een flink camouflagepak, maar nu is ook een iets avontuurlijker ingestelde variant gespot.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Audi S8: dit is de prijs!

28-01-2020 10:53 Autoblog.nl

En die is niet mals Het is alweer een half jaar geleden dat de eerste plaatjes van de nieuwe Audi S8 de wereld in gingen. Mocht je als welvarend zakenman al geruime tijd op jouw nieuwe sloep zitten te wachten hebben we goed nieuws. Hij is nu leverbaar. Ren niet meteen naar de plaatselijke Audi […]

The post Audi S8: dit is de prijs! appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook geeft gebruikers inzage in data over gebruik andere web

28-01-2020 10:45 Tweakers.net
Facebook geeft gebruikers de optie om in te zien welke informatie het sociale netwerk heeft over het gebruik van andere websites. Gebruikers kunnen die data ook meteen uit hun account verwijderen. Ze krijgen dan geen gepersonaliseerde advertenties meer te zien.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini claimt wonderaccu

28-01-2020 10:38 Autoblog.nl

Zal de supercondensator uit de conceptcar werkelijkheid worden? Lamborghini staat bekend om zijn luxe lichtgewicht sportwagens. Het merk wilde graag elektrische auto’s maken maar het gewicht van de accu’s stond Lamborghini in de weg. Na drie jaar onderzoek in samenwerking met het Amerikaanse Massachusetts Institute of Technology (MIT) lijken ze de oplossing gevonden te hebben […]

The post Lamborghini claimt wonderaccu appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Philips wil divisie voor huishoudelijke apparaten afstoten

28-01-2020 10:33 Tweakers.net
Philips is al een geruim aantal jaren bezig om zich steeds meer te richten op het produceren van gezondheidsapparatuur. Nu komt daar de intentie bij om de consumentenproductendivisie te verkopen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gerucht: Intel is ge?nteresseerd in verplaatsen productie naar G

28-01-2020 10:20 Hardware.info
Een kleine twee weken geleden werd bekend dat Intel's problemen met het voldoen aan de vraag nog niet snel opgelost zullen zijn, waardoor nu verwacht wordt dat de productie pas eind 2020 weer op peil is. Nu gaat het gerucht dat de blauwe chipmaker overweegt om een deel van de productie over te hevelen naar GlobalFoundries. Dat meldt Wccftech op basis van niet nader gespecificeerde bronnen. Afgelopen kwartaal zag het een toename van de levering van desktop-processors, waardoor de omzet nog ver...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Audi RS 6 is DE droomauto van NL

28-01-2020 10:12 Autoblog.nl

Volgens dit onderzoek. Eens, of kunnen we jou niet in een hokje indelen? Heel veel AB-lezers zullen het rijden met hun droomauto nog op de bucketlijst hebben staan. Slechts een enkeling zal zijn droomauto al rijden. Er is gewoon een lijstje auto’s die je minstens een keer gereden moet hebben. En dat lijstje droomauto’s blijkt […]

The post Audi RS 6 is DE droomauto van NL appeared first on Autoblog.nl.

Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl