Kimi Raikkonen’s nieuwe Richard Mille kost ??n miljoen euro

21-09-2019 10:07 Autoblog.nl
En jij kunt hem kopen. Als een van de droogste figuren in de Formule 1-paddock is Kimi Raikkonen niet de persoon om zich te vermaken bij sponsorevenementen. Toch zal ook hij wel een beetje vreugde hebben gevoeld toen horlogemaker Richard Mille, sponsor van Formule 1-team Alfa Romeo Racing, hem benaderde voor een limited edition uurwerk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Minecraft krijgt character creator

21-09-2019 10:07 Tweakers.net
Minecraft geeft spelers binnenkort de mogelijkheid om hun personage naar eigen smaak aan te passen. De lichaamsvorm, het haar, het gezicht en de kleding zijn in te stellen. Voorheen kon dit alleen met mods.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Back to Basics: Land Rover Range Rover Evoque

21-09-2019 10:00 Autoweek.nl
Wat uiterlijk betreft borduurt de nieuwe Range Rover Evoque duidelijk voort op de oude. Ook de nieuwe is daarmee typisch zo'n auto die pas gaat leven als-ie helemaal wordt afgeladen met opties en accessoires, maar daar moeten wij van 'Back to Basics' natuurlijk niets van weten. Kaal zal-ie zijn!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Droptests: heeft de Apple iPhone 11 serie echt het sterkste glas

21-09-2019 9:53 Apparata
Een tester is bijna sadistisch, maar de resultaten zijn schokkend. Een van de claims die Apple over de nieuwe iPhone 11 serie heeft gemaakt is dat de smartphones voorzien zijn van ‘the toughest glass‘. Een goede reden voor diverse partijen om dat te testen met een zogenaamde ‘drop test’. De eerste drop test van de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Audi A6 TDI politie vaak niet inzetbaar

21-09-2019 9:45 Autoweek.nl
De 'supersnelle' auto's die de politie heeft gekocht om beter jacht te maken op criminelen en verkeersvandalen kunnen niet allemaal worden gebruikt. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nationale Politie naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ryzen 5 3500X met zes threads duikt op bij retailer voor omgerek

21-09-2019 9:01 Hardware.info
AMD haalde met de Ryzen 3000-cpu's flink uit naar Intel. Helaas hield de Zen 2-line-up tot nu toe op bij de Ryzen 5 3600, de nieuwe apu's maken nog gebruik van Zen+. Daar lijkt langzaam maar zeker verandering in te gaan komen, want er komt volgens de Chinese retailer JD.com ook concurrentie voor de goedkopere Core i5's. De zeskoppige i5 9400F krijgt naar verluidt namelijk een tegenhanger met ook zes threads, in de vorm van de Ryzen 5 3500X. Deze Ryzen maakt ook gebruik van Zen 2, net als de duu...
Lees het hele artikel op Hardware.info

“Ruim helft van snelle politie-Audi’s wordt niet gebruikt”

21-09-2019 8:54 Autoblog.nl
Vijf miljoen euro door het putje? Het lijkt erop dat iemand bij de Nederlandse politie niet goed heeft nagedacht over de aanschaf van zeventig Snelle Interventie Voertuigen, in de vorm van een verzameling Audi’s A6. Volgens de Telegraaf, dat interne documenten van de politie in handen heeft gekregen, worden ongeveer veertig van de zeventig exemplaren […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

foobar2000 1.4.7

21-09-2019 8:08 Tweakers.net
Ondanks dat versie 1.5 alweer enige tijd in ontwikkeling is, is nu versie 1.4.7 van foobar2000 verschenen. Deze populaire, lichte muziekspeler kan onder andere overweg met mp3, aac, ogg vorbis, flac, wav en wma, en beschikt over ondersteuning voor Replay Gain. Verder kan de speler verschillende formaten converteren, heeft het programma uitgebreide mogelijkheden om de tags aan te passen en kan de interface geheel naar eigen hand gezet worden. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteit met behulp van plug-ins uit te breiden. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit: Changes in version 1.4.7:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wireshark 3.0.5

21-09-2019 8:04 Tweakers.net
Versie 3.0.4 van de opensource-protocol-analyzer en -packetsniffer Wireshark is uitgekomen. Met dit programma kunnen verschillende datapakketten en netwerkprotocollen op het netwerk worden geanalyseerd. Ook kan het programma eerder opgeslagen dataverkeer als invoer gebruiken. Wireshark is geschikt voor Windows, Linux en macOS, met aparte downloads voor 32bit- en 64bit-uitvoeringen van de besturingssystemen. De changelog voor deze uitgave laat de volgende veranderingen en verbeteringen zien: What’s New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

BMW 745Le - Achteruitkijkspiegel

21-09-2019 8:00 Autoweek.nl
Na een ruim hiaat keert de Achteruitkijkspiegel terug bij AutoWeek! In de eerste aflevering nemen Roy en Marco in een BMW 745Le de week door die Roy naar Ferrari bracht, en Marco naar de IAA.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Daum PotPlayer 1.7 build 20538

21-09-2019 7:58 Tweakers.net
Er is een nieuwe versievan Daum PotPlayer verschenen. Deze mediaspeler voor Windows wordt ontwikkeld door de Koreaan die ooit is begonnen met KMPlayer, dat nu door Pandora TV wordt uitgegeven. Daum PotPlayer heeft ingebakken ondersteuning voor een groot aantal formaten en is dus niet afhankelijk van los ge?nstalleerde codecs. Sinds versie 1.7 build 18344 zijn de volgende verbeteringen aangebracht: Changes in version 1.7 build 20538:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Autoblog Garage: je kon er op wachten, de eerste tweewieler

21-09-2019 7:00 Autoblog.nl
ok, deze moeten we misschien maar eens goed uitleggen, waarom deze Yamaha in de Autoblog Garage? Deze scooter, motorscooter, motor, hoe jullie hem dan ook willen noemen, zat al in de boedel toen ik in april van dit jaar mijn bureau verhuisde naar Autoblog HQ. En omdat het nieuwe bureau iets verder van mijn bed […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Borderlands 3 - Heel veel wapens en flauwe grappen

21-09-2019 6:00 Tweakers.net
Borderlands 3 is mooier dan zijn voorganger, de wapens zijn beter en je kunt je personage beter naar je hand zetten. De grappen zijn echter vaak flauw en je tegenstanders vrij dom.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

MSI Optix MPG341CQR review: een uitstekende ultrawide gaming mon

21-09-2019 5:59 Hardware.info
De combinatie van 144 Hz en 3440x1440 pixels (ultrawide QHD) is vooralsnog een zeldzame. MSI leverde ons de tweede monitor met deze set specificaties: wij testten de MPG341CQR.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Te koop in Nederland: ?berzeldzame Mercedes CLK DTM

20-09-2019 22:04 Autoblog.nl
Veel zeldzamere Mercedessen dan deze zijn er niet. Mercedes en DTM kennen een lange vriendschappelijke geschiedenis. In de jaren ’00 tot en met ongeveer 2010 was het circuitwapen van Das Haus de CLK. Met de CLK is Mercedes hard gegaan wat betreft speciale versies. Zo had je de knotsgekke CLK GTR, maar goed, die bestond […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Facebook zet tienduizenden apps op non-actief na Cambridge Analy

20-09-2019 21:20 Tweakers.net
Facebook heeft tienduizend app op non-actief gezet als onderdeel van zijn App Developer Investigation, die het vorig jaar begon na het Cambridge Analytica-schandaal. Aan de schorsing liggen 'verschillende redenen' ten grondslag.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

OnePlus 7T kan razendsnel opladen maar mist nog steeds functie

20-09-2019 21:07 Apparata
De oplaadsnelheid gaat (weer) vooruit met de OnePlus 7T, maar er mist nog steeds een functie. OnePlus-toestellen staan al sinds de introductie van het merk bekend om het behoorlijk snelle opladen door de Warp Charge/Dash Charge-technologie. Het Chinese merk doet er volgens TechRadar nog een schepje bovenop en maakt de oplaadsnelheid van de OnePlus 7T […]
Lees het hele artikel op Apparata

Zo krijg je 6 bad ass Batman-games helemaal gratis

20-09-2019 20:32 Apparata
6 van de beste Batman-games, gratis en voor niets. Fans van Batman, LEGO en/of awesome games opgelet, want de komende dagen kun je gratis een zestal Batman-games voor PC downloaden (en ze voor altijd houden) via de Epic Games Store. PC-gamers krijgen namelijk de komende 6 dagen de kans om de Batman: Arkham-serie en LEGO […]
Lees het hele artikel op Apparata

AMD teaset eerste 3e generatie Threadripper-CPU: 24-core in nove

20-09-2019 20:29 Hardware.info
AMD heeft op zijn Facebook-pagina het eerste offici?le nieuws over Threadripper 3000-cpu's onthuld. AMD zal? high end desktop dus niet overslaan en tot volgend jaar wachten, zoals een paar maanden geleden nog een mogelijkheid was. Het nieuws heeft ons bereikt in de vorm van een teaser, veel is er dus niet onthuld. We weten nu in ieder geval dat de eerste chip ergens in november komt en 24 cores heeft. De huidige Threadripper 2000-chips hebben 12 tot 32 cores en de mainstream Ryzen 3000-processo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Op de valreep: geef je Beetle vette stance en een hoop pk

20-09-2019 19:54 Autoblog.nl
De retro-VW gaat er wel op vooruit. De Volkswagen New Beetle is wellicht niet helemaal het succes geweest wat Volkswagen had gewild. Het voelt raar om te zeggen na bijna 70 jaar Kever, maar na ‘slechts twee generaties’ moest de New Beetle het veld ruimen. Toch heeft VW bij de tweede generatie nog hun best […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pas op: 2 gigantische adblockers voor Chrome blijken fake

20-09-2019 19:45 Apparata
Twee van de meest populaire adblockers voor Chrome blijken een geniepig trucje toe te passen. Hoewel niemand natuurlijk advertenties blokkeert voor Apparata (want zo kunnen we je immers nieuws blijven leveren) is een extensie voor je Chrome-browser waarmee je geniepige of ronduit opdringerige advertenties kunt blokkeren soms wel handig. Helaas blijken 2 van de grootste […]
Lees het hele artikel op Apparata

AMD brengt Ryzen 9 3950X en Threadripper-cpu's van 3e generatie

20-09-2019 19:43 Tweakers.net
AMD's Ryzen 9 3950X verschijnt niet in september, zoals het bedrijf aanvankelijk aankondigde, maar in november, zo heeft AMD laten weten. In die maand moet ook de eerste Ryzen Threadripper-processors van de derde generatie beschikbaar komen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit valt op aan de prijzen van de MINI Cooper SE

20-09-2019 19:02 Autoblog.nl
Elektrisch en toch MINI, het klinkt als d? uitkomst voor fanaten van het Britse merk. Bij de prijzen van de fluisterstille nieuwkomer is iets opvallends aan de hand. Je merkt bij sommige merken er nog niet iets concreets van, maar reken maar dat elk automerk momenteel bezig is met een vorm van nieuwe mobiliteit. Veel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Google haalt dubieuze adblockers met 1,6 miljoen gebruikers uit

20-09-2019 18:33 Tweakers.net
Google heeft twee adblock-extensies uit de Chrome Web Store verwijdert. De extensies blokkeerden advertenties maar verdienden daarnaast heimelijk aan affiliate-programma's door het plaatsen van cookies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte Aorus CV27F en CV27Q 165Hz gaming monitoren

20-09-2019 18:25 Hardware.info
Gigabyte kwam onlangs met twee nieuwe monitoren op de markt onder haar Aorus gaming brand. De CV27F en CV27Q 27 inch curved modellen voorzien van gloednieuwe 165 Hz VA-panelen, maar hoewel de monitoren er uiterlijk identiek uitzien, zijn er onder de kap duidelijke verschillen. Wij testten beide modellen, en vertellen je of deze beeldschermen de moeite waard zijn.
Lees het hele artikel op Hardware.info

Epic lijkt 9,49 miljoen euro betaald te hebben voor exclusivitei

20-09-2019 18:09 Tweakers.net
Het Italiaanse gamebedrijf Digital Bros heeft in de periode voor juni 2019 9,49 miljoen euro van Epic ontvangen voor Control. Het lijkt er daarmee op dat dit het bedrag is dat betaald is voor de exclusieve distributie van de pc-versie in de Epic Games Store.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Lamborghini Si?n niet de basis voor nieuwe Aventador

20-09-2019 17:58 Autoblog.nl
Laat dat duidelijk zijn. Bij de Lamborghini Aventador is het Italiaanse merk aan het melken wat er te melken valt. Het begon met de coup? in 2011, toen kwam de Roadster. Toen kwam er van de coup? een ‘ultieme versie’, de SV. Nog steeds geen probleem, dat deed Lamborghini ook met al hun voorgangers. Een […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Bitcoinfraude oplossen met…. Bitcoin techniek

20-09-2019 17:30 Apparata
Vrolijk het weekend in met de live koersupdate. Wie investeert in Bitcoin heeft ongetwijfeld wel eens iets gehoord of gezien, of erger, iets meegemaakt op het gebied van Bitcoin-fraude. Zo worden er regelmatig klantgegevens gepikt, Fake-advertenties gezet en zelfs phishingbetalingen uitgevoerd. Het opvallende is dat juist de techniek achter Bitcoin, de Blockchain, steeds vaker wordt […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nederlands luchtvaartinstituut test waterstofdrone

20-09-2019 17:15 Tweakers.net
Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft op een afgesloten terrein in de Noordoostpolder eerste testvluchten met een waterstofdrone uitgevoerd. Na volgende testen deelt het instituut zijn bevinden met andere partijen om emissievrije luchtvaart te stimuleren.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Vernieuwde Lexus RX heeft een prijs

20-09-2019 17:08 Autoweek.nl
Lexus maakt de prijzen van de vernieuwde RX bekend. De strakgetrokken versie van de grootste SUV die het merk in ons land levert, kost net wat meer dan z'n voorganger.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Apple iOS 13

20-09-2019 17:03 Tweakers.net
Apple heeft versie 13 van iOS uitgebracht. Apple iOS is het besturingssysteem voor de iPhone. De iPads krijgen vanaf nu een eigen OS. Versie 13 van iOS kan alleen op de iPhone modellen vanaf de 6s-modellen en de SE of nieuwer worden ge?nstalleerd. In versie 13 heeft Apple onder meer een donkere modus toegevoegd, kunnen gebruikers op apps en sites van derden met hun Apple ID kunnen inloggen via Sign in en ondersteunt het toetsenbord typen door te vegen. Over enkele dagen volgt overigens alweer versie 13.1 met daarin functionaliteit die oorspronkelijk voor 13.0 bedoeld was en natuurlijk de nodige bugfixes. Tegen die tijd moet ook iPadOS beschikbaar komen. Hieronder zijn de verbeteringen uit iOS neg even voor je op een rijthe gezet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hamilton en Verstappen zetten toon in tweede vrije training

20-09-2019 16:37 Autoblog.nl
Het wordt weer een bikkelhard gevecht dit weekend. Wanneer er op een stratencircuit wordt geracet, dan kan de wedstrijd op zondag nogal eens tegenvallen door de beperkte inhaalmogelijkheden. Gelukkig staan de trainingen en kwalificaties wel garant voor spektakel. Zo ook in Singapore. Net als vorig jaar maken Lewis Hamilton en Max Verstappen tijdens de sessies […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe details BMW M2 CS gedeeld

20-09-2019 16:28 Autoweek.nl
Op een priv?-evenement voor BMW-klanten in Belgi? is de M2 CS gepresenteerd. Een forumlid van Bimmerpost was aanwezig en deelt details van het nieuwe model. Zo krijgt de CS, waarschijnlijk de laatste variant van de M2, niet minder dan 450 pk.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Delftse onderzoekers helpen moleculaire brug voor nano-elektroni

20-09-2019 16:28 Tweakers.net
Met hulp van een team van de TU Delft hebben onderzoekers een moleculaire brug gebouwd die kan helpen om op nanoschaal elektronische circuits te ontwikkelen. De brug blijft bij kamertemperatuur mechanisch en elektronisch stabiel.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Samsung erkent: zo kwetsbaar is de Samsung Galaxy Fold nog [vide

20-09-2019 16:09 Apparata
Ook kan de opvouwbare smartphone jouw creditcards beschadigen. Samsung heeft naar aanleiding van de herlancering van de Samsung Galaxy Fold een instructievideo vrijgegeven waarin ze uitleggen hoe je het apparaat moet onderhouden. Althans, dat is de marketingsaus die ze over het waarschuwingsfilmpje gegooid hebben. Wie het filmpje objectieve bekijkt ziet vooral dat je een zeer […]
Lees het hele artikel op Apparata

Nissan Leaf+ vs. Tesla Model 3 Standard Range Plus ? AutoWeek D

20-09-2019 16:00 Autoweek.nl
Al meer dan tien jaar valt er voor zakelijke rijders een heleboel voordeel te halen door met een auto met een lage (theoretische) CO2-uitstoot te gaan rijden. Sindsdien zijn de normen jaarlijks stevig aangescherpt en wie anno 2019 nog volop wil profiteren, zal met een EV van minder dan ? 50.000 thuis moeten komen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Volkswagen T-Roc nu met krachtigere diesel verkrijgbaar

20-09-2019 15:58 Autoblog.nl
Stoken maar! Volkswagen heeft net voor het weekend nog een fijne onthulling gedaan voor liefhebbers van compacte crossovers en sterke dieselmotoren. De T-Roc wordt in de nabije toekomst namelijk ook geleverd met een nieuwe ‘top-of-the-line’ TDI-motor. De krachtigste zelfontbrander in het gamma van de T-Roc is tot op heden een 150 pk sterk exemplaar geweest, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nederlands bedrijf introduceert 19"-rackmount voor Kaby Lake-G N

20-09-2019 15:49 Hardware.info
Vorig jaar publiceerden we een review van de Kaby Lake-G NUC's (codenaam Hades Canyon), het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen aartsrivalen AMD en Intel. Het Nederlandse MyElectronics uit Alkmaar komt nu met een 19"-rackmount om twee van die systeempjes in ??n hoogte-unit kwijt te kunnen. In eerste instantie klonk het idee van NUC's ophangen in serverracks ons wat vreemd in de oren. In een nadere toelichting vertelt het bedrijf ons dat specifiek deze NUC's erg in trek zijn bij...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Microsoft wil bluetoothpairing verder versoepelen bij Windows 20

20-09-2019 15:48 Tweakers.net
Een nieuwe testversie van Windows 10 heeft een vereenvoudigde procedure om bluetoothapparaten te kunnen pairen. De methode werkt vooralsnog vooral met Microsofts eigen Surface-accessoires.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

VMware Workstation Pro 15.5.0

20-09-2019 15:30 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.5 van zijn virtualisatiesoftware Workstation Pro uitgebracht. Met dit programma is het mogelijk om een of meer virtuele computers aan te maken, waarop een groot aantal verschillende besturingssystemen kan worden ge?nstalleerd. Op die manier kunnen ze naast elkaar worden gebruikt, in tegenstelling tot een dualbootopstelling, waarbij voor het ene of het andere OS moet worden gekozen. VMware Workstation is beschikbaar voor Windows en Linux, en licenties beginnen bij zo'n 275 euro. Hieronder is te vinden welke verbeteringen VMWare in versie 15.5 heeft doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Dit betaal je voor de nieuwe Lexus RX450h

20-09-2019 15:05 Autoblog.nl
Hybride auto’s zijn lang niet allemaal betaalbaar. Ondanks het grote aantal SUV’s dat tegenwoordig op de markt is te vinden, kan het nog knap lastig zijn een model te vinden met een fatsoenlijk portie karakter. Wie een eigenzinnige SUV wil die zich nog een beetje van de menigte weet te onderscheiden, kan prima terecht bij […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

VMware Workstation Player 15.5.0

20-09-2019 14:46 Tweakers.net
VMware heeft versie 15.5 Workstation Player uitgebracht. Player is gratis software waarmee virtuele machines kunnen worden gemaakt en gedraaid. Voor commercieel gebruik wordt echter wel een vergoeding gevraagd. Het is simpel gezegd een vereenvoudigde uitvoering van andere VMware-producten, zoals Workstation Pro, Server en ESX Server. Ook de virtual machines van Microsoft Virtual PC en Symantec LiveState Recovery-disks worden ondersteund. Daarnaast kunnen verschillende voorge?nstalleerde virtual machines via deze pagina worden binnengehaald, zoals Debian, Ubuntu en Fedora. In versie 15.5 is ondersteuning toegevoegd voor diverse nieuwe besturingssystemen en jumbo frames, en zijn er enkele beveiligingsproblemen verholpen. What's New
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Nieuwe topdiesel voor Volkswagen T-Roc

20-09-2019 14:42 Autoweek.nl
Volkswagen voegt een nieuwe dieselmotor toe aan de line-up van de T-Roc. De bovengrens van het dieselaanbod ligt daarmee 40 pk hoger dan voorheen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pewdiepie viert 100 miljoen volgers maar weer in opspraak

20-09-2019 14:30 Apparata
Youtube maakt het er niet beter op. Het zijn weer woelige tijden rondom recordvlogger Pewdiepie. Na zijn epische strijd om het eerste kanaal met honderd miljoen volgers te worden was het even stil. Niet in de laatste plaats omdat Pewdiepie besloot zelf de campagne te stoppen na de aanslagen in Australi?. Inmiddels heeft de recordvlogger […]
Lees het hele artikel op Apparata

Facelift Friday: Mitsubishi L200

20-09-2019 14:30 Autoweek.nl
Vandaag is een historische dag, want dit is voor zover bekend de eerste aflevering van Facelift Friday die ook in videovorm tot u komt. De Mitsubishi L200 krijgt de eer.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Help de gestolen M?gane RS van een AB-lezer terug te vinden

20-09-2019 14:04 Autoblog.nl
Als we de krachten bundelen. Stel: het is vrijdagochtend, de laatste werkdag van de week, en je stapt de deur uit om je een weg te banen naar kantoor. De dagelijkse sleur weet je ziel echter niet te kraken, want ook vandaag is het woon-werkverkeer weer een plezier, omdat je achter het stuur van je […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Amazon bestelt 100.000 elektrische bussen bij Rivian

20-09-2019 13:35 Autoweek.nl
Het even gigantische als Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon investeert niet alleen in EV-bouwer Rivian, maar bestelt meteen even 100.000 exemplaren van een nog te onthullen bestelbus.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Ook benchmarkscore Core i9-10980XE duikt op

20-09-2019 13:22 Hardware.info
Eerder berichtten we op de frontpage over de eerste Geekbench-score van de nieuwe 10e-generatie van de Core-processoren die op het nieuwe high-end Cascade Lake-X platform terug te vinden zullen zijn. Waar het vorige bericht het instapmodel betrof, duikt nu ook het topmodel op. De nieuwe processor is de Core i9-10980X die dus boven de eerdere 10900X wordt gepositioneerd. De gegevens van Geekbench laten zien dat de score via een Dell-desktop is verkregen. De specificaties laten een kloksnelheid v...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Xiaomi introduceert 24 september Mi Mix Alpha-smartphone met 'do

20-09-2019 13:20 Tweakers.net
Xiaomi kondigt op 24 september de Mi Mix Alpha aan. De fabrikant plaatste deze week meerdere teasers op het Chinese sociale netwerk Weibo. De smartphone zal een scherm hebben dat doorloopt naar de achterkant van de smartphone.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Gigabyte komt met pci-e-insteekkaart met 8TB aan ssd-opslag die

20-09-2019 13:14 Tweakers.net
Gigabyte gaat een pci-e-insteekkaart uitbrengen met daarop vier pci-e 4.0-ssd's van 2TB in raid-configuratie. Bij gebruik op een pci-e 4.0 x16-slot en raid 0-configuratie haalt de kaart sequenti?le lees- en schrijfsnelheden van maximaal 15GB/s.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Skoda Karoq na twee jaar 250.000 geproduceerd

20-09-2019 13:07 Autoweek.nl
Cross-overs en SUV's: de wereld is er tegenwoordig dol op. Ook bij Skoda merken ze dat, want zijn Karoq heeft na ruim twee jaar een productiemijlpaal behaald.?De auto mag zich voor een kwart miljonair noemen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Import gebruikte dieselauto’s met 40 procent gedaald

20-09-2019 12:56 Autoblog.nl
Is er een trend te bekennen? De import is jarenlang netjes blijven stijgen, maar 2019 lijkt het jaar te markeren dat deze positieve groei teniet wordt gedaan. Vooralsnog zijn er ruim 15.000 auto’s minder ge?mporteerd dan vorig jaar. De daling is vooral te danken aan de desinteresse in dieseloccasions. Nederlanders hebben dit jaar namelijk ruim […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

PowerISO 7.5

20-09-2019 12:45 Tweakers.net
Versie 7.5 van PowerISO is kortgeleden uitgekomen. Met dit programma kunnen floppy-, cd- en dvd-images worden aangemaakt, bewerkt en geconverteerd, onder meer in PowerISO's eigen DAA-bestandstype. Daarnaast kan het programma virtuele schijfstations aanmaken. De probeerversie wordt als crippleware uitgebracht, wat in dit geval inhoudt dat het niet mogelijk is om images groter dan 300MB aan te maken of aan te passen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New Features in version 7.5:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

FreeNAS 11.2-U6

20-09-2019 12:42 Tweakers.net
Er is een zesde update voor FreeNAS versie 11.2 uitgekomen. Met deze software kan een in het netwerk opgenomen computer als network attached storage worden ingezet. Met behulp van plug-ins kan extra functionaliteit worden toegevoegd. Het geheel is gebaseerd op FreeBSD en voorzien van een overzichtelijke webinterface. Meer informatie over de mogelijkheden van FreeNAS kan op deze pagina worden gevonden. FreeNAS versie 11.2 bevat onder meer een op Angular gebaseerde gebruikersinterface. Verder is grub de wacht aangezegd, ten gunste van FreeBSD's eigen bootloader, en datzelfde lot is warden ontvallen, ten gunste van iocage. De complete release notes voor deze uitgave kunnen op deze pagina worden gevonden, de release notes voor deze update zien er als volgt uit: FreeNAS 11.2-U6
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Krijgt jouw Samsung een Android 10 upgrade?

20-09-2019 12:41 Apparata
Check het zelf en bekijk andere merken in dit handige overzicht. Flauwe inkopper, de iPhones kunnen de update wel vergeten, maar voor iPhone-bezitters is er met iOS13 wellicht ook een nieuw besturingsmodel voor handen. Als je wel een Android-telefoon hebt is het natuurlijk de vraag of je in aanmerking komt voor een upgrade naar Android10. […]
Lees het hele artikel op Apparata

Mp3tag 2.98

20-09-2019 12:37 Tweakers.net
Florian Heidenreich heeft versie 2.98 van Mp3tag uitgebracht. Met dit programma kunnen de metatags van de meest gangbare muziekformaten worden aangepast. Ondersteuning is aanwezig voor ID3v1, ID3v2.3, ID3v2.4, mp4, wma, Vorbis-comments en Ape-tags. Verder kunnen de bestandsnamen aan de hand van die tags worden aangepast en kunnen playlists worden gegenereerd. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Verstappen aan kop in eerste vrije training, problemen voor Merc

20-09-2019 12:24 Autoblog.nl
Het begint goed in de eerste vrije training. Max Verstappen heeft zijn critici geen reden gegeven te twijfelen aan zijn favorietenrol dit weekend. Aan het einde van de eerste vrije training van de Grand Prix van Singapore prijkt de naam van de Nederlander namelijk fier bovenaan de tijdenlijst. Verstappen was aan het begin van de […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Nieuwe kleurrijke gamingstoelen van Sharkoon

20-09-2019 12:11 Hardware.info
Fabrikant Sharkoon heeft ook gamingstoelen opgenomen in zijn gamma en brengt met enige regelmaat een nieuw model op de markt. Ook vandaag komt Sharkoon met twee nieuwe modellen: de Elbrus 1 en 2. Beide modellen moeten een goed comfort bieden in combinatie met prima ergonomie. De basis van de stoelen bestaat uit een frame van staal met aan de onderzijde van de stoel een vijfpotige-stervoet. De Elbrus 1 stelt de gebruiker in staat om achterover te leunen, terwijl de Elbrus 2 meer mogelijkheden bi...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Hier, de prijzen van de Mercedes GLB

20-09-2019 12:02 Autoblog.nl
Kijk, duidelijkheid. Mercedes heeft de wereld inmiddels goed en wel kennis laten maken met de GLB, zijn nieuwe (optionele) zevenzitter. Het is alweer drie maanden geleden dat het merk het doek van de auto trok en ondertussen heeft de kleinste SUV van het merk ook de IAA in Frankfurt achter de rug. Hoog tijd dus […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl