Microsoft trekt ‘Chrome en Firefox waarschuwing’ in

18-09-2018 11:48 Apparata
Nog altijd de vreemde eend in de bijt. Het internet is natuurlijk een fantastische uitvinding voor ons allemaal. Microsoft heeft hier in de beginjaren volledig op ingezet, waardoor we vandaag de dag nog steeds allemaal Windows gebruiken. Gelukkig is er wel het een en ander veranderd. Waar we vroeger opgescheept zaten met het enorm trage […]
Lees het hele artikel op Apparata

Samsung komt met Galaxy-telefoons J4+ en J6+ met vingerafdruksca

18-09-2018 11:29 Tweakers.net
Samsung gaat twee nieuwe budgetsmartphones uitbrengen: de J6+ en de J4+. De toestellen zijn grotendeels gelijk aan elkaar, hebben een 6,0"-lcd en krijgen een vingerafdrukscanner op de zijkant. De offici?le specificaties, releasedata en prijzen moeten nog worden bekendgemaakt.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Volgend infotainment Renault-Nissan van Google

18-09-2018 11:29 Autoweek.nl
Renault heeft samen met alliantiegenoten Nissan en Mitsubishi een overeenkomst met Google getekend voor de samenwerking voor een nieuw infotainmentsysteem. Onder andere Google Maps en Google Play Store vinden in de toekomst hun weg naar modellen van de drie merken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

De AVC-X6500H: 11.2-kanaals AV-receiver met HEOS Multiroom-strea

18-09-2018 11:05 Hardware.info
De AVC-X6500H is een receiver met 11.2 kanalen die afgeleid is van het vlaggenschip van Denon: de AVC-X8500H. Het bedrijf benadrukt het toevoegen van AirPlay 2, waarmee gebruikers met het apparaat muziek af kunnen spelen op hun Apple-devices en naar alle compatibele speakers en audiosystemen in huis kunnen streamen. Bovendien kunnen ze Siri vragen om nummers over te slaan en het volume aan te passen. Het apparaat levert 140 W per kanaal en ondersteunt Dobly Atmos, DTS:X, DTS Virtual:X en Auro-3...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Mecha-spel New Gundam Breaker komt op 25 september naar pc

18-09-2018 10:40 Tweakers.net
New Gundam Breaker komt op 25 september naar Steam. Het is het eerste spel uit de Japanse Gundam-franchise dat uitkomt voor de pc. De PlayStation 4-versie kwam eerder dit jaar uit op 22 juni 2018.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Audi werkt in de VS samen met Amazon voor thuisladen e-tron-auto

18-09-2018 10:34 Tweakers.net
Audi heeft in het Amerikaanse San Francisco de Audi e-tron gepresenteerd. Dit is de eerste volledig elektrische auto met accu's van de Duitse fabrikant. Voor het thuisladen van de auto werkt Audi in de VS samen met Amazon.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europees kartelonderzoek Duitse autobouwers

18-09-2018 10:25 Autoweek.nl
De Europese Commissie is een diepgaand kartelonderzoek begonnen naar de Duitse autofabrikanten BMW, Daimler en Volkswagen. Zij worden door Brussel ervan verdacht onderling afspraken gemaakt te hebben rond uitstoottechnologie.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Peugeot toont meer van nieuwe concept-car

18-09-2018 10:13 Autoweek.nl
Peugeot plaatst vandaag nieuw beeldmateriaal van zijn nieuwe studiemodel online. Op Twitter plaatst het merk een video waarin een deel van de achterzijde van de auto is te zien.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Dit is de eerste miljardair die met SpaceX naar de maan gaat

18-09-2018 9:57 Apparata
Jaloers! Tesla-topman Elon Musk is een enorm bezige bij. Naast dat hij steeds meer groene auto’s de wereld in wil pompen, is hij ook hard op weg om met SpaceX commerci?le vluchten voor de gewone consument mogelijk te maken. Met succes, zo lijkt het. Vandaag is namelijk bekendgemaakt dat de Japanse miljardair Yusaku Maezawa de […]
Lees het hele artikel op Apparata

Kia e-Niro WLTP-gekeurd: actieradius 485 km

18-09-2018 9:36 Autoweek.nl
De volledig elektrische versie van de Kia Niro is door de WLTP-keurmeesters onder handen genomen en heeft nu een (realistische) actieradius. Voor de jaarswisseling maakt de auto zijn opwachting bij de Nederlandse dealers.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Skoda Kodiaq RS loopt in de kijker

18-09-2018 9:24 Autoweek.nl
Skoda presenteert tijdens de Autosalon van Parijs de Kodiaq RS, een nieuwe sportversie van de SUV waarvan de Tsjechen vandaag de zoveelste set teaserafbeeldingen voorschotelen.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

New Yorkse klaagt Samsung aan voor ontplofte Note 9

18-09-2018 9:23 Hardware.info
Het is niemand ontgaan dat de Note 7 twee jaar geleden werd teruggeroepen vanwege een productiefout waardoor het apparaat in vlammen op ging. Nu, twee jaar later, claimt een vrouw uit New York dat haar Note 9 hetzelfde lot beschoren was. Diane Chung, de eigenaresse van de vermoedelijk ontplofte Note 9, vermeldt in haar claim dat de smartphone plotseling aanzienlijk veel warmer werd terwijl ze in een lift stond. Nadat ze haar smartphone in haar tas had gestopt, werd ze begroet met een 'fluitend'...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Nieuwe Kia e-Niro zet Audi e-tron nu al voor paal

18-09-2018 9:22 Autoblog.nl
In your face! Vanmorgen maakten we kennis met de nieuwe Audi e-tron, de eerste elektrische Audi SUV met een actieradius van 400 kilometer. Een bereik dat alles behalve indrukwekkend is, want jaren geleden had Tesla al een elektrische auto met zulke specs op de markt. Bij Kia lachen ze zich ook een ongeluk. Het merk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Duitsland neemt eerste waterstoftreinen in gebruik

18-09-2018 9:13 Tweakers.net
In de noorwestelijke Duitse deelstaat Nedersaksen is 's werelds eerste waterstoftrein in gebruik genomen. De twee treinen zijn gebouwd door het Franse bedrijf Alstom en gaan op een traject van bijna 100km rijden tussen Cuxhaven, Bremerhaven, Bremerv?rde en Buxtehude.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Wil Samsung af van haar budgetlijn smartphones?

18-09-2018 8:45 Apparata
Een opmerkelijke zet van de Zuid-Koreanen. Samsung verkoopt op dit moment haar smartphones in meer dan 100 landen. Deze plaatsen verschillen over het algemeen qua behoeftes, iets waar Samsung rekening mee houdt wat betreft haar eigen toestellen. Zo promoot het in land A meer de Galaxy A en in land B bijvoorbeeld weer de duurdere […]
Lees het hele artikel op Apparata

Elon Musk: SpaceX-toeristenvlucht rond de maan kan over vijf jaa

18-09-2018 8:41 Tweakers.net
Elon Musk, de directeur van SpaceX, heeft bekendgemaakt dat het plan om met de Big Falcon Rocket (BFR) toeristen een rondje om de maan te laten vliegen, op zijn vroegst in 2023 kan plaatsvinden. De Japanse miljardair Yusaku Maezawa is de eerste betalende toerist.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Ferrari toont Monza SP1 en SP2 aan ‘trouwe’ klanten

18-09-2018 8:18 Autoblog.nl
En de hele wereld kijkt vrolijk mee. We leven in 2018. Een tijd waar merken maar heel moeilijk nieuws onder de pet kunnen houden. Ferrari heeft in het geheim aan twee speciale projecten gewerkt. Het gaat hier om de Monza SP1 en de Monza SP2. De Italiaanse autobouwer organiseerde gisteren in Maranello een preview event […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Afscheid van oude technologie maakt nieuwe telecomdiensten mogel

18-09-2018 8:00 Tweakers.net
In de wereld van zakelijk bellen is bereikbaarheid voor klanten een vanzelfsprekendheid. Maar dat wil niet zeggen dat er geen innovatie plaatsvindt op telecomgebied, integendeel. Wij namen een kijkje in de keuken bij Tele2, de vierde telecom-operator in Nederland en spraken over onderwerpen als integratie van vast en mobiel, het einde van protocollen als isdn en het toepassen van nieuwe technologie.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Hier, Audi’s verdere plannen voor straks

18-09-2018 7:57 Autoblog.nl
Wat kunnen we de komende periode van de Duitse autofabrikant verwachten? Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) werd het doek getrokken van de Audi e-tron. Dit gebeurde tijdens een evenement in San Francisco, Californi?. Naast de presentatie van de e-tron, werd er ook gesproken over de toekomst van het merk en wat er de komende jaren gaat […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Twitter laat gebruikers kiezen voor chronologische tijdlijn zond

18-09-2018 7:53 Tweakers.net
Twitter gaat een optie introduceren waarmee gebruikers kunnen kiezen voor een tijdlijn waarbij de meest recente tweets in chronologische volgorde worden getoond, zonder dat de tijdlijn daarbij wordt doorkruist door 'relevante tweets' op basis van algoritmes.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Thermaltake toont Versa J-serie en V200-behuizingen met gehard g

18-09-2018 7:50 Hardware.info
Een tijdje geleden introduceerde Thermaltake zijn nieuwe rgb-ecosysteem: TT RGB Plus. Ondertussen heeft het bedrijf niet stilgezeten en kondigt het de Versa J- en V200-behuizingen aan. Beide series zijn beschikbaar in normale uitvoeringen en rgb-uitvoeringen en hebben een zijpaneel van gehard glas. De J22 TG RGB heeft drie ingebouwde 12V rgb-fans waarvan er ??n achterin de behuizing zit en twee voorin. De J23, J24, J25, en V200 TG RGB komen met dezelfde drie fans van 120 mm aan de voorkant. Dez...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Ferrari Monza SP1 en Monza SP2 duiken op

18-09-2018 7:26 Autoweek.nl
Begin augustus kondigde Ferrari aan zijn klantenbestand de komst van een nieuw model aan. Vandaag zijn de eerste afbeeldingen van het nieuws uit Maranello opgedoken.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

RAM komt met compacte pick-up

18-09-2018 7:11 Autoweek.nl
RAM gaat een pick-up bouwen die een stapje onder de 1500 op de formaatladder komt te staan. Voor het nieuwe model grist moederbedrijf FCA uit de onderdelenton van Jeep.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Officieel: dit is de nieuwe Audi e-tron

18-09-2018 6:53 Autoblog.nl
De eerste volledige elektrische Audi voor de massa is een feit. De nieuwe e-tron is hier. Na een verschrikkelijke lange periode van teasers en vertragingen is de Audi e-tron eindelijk officieel. Bijna twee weken nadat Das Haus het elektrische offensief inluidde met de EQC, is het nu Audi die met een elektrische auto komt. Geheel […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

D?t is de Audi E-tron!

18-09-2018 6:00 Autoweek.nl
Opeens wordt het druk in de wereld van de elektrische cross-overs. Tesla's Model X had het rijk even alleen, maar inmiddels vindt de Jaguar I-Pace gretig aftrek en heeft Mercedes-Benz de EQC gepresenteerd. Audi mengt zich in het strijdveld met deze E-tron.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Audi E-Tron - Eerste Kennismaking

18-09-2018 6:00 Autoweek.nl
Het wordt druk in het segment van de elektrische SUV's. De Tesla Model X heeft met de komst van de Jaguar i-Pace en Mercedes-Benz EQC niet meer het rijk alleen en nu is het Audi dat met deze e-tron roet in het eten komt gooien!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Xiaomi Pocophone F1

18-09-2018 6:00 Tweakers.net
Hoeveel mag jouw high-end smartphone kosten? Xiaomi probeert het met de Pocophone F1 voor 329 euro. Voor dat geld heb je een hoogwaardig toestel, maar perfect is hij zeker niet.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Tenkeyless tikken: 20 kleine mechanische toetsenborden vergeleke

18-09-2018 5:59 Hardware.info
Mechanische toetsenborden zijn populair onder gamers en andere veeltikkers, vanwege het genot van mechanische schakelaars, de bouwkwaliteit en de vaak uitgebreide featureset. In deze roundup besteden we aandacht aan twintig ‘tenkeyless’-modellen aan de hand van een gloednieuwe testmethode. Bij een tenkeyless-toetsenbord is het numerieke toetsenblok aan de zijkant weggelaten. Dat zal voor veel gebruikers niet zo’n groot gemis zijn, een numeriek blok is immers vooral handig als je veel met cijf...
Lees het hele artikel op Hardware.info

“Wetenschapper” verklaart ongekende snelheid Hamilton

17-09-2018 22:03 Autoblog.nl
Het is eigenlijk heel logisch dat Lewis sneller is dan de rest! Het hele jaar klaagt Mercedes al dat haar auto niet zo sterk is als in de afgelopen jaren. Vrijwel iedereen in de paddock is ervan overtuigd dat Ferrari de betere auto, motor en middelen heeft om het kampioenschap naar zich toe te trekken. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Audi blikt vooruit op elektrische toekomst

17-09-2018 22:03 Autoweek.nl
Voorafgaand aan de onthulling van de (eindelijk) definitieve versie van de elektrische e-tron, licht Audi vanuit San Francisco een tipje van de sluier op over z'n elektrische toekomst. In 2025 moeten er maar liefst 12 volledig elektrische auto's klaarstaan.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

RTX 2070 line-up van Asus tentoongesteld

17-09-2018 21:53 Hardware.info
Na lang wachten, kunnen hardwarefanaten vanaf het einde van deze maand aan de slag met de nieuwe Nvidia RTX-kaarten. Hoewel er veel aandacht naar de RTX 2080 en RTX 2080ti gaat, lijkt de RTX 2070 met zijn iets lagere prijs ook bijzonder veel aandacht te gaan krijgen van de meer prijsbewuste gamer. Het is dan nu aan de verschillende OEM's om met eigen varianten van die kaart(en) te komen. Zo heeft Asus nu drie varianten van de RTX 2070 onthuld: de?Asus GeForce RTX 2070 RoG Strix,?Asus GeForce RTX...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w38y2018)

17-09-2018 21:50 Apparata
Met deze week enkele hoge binnenkomers. De film Skyscraper doet het ogenschijnlijk nog steeds bijzonder goed, want deze is nog altijd terug te vinden op nummer 1. Nummer 2 en 3 zijn echter volledig nieuw de top 10 binnengekomen, namelijk Solo: A Star Wars Story en Sicario: Day of the Soldado. Andere nieuwkomers zijn Mission: […]
Lees het hele artikel op Apparata

Dit zijn 12 glorieuze Gran Turismo’s

17-09-2018 21:00 Autoblog.nl
Stijlvol voor de dag komen, kies dan deze uit! Vorige week bespraken we in dit artikel dat de Maserati GranTurismo helaas niet meer onder ons is. De vierzits tweedeurs Maserati heeft het een behoorlijk lange tijd kunnen uitzingen. De auto ging in 2007 in productie en heeft het tot medio 2018 weten vol te houden. […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

'Zelfrijdende auto's moeten eerst rijbewijs halen voordat ze de

17-09-2018 20:30 Tweakers.net
Als het aan het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het CBR en de RDW ligt, moeten zelfrijdende auto's straks een rijexamen afleggen voordat ze de openbare weg op mogen. Wellicht moet de eigenaar van de auto ook een extra examen afleggen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Apple rolt iOS 12 officieel uit: stabieler en sneller

17-09-2018 20:25 Apparata
Ga jij ‘m downloaden? Na vele maanden van b?ta’s testen en bugs opsporen is het vandaag eindelijk zover. Apple is op dit moment bezig om de stabiele versie van iOS 12 wereldwijd uit te rollen voor haar iDevices. In het mobiele besturingssysteem voor iPhone en iPad is er niet bijzonder veel schokkends te melden, maar […]
Lees het hele artikel op Apparata

Geen ondersteuning voor ingebouwde simkaart van iPhone Xs in Ned

17-09-2018 20:22 Hardware.info
Vorige week woensdagavond konden Apple liefhebbers hun hart nog eens ophalen bij de aankondiging van de nieuwe iPhone Xs?en de iets minder prijzige iPhone Xr.?Een eigenschap van deze toestellen is dat ze ondersteuning bieden voor eSIM, wat een in smartphones, smartwatches of tablets ingebouwde chip is, die als simkaart kan functioneren. Het grote voordeel aan een eSIM is dat de gebruiker ervan van provider kan wisselen zonder dat hij een nieuwe fysieke simkaart nodig heeft, wat een overstap voo...
Lees het hele artikel op Hardware.info

Brengt Peugeot de 504 terug als 508 Coup??

17-09-2018 20:09 Autoblog.nl
Dat zou wel h??l fijn zijn. Is het lastig te geloven dat de aankomende editie van de Paris Motor Show alweer de 120ste in de geschiedenis is? Wel, toch is het zo. Peugeot zal dit gegeven ongetwijfeld ook in het achterhoofd hebben. Hoewel wij er nog weinig concrete informatie over hebben, neemt de Franse autofabrikant […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Apple brengt iOS 12, tvOS 12 en watchOS 5 uit

17-09-2018 19:49 Tweakers.net
Apple heeft de offici?le versies van iOS 12, tvOS 12 en watchOS 5 uitgebracht. De stabiele versie van iOS 12 volgt nadat er sinds juni in totaal twaalf b?ta's zijn verschenen en enkele publieke testversies.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Brengt IMAX Netflix en Amazon films naar bioscoopzaal?

17-09-2018 19:28 Apparata
Wie zit er op te wachten? We doen het misschien niet meer zo vaak als vroeger, maar een filmpje kijken op het witte doek is nog altijd voor velen een heerlijk passief avondje uit. Met de komst van streamingdiensten zoals een Netflix en Amazon Prime lijken bioscoopzalen stukken minder aantrekkelijk dan voorheen. Het Canadese bedrijf […]
Lees het hele artikel op Apparata

Saoedi-Arabi? pompt ruim 1 miljard in Tesla-concurrent

17-09-2018 19:07 Autoblog.nl
Moeten ze daar bang van worden? Tesla is al jaren de maatstaf op het gebied van elektrische auto’s. Zelfs nu verschillende gevestigde automerken hun volledig elektrische bolides beginnen te presenteren, komen de prestaties maar net in de buurt van de auto’s van de Amerikaanse autofabrikant. Daarnaast zijn er talloze startups met vergelijkbare ambities als Tesla, […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Raven Ridge op komst naar gaming laptops

17-09-2018 19:07 Hardware.info
Ruim een half jaar nadat AMD op de proppen kwam met zijn Raven Ridge-processoren voor desktops, zijn nu ook gaming laptops aan de beurt, want het bedrijf heeft op zijn website de gloednieuwe Ryzen 7 2800H en Ryzen 5 2600H geplaatst. Het gaat dan ook opnieuw om apu's die het beste van de Zen- en Vega-architectuur in zich hebben om op die manier gamers en productieve mensen (of een combinatie van beiden) te kunnen bedienen.? De processoren hebben een design dat lijkt op dat van de?Ryzen 3 2200G e...
Lees het hele artikel op Hardware.info

FileZilla 3.37.0

17-09-2018 19:02 Tweakers.net
Versie 3.37.0 van de opensource-ftp-client FileZilla is verschenen. FileZilla is klein, simpel en toch compleet. Het programma is populair vanwege de geringe belasting van de systeembronnen. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Sinds versie 3.26.0 worden wachtwoorden nu ook versleuteld en beveiligd op de computer opgeslagen. Tegenwoordig is er ook een Pro-versie, die tegen een kleine vergoeding ondersteuning biedt voor diverse online opslagdiensten.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Europese toezichthouders uiten zorgen over dunne lijn tussen gok

17-09-2018 18:53 Tweakers.net
Vijftien kansspeltoezichthouders uit Europa en de toezichthouder uit de Amerikaanse staat Washington hebben in een gezamenlijke verklaring hun zorgen geuit over de vermenging van gamen en gokken. De scheidingslijn wordt volgens de partijen steeds vager en dunner.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

GPU-Z 2.11.0

17-09-2018 18:50 Tweakers.net
Versie 2.11.0 van GPU-Z is uitgekomen. Dit programma kan precies vertellen welke grafische kaart in de pc zit. Zo vermeldt het onder meer fabrikant, model, type, revisie en snelheid van de grafische processor, maar ook de hoeveelheid, type en snelheid van het geheugen. Hoewel de naam en het uiterlijk doen denken aan CPU-Z en PCI-Z, vergelijkbare programma's voor processors en pci-devices, zijn al deze programma's van andere makers. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Rufus 3.3

17-09-2018 18:42 Tweakers.net
Versie 3.3 van Rufus is uitgekomen. Rufus is een Windows-programma waarmee zelfstartende usb-sticks kunnen worden gemaakt. Handig bijvoorbeeld om een besturingssysteem te installeren, wat sneller gaat vanaf een usb-stick dan van een cd of dvd, om het bios bij te werken of om een systeem te benaderen dat niet meer wil starten. Er is overigens een groot aantal tooltjes waarmee dit gedaan kan worden, maar Rufus beweert ??n van de snelste in zijn soort te zijn. Sinds versie 3.0 heeft het programma een iets ander uiterlijk gekregen en is ondersteuning voor Windows XP en Vista komen te vervallen. In versie 3.3 zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
Lees het hele artikel op Tweakers.net

EU beslist op 19 oktober over voortgang van overname GitHub door

17-09-2018 18:06 Tweakers.net
De Europese Commissie laat op 19 oktober weten of het akkoord gaat met de overname van GitHub door Microsoft. Het bedrijf uit Redmond wil GitHub overnemen voor in totaal 7,5 miljard dollar.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Mercedes SLK torpedeert pilaar bij Kleinpolderplein

17-09-2018 17:57 Autoblog.nl
Afgeschreven. Rotterdam, inclusief de dieren van Diergaarde Blijdorp, zijn vanmiddag opgeschrikt door een enorm ongeluk. Op het Kleinpolderplein is vandaag een automobilist de macht over het stuur van zijn Mercedes SLK (29-TRX-5) kwijtgeraakt. Hierbij raakte hij van de weg en torpedeerde hij een van de betonnen pilaren van het knooppunt. Het is momenteel niet duidelijk […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

IMAX gaat wellicht films van Netflix en Amazon op witte doek uit

17-09-2018 17:22 Tweakers.net
IMAX Corporation, het Canadese bedrijf van het gelijknamige filmformaat, is in gesprek met Netflix, Amazon en andere streamingdiensten over de mogelijkheid om films van deze bedrijven in de bioscoop uit te brengen op het IMAX-formaat.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Problemen met oververhitting verklaren het uitstel van Apple's A

17-09-2018 17:01 Hardware.info
Toen Apple meer dan een jaar geleden de intussen vervangen iPhone X voorstelde, toonde het Amerikaanse bedrijf onmiddellijk waarom het ervoor gekozen had om het toestel te voorzien van een glazen achterkant: de mogelijkheid om de smartphone draadloos op te laden. Apple kwam dan ook meteen met een eigen draadloze lader, de AirPower, waarvan we intussen niets meer hoorden. Nu blijkt uit bronnen van The Verge?dat er in de ontwikkeling van het product verschillende problemen aan het licht zijn geko...
Lees het hele artikel op Hardware.info

'Automatisering levert wereldwijd tot 2022 bijna 60 miljoen extr

17-09-2018 16:52 Tweakers.net
Volgens het World Economic Forum, een Zwitserse denktank, zal de wereldwijde toename van automatisering in de vorm van bijvoorbeeld robots en kunstmatige intelligentie waarschijnlijk leiden tot een netto-groei van het aantal banen.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Aanleg A24 met Blankenburgtunnel begonnen

17-09-2018 16:49 Autoweek.nl
Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, heeft het startschot gegeven voor de aanleg van de 1,2 miljard euro kostende A24, die het verkeer in Rotterdam moet ontlasten. Onderdeel van de nieuwe Rijksweg is de 945 meter lange Blankenburgtunnel onder de Nieuwe Waterweg.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Let It Die komt op 26 september naar pc

17-09-2018 16:29 Tweakers.net
De hack-'n-slash Let It Die komt op 26 september uit voor de pc. Het spel komt van Killer7-ontwikkelaar Grasshopper Manufacture. Let It Die was van origine exclusief voor de PlayStation 4 en kwam uit op 3 december 2016.
Lees het hele artikel op Tweakers.net

Bevestigd: Toyota Camry naar Nederland!

17-09-2018 16:27 Autoweek.nl
De kogel is door de kerk: Toyota bevestigt dat de Camry ook naar Nederland komt!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Zelfrijdende auto zal examen moeten doen

17-09-2018 16:24 Autoweek.nl
Als de komende jaren de zelfrijdende auto de weg op mag, moet deze auto eerst rijexamen doen. Wordt dat naar behoren afgelegd, dan krijgt het autonoom rijdende voertuig een rijbewijs S, waarbij de S staat voor software.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Samsung Note 7-gate 2.0 – Galaxy Note 9 vliegt in de fik

17-09-2018 16:07 Apparata
Heeft Samsung dan toch weer een fout gemaakt?! Na een verschrikkelijk jaar voor Samsung door alle ontploffende Galaxy Note 7’s, heftige imagoschade en een succesvolle comeback lijkt het Zuid-Koreaanse bedrijf weer aan de afgrond te staan. Een Galaxy Note 9 is namelijk ontploft. Dat stelt het slachtoffer, zo meldt de New York Post. Het apparaat […]
Lees het hele artikel op Apparata

Bentley Continental GT W12: rijtest en video

17-09-2018 16:00 Autoblog.nl
Jummie. En dat met een meer dan 600 pk sterke twaalfcilinder. Deze auto schreeuwt om een consumententest en dat doen we graag voor jullie. [Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER!] Wat is het De opvolger van de vreselijk succesvolle Continental GT. Ik weet niet of ze de spagaat ervaren, als een merk te […]
Lees het hele artikel op Autoblog.nl

Weblog: Update: Rover 800

17-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Meer en meer begint de gouden Rover met z'n Honda V6 een vaste waarde te worden binnen het huishouden van de familie Kit, steeds vaker draait-ie mee in de gezinslogistiek (hij heeft een trekhaak, dat pleit voor hem). Niet gedacht dat-ie zo lang zou blijven. Wat overigens niet wil zeggen dat er niks meer op aan te merken is, in tegendeel. Er staan nog altijd genoeg punten op de to do-lijst, al is dat allemaal overkomelijk en er valt prima mee te leven. Zo'n puntje is de vijfde versnelling.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Video: Volvo 360 GL ? 1986 ? 311.844 km - Klokje Rond

17-09-2018 16:00 Autoweek.nl
Hoezo, jongeren houden niet van auto's? Wij komen ze gelukkig nog vaak genoeg tegen. Zoals Justin Kiers, die heel bewust voor een oude auto kiest. Niet alleen vanwege de lage aanschafprijs, maar ook omdat hij ze veel leuker vindt dan al het moderne spul. Niet zo lang geleden tikte hij deze 32 jaar oude, opmerkelijk gave Volvo 360 op de kop. Een bejaardenbak met een dikke motor!
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Saudi's steken miljard in concurrent Tesla

17-09-2018 15:56 Autoweek.nl
Het Saudisch staatsinvesteringsfonds PIF steekt een miljard dollar in autofabrikant Lucid Motors. De investering is opvallend omdat de Saudi's ook geldschieter zijn van Tesla, een mogelijke concurrent van Lucid.
Lees het hele artikel op Autoweek.nl

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9


rsseater.nl | auto-nieuws.eu | truckstart.nl